blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

RENÉE

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 01, 2019 11:57

RENÉE

Veronique had het meisje van de straat opgepikt. Ze had gewinkeld en wandelde in haar dure jurkje langs de Schelde. Het meisje zat op een kademuur en tokkelde op een gitaar. Voor haar op straat stond een bakje waarin voorbijgangers soms wat munten wierpen. Veroniques aandacht werd getrokken door de donkere, wijd geopende ogen waarmee het meisje haar een moment aankeek. De wijsheid van de hele wereld leek erin verborgen te liggen. Het meisje had donker, sluik haar, ze droeg de gebruikelijke dracht van dit soort hippies of studenten of werkloze jongeren, een blauwe jeansbroek, een trui en bovendien nog een blauw katoenen jasje. Veronique vermoedde dat ze rond de twintig jaar moest zijn, hoogstens een paar jaar meer. Veronique werd als door een onzichtbare hand tegengehouden, ze hield haar pas in en draaide zich om. Ze bleef staan en keek naar het meisje dat onverstoorbaar op de gitaar tokkelde. Dan keek ze weer op en bekeek Veronique voor de tweede keer. Een lichte glimlach trok over het ronde, aantrekkelijke gezicht. Veronique wist dat ze een mooie vrouw was en dat veel mannen, maar gelukkig ook meisjes, naar haar keken. Ze glimlachte terug en vroeg.

“Verdien je daarmee de kost” doelend op de gitaar.

“Het gaat” antwoordde het meisje.

“Heb je zin in een drankje” nodigde Veronique uit. Het meisje stond op en stopte het geldbakje in de zak van haar verfomfaaide jasje. Ze liepen samen naar de auto van Veronique.

“Ik heet Renée,” stelde het meisje zich voor toen ze naast elkaar zaten.

“Doe je iets, behalve dit” informeerde Veronique.

“O, ik studeer,” zei Renée, en op Veroniques vraag wat dan wel, antwoordde ze.

“Och, alles waar ik zin in heb.” Het klonk wat vaag. Veronique keek intussen naar de krappe spijkerbroek waarin de vormen van de stevige dijen goed zichtbaar waren. Ook zag ze de voorsluiting die onder de druk van Renées ronde buik bijna uit elkaar getrokken werd. Veronique voelde zich nu al warm worden, ze moest zich bedwingen het meisje niet aan te raken. Het zou Renée wellicht doen schrikken en terugdeinzen. In Veroniques flat schonk het meisje nauwelijks aandacht aan de kostbare meubels en schilderijen. Veroniques vroeg wat ze wilde gebruiken.

“Bier graag.” Veronique hoopte dat ze dit, in haar kringen ongebruikelijke drankje, in voorraad had. De grote koelkast bleek inderdaad een aantal flesjes te bevatten. Veronique zei dat het meisje haar met de voornaam moest aanspreken en vertelde dat ze weliswaar tweeëndertig was maar zich jong voelde.

“Tweeëndertig is nog jong,” zei Renée, “ik ben twintig en heb een vriendin gehad die in de veertig was.”

“Een vriendin” vroeg Veronique ademloos. Renée knikte.

“Ze was goed voor me, maar ik heb het nauwelijks drie maanden bij haar uitgehouden. Zij wilde dat ik altijd om haar heen was en nooit alleen uitging.”

“Als je bij mij blijft mag je gaan en staan waar je wilt, ” zei Veronique. Ze stond op, trok nerveus aan haar sigaret en wandelde op haar schoentjes met hoge hakken heen en weer. Haar oog viel op de afgetrapte schoenen van het meisje. Renée was stevig gebouwd maar kleiner dan Veronique. Misschien zouden haar schoenen het meisje passen, anders zou ze nieuwe voor haar kopen. Renée volgde de modieus geklede gestalte van haar gastvrouw.

“Wilt u me bij u houden” vroeg ze.

“Geen u maar je,” verbeterde Veronique. Ze beantwoordde de vraag van Renée niet maar legde een hand op Renées schouder. Ze boog zich voorover en zoende het meisje op het voorhoofd.

“Ik heb al weken geen bad kunnen nemen,” zei Renée, “heb je een badkamer?” Veroniques hart sloeg over, ze ging het meisje voor en wees haar de met fraai tegelwerk en veel spiegels ingerichte badruimte. Ze verdween om even later terug te komen met wat ondergoed van zichzelf.

“Als je wilt mag je hier wat van uitzoeken,” zei ze, met een verlangende blik op de onder schuimend badwater verborgen Renée. Alleen de naakte schouders kwamen boven het water uit maar dat was al voldoende om Veroniques lust te stimuleren. Ze wees op een badjas en een paar slippers.

“Je mag straks binnenkomen in datgene wat je zelf graag aan wilt trekken.” Ze wachtte in de salon, de minuten tellend. Een half uur later kwam Renée de kamer in, tot Veroniques teleurstelling droeg het meisje haar eigen jeans en trui. Wel had ze de slippers aan haar blote voeten.

“M’n broek en trui waren pas gestoomd” zei Renée verontschuldigend. Ze bleef voor Veronique staan, de jeans gespannen rond de heupen en dijen.

“Ik heb een van die mooie slipjes aangetrokken,” vervolgde ze, “onder de trui hoef ik niets.” Veronique had allang bemerkt dat het meisje geen beha droeg, ze keek naar de tepels die dik en rond tegen de trui duwden. Renée stond onder handbereik, Veronique strekte de handen uit en maakte de sluiting van de jeans open. De rits gleed daardoor vanzelf iets omlaag, de V-vormige opening beloofde veel. Veronique nam de schuiver tussen duim en wijsvinger, ze verkeerde in een roes en trok die langzaam naar beneden.

“Vind je het prettig te worden uitgekleed” zei ze.

“Ja,” antwoordde Renée eenvoudig. Veronique opende de jeans tot in Renées kruis. In de ontstane opening verscheen Veroniques broekje dat opbolde door Renées venusheuvel. Langzaam, met genietende vingers, schoof Veronique de jeans omlaag tot die op de enkels van het meisje hing. De trui rolde ze omhoog waardoor de ronde buik met de diepliggende navel geheel vrij kwam. Veronique kuste de navel en liet haar lippen vervolgens over de tere huid glijden. Met beide handen trok ze het slipje naar beneden en onthulde de ruige bos donker haar. Al die tijd zei Renée niets en bleef roerloos staan. In de stilte hoorde Veronique alleen de ademhaling van het meisje. Ze streelde met beide handen de heupen en ronde billen, een hand gleed tussen Renées dijen en betastte de vochtige schaamlippen. Ze kon niet uitmaken of de oorzaak ervan het pas genomen bad was dan wel seksuele opwinding. Veronique legde haar wang tegen Renées buik en betastte haar geslacht uitvoerig. Een vinger gleed tussen de schaamlippen, ze opende Renées kut en raakte de gevoelige kittelaar. Het meisje huiverde en duwde haar buik naar voren. Veronique greep nu met de volle hand in Renées kruis en zei.

“Kom, stap uit je kleren.” Ze stond op en trok Renées trui over haar hoofd. De borsten waren vol en zwaar, ze hingen als blanke vruchten aan de romp. “Maak m’n jurk los, ” beval Veronique en keerde het meisje de rug toe. Ze liet zich helpen bij het ontkleden en stond dan voor Renée, beiden helemaal naakt nu. Veronique omarmde het meisje en kuste haar. Renée beantwoordde dit met een snelle tong die in Veroniques mond draaide en zoog. De vlam van de hartstocht sloeg door Veronique heen, ze trok Renée mee en wierp zich met het meisje op het enorme ronde bed. In verschillende spiegels konden ze elkaar en zichzelf zien, vanuit diverse gezichtshoeken.

”Het lijkt net of we begluurd worden” merkte Renée op.

“We zijn zelf de gluurders,” zei Veronique “geneer je niet.” Ze zoende Renées borsten en zoog op de dikke tepels. Het meisje beantwoordde die liefkozing met een strelende kus in Veroniques nek. Veroniques handen gleden lust zoekend over de welvingen van Renées lichaam. De beweging werd in drievoud herhaald in de spiegels. Met tegen elkaar geperste borsten zetten ze de tongzoen voort waarmee ze begonnen waren. Hitsig wreven de lijven tegen elkaar, met kloppende harten. Veroniques hartstocht steeg tot tomeloze begeerte, ze kuste Renées buik en zocht met hete lippen naar de dijen en liezen.

Ze overdekte Renées stevig gebouwde lichaam met kussen waarbij het meisje zich evenmin onbetuigd liet. Ze rolden over elkaar heen, namen andere standen aan en grepen naar de delen die hun verlangens opwekten. Nu eens had Veronique een borst in de hand, dan weer een bil of de kut van het meisje. Veronique was de eerste die de kut van de ander likte. Renée liet zich dit welgevallen en duwde haar mond op de schaamlippen van Veronique. Nu gaven ze zich beiden ongeremd over aan het liefdesspel, gloeiend van wellust. Veroniques hoofd rolde tussen Renées dijen terwijl haar mond vol liep met het warme sap uit de schede van het meisje. Ze voelde hoe Renées tong in haar eigen kut bewoog en volijverig de kittelaar begon te likken. Gulzig zoog ze de kleverige schaamlippen van Renée in de mond, de wellust steeg met de seconde zodat hun lichamen ritmisch bewogen op zoek naar de bevrediging.

Uit de wirwar van armen en benen, van hoofden en rompen, klonk tenslotte de orgasmekreet van de beide vrouwen. De sidderende lijven verrieden hoe intens ze genoten van het liefdesspel dat geëindigd was in een wellustige bevrediging. Veronique hield de vlezige hammen van het meisje omkneld en staarde naar de zware billen. Op de schaamlippen stond wit schuim en parelde het zoete geil dat in gulle stromen uit de schede was gevloeid. Vol genegenheid drukte Veronique haar mond nog eens op die vochtige bron. Dan wendde ze zich om zodat ze Renées gezicht kon zien. Het meisje vertrok de besmeurde lippen in een brede glimlach. Veronique duwde haar mond op die van Renée, ze bewoog langzaam en genotzuchtig de tong in de met kutsappen gevulde holte. Beide vrouwen zogen op elkaars lippen en zoenden wellustig waarbij ze de smaak van elkaars en het eigen geil proefden. Dat hitste hen weer op, Veronique perste haar naakte lijf tegen dat van het meisje. Renée liet zich niet onbetuigd en gaf tegendruk.

“Ik kus je kut net zo graag als je mond” zei Veronique, tijdens een adempauze.

“Kutzuigen is lekker” beaamde Renée, “tongzoenen maakt me ook heet.” Ze hervatten hun tongzoen waarna Veronique zich losmaakte.

“Wacht even” zei ze, “ik ga iets halen waar we allebei plezier aan kunnen beleven.” Ze kwam terug met een dubbele dildo, een apparaat waaraan in de lengterichting twee kunstpenissen waren samengevoegd. In het midden bevond zich een verdikking die naar beide zijden de vorm van het kruis aannam. Renée had direct door wat de bedoeling van het apparaat was.

“Die kunnen we allebei tegelijk in onze kut hebben” merkte ze op.

“Dat is precies wat we gaan doen” zei Veronique. Ze dreef de ene penis in Renées schede en spietste zichzelf op de andere. Tussen hen in bevond zich nu het apparaat met de twee penissen waarna Veronique begon te bewegen. Veronique lag op Renée en keek haar in de ogen.

“Bij één enkele dildo is er maar één die er genot aan beleeft” legde Veronique uit, “nu kunnen we tegelijk neuken, geneukt worden en klaarkomen.”

“Lekker” mompelde Renée verrukt, de dijen samenknijpend. Veronique deed hetzelfde, ze wreef de benen over die van het meisje open en dicht. Nu eens had de een z’n dijen om die van de ander gesloten, dan weer omgekeerd. De dildo’s, voornamelijk de dikke eikels ervan, raakten de kittelaar waardoor beide vrouwen opgezweept raakten. Veronique zorgde, omdat zij boven lag, in hoofdzaak voor de noodzakelijke bewegingen. Ze genoot van het stevige vlees van Renée wier ronde buik en vlezige dijen haar wellust aanwakkerden. Ze wreef haar strakke borsten over de mollige tieten van het meisje en perste haar mond op die van Renée. De druk van de penis in elks kut en het schuiven ervan langs de klitten zorgden ervoor dat ze in een toestand van hete lust raakten.

Hartstochtelijk wreven ze de lijven over elkaar, steeds dichter naar een climax toe. Ze slaakten wellustige zuchten, geile kreten en kreunden van hartstocht. Veronique voelde het al komen en hield zich even in.

“Hoe staat het met jou” vroeg ze hijgend.

“Het komt… mm… nog even” kreunde Renée. Ze trok de zware dijen samen en knelde de lange bovenbenen van Veronique ertussen. Haar lichaam deinde op de gespannen billen waarmee ze het onderlijf iets ophief en de door Veronique toegestoken penis diep in haar kut liet dringen. Dan ging haar lichaam over in het ritmisch schokken van het orgasme, direct gevolgd door dat van Veronique. De vrouwen lagen op elkaar met spastische rukken van de hete lijven. Het klaarkomen was zo intens dat ze het uit gilden van genot. In de hitte van het orgasme rolden ze schommelend heen en weer. De tieten waren tegen elkaar geprangd zodat ze tot platte schijven werden geperst. Het orgasme leek uit alle gevoelige plekjes van hun lichaam te komen voornamelijk vanuit drie punten, de tepels en de klit. Uit die driehoek schoten de stromen genot door hun lijven, in hun gevoel lijkend op flitsende stralen. Ze zonken weg in een bevrediging die onaards leek en waarbij ze het besef van alle andere dingen verloren. Op dit moment bestonden alleen hun lichamen en het genot dat ze eraan beleefden. De razende hartstocht verminderde, ze keerden terug tot de werkelijkheid en lagen tevreden op elkaar.

“Wat een ding” mompelde Renée. Veronique glimlachte en keek naar de verwilderde haarbos om Renées gezicht. Ze trok de dildo uit beider kut en legde die naast het bed. “Een heerlijk ding” zei ze, in antwoord op Renées opmerking.

”Ik heb het gevoel of m’n kut wijd open staat” meende Renée. Veronique boog zich over het meisje heen en trok haar dijen uit elkaar. “Er kan wel een wagen met hooi in,” bevestigde ze. Ze stopte haar hand erin die er tot aan de pols in verdween. Renées lijf schokte.

“Je hebt een verrukkelijk lichaam” zei Veronique. “Ik zou elke dag met je willen spelen, vrijen en lekkere dingen ermee doen.” Renée glimlachte weer, ze leek te zeggen dat men inderdaad alles met haar kon doen.

“Die vrouw waar ik je straks van vertelde,” zei ze “kwam op haar knieën boven me zitten, hier, boven m’n gezicht. Dan moest ik haar zuigen.”

“Oh, vond je dat fijn” vroeg Veronique. “Zal ik dat ook eens doen?”

“Kom maar” nodigde Renée uit. Veronique schoof met wijd gespreide benen tot boven Renées hals. Haar knieën lagen aan weerszijden van Renées hoofd. Het meisje lag languit en keek omhoog langs Veroniques buik. Ze stak haar tong uit en likte langs Veroniques schaamlippen. Veronique kon het goed zien, het was leuk om te kijken hoe Renée met gretige mond toehapte. Renée sloeg de ogen op en ontmoette Veroniques blik. Dan keek ze naar beneden en zag hoe Veroniques buik begon te bewegen. De spieren spanden onder de huid en leken die te doen golven. Veronique bewoog als een slangenmens door de hitsige rillingen die Renées tong haar bezorgde. Haar harde tieten sprongen heen en weer terwijl ze de romp draaide en rolde.

Het was voor Veronique een rit met losse handen, ze zette ze in de zijde en liet zich bewerken. Renées vingers gleden langs de billen van Veronique. Ze kon haar armen, die tussen Veroniques dijen bekneld lagen, maar weinig bewegen. Veronique keek omlaag naar het bewegende hoofd dat in haar kruis draaide, de tong die uit Renées mond stak en in haar kut verdween. Ze voelde de lippen die zuigend op haar schede hun werk deden en huiverde. Renée was een wonderkind, dacht ze. Ze had het meisje nog maar enkele uren tevoren bij de Schelde weggehaald.

Nu had ze al de meest verrukkelijke dingen met haar beleefd en orgasmes gekregen door toedoen van Renée. Veronique leunde iets achterover en tastte met de handen achter haar billen. Daar vond ze Renées borsten die ze streelde. In deze houding kon ze niet zien hoe Renée haar likte, dus ging ze weer rechtop zitten. Door het kijken naar Renée, gecombineerd met de gevoelens die het meisje haar door tong en mond toebracht, raakte Veronique binnen korte tijd op dreef. Ze barstte haast uit elkaar toen het orgasme kwam en ze zich klaar reed op Renées gezicht.

Pal daarna draaide ze zich om en viel languit over het meisje neer. Ze begroef haar gezicht tussen de zware dijen en likte als een bezetene. Ze zoog het meisje klaar terwijl ze voelde hoe deze haar billen en dijen likte. Veronique likte net zo lang tot Renée met schokkende billen klaarkwam. Dan zocht ze haar gezicht weer op en vermengde tijdens een hete kus het kleverige vocht uit Renées kut met het hare.

“Je sap wordt steeds dikker” fluisterde Veronique, “het lijkt wel stroop.”

“Ja, mijn lippen plakken op elkaar” bevestigde Renée, “ik krijg er dorst van.” Veronique verhief zich met tegenzin van Renées lijf.

“Dan gaan we eerst wat drinken” zei ze, “je wilt straks zeker ook wel wat eten?” “Pudding met pruimensap,” veronderstelde Renée. Veronique lachte en greep het meisje tussen haar benen.

“Pruimensap hebben we al genoeg gehad,” meende ze, “hoewel ik denk dat ik straks wel weer een portie zal lusten!”

“Ik wil uit je kut drinken” zei Renée, “mag ik er wat cognac in gieten?” Veronique pakte een fles en ging met opgetrokken knieën liggen, hitsig door Renées aanbod. Het geile meisje knielde tussen Veroniques benen en goot voorzichtig een stroompje cognac in de wijd geopende schede. Ze boog naar voren en zoog de sterke drank slobberend uit de kut. Nu wilde ook Veronique haar portie op die wijze bemachtigen. Ook zij zoog cognac uit de kut van het meisje. Beide vrouwen kropen als bacchanten over en langs elkaar heen, dronken van geile lust en drank. Ze vergaten te eten en rolden in hartstochtelijke omhelzingen om en om in het brede bed. Toen dit een puinhoop was van gekreukte en met hun sappen besmeurde lakens, vielen ze tussen het vol vlekken zittende linnengoed in slaap, uitgeput van het geilen en klaarkomen.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post387

LATENT MASOCHISME

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 12, 2019 13:27

LATENT MASOCHISME

Ik geloof, dat veel vrouwen een latente masochistische aanleg hebben. Ondanks al ons gepraat over emancipatie, gelijke rechten en plichten en onafhankelijkheid, willen we af en toe verdomd graag onderdanig zijn aan een man, en dan vooral in bed. Veel geëmancipeerde vrouwen zullen dat gevoel onderdrukken, en dat is jammer, want je kunt er zoveel seksueel plezier door beleven. Ik was negentien en Arnulf was zelfs niet aan de verre horizon te bekennen, toen ik Dirck ontmoette. Hij was een stuk ouder dan ik, ik meen dat hij toen vijfentwintig was, en had al veel van de wereld gezien. Ik ontmoette hem in een kroeg op het Astridplein in Antwerpen, waar ik toen vaak kwam. Ik was bepaald geen groen blad, in die tijd; ik wist al voldoende van seks af, om mannen gek te maken. Zodra mijn oog op hem gevallen was, wist ik dat ik met hem wilde neuken. Ik kreeg onmiddellijk de kriebels in mijn onderlijf en mijn kutje begon te jeuken; kortom, ik kreeg alle erotische gevoelens, die sommige mannen al op het eerste gezicht bij mij op kunnen wekken.

Gelukkig is die erotische aantrekkingskracht vaak wederzijds, en ook in dit geval. Dirck zat op een barkruk, en ik liep naar de bar toe, om een drankje te halen. Ik ging naast Dirck staan, en aangezien het die avond nogal druk was in het café, leek het niet opzettelijk, toen ik, bij het aanpakken van het glas, met mijn borst tegen hem aandrukte. Op dat moment was hij in een druk gesprek verwikkeld met iemand, die aan de andere kant naast hem stond, maar toen hij mijn zachte borst tegen zijn dij aangedrukt voelde, keek hij naar mij, en ik zei.

“Sorry, maar het is hier ook zo druk.” En ik vervolgde terwijl ik hem recht in zijn - mooie blauwe - ogen keek; “ik zal het nooit meer doen.” Hij lachte naar me, en pakte mijn arm beet, toen ik wou weglopen. Hij trok me naar zich toe, en fluisterde in mijn oor.

“Ik zou het verdomd jammer vinden, als je dat nooit meer deed”, en op luidere toon.

“waarom loop je nou weer weg, net nu ik je gevonden heb. Blijf toch even gezellig hier staan schoonheid.”

“Wat je gezellig noemt,” antwoordde ik, “als ik hier blijf staan, word ik platgedrukt. Ik ga liever naar een wat rustiger plekje.” Hij antwoordde dubbelzinnig.

“’t Lijkt me sterk, dat jij platgedrukt wordt. Maar als je het goedvindt, ga ik met je mee.” “We leven in een vrij land, doe maar wat je niet laten kunt, en laat wat je niet doen kunt”, antwoordde ik quasi onverschillig. Maar wat ik hoopte, gebeurde; hij stond op van zijn kruk en liep achter me aan. Ik schudde meer met mijn kont dan noodzakelijk was, toen ik naar een tafeltje achter in de kroeg liep, waar nog een paar plaatsen vrij waren. We dronken en praatten en rookten en ik werd steeds geiler van die vent. Waar we over gepraat hebben, kan ik me absoluut niet meer herinneren, maar ik weet nog heel goed, dat hij zijn stoel steeds dichter naar de mijne toeschoof, en ik kan het nog bijna voelen, hoe zijn hand eerst op mijn rok lag, en er later onder kroop. Hij streelde mijn dijen, waardoor mijn foef nog meer begon te branden. Nu deed ik ook mijn hand onder de tafel en ik voelde zijn stijve lul, die in zijn broek geklemd zat. Op een gegeven moment werd ik zo heet, dat ik het niet meer kon uithouden. Ik moest mezelf bevredigen. Ons gesprek was ook steeds geiler geworden, en het voelen van zijn heerlijke paal, weliswaar door de stof heen, maakte dat ik het niet meer uithield. Ik zei tegen Dirck, dat ik naar de WC moest, en stond op.

Om bij het toilet te komen, moest ik een klein gangetje door. Toen ik de deur opendeed, stond Dirck opeens achter me; ik had het niet gehoord, dat hij me volgde. Vlug duwde hij me het hokje binnen en sloot de deur achter ons. Zonder een woord te zeggen lieten we allebei onze geilheid de vrije loop. We zoenden elkaar en betastten elkaars lichaam. Hij trok mijn trui omhoog en speelde met mijn tieten en ik had al vlug zijn broek los en had zijn heerlijke, warm kloppende snikkel in mijn handen. Ik liet me op mijn knieën zakken, en begon zijn stang te pijpen. Ik voelde mijn flamoes krampen van geilheid. Toen trok hij me overeind, en duwde me tegen de muur. Hij trok mijn rok omhoog en ik deed mijn benen zo wijd mogelijk open. Hij zakte iets door zijn knieën en drong hij zijn paal zonder enige consideratie in mijn druipende mossel.

Ik moest op mijn hand bijten om het niet uit te gillen, toen ik voor de eerste keer klaarkwam; ik was zo geil geweest, dat het inbrengen van zijn pik me al een orgasme bezorgde. Snel herstelde ik me, want als ik mijn evenwicht wilde bewaren, dan moest ik me goed aan hem vasthouden. Ik wipte op mijn voeten op en neer, me aanpassend aan zijn stoten. Hij was een heerlijke neuker, en zelfs in deze moeilijke houding kwam ik nog twee keer klaar, voordat hij opeens zijn lul uit me terugtrok en grote klodders sperma op mijn buik spoot. We stonden nog een beetje na te hijgen en ik maakte me zo goed en zo kwaad als het ging schoon met WC papier.

Dirck zijn lul was natuurlijk kleiner geworden, en ik kreeg ontzettende trek om hem weer lekker stijf te maken. Ik sloeg mijn armen om hem heen en duwde mijn tong in zijn mond naar binnen, terwijl ik met mijn onderlijf tegen hem aan begon te rijden. Ik voelde zijn lul weer groter worden. Hij duwde me van zich af en zei zachtjes.

“He, heet nummer, hou eens op. Er kan geen mens meer op de plee, straks breken ze de deur open, als we hem nog langer bezet houden.”

“Maar ik heb nog zo’n zin in je”, zei ik klagend, “ik heb nog lang niet genoeg gehad”, en weer drukte ik me tegen hem aan, en pakte zijn hand, die ik naar mijn kut toebracht. “Voel dan, vrouwtje wil nog meer lul in zich hebben. Je mag alles met me doen, als ik die lekkere pik van je maar in mijn preut krijg.”

“Wil je echt alles voor me doen, Veronique? Meen je dat?”

“Ja, natuurlijk meen ik dat”, hijgde ik, “ik ben helemaal voor jou, neem me dan, neuk me met die heerlijke paal van je.”

“Ga dan met me mee naar mijn huis, Veronique”, antwoordde Dirck, en hij tilde mijn hoofd op, zodat ik hem aan moest kijken. “Dan krijg je de complete behandeling, wil je dat?” Ik schrok, en vroeg.

“Hoe bedoel je, de complete behandeling, wat is dat?”

“Dat ik alles doe, wat zo’n lekker geil wijfje als jij, nodig hebt om volledig bevredigd te worden. Maar je hoeft niet te schrikken, ik doe niets wat jij niet wilt. Nou, wil je?” Tijdens het praten kneep hij zachtjes in mijn tieten en tepels, en ik voelde me weer zo geil worden, dat ik ja knikte. Vlug brachten we enige orde in onze kleren en toen fluisterde Dirck aan de deur.

“Ik geloof dat de kust veilig is.” Hij deed de deur open en gluurde de gang in. “Ja, kom maar.”

“Ik moet opeens piesen”, zei ik, “ga jij maar vast, ik kom zo wel.” Dirck liep de kroeg weer binnen, en ik deed de deur weer op het haakje, en liet mijn plas in de pot bruisen. Dirck stond bij de uitgang van de kroeg op mij te wachten. Toen we naar zijn auto liepen, sloeg hij zijn arm om me heen, en zei.

“Veronique, je bent een fantastische meid.” Ik gaf hem een zoen op zijn wang, en antwoordde.

“Ik ben ook blij, dat ik jou ontmoet heb. Ik vind je een geweldige stoot.” Dirck moest lachen om die uitdrukking, en trok me nog dichter tegen zich aan, zodat ik haast geen adem meer kon krijgen. Na en kwartiertje rijden kwamen we bij Dircks woning aan. Hij had me beloofd, dat hij me ook weer thuis zou brengen. Toen we binnenkwamen trok Dirck onmiddellijk alle gordijnen dicht. Het was een gezellig huis, te gezellig, bedacht ik opeens, en ik vroeg hem.

“He, ben jij soms getrouwd?” Hij keek me verbaasd aan en zei toen.

“Ik dacht, dat je dat wist. Heb je mijn ring dan niet gezien?” Toen ik ontkennend mijn hoofd schudde, keek hij opeens zo bedremmeld, dat ik in lachen uitbarstte, en zei.

“Ach man, dat kan me eigenlijk geen donder schelen. Ik geloof dat wij van hetzelfde soort zijn; seks is voor ons net zo belangrijk als eten en drinken.” Zijn gezicht klaarde weer op, en hij schonk twee drankjes in, en trok me bij zich op een stoel. Al gauw lagen onze sigaretten in de asbak op te branden; we waren allebei weer zo geil als de pest. Onder het vrijen trokken we ons kleren uit en even later lagen we met elkaar te kroelen in die stoel. Zachtjes trok hij mijn schaamlippen uit elkaar en zijn vinger gleed door mijn spleet, waarbij hij zorgvuldig mijn pruimpje ontweek. Dat maakte me gek, en ik begon met mijn druipgrot te draaien, om zijn vingers maar op dat heerlijke plekje te laten komen. Ik hield het niet meer uit, en kreunde.

“Maak me nou klaar, schoft laat me niet zo lang wachten, dat hou ik niet uit.” En eindelijk, ging zijn vinger naar mijn klit, die hij ervaren begon te masseren. Ik deed mijn benen wijd open, en sidderde onder zijn strelingen. Ik liet me achterover vallen, en gaf me helemaal aan zijn handen over. Ik geloof, dat ik al na tien seconden klaar kwam. Maar al was het heerlijk, voor mij was het alleen een opwarmertje.

Ik kroop weer tegen Dirck aan en begon aan zijn stang te trekken. Steeds maar een paar rukjes, dan liet ik hem weer los en ik streelde zijn kloten. Of ik wurmde mijn hand onder zijn lichaam, en duwde zo goed en zo kwaad als dat ging in die stoel, een vinger in zijn anus. Onze lichamen waren nu erg bezweet, en dat prikkelde ons nog meer. Dirck tilde me op, en droeg me naar de slaapkamer. Toen legde hij me op het bed neer, ik keek naar hem op, en stak mijn hand naar zijn grote pik uit.

“Wil je helemaal van mij zijn, Veronique, wil je jezelf aan mij onderwerpen? Wil je alles voor me doen? Je bent zo mooi, weet je dat, en je bent zo’n lekker geil wijf. Ben je van mij?”

“Ja, ik ben van jou”, antwoordde ik, terwijl ik weer een greep deed naar die verleidelijke kwispel, die hij net buiten mijn bereik hield. Hij deed een kast open en haalde er iets zwarts uit, dat hij me toegooide.

“Trek aan”, zei hij hees. Ik kwam half overeind, en zag dat het een soort babydoll was van een zachte, doorzichtige zwarte stof. Ik trok het kleine broekje aan en toen het hesje, waar mijn borsten uitpuilden. Het was een verschrikkelijk sexy geval, en ik zag Dirck opgewonden naar me kijken. Toen kwam hij op me af, en duwde me ruw op mijn buik. Hij schoof een kussen onder mijn buik, zodat mijn reet omhoog stak. Weer liep hij naar de kast, en kwam terug met een rubberen staaf. Hij trok mijn slipje een stukje naar beneden, zodat het precies onder mijn billen kwam te zitten, en duwde het rubberen geval tussen mijn benen. Het bleek een vibrator te zijn; hij zette hem zachtjes aan, en heerlijke trillingen golfden door mijn kut. Ik begon als vanzelf met mijn reet te draaien. Dirck trok mijn armen omhoog, en bond mijn polsen aan elkaar. Toen bond hij mijn benen onder mijn knieën eveneens aan elkaar. Mijn dijen werden hierdoor tegen elkaar aangeperst, en ik voelde de zalige vibraties nog beter in mijn kutje. Het kon me niets schelen, dat Dirck me vastbond; ik was nu zo geil als boter, en het vastbinden drong nauwelijks tot me door. Opeens kreeg ik een klap op mijn kont, en ik gaf een kreet van schrik. Weer kreeg ik een pets, en weer gaf ik een gilletje.

“Onderwerp je, slet”, hoorde ik Dirck zeggen. Hij zette de vibrator in een snellere stand, en ik werd helemaal gek van die stimulatie. Ik kreunde.

“Ja, ik onderwerp me, ik ben van jou. Doe maar wat je wilt.” Een regen klappen was het gevolg. Hij sloeg me op mijn kont, waar hij me maar raken kon. De vibrator trilde tegen mijn kittelaar aan, en de combinatie van pijn en die enorme seksuele opwinding, begon ik steeds lekkerder te vinden. Toen ik klaarkwam, heb ik waarschijnlijk de hele buurt wakker gemaakt met mijn gekrijs. Dirck merkte uiteraard dat ik klaarkwam, en hij hield op me mij op mijn kont te slaan. Hij zette ook de vibrator af, en liet me even bijkomen.

Mijn reet gloeide en mijn doos brandde. Ik voelde me in de zevende hemel. Maar Dirck liet me niet veel rust, en draaide me korte tijd later op mijn rug. Ik hield mijn ogen gesloten, geheel opgaand in dat nieuwe heerlijke gevoel, dat me overspoelde.

Hij maakte het touw om mijn benen los, maar mijn polsen bleven vastgebonden. Toen trok hij mijn slipje helemaal uit, en duwde het hesje naar boven, zodat mijn borsten bloot kwamen. Hij duwde zijn hand tussen mijn hete spleet, en zijn vingers sopten in mijn vagina. Toen duwde hij een vochtige vinger in mijn poepgaatje. Opnieuw werd ik geil; die vent wist van wanten. Ik spreidde mijn benen, en begon neukbewegingen te maken.

Onder het uitslaan van gore taal begon Dirck nu mijn borsten en tepels te bewerken. Hij kneep hard in mijn tieten, en het leek wel alsof hij mijn tepels eraf wilde rukken, zo ging hij tekeer. En weer onderging ik die heerlijke combinatie van seksueel genot en pijn, en ervaring, die ik voor die avond nog nooit gehad had. Dirck ging net zolang door, tot de pijn te erg voor me werd en ik gilde.

“Nee, niet doen.” Meteen hield hij op en dook bovenop me. Hij ramde zijn lul bij me naar binnen, en we neukten als bezetenen; onze lichamen beukten steeds harder tegen elkaar aan. Ik kreeg een orgasme zoals ik nog nooit tevoren had gehad, ‘t leek wel alsof mijn lebberdoos niet meer ophield met klaarkomen. Ik was zo ver weggeweest, dat ik niet eens gemerkt had, dat Dirck zich in me leeggespoten had.

Een enorme loomheid trok door onze lichamen, en ik geloof dat we wel een kwartier op elkaar bleven liggen. Toen was zijn lul helemaal verslapt, en begon het sperma uit mijn kut terug te lopen, zodat we wel op moesten staan. Nadat we ons gewassen hadden, dronken we nog wat en rookten een sigaret. Toen bracht Dirck me naar huis, zoals hij beloofd had. Ik heb hem daarna nooit meer gezien, maar ik zal de man, die mij mijn eerste SM- ervaring liet beleven, beslist nooit vergeten. Het mag zeker geen afgedwongen gedoe zijn, maar af en toe eens echt bot en ruw gepakt worden door een vreemde vent die mijn doos nat maakt, mm…

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post351

ZAKENVROUW

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 08, 2019 15:10

ZAKENVROUW

Voor ik mijn hete avontuur vertel, wil ik me eerst even voorstellen, Veronique, zakenvrouw van 34 jaar en ik mag er zijn, al zeg ik het zelf. Mijn volslanke lichaam met volle stevige borsten, royale felle tepels, mooi gevormde benen en daartussen mijn overheerlijke nauwe sappige kutje doen vele mannen in een extase geraken van niet eerder meegemaakte waar geworden fantasieën.

Een aantal weken geleden had ik een zakelijk etentje, netjes maar toch sexy gekleed - doorschijnende zwarte bloes van geribbelde stof, bij iedere stap licht schurend over mijn blote tepels met daaronder een kort strak rokje - ging ik op pad en arriveerde een half uur voor aanvang bij het restaurant. Bij binnenkomst werd een drankje en een hapje aangeboden, ik zag de directeur en zijn compagnon met elkaar in gesprek en besloot mij in het gesprek te mengen. Na een gezellige conversatie waarbij hun ogen bijna niet van mijn boezem weken, was het tijd voor het diner, ik werd door beide heren naar de tafel geleid en zij namen naast mij plaats, Nasser rechts en Raoul links van mij.

Terwijl we genoten van het heerlijke eten en de prettige sfeer, voelde ik heel voorzichtig een hand over mijn knie glijden, die daarna iets naar boven ging. Ik schrok en verslikte me bijna toen ik ook op mijn andere been een hand voelde die mij meteen begon te strelen en te kneden. Van verbazing kon ik geen woord uitbrengen en voelde hoe ook de andere hand mijn been steviger begonnen te strelen.

Hoewel ik eerst afwijzend wilde reageren, raakte ik in de ban van deze heerlijke aanrakingen die al mijn reserves deden verdwijnen. Terwijl ik iets naar voren schoof zodat anderen niets zouden merken, voelde ik dat ik nat was, de hevige tinteling in mijn buik gaf me een prettig gevoel en op dat moment besloot ik op deze strelingen dieper in te gaan.

De man die tegenover mij zat begon tegen mij te praten en terwijl ik met mijn rechterhand de wijn pakte en zo ontspannen mogelijk het gesprek probeerde gaande te houden, bracht ik mijn linkerhand onder tafel. Daar ik al enorm opgewonden was, greep ik in een keer in het kruis van Raoul. Ik voelde zijn enorme stijve pik die ik onomwonden begon te kneden. Langzaam deed ik zijn gulp open en haalde zijn paal uit zijn broek, met mijn vingers omspande ik zijn apparaat en voelde dat zijn eikel al enigszins vochtig was, met mijn scherpe nagels kraste ik daarna voorzichtig over de opgezwollen aderen. Dit kon niet langer onopgemerkt blijven en ik verontschuldigde mij om even naar het toilet te gaan. In de hal aangekomen moest ik even op adem komen en quasi geïnteresseerd bekeek ik de schildrijen aan de muur. Na vijf minuten hoorde ik de stem van Nasser bij de receptie.

“Kunnen we hier overnachten”? De dame aan de balie noteerde zijn gegevens en terwijl ik deed of ik niets in de gaten had, voelde ik plotseling de armen van Raoul om mij heen, ik voelde hoe hij even mijn tieten aanraakte, met zijn hete adem in mijn nek fluisterde iets onverstaanbaars en leidde mij langzaam maar zeker mee naar de trap, richting eerste etage.

Ik stond inmiddels op springen, de gedachte aan twee mannen tegelijk deed mijn kutje brandde van verlangen en eenmaal in de kamer gekomen kon ik mij niet meer beheersen. Ik scheurde zijn overhemd los en kraste mijn scherpe nagels over zijn borst, Raoul duwde mij met kracht op bed en begon meteen mijn benen te kussen terwijl zijn vingers mijn al openstaande hete kutje masseerden. Het duurde niet lang of al onze kleren waren uit, Raoul draaide mij om en nam mij op mijn knieën, zijn paal stootte in een keer diep in mij en ik kon een gil van genot niet onderdrukken. Ik voelde hoe ik aan zijn stevige paal werd geregen terwijl hij mij stevig doornaaide met harde diepe stoten die ik tot in mijn tenen voelde, mijn tieten zwiepten hevig alle kanten op en plotseling hoorde ik een stem dichtbij.

“Veronique, slikken”! Ik deed mijn ogen open en zag dat Nasser voor mij stond met zijn nog half stijve pik. Ik was zo geil geworden dat ik aan zijn wens graag tegemoet kwam, hij duwde zijn apparaat tussen mijn lippen en begon neukende bewegingen te maken. Nu werd ik geneukt van twee kanten en terwijl ik Nasser bewust begon te pijpen voelde ik zijn paal groeien, ik stikte bijna, wat een end. Raoul begon te steunen en snel daarna voelde ik zijn geil diep in mij spuiten, het leek niet op te houden en het werd mij zwart voor de ogen, ik viel plat op bed uitgeput neer.

Enigszins ruw werd ik omgedraaid en terwijl de leeggespoten Raoul mijn tieten onder handen nam, stootte Nasser zijn volle lengte in mijn overstromende kut. Nu wist ik niet meer waar ik het zoeken moest en liet alles over mij komen, ik werd uitgebreid geneukt, gekneed en gelikt, mijn tepels gloeiden en stonden zo stijf dat het bijna pijn deed. Kermend, kreunend en steunend van het mannelijk geweld genoot ik ook met volle teugen van deze onverwachte geile beurt die ik nog nooit had meegemaakt, mijn hele lichaam gloeide en mijn kutje stond in de fik. Veelvuldig kwam ik klaar en stootte kreten uit die ik nog nooit had geuit.

Nasser trok zich uit mijn kutje terug en gebood mij op hem te gaan zitten, ik voelde zijn paal nog dieper in mij schuiven en op het moment dat ik mijn nauwe kutje aanspande, kreunde hij vervaarlijk, korte tijd later toen ik voor de zoveelste maal intens en gillend klaarkwam stak Raoul - die voor mij kwam staan - zijn weer op lengte gekomen paal in mijn mond. Mijn tong raasde over zijn harde eikel en mijn strakke kutje omspande nog steeds de hard doorneukende paal van Nasser, dit was zo geil dat ik bijna aaneengesloten mijn hete geil uit mijn kutje spoot.

“Nu gaan we je tegelijk volspuiten” zei Raoul en korte tijd later spoten beide lullen zich in mij leeg. Mijn brandende kut werd geblust als nooit tevoren en mijn mond liep over van het hete sperma van Raoul.

Uitgeput en druipend van het geil zakten we met z’n drieën op bed neer en besloten de nacht gezamenlijk door te brengen. Die nacht werd onze opwinding nogmaals bevredigd en het bovenstaande herhaalde zich in hevige mate. De volgende dag besloten we maar vrij te nemen.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post349

MIJN HOERENKUT

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers do, april 18, 2019 14:21

MIJN HOERENKUT

We waren al een tijdje bezig met het beleven van spannende verhalen. Arnulf kreeg er een kick van als ik me door een andere man liet nemen en ik voelde me heerlijk als gelegenheidshoertje. Arnulf, mijn man, maakte altijd de scenario’s en ik speelde de rol die me werd opgedragen. Op een gegeven moment zei Arnulf eens dat hij ook wel eens zou willen zien hoe ik genomen werd. Tot dan toe was ik steeds in zijn opdracht met iemand mee of naar iemand toe gegaan. Ik zei dat hij dan maar een verhaal moest verzinnen waarbij hij aanwezig kon zijn. Hij vertelde me dat het zoeken van betrouwbare mannen voor onze spelletjes gemakkelijk was maar dat de meeste mannen geen trek hadden in de aanwezigheid van de partner. Maar hij zou zijn best doen. Een paar weken later belde hij me zoals gewoonlijk op mijn vrije dag om met te vertellen dat ik s’ avonds om acht uur klaar zou moeten staan als zijn hoertje. Ik kende zijn wensen voor wat betreft de kleding en make-up en ik bereidde me voor op een geile avond. Wat zou Arnulf nu weer bedacht hebben.

Ik vond het weer een spannend idee dat Arnulf weer een geile situatie had bedacht met een vreemde man erbij. Klokslag acht uur belde Arnulf met zijn mobieltje dat hij voor kwam rijden en ik meteen in moest stappen. Een paar minuten later tikte ik met mijn hakjes naar zijn auto en ik had een geil gevoel in mijn buik. Het leek wel of we haast hadden want Arnulf begon meteen te rijden. Zoals gewoonlijk werd er niet gesproken. Een eindje van onze woonplaats is een bos en daar kwamen we na een tijdje aan. Arnulf parkeerde de auto op een parkeerplaats waar op zondag altijd wandelaars en sporters parkeren. Het was er nu uitgestorven. Arnulf keek me aan en zei dat ik uit moest stappen en om de auto moest lopen naar zijn kant. Ik liep om de auto heen en Arnulf liet zijn raam naar beneden zoemen. Ik moest hem kussen en terwijl ik dat deed kreeg ik van hem een soort halsband om. Toen keek hij me weer aan en zei.

“Je mag niet praten en je blijft me aankijken”. Ik begreep er niets van en ik schrok toen ik zo voorover gebukt het geluid van een andere auto hoorde. Terwijl ik Arnulf angstig aankeek legde hij een vinger op mijn mond. Ik moest stil zijn. Ik hoorde de auto stoppen en een portier open en dicht gaan. Even later hoorde ik voetstappen dichterbij komen. Iemand moest mij hier zo zien staan in een kort rokje, kousen, hoge hakken, voorover gebogen met mijn hoofd in de auto. Ik voelde en hoorde dat de persoon heel dichtbij kwam en ik vond het doodeng. Arnulf moest die persoon kunnen zien maar hij deed niets en bleef me aankijken.

Opeens werd ik aangeraakt. Ik voelde twee handen op mijn kont. Iemand kneedde mijn billen. Mijn rokje werd opgetrokken en een wildvreemde zat met zijn handen aan mijn blote billen. Dan liet hij even los en ik hoorde wat geritsel van een rits en kleding. Dan voelde ik opnieuw de handen en een hand opende mijn kutje. Nog steeds keken Arnulf en ik elkaar aan. Dan voelde ik een lijf tegen mijn billen aankomen en even later voelde ik een stijve pik tegen mijn kutje aanduwen. De man duwde mijn benen iets uit elkaar en even later gleed er een harde grote pik bij me naar binnen.

Ik werd geneukt door een wildvreemde kerel. Terwijl ik maar naar Arnulf bleef kijken werd ik van achteren in een rustig ritme geneukt. Ik mocht niet praten maar met zo’n stotende pik in mijn kutje kon ik niet stil blijven en ik begon te hijgen en te kreunen en Arnulf bleef me maar aankijken. De man had me goed vast bij mijn billen en stootte flink door. Ik genoot van die vreemde lul en probeerde een beetje mee te bewegen maar dat was lastig in mijn houding. De man begon zwaarder te ademen en ik voelde zijn stoten heftiger worden. Ineens gaf hij een paar hele harde stoten en hij kwam heel diep met zijn stevige pik. Ik voelde dat ik werd volgespoten. Die vreemde vent liet zijn zaad in me lopen en ik vond het lekker. Arnulf moet gezien hebben hoe dit me allemaal opwond. Het zweet stond op mijn gezicht en het was geil om Arnulf steeds te blijven aankijken. De vreemde man trok zich terug. Ik hoorde weer wat geritsel en kreeg een aai over mijn billen.

Vervolgens hoorde ik hem naar de auto lopen, instappen en wegrijden. Ik stond nog steeds voorover en keek nog steeds Arnulf aan terwijl ik het geil van die man langs mijn benen voelde druipen. Arnulf liet me rechtop staan en kwam de auto uit. Zonder iets te zeggen legde hij mijn armen op het dak van de auto en kwam achter me staan. Hij ritste zijn broek open en even later gleed zijn pik gemakkelijk in het geil van de vreemde man mijn kutje binnen. Met een hand vingerde ik mijn druipende kutje.

“Je laten volspuiten door een vreemde vent hè geile hoer” zei hij en begon wild in me te stoten.

“Spuit mijn hoerenkut maar vol” zei ik, “spuit het er maar bij” en in een flink tempo naaide Arn zich naar een hoogtepunt. Ik riep. “Ik ben jouw geile hoer, heb je gezien hoe ik me liet vol spuiten, hoe ik mijn hoerenkut liet volpompen door een vreemde kerel, kom jij ook maar met je geil” en even later werd ik voor de tweede keer volgespoten.

Iets later dan Arn maar met zijn pik nog diep in me kwam ik kreunend klaar. Het was weer een heerlijke ervaring.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post338

MIJN GEHEIM

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 18, 2019 14:26

MIJN GEHEIM

Sinds enkele jaren ben ik als directiesecretaresse werkzaam bij een grote oliemaatschappij. Ik kreeg hierbij de verantwoordelijkheid over de kas en kon naar eigen inzicht geld opnemen voor reizen van directieleden, waarbij alle uitgaven ingeboekt moesten worden. De eerste jaren werd de kas regelmatig gecontroleerd, maar ik kreeg steeds meer vertrouwen en vrijheid van mijn baas. Toen ging het fout. Ik begon met mezelf iets voor te schieten uit de kas, maar binnen enkele maanden had ik 35.000 euro uit de kas geplunderd, uitgegeven aan leuke kleren, vakanties, uitgaan en dat soort dingen. En bij kascontroles wist ik me er elke keer weer uit te praten. Tot ik op een avond in de fitnessclub werd aangesproken door een meid van de typekamer van mijn werk. Ik wist dat ze Lore heette en ik schatte haar 25 jaar oud.

Ze had een strakke korte broek aan en een strak truitje en ik zag dat ze het figuur had, waarvoor ik naar fitness gegaan was. Ze was bezweet en ik zag dat haar tepels door haar shirt goed te zien waren. Ik ben niet lesbisch, maar vond het wel een sexy gezicht. Toen ze naar me toe kwam, zat ik net op een fiets. Lore kwam dicht bij me staan en legde een hand op mijn billen. Ik schrok een beetje en hoorde haar zeggen.

”Jij bent toch Veronique en wij kennen elkaar toch van het werk?” Een beetje boos over haar directe benadering en haar aanraking zei ik dat dit wel zou kunnen en vroeg haar waarom ze dit wilde controleren.

“Ik weet namelijk iets van jou,” zei ze, “en ik denk dat je het niet leuk vindt dat ik dat weet”. Ik stopte met fietsen en dat was voor Lore kennelijk een reden om over mijn billen te aaien en iets dichterbij te gaan staan. Ik keek haar verbaasd aan en dacht ‘Shit, zou ze over mijn diefstal weten’. Lore wachtte mijn verdere reactie niet af en zei.

“Je hebt wel 35 duizend redenen om naar mij te luisteren.” en ze bewoog haar gezicht tot vlak naast mijn wang. Daar zei ze een adres en vroeg mij dit te herhalen. Toen ik dit gedaan had zei Lore dat ik daar dezelfde avond om 10 uur moest aanbellen. Ik wilde haar vragen waarom en wie er woonde, maar Lore gaf met haar tongetje een lik over mijn wang en fluisterde in mijn oor.

”Doe vanavond een kort rokje en hoge hakken aan, dan kan ik misschien vergeten wat ik over jou weet”. Hierna liep ze weg. Helemaal misselijk van schrik, reed ik naar huis. Ik sprong onder de douche en dacht over de situatie na. Maar onder de douche wist ik al dat ik geen keus had; ik moest doen wat Lore gezegd had, want als mijn diefstal bekend zou worden…Ik trok een zwarte string en BH aan en keek in de spiegel: een mooie jonge vrouw van nog nét geen 30 jaar, met een strak lichaam. Ik heb mooie borsten, een stevige C-cup en ik krijg vaak complimentjes over mijn billen. Mijn lichaam was vergeleken met Lore ’s lichaam niet eens zo slecht en ik probeerde Lore naakt naast me voor te stellen. Die gedachte gaf me een raar gevoel in mijn buik. Dit gevoel hield ik toen ik m’n korte zwarte rokje aandeed en een zwart, elastisch topje. Om precies 10 uur belde ik aan bij het opgegeven adres, een flat in het centrum. Lore deed open, ze droeg een strakke spijkerbroek en een kort T-shirtje. Ik zag haar onderbroekje boven haar spijkerbroek uit komen. Lore keek me keurend van top tot teen aan en vroeg me verder te komen. Nadat ze de voordeur had gesloten, keek ze me aan en zei heel direct.

”Ik weet dat je geld hebt gejat en als je wilt dat niemand daar iets van hoort, moet je precies doen wat ik wil”. Ik moest hier wel mee akkoord gaan en ik gaf schoorvoetend toe. “Okay,” zei Lore, ”wacht hier, want ik zit nog een televisieprogramma te kijken, maar trek alvast je BH en je slipje uit. Ik roep je wel als ik je nodig heb.” En Lore ging de woonkamer in.

Daar stond ik dan. Lore wist alles en ging me waarschijnlijk chanteren voor seks. Seks met een vrouw, ik moest er even over nadenken. Het gaf me weer dat rare gevoel. Ik deed mijn BH uit zonder m’n topje uit te doen en ik voelde hoe mijn tepels hard werden. Ik zag ze duidelijk door de stof heen priemen. Werd ik nu opgewonden van het idee van seks met een vrouw? Nee, Vero, gedraag je. Ik trok mijn rokje iets omhoog en deed mijn string uit. Het gaf weer een sexy gevoel, om zonder onderbroekje een kort rokje te dragen. Zo stond ik te wachten in de gang en eigenlijk had ik dus al toegegeven aan deze chantage. Plotseling riep Lore.

”Veronique, kom eens binnen”.

Ik liep de woonkamer binnen en zag Lore in een luie stoel zitten. Lore draaide zich met stoel en al naar me toe en ze bekeek me op haar gemak. Ik stond een beetje ongemakkelijk.

“Laat me jou eens goed bekijken”, zei ze en ze zakte een beetje onderuit in de stoel. Ik voelde haar ogen langs mijn lichaam gaan en mijn tepeltjes reageerden daarop; ze werden nog harder. Dat ontging Lore ook niet en ze zei. ”Doe je topje eens uit, dan kan ik je harde tepels beter zien”. Ik moest dus als een ondergeschikte precies doen wat die geile Lore verzon. Ik trok mijn topje over m’n hoofd en mijn tietjes priemden naar voren. Mijn tepels waren nu keihard en wat Lore zag, beviel haar wel. Ze deed de knopen van haar broek los en stopte een hand in haar broek. “Maak je tepels eens lekker hard voor me.” Vroeg Lore en ik begon mijn borsten te strelen. “Nu moet je even bij me komen”, zei ze, en wees met haar andere hand vlak naast haar stoel. Trillend liep ik naar haar toe en voelde haar vrije hand onder mijn rokje mijn billen betastten. Ondertussen zat ze zich gewoon te vingeren! Ik voelde haar hand langs m’n dijen gaan en ongegeneerd voelde ze aan mijn spleetje en ik voelde mijn schaamlipjes opzwellen. Van opwinding ontsnapte er bij mij een kreuntje en dat moedigde Lore aan.

“Draai je eens om, Veronique”, zei ze dwingend en ik ging met mijn kontje in haar richting staan. Meteen voelde ik Lore’s hand weer over mijn billen gaan. Ze kneep er zachtjes in en ik vond het eigenlijk wel een lekker gevoel. Bijna automatisch begon ik weer met m’n tepels te spelen, terwijl Lore doorging met het betasten van mijn billen.

”Til je rokje eens op en laat je kontje eens goed zien”. Ik trok mijn korte rokje met twee handen omhoog en bekeek de situatie eens: ik stond topless, mijn rokje omhoog houdend, terwijl een vrouw zichzelf vingerde en op haar gemak mijn naakte lichaam keurde. Haar hand streek aan de binnenkant van mijn linkerbeen omhoog en ik voelde hoe te tot aan mijn kutje mijn lichaam verkende.

“Doe je benen eens iets uit elkaar”, hoorde ik Lore zeggen, “en buk maar”. Ik twijfelde. Moest ik nu echt al mijn eer vergeten en als een hoertje mijn lijf aan dat oversekste sletje geven? Lore probeerde ondertussen met haar vingers mijn gezwollen schaamlipjes te openen en een vinger in me te duwen. “Kom op, bukken!”, zei ze een beetje geïrriteerd. Ik zette mijn voeten iets uit elkaar en terwijl ik mijn rokje vasthield, bukte ik. Lore had nu vrij zicht op mijn geschoren intieme plekje en ik hoorde haar ook even zuchten. Ik keek tussen mijn hangende tietjes door en zag de hand van Lore mijn kutlipjes strelen. Ongecontroleerd trilde mijn onderlijf toen haar wijsvinger m’n kutje inging en voelde dat zelfs mijn tepels reageerden op haar strelingen. Ik deed mijn ogen dicht en masseerde met allebei mijn handen mijn tepels weer.

“Je bent zeiknat, ben je zo geil?” Werd me gevraagd. Ik antwoordde door een beetje te kreunen en mijn kut naar haar hand te duwen wat Lore de gelegenheid gaf om ook haar duim tussen m’n gezwollen lippen te laten glijden. ”Zo, sletje”, zei ze, ”toch wel lekker als een vrouw je vingert?” Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar vond het wel erg opwindend. Lore ging nu met haar hand heen en weer over mijn kut. Ze bespeelde mijn klitje en af en toe schoof ze een paar vingers in me. Ik raakte langzaam in een geile trance en toen Lore haar hand niet meer bewoog, begon ik met mijn kutje over haar hand te rijden. Mijn onderlijf schoot heen en weer over Lore’s vingers en ik begon schaamteloos te hijgen.

“Oh, Lore, dit is lekker”, kreunde ik, “maak me klaar, ik wil komen. Mm…”. Ik vergat dat ik echt heel vernederend stond en concentreerde me op mijn komende orgasme. Steeds harder kneep ik in mijn borsten en steeds wilder bereed ik de hand. Ik voelde drie, soms vier vingers mijn kut oprekken en om Lore alle kans te geven mij te bevredigen, duwde ik mijn kontje omhoog. Lore begon nu haar vingers diep in me te duwen in ik voelde mijn orgasme opkomen. Ik begon te kronkelen en zette mijn benen nog verder uit elkaar.

“Oh… ho… oh” riep ik, “laat me komen, laat me komen, vinger me, oh… dit is lekker…”.

Plotseling begon mijn lichaam te schokken en bijna huilend kwam ik klaar. Mijn kutje kneep ritmisch in de vingers van Lore en ik voelde mijn buik samen trekken. Het kutsap liep langs mijn benen en ik stond te trillen op mijn hakken.

“Oh… Lore, dankjewel…”, hijgde ik terwijl me ik langzaam weer overeind kwam. Ik keek om, om te zien hoe Lore erbij zat en schrok toen ik recht in een videocamera keek.

“Zo, liefje, dit is een geil bandje geworden. Hier zal ik een hoop lol van hebben.” Ik realiseerde me dat ze alles opgenomen had en schrok omdat ik me toch behoorlijk had laten gaan. “Maar kleed je maar weer aan, dan kunnen we eens babbelen over de toekomst”, vervolgde ze.

Ik pakte mijn topje en liep naar de gang waar mijn andere kleding lag. Toen ik aangekleed de woonkamer weer in kwam, zat Lore ‘onze’ band te bekijken. Ik zag mijn kut met Lore ’s hand erin en tussen mijn benen en borsten door zag ik mijn gezicht met ogen dicht. Ik hoorde mezelf klaarkomen.

“Ga lekker naar huis, liefje, dan kan ik nog eens genieten van deze band”, zei Lore, “en ik laat wel weten wanneer ik je echt een keer nodig heb”.

En zo verliet ik de flat, benieuwd wat deze geile slet bedoelde met ‘echt een keer nodig hebben’.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post313

KOPJE KOFFIE.

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers di, december 04, 2018 14:39

KOPJE KOFFIE.

De zomer van 2018 loopt al naar het einde en het is een bijzonder jaar geweest. We zijn naar onze nieuw huis verhuisd en bij het opruimen vond ik dit verhaal in een dagboek van 2010. Het verhaal begint toen we net iets meer dan een jaar samen waren en waarin ik de grenzen van mijn seksualiteit heb verlegd. Ik hoop dat ik je jullie er toch nog een plezier mee doe. Oké! Hier gaan we.

Het begon dankzij Arnulf, met wie ik toen anderhalf jaar samenwoonde. Eigenlijk al iets eerder, namelijk op 28 december van het jaar voordien. We hadden allebei vrij tussen kerst en Nieuwjaar en sliepen lang uit. Rond elf uur die ochtend, terwijl we net aan onze ‘ochtendgymnastiek’ waren begonnen, ging de bel. Arnulf wilde eerst niet opendoen, maar toen er weer werd gebeld ging hij toch kijken. Het was zijn vriend Johan die een boormachine kwam lenen.

Arnulf vroeg of ik ook naar beneden wilde komen om koffie te zetten en dat deed ik tegen mijn zin een beetje balorig en uitdagend met alleen mijn nachthemdje aan. Ik hou er niet van dat baasje roept om een futiliteit voor hem op te knappen, zeker niet ten overstaan van bezoek. Onder de koffie begonnen ze een beetje te dollen. Arnulf vertelde Johan dat we net aan het neuken waren toen we door hem werden gestoord en dat je wel aan mij kon zien dat ik nog zo geil was als een deur. Nou moe! De stoom kwam uit mijn oren.

“Hoezo dan?” Vroeg Johan lacherig.

“Zie je dan die stijve tepeltjes niet?” Vroeg Arnulf en toen Johan nee schudde vroeg Arnulf mij op te staan en mijn nachthemdje strak om mijn tietjes te trekken. Nou moe! Die stijve tepeltjes kon hij de eerste weken naar fluiten. Maar, ik speelde wel dit spelletje nog mee. En terwijl ik me omdraaide kneep ik er eventjes in, ervaring heeft geleerd dat het dan keiharde knikkers worden. Toen zag Johan het wel en hij kreeg er meteen een stijve van, zei hij. Dat vond Arnulf geweldig en hij daagde me uit om het nachthemdje ook eens strak rond mijn buik te trekken, om te kijken of ze dan de haartjes op mijn kut konden zien. Johan zei dat hij het er benauwd van kreeg en dat hij thuis meteen zijn vrouw zou pakken omdat hij hartstikke geil werd. Toen zei Arnulf dat dat helemaal niet hoefde en dat hij ook hier kon neuken als hij wilde. Hij was helemaal verbluft en ik ook wel een beetje. Een beetje (heftig) plagen en meespelen, tot daar aan toe. Maar Arnulf was nu helemaal door het dolle heen. Hij kwam naar me toe en trok mijn nachthemdje omhoog. De koffie stond ondertussen te verpieteren, maar mijn kutje compenseerde dat ruimschoots.

“Hier,” zei hij, “kijk eens wat een lekkere kut. Dit is je kans, nu of nooit!”

Toen was zijn laatste reserve verdwenen. Ook bij mij. Ik stond al scherp toen er gebeld werd en nu maakte het wat mij betrof ook niet meer uit. Integendeel, zonder bezwaar te maken liet ik mijn nachthemdje uittrekken en me op de grond leggen. Johan duwde zijn lul meteen naar binnen en we begonnen als gekken te neuken. Arnulf vond het fantastisch en toen Johan bijna kwam riep hij dat hij over me heen moest spuiten en dat deed hij zelf ook. Zo spoten ze kort na elkaar heel mijn lijf onder. Grandioos was dat.

Sinds die dag neuk ik regelmatig met Johan. Hij heeft een slijterij en dat is wel gemakkelijk. Als ik overdag jeuk heb, ga ik gewoon naar hem toe en dan doen we het daar tussen de lege flessen en kratten in een afgescheiden gedeelte van de winkel. Spannend ook nog, omdat er altijd klanten kunnen komen. Ik heb dan voor het gemak nooit een slipje aan onder mijn rok of jurkje. Ik heb ook wel eens zo geil als een tijger in mijn blote kont achter de toonbank gelegen terwijl hij klanten aan het helpen was. Dat was bijzonder opwindend, omdat ik me toen masturbeerde terwijl hij over me heen moest stappen. Arnulf laat me mijn gang gaan met Johan, als ik daarna alles maar eerlijk opschrijf in mijn dagboek en aan hem voorlees. Het is geweldig als voorspel. Maar al gauw ging het verder.

Op mijn verjaardag, de dag waarop de lente begint, deden we voor het eerst groepsseks. Het was al diep in de nacht en er was veel gedronken. Veel visite was al vertrokken. We zaten nog wat na te borrelen met een paar goede vrienden, Joris met zijn vrouw Eef en Gust met zijn vriendin Dorien. Dorien is de molligste van ons drieën, zonder echt dik te zijn, en had een spijkerbroek aan. Op een gegeven moment deed ze het knoopje van die spijkerbroek open omdat ze het zo benauwd had, zei ze. Waarop Gust meteen zei.

“Doe die broek dan uit!”

Tot ieders verbazing, want zo kenden we Dorien helemaal niet, ging ze staan en begon met die halfopen broek zo'n beetje heupwiegend met d'r kont te draaien. Toen schoot Gust naar voren op de bank en trok de spijkerbroek met twee handen naar beneden. Omdat hij zo strak om haar kont zat schoof meteen ook haar onderbroekje een stukje naar beneden. Even zagen we zo haar zwartbehaarde mossel. Met een gilletje trok ze dat slipje weer naar boven, maar Gust stroopte ondertussen wel haar spijkerbroek helemaal naar beneden en dronken als ze was stapte ze eruit ook.

“Wie volgt?” Riep Arnulf vergenoegd uit toen ze in haar blauwe slipje weer op de bank ging zitten. Het tafereeltje had me opgewonden en ik stond op.

De mannen applaudisseerden toen ik mijn rokje begon los te knopen. Ik had een zwartkanten slipje aan dat veel meer liet zien dan het broekje van Dorien en daar werden de mannen helemaal dol van. Nu moest ook Eef eraan geloven vonden ze. Maar Eef zat met een probleempje. Ze had een jurk aan en geen beha eronder, zodat ze meteen ook in haar blote tieten zou komen te zitten. Ze wilde haar jurk alleen uittrekken als ook Dorien en ik ons bloesje en eventueel behaatje uit zouden doen. Voor mij was dat geen punt, ik begon meteen en toen liet ook Dorien zich overhalen.

De mannen waren dolenthousiast toen we met zijn drietjes alleen nog ons onderbroekje aan hadden, dat kun je begrijpen; drie paar vrije tieten die nu door de kamer dartelden. Het was duidelijk dat het hierbij niet zou blijven. Het was Arnulf die het sein gaf voor de aanval door Dorien van de bank te trekken, zogenaamd om een dansje met haar te maken. Ze stond zowat te tollen op haar benen. Ineens greep hij haar met een arm in haar beenholten en tilde haar op. Ze sloeg haar armen om zijn nek en zo danste hij even met haar als had hij een baby in zijn armen. Toen kuste hij haar en legde haar languit op de tafel. We kwamen er allemaal nieuwsgierig omheen staan. Het was een geil plaatje, Dorien met die volle billen op tafel, haar borsten zachtjes schuddend.

‘Trek d'r broek maar uit,” jutte Gust Arnulf op. “Jullie hebben d'r kut nu toch al gezien”. Ze slaakte een verschrikt gilletje toen Arnulf dit advies opvolgde, maar stribbelde niet tegen. We keken allemaal belangstellend toe hoe Arnulf vervolgens zijn vingers in haar kut stak en haar begon te vingeren. Dorien begon al snel te steunen en toen was het hek van de dam. Opgenaaid door deze geile aanblik begonnen de andere mannen Eef en mij onderhanden te nemen, Joris trok mijn broekje uit, Gust dat van Eef. En zo stonden we even later lustig mee te wippen terwijl Dorien op de tafel lag te stampen.

Nadat ze ons klaar hadden gevingerd, waren we allemaal in om echt te neuken. De mannen kleedden zich ook uit en we besloten het om de beurt op de tafel te doen. Omdat Dorien er al op lag, was zij de eerste. Arnulf begon haar te neuken en wij keken allemaal toe. Het was fascinerend en we begonnen ritmisch mee te klappen met de stoten die Arnulf uitdeelde. Ze moesten allebei komen en dan pas was de volgende aan de beurt. Dorien ging tekeer als een gek. Zo leer je je vrienden pas goed kennen! Arnulf spoot haar in mooie stralen lekker onder en toen maakte Dorien plaats voor Eef.

Gust naaide haar mooi, strak en gelijkmatig. Ze maakte bijna geen geluid en had constant haar ogen dicht, terwijl Joris haar hand vasthield en steeds maar fluisterde dat ze zich moest ontspannen en laten gaan. Dat gebeurde pas op het laatste moment, toen Gust wanhopig riep dat hij het niet meer kon houden. We zagen de spieren in zijn billen verstrakken en toen hij met een brul in haar begon te spuiten kwam ze zelf ook, met een hoog gilletje en daarna klappertandend steunend.

Als laatste kwam ik aan de beurt, met een opgetogen Joris, die onder het neuken verklapte dat hij nooit een ander had genaaid dan Eef.

“Het is gewéldig”, snoof hij tegen zijn vrouw; “jij moet je kut ook kaalscheren!” Want ik was de enige met een kale meut.

“Daar komt het heus niet door hoor!” Zei Eef snibbig, en daar moest iedereen om lachen, zij gelukkig ook. Ik kwam zelf drie keer voordat Joris over mijn buik en tieten begon te spetteren. Het was al vijf uur toen we allemaal een beurt hadden gehad, maar de mannen wilden alle drie nog een ‘vreemde kut'. Dus Arnulf met Eef, Joris met Dorien en Gust met mij. Want je weet maar nooit of we die kans nog eens krijgen, zei Arnulf, en zo was het maar net. Dit keer deden we het allemaal tegelijk, naast elkaar op de grond. Arnulf bleek een vooruitziende blik te hebben, want Joris en Eef hebben het daarna nooit meer gedaan. Gust en Dorien daarentegen zijn vast neukpartners geworden.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post240

SKYBOX

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 30, 2018 12:53

SKYBOX

Op de vrijdag na een spectaculaire voetbalmatch door onze club vroeg Wouter, mijn baas, aan alle medewerkers van de administratie wie er over zou willen werken. Komende maandag zou de accountant komen voor de tussentijdse controle en er moest nog van alles en nog wat voor hem klaar liggen. Allerlei specificaties moesten nog worden gemaakt en er moesten ook nog diverse boekingen gemaakt worden, volgens Wouter. Je kunt wel nagaan dat vrijdagmiddag niemand zin had in deze klus.

“Als dan niemand mij vrijwillig wil assisteren zullen we maar moeten loten wie de pineut is”, meldde Wouter nog, in de hoop dat iemand zich vrijwillig zou melden, maar zonder succes. Wouter schreef de namen van de medewerkers op briefjes die hij vervolgens dichtvouwde. Hij deed alle briefjes in een plastic koffiebekertje en liet Lore, een van mijn collegaatjes, een briefje trekken. “Veronique” las Lore de naam op het briefje opgelucht op.

“Shit, heb ik dat weer, en ik wou vanavond nog wel lekker gaan stappen met Arnulf”. Maar goed, de loting had eerlijk plaats gevonden en ik legde me erbij neer dat stappen er vanavond waarschijnlijk niet meer in zou zitten. Hoe het verder ging. Rond een uur of vijf is iedereen, behalve Wouter en ik, verdwenen. Wouter heeft me opdracht gegeven een aantal grootboekrekeningen uit te zoeken, en ik ben dan ook volop aan het werk als rond half zes Wouter vraagt of ik zin heb om wat te eten.

“Lust je Chinees, dan haal ik wel een bak nasi of bami, wat je het liefst hebt”.

“Doe maar nasi”, reageer ik. Even later is ook Wouter verdwenen om wat te eten te halen. Plotseling hoor ik de bel. Het kan Wouter niet zijn, want die heeft een sleutel. Ik kijk via het kijkgaatje in de deur wie er aan de deur staat. Tot mijn verbazing en ook enigszins tot mijn schrik staat die man van de bank voor de deur, hoe heet hij ook al weer, oh ja, Arthur. Ik voel dat mijn hoofd rood wordt als ik de deur voor hem open. “Geert is even weg om wat te eten te halen”, meld ik Arthur met ingetogen stem.

“Dat geeft niets, ik wacht wel even”, zegt hij met een glimlach die alles zegt. Ik word alleen nog maar roder in mijn gezicht en weet me zelf op dit moment geen enkele houding te geven. Nu blijkt wel dat het verschil van de consumptie van een aantal pilsjes een grote invloed heeft op mijn zelfverzekerdheid.

“Als u het niet erg vind ga ik verder met mijn werk”, zeg ik nog schuchter.

“Prima, what has to be done, has to be done”. Tijdens mijn werkzaamheden voel ik gewoon dat Arthur mij met zijn ogen aan het uitkleden is. Ik voel me zeer ongemakkelijk. Eindelijk hoor ik dat de deur van het kantoor met een sleutel wordt opengemaakt. He gelukkig, daar is Wouter. Wouter komt binnen met een tas met Chinees eten.

“He, Arthur, goed dat je op dit tijdstip nog even langs kon komen”, begroet hij Arthur. “Als je zin hebt kun je gerust even mee eten”. Arthur stemt met dit idee in en Wouter ruimt een van de bureaus in als tijdelijke eettafel. Arthur assisteert hem daarbij en ik zie hoe ze elkaar iets toefluisteren. Wat ze precies zeggen kan ik echter helaas niet horen. Het eten schept Geert als een volleerd ober op de papieren borden die hij meegekregen heeft bij de Chinees.

“Wil je saté”, vraagt Arthur me, ongetwijfeld refererend naar de gemorste saté in de V.I.P.-box van K.V. Mechelen waarmee het avontuur toen begon. Ik zie zijn ogen glimmen, maar laat me niet kennen.

“Ja, doe maar, als je maar voorzichtig opdient”.

“Wil je nog wat extra saus”, vraagt Wouter. Ik zie hoe hij oogcontact heeft met Arthur. Wouter moet op de hoogte zijn van wat er vorige week gebeurd is. Ik weet al waar dit naar toe zal gaan, en eerlijk gezegd windt de ontstane situatie mij toch op. Ik voel dat mijn poesje vochtig wordt en dat mijn tepels verstijven.

“Kom laten we eerst wat eten, want ik weet waar jullie naar toe willen, maar ik wil eerst wat eten”, zeg ik dapper. De beide heren grijnzen naar elkaar, maar stemmen er in toe toch eerst te gaan eten. Tijdens het eten voel ik zowel Arthur ’s als Geert ’s hand langs mijn dijen gaan en word ik bloedgeil. Halverwege het eten sta ik bijna op springen en sta ik op.

“Nu wil ik eerst dat jullie mij een lol doen en een leuke strip- show geven”. De beide heren kijken elkaar enigszins verbaasd aan, maar zijn toch bereid mij dit lolletje te gunnen. Het is op zich ook wel grappig om te zien hoe twee eind dertigers, met beginnende bierbuikjes een privé-striptease voor me geven. Als zowel Arthur als Wouter alleen hun slip nog aanhebben zie ik dat hun apparaten al aardig in volume zijn gegroeid. Zeker de, te kleine, slip van Arthur laat weinig meer te raden over.

“Zo, nu willen wij onderhand ook wel eens wat zien”, zegt Wouter. Aangezien zij zo sportief waren om een striptease te geven besluit ik in te gaan op Geert’ s verzoek. Tergend langzaam ontkleed ik me. Eerst mijn rok, vervolgens mijn bloesje. Ik draag alleen nog een tangaslipje en een BH. Nadat ik ook mijn BH heb uitgedaan beginnen de twee heren zich verbaal te roeren. Ik ga op een stoel zitten recht tegenover Wouter en Arthur. Langzaam beweeg ik mijn vingers langs de rand van mijn slipje. Zo nu en dan trek ik mijn slipje iets opzij zodat de beide heren een glimp van mijn schaamhaar zien. Ik zie dat Arthur zijn onderbroek heeft uitgedaan en aan zijn lul aan het trekken is. Wouter heeft zijn hand in zijn broek en maakt wrijvende bewegingen. Ik trek mijn slipje van onderen opzij zodat mijn schaamlippen zichtbaar moeten zijn, en begin mezelf te verwennen. Wouter en Arthur willen nu meer en komen op me af.

“Eh, eh, nu nog niet”, zeg ik streng. De beide mannen gaan weer zitten, maar hebben het zichtbaar moeilijk met hun erecties. Ik doe mijn tangaslipje uit omdat het me in de weg zit. Arthur had natuurlijk al eens gezien dat ik mijn poesje in de vorm van een hartje had geschoren, maar Wouter was duidelijk verrast. Ik begin mezelf nu intensief over mijn kittelaar te aaien. Ik voel een orgasme opkomen en sluit mijn ogen. Plotseling voel ik een tong langs mijn schaamlippen likken. Ik open mijn ogen en zie dat Wouter zich niet in heeft kunnen houden. Ook Arthur is naar voren gekomen en biedt mij zijn lul aan. Ik pak zijn paal in mijn hand en beweeg mijn mond naar zijn stijf staande apparaat. Ik geniet van de tong van Wouter die langzaam in mijn kutje penetreert. Mijn poesje staat nu echt op springen. Ik span mijn dijen rond het hoofd van Wouter om hem nog dichter bij me te voelen en met mijn hand begin ik wild aan de lul van Arthur te trekken. Het orgasme dat ik krijg tintelt door mijn hele onderlijf. Op dat moment voel ik dat, door mijn wilde en harde trekbewegingen, ook Arthur zich niet meer in kan houden en grommend klaar komt. Zijn sperma beland in mijn openstaande mond en over mijn kin. Ik slik zijn geil dankbaar op. Het voelt als een warme rauwe oester, en ik geniet van zijn bijdrage aan het toetje van de maaltijd.

Wouter is met een enorm rood hoofd inmiddels opgestaan en hij wil ook “a piece of the action”. Hij duwt zijn lul tegen mijn nog drijfnatte poesje en begint me voorzichtig te neuken.

“Kom Wouter een beetje steviger mag wel, zo voel ik je maar amper”, kreun ik hem toe. Wouter slaat mijn woorden niet in de wind en begint me nu wild te neuken. Arthur staat op korte afstand toe te kijken hoe Wouter zijn lul met stevige stoten in en uit mijn kutje ramt. Met zijn linkerhand masseert hij mijn borsten en met zijn rechterhand probeert hij zijn lul weer in een erecte toestand te krijgen. Dat laatste lukt al vrij snel want hij fluistert me toe dat hij me tussen een sandwich wil. Sinds vorige week weet ik wat dat is. Ondanks dat het vorige keer toch wat pijn deed stem ik toch in met zijn verzoek op voorwaarde dat hij mijn kontje eerst goed vochtig maakt.

“Geert, stop eens even, Arthur wil ook meedoen”. Arthur begint met veel spuug mijn kontje nat te maken. Hij steekt eerst een vinger naar binnen die zonder problemen wordt opgenomen in mijn aarsje. Met nog meer spuug dringt ook zijn tweede vinger naar binnen. Hij begint wat met zijn vingers in mijn kontje te spelen waardoor mijn sluitspier zich langzaam ontspant. Het doet dit keer absoluut geen pijn en ik geniet van de bewegingen in mijn achterste.

“Ik denk dat je er klaar voor bent”, zegt Arthur. Hij gaat zitten op een van de aanwezige stoelen. Ik ga achterstevoren boven hem staan en druk mijn kontgaatje langzaam tegen zijn stijve pik aan. Heel langzaam begin ik mijn kontje op en neer te bewegen over zijn stijve paal. Eerst voorzichtig alleen zijn eikel, maar omdat het nog steeds heel soepel gaat begin ik mijn kont steeds harder over zijn pik te bewegen. Op een gegeven moment zit zijn lul tot aan zijn ballen in mijn achterste. Nu begint ook Wouter zich er weer mee te bemoeien. Hij duwt zijn lul weer in mijn poesje. Elkaar perfect afwisselend neuken de beide mannen me nu in mijn kont en kut. Het gevoel is voor mij onbeschrijflijk. Het is veel lekkerder dan vorige week. Ik onderga deze dubbele neukbeurt dan ook met het hoogste genot. Wouter staat nu echt op klaarkomen en trekt zijn lul uit mijn kutje. Hij spuit zijn sperma over mijn kutje heen. Het geil druipt naar beneden over de lul van Arthur die, nu hij geen rekening meer hoeft te houden met een lul in mijn poesje, zijn lul hard op en neer begint te stoten in mijn kontje. Ik voel dat zijn lul op springen staat en even later voel ik een warme stroom sperma zijn weg omhoog zoeken in mijn darmkanaal. Na een paar nastoten trekt Arthur zijn lul terug uit mijn kontje. Het sperma druipt uit mijn gat op de stoel. Een fraai souvenir voor degene die zich maandag af zal vragen hoe die witte vlekken op zijn stoel terecht zijn gekomen.

Met brede grijnzen op hun gezichten kleden Arthur en Wouter zich weer aan. Ik ga eerst nog even naar het toilet om de spermaresten van mijn gezicht, kont en poes af te wassen. Inmiddels zijn Arthur en Wouter al bezig om de koud geworden etensresten weg te gooien. Ik kleed me ook weer aan en zie dat het bekertje met de lootjes nog op tafel staat. Om ook nog te helpen met opruimen gooi ik het bekertje achteloos in de prullenbak. Een van de lootjes valt echter naast de prullenbak. Als ik het lootje openvouw zie ik de naam Veronique staan. Na inspectie blijken ook alle andere lootjes te zijn voorzien van mijn naam. Ik kijk Wouter nog eens aan met de lootjes in mijn hand.

“Ja, soms moet je het toeval een beetje helpen”. Ik lach schalks terug. ‘Ik krijg jou nog wel ventje’, denk ik. Het komende weekend heb ik volop de tijd hoe ik Wouter op gepaste wijze terug kan pakken, en wel op een wijze waar zowel hij als ik van zullen genieten.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

Alle gelijkenissen met bestaande mensen of situaties is puur toeval. Dit verhaal werd door de redactie goedgekeurd voor de hele toestand met het gerecht en de voetbalwereld losbarstte

My

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post215

RICK EN ROB

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers wo, oktober 17, 2018 15:12

RICK EN ROB

Ik ben getrouwd met een fantastische man, Arnulf. We laten elkaar helemaal vrij en daar genieten we allebei enorm van. We experimenteren en doen van alles, maar het aller geilste is toch samen uitgaan en zien wat ervan komt. Arnulf kickt er enorm op om mij met een ander te zien vrijen en ik vind het zelf ook het einde om het te doen met een vreemde, terwijl mijn man toekijkt. Maar het loopt ook wel eens anders en dat respecteert hij ook. Een van de keren dat het heel anders liep was afgelopen zomer.

We waren net terug van vakantie en besloten die zaterdagavond nog even uit te gaan. Het was eind juli en broeierig warm. Ik droeg een superkort spijkerrokje en een luchtig kort bloesje, zo’n beetje net niet/net wel doorschijnend, precies genoeg om mijn tepeltjes te laten zien, onder mijn borsten nonchalant in een knoop gestrikt, zodat vanaf mijn navel mijn buik bloot was. Meestal deed ik geen slipje aan als we in zo’n stoute bui waren, maar dit keer besloot ik het wel te doen. Het is altijd een moeilijke keuze. Ik vind het oneindig geil om zonder broekje uit te gaan, maar even goed vind ik het onbehoorlijk liederlijk om het te laten uittrekken als het zo ver komt… Een piepklein zwartzijden slipje werd het.

De procedure is dat Arnulf gaat biljarten en dat ik aan de bar plaatsneem om me ongestoord te laten verleiden als zich een interessante mogelijkheid voordoet. Het was niet overdreven druk die keer en ik kon op mijn gemak een plaatsje uitzoeken achterin de kroeg, aan de korte kant van de bar, waar je in de buurt van de toiletten aardig beschut zit. Het duurde niet lang voordat zich twee mannen meldden. Ze hadden aan een tafeltje gezeten en gezien hoe ik in mijn eentje zat te drinken.

“Laat je man je zomaar alleen zitten?” Niet erg origineel, maar ja, je moet ergens beginnen. Hij zag er niet onaardig uit, maar was zeker al diep in de 40 schatte ik. En zijn vriend idem. Of ik iets wilde drinken? Ja, waarom niet. Zo gingen ze aan weerszijden van me zitten. Rob en Rick, stelden ze zich voor. Ze waren zwagers van elkaar en hun gezinnen waren ergens op een camping. Zij moesten eerder terug voor hun werk – ze hadden samen een eigen bedrijf – en waren die dag op weg naar huis. Ze moesten nog een honderd kilometer en hadden besloten hier even wat te drinken.

Het kon wel wat worden, dacht ik, terwijl we zaten te babbelen en ik zette alvast mijn best beentje voor. Uitdagen is mijn favoriete spelletje. Door mijn benen over elkaar te slaan, eerst aan de ene kant en daarna aan de andere kant, gunde ik ze allebei om beurten een blik op mijn blote dijen. Ondertussen gewoon door keuvelend liet ik mijn rokje steeds verder terugglijden tot het echt niet verder kon. Natuurlijk ontsnapte dit niet aan hun aandacht.

“Het is wel nog steeds benauwd warm”, bond ik op een gegeven moment de kat de bel aan, terwijl ik de bovenkant van mijn bloesje wat verder opentrok. “Dat is altijd de pest, daar kun je je niet op kleden”. Dat was waar, beaamden ze.

“Minder dan je nu aan hebt kan bijna niet,” voegde Rob er olijk aan toe. “Daardoor maak je het anderen weer warm…”

Ik lachte ongedwongen mee. “O ja? Sorry…” Expres overdreven kneep ik de bovenkant van mijn bloesje met mijn vingers dicht.

“Nee, nee, asjeblieft…” Hij stak spontaan zijn hand uit. Zijn vingers waren zacht op de rug van mijn hand. Ik liet zachtjes mijn hand afglijden terwijl ik hem donker aankeek. Het was goed dat hij zich niet meteen terugtrok, zodat hij met zijn vingers losjes om mijn pols de afdaling kon meemaken, langs mijn linkerborstje, waar ik even pauzeerde. Ik zag zijn adamsappel op en neer gaan toen ik nadrukkelijk langs mijn geïrrigeerde tepeltje scheerde, dan verder naar beneden lichtjes afbuigend naar het midden, weer even aarzelend bij de rand van mijn bloesje, om hem dan mee te voeren over mijn licht hijgende blote buik. Al die tijd – het leek een eeuwigheid, maar het waren maar een paar ademloze seconden – bleven we elkaar aankijken. Ter hoogte van mijn navel vernauwde ik even mijn ogen en liet ik het tipje van mijn tong over mijn bovenlip gaan. Hij stelde me niet teleur. Zijn vingers ontspanden zich en ik liet elegant mijn hand wegslippen, zodat hij direct contact kon maken met mijn naakte huid.

“Zo goed?” Vroeg ik zwoel.

“Perfect”, fluisterde hij.

Hij schermde met zijn rug eventueel nieuwsgierige blikken vanuit de kroeg af en ik leunde iets achteruit om ook Rick te laten zien wat er gebeurde. De situatie was gunstig. De barman stond helemaal aan de andere kant van de bar te dobbelen met een paar klanten en zo lang we hem niet riepen voor een drankje liet hij ons aan ons lot over. Bovendien wist ik me vanuit de verte ook nog gedekt door Arnulf, die uiteraard wel wist wat er gaande was en ongetwijfeld ook een oogje in het zeil hield om me voor onaangename verrassingen te behoeden.

Eerst moest ik nu zorgen voor voldoende ruimte voor Rob en daarom legde ik mijn hand losjes op de bar. Hij streelde behoedzaam mijn buik, van de rand van mijn rokje tot de knoop van mijn bloes. Ik voelde hoe de tepeltjes op mijn tietjes steeds harder werden en gaf met bewegingen van mijn buik aan dat hij op de goede weg was. Toen hij weer tegen de knoop botste, die, naar nu bleek, te strak was aangetrokken, nam hij de enig juiste beslissing. Hij maakte de knoop los. Het was verrukkelijk. Toen mijn bloesje van beneden open was, kroop zijn hand er meteen onder.

“Jezus Christus”, hijgde hij toen hij mijn linkerborstje voelde. Eindelijk kon Rick nu ook wat doen. Van de rechterflank voelde ik een tweede heerlijke aanval komen. Twee handen met duizend vingers betastten nu allebei mijn tietjes; ik liet ze graag begaan en stak niet onder stoelen of banken dat ik ervan genoot.

“Jullie maken dit meisje heel geil”, lispelde ik.

Rob was weer de eerste die zijn werkterrein wilde verleggen. Zijn hand gleed onder mijn bloesje vandaan naar mijn benen.

“Even wachten jongens”, zei ik. “Laten we eerst wat te drinken bestellen, anders loopt het in de gaten.”

Ik kon met ze lezen en schrijven. Ze gingen weer netjes zitten en riepen de barman. Zelf gleed ik van mijn kruk af en ging tussen hen in staan. “Even luchten”, pufte ik, “mijn billen zaten zowat vastgekleefd.” Ze konden haast niet wachten totdat de barman weer was terug geslenterd naar zijn oude plekje om te controleren of ik de waarheid had gesproken. Wat een geluk dat er aan die kant van de kroeg helemaal niemand zat, dacht ik, terwijl hun handen onder mijn rokje op verkenning gingen. Dat was natuurlijk de goden verzoeken. Net toen een van mijn mannen aan mijn slipje begon te pellen, zwaaide de deur open en kwam een lawaaierige groep tieners binnen die plaats namen aan de lege tafeltjes achter ons.

Rob vloekte zacht. “Ik was in staat geweest je broekje uit te trekken”, mompelde hij teleurgesteld toen we weer meer of min geordend naast elkaar zaten.

“Ja”, viel zijn zwager hem bij, “dit is wel een afknapper. “Kunnen we nergens anders naartoe?”

Ik voelde instinctief aan dat deze mannen niet in zouden zijn voor een kwartet met Arnulf. “Misschien valt er wel iets te regelen”, opperde ik voorzichtig. Ze waren een en al oor. Ze begrepen best dat ik niet zo maar met twee wildvreemden de hort op kon gaan. “Ik kan er wel tussenuit”, legde ik uit, “maar dan moet mijn man wel weten met wie…”

Het was Rob die met het idee kwam. “En als we nu eens…” Het was simpel en ongelooflijk. “Als een van ons nu eens zijn rijbewijs aan je man in bewaring geeft!”

“Geniaal”, zei ik bewonderend. “Als je dat ervoor over hebt!” Ik zocht oogcontact met Arnulf en wenkte hem.

Toch wel komisch dit. Ik merkte dat de twee mannen heel gespannen waren en dat deed me goed. Ze stelden zich aan Arnulf voor en ik legde uit wat de bedoeling was. De lieverd. Ik wist dat hij een beetje teleurgesteld was dat hij er zelf niet bij kon zijn, maar hij liet er niets van merken. Hij keek grinnikend in Rob ‘s rijbewijs en stak het in zijn zak.

“Zorg goed voor mijn vrouwtje”, zei hij. Toen schoot hem nog iets te binnen. “O ja, ik ga zo naar huis. Dus zet haar straks maar thuis af!” De smiecht zag toch nog een lichtpuntje! Ik begreep hem en knipoogde. Ze waren onder de indruk.

“Een aardige vent”, constateerde Rick en Rob was het helemaal met hem eens.

Het was volle maan, een heldere nacht en buiten was het veel aangenamer dan binnen. Ze voerden me als een trofee mee naar een grote Amerikaanse auto, een Pontiac geloof ik. Het voordeel van die auto ‘s is dat ze een bank voorin hebben in plaats van stoelen en ik kon dus gezellig tussen hen in. Ik wist wel een leuk plekje. Niet ver, een kilometer of drie. Een kunstmatig ontstaan vennetje bij een vroegere zandafgraving. We waren alle drie een beetje gespannen, toch wel, en rookten onderweg een sigaretje zonder veel te zeggen.

Er was niemand. We liepen een eindje, tot vlakbij het water en gingen in het gras zitten. “Kun je hier zwemmen?” Vroeg Rick.

“Ja”, zei ik, “en ik heb er best zin in.”

“Dan zullen toch eerst je kleertjes uit moeten,” glimlachte Rob.

“Dat vertrouw ik jullie wel toe”, zei ik zachtjes en vlijde me achterover. Ik sloot mijn ogen en onderging ik genietend de weldadige handelingen die volgden.

“Eindelijk”, zuchtte Rick toen mijn tietjes werden uitgestald. Ja, eindelijk, dacht ik toen ze mijn blote bovenlijf uitvoerig onderhanden namen. Ze namen er alle tijd voor, goddank, en wisten met hun bedreven vingers en tong mijn smeulende passie weer tot leven te brengen. De eerste kus wisselde ik met Rob, hartstochtelijk en fel. Rick knoopte ondertussen mijn rokje los. Een perfecte timing. Ik rilde van genot toen ik koesterende vingers aan mijn slipje voelde.

“Als je het uittrekt kom ik klaar”, hijgde ik. Zo was het altijd al gegaan en mijn passiegodin stelde me niet teleur. Zodra mijn kutje werd ontbloot sloeg de vlam door me heen. Mijn lijf begon te trillen en ik stootte mijn genotskreetjes uit.

“Jezus, ben jij zo’n snelkokertje?”, vroeg Rob verbaasd.

“Hm…”, kreunde ik, nog na-schokkend, “kan er niks aan doen…”

“De droom van elke man”, zei Rick enthousiast. “Er is niks mooier dan een vrouw te zien die klaarkomt. En nu nog wel voordat we haar kutje zelfs maar hebben aangeraakt!” Ik strekte me uit.

“Er is alle tijd”, lispelde ik. “Onderzoek me maar…”

En dat deden ze, heel minutieus. Hun handen waren goddelijk en ze deden het in fantastisch teamwork. Mijn buik en mijn dijen eerst. Ik wentelde van plezier in het gras, vond het fantastisch dat ze mijn kutje aanvankelijk onberoerd lieten. Mijn verlangen naar de aanraking ervan werd onpeilbaar groot, maar het steeds maar uitstellen ervan was juist het geile. Ik draaide en kronkelde, hijgde en steunde onder de prikkelende vingers, tot het leek alsof ik uit elkaar barstte van ingehouden spanning.

“En nu het heilige der heiligen”, kondigde Rob aan. “De bron van het leven en alle wellust. En deze is wel bijzonder aantrekkelijk…” Hij drukte met zijn handen de binnenkant van mijn dijen een beetje uiteen. “De ingang van een dame zoals het hoort, netjes met een beetje struikgewas. Ik hou niet van een kale kut, jij wel Rick?”

“Mij te kinderlijk”, beaamde deze.

Ik hikte van begeerte toen mijn benen door Rob steeds verder uiteen werden gedreven. “We gaan deze sappige kut de eer bewijzen die ze verdient”, zei hij. Ik hapte naar adem toen zijn vingers koesterend over mijn venusheuvel trippelden. Op hetzelfde moment boog Rick zich over me heen en ik beantwoordde wild zijn kus. Terwijl onze tongen een vurig gevecht aan gingen slipte Rob met een vinger mijn kolkende kutje binnen, waar hij onmiddellijk mijn klitje begon te masseren. Het was de inleiding voor mijn tweede orgasme. Op en neer wippend met mijn billen beukte ik het koele gras onder me, onderwijl met mijn armen om Ricks nek, nog steeds verwikkeld in die hartstochtelijk zoen. Hij liet me niet los, ook niet toen het orgasme kwam. Ik klapte wild met mijn lijf alle kanten op, maar kon me niet uiten, anders dan door mijn nagels in Ricks nek te zetten. Hij liet me pas los toen ik het idee had mijn bewustzijn te verliezen. Met een lange, gierende uithaal beleefde ik het einde van dit geweldige hoogtepunt, waarbij ik mijn voeten in de grond schrap zette en mijn onderlijf naar boven perste. “Godverdegodver”, hijgde ik dankbaar. “Wat enorm lekker.” Ik krabbelde langzaam overeind.

“Wat ga je doen?”, vroeg Rob verbaasd.

“Even afkoelen”, lachte ik. “Wie wil ermee?” Ik liep plagend langzaam in de richting van het vennetje. Brrr, koud! Maar ik liet me niet kennen en liep door. Toen ik tot halverwege mijn dijen in het water stond, draaide ik me om. O ja, ze waren zich aan het uitkleden! “Schiet op, ik heb het koud!” Riep ik en liet me meteen achterover vallen. Het koele water omsloot me en ik bleef lang onder. Toen ik proestend weer bovenkwam was ik ‘erdoor’. Lekker was het nu. En wat ik zag was nog lekkerder. Twee naakte mannen die net het water instapten, hun blote penissen half overeind, wiebelend, begeerlijk… Vlakbij me doken ze ineens onder water. Mijn benen werden gegrepen en ik ging opnieuw kopje onder. Ik greep wild om me heen en vond een lul. Nog steeds onder water begon ik er meteen aan te trekken. Ik liet niet los en toen ik weer bovenkwam bleek het Rick te zijn. We stonden tot onze dijen in het water. Ik zakte op mijn knieën, opende mijn mond en liet de half stijve pik naar binnen glijden. Pijpen in het water! Zo had ik het nog nooit gedaan. Rob kwam op zijn hurken achter me zitten en klemde zijn benen om me heen, zodat zijn piemel net boven mijn billen recht omhoog tegen mijn rug drukte. Terwijl ik Rick deskundig pijpte, schuurde Rob zijn lul hard tegen mijn kont en rug. Het was grandioos!

Ik besloot dat Rick me het eerst mocht neuken. Ik stond op, pakte zijn nu keiharde staaf en drukte hem tussen mijn benen. Hij ging even door zijn knieën en ik voerde zijn eikel naar binnen. Heerlijk! Ik sloeg mijn armen om zijn hals en wipte mijn benen om zijn middel. Terwijl Rob mijn billen ondersteunde, begon ik op zijn apparaat te wippen. Dit was lekker! Steunend en kreunend begonnen we aan onze tocht naar een bevrijdende climax, aangemoedigd door Rob. Rick bleek een bedreven minnaar. Diep pompend in mijn gulzige kut wist hij al gauw opnieuw mijn passieremmen los te gooien. Toen ik door genot overvallen achterover tuimelde, ving Rob me keurig op. Rick richtte zijn kanon op me en ik sperde mijn mond wijd open. Met een enorme kracht spoot zijn sperma op mijn gezicht uiteen. Goddelijk, zonder meer!

Begrijpelijk dat Rob nu ook zijn aandeel opeiste. Op mijn handen en knieën kwam ik net mijn billen boven water uit en zo nam hij me. Met zijn handen om mijn tieten en zijn heerlijke strakke lul stampend in mijn binnenste. Ik gaf nog één keer alles. En uiteraard kwam ik weer, want je weet ik ben een snelle. Hij ging onverdroten door, wat zijn goed recht was natuurlijk. Soms hapte ik water, maar het was fantastisch. Eindelijk kwam hij, met lange stralen over mijn rug.

Het was voor ons alle drie een geweldige ervaring geweest. We liepen terug naar de kant en zaten daar nog even na te praten, met een sigaretje. Het was inmiddels twee uur geworden. Waren we zo lang bezig geweest? Het leek minder dan een uur, maar het was langer. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt! Om half drie liepen we terug naar de wagen, weer aangekleed zoals we waren. Hand in hand, als goede vrienden.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post206

BONDGENOTEN

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers do, juli 19, 2018 13:26

BONDGENOTEN

Hallo allemaal, mijn naam is Lore, ik ben veertig jaar en werk bij een bedrijf met zo'n negenhonderd andere mensen. Een paar maanden geleden zat ik in de kantine toevallig bij een nieuwe collega die er pas twee weken werkte. Hij was behoorlijk groot en stevig en hoewel zo'n jaar of vijftien jonger, mijn fantasie ging vrij snel haar eigen gang. Ik fantaseerde steeds vaker over hoe het met hem zou zijn zonder dit uiteraard tegen mijn man te vertellen. Deze merkte echter tot zijn genoegen dat ik de laatste maanden toch wat vaker in 'the mood' was. Iedere keer als ik seks had met mijn man moest ik echter aan hem denken en bij alles wat we deden deed ik net of ik het met hem deed. Ondertussen probeerde ik op het werk mijn collega te ontlopen omdat ik mij toch wel schaamde dat hij me zo opwond. Gelukkig was het een groot bedrijf en zagen we elkaar niet al te vaak, meestal alleen als we elkaar toevallig op de gang tegen kwamen. Ik had blijkbaar ook op hem indruk gemaakt want hij probeerde altijd in mijn ogen te kijken en te lachen als ik hem tegenkwam. Op deze manier werd de seksuele spanning die er al vanaf het eerste moment was steeds hoger opgevoerd. Ik had alleen nooit gedacht dat het echt tot een ontlading zou komen, maar dat gebeurde dus toch.

De woensdag voor Hemelvaart hadden we namelijk een bedrijfsfeestje. Daar mijn man geen tijd had om te komen was ik er dus in mijn eentje. Bovendien was ik een van de eerste en was het dus nog erg leeg. Ik ging bij een paar mensen in de buurt van een tafel staan en nam wat te drinken. Het begon langzaam drukker te worden en opeens zag ik ook hem in de deuropening staan. Hij zag er fantastisch uit in zijn eigen outfit in plaats van die suffe bedrijfskleding. Dit had wel gevolgen voor mijn hormoonhuishouding want ik voelde dat ik natter werd tussen mijn benen. Ik besloot hem maar een beetje te ontwijken, maar kon niet helpen af en toe zijn kant op te kijken. Hij had dit duidelijk door en na een tijdje kwam hij naar me toe lopen. Ik wist niet wat ik moest doen maar de spanning groeide met iedere meter die hij dichterbij kwam.

Hij begroette me vriendelijk en ik groette terug. Ik was ontzettend zenuwachtig en ook hij leek te beseffen wat er vroeg of laat toch zou gebeuren. Het gesprek stelde dan ook weinig voor. Na een tijdje trok hij echter de stoute schoenen aan en zei dat hij mij heel erg aantrekkelijk vond en sinds onze eerste ontmoeting vaak aan me had moeten denken. Voor ik er erg in had zei ik dat ik dezelfde gevoelens had over hem. Ik schrok ervan maar toen hij voorstelde om een rustigere plek op te zoeken om wat stoom af te blazen won mijn geilheid het van mijn verstand. We gingen naar een van de kantoren ruim buiten het feestgewoel. Eenmaal binnen begonnen we gelijk te zoenen.

Ik genoot van zijn stevige handen over mijn lichaam en protesteerde dan ook niet toen hij mijn jurkje omhoog begon te schuiven en met zijn hand over mijn kruis begon te wrijven. Met zijn andere hand bevrijdde hij mijn borsten en zijn mond bewoog nu naar mijn tepels. Deze stonden al stijf en hij begon ze langzaam te likken en te kneden. Na allebei mijn tepels te hebben gelikt tilde hij me op en legde me op het bureau. Hij zakte door zijn knieën, schoof mijn slipje opzij en begon me tergend langzaam te likken. Bij iedere aanraking ging een siddering door me heen en hij merkte dit ook duidelijk. Na even zo gelikt te zijn trok hij mijn slipje uit en begon nu echt te beffen. Of hij nou zou goed was of dat ik zo verschrikkelijk geil was weet ik niet maar ik was nog nooit zo lekker gelikt ik kwam dan ook vrij snel klaar, maar hij likte gewoon door. Ik had het niet verwacht maar het was te lekker om er tegen in te gaan. Ik werd al heel snel weer bloedgeil. Hij voelde dit perfect aan en stond op. Hij liet zien broek zakken zodat ik zijn stijve pik kon zien. Hij was niet bijzonder groot, gewoon normaal maar dat maakte mij niks uit. Hij tilde me op en liet me over zijn pik zakken. Zijn handen onder mijn kontje en voor de rest hing ik op zijn pik die daardoor heerlijk diep in mijn kutje zat.

Hij is behoorlijk stevig en ik ben nogal klein van stuk en dat is waarschijnlijk de reden dat hij dit gewoon volhield. Ik genoot van iedere stoot die hij gaf. Hij begon steeds meer te schokken wat zijn bewegingen wat ongecontroleerd maakte maar die via zijn pik mij een heerlijk gevoel gaven. Toen voelde ik hem verstijven en zijn warme zaad mijn kut in spuiten. Dit gevoel bracht mij weer tot een orgasme. Nagenietend zat ik op zijn slapper wordende pik en tongden we heftig.

We fatsoeneerden ons en spraken af dat we geen verplichtingen hadden ten opzichte van elkaar en geen relatie wilde en wel zouden zien hoe het ging lopen. Gisteren kwam ik hem onverwacht weer tegen. We keken elkaar aan en lachten naar elkaar en ik weet zeker dat we allebei het lot een handje zullen gaan helpen. Zonder woorden weten we dat we de spanning lekker laten oplopen om dan spontaan en onverwacht elkaar kunnen laten genieten. Heerlijk om te weten dat je een leuk betrouwbare seksuele bondgenoot hebt zonder verplichtingen.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post141

NACHTTREIN

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 03, 2018 14:28

NACHTTREIN

Arnulf riep dat ik op moest schieten. Hij had gemakkelijk praten. Ik was net lekker aangekleed. Sexy, strak jurkje. Nieuw slipje. Mijn lippen fel rood opgemaakt. En dan gaat hij door de stof van mijn jurk aan mijn tepels sabbelen. In no-time droop mijn kut en moest ik een nieuwe slip aandoen. Nu roept hij weer. Dan maar geen slip. Ik heb er genoeg in de koffer en voor de nachttrein naar Zwitserland kan ik wel even zonder.

We zouden slapen in een cabine met 6 bedden. Ik was bang voor allerlei vreemde mannen, maar daarnaast ook opgewonden. En het feit dat ik onder mijn, nu te korte, jurk niets aan had, maakte het alleen maar erger.

Toen we in de trein kwamen bleek dat wij de bovenste bedden hadden. Op de middelste bedden lag aan beide kanten al een man. Arnulf kroop op 1 van beide bovenste bedden terwijl hij het grote koffer omhoog tilde. Ik hielp hem met mijn beautycase. Ik kon er moeilijk bij dus ik ging op het onderste bed staan en drukte me tegen de bedden aan. Ik tilde de case op het bed bij Arnulf en toen voelde ik het.

Ik was uit evenwicht en viel achteruit. Maar plotseling voelde ik een sterke arm om mijn heup. Ik schrok. Ik voelde de hand op mijn naakte huid. De jurk was omhoog geschoven en liet mijn billen vrij. Ik verkrampte. De hand kneep stevig in mijn billen. En ik voelde een vinger door het toefje schaamhaar gaan. O, nee, natuurlijk kan hij nu ook mijn poesje zien. De vinger gaat omlaag en glijdt over mijn clit. Ik sluit mijn ogen en probeer gewoon te doen tegenover Arnulf. Twee vingers glijden tussen mijn lippen en ik kan bijna niet meer. Om te voorkomen dat ik gil, trek ik snel Arnulf's rits open en ik trek zijn lul uit zijn broek. Zonder iets te zeggen zuig ik hem in mijn mond. Arnulf ligt met open mond naar me te kijken. Ik zuig snel op en neer. Mijn rode lippenstift laat duidelijke sporen na op zijn lul. Ik kreun om zijn lul en ik zie dat Arnulf begint te begrijpen dat er iets gebeurt onder zijn bed. Hij buigt voorover en kijkt over de rand. Zijn lul wordt nog harder als hij ziet dat ik tegen het bed wordt getrokken en een vreemde vent met zijn vingers in zijn vrouw zit.

Die vreemde vent trekt zijn vingers iets terug en hij begint mijn sappen over mijn anus te verspreiden. De top van zijn vinger dringt even naar binnen en gaat dan weer naar buiten. Hij maakt me alleen geiler. Het maakt me niet meer uit wat er gebeurt. Dan trekt Arnulf zijn lul terug uit mijn mond. Hij duwt mij van het bed weg. De ander man laat me ook naar achter vallen. Dan wordt ik plotseling opgevangen. Ik voel een mannenlichaam tegen mijn rug. Hij grijpt mijn tieten en houdt me zo omhoog. Hij trekt aan mijn tepels en laat me daarmee verder zakken. Ik voel iets hards tegen mijn billen. Het glijdt tussen mijn billen op zoek naar mijn anus. Ik voel de eikel tegen mijn donkere gaatje. Plotseling laat iedereen me los en ik val achteruit. De eikel dringt bij me naar binnen. Ik val verder. Het lijkt op een uur en een meter voordat mijn billen tegen de buik van die vent aan vallen. Hij stapt achteruit. Ik hang willoos op zijn paal. De andere vent stapt ook uit bed. Zijn lul is ook hard en groot. Hij richt hem op mijn kutje en met een enkele stap luit hij mijn trillende lijf op tussen twee sterke mannen. Zijn lul glijdt zonder problemen mijn kut in.

Dan staat Arnulf naast me. Hij heeft mijn lippenstift in zijn handen.

“Als je je gedraagt als een slet moet je er ook uitzien als een slet. Hij stift mijn lippen weer vol-rood. Als hij weg stapt, drukt de vent voor me zijn mond op die van mij. Zijn tong dringt gelijk diep naar binnen en ik ga er op zuigen. Onze lippen glijden over elkaar en als hij even terug trekt, zie ik hoe zijn halve gezicht onder de rode vlekken zitten. Ze zijn beiden druk bezig een wedstrijdje te doen wie het diepst bij me naar binnen kan. Iedere stoot lijkt een centimeter dieper in mijn hete lijf te dringen. Dan begint de man voor me te grommen. Ik voel zijn lul nog harder worden. Hij trekt zijn lul uit mijn kut en pakt mijn haar. Maar voor hij mijn mond naar zijn lul kan trekken, smeert Arnulf nog meer lippenstift over mijn lippen. Door de snelheid zit het volgens mij op meer dan alleen mijn lippen.

Ik sluit mijn lippen om de lul van de vent. Ik neem alleen de eikel in mijn mond. Net op tijd. Hij komt hard in mijn mond. Zijn zaad spuit diep in mijn keel. Ik moet kokhalzen, maar houdt mijn geile, rode lippen om zijn staaf gesloten. Eindelijk stopt hij. Ik lik de eikel schoon mijn tong. Pas als hij slap begint te worden open ik mijn mond. Ik glimlach als ik de rode cirkel net onder de rand van de eikel zie zitten.

Dan trekt de andere vent zijn lul uit mijn kont. Ik draai me om. Arnulf zit gehurkt naast die harde lul. Die is groter dan ik ooit heb gezien. Ik ben verbaasd dat die in mijn kont paste. Dan tekent Arnulf een cirkel om de lul van die vent. Helemaal bij de basis.

"Vero", probeer die rand maar eens te raken met je lippen." zegt hij. Hij stift nog even mijn lippen zodat goed zichtbaar wordt hoever ik kom. Ik neem de eikel voorzichtig tussen mijn lippen. Maar daar moet die vent niets van hebben. Net als hij mij op zijn staaf liet vallen, gaat hij ook nu voor de snelheid. Hij stapt vooruit. Ik stap achteruit. Maar daar is de deur van de cabine. Ik kan niet verder. Ik sta met mijn naakte kont tegen het raam in de deur geduwd. En hij neemt nog een stap. Zijn lul glijdt in mijn mond. Hij trekt mijn hoofd omhoog zodat ik hem aankijk. Maar ook zodat de mond en de keel op een lijn zitten. Dan glijdt hij mijn keel in. Ik wil kokhalzen, maar dat kan niet. Ik wil ademhalen, maar dat lukt ook niet.

Dan voel ik mijn neus tegen zijn schaambeen. Mijn lippen sluiten zich helemaal om de basis van zijn lul. Ik voel me nu alleen trots. Ik slik. En nog een keer. Mijn keel masseert zijn lul. En dan wordt die nog dikker. Het voelt alsof mijn hals zelfs dikker is geworden. Ik voel zijn zaad helemaal door zijn lul schieten. Vanaf de basis waar het mijn lippen strakker om zijn lul laat klemmen. Door de onderkant van zijn lul voel ik het langs mijn tong glijden. En dan schiet het zo mijn slokdarm in. Ik lieg niet als ik het in mijn maag voel spuiten. Ik krijg het benauwd. Hij blijft maar doorspuiten. Maar vlak voordat ik wegraak, slinkt zijn lul plotseling en hij trekt hij hem terug. Hij is helemaal rood van mijn lippenstift. Arnulf kus me op mijn mond.

"Ik wist wel dat mijn geile teefje het aankon."

Ik knik alleen maar. Arnulf en de twee mannen klimmen in hun bed. Ik wil ook omhoog naar dat van mij.

"Nee," zegt Arnulf. "Veel te lastig. Als één van ons nog een keer wil, kun je beter in het onderste bed klaar liggen."

Ik knik en ga in het onderste bed liggen. Ik kan de man in het bed onder Arnulf zien liggen. Zijn lul is al weer langzaam aan het groeien.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post113

EEN MAN, MEERTJE, MOTO EN CORSICA

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers di, april 10, 2018 19:41

EEN MAN, MEERTJE, MOTO EN CORSICA

Ik geniet een heerlijke vakantie op Corsica, het is nog buiten de toeristenperiode, en dus lekker rustig. Ik ben er al een weekje en al heerlijk ontspannen. Vandaag wil ik een motor gaan huren, om eens lekker over het eiland te toeren, heerlijk, zonder helm met de wind door de haren. Een erg fleurig luchtig gebloemd kleedje dat lekker opwaait als ik snelheid maak. Tussen de te huren motoren staat ook een oude Harly, zo’n ouderwetse met van die zweefzadels, als je daarop rijd voel je de motor door je hele lichaam trillen, en dat geeft de ultieme kick. Ik heb al aardig wat kilometers gereden, en vind het tijd voor een terrasje. Als ik daar zit te genieten van een heerlijke ijskoffie wordt mijn blik getrokken door een prachtige man.

Je komt op het terras toelopen met de zon in je rug, en door je lichte witte shirt zie ik de heerlijke contouren van jou lichaam je ziet er lekker gespierd uit, mijn hart slaat over, wat een heerlijke man, je lijkt wel een droom, en ik wil je beminnen. Jou blik valt op de Harly, je kijkt er vol interesse naar, en ik zeg je dat je wel een stukje achterop mag, je kijkt me aan, lacht en knikt, het lijkt je heerlijk. Eerst drinken en babbelen we nog wat jij heet Arnulf en ik vind jou een erg erotische man., en dan stap je achterop. Hm… Je ruikt lekker, en je pakt me stevig vast, ik voel jouw stevige armen om mijn heen. We toeren door de binnenlanden, en ik zorg er voor dat de motor hoog in de toeren draait, ik voel de motor flink trillen in mijn kruis en kont, hm…, en ik weet dat dat bij jou niet anders is. De wind streelt mijn dijen en mijn kruis. Je pakt me nog steviger vast, en ik voel je harde borst tegen mijn rug. Je begint me over mijn borsten te aaien, aan mijn oorlel te knabbelen, en zegt dat je zo geil wordt van die trillingen in je kruis.

Als antwoord geef ik een paar keer stevig gas. Hm…, je kreunt in mijn oor en je handen gaan op onderzoek uit, en vinden, in mijn string een paar natte lipjes. Dan zeg je dat je een rustig plekje wil zoeken, om even samen lekker te spelen. Ik ga met mijn hand naar achteren, en voel door je strakke spijkerbroek aan je kruis, je bent al heerlijk hard, ik knoop je broek los en haal die heerlijke harde pik van je er uit, hm…, jij bent er helemaal klaar voor. We stoppen op een beschut plekje bij een klein meertje. Als ik in jouw broeierige ogen kijk wil ik je zoenen, onze tongen spelen een opwindend spel, en ik wordt altijd erg geil van lekker tongen, onze sappen vermengen zich, en ook jij kreunt van genot. Je duw jouw stijve tegen mijn kruis, en voel de hitte, en begin je heerlijke stevige billen te masseren, hm… wat hou ik daar van. Ik leun nu tegen de motor en jij begint mijn jurk los te knopen, hm… mijn borsten met harde tepels ontbloten zich. Ik zie je verlekkerd kijken en ik wordt daar nog natter van, je neemt mijn harde tepels in je mond, hm… heerlijk, dit zou ik uren kunnen volhouden zo lekker, maar je vingers knopen door, en je laat mijn jurk nu op de grond glijden.

Ik sta nu alleen nog in mijn string, en omdat dat zeiknat is laat ik die ook van mijn billen glijden, je kijkt bewonderend naar mijn prachtige poesje. Hm… je wilt mijn poesje likken en mijn sappen proeven, maar je zal geduld moeten hebben. Ik wil nog even genieten. Ik doe jouw shirt uit en er komt een heerlijke gespierde borst partij te voorschijn, ik kus je borst en zak langzaam naar beneden, je tepels worden al hard en ik zuig er heerlijk aan, oh… wat ben jij lekker zeg. Ik daal verder naar beneden, mijn tong langs je navel tot het randje van je broek, ik kijk even naar boven om te zien hoe jij geniet, dan knoop ik je broek open. Er komt een zwarte strakke boxer tevoorschijn heel geil met al die contouren zo, ik laat je spijkerbroek langzaam over je billen naar beneden glijden. Ik kus die harde bobbel in je boxer en lik er speels aan, je zegt.

“Je maak me gek mm…” Met mijn tong langs het randje van je boxer kom ik steeds dieper ik voel nu met mijn tong je eikel, een heerlijk gevoel en ik verlang er naar om hem in mijn mondje te nemen. Met mijn tanden trek ik je boxer uit en moet oppassen dat ik geen draai om mijn oren krijg van je pik, zo hard is hij. Mm… je ziet er heerlijk uit lekker glad. Ik begin je ballen te likken en kom zo zachtjes omhoog langs jouw staaf, tot ik bij je eikel beland en neem deze heel langzaam dieper en dieper in mijn mondje. Ik kreun er bij, wauw wat vind ik dat lekker zeg ik sabbel en zuig er aan. Je trekt me langzaam omhoog, en begint mijn schaamstreek, dijen, zachtjes te kussen, en je geeft kleine likjes. Jou handen masseren mijn billen, en slaan daarbij geen plekje over. Ik geniet hier erg van, en je ziet mijn poesje steeds natter worden. Een druppelt glijdt langs mijn dijen naar beneden. Je proeft er aan en likt haast alles op, hm… heerlijk. Je kom nu steeds dichter bij mijn poesje, en je lik nu mijn heerlijke lipjes. Hm…, ik voel de wellust trillen door mijn billen, hm… wat ben je toch een lekkerding. Je hebt mijn klitje gevonden en je begint er heerlijk op te zuigen, ik geniet met volle teugen, en als jij ook nog twee vingers tussen mijn hete lipjes laat glijden kreun ik luid, en zeg dat ik je harde pik wil voelen.

Ik ga op handen en knieën zitten, en vraag je mij te nemen, om jouw pik in mijn hete kut te rammen en met jouw ballen tegen mijn billen te stoten, hard stevig en snel, ik hunker naar een orgasme en ik wil je zaad in mijn kut ontvangen. Je voldoet graag aan mijn verzoek, je kniel nu achter mij en bewonder mijn prachtige achterwerk, je richt jouw harde pik en wrijf met je eikel over mijn lipjes en klitje. Ik duw mijn kont naar achteren, en kreun dat je me nu eindelijk moet neuken. Je stoot hem in een keer tot aan jouw ballen in mijn hete kut, en begin me stevig te neuken. Je neemt mijn billen in jou handen en verhoogt het tempo. Ik kreun dat ik het niet meer houd en ga komen. Ook jij voelt je ballen koken, en sta op spuiten, ah… ha… ah, hm… mm… wat heerlijk. Je spuit mijn hete kut vol met jouw zaad en blijft nog even genietend nastoten. Dan rollen we om en beginnen lekker nagenietend te tongen.

Hm…, dat was heerlijk. Voor het verfrissen, besluiten we een duik in het meertje te nemen… En daarna… hm…, we blijven vast nog even bij het meertje, en we hebben beide ook nog twee weken tegoed op het hete Corsica.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal? • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post79

GEERTRUI

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers di, maart 27, 2018 14:50

GEERTRUI

Wij worden al lang door onze vrienden voor gek uitgemaakt dat we nog steeds in onze woonboot wonen.

“Je kan met die lage rentestand toch veel beter iets kopen” hoor ik steeds meer om ons heen. Dus Arnulf en ik waren overstag gegaan en hadden ons bij een makelaar ingeschreven voor een koophuis. Vandaag gaan we er drie bekijken. We melden ons ‘s middags bij het kantoor en het meisje van de receptie vraagt ons of we even willen wachten. Er komt een blonde schoonheid in zakelijk mantelpakje op ons af die zich voorstelt als Geertrui, en zegt dat ze ons vanmiddag de huizen zal laten zien. Ik zie Arnulf geïnteresseerd naar haar kijken, het is dan ook echt een geweldig geil stuk. Ik schat haar begin dertig, hel blauwe ogen en ze heeft het lichtblonde haar opgestoken, ik vermoed dat het, als ze het los heeft, heel lang is. Ze heeft een lome, geile manier van lopen met brede wiegende heupen; stapt heel zelfverzekerd op haar naaldhakken maar heeft toch ook weer geen kouwe kak. Ik krijg van Arnulf een vette knipoog als ik achter in haar kleine autootje stap en hij voor naast haar kruipt. Ze kent heel goed de weg in Antwerpen en scheurt door de meest kleine straatjes. Ik kijk van achteren steeds naar Arnulf en zie dat hij z’n ogen niet van haar af kan houden ze heeft zich zwaar opgemaakt, felrode lippen en erg veel oogschaduw. De eerste twee huizen die we bezoeken zijn niks, daar gaan we snel doorheen. Ik zie tijdens de bezichtiging dat Arnulf steeds probeert haar kwassie per ongeluk aan te raken, zij kijkt hem dan vluchtig aan en Arnulf beantwoord dat met z’n liefste glimlach. ‘Hij is haar aan het inpakken’ denk ik bij mezelf. Ik krijg trouwens steeds meer de indruk dat Geertrui zelf ook hevig gecharmeerd is van deze tien jaar jongere knul. Ze draagt geen trouwring zie ik, maar dat zegt niets meer tegenwoordig.

“Nou, Veronique”, zegt ze, “dan gaan we nu naar ons laatste huis, het staat al een tijdje in de verkoop, de bewoners zitten momenteel in hun tweede huis in Portugal dus we hebben het rijk alleen en we kunnen de boel rustig bekijken”. We komen de woning binnen en ik zie onmiddellijk dat het van een paar echte liefhebbers is. Overal hangen geile posters met mooie meiden, op tafel ligt een stapel Play Boys en Hustlers. De woning is nogal hoerig ingericht.

“Het lijkt wel een bordeel” laat ik me ontglippen. We zien veel donkerrode en zwarte muren, goud, spiegels en pluche.

“Daar moet je doorheen kijken Veronique,” zegt Geertrui, “ik ken een aannemertje die dat in een mum van tijd mooi strak wit maakt. We stappen de slaapkamer binnen en Arnulf roept, “Jezus, wat is dit geil!”

Geertrui lacht hard en knijpt hem in z’n kontje. Ze zegt met de armen wijd gebarend “mooie ruimte toch, valt echt heel wat leuks van te maken hoor”. Het is inderdaad heel bijzonder, overal spiegels, zelfs boven het bed een paar. Aan het voeteind van het bed staat een grote TV met video recorder. Geertrui loopt naar een grote spiegelkast, schuift de deur open en zegt “lekker veel kastruimte ook!”

Inderdaad het is een ruime kast en we zien naast kleren ook een plank met een verzameling dildo’s, een paar planken met SM attributen, een verzameling heftige video films en een hele stapel seksblaadjes.

“Even het waterbed proberen” zegt Arnulf. Terwijl hij er lachend op gaat liggen grijpt hij de afstand bediening van de TV en zet de video aan. Ik kijk vragend naar Geertrui of ze er geen bezwaar tegen heeft maar Arnulf kan geloof ik in haar ogen al geen kwaad meer doen. De TV floept aan en kennelijk zat er een geile seks video in de recorder want er komt een heftige pijpscene op het scherm. Tegelijkertijd blijkt dat er in vier hoeken van de kamer een geluidsbox staat want er komt vanuit alle hoeken van de kamer een fantastisch geil steunen en gekreun. Dat enorme stereogeluid windt mij geloof ik nog het meeste op en ik voel me nat worden in m’n broekje. Geertrui is aan de andere kant van het bed gaan zitten en kijkt gebiologeerd naar de neukscène die zich nu op het knotsgrote beeldscherm afspeelt.

“Nou,” zeg ik bewonderend, “de huidige bewoners houden er wel van”.

“Ja, gek hè Veronique, dat had ik helemaal niet achter ze gezocht, het leek zo’n degelijk stel” zegt Geertrui.

“Schuif is een beetje op, dan kan ik er bij” zeg ik tegen haar en ze schuift wat dichter tegen Arnulf aan terwijl ik naast haar op het deinende bed ga liggen. Ik zie dat Arnulf een enorme bobbel in z’n broek heeft en ik buig me over Geertrui heen om hem daar even aan te raken. Dan vraag ik.

”Zit het strak schat?” We lachen alle drie en kijken naar de film. De hoofdrol speelster heeft wel iets van Geertrui, lang blond haar en siliconen borsten. “Kijk jij ook wel eens naar dit soort films” vraag ik nieuwsgierig aan Geertrui?

“Nou, m’n vriend huurt wel eens wat bij de videotheek” antwoord ze.

”Er is dus een vriend concludeer ik”, maar dat is niet verwonderlijk want als zo’n super spetter zonder moet zitten weet ik het niet meer.

“Wil jij niet naast je vriend zitten Veronique?” vraagt ze maar ik antwoord, “nou Arnulf vindt dit ook heel leuk hoor, zo te zien.”

“Je bent dus geen jaloers type” zegt ze.

“Meestal niet” zeg ik en ik zie dat ze, als reactie daarop voorzichtig Arnulf ’s gulp open ritst.

“Je moet hier echt wat ruimte hebben hoor schat”, zegt ze “want dit doet vast pijn?” Arnulf grijnst en geeft haar een kusje. Ze maakt haar opgestoken haar los en ik zie tot m’n genoegen dat ze inderdaad prachtig lang blond haar heeft. Wat is het een schoonheid! Ze laat haar hand een tijdje op Arnulf ’s natte kruis liggen, Arnulf gaat relaxed liggen met z’n handen onder z’n hoofd alsof hij wil zeggen ‘kom maar op Geertrui, verwen me maar’ En dat doet ze dan ook want ze maakt nu ook z’n riem los, schuift z’n slip naar beneden en haalt z’n pik er uit.

“Niet slecht zegt ze bewonderend!”

“Heb je veel ervaring dan?” Vraag ik en ze antwoord dat ze de laatste twee jaar geregeld met haar vriend paren clubs bezoekt.

“En daar heb ik er heel wat gezien en gehad hoor, schat!” Zegt ze lachend. De film gaat door en het neukende paar op het scherm bereikt weer een spetterend hoogtepunt; de kamer is vervuld van gehijg en schreeuwend klaarkomende mensen.

”Ik word daar toch altijd zo opgewonden van” zeg ik “sorry hoor, maar ik moet ook even iets los maken”

“Tuurlijk hoor” zegt Geertrui, ze trekt zelf haar rokje al omhoog. Ik zie dat ze een string draagt die ze met haar vinger al wat opzij geschoven. Ze heeft haar kut niet geschoren, alleen de bikini lijn. Ze heeft heel dik fel blond schaamhaar wat als een tapijtje keurig strak op haar venusheuvel ligt. Vast ook geblondeerd, denk ik. Als ik nog beter kijk zie ik piercings in haar schaamlippen met een zilveren kettinkje er tussen; ook in haar navel en enorme tepels blijkt later een piercing te zitten. Arnulf laat zich heerlijk verwennen want Geertrui is hem ritmisch en heel rustig aan het aftrekken. Ik maak het kettinkje in Geertrui ’s kut los en help haar de string uitdoen. Ze begint onmiddellijk zichzelf te vingeren en ik help haar daarbij. Nu vinger ik mezelf ook met de ene hand terwijl ik met de andere hand Geertrui in haar kut meehelp. Dan komen de laatste heftige orgasmes op de video en begint de aftiteling. Nu dat geile geluid wegvalt lijkt het wel of de betovering ook even verbroken is. Onze handbewegingen vallen stil, we kijken elkaar verbaast aan als willen we zeggen. ‘kijk ons hier nou eens liggen…’ Ik kijk om me heen, zie onszelf in al die spiegels terug en moet grijnzen. Ik vraag aan Geertrui of ze dit allemaal wel kan maken en of ze er geen last mee krijgt maar ze antwoord dat de bewoners voorlopig nog in Portugal zitten.

“Als we alles weer goed opruimen kraait er geen haan naar” zegt ze lachend. Arnulf is de eerste die ongeduldig wordt en hij vraagt of hij soms een andere video moet opzetten. Ik zeg, “nou, wat mij wel lekker lijkt is om alleen het geluid aan te hebben en het beeld af te zetten, want dat leidt mij toch maar af”. Arnulf spoelt terug, zet hem weer aan en maakt het beeld zwart. Intussen helpen Geertrui en ik elkaar bij het uitkleden en wat een metamorfose voltrekt zich voor mijn ogen, onder dat zakelijk mantelpakje blijkt daar een ‘Love Doll’ onder te zitten. Wat een heerlijk lichaam komt er tevoorschijn, ze ligt waarschijnlijk vaak op de zonnebank want ik zie geen streepje wit! En wat een enorme tieten zeg, ik vermoed dat ze er ook wat aan heeft laten doen maar durf het niet te vragen. Arnulf is inmiddels ook helemaal uit de kleren en masseert Geertrui ’s heerlijke borsten terwijl z’n mond haar harde linker tepel gevonden heeft. Ze geniet er van! Ik loop naar de wandkast en zoek uit de collectie een mooie, geile dildo. Ik kijk achter me en zie Geertrui op haar knieën voor Arnulf liggen met zijn harde pik in haar mond. Ze begint hem vakkundig te pijpen, nou dat heeft ze vaker gedaan, dat is duidelijk. Ik zie rode lippenstift vlekken op Arnulf ’s lul verschijnen en dat maakt me heel erg geil. Ik streel haar prachtige achterwerk, het is echt kolossaal, mooi rond en heel bruin, daar hou ik van. Nu kom ik op ineens op heel ander idee. Ik heb namelijk ook een voorbind dildo zien liggen en ik heb ineens een ontzettende behoefte om haar van achteren ruw te berijden.

Ze kreunt zachtjes van genot als ik hem naar binnen schuif en gaat enthousiast door met het pijpwerk op Arnulf ’s stijve leuter. En op de achtergrond hoor ik maar steeds de hijgende geluiden van de video. Ik hang over haar rug, neuk haar met forse stoten en grijp met beide handen om haar lichaam om haar borsten te zoeken. Als ik die eenmaal gevonden heb weeg ik ze op m’n handen heerlijk, wat een geile prammen! Over haar heen zie ik Arnulf met een gelukzalige glimlach op z’n gezicht; hij heeft het zo naar zijn zin en ik ben blij voor hem. Ik kijk om me heen in alle spiegels en zie dat we er prachtig bijliggen. Het zou me niets verbazen als de bewoners hier boven ons ook nog ergens een camera hebben gemonteerd om hun eigen vrijpartijen te filmen. Ik kan echter niets ontdekken. Ik vind dat langzamerhand tijd wordt dat ik ook een beetje verwend word en laat dat merken door van Geertrui af te klimmen en naast Arnulf te gaan liggen. Geertrui begrijpt de hint, en zoekt met haar fel opgemaakte mond mijn zeiknatte kutje terwijl ze Arnulf ’s pik verder met haar hand verwent.

Arnulf weet wat beters en neemt mijn oude plaats in en duwt z’n stijve lul diep bij haar naar binnen. Ik kan vanuit mijn positie niet goed zien of hij haar nu anaal neukt of in haar natte doos, maar ik zie wel dat hij het erg naar z’n zin heeft en we geven een seintje naar elkaar. Wat kan die meid goed beffen, ze likt me zo ervaren aan m’n klit dat ik binnen de kortste keren m’n eerste hoogtepunt bereik en ik lig helemaal te shaken van genot! Ik zie allemaal sterretjes voor m’n ogen en zeg.

”Oh lieverd, wat kan je dat lekker, wat verwen je me toch!” Arnulf komt nu ook bijna zie ik, hij haalt z’n pik uit Geertrui neukgrot. Geertrui ligt nu vermoeid met haar heerlijke tieten bovenop mij; Arnulf trekt zichzelf het laatste stukje af. Na een paar krachtige rukken spuit z’n enorme lading spierwit zaad er uit, midden in de gloeiende bilspleet van deze “Love Doll” en hij valt op Geertrui ’s rug.

Nu liggen we alle drie op elkaar maar dat is mij een beetje te zwaar want het is toevallig Veronique die onder ligt. Ik draai me er een beetje onderuit en dan vallen we weer alle die naast elkaar op het schommelende waterbed. We moeten alle drie even op adem komen. Nog steeds die hijgende geluiden keihard om ons heen! Nu is Geertrui aan de beurt. Arnulf ligt op z’n rug op bed, Geertrui, wijdbeens over hem heen stopt met beide handen z’n stijve pik weer in haar neukspleet. Dan laat ze zich wat voorover vallen, haar kont weer uitdagend omhoog. Ik heb de voorbind dildo weer omgedaan en duw hem in haar kontgat; ze kan hem makkelijk hebben merk ik tot m’n genoegen. Nu wordt ze heerlijk dubbel geneukt en haar kreetjes komen boven de video geluiden uit.

Arnulf heeft haar geweldige tieten te pakken, z’n kont deint op het waterbed en iedere keer als hij omhoog komt probeert hij nog weer dieper in haar te komen.

”Toe maar schat, stoot die harde pik van je er nog maar dieper in” roept ze. Dan komen ze allebei klaar, gillend, alsof ze de video geluiden willen overtreffen! Geertrui vraagt. ”Wil je nog een keer Veronique?” Niets liever dan dat! Ze zoekt weer twee andere speeltjes uit de kast, roept.

”Het is hier net Lui Lekkerland”, en vult mijn twee natte gaatjes. In m’n kut zit een grote groene vibrator die dubbel werkt. Hij draait langzaam rond in m’n “Love Grot” en tegelijkertijd vibreert hij heel snel. Of het allemaal nog niet genoeg is, beweegt Geertrui hem ook nog eens ritmisch heen en weer. In m’n kontje zit een dunnere witte dildo die door Geertrui op en neer bewogen wordt.

“Oh wat is dit geil!” Roep ik hard. Arnulf heeft het beeld van de TV weer aangezet en geniet nu beurtelings van het uitzicht op mij of op de geile video terwijl hij z’n lange stijve lul in z’n hand houdt. Ik kom schokkend en gillend voor de tweede keer en val doodmoe op bed.

“Je bent echt een schat Geertrui” stamel ik. Geertrui buigt zich naar Arnulf en neemt z’n natte paal voor de tweede keer in haar mond.

“Deze keer wil ik het allemaal in m’n mond schat, roept ze, en niet stiekem er uit trekken hè”. En zo gebeurt het ook, Arnulf komt heerlijk voor de tweede keer klaar en spuit z’n zaad in haar mond. Ze laat het eerst trots zien op haar tong en slikt het dan door. We hebben alle drie wel wat tijd nodig om weer wat bij te komen. Ik zie op m’n horloge dat het aardig laat is geworden dus ik stel voor om de boel een beetje op te ruimen. We kleden ons aan, brengen de boel op orde en verlaten dit droomhuis. Wanneer we de deur achter ons dichtslaan zien we aan de stoeprand een auto staan met een stel dat koffers aan het uitladen is.

“Oh jee, de familie Verbeeck”, zegt Geertrui zacht, “ze zijn al weer terug”. Maar ze loopt zelfbewust naar de man en zegt.

“Dag meneer Verbeeck, wat leuk dat ik u nog tref, mag ik u voorstellen aan de mogelijke kopers van uw huis?” Ik moet oppassen niet naar Arnulf te kijken anders kan ik m’n lachen echt niet houden. We stellen ons voor en ik zeg dat ik het een mooi huis vind maar dat we nog niet besloten hebben. Hij is een heel iel mannetje met een gek snorretje en zij is een enorm zware diva met bril, pikzwart haar en heel ordinair opgemaakt. Ik denk dat ik wel weet wie de dominante rol speelt bij hun SM spelletjes. Eenmaal veilig in de auto proesten Arnulf en ik het uit.

“Nog goed dat ze niet een uurtje eerder thuiskwamen, dan hadden ze ons op hun bed aangetroffen.”

“Had ‘ie waarschijnlijk nog mee willen doen ook de geilerd” zeg Geertrui.

“Moet ik even niet aan denken” bromt Arnulf.

“Hopelijk merken ze niet wat we in hun slaapkamer gedaan hebben” zeg ik.

“Nou,” zegt Geertrui, “dat zal wel niet, de vorige keren hebben ze er ook iets van gemerkt. Er valt even een grote stilte, Arnulf en ik kijken elkaar aan.

“Zeg Geertrui, je wil toch niet zeggen dat?”

”Ja, hoor, je hebt het goed geraden hoor, ik heb het al vaker op dat bed gedaan” zegt ze, “maar ik ga dan ook alleen maar met de leukste stellen naar dat huis kijken. En ik ben voorlopig niet van plan het te verkopen hoor! Maar jullie waren wel het geilste stel hoor,” zegt ze op een troostend toontje achteraan. Ik ben verbijsterd en ik denk bij mezelf ‘wat een meid zeg, die zorgt goed voor zichzelf, en wij maar denken dat er iets heel bijzonders gebeurde omdat wij speciaal zijn!’ We komen terug bij het makelaarskantoor waar onze motor nog staat.

“Nou Geertrui, we bellen nog wel over dat huis” zeg ik toch een beetje ontgoocheld, “tot ziens”. Het is inmiddels een half jaar verder maar we wonen nog steeds in een woonboot. Laatst fietste ik langs het huis van de familie Verbeeck en ik zag dat het nog steeds niet verkocht is! Geertrui kijkt wel uit!

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post70

BOTTELEN IN BLIK

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers zo, december 03, 2017 14:41

BOTTELEN IN BLIK

Op die bewuste zaterdagavond zaten we om een uur of negen nog lekker in het stadspark. Overal dartelden kinderen, flaneerden mensen die lieten zien hoe mooi ze waren. Mijn vriend en ik bekeken ze allemaal, maar de meiden in het park hadden onze grootste aandacht. Heerlijk al dat lente-bloot te zien. We zoeken al een tijd naar een leuke meid om met ons te vrijen, maar het gebeurt eigenlijk veel te weinig. We praten over Mia, die op ons verhaal bij 4Fingers had gereageerd en met wie we in contact kwamen via My. God, wat kon dat kind likken en ik weet niet hoe vaak ik op haar tong ben klaargekomen. Mia is een wilde en gaat regelmatig naar parenclubs en zo, da”s niets voor ons, maar daarom zien we haar maar heel af en toe. Dan kwam Katrien het veldje oplopen waar we zaten. Een kort rokje, enorm lang blond haar en een bloesje dat zo vol zat dat het bijna uit elkaar moest klappen. Ze deed haar rugzak af en plofte vlak naast ons in het gras, trok hem open en trok er een fles wijn uit. Enkele ogenblikken later dArnk ze uit een plastic bekertje de zoete ‘Alte wein tradition’, €2.98 bij Marc van de Zande. Ze had enorme ogen en als die mijn kant op keken kreeg ik het enorm warm.

“Arn, haar wil ik wel.” Zei ik tegen mijn vriend.

“Anders ik wel…,” grijnsde hij, niet als een echte verrassing. Hij pakte een sigaret, stond op en liep naar Katrien, die ook net een sigaret had opgestoken en vroeg haar om een vuurtje. Even later zaten we met z’n drieën aan een plastic bekertje met goedkope wijn. We stelden elkaar voor en Katrien deed het meeste van het praten. Over dat ze nog maar drie maanden in Maastricht was en het stadspark zo enorm leuk vond. Dat ze blij was dat het zomer werd en dat alle mensen zo heerlijk vrij waren in het park.

Ik kan totaal niet tegen wijn en wordt er enorm brutaal van. Arnulf zat alweer rond te kijken en wees me ineens op een vrouw van eind veertig met een prima figuur. “lekker hoor,” zei hij, “mooie borsten.”

Katrien keek met open mond naar ons en luisterde naar hoe Arn en ik de vrouw zaten te bespreken als een ordinair stuk vlees. Ineens klokte ze de laatste helft van haar wijn in een keer uit het bekertje naar binnen en zei “en ik dan? Dat oude mens is toch niks, mij kun je tenminste nog lekker kneden”.

Ik keek haar aan en zei “wordt je graag gekneed dan? Als dat zo is, moet je vanavond maar met ons meegaan.” Ze lachte, niet echt zeker van haar zaak en vroeg onschuldig. “Wat bedoel je dan?”

Inmiddels helemaal tipsy boog ik me naar haar toe, keek naar haar uitnodigende borsten en liet mijn hand langzaam naar haar harde tepel gaan, die recht overeind stond. Ik nam haar tepel tussen duim en wijsvinger en masseerde zachtjes. Ze kreunde onmiddellijk en drukte haar benen bij elkaar. “Oh… hm… mm...,” snakte ze naar adem.

“Je vroeg er om,” zei ik lachend.

“Weet ik. Ik klaag toch niet?” Knipoogde ze terug. Arnulf zat alleen maar te glimlachen terwijl ik echt bijna begon te lekken in mijn broekje. ‘Deze is van mij,’ schoot het door mijn hoofd.

Terwijl Katrien tussen ons in schommelde op weg naar huis, kraamde ze alleen nog maar onverstaanbaars uit. ze liet zich meevoeren naar ons appartement en toen ze boven was, begon ze zich onmiddellijk uit te kleden.

“Hey, wat doe je?” Vroeg ik.

“Zwaape..,” zei ze kordaat en met haar sokken nog aan, viel ze in slaap op de bank.

“Wat moeten we daar nou mee?” Vroeg Arn, en ik stelde dat ze daar maar lekker bleef liggen. Ik gaf haar een kus op haar enorme borsten en het viel me op hoe hard ze waren. Wat restte ons anders dan ook naar bed te gaan.

Ik denk dat ik net sliep, toen ik weer wakker werd van gestommel bij het bed. Katrien was wakker geworden en voelde onder de dekens naar waar wie lag.

“Mag ik erbij?” Fluisterde ze toen ik vroeg wat of ze aan het doen was. En zo lag die blonde dot haar ineens tussen ons in. Ik voelde met mijn teen over haar been. Haar sokken waren uit.

De volgende morgen werden we volgens mij gelijktijdig wakker. Katrien giechelde wat over dat ze daar nou zomaar lag, tussen een stel dat ze amper kende. Amper, behalve dan dat ze wist dat ik heerlijke vingers had. Waar die zo goed geoefend hadden, vroeg ze. Ik vertelde van mijn vriendin in Amerika en dat ik zelf natuurlijk voldoende op mezelf had geoefend.

“Eigenlijk moet je dat nog maar eens doen, want het is wel heel lekker, wat je deed,” zei ze en ik geloof dat ik hart hoorde bonzen.

Onmiddellijk sloeg ik dekens terug en begon met haar kunstwerkjes te spelen. Arn deed hetzelfde aan zijn kant en in no-time lag ze te spartelen en te kreunen als een wilde kat. Ik voelde haar hand over mijn been glijden en plagend streelde ze mijn liezen.

“Arn. Ze gaat me vingeren denk ik,” zei ik. Arn kreunde alleen maar en kreunde zacht, “rukken doet ze alsof ze nooit anders gedaan heeft.”

Zachtjes liet ik mijn hand over haar schaamhaar zoeken en merkte, dat ze haar lipjes keurig geschoren had.

“Ik word zo nat van jullie, ik ben van jullie, doe maar wat je wil ik ben zo nat,” kermde ze. Ik liet het topje van mijn vinger door haar spleetje glijden en mens. Ze loog niet. Ik kan nat zijn, maar wat deze dame presteerde was ongelofelijk. Haar hele billen waren nat glibberig. Ik aaide zachtjes langs haar clit en toen ik vol over haar bobbeltje aaide kromde kreunend haar rug, een luid “Aa… ah… vinger me van binnen, dan ga ik spuiten,” zei ze en ik kon mijn oren niet geloven. Een spuitende vrouw? Dat was mijn geilste fantasie. Onmiddellijk liet ik mijn lange middelvinger in haar verdwijnen en kromde ritmisch mijn vinger. Mijn vingertopje voelde het net iets ruwere huidje aan de binnenkant van haar vagina en na twee “hoger’s en één “iets naar links” van Katrien, hijgde ze ineens “zo ja, ja, zo is het goed, ja, ja, oh... ja... sneller… oo… oh... daar ga ik. Oh… ja, ga door... niet stoppen, daar ga ik, ja. Ik kom, ik kom, oh, die lul in mijn hand en je kutje, oh ja... ik kom!”

Ze sloeg voorover, haar borsten ruw uit onze monden wegrukkend. Ik voelde een golf vloeistof uit haar stromen over mijn hand, zelfs een tweede en een derde straal voelde ik, alsof ze zat te plassen. Maar het vocht was glibberig en heet en toen ik direct daarna mijn hand begon af te likken proefde ik haar heerlijke geil. Ze krijste alsof ze gek werd en sloeg met een klap terug op het waterbed.

Een enorme natte plek zat in ons waterbed en een beetje beschaamd keek Katrien naar ons. “Sorry, ik maak altijd een rommeltje,” zei ze. “ruim ik wel op, lieverd,” zei Arn, die goeierd en kroop tussen haar benen en begon haar driftig schoon te likken. Maar dat ging zo maar niet. Meteen kroop ik naast hem, om voor mezelf wat van dat goddelijke vocht veilig te stellen.

“Oh, ja... ik wil nog meer… ik wil gebeft worden, gaan jullie me beffen? Ik ben nog nooit door een vrouw gebeft. Toe dan,” zei ze gewillig. We likten om beuren en al snel gilde ze dat ze weer klaar kwam. “Steek iets in me, snel!” Commandeerde ze, en Arn schoof zijn duim in haar schede. Onmiddellijk kromde ze haar rug weer. Wat ik zag was ongelofelijk. Als Arn’s duim niet in haar had gezeten weet ik zeker dat ik een straal in mijn gezicht had gekregen. In plaats daarvan zag ik een enorme hoeveelheid, ik denk zeker een half theekopje, geil tussen haar roze schaamlippen en Arnulf’s hand opwellen.

Ik schoot naar voren en likte langs haar schaamlippen. Ik moest meer slikken dan als ik het zaad van Arn door probeer te slikken, mijn hemel wat kwam er uit deze meid, ik dacht dat ik droomde.

“Nu ga ik jou likken,” zei ze nadat ze was uitgepuft en duwde me pardoes opzij, trok mijn benen uit elkaar en staak haar puntige tong tussen mijn lippen. Eerst tergend langzaam over mijn schaamlippen, dan ineens snel langs mijn clit, ik snakte naar adem en al snel voelde ik een orgasme aan komen rollen. Terwijl ik haar heerlijk zoet ruikende haar over mijn borsten wreef, kwam ik zo zalig klaar, ongelofelijk. Maar ze stopte niet dat kreng, oh nee, ze wilde nog meer en bleef plagend langs mijn clit likken, waardoor ik wel stopte met klaarkomen, maar feitelijk alleen maar geiler werd.

Ineens stopte ze en toen ik bij kennis kwam, hoorde ik hoe ze tegen Arn zei, die blijkbaar van achteren zijn lat naar binnen wou schuiven, dat ze inderdaad haar leven lang nog maar lullen had afgetrokken. Ze had nog nooit een pik in haar kutje gehad, omdat ze door het spuiten altijd een gene had gehad om met een jongen naar bed te gaan. Arn (oh, het is zo’n goeierd hé, als het arme, onschuldige meisjes betreft) stelde haar gerust en zei, dat hij voorzichtig zou doen en dat hij het erg geil vond om haar te zien druipen.

“Ben je nog maagd?” Zei ik in een eerlijk ongeloof. Ze bekende van wel en vertelde van haar omgang met vriendjes. Zodra ze was klaargekomen, vertrokken de meesten weer, zij die het fatsoen hadden om te blijven, hadden de volgende tijd altijd heel veel ‘te doen’. Vandaar dat ze er altijd van droomde om met een vrouw te vrijen, omdat die zou weten wat al die sappen betekende. Ik besloot haar te helpen bij haar eerste penetratie en zei dat ze op haar rug moest gaan liggen om zich te ontspannen. Dat deed ze maar al te graag en Arnulf kwam lachend tussen haar dijen zitten. Ik zoende haar op haar mond, een kus die ze vurig beantwoorde. Plots voelde ik haar tong verharden in mijn mond en wist dat Arn met zijn harde eikel tot net achter het vlies was doorgedrongen. Katrien opende haar ogen en keek me aan.

“Ik neuk…” zei ze, bijna huilend, “hij zit in me... er zit een keiharde lul in me... en het is heerlijk!” Toen ze begon te lachen zoende ik haar weer en voelde dat Arn zich dieper in haar liet zakken. Ze reageerde meteen door met haar onderlijf op en neer te wippen, eerst heel voorzichtig, maar al snel met lange halen. Ik weet maar goed hoe lekker het is om je kont in het watermatras te drukken om zodoende een pik uit je te voelen glijden om hem zelfstandig weer in je te kunnen drukken. Ineens gilde ze weer, “aa… ja… ja… ah… ha…” haar derde orgasme.

“Jezus, wat glibbert ze,” zei Arnulf en ik wist waar hij het over had. Met lange halen pompte hij onze nieuwe vriendin en ze kermde als een bezetene. Ik hijgde geil dat ze weer op haar knieën moest gaan zitten en Arn van achter naar binnen moest laten glijden, zodat ik tussen haar benen onder haar kut komen en haar kon likken. Toen ik in positie lag, voelde ik direct haar mond weer op mijn lippen en voelde hoe ze me weer goddelijk begon te beffen. Zelfs mijn kontgaatje likte ze en liet af en toe zelfs haar tong naar binnenglijden. Wat een hemels kind. Terwijl ik haar clitje zachtjes maar fel likte, voelde ik Arn’s geschoren ballen over mijn neus glijden. Natuurlijk likte ik zijn grote ballen mee en ik was net zelf voor de tweede keer klaargekomen op die geile meid, toen ik Arnulf hoorde brullen dat hij ook ging spuiten. Katrien kraaide dat hij in haar mocht klaarkomen, omdat ze aan de pil was, maar beter nieuws vond ik haar “… en ik ga ook weer spuiten, ik ga ook weer spuiten, hoor je me!”

Nu kon ik alleen nog maar wachten en hopen. Ik zag Arn’s zak samentrekken en drukte een vinger op zijn zaadbuis en voelde hoe een machtige straal sperma in haar buik moest schieten. Na drie stralen zag ik Katrien’s clit nog groter worden en hun wild gebrul klonk me als muziek in de oren. Toen gebeurde het. Terwijl Arn diep in haar zat en de laatste druppels zaad in haar liet vloeien, zag ik hoe Katrien pulserend tegen zijn lijf bonkte. Ik trok haar schaamhaar naar haar buikje waardoor haar clit helemaal naar buiten kwam, stak mijn tong uit en raakte met het puntje van mijn tong haar clit. Ze gaf een schreeuw en duwde zich in haar orgasme naar voren. Arn’s verslappende lul schoot uit haar en een straal als die uit een pik schoot vol over mijn linker wang, direct gevolgd door een werkelijk ongekende hoeveelheid vocht die als een golf uit haar kwam. Een kwak vrouwengeil, vermengd de zoet-zoute smaak van het zaad van mijn vriend droop precies mijn mond in en een tweede volgde op de maat van de schokgolven in haar lijf. Ik kon het niet oplikken en gelukkig maar. Het smaakte verrukkelijk en toen ik mijn mond sloot liep een straal sappen langs mijn andere wang naar beneden. Kon dit maar in blikjes worden gekocht, wat genoot ik. Ik kroop onder Katrien vandaan en zoende haar, nog met een halve mond vol op haar mond. Ze proefde wat ik had en ik voelde duidelijk dat ze het ook zalig vond. Terwijl we tongend op het bed vielen, voelde ik ons nieuwe vriendinnetje tegen ons aankruipen.

Eens we opnieuw wakker werden, zouden we aan elkaar geplakt zitten en heerlijk naar seks ruiken.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post1