blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

PARTY AFTERWARDS

GustGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 08, 2019 13:46

PARTY AFTERWARDS

Gisteravond heb ik mijn verjaardag gevierd. Niet te uitbundig en alle gasten waren zo om een uur of twee vertrokken. Gapend kijk ik op de klok, elf uur. Nog lang geen tijd om op te staan. Ik houd ervan naakt in bed te liggen, te lezen, muziekje aan en langzaam aan mijn pik te trekken. Niet echt masturberen maar gewoon dat lekkere gevoel opwekken van een bijna stijve lul te hebben en van mijn ballen die lekker dik in mijn zak hangen. Ik moet plassen en loop naar het toilet. Als ik langs de spiegel loop kijk ik tevreden naar mijn dikke lul en zware kloten. Met een krachtige straal spuit de urine in de pot. Ik ga weer op bed liggen nadat ik de laatste druppeltjes van mijn eikel heb geveegd en ik sluit mijn ogen. Loom gaat mijn rechterhand op en neer. Ik fantaseer over Lidia. Haar stevige borsten, haar platte buik en het plekje tussen haar benen. Gisteren had ze een super strakke spijkerbroek aan en de vorm van haar kut kon je goed zien. Ik voel de aders in mijn lul zwellen en een druppel vocht komt uit de eikel.

“Ga je lekker?” Zegt plots een stem. Ik schrik met te barsten. In mijn slaapkamer staat Lidia. Ze heeft alleen een hemdje en een broekje aan. Ik was helemaal vergeten dat ze was blijven slapen. Met een rooie kop trek ik het dekbed over mijn benen.

“Niet doen” zegt ze, “ik vind het zo’n geil gezicht. Waarover was je aan het fantaseren?” Ze komt op haar knieën op het voeteneinde zitten en trekt het dekbed weer weg. Ze kijkt me in mijn ogen. “Was je over mij aan het fantaseren?” Ze pakt mijn hete lul in haar koele hand en begint er zachtjes aan te sjorren. “Mm… wat een lekkere stijve heb je,” fluistert ze. Haar andere hand legt ze onder mijn ballen en kneedt ze voorzichtig.

“Lag je aan mijn kutje te denken, geile beer? Aan hoe je je lul diep in me zou rammen? Hoe ik je zou pijpen en hoe je je harde paal in mijn kontje zou steken?” Haar wijsvinger drukt tegen mijn anus en ik druk mijn bekken omhoog. Met het puntje van haar tong drukt ze op het pisgaatje en likt het vocht van mijn eikel.

“Draai je om” fluister ik schor. Als ze haar kontje naar me toedraait trek ik het witte slipje van haar ronde billen. Ik zie haar lichtbehaarde kut tussen haar dijen verborgen. Haar lippen zijn dik en glad. Als ik met een vingertop over en door haar gleuf glij knijpt ze harder in mijn lul en hoor ik haar zuchten. Ik spreid haar billen om haar sterretje te kunnen zien.

Als ze haar mond om mijn lul sluit hou ik het bijna niet meer. Heet en nat zuigt ze op mijn eikel. Mijn ballen staan gespannen en haar vinger dringt dieper in mijn anus. Ze plaatst haar knieën aan weerszijden van mijn hoofd. Haar roze kut hapklaar voor mijn gezicht. Ik sla mijn armen om haar billen en lik haar kontje, haar dijen, over haar schaamlippen door haar bilspleet. Als ik haar neukholletje binnendring druk ik mijn duim op haar klit en begint ze te schudden. Ze vergeet helemaal dat ze me aan het pijpen is. Ze draait haar hoofd naar me en roept dat ik haar hoerenkutje moet neuken met mijn tong en drukt haar onderlichaam hard tegen mijn mond. Haar zilte kutsap druipt op mijn gezicht en mijn tong. Ze rijdt zichzelf klaar op mijn gezicht terwijl ze mijn pik stevig vasthoudt. Ze komt kreunend en zuchtend klaar terwijl ik blijf likken.

“Wouw… ho… stop,” zegt ze, “ik ben zo gevoelig.” Glimlachend kijkt ze me aan. “Dat was erg lekker, ouwe rukker die je bent.” Ze geeft me een lange tongzoen, haar kutje schampt mijn keiharde hete lul. “Ik wil dat je me onder spuit,” fluistert ze in mijn oor en gaat tegen de muur zitten. Haar benen wijd zodat ik haar heerlijke kut goed kan bekijken. Ze kijkt me geil glimlachend aan als ik voor haar ga staan. Loom rukkend aan mijn lul bekijk ik haar hete klaargekomen lijf.

“Spuit me in mijn gezicht schatje. Ik wil die dikke klodders zien spuiten.” Ze maakt een vinger nat in haar mondje en steekt deze langzaam in haar sterretje. Ik word gek en ga me steeds sneller aftrekken.

“Kom dan lekkere vent, spuit me onder met je geil.” Lidia kijkt me geil glimlachend aan terwijl ze haar aarsje vingert. Ik voel hoe het zaad komt, dat mijn ballen exploderen. Met mijn linkerhand knijp ik aan de basis mijn lul dicht zodat het zaad er nog niet uit kan. Mijn pik trekt samen.

“O… ho… ja! Ik… ja! Ik ko… kom!” Rukkend en kreunend sta ik kromgebogen voor de mooiste vrouw die ik ooit ontmoet heb. Verwachtingsvol kijkt ze naar mij en mijn lul. Dan laat ik los en het zaad spuit door mijn lul naar buiten. Het explodeert, met een pets spuiten dikke klodders tegen Lidia ’s wang, haar voorhoofd en neus. Drie, vier stralen spuiten hard naar buiten. “O mijn god, ik kom.” Ik zak op mijn knieën en het laatste beetje spuit tegen haar buik. Heerlijk bevredigd kijk ik naar Lidia. Ze glimlacht en veegt een klodder bij haar oog weg. Ik buig me naar haar toe en geef haar een lange geile tongzoen waarbij ik wat van mijn zaad proef.

Dan buigt ze voorover en ze likt mijn eikel. Ik schok, zo gevoelig ben ik. Maar toch laat ik haar begaan. Ik maak mijn wijsvinger nat en stop deze in haar rozet. Zo gaan we nog een tijdje door. Likkend en vingerend.

Deze zondag zijn we niet meer uit bed gekomen.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post413

KLUSSEN EN MEER

GustGeplaatst door My 4Fingers di, juli 23, 2019 13:32

KLUSSEN EN MEER

Ik ben bezig met een aantal klussen in en rond een groot huis ergens in het midden van het land. Op een donderdag rond twaalf uur hoor ik een auto stoppen en even later hoor ik mijn naam en dat er eten en drinken is. Ik loop richting de keuken en blijf wachten in de bijkeuken wat de gewoonte is geworden als ik binnen eet.

“Je mag nu wel verder komen” hoor, ik Sarah de eigenaresse, “mijn man is er niet.”

“Dank u,” zeg ik beleefd, “vindt u het niet erg dan.”

“Nee man,” antwoord ze, “Leon, je weet wel mijn man, vindt dat er duidelijk onderscheid moet bestaan maar ik vind het onzin.” Sarah schuift een stoel naast haar naar achter en gebaart dat ik daar moet gaan zitten. “Dit is mijn dochter Lotte,” zeg ze wijzend naar een meisje aan de andere kant van de tafel. “Lotte heeft tussen de middag even vrij. Normaal komt ze nooit ’s middags hier eten maar vandaag wel. Ze had het idee dat ik alleen was en daarom belde ze, om toch thuis te eten.”

“U bent hier toch alleen,” zeg ik en pak het pak melk. “Deze is leeg.”

“Dan pak ik even een nieuwe,” zegt Sarah en staat op. “Oh, het wordt een nieuwe uit de kelder want hier staat ook niets meer.” Als Sarah wegloopt kijk ik naar Lotte en vraag wat voor opleiding ze doet. Lotte vertelt dat ze rechten studeert en even anderhalf uur vrij heeft en daarom maar met de moeder thuis wilde eten. Uit verder vragen komt dat ze negentien jaar is in plaats van de zestien jaar die ik schatte voordat ze haar verhaal deed. Sarah komt terug met het pak melk en kijkt naar ons.

“Fijn zo, toch?” Vraagt ze ons beide aankijkend.

“Ja” antwoord ik, “het is gezelliger dan alleen te eten.” Weer staat Sarah op om wat te pakken en rekt zich behoorlijk uit om bij de bovenste plank te komen.

“Laat mij maar even,” bied ik aan.

“Dat potje,” wijst ze, terwijl ik achter haar ga staan om het potje te pakken. Doordat Sarah blijft staan en ik ook iets moet rekken kom ik met de bobbel in mijn broek tegen haar billen. Even voel ik dat ze blijft staan en dan wegdraait als ze het potje heeft. Ze kijkt me aan maar zegt niets. Na het eten vraagt Sarah of ik op de slaapkamer even naar de lampen kan kijken. Na wat uitleg van het probleem zegt ze erachteraan dat ze Lotte wegbrengt en dan weer terug is.

Na wat zoeken kom ik erachter dat er allemaal oude draden in de slaapkamers liggen waardoor dus de nodige problemen zijn. Aan de slag en na wat spullen verzetten sta ik op een trapje met mijn hoofd tussen het verlaagde plafond en een constructie die ik in jaren niet meer heb gezien. Ik kruip ertussen en na alles bekeken te hebben ontdek ik dat ik boven de hoofdslaapkamer ben. Ik zie namelijk Sarah staan die dus al thuis is gekomen zonder dat ik haar hoorde. Zo zie ik ook dat ze zich aan het omkleden is. Een paardrijbroek heeft ze al aan en nu net trekt ze een bloes aan waardoor ik nog net de tieten zie in een zwarte bh. Jammer net te laat denk ik en begin terug te kruipen. Gelijk als ik uit het gat kruip komt Sarah binnen.

“Oh, daar zat je,” zegt ze terwijl ze mijn beweging gadeslaat. “Ik had je al geroepen en kreeg geen antwoord. Ik dacht dus eigenlijk dat je buiten was.”

“Nee mevrouw,” antwoord ik als ik weer op de grond sta, “ik was al het pracht aan het bekijken.” Ik leg uit wat de situatie is en dat er eventueel ook gevaar is met die oude troep. Ze zal het haar man vertellen en vertrekt naar de manege.

De volgende ochtend kom ik zoals gebruikelijk op tijd om gelijk het een en ander door te nemen qua werkzaamheden en planning. Mijnheer moet nog eens uitleg hebben over de situatie boven hun slaapkamers en besluit dat ik het mag regelen. De rest moet ik met zijn vrouw afhandelen want hijzelf is voor het weekend weg. Ook meldt hij dat ze vrouw waarschijnlijk weinig aanwezig zal zijn vandaag door een begrafenis. Ze ligt nog te slapen meldt hij nog even voordat hij vertrekt.

Na wat voorbereidingen ga ik met mijn gereedschap en wat materiaal naar het luik. Op de overloop kom ik Sarah in een badjas tegen die net vanonder de douche uitkomt. “Goedemorgen Gust,” zegt ze toch wel opgewekt. “Is mijn man al weg?”

“Ja mevrouw,” antwoord ik. “Ik hoorde dat u niet zo’n mooie dag heeft vandaag.

“Och,” antwoordt Sarah weer, “het komt wel goed. Maar ik ga me optutten en dan ben ik weg. In de loop van de middag ben ik weer terug.”

“Oké mevrouw,” antwoord ik weer netjes, “uw man had al zoiets gezegd.”

“Dag Gust,” roept ze nog na als ze de slaapkamerdeur dicht doet. Met mijn gereedschap kruip ik weer door het luik tussen de twee plafonds. Ze gaat zich aankleden schiet het door mijn hoofd. Snel naar het plekje waar ik gisteren ook door kon kijken in de hoop nu meer te zien. Ik word beloond en hoe. Onder me, door het plafond zie ik Sarah net een string goed trekken. Het zwarte achterkantje loopt mooi tussen de goed gevormde witte billen. Ze draait zich om de BH te pakken. De tieten zijn mooi gevormd, een C-cup met de tepels mooi recht naar voren. Ze haakt achter haar rug de bandjes vast. Een hand in de cup om de tiet goed in de cup te krijgen. De andere hand in de andere cup om deze ook goed gevuld te krijgen. Even met beide handen onder de goed gevulde cups om beide tieten recht te positioneren. Van dit plaatje voel ik mijn lul al redelijk groeien maar ze moet nog verder. Sarah rommelt even wat in een laatje en haalt er een pakje uit. Ze maakt het pakje open en haalt er iets uit waarbij ze het pakje op het bed laat vallen. Ze zet een voet op de rand van het bed en nu zie ik hoe het pakje dus gevuld was met nylons. Langzaam en zorgvuldig wrijvend trekt ze de nylon kousen over haar benen omhoog. Op haar dijbeen stopt ze en buigt voorover om nog eens te checken of het dunne stofje netjes zit. Ze pakt weer het pakje en in mijn hoofd begint het te tollen. In mijn broek voel ik nu een stijve bijna pijnlijk worden. Ze trekt nylonkousen aan en op de manier hoe ze het doet bezorgt mij een harde pijnlijke lul. Wat een geil gezicht is dit. De andere kous stroopt ze op dezelfde zorgvuldige manier om het been omhoog. Ze gaat even voor de passpiegel staan en doet toch nog even de tieten goed en stopt een hand tussen haar benen in haar kruis.

Ze tuit haar mond iets en likt haar mondhoeken. Ze kneedt een tiet terwijl ze met de andere hand in haar kruis blijft wrijven. Knedend en wrijvend tussen haar benen en aan beide tieten loopt ze achteruit en gaat op de stoel naast haar kaptafel zitten. Een been legt ze over de leuning en trekt haar string opzij. Ik kijk recht op haar kale kutje en moet even mijn lul goed doen. Vol overgave zit ze zich te vingeren totdat ze zacht begint te kreunen. Met een iets harder gilletje en een rilling komt ze klaar. Ik zou bijna willen dat ik pardoes door het plafond heen kon zakken om haar verder te helpen. Na even gezeten te hebben trekt ze de string helemaal uit. Ze staat op en loopt naar de kast terug en haalt er een rok uit. Ze stapt erin en trekt hem omhoog, ristje dicht en knoopje vast. De string deponeert ze in een grote mand. Dan weer de kast in en met een zwarte blouse komt ze al knopend weer terug. Aan de andere zijde van de kast haalt ze een paar naaldhaken tevoorschijn en trekt ze aan. Nu 10 tot 15 cm hoger is ze klaar voor de make-up. Wat ze doet kan ik niet meer zien.

Maar met een pijnlijke stijve in mijn broek die bijna op exploderen staat interesseert het me eigenlijk ook niet. Ik kruip terug en moet nog wat spullen halen uit mijn auto. Als ik na een paar minuten terug loop stopt Sarah in haar auto naast me.

“Zie je vanmiddag Gust,” roept ze. “Misschien bij een kopje thee?”

“Dat zou lekker zijn,” antwoord ik snel kijkend naar haar benen. Haar rokje stopt erg hoog op haar mooi gevormde dijbenen. Net niet hoog genoeg om de rand van haar kousen te zien.

“Doei!” Hoor ik Sarah ineens zeggen en weg is ze. Met het beeld van vingerende Sarah en nu dat ik haar benen bijna van top tot teen goed kon zien, moet ik toch even naar het toilet om wat aan mijn nog steeds pijnlijke lul te doen. Na enige minuten kan ik met een lekker fijn gevoel eindelijk aan de slag. Na enkele uren hoor ik Sarah roepen. Ze staat onder het luik als ik naar beneden kom gekropen.

“Zo Gust wil het lukken,” vraagt ze terwijl ze me vriendelijk aankijkt. “Of heb je nog hulp nodig.”

“Een beetje hulp kan nooit kwaad,” antwoord ik, “maar ik denk niet dat u hiervoor geschikt bent.”

“Hoe bedoel je,” vraagt ze weer.

“Nou als eerste is het rommelig en stoffig hierboven.”

“Ja, en wat nog meer,” vraagt ze weer. “Er is trouwens thee voor je. Dus als je mee wil lopen.”

“Eh, ja lekker,” antwoord ik en volg Sarah richting de keuken. Ik drink mijn thee al staande op omdat mijn kleren onder het stof zitten. Bij het neerzetten van mijn lege theekopje staat Sarah op en komt naast mij tegen het aanrecht staan.

“Gust hoe laat stop jij eigenlijk,” vraagt ze.

“Over een half uurtje,” zeg ik kijkend op de klok.

“Wat zou jij ervan vinden om met mij mee te eten,” vraagt ze. “Ik laat wat chinees bezorgen en… Oh shit, gaat ze verder, jij heb natuurlijk ook een relatie. Sorry Gust.”” “Nee mevrouw,” antwoord ik snel, “ik heb geen relatie en ja het lijkt mij lekker; eerlijk gezegd lijkt het me erg gezellig.”

“Nou,” zegt Sarah, “dan stop je vandaag vroeger. Het is vrijdag en ik vind dat je goed werk heb geleverd de laatste weken. Dus lekker wat vroeger weekend.”

“Eh mevrouw…”

“ Sarah,” valt ze me in rede. “Noem me maar Sarah maar alleen als er niemand bij is en vooral Leon niet.”

“Oké Sarah,” antwoord ik, “zou ik dan misschien uw douche mogen gebruiken.”

“Natuurlijk je weet de weg,” antwoordt ze, “trek maar een broek en shirt van Leon aan. Er ligt vast wel iets op de slaapkamer. Wat wil je bij de chinees vandaan Gust?” Ik antwoordde dat ik alles at en dus niet veel uitmaakte. Na een lekkere hete douche trek ik een broek en shirt aan zoals Sarah had gezegd. Ineens valt mijn oog op de grote mand en ik trek het deksel eraf. De zwarte string van Sarah ligt bovenop. Normaal gesproken zou ik zoiets nooit doen maar iets dwingt mij om toch even het stofje te pakken en snel een snufje ervan te nemen. Vaag ruik ik Sarah maar dan ook wel erg vaag want ze had het dingetje net aan. Na wat haren kammen en een luchtje van mijnheer te hebben gebruikt loop ik naar beneden. Net als ik de keuken binnenloop komt Sarah vanuit de hal gelopen met twee grote plastic tassen.

“Dat is snel hé,” roept ze vrolijk de tassen omhoog houdend. “We eten in de woonkamer als je het niet erg vindt.” Ik loop achter haar aan en bekijk weer eens die heerlijke benen en dat lekkere kontje in dat zwart rokje. “Neem plaats Gust,” biedt Sarah een stoel aan. “Je vindt het toch niet erg om gewoon lekker in een stoel of bank te eten? Of wil je liever aan de eettafel eten.”

“Nee Sarah, thuis eet ik bijna altijd zo en vind ik het ook absoluut niet erg.”

“Ja, als mijn man weg is eet ik ook het liefst zo,” bekent ze. “Wil je een glaasje wijn of iets anders,” vraagt ze en steekt een kaarsje aan. Ik kies voor de wijn en geniet van het heerlijke eten. Onder het eten vertelt ze alles over hoe ze haar man heeft leren kennen, wat zijn werk is, haar hobby’s, over Lotte haar dochter die ik gisteren heb gezien. Na het eten ruimt ze snel alles op en komt met een volle fles wijn terug.

“Of had je liever een kop koffie gehad,” vraagt ze en zet de fles op tafel. Hierbij komt ze iets voorover en ik kijk zo tegen de tieten aan. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan en lacht.

“Gust,” zegt ze ineens, “wat waren nog meer voor reden waardoor het werk boven het plafond niet geschikt voor mij is.”

“Oh ja,” antwoord ik half lachend. “Nou heu… het stof en de spinnenwebben. Ik denk ook dat u niet echt verstand heeft van kabels trekken.”

“Hm… dus dat denk jij,” antwoordt ze terug. “Wat heb je voor plannen het weekend, vraagt ze dan ineens weer.” Terwijl ik mijn plannen op noem wat eigenlijk neerkomt op niets doen en lekker luieren bekijk ik Sarah nog eens goed. In het licht van het kaarsje is ze nog mooier dan ze als is. Haar half lange blonde haren glimmen iets door het zwakke licht. Haar vrij blanke huid lijkt nu licht getint met de blauwe ogen die nu lijken op blauwige sterretjes, dit komt waarschijnlijk allemaal door het kaarslicht. Haar goed gevormde lichaam wat ik vanochtend ook al heb kunnen bewonderen en nu weer het schitterende plaatje van deze vrouw winden mij erg op. Dit komt waarschijnlijk ook nog door de nodige glaasjes wijn. Tussen mijn benen begint het ook weer te leven. Ik voel hoe de ruime broek van haar man zachtjesaan te krap begint te worden.

“Gust,” roept Sarah mij uit de trance, “alles goed jongen. Je leek even ver weg.”

“Heu… ja, sorry,” antwoord ik en sta op. “Even een slokje water pakken.” Als ik terug loop bedenk ik ineens dat ze mijn half stijve heeft gezien. Weliswaar nog steeds gevangen in de spijkerbroek maar dat kan haar niet ontgaan zijn. Alsof er niets aan de hand is ga ik weer zitten.

“Gust,” begint ze weer, “nog even over dat werk van jou.”

“Ben je aan het solliciteren bij mij of zo,” vraag ik nu toch eens nieuwsgierig wat ze wil.” “Nou Gust,” antwoordt ze, “het stof is geen probleem en de spinnen jaag jij wel weg.”” “Ja,” antwoord ik, “maar dan heb je nog niet de ervaring.”

“Nou,” antwoordt ze en komt ineens naast me op de leuning zitten. “Kabels trekken kan ik wel.” Voordat ik het door heb heeft ze mijn half stijve te pakken en wrijft flink door de stof heen over mijn lul. Direct wordt hij helemaal stijf. Met de andere hand opent ze in een ruk de knoopjes van de spijkerbroek. Aangezien ik geen of bijna nooit een boxer draag, heeft ze gelijk mijn losgekomen stijve in haar hand.

“Oh! Gust wat een lekker formaatje pijpleiding heb jij,” roept Sarah glunderend. Zonder mijn reactie af te wachten laat ze zich van de leuning glijden en komt op haar knieën voor me. Nog steeds zonder mijn reactie te peilen, mijn stijve zegt genoeg, neemt ze mijn stijve in haar mond. Eerst voorzichtig maar diep, om dan omhoog te komen en net onder mijn eikel met haar tong rondom te gaan. Weer zakt ze diep over mijn lul en onderaan zet ze haar tanden op mijn lul. Zacht schrappend met haar tanden komt ze weer omhoog.

“Jezus! Sarah,” kreun ik, “wat is dit lekker!”

“Wacht maar af,” zegt ze zuchtend en neemt mijn eikel in haar mond. Ze zuigt hard aan mijn eikel alsof ze hem eraf wil zuigen. Dan ineens gaat ze weer heel diep omlaag. Net iets te diep aan het kokhalzen te horen en haar reactie. “Uh… dat was iets teveel van het goede,” kucht Sarah. Direct neemt ze mijn stijve weer in haar mond en met een hand kneedt ze mijn zak en ballen. Haar andere hand wrijft ruw onder het shirt over mijn buik en borst. Na een paar minuten pak ik haar hoofd en trek haar zacht terug. Ik ga staan en loop achteruit naar de bank Sarah volgt mij op handen en voeten. Met mijn knieholte tegen de bank en Sarah nog steeds voor me die mijn broek beet pakt en omlaag trekt. Ik laat me achterover zakken en ga languit op de bank liggen. Sarah heeft geen woorden nodig en neemt gelijk mijn stijve weer in haar mond. Met lange halen en zuig-geluiden pijpt ze me helemaal gek. Ik leg mijn hand op haar hoofd om een beetje te remmen en mijn andere hand plaats ik aan de binnenzijde van haar been. Zacht trek ik aan haar been waardoor ze meedraait en ik wat makkelijker onder haar rok kan komen. Langzaam wrijf ik omhoog tot ik een nat kutje voel. Dan ga ik iets naar voren en duw mijn duim in haar kutje en plaats mijn vingers op haar klitje. Even stopt ze met zuigen en een diepe zucht verraden dat ze het lekker vindt. Zacht ga ik met mijn duim in en uit haar soppende kutje en mijn wijsvinger afwisselend door mijn middelvinger verwennen haar klitje. Haar heupen draaien op het ritme van haar mond die tekeer gaat over mijn stijve. Dan kantelt ze haar heupen en ik moet stoppen door de ongelukkige houding. Direct duw ik een vinger tussen haar kutlippen en mijn duim plaats ik op haar kontgaatje. Sarah geeft even een klein gilletje als ik meer druk op haar sterretje zet.

“Neen! Nu niet Gust,” hijgt ze en staat op. Direct slaat ze een been over mij heen en gaat op mij zitten. Haar rokje glijdt over de gladde nylons omhoog en blijft hoog op haar dijbeen hangen. Achterlangs pakt ze mijn stijve en stuurt hem tegen haar kutje. Mijn eikel wordt tussen de kleddernatte kutlipjes geduwd en dan zakt ze met een kreun over mijn paal.

“Ah… oh… ja… Gust toch,” kreunt ze zacht. “Oh Gust dit wilde ik… oh… gisteren al… oh… ja, dat is lekker… oh!

“Wat wilde je gisteren,” hijg ik terug.

“Hm… mm… oh,” kreunt ze, “toen Lotte… oh… in de keuken… oh… Gust ik ga komen!”

Met een kreun en de rilling die vanochtend ook zag komt ze klaar. Even blijft ze zitten en dan rolt ze van me af en gaat op de grond voor de bank zitten.

“Wat bedoelde je nou met gisteren,” vraag ik.

“Gisteren,” antwoordt ze nog een beetje nahijgend, “in de keuken met het potje pakken. Toen voelde ik ook al die pik van je. Als Lotte er niet was geweest had ik me laten afpalen door jou. Om daarna nog na-druipend van jou, Leon zijn eten te maken.” Ze pakt een glas wijn en slaat het achterover. “Lotte vindt jou ook leuk,” vertelt ze verder. Gisteren toen ik haar wegbracht vertelde ze dat aan me. En ook zei had die bobbel in je broek gezien.”

“Zo, zo!” Zeg ik. “De twee dames vinden mij leuk.”

“Vanochtend,” vertelt Sarah weer, “wist ik dat je mij zag.”

“Wat bedoel je,” vraag ik nieuwsgierig?

“Het gaatje in het plafond,” antwoordt ze. Ik kwam erachter dat er licht door valt en dat was ineens weg tenzij jij zonder licht kan werken. Ik denk het niet en daarom mijn showtje voor je.”

“Oké, je hebt me betrapt,” antwoord ik. “Als ik had geweten dat je me doorhad was ik al eerder naar je toe gekomen.”

“Nee Gust,” zegt Sarah, “je was al gekomen op het toilet. Geen probleem, als je maar doorspoelt als Leon er is.” Ze staat op en zet het glas op de tafel. Terwijl ze voorover blijft staan steunend op het tafeltje kijkt ze achterom. “Heb je zo’n goede conditie,” zegt ze, “of is je pijpleiding nog leeg.”

“Hou het maar op het eerste,” zeg ik en ga achter haar staan. Ik trek haar rokje iets omhoog en zet mijn inmiddels weer stijve achterlangs tegen haar kutje. Zacht duw ik bij haar naar binnen. Mijn zacht stoten worden beantwoord door tegenstootjes en diepe kreunen. Ik pak Sarah bij haar middel en al stotend stuur ik haar voorover naar de bank. Ze laat zich verder voorover over de leuning zakken. De hak van haar schoen bederft bijna onze scene door op het verkeerde moment te breken. We laten ons niet verder afleiden en blijven doorstoten. Ik probeer in haar bloes te komen en ruk daarbij een aantal knopen kapot.

“Oh ja! Gust,” kreunt Sarah nu harder dan daarnet. “Neem me Gust. Harder Gust harder. Neuk hard Gust.” Ik trek mijn lul met een slurpend geluid uit de druipende kut van Sarah.

“Ga op de bank liggen,” zeg ik half hijgend. Ze gaat op haar rug op de bank liggen. Een been over de rugleuning en de andere op het tafeltje nadat ze snel de naaldhakjes uit trapt.

“Oh,” roept ze, “mijn rok!”

“Maak niet uit,” zeg ik terwijl ik met mijn handen over haar nylons onder de rok glijdt. “Eerlijk gezegd vind ik het zelfs wat geiler met je kleren aan.” Ik ga iets over haar heen hangen en geef een kus op haar mond en gelijk mijn hele pik in haar stoot.

“Ah! Gust,” gilt Sarah, “oh man dat kan ik niet hebben.” Ik heb haar waarschijnlijk iets pijn gedaan met mijn lul. Even blijf ik diep in haar zitten en trek hem dan zacht en rustig terug. “Ja… Gust,” kreunt ze, “dit is beter. Kom zachtjes dieper.” Ik stoot weer diep in haar en wacht even tot ze gewend is aan mijn lul diep in haar kutje. “Oh ja… Gust,” hijgt ze hard. “Neuk je klaar in me. Spuit je zaadjes in me.” Aangespoord door haar nagels in mijn billen en krassend over mijn rug stoot ik hard en diep in haar. “Oh ja, Gust!” Schreeuwt ze, “spuit me vol. Oh Gust! Oh… heien met die heipaal van je. Spuit me vol!” Gilt ze bijna “Oh… ik kom weer, oh… klaar!

Tweede keer vanavond dat ze klaarkomt alleen nu harder en schreeuwend. Suf en buiten adem ligt ze mijn stoten op te vangen. “Oh… Gust kom nou,” hijgt ze, “kom jongen ik ben kapot.” Met haar nagels diep gravend in mijn billen en haar voeten onder mijn kont spoort ze me nog verder aan. Dan onverwacht voor mij, spuit ik een gigantisch lading diep in haar.

“Oh Sarah,” hijg ik en laat me op haar zakken, “je weet het uiterste uit me te krijgen.” Later op de avond worden we wakker.

“Kom Gust we gaan naar bed slapen,” zegt Sarah. “Misschien komt Lotte morgen thuis eten. Je moet dan wel uitgeslapen en fit zijn,” zegt ze er nog lachend achteraan. Boven heb ik Sarah uitgekleed en verwend voordat we in bed nog een keer lekker rustig hebben gevreeën.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

 • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post402

PROFICIAT

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 15, 2019 14:23

PROFICIAT

Eigenlijk werd zijn aandacht getrokken door die fraaie Noorse vrouw. Hij had haar al bij het avondeten gezien en nu, zittend in een fauteuil in de grote zaal bij de bar, zag hij haar weer, met dat half lange blonde haar, van achteren vastgebonden met een donkerblauw lint, dat mooie, erudiete, Scandinavische gezicht met de sprekende grijsblauwe ogen. Ze leek zo weggelopen uit een film van Ingmar Bergman. Hij schatte haar achter in de dertig, maar constateerde tevens dat ze nog steeds het figuur van een jonge vrouw had. Ze hoorde bij een groepje met een echtpaar van ongeveer dezelfde leeftijd en een ouder paar, wellicht haar zuster en ouders. Er was een jongetje bij en een meisje van een jaar of acht.

Hij volgde haar bewegingen tijdens de vrolijke conversatie met haar familie. Hun blikken kruisten elkaar soms, maar ze reageerde niet echt, al bleef ze soms een seconde kijken. Ze intrigeerde hem mateloos en hij begon allerlei manieren te verzinnen om op een onopvallende manier met haar in contact te komen. Hij wilde iets zeggen tegen zijn vriend die naast hem zat, maar die was vol in de slag met een nogal mollige Duitse tegenover hem en hoorde hem nauwelijks. Even schatte hij haar in, DD-Cup (of meer), een bol gezicht met sluik donker haar en dijen als boomstammen. Duidelijk zijn type niet en geen partij voor de Noorse verderop, besloot hij.

Pas toen ze opstond en richting de toiletten liep, bemerkte hij hààr. Ze was lang voor haar leeftijd, boven de 1.70, vooral door haar lange dunne benen. Hij keek haar na en zag een strak kontje wiebelen in een zeer kort rokje, dat haar fraaie benen nog langer maakte. Ze had lang blond haar dat los over haar schouders hing en toen ze afsloeg, zag hij haar van opzij. Ze had kleine borstjes, hooguit een A-Cup, maar ze zagen er zeer stevig uit, met harde tepeltjes, die dwars door de stof van haar naveltruitje te zien waren. Even keek ze achterom en hij bespeurde een sensuele blik, die hem enigszins vragend aankeek.

Hij aarzelde, maar stond toch op en liep langzaam richting de toiletten. Daartegenover was de deur, die naar de terrassen en de zwembaden voerde. Hij sloeg af en wachtte even in de deuropening. Na een paar minuten, kwam ze naar buiten, keek hem snel aan, speurde even naar het gezelschap Noren en liep zonder iets te zeggen langs hem heen naar buiten. Hij volgde haar terwijl ze dwars over het terras naar èèn van de zwembaden liep. Nog steeds zei ze niets, maar hij voelde de spanning die er was ontstaan in heel zijn lichaam, wat moest hij hiermee? Ze was te jong, te mager, maar had een enorme mysterieuze en fysieke aantrekkingskracht.

Plotseling dook ze in een nis vlakbij het zwembad, ze stak haar hand uit en trok hem ook die inham in. Ze stonden recht tegenover elkaar, hun gezichten op enkele centimeters afstand. Hij keek haar strak in haar blauwe ogen en herkende de expressieve blik van haar moeder. Ze tuitte haar lippen en zoende hem vol op zijn mond, sloeg haar armen om hem heen drukte zich tegen hem aan. Hun tongen raakten elkaar, gleden langs elkaar heen en ze zoog de zijne haar heerlijke brede mond binnen. Ze plantte haar been tussen zijn benen en drukte een van haar dijen tegen zijn kruis. Hij streelde haar blote rug en schoof met zijn handen onder haar topje. Net toen hij met zijn handen naar voren wilde schuiven om haar kleine stevige borstjes te strelen, hoorden ze voetstappen en stemmen, die dichterbij kwamen.

"You go to the left, I go to the right", zei hij en hij draaide zich snel om. Terwijl zij richting zwembad liep, zocht hij weer de weg over het terras terug naar de lobby bij de bar. Onderweg kwam hij een gezelschap Engelsen tegen, dat hij vriendelijke gedag zei en liep de deur naar de hal binnen. Even overwoog hij rechtdoor te lopen naar de toiletten om zijn stijve pik wat lucht te geven, maar hij besloot toch weer terug te gaan naar zijn vriend en diens Duitse del. Toen hij weer naast hem zat, verontschuldigde hij zich en zei dat hij even naar het toilet geweest was, maar zijn vriend antwoordde dat hij niet eens gemerkt had dat hij weg geweest was.

"Ik denk niet dat ik vannacht op onze kamer slaap", zei hij en hij voegde er lachend aan toe, dat hij hem niet wakker wilde houden.

"Het maakt mij niet uit hoor", antwoordde hij. "Ik denk niet dat haar vriendin het op prijs stelt als je bij hen op de kamer blijft". Hij keek naar de spichtige dame, die naast de Duitse zat; haar tegenbeeld met dunne benen en armen, nauwelijks borsten en licht rossig haar en sproeten. Langs haar heen ving hij een blik op van het meisjes dat weer had plaatsgenomen naast haar moeder en even snel zijn kant op keek. Hij glimlachte, maar trok zijn blik weer strak toen hij zag dat haar moeder ook even naar hem keek.

Hij lag op bed, met alleen een slip aan, televisie te kijken, toen zijn vriend en zijn Duitse verovering luidruchtig de kamer binnen rolden. Het all inclusive concept had wat de drank betreft in ieder geval toegeslagen. En samen met de warme avond op het Griekse vakantie eiland zorgde het in dit geval voor een broeierige sfeer. Onverstoorbaar zapte hij van het ene naar het andere kanaal, terwijl de twee elkaar al in het halletje van hun kleding begonnen te ontdoen. Even keek hij opzij en zag twee enorme billen met daartussen het touwtje van een string, tevoorschijn komen toen zijn vriend haar rok naar beneden trok.

De televisie was niet veel soeps, hij liet hem staan op een muziekkanaal, deed het grote licht uit en knipte het bedlampje aan zijn kant aan. Hij hoorde de douche lopen en veel gelach en geproest in een koeterwaals van Duits en Nederlands. Hij lag zich net af te vragen waarom dat meisje eigenlijk zo snel met hem naar buiten wilde en op welke manier hij morgen met moeder en/of dochter in contact kon komen, toen er twee naakte lijven op bed rolden. Hij schoof een eindje opzij en zag twee hele grote tieten met donkerbruine tepelhoven van wel vijf centimeter doorsnede met daarop twee grote knoppen.

Zijn vriend begon die borsten te kneden en aan de tepels te zuigen, terwijl zijn andere hand tussen twee machtige dijen verdween, waarboven een bos donker schaamhaar duidelijk zichtbaar was. De Duitse begon gelijk te kreunen en te steunen en spreidde haar benen wijd, zodat hij er goed bij kon. Hij zag dat zijn vriend een volle erectie had en hem kennende zou het niet lang duren voordat die grote paal in die diepe Duitse grot verdween. Zelf begon hij ook een stijve te krijgen, want het mocht dan niet zijn type zijn, het was wel een geil gezicht en dat gevoegd bij de opwinding van de avond, bezorgde het hem wel een geil gevoel.

Zijn vriend draaide de dikke Duitse om, zette haar op haar knieën en schoof achter haar. Ze steunde nu op haar handen en haar grote tieten bungelden onder haar en raakten zonder moeite het bed. Ze kreunde nog steeds heftig en toen mijn vriend zijn harde pik in haar stootte, volgde er een lange kreet. "Tiefer, tiefer, ", hijgde ze, terwijl hij hard en snel heen en weer begon te bewegen. Met zijn linkerhand pakte hij een van de grote memmen beet en met de ander gaf hij af en toe een klap op haar dikke billen. Ze hijgde steeds harder en sneller.

Intussen was zijn eigen lul tot volle omvang gerezen en hij aarzelde geen moment om zijn slip uit te trekken en onder haar hoofd te schuiven. Ze wist precies wat ze doen moest en nam zijn paal in haar mond en begon er stevig aan te zuigen. Hij pakte de andere grote tiet beet en kneep er hard en langdurig in. Het wond haar zichtbaar op, want ze begon steeds feller te bewegen en harder te zuigen, waarbij ze ondanks haar volle mond nog steeds geile geluiden lag te maken. Het leek wel een wedstrijd wie het eerste zou komen, maar tegen haar was geen kruit gewassen. Terwijl ze gewoon doorging met pijpen, begon haar onderlichaam heftig te schudden en kwam ze hard kreunend klaar. Zijn vriend wilde in ieder geval tweede worden stootte harder en harder, tot hij met een harde schreeuw zijn zaad in haar grote kut spoot. Ze dreigde weer te komen, maar dat wilde hij niet op zich laten zitten en vlak voordat ze voor de tweede keer een orgasme bereikte, loosde hij de inhoud van zijn ballen in haar opengesperde mond.

Toen hij de volgende ochtend wakker werd, was de Duitse weg en lag zijn vriend nog in een roes te ronken. Zijn lul voelde klef aan van zijn eigen sperma en Duits speeksel, hij moest vrij snel in slaap gevallen zijn, want hij had zich niet gewassen ‘s nachts. Na een verfrissende douche ging hij ontbijten. Hij was net op tijd om de Noorse familie te zien vertrekken van het terras waar ze hadden zitten eten. Het meisje met de lange benen liep zonder op of om te kijken door, hoewel hij zeker wist dat ze hem gezien had. Ze zag er goed uit met een rode driekwartbroek, die haar lange benen goed deed uitkomen en een wit naveltruitje dat weinig verhulde. Haar moeder keek hem aan, maar toonde geen emotie. Toen hij omkeek, zag hij dat ze hem volgde met haar ogen en hij dacht dat ze glimlachte, maar dat kon ook schijn zijn.

Hij schepte zijn gebakken eitje op en ze stond ineens naast hem en fluisterde ze.

"What did you do with my daughter?". Hij keek haar verbijsterd aan en kon nog net uitbrengen.

"Nothing". Ze keek hem strak aan met die expressieve ogen en dat mooie gezicht, en zei.

"I will keep my eyes on her". Voordat hij wat terug kon zeggen, liep ze weg en ditmaal zag hij wel degelijk een mysterieuze glimlach om haar lippen. Hij volgde haar tot de uitgang van de eetzaal en constateerde weer dat ze een prachtig figuur had voor haar leeftijd. Aan het eind van de middag lag hij op een stretcher bij een van de zwembaden. Zijn vriend was met de Duitse na de lunch naar het strand of naar zijn kamer vertrokken en hij was verdiept in een boek, toen hij ineens iemand hoorde fluisteren.

"At five I am in room number 840". Hij keek op en zag het Noorse meisje naast zijn stoel staan. Onmiddellijk kwam hij overeind en keek rond of hij haar moeder zag, maar die was nergens te bekennen. "My mother is near the other swimming pool", zei en ze liep weg. Hij keek een tijdje naar haar schommelende billen in een klein bikinibroekje en dacht na wat dit nu weer betekende. Hij kwam er niet uit en besloot zich maar om 5 uur te melden.

Voorzichtig klopte hij aan bij kamer 840 en vrijwel onmiddellijk ging de deur open, en toen hij binnenstapte meteen weer dicht en op slot. Ze liep voor hem uit de kamer, waar de gordijnen dicht waren en een klein bedlampje brandde. Ze had een rode mini bikini aan, waardoor hij haar hele slanke lijf goed kon zien, van haar lange dunnen benen naar boven tot haar harde A-Cup met de stevige knopjes erop. Zelf had hij een zwembroek en een T-shirt aan. Bij het bed draaide ze zich om en spreidde haar armen en sloeg die net als de vorige avond om hem heen. Ook nu drukte ze zich hard tegen hem aan en ze zoende ze hem vol op zijn mond. Hij klikte het topje los en schoof de stof tussen hun lichamen vandaan, zodat de harde tietjes tegen zijn borst drukten en de tepeltjes als een soort spijkertjes in zijn vel prikten; hij werd er bloedgeil van en voelde zijn lul als een komeet omhoog komen.

"I am Lucie", zei ze toen ze haar mond van hem losmaakte, en hem zachtjes achterover op het bed duwde; ze nam de regie helemaal in handen. Hij lag op zijn rug en ze stroopte direct zijn zwembroek langs zijn benen naar de grond, waardoor zijn stijve pik met een plof omhoog schoot. Even keek ze er naar, toen deed ze zelf haar slipje uit en ging op zijn benen zitten om zijn T-shirt beter over zijn hoofd te kunnen trekken. Ze ging languit op haar zij naast hem liggen en begon zijn borst en zijn buik te strelen. Hij keek naar haar lichaam, lang, dun, maar alles in de goede proporties. De stevige tietjes, recht vooruit, de platte buik en het kleine blonde driehoekje boven dat lange, smalle roze spleetje. Hij dacht dat hij gek werd, maar ze bleef hem rustig strelen en keek hem glimlachend aan, ze zei niets. Zijn pik bereikte het toppunt van de erectie, hij voelde zijn eikel kloppen. Toen draaide hij haar op haar rug en kroop naar onder. Hij begon haar benen te likken en te strelen, langzaam naar boven.

Hij streelde de binnenkant van de smalle lange dijen en daarna de buitenkant en sloeg bewust dat roze streepje over. Hij streelde haar schaamhaartjes, haar buik en haar navel en likte die vervolgens traag en intens. Zijn handen gingen naar haar tietjes, klein, maar heel hard. Hij aaide ze aan alle kanten en schoof toen met zijn tong naar boven om de harde knopjes te likken en eraan te zuigen. Hij voelde haar genieten, ze rilde, ze huiverde af en toe en ze maakte hele zachte kirrende geluidjes. Ze had haar armen om zijn hoofd geslagen en ze drukte zijn mond tegen haar tepels, maar hij maakte zich los uit die omklemming en gleed met zijn tong weer omlaag, zoog even aan haar navel en belandde weer bij haar smalle streepje. Nu schoof hij de schaamlipjes echter opzij en likte voorzichtig de binnenkant van het strakke kutje en begon aan haar klitje te zuigen. De kreetjes werden harder en Lucie begon met haar onderlichaam te draaien.

Hij voelde dat ze steeds natter werd en proefde haar sapjes langs zijn tong sijpelen. Met èèn hand deed hij haar lipjes iets verder uit elkaar en langzaam gleed er een vinger naar binnen, en vervolgens twee. Hij begon haar snel, steeds sneller te vingeren, terwijl hij hard aan haar klitje zoog. Dat maakte haar helemaal dol en met een lange zucht kwam Lucie heel heftig klaar. Hij bleef nog even doorvingeren en zuigen tot ze weer een beetje tot rust was gekomen, maar haar kutje droop nog van geiligheid.

Snel schoof hij naar boven, pakte zijn lul beet, en schoof die snel bij haar naar binnen. Zijn eikel klopte als een bezetene, het was hem een raadsel waarom hij al niet was klaargekomen, zoveel zelfbeheersing had hij niet van zichzelf verwacht. Maar de ontlading kon nu niet lang meer op zich laten wachten. Hij voelde de natte en hete binnenkant van het smalle tienerkutje en na een paar stoten, stroomde zijn warme sperma met kracht haar baarmoeder binnen. Hij bleef doorstoten tot er geen druppel meer uit kon en drukte intussen een warme kus op haar geopende mond.

"You are the most horny teeny I ever have met", kon hij nog uitkramen, toen hij zich van haar afrolde en op zijn rug lag na te genieten. Ze hadden gedoucht en zaten op het bed wat na te praten. Hij was erg nieuwsgierig waarom ze hem had uitgekozen en zo snel zonder enige voorbereiding. Het antwoord verraste hem behoorlijk, want ze vertelde dat ze dit gedaan had om haar moeder voor te zijn. Die had ze tegen haar tante horen vertellen, dat ze al meer dan een half jaar geen seks had gehad en op deze vakantie wel weer eens een avontuurtje wilde beleven. Ze had in zijn richting geknikt en tante had toegegeven dat hij er wel rustig en betrouwbaar uit zag en bovendien kennelijk alleen met zijn vriend in het hotel was.

Lucie had zich echter voorgenomen ook eens lekker te genieten tijdens de vakantie en als hij goed genoeg was voor zijn moeder dan moest dat ook voor haar gelden, dus had ze er vaart achter gezet. En lachend constateerde ze dat ze had gewonnen. Hij lachte terug, maar door zijn hoofd speelde dat hij toch wel erg veel zin had haar moeder alsnog een kans te geven. Zij was tenslotte de vrouw, waar hij in eerste instantie op viel. Het leek hem niet zo moeilijk te bewerkstelligen. Lucie had kennelijk door wat hij dacht, want ze vroeg niets van hun vrijpartij te vertellen als hij iets met haar moeder zou doen. Hij beloofde dat er niets van naar buiten zou komen.

Bij het avondeten kwam hij zijn vriend weer tegen, die hij al anderhalve dag niet meer gezien had. Hij zag er vermoeid uit, uitgewoond als hij was door die dikke Duitse, die intussen was vertrokken richting Heimat. Zijn vriend vroeg of hij nog wat beleefd had, maar hij hield zich op de vlakte en zei alleen dat hij die Noorse vrouw, die drie tafels verder zat te eten, wel zag zitten. Zijn vriend keek in de richting van de tafel en zei dat hij dat jonge meisje ook niet zo gek vond, die zat de hele tijd naar hun tafel te kijken.

"Te jong", zei hij schijnheilig en concentreerde zich weer op haar moeder, die af en toe sluiks zijn kant uit keek, "ik heb ze liever iets ervarener en rijper."

Plotseling stond de vrouw op en liep in de richting van de bar, die niet zichtbaar was vanaf het terras. Snel keek ze nog even achterom en draaide de hoek naar de zaal bij de bar om.

"Je moet nu snel zijn", zei zijn vriend lachend. Hij stond inderdaad direct op en volgde haar spoor in de richting van de bar. Daar was ze niet en hij keek rond waar ze dan gebleven kon zijn, toen hij nog net zag, dat ze door een andere deur naar het andere terras bij het zwembad liep. Hij wachtte even en snelde toen ook door die deur naar buiten. Ze stond aan de andere kant van het zwembad en leunde over de balustrade, die uitzicht gaf over het strand dat in de verte in de schemering lag. Hij ging naast haar staan, zei goedenavond en vervolgde.

"it's a nice evening for a walk on the beach, don't you think so?" Ze keek opzij, glimlachte en bevestigde dat het haar ook wel wat leek. Hij keek haar eens goed aan en wat hij zag beviel hem wel. Ze droeg haar blonde haren weer in een opgestoken staartje, had een halflange kleurige, wijde rok aan en een strak truitje met daarover een doek geslagen tegen de langzaam opkomende avond koelte, hoewel het nog steeds zwoel aanvoelde. Even later liepen ze gezamenlijk over het stille strand, steeds verder weg van het hotel, tot ze bij een gedeelte kwamen waar nogal duinachtige heuveltjes begonnen met enige begroeiing. Ze hadden wat gepraat over de vakantie, het eiland en het hotel, ze had hem verteld dat ze al enige tijd gescheiden was en met haar dochter en zoontje eindelijk weer eens met vakantie kon. En hij had verteld dat hij alleen maar even een weekje ertussen uit was met zijn vriend om de dagelijkse sleur van het werk even te vergeten. Ze waren hier eigenlijk alleen maar om de hele dag niets te doen en op het strand te liggen, maar zijn vriend had hem in de steek gelaten en het strand verruild voor een dikke Duitse tante, die hem behoorlijk uitgeput had.

Ze heette Emma, zei ze en ze vertelde dat ze wel gezien had, dat zijn vriend met die vrouw verdwenen was. Dat had ze wel sneu voor hem gevonden, voegde ze lachend er aan toe, die plotselinge eenzaamheid. Ze waren stil blijven staan en keken naar het spiegelende water, waar de golven af en aan rolden, toen Emma ineens haar arm om hem heen sloeg en in zijn oor fluisterde dat zij hem wel voor even van die eenzaamheid wilde verlossen. Hij draaide zich naar haar toe en langzaam kwamen hun monden bij elkaar en verdrongen hun tongen zich in elkanders monden.

Hij pakte haar hand en liep in de richting van een duinpannetje dat omringd was door wat struiken. Ze volgde hem zonder aarzeling en eenmaal in de grote kuil aangekomen, legde ze haar omslagdoek op het zand en ging erop zitten. Haar rok schoof wat omhoog en hij kon een groot deel van haar fraaie dijen zien in het vage licht van de opkomende maan. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten en begon langzaam en teder haar dijen te strelen, zij sloeg haar armen weer om hem heen en drukte zijn borstkas tegen zich aan. De rok was omhoog geschoven en zijn handen bereikten haar kleine witte slipje. Ze deed haar benen verder uit elkaar en hij streelde even licht haar kruis en voelde door de stof heen dat ze drijfnat was geworden. Toen duwde hij haar zachtjes achterover tot ze met gespreide benen op haar rug lag.

Rustig trok hij haar slip uit, duwde zijn hoofd tegen haar natte kutje aan en begon met lange halen haar spleetje te likken. Ze reageerde er heel snel op en begon licht te kreunen, terwijl ze haar truitje omhoog trok en over haar beha heen haar borsten streelde. Zijn tong drong diep door in haar kut en af en toe zoog hij even aan haar klitje, terwijl zijn handen haar hielpen haar beha uit trekken en haar stevige volle borsten te kneden. Ze ging steeds sneller hijgen en met haar kont bewegen, zo snel, dat hij moeite had met zijn tong in haar te blijven. Ze had intussen ook zijn T-shirt omhoog getrokken en aaide hem hard over zijn rug. Toen duwde ze hem ineens omhoog en maakte snel zijn broek open en bevrijdde zijn harde pik uit de omknelling, waar die inmiddels in verzeild was geraakt.

"Fuck me, fast and heavy", hijgde ze, "I need it, please!" Hij trok zijn broek verder naar beneden en schoof op haar, Zette zijn eikel voor haar nu wijd openstaande kut en duwde zijn lul snel naar binnen. Hij vervulde haar wens, zoals ze het wilde, snel, hard en vakkundig. Binnen een minuut kwam ze hijgend en steunend klaar. Hij bleef door stoten tot hij zelf zijn zaad op voelde komen, stopte toen even en overwoog zijn lul uit haar te halen en haar gezicht vol te spuiten. Maar daar zag hij vanaf, want dan zou ze wel erg getekend het hotel weer in moeten en met nog een paar forse stoten loosde hij zijn zak in haar lichaam. Het was waarschijnlijk de snelste one-night-stand, die hij mee gemaakt had, maar daarom niet minder prettig. Op haar liggend genoot hij nog een paar minuten na van deze onverwachte neukpartij.

Emma vertelde dat ze hier al een tijdje naar verlangd had, omdat ze al heel lang geen seks had gehad. Ze keek hem een tijdje strak aan en vroeg toen wat hij met haar dochter had gedaan.

"Nothing", herhaalde hij zijn antwoord dat hij ook al bij het buffet gegeven had, maar aan haar gezicht kon hij zien, dat ze hem niet echt geloofde. Ze zei echter niets meer en na een kwartiertje liepen ze hand in hand over het strand terug naar het hotel. Emma liep gelijk door naar de toiletten en hij probeerde zo neutraal mogelijk de zaal bij de bar binnen te lopen, maar de eerste die hij zag was Lucie, die hem vragend en een beetje glimlachend aankeek. Hij draaide zijn hoofd weg, liep naar de bar en bestelde een whisky. In de verte zag hij zijn vriend zitten, die al weer met een nieuwe verovering bezig was, een minder dikke, maar toch nog wel behoorlijk gevulde Engelse. Op weg daar naartoe, moest hij langs de tafel waar Lucie en de familie zaten en toen hij er langs liep, zonder te kijken, hoorde hij zacht.

"Congratulations" fluisteren.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post396

BI-TRIO

GustGeplaatst door My 4Fingers di, juni 11, 2019 12:42

BI-TRIO

Ik ben een slanke, sportieve bi man van 39 jaar, intiem geschoren en gelukkig ook ervaren wat betreft ‘mannenseks’. Regelmatig ben ik te vinden op het naaktstrand en andere plekken waar wel eens wat te beleven valt. Zo ook deze middag. Ik was naar een klein strandje gegaan in een natuurgebied langs de rivier. De afgelopen maanden was ik hier al een paar keer afgetrokken, gepijpt en gevingerd door een leuke vent. Een beetje geil lag ik rustig een erotisch verhaal te lezen op 4Fingers.be in afwachting tot er wellicht iemand zou komen. Het was geen man die op een gegeven moment verscheen maar een jong stel, ik schatte ze beiden begin twintig, misschien zelfs iets jonger. Ze liepen langs me en wij begroetten elkaar. Aan de ‘looks’ te oordelen was dit een keurig stelletje, en hoewel ik een hekel heb aan vooroordelen en etiketjes plakken bekroop me het gevoel dat dit een gelovig stel was, zij in ieder geval, haar haardracht, lange spijkerrok, blouse, kraagje… tja… een beetje ‘tuttig”.

Enfin, het was voor mij de hoogste tijd om een duik in het water te nemen. Toen ik uit het water kwam had het stelletje inmiddels een plekje zo’n 40 meter naast me in het half hoge gras uitgekozen. Ik keek onwillekeurig hun kant op en kon mijn ogen bijna niet geloven. Het zojuist door mijzelf als ‘tuttige’ meisje had haar kleding uitgetrokken en stond in een piepkleine rode bikini. Haar haren waren los en ze glimlachte toen onze blikken elkaar kruisten. Het ‘tutje’ was een veranderd in een sexy ‘vamp’. Wat een droomfiguur had ze … Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Om haar niet als een aap met een open mond te blijven aanstaren liep ik met tegenzin weer naar mijn handdoek. Toch kon ik me niet erg lang bedwingen en liep ik opnieuw naar de waterkant, vanaf dat punt kon ik een glimp van het stel opvangen.

Door het gras en riet heen had ik een redelijk vrij zicht op hun lichamen die ergens ter hoogte van hun schouders voor mij ‘onzichtbaar’ werden. Ik zag de bruine benen van het meisje om die van haar vriendje gekronkeld. Ik houd enorm van vrouwenbenen en voeten, billen en ik had een goed zicht op die van haar. Oh… wat zagen ze er heerlijk uit zeg. Aan de bewegingen van zijn arm kon ik concluderen dat hij met haar kutje aan het spelen was. Dit stel moest botergeil geweest zijn toen ze aankwamen want binnen vijf minuten liet zij zich al vingeren. Dolgraag was ik naar ze toe gelopen om…?

Ja om wat…? Bedacht ik. Ik ben waarschijnlijk net zo oud als dit stelletje bij elkaar. Toch kon ik niet voorkomen dat ik een stijve pik kreeg. Er speelde een liveshow voor mijn ogen af. Toen mijn geilheid het van mijn verstand won besloot ik dichterbij te gaan staan. Ik had verwacht om opgemerkt te worden maar het stel was zo heftig met elkaar aan het zoenen dat ze mij niet opmerkten. Ondertussen had de knul zijn pik door de opening in zijn veel te grote zwembroek gehaald en in haar kutje gestoken want ze waren duidelijk aan het neuken! Bloedgeil werd ik van dit schouwspel, met haar fraai gevormde voetjes duwde ze tegen zijn billen, haar teentjes strekten zich, kromden zich van pure wellust. Ik hoorde hem hijgen en haar zachtjes kreunen. Ik maakte mezelf wijs dat ze heel goed wisten waar ze mee bezig waren.

Ze wisten dat er een blote kerel op zo’n veertig meter bij hen vandaan lag. Zacht en aan mijn pik trekkend liep ik dichterbij, ik stond stil op een meter of vijf bij hen vandaan. Als ik op dat moment klaargekomen zou zijn dan had ik het stelletje onder kunnen spuiten, zo geil was ik geworden. Het meisje was de eerste die over zijn schouder naar me keek, ze had een opgewonden blik in haar ogen en ook hij draaide toen zijn hoofd om.

Ze zeiden geen woord en ook ik zweeg nog even in alle talen. Toch begreep ik door de blikken in hun ogen en hun lichaamstaal dat ik ‘welkom’ was. Maar wat verwachtte ze van mij? Ik liep nu rustig naderbij en ging aan hun voeten zitten. De knul neukte rustig door, met lange stoten… Voorzichtig omdat ik bang was voor haar reactie streelde ik haar benen, ik kroop wat dichterbij en streelde haar voeten. Ik kon me niet langer beheersen en ik wreef haar voetjes over mijn pik… een heerlijk gevoel! De knul ‘rolde’ ineens van haar af en ik had nu en goed zicht op twee super geile mensen. Een glinstered nat kutje, strak en met een streepje schaamhaar. Zijn pik was niet zo lang maar lekker dik!

“Mag ik”? Hoorde ik mezelf vragen?

“Doe maar hoor”. Was zijn antwoord. Ik durfde het niet aan om zijn pik te gaan pijpen omdat ze dan wel eens konden schrikken en weglopen. Dus koos ik er snel voor om tussen haar benen te gaan zitten en haar heerlijke kutje te gaan likken. Met mijn tong kronkelde ik alle letters van het alfabet over en in haar geile clit. Toen ik na een tijdje besloot om haar te gaan neuken zag ik dat de knul naast het hoofd van het meisje was gaan zitten en zij was bezig om hem af te trekken.

“Mag ik je neuken, ik zal niet in je klaarkomen” vroeg ik hees. Het meisje knikte en zei zacht.

“Ja, doe maar. We hebben dit nog nooit eerder gedaan hoor.”

“Met nog iemand erbij” vulde de jongen aan. Ik bekende dat dit ook voor mij de eerste keer was. Voorzichtig drong ik met mijn pik in haar kleddernatte clit. Het liefst wilde ik haar ruw en wild van alle kanten en posities gaan neuken, maar daar was het waarschijnlijk het meisje niet naar. Ik nam geen risico en begon haar afwisselend langzaam en snel te neuken. Ze kreunde, haar ogen sloten zich af en toe, haar handen lieten haar vriend los en klemde zich om mijn billen. Met haar nagels klauwde ze in mijn billen. Ik nam een andere positie in en legde haar benen over mijn schouders, zachtjes neukte ik door. Haar voetjes waar ik zo gek op was geworden tegen mijn borst, ik verlegde er een tegen mijn schouders en kon haar linkervoetje zodoende af en toe kussen en likken. Mijn ervaren oog ontging niet dat ze dit schijnbaar ook lekker vond! Aangezien ze nu niet meer met haar vriendje bezig was, was deze haar uitvoerig aan het zoenen. Het leek wel een pornofilm waarin ik was beland. Blijkbaar had hij haar iets gevraagd wat mij in ieder geval ontgaan was. Haar antwoord echter wel.

“NEE, dat vind ik niet fijn”. Direct stopte ik en wilde mijn pik uit haar terugtrekken. “Nee jij niet, ik had het tegen hem” reageerde het meisje met een rood hoofd van opwinding. “Ik hou niet van pijpen, dat is alles”. Ik glimlachte en antwoordde zonder er over na te denken en wellicht iets te gretig.

“Oh, ik wel hoor. Kom maar op”. Ik wilde graag van standje wisselen en waagde de gok. Gewillig liet het meisje zich op haar knieën dirigeren zodat ik haar op z’n hondjes kon neuken. Dit was wellicht precies de tijd die de knul nodig had om zich te bedenken. Ik keek hem aan, keek naar de heerlijke billen en benen, de kleine ronde borsten van zijn vriendin strelend met mijn handen en ik opende uitdagend mijn mond en likte mijn lippen af terwijl ik naar zijn pik keek. Er was geen seconde twijfel meer bij de knul. Hij kwam wijdbeens over zijn mooie geile vriendin staan en duwde prompt zijn pik in mijn mond.

Of ik de eerste ooit ben geweest die hem pijpte acht ik groot want de gesmoorde oerkreet die hij slaakte toen ik zijn pik naar binnen zoog was enorm. Ik weet niet of acteurs bij pornofilms er echt van kunnen genieten maar ik had het gevoel dat ik ieder keer steeds moest switchen tussen mijn beiden seksgenoten. Het lukte mij niet om van gelijktijdig van beiden te genieten. Toen de knul mijn hoofd vastpakte met beiden handen en mijn mond begon te neuken greep ik met beiden handen het heerlijke kontje vast van zijn vriendin. Zelfs rondom haar roze kontgaatje was het vochtig. Plagend wreef ik mijn vinger over dit strakke gaatje, een heel klein stukje liet ik mijn vingertopje erin glijden. Blijkbaar vond ze het lekker want ik voelde/merkte geen verzet. Toch ging mijn meeste aandacht op aan het pijpen. De dikke pik van de knul veroorzaakte af en toe bijna voor kokhalzen. Ik was degene die de ‘pret’ als eerste even moest onderbreken.

“Stop even, ik kom bijna klaar”. Ik trok me met deze woorden terug uit het heerlijke kutje en de knul bleef gewoon staan. “Ik wil jullie beiden een orgasme bezorgen” heb ik toen geroepen. En met deze woorden draaide ik het meisje weer om, ik vroeg om op haar rug te gaan liggen en nam zelf wederom tussen benen plaats. Met mijn vingers begon ik haar te vingeren en met mijn tong haar clitje. Bewust of onbewust stimuleerde het meisje mij enorm mijn best te doen door met haar voetjes af en toen langs mijn heupen te wrijven. Op zo’n moment heb je geen benul van tijd, maar volgens mij kwam het meisje na een paar minuutjes vingeren en likken al hevig klaar. Ze pakte mij bij mijn haren en trok die er bijna uit, haar onderlijf spande zich aan, drukte zich omhoog, haar benen spanden zich… schokte, schokte, trilde… en ontspande zich…

Ik merkte toen pas dat haar vriend naast haar was gaan liggen, hij durfde mij niet goed aan te kijken maar daar had ik geen probleem mee. Ik rolde als het ware tussen zijn benen en pakte met een hand zijn harde dikke pik vast, met mijn tong begon ik zijn ballen te likken alsof het een heerlijk ijsje was. De knul liet zich helemaal gaan en mompelde allemaal geile taal… Toen ik opnieuw zijn pik begon te pijpen voelde ik dat zijn vriendin naast me kwam zitten en zij pakte nu met een hand zijn pik vast.

“Wil jij ook”? Vroeg ik haar.

“Ik wil het toch proberen”. Ik kuste bij wijze van ‘afscheid’ de eikel van de knul nog even en maakte plaats voor haar. Alsof het van levensbelang was begon ze met korte snelle likjes zijn pik te likken, gevolgd door lange en tenslotte zoog ze zijn pik in haar mondje naar binnen. De knul was hier zo mee in zijn nopjes dat ik echt meende tranen in zijn ogen zag. In ieder geval lag hij te kreunen met een grote glimlach! Omdat ikzelf op ‘knappen’ stond en geen zin meer had in ‘overleg’, ging ik achter het gehurkte meisje zitten. Mijn uitzicht was hemels een drijfnat kutje, heerlijke ronde witte billen, sexy voetjes van een pijpend meisje. Ik nam mijn pik in mijn handen en begon te trekken… binnen een paar tellen spoot ik mijn warme klodders over haar rug, billen en voetjes. Met mijn ogen gesloten genoot ik nog even na.

Als een echte heer wreef ik mijn sperma van haar af en ondertussen genoot ik er van haar heerlijke lichaam nog even te voelen want ik wist dat dit eenmalig zou zijn. Net toen ik ging verzitten kwam het meisje omhoog. Met een glimlach om haar lippen gaf ze de pik van haar vriendje nog een paar rukjes en zagen wij hem heftig klaarkomen. Ik wist toen ook wel dat mijn rol was uitgespeeld en dat ik moest gaan. Ik bedankte beiden hartelijk en ben toen weer naar mijn handdoek gegaan nadat ik mezelf had opgefrist met een duik in de rivier. Ik probeerde mij weer te concentreren op mijn boek en daar stond de knul ineens achter me.

“Ik wil je nog even bedanken voor eh……alles!” Zei hij.

“Nee, jullie bedankt, je hebt een heerlijke pik en een super sexy vriendin”, bracht ik uit. Zijn vriendin kwam nu ook weer gekleed aanlopen. Zij bleek ineens weer bijna verlegen te zijn… wat haar uitermate charmant maakte. Toch stamelde ze nog een paar woorden van dank uit en ik probeerde haar als een volwassen vent nog een paar complimentjes te geven.

“Je bent een enorm mooie meid, erg sexy en opwindend en ik ben jaloers op je vriend” lachte ik haar toe.

“En jij bent ook gek op mijn voetjes zeker?” Zei ze lachend terwijl ze samen wegliepen. Ik knikte heftig ‘ja’ toen ze nog een keer omkeek.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post373

SCHOONZUS

GustGeplaatst door My 4Fingers do, april 11, 2019 10:15

SCHOONZUS

Ik heb vele mooie ervaringen op het gebied van seks, maar dit is toch wel een van de mooiste. Ik had al zo`n twee jaar verkering met mijn voormalige partner wat op zich wel goed ging, maar het oog wil soms ook wat. Op zich was het bij de schoonfamilie altijd wel erg gezellig, maar ik had één doorn in het oog, mijn schoonzus Emma, die altijd liep te katten op mij en mijn meisje. Nu waren de verschillen tussen ons dan ook wel aanwezig. Ik ben een vierentwintig jarige verkoper in de IT sector uit Antwerpen met een duidelijke zakelijke instelling in het leven.

Zij is een drieëntwintig jarige parttime manager in de gezondheidszorg bij een ziekenhuis die alles een stuk zweveriger voorstelde. Ook was Emma een vrijgezel, wat ik eerst gezien haar houding wel kon voorstellen, maar na een paar maanden zag ik ook wel dat er onder het chagrijn een zeer aantrekkelijk mokkeltje schuilde. Lange benen, een zalig kontje en prachtige ronde borsten met een mooi gezicht met prachtig lang lichtbruin krullend haar en zwoele volle lippen waar een harde paal heerlijk doorheen kon glijden. Eigenlijk snapte ik niet dat er geen kerel was die haar verwende maar op een of andere manier bleef zij alleen en ik hoorde nooit van een avontuurtje of zoiets.

Op een bepaald moment gingen wij met de hele familie naar een subtropisch zwembad en toen viel mij Emma weer op. Zij bleek in tegenstelling tot haar zus haar kutje helemaal kaal te scheren (dat zag ik door haar sexy witte zwembroekje). Toen begon ik verder de twee dames tegenover elkaar te zetten en tot mijn verbazing beoordeelde ik Emma op 9 van de 10 punten als lekkerder. Emma heeft mooiere borsten, benen, kontje, mooi lang haar en een geiler gezicht. Verdere draagt zij ook sexyer kleding zoals strings en push up Bh’s (dat zag ik ook) dat mijn meisje niet deed. Ik wilde vanaf dat moment toch een poging wagen om haar in het bed te krijgen maar zag wel in dat dat haast onmogelijk moest zijn.

Tijdens een vakantie van een viertal weken pasten mijn vriendin en ik op haar ouderlijk huis. Ik was aan de beurt om te gaan en kwam toen terecht op de kamer waar Emma nog logeerde in het weekend. Ik was erg nieuwsgierig en snuffelde rond en vond al gauw een dagboek, wat ik met interesse opensloeg. De tekst daarvan zette mij in vuur en vlam.

Emma bleek wel degelijk een heel geil meisje te zijn met verborgen verlangens. Zij bleek heel geil te zijn en veel van haar fantasieën aan haar boek toe te vertrouwen. En ik bleek de hoofdpersoon te zijn. De reden dat zij geen vent had is dat zij stik-jaloers op haar zus was en smoorverliefd op mij.

-Als hij mijn vent zou zijn, zou ik hem elke dag uit zijn werk een pijpbeurt geven.-

-Ik zag in het zwembad dat hij heerlijk groot geschapen is, waarom neukt hij niet met mij?-

-Ik wil door hem in mijn kontje ontmaagd worden, die lekkere vent- enzovoort. Pijpen & kontje neuken stond bij ons nooit op het programma maar ik lustte daar wel pap van. Tijdens het lezen rukte ik mij af aangezien mijn lul tot gigantische proporties was gegroeid. Toen bedacht ik dat ik dit slim moest spelen. Ik vertrok met het dagboek naar een kopieershop en kopieerde de volledige inhoud. Na alles gelezen te hebben in het geniep, was ik zo botergeil dat ik maar een doel had en dat was Emma neuken in al haar gaten.

Mijn tot dan toe trouwe monogame leventje zou zo gaan eindigen. Ik ontdekte op slinkse wijze dat de aanstaande vrijdag haar vrije dag was en besloot de gok te gaan wagen. Ik belde haar vanaf mijn werk op haar mobiel en vertelde dat ik de aankomende vrijdag in de buurt was en dat ik graag met haar van gedachte wilde wisselen over de algemene omgang tussen ons gezien al het geruzie. Ik zei ook dat het initiatief van mij was en dat het een 1 op 1 onderonsje was zonder dat de rest er wat van af wist. Zij zei vrij verbaasd.

“Goed, hoe laat kom je?”.

“Een uur of tien”.

Op de bewuste vrijdag stond ik ook daadwerkelijk om tien uur op de stoep. Behalve een mooie bos bloemen had ik in de binnenzak van mijn jas nog een verrassing voor haar, mocht alles naar wens gaan. Ik had een spannend lingeriesetje voor mijn schatje gekocht; een zwart string met bijpassende BH, ik ging ervan uit dat ik haar maten goed geschat had. Toen zij de deur opendeed, was ik weer aangenaam verrast hoe lekker zij eigenlijk eruit zag. Haar bruine haar viel mooi op haar schouders en ze had een bordeauxrood heupbroekje aan met een wit topje erboven. Zij was duidelijk blij mij te zien maar keek ook enigszins ongemakkelijk. Het gesprek ging eerst over koetjes en kalfjes, maar al gauw sneed zij toch het onderwerp aan.

“Waarom dit gesprek eigenlijk?”

“Nou, het zit mij al tijden dwars dat jij en ik en/of je zus zo vaak bekvechten over eigenlijk niets, het verpest de sfeer en ik vind het heel jammer dat het elke keer zo gaat. Ik weet niets anders te bedenken dat dit komt omdat je jaloers op je zus en mij bent of zo. Waarom heb jezelf eigenlijk geen vent, je bent een ontzettend knappe meid, je hebt een prachtig figuur met schitterende vrouwelijke vormen, je kan er volgens mij op elke vinger tien krijgen”. Emma was werkelijk perplex dat ik ‘ogenschijnlijk per ongeluk’ de vinger op de zere plek legde, maar zij putte, zoals ik hoopte, vertrouwen uit mijn opmerking dat ik haar beeldschoon vond.

“Jij zegt alleen maar iets over mijn uiterlijk om mij op te beuren” zei ze.

“Nee hoor, je hebt in tegenstelling tot je zus mooi lang krullend haar, een stel prachtige volle borsten waar elke kerel zijn lippen aan wil zetten, een super-strak kontje en een paar prachtige lange benen”. Zij lachte vaag en zei.

“Ga door”.

“Ik zou je eigenlijk ter plekke willen verleiden, maar dat kan niet”. Emma werd rood en barstte in snikken uit. Ik vroeg aan haar “Sorry, dat ging te ver?” Maar zij schreeuwde het werkelijk uit.

“Ik wil jou ook en het kan mij geen reet schelen wat de rest ervan vindt en vooral niet die kut zus van mij”. Zo`n heftige reactie had ik absoluut niet verwacht van haar, maar ik liet er geen gras over groeien. Ik ging naast haar op de bank zitten en kuste haar op haar lippen wat uitmondde in een heftige tongzoen van een minuut. Zij kreunde.

“Oh, hier heb ik al twee jaar van gedroomd” en rukte mijn overhemd van mijn lijf en begon mij af te likken. Ze trok al gauw mijn broek van mijn kont en nam mijn lul in haar hongerende mondje. “Hm… dit apparaat zal lekker smaken”. Met lange halen zoog zij als een volleerde hoer aan mijn stijve paal, terwijl zij ondertussen mijn ballen masseerde, totdat het zaad begon te koken in mijn ballen.

“Oh, ik ga spuiten, oh dit doet ze nu nooit bij mij, wat zalig!”.

“Die trut weet niet hoe zij haar schatje moet behagen” zei ze en pijpte zalig door totdat ik begon te spuiten, maar Emma slikte alles gulzig door. Daarna begaven wij ons naar de slaapkamer waar ik Emma ontkleedde. Haar mosseltje was prachtig kaal geschoren, waarop ik zei.

“Heerlijk zo´n kaal kutje”, terwijl ik haar begon te beffen, totdat ook zij tot een hoogtepunt kwam, zodat ik ook wat te drinken kreeg. Ondertussen gaf zij mijn paal nog een lekkere orale beurt, zodat wij aan een heerlijk standje 69 bezig waren totdat ik meer wilde. Ik drukte mijn gigantische paal tegen haar schaamlippen en boorde in één keer hem tot de wortel in haar kut. Met lange halen neukte ik Emma in haar super-strakke poesje terwijl wij elkaar heerlijk liepen te tongen. Mijn handen woelden door haar lange haar terwijl haar handen in mijn billen kneden. Ik voelde dat zij weer een orgasme kreeg, terwijl ik even later haar helemaal vol spoot in haar soppende grot Na deze sessie zijn wij gaan douchen aangezien het tijd was om naar huis te gaan voor mij. Ik beloofde dat wij weer een afspraakje zouden maken.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post333

ZUS VAN KARINE

GustGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 31, 2019 13:19

ZUS VAN KARINE

Toen mijn vriendin Karine en ik tegen haar ouders vertelden dat ik een huisje gekocht had en wij daar voor we wilden gaan trouwen eerst een paar jaar samen gingen wonen riep haar jongste 18 jarig zusje Bea.

“Wat leuk ik kom wel helpen als er wat gedaan moet worden.”

“Dat duurt nog wel even want de andere mensen moeten ook nog wat verbouwen en dan nog verhuizen”. Een paar weken later werd het huis bij de notaris beschreven en toen was het wachten op dat de andere bewoners eruit gingen. Nog eens drie weken later kwamen zij de sleutel brengen en nog diezelfde avond gingen wij met mijn schoonouders en Bea naar het huis kijken.

“Ziet er nog netjes uit.”

“Ja, je zou er zo al in kunnen wonen”, zei schoonmoeder.

“Ja, maar ik wil toch wat andere kleuren op de muren”, zei Karine. Na een week schilderen en wat muren te behandelen konden de meubels komen. Karine had al wat meubeltjes die zij graag wilde houden en ik had de meubels van mijn ouders die al enkele weken ervoor nieuwe gekocht hadden gekregen. Toen de meubels er stonden en wij nog geen bed hadden en al een paar dagen alleen op een matras, dat op de vloer lag, sliepen, zeiden we dat we zaterdag een bed gingen kopen.

“Mag ik mee gaan kijken?” Vroeg Bea toen wij dat op vrijdagavond bij mijn schoonouders vertelden.

“Ja, als jij zorgt dat je om negen uur bij ons bent kun je mee”, zei Karine.

“Mag ik direct al mee gaan als ik het luchtbed meeneem waar ik dan vannacht op kan slapen?” Zei Bea.

Wij hadden nog maar amper toegestemd of Bea ging al naar boven het luchtbed en een deken halen. Even later reed zij met ons mee, in ons nieuw huisje bracht zij het luchtbed naar boven en we dronken nog wat.

“Ik moet morgen eerst nog even naar de winkel, want we hebben weinig in huis om te eten” zei Karine voor we naar bed gingen. Bea ging naar de andere kamer en ik ging, in alleen mijn onderbroek, nog even naar de badkamer om te plassen.

Toen ik weer naar de slaapkamer liep, kwam Bea in alleen haar slipje uit de andere slaapkamer om ook naar de badkamer te gaan. Zij keek naar de flinke bobbel in mijn onderbroek en liep verder naar de badkamer. Ik zag dat zij harde tepels had op haar al flinke borsten die mooi iets omhoog stonden te wijzen. In het kleine dunne slipje zag ik haar schaamlipjes doorschijnen wat mijn lul nog harder deed worden.

Ik kroop tegen Karine aan die naakt voor mij lag en zij duwde mijn onderbroek naar beneden toen zij mijn harde lul tegen haar kontje voelde drukken. We neukten nog even en ik spoot met de gedachten dat ik Bea neukte meer sperma in haar kutje dan anders. Met mijn nog harde lul diep in haar kutje vielen we in slaap en Karine was de volgende morgen al vroeg wakker en ging naar de badkamer zich douchen.

Ik liep ook naar de badkamer en we gingen samen onder de douche en Karine trok daarna haar kleren aan en ik ging nog even op het matras liggen. Karine was nog in de slaapkamer toen Bea, die een shirtje aan getrokken had, onze slaapkamer binnen kwam. Ik zag dat zij weer harde tepeltjes had en zij vroeg hoe laat wij naar de meubelzaak gingen. Ondertussen zag ik haar naar mij kijken en naar de bult die mijn harde lul weer op de deken maakte.

“Om negen uur is de winkel pas open”, zei Karine. Bea kwam op het matras zitten en ik zag dat haar schaamlippen weer duidelijk af tekenden in haar dun strak slipje. “Ik ga even naar de winkel, wat brood en beleg halen”, zei Karine en ging naar beneden.

“Dit ligt wel wat beter dan een luchtbed”, zei Bea en liet zich achterover vallen.

“Dan blijf je nog even hier liggen”, zei ik. Zij kwam mee onder de dekens liggen en ik sloeg mijn arm om haar heen en zij kwam tegen mij aan liggen. Ik voelde haar harde tepels tegen mijn borst prikken en wreef met mijn hand over haar rug en voelde haar rillen toen ik bijna over haar kontje ging. Zij kwam nog dichter tegen mij aan liggen en kwam met haar bovenbeen tegen mijn harde lul en ik voelde dat zij weer rilde. Zij schoof met haar hand over mijn heup lager naar mijn bil en legt dan haar hand op mijn harde lul.

“Lig jij naakt onder de dekens?” Vroeg zij en kneep wat harder in mijn kloppende lul. Ik schoof mijn hand in haar slipje en trok haar op mij en zij kwam met gespreide benen over mij zitten. Ik schoof haar slipje naar beneden en Bea ging van mij af en trok haar slipje en shirtje uit en kwam weer op mij zitten. We zoenden even en ik voelde dat zij met haar heet nat kutje over mijn keiharde lul schuurde. Zij schoof wat hoger en mijn harde lul sprong tussen haar benen en drukte tegen haar schaamlippen. Zij kreunde hard en ik pakte tussen haar benen door mijn lul vast en richtte hem tussen haar natte schaamlippen. Zij stak haar tong diep in mijn mond toen mijn lul langzaam dieper in haar strak kutje schoof.

Toen mijn twintig centimeter lange lul helemaal in haar kutje zat, drukte zij zich omhoog en begon mij te berijden. Haar kutje sloot strak om mijn vijf centimeter dikke lul en zij kreunde toen ik mijn lul omhoog stootte en hij diep in haar kutje kwam. We draaiden om en ik lag boven Bea en neukte haar hard en diep. Steeds harder begon Bea te kreunen en ik voelde haar kutje nog strakker om mijn lul spannen. Toen ik mijn lul nog een keer diep in haar kutje duwde verkrampte ze. Hevig schokkend lag zij onder mij en ik nam een harde tepel in mijn mond.

Toen zij na een paar minuten ontspande drukte ik mijn lul weer diep in haar kutje en neukte haar weer hard. Zij sloeg haar benen om mijn heupen toen zij mijn lul nog harder en dikker voelde worden en gilde het uit toen ik mijn heet sperma diep in haar kutje spoot. We bleven nog even liggen en ik begon haar weer te neuken en spoot nog eens zeven stralen sperma diep in haar kutje. Niet veel later gingen we naar de badkamer om samen onder de douche te gaan. Toen Karine weer thuiskwam, was ik alweer op onze slaapkamer.

“Komen jullie naar beneden?” Riep zij. Ik trok mijn kleren aan en Bea kwam uit de badkamer toen ik naar beneden ging. Zij kwam even later beneden en had duidelijk te zien geen bh onder haar shirtje aan. Karine zette alles op tafel voor het ontbijt en daarna ruimde Bea mee op en tegen half tien gingen wij naar de meubelzaak. Na op enkele bedden gelegen te hebben en op een goed matras werd er een breed bed gekocht, ook kochten wij nog een eenpersoonsbed voor op de logeerkamer.

“Dan lig jij ook gemakkelijk als je nog eens blijft slapen” zei Karine tegen Bea.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post323

ZALIG ZONNEN

GustGeplaatst door My 4Fingers wo, maart 20, 2019 15:11

ZALIG ZONNEN

Enkele weken geleden zijn er thuis achter nieuwe buren komen wonen. Een koppel en een inwonende dochter Chris van 21. Toen we een kaartje in de bus vonden met een uitnodiging voor een housewarming zijn we daar dan ook dadelijk op ingegaan. Het zijn aardige mensen en de dochter mag er best zijn. Natuurlijk is ze wel drie jaar ouder dan ikzelf, maar toch…

Op woensdag had ik het rijk voor mij alleen. Het zonnetje was goed van de partij en ik besloot dan ook wat te zonnen. Ik had net een verkwikkend bad genomen en mezelf mooi glad geschoren. Nu besloot ik me in mijn blootje te nestelen in de tuin. Dat geeft geen problemen want onze tuin is aan twee kanten begrensd met houten schuttingen en de achterkant met dennen. Ik liep in me blootje naar het tuinhuis waar ik zocht naar het beste ligbed. Terwijl ik met de zetel naar achter wandelde hoorde ik plots.

“Hallo, ga je ook genieten van het zonnetje”. Ik had niet verwacht dat iemand me zou horen, laat staan me zou zien. Blijkbaar was Chris ook in de tuin. Ik kon haar echter niet zien en was nog even in de overtuiging dat ze ook enkel afging op haar gehoor. Ik aarzelde maar zei toen ook.

“Oh, euh ja, ‘k wou wat zonnen, lijkt me lekker met dat weertje.” Dichterbij gekomen begreep ik dat ze me wel degelijk gezien had. Ook ik kon haar nu zien. Ze was topless en had zeer mooie stevige tietjes, die egaal bruin waren. Wat ik vreemd vond was dat ze beneden geen broekje had maar zo’n draagdoek voor op ’t strand. Het gênante om gezien te worden in me nakie had ik jaren geleden al afgezworen. Van thuis uit gingen we vaak naar een naaktstrand en ook thuis liepen we naakt zo vaak het weer het maar toeliet. Ze praatte honderduit over van alles en nog wat. Ik had er zowaar dorst van gekregen. Toen ik vroeg of ze ook wat wou, vroeg ze of het stoorde dat ze even tussen de haag doorkroop. Toen ik dan ook zei dat me dat niet echt stoorde duurde het ook niet lang of ze was daar.

Terwijl ik binnen ons een biertje haalde, vond ze de weg naar het tuinhuis en vond er ook een ligstoel die ze naast de mijne parkeerde. Zo lagen we daar, genietend van de zon. Plots voelde ik haar hand zachtjes over mijn been wrijven. Ze ging echter hoger en raakte mijn piemel. Ze merkte dat ik het leuk vond aan het stijf worden van mijn genotspaaltje. Ik genoot en dacht eraan haar poesje te strelen en haar lekkere sapjes te proeven. Ik ging zachtjes met mijn hand onder haar rokje. Ik streelde haar been en zocht zachtjes mijn weg naar het midden.

Plots wist ik totaal niet waar ik het had. Ik voelde, neen dat kan toch niet… Ik voelde een piemel. “Maar, euh…”

“Ja”, zei ze, “dat had je niet verwacht hé; da’s trouwens ook de reden waarom we verhuisd zijn. De mensen in de buurt konden maar niet aanvaarden dat ik geen jongen meer ben. Nu helemaal ben ik nog niet veranderd, maar mijn borstjes mogen der toch zijn hé”. Ik was perplex en had meteen mijn hand weggetrokken. Zij stopte echter niet en gaf mijn piemel een heerlijke massage. Ze bukte zich en nam hem in haar mond.

Ik spreek nog steeds in die termen omdat ik het moeilijk heb om hij en hem te zeggen. Ik was geen homoseksueel en toch genoot ik hiervan. Zou het kwaad kunnen als ik ook een beetje met haar piemel speelde… Neen toch. Op mijn vraag kleedde ze zich uit. Vreemd zicht die borsten en daaronder een fikse piemel, die zowaar een maatje groter was dan die van mij. Dit zou de eerste maal zijn dat ik aan een piemel zoog. De eerste vreemde smaak was vlug voorbij in de geile gedachten die elkaar opvolgden. Ik genoot van deze 69, misschien meer dan ooit voorheen. Ze pakte de tube zonnecrème en smeerde die over me kontje. Heerlijk liet ze af en toe een vinger tussen mijn bilspleetje gaan en zachtjes mijn anus strelen. Het genot werd groter toen ze me zachtjes vingerde. Dit had ze blijkbaar eerder gedaan. Ik genoot van die vinger zo diep in me terwijl ik heerlijk gepijpt werd. Ik voelde mijn piemel harder worden. Ik zou dadelijk gaan komen. Het was heerlijk geweest. Ik zou wegtrekken net voor ik kwam, dat moest ik altijd doen van Saskia.

Toen Chris merkte dat ik wou wegtrekken zoog ze nog harder en liet me niet los. Toen ik klaarkwam probeerde ze alles door te slikken. Totaal voldaan liet ik me achterover vallen op de ligstoel. Ze hief mijn benen omhoog en likte mijn kontgaatje. Ze zei dat ik niet moest schrikken over wat ging volgen. Ik moest me maar ontspannen. Nou, dat was niet moeilijk. In mijn schuine ooghoek zag ik haar stijve paal. Ze bracht hem naar mijn holletje en begon zachtjes te stoten. Ik verkrampte wat, ze hield even stil en duwde weer wat. Al gauw voelde ik dat fijne gevoel van daarnet weer. Ze had zowaar haar piemel helemaal in mijn gaatje gestopt. Ze begon me langzaam te neuken.

Ik voelde de kloppende paal die in mijn holletje. Ze kreunde van genot. Het duurde niet lang of ze spoot haar volle lading diep in me. Omdat ze zag dat ik intussen ook weer behoorlijk stijf geworden was bood ze aan om ook haar te neuken. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik neukte haar kontje, wat ik bij Saskia nooit mocht. Ze genoot er zichtbaar van en vroeg me steeds dieper en dieper te gaan. Ik kon het niet meer houden en ik spoot voor de tweede keer die namiddag, deze maal in haar gaatje. Daar lagen we dan, onze beide holletjes vol lauw zaad. Ik vroeg haar of ze papier wou om ons terug proper te vegen.

Ze wees echter op de tuinslang. “Ik kan iets veel fijner om ons te verfrissen” zei ze. “Ik zal het je even voordoen”. Ze pakte de slang en stopte die voorzichtig in haar holletje. Ze draaide de kraan open en al dat water verdween diep in haar. Na de kraan dichtgedraaid te hebben, trok ze de slang terug. Ik keek maar er volgde geen water. Ze zetten zich gehurkt op het gras alsof ze moest poepen. Ze duwde en ik zag een ferme straal water uit haar holletje spritsen. Ik heb nadien verschillende keren haar voorbeeld gevolgd. Hoewel er af en toe ook wat poep meekwam waren we na een viertal sproeibeurten toch weer helemaal net en klaar om te doen waarvoor we in de tuin lagen. Zalig te zonnen

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post315

BINNEN DE FAMILIE

GustGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 28, 2018 13:31

BINNEN DE FAMILIE

Vier dagen achter elkaar stond ze net zoals ik aan de tramhalte te wachten. Een mooi tienermeisje met lange blonde haren. Ze had veel weg van Goldie Hawn in de jaren tachtig. Ze was klein van gestalte hooguit één meter zestig schatte ik ze en dat was de reden dacht ik dat ze schoentjes droeg met hoge hakken. Telkens had ze me recht in de ogen gekeken en me op een glimlach getrakteerd. Ze had mooie lichtbruine ogen, hagelwitte tanden en een lief gezichtje. Mooi lichaampje als een zandloper en ze was zo spontaan. Ik mocht haar wel. De jongedame stapte een halte eerder af dan ik maar 's avonds als ik van mijn werk de tram naar huis nam stapte zij de eerstvolgende halte op. Ze stond wat te aarzelen dat zag ik, naast me op de bank was nog een plaats vrij. Opeens had ze blijkbaar een besluit genomen en stapte op me toe.

“Mag ik naast u zitten mijnheer” vroeg ze.

“Waarom niet … altijd prettig als een mooie jongedame naast me wil zitten”

“Ik noem Lena en jij?”

“Aangenaam, ik heet Gust”.

Lena zette zich op de bank maar ze kwam zo dicht naast me zitten dat ik haar warme billetje tegen mijn bil voelde. We raakten aan de praat over ditjes en datjes tot we aan de halte kwamen waar we beiden moesten afstappen. Ik bleef haar nagapen hoe ze zich met een wiegend kontje voortbewoog tot ze uit mijn gezichtsveld verdween. Ik stapte mijn stamkroeg binnen en dronk er enkele biertjes. Ondertussen mijmerde ik wat, mijn gedachten gingen volledig naar dat mooie blonde grietje. Ik vroeg me af hoe oud ze zou zijn, vijftien of zestien misschien maar ik vergiste me, dat zou later blijken. Het werd voor mij een woelige nacht, steeds weer dook het beeld van haar op.

De volgende ochtend liet ik haar eerst op de tram stappen en ze haastte zich naar een dubbele bank. Haar outfit was veranderd, de vorige dagen was ze gekleed in jeansbroek en een shirt met daarop een geklede vest en die had ze ingeruild voor een bont gekleurd fleurig kleedje tot net boven de knieën en een wit gebreide vestje. Toen ze voor mij op de tram stapte kreeg ik dan ook haar fraaie slanke beentjes te zien. Ze had mooie slanke kuiten en ik was ervan overtuigd dat ze een stringetje droeg want haar bilnaad was duidelijk afgetekend in de stof van het kleedje.

Ze klopte met haar hand op het zitvlak van de bank, “kom je naast me zitten Gust” vroeg ze, een lief smoeltje trekkend. Ik zette me naast haar, meteen stak ze haar arm onder de mijne en ze begon me te knuffelen.

“Gust... ik zou je willen uitnodigen om zaterdag met mij iets te gaan drinken maar ik zit beperkt in geld”.

“Waarom zou je dat doen, heb je dan geen vriendje om mee uit te gaan”.

“Neen, niet meer, twee hebben me al gedumpt”.

“Oh, wat jammer maar goed als je erop aandringt dan betaal ik wel maar zeg me eens waarom je perse met mij iets wil gaan drinken”.

“Mijn vader is verongelukt toen ik veertien was, wij konden heel goed met elkaar opschieten. Sorry, maar je doet me telkens als ik je zie aan hem denken”.

“Dat is een spijtig van je vader, zoek je daarom een vaderfiguur”.

“Mm… misschien wel, iemand waarmee ik mee kan praten net zoals toen met hem. Vanavond na het werk past dat voor jou ook” vroeg ze.

“Is goed en daarna trakteer ik je nog op een etentje”. Lena moest afstappen, ik zette me recht om haar te laten passeren.

“Buk je eens,” vroeg ze. Toen ik dat deed gaf ze me een vluchtig zoentje op mijn wang. “tot vanavond lieve man” zei ze. Twee tellen later stapte ze van de tram. Toen deze vertrok wuifde het blondje nog eens.

De laatste werkdag van de week zat erop en ik was blij dat ik Lena de tram zag opstappen. Ondanks haar jeugdige leeftijd kreeg ik toch de kriebels van het mooie blonde vrouwtje. Ze baande zich een weg door de reizigers tot ze bij mij stond. De trambestuurder zette er vaart achter en een tiental minuten later waren we aan onze bestemming. Eenmaal we van de tram waren nam ze mijn hand in de hare en als een dartel veulentje huppelde ze naast mij.

“Hier is mijn stamkroeg”.

“Wil je hier iets gaan drinken” vroeg ik.

“Is mij gelijk als ik maar bij jou kan zijn”. Het was behoorlijk mooi weer dus zocht ik een plaatsje op het terras. Ik, die dacht dat ze een cola of iets dergelijks zou drinken kwam bedrogen uit want ze wilde net zoals ik een wit wijntje. Uit interesse vroeg ik of ze nog school volgde. Haar antwoord was negatief want ze werkte als stagiaire op de administratieve dienst van een bedrijf dat overslag van goederen verzorgde. Bleek dat ze in dezelfde firma werkte als ik waar ik chef was van het expeditie gedeelte. Dat depot was twee minuten verwijderd van het hoofdgebouw. Daarom stapte ze 's morgens als eerste van de tram. Bij de opeenvolgende wijntjes ging het gesprek verder tot ze plots zei.

“Ik zie geen trouwring, ben je gescheiden”.

“Neen niet gescheiden, nog steeds vrijgezel”.

“Hoe oud ben je als ik dat vragen mag”.

“Dertig en jij” kaatste ik de bal terug want ik wilde haar leeftijd ook weten.

“Over drie maanden word ik achttien”.

Dat veranderde de zaak totaal, ze was niet meer zo jong als ik aanvankelijk gedacht had dus zou ik zeker geen problemen op mijn nek halen als ik eventueel met haar in bed zou belanden.

“Dertig en nog vrijgezel, heb je dan geen behoefte aan een vrouw.”

“Toch wel maar alleen voor de seks”. Lena begon te blozen na mijn antwoord.

“Een mooie man als jij zal wel veel vrouwen kunnen krijgen”.

“Aan vrouwen geen gebrek, jonge en oudere”.

“Neuk je echt oudere vrouwen ook” vroeg ze met een gezichtsuitdrukking vol ongeloof!

“Ja, twee dagen geleden heb ik de bovenbuurvrouw nog geneukt! Ze is achtenzestig en zo geil als maar zijn kan. Eens boven de vijftig willen de vrouwen maar één ding”.

“Seks bedoel je?” Ik knikte.

“En liefst zoveel mogelijk”. Het gesprek ging nog een tijdje verder in die richting. Na het zoveelste wijntje rekende ik af en we vertrokken naar mijn favoriete restaurant. Ook daar volgde ze me door een aperitiefje te drinken en bij het eten nam ze ook wijn. Tijdens het eten had ze me af en toe geil aangekeken en soms gezinspeeld in de richting van seks. Dan giechelde ze als een puber. Een uurtje later hing ze aan mijn arm toen we naar mij thuis wandelden want ze wilde nog niet naar huis. Ze had haar moeder gewaarschuwd dat ze met iemand uit zou gaan en misschien laat naar huis zou komen. Bij mij thuis aangekomen liet ik haar plaats nemen in de sofa en vroeg of ze nog een afzakkertje wilde. Een borreltje cognac en een sigaretje zag ze nog wel zitten. Enkele tellen later zette ik me naast haar op de sofa. Lena schoof wat dichter tegen mij aan en ze legde haar hand op mijn dij.

“Gust ik vind jou een lieve man en ik denk dat jij de geschikte persoon bent”. De schrik sloeg me rond het hart, oh nee toch weer niet zo eentje die graag met me wilde trouwen dacht ik.

“Ik geschikt, waarvoor dan”. Lena doofde haar sigaret en nam een slok van haar borrel.

“Eerst moet ik je wat vertellen. Ik heb een vriendin die een jaartje ouder is als ik. Elke keer als ze een kerel aan de haak heeft weten te slaan en met hem wil neuken vraagt ze me om erbij te zijn. Ze kickt erop als ik toekijk. Voor mij geen probleem. Maar. Ik wordt er wel opgewonden door. En…” Ze nam nog een slok cognac. “Er is iets mis met mijn kutje. Ze blijft droog ook als ik er zelf mee speel. Omdat ze zo droog blijft heb ik altijd schrik gehad om te neuken en ben ik nog maagd”. Even keek ze mij aan om mijn reactie te zien. Ik liet niets merken maar mijn hersenen werkten wel, bood dit mooie maagdelijke vrouwtje zich aan? Lena stak een volgende sigaret op en vroeg nog om een borreltje. Langzaam liet ze de rook uit haar sensuele mondje ontsnappen.

“Sinds het overlijden van mijn vader is de relatie tussen mij en mijn mama hechter geworden en op een dag heb ik haar over mijn probleem gesproken.

“Kindje… Als ik zo oud was als jij had ik net hetzelfde. Nadat jouw vader me ontmaagd had is het stilaan gebeterd en nu loop ik bijna constant met een nat kutje. Ik heb altijd veel van je vader gehouden omdat hij mij een mooie lieve dochter heeft geschonken. Het enige wat ik hem ooit kwalijk genomen heb is de brutale manier waarop hij toen mijn jeugd ontnomen heeft. Allebei waren we amper zeventien geworden toen het gebeurde. Zonder pardon drong hij in mijn kutje en na amper vier stoten spoot hij zijn zaad in mijn buikje. Het was meteen prijs want negen maanden later kwam jij ter wereld en nu ben je al er al aan toe om vrouw te worden. Zoek je een lieve zachte man en liefst een oudere man met ervaring. Eens je ontmaagd bent kan die je laten genieten”.

Ze zuchtte, nam een slok van haar borrel. Nadat ze haar glas terug op de salontafel had gezet stond ze plots recht, ze moest plassen. Ik zei haar waar ze het toilet kon vinden en van die gelegenheid maakte ik gebruik om mijn hand tussen mijn jeansbroek en de elastiek van mijn short te steken en mijn nog steeds stijve lul omhoog te trekken zodanig dat mijn eikel bijna boven mijn jeans uitkwam. Als een dikke rol tekende hij zich af in mijn broek. Even later kwam Lena de woonkamer weer ingestapt en meteen gleden haar ogen naar mijn kruis waar ik mijn handen voorhield. Ze naderde langzaam, schoof mijn salontafel opzij en langzaam maakte ze van boven naar beneden de knoopjes van haar jurkje los. Nauwlettend hield ze me in het oog toen ze het jurkje van haar schouders liet glijden.

Mijn gevangen lul kreeg opnieuw een boost, ik voelde het bloed door mijn dikke aders jagen. Waarom Lena een behaatje droeg wist ik niet, misschien omdat het sexy was. Haar borstjes, net twee appeltjes staken fier recht vooruit. Het roze dingetje was zo dun van stof dat het niets kon verbergen. De donkerbruine tepelhoven waren bijna zo groot als tietjes. In het midden prijkte een tepel zo groot en dik als het topje van een pink. Ik vond haar een bangelijk mooi vrouwtje, weliswaar ietwat klein van gestalte maar alles was in proportie. Lena had een wespentaille, een plat buikje en mooie slanke benen. Ze droeg een roze minuscuul slipje dat amper haar dikke pubis bedekte. Door de dunne stof heen zag ik dat haar driehoekje begroeid was met blonde haartjes en dat ze dikke schaamlippen had waar de stof van het slipje ietwat tussen gekropen was. Lena kwam een stap dichter en knielde, ze pakte mijn handen en keek me aan met een verliefde blik in haar ogen.

“Gust, wil je van mij een volwaardige vrouw maken, mijn vliesje doorboren”. Ze trok mijn handen weg en... “Oh… god! Wat een kanjer!” Riep ze toen ze de aftekening van de enorme rol en een paar forse bollen in mijn broek zag.

Ik was dan ook gezegend met een lul van achttien en een halve centimeter lang en zes dik, daarbij had ik er nog een paar deftige kloten bijgekregen die zo groot waren als ganzeneieren. Lena liet haar fijne handje op onderzoek gaan, eerst voelde ze aan mijn ballen en liet dan haar vingertopjes van aan de wortel van mijn lul langzaam naar boven glijden.

“Is alles echt zo groot?” Antwoorden deed ik niet. Maar, ik knoopte mijn broek los en trok de rits omlaag. Ik duwde mijn kontje omhoog en Lena trok mijn broek en short gelijker tijd naar zich toe.

“Die kan ik nooit in mijn kutje hebben, zo lang en dik”. Zei ze me aankijkend met grote verwonderde ogen.

“Ach… een baby geraakt er wel uit waarom zou mijn lul er niet ingaan”. Ze liet haar vingertjes waarvan de nagels rood gelakt waren de kronkels van mijn dikke aders volgen.

“Je eikel lijkt net een mini Duitse helm en je lul is zo krom als een banaan” giechelde ze. “Dat krom zijn heeft zijn voordelen” gaf ik haar als repliek.

“Zal ik je dan maar aftrekken of pijpen hoewel ik graag ontmaagd zou worden”. Met beide handen omvatte ze mijn lul en bewoog het vel langzaam op en neer terwijl ze met haar tongetje de druppels voorvocht die uit mijn eikel rolden oplikte. Ondertussen kneedde ik haar kleine, nog in het behaatje verpakte stevige tietjes.

“Heb je dat dan al gedaan?” Vroeg ik een beetje verwonderd omdat ik van mening was dat ze nog geen enkele seksuele ervaring had opgedaan buiten het toekijken hoe haar vriendin geneukt werd.

“Oh ja al heel veel. Ik was amper een paar maanden zestien geworden toen ik verliefd werd op een schoolgenoot. Na een paar dagen waarbij het enkel tot zoenen en voelen bleef, wilde hij met me naar bed. Maar, omdat hij me niet mocht neuken, werd hij kwaad en ik moest hem afrukken. Nadat hij gespoten had maakte hij het meteen uit”. Lena zette zich recht, ze ging terug naast mij zitten en stak een sigaret op waarna ze haar verhaal hervatte. “Mijn tweede vriend zat in een hoger studiejaar. Hij was een paar jaar ouder dan ik. Ook hij wilde al na een paar dagen verkering zijn lul in mijn poesje stoppen en omdat ik dat weigerde dwong hij me om hem te pijpen. Uit schrik om hem kwijt te raken heb ik het maar gedaan. Ik had nog maar net zijn pik in mijn mond genomen toen hij me bij de haren greep en mijn hoofd naar zich toetrok. Enkele seconden later spoot zijn warme zaad in mijn keel. -Doorslikken slet- brulde hij en hield mijn hoofd stevig vast. Voor het eerst in mijn leven proefde ik sperma en werd dan ook nog eens verplicht om het door te slikken”. Even zweeg ze alsof ze nadacht of ze verder zou vertellen. “Misschien zal je mij wel een slet vinden na hetgeen ik je nu ga vertellen. Mijn toenmalige vriend werd het na een weekje beu om alleen maar afgetrokken en gepijpt te worden en hij heeft me de bons gegeven. De smeerlap is dan in de school gaan rondvertellen dat ik een zuigslet was en alle dagen bood er zich wel een kandidaat aan die wilde gepijpt worden. Ik was verzot geworden op pijpen en sperma. Bijna alle mannelijke klasgenoten heb ik oraal bevredigd en…” Lena stopte plots en vroeg of ze nog een borrel mocht uitschenken. Dat zal wel de laatste borrel zijn voor ik mijn lul in je kutje boor geile zuighoer dacht ik.

Nadat ze onze glazen had gevuld zette ze de fles terug op de salontafel. Ze reikte mijn glas aan en zette zich naast de fles op de tafel. Haar mooie amandelvormige ogen keken me geil aan, ze nam een flinke teug van haar glas en zei toen ze het glas terug naast zich op de tafel zette. “Met de alcohol in mijn lijf doet het misschien wat minder pijn want ik wil toch dat je me neemt. Ik heb er veel zin in maar is er nog iets dat je me moet vertellen. Windt het je op misschien?”

“Mijn lul is nog geen millimeter gekrompen terwijl je aan het babbelen was”.

“Ik zal verder gaan maar dan moet je beloven dat je me daarna niet afstotelijk gaat vinden en me toch nog zult neuken”

“Natuurlijk wil ik je neuken, je bent een mooi jonge vrouw en ik ben zo geil als maar zijn kan”.

“Oké dan. Hier gaan we. Toen ik zeventien was geworden mocht ik na lang aandringen van mama naar een studentenfuif gaan. Wel moest ik beloven om geen alcohol te drinken. Ik heb me aan die afspraak gehouden. De rest dronk er natuurlijk op los en later op de avond waren er al veel beschonken. Een klasgenoot; Walter genaamd die ik in het verleden een paar maal gepijpt had stond bij een groepje jonge mannen en ik zag hem naar mij wijzen. De bende keek toen naar mij en de aanwijzer stapte op me toe. Toen hij vlak voor mij stond zei hij. - Ik ben met hen een weddenschap aangegaan. Ik heb ze verteld hoe goed je kunt pijpen en je er zeker geen uur zult over doen om hen allemaal klaar te zuigen. Als je het klaarspeelt lopen zij de rest van de avond in hun blootje en als het jou niet lukt dan moet jij uit de kleren. - Ik ben mee gestapt naar het groepje en heb er twintig geteld. Ik vroeg aan Walter of hij voor mij een kussentje uit één van de zetels wilde halen om onder mijn knieën te leggen. Meteen knielde ik erop en ritste een kerel die vlak voor mij stond zijn broek open. - Begin maar ik zal klokken zei Walter.-Aangemoedigd door de rest van de vrouwelijke en mannelijke medestudenten bewerkte ik één voor één die kerels. Enkelen onder hen daar had ik wat meer werk aan maar de meesten kwamen bijna direct klaar als ze mijn lippen over hun eikel voelden glijden. Al hun zaad heb ik doorgeslikt. Ik heb de weddenschap gewonnen”.

Lena zweeg even en keek me aan alsof ze me wilde evalueren en zei toen. “Wil je zo'n slet als ik nu nog neuken, ik hoop van wel”

“Als je niet maakt dat je slipje uit is duw ik het mee tot tegen je baarmoeder”.

“Mag ik vannacht bij jou blijven want dan moet ik mama eerst even bellen mag dat”. Ik wees haar de telefoon en toen ze ernaar toestapte keek ik naar haar kontje. Dan pas zag ik dat ze geen slipje droeg maar een stringetje. Het roze koordje zag ik nog net tussen de bilnaad van haar smalle kontje zitten.

“Hallo, mam… ja alles is oké… wat? Mam ik kom vanavond niet naar huis, ik blijf hier slapen. Ja, dadelijk gaat het gebeuren. Nee hoor het is een lieve zachte man. Oké, ik zal het hem vragen. Dag mam slaap lekker”. Lena legde de hoorn neer en zei. “Zullen we…”.

Ik had er zin in, zo'n lekker wijfje en dan nog eentje waarvan het gleufje nog niet gebruikt was. In de haast ontdeed ik me van mijn kledij en trok Lena mee naar mijn slaapkamer waar ik mijn dekbed weghaalde. Ze verwijderde het roze bustehoudertje, haar stringetje volgde en ze schopte haar schoentjes uit. Ik trok haar tegen mij aan en terwijl ik mijn handen over haar lekkere stevige kontje liet gaan keek ik omlaag.

“Je bent opgewonden hé teefje. Je tepels prikken me”.

“Opgewonden wel maar nog steeds droog “

Ik stak mijn hand tussen onze beide lichamen en liet ze naar haar kutje glijden, mijn middelvinger zocht een weg tussen haar dikke schaamlippen en de kleine binnenste velletjes moesten ook wijken. Met moeite geraakte mijn vinger in haar kutje, het was er wel warm maar zo droog als een kurkdroge mond. Ik tilde Lena van de grond en legde haar op mijn bed en nam uit de lade van mijn nachtkastje het flesje met glijmiddel.

“Dit zullen we zeker nodig hebben” zei ik terwijl ik een flinke scheut van het middel in mijn hand spoot. Mijn lul glom als een spiegel toen ik hem had ingesmeerd. Nog een scheutje goot ik op de toppen van mijn wijs – en middelvinger.

“Leg je beentjes open, het komt wel goed” zei ik omdat ze een beetje angstig keek. Ze legde haar beentjes ver van elkaar, haar dikke roze schaamlippen weken uiteen en haar krullerige lichtbruine schaamlipjes kwamen tevoorschijn. Elk lipje vertoonde bovenaan een vleespropje net onder de aanzet naar haar clitoriskapje. Mijn gesmeerde vingers duwde ik in haar gleufje en draaide mijn hand een paar keer links – en rechtsom. Ik trok mijn vingers terug, haalde mijn lul omlaag en schuifelde wat vooruit.

“Je eikel is zo warm” kreunde ze toen ik hem tegen haar schaamlippen aandrukte.

“Weet je het zeker”.

“Ja, lieverd. Ontmaagd me, doe het!”

Een beetje druk deden haar schaamlipjes wijken voor mijn dikke eikel. Lena 's ogen werden groot en haar mondje sperde ver open toen het topje van mijn eikel langzaam binnendrong. Haar kutportaaltje was bijzonder nauw en warm, mijn vijf centimeter lange en zes centimeter dikke eikel veroverde centimeter per centimeter haar kutje tot de eikelrand verdween. Enkele keren trok ik hem er tot halverwege uit om hem dan zachtjes terug in haar kutje te proppen. Het mooie vrouwtje kreunde.

“Lekker Gust. Als neuken ook zo lekker is… mm… neem me… neuk me lieverd”.

Met mijn duim zocht ik haar kietelknopje, ze kreunde nog luider toen ik over het bolletje wreef waardoor het groeide. “Even doorbijten liefje” ze knikte en ik zette wat meer druk. Mijn eikel ondervond enige weerstand en toen floepte hij er voorbij.

“Aa, ha… auw… oh… oh… ja… ha… oh… ho… ja! Wauw! Oh… ho… Ja… ho… ja, ja, oh, ja…ja… nog…” gilde ze, ze klauwde haar nagels in het laken en haar ogen draaiden weg.

Lena ademde zwaar zodat ik me even stilhield om haar te laten bekomen. Langzaam kwam ze terug bij haar positieven.

“Dat deed even pijn zeg” hijgde ze. Ik helde voorover en plaatste mijn handen langs weerszijden van haar borstkas.

“Nu ga ik je neuken teefje”.

“Oh, ja… je vult me helemaal” kirde ze toen ik mijn paal dieper in haar kutje dreef. Ze gooide haar beentjes over mijn rug en met haar voetjes zette ze druk op mijn kontje. De geile slet wilde me helemaal, zelfs toen ik de druk van haar baarmoeder tegen mijn eikel voelde boorde ik mijn lul nog dieper ik haar tunneltje tot mijn ballen haar kontje raakte.

“Wat ben je lekker krap!“

“Nee, zo krap ben ik niet maar jij hebt zo'n grote dikke lul. Ik heb er al veel gezien en tot hiertoe spant die van jou de kroon. Neuk me met je vleesboom en spuit je dikke ballen leeg in mijn buikje, vul me met je witte papje”. Langzaam begon ik te pompen en ik volgde het ritme dat Lena me aangaf met haar voetjes. Haar kutje maakte soppende geluiden maar dat kwam natuurlijk door het glijmiddel. Steeds heftiger gaf ze me aan dat ik sneller moest stoten en opeens verkrampte ze, haar kutspieren knelden mijn lul af.

“Wat gebeurt er Gust? Ik krijg zo'n naar gevoel. Ik moet plassen, oh… ho… ja, ja, ho… ja!”.

Ik was blij dat ik gezegend was met een kromme lul, alle vrouwen die ik in het verleden had geneukt waren allen stuk voor stuk door hem klaargekomen. Mijn eikel vond altijd de G-spot waar hij ook verborgen zat. Zo ook bij het vrouwtje dat onder mij lag had ik de ribbeltjes van haar spotje langs mijn eikel voelen glibberen. Een warme gloed werd langs mijn paal geperst. Lena trilde en keek me angstig aan.

“Sorry lieverd… sorry… ik kon het niet ophouden” hijgde ze.

“Je hoeft geen sorry te zeggen liefje. Je bent klaargekomen. Een nat orgasme gehad. Dat noemen ze vrouwelijke ejaculatie”.

“Het voelde wel heel lekker… laat me nog eens komen” zei ze en met beide handjes nam ze mijn hoofd vast. Ze trok zich wat omhoog en drukte haar mondje op de mijne. Haar tongetje gleed binnen en even tongde ze me. Dan liet ze zich terug zakken “neuk me nog eens naar een orgasme”. Nog drie keer kort na elkaar liet ik haar komen.

“Ik ga je vol spuiten liefje” en met een luid gebrul pompte ik haar buikje vol.

“Ik voel het... je warme zaad spat uiteen tegen mijn baarmoeder. Geef me alles lieverd” hijgde ze terwijl ze haar armpjes over mijn rug gooide en me dicht tegen zich aantrok.

Even lag ik boven op haar om op adem te komen en trok me dan terug. Lena liet haar beentjes van mijn rug glijden en vouwde ze open. Als een kikker op zijn rug, zo lag ze daar. Even keek ik naar haar ver openstaande kutje, haar schaamlipjes waren dik gezwollen alsook haar kittelaar was dik en vuurrood. Een kwak zaad glibberde uit haar pulserende kutje en rolde langs haar bilspleet over het bruine stropje tot het op het laken terechtkwam. Uit het nachtkastje haalde ik twee gastendoekjes waarmee ze haar kutje proper maakte en ik mijn besmeurde lul.

“Het was heerlijk lieverd en nu ben ik echt een vrouw. Mag ik nog eens bellen dan laat ik het mama weten”. Ik knikte en keek haar na toen ze de slaapkamer verliet. Ik hoorde haar fluisteren, omdat ze de slaapkamerdeur had open gelaten kon ik het gesprek toch volgen.

“Hey mama ikke… ja hij heeft me ontmaagd… eerst deed het pijn maar achteraf was het zalig… vier keer ben ik klaargekomen… nee hoor geen klein piemeltje maar een heuse flinke lul… ik hoop dat hij me nog een paar keer neemt… oké slaap lekker… nee mam ik zal het niet vergeten te vragen… tot morgen mam”.

Met licht vibrerende tietjes stapte ze terug de kamer in en kroop naast mij op het bed. Ze draaide tegen me aan en legde haar hoofdje op mijn borst. Ze friemelde wat door mijn borstharen.

“Lieverd, je zult me een paar dagen niet zien op de tram. Ik ga met mijn mam een weekje naar Mallorca. Morgenmiddag om vier uur stijgen we op in Zaventem. Morgenvroeg kan ik ook niet lang blijven want oma wil nog snel met mij een nieuwe bikini voor me gaan kopen”.

“Geniet maar van je vakantie”.

“Oh nog iets Gust. Mam wil voor we vertrekken nog met je kennismaken. Heb je morgen soms een kwartiertje tijd”.

“Dat moet wel lukken ja”.

“Goed dan geef ik je morgenvroeg mijn adres” antwoordde ze en terwijl gleed haar handje omlaag en ze begon mijn slapjanus te strelen. Die werd al snel stijf door haar zachte handjes.

“Kom eens over me zitten en laat je kutje over mijn lul zakken liefje”. Lena reed me af en bezorgde zichzelf weer enkele orgasmes voor ik haar buikje vulde. Uitgeteld strengelden we ons in elkaar en vielen met een verzadigd gevoel in slaap. ‘s Nachts heb ik haar nog eens op z’n hondjes genomen waarna we terug in slaap vielen. De volgende ochtend, zaterdag, werden we laat wakker waardoor Lena zich moest reppen om tijdig bij haar oma te geraken. Na het douchen kleedde ze zich aan en voor ze vertrok gaf ze me haar adres.

“Kijk maar als je even tijd hebt” zei ze en ik liet haar uit. Ik had haar best nog een keertje willen neuken maar doordat ze gehaast was zat het er niet meer in. Half elf die ochtend was ik klaar om de deur uit te gaan. Gewassen en geschoren, ook mijn geslachtsorganen had ik een scheerbeurt gegeven. Het door Lena opgegeven adres was amper een paar straten verder dan waar ik woonde. Een appartementenblok van zes hoog. Ik belde aan op de hoogste verdieping en meteen nadat ik mijn naam gezegd had ging de zoemer. Op de zesde verdieping stapte ik uit de lift, de deur er rechtover werd ietwat opengedaan maar ik zag niemand.

“Kom binnen Gust. Ik stond net onder de douche”.

Ik wrikte me door de kier en de deur viel achter me in het slot. Ik draaide me om en zag een ietwat oudere versie van Lena staan. Een mooie vrouw met lange blonde haren en bruine ogen. Ik schatte haar achter in de dertig. Ze stond helemaal niet onder de douche zoals ze zei, dat had ik snel door. Haar huid was droog en de blonde haren hadden zeker geen water gezien. Mijn lul reageerde meteen door hetgeen ik zag, de vrouw had een badhanddoek rond haar lichaam gedraaid maar niet zoals de meeste vrouwen dat doen. Bij haar zat hij niet onder de oksels maar was zo geraffineerd rond haar borsten gewikkeld dat ik bijna de helft van haar bruine tepelhoven zag, de tepels zag ik net niet. Haar dochter Lena had blijkbaar de grote tepelhoven van haar moeder meegekregen. Ze stak haar hand uit.

“Ik ben Annabel maar iedereen noemt me kortweg An. Heb je zin in koffie Gust” vroeg ze en gelijk stapte ze me voorbij. Ik had helemaal geen zin in koffie maar wel in dat lekker uitziend wijfje. Net toen ze me passeerde greep ik haar bij de nek en duwde haar hoofd tegen de muur zodat ze niet anders kon dan haar hoofd opzij draaien.

“He! Wat doe je nu, laat dat jongeman, ik ga gillen hoor” riep ze.

“Wat ik ga doen is datgene waar je me voor uitgenodigd hebt. Je wilde met mij kennis maken maar de eigenlijke reden is dat je kennis wil maken met de pik die jouw dochter heeft ontmaagd. Dadelijk ga je hem voelen want ik ga hem in je kutje boren en miljoenen zaadjes op je baarmoeder afsturen. Benen uit elkaar en kontje achteruit geile teef!” An voldeed aan hetgeen ik haar bevolen had. Ik hield haar nog stevig tegen de muur aangedrukt en graaide met mijn hand onder de badhanddoek. Hetgeen ik had verwacht was dat ze geen slipje droeg. Ik voelde een paar kale glibberige schaamlippen en krulde mijn middelvinger naar binnen. An kreunde als ik haar begon te vingeren.

“Je bent geil hé! Je kutje is lekker sappig”. Ik haalde mijn hand weg en liet ze omhoog gaan tot ik de badhanddoek van haar borsten kon losmaken. De handdoek viel op de grond en ik betastte haar borsten.

“Flinke tieten heb je, welke maat”.

“Kleine D-cup”.

Mijn stijve lul in haar kutje boren dat wilde ik en terwijl ik haar nog steeds tegen de muur gedrukt hield maakte ik mijn broek los en schoof ze gelijk met mijn short omlaag tot beiden op mijn schoenen zakten. Ik duwde mijn pik omlaag en stak hem tussen haar billen.

“Oh… heb je daarmee mijn dochter…” Ik liet haar niet uitspreken.

“Zes dik en achttien en een halve centimeter lang. Je dochter heeft hem helemaal gekregen en jij nu ook, been omhoog” zei ik terwijl ik mijn hand over haar linker bil liet glijden. An trok haar been omhoog en ik greep haar in de knieholte. Ik maakte enkele neukbewegingen en omdat ik een kromme lul had vond die vrij vlot de ingang van haar kutje. “ Oh. Ja! Lekker. Je lul is zo dik. Neuk me Gust. Neuk me tot ik door mijn benen zak”. Heftig begon ik haar te rammen, al vlug werd de hal gevuld met soppende geluiden die haar sappige kutje produceerden. Terwijl ik haar borsten masseerde liet ik mijn lul snel over en weer gaan tot An plots gilde “Ik… Kom… Godver… Ik… Ja! Ho… Ja!” Krampachtig spande haar kutje zich rond mijn lul en ze begon te spritsen, haar warme sappen rolden langs mijn benen omlaag. Ik begon terug te stoten.

“Zullen we naar de slaapkamer gaan, ik krijg kramp in mijn benen” vroeg ze. Meteen haalde ik mijn lul uit haar en liet haar been zakken. Mijn schoenen schopte ik uit en stapte uit mijn broeken. An die zich omgekeerd had keek naar mijn kromme lul die tegen mijn buik stond te kloppen. Ze greep hem vast, gaf er een paar rukjes aan en liet hem dan terug tegen mijn buik knallen. Met beide handen betastte ze mijn ballen.

“Moeder natuur heeft jou goed voorzien jongeman. Een forse stevige vleespaal en flinke kloten. Kom mee en vul me”. Op kousen volgde ik haar. An had een iets molliger kontje dan haar dochter maar het mocht best gezien worden. De slaapkamer gaf uitzicht op de luchthaven van Oostende. Er hingen geen gordijnen aan de grote glazen schuiframen. Dat hoefde ook niet want er stonden geen andere gebouwen in het gezichtsveld. Misschien dat ze vanuit de controletoren met een verrekijker zouden kunnen binnen zien maar daar bleek An geen problemen mee te hebben. An bukte zich voorover om het dekbed weg te rollen en daardoor kreeg ik de lichtbruine lipjes van haar kutje te zien. Ik duwde mijn lul omlaag en stootte snel toe, hierdoor moest An met haar handen steun zoeken op het bed.

“Kon je niet wachten geile beer.”

“Nee, je stond daar zo verleidelijk. Je pruim ver open. Ik kon me niet bedwingen. Sorry”. “Geeft niet Gust. Kom maar lekker diep” hijgde ze.

Ik ramde erop los, de oh's en de ah's volgden elkaar snel op en An 's kutje werd alsmaar vochtiger. “Kijk eens naar rechts teef, geil zicht hé” An draaide haar hoofd opzij. In de kamerhoge brede spiegeldeur van de slaapkamerkast kon je zien hoe An haar borsten over en weer slingerden maar ook hoe mijn blinkende lul telkenmale in haar lichaam verdween. Enkele hele diepe stoten waarbij mijn eikel tegen haar baarmoeder botste deden haar klaarkomen en enkele tellen later had ze weer een orgasme. Het sap liep van haar billen en drong rond haar voeten in het witte kamerbreed tapijt. Het werd tijd om mijn ballen te ledigen want het zaad begon te borrelen.

“Je lul wordt nog dikker. Je gaat spuiten. Geef het me. Geef me je zaad” hijgde An. Diep in haar buikje geworteld schokte ik tegen haar kontje. Zeven keer gierde er een flinke kwak sperma door mijn pisbuis en enkele tellen later glibberde mijn slap wordende lul uit haar kutje. Meteen zette An zich recht en hield een hand onder haar kutje. Haar handpalm werd gevuld met mijn zaad dat uit haar neuktunneltje droop.

“Spuit jij altijd zoveel” zei ze met enige verwondering in haar ogen nadat ze haar hand had bekeken”.

“De tweede keer is het iets minder” grinnikte ik. An stapte de kamer uit en ik volgde haar. In de badkamer ging ze op het toilet zitten en ik hoorde haar plassen. Terwijl ze haar kutje droogmaakte zei ze. “Ik zou je graag wel eens willen pijpen maar dadelijk wordt mijn dochter door haar oma naar huis gebracht en ik heb liever niet dat mijn moeder jou hier ziet. Trouwens, ik moet nog douchen en me klaarmaken. Beloof me dat je me nog eens opzoekt als we van onze reis terug zijn”.

Ik begreep dat ik moest gaan dus stapte ik naar haar hal waar ik mijn kleren gedumpt had. An was me gevolgd en toen ik aangekleed was opende ze de deur en gaf me een vluchtige zoen. “Hopelijk tot binnen een week Gust”. De deur achter me viel in het slot. An was enkele keren klaargekomen en in mijn ballen was alweer plaats voor vers zaad. Nadat ik het gebouw verlaten had ging ik tevreden en voldaan boodschappen doen.

Die avond moest ik op verplaatsing gaan biljarten. Een saaie kroeg waar geen enkele vrouw aanwezig was buiten de waardin. Na mijn laatste match dronk ik nog een paar pinten aan de toog. Ik mijmerde wat en de herinnering aan de neukpartijen met de mooie Lena en haar al even mooie moeder An maakte me bronstig. Ik dronk mijn biertje leeg, betaalde en vertrok naar mijn stamkroeg. Meestal waren daar wel enkele neukbare vrouwen aanwezig maar het zat me niet mee. Het was al na middernacht toen ik de kroeg binnenstapte. Twee mannen stonden er nog aan de toog. Ik mocht nog een laatste biertje drinken want de cafébaas ging sluiten. Om nog naar andere kroegen te gaan daar had ik geen zin in dus na dat biertje stapte ik maar naar huis.

Er brandde geen licht meer op het appartement boven het mijne. Ik verhuurde het aan een achtenzestigjarige weduwe. Helena was een bereidwillige nog seksueel actieve vrouw. Vele malen had ik haar al geneukt. Haar kut was steeds ontvankelijk voor mijn lul en zaad, steeds kon ik bij haar terecht om mijn zak leeg te schudden had ze me gezegd.

Helena ging 's avonds nooit de deur uit dus ik vermoede dat ze al naar bed was gegaan. Ze durfde regelmatig eens een borrel te veel drinken. Eenmaal ik binnen was en de voordeur achter me gesloten had besteeg ik de trap naar de bovenverdieping om mijn sterk gezwollen ballen te gaan ledigen. Omdat wij enkel met ons tweetjes in het huis woonden deden we de deuren van onze appartementen nooit op nachtslot. In het lichtschijnsel van de maan stapte ik verder naar haar slaapkamer waar ik haar luid snurkend aantrof. Ik ontdeed me van mijn kleding en kroop onder het dekbed. Helena lag op haar zijkant en ik legde mijn arm over haar en zocht haar dikke mem. Ze stopte even met snurken toen ik de vleesmassa kneedde maar dan zette ze haar zaagwerk verder. Ik liet mijn hand over de zijkant van haar mollige lichaam glijden en voelde dat ze haar ene been had opgetrokken. Even betastte ik haar vette kut en liet mijn middelvinger tussen de glibberige schaamlippen doorglijden.

Ik gooide het dekbed van ons af en kroop over haar gestrekte been. Kijkend naar haar slijmerige kutvellen trok ik mijn lul stijf. Met één stoot gleed mijn paal tot diep in haar oude kut. Ik genoot even van de warmte omheen mijn lul en begon dan te neuken. Ondertussen speelde ik met haar grote borst waarvan de tepel stijf was geworden. Af en toe stopte ze met snurken en kreunde dan lichtjes. Een warme gloed gleed langs mijn lul en ik kwam klaar. Heftig tegen haar bil aan neukend loosde ik mijn zaad. Voldaan haalde ik mijn slap wordende lul uit haar kut en stapte uit het bed. Helena zou de volgende morgen wel weten dat ik langs was geweest als mijn zaad uit haar kut zou lopen. Ze zou er spijt van hebben dat ze de neukbeurt gemist had want ze kon er telkens zo van genieten alsof het haar laatste keer zou zijn. Ik gooide het dekbed terug over haar, zocht mijn kleren bij elkaar en in mijn blootje begaf ik me naar mijn appartement waar ik me enkele minuten later te slapen legde.

De volgende dag, zondagochtend nadat ik rustig de krant had doorgenomen wilde ik tegen de middag net gaan douchen toen de deurbel ging. In badjas haastte ik me naar de voordeur om ze open te maken. Op de onderste arduinen trede stond een oudere vrouw die zichzelf met een paraplu beschermde tegen de regen. Ze had een halflang kapsel van ravenzwarte haren, donkerbruine ogen en haar gelaat vertoonde de tand des tijds. Rond haar mond en de ogen was ze getekend met diepe rimpels. Ze droeg een lange zwarte regenjas en daaronder zag ik een paar zwarte laarzen. Ik grinnikte in mezelf en dacht, net een zwarte weduwe. Aan de bolle aftekeningen in haar regenjas vermoedde ik dat ze van een paar grote borsten voorzien was. De vrouw keek me streng aan en zei.

“Ik ben Amélie, de oma van Lena. Wij moeten eens praten”.

Ik liet haar binnen, ze zette haar paraplu tegen de grond en toen vroeg ik of ik haar jas kon aannemen. Die wilde ze liever aanhouden want ze zou toch niet lang blijven. Ik zei haar om me te volgen en ik stapte recht naar mijn keuken omdat ik niet graag had dat ze met haar lichtjes nat geworden jas in mijn zetel zou gaan zitten. Ik wees haar een keukenstoel aan. Koffie wilde ze niet maar vroeg of ik iets straffer in huis had. Ik somde al mijn sterke drank op en uiteindelijk koos ze voor half cognac en half Grand Marnier. Een combinatie die ik nog nooit geproefd had dus maakte ik er voor mij ook eentje. Amélie nam een teug en vroeg of ze mocht roken. Stomme vraag want mijn pakje sigaretten lag op de tafel naast de asbak. Ze taste in haar zakken en uit beleefdheid presenteerde ik er één van de mijne.

“Zeg me eens Amélie hoe kom je eigenlijk aan mijn adres”.

“Toen ik gisteren met Lena ben gaan winkelen heeft ze me verteld wat er tussen jullie gebeurd is. Je moest je schamen. Ongehoord is het om mijn kleindochter te verleiden. Je hebt haar maagdelijkheid ontnomen en je smerige witte goedje in haar buikje achtergelaten rotkerel. Ik heb haar gedwongen om te zeggen waar jij woont” kafferde ze.

“Hey kutwijf dimmen hé. Jouw kleindochter is oud genoeg! Ze heeft er zelf om gevraagd en ze heeft ervan genoten ook. Volgens mij ben je gewoon jaloers. Hoelang is het geleden dat je nog eens een lul tussen je ouwe schaamlippen hebt gevoeld,” gaf ik haar terug. Amélie schrok en nam een slok van haar cognac. “En nu de ware reden waarvoor je hier opdaagt trut “ blafte ik.

“Ik heu… Mijn man is aan een halve kant verlamd nadat hij een hersenbloeding had gekregen. Vijf jaar lang al verblijft hij in een verzorgingstehuis. Ik had redenen om een nieuwe relatie te beginnen maar ik merkte al gauw dat mannen van mijn leeftijd me niets zegden. Ik verlangde naar jonge potente kerels maar meteen als ze mijn ouderdom wisten haakten ze af. Lena heeft me verteld dat jij…”

Ik liet haar niet uitspreken “dat ik ook met oudere vrouwen neuk. Hoe oud ben je Amélie”. Ze nam nog een slok van haar borrel en doofde de sigaret.

“Ik ben tweeënzestig en ja dat heeft ze gezegd. Ik zag mijn kans schoon en heb haar gechanteerd. De bikini die ik voor haar wilde kopen en het zakgeld om mee op reis te nemen kon ze vergeten al ze me jouw adres niet gaf”. Amélie stond recht en stapte rond de tafel tot zo'n meter van mij afstond. Langzaam maakte ze de knopen van haar jas los en hoe verder ze naar beneden ging hoe meer naakt vlees ik tevoorschijn zag komen. Toen ze de jas van haar schouders liet glijden kreeg ik meteen een stijve. Amélie stond half in haar blootje, een zwarte kwart cup beha ondersteunde haar zware met blauwe aders getekende borsten. Net zoals haar kleindochter Lena had ze hele grote bruine tepelhoven van zeker acht centimeter doorsnee, alleen Amélie had grotere tepels, ze waren zo dik en lang als het voorste deel van een duim en zagen er rubberachtig uit. Ze had een ietwat hangend buikje waarrond ze een zwarte jarretellengordel droeg, de bandjes hielden haar zwarte nylonkousen omhoog. Amélie haar onderkant was flink begroeid met een mengeling van lichte en donkergrijze haren, in een punt vertrekkende van aan haar navel en breed uitwaaierend naar de schaamstreek, zelfs bovenaan op haar billen. Ik weet dat de meeste mannen liever een kale kut zien maar ik vond het wel iets sexy hebben. Een paar grijs-grauwe gerimpelde lellen hingen onderaan de grote baardige driehoek. Ze kleefden tegen elkaar alsof ze onafscheidelijk waren.

“Kom eens wat dichter slet”. Amélie deed enkel stappen vooruit, ik draaide een kwartslag met mijn stoel en daardoor vielen de flappen van mijn badjas open. Met grote ogen keek Amélie naar mijn vrijgekomen lul. “Jeeeetje wat een knoert! Ik dacht dat Lena maar wat opschepte toen ze me jouw lul beschreef”. Ik stak mijn hand tussen haar benen die ze meteen wat verder uit elkaar zette zodat ik haar kut kon betasten. Zowel haar dikke buitenste schaamlippen als de gerimpelde vellen zwollen onmiddellijk op door mijn aanraking. Er groeide echter nog iets, het was alsof er iets hard en warm in de palm van mijn hand drukte. Ik kromde mijn middelvinger en als een mes door boter gleed die tussen haar schaamlippen naar binnen. Warm, nat en spekglad was haar oude pruim.

“Je bent geil hé hoerige teef. Je bent naar hier gekomen in de hoop dat ik je zou neuken is het niet”.

“J… ja” stotterde ze. Amélie kreunde toen ik haar begon te vingeren en meteen werd ze nog vochtiger. Ik duwde nog twee vingers bij in haar rijpe kut. Ze hijgde zwaar en opeens gilde ze.

“Niet stoppen. Ik kom. Ik… Ja, ja ho, ja! Ik oh, oh. Oh… oh…” Hevig schokkend kwam ze klaar, warm sap dreef van mijn hand en bevuilde mijn stenen keukenvloer met een flinke plas.

Even stond ze uit te hijgen en duwde mijn arm weg. Ze keek naar mijn lul waar het voorvocht druppelsgewijs uit de spleet van mijn dikke eikel sijpelde. Amélie knielde in haar eigen sappen, ze trok mijn lul naar zich toe en likte mijn eikel. Speels liet ze haar tong de hele omvang verkennen.

“Je lul smaakt naar kut en sperma” fezelde ze voor ze hem in haar mond nam. Langzaam pijpte ze me terwijl ze me met haar ene hand aftrok en met de andere mijn ballen masseerde. Veel tijd had ze niet nodig om mij te laten komen, binnen de kortste keren wist ze het zaad uit mijn ballen te zuigen. Ze had moeite om te slikken, snel kort op mekaar volgden mijn schoten. Vijf keer voelde ik het zaad door mijn pisbuis gieren. Amélie liet mijn lul uit haar mond glippen en ik zag haar nog eens slikken.

“Je hebt lekker veel gespoten, zit er nog wat in die dikke kloten van jou om mijn kut te vullen. Zo'n jonge kerel als jij zal toch wel meer dan één keer kunnen zeker. Trouwens je pik blijft stijf. Kom geef me een lekkere beurt jongeman”. Amélie zette zich recht en stak haar handen naar me uit. “Ik hoop dat je een lekker bedje hebt en me laat genieten van je heerlijke dikke kromme lul”. Ik nam haar handen vast en liet me symbolisch van mijn stoel trekken. In de slaapkamer haalde ik het dekbed weg en Amélie liet zich op de rand van het bed zakken. Ze schuifelde naar het midden van het bed en legde zich op haar rug. De hoge zwarte laarzen had ze niet uitgedaan, het kon me niks maken want als ze weer zo heftig zou klaarkomen zoals ze in mijn keuken was gekomen zou het onderlaken toch in de was moeten. Haar grote borsten rolden uit hun ondersteunende cups en zakten naast haar borstkas toen ze zich neervlijde. Ze trok haar benen omhoog en vouwde ze open. Wat was ze behaard, zelfs de bilnaad en haar stropje waren bedekt met haren. De vlezige gezwollen kutkleppen gingen langzaam van mekaar weg en een roze openstaande tunnel kwam tevoorschijn. Amélie had een kittelaar om u tegen te zeggen, zeker drie centimeter lang en een pink dik.

Ik kroop op het bed en zette me op mijn knieën tussen haar openliggende benen. Een paar keer sloeg ik met mijn eikel op haar kut en boorde dan mijn paal in de open neukgrot tot mijn ballen haar mollige kont raakten.

“Dat is heel lang geleden... zo heerlijk om weer een lul te voelen en dan nog zo'n lange dikke”. Rustig begon ik haar te neuken, af en toe haalde ik mijn lul volledig uit haar en stootte dan opnieuw toe. Zalig was het om haar lange vlezige kleppen mee in haar kut te boren. Haar grote slappe borsten rolden over en weer toen ik sneller en harder op haar in ramde. Amélie kreunde van jewelste en pareltjes zweet verschenen op haar gezicht. Plots liep ze rood aan en haar bovenlichaam kwam omhoog. Steunend op haar ellebogen begon ze te persen zoals een vrouw die moet bevallen. Door de druk moest mijn lul haar kut verlaten en net toen mijn eikel uit haar grot was begon ze te spuiten. Straal na straal, vier keer kort opeenvolgend kreeg ik van haar sap tegen mijn buik gespoten. Zwaar hijgend zakte Amélie terug omlaag, door haar orgasme had haar grote kittelaar zich terug getrokken onder zijn vlezige beschermkap. Toen ik over het rode puntje streelde dat er nog een stukje uitstak groeide hij en kroop terug naar buiten.

Ik legde me plat op mijn buik tussen Amélie 's openliggende benen en begon haar natte kut te likken. Eerst liet ik mijn tong de contouren van haar ouwe grot volgen en vervolgens sabbelde ik afwisselend op de gerimpelde schaamvellen. Amélie kreunde onophoudelijk en toen ik mijn lippen over haar grote rode kittelaar liet glijden gilde ze dat ze ging komen. Ik opende mijn mond en drukte hem over haar ver openstaande neukpijp. Tweemaal spoot ze een deftige straal sap achter in mijn keelgat. Heftig slikken moest ik doen om haar vocht te verwerken. Hitsiger werd ik er van en ik wilde spuiten. Ik beval haar om op handen en knieën te gaan zitten en toen ze in die positie zat kroop ik achter haar, duwde mijn dikke kromme snikkel in haar glibberige spleet en beukte er flink op los. Na even was het zover, mijn ballen verkrampten en stuurden enkele krachtige stralen zaad haar kut in.

Die namiddag heb ik haar nog verschillende keren geneukt en 's avonds toen ze mijn huis verlaten had hebben ik het onderlaken van mijn bed vervangen en ben ik doodmoe en volledig leeggespoten in slaap gevallen.

De drie vrouwen, Lena, haar moeder An en haar oma Amélie heb ik nog meermaals geneukt tot de pret er voor mij af was en ik naar nieuwe veroveringen op zoek ging.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post213

EMMA OP MSN

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 08, 2018 14:22

EMMA OP MSN

Het is vrijdagmiddag en erg rustig op de zaak. Door de aankomende vakantie hebben veel klanten de beslissing over de aankoop van nieuwe spullen uitgesteld tot na de vakantie. Enkele collega's hebben vandaag al vrij genomen, en de collega's die uren moeten maken bij klant, zijn dat vandaag nog aan het doen. Alleen Emma zit nog achter de receptie, als ik mijn hoofd een beetje naar links buig kan ik haar zien zitten vanuit mijn kantoor. Ze kijkt verveeld naar haar beeldscherm, ze zal wel aan het MSN-en zijn met een van haar vele schoolgenootjes.

Emma is een stagiaire bij ons. Drie dagen per week neemt ze de telefoon aan en doet wat administratief werk. Ze is negentien jaar oud, kleedt zich niet al te gewaagd maar wel lekker vrouwelijk. Rokjes en laarzen zijn geen uitzondering, en samen met haar lange benen en lange haar hebben die mij al menig keer doen wegdromen in een kortstondige fantasie. Ze neemt geen blad voor de mond en is altijd in voor een geintje. Toen we een keer op een vrijdagmiddag op mijn kantoor met drie mannen een pilsje aan het drinken waren en we voor de gein naar haar riepen of ze drie mannen wilde plezieren (door nog een pilsje te halen) riep ze zonder na te denken.

“Ja hoor, maar niet hier!”. Wij keken elkaar op dat moment aan, en ieder van ons dacht heel even na over de mogelijkheden die in die opmerking besloten zaten.

Emma zit nog steeds naar haar beeldscherm te kijken en af en toe zie ik haar wat typen … die is aan het MSN-en. Ik vraag me af of ze ook wel eens erotisch chat. Ik kom tot de conclusie dat het me eigenlijk niets zou verbazen. Ze lijkt me seksueel een open en vrij mens die ‘er wel van houdt’ om het zo maar eens te zeggen. Ik zou wel eens willen meekijken over haar schouder zonder dat ze het in de gaten heeft. Technisch moet het natuurlijk kunnen dat ik via het netwerk kan zien wat ze allemaal verstuurt en ontvangt maar ook al werken we dan bij een computerbedrijf, zo technisch ben ik ook niet helaas.

De telefoon gaat en ik zie haar opschrikken. ‘Die zat diep in de chat’ denk ik bijna hardop. Snel zie ik haar een paar keer klikken en de telefoon opnemen. Nadat ze de klant gemeld heeft dat mijn collega al op vakantie is en weer heeft neergelegd, verdiept ze zich weer in wat zich op haar scherm afspeelt. Ik word steeds nieuwsgieriger, hoe zou ik stiekem even kunnen meekijken? Ik sta op en loop richting de wc. Zo kan ik binnen kantoor een rondje lopen en achter haar uitkomen! Zachtjes loop ik door het kantoor achter haar. Ze zit inderdaad zeer geïnteresseerd naar een MSN-chat scherm te kijken, maar op deze afstand kan ik nog niet lezen wat er allemaal geschreven wordt. Ik loop voorzichtig nog een beetje dichterbij als ze zelf aan het typen is om maar niet haar aandacht te trekken. Plotseling minimaliseert ze het scherm en kijkt achterom! Ik doe net of ik kom aangelopen terwijl ik een papier lees, maar ik kan eigenlijk niet geloven dat ze daar in zal trappen.

“Wat is het rustig vandaag he, heb jij nog iets voor met te doen zo vlak voor de vakantie?” Vraagt ze me. Er zit een zenuwachtig ondertoontje in haar stem, die me nog sterker doet vermoeden dat ze niet met alleen een gezellige chat bezig was. Ze voelt zich duidelijk betrapt!

“Ueh… nee ik kan eigenlijk ook niet veel bedenken. Ik ben zelf een beetje aan het opruimen” antwoord ik haar. “Nog een uurtje of twee dan kunnen wij ook vakantie gaan vieren”. Om haar maar een beetje op haar gemak te stellen, vraag ik of ze vakantieplannen heeft.

“Ik ga met mijn vriend en een paar vriendinnen naar Mallorca maandag!” zegt ze enthousiast.

“Nou, jouw vriend zal het wel fijn vinden om met zo'n horde meiden op stap te gaan!”.

Mijn fantasie slaat gelijk weer op hol bij de gedachte alleen, en haar lachende antwoord hierop doet daar niets aan af.

“Ja, hij vertelt iedereen dat ie met zijn harem op stap gaat”.

“De lucky devil!” Zeg ik nog terwijl ik weer naar mijn kantoor loop en achter mijn bureau ga zitten.

Ik doe maar weer een beetje of ik aan het werk ben, maar ondertussen spookt de laatste zin van haar door mijn hoofd en zie ik haar weer geconcentreerd naar het scherm kijken. Terwijl ze verder chat zie ik haar opeens een beetje heen en weer bewegen. Kennelijk zit ze niet gemakkelijk en verscheidene keren slaat ze haar benen over elkaar onder tafel om ze dan weer naast elkaar te zetten. Voorzichtig zie ik haar linkerhand onder tafel verdwijnen. Ik vermoed dat die tussen haar benen belandt en de licht schommelende beweging die ze maakt met haar lichaam verraadt wat er hier gebeurt. Tussen mijn benen is het ondertussen ook niet stil blijven staan en ik wrijf zachtjes met mijn hand over mijn hard geworden penis. Ze typt nu langzaam met één hand terwijl de andere druk over haar poesje wrijft, door de stof van de rok heen. Ik meen zelfs te kunnen zien dat de tepels op haar kleine borsten zich hebben opgericht en door haar shirtje naar buiten proberen te kijken. Dan ineens kijkt ze me recht in de ogen, haalt verschrikt haar linkerhand weer naar boven en doet alsof ze weer aan het werk is. Maar de rode blos op haar wangen verraadt dat ik haar heb betrapt. Gelukkig kan ze niet zien waar mijn handen waren, anders had ik hier met net zo´n boei gezeten! Hoe opwindend het ook was om haar zo te zien, toch voel ik me een beetje schuldig. Ik sta op en loop naar haar toe om een praatje te houden.

“Zijn jullie al vaker met dezelfde vriendinnen op vakantie geweest?” Vraag ik geïnteresseerd. Terwijl ze vertelt over eerdere vakanties aan zee in Nederland, verdwijnt de rode blos weer wat van haar wangen. Ze heeft niet in de gaten dat haar tepels zich van dit alles niets aantrekken en nog steeds duidelijk zichtbaar zijn onder haar bloes. Kennelijk doet de herinnering aan die vakanties aan zee niets af aan haar opgewonden toestand van zo-even.

“Nou dat moet dan wel klikken tussen al je vriendinnen en je vriend. Ik ken toch wel een paar vriendinnen van mijn vrouw waar ik niet mee op vakantie zou willen”, zeg ik lachend, “die zouden me helemaal dol maken”.

“Ja, we kunnen allemaal héél goed met elkaar opschieten”. Antwoordt Emma met een ondertoon die meer doet vermoeden dan alleen gezelligheid. Ik besluit onschuldig door te vragen, te kijken hoever dit gaat en hoever Emma bereid is prijs te geven.

“Huren jullie dan een huisje of zo, of zitten jullie in jullie eigen tenten?”.

“Vorig jaar aan zee hadden we één grote tent waar we allemaal in sliepen, lekker allemaal bij elkaar, dat is toch het gezelligst?”.

Weer die ondertoon in haar antwoord. Die chat van net heeft kennelijk het een en ander bij haar los gemaakt want ik zie haar af en toe een beetje glazig wegkijken terwijl er allerlei herinneringen boven komen drijven.

“En 's avonds flink dansen en drinken natuurlijk, tot in de late uurtjes? Dat zal elke avond wel een heel gedoe zijn voordat iedereen in bed ligt”, probeer ik eens. Verrassend antwoordt ze echter

“Nee, wij zijn niet van die hele grote stappers. Na een dagje aan het strand bleven we 's avonds vaak bij de tent met een drankje en deden spelletjes of zo”.

“Spelletjes? Scrabble en Rummicub? Ik wist niet dat de jeugd van tegenwoordig dat nog leuk vond”, antwoord ik oprecht verbaasd.

“Nou we deden geen Scrabble en Rummicub”. Deze open deur moest ik natuurlijk even open trappen, dus ik vroeg haar lachend.

“Jouw vriend speelde dan vast veel spannender spelletjes met zijn harem …?”

Aarzelend kwam het bevestigende antwoord “eh … zo zou je het wel kunnen noemen”.

Alsof mijn fantasie al niet de hele tijd overuren maakte, ging die nu met me aan de haal. Spetterende beelden schoten door mijn hoofd, terwijl Emma me lief en onschuldig trachtte aan te kijken. Lief kwam over, onschuldig lukte niet helemaal. Al deze toespelingen hadden ook duidelijk hun invloed op mijn gemoedstoestand en ik kon niet anders dan even gaan verzitten om te voorkomen dat mijn erectie dubbelgevouwen tussen mijn benen kwam te zitten. Emma had duidelijk in de gaten wat er hier gebeurde, maar ze maakte geen aanstalten om het gesprek te beëindigen. Sterker nog, ik meende haar weer een beetje heen en weer te zien schommelen op haar stoel, terwijl ze met haar benen over elkaar zat! Ik moest en ik zou meer weten … dus vroeg ik met een glimlach.

“Oh, vertel eens wat jullie dan zoal deden”.

“Wil je dat echt weten?” Vroeg ze, alsof we hiermee een weg in zouden gaan die geen terugkeren kende.

“Ja natuurlijk, je maakt me kei nieuwsgierig!”. Ik wilde die weg wel ingaan!

“Nou we speelden veel Truth or dare. Dan moet je om beurt aangeven “Truth” of “Dare” en dan moet je een vraag naar waarheid beantwoorden of een dare uitvoeren”.

Ik had hier wel eens van gehoord en gelezen in de vele erotische verhalen op internet, maar ik had nog nooit iemand ‘live’ ontmoet die het ook gespeeld had. Zou het er net zo heftig aan toe zijn gegaan als in de verhalen?

“Is dat zo'n spannend spelletje dan? Wat voor vragen worden er dan gesteld?” Vroeg ik onschuldig.

“Alles mag, zolang er maar geen gewonden vallen” was het antwoord.

“Zelfs seksueel getinte vragen en opdrachten?”

“Natuurlijk dat zijn juiste de spannendste!” Was haar spontane reactie. Het was eruit voordat ze er erg in had en achteraf schaamde ze zich er een beetje voor.

“Geef eens wat voorbeelden dan”, probeerde ik haar uit te lokken.

“Eh… even denken hoor … Ik heb een beter idee … zullen we het nu spelen?”

“Meen je dat? Kan dat dan met zijn tweeën?” Vroeg ik?

“Ja hoor, wil jij beginnen?”.

Jeetje nu ging ze opeens wel erg snel! Het onschuldige meisje had duidelijk ook een andere kant die minder onschuldig, maar veel opwindender was. Ik trok er een stoel bij en ging tegenover haar aan het bureau zitten. Onze knieën raakten elkaar net niet terwijl we elkaar gespannen maar verwachtingsvol aankeken. Ze vroeg “Truth or dare”. Ik begon maar met een Truth … ”

“Hoe oud was je toen je voor het eerst seks had?”

“Drieëntwintig” antwoordde ik naar waarheid, wat kennelijk voor haar een verrassend antwoord was. Voordat ze verder kon vragen zei ik “Mag ik nu?”

“Ja” zei ze, “jouw beurt, doe maar een Truth”.

“Waarover was je aan het chatten toen ik vanmiddag opeens achter je stond?” Deze vraag had ze niet verwacht, maar na enig aarzelen kwam er toch een antwoord uit.

“Met mijn vriend”.

Dit was niet het antwoord op mijn vraag dus ik drong aan “Nee, waarover!”

“Over wat we vanavond zouden gaan doen”.

Dit was nog niet het antwoord wat ik graag wilde horen, maar het was wel een antwoord op de vraag dus ik liet het er maar bij.

“Doe nog maar een Truth” zei ik.

“Oe, even denken … Waarom was je me vanmiddag aan het bespioneren?”

Ha… ha zie je wel dat ze het door had, maar dit gaf mij wel de kans om haar een beetje uit de tent te lokken

“Ik had het idee dat je nogal opgewonden raakte van het chatten met je vriend en het wond mij weer op om naar jou te kijken terwijl je je hand tussen je benen had en je tepeltjes duidelijk zichtbaar waren”

Een beetje beschaamd keek ze van me weg, niet wetend hoe ze hierop moest reageren. Ze had kennelijk niet door dat ik dat ook allemaal gezien kon hebben. “Truth” zei ze om maar snel verder te kunnen gaan.

“Vertel me wat je vriend je allemaal vertelde tijdens de chat vanmiddag”, was mijn snelle vraag.

“Wat?” zei ze, “alles?”

“Ik weet ook een alternatief ... laat me de chat lezen, je hebt hem vast nog wel openstaan…”

Ze dacht er even over na en realiseerde zich dat ze het dan in ieder geval niet hardop hoefde te zeggen en dus ging ze akkoord.

“Dan kom ik wel even naast je zitten”.

Maar dat past niet helemaal achter haar bureau, dus uiteindelijk ging ik maar op haar bureau zitten.

Ze opende het chat window weer en ik zag veel messages van haar vriendje die vroeg waarom ze niet meer antwoordde (hij moest eens weten). Ik scrolde helemaal naar boven en begon te lezen. De eerste pagina's liep ik snel door op zoek naar een wat opwindender gedeelte van de tekst. Een stukje verder begon hij te vertellen wat ze vanavond aan moest doen … mmm dat klonk veel belovend. Terwijl ik de steeds opwindender boodschappen doorlas, keek ik naar Emma. Ze las met me mee en ik zag dat de tekst hetzelfde effect had als vanmiddag. Ik las verder over de steeds explicietere teksten en kon me een zeer grafische voorstelling maken over hoe Emma vanavond geneukt zou worden door haar vriend terwijl ze zelf met haar stijve tepeltjes moest spelen. “Zo te lezen hou jij er wel van als je met je tepels speelt”.

Toen ik Emma aankeek besefte ik pas dat ze haar hand weer tussen haar benen had en stevig over haar poesje aan het wrijven was. “Hm… ” was dan ook haar enige antwoord, tussen twee diepe ademhalingen door. Ik streek met mijn hand langs haar wang en liet een vinger over haar lippen glijden. Ze opende haar lippen en zoog aan mijn vinger. Jeetje wat was dat geil zeg!

Ik liet mijn hand afzakken en beroerde zachtjes met een vinger haar harde tepel. Meteen haalde ze diep adem en duwde haar hand nog steviger in haar kruis. “Nu of nooit” dacht ik en terwijl we elkaar aan keken trok ik voorzichtig haar shirtje omhoog. Wat een heerlijke kleine borstjes had ze zeg!! Nog veel mooier dan ik me in mijn fantasie had voorgesteld. Terwijl ik ze zachtjes beroerde vroeg ze me zacht.

“Mm… mm… speel met mijn tepels … lik ze”.

Ik pakte een tepel tussen wijsvinger en duim en speelde met het harde knopje. Ik boog me voorover en nam de andere tepel in mijn mond. Een heerlijk gevoel om met mijn tong langs dat tepeltje te glijden en Emma was het kennelijk met me eens. Ze begon harder en harder te hijgen en haar heupen bewogen ritmisch tegen haar hand aan. Terwijl ik hard zoog op haar borstje en met een hand steeds zachtjes tegen de andere tepel aan stootte hield ze het niet meer en begon heftig tegen haar hand aan te duwen, ondertussen heftige kreetjes uitstotend. Ze hield zich duidelijk in om niet te veel herrie te maken. Ik kreeg het idee dat als ze zich liet gaan de hele buurt mee kon genieten van haar orgasme…

Terwijl ze voldaan achterover leunde in haar stoel zei ze na een diepe gelukzalige zucht “Ik zag vanmiddag net voordat ik klaarkwam dat je me in de gaten hield … als ik dit geweten had, was ik niet gestopt.”

Plotseling kwam er een geluid uit haar computer, het was haar vriend die nog maar eens probeerde of zo online was …

“Hallo, geil diertje van me … heb je nog wat tijd voor je haremleider?”

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post199

LIMIN

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 30, 2018 14:11

LIMIN

Eind maart vertelde één van de meiden dat ze een nieuwe baan heeft waar ze meer kan verdienen en dat ze wil gaan samenwonen met haar vriendje. De opzegtermijn en de nog uit te keren vakantiedagen liepen bijna gelijk, dus aan het einde van de week zou ze weggaan. Het is moeilijk personeel te krijgen en Jolien (Jo) werkte al een tijd bij me. Via het arbeidsbureau of met een advertentie “personeel gezocht” op het raam kon ik toch wel weer een nieuwe krijgen?

Zaterdagmiddag tegen 13:00 uur kwam er een oosters uitziend meisje binnenlopen en vroeg of ze de baas kon spreken, ze wilde reageren op de advertentie op de etalage. Jo kwam binnen op kantoor en vertelde dat er een leuke meid stond die wilde werken. ‘stuur maar door” zei ik en keek op de monitor die voor me stond. Ik kon haar niet goed zien, het zijn ook zwart-wit camera’s. Opeens stond ze voor me, Jezus die zag er lekker uit.

“Dag” zei ik, “ik ben Gust DeZwijger” en stak mijn hand naar haar uit.

“Dag, ik ben Limin, ik zag uw advertentie op de etalage hangen en ik wil graag werken”, sprak ze in gewoon Nederlands.

“Nou, ga maar zitten en vertel maar eens wat je tot nu toe allemaal gedaan hebt”.

Ze vertelde dat ze net 18 was, geboren in Japan maar al na een half jaar met haar ouders naar Nederland gekomen was. Haar ouders hadden een restaurant gekocht in Rotterdam en zij was dus eigenlijk als normale Nederlandse opgegroeid. Ze was wel iedere week naar Japanse les geweest, sprak thuis ook Japans maar had daar moeite mee. Het restaurant van haar ouders liep niet meer zo best, er was zoveel concurrentie bijgekomen en nog steeds vonden haar ouders dat ze een exclusief restaurant moesten hebben. Hoge prijzen, super bediening etc. Limin hielp mee in het restaurant als het druk was of als er ander personeel vrij was, ze moest dan wel de juiste kleding aan en zo af en toe handtastelijkheden toestaan van ‘mannen’ die vader belangrijk vond. Toen ze een keertje laat thuis was gekomen omdat ze met een vriendje van school was meegegaan had haar vader haar onder handen genomen en flink geslagen. Ze had in het restaurant moeten zijn, Ysoko was geweest (zo’n patser met veel geld die iedere keer probeerde aan haar borsten te komen) en hij was kwaad weggelopen. Ysoko zou vader geld willen geven zodat het restaurant open kon blijven, maar nu ze er niet geweest was zou het waarschijnlijk niet doorgaan. Wat het met haar te maken had wist ze niet, maar vader zei simpel dat ze de kleren van het restaurant moest aantrekken en met haar mee moest naar mijnheer Ysoko. Limin begon kreeg een beetje tranen in haar ogen.

“Nou” zei ik, “wanneer kun je op proef komen werken, dat meisje wat je net binnenliet is vandaag voor het laatst”.

“Nou” zei ze, “mag ik het nu proberen, ik kan wel met een kassa omgaan, ik weet wat bediening is en ik wil zo graag een baantje. Ik woon voorlopig bij een vriendinnetje in Amsterdam, ik wil niet meer naar huis en ik moet gewoon geld verdienen”.

Nou is het op zaterdag altijd druk, er worden niet alleen veel sigaretten en kranten verkocht, maar er wordt ook veel gegokt. Lotto, Toto, Krassen, de illegale loterij ik heb het allemaal. De twee meiden die alleen op zaterdag werken hebben er al problemen mee het allemaal goed te laten verlopen. Limin zou dus niet echt kunnen laten zien of ze het wel aankon, maar toch besloot ik het haar maar te laten proberen. Ik moest toch een nieuwe meid hebben, deze zag er lekker uit en ik wilde eigenlijk gewoon eens kijken hoe de klanten op haar zouden reageren.

“Now come on, let’s give it a try”, sprak ik dapper, “doe je jas uit, die kun je daar achter ophangen, daar is ook het toilet en kom zo meteen maar even terug dan vraag ik Jo of ze jou wil laten zien wat er allemaal gebeurd”. Ik liep de winkel en vroeg Jo of ze even wilde komen en legde haar uit wat ik met Limin had besproken.

“Het is wel een lekkertje hé, jij vindt Oosterse meiden toch altijd leuk, nou dit is er eentje hoor Gust”.

“Ik weet niet of ze het wel kan”, legde ik aan Jo uit, “ze heeft bij haar vader in het restaurant gewerkt en dit is toch wel anders”.

“Ik laat haar wel wat dingen zien en vertel je vanavond wel of ze een beetje slim is. Kunnen we tijdens mijn afscheid eens kijken of ze ook een beetje sociaal is, we drinken toch wel wat op mijn afscheid?”

“Tuurlijk, ik ga weer naar kantoor” en liep terug. In mijn kantoor zat Limin te wachten en inderdaad, wat een lekker lijfje had dit kind.

“Ik ben er klaar voor” zei ze en ik dacht ‘ik ook’. Jo kwam binnen en nam Limin meer naar de winkel. Ik kreeg er een stijve van, wat een kind maar ja werken moest ze ook kunnen. Ik ging door met de administratie, keerde wat zwarte lotto uit en ging even boodschappen doen. Je moet toch inkopen doen als je alleen woont.

“Wat heb jij nou weer in huis gehaald?” Vroeg de slager “gaan we concurreren? Zo’n meid heb je alleen maar voor het mooi, werken kunnen ze niet!”

“Nou, ik zie wel, Jo is vanavond voor het laatst, ik moet er toch eentje bij hebben en ze kan direct beginnen. Kom vanavond maar even een biertje drinken”. Nadat de winkel dicht was en de kassa’s waren opgemaakt gingen we een biertje drinken, bloemen voor Jo een leuk cadeautje en een ‘straatje loten” van mij. We waren leuk aan het babbelen en ik zag Limin op een kruk gaan zitten. Wat een superkleine slip had die aan. Strak maar vooral ook ‘lekker’. De slager was nog even binnen en daarna iedereen ging weg. Limin vroeg of ze mocht blijven werken en ik vroeg haar nog even te blijven. Jo had me verteld dat het wel zou lukken, ze wil heel graag, is vriendelijk enne… ach... Het rolluik ging dicht en ik ging terug naar kantoor. Limin zat nog steeds op de kruk en vroeg me of ik nog wat wilde drinken.

“Neem zelf ook wat lekkers” zei ik.

“Ik drink geen alcohol” was het antwoord. Ze stond op, ging naar de koelkast en kwam met een cola en een biertje terug. “Mag ik maandag beginnen?” vroeg Limin terwijl ze zich naar me toedraaide.

“Ja, laten we het proberen, maar vertel me nou eens waarom je vanmiddag in eens tranen in je ogen had”.

“Ik vertel het liever niet, het was niet leuk, maar ik moet naar m’n vader luisteren, dat is de afspraak bij ons”. Ze begon wat op de kruk te draaien en ik zei.

“Is die mijnheer met die moeilijke naam vervelend geweest?”

“Ja, toen m’n vader en ik bij mijnheer Ysoko binnen kwamen, moest ik direct mee naar de bibliotheek. De bibliotheek bleek een grote ruimte, vijf stoelen, twee grote tafels en alle wanden bedekt met boeken. Mijnheer Ysoko en mijn vader spraken met elkaar, ik kon het niet goed horen maar ik begreep dat ik daar die avond moest blijven. Ik snapte niet wat de bedoeling was tot mijn vader naar me toekwam.”

“Mijnheer Ysoko is erg beledigd dat je niet in het restaurant was vanavond, hij vindt het niet goed dat je een vriendje hebt. Je moet doen wat hij zegt, anders is het restaurant verleden tijd. Ik ga weg en kom je morgen weer ophalen”. Mijn vader ging weg en ik was ineens alleen in de bibliotheek, wachtend wat zou gaan gebeuren.

“Vertel het maar niet, wat heb ik er aan om jouw ellende te horen” (terwijl ik dacht kom op met het verhaal).

“Nee, de luiken zijn dicht, ik vertel het u, ik heb het nog aan niemand anders kunnen vertellen. Mijn vriendinnetje heeft een Nederlandse vriend, haar moeder is Japans, haar vader is Nederlands. Zij snapt het niet waarom ik het gedaan heb, waarom ik gebleven ben. Mag ik het vertellen?”

Als je als ‘vader’ bent voor je meiden en dat ben ik, dacht ik dat het maar moest laten gebeuren. Niemand zag meer dat er nog mensen in de winkel waren.

“Ik was een tijdje alleen in de bibliotheek, ik keek naar alle mooie boeken die er stonden, allemaal Japans. Het was er heel erg stil, ik voelde me na een kwartiertje wel weer op m’n gemak, alleen waarom moest ik hier blijven? Het leek me duidelijk. Mijnheer Ysoko kon nu, zonder dat iemand anders dat zag, aan m’n borsten zitten, me waarschijnlijk uitkleden en met me willen neuken. Als dat zou helpen voor het behouden van het restaurant, so what. Ik was allang aan de pil, was met m’n vriendje al vaker naar bed geweest dus als dat nou echt moest, dan zou ik me gedragen als dochter van mijn vader. Opeens ging het licht in de bibliotheek uit, pikkedonker was het. Het duurde toch wel zo’n tien minuten voordat de deur openging. Niet mijnheer Ysoko stond in de deuropening, maar zijn dochter. Ze deed de deur weer dicht, weer donker. Daarna het licht aan. Ik had pijn in m’n ogen van het felle licht wat er nu was. Gyva kwam naar me toe en zei simpel.

“ik moet je klaarmaken voor mijn vader”. Gyva en ik hebben samen op school gezeten, zij twee klassen hoger dan ik. Het verschil tussen ons is dat ik Nederlands denk en zij Japans. Ze is hier pas tien jaar.

“Wat wil je vader van me” vroeg ik Gyva.

“Alles”, antwoordde ze simpel. “En met alles bedoel ik ook werkelijk alles. Je zult vanavond worden gestraft omdat je vanavond niet in het restaurant aanwezig was, je zult worden gestraft omdat je een vriendje hebt en je zult worden genomen omdat mijn vader het restaurant van jouw vader financieel steunt”.

“Waarom?” schreeuwde ik uit.

“Daarom, je bent een meisje, een lekker meisje en Papa zegt dat jij straf verdient. Help me, ik vind het ook niet leuk. Ik moet je voorbereiden op alles wat kan gebeuren. Kleed je uit!”

“Waarom help je me niet om weg te gaan, help me vluchten!”

“Neen, dat kan niet, ik ben de dochter van Ysoko, ik moet gehoorzamen en jij nu ook”. Ik begon langzaam m’n blouse open te knopen toen Gyva zei “nog twee minuten en je bent bloot!” Ze sprak ineens heel anders en ik snapte werkelijk niet waarom. Ik haastte me om alles uit te doen en legde de kleren op een stoel. “Dat had je beter niet kunnen doen, ze zien alles. Die stoelen zijn niet van jou. Dat zal je straks wel merken! Draai je om, laat me alles bekijken”. Ik draaide alle kanten op en Gyva kwam naar me toe. “Ga met je rug op die tafel liggen en lig stil!” Zo goed en kwaad als dat kon ging ik liggen en Gyva kwam naar me toe. Ze begon in m’n borsten te knijpen en streelde m’n haar. “Hm…” zei ze, “niet slecht”. Daarna ging ze verder, drukte met haar handen m’n benen wat uit elkaar en zei “waarom heb je haar op je kut, Papa wil een kaal kutje, ik moet je scheren”.

Ik wilde eerst even naar het toilet en zei. “waarom stop je niet met je verhaal, al die ellende, waarom vertel je het mij?” Ik ging de deur al uit en Limin zei eigenlijk heel simpel “ik zei al dat ik het nog niemand kon vertellen, ik wil hier graag werken, u moet weten wat er gebeurd is, het helpt me een beetje, snapt u dat?” Ik ging naar het toilet en dacht ‘ik snap het niet, maar waar ik mee aan het pissen ben wel’. Ik had een gigantische paal in m’n broek, begon voor me zelf te bedenken wat Limin allemaal beleefd zou hebben en had eigenlijk een gevoel van ‘doe maar’. Toen ik terug kwam, met weer een flesje bier in m’n hand vroeg ze me of ik ook een wijntje had.

“Je drinkt toch geen alcohol zei je straks”.

“Nee, eigenlijk niet maar één glaasje helpt misschien een beetje u alles te vertellen”.

“Ik breng je zo naar je vriendin, het wordt al laat”.

“Eerst m’n wijntje drinken, dan mag u me wegbrengen als u dat wilt. Ik kan toch ook de metro nemen.”

Toch zo langzamerhand geil wordend vroeg ik. “Hoe ging het verder met Gyva?”

“Het was simpel, ik had feitelijk geen keuze maar toch mocht ik nog kiezen, een tafel of een stoel. Gyva legde uit dat ik met m’n rug op de tafel moest liggen, met m’n billen aan de voorkant van de tafel zodat m’n kutje duidelijk zichtbaar was, m’n benen werden vastgebonden, m’n handen werden boven m’n hoofd werden vastgebonden. Als ik voor de stoel koos werden m’n handen vastgebonden naast me, moest ik m’n benen over de leuning leggen en was ik ook weer machteloos. Welke keuze ik maakte, ik kreeg een blinddoek over m’n ogen, zou roerloos liggen en daarna alles moeten ondergaan wat ‘ze’ met me van plan waren.” Ik vroeg Gyva waarvoor zij zou kiezen, waarop ze antwoordde dat zij haar vader altijd gehoorzaamde, maar dat de stoel het beste was. Je ligt dan het meest open, dan heb je minder pijn straks. Ik gehoorzaamde en koos de stoel. Ik ging zitten en m’n armen legde ik naast de stoel. Gyva bond ze vast aan de poten. Daarna zei ze. “Benen wijd, op de leuning leggen”. Ik deed wat ze zei en voelde dat ik echt ‘open’ stond”. Het kussentje achter m’n rug betekende nu ook dat mijn billen een beetje openstonden. Ze bond mijn enkels vast en ging met een vinger door m’n spleetje heen. “Goed zo, je bent al best een beetje nat, ik doe je nu een blinddoek voor. Als het straks is afgelopen help ik je, ik blijf in de kamer maar ik mag niets meer zeggen, mag je niet helpen. Jij ondergaat de straf die je verdiend hebt. Sterkte”.

Ik had het zo langzamerhand niet meer, dit meisje, er lekker en pril uitziend net als of het nog maagd was, bleek waarschijnlijk zwaar misbruikt te zijn. Eigenlijk wilde ik alles nu horen, maar zei toch “ik breng je weg, het is al 20:30 uur, ik moet ook naar huis”. Limin keek me op een bepaalde manier aan die ik nog niet van haar gezien had (ik kende haar ook nog maar een paar uurtjes).

“Op u wacht thuis niemand, volgens Jo woont u alleen. Mag ik mijn verhaal bij u thuis verder vertellen, ik wil het graag vertellen. Ik kom wel naar huis, ik ken een snorder die me wel wegbrengt. Mag ik alsjeblieft mee, ik kook wel wat, dat kan ik goed hoor”. Mijn verstand zei ‘neen, mijn pik zei ‘ja’! En zei dat ze mee mocht gaan, maar wel naar huis moest vanavond.

“Geen probleem” zei ze terwijl ze opstond. Ze stond ineens dicht bij me, gaf me een kus op m’n wang en zei alleen maar “dank u”. We deden de lichten uit in de winkel, rolluik omhoog, alarm aan en verlieten het centrum We liepen naar de auto en Limin vroeg waar ik woonde. Ik vertelde haar dat mijn ex was weggegaan en ik dus nog steeds daar woonde, een leuke woning die wat aangepast was.

“Ik ben benieuwd, de woningen waar mannen alleen wonen zijn, ten minste dat zeggen ze altijd, rommelhokken. Dat verwacht ik van u niet”. Tijdens de rit naar huis spraken we niet, ik dacht alleen maar hoe het verder zou zijn gegaan en mijn gedachten gingen zo ver dat ik wel met mijnheer Ysoko in die kamer had willen staan, een willoos meisje in een stoel zien zitten (liggen) waarmee je ‘alles’ mocht of kon doen. Limin moet m’n gedachten hebben geraden. “Straks vertel ik je alles, werkelijk alles.”

En dat deed ze; tot in de gruwelijke details die ik hier niet kan neerpennen. Vanaf die avond groeide het vertrouwen dat resulteerde in een diepe vriendschap waaruit ‘liefde opbloeide’ en waarvan een gelukkig gezin met veel liefde en lange kindertjes voortkwam. En het is om die liefde dat ik hier geen gênante details geef. U als lezer hebt ongetwijfeld verbeelding genoeg om de details zelf in te vullen.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post147

NACHTTREIN

GustGeplaatst door My 4Fingers do, juli 12, 2018 23:33

NACHTTREIN

Wat waren we zenuwachtig zeg! Voor het eerst met de trein op vakantie naar Italië. We zouden in Utrecht opstappen en in Milaan weer uitstappen. Dan met de bus naar Florence en dan het hotel in. Maar nu even de treinreis. In Utrecht konden we opstappen zonder al te veel problemen. Geen vertraging alleen bijna te laat. Mijn vriend kon geen kaartje krijgen. Hij wist niet hoe de machine werkte. Toen we eenmaal vertrokken waren ging het snel. We waren binnen een halfuur in Arnhem waar er een meisje instapte. Blond haar en groene ogen en een mooi figuur.

“Is hier nog een plaats vrij”, vroeg ze ons.

“Ja natuurlijk”, zeiden we bijna tegelijk. Het meisje moest lachen. Ze ging zitten en mijn vriend werd ongelooflijk zenuwachtig.

“Hoe, hoe he…he… eet heet je”, vroeg hij stotterend.

“Lea”, zei ze.

“Mooie naam”, zei ik. Ik voelde me redelijk op m’n gemak. “Waar ga je heen” vroeg ik” “Naar München en jullie”

“Wij naar Milaan en dan met de bus naar Florence”

“Jeetje wat ver” toen was het een hele tijd stil. Mijn vriend en ik bestelden Cola en zij een fruitsap. Op een gegeven moment zag ik dat Lea zich niet helemaal op haar gemak voelde. Ik vroeg haar of er iets was. Maar er was niks zei ze. Ze houdt van liegen dacht ik nog, maar dat zei ik maar niet. Toen gingen mijn vriend en ik naar onze coupe en vroegen of ze mee ging wat drinken in onze coupe. Ze had een beetje zoiets van ‘ik ken jullie nog niet zo goed’ enz. Maar uiteindelijk ging ze wel mee. Toen we in onze coupe waren gebeurde er nog niks. We dronken wat tot 23.00 uur en toen ging ze naar haar eigen coupe. Toen zei mijn vriend.

“We zijn stom geweest we hebben niet gevraagd waar ze zat en hoe oud ze was”.

“Ja, verdomd, zei ik, “je hebt gelijk, nou dat moeten we morgen maar vragen”. Toen hebben we volgens mij allebei over haar gedroomd, maar van mijn vriend weet ik dat niet zeker. Dat moet ik navragen. De volgende ochtend kwamen we haar tegen bij het ontbijt. We vroegen of we mee mochten ontbijten. Dat mocht. Toen hebben we gevraagd in welk coupe ze zat en hoe oud ze was. Ze zat in een coupe drie wagons verder van ons en ze was achttien (mooi zo!). Wij hebben ook verteld hoe oud we waren enz. We spraken voor die avond af. Wij zouden naar haar coupe gaan.

Toen gebeurde het... we kwamen daar aan en ze had al iets stouts aangetrokken. We dronken wat en toen begon ze haar kleren uit te trekken. Mijn vriend werd meteen geil en begon zijn kleren ook uit te trekken. Ik volgde. Ik begon haar kutje te likken en mijn vriend pakte haar van achteren en ze kreunde van genot.

“Je moet me van voren pakken”, zei ze tegen me. Dus deed ik dat. Nou was het geschreeuw niet om aan te horen dus stopte we. Ze begon mijn vriend te pijpen en ik befte haar. Al snel bereikte ze haar hoogtepunt en bij mijn vriend duurde het ook niet lang. Toen begon ze mij te pijpen en ik bereikte ook al snel mijn hoogtepunt. We lagen uit te hijgen, maar ze had nog niet genoeg en ze wou geneukt worden. Ik stond op en begon haar te neuken. Nou ik geloof dat niemand in de trein echt in slaap kon komen. Zo hard schreeuwde ze, maar het was heerlijk.

Mijn vriend was aan de beurt, dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij begon als een bezetene tekeer te gaan. En Lea schreeuwde nog harder. “Ga door, ga door”, schreeuwde ze. Ik begon haar van achteren te pakken en we kwamen allebei in haar klaar. We lagen alle drie uit te hijgen en we hebben daar de nacht maar doorgebracht. De volgende dag stapte ze uit. En we kregen allebei een hele lange tongzoen als afscheid. Haar laatste woorden waren.

”Misschien zien we elkaar nog wel een keer...”

De vakantie verliep rustig vergeleken met de treinreis. We hebben hele dagen op het strand gelegen en getennist. Maar we hebben haar sindsdien niet meer gezien.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post137

HET FOLDERMEISJE

GustGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 17, 2018 10:55

HET FOLDERMEISJE

Al maanden zag ik ze lopen, ieder dag langs de deuren om een foldertje in de brievenbus te stoppen. Een mooie meid van een jaar of 18. Ik had inmiddels al gehoord dat ze Lisa heette, dus vanaf toen Lisa het foldermeisje. Lisa is een mooie meid. Lang blond haar, mooie ogen, prachtige volle lippen, lange benen en een schitterend kontje. Het was winter dus ze had een dikke jas aan dus ik kon de rest niet zo goed zien. Vaak heb ik over haar gefantaseerd dat ze mij een foldertje bracht en dat ze bij me binnen zou komen, de rest is te raden en regelmatig heb ik mezelf geholpen bij de gedachte aan haar. Inmiddels was het zomer geworden en eindelijk zag ik wat ik de hele winter gemist had. Iedere dag zag ik haar lopen in een kort rokje en een strak topje, ze heeft echt een adembenemend figuur en ze had een paar mooie stevige borsten, dat werd dus weer fantaseren geblazen, tot die bewuste zondag.

Ik was met een vriend op mijn motor wezen toeren en reed naar huis. In de polder zag ik een meisje lopen met d'r fiets aan haar hand, en ja, het was Lisa. Ik stopte bij haar en vroeg wat er aan de hand was. Ze had een lekke band en moest nog zo'n 5 km lopen naar huis. Ik vroeg of ze een lift wilde en dat wilde ze graag. Ze had het bloed heet gekregen van dat lopen in die brandende zon en wilde wel even uitwaaien. Gelukkig had ik een extra helm bij me dus Lisa achterop, compleet met kort rokje en topje, ik zei.

"Als je zo graag wilt uitwaaien kunnen we beter naar het strand gaan" en dat vond ze een goed idee. We gingen op pad en ze sloeg haar armen om me heen om me stevig vast te houden. ik kreeg het er warm van bij het idee dat ze met d'r borsten tegen mijn rug aanduwde. Blijkbaar had ze dit door, want ze pakte me resoluut in mijn kruis waar inmiddels mijn pik gestaag was gegroeid.

"Ben je geil" vroeg ze.

ik antwoorde dat dat door haar kwam. Ze lachte erom. Onderweg streelde ik met mijn hand langs d'r blote been en ging zo ver mogelijk omhoog. Eenmaal op het strand aangekomen bleken de meeste mensen al weg te zijn. We stonden bij het water te kijken en ze vroeg of ik mee ging zwemmen. Voor ik kon antwoorden deed ze haar rokje uit, haar topje volgde en haar prachtige tieten sprongen te voorschijn. Ze had alleen nog maar een strak wit stringetje aan, en rende toen het water in. Ik volgde snel en eenmaal in het water kwam ze naar me toe en sloeg d'r armen om mijn nek. Mijn pik groeide weer enorm door haar lekkere borsten die d'r stijve tepels over mijn borstkast wreven. Ze zoende me vol op mijn mond en ik streelde haar lekkere billen. Ze zakte met haar handen naar beneden en trok mijn short uit. Ze voelde aan mijn pik en sloeg toen d'r benen om me heen. Opeens liet ze me los en ze deed haar slipje uit en weer kwam ze om me heen. Ze pakte mijn pik beet en wreef die over haar geile kutje. Ze bewoog wat omhoog en liet toen langzaam mijn harde paal in haar spleetje verdwijnen. Langzaam en alsmaar zoenend neukten we elkaar in het koude water tot we beide klaarkwamen.

Alle mensen waren inmiddels weg en we gingen het water uit. In de laatste zonnestralen van deze dag lieten we ons opdrogen op het strand. Even lagen we stil na te genieten maar al snel lag ze weer met mijn paal te spelen die al snel hard werd.

"Je hebt er zin in" zei ze en ik bevestigde dat door aan haar spleetje te voelen… mm... het voelde heerlijk. Ze was geschoren en ik voelde haar volle schaamlippen met het natte vlees ertussen. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam zuchtend klaar. We kleden ons aan en liepen door de duinen richting parkeerplaats om de motor op te zoeken en op huis aan te gaan. Ze had haar slipje niet aangedaan en steeds ging ze voor me lopen met haar rokje omhoog. We klommen over een hekje en liepen wat dieper de duinen in. Na een paar minuten lopen hoorden we een zacht gekreun wat heel bekend voor kwam. Voorzichtig keken we over het duin en wat we toen zagen overtrof onze stoutste verwachtingen. Er lag een meisje van een jaar of 22 op een groot kleed, helemaal naakt met d'r benen wijd en ze lag zich te verwennen met een behoorlijk grote vibrator in d'r kutje. We keken even toe en werden beide bloedgeil.

"Zullen we er heen gaan" vroeg ik, maar Lisa vond dat niet verstandig. Ze deed al haar kleren uit en liep zachtjes op het meisje af. Het meisje lag met d'r ogen dicht en zag ze niet aankomen. Lisa knielde tussen haar benen en nam de vibrator van haar over. Het meisje schrok zichtbaar, maar toen ze Lisa zag gaf ze zich over. Lisa boog tussen haar benen en terwijl ze met de vibrator in haar kutje bleef pompen likte ze het klitje van deze mooie meid die dan ook snel klaar kwam. Het was ook een prachtmeid. Slank, kort donker haar en voor zo ver ik kon zien een mooie c-cup. Lisa draaide om en ging met haar kutje op het gezicht van het meisje zitten die haar dankbaar begon te likken. Lisa keek me aan en wenkte me dat ik moest komen. Ik had mijn kleren inmiddels uitgedaan en sloop met mijn enorm harde pik naar de meisjes toe. Lisa gebaarde me dat ik tussen de benen van het meisje moest komen zitten en op haar teken schoof ik mijn paal in haar natte spleet. Nogmaals schrok ze, maar ze kon geen kant op omdat Lisa op haar zat. Ze kreeg al snel door wat de bedoeling was en ging door met het verwennen van de poes van Lisa. Ondertussen ramde ik als een bezetene in haar sappige spleet. Toen ik bijna klaar kwam moest ik stoppen van Lisa en ze ging van het meisje af. Ze gaven elkaar een dikke tongzoen en vingerden elkaar nogmaals klaar terwijl ik het toekijken had. Toen ze bij gekomen waren vonden ze beide dat ik wel aan de beurt was en ze kwamen met hun geile mondjes naar mijn op springen staande paal. Om en om likten en zogen ze aan mijn harde stengel en het duurde niet lang of mijn pik explodeerde en een enorme hoeveelheid zaad spoot in hun mondjes en over hun tieten. We hebben zo'n 10 minuten bij liggen komen toen we elkaar voorstelde. Brenda heette ze, ze was 21 en het was net uit met haar vriend. Om even alleen te zijn besloot ze naar het strand te gaan en zo even d'r gedachte te verzetten. De dildo had ze meegenomen onder het mom van "je weet maar nooit". Ze vertelde dat ze 5 km van het strand af woonde en dat ze leuk zou vinden als we bij haar kwamen eten.

En gesnoept dat we hebben. Tieten, kutjes, kutgeil en sperma...mm... we hebben ons de hele avond met elkaar vermaakt. Nog steeds zie ik Lisa regelmatig. Ze brengt geen folders meer rond en heeft nu en vriend. We hebben het nooit meer over deze dag gehad, want het is ons geheim en ze blijft mijn foldermeisje.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post121

WATERPOLO

GustGeplaatst door My 4Fingers di, mei 22, 2018 13:33

WATERPOLO

Tijdens mijn studie had ik een bijverdienbaantje; schoonmaker bij het plaatselijke zwembad. Elke ochtend tussen 6 en 8 liep ik mijn ronde door het zwembad om alles op te starten en ’s middags tussen 4 en 7 liep ik mijn ronde om alles schoon te maken.

Deze middag liep ik om 6 uur langs de rand van het zwembad met een stok met wisser er aan om de randen van het zwembad schoon te maken. Zoals gebruikelijk was het zwembad rond deze tijd in gebruik bij de plaatselijke waterpolosters. De dames speelden redelijk hoog in de competitie en waren bloedfanatiek. Er werd hard met de bal gegooid en er werd flink gevloekt als een bepaald plannetje niet lukte. Opeens voelde ik iets tegen mijn hoofd aankomen en viel ik in het water waar ik direct het bewustzijn verloor.

Toen ik bijkwam lag ik op een tafel in de dameskleedkamer, omringd door het waterpoloteam, meiden rond de 20 in strakke badpakken. Het bleek dat ik aan de zijkant van mijn hoofd geraakt was door de bal die loeihard tegen me aan was gekomen. Ik was in het water gevallen en de meiden hadden mij vliegensvlug gepakt en op het droge gebracht. Ik was zo’n kwartier buiten westen geweest en ik voelde een lichte hoofdpijn. Ook had ik het koud want ik lag in mijn natte kleren op de tafel. De meiden keken mij zorgelijk en schuldig aan en vroegen hoe ik me voelde. Ik zei dat ik me wat duizelig voelde en dat ik het koud had. Prompt werden er handdoeken over me heen gelegd, totdat eentje opmerkte dat het verstandig zou zijn mij mijn natte kleren uit te trekken. Voordat ik tijd had om te protesteren, begonnen de meiden mijn kleren uit te trekken en giechelend trok eentje tot slot mijn onderbroek uit. Ik lag naakt op tafel met 7 paar ogen op mij gericht. Ik wilde mijn handen voor mijn kruis vouwen maar er kwam een lading nieuwe handdoeken aan en door vele handen werd ik drooggewreven.

Opmerkelijk veel aandacht werd er aan mijn kruis besteed, om de beurt wreven de meiden met hun handdoek over mijn pik en ballen. Ik was ondertussen volledig droog en begon het nu zelfs warm te krijgen. Ik probeerde overeind te komen, zeggend dat het allemaal weer goed met me was en dat ik verder moest gaan met mijn werk maar een aantal paar handen duwde mij weer achteruit op mijn rug. En het gefriemel aan mijn pik bleef doorgaan. Het aanzicht van 7 meiden die om de beurt met mijn pik speelden liet me toch niet onberoerd en langzaam begon ik een erectie te krijgen, hetgeen door veel gegiechel en wijzen door de meiden werd gevolgd.

Even later voelde ik dat mijn pik niet meer met de handdoeken bewerkt werd maar dat de meiden met hun handen mijn pik aan het masseren waren. Dit werd al snel te veel voor me en al schokkend kwam ik klaar, een flink aantal golven zaad de lucht in slingerend. De meiden gierden het uit van de pret en bekeken de gevolgen van hun daad. Het meeste van mijn zaad was op mijn buik beland en een deel had zich in mijn schaamhaar genesteld. Een van de meiden had mijn eikel vast toen ik spoot en op haar handen zaten ook klodders sperma. Ze bekeek haar handen en tot grote verbijstering van de rest van de meiden, en van mij ook eerlijk gezegd, stak ze haar vingers in haar mond om mijn zaad af te likken.

De meiden waren stil gevallen en wierpen nog een blik op mijn buik en krimpende pik. “Nu zullen we je toch af moeten spoelen”, zei een van hen, “Kom op, naar de douche.” Ik werd overeind geduwd en voor de meiden uit geduwd, richting de douche. Tot mijn verbazing en onnoemelijke vreugde, deden de meiden hun zwempak uit en stond ik even later met 7 naakte meiden onder de warme douche. Ik had zicht op jonge borsten in diverse vormen en kutjes met een begroeiing die varieerde van een getrimde driehoek, via een streep tot een volledig kaal kutje waardoor ik de schaamlippen goed kon zien en bij sommige zelfs de binnenste schaamlippen die licht uitpuilden. Het was wel duidelijk dat dat mijn pik behoorlijk deed groeien en tot grote pret van de meiden stond ik tussen hen in met een paal die stoer vooruit wees.

Meteen kwamen er grijpgrage handen op mijn pik af die me begonnen te masseren en met mijn ballen gingen spelen. Toen nam een van de meiden het woord en riep de meiden bijeen, ze lieten me even alleen staan en overlegden voorovergebogen alsof het een rugbywedstrijd betrof. Toen kwamen ze, giechelend, weer terug en ze zeiden dat ze een voorstel hadden. Ze waren nogal onder de indruk van de grootte van mijn pik en ze wilden mijn pik allemaal in zich voelen. Ze boden mij de kans om alle 7 te neuken. De enig voorwaarde was dat ik niet in een meisje mocht klaarkomen voordat iedereen geneukt was. Ik mocht klaarkomen in een meisje van mijn keuze. Of ik daar een probleem mee had, vroegen ze.

Ik dacht het niet, zei ik en mijn pik steigerde nog meer. We droogden ons snel af en we gingen terug naar de kleedkamer waar de eerste meid, ze heette Louise, vertelde ze me, op de tafel ging liggen en haar benen op trok, mij een prachtig zicht op haar volledig kale kut schenkend. Ik liep naar haar toe, bracht mijn pik in stelling voor haar kut en stootte hem er in. Terwijl ik in en uit haar gleed begonnen de andere meiden haar te masseren en vooral veel aandacht ging naar haar clit uit. Ik voelde haar kut warmer worden en even later kneep ze met haar kut mijn pik bijna fijn toen ze klaar kwam.

Een voor een “werkte” ik de meiden af en het viel me telkens moeilijker om mijn orgasme uit te stellen. Gelukkig hielpen de meiden goed mee en alle door mij geneukte meiden kwamen snel klaar. Toen was het tijd mijn keuze te maken en ik koos Emma, degene met de mooie borsten en een redelijk behaarde kut. Dat voelde lekker tegen mijn buik en ballen en kort nadat ik mijn pik in haar kut had geschoven voelde ik mijn ballen samen trekken, gevolgd door een grote golf sperma die ik in haar kut spoot. Ik liet mijn pik in haar kut verslappen en trok hem terug.

Meteen dook Elise op de net volgespoten kut. Elise was ook degene die mijn zaad van haar vingers had gelikt. Ze drukte op Emma ’s buik en deze kneep haar kut samen waardoor er een stroompje van mijn zaad uit haar kut begon te druppen. Nieuwsgierig keken de meiden toe hoe deze creampie zich een weg naar beneden op de tafel baande. Elise ging er met haar vinger doorheen en likte haar vinger weer af, De anderen vroegen of het lekker was, hetgeen Elise beaamde waarna iedereen de vinger langs Emma ’s kut liet gaan en mijn zaad begon te proeven. Kennelijk vonden ze het lekker want Emma ’s kut werd goed uitgelepeld wat weer tot gevolg had dat Emma nog een keer klaar kwam. We waren allemaal doodmoe en namen nog snel een douche, kleedden ons weer aan en, daar kijk ik nu al naar uit, we maakten een afspraak voor de volgende week, na de training, onder de douches.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post107

KANTOORWERK

GustGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 13, 2018 13:38

KANTOORWERK

Het was in de maand mei. Vrijdagavond de week was voorbij. En Emma was bijna klaar met haar werk. Naast haar studie maakte ze in de avonduren verschillende kantoren schoon. Vaak ergerde ze zich aan de puinhoop die mensen achter laten. Ze had altijd het gevoel dat die mensen dat met opzet deden. Maar ja, het hoorde er bij en het verdiende best redelijk. Maar vanavond was het een beetje anders dan anders. Ze was voor het eerst op dit specifieke kantoor aan het werk geweest. Dit was net een nieuwe opdracht die haar baas had kunnen toevoegen. Hij had al meerdere kantoren in dit pand. Een paar op de eerste verdieping en op de derde tot de achtste waren ook verschillende kantoren die door mensen van haar baas werden schoon gemaakt. Maar dit kantoor zat op de elfde verdieping. Je had een prachtig uitzicht en hoger kon je ook niet. De directeur van dit bedrijf was erg kritisch. Het vorige schoonmaakbedrijf had er een rommeltje van gemaakt en nu zou hij de boel goed in de gaten houden. Dus Emma was gewaarschuwd. Ze moest het in de puntjes verzorgen. Het maakte niet uit hoelang het duurde. Ze moest alle uren schrijven als het er maar netjes en schoon uit zag. En als ze haar werk goed had gedaan en deze directeur tevreden was, zou er een beste bonus voor haar zijn. Emma had haar uiterste best gedaan. Ze was een behoorlijke tijd bezig geweest. Maar zelfs de koffievlekken had ze uit het tapijt gekregen. De ramen waren gelapt en de bureaus glommen weer.

Ook het directiekantoor was schoongemaakt. Niet dat hij er echt een rommel van maakte maar toch. Je kon duidelijk zien dat er weinig schoongemaakt was. Toen Emma het licht uit deed in het grote kantoor van de directeur en nog een keer alles controleerde bij de andere bureaus, haar spullen netjes opruimde en het licht wilde uit doen om vervolgens het pand te verlaten hoorde ze het belletje van de lift.

Er kwam iemand aan. Emma dacht dat het Jan zou zijn. Dat is de nachtwaker. Jan was een aardige man. Had een gezin en hij kletste regelmatig met Emma voor zij naar huis ging. Emma was laat vandaag. Ze werkte haar uren lijstje bij en dacht. Tjonge, ik heb er echt heel veel werk van gemaakt. Ik was hier al om 18.00 uur en het is nu al 21.00 uur. Ik hoop dat deze directeur het niet erg vind. Nou anders hoor ik het wel van mijn baas.

Eigenlijk was Emma een beetje verbaasd. Ze had toch duidelijk het belletje van de lift gehoord en meestal hoorde ze Jan wel roepen. Maar nu bleef het stil. Raar, dacht ze nog. Ik kan me ook vergist hebben. Toen zag ze nog licht branden in het kantoor van de directeur. Emma snapte het niet. Ze wist toch zeker dat ze het licht had uitgedaan.

Snel liep ze terug om het uit te doen. En kreeg bijna een hartstilstand toen iemand riep.

“He! Zeg doe dat licht eens aan, ik zie niks”.

Als in een reflex deed Emma het licht weer aan en met een rood hoofd keek ze in twee prachtige donkerbruine ogen. Haar hart sprong over en haar ogen gleden over het mooiste gezicht wat ze ooit gezien had. Prachtige zwart golvende haren. Niet te lang maar gewoon netjes. Een brede kaaklijn. Goed geschoren en de rest van het lichaam was gewoonweg goddelijk. De huid was licht getint. Hij had iets zuidelijkst over zich. Iets Italiaans of zo. Brede schouders van een man die zeker vijf keer in de week in de sportschool moest staan. Dat was te zien aan de erg goed ontwikkelde spieren. Die boven armen waren bijna nog dikker dan haar boven benen. Een en al spiermassa. Door het strakke T-shirt zag je het wasbord op de buik. De benen waren bedekt onder de spijkerbroek maar konden niet verbergen ook deze er goed uit zagen.

Er liep een rilling over Emma haar rug toen ze weer in die prachtige ogen keek. Ook had ze de enorme opwinding in haar lichaam voelen stromen bij het zien van deze prachtige man. Haar kut begon langzaam nat te worden en ze kon niet anders dan opmerken dat ze wel heel erg geil werd van deze man. Emma schrok van haar eigen gedachte en vermaande zich. Ze zag de glimlach op zijn gezicht.

“Bevalt het wat je ziet,” voeg hij haar plagend. Emma hield wel van dat soort opmerkingen en zei.

“Nou eigenlijk bevalt me prima hoor”. Ze stak haar hand uit om kennis te maken. “Ik ben Emma en ik ga proberen hier de boel schoon te houden. Als er nog opmerkingen zijn dan hoor ik die graag en klachten kunt u uiteraard kwijt bij mijn baas. Al hoop ik dat die er niet zullen komen natuurlijk!” Emma maakte er meteen een zakelijke introductie van, om te voorkomen dat haar fantasie meteen met haar aan de haal zou gaan.

De man stelde zich voor met Tony. Hij was de directeur van dit kantoor. Emma trok haar stoute schoenen aan en zei.

“U brengt zeker aardig wat uurtjes in de sportschool door, want als je achter een bureau zit krijg je niet een dergelijk lichaam van”. Tony lachte weer. Hij vond het wel leuk zo’n bijdehandse tante.

“Als het me lukt ga ik iedere dag een uurtje ja. Maar jij mag er ook wezen dame”. Zei Tony. “Wat doe jij dan wel om zo’n prachtig strak lijfje te houden”. Emma vond het geweldig.

“Ach, een beetje hardlopen, wat zwemmen en verder niet te vet eten”.

“Ja, ja en daar krijg jij zo’n strak lichaam van”.

“Ach, weet u ik zie er nu niet echt aantrekkelijk uit in dat schort, dat moet ik toegeven maar aan de aandacht van de heren durf ik op te maken dat mijn aanwezigheid regelmatig erg op prijs gesteld wordt”.

“Zo, zo”. Zei Tony, “nogal erg zelfverzekerd mag ik wel zeggen. Nou laat maar eens zien dan hoe het er onder dat schort uit ziet”.

Tony wilde haar uitdagen. Ze zag er prachtig uit. En hij wilde eens weten hoe ver ze zouden gaan samen. De spanning bouwde zich aardig op in het kantoor. Een hele erotische spanning. Emma liet zich niet snel uit het veld slaan en begon langzaam de knoopjes van haar schort los te maken. Het leek bijna of ze aan het strippen was, maar onder haar schort had ze nog een strak T-shirt en een korte broek aan. De string maakte het geheel af dus het zou een tijdje duren voor alle kledingstukken uit zouden zijn. Maar zo ver wilde ze het eigenlijk niet laten komen, hoewel, als ze haar gevoel moest volgen zou ze deze geweldig mooie man meteen aanvallen en een tongzoen afdwingen.

Ze deed haar schort uit en keek Tony uitdagend aan. Tony nam haar volledig in zich op. Emma had het gevoel of ze door zijn ogen werd uitgekleed. Tony deed een stap in haar richting. Emma twijfelde, of ze niet een stap achteruit zou zetten, maar ze bleef staan. Heel langzaam kwam hij op haar af lopen tot hij vlak voor haar stond. Toen fluisterde hij in haar oor met een zware stem dat ze verschrikkelijk mooi was en of hij haar mocht aanraken. Emma huiverde en beantwoorde de vraag met een voorzichtige zoen op zijn wang. Dat was voor Tony voldoende. Hij nam haar gezicht tussen zijn handen en zoende haar heel teder op haar mond. Emma werd licht in haar hoofd, maar wist zich weer te herstellen. Ze zoende hem terug en het duurde niet lang of ze stonden heel heftig te tongzoenen samen.

Het subtiele spel maakte plaats voor hartstocht en passie. Hun ademhaling werd steeds zwaarder ze hoorbaar overgingen in ongecontroleerd gehijg. Emma’s kut werd kletsnat. Wat werd ze geil van deze man. Ze wilde hem nu. Heel banaal en platvloers. Ze voelde zich bijna goedkoop maar het kon haar niets schelen. Tony kon zich ook niet meer inhouden. Hij trok haar T-shirt uit en zocht met zijn mond haar tieten, nam een tepel in zijn mond en begon eraan te sabbelen en te zuigen. Emma trok zijn T-shirt uit en streelde door zijn haren en over zijn breed gespierde schouders.

Ondertussen had Tony haar korte broek opengemaakt en stroopte die naar beneden. Behendig stapte Emma er uit en Tony tilde haar op. Al zoenend zocht hij zijn bureau op en schoof alles van zijn bureau op de grond. Zette haar op het bureau neer en duwde haar op haar rug naar achter. Schoof haar billen zo naar voren dat ze precies op het randje lag en haar voeten op de tafel kon laten rusten

Met een beweging had hij haar string aan de kant gedaan. En Emma voelde zijn tong door haar kut flitsen. Ze slaakte een kreet van genot en toen Tony haar klit begon te bewerken duurde het niet lang of Emma kwam gillend klaar. Tony had zijn broek laten zakken en zijn heerlijke neuker kwam te voorschijn. Tony was goed geschapen en Emma wist dat ze een heerlijke beurt zou krijgen. Ze verlangde er naar dat hij haar zou nemen. Nu meteen, hard stotend tot ze weer klaar zou komen want bevredigd was ze nog lang niet.

Tony zette zijn heerlijke pik voor haar ingang en duwde hem heel voorzichtig naar binnen. Emma kromde haar rug van genot. O wat was dit heerlijk met deze mooie man. Heel langzaam voerde hij het tempo wat op. Emma voelde een nieuw orgasme opkomen. “Harder Tony,” schreeuwde ze, “sneller harder, toe maar stoot die lekkere pik van je maar hard naar binnen. Ik wil het voelen, ik wil je zaad in mij voelen. Harder Tony, sneller, ik wil weer klaar komen”.

Tony voldeed aan haar wens en voerde het tempo zo op dat zijn ballen tegen haar kont aan kletste. Hij bewerkte met zijn duim haar klitje nog eens en Emma hield het niet meer uit. Zwaar hijgend en met een gil kwam Emma voor de tweede keer klaar. Door het samentrekken van haar kutspieren hielt Tony het ook niet meer en grommend kwam ook Tony klaar en spoot haar hele kut vol met zijn zaad. Het duurde even voor beiden weer op adem waren gekomen.

Tony liet zich van Emma afglijden, en hielp haar overeind. Hij kuste haar lief op haar mond. “Wat een wereldmeid ben jij Emma, Ik moet eerst maar eens verzinnen hoe ik jou hier morgen weer krijg”.

Emma lachte. “Mm… wat zou je er van zeggen dat je over de rommel in jou kantoor nog niet te spreken bent. Dat moet ik morgen maar eens even grondig schoonmaken”. Tony lachte. “Ja, ik verwacht je weer om 18.00 uur. Voor een grondige beurt in mijn kantoor”. Zei hij dubbelzinnig.

Emma gaf hem een kus, pakte haar kleding bij elkaar en toen ze weer enigszins gefatsoeneerd was liep ze zijn kantoor uit. Ze verheugde zich al op wat er morgen zou gebeuren. Reken maar dat ze op tijd zou zijn.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post100

NORA

GustGeplaatst door My 4Fingers di, mei 01, 2018 16:17

NORA

Ze stond op een brug uit te kijken over de rivier en ik herkende haar meteen. Ik naderde haar van opzij en haar profiel was in die vijf jaar dat ik haar niet meer gesproken heb voller geworden, misschien zelfs iets te vol, ze was altijd al een snoeper. Ik berekende dat ze nu 22 jaar moest zijn, één jaar jonger dan mijn hoerige zus.

En 5 jaar jonger dan ik. Ze was een vriendin van mijn zusje en beide waren het behoorlijke sletten. Het verschil was dat zij, Nora, inmiddels een beschaafd beroep had, en zover ik weet samenwoonde, of misschien zelfs getrouwd was, en mijn zus was gewoon hoer geworden. De enige keer dat ik haar zie is als ik over een pornosite surf.

Ik was Nora inmiddels op gehoorafstand genaderd en zei.

"Je gaat toch niet springen? Het leven is veel te mooi, zeker met mij in de buurt."

Ik dacht dat ze zou schrikken, maar ze draaide rustig haar hoofd naar me toe en glimlachte. Ze was misschien wat te dik in haar gezicht, maar vooral mooi, mooier dan ooit. Hoogblond haar, dat verwaaid door de wind haar gezicht streelde. Haar jack viel open en toonde een strak topje, met diepe V-hals, waardoor de aanzet van een paar stevige borsten mijn aandacht trok. Haar kont en heupen waren strak verpakt in een denim heupbroek en daaronder stond ze op laarsjes met torenhoge stiletto's. Kortom, ze was volwassen en mooi en ik nodigde haar uit in een studentenkroeg in de buurt om te vertellen hoe het met haar ging sinds die avond, 5 jaar geleden.

We hadden niets met elkaar, ik was begin 20 en zij net 18 en er was een buurtfeest. Ze stond met haar rug tegen een muur geleund het feest aan te kijken en ik wist van mijn zus dat ze verliefd op mij was. En zij wist dat ik dat niet was op haar. Maar ze trok nu wel mijn aandacht in een kort truitje en een strakke short, het was een warme zomer avond. Ik liep naar haar toe en zonder iets te zeggen sloeg ik mijn armen om haar heen, ze reageerde ogenblikkelijk met eenzelfde gebaar, daarna sloten onze monden zich op elkaar en begon een hevig gevecht met onze tongen. Ik liet mijn handen haar lichaam aftasten en bemerkte dat ze geen beha droeg, wat me niet verbaasde want ze was in die tijd net zo\'n slet als mijn zus en bovendien, op dat moment, lichtelijk aangeschoten en ik besloot van deze situatie misbruik te maken.

Mijn ene hand kneedde haar tietjes door de dunne stof van haar shirt en mijn andere hand had zich in haar kruis gevestigd, tussen haar benen die ze gewillig voor mij gespreid hadden. Ik voelde zoveel nattigheid dat ik besloot haar mee te tronen naar mijn kamer. We woonden schuin tegenover haar familie en ik was nog niet op kamers. Niemand zag ons vertrekken, denk ik en omdat thuis iedereen op het feest zat zag ook niemand ons aankomen. Al op de trap naar de bovenverdieping verloor Nora haar beide kledingstukken. Inderdaad, ze had geen beha en slipje aan en zat met haar benen uit elkaar, alleen gehuld in een armband en een navelpiercing op een van de traptreden te geilen op mijn tong en vinger die haar kutje van extra vocht voorzagen om mijn hunkerende pik straks een goed welkom te bereiden.

Maar zover was het nog niet, ik bleef op de trap met haar bezig, terwijl haar bekken stotende en draaiende bewegingen maakte en een licht gekreun een naderend orgasme verried. Ik besloot door te gaan en inderdaad, plotseling werd het gekreun een diepe, maar zachte kreet, haar heupen stootte omhoog, geholpen door een hand die ze om de trapleuning had geslagen en waar mee ze zich nu optrok terwijl ze steunend haar sappen liet stromen.

Ik liet haar niet uitrusten, maar nam haar meteen mee naar mijn kamer, met halfgesloten ogen zag ze hoe ik mij van mijn kleding ontdeed, ogen die verder opengingen toen ze mijn stevige paal zag. Ze stamelde iets van nee, blijkbaar was ze deze grootte niet gewend, maar ze moest er toch aan geloven. Ik ging op mij knieën op bed zitten en genoot even van de schoonheid van dat ranke lijf. Ik ontdekte nu pas dat haar poesje helemaal kaal was en nog steeds openstond. Toen trok ik haar overeind en zij begreep de bedoeling, ze liet zich voorover vallen en begroef mijn lul, na eerst de eikel stevig gelikt te hebben, in haar mond. Het verbaasde me dat hij er nog zover inging. Voorzichtig pakte ik haar achterhoofd en trok haar helemaal naar me toe, zodat mijn pik haar keelgat raakte en ze begon te kokken. Ik liet haar los en slijmerig speeksel liep uit haar mond terwijl ze hevig hoestte.

"Klootzak!" Beet ze me toe, maar ze ging toch verder, maar niet voor lang want ik begon zin te krijgen in een echt partijtje neuken en dus wierp ik haar op haar rug en duwde haar benen uit elkaar. Ik hield haar benen in de knieholte omhoog, zodat haar bekken iets naar me toe kwam. Toen liet ik mij zakken en stuurde zij mijn gevaarte in de goede richting. Met een reuze behaaglijk gevoel gleed ik naar binnen terwijl zij haar adem inhield toen ze mij ontving. Daarna ging het vanzelf. Ik begon te pompen en zij stootte heftig terug, ons tempo werd steeds sneller en haar kreunen werd steeds heftiger. Om alles nog even uit te stellen besloot ik van positie te veranderen door op mijn rug te gaan liggen. Gehaast schoof ze weer over mijn knots en begon in een heftig tempo te rijden: “Ah… ja… ah…ja…ah...” Ik had een vinger in haar sterretje gestopt en zij kwam op dat moment met een kreet klaar.

Trillend bleef ze op mij liggen, maar ik duwde haar omhoog zodat ze kwam te zitten en ik het volle zicht had op haar tieten, waarvan de tepels nog steeds keihard en groot vooruit staken en mij goede houvast gaven. Terwijl ik weer begon te stoten, kneep ik in haar tietjes, draaide de gevoelige tepels rond, ze kreunde want haar kutje was nog bezig het orgasme te verwerken terwijl er al weer een nieuwe aankwam. Ik richtte mij op, zo zwaar was ze niet en zonder uit haar te gaan zag ik kans haar om te draaien ze lag plat op bed met gesloten benen en mijn pik ramde nu haar kut en plotseling stormde het in mijn zak. Ik trok mijn lul naar buiten en zag hoe mijn zaad zich met zo'n kracht naar buiten perste, dat de eerste lading haar nekharen bevruchtte. Nog zes, zeven lozingen en er liep een spoor van haar haren naar haar billen.

We vielen in slaap en werden pas de volgende ochtend wakker. Ik had een boze moeder die vond dat ik in ieder geval mijn eigen bed maar moest afhalen. We hadden ons niet gerealiseerd dat mijn zaad zich via Nora’s rug door het hele bed verspreid had. Ik heb Nora daarna niet meer gesproken, tot in dit kroegje. En dat verhaal wilde ik eigenlijk vertellen, maar dat komt dan later wel.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post93

CARPOLEN

GustGeplaatst door My 4Fingers di, februari 20, 2018 15:55

CARPOLEN

Het was vroeg in de ochtend. Karine kwam uit de douche en liep naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Bert sliep nog, dus ze moest niet teveel lawaai maken. Ze trok haar zwarte setje aan en zocht in de kast naar een paar kousen. Nadat ze die had aangetrokken pakte ze haar lange witte rok met het hemdje en zwarte jasje en trok deze kleren in de badkamer aan. Voordat ze naar beneden ging borstelde ze haar haar nog even en keek in de spiegel of ze er goed uit zag. Ze was tevreden. Inmiddels stond Marc al voor het huis, Karine liep snel met haar jas in de hand naar buiten. Ze legde haar jas achter in de auto en stapte zelf voor in.

“Goedemorgen,” zei Karine en ging zitten. Terwijl Marc wegreed dacht Karine aan de belangrijke bespreking die ze vandaag had. Ze praatten over de gebruikelijke dingen van het werk en het nieuws en belandden zo weer eens in de file op de E17. Al pratende vielen Marc z’n ogen op de borsten van Karine. Karine voelde dat Marc naar haar borsten keek en kreeg het erg warm. Door het hemdje en haar push-up bh had ze best een leuk decolleté. Haar wangen begonnen te kleuren en ze voelde zich erg opgelaten. Snel praatte ze weer over wat andere dingen om de aandacht af te leiden. Langzaam kwam ze weer een beetje bij en ze reden verder naar Antwerpen. Voor de Kennedytunnel was het weer raak en gleden de ogen van Marc naar het hemd van Karine, die naar buiten zat te kijken. Toen Karine weer merkte dat Marc naar haar zat te kijken werd ze weer bloedheet en ze was blij dat ze bijna bij het werk waren. Karine had een drukke dag, maar moest toch steeds aan de autorit van die ochtend denken.

‘Hij bleef maar kijken, hij kon z’n ogen niet van me afhouden. Hij zal toch niet? Nee, niet zo raar denken.’ Karine haalde allerlei vreemde dingen in haar hoofd en kon er nauwelijks van werken. Toen de dag erop zat en Marc en Karine weer in de auto zaten was er toch een vreemd spanningsveld gedurende de hele rit. Marc durfde Karine nauwelijks aan te kijken en Karine was opvallend stil. Het enige dat ze nog zei was “tot morgen” toen ze uitstapte en Marc reed weg naar huis.

De volgende ochtend schrok Karine om kwart voor zeven wakker. Ze had de hele nacht van de autorit van gister gedroomd en had heel onrustig geslapen. Nu moest ze zich flink haasten, want Marc kon over enkele ogenblikken al voor de deur staan. Snel sprong Karine onder de douche. Nadat ze zich had afgedroogd trok ze een schoon setje ondergoed aan en daarna haar nieuwe roze broek met het gehaakte hemd en witte blouse. Toen ze voor de spiegel ging staan was ze best tevreden. Ze zag er goed. Het had haar gevleid dat Marc gister zo naar haar bleef kijken en vandaag wilde ze er minstens zo goed uitzien. Ondertussen was Marc gearriveerd. Karine stapte in de auto en ze reden weg. Door het gehaast had Karine het al behoorlijk warm gekregen.

Na enkele minuten zag ze dat Marc weer naar haar borsten zat te kijken. Karine deed net of ze niets door had, maar kreeg het daardoor nog warmer. Het betekende dat ze er weer goed uitzag. Toen ze zag dat Marc maar bleef kijken merkte ze dat ze het eigenlijk wel leuk begon te vinden en ze wilde wel iets verder gaan. Voorzichtig en ongemerkt deed ze het knoopje van haar blouse los zodat haar boezem beter te zien was. Marc had dat snel in de gaten en Karine zag dat hij het er warm van kreeg. Ineens voelde Karine dat dit eigenlijk geen spelletje was. Ze was gewoon bezig om Marc te verleiden! Ze schrok van de gedachte. ‘Waar ben je mee bezig?’ Vroeg ze aan zichzelf, maar door haar warme, opgewonden gevoel had ze geen antwoord op die vraag. Dit was zo spannend, zoiets had ze nog nooit meegemaakt. Het werd een lange dag, want Karine kon zich geen seconde op haar werk concentreren. De gebeurtenissen van die ochtend bleven maar door haar hoofd spelen. Het ene moment maakten die gedachten haar kwaad, maar het andere moment kreeg ze het weer warm van de spanning. Dan begon ze te fantaseren wat er zou kunnen gebeuren en die momenten duurden steeds langer. Het liep tegen vijven en de spanning begon te stijgen. Nog even en dan zou ze weer naast hem zitten. Dan zou Marc zijn ogen weer niet van haar af kunnen houden. Hoe moest ze hier mee omgaan? Wat moest ze tegen hem zeggen? Ze ging nog even naar het toilet en voor de spiegel keek ze hoe ze eruit zag.

Toen liep ze naar buiten en stapte in de auto. In de auto zag ze dat Marc ook z’n maatregelen getroffen had om er goed uit te zien. Hij had z’n overhemd uitgetrokken en zat in z’n T-shirt achter het stuur. Karine was er een beetje door overdonderd. Hij had nog nooit zonder overhemd in de auto gezeten. Nu was het Karine die af en toe naar Marc keek. ‘Hij ziet er best goed uit in dat strakke shirt,’ dacht ze en haar temperatuur begon weer te stijgen. Steeds vaker wierp ze een blik op Marc, die nu ook door had dat hij werd bekeken. Karine besloot naar buiten te gaan kijken, maar kon de verleiding toch niet weerstaan. Het was niet zo dat ze verliefd werd, maar de spanning van dit spel maakte dat ze toch wel een licht gevoel in haar hoofd kreeg. Even wist ze niet hoe ze het had.

“Heb jij het ook zo warm Marc?” Vroeg Karine.

“Ja, ik heb tenminste m’n overhemd maar uitgetrokken,” antwoordde Marc.

“Ik trek m’n blouse uit hoor! Ik heb het bloedheet.” Toen ze weer eens stilstonden trok Karine haar blouse uit en legde het op de achterbank. Ze merkte dat Marc meteen weer naar haar zat te kijken toen ze haar blouse neerlegde.

“Zit er iets op m’n hemd?” Vroeg Karine met een stalen gezicht. Marc schrok zich wild. “Eh, nee, eh, sorry hoor, eh, sorry, het ging per ongeluk.”

“Geeft niks, joh. Van mij mag je kijken hoor. Er mankeert toch niks aan, hoop ik?”

“Eh nee, nee, het staat je heel goed.”

“Jij ziet er anders ook lekker uit hoor, zo in dat strakke shirt,” reageerde Karine en ze legde haar hand op zijn been en begon te wrijven. “Zet de auto maar op de volgende parkeerplaats, dan kunnen we even afkoelen,” zei Karine terwijl ze bleef doorwrijven.

Bij Kalken zette Marc de auto aan de kant. Karine begon weer over Marc zijn dij te wrijven. Marc wist niet wat hij meemaakte. De vrouw die al enkele jaren met hem meereed, waar hij zo vaak over gedroomd had. Die vrouw was hem nu aan het verleiden! Marc pakte nu ook de dij van Karine vast en boog langzaam naar haar toe. Voorzichtig duwde hij zijn mond op die van Karine en begon haar zachtjes te kussen. Karine beantwoordde deze daad door Marc stevig vast te pakken en haar tong tegen de zijne te drukken. Hevig zoenend en elkaar betastend zaten ze nu op klaarlichte dag in de auto. Iedereen zou het kunnen zien! Vreemd genoeg kon haar dat nu niks schelen. Het opgekropte verlangen van de hele dag kwam er nu in één keer uit en alles moest daar voor wijken. Na een tijdje voelde Karine zich nu toch wel wat opgelaten en stelde voor om weg te gaan.

“Laten we naar ons huis gaan, Marc”, zei Karine.

“En Bert dan?”

“Hij komt vannacht pas thuis”. Tijdens de rit naar huis was Karine helemaal duizelig van de spanning. Voor het eerst had ze een andere man gekust en nu waren ze op weg naar huis. Even twijfelde ze, maar al gauw kwam het verlangen weer boven om met Marc door te gaan. Het begin was er nu toch al. Toen ze eindelijk thuiskwamen gingen ze meteen naar boven. In de slaapkamer pakte Karine Marc vast en begon hem weer te zoenen. Al zoenend trok ze zijn shirt uit en wreef met twee handen over zijn behaarde borst. Wat genoot ze van dit moment! Terwijl ze elkaar zo heerlijk aan het zoenen waren gleden de handen van Marc onder het hemd van Karine. Met zijn rechterhand wreef Marc over haar borst, zijn linkerhand zocht de sluiting van haar bh. Snel maakte hij deze los en pakte met beide handen haar nu blote borsten vast. Voorzichtig begon Marc de borsten van Karine te betasten terwijl ze gepassioneerd bleven doorzoenen. Karine zinderde van genot en kon eigenlijk niet goed bevatten wat ze op dit moment meemaakte. Ze kende Marc al zo lang en nu ineens was ze met hem in zo’n intieme situatie beland. Haar verlangen naar meer werd steeds groter. Nog nooit was ze met een ander geweest, maar het heerlijke gevoel dat Marc nu bij haar losmaakte wilde ze niet stoppen. De combinatie van spanning die dit met zich meebracht en het verlangen naar seks met Marc zorgde ervoor dat ze nog heftiger begon te zoenen. Haar tong bewoog zich als een kronkelende slang door Marc zijn mond en Marc begon haar borsten steeds steviger te kneden. Na enkele ogenblikken voelde Karine dat Marc zijn handen naar beneden liet zakken. Langzaam gleden ze over haar billen naar beneden en even later greep hij haar stevig bij haar kont vast. Marc had inmiddels haar broek losgemaakt en liet hem naar beneden op de grond glijden. Ook haar hemdje moest eraan geloven en deze ook deze werd - samen met haar bh - op de grond gegooid.

‘Wat een kanjer’, dacht Marc toen hij Karine nu zo voor zich zag. Ze droeg nu alleen nog haar string en haar kousen. Snel pakte hij haar weer beet en begon haar nu in haar nek te zoenen. Terwijl hij dat deed trok hij langzaam haar string naar beneden. Karine was nu in alle staten. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen ze voelde dat Marc zijn hand over haar kortgeschoren poesje liet gaan. Heel voorzichtig liet Marc een vinger tussen de schaamlippen glijden. Ze was al behoorlijk vochtig, dus hij gleed gemakkelijk een stukje naar binnen. ‘Wat een heerlijk gevoel’, dacht Karine, maar ze wilde nu wel wat meer van Marc zien. Terwijl Marc aan haar tepels begon te zuigen liet Karine haar hand over Marc zijn buik naar beneden zakken. Toen ze bij zijn broek was wreef ze voorzichtig over zijn kruis. Ze voelde er een keiharde paal en begon meteen zijn broek los te maken. Nadat Marc z’n broek op de grond gegleden was trok ze langzaam zijn slip naar beneden. Voor het eerst van haar leven zag ze nu de penis van een ander in het echt en ze werd gek van de spanning. ‘Wat een lekker ding!’ dacht ze en heel voorzichtig pakte ze hem met haar rechterhand vast. Langzaam begon ze de huid van Marc z’n penis heen en weer te halen. Was dit nu illusie of voelde hij nu anders dan die van Bert? Hij was wel groter. Het was een knots van een ding. Ze kon niet langer wachten en zakte op haar knieën. Dit was het moment waar ze naar verlangd had. Voorzichtig begon ze aan Marc z’n eikel likken en al snel nam ze de penis helemaal in haar mond. Hevig genietend zoog ze aan de harde staaf en hij verdween dieper en dieper in haar mond. “Wat smaakt dit lekker!” dacht Karine. Terwijl Karine flink bleef zuigen begon Marc hem al te knijpen. Ze zoog zo gigantisch lekker dat hij al het gevoel kreeg of hij elk moment klaar zou kunnen komen.

“Karine, wat lekker, oeh, wat lekker, stop even, stop maar.” Kreunde Marc. Onmiddellijk stopte Karine met zuigen en haalde de penis uit haar mond.

“Deed ik het niet goed of zo?” Vroeg Karine. “Ik wilde nog wel even doorgaan.”

“Het was juist heerlijk, maar anders was ik al gekomen,” antwoordde Marc. Hij pakte Karine nu vast en legde haar voorzichtig op het bed. Minutenlang zoenden en likten ze elkaar weer. Wederom zoog Marc lekker aan Karine haar tepels en langzaam zakte hij af via haar buik naar beneden. Toen hij bij haar poesje kwam kon hij zich niet langer inhouden en begon meteen aan haar clitoris te likken. Het drijfnatte poesje smaakte hem voortreffelijk en steeds harder zoog hij nu aan het lekkere knopje. Al snel begon Karine kleine kreuntjes te slaken van ongekend genot.

“Oh Marc, wat lekker, wat doe je dat lekker,” zei ze zacht, waarna ze Marc bij zijn benen nam en ze zo manoeuvreerde dat hij omgekeerd op haar kwam te liggen in standje -69-. Terwijl Marc haar lekker bleef likken nam Karine zijn harde penis weer in haar mond. Beiden waren ze elkaar nu heerlijk met hun mond aan het verwennen. Steeds sneller zoog Marc aan haar clitoris, waardoor zij ook steeds sneller begon te zuigen. Kronkelend van genot zoog Karine nu of haar leven er vanaf hing.

“Oh Marc, wat lekker, wat is dit lekker,” stamelde ze. Wederom stopte Marc omdat hij voelde dat hij bijna klaarkwam. “Niet stoppen. Niet stoppen,” smeekte Karine, maar Marc trok zich er niets van aan.

“Ik wil nog niet komen, lieverd. Ik wil deze heerlijke momenten zo lang mogelijk rekken.” “Maar ik houd het niet meer, Marc, het is zo verschrikkelijk lekker. Ik heb in tijden niet zulke seks gehad. Kom in me, kom in me Marc. Ik wil dat je me neukt.” Karine snakte zo naar de penis van Marc, dat ze alvast een condoom uit het nachtkastje haalde.

“Hier, doe deze om,” beval ze Marc en gaf het pakje aan hem. Marc scheurde het open en haalde het condoom eruit. Behendig rolde hij hem om zijn nog altijd keiharde penis en Karine schouwde het met groot genot aan.

“Kom in me, kom maar.” Karine ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Marc kroop bovenop haar en pakte zijn penis vast. Voorzichtig duwde hij zijn gevaarte tegen haar poesje aan en binnen enkele tellen gleed hij langzaam naar binnen. Een zinderende gloed ging door Karine heen terwijl ze voor het eerst van haar leven door een andere man werd geneukt. Doordat de penis van Marc toch wat groter was dan die van Bert deed het in het begin een klein beetje pijn, maar al gauw maakte deze pijn plaats voor een genot dat zijn weerga niet kende. Steeds sneller en dieper neukte Marc, die zelf ook voor het eerst een andere vrouw nam.

‘Wat een vrouw,’ dacht hij terwijl hij stevig doorging.

“Dieper Marc, neem me dieper,” kreunde Karine en Marc duwde zijn penis nu zo diep mogelijk bij Karine naar binnen. “Oh, ja, lekker, lekker, oh Marc wat heerlijk, oh, ho, ah...” Karine was nu in alle staten en voelde dat nu zij aan de beurt was om bijna te komen. Ook Karine wilde het uitstellen en haalde de penis uit haar vagina.

“Wat doe je nu?” Vroeg Marc hevig teleurgesteld.

“Ik wil dat je me van achteren neemt,” zei Karine ondeugend en gaf Marc een heerlijke tongzoen. Ze ging op haar knieën liggen en Marc kwam nu achter haar. Hij pakte haar bij haar billen vast, die nog altijd bedekt werden door haar kousen en schoof zijn penis weer naar binnen. Nu begon hij meteen als een dolle te pompen, terwijl hij haar clitoris hevig betastte. Deze hield het niet lang meer en voelde dat ze verschrikkelijk ging klaarkomen. “Oh Marc ik kom, ik kom, ja, ja, nee, eh, ah, ja, ja, ja, ja, ja! Ja…ah!” Kermend en kreunend kwam Karine klaar en wist niet in wat voor wereld ze leefde. Wat een gevoel! Ze kon zich niet herinneren ooit zo te zijn gekomen. Marc was echter nog niet zo ver en bleef doorneuken. Karine vond het heerlijk. Ze was vandaag niet te bevredigen, maar toen ze merkte dat Marc klaar ging komen stopte ze er abrupt mee.

“Geef hier,” beval ze en ze pakte de paal weer stevig vast. Marc had het niet meer en werd helemaal gek toen Karine het condoom eraf haalde en hem weer begon te pijpen. “Geef alles, ik wil je leegzuigen,” zei Karine en zoog of haar leven er van afhing. Het duurde niet lang of Marc kwam tot uitbarsting. Met volle kracht spoot hij een grote lading sperma in haar mond. Marc spoot en spoot. Er kwam geen eind aan. Het zaad droop van Karine d’r gezicht en ook haar borsten zaten er onder. Gulzig probeerde ze zoveel mogelijk op te likken. Toen Marc Karine even later begonnen te zoenen zaten ze er beiden onder en besloten ze maar snel te gaan douchen. Tegen achten ging Marc naar huis en liet Karine nagenietend achter.

‘Wel’ dacht Karine, ‘dat is niet alleen samen rijden, maar ook samen berijden’.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post49

STRAND VAN MONTENEGRO

GustGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 14, 2018 13:27

STRAND VAN MONTENEGRO

Enige jaren geleden toen mijn vrouw en ik elkaar net kenden, zijn we eens samen op reis geweest. We waren nog niet getrouwd, maar wel zo goed als. We zaten in een rustige camping niet ver van de Adriatische zee. Omdat het zo warm was gingen we dikwijls naar het strand om in de zee te zwemmen en wat afkoeling te vinden.

Mijn vrouw lag steeds monokini wat ik zeer aangenaam vind omdat haar mooie borsten mij steeds in vervoering konden en nog steeds kunnen brengen. Eén middag zal ik echter blijven herinneren.

Het was zoals gewoonlijk weer zeer heet maar het zou nog heter worden. We gingen samen in het water en om haar wat te plagen dook ik direct onder om haar voetje te lichten zodanig dat ze direct kletsnat was. Zo begon ons spel. We doken onder en probeerden elkaar onder water te trekken. Dit ging zo een poosje door tot ik plots haar bikinislipje uittrok. Daar kon ze natuurlijk al wat minder mee lachen. Ik deed alsof ik het water uit zou gaan tot ze me redelijk luid in het Nederlands riep.

"Waarom kom je me dan niet neuken ik sta hier toch in mijn bloten". Ik draaide mij om en was al van plan te vragen of ze gek was om zo luid te roepen, maar besefte dat eigenlijk niemand ons kon verstaan want we waren in Montenegro. Ondertussen was mijn vrouw al onder water gedoken en had ze mijn zwembroek al half uitgetrokken terwijl ze mijn lul al in haar mond had genomen. Mijn vrouw begon mij dus te pijpen onder water en ik zag door het heldere water dat ze zich zat te vingeren terwijl er op een tiental meter afstand van ons mensen zwommen. Na een minuut of wat kwam mijn vrouw boven water om adem te halen, maar ze bleef onderwijl lustig aan mijn staaf sleuren.

“Daar hou je wel van hé geile beer”. Daagde ze me uit.

“Hou vooral niet op en steek hem maar vlug weer in je geile mond”. Ze nam terug diep adem en zakte door haar knieën om mij verder te verwennen. Mijn begeert naar haar was intussen ferm toegenomen zodat het niet lang duurde vooraleer mijn pik in volle glorie rechtop stond.

Toen vond ik het welletjes en ik trok mijn vrouw boven water kuste haar wellustig en zei, “ik wil je nu in je hete grot nemen”

“Geen probleem mijn beer” en ze sloeg haar benen om mijn middel.

Het voordeel van in het water te neuken is dat je redelijk gewichtsloos bent. Ik hoefde mijn vrouw slechts lichtjes op te heffen tot ik haar in mijn schoot kon hebben. Mijn vrouw moet bloedgeil geweest zijn want ik gleed als door boter in haar binnen. Toen begonnen we langzaam te schommelen, wat onze begeert alleen maar deed toenemen. Het zicht voor de andere mensen moet wel grappig geweest zijn. Onze hoofden boven water terwijl wij rustig aan het schommelen waren. Geen mens moet echter geweten hebben dat wij lustig aan het neuken waren, want ze bleven allemaal rustig voorbij zwemmen. Voor ons was het echter superspannend want we dachten dat iedereen ons bezig kon zien.

Mijn vrouw werd echter steeds heter want ze begon geil in mijn oor te praten. "Ja, neuk me, oh ik voel je lul zo graag in mijn kut. Oh… ja steek je staaf wat dieper, neuk me lekker hard, ik wil je zaad in mijn kut, dieper, dieper oh… ja". Ze bleef dit herhalen.

Omdat ik haar toen nog niet zo lang kende was het de eerste keer dat ik haar zo hoorde praten. Ik vond het eerst wat vreemd dat ik haar zo’n taal hoorde spreken maar het deed mijn pik alleen maar harder worden. Dus begon ik haar te antwoorden.

"Jij geile slet ik zal je eens te pletter neuken, neem mijn pik wat dieper in je kut". En ik duwde mijn bekken wat omhoog "Je bent zo heet als de pest geile teef, je spleet is drijfnat van je geile kutsap"

Zij fluisterde. "Streel over mijn klit dan ga ik wat vlugger komen".

Dit deed ik terwijl zij haar benen om mijn rug vastklemde. Op die manier had ik mijn handen vrij dus terwijl ik met mijn duim over haar gezwollen knobbeltje boven haar lippen begon te wrijven, ging ik met mijn andere hand naar haar kontgat. Ik streelde haar bilspleet terwijl zij zwaarder begon te hijgen.

“Oh ja ik wil je vinger in mijn gat, neuk me anaal met je vinger". Ik voldeed haar verzoek en ging vlotjes binnen in haar anale opening. Zo stonden we daar; zij schommelend op mijn hete staaf en ik met mijn ene vinger in haar kont terwijl ik met de andere hand haar klitje zat te verwennen en onderwijl zwommen er mensen ons op een tiental meter voorbij. De ultieme climax.

Toen voelde ik de spieren in mijn vrouw haar kut samentrekken wat betekende dat ze dicht bij haar orgasme zat. Op die manier masseerde ze echter ook mijn lul waardoor ik ook voelde dat ik ging komen. Dit bleef zo een poosje totdat we samen klaarkwamen midden in de zee. Mijn vrouw gleed van mij af en terwijl we in het water onze zwembroeken aandeden zei mijn vrouw.

"Met jou ben ik nog niet klaar ik heb nog zin om te neuken. Kom we gaan daar de duinen achter het strand".

Ik had eigenlijk ook wel nog zin dus namen we beiden onze handdoeken en gingen de duinen in. We waren echter nog maar net de eerste duin over en in de bosjes of mijn vrouw gooide zich recht op mij.

"Ik wil dat je me nu beft want ik ben zo heet als de pest". Ze stond ondertussen al poedelnaakt voor me waarbij ze haar spleet opentrok en ik een prachtig zicht had op haar harige kut, roze lippen en haar gezwollen klit. Was het de zon of had die een speciaal effect op haar sekslust maar ik wist niet wat ik meemaakte anders was ze veel kalmer, maar nu moet ze bloedgeil geweest zijn. Omdat ik graag bef liet ik mij echter niet kennen. Ik viel direct aan op haar kut. Het was alsof ik oesters at. Haar geile kut smaakte nog naar het zilte zeewater maar haar sappen vermengden zich met het zoute zeewater. Ik was er verlekkerd op en slobberde alles op. Waarbij ik over haar klitje ging met mijn tong en al haar sappen opdronk. Het smaakte heerlijk kutsap met zilt zeewater. Ondertussen begon ze weer geil te praten.

"Ja… steek je tong in mijn kut, neuk me met je tong. Eet mijn kut, zuig aan mijn klit. Ah… Oh ik wil het dieper zuig aan mijn schaamlippen steek je duim in mijn kut Oh ja".

Ik deed alles wat ze vroeg en had ook weinig keuze want ze had mijn hoofd met haar beide handen vastgenomen en drukte mijn gezicht letterlijk in haar geile kut. Toen klemde ze mijn hoofd vast met haar benen en ze begon ze ook haar borsten te masseren. Ik ging nog wat verder met beffen en had ondertussen ook haar anale opening wat gemasseerd met mijn tong zodat ik haar ook anaal begon te vingeren. Na zo’n vijf minuten kreeg mijn vrouw nog een orgasme, waarna ze zich met mij begon bezig te houden. Ze drukte mij op mijn rug en sleurde mijn zwembroek van mijn lijf en hapte mijn lul onmiddellijk in haar mond. Ze begon mij daar af te zuigen alsof haar leven ervan afhing. Het soppende geluid van haar mond over mijn lul deed mijn lust wel toenemen. Toen was ze ook bezig mijn ballen te masseren terwijl ze rustig aan mijn lul zat te trekken.

“Ik wil zo snel mogelijk je geile zaad zien komen en ik wil het allemaal in mijn mond."

"Steek mijn lul dan maar vlug weer in je mond want ik zal direct komen" En inderdaad nog geen twee seconden later voelde ik mijn ballen samentrekken en spoot mijn zaad omhoog recht in haar geile mond. Mijn vrouw slikte alles door en bleef mijn lul in haar mond houden. Doordat ze mij verder bleef pijpen duurde het natuurlijk niet lang vooraleer ik weer in geef acht stond.

"Nu wil ik je vanachter in mijn kut" zei mijn vrouw terwijl ze zich op handen en voeten zette. Ze wist dat dit een standje was waar ik verzot op ben. Dus ik plaatste mij vlug achter haar en neukte haar in haar geile spleet op zijn hondjes.

"Ja, steek je lul in mijn geile kut, dieper! Oh ja ik wil hem nu! Ah… ik ben zo heet… ja ik voel je zo graag langs daar… Oh… ja lekker diep. Neuk me, Neuk me oh… ja…"

Doordat ik met mijn ene hand over één van haar borsten streelde en met mijn andere hand haar klitje bevingerde was mijn vrouw ook weer niet ver af van een orgasme. En inderdaad na een minuut of wat kwamen we weer beiden klaar. We hebben toen beiden terug onze handdoeken genomen en zijn nog eens lekker gaan zwemmen vooraleer we samen naar de camping teruggingen. Daar hebben we ook nog een aantal leuke avontuurtjes beleefd, maar die zijn voor een andere keer

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post27

Winkeljuf

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, december 18, 2017 12:36

WINKELJUF

Jaren lang lees ik al verhaaltjes bij 4Fingers. Ik moet wel eerlijk bekennen dat het me al vele uurtjes op een aangename manier heeft bezig gehouden. En maar al te vaak zat ik me te bedenken dat dit soort avontuurtjes te ver voor mij gegrepen zijn. Tot onlangs…

Een paar weken geleden toen het eindelijk weer eens mooi weer was besloot ik daar maar eens een keertje uitgebreid van te gaan genieten. Het leek me wel eens leuk om eens in de omgeving van de stad te gaan fietsen, want eerlijk gezegd was ik nooit buiten de stadsgrenzen geweest. Ik woon en studeer er alleen maar, in het weekend zit ik vaak bij mijn ouders. Ik had me wel vaker voorgenomen om wat te gaan fietsen, maar het kwam er al maar niet van, dat krijg je nou eenmaal van die prestatiedruk je moet almaar werken. Na me in m’n wielrennersbroekje gehesen te hebben en een shirtje aantrokken te hebben, pakte ik snel nog even m’n smartphone en een stel oortjes. In de schuur keek ik nog even mijn banden, remmen en verlichting na, alles zag er in orde uit en weg was ik. In hoog tempo, repte ik me de stad uit en de polders in. Het was heerlijk, de wind in mijn haren, de zon op mijn huid en lekkere muziek op. Echter na zo’n twee en een half uur begon mijn kontje toch wel erg veel pijn te doen, ondanks het wielrennersbroekje. Ik besloot door te rijden tot het volgende dorp en zou daar wel even wat gaan rusten en eten. Na zo’n tien minuten was ik er.

Het dorpje leek wel gezellig, een beetje Bokrijk-achtig, ik was er nooit eerder geweest. Ik parkeerde mijn fiets op wat naar mijn inzicht het Dorpsplein moest zijn, er waren namelijk allerlei winkeltjes rondom. Als eerste ging ik maar naar de bakker, ik had ten slotte nog niet ontbeten. Toen ik binnen kwam bleek dat ik niet de enige klant was, er waren namelijk drie van die gezellig kakelende huisvrouwtjes. De dames waren al geholpen maar moesten nog wat bij roddelen. Met een duidelijk hint onderbrak ik hen en wees hen op het prachtig weer, ‘buiten’. Ze waren het wel met me eens en gingen al kleppend naar buiten.

Het meisje achter de toonbank bedankte me hartelijk, ze dacht dat de dames nooit meer zouden vertrekken met hun geroddel. Ik vond dat ze er leuk uitzag met die lange rode krullen in een opgebonden knotje en licht wipneusje in d’r lieve gezicht. D’r werkschort zag er overigens ook goed gevuld uit, meer kon ik natuurlijk niet zien, vanwege de toonbank. Maar ik ben het type niet om meteen mijn geluk uit te dagen. Ze vroeg waarmee ze me kon helpen, en ik zei dat ik wat lekkers wilde. Uiteraard doelde ik op een zoetig broodje, maar ze keek me met een zwoele blik aan, en vroeg of ik al iets op het oog had. Een beetje naïef wees ik maar op een puddingbroodje. Ze pakte het uit de toonbank en hield het verticaal omhoog en ze zei.

“Ik vind deze broodjes altijd ergens op lijken, en jij?” Vervolgens likte ze met d’r tong heel sensueel wat poedersuiker van d’r vingers.

“Euh… ja op mijn lunch” zei ik, terwijl ik een knipoog gaf. Niet te geloven dacht ik nog, die meid zit gewoon met me te flirten en ik besloot te zien waar dit op uit zou monden. Ze lachte lief terwijl ze het broodje voorzichtig inpakte en vroeg of ze me verder nog kon helpen. Aangezien dit dorpje totaal vreemd voor me was vroeg ik haar of ik ook ergens wat te drinken kon halen bij mijn broodje. Ze dacht even na en vertelde me dat ik weinig kans maakte omdat het tegen de middag was. De plaatselijke kroeg was nog dicht en de overige winkels zouden nu wel zo’n beetje gaan sluiten. Een beetje teleurgesteld vroeg ik of ik dan maar m’n bidon kon vullen met wat water. Ze keek even bedenkelijk en zei.

“Wacht, ik weet wat beters”. Ze kwam van achter de toonbank en liep langs me heen, ze draaide de deur op slot en draaide het bordje open/gesloten om. Terwijl ze zich omdraaide zei ze.

“Je kunt wel even een kopje thee met mij drinken, ik vind dat het wel tijd is voor mijn pauze”. Een beetje verbluft, mompelde ik iets van “Oh gezellig!” Ze zei “kom maar mee”, maar liet toen ‘per ongeluk’ de sleutelbos vallen. Ze bukte om hem op te rapen en ik kreeg een mooi uitzicht op twee hele grote mooie bollen. Terwijl ze zo even bleef staan, begon er spontaan leven in dat wielrennersbroekje te komen. Ze zag het, zoiets valt natuurlijk op en keek me weer zwoel aan. Ze pakte mijn hand en trok me mee, achter de toonbank langs, zo een trap op. Nog net kon ik mijn broodje pakken, voor we de trap op gingen. Ze liep voor me en ik kon zo onder d’r schort kijken. D’r benen zagen er goed verzorgd en erg lang uit maar helaas kon ik niet helemaal alles zien. Boven was de bakkerij zelf maar er was niemand anders. Voor de zekerheid vroeg ik of ze alleen werkte die dag. Ze legde me uit dat er ‘s ochtends vroeg gebakken word en dat de bakker rond tien uur uitgebakken was, bestellingen ging bezorgen en dan meteen door naar huis reed. Zij begon om acht uur, werkte door tot zeventien uur en sloot de boel dan weer af. Ze nam, zoals gewoon is in dit soort dorpjes ‘s middags een pauze van zo’n ander half uur. Ze zette het theewater op en keek me weer aan.

“Ga zitten” zei ze, op een stoel wijzend. Terwijl we zo zaten, waren we wat aan het kletsen. Zo kwam ik er achter dat ze Ilona heette en een half jaartje jonger was dan ik. Ze kwam uit dit dorpje en had haar middelbaar gedaan en ze had ook nog op hoger onderwijs handel begonnen maar was daar halverwege mee gestopt. Inmiddels werkte ze nu al zo’n twee jaar bij de bakker en het beviel haar eigenlijk wel zo. Ik vertelde haar dat ik Sander heette en dat ik nog studeerde in de stad, dat ik van het lekkere weer wilde genieten en toen uiteindelijk dus op het fietsje bij haar terecht kwam. Na zo een klein kwartiertje gezeten te hebben, vond ik dat het boven in die bakkerij wel erg warm was. Ze zei dat, dat altijd zo was, vooral op warme dagen als deze.

“Maar als je er zoveel last van hebt trek je toch gewoon iets uit”, zei ze daarna, “doe ik ook altijd”.

“Heb jij er geen last van dan” vroeg ik haar maar meteen, terwijl ik mijn shirt begon uit te trekken.

“Euh… ja, eigenlijk wel” en ze begon meteen d’r schort open te knopen terwijl ze me intens strak aan bleef kijken. Ze droeg een leuk behaatje met een zomerse print en een bijpassend slipje, het paste goed bij d’r slanke figuurtje.

“Je ziet er leuk uit” complimenteerde ik d’r en kreeg een “je mag er zelf ook wel wezen” op terug. Ik keek in d’r diep blauwe ogen, en wist dat ik het volgende initiatief moest nemen. Dus stond ik op en terwijl ik d’r bleef aankijken, trok ik haar ook omhoog. Ik nam haar hoofd in mijn handen en kwam met mijn gezicht langzaam dichter bij de hare. Uiteindelijk raakten onze lippen elkaar en gingen we over in een hartstochtelijke zoen. Terwijl we uitbundig stonden te tongen begon ik haar teder te strelen over d’r rug, ik hoorde d’r zachtjes kreunen. Na zo een tijdje gestaan te hebben haakte ik rustig het behaatje los en ging beheerst verder met strelen, ondertussen was ook zij begonnen met mij te strelen en al doend raakten we in een erg intieme omhelzing. Langzaam maar zeker raakten mijn handen lager en lager, tot ik uiteindelijk bij het randje van d’r slipje kwam. Dat randje stoorde me echter toch wel een beetje, dus haakte ik resoluut mijn duimtoppen eronder en gaf een ferme ruk naar beneden. Het slipje zat onmiddellijk onder d’r knieën en ze schopte het snel uit. Nu d’r slipje ook uit was maakte ik me los van de omhelzing en nam ik het mooi bijgeschoren rode driehoekje op. Ik zakte op mijn knieën en wilde dat driehoekje eens nader bekijken. Terwijl ik met mijn gezicht dichter bij kwam rook ik een heerlijke, sterke, vrouwelijke geur. Wederom raakte mijn lippen de hare maar nu wel de onderste twee, ze was nat en smaakte goddelijk. Met mijn vingers hield ik d’r schaamlippen open en dronk van d’r vaginale sappen. Ilona was zo nat en heet, ik kon het gewoon niet laten om d’r een beetje te plagen. Daarom maakte ik d’r knopje vrij en begon er zachtjes op te blazen, steeds harder blies ik en ik hoorde hoe ze steeds minder gecontroleerd begon te ademen. Nadat het ademen over ging in hijgen sloot ik plotseling mijn mond om d’r klit en knabbelde er zachtjes aan. Ik deed dat nog geen vijftien seconden toen ze al zwaar kreunend klaar kwam. Trillend stond ze op d’r benen en ik zag het vocht een beetje langs d’r benen glijden.

Nadat ze weer wat op adem gekomen was begon ze mij uit mijn wielrennersbroekje te peuteren. Meteen sprong mijn plasser tevoorschijn, want onder zo’n broekje doe ik nooit een onderbroek aan, dat zit namelijk niet lekker. Ilona hield hem even goedkeurend in d’r hand en nam een ferme slok thee. Met die slok in d’r mond begon ze te spoelen en slikte het uiteindelijk door, ondertussen zat ze mijn paal te masseren. Na de slok doorgeslikt te hebben knielde ze snel voor me neer en nam resoluut mijn penis in d’r mond. D’r mond was natuurlijk nog heet van de thee, en een ware schok schoot door mijn lijf heen, dit was pas een lekker gevoel. Ilona pijpte me zeer geroutineerd, met af en toe nog een slok thee nemend. Het duurde dan ook niet lang meer of ik ejaculeerde diep in de keel van deze rode schoonheid. Ilona liet mijn pik uit d’r mond glippen en likte d’r lippen af en liet een “hm… mm… lekker”, horen.

Zeker moest ik toegeven dat dit lekker was, en dan druk ik me nog zacht uit. Vervolgens drukte Ilona me weer in mijn stoel en kwam op mijn schoot zitten. Door deze positie waren d’r tieten voor mij precies op de juiste hoogte dus begon ik er zachtjes aan te zuigen. D’r tepels die een grootte hadden van ongeveer een euro, waren mooi diep rood en kleurden goed bij d’r haar. Al zuigend voelde ik in mijn mond de puntjes nog harder en groter worden, en wederom hoorde ik d’r zachtjes kreunen. Plotseling sprong ze van mijn schoot af en zei dat ik moest blijven zitten terwijl ze naar de koelkast liep. Daar pakte ze toen een groot blik en een bakje uit, haalde ergens een lepel vandaan en ging op een tafel zitten.

Ze opende het bakje en stak de lepel er in, toen ze het er weer uithaalde zag ik dat er een ferme schep gele room op zat. Ze opende d’r schaamlipjes en smeerde de lepel er in uit, ze deed nog een paar keer en legde toen de het bakje en de lepel weer weg. Ze opende het blik. Toen pas zag ik dat het een blik vlaaivulling was, aan de diep rode kleur te oordelen leek het me kersen. Ilona smeerde zichzelf, met name d’r borsten en naveltje in met dit spul en likte daarna sensueel d’r vingers af. Daarna ging ze languit op de tafel liggen, ik bedacht me nog even dat dit waarschijnlijk de tafel was waar die morgen nog het deeg op gekneed was, en gebood ze me naar d’r toe te komen. Toen ik met een inmiddels weer keiharde, bij d’r was zei ze.

“Eet me! Of heb je liever nog een puddingbroodje?”. Uiteraard bedacht ik me geen moment en begon met likken. Eerst weer d’r borsten, geen plekje overslaand kwam ik uit bij d’r naveltje en drong daar eventjes in met het puntje van mijn tong. Daarna belande ik bij d’r heuveltje en begon daar meteen d’r sneetje uit te likken. Hoe dieper ik met mijn tong kwam, hoe smakelijker de room werd. Ik bleef daar weer een tijdje likken tot ze weer zuchtend klaar kwam. Met kramp in mijn tong klom ik nu over d’r heen en kon toen vrijwel meteen mijn harde lul diep in d’r zachte kut steken. Ze was heel erg heet en heel erg nat.

Langzaam begon ik te stoten en al vlug stootte ze met het ritme mee. Omdat ik al klaar gekomen was in d’r mond duurde het nu wel wat langer voor ik een tweede keer komen zou. Zwaar lag ze onder me te kreunen en te steunen met gesloten ogen. Plotseling begon ze op het ritmisch met d’r vagina te knijpen, ook dit had ik nog nooit eerder mee gemaakt maar vond het heerlijk. Door deze behandeling erbij werden in mijn zaadleiders compleet de sluizen opengezet. Met nog één stoot, plantte ik mijn zaad in d’r eierstokken. Waarschijnlijk door de stroom sperma zo diep in d’r buik, kwam ook zij nog een keer al gorgelend klaar. We bleven nog even zo liggen, tot mijn lul uit d’r kut gleed. Met een klein pruillipje vroeg Ilona me of het al afgelopen was. Net toen ik me wilde verontschuldig en dat er niet voor nog een derde keer in zat zag ik in mijn ooghoek een deegroller liggen.

“Maar natuurlijk niet”, antwoordde ik en fluisterde in d’r oor dat ze zich moest omdraaien en op voorovergebogen, op d’r knieën moest gaan zitten, nog steeds op de tafel. Zo gezegd zo gedaan, nu was die deegroller uit haar blikveld en pakte ik het ding. Ik gebood haar om d’r benen nog iets wijder te doen en vervolgens stak ik het voorzichtig in d’r kut. Verbaasd keek ze naar wat er nu tussen d’r benen beland was, maar sloot d’r ogen weer toen ik de roller op en neer begon te bewegen. De deegroller ging erg makkelijk in en uit d’r doos maar die was natuurlijk nog kletsnat van haar orgasmen en mijn zaad. Met mijn ene hand bleef ik de deegroller in en uit d’r scheur pompen en met mijn andere hand begon ik d’r borsten te kneden. Zwaar begon ze weer te kreunen, met d’r hele lichaam begon ze meer en meer te kronkelen en het duurde ook niet erg lang meer voor ze wederom klaar kwam.

Uitgeput zakte ze voorover op d’r buik, ik kon nog net op tijd de deegroller uit d’r kut trekken anders zou ze ongetwijfeld letsel opgelopen hebben en dat is natuurlijk zonde voor zo’n verrukkelijk poesje. Deze hele scene liet mij natuurlijk totaal niet koud, inmiddels liep ik weer met een behoorlijk harde pik rond. Terwijl Ilona half sliep smeerde ik mijn pik in met wat bakkersroom en vlaaivulling. Daarna liep ik om de tafel heen naar de kant waar d’r gezicht zich bevond. Ik schudde d’r weer wakker en wees haar op mijn lul. Verlekkerd hapte ze meteen toe en begon weer lekker te likken. Het likken ging over in zuigen en dat zuigen werd steeds harder. D’r lippen stonden gewoon hol van het zuigen en na enkele ogenblikken kwam ik dan voor een derde keer klaar. We knuffelden nog een tijdje en zeiden lieve woordjes aan elkaar. Eigenlijk wilden we ons nu wel gaan wassen maar er was geen douche in de bakkerij. We maakten elkaar dan maar liefdevol schoon met een natte theedoek en we kleedden ons daarna weer aan. D’r slipje liet ze uit en ze gaf het aan mij. Ze gaf me nog een innige zoen en fluisterde daarna in mijn oor “hier, heb je een aandenken aan me”.

We wisselden adressen uit en we beloofden elkaar dit allemaal gauw weer eens over te doen. Toen we weer in de winkel kwamen, bleek dat er alweer twee dames voor de deur stonden te wachten. Ze gaf me nog een snel kusje op mijn wang en liet me uit. Ilona wilde zondag weer langs komen maar wat er dan allemaal zal gaan gebeuren laat ik jullie nog wel weten, als het tenminste de moeite waard is.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post11