blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

FLOOR double trouble

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers do, juni 27, 2019 13:02

FLOOR, BENTE EN MIKE

FLOOR- double trouble

In een grote stofwolk rijd ik met mijn tinderdate die Ramon heet van het erf van Bente en Mike af. Na een kwartiertje al rijden we de stad in waar we wat gaan drinken. Galant helpt Ramon me uitstappen waarbij hij, misschien wat minder galant zijn ogen over mijn lijf laat glijden. Ik ben gekleed in een stoffen grijze 3/4 rok met bijpassend topje. Er onder draag ik een roze racerback bh en zwarte g-string. Geleend van mijn goeie vriendin en seksmaatje; Bente.

Met Ramon loop ik naar een zonovergoten terras waarop we plaatsnemen en samen de witte wijn laten smaken. Het is wel wat teleurstellend dat Ramon vooral over zichzelf praat. Hopende krijg ik die aandacht later vandaag wel van hem. Het is natuurlijk niet voor niets een tinderdate en ik ga liever niet onbevredigd naar huis. Een vriend en huisgenoot van Ramon, ook al zo'n brede kerel loopt nog even langs en doet niet minder moeite om me uit te kleden met zijn ogen. Als Ramon zijn vriend weg is kijkt hij over zijn bril en zegt veelbetekenend.

“Met Joris deel ik alles, maar dan ook alles.” Ik snap de hint. Wie weet krijg ik meer aandacht dan me lief is. Eind van de middag eten we bij een klein maar gezellig tentje. Ramon besteld voor mij eten en wijn. Dit gaat niks worden op de lange termijn maar dat had ik ook niet verwacht. Na het eten gaan we naar Ramon zijn huis. Niet ver van waar we gegeten hebben.

Joris is ook al thuis maar gaat net douchen. Ramon geleidt me mee naar zijn kamer en trekt zonder verdere plichtplegingen mijn jurk naar beneden en mijn topje over mijn hoofd. In mijn string en bh sta ik voor Ramon die me keurend bekijkt. Zelf heeft meneer zijn donkere spijkerbroek en witte blouse nog aan. Mijn lichaam doet niet niks bij Ramon want ik zie een lichte bobbel in zijn broek ontstaan.

“Ben ik goedgekeurd?” Vraag ik enigszins ongemakkelijk. Ramon knikt langzaam. “En waar is Joris?” Ik heb genoeg ervaring met trio's met een man en twee vrouwen maar nu wil ik toch wel eens wat anders.

“Die staat zich waarschijnlijk onder de douche af te rukken, chagrijnig omdat ie niks te neuken heeft vanmiddag.” Ik word niet graag omschreven als; 'iets te neuken', maar daar heb ik zelf aan meegewerkt denk ik maar. Ik gebaar met mijn hoofd en Ramon spoedt zich weg om Joris te gaan halen. Ik ga op bed liggen en wacht braaf op beide mannen. Allebei naakt en compleet gladgeschoren komen ze de slaapkamer binnen. Joris gaat meteen tussen mijn benen staan, trekt mijn string simpelweg opzij en begint me te vingeren terwijl Ramon zijn penis tegen mijn mond aanduwt.

Gretig open ik, liggend op mijn rug mijn mond en laat me gewillig in mijn mond nemen terwijl Joris ondertussen begonnen is me wild te likken. Speeksel loopt over mijn wang als Ramon zich dieper mijn mond in duwt. Hard wordt er in mijn borsten geknepen en mee geschud. Joris stopt met likken en duwt zijn niet te kleine paal tussen mijn natte lippen door naar binnen. Ramon haalt zijn pik uit mijn mond en geeft me een diepe tongzoen. Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt een goeie kus na het pijpen.

Voor ik goed en wel weet wat er gebeurd zit ik op handen en knieën. Omgedraaid nu, met mijn gezicht naar Joris toe. Nu is het zijn beurt de verwennerij van mijn mond te mogen voelen. Ramon heeft zich inmiddels al mijn poes in gewerkt en vingert mijn aarsgaatje met zijn duim. Joris bepaalt zelf het tempo met zijn hand op mijn achterhoofd. Het gaat zo een paar minuten verder tot beide mannen me opeens op mijn rug leggen en aan weerszijden van me komen zitten. Gebroederlijk trekken ze hun harde palen tot een orgasme op mijn gezicht. Ze gaan ervan uit dat ze alles maar met me kunnen doen, en volgens mij ben ik zo in extase dat ze nog gelijk hebben ook. De twee ladingen sperma in mijn gezicht zijn niet te klein, beide heren hebben flink gespaard.

“Dus jullie mogen op mij spuiten,” giechel ik “maar wat als ik het terug zou doen?”

“Kun jij squirten?” Vraagt Ramon, zijn ogen groot van enthousiasme.

Ik wijs met mijn vingers waar de jongens moeten gaan staan een trek rustig mijn string uit. Ondanks wat ik zojuist heb mogen ervaren verbaas ik me toch over hoe nat ik ben als ik twee vingers in mezelf laat glijden. Moeiteloos vinden die twee vingers mijn g-spot en duwen erop. Om de heren wat extra lekker te maken kronkel ik met mijn lijf en maak wat meer geluid. Met halfgesloten ogen zie ik wel hoe beide jongens hun pik staan te masseren terwijl ze toekijken hoe ik me vinger. Mijn orgasme dient zich aan en ik voel direct wat er anders is. Klaarkomen met spuiten voelt altijd anders dan een 'gewoon' orgasme. Ik slaak opnieuw een kreet als ik kom en probeer zoveel mogelijk van mijn spuitende vocht op de jongens die voor me staan en zichzelf aftrekken te spuiten. En volgens mij lukt dat aardig.

Uitgeteld lig ik met een na-druipende poes op bed. Maar tijd om bij te komen heb ik niet want voor ik het weet zit al op de grond en staan beide mannen naast me en houden hun half-slappe penis voor mijn mond.

“Help ons maar weer een beetje op gang, dan zorgen we daarna goed voor jou.”

“Jullie gaan een dame toch niet alleen zelf voor haar klaar komen laten zorgen hoop ik?” Mijn eigen stem klinkt vaag, zelfs in mijn eigen hoofd.

“Careful what you wish for,” krijg ik als antwoord.

Met hervonden kracht begin ik beide mannen om beurt te pijpen. Tussen hen in zittende neem ik eerst de een in mijn mond en trek de ander af en wissel af en toe om.

Onhandig word ik uit mijn bh geholpen waarna er af en toe met een kloppende eikel over mijn tempels gewreven wordt. Zo nu en dan moet ik nog wat zaadjes van de eerste ronde wegvegen maar daar maal ik niet om. Uiteindelijk zijn beide mannen weer goed stijf, daarvoor heb ik nog wel eens flink op hun ballen moeten zuigen maar dan is het eindelijk mijn beurt.

Ik word op mijn voeten geholpen en moet er een op de rand van het bed zetten. Joris hurkt voor me en Ramon achter me. Met meer tederheid dan ik achter ze gezocht had gaan twee tongen bij mij vanonder aan het werk. Joris likt op en rond mijn gezwollen clitje en Ramon houdt met beide handen mijn billen uit elkaar en likt me vanachter. Met mijn heupen rollend grijp ik stevig in Joris' haar en laat me gewillig door beide tongen naar een tweede hoogtepunt voeren. Schokkend beleef ik hoe snel twee tongen een vrouw over de rand kunnen helpen, zo de warme allesomvattende poel in die klaarkomen heet. Maar opnieuw geen tijd om bij te komen. Joris gaat op bed liggen en trekt mij boven op hem.

Eindelijk, een piemel in me. Joris is gemiddeld van lengte weet prima hoe hij onder me liggend in me moet stoten. Ramon smeert intussen een dikke kwak glijmiddel uit tussen mijn billen en drukt zijn eikel tegen mijn sterretje. Ik kreun als hij zijn harde paal dieper in me schuift, net tot het punt dat ik het nog kan hebben. Deze jongens moeten dit vaker gedaan hebben want ze weten hun tempo precies op elkaar af te stellen. Gaat de een uit me, dan gaat de ander net in me. Mijn derde orgasme van deze middag is dan ook al na vijf minuten neuken bereikt. Kreunend en kletsnat weet ik me van tussen de mannen te wurmen en pak al trillend hun beide penissen vast.

Ze mogen zich nog een keer legen op mijn gezicht. Maar het lukt me niet om de kracht op te brengen en ze klaar te maken. Maar gelukkig zijn ze ook niet te beroerd om het dit keer zelf te doen en trekken ze zich graag af op me. Uitgeput, ploffen ze aan weerskanten van me neer.

Na een kwartier ongeveer gaat Joris weg en horen we de douche aangaan. Na een dutje kruipen Ramon en ik ook onder de douche met zijn tweeën. Meneer is nieuwsgierig of het hem ook lukt mij te laten spuiten. En jawel hoor, ik ben ook niet zo moeilijk. Als bedankje geef ik hem na het douchen in bed nog een lekkere orale verwennerij. Tot slot vertelt Ramon voor het slapengaan nog wat over zichzelf maar ik ben de duf om nog echt goed te luisteren.

De volgende ochtend word ik netjes thuis afgezet. Zal ik nog eens met hem afspreken?

Wie weet...

Was getekend,

Lidnaë.

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post385

BENTES BEURT

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers di, juni 18, 2019 14:31

Mike Bente en Floor.

BENTES BEURT.

“Kan dit wel?” Zonder kloppen stuift mijn beste vriendin Floor de kamer binnen. Gekleed in een lange grijze stoffen jurk met bijpassend topje ziet ze er meer dan mooi uit. Ze kan het dan ook hebben met haar C-cup, platte buik en benen in de categorie heipaal, zo lang en stevig.

“Uhm, dat denk ik wel. Of ga je naar een begrafenis?”

“Nee schat, ik heb een date vanmiddag.”

“O, spannend. Ken ik hem?”

“Nee, vast niet”, mompelt Floor terwijl ze haar rondgevormde kont staat te bekijken in de spiegel. “Hij is van Tinder. He shit, je ziet de lijntjes van mijn string en bh. Iets anders aandoen dan maar.” Ik tik op Floor haar heup zodat ze met haar rug naar de toe draait en kijk eens goed.

“Je bh zie je inderdaad wel, maar om de elastieklijntjes van je string te zien moet je echt goed kijken hoor.”

“En wat denk je dat zo’n tinderdate gaat doen, zijn ogen dicht houden?”

Meer dan een “o, ja”, krijg ik er niet gemompeld. Floor trekt haar rok op en doet haar string uit.

“Zo zie je niks van elastieklijntjes”, grinnik ik.

“Als ik een date met jou had Bente zou ik wel zonder ondergoed op stap gaan. Maar op een eerste date met een man zie ik dat toch niet zo zitten.” Meewarig schud ik mijn hoofd. “Doe even je topje uit”, zeg ik terwijl mevrouw haar rok weer naar beneden doet. Ik wil haar gerust helpen maar als ze zo met een naakt onderlijf voor me staat raak ik nogal afgeleid. Zoekende in mijn eigen kledingkast trek ik een zachtroze bh met racerback tevoorschijn. De top die Floor draagt heeft een open rug dus dat moet prima kunnen. Ik zoek nog wat verder en pak een naadloze slip tevoorschijn. “Hier, probeer dit eens.” Over de bh is Floor wel te spreken maar de slip daar piekert ze niet over.

“Zo’n grote tent? Heb je die gejat uit een bejaardentehuis ofzo?”

“Die zijn speciaal voor onder strakke kleding”, roep ik verontwaardigd terug.

“Tjeetje Bente, ik trek dan echt nog liever niks aan. Heb je geen beter idee? Want als ik met zoiets aankom knapt een vent vast keihard af.”

“Ga je meteen uit de kleren dan?”

“Want denk je zelf, ik heb met Steve afgesproken via Tinder. Dan ga je niet om alleen maar lekker te kletsen.” Ik bloos, mijn ervaring met Tinder is dan ook nul. En in tegenstelling tot Floor heb ik weinig ervaring met mannen. Ik ben nu net aan mijn tweede vriendje bezig. Al was mijn eerste geen succes, zeker niet op het gebied van seks en romantiek. De keren dat hij me klaar heeft gemaakt zijn op een hand te tellen. Eigenlijk alles is met Mike, mijn huidige vriend beter. Opeens bedenk ik me wat. Ik moet diep graaien in mijn kledingkast maar ik heb nog wel iets voor Floor.

“Is dit wat?” Het verbaast me dat Floor zelf niet bedacht heeft een g-string te pakken maar eentje met kanten randjes gekozen heeft. De witte string past niet helemaal bij de roze bh maar dankzij een zoompje in de rok is er niks te zien. Mejuffrouw is tevreden.

Missie geslaagd.

Ze drukt een kus op mijn lippen en loopt naar de badkamer om haar make-up te doen en trekt haar hakken aan. Net op tijd want er komt een auto de lange oprit van onze woonboerderij opgedraaid om haar op te halen. Steve heeft in ieder geval wel stijl, in zijn oude Amerikaanse Buick. Netjes stelt hij zich aan Mike en mij voor eer hij Floor escorteert naar zijn auto waarvan hij netjes de deur openhoudt om haar in te laten stappen.

“Dat was niet netjes Mike.”

“Wat”, roept mijn vriend oprecht verbaas terug.

“Zo naar Floor lopen staren.”

“Heb je gezien hoe ze erbij liep. Net of jou dat niks deed.” Mike heeft wel gelijk, ik vind Floor erg mooi, maar dat betekent niet dat we zomaar mogen lopen kwijlen, zeker als ze met iemand anders op stap is. Al mag Steve er ook wezen. Onder zijn strakke polo tekenden zich goeie spieren af. En zijn gezicht met korte baard was ook om nog eens twee keer naar te kijken.

Maar terwijl de auto langzaam uit het zicht verdwijnt worden mijn gedachten bezoedeld door duistere gedachten. Wat als Floor nu echt de man van haar leven gevonden heeft? Dan is wat we nu hebben voorbij. Ik snap dat dit niet eeuwig door kan gaan maar ik vrij nou eenmaal zo graag met haar... Maar goed, dat is voor later zorg.

“Mike, heb jij nog wat nodig, ik moet even de stad in.”

“Ga je Floor schaduwen”, grapt hij. Ik rol met mijn ogen als antwoord.

Haastig krabbelt Mike wat dingen op papier die ik moet oppikken bij de bouwmarkt. De verbouwing van de oude boerderij die we gekocht hebben en omtoveren tot bed and breakfast vordert goed. Voornamelijk door het harde werk van Mike. Elke dag klust hij onvermoeibaar verder. We hebben nu al twee slaapkamers af, al het breekwerk is gedaan en binnenkort gaan de badkamer en de keuken eruit. Misschien begint ie daar deze week al aan. Floor en ik doen wat lichter werk zoals kozijnen en deuren schuren en verven.

Met onze Tesla cross ik naar de stad en koop de dingen die Mike nodig heeft. Daarna is het tijd voor wat gewaagdere dingen. Laatst zat Floor na flink wat wijntjes Mike en mij uit te horen over fantasieën die nog niet vervuld waren. Bij mij staat er weinig meer open al laat ik me nog wel graag verrassen. En dat werd ik ook door Mike. Tijdens de seks geeft hij me soms weleens een tik op mijn billen maar hij zou graag nog wat verder gaan. Of dat mijn ding is weet ik nog niet maar ik gun het hem graag. Maar daarvoor moet ik wel even inkopen gaan doen.

Als ik met Floor ben stap ik zonder aarzelen de seksshop in de stad binnen maar alleen vind ik dat toch wel een dingetje eigenlijk. Even snel rondkijken en dan hop, naar binnen glippen. Ik ben hier wel al vaker geweest dus heb al snel mijn spullen bij elkaar en glip net zo haastig weer naar buiten. Terug thuis blijkt Mike al onder de douche te staan. Mooi, dan kan ik me klaarmaken en is hij lekker fris voor zo meteen.

Eerst nog een appje naar Floor hoe het daar gaat. - Fuckin great, geen tijd nu! - Krijg ik terug. Ik hoop het echt voor haar terwijl ik naar de slaapkamer loop. Ik begin met een strakke staart te maken, flink wat haarlak erin en samen met flinke 'smokey eyes' en rode lippen heeft mijn gezicht alvast de juiste uitstraling. Vanmiddag heb ik een zwart glimmend korset gekocht met open cups, een leren halsband met een ring van voren en nieuwe kousen. Seks met Mike en/of Floor betekent nogal eens ladders namelijk.

Ik twijfel nog of ik überhaupt een string aan zal doen maar ga na enig dubben toch overstag om er maar wel een aan te trekken, dan heeft Mike wat om hardhandig uit te trekken... Want de veel te grote hakken die uit de kast van Floor gap zal ik wel aan mogen houden.

Uit de provisorische badkamer hoor ik hoe de douche dicht gedraaid wordt. Mike zal me zo wel vinden, ik moet haasten. Snel leg ik de laatste speeltjes en attributen op bed. Sommige heb ik gekocht, andere hadden we al. Als een gedwee slaafje ga ik naast het bed op mijn knieën zitten, bovenlichaam parmant omhoog, kin op mijn schouder en ogen naar beneden afgewend. Om mezelf compleet te maken heb ik een mouthgag in. Deze bal belet me mijn mond dicht te doen wat effect heeft op slikken en ademhaling.

Dan hoor ik Mike op de overloop en de deur van de slaapkamer gaat open. Vanuit mijn ooghoeken kan ik hem net zien. Zodra hij me ziet zitten gaat zijn vers geschoren pil direct op standje: paraat! Met een intense blik in zijn ogen komt hij voor me staan en pakt mijn kin met zijn hand. Even dwaalt zijn blik af naar het spul wat op bed uitgestald ligt. “Als ik te hard ga en je hebt die bal nog in je mond dan moet je drie keer kort kreunen, dan stop ik”. Nog voor ik heb kunnen knikken ben ik al rechtgetrokken en sta ik voorover, mijn handen op bed, mijn billen fier omhoog. Mike pakt de riem van het bed. Dreigend laat hij het leer over mijn blote schouders gaan en via mijn billen en de binnenkant van mijn benen tot aan mijn pumps.

Dan opeens een harde pets op mijn billen. De dubbelgevouwen riem klapt nog eens na. De plek die Mike geraakt heeft is warm en brandt maar toch maakt het me nog opgewondener dan ik al was. De tweede slag volgt direct op de eerste, en een derde. Vanachter de bal geef ik een kreuntje. En opnieuw slaat Mike me hard op mijn billen. Net als ik een nieuwe klap verwacht voel ik juist zijn warme handen die mijn beide billen masseren. Na de billenkoek voelt dit juist als een nieuwe pijnlijke maar geile extase. Met mijn gezicht opzij gedraaid kreun ik op de maat van zijn handen over billen en dijen die af en toe plagerig over mijn lipjes gaan. M'n string moet nu ongeveer al druipen van het vocht.

“Ik verbied je om klaar te komen. Pas als ik het zeg mag je een hoogtepunt beleven. Als je er bijna bent kreun je twee keer. Is dat duidelijk?” Als ik niet snel genoeg antwoord krijg ik een nieuwe pets, dit keer van de vlakke hand op mijn kont. Snel knik ik. Pas als ik Mike in me voel glijden merk ik pas dat hij mijn string tot aan mijn knieën getrokken heeft. Het strakke elastiek belet me mijn benen uit elkaar te doen, dit maakt de penetratie extra intens. Ik kan een stroompje speeksel niet meer tegenhouden. Het voelt koud aan mijn wang als Mike me harder begint te nemen en ik opschuif op bed. Zijn onderbuik kletst tegen mijn billen en herinnert me positief aan het pak slaag wat ik al te pakken heb. Achter me kreunt Mike en begint te schokken. Maar, net als ik verwacht dat hij zijn lading in mijn natte warme grote gaat lozen trekt hij terug.

“Dat heb je nog niet verdien,” mompelt hij. Vanaf het bed pakt hij een rol bondagetape en zet me op mijn billen op de grond. Het koude laminaat sist zowat onder mijn warme kont. Met grote ogen kijk ik op naar Mike en hoe hij met zijn glimmende eikel vlak voor me langs loopt. Mijn polsen worden aan elkaar vastgebonden achter mijn rug. Ik hap luidkeels naar adem als Mike de bal uit mijn mond haalt maar de ruimte die het bondagespeeltje achterliet is al snel opgevuld. Mike zijn niet te kleine pik verdwijnt helemaal mijn mond in. Bijna kokhals ik maar ik weet in mijn rol te blijven. Hij kreunt van genot en legt zijn hand op mijn achterhoofd om te zorgen dat ik niet terugtrek. Net als ik toch echt denk dat ik de reflex niet meer tegen kan houden kantelt Mike zijn bekken en schuift uit me, om direct weer terug te schuiven naar binnen. Gezeten op mijn billen word ik in mijn hoofd genomen. Mike kan nu wel denken dat hij alle macht heeft maar ik bepaal nog steeds wat wel en niet doorgaat. Maar nu vind ik het prima om hem zijn gang te laten gaan. Het moet voor hem bloedgeil zijn om mij zo te zien zitten; blote borsten in een korset, druipnatte string aan, geile panty's en dan ook nog mijn handen op mijn rug gebonden...

Na enkele minuten wordt het dan ook teveel voor Mike. Net op het moment dat hij zijn penis helemaal uit mijn mond schuift komt hij klaar. Dikke warme klodders sperma landen op mijn harde tempels en roomwitte borsten. Direct doet hij de gag terug op zijn plek.

“En denk je nu dat jij ook een orgasme verdiend heb?” Heftig knik ik van ja. “Helaas schatje, je zult er nog iets harder voor moeten werken,” hijgt Mike. Vanaf het bed pakt hij de twee door een kettinkje verbonden tepelklemmen en zet deze op mijn harde knopjes, zijn zaad nog verder uitsmerend over mijn borsten. Ik word recht getrokken aan het kettinkje tussen mijn tepels. Mike gaat op zijn rug op het bed liggen en trekt me aan mijn tepels bovenop op hem.

“Zorg eerst maar eens dat ik weer stijf word.” Mike's stem klinkt hees van geilheid. Met moeite mijn evenwicht bewarend rijd ik door met mijn heupen te rollen op zijn slappe lid. Het is allesbehalve handig dat mijn handen nog op mijn rug gebonden zijn en meerdere keren val ik bijna omver maar stukje bij beetje wordt Mike weer stijf onder me. Ikzelf ben zo nat dat mijn string tussen mijn lippen kruipt. Ondertussen gaan Mike's handen over heel mijn lijf. Ze kneden mijn tintelende billen, trekken aan mijn tepels en plagen mijn klit. Als Mike eindelijk weer helemaal stijf is gooit hij me op mijn rug, rukt mijn stringetje opzij en duwt zich hard in me. Pijnlijk lig ik op mijn handen terwijl ik hard genomen word in mijn veel te vochtige poes.

“Ik zie aan je dat je bijna komt,” hijgt Mike, zijn stem tevens hees van wellust. “Weet je onze afspraak nog?” Ik knik van ja maar denk echt dat ik mezelf niet tegen kan houden om klaar te komen. Dat Mike uit me gaat redt me dan ook, want als ik gekomen was had ik straf gehad.

“Als ik je nu los maak, ga je me dan lekker klaar maken?” Opnieuw knik ik. Mike rukt mijn string uit en zet me op mijn knieën op bed. Als hij mijn handen losgemaakt heeft verwacht ik dat hij me doggy style gaat nemen, misschien wel anaal maar in plaats daarvan komt hij voor me zitten. De hint is duidelijk en ik begin hem te pijpen. Steunend op een hand ga ik met mijn hoofd op en neer terwijl ik met mijn hand mijn mond volg. Mike kreunt harder en harder en spuit zijn witte lading in mijn mond. Ik ga voorover zitten en laat zijn zaad mijn mond uit lopen, over mijn kin op mijn borsten.

“Nu mag je komen. En komen zal je”. Mike gooit op mijn rug en begint me wild te likken. Ik kom direct. Maar Mike stopt niet, hij likt maar door en door en ik kom al snel nog een keer. Dan neemt hij zijn tong weg en begint me hard op mijn g-spot te vingeren. Mijn derde orgasme spuit heel het bed onder. Ik val er gewoon van flauw. Als ik terug bijkom lopen de tranen over mijn wangen van ontlading. Mike masseert me nog een half uur zeer voorzichtig en geeft me dan een verkwikkende douche. De rest van de avond brengen we in bed door en kroelen we wat.

Was getekend;

Lidnaë.

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post378

VLUGGERTJE IN DE OCHTEND

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers wo, mei 22, 2019 15:04

BENTE MIKE EN FLOOR.

Vluggertje in de ochtend

Bijna nauwelijks merkbaar schudt de laadbak van het kleine vrachtautootje waarin we met zijn drieën sliepen op en neer. Het is Floor die vroeg in de ochtend besluit te gaan joggen. Zo is ze, de ene dag propt ze zich vol met alles wat slecht is, de andere dag beukt ze haar lichaam compleet af. En het lukt haar nog ook. Ze is voorzien van een stevige C-cup, strakke buik en ronde billen. Soms ben ik zo jaloers op haar. Maar ook al zijn mijn borsten een maat kleiner en ben ik wat minder gevormd. Ik heb wat zij soms zoekt; een trouwe vriend die van me houdt. Dat we Floor graag en vaak deelgenoot maken van elk aspect van onze relatie kan niet wegnemen dat zij soms eenzaam is. Maar nu ik in de ochtendzon zo naar Mike lig te kijken vervagen mijn gedachten aan Floor al snel.

* Ik zit in dubio wat ik zal doen, zal ik Mike met mijn mond wakker maken? Of met mijn handen? In tegenstelling tot Floor die zich in haar hardloopkleding heeft gewurmd en zich in looppas van ons verwijdert zijn we al naakt. Ik besluit Mike nog even te laten slapen. Hij begint vandaag aan een flinke verbouwing, laat hem daar zijn krachten maar aan spenderen. Neemt niet weg dat ik mezelf een orgasme schuldig ben. Mijn hand daalt af tot tussen mijn benen en zoekt direct mijn clitoris op. Door rondjes te draaien met twee vingers begin ik meteen goed te vloeien en wordt hoe natter hoe geiler. Vanochtend heb ik weinig aanmoediging noch een vibrator nodig. Met slechts twee vingers en mijn blik gefixeerd op het naakte lijf van mijn vriend klim ik op tot een zalig hoogtepunt. Ik probeer niet teveel te schommelen om Mike niet wakker te laten worden. Hij geeft geen kik.

Als mijn orgasme wat is weggezakt kruip ik op mijn buik richting mijn kleren. Zonder waarschuwing vooraf springt Mike overeind en gooit zijn volle gewicht op me. Ik word plat op mijn buik op de harde ondergrond gedrukt. Direct voel ik Mike zijn volle lengte in mijn nog natte poesje glijden.

“Lag jij zo lekker met jezelf te spelen lieverd?” Zijn stem is hees van grilligheid. Ik knik van ja terwijl hij al hard in me stoot. Een harde diepe stoot gevolgd door een zachte terugtrekking nog een harde stoot, opnieuw die zachte terugtrekking. Keer op keer herhaalt Mike dit. Mijn tepels schuren over de houten ondergrond en ik probeer me omhoog te drukken. Maar Mike is wat anders van plan en gooit me op mijn rug. “Vingeren!” Gebiedt hij. Ik haal twee vingers tussen mijn lipjes door en duw ze in zijn mond. Gretig likt hij ze af waarna hij ze terug tussen mijn benen duwt. Dan komt hij opnieuw in me. Mike vouwt me helemaal dubbel om maar zo diep mogelijk in me te kunnen stoten. En opnieuw terwijl ik mezelf gretig vinger die harde stoten met zachte terugtrekking. Ik kijk Mike diep in de ogen en maak hem op die manier deelgenoot van mijn tweede orgasme.

Als ik gekomen ben trekt Mike zich uit mij en begint zich in rap tempo af te trekken boven mijn borsten. Niet lang nadat hij begonnen is voel ik warme spetters op me landen. Hijgend laat hij zich naast me vallen en kust me. Na een paar minuten pakt hij mijn string van gisteren en kuist daarmee zijn zaad van me af. Wat een gentleman...

Net op het moment dat ik een schone string en bh aanheb is Floor terug.

“O jullie zijn ook net wakker zie ik,” roept ze al van een afstandje.

Je moest eens weten denk ik met nog zacht na-kloppende lipjes.

Was getekend,

Lidnaë • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post359

BENTE MIKE & FLOOR

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers do, mei 16, 2019 14:13

BENTE MIKE EN FLOOR. Mike vertelt.

Dit drietal heeft de afgelopen tijd al een en ander meegemaakt. Zie de vorige verhalen.

Met een klap ging de achterdeur van het geleende vrachtwagentje dicht. Alle spullen waren ingeladen. Na nog snel en kort afscheid genomen te hebben van ons appartement vertrokken we naar onze nieuwe stek. Een oude woonboerderij die we gingen verbouwen tot B&B. Op onze bankrekening woonden nog lekker wat centjes dus daar hoefden we ons een paar maanden geen zorgen om te maken. Bente stapt naast me in de warme cabine. Op haar blote schouders zie ik kleine zweetdruppeltjes blinken. De lange blote benen die vanonder haar jurkje steken hebben zo vroeg in de zomer al een tintje kleur gekregen. In tegenstelling tot die melkflessen van mij. De rit duurt een klein uurtje en al die tijd blijft Bente maar kletsen hoeveel zin ze heeft in ons nieuwe avontuur. Glimlachend laat ik haar begaan. Achter ons rijdt een auto met daarin vier van onze vrienden die helpen met de verhuis. Voor de zekerheid hebben we onze families maar niet gevraagd te helpen, die zouden toch maar in de weg lopen.

Ook ik ben blij als we na een uurtje onze oprit opdraaien en we kunnen beginnen met uitladen. In de brandende middagzon die echt te heet is voor deze tijd van het jaar zwoegen we om alle dozen en tassen uit te laden. Omdat er nog geen kamers klaar zijn is het wel snel gebeurd. De komende tijd nemen Bente en ik genoegen met een klein schuurtje wat we goed genoeg bevonden hebben. Eind van de middag drinken we met zijn allen nog een lekkere fles bier en de bups vertrekt. Net op dat moment arriveert Floor. Onze vriendin ‘met benefit’ zeg maar. Floor komt en gaat, soms zien we haar twee weken niet of blijft ze juist weer een week plakken. Ik vermoed dat ze nu wel een paar dagen zal blijven. Gelukkig heeft ze eraan gedacht ook wat te eten voor ons mee te nemen. Tot na zevenen snoepen we van de tapa’s die mevrouw meegebracht heeft en drinken we nog enkele biertjes.

Fijn detail voor mij is dat beide dames gebruik maken van de avondzon en al snel topless voor me zitten. Ik voel aan mijn water waar dit op uit gaat draaien. Zeker als Bente voorstelt om in de bak van de vrachtwagen te slapen. Omdat dat ruimtelijker is. Direct daarna stelt Floor voor om vroeg onder de wol te kruipen. Het is een lange dag geweest. Het is allemaal erg doorzichtig. Maar ik laat me graag vangen.

Bente en Floor zoeken, nog steeds topless, de slaapspullen bij elkaar. Nog voor we in de bak geklommen zijn heeft Floor haar lijf al tegen me aangedrukt. Haar warme borsten plakken tegen mijn inmiddels ook ontblote bovenlijf terwijl ze aan mijn broeksriem frunnikt. Sabbelend aan mijn oor weet ze mijn broek open en uit te krijgen terwijl mijn vriendin Bente alles gadeslaat.

Onverwachts word ik op een stoel gedrukt en met een spanband vastgemaakt. Deze verrassing heeft ook nogal een impact op mijn verwachtingen. Als een duveltje uit een doosje floept mijn penis rechtop in de ‘klaar voor actie’ staat. Maar ik moet nog even wachten. Lenig trekt Floor haar broek uit en loopt heupwiegend van me weg. Langs het kantje wat ertussen verdwijnt heb ik een prachtig zicht op haar stevige billen. Achter in de laadbak staat intussen ook Bente in alleen nog haar onderbroekje. Een klein leren driehoekje bedekt haar kleine gladde lipjes, aan de achterkant slechts bijeengehouden door wat fijne lintjes. Vanuit de koelbox trekt Floor een ijsemmer gevuld met knisperende ijsblokjes tevoorschijn en zet deze in de laadbak. Gewillig laat Bente zich vastsnoeren aan haar handen. Met beide armen wijd en licht omhoog staat ze nu achter de vrachtwagen, het gezicht naar me toe. Ze giechelt. Volgens mij hebben beide dames dit al lang geleden uitgedokterd. Mij intens aankijkend pakt Floor een ijsblokje tussen haar tanden en wrijft ermee door Bentes nek. Ondanks de warme avondzon, die haar huid laat glinsteren rilt ze even bij de koude aanraking. Dat betekent niet dat Floor stopt. Integendeel. Langzaam glijdt Floor via Bentes zij naar beneden om via haar billen helemaal tot aan haar enkels te glijden. Daar is het ijsblokje op. Een waterig spoor is het enige bewijs van hetgeen net gebeurd is. Floor pakt een nieuw ijsblokje, in haar hand dit keer en gaat naast Bente staan. Vanwaar ik zit kan ik prima zien hoe Floor rondjes draait rond Bentes tepel. Die was al hard maar wordt onder deze koude aanraking er zeker niet minder hard op. Bente siddert en kronkelt als Floor van borst wisselt en de andere tepel pijnigt met het ijsblokje terwijl ze de eerste opwarmt met haar mond. Als het tweede ijsblokje ook een waterig einde gevonden heeft pakt Floor een derde in haar mond en drukt haar mond op die van Bente. Beide dames laten met gepast geluid het harde koude blokje heen en weer gaan langs hun tanden terwijl Floor Bente stevig vastpakt.

Na enkele minuten gaat Floor weer naast Bente staan zodat ik alles goed kan zien. Als ze een ijsblokje in Bentes stringetje duwt is mijn uitzicht zo mooi dat ik bijna ter plekke klaarkom. Bente kreunt en schudt intussen met haar heupen onder de koude aanraking. Floor heeft intussen nog lang niet genoeg want ze pakt een volgende koude kweller en duwt deze, achter Bente staand ook in haar string, maar niet alleen daarin. Omdat ze met een hand een been van Bente opzij houdt kan ik prima zien hoe het ijsblokje in Bentes poes verdwijnt. Bente gilt maar roept dat ze meer wil. Floor pakt een volgend blokje en laat ook dat in mijn vriendin verdwijnen terwijl ze met een ander over haar klitje wrijft. Niet voor lang want zo’n klein ijsblokje is op zo’n warme poes zo weg gesmolten natuurlijk. Om wat op te warmen krijgt Bente nu de tong van floor op haar klitje. Ik ken mijn vriendin goed genoeg om aan haar gezicht te zien dat ze bijna gaat komen. Floor ziet dat ook want ze gaat achter Bente staan en fluistert iets in haar oor. Bente knikt en trekt haar benen op.

Met twee vingers begint Bente haar nu wild binnenin haar te vingeren. Tellen later squirt Bente zo de vrachtwagen uit. Het vocht komt op mijn borst, in mijn gezicht en in mijn haar. Ik ben totaal verrast door deze complete explosie. En wat doet mijn pik pijn. Pijn van puur verlangen. Maar terwijl ik daar nog zit uit de druipen van Bentes vocht wordt mijn beproeving nog erger. Floor komt op mijn schoot zitten, trekt haar string opzij en begint zichzelf te vingeren. Haar gejaagde ademhaling is warm in mijn oor. Ze schokt en hijgt nog harder. Als ze komt kromt ze haar rug, haar C-cup parmantig naar voren stekend. Als ik mijn nek ver uitrek naar beneden kan ik er net bij met mijn mond. Nog nahijgend laat ze zich van mijn schoot afglijden, doet haar string goed en knielt tussen mijn benen. Ze kijkt me aan als ze begint met een lange lik van mijn zak naar mijn eikel.

Kut…

Ik kom direct. Niks geen heerlijk lange orale verwennerij terwijl Bente, nog steeds wankel op haar pootjes toekijkt. Door alle opgebouwde spanning ontlaad ik direct. De witte klodders sperma zitten helemaal over Floors haar gezicht. Ze giechelt er maar wat om. Ik laat mijn hoofd achterover zakken en blijf geduldig wachten tot ik losgemaakt word. Als ik dat ben word eerst Bente en daarna ik losgemaakt. Alle drie nog loom sjokken we naar de badkamer. In de ruime maar gedateerde douche die op de nominatie staat voor de sloop staan we met zijn drieën onder het warme water. Achteloos gooien de dames hun onderbroekjes in de hoek. Dit heeft een zekere uitwerking op mij. Langzaam begint er weer wat te groeien bij me.

Beide dames komen met hun ruggen tegen me aanstaan en laten zich zachtjes door mij vingeren. Over hun schouders gekeken heb ik een prachtig zicht over beide vrouwenlijven. Dan opeens draait Bente zich om en begint me met een hand af te trekken terwijl ze met haar andere met mijn ballen speelt.

“Ik wil dat je goed hard wordt. Floor wil namelijk geen halve zachte in haar.”

Dus dat gaat er gebeuren. Bente vindt het heerlijk om te zien hoe ik haar beste vriendin neem. Daarop toekijken vindt ze soms nog geiler dan zelf genomen worden. Zeker als zij aanwijzingen geeft en wij die opvolgen. Als mevrouw tevreden is met het resultaat gebiedt ze Floor zich om te draaien. Licht voorovergebogen en met de knieën tegen elkaar leidt Bente mij bij Floor naar binnen. Ik neem meteen een gestaag tempo in en laat mijn beide handen over Floor haar lichaam glijden. Met mijn nagels woel ik door haar haren, trek rode voren in haar rug en geef haar af en toe en lekkere klets op de billen. Bente staat zich intussen met een wazige blik in haar ogen lekker te vingeren. Ik vind het op mijn beurt weer heel geil om zo bekeken te worden door de vrouw van wie ik hou.

“Harder”, kreunt Bente. Braaf doe ik wat ze zegt en pak Floor met twee handen beet en neem haar harder nu. Floor doet iets haar benen wijd zodat ze makkelijker bij haar klit kan maar op duidelijke aanwijzingen van Bente doet ze haar benen terug dicht. Als Bente aan me merkt dat ik bijna ga komen trekt ze ons uit elkaar en drukt Floor op de knieën. Die begrijpt de hint en voor de tweede keer vandaag voel ik haar tong langs mijn lul glijden. Deze keer gaat het me beter af. Dat wil zeggen dat ik nog niet direct kom. Ook nog niet als ze me lekker haar mond in laat glijden en al zuigend haar hoofd op en neer laat bewegen. Floor neemt me altijd zo lekker diep naar binnen. Met een hand blijft Bente zichzelf vingeren, de ander bepaalt op Floors achterhoofd het tempo. En dat ligt niet laag. Na enkele minuten kan ik mijn tweede orgasme niet meer tegenhouden. Een nieuwe lading zaad golft in de mond van Floor. Bijna verslikt ze zich, maar ze is een getrainde dame.

Bente trekt haar overeind en begint terwijl ze zichzelf blijft vingeren haar beste vriendin Floor wild te likken tot ook beide vrouwen tegelijkertijd een nieuw orgasme mogen ervaren. Nu zijn we echt aan het einde van ons Latijn. Voldaan sjokken we terug naar de laadbak van het kleine vrachtautootje om verstrengeld in elkaar de zon achter de dijken te zien zakken.

Morgen begint de verbouwing van onze ouder boerderij tot bed and breakfast. Maar vanavond heb ik nog even mogen genieten van deze twee prachtige dames. En aangezien ze naakt slapen begin ik misschien morgenochtend niet direct met klussen.

Was getekend,

Lidnaë.

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post355

MIKE ... VERTELT

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers ma, april 01, 2019 11:38

BENTE, MIKE EN FLOOR.

Heden... Mike vertelt

Haar lange nagels schampen langs mijn zak op het moment dat ik hard in haar stoot. Opnieuw stoot ik toe, en opnieuw.

Het licht van de maan, wat tussen de gordijnen doorsijpelde had ik een mooi zicht op haar blanke billen.

Opnieuw stoot ik hard in haar. Bente kreunt. Ik voel opnieuw haar nagels over mijn zak schampen. Ik houd het niet lang meer uit. Bente ook niet, ik hoor het aan haar.

Mijn linkerhand houd ik op haar heup. Mijn rechter klauwt in haar lange donkerblonde haren. Bente komt.

Met mij achter haar gezeten op mijn knieën schokt ze. Ik voel haar samentrekken rond mijn pik.

Dit is de druppel voor mij.

In één lange golf spoelt mijn orgasme in haar. Ik hoor mezelf kreunen maar het gaat niet bewust.

Met mij nog in haar vallen we puffend voorover. Met mij als schildje op haar rug liggen we als een schildpadje in het maanlicht.

Tezamen met mijn orgasme ebt ook mijn erectie weg. Bente slaakt een kreetje van teleurstelling als ik uit haar glijd.

Zachtjes in haar nek kussend blijf ik nog heel even liggen maar moet uiteindelijk toch van haar af.

Bente stapt uit bed, graait haar slipje mee en gaat naar de badkamer om zichzelf enigszins op te frissen.

Ik slaap al half als ze met alleen haar slipje aan terug bij me kruipt en zich in mijn armen nestelt.

De volgende ochtend slaap ik nog half als ze ons warme bed alweer verlaat om te gaan werken.

Om een felroze bh en hoog uitgesneden hipster loopt ze door de slaapkamer.

Meestal draagt ze tijdens haar werk simpele slips en goedkopere bh's maar soms vindt ze het fijn haar ietwat motteriger collega's wat uitdagender te benaderen.

De half geschoren vrouwtjes waarmee ze werkt zijn namelijk niet zoveel gewend.

En vandaag is haar laatste dag, dus laatste kans een stiekem te lachen.

Bente drukt nog een kus op mijn voorhoofd en loopt de kamer uit.

Ik heb lekker de kans nog een uurtje te doezelen voor ik eruit moet.

Na een snel ontbijt fiets ik naar mijn werk bij de lokale bouwmarkt.

Nog een dag en ik kan het hier afsluiten.

Tijdens mijn pauze denk ik na over mijn leven en de wending die het vorig jaar genomen heeft.

Bente en ik zijn ondertussen twaalf jaar samen. We hebben elkaar leren kennen toen zij nog studeerde, ik heb daar weinig tijd aan besteed moet ik zeggen.

Ik viel als een blok voor haar, zij gelukkig ook voor mij. Onze relatie heeft weinig troebels gekend. Dat zij een behoorlijk intieme relatie heeft met een vriendin vond ik een zeer groot pluspunt. Niet in de laatste plaats omdat ik mee mocht genieten...

Na haar studie had ze moeite met het vinden van een baan. Na een tijd hield ze zelfs op met zoeken.

Haar werk in het magazijn van een postorder bedrijf bracht ook lekker wat op en gaf haar meer dan genoeg vrije tijd. En belangrijkste was; we hebben elkaar.

Maar vorig jaar nam ons leven een onverwachte wending.

We wonnen een miljoen in de lotto. Nooit meer geldzorgen. We waren wel zo slim om te blijven werken maar we leefden er lustig op los. We kochten een Tesla, gingen vier keer per jaar op vakantie en drie keer per week uit eten.

In rap tempo lekte het geld weg.

Tot twee maanden geleden. Bente en ik besloten een oude boerderij te kopen om daar een bed and breakfast te beginnen.

Na aankoop van de vervallen boerderij hadden we nog genoeg geld over voor de verbouwing. Het was nu donderdag, maandag konden we eindelijk starten.

Maar eerst nog deze dag doorkomen.

De pauze zat er op. Nog vier uur te gaan.

Ik bleek mazzel te hebben, het was niet druk dus ik kon om twee uur al weg. Bente moest nog tot zes uur werken.

Bij thuiskomst van Bente zit ik al op bed op haar te wachten. Eerst zucht ze nog, een teken dat ze weinig tot geen zin heeft maar als ze ziet dat ik alleen een wijde joggingbroek aanheb weet ze wat dat betekent.

Binnen een minuut ligt ze naakt op bed, De armen licht opzij, haar benen gesloten.

Zachte klanken van rustgevende muziek vullen de slaapkamer. Ik doe de gordijnen dicht, hierdoor baadt de kamer in een schemerlicht.

Met meer geluid dan nodig, gewoon om de spanning op te voeren smeer ik mijn handen in met massageolie.

Bente ademt traag, volgens mij zou ze zo in slaap vallen.

Naast haar staand laat ik mijn warme handen over haar rug glijden. Van onder naar boven, tot tussen haar schouderbladen. In het zwakke licht glimt haar blanke huid. Mijn vingers kneden haar nek en schouders. De meeste mensen wrijven zachtjes, doordrukken heeft juist veel meer effect. Bente zucht en ontspant nog meer. Mijn handen glijden naar beneden tot aan haar billen. Maar die raak ik niet aan. Stevig duwend zoek ik weer mijn weg naar boven. En weer terug naar boven, langzaam meer en meer olie toevoegend. Bente is nu als was in mijn handen. In tegenstelling tot dat ding in mijn broek, dat is keihard. Het liefst wil ik mijn broek uitgooien en haar lichaam binnen dringen. Met moeite beheers ik me.

Nu zijn haar benen aan de beurt. Met beide handen omvat ik haar bovenbenen en ga, stevig kracht zettend op en neer ook hier van boven naar beneden. Hiervoor moeten haar benen wel een klein stukje open. Dat geeft me mooi zicht op haar gladde lipjes. Deze zijn gezwollen en staan een klein stukje open. Als ik ook haar andere been stevig gekneed heb staan haar hemelpoortjes nog wat verder open. Ze is, om het maar boers te zeggen, zo geil als boter.

Terug naar haar nek. En nu ga ik op haar billen zitten. Niet met heel mijn gewicht natuurlijk, maar ze voelt me wel. Langzaam schuif ik naar beneden. Nu krijgen haar mooie ronde billen wel de aandacht die ze verdienen. Beide kneed ik tegelijk en laat mijn vettige handen ertussen glijden. Net ver genoeg om even haar poesje aan te raken. Ze kreunt als ik mijn hand meteen weer terugtrek.

Dan is de voorkant aan de beurt. Ik draai Bente om en begin opnieuw aan haar schouders. Haar borsten vermijd ik angstvallig, ook al staan de tepels keihard en schreeuwen ze er gewoon om in mijn mond genomen en gesabbeld te worden.

In mijn broek roept er nu echt luid kloppend iets om aandacht. Maar als bij een wonder houd ik me in. Dat betekent niet dat ik mijn ogen niet goed de kost geef.

Mijn handen glijden intussen langs Bente haar zij, langs haar borsten naar haar buik. Hier ben ik wat zachter. Met twee handen draai ik rondjes en dwaal langzaam maar zeer zeker af naar beneden. Tot aan maar één centimeter boven haar clit. Dan laat ik haar weer los en begin opnieuw aan haar schouders. Zo zak ik weer af naar beneden. Tot weer nét boven haar pareltje. Dan weer van bovenaf beginnen. En zo nog een derde keer. Volgens mij zou ze me nu liever doodschieten dan neuken. Mijn plagerige aanraking die haar net niet geeft wat ze zo verlangt.

Maar ik mis nog iets. Haar lange gladde benen. Eerst leg ik haar linkerbeen op mijn schouder. Hierbij kijk ik diep in haar ogen. Ze kijkt terug. Ik zie vuur branden, vuur van lust, van opwinding en van verlangen.

Ik bespeel haar been als een harp. Met mijn nagels breng ik een symfonie ten gehore die voor mij stom is maar in Bente 's geest luider klinkt dan een orkest van duizend muzikanten. Mijn vingers komen steeds dichter naar daar waar haar benen zich samenvoegen en het vuur der verlangen het hoogst opgelaaid is. Net als ik er bijna ben krabbel ik terug. Helemaal tot aan haar voeten. Als laatste bespeel ik ook nog haar rechterbeen. Maar het duurt nu ook mij te lang. Het orkest zwijgt al voor het slotakkoord.

Onhandig wurm ik mezelf uit mijn wijde broek. Gezeten op mijn knieën staat mijn opwinding trots omhoog.

Bente klautert omhoog. Haar naakte lijf duwt zich tegen het mijne aan. In één lange haal schuift ze haar meer dan vochtige poes over mijn penis. Haar benen strekken zich uit achter mijn rug.

Als wilde beesten gaan onze handen over het lichaam van de ander. Nagels laten strepen achter, vingers trekken aan haren. Twee tongen zoeken nat en warm elkaars besloten ruimte op, neuzen zitten klem, tepels prikken hard in het lichaam van de ander. De geur van massageolie wakkert onze gevoelens nog verder aan.

Alsof afgesproken vallen we om. Zijdelings liggend en verstrengeld zoenen we verder. Onze handen gaan over het lichaam van de ander alsof we elkaar voor het eerst zien.

En dan is het klaar... We liggen stil. Het kussen neemt af. We kijken elkaar intens aan en laten ons na deze rollercoaster van emotie langzaam wegzakken in een diepe slaap.

Beiden zijn we niet klaargekomen. En eerlijk gezegd... een orgasme zou alleen maar afbreuk doen aan de intimiteit van deze avond.

Was getekend,

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post325

MEIDENMIDDAG

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers do, februari 28, 2019 11:59

MEIDENMIDDAG

Na ons kortstondige maar heftig hotelbezoek zaten Mike en ik terug in zijn gammele auto naar huis. Meneer was ooit eens verliefd geworden op een Opel Manta uit 1910 en hield deze tegen beter weten in rijdend. Boven het lawaai van de oude motor voor ons en de dikke knalpot achter ons probeerde ik, zonder er al teveel doekjes om te winden eens te informeren. Een gevoel van onzekerheid had mij namelijk bekropen en liet me niet meer los.

“Vind je het fijn als we, als je, je weet wel zijn... en doen...”

Maar zoals mannen nou eenmaal zijn en doen ving ik bot. Niet dat ik afgewezen werd maar Mike snapte me gewoonweg niet.

“Mm… ja hoor Bente”, was namelijk het enige antwoord wat ik kreeg. De waterlanders rolden over mijn gezicht voor ik het wist. Met een zucht ging Mike de vluchtstrook op en parkeerde op een truckerplaats. Stilzwijgend stapte hij uit, liep rond en opende mijn portier. Na een handgebaar klikte ik mijn gordel los en liet me de auto uit tillen. Teder werd ik op de motorkap gezet. In de najaarszon en gekleed in een afgewassen spijkerbroek en loshangend vest. Mike sprak nog steeds niet en ik begon me nu toch echt serieus zorgen te maken. Maar wat hij toen deed veranderde alles.

Mike pakte mijn hoofd in beide handen en begon een (zeer valse) versie van ‘I could stay awake’ van Aerosmith voor te dragen. Nog meer tranen rolden over mijn wangen maar dit keer van puur geluk. Waarom het was weet ik niet maar ik had een zekere bevestiging van hem nodig. En hij had me die gegeven, meer dan dat zelfs. We kusten nog even en stapten toen terug in de auto. Al snel zaten we weer terug op de snelweg.

Toen Mike nog een “ik hou van jou Bente mompelde” was mijn geluk compleet. Ik denk zelfs dat Ariel uit de kleine zeemeermin niet zo gelukkig geweest is. Na een gezellige autorit kwamen we thuis.

Verfrommeld van de rit gooiden we de spullen in de gang. Floor en ik woonden nog steeds in het huis van haar oom. Dit huurden we. Nog eventjes dan. Het was ondertussen herfst geworden en we zaten tevens in de herfst van onze studie. Nog een paar maanden en we waren afgestudeerd. Als alles goed ging natuurlijk. Ik hoopte dat het einde van onze studie niet zou betekenen dat Floor en ik elkaar nooit meer zouden zien. Maar dat was voor later zorg.

Moe en lamlendig ploften Mike en ik op de doorgezakte bank. Floor kwam even later thuis, vroeg kort hoe ons uitstapje geweest was en vertrok naar boven. Mike zijn gsm rinkelde. Toentertijd waren dat nog van die enorme koelkasten zonder internet met schelle tonen als ringtone die een beer uit zijn winterslaap konden halen. Na een kort gesprek keek Mike me aan. Of het goed was dat hij komende dagen mee op stap ging met zijn maten. Ik had toch college en gunde hem sowieso zijn vertier dus zei hem ja. We zouden wel nog even bellen. Hij had nog een paar uur voor hij zou vertrekken dus we aten nog samen maar uiteindelijk stonden we toch in de gang afscheid te nemen.

“Ik ga je wel missen”, deelde ik hem met puppy-ogen mee.

“Erg missen?” Kaatste hij terug.

Bij wijze van antwoord zakte ik op mijn knieën en knoopte zijn broek open. Zonder dat hij al teveel tegendruk gaf duwde ik hem tegen de muur. Met mijn handen op mijn rug neem ik zijn, al stijve piemel in mijn mond. Ik begin met de gezwollen roze knop die ik tussen mijn lippen houd. Met het puntje van mijn tong kietel ik hem. Een kreun ontsnapt uit zijn keel. Snel voer ik het tempo op. Mijn hoofd gaat van voor naar achter. Met mijn lippen over mijn tanden gevouwen en mijn tong als een gootje onder zijn schacht laat ik hem vlug in en uit mijn mond glijden. Ik zorg dat ik het oogcontact met Mike niet verlies.

Het is een aanpak die hout snijdt want ik ben voor mijn gevoel nog maar net begonnen of ik voel hem al verkrampen en zijn warme vocht in mijn mond lozen. Doordat ik zijn orgasme nog niet verwacht had heb ik even moeite om alles weg te slikken maar zo te zien vindt Mike het niet erg dat een deel van zijn vocht over mijn kin loopt.

Ik sta op en druk Mike een kus op de wang en knoop zijn broek voor hem dicht. Hij had eigenlijk al zijn spullen aan het pakken moeten zijn. Na wat aansporing begint hij alsnog. In een opwelling trek ik ook snel mijn eigen spijkerbroek uit. Mijn string volgt direct. Mijn spijkerbroek heb ik weer aan als Mike zijn spullen gepakt heeft en bij me staat in de gang om afscheid te nemen. Net voordat Mike naar zijn auto wil lopen duw ik het zwarte stukje ondergoed in Mike ’s hand.

“Als aandenken”, fluister ik en kus hem. Mike brengt het broekje naar zijn gezicht, ruikt er vlug aan en grijnst. Dan is hij weg. Het is maar voor een paar dagen maar nu pas voel ik echt hoe verliefd ik ben en hoe erg ik hem ga missen. Floor komt opeens bonkend op haar hoge hakken de trap af.

“Je genoot nogal van een cadeautje geven geloof ik”, zegt mijn beste vriendin onomwonden. Ook al doen Floor Mike en ik af en toe een trio of vrij ik alleen met Floor, ik kleur toch enigszins van gêne. Grijnzend drukt ze kus op mijn lippen.

“Trek wat anders aan, dan gaan we winkelen. Ik adviseer tevens een onderbroek.” Ze giechelt om haar eigen flauwe grapje.

“Vorige keer dat we gingen winkelen heb je me staan vingeren in een paskamer”, kaats ik terug.

“Als je daar op uit bent zou ik een rokje aandoen zonder slipje eronder.” Hoofdschuddend loop ik de trap op. Toch even in dubio of ik echt een rokje zonder onderbroekje eronder aan zal doen. Maar als ik me bedenk dat het herfst is en de temperatuur maar een graad of vier bereikt lijkt me dat niet zo’n heel geslaagd plan. Op mijn slaapkamer gooi ik alle kleren die ik aanheb in een hoek. Alles is rijp voor de was. Peinzend sta ik voor mijn kledingkast. Zo weinig om aan te trekken. Ik pak eerst een paarse hipster met bijpassende bh met bloemenmotief en kies voor een lekkere trui, toch een rokje maar dan met panty eronder. Halfhoge laarsjes en ik ben klaar om te vertrekken. Beneden aangekomen moet ik nog even wachten op Floor. Mevrouw zit alweer aan de wijn. Ik sla nog even een glaasje af. Een uur later zijn we eindelijk in de stad en lopen we winkel na winkel in. Floor koopt van alles, ik wat minder. Opeens slaat mijn beste vriendin linksaf een zijstraat in en duikt een seksshop in. Verbluft volg ik haar. Alsof ze weet dat ik me afvraag wat we daar doen, zegt ze over haar schouder.

“Mijn vibrator is kapot, ik moet een nieuwe hebben.” Okay... denk ik, maar eigenlijk ben ik al in beslag genomen door alles wat ik zie. Dvd kaften met schreeuwerige hoezen en nog ‘pakkender’ titels zoals: Japanese Ass games, Wanna Cum for a Ride en Backdoorfriends trekken aan mijn oog voorbij als ik langs ze loop. Na de films volgt de lingerie afdeling. Als een mens deze kledingstukken al zo kan omschrijven. Flinterdunne touwtjes, aaneengehouden door minuscule postzegeltjes stof zouden mijn lichaam moeten kleden. Toegegeven, het mag sexy en uitdagend zijn. Maar overdrijf het niet. Bij de speeltjes val ik opnieuw in een wereld vol wonderen en verrassingen. Niet omdat ik zoals bij de films en stoeipakjes gechoqueerd ben maar omdat ik echt niet weet waar alles voor zou moeten dienen. Conisch gevormde voorwerpen met een diamant in het handvat? Als piemels nagebootste dildo ’s met leren riempjes aan... om vast te knopen of wat? Vibrators met een zuignap aan... Het houdt maar niet op. Ik voel me starend naar al deze werktuigen, bedoeld om mij te plezieren zo’n muts.

Spiegeltje, spiegeltje wat niet hangt aan deze want. Wat is hier het beste speeltje dat mijn lust verbrandt? Gelukkig weet Floor raad.

“Klaar voor een verrassing?” Vraagt ze als ze opeens naast me opduikt. Haar nieuwe vibrator heeft ze al afgerekend.

“Wat voor een verrassing?” Mijn stem klinkt zelfs in mijn oren schaapachtig.

“Eentje die je keihard laat komen.”

“Floor, mijn beste, je hebt de lat hoog gelegd voor jezelf. Ik wacht buiten op je.”

Tien minuten later komt Floor eindelijk naar buiten. Naast haar tassen met opdruk van bekende merken draagt ze nog enkele van die zwarte tasjes die zo lekker discreet alleen van de seksshop kunnen komen... Floor heeft haast om thuis te komen. Ze heeft me gemist zegt ze. Het is tien minuten lopen maar mejuffrouw zegt zo vaak dat het lang duurt dat het een marathon lijkt. Dan eindelijk zijn we thuis. En voor de tweede keer in twee dagen word ik ruw tegen de muur gedrukt. Ze houdt haar hoofd vlak voor het mijne.

“Ik moet je gewoon hebben nu”, fluistert ze hees.

Haar tong glijdt nat en warm mijn mond in, haar handen woelen door mijn haar, de nagels gaan over mijn hoofdhuid, tintelingen achterlatend. Floor zakt op haar hurken en stroopt mijn rokje op. De panty trekt ze eenvoudig kapot. Mijn onderbroekje is even een probleem maar Floor trekt het eenvoudig opzij. Met het puntje van haar tong gaat ze tussen mijn gladde lipjes door. Het vuur van de lust wat in me smeulde wordt weer aangewakkerd tot een heuse vlam. Ik wil meer dan dit, geen halfslachtige befpoging in de hal maar een knallend orgasme. Ik trek Floor overeind en sleur haar mee de trap op. Niet dat ze tegen spartelt. We kiezen voor haar bed, gewoon omdat dat groter is.

Gezeten op onze knieën beginnen we opnieuw te zoenen. Met mijn ogen half gesloten steek ik mijn tong uit naar Floor. Zij doet hetzelfde naar mij. Als ware ontdekkingsreizigers verkennen onze handen het lichaam voor ons. We hebben al meer dan eens gevreeën maar elke keer opnieuw voelt het lijf van mijn beste vriendin nieuw. Floor duwt me achterover en helpt me dit keer fatsoenlijk uit mijn kleren. Eerst mij, dan zichzelf. Gezeten op handen en knieën, haar billen geweldig geil de lucht in duwt ze haar handen onder mijn billen en trekt mijn poes stevig tegen haar gezicht. Niet wild, niet heftig maar juist traag begint ze me te likken. Ze likt niet eens echt maar maakt liefde met haar mond tussen mijn benen. Ik zucht, ik hijg en ik kronkel onder haar zachte liefkozing. Ik laat me langzaam maar zeker klaarmaken.

Na mijn orgasme ben ik niet direct in staat de gunst terug te verlenen maar ik trek Floor wel op me en we laten opnieuw onze tongen een vurige tango dansen, onderwijl gaan mijn handen over haar stevige rug en zakken af naar de ronde billen. Met mijn vlakke hand geef ik er een lekkere pets op, daarna begin ik ze te kneden.

Na een poosje staat Floor op en rent naar beneden, mij verdwaasd achterlatend. Maar al snel is ze terug met de zwarte tasjes. Uit een ervan pakt ze een blinddoek en doet deze bij me om. Floor draait me op mijn buik en gaat op mijn billen zitten. Sensueel voel ik haar vochtige lipjes op mij rusten. Een heerlijk geurende olie druppelt op mijn rug, gevolgd door de zachte handen van Floor die deze uitsmeren en inwrijven. Zuchtend geniet ik van de zachte aanrakingen. Floor neemt haar tijd en zakt heel erg langzaam naar beneden. Het is jammer dat ze van me af gaat maar de vervanging op mijn billen, haar handen, zijn zeer zeker welkom. Met lange halen smeert en wrijft ze meer en meer olie over mijn benen. Met jaar nagels streelt ze de binnenkant van mijn dijen, af en toe plagerig mijn poesje aanrakend. Floor lijkt het maar niet beu te geraken en blijft me overal masseren. Ik ben totaal ontspannen en als was in haar handen. Dan hoor ik opnieuw plastic kraken.

Iets zachts kietelt nu over mijn rug. Een massageveer. Het gekriebel brengt me in een nieuwe staat van opwinding, een die tot nu toe onbekend was voor me. Ik heb het gevoel dat een orgasme afbreuk zou doen aan deze extase. Floor kietelt me verder, nu tussen mijn benen en over mijn billen. Ik tril gewoon van puur genot. Dan laat Floor me los en komt naakt bovenop me liggen. Haar stevige borsten drukken in mijn rug. Totaal ontspannen word ik weer wakker, Floor ligt nu naast me en glimlacht lief naar me.

“Heb ik lang geslapen?”

“Half uurtje. Net lang genoeg om terwijl ik naar je keek mezelf te vingeren.”

“Als er nog iets is wat ik kan doen voor je.”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen Bente.”

Floor sleurt me mee het bed uit naar de badkamer. Daar liggen de attributen voor de volgende ronde al klaar... Floor zet de douche lekker warm aan en delegeert mij eronder. Met rubberen handboeien maakt ze mij vast aan de stang van de kraan. Onder mijn oksel doorkijkend zie ik hoe zij een zeer apart broekje aangespt. Het zijn de drie leren bandjes met daaraan een flinke dildo die ik eerder gezien heb in de seksshop. Eerlijk gezegd is het vooral een komisch zicht, Floor opeens met zo’n pik aan haar hangend. Maar over de grootte twijfel ik toch een beetje... Ik ben niet eindeloos diep...

Floor komt achter me staan. Ze vraagt niks maar drukt direct de kop van de dildo tegen mijn lippen. Zonder al teveel weerstand glijdt ie langzaam naar binnen. Eerst een klein stukje maar later steeds verder. Het is even naar adem happen tussendoor maar ik krijg hem helemaal naar binnen. Floor begint me meteen hard te nemen. Met lange diepe halen glijdt ze in en uit me. Haar nagels klauwen in mijn heupen, haar gehijg is boven het ruisende water uit een symfonie in mijn oren.

“Ik kom”, hijgt ze en even later voel ik haar inderdaad schokken. Maar dat is het voordeel van seks met een vrouw. Nog tijdens haar eerste orgasme begint ze alweer volop met haar heupen te stoten voor een tweede ronde. Nu houdt ze me nog maar met een hand vast, terwijl ik er liever twee zou hebben aangezien ik elk moment om kan vallen. Mijn benen lijken wel van pudding. Ik voel Floors knokkels tegen mijn billen. Ze is zichzelf aan het vingeren. Dat extra pleziertje gun ik haar dan weer wel.

Ze houdt intussen het tempo goed hoog, iets wat ik wel nodig heb om tijdens het neuken tot een orgasme te komen. Als een vulkaan die tot uitbarsting moet komen voel ik het steeds verder in me opborrelen en ook ik zou een vinger op mijn klit willen, of twee, of drie... Als Floor me op mijn rug nog wat verder voorover duwt raakt de dildo precies mijn g-spot. En nu kom ik wel. Ik squirt Floor helemaal onder in mijn mega orgasme. Het lukt me echt niet meer om overeind te blijven en als een kaartenhuis zak ik in elkaar. Floor glijdt uit me, maakt me snel los en zet me op de grond. Onder het warme water zitten we heerlijk naast elkaar.

“Vond het zo geil dat je me onder spoot. Ik kwam meteen voor de tweede keer.”

Halfslachtig grijns ik naar Floor, blij voor haar maar zelf nog behoorlijk van het padje af. Nu pas zie ik dat de voorbind-penis twee kanten op gaat. Niet alleen ik werd ermee gevuld maar Floor zelf ook. We zitten nog een kwartiertje onder de douche met zijn tweeën.

“Zeg Bente, ik heb nog meer speelgoed gekocht. Maar zullen we eerst een wijntje doen?”

Was getekend,

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post301

MODERN LOVE STORY

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers di, februari 05, 2019 16:33

MODERN LOVE STORY

Dit verhaal speelt zich los van alle andere af. Het is, laten we zeggen, ‘anders’.

Lang warm en plakkerig. Anders kan ik de dagen niet omschrijven in het restaurant waar ik in de keuken sta te zweten. De hitte, het zweten, de dampen. Allen zijn ze van het verkeerde soort. De sleur vreet aan mij, voedt zich met iedere toerist die dezelfde domme vraag stelt. ‘s Avonds na het werk, om de miserie van me af te zetten drink ik samen met de collega ‘s bier uit blik. De een na de andere sigaret wordt haastig weg gepaft alvorens de een na de ander zich excuseert en vertrekt. Hetzij naar het café hetzij naar huis. En te midden van al deze chaos waarin ik mij op een paradoxale manier toch meer dan thuis voel loop jij.

Aan de andere kant van het doorgeefluik kwijt jij je, weliswaar in een ander deel van de arena dag in dag uit net zo hard van je taak.

Zouden mensen het door hebben dat ik naar je loer. Heb jij het door dat ik naar je loer?

Zou je weten dat mijn ogen je, zodra je omdraait fixeren op je mooie ronde billen? In de kakofonie van geluiden, roepende mensen en rinkelend servies is er in mijn hoofd één klein plekje van stilte. Daar speelt zich de fantasie af over jou. En over jou en mij.

Wat heb je aan onder die strakke spijkerbroek. Ben je meer een vrouwtje wat houdt van lekker zittende corrigerende Hema slips of toch meer van de wat decadentere lingerie. Zijn je borsten echt? Dat is niet alleen bij mij reden tot debat trouwens.

Wat vind je fijn? Ben je een meisje dat verwend wil worden? Eindeloze massages, handen die over je lichaam glijden terwijl je met je ogen dicht de geuren van een kaars je neus laat binnen dringen... Of toch liever wat steviger? Je lijkt me ook niet echt een meisje dat graag een man in haar mond heeft, of zou je ex meer geluk gehad hebben.

Ook zo’n jammerlijk verhaal voor je. Zo’n mooie hardwerkende meid en dan zo’n eikel van een vent treffen. Goed dat je hem buiten gedonderd hebt. Maar genoeg over die kerel.

Ik stuur je opnieuw bij me weg, met drie grote borden naar een tafel helemaal aan de andere kant van de zaak. Shit, zal wel even duren voor je terug bent.

Zoals altijd zeg je.

“Tot zo schat”. Doe je bij andere mannen... en vrouwen ook. Vrouwen... daar lijk je me wel een typje voor, of winnen mijn wensen het hier van de reële gedachten. Bij de les blijven nu! Ze is nog niet de mijne, laat staan dat ik haar beste vriendinnetje erbij kan foefelen. Ik kijk uit naar je terugkomst. Je gezicht wordt, zoals zo vaak de laatste weken in de loop van de avond steeds nietszeggender. Je bent op, toe aan vakantie, toe aan iets anders dan werken en ‘s avonds bij paps en mams thuiskomen omdat je het niet kunt veroorloven op jezelf te gaan wonen. Toe aan vent! Toe aan mij!

Ten langen leste is de avond ten einde. Voor de meeste collega’s dan. Ik zal als laatste overblijven, de kas opmaken als de laatste gasten vertrokken zijn en de deur op slot draaien. Mijn hart maakt een klein sprongetje als ik hoor dat jij degene bent die bij mij blijft.

-I am feeling lucky tonight!-

Een na een gaat iedereen weg. En ik heb inderdaad geluk. Al snel is de tent leeg en het werk bijna gedaan. Met zijn twee drinken we nog wat. We praten over koetjes en kalfjes al probeer ik wel om het gesprek een bepaalde richting in te duwen. Dat je niet hapt frustreert me, zeker omdat ik niet weet of je ‘hard to get’ speelt of me echt afhoudt. Na een tweede glaasje wijn ga ik naar kantoor om de kas te tellen. Zonder schoenen aan sluip ook jij minuutjes later hetzelfde kantoor binnen.

“Jij hebt hier eigenlijk niets te zoeken”, mijn stem verraadt al dat ik haar niet weg ga sturen. Ze vleit haar mooie ronden billen op het bureau.

“Er gaan vanavond wel meer mensen naar plekken waar ze niks te zoeken hebben”, zegt ze terwijl ze mijn hand vastpakt en op haar linkerborst drukt.

Stevig. Echt? Dikke cup? Bijten of sabbelen? Mijn gedachten buitelen over elkaar heen terwijl in mijn vuile koksbroek het begin van een erectie begint te ontstaan. Je zucht staat op en laat me alleen. Als bezeten werk ik mijn laatste klus af in de hoop je te kunnen treffen bij het omkleden.

Maar ik ben te laat... Als ik de omkleedzaal binnenloop heb je je werkpak al verruild voor een lekker luchtig zomerjurkje. Niet dat dat nou zo’n slecht zicht is. Om bij mijn eigen kleding te komen moet ik vlak langs je heen. Even raken onze lijven elkaar aan. Het knettert tussen ons maar vooralsnog zijn wel allebei onzeker een stap te zetten die ons verder kan voeren in ons toneelstuk voor twee. Je loopt naar de spiegel. Zonder gene kijk ik je na, zie hoe je met je billen draait als je loopt. Laat me betoveren als je je rondingen nog verder achteruit steekt om je lippen en ogen bij te werken.

Dan zijn we beiden klaar en pakken we onze spullen. Opnieuw staan we dicht bij elkaar maar dit moment staan we allebei als bevroren. Ik kijk van je ogen naar je lippen en weer terug in je ogen. En daar zie ik een twinkeling van bevestiging. Vanavond gaat het gebeuren, vanavond gaat het zo zijn.

Ik pak je hoofd, met het mooie gezicht in mijn handen en kus je langzaam en voorzichtig. Het duurt een hartslag, een verdomd lange hartslag voor je mijn kus beantwoordt maar als je dat eindelijk doet ben ik de koning te rijk. Het kan een minuut geweest dat we zo stonden, het kon ook een uur zijn. Mijn handen hangen slap langs mijn lichaam, bang als ik ben om haar vast te pakken.

Op mijn linkerschouder zit een engeltje wat zegt; ‘voorzichtig aan, het is een dame’ Terwijl op mijn rechterschouder een duiveltje roept; ‘doorpakken lullo! Straks loopt ze weg!’

Het duiveltje wint, zij het gedeeltelijk dan toch. Alsof ik bang ben om haar te breken betasten mijn handen uiterst voorzichtig de verboden vrucht die voor me staat. De ranke hals, de fijn gevormde schouders, plakkerig van een dag lang en hard werken, teder en traag onderzoeken mijn handen de gladde huid, olijfbruin gekleurd door de zomerzon. Het kussen wordt intenser en nodigt me uit om door te gaan. Over je rug zak ik naar beneden om boven je billen te aarzelen. Dat je je dichter tegen me aan vleit zie ik maar als een uitnodiging om mijn handen onder je jurkje te laten glijden. Met beide handen pak ik je blote billen.

Eigenlijk was ik bang een grote slip aan te treffen met excuus: dat zit zo lekker. Pluspuntje dat je me voor deze afknapper behoed hebt. Nu ik eenmaal onder je jurkje zit ben ook jij niet meer te houden.

Je trekt - godzijdank - mijn broek open - Jezus wat zat die klem zeg - en duwt me op mijn schouders naar beneden. Ik begrijp de hint maar hurk niet. Ik til je aan je billen op en zet je op tafel. Met één haal trek ik je string vanonder je jurkje. Wat een toeval, het patroon op de voorkant herken ik. Als ze het had kunnen waarderen had mijn vrouw dezelfde van me gekregen. Apart dat ik op deze manier toch nog mijn zin krijg...

Voorzichtig begin ik je aan je gladde lipjes te likken. Ik voel je direct reageren. Een stroompje vocht komt van tussen je roze lipjes, de smaak ervan vult mijn mond en wakkert nog diepere lustgevoelens aan. Mijn tong draait rondjes tussen je lipjes en werkt zich op die manier naar boven. Boven je klitje siert een klein smal streepje dons je onderbuik. Mijn neus woelt erdoor terwijl mijn tong als een vlieger in de storm over je klitje gaat. Twee vingers glijden ook al snel moeiteloos in je. Je zucht klinkt als een symfonie in mijn oren en spoort me aan je nog wilder te verwennen. Je kreunen wordt intenser en ik voel je lange nagels in mijn hoofdhuid prikken. Mijn vrije hand zoekt zich een weg naar boven en vindt de jouwe. Je knijpt mijn vingers bijna fijn als je komt, daar op tafel in de omkleedruimte.

Als je uitgeschokt bent trek ik, na een laatste kusje er nog op gedrukt te hebben mijn hoofd van tussen je benen en kijk je grijnzend aan. Lachend kijk je vanonder je losgeschoten pony terug. Ik trek je overeind en help je uit je jurkje en de bh die zo te zien een setje is met je string. Niet gek die Marlies Dekkers...

Nu is het voor jou om het voortouw te nemen. Je drukt me in de stoel en voor ik het weet zit je bij me op schoot. Tussen ons in staat mijn penis hard kloppend overeind.

Je kijkt me vragend aan. Ik weet wat je van me vraagt. Ik knik ja, ik heb je nu toch al verwend met mijn tong, ik zal me niet minder schuldig gaan voelen over mijn bedrog als we ‘all the way’ gaan.

Me diep in de ogen kijkend en een kus op de mond drukkend sta je op, om je daarna weer langzaam te laten zakken. Met mij in jou dit keer. Wat we doen is zo fout, maar waarom voelt het dan toch zo goed. Wij zijn vanavond, de moderne Romeo en Julia.

Eerst zacht maar later sneller wip je op en neer op mijn schoot. Je mond opengetrokken in een eindeloze zucht die iedere keer als je helemaal gedaald bent nog wat aan kracht toeneemt. Mijn handen verkennen intussen elke cm van je lichaam, ondersteunen soms je billen om het tempo te helpen vasthouden, liefkozen samen met mijn mond je b-cup die perfect bij je ranke lijf passen. Op hun beurt krauwen jouw handen door mijn haar.

Je wordt wilder hoe langer je me berijdt. Na een tijdje begin je in mijn nek te bijten.

Ik hoop maar niet te hard want dat krijg ik thuis niet verklaard.

“Kom in me”, hijg je in mijn oor.

Nou dat is geen probleem. Slechts seconden later voel ik mijn lichaam verkrampen en leeg ik mijn orgasme in je. Volledig uitgeput blijf ik zitten met jou op schoot. Aan het drukken in mijn buik merk ik dat je jezelf een tweede orgasme gunt. Met mij, nog half slap in je, kom je inderdaad al snel tot een tweede hoogtepunt.

Op mijn schoot kom je op adem. We kussen nog wat maar dan sta je op en gaat naakt je spullen bij elkaar zoeken. Je staat nogal wankel op je beentjes dus je staat me toe je te helpen. Langzamer dan nodig trek ik je string over je heupen en zorg dat alles goed op zijn plek zit. Als ik je bh vastmaak voel ik alweer een kleine verharding in mijn broek. Die zakt niet bepaald als ik je jurkje over je hoofd trek.

“Heb je het overdekt terras afgesloten?” Vraag jij.

Ik ben vrij zeker dat dat zo is maar samen gaan we toch even snel kijken. Ik negeer de appjes van thuis met de vraag of ik al klaar ben. Op het terras aangekomen duw je me direct op tafel en begin je mijn broek los te knopen.

Nog voor ik deze goed en wel uit heb kunnen werken ben je al lekker je magie aan het laten werken daar beneden. Je neemt me niet in je mond maar likt mijn eikel en kust me over de gehele lengte. Af en toe bijt je me zachtjes. Ik steun op een hand en kietel met de andere in je nek. Je trekt je jurkje wat omhoog zodat ik een goed zicht heb op je mooie billen. Jammer dat ik daar niet bij kan want je verdient er toch zo’n lekkere tik op... Met mijn kopje tussen je boventanden en je tong kijk je naar me op. Shit meid, jij weet wat ik lekker vind.

Je staat op en draait je om waarbij je je string van je heupen aftrekt en op je knieën laat hangen. Met de lichtjes van de stad voor je, buk je verder voorover en laat jezelf met je benen tegen elkaar over mijn harde paal glijden. Op deze manier voel ik je nog strakker rond me dan toen je daarnet op me zat. Met mijn handen op je heupen help ik je op en neer gaan op het ritme van je gehijg. O shit, mijn Julia voor vanavond, laat dit moment nooit voorbij gaan voor jouw Romeo. Je krijgt nu ook van mij de tik op je billen die je daarnet al zo verdiende. Maar helaas, alle mooie dingen zijn al te snel voorbij en voor ik het weet is mijn tweede keer komen een feit.

‘But I’ll be damned’ als ik jou een tweede keer onverzorgd achterlaat. Ik trek je lichaam recht en ga met twee handen aan het werk. Met mijn linker houd ik je lipjes open. De rechter vingert je opgezwollen klitje net zolang tot ik je voel samentrekken en je verslapt. We kleden ons terug aan lopen naar onze fietsen.

“Wanneer sluiten we weer samen af?” Vraag ik.

Een traan verlaat je oog.

“Niet, dit was mijn laatste dag. Ik kan niet meer bij je zijn. Dan zou dit niet eenmalig zijn. We zouden eraan kapot gaan allebei dus het lijkt me het beste dat ik ga”.

Het nieuws slaat in als een enorme bom.

Ik weet dat ze gelijk heeft. Ik ga ook niet weg bij mijn vrouw voor haar. En op deze manier met elkaar omgaan is totaal verkeerd.

“We zijn echt een moderne Romeo en Julia,” stamel ik.

Je knikt, kust me nog eenmaal en fietst de donkere nacht in.

Onderweg naar huis krijg ik weer een appje.

Van mijn vrouw.

-Liefje, ben je zo thuis. Ik heb dat ene setje aan wat je zo mooi vindt. Kus-

Nu is het mijn beurt tranen te plengen.

Toch van schuldgevoel.

Was getekend,

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post284

TUSSEN SINT EN KERST II

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers di, januari 29, 2019 15:27

TUSSEN SINT EN KERST II

Floor, Bente en Mike.

Ruw word ik tegen de muur gedrukt. Naast mij slaat met een klap de deur van de hotelkamer dicht.

Zonder zijn blik van de mijne af te wenden rukt Mike met twee handen een enorme scheur in het kleine zwarte jurkje wat ik aanheb. Daarna moet de design string eraan geloven. Het broekje, zelfs van voren maar twee centimeter breed wordt ook finaal kapot getrokken, slechts wat flarden blijven rond mijn heupen hangen. Ruw word ik omgedraaid. Mijn gezicht en borsten bijna geplet tegen het koele hout van de muur.

“Ik wil je. En ik wil je hard.” Fluistert Mike in mijn oor.

“Stel me dan niet teleur.” Ik herken mijn stem bijna niet als de mijne, zo hees.

Direct voel ik achterlangs Mike in me glijden. Hoe hij het voor elkaar gekregen heeft zijn broek open te doen is mij een raadsel. Door onze positie kan hij maar voor de helft in me. Het is me niet genoeg, ik ben hongerig naar meer. Gulzig naar harder. Verlangend naar ruiger.

Als ik Mike meedeel dat ik hem dieper in me wil draait hij me om en tilt me op. Tegen de muur gedrukt met mijn rug sla ik mijn lange gladde benen om hem heen en laat hem opnieuw bij me binnen. Dit keer kan hij wel zijn hele geslacht in me laten glijden. Bij iedere stoot voel ik hem dan ook tegen mijn baarmoedermond stoten met zijn eikel.

Normaal ben ik niet zo van het lawaai maken maar nu laat de geluiden die in mijn keel opborrelen de vrije loop. Bij iedere stoot klinkt een “ah” door de hotelkamer. Of er mensen in de aangrenzende kamers zitten weet ik niet, en als dat zo is dan interesseert dat me niet. Als iemand er last van heeft dan komt hij... of zij maar meedoen denk ik bij mezelf. Mike voert het tempo ondertussen op samen met mijn gekreun.

“Nog niet komen, ik wil niet dat je komt”, hijg ik ongerust.

“Wees gerust”, Mike ‘s stem klinkt al even vol van lust als ik mezelf uit hoor stoten.

Ik gil zelfs als Mike me opeens van de muur afschraapt en ruw op het bed neergooit. Haastig trekt hij nog een stukje string opzij en houdt daarna mijn benen omhoog. Omwille van het beddengoed probeer ik mijn pumps uit te schoppen maar Mike belet het me.

“Veel te geil gezicht,” is zijn korte uitleg.

En dan eindelijk, zakt hij door de knieën. Mijn bovenbenen nog steeds stevig vast houdend. Zonder omweg richt zijn tong zich op mijn klitje. Even wild en even nat als een voorjaarsstorm flitst zijn geoefende tong over mijn gevoeligste orgaantje. Hoeveel vrouwen zouden al van deze tong genoten hebben vraag ik me opeens, maar zonder jaloezie af. Ik laat de gedachten varen en stel me volledig open voor het ballet van de tong dat zich tussen mijn benen afspeelt. Met mijn ene hand woel ik door Mike ’s haar terwijl de andere een weg zoekt naar mijn borsten en deze zachtjes begint te kneden.

Behalve zijn tong beweegt Mike nu ook zijn hoofd op en neer. En dit is de druppel voor mij. Ik probeer hem niet te laten merken dat ik klaarkom maar ik voel het vocht gewoon van tussen mijn lipjes vloeien.

Mike heeft het door. Want hij stopt. Een nieuwe kreun, maar deze keer van teleurstelling ontsnapt aan mijn mond. Mike staat op, grijnst naar me en komt naast me liggen. Ik druk hem een kus op de lippen. Zijn zaad van ons avontuur in het trappenhuis plakt nog in mijn gezicht maar ik proef mijn eigen vocht op zijn lippen. Het voelt als een zeer innig samenzijn. Mike trekt nu pas zijn broek helemaal uit. Hij denkt natuurlijk dat ik hem ga pijpen of dat hij me verder kan nemen. Maar helaas voor meneer. Ik ben nog niet klaar met hem.

Voor hij het weet zit ik bovenop zijn gezicht en trek zijn mond tegen mijn lipjes. Gelukkig voor hem snapt hij de hint en begint hij meteen opnieuw te likken. Als ik naar beneden kijk, kijk ik hem recht in de ogen. Het oogcontact laait het vuur der passie nog verder in me aan. Als ik dan ook nog twee vingers in me voel schuiven laait dit vuur nog verder op naar een waar inferno. Al rijdend op zijn gezicht laat ik me likken en vingeren terwijl ik halfslachtig de flarden kleding die nog rond mijn lijf hangen opzij probeer te houden zodat het Mike niet in de weg zit. Mijn heupen gaan steeds sneller op en neer terwijl Mike zijn tong langzamer gaat. Arme drommel, hij wordt moe. Maar hij heeft ook geluk. Ik voel de warmte die leidt tot een nieuwe climax alweer in me opborrelen. In een gestaag ritme rijd ik ernaar toe tot het me overweldigd alsof ik in een net te warm bubbelbad stap. Puffend en hijgend val ik van Mike zijn gezicht af.

Maar dit keer krijg ik geen tijd om op adem te komen. Voor ik het weet ligt Mike bovenop me. Ik trek mijn benen op om hem makkelijker binnen te laten en laat me stevig door hem nemen. Mijn handen krauwen over zijn rug en knijpen in zijn billen.

“Harder”, fluister ik wanneer ik hem een flinke pets op zijn gespierde billen geef.

“Die krijg je terug.” Had ik die niet sowieso gehad, denk ik.

Mike gaat op zijn knieën voor me zitten en neemt me steunend op zijn handen nog een tikkeltje harder. Ik voel zijn onderlijf tegen mijn bekken slaan iedere keer op het moment als hij helemaal in me is. Mike pakt mijn hand en legt deze tussen mijn benen. Ik begrijp de hint. Het oog eet mee en Mike ziet graag dat ik met mezelf speel. Met twee vingers verwen ik mijn pareltje. Mike gaat nog even verder en draait me dan plotsklaps op en zet me op handen en knieën. Zijn stevige handen trekken de laatste resten kleding aan flarden en ik ben nu op mijn pumps na, naakt.

Ik zit op handen en knieën en voel Mike voor de volle lengte in en uit me gaan met harde halen terwijl zijn handen mijn billen stevig vasthouden. Zijn beide duimen beroeren mijn andere gaatje. Ik krijg het niet meer voor elkaar om mijn hoofd overeind te houden, of om zelfs maar te steunen op mijn handen. Verzwakt door alle geweld zakt mijn gezicht in mijn kussen. Tranen lopen uit mijn ogen. Niet van verdriet maar louter en alleen omdat ik zo’n heftige beurt krijg. Ik voel nog wel hoe Mike me op mijn zij draait en lepeltje lepeltje komt liggen.

Zijn dikke eikel drukt tegen mijn kontgaatje. Ik weet niet zeker of ik dat wel wil. Mike bespeurt mijn aarzeling en houdt in. Met ons beste vriendin Floor doet hij dit wel en ik weet dat hij het fijn vindt. Maar ik ben bang dat het pijn doet. Maar ik ben ook nieuwsgierig. De nieuwsgierigheid wint het en ik knik ja. Behoedzaam zet Mike druk achter me en ik voel zijn kopje mijn lijf betreden. Dat is toch wat anders dan een vinger, is het eerste wat ik denk. Het is pijnlijk maar toch ook fijn als Mike dieper in me gaat. Ik ben wel blij dat hij zijn hand tegen mijn billen drukt zodat hij er niet in de volle lengte in kan. Eerst zacht maar al snel steviger begint Mike me anaal te ontmaagden. En dat gaat toch wat lastiger dan mijn vaginale ontmaagding. Maar het genot is meer waard dan het pijnlijke randje wat eraan zit en na enkele halen lig ik alleen nog maar te genieten. Zijn pik is nat genoeg van mijn eigen vocht en glijd makkelijk in en uit me.

In mijn oor hoor ik achter me zijn ademhaling versnellen en enkele tellen later voel ik Mike uit me gaan en kliedert hij zijn warme lading tussen mijn benen. Mijn poesje en billen zitten helemaal onder. Ik draai op mijn rug en leg mijn benen uit elkaar. Ik ben gewoon te beurs om ze bij elkaar te houden. Maar God weet dat dit het waard is geweest. Mike kust mijn wang en grijnst.

“Wat?”

“Je mascara is helemaal uitgelopen.”

Het zal me worst wezen hoe mijn make-up erbij zit. Ik hoop dat ik morgen alweer kan lopen. Mike trekt zich tegen me aan en houdt me stevig vast voor een half uurtje. Daarna staat hij op en komt terug met een nat washandje. Wat een gentlemen denk ik bij mezelf als hij me schoon kuist.

Daarna dekt hij me toe en samen vallen we in een diepe slaap.

Was getekend

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post279

Tussen Sint en Kerst

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers vr, december 28, 2018 14:28

Tussen Sint en Kerst

Bijna een jaar na het eerste verhaal over Floor en Bente, hier nog eentje, tevens de laatste die zich afspeelde vóór het kerstverhaal. De rest komt erna.

Hard nat en warm voelt zijn penis aan in mijn hand. Gretig knijp ik erin wat me een rauwe kreun ontlokt van mijn vriend Mike. Ik knijp nog een paar keer en stop zijn lans der wellust weer terug in de natte poes waar hij zojuist uitgefloept is. Mike verhoogt, liggend op zijn zij het tempo. Lichamen schuren over lakens. Vingers zoeken hongerig naar harde tepels om in te knijpen. Een nieuwe kreun van Mike, gevolgd door een hogere. Zijn stevige hand zakt af en danst met de ranke slanke vrouwenvingers die haar eigen pareltje aan het masseren zijn.

“O, shit ja”, roept Mike in het gedempte licht. Zijn lichaam schokt als hij klaarkomt en zijn lading achterlaat in de natte warme omhelzing van het vrouwenlijf waarin hij zich bevindt. Mike blijft de clit onder zijn vingers beroeren, net zolang tot het vrouwenlichaam wat hij vastheeft ook begint te schokken in de greep van een orgasme wat misschien wel een minuut duurt. Pas dan laat Mike zijn pik tussen de gezwollen schaamlipjes uit glijden.

Glimlachend kijk ik met mijn gezicht naar het hunne hoe mijn beste vriendin Floor en mijn vriend Mike bijkomen van hun orgasme. Het geilt me enorm op om te zien hoe zij met mijn vriend vrijt. Mike ’s idee om haar lepeltje-lepeltje te nemen terwijl ik face to face met hun lag viel dan ook direct in goede aarde. Het had van mij nog veel langer mogen duren. Maar helaas. Wat niet jammer is, is wat ik ervoor terugkrijg…

Als Mike en Floor uitgepuft zijn word ik op mijn rug gelegd, mijn polsen aan elkaar geklonken met bondagetape, net als mijn enkels en bovenbenen. Ik zit niet aan het bed vast, zo kunnen ze me beter alle hoeken van de kamer laten zien grapt Floor. Beiden naakt en Mike nog half-slap beginnen ze me in te smeren met zoet ruikende massage olie. Met mijn ogen dicht laat ik het allemaal gebeuren en voel hoe twee paar handen over mijn hele lichaam glijden. Met lange halen streelt Floor over mijn buik terwijl Mike zich met mijn benen bezighoudt. Al snel is mijn gehele lijf compleet ingevet met de olie. Floor steekt aan weerszijden van het bed twee kaarsen aan die bijdragen aan een intenser en nog lustopwekkender aroma in de kamer. Voor zover dat nog nodig was.

Als op afspraak gaan opeens beide paar handen sneller over mijn lijf. Wel worden mijn tepels en poesje totaal genegeerd, iets wat me steeds gekker maakt van verlangen. Net als ik mijn mond open wil doen om te protesteren voel ik één enkele vinger tussen mijn lipjes doorglijden die blijft rusten op mijn genotsknopje. De zachte duwtjes maken me eigenlijk alleen maar gekker en geiler. Als er wat harder geduwd word ontsnapt een harde zucht aan mijn mond. Direct worden er lippen, die ik herken als die van Floor op de mijne gedrukt.

“Stil zijn”, zegt Mike. Of moeten we je knevelen? Al zoenend met Floor, mijn ogen nog steeds gesloten haal ik mijn schouders op. Ze doen maar wat ze willen met me.

Als Floor haar mond terugtrekt rolt Mike me op mijn buik. Mijn hoofd ligt tussen mijn armen en ik kan nu niet meer zien wat er gebeurd. Wel voel ik opnieuw twee paar handen op mijn rug. Wilder dit keer. Pets! Mike ’s vlakke hand land op mijn billen. Pets! Opnieuw een klap. De aanraking voelt branderig maar o zo lekker terwijl Floor mijn schouders en zijkanten van mijn borsten masseert. Opnieuw de harde hand van Mike. Gecombineerd met de zachte aanrakingen van Floor maakt dat het vocht zowat van tussen mijn lipjes gutst. Ik houd het nu echt niet meer, er moet iets met me gebeuren tussen mijn benen anders ga ik gillen.

Net op dat moment pakt Mike me aan mijn heupen en dringt zich met één lange haal helemaal in me. Ik hap naar adem als ik zijn knop tegen mijn baarmoedermond aan voel ploffen. Meteen begint hij me, staand achter het bed en mij, me hard te nemen met lange diepe halen. Bij iedere stoot wordt er als het ware een hap lucht mijn mond uitgeperst. Doordat mijn benen aan elkaar gebonden zijn wordt mijn spleetje als het ware dichtgedrukt wat de intensiteit alleen maar verhoogd. Soezig onder dit neukgeweld gaan mijn ogen half open en ik zie Floor naast me zitten op het grote bed. Met een kleine roze vibrator verwent ze haar clitje terwijl ze breeduit naar me grijnst. Mijn beste vriendin doet haar lange slanke benen – waar ik nogal jaloers op ben - verder uit elkaar zodat ik goed kan zien hoe het speeltje bij haar naar binnen glijdt.

Voor ik weet wat er gaande is heeft Mike me al op mijn rug gedraaid en mijn benen in de lucht gestoken. Met beide benen strak tegen elkaar aan, schuin omhoog komt hij op me liggen, mij opnieuw vullend. Zijn gewicht op mijn benen is zwaar en zelfs wat pijnlijk. Maar net zoals bij een flinke klap op de billen kan pijn nou eenmaal ook fijn zijn.

Naast me komt Floor alweer klaar, nog nahijgend neemt ze mij in haar armen en geniet van het schouwspel van een hard neukend stel bij haar in bed. Ook mijn orgasme is nu niet ver meer, iets wat Mike aan me merkt. Wat kent hij zijn meisje toch goed. Om mij sneller klaar te krijgen vertraagt hij enigszins zijn tempo en concentreert zich vooral op lange halen, iets wat ik bijzonder lekker vind. Als extra cadeautje krijg ik nog een vinger tussen mijn billen door mijn kontje in. En om het feest helemaal compleet te maken begint Floor ook nog eens mijn clitje te vingeren. Hierdoor is het hek van de dam. Ik laat mijn orgasme met alle geluiden, loslatingen van vocht en wilde lichaamsgebaren de vrije loop.

Als in een roes overweldigd het klaarkomen me, het is alsof ik totaal geen baas meer ben over mijn eigen lichaam. Volgens mij heb ik zelfs wat gespoten. Het lijkt alsof ik naar een film kijk als ik zie hoe Mike zijn glimmende harde penis intussen in zijn hand heeft genomen en nog enkele halen zelf trekt voor hij zijn lauwe zaad over mijn borsten en in mijn gezicht laat vloeien. Floor kust enkele van de zaadplekjes weer schoon terwijl Mike me losmaakt. Met zijn drieën kroelen we nog wat, maar ik krijg het, nog steeds overweldigd niet helemaal mee.

Het was een fijne ochtend.

Pas half de middag word ik, als eerste van de drie wakker. Slaapkoppen… ik sneak uit bed en ga naar de badkamer. Mocht iemand me willen volgen dan kan dat. Helaas… de andere twee slapen nog. Ik zet de douche aan en wacht tot het water warm is. Dan stap ik eronder en begin mijn lijf eens goed in te soppen. Bij mijn borsten nek en gezicht denk ik terug aan Mike ’s flinke lozing en moet onwillekeurig glimlachen. Alsof hij ruikt dat ik aan hem denk stapt hij de badkamer binnen.

“Daar ben je”, zijn stem nog wat dik van de slaap.

Er terecht van uitgaande dat hij geen uitnodiging nodig heeft stapt hij bij mij onder de douche. Ik nestel mezelf in zijn omhelzing en laat mijn hoofd steunen tegen zijn gespierde borstkas. Zwijgend staan we samen onder het warme water. Tevreden en samen.

“Ik heb je koffer al gepakt”, zegt hij opeens.

“Hoezo”, vraag ik, verschrikt opkijkend.

“Weekendje weg.” Ik haal mijn schouders op en zal het wel zien verder.

Een uur later zitten we al in de auto voor een rit die nog eens een uur duurt. We komen aan bij een klein hotel wat uitkijkt over een meer. De kouder wordende najaar lucht zit vol van de geur van oude bladeren. Ik vind het heerlijk. Mike checkt ons in waarna we naar onze kamer gaan. Mike wordt opeens wat onzeker lijkt het. Nieuwsgierig vraag ik me af wat er met hem is maar ik durf het toch niet zo goed. Dan komt de aap uit de mouw. Vanuit mijn koffer pakt hij een strak leren jurkje en een van de kleinste strings die ik ooit gezien heb. Zelfs aan de voorkant kan het niet breder dan 3 cm zijn. Als laatste komen er hold up kousen met een motief van kleine doodshoofdjes tevoorschijn. Al met al vrij uitdagend en nogal buiten mijn comfort zone. Daarom was mijnheer natuurlijk zo zenuwachtig.

“Jij wilt dat ik dit aandoe?” Ik hoor zelf hoe verbaasd mijn stem klinkt.

“uhm, nou ja, misschien.”

Zijn ongemakkelijke houding is ontwapenend. Ik heb me al eerder uit mijn schulp laten trekken door hem en dat voelde als een bevrijding. Waarom zou ik dit dan niet proberen.

“Ga maar vast naar beneden”, zeg ik terwijl ik de kleren bijeen raap en mezelf opsluit op de badkamer. Toch twijfelend sta ik met de kledingstukken in mijn handen. Het is nogal te koop lopen met je lijf, niet echt mijn ding. Maar Mike is zo’n geweldige kerel. Als hij dit fijn vind, denk ik bij mezelf en de knoop doorhakkend. Als eerste trek ik de string aan, deze voel ik echt totaal niet, maar ja wat wil je met nog geen vierkante decimeter stof. Dan de kousen, deze zijn nieuw en kriebelen wat maar dat zal in de loop van de avond wel over gaan. Het jurkje past me, al zit het wat krap. Het laat mijn billen en de b-cup wat ik heb mooi uitkomen, iets té mooi uitkomen. Ik trek mijn hakken aan en ga naar beneden. Als Mike me ziet valt zijn mond open van verbazing. Niet alleen de zijne trouwens. Ik schuif mee aan tafel, me bewust van de blikken die andere mannen op me werpen. Ik moet zeggen dat het me opwinden eigenlijk. Zeker na een paar glaasjes wijn geniet ik er zelfs van.

We eten uitgebreid, wat voor Mike niet gemakkelijk moet zijn, aangezien hij, zo verteld hij me, heel de tijd een stijve heeft in zijn strakke broek. Na het dessert lopen we naar de lift. Die ligt wat uit het zicht en de meeste gasten zijn al weg. In combinatie met de wijn maakt dit me stout en ik til vanachter mijn rokje op. Mijn billen showend aan Mike. Hij gromt en ik hoor de geilheid er vanaf druipen. In de lift wil hij me vastpakken maar ik duw hem grijnzend weg. Nu til ik de voorkant van mijn rokje op en steek mijn hand achter de voorkant van mijn onderbroekje. Met snelle bewegingen draai ik rondjes over mijn clitoris. Ik voel mezelf meteen kletsnat worden. Met een rood hoofd van zin kijkt Mike toe hoe ik, net voor de deuren opengaan mijn vingers aflik en mijn rokje terughang. Tot onze verbazing staan we nog beneden en niet op de derde verdieping waar onze kamer is.

Een medewerker van het hotel meldt ons dat de lift kapt is en of we met de trap willen. Ik zie en voel zijn ogen gewoon over mijn lichaam glijden terwijl hij tegen me praat. Zodra de deur van het trappenhuis gesloten is draai ik me om naar Mike.

“Zat er geen bh’tje bij?” Om te laten zien dat ik inderdaad geen bh draag til ik het rokje zover op dat mijn tieten te zien zijn. Mike hapt naar adem en wil me opnieuw vastpakken. Een beetje wankel maar toch vrij snel huppel ik de trap op, ervoor zorgend dat Mike onder mijn rokje kan kijken. Met zijn harde in zijn broek is het lastig lopen maar hij volgt me aardig. Bij de tweede verdieping stop ik, helemaal losgeslagen door de wijn en geilheid. Ik zak op mijn hurken en begin aan zijn broek te friemelen.

“Bente wat doe je? Sist Mike.

“Jij wilde een dineren met een porno actrice, nou zal ik me zo gedragen ook”, giechel ik.

Ik werk zijn pik uit zijn broek en in mijn mond. Gretig begin ik hem af te zuigen terwijl mijn hoofd op en neer gaat. Ik weet dat ik niet te snel moet gaan anders is hij er zo. Maar aan de andere kant. Je wilt in een trappenhuis ook geen show van een uur houden… Ik kijk op, recht in Mike ’s glazige ogen terwijl ik alleen het kopje nog in mijn mond heb en hem met een hand aftrek. Ik sta op en draai me om, mijn jurkje opstropend en string opzij trekkend. Ik ben nog niet helemaal nat dus Mike heeft wat moeite om binnen te komen maar al snel lost dat probleem zich vanzelf op en voel ik me helemaal door hem gevuld. Met zijn linker duim masseert hij mijn sterretje, de rechterhand geeft me zo nu en dan een lekkere pets op mijn billen.

Mike houd het nog verrassend lang vol maar na een paar minuten merk ik toch dat hij gaat komen. Snel en handig haal ik hem uit me en ga opnieuw op mijn hurken voor hem zitten met de bedoeling hem klaar te pijpen. Maar meneer heeft andere plannen.

“Je gedragen als een porno actrice he”, zegt hij vals grijnzend.

Met twee handen pakt hij mijn hoofd vast en begint me in mijn mond te neuken. Ik kokhals half om half en kwijl zelfs wat terwijl Mike zich uitleeft. Mijn string zit niet goed, al mijn vrouwelijke handelswaar hangt uit mijn jurkje en ik zit nota bene in een openbaar trappenhuis waar we ieder moment betrapt kunnen worden. En o wat vind ik dít geil!

Vanuit het niks laat Mike me los en dit keer moet hij niet eens maar aan zijn kroonjuweel trekken om te komen. Dikke klodders sperma worden in mijn gezicht en haar gekwakt. Mike stopt zijn apparaat weg en helpt me op mijn voeten.

“Gaat u mee mevrouw”, zegt hij sardonisch grijnzend.

“Dít”, zeg ik wijzend op mijn gezicht, “kan je maar beter goedmaken. Wie weet hoeveel mensen we nog tegenkomen.”

“Misschien”, grijnst hij.

Ik heb geluk. We komen onderweg niemand tegen. Wel doet Mike er bijzonder lang over om de deur naar onze hotelkamer open te doen. Als we binnen stappen drukt hij me direct hard tegen de muur…

Was getekend,

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post256

Floor vertelt

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers ma, september 03, 2018 12:25

Al een week lang verblijven Bente en haar vriend Mike in het vakantiehuis van de familie van Floor. Jullie kunnen raden wat er zo allemaal gebeurd is ;-) Maar deze leek me wel leuk om uit het dagboek der herinneringen te pikken.

Floor vertelt

Onder mijn voeten prikt het gras terwijl we ik op mijn doel afloop. Mijn haren hangen los, zonnebril koket op het puntje van mijn neus. Om mijn bovenlijf een topje wat net té strak zit en van bovenaf tot net over mijn tepel komt en dus een mooie ‘underboob’ laat zien. De string laat slechts een klein stukje van mijn zilte schat aan het oog onttrokken. Mijn heupen, dijen en billen daarentegen kunnen de volle blik vangen. Naast me loopt – al even uitdagend - Bente in hetzelfde wit als ik.

Ons doel, de in de zon doezelende vriend van Bente die – meestal – luistert naar de naam Mike vermoedt nog helemaal niets als we naast hem neerhurken. Dat veranderd wel als we met ons beiden met een hand zijn slappe gladgeschoren lul vastpakken en deze krachtig beginnen te kneden. Met een ruk schieten zijn ogen open en hij probeert overeind te komen.

“Blijven liggen of je krijgt niks meer vanmiddag.” Bente ’s stem klinkt streng, zoals haar bedoeling was. Gedwee gaat Mike op zijn rug terug liggen terwijl Bente en ik, Floor, verder kneden. Mike is nu behoorlijk hard. Zijn zachtroze eikel glimt in de zon. Steunend op mijn ene hand kneed ik met mijn andere hand verder. Mijn blik dwaalt van Mike ’s geslacht naar Bente ’s borsten. Deze zijn weliswaar kleiner dan de mijne maar lekkerder om te zien. Als mijn blik verder naar beneden zakt tot tussen de benen van Bente. Dit is waarom ik gekozen heb voor wit. Het is duidelijk te zien hoe nat Bente hier van geworden is.

Als ze me ziet staren glimlacht ze naar me terwijl Mike nog zachtjes onder onze vaardige handen ligt te kreunen. Ik heb sterk de neiging Mike ’s grote stijve paal in mijn mond te nemen maar heb Bente een belofte gedaan en die ben ik van plan te houden. Tot op zekere hoogte, dan toch. Ik kan de behoefte niet weerstaan mijn lippen op die van Bente te drukken. Bij het zien hiervan kreunt Mike nog harder en ik voel al wat druppeltjes voorvocht op mijn vingers. Ik scheur me los van Bente en kijk haar in de ogen. Ze knikt, het is inderdaad tijd om te gaan voor mij. Zonder een woord te zeggen laat ik Mike los, sta op en loop, erop lettend dat ik flink met mijn billen schud, terug naar het huis. Mike zijn smeekbeden om te blijven negeer ik.

De vijf meter naar het huis duren me daarom wel lang, zeker als ik die twee zo hoor giechelen achter me. Niet dat ik niet weergaloos zin heb in een keihard trio in de zon maar zoals gezegd; ik heb Bente iets beloofd. Eenmaal binnen storm ik de trap op naar één van de logeerkamers vanwaar ik alles kan gadeslaan.

Ik kan net op tijd een raampje openschuiven om te zien hoe Mike Bente ’s string met twee handen kapot rukt en haar met twee handen onder haar billen optilt. Haar topje zit alleen nog rond haar nek, haar borsten mooi glimmend in de zon.

Ik weet niet waar ik meer opgewonden van word, het zien van zo’n prachtig mannenlichaam met opbollende spieren en keiharde lul of de manier waarom mijn beste vriendin gebeft word. Zittend op niet meer dan de twee handen van haar vriend rolt ze met haar heupen tegen zijn gezicht op. Onhandig met één hand doe ik mijn string half uit en druk twee vingers tegen mijn genotsknopje. Met gepaste druk duw ik mijn lichaam tegen mijn hand en begin mezelf te kroelen daar vanonder. Een warme scheut vloeit door mijn lijf als ik toekijk hoe Mike Bente ‘gecontroleerd’ laat vallen en ze pardoes op zijn geslacht landt. Zittend op zijn schoot, haar benen achter hem uitstekend leunt Bente naar achteren en begint op en neer te bewegen, steun zoekend op een hand achter haar terwijl de andere steun zoekt op zijn schouder. Mike zijn stevige handen daarentegen glijden over het gehele lichaam van haar vriendin; knijpen in haar billen en tepels of helpen haar het tempo verder op te voeren.

Opeens duwt Mike Bente achterover en gaat bovenop haar liggen. Om hem goed te ontvangen steekt Bente haar lange glimmend gladde benen hoog de lucht in.

“Wauw”, fluister ik zachtjes terwijl ik een nachtkastje naderbij trek en erop ga zitten. Nu begin ik me met twee handen te vingeren. Twee vingers stop ik diep in mijn soppende poesje terwijl mijn andere hand twee vingers spendeert aan het verwennen van mijn klitje.

In de middagzon hoor ik Bente kreunen. Ik ken die kreun. Ze is er bijna. En jawel, enkele minuten en flink wat harde stoten later schokt Bente in een manier die ik haar vaker heb zien doen, of gegeven.

Nog voordat ze ook maar een tel heeft bij kunnen komen van haar orgasme ligt ze al op haar buik met haar benen dicht en Mike boven haar gehurkt. Het is me bijna té geil om te zien hoe Mike zijn penis, glimmend van Bente ’s vocht langzaam terug in haar leid. Of ze nu in haar poesje genomen wordt of ze hem eens lekker anaal krijgt kan ik niet zien. Maar haar gezicht zie ik wel, dat is verwrongen van intens genot. Haar handen houden elk een flinke pol gras vast terwijl Mike van bovenaf opnieuw flink in haar stoot. Jezus wat kan die kerel het lang volhouden, denk ik bij mezelf.

Ikzelf kan het nochtans bijna niet meer houden. Ik ben zo ontzettend nat, het glibbert gewoon langs mijn benen naar beneden. Zonder moeite krijg ik nog een derde vinger bij me naar binnen. Alle drie vinden ze moeiteloos mijn g-spot. Opnieuw trekt een warme scheut door mijn gehele lijf, als ik toekijk hoe Mike Bente op handen en knieën trekt en zijn handen haar heupen stevig omklemmen. Ook zijn gezicht is nu vertrokken van bijna niet te versmaden genot. En tot mijn verbazing zie ik dat Bente ook alweer op knappen staat.

Mike stoot nog een paar keer en komt dan klaar in Bente, die zich schokkend in het gras laat vallen en haar orgasme over zich heen laat komen. Zouden ze weten dat er zojuist drie mensen op hetzelfde moment klaargekomen zijn? Als na misschien wel een kwartier Bente opstaat, haar shirtje van rond haar nek doet en ze richting het huis loopt maak ik me uit de voeten de badkamer in. Onderweg pik ik nog snel een kleine vibrator op, ik ben hongerig naar meer. Maar nog voor ik mezelf kan beginnen te plezieren onder het stromende lauwe water komt Bente de badkamer binnen. Met een enkele vinger schuift ze het douchegordijn opzij.

“Vond je het leuk om dit keer de toeschouwer te zijn?”

Ik schrik me kapot, ze heeft me gezien.

“Ik zag je direct toen je achter het raam verscheen. Geeft niks schat, ik vond het bloedgeil om jou te zien kijken zonder dat je het wist. Geef nu dat trilstaafje maar hier. Dan zal ik je eens lekker verwennen Floor.”

Was getekend,

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post173

MIKE'S VERRASSING

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers zo, juni 10, 2018 09:47

MIKE'S VERRASSING

Een nieuw verhaal in de ontwikkeling van de relatie tussen Mike en Bente, met iedere stap komen we dichter bij het heden…

Na wat een veel te kort weekend was is Mike weer richting huis vertrokken. Maar gelukkig zijn er chatboxen waarmee we contact kunnen houden. Iedere avond loggen we in op msn waar we eerst over koetjes en kalfjes praten maar meestal word de conversatie al snel intenser. Niet weinig vaak gebeurt het dat de een typt en de ander zichzelf klaarmaakt bij het delen van onze fantasieën.

Óf, wat Mike niet weet is dat ik met mijn beste vriendin, Floor zit te vrijen. Vreemd genoeg is dat tussen ons ook nog nooit ter sprake gekomen. Misschien omdat we zó verliefd zijn op elkaar of misschien ben ik wel bang dat Mike afwijzend reageert. Al denk ik niet dat er veel mannen zijn die negatief tegenover seks met twee vrouwen staan. Wie weet vanavond eens over beginnen denk ik bij mezelf.

Maar mijn plan wordt verstoord wanneer de bel gaat en een pakketbezorger mij een bruin doosje overhandigd. Erin zit een webcam. Van Mike gekregen zie ik op het getypte briefje wat er bij zit.

Ik kon het niet verdragen je alleen in de weekenden te zien.

Ach wat lief van hem! Snel, nou ja snel… we zitten nog in de jaren negentig, installeer ik het ding. Gelukkig, hij doet het.

Het is nu volop zomer en een heuse hittegolf doet me zweten. Na het eten verkleed ik me en zorg dat ik er sexy uitzie voor Mike. Dankzij Floor ben ik van een saaie mus in nikszeggende kleding en granny-pannys getransformeerd in een sexy vrouw met kleurrijke lingerie. Ik had nooit verwacht me daar zo goed bij te voelen.

Met nog meer vlinders in mijn buik wacht ik die avond op Mike, de webcam al ruim van te voren aan.

Mijn grijns loopt van oor tot oor als ik hem in beeld zie komen. Het geluid laat aan alle kanten te wensen over dus het blijft wel bij geschreven communicatie maar we kunnen elkaar tenminste zien.

Al snel gaat het natuurlijk weer over seks, onze lusten en onze plannen voor het komende weekend met elkaar. Net als ik op wil biechten dat ik ook interesse in vrouwen, of eigenlijk vooral in Floor heb zegt Mike:

“Zou je het fijn vinden om mij vast te binden. Ik ben zo benieuwd wat je dan met me zou doen”.

Direct treed in mijn hoofd een ander plan, met veel inbreng van Floor in werking. Zonder antwoord te tikken knik ik heftig ja, wat Mike een grijns op zijn gezicht tovert.

Leg je voeten op je bureau. Verschijnt opeens in mijn beeld.

Braaf leg ik mijn voeten, gestoken in zwarte glimmende sandalen op het bureau.

Je mag niet meer communiceren, alleen doen wat ik zeg dat je mag doen.

Bijna knik ik maar ik weet me in te houden.

Doe je bh vanonder je jurkje.

Nou valt het jurkje vrij wijd, ik had namelijk gekozen voor een mooi decolleté dus dat lukt wel.

Masseer met twee handen je borsten.

Gedwee volg ik zijn opdracht op en kneed mijn b-cupjes. Na korte zijn mijn roze knopjes zo stevig dat ze duidelijk aftekenen door de stof heen.

Stroop je jurk op tot over je knieën.

Als meneer dat uitzicht wil kan ie het krijgen dus ik trek mijn jurkje omhoog.

Wrijf over je poes, door de stof van je onderbroekje heen.

Met twee vingers begin ik over het zwarte kant wat mijn vrouwelijkheid bedekt te glijden. Ik voel direct de nattigheid onder mijn aanraking opvloeien, de lust naar meer met zich meebrengend. Was Mike nu maar hier om me te likken, te vingeren en te nemen. De aanraking die ik nu alleen mezelf kan geven is een bitterzoete verslaving. Met gesloten ogen word mijn gewrijf al snel intenser, evenals de vochtigheid die zich nu duidelijk in het zwart van mijn string aftekent. Na een paar tellen realiseer ik me dat ik zo niet kan zien wat Mike typt.

Ogen openhouden, anders krijg je straf!

Gaan we het zo spelen? Onwillekeurig moet ik even glimlachen.

Ik wil alles van je zien, gooi je jurk uit.

Al snel ligt het roze kledingstuk op de grond en heb ik alleen mijn string en sandalen nog aan.

Ook je string, die sandalen mag je aanhouden, vind ik wel geil eigenlijk.

En dan komt de rebel in me naar boven. Ik schud van nee en houd mijn onderbroek aan. Wel begin ik mezelf weer te vingeren.

Wil je straf?

Met mijn ogen dicht begin ik mezelf nog wilder te vingeren, alle vier mijn vingers draaien nu rond over mijn poes. De stof van mijn string schuurt wel wat maar ik ga hem, om Mike gek te maken tóch aanhouden. Na nog een paar minuten kom ik, met mijn ogen dicht klaar. Het is geen super orgasme maar het dooft mijn vuur van verlangen ietwat. Als ik mijn ogen open zie ik Mike met een tissue in zijn hand, hij heeft zich niet meer kunnen inhouden en zichzelf terwijl ik mij bevredigde afgetrokken. Eigenlijk jammer dat ik dat gemist heb. Misschien wil hij het komend weekend, als we weer samen zijn nog wel eens voor me doen.

Je straf komt in drievoud, aangezien je me drie keer ongehoorzaam geweest bent. Je hield je string aan, je knikte naar me en deed je ogen dicht.

Koket glimlach ik, maar meneer zet door.

Stuur die string vanavond naar me op. Niet laf in de brievenbus gooien maar ik wil dat je naar het postkantoor gaat en hem daar verstuurd.

En de rest? Waag ik te typen.

Dat hoor je nog wel.

Na deze episode kletsen we nog eventjes over niet veel tot het voor mij tijd werd mijn ‘pakketje’ naar het postkantoor te brengen. Met een schone string onder mijn jurkje spoedde ik mij naar het potkantoor waar ik met een rood hoofd het kleinood wat mijn vrouwelijkheid normaliter bedekte opstuur naar het adres van Mike. Eindelijk is het dan vrijdag en zien Mike en ik elkaar weer. We hebben afgesproken uit eten te gaan in een gezellig en knus restaurant waar we vaker gedineerd hebben. Niet lang voordat het tijd is om te vertrekken komt er een sms binnen.

Tweede onderdeel van je straf, trek dezelfde jurk en bh aan als eerder deze week. Het bijpassende broekje krijg je vanavond terug. Laat ik niet merken dat je een ander onderbroekje aanhebt.

Ai, dat jurkje komt tot net over mijn knieën, en dan over straat gaan zonder bedekking daarzo? Maar het is een straf, en die heb ik verdiend. Dus ik leg me bij de situatie neer, trek de andere bh en het jurkje aan, zonder string. Net als ik de sandalen aandoe komt Floor binnen. In een vlaag van balorigheid doe ik mijn benen uit elkaar en laat haar zien dat ik ‘daar’ niks aan heb.

“Jij durft. Ik heb altijd geweten dat er een vamp in jou zat Bente”.

“Alles klaar voor vanavond?” vraag ik zonder antwoord te geven. Grijnzend knikt Floor.

“Ik ben zo benieuwd of hij het kan waarderen”.

“Dat zal vast wel Bent, maak je niet druk”. We wisselen nog een stevige kus uit en dan is het tijd voor mij om te vertrekken. Alsof iedereen kan zien dat ik geen onderbroek aan heb, zo voel ik me als ik over straat ga. Het is maar vijf minuten lopen maar toch voel ik me door duizend ogen aangestaard. En ik kan maar niet bedenken of ik me ongemakkelijk stoer of sexy voel. Ik heb namelijk, zoals Floor het weleens zegt; een kaal poesje om van te smullen. Als ik bij het restaurant arriveer zit tot mijn verrassing Mike al op het terras. Gekleed in korte broek en polo met op zijn neus een grote zonnebril en zijn voeten in slippers vind ik hem er zeer smakelijk uitzien. Als hij mij ziet veert hij op en omhelst me stevig. Daarbij voel ik al onder zijn middel hoe blij hij is me te zien. Niet veel later zitten we aan de cava en wachten op ons eten. Meneer presteert het tussendoor nog, om terwijl de ober aan onze tafel staat te klagen over de warmte en zijn voorhoofd te deppen met een klein zwart stukje stof. Ik kan slechts hopen dat de ober mijn string aanziet voor een zakdoek.

In de zakkende avondzon lopen we twee uur later naar huis terug. Mike wil een omweg maken via het park. Er is een heerlijk briesje opgestoken, dan kan alles zo lekker doorwaaien grapt meneer. Ik overweeg hem een knal voor zijn kop te verkopen maar besluit het gezellig te houden. In het park trekt Mike me opeens de bossen in.

“En dan nu deel drie van je straf. Goed dat je jurkje tot boven de knie komt, dan wordt ie tenminste niet vuil. Hoe sneller je me klaarmaakt met je mond hoe minder kans dat we betrapt worden”.

Dát heb ik dus nog nooit gedaan. Ik geef Mike wel regelmatig orale verwennerij maar hem helemaal klaarmaken is nieuw voor me. Straf of geen straf, ik besluit of ik dit wil. Floor zegt altijd dat ze het wel kan waarderen om een man zijn lading in haar mond of gezicht te ontvangen. Ik weet nog niet of ik dit wel zo geil vind. Ik ga in ieder geval niet met zaadspetters in mijn gezicht naar huis lopen. Ach, wat kan het kwaad het eens te proberen denk ik maar. Misschien is het inderdaad geweldig, of misschien is het eens maar nooit weer. Ik zak op mijn knietjes en help Mike met zijn broek. Die zakt tot halverwege zijn gespierde kuiten. Als een duveltje uit een doosje floept zijn harde paal uit zijn boxer tevoorschijn. Glimmend in het avondlicht wijst zijn gezwollen kop naar me toe. Met mijn tong plat op mijn onderlip ontvang ik hem in mijn mond. Ongeveer tot de helft schuif ik hem naar binnen en begin, omdat meneer dat zo kan waarderen eens lekker te sabbelen.

“Ik zei toch dat het straf was, op deze manier is het voor jou geen straf”. Mike pakt mijn hoofd vast en begint in- en uitgaande bewegingen in mijn mond te maken met zijn penis.

Met iedere stoot dringt hij dieper mijn mond binnen, als hij er uiteindelijk helemaal inzit en ik met mijn neus tegen zijn buik aangedrukt word heb ik moeite niet te kokhalzen. Kwijlend, lekker charmant schiet er door mijn hoofd, zuig ik op zijn heen en weer gaande penis. Minutenlang gaat Mike zo door, dan weer helemaal in mijn mond, dan wat minder maar ik krijg een stevige beurt tussen mijn kaken. Het windt me op dat ik geen keus heb in dit geheel. En als vanuit het niets komt Mike klaar. Achterin mijn keel loost hij zijn zacht-zoete lading. Ik schrik van de snelheid waarmee het goedje mijn mond invliegt maar Mike’s handen voorkomen dat ik mijn hoofd terugtrek. Ik slik en voel het zaad mijn keel in glibberen. Even wennen maar voor herhaling vatbaar besluit ik. Als Mike me loslaat sta ik op. Hijzelf staat nog wat wankel op zijn benen maar weet toch mijn string uit zijn broekzak te trekken.

“Laat nou maar zitten, nog drie minuten en we zijn thuis”.

Grijnzend tilt hij aan de achterkant mijn rokje op en geeft me een flinke pets op mijn bil. De aanraking van zijn vlakke hand brand maar voelt fijn. Wel slaak ik een gilletje van schrik.

“Ben je nou helemaal betoeterd”. Maar mijn glimlach verzacht mijn uitval. Hand in hand lopen we naar huis. Daar is het mijn beurt. Ik sleur Mike mee naar de badkamer en trek hem al zijn kleren uit. Eerder deze week hebben Floor en ik een speciale gordel gekocht. En ook al gebruikt…

De gordel bindt beide handen aan weerszijden van het lichaam vast. Op deze manier maak ik Mike vast aan het bed. Nog een blinddoek en het feest kan beginnen. Ook met de blinddoek hebben Floor en ik al geëxperimenteerd dus ik weet zeker dat hij niets ziet. Op mijn teentjes loop ik naar de deur en laat Floor binnen. Zij is al net zo naakt als Mike, al heeft ze geen gordel om haar middel. Eigenlijk jammer, ik had haar graag in lingerie gezien maar zo gaat het vast ook prima. Omdat Floor nogal eens moeite heeft zich stil te houden hebben we voor haar iets anders aangeschaft. Maar dat attribuut komt straks.

We tongen even en dan gaat mevrouw bij louter het licht van een dikke kaars tot actie over.

Floor neemt plaats bovenop Mike en begint opnieuw wild te tongen, dit keer met míjn vriendje. Haar handen glijden over zijn lichaam. Ik raak bloedgeil van dat tafereel en nestel mezelf, ook al naakt in de zetel. Floor laat er geen gras over groeien en zak al snel via Mike’s borst af naar zijn opnieuw hard geworden stam. Gezeten tussen zijn benen, mij een mooi uitzicht op haar kont gevend begint ze te pijpen. In snelle bewegingen gaat haar hoofd op en neer terwijl ze haar mond volgt met haar hand. Mike kreunt hard en even ben ik bang dat hij al aan het komen is, dat zou alles verpesten. Maar Floor gaat verder dus er zal nog niks aan de hand zijn. Enkele minuten houdt ze het nog vol en doet dan en stapje achteruit.

“‘Waag het nog niet om klaar te komen”, waarschuw ik de geketende man op het bed als Floor naast me staat. Heftig schudt hij van nee.

Al zoenende is Floor mij aan het vingeren geslagen. Onze kussen zijn liefdevol, haar vingers ruig. Al snel kom ik en moet me inhouden niet de buurt bij elkaar te kreunen. Alsof er niks gebeurd is gaat Floor verder met Mike. In 69 houding kruipt ze op hem en begint, terwijl ze aan haar natte poes en tussen haar billen gelikt word opnieuw te pijpen. Minder wild maar niet minder passievol dit keer. Vanachter likken, dat heeft Mike bij mij nog nooit gedaan, ik ben erg benieuwd hoe dat voel. Of zou ik daar nog niet goed geschoren zijn. Met mijn linkerhand voel ik tussen mijn billen maar verlies me direct in de fijne aanraking die dat met zich meebrengt. Mijn rechterhand vindt zijn weg terug naar mijn klitje en zo breng ik mezelf, terwijl ik uitgebreid kijkt naar de twee mensen in mijn bed die elkaar oraal verwennen tot een nieuw hoogtepunt.

Het mijne wordt al snel opgevolgd door dat van Floor. Ze krijgt het voor elkaar om geen geluid te maken maar ik zie het aan haar lichaamstaal. Ze stopt met pijpen en knijpt haar ogen stijfdicht. Dan kruipt ze bovenop Mike’s middel. Met haar hand houd ze zijn keiharde, kloppende lans recht omhoog. Ze kijkt me vragend aan en ik knik ja. Ga je gang meisje, neuk mijn vriendje wil ik eigenlijk zeggen maar dat zou alles om zeep helpen.

Floor wijst naar hetgeen ze nodig heeft. Ik vond het nogal heftig maar ze wilde het echt verzekerde ze me. Ik stop de zwarte plastic bal in haar mond en maak het riempje achter haar hoofd vast. Tegen het geluid zegt ze maar volgens mij werd ze gewoon nieuwsgierig toen ze het ding in de sekswinkel zal liggen.

In een traag tempo gaat ze nu op en neer. Met haar rug naar Mike’s gezicht toe, want die ziet toch niks, neukt ze hem. Aan haar gezicht te zien geniet ze er zelf niet weinig van. Haar handen glijden, vast ook voor mijn uitzicht over haar borsten, spelen met haar tepels en masseren haar klit. Tot ze opeens stopt met op en neer gaan. Mike aarzelt even maar begint dan, zo goed als zijn boeien het toelaten op en neer te gaan met zijn lijf. Met korte snel stoten neukt hij haar nu, terwijl Floor zich alsmaar wilder vingert. Na een poosje draait ze om en gaat weer voorover op Mike liggen en rolt met haar heupen. Ik kan me niet beheersen en begin haar mooie gladden billen en daartussen te kneden.

Terugdenkend aan mijn eigen genot daarstraks laat ik al snel een vinger in haar, wel goed gladgeschoren, kontgaatje glijden. Vanachter de mond-bal klinkt een gesmoorde kreun.

Als Floor opnieuw gekomen is draait ze opnieuw om en brengt Mike opnieuw bij haar binnen. Anaal dit keer. Ik sta nog steeds aan het voeteneinde en kan goed zien hoezeer Floor hiervan geniet. Zeker wanneer mijn inmiddels vaardige vingers haar een handje helpen, letterlijk.

“Ik houd het niet meer,” roept Mike opeens. Shit dat zou je bijna vergeten, denk ik bij mezelf. Vliegensvlug gaat Floor van hem af en begint hem af te trekken. Inderdaad spuit Mike’s zaad al snel uit zijn rode knop om zó in het gezicht van Floor te landen. Nog terwijl Mike ligt uit te puffen doet ze haar mond-bal uit, kust me en verdwijnt. Ikzelf ga naast Mike liggen maar laat hem nog even geboeid. Pas als hij een kort dutje gedaan heeft mag ie los.

Maar alleen om met mij te gaan douchen. Ik hoop voor hem dat ie het nog eens kan want ik moet en zal een piemel erin krijgen. Onder het frisse water wassen wel elkaar eerst grondig terwijl we heerlijk tongen. Een schaduw glijdt over mijn gezicht, beiden draaien we om.

Poedelnaakt staat Floor buiten de cabine naar ons te kijken. Met open mond kijkt Mike terug.

“Like what you see?” vraagt Floor uitdagend.

“Euh… mm.”

“Je mag gerust kijken hoor, je was ook niet te beroerd in mijn gezicht klaar te komen.”

“Was jij…?” Floor haalt haar schouders op en verlaat de badkamer.

“Heb ik haar?” vraagt Mike me. Mijn lach spreekt boekdelen.

“En jij vindt dat goed? Wauw!”

“Ik wil je in me, nu meteen, ik kan niet meer wachten.”

“Dan kan je dat krijgen ook.”

Hardhandig draait Mike me om en duwt met zijn rug op mijn hand zodat ik voorover gebogen sta. Met een enkele stoot is hij helemaal in me. Ik schok en ik tril. Ik had niet eens gemerkt dat ik zó dicht bij een orgasme was. Hard begint Mike me te nemen onder de douche. Dit orgasme gaat niet het laatste zijn.

Was getekend.

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post117

FLOOR EN BENTE 3/3

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers do, april 26, 2018 11:10

FLOOR EN BENTE 3/3

Dit verhaal speelde zich jaren geleden al af maar de herinnering is nog meer dan vers.

Mike vertelt:

Hoe kom ik nou zo fucking zenuwachtig?

Met afgemeten passen loop ik naar de voordeur waardoor ik enkele dagen eerder zo onridderlijk door weggevlucht ben. Nu sta ik met een bos bloemen voor diezelfde deur en druk met een trillende vinger op de bel. Niet lang daarna doet ze open, Bente heet ze.

“Bente, jij bent het, denk ik” en direct vervloek ik het cliché.

Ik ben verliefd. Als een blok ben ik gevallen voor die meid die erbij liep alsof ze zo uit een comic was weggelopen. Strak bloesje, kort rokje met kniekousen eronder, allstars. Bloedgeil om te zien, maar nog geen donder meegemaakt op seksgebied. Of ik het een pluspunt vind dat ze onervaren is weet ik nog niet. Ik zou haar, als ze daar voor openstaat – weer zo’n slechte woordgrap - een hoop kunnen leren.

De deur gaat open en direct sta ik oog in oog met Bente. Beiden staan we wat stom naar elkaar te staren terwijl op de achtergrond die vriendin van haar als een dwaze door de ruimte vliegt.

“Hallo”, stamel ik, direct mezelf vervloekend dat ik verder niets uit kan brengen. Bij Bente is dat niet veel anders, blozend grijnst ze naar me. Maar gelukkig gaat zij dan tot actie over. Ze pakt me aan mijn jas en kust me stevig op de mond, de bloemen die ik meegebracht heb bijna plettend tussen ons in. Veel te snel laat ze me weer los.

“Kom je niet binnen?”

Onhandig stap ik over de drempel, in de verte hoor ik Floor of hoe heet ze ook alweer.

“We moeten zo weg Bente, even opschieten nu.” In haar stem klink iets door, is het paniek?

“Floor’s vader ligt in het ziekenhuis, we moeten inderdaad zo gaan.”

“O, jammer” Jezus man, raap jezelf samen en zeg wat zinnigs.

“Mag ik je e-mail adres, kunnen we Msn’en.

Vluchtig krabbel ik mijn hotmail adres op een papiertje en laat me de deur uitwerken door de twee haastige dames.

Die avond zit ik al vroeg voor de pc, het duurt me lang, te lang maar uiteindelijk zie ik dat Bente online komt. Direct open ik een chatvenster en we raken aan de praat. Eerst nog over koetjes en kalfjes maar al snel stuur ik het gesprek naar een intiemere hoek, iets waar ze graag in meegaat. Volgens mij ben ik niet de enige die verliefd is, ik stel me voor hoe ze aan haar kant van het digitale lijntje weer net zo lief zit te blozen. Wat zou ze aanhebben, vraag ik me opeens af. Brutaal tik ik de vraag in en druk op verzenden.

Het antwoord is ietwat een teleurstelling: een pyjama en een witte slip, het is weer die tijd van de maand. Wat een romanticus…

“Heb je zin om eens af te spreken?” Zet ik het gesprek voort. Misschien in een hotelletje ofzo?

“En wat wil je dan doen?”

Meent ze die wedervraag echt? Haar helemaal suf neuken natuurlijk!

“Wat zou je voor leuks wíllen doen?” Dit lijkt me een beter antwoord.

“Ik weet wel waar je op uit bent. Ik moet zeggen dat ik het nog niet zeker weet. Ik ken je amper.” Slimme meid, altijd voorzichtig zijn.

“Ik kan ook naar jou komen? Zou je dat wel zien zitten. Er hoeft niet direct van alles te gebeuren natuurlijk.” Nee, natuurlijk niet….

“Prima, volgend weekend? Zorg ik dat we het huis voor onszelf hebben. Zorg jij weer voor bloemen?”

;-P” Natuurlijk meid

“Condooms heb ik zelf wel ;-P”

“Ik doe het meestal zonder”, typ ik terug. “Voelt lekkerder”.

“Ik ken je amper zei ik toch”, typt ze terug. “Ik zeg niet eens dat er iets gaat gebeuren maar als dat wel gebeurd wil ik zeker weten dat ik geen cadeautje krijg waar ik zonder antibiotica niet meer vanaf kom. Of je moet je laten testen.”

“Okay, prima. Ik zorg wel voor een doktersbriefje. En dan ben ik er volgende week vanaf vrijdagavond”.

“Hoe is het met de vader van what”s-her-name?”

“Ze heet Floor en met haar vader gaat het weer prima, storm in een glas water. Ze is een hele goede vriendin, als je mij wil krijg je haar erbij.”

Zou ze dacht echt bedoelen zoals ik het denk? Niet lang daarna sluiten we het gesprek af. Met mijn hand al wrijvend over het kruis van mijn broek loop ik naar de badkamer en zet de douche aan. Binnen een wip sta ik onder het warme water. Mijn met beide handen plezier ik mezelf. De linker masseert mijn ballen en de achterkant van mijn zak terwijl ik met de rechter al stevig knijpend op en neer gaande bewegingen maak. Al trekkend fantaseer ik wat ik allemaal met Bente wil gaan doen komend weekend. Volgens mij duurt het dertig seconden voor ik mijn zaad de vrije loop laat gaan en trillend tegen de muur leun. Als ik mijn verwachting nou maar niet te hoog gespannen heb.

Het duurt me lang voor het dan eindelijk de bewuste vrijdag is. Maar eindelijk zit ik in de auto. Het is ruim een uur rijden voor ik op plaats van bestemming ben. Valt me mee eigenlijk. Kort na zessen arriveer ik eindelijk. Ietwat verfrommeld van de autorit bel ik, niet voor het eerst deze week aan bij de vrouw op wie ik zo smoor ben. Het zweet loopt van mijn rug, niet alleen vanwege de spanning maar ook van de warmte. Het is namelijk een prachtige dag vandaag. Na een seconde doet Floor open, die stond waarschijnlijk achter de deur te wachten. Floor is gekleed in een strak hemdje en een hotpants. Shit, die mag er anders ook wel wezen. Ik word naar binnen gevraagd en neergezet op de bank, daar word zonder te vragen alvast een biertje voor me open getrokken.

“Bente is nog even bezig” zegt Floor.

Geduldig wacht ik dan maar af. En mijn geduld word beloond. Gekleed in een lange maar luchtige jurk komt ze de trap af. Haar haren losjes bijeengebonden op haar rug. Roze is normaal niet helemaal mijn kleur maar van deze jurk gaat mijn broek toch spannen. Bente neemt me mee naar een restaurant om de hoek. Het is er klein maar gezellig knus en intiem. Op haar aanraden kiezen we het verrassingsmenu. Mij maakt het niet uit, ik heb namelijk geen idee wat ik eet, of drink, of zeg. Ik verdrink in haar ogen… en haar decolleté. Bente heeft geen bijzonder grote voorgevel maar wel een cup-maat die bij haar past. De jurk die ze draagt is bovenaan afgewerkt met kant, wat me een mooi zicht geeft op de bovenkant van haar borsten. Als ik erover nadenk dat ik daar later deze avond best eens op klaar zou kunnen komen krijg ik, gelukkig onder tafel, een keiharde. Na het dessert haal ik een papiertje uit mijn broekzak. Het is het attest waar mejuffrouw om gevraagd heeft. Ik voelde me eerst nogal aangevallen door haar vraag maar eigenlijk is het heel logisch dat je eerst wilt weten of je nieuwe bedpartner toch niks onder de leden heeft. Waarom ik er dan blindelings op vertrouw dat zij ook schoon is zal de verliefdheid wel zijn. Ach, ze komt zo onervaren over, het zal wel loslopen. Onbewogen leest ze de informatie die op het papier staat wat ik haar gegeven heb.

“Mooi zo”, is alles wat zegt.

Mooi zo? Is dat echt alles? Het lijkt me verstandig mijn verdere gedachten niet te ventileren, in plaats daarvan berg ik de info veilig op en roep de ober om af te rekenen. Bij het opstaan merk ik dat Bente wat wankel overeind komt. Misschien zit er net een drupje teveel wijn in. Een zatte vrouw is een engel in bed… Met een arm om haar heen escorteer ik haar terug naar huis. Ik ben me heus wel bewust van het feit dat mijn hand net wat te laag op haar rug ligt maar zolang ze niet protesteert haal ik hem echt niet weg. Het kost Bente wat moeite haar sleutels uit haar tasje te wurmen en de deur van slot te krijgen. Maar eenmaal binnen verandert haar houding op slag.

“Ik smacht al zo lang naar een echte vent. Eentje die me kan laten komen zoals ik nog nooit gekomen ben.”

“Zouden we niet rustig aan doen? Zoveel ervaring heb je volgens mij nog niet.”

Even kijkt Bente gepikeerd na mijn opmerking maar ook nu herpakt ze zich.

“Ik leer snel”, grijnst ze.

Aan mijn arm sleurt ze me mee naar de slaapkamer waar ze aan mijn overhemd begint te sjorren. Krakend weet ze het van me af te krijgen en duwt me achterover op bed. Doortastend is ze wel…

In haar jurk kruipt ze over me heen, mijn blik glijdt als vanzelf in haar decolleté. Op haar rechterborst zie ik nu een moedervlekje, de linker heeft een putje net boven de tepel. Ik ben gelukkig niet de enige die niet perfect is. Stevig pak ik haar billen vast en druk mijn kruis tegen het hare. Ze lijkt te schrikken als ik haar een pets op haar billen geef.

“Bang voor een stevige aanpak?” Dat zal toch niet?

“Pas maar op dat ik jou niet te hard aanpak,” grijnst ze.

Dat zal wel meevallen schoonheid. Met haar tanden laat ze afdrukken na in mijn hals. In mijn broek knalt er ondertussen ook bijna iets uit elkaar. Met twee handen probeer ik Bente’s jurk op te stropen maar omdat ze op me zit krijg ik niet meer dan haar benen vrij. Die zijn lang en glad maar gelukkig wel lekker stevig, net als de volgende stop van mijn handen, haar heupen. Bente is niet dik of gespierd maar heeft gelukkig wel ‘pak’. Zo’n gratenpakhuis is ook niks. Terwijl ik in gedachten haar lichaam lig te bewonderen daalt mevrouw af met haar mond. Ik wilde dat ze me eens verloste van die broek. Nog even en mijn lul breekt gewoon af. Maar ze heeft alle tijd om mijn borst overal te kussen, niet dat ik dat niet lekker vind uiteraard. Met mijn nagels woel ik door haar haar en probeer een hand op haar borsten te krijgen maar daar kan ik niet bij. Eindelijk maakt Bente mijn broek open. In één haal trekt ze mijn broek en short over mijn enkels. Mijn pik schiet er zo hard uit dat ie tegen mijn buik aan klapt. Goedkeurend word er naar gekeken.

“Doe je jurk uit.” Mijn toon is gedecideerd en duldt geen tegenspraak.

Twee seconden later glijdt de jurk dan ook over haar schouders op de grond. Paars, mooi. De kanten soft-bh biedt misschien weinig ondersteuning maar geeft wel een prachtig beeld van haar borsten. De hipster, ook volledig gemaakt van een kantpatroontje verhult nog net genoeg om mijn geilheid nog verder aan te wakkeren. Bente zakt door haar knieën en komt met haar hoofd tussen mijn benen. Voorzichtig neemt ze ongeveer de helft van mijn penis in haar mond en trekt haar wangen samen. Zachtjes begint ze te zuigen terwijl ze haar tong eronder laat spartelen. Na een paar minuutjes kom ik overeind zitten en kijk over haar rug naar beneden. Ik ben altijd al een billenman geweest dus ben nu toch nieuwsgierig. Maar de paarse hipsteronderbroek, hoe mooi die ook is geeft slechts de helft van haar billen bloot. Ik zal nog even moeten wachten.

“Auw!”

Verschrikt slaat Bente haar ogen op en kijkt recht in de mijne.

“Die ogen zo vind ik wel geil maar als je je tanden achterwege zou kunnen laten.”

Met mijn lul nog in haar mond en ononderbroken oogcontact knikt ze. Ook weer zo’n beginnersactie, maar o zo heerlijk geil. Nu neemt ze me wat dieper in haar mond en ik kan de verleiding niet weerstaan haar lekker op haar achterhoofd te kriebelen. Iets wat ze opvat als een aanmoediging want ze begint haar hoofd sneller op en neer te bewegen. Een kreun ontsnapt uit mijn mond en ik verkeer in dubio. Zal ik haar zo lekker door laten gaan en haar trakteren op een flinke spetter sperma in haar mond of zal ik daar nog maar even wachten om te komen. Ik kies ervoor om het tweede te doen. Met gepaste druk duw ik haar van me af en overeind. Bente staat half gebogen voor me. Ik sla mijn armen op haar middel en trek haar op schoot. Bente kust me opnieuw, dit keer met tong.

Mijn handen dwalen opnieuw over haar lichaam en stropen het kanten topje wat dienst doet als bh naar beneden. Een voor een trek ik met mijn tanden aan haar tepels. Bente zucht.

“Nu mogen tanden opeens wel?”

“Dat is het verschil tussen ruig en raspen schat”, zeg ik tussen twee tepels door.

Voorzichtig leg ik Bente op haar rug en ontdoe haar van haar onderbroek. Een klein flinterdun streepje siert haar poes. Half zijdelings ga ik tussen haar benen liggen, het linker duw ik met mijn rechterhand omhoog terwijl mijn hoofd op het rechter rust. Ik druk een zacht kusje op haar glinsterende lipjes en laat haar zacht-zoete smaak in mijn mond doordringen. Opnieuw geef ik een kusje, meer vocht glimt nu zachtjes tussen de zorgvuldig geschoren lipjes. Nu geef ik een zacht likje. De aanraking heeft effect, Bente zucht zacht en knijpt haar ogen dicht. Opnieuw een minuscule aanraking van mijn tong over haar lipjes, net niet tot op haar pareltje. Opnieuw een zucht. Handen zoeken mijn haar en trekken eraan in het kader van aanmoediging. Weer lik ik, mijn tong iets dieper doorduwend tussen haar lipjes. Meer van haar vocht vind zijn weg naar mijn smaakpapillen. Als vanzelf reageert mijn hand door af te dalen en stevig in mijn lul te knijpen. Niet te vaak doen Mike, straks verkloot je het. Een nieuwe lik, langer dieper en sneller dit keer.

“Je maakt me gek!” Bente krijst bijna van verlangen om heftiger gelikt te worden. Toch houd ik dit spelletje nog minutenlang vol terwijl Bente onder mijn hoofd en aanraking kronkelt en bijna smeekt om meer. Dan laat ik haar los en ga op mijn handen en knieën tussen haar benen zitten.

“Wil je meer?” Vraag ik retorisch.

“Maak me klaar of ik doe je wat”, is het antwoord. Nog voor ze goed en wel uitgesproken is heb ik mijn hoofd tussen haar benen geduwd, met beide handen mijn hoofd klemgezet en haar omgerold tot ze op mijn gezicht zit. Ze gilt even van schrik maar laat zich gewillig meevoeren in mijn acties. Gezeten op haar knieën laat ze zich wild likken door mijn tong die flitsend over haar lipjes en haar clitoris vliegt. Mijn handen klauwen over haar rug, de nagels trekken rode voren in het blanke vlees. Bente pakt een hand van mij en legt die op haar borst. Tussen duim en wijsvinger kneed ik de harde tepel. Al likkende test ik hoe ver ik kan gaan, redelijk ver merk ik want zelfs als ik behoorlijk knijp trekt Bente mijn hand niet weg. Met mijn andere hand duw ik haar nu voorover, haar platte buik drukt op mijn gezicht nu. Maar nu kan ik wel twee vingers in haar grotje laten glijden. De ontvangst is nat en warm, iedere keer als mijn vingers in en uit haar gaan. Bente begint te hijgen. Een kreun ontsnapt aan haar lippen. Ze rijdt over mijn gezicht. Het is een wilde ongecontroleerde rit.

Ik negeer de pijn in mijn kaken en blijf wild likken. Ik trek mijn vingers uit haar. En duw ze terug. Erin, en eruit. Dan opeens steek ik maar één vinger in haar natte grotje terug. De andere laat ik, moeiteloos door haar eigen vocht een gaatje opschuiven. Wild gelikt en gevingerd in allebei haar gaatjes duurt het echt niet lang meer voor ik haar voel samentrekken en Bente van mijn gezicht af schokt. Het duurt nog zeker twee minuten voor ze terug stilligt. Met grote ogen kijkt ze naar me op. Niet in staat een woord uit te spreken. Geduldig wacht ik op dat moment.

Als ze weer wat bijgekomen is en wat wil zeggen druk ik mijn lippen, nog nat van de haarzelf, op haar mond. Mijn linkerarm sla ik om haar heen, met mijn rechterhand houd ik mijn keiharde pik vast en druk die tegen haar lipjes. Moeiteloos vaart mijn lans tussen haar poorten door de oceaan vaan genot en weelde in. Bente hapt naar adem als ik het laatste stukje bij haar naar binnen duw. In haar moet ik echt even stilhouden om niet meteen te komen. Haar nagels glijden nu over mijn borst terwijl ik steunend op een elleboog boven haar hang. De aanraking is goed bedoeld maar krachteloos. Bente lijkt me verzadigd, haar gezicht staat vermoeid en afgeleefd.

“Mag ik?” Laat haar alsjeblieft geen nee zeggen… Ze knikt. Godzijdank. Met trage lange halen glijd ik bijna helemaal uit haar en stoot weer toe. Als een belegeraar die traag de kasteelpoort ramt, zeker van zijn overwinning. Onder mij kromt Bente haar rug, haar harde tepels trekken een heet spoor over mijn huid. Ik wil haar voor de tweede maal laten komen maar ben bang dat ik het zelf zo lang niet trek. Ik ga uit haar en draai haar op haar rug. Lepeltje lepeltje liggend dring ik opnieuw bij haar binnen. Op mij zij liggend stoot ik toe, en opnieuw, en opnieuw. Het schuren van de lakens leidt me af. De opwinding zakt gelukkig weer enigszins.

Ik pak Bente’s hand en druk die tussen haar benen. Als automatisch begint ze zichzelf te vingeren. Om haar meer ruimte te geven houd ik met mijn hand haar been omhoog. Het tempo word door ons beiden opgevoerd. Harder en sneller stoot ik toe terwijl zij zelf rondjes draait over haar clitoris. Soepig kijkend draait ze haar hoofd en steekt haar tong uit. De mijne vind de hare. Alsof onze levens ervan afhangen worstelen beide tongen met elkaar. Tot ik het tijd vind voor wat anders. Ik trek mijn lul uit haar. De roze stam met paarse kop glimt van haar vocht, is hongerig naar meer en klaar om zijn zaad te doen vloeien. Haar vastpakkend aan haar heupen trek ik haar op haar knieën. Met de volle tien vingers pak ik haar billen vast. Beide duimen komen bij elkaar bij haar kontgaatje. Zonder hem vast te houden laat ik mijn eikel tegen haar lipjes aanduwen. ‘Wat zou ze doen als ik haar nu anaal zou proberen te nemen?’ Nieuwsgierig als ik ben lukt het me toch deze gedachten te verdrijven en glijd ik haar poes binnen.

Nu ram ik hard. Kletsend en klappend knalt mijn onderbuik tegen haar prachtige billen, bij iedere stoot laat Bente een rauwe hijg horen. Alsof ikzelf de lucht uit haar pers. Met twee duimen bewerk ik haar sterretje terwijl ze zichzelf onverminderd vingert. Maar helaas komt aan al het goede een einde, ik voel mijn orgasme nu echt met rasse schreden naderen. Nog net op tijd kan ik Bente op haar rug leggen met haar mooie gladde lange benen helemaal in de lucht en neem ertussen plaats op mijn knieën. De beste plek voor vrouwenvoeten is naast mijn oren. Nog voor ik helemaal opnieuw bij haar binnen ben is het gebeurd. Geen luide brullen of dankwensen aan God van mij. Gewoon een diepe zucht die alle kracht uit mijn lichaam met zich meeneemt. Door mijn te zien komen komt Bente zelf ook. Krachteloos land ik zachtjes boven op haar en laat me in haar armen nemen.

“Ben jij altijd zo leidend tussen de lakens?”

“Integendeel”, antwoord ik loom. “Ik ben eigenlijk vrij onderdanig.”

Geen antwoord. O, jee? Een kusje word op mijn hoofd gedrukt.

“Vond je het fijn met mij?” Haar stem doorspekt van je reinste onzekerheid.

“Zeg eens eerlijk schat, was je nog maagd?”

Nu breekt ze, tranen rollen over haar wangen. Meer dan haar stevig vastpakken kan ik zo snel niet bedenken.

“Laat ik zeggen dat mijn ex niet zo spannend was als jij bent. Sorry.”

“Sorry? Voor wat?”

“Je had gelijk, ik heb zo ongeveer nul ervaring. Ik had bij mijn ex zelfs nooit duren dromen om twee keer klaar te komen tijdens één keer vrijen.”

Nu moet ik toch even lachen. “Zie je wel dat ik je kon doorzien.”

“En nu?” Vraagt ze me onzeker. “Hoe nu verder?”

“Laat me weten wat je met me wil doen en ik zorg dat het gebeurt.” Ik druk een oprechte kus op haar lippen en pak haar stevig bij me. Vermoeid als we zijn vallen we al snel in een diepe slaap waarin onze verstrengeling alleen maar intenser word.

Was getekend: Lidnaë.

p.s. volgende keer wacht Mike een verrassing 😉

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post91

FLOOR & BENTE

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers zo, april 08, 2018 09:30

IFLOOR EN BENTE 2/3

“Spijt?” hoor ik zodra ik met mijn ogen knipper. In de stem van Floor klinkt een vleugje wanhoop door. Direct nadat ik mijn ogen volledig geopend heb dendert het licht mijn hoofd binnen zoals een op hol geslagen goederentrein een station verwoest. Een golf van misselijkheid welt in me op. Op Floors vraag knik ik dan ook bevestigend, iets wat voelt alsof mijn hersenen van voren en vanachter tegen mijn schedel aanslaan.

“Van ons?” Floor schrikt en komt overeind.

Gisteravond heb ik, de lieve preutse Bente, na een wilde avond stappen voor het eerst een seksnacht beleefd met mijn huisgenoot Floor. Als mijn vriend Ben hierachter komt is het zekers te weten klaar tussen ons, maar ik ben sterk in de overtuiging dat het dat waard is. Dan maar geen Ben-Te meer zoals Floor ons soms gekscherend noemt. Floor heeft me ook iets gegeven wat ik van Ben nog heb mogen ontvangen: extase, intens genot en meerdere orgasmes.

“Van ons heb ik geen spijt Floor” kan ik nog net uitbrengen voor ik me naakt naar de badkamer spoed. Net op tijd bereik ik de porseleinen pot en ledig mijn maag. Wat een charmant einde van zo’n romantische avond. Tussen twee golven door voel ik hoe iemand mijn haar vasthoudt en een badjas over me heen drapeert. Floor laat me mijn gang gaan zonder verdere vragen te stellen. Tussendoor probeer ik haar gerust te stellen dat ik van onze escapade geen spijt heb maar echt duidelijk ben ik volgens mij niet. Wel drukt Floor een lange kus de zijkant van mijn hoofd.

Met een klap gaat de voordeur dicht. Dat kan er maar één zijn. Floor doet snel een stap naar achter en ik probeer overeind te komen. Maar voor ik opgestaan ben, is Ben de badkamer al opgekomen. Wazig kijk ik van hem naar Floor en weer terug. Zijn gezicht staat op onweer. Of dat dat is omdat het te zien is dat ik geen pyjama aanheb onder mijn badjas of dat die van Floor nog verdere openhangt en een flink stuk van haar borsten laat zien of omdat ik naar wijn stinkend zit te kotsen weet ik niet. Waarschijnlijk een combinatie van alle drie.

“Ik ben wat schoolboeken vergeten. Schaam je je niet?” is alles wat hij zegt.

“Drink jij nooit teveel?” bitst Floor terug. Ik kan nog geen woord uitbrengen.

“Dat drinken is het minste van mijn zorgen.” Zonder nog een verder woord vertrekt Ben, de voordeur nog harder dichtslaand dan bij binnenkomst. Hoewel ik weet dat ik opgelucht zou moeten zijn dat dit waarschijnlijk het begin van het einde tussen Ben en mij, begin ik te huilen. Ik schaam me dat ik hem zo teleurstel en ben ergens toch wel bang om hem kwijt te raken. Floor knielt naast me en nu glijdt haar badjas nog verder naar beneden, maar de aanblik van haar volle D-cup, een slagje groter dan mijn eigen borsten doet me niks. Zelfs niet als ik me huilend en snotterend er tegenaan drukt. Met mij in mijn armen spoelt Floor de wc door en zet me onder de douche. Zonder haar blauwe kanten slipje uit te trekken wast ze me van top tot teen, droogt me af, helpt me in een grote witte slip van me waar ze normaal zo laatdunkend over doet en legt me in bed.

Hoe slecht ik me ook voel, al snel val ik in slaap om pas na de middag weer wakker te worden. Op een dienblad op mijn nachtkastje staat een glas jus, een boterham, twee pijnstillers en een kleine vibrator. Typisch Floor, net of ik met zo’n dijk van een kater daarop zit te wachten. Ik schuif het speeltje aan de kant in bed, knabbel wat aan mijn boterham en neem een slokje jus d’orange. Bijna spuug ik het gele vocht door heel mijn bed. De smaak van alcohol is onmiskenbaar. Net op dat moment komt Floor mijn slaapkamer binnen en ziet dat ik wakker ben. Mevrouw is zo te zien helemaal limoentjesfris. Ze is gekleed in een nogal behoorlijk kort rokje, ze draagt er zo vroeg in de lente wel een maillot onder maar toch. De grote trui met capuchon geeft haar iets sexy’s.

“Drink die wodka-jus nou maar op, ga daarna even aan de gang met je nieuwe trilvriendje en doe nog een dutje. Dan ben je daarna weer helemaal boven water. Ik ben even winkelen. Succes schat.”

Met tegenzin volg ik Floors raad zodra ze weg is op. Nog steeds wat misselijk drink ik inderdaad het alcoholdrankje op. En pak daarna het paarse trillertje bij de hand. Met mijn linkerhand trek ik mijn slip uit en gooi het kledingstuk achteloos op de grond.

Eén druk op de knop en zoemend komt de vibrator tot leven. Al snel heeft zijn puntje de weg naar mijn knopje gevonden en draait er kleine rondje overheen. Mijn poes reageert na ongeveer twee minuten door eerst een klein beetje maar al snel meer vocht aan te maken. Ik bijt op mijn lip terwijl ik mijn ogen dichtknijp. De vibrator zoekt tussen mijn geopende lipjes door zijn weg naar beneden tot voor mijn ingang. Nu zakt ook mijn linkerhand onder de dekens en nemen de plaats van het speeltje in op mijn clitoris. Eerst langzaam maar daarna sneller laat ik de paarse staaf mijn vagina in en uit glijden. Vingerend en penetrerend met het speeltje breng ik mezelf steeds dichter bij een orgasme. Tot drie keer toe ben ik daar ook bijna maar juist op dat moment word ik overmand door geilheid óf ben ik zo nat dat de vibrator even wegschiet, zodoende wil het me de eerste keren niet lukken om te komen. Maar uiteindelijk is het dan toch zover. Kreunend, nat en lang, vooral langdurig kom ik uiteindelijk. Alsof ik ondergedompeld word in een warm bad, zo voelt de extase die me minutenlang omgeeft. Volgens mij heb ik de vibrator nog in mijn hand als ik weer in slaap val, om inderdaad twee uur later volledig verkwikt wakker te worden.

Floor is inmiddels thuisgekomen met tassen vol kleding, schoenen en weet ik wat ze nog meer gekocht heeft. De lente mag dan wel zijn intrede doen maar is het dan echt nodig direct een compleet maandsalaris te spenderen aan topjes, rukjes en jurkjes en schoenen. En waarom zou je bij een seizoenswisseling geld uitgeven aan nieuw ondergoed. Maar Floor is Floor, ze heeft wel eens gezegd dat ze zich altijd wil profileren als lekker hapje. Terwijl ze haar gekochte items een voor een showt mompel ik.

“Mooi, enig, fleurig, prachtig.” Maar echt interesseren doet het me ook niet. Ben zit nog in mijn hoofd, hij was kwaad vanochtend dat merkte ik wel. Floor merkt mijn neerslachtigheid op maar zegt vooralsnog niks. Ze loopt naar de kast, schenkt twee glazen wijn in en gaat bij me aan tafel zitten. Stil drinken we ons glas leeg. Daarna staat ze op en loopt weg. Maar voor ze uit het zicht verdwijnt vind ze het nog nodig het zaad der twijfel in mijn hoofd te planten.

“Zou je niet een vent zoeken die jou verdient Bente?”

De zondag gaat over in de maandag, die op haar beurt weer overgaat in de rest van de dagen. Geheel tot mijn eigen verrassing masturbeer ik iedere dag. Voor het slapengaan pak ik de vibrator die ik van Floor gekregen heb. Nadat ik mezelf eerst opgewarmd en bevochtigd heb met mijn vingers laat ik de paarse staaf tussen mijn lipjes doorglijden mijn lichaam in. Mezelf continu vingerend door met wijs- en middelvinger rondjes te draaien op mijn pareltje lukt het me nu wel om bij de eerste poging tot een orgasme te komen. Niet lang daarna val ik iedere keer tevreden in slaap.

Tot vrijdagavond, na mezelf weer op een gelukzalig orgasme getrakteerd te hebben slingert de vibrator zoals gewoonlijk naast me in bed. En daar gaat het mis. Geheel onverwacht, en na een week niks van zich te hebben laten horen kruipt Ben opeens naast me. Ik word wakker doordat ik uit bed gegooid word.

“Wat is dit?” roept Ben, zijn gezicht rood aangelopen en wijzend met mijn paarse beste vriend.

“Dat is van mij”, stamel ik.

“Dat snap ik”, gaat Ben onverminderd boos verder. “Je hebt dit ding van die nutteloze slet Floor gekregen zeker.”

“Floor is mijn vriendin”, de verontwaardiging verliest het qua toon in mijn stem van verdriet. Voor ik het weet slingert Ben het speeltje naar mijn hoofd en raakt me vol op mijn oogkas. Met een kreet van pijn ga ik tegen de grond, waarop Floor direct mijn slaapkamer binnenstormt. Van het tumult tussen Ben en Floor krijg ik weinig mee, door de klap ben ik totaal van de kaart. Als de wereld weer een beetje helder word zit ik alweer op bed en heeft Floor haar armen om me heen geslagen. Ik huil terwijl ze me wiegt. Ik voel me compleet vernederd door het gedrag van de man waar ik van hield. Of houd ik nog steeds van hem. Floor zegt niks maar blijft me wiegen en drukt zachte kusjes op mijn hoofd. Overmand door emotie val ik uiteindelijk toch in slaap. Maar die slaap is onrustig en duurt niet lang, het is nauwelijks licht als ik naast mijn bed sta. Direct valt me op dat Floor al Bens spullen in een plastic tas gedaan heeft en in de achtertuin gezet heeft. Meewarig kijk ik er even naar.

“Je gaat hem toch niet terugnemen hé?” De vraag van Floor verrast me, natuurlijk neem ik zo’n man niet terug. Een man die zijn hand heft tegen een vrouw houdt op een man te zijn. Valse honden geeft men ook geen tweede kans. Mijn oog is gelukkig niet al te dik, het zal wel een paar dagen duren voor het helemaal weggetrokken is dus ik zit dit weekend aan huis gekluisterd. Maandag is de zwelling inderdaad al een stuk minder, in tegenstelling tot mijn boosheid. Ben heeft zich nog niet laten zien om zijn spullen op te halen. Als ie dat niet snel doet pleur ik ze weg heb ik besloten.

En dan is het dinsdag. En het is vakantie. Daarom lig ik tot laat in bed, totdat Floor me eruit haalt en zegt dat ik een uur de tijd heb voor we vertrekken. Floor heeft beslist dat we naar het vakantiehuisje aan het meer gaan dat haar familie bezit. Wanneer we terug komen zien we nog wel zegt ze. Haastig gooi ik allerlei kleren, toiletspullen en andere benodigdheden in een grote tas en ren achter Floor aan de deur uit.

Het is ruim anderhalf uur rijden naar onze bestemming, onderweg schreeuwen we met de radio mee en al snel ben ik mijn zorgen compleet vergeten. Het vakantiehuisje mag die naam eigenlijk niet hebben, kapitale villa is een betere benaming. Omgeven door een riante tuin staat een huis van grote natuurstenen met leien dak. Al vanaf de buitenkant kan ik raden dat de vele ramen het huis vanbinnen heel licht moet zijn. Floor opent de voordeur, samen stappen we de hoge hal met brede houten trap in. Ik krijg een snelle rondleiding over de begane grond en zie tot mijn verrassing dat er gewoon een veranda met zwembad aangebouwd is. In de woonkamer bevindt zich een grote zachte bank, breedbeeld-tv, open haard en prachtige donkerhouten meubels. De slaapkamers zijn dan weer simpel, op de king size hemelbedden na, die lijken zo uit een paleis te komen. Onder het schuine dak bevindt zich nog een zolder met zonnehemels en sauna cabine. Dít gaat een geweldige week worden. We gooien onze spullen snel in de grootste slaapkamer neer -uitpakken komt later wel – en gaan met een wijntje op de ligbedden aan de rand van het zwembad liggen. Daar kletsen we wat over koetjes en kalfjes terwijl de zon ons steeds meer verwarmd, iets wat Floor enkele malen mag benoemen.

“Dan trek je wat uit”, zeg ik plagerig. De zon en de wijn hebben me loom en misschien zelfs wat hitsig gemaakt. Dit laat Floor zich geen twee keer zeggen. Haar topje, jeans en schoenen liggen al snel op een slordig hoopje op de grond. Schalks kijkend laat ze zich in haar roze string en bijpassende bh met bloemenmotief terug achterover zakken. Ze kromt haar rug enigszins zodat ze haar mooie stevige borsten vooruit kan steken. Dit is wat ik nodig heb…

Ik zet mijn glas neer, vind oogcontact en vlij me over haar heen. Zittend op Floors schoot verstrengelen onze tongen zich in een wild gevecht wat maar geen winnaar wil opleveren. Met vaardige handen trekt Floor mijn blouse uit en smijt het ding weg waarna direct mijn bh eraan moet geloven. Hierbij neemt Floor niet de moeite het kledingstuk te verwijderen maar ze vouwt eenvoudig de cups om zodat mijn appelborstjes tevoorschijn komen. Ik ben erg jaloers op de D-cup van Floor, iets wat haar nog niet heb durven vertellen. Floor schuift wat naar onder en laat haar tong al even wild over mijn rechtertepel gaan als dat ze daarnet in mijn mond tekeer ging. Met haar andere hand kneedt ze de linker. Haar ruwe, wilde aanpak brengt me van hitsig naar geil. Ik steun op een hand, met de andere houd ik haar hoofd vast aan haar haren, bang dat ze stopt. Dat doet ze ook al snel, veel te snel laat ze mijn borsten alleen, maar als ze naar beneden schuift en aan de knopen en rits van mijn pantalon gaat wriemelen ben ik mijn teleurstelling op slag vergeten. Op mijn knieën gezeten boven haar kost het wat moeite om uit mijn broek te komen maar het lukt.

“Er is maar één ding erger dan een witte slip”, zegt ze fronsend als ze mijn huidkleurige onderbroek omhoog houdt. Shit, niet aan gedacht.

“Ach, kunnen we van de week nog eens lekker gaan winkelen”, zegt Floor lachend en trekt me bovenop haar gezicht. Met beide handen houdt ze mijn bovenbenen vast – alsof ik ergens naartoe zou gaan!- en maakt haar tong breed, langzaam gaat ze over mijn lipjes wat me een kreun ontlokt. Minutenlang herhaalt ze tergend langzaam deze beweging, mijn opgeilend tot een punt waarop ik bijna uit elkaar klap van opwinding. Dan opeens gaat ze sneller, nu laat ze het puntje van haar tong over mijn clitoris en tussen mijn lipjes doorgaan. Bij deze snelle, hardere aanraking gedij ik beter en als vanzelf begin ik met mijn heupen te rollen. Hongerig naar meer. Floor haalt haar rechterhand van mijn bovenbeen en begint over mijn billen te wrijven.

Pets! Opeens geeft ze er met haar vlakke hand een klap op en even schrik ik van de pijnscheut die vloeiend door mijn bil trekt. Maar dan voel ik de charme ervan en moedig haar aan om het nogmaals te doen, iets waar ze graag gehoor aan geeft. Als ik bijna kom stopt ze met de billenkoek en gebruikt haar hand om twee vingers in mijn grotje te schuiven. Daar vindt ze een plekje wat ik van mezelf niet ken maar een bijzonder fijn gevoel teweegbrengt. Verstijfd van geilheid zit ik nu op Floors gezicht en laat haar haar gang gaan tot ik mijn eerste orgasme bereik. En wat er gebeurd is ongelooflijk. Alsof ik naar mezelf kijk zie ik achter me een straal vocht van tussen mijn benen komen. Minstens wel een meter ver. Ik schud alsof ik totaal onderkoeld ben maar de warmte die zich door mijn lichaam verspreid is warmer en toch vele malen prettiger dan de woestijnzon. Het totale gebrek over mijn spieren kwijt zijnde val ik van Floor af op de warme tegels waar ik wazig blijf liggen. Boven me zie ik, met natte kaakjes het gezicht van Floor opdoemen.

“Heftig he, squirten.”

Ik mompel wat onverstaanbaars en besluit nog maar even lekker te blijven liggen tot ik wat meer mezelf ben. Nog wat wankel sta ik op en pak Floor aan haar armen overeind. Voor ze het weet heb ik haar het zwembad ingetrokken en mijn tong haar mond ingeduwd. Onder water kneedden mijn handen haar strakke ronde billen. Mijn mond gaat naar haar oor om langzaam af te zakken naar haar nek. Gehinderd door het water kost het me moeite Floor te ontdoen van haar bh, maar de aanhouder wint. In het lichaamswarme water hebben haar borsten een bleke kleur die afsteekt tegen haar al enigszins gebruinde schouders. Haar oranjebruine tepels steken net boven de waterlijn fier overeind. Ik kan niet anders dan ze om beurten in mijn mond nemen om er hartstochtelijk aan te zuigen. Floor zucht bij deze aanraking en gooit haar hoofd in haar nek terwijl haar nagels door mijn nek klauwen.

Onder water zoekt mijn hand naar het kruisje van haar string. Onhandig trek ik het wat opzij en begin met twee vingers rondjes te draaien over klitje. Mijn mond blijft zich concentreren op haar tepels die nu zo hard zijn dat ik me afvraag of het haar geen pijn doet. Met mijn rechterhand blijf ik Floors clit masseren, mijn andere zoekt zich een weg naar haar ronde stevige billen om die een stevig te kneden. Als antwoord trekt Floor een been op wat ze om heen slaat.

“Ik wil je gezicht tussen mijn benen”, hoor ik haar zuchten.

Om dat voor elkaar te krijgen trek ik Floor mee naar het stenen trapje wat toegang geeft tot het zwembad en plant haar billen neer op de bovenste tree. Zo zit ze met haar benen nog in het water, net als ik maar is de regio waar ik me op uit mag leven met mijn tong erboven. Ik heb twee handen nodig om haar string over benen kuiten en enkels naar beneden te stropen maar dan heb ik vrij spel. Zoals een uitgehongerde wolf zich na de jacht op zijn prooi stort zo duik ik tussen de lange gladde benen van Floor. Ik verspeel geen tijd aan plagerige kusjes rondom haar lipjes of op haar dijen maar druk mijn tong tussen haar kleine zachte lipjes. Haar zacht zilte smaak vult mijn mond wat me een kreun ontlokt. Ik draai en keer met mijn hoofd terwijl mijn tong als een tornado over haar clitoris en tussen haar lipjes doorgaat. Floor laat zich achterover zakken en geniet hoorbaar van mijn aanrakingen, met als uitschieter het moment waarop ik denk dat ze halverwege een orgasme is en écht hard kreunt. Dit doet alle onzekerheid die ik had over vrijen met een vrouw vervagen als sneeuw voor de zon. Ik voel me zelfs zo zeker dat ik Floor niet vinger maar alleen lik, net zolang tot ze snikkend klaarkomt, daarbij mijn hoofd bijna plettend met haar dijen.

“Had je de eerste keer niet door dat ik kwam?” vraagt ze als ze wat op adem gekomen is.

“Eerste keer?” is mijn schaapachtige wedervraag.

“Ik was anders toch niet echt stilletjes geloof ik.”

“Nee, eigenlijk niet. Kwam je echt twee keer dankzij mij. Wauw!”

“Ik doe niet aan faken schat.” Als bedankje krijg ik nog een kus op mijn mond. De rest van de dag liggen we naakt op de ligbedden. De zon verwarmt onze naakte huiden tot meer dan aangenaam door de glazen sérre.

“Vanavond gaan we op stap trouwens”, zegt Floor tussen twee happen pizza door. Die hebben we voor het gemak laten bezorgen. Die knul keek wel even vreemd op toen Floor in een half doorschijnende kimono de deur open deed. Volgens mij was dat van Floor haar kant niet helemaal expres. De mededeling dat we op stap gaan komt niet helemaal uit de lucht vallen. Ik ken Floor al een beetje ondertussen. Niet dat ik bezwaar hebt trouwens. Na het eten is het al tegen zevenen, tijd om ons aan te gaan kleden. Voor zo vroeg in het jaar is de avond zwoel te noemen. Volgens het weerbericht zal het vannacht niet al te veel afkoelen. Rokjesweer volgens Floor. Ik ontvang nog maar eens een berisping over mijn kleren en ondergoed waarmee ik volgens Floor zo het klooster mee in kan. Schoorvoetend stem ik ermee in om me dan maar door haar aan te laten kleden.

Zodoende eindig ik met enkelhoge All-stars, kniekousen, een zwart plooirokje en witte blouse. Mijn lippen worden voorzien van zoet geurende en glimmende lipgloss, rond mijn ogen een zwart uitlopend lijntje, mijn haar in een strenge vlecht. Als ik me bekijk in de spiegel moet ik in eerste instantie aan Harly Quinn uit Batman denken maar ik heb het Floor nou eenmaal beloofd. Onder mijn kleding draag ik ondergoed van Floor, ik heb dus echt niets aan wat van mezelf is.

Uiteraard mag ik me van Floor op een avond als deze in niets anders dan een piepklein onderbroekje hijsen, een smal blauw driehoekje bedekt aan de voorkant de zaak enigszins maar ik vraag me oprecht af of ik het uit zal moeten doen als ik moet plassen. Maar het meest druk maak ik me om een eventuele windvlaag. Het is totaal niet mijn stijl om me zó bloot te geven. Onder het rokje loop ik volledig in mijn blote kont. Het liefst had ik gewoon een fatsoenlijke slip aangetrokken maar volgens Floor is dit een leermoment over hoe fijn het kan zijn om er zo sexy en vrouwelijk bij te lopen zonder dat iemand het weet. Zij wint. De kanten bh zonder cups is eigenlijk iets te groot voor mij, Floor heeft dan ook meer dan mij maar het houd mijn “appeltjes” goed genoeg op hun plaats.

Zelf heeft ze gekozen voor een strak wit jurkje wat haar complete figuur met al zijn rondingen perfect accentueert. Ik moet toegeven dat ik toch wel wat jaloers ben als ik zo kijk naar haar borsten, heupen en billen die volmaakt rond zijn. Mijn eigen figuur is nogal afgeplat. Floor klaagt soms wel over haar ronde billen en stevige heupen maar eerlijk gezegd zou ik er een moord voor doen. Wat me wel in hoge mate verbaasd is dat ze weinig make-up op heeft, iets wat ik niet van haar gewend ben. Als ik er naar vraag waarom antwoord ze afwijken.

De disco waar we de rest van de avond doorbrengen is op loopafstand van ons vakantiehuisje. Wat me verbaasd aangezien de omgeving zo bosrijk is. Wel is het vroeg donker, iets wat me niet helemaal lekker zit, zeker omdat ik me zo bloot voel onder mijn rokje. Zonder problemen en entree te betalen mogen we van de portier binnen, alhoewel. De viezerik geeft ons wel een flinke tik op de billen met zijn vlakke hand maar voor ik verontwaardigd kan protesteren heeft Floor me al meegetrokken de door veelkleurige lichten opgesierde rokerige ruimte in. Vooralsnog houden we een afzijdige houding aan, leunend op de bar kijken we de mensen af. Zoals te verwachten is de disco gevuld met een heel scala aan mensen. Wel hebben ze allemaal gemeen dat ze uitgelaten zijn.

“Veel horecapersoneel hier, die zuipen altijd zo lekker. Worden ze gezellig en enthousiast van”, roept Floor in mijn oor.

Floor bestelt voor allebei een shotje, het korte drankje is zoet en brand in mijn keel. Toch volgt de tweede al snel, evenals de derde en de vierde. Omdat ik niet wéér boven de pot wil hangen morgen sla ik daarna een rondje over maar laat me wel door Floor de dansvloer mee optrekken. Op de klanken van Faithless dansen we wild om elkaar heen, niet schuwend onze lichamen tegen elkaar aan te laten schuren. In mijn ooghoek zie ik dat enkele mannen naar ons kijken maar geheel tot mijn eigen verbazing vind ik het eerder fijn dan ongemakkelijk. We dansen nog verschillende nummer verder, totdat de muziek een wat langzamer genre instroomt. Buiten adem gaan Floor en ik naar de bar waar we allebei een Perrier bestellen, de avond is nog lang genoeg.

Al snel is Floor verdwenen, hoe ze het voor elkaar gekregen heeft weet ik niet maar binnen twee minuten heeft ze een kerel gevonden waar ze nu al heftig mee staat te zoenen. Ongegeneerd staat Floors zoenpartner haar billen te kneden alsof het een brooddeeg is.

Naast mij doemt ook een mannelijk mensenexemplaar op. In zijn hand een drankje wat ik herken als passoa-jus. Onnadenkend pak ik het glas aan. Maar voor ik een slok heb kunnen nemen is Floor naast me opgedoken en heeft het glas van me afgepakt.

“Nooit zomaar een drankje aannemen van een vreemde Bente. Je weet nooit wat er in zit. Voor hetzelfde geld word je met een geheugen vol gaten en je string in je mond wakker op een plek waarvan je bij God niet weet waar het is.”

“Zelf meegemaakt?” Ik denk namelijk dat Floor een grapje maakt. Tot ik haar blik goed doorgrond. Wat ze zegt klinkt eigenlijk heel logisch. De man naast me kijkt beledigd naar Floor.

“Ik heb zulke trucen niet nodig om dit meiske in mijn bed te krijgen, dus waar bemoei jij je mee?” Floor werpt de jongen, die zich nog niet voorgesteld heeft nog een boze blik toe maar doet wel een stapje achteruit om ons alleen te laten. Nu pas steekt hij zijn hand uit.

“Ik ben Hank, leuk je te ontmoeten.” Als ik mijn hand uitsteek om de zijne te pakken trekt hij hem snel terug en drukt een kus op de mijne. Boven de muziek uit raken we aan de praat maar de houding van Hank bevalt me eigenlijk helemaal niet. Zeker niet als hij nog een paar pinten naar binnen giet en zijn handen op mijn billen legt. Ik duw ze weg, hij legt ze terug, opnieuw duw ik ze weg waarop hij ze weer teruglegt. Als ik ze duidelijker van me afsla draait Hank zwaaiend naar me toe.

“Kom op schat, geef me lekker kusje”, lispelt hij. Net op het moment dat ik hem van repliek wil dienen stapt een andere man tussen ons in en vertelt Hank in niet mis te verstane bewoordingen dat het beter is om op te stappen.

“Kom op Mike, anders delen we dat chickie. Mag jij lekker in d’r kontje. Wie weet slikt ze daarna zelfs nog wel.”

De nieuwe speler in dit toneelstuk wat behoorlijk dramatisch zou kunnen gaan worden, Mike, geeft Hank een duw waarop deze achterover lazert. De toegesnelde beveiliging vraagt kort wat er gebeurd is en helpt daarna Hank hardhandig naar buiten. Pas nu kijkt Mike me recht aan. En ik val als een blok voor hem. Zijn donkere haren, stevige kaaklijn, spieren de stevig maar niet overdreven zijn tekenen zich onder zijn strakke shirt af. Alles wat Hank met me van plan was mag hij met me doen beloof ik mezelf direct plechtig. Mike verontschuldigt zich uitgebreid voor Hank, zijn kamergenoot maar al snel gaat ons gesprek over leukere dingen. Ik merk aan mezelf dat ik meer oog voor Mike heb dan dat ik echt inhoudelijk met hem kan praten. De vlinders dartelen daarvoor te heftig in mijn buik. Het steekt me dan ook dat hij veel te snel al weggaat. Alsof ze op gepaste afstand heeft staan wachten, wat waarschijnlijk ook zo is, verschijnt Floor naast me.

“En… en, en?”, vraagt ze onomwonden. “Ga je hem meenemen naar huis vanavond?” Haar vraag verrast me, ik had er eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht. Seks op de eerste avond, kan ik dat?

“Waar is jouw zoenertje eigenlijk?” Floor schiet in de lach, “die had dus een vriendin en had mij versiert in de hoop een trio te scoren, ik denk dat zijn furieuze vriendin nog niet klaar is met hem.”

“Zou jij dat zien zitten dan?”

“O jawel!” Ik besluit nog maar even niet verder te vragen naar het hoe en wat. Onze blikken dwalen weer af naar de dansvloer waar plots het blacklight aangaat. Aan mijn hand sleurt Floor me mee, nogal een schouwspel openbarend. Onder haar witte jurkje ligt in het blacklight haar ondergoed op. De bh is niet meer dan een fijn lijntje over haar rug en van haar borsten naar haar nek. De driehoekjes aan de voorkant bedekken volgens mij nog niet de helft van haar borsten. Haar string is van hetzelfde laken een pak. Aan de voorkant een driehoek, aan de achterkant een veel kleiner driehoekje, alles bijeengehouden door niet meer dan wat fijne touwtjes. Zó zou ik er dus nooit bij durven lopen, maar ik vind het zo geweldig dat ze het durft. Het bekijks dat ze trekt is dan ook niet van de lucht.

Zo dansen we tot het buiten bijna licht wordt, genoeg alcohol drinkend om uitgelaten te blijven maar te weinig om wazig te worden. Onze lichamen raken elkaar meer dan eens en als het licht kortstondig uitgaat druk ik snel een kus op haar mond en knijp in haar billen. Bij het uitlopen van de disco waar Floor enkele opdringerige mannen van het lijf moet houden kom ik Mike tegen. Ik pak zijn hand. “Jij komt met mij mee.” Waar ben ik mee bezig vraag ik me af, ik ken die kerel amper.

“Ik weet niet of dat wel een goed idee is”, mompelt Mike, ook zijn stem is dik van de alcohol.

“Zuipen alle mannen tot ze niet meer kunnen”, vraag ik voor me uit.

“O maar ik kan nog wel hoor.” Grinnikend om zijn eigen grap laat Mike zich aan zijn hand met wankele stappen door mij meevoeren naar het vakantiehuisje. Floor kijkt niet één keer, maar ik staar des te meer naar haar. Haar prachtige ronde billen waar ik in het blacklight zo mooi haar string tussen zag verdwijnen. Zal ik haar mee laten doen vraag ik me af, of zal ik Mike voor mezelf houden. Ik besluit nog geen besluit te nemen. Mijn seksleven met Ben stelde geen ruk voor, nu wil ik mezelf laten gaan met een man, ik wil genot krijgen en ontvangen maar ben onzeker. Als ik Floor als voorbeeld kan hebben zou ik – naast het genot dat ze me zal schenken - veel van haar over seks met mannen kunnen leren. Of is het beter dat ik mezelf alleen ontdek. Mijn gepieker maakt me er niet zekerder en ben dan ook blij als we thuis arriveren. Floor verdwijnt als bij toverslag naar haar slaapkamer. Tussen Mike en mij wordt het nu toch wel wat ongemakkelijk, voor mij dan, Mike kijkt wat wazig uit zijn ogen maar laat zich meer naar boven voeren door mij.

“En ik heb je nummer niet eens gevraagd.”

Daar kan wat op geregeld worden en met watervaste stift kalk ik mijn naam en gsm nummer met koeienletters op zijn arm.

“Zo weet je in ieder geval morgen nog hoe ik heet. Ga alvast naar de slaapkamer, ik fris me wat op en kom eraan.”

Gedwee doet Mike wat ik zeg, zelf loop ik naar de badkamer waar ik tot mijn verrassing Floor aantref, die was naar haar eigen kamer dacht ik. Alsof ik haar dochter ben die zich klaarmaakt voor haar afstudeergala trekt ze mijn bh en string terug goed, veegt er wat denkbeeldige pluisjes af en brengt mijn haar weer enigszins in model.

“Wish me luck”, glimlach ik.

“Geluk heb je niet nodig met zo’n vent denk ik, eerder een jerrycan glijmiddel en veel plek in bed om te slapen vannacht want met je benen over elkaar liggen zal er niet meer inzitten.”

“Ken je hem?” Als dat zo is wint mijn onzekerheid weer een puntje.

“Zijn soort wel ja. En een vriend van hem.” Floors glimlach is mysterieus, mijn onzekerheid wint geen volle punt maar toch een halfje.

“Dan zal ik deze maar meedoen,” en ik pak twee condooms uit de la, “beter maar drie doen”, zeg ik stoer om mijn onzekerheid te verbergen. Met mijn neus fier in de lucht loop ik de badkamer af. De harde pets die Floor op mijn linker bil geeft tintelt nog even na.

Voorzichtig doe ik de slaapkamerdeur open, de zenuwen gieren door mijn lijf. Het is stil, op de wind die buiten is gaan waaien en tegen de rolluiken beukt na. In het donker herken ik een silhouet onder de dekens. Ik kruip ernaast en zoek met mijn lippen op de tast het gelaat. Van zijn wang ga ik naar zijn mond. Ik druk de mijne tegen de zijne. Geen reactie. Ik ga bovenop hem zitten. Mike heeft zijn kleren nog aan. Nog steeds geen reactie. Mijn mond dwaalt af naar zijn nek, de stoppels schuren over mijn lippen. De mannelijkheid daarvan doet mijn hart versnellen. Ik hoop nu toch wel handen op mijn lijf te voelen. Zacht zet ik mijn tanden in het zachte vlees van Mike’s nek. Nog steeds geen reactie. Ik ga wat hoger zitten en trek zijn hoofd tegen mijn borsten, nu móet hij toch wel reageren. Maar nog steeds niets. Totdat ik zijn hoofd terug op het kussen laat vallen, dan begint hij luid te snurken. “What the fuck”, roep ik uit en begin aan zijn arm te schudden. Maar meneer is met geen mogelijkheid wakker te krijgen. Daar kruip ik dus ook echt niet naast, ook niet om te slapen. Teleurgesteld druip ik af naar de kamer van Floor.

“Viel ie zo tegen”, vraagt ze als ik binnenkom.

“Die eikel slaapt.”

Even giechelt Floor maar als ze ziet hoe teleurgesteld ik ben wordt ze al snel weer serieus en trekt me bij haar.

“Zal ik je dan maar verwennen”, fluistert ze in mijn oor, en nog voor ik antwoord heb kunnen geven zit ze al met haar hoofd tussen mijn benen, en trekt mijn string uit. Ze legt me half op mijn zij, moeiteloos twee vingers in me brengend terwijl het puntje van haar tong zacht maar vaak tegen mijn clitoris aantikt. Ik doe mijn ogen dicht en trek het beeld voor me van Floor in haar witte jurk met het fluorescerende niemendalletje eronder. Haar tong en vingers brengen een tinteling door mijn complete lijf. De warmte verspreidt zich van tussen mijn benen naar mijn borsten billen en benen om van daaruit als een lavastroom verder te trekken naar mijn armen hoofd en tenen. Mezelf volledig vrijlatend kreun ik luid bij elke aanraking van haar tong en geniet van haar vaardige vingers die binnenin mijn de gevoeligste plekjes feilloos weten te raken.

“Oh Floor, maak me klaar”, hijg ik. Ze geeft antwoord door me heviger te likken en te vingeren. Het resultaat is ernaar. Binnen tien minuten lig ik trillend in het bed van mijn beste vriendin, haar hoofd klem tussen mijn benen. Nog tijdens het weggolven van mijn eerste orgasme brengt ze de lust naar een tweede in mij boven door zachte kusjes op mijn lipjes te drukken. Ik mis haar hoofd dan ook direct als ze het terugtrekt.

“Ik wil wat nieuws met je proberen.”

“Alles wat je wilt”, fluister ik tegen haar.

Nog half op mijn zij liggend word mijn linkerbeen de lucht in getild en kruipt Floor ertussen. Met haar lichaam haaks op het mijne zittend drukt ze haar poes tegen die van mij. De druk die ze al draaiend op die manier uitoefent is lekker maar zal me niet tot een nieuw orgasme brengen. Maar daar heb ik een oplossing voor. Uitdagend kijk ik Floor aan en leg twee vingers op mijn genotsknopje. Haar diep in de ogen kijkend daag ik haar uit hetzelfde te doen terwijl ik mijn hand langzaam rondjes laat draaien. Floor neemt eerst de tijd eens goed te kijken wat ik aan het doen ben maar volgt dan mijn voorbeeld en begint ook zichzelf te vingeren. Maar ons spel der uitdaging is nog niet te einde. Met haar vrije hand tilt Floor haar borst op, steekt haar tong uit en likt haar eigen tepel. Iets wat ik ook probeer maar omdat mijn borsten niet zo voluptueus zijn wil me dit niet lukken. Maar dat betekent niet dat ik nergens aan kan likken. Gulzig lik ik aan mijn eigen vingertoppen terwijl mijn ogen zich op die van Floor fixeren en ze aan mijn blik vastnagelen. Als ik mijn eigen smaak van mijn vingers gewassen begin ik mezelf opnieuw te vingeren. Mijn verwachting, of misschien wel hoop dat Floor ook laat zien hoe graag ze zichzelf proeft komt niet uit, in plaats daarvan voert ze haar tempo op, samen met haar ademhaling. Haar lijf begint te kronkelen. Het gevoel van haar natte spleetje tegen het mijne, het zicht op het kronkelende lijf van Floor, dit alles doet mijn reis naar een tweede orgasme in een stroomversnelling belanden. Binnen enkele minuten komen we samen tot een niet bijzonder heftig orgasme. Het mijne is niet bijzonder heftig maar duurt wel lang. Als we beiden plat op ons rug liggen, de benen van de een nog bij de oksel van de ander hoor ik Floor zachtjes snikken. Verschrikt kom ik recht, bang dat er iets mis is. Maar het tegendeel is waar, haar komen was zo heftig dat ze haar tranen niet kan bedwingen. Zachtjes wieg ik haar in mijn armen tot we naakt en verstrengeld samen inslapen.

We worden wakker van een klap. Het is de voordeur die dichtslaat. Mike is dus vertrokken terwijl Floor en ik nog in bed lagen. De lul.

Maar dat mag de pret op deze mooie dag niet drukken. Met enigszins houten hoofd ontbijten Floor en ik waarna mevrouw besluit dat het tijd is om te gaan winkelen. Ik krijg nog maar eens een reprimande vanwege mijn huidkleurige en witte slips en daarna trekken we op de fiets de stad in. Onderweg moet me toch iets van het hart. Me ervan vergewist te hebben dat er echt niemand in de buurt is stel ik de vraag die me bezig houd.

“Zeg Floor, doe jij het ook wel eens… anders?”

“Met iemand anders?” Ze snapt overduidelijk niet wat ik bedoel, ik ben dan ook nogal vaag.

“Nee, ik bedoel…”

“Shit Bente, zo gek kan het niet wezen, spuug het eruit.”

“Ja, je weet wel, vanachteren, zo.”

“Op zijn hondjes, ja tuurlijk. Lekker zo’n ding tot tegen je baarmoederhals. Het is even wennen maar daarna is het hemels…”

“Neen, Floor zo bedoel ik het ook niet helemaal.”

“O! Je bedoelt of ik wel eens in mijn kont geneukt word!” roept ze keihard.

“Sst, straks hoort iemand je.”

“Moet je maar niet zo preuts doen, Bente. En het antwoord op je vraag is ja, soms. Nieuwsgierig?” Ik blijf stil. Floor denkt even na voor ze antwoord.

“Op zich is het best fijn, behalve als de man in kwestie echt goed bedeeld is zeg maar. Maar als je te hard van stapel loopt, zoals ik de eerste keer is het sowieso geen pretje.”

“Vertel.”

“Nou ik dacht dus dat je met wat spuug wel even zo’n stuk mannenvlees van bijna 20 cm naar binnen kon laten duwen. Als ik eraan terugdenk doet het nog pijn. Glijdmiddel is sowieso onmisbaar maar ik zou als ik jou was beginnen met een vinger of een klein speeltje. En goed ontspannen zijn is ook altijd fijn. Laat je een man daar naar binnen doe dan de eerste keer lepeltje-lepeltje en niet zoals in een pornofilm meteen jij bovenop en anaal missionaris, zo werkt het echt niet en haal je de enorme fun en het vele genot wat het met zich mee kan brengen ervan af. Als je wil kan ik wel een beetje met je oefenen.”

Bij haar laatste opmerking staat haar gezicht schalks.

“Het is niet zozeer dat ik het wil maar die vervelende kerel van vannacht begon erover. Dat ik bij hem op schoot zodat iemand anders me anaal kon nemen.” Dat ik nog nooit een pornofilm heb gezien vertel ik Floor maar even niet.

“Langs twee kanten naar binnen vergt nog wel wat oefening. Ik weet het goed gemaakt, jij krijgt van mij een lief klein anaalplugje, dan kan je eens kijken wat je ervan vindt.”

“Ik vind in ieder geval dat we het er lang genoeg over gehad hebben.” En tot mijn geluk komen we bij het winkelcentrum aan waar we onze fietsen op slot zetten en ons tussen de massa shoppers mengen. Na een uur of wat moeten we beiden naar de wc. Er is er maar eentje in de lunchroom waar we zitten dus we gaan om beurten. Floor giechelt wel wat als ik geweest ben maar eigenlijk zoek ik er niks achter. Dan is het zover. We stappen een lingeriezaak binnen. Floor duwt me direct de paskamer in en gebiedt me om me alvast uit te kleden tot op mijn ondergoed. Zij zal wel wat uitzoeken voor me want ik heb geen smaak zegt ze. Het ene string en bh setje na het andere komt de paskamer binnen en eigenlijk vind ik ze allemaal even mooi maar heb nog moeite met het dragen van zulk sexy en klein ondergoed. Gaat toch een beetje tegen mijn opvoeding in. Als ik dan eindelijk drie setjes gekozen heb zoek in de paskamer alvast in mijn tas naar mijn portemonnee. Maar ik vind nog iets anders in mijn tas. Een paarse string waarvan ik zeker wist dat Floor die aanhad toen we weggingen. Het geile ding!

Als ze het zo wil kan ze het krijgen. Met een lief stemmetje vraag ik haar of ze me in de paskamer even wil helpen. Direct nadat ze achter het gordijn is duw ik haar tegen de muur en trek haar jurkje omhoog. En inderdaad heeft ze geen onderbroekje meer aan. Haar tegen de muur aanduwend vinger ik Floor klaar terwijl ik in haar oor fluister dat ik haar uitdaag om te kreunen in deze overvolle winkel. Maar dat doet ze niet. Ik voel haar samentrekken en zie haar op haar onderlip bijten als ze haar orgasme wil uitschreeuwen maar ze weet zich prima stil te houden. Zo zijn we op onze eigen manier allebei voldaan als we terug naar huis fietsen.

Daar krijgen we telefoon van Floors moeder, er is iets met haar vader en moeten direct terug naar huis. Halsoverkop pakken we al onze spullen in. Als ik met de laatste tas richting de voordeur loop, knal ik bijna tegen een grote bos bloemen op. Als ik zie welk gezicht daarachter vandaan komt maakt mijn hart een sprongetje.

Het is Mike!

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post77

FLOOR & BENTE

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers do, januari 18, 2018 11:07

In het vorige verhaal hebben jullie kunnen lezen hoe ik een meer dan gezellig kerstfeestje had met mijn vriend Mike en beste vriendin Floor. Maar zo vrij ben ik niet altijd geweest, in tegendeel zelfs. Volgens mij is de ommekeer in mij gekomen toen ik een jaar of 22 was. Toen kende ik Floor al enkele maanden, we studeerden samen in een willekeurige stad aan een willekeurige opleiding.

Floor persifleerde zich sowieso wat wilder dan ik. Het was nog in de tijd dat leren broeken een bepaald stigma hadden, 50 tinten grijs was nog lang niet geschreven dus SM was al helemaal taboe. Voor seksspeeltjes, - iets waar ik toentertijd nog helemaal niet mee bekend was, moest je nog met schaamrode kaakjes kopen in de seksshop - internet was namelijk nog bijzonder slecht en vooral traag. Hoewel het verhaal voor mij veel details kent en al even geleden is staat het me nog helder voor de geest. Sta mij toe jullie mee te nemen in het verhaal wat zich het best laat kenmerken als een saaie rups die als een kleurrijke vlinder uit haar cocon kruipt.

FLOOR & BENTE

Op een zonnige donderdagmiddag zitten Floor en ik op een terras, op de stoelen om ons heen meerdere tassen die getuigen van een geslaagde middag shoppen. Alle tassen zijn voor Floor, ik heb nog helemaal niks gekocht.

“Ga je zo nog ff mee naar de H&M?” Vraagt Floor tussen twee slokken witte wijn door. Ikzelf houd het nog even bij groene thee, zonder suiker uiteraard. Me van geen kwaad bewust knik ik braaf ja en wacht tot mevrouw haar wijn achterovergeslagen heeft. Donderdagavond, stapavond bij uitstek en zo laat in de middag zie ik overal om mij heen al studenten die flink op gang zijn. Ik sla het stappen vanavond eens over, net zoals altijd eigenlijk. Ik ga nóóit op stap, liever zit ik met mijn vriend Ben op de bank en kijk tv. (Had ik al gemeld dat Netflix nog niet bestond en we gewoon naar zenders mét reclame keken?)

Floor is anders, wild als ze is slaat ze geen weekend over en gaat donderdag en vrijdag op stap tot diep in de ochtend. Zaterdagochtend reist ze brak naar huis om haar was te laten doen door haar ouders om zaterdagavond opnieuw los te gaan in de kroeg in het dorp waar ze woont. Meestal blijf ik hier en ik doe mijn was zelf. Floor en ik huren het huis van haar oom en we hebben in principe alles, een keuken, badkamer, wasmachine, droger, noem maar op. Waarom Floor de moeite neemt ieder weekend naar huis te gaan is me nooit helemaal duidelijk geworden, waarschijnlijk heeft ze geen idee hoe een wasmachine werkt.

Dit weekend gaat ze niet naar huis, ze heeft namelijk – niet voor het eerst - een vriendje. Floor heeft, ook zo’n verschil tussen ons al flink wat vriendjes achter de rug. Ik houd het voorlopig nog bij mijn eerste vriendje, Ben. Floor ‘s nieuwe vlam neemt haar een weekendje mee naar het huisje bij het meer van familie of zoiets. Ze heeft het me wel uitgelegd maar ik ben het vergeten.

“Paars of zwart?” Vraagt ze opeens en ik schrik op uit mijn overpeinzingen. Nog voor ik iets kan zeggen heeft ze zelf de knoop al doorgehakt. “Zwart is zo gewoon, voor een eerste weekendje weg mag het wat specialer inderdaad.” Ik haal mijn schouders maar op en kijk toe hoe ze afrekent.

Haar helpend de tassen te dragen stiefelen we richting H&M waar ik haar al snel uit het oog verlies in de drukte. Nog net op tijd zie ik hoe ze een paskamer binnengaat.

“Als je me zoekt, Floor”, zeg ik, mezelf posterend voor het gordijn van de paskamer. “Kom even binnen Bente, ik wil je mening of dit staat.” In de veronderstelling dat ze een broek of truitje aan het passen is schuif ik langs het gordijn de paskamer binnen. Wat ik daar zie doet me wel schrikken eigenlijk. Floor staat gekleed in niet meer dan een paarse string en bh zichzelf te bewonderen in de spiegel. De lichtpaarse bh is afgezet met kant in dezelfde kleur en glimt lichtjes. De string, een kledingstuk waar ik me niks bij voor kan stellen, bestaat uit een zijden paarse band over de heupen, fijn kant verdwijnt tussen de rondingen van haar billen en lopen aan de voorkant breder uit waar hetzelfde kant als in de bh haar vagina aan het zicht onttrekt. (Gelukkig maar denk ik bij mezelf.)

“Wat denk jij, zou Luuk dit appetijtelijk vinden?”, vraagt ze, zichzelf aan alle kanten bestuderend. Meer als een timide ‘uhm’, krijg ik mijn mond niet uit en stap snel de paskamer uit. Volgens mij merkt Floor niet eens dat ik geen antwoord gegeven heb.

Maar het setje is naar Floors tevredenheid, want nog geen tien minuten later heeft ze afgerekend en we lopen de winkel uit. Nog steeds voel ik me opgelaten vanwege de confrontatie van net, maar niet alleen op een beschamende manier, er knaagt nóg iets, maar ik kan er de vinger niet op leggen.

Die avond, wanneer Ben zwaar op me ligt en zich in een gestaag ritme naar een orgasme in mij toewerkt merk ik dat mijn gedachten als vanzelf naar vanmiddag gaan, naar Floor in haar lingerie. Versneld gekreun vertelt me dat Ben er bijna is. En jawel, nog geen minuut later voel ik zijn zaad in mijn vagina vloeien en rolt hij van me af. Dat ik geen orgasme ervaren heb deert hem niet. Mij ook niet eigenlijk, ik ben niet meer gewend. Slechts sporadisch kom ik klaar tijdens die ene keer in de week dat Ben met me vrijt. Het vingeren wat hij bij me doet is op zich wel lekker maar hij komt wat ongeïnteresseerd over eigenlijk. Ik blijf nog even liggen tot ik Ben dieper hoor ademhalen en raap daarna mijn witte slip van de vloer, loop naar de badkamer waar ik me tussen mijn benen opfris en de slip bij nader inzien toch maar in de was gooi in plaats van deze terug aan te doen. Stilletjes om Ben niet wakker te maken pak ik een andere, trek deze aan en kruip naast hem in bed. Ik staar nog een tijdje naar zijn rug alvorens ik ook in slaap val.

De vrijdag is er een zoals alle andere, ik kom samen met Ben uit bed, we ontbijten samen waarna hij naar college gaat. Het doet me altijd wel een beetje zeer dat ik hem nu tot zondagavond niet zie maar snap dat ik niet met hem meekan. Zijn ouders vinden het eigenlijk niet goed dat ik blijf slapen, daarvoor is onze relatie nog niet serieus genoeg, vinden ze. Ik ben één keer mee gegaan en heb me ook stierlijk verveeld. ‘s Ochtends moest Ben voetballen waarna hij de rest van de middag in de kantine zat. De zaterdagavond tv gekeken en zondag huiswerk gemaakt waarna het weer thuis was om terug te gaan. Ben heeft me gevraagd niet meer mee te gaan. Gedwee als ik ben vind ik het goed. Nadat Ben vertrokken is komt Floor uit bed, ik merk aan Floor dat zij afkeer heeft jegens Ben maar laat dat nooit openlijk blijken. Met twee goedgevulde weekendtassen staat Floor te stralen in de gang. Het laat zich raden dat ze er zin in heeft. Het enige dat ze niet zegt over onze relatie is dat ze het ongelofelijk grappig vind dat we Ben en Bente heten.

“Nou Bente, maak je om mij maar niet druk komend weekend. Zondagavond ben ik weer thuis en met een beetje geluk kan ik nauwelijks meer lopen.” Haar brutale opmerking doet me blozen. “O ik kan niet wachten”, gaat ze ongegeneerd verder. Vanavond lekker wijntjes drinken in mijn nieuwe paarse setje, elkaar uren verwennen met gekroel voor de open haard. Oh, was het maar al zover. Nou, zoals ik al zei, tot zondagavond!” Met een klap slaat de voordeur achter Floor dicht en ik ben alleen.

Ik gebruik de vrije tijd om achterstallig huishouden te doen, werk mijn schoolwerk bij en nestel me na het avondeten op de bank met een flinke beker thee. Maar al snel is het gedaan met de rust. Met een nog luidere klap dan vanochtend gaat de voordeur opnieuw dicht. Met roodomrande ogen beent Floor de woonkamer binnen.

“Die lul!” Briest ze, “die verdomde eikel!”

“Wat is er gebeurd”, vraag ik oprecht bezorgd.

“Zijn ex, dat is wat er gebeurd is, of eigenlijk het feit dat het zijn ex helemaal niet is. Nog voor we goed en wel ingericht waren zag ik het scherm van zijn mobiele telefoon oplichten. Het was een sms van dat loeder. Ze ging hem missen dit weekend stond er, maar ze zou het gemis goedmaken maandag. Toen ik hem ermee confronteerde ontkende hij het niet eens maar vertelde doodleuk dat er genoeg van hem was voor ons allebei. Ik hoop dat zijn pik eraf rot, al is ie nog zo dik.”

Mezelf geen houding weten te geven en al helemaal geen antwoord verzinnend kunnen luister ik alleen maar terwijl Floor nog het een en ander mompelt en een fles wijn en twee glazen pakt. Ze verdeelt de fles zo ongeveer over de twee glazen en zet ze met een klap op de tafel voor me. Op mijn tegenwerpingen dat ik niet drink reageert ze dat ik me niet zo aan moet stellen. Misschien heeft ze wel gelijk, als ik haar kan troosten door het drinken van een glaasje wijn dan zal ik maar coulant zijn, morgen kan ik toch uitslapen. Vanuit de gang haalt Floor haar tassen op, pleurt ze bij de bank, neemt een slok wijn en begint erin te rommelen. Met haar glas in de ene hand haalt ze met haar andere het paarse lingeriesetje eruit en drukt het in mijn handen.

“Hou maar, dan komt het misschien nog goed terecht.” Dit lijkt me niet het moment haar tegen te spreken dus ik pak het maar aan en neem in navolging van haar een slokje wijn. Het lichte vocht bevalt me beter dan verwacht, misschien moet ik eens vaker wijn drinken, denk ik bij mezelf. In de tussentijd raast Floor maar verder over het mislukte weekend. Termen zoals beffen, pijpen, bovenop en onderop vliegen me om de oren maar dankzij de wijn krijg ik niet direct rode koontjes.

Als mijn glas leeg is en ik opsta om te gaan plassen merk ik wel dat ik behoorlijk sta te tollen op mijn benen. De koele lucht op de badkamer doet me enigszins terug helder worden. Terug beneden is Floor al begonnen aan een tweede glas en heeft voor mij er ook een ingeschonken. Ik neem me voor met dit glas wat langer te doen dan met het eerste. Floor niet, die slaat het juist nog sneller achterover. Maar na haar tweede glas valt ze eindelijk stil. Niet dat ze zich laat tegenhouden voor een derde glas, waar al een tweede fles voor nodig is. Met een plof laat ze zich tegen de rugleuning van de bank vallen en neemt nog een flinke slok. Zwijgend drinken we onze wijn op, de lege glazen zet ik in de keuken op het aanrecht. Als ik me daar omdraai staat Floor achter me. Ik heb haar helemaal niet aan horen komen.

“Bente”, fluistert ze, en voor ik snap wat er gebeurd drukt ze haar lippen op de mijne.

Compleet overrompeld sta ik daar maar, met mijn handen langs mijn zij. Net op het moment dat ik héél misschien overweeg de kus te beantwoorden trekt Floor zich terug en rent huilend de kamer uit.

Pas nadat ik uit mijn verstarring ben ontwaakt, misschien wel minuten later ga ik achter haar aan. Met mijn knokkels klop ik twee keer op haar slaapkamerdeur maar krijg geen gehoor. Het lijkt me verstandig haar nu niet te pushen. Na het poetsen van mijn tanden en het aantrekken van een schone slip besluit ik het paarse setje toch maar in mijn ondergoed-la te leggen. Tussen de louter huidkleurige en witte attributen steekt het behoorlijk af en ik vraag me hartgrondig af of ik het niet gewoon weg zal gooien. Nog geen besluit erover nemend kruip ik ook onder de wol. In de kamer naast me hoor ik Floor zachtjes snikken en wil het liefst naar haar toe gaan om haar te troosten.

De volgende ochtend, als ik dankzij de wijn pas tegen half tien uit bed kom blijft Floor al weg te zijn. De rest van het weekend vraag ik me af waar ze is maar ze reageert niet op mijn sms’jes of oproepen. Niet dat ik al teveel aandring, ze heeft meer dan recht op haar eigen leven.

Als ik bij terugkomst van Ben een kus van hem krijg denk ik toch meer aan Floor dan dat ik blij ben hem te zien. Ben heeft zijn eigen kamer verderop in de stad maar de laatste tijd wonen we meer samen eigenlijk, of misschien ben ik zijn huisvrouw, dat kan ook. De week kabbelt voort tot woensdagavond, Ben heeft heel de avond college en gaat tegen zijn gewoonte in daarna naar zijn eigen kamer.

De deur gaat langzaam open. Alsof ze doodsbang is komt Floor binnen. Ze mompelt een vaag hallo maar kijkt me niet aan. Als ze de tijd wil kan ze die krijgen van me. Ik ga op de bank zitten en kijk tv. Na ruim een uur komt Floor toch bij me zitten met een bakje thee.

“Bente, het spijt me. Ik had je nooit mogen kussen omdat ik verdrietig en dronken was.” Ik zou willen zeggen het niet geeft, dat het prima is, maar eigenlijk wil ik zeggen dat ze een gevoelige snaar bij me geraakt heeft en ik er nog een, of meer zou willen. Maar iets in me, waarschijnlijk mijn conservatieve opvoeding weerhoudt me ervan. Ik besluit te zeggen dat het echt niet erg is en dat ik hoop dat ze getroost is. Hierna schenk ik twee glazen wijn in die we stilzwijgend opdrinken. Maar het is wel een tevreden stilzwijgen.

Als ik later die avond in bed lig daalt mijn hand als vanzelf af naar de zone tussen mijn benen. Voor het gemak gooi ik mijn slip eerst uit en ga op mijn rug liggen. De aanraking tussen mijn benen voelt direct prettig aan. Ik kan me niet herinneren mezelf ooit gevingerd te hebben. Slechts een seconde sta ik stil bij het feit dat ik me al een week niet geschoren heb waardoor mijn bruine schaamhaar prikt onder mijn vingers. Morgen iets aan doen, denk ik nog.

Mijn wijsvinger zoekt verder zijn weg tot hij een plekje vindt wat een tinteling door mijn lijf doet vloeien. Dat moet datgene zijn wat Ben nog nooit ontdekt heeft, als hij er al naar gezocht heeft. Eerst zacht maar al snel harder draait mijn wijsvinger rondjes over mijn klitje. Ik voel hoe mijn vinger natter en natter word. Een zachte kreun ontsnapt aan mijn mond, het klinkt me als muziek in de oren maar met Floor in de kamer naast me realiseer ik me dat ik zachtjes moet doen. Iets wat bijzonder moeilijk blijkt wanneer ik twee vingers tussen mijn schaamlippen door mijn vagina in laat glijden. Niet dat dit slecht voelt maar de beroering op mijn clitoris voelde toch beter dus ik verplaats mijn aandacht terug daarnaartoe. Met twee vingers blijf ik rondjes draaien tot het orgasme misschien wel een minuut lang bezit neemt van mijn lichaam. Uitgeput en voldaan zoals ik nog niet eerder meegemaakt heb blijf ik naakt liggen en vloei van het orgasme over in een droomloze slaap.

De volgende ochtend voeg ik de daad bij het woord en scheer me vakkundig kaal. Gisteravond mag dan misschien de eerste keer zijn dat ik mezelf gevingerd heb, het zal zeker niet de laatste keer zijn. Het begint me nu te dagen wat ik tot nu toe gemist heb. Op mijn mobiele telefoon komt een sms binnen. Zal wel van Floor zijn, die is al naar college maar zal haar brood wel vergeten zijn.

Tot mijn verrassing is het van Ben: -lessen vallen uit, ik kom zo ff langs-.

Romantisch als altijd denk ik nog maar ik verwelkom de kans die het me biedt. Vanuit mijn la pak ik het paarse setje. De bh past prima, schijnbaar hebben Floor en ik dezelfde cup-maat. Met de string sta ik nogal even in mijn handen voor ik hem aantrek. Normaliter draag ik niet anders dan witte of huidkleurige slips van Sloggi. Oké, ik weet dat ze niet het meest charmant zijn maar ze zitten vooral goed, verder kan het me niet echt schelen eigenlijk.

Strakker dan ik gewend ben zit de band van de string om mijn heupen maar ik moet zeggen dat het niet vervelend aanvoelt, evenmin het kant tussen mijn billen. Eigenlijk voelt het niet veel anders dan een slip. Maar ik moet toegeven, ik zie er beter uit hierin.

De bel gaat, snel schiet ik in mijn badjas en doe open voor Ben. Hij kijkt wel even raar op dat ik nog niet aangekleed bent maar zegt verder niks. Ik glimlach naar hem en loop naar boven. Als hij hierover al verbaasd is laat hij niks merken maar volgt me zwijgend.

Op de slaapkamer doe ik de deur achter hem dicht en laat de badjas van mijn schouders afglijden. Zijn reactie is allesbehalve wat ik verwacht had.

“Doe uit”, snauwt hij.

“Niet mooi?”, is het enige wat ik uit kan brengen?

“Je bent toch geen slet? Kleed je eigen zedelijk, dit kan echt niet!” Totaal overdonderd door zijn reactie ga ik me inderdaad omkleden. Nog voor ik van de badkamer af ben is Ben al weg. Van het paarse lingeriesetje is niks meer te bekennen.

Niet goed wetend wat te doen probeer ik nog maar wat huiswerk te maken maar kan me slecht concentreren. Iets wat Floor oppikt als ze thuiskomt. Zeker nadat ik een sms van Ben krijg dat hij de rest van de week vrij is maar al naar huis vertrekt.

Het huilen staat me inderdaad nader het lachen maar wil en kan het verhaal nog niet vertellen. Floor schenkt een glas witte wijn voor me in en deelt me mee dat we die avond op stap gaan.

“Kan je lekker de heupjes losgooien in mijn lingerie”, knipoogt ze.

“Dat heeft Ben weggegooid”, mompel ik oprecht beteuterd.

“Ach, je hebt vast wel wat anders”, zegt ze, niet doorhebbend hoe mis ze is.

Toch sta ik een uur later voor de spiegel, gekleed in een zwarte spijkerbroek met witte blouse, volgens mij behoorlijk oké maar Floor is het er niet mee eens. Van haar krijg ik een rokje tot net boven de knie en een truitje met pailletten van goud. Allstars geven mijn look een speels tintje.

Floor heeft haar leren broek weer aan en draagt wel een blouse, zij het met diep decolleté. Geheel tegen mijn gewoonte in laat ik me opmaken door Floor. Ik ben niet zo van de make-up, vindt Ben ook niet mooi. Maar vanavond heb ik schijt aan Ben en ga me laten leiden door mijn eigen instincten en verlangens.

Het is al donker als we door de stad lopen, ik heb geen idee in welke kroeg we moeten zijn maar Floor weet de weg. Ze voert me door enkele straatjes tot we bij een disco staan met de naam: The Joker.

“Hier kun je lekker jezelf zijn zonder dat iemand oordeelt.” De opmerking van Floor doet een rilling over mijn rug lopen, waarom weet ik niet.

Binnen is de lucht rokerig maar ik zie direct wat Floor bedoeld. Allerlei mensen, van net achttien tot gepensioneerd vormen de clientèle van The Joker. Er lopen mensen verkleed in dierenpakken, ik zie politieagenten maar het is vooral leer wat de boventoon voert. Floor bestelt een shotje voor ons allebei. Ik kijk de omgeving nog een beetje timide af, verbaasd over het uitgelaten gedrag van de mensen om me heen. Maar tot mijn verrassing stoot het me niet af, het trekt me juist aan. Na nog meer van dezelfde shotjes laat ik me meevoeren op de opzwepende muziek en begin met Floor te dansen.

Gedreven door de alcohol, de muziek en de warmte schuifel ik al snel dichter naar Floor toe. Zo nu en dan botsen we tegen elkaar aan, iets wat ik zeker niet uit de weg gaan.

Na nog twee glazen trek ik de stoute schoenen aan en pak ongegeneerd Floor op de bek. Alsof ze het verwacht had zoent ze me terug. Haar tong glijdt nat en warm mijn mond in, haar handen omvatten mijn billen door mijn rokje heen en ze trekt me tegen zich aan. Alsof de dj erop gewacht heeft gaat de muziek sneller, gevolgd door onze bewegingen. Floor zet haar been tussen de mijne, gedwee doe ik ze een stukje uit elkaar. Ik schrik toch wel als ze haar been nog verder omhoog schuift. Maar het is donker en ik dronken dus ik laat me gaan. Ik druk mijn kruis tegen Floor ‘s been en laat me nat worden. Ons kussen wordt intenser en er komt iets dierlijks in me naar boven. Terugdenkend aan de vorige avond besef ik dat ik meer wil, ik ben ontwaakt. Het kan me niet schelen dat iemand ons misschien ziet. Ik pak Floor ‘s hand en druk die onder mijn rokje. Zonder aarzeling begint ze me daar te masseren en volgens mij ben ik direct nóg natter dan gisteren.

“En dit is maar een voorproefje, wacht maar tot we thuis zijn”, fluistert ze in mijn oor. Maar ik wil nog niet naar huis, niet voordat ik gekomen ben. Iets wat helemaal niet meer lang duurt. Tussen al die mensen kom ik klaar en ik zak bijna in elkaar van pure lust.

We weten wat we van elkaar willen. Ik sleur Floor mee aan haar hand naar buiten en als in een roes beleef ik de voettocht naar huis. Wild kussend komen we boven aan, daar gooi ik Floor ‘s kleren uit tot ze alleen haar ondergoed nog aan heeft. Het blijkt een prachtige licht doorschijnende zwarte body te zijn die haar borsten mooi uit laat komen. Met mijn tong in haar mond laat ik mijn handen over haar heupen gaan en pak haar billen vast. Ik kan haast niet wachten om haar te verlossen uit haar laatste kledingstuk. De hoog uitgesneden achterkant bedekt nog de helft van haar billen, iets wat me mateloos frustreert nu. Dan is het aan Floor om mij te ontdoen van mijn truitje en rokje. Als Floor de simpele witte bh en grote slip ziet die ik aanheb stopt ze en trekt haar wenkbrauwen op.

“Ik heb niks anders”, stamel ik.

“Morgen shoppen”, zegt ze blij alvorens haar tong weer in mijn mond te stoppen.

Floor laat zich achterover op bed vallen en trekt me met zich mee. Waren onze kussen eerder nog wild en onstuimig, nu zijn ons beider houdingen veranderd naar zacht en sensueel. Verstrengeld in elkaars armen dansen onze lippen een dans nog vuriger dan de tango. Als vanzelf reizen mijn handen over Floor ‘s lichaam. Haar heupen, haar dijen, haar benen, haar borsten en billen, alles word door mij bevoeld en gekneed. Onderwijl doet ze bij mij hetzelfde. Normaal ben ik niet zo van de ruige termen maar nu kan ik niet anders zeggen dan: ik ben bloedgeil met een kletsnatte poes.

Maar dan doet Floor iets wat voor mij alle romantiek doet verbleken, ze stelt een simpele vraag.

“Wil je me likken?”

Ze merkt aan me dat er iets mis is, ik lig namelijk als bevroren in haar armen.

“Wat is er, doe ik het niet goed?” Vraagt Floor onzeker.

“Ik zou wel willen”, zeg ik.

“Maar?” Zegt Floor.

“Ik ben bang dat ik het niet goed doe, dat ik je niet kan laten genieten”, gooi ik mijn angst er in één keer uit.

“Doe gewoon bij mij wat Ben bij jou doet”, ongewild maakt ze de zaak nog veel erger, iets wat zich laat raden door mijn gegeneerde blik.

“Ik snap het al”, meewarig schud Floor haar hoofd.

Floor zucht, kruipt bovenop me en pakt mijn hoofd in haar beide handen. “Ik wil jou, Bente. Ik wil met jou vrijen tot ik zo nat ben dat ik uitdrogingsverschijnselen ervan heb. Wat je ook met me doet, of niet met doet is van secundair belang, wat echt van belang is, waar alles tussen ons mee staat of valt is dat je niks doet wat je niet wil. Dat is alles wat ik van je vraag Bente, dat je jezelf bent en alleen dingen doet waar je je fijn bij voelt.”

Deze woorden stellen me enigszins gerust. Het is namelijk ook niet dat ik Floor geen orale verwennerij wil geven maar iets in me houd me tegen. Ik ben dan ook zeer dankbaar als Floor zegt.

“Zal ik anders eerst gaan.” Haar grijns is het laatste wat ik nodig heb om over de schreef te gaan. Ik laat me uit mijn comfort-zone trekken en knik naar haar. Daarna duurt het nog ongeveer één seconde voordat mijn bh op de grond ligt. Floor zit op handen en knieën over me heen. De hoog uitgesneden achterkant van haar body geeft een mooi zicht op tenminste de helft van haar billen. De doorschijnende mesh achterkant gunt me een blik op haar rug en schouders.

Liefkozend sabbelt Floor eerst op de ene tepel en vervolgens de andere. Haar aanrakingen op mijn donkerbruine knopjes zijn lief en laten me zuchten van genot. Kussend – en behoorlijk langzamer dan me lief is - zakt Floor af naar beneden, tot aan de rand van mijn slip. Daar aangekomen steekt ze het puntje van haar tong uit waarmee ze langs de elastieken band gaat en langs mijn benen afdaalt. Haar blik vangt de mijne terwijl ze afdaalt tot aan mijn voeten.

Elke teen krijgt zijn eigen liefkozing, de grote wordt zelfs even door Floor in de mond genomen en op gesabbeld. Terwijl haar handen mijn andere been masseren. En plots, terwijl ik het niet verwacht pak Floor mijn witte slip tussen haar vingers en rukt er een daverend gat in waarna ze direct op mijn vagina duikt. Ze duwt haar tong tussen mijn schaamlippen en trekt me stevig tegen haar gezicht aan. Ik schrik zo erg dat ik nú al bijna een orgasme beleef in Floor ‘s gezicht. Maar gelukkig blijft datgene wat ik bij Ben zo mis nog even uit. Floor neemt meer afstand maar houdt haar tong tussen mijn lipjes. Van onder tot boven gaat ze ermee op en neer. De flarden van mijn slip hangen tussen mijn dijen langs haar gezicht. Heel even vraag ik me af of mijn vagina toch smaakt naar haar zin maar de gretigheid die Floor aan de dag legt neemt mijn twijfel al snel weg. Floor wurmt haar handen onder mijn billen en houd me op die manier stevig vast. Mijn geopende schaamlippen geven Floor een duidelijke visie op mijn clitoris, iets waar Floor gretig gebruik van maakt door er bijna wanhopig op te sabbelen. Dankzij deze aanpak houd ik het niet meer. In een roze wolk van vaginaal vocht die ik zo ongeveer uit mijn vagina voel stromen kom ik klaar zoals ik nog nooit gekomen ben. Ik verpletter Floor ‘s gezicht zowat tussen mijn benen terwijl ik naschok. Dit orgasme helpt me echt over de brug.

Wat ik net gekregen heb wil ik ook geven. Ik duw Floor van me af en leg haar op haar rug. Centimeter voor centimeter stroop ik de body van haar lijf, elk vrijgekomen plekje verdient een kusje van me. Ik ga verder tot ze poedelnaakt is. Ik aarzel nog slechts even en duw dan haar benen zacht uit elkaar. Langzaam maar zelfverzekerd laat ik mijn hoofd zakken tot op het punt dat Floor een wijsvinger tegen mijn neus aanduwt.

“Alleen als jij ook wil”, zegt ze.

Gretig knik ik, duw haar hand weg en steek mijn tong uit. Met een brede tong maak ik een lange haal over haar lippen. De smaak van Floor ‘s vocht voelt extatisch in mijn mond. Deze avond voelt zoveel beter dan alle avonden met Ben samen. Floor ligt met opgetrokken benen, mijn handen om haar bovenbenen geklemd. Met draaiend hoofd en een tong als een tornado doe ik alles wat in mijn macht ligt om deze vrouw naar een hoogtepunt te brengen. Floor is expressionistischer dan ik, iets wat doorklinkt in haar aanmoedigingen en liefkozingen. Termen als: “Shit Bente”, en “Fuck ja!” Vliegen me om de oren. Floor komt dan ook makkelijker dan ik. Ik merk het aan het samentrekken van haar benen en het extra vocht wat tussen haar lippen uitkomt.

“Vond je het fijn, wat ik met je vagina deed?” Vraag ik zelfs nog naïef.

“Waar ik vandaan kom noemen ze dat een poes”, zegt ze voor ze een kus op mijn lippen drukt en haar armen om me heen slaat. Ik snap de vergelijking niet maar laat me meegaan in de wondere wereld van fijne seks.

Ik snap wel dat een deel van deze euforie komt doordat ik behoorlijk dronken ben maar kan me niet voorstellen dat ik nuchter anders zou willen.

“Ga je mee douchen?”, zegt Floor, me al meesleurend naar de badkamer.

Nog voor ik antwoord gegeven heb staan we heerlijk onder een stroom warm water te douchen en te zoenen. Als vanzelf dwalen onze handen af naar de roze pareltjes op onze ‘poezen’. Vingerend en kussend bereiken we beiden, bijna gelijktijdig ons tweede orgasme waarna we nog lang in elkaars omhelzing onder het warme water blijven zitten. Na wat wel een godzalig uur lijkt drogen we elkaar af. Door een combinatie van teveel alcohol en geweldige seks sta ik toch wat wankel op mijn benen.

Toch kruip ik naakt bij Floor in bed en laat me langzaam wegzakken in een heerlijke slaap. Het laatste wat ik hoor voordat ik inslaap is Floor die fluistert.

“En dit is pas de eerste stap.”

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post30

Pakjestijd

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers za, december 23, 2017 10:20


PAKJESTIJD

Mijn telefoon, liggend tussen de enorme hoeveelheid make-up slaakt een klein giecheltje. Ik open de app en zie het berichtje van mijn vriend Mike.

‘Eet nog ff snel wat. Kom daarna naar huis, zal wat langer duren met de sneeuw. L’

“Perfect. We hebben nog een uur”, zeg ik tegen de poedelnaakte vrouw naast me voor de spiegel. Mike weet wel dat ik cadeautjes gekocht heb voor kerst maar de verrassing die hem vanavond te wachten staat zal hem nog lang heugen.

Als antwoord glimlacht Floor alleen maar. Ze pakt me aan mijn schouders en drukt me op een kruk voor de spiegel. Met een tondeuse scheert ze een zijkant van mijn hoofd tot niet langer dan een millimeter. De donkerrode krullen op mijn hoofd vallen sexy de andere kant op. Mijn amandelvormige ogen krijgen een diepzwarte omlijning die wat uitloopt. Vuurrode glanslippen maken mijn verschijning compleet.

Als Floor met me klaar is doe ik hetzelfde bij haar, afgezien van het verschil dat ik haar haar in een strakke paardenstaart trek. Met veel lak plak ik haar haren vast bovenop haar hoofd. Floor heeft van die sexy groene kattenogen waar ik bijzonder jaloers op ben, zeker vanwege de geile uitstraling die het haar nu geeft.

Na het doen van haar en make-up – scheren en smeren hebben we vanmiddag al gedaan - is het tijd voor het uitzoeken van m’n lingerie. Mijn kast is meer dan goed gevuld met ‘sexy underwear’, het leven is nou eenmaal te kort voor saai ondergoed. ‘Dress for the occasion, Bente’, slaat Floor de spijker op zijn kop vanaf de badkamer. Zij heeft haar outfit voor vanavond van thuis meegenomen en staat nu als eerste haar hold-ups vakkundig over haar lange gladde benen te trekken: zwarte satijnen kousen, aan de achterkant open maar bijeengehouden door een geregen veter. Een excellente keuze al zeg ik het zelf. Daarboven draagt ze een kanten string met bijpassend bustier met open cups. Als verdoofd blijf ik naar de roze knopjes staren mezelf nauwelijks bedwingend er niet in te bijten.

Dan terug naar mijn eigen look, ik ga voor een rode g-string, tussen mijn billen niet meer dan een klein lijntje, horizontaal loopt het naar voren uit op drie touwtjes die een klein driehoekje voor mijn lipjes op zijn plaats houden. Een diamantje geeft de string een liefelijke uitstraling. De bijpassende rode brallette, een kledingstuk zonder beugels die feitelijk bestaat uit drie rode wetlook banden met daartussen doorschijnend mesh wat een goed zicht geeft op mijn borsten. De bijpassende halsband, aan de voorkant vastgemaakt aan de top geeft mee een wulpse uitstraling.

Zonder een spoor van géne keuren Floor en ik elkaar. Ik voel me zelfs al warm worden in de onderbuik als ik naar haar kijk. Dit gaat een memorabele kerstavond worden. Een korte blik op de knop leert me dat we nog een half uurtje hebben. In onze lingerie lakken Floor en ik elkaars vinger- en teennagels in uitdagend roze. Ik kan het niet laten en druk een kus op Floor ‘s lippen. Mijn zoen wordt gulzig beantwoord. Niet geil of lustig maar romantisch. Even verliezen we ons in het moment, onze handen glijden over elkaars lijven en het kussen word intenser. Op de tast vind ik een tepel en knijp er zachtjes is. Floor laat me een seconde begaan en trekt zich dan terug.

“Niet te hard van stapel lopen Bente, we hebben nog heel de avond.”

Ik weet dat ze gelijk heeft maar ik wil haar zo graag! Hand in hand lopen we naar beneden, daar staan wat flessen wijn, de tv staat op de haardvuur app en als kers op de taart liggen er zorgvuldig uitgezochte cadeautjes. De bank is voor de gelegenheid verwijderd, slechts een stoel met smalle rugleuning staat nog voor de tv. Op de grond ligt een hoogpolig warm kleed. In kleermakerszit drinken ik en Floor een glaasje wijn terwijl we kletsen over koetjes en kalfjes. Gek eigenlijk, in sexy lingerie zit ik hier wijn te nippen met een vriendin van me, en straks lig ik met diezelfde meid te seksen. Niet voor het eerst maar dat is een ander verhaal. Ik hoor sleutels in het slot gestoken worden en veer recht, Floor kruipt in een hoekje en blijft nog even uit het zicht. Ik schiet de gang in waar mijn vriend Mike met een vlaag sneeuw de gang binnenwaait.

“Tering wat een weer”, zegt hij zonder mij gezien te hebben. Mike kijkt op en zijn mond valt open van verbazing. “Tjeetje Bente, fijne kerst”, stamelt hij. Ik trek mijn vriend naar me toe en help hem uit zijn jas, daarna uit zijn trui en shirt, en zijn schoenen. Als volgende begin ik aan zijn riem te wriemelen. Al snel zakt zijn broek op zijn enkels. Als hij is bijgekomen van zijn verrassing glijden zijn handen nu over mijn billen en drukt hij zijn mond tegen de mijne. Maar ik houd de controle en druk hem tegen de muur. In één ruk trek ik zijn boxershort naar beneden. Mike ‘s harde pik floept er uit als een duveltje uit een doosje. Met mijn handen druk ik tegen Mike ‘s benen en houd hem tegen de muur. Mijn mond vouwt zich rond zijn eikel en begin erop te zuigen. Mike kreunt en probeert zich dieper mijn mond in te duwen, iets wat ik niet toelaat. Ik ga door tot Mike bijna komt, dan houd ik abrupt op en trek hem mee de woonkamer in. Omdat Floor nog even uit het zicht moet blijven houd ik alle aandacht van Mike op mij gericht. Dat er daarbij hard in mijn tiet geknepen word en ik een flinke klets op mijn billen krijg neem ik graag voor lief.

Ik duw Mike op de stoel voor de ‘haard’ en geef hem het eerste cadeautje terwijl ik bij hem op schoot kruip. Typisch. Mannen! Mike is direct afgeleid door het gekleurde pakje en lijkt mij vergeten terwijl hij het uitpakt. Tot zijn verbazing zijn het handboeien. “Zullen we het wat meer kinky maken vanavond?” Als antwoord krijg ik een flinke grijns.

Ik pak Mike ‘s handen en boei ze vast achter de rugleuning van de stoel.

“Tijd voor je volgende pakje”, glimlach ik. Dit is het moment waarop Floor aangelopen komt en zich in mijn omarming nestelt. Mike ‘s mond valt open van pure geilheid.

“Echt waar”, vraagt hij hees. Beide dames knikken. Maar als Mike denkt dat hij nu alle aandacht krijgt dan is hij even mis. Floor en ik pakken een volgend pakje erbij en gaan het samen openmaken. Uiteraard liggen alle pakjes voor ons op volgorde. In de eerste zitten trileitjes. Deze eitjes gaan trillen zodra ze op lichaamstemperatuur zijn. En waar zouden ze die snel kunnen bereiken? Ik duw Floor op haar rug, trek haar stringetje opzij en de balletjes tegen haar lipjes. Het verbaast me niet dat ze al vochtig en de toy gemakkelijk in zich neemt. Floor klemt de mijne tussen haar tanden en nodigt me uit. Nu trek ik mijn eigen string opzij en hang mezelf boven Floor ‘s gezicht. Gezeten op handen en knieën zorg ik dat Mike vanaf zijn stoel een mooi uitzicht heeft op wat zijn dames van vanavond met elkaar doen.

Ik voel terwijl ik naar beneden zak de balletjes in mijn poesje glijden, Floor ‘s neus drukt op mijn klit. Zodra de balletjes verdwenen zijn begint haar tong zijn werk te doen. Floor laat haar tong tussen mijn lipjes doorgaan. Ik kreun, misschien harder dan nodig maar ik zal Mike eens flink opgeilen. Ruim voordat ik klaarkom ga ik van Floor af en trek haar terug in een zittende houding. Met onze stringetjes weer op hun plek steken we onze tongen naar elkaar uit en beginnen buiten onze monden te tongen. Ik houd één oog op Mike gericht en zie hem bijna overlopen van geilheid. Dan het twee pakje, Floor weet wat er komt en gaat alvast op haar buik liggen.

Hetgeen dat ik uitpak is een palet. Een langgekoesterde fantasie komt eindelijk uit.

Floor ligt op haar buik met haar ronde billen parmantig omhoog. Dat ik op haar rug zit waardoor haar ademhaling enigszins bekneld word vindt ze alleen maar extra geil. Met een flinke pets laat ik de palet op haar billen neerkomen, direct een rode plek achterlatend. Floor kreunt. Ik sla opnieuw en Floor kreunt nogmaals.

“Mocht je zoveel geluid maken”, vraag ik gedecideerd aan de vrouw onder me.

“Nee”, mompelt ze.

“Ik hoor je niet”, zeg ik en sla opnieuw. Floor kreunt en zegt opnieuw nee.

“Toch doe je het”, zeg ik volledig opgaand in ons spel. “Misschien moet ik maar op een andere manier zorgen dat je stil wordt.” Uiteraard is dit allemaal doorgestoken kaart want ik weet allang wat er in het pakje zit wat ik nu uitpak. Al snel zit bij Floor de mondknevel op zijn plek, de leren band loopt achter haar hoofd en houdt de bal in haar mond op zijn plek. Ik draai Floor zo dat Mike haar vanaf de zijkant ziet en zet haar op haar ellebogen en knieën. Voor Mike gezien ga ik achter haar zitten en neem de palet opnieuw ter hand. Ik houd mijn blik op Mike gericht terwijl ik Floor de afranseling geef waar ze zo van houdt. Al snel zijn haar beide billen helemaal rood en loopt het vocht zowat uit haar string. En toch kreunt ze van teleurstelling als ik de palet wegleg en de mondknevel losmaak. Met geurende olie smeer ik haar billen zodat ze tenminste nog kan zitten vanavond.

“Wat zou er toch in het volgende pakje zitten, he Bente”, vraagt ze me koket. Op de achtergrond knettert het haardvuur op de tv lustig verder.

“Geen idee Floor, slokje wijn eerst doen?”

“Nee, niet stoppen!” Roep Mike zo ongeveer. En juist daarom drinken Floor en Bente wel een glaasje wijn. De balletjes trillen nu echt stevig door en ik ben blij dat de cadeautjes nu toch bijna op zijn.

In het volgende zit een cockring. Nippend aan het laatste restje wijn kijk ik toe hoe Floor het paarse ding bij Mike omschuift met haar mond. Dat hij daarbij niet klaarkomt mag een kerstwonder heten. Tergend langzaam gaat Floor ‘s hoofd naar beneden. Ik zet mijn lege glas aan de kant en laat mijn hand in mijn string glijden. Ik vinger mezelf terwijl ik kijk hoe Floor mijn vriend martelt met haar mond. Als de ring op zijn plek zit trekt Floor haar hoofd net zo langzaam terug, al die tijd kijk ik vingerend toe.

“Zal ik het volgende dan maar open maken?” Het is van Floor meer een mededeling dan een vraag. In twee seconde heeft ze de anaalvibrator uit de verpakking gescheurd en komt ze op me af gekropen. Met twee handen trekt ze mijn string uit, smeert de trilstaaf in met dezelfde olie als die op haar billen en brengt het speeltje bij me in. Als haar tong dan ook nog als een wervelwind over mijn pareltje stormt heb ik het bijna niet meer. Ik gil het zowat uit als ik kom en voel het vocht uit mijn poes stromen. Met glimmende wangen en lippen komt Floor grijnzend omhoog tussen mijn benen en kruipt over me heen om me te kussen. Ik kan haar niet meer dan halfslachtig terug kussen omdat ik zo onder de indruk ben van het orgasme dat me gegeven heeft.

Daarna is het “time to return the favor”. Oppassend om haar geile satijnen kousen niet te beschadigen zet ik Floor op haar voeten en ontdoe haar van haar string. Ze staat met haar billen naar Mike toe, een eindje voorovergebogen zodat Mike goed tussen haar benen kan kijken. Zonder moeite laat ik twee vingers tussen haar roze lipjes doorglijden terwijl ik nu haar klitje met mijn tong verwen. Als mij vingers goed vochtig zijn geworden van haar, haal ik er eentje uit haar poesje en laat die haar kontje inschuiven. Floor ‘s nagels woelen door mijn haar en trekken krassen in mijn hoofdhuid terwijl ze tegen mijn gezicht oprijdt. Ook bij Floor duurt het niet lang voordat ze in een golf van warm vocht over mijn vingers en gezicht klaarkomt. Net zo overmand als ik door het tri-orgasme wat haar overkomen is zakt Floor hijgend naast me en laat zich in mijn armen zakken.

Dan word het toch tijd voor Mike. Met zijn tweeën kruipen we op mijn geboeide vriend af en knielen aan weerszijden van hem. Eigenlijk kussen Floor en ik meer met elkaar dan dat we hem pijpen maar we krijgen de klus geklaard. Het duurt niet echt lang voor het zaad uit zijn eikel vloeit. Samen likken Floor en ik alles op waarbij we intenser beginnen te kussen.

Dan mag Mike wel los. Met zijn drieën drinken we een glaasje wijn. Floor nog in open bh en haar hold-ups, Mike naakt en ik met mijn brallette en halsband. Nog voor ons glas leeg is staat die van Mike al fier overeind. Omdat ik toch wel medelijden heb met hem pijp ik hem nog kort terwijl hij op de tepels van Floor sabbelt. Schijnbaar was ik niet de enige die Floor ‘s tepels wel kon waarderen. Mike is hard en warm in mijn mond maar ik wil wat anders. Ik laat hem uit mijn mond gaan en draai me naar Floor. Met een korte ruk trek ik de balletjes uit haar en fluister in haar oor wat ik van haar wil. Grijnzend knikt ze. Ferm drukt ze Mike op zijn rug en laat zich over hem zakken. Moeiteloos glijdt zijn dikke schacht in haar. In een lekker tempo begint mijn beste vriendin mijn man te neuken. Ik loop wat rondjes rond kijk toe vanuit verschillende hoeken hoe Floor ‘s tieten op en neer schudden en hoe Mike zijn handen over haar heupen gaan, op haar billen slaan en aan Floor ‘s haren trekken.

Gulzig scheur ik het volgende pakje open, een kleine staafvibrator. Het kleine apparaatje doet wonderen op mijn klitje, al snel ben ik weer behoorlijk op gang. Intussen hebben Floor en Mike van plaats gewisseld. Floor zit terug op haar knieën en wordt op zijn hondjes genomen door Mike. Dit zegt me dat het tijd is voor het laatste pakje. Hoewel ik ze liever niet stoor zal het toch even moeten. Met wat moeite krijg ik de enkelbanden om bij Floor. Nu kunnen haar benen niet meer uit elkaar. Dit is echt bijzonder lekker wanneer Mike haar op haar rug legt en haar zowat dubbel vouwt. Vanaf de zijkant heb ik geweldig uitzicht op de lange schacht van Mike die tussen de lipjes van Floor op en neer gaat. Floor ‘s kutje en billen zijn al behoorlijk rood van de stevige behandeling die ze nu krijgt. Maar zolang ze bij iedere stoot nog een harde “ah…” laat horen ga ik ervan uit dat ze dat helemaal niet erg vindt.

Ik mis iets in me, de balletjes zijn niet groot genoeg om me goed genoeg te vullen dus ik steek de vibrator erbij. Met opgetrokken benen neuk ik mezelf met het speeltje terwijl Mike Floor hard neemt op het tapijt voor het haardvuur op de tv. Met een gil komt Floor klaar, ze schokt over heel haar lijf. Apathisch van het klaarkomen kronkelt ze vanonder Mike om uitgeput te blijven liggen. Ook Mike zit zomaar stil en ik ben bang dat hij ook al gekomen is. Maar plots ontwaakt hij uit zijn verstarring en trekt me bij hem. Floor maakt haar enkelbanden los en mompelt iets wat lijkt op, “genoeg gehad, ga douchen, tot straks.” Wankelend gaat ze de deur uit en laat me alleen met Mike. Die zit nog op zijn kont op het tapijt.

Ik gooi mijn brallette uit, leg de speeltjes aan de kant en ga bij hem op schoot zitten. Langzaam, heel anders dan daarnet bij Floor glijdt hij in me. Zittend op zijn schoot, zoenend en rollend met mijn heupen zitten we voor het digitale haardvuur. Dan legt Mike me zachtjes neer, half op mijn zij met één been opgetrokken. Onze handen glijden over onze lichamen, na alle geilheid en lust van eerder deze avond is er nu romantiek. Zacht maar met lange halen glijdt Mike in en uit me. Ergens in de verste hoor ik water stromen, Floor staat onder de douche. Wie weet gaan we straks nog wel bij haar staan maar voor nu zijn Mike en ik één hier op het kleed.

Onze orgasmes komen dan ook tegelijk. Ik voel zijn zaad in mijn mandje vloeien terwijl ik zelf ook kom. Teder kussen we elkaar terwijl Mike steeds slapper wordt en uit me glijdt.

“Zalig kerstfeest Bente,” fluistert hij in mijn oor.

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post15