blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

KAPPERSGENOT

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 29, 2019 14:53

KAPPERSGENOT

Hoi, mijn naam is Mia, ik heb lang honingblond haar en ben slank. Toen was ik negentien jaar en ik woonde kort samen met Marc, een lieve, betrouwbare jongen die ik al wat langer kende van dansles. Hier volgt een verhaal dat ik toen beleefde.

Marc probeert van alles om het mij, ook in bed, naar mijn zin te maken, wat hem in de meeste gevallen ook wel lukt. Toch had ik af en toe het gevoel dat er nog iets ontbrak, maar ik kon niet bedenken wat. Tot mijn beste vriendin Veronique, omdat ze geen zin had om alleen te moeten gaan, me vroeg een keer met haar mee naar de sauna te gaan. Haar verkering was weer eens uit en ze wou niet alleen gaan, dus vroeg ze mij, haar beste vriendin, met haar mee te gaan. Eigenlijk ben ik redelijk verlegen om mij zomaar in het openbaar ergens naakt te laten zien, maar met mijn vriendin Veronique is dat geen probleem, we kennen elkaar al heel lang, door en door en we voelen ons goed thuis bij elkaar. En ik wilde me niet laten kennen. We gingen wel vaker samen op pad, ook toen we nog op de middelbare school zaten en samen op jongensjacht gingen, later samen de stad in gezellig winkelen, maar dit keer zou er iets bijzonders gebeuren.

We kleedden ons druk kletsend en roddelend uit en gingen met zijn tweetjes onder de douche en daar zag ik dat ze haar kutje helemaal kaal had geschoren. Tot mijn eigen verrassing kon ik mijn ogen er niet vanaf houden en ze had ook nog een mooie tepelpiercing in haar rechter tiet en dat had ze me nog niet verteld! Ze had natuurlijk snel in de gaten dat ik haar bewonderend stond te begluren. Ik wist niet wat me overkwam, het wond me zelfs een beetje op en dat soort gevoelens had ik echt nog nooit eerder bij een vrouw gehad. Veronique keek me lachend aan en mompelde op geile toon

“Mooi, hé?” Terwijl ze haar benen staande wat spreidde en ondertussen haar handen genietend tussen haar dijen liet glijden. “Het voelt zo lekker zacht aan en het is zo supergevoelig, zo zonder haartjes. Seks is heerlijk zo...” Ik zweeg, overdonderd, verlegen en we spoelden ons af en we liepen met een handdoek om ons heen gewikkeld naar de sauna. We waren gelukkig alleen en zaten genietend achterover op het bankje. Veronique stootte me aan en met samengeknepen ogen zei glimlachend op plagende toon.

“Je mag wel even voelen hoor!” Ik twijfelde, maar was ook erg nieuwsgierig en even later legde ik toch aarzelend mijn hand op de gladde venusheuvel van mijn vriendin en voelde de drang in me opkomen om die lekker te strelen.

“Voelt lekker aan he? Moet jij ook doen Mi, dat zal je vriendje ook lekker vinden, zo’n mooie kaal kutje. Zal ik het bij jou ook doen?” Ik antwoordde dat ik het eng vond, zo’n scherp scheermes aan mijn kleine kutje. Veronique verzekerde me dat er niets mis kon gaan, ze had er immers veel ervaring mee.

“Hm… Oké dan” zei ik. Na ons afgedroogd en aangekleed te hebben vertrokken we in de richting van mijn flatje. Terwijl het bad volliep, kleedden we ons allebei uit. Weer kon ik niet mijn ogen van dat mooie, gladgeschoren kutje afhouden. Ik gooide wat badolie in het water en ik stapte in het bad, ging even op de rand zitten en liet me daarna voorzichtig in het warme water zakken. Toen mijn haartjes voldoende geweekt waren ging ik weer op de rand zitten en Veronique kroop op haar knieën tussen mijn gespreide benen.

“O, wat een mooi konijntje heb jij daar zeg!” Zei ze plagend. “Maar dat is nu snel afgelopen hoor, eraf die vacht!” Ze schudde de bus met scheerschuim stevig, spoot een dikke kwak schuim op haar hand en smeerde mijn haartjes lekker in. Ze pakte het scheermes van mijn vriendje, deed er een vers mesje in en begon heel voorzichtig mij te scheren. Geen plekje werd vergeten, ik moest op mijn buik op de badrand liggen met mijn handen mijn billen gespreid houdend om mijn bilspleet goed schoon geschoren te krijgen ik moest op mijn rug liggen, wijdbeens en met twee vingers in mijn kutje om de boel goed strak te houden en om de zijkant van mijn schaamlipjes en dijen goed geschoren te krijgen. Lag ik daar achterover haar scheerbeurt te ondergaan en het voelde helemaal niet onprettig aan. Toen ze klaar was gleed ik weer in het bad en spoelde de zeepresten met badwater weg. Veronique stond met haar handen in de zij goedkeurend te kijken naar het resultaat.

“En, wat vind je er zelf nu van?” Ik keek naar beneden.

“Mooi hoor, je kunt nu alles goed zien!” Ik gleed genietend met mijn vingers over en door mijn nu kale spleetje en dat wond me ineens zo op dat ik er niet meer kon ophouden en mezelf uitgebreid zat te vingeren.

“O, wat een geil gezicht, ik doe mee!” Zei Veronique, ze ging naast me zitten en volgde mijn voorbeeld. We keken elkaar diep in de ogen en opeens gleed Veronique op haar knieën in het water op de bodem van het bad en duwde haar hoofd tussen mijn benen en begon wild en onbeheerst mijn kutje te likken. Ondertussen lag ik, mijn borsten knedend, met mijn hoofd in mijn nek met gesloten ogen te genieten en het duurde niet lang of ik voelde steunend en schokkend een ongekend lekker orgasme omhoogkomen. Ik liet me, ontspannend, terug achterover in het bad zakken en trok Veronique met me mee het warme water in. Foei! Wat was dat allemaal lekker!

Ik kuste Veronique intens en onze monden openden zich en onze tongen vonden elkaar. Mijn vingers gleden tussen haar schaamlippen, haar glibberige en drijfnatte kutje in. Vrijwel meteen begon ze te schokken en even later kwam ze kreunend en hijgend klaar.

Op dat moment ging de badkamerdeur open en daar stond Marc, mijn vriendje in de deuropening, hij was op het gekreun en gehijg afgekomen en stond meteen tegen de wijd openstaande billen met in het midden de natte glanzende poes van Veronique aan te kijken.

“Zo, dat is een aangenaam uitzicht!” Grijnsde hij breed lachend.

“Kijk” zei Veronique en duwde mijn benen wijd uit elkaar.

“Hm… Prachtig, heb jij dat gedaan?”

“Ja,” knikte Veronique trots haar hoofd, ze stond op uit het bad. “Kijk, ik ben zelf ook mooi glad geschoren!” Marc wierp een aandachtige blik tussen haar benen.

“Zo, dames, dat ziet er bloedgeil uit!” Hij had duidelijk moeite, zijn toenemende opwinding te verbergen.

“Je mag ook wel even voelen hoor!” moedigde Veronique hem met een brutale blik in haar ogen aan, mij vragend aankijkend. Marc keek mij aan en ik knikte van ja. Dat liet hij zich geen tweede keer zeggen en hij betastte genietend onze gladde heuveltjes. Hij schopte zijn schoenen uit, deed snel zijn kleding uit, gleed in zijn blootje met een formidabele erectie op zijn knieën op de grond en begon mijn aalgladde poesje lekker en met vuur te likken, ondertussen glurend naar de van hitsigheid lokkende openstaande poes van Veronique. Hij keek op, keek me aan en vroeg, met een rode blos van geile opwinding op zijn wangen.

“Mag ik dit ook bij haar doen?”

“Ja hoor, waarom niet, als Veronique zelf ook wil?” Veronique knikte verlegen van ja en opende wijd haar dijen zodat Marc er goed bij kon. Ze zat zichtbaar te genieten van de stimulerende en ervaren tong van mijn vriendje Marc. Hij sloeg geen plekje over, zelfs haar mooie roze sterretje kreeg af en toe een lik. Ondertussen wreef ik Marc over zijn rug en billen en draaide aan Veronique ’s tepels en opeens slaakte Veronique een rauwe kreet en kwam hijgend en blazend klaar. Veronique lag nagenietend achterover toen we elkaar aankeken en begrepen zonder woorden onmiddellijk dat de argeloze Marc nu aan de beurt was voor een scheerbeurt. Fluks stond Veronique op en greep Marc bij zijn polsen en voor hij in de gaten had wat er aan de hand was had ik hem met mijn panty rond zijn polsen aan de kraan gebonden. Veronique greep het scheerschuim en spoot alles wat harig was rond zijn kruis vet in met scheerschuim. Ook tussen zijn billen werd vet ingezeept. Genietend, met gesloten ogen en zijn hoofd achterover in zijn nek, liet hij de lekkere inzeep en smeerbeurt over zich komen. Veronique greep het scheermes en zette dit op zijn naakte onderbuik.

“Hè!” Riep hij, maar voor hij zich ernstig kon verzetten gleed het scheermes al over zijn buikstreek richting zijn piemel. Ik hield zijn benen vast en Yvon deed de rest en voor hij er erg in hadden had Marc een kale pik en een volkomen blote buik en een kaalgeschoren zak. Tevreden keken Veronique en ik naar het resultaat van onze actie en besloten dat de mopperende Marc zijn handen wel weer los mochten. Marc gaf te kennen dat hij ook wel wat wilde en greep mij om mijn middel en met zijn inmiddels op volle lengte en hardheid gekomen piet gleed hij zonder enige weerstand mijn drijfnatte kutje binnen tot hij met zijn eikel tegen mijn baarmoedermond stootte. Een ongekend lekker en geheel gevuld gevoel. Mijn hitsige bui was nog lang niet over en doordat mijn poesje kaal en glad was gaf dit een extra kick en een lekker en heel intens gevoel. Heerlijk zoals zijn kale en gladde schaamstreek als geolied over mijn venusheuveltje gleed, zijn kale ballen tegen mijn billen kletsend.

Veronique bekeek ons aandachtig en kneedde mijn borsten en tepels en streelde Marc ’s kale ballen en daardoor steeg mijn opwinding al weer snel tot op kookpunt en voelde even later Marc kreunend diep in me klaarkomen en ik stuiterde op hetzelfde moment naar het aangenaamste en lekkerste orgasme dat ik sinds tijden beleefde.

Ik ben er door Veronique en haar scheerbeurt achter gekomen wat ik in al die tijd miste en dat het heel stimulerend en opwindend is je verlegenheid te laten varen en om lekkere spelletjes te doen en ook met een ander erbij te vrijen en samen met Marc een andere vrouw klaar te laten komen. Nooit had ik geweten of maar vermoed dat ik dit in me had. Niet dat ik lesbisch ben, maar gewoon, zo is het gewoon lekkerder! We zijn nu met z’n drieën geregeld samen en genieten nu vaak met zijn drieën volop! Maar, o jee, wat als Veronique weer een vriendje krijgt? Zal dat spannend zijn? Wie weet...

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post406

KARINE EN VEERLE

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 27, 2019 14:45

KARINE EN VEERLE

Op haar gemak fietst Karine naar school. Ze geniet van de zachte wind die door haar lange haren blaast. Haast heeft ze niet. Ze is vroeg weggegaan, zodat ze op haar gemak naar school kan fietsen. Intussen denkt ze terug aan het weekend. Aan die leuke jongen bij de bar in de discotheek. En aan die andere met wie ze gedanst heeft. Een glimlach trekt over haar gezicht. Helaas is het weekend al weer voorbij. Nou ja, op school vermaakt ze zich ook wel met haar vriendinnen. Daar is de school al. Op haar gemak zet ze haar fietst in de stalling en loopt naar binnen. Op de klok in de hal ziet ze dat ze iets te rustig heeft gefietst. Ze haast ze zich naar het lokaal en stapt net op tijd naar binnen. Als ze zit ziet ze opeens een nieuw gezicht.

”Wie is dat?” Vraagt ze aan haar vriendin Mia, die naast haar zit. Mia haalt nog net haar schouders op voor de leraar binnenkomt.

”Voor ik de les begin wil ik jullie eerst even voorstellen aan jullie nieuwe klasgenote, Veerle.” Iedereen kijkt naar haar. Veerle glimlacht en lijkt er niet zo mee te zitten. Ze ziet eruit als een leuke meid, denkt Karine bij zichzelf, en nog knap ook. Veel tijd om er bij stil te staan krijgt ze niet, want de leraar is al met de les begonnen. Nog twee lesuren volgen voor eindelijk de pauze aanbreekt. Terwijl Karine samen met een paar vriendinnen aan een tafel zit, ziet ze Veerle een eindje verderop. Even kijken ze elkaar aan en dan komt Veerle in haar richting lopen.

”Mag ik erbij komen zitten?”

“Tuurlijk”, antwoord Karine vrolijk. Haar vriendinnen kijken haar even verbaasd aan. Het is een vast groepje. Wat moet die nieuwe erbij? Karine realiseert zich dat ze misschien wat te snel heeft geantwoord. Gelukkig wordt het gesprek al snel hervat. Het gaat over Mike, een populaire jongen die door de meeste meiden erg leuk wordt gevonden. Snel wijst Karine Mike nog even aan voor Veerle voor ze weer meepraat. Even blijft Veerle meeluisteren, maar dan merkt ze op dat ze de jongen naast Mike er aardiger uit vindt zien. Karine ziet hoe haar vriendinnen Veerle verstoort aankijken. Ze kan hen bijna zien denken: waar bemoeit die nieuwe zich mee? Zelfs al lijkt Veerle zich er niet zo veel van aan te trekken, toch vindt Karine het wel lullig.

”Dat is Jesper maar, die is lang niet zo knap.” Het was Cindy die verwoordde wat ook de anderen al dachten. En met haar spottende toon probeert ze ook gelijk Veerle op haar plaats te zetten, bedenkt Karine zich.

”Maar hij is tenminste niet zo’n opschepper als Mike”, kaatst ze onverwacht terug. Het verbaasd haar zelf, maar zo zorgt ze er wel voor dat Veerle niet gelijk helemaal buitengesloten wordt. De anderen moeten nog toegeven dat ze gelijk had ook. Even wisselt Karine nog een blik met Veerle. Dan gaat het gesprek verder en ook Veerle praat gewoon mee. De rest van de dag gaat rustig voorbij en Veerle trekt op met Karine en haar vriendinnen. Als de laatste les voorbij is pakt Karine haar fiets en wil op weg naar huis gaan. Rustig fietsend gaat ze op weg en intussen denkt ze na. Eigenlijk mag ze Veerle wel. Ze komt vrolijk en spontaan over en heeft nog een duidelijke eigen mening ook. Ze ziet er ook nog eens leuk uit, met prachtige ogen. Waarom kwam die laatste gedachte bij haar op? Snel schudt ze het van zich af, maar net als ze haar gedachten op iets anders wil richten passeert een andere fietser haar.

”Hoi!” Verbaasd kijkt Karine op en ziet dat Veerle naast haar fietst. ”Ik woon die kant op, vind je het erg als ik een eindje meefiets?”

“Neen, natuurlijk niet, eigenlijk wel gezellig ook”, glimlacht Karine. Ze blijken vlakbij elkaar te wonen. Karine woont een paar straten verderop. Al pratend bereiken ze Veerle ’s huis. Snel spreken ze af de volgende dag samen naar school te fietsen. De dagen erna gaan rustig voorbij. Veerle blijkt goed in de klas te passen en ook door het groepje van Karine wordt ze, dankzij Karine, geaccepteerd. Karine en Veerle lijken al snel beste vriendinnen te gaan worden. Karine betrapt zichzelf er alleen op dat ze iets te vaak aan Veerle zit te denken.

Ze is ook wel erg knap en nog erg aardig ook. Toch vindt ze het wel vreemd van zichzelf. Het is een paar dagen later als Karine bij thuiskomst merkt dat Veerle haar Engelse boek nog heeft. Die had ze geleend omdat ze nog niet alle boeken had. Alleen is ze vergeten het terug te geven. Normaal zou dat niet zo erg zijn, maar in dit geval wel. Ze heeft dat boek nodig om te kunnen leren voor de toets van morgen. Ze heeft niet veel keus en besluit het boek maar te gaan halen. Zo snel mogelijk fietst ze richting Veerle ’s huis. Daar aangekomen springt ze van haar fietst en belt aan. Pas als ze op het raam klopt wordt er open gedaan. De bel deed het dus niet. Nou ja, het doet er ook niet toe, denkt Karine, als ze maar snel haar boek krijgt.

“Boven, tweede deur rechts”, antwoordt de moeder van Veerle op haar vraag of Veerle thuis is.

“Doe wel even je schoenen uit, alsjeblieft. Voor het tapijt, snap je.” Karine doet wat haar gevraagd wordt en hangt ook haar jas maar even aan de kapstok. Vervolgens loopt ze naar boven. Het is de eerste keer dat ze hier binnen is. Ze is eigenlijk wel benieuwd hoe de kamer van Veerle eruit zal zien. Bij de deur ziet ze dat deze op een kier staat. Zonder te aarzelen stapt ze naar binnen. Verstijfd van schrik blijft ze in de deuropening staan. In haar ooghoek ziet ze Veerle ’s broek op de grond liggen. Ze heeft duidelijk kunnen zien waar Veerle mee bezig was. Ook Veerle is nogal geschrokken.

“Sorry. I-Ik had moeten kloppen”, stottert Karine. Veerle is intussen van de schrik bekomen en komt overeind. Het enige wat ze nog aan heeft is haar bloesje en zelfs die staat open. “D-de deur stond op een kier en ik dacht…”

“Geeft niet joh. Ik had alleen niemand verwacht. Wat kom je doen eigenlijk?”, vraagt Veerle haar vriendelijk. “Wacht ik zal eerst even iets aandoen.”

“Dat hoeft niet hoor.” Het is eruit voor ze er erg in heeft. Karine voelt hoe ze nog roder wordt dan ze al was. “Ik kwam alleen even mijn Engelse boek ophalen”, voegt ze er snel aan toe. Veerle kijkt haar glimlachend aan. Ze staat op en loopt naar haar tas. Terwijl ze voorover buigt om het boek eruit te halen krijgt Karine een mooi zicht op haar billen. Als Veerle zich omdraait kijkt ze snel weg, maar ze weet dat ze te laat is. Veerle lijkt het allemaal niet erg te vinden en overhandigt haar het boek. “Dank je. Ik ga maar weer, dan kan jij verder.” Shit, dat was weer niet wat ze had moeten zeggen. Wat bezielt haar toch?

“Je hoeft geen haast te maken hoor. Je mag nog best even blijven. Als je weg gaat kan je trouwens niet meer naar me kijken.” Karine weet ze zich totaal geen houding meer te geven en wil eigenlijk gewoon zo snel mogelijk weg. “Hé, kom op, je hoeft je niet te schamen hoor. Ik vind het echt niet erg dat je me zo gezien hebt.”

“Ik had moeten kloppen”, mompelt Karine haar blik op de vloer richtend.

“Jij kon toch ook niet weten dat ik eeuhh met mezelf bezig was.” Even blijft het stil, maar het is duidelijk dat Karine zich nog steeds nogal ongemakkelijk voelt.

“Ik had de deur op een kier staan zodat ik mijn moeder aan kon horen komen. Ze heeft wat aan haar knie en is dus niet zo snel boven. Jou had ik niet verwacht en ik heb je ook niet aan horen komen. Omdat de deur op een kier stond dacht jij natuurlijk dat je niet hoefde te kloppen. Je hebt echt niets verkeerds gedaan hoor.” Nog steeds een beetje verlegen kijkt Karine weer op. Dat Veerle nog steeds halfnaakt is helpt ook niet echt. Toch is ze wel een beetje bijgekomen van de schrik en ze voelt dat ze wat minder rood is. Ze besluit toch nog maar even te blijven en gaat zitten. Veerle neemt plaats op het bed.

“Jij vindt het niet ze erg hè dat ik je zo gezien heb?” Vraagt Karine.

“Nee hoor, ik schaam me niet voor mijn lichaam”, antwoord Veerle. “En eigenlijk vind ik het helemaal niet erg om door een leuke meid bekeken te worden”, voegt ze er met een licht uitdagende toon aan toe. Karine kijkt haar verbaasd aan.

“Ben je dan…?”

“Ik ben lesbisch ja.” Even weet Karine niet wat ze moet zeggen. “Vind je dat erg?”, vraagt Veerle haar.

“Nee nee, natuurlijk niet. Ik had het alleen niet verwacht. Ik bedoel je ziet er zo leuk uit.” Met enige moeite weet Veerle een lach in te houden.

“Niet alle lesbo’s zijn lelijke, dikke vrouwen met kort haar hoor.”

“Sorry.”

“Geeft niks hoor. Er zijn meer mooie lesbische meiden dan je denkt.” Karine weet alweer niets te zeggen, maar na een korte stilte vraagt ze.

“Is dat ook de reden dat je je schaamhaar hebt weggeschoren?” Dit keer houdt Veerle haar lachen niet in en Karine voelt zich weer even heel ongemakkelijk.

“Nee, dat is omdat ik het mooi vind zo.” Tot Karine ’s verbazing trekt Veerle haar benen op het bed en spreidt ze vervolgens een beetje. “Hoe vind jij het?” Even blijft Karine naar het kutje van Veerle staren.

“Je kunt alles goed zien zo”, begint ze voorzichtig. Even pauzeert ze. “Eigenlijk ziet het er best wel eeuhh geil uit”, voegt ze er dan een beetje aarzelend aan toe. Zachtjes streelt Veerle over haar venusheuvel en schaamlippen. Met twee vingers spreidt ze haar kutje een beetje open. Karine blik blijft op het kutje van Veerle gericht en ze voelt iets tussen haar eigen benen kriebelen. Dan kijkt ze Veerle aan. Gelijk trekt Veerle haar hand weg. Het is nu haar beurt om te blozen.

“Sorry, ik wilde niet…”, begint ze. Ze klinkt opeens een beetje verlegen.

“Vind je het opwindend dat ik naar je zit te kijken?” Tot haar eigen verbazing kost het haar weinig moeite die vraag te stellen. Ze is opeens veel te nieuwsgierig om nog verlegen te zijn.

“Ja, heel erg.”

“Als je wilt mag je verder gaan hoor.”

“Vind je dat niet raar dan?” Karine schudt haar hoofd en glimlacht een beetje. Ze vindt het wel opwindend eigenlijk en het kan haar niet zoveel schelen of het raar is. Ze heeft nog nooit een meisje zo gezien. Veerle lijkt nog even te aarzelen, maar hakt dan toch de knoop door. Ze maakt het zich gemakkelijk op het bed en gaat er relax bij liggen. Haar hoofd legt ze op haar kussen en vervolgens trekt ze haar benen op en zet haar voeten iets uit elkaar op het bed zodat Karine een goed zicht krijgt. Nog even haalt ze diep adem. Ook voor haar is dit duidelijk nieuw en ze is nu toch wel een klein beetje verlegen met de situatie. Nog even kijkt ze Karine aan en ze vraagt haar op het bed te gaan zitten. Zodra Karine op het voeteneind zit sluit Veerle haar ogen. Ze doet haar bloesje verder open, maar houdt deze wel aan.

Zachtjes begint ze haar borsten te strelen. Met haar hele handen gaat ze er overheen. Ze pakt haar borsten vast en knijpt er heel zachtjes in. Geboeid kijkt Karine toe hoe Veerle haar borsten kneedt. Vanaf haar borsten daalt Veerle langzaam af. Dat ze al behoorlijk vochtig is tussen haar benen is duidelijk te zien. Zachtjes streelt ze eerst over haar buik en dan over haar kale venusheuvel. Met haar vingertoppen streelt ze rond haar eigen kutje. Dan brengt ze haar rechterhand naar haar gezicht en ze neemt haar vingers in haar mond. Zachtjes sabbelt ze erop terwijl ze met haar linkerhand rondjes om haar kutje blijft strelen. Dan brengt ze haar rechterhand weer naar haar kruis. Met haar linker begint ze opnieuw haar borsten te strelen. Ze neemt daarbij ook steeds haar tepeltjes voorzichtig tussen haar vingers en speelt ermee. Met de wijsvinger van haar rechterhand streelt ze zachtjes door haar spleetje. Genietend zucht ze terwijl ze haar kutje streelt. Ook haar linkerhand heeft ze daarvoor weer nodig.

Als ze haar kutje open spreidt krijgt Karine het zachte roze vlees duidelijk te zien. Met grote ogen kijkt ze er naar. Ze had nooit gedacht dat ze dat zo’n opwindend gezicht zou vinden. Ze kan duidelijk Veerle ’s vocht zien glinsteren. Bijna zonder dat ze het zelf merkt is haar ene hand naar haar borsten gegaan en zachtjes streelt ze zichzelf door haar T-shirtje heen. Intussen is Veerle verder gegaan en streelt ze haar kutje en draait rondjes om haar openingetje. Dan drukt ze zachtjes een vochtige vingertop naar binnen. Karine kan onmogelijk haar blik losmaken van het kutje van Veerle. Ook Karine ’s andere hand is op verkenning over haar lichaam gegaan en zachtjes is ze bezig haar eigen kutje door de stof van haar spijkerbroek heen te strelen. Veerle duwt langzaam haar vinger wat dieper naar binnen en aan haar gezicht is duidelijk te zien hoeveel ze hier van geniet. Haar klitje is al duidelijk te zien tussen haar schaamlipjes.

Het gezwollen knopje ziet eruit of het dringend aandacht wil en dat is precies wat Veerle ook geeft. Met haar linkerhand streelt ze er zachtjes langs, terwijl Karine intussen steeds ruwer over haar spijkerbroek wrijft. Dan opent Veerle plotseling haar ogen. Ze kijkt Karine even recht aan en laat dan haar blik afdalen. Karine voelt hoe ze weer een beetje begint te blozen. Toch is ze lang niet zo verlegen als eerder. Terwijl Veerle naar Karine blijft kijken beweegt ze haar vinger langzaam in en uit haar kutje.

“Zo te zien bevalt mijn showtje jou ook wel hè?” Karine glimlacht.

“Heel erg. Ik wist niet dat het zo geil zou zijn.”

“Volgens mij is het tussen jou benen ook al aardig nat.” Veerle glimlacht bij deze woorden. “Je mag er best wat aan doen hoor.” Karine beseft dat Veerle haar zit uit te dagen. Even denkt ze na. Shit, ze is gewoon supergeil. Ze haalt diep adem en staat dan op. Ze knoopt haar spijkbroek los en stapt eruit. Terwijl Veerle nog steeds bezig is zichzelf zachtjes te vingeren bekijkt ze Karine. Het kost Karine enige moeite maar ze trekt zich toch niets aan van de blikken van Veerle. Ze gaat weer op bed zitten en laat haar ene hand over haar T-shirtje gaan. Haar blik gaat als vanzelf weer naar het kutje van Veerle. Karine verzamelt nog even moed en laat dan haar andere hand in haar slipje glijden. Ze voelt gelijk dat ze inderdaad aardig nat is geworden. Ze rilt van genot als haar vingers tussen haar lipjes doorgaan. Veerle lijkt het niet erg te vinden dat ze het kutje van Karine niet kan zien en Karine voelt zich een stuk meer op haar gemak zo. Veerle heeft intussen een tweede vinger in haar kutje laten glijden en in een iets hoger tempo beweegt ze beide vingers in en uit. Iedere keer als haar vingers naar buiten komen is duidelijk zichtbaar dat ze glinsteren van het geil. Karine geniet van dit uitzicht en duwt haar eigen vinger naar binnen. Veerle ondanks het slipje ziet hoe Karine zichzelf klaarmaakt. Ze ziet duidelijk Karine ’s hand bewegen. Hoe het eruit ziet kan ze helaas slechts naar raden. Veerle besteedt intussen steeds meer aandacht aan haar klitje. Na eerst rondjes er omheen te hebben gedraaid heeft ze er nu twee vingers vol op gelegd. Zachtjes wrijft over haar klitje.

Terwijl ze voelt hoe haar hoogtepunt steeds naderbij komt kijkt ze hoe ook Karine zit te genieten. Sneller en sneller beweegt Veerle haar vingers op en neer. Het vocht druipt over haar vingers. Karine drukt haar eigen vingers in haar natte grotje. Met de duim van dezelfde hand gaat ze zachtjes over haar klitje. Ze geniet van haar eigen vingers en van de show die Veerle geeft. Veerle sluit intussen haar ogen. Ze weet dat haar orgasmen altijd intenser zijn als ze haar ogen dicht heeft en dit orgasme zal niet lang meer op zich laten wachten. Ze draait al met haar kontje van genot en het wrijven over haar klitje zorgt ervoor dat er regelmatig een rilling door haar lichaam trekt. Nog sneller laat ze haar vingers bewegen en hijgend komt ze klaar.

Terwijl ze klaar komt pakt ze haar klitje tussen haar duim en wijsvinger en knijpt er een beetje in. Schokkend trekt het orgasme in volle hevigheid door haar heen. Als ze weer is bijgekomen opent ze haar ogen. Karine is nog altijd bezig zichzelf te vingeren. Met een geile blik kijkt Veerle haar aan terwijl ze haar vingers schoonlikt. Verleidelijk likt ze nog een keer langs haar lippen. Dan komt ze overeind en legt haar hand op Karine ’s arm.

“Mag ik?” De twee kijken elkaar recht aan. Dan zegt Karine heel zachtjes.

“Ja”. Langzaam trekt Veerle de hand van Karine uit haar slipje. Dan laat ze haar eigen hand naar binnen glijden. Zachtjes strelend gaat ze op verkenning. Ze kan het kutje van Karine natuurlijk nog niet zien, maar het voelen vindt ze bijna even opwindend. Ze voelt hoe ver het kutje openstaat. Als ze de kleine schaamlipjes voelt begint ze er zachtjes overheen te wrijven. Het resultaat is duidelijk merkbaar als Karine zachtjes kreunt. Achterover geleund laat Karine het over zich heen komen. Ze steunt op haar armen en zorgt ervoor dat ze Veerle alle ruimte geeft om er goed bij te kunnen. Veerle gaat verder met haar verkenning. Langzaam laat ze haar vingertoppen weer wat omhoog gaan. Ze voelt het harde knopje en streelt er voorzichtig langs. Karine kreunt nog wat harder. Veerle realiseert zich dat Karine al dicht bij een orgasme zit. Ze besluit het maar eens af te maken en ze zoekt het gaatje op. Twee vingers glijden soepel naar binnen. Omdat Karine al zo geil is besluit ze maar gelijk redelijk snel te werk te gaan en ze laat haar vingers in en uit bewegen. Al snel heeft ze het juiste tempo gevonden.

Ook haar duim betrekt ze erin en hiermee streelt ze het klitje van Karine. Terwijl ze zachtjes doorgaat met het vingerwerk voelt ze al hoe Karine ’s lichaam begint te schokken. Veerle voert het tempo nog ietsje op en dan ziet ze Karine klaarkomen. Als de laatste schok door Karine ’s lichaam is getrokken trekt Veerle haar hand terug.

Als Karine haar ogen opendoet ziet ze hoe Veerle haar vingers weer schoonlikt. Dit keer is het haar vocht dat Veerle doorslikt. Even moet ze zelf ook slikken. Ze kan bijna niet geloven wat er net gebeurd is. Veerle leunt weer lekker tegen haar kussen en glimlacht Karine vrolijk toe.

“Dank je”, zegt Karine zachtjes.

“Waarvoor? Ik heb er net zo van genoten als jij.” Even blijft het stil en dan zegt Karine verlegen.

“Ik heb nog nooit zoiets gedaan.”

“Was het lekker?”

“Ik geloof niet dat ik ooit eerder zo heerlijk ben klaargekomen. Door jou gevingerd worden voelde nog beter dan als ik het zelf doe.”

“Graag gedaan”, antwoord Veerle lachend.

“Heb je dit ooit eerder gedaan?”

“Niet op deze manier, maar ik heb wel een vriendin gehad.”

“Hoe...” Even aarzelt ze. “Hoe is het om met een meisje te vrijen?” Veerle moet even nadenken over die vraag.

“Lekker. Al heb ik het nog nooit met een jongen gedaan. Beetje lastig vergelijken dus.” “Wat doen twee vrouwen dan bij elkaar?”

“Hetzelfde als een man en een vrouw, denk ik. Strelen, likken, kussen. Alleen is er geen pik die ergens in moet.”

“Ik dacht dat dat juist het belangrijkste was.”

“Vingers kunnen dat anders ook prima. Die zijn trouwens ook nog eens wat beweeglijker. Beter dan zo’n stijve stok.” Ze knipoogt naar Karine. Karine schiet in de lach als Veerle met haar vinger laat zien hoe beweeglijk en buigzaam die is. “Als je toch een pik wilt werkt eentje van plastic ook prima hoor”, voegt Veerle er nog aan toe.

“Toch lijkt het me wel vreemd.”

“Probeer het eens uit en je weet of het vreemd is.” Karine weet dat Veerle haar weer uit zit te dagen. Toch vindt ze het idee om met haar te vrijen onverwacht opwindend. Ze had nooit gedacht dat de gedachte aan een vrijpartij met een meisje haar dit gevoel kon bezorgen.

“Met jou zeker”, zegt ze.

“Zou je dat willen?” Karine zwijgt en draait haar blik weg. Hoe zou dat zijn om met Veerle…? Zou ze dat willen? Ze staart uit het raam en denkt na. Het antwoord schokt haar eigenlijk. Ja, ze zou heel graag met Veerle willen vrijen. Vanaf de eerste keer dat ze Veerle zag vond ze haar al aantrekkelijk. Ze had altijd gedacht dat ze gewoon hetero was, maar nu weet ze het niet meer zo zeker. Ze wil het met Veerle uitproberen. De enige manier om erachter te komen hoe het is met om met een meisje te vrijen is het uitproberen. Alleen dan kan ze echt weten of het wat voor haar is. En als ze het met iemand uit wil proberen is het Veerle wel. Ze kijkt Veerle weer aan en een beetje verlegen glimlacht ze.

“Ja.”

“Wil je dat echt?” Vraagt Veerle haar verbaasd.

“Ik wil weten hoe het is en…” even aarzelt ze nog “en ik vind je leuk. Heel leuk.” Veerle zegt niks maar komt naar Karine toe en legt haar arm om Karine heen. Zachtjes trekt ze Karine naar zich toe. Karine voelt het heerlijke warme lichaam tegen zich aan en de licht zoete geur van Veerle bereikt haar neus. Hoe vreemd het voor haar ook allemaal is, ze voelt zich eigenlijk helemaal op haar gemak. Zachtjes kust Veerle haar in haar nek. Vervolgens trekt ze zich iets terug en met de twee gezichten vlak bij elkaar kijken ze elkaar aan.

Veerle wacht even rustig af en laat Karine het initiatief nemen. Een beetje zenuwachtig is Karine wel, maar toch doet ze het. Met haar lippen al ietsje van elkaar komt ze naar voren. Zonder moeite vinden haar lippen die van Veerle. Ze voelt hoe ook die haar lippen iets van elkaar doet en de puntjes van hun tongen raken elkaar. Een tongzoen tussen twee meiden blijkt niet anders te zijn dan met een jongen. Maar daar denkt ze verder niet over na. Ze voelt alleen nog maar en ze geniet. Ze voelt hoe de tongen een geraffineerd spelletjes met elkaar spelen. Stoeiend als twee jonge katjes, om elkaar heen, langs elkaar of even bij elkaar weg om lippen of tanden te strelen. Karine legt haar armen om Veerle heen. Als Veerle na een tijdje terugtrekt kijkt ze haar even teleurgesteld aan. Dan voelt ze hoe Veerle ’s handen haar borsten beginnen te strelen.

“Je zoent echt superlekker.”

“Sstt, niets zeggen. Geniet ervan.” Karine knikt en laat Veerle haar gang gaan. Gewillig laat ze zich door Veerle op haar rug op het bed leggen. Zodra ze lekker ligt gaat Veerle verder. Zachtjes begint ze Karine te strelen. Langzaam trekt ze het T-shirtje omhoog tot over Karine ’s borsten en hierdoor onthult ze het simpele witte bh-tje. Haast heeft ze niet dus zachtjes streelt ze erlangs. Karine sluit haar ogen en laat het over zich heen komen. Het is een heerlijk geil gevoel om zo verwend te worden. Veerle laat haar vingertoppen teder over Karine ’s huid glijden. Over haar borsten, verder naar beneden naar haar buik en via de randen van haar slipje naar haar benen. Vanaf Karine ’s voeten gaat Veerle weer omhoog. Haar handen gaan langs de binnenkant van Karine ’s benen.

Plagend gaat ze langs het kruis van Karine. Ze streelt over het slipje omhoog en gaat weer terug naar Karine ’s borsten. Met een paar handige bewegingen verwijdert ze het bh-tje. Karine beseft dat ze nu bijna naakt ligt. Toch kan het haar nog steeds niet veel schelen. Zeker niet als ze merkt hoe heerlijk zacht en opwindend de strelingen van Veerle over haar borsten zijn. Eerst draait Veerle een paar rondjes om de tepeltjes en dan neemt ze die voorzichtig tussen duim en wijsvinger. Teder draait ze die tussen haar vingers. Dit ontlokt aan Karine een tevreden zucht.

Veerle besluit weer een stapje verder te gaan en buigt zich voorover. Langzaam komt ze dichterbij tot haar lippen de zachte huid van Karine ’s borsten raken. Uitvoerig kust ze die. Dan laat ze haar tong over de huid strelen. Tergend langzaam laat ze haar tong richting Karine ’s tepeltje gaan. Zo langzaam dat Karine zachtjes kreunt om aan te geven dat ze meer wil. Dan plotseling laat ze haar tong er overheen gaan. En net zo plotseling trekt ze haar tong weg. Vervolgens herhaalt ze dit bij Karine ’s andere tepel. Opnieuw nadert ze langzaam, maar dit keer eindigt ze door er zachtjes op te zuigen. In haar mond laat ze haar tong langs Karine ’s tepeltjes gaan.

Ze voelt hoe hard deze door haar behandeling wordt. Ook op de andere tepel zuigt ze hierna uitgebreid. Dan laat ze haar gezicht wat omlaag gaan. Kussend beweegt ze over Karine ’s buik. Tot ze het slipje weer heeft bereikt. Ook hier geeft ze een zacht kusje op. Even laat ze er zachtjes haar hand langs gaan en ze voelt duidelijk de natte plek. Als ze de rand van het slipje beetpakt tilt Karine gelijk haar billen iets op. Met een soepele beweging glijdt haar laatste kleding stuk van haar benen. Volledig naakt ligt ze nu voor Veerle. Even neemt Veerle de tijd om het naakte lichaam te bewonderen. Karine heeft al uitnodigend haar benen iets gespreid.

Wat Veerle eerder kon voelen kan ze nu zien; het zachte schaamhaar en het glinsterende, openstaande kutje. De normaal al iets naar buiten komende schaamlipjes zijn duidelijk zichtbaar. Voor Veerle is dit één van de mooiste dingen die ze ooit heeft gezien. Na het even bewonderd te hebben buigt ze zich voorover en laat gelijk haar tong erlangs gaan. Ze geniet van de heerlijke, licht zoute smaak. Eerder kon ze die al vaag op haar vingers proeven, maar zo smaakt het nog veel beter. Al gelijk laat ze even haar tong bij Karine naar binnen glijden. Deze voortvarende start lijkt Karine ook wel te bevallen aan het gekreun te horen.

Veerle gaat kruipt lekker tussen Karine ’s benen en laat haar vingers langs haar dijen strelen. Haar tong gaat gelijk weer op verkenning. Karine is zelf al weer bezig haar borsten te strelen. Veerle laat haar tong over het zachte roze vlees strijken. Voorzichtig gaat ze langs het duidelijk zichtbare knopje. Dat Karine ligt te genieten is aan alles merkbaar. Aan de bewegingen van haar lichaam als ze haar spieren weer samentrekt van genot en het zachte gekreun bijvoorbeeld. Opgewonden zuigt Veerle de kleine lipjes in haar mond. Heel zachtjes laat ze haar tanden erlangs gaan.

Er wel voor zorgend dat ze niet echt bijt. Ook haar tong gebruikt ze tijdens het gesabbel uitvoerig. Het is wel duidelijk dat ze dit vaker heeft gedaan en eigenlijk geniet ze hier bijna net zo van als Karine. Langzaam laat ze haar tong weer naar binnen glippen. Ze laat duidelijk merken hoe beweeglijk haar tongetje wel niet is en het gedraai in haar kutje doet Karine kronkelen. Dieper laat Veerle haar tong glijden tot ze met haar neus bijna in Karine ’s kutje zit. Ze ademt diep door haar neus in en geniet van de geur van het natte kutje onder haar. Ze besluit ook haar vingers erbij te betrekken. Vanaf Karine ’s dijen beweegt ze richting haar klitje. Met de ene hand spreid ze het kutje nog wat verder open en met de ander begint ze zachtjes er overheen te strelen. Even laat ze haar tong weer tevoorschijn komen uit Karine ’s kutje en ze likt vol over het klitje heen.

Ze zorgt er hierdoor voor dat het ook daar goed vochtig is en zo kan ze het klitje echt uitgebreid gaan strelen. Zachtjes tikt ze er tegen en ze beweegt het heen en weer tussen haar vingertoppen. Haar tong laat ze weer in Karine ’s binnenste verdwijnen. Karine ligt intussen flink te hijgen en te kreunen.

Ze had gedacht dat het allemaal heel vreemd zou voelen, maar eigenlijk is het alleen maar lekker, heel lekker. Met volle teugen geniet ze. Sneller en sneller laat Veerle haar tongetje rondjes draaien in Karine ’s kutje. Regelmatig zuigt ze hierbij gulzig wat vocht naar binnen. Alles bij elkaar is het genoeg om Karine te laten kronkelen en ze voelt haar orgasme weer met rasse schreden naderen.

“Ik ga klaarkomen”, weet ze hijgend uit te brengen. Voor Veerle is dit een teken om er nog een schepje bovenop te doen. Sneller nog laat ze haar tong in en uit bewegen. Hierbij nog steeds flink draaiend met haar tong. Ook haar vingers bewegen nog sneller. Terwijl haar vingers over het klitje wrijven voelt ze hoe het lichaam onder haar begint te schokken. Pas als Karine weer tot rust is gekomen houdt ook Veerle op. Karine ligt nog naar adem te happen. Ze kruipt naast haar en met een lach op haar gezicht wacht Veerle geduldig af tot Karine weer een beetje is bijgekomen. Zachtjes streelt ze het zachte lange haar. Met een gelukkige glimlach op haar gezicht kijkt Karine haar na een tijdje aan. Met een heftige tongzoen bedankt ze Veerle. Dan kijkt Karine Veerle diep in de ogen en zegt.

“Nu wil ik jou verwennen.”

“Dat hoeft niet hoor.”

“Ik wil het echt. Ik wil weten hoe het is om met een meisje te vrijen. Ik wil alles weten en proberen.”

“Oké dan”, zegt Veerle terwijl ze zachtjes langs Karine ’s gezicht streelt. Zoveel enthousiasme kan ze geen nee tegen zeggen. Eigenlijk wil ze ook dolgraag verder vrijen met Karine, zich laten verwennen door deze lieve onervaren meid. Snel trekt ze haar bloesje uit en knipoogt naar Karine. “Zo kan je overal goed bij”.

Dit is voor Karine het teken om te beginnen. Zachtjes begint ze met het strelen van Veerle ’s. Zelfs al heeft ze dit nog nooit bij een ander meisje gedaan, ze weet wel wat ze zelf lekker vindt en probeert dat zo goed mogelijk te bij Veerle te doen. Een beetje zenuwachtig is ze wel en onwennig streelt ze rond Veerle ’s tepeltjes. Dan laat ze haar hand iets omhoog gaan en streelt Veerle ’s hals. Een beetje aarzelend buigt ze zicht voorover en kust haar zacht. Dan komt ze weer wat overeind en kijkt Veerle aan.

“Ik weet nog niet zo goed hoe ik dit moet doen.”

“Probeer maar gewoon. Ik laat je wel weten of je het goed doet. En je weet toch wat je zelf lekker vindt.” Karine knikt en gaat verder met zachtjes over Veerle ’s buik en borsten strelen.

“Kus mijn borsten maar.” Zachtjes doet Karine dit en laat vervolgens haar tong een nat spoor over Veerle ’s linkerborst trekken. Vervolgens doet ze hetzelfde bij de rechterborst. Heel langzaam laat ze haar tong rondjes om Veerle ’s tepeltjes draaien.

“Hm…, zuig er maar een beetje op.” Voorzichtig neemt ze de rechtertepel tussen haar lippen en sabbelt erop. Ook haar tong gebruikt ze hierbij. Met haar handen kneedt ze intussen teder beide borsten. Dan laat ze haar mond weer naar links gaan. Ook daar vindt ze weer het tepeltje en zachtjes begint ze weer te zuigen. Ze hoort hoe Veerle zachtjes en goedkeurend kreunt.

“Hm…, ga maar wat verder naar beneden. Je doet het heerlijk.” Zachtjes kussend en likkend laat ze haar mond over Veerle ’s buik gaan. Steeds ietsje lager. Tot ze uiteindelijk de kale venusheuvel bereikt. Ze was al benieuwd hoe dat zou voelen en gulzig laat ze haar tong erlangs gaan. Het is echt helemaal kaal en voelt heerlijk zacht. Veerle spreidt gewillig haar benen en Karine kan van heel dichtbij het kale kutje bewonderen. Ze vindt het er wel heel lekker uitzien en ze druk gelijk haar mond erop. Ze proeft gelijk de smaak van Veerle ’s vocht. Dan neemt ze met haar hoofd weer wat meer afstand en bekijkt het kutje nogmaals op haar gemak. Met haar vingers verkent ze het. Zachtjes er rondom strelen. Over Veerle ’s dijen en over haar kale schaamlippen.

“Oh… ho…oh, ga verder. Streel er tussen.” Zachtjes laat ze haar vingertop door het gleufje gaan. Dan spreidt ze het kutje met haar vingers nog wat verder open en streelt het zachte roze vlees. Het voelt heerlijk zacht aan, merkt ze. Voorzichtig laat ze haar vinger over het gaatje gaan en heel even laat ze haar vingertopje erin verdwijnen. Het voelt lekker vochtig aan. Net zoals het bij haarzelf altijd aanvoelt. Uitgebreid streelt ze het hele kutje, het klitje laat ze voorlopig nog even met rust. Al draait ze er wel wat rondjes omheen met haar vingertoppen. Regelmatig laat ze een vinger een klein eindje in Veerle ’s kutje glijden. Veerle laat het met gesloten ogen over zich heen komen. Van tijd tot tijd laat ze zacht kreunend haar goedkeuring merken. Toch wil ze al gauw wel wat meer en ze zegt.

“Alsjeblieft, gebruik je tong.” Even aarzelt Karine toch nog. Het likken van een kutje is geheel nieuw voor haar en toch nog wel een beetje eng. Toch is ze snel over haar twijfels heen. Het ziet er ook zo heerlijk uit. Ze sluit haar ogen en zachtjes laat ze het puntje van haar tong eerst rondom het kutje gaan. De rondjes worden steeds kleiner. Plots laat ze haar tong ertussen door gaan. Ze likt over het gaatje heen richting het klitje. Net voor ze die bereikt houdt ze op.

“Ah… ha… ah… ho… ja zo. Hm…, ga door.” Op haar gemak likt ze Veerle. Eerst vooral de buitenste schaamlippen en dan toch steeds meer ertussen, sabbelend op de kleine schaamlipjes en met haar tong over het zachte vlees strijkend. De smaak van het vocht vindt ze tot haar eigen verbazing ook niet eens vies. Eerder gewoon lekker. Steeds meer gaat ze dan ook richting het gaatje, waar de smaak het sterkst is. Al snel laat ze haar tong dan ook een stukje naar binnen gaan. Iets wat gelijk goedkeurend gehijg oplevert.

“Mijn klitje…”, weet Veerle hijgend uit te brengen. Met haar vingers begint Karine te doen wat Veerle wilde. Eerst nog even er omheen, maar Veerle wil duidelijk meer. Dus streelt ze er overheen. Teder het klitje masserend. Met likken is ze geen moment gestopt. Veerle blijkt flink op temperatuur te zijn en haar kutje is dan ook erg nat. Karine vermoedt dat ze waarschijnlijk niet zo heel veel meer hoeft te doen om Veerle klaar te doen komen.

“Stop je vingers in mijn kutje. Oh… ho… ja…oh…, ja zo. Ga door, je doet het fantastisch!” Met haar wijsvinger glijdt ze zo diep mogelijk naar binnen. Heerlijk vochtig en strak sluit het kutje om haar vinger. Toch nog niet strak genoeg vindt ze en ze stopt ook haar middelvinger erin. Het gaat soepel en Veerle begint een beetje te kronkelen van genot.

“Hm…, lik mijn klitje.” Gehoorzaam doet Karine wat Veerle zegt en ze doet het met plezier. Wat eerst nog vreemd leek vindt ze nu heerlijk, het verwennen van een geile meid. Met haar tong likt ze langs het klitje terwijl haar vingers ritmisch bewegen. Likkend en sabbelend op het klitje ligt Karine bijna net zo te genieten als Veerle. Al is het natuurlijk Veerle die uiteindelijk klaarkomt.

“Oh… ho… ja, ja… ho… ik ko… kom… mm…” Ze stoot haar beken omhoog er drukt op die manier Karine ’s gezicht nog steviger tussen haar benen. Zo goed als ze kan blijft Karine doorlikken en ook haar vingers beweegt ze heftig op en neer. Het klitje heeft ze tussen haar lippen genomen en zo hard ze kan zuigt ze erop. Met een zacht gilletje komt Veerle klaar. Het duurt een volle minuut voor de spastische bewegingen afnemen. Al die tijd is Karine bezig gebleven het schokkende lichaam te verwennen. Ze wist dat ze het orgasme van Veerle op die manier zo heftig mogelijk kon maken. Iets wat duidelijk lukte. Als Veerle eindelijk stil ligt kruipt Karine ernaast.

“Hoe deed ik het?”

“Wat denk je zelf? Echt je was fantastisch”, fluistert Veerle. “Je bent een natuurtalent. Ik had nooit gedacht dat je me zo zou laten komen.” Karine zwijgt en glimlacht. Zachtjes trekt ze Veerle in haar armen. Een beetje verlegen fluistert ze in haar oor. “Ik hou van je.”

Veerle komt wat overeind en streelt door Karine ’s haar.

“Ik ook van jou.”

“Hebben we dan nu ook verkering?” Eigenlijk vindt Karine het doodeng om dit te vragen. Wat als Veerle niet wil? Dan zou ze zich wel heel lullig voelen. Ze wil het zo graag. Terwijl Veerle Karine dicht tegen zich aan trekt zegt ze zachtjes.

“Ja”.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post362

PETER

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers wo, april 17, 2019 15:16

PETER

Ik ben een meisje van net achttien jaar, Mia. Ik heb blond haar, ben 1,70 m, slank postuur en cup maat C. Ik woon in de grote stad bij mijn ouders, ik heb net als iedereen op zo’n leuk scootertje gereden. Nu ik achttien ben wil ik dus ook zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Van mijn ouders kreeg ik op mijn achttiende verjaardag mijn eerste rijles cadeau. ‘s Ochtends vroeg om negen uur kwam er een leswagen voorrijden. Verrassing! Zeiden mijn ouders. De rij instructeur belde aan, ik deed open, hij stelde zich voor als Peter, een knappe man van een jaar of vijfentwintig. Mijn eerste les was geslaagd, alles is nieuw, maar ja zo’n uurtje is om voordat je het weet. Ik had zelf al wat gespaard van mijn zaterdag baantje, dus ik kon zelf ook nog iets van 15 á 20 lessen nemen. Dus één week later had ik weer les, zo ging dat negen weken lang. Tijdens het rijden vertelde ik veel over mezelf en vroeg ook wat aan Peter. Peter vertelde dat zijn vrouw zes maanden geleden van hem was gescheiden. Sinds die tijd is zijn werk zijn enige passie nog. Ik zei.

“Dan maak je zeker wel veel over uren”. Peter antwoordde.

“Eigenlijk wel, het zijn drukke tijden, maar ja door al het werken kom je niet toe aan stappen, wat ik vroeger graag deed”.

“Ik wil weleens met je gaan stappen,” het floepte eruit voor ik er erg in had.

“Lief aangeboden van je, maar jij moet je uren toch gebruiken om in dat café te werken om geld te hebben voor je lessen.” Ja, daar had hij wel gelijk in. De les was voorbij.

Een week later, moest ik mijn les afbellen, mijn bankrekening was geblokkeerd, dus ik kon geen geld opnemen om mijn rijlessen te betalen. Ik had netjes op tijd afgebeld, dus niets aan de hand. Een week later ging ik zoals gewoonlijk weer naar de les. Toen grapte ik.

“Wat doe je nou als een mooie aantrekkelijke meid niet betaald, laat je haar die les dan in natura betalen? Of accepteer jij geen natura?” Peter was even stil, van stomheid geslagen door mijn bijdehandse vraag.

“Als ik dat zou doen, kost dat mijn baan. Maar, ik heb zulke geruchten weleens gehoord” zei hij er achteraan.

Het was een warme zomerdag, dus ik had die dag lekker luchtige kleding aan. Ik tilde mijn rokje een stukje op en keek Peter aan en speelde met mijn tong.

“Zo’n lief blondje laat je toch niet stikken om vanavond helemaal alleen op stap te laten gaan, zonder mannelijke bescherming”. Proestend zei Peter.

“Maar jij bent mijn leerling, dat kan ik echt niet maken”.

“En als ik je leerling nou niet was geweest, zou je dan gaan stappen met mij Peter? Al de jongens van mijn leeftijd willen na het stappen maar één ding en dat is met mij het bed in duiken, jij bent serieuzer, en goed uitziend”.

“Hier rechtsaf” zei Peter opeens, het was zijn laatste lesuur van die dag, we reden nu richting het bos. Na vijfhonderd meter zei Peter.

“Stop hier maar even”. Ik stopte de auto. Peter vroeg wat ik daar precies mee bedoelde. Ik vertelde dat als ik nou eens een gezellig avond met hem zou gaan stappen, kan jij mij dan een keertje een extra uurtje rijden van jouw vrije tijd rijles geven? We hadden het al vaker over stappen gehad en ik en Peter hadden wat stappen betreft dezelfde interesses. “Ja, dat is goed.” Ik gaf hem, gelijk een zoen op zijn wang. De auto stond net onder de rand van een heuvel stil, doordat ik zoveel bewoog en de rem loste wilde de wagen uit zichzelf rijden. Peter greep snel in en net als ik de handrem erop zetten. Dus hield hij zijn hand, op de mijn. Ik vroeg.

“Wat doe je nu?”

“Op de handrem zetten voor de wagen van deze heuvel afrijdt”.

“Oh… zal ik, jou ook eens op de handrem zetten,” bij mij begonnen alle stoppen door te slaan.

“Dat kan je toch niet”. Ik voegde de woorden bij de daden en greep met mijn rechterhand in zijn kruis. Ik had me weleens in mijn dromen afgevraagd hoe zijn pik eruit zou zien. Door mijn gedrag veranderde Peter ook van zakelijk contact naar een man die al zes maanden droog staat. Hij zoende me volop op mijn mond, met zijn hand ging hij door mijn haar. Dit was voor mij het groene licht om ‘door te rijden’. Ik moest en zou Peter een beurt geven, zo geil was ik. Peter begreep wat ik wilde, hij draaide aan mijn stoel zodat die naar achterover klapte zodat die vlak kwam te liggen. Ik tongde Peter, en ging met mijn handen vanaf zijn nek omlaag zoekend naar… Ik maakte zijn hemd knoopje voor knoopje los. Oh wat heeft hij een lekker lijf, zo’n mooi wasbordje. Peter genoot ervan. Ik zakte met mijn rechterhand zijn broek in, met mijn linkerhand maakte ik zijn broek open. Ik pakte zijn lul uit zijn broek, oeh ik schrok wel even, hij was nu al zeker vijftien centimeter. Ik zakte met mijn hoofd naar zijn kruis, ik gaf zijn eikel een kusje, likte zijn lul langs de schacht, haalde zijn ballen ook uit zijn broek en zoog op zijn ballen. Ik likte me weer een weg omhoog. Maar nu nam ik zijn eikel in mijn mond en ik begon hem heerlijk te pijpen. Ik was bang dat ik hem niet helemaal in mijn mond kwijt kon hij was zo groot, toch probeerde ik het, ik was hem aan het zuigen of mijn leven er vanaf hing, het had blijkbaar resultaat want ik voelde zijn pik nog groter en ook dikker worden, mijn kutje werd er helemaal nat van.

Peter was bezig mij ook uit te kleden, eerst mijn topje uit, mijn rokje omlaag, dus daar zat ik dan in een grote Alfa Romeo Peter te pijpen in mijn BH en mijn doorschijnende string op een verlaten landweggetje bij het bos. Peter ging verder, mijn BH moest het ook ontgelden, mijn grote borsten vielen nu bloot, ik zag zijn mond openstaan van verbazing. Dus ik vroeg.

“Bevalt het wat je ziet?”

“Ja hoor, daar wil ik graag mijn lul eens tussen steken.” Ik pijpte hem weer verder, Peter ging nu met één vinger onder mijn string op zoek naar mijn poesje. Dat was al zo nat dat hij het snel gevonden had, eerst ging er één vinger in, daarna twee en toen drie. Hij was me nu lekker aan het vingeren en ik pijpte hem heerlijk. Ik voelde hem schokken, dus ik stopte met pijpen, ik kroop tussen zijn benen en stopte zijn dikke stamboom tussen mijn tieten. Zijn lul was nu toch zeker wel een twintig centimeter lang en net zo dik als mijn polsen, hij begon met zijn lul tussen mijn tieten te rijden. Hij drukte mijn tieten stevig tegen elkaar aan zodat zijn lul goed gemolken werd. Ik ging met mijn handen tussen mijn benen in ging verder met vingeren, waar Peter gebleven was. Peter begon weer te schokken, hij liet zijn stoel naar achteren vallen. Zijn pik kwam tussen mijn tieten los, ik zoog er weer een paar keer diep op. Stopte zijn lul weer tussen mijn tieten. En begon neuk bewegingen te maken, ik drukte mijn tieten fijn tegen zijn lekkere dikke stam.

“Oh… ah… oh… ho… oh”. Toen voelde ik een hele schok door mijn tieten gaan. En ja hoor daar kwam hij klaar, al dat sperma spoot met stralen eruit over mijn tieten. Ook kwam er wat sperma op mijn gezicht, een klein straaltje tegen mijn oog aan, hierdoor zag ik even helemaal niets meer. Peter was even uitgeteld en vroeg mij naar boven te komen. Ik klom over zijn lichaam heen, mijn tieten bengelden over zijn knieën, heupen, zijn slappe lul, nog steeds 10 à 15 centimeter groot. Hij scheurde mijn slipje stuk en trok mij naar hem toe, gaf mij een tongzoen, hij zakte naar beneden af. Bij mijn tieten likte hij zijn eigen sperma ervan af. Hij zoog aan mijn tepels, die waren hard en werden alleen maar harder en gevoeliger vooral mijn tepel met tepelpiercing was sinds ik die piercing had laten zetten super gevoelig geworden. Hij zakte, boog verder af, bij mijn navelpiercing ging hij weer lekker zuigen en likken, hij zakte nog wat verder naar beneden. Terminus kutje! Peter zoog eerst aan mijn buitenste lippen, daarna plagerig mijn clitje. Vervolgens begon hij me te beffen, zoals ik nooit was gebeft. Ondertussen voelde ik zijn lul alweer groeien de tentstok van twintig centimeter stond alweer tegen mijn tepels te prikken.

Hij draaide zich verder naar achteren de achterbank op. Ik kroop nu bovenop hem en hing met mijn poesje plagend boven zijn lul. Ik zakte iets naar beneden, raakte zijn eikel net aan, en ging dan weer plagerig omhoog en zo voerde ik het tempo op. Tot ik mij plotseling helemaal over zijn lul liet zakken. Ik had al eerder geneukt, maar nog nooit zo’n grote pik. Ik bereed hem als een echte amazone. Door de lengte van zijn paal raakte ik soms het dak, au dat deed pijn. Oh wat neukte deze vent lekker.

We veranderde van standje, naar mijn favoriete standje doggy-style, hij werd alleen maar geiler, mijn tieten bungelde heen en weer. Hij pompte zijn grote pik diep in mij, mm… heerlijk. Hij greep mij bij mijn tieten, en kneep er zachtjes in, dan weer draaide hij cirkeltjes. Ik wou hem zijn hele auto door slingeren, als hij me maar neukte, ik ging op mijn rug liggen en hij begon me weer te likken.

“Oh… ah… oe” klonk het. Vervolgens bracht hij zijn gereedschap weer in positie en stootte hem in één keer naar binnen, ik was zo nat, dat dat geen enkel probleem meer voor hem was. Hij pakte me stevig bij mijn kontje en beukte op de maat van de muziek op de radio. Zijn handen gingen verder op verkenningstocht, mijn kontje moest het ontgelden, eerst mijn billen uit elkaar, tegelijkertijd begon hij mijn keihard geworden tepels te zuigen en likken, dus ik vond alles best. Toen ging er één vinger bij mijn sterretje naar binnen, al gauw volgde er een tweede. Er kwam veel vocht uit mijn kutje zo nat was ik, Peter smeerde wat van mijn geil op mijn sterretje en bracht zijn lul tegen mijn sterretje.

Zacht ging die dikke pik, stukje voor stukje naar binnen en er weer uit, en weer een stukje verder erin. Tot hij met zijn hele pik in me zat, toen er bijna weer uit, en diep er weer in, snoeihard werd ik nu in mijn kleine sterretje geneukt, ondertussen vingerde ik mezelf. Peter greep me bij mij tieten en riep dat ik een geile slet was.

“Je moet me elke week neuken anders vertel ik het aan je ouders”.

“Ja, is goed geile Teddybeer, maar jij mag dan geen andere vrouwtjes nemen, ik ben helemaal jouw geile sletje, alleen als ik erbij ben mag je andere vrouwen neuken, maar eerst aan mij vragen, slaafje van me.”

“Oh… oh… ha… ja! Ik ga komen, draai je om geile neuk snol, ik wil je in je bek spuiten, slikken moet je mijn witte goedje.” Dus ik draaide me om en hij spoot de eerste stralen in mijn mond, want ik nam zijn lekkere neukstaaf in mijn mond, maar op een gegeven moment paste hij niet meer in mijn mond, hij haalde zijn pik eruit, duwde hem tussen mijn tieten, drukte deze hard tegen elkaar aan, de pijn schoot door mijn lijf door dit ruwe gedoe, maar dit was ik al snel weer vergeten door mijn orgasme wat begon.

“Ho… ah… oh… ja nog!” Peter spoot nog een paar laatste straaltjes sperma over mijn tieten en begon met zijn slap wordende lul tegen mijn tieten te slaan, daarna tegen mijn gezicht.

“Als het pijn doet moet je hem maar lekker en diep afzuigen tot die weer stijf is.” Dus ik pakte zijn pik beet en trok hem af en stopte het topje in mijn mond.

“Dieper slettebak, kom dan geil sletje neuk hem met je geile smoeltje van je, anders volgt er billenkoek.” Het ging Peter niet snel genoeg, hij pakte mijn handen en bracht mijn eigen vingers mijn kutje naar binnen, bijna mijn hele hand ging erin. Terwijl neukte Peter me door in mijn mond. Zijn handen ging naar het dashboardkastje en haalde daar een grote zwarte dildo uit, deze drukte hij tegen mijn sterretje en duwde deze dikke dildo in één keer diep naar binnen en hij pakte mijn paardenstaart en trok mijn hoofd steeds dichter naar hem toe.

Zijn pik had ik nog steeds in mijn mond. Ik moest bijna kokhalzen, Peter zag dit, trok zijn pik even terug, maar ramde hem dubbel zo hard weer terug, tot aan zijn scrotum ging zijn dikke pik mijn pijpsmoeltje in vertelde Peter. Hij haalde zijn pik weer uit mijn mond, zijn pik glom helemaal en was weer op volle sterke. De dildo werd uit mijn sterretje gehaald en bij mijn kutje erin geduwd. Nu kwam het topje van zijn lul weer tegen mijn sterretje aan gedrukt en oeps, daar ging die weer naar binnen.

“Oe… ah… oh… ja!” Dit was zo lekker, in mijn kont geneukt en een vibrator in mijn kutje. -Ting-ting-, Peter zijn telefoon ging, een wekkertje dat hij weg moest. Hij duwde zijn pik nog een paar keer diep in mijn neukholletje en spoot daarna mij hele kont vol. Tegelijkertijd had ik ook weer een orgasme.

“Oh… Peter, je bent een kanjer, jouw vorige vrouw is zeker een dom blondje dat ze zo’n lekker neukdier als jij heeft laten schieten”.

We kleden ons weer aan, ik reed richting mijn huis, ondertussen zat Peter steeds onder mijn rokje, mij lekker te vingeren, ik reed één of twee keer bijna van de weg, zo lekker was hij weer bezig. Ik was thuis, ik gaf Peter een lekkere tongzoen en greep zijn pik door zijn kleding heen, die stond alweer stijf, ik haalde hem nog even uit zijn broek, gaf er een kusje op. Peter duwde gelijk mijn hoofd naar beneden. Ik pijpte hem even, hij was al zo vaak gekomen dat hij niet meer klaar kon komen, ik trok hem nu maar af, maar er kwam geen druppeltje sperma meer uit, ik had hem helemaal leeg gemolken. Ik zoende en Peter gaf mij een kaartje met zijn privé telefoonnummer en zijn adres erop.

“Als je zin hebt om langs te komen, mag je gerust eens bij me binnen komen”.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post337

LEKKER AFDINGEN

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers do, maart 21, 2019 13:35

LEKKER AFDINGEN

Met een beker koffie zat ik net op de bank, toen de voordeurbel ging. Terwijl ik naar de deur liep bedacht ik wie het zou kunnen zijn, maar er schoot me niemand te binnen. Ik zwaaide de voordeur open en daar zag ik een breed lachende man staan en die zei vriendelijk.

“Hai daar ben ik weer, ik zie dat je wel weer wat hout kunt gebruiken”.

“Hallo,” groette ik hem enthousiast terug, “ja zeker, gooi er maar weer een voorraadje neer. Heb je zin in koffie zo meteen, als je klaar bent?”

“Ja graag, daar ben ik inmiddels wel aan toe”, antwoordde hij. Oh, wat een leuke vent is het toch en terwijl die gedachte door mijn hoofd ging, voelde ik een enorme rilling door mijn onderbuik gaan. Geef het maar toe, zei ik tegen mezelf, je geilt gewoon op hem! Meteen trok ik m’n slipje uit en verstopte het snel. Ik haalde even een vinger door mijn spleet en ja hoor, ik was al zeiknat. Hopelijk heeft hij ook zin in mij en kan ik zo nog wat korting versieren, anders heb ik gewoon lekker geneukt. In het verleden hadden we samen al leuke gesprekken gehad, zelfs over seks in verschillende vormen.

Ik zat tegenover hem en ik had m’n ene been iets opgetrokken. Heel gemakkelijk kon ik het gesprek weer naar seks brengen en hij vertelde weer een paar leuke dingen. Zijn naam was Gust en ik zei tegen hem dat mijn man het wel leuk vond dat we zulke openhartige gesprekken hadden gehad. Ondertussen liet ik mijn been iets meer naar buiten wijken zodat er heel langzaam iets van mijn bovenbenen zichtbaar begon te worden.

“Weet je Gust, je vertelde dat je weleens het aanbod hebt gekregen van vrouwen die in natura wilden betalen. Ik vind je zo’n leuke vent dat ik wel zin heb om een korting te verdienen”. Terwijl ik dat zei spreidde ik mijn benen nog meer. Met grote ogen keek hij nu tussen mijn benen die niets meer verborgen en mijn kut helemaal lieten zien.

“Goh zeg, je hebt een heel kaalgeschoren kutje, is dat nou lekker en kriebelt dat niet vreselijk”.

”Nee hoor”, antwoordde ik, “ik ben altijd geschoren en Gust mijn man vindt het heerlijk, dan heeft hij geen haren in zijn mond als hij me beft”. Ik sta op en loop naar hem toe en ga op mijn hurken voor hem zitten. Ik pak met beide handen zijn hoofd en trek hem naar me toe. Ik fluister in zijn oor “Voel maar eens aan mijn kutje”. Ik begin zacht aan zijn oorlelletje te likken en ik voel hoe hij met zijn hand onder mijn rokje gaat.

“Je kut is drijfnat, Mia” en hij begint met zijn dikke vinger diep in mijn grotje te roeren. Al hurkend spreid ik mijn benen zo wijd mogelijk en begin zacht te kreunen van geil genot. Ik begin inmiddels in zijn kruis te kneden en voel daar iets enorms opbollen. Hijgend zeg ik tegen Gust, “trek mijn jurkje uit”. Hij trekt het omhoog over mijn hoofd en ik heb enkel mijn BH nog aan. Ik ga gauw in een fauteuil zitten en spreid mijn benen maximaal en duw hem met zijn hoofd naar m’n kut.

”Je ruikt lekker Mia”, ik voel zijn tong tegen mijn klit. Daarna begint hij zacht over mijn kale schaamlippen te lebberen. Zijn tong lijkt overal in mijn kruis en ik voel hem diep in mijn kutje slurpen. Hij trekt aan mijn tepels en kneedt met zijn ruwe handen mijn borsten. Ik woel met mijn vingers door zijn haar als hij aan mijn klitje begint te knabbelen. “Oh… wat voelen je kutlipjes glad aan zeg”. Nu ben ik aan de beurt.

“Ga eens staan”, hijg ik en ik begin ongeduldig zijn rits los te maken en trek zonder aarzelen zijn broek en slip in een ruk naar beneden. Wat ik dan te zien krijg is super, een penis van een mooi formaat, zeker twintig centimeter en zes centimeter dik. Met dikke aderen die recht vooruit in de aanslag staat. Ik omvat deze paal met mijn beide handjes en duw langzaam zijn vel naar achteren. Ik zie een dikke rode eikel kloppend tevoorschijn komen. Met mijn soepele tong ga ik met mijn puntje plagerig over zijn pisgaatje en ik kneed ondertussen zijn zaadballen. Met veel gevoel zuig ik zijn pik mijn mondje in en ik voel hem zacht diep in mijn keel. Boven me hoor ik hoe Gust kreunt van genot.

”Kom mee naar boven”, zeg ik ongeduldig en pak zijn hand en trek hem mee de trap op naar de slaapkamer. Haastig trek ik mijn BH uit en ga meteen wijdbeens op mijn rug op bed liggen. Bijna smekend vraag ik hem.

“Kom zuig mijn kut naar de hemel, maak me klaar”. Zijn natte tong begint nu bij mijn kale schaamlippen en trekt een nat spoor naar mijn navel. Ongeduldig hijg ik.

“Kom laat me niet langer wachten bef me klaar, laat me komen”. Hij zet zijn mond vol op mijn pruim en begint me nu aan een stuk door te tongen zonder te stoppen. Ik voel hoe hij een vinger tegen mijn rozetje aanzet en dan door duwt. Ik voel zijn vinger diep in mijn anus stoten en zijn likkende tong erbij zorgt ervoor dat ik mijn eerste orgasme krijg en ik krijs het gewoon uit. Ik zie hoe hij zich verder uitkleedt. Ik trek hem ongeduldig op bed, hap zonder aarzelen zijn vlaggenmast in mijn mond en begin hem dan een flinke pijpbeurt te geven. Met mijn beide handen ontbloot ik weer de enorme knots op zijn paal en zie zijn dikke eikel tevoorschijn komen. Op deze manier lebber ik zijn machtige lolly helemaal af zodat hij glimt van mijn speeksel.

“Oh… wat kun jij goed pijpen”, krijg ik als compliment te horen. Wacht maar ik ben nog lang niet klaar en daar verdwijnt zijn knuppel in mijn mond en laat ik hem zo door mijn keel glijden. Diep, dieper verdwijnt deze paal in mijn hals en begin ik hem op deze manier zacht te neuken. Mijn hoofd gaat langzaam op en neer en als ik voel hoe hij bijna zijn zaad in mijn keel wil gaan storten, stop ik.

“Oh wat gemeen, ik kwam al bijna”, zei Gust teleurgesteld. Omhoog kijkend vraag ik aan hem,

“Kun je hierna nog een keer komen dan?” Zijn antwoord niet afwachtend ga ik verder en neem zijn paal weer in mijn mond. Ik maak mijn rechter wijsvinger nat met mijn kutsap en zacht begin ik aan zijn rozetje te kriebelen. Met mijn linkerhand kneed ik zijn machtige ballen en met de natte wijsvinger manipuleer ik zijn kontgaatje en dring soms een stukje naar binnen. Dit is teveel voor Gust en zonder waarschuwing explodeert zijn machtige wapen in mijn mond. Ik proef de eerste stralen en laat de rest van zijn sperma in mijn gezicht en op mijn borsten terechtkomen.

“Oh… ik kon het niet meer inhouden, wat kun jij pijpen zeg”, hijgde Gust.

“Geeft niet schat ik wil jouw staaf ook nog in mijn kutje voelen en mijn kontje houdt er ook van.

“Denk je dat je mijn pik ook in je reet kunt verdragen”, vroeg hij verbaasd.

“Nou daar heb ik al zoveel grote en dikke voorwerpen in gehad dat deze lekkere lul van jou geen enkel probleem is”, antwoordde ik met een zwoele geile stem. Fantastisch, het is tot nog toe, nog steeds niet gelukt om een geile vrouw te vinden die hem in haar reet kon hebben. Verbaasd zie ik hoe zijn paal stijf voorruit blijft staan. Ik duw hem op zijn rug en neem boven zijn super-lul plaats en zak dan langzaam over zijn eikel en daarna dieper en dieper. Ik word helemaal geopend om deze staaf te kunnen ontvangen. Met een natte slijmkut zak ik er toch makkelijker overheen dan ik gedacht had.

Als een volleerd amazone berijd ik deze kanjer van een lul en als hij ook omhoog begint te stoten heb ik niet veel meer nodig en krijg mijn volgende climax die nog heftiger is als de eerste. Ik reik achter me en neem zijn nat gekwijlde lul in mijn hand en draai me om. Ik begin mijn eigen kutgeil van zijn slurf af te likken en voel hoe hij zich weer over mijn kale doos ontfermt. Na elkaar een tijdje zo verwend te hebben neem ik het initiatief weer en ga voorover op mijn knieën op bed zitten. Achterom kijkend, met bloedgeile stem vraag ik hem.

“Kom naai me in mijn reet met je boomstam, ik wil je diep in mijn kontje voelen”.

Vlug sopt hij zijn paal nog even in mijn neukscheur en dan voel ik hoe hij de kop van zijn knots tegen mijn anus-rozetje aanzet en dan zacht mijn sluitspier doorboort met zijn gigantische penis. Kleine pijnscheutjes voel ik, maar het kan me niet schelen. Ik begin zelf naar achteren te duwen om hem maar zo diep mogelijk in zijn geheel in me te voelen. Ik voel hoe hij zijn hele lengte naar binnen duwt. Langzaam begint hij het tempo op te voeren en hij hijgt, “ik zie hoe je binnen voering mee naar buiten komt als ik m’n lul terug haal”.

“Ja… ah, je moet me harder gaan neuken, kom harder, ik kan het verdragen”.

“Ik wil je in me voelen spritsen, ik wil je lading zaad in me voelen”. Ik hoor nu dat zelfs mijn reet aan het soppen is, het is daar nu ook kleddernat alsof het een kut is. Gust begint steeds wilder, harder en dieper in me door te rammen. Ik reik onder me door zodat ik zelf mijn klit kan vingeren. Mijn tieten kan hij niet met rust laten en begint ze weer stevig te kneden. Hij haalt zijn penis over de hele lengte heen en weer door mijn sluitspier.

Het voelt geweldig deze enorme paal die me in mijn kontje neukt. Zwaar hijgend kondigt hij aan dat hij gaat komen, met een kreet en met een harde stoot nog dieper mijn darmen in weet ik dat hij me gaat volpompen. Ik voel een enorme golf sperma, warme mannen pap in me geloosd worden. Het lijkt wel alsof hij in me aan het pissen is, het lijkt niet op te houden. Terwijl Gust zich in mij leegspuit kom ik net zo hevig als hij tot mijn orgasme en ik zak als pudding in elkaar, met Gust boven op me.

Ik voel tussen mijn billen hoe ik daar nog steeds gespleten lig door deze heerlijke knots.

“Wat een geweldige neukbeurt Mia” zegt Gust. Helemaal onder de indruk dat hij nu eindelijk zijn boomstam in een poepgaatje heeft kunnen stampen. Na even zo te hebben uitgerust glipt zijn eindelijk verslappende paal uit mijn anus. Ik voel hoe zijn zaad in slierten als een rivier uit mijn poepgat druipt.

“Je reet blijft helemaal openstaan, Mia”.

Ik voel achter me en duw zonder enige moeite twee vingers in m’n gladde openstaande anus. Heerlijk nagenietend, zoenen en strelen we elkaar. Mijn borsten en tepels krijgen extra aandacht van hem. Gust vindt dat ik nog een keer moet komen en hij vingert mijn kutje en kontgaatje. In no-time raast een laatste climax door mijn lichaam. Ik kus hem dankbaar op zijn mond en hijg zachtjes, “dit was geweldig”. Nadat we ons hebben aangekleed en naar beneden zijn gegaan, nemen we in de hal nog even innig afscheid.

“Tot de volgende keer”, zegt hij, als hij de deur uitstapt. Dankbaar voor zo’n geile beurt, heb ik maar de helft hoeven te betalen. Als Johan thuis komt en ik hem het hele verhaal opbiecht krijg ik van hem opnieuw een traktatie.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post316

MARC

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers do, januari 17, 2019 13:32

MARC

Over tien minuten is Marc hier om samen naar een congres te gaan dat handelt over de kinesitherapie. Het is belangrijk om de vorderingen in de kinesitherapie te blijven volgen om te kunnen bijblijven en om betere behandelingen te kunnen samenstellen. Stipt op tijd vertrekken we. We gaan eerst onze bagage afzetten in ons hotel voor de volgende twee nachten en dan gaan we de stad wat verkennen. Daar aangekomen blijkt dat we in dezelfde kamer moeten logeren. Daar we samen geboekt hadden, dachten ze zeker dat we een koppel waren.

“Maar we zijn geen koppel! Alleen maar collega's die samenwerken,” zegden we aan de balie. Maar daar hadden ze niet veel oor voor, daar al de kamers volgeboekt waren. Dus maar samen in een kamer met een tweepersoonsbed en een badkamer. Dat wordt nog wat! Na onze voorbereidingen voor het congres lagen we wat op bed en ik was suf van al dat lezen en schrijven. Ik was nog altijd een beetje nors daar ik met Marc de kamer moest delen. Marc zag dit echter wel zitten en hij was van plan mij ook van mening te doen veranderen.

Op een ogenblik dat ik het niet verwachtte kreeg ik een kietel-beurt van Marc. En als er iets is waar ik niet tegen kan, dan is het kietelen. Ik wilde me kwaad maken maar moest het tegen mijn wil uitproesten van het lachen. Ik dook ineen van het lachen, zijn grote handen, geoefend in het masseren, voelden eigenlijk wel zalig aan. Marc hield niet op. Nadat hij mij bijna een minuut niet aflatend had gekieteld kon ik de moed niet meer opbrengen om mij boos te maken. Marc hield op met kietelen, en ik lag machteloos in zijn armen.

“We kunnen er maar beter een gezellige avond van maken,” zei Marc, en ik knikte instemmend. Alleen wat we juist verstonden onder 'een gezellige avond', was nog niet helemaal duidelijk. Marc is 38 jaar en ik net 27, beiden zijn we speels en hebben geen bang van avontuur. Marc is wel getrouwd en heeft 2 kinderen, en hoewel ik geen kinderen hebt, is er toch een vaste vriend die thuis op me wacht. Zowel Marc als ik telefoneerde naar huis zonder te vertellen dat we in dezelfde kamer en bed moesten slapen. We gingen nog wat tv kijken vanuit ons bed. We hadden beiden onze 'lichte' nachtkledij aan. Tja, het was niet voorzien dat we met iemand de kamer moesten delen. Marc droeg gewoon een short met bloot bovenlijf. Hij heeft een mooi gespierd lichaam door het sporten, en een lichtbruin tintje van de zonnebank.

Ik droeg een doorzichtig kort topje en schortje. Tijdens het zappen stootten we op een zeer erotische film. Marc zapte niet verder maar bleef zonder schroom verder kijken. Plots vroeg hij of hij mijn lange golvende haren mocht kammen. Ik aarzelde en wilde eigenlijk niet 'ja' zeggen. Maar Marc pakte mij bij mijn haren, trok er zachtjes aan en vroeg nog eens of hij mijn haren mocht kammen. Omdat ik niet wilde dat hij nog harder aan mijn haren ging trekken gaf ik maar snel toe. Hij haalde nog iets om te drinken en begon daarna mijn haren te kammen. Ik vind het enorm opwindend als iemand mijn haren kamt, ik zou er bijna van kunnen klaarkomen. Marc nam zijn tijd, zeker een kwartier kamde hij elk knoopje uit mijn haar. Hij ging met zijn grote handen door mijn haren en dit gaf me rillingen door heel mijn lichaam. Plots stopte hij en zei.

“Ok, en dan nu de rekening!”

“Wat?” Repliceerde ik.

“Wat?... Een body-to-body massage is goed,” viel Marc me in de rede nog voor ik iets kon zeggen. In Marc zijn ogen zag ik dat hij dacht dat ik een preuts meisje was, en juist dat kan ik niet hebben. Ik zou eens het initiatief gaan nemen en aan Marc tonen wie hier preuts is!

“Ok!” Zei ik. En voordat Marc besefte wat er gebeurde duwde ik hem plat tegen het bed, trok mijn blouse uit en begon met mijn naakte borsten over zijn borstkas te wrijven. Mijn knie stond net tussen zijn twee benen en elke keer ik voorover boog voelde ik met mijn been hoe zijn penis steeds stijver werd. Marc begon in mijn nek te zoenen. Zijn volle lippen zochten de mijne en hij tongzoende me zoals ik dat het liefst heb. Vanaf de tv klonk een hevig gekreun van een vrijende man en vrouw. Marc vertelde me in deze bui van opwinding dat hij al lange tijd het verlangen had me eens te neuken. Dat hij al geruime tijd fantaseerde me eens diep te penetreren in mijn mondje en grotje en dat hij die gelegenheid nu niet wou laten voorbijgaan.

Hij trok mijn topje en schortje uit en dan ook zijn eigen short. Zijn warme naakte lichaam trilde en zijn penis voelde aan als een dikke speer. Hij duwde zijn paal in mijn mond en begon dan met snelle bewegingen op en neer te gaan terwijl hij hevig kreunde. Met één hand masseerde ik zijn teelballen. Marc schudde heviger en heviger. Zijn kanon kon elk moment ontploffen. Ik kon voelen hoe zijn teelballen samentrokken, en voor ik het besefte stroomde er een warme vloed zaad in mijn mond. Zijn hele lichaam schokte na van mijn lik-werk. Ik likte verder tot ik alles op had. Daarna kroop ik tegen hem aan en gaf hem een heerlijke zoen op zijn mond.

“Dat wilde ik al sinds het begin dat ik je leerde kende”, zei Marc. “Mijn vrouwtje houdt niet van pijpen. En jij hebt zo'n mooie pijplippen dat ik me niet lang kon inhouden. Dank je.” We streelden elkaar nog wat en zoenden als een verliefd koppeltje. Mijn klitje was door al die opwinding stokstijf geworden, kriebelde en verlangde naar een goede verwenning. Ik stak mijn vinger in Marc zijn mond en begon mijn hobbeltje te strelen en te masseren. Marc keek gretig toe en kroop tot tussen mijn benen om naar mijn poesje te kunnen kijken. Zijn ogen tintelden, hij stak zijn tong uit en begon me te likken. Heel zachtjes likte hij van helemaal beneden van waar mijn klein gaatje is, tot bovenaan mijn klitje. Hij stak zijn tong zo diep mogelijk in mijn spleetje en likt al mijn geil op. Als hij dit proefde wilde hij mijn knobbeltje zelf verwennen en gaf ik mij volledig aan hem over.

Eerst likte hij langzaam maar hij ging steeds sneller op en neer. Ik kreunde, mijn hele lichaam kronkelde, ik trilde van genot. Marc likte me wilder en wilder tot ik het moest uitschreeuwen en hijgend van mijn orgasme lag na te genieten. Marc keek me met glinsterende ogen aan. Hij was over zijn terug stijf geworden penis aan het wrijven.

Hij kwam op me gekropen duwde zonder problemen zijn paal in mijn kletsnatte kutje en begon me daarna als een wild beest te nemen. Omdat mijn klitje nog enorm gevoelig was van het klaarkomen schokte mijn lichaam nog een aantal keren na. Ik kneep mijn spleetje zo hard mogelijk toe zodat hij met vol genot in mijn kut op en neer kon gaan. Mijn klitje was terug paraat en het deed me enorm goed te voelen dat hij met diepe stoten in en uit me ging. Ik stak mijn hand uit en ging op zoek naar zijn teelballen. Ik merkte aan zijn reactie dat dit een stroom van hormoon door zijn aderen deed stromen. Vol lust en steeds wilder bereed hij me.

Ik stond zo heet dat ik zelfs zei dat ik me ook langs achteren wilde laten berijden! Marc liet zich dit geen twee keer zeggen. Hij pakte me langs achteren. Zijn teelballen sloegen bij elke stoot tegen mijn gevoelige plaatsen en dit maakte mij volledig onderdanig. Hij vertraagde wat om me te laten smeken om heviger en meer en ging dan met diepe penetraties in en uit mij. Ik voelde zijn teelballen weer hevig tegen mijn zalig makende plaatsjes slaan en ik kreunde tot ik met een totale black-out klaarkwam.

Dit maakte hem zo geil dat hij na enkele stoten ook een orgasme bereikte met hevig schokken en veel gekreun en gehijg. We zakten samen neer op het bed, nat van onze geiligheid. Lagen te puffen en probeerden bij te komen van ons eerste avontuurtje. Hij trok me naar hem toe en ik vleide me tegen hem aan en we keken elkaar glimlachend en voldaan aan. De tv stond nog aan en speelde wat muziek. Die pornofilm was al gedaan. We kropen heerlijk dicht tegen elkaar aan tot de slaap ons overmande.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post271

VERWEN WEEKEND

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers di, november 06, 2018 15:13

VERWEN WEEKEND

Zou je een weekend met mij mee mogen, vroeg Johan nadat hij mij weer heerlijk een paar uur flink te pakken had genomen en het laken aan mijn kont plakte van het zaad dat hij in mijn kut had gespoten en er ook weer uit had gestoten.

“Dat zou je aan Stan moeten vragen,” zei ik.

“Zou je wel willen,” vroeg hij.

“Ik wel,” zei ik gelijk.

“Wat zou je dan geneukt worden,” zei hij. Ik zag zijn paal al weer hard worden en ik kreeg weer een flinke beurt.

Toen wij beneden kwam zat Stan in de kamer, in zijn broek zat een natte plek en een stijve lul. Zijn voorgeil was in zijn broek gelopen en ik wist dat hij mij straks ook nog lekker zou neuken.

“Ik wil je wat vragen,” begon Johan gelijk. “Zou Mia een weekend met mij mee mogen”. “Van mij wel,” was gelijk het antwoord en ik ging naar hem toe en kuste hem. “Je bent een schat,” zei ik. Zijn hand gleed langs mijn benen onder het korte ponnetje en toen zijn handen tussen mijn benen kwam voelde hij wel het geil zitten wat er langs was gelopen. Ik schonk nog wat te drinken in en ging naar de keuken terwijl de mannen zaten te praten en ik hoorde Stan zeggen; “je doet maar wat je wilt”. Het gesprek stopte toen ik weer binnen kwam.

Het is zaterdag en het is twee weken later. Ik zit vol spanning te wachten op de komst van Johan want wij gaan weg. Mijn kut is al lekker nat en natuurlijk zit ik zonder slipje want die mag ik niet aan hebben wanneer Johan er is en ook wanneer ik alleen met Stan thuis ben loop ik ook steeds vaker zonder slipje, hij vond het een goed voorstel van Johan dat ik zonder slipje moest lopen. Daar is hij. Ik ga naar de deur en laat hem binnen. In de hal voelt hij al even tussen mijn benen.

“Je hebt er zin in hé teefje,” zegt hij.

“Ja fijn toch”. Hij begroet Stan even en ik pak mijn tas en wij gaan weg. Wanneer ik naast hem zit moet ik mijn rokje flink optrekken. Ik mocht in deze twee weken mij niet scheren, ik moest alle haar laten groeien zodat op mijn kut weer een flinke bos zit en in mijn oksels ook.

“Ik zal haar weer kaal afleveren” zei hij nog tegen Stan toen wij weg gingen.

“Ja dat weet ik”, zei hij. Johan heeft een goed zicht op mijn kut en bij stoplichten moet ik zo blijven zitten en ik weet dat een paar mannen die daar stonden mijn kutpruik hebben gezien. Wij gaan naar een bosrijke omgeving waar Johan van een vriend een zomerhuisje mag gebruiken voor dit weekend vertelt hij onderweg en na een half uur zijn wij daar aangekomen.

Vooraan bij het zandpad stopt hij en zegt “trek alles uit teef en loop naakt voor de auto uit”.

“Maar er staan hier nog een paar huisje” zeg ik.

“Nou wat zou dat wanneer daar nu mensen zouden zijn zien ze je misschien wel naakt lopen. En wat zou dat, nou kom op trek alles uit”. Ik ga naast de auto staan en trek mijn rokje en topje uit en gooi die in de auto en daar loop ik spiernaakt over het zandpad. Toen ik bij het huisje kwam ging ineens de deur open en daar stond een man, ook naakt met een stijve lul.

“Hallo Mia!” zei hij “welkom in mijn huisje zeg maar neukhuisje”. Johan zet de auto naast het huisje en zegt.

“Dit is Ruud, van hem mogen wij het huisje gebruiken en van mij mag hij jouw ook gebruiken als dank. Wat heb ik gezegd”, zei Johan “is het een geil stuk of niet?”

“Ze ziet er lekker uit” zegt Ruud, “mooi borsten, inderdaad grote tepels, mooi pootjes en volgens mij een natte kut”.

“Dat moet je maar eens voelen” zegt Johan. Gelijk pakt Ruud mij vol tussen mijn benen en ontdekt mijn natte kut. Op een kruk heeft Johan ondertussen een flinke dildo rechtop gezet en zegt tegen mij “dat is jouw plaats en laat die grote scheur van jou maar een opvullen door dat ding”. Ik laat mij er op zakken en zit flink opgevuld. Ruud haalt wat te drinken en wij proosten op de kennismaking. Wanneer ik mijn glas neerzet en van de kruk komt zien ze een natte plek.

“Ze is zo geil,” zegt Johan “wij moeten haar maar eerst flink te pakken nemen en dat gebeurd ook”.

Ik word op bed gegooid. Mijn benen gaan flink uit elkaar en daar gaat eerst Ruud over mij heen en daarna komt Johan en neukt mij woest door het bed zodat het zaad langs mijn bilnaad loopt.

“Het is eigenlijk geen gezicht met al dat haar” zegt Ruud “wij gaan er een kale zaadsnol van maken”.

“Ik ben wel blij dat ik weer een kale kut en oksels krijgt want met dit warme weer broeit het aardig” zeg ik.

“O maar er gaat nog meer haar er af,” zegt Johan en kijkt mij geil aan. Hij haalt een ladyshave uit zijn tas en daar gaat mijn kutpruik weer.

“Wel leuk dat zij donkerrood schaamhaar heeft,” zegt Ruud “een zwartkop met rooie kutpruik”. Ook mijn oksels worden glad gemaakt en daarna gaan ze met het scheermes er overheen. Ik word weer heerlijk glad.

“Kijk” zegt Johan “zo zie je haar grote schaamlippen toch een stuk beter”.

“Lekker die volle lippen” zegt Ruud en trekt er aan.

“Zo kom nu maar eens mee,” zegt Johan. Ik loop achter hem aan naar de badkamer en hij zette mij voor de spiegel op een stoel. Dan maakt hij mijn armen vast achter mij. “Waar is dit goed voor,” zeg ik.

“Dat zie je zo,” zegt hij en komt even later terug met een tondeuse en een schaar. “Kijk in de spiegel” zegt hij en ik zie hoe hij een lange lok pakt, de schaar er in zet en het af knip.

“Wat doe je nu!” Zeg ik. “Dit wil ik niet!”

“O maar ik wel, en weet je, Stan wil het ook, ik mag van jou een hele kale zaadteef maken en alles er af halen zodat wanneer wij over je kop spuiten je er helemaal onder komt zitten en schrik maar niet wij hebben een pruik voor jou. Je hoeft niet met een kaal hoofd over straat. Hij knipt weer een lange lok af. Omdat ik machteloos ben word ik zo heet, en dat weet hij. Ik denk ‘je doet maar’ en zie hoe de lange lokken verdwijnen. Ik zie hierna hoe de tondeuse er overheen gaat en ik een stoppelkop krijg. Ik vind het best geil staan. Ruud voelt tussenmijn benen “ze is zeiknat” ,zegt hij.

“Ja wij gaan haar straks neuken en spuiten over haar kale zaad-kop heen”.

Dat doen ze en ik zie later in een spiegel hoe het zaad langs en over mijn hoofd heen loopt.

“Jongens ik moet pissen” zeg ik.

“Mooi kom maar mee” en ze leggen mij in de badkuip en trekken mijn benen omhoog zodat ik op mijn schouders leun.

“Zo, pis nu maar eens flink” zegt Johan dan klettert het lekker over je heen. Ik doe het en mijn pis kletterend in mijn gezicht. Johan knijpt mijn neus dicht en zegt “slikken teef drink te eigen pis” Ik doe het en ben zo verschrikkelijk geil. Wanneer mijn blaas leeg is houd Johan mij vast omhoog en zegt tegen Ruud “zeik maar lekker over haar heen”. Dadelijk spat zijn harde straal over mijn borsten en gezicht en natuurlijk volgt Johan ook en zo lig ik in onze zeik. Ruud ging hierna weg en kwam ‘s avonds nog terug en toen werd ik door beide geile beren weer flink gebruikt en dat vertel ik nog wel een andere keer.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post220

SCANDINAVISCH BEZOEK

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 18, 2018 14:42

SCANDINAVISCH BEZOEK

Hallo, ik ben Mia en ik leef samen met mijn man, een Zweed, in Vlaanderen. We hebben enkele Zweedse vrienden die ons een paar maal per jaar komen bezoeken. Mijn man en ik dachten er al een tijdje over om ons seksleven een beetje te veranderen, we kennen elkaar dan ook al tien jaar. De seks met Liam, zo noemt mijn man, is zeer goed. Maar we zoeken een andere kick als het ware, iets dat we nog niet kennen. We hebben wel een gemeenschappelijke fantasie die gaat over groepsseks. Maar! Met wie en hoe, dat wisten we toen nog niet.

Op een mooie zomerdag kregen we een telefoontje van Nora, een knappe Zweedse vriendin en een goede kennis van Liam. Ze vroeg of ze met haar verloofde voor een paar dagen mocht overkomen. Ik antwoordde direct dat dit geen probleem was. Een paar dagen later was het verloofde paar in Vlaanderen aangekomen. Nora stelde trots Lars voor als haar verloofde. We hebben ze goed ontvangen en samen de bagage uitgepakt. Het klikte dadelijk tussen ons vier. Ik ben dan met Liam inkopen gaan doen, zodat die twee tortelduifjes eerst een beetje tijd voor zichzelf hadden. Zo konden ze zichzelf opfrissen en ongestoord een beetje settelen. We wilden vanavond lekker op restaurant gaan.

Na een paar uurtjes kwamen we terug in ons appartement. We openden de deur, deze komt direct in de woonkamer uit, en we zagen dat onze gasten aan het neuken waren. We waren allemaal zo fel geschrokken dat niemand nog iets kon zeggen. Ik zag hoe Nora daar naakt op Markus zat en ik dacht bij mezelf; die ziet er eigenlijk wel goed uit, misschien zou ik wel willen meespelen. Dus, waarom niet dacht ik en alsof het de gewoonste zaak ter wereld was begon ik over Liam zijn broek te strelen ter hoogte van zijn penis. Mijn man was al tamelijk op temperatuur. We hadden onder andere samen een setje voor mij gekocht. Zijn lid was dadelijk stijf. We hebben ons op het tapijt gelegd en onze kleren uitgegooid. Toen Nora en Lars merkten dat we ons niet stoorden, integendeel, gingen ze gewoon verder met hun liefdesspel.

Dit was voor mij en mijn man een nieuwe ervaring, maar een zeer spannende en we werden erg geil. We hadden nog nooit gezien hoe een ander koppeltje seks beleefde. Beter gezegd: We hadden nog nooit met een ander koppeltje meegespeeld. Ik zette mij recht op Liam en stak zijn penis in mijn liefdesgrotje, ik begon te rijden zoals nog nooit tevoren. Markus en Nora namen nu ook dezelfde houding aan, zodat ik in Nora 's ogen kon kijken, we konden nu alles zien. Ik zei tegen Nora dat ik nu echt vreselijk heet en nat was.

“Ik zou je graag willen voelen, Mia, ik wil jouw vagina likken,” opperde ze. Mij niet gelaten. Normaal gezien doet Liam dit, maar die vond het nu leuker om toe te kijk hoe wij elkaar geil maakten. Nora en ik lagen nu tegenover elkaar, zodat we in elkanders ogen konden kijken, we deden dit erg lang en er kwam geen woord uit onze mond. Liam zei tegen Markus dat hij Nora een mooie vrouw vond die echte geilheid uitstraalde.

“Ja, maar jij hebt ook een geil vrouwtje die ik eigenlijk wel eens zou willen kussen.”

“Alleen maar kussen? Dat geloof ik niet.” Dat klonk veelbelovend.

Na een tijdje begon Nora zich heftig te bewegen. Ik lag onder en Nora likte aan mijn klitje, ze speelde met haar tong zeer behendig rond mijn klitje. Zo had ik het nog nooit meegemaakt. Liam, die de ganse tijd toekeek, werd alleen maar geiler. Markus kon zich ook niet meer inhouden en kwam naast me liggen. Hij streelde met zijn hand over mijn borsten en mijn tepels werden immens groot. Hij draaide daarna met zijn tong rond die tepels zodat ze roder en groter werden. Ik begon te kermen van plezier. Liam ging achter Nora liggen en verwende ze door het strelen over haar spleetje. We werden zo geil dat we totaal vergaten wat we deden. Alle grenzen werden gesloopt. Nora 's spleetje was nat en zo geil dat het vocht langs haar benen naar beneden vloeide. We hadden ons nu allemaal beter neergelegd zodat we echt konden zien wat er gebeurde.

Nora pijpte Liam zijn penis, ik befte de geile spleet van Nora en Markus likte mijn spleet. Nora verwende de penis van Liam liefdevol, ze stak hem zo ver in haar mond dat hij bijna helemaal verdween. Liam vroeg mij of ik het leuk vond. Ik kon alleen maar, ja, knikken. Ik was immers nog begerig aan Nora haar kutje aan het likken. Ik voelde hoe Markus zijn penis in mij drong. Hij begon heftig te pompen. Het werd nu echt heftig. Nora en ik kreunden luid. Ik riep dat ik klaar kwam. Nora kwam bijna tegelijkertijd klaar samen met Liam. Hij spoot zijn penis leeg in haar mond. Het witte goedje liep over Nora haar stevige borstjes tot aan haar venusheuveltje. Ik voelde hoe Markus zijn penis uit mij trok en hoe een warme straal over mijn rug liep, het liep langs mijn bilspleet naar beneden. Nora streelde haar lichaam en verdeelde het sperma over haar borsten. Haar tepels waren helemaal stijf en rood en het sperma had daar een weldoend effect op. We hebben ons gemakkelijk neergelegd om een dutje te doen.

Enkel uren later hebben we ons dan aangekleed om lekker te gaan eten. We zijn naar een Mexicaans restaurant gegaan omdat we zin hadden om Pina Colada te drinken. Bij het eten konden we alleen maar praten over wat we beleefd hadden. Niemand van ons vieren had al zo'n ervaring gehad, maar we vonden het allemaal goed. Nora zei dat ze het nog eens wilde doen. Maar Markus was veel te uitgeput en antwoordde dat hij deze avond niets meer kon. Nora liet zich echter niet van haar stuk brengen.

“Dan doe ik het wel met iemand anders, er zijn nog twee andere personen waar ik tussen kan kiezen.”

Maar ook wij bedankten voor deze avond, Liam is ook geen superman. Na een heerlijke avond uit met fijne mensen zijn we naar huis gereden. Het was een vermoeiende dag geweest. Ik heb nog met Liam gepraat en zei hem dat ik het helemaal niet erg vond dat hij het eens alleen met Nora zou doen. Hij vond het dan ook niet erg als ik eens alleen met Markus zou neuken.

De volgende morgen ging Liam naar de badkamer. Als hij de badkamer binnen kwam zag hij Nora naakt. Hij vroeg wat ze van plan was. Nora zei met een vette knipoog dat Lars nog sliep en ze wilde douchen.

“Geen probleem, dan ga ik gewoon even mee onder de douche. We kunnen elkaar dan inzepen,” ging Liam op haar suggestie in. Achteraf als we aan het ontbijt zitten vertelde Liam ons wat er verder gebeurde.

We hebben ons goed ingezeept zodat alles vol schuim hing. Nora was al tamelijk geil, dat kon ik zien aan haar rechtopstaande tepels. Mijn penis was ook al tamelijk stijf en geil. We hebben ons afgedoucht en zijn dan samen uit de douche gegaan. Ik nam een handdoek om Nora haar rug af te drogen, maar plotseling draaide zij zich om. Ik zag haar schoonheid van voor. Ze vroeg me;

“Liam neem me nu, alsjeblieft, ik heb 's morgens altijd een massage in mijn kutje nodig.”

Ik bukte me en begon met mijn tong haar te verwennen. Het geile sap liep langzaam uit haar kutje en ik likte het op, het was warm en zoet, dit maakte me totaal heet. Ze riep dat ik moest ophouden en dat ze mijn stijve lul in haar kutje wou voelen. Ik stak mijn penis in haar gaatje en begon langzaam heen en weer te bewegen. Ik zoog loom aan haar tepels en beet er zelfs een beetje in. Nora was echt geil en riep dat ik me sneller moest bewegen, ze had meer nodig. k bewoog sneller en sneller, haar kutje werd natter en gladder, ze trok mijn hand naar haar kutje zodat ik met haar klitje kon spelen. Haar klitje was zo groot dat ik voelde dat ze niet lang meer nodig had om tot een orgasme te komen. Ze nam mijn hand en likte aan de natte vingers. Dan stopte ze afwisselend een vinger in haar spleet en in mijn mond. Ik proefde haar sap en ik kon me bijna niet meer houden. Ze speelde met mijn ballen en ze kneep in mijn tepeltjes. Ik vond dat erg geil en ik werd er enorm heet van. Ik vroeg of ze wou klaar komen. Ze begon te tieren van genot toen ik aan haar gezwollen schaamlippen en vooruitstekende klit zoog. Met mijn handen masseerde ik haar borsten en tepels. Plotseling voelde ik schokken en sidderen, Nora was klaar gekomen. Het geil liep tussen haar dijen naar beneden, ik likte alles op. Ze begon me te pijpen tot ik klaar kwam. Ik spoot al mijn sperma in haar mond en over haar borsten.

Ik zei tegen Liam dat me dat wel een fijne en geile belevenis was. Dat ik ook wel eens met hem onder de douche zou gaan. Niet lang daarna hebben onze vrienden afscheid genomen. Liam en ik vond dat ze zeker nog eens moesten langs komen. Binnenkort is het weer zover, ik ben benieuwd en samen lezen we nu geregeld 4Fingers om inspiratie op te doen.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post207

DE RONDE

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 02, 2018 13:54

DE RONDE

Straks nog even nalezen op spelfouten bedenk ik, als ik op het icoontje van de diskette klik. Ik glimlach, omdat ik bedenk dat mijn dochters niet eens weten wat een diskette nou eigenlijk is. De kinderen… over een uurtje komen ze weer thuis van school, samen met mijn vriend Marc.

“Dag schat, mm… wat ben je lekker”, zal hij vast zeggen, want dat doet hij vaak. De tik op mijn billen, of dat hij in mijn borsten knijpt. Het is bijna dagelijkse routine, maar wat zou ik het missen, als hij dat niet meer zou doen. Net als het vrolijke geschater van de kinderen, met hun verhalen over school, vriendjes en vriendinnetjes. Dan is er weer leven in de brouwerij. Voor ik opsta om een kopje koffie, zet ik mijn printer aan het werk. Teruggekomen zet ik me op de bank om het stapeltje papieren eens goed door te lezen. Het verhaal dat ik schreef voor 4Fingers. Een verhaaltje met als insteek: “Werk en passie”.

“Bedenk maar wat”, zei My, “je krijgt de vrije hand”

Marc kijkt graag naar sport op televisie en de Tour De France is net begonnen. Ik kijk, om hem een plezier te doen, een poosje met hem mee. Niet om de race, ik zie enkel een hele rij fietsende mannetjes voorbijkomen, maar de langs vliegende Franse landschappen op het scherm, vind ik altijd een schilderij voor mijn ogen. Ze doen me dromen. En dan ineens heb ik het!

“Let jij op de kinderen?” Ik schiet van de bank en loop naar mijn werkkamer, om mijn laptop op te starten. Niet veel later roffelen mijn vingers in een geile cadans over de toetsen, regels volgen elkaar in razend tempo op en rijgen het tot een verhaal.

Zijn ogen volgen mijn handen, als ik de wonden op zijn gladgeschoren benen verzorg. Op een brancard werd hij het hospitaaltje, waar ik werk, ingereden. Normaal gebeurt in dit plaatsje niet zo veel, maar nu de Tour ons grensstadje doorkliefde, lijkt het wel een metropool. Zoveel mensen bij elkaar heb ik nog nooit gezien in de straten. Alles leek zonder problemen te verlopen, tot op het eind van de dag een zwerfhond de straat over stak. Niets vermoedend bleef het dier midden op de weg staan, op het moment dat die ene renner hem niet meer ontwijken kon. Een klap op het asfalt was het gevolg.

Zacht hoor ik hem kreunen als ik verband om zijn been wikkel. Even sluit hij zijn donkerbruine ogen, om ze later weer te openen. Warempel, daar verschijnt zelfs kort een glimlach op zijn mond. Ik lach terug. Het eerste beetje contact met deze knappe sportman. Donker krulhaar, diep bruine ogen en op zijn lichaam spieren, spieren en nog eens spieren. Lekker hoor! Hij zegt iets tegen me met omfloerste stem. Begrijpen doe ik het niet, maar ik zie dankbaarheid in zijn ogen. Het maakt me blij, maar misschien ook wel een beetje toegeeflijk. Zulke ogen, ze doen me al gauw smelten. Zeker als ze omlaag kijken naar… zijn kruis! Oei, die wielrenbroek, die zit wel erg strak. Ik probeer mijn ogen af te wenden, maar ik weet dat me dat niet erg lukt. Zo’n strakke broek toont veel meer dan de bedoeling is. Het gevolg daarvan is, dat ik in gedachten allang een beeld heb van de inhoud. Maar, ik stel me professioneel op en laat niets merken.

De dagen daarna knapt Marin, de onfortuinlijke wielrenner, zienderogen op. Telkens als ik zijn kamer bezoek, spreekt hij me aan met een brede lach om zijn mond. Een ondeugende lach, eentje die me uitdaagt, me op de proef stelt, me doet raden naar wat er staat te gebeuren. Maar ook eentje die een beroep doet op mijn professionele houding. Hoe anders als in mijn dromen…

Langzaam trek ik zijn wielrenbroek omlaag. Die glijdt over zijn gladde benen, over zijn knieën, zijn enkels en voeten en valt vervolgens op het bed. Ik kijk op en zie hoe zijn erectie omhoog staat als een kaarsrechte scheepsmast, een toren, een fabrieksschoorsteen. Ongelooflijk, wat een formaat, heerlijk om te zien. ‘Wow’, juich ik van binnen; ‘die moet ik hebben’. Ik laat mijn handen over zijn benen omhoog glijden, de weg terug naar zijn middel. Maar voor ik daar kom vind ik zijn zak. De ballen daarin tekenen zich overduidelijk af, omdat ook die ontdaan is van ieder mogelijk haartje. Vederlicht laat ik mijn vingers langs de rondingen van zijn ballen glijden. Plagerig maakt de huid van mijn vingertoppen contact met die van zijn gevoelige zaadballen. Als ik me naar voren buig geef ik er kleine kusjes op. Heerlijk teder laat ik mijn natte tong over de zachte huid van zijn zak glijden. Ik beweeg zijn ballen teder heen en weer, als ik ze lik. Lichte zuchten vullen de ziekenkamer. Het bewijs dat ik de juiste snaar raak. Een warme gloed vult mijn onderbuik.

Ik kijk op en zie hoe mijn sportman mij volgt. Zijn ogen stralen van vreugde. Voor mij het teken om zijn piemel met mijn hand te omvatten. Die staaf is knalhard, maar voelt toch zacht en warm, zoals elke erectie voelt. De opwinding is enorm, want mijn vuist voelt hoezeer het stuwen van het bloed zijn lid doet kloppen. Iets dat me steeds weer verwondert, maar mij van binnen ook blij maakt. Traag beweeg ik mijn vuist omhoog en weer terug, waardoor ik de voorhuid over de randen van zijn eikel zie glijden. Het is een prachtig gezicht hoe het topje, met het kleine gleufje, eventjes zichtbaar wordt bij elke ruk. Zie ik daar al voorvocht glinsteren?

“I will…?” Vraag ik met de precieze dosis aanmoedigende blik waarmee ik hem in de ogen kijk. Hij knikt. Of hij het verstaan heeft? Begrepen heeft hij het zeker!

Langzaam buig ik voorover, terwijl ik de voorhuid, met mijn hand omlaag trek. Nu laat zijn eikel zich in volle omvang zien. Die is groot en paarsblauw gekleurd. Het vocht doet de top glimmen. Wat een heerlijke aanblik, ik kan me niet meer inhouden. Mijn lippen plaats ik op de zachte huid van Marin ’s eikel. Als ik mijn tong tussen mijn lippen doordruk, proef ik de zoete smaak van zijn vocht. Het is zo heerlijk, dat het gevoel in mijn buik nog warmer en sterker wordt. Het lukt me niet langer om teder te blijven. Ik open mijn mond zo wijd als ik kan en laat Marin ’s pik daarin verdwijnen. Terwijl ik de piemel stevig in mijn vuist vast blijf houden, lik ik heftig over de randen van de eikel, over het gaatje en over de hele kop. Ik zuig, lik en slobber mijn speeksel over zijn pik. Het kan me niet meer schelen dat ik zulke geluiden maak, daar zorgt mijn opwinding voor. Er gaat een huivering van genot door het lichaam van deze man, als ik mijn kletsnatte tong over het toompje laat glijden. Ik kietel hem daar met het puntje van mijn tong. Ook bij mij is de opwinding inmiddels zo groot, dat ik besluit daar aan toe te geven.

Terwijl ik mijn wielrenner laat toekijken, ontdoe ik mij in alle haast van mijn verpleegstersjas, gevolgd door mijn BH en slipje. Dan klim ik het bed op en plaats mijn buik boven zijn stijve pik. Ik zak iets door mijn knieën en breng mijn hand naar mijn kale kutje. Mijn vingers spreiden de lipjes en ik voel tot mijn grote vreugde en geilheid dat die kletsnat en glibberig zijn. Met mijn andere hand richt ik de kloppende lul van Marin naar het gaatje dat er naar hunkert gevuld te worden. Moeilijk is dat niet, nu ik zo nat en opgewonden ben. Ik zak omlaag en voel de warme penis mijn kutje inglijden. Ik ga zo ver dat die helemaal, tot aan de wortel, in mij zit en ik met mijn billen op zijn ballen uitrust. Het is lekker even te pauzeren. Zo kan ik me heerlijk concentreren op wat ik in mijn vagina voel; een warme piemel, die opgewonden klopt op de stevige hartslag van een topsporter. Marin is in mijn macht, maar aan zijn gelukzalige blik is te zien hoezeer hij daar van geniet. Het is niet erg dat we elkaars taal niet spreken. Het zijn onze lichamen die het grondig met elkaar eens zijn.

Na een poosje zo op hem gezeten te hebben beweeg ik langzaam mijn onderlichaam van hem af en vervolgens weer naar hem toe. Daardoor glijdt zijn pik zacht mijn warme natheid in en uit. Langs de wanden van mijn vagina voel ik de harde randen van zijn eikel heen en weer schuiven. Het voelt grandioos. Nooit eerder heb ik zo’n dikke piemel in me gehad. Ik geniet van elke keer dat ik op hem neer daal. Het grommen van Marin geeft aan dat ook hij de tijd van zijn leven heeft. En dat ga ik merken.

Mijn patiënt heeft blijkbaar genoeg van zijn rol als ontvanger van het genot. Ook al ligt hij onder mij, plotseling drijft hij zijn paal diep in mijn kutje. Zo diep dat hij de mond van mijn baarmoeder raakt. Ik moet even aan dat gevoel wennen, maar dat duurt maar kort. We raken beide in een trance. Synchroon neukt hij mij en ik hem. Hij stoot zijn pik in mijn vochtige gleufje, ik beantwoord dat door mijn onderlichaam over zijn paal te duwen.

“Oh… ho… ha… mm…”, kreun ik het uit. En ook hij gromt, zucht, hijgt het uit. Er valt geen woord, maar onze lichamen vertellen elkaar dat we bloedgeil zijn. De inspanning is enorm; we transpireren beide. Maar dat beeld en gevoel windt ons alleen nog maar meer op. Het tempo van neuken wordt hoger en hoger. Ik bonk met mijn onderlijf op zijn bovenbenen en masseer met mijn billen zijn ballen.

In een flits breng ik een vinger naar mijn clitoris. Ik duw er op, terwijl ik Marin stevig door blijf naaien. Die actie wordt mij echter snel te machtig. De prikkels worden mij te sterk. Mijn kutje dat zo diep wordt geneukt en de druk van mijn vingers op mijn klitje, ik hou het niet meer. Ik rijd op en neer en laat mijn vingers in razend tempo over mijn klitje flitsen. Ik voel spasmen in mijn onderlichaam opkomen. Die worden sterker en sterker en ineens is het daar, mijn hoogtepunt! Met een diepe gil kom ik schokkend klaar. Ik gooi mijn hoofd naar achter en grom het uit, terwijl Marin nog altijd zijn pik diep mijn kutje in duwt. Mijn opperste orgasme komt tot een eind als ik luid hijgend neer plof op zijn lichaam. Lijf op lijf liggen we. Teder streelt hij door mijn haar, over mijn armen en schouderbladen.

“You're sweet”, zegt mijn wielrenner volkomen onverwacht in een taal die ik versta. Hij ziet niet dat ik moet lachen. Daar liggen we dan. Ik ben heerlijk klaar gekomen en hij? Ik besluit dat hij daar zijn best niet voor hoeft te doen. Mijn spieren van mijn vagina knijp ik samen en druk ze in zijn, nog immer harde, staaf. Dan ontspan ik ze weer. Ik span weer aan en laat los. Zo ga ik nog een poosje door. Samenknijpen en weer laten gaan. Zo melk ik zijn piemel, tot ik boven mijn hoofd een luide, gelukzalige roep hoor. Een behaaglijke warmte vult mijn vagina als hij zijn zaad mijn kutje in spuit. Zijn herhaaldelijk grommen bewijst, dat hij, straal na straal, mij vult met zijn warme sperma. Zijn sterke armen drukken op mijn schouders als hij heftig klaarkomt. Met een laatste schok duwt hij zijn gloeiende lid zo diep in mij, dat hij niet meer verder kan. Pas na enige tijd merk ik zijn greep op mij verslappen. Het is mij duidelijk; hij heeft het gekregen als nooit tevoren…

“Mogen we een snoepje mam?” Het hoofdje van mijn jongste dochter piept om de deur van werkkamer.

“Vindt papa dat goed?” Antwoord ik, terwijl ik mijn laptop afsluit. Ik besluit met mijn meisje mee te lopen naar mijn lief, Marc.

“En?” Vraagt hij, “is het wat geworden met je verhaal?”

Als ik mijn dochtertje naar de keuken heb verwezen om een snoepje te halen, vertel ik hem wat ik zojuist bedacht heb.

“Oké, prima, maar mail het nog maar even niet”, reageert hij. Als ik hem vraag waarom niet, antwoordt hij.

“Omdat we dat verhaal vanavond eerst in praktijk kunnen brengen. Dan weten we of het een goed verhaal is!”

Hij lacht zijn bulderende lach. En ik? Ik verheug me op vanavond!

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post195

HET SPEELVELDJE

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers wo, augustus 22, 2018 14:10

HET SPEELVELDJE

In onze straat is een klein speelveldje. Bij mooi weer zitten daar elke morgen wel een paar vrouwen op hun spelende kinderen te letten. Sinds mijn kind een maand of vier was ging ik daar ook heen. Een beetje kletsen, een beetje zonnen, lekker ontspannen. Op een goede dag kwam ik bij het veldje en er zat alleen maar een jonge vrouw, die daar net als ik vaker kwam. Ze had net als ik een wagentje bij zich waarin haar dochtertje lag te slapen. Ik had haar al vaker gezien en haar bewonderd om haar prachtige figuur. Ik ging naast haar op het bankje zitten en keek haar aan. Ze had prachtige blauwe ogen, een mooi gezicht en lang blond haar dat ze in een paardenstaart had opgebonden.

“Niet druk vandaag”, zei ik.

“Lekker rustig toch?” Antwoordde ze. En al snel hadden we het samen over de kinderen en van het een kwam het andere. Ze vertelde dat ze in de verpleging had gezeten en ze was net als ik gestopt met werken om de eerste paar jaar zelf het opgroeien van haar kind mee te maken. We konden goed met elkaar konden opschieten en we stelden ons aan elkaar voor. Zij heette Elise. Al gauw vroeg ze me hoe goed ik me hersteld had van mijn zwangerschap. Ik vertelde haar dat alles goed was, maar dat ik alleen zo af en toe last had van mijn tepels, en dat terwijl ik geen borstvoeding gaf.

“Heb je daar niks voor?” Vroeg ze, en ik antwoordde haar dat het zalfje dat ik van de dokter had gekregen nauwelijks hielp. Ze vraag naar de naam van dat zalfje en zei toen.

“Ik gebruik een ander zalfje en dat helpt prima. Gewoon van de drogist. Kom, hoe heet het nou ook al weer.” Ze kon zich de naam niet herinneren en zei: “Als je zo even meeloopt, dan zal ik het je laten zien.”

We bleven nog even in de zon zitten, genoten van de warmte op ons gezicht. Toen gingen we, op weg naar haar huis. Ze woonden in de straat achter me, bleek. Elise legde haar kind in haar bedje, en ik zette mijn Maxi-Cosi op diezelfde kamer.

“Kom”, zei ze, “hier heb ik het.” En ze ging me voor naar de slaapkamer. Daar pakte ze een tube van haar nachtkastje, draaide de tube los en vroeg. “Zal ik er maar meteen wat opsmeren?” Ik mompelde dat ik dat zelf wel kon, maar ze zei. “Ach joh, ik ben verpleegster, weet je nog? Laat mij het maar even doen, kan ik meteen zien of je huid er tegen kan.” Ik knikte. “Ga maar zitten”, zei ze en ze wees op het bed. Ik ging op de rand zitten. “Je moet je bovenlichaam wel even ontbloten”, zei Elise toen ik stil bleef zitten zonder iets te doen.

“O ja, natuurlijk”, bloosde ik. Ik trok mijn truitje uit.

“Nou je beha nog”, lachte Elise, “anders kan ik er niet bij.” Gehoorzaam maakte ik het haakje los en trok mijn beha uit. Ik vond het een beetje spannend, want behalve mijn man en de dokter had nog nooit iemand mijn blote borsten gezien. Nou ja, vroeger had ik wel een paar vriendjes gehad die aan mijn borsten hadden gevoeld en op mijn tepels hadden gezogen, maar ik had mijn borsten nog nooit aan een vrouw laten zien.

Elise deed wat zalf op haar vingers en bukte zich. Ze stond voor me en zei.

“Dit is niet handig. Ga liggen, dat is veel gemakkelijker.” Ik deed wat ze vroeg. Toen ik haar vingers in de richting van mijn borst zag komen deed ik mijn ogen dicht. Zachtjes wreef ze de zalf op mijn rechtertepel.

“Hoe voelt dat?” Vroeg ze. “Lekker fris”, zei ik naar waarheid. Het was zelfs zo fris dat ik mijn tepel hard voelde worden, al was ik er niet helemaal zeker van dat het alleen door de zalf kwam. Ze bleef strelen over mijn tepel, draaide kringetjes rond mijn tepelhof, nam mijn tepel tussen haar vingers en masseerde hem. Ik kreunde zachtjes.

“Het doet je goed, hè?” Fluisterde ze. Ik knikte, maar hield mijn ogen dicht omdat ik haar niet durfde aan te kijken. “Dan ga ik nou de andere doen”, zei Elise. “Niet schrikken. Ik doe er nou wat anders op, om te vergelijken wat het beste helpt.” Ik vond alles goed inmiddels, als het maar net zo lekker en opwindend voelde als daarnet. Elise boog zich over me heen. Ik voelde iets warms en vochtigs om mijn linker tepel. Met een schok begreep ik dat ze mijn tepel in haar mond had genomen. Ik deed mijn ogen open, wilde haar wegduwen, maar haar tong streelde mijn tepel zo zacht en lekker dat ik tegelijk wilde dat ze doorging. Ik huiverde van plotselinge lust die mijn huid deed tintelen. Elise zoog, likte, beet mijn tepel en ik genoot! Het was spannend, verrukkelijk en geil makend tegelijk. Met haar hand streelde ze mijn ontblote bovenlichaam. Die hand gleed daarna naar beneden, naar de rand van mijn rok. En haar hand ging verder. Ze streelde mijn bovenbeen. Ik was allang nat en deed mijn benen uit elkaar. Haar hand gleed onder het elastiek van mijn slipje en ze streelde mijn venusheuvel. Haar tong speelde nog steeds om mijn tepel. Ik rilde even, van genot. Alsof ze daar op gewacht had ging ze verder. Haar vingers gleden tussen mijn schaamlippen door; ze gleed in me met haar vingers. Ze stootte een paar keer en toen zocht ze mijn klit. Die was inmiddels dik en opgezwollen. Terwijl ze haar mond op de mijne drukte en haar tong tussen mijn lippen naar binnen duwde vingerde ze me. Ik zoende haar heftig, mijn tong zocht die van haar, ons speeksel vermengde zich. Nog nooit was ik zo snel en zo heftig klaargekomen. Ik schreeuwde het uit van genot. Ik keek Elise aan.

“Trek je kleren uit”, zei ik zacht, “ik wil je zien en het ook bij jou doen.” Ze had geen verdere aansporing nodig. Haar kleren vlogen door de kamer en ze kwam naast me liggen. Mijn eigen kleren volgden, alles wat ik nog aan had trok ik zo snel als ik kon uit. Ik keek haar aan, zoende haar, hield haar vast.

“Je bent zo mooi”, fluisterde Elise in mijn oor. Toen boog ik me over haar borsten. Ze waren een slag groter dan de mijne, rond, stevig, zacht en bekroond met prachtige roze tepels. Die waren hard van opwinding! Ik nam haar ene borst in mijn hand en met mijn tong likte ik over haar beurtelings over haar tepels. Ik zoog, speelde, likte en ik genoot. Zonder enige schroom gleed mijn hand naar haar gespreide dijen. Ze was nat, erg nat zelfs. Ik ging met twee vingers in haar, ik streelde de binnenkant van haar bovenbeen, ik streelde haar klit. Ze kreunde.

“Vinger me. Vinger me asjeblieft en maak me klaar”, zei ze. Ik nam haar klit tussen mijn vingers en rolde haar opgezwollen genotsknopje. Elise kreunde opnieuw. “Wat doe je lekker”, hoorde ik haar zeggen, ze klonk van ver weg. Ik ging verder, ik wilde haar klaar laten komen zoals zij mij tot een orgasme had gebracht. Ik genoot van haar lichaam, van haar kut. Nooit had ik kunnen denken dat ik ooit een andere vrouw zou bevredigen, al fantaseerde ik daar vaak over de laatste tijd. Sinds de bevalling had mijn man alle zin in seks verloren, leek het wel. Behalve dat ene verplichte nummer, een vluggertje ook nog, van hem per week had ik de laatste maanden alleen maar seks gehad met mijn eigen vingers. In mijn fantasie deed ik het met mannen en met vrouwen. Tegenwoordig masturbeerde ik bijna dagelijks, soms wel twee of drie keer op een dag, en was er bedreven in geraakt om mezelf een paar keer achter elkaar klaar te laten komen. Ik was vastbesloten om er voor te zorgen dat Elise ook zo klaar zou komen. Haar eerste schok kwam sneller dan ik verwachtte. Onmiddellijk daarna kwam ze nog een keer klaar. En na het daaropvolgende orgasme kreeg ze een vierde.

“Stop”, schreeuwde ze, “Ga door. Nee, stop asjeblieft.” Ik hield op en kuste haar zacht op haar mond.

“Het is goed, lieverd”, zei ik, “het is goed.” Langzaam kwam ze tot rust.

We lagen naast elkaar en konden niet van elkaar afblijven. We streelden elkaar, kusten, tongden.

“Ik wil je beffen”, zei ik. “Ik wil je kut uitlikken en al je geil proeven.” Ze keek me aan.

“Alleen als ik jou tegelijk mag likken.” Daar had ik geen bezwaar tegen. We draaiden ons om. Ik lag op mijn rug, mijn benen wijd open. Elise ging op mij liggen, met haar kut bij mijn hoofd en haar hoofd tussen mijn benen. Ik voelde haar borsten op mijn buik en de mijne tegen haar buik. Ze likte me, ik likte haar. We voelden elkaar aan, alsof dit niet de eerste keer was dat we hier bij elkaar lagen. Ik had het gevoel dat ik haar lichaam net zo goed kende als mijn eigen lichaam, en zij vond bij mij precies de goede plekken om mij nog heter te maken dan ik al was. We kwamen tegelijk overweldigend klaar. Schokkend lagen we op elkaar. Langzaam ebde ons genot weg. We rolden van elkaar af. Onze lijven waren nat van zweet.

Onder de douche wreven we elkaar schoon. We moesten opschieten. Onze kinderen moesten hun voeding krijgen, ik moest naar huis. Voor ze voordeur open deed zoenden we elkaar lang. Ik vroeg.

“Heb jij het al eerder met een vrouw gedaan?” Ze antwoordde.

“Nog nooit, maar toen ik je tepel aan het insmeren was werd ik helemaal geil van je. Ik had nooit gedacht dat ik op vrouwen viel, totdat jij op mijn bed lag en ik je borsten zag. Ik ben zo blij dat je met me mee ging. Al had ik van te voren geen moment gedacht dat jij en ik samen...” Ik zoende haar, zodat ze niks meer kon zeggen.

“Jij bent ook mijn eerste vrouw”, zei ik. “Ik wil je beter leren kennen, op alle mogelijke manieren. Kom je morgen weer naar... het speelveldje, zal ik maar zeggen?” Haar stralende ogen gaven het antwoord.

‘s Avonds in bed was ik nog steeds zo opgewonden, dat ik wou vrijen met mijn man. Maar hij had er geen zin in, zei dat hij moe was, draaide zich om en viel een slaap. Ik bleef op mijn rug liggen en dacht aan Elise, dat ik haar morgen weer zou zien, dat ik weer haar kut zou likken. Zonder geluid te maken begon ik mezelf te vingeren.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post165

HET SPEELVELDJE

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 07, 2018 13:58

HET SPEELVELDJE

In onze straat is een klein speelveldje. Bij mooi weer zitten daar elke morgen wel een paar vrouwen op hun spelende kinderen te letten. Sinds mijn kind een maand of vier was ging ik daar ook heen. Een beetje kletsen, een beetje zonnen, lekker ontspannen. Op een goede dag kwam ik bij het veldje en er zat alleen maar een jonge vrouw, die daar net als ik vaker kwam. Ze had net als ik een wagentje bij zich waarin haar dochtertje lag te slapen. Ik had haar al vaker gezien en haar bewonderd om haar prachtige figuur. Ik ging naast haar op het bankje zitten en keek haar aan. Ze had prachtige blauwe ogen, een mooi gezicht en lang blond haar dat ze in een paardenstaart had opgebonden.

“Niet druk vandaag”, zei ik.

“Lekker rustig toch?” Antwoordde ze. En al snel hadden we het samen over de kinderen en van het een kwam het andere. Ze vertelde dat ze in de verpleging had gezeten en ze was net als ik gestopt met werken om de eerste paar jaar zelf het opgroeien van haar kind mee te maken. We konden goed met elkaar konden opschieten en we stelden ons aan elkaar voor. Zij heette Elise. Al gauw vroeg ze me hoe goed ik me hersteld had van mijn zwangerschap. Ik vertelde haar dat alles goed was, maar dat ik alleen zo af en toe last had van mijn tepels, en dat terwijl ik geen borstvoeding gaf.

“Heb je daar niks voor?” Vroeg ze, en ik antwoordde haar dat het zalfje dat ik van de dokter had gekregen nauwelijks hielp. Ze vraag naar de naam van dat zalfje en zei toen.

“Ik gebruik een ander zalfje en dat helpt prima. Gewoon van de drogist. Kom, hoe heet het nou ook al weer.” Ze kon zich de naam niet herinneren en zei: “Als je zo even meeloopt, dan zal ik het je laten zien.”

We bleven nog even in de zon zitten, genoten van de warmte op ons gezicht. Toen gingen we, op weg naar haar huis. Ze woonden in de straat achter me, bleek. Elise legde haar kind in haar bedje, en ik zette mijn Maxi-Cosi op diezelfde kamer.

“Kom”, zei ze, “hier heb ik het.” En ze ging me voor naar de slaapkamer. Daar pakte ze een tube van haar nachtkastje, draaide de tube los en vroeg. “Zal ik er maar meteen wat opsmeren?” Ik mompelde dat ik dat zelf wel kon, maar ze zei. “Ach joh, ik ben verpleegster, weet je nog? Laat mij het maar even doen, kan ik meteen zien of je huid er tegen kan.” Ik knikte. “Ga maar zitten”, zei ze en ze wees op het bed. Ik ging op de rand zitten. “Je moet je bovenlichaam wel even ontbloten”, zei Elise toen ik stil bleef zitten zonder iets te doen.

“O ja, natuurlijk”, bloosde ik. Ik trok mijn truitje uit.

“Nou je beha nog”, lachte Elise, “anders kan ik er niet bij.” Gehoorzaam maakte ik het haakje los en trok mijn beha uit. Ik vond het een beetje spannend, want behalve mijn man en de dokter had nog nooit iemand mijn blote borsten gezien. Nou ja, vroeger had ik wel een paar vriendjes gehad die aan mijn borsten hadden gevoeld en op mijn tepels hadden gezogen, maar ik had mijn borsten nog nooit aan een vrouw laten zien.

Elise deed wat zalf op haar vingers en bukte zich. Ze stond voor me en zei.

“Dit is niet handig. Ga liggen, dat is veel gemakkelijker.” Ik deed wat ze vroeg. Toen ik haar vingers in de richting van mijn borst zag komen deed ik mijn ogen dicht. Zachtjes wreef ze de zalf op mijn rechtertepel.

“Hoe voelt dat?” Vroeg ze. “Lekker fris”, zei ik naar waarheid. Het was zelfs zo fris dat ik mijn tepel hard voelde worden, al was ik er niet helemaal zeker van dat het alleen door de zalf kwam. Ze bleef strelen over mijn tepel, draaide kringetjes rond mijn tepelhof, nam mijn tepel tussen haar vingers en masseerde hem. Ik kreunde zachtjes.

“Het doet je goed, hè?” Fluisterde ze. Ik knikte, maar hield mijn ogen dicht omdat ik haar niet durfde aan te kijken. “Dan ga ik nou de andere doen”, zei Elise. “Niet schrikken. Ik doe er nou wat anders op, om te vergelijken wat het beste helpt.” Ik vond alles goed inmiddels, als het maar net zo lekker en opwindend voelde als daarnet. Elise boog zich over me heen. Ik voelde iets warms en vochtigs om mijn linker tepel. Met een schok begreep ik dat ze mijn tepel in haar mond had genomen. Ik deed mijn ogen open, wilde haar wegduwen, maar haar tong streelde mijn tepel zo zacht en lekker dat ik tegelijk wilde dat ze doorging. Ik huiverde van plotselinge lust die mijn huid deed tintelen. Elise zoog, likte, beet mijn tepel en ik genoot! Het was spannend, verrukkelijk en geil makend tegelijk. Met haar hand streelde ze mijn ontblote bovenlichaam. Die hand gleed daarna naar beneden, naar de rand van mijn rok. En haar hand ging verder. Ze streelde mijn bovenbeen. Ik was allang nat en deed mijn benen uit elkaar. Haar hand gleed onder het elastiek van mijn slipje en ze streelde mijn venusheuvel. Haar tong speelde nog steeds om mijn tepel. Ik rilde even, van genot. Alsof ze daar op gewacht had ging ze verder. Haar vingers gleden tussen mijn schaamlippen door; ze gleed in me met haar vingers. Ze stootte een paar keer en toen zocht ze mijn klit. Die was inmiddels dik en opgezwollen. Terwijl ze haar mond op de mijne drukte en haar tong tussen mijn lippen naar binnen duwde vingerde ze me. Ik zoende haar heftig, mijn tong zocht die van haar, ons speeksel vermengde zich. Nog nooit was ik zo snel en zo heftig klaargekomen. Ik schreeuwde het uit van genot. Ik keek Elise aan.

“Trek je kleren uit”, zei ik zacht, “ik wil je zien en het ook bij jou doen.” Ze had geen verdere aansporing nodig. Haar kleren vlogen door de kamer en ze kwam naast me liggen. Mijn eigen kleren volgden, alles wat ik nog aan had trok ik zo snel als ik kon uit. Ik keek haar aan, zoende haar, hield haar vast.

“Je bent zo mooi”, fluisterde Elise in mijn oor. Toen boog ik me over haar borsten. Ze waren een slag groter dan de mijne, rond, stevig, zacht en bekroond met prachtige roze tepels. Die waren hard van opwinding! Ik nam haar ene borst in mijn hand en met mijn tong likte ik over haar beurtelings over haar tepels. Ik zoog, speelde, likte en ik genoot. Zonder enige schroom gleed mijn hand naar haar gespreide dijen. Ze was nat, erg nat zelfs. Ik ging met twee vingers in haar, ik streelde de binnenkant van haar bovenbeen, ik streelde haar klit. Ze kreunde.

“Vinger me. Vinger me asjeblieft en maak me klaar”, zei ze. Ik nam haar klit tussen mijn vingers en rolde haar opgezwollen genotsknopje. Elise kreunde opnieuw. “Wat doe je lekker”, hoorde ik haar zeggen, ze klonk van ver weg. Ik ging verder, ik wilde haar klaar laten komen zoals zij mij tot een orgasme had gebracht. Ik genoot van haar lichaam, van haar kut. Nooit had ik kunnen denken dat ik ooit een andere vrouw zou bevredigen, al fantaseerde ik daar vaak over de laatste tijd. Sinds de bevalling had mijn man alle zin in seks verloren, leek het wel. Behalve dat ene verplichte nummer, een vluggertje ook nog, van hem per week had ik de laatste maanden alleen maar seks gehad met mijn eigen vingers. In mijn fantasie deed ik het met mannen en met vrouwen. Tegenwoordig masturbeerde ik bijna dagelijks, soms wel twee of drie keer op een dag, en was er bedreven in geraakt om mezelf een paar keer achter elkaar klaar te laten komen. Ik was vastbesloten om er voor te zorgen dat Elise ook zo klaar zou komen. Haar eerste schok kwam sneller dan ik verwachtte. Onmiddellijk daarna kwam ze nog een keer klaar. En na het daaropvolgende orgasme kreeg ze een vierde.

“Stop”, schreeuwde ze, “Ga door. Nee, stop asjeblieft.” Ik hield op en kuste haar zacht op haar mond.

“Het is goed, lieverd”, zei ik, “het is goed.” Langzaam kwam ze tot rust.

We lagen naast elkaar en konden niet van elkaar afblijven. We streelden elkaar, kusten, tongden.

“Ik wil je beffen”, zei ik. “Ik wil je kut uitlikken en al je geil proeven.” Ze keek me aan.

“Alleen als ik jou tegelijk mag likken.” Daar had ik geen bezwaar tegen. We draaiden ons om. Ik lag op mijn rug, mijn benen wijd open. Elise ging op mij liggen, met haar kut bij mijn hoofd en haar hoofd tussen mijn benen. Ik voelde haar borsten op mijn buik en de mijne tegen haar buik. Ze likte me, ik likte haar. We voelden elkaar aan, alsof dit niet de eerste keer was dat we hier bij elkaar lagen. Ik had het gevoel dat ik haar lichaam net zo goed kende als mijn eigen lichaam, en zij vond bij mij precies de goede plekken om mij nog heter te maken dan ik al was. We kwamen tegelijk overweldigend klaar. Schokkend lagen we op elkaar. Langzaam ebde ons genot weg. We rolden van elkaar af. Onze lijven waren nat van zweet.

Onder de douche wreven we elkaar schoon. We moesten opschieten. Onze kinderen moesten hun voeding krijgen, ik moest naar huis. Voor ze voordeur open deed zoenden we elkaar lang. Ik vroeg.

“Heb jij het al eerder met een vrouw gedaan?” Ze antwoordde.

“Nog nooit, maar toen ik je tepel aan het insmeren was werd ik helemaal geil van je. Ik had nooit gedacht dat ik op vrouwen viel, totdat jij op mijn bed lag en ik je borsten zag. Ik ben zo blij dat je met me mee ging. Al had ik van te voren geen moment gedacht dat jij en ik samen...” Ik zoende haar, zodat ze niks meer kon zeggen.

“Jij bent ook mijn eerste vrouw”, zei ik. “Ik wil je beter leren kennen, op alle mogelijke manieren. Kom je morgen weer naar... het speelveldje, zal ik maar zeggen?” Haar stralende ogen gaven het antwoord.

‘s Avonds in bed was ik nog steeds zo opgewonden, dat ik wou vrijen met mijn man. Maar hij had er geen zin in, zei dat hij moe was, draaide zich om en viel een slaap. Ik bleef op mijn rug liggen en dacht aan Elise, dat ik haar morgen weer zou zien, dat ik weer haar kut zou likken. Zonder geluid te maken begon ik mezelf te vingeren.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(7)//blog2.4fingers.be/#post152

ZWARTE PAREL

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 16, 2018 13:39

ZWARTE PAREL

Ik ben altijd een beetje een reismus geweest. Ik word het nooit moe nieuwe mensen en nieuwe plaatsen te leren kennen. Met mijn vriendin Eva had ik het goed getroffen. Ze baatte een exclusieve kledijwinkel uit en had flink wat contacten in het Europese modewereldje. Brussel is een zeer gevarieerde stad, een mengelmoes van bouwstijlen, van bevolkingsgroepen en talen. Officieel is de stad tweetalig en dat zie je ook aan straatnaamborden en opschriften. Communiceren is dus een makkie. Nederlands is immers mijn moedertaal en sinds ik met Eva vrij - zij is geboren Parijse - is mijn Frans ook meer dan behoorlijk ik kwam laat op de avond in Brussel aan. Sandra, zo stelde de couturier bij wie ik zou logeren zich voor, excuseerde zich meteen dat ze niet echt veel tijd voor me zou kunnen vrijmaken. Sandra bereidde immers een belangrijk modedefilé voor. Ik verzekerde haar dat ik dat helemaal niet erg vond. En dat deed ik ook niet. Ik ontdek een stad liefst niet met iemand anders ogen. Bovendien had ik zo de handen vrij voor eventuele seksuele escapades. Hoewel Sandra me op het eerste zicht wel een vlotte meid leek, wist ik niet wat ik op dat terrein aan haar had. Later in de week, na het modedefilé, nam ze me, echter mee naar de Moda Moda, een trendy sm-bar, waar nogal wat mensen van de Brusselse modewereld kwamen en toen we thuiskwamen toonde ze me een zondig lichaam en nog een zondiger geest te hebben. Daar had ik op de avond van mijn aankomst nog echter niet het flauwste vermoeden van. Sandra had blijkbaar besloten dat het beter was me te laten uitslapen, want toen ik wakker werd, was ze immers al verdwenen. Op het nachtkastje had ze de huissleutels, een kort briefje en een stadsplan achtergelaten.

Daarmee gewapend stapte ik de straat op. Mijn gastvrouw bewoonde een appartement in de vrij centraal gelegen Matongewijk, genoemd naar de gelijknamige buurt in de Congolese hoofdstad Kinshasa. Kongo was een oud-kolonie van België en heel wat mensen uit het land waren zich hier komen vestigen. Dat was ik allemaal van Sandra te weten gekomen, die me bovendien had verteld dat de wijk pas 's avonds echt tot leven kwam. Ik was dus niet verwonderd dat de voetgangersstraat waar ik doorheen wandelde er verlaten bijlag, op een eenzame figuur na, die een tiental meter voor me uitstapte. Het was een Afrikaanse. Een spoor van haar parfum hing nog in de lucht. Maroussia. De zware geur bracht me in een lichte roes. Haar haar hing tot halverwege haar rug in ontelbare kleine vlechtjes, die goudbruin waren geverfd. Ze droeg een lange zwarte mantel, die tot haar slanke enkels reikte. De zachte bries deed de lichte rugpanden af en toe opwaaien, net alsof ze haar reuzevleugels uitsloeg en ze zich over de grond zwevend leek voort te bewegen. Ik versnelde mijn pas om te ervan te vergewissen of ik ze zo mooi was als ik vermoedde. Toen ik haar voorbij was, wierp ik een vluchtige blik over mijn schouder en ik draaide mijn hoofd onmiddellijk weer om. Die ene oogopslag had volstaan. Ik was verloren. Al mijn erotische sensoren sloegen op tilt. Mijn tepels gingen overeind staan in mijn bloes. Ik voelde het weefsel van mijn kutlippen opzwellen met lust en mijn klitje lekker stijf worden. Haar gezicht was zwart als de nacht, waarin de grote ogen fel schitterden. De vergulde oorhangers staken prachtig af tegen haar huid. Ze had hoge jukbeenderen en de zinnelijke mond was fel paars gestift. Haar bovenlichaam was gehuld in een zwarte rolkraagtrui. Onder het ultrakorte en strakke mini-jurkje van dezelfde kleur, had ze sterke dijen en eindeloze majestueuze benen. Ze droeg haar schoonheid met de arrogantie van de macht die deze haar verleende. Ik moest haar hebben. Mijn gebruikelijke zelfverzekerdheid liet me deze keer echter totaal in de steek. Ik kon haar slechts willoos achternalopen, als een slaapwandelaarster. Ik zou haar volgen, naar het einde van de wereld als het moest. Ik was bedwelmd. Ik dreef op de geur van haar parfum. Mijn hart klopte op de maat van haar driftig tikkende naaldhakken. Ik kon mijn broekje wel uitwringen, zo nat was ik. De staat van opwinding waarin ik verkeerde en de geishaballetjes die ik had ingedaan maakten dat ik al wandelend klaarkwam. Ik versteende ter plekke. De grimas van het orgasme deed enkele toeschouwers bezorgd vragen of alles ok met me was. Het voorwerp van mijn climax leek daar echter niets van te merken en zette ongenaakbaar haar weg verder. Het leek alsof ze me bewust meenam op een tocht langsheen de mooiste bezienswaardigheden van haar stad.

Nadat we de Afrikaanse wijk hadden verlaten, liepen we door het park tegenover het koninklijk paleis. Op onze afdaling naar de binnenstad voerde ze me langs een achtergelegen binnenplein, waaraan een prachtige neoclassicistisch paleis lag. In de benedenstad aangekomen trokken we over de grote markt, zodat ik het stenen kantwerk van de zeventiende-eeuwse burgerhuizen kon bewonderen. Toen dook ze met me in de doolhof van middeleeuwse kronkelstraatjes, die praktisch volledig werden ingenomen door restaurants. Rijkelijke tafels met op ijs uitgestalde vis en zeevruchten trachtten de talloze toeristen te verlokken. Mijn nachtprinses liet zich verleiden en zette zich aan een tafeltje. Voor mijn ogen richtte ze een waarlijk schransfestijn aan. Ze at gulzig en met smaak. Ik hoopte dat haar appetijt zich niet enkel tot voedsel uitstrekte. Met haar roofdierentanden kraakte ze schaaldieren en zoog het binnenste luid slurpend uit. Met zichtbaar welbehagen liet ze oesters langs haar rozige tong in de keel glijden. Ik verbeeldde me die kronkelde tong en die smakkende lippen op mijn kut en op mijn klit. Ik droomde helemaal weg.

De hevige siddering van het orgasme bracht me terug in de werkelijkheid, net toen ze afrekende en opstond. Ze nam me op sleeptouw naar een kleine winkelgalerij. De eerste winkel die ik zag, was een lingeriezaak. Die stapte ze echter voorbij. Spijtig want ik was wel benieuwd van welk ondergoed ze hield en stelde me haar voor in frivole niemendalletjes. Ik vermaande mezelf te stoppen met fantaseren, want weer overviel een hevig orgasme me en staarden enkele voorbijgangers me met ongeruste ogen aan. Het doel waar mijn zwarte godin met zelfverzekerde passen op afstevende bleek een piercingzaak te zijn. Ik volgde haar mee naar binnen en zag haar nieuwsgierig in een glazen uitstalkast met neusjuwelen kijken. Ze duidde er één aan en volgde een van de persers naar boven. Ik verliet de winkel en wachtte aan de overkant op haar. Nauwelijks vijf minuten later kwam ze weer de voorschijn. Het diamantje dat ze in haar linker neusvleugeltje had, verhoogde haar schoonheid nog.

Toen keerde ze op haar stappen terug, naar de lingeriezaak die we zo-even waren voorbij gewandeld. Ze bleef lang voor de etalage van de lingeriezaak staan. Je kon het eigenlijk beter een fetisjwinkel noemen, want de setjes in het uitstalraam waren niet echt klassiek te noemen. Er vielen voornamelijk spulletjes in latex en rubber te bewonderen, naast platformschoenen en een stel rijglaarsjes met wel twintig centimeter hoge hakken. Ik was benieuwd waar haar smaak naar zou uitgaan. Blijkbaar kwam ze regelmatig in de zaak, want toen ze de deur openduwde werd ze door de eigenares, een blonde vamp in een strak latex catsuit, uitbundig en met veel zoentjes begroet. Zo kwam ik uiteindelijk ook haar naam te weten. Alina. Ik was razend nieuwsgierig wat ze zou uitkiezen tussen al deze exotische artikelen. Daarom was ik wat teleurgesteld toen ze uiteindelijk enkel weg stapte met een witkanten jarretelsetje en bijbehorende kousen. Hoewel ik het natuurlijk niet zou versmaden haar daarin te zien. Ik zag me haar benen al strelen door die kousen heen. Ik zag ze me naar beneden afrollen en elke centimeter vrijgekomen huid kussen, ze ten slotte over haar sierlijke voetjes trekken en haar gelakte teennagels likken. Stop Mia, trachtte ik mezelf te vermanen, maar het was te laat. Opnieuw spoelde een machtige golf begeerte vanuit mijn kut door me heen. Ik wankelde op mijn benen en moest steun zoeken tegen een van de muren. Dat verzekerde me voor het eerst van Alina's aandacht. Zij en de verkoopster keken me verwonderd aan. Haar blik verhoogde mijn verwarring alleen maar. Ik bloosde tot in mijn haarwortels. Ik was gereduceerd tot een bedremmelde tiener en haastte me de winkel uit.

“Belle fille. Mooi meisje. J'aurais jurè qu'elle vient de jouir. Ik zou gezworen hebben dat ze klaarkwam. Je kon de extase aflezen op haar gezicht” hoorde ik Alina's welluidende stem nog terwijl ik de deur achter me dichttrok. O lieve god. Ik had zo een zin weer naar binnen te stormen, me in haar armen te gooien en haar te smeken me in godsnaam te tot haar slavin te maken. Mijn wil was echter verlamd en het enige wat ik kon doen, toen ze even na me uit de winkel tevoorschijn kwam, was mijn achtervolging te hervatten.

Ze stapte een voetgangerstunnel in, die bleek te leiden naar het centraal station. Ik schoof achter haar aan in de rij en hoorde haar een treinkaartje naar Hoeilaart kopen. De naam klonk me vaag vertrouwd in de oren. Ik kocht ook een ticketje en holde Alina achterna naar het perron. Lang hoefden we niet te wachten of de trein liep het station binnen. Ik stapte een deur verder in dan zij. Ik ging een eindje van haar vandaan zitten, zodat ik haar schuin vooruitkijkend kon gadeslaan. Zij was verdiept in een of ander tijdschrift en had de benen hoog over elkaar geslagen wat me een fraai zicht op een weelderige dij gaf. Ik kreeg het er warm van. Wat was ze mooi. Ik kon me niet voorstellen wat ik zou doen moest ik haar niet kunnen hebben. Het moest lukken. We spoorden een tijdje door de stad en reden dan door een beukenwoud. Bij de tweede halte na het bos stapte Alina uit. De spoorlijn lag op deze plaats op een zeer hoge berm, zodat ik een vrij groot deel van de omgeving kon overschouwen. Ongeveer een kilometer van ons vandaan zag ik een kerktoren. Dat moest de woonkern zijn. Op de vrij steile hellingen dichterbij bevonden zich rijen glazen broeikassen, vrij laag, langgerekt en met een driehoekige structuur. Nu herinnerde ik me dat Sandra me iets had gezegd over een glazen dorp, waarin druiven werden geteeld onder glas. Dit moest het wel zijn.

Alina daalde de berm af naar beneden. Ik volgde haar als gehypnotiseerd, me afvragend wat ze hier toch kwam zoeken. We kwamen langs een park met mooie vijvers en een klein kasteeltje. Links van ons zag ik de kerk, maar zij ging echter rechtdoor. Aan de straat die we insloegen bevond zich een klein kapelletje. Vandaar leidde een aarden wegeltje een helling op met een aantal verwaarloosde serres, waartussen het onkruid welig opschoot. Ik sloop haar achterna. Dit kon toch niet haar eindbestemming zijn. Toch wel zo bleek. Ze duwde de gammele deur van een van de broeikassen open en ging naar binnen. Ik durfde haar niet te volgen. Ik bukte me en drukte mijn gezicht tegen een van de minst vuile ruitjes aan.

De serre was leeg op wat woekerende druivenranken in een hoek na. In het midden kon je rechtop staan. Alina deed haar mantel uit en spreidde die voor zich uit op de grond. Toen kruiste ze de armen en trok haar trui over het hoofd. Daaronder droeg ze slechts een bh. Ze bracht haar armen langs achter, maakte het haakje los en deed de bandjes over haar glanzende schouders naar beneden. Aangezien ze haar rug naar me had toegekeerd, had ik er het raden naar ze grote borsten had of niet. Ik hoopte van wel. Draai je toch om, draai je asjeblieft toch om, prevelde ik voor me uit. Vergeefs echter. Wat was ze toch van plan? Wat dit een rendez-vous plaats met een geheime minnaar. Het leek me toch moeilijk te geloven dat een dame als zij geen beter plekje kon vinden. Toch kon ik moeilijk een andere interpretatie voor de feiten verzinnen, zeker toen ze ook haar boxerslipje over haar heupen naar omlaag stroopte. Ze had een magnifieke kont, waartussen ik de krop van haar geslacht zag. Stond ik maar achter haar, een hand op haar tieten, met een andere in die malse pruim knijpend. Ik moest me er echter tevreden mee stellen in mijn eigen kutje te knijpen. Het sap sijpelde tussen mijn vingers. Alina nam nu de doos met het lingeriesetje dat ze gekocht had, uit haar draagtas. Ze opende de verpakking en haalde de niemendalletjes te voorschijn. Ze deed het jarretelgordeltje om, schopte toen haar schoenen van haar voeten en ze ging op haar kont zitten. Ze nam een van de kousen in haar handen en hoewel ik dat langs achter natuurlijk niet kon zien, rolde ze die over haar been. Eerst de ene, dan de andere. Toen ze weer overeind kwam, waren haar benen inderdaad in de witte opengewerkte kousen gehuld, waar haar donkere huid doorheen schemerde. Ja, nu kon het niet anders of ze had een erotische afspraak. Ik werd stik jaloers bij de idee dat iemand anders zijn (of haar) handen op Alina's lijf zou mogen leggen, dat niet ik haar de genotsgrijns zou bezorgen. Aan dat schrikbeeld kwam onverwachts een einde.

Alina draaide zich plots om en keek me recht in het gezicht. Het leek er echter op dat ik me vergiste, want schijnbaar ging ze helemaal in zichzelf op en staarde ze alleen maar in het ijle. Ze legde haar handen onder haar enorme borsten en kneedde die, haar mond openend in wat niet anders dan een zicht van welbehagen kon genoemd worden. Haar vingers gleden langs haar middenrif naar omlaag en streelden haar heupen. Haar poesje was tot een dun streepje gestileerd. Zou ze zich gaan masturberen? Neen, want haar handen kwamen gingen terug naar boven. Ze stak een vinger de hoogte in en neen, neen toch, ik kon mijn ogen niet geloven, droomde ik, de vinger ging wenken, wenken naar mij. Vliegensvlug kwam ik recht en rende door de deur naar binnen.

“Kom schatje, kom. Kleed je uit, ik kan nauwelijks wachten je naakt te zien. Ik heb je verlangd sinds het ogenblik dat ik je gezien heb, in de straat, in de Afrikaanse wijk. Ik heb je aanwezigheid al die tijd gevoeld. Het is een onweerstaanbare waanzin die mijn stappen geleid heeft, die me mijn neus heeft doen piercen, die me die kousen, die jarretels heeft doen kopen, die me ertoe geleid heeft jou naar hier te leiden, om de liefde met je te bedrijven”, fluisterde ze me zwoel toe. Haar grote ogen keken me verliefd aan. Er ging een enorme hunkering van haar uit. Ik was enorm ontroerd. Met mannen neuk ik, maar van vrouwen hou ik.

“Snel, doe je kleren uit, ik trappel van ongeduld”, bedelde ze. “at werd ik geil van dat Frans van haar. Die taal is eenvoudigweg gemaakt voor de liefde. Het klinkt allemaal zo veel sensueler. Het was alsof ik haar woorden op mijn huid voelde. “Doe me niet wachten. Ik kan niet meer”, klonk het in een laatste wanhopige smeekbede. Ik bleef op een kleine afstand van haar staan, gooide mijn rugzakje naast me op grond en deed en deed mijn T-shirt uit.

“Oh mijn god wat een lekkere tieten”, zuchtte ze verlekkerd. Ik maakte mijn rok los en liet die tot op mijn voeten vallen. Dan stroopte ik mijn broekje naar beneden. “Tu es toute mouillèe. Je bent helemaal nat”, kwam het schor uit haar keel toen ze mijn kutje zag. Ze had me zo geil gemaakt dat de krul uit mijn poesje was. De stof van mijn string was verzadigd met mijn sappen. 'Donne-moi ton slip', smeekte ze toen ik uit het broekje was gestapt en het op grond wilde gooien. Ze drukte het materiaal tegen haar mond.

“Vous goûtez bien. Wat proef jij lekker”. Heupwiegend en met schommelende tieten kwam ik dichterbij. Haar kegelvormige borsten wezen uitdagend naar me toe. Ik wreef mijn tepels tegen de hare. Er ging een elektrische schok door me heen, die tot in mijn kut nazinderde. Zij legde haar handen rond mijn schouders, ik de mijne op haar kont. Ik trok de billenhelften uiteen en streelde met de tipjes van mijn vingers langs de buitenrandjes van haar kut. Ze trilde en kreeg kippenvel over heel haar lijf. “Aime-moi, chèrie,” kwam het poeslief uit haar lichtjes van elkaar geweken lippen. “Embrasse-moi”. Ik sloot mijn ogen en drukte mijn mond op de hare. Mm... Haar lippen waren lekker groot en hun aanraking was als van fluweel. De kus maakte een wervelende orkaan van sensaties en emoties bij me los. Wat tussen haar en mij gebeurde was juist, was verschrikkelijk juist. Zij voelde dat blijkbaar ook aan, want ze sloeg haar armen nog steviger om me heen, alsof ze me in zich wilde drukken. Onze lichamen konden nooit dicht genoeg zijn. Ik wou haar hart in mijn borstkas voelen kloppen. Ik duwde mijn rechterbovenbeen tussen haar dijen en wreef mijn eigen poesje wild tegen haar aan. Haar tepels priemden scherp in het zachte vlees van mijn borsten. Onze tongen kronkelden langs en over elkaar. Pas na volle twee minutes lieten onze monden elkaar noodgedwongen los om snel naar lucht te snakken en zich weer op elkaar te storten. De zoenen werden steeds passioneler. Ik zoog haar verhitte adem diep in mijn longen. Zij kwijlde van geilheid. Haar water liep me in de mond. Onze handen werden rusteloos en zwierven ongedurig over het lichaam van de andere. Er was zoveel aan te raken. Mijn handen wilden overal zijn, net als mijn lippen trouwens. Aan haar mond had ik niet meer genoeg. Ik wilde me verzadigen van haar huid. Ik knabbelde op haar oorschelp en sabbelde op haar lelletjes, wat haar wild in mijn nek deed hijgen. Ik zoende haar oogleden en duwde het puntje van mijn tong in haar neusgaten. Ik drukte een zacht kusje op haar mondhoeken, tuitte mijn lippen rond haar kin en zoog wild op het gevoelige plekje in haar hals. Er ging een rilling door haar heen en ze zuchtte langgerekt. Ik voelde haar hart kloppen tegen mijn lippen. Ik zoende haar zachte schouders en streelde mijn mond langs haar sleutelbeenderen binnenwaarts.

“Streel mijn borsten”, kreunde ze. Ze had prachtige tieten met zeer grote tepelhoven. Ik ging achter haar staan en legde mijn handen als een kom onder haar borsten. Ik tilde ze op, louter kwetsbare zwaarte. Ze boog haar hoofd en ging met haar tong warempel over haar eigen spenen likken. Ik legde mijn handen nu vol op haar tieten en ging ze stevig kneden, haar tepels gekneld tussen mijn wijs- en middenvingers. Ze slaakte een gilletje toen ik zachtjes aan de spenen ging trekken. Ik ging langzaam door de benen, met mijn lippen over haar ruggengraat vlinderend. Ik kraste met mijn puntige vingernagels over het soepele vlees van haar achterste en frunnikte met mijn tong aan haar kontrozetje. Op mijn knieën schoof ik weer naar de voorkant van haar lichaam en plaatste mijn handen op haar heupen het smalle streepje schaamhaar op de venusheuvel leek net een richtingwijzer naar haar kutje. Ik drukte er een zacht kusje tegen, wat echter volstond om haar onderlichaam wild te doen schokken. Ik likte met mijn tong langs de gladde nauw aaneensluitende randjes van het spleetje.

“Oh, c'est trop bon”. Kwam het klaaglijk uit Alina's lippen. Ik keek naar omhoog en zij staarde me van tussen haar tieten in de ogen.

'Montre-moi ton secret. Toon me je geheim', fluisterde ik. Alina maakte zich van me los, ging op haar rug liggen en spreidde de benen wijd van elkaar. Het was alsof ik een tropische orchidee zag openbloeien. Er is geen intiemer gebaar en geen groter blijk van vertrouwen mogelijk dat een vrouw die zich voor je opent. Die geste vervult me steeds met religieuze eerbied. Uiterlijke schoonheid is lang niet zo belangrijk als innerlijke, verkondigde Alina's kut fier. De waarheid van een vrouw ligt verborgen in haar kut, niet in het gezicht dat ze aan de buitenwereld toont. Enkel in haar kut kan je haar echt leren kennen. Alina's hart lag op haar tong en haar ziel woonde achter de poorten van haar kut, die ze nu voor me opende.

“Merci”. In dat éne woord legde ik al mijn dankbaarheid. “Tu es si belle”. Ik had tijd nodig om naar die schoonheid van hun kut toe te groeien. Steunend op mijn ellebogen nam ik over haar plaats, mijn gestrekte benen tussen haar dijen. 'Sois patiente, mon amour. Wees geduldig, mijn liefste', suste ik haar toen ze haar onderlichaam tegen me aan begon te wrijven. Ik zoende haar zachtjes op de mond, mijn gezicht telkens wegtrekkend telkens ze mijn tong naar binnen wou zuigen, en draaide met mijn tepels kringetjes rond haar stijve spenen.

éTu me rends folle. Je maakt met gek”, kermde ze. Ik schoof langzaam naar onderen, met mijn haren langs haar borsten, buik en de binnenkant van haar dijen strelend, haar kutje echter opzettelijk vermijdend. Ze was inmiddels vreselijk opgewonden en haar bekken beschreef kleine cirkels op haar mantel. Mijn gezicht bevond zich ter hoogte van haar kut. Het zachtroze binnenste in die zee van zwarte huid dreef me wild van verlangen. Ik boog het hoofd voorover en ademde er zachtjes tegenaan.

'Oo... Je me sens si bien. Ik voel me zo goed. Je veux jouir. Ik wil klaarkomen', jankte ze. Ik nam een lok haar tussen duim en middenvinger, kriebelde er de binnenkant van haar kutlippen en haar klitje mee en duwde de punt ten slotte een stukje in haar neukholletje. Een rauw gegrom ontsnapte aan haar keel. Onwillekeurig kneep ze haar benen samen. Haar rug ging zo krom staan dat ik vreesde dat ze doormidden ging breken. Even dacht ik dat ze ging klaarkomen, maar ze ontspande zich en deed haar dijen weer van elkaar. Ze was overeind gekomen op haar ellebogen om beter te kunnen toekijken. Van tussen mijn wimpers keek ik haar diep in de ogen en toonde haar mijn spitse tong. Ze kreunde van anticipatie.

“Lik me”, siste ze van tussen haar tanden. Ik besloot haar niet langer te laten lijden. Ik drukte een natte zoen op haar kutje, dat zich als een zuigmond op mijn lippen vastzoog en een soppend geluid voortbracht toen ik me weer losmaakte. Haar pruim zwom in haar geil. Ik likte de binnenkant van haar poesje en toen haar anus.

“O… oh. J'aime ça. Fuck mon cul. Hier ben ik dol op. Neuk mijn kont”. Ze liet zich zakken op haar schouders en duwde haar bekken omhoog zodat ik mijn middenvinger in haar rectum kon inbrengen. De knokkel gleed moeiteloos voorbij haar kringspier, die ze ritmisch spande en ontspande terwijl ik haar vingerde. Ik duwde mijn duim in haar kutje en maakte draaiende en drukkende bewegingen tegen het sponzige weefsel. Ze ademde steeds gejaagder. De climax was niet meer veraf zo te horen. Ik sabbelde onstuimig op haar lippen en zoog dan haar clitoris in mijn mond. Ik deed het knopje vibreren door er met mijn tong tegenaan te tikken, maakte het soepel met mijn speeksel, liet het tussen mijn lippen heen en weer gaan als een kleine pik.

“Oo… oh. Je serai prêt. Ik kom”. Kondigde Alina haar langverwachte orgasme aan. Ik voelde haar klit aanzwellen in mijn mond. Ze explodeerde met een geweldige schreeuw van opluchting en genot. “Je… je viens oh oui je viens oh… que c'est biené”. Haar kittelaar pulseerde oncontroleerbaar tegen het tipje van mijn tong. Haar kut maakte krampende bewegingen rond mijn duim en tussen mijn vingers welde een straal geil op. Het duurde een flinke poos eer ze uitgeraasd was. Ik schoof omhoog en kwam naast Alina liggen. We draaiden ons op onze zij en keken elkaar langdurig aan.

“Que tu m'as fait jouir', zei ze dankbaar, 'wat heb je me doen genieten”. Ik zoende haar stevig op de mond. Zij zoog mijn tong haast tot in haar keel en proefde de smaak van haar eigen geil. We knuffelden en streelden een hele poos. “Maintenant toi. Nu jij”, fluisterde ze me toe en stak haar tong speels in mijn oor, “Je veux étancher ma soif à votre source. Ik wil mijn dorst lessen aan je bron”. Ze bevrijdde zich uit mijn armen en maakte aanstalten tussen mijn dijen plaats te nemen.

“Nee, zo niet”, duwde ik haar hoofd zachtjes weg. Ik wentelde me op mijn rug en gooide mijn onderlichaam in de lucht. Steunend op mijn ellebogen plaatste ik mijn handen in mijn zij. Mijn geplooide knieën wezen naar me toe en ik kon recht in mijn kutje kijken. Alina ging overeind zitten en duwde haar knieën onder mijn rug, die op haar dijen kwam te rusten. Mijn billen duwden tegen haar tieten aan. Ik had nog steeds mijn geishaballetjes in en pas nu merkte zij het eindje touw op dat uit mijn spleetje hing. Ze trok er zachtjes aan en de rode tweelingballetjes kwam te voorschijn, glanzend van mijn sappen.

“Mmm, les belles cerises. De mooie kersjes”, zei ze, de balletjes met zichtbaar genoegen aflikkend, “maintenant, je vais cueiller ta petite cerise. Nou ga ik jouw kleine kersje plukken. Niet meteen echter”. Ze legde mijn rechterbeen over haar schouder, het linker bleef in de lucht zweven. Ze streelde het met beide handen, mijn dij, mijn kuit, mijn enkel. Tenslotte trok ze de voet naar zich toe. Ze duwde de wreef tegen haar zachte wangen en zoende mijn zool. Ze drukte vederlichte zoentjes op de vetkussentjes van mijn tenen, ging met haar tong in de spleetjes tussen ze en zoog mijn tenen uiteindelijk één voor één in haar mond. Toen liet ze mijn andere been dezelfde behandeling ondergaan.

“Aa… mm… ja…ah”, zei ik smachtend. Ik voelde me vloeibaar worden tussen mijn benen. “Baise-moi”, bracht ik haperend uit. Un baiser is een zoen in het Frans, maar het werkwoord betekent neuken. “Neem mijn rugzak”, kreunde ik. Ze strekte een arm uit en slaagde erin het ding naar zich toe te trekken. Ik legde mijn beide benen over haar schouders zodat ze de handen vrij had. Ze opende het touwtje en keek naar binnen.

“La garce. De teef”, mompelde ze binnensmonds. Ik ga nooit onvoorbereid op stap. Alina haalde achtereenvolgens een neukharnas met binnen- en buitenwaarts gerichte pik, een massagestaaf, een vibrator, een dubbele dong en een doorschijnende dildo te voorschijn. Die laatste liet ze strelend door haar handen gaan. Ze drukte de punt even tegen mijn klitje, wat me deed kermen van genot en loodste hem toen in mijn spleetje. Ze schoof hem langzaam in en uit, er draaiende en stotende bewegingen mee makend.

“Oo… ho… oh... Wat lekker. Mets-le moi dans le cul. Steek hem in mijn aars”. Ze trok de dildo uit mijn kut en begon hem met het dikste eind in mijn kont te duwen.

“Aau', schreeuwde ik het uit in een mengeling van pijn en genot. De grijns die zich aftekende op mijn lichaam werd weerspiegeld op het hare. Wat een geil zicht die kunstpik uit mijn reet te zien steken. Ze perste hem een heel eind naar binnen en zoog het andere eind, dat blonk van mijn kutsappen, helemaal in haar mond, tot haar lippen mijn uitgestulpt kontrozetje raakten. Ze duwde mijn benen naar voren, hard op mijn dijen drukkend, zodat haar gezicht niet ver van het mijne was verwijderd. Ze keek me recht in de ogen terwijl ze haar mond over de transparante dildo bewoog. Ik raakte door het dolle heen.

“Neuk me. Komaan neuk me dan”, riep ik met verschrikkelijk vertrokken gezicht. Daar had ze geen vertaling voor nodig. Ze verwijderde de kunstpik en kwam overeind. Ik bleef in dezelfde houding liggen. Enkel plooide ik mijn benen nu helemaal door, zodat de tippen van mijn tenen achter mijn hoofd op de warme aarde kwamen te rusten. Ik was vreselijk open. Alina nam het neukharnas beet. Ze duwde de binnenwaarts gerichte pik met zichtbaar genoegen in haar spleetje, hem een paar keer in en uit bewegend, alvorens het toestel aan te gespen. De buitenwaarts gerichte lul was wel vijfentwintig centimeter lang en zwiepte vervaarlijk, toen ze op me afstapte.

“Oh oui mon coeur, je te veux en moi. O ja mijn hart, ik wil je in me”, hijgde ik haar van tussen mijn benen toe. Ze kwam voor me staan, ging lichtjes door de knieën, boog het ding door en gleed de pik in één vloeiende beweging in mijn pruim. “Ja…ha… ja”, gilde ik uitbundig. Zij plaatste haar handen met gespreide vingers op mijn billen. Met de duimen trok me mijn kontrozetje open, terwijl haar wijsvingers mijn kutlippen spreidden. Ik had een hand in de holte van mijn rug, met de andere stimuleerde ik mijn gezwollen klit. Comfortabel was mijn houding niet bepaald te noemen, maar het was o zo geil en de sensaties waren verrukkelijk. Alina neukte me hard en goed. Bij elke stoot schommelden haar tieten. Het liefdeszweet droop van haar wangen en kin in de geul tussen haar tieten. Haar hele lijf leek te glanzen. Ze had één vinger op haar knopje. 'Ooh… ho… ha…”, krijste ze. “Kom samen met me klaar”, jutte ik haar op, “ik ben er bijna. Oh… ja… ha… ho… ja… Ik ko… kom”. Mijn kutje was het zenuwcentrum van mijn lichaam. Op het ogenblik van mijn orgasme was het alsof het zich als een klimop aan een razendsnel tempo ging vertakken tot in de verste uithoeken van mijn lijf en daar stroomstoten van genot doorheen stuwde. Ook Alina begon klaar te komen. Haar kreten vermengden zich met de mijne. Haar bekken schokte spastisch en daardoor stootte ze nog dieper en wilder in mijn binnenste, wat mij nog uitzinniger maakte van begeerte. Woorden hadden Alina en ik niet langer nodig. We praatten in orgasmes. Mijn lichaam was een verlengde van haar geest.

Toen ze zich uit me had teruggetrokken, ging ik op mijn zij liggen. Zij tilde mijn rechterbeen hoog op en legde mijn getatoeëerde enkel op haar schouder. Geknield schoof ze schrijlings over mijn linkerbeen naar voren en gleed ze de immens lange pik in de mijn opengesperde flamoes. Oh, mijn lieve god. Met één hand kneedde ze mijn rechtertiet. Ik bracht mijn arm naar mijn onderlichaam en speelde met mijn knopje, dat uit mijn lippen stak. Het genot was onvoorstelbaar. “Encule-moi”, riep ik haar toe, dronken van liefde. Bevochtigd met de kutsappen baande de kunstpik zich moeiteloos een weg voorbij mijn sluitspier. Ik voelde de eikel tot in mijn ingewanden. Met volle hand masseerde ik nu mijn pruim. Mijn kutlippen waren enorm gezwollen. Midden- en ringvinger duwde ik in mijn neuktrechter en de bal van mijn hand wreef ik tegen mijn klit aan.

“Oh ma biche, je sens que je vais jouir. Oh schatje ik voel dat ik ga klaarkomen”, kwam het nauwelijks hoorbaar van tussen mijn lippen. Ik draaide mijn gezicht naar haar toe omdat ik mijn extase met haar wilde delen. “Oo… ho…oh… mm…”. Het was alsof de bliksem in mijn kut en in mijn aars was ingeslagen en ik uiteengereten werd.

Ik wilde haar ook wel eens neuken en het neukharnas wisselde van eigenaar. Alina maakte een brug, steunend op haar gespreide vingers en haar tenen, de benen wijd van mekaar, het gezicht naar boven gericht. Ik schoof tussen haar gespreide dijen en penetreerde haar. De rillingen plantten zich via de binnenwaarts gerichte pik voort tot diep in mijn kutje. We kreunden zwoel. Zij stootte haar bekken wild vooruit telkens ik in haar binnendrong. Onze bewegingen brachten haar borsten verleidelijk aan het schommelen. Ze staarde gefascineerd naar haar stijve tepels, twee kleine drenkelingen die net het hoofd boven water wisten te houden terwijl ze woest heen en weer geslingerd werden op de golven van haar deinende tieten. Ik schoof mijn knieën verder onder haar billen. Op die manier had ik mijn handen vrij om dat weelderige vlees te kneden. Met mijn duimen maakte ik cirkeltjes over de tepels heen. Ze stak een wanhopige tong uit. Ik duwde haar borstenhelften tegen elkaar en duwde ze naar haar toe.

“Ooh… tu sais tout. Jij weet alles”, zuchtte ze verlekkerd. Ze stak haar tong uit en begon met lange halen over haar rechtopstaande spenen heen te likken. Een wellustige grijns verspreidde zich over haar gelaat. Ik leunde voorover. Haar hete adem sloeg me in het gezicht. We lagen nu allebei op haar tepels te likken en te zoenen, terwijl ik haar borsten masseerde. Dat joeg haar finaal door het lint. Ze liet haar hoofd achteroverkantelen en jammerde aan één stuk door. De spasmen van het orgasme maakte dat haar onderlichaam nog onstuimiger tegen me aan ging stoten zodat het aanvoelde alsof zij mij nu aan het neuken was met de binnenwaarts gerichte pik. Mijn eigen climax zwol onweerstaanbaar aan en spoelde in elkaar versterkende golven over me heen. Alina's brug stortte onder me in elkaar en ik liet me op haar vallen. We kronkelden en rolden over elkaar heen, elkaar omhelzend en zoenend en lieve hete woordjes fluisterend over het onvoorstelbare geluk dat ons overkwam.

“C'est vraiment trop bon. Het is echt te lekker”, spinde Alina, “trop bon pour ne pas vouloir le faire tout le temps. Te goed om het niet heel de tijd te willen doen”. Ze lag op haar rug, ik op mijn zij naast haar. Ik streelde haar zijdezachte dijen.

“Chevauche-moi. Berijd me”, vroeg ze me. Ze plooide haar ene been in de hoogte. Ik ging er schrijlings over heen zitten, met de brede kont naar haar toe. Ik legde mijn handen rond de zadelknop van haar opgerichte knie en liet me langzaam over de roetsjbaan van haar satijnen bovenbeen glijden. Mijn clitoris werd heel lekker gestimuleerd. Telkens opnieuw trok ik me aan haar knie op en liet me naar beneden glijden. Haar dij was spoedig glibberig van mijn sappen. Ze richtte zich op en drukte haar borsten tegen mijn rug aan. Ze duwde een spitste vinger tegen mijn kontrozetje en wanneer ik naar omlaag schoof werd die helemaal in mijn anus geperst.

“Laisse-toi aller, mon ange. Viens. Je sens que tu le veux. Laat je gaan mijn engel. Kom. Ik voel dat je het wil”, moedigde ze me aan.

“Oh…oh… oui… ja, ha… ja…”, kwam ik luidkeels klaar. Ik gleed van haar af, op mijn rug. Ik vingerde me nog wat na, toen zij wijdbeens over me heen kwam zitten, ter hoogte van mijn tieten. Ze deed haar gezwollen schaamlippen met twee vingers van elkaar en begon met haar poesje tegen mijn rechterborst aan te rijen. Ik kon mijn ogen niet afhouden van dat adembenemende zicht, zeker niet toen ze nu ook haar klitje ontblootte en dat tegen mijn gezwollen tepel ging wrijven. Haar kutsappen dropen over mijn borst als vloeibare honig en ik boog mijn hoofd voorover om het op te likken. Alina had een hand achter zich gebracht en vingerde me. We kwamen simultaan en schreeuwden harder dan we ooit gedaan hadden.

“J'aime. Ik bemin”.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post139

MUSEUMBEZOEK

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers zo, april 29, 2018 14:46

MUSEUMBEZOEK

Graag loop ik (als 25 jarige vrouw) af en toe eens een museum binnen. Dingen waar ik graag meer over te weten kom zijn onder andere dieren die met uitsterven bedreigd worden, schilderijen van bekende en minder bekende schilders, of de gewoonten van bepaalde volkeren.

Op een regenachtige dag waren er ook een aantal klassen van een middelbare school aanwezig. Het was een expositie over volkeren die leefden in Afrika. De gids legde uit hoe de mensen daar over voortplanting, geboortebeperking en over seks denken. Hij zei dat de bosjesmensen een apart kenmerk hebben op lichamelijk gebied, namelijk dat hun penis en vagina wat anders zijn dan bij de rest van de wereldbevolking. De jongeren luisterden aandachtig en moesten soms hard lachen. Ik stond achteraan en luisterde en lachte mee. Eèn van hun leerkrachten kwam naast me staan. Een knappe jonge man van ongeveer 34 jaar, met mooie bruine ogen en een innemende glimlach. Ook hij moest lachen met de uitleg van de gids en de reactie van de jongeren. We fluisterden elkaar wat commentaren toe over wat de gids net vertelde en we moesten lachen om de gedachte dat we dat specifieke kenmerk wel eens wilde zien met onze eigen ogen.

Het was raar dat we direct zo vertrouwd met elkaar omgingen. We stonden heel open voor elkaar, konden gemakkelijk naar elkaar luisterden, we voelde dat er een soort van vertrouwen was tussen ons. We liepen verder om de jongeren en de gids voor te zijn, zodat we nog rustig verder kon kijken en wat met elkaar konden praten. Bij één van de ramen nam hij me vast in zijn stevige armen en toonde een potloodtekening van de geslachtdelen van een Bosjesman. We lazen wat erbij geschreven stond, we zwansden en lachten. Plots zei hij dat hij mij wel eens naakt wou zien en mijn geslachtsdelen eens goed wou onderzoeken om na te gaan of ook ik niet van de Bosjesmensen afstamde! Ik lachte om die gedachte en zei zonder het echt te menen dat ook ik zijn geslachtsdelen dan zou moeten onderzoeken om zeker te zijn dat hij geen

Bosjesman was.

“Goed”, zei hij en keek eens rond tot zijn oog op een plekje achter een paneel viel waar hij me naartoe trok. Ik was verbaasd en kon niets van protest uitbrengen. Daar stonden we dan in een donker hoekje dicht tegen elkaar. Hij was wat groter dan ik en hij kon over het muurtje heen kijken de zaal in.

“Niemand te zien dus mogen we wel wat lawaai maken”, zei hij al lachende. Hij trok zijn jas uit en vroeg of ik de mijne ook uit wilde doen. Hij had een mooi lichaam, brede schouders en een mooi kontje. Hij keek me aan zoals een dokter naar zijn patiënten kijkt en vroeg of ik mijn kleren wilde uittrekken voor het onderzoek. Hij schrapte eens zijn keel om met wat meer autoriteit over te komen, hoewel hij moeite moest doen niet in een lachbui te schieten. Langzaam begon hij mij uit te kleden. Vervolgens rolde hij zijn mouwen op en hij legde zijn ingebeelde instrumenten die nodig waren voor het onderzoek klaar. Dan keek hij naar mij en knikte tevreden daar ik bijna helemaal in mijn blootje stond.

Hij kwam voor me staan en kuste me zoals er dat maar weinig kunnen. Zijn handen duwden me tegen de muur. Hij bleef even naar me kijken en ik opende een klein beetje mijn benen. Hij streelde mijn lichaam met zijn ogen en zijn handen, fluisterde lieve dingen in mijn oor en ging met zijn vingers op zoek. Hij nam mijn borsten stevig vast en masseerde deze zacht. Zijn handen gleden dan langs mijn zij naar beneden tot aan mijn heupen. Dan begon zijn zoektocht door mijn schaamharen en mijn schaamlippen. Mijn klitje was ondertussen wel al een stevig hobbeltje geworden en mijn spleetje was warm en vochtig. Ik liet hem doen en genoot ervan met mijn ogen gesloten. Plots voelde ik dat hij mijn schaamlippen uit elkaar trok en mij begon te likken over mijn hele schaamstreek.

We hoorden dat de klassen met hun gids eraan kwamen. Dus gebaarde hij me stil te houden, maar dat was niet gemakkelijk nu ik zo opgewonden was. Zijn tong bleef mijn klitje verwennen terwijl hij zijn vingers in mijn spleetje duwde. Meermaals moest ik op de mouw van mijn blouse bijten om niet hardop te kreunen. Plots stopte hij even daar er voetstappen te horen waren in onze buurt. We hoorden de gids uitleg geven aan zijn leerlingen. Gretig keek hij me aan en stopte drie vingers diep in mijn spleetje en likte vlijtig mijn klitje. Dat maakte mij zo wild dat ik moest klaarkomen. Hij trok snel zijn broek, slip en pull uit en duwde zijn lichaam tegen het mijne.

Zijn stijve penis had al zolang moeten wachten. Hij duwde met stevige stoten zijn kanjer diep in me. Hij moest zich inhouden om niet teveel lawaai te maken. Maar lang duurde het niet, hij werd wilder en wilder en het koste hem meer en meer moeite om niet hardop te kreunen. Hij blies als een woeste stier in mijn hals en door zijn hevig kronkelende lichaam moesten we beiden klaarkomen. Hij spoot met krachtige stoten mijn kutje vol en slaakte dan nog enkele zuchten van voldoening.

Ik deed alsof ik hem iets in het oor wou fluisteren, maar beet zachtjes in zijn oorlel. Ik zei dat ik niemand meer hoorde in de zaal en begon hem af te kietelen. Hij viel mij aan en we speelden even met elkaar. Dan kneedde ik zijn teelballen en vroeg of we elkaar nog eens zouden zien.

“Straks als we buiten zijn en de leerlingen in de bus zitten kunnen we samen nog iets gaan drinken en afspreken voor een volgende keer. Goed?” Zei hij terwijl hij zijn kleren terug aantrok en ik de mijne. Hij gluurde over het muurtje heen en zag niemand. We liepen van achter het paneel vandaan en zagen ineens dat twee leerlingen achter waren gebleven en elkaar stevig stonden te zoenen. Zij hadden ons niet gezien en we liepen stilletjes verder. We zagen wat verderop de groep leerlingen en namen afscheid van elkaar met een vluchtige zoen.

“Tot straks”, fluisterde hij me in.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post92

ELIAS

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers ma, april 23, 2018 12:12

ELIAS

Het is zo’n standaarddag. Opgestaan eten gemaakt voor mezelf en mijn twee kinderen, die naar school gebracht en verder zouden die tussen de middag over blijven en zou mijn ex-man ze uit school halen en maandagochtend weer naar school brengen. Boodschapjes gedaan en tegen die tijd dat ik alles gedaan heb is het half twee en kan ik onderuit met mijn voetjes omhoog gaan genieten van de zon. Het is vrijdag en het was niet te harden. Buiten 32 graden en geen zuchtje wind. Maar goed, ik was moe en dacht ik ga even een dutje doen, luchtbedje klaargelegd handdoek erop en bikini aan. Na twee minuten sliep ik en droomde ik weg op mijn wolk.

Daar lag ik dan moe en uitgeput, een saunabezoek met buitenbad was wel lekker geweest dacht ik nog. Na een half uurtje word ik bezweet wakker en besluit een duikje in mijn zwembad te nemen, nou ja zwembad 3 bij 6 meter, vond mijn man toen leuk. Ik koel lekker af en na het bad besluit ik om topless verder te zonnen zodat mijn borsten ook mooi kleuren. Ik lig nog maar net als de telefoon over gaat, als ik de telefoon bijna heb stopt het rotding, terug bij mijn luchtbed doe ik ook mijn slip uit iets wat ik wel vaker doe als ik alleen thuis in de zon lig. De enorme tuin is aan drie zijden omheind met houten schuttingen en door de heg zie je ook bijna niets. Ik smeer me flink in en doezel verder in slaap. Ik droom weer verder over de sauna en de heerlijke massages door Anna die mijn nek altijd weer ontspannen krijgt.

Als ik gewekt word door een stevige maar aangename rug-massage denk ik direct aan Leon. Mijn buurman van negenentwintig die wel eens vaker mijn rug gemasseerd heeft, een vrijgezel die met zijn blonde lokken op een Beach-boy lijkt maar waarvan ik vermoed dat hij mij als een moederfiguur ziet (ik ben 41 heb een goed figuur ziet er jonger uit dan dat ik ben, maar toch.)

Ik moedig hem aan met “ga door Leon” en raak tot mijn eigen verbazing er opgewonden van, ik hoor mezelf zeggen “niet stoppen en ook mijn nek niet vergeten lieverd”. "Lieverd"? Zei ik dat, de enige reactie die ik krijg is wat zacht gekreun en Leon pakt zachtjes mijn nek en ik lig daar met mijn gesloten ogen te genieten en voel een stijve piemel op mijn rug liggen en word zo heet van deze actie dat ik mezelf hoor vragen of dat hij zin heeft om zachtjes zijn piemel in mijn gleufje te schuiven en zo ook mijn gleufje te masseren.

Het is echt lang geleden dat ik seks heb gehad want ik ben meer geremd dan andersom, langzaam. Zonder dat hij antwoord voel ik zijn piemel mijn smalle gleufje openen. Jezus! Die eikel is enorm. Gelukkig was ik zo nat anders was het waarschijnlijk niet gegaan.

Beetje bij beetje neemt zijn dikke lul bezit van mijn gleufje, de tweede piemel in mijn hele leven word nu in me geschoven en er lijkt geen eind aan te komen totdat ik steeds sneller en sneller die pik in me voelt komen, en ja… ah…ha… ik voel mijn orgasme naderen en roep dat ik binnen vijf stoten ga klaarkomen.

Plotseling trekt Leon zijn pik uit mijn gleufje. Ik draai mezelf om en zie een enorme zwarte man met een lul zo zwart, dik en lang dat mijn adem stokt in mijn keel,” jij,heu, jij… bent… heu… Leon helemaal niet”.

“Dat klopt” zegt de neger “ik ben Elias” en hij loopt met zijn monsterpenis op me af en stopt zonder enige terughoudendheid zijn penis in mijn mond.

En als ik jullie vertel dat ik zuigen op een pik net zo prettig vind weten jullie genoeg.

Zonder enige aarzeling open ik mijn mond en lik en zuig op zijn eikel alsof mijn leven ervan af hangt. Jezus, nog aan toe. Ik een nette dame van 41 nog niet eens een appel gestolen bij de groenteboer toen ik nog een kind was, zit hier een wildvreemde penis te likken en wat is het geil, sterker nog ik vind het nog lekker ook. Ik vraag of hij het lekker vindt en krijg als antwoord dat ik beter mijn best moet doen anders mag ik zijn zaad niet drinken. Tot mijn stomme verbazing vraag ik hem hoe ik het kan verbeteren en krijg direct een grote mond met als commentaar.

"Lik mijn ballen blonde slet." En nog erger, ik ga beter mijn best doen en ook nog. "Goed zo schatje, stop die dikke zwarte eikel in je mond dan zal Elias je eens verwennen".

Net wanneer ik die enorme eikel met veel pijn en moeite in mijn mond heb gekregen, stoot Elias zijn penis in mijn keel en ik stik zowat. Met flinke kracht spuit het zaad uit zijn

monsterlijke lul zo in mijn keelgat direct mijn maag in en er lijkt geen einde aan te komen.

Als het huilen me nader staat dan het lachen is zijn penis er uit en moet ik het gevaarte schoon likken waaraan ik, bang als ik ben, gewillig gehoor geef. Ondanks deze vernederingen word mijn opgedroogde kutje weer nat en lik ik zijn kale ballen dat het me een lieve lust is, de dikke stam blijft hard en is onvermoeibaar naar later blijkt.

Dan geeft Elias mij de opdracht om op zijn dikke ‘pijp’ te gaan zitten en dat ik zijn ‘pijp’ goed moet masseren want dat had hij nodig. Als ik boven zijn penis hang moet ik deze tegen mijn gleuf aan zetten en met mijn hele gewicht er over heen laten zakken, het enige wat ik nog dacht is dat heel mijn kutje zou uitscheuren en voordat ik het in de gaten had trekt hij me over zijn penis heen en stoot omhoog. Als zijn zwarte lul tegen mijn baarmoeder aanstoot kom ik zo hard klaar dat ik als een wilde op zijn stok zit te duwen om zoveel mogelijk pik erin te krijgen. Dan merk ik dat heel mijn hand voor de helft om zijn penis past en zijn eikel tegen mijn baarmoeder aan zit.

Nadat ik vijf keer klaargekomen ben duwt Elias mij van zich af en legt mij over het voetenbankje en begint mijn kutje weer te neuken, Jezus wanneer stopt die pik er nu mee. Ik zeg dat mijn kutje beurs is en dat mijn kutje rust nodig heeft. Zonder aarzeling trekt hij zijn penis uit mijn niet meer zo nauwe kutje. In de roes waarin ik verkeer merk ik niet dat hij op mijn gaatje spuwt en duwt zijn eikel in mijn maagdelijke kontje. De pijn trekt door heel mijn lijf, maar doordat hij even wacht en ik me probeer te ontspannen en dit zo ongelooflijk geil is geef ik hem een teken dat ik er klaar voor ben. Jezus, Jezus, Jezus ik voel me nu ook echt goedkoop maar wat is het lekker steeds meer penis neemt bezit van mijn holletje en wanneer ik aan Elias vraag.

"Ga je bijna klaarkomen,” gromt, hij “bijna, bijna".

Ik voel zijn ballen nu tegen mijn kont kletsen en vraag. "Zit je er al bijna helemaal in?" Antwoord hij. "Al lang schatje, jouw sterretje heeft 24 zwarte centimeters pik er in?" En op dat moment kom hij klaar, zo verdomme hard dat mijn ogen wegdraaien en ik door al dat zaad in mijn hete sterretje klaarkom als een vulkaan.

Later blijkt dat Elias voor het zwembad van de buren kwam om het op lekkage te controleren, en dat de buurman had gezegd dat als er geen gehoor aan de deur was hij aan de zijkant van het huis zo in de tuin kon komen.

De rest heb ik hier voor jullie beschreven. En Elias? Nou, kijk een beetje uit als je deze zomer gaat zonnen.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post88

SOLLICITATIE

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers wo, april 18, 2018 14:24

SOLLICITATIE

‘s Ochtends om 10.00 had ik mijn sollicitatiegesprek gemist omdat ik me had verslapen. Ik belde snel naar het bedrijf dat ik mijn trein gemist had en vroeg of ik de afspraak kon verzetten. Vandaag was de laatste dag van de sollicitatieronde, zei de secretaresse en de agenda zat al voor heel de dag vol. Ik mocht het wel om 17.30 proberen of men dan nog even tijd voor me wilde vrijmaken, maar ze kon niets beloven. Ik besloot om het toch maar te proberen want het leek me een erg leuke baan om nog maar te zwijgen over het aangename salaris wat ze bieden.

Om kwart over 5 stapte ik het oude familiebedrijf binnen. De secretaresse trok net haar jas aan en zei dat als ik wilde even kon wachten totdat iemand uit het kantoor achter haar kwam. Dan moest ik maar even vragen of het nog even kon. Na ongeveer twintig minuten kwam er een grote, knappe jonge vent, lachend naar buiten. Ik klampte hem meteen aan en legde de situatie even uit en of ik alsjeblieft nog even tussendoor kon. Zijn lach verdween op slag en keek me geërgerd aan. Hij zuchtte en riep door de half open deur naar binnen of ze nog een sollicitante te woord wilden staan.

"Alleen als ze er lekker uitziet", hoorde ik een zware stem zeggen, en ik toverde mijn liefste glimlach op mijn mond.

"Nou vooruit dan maar, maar dan doen we dat wel onder een etentje" zei hij en stelde zich voor. Hij was Felix de Biester jr. en daarbinnen zat zijn vader, Felix de Biester sr. Zijn vader keek me onderzoekend aan, terwijl hij me een stevige handdruk gaf.

“Zie ik er lekker genoeg uit?”

“Nou, als je dat tweede knoopje losmaakt van je bloes wil ik op zijn minst met je gaan uit eten, zei hij. En als je echt in de baan geïnteresseerd bent, dan maak je ook nog je 3de knoopje los”. Nou dat ging lekker, dacht ik, maar ja het salaris was wel heel aantrekkelijk, en de heren directeur eigenlijk ook wel. We gingen snel naar een Italiaans restaurantje waar we een achteraf tafeltje hadden. Toen we ons derde glas wijn kregen, zei senior.

“Dat ze eigenlijk al iemand voor de baan op het oog hadden en dat het eigenlijk te laat was”. Ik ging wat dichter bij hem zitten en zei dat ik echt heel graag de baan wilde en gaf hem een goed uitzicht op mijn openstaande bloesje. Junior moest lachen en zei.

"Zo pa, die is wel heel gewillig".

“Mm… en wat ben je dan bereid om te doen, jonge dame,” zei senior, en legde een hand op mijn rechter dij.

"Alles", fluisterde ik, en deed mijn benen een beetje uit elkaar. Het zal wel aan de wijn hebben gelegen denk ik, want ik had nog maar weinig remmingen. Ik werd er zelfs een beetje geil van. De beiden heren hadden dat ook wel in de gaten en ook Felix jr. legde een hand op mijn dij. Hij fluisterde in mijn oor.

"Doe nu je slipje eens uit, hete meid, hier in het restaurant". Ik rommelde wat onder de tafel en deed zo onopvallend mogelijk mijn slipje uit en duwde die in de hand van junior. Hij duwde het in zijn gezicht en snoof er eens goed aan.

“Mm... lekker,” zei hij en stopte hem in zijn pochetzakje. Senior haalde een vinger door, mijn inmiddels nat geworden kutje en likte het kutsap van zijn vinger.

“Mm... inderdaad,” zei hij, “heel lekker”. Tijdens het eten voelde ik afwisselend beide heren lekker aan mijn kutje zitten en liet mijn handen af en toe over de harde pikken van heren gaan.

"Kruip maar eens lekker onder de tafel, ik heb daar nog wat lekkers voor je", zei Felix sr. Ik deed net alsof ik iets had laten vallen en dook onder de tafel. Mmm,... daar zag ik hoe die ouwe zijn harde paal uit zijn broek gehaald had en ik begon er wat aarzelend aan te likken.

“Kom, kom meisje, dat kan beter,” hoorde ik zeggen, en hij duwde met zijn hand mijn hoofd naar hem toe. Ik had die harde pik nu bijna helemaal in mijn mond en dacht dat ik bijna stikte, en hij bleef maar flinke neukbewegingen in mijn mondje maken. Na een paar minuten flink op zijn dikke leuter gezogen te hebben spoot hij al zijn zaad in mijn gulzig mondje. Ik wilde al onder de tafel uitkomen maar nu drukte junior mij omlaag. Hij had zijn lange pik ook al flink stijf staan en hij neukte me al even diep in mijn keel. Hij bleef maar door stoten met die geile paal van hem en pompte een echt gigantische hoeveelheid zaad in mijn mondje. Toen ik met mijn mond nog vol sperma omhoog kwam, gaf die ouwe me een diepe tongzoen.

“Mm…, lekker pijpbekkie heb je, maar als je echt die baan wil hebben, dan zijn we nog niet klaar met je hoor,” zei senior. Hij rekende af en stapte in zijn grote Van. Hij deed zijn stropdas af en bond die voor mijn ogen zodat ik niets zou zien. Ik vond dat wel een beetje eng maar al snel voelde ik een dikke tong door mijn spleetje gaan en vergat al snel mijn angst. Nadat ik geil was klaargekomen op zijn tong stopte de auto en gingen ergens naar binnen. Ik zag nog steeds niets maar hoorde wel stemmen van voornamelijk mannen. Even later hoorde ik luid gekreun en gehijg op de achtergrond en junior zei dat we in een porno bioscoop waren. Ik wilde mijn blinddoek afdoen, maar dat mocht niet. Ik werd voorover geduwd over een stoel en voelde een harde dikke lul diep in mijn kutje stoten.

“Mm…, geile loopse teef, dit vind je wel lekker he, nu kan iedereen zien hoe je gepakt wordt,” zei junior. Hij neukte me hard en diep. Hij bleef maar zijn pik maar in mij rammen, steeds harder, steeds dieper. Luid grommend kwam hij klaar en kreeg ik meteen de volgende neukstang in mijn gulzige spleet. Nu was het senior die ik zijn paal in mij voelde beuken. Tegen mijn lippen voelde ik twee pikken gedrukt.

“Pijp ze, zaadteef,” riep hij. Ik voelde de ene na de andere pik in mijn kutje en mondje komen. Ik had het gevoel dat ik die hele zaal al een keer geneukt en gepijpt had en voelde zelf het ene na het andere orgasme opkomen. Oh wat was dit geil, ik schrok van mezelf hoe botergeil ik van al die palen werd, ik kreeg er geen genoeg van! Flinke klodders sperma voelde ik langs mijn benen en borsten druipen. Toen voelde ik ineens een harde pik in mijn kontje beuken. Aa… ah, wat voelde dat heerlijk. Tegelijkertijd werd ik aan mijn klitje gelikt en aan mijn met zaad gevulde kut, oh ik hield het niet meer. Ik kwam gillend klaar! Terwijl die hete dikke neukstangen maar door bleven beuken en dat tongetje maar door bleef likken.

“Ah… stop nou,” hijgde ik, maar dat tongetje bleef maar doorgaan.

“Mm... heerlijk” hoorde ik junior hijgen. Nadat we de bioscoop verlieten brachten de heren directeur me naar huis toe. Eerst werd ik nog even schoongemaakt met hun tongen en daar kreeg ik weer een stevig orgasme van. Ik was helemaal uitgeput en kon bijna niet meer lopen, maar ik had nog nooit zo'n geil avontuur beleeft. En die baan,... die heb ik gekregen en daarmee nog veel, hete en hoerige seks.

Bi Girl

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post85

HET LEERPROCES

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers zo, april 01, 2018 14:23

HET LEERPROCES

Laura ontdekte de professor tussen de menigte op de Vogelmarkt. Van andere studenten had ze gehoord dat hij daar vaak tussen de middag een broodje at. Laura was negentien en de professor een bijzonder aantrekkelijke man van midden dertig. Wekenlang had ze geprobeerd hem ergens te treffen en nu was hij er.

"Dag professor," zei ze, "gaat u lunchen?"

“Goede middag” zij hij, "ik ken je wel maar kan niet op je naam komen”.

“Laura," zei ze, "u ziet ook zoveel nieuwe gezichten."

"Het jouwe zou ik overal herkennen." Laura bloosde bij dit complimentje. Ze wist dat ze er aantrekkelijk uit zag met haar helblonde haren en blauwe ogen. Hij liet zijn ogen langs haar lichaam gaan en constateerde dat ze een paar stevige borsten bezat en over een goed stel billen en dijen beschikte. "Zullen wij samen een broodje eten," stelde hij voor. Laura nam zijn aanbod aan en ze liepen samen een broodjeszaak binnen. Laura nam de gelegenheid waar door verschillende problemen aan te snijden van zijn colleges. Hij stelde voor het gesprek op zijn kamer voort te zetten. Hij woonde aan een lei; het was er warm en gezellig. Laura voelde zich er direct thuis. Hij schonk wat in en al pratend vlogen de uren om, buiten werd het donker zodat hij enige lampen aan deed. Laura stond voor de boekenkast, hij stondd achter haar en legde een arm om haar middel. Ze draaide zich om, haar gezicht was vlakbij het zijne en ineens waren zijn lippen op de hare. Ze zoende hem met alle hartstocht die in haar was en duwde haar lichaam tegen dat van hem. “Ho! Professor!” Stamelde Laura.

"Zeg maar Felix," zei hij. Ze mompelde "Felix! Ja Felix!" En daarna ging alles vanzelf.

Hij bracht haar naar een van de leren banken en legde haar neer. Ze strekte zich uit en voelde zijn handen op haar lichaam Hij knoopte haar hemd open en maakte haar

bustehouder los. Zijn vingers gleden over haar strakke borsten en prikkelden haar wellustgevoelens. De tepels werden stijf, hij zoende haar weer zodat haar hartstocht hoog oplaaide. Met een paar snelle grepen opende hij de sluiting en rits van haar spijkerbroek. Rustig en kalm trok hij die van haar heupen, langs haar benen omlaag en over haar voeten. Laura beschouwde het als de gewoonste zaak van de wereld dat hij haar uitkleedde, ze verzette zich niet toen hij haar slipje weg trok en ze naakt voor hem lag. Zijn hand gleed over haar buik, aaide het blonde haar op de venusheuvel en schoof tussen haar dijen. Hij raakte haar schaamlippen wat Laura deed rillen van begeerte. Terwijl hij gebukt stond en haar tepels zoende, trok hij zijn kleren uit. Ze zag zijn lul die hard en stijf naar voren priemde. Er onder hingen zijn teelballen, dik en zwaar in de uitgerekte balzak. Het deed heel anders aan dan de penis en zak van haar vriend, thuis in Aarschot. Bij hem zag het er veel bescheidener uit, niet zo opvallend als deze geslachtsdelen. Ze voelde hem op haar lichaam, hij strekte zich over haar uit en drukte zwaar op haar borsten. Zijn onderlijf was nog gekromd en boven haar. Dan raakte zijn eikel haar schaamlippen, de penis drong in de spleet en schoof rustig in haar schede. Ze voelde hem steeds dieper gaan en hijgde. Nog nooit had ze een lul zo zwaar en dwingend in haar lichaam gehad. Felix bewoog en wreef zijn naakte borst tegen haar tieten. Zijn handen gleden strelend langs haar heupen en flanken. Zijn vingers prikkelden de wellustgevoelens in haar huid, ze hief haar bekken op en duwde haar hunkerende lijf tegen het zijne. Hij bewoog en haalde zijn penis heen en weer, haar kut stimulerend. Laura huiverde en wrong haar heupen in diverse bochten. Haar onderlijf kromde zich wulps onder het zijne. Felix klemde zijn handen onder haar billen en stootte kreunend van genot in haar kut. Haar benen rukten en trokken in geile vervoering. Haar opgezweepte gevoelens ontlaadden zich plotsklaps in een heftige climax. Het orgasme deed haar lichaam trillen en beven. Met felle, intense schokken kwam ze klaar. Felix ‘s opwinding steeg naar een hoogtepunt terwijl hij Laura bevredigde. Hij perste zijn gespannen penis diep in haar schoot en loosde zijn warme zaad. Krampachtig spuitend leegde hij zijn ballen, de kloppende eikel spuwde het sperma uit. Hij stouwde haar kut vol met het hete geil terwijl Laura zijn schokkende lijf met beide armen omknelde. Ze klampte zich aan hem vast terwijl hij met krimpend onderlijf zijn sperma in haar liet lopen. Volkomen bevredigd lagen ze naast elkaar. Ze hield zijn hand vast en keek naar de ring die hij droeg.

"Ben je getrouwd?" vroeg ze, huiverend terwijl ze op zijn antwoord wachtte.

"Ja, ik ga de weekends naar huis," legde hij uit, "ik woon bij Kortrijk. Te ver om dagelijks op en neer te reizen."

"Oh," hijgde ze, "dus nu heb je overspel gepleegd?" Hij lachte om de toon waarop ze het zei.

"Je bent een schat," fluisterde hij en bewoog zijn vingers in haar kut. Ze rilde van genot en kneep de dijen om zijn hand. Hij hitste haar op tot ze gloeide van lust en tegen hem aan kroop. Haar lichaam smeekte om meer, hij rolde op haar en lag met de heupen tussen haar benen. Zijn pik was gezwollen en gleed in haar spekgladde kut. Ze naaiden opnieuw, heter en begeriger nog dan de eerste keer. Hij genoot van haar volrijpe lichaam terwijl Laura nog heftiger naar hem verlangde nu ze wist dat hij een vrouw had. Ze moest zich waar maken, hem meer proberen te geven dan die onbekende met wie hij tijdens het weekends het bed deelde. Ze kwam klaar terwijl zijn zaad in haar schede spatte. Haar kut slorpte zijn sappen in, ze zou best een kind van hem willen hebben.

Sinds deze avond bezocht ze hem dagelijks en neukten ze regelmatig. Hij leerde haar hoe ze hem leeg moest zuigen terwijl hij haar met tong en lippen bevredigde. Ze neukten in allerlei houdingen, ze verslingerde zich aan hem en werd zijn vaste maîtresse.

"Ik zou wel eens kennis willen maken met haar," zei ze op zekere dag.

"Kom eens een dag bij ons," nodigde hij haar uit, "Charlotte zal het leuk vinden."

"Is ze een Française?" vroeg Laura.

"Ja, en ze is erg modieus en ruimdenkend." "Kom aanstaande zaterdag. Ik ga overdag met een paar vrienden jagen, tegen de avond ben ik wel terug. Je kunt bij ons slapen."

Zaterdag reisde Laura naar de villa van Felix. Zijn vrouw ontving haar in een modieuze jurk; dat Laura een spijkerbroek aan had leek Charlotte niet te deren. Om een uur of tien belde Felix dat hij vannacht niet thuis zou komen. Laura dronk meer dan gewoonlijk, ze was wat nerveus nu ze alleen met Charlotte zou moeten blijven tot de volgende dag.

"Zal ik je je kamer wijzen?" vroeg Charlotte omstreeks middernacht uur. Laura ging daar gretig op in. In de weelderige logeerkamer zei Charlotte.

"Jammer dat Felix er niet is. Dan had je met hem hier kunnen overnachten." Laura verstijfde. "Ik weet wel hoe jullie leven," vervolgde Charlotte "ik heb ook mijn vrienden." Laura slaakte een zucht van verlichting en sloeg de armen om Charlotte en voelde zich verliefd worden op haar. Ze zoenden elkaar innig. Charlotte stond op en begon haar uit te kleden.

"Laat me je helpen." Laura liet met zich sollen.

Charlotte ‘s vingers ontsloten haar broek, ze trok die uit zoals Felix het gewend was en lag tenslotte naakt op het bed. "Je bent een mooi blond meisje," zei Charlotte. "Wil je mij ook zien?" Laura knikte. Charlotte ritste haar jurk open en trok die over haar hoofd. Ze onthulde een paar kleine borsten en toonde Laura de met donker haar begroeide venusheuvel. "Zal ik bij je blijven slapen?" stelde Charlotte voor. Weer knikte Laura en meteen daarop gleed Charlotte in haar armen. Laura voelde de zachte naaktheid van Charlotte ‘s lijf. Charlotte ‘s hand gleed over haar rug, ze betastte Laura's billen en heupen. Haar vingers speelden over de naakte huid van Laura's buik en streelden door het warrige schaamhaar. Een vinger gleed langs de schaamlippen zodat het blonde meisje rilde. Charlotte ‘s bewegingen zweepten haar op, de vinger woelde in de schede en prikkelde de kittelaar. Charlotte pakte Laura's hand en legde die tussen haar dijen. Laura wreef over de tere huid en betastte de schede van de oudere vrouw. Die was nat, vochtig en kleverig van de sappen. Het wond haar op met een vrouw te vrijen, Charlotte ‘s vinger hitste haar op en deed haar klit opzetten. Ze werd heet en speelde met de kittelaar van Charlotte. Hijgend en kussend wreven de vrouwen elkaar naar een hoogtepunt. Toen Laura schokkend klaarkwam wierp Charlotte zich op haar en perste haar naakte lijf heftig op dat van Laura. Ze schoof haar onderlijf tussen Laura's dijen en wrong haar kut heftig tegen die van het blonde meisje. Ze hijgde wild van wellust. Een intense rilling trok door haar lichaam, Laura voelde haar huiverend klaarkomen.

"Heerlijk is dat," zuchtte Charlotte later, dicht tegen Laura aangedrukt. "Met een man is het lekker maar met een vrouw is het ook fijn." "Hou je van me?" vroeg Charlotte, terwijl ze Laura's borsten streelde en in haar tepels kneep.

"Ja," hijgde Laura en drukte Charlotte stijf tegen zich aan. "Morgen mag je weer met Felix," beloofde Charlotte, "maar vannacht ben je van mij."

"Hebben jullie dit afgesproken?" vroeg Laura.

"Ja," gaf Charlotte toe, "vind je het gemeen?"

"Nee, het is heerlijk," zuchtte het meisje terwijl ze haar hand op Charlotte ‘s smalle middel legde. Ze begonnen elkaar weer te strelen tot Charlotte zei: "Zuigt hij je wel eens?" en op Laura's bevestiging, "en jij hem?" Ook dat moest Laura toegeven waarop Charlotte in vervoering uitriep. "Dan ga ik je nu zuigen, ik wil je verrukkelijke kutje likken!"

Ze wierp zich op het meisje en duwde haar gezicht tussen de vlezige dijen. Overdonderd spreidde Laura haar benen en gaf de toegang tot haar schede vrij. Ze voelde Charlotte ‘s tong en rilde van genot. In een opwelling begroef ze haar lippen in Charlotte ‘s kruis en proefde de smaak van een vreemde kut. In een niets ontziende wellust zoog en likte ze op de vochtige schaamlippen tot haar tong de weg naar binnen vond en ze Charlotte ‘s kittelaar raakte. Smakkend en slikkend zogen de vrouwen elkaar naar een climax. Rillend lagen ze over elkaar en bedreven ze seks, elkaars kut als een kostbaar kleinood liefkozend. Schokkend en bevend kwamen ze klaar, beleefden ze een gezamenlijk orgasme dat hen buiten zichzelf deed stijgen. Laura's tong ging naderhand heen en weer tussen haar lippen. Ze proefde de smaak van Charlotte in haar mond, ze plukte een haartje van Charlotte ‘s kut en perste haar lijf zinnelijk tegen dat van Felix ‘s vrouw. Laura vroeg zich af of ze niet misbruikt werd. Maar wat gaf het, dacht ze dan, het is lekker en ik voel me er gelukkig bij.

De volgende morgen werd ze wakker met een intens wellustig gevoel. Charlotte bleek zich aan haar kut te hebben vastgezogen, ze zag de naakte billen en dijen van haar

gastvrouw dichtbij haar gezicht. Ze stortte zich op haar kruis en likte haar natte pruim. Nadat ze elkaar hadden bevredigd namen ze om de beurt een bad en ze kleedden zich aan.

Tegen elf uur kwam Felix aan rijden, samen met een vriend. Ondanks haar bevredigende nacht met Charlotte sprong Laura's hart omhoog toen ze Felix zag. Een heet gevoel doorstroomde haar onderlijf, ze verlangde naar zijn pik en wilde met hem naaien. De andere man bleek Alexander te heten.

"Hebben jullie je samen geamuseerd?" vroeg Felix.

"Uitstekend," zei Charlotte. Felix leidde uit haar antwoord af dat alles gegaan was zoals ze het gewild hadden. Nadat hij Charlotte omhelsd had, gaf hij Laura een zoen. "Fijn dat jullie het samen zo goed kunnen vinden," zei hij. Die middag gingen ze met z'n vieren uiteten, waarna ze terugkeerden naar het landhuis van Charlotte en Felix.

Alexander trok Charlotte op zijn knie, zijn hand streelde haar borsten. Laura zat op de bank, Felix kwam naast haar zitten. Hij stak zijn hand onder haar trui en begon haar tepels te bewerken. Ze gloeide van wellust en schokte op toen hij haar genotsgevoelens opriep. Ze zag Alexanders hand onder de rok van Charlotte gaan en haar opwippen toen zijn vingers haar kut raakten. Charlotte morrelde aan Alexanders broek en haalde zijn lul tevoorschijn. Felix pakte Laura's hand en legde die op zijn gulp. Ze voelde zijn harde penis en liet alle terughoudendheid varen. Ze opende zijn rits en zocht in zijn onderbroekje. Ze haalde zijn roede eruit en liet hem heen en weer springen. Alexander schoof zijn broek omlaag en zat met naakt onderlichaam op zijn stoel. Charlotte sloeg haar rokje omhoog en liet zich op zijn penis zakken. Laura zag dat ze geen slipje droeg, ze kon haar schaamlippen zo om zijn lul schuiven. Ze zat rechtop en wipte op en neer. Felix plukte aan Laura's broek en stroopte die omlaag. Hij trok haar slipje uit en liet haar voorover op de bank knielen. Hij kwam achter haar en liet zijn broek zakken. Met een heftige stoot dreef hij zijn fallus in haar kut.

Laura keek naar Charlotte en Alexander terwijl ze door Felix genaaid werd. Ze zag de verbeten uitdrukking op Charlotte ‘s gezicht en wist dat ze snel klaar zou komen. De vreemde sfeer van het half ontkleed neuken in gezelschap van anderen maakte haar heet, heter dan ze ooit geweest was. Ze wrong haar kont naar achteren, tegen Felix ‘s buik en voelde zijn schaamhaar tegen haar huid. Ze reikte naar achteren en greep zijn slingerende balzak. Terwijl ze zijn kloten in de hand hield voelde ze zijn dwingende lul in haar schede bewegen. Ze kreunde van geilheid en hoorde Charlotte snikkend klaarkomen. Ze richtte haar hoofd op en zag Felix ‘s vrouw in elkaar gezakt op Alexanders dijen hangen. Alexander hield haar vast en ramde zijn leuter omhoog in haar kut. Hij gromde en kwam schokkend klaar. Laura voelde Felix ‘s eikel in haar binnenste zwellen. Ze kneep de dijen bij elkaar en kreeg een orgasme. Hij spoot zijn kwakjes uit, de kloppende penis vulde haar schede met gloeiend zaad.

"Dit is beter dan jagen," hijgde Alexander. Charlotte keek naar Laura, die voorover op de bank lag, en wier billen nog na-schokten. Toen Laura opkeek wipte Charlotte van Alexanders benen. Het sperma droop langs zijn lul, het was uit Charlotte ‘s kut teruggelopen. Ook Laura voelde het zaad uit haar schede lekken, maar het werd door Felix ‘s hand opgevangen. Charlotte knielde bij Alexander en begon zijn penis schoon te likken. Laura voelde een rilling over haar rug lopen, ze had vaak genoeg Felix ‘s zaad gedronken maar het leek haar niets om zo'n besmeurde pik af te zuigen. Charlotte sprong op, ze zag Laura's aarzeling en trok Felix ‘s hand uit het kruis van het meisje. Ze trok Felix ‘s hand naar haar mond en likte het zaad er af. Daarna wijdde ze haar aandacht aan Laura's schaamlippen en zoog erop. Ze likte het geil eruit en zoog Laura's kut schoon.

"Je hoeft het bij mij niet te doen," stelde ze Laura gerust, "het zou me wel tegenvallen wanneer je het niet deed als Felix me genaaid zou hebben. Nu het Alexanders zaad is kan ik me voorstellen dat je wat terughoudend bent." Laura haalde opgelucht adem hoewel ze zich anderzijds laf voelde. Charlotte voltooide haar werk door Felix ‘s penis te zuigen en te reinigen van Laura's sappen en restjes sperma. Ze liep de kamer uit en kwam naakt terug, ze had haar kleren af gelegd en zweefde op blote voeten over het tapijt. Ook Alexander en Felix kleedden zich uit, samen trokken ze Laura's trui en bustehouder uit. Als bij afspraak kwamen Charlotte en Felix bij elkaar op de bank, Laura werd overgelaten aan Alexander. Ze voelde zich ongemakkelijk nu naakt en wel bij een vreemde te moeten zitten. Kijkend naar het vingerspel van Felix en Charlotte voelde ze Alexanders hand over haar borsten glijden. Ze weerde hem niet af, ook niet toen hij haar hand pakte en die tussen zijn dijen legde. Automatisch bewoog ze haar vingers, klauwde in zijn schaamhaar en kneedde zijn ballen en penis. Hij zoog op haar tepels en wekte haar wellust. Ze zag Felix tussen Charlotte ‘s benen glijden en zijn pik in haar kut verdwijnen. Het neukende paar maakte haar begeerte sterker, ze verzette zich niet toen Alexander haar achterover trok en haar benen spreidde. Hij kwam op haar en stootte zijn lul in haar schede. Hij voelde niet veel anders aan dan die van Felix, ze gaf zich over aan de lust die haar bezielde en kneep haar dijen stevig samen om Alexanders stotende heupen. Hij naaide haar weloverwogen, erop uit haar zinnen te prikkelen en haar te bevredigen. Keer op keer voelde ze zijn harde fallus langs haar klit schuiven, net zo lang tot ze het niet meer uit kon houden en schokkend klaarkwam. Verdoofd door het orgasme hoorde ze vanuit de verte het gejammer van Charlotte en het grommend zuchten van Felix. Terwijl het orgasme haar lichaam deed huiveren voelde ze aan Alexanders pompende eikel dat hij ejaculeerde. Hij lag zwaar op haar buik en borsten en steunde hees. Zijn kloppende penis spuwde zaad, diep in haar lichaam.

Tussen haar gespreide dijen lag een man, die ze vandaag voor het eerst ontmoet had, klaar te komen. Ze wist dat ze het verwacht had, al vanaf het moment dat ze hem en Felix binnen had zien komen. Ze realiseerde zich dat ze er zelf plezier aan had beleefd, dat ze ook bij Charlotte en bij Alexander klaar gekomen was. Charlotte kwam naar haar toe en Alexander was opgestaan. Charlotte strekte zich over haar uit en bood haar de met sperma besmeurde schaamlippen aan.

"Dit is van Felix," was alles wat ze zei, waarna ze Laura's kut begon uit te likken. Laura kon ditmaal niet weigeren, met gemengde gevoelens stak ze haar tong uit en likte Charlotte ‘s wit bespoten spleet. Het bleek fijner dan ze gedacht had, ze hamerde in haar brein 'dit is van Felix', terwijl ze fanatiek zoog. Bovendien prikkelde Charlotte ‘s

tong haar klit, ze wrong heen en weer en wilde klaarkomen. Charlotte wekte het orgasme bij haar op, ze deed haar best en Laura wilde niet achterblijven. Terwijl sperma en kutgeil door haar mond spoelden, likte ze Charlotte ‘s klit en zorgde ervoor dat Felix ‘s vrouw met trillend onderlijf klaarkwam.

De mannen genoten van de elkaar bevredigende vrouwen, ze staarden onafgebroken naar de wulps bewegende lijven en hoofden. Ze keken van Laura's blonde haar dat tussen Charlotte ‘s slanke dijen bewoog naar Charlotte ‘s donkere vachtje dat tussen de vlezige bovenbenen van Laura ronddraaide. Ze kusten elkaars kutten en streelden met gevoelige vingers elkaars huid.

Het spel werd voortgezet met andere partners. Charlotte glipte weg en ontfermde zich over Alexanders slappe penis. Ze zoog die tussen de lippen terwijl hij op haar schede begon te zuigen. Felix voegde zich bij Laura en likte haar schaamlippen. Ze nam zijn lul in de mond en zoog op de geslonken eikel. Het leek uren te duren voordat Felix weer een stijve had. Ze was heet en haar kut brandde als vuur toen hij haar losliet en zich om- draaide. Hij knielde tussen haar dijen en trok die over de zijne. Zittend stak hij zijn pik in haar kut en naaide haar.

Terwijl ze haar bovenlijf hitsig heen en weer wrong, gleed plotsklaps een andere penis in haar mond. Ze keek niet op maar wist van wie deze was. Ze klemde haar kut om Felix ‘s roede en likte langs de andere. Ze voelde kleine handen op haar borsten en zachte vingers op haar tepels. Dat moest Charlotte zijn, die haar aandeel had in deze orgie. Laura kreunde gesmoord toen Felix ‘s penis haar keer op keer gevoelig trof. De eikel in haar mond trilde en braakte het sperma uit. Dikke klodders gleden over haar tong en kleefden aan haar wangen. Ze slikte en zoog, Alexanders lul pompte het zaad naar binnen en overspoelde haar mondholte ermee. Ze was op haar heetst en genoot er nu van. In haar kut kwam het tot een uitbarsting. Felix loosde zijn zaad en zijn orgasme zette het hare in gang. Haar schokkende onderlijf werd gevuld met het geil van Charlotte ‘s man. Nadat de mannen zich hadden leeggespoten plofte Charlotte op haar lichaam. Ze voelde Charlotte ‘s tong tussen haar lippen en Charlotte ‘s kut tegen de hare. Heftig en onstuimig bewoog de slanke vrouw tussen haar dijen. Terwijl haar lippen het sperma van Alexander in Laura's mond proefden, wreef ze haar schaamlippen tegen de met Felix ‘s sperma bespoten kut van het meisje. Ze hijgde en steunde van opwinding toen ze klaarkwam en sidderend op Laura's buik lag.

"Je bent een fijne meid," kreunde ze, "kom toch vaker bij ons." Laura knikte en voelde Felix ‘s zaad tussen haar billen sijpelen. Die nacht mocht ze bij hem slapen maar 's morgens moest ze er getuige van zijn dat hij Charlotte naaide waar ze bij was. Ze bracht Felix en Laura naar het station in Kortrijk om naar Antwerpen te gaan Tegenover elkaar in de trein zeiden ze weinig.

"Ze heeft me gevraagd om vaker te komen," zei Laura.

"Wil je dat?" vroeg hij.

"Jawel," zei ze, "ik vind het leuk bij jullie. Ik heb er meer geleerd dan op de universiteit.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(4)//blog2.4fingers.be/#post72

Zwemles

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers di, februari 06, 2018 14:37

ZWEMLES

In sommige beroepen heb je meer mogelijkheden als in anderen, bijvoorbeeld tennisleraar of skileraar. Maar volgens mij kun je mijn beroep er in een adem bijnemen; zweminstructeur. Ik heb al vele mannelijke collegae een jonge vrouwelijke leerlinge zien versieren en aangezien de meiden alleen een bikini of badpak dragen, duurde het maar heel even of ze lagen zo’n jong ding te naaien in een badhokje. Maar ik liet me zelf ook niet onbetuigd. Zodra ik maar even de kans kreeg, liep ik in mijn badpak met super hoog opgesneden heupen een jonge vent te versieren en aangezien ik dan even mijn best doe om er zo geil mogelijk uit te zien, krijgen de meesten al een stijve, terwijl ze de zwembroek nog aan hebben. Dan schamen ze zich wel een beetje en ik smeer “m dan gauw met zo’n jonge vent in een kleedhokje en liet me daar uitgebreid neuken. Daarna hebben ze voorlopig geen last meer van een stijve, daar zorg ik wel voor. Ik heb altijd wel zin in een wip en er gaat dan ook bijna geen dag voorbij of mijn kut wordt wel volgespoten met een lading sperma. Maar laatst had ik helemaal een te gekke dag. Daar gaat dit verhaal over.

Er was weer eens een groep jongens uit een internaat in de buurt. De meesten waren circa 18 a 19 jaar oud en er zaten enkele echte kanjers bij. Maar de groepsleider hield hen meestal goed in de smiezen en ik kreeg geen enkele kans om er een te pakken te krijgen. Ik weet zeker, dat deze jongens op seksueel gebied veel tekort kwamen en met mijn aantrekkelijke figuur en mijn ervaring, zou het totaal geen probleem zijn om er eentje zo opgewonden te krijgen, dat hij mij wel wilde pakken. Ik ben een langbenige blondine van 20 jaar met behoorlijke borsten en als ik even met ze flirt, dan komen ze volgens mij al haast klaar in hun zwembroek. Maar mijn kans kwam toch nog onverwacht.

Ik zat in mijn kantoortje en de les zou bijna beginnen. De eersten lagen al in het water en ik hoorde bij de kleedhokjes een gejoel van jewelste. Ik hoorde ook keiharde “NEEEE” roepen en dat was voor mij de aanleiding om snel eens polshoogte te gaan nemen. Ik zag drie jonge knapen een lotgenoot bijna molesteren. Ze hadden zijn zwembroek uitgetrokken en hadden hem met twee man vastgepakt. Nummer drie zou zijn lul wel eens even bewerken en wilde een vinger in zijn kont steken, tenminste voor zover ik het in de gauwigheid kon waarnemen.

“Hela, wat moet dat,” zei ik. Ze lieten de knul direct los en keken met gebogen koppies naar de grond. “Zo werkt dat hier niet”, zei ik en ik merkte dat het slachtoffer bijna in huilen uitbarstte. “Rot op naar het bad en na de les meld je je bij mij,” riep ik hen boos toe. Ze maakten zich uit de voeten en ik sloeg een arm om de geplaagde jongen. “Loop maar even mee,” zei ik en we liepen naar mijn kantoortje. Onderweg kwam ik een collega tegen en vroeg of hij even het begin van de les wilde overnemen, omdat ik een probleem op moest lossen. Hij keek wel even vreemd, omdat ik met een naakte jongen over de gang liep, maar aan onze blikken kon hij direct zien, dat er iets bijzonders aan de hand was.

Aangekomen in mijn kantoortje, deed ik de deur dicht en vroeg, hoe dit nou allemaal zover gekomen was. Ik kreeg geen duidelijk antwoord en na twee zinnen begon hij onbedaarlijk te huilen. Ik drukte hem tegen me aan en liet hem tegen mijn schouder uithuilen. Ik streelde hem over zijn rug om hem te troosten en voelde opeens iets tegen mijn kruis aan drukken. Ik keek naar beneden en zag dat de jongen een stijve pik had gekregen. En wat voor een, een fier vooruit staande paal als van een volwassen kerel. Mijn kut begon te gloeien en een ding wist ik zeker; ik moest deze pik in mij krijgen, hoe dan ook. Ik liet mijn handen afdalen naar zijn billen en begon heel prikkelend te strelen en deed alsof zijn stijve pik mij totaal niet deerde en ik er geen aandacht aan wilde schenken. Ik droeg een korte witte broek en voelde zijn lul tegen mijn blote dijen nog stijver worden en ik gaf hem een kus.

“Ik zie, dat het alweer wat beter met je gaat,” zei ik tegen hem en streek over zijn borst. “Ja, ja,” stotterde hij en ik liet mijn hand afglijden naar zijn kruis. Toen ik de eikel beroerde, schokte zijn pik omhoog en ik omvatte zijn staaf met mijn hand en bewoog de voorhuid op en neer. De jongen was dit totaal niet gewend en wist niet waar hij het zoeken moest.

“Wacht even, dan doe ik de deur even op slot”. Ik draaide de sleutel om en liet mij op mijn knieën zakken. Geroutineerd nam ik zijn pik in mijn mond en nu wist de jongen helemaal niet meer, wat hem overkwam. Waarschijnlijk had hij nog nooit van pijpen gehoord, laat staan dat hij het had meegemaakt. Ik wist, dat zo’n onervaren jongen dit absoluut niet lang zou verdragen en dat hij binnen de kortst mogelijke keren zou spuiten. Ik zoog hem met lange halen en nam hem zo diep mogelijk in mijn mond. Zonder merkbare aankondiging begon hij opeens klaar te komen en had het me toch nog overrompeld. Ik probeerde zoveel mogelijk door te slikken, maar door de ongekende sterke prikkelingen, die de jongen niet gewend was, spoot hij een gigantische hoeveelheid zaad in mijn mond en noodgedwongen moest ik zijn lul laten glippen en trok hem verder af, zodat hij de rest over mijn gezicht spoot. Het droop van mijn kin af naar beneden en mijn shirt zat onder zijn geil.

“Als je zoveel geplaagd bent, moet je flink verwend worden,” zei ik tegen hem. “Vond je het lekker?” Hij durfde mij niet recht aan te kijken, maar knikte nauwelijks zichtbaar van ja. “Je hoeft je niet te schamen hoor. Ik ben wel gewend aan jonge knullen, die seks met mij hebben; maar nu ik jouw verwend heb, moet je ook iets voor mij doen”. Hij keek me met grote ogen aan, alsof hij niet wist, wat ik bedoelde.

Ik zag, dat zijn pik nauwelijks slapper geworden was en zo’n jonge vent kon ook gemakkelijk tweemaal een lading produceren. Ik trok mijn natte shirt over mijn hoofd en drukte me tegen hem aan.

“Of vind je me soms niet mooi,” vroeg ik hem en legde zijn hand op mijn borst.

“Oh, prachtig,” zei hij en begon wild en onstuimig in mijn tiet te knijpen.

“Zo niet, ik, want zo doet het pijn, je moet het voorzichtig en teder doen, zodat het prikkelend is en ik ervan kan genieten”. Maar de jongen was haast niet te houden en vond het zalig om met mijn tieten te spelen en ik drukte zijn hoofd naar beneden en vroeg hem, mijn tieten dan maar te likken. Dit deed hij minder ruw en mijn tepels werden keihard. Ik wilde nu tempo, want mijn kut schreeuwde om een vulling.

“Ik heb nog meer lekkers,” fluisterde ik tegen hem en duwde zijn hand in mijn kruis. Onbeholpen streek hij over mijn kut en ik zei; “stop, zo wordt het niets. Je moet het zachtjes doen en op de juiste plekjes. Laat mij je helpen en aanwijzingen geven”. Snel deed ik mijn short en slipje uit en ging wijdbeens op mijn bureau liggen. “Steek je tong zo diep mogelijk in mijn spleet,” en ik deed mijn schaamlippen uiteen. Nou, likken kon hij en hij vond het blijkbaar heerlijk om mijn kutgeil te proeven. Ik voelde zijn tong helemaal in mij verdwijnen en hij likte al het sap uit mijn kut. Ondertussen gingen zijn handen omhoog en speelden weer met mijn tepels.

“Bovenaan tussen mijn lipjes zit een knobbeltje, dat moet je behoedzaam likken en als ik het zeg, moet je steeds sneller en harder erover heen gaan met je tong”. Hij deed, wat ik hem vertelde en ik begon te hijgen en te steunen.

“Kom over me heen,” vroeg ik hem en nadat ik duidelijk gemaakt had, wat ik bedoelde, kroop hij ook op het bureau en had ik zijn leuter voor mijn mond hangen. Ik hapte deze naar binnen en pijpte zijn pik, die alweer keihard was.

“Nu moet je afwisselend mijn spleet en klit likken,” zei ik tegen hem. Ik voelde, hoe hij zijn tong vanaf mijn bobbeltje naar mijn gleuf liet afdalen en hij slurpte me helemaal leeg. Hij begon zijn lichaam te spannen, maar dit keer wilde ik zijn zaad in mijn kut. “Neuk me,” zei ik tegen hem en duwde hem van me af. Hij ging naast het bureau staan en wachtte duidelijk op instructies. “Nou, ga op me liggen en stop je lul in mijn kut”. Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen en snel ging hij boven op mij liggen. Ik moest zijn pik wel een paar maal goed richtten, want hij had er totaal geen slag van, hoe hij zijn lul in mijn kut moest krijgen, maar toen de kop eenmaal binnen was, gleed zijn paal soepel in mijn geile neukgrot. Wat onwennig bewoog hij heen en weer, maar het duurde maar even, totdat hij het begin het ritme te pakken begon te krijgen. Geil kreunend ving ik zijn stoten op en mijn kut droop van het vocht. Het duurde maar even tot ik schokkend mijn hoogtepunt beleefde en heftig steunend ontspande mijn lichaam. De knul neukte nog even door en ik omvatte zijn billen en gleed met een vinger door zijn bilnaad. Aangekomen bij zijn aars, drukte ik mijn vinger naar binnen en dat was genoeg om hem te doen klaar komen.

“Ai, ha, ah…” kermde hij en hevig stotend pompte hij zijn ballen leeg tegen mijn baarmoedermond en trok daarna zijn verslapte pik uit mijn drijfnatte spleet.

“Heerlijk,” zei hij.

“Dat vond ik ook, maar nu moeten we naar de zwemles, anders gaan ze ons missen en er misschien iets van denken.”

Ik trok mijn kleren weer aan, liep terug naar de kleedhokjes en zocht zijn zwembroek op. In mijn kantoor trok hij deze weer aan en ik gaf hem een laatste kus.

“Als de anderen weer iets tegen je doen, geef je maar een seintje, maar ik beloof je, dat ze je waarschijnlijk wel met rust laten”. Daarna liepen we samen naar het zwembad. Ik gaf mijn collega een seintje, dat alles onder controle was en ik het weer overnam.

Ik was nu wel klaar gekomen, maar mijn verlangen was nog totaal niet bevredigd en uit mijn kut lekte nog steeds grote hoeveelheden geil naar buiten. Ik kon de andere drie knullen prima gebruiken om dat op te lossen, maar moest dan nog wel eerst verlost worden van hun groepsleider, maar daar wist ik wel wat op. De drie onverlaten waren tijdens de les poeslief en deden gedwee alles, wat ik van hun verlangde, zelfs toen ik hun tien minuten liet watertrappelen. Halverwege de les kwam ik de groepsleider tegen en vertelde hem, dat ik drie knullen wilde laten nablijven voor een stevige berisping en noemde hun namen.

“Dat is mijn taak,” zei hij en wilde weten, waar het om draaide. Ik zei, dat ze bij mij iets goed te maken hadden en dat ik het daarom moest doen en dat ze voor straf schoonmaakwerk moesten verrichten in het zwembad. De rest van de groep zou erg lang moeten wachten, voordat ze naar het internaat terug konden en die hoefden niet de dupe te worden. Ik zou er hoogst persoonlijk voor zorgen, dat de betrokkenen voor het eten op tijd terug zouden zijn.

“Oké,” zei hij, “maar ik kom bij de jongens wel te weten, waar het nou precies om draait en als het mij niet zint, krijgen ze van mij nog een portie straf toe”.

Zodra de les was afgelopen, riep ik Matias, Nick en Norbert bij me, nam ze mee naar mijn kantoor en deed de deur op slot.

“Zo, flinke knullen,” zei ik smalend, “wil je eens weten hoe leuk het is om vernederd te worden” en trok Norbert zijn zwembroek met een beweging naar beneden tot op zijn knieën. “Leuk hé,” en ik zag, dat zijn pik half stijf was. Ik liep naar Matias en kneep in zijn zak. “Lekker gevoel of niet soms,” sneerde ik kijvend. Hij hield zijn adem in en ik voelde een enorme bobbel ontstaan in zijn zwembroek. “Lieve jongetjes, hoor,” kleineerde ik Nick en stak een hand achter bij zijn zwembroek in en drukte mijn vinger tegen zijn aars. Mijn kut raakte in vuur en vlam en ik moest en zou door deze drie geile binken gepakt worden. Maar ik kon natuurlijk niet zo maar zeggen; neuk me maar, want dan was het hele effect weg.

“Fijn hoor, om een groepsgenoot zo te behandelen; als je dan zo nodig geile dingen wil doen, kom je toch gewoon bij mij”. Ik ging weer bij Norbert staan en wreef over zijn blote pik. Ik begon hem af te rukken en zei; “ja, je hoort het goed; geilen doe je met een vrouw en ik dacht, dat ik goed genoeg was om daarvoor in aanmerking te komen, of niet soms”. Driftig knikten alle drie van ja en snapten er niets van. Ze dachten een ongenadig portie straf te krijgen en nu overkwam hun dit. “Haal die bult eens uit je broek Matias en blijf daar niet zo roerloos staan”. Hij stroopte zijn zwembroek omlaag en ik zakte door de knieën en nam zijn lul in mijn mond. Het was alsof ze water zagen branden; de badjuffrouw gaf als straf een orgie. “Kom hierheen,” zei ik tegen Nick en toen hij bij me stond, trok ik zijn zwembroek omlaag en begon ook aan zijn pik te rukken. “Dit is beter,” zei ik tussen twee pijpbewegingen door en ik merkte, dat deze jongens even onervaren waren als de jonge knul hiervoor. Afwisselend pijpte en rukte ik hun leuter en toen ze op temperatuur waren, stopte ik en stond op.

“Ik kom te kort,” zei ik, “en daar moeten jullie wat aan doen”. Ik deed mijn shirt uit en mijn blote borsten kwamen vrij. “Lik ze!” En Matias en Norbert zetten hun mond op mijn tepels en maakten met hun tong mijn tieten kleddernat. Ik ging op het bureau zitten en zei; “Nick, kom hier staan”. Nick klom op het bureau en ik begon zijn paal weer te zuigen. Norbert was zo brutaal om met zijn hand richting mijn kruis te gaan en ik deed mijn benen wijd uit elkaar. “Ga door,” moedigde ik hem aan en ik voelde, dat Nick bijna klaar kwam. Ik rukte nog steeds aan de pikken van de andere twee. Nick spande zijn lijf steeds meer en even later spoot hij zijn kwak diep in mijn keel.

“Heerlijk,” zei ik en likte mijn lippen af. Norbert zat flink in mijn kruis te wroeten en mijn borsten werden helemaal afgelikt. Ik werd er bloedgeil van en mijn kut dreef in mijn slip. “Nu wij,” zeiden Norbert en Matias zowat in koor.

“Nee, nu ik,” zei ik en Nick sprong op de grond. Ik liet beide pikken los en stond op. Ik deed mijn broek en slip uit en ging op de grond liggen. “Nick likt mijn kut en jullie komen bij mijn hoofd zitten op jullie knieën,” beval ik. Gedwee gingen ze elk aan een kant bij mijn hoofd zitten en Nick stak zijn tong diep in mijn kletsnatte kut. Wild begon hij te likken en net als eerder die dag, moest ik uitleggen, hoe het op de juiste manier moest gebeuren. Daarna ging het stukken beter en ik pijpte Norbert en trok aan de lul van Matias. Even later wisselde ik en zo ging ik een tijdje door. Nick had mijn reet ontdekt en likte brutaalweg mijn bruine gaatje. Ik begon nog harder te kreunen en pijpte en rukte de twee anderen met nog meer enthousiasme.

“Oh, ga door,” hijgde ik en opeens voelde ik een dikke straal sperma in mijn mond terecht komen. Meteen daarna spoot Norbert ook zijn lading naar buiten en mijn hele gezicht en mijn haar kwam onder het zaad te zitten. Dit gaf mij zo’n geil gevoel, dat ik helemaal begon te trillen en luidkeels kreeg ik een orgasme. Matias en Norbert schokten met hun hele lijf en ik heb zelden zo’n enorme hoeveelheid geil te verwerken gekregen.

“Zijn jullie leeg geneukt,” vroeg ik en ik keek naar Nick, die waarschijnlijk alweer het meest opgewonden was.

“Zeker weten van niet,” hoorde ik uit drie kelen.

“Gelukkig maar, want ik heb ook nog niet genoeg gehad. Maar dit keer gaan we het anders doen, ik wil in elk gat tegelijk een lul voelen”. Norbert en Matias werden door dit idee zo hitsig, dat hun pik alweer begon te verstijven.

“Norbert is nog niet klaar gekomen in mijn mond, dus die ga ik pijpen, en Nick is blijkbaar nogal gek op mijn kont, dus die naait mijn reet. En Matias gaat mijn poesje maar eens verwennen en denk erom: niet te vroeg klaar komen, want ik wil er ook wat aan hebben”. Matias moest als eerste gaan liggen en ik begon zijn lul te zuigen. Ik plaatste mijn kut voor zijn gezicht en hij begon mijn kut te beffen. Die geile opdonder van een Nick ging mijn aars likken en stak zijn tong af en toe naar binnen. Toen de lul van Matias hard genoeg was, draaide ik mij om en ging met mijn kut op zijn leuter zitten. Zonder moeite gleed hij helemaal naar binnen en ik zei tegen Nick; “pak mijn handtas even”. Hij reikte mij die aan en ik trok hem voor mijn gezicht. Ik pakte een tube crème en smeerde zijn hele pik in, totdat deze helemaal vet was.

“Doe een flinke klodder op mijn aars en naai me zo hard je kunt,” zei ik geil en Norbert kwam met een half stijve lul voor mij zitten. Ik hapte zijn lul op en pijpte hem met lange halen. Nick was klaar met mijn kont en drukte zijn eikel in mijn darm. Ik stopte even met rijden op Matias zijn pik en Nick drukte stevig door en even later zat zijn hele pik in mijn endeldarm. “Oh, ja, dieper,” zwijmelde ik en raakte helemaal in vervoering met zoveel pikken in mijn body. Vol overgave pijpte ik Norbert en ik vroeg me af, wie het eerst klaar zou komen: de onervaren en dus zeer gevoelige knapen of ik, die altijd geil was en met drie pikken in zich, knettergeil van opwinding werd. Ik verkrampte helemaal en de boys naaiden me helemaal suf. Ik slikte de lul van Norbert helemaal op en opeens werd alles zwart voor mijn ogen.

“Naai, naai, naai me dan,” gilde ik en ik maakte allerlei wilde bewegingen. Ik voelde dat ik klaar ging komen en op dat moment spoot Nick zijn zak leeg in mijn kont.

“O… ho… oh… oh… ah…” kreunde ik en voelde Matias mijn kut vol spuiten. Dat was teveel van het goede en jankend kwam ik klaar. “Ja, zalig, ga door,” riep ik en beleefde wild schokkend mijn orgasme. Toen ik iets bijkwam, ging ik verwoed door met pijpen en ramde een vinger in de kont van Norbert. Dat kon hij niet verdragen en helemaal verstijfd en met gesloten ogen spoot hij zijn lading in mijn keel. Ik kon niet meer en stikte zowat in het sperma. Dapper dronk ik het op en zoog de laatste druppels uit zijn ballen. Alle vier zaten we kapot en bleven even liggen om ons zelf te hervinden.

“Oké, wegwezen. Wat er is gebeurd en waarom jullie je lotgenoot zo moesten behandelen, laat ik in het midden, maar de volgende keer kom je er niet zo vanaf. Dan zwaait er echt wat, ook als ik hoor, dat jullie hem op het internaat nog dwars zitten, dus laat hem met rust. Als je wat hebt kom je maar bij mij en als je wilt neuken ook, desnoods weer met z’n allen. Aankleden en buiten op me wachten, dan zal ik jullie met de auto terug brengen”.

Opgelucht, dat het zo afgelopen was en leeg geneukt, verlieten ze mijn kantoor. Ik was uitgeput en had een totaal bevredigd gevoel, maar toch verlangde ik alweer naar de volgende week, als ze weer op zwemles kwamen.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post41

Kamerverhuur

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 07, 2018 13:38

KAMERVERHUUR

Kamers verhuren, had Johan gezegd, toen hij en Mia hun plannen om een eigen huis te bouwen, hadden verwezenlijkt. Ze hadden een tamelijk hoge hypotheek moeten nemen. Johan salaris was niet groot genoeg om er ruimschoots van te leven. In hun dorp, kort aan de kust, was voortdurend vraag naar kamers. Johan had uitgerekend dat ze daarmee minstens zoveel konden verdienen als wanneer Mia bleef werken.

"Alleen met ontbijt," had hij gezegd, "dan heb je er weinig mee te doen en houdt je voldoende tijd over om het huishouden te verzorgen."

Mia stemde in met dat voorstel, het leek haar wel leuk gasten te hebben die al in het vroege voorjaar begonnen te komen. Ze kende het uit ervaring doordat haar ouders ook altijd vakantiegangers hadden in het seizoen. Twee kamers werden verhuurd aan de gasten die een, twee of drie weken hun vakantie aan zee wilde doorbrengen. Het waren vogels van allerlei pluimage, ouderen, maar ook jonge paren, waarbij vooral de laatsten op Johan fantasie werkten. Soms hoorden ze op hun eigen slaapkamer, die aan een van de gastenkamers grensde, gestommel en gesmoorde geluiden.

"Die liggen te neuken," zei Johan dan, en hij reageerde zijn opwinding af door Mia heftig te neuken. Ook zij raakte onder de invloed van de naast hen liggende vrijende paartjes en liet haar wellust de vrije loop. Johan broedde een plannetje uit dat hij het volgende seizoen ten uitvoer bracht. In de tussenmuur, vlak boven het hoofdeinde van het bed van de gasten, bracht hij een microfoon aan die verborgen werd door een nieuw behang. De luidspreker in hun eigen kamer, die elk geluid van ernaast overbracht, kon harder en zachter worden gezet. Het leek net of de kamerbewoners in hun eigen slaapkamer aanwezig waren, zo realistisch kwamen de gesprekken en geluiden door. Johan lag naakt en met stijve penis naast de eveneens naakte Mia te luisteren. Er was een jong stel aangekomen, dat ze de kamer naast de hunne hadden gegeven. Ze hoorden het geritsel van kleren en dan de stem van de jongen.

"We gaan eerst even een lekker nummertje maken," klonk het door de microfoon.

"Ben je alweer geil? 't Lijkt wel of je 'm doorlopend stijf hebt." Er volgden zuigende geluiden, alsof ze een hete zoen wisselden.

"Als je me zo heet blijft kussen, spuit ik over je kleren," zei de jongen.

"Kom kleed je uit!" Weer klonk geritsel waarna opgewonden hijgen verried hoe ver de jongelui waren.

"Steek 'm erin," kreunde het meisje, "ik kan ook niet langer wachten." Gepiep van ijzeren veren weerklonk toen ze op het bed vielen. Gehijg en gekreun vermengden zich met opgewonden kreetjes.

"Oh… ah… ha, ja... wat lekker..." kermde het meisje, "hij is zo lekker hard en ik ben altijd zo nat als een dweil..." zuchtte het meisje, "zou het niet door die handdoek heen gaan?" "Dan maar een vlek in het laken," kreunde de jongen, "die lui zullen het wel begrijpen. Ze zijn ook nog jong en zullen wel het nodige nog doen in bed." Het bed piepte, er werd stevig geneukt, zo hoorden Mia en Johan. Gesmoorde kreten, afwisselend geslaakt door de jongen en het meisje gaven de intensiteit van hun wellust weer. "Oeh... oeh... " gilde het meisje.

"Ik kom... ik kom..." Brulde de jongen, wiens zaad nu in de kut van zijn bedgenote vloog. Gesnuif en gehijg kondigden aan dat het gebeurd was en beider orgasme achter de rug was.

Johan rolde zich op Mia en wrong zijn onderlijf hitsig tussen haar dijen. Grommend en hijgend neukten ze beide opgewonden door de paring van het naast hen liggende stel. Begerig klemden hun naakte lijven op elkaar en dreven de ander naar een orgasme. Terwijl Johan, schokkend van genot, in Mia spoot, kwam ze hevig klaar. Zo kwam hun hartstocht tot ongekende hoogtepunten, opgezweept door de geilheid van hun gasten, die zich onbespied waanden en hun wellust de vrije loop lieten. Op zekere dag arriveerden er twee jonge mannen, jongens van een jaar of negentien. Johan, die net thuis gekomen was, zei tegen Mia.

"Volgens mij zijn het homo's. Ik wil wel eens horen wat die met elkaar doen. Geef ze de kamer naast de onze." Mia, ook nieuwsgierig, wees de jongens de bewuste kamer. 's Avonds gingen die twee uit maar waren om ongeveer elf uur weer terug. Johan lag al in bed, hij moest 's morgens vroeg op om naar zijn werk te gaan. Hij had al geslapen. Mia hoorde de jongens de trap op gaan en liep kort na hen naar boven. Johan werd wakker toen ze bij hem in bed kroop.

"Ze zijn er," fluisterde ze en ze schakelde de microfoon in. Ze hoorden de jongens praten over waar ze die avond geweest waren en dat ze een biertje hadden gedronken. Dan ineens een opmerking van een van hen.

"Je hebt een behoorlijke stijve."

"Ja, ik heb er last van," luidde het antwoord van de ander.

"Zal ik je afrukken?" bood de eerste aan.

"Goed, dan zal ik proberen die van jou ook hard te krijgen."

"Dat lukt wel als ik eenmaal lig. Als ik sta, wil hij niet gaan staan." Er klonk een onderdrukt gegiechel, de veren van het bed piepten. "Ja... als je zo wrijft heb ik 'm gauw stijf," klonk het.

Mia en Johan lagen met ingehouden adem te luisteren, zijn penis was gezwollen en hij duwde die zachtjes heen en weer in Mia's hand. Johan vingers bewogen in haar kut en streelden haar klit.

"Ik kom al bijna klaar," hoorden ze de ene jongen met gesmoorde stem zeggen. "Man wat ben ik geil... ik ga spuiten." Die woorden werden gevolgd door een kreet en gehijg. "Trek nog even..." hoorde ze de ander zeggen, "Ja... jah.... jaaah!" Met een schreeuw spoot hij zijn zaad weg, zowel Mia als Johan verbeeldde zich dat ze de ejaculerende eikel konden zien.

"Het druipt van m'n vingers," zuchtte de ene jongen.

"Jij hebt het zelfs voor een deel over m'n been gespoten," zei de ander, "moet je 's zien, m'n buik ligt vol geil."

"Geef 's een handdoek," verzocht de een. Tijdens dit laatste gesprekje had Johan zijn penis in Mia's kut geboord en begon hij met krachtige stoten zijn vrouw te neuken. In de andere kamer heerste nu stilte. Onder het slaken van opgewonden kreten joegen Mia en Johan elkaar op naar een climax. Hijgend en grommend bevredigden ze zich aan elkaar, Mia krimpend en rillend, Johan schokkend en met openbarstende eikel haar kut vol spuitend. Hij schakelde de microfoon uit, waarna ze in een diepe slaap verzonken.

De volgende morgen lag Mia in bed na te mijmeren. Johan was al weg en had haar nog snel genaaid voordat hij opstond. Zijn sperma drupte nog uit haar vochtige kut en lekte in de handdoek onder haar kruis. Nieuwsgierigheid noopte haar ertoe de microfoon in te schakelen. Ze hoorde de ademhaling van de beide jongens, die blijkbaar nog sliepen. Straks moest ze het ontbijt voor hen klaarmaken, misschien kon ze nog wel even wachten en behaaglijk in bed blijven liggen. Ze hoefde er niet eerder uit dan wanneer ze de jongens wakker hoorde worden. Ook voor dat doel bewees de microfoon goede diensten. Een luid gegaap kondigde aan dat er iemand wakker werd.

"Hé... 't is al half negen," hoorde ze zeggen, "moeten we er niet uit?"

"Man... we hebben vakantie," klonk het gesmoord, "het ontbijt is tot tien uur." Er volgde nog wat heen en weer gepraat dat haar weinig interesseerde.

"Goh... wat was jij geil gisteravond," hoorde ze ineens. Mia spitste haar oren, zou er na dat aftrekken nog meer gebeurd zijn?

"Jij niet dan?" vroeg de aangesprokene. "Ik heb 'm nou al weer stijf."

"Ja, maar dat je me afzoog," begon de eerste weer, "je slikte m'n geil door."

"Ik verbeelde me dat ik een meid was die een lul in de mond had." zei de ander luchtig, "trouwens, jij hebt ook op de mijne gezogen."

"Ja, maar ik heb hem niet in mijn mond laten spuiten," verweerde de eerste zich.

"Nou... je had een mooi vrachtje op je schouder liggen," lachte de ander.

"Ik wou dat we zo'n meid van gisteravond hadden kunnen versieren," zei de een weer, "daarom was ik ook tamelijk geil gisteravond." Mia spitse haar oren. Zouden ze dan toch geen homo's zijn?

"Die hadden allemaal een knul bij zich," zei de andere jongen, "en de loslopende meiden die er waren, zijn lesbisch."

"Die zuigen elkaars kutten," grijnsde de een, "lieten ze ons maar eens op hun kutten zuigen."

"En zij op onze lullen," vulde de ander aan. "Ik zou best eens door een meid gepijpt willen worden. Ik vind het met jou ook lekker maar een meid is toch het einde." "Misschien denken ze wel dat wij flikkers zijn," hoorde Mia de ene zeggen, "terwijl ik best dat gastvrouwtje van ons zou willen naaien. Heb je gezien wat een machtige tieten die heeft? En een lekkere kont... ze draagt van die strakke broeken waar je haar reet en billen goed in kunt zien."

"Die krijgt van haar eigen vent genoeg," zei de andere. "Wat dacht je dat die 's avonds met haar doet?"

"Je krijgt hem zo nooit in je broek," zei de een, "hij blijft maar hard. Zal ik je afzuigen?" "Zullen we eerst maar gaan ontbijten," stelde de ander voor, "dan gaan we daarna een poosje liggen geilen. Met een gevulde maag vind ik het nog lekkerder. Oh man, als je zo wrijft, spuit ik nog in je hand."

Mia was zo opgewonden geraakt. Ze nam snel een besluit, sprong uit bed en trok een peignoir aan. Ze liep de kamer uit en klopte op de deur van hun kamer. Meteen duwde ze de klink omlaag, de deur bleek niet afgesloten. De jongens waren verbluft door haar plotselinge en onverwachte binnenkomst. Ze hadden zich wel van elkaar verwijderd maar hun naaktheid en de gezwollen penissen konden ze niet zo snel verbergen. Als verlamd staarden ze naar de ineens voor hun ogen opduikende Mia.

"Willen jullie het ontbijt beneden of op je kamer?" vroeg ze liefjes. De jongens keken naar Mia's verwarde blonde haar, naar de diep gedecolleteerde peignoir waardoor ze haar borsten voor een groot deel zagen hangen en naar de dunne stof die haar lichaamsvormen nauwelijks verhulde. De ene jongen trok langzaam een handdoek over zijn naakte onderlijf, de ander bedekte zich met het laken. Mia wachtte nog steeds op antwoord en naderde bijna onmerkbaar het bed. Ze liet zich erop neer en zat op de rand ervan. Haar ene bovenbeen werd, naakt en wulps, zichtbaar.

"Houden jullie van een eitje bij het ontbijt?" vroeg ze.

"Jawel," zei de ene jongen schor.

"Hoe heten jullie?" ging ze verder.

"Bert," bromde de eerste.

"Maarten," zei de tweede.

"Ik ben wel wat gewend," zei Mia. "Weet je wat ik dacht?" Ze giechelde. "Dat jullie homo's waren toen ik jullie naakt en met een erectie zag liggen. Is dat zo?" Ze bukte zich en krabde aan haar kuit. Daarbij vielen haar tieten uit de peignoir. Ze zag de ogen van de jongens, groot en rond, op haar bovenlijf gevestigd. Uit Mia's blauwe ogen sprankelde vermaak maar ook wellust. "Als ik jullie zo zie kijken geloof ik dat weer niet," lachte ze, "dan denk ik; ze zijn aan een lekkere meid toe."

"Misschien is dat wel zo," bracht Bert met moeite uit. Zijn stem was hees van emotie. Mia trok met een ondeugende blik aan de handdoek die over zijn lendenen lag.

"Ti-ta-tovenaar," zei ze en onthulde de stijf opstaande penis. Bert trok haar aan de schouder zodat ze ruggelings op het bed viel. De peignoir ging open en onthulde haar prachtige tieten, maar ook de glanzende buik met het goudkleurige schaamhaar. Mia bleef precies zo liggen wat Bert de nodige moed gaf om verder te gaan. Aarzelend eerst, daarna stevig toetastend, wreef hij haar borsten. Zijn hand dwaalde over haar buik en de begroeide venusheuvel. Mia raakte met twee vingers licht zijn lul aan. Ineens wentelde Bert zich op haar en stuurde zijn penis naar het doel. Hij lag op haar en kromde zich, stootte toe en liet zijn pik in haar glibberige kut glijden. Maarten had zich van het bed laten rollen en zat op de rand van een stoel toe te kijken. Het ongelooflijke was geschied, er was een meid, een vrouw in hun kamer, die liet zich naaien! Bert beukte erop los terwijl het jonge vrouwtje zich geil onder hem bewoog. Ze wreef haar buik tegen die van de jongen en sloeg haar armen om hem heen. Met wulpse draaiingen van haar bekken en heupen bracht ze hem in extase. Zijn lul gleed snel heen en weer in haar hongerige kut die zich om zijn penis spande. Bert voelde dat ze genoot, dat ze ging komen. Toen Mia sidderend een orgasme kreeg, joeg hij met sneltreinvaart zijn sperma in haar kut. Grommend en hijgend spoot hij van zich af, het hete zaad plensde in Mia's trillende schede. Vertwijfeld van begeerte duwde hij zijn borst op haar elastische tieten, hunkerend naar het eeuwige bezit van zo'n lichaam als het hare. Bronstig bevredigde hij zich, zijn wellust uitlevend op het willige lijf van Mia. Ze keek vergenoegd toen hij van haar afging, op een verrukkelijke wijze voldaan. Ze stak haar hand uit naar Maarten. "Kom jij ook..." zei ze.

Verblind door hartstocht naderde de jongen het bed en hield zijn ogen onafgebroken op haar wulpse lijf gevestigd. Zijn penis stond hard en verlangend naar voren. Hij plofte tussen haar dijen die hem onmiddellijk omsloten en opnamen. Hij voelde de druk van haar benen en de aanmoedigende bewegingen van haar onderlijf. Even heet en begerig als zijn vriend neukte hij de wulpse vrouw. Mia voelde zijn pik heen en weer gaan, langs haar klit strijken en die onophoudelijk prikkelen. Ze wist dat ze weer een orgasme zou krijgen en perste zich in geile opwinding tegen zijn buik. Terwijl Maartens zaad met krachtige stoten in haar kut vloeide, kwam ze klaar met spastische rukken van haar onderlijf.

"Geef me 's gauw een handdoek," zei ze en wees met haar vingers naar de onder de wastafel liggende handdoek. Bert raapte die meteen op en reikte hem haar aan. Het was, zoals ze vermoed had, de handdoek waarmee de jongens de vorige avond hun geil hadden weggeveegd. Ze schoof die onder haar billen en zei.

"Go... wat zitten er harde plekken in. Daarin hebben jullie je gisteravond zeker afgetrokken." Ze verkneukelde zich inwendig bij het zien van de gezichten van de jongens, die schuldbewust hun ogen neersloegen. Mia veegde haar kut af en kwam overeind.

"Nu zal ik voor jullie eerst een lekker ontbijt klaarmaken," zei ze, "dat hebben jullie wel nodig na deze ochtendgymnastiek." Ze sloeg de peignoir om haar lichaam en liep de trap af. Nog terwijl ze bezig was, kwamen de jongens beneden, netjes aangekleed.

"Moet je zelf ook nog ontbijten?" vroeg Bert. Ze knikte bevestigend. "Blijf dan bij ons zitten," drong hij aan, "dat is veel leuker." Ze at met hen en merkte dat de jongens voortdurend naar haar gedeeltelijk zichtbare tieten keken.

"Volgens mij hebben jullie weer zin in me," zei ze onbeschaamd.

"Ik zit met een stijve," bekende Bert.

"Laat zien," lokte ze uit. "Anders geloof ik het niet." Hij stond op en trok zijn gulp open. Over de tafel heen keek ze naar zijn harde lul. Ze boog zich naar voren en kneep erin. Haar tieten rolden uit de peignoir en hingen bijna in haar bord. Ze kwam overeind en zoende de eikel. Bert rilde en zei.

"Pas op of ik spuit in je mond."

"Kom mee," zei ze met gesmoorde stem, "dan zuig ik je af." De jongens volgden haar naar boven waar ze eerst haar kut waste. "Als ik het doe, verwacht ik ook dat jij mij klaar zuigt," zei ze.

"Kom hier met je kut," gromde Bert, "dan lik ik je klaar." Hij rukte zich de kleren van het lijf en trok Mia de peignoir uit. Naakt vielen ze op het bed, Bert boorde zijn tong in haar kut en voelde zijn lul voor een groot deel in haar mond verdwijnen. Mia's lippen trokken hem af terwijl hij haar klit bewerkte. Maarten zat erbij en zag hoe de twee geile mensen elkaar afzogen. Hij zag de blote lijven op het bed deinen en kronkelen. Mia pijpte begerig de lul van de jongen, terwijl hij zijn mond doopte in de sappen van haar kut. Kreunend en hartstochtelijk likkend bewerkten ze elkaar geslacht tot de wellustige orgie eindigde in een schokkend orgasme. Mia kwam hevig klaar en slikte het sperma van de tomeloos spuitende Bert in haar keel. Maarten had zich inmiddels ook weer uitgekleed en verlangde zijn aandeel in de lik- en zuigpartij. Zijn lul gleed in Mia's mond terwijl hij met gretige mond haar sappige kut zoog. Mia's hartstocht leek geen grenzen te kennen, ze wierp haar lichaam heen en weer en knelde haar stevige dijen om het hoofd van de jongen. Ze schoof gelijktijdig haar lippen in ritmisch tempo om zijn penis en bewerkte de eikel met haar tong. Geil als ze was liet ze zich door Maarten opzwepen tot ze weer een orgasme kreeg en zijn gezicht met haar druipende kut besmeurde. In een aanval van krampachtige wellust stootte Maarten zijn fallus diep in haar zuigende mond. Mia zoog en slikte... zoog en slikte... tot ze geen druppel meer uit zijn leeggezogen lul over haar tong voelde glibberen. Haar mond was doordrenkt van geil, gulzig likte ze langs haar tandvlees en verhemelte om de laatste resten te proeven.

Bert schoof bij hen op bed, de jongens lagen aan weerszijden van het wulpse vrouwenlijf. Hun handen gleden over haar tieten en buik, ze betastten Mia overal terwijl haar vingers de lullen en ballen van de jongens bevoelden. Ze bracht hen in extase en voelde de penissen in haar handen groeien. De opgezette eikels duwden tegen haar heupen tot Bert zei.

"Zullen we je eens met z'n tweeën tegelijk nemen?"

"Hoe?" hijgde Mia. "Hoe wil je dat doen?"

"Een in je mond en een in je kut," stelde hij voor.

"Twee lullen in me," stamelde Mia, "twee tegelijk?"

"Ga op je knieën zitten en zuig Maarten af, dan naai ik je van achteren." Mia deed wat hij vroeg, knielde met achteruit gestoken kont en nam Maartens lul in haar mond. Bert kwam achter haar zitten en drukte zijn penis in haar kut. Terwijl ze de ene jongen zoog, voelde ze de lul van de ander in haar schede glijden. Ze raakte in een soort coma en verloor de controle over haar gedachten. Ze voelde zich zweven, haar lichaam en vlees dreven weg in een wolk van genot terwijl alleen haar gevoelszenuwen nog leken te bestaan. Haar lippen krulden om een lul en wreven die naar een climax. Haar kut werd gevuld en bewerkt door een andere lul die haar, via de gevoelige klit, opjoeg naar een immens hoogtepunt. Haar gezicht raakte het schaamhaar van Maarten, haar billen werden geprikkeld door het haar van Bert. Haar romp zwalkte heen en weer, haar tieten schoven over Maartens buik. Het orgasme overrompelde haar zodat ze snuivend door de neus haar wellust uitkermde. Zaad spoot in haar mond, zaad spoot in haar kut. Kreunend viel ze omlaag, Maartens sperma krampachtig opzuigend terwijl het geil van Bert langs haar dijen glibberden.

Ze lag daarna weer tussen de beide jongens die hun handen niet van haar konden afhouden. Nu ze eenmaal een vrouwelijke prooi te pakken hadden, lieten ze die niet los. Na verloop van tijd wilden ze opnieuw hun sperma in Mia kwijt, hun libido en potentie hielden geleidelijke tred met elkaar. Naast een overmatig aanwezige geslachtsdrift bleek ook hun zaadproductie weer op peil zodat ze met welgevulde ballen een nieuwe aanval op het begeerlijke vrouwenvlees konden richten. Bert, duidelijk de geilste van de twee jongens, bedacht een nieuwe positie.

"Nou moet je mij afzuigen," beval hij Mia, "en Maarten moet je neuken, maar zo dat ik kan zien hoe hij het doet. Kom met je kut boven m'n gezicht zodat ik zijn lul er in kan zien gaan."

"Zie je graag een klaarkomende lul?" vroeg Mia, zich de bezigheden van de beide jongens herinnerend, waarover ze vanmorgen met elkaar spraken.

"Toe nou maar," zei Bert, een beetje gegeneerd. Ze knielde boven hem, haar dijen aan weerszijden van zijn hoofd oprijzend als stevige pilaren. Haar lippen stulpten over zijn lul, de blonde behaarde kut hing als een halve maan boven zijn gezicht. Hij zag Maarten achter haar kont knielen en diens penis tussen de schaamlippen schuiven. De fallus verdween tot aan de wortel in de vochtige holte. Maartens balzak slingerde boven het gezicht van Bert heen en weer toen de jongen Mia stotend begon te neuken. Bert staarde verrukt omhoog, naar de glimmende penis die gedeeltelijk uit Mia's kut terugkwam en vervolgens weer naar binnen gleed. Van zo dichtbij had hij een prachtig uitzicht op de neukende geslachtsdelen van beiden. Zijn eigen lul werd verwend door Mia's mond die op en neer ging langs zijn gezwollen paal. Haar tong gleed vochtig, warm en prikkelend over de eikel. Hij zag dat Mia de dijen samenkneep wanneer Maartens lul naar binnen ging. Op haar schaamlippen parelde glanzend vocht, ze zakte iets omlaag zodat Maarten mee moest. Diens ballen schoven nu over het gezicht van Bert. Bert omvatte met beide handen de ivoren kolommen van vlees, gevormd door Mia's dijen. Hij wreef de buiten- en binnenzijde ervan en raakte met zijn vingers haar kut, maar ook Maartens lul. In geile hartstocht greep hij diens kloten en animeerde Maartens wellust. Deze werd heter en stootte zijn buik klappend tegen Mia's billen. Bert zag hoe Maarten zijn lul diep in haar kut boorde en krimpend van genot bleef steken. De ballen in Maartens zak bewogen, het was duidelijk dat hij ejaculeerde en zijn zaad in Mia spoot. Op haar schaamlippen verscheen wit schuim dat nog meer naar buiten lekte toen Maartens lul slapjes uit haar kut gleed. Bert, bijna op het toppunt van geilheid, trok in hete razernij Mia's onderlijf omlaag en perste zijn mond op haar schuimende vagina. De avond tevoren had hij, in een perverse stemming, het sperma uit Maartens lul gezogen. Nu slurpte hij het uit Mia's schede, tegelijkertijd haar onderbroken orgasme weer opwekkend en stimulerend. Mia pijpte heftig op zijn penis, Bert begroef zijn gezicht in haar kruis en zoog haar sappen en Maartens geil uit haar druipende kut. Beiden zogen zich aan elkaar vast en knelden de naakte lijven tegen elkaar. Mia's borsten gleden over zijn buik waarin de stuiptrekkingen van een aankomende zaadlozing trilden. Hij stak zijn tong, heet en begerig, in haar natte schede en likte gulzig haar klit. Met een woeste ruk van haar onderlijf kwam ze klaar, zijn gezicht overstromend met haar vocht. Bert voelde zijn ballen samentrekken, het sperma spoot eruit met geweld en sprong omhoog in haar gretig zuigende mond. Mia schokte spastisch en rukte met gulzige lippen aan zijn spuitende lul. Een intens genot doorstroomde hun lijven tot ze, bevredigd, op elkaar zakten. Mia likte zijn lul en ballen, ze draaide zich vervolgens om en keek Bert met lodderige ogen aan.

"Je hebt het geil van je vriend opgezogen," zei ze. Bert ontweek haar blik en haalde zijn schouders op.

"Ik heb er niet aan gedacht," verweerde hij zich. "Ik was zo gloeiend heet."

"Je vindt het niet erg om sperma te slikken, he?" daagde ze hem uit. "Dat heb je vast en zeker meer gedaan." Maarten grijnsde en opende de mond om iets te zeggen, maar Bert was hem voor.

"Hou je mond," beval hij zijn vriend. Mia prikte met een vinger in de buik van Bert en sloot haat vingers om Maartens lul.

"Is naaien met een vrouw lekkerder?" vroeg ze. "Lekkerder dan elkaar afrukken of afzuigen?" Bert kreeg een kleur nu ze zulke directe vragen stelde. Mia keek hem met geile blikken aan. "Ik weet alles van jullie," zei ze, "van gisteravond en wat jullie vanmorgen met elkaar bespraken." Bert en Maarten staarden haar met open mond aan, verrast, verlegen en met schuldige gezichten. "Ik zal het jullie verklappen," zei ze. "Als jullie er maar niet met Johan over praten. Dan beloof ik jullie dat je een paar fijne weekjes hier zult hebben met mij." Ze nam de jongens mee naar haar eigen kamer en toonde hen de luidspreker en het snoer dat in de muur verdween. "Zo kunnen we alles horen wat zich in deze kamer afspeelt," zei ze, "en daarbij liggen Johan en ik ons op te geilen. Nou moeten jullie me beloven dat je ons vanavond opgeilt door over een meisje te praten dat jullie hebben leren kennen. Gewoon praten over wat jullie allemaal met mij hebben gedaan, zonder m'n naam te noemen natuurlijk."

In het vooruitzicht hun hele vakantie met dit hete vrouwtje te mogen naaien en geilen beloofden ze haar en Johan die avond op sappige verhalen te vergasten. En zo kwam het dat Johan zich in geile lust op Mia wierp toen beiden in hun bed naar de twee jongens lagen te luisteren.

"Wat een stoot was dat, die meid vanmiddag," begon Bert het gesprek.

"Nou, wat hebben we haar te grazen genomen," viel Maarten bij.

"Dus ze zijn toch geen homo's" fluisterde Johan tegen Mia.

"Blijkbaar niet," zei ze huiverend van genot toen Johans lul in haar gleed. Langzaam neukend en gestaag naar een climax stijgend, luisterden ze naar het verhaal van de twee jongens. Mia, die wist dat het over haarzelf ging, rilde en sidderde bij elke opmerking die haar geile lichaam betrof.

"Wat een lekkere, sappige kut had ze," ging Bert verder.

"Ze dreef toen we haar hadden volgespoten," vulde Maarten aan.

"En wat kon ze zuigen... man, ze hapte m'n lul naar binnen als een stuk worst."

"Zo'n geil mokkel moest je elke dag hebben," gromde Maarten, "zo een die zich door twee man tegelijk laat naaien kom je niet vaak tegen."

"Man, wat heb ik een lading in haar mond gespoten," zei Bert, "en jij pompte haar kut vol. Hoe vond jij dat ze zoog?"

"Hartstikke lekker," riep Maarten uit. "In d'r mond is minstens zo lekker als in d'r kut! En die tieten! Gosje mijn, wat een tieten! Als ze daarmee over je buik en je lul heen en weer ging, kwam je al bijna klaar!"

"We moeten haar eens tussen haar tieten naaien," meende Bert, "of in d'r reet. Ze heeft een sodemieters lekkere kont."

Zo ging het een tijdje door. Mia hijgde en kermde, haar onderlijf bewoog heftig onder dat van haar man. Johan boorde zijn penis steeds dieper in haar schede, hij rekte die uit of hij die uit elkaar wilde scheuren. In bronstige hartstocht luisterden ze naar het gesprek van de jongens, tot Mia met woeste schokken klaarkwam en het uitgilde van genot. Johans wellust steeg tot een climax, de hevig kloppende eikel wierp het zaad uit en slingerde het stootsgewijs in Mia's kut. Hijgend lag hij op Mia's mollige lijf en kneep genotzuchtig in haar borsten en billen.

"Ik hoop dat ze morgen weer zo'n verhaal hebben," gromde hij, "ze maken me er bloedgeil mee."

"Ik zal het ze vragen," zei Mia.

"Pas maar op," waarschuwde Johan, "straks worden ze nog geil op jou in plaats van op die slet die ze hebben leren kennen. Ik zou wel eens willen weten wie dat is. Ik denk een meisje dat hier met vakantie is, die pappen nog wel eens aan met vreemde jongens om zich eens lekker uit te leven."

"Ja... dat zal wel," mompelde Mia en viel in slaap.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post23

Opwindend feest

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 01, 2018 14:57

OPWINDEND FEEST

Ik ben dol op feesten en ik zal weinig uitnodigingen afslaan. Mij kun je gerust een echt ‘feestbeest’ noemen! Op feesten gebeurt zoveel. Je ontmoet de leukste mensen en kunt de spannendste avontuurtjes beleven. Ten minste, dat is mijn ervaring. Ik ben 32 jaar en ongehuwd. Ik ben gewoon mijn prins op het witte paard nog niet tegen gekomen. Maar daarom niet getreurd, er valt, zoals ik al zei, genoeg te beleven. Om dat te bewijzen heb ik, speciaal voor 4Fingers, een bijzonder leuk en opwindend feest beschreven. Een feest waar ik nog steeds met veel plezier en ook met een beetje weemoed op terug kijk. Het is een van de heetste nachten in mijn leven geworden!

Mijn vriendin werkt als telefoniste/receptioniste bij een farmaceutische groothandel. En omdat de zaak vijftig jaar bestond, gaf de directie een groot feest. Iedereen die er werkte mocht iemand meenemen. Mijn vriendin, die eveneens solo door het leven gaat, nodigde mij uit om mee te gaan.

“Wel deftig”, zei ze nog, “want er komen een heleboel hoge heren naar dat feest”.

Dat kun je wel aan mij overlaten. Ik weet me voor elke gelegenheid te kleden. Dit keer droeg ik een diepblauw velours jurkje. Natuurlijk kort, want daar hou ik nu eenmaal van, mijn benen mogen best gezien worden. En strak. Verder een mooie lage rug en een diep decolleté. Dat ik er geen beha onder kon dragen, gaf niks. Dat jurkje was als het ware voorgevormd en er zaten zelfs een paar beugels in om mijn borsten te ondersteunen en ze wat omhoog te drukken. Ik droeg er zwarte nylonkousen bij, zwarte pumps met hoge hakken en een subtiel gouden kettinkje. Mijn lange blonde haar stak ik op. ‘Als dit niet chique is, dan weet ik het niet meer’, dacht ik bij mezelf. ‘Laat ze maar komen, die hoge heren!’ Als laatste trok ik een pas gekocht wit zijden slipje aan. Zo’n mooi elegant hoog opgesneden dingetje. Mijn jurk weer naar beneden, en hopla, klaar.

Op de afgesproken tijd toeterde mijn vriendin beneden in de straat en trok ik de deur achter me dicht. Het was druk op het feest. De zaal zat afgeladen vol. Anja stelde me voor aan wat collega’s en we namen een drankje van het blad dat ons werd voorgehouden. Terwijl ik van mijn wijntje nipte keek ik eens in het rond. Genoeg interessante mannen om me heen, maar de meeste waren in het gezelschap van een vrouw. En toch bleef ik naar die ene man kijken. Een knappe, donkerharige, ongeveer 40 jarige man. Goed in het pak, behoorlijke uitstraling en goed voor behoorlijk wat kriebels in mijn buik. Ik benijdde de vrouw naast hem. Ik stootte Anja aan en vroeg haar of ze wist wie het was.

“Als je het maar uit je hoofd laat,” zei ze, “dat is mijn chef kok en ik wil echt niet dat je met hem gaat rotzooien”. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en nadat de hoofddirecteur het feest had geopend en de band was begonnen met een eerste nummer, begaf ik mij hun richting uit. Zijn vrouw was inmiddels door iemand gevraagd om te dansen en ik had dus alle kans het eerste contact te leggen. Zo, van dichtbij, terwijl hij sprak, was hij nog aantrekkelijker. Mijn plan, hem te versieren, nam steeds vastere vormen aan, hoe brutaal het ook was. Toen de band aan een tweede nummer begon en ik zei, dat dat toevallig mijn lievelingsnummer was, aarzelde hij geen moment en vroeg me ten dans. Heerlijk, het eerste lichaamscontact was gemaakt. Terwijl we dansten duwde ik me dicht tegen hem aan, drukte mijn wang tegen de zijne en genoot van zijn aftershave. Door met mijn onderlichaam ritmisch tegen het zijne aan te bewegen, begon ik hem schijnbaar op te geilen, want langzaam maar zeker begon ik een verdikking in zijn kruis te voelen.

“Ik weet niet waar je mee bezig bent,” fluisterde hij in mijn oor, “maar dit kunnen we echt niet maken”. Nou, hij dan misschien niet, maar ik wel! En dus ging ik door. Ik weet echt wel hoe ik een kerel gek moet maken. En ik kreeg hem gek! Ik kreeg hem zover dat hij met mij naar de andere kant van de zaal danste en toen we voorbij de grote deuren naar de hal kwamen, dansten we zo de zaal uit. Omdat ik de schouwburg, waar het feest gehouden werd kende trok ik hem mee de trap op en ik loodste ik hem mee naar een van de loge’s, die door middel van een rood fluwelen gordijn afgescheiden werden van de galerij. En daar, achter het gordijn, begonnen we hartstochtelijk te vrijen. Dat mooie blauwe jurkje van me zat binnen een mum van tijd tot boven mijn billen. Zijn handen gleden vanachter in mijn slipje en hij streelde mijn kont. Ik wreef met mijn hand over de verdikking in z’n broek en verheugde me over de afmeting. Wat ik voelde was hard, hard en groot! En oh, wat was ik hongerig!

Op het moment dat ik zijn hand naar voor voelde komen en hij op zoek ging naar mijn kut, trok ik zijn ritssluiting naar beneden en duwde mijn hand zijn broek in. Ik schoof met mijn hand van boven zijn slip in en trok zijn harde pik omhoog. Ik zette mijn voeten wat uit elkaar toen hij probeerde zijn vingers bij me naar binnen te duwen en liet toen even zijn pik los om mijn jurk van mijn schouders af te stropen. Terwijl hij me wild vingerde, begroef hij zijn gezicht tussen mijn borsten. Om mijn evenwicht te bewaren moest ik me vasthouden aan de stoel achter mij. Binnen enkele minuten voelde ik mijn orgasme komen. Zijn bewegingen begonnen steeds meer soppende geluiden voort te brengen, zo nat was ik! Heerlijk ordinair, zoals ik erbij stond. Met die jurk van onderen omhoog gestroopt en van boven tot onder mijn oksels omlaag. Terwijl hij me vingerde, drukte ik mijn onderlijf ritmisch naar voor om ze er nog dieper in te krijgen. Om zijn hand tegen mijn opgezwollen harde genotsknopje te voelen. Het duurde niet lang voordat ik mijn eerste orgasme kreeg. Toen hij zijn hand terugtrok hield hij hem voor mijn mond en ik begon vol overgave mijn eigen sappen van zijn vingers te likken. Inmiddels had hij met zijn andere hand zijn harde paal vastgepakt en stond er zachtjes aan te trekken.

Toen zijn hand schoon genoeg was naar zijn zin, legde hij hem op mijn schouder en drukte me omlaag, zodat ik op mijn knieën voor hem kwam te zitten. Ik nam zijn pik van hem over en bracht hem naar mijn mond. Hij keek naar mij terwijl ik zijn eikel langzaam naar binnenzoog. Ik krulde mijn lippen achter de rand en maakte zuigende bewegingen. Ondertussen streelde ik hem met mijn tong. Hij schoof zijn hand tussen zijn buik en mijn mond en maakte met zijn vingers een ring om zijn paal heen. Ik voelde dat hij zijn voorhuid nog verder naar achter trok. Hij legde zijn andere hand achter mijn hoofd en begon me als het ware in mijn mond te neuken. Het tempo werd door hem bepaald. Mijn mond was alleen nog maar een instrument dat hem naar zijn orgasme zou voeren! Aan de bewegingen en de geluiden die hij maakte, merkte ik dat hij bijna zover was. Ineens trok hij mijn hoofd naar achter, zodat zijn pik eruit gleed. Hij had hem nog steeds vast en begon zich af te trekken. Ik opende mijn mond en wachtte op het moment suprême! En daar kwam het! Onder zijn “o’s en a’s” deponeerde hij zijn zaad in mijn mond, op mijn tong en zelfs achter in mijn keel, om zijn paal meteen daarna weer in mijn mond te duwen. Ik genoot toen ik daarna zachtjes aan zijn eikel zoog en likte tot hij helemaal schoon was. Hij moet zijn eigen zaad geproefd hebben, toen hij mij daarna omhoog trok en kuste.

Weer buiten, voor de loge, zijn we ieder een andere kant opgelopen. Toen ik de zaal binnenkwam, stond hij alweer naast zijn vrouw en was druk in gesprek met een collega. Een simpele knipoog in het voorbijlopen, was het enige dat nog herinnerde aan wat zich enkele luttele minuten daarvoor had afgespeeld. Ik heb die avond nog met veel mannen gesproken en gedanst, maar mijn behoefte aan seks was voor dat moment, op een bijzonder prettige manier, gestild. Wat blijft is de herinnering aan een, zoals ik aan het begin al zei, bijzonder leuk en opwindend feest.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post20

Skype contact

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers wo, december 27, 2017 19:59

SKYPE CONTACT

We hadden al een tijd geil contact gehad via Skype. Elkaar heet makend via de webcam, fantasieën uitgewisseld. Hij was eigenlijk wel een beetje jong (bijna twintig jaar jonger). Maar die aandacht van een donkere, jongere man streelde mijn ego ongelooflijk. Zijn lichaam is strak, en hij heeft een heerlijke pik. We hadden al vaker gesprekken over mijn fantasie; meerdere mannen tegelijk. Een braaf huisvrouwtje dat zich laat gebruiken. Bij voorkeur donkere mannen, maar blank mag ook. Mijn leven lang ben ik een voorbeeldige vrouw en moeder geweest, maar nu is het mijn tijd. Tijdens de laatste chat praatten we ook over werk. Toen ik vertelde dat ik in een lingeriezaak werk zag ik zijn ogen stralen. Ik heb niet verteld welke winkel het is, maar hij zei dat hij dat wel zou uitvogelen en me zou verrassen met een bezoekje. Hij zou komen kijken welk setje mij leuk zou staan. Ik grapte dat hij dan vast niet alleen zou komen.

Koopzondag was een rustige zondag. Ik had niet heel veel klanten gehad. Het druppelde af en toe binnen. En een half uur voor sluitingstijd kwam hij binnen. Ik schrok een beetje, maar voelde meteen een geilheid opkomen. Hij had de winkel gevonden. En… hij was niet alleen.

Zijn drie vrienden en ik stonden glimlachend tegenover elkaar. Een van hen was duidelijk al enorm opgewonden en keek meer naar mij dan naar de lingerie. Zijn opwinding was duidelijk zichtbaar, een enorme bobbel in zijn broek, en hij kneep er geregeld in. Ze bleven een tijdje dralen, maar er liep nog teveel winkelend publiek langs. Pffff ik werd steeds geiler, maar het was erg link. Na een minuut of twintig verlieten ze toch de winkel. Het was duidelijk dat het vandaag niet het juiste moment was. De dag erna misschien?

Maandag was zoals altijd een superrustige dag. Ik had Skype op mijn telefoon weer aangezet, en hij kwam online.

“Hoe is het in de lingeriewinkel?” Vroeg hij.

“Superrustig, ik heb pas twee klanten gehad”, antwoordde ik.

“We kunnen wel weer even langs komen, alleen is ook zo saai”, antwoordde hij.

Ik voelde meteen een tinteling in mijn kutje. Mijn string had ik ’s morgens al uitgelaten, hopend op hun tweede bezoek.

“Gezellig!” Zei ik. “Hoe meer zielen hoe meer vreugd”. Ruim drie kwartier voor sluitingstijd waren ze er weer. Ze liepen langs de rekken, en af en toe haalden ze een setje tevoorschijn, en vroegen mijn mening. Ik voelde me steeds geiler worden. Vandaag zou het kunnen. Nog vijftien minuten. Shit, een klant? Maar nee, ze was meteen weer weg toen ze de vier donkere mannen in de winkel zag staan. Nog tien minuten voor sluitingstijd. Wat duurde dat lang! Nervositeit en geilheid wisselen elkaar af. Ik wist niet eens de namen van die andere drie mannen. Nog vijf minuten... Ik zou gaan sluiten. Ik wilde niet het risico nemen dat er nog een klant zou binnenkomen. Zo, gesloten, licht uit. De mannen liepen al richting pashokje, met een setje in hun handen. Met een bonkend hart liep ik hun kant op. Ik liep het voorraadhok in dat tegenover de paskamers is, en deed het gordijn plagend dicht. Maar het gordijn ging meteen weer open.

“Ik dacht het niet!” Zei mijn Skypevriend. Even realiseerde ik me dat ik nu alleen was met vier geile mannen. Een situatie waarin ik natuurlijk volslagen weerloos was. Maar mijn geilheid zorgde ervoor dat ik niet verder nadacht over wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Ik keek ze aan en trok verleidelijk mijn jurkje uit. Hun ogen werden groter toen ze zagen dat ik geen string aan had.

“Het is ook echt een geile slet”, hoorde ik iemand zeggen.

“Kan iemand me even helpen om mijn bh los te maken?” Vroeg ik.

Nou, meteen kwamen ze alle vier naar voren en mijn bh lag in no time op de vloer. Ik stond nu in de ruimte, helemaal naakt. Met vier donkere jongemannen die hun kleren nog aan hadden. Blijkbaar had ik ze genoeg geprikkeld, want ze werden gretiger en kwamen om me heen staan. Ik bedacht me niet, deed wat ik zo graag al wilde doen. Ik ging op mijn knieën en begon hun broeken open te maken. Een voor een wipte ik hun harde pikken uit hun broek. Mm… mm…, het ene exemplaar zag er nog lekkerder uit dan het andere. En twee ervan waren echt groot geschapen. Gretig begon ik de eerste te pijpen, terwijl mijn handen zoekend de twee andere pikken vonden. Ik greep ze hard vast en begon ze af te trekken. Nummer vier wilde zich niet vervelen, en begon mijn borsten te kneden. Damn dit was zo geil. Om beurten zoog ik die harde, zwarte palen af. Een van hen moest zich al enorm inhouden om niet al meteen in mijn mond klaar te komen (iets dat ik niet erg zou hebben gevonden). De vierde man zat nu met zijn handen aan mijn kutje.

“Sjees wat ben jij ongelooflijk nat”, hoorde ik hem zeggen. En hij trok me aan mijn heupen omhoog. Voorovergebogen en pijpend voelde ik een harde pik tegen mijn kutje duwen. Zonder problemen gleed hij naar binnen en hij begon me meteen snel en hard te neuken. Mm… mm… wat voelde dit heerlijk. Ook nu wisselden ze elkaar af, en om beurten werd ik door ze geneukt, totdat mijn Skypevriendje op de vloer ging liggen. Hij wist natuurlijk als geen ander wat mijn ultieme fantasie was. Ik ging naar hem toe, en liet me over zijn heerlijke paal glijden. Zachtjes begon ik hem te neuken.

Twee mannen kwamen al snel voor me staan, het leek wel geregisseerd. Om en om verdwenen hun harde pikken diep in mijn keel. Ze werden allebei gretiger, want ze hielden mijn hoofd wel heel stevig vast, en ramden hun lul soms zo diep in mijn mond dat ik een beetje moest kokhalzen. Ik voelde dat ik nauwelijks meer controle had over wat er gebeurde. Nummer vier pakte mijn heupen vast, en ik voelde zijn eikel tegen mijn kontje. Zonder voorzichtig te zijn duwde hij zijn lul helemaal in mijn kontje. Een kleine “au” ontsnapte uit mijn mond.

“Niet zeuren slet”, hoorde ik hem zeggen “dit is toch wat je wilt.”

En hij begon zijn pik heen en weer te bewegen in mijn kontje. Ik werd nu van drie kanten gevuld. Ik was een echte slet, en het voelde heerlijk. Nummer een hield het nu niet meer, en kwam kreunend klaar in mijn mond. Ik probeerde alles door te slikken, maar het leek teveel. Een deel liep uit mijn mond over mijn kin. Mmm heerlijk, dat warme zaad in mijn mondje.

Nu was het de beurt aan nummer twee. Ik probeerde hem te pijpen, maar dat lukte niet echt meer. Zoals al eerder was hij niet echt zachtzinnig. Hij hield mijn hoofd stevig vast, zodat ik hem niet meer kon bewegen, en hij begon als een bezetene mijn mond te neuken, mijn hoofd hard over zijn pik duwend. Het feit dat ik af en toe een beetje moest kokhalzen deed hem niks, hij voerde het ritme alleen maar op, totdat hij begon te spuiten. Zijn pik verdween diep in mijn keel terwijl hij klaarkwam. Met moeite kon ik zijn zaad doorslikken.

Nu kon ik me richten op de twee mannen die in mijn kont en kutje zaten. Ik zei dat ze sneller en harder moesten. Ik wilde dat ze hun pikken keihard in mijn gaatjes ramden. Mijn Skypevriendje speelde met mijn borsten. Zuigend aan de ene tepel, kneedde hij mijn andere borst. De man achter me begon zijn lul harder in me te bewegen, het geluid van zijn onderbuik tegen mijn billen klonk steeds harder. Zijn handen omklemden mijn heupen nu wel erg ruw. Een teken dat hij bijna klaar kwam. Ik hoorde zijn adem versnellen en steeds zwaarder worden, totdat hij al grommend tot zijn hoogtepunt kwam.

Nu kon ik al mijn aandacht aan mijn Skypevriendje geven. Zittend op mijn knieën ging ik steeds sneller rijden. Mijn billen landden hard op zijn onderbuik. Ik zag aan zijn gezicht dat hij ook bijna ging komen. De geile blik in zijn ogen en het verstrakken van zijn lichaam maakten me zo geil, dat ik moeite moest doen mijn orgasme in te houden. Nog heel even, en ja… Hij hield het niet meer, en ik liet me ook gaan. Ik viel uitgeput en nahijgend op zijn borst. Wat was dit ongelooflijk geil. Dit smaakte absoluut naar meer.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post17

DE NETTE VROUW

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers za, december 02, 2017 14:44

DE NETTE VROUW

Ik ben altijd wat je noemt een ‘nette’ vrouw geweest. Opgevoed door mijn ouders dat je ‘het’ alleen deed met de man waar je je leven mee deelde. Eigenlijk beviel me dat wel, dacht ik. Netjes getrouwd en met twee kinderen, gingen we (ik ben nu 32 jaar) afgelopen juni op vakantie naar Zuid Frankrijk. We hadden een bungalow gehuurd op een klein park vlak aan de kust.

Al in de eerste week moest mijn man voor een paar dagen voor zaken door reizen naar Spanje. Dat is niet ongebruikelijk voor een zelfstandig ondernemer die zijn zaak draaiend moet houden, dus deed ik er helemaal niet moeilijk over. Overdag zat ik lekker bij het zwembad en de kinderen speelden met andere kinderen. Het was me al opgevallen dat er twee gezinnen waren zonder vrouwen. Met een van die mannen maakte ik een praatje toen ik de kinderen ophaalde om te gaan lunchen. Het bleken twee gescheiden mannen te zijn die met hun kinderen de twee huisjes naast ons bewoonden.

Toen ik ‘s avonds de kinderen op bed had gelegd en met een boek en een wijntje op het terras was gaan zitten, stak er plotseling een hoofd boven de heg uit. Een van de mannen van bij het zwembad. Hij vroeg of ik liever alleen bleef zitten of dat ik het gezellig vond om met hen een drankje te drinken. Nou is alleen ook maar alleen en ik stapte door de heg bij mijn buurmannen het terras op.

De avond verliep heer gezellig, de wijn vloeide rijkelijk en af en toe werden er over en weer wat erotische toespelingen gemaakt, heel onschuldig (dacht ik). Toen het donker en wat frisser werd, stelden mijn twee nieuwe vrienden voor om binnen verder te drinken. Terwijl we naar binnen liepen voelde ik een hand over mijn billen gaan. Ik vond dit niet onplezierig en reageerde niet afwijzend. Dit bleek duidelijk het teken waar de heren op hadden gewacht, ze hadden deze avond duidelijk gepland. Ik ging op de grote bank zitten, terwijl de ene zachte muziekje opzette en de ander de TV en de video aan zette. Ik vroeg waarvoor dat was.

“Wacht maar af,” zij hij. Nou dat heb ik geweten. Voor het eerst in mijn leven zag ik een snoeiharde pornofilm. Ik wist me geen raad met mijn houding, maar merkte wel dat ik er erg opgewonden door raakte. Aan de ene kant wilde ik weg, maar iets in mij hield me tegen. Ik bleef. De video ging over twee mannen en een vrouw, waarbij die mannen werkelijk alles met haar deden en ook elkaar niet onberoerd lieten.

Mijn beide vrienden waren ieder aan een kant van mij gaan zitten, ik zat op het puntje van de bank geil geconcentreerd en opgewonden naar de film te kijken. Als vanzelf deed ik mijn benen wijd waardoor mijn korte rokje omhoog ging en streelde ik mijn kutje. Ondertussen begonnen de mannen mij te strelen, eerst schrok ik een beetje maar was ondertussen zo geil geworden en verzette me (waarschijnlijk ook door de wijn) helemaal niet. Toen ze dat merkten begonnen ze me uit te kleden. Ik zat helemaal naakt met een kleddernat kutje voor ik het goed besefte tussen twee duidelijk geile mannen in. Zij kleedden zich ook uit. Ik ging wat achteroverliggen. Ik kon de video blijven zien, had in iedere hand een heerlijke stijve pik en werd door 4 handen gestreeld en bevoeld. Toen de vrouw op de video door twee mannen tegelijk werd geneukt, kwam ik spontaan met een schreeuw klaar.

“Dat wil ik ook.” Kreunde ik geil.

Als een volleerde geile teef dook ik op de pik van een van hen. De ander ging achter me zitten en neukte me terwijl ik zijn vriend pijpte. Al met al duurde het niet lang voordat we alle drie klaar kwamen. Net zoals de vrouw in de video probeerde ik al het sperma in te slikken. Het lukte maar met moeite. Languit lag ik op de bank, naakt met sperma op mijn gezicht en sperma druppend uit mijn kutje.

Langzaam kwam het besef wat ik gedaan had. Ik die nog nooit met een andere man dan mijn echtgenoot geneukt had. Ik deed het net met twee tegelijk. Ik wilde vol schaamte gauw mijn kleren pakken en weg. Daar hadden mijn vrienden duidelijk andere ideeën over. Het werd nu minder teder. Ze hadden zich duidelijk voorgenomen om mij helemaal te gebruiken. Met z’n tweeën pakten ze me vast, zetten mij op handen en knieën en bonden mijn polsen met touw aan de bank vast. Ik wist niet wat me overkwam maar in plaats van bang te worden werd ik weer ontzettend geil. Een schoof tussen de bank en mij en hield zijn pik voor mijn mond. Ik hapte meteen toe. Heerlijk om zo’n half slappe pik in de mond hard te voelen worden. Ondertussen was de ander met mijn omhooggestoken kontje bezig. Ik voelde dat hij wat op mijn aarsje smeerde en ondertussen met zijn andere hand mijn klitje vingerde. Plotseling stak hij een van zijn grote vingers in mijn kontje. Dit had mijn man ook wel eens bij me willen doen, maar dat had ik nooit toegestaan. Nu wist ik niet hoe hard te schreeuwen om meer. Toen hij mijn kontje met drie vingers had opgerekt hield hij plotseling op. Dacht ik. In plaats van zijn vingers stak hij nu zijn lange dikke pik in mijn kontje. Ik had het gevoel tot aan mijn huig van twee kanten te zijn opgevuld. Na een paar halen hield hij op en haalt zijn pik uit me. Ze maakten me los en een van mijn vrienden ging op de grond liggen. Ik ging bovenop hem zitten en hielp hem zijn pik in mijn kutje te steken. Daarna trok hij me voorover en begon me als een wilde te tongen. Terwijl hij dat deed kwam zijn vriend met zijn pik mijn kontje weer in. Ik dacht dat ik scheurde. Maar het was zo ontzettend geil en vreselijk lekker. Zo zijn de jongens nog twee keer op, in en over mij klaar gekomen. Hoe vaak ik klaar ben gekomen weet ik niet meer maar naar mijn gevoeld is die hele avond een lang orgasme geweest.

In onze eigen bungalow ben ik gaan douchen, ik zat onder het sperma en zweet en het kostte me dan ook enige tijd voordat ik weer helemaal schoon was. Ik voelde me als een geile teef gebruikt en alleen van die gedachte werd ik weer zo geil dat ik me onder de douche klaar vingerde.

Na een nacht vol geile dromen werd ik de volgende morgen vroeg wakker met een beurs gevoel van onderen en een nogal branderig kontje. Ik lag op bed te denken aan wat ik gedaan had. Ik was vreemd gegaan, en hoe! Van alles bedacht ik hoe ik dit aan mijn man moest vertellen, want wat er ook verder gebeurde dit wilde ik vaker, veel vaker.

In het begin van de middag was mijn man er weer. Hij wilde graag met de kinderen naar het strand. Ik vroeg hem of hij het niet erg vond dat ik dan in de tussentijd ging slapen. Hij vond dat een goed idee

“Je ziet er moe uit, zeker weinig geslapen toen ik er niet was.” Hij moest eens weten. Mijn man was nog niet weg of ik keek al waar mijn vrienden waren. Ze hadden het gauw geregeld. Hun kinderen naar de activiteiten en zij naar mij. Nu hoefden ze me niet meer vast te binden, maar deden dat op mijn verzoek wel. Ze bonden me vast op een bed en gebruikten me aan alle kanten. Nog hevige en heftiger dan de avond er voor. Alles hebben we gedaan wat ik in de video had gezien. Ik heb twee pikken tegelijk gepijpt, ik ben door ze gelikt ik heb hun sperma gedronken, ze hebben me allebei meerdere keren in mijn kontje geneukt en ook mijn kutje namen ze onder handen. Plotseling zeiden ze “laten we eens zien hoeveel je daar kan hebben” en terwijl ik op mijn rug lag en de een pijpte, smeerde de ander zijn hand in met glijmiddel en begon mijn kutje op te rekken. Nu dacht ik dat ik echt open zou scheuren maar wat ik nooit gedacht had; mijn kutje werd steeds wijder en tenslotte zat zijn hele hand er in. Hiervan kwam ik zo ontzettend klaar dat ik bijna flauw viel. Toen hij zijn hand uit mijn kutje haalde, bleef hij wijd open staan. Ik ging ruggelings op een van mijn vrienden zitten hielp zijn pik mijn wijde kutje binnen. De ander duwde me achterover en ging tussen onze benen zitten en stak ook zijn pik in mijn kutje. Ik wist niet wat me overkwam maar dit was absoluut de beste en geilste seks die ik ooit had gehad. Nooit meer wilde ik zonder.

Zo ging het een paar dagen door. Als ik maar even de kans kreeg liet ik me bijna onder de ogen van mijn man door mijn twee vrienden gebruiken. Daarnaast had ik ook nog minimaal twee keer per dag seks met mijn man. Maar dat vond ik toch wel een erg flauw aftreksel in verhouding tot seks met mijn vrienden. Nou weet ik ook wel dat we niet in een droomwereld leven, dat aan alle goede dingen een eind komt, maar ik wilde niet terug naar mijn oude saaie (seks) leventje. Ik moest er wat op bedenken, vooral omdat mijn vrienden een week eerder weg zouden gaan dan wij en ik me een week zonder goddelijke seks niet meer kon voorstellen.

Terwijl ik lag te zonnen gingen de afgelopen twaalf jaar van mijn relatie met mijn man door mijn gedachten. Het schoot mij te binnen dat mijn man in het begin van onze relatie erg zijn best had gedaan om mij over te halen tot allerlei geile spelletjes. Seks op vreemde plaatsen, Grieks, alles probeerde hij. Soms had ik hem zijn zin gegeven. Hij had ook wel eens over een trio met een andere man gefluisterd! Het praten over seks was de afgelopen jaren tot het nulpunt gekomen. Ik vroeg me dus af hoe hij er tegenwoordig over zou denken. Hoe zou hij reageren als hij wist dat ik het al een paar dagen met mijn twee vrienden deed? Ik besloot dat ik hem zou vertellen dat ik al een lange tijd een geile fantasie had en dat die in een dronken bui werkelijkheid geworden was. Over een paar dagen zou ik het hem vertellen, niet nu, mijn man ging boodschappen doen en ik gauw naar mijn vrienden voor een vluggertje.

Tijdens mijn inmiddels dagelijkse spelletje met mijn vrienden stelden ze voor mij van onderen te scheren. Ik was op dat moment zo geil dat ik alles wel goed vond. Ze lieten niets van mijn schaamhaar over en ik moet eerlijk zeggen; zonder al dat haar is het nog lekkerder. Maar nu zat ik wel met een probleem. Dit zou niet ongemerkt aan mijn man voorbij gaan.

‘s Avonds in onze bungalow begon mijn man op de bank met me te vrijen. Hij legde me op mijn buik op de bank en kuste, likte en streelde me overal. Hij had mijn kale kutje nog niet ontdekt! Ik dacht nog dat hij kennelijk door het mooie weer extra geil geworden was. Het was lang geleden dat hij me zo verwende. Hij masseerde mijn billen, trok ze iets uit elkaar en likte mijn aarsje. Dit had hij nog nooit gedaan! Althans dat had hij van mij nog nooit mogen doen. Ik was verward door alle gedachten die door mijn hoofd schoten, bang dat hij mijn kale kutje zou ontdekken, maar ook ontzettend geil en gelukkig dat seks met de man waarvan ik hou nog steeds zo lekker kan zijn. Hij legde me op mijn rug en zei dat ik mijn benen moest vasthouden. Niets zei hij van mijn kale kutje! Heel heftig begon hij me te likken en ondertussen stak hij een vinger in mijn kontje! Nu wist ik helemaal niet meer hoe ik het had. Terwijl hij me heerlijk bleef beffen pakte hij iets van de grond. Ik voelde dat hij wat op mijn kontje smeerde en vlak daarna voelde ik dat hij een vibrator in mijn kontje stak. Ik dacht aan niets meer, was alleen nog maar een geile slet waar hij op dat moment alles mee kon doen. En dat deed hij ook. Zodra ik gillend klaar was gekomen, haalde hij de vibrator uit mijn kontje en stak die in mijn krampende kutje. Ik wilde mijn benen naar beneden doen maar hij duwde ze ruw terug. Voor ik het wist stak hij zijn harde pik in mijn kontje. Nog steeds had hij niets gezegd. Ik merkte wel dat ook hij vreselijk geil was. Ik geloof niet dat ik ooit had meegemaakt dat zijn pik zo hard en groot was. Als een wilde neukte hij me in mijn kontje. Door de oefeningen van de afgelopen dagen kon ik hem makkelijk hebben en was het een heerlijk genot. Met ieder stoot van hem kwam de vibrator uit mijn kutje die ik er dan zelf weer hard in terug drukte. Ik kwam aan een stuk door klaar en zei allemaal geile gore dingen. Iets wat ik bij hem nog nooit gedaan had. Nog steeds zei hij niets maar kwam grommend en spetterend klaar in mijn kontje.

Hij liet zich achterover vallen en lag duidelijk na te genieten. Ik kwam overeind, kroop naar hem toe en begon zijn half slappe pik hartstochtelijk te pijpen. Ondertussen pakte ik de vibrator die nog kleddernat van mijn geil was. Terwijl ik hem bleef pijpen verwende ik zijn ballen met de vibrator. Langzaam ging ik er mee naar zijn kontgaatje. Hij trok zijn benen op om mij alle ruimte te geven. Terwijl ik met de vibrator zijn kontgaatje bewerkte viel het mij op dat hij daar helemaal onbehaard was. Nou had ik hem daar nooit bekeken dus wist niet of dit altijd al zo was geweest. Zachtjes drukte ik de vibrator zijn kontgaatje in. Ik voelde zijn pik hard worden in mijn mond. Ik had verwacht dat hij wel wat weerstand zou bieden, maar nee, de vibrator ging heel gemakkelijk, helemaal zijn kontje in. Ik was verbaasd en wat verward. Had hij dit vaker gedaan? Met een schreeuw kwam hij klaar. Hij spoot zoveel dat ik lang niet alles kon doorslikken. Daarom liet hem over mijn gezicht spuiten. Op elkaar lagen we op de bank na te genieten en nog steeds had hij niets gezegd. Ik werd er een beetje bang van. Hij stelde voor om ons lekker te gaan douchen. Hij was heel lief en teder voor me, zeepte me in en waste me overal. Spoelde me af met de douche en liet met zelfs nog een keer klaarkomen op de waterstraal waarmee hij mijn klitje bewerkte. Toen we in bed lagen erg moe maar voldaan gaf hij me een kus en zei.

“Nooit geweten dat je zo’n lekkere geile teef was. Ik kan me nu voorstellen dat je aan één man niet genoeg hebt,” draaide zich om en viel als een blok in slaap. Ik was te verbouwereerd en geschrokken om iets te zeggen. Hij lag al uitgebreid te slapen toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam. De hele nacht heb ik wakker gelegen, bang voor wat er de volgende ochtend zou komen. Hoe was hij er achter gekomen?

De volgende ochtend geen woord. Een warme liefdevolle omhelzing en zelfs ontbijt op bed. We hadden afgesproken die middag aan de boulevard te gaan winkelen terwijl de kinderen naar de activiteiten zouden gaan. ‘s Ochtends nog stelde mijn man voor dat hij met de kinderen zou gaan zwemmen zodat ik nog wat kon rusten. Niks rusten, hij was de deur nog niet uit of ik ging, hoe verward ik me er ook over voelde, naar mijn vrienden voor mijn heerlijke dagelijkse beurt. Ik vertelde ze dat ik dacht dat mijn man er achter gekomen was. Dat heb ik geweten. Ze gebruikten me als wilden, alsof het hun laatste neukpartij van hun leven zou zijn. Deze keer kreeg ik niet alleen een vuist in mijn kutje. Ze meenden dat mijn kontje nu getraind genoeg was. Na een paar forse neukbeurten waardoor mijn kontgat zelf open bleef staan, smeerde een zijn hand in met glijmiddel en perste langzaam maar zeker zijn hand mijn kontje in. Ik dacht dat ik de laatste dagen al heel wat had gehad maar dit sloeg echt alles. Het deed erg pijn, maar niet vervelend. Van die pijn waarvan je erg geil wordt en vreselijk van klaarkomt.

Net op tijd was ik weer terug in onze bungalow, ik stond net te douchen toen mijn man weer thuis kwam. Hij had de kinderen al naar de activiteiten gebracht. Zelf kwam hij ook even douchen. Onder de douche begon hij me op te vrijen en hoewel ik van onderen nog goed beurs was en mijn kontgat nog opgerekt was werd ik er erg geil van. Hij liet me voorover buigen en neukte me zonder aankondiging in mijn kontje. Hoewel het aardig pijn deed kwam ik aan een stuk door klaar. Zou hij het in de gaten hebben gehad dat mijn kontje nu wel erg ruim was? Aan de ene kant was ik bang voor zijn reactie maar aan de andere kant kont het me niet veel schelen. Ik was nu echt doorlopend geil. Maar ja, hij reageerde verder helemaal niet, leek echt alleen maar van me te genieten.

We droogden ons af. Hij had ook voor mij al kleren meegebracht naar de badkamer; alleen een kort dun zomerjurkje, geen BH, geen slipje. Had hij dit vergeten of was het expres? Toen ik naar de slaapkamer ging om een slipje aan te trekken hield hij me tegen “niet nodig, ik wil dat je zo met me mee gaat.”

Hoewel ik het niet tegen hem zei vond ik dat wel een geil idee. We winkelden de hele middag. Hij gaf me heel veel aandacht en ging met me mee in iedere winkel. We leken wel een net verliefd stel. De hele tijd kuste en streelde hij me. Heerlijk ik voelde me net de koningin. Overal waar hij maar kon raakte hij me aan, m’n billen, borsten en af en toe ook mijn kale kutje. Ik vond het heerlijk maar vroeg me toch af wanneer we er over zouden praten, want dat dat zou gebeuren wist ik zeker.

‘s Avonds was een herhaling van de avond er voor. Op alle plaatsen deden we het; op het terras pijpte ik hem, in de keuken befte hij mij totdat ik gillend klaar kwam, in de eetkamer neukte hij me hard in mijn kontje, op de bank verwende hij me helemaal met mond en handen. Hij smeerde zijn hand in met glijmiddel en masseerde mijn kutje totdat zijn grote hand er helemaal in kon. Hoe wist hij? Ik kwam constant klaar en had daarom te weinig tijd om er over na te denken. Toe pakte hij met zijn andere hand een vibrator, zo groot en dik had ik hem nog nooit gezien. Zijn hand ging nog steeds te keer in mijn kutje. Hij likte een paar keer aan de vibrator en stak hem toe zonder verder glad te maken in een keer in mijn kontje. Ik had gedacht dat het niet zou passen, maar tot mijn verbazing ging deze grote vibrator heel soepel mijn kontje in. Ik kreeg een orgasme waarvan ik bijna flauwviel. Uitgeput en naakt lagen we op de bank.

Toen ik weer een beetje bij mijn positieven was gekomen merkte ik dat mijn man op zijn buik lag te dommelen. Ik bedacht dat de vibrator van gisteren wel erg gemakkelijk zijn kontje in kon, zou dat ook met deze grote kunnen? Ik begon zijn billen te masseren en ondertussen pakte ik tussen zijn benen door zijn pik en ballen. Hij stak zijn kontje de lucht in zodat ik er beter bij kon, ik likte zijn kontgat en toen dat nat genoeg was stak ik zonder hem te waarschuwen die grote dikke vibrator er in. Hij schrok maar vond het duidelijk lekker. Zijn pik was meteen hard. Tot mijn verbazing kon hij ook deze vibrator gemakkelijk hebben. Toen de vibrator er helemaal in zat en ik hem op de hoogste stand zette kwam hij meteen spontaan klaar. Snel hield ik mijn hand er onder en ving alles op, daarna smeerde ik zijn sperma lekker over mijn borsten uit. Hij lag er genietend naar te kijken en likte daarna zijn eigen sperma van mijn borsten.

Ook die nacht heb ik nauwelijks geslapen. Wat was er de afgelopen dagen met me gebeurd? Waarom vrijden mijn man en ik zo ontzettend geil, deden we dingen die ik nooit eerder wilde, waarom zei hij niets over mijn geschoren kutje en hoe kwam het dat hij zo makkelijk een vibrator in zijn kontje kon hebben?

De volgende ochtend (de laatste dag dat mijn vrienden er zouden zijn) was ik al vroeg op. Vroeg me af hoe de rest van mijn vakantie zou moeten zonder mijn vrienden. Ik stond duidelijk in gedachten naar hun bungalow te kijken toen mijn man plotseling achter me stond.

“Morgenochtend vroeg gaan ze weg, is het niet?” Wat afwezig antwoordde ik ja.

“Ga maar naar ze toe en geniet er van, ik zorg wel voor de kinderen” Het drong nauwelijks tot me door wat hij had gezegd. Ik begon zachtjes te huilen en voelde me betrapt. Hij hield me tegen zich aan, kuste me, streelde me en zei “ga nou maar, geniet er van, vanavond praten we er wel over.”

Met wat gemengde gevoelens ben ik de hele dag bij mijn vrienden gebleven en heb me de hele dag door in alle standen door hun laten gebruiken. Ik voelde me de hele dag een heerlijke geile slet, een slet die alleen maar hun sperma wilde drinken. Maar vandaag gingen ze wat verder. De hele dag was ik vastgebonden, kreeg ik alles wat los en vast zat in kut, kont en mond. Ze moeten aan het eind van de dag kramp in hun ballen hebben gehad van het vele klaarkomen. Ik zat helemaal onder hun sperma. Mijn kutje was rood, rauw en uitgerekt en mijn kontje hadden ze zo ver uitgewoond dat je er doorheen bijna mijn keel kon zien. Naakt, ongewassen en zonder mijn kleren (die zouden ze de volgende dag aan mijn man geven zeiden ze lachend) zetten ze me aan het einde van de dag buiten. Ik voelde me heerlijk, supergeil en gebruikt.

Toen ik onze bungalow binnen kwam lag mijn man naakt op de bank naar een porno film te kijken. Hij zei me dat ik op de salontafel moest gaan liggen. Hij gaf me de twee vibrators, ging op de bank zitten en zei me te laten zien wat ik allemaal met die vibrators kon. Het is ongelooflijk hoe geil het is om een vibratorshow te geven voor je man. Een grote dikke vibrator in je kont en een in je kut, terwijl hij zich aftrekt.

Nadat we heerlijk met z’n tweeën gedoucht hadden zijn we lekker met een wijntje op de bank gaan zitten. Het hoge woord moest er uit. Hij vertelde dat hij mij met mijn vrienden bezig had gezien op de dag dat hij teruggekomen was. Hij ging met de kinderen naar het strand maar was wat vergeten, kwam terug, zag mij niet in de bungalow maar hoorde me wel bij de buren. Hij is toe gaan kijken en betrapt ons toen. Mijn man vertelde dat hij daar een tijdje heeft staan kijken, zich heeft staan aftrekken bij wat hij zag. Vervolgens zorgde hij dat ik iedere dag een paar uurtjes voor mezelf had en ging hij vervolgens tussen de stuiken staan kijken.

“Ben je helemaal niet boos dan?” Vroeg ik hem.

“Nee, ik vind het ontzettend geil om te zien dat mijn vrouw gebruikt wordt door anderen. Daarbij als ik vreemd ga dan mag jij dat toch ook?” Van deze ontboezeming was ik even stil.

“Ben jij vreemd gegaan?”

“Neen, ik ga nog steeds vreemd.”

Die avond vertelde hij me het hele verhaal. Hoe hij in het begin van onze relatie probeerde mij over te halen om wat spannender seks te hebben, ook eens wat andere dingen te doen. Hij was uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik er kennelijk geen behoefte aan had. Maar bij hem werd die behoefte steeds sterker. Uiteindelijk was het er van gekomen met de oppas van onze kinderen. Op een avond dat ik weg was en zijn afspraak afgezegd werd was hij vorig thuis gekomen. Onze oppas een mooie blonde meid van eenentwintig, was die avond niet naar huis gegaan toen hij er eenmaal was. Op de TV was een van die licht erotisch programma’s geweest waarvan zij gezegd had dat ze die wel opwindend vond. Mijn man had daarop gezegd dat hij nog wel een video had die nog veel opwindender was. Samen hadden ze naar een porno video zitten kijken waarin vrouwen genomen werden door meerdere mannen tegelijk, maar waarin ook de mannen elkaar pijpten en neukten. Het had haar niet onberoerd gelaten. Ze had zich uitgekleed terwijl hij hetzelfde deed. Met haar was zijn droom uitgekomen, dit meisje genoot er van om in haar kontje geneukt te worden. Ze hadden elkaar steeds vaker ontmoet. Als ze moest oppassen en ik dacht dat mijn man ook weg was, bij hem op kantoor, in motels, op het strand. Dit was doorgegaan zelfs toen zij een vriend kreeg. Op een dag had ze verteld dat ze alles aan haar vriend verteld had en dat deze graag eens mee zou doen. Vanaf dat moment deden ze het steeds met z’n drieën. Terwijl mijn man dit vertelde voelde ik me een beetje jaloers worden. Al die tijd had ik met een droog kutje gelegen, alleen maar omdat ik dacht dat ik dat soort dingen niet wilde. Hij vertelde dat het steeds vaker gebeurde dat de vriend van onze oppas hem aanraakte terwijl ze seks hadden. Op een dag had hij de stoute schoenen aan gedaan door terwijl die vriend haar befte, hij die vriend begon te pijpen. Vanaf dat moment vreeën de mannen ook met elkaar terwijl onze oppas vingerend toe keek. Ik zei mijn man dat ik het ook een geil idee vond om twee mannen seks te zien hebben. Ik vroeg hem of hij nou bi was. Hij zei dat hij dat niet wist, alleen dat hij altijd geil was en gewoon lekker aan seks wilde doen.

De rest van onze vakantie heb ik zonder een extra man moeten doen, maar dat heeft mijn eigen kerel ruimschoots goedgemaakt. We hebben met tussenposen om ook aandacht aan de kinderen te kunnen geven, bij de hele week alleen maar seks gehad.

Na de vakantie moest mijn man weer voor een paar dagen voor zaken in het buitenland. Daar zat ik, supergeil maar alleen. Ik bedacht me niet lang en belde de oppas. Zij kon die avond maar vroeg of het goed was dat haar vriend dan ook mee kwam. Natuurlijk dat was ook de bedoeling, maar dat zei ik er niet bij. Ik ging de deur uit, ging bij een vriendin koffie drinken en was binnen een uur weer terug.

Toen ik binnen kwam was het me wel duidelijk dat ze hadden zitten te vrijen terwijl ze naar een video keken, de band draaide nog. Ik zei dat mijn vergadering afgelast was, maar dat ze rustig konden blijven. Ik ging me boven even omkleden. Boven kleedde ik me helemaal uit en deed alleen mijn duster aan. Weer beneden schonk ik voor ons alle drie een borrel in. Ik zag dat de video band nog draaide, pakte de afstandsbediening en zette de TV op het video kanaal. Ik zag ze allebei kijken en blozen. Ik vroeg ze waarvan ze schrokken, het was toch dezelfde video waar ze eerder naar keken. Schuchter zeiden ze allebei ja.

“Bovendien, als jullie allebei mijn man neuken, hoeven we ons toch niet voor elkaar te schamen.” De oppas kreeg een hoofd als een biet en nam trillend een slok van haar borrel. Haar vriend keek alleen maar naar mij en mij open gevallen duster. Terwijl de oppas nog met haar borrel bezig was, boog haar vriend zich naar me toe en trok mijn duster open. Meteen begon hij me te kussen, beet zachtjes op mijn tepels likte mijn buik en begon mijn kale kutje te likken. Heerlijk hier was ik aan toe. Ik hoorde de oppas wat uit haar tasje pakken en keek naar haar. Ze was duidelijk de schrik gauw te boven gekomen. Ze had zich helemaal uitgekleed en pakte een vibrator, een grote dildo en glijmiddel uit haar tasje. Ze kwam naar ons toe en begon mij te tongen. Ik had nog nooit wat met een vrouw gedaan, maar dit beviel me alvast prima. Daarna ging ze met haar kutje bovenop mijn gezicht zitten. Voor het eerst likte ik een kutje. Wat zonde dat ik dit niet al jaren eerder had gedaan zoals mijn man had voorgesteld. En ondertussen bleef haar vriend heerlijk mijn klit verwennen. Wij pakte de dildo, smeerde hem in en stak die in mijn kontje. De oppas pakte de vibrator en stak die bij zichzelf naar binnen.

Tot diep in de nacht hebben we alles met elkaar gedaan wat we maar konden doen. Uiteindelijk zijn ze bij mij in ons grote bed blijven slapen. Sinds die tijd zijn ze bijna iedere avond bij ons. Als mijn man thuis is dan geniet ik er weer van om door twee mannen gebruikt te worden en heb ik al meerder keren ervan mogen genieten hoe mijn man door de vriend van de oppas in zijn kontgat geneukt werd.

Binnenkort gaan we met z’n vieren naar een parenclub. Zowel de oppas als ik willen ons daar door minimaal vier man tegelijk laten gebruiken. Mijn man zegt nog nooit zo gelukkig te zijn geweest met me. En ik moet zeggen ik geniet nu veel meer van het leven, ben iedere dag ontzettend geil en daardoor ook erg vrolijk.

Het is een erg lang verhaal geworden, maar ik wist niet hoe deze enorme verandering in mijn leven van de afgelopen maanden anders op te schrijven. Voor mannen die het lezen die een vrouw hebben die is zoals ik was; breng haar in de verleidende omstandigheid, let maar op ze breekt los en is niet meer te houden. Voor vrouwen die dit lezen; de liefde van en voor je man overwint. Als je fantasieën hebt leef ze uit. Je zult zien dat je man je nog geiler en aantrekkelijker vindt.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post0