blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

LAURA

A&MGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 12, 2019 13:37

LAURA

Rustig loop ik de straat uit het hoekje om waar ik mijn looppas versnel tot joggen. Verderop zie ik een schim van een vrouw van de ene kant van de straat naar de andere kant van de straat lopen. Snel kom ik dichterbij. Een lange jas met een broek of een rok met iets van een legging of panty heeft ze aan. Mijn zintuigen staan op scherp. Laura” denk ik bij mezelf als ik zie wie de schim is.

“Hoi,” zeg ik hardop en iets rustiger ga lopen. “Weer thuis?”

“Ja, een maandje vakantie,” roept Laura na terwijl ik me half omdraai!

“Leuk je weer te zien,” roep ik en mijn pas weer versnel. “Fijne avond verder!”

“Jij ook,” hoor ik achter me. Laura is de dochter van de buren Joris en Patricia. Niet mijn directe buren maar van een paar huizen verder om de hoek. Voorheen kwamen Laura en ik elkaar altijd tegen als ik ging lopen en zij op de fiets richting de hockey ging. Doordat ze is gaan studeren gebeurt dit niet meer. Wel jammer want het is een leuke meid. Twee, drie jaar jonger dan ik. Lang blond haar, stevig sportief figuur met een lengte van rond de 1,65. En dan van die heerlijke hockeybenen waar ik net ook weer naar moest kijken. Ze heeft dit figuur niet van een vreemde want haar moeder heeft ook zo’n goed figuur. Zo in gedachten over dit en allerlei andere dingen lijkt mijn rondje sneller te gaan dan anders.

“Buurman,” hoor ik plots Laura paniekerig roepen als ik bij hun huis voorbij loop. “Buurman! Kan je alstublieft even helpen!” Ik kijk haar aan en of ze nou hulp nodig heeft of niet. Ik loop graag met haar mee.

“Natuurlijk. Wat is er aan de hand?”

“Ik wilde mijn was doen,” zegt ze terwijl ze het ganglicht aandoet, “en nu doet de wasmachine erg gek.” Ik had het goed gezien, denk ik bij mezelf als ik zie dat Laura een kort rokje aanheeft met een panty. Onder haar lange vest draagt ze een dun truitje waar de boorden van een blouse bovenuit steken.

“Wat doet hij,” zeg ik weer terwijl ik de voordeur achter mij dichtduw?

“De machine tikt en bonkt,” zeg ze nog steeds een beetje paniekerig. “Ik heb de stekker er gelijk uitgetrokken maar ik durf niet verder te gaan. Kunt u alstublieft kijken wat het is?”

“Ja, oké dat doe ik wel,” antwoord ik. “Waar staat hij?”

“Boven,” zegt ze. “Kom maar.” Ik volg haar de trap op en moet uitkijken dat ik mijn nek niet breek door het staren naar haar benen zo vlak voor me. “Kijk,” zegt Laura, “hier staat hij en daar hangt de stekker.” Ik pak de stekker en voordat ik de stekker in het stopcontact duw draai ik de wasmachine op stop. Laura zet gelijk een stap achteruit en kijkt met een half weggedraaid gezicht naar mij. “Voorzichtig he,” zegt ze en haar vingers in haar oren duwt. Ik glimlach en duw de stekker in het stopcontact. De wasmachine doet niets, hij lekt nergens.

“Het is veilig,” zeg ik tegen Laura die achter mij is gaan staan. “Ik loop even naar huis om wat gereedschap te halen. Dan haal ik hem uit elkaar.”

Oké? Heu… Ja, oké,” antwoordt Laura. “Kan ik misschien iets te drinken inschenken voor je?”

“Lekker, een kopje koffie alsjeblieft?”

“Oké, wil je er wat in,” vraagt Laura weer?

“Niets ik drink hem zwart,” zeg ik. “Ik ben met een tien minuten terug!”

“Oké,” zegt Laura en duwt de deur achter mij weer dicht. Na tien minuten ben ik inderdaad weer terug met mijn gereedschap. Laura doet de deur al open en ik kan zo doorlopen. Terwijl Laura naast me staat te praten over wat er nu gebeurde heb ik al bijna de oorzaak gevonden.

“Kijk Laura,” zeg ik en laat een beugel van een bh zien. Dit is een van de herrieschoppers!

“Hoe weet je mijn naam,” vraagt ze enigszins verbaasd?

“Ik kom je moeder geregeld tegen met lopen,” vertel ik. Dan lopen we samen en we praten over alles en nog wat! Mijn naam is trouwens Erik!” Ik steek mijn hand uit en krijg gelijk van Laura hetzelfde gebaar.

“Laura,” zegt ze lachend. “Is die beugel de oorzaak van die herrie?”

“Nee,” zeg ik en kijk onder de wasmachine door. “De wasmachine heeft pootjes aan de onderkant en een ervan is kapot!”

“Kan ik nu niet meer wassen,” vraagt ze weer?

“Het is beter van niet,” zeg ik en half omhoog kijk! Doordat ik op mijn knieën voorover zit, kijk ik onder het rokje van Laura. Vaag zie ik waar het broekgedeelte van haar panty begint. Net niet ver genoeg om meer te kunnen zien.

“En nu,” vraagt Laura weer?

“Of wachten of ergens anders wassen,” zeg ik en sta op.

“Ik wacht wel tot pa en ma een andere kopen,” zegt ze en helpt mij met het kleine beetje gereedschap opruimen. “Ze zullen toch wel snel een andere kopen! Zo koffie wilde je he?”

“Ja lekker,” zeg ik en loop achter haar aan de trap af. Paar minuten later zitten we aan de koffie te praten of toen en nu. Over onze levens en wat er gebeurd is. Beiden hebben we nu geen relatie en allebei hebben we al diverse knipperlichtrelaties gehad. Veel punten komen overeen met elkaar.

“Nou bedankt voor de koffie,” zeg ik nadat mijn kopje al een tijdje leeg is. “Ik ga naar huis!”

“Heb je iets te doen,” vraagt Laura spontaan en gelijk kleuren haar wangen helemaal. “Sorry!”” “

“Heu… nee,” antwoord ik. “En sorry hoef je niet te zeggen hoor. Had jij plannen?”” “Heu… Ja, nee een filmpje kijken,” zegt Laura en haalt snel de kopjes van de tafel.” “Leuk,” antwoord ik in de hoop dat ik haar vraag goed begreep! Even is het stil en dan ineens vraagt ze mij om te blijven. Toch moet ik even nadenken en besluit in te stemmen.

“Ik ga wel even naar huis om te douchen hoor,” zeg ik en trek als grapje een vies gezicht en ruik onder mijn oksel.

“Oké,” zegt Laura. “Tot over een half uurtje of zo?”

“Ja, oké,” zeg ik, “dan is het rond negen uur! Goed?”

“Yep, zie je zo,” antwoordt Laura lachend.

Thuis gekomen ga ik vliegensvlug douchen en scheren. Goeie spijkerbroek en een overhemd erop en klaar ben ik weer. Al met al ben ik met iets meer dan een half uur weer bij Laura. De voordeur staat op een kier. Ik stap naar binnen en roep Laura die antwoordt geeft met waar ze is. In de keuken staat ze op een klein trapje en met dat ze om kijkt wankelt ze heel erg op het trapje. Snel pak ik haar bij haar middel en vang haar op van het trapje die ineen stort. Met een roodhoofd staat ze tegen mij aangeleund met haar armen om mijn nek.

“Pff net op tijd,” zucht ze. “Dat rot trapje ook altijd!”

“Tja,” zeg ik, “en zo zwaar ben je niet eens! Maar het trapje is naar de maan.” Lachend om de hele situatie pak ik de kom bovenuit het kastje.

“Zo lekkere popcorn erin en drinken mee,” zegt Laura terwijl ze voorover buigt om onderuit de koelkast twee flesjes bier te pakken. “Lust je toch wel,” vraagt ze terwijl ze een van de twee flesjes opent?

“Ja lekker,” antwoord ik. “Leuk dat jij ook een biertje drinkt.”

“Leren drinken op de universiteit he,” roept ze lachend. Naast elkaar op de bank met de popcorn op mijn benen zitten we dan ineens een film te kijken. Het is een leuke komedie met een vleugje romantiek. De film is al even bezig als Laura ineens haar truitje uittrekt. “Waarschijnlijk komt het door al dat gelach maar ik heb het toch warm joh,” zegt ze en gaat weer naast mij zitten.

“Trek je toch gewoon wat anders aan,” zeg ik en kan gelijk mezelf wel voor me hoofd slaan met zo’n opmerking.

“Ja ja,” lacht Laura, “zou je wel willen he? Maar ben niet echt blij met dit.

“Zo bedoelde ik het niet,” zeg ik. “Ik bedoel.”

“Hou maar op joh,” zegt Laura. “Ik zit je in de maling te nemen!”

“Nou dank je wel,” lach ik terug en sta op om nog een biertje te halen. Teruggekomen kan ik me niet echt meer focussen op de film doordat Laura met haar voeten zit te wiebelen. Nou is dat niet zo het probleem maar ze heeft zich iets onderuit gedraaid en ligt met haar benen over de mijne. Doordat ze zo ligt te wiebelen kruipt haar rokje ook nog eens langzaam omhoog. En als dat nog niet genoeg is lijkt het alsof ik nu wel ineens inkijk heb op haar zwarte bh. Ik voel me met de minuut ongemakkelijker worden als bij dit tafereel ook nog eens wat in mijn broek tot leven komt.

“Gaat alles goed Erik,” vraagt Laura lachend?!

“Heu, ja hoor,” lieg ik. “Alles gaat goed hoor!” Na een poosje is de film gelukkig afgelopen en staat Laura op om de DVD eruit te halen.

“Nog een,” vraagt ze wuivend met een ander DVD-hoesje?

“Eh nou ik denk dat ik zo maar eens moet gaan,” antwoord ik. “Je ouders zullen zo ook “wel komen denk ik?

“Neen, die komen pas tegen een uur of half twee thuis,” zegt ze en pakt gelijk mijn lege flesje op. “Dus nog een filmpje?”

“Oké,” zeg ik terwijl ik op mijn horloge kijk. “Vooruit en daarna ben ik gelijk weg hoor!” Na een paar minuten komt Laura terug met drinken en neemt weer plaats naast me op de bank met een volle bak popcorn.

“Ik ben volgens mij verslaafd aan deze popcorn,” zegt ze en de film start. Dit keer is het een thriller. Na een poosje legt ze zonder iets te zeggen haar benen weer over de mijne met de bak popcorn tussen ons ik. Al knabbelend kijken we de film verder. De bak popcorn is leeg en ik zet hem op het tafeltje. Net op de rand want verder voorover buigen kan ik niet door de benen van Laura. Met een voet duwt ze het plastic bakje verder. Even glimlacht ze naar mij als ze ziet hoe ik haar beweging volg. Daarna trekt ze haar benen nog verder op en ze kromt zich in mijn richting. Met mijn handen op haar benen en haar hoofd tegen mijn bovenarm pakt ze mij beet.

“Lekker warm ben jij,” zegt ze zacht terwijl ze naar de film blijft kijken.

“Heb je het koud,” vraag ik zacht en trek haar benen iets verder omhoog.

“Ja,” zegt ze ook zacht terug. “Maar ik heb geen zin om mijn trui weer aan te trekken.”” “Kom,” zeg ik weer en leg mijn arm die dienst doet als kussen om haar schouder. Met haar hoofd nu half tegen mijn borst trek ik haar benen nog iets verder op. Stevig maar wel zacht wrijf ik over haar arm, been en schouder.

“Lekker,” zucht Laura die er nog iets beter voor gaat zitten. Haar hand ligt in mijn zij en haar elleboog gevaarlijk dicht bij mijn gelukkig in strakke spijkerbroek zittende leuter. Mijn handen glijden wrijvend en knedend over haar dijbeen en schouder. Verdorie denk ik bij mezelf als er een iets te hevig bedscène begint. Als ik nu maar alles onder controle houd. Maar ja dat moet je dus niet denken want dan gebeurt er altijd het tegenovergestelde. Mijn leuter wordt met kleine schokjes harder. Voorzichtig en vooral heel rustig ga ik verzitten.

“He Erik,” zucht Laura. “Ik zat net zo lekker.” Bij dit verschuift ze ook en komt mijn hand op haar andere been terecht. Eigenlijk voor mijn leuker want mijn hand ligt nu warm tussen haar dijbenen in geklemd. Maar eigenlijk ook niet leuker want nu wordt mijn probleempje nog groter. Overmaat van ramp legt Laura haar arm er ook nog op. Even lijkt ze te schrikken maar direct reageert ze.

“Fijne scene he,” zegt ze grinnikend!

“Heu… ja sorry,” antwoord ik een beetje onzeker! “Ik heu… vind dit soort scènes altijd zonde van de filmtijd.”

“Het is niet altijd zonde,” zegt Laura terwijl ze mijn aankijkt en haar heupen beweegt. Door haar beweging komt mijn onderarm hoger tussen haar dijen in waarbij ze mijn hand gelijk weer vastklemt. “Of wel,” zegt ze weer en nu met haar heupen begint te draaien. Erg ongemakkelijk knik ik ja en probeer de hinten die ze geeft te negeren. Maar Laura laat het hier niet bij. Haar hand glijdt naar mijn borst terwijl ze zacht bijna onmerkbaar tegen mijn onderarm begint te rijden. Binnen no-time is mijn broek te strak geworden. Laura doet alsof ze de film verder kijkt door af en toe een opmerking te maken over wat er zich afspeelt. Terwijl ze zogenaamd verder kijkt blijft ze zachtjes doorrijden tegen mijn arm. Heel subtiel weet ze mijn hand tussen haar dijen nog verder omhoog te krijgen. Ik voel nu de broeiende warmte van haar kruis tegen mijn arm. Haar rokje is nonchalant omhoog verdwenen over haar heupen en haar ronde billen. Haar broekje tekent zich op haar heupen af door de nylonstof. Tussen de openingen van mijn overhemdknoopjes krabt ze met een nagel over mijn huid. De bedwinging om haar achterover te gooien wordt door haar gespeel steeds moeilijker. Met haar benen wrijft ze steeds hoger op en neer over mijn been en haar gewriemel wordt steeds heviger. Ineens gooit ze zich op me door haar been over mijn been heen te slingeren en zich gelijk aan mijn schouder op te trekken. Gelijk duwt ze haar mond op de mijne en duwt haar tong tussen mijn lippen. Ik beantwoord haar gelijk en hevig zitten we elkaar te kussen terwijl ze mijn overhemd zo snel mogelijk van mijn lijf probeert te trekken. Overal wordt ik gekust. Van mijn mond naar mijn wangen door naar mijn nek en weer terug. Haar nagels krassen over mijn rug en borst en dan woelt ze weer ruig door mijn haar.

“Hm… mm… Erik,” zucht ze al kussend. “Vrij met me!” Zonder antwoordt te geven of te hoeven geven trekt ze mijn riem en gulp los. Terwijl ze mij kust duwt ze zich tegen mij aan omhoog. Met een beweging is haar rokje die weer irritant om haar billen is gaan zitten omhoog tot op haar middel. Haar tieten duwt ze tegen mijn gezicht samen zodat mijn neus ertussen zit. Ik kneed een van haar tieten terwijl ik met mijn andere hand zo snel mogelijk de knoopje open maak. Niet snel genoeg naar de zin van Laura die in een ruk alle knoopjes in het rond laat springen. Haar tepels drukken in de stof van haar bh. Ik kus ze door de stof heen. Even giechelt Laura en laat zich direct weer zakken. Gelijk begint ze over mijn geopende gulp te rijden terwijl ze zich in haar tieten kneed. Ik wrijf over haar benen omhoog over haar rug. De sluiting van haar bh is in een tel los en ik laat de schouderbandjes van haar schouders glijden. Even zit ze stil op zacht gerij over mijn gulp na. Ze kijkt me recht in mijn ogen als ze haar bh laat vallen. Als een magneet kijk ik naar haar bevrijde tieten en kus ze een voor een. Ze lacht en kust me terug. Onze tongen dansen weer van mond naar de andere mond. Mijn handen glijden over haar stijve tepels en kneden even zacht de speentjes wat direct beantwoord wordt met een diepe zucht van Laura. Rustig knedend in het zacht vlees van haar tieten tongen we verder totdat ze een hand in mijn broek heeft gekregen en met een vingertopje mijn eikel raakt.

Laura gaat iets rechter zitten en beide kijken we omlaag naar haar vinger in mijn boxer. Rustig schuift ze over mijn been richting mijn knie waardoor er tussen ons in een ruimte ontstaat waarin ze mijn gulp verder opentrekt en mijn boxer iets omlaag. Een deel van mijn lul komt vrij wat gelijk betast wordt door Laura. Ik kijk naar haar en zie hoe ze bijna onderzoekend mijn lul en eikel betast. Op haar linkerborst vlakbij haar tepel zie ik een moedervlekje zitten en betast het vlekje. Allebei kijken we elkaar aan en lachen we. Ik pak de rand van haar panty en broekje beet. Terwijl Laura zich op haar rug draait trek ik gelijk haar panty en broekje in een beweging uit. Haar voeten zet ze op mijn schouder en langzaam buig ik voorover tussen haar benen door. Haar benen glijden langs mijn hoofd over mijn schouders als ik langzaam kussend, zuigend en knedend van been naar been richting haar liezen beweeg. Het laatste stukje vlakbij haar kale kutje duwt ze me met haar voeten onder mijn billen hakend verder. Terugduwend raak ik even met het puntje van mijn tong haar lipjes aan.

“Hm…,” kreunt ze zacht. “Lekker!” Ik lik nu iets minder zacht tussen haar natte lippen door. Een beetje zilt maar ook een lekker smaakje heeft ze. Ik duw mijn vinger zacht in haar en blijf met mijn tong lange halen over haar klitje draaien.

“Oh… ho… Ja, ah… ha… gilt ze als ik ook nog eens met mijn duim zacht haar klitje tussen het likken door masseer. “Oh... Ja… ah!” Mijn hoofd wordt aan mijn haren nog verder tussen haar benen geduwd. Haar heupen draaien wild heen en weer en op en neer waarbij ze mijn neus flink pijn doet. Maar het is wel heerlijk zoals ze licht te kreunen en te hijgen. Ik wil meer en langzaam lik ik over haar buik naar haar tieten. Van links naar rechts en weer terug zuig ik aan haar tepels terwijl ik zoveel mogelijk probeer mijn vingers in haar te houden. Ze trekt mijn hand opzij en plaats hem op haar tiet. In mijn zij duwend manoeuvreert ze zich zo onder mij dat mijn eikel haar kutje raakt. Wijdbeens ligt ze onder me met haar hakken net onder mijn billen.

“Ram hem erin,” kreunt ze wild draaiend tegen mijn eikel en kijkt mij aan. “Kom neuk me!” Ineens zonder een zucht of kreun duwt ze mij in haar strakke kutje. Nog steeds strak in mijn ogen kijkend neemt mijn volle lengte op in haar natte doos. Dan bijna gelijk erna komt ze klaar. Een golf van vocht voel ik langs mijn ballen druipen en een knijpend gevoel rond mijn lul. Ze lacht alsof ze ver weg in een roes is gekomen.

“Ik... ik... ik was hier echt aan toe,” zucht ze dan. “Ik was zo geil. Dat wil je niet weten!”

“ Hoeft niet,” zeg ik en Laura een kus op haar mond geef. “Ik voelde al hoe nat je was.”

“Nu jij,” zegt ze en vraagt om op mijn rug te gaan liggen.

Ze komt op me zitten en pakt mijn lul. Met een kleine beweging voel ik hoe ze erover glijdt. Rustig rijdend neukt ze me. Met haar kutje voel ik hoe ze me probeert te melken terwijl ze achter haar rug mijn zak kneed. Met alles tegelijk probeert ze me snel klaar te krijgen.

“Hoe krijg ik je snel klaar Erik,” hijgt ze?

“Voor mij hoeft het niet snel hoor,” zeg ik terwijl ik haar tieten kneed. Ik vind dit heerlijk!”

“Ik wil je wel snel klaar krijgen,” kreunt ze zacht. “Dan kunnen we erna nog langer genieten!”

“Dat is een punt voor jou,” hijg ik terug. Ze glijdt van me pik af en knielt gelijk op de grond naast de bank. Terwijl ze goed gaat zitten trekt ze me af. Dan neemt ze mijn pik in haar mond en begint als een klein kind met een lolly te likken en te zuigen. Mijn ballen worden ook meegenomen.

“Laura kom op me liggen,” vraag ik haar wat ze ook gelijk doet. Met haar nog natte kutje op mijn gezicht ligt ze me te pijpen. Ik lik me suf aan haar snoepgoed terwijl ze de mijne diep in en uit haar mond laat glijden. Ik trek haar billen iets uiteen en voorzichtig duw ik mijn duim in haar kontgaatje. Even stopt ze met pijpen en verkrampt ze als ik dan ineens verder het nauwe gaatje in schiet.

“Ah… ja…” kreunt ze. “Dit is lekker!” Zonder een antwoord af te wachten verdwijnt mijn stijve tot aan mijn zak in haar mond.

“Oh… Ja… ha… Laura,” hijg ik tussen het beffen door. “Dit is lekker! Heerlijk diep!” Ik hoor niets maar voel hoe ze verder gaat met lange diepe halen waarbij ze soms kokkende geluiden maakt als ze te diep gaat. Met een paar flinke halen kom ik ineens klaar. Snel houdt ze alleen mijn eikel in haar mond om de pulsende pap op te zuigen en… ze slikt alles door. Direct erna voel ik weer een vloed van vocht. Vanaf mijn mond richting mijn wangen en nek loopt het nat. Ze is voor de tweede keer gekomen. Versuft draaien we naast elkaar en blijven even verstrengeld in elkaars armen liggen. Na zo een minuut of tien gelegen te hebben pakt ze mij bij de hand en nodigt me uit om op haar slaapkamer verder te gaan.

De volgende ochtend worden we gewekt door Patricia de moeder van Laura. Met een grote glimlach zegt ze dat er ontbijt is. Nog versuft kijken Laura en ik elkaar aan en dan vragend naar Patricia.

“Ik vond kleding van jullie,” zegt ze glimlachend en gelijk houdt ze een stapeltje kleding voor ons. “Komen jullie zo eten of blijven jullie nog… heu… mm… ja… liggen?”” Uiteindelijk zijn wij er ook uitgegaan en hebben we met zijn drieën gegeten. Joris de vader van Laura kwam niet thuis. Nu, twee jaar later is Laura met Patricia haar moeder, mijn schoonmoeder kleertjes kopen voor ons eerste kindje.

A&M

Graag Uw sterrenbeoordeling bovenaan het verhaal of reactie hier onder. Dank U.

Liefs

My • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post415

MEISJESGELUK

A&MGeplaatst door My 4Fingers di, juni 04, 2019 15:14

MEISJESGELUK

En daar zat ze dan. In dezelfde les die ik ook volgde. We deden een groepsopdracht en mijn ogen vielen ineens op een meisje uit mijn klas die me al eens eerder was opgevallen. Ik wist niet ‘wat’ het was, maar iets aan haar intrigeerde mij. Later die dag zag ik haar ook op mijn stage. Na de stage zijn we een kop koffie gaan drinken en hebben het over van alles en nog wat gehad, maar ik had op een gegeven moment nog maar oog voor één ding. Haar prachtige uitstraling en de sensualiteit die haar lichaam uitstraalde. Haar mooie ogen, haar mooie glimlach, haar passionele manier van zich uitdrukken en haar mooie figuur. Ik wist niet wat ik meemaakte! We hadden het over in welke ‘werkgroepjes’ we afzonderlijk van elkaar zaten. Op een gegeven moment zei ik met een indringende blik.

“Als we een nieuw vak krijgen, dan wil ik jou in mijn groep”.

Even keek ze verbaasd. Waarschijnlijk doordat het gesprek vrij luchtig was en dat ik ineens haar zo indringend aankeek. Ze wierp me een spannende blik toe, lachte daarna even en zei.

“Oké, is goed.”

’s Avonds hadden we een feest van de faculteit, waar wij ons beiden bevonden. Het nummer “Justify my love” stond op van Madonna, een ontzettend opwindend nummer. Ik begon te dansen en zocht haar tussen de menigte met mijn ogen. Uiteindelijk vond ik haar en zag haar daar met haar ogen dicht heerlijk in de muziek opgaan. Langzaam liep ik naar haar toe en ging achter haar staan. Op zo’n manier dat ik haar maar heel zachtjes aanraakte en bewoog met haar mee. Even schrok ze, maar bewoog ook al snel met mij mee. Haar rug tegen mijn borsten en haar billen tegen mijn heupen gedrukt. Voorzichtig legde ik mijn handen op haar heupen, ik zag een bescheiden doch licht verleidelijk glimlachje.

Ik gloeide van de spanning die zich in mij bevond. In mijn hoofd zat nog een barrière, omdat ik wist dat ze een vriend had. Toch ging ik door met dansen. Langzaam gleden mijn handen naar haar bovenbenen. Totaal onverwachts legde ze haar hoofd naar achteren op mijn schouder en trok een gelukzalig gezicht. Ze draaide zich om en keek me verleidelijk aan, langzaam sensueel dansend liep ze meer en meer weer in mijn richting. Ze duwde haar rechter dijbeen tussen mijn benen, waardoor ook mijn rechterdijbeen tussen haar benen terechtkwam. Op de muziek reden we heel langzaam en subtiel tegen elkaar op. Ik voelde een tinteling door mijn hele lichaam gaan.

Ze danste als in extase en ging met haar handen langs haar middel, zijkant van haar borsten, door naar haar hals om daarna met haar handen in haar haren te verdwijnen voor heel even en schudde haar haar los. Ze glimlachte ondeugend naar me. Ik ging dichter tegen haar aan staan en maakte rollende bewegingen met mijn heupen. Ik legde vervolgens mijn handen op haar billen, waarop een heerlijke “mm…” van haar volgde.

Nu drukte ze duidelijk haar heupen en daarmee ook haar kutje tegen de mijne aan. Onze heupen brandden tegen elkaar. Al dansend begaven we ons naar een donkerdere plek op de dansvloer. Expres liep ik achter haar, om vervolgens voor tien seconden te verdwijnen. Ze keek zoekend om zich heen. Ik ging weer achter haar staan met mijn hoofd in haar nek en duwde mijn heupen stevig tegen haar aan. Mijn handen gleden van haar rug naar voren naar haar borsten, naar haar middel en schoof mijn handen onder haar bloesje. Ik speelde met haar navel.

Ze draaide zich om, keek me botergeil aan en zoende me ineens vol op mijn mond terwijl ze met haar handen mijn billen stevig vastpakte, zodat mijn heupen weer hard tegen de hare kwamen. We zoenden elkaar vurig. Even stopte ik met plagen en zocht met het puntje van mijn tong de hare. Onze natte tongen speelden met elkaar. Even gleed mijn hand naar haar kutje, nu nog over haar rokje heen. Al snel verdween mijn hand onder haar rokje. Ik streelde even en haalde toen weer mijn hand weg. Haar mond verdween naar mijn linkeroor… ze likte langs mijn oorlel en langs mijn hals, waarop ze fluisterde.

“Ik kan het niet meer tegenhouden… ik wil je...”.

Toen gingen bij mij alle remmen los. Met mijn heupen duwde ik haar tegen de dichtstbijzijnde muur en reed hevig tegen haar op, zacht kreunend reed ze met me mee. We vergaten echt alles om ons heen. We liepen stiekem naar de loungeruimte van het gebouw, die eigenlijk gesloten was, maar de deur kon wel open. Ze legde me neer op de kussens en ging bovenop me liggen. Ze trok mijn truitje uit en zoende me weer heftig. Ze bleef tegen me aan rijden. Ik werd gek van de geilheid en zei.

“Ik wil je huid voelen…” Als antwoord daarop trok ze al haar kleren stuk voor stuk uit, behalve haar rokje en bh. Ik knoopte mijn spijkerbroek los terwijl ik haar geil aankeek. Mijn handen gleden onder haar rokje, naar haar billen toe en schoof haar rokje uit. Oh wat was het heerlijk haar huid tegen me aan te voelen. Ook mijn string trok ze uit en mijn bh. Ze likte aan mijn tepels en bewoog zachtjes haar poesje tegen de mijne.

“Ik hou het niet meer… ik wil je nu voelen, proeven… alles!” Fluisterde ik. Blijkbaar werd ze hierdoor nog geiler. Ik voelde dan ook haar heerlijke sap langs mijn been vloeien. Mijn handen gleden over haar borsten, naar haar rug… snel naar onder tussen haar billen. Ik begon haar borsten om de beurt te likken en zoenen. Terwijl mijn rechterhand langs haar anus streelde en langzaam nog verder naar voren verdween.

Ik hoorde haar kreunen van genot. Ik pakte haar bij haar middel en zette haar op haar knieën. Ik spreidde haar benen met een ferme ruk en duwde één vinger bij haar naar binnen. Ik bewoog langzaam heen en weer. Mijn mond begaf zich al snel ook richting die plaats. Ik likte eerst haar buitenste schaamlipjes en verdween al snel met mijn mond naar haar clitje. Deze was helemaal opgezwollen en nat van haar vocht. Ik likte langs haar klitje en merkte aan haar dat ze naar meer verlangde. Ik begon aan haar klitje te zuigen en stopte nu twee vingers bij haar naar binnen en bewoog snel heen en weer. Haar ademhaling maakt me nog geiler.

Ze kwam nog niet, stelde dat expres uit voor later, draaide zich ineens om en… ze duwde mij zo dat ik op mijn buik kwam te liggen. Ze likte langs mijn hals, over mijn rug, naar beneden. Ze stopte even en ik voelde ineens dat ze met haar hand mijn hele kutje vastpakte en zo mijn kontje in de lucht tilde. Ze duwde mijn benen uit elkaar en… ze wachtte nog even. Ze wist dat ik naar haar smachtte, maar plaagde me expres, door met haar tong langs binnen mijn dijbenen te gaan.

Ze nestelde zich onder me, zodat ze met haar kutje onder mijn gezicht kwam te liggen en die van mij boven haar gezicht hing. Ik begon aan haar klitje te sabbelen en zij stopte in één keer hard drie vingers bij mij naar binnen terwijl ze mijn klit likte. Ik voelde haar heupen heerlijk tegen mijn gezicht aan bewegen. We vingerden en likten elkaar steeds harder, totdat we allebei kwamen. Daarna hebben we nog in elkaars armen gelegen en elkaar teder gezoend…

Anja

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post368

HET BEGIN

A&MGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 13, 2019 13:50

HET BEGIN

Mia stond op de speelgoedafdeling van het warenhuis. Het was er altijd kalm tijdens de zomervakantie, en veel van haar collega’s waren met vakantie. Anja, een meisje dat twee jaar ouder was dan Mia, was er ook. Ze zwaaide vanuit de verte naar haar. Mia had het meest contact met Anja hoewel er genoeg meisjes van eigen leeftijd, op de afdeling werkten. Anja, met pikzwart haar en donkere vurige ogen, trok haar echter het meeste aan. De jongere meisjes hadden het ook vrijwel altijd over jongens en uitgaan terwijl Mia daar geen belangstelling voor had.

Anja had Mia al eens verteld dat ze alleen woonde, en haar uitgenodigd om eens langs te komen. Mia had wel ja gezegd, maar het was er nog nooit van gekomen. Ze voelde zich altijd wat verlegen bij anderen thuis. Over het algemeen was ze niet erg spraakzaam, ook bij haar ouders praatte ze weinig. Ze leefde in haar eigen wereldje en was veel met zichzelf bezig. Vaak bekeek ze haar naakte lijf in de spiegel en streelde haar borsten en buik. Met een narcistisch verlangen drukte ze soms haar tengere lichaam tegen de koele spiegel en verbeeldde zich dat ze door haar tweede ‘ik’ begeerd werd. Haar seksualiteit uitte zich in een veelvuldig onaneren en met allerhande zelf uitgevonden spelletjes klaarkomen. Ze was zo heer en meester over haar eigen lichaam dat ze op de meest vreemde plaatsten een orgasme kon opwekken. Vaak kwam ze ’s morgens wakker en tegelijkertijd klaar, doordat ze onbewust met haar vingers in haar vagina had gespeeld. Zo’n begin van de dag vond ze subliem.

Ze droeg bij voorkeur strakke jeansbroeken omdat ze ondervonden had dat de druk in haar kruis een voortdurend prikkelend gevoel gaf. Als ze alleen was maakte ze weleens misbruik van de onderste stijl van de trapleuning, waarbij ze haar beide benen aan weerszijden plaatste en met haar kruis tegen het hardhout wreef. Door haar broek heen voelde ze de leuning tegen haar schaamlippen. Ze bewoog een paar maal heftig heen en weer, wat een kort orgasme tot gevolg had.

Ze pakte meestal de fiets om naar haar werk te rijden, en omdat de wrijving aan de binnenkant van haar dijen langs het zadel heerlijke prikkels opwekte moest ze zich soms haasten om niet met een kletsnatte slip aan te komen bij het warenhuis. Door haar knieën dichter of verder bij elkaar te brengen kon ze het gevoel in haar kruis heviger opwekken of juist wat uitstellen. Bij aankomst hijgde ze altijd, maar niemand kon merken of het van wellust of van de inspanning was.

Het was stil in de winkel en Mia droomde in verrukkelijke gedachten weg. Haar gedachten waren zo pikant dat ze vroeg aan Anja om op haar afdeling te letten. Ze stormde naar het toilet. Daar aangekomen trok ze al haar onderkleding uit en ging wijdbeens boven op de jachtbak van het toilet zitten. Ze duwde haar schaamlippen om de vooruitstekende trekknop en liet het koude metaal in haar kutje glijden. Hijgend bewoog ze haar bekken voor- en achterwaarts. Toen de trekknop hevig over haar klitje roste kwam ze binnen de minuut klaar. Even later veegde ze de knop af met wc-papier. Ze trok haar slip en jeans aan en opende de deur van het toilet. Ze schrok zich rot toen ze Anja zag staan.

“Wat heb je? Buikkramp? Ik hoorde je zelfs zachtjes kreunen.” Mia voelde zich betrapt. Met een schuldig gezicht wentelde ze de bezorgdheid van haar collega af.

“Ik heb waarschijnlijk iets te zwaar gegeten” gaf ze als smoes. Anja nam haar scherp op, terwijl ze wel door had waarmee dat heet teefje bezig was geweest. Ze besloot niet verder naar details te vragen om haar niet verder in verlegenheid te brengen en gooide het gesprek op een andere boeg.

“Je moet nu toch echt wel eens langskomen zoals je beloofd hebt!” Mia knikte gedwee, nog een beetje beschaamd van daarstraks. Wat Anja gezien of gehoord zou hebben wist ze niet. Ze durfde Anja niet in de ogen kijken toen ze aandrong en zei. “Wanneer kom je?”

“Morgenavond” beloofde Mia onbedachtzaam snel om haar zo snel mogelijk te kunnen ontwijken. Toen Mia die avond in bed lag was ze zenuwachtig. Ze moest denken aan de belofte die ze aan Anja gemaakt had om langs te komen. Ze was niet zo graag bij anderen, ze was het liefst alleen. Ze troostte zichzelf dat het allemaal wel zou meevallen. Iemand had haar ooit gezegd dat wanneer ze schroom had om iemand aan te spreken, je deze persoon naakt moest voorstellen. Ze bedacht hoe heerlijk Anja met haar zwaardere borsten dan de hare, en haar rondere buik er in evakostuum moest uitzien. Loom van de gedachten spreidde ze haar benen. Met het beeld van Anja voor ogen dreef ze weg op de golfslag van haar begeerte tot ze insliep.

Na een korte busrit was ze de volgende avond aangekomen bij Anja die onmiddellijk opendeed, alsof ze achter de deur had staan wachten. De sfeer in Anja ’s huis beviel haar wel. Ze praatten over koetjes en kalfjes tot Anja een glas rode wijn voor beiden uitschonk. Bij het inschenken had Anja zich voorovergebogen dichter bij Mia. Haar ogen glommen opgewonden, omdat ze wist dat Anja naar haar boezem lonkte.

“Je moet me het niet kwalijk nemen hoor…” zei ze terwijl ze terug haar plaats innam. “Maar ik vraag me nog steeds af wat je gisteren in het toilet deed. Ik kan er mijn gedachten niet van afzetten dat je bezig was met… je weet wel. Hoewel ik het mij niet kan indenken dat jij dat doet…” Terwijl Mia op deze directe wijze werd geconfronteerd met haar seksuele escapades liep ze rood aan. Anja bemerkte de verandering van kleur in haar gezicht, maar bedacht dat dat ook van de drank kon zijn. Ze boog zich nogmaals over, en fluisterde samenzweerderig. ”Jij bent een stout meisje!” Niet gek vinden dat ik je dit zeg hoor want ik ben ook een stouterd. Ze had Anja in een benarde positie gebracht, als een vers gevangen prooi, en genoot er duidelijk van. Ze speelde met haar prooi en feliciteerde haar met haar vindingrijkheid.

“Zo op de plee, je moet er maar op komen.” Er verscheen zelfs een glimlach rond haar mond bij de dubbelzinnige woordspeling. “Ik vond het geweldig” beaamde ze nogmaals.

Ze besloot haar prooi wat meer gerust te stellen door haar hand op haar voorhoofd te leggen. Mia voelde door haar hele lichaam een zachte rilling.

“Toen ik er aan dacht… gisteravond… wat jij gedaan had ... ’t klinkt gek heb ik mezelf tegen de vensterbank gedrukt en keek naar buiten … tot ik een meisje zag die op jouw leek en toen… ja… toen… je weet wel toen heb ik gewreven tot ik klaarkwam…”

Ze kuste Mia tussen haar hand op het voorhoofd. Ze knielde en omvatte de knieën van het meisje.

“Mia…” Mia kon niks uitbrengen en hoopte dat Anja door zou gaan en haar de last wilde ontnemen van … Anja voelde het aan. Ze wreef met beide handen over Mia ’s strakke jeans, over de dijbenen en haar heupen.

“Mia” fluisterde ze, proberend haar stem in bedwang te houden. Maar de stembanden weigerden, er kwam een schor geluid uit. Ze slikte, kwam omhoog en kuste het meisje vol op de mond. Mia liet haar begaan, ze voelde de zwoele lippen van Anja op de hare. Ze opende zelfs haar mond om Anja ’s dringende tong toegang te verlenen. Trillend omarmde ze Anja. Anja frommelde aan haar blouse, ze ontblootte het bovenlichaam van de willoze Mia. Haar prachtige borsten, die ze zo vaak zelf had gestreeld werden nu door een ander onder handen genomen.

Volkomen ontspannen voelde ze hoe Anja haar tepels bewerkte en haar lustgevoelens in haar deed ontwaken. Tot verassing vond Mia geen beha onder de trui van Anja toen die haar volle zware tieten liet zien. Die zachte meloenen zorgden dat Mia ’s hart oversloeg. Ze waren prachtig om te zien. Je eigen borsten zijn leuk om te zien, maar die van een ander … Anja drukte haar weelderige boezem tegen die van Mia, de borsten schoven langs elkaar waardoor de tepels erotisch geprikkeld werden. De vier harder wordende tepels vochten een erotisch spel uit, waar niemand nog verliezer, nog winnaar kon zijn.

Mia onderging het uitkleden van de rest van haar kleding door een ander als een bevrijding. Gedwee strekte ze haar benen en tilde haar zitvlak op. Ze liet zich de kleren van het lichaam trekken, en zat naakt in de zetel. Anja stroopte de rest van haar eigen kleren af en vertoonde haar wulpse lichaam aan het jonge meisje. Mia ’s ogen hechtten zich aan de zwarte pruik tussen Anja ’s dijen, de glanzende nachtzwarte beharing op het onderste deel van haar buik.

Het leek of ze droomde, een ander meisje raakte haar aan, Kleedde haar uit, deed dingen die ze tot nu alleen bij zichzelf had gedaan. De twee naakte meisjes omhelsden elkaar. Mia boetseerde de zachte vormen van Anja ’s lichaam. Deze zocht op haar beurt de meest kwetsbare plekken van Mia. De meisjes gingen in mekaar op. Anja trok het jonge meisje, krimpend en tegen elkaar wrijvend, als een poes haar jongen, mee naar haar slaapkamer. Eens op het bed beland genoten ze nog uitvoeriger van de betastingen en strelingen van elkaars rondingen. Ze lagen naast elkaar, Anja ’s been was over dat van Mia geslagen. Haar zachte borsten drukten tegen Mia ’s zij aan.

Herhaaldelijk en hartstochtelijk tongzoenden ze elkaar, terwijl Anja zich op Mia wentelde. Met haar bovenlichaam drukte ze Mia ‘s benen uit elkaar. Ze wreef haar buik krampachtig tegen die van het jongere meisje waarbij de beide venusheuvels tegen elkaar duwden. Ze gleed tussen Mia ‘s gespreide benen en perste haar sappige pruim tegen die van haar geliefde.

“Mia …” kreunde ze “jij en ik…” hijgde Anja.

“Sst …” kreunde Mia terug…

“Ik kan er niet genoeg van krijgen.” Anja schoof haar schaamlippen krachtig langs die van het meisje onder haar. Ze waren verrukt, hitsig en geil. Anja kromde haar rug en omvatte Mia ‘s heupen. Mia greep met beide handen Anja ‘s fel bewegende billen en greep als een bezetene van lust in haar vlees. Ze genoot van de ongeremde manier waarop het naakte lichaam van Anja op haar bewoog. Beseffend dat ze haar minnares evenveel genot moest schenken klemde ze haar benen om Anja ‘s beweeglijke dijen. Hun borsten plettend tegen elkaar schoven de buiken hitsig tegen elkaar op.

Anja ‘s kut droop, het vocht gutste uit haar dikke schaamlippen. Mia voelde hoe de kleverige vloed waarmee haar kruis bedekt werd. Het smeer op de schaamlippen voelde zalig aan. Ze trok haar knieën op, en boog haar bekken omhoog zodat Anja haar nog beter kon raken. Dit was anders dan een trapleuning of een wc-trekker! Dit was een levend lichaam en wat voor één!

Een wringend en kronkelend lichaam dat haar hete wellust en genot verschafte! Een ogenblik verstrakte haar lichaam, ze spande het als een boog en liet de diepe belevenis van een tot uiterst geprikkelde zinnelijk op zich inwerken. Schreeuwend en kermend onderging ze het geweldigste orgasme dat ze ooit had meegemaakt. Sidderend en huilend van genot voelde ze hoe ook Anja zich bevredigde met een paar laatste heftige halen van haar kut langs de hare.

Rillend lagen de meisjes op elkaar, blazend van opwinding en inspanning. Ze hoorde Anja hijgen en voelde haar de deinende borsten van haar vriendin. Anja rolde van Mia af en zuchtte. “Oh… Mia wat heerlijk …”.

Anja streelde Mia ‘s nat schaamhaar en vingerde haar langzaam “Is dit lekkerder dan wanneer je het zelf doet?” Mia richtte zich op en knikte bevestigend. Ze kusten elkaar innig, en maakten er nog een romantisme en hete avond van. Ze zouden nooit meer dezelfde band als collega’s hebben als voorheen maar wat ze in de plaats kregen was onbeschrijfelijk.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post352

HAAR SCHOONVADER

A&MGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 11, 2019 15:32

HAAR SCHOONVADER

Het begon als een normale doordeweekse dag. Ik had de kinderen om half negen op school afgezet en fietste nog even langs de bakker om brood te halen. Op de terugweg besloot ik even langs mijn vriendin Denise te gaan voor een bakje koffie. ‘Hm… net negen uur. Wel wat vroeg’, dacht ik even, maar ik wist dat Denise haar kinderen ook naar school zou hebben gebracht en dus zeker uit bed zou zijn. De zon scheen al volop en begon al behoorlijk kracht te krijgen. Ik genoot van het fietstochtje en voordat ik er erg in had, had ik de straat waar Denise ’s huis staat al bereikt. Ik stapte af, deed de fiets op slot en liep naar de poort aan de zijkant van het huis welke naar de tuin leidde. Ik duwde de klink naar beneden en opende voorzichtig de poort. Denise die al in een tuinstoel zat te lezen keek naar me op.

“Hoi, wat ben jij er vroeg bij”, zei ze.

“Ja, ik had de kinderen naar school gebracht en even brood gehaald en aangezien ik thuis de boel gisteren al aan kant had dacht ik dat ik wel even een bakje kon gaan doen bij jou. Of had je plannen?” Nee, Denise had geen andere plannen en nodigde me uit om te gaan zitten. “Dan zet ik even de koffie aan”, zei ze. Ik liep even door de tuin heen en ging toen terug naar het kleine terrasje waar Denise zojuist gezeten had. Ik liep naar de stoel tegenover die van Denise en streek mijn jurkje glad. Net toen ik wilde gaan zitten stond Denise al weer achter me en zei.

“Zo word je niet bruin hoor! Ik was van plan om een beetje te gaan zonnen, doe je mee?” Denise zette het blad met de kopjes neer en ik keek haar aan.

“Hoe bedoel je?” Vroeg ik.

“Nou, je weet wel: zonnen. Dat doe je meestal niet met al je kleren aan”, lachte ze. Ze voegde de daad bij het woord en knoopte haar blouse los. Een leuke kanten beha kwam tevoorschijn.

“Ja, maar ik heb niet zo’n leuke beha aan”, zei ik twijfelend.

“Ben je mal, die doe ik uit hoor.”

“Kan dat hier dan? Ik bedoel, zonder dat iemand ons ziet?” reageerde ik en keek naar het keukenraam van de buren dat uitkeek over de tuin van Arjan en Denise. Ze legde me uit dat de buurvrouw ’s ochtends altijd werkte en dat er niemand thuis was.

“Dat is het enige moment van de dag dat ik in onze tuin ongestoord kan zonnen en dat doe ik dan ook wanneer het weer het toestaat”, zei ze terwijl ze verder ging met zichzelf uitkleden en haar spijkerbroek van haar billen schoof. Zonder mij verder aan te kijken maakte ze ook haar beha los en stond in slechts een tanga slipje voor me. Ik bekeek verlekkerd haar mooie naakte lichaam en besloot nu ook lekker van de zon te gaan genieten. Ik knoopte mijn jurkje open en gooide het ding in een van de tuinstoelen waarna direct mijn beha volgde. Slechts met een dun wit stringetje aan nam ik plaats in de stoel.

“Ik haal even onze jongste uit bed”, zei Denise en voordat ze naar binnen liep sloot ze de poort. Ik keek nog een beetje onzeker om me heen om me ervan te overtuigen dat niemand me kon zien en toen ik daar zeker van was kon ik gaan genieten van de warme zonnestralen op mijn naakte huid. Denise was al snel terug en haar dochtertje begaf zich naar de speeltoestellen achter in de tuin om zich te gaan vermaken. We kletsten met z’n tweeën honderduit en dronken van de koffie. Plots zag ik dat Denise zwaaide.

“Naar wie zwaai jij nou?” Vroeg ik verbaasd. “Oh, naar m’n schoonvader. Die is boven het plafond in de slaapkamer aan het aftimmeren”, antwoordde ze.

“Je schoonvader is hier?” Vroeg ik verbaasd. “Dus die kan ons hier zo zien zitten?” Denise haalde nonchalant haar schouders op.

“Nou en, die is hier zo vaak. Als ik daar naar moet kijken kan ik nooit topless zonnen. Zo langzamerhand kent ‘ie m’n tieten wel.” Ik schudde m’n hoofd.

“Ja, maar die van mij niet.”

“Ach, jij zit met de rug naar hem toe, dus wat maakt het uit.” Ik draaide mijn hoofd om en keek naar het slaapkamerraam. Peter zwaaide naar mij en ik zwaaide vluchtig terug terwijl ik me omdraaide en rood voelde kleuren.

“Kom, maak je er niet druk om”, zei Denise eenvoudig en begon me de nieuwste roddels te vertellen. Al snel dacht ik niet meer aan Peter en we praatten er weer lustig op los. We schrokken op door een harde gil en het daarop volgende gehuil van de kleine meid die blijkbaar gevallen was. Denise riep haar en toen het kleine meisje eraan kwam zag ik al dat het goed mis was; bloed droop van haar voorhoofd. Terwijl Denise haar probeerde te troosten en er achter probeerde te komen wat er gebeurd was bekeek ik de wond.

“Hier moet je mee naar de dokter hoor. Daar moet op z’n minst een hechtpleister op”, zei ik. Denise kleedde zich vlug aan terwijl ik de kleine meid probeerde te troosten en een doek tegen haar voorhoofd duwde.

“Wacht je even op me? Ik ben zo weer terug”, zei ze, ze pakte haar fiets en vertrok haastig door de poort. Ik bleef alleen achter en dronk mijn koffie op terwijl ik wat door een Story bladerde. Plots klonk er een stem achter me en geschrokken draaide ik me om en zag Peter staan.

“Kun je aan Denise vragen of ze me boven even helpt wat gipsplaten vast te houden?” Vroeg hij me. Ik probeerde zo onopvallend mogelijk mijn blote borsten te bedekken terwijl ik hem uitlegde wat er gebeurd was en dat Denise er dus even niet was. “Loop jij dan even mee om te helpen”, zei hij, “het is maar heel even werk.” Ik keek een beetje moeilijk om me heen op zoek naar mijn jurkje dat ik door de schrik niet meer wist te vinden. Peter lachte en zei.

“Kom, loop nu maar even mee, je borsten heb ik nu toch al gezien hoor!” Ik voelde me weer rood kleuren en liet langzaam mijn handen zakken, me er nu pas van bewust wordend dat deze nooit mijn volle D-cup aan het oog konden onttrekken. Ik stond op uit de stoel en liep in mijn minuscule stringetje achter Denise ’s schoonvader aan naar binnen. In de hal gebaarde hij richting trap en liet me voorgaan waarbij ik me er maar al te bewust van was waarom hij dat deed! Zo vlug mogelijk liep ik de trap op en liep direct door naar de kamer waar ik hem daarstraks voor het raam had zien staan. De kamer was helemaal leeg geruimd en enkel aan de lattenbodem en de matras van het bed die rechtop tegen de muur stonden kon je nog zien dat het een slaapkamer moest zijn. Voor de rest leek het meer op een werkplaats met overal op de vloer gereedschap, latten en gipsplaten. En vooral stof, een hoop stof. Peter vertelde me dat de gipsplaten te lang waren om alleen omhoog te houden en dat ze dan zouden breken. Het was dus de bedoeling dat ik het ene eind van de plaat tegen de houten latten, die onder de balken waren geschroefd, duwde en dat hij het andere einde voor zijn rekening nam. Dan zou hij er snel enkele schroeven in draaien zodat de plaat bleef hangen en we zouden dan de volgende plaat nemen. Vijf platen moesten we zo doen en dan kon Peter later zelf de rest van de schroeven er wel in draaien. Op maat waren ze al gemaakt, dus ze konden er nu zo tegen aan. Het was erg warm boven, waarschijnlijk het gevolg van het feit dat het oude huis niet geïsoleerd was en daarom deed Peter zijn shirt uit en stond met ontbloot bovenlijf en in korte broek tegenover me.

“Klaar?” Vroeg hij. Ik knikte en samen pakten we een gipsplaat van de vloer en tilden hem boven ons hoofd. Ze waren niet zwaar maar door hun lengte onhandig te sturen. Het duurde dan ook even voordat ik op het kleine trapje stond dat Peter voor me klaar had gezet en de plaat tegen de latten had geduwd. Peter hield met één hand de plaat aan zijn zijde vast en met de andere hand schroefde hij hem vast. Na enkele schroeven kon hij zijn kant los laten en kwam mijn kant op. Snel gingen de schroeven door het materiaal in de latten maar telkens moest hij van zijn bankje af om deze op te schuiven. Toen hij vlak bij mij stond te schroeven voelde ik zijn naakte bovenlichaam langs mijn borsten schuren en meteen trok er een rilling door mijn lichaam en richtten mijn tepels zich op. Ik was even verbaasd over mezelf, maar toen besefte ik me weer in wat voor een vreemde situatie ik me bevond; hier stond ik naast de schoonvader van m’n vriendin in enkel mijn kleine, dunne witte stringetje te klussen. Een niet alledaagse gebeurtenis!

Peter deed net of hij niets in de gaten had en ging weer van het bankje af en verplaatste het nogmaals. Na een enkele schroef kon ik nu de plaat los laten en was het tijd voor de volgende. Dezelfde handelingen volgden weer en opnieuw wreef Peters lichaam langs mijn naakte lichaam en mijn borsten met inmiddels harde tepels. Nu keek Peter me wel aan en vroeg lachend terwijl hij zijn blik op mijn borsten richtte.

“Koud?” Ik voelde me voor de derde keer deze ochtend rood kleuren en antwoordde.

“Nee, niet echt.” Peters blik ging nu naar beneden en bleef rusten op mijn kruis terwijl ik hulpeloos met m’n handen omhoog stond de plaat tegen de latten aan te drukken. “Nee, ik denk toch ook niet dat het van de kou komt als ik zo dat donkere plekje in je slipje zie”, zei hij. Ik voelde me nog roder kleuren en bedacht me dat hij wel eens gelijk kon hebben. Op de een of andere manier was ik opgewonden geraakt van de situatie en ik merkte nu pas, na even mijn benen wat verzet te hebben, dat ik een nat kruisje had! “Kun je er even wat meer schroeven in draaien, mijn armen worden moe”, probeerde ik hem af te leiden.

“Ja, natuurlijk meisje”, reageerde hij en klom weer op het bankje. Tot mijn opluchting hing nu ook de tweede plaat vast en gingen we meteen door met de derde. Toen Peter met zijn bankje weer bij me stond en andermaal zijn blote lichaam langs het mijne had gewreven legde hij de schroefboormachine neer en omvatte plotseling met beide handen mijn tieten. Hij trok voorzichtig aan mijn tepels en geschrokken stond ik stil en wist even niets uit te brengen. Toen ik mezelf weer hervonden had zei ik hees.

“Niet doen.” Peter liet meteen mijn borsten los maar zijn handen gleden over mijn lichaam naar beneden tot aan de zijkantjes van mijn slipje. Ik was totaal weerloos, kon de plaat niet loslaten omdat hij anders zou breken en moest het dus gewoon over me heen laten komen.

“Het is beter dat we deze even uittrekken, dan kan ‘t drogen voordat Denise straks terug is”, zei hij en trok zachtjes aan het lapje textiel.

“Niet doen”, probeerde ik weer en drukte m’n benen zo goed mogelijk tegen elkaar maar Peter ging door en het broekje schoof over mijn heupen naar beneden. Heel even bleef het kruisje van het broekje tussen mijn natte lipjes plakken maar kwam los toen Peter er een rukje aan gaf. Wat me bezielde snapte ik op dat moment niet, maar zonder dat ik het eigenlijk wilde deed ik mijn benen nu iets uit elkaar zodat het slipje naar beneden gleed en rond mijn enkels bleef hangen. Nog steeds met beide handen boven mijn hoofd stapte ik voorzichtig uit het broekje en Peter nam het op.

“Zie je”, zei hij en liet me het natte dingetje zien. Hij rook er even aan, knikte goedkeurend en legde het toen op de vensterbank in de volle zon. “Zo, kan ‘t even drogen”, zei hij en ging toen, alsof er niets vreemds aan de hand was, verder met schroeven. De vierde plaat moest nu van de vloer gepakt worden en ik wist dat nu ik me bukte, Denise ’s schoonvader een goed zicht had op mijn kale kutje. Ik maakte me er echter niet druk meer om. Wederom hield ik een plaat met gestrekte armen omhoog tegen de latten gedrukt terwijl Peter de schroeven er snel in draaide. Toen zijn bankje weer tot dat van mij was geschoven stapte hij er echter niet op zoals de voorgaande keren, maar kwam voor mij staan. Met zijn vingers gleed hij langzaam over mijn venusheuvel naar beneden en door de houding waarin ik deze keer op het bankje stond kon hij mijn lipjes aanraken. Hij gleed er met zijn vingers overheen en oefende een beetje druk op mijn poesje uit.

“Niet doen”, zei ik weer maar het klonk absoluut niet overtuigend. Peter had dat ook door en bewoog zijn gezicht naar mijn kruis.

“Even controleren of dit net zo lekker ruikt als je slipje”, zei hij met schorre stem en vrijwel meteen drukte hij zijn mond op mijn venusheuvel. Langzaam ging hij naar beneden en z’n tong liet een nat spoor na. Ik val absoluut niet op oudere mannen en Denise ’s schoonvader was zeker 25 jaar ouder dan ik, maar ik was inmiddels zo geil dat ik automatisch mijn benen voorzichtig wat verder uit elkaar zette zodat hij met zijn tong tussen mijn spekgladde lipjes kon glijden.

Het boeide me niet wie het op dit moment bij me deed, als het maar gebeurde! Mijn armen begonnen te gloeien van de pijn door het omhoog houden van de plaat maar het interesseerde me niet. Ik voelde zijn tong mijn lippen uit elkaar duwen en een stukje naar binnen glijden en kon een kreun niet onderdrukken. Peter kwam omhoog en zei.

“Krijg je kramp in je armen meisje, je kreunt zo. Wacht, dan zet ik meteen die plaat vast.”

Ik knikte slechts en ik baalde ervan dat de tong zijn werk niet had afgemaakt. Maar zei het niet om mezelf niet te laten kennen. De vijfde en tevens laatste plaat was aan de beurt. Ik keek snel op mijn horloge en constateerde dat Denise nu zo’n vijfentwintig minuten weg was. Met een kwartier tot twintig minuten kon ze als het meezat van de dokter weer terug zijn en dan wilde ik kost wat kost weer beneden zijn. Toen ik weer op mijn bankje stond, en Peter stond te schroeven, durfde ik voor het eerst vluchtig naar zijn kruis te kijken en ik zag dat zijn korte broek behoorlijk strak stond en een enorme bult vertoonde. Gauw keek ik de andere kant weer op, bang dat hij zou zien dat ik ernaar keek. Hij stapte van zijn bankje af en schoof weer in mijn richting. Weer kwam hij voor mijn bankje staan en keek me aan.

“Je hebt een lekker kutje meisje”, zei hij en liet een vinger bij me naar binnen glijden. Ik rilde van genot en zei terwijl ik m’n ogen sloot.

“Dank je.” Hij haalde de vinger een paar maal op en neer en ging verder: “Je hebt sowieso een lekker lichaam. Mooi vrouwelijk met ferme tieten.” Ik opende mijn ogen en durfde nu terug te kijken.

“Dank je”, zei ik weer. Hij haalde zijn vinger uit mijn soppende gleufje en stak hem in z’n mond.

“En je smaakt heerlijk geil.” Toen hij dat zei kon ik me echt niet langer bedwingen en barstte bijna van de geile opwinding uit elkaar.

“Ik wil… ik wil dat je me klaar likt”, kreunde ik uit terwijl ik me wederom rood voelde kleuren.

“Je hoeft je niet te schamen hoor”, zei Peter en stapte weer op zijn bankje. Hij bracht de laatste schroeven aan en ik liet opgelucht mijn armen zakken om het bloed terug te laten stromen. “Klaar”, zei Peter. “Althans dit dan.” Ik was van het bankje gekomen en keek hem aan. Hij legde zijn schroefboormachine neer en liep naar de matras die tegen de muur stond. Met een beweging van zijn hand gooide hij het ding om en het viel met een plof op de vloer. Hij keek me aan en zei hees.

“En nu jij.” Nog nauwelijks in staat om van mijn eigen kutje af te blijven liet ik me gewillig op mijn rug op de matras vallen en Peter kroop meteen met zijn hoofd tussen mijn benen. Met zijn handen trok hij mijn schaamlippen uit elkaar en zoog zachtjes op mijn wel zeer gevoelige genotsknopje. Ik was zo enorm geil dat ik niet stil kon liggen en draaide zo hard met m’n heupen dat hij moeite had mijn klitje goed te blijven bewerken. Peter begreep gelukkig echter de kunst van het beffen heel goed en na een enkele minuut kwam ik zwaar zuchtend en kreunend klaar. Het orgasme leek vanuit mijn tenen te komen en nadat ik uitgeraasd was, was in plaats van dat de opwinding nu moest zijn verdwenen mijn lust zo niet nog groter als ervoor! Hij keek even naar me op en vroeg. “Lekker, meisje?” Ik kon slechts knikken omdat ik buiten adem was maar dat hij begreep wat ik bedoelde merkte ik meteen omdat hij opnieuw zijn tong in mijn kleddernatte poes duwde en me nogmaals in een recordtijd naar een hoogtepunt likte.

Hij kwam overeind en bleef tussen mijn benen staan. Ik kwam op mijn ellebogen een stukje omhoog, klaar om op te staan, me aan te kleden en vlug naar beneden te gaan voordat Denise thuis zou zijn. Zonder iets te zeggen ritste Peter echter zijn broek los en trok hem samen met z’n onderbroek in één keer naar beneden. Een dikke lul die tot mijn grote verwondering netjes kaal was geschoren, sprong tevoorschijn. Ik had verwacht dat ik zou walgen van het naakte lichaam van een zestigjarig, maar ondanks zijn bierbuikje vond ik hem niet afstotelijk. Dat kwam wellicht doordat hij er goed verzorgd uitzag en geen lichaamsbeharing toonde. Ik keek net iets te lang naar hem en was daardoor te laat met opstaan. Denise ’s schoonvader ging alweer tussen mijn benen zitten en zei met opgewonden stem.

“Zo, en nu ga ik je neuken meisje.” Het wond me wel op dat hij me telkens meisje noemde, nu was ik in zijn ogen natuurlijk ook nog een jong ding, maar met m’n vijfendertig hoorde ik toch echt al wel bijna bij de ‘veertigers’. Maar dit kon toch echt niet de bedoeling zijn. Denise kon ieder moment binnenkomen.

“Nee, dat wil ik niet”, zei ik, maar Peter voegde de daad bij het woord en bracht zijn dikke kale snikkel tegen mijn kutje aan en schoof hem er toen in één keer tot aan zijn ballen in. Ik hapte even naar adem en probeerde nog tegen te sputteren maar algauw neukte ik mee in het ritme van zijn stoten. Peter steunde op zijn armen en lag half op me zodat zijn schaambeen over mijn heuveltje schoof. Terwijl hij kreunde van genot en lekker in me heen en weer schoof merkte ik tot mijn grote verbazing dat er weer een orgasme begon op te komen. Ik hoorde mezelf geil kreunen.

“Oh kom, neuk me… oh ja, neuk me harder! Ik kom... oh ja ik ko… kom!” En terwijl Peter hard in me stootte en ik als een gek onder hem lag te kronkelen, kwam ik nog eens klaar! Peter, die blijkbaar moe was van het steunen op z’n armen, kwam even omhoog en terwijl hij op z’n knieën ging zitten schoot zijn lul uit me en maakte ik van de gelegenheid gebruik om snel van de matras af te rollen.

“Denise kan er zo zijn”, excuseerde ik mezelf en keek vlug uit het raam of ik haar fiets al niet zag staan. Schoonvader kwam echter meteen achter me staan en greep me bij m’n heupen, duidelijk niet van plan me er zo van af te laten komen.

“Dan wacht ze maar even, of anders kan ze hem er ook nog een keer inkrijgen”, was zijn antwoord en terwijl hij me met mijn blote tieten voorover op de vensterbank legde stootte hij zijn harde lat tot aan de wortel in mijn poesje. Hij begon me in een gestaag tempo te neuken en ik voelde me nu erg gebruikt… en ik genoot ervan! Terwijl zijn ballen hard tegen mijn billen kletsten keek ik toch enigszins bezorgd naar de poort, die gelukkig nog dicht bleef. Ik wilde beslist niet dat Denise zag dat ik me hier als een geile ongehoorzame getrouwde vrouw liet neuken door haar schoonvader. Onderwijl schoten ook zijn laatste woorden door mijn hoofd. ‘Anders kan ze hem er ook nog een keer inkrijgen’. Wat bedoelde hij daarmee? Had hij zijn eigen schoondochter ook al eerder een beurt gegeven? Kon ik hem dat vragen? Ik schrok op uit mijn gedachten doordat Peter sneller begon te stoten en tevens zwaar begon te kreunen.

“Ik… ik ga … kom… komen”, kreunde hij plots en trok zijn dikke stam uit me. Direct daarna voelde ik de stralen zaad over mijn billen en rug schieten. Hijgend stond Peter achter me en kwam langzaam weer op adem. Ik keek vlug op m’n horloge en zei dat ik op moest schieten. Denise was nu bijna drie kwartier weg en als ze meteen aan de beurt zou zijn geweest bij de dokter, kon ze ieder moment terug zijn. Ik rende vlug naar de badkamer en waste m’n onderlichaam aan de wastafel. Daarna liep ik terug naar de slaapkamer en zocht m’n (inmiddels door de zon gedroogde) slipje op.

Denise ’s schoonvader had inmiddels zijn broek weer aangetrokken en stond me te bekijken. Ik schaamde me echter rot over het feit dat ik me als een hitsige meid had gedragen en durfde hem niet aan te kijken.

“Je hoeft je echt niet te schamen hoor”, zei hij. “De zon en de warmte zorgt ervoor dat je eerder opgewonden bent. Dat zei Denise laatst ook al.” Ik keek hem vragend aan en hij lachte enkel toen hij de schroefboormachine weer op pakte en verder ging met schroeven.

‘Dus toch’, dacht ik, trok mijn slipje aan en ging naar beneden. Nauwelijks zat ik in de tuinstoel of de poort werd van het slot gedraaid en Denise kwam de tuin in. De kleine meid zat voor op de fiets met een grote lolly en lachte alweer.

“En?” Vroeg ik. Ze vertelde me dat ze even hadden moeten wachten op de dokter en dat de wond dichtgeplakt was. “Volgens de dokter zie je er over een paar weken niets meer van.” Ze liep naar binnen en kwam even daarna terug met twee glazen frisdrank. Ze plofte weer in de stoel tegenover mij en zei.

“Zo, nu eerst wat te drinken. En is er hier nog iets spannends gebeurd in de tussentijd?” Ik voelde me kleuren tot ver achter mijn oren en schudde aarzelend mijn hoofd terwijl ze me aankeek met een blik die me zei dat ze wel beter wist. Ze repte er echter met geen woord over en tot op de dag van vandaag weet ik niet zeker of ze wist van mijn neukpartij met haar schoonvader. En omgekeerd heb ik haar ook tot op de dag van vandaag niet gevraagd of er ooit iets tussen haar en Peter is voorgevallen en weet ik dat ook niet zeker.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post308

DRINGEND!

A&MGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 20, 2019 13:30

DRINGEND!

Miremba fietste naar huis. Ze had een leuke dag aan het openluchtzwembad achter de rug, samen met haar vriendinnen. Ze was een beeldschoon zwart meisje van negentien; lang zwart haar dat ze nu in een staart had; een ongelooflijk gave, gladde huid; borsten die perfect pasten bij haar meter zeventig; oneindig lange, slanke benen. Ze droeg op het ogenblik haar vuurrode bikini, een wit topje dat tot aan haar navel kwam, een ultra kort blauw rokje en groene flip-flops.

Ze haastte zich, want ze moest plassen. ‘Verdomme, dacht ze, waarom ben ik niet nog “ns snel geweest voordat ik vertrok?’ En hoe harder ze trapte, hoe harder ze moest. Ze ging het nooit halen. Thuis was nog zeker tien minuten rijden. Als vader nu eens een klein beetje had geholpen, zat ze nu in haar eigen auto en was ze al thuis geweest. En als ze nu nog ergens tussen de bosjes kon duiken, zou het niet zo erg zijn. Plassen in de vrije natuur, daar maakte ze geen punt van. Maar ze zat midden tussen de bebouwing, tussen de rijwoningen, en zo zou het zijn tot bij haar thuis.

Shit shit shit! Ze zag het al gebeuren; haar blaas begaf het en haar pis liep al fietsend langs haar dijen. Dat zou ze besterven. Zeker als één van haar vrienden of klasgenoten het zou zien. Je zult altijd zien dat je op zo’n momenten betrapt wordt. Zou ze durven stoppen aan een huis en aanbellen? Waarom eigenlijk niet? Wat konden ze zeggen? Hooguit "neen". Maar het was zo gênant, vond ze, ergens aan te bellen om te vragen of je naar het toilet mocht gaan.

De druk op haar blaas werd onhoudbaar. Ze moest stoppen, willen of niet. Ze zetten haar fiets tegen de gevel van het rijhuis waar ze tot stilstand kwam en belde aan, haar rechterhand tegen haar kruis gedrukt om haar kut af te sluiten. Van het moment dat de bel ging, sloeg ze haar linkerhand ook tegen haar poesje. Van de ene voet op de andere dansend, wachtte ze af. Het duurde een eeuwigheid voordat de deur openging.

“Kan ik je helpen?” vroeg de vrouw die opendeed. Het was een rijpere blonde dame van een jaar of vijftig, met een vol figuur en een mooi gezicht.

“Mevrouw, ik moet zo dringend plassen. Mag ik naar het toilet gaan?” Het gezicht van Miremba was van inspanning zo verwrongen, dat ze nauwelijks kon praten. De dame bekeek haar een ogenblik met een uitdrukking in haar ogen die Miremba niet thuis brengen kon. Ze gaat toch niet neen zeggen? Dan antwoordde ze.

“Natuurlijk meisje, kom maar binnen.”

“Dank u. Dank u wel.” Miremba voelde zich oneindig dankbaar. Met haar handen in haar kruis gedrukt en haar knieën tegen elkaar, hobbelde ze achter de vrouw aan. Tot haar ontzetting zag ze dat ze een trap op moest. Fuck fuck fuck. Als dat maar goed afliep...

Boven kwamen ze in een korte gang. De dame duwde de eerste deur links open. Miremba volgde haar naar binnen. Wow! Zo’n badkamer had ze nog nooit gezien. Witte tegels met een fijn beige accent erin; matte, zwarte tegels op de vloer; twee lavabo’s met vergulde kranen; enorm grote spiegels erboven; een grote witte linnenkast in de hoek; een douchecabine; en half verzonken in de vloer, de grootste badkuip die het meisje ooit gezien had. Daar konden met gemak twee mensen tegelijk in baden. Spotjes tegen het plafond. Maar geen toilet, merkte Miremba tot haar ontsteltenis.

“Mevrouw!” riep ze uit. “Er is hier geen toilet. Waar moet ik plassen?” De tranen stonden haar in de ogen. Zou ze nu toch nog in haar bikinibroekje moeten pissen?

“Je mag hier plassen,” zei de vrouw met een ondeugende blik in haar ogen, “maar je moet het op mij doen.”

“Wat?” Hiervan schrok het zwarte meisje zo hard dat ze een ogenblik lang haar behoefte vergat. “Hoe bedoelt u?”

De blonde dame stapte over de rand van het bad en ging erin liggen. “Ik wil dat je op mij zeikt,” verklaarde ze onomwonden. “Zo’n zwart snolletje dat op me plast, daar droom ik al zolang van.” Ze had inmiddels haar roze bloes opengetrokken en de cups van haar bh naar beneden geduwd, zodat een prachtig stel joekels tevoorschijn kwam. “Doe het!” beval ze.

Miremba moest gehoorzamen. Het was dat of zichzelf te schande zetten. Ze trok haar broekje uit, schopte haar flip-flops uit en klom op de rand van de badkuip - één voet op de linkerkant, de andere op de rechter. De rand van het bad was zo breed dat het niet anders kon dan dat de tobbe hiervoor ontworpen was. Ze hurkte en leunde achterover, zodat ze achter zich op haar handen steunde. Haar poesje was recht op de vrouw gericht. En dan liet ze de natuur haar gang gaan. Haar urine spoot uit haar vagina. “Aa...” Miremba kon het niet helpen. Ze gaf luidkeels uiting aan haar opluchting. Ze hield haar ogen dicht en genoot van het pissen. Als je echt moest en dan kon, was het toch een geweldig bevrijdende ervaring.

Maar eenmaal de grootste druk van haar blaas, keerde het besef terug dat dit een bizarre, foute situatie was. Ze opende haar ogen en kon niet geloven wat ze zag. De vrouw had zich zo onder haar geplaatst dat ze zoveel mogelijk van haar gouden stralen met haar mond opvangen kon. Het meeste spuugde ze terug uit, maar Miremba zag haar duidelijk af en toe slikken. Met haar handen kneedde ze haar borsten, wreef de urine erover uit. Af en toe gleed één hand naar beneden. Door zich een beetje te verzetten, kon het meisje zien dat ze haar slip naar beneden en haar rok naar boven geschoven had. Drie vingers verdwenen zonder enige moeite in haar dikke, donker behaarde kut.

Het zwarte meisje wist dat walging de enige juiste reactie was op wat ze zag. Dat voelde ze ook, maar niet alleen dat. Het wond haar ook op. Ze voelde hoe haar tepels stijf werden, hoe haar kut-lippen opzwollen. De laatste druppels en dan was haar blaas leeg.

Op het moment dat ze van de bad-rand wilde afstappen, zette de vrouw zich recht. Ze greep het meisje bij de billen zodat ze niet weg kon.

“Hé!” riep ze uit. “Wat doe je?” Dat werd snel duidelijk: de vrouw drukte haar mond op de kut van de tiener. Miremba hapte naar adem. Dan voelde ze de tong van de dame in haar zwart doosje dringen. “Mm… mm… mm…” deed ze, terwijl de vrouw pis en geil uit haar kut lebberde. Haar tong beroerde iedere centimeter van het intieme binnenste van haar lichaam vooraleer ze de aanval op haar clitoris inzette. Die aanslag werd Miremba fataal. Binnen de kortste keren kwam ze kreunend klaar. Het kostte haar de grootste moeite om te voorkomen dat ze in de kuip viel. Maar haar sterke armen en benen lieten haar niet in de steek. Eenmaal het orgasme van een kortsluiting over gegaan was in lichte, prettige tintelingen, sprong ze van het bad af. Ze raapte haar slipje op en stapte terug in haar flip-flops. Vervolgens stormde ze ervandoor, de blonde vrouw achterlatend in de kuip, in haar pis. Op de trap hoorde ze haar nog "tot ziens, lekker sletje" roepen. Nou, dat kon ze wel mooi vergeten, hoor!

De volgende dagen leerde Miremba veel over zichzelf. Wat er bij de vrouw gebeurd was, raakte ze niet kwijt. Als ze haar ogen sloot, zag ze zichzelf op de vrouw urineren. Voelde ze weer haar tong in haar kut. Ze surfte naar pornosites die over het onderwerp extra veel clips hadden. Vroeger had ze ook wel al eens plasseks filmpjes gezien, maar had er nooit echt aandacht aan besteed. Ze had ze altijd vies gevonden. Dat hoorde nu eenmaal zo. Maar nu, in de beslotenheid van haar kamer, kon ze er niet genoeg van krijgen, moest ze toegeven. Onderuitgezakt op haar bureaustoel, klikte ze filmpje na filmpje aan en keek toe hoe mannen en vrouwen, jongens en meisjes elkaar bepisten. Op het lichaam, in het gezicht, in de mond. Of gewoon hoe mooie grietjes hun blaas ledigden op de grond. In hun keuken, in de woonkamer, of ergens in de vrije natuur. Haar vingers zaten dan diep in haar kut en dreven haar naar een hoogtepunt. Om te voorkomen dat haar ouders haar zouden horen gillen, stopte ze dan een zakdoek in haar mond.

‘s Avonds, voor het slapen gaan, nam ze een bad. Op haar rug gelegen stak ze haar benen kaarsrecht omhoog en liet dan haar bekken kantelen. Zo kon ze zichzelf in het gezicht plassen. Jeezes, wat werd ze hier geil van! Ze opende dan haar lippen een weinig, zodat een beetje van haar urine in haar mond liep. Dat spuwde ze dan terug uit. Doorslikken zag ze toch niet zo dadelijk zitten, hoe opgewonden ze ook was. Dan masturbeerde ze tot ze klaar kwam. Dat duurde echt niet lang! Vervolgens nam ze een échte douche.

Tussen de lakens fantaseerde ze weer over pissende lullen en kutten. Meestal viel ze in slaap met een paar vingers in haar poesje. Na een paar weken, gilde haar lijf. ‘Dit is niet voldoende! Ik heb meer nodig!’ Dus deed ze het onvermijdelijke; op een avond fietste ze terug naar het huis van de blonde dame. Haar ouders wisten niet beter dan dat ze naar een vriendin ging om een schoolproject af te werken.

Ze belde aan met knikkende knieën, ditmaal van opwinding, niet omdat ze met alle middelen haar plas wilde inhouden. Een paar tellen later deed de blonde vrouw de deur open. Miremba zag aan het gezicht dat ze haar onmiddellijk herkende. Logisch, veronderstelde ze. Hoe kon je het gezicht van iemand die over je gepist had, vergeten? Toch vroeg ze, bij gebrek aan inspiratie.

“Herkent u me nog, mevrouw?”

“Natuurlijk!” Reageerde de vrouw. Het was duidelijk aan haar stem te horen dat ze blij verrast was. “Kom binnen, meisje.” Ze deed een stap opzij en het zwartje deed wat ze vroeg. “Wat kom je doen?” Voordat het meisje antwoorden kon, zei ze. “Kom anders mee naar de keuken. Wil je iets drinken?”

Ja, dat wilde Miremba wel. Het was nog steeds zeer warm buiten, ondanks het late uur. En de fietstocht hierheen, had haar dorstig gemaakt. Bovendien had ze een droge mond van de zenuwen.

“Ja, ik wil wel een glaasje drinken.”

Eénmaal aan de keukentafel, wilde de dame weten waar ze zin in had. Water? Cola? Limonade? Bier?

“Een glas water, dank u.”

“Komt eraan,” verzekerde de vrouw haar. “Hoe heet je trouwens? Ik ben Janine.”

“Miremba.”

“Mooie naam. Hier.” Janine zette het glas water voor het meisje.

De tiener dronk het voor de helft leeg. Janine had zelf ook een glas water genomen, maar dronk dat van haar in één teug leeg. Waarop ze het prompt terug vulde.

“Zo, vertel nu eens wat je komt doen?”

“Ik kan wat er hier gebeurd is, niet uit mijn hoofd krijgen.”

“Dat is toch goed,” zei Janine; ze keek Miremba verwachtingsvol aan.

“Ik weet het niet,” zuchtte het meisje. “Ik dacht altijd dat plasseks iets vies was. Dat alleen mensen waarbij iets mis was hiervan opgewonden raakten.”

“En nu ontdek je dat je er geil van wordt. En dat er dus met jou iets mis moet zijn…”

“Zoiets, ja,” gaf Miremba bedeesd toe.

“Bezie het zo; als er met de helft van de wereld niet meer mis was dan dat, dan zou het hier op aarde véél beter toeven zijn.” Ze dronk haar tweede glas leeg.

“Zo had ik het nog niet bekeken.”

“Gaan we nu naar boven?” Janine greep het meisje bij de hand en trok haar overeind.

Gedwee volgde de tiener de rijpere vrouw. Haar knieën waren op beginnen knikken. In de badkamer trok Janine haar autoritair tegen zich aan. Al snel waren ze elkaar aan het tongen. Miremba genoot van het gevoel toen Janine op het puntje van haar tong zoog. De handen van de vrouw verdwenen onder het T-shirt dat ze droeg en bepotelden haar borsten – ze droeg geen bh vanavond. “Mm…,” kreunde ze zachtjes.

“Is dit de eerste keer dat je een blanke vrouw kust?” Wilde Janine weten.

“De eerste keer dat ik een vrouw kus. Punt.”

De guitige ogen van de rijpere vrouw lichtten op. “O, twee premières op één avond?”

Miremba lachte. “Zoiets ja.” Om zich niet onbetuigd te laten, begon ze de bordeauxrode bloes van de vrouw los te knopen. Met één beweging trok ze ze na het laatste knoopje uit. Onmiddellijk drukte ze haar lippen op de blanke joekels. Janine hielp haar door haar bh los te knippen. Het meisje zoog zich vast aan één van de grote tepels. Janine ging verder. Ze deed de knop van haar rok los en deed de rits naar beneden. Het kledingstuk viel rond haar voeten.

Miremba liet de tepel los; ze kuste de buik van de vrouw, eerst net boven de navel, dan op de navel en vervolgens eronder. Terwijl haar mond zakte, duwde ze de slip van Janine naar beneden. Voor het eerst in haar leven stond ze oog in oog met de kut van een andere vrouw. Je vriendinnen naakt zien vanop een respectabele afstand was één ding, zo dicht met je gezicht bij een kut zijn dat je ze kon ruiken, was een ander. Maar ze vond het zeker niet vies! Tien seconden later, na een paar kleine kusjes op de buitenste schaamlippen, drong haar tong voor het eerst door in de poes van een andere slet. Een andere, want ze moest toegeven dat wat zij nu aan het doen was, van haar ook een slet maakte.

Janine genoot, uiteraard. De tong van het negerinnetje zette haar onderlijf in vuur en vlam. Ze kreunde en zuchtte, en fluisterde geile aanmoedigingen. “Ja, doe zo verder, ja, dat is lekker, ik ga klaarkomen, meisje, en dat ga ik op je pissen, want dat wil je, hé, lekker sletje van me, ja, ja, ja, ik kom, ik kom, ik ko… om…!” Haar bekken schokte; ze duwde de mond van Miremba vast op haar kut terwijl ze klaarkwam.

De tiener liet begaan. Ze kreeg haast geen adem meer, maar dat was maar even het geval. Haar lippen, wangen en kin waren nat van de sappen van de vrouw. Man, wat was dat wijf geil! Zij ook trouwens. Een paar seconden later liet Janine haar los. Ze stond recht en kuste de vrouw opnieuw. Janine onderging de tongzoen. Ze was buiten adem, had niet de kracht om actief mee te doen. Toen Miremba de zoen verbrak, zei ze.

“Kom, kleed je nu ook uit.” Een tel later waren beide vrouwen naakt en stapten in het bad.

“Ga daar zitten,” zei Janine en wees naar het voeteinde van de kuip. Miremba gehoorzaamde. Ze zag hoe haar nieuwe vriendin zich op handen en knieën voor haar zette, mond ter hoogte van haar poesje. “Klaar?” Vroeg ze.

“Altijd,” antwoordde Janine en likte snel even aan de frisse kut-lipjes van het meisje. “Vooruit, doe het.”

Miremba sloot haar ogen, concentreerde zich even terwijl ze met haar vingers haar kut stimuleerde en piste dan. Janine genoot duidelijk van haar zilte vocht. Het meeste ervan spetterde tegen haar voorhoofd, neus en wangen. Maar de vrouw ving toch redelijk wat van het meisjesvocht op in haar mond en slikte het door. Twee weken geleden zou ze dit nog walgelijk gevonden hebben. Nu werd ze er alleen maar heter van. Dan was haar blaas leeg. Janine kwam onmiddellijk dichterbij – ze voelde hoe de rijpere dame haar lippen op haar kut drukte. Heerlijk, die rillingen die door haar lichaam trokken – vooral toen Janine haar tong in haar kut duwde. Ze voelde hoe de vrouw een vinger tegen haar kontgaatje duwde. Miremba had moeite om haar niet aan te moedigen. Ze verlangde die vinger in haar darmen te voelen, maar wilde de andere niet dwingen. Anale seks dat gebeurde spontaan.

Maar ze werd niet teleurgesteld. De middelvinger van de vrouw schoof in haar kont. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen haar tong de aanval op haar klitje inzette.

“Mm… mm… ja… a… fuck ja, ja… ja… ja… ha… ja!” Het duurde maar een paar minuten voordat een orgasme door haar lijf raasde. Janine genoot van het geil dat uit het poesje van de tiener stroomde. Ze vond het haast zo lekker als haar urine. Toen haar orgasme een weinig weggeëbd was, zei ze.

“Kom, ga jij nu in het bad liggen.”

Zonder erbij na te denken, deed Miremba wat de vrouw verlangde. Ze legde zich op haar rug in haar eigen pis. Ze zag hoe Janine wijdbeens boven haar ging staan en dan hurkte. De behaarde kut van de blondine bevond zich ter hoogte van haar borsten. “Hm… mm…” hoorde ze dame doen en vervolgens werden haar tieten onder geplast. Miremba voelde hoe het warme vocht zich over haar bovenlichaam verspreidde en langs haar buik en onderlichaam wegliep. Ze vingerde zich ondertussen. “Oh ja.. ha… ah, ja… oh…ho… Janine, niet stoppen, niet stoppen, niet stoppen!”

Janine stopte niet. Ze piste zolang ze kon. Voorzichtig duwde ze haar bekken een beetje naar voor, omdat ze het gezicht van het meisje wou onder pissen. Maar ze mikte wat te hoog en haar gouden straal kwam op haar hoofd terecht en maakte haar haar kleddernat. Dit was ook wel geil, dus hield ze haar straal daar een paar seconden op gericht. Dan mikte ze beter en trof het zwarte snolletje vol in het gezicht. In eerste instantie hield Miremba haar mond stijf dicht. Ze voelde de pis van de oudere vrouw tegen haar voorhoofd, haar neus en op haar lippen.

Wie A zegt, moet B zeggen, bracht ze zichzelf in herinnering. Ze opende haar mond een weinig – net zoals ze deed wanneer ze in bad lag. Maar nu dronk ze niet van haar eigen pis, maar van die van de oudere dame. Op het moment dat de eerste druppels door haar slokdarm gleden, kwam ze opnieuw klaar. Ze gilde en gierde. Wat was het toch met haar? Dit was toch niet normaal? Dan zei een mannenstem.

“Zo, wat gebeurt er hier?”

Twee paar ogen gingen in de richting van het geluid. In de deuropening stond een man van rond de zestig. Groot, kaal voorhoofd, bierbuik, maar in z’n geheel niet onknap te noemen. Miremba dacht dat ze een hartstilstand kreeg. Ze was betrapt bij het smerigste wat ze ooit gedaan had. De schande! Dit zou ze nooit te boven komen. Janine glimlachte breed.

“Dag schat,” zei ze terwijl ze met een druipende kut uit het bad stapte. “Dit is dat zwarte snolletje waarover ik je verteld heb. Ze heet Miremba. Is dat geen aparte naam?” Dan richtte ze zich tot het doodsbleke meisje. “Dit is mijn man, Stan. Mag hij ook in je bekje pissen? En je daarna neuken?”

Miremba wist niet wat ze hoorde. Dit was meer dan ze verwacht had. Waarom wist ze niet, maar ze had gedacht dat Janine alleen leefde. De rijpere vrouw beoordeelde de uitdrukking op het gezicht van het meisje verkeerd. Zij dacht dat ze twijfelde, en probeerde haar over de streep te trekken door “Je hoeft het niet voor niets te doen, uiteraard. Wat dacht je van tweehonderd euro?” Te zeggen. De jonge vrouw haalde adem en wilde protesteren. Dat ze verdomme geen hoer was. Maar… tweehonderd euro? Daar kon je toch niet zomaar “nee” tegen zeggen. En ze had een nieuwe jeans nodig. Dus zei ze het enige logische.

“Ik doe het als je er driehonderd van maakt.”

“Deal!” zei Stan onmiddellijk en haalde z’n portefeuille boven. “Ik heb honderddertig euro. Hebben we de rest in huis, schat?”

“Ik denk van wel. Ik zal eens gaan kijken.” De vrouw verliet de badkamer.

“Je bent zeer mooi,” zei de man tegen het meisje; intussen deed hij zijn hemd uit en ging op de rand van het bad zitten.

“Dank je,” zei Miremba. “Doen jullie dit al lang?”

“Plasseks? Ja, al heel lang. Al van in het begin van ons huwelijk. Het begon als een grap. Janine zat op de pot en ik moest ook dringen pissen. En zij zei dat ik het maar tussen haar benen door moest doen. Nou, ik kreeg daar zo’n stijve van, dat mijn zeik overal terecht kwam, vooral op haar, maar geen druppel in de pot!” De man lachte hartelijk om de herinnering. Op dat ogenblik kwam Janine terug binnen.

“Ik heb nog honderdvijftig euro. Dat is net geen driehonderd in het totaal…” Ze trok een teleurgesteld gezicht. Miremba kon het niet over haar hart krijgen.

“Dat is wel goed.” Ze zette zich op haar knieën en leunde dan naar achteren, zodat ze op haar hielen zat. “Vooruit, doe maar.” Ze moest de man echt niet aanmoedigen. Hij schopte zijn schoenen uit, en binnen de kortste keren lagen zijn broek, onderbroek en sokken op een hoopje in de hoek van de badkamer. Miremba zag hoe Janine intussen de tweehonderdtachtig euro in de achterzak van haar jeans stopte. Fijn, dacht ze. Dan was het zover. Stan nam voor haar plaats, met zijn pik op haar gezicht gericht.

“Wacht even!” Riep Janine. Snel stapte zij in de badkuip en zette zich naast Miremba. “Weet je wat hij extra lekker vindt? Als we hem even pijpen.” Daad bij het woord voegend, leunde ze naar voor en nam de lul van haar echtgenoot in haar mond. Haar hoofd ging op en neer en maakte hem nog stijver dan hij al was. Vooruit, dacht het zwarte meisje, tijd om mijn geld te verdienen. Ze nam de ballen van de man in haar linkerhand en speelde ermee. Haar rechterhand verdween tussen de billen van Janine; haar rechter middel- en ringvinger vond feilloos de ingang van haar prachtige, rijpe kut. Per slot van rekening had zij ook gedeeltelijk voor haar betaald…

Janine kreunde aangenaam verrast. Een zeer prettig gevoel nam bezit van haar lichaam, vertrekkende vanaf haar vagina. De tepels op haar grote borsten werden keihard. Ze liet de lul van Stan uit haar mond glippen omdat ze een orgasme zeer snel voelde naderen. Onverwachte penetraties – of die nu door een vinger of een lul gebeurden – hadden dit effect op haar. Terwijl ze de vrouw op haar vingers voelde klaarkomen, nam Miremba haar pijpwerk over. Het maakte haar extra geil dat ze nu voor het eerst de lul van een vent die bijna haar grootvader kon zijn, in haar mond had.

“O… ho… oh… ja… oeh…” deed Stan. Deze behandeling zou hem snel fataal worden. Hij voelde zijn ballen samentrekken en zijn zaad opborrelen. Ogenblikkelijk duwde hij het meisje van zijn pik af.

“Ik ga komen,” kondigde hij aan terwijl hij aan zijn pik rukte. Spontaan duwden de dames hun wang tegen elkaar. Ze openden hun mond en keken met grote, verleidelijke ogen naar de man. Brullend spoot deze zijn zaad over hun gezicht. De eerste straal was voor Miremba, de tweede voor Janine, de derde weer voor de tiener, de vierde voor vrouw. Miremba voelde het warme sperma van de man van haar voorhoofd aflopen, over haar neus naar haar lippen. Ze zag dat hij Janine haar rechterwang getroffen had. Dat zag er zo geil uit, dat ze niet anders kon dan het zaad eraf likken.

Op dat ogenblik zei Stan “Ja!” en begon te pissen. Zijn gouden straal kwam net terecht waar de tong van Miremba met een lange haal over de wang van Janine ging. Spontaan boden de twee snollen hem hun gezicht aan zodat hij zijn sperma weg pissen kon. “Mm… mm… mm… Wat kan pissen lekker zijn”.

Dat vonden de blondine en het zwartje ook. Ze genoten van het bruisende vocht dat hen vol in het gezicht trof en vandaar wegliep over hun borsten, buik en kut. De stroom ging na een twintigtal seconden over in nadruppelen – die hij ook weer eerlijk verdeelde over het tweetal.

“God, dat was lekker,” beëindigde hij zijn plaspartij.

Over je heen laten plassen werkte stimulerend, merkte Miremba.

“Als jullie willen, kan ik jullie nog eens onder pissen. Ik moet alweer.”

“Hola, we hebben hier een natuurtalent,” kraaide Janine. Haar gezicht, haar haar, haar lijf dropen van de pis. Toch ging ze onmiddellijk terug in de kuip liggen, waar ze nu het gezelschap kreeg van haar partner. Ze omarmden elkaar en keken verwachtingsvol naar boven – hun nieuwe vriendin stond nu boven op de rand van het bad. Miremba boog een weinig door haar knieën en trok haar kutlipjes uit elkaar. En daar kwam haar vocht opnieuw. Niet zoveel dit maal, maar toch genoeg om het kussende koppel goed nat te maken. Vooral dan Stan, die nog relatief droog was.

Toen het meisje leeg was, ging de douchekraan open en ze wasten zich. De dames wasten vooral hun haar grondig. Vervolgens deelde Janine grote badhanddoeken uit. Van de badkamer ging het naar de slaapkamer. Niet alleen het bad van het geile stel was kingsize, ook het bed. Miremba ging op haar rug liggen en deed haar benen open.

“Wie wil er eerst aan mijn geile, zwarte doos lebberen?”

Ze kon het nauwelijks geloven dat zij het was die zulk een dingen zei. Ze voelde zich een echte hoer. Een plashoer dan nog wel.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post272

TUINBOEK

A&MGeplaatst door My 4Fingers do, december 06, 2018 14:52

TUINBOEK

Alice en Laura, twee sportieve vrouwen van achter in de dertig, waren gewend om elke donderdag een paar uurtjes met elkaar te tennissen. Ze hadden vandaag de tijd. Alice was gescheiden en op haar wachtte niemand. Lars, de man van Laura zou later thuis zijn, omdat hij vanwege een beurs uit Leuven moest komen. Na de tennispartij fietsten ze naar het huis van Laura. Toen ze er aankwamen, stond er juist een bestelauto voor de deur.

“Familie Van Genechten?” Vroeg de chauffeur.

“Dan moet u bij mij zijn,” antwoordde Laura. Ze tekende, pakte het pakketje aan, waarna beide vrouwen de fietsen achter het huis zetten.

Binnen plofte Alice op de bank neer en spoedde Laura zich naar de keuken om koffie te zetten.

“Het zal wel dat tuinboek zijn dat ik eergisteren heb besteld. Misschien wil jij het vast openmaken,” riep ze van achter het keukenblok naar Alice. Haar vriendin pakte de doos en trok de stroken plakband eraf. Ze schrok en moest slikken. Wat was dit? Niks, geen recepten. Ze onderscheidde een vibrator, kousen, lingerie. Alice werd wat nerveus, wat verward.

“En?” Vroeg Laura toen ze de kamer binnenstapte. “Lijkt het je wat?”

“Nou, kijk zelf maar,” zei Alice met een droge keel.

“O, nee,” riep Laura uit. “Dit is weer een streek van Lars. Ik hoop dat ik je hiermee niet te veel in verlegenheid heb gebracht.” Alice herpakte zich.

“Toch geen verkeerde van streek van Lars,” bracht ze uit. “Eerlijk gezegd, bestel ik zelf ook wel eens een trilstaafje.” Door die opmerking kwamen de dames meer op gelijke hoogte en verdween het ongemakkelijke gevoel.

“Laten we de doos dan maar uitpakken,” stelde Laura voor. Als eerste pakte ze de roze vibrator en bracht hem snel aan de praat. “Trilt lekker,” had ze snel geconcludeerd en gaf hem door aan Alice.

“Nu moet ik hem goed voelen ook. Ze schoof haar trainingsbroek naar beneden, drukte de zoemende staaf tegen haar broekje en sloot even haar ogen. Laura keek verbaasd en voelde een geile roes over zich heen komen. “Ik stop maar,” zei Alice met een hese stem. “Ik zou zo klaar kunnen komen.” Met beverige handen van opwinding stalde Laura de rest van de inhoud uit; wat slipjes, kousen, een catsuit, glijmiddel, een zwart doorschijnend setje en wat buttplug ‘s. Lars had ook nog wat voor zichzelf besteld, want uit de doos kwamen ook een transparante boxer en een stalen cockring.

“Lars ziet me zo graag,” biechtte Laura op. “Maar het laat mezelf ook niet onberoerd hoor. Ik voel me dan een vamp, het wordt dan seks met peper en zout. Ik durf en wil dan meer.”

“Ik kan me er iets bij voorstellen,” zuchtte Alice, die het dus vooral van haar speeltjes moest hebben.

“Trek eens aan,” wees Laura naar de catsuit en deed voor alle zekerheid de rolgordijnen naar benden. “Dan doe ik dat zwarte setje aan,” vervolgde ze. Enigszins verlegen, maar innerlijk hopeloos geil, trok Alice haar tenniskleding uit en haalde de catsuit uit het cellofaan. Het duurde even, maar daar stond ze dan toch. De stof accentueerde haar welgevormde body en het open kruisje bracht haar keurig getrimde kutje mooi in beeld. Ze streelde met haar handen langs haar lijft, hetgeen haar zelfs vochtig maakte. Laura stond tegenover haar in netkousen en het zwarte setje, waarvan het bh'tje haar parmantige tietjes nog wat opdrukten. Het broekje liet niets te raden over. Laura was beneden niet getrimd, maar helemaal glad.

Door de inhoud van de zending was de koffie door het tweetal vergeten en inmiddels koud geworden. Laura haalde een fles wijn en twee glazen.

“Op ons ondeugende geheim,” proostte Alice. De vrouwen namen een flinke slok, zetten hun glas neer en vielen in giechelig elkaars armen. Ze voelden elkaars warmte, elkaars zachtheid. Bijna werktuiglijk ging de hand van Laura naar het open kruisje bij Alice. Er kwam geen protest, maar zelfs een aanmoediging om door te gaan. Alice op haar beurt had een bh-cup naar beneden geschoven een zoog op een harde tepel van Laura.

De dames verschoten van kleur, toen ze de voordeur opeens in het slot hoorden vallen. Leuven-Aalst was dus korter dan gedacht. Geen twee tellen later stapte Lars de kamer binnen. Ook hij kreeg een kleur als een biet, hakkelde wat, maar redde zich met een grap uit de situatie.

“Ik wist niet dat er vandaag een lingerie -feestje was.¨

“Neem eerst een wijntje. Dan leg ik het uit,” haastte Laura. En zo geschiedde. Lars hoorde het allemaal aan, maar zijn gedachten waren al bij de lijven van de twee vriendinnen. Hij werd bedwelmd door een erotisch gevoel.

“Misschien wil je solidair zijn,” opperde Alice. “Ook voor jou zijn er aardigheidjes uit het doosje gekomen.” Ze schrok van haar eigen voorstel, maar na een knik van Laura, was Lars om. Hij pakte de spullen van de salontafel, ging even naar boven en kwam een vijftal minuten later terug.

Lars ging in zijn doorschijnende boxer op de bank tussen Laura en Alice zien. Eerst nog maar een wijntje. Hij monsterde het frêle lijf van Alice, zo heerlijk verpakt in het nylon. Onbegrijpelijk dat die nog geen vriend had. Ook zijn Laura zag er goed uit. Hij trok haar wat naar zich toe, hetgeen zij beantwoordde met een hand op zijn opgerichte pik, die tot de rand van zijn broekrand reikte. Een uitnodigende blik naar Alice was voldoende. Ook zij zocht zijn zak en streelde met haar andere hand over zijn licht behaarde borstkas. Ze kneep wat en voelde het metaal van de cockring die zijn geschoren ballen extra deed bollen en zijn staaf keihard maakte. Laura schoof de boxer naar beneden en nam als eerste de geaderde lul in haar mond. Lars streelde nu beide vrouwen, maar legde het accent nu toch even op Alice. Zijn hand bereikte het open kruisje en bracht twee vingers in. Na een reeks felle vingerstoten begon ze te hijgen.

Hierna nam Laura het over en bracht met een roerende tong haar vriendin in extase. Lars liet zich nu wat onderuit zakken, zodat Alice zijn gezwollen paal kon bewerken en hijzelf met zijn rechterhand de drijfnatte spleet van zijn Laura nog kon voelen. Lars was na die beursdag niet okselfris meer en datzelfde gold voor Laura en Alice die na het tennissen nog niet gedoucht hadden. Het zweet van hun lichamen maakte een dierlijk gevoel los. Het beffen, vingeren of pijpen; het was allemaal even intens.

“Even een time-out,” bracht Lars kreunend uit. Hij stond op springen, maar wilde dit bovenzinnelijke gevoel nog even vasthouden. De vrouwen stopten. Laura liep met knikkende knieën van opwinding naar de kelderkast voor een tweede fles wijn. Ze schonk volle glazen in en de wijn werd weg geslokt alsof het limonade was. Grenzen vervaagden. Alle drie waren ze in de ban van het genot.

“Zullen we het boven afmaken?” Stelde Lars voor. Laura en Alice, beiden inmiddels zonder lingerie, liepen de trap al op en Lars griste nog gauw wat van de salontafel. Laura zocht de slaapkamer, maar Lars wees op de badkamer.

“Houd je hand maar even op,” vroeg hij de dames en spoot er een kwab glijmiddel op. “Wrijf elkaar maar in.” Even keken ze onwennig, maar het opperste gevoel van geilheid was meteen terug, toen ze begonnen te wrijven. Borsten, billen, de binnenkant van de dijen, de buik, de schaamstreek. Laura en Alice leken wel in elkaar te willen kruipen, zinderden van het genot bij elke aanraking. Uiteindelijk stonden ze elkaar schaamteloos te vingeren. Kleine genotkreetjes klonken, toen Lars bij de dames een kleine buttplug in hun sterretjes drukte. Lars trok de glimmende, gladde lijven naar zich toe en pakte tegelijkertijd zijn eigen inmiddels paars aangelopen spuiter.

“Ieder maakt zich nu zelf klaar en we proberen te gelijk te komen,” stelde hij voor. De meiden reageerden meteen. Nu was het letten op elkaars ademhaling en lichaamsschokjes. Wijn, zweet, gladde lijven, gehijg en daar was het. Met drie kreunen, snel na elkaar, was het gebeurd. Het zaad van Lars zat op de glanzende buiken van Laura en Alice. Ze keken elkaar aan. De spanning viel weg. Alice werd zelfs wat lacherig. “Dit idee kon je vast niet vinden in dat tuinboek,” grapte ze. Het was tijd voor een douchebeurt.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post242

Twee geile zussen

A&MGeplaatst door My 4Fingers vr, september 28, 2018 13:40

TWEE GEILE ZUSSEN

"Hoor jij wat ik hoor," fluister ik tegen mijn vrouw Noortje, nadat we al een poosje in bed hebben liggen uitpuffen van een heerlijke vrijpartij. Zo nu en dan hoorde ik duidelijk zacht gekreun uit de slaapkamer tegenover ons. Die behoorde toe aan de jongere zus van mijn vrouw, Mira, die met ons was meegegaan op vakantie.

"Die is lekker met zichzelf bezig, ze zal ons ook wel gehoord hebben”. Allebei bleven we luisteren, de kreuntjes volgden elkaar sneller op. Ik weet dat mijn vrouw het opwindend vindt naar seks te kijken en te luisteren en al snel voelde ik haar handje om mijn weer snel verstijvende lul glijden.

"Oh Benny, wat geil om mijn eigen zusje te horen”. Mijn vingers gleden van achter tussen haar billen en soepel gleden er twee in nog steeds natte kutje. "Kom, stop 'm erin". Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Bovendien vond ik het idee dat mijn schoonzus zichzelf aan het klaarmaken was, ook supergeil. Mijn pik gleed tussen de schaamlippen van mijn vrouw en ik begon haar snel te neuken. Mijn vrouw ging op haar knieën zitten en vervaarlijk te kreunen. Het was duidelijk dat ze haar zus in de andere kamer wilde laten horen dat wij weer begonnen waren met seksen. Dit ging niet lang duren. Vanuit de andere kamer kwamen Mira's hardere kreunen en onder mij jammerde mijn vrouw dat ze klaar ging komen, zo snel al. Ik stootte wild in mijn vrouw en voelde mijn eikel zwellen. Dat was mijn vrouw ook niet ontgaan.

"Geef het me Benn... geef het me" en met een ingehouden kreet spoot ik voor de tweede keer die avond mijn sperma in mijn van krampen schokkende vrouw die haar zoveelste orgasme kreeg die avond. Uit de andere kamer waren nog hele zachte zuchten te horen. "Mm..”., kreunde mijn vrouw Noortje voldaan. "Daar ga ik het morgen eens met Mira over hebben. Die kant ken ik nog onvoldoende van haar”.

Ik ga nog nagenietend achterover liggen, mijmerend over de broeierige middag en avond die we achter de rug hebben met zijn drieën en die tot deze seksuele uitspatting heeft geleid. Volgens mij zit er nog veel meer in het verschiet.

Mijn vrouw Noortje is tweeënveertig en haar jongere zus Mira is negenendertig. Zolang als dat ik mijn vrouw ken - vanaf haar drieëntwintigste - heb ik steeds ook oog gehad voor haar zus. Prachtig rood, lang, krullend haar, mooie sproeten, blauwe ogen en een heerlijk lichaam. Net zoals mijn vrouw trouwens. Die heeft ondanks haar tweeënveertig jaar nog steeds kadetten op haar buik, vanwege het vele sporten en het feit dat ze geen kinderen heeft gekregen. Noortje is geen zeer frequente vrijer, maar als ze vrijt, heeft ze vaak leuke invallen en staat ze ook open voor experimenten. De kwaliteit staat bij ons dan ook voorop. Noortje is vrolijk, open en spontaan en het lijkt wel of ze altijd goedgemutst is. Haar zus Mira is daarentegen is veel meer gesloten, soms wat nukkig en ze heeft mij lange tijd op afstand gehouden. Het contact met haar zus heeft soms ook op een laag pitje gestaan, maar de laatste acht jaar zijn die twee meiden twee handen op één buik geworden. In de tijd dat mijn vrouw en ik een moeilijke periode in onze relatie doormaakten, heeft Mira zich ook meer voor mij opengesteld en zijn we goede vrienden geworden. Het verbaast me echt dat ze nog steeds geen vriend heeft, ik weet dat ze een tijd een vriendin heeft gehad en twee wat langere relaties met een man, die helaas voor haar onbevredigend verliepen. Mijn vrouw weet dat ik geil op haar zus en heeft al vaker gezegd dat ik mijn gang mag gaan, ze is bereid alles met haar zus te delen. Zegt ze. Want hoewel dit als muziek uit de hemel mag klinken, weet ik dat mijn vrouw dit zegt, omdat ze toch weet dat haar zus er niet voor open staat. Vanwege haar principes betreffende relaties en vreemdgaan.

Ik vond het leuk dat Mira met ons meewilde naar Spanje. We hebben een heerlijk boerderijtje gehuurd midden in Arenas de San Pedro en genieten overdag van het wandelen en het bezoeken van dorpjes, kastelen en andere bezienswaardigheden. Het weer is prachtig, heet zelfs en als we zijn uitgewandeld, nestelen we ons in de enorme tuin rondom de boerderij met wijn, hapjes en boeken, of we kletsen over de gekste onderwerpen. Het is net alsof deze vakantie ons in de gelegenheid stelt over onuitgesproken barrières te stappen. De beslotenheid van de tuin en het gegeven dat er niemand om ons heen woont, maakt ook dat we vrijer zijn in ons doen en laten. Dat geldt dan met name voor Noortje en mij. Als het aan ons zou liggen, zouden we de hele tijd naakt rondlopen. De hitte maakt Noortje en mij altijd meer opgewonden dan dat we thuis zijn in Nederland. Als we daar in de sauna zijn geweest, zit Noortje onderweg naar huis al mijn lul te friemelen, zo opgewonden is ze daar geworden van de blote mensen en de hitte.

Maar hier houden we rekening met Mira, die ons niet bloot kent en die een stuk preutser is dan wij. Het is ongelooflijk, maar Mira schaamt zich ook voor haar lichaam en het heeft twee dagen geduurd, voordat ze ook net als wij in zwemkleding durfde rond te lopen. Ze weet dat mijn ogen regelmatig op haar zijn gericht. Maar ze ziet er dan ook geweldig uit. Inderdaad is ze wat voller dan mijn vrouw, ze heeft volle billen en een licht buikje, maar haar borsten zijn fier en zo nu en dan kan ik genieten van die twee extra bobbeltjes in het BH, die mij de suggestie geven van heerlijke tepels. Als Mira met haar ogen dicht ligt te zonnen, scan ik haar hele lichaam uitgebreid en zo nu en dan kan ik dan ook een erectie niet onderdrukken. Noortje heeft het allang in de gaten. Stiekem streelt ze dan mijn erectie door mijn zwembroek heen en fluistert dan in mijn oor dingen als.

"Laat Mira het maar niet zien, het zou haar afschrikken" of "vanavond mag je me neuken, dan doe ik alsof ik Mira ben". Je snapt, mijn hormonen draaien de hele dag op volle toeren en elke avond hebben Noortje en ik heerlijke seks. Op de derde dag staan de twee zussen in de keuken met elkaar te praten, terwijl ik in de tuin lig te bakken.

"Heb jij er problemen mee als Benny en ik naakt in de zon zitten", vraagt mijn vrouw. "Nee, als je dat maar niet van mij verwacht", antwoordt Mira snel.

"Joh kom op, je weet toch dat we van je houden, zoals je bent, je hoeft je nergens voor te schamen" probeerde mijn vrouw tegen beter weten in. "Je hebt zo'n prachtig lijf, Benny en ik vinden het niet erg om daar naar te moeten kijken”.

"Nee" lacht Mira, "dat had ik van Benny ook wel verwacht. Ik merk echt wel dat hij me begluurt”.

"Vind je dat vervelend dan?" Op nieuwe ontkent Mira.

"Ik vind Benny ook best een lekkere vent, maar hij vindt me vast te dik”.

"Schat", besluit Noortje het gesprek, "doe wat je wilt, het is ook jouw vakantie, maar misschien is het nu wel een goed moment over je schroom heen te stappen. We zijn onder elkaar en het blijft onder elkaar. Zie maar, mijn zegen heb je" En meteen stapt Noortje de tuin in en ze trekt haar bikini uit. Ik kijk verbaasd naar haar wippende borsten met die lekkere bruine tepels als haar bovenstukje valt en mijn verbazing groeit, als ze haar broekje uittrekt en ik dat mooie streepje schaamhaar boven haar verder glad geschoren kutje zie. ‘OK, denk ik bij mezelf, als de vlag er zo bijhangt’. En meteen stroop ik mijn zwembroek naar beneden. De eerste reactie van mijn schoonzusje is.

"Wat zijn jullie mooi geschoren".

Ik doe alsof ik lig te soezen, maar zie door de spleetjes van mijn ogen Mira gluren naar mijn volledig geschoren piemel en het geschoren poesje van haar zus. Ik moet nu wel voorzichtiger zijn, want een erectie is nu gelijk zichtbaar. En zoals elke namiddag maken we ook nu al snel de tweede fles rosé open. Mira zit nog steeds in bikini, maar is gewend aan onze naaktheid. De sfeer is heel ongedwongen en ja hoor, het gesprek komt langzaam op erotisch getinte onderwerpen. De zussen praten over vroeger, over de eerste vriendjes, de eerste tongzoenen en zelfs over de tijd daarvoor, dat ze als jonge meisjes hun lichamen aan elkaar lieten zien, wetend dat het verboden was, maar daardoor des te spannender.

"Weet je nog Mira hoe je reageerde toen je mijn eerste schaamhaar zag" vraagt Noortje op een bepaald ogenblik. Ik spits mijn oren, want het is voor het eerst dat ik dit verhaal hoor. Noortje, inmiddels heel vrij geworden door de rosé en de zeg maar blote entourage, proest het uit.

"Ik wilde het ook hebben en heb toen met viltstift wat haartjes op mijn vagina getekend. Maar ik baalde omdat het niet hetzelfde voelde als bij jou Noortje”. Ik rol haast uit mijn ligstoel.

"Hebben jullie toen bij elkaar zitten voelen", vraag ik ietwat gespannen.

"Ja, maar we zijn er mee gestopt, omdat we er allebei heel nat van werden en we wisten absoluut niet wat dat betekende”. Wat een ontboezeming. Mijn vrouw en haar zusje hebben elkaar vroeger als pre-pubertjes gevingerd. Ik kan er niets aan doen, maar mijn lul begint zich te verstijven. Ik ga rechtop zitten om het te verbergen, maar dat hebben de dames al snel in de gaten.

"Ik geloof dat mijn mannetje een beetje opgewonden wordt van ons verhaal. Wat vind je er van Mira?"

"Dat hij opgewonden wordt, of van zijn erectie", vraagt Mira een beetje onnozel. Ik zie de blik in de ogen van mijn vrouw, ik zie dat ze qua opwinding aardig aan haar theewater zit.

"Van allebei" en ze haalt ondertussen snel mijn handen weg uit mijn kruis. Ongegeneerd kijkt Mira naar mijn tot volle wasdom gekomen pik. Het kan mij ook niets meer schelen en laat haar op haar gemak kijken. Ik vind het ook extra opwindend dat zij me zo bekijkt, terwijl mijn vrouw en haar zus naast me zit en de boel een beetje opfokt.

"Ik vind het fijn om te weten en lekker om te zien. Het is voor mij al weer een hele tijd geleden en het voelt goed dat ik zo vrij kan zijn met jullie en jullie dat met mij zijn.

"Maar vertel nou eens verder," inmiddels ben ik zeer nieuwsgierig geworden, "hebben jullie dat vaker gedaan?"

"Ja", antwoordt Noortje, terwijl ze de glazen nog een volschenkt. “Iedere keer als er iets veranderde aan ons lichaam, lieten we dat elkaar zien en voelden we er aan. Dus toen Mira zelf ook schaamhaar kreeg en toen mijn borsten begonnen te groeien en daarna de borsten van Mira. Het was reuze spannend, maar gek genoeg zijn we er nooit verder mee gegaan. We hebben elkaar nooit echt klaar gevingerd of zo". Het onderwerp bleef daarna even rusten, de avond was al stevig gevorderd en we moesten nog eten. Sinds deze middag hadden we geen schroom meer bij elkaar, hoewel Mira haar bikini aanhield. Toen we 's avonds naar bed gingen lag Noortje er al in. Ze lag wijdbeens met een film van zweet over haar hele lichaam. Met haar vingers hield ze haar schaamlippen open en in het maanlicht zag ik het roze van haar schaamlippen glanzen; ze was heel nat.

"Sorry Wout, maar ik ben zo geil, ik kon niet op je wachten. Ik ben al twee keer gekomen”. Geen voorspel, geen voorzichtige toenadering, we gingen direct over tot actie. Noortje ging op handen en knieën zitten. Zacht fluisterde ze. "Stel je voor dat ik Mira ben. Ik mag geen kind krijgen, dus je mag me alleen maar in mijn kontje neuken". Ik was stomverbaasd, want dat hebben Noortje en ik nog nooit gedaan. Noortje vond het altijd maar niks. Maar nu wilde ze dat ik meteen haar kontje ging neuken. ‘God, wat hou ik van deze vrouw’ dacht ik bij mezelf, terwijl ik eerst soepel mijn lul in haar kutje schoof om hem goed nat te maken. Ondertussen spuugde Noortje op haar vingers en dit samen met het geil uit haar kutje smeerde ze op haar sterretje. Ze kreunde hardop, geneerde zich niet voor haar zus in de andere kamer, niet nadat we deze middag zo open tegen elkaar waren geweest. Noortje stuurde haar wijsvinger haar anus in. Ik voelde de vinger door de dunne tussenwand tegen mijn kloppende lul aanduwen. Ze was zichzelf in haar kontje aan het vingeren.

"Vind je het lekker om je schoonzusje te neuken... heb ik een lekker kutje, oh als ik had geweten dat mijn zwager zo'n lekkere lul had, dan had ik me eerder laten neuken... oh Benny, ik wil geen kind, ik wil je in mijn kontje..”.Ik bleef me verbazen over mijn heerlijk vrouw, vooral toen ze nog een tweede vinger in haar mooie anus liet glijden. Ze kreunde hardop en smeekte om mijn lul. "Kom Benny, snel! Ik wil je dikke lul in mijn kontje voelen... oh wat is dat lekker zo opgevuld worden... ik wou dat Noortje zag hoe lekker ik met je neuk... ga door... ha… ja... als je vrouw er was dan zou ik haar kutje vingeren en likken... stop die pik in mijn kont”. Noortje ging nu zo te keer dat ze het in een naburig dorp wel hadden kunnen horen. Ik onderdrukte mijn kreunen nu ook niet, Mira moest alles nu wel goed kunnen horen. Ik was nog geiler geworden door de uitroep van Noortje dat ze eigenlijk seks met haar zus wilde. Geen seconde wachtte ik meer, pakte de hand van Noortje die haar anus vingerde en legde die tegen haar eigen kutje. Ik haalde mijn pik uit haar heerlijke spleetje en zette mijn eikel tegen haar anus.

"Ja, ja... voorzichtig... duw door", kreunde Noortje, ondertussen haar kutje vingerend. Langzaam maar zeker duwde ik mijn lul in haar nauwe anus. Het gevoel was heerlijk, zo strak en zo warm. Allebei zouden we het niet lang meer redden en toen ik helemaal in Noortjes kontje zat, begon ik haar wild te neuken. Ik sloeg Noortje beheerst op haar billen, boog me voorover en zocht steun bij haar heerlijke borsten. Haar tepels waren loeihard en toen ik daar stevig aan begon te draaien, begon Noortje te kermen dat ze klaar ging komen. "Oh, ja, ja... ha… ja, sneller... sneller, ik kom alweer," piepte ze en na een paar laatste stoten, spoot ik voor het eerst van mijn leven mijn zaad in de kont van mijn vrouw. Amechtig hijgend lag ik over Noortje heen, die langzaam door haar knieën zakte. Toen we naast elkaar lagen, fluisterde Noortje.

"Als je de kans krijgt schat, mag je van mij, maar reken er op dat ik meedoe. Nooit geweten dat het zo lekker was om je pik in mijn kontje te voelen". Terwijl ik zachtjes haar nog stijve tepels streelde, vielen we in slaap, tot ik werd gewekt door het kreunen uit de kamer tegenover ons, wat ons uitnodigde om weer met elkaar te neuken. Ja, ik voelde me als God in Spanje en keek uit naar de volgende dagen

De volgende ochtend bij het ontbijt proberen we alle drie luchtig over koetjes en kalfjes te praten en bespreken we wat we die dag willen gaan doen. Maar het kan niet anders dan dat de sfeer wat gespannen en afwachtend is. Wie zal er beginnen over gisteravond. Dat Mira onze uitbundige seks heeft gehoord kan niet missen, want Noortje en ik hebben haar ook heel goed kunnen horen.

"Zullen we vandaag eens gewoon bij de boerderij blijven? Het is nu al zo warm," stelt Mira voor. Ik knik goedkeurend, ondertussen haar hemdje monsterend, want ik zie daar toch heel duidelijk twee knopjes bewegen, als Mira over de tafel reikt om koffie te pakken. Mijn vrouw Noortje is het er ook helemaal mee eens.

"Benny als jij nou eens wat wijn en zo gaat halen, dan hoeven we vandaag niet meer weg. Kunnen we de hele dag in de zon luieren en misschien nog wel meer spannende verhalen vertellen. Haha!" Lacht mijn vrouw samenzweerderig naar Mira. Die kleurt hevig en gaat opeens druk doen met koffie zetten en zo. Als ik ben vertrokken, pakt Noortje de koe bij de horens.

"Zo schat, vertel eens. Was jij gisteravond een beetje opgewonden of zo. Benny en ik hadden sterk de indruk dat je het erg naar je zin had”.

"Jullie niet zeker", reageert Mira. "Wat zijn jullie een wild stel zeg. We hadden al lekker gevreeën, maar toen hoorden we jou kreunen. Ik vind dat altijd zo geil om te horen en dus zijn we weer in actie gekomen. De hele dag gisteren heeft me zo opgewonden, ik ben wel vier keer klaargekomen. En Benny heeft me voor het eerst in mijn kontje geneukt”.

"Echt? Vind je dat fijn," vraagt Mira verbaasd.

"Nou dat wist ik niet, maar na gistermiddag was ik tot alles in staat”.

“Ja, daar had ik ook last van Noortje. Ik was door al die verhalen en jullie blote lijven heel geil geworden. Vooral die stijve pik van Benny stond me gisteravond terwijl ik me vingerde heel duidelijk voor de geest”.

"Volgens mij ben je weer geil" merkt Noortje op, als ze naar de borsten in het hemdje van haar zus kijkt. Inderdaad prijken er twee keiharde puntje door het textiel. Ondertussen klopt het bij Noortje ook weer aardig tussen haar benen. Ze merkt dat het lijf van haar zus als katalysator werkt voor haar eigen vlindertuin.

"Waarom ga je vandaag ook niet in je blootje zitten. Het is zo lekker en daarnaast ook opwindend”. Hoewel Mira zich nog steeds een beetje geneert voor haar lichaam, voelt ze steeds meer voor het voorstel van haar zus, maar aarzelt nog.

"Maar jullie zijn zo mooi geschoren. Ik heb er nog flink wat schaamhaar op staan".

"Ach lieverd, als dat het enige probleem is, dan lossen we dat toch op. Ga maar mee naar de badkamer”.

In de badkamer trekt Noortje resoluut haar string uit. "Wil je het zo hebben, net als ik?" vraagt ze haar jongere zus. Mira bewondert het kutje van haar zus.

"Ja, doe maar, ik ben benieuwd hoe mij dat staat”.

“Doe je string maar uit en ga maar op de rand van het bad zitten”. Noortje pakt een schaar en scheerspullen. "Benen uit elkaar", commandeert ze. Als Mira haar benen spreidt, pakt Noortje het schaamhaar van haar zus en begint de langste plukjes te knippen. De warme hand van haar zus bij haar intiemste plekje, doet haar meer dan ze had verwacht. Mira was al opgewonden, maar ze voelt nu al haar bloed naar haar kutje stromen. Als Noortje na verloop van tijd de scheerzeep pakt en Mira's schaamlippen begint in te zepen, ontglipt haar een zucht. ‘Mijn zusje is opgewonden' denkt Noortje, maar zelf heeft ze het ook heel warm gekregen. Ze voelt stiekem even tussen haar benen en merkt dat ze kletsnat is. Haar klitje steekt al helemaal naar buiten. Rustig smeert Noortje het kutje van haar zus in en steeds komt er wel een vinger tegen de lipjes van Mira.

"Weet je nog Mira? Vroeger... toen vond je het ook al zo fijn". Mira zegt niets, maar sluit genietend haar ogen als ze voelt dat de vingers van Noortje vakkundig haar schaamlippen strelen. Maar ze waren hier voor een ander doel en Noortje haalt met het scheermes de overgebleven stoppeltjes weg. Mira moet weer kreunen als Noortje haar schaamlippen pakt om voorzichtig ook daar de laatste haartjes weg te halen. Noortje voelt bij zichzelf het vocht langs haar benen lopen, zo geil is ze. ‘Het moet toch niet gekker worden' denkt ze. ‘Ik heb nog nooit echte seks met een vrouw gehad, maar wordt nu wel bloedgeil van mijn eigen zusje.’ Noortje trekt Mira overeind en samen gaan ze voor de grote spiegel staan, Noortje achter haar zus.

"Kijk zegt ze, hiermee breng je Benny aardig het hoofd op hol vandaag”. Het ziet er prachtig uit. Mira's wat vollere lichaam ziet er uitermate lekker uit, met dat kleine toefje schaamhaar boven haar blote spleetje. "En zo ziet het er helemaal perfect uit," gaat Noortje nu door en trekt tegelijkertijd het hemdje van haar zus omhoog. De harde borsten van Mira schieten tevoorschijn. Haar kleine tepels staan kaarsrecht naar voren. "Mm… je bent prachtig", zegt Noortje en ze streelt zachtjes de armen en schouders van haar zus, die zich nu genietend een beetje achterover tegen haar zus laat aanzakken. Deze uitnodiging ontgaat Noortje niet en ze beweegt haar handen nu naar de harde borsten van haar zus. In de spiegel zien ze dat Noortje direct naar de harde tepels van haar zus gaat. Mira begint te zuchten en spreidt haar benen.

"Oh zusje'" zegt ze, "wat maak je me geil”. Noortje duwt haar kutje tegen de billen van Mira, terwijl ze de tepels van haar zus naar voren trekt. "Ja, ja... lekker..”., zucht Mira. Noortjes linkerhand blijft de borst van haar zus kneden en knijpen. Haar rechterhand heeft het poesje van Mira al gevonden. Behendig beginnen Noortjes vingers hun verkenningstocht door het natte spleetje van Mira. Ook Mira laat zich niet onbetuigd en voelt naar achter naar het kutje van Noortje. Die spreidt haar benen en meteen heeft Mira het klitje van haar zus te pakken. Tegen elkaar aanrijdend staan de zusje elkaar te vingeren, ondertussen in de spiegel kijkend naar wat ze doen.

"Neuk me met je vingers, geil zusje", jammert Noortje, ...ah, ga door... door”. Ze trekt de linker tepel van haar zus bijna van haar romp, maar Mira geniet van de pijn. Ondertussen voelt ze ook de vingers van Noortje als een razende over haar klitje wrijven. Langzamerhand kondigt zich bij beide zusjes een orgasme als een orkaan aan. Noortje neukt haar zus met drie vingers en wrijft met haar duim over de kletsnatte klit. Mira op haar beurt wrijft twee vingers tussen de beide schaamlippen en over de clitoris van Noortje. Hijgend en piepend strelen ze elkaar naar een orgasme. Mira komt als eerste, als Noortje de borst van haar zusje loslaat en de duim van haar vrije hand tegen de anus van Mira aanduwt. Dat is teveel voor haar. Terwijl Mira klaarkomt als een molenwiek, vergeet ze Noortjes klitje niet en terwijl Noortjes geil over haar vingers loopt, voelt ze het kutje van Noortje verstrakken en zich om haar vingers spannen. Noortje komt ook hevig schokkend klaar. Hijgend vallen ze in elkaars armen. Ze kussen elkaar en genietend laten ze hun tongen in een minuten durende tongzoen, in en uit elkaars mond gaan.

"Pffff... wat lekker Mira. Hadden we dit maar eerder gedaan. Maar we moeten ons wel een beetje gaan opknappen, want Benny kan elk ogenblik terug zijn," is Noortje weer het eerst bij haar positieven. Ze zitten nog niet in hun ligstoel in de tuin, of Benny komt het erf oprijden. Eerst heeft hij het nog niet in de gaten, maar als hij uitstapt, vallen zijn ogen op zijn naakte schoonzusje. Met open mond blijft hij staan. Hij kijkt ongegeneerd naar de heerlijke borsten van Mira en haar bijna kale kutje.

"Zeg, kijk je niet al het moois er van af. We hebben trek in wijn" lacht Noortje naar haar verbaasde echtgenoot. Snel pakt Benny de boodschappen uit en komt even later naakt de tuin inlopen met glazen en een wijnkoeler. Hij kan er niets aan doen, maar zijn pik is al half-hard en zwiept tussen zijn benen. Waarderend kijkt Mira naar haar zwager, als deze de wijn voor haar inschenkt. Haar kutje klopt nog van het zalige orgasme dat ze net heeft beleefd.

"Zo... eh..”., stamelt hij, "...eindelijk de stoute schoenen aangetrokken”.

"Ja, en volgens mij ben je heel blij mij te zien," antwoordt Mira gevat als ze naar zijn zware pik kijkt.

"Ja, sorry hoor, maar het ziet er allemaal zo lekker uit”.

"Dat kan je wel zeggen ja" en Noortje trekt een paar keer plagend aan zijn piemel. Deze staat nu op volle oorlogssterkte. Maar nu zijn alle barrières verdwenen. Zonder schroom zitten ze nu alle drie in hun blootje en al kletsend en wijn drinkend wordt de spanning tussen hun drieën weer naar een interessante hoogte gebracht.

Het is heerlijk zo met mijn vrouw en haar zus ongedwongen bloot in de hete zon te zitten. Mira schaamt zich nergens meer voor en zit net zo gemakkelijk wijdbeens als mijn vrouw Noortje. De wijn en de zon doen hun werk en al snel hebben we het weer over seksueel getinte onderwerpen. Ik heb alle tijd de lichamen van Noortje en Mira te vergelijken. Mira met haar harde borsten en wat vollere lijf en die prachtige bos rode krullen. Ook het toefje schaamhaar op haar kutje is roodblond. En mijn prachtige vrouw met haar harde buik en billen, en haar grote borsten die - eerlijk is eerlijk - toch iets meer hangen dan die van Mira. Ik maak een opmerking over hun verschillende lichamen.

"Jullie zijn wel zusjes, maar verschillen nogal qua lijf. Hoe weet ik dat jullie echte zusjes zijn?"

"Nou volgens mij houden Mira en ik van hetzelfde", merkt Noortje op.

"En dat is?" We gaan er alle drie eens goed voor zitten, de spanning wordt groter.

"We vinden het allebei fijn om met vrouwen en mannen te vrijen en we vinden het lekker om naar seks te kijken. Ja toch Mira?" Mira knikt en ik kijk mijn vrouw bevreemd aan. "Maar jij hebt toch nog nooit echt met een vrouw seks gehad Noortje. Hoe kan je dat dan weten?" Het oogcontact tussen mijn vrouw en haar zus ontgaat mij.

"Tja schat, zegt Noortje," soms heb je ineens een prachtige ervaring”. Voordat ik verder kan vragen, leidt Mira mij af.

"Wat ben je toch een nieuwsgierig mannetje", plaagt Mira mij. "Wat wil je nog meer weten?"

"Ga je op al mijn vragen antwoord geven?"

"Probeer maar schat, je hoort wel tot hoever je mag gaan”. Ik krijg spontaan weer een halve stijve en mijn hart klopt in mijn keel.

"Dan zou ik wel eens willen weten waar jij aan dacht, toen je gisteravond met jezelf bezig was”.

"Mm… , tja waar dacht ik aan? Mira gaat er eens goed voor liggen”. Verbeeld ik het me nou, of zijn haar tepels hard geworden? Terwijl Mira genietend haar handen over haar lijf laat gaan vertelt ze over haar fantasie van die avond ervoor. "Ik was heel erg geil geworden van die hele middag en jullie naakte lijven. Terwijl ik mezelf begon te strelen, hoorde ik in jullie kamer gekreun, maar toen was jij nog beneden. Het kon niet anders dan dat Noortje met zichzelf bezig was. Daar werd ik nog geiler van. Daarna kwam jij boven en ik kon bijna alles letterlijk horen. Ik heb mijn slaapkamerdeur opengezet om het nog beter te horen en stiekem hoopte ik dat één van jullie mij bezig zou zien. Ik hoopte in ieder geval dat jullie me zouden horen. Ik stelde me jullie al neukend voor en ik fantaseerde dat ik erbij was en met jullie mee zou doen".

Het verhaal van Mira, maakte ons allemaal bloedgeil. Mijn pik was keihard en ik zag dat Noortjes tepels op volle sterkte waren, doordat ze er zo nu en dan zogenaamd per ongeluk aankwam. Ook Mira had zichzelf opgewonden met haar verhaal, want ze kneep even haar dijen bij elkaar. Ik had goed uitzicht op haar kutje omdat ze recht tegenover ons lag en nu zag ik toch duidelijk dat haar schaamlippen wat uit elkaar stonden. Ik weet dat de wens de vader van de gedachte is, maar volgens mij glansde de binnenkant van haar lipjes. Ik reageerde als eerste.

"Nou van mij mag je er vanavond bijkomen”.

"Maar waarom wachten tot vanavond Mira," was de onverwachte reactie van Noortje. Ik keek naar mijn vrouw. Ze lag gewoon haar borsten te strelen en haar rechterhand gleed naar mijn kruis, waar ze zachtjes mijn stijve lul begon te strelen.

"Ja, waarom wachten tot vanavond, ik zou jullie nu wel bezig willen zien", fluisterde Mira.

"Wat wil je zien schatje?" Ook Mira had het niet meer. Ze streelde nu ook haar tepels en kneep voortdurend har dijen tegen elkaar.

"Ik wil graag zien dat je die harde pik van Benny in je mond neemt, dat zijn lul spekglad in en uit je mooie kutje glijdt en dat hij je helemaal onderspuit”. Noortje had zich inmiddels over mij heen gebogen en mijn eikel in haar mond genomen. Kreunend zakte ik achterover. Daarbij had ik een mooi uitzicht op Mira, die nu helemaal los was. Wijdbeens lag ze in haar ligstoel, een hand kneep in een borst en van haar andere hand was nu een vinger verdwenen in haar blijkbaar kletsnatte kutje. Noortje liet haar tong over mijn eikel glijden, waarna ze de schacht van mijn pik nat likte. Daarna liet zijn mijn kloppende lul in haar mond verdwijnen. Wat een geile toestand. Gepijpt worden door je vrouw, terwijl haar zus zich op een meter afstand ligt te vingeren.

"Wil je ook even Mira?" Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik stapte van de ligstoel en ging in het gras liggen. ‘Eindelijk’ schoot het door mijn hoofd. Ik word gepijpt door mijn schoonzusje, waar ik al zo lang mee naar bed wilde. Mira boog zich over mij heen en hapte mijn lul in haar mond. Gretig pakte ze hem met beide handen vast en begon me ook langzaam af te trekken. Noortje kroop naast haar en samen namen ze om de beurt mijn steeds groter wordende eikel in hun mond. Dit ging ik niet lang volhouden. Ik boog mij naar voren en kon nu kiezen uit vier heerlijke borsten en tepels. Net een snoepwinkel. Ik liet mij niet onbetuigd en kneedde de heerlijke tepels en borsten van mijn vrouw en haar zus. Terwijl ze allebei aan mijn eikel likten, zag ik hun tongen ook zo nu en dan langs elkaar gaan. Soms lieten ze mijn eikel met rust en dan waren ze even heerlijk aan het tongzoenen. Dikke scheuten voorgeil ontsnapten aan mijn op barsten staande pik. Jezus, wat geil, nu waren ze ook met elkaar bezig. Ik zag dat Noortjes hand tussen de benen van haar zus was verdwenen. Het was niet moeilijk te raden wat die hand daar aan het doen was.

"Oh, ja... ach… o, ja... steek je vingers in mijn kutje," jammerde Mira. "Ik ben zo geil... zo nat... vinger mijn klitje... oh, ho... ja… ha, oh ja, ja... já!" En woest zuigend aan mijn lul, kwam Mira als eerste klaar. Noortje trok haar zus achterover en stak haar tong in haar mond. Ze gaf haar zus geen rust en duwde Mira's benen uit elkaar.

"Neuk haar”, siste ze, "neuk die natte kut van mijn zus”. Mira was het er helemaal mee eens, want ze spreidde zelf haar schaamlippen.

"Ja, neuk me Wout, neuk me gek”. Was dit nu mijn bedeesde, wat nukkige schoonzusje? Ik zette mijn paarse eikel tegen haar glimmende schaamlippen en drukte moeiteloos mijn pik tot aan de stam in haar gloeiende kutje. Intens geil kreunend ontving Mira mijn op springen staande lul. Ze was door het dolle heen en drukte haar bekken omhoog. "Neuk me... neuk me... neuk me...,” zei ze als een soort mantra telkens als ik in haar stootte en ik voelde haar sappen langs mijn ballen lopen.

Noortje was intussen met haar kutje boven het gezicht van Mira gaan zitten. Ik zag dat haar schaamlippen wagenwijd openstonden, haar klitje stond keihard naar voren en druppels kutvocht vielen op de kin van haar zus. ‘Mijn hemel, ook dat nog. Mijn vrouw vrijt met een vrouw en dan ook nog met haar eigen zus’. Mira bedacht zich geen moment en liet haar tong in en langs het kutje van Noortje glijden. Ik pakte de borsten van Noortje, kneep in haar tepels en stak mijn tong in haar mond. We waren op deze manier een driehoek van wellust. Dit was de apotheose van dagenlang opgeilen, verhit langs elkaar heen draaien en begluren. Ik stootte hard in het nauwe kutje van mijn schoonzus, die hard op weg was naar haar tweede orgasme. Noortje kwam echter als eerste klaar. "Oh God, oh Mira... oh já… já, ik kó… kom!!" Ze kwam zo hevig klaar dat er straaltjes vocht uit haar kutje op de kin en hals van Mira spoten. Onder mij voelde ik Mira ook verkrampen om mijn pik en daar diende mijn orgasme zich ook aan. Ik voelde mijn ballen zich samentrekken en mijn pik opzwellen. Snel haalde ik mijn pik uit het zalige kutje van Mira en met mijn heupen schokkend spoot ik mijn eerste krachtige stralen sperma tegen het geopende kutje van Noortje en de mond van Mira. Ik boog me voorover en samen met Mira likte ik mijn sperma van de schaamlippen van Noortje en likte ik ook Mira schoon.

Nog nahijgend vielen we in elkaar armen. Overal was het nat van kut- en pikvocht en zweet. Maar het was nog niet gedaan. Nu de grootste, eerste spanning eraf was, namen we de tijd om elkaar uitgebreid te strelen en te likken. Mijn lul werd schoon gesabbeld door Mira, ik knabbelde aan de tepels van Noortje, die voorzichtig de sappen tussen de benen van haar zusje weg likte. Haar tong bewoog zich steeds sneller tussen de lipjes van Mira. Ik draaide Noortje op haar rug en spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Terwijl ik haar glinsterende schaamlippen spreidde, stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Mira hurkte nu op haar beurt boven het gezicht van Noortje. Ondertussen maakte ik mijn vingers nat in het kutje van Mira. Daarna zette ik mijn wijsvinger tegen het sterretje van mijn vrouw.

"Dat zou ik graag nog eens willen zien Benny. Dat je Noortje in haar kontje neukt”. Mira droeg haar steentje bij door mijn geslonken pik in haar mond te nemen. Terwijl ik mijn vrouw likte en vingerde in haar anus, zoog Mira mijn pik weer tot volle kracht. Ze was alweer aardig op weg door de snelle tong van haar zus. Om aan de wens van Mira gehoor te geven, haalde ik mijn pik uit haar mond en trok Noortje over me heen. Ze kwam op haar rug op mijn buik en borst te liggen.

"Ga je gang Mira", kreunde Noortje, "stop 'm er maar in”. Ik voelde Mira's handen om mijn inmiddels weer keiharde pik. Ze zette mijn eikel tegen de anus van Noortje. Voorzichtig drukte ik door en langzaam gleed het grootste gedeelte van mijn pik in het kontje van mijn vrouw. Mira hield mijn pik vast en duwde het onderlijf van Noortje heen en weer over mijn pik.

"Oh wat een geil gezicht, dat wil ik deze vakantie ook nog een keer voelen, zo'n harde knoert in mijn kontje”. Noortje begon steeds wilder te bewegen. Ik stootte ook sneller in die warme, vochtige anus. Haar zus stond op en pakte een lege wijnfles. Knielend tussen onze benen, schoof Mira voorzichtig één, twee en drie vingers in de kletsnatte kut van haar zus.

"Oh jullie maken me gek... ah… ho… wat lekker om zo opgevuld te worden”. Ik voelde de vingers van Mira tegen mijn pik aanwrijven en het zaad begon alweer op te borrelen in mijn ballen. Mira wil niet achterblijven en terwijl ze haar zus steeds sneller vingert, duwt ze de hals van de wijnfles tussen haar schaamlippen. Zuchtend en kreunend laat ze de hals sneller en sneller in en uit haar kutje glijden. Ik laat mijn tong in de mond van Noortje glijden en houdt me vast aan haar heerlijke borsten. Noortje houdt van pijn, dus als ik haar tepels begin rond te draaien, til ik haar over de rand.

"Ja, ja... Ho… ja....ik ko… kom... Ah… ha, ja!”. Is het enige dat ze nog kan uitbrengen. Het geil stroomt over de vingers van Mira. Deze staat op, trekt de fles uit haar kutje en hurkt over onze gezichten. Ze schuift haar gloeiend hete kutje over mijn mond en als ik haar klitje vind, komt ze kermend boven ons klaar, onze gezichten overgietend met overvloedig kutvocht. Dit is voor mij ook het sein om me wild stotend leeg te spuiten in het kontje van mijn vrouw.

Voorzichtig komt Mira boven op ons liggen en ze steekt afwisselend haar tong in mijn mond en die van Noortje.

"Lief zusje", hijgt deze, "echte zusjes delen alles, Benny is ook van jou. Ga je gang met hem zoveel je wilt”.

Ik kan alleen maar bevestigend kreunen.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post192

EMMA & FELIX

A&MGeplaatst door My 4Fingers di, juni 19, 2018 16:17

EMMA & FELIX

Het was vroeg in de ochtend. Emma kwam uit de douche en liep naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Stan sliep nog, dus ze moest niet teveel lawaai maken. Ze trok haar zwarte setje aan en zocht in de kast naar een paar kousen. Nadat ze die had aangetrokken pakte ze haar lange witte rok met het hemdje en zwarte jasje en trok deze kleren in de badkamer aan. Voordat ze naar beneden ging borstelde ze haar haar nog even en keek in de spiegel of ze er goed uit zag. Ze was tevreden.

Inmiddels stond Felix al voor het huis, Emma liep snel met haar jas in de hand naar buiten. Ze legde haar jas achter in de auto en stapte zelf voor in.

“Goedemorgen,” zei Emma en ging zitten. Terwijl Felix wegreed dacht Emma aan de belangrijke bespreking die ze vandaag had. Ze praatten over de gebruikelijke dingen van het werk en het nieuws en belandden zo weer eens in de file op de E19. Al pratende vielen Felix z’n ogen op de borsten van Emma. Emma voelde dat Felix naar haar borsten keek en kreeg het erg warm. Door het hemdje en haar push-up bh had ze best een leuke decolleté. Haar wangen begonnen te kleuren en ze voelde zich erg opgelaten. Snel praatte ze weer over wat andere dingen om de aandacht af te leiden. Langzaam kwam ze weer een beetje bij en ze reden verder naar Brussel. Voor de Reyerstunnels was het weer raak en gleden de ogen van Felix naar het hemd van Emma, die naar buiten zat te kijken. Toen Emma weer merkte dat Felix naar haar zat te kijken werd ze weer bloedheet en ze was blij dat ze bijna bij het werk waren. Emma had een drukke dag, maar moest toch steeds aan de autorit van die ochtend denken.

‘Hij bleef maar kijken, hij kon z’n ogen niet van me afhouden. Hij zal toch niet? Nee, niet zo raar denken’. Emma haalde allerlei vreemde dingen in haar hoofd en kon er nauwelijks van werken. Toen de dag erop zat en Felix en Emma weer in de auto zaten was er toch een vreemd spanningsveld gedurende de hele rit. Felix durfde Emma nauwelijks aan te kijken en Emma was opvallend stil. Het enige dat ze nog zei was “tot morgen” toen ze uitstapte en Felix reed weg naar huis.

De volgende ochtend schrok Emma om kwart voor zeven wakker. Ze had de hele nacht van de autorit van gister gedroomd en had heel onrustig geslapen. Nu moest ze zich flink haasten, want Felix kon over enkele ogenblikken al voor de deur staan. Snel sprong Emma onder de douche. Nadat ze zich had afgedroogd trok ze een schoon setje ondergoed aan en daarna haar nieuwe roze broek met het gehaakte hemd en witte blouse. Toen ze voor de spiegel ging staan was ze best tevreden. Ze zag er goed. Het had haar gevleid dat Felix gister zo naar haar bleef kijken en vandaag wilde ze er minstens zo goed uitzien.

Ondertussen was Felix gearriveerd. Emma stapte in de auto en ze reden weg. Door het gehaast had Emma het al behoorlijk warm gekregen. Na enkele minuten zag ze dat Felix weer naar haar borsten zat te kijken. Emma deed net of ze niets door had, maar kreeg het daardoor nog warmer. Het betekende dat ze er weer goed uitzag. Toen ze zag dat Felix maar bleef kijken merkte ze dat ze het eigenlijk wel leuk begon te vinden en ze wilde wel iets verder gaan. Voorzichtig en ongemerkt deed ze het knoopje van haar blouse los zodat haar boezem beter te zien was. Felix had dat snel in de gaten en Emma zag dat hij het er warm van kreeg. Ineens voelde Emma dat dit eigenlijk geen spelletje was. Ze was gewoon bezig om Felix te verleiden! Ze schrok van de gedachte. ‘Waar ben je mee bezig?’ Vroeg ze aan zichzelf, maar door haar warme, opgewonden gevoel had ze geen antwoord op die vraag. Dit was zo spannend, zoiets had ze nog nooit meegemaakt.

Het werd een lange dag, want Emma kon zich geen seconde op haar werk concentreren. De gebeurtenissen van die ochtend bleven maar door haar hoofd spelen. Het ene moment maakten die gedachten haar kwaad, maar het andere moment kreeg ze het weer warm van de spanning. Dan begon ze te fantaseren wat er zou kunnen gebeuren en die momenten duurden steeds langer. Het liep tegen vijven en de spanning begon te stijgen. Nog even en dan zou ze weer naast hem zitten. Dan zou Felix zijn ogen weer niet van haar af kunnen houden. Hoe moest ze hier mee omgaan? Wat moest ze tegen hem zeggen? Ze ging nog even naar het toilet en voor de spiegel keek ze hoe ze eruit zag.

Toen liep ze naar buiten en stapte in de auto. In de auto zag ze dat Felix ook z’n maatregelen getroffen had om er goed uit te zien. Hij had z’n overhemd uitgetrokken en zat in z’n T-shirt achter het stuur. Emma was er een beetje door overdonderd. Hij had nog nooit zonder overhemd in de auto gezeten. Nu was het Emma die af en toe naar Felix keek. ‘Hij ziet er best goed uit in dat strakke shirt,’ dacht ze en haar temperatuur begon weer te stijgen. Steeds vaker wierp ze een blik op Felix, die nu ook door had dat hij werd bekeken. Emma besloot naar buiten te gaan kijken, maar kon de verleiding toch niet weerstaan. Het was niet zo dat ze verliefd werd, maar de spanning van dit spel maakte dat ze toch wel een licht gevoel in haar hoofd kreeg. Even wist ze niet hoe ze het had.

“Heb jij het ook zo warm Felix?” vroeg Emma.

“Ja, ik heb tenminste m’n overhemd maar uitgetrokken,” antwoordde Felix.

“Ik trek m’n blouse uit hoor! Ik heb het bloedheet.” Toen ze weer eens stilstonden trok Emma haar blouse uit en legde die op de achterbank. Ze merkte dat Felix meteen weer naar haar zat te kijken toen ze haar blouse neerlegde.

“Zit er iets op m’n hemd?”, vroeg Emma met een stalen gezicht. Felix schrok zich wild. “Eh, nee, eh, sorry hoor, eh, sorry, het ging per ongeluk.”

“Geeft niks, joh. Van mij mag je kijken hoor. Er mankeert toch niks aan, hoop ik?”

“Eh nee, nee, het staat je heel goed.”

“Jij ziet er anders ook lekker uit hoor, zo in dat strakke shirt,” reageerde Emma en ze legde haar hand op zijn been en begon te wrijven. “Zet de auto maar op de volgende parkeerplaats, dan kunnen we even afkoelen,” zei Emma terwijl ze bleef doorwrijven.

Bij Zemst zette Felix de auto aan de kant. Emma begon weer over Felix zijn dij te wrijven. Felix wist niet wat hij meemaakte. De vrouw die al enkele jaren met hem meereed, waar hij zo vaak over gedroomd had. Die vrouw was hem nu aan het verleiden! Felix pakte nu ook de dij van Emma vast en boog langzaam naar haar toe. Voorzichtig duwde hij zijn mond op die van Emma en begon haar zachtjes te kussen. Emma beantwoordde deze daad door Felix stevig vast te pakken en haar tong tegen de zijne te drukken. Hevig zoenend en elkaar betastend zaten ze nu op klaarlichte dag in de auto. Iedereen zou het kunnen zien! Vreemd genoeg kon haar dat nu niks schelen. Het opgekropte verlangen van de hele dag kwam er nu in één keer uit en alles moest daar voor wijken. Na een tijdje voelde Emma zich nu toch wel wat opgelaten en stelde voor om weg te gaan.

“Laten we naar ons huis gaan, Felix”, zei Emma.

“En Stan dan?”

“Hij komt vannacht pas thuis”. Tijdens de rit naar huis was Emma helemaal duizelig van de spanning. Voor het eerst had ze een andere man gekust en nu waren ze op weg naar huis. Even twijfelde ze, maar al gauw kwam het verlangen weer boven om met Felix door te gaan. Het begin was er nu toch al. Toen ze eindelijk thuiskwamen gingen ze meteen naar boven. In de slaapkamer pakte Emma Felix vast en begon hem weer te zoenen. Al zoenend trok ze zijn shirt uit en wreef met twee handen over zijn behaarde borst. Wat genoot ze van dit moment! Terwijl ze elkaar zo heerlijk aan het zoenen waren gleden de handen van Felix onder het hemd van Emma. Met zijn rechterhand wreef Felix over haar borst, zijn linkerhand zocht de sluiting van haar bh. Snel maakte hij deze los en pakte met beide handen haar nu blote borsten vast. Voorzichtig begon Felix de borsten van Emma te betasten terwijl ze gepassioneerd bleven doorzoenen. Emma zinderde van genot en kon eigenlijk niet goed bevatten wat ze op dit moment meemaakte. Ze kende Felix al zo lang en nu ineens was ze met hem in zo’n intieme situatie beland. Haar verlangen naar meer werd steeds groter. Nog nooit was ze met een ander geweest, maar het heerlijke gevoel dat Felix nu bij haar losmaakte wilde ze niet stoppen. De combinatie van spanning die dit met zich meebracht en het verlangen naar seks met Felix zorgde ervoor dat ze nog heftiger begon te zoenen. Haar tong bewoog zich als een kronkelende slang door Felix zijn mond en Felix begon haar borsten steeds steviger te kneden. Na enkele ogenblikken voelde Emma dat Felix zijn handen naar beneden liet zakken. Langzaam gleden ze over haar billen naar beneden en even later greep hij haar stevig bij haar kont vast. Felix had inmiddels haar broek losgemaakt en liet hem naar beneden op de grond glijden. Ook haar hemdje moest eraan geloven en deze ook deze werd - samen met haar bh - op de grond gegooid. ‘Wat een kanjer’, dacht Felix toen hij Emma nu zo voor zich zag. Ze droeg nu alleen nog haar string en haar kousen. Snel pakte hij haar weer beet en begon haar nu in haar nek te zoenen. Terwijl hij dat deed trok hij langzaam haar string naar beneden.

Emma was nu in alle staten. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen ze voelde dat Felix zijn hand over haar kortgeschoren poesje liet gaan. Heel voorzichtig liet Felix een vinger tussen de schaamlippen glijden. Ze was al behoorlijk vochtig, dus hij gleed gemakkelijk een stukje naar binnen. ‘Wat een heerlijk gevoel’, dacht Emma, maar ze wilde nu wel wat meer van Felix zien. Terwijl Felix aan haar tepels begon te zuigen liet Emma haar hand over Felix zijn buik naar beneden zakken. Toen ze bij zijn broek was wreef ze voorzichtig over zijn kruis. Ze voelde er een keiharde paal en begon meteen zijn broek los te maken. Nadat Felix z’n broek op de grond gegleden was trok ze langzaam zijn slip naar beneden. Voor het eerst van haar leven zag ze nu de penis van een ander in het echt en ze werd gek van de spanning. ‘Wat een lekker ding!’, dacht ze en heel voorzichtig pakte ze hem met haar rechterhand vast. Langzaam begon ze de huid van Felix z’n penis heen en weer te halen. Was dit nu illusie of voelde hij nu anders dan die van Stan? Hij was wel groter. Het was een knots van een ding. Ze kon niet langer wachten en zakte op haar knieën.

Dit was het moment waar ze naar verlangd had. Voorzichtig begon ze aan Felix z’n eikel likken en al snel nam ze de penis helemaal in haar mond. Hevig genietend zoog ze aan de harde staaf en hij verdween dieper en dieper in haar mond. ‘Wat smaakt dit lekker!’ dacht Emma. Terwijl Emma flink bleef zuigen begon Felix hem al te knijpen. Ze zoog zo gigantisch lekker dat hij al het gevoel kreeg of hij elk moment klaar zou kunnen komen.

“Emma, wat lekker, oeh, wat lekker, stop even, stop maar.” Kreunde Felix. Onmiddellijk stopte Emma met zuigen en haalde de penis uit haar mond.

“Deed ik het niet goed of zo?” Vroeg Emma. “Ik wilde nog wel even doorgaan.”

“Het was juist heerlijk, maar anders was ik al gekomen,” antwoordde Felix. Hij pakte Emma nu vast en legde haar voorzichtig op het bed. Minutenlang zoenden en likten ze elkaar weer. Wederom zoog Felix lekker aan Emma haar tepels en langzaam zakte hij af via haar buik naar beneden. Toen hij bij haar poesje kwam kon hij zich niet langer inhouden en begon meteen aan haar clitoris te likken. Het drijfnatte poesje smaakte hem voortreffelijk en steeds harder zoog hij nu aan lekkere knopje. Al snel begon Emma kleine kreuntjes te slaken van ongekend genot.

“Oh Felix, wat lekker, wat doe je dat lekker,” zei ze zacht, waarna ze Felix bij zijn benen nam en ze zo manoeuvreerde dat hij omgekeerd op haar kwam te liggen in standje -69-. Terwijl Felix haar lekker bleef likken nam Emma zijn harde penis weer in haar mond. Beiden waren ze elkaar nu heerlijk met hun mond aan het verwennen. Steeds sneller zoog Felix aan haar clitoris, waardoor zij ook steeds sneller begon te zuigen. Kronkelend van genot zoog Emma nu of haar leven er vanaf hing.

“Oh Felix, wat lekker, wat is dit lekker,” stamelde ze. Wederom stopte Felix omdat hij voelde dat hij bijna klaarkwam. “Niet stoppen! Niet stoppen,” smeekte Emma, maar Felix trok zich er niets van aan.

“Ik wil nog niet komen, lieverd. Ik wil deze heerlijke momenten zo lang mogelijk rekken.” “Maar ik houd het niet meer, Felix, het is zo verschrikkelijk lekker. Ik heb in tijden niet zulke seks gehad. Kom in me, kom in me Felix. Ik wil dat je me neukt.” Emma snakte zo naar de penis van Felix, dat ze alvast een condoom uit het nachtkastje haalde. “Hier, doe deze om,” beval ze Felix en gaf het pakje aan hem. Felix scheurde het open en haalde het condoom eruit. Behendig rolde hij hem om zijn nog altijd keiharde penis en Emma schouwde het met groot genot aan. “Kom in me, kom maar.” Emma ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Felix kroop bovenop haar en pakte zijn penis vast. Voorzichtig duwde hij zijn gevaarte tegen haar poesje aan en binnen enkele tellen gleed hij langzaam naar binnen. Een zinderende gloed ging door Emma heen terwijl ze voor het eerst van haar leven door een andere man werd geneukt. Doordat de penis van Felix toch wat groter was dan die van Stan deed het in het begin een klein beetje pijn, maar al gauw maakte deze pijn plaats voor een genot dat zijn weerga niet kende. Steeds sneller en dieper neukte Felix, die zelf ook voor het eerst een andere vrouw nam. ‘Wat een vrouw,’ dacht hij terwijl hij stevig doorging.

“Dieper Felix, neem me dieper,” kreunde Emma en Felix duwde zijn penis nu zo diep mogelijk bij Emma naar binnen. “Oh, ja, lekker, lekker, oh Felix wat heerlijk, oh, ho, oh.” Emma was nu in alle staten en voelde dat nu zij aan de beurt was om bijna te komen. Ook Emma wilde het uitstellen en haalde de penis uit haar vagina.

“Wat doe je nu?” Vroeg Felix hevig teleurgesteld.

“Ik wil dat je me van achteren neemt,” zei Emma ondeugend en gaf Felix een heerlijke tongzoen. Ze ging op haar knieën liggen en Felix kwam nu achter haar. Hij pakte haar bij haar billen vast, die nog altijd bedekt werden door haar kousen en schoof zijn penis weer naar binnen. Nu begon hij meteen als een dolle te pompen, terwijl hij haar clitoris hevig betastte. Deze hield het niet lang meer en voelde dat ze verschrikkelijk ging klaarkomen. “Oh Felix ik kom, ik kom, ja… ja… eh… he… eh, ja, ho, ja, ho, ja! Ja…h...” Kermend en kreunend kwam Emma klaar en wist niet in wat voor wereld ze leefde. Wat een gevoel! Ze kon zich niet herinneren ooit zo te zijn gekomen. Felix was echter nog niet zo ver en bleef doorneuken. Emma vond het heerlijk. Ze was vandaag niet te bevredigen, maar toen ze merkte dat Felix klaar ging komen stopte ze er abrupt mee.

“Geef hier,” beval ze en ze pakte de paal weer stevig vast. Felix had het niet meer en werd helemaal gek toen Emma het condoom eraf haalde en hem weer begon te pijpen. “Geef alles, ik wil je leegzuigen,” zei Emma en zoog of haar leven er van afhing. Het duurde niet lang of Felix kwam tot uitbarsting. Met volle kracht spoot hij een grote lading sperma in haar mond. Felix spoot en spoot. Er kwam geen eind aan. Het zaad droop van Emma d’r gezicht en ook haar borsten zaten er onder. Gulzig probeerde ze zoveel mogelijk op te likken. Toen Felix Emma even later begonnen te zoenen zaten ze er beiden onder en besloten ze maar snel te gaan douchen.

Tegen achten ging Felix naar huis en liet Emma nagenietend achter.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post123

ZWOELE ZOMERNACHT

A&MGeplaatst door My 4Fingers do, juni 14, 2018 15:45

ZWOELE ZOMERNACHT

Ik ontmoete de twee vriendinnen in een gewone dancing. Er was dadelijk een erotische klik tussen mij en Julie, maar ook Noor flirtte er lekker op los. Vooral Julie wou duidelijk meer dan wat flirten en ze drukte tijdens het dansen haar heuveltje nadrukkelijk tegen mijn zwelling. Ook Noor schrok er niet voor terug, maar ze nam niet zelf het initiatief. Beide reageerde enthousiast op mijn voorstel om bij mij thuis in de openlucht jacuzzi het zweet van de broeierige, hete dag af te spoelen. Het was al een paar weken uitzonderlijk warm en ik had op het terras een goedkope wegwerpmatras gelegd waarop ik ’s nacht sliep. Julie schoof naar me toe en legde haar hand op mijn been, bewoog omhoog en stopte om in mijn eikel te knijpen. Ik had niet de moeite genomen een onderbroek aan te trekken. Ook de meiden waren zonder schroom naakt in de jacuzzi gegleden en we lagen nu op de matras naakt op te drogen en van de nachtelijke koelte te genieten. Julie was bijna net zo knap als Noor. Beide meisjes hadden een goddelijk lichaam, ferme tieten en welgevormde billen. Julie had een lief gezichtje en Noor was gewoon extreem knap.

"Ga op je rug liggen," droeg Noor me op. "We hebben iets voor je!" Ik gaf toe, Noor leunde voorover en nam mijn lul in haar mond. Haar tong streek langs mijn eikel, mijn paal en begon opnieuw. Ik keek naar Julie en zag dat ze begerig toekeek. Omdat ik toch niets anders te doen had, greep ik haar tussen haar benen en aaide haar poesje. Julie schrok verrast en spreidde haar benen. Haar kutje was al lekker warm en nat, dus stak ik mijn middelvinger er helemaal in en masseerde haar clitoris met mijn duim. Het klitje werd stijf en groeide zienderogen. Julie had haar ogen gesloten en kneep heel erotisch in haar tepels. Ze bracht langzaam haar lichaam omlaag. Mijn vinger verdween dieper in haar en ze begon met haar heupen te wiegen, waardoor haar klitje beter werd gestimuleerd. Julie's liefdessappen stroomden over mijn hand, terwijl Noor nog steeds met haar mond m’n kloppende lul bewerkte. Ik wilde mijn hand uit Julie's kruis halen, maar ze pakte mijn hand en hield hem op zijn plaats. Ik trok nu met mijn arm, en ze kwam mee. Ik pakte haar beet en gooide haar been over me heen, zodat ze boven op mijn borst kwam te zitten. Ik trok mijn vinger uit haar hongerige kut, greep haar bij haar kont en duwde haar gleuf in de richting van m'n gezicht. Zodra ik het puntje van mijn tong tegen haar klitje drukte, begon ze op mijn gezicht te ritten, mijn neusgaten vullend met de zoete geur van haar kutsappen. Ik stak krachtig mijn tong in haar neukgat en knabbelde zachtjes op haar klitje. Ze was blijkbaar laagdrempelig, want meer kon ze niet hebben.

"Jezus. Ik kom!" gilde ze, terwijl ze haar kut nog een keer in mijn gezicht duwde, huiverde en naast me op het bed neerviel. De volgende! Ik keek naar Noor, die me, voor alles wat ze waard was, nog steeds lag te pijpen. Ik zat tegen de grens aan en had mijn pik nog steeds niet in een kut gestoken. Ik draaide haar om en tilde haar op, zodat haar blonde schaamhaar op slechts een paar centimeter van mijn gereedschap zat.

"Kom op! Doe het dan!" fluisterde Julie. Noor's kut zag er niet nat uit en leek nog niet klaar om mijn klaarstaande pik te ontvangen. Julie schoot te hulp, spreidde Noor's droge schaamlippen en begon haar klit te masseren. Noor hapte naar adem omdat een ander meisje haar op haar meest intieme plekje aanraakte. Echter binnen een paar seconden begonnen haar klitje en kleine schaamlippen op te zwellen en haar sappen te vloeien. Ik liet Noor langzaam richting mijn worst zakken. Julie leidde mijn kloppende pik Noor's natte liefdesgrot binnen.

"Doen je wel een beetje voorzichtig! Ah… ha! Langzaam, ik ben zo nauw!" Langzaam liet ik Noor zakken, want haar gleufje was inderdaad het meest strakke dat ik ooit had ervaren. Met die gedachte vocht ik tegen het verlangen mijn gretige pik er hard in te stoten. Zodra ze er helemaal overheen was gezakt, pakte ik haar bij haar kont en begon haar heen en weer te bewegen. Noor beet op haar lip. Er rolde een traan over haar wang.

"Hou op, meneer de Haes! Het doet haar pijn!" riep Julie en ze vroeg aan Noor. "Je hebt dit nog niet zo vaak gedaan he?"

"Nog maar een keer, met Lars. Hij is niet zo groot geschapen, maar toen deed het ook pijn”., snikte Noor. "Ik had het zo graag een keer met meneer de Haes gedaan, omdat hij altijd zo aardig is. Maar ik was zo bang toen ik zag hoe groot hij geschapen is. Oh, het doet zeer!"

"Je kunt maar beter opstaan", verzekerde ik. "Ik wil niets doen wat je niet leuk vindt”. "Ik wil wel doorgaan. Echt waar! Hebt u niets om het wat makkelijker te maken?"

"Ja, iets van vaseline of een glijmiddel of zoiets?" zei Julie.

"Ik heb wel glijmiddel in de badkamer", zei ik. Julie sprong op en huppelde naar de badkamer. Ik keek naar haar waggelende naakte kontje. "Je moet je kutje een beetje omhoog houden," vertelde ik Noor en tilde haar kontje een beetje op. Ze beet weer op haar lip en kreunde toen ik langzaam mijn lul uit haar getergde gaatje trok. Met een plop uit haar kutje en een gilletje uit haar mond, kwam mijn pik uit haar bijna droge kut. Ze knielde naast me neer op het bed, zachtjes huilend, wrijvend over de pijnlijke plek. Ik realiseerde me dat ik fout had gehandeld. Een hoffelijker benadering was vereist Ik boog me naar haar toe, pakte haar op en kuste haar liefdevol. Ze schrok eerst, maar smolt daarna in mijn armen en beantwoorde mijn zoen, waarmee ze de pijn vergat. Ik lag mijn handen rond haar ferme tieten en wreef zachtjes over haar tepels. Ik haalde mijn mond van de hare en kuste haar tepeltjes, die onder mijn aanraking verstijfden. Ze kreunde en hapte elke keer als ik met mijn lippen haar borsten beroerde. Dit keer van plezier, niet van pijn. Terwijl ik haar lust opwekte, draaide ik met een vinger, kleine cirkeltjes op haar buik. Elke cirkel een beetje lager, totdat ik uiteindelijk bij haar blonde pruik uitkwam. Langzaam reikte ik omlaag en nam haar poesje in mijn hand. Ik deed heel voorzichtig en probeerde niet te veel druk uit te oefenen of er een vinger in te steken. Ik zou voelen wanneer ze er klaar voor was. Ze reageerde weer met een schok en hapte naar adem. Een klein beetje drukken en ze hapte opnieuw naar adem. Ik gaf haar tepels elk nog een stevige zoen en begon al zoenend af te zakken, via haar buik naar haar liefdesnestje, welke nu opwarmde en op mijn aanraking begon te reageren. Ik spreidde langzaam haar benen en haalde mijn tong langs haar hele kier. Toen ik in de buurt van haar klitje kwam, reageerde ze een beetje geschrokken. Ze boog haar rug en duwde haar kut tegen mijn gezicht. Misschien was ze er klaar voor. Opnieuw stak ik mijn tong er in. Iets harder deze keer, net hard genoeg om haar schaamlippen uit elkaar te drukken en haar klitje te kietelen. Ze reageerde opnieuw, schokkend op mijn tong, kreunend en hijgend. Ik voelde haar klitje hard worden. Haar kleine schaamlippen zwollen op en opende. Haar heerlijke sappen begonnen te stromen. Nu was ze er zeker klaar voor. Ik stak mijn tong er helemaal in, zoog op haar klitje en beet er zachtjes in en drong opnieuw bij haar binnen. Toen ik hieraan begon, werd ze nog onstuimiger. Ze spreidde haar benen, reed tegen mijn gezicht aan en trok mijn hoofd strak tegen haar hete poes.

"Oh… ho, neuk me," kreunde ze. "Ik hou het niet meer uit! Het maakt niet uit of het pijn doet! Alsjeblieft, neuk me!" Ik nam haar kloppende klitje tussen mijn lippen, zoog er hard op, nam het helemaal in mijn mond en bewoog mijn hoofd snel achteruit, waardoor haar klitje terugschoot. Ze gilde, gooide haar heupen naar me toen en greep haar zwetende tieten. Toen ze tot rust was gekomen, maar haar benen nog steeds gespreid had, beklom ik haar in de meest traditionele positie. Ik wees mijn kloppende pik richting haar ingang, Noor liet haar tieten los en spreidde haar lippen met haar ene hand. Met de andere leidde ze mijn hamer haar soppende gleuf in. Ze was nu veel natter dan toen Julie haar klitje had gemasseerd. Nat genoeg om te neuken.

"Doe het nu!", smeekte Noor. Voorzichtig begon ik te penetreren en dankzij haar vocht, was dat geen enkel probleem. Noor gromde als een maagd toen ik haar vrouwelijkheid binnen gleed. Toen mij pik ongeveer voor de helft in haar kutje zat, begon ze met haar heupen te wiegen, waardoor mijn gezwollen eikel tegen haar baarmoedermond aan stootte. Ze was nog steeds zo heerlijk nauw als daarnet, maar ze rekte een beetje op en na een paar halen klapten mijn ballen tegen haar kont en zat ik en tot aan de wortel in. Mijn tederheid en voorspel had zijn vruchten afgeworpen.

"Oh… oh… ja… ah, dat is fijn! Hijgde ze, toen ik haar ritmisch begon te berijden. Ze vouwde haar benen rond mijn middel. Na elke stoot kon ik me volledig uit haar terugtrekken op vervolgens weer tot de wortel in haar te stoten, zonder het gulzige doel te missen. Iedere keer gleed ik moeiteloos naar binnen en ramde tegen haar baarmoedermond. Ze voerde het tempo op en ik paste me aan. Elke volgende stoot was harder dan de vorige. Noor begon sneller te ademen. Ze stond op het punt klaar te komen en ik wilde tegelijk met haar komen. Ik legde haar benen over mijn schouders, zodat ik dieper in haar kon komen en begon zo hard als ik kon in haar te beuken.

"Ga door! Ik kom zo klaar! Oh… oh, wat lekker! Spuit in me! Oh, alsjeblieft, ik wil je zaad in me!" schreeuwde Noor. Ze kronkelde helemaal. Ik pompte door. Even later begon ze weer mee te rijden. Ze kwam vaker dan ik kon tellen. Toen voelde ik mijn orgasme komen. Ik beukte nog een keer bij haar binnen en dreef mijn wapen er zo ver als ik kon in. Ik kwam, sproeide haar lieve, zachte kutje vol met mijn kleverige zaad. Het leek wel een vulkaan. Ze snikte, trilde en viel op het bed. Ik haalde mijn verslappende pik er uit. Al onze seksuele energie was op dit moment opgebrand.

Ik keek naar het voeteneind en zag Julie. Ik was haar helemaal vergeten. Ze zat met gespreide benen op een stoel bij het voeteneind, met een colafles in haar doos. Ze had het glijmiddel gevonden en trof ons neukend aan. Ze voelde zich buitengesloten, maar was opgewonden geraakt omdat ze haar beste vriendin een goeie beurt zag krijgen. Ze vond een colafles en gebruikte die als een dildo. Ik merkte op dat Noor iets zag, wat ze nog nooit had gezien. Haar vriendin 's gapende kut, waar bijna een colafles in verdween. "Moet je zien hoe ver dat ding erin verdwijnt! Het is erg groot! Hoe doet ze dat?" vroeg Noor zich verbaast af.

"Waarom ga je het niet even van dichtbij bekijken”. suggereerde ik. Noor kroop over het bed en ging op het voeteneind zitten. Ze keek met verbazing naar de masturberende Julie. Julie merkte Noor nu pas op.

"Waarom doe jij het niet even voor me?" vroeg Julie.

"Hoe dan?" vroeg Noor.

"Nou, net zo als ik het doe”. antwoordde Julie. Noor keek nog even toe, duwde toen Julie's hand weg en pakte de glibberige fles beet. "Haal hem heen en weer en draai er een beetje aan. Oh, ja. Ja... ha… ja. Heerlijk... Oh… ho!", bromde Julie. Mijn pik was alweer overeind gekomen van deze masturberende sletjes. Ik had een plan. Als Julie zo ruimdenkend was, zou ze er vast niet zoveel problemen mee hebben. Terwijl Noor met de fles bezig bleef, hielp ik Julie uit haar stoel en legde haar op de grond, met haar gezwollen tieten op de vloer en kont omhoog. Zacht kreunend bleef ze zo zitten. Kutsappen dropen langs haar dijen en Noor masturbeerde verder. Ik pakte de tube glijmiddel, dat Julie al voor de fles had gebruikt en deed wat op mijn stijve roede. Ik ging weidbeen over Noor, achter Julie staan.

"Wat ga jij nou doen?" vroeg Noor.

"Let maar eens op!” zei ik, pakte Julie bij haar heupen en richtte mijn staaf op haar rozetje. Als een stormram schoof ik mijn pik er zover mogelijk in. Julie schreeuwde en klauwde naar het tapijt.

"Oh, ja. Neuk me in mijn kont. De pijn is heerlijk. Harder! Ga door! Overtref die klote fles!"

"Ik ben Julie aan het kontneuken”. vertelde ik Noor, die het nu allemaal niet meer begreep. Ik, nog Noor, had verdere aansporing nodig. Mijn lul zat diep in Julie's knijpende aars. Julie schommelde wat, zodat we allebei dieper in haar kwamen. Ik kon niet goed zien hoe Julie het voor elkaar kreeg mijn forse paal helemaal in haar kont te nemen, maar ze presteerde het en had de smaak helemaal te pakken.

"Haal die fles weg en steek al je vingers in d'r kut!" hijgde ik tegen Noor.

"Ben je gek?" zei ze.

"Nee. Smeer je hele hand in met glijmiddel, hou je vingers bij elkaar en druk ze er in!" Mijn pik voelde de fles terugtrekken en even later de druk van Noor's vingers. "Duw nog wat harder”. spoorde ik haar al stotend aan. Ik voelde de druk toenemen en hoorde Noor jammerend zeggen.

"Mijn hele hand is weg!"

"Goed zo. Dit heet fistfucken! Doe nu hetzelfde als je met die fles deed”.

"Prop mijn kut vol!" antwoorde Julie op deze nieuwe actie. Ze beefde en draaide met haar dubbel gepenetreerde onderkant. "Harder! Oh… ah, niet stoppen... ga door. Ik kom! Neuk me! Spuit in mijn reet! Spuit me vol!" Julie kromde haar rug en schreeuwde toen ik mijn pik tot het uiterste dreef. Ik pompte een nieuwe lading van mijn hete lava in haar hol. Toe viel ze op de grond. Volledig uitgeput. Ik trok mijn lul uit haar kont, terwijl Noor haar hand met een zuigend geluid uit haar kut haalde. Julie lag op haar buik. Uit haar geopende aars liep mijn zaad en drupte in haar gapende neukgleuf.

"Dit is ongelooflijk! Ik wist niet dat Julie zich met dit soort dingen bezig hield! Dat moet pijn hebben gedaan. Ik weet zeker dat ik er aan dood zou gaan!", verzekerde Noor. "Welnee!" sprak Julie haar tegen. "Je moet gewoon je kut- en kontspieren ontspannen en het willen. Als je dat doet, kun je er van alles insteken”.

"Ik denk niet dat ik dat kan. Ik heb het nog niet zo vaak gedaan. Ik ben veel te nauw en bang”. Wierp Noor tegen.

"Als je er geen problemen mee hebt, kan ik je voor zonsopgang fistfucken. Je wilt nooit meer iets anders”. Was Julie's antwoord.

"Voor geen goud!" zei Noor resoluut.

"Ik zal het bewijzen. Ga op je rug liggen”. Noor stemde toe, volgde de instructies op en keek Julie veelbetekenend aan. Julie begon op monotoon tegen Noor te spreken en vertelde haar hoe heerlijk het zou zijn om haar kutje te voelen oprekken. Hoe nat ze haar grotje zou maken en dat ze haar hand er in ging steken en dat Noor nooit meer iets ander zou willen. Julie plaatste haar handen tegen Noor's dijen en begon ze te masseren. Noor keek en luisterde toe. Haar aandacht ebde weg. Ik realiseerde me dat Julie haar had gehypnotiseerd. Langzaam spreidde Julie Noor's benen. Ze bleef praten. Begon haar donzige kutje te aaien en sprak door. Noor begon te hijgen en werd opgewonden. Haar kleine schaamlippen zwollen op en vergrootte en kwamen glinsterend achter de grote schaamlippen vandaan. Julie greep naar Noor's heerlijke roze vlees en masseerde haar lippen tussen duim en wijsvinger. Rekte ze uit en liet ze los, zodat ze weer hun normale grootte kregen. Het sap golfde nu uit Noor's gapende kier. Julie duwde tegen Noor's klitje, zodat het hard en groot werd. Ze liet nu haar schaamlippen los en greep de clitoris. Ze trok aan Noor's gevoelige knopje en liet het los. Noor lag te kronkelen op het bed, maar Julie stopte geen moment en bleef haar kutje plagen gedurende haar monoloog. Julie pakte het glijmiddel en deed een dot op haar vingers. Ze opende Noor's kut met een hand en bracht twee besmeerde vingers een paar centimeter naar binnen. Ze spreidde haar vingers, waarmee ze het ontspannen kutje verder opende. Ze nam de tube en plaatste de opening in Noor snee. Door stevig te knijpen, spoot ze het restant in het roze gaatje. Julie hield haar vingers bij elkaar en stopte ze alle vijf en stukje in Noor's spleetje.

"Ik heb je helemaal ingesmeerd. Ben je er klaar voor lieverd?" vroeg Julie zacht. "Dan kan ik beginnen”.

"Ik ben klaar. Ga je gang maar!" zei Noor afwezig. Julie begon haar vingers naar binnen te drukken, terwijl ze haar hand draaide. Noor hapte naar adem en trok haar knieën op, zodat haar kutje iets makkelijker toegankelijk werd.

"Dieper! Ga dieper!" hijgde Noor gedreven. Ze greep tussen haar benen en nam Julie bij haar pols om de hand dieper in haar eigen kut te drijven. Julie's hand was nu helemaal verdwenen. Noor ‘s lippen zaten rond Julie's pols. Julie pakte een spiegel en hield het zo dat Noor haar uitgerekte, intieme plekje kon zien, waar Julie's hand in was verdwenen. "Zie je wel, lieverd. Ik zei toch dat jij het ook kon”. Noor pakte de spiegel vast en staarde er stomverbaasd naar toen Julie haar hand er een stuk uit trok en weer terug duwde.

"Nu het leukste! Let op wat er gebeurt als ik mijn vingers beweeg!" Toen ze dat deed en ook nog haar hand op en neer bewoog, werd Noor helemaal gek. Ze rolde over het bed, Julie smekend om op te houden. Noor schreeuwde nog een keer toen Julie haar hand verwijderde.

De rest van de nacht heb ik me bezig gehouden met het een voor een neuken van Noor en Julie en loosde grote hoeveelheden heet sperma in de meisjes. Ik wist niet dat ik zo'n uithoudingsvermogen had. Het volgende weekend kwamen ze weer langs. We doen dit nu nog regelmatig en zijn een gelukkig trio.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post120

VIJFENVEERTIG

A&MGeplaatst door My 4Fingers di, mei 29, 2018 15:25

VIJFENVEERTIG

Het was zaterdag en heerlijk warm en zonnig weer en ik had besloten mijn mountainbike weer eens uit het fietsenhok te halen. Ik ben een sportieve slanke en redelijk gespierde jongen en was vijfentwintig jaar. In mijn korte broek, gympies en een T-shirtje met mijn zonnebril op, fietste ik hard richting het strand. Op de boulevard fietste ik twee keer heen en weer en stopte bij een kraampje voor een colaatje. Terwijl ik van het ijskoude colaatje stond te drinken, keek ik mijn ogen uit. Wat een goddelijke mooie vrouwen lagen er toch weer op het strand! Mooie gebruinde lijven van jonge meisjes tot prachtige oudere vrouwen, zeker de helft lag topless op het strand. Er stond een fris briesje, dus de harde tepels waren al van grote afstand te zien. Ik sprong weer op mijn fiets en besloot even langs mijn ouders te fietsen, die woonden op een kwartiertje van het strand in een mooie wijk. Daar aangekomen, was het huis stil en leeg, ze waren er niet. Ik stapte weer op en fietste in een langzaam tempo een beetje door de wijk.

Opeens hoorde ik mijn naam roepen, het was Elena, een vrouw uit de buurt die ik nog wel kende van vroeger toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde, ik kwam wel eens bij ze over de vloer. Een mooie slanke vrouw van een jaar of vijfenveertig, met lang donker haar en een prachtig lichaam ondanks haar drie dochters, die waren inmiddels allemaal het huis uit. Zij was al jaren geleden gescheiden en woonde sindsdien alleen in dat grote huis. Ik remde terwijl ik haar oprit opreed en stapte af.

“Dat is lang geleden” zei ze, “Hoe is het met jou?”

“Goed hoor, ik ben een eindje aan het fietsen, het is prachtig weer”.

“Hard aan het fietsen zo te zien” zei ze. “Kom even wat drinken, je hebt vast wel dorst gekregen, dan praten we meteen even bij”. Ik zette mijn fiets tegen de garagedeur aan en liep achter haar aan de tuin in naar de keuken. Ze had een klein paars glimmende bikini aan met een soort doorschijnende doek om haar middel heen gewikkeld. Zo te zien had ze al aardig wat uurtjes in de zon doorgebracht, ze had een diep gekleurde huid die mooi glom in de zon. Haar lange haar had ze in een dikke vlecht die over haar gespierde rug bungelde, want sinds ik haar leerde kennen, sportte ze een paar keer per week. Ik liep achter haar aan de keuken in en terwijl ze de koelkast opentrok vroeg ze aan me wat ik wilde drinken. Op tafel zag ik een fles rosé in een koeler staan en ik wees daarop. Ze deed de koelkast weer dicht en pakte een glas uit een keukenkastje.

“Wil je er wat ijs in?” Vroeg Elena, ik knikte. Nu bukte ze bij de koelkast om een diepvries la open te trekken en ik keek naar haar mooie billen. Vijfenveertig jaar dacht ik bij me zelf, ongelooflijk wat een mooi figuur. Ik had het met veel meisjes en vrouwen gedaan, maar die waren nooit zoveel ouder dan mezelf. Ze draaide zich om terwijl ik nog weg zat te dromen terwijl ik naar haar mooie gebruinde billen zat te kijken. Betrapt keek ik snel omhoog, maar ze had het wel gezien.

“Je ziet er goed uit” zei ik. Met een glimlach schonk ze een glas voor me in.

“Zullen we in de tuin gaan zitten?” Vroeg ze. We liepen de warme tuin in, de hitte kon hier geen kant op tussen al die hoge hagen, binnen een minuut voelde ik de zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd.

“Warm hier hè?” zei ze. Ze gooide de doorschijnende doek af en ging op een ligstoel liggen.

“Ja zeg, ik trek even wat uit” zei ik, en trok mijn T-shirt en gympies uit. Ik ging in het gras naast haar stoel zitten en we babbelden wat over de laatste jaren, twintig minuten later ging de tweede fles rosé al open. Er was voor haar niet veel veranderd, ze woonde nog steeds in haar eentje, in de weekenden kwamen haar dochters vaak langs. Terwijl we zaten te praten, keek ik achter mijn zonnebril naar haar mooie lichaam. Ze was dan wel vijfenveertig jaar en dat was best wel een beetje te zien, maar ze was prachtig slank, ik kon mijn ogen niet van haar mooie gebruinde buikje afhouden. Door de hitte in de tuin, was ook zij een beetje aan het zweten, op haar buik zag ik hele kleine druppeltjes ontstaan. Ik voelde me steeds meer opgelaten, ik had natuurlijk al aardig wat rosé op en voelde dat mijn pik in mijn korte broek een weg omhoog zocht.

“Zal ik je niet even insmeren?” Vroeg ze, en ze had gelijk, want ik brandde flink weg onder die hete zon.

“Zo meteen” zei ik, “ik wil eerst even afkoelen, want het is hier bijna niet uit te houden”. Terwijl ik opstond, wist ik dat mijn lul al een flink stuk was gegroeid. Terwijl ik haar aankeek, deed ik of er niks aan de hand was en duwde nonchalant mijn lul een beetje recht. Ik kon niet goed zien waar ze naar keek achter haar zonnebril, maar ze had het natuurlijk wel gezien. “Moet je kijken” zei ik en wees op mijn broek, ik had flink lopen zweten en de bovenste rand van mijn broek was zeiknat. “Jij kan anders ook wel wat afkoeling gebruiken” zei ik, terwijl ik bukte en met mijn wijsvinger over haar bezwete buik streek. Ze lachte.

“Ja, je hebt gelijk, even lekker onder de tuinslang”. Ik liep naar de tuinslang in de hoek van de tuin, pakte hem op en draaide de kraan open. Heerlijk vloeide het warme water uit de tuinslang over me heen. Na een seconde of dertig schrok ik even van het koude water dat opeens uit de slang kwam, maar het voelde heerlijk. Opeens voelde ik de handen van Elena om mijn middel en ik draaide me om. Ik liet het water over haar lichaam lopen dat prachtig begon te glimmen in de zon.

“Hm... heerlijk” zei ze, “wat een goed idee van je”.

“We maken er wel een rommeltje van” zei ik en ik wees op de zonnebrand die zich op haar lichaam vermengde met het water. “Hou eens vast” zei ik en gaf haar de tuinslang, ik begon het uit te smeren over haar lichaam. Heerlijk voelde haar warme billen en buik aan. “Anders komt het allemaal in je bikini” zei ik.

“Ach joh, die was ik wel weer” en ze gaf me de tuinslang terug. Met twee handen trok ze haar bikinitopje achter haar rug los “misschien kan ik deze alvast maar beter even uittrekken”. Haar mooie borstjes kwamen te voorschijn en ze gooide haar topje door de tuin richting de ligstoelen. Dat deed ze vast niet vaak, want haar bikinilijn was spierwit afgetekend op haar borstjes. Haar borstjes hingen een beetje, maar haar tepels waren keihard geworden van het koude water en staken recht vooruit. Ondertussen voelde ik mijn lul keihard worden, want ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en er schoot van alles door mijn hoofd. Ze kwam weer tegen me aan staan en kreunde een beetje van de lekkere koele douche. Er was niks meer aan te doen, ze moest het nu wel voelen, mijn pik stond keihard scheef in mijn broek, recht vooruit dus. Haar handen gingen over mijn rug en borstkas heen en ik voelde haar harde tepels tegen mijn huid. Ik draaide me om en stond nu met mijn rug naar haar toe, want ik zocht een excuus om mijn lul recht te leggen, maar ik had me nog niet omgedraaid of haar handen trokken het touwtje los van mijn broek. Met twee handen trok ze snel in één ruk mijn broek naar beneden en mijn pik veerde omhoog. Binnen een seconde pakte ze met haar rechterhand mijn lul beet. Ik kreunde het uit.

“Elena… oh…” en voelde dat ze zachtjes beet in mijn rug. De tuinslang liet ik vallen en ik voelde met mijn handen achter me, ik pakte haar billen hard vast. Mijn lul was inmiddels kei en keihard geworden, ze bleef zachtjes doortrekken terwijl ze er hard in kneep. Ze liet mijn lul los, pakte me beet en draaide me om. Ze lachte lief naar me en begon me overal te zoenen. Ik voelde haar lippen over mijn natte borstkas steeds verder naar beneden gaan en opeens voelde ik mijn lul in haar mond verdwijnen. Op haar knieën begon ze me hard en diep ademhalend af te zuigen. Ze had blijkbaar even lucht nodig en begon afwisselend mijn pik af te zuigen en van boven naar onder met lange halen te likken. Ik pakte haar lange vlecht beet en stopte met mijn andere hand mijn pik weer in haar mond. Ik hield haar stevig vast en begon nu zelf mee te bewegen, God wat was ik geil, ik was niet meer te houden. Hard neukte ik haar in haar mond en ze liet het allemaal gebeuren. Ik zag dat ze met haar handen de touwtjes van haar bikinibroekje al had losgetrokken en ze begon met haar andere had hard over haar kutje te wrijven. Ze kreunde het uit. Ik stopte en duwde haar naar de grond terwijl ik over haar heen boog in het natte gras. Ik pakte de tuinslang en spoelde haar nog eens af, terwijl ik hard aan haar tepels begon te zuigen. Nog harder begon ze te kreunen en ik pakte nu een tepel met mijn tanden zachtjes beet en ik begon er een beetje aan te trekken. Ik voelde haar lange nagels over mijn rug en ze begon steeds harder te ademen. Ik boog verder over haar heen en beet even in haar onderlip. Meteen begon ze me wild te zoenen. Met haar andere hand pakte ze mijn harde pik beet en begon er weer aan te trekken. Ik had wel door dat ze niet meer te houden was, want ze bewoog zich zo onder me dat het duidelijk was dat ze mijn pik in zich wilde. Ik duwde haar terug en bewoog mijn hoofd weer terug naar haar onderlichaam. Met mijn tong speelde ik met de rimpeltjes in haar strakke buik en ik duwde hem even in haar navel. Ik ging even recht op mijn knieën zitten om haar eens goed te bekijken.

Ze lag op haar rug met haar ogen dicht en meteen toen ik haar los liet, ging haar hand naar haar kutje en haar benen uit elkaar. Op haar kutje zat een mooi geschoren bosje haar, maar daaronder was het glad geschoren. Haar roze schaamlippen waren flink opgezwollen en het leek wel of ik van een meter afstand haar al kon ruiken. Ik aarzelde geen moment meer, duwde haar hand weg en duwde met mijn beide handen haar benen ver uit elkaar. Mijn tong verdween meteen diep in haar kutje en ik likte haar met een paar lange halen over haar clit. Ze kreunde het uit en begon te kronkelen in het gras. Met mijn vingers duwde ik haar schaamlippen aan de kant en begon zachtjes met het puntje van mijn tong haar klitje te likken. Elena werd steeds natter en begon steeds harder te kreunen.

“Neuk me, neuk me, alsjeblieft, neuk me” kreunde ze. Ik boog over haar en met haar natte kutsappen nog in mijn mond begon ik haar hard te zoenen. Ik voelde haar tong wild door mijn mond gaan terwijl ze met beide handen mijn hoofd beetpakte, ze wilde alles proeven! Ik liet los, pakte mijn keiharde lul beet en richtte die op haar kutje. Langzaam duwde ik mijn eikel heen en weer over haar clitje terwijl ik hard in haar tepels kneep. Ik hield het niet mee en duwde mijn pik hard bij haar naar binnen. Ze slaakte een klein gilletje van genot en ik begon haar hard met lange halen te neuken. Het was een geil gezicht om haar zo te zien genieten, terwijl haar kleine borstjes heen en weer bewogen op het ritme van mijn pik. Ze pakte mijn onderarmen beet en kneep er hard in met haar nagels. Na een minuut of tien in dit standje geneukt te hebben, trok ik mijn pik terug en legde haar op haar zij. Op mijn knieën pakte ik mijn pik beet en stootte hem weer hard bij haar naar binnen. Weer even later draaide ik haar nog iets verder en ik zag mijn pik nu goed tussen haar billen en schaamlippen naar binnen stoten. Ik kneep haar hard in haar mooie billen en na een tijdje haalde ik mijn pik weer uit haar. Ik draaide haar nu nog wat verder tot ze op haar buik lag. Haar rug zat vol met grassprietjes. Ik keek naar mijn pik, die nog steeds keihard was en glom van haar natte kutsappen in de zon. Ik pakte de tuinslang en spoelde haar rug weer af en richtte de tuinslang ook even op mijn lul. Het koude water voelde geweldig over mijn pik, het leek wel of hij nog harder werd.

Ik pakte haar billen beet en trok haar omhoog tot ze op haar knieën zat. Ik duwde mijn pik naar beneden totdat hij voor haar natte kut was en schoof hem weer langzaam bij haar naar binnen. Heerlijk die afwisseling tussen het koude water en haar hete kutje. Ik pakte de tuinslang en liet het water over haar billen lopen terwijl ik haar weer steeds harder begon te neuken. Ik kneep het uiteinde van de tuinslang dicht, zodat er nu een harde straal uit kwam en richtte die nu op haar kontgaatje, en ondertussen bleef ik haar hard doorneuken. Ze begon nu steeds harder te kreunen, het leek wel of ze alles en iedereen om haar heen vergat. Ik legde de tuinslang weer aan de kant en concentreerde me weer op haar heerlijke warme kutje. Met haar kontje zo in de lucht, kon ik goed zien hoe mijn pik heen en weer stootte in haar roze kutje. Ik duwde haar billen verder uit elkaar en begon met mijn duim hard over haar kontgaatje te wrijven. Ik spuugde op haar kontgaatje en duwde met mijn duim haar kringspiertje steeds verder uit elkaar, totdat de top van mijn duim al steeds een beetje naar binnen ging. Opeens schoot mijn duim een heel stuk naar binnen en Elena kreunde het uit.

“Oh ja… ha... lekker, harder” en ik begon nu op het ritme haar kontgaatje te vingeren. “Dat vind je wel lekker hè?” Zei ik op een gebiedende toon tegen haar “in je kontje”.

“Auw… oh… ja… ha” kreunde ze. Met een snelle beweging haalde ik mijn drijfnatte pik uit haar kutje en duwde mijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Haar gaatje was na een paar minuten vingeren al aardig soepel geworden en ik duwde dan ook zonder heel voorzichtig te zijn mijn pik hard in haar reet. Hij schoot heel makkelijk diep naar binnen en Elena gilde het uit van genot. Ik voelde haar strakke sluitspier hard om mijn pik heen sluiten en ik begon haar hard in haar kontje te neuken met diepe halen. Het duurde niet lang of Elena begon heel hard te hijgen en ik voelde al haar spieren samentrekken.

“Ik kom, ja, ik kom, auw... ja… ha, ik kom…” riep ze terwijl ze met haar handen gras lostrok uit de tuin. Ik hield het nauwelijks meer, dit was teveel; van het goede, ik wilde klaarkomen. Nog even stootte ik door en ik trok mijn pik uit haar kontgaatje. Meteen schoof ik mijn lul diep in haar drijfnatte kutje en begon door te stoten terwijl haar kontgaatje nog een beetje openstond van mijn grote lul. Ik pakte haar billen hard vast en begon in een steeds hoger tempo te stoten.

“Ik ga je volspuiten!” Riep ik tegen haar “dat vind je lekker hè!”.

“Ja! Ja! Spuit me vol!” Riep ze en een paar seconden later voelde ik een grote straal zaad door mijn pik heen schieten, diep in haar kutje. Ik bleef klaarkomen, straal na straal spoot ik diep in haar heerlijke vijfenveertigjarige kut terwijl ik mijn pik bijna uit elkaar voelde springen. Ik hield hem er nog even in en trok mijn lul toen heel langzaam uit haar kut.

“Blijf zitten” zei ik tegen haar, terwijl ik een vinger langzaam in haar kutje stak. De eerste druppeltjes sperma kwamen er al uit lopen en ik deed er nog een vinger bij, waarmee ik haar lippen verder uit elkaar duwde. Mijn zaad liep nu in een straal tussen haar benen door en ik stak nu vier vingers in haar kut en bewoog ze op en neer. Straaltjes met zaad liepen nu tussen haar dijbenen naar beneden en Elena bleef maar kreunen. Ik smeerde het zaad uit over haar kontgaatje en stak er weer een vinger in. Alles was zo nat, dat mijn bewegingen soppende geluidjes veroorzaakten. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keer me aan.

“Ik dacht dat je even wilde afkoelen” zei ze “maar ik heb het alleen maar warmer gekregen” lachte ze.

Samen spoelden we ons af en schonken daarna een rosétje in. Ik ben nog vaker langs geweest voor een rosétje.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post111

GDPR.=Algemene Verordening Gegevensbescherming.

A&MGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 21, 2018 12:48

GDPR.=Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Bij inschrijving op het blog en de site van 4Fingers.be vraagt de redactie om uw auteursnaam, mailadres, en geeft de redactie u een pincode.

Alleen deze drie gegevens bewaart de redactie van 4Fingers.be om met u contact te houden en voor de automatische werking van het blog. Eventueel op eigen verzoek koppelt de redactie uw mailadres onderaan het verhaal aan uw auteursnaam.

4Fingers.be gebruikte data uitsluitend waarvoor ze bedoeld zijn.

Zo was het en blijft het wat ons betreft. Daar hoeft niets aan te veranderen. Jullie veiligheid en anonimiteit is nooit in het gedrang geweest.

De redactie zou het super fijn vinden om je blijvend tot onze auteurs te mogen rekenen!

Wordt je ons toch beu, dan kan je nog altijd simpel opnieuw uitschrijven. Ieder bericht bevat ook de mogelijkheid om je voorkeuren aan te passen of om je definitief uit te schrijven. Lukt dat niet dan volstaat een kort schrijven aan degene die op dat moment de redactie verzorgd om u definitief uit te schrijven
Liefs
My

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post105

ROZEMARIJN

A&MGeplaatst door My 4Fingers di, mei 15, 2018 13:38

ROZEMARIJN

Een tikje te gehaast liep Lotte over de kermis. Ze hield helemaal niet van kermissen, maar vandaag moest ze er toch heen. En dit terwijl ze gisteren ook al geweest was, met haar man en haar kinderen. Kinderen waren in de draaimolens geweest, haar man Leon in een attractie die veel te snel over de kop ging en zij had er maar een beetje bij gelopen. Tot dat ze die tent had gezien. Een vreemde tent met astrologische symbolen erop en het uithangbord - Rozemarijn kijkt in uw verleden, heden en toekomst -. Lotte beschouwde zichzelf als een vrij nuchter persoon, maar op een of andere manier werd ze toch aangetrokken door wat ze zag. Ze had zelfs aan Leon voorgesteld om eens een kijkje te nemen. Haar man had haar aangekeken alsof ze haar verstand verloren had. “Een kaartenlezer? Waarom gooi je je geld niet meteen in een afvoerputje? Bovendien, de kinderen willen een suikerspin”. Toch had ze hem overtuigd, hij zou met de kinderen in de rij gaan staan van de zoetkraam, terwijl zij eens naar de tent van “Rozemarijn” was gegaan.

Toen ze daar eenmaal binnen was, was ze ook zo weer buiten. Ze was niet eens verder gekomen dan de ‘deuropening’. Daar was ze opgevangen door een vrouw waarvan ze aannam dat het Rozemarijn was geweest. Tenminste ze had het uiterlijk van een waarzegster, met haar lange haren die bedekt werden door een hoofddoek van felle kleuren, haar lange gewaden en donkere make-up. Ze stond rechtop, in het midden van de ruimte, en toen Lotte iets wilde zeggen hief ze haar hand op. Lotte’s lust om iets te vragen was meteen verstomd. De vrouw nam zelf het woord. Met een diepe, resonerende stem zei ze.

“Jouw vragen kan ik niet beantwoorden. Niet vandaag. Kom morgen terug. Om twee uur. Dan kan ik je vragen beantwoorden en je probleem oplossen”.

Lotte wilde nog zeggen dat ze geen probleem had, maar de vrouw wenkte weer, en ze voelde dat ze niet echt welkom meer was. Je zou zo verwachten dat ze helemaal geen zin meer zou hebben om de dag erna terug te komen. Maar, Lotte merkte dat de hypnotiserende stem van Rozemarijn in haar oren bleef spoken. “Kom morgen terug… dan kan ik je vragen beantwoorden… je problemen oplossen”. En hoe erg ze ook haar best deed ze kon het gevoel van ‘ik moet terugkeren’ niet van haar afzetten.

Dus hier liep ze. Een vrouw net over de dertig, tussen de kakofonie van geluid, de flitsende lichten en de stemmen die - kinderen altijd prijs - beloofden. De kinderen waren bij haar moeder, haar man was op zijn werk, de kans dat ze iemand tegen zou komen die ze kende was vrij klein. Waarom voelde ze zich dan toch zo ongemakkelijk? Maar diep in zichzelf kon ze antwoord geven op die vraag. Haar probleem was een beetje een gênant probleem. Haar probleem zat in haar relatie. Met heel haar hart en ziel wist ze dat ze hield van haar kinderen van Leon. Leon, een goeiige man, die zijn buikje nog steeds inhield als ze naast elkaar hun tanden poetsten in de badkamer, en die het helemaal niet erg vond dat haar borsten na twee zwangerschappen niet meer de perfecte rondingen waren die het ooit waren geweest. Maar na twaalf jaar was het vuur uit de relatie, waren ze elkaar kwijt geraakt. Seks, als het al voorkwam was een verplicht nummertje geworden, zonder de vonken die er ooit waren geweest. Ze voelde zich teveel moeder, te weinig vrouw. En ergens hoopte ze dat Rozemarijn de oplossing hiervoor had.

Dus om deze reden liep ze met gebogen hoofd over de kermis. Af en toe keek ze op, om te kijken of ze er al bijna was. En dit was ongetwijfeld de reden dat ze tegen het meisje op botste, toen ze bij de tent van Rozemarijn was.

“Oh pardon” klonk het schuchter uit twee monden tegelijk. Lotte bekeek het meisje. Ze was klein en tenger, met knalrood, sluik haar en prachtige blauwe ogen. Een gezicht wat duidelijk veel lachte maar er was nu iets op te lezen. Een soort schuchterheid. Ze herkende de blik onmiddellijk, alsof haar gezicht een spiegel was en ze haar eigen verlegenheid daar terug zag. Inwendig vervloekte ze de gebrekkige planning van Rozemarijn. Twee consulten op het zelfde tijdstip. Ze wilde eigenlijk al omdraaien en weglopen, toen een hand de het gordijndeur van de tent open deed. Rozemarijn stond in de deuropening. “Nee, het is geen vergissing” klonk het “jullie kunnen van elkaar leren”. En ze stapte opzij om hen binnen te laten.

Zowel het meisje als zijzelf stapten naar binnen. De tent was veel ruimer dan hij van de buitenkant leek. Er stond een ronde tafel ergens achteraan, een ruime bank en een hoek vol kleurige kussens. Aan het plafond hingen diverse lampen met een oosters uiterlijk. In tegenstelling tot wat Lotte verwachtte was er nergens een kristallen bol te bekennen, maar op het tafeltje stond een theepot en drie kopjes. Rozemarijn leidde hen allebei binnen. Ze droeg ongeveer dezelfde outfit als de dag ervoor. Het meisje had een blauwe legging aan met een jurkje wat er over heen viel. Lotte voelde zich plots wat gewoontjes in haar spijkerbroek en trui. Rozemarijn kwam, wonderbaarlijk nuchter meteen ter zake.

“Ik wil jullie welkom heten op deze sessie. Ik heb jullie gisteren gevraagd vandaag terug te komen, omdat ik jullie herkende. Ik ken jullie problemen, ik wil jullie helpen. Je hoeft er niets voor te betalen. Het enige wat ik vraag is vertrouw me, en hou alles wat gezegd wordt binnen de doeken van deze tent. Afgesproken? “

Lotte was meteen weer geïntrigeerd door het donkere ritme van haar stem en knikte al voordat ze wist dat ze dat deed. Naast haar deed het meisje hetzelfde. Rozemarijn vroeg vervolgens.

“Misschien een vreemde vraag voor een waarzegster, maar wat is jullie naam?”

“Mijn naam is Anna”, zei het meisje.

“En ik ben Lotte”, vulde ze zelf aan.

“Zoals jullie misschien wel weten, ik ben Rozemarijn. Willen jullie misschien een kopje kruidenthee?”

Beide vrouwen knikten en Rozemarijn schonk hen allemaal een kopje thee in. Lotte nam het aan en zette het aan haar mond. Ze herkende de smaak niet, maar het was een aangename, en de temperatuur was precies goed. Die verspreidde zich vanuit haar maag naar alle uithoeken van haar lichaam.

“Ik wilde graag beginnen met Anna. Anna, ga maar aan tafel zitten. Ik ga de tarot voor je leggen. Ik schud de kaarten,” het geritsel van een geschud dek vulde ruimte “en trek er drie uit met je linker hand”. Anna deed wat haar gezegd werd. Lotte ging lekker op de bang zitten. Het was een zachte bank en ze zakte weg in de kussen. Het gaf haar een gevoel van geborgenheid. Haar tastzin leek opeens beter en ze voelde hoe de bank drukte tegen haar onderrug, haar billen en bovenbenen. De stem van Rozemarijn vulde de ruimte als een gebed.

“De eerste kaart die je hebt gekozen is ‘de Maan’. Deze kaart staat voor het verborgene in jou. Je houdt veel verborgen wat je eigenlijk open zou willen gooien. De tweede kaart is ‘de Koningin van Slaven’. De mooie sensuele vrouw die je wilt zijn. Maar de vrouw die je eigenlijk al bent, maar die nog door jezelf verborgen wordt gehouden. En je laatste kaart die je hebt gekozen is ‘de Dwaas’. Een kaart die normaal is. Je staat op het punt om van de ene fase in je leven naar de andere te gaan, maar je bent nu nog bang voor het onbekende. Klopt dit?”

Anna knikte.

“Maar dit is te algemeen. Iedereen kan dit, met een beetje mensenkennis, van je aflezen. Ik wil het algemener maken. Je bent 18 of 19 jaar oud, en je was altijd een laatbloeier. Je kreeg weinig aandacht van jongens, maar sinds enkele maanden heb je een vriendje. Jullie zijn erg verliefd op elkaar, en hij is misschien wel de liefde van je leven. Maar er is een probleem. Je bent bang voor de gevoelens van lust die zich in je roeren. Je durft je er niet aan over te geven. Tenminste niet waar hij bij is. Je bent bang dat hij bedreigd wordt door de vrouw in jou. Dat is onzin, hij houdt van je maar jij blijft jezelf tegen houden. Maar hoe meer je onderdrukt, hoe meer je ernaar verlangd. Klopt wat ik gezegd heb?”

Anna antwoordde alleen met. “Ja”. Het klonk alsof ze een zucht slaakte van opluchting, nu ze eindelijk kon delen wat haar zo dwars zat.

“Goh”. Dacht Lotte bij zichzelf “arm kind, dat ze daar al die tijd mee heeft rondgelopen”.

Rozemarijn vervolgde. “We kunnen je helpen lieve Anna. Je bent nu nog de Maagd, maar dat zal je niet blijven. Maar eerst wil ik de kaarten leggen voor Lotte. En dan kom ik weer bij je terug. Zou je plaats willen maken. Voor haar?”

Lotte stond op en liep naar de stoel. Ze ving een glimp op van Anna, met een gezicht nog roder dan haar haren. “Logisch,” dacht ze nog “het is ook wel een beetje gênant om dit te moeten delen in aanwezigheid van een vreemde”.

Ook aan haar vroeg Rozemarijn drie kaarten te trekken met de linkerhand. Ze legde ze voor hen neer en draaide de eerste om. Een vrouw in een groene jurk die in de wolken zat, met haar hoofd naar haar toe.

“De Koningin van Bekers”, vertelde Rozemarijn. “De rol van de zorgzame vrouw, die haar gezin beschermt. Een mooie en natuurlijke rol voor de vrouw. Maar ze ligt op haar kop. Je vervult de rol te sterk, er is geen plaats meer voor een ander aspect van je persoonlijkheid”.

De volgende kaart toonde een adam en eva achtig tafereel, een naakte man en vrouw omhelzend in het koren. “Ook een kaart die verkeerd om ligt. Je bent de rol van geliefde verloren. “

En de derde kaart een man, zittend aan een vuur, met ene wolf die over zijn schouder keek. “De Kluizenaar. Je overdenkt je probleem en neemt stappen om dit op te lossen…”

“Ja,” dacht Lotte bij zichzelf terwijl ze luisterde naar de stem van Rozemarijn die de problemen nog duidelijker uiteen zette. “Ik ben mezelf verloren. Ik ben teveel Moeder geworden, en te weinig geliefde. Wat is er mis….Leon is een heerlijke man, hij houdt van me, en ik van hem. Ik herinner me nog de nachten in het begin…seks zonder einde, de smaak van mijn lichaam op zijn lippen, het gevoel van hem in me…”

Terwijl ze daaraan dacht voelde ze dat de warmte die ze voelde zich concentreerde op die plekken van haar lichaam waar je het zou verwachten…haar borsten, haar mond, tussen haar benen. “Ze zegt het goed en mooi. Ze heet ook een prachtige stem….en die sproeten op haar hals vallen me nu pas op. En die ketting…die hangt mooi tussen haar borsten. Ze heeft mooie borsten voor haar leeftijd. Ik zou ze wel eens willen zien en…”

Ze schok van die gedachte. Ze werd geil van de woorden en de borsten van een andere vrouw. Maar de woorden die daarna volgden maakten het niet minder.

“Dames, we gaan jullie bevrijden van de rollen waar jullie jezelf in hebben gevangen gezet. We gaan leren of opnieuw leren hoe de vrouw kan zijn, hoe haar schoonheid en haar seksualiteit een deel van haar is”.

Lotte keek over haar schouder naar hoe Anna hierop reageerde. En dat ze niet schrok kon ze niet bevatten. Anna had al haar kleren uitgetrokken, behalve haar slipje. Ze zat schrijlings over een kussen en wreef zichzelf er tegen aan, wild en vol overgave. Haar handen speelden met haar kleine borstjes, haar mond stond open is een geluidloze schreeuw. Een siddering ging door haar lichaam terwijl ze een orgasme bereikte onder het oog van de twee oudere vrouwen. Lotte keek weer naar Rozemarijn.

“De kruiden werken sneller bij haar, ze is kleiner en lichter dan wij. Maar de kruiden kunnen niks wekken wat er niet al slaapt. Draai je om en kijk naar haar”.

Lotte draaide zich om, met een brandend verlangen in haar lijf hetzelfde te doen, maar de bescheidenheid bood nog teveel weerstand. Ze voelde hoe Rozemarijn achter haar kwam staan.

“Zie hoezeer ze de Maagd is. Ze hunkert naar bevrediging maar ze kan zich er nog niet toe brengen zichzelf aan te raken. Ze bevredigt zichzelf zonder aanraking. Loopt met me mee en we bevrijden haar”.

Samen met Rozemarijn liep Lotte naar Anna toe. Ze hijgde wat op de bank, verscholen achter haar haar wat ze over haar gezicht had gegooid. Rozemarijn stak een hand toe en hielp haar opstaan.

“Kom zuster. Laat ons je helpen”. Ze knielde neer en Lotte deed hetzelfde. Over de gladde, melkwitte benen gleden hun handen omhoog en haakten onder elastiek van haar slipje. Ze trokken het langzaam omlaag, en onthulden samen een mooi, maagdelijk kutje. Er stond wat krullige schaamhaartjes boven, maar het was nauwelijks meer dan dons. Maar op haar knieën zittend kon Lotte ruiken dat Anna opgewonden was. Het gaf geen schaamte, ze was alleen blij voor haar Zuster-vrouw dat ze haar kon helpen. Rozemarijn liet een hand omhoog glijden tussen Anna’s benen.

“Dit maakt je vrouw, dit, en deze…” op een ongehoord bevel stak Lotte haar handen omhoog en pakte de kleine borstjes beet. Ze waren opvallend stevig en de harde tepels voelden aan als kiezels. Ze voelde de impuls om op te staan en ze te kussen, dus deed ze dat. Haar lippen vouwden zich om de tepels en zachtjes zoog ze een voor een terwijl Rozemarijn doorging met tussen haar benen strelen. Anna kreunde zachtjes en streelde door Lotte’s haar.

“Voor de rest van de sessie gaan we daarheen”. Zei Rozemarijn. Ze wees naar de hoek met de kussen. Ze duwde zichzelf overeind en liep er heen, beide andere vrouwen meetrekkend. Aan de rand bleef ze staan en draaide zich naar Lotte. Voor Lotte wist wat er gebeurde drukte ze haar lippen op de hare en kuste haar. De kus van een minnares, de kus die seks beloofde. En Lotte kuste terug. Ze voelde de tong van de andere vrouw spelen met de hare, en de omhelzing van de andere vouw. Dit was wat ze had gemist, en het wakkerde in haar verlangens aan die al bijna dood waren geweest. Snakkend naar adem liet ze echter de oudere vrouw gaan, ze wilde ook Anna betrekken in dit spel. Dus pakte ze Anna beet en rukte ze haar tengere lijf helemaal tegen zich aan. Lotte was geen dikke vrouw, maar forser en ronder dan Anna, dus het leek alsof Anna helemaal met haar versmolt terwijl ze elkaar kusten. Ze kusten en wreven hun lichamen heftig tegen elkaar. Toen ze elkaar even rust gunden zagen ze dat Rozemarijn zich ook aan het uitkleden was. Ze gooide haar topje uit, en stapte uit haar rok. Daaronder was ze naakt. Net als Anna had ze een sproetige huid, borsten die niet veel groter waren en beneden was ze bijgeschoren tot een mooi streepje.

“Dit is mijn lichaam. Een oude vrouw”. Maar het lichaam was verre van oud te noemen, hoewel de jeugdige frisheid van Anna inderdaad vervlogen was. Ze strekte haar armen uit naar Anna en Lotte, die reageerden daar naar haar toe te kruipen Ze drukte hen aan haar borsten en instinctief zochten ze naar de tepels, alsof ze de kennis die deze vrouw duidelijk had wilde indrinken. Ze voelde hoe zowel de handen van Rozemarijn als die van Anna haar uitkleedde. Onhandig, traag, maar genietend van de intieme warmte van twee andere lichamen werkte ze zo goed en ze kwaad als dat ging mee. Tot ze ook naakt was.

Ook zij was niet meer zoals Anna. Haar borsten waren groter, wat uitgezakt door haar zwangerschappen, en haar buik was niet langer plat. Maar niet te min voelde zij zich sexy en begeerlijk, vooral toen ze voelde hoe Anna’s handjes ook met haar borsten begonnen te spelen.

Gelijktijdig zakten de vrouwen naar de grond, om zich op de kussen te laten vallen. Zonder schaamte spreidde Rozemarijn haar benen, vervlocht ze met die benen van haar minnaressen. Anna ging helemaal op in de nieuwe sensaties en bleef haar kussen en met haar borsten spelen. Lotte echter, ervarener, keek op. Er stond een spiegel en toen ze daarin keek zag ze het prachtige tafereel. Een vrouw die verwend werd door twee andere vrouwen, haar benen gespreid en haar kut openstaand, verlangend naar aandacht. Het was niet obsceen, het was een uitnodiging. Ze liet haar vingers naar beneden glijden en ging op zoek naar Rozemarijn ‘s clitoris. Ze vond hem gemakkelijk, groot en roze, vochtig en kloppend. Haar vingers speelden er mee terwijl ze door bleef gaan met het kussen van zowel Rozemarijn als Anna. Masturberen was een kunst die ze zich noodgedwongen eigen had gemaakt, hoewel zelfs die seksuele activiteit beduidend minder was geweest de laatste maanden. Maar ze wist nog hoe het moest. Ze wisselde strelingen van de clit af met korte momenten van penetratie, waardoor ze met glibberige vingers de andere vrouw snel tot een hoogtepunt bracht. Het was alsof er een orkaan losbarstte in de tent. Rozemarijn gooide haar hoofd achterover kromde haar rug en duwde haar bekken omhoog. Haar adem siste tussen haar tanden tot het een grom en later zelf een schreeuw werd. Tijdens het klaarkomen bleef Lotte haar vingeren en voelde hoe vingers gemasseerd werd door de samentrekkende spieren.

Rozemarijn verspilde nauwelijks tijd om bij te komen. Ze greep onder de kussens en haalde er iets onder uit. Het was iets wat Lotte wel eens had gezien in een pornofilm, die ze gekeken had met Leon in de hoop dat het hun seksleven zou verbeteren. Een voorbinddildo. In de film had ze het lachwekkend gevonden, maar nu ze zag hoe Rozemarijn hem omdeed vond ze het opeens opwindend.

“We gaan onze Zuster leren hoe het voelt, Lotte. Maar we gaan voorzichtig met haar zijn. Neem haar in je armen, dan ga ik het doen”.

Lotte ging op haar knieën zitten, trok Anna met haar rug tegen haar borsten aan. Anna hijgde van de opwinding, en ze voelde hoe haar hart tekeer ging, toen ze de tietjes weer beetpakte. Ze fluisterde in haar oor.

“Spreid je benen, liefje. Rozemarijn gaat je laten voelen hoe het voelt om vrouw te zijn”. Anna sidderde opnieuw bij die woorden. Ze spreidde haar benen en vond zelfs de moed om haar handen te gebruiken om zichzelf nog verder te spreiden.

“Kijk eens Lotte… ze durft haar kutje al aan te raken. Ze wordt echt een prachtige vrouw als het vuur eenmaal brandt”. Rozemarijn kroop tussen de benen van het meisje en penetreerde haar. Langzaam en voorzichtig, maar vastbesloten. Anna kreunde luid en sloot haar ogen. Lotte nam de tepels van haar borsten tussen haar vingers en rolde ze zachtjes heen en weer. Toen de dildo eenmaal diep gepenetreerd was begon Rozemarijn voorzichtig te stoten, ondertussen voorover buigend. Haar borsten streelden Anna’s gezicht die naar de tepels hapte. Lotte zag de zwoele mond van Rozemarijn, en drukte haar lippen er weer op. Het was een festijn van heftig kussen, vochtige geilheid en zachte borsten. Ze worstelde om haar hand tussen de lichamen te krijgen, zodat ze Anna’s clitoris kon strelen terwijl ze geneukt werd, maar Rozemarijn hield haar tegen. “Dat moet ze zelf leren. Dit is eenmalig, als ze met haar vriendje is, moet ze het ook kunnen”. En onmiddellijk nam ze wat afstand. Ze ging rechterop zitten en stootte nu wat harder en dieper, ondertussen nog steeds erop gericht genot maar geen pijn te schenken. Lotte drukte Anna dichter tegen zich aan, fluisterde zachtjes in haar oren zich te laten gaan. En zo vond Anna de moed. Haar eigen vingers vonden haar clitoris en streelde het gevoelige knopje terwijl ze in de armen van een andere vrouw lag. En ze kwam… het was anders dan het orgasme van Rozemarijn. Dit was persoonlijker intiemer. Ze hield haar ogen gesloten een haar genot voor zichzelf, hoewel het plezier uit alle poriën van haar wezen droop.

Rozig er dromerig lag Anna daar, hijgend van de naschokken. Rozemarijn verspilde echter weinig tijd. Ze stond op en liep, met de dildo absurd zwiepend voor haar, naar Lotte toe. “Jij bent ervaren, dus jij moet het me zeggen. Hoe wil jij het?”

Lotte glimlachte wulps en liep haar diepste instincten het overnemen. Ze boog voor over, spreidde haar benen en keek over haar schouder naar Rozemarijn en zei: “Zo. Ik wil op zijn hondjes genomen worden”.

Ze sloot haar ogen en wachtte op wat er komen zou. Na een paar seconden, die stuk voor stuk een jaar duurden werd ze genomen. De dildo duwde zijn weg naar binnen en vulde haar. Zo was ze lang niet mee gevuld. En terwijl de dildo haar kutje vulde, vulde gedachtes haar geest. Niet meer was ze alleen ene moeder. Vanaf nu was ze weer een vrouw, Leons vrouw. Vanaf nu zou ze hem weer regelmatig in zich voelen, hem gek maken met haar lijf, hem orgasmes geven en laten geven tot ze allebei uitgeput waren. Ze waren allebei pas voor in de dertig niet dood. Ze dacht aan hem hoe hij eruit zag, naakt met een stijve, de gezichten die hij trok als hij zijn zaad in haar spoot, de blik in zijn ogen als ze haar bh uittrok, of de lieve lach als hij zijn hoofd tussen haar benen had gehaald en haar met zijn tong een orgasme had gegeven.

Al deze gedachtes zonden hun signalen naar haar lijf door en kermend kwam ze klaar op de dildo van Rozemarijn. Ze had half verwacht dat Rozemarijn zou stoppen, maar tot grote vreugde van haar nog niet bevredigde lijf neukte ze door. En achter haar zei een hijgende stem.

“Anna, liefje, er is nog iets wat ze moet accepteren. Een opgewondene vrouw smaakt op een manier. Dat is niets om je voor te schamen sterker nog… het is opwindend om te proeven. Biedt Lotte je kutje aan. Laat haar je likken”.

Lotte dacht niet eens na. Toen Anna haar benen voor haar spreidde en haar kutje naar haar mond bracht begon ze te likken. Ze had nog nooit iemand gelikt, maar deed gewoon wat Leon altijd bij haar deed. Met korte likje likte ze de clitoris. Met brede zachte tong. De smaak was heerlijk. Ze genoot ook altijd als Leon haar had gelikt, en haar dan zoende terwijl hij zijn pik bij haar naar binnen liet glijden. Nu proefde ze de smaak van de bron, de smaak van vrouwelijkheid. De smaak van een andere vrouw, een andere vrouw die haar nam, de beelden in haar hoofd. Een heerlijk idee om hier te zijn, en alle lessen in seks en geilheid mee te nemen. Anna leek bijna te huilen, drukte opeens haar onderste lippen hard tegen haar bovenste lippen, waardoor Lotte’s tong bijna in haar verdween en de clitoris langs haar neus gleed. Een nieuw orgasme, onmiskenbaar. Ook Lotte voelde de gloeiden warmte weer vanuit haar kutje naar haar hele lichaam stromen en kwam, voor een tweede keer.

Na een orgasme voelde ze zich altijd loom. Soezig liep ze zich op de kussens vallen, en nestelde zich lekker neer, loom en tevreden. Naast haar viel Anna, ten prooi aan dezelfde gevoelens. De zachte stem van Rozemarijn begeleidde hun dromen.

“Dus Zusters, je bent misschien wel grotendeels Maagd, Moeder of Wijze Vrouw. Maar je bent altijd, hoe dan ook Vrouw en je vrouw zijn mag je niet ontkennen. Neem deze lessen mee, en maak je leven mooi en liefdevol. Schenk aan wie het waard zijn, en ontvang”.

Die avond…

De Maagd, geboren in 1992, maakt een afspraak met haar vriendje. Na die nacht was ze nog steeds Maagd, maar het was heerlijk geweest om geheel naakt naast elkaar te liggen en elkaar overal te strelen. En niet lang daarna was ze daadwerkelijk geen maagd meer.

De Moeder, geboren in 1977, belde haar eigen moeder op. En vroeg haar de kinderen nog een avondje te houden. In een mooie jurk wachtte ze op de komst van haar man, en schonk hem een nacht liefde en genot die de basis was voor een nieuw vuur.

De Wijze Vrouw, geboren in 1789, bundelde de energie die haar ritueel had opgeleverd en verlengde haar leven weer met enkel jaren. Ze glimlachte, intens tevreden met de deal die zij met de Godin had gesloten, waar uiteindelijk iedereen beter van werd.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post102

ZWOELE ZOMERNACHT

A&MGeplaatst door My 4Fingers wo, april 25, 2018 15:07

ZWOELE ZOMERNACHT

Ik ontmoete de twee vriendinnen in een gewone dancing. Er was dadelijk een erotische klik tussen mij en Julie, maar ook Noor flirtte er lekker op los. Vooral Julie wou duidelijk meer dan wat flirten en ze drukte tijdens het dansen haar heuveltje nadrukkelijk tegen mijn zwelling. Ook Noor schrok er niet voor terug, maar ze nam niet zelf het initiatief. Beide reageerde enthousiast op mijn voorstel om bij mij thuis in de openlucht jacuzzi het zweet van de broeierige, hete dag af te spoelen. Het was al een paar weken uitzonderlijk warm en ik had op het terras een goedkope wegwerpmatras gelegd waarop ik ’s nacht sliep. Julie schoof naar me toe en legde haar hand op mijn been, bewoog omhoog en stopte om in mijn eikel te knijpen. Ik had niet de moeite genomen een onderbroek aan te trekken. Ook de meiden waren zonder schroom naakt in de jacuzzi gegleden en we lagen nu op de matras naakt op te drogen en van de nachtelijke koelte te genieten. Julie was bijna net zo knap als Noor. Beide meisjes hadden een goddelijk lichaam, ferme tieten en welgevormde billen. Julie had een lief gezichtje en Noor was gewoon extreem knap.

"Ga op je rug liggen," droeg Noor me op. "We hebben iets voor je!" Ik gaf toe, Noor leunde voorover en nam mijn lul in haar mond. Haar tong streek langs mijn eikel, mijn paal en begon opnieuw. Ik keek naar Julie en zag dat ze begerig toekeek. Omdat ik toch niets anders te doen had, greep ik haar tussen haar benen en aaide haar poesje. Julie schrok verrast en spreidde haar benen. Haar kutje was al lekker warm en nat, dus stak ik mijn middelvinger er helemaal in en masseerde haar clitoris met mijn duim. Het klitje werd stijf en groeide zienderogen. Julie had haar ogen gesloten en kneep heel erotisch in haar tepels. Ze bracht langzaam haar lichaam omlaag. Mijn vinger verdween dieper in haar en ze begon met haar heupen te wiegen, waardoor haar klitje beter werd gestimuleerd. Julie's liefdessappen stroomden over mijn hand, terwijl Noor nog steeds met haar mond m’n kloppende lul bewerkte. Ik wilde mijn hand uit Julie's kruis halen, maar ze pakte mijn hand en hield hem op zijn plaats. Ik trok nu met mijn arm, en ze kwam mee. Ik pakte haar beet en gooide haar been over me heen, zodat ze boven op mijn borst kwam te zitten. Ik trok mijn vinger uit haar hongerige kut, greep haar bij haar kont en duwde haar gleuf in de richting van m'n gezicht. Zodra ik het puntje van mijn tong tegen haar klitje drukte, begon ze op mijn gezicht te ritten, mijn neusgaten vullend met de zoete geur van haar kutsappen. Ik stak krachtig mijn tong in haar neukgat en knabbelde zachtjes op haar klitje. Ze was blijkbaar laagdrempelig, want meer kon ze niet hebben.

"Jezus. Ik kom!" gilde ze, terwijl ze haar kut nog een keer in mijn gezicht duwde, huiverde en naast me op het bed neerviel. De volgende! Ik keek naar Noor, die me, voor alles wat ze waard was, nog steeds lag te pijpen. Ik zat tegen de grens aan en had mijn pik nog steeds niet in een kut gestoken. Ik draaide haar om en tilde haar op, zodat haar blonde schaamhaar op slechts een paar centimeter van mijn gereedschap zat.

"Kom op! Doe het dan!" fluisterde Julie. Noor's kut zag er niet nat uit en leek nog niet klaar om mijn klaarstaande pik te ontvangen. Julie schoot te hulp, spreidde Noor's droge schaamlippen en begon haar klit te masseren. Noor hapte naar adem omdat een ander meisje haar op haar meest intieme plekje aanraakte. Echter binnen een paar seconden begonnen haar klitje en kleine schaamlippen op te zwellen en haar sappen te vloeien. Ik liet Noor langzaam richting mijn worst zakken. Julie leidde mijn kloppende pik Noor's natte liefdesgrot binnen.

"Doen je wel een beetje voorzichtig! Ah… ha! Langzaam, ik ben zo nauw!" Langzaam liet ik Noor zakken, want haar gleufje was inderdaad het meest strakke dat ik ooit had ervaren. Met die gedachte vocht ik tegen het verlangen mijn gretige pik er hard in te stoten. Zodra ze er helemaal overheen was gezakt, pakte ik haar bij haar kont en begon haar heen en weer te bewegen. Noor beet op haar lip. Er rolde een traan over haar wang.

"Hou op, meneer de Haes! Het doet haar pijn!" riep Julie en ze vroeg aan Noor. "Je hebt dit nog niet zo vaak gedaan he?"

"Nog maar een keer, met Lars. Hij is niet zo groot geschapen, maar toen deed het ook pijn”., snikte Noor. "Ik had het zo graag een keer met meneer de Haes gedaan, omdat hij altijd zo aardig is. Maar ik was zo bang toen ik zag hoe groot hij geschapen is. Oh, het doet zeer!"

"Je kunt maar beter opstaan", verzekerde ik. "Ik wil niets doen wat je niet leuk vindt”. "Ik wil wel doorgaan. Echt waar! Hebt u niets om het wat makkelijker te maken?"

"Ja, iets van vaseline of een glijmiddel of zoiets?" zei Julie.

"Ik heb wel glijmiddel in de badkamer", zei ik. Julie sprong op en huppelde naar de badkamer. Ik keek naar haar waggelende naakte kontje. "Je moet je kutje een beetje omhoog houden," vertelde ik Noor en tilde haar kontje een beetje op. Ze beet weer op haar lip en kreunde toen ik langzaam mijn lul uit haar getergde gaatje trok. Met een plop uit haar kutje en een gilletje uit haar mond, kwam mijn pik uit haar bijna droge kut. Ze knielde naast me neer op het bed, zachtjes huilend, wrijvend over de pijnlijke plek. Ik realiseerde me dat ik fout had gehandeld. Een hoffelijker benadering was vereist Ik boog me naar haar toe, pakte haar op en kuste haar liefdevol. Ze schrok eerst, maar smolt daarna in mijn armen en beantwoorde mijn zoen, waarmee ze de pijn vergat. Ik lag mijn handen rond haar ferme tieten en wreef zachtjes over haar tepels. Ik haalde mijn mond van de hare en kuste haar tepeltjes, die onder mijn aanraking verstijfden. Ze kreunde en hapte elke keer als ik met mijn lippen haar borsten beroerde. Dit keer van plezier, niet van pijn. Terwijl ik haar lust opwekte, draaide ik met een vinger, kleine cirkeltjes op haar buik. Elke cirkel een beetje lager, totdat ik uiteindelijk bij haar blonde pruik uitkwam. Langzaam reikte ik omlaag en nam haar poesje in mijn hand. Ik deed heel voorzichtig en probeerde niet te veel druk uit te oefenen of er een vinger in te steken. Ik zou voelen wanneer ze er klaar voor was. Ze reageerde weer met een schok en hapte naar adem. Een klein beetje drukken en ze hapte opnieuw naar adem. Ik gaf haar tepels elk nog een stevige zoen en begon al zoenend af te zakken, via haar buik naar haar liefdesnestje, welke nu opwarmde en op mijn aanraking begon te reageren. Ik spreidde langzaam haar benen en haalde mijn tong langs haar hele kier. Toen ik in de buurt van haar klitje kwam, reageerde ze een beetje geschrokken. Ze boog haar rug en duwde haar kut tegen mijn gezicht. Misschien was ze er klaar voor. Opnieuw stak ik mijn tong er in. Iets harder deze keer, net hard genoeg om haar schaamlippen uit elkaar te drukken en haar klitje te kietelen. Ze reageerde opnieuw, schokkend op mijn tong, kreunend en hijgend. Ik voelde haar klitje hard worden. Haar kleine schaamlippen zwollen op en opende. Haar heerlijke sappen begonnen te stromen. Nu was ze er zeker klaar voor. Ik stak mijn tong er helemaal in, zoog op haar klitje en beet er zachtjes in en drong opnieuw bij haar binnen. Toen ik hieraan begon, werd ze nog onstuimiger. Ze spreidde haar benen, reed tegen mijn gezicht aan en trok mijn hoofd strak tegen haar hete poes.

"Oh… ho, neuk me," kreunde ze. "Ik hou het niet meer uit! Het maakt niet uit of het pijn doet! Alsjeblieft, neuk me!" Ik nam haar kloppende klitje tussen mijn lippen, zoog er hard op, nam het helemaal in mijn mond en bewoog mijn hoofd snel achteruit, waardoor haar klitje terugschoot. Ze gilde, gooide haar heupen naar me toen en greep haar zwetende tieten. Toen ze tot rust was gekomen, maar haar benen nog steeds gespreid had, beklom ik haar in de meest traditionele positie. Ik wees mijn kloppende pik richting haar ingang, Noor liet haar tieten los en spreidde haar lippen met haar ene hand. Met de andere leidde ze mijn hamer haar soppende gleuf in. Ze was nu veel natter dan toen Julie haar klitje had gemasseerd. Nat genoeg om te neuken.

"Doe het nu!", smeekte Noor. Voorzichtig begon ik te penetreren en dankzij haar vocht, was dat geen enkel probleem. Noor gromde als een maagd toen ik haar vrouwelijkheid binnen gleed. Toen mij pik ongeveer voor de helft in haar kutje zat, begon ze met haar heupen te wiegen, waardoor mijn gezwollen eikel tegen haar baarmoedermond aan stootte. Ze was nog steeds zo heerlijk nauw als daarnet, maar ze rekte een beetje op en na een paar halen klapten mijn ballen tegen haar kont en zat ik en tot aan de wortel in. Mijn tederheid en voorspel had zijn vruchten afgeworpen.

"Oh… oh… ja… ah, dat is fijn! Hijgde ze, toen ik haar ritmisch begon te berijden. Ze vouwde haar benen rond mijn middel. Na elke stoot kon ik me volledig uit haar terugtrekken op vervolgens weer tot de wortel in haar te stoten, zonder het gulzige doel te missen. Iedere keer gleed ik moeiteloos naar binnen en ramde tegen haar baarmoedermond. Ze voerde het tempo op en ik paste me aan. Elke volgende stoot was harder dan de vorige. Noor begon sneller te ademen. Ze stond op het punt klaar te komen en ik wilde tegelijk met haar komen. Ik legde haar benen over mijn schouders, zodat ik dieper in haar kon komen en begon zo hard als ik kon in haar te beuken.

"Ga door! Ik kom zo klaar! Oh… oh, wat lekker! Spuit in me! Oh, alsjeblieft, ik wil je zaad in me!" schreeuwde Noor. Ze kronkelde helemaal. Ik pompte door. Even later begon ze weer mee te rijden. Ze kwam vaker dan ik kon tellen. Toen voelde ik mijn orgasme komen. Ik beukte nog een keer bij haar binnen en dreef mijn wapen er zo ver als ik kon in. Ik kwam, sproeide haar lieve, zachte kutje vol met mijn kleverige zaad. Het leek wel een vulkaan. Ze snikte, trilde en viel op het bed. Ik haalde mijn verslappende pik er uit. Al onze seksuele energie was op dit moment opgebrand.

Ik keek naar het voeteneind en zag Julie. Ik was haar helemaal vergeten. Ze zat met gespreide benen op een stoel bij het voeteneind, met een colafles in haar doos. Ze had het glijmiddel gevonden en trof ons neukend aan. Ze voelde zich buitengesloten, maar was opgewonden geraakt omdat ze haar beste vriendin een goeie beurt zag krijgen. Ze vond een colafles en gebruikte die als een dildo. Ik merkte op dat Noor iets zag, wat ze nog nooit had gezien. Haar vriendin 's gapende kut, waar bijna een colafles in verdween. "Moet je zien hoe ver dat ding erin verdwijnt! Het is erg groot! Hoe doet ze dat?" vroeg Noor zich verbaast af.

"Waarom ga je het niet even van dichtbij bekijken”. suggereerde ik. Noor kroop over het bed en ging op het voeteneind zitten. Ze keek met verbazing naar de masturberende Julie. Julie merkte Noor nu pas op.

"Waarom doe jij het niet even voor me?" vroeg Julie.

"Hoe dan?" vroeg Noor.

"Nou, net zo als ik het doe”. antwoordde Julie. Noor keek nog even toe, duwde toen Julie's hand weg en pakte de glibberige fles beet. "Haal hem heen en weer en draai er een beetje aan. Oh, ja. Ja... ha… ja. Heerlijk... Oh… ho!", bromde Julie. Mijn pik was alweer overeind gekomen van deze masturberende sletjes. Ik had een plan. Als Julie zo ruimdenkend was, zou ze er vast niet zoveel problemen mee hebben. Terwijl Noor met de fles bezig bleef, hielp ik Julie uit haar stoel en legde haar op de grond, met haar gezwollen tieten op de vloer en kont omhoog. Zacht kreunend bleef ze zo zitten. Kutsappen dropen langs haar dijen en Noor masturbeerde verder. Ik pakte de tube glijmiddel, dat Julie al voor de fles had gebruikt en deed wat op mijn stijve roede. Ik ging weidbeen over Noor, achter Julie staan.

"Wat ga jij nou doen?" vroeg Noor.

"Let maar eens op!” zei ik, pakte Julie bij haar heupen en richtte mijn staaf op haar rozetje. Als een stormram schoof ik mijn pik er zover mogelijk in. Julie schreeuwde en klauwde naar het tapijt.

"Oh, ja. Neuk me in mijn kont. De pijn is heerlijk. Harder! Ga door! Overtref die klote fles!"

"Ik ben Julie aan het kontneuken”. vertelde ik Noor, die het nu allemaal niet meer begreep. Ik, nog Noor, had verdere aansporing nodig. Mijn lul zat diep in Julie's knijpende aars. Julie schommelde wat, zodat we allebei dieper in haar kwamen. Ik kon niet goed zien hoe Julie het voor elkaar kreeg mijn forse paal helemaal in haar kont te nemen, maar ze presteerde het en had de smaak helemaal te pakken.

"Haal die fles weg en steek al je vingers in d'r kut!" hijgde ik tegen Noor.

"Ben je gek?" zei ze.

"Nee. Smeer je hele hand in met glijmiddel, hou je vingers bij elkaar en druk ze er in!" Mijn pik voelde de fles terugtrekken en even later de druk van Noor's vingers. "Duw nog wat harder”. spoorde ik haar al stotend aan. Ik voelde de druk toenemen en hoorde Noor jammerend zeggen.

"Mijn hele hand is weg!"

"Goed zo. Dit heet fistfucken! Doe nu hetzelfde als je met die fles deed”.

"Prop mijn kut vol!" antwoorde Julie op deze nieuwe actie. Ze beefde en draaide met haar dubbel gepenetreerde onderkant. "Harder! Oh… ah, niet stoppen... ga door. Ik kom! Neuk me! Spuit in mijn reet! Spuit me vol!" Julie kromde haar rug en schreeuwde toen ik mijn pik tot het uiterste dreef. Ik pompte een nieuwe lading van mijn hete lava in haar hol. Toe viel ze op de grond. Volledig uitgeput. Ik trok mijn lul uit haar kont, terwijl Noor haar hand met een zuigend geluid uit haar kut haalde. Julie lag op haar buik. Uit haar geopende aars liep mijn zaad en drupte in haar gapende neukgleuf.

"Dit is ongelooflijk! Ik wist niet dat Julie zich met dit soort dingen bezig hield! Dat moet pijn hebben gedaan. Ik weet zeker dat ik er aan dood zou gaan!", verzekerde Noor. "Welnee!" sprak Julie haar tegen. "Je moet gewoon je kut- en kontspieren ontspannen en het willen. Als je dat doet, kun je er van alles insteken”.

"Ik denk niet dat ik dat kan. Ik heb het nog niet zo vaak gedaan. Ik ben veel te nauw en bang”. Wierp Noor tegen.

"Als je er geen problemen mee hebt, kan ik je voor zonsopgang fistfucken. Je wilt nooit meer iets anders”. Was Julie's antwoord.

"Voor geen goud!" zei Noor resoluut.

"Ik zal het bewijzen. Ga op je rug liggen”. Noor stemde toe, volgde de instructies op en keek Julie veelbetekenend aan. Julie begon op monotoon tegen Noor te spreken en vertelde haar hoe heerlijk het zou zijn om haar kutje te voelen oprekken. Hoe nat ze haar grotje zou maken en dat ze haar hand er in ging steken en dat Noor nooit meer iets ander zou willen. Julie plaatste haar handen tegen Noor's dijen en begon ze te masseren. Noor keek en luisterde toe. Haar aandacht ebde weg. Ik realiseerde me dat Julie haar had gehypnotiseerd. Langzaam spreidde Julie Noor's benen. Ze bleef praten. Begon haar donzige kutje te aaien en sprak door. Noor begon te hijgen en werd opgewonden. Haar kleine schaamlippen zwollen op en vergrootte en kwamen glinsterend achter de grote schaamlippen vandaan. Julie greep naar Noor's heerlijke roze vlees en masseerde haar lippen tussen duim en wijsvinger. Rekte ze uit en liet ze los, zodat ze weer hun normale grootte kregen. Het sap golfde nu uit Noor's gapende kier. Julie duwde tegen Noor's klitje, zodat het hard en groot werd. Ze liet nu haar schaamlippen los en greep de clitoris. Ze trok aan Noor's gevoelige knopje en liet het los. Noor lag te kronkelen op het bed, maar Julie stopte geen moment en bleef haar kutje plagen gedurende haar monoloog. Julie pakte het glijmiddel en deed een dot op haar vingers. Ze opende Noor's kut met een hand en bracht twee besmeerde vingers een paar centimeter naar binnen. Ze spreidde haar vingers, waarmee ze het ontspannen kutje verder opende. Ze nam de tube en plaatste de opening in Noor snee. Door stevig te knijpen, spoot ze het restant in het roze gaatje. Julie hield haar vingers bij elkaar en stopte ze alle vijf en stukje in Noor's spleetje.

"Ik heb je helemaal ingesmeerd. Ben je er klaar voor lieverd?" vroeg Julie zacht. "Dan kan ik beginnen”.

"Ik ben klaar. Ga je gang maar!" zei Noor afwezig. Julie begon haar vingers naar binnen te drukken, terwijl ze haar hand draaide. Noor hapte naar adem en trok haar knieën op, zodat haar kutje iets makkelijker toegankelijk werd.

"Dieper! Ga dieper!" hijgde Noor gedreven. Ze greep tussen haar benen en nam Julie bij haar pols om de hand dieper in haar eigen kut te drijven. Julie's hand was nu helemaal verdwenen. Noor ‘s lippen zaten rond Julie's pols. Julie pakte een spiegel en hield het zo dat Noor haar uitgerekte, intieme plekje kon zien, waar Julie's hand in was verdwenen. "Zie je wel, lieverd. Ik zei toch dat jij het ook kon”. Noor pakte de spiegel vast en staarde er stomverbaasd naar toen Julie haar hand er een stuk uit trok en weer terug duwde.

"Nu het leukste! Let op wat er gebeurt als ik mijn vingers beweeg!" Toen ze dat deed en ook nog haar hand op en neer bewoog, werd Noor helemaal gek. Ze rolde over het bed, Julie smekend om op te houden. Noor schreeuwde nog een keer toen Julie haar hand verwijderde.

De rest van de nacht heb ik me bezig gehouden met het een voor een neuken van Noor en Julie en loosde grote hoeveelheden heet sperma in de meisjes. Ik wist niet dat ik zo'n uithoudingsvermogen had. Het volgende weekend kwamen ze weer langs. Na een lange voorbereiding heb ik toen Noor in de kont genomen. We doen dit nu nog regelmatig en zijn een gelukkig trio.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post90

AVONDJE UIT

A&MGeplaatst door My 4Fingers do, februari 15, 2018 09:31

AVONDJE UIT

Leen bekeek zichzelf nog eens goed in de spiegel. "Je bent om op te eten" zij ze tegen zichzelf.

Ze had zich zonet gedoucht en zich uitgebreid geschoren, zodat er geen vervelende haren komen piepen op plaatsen waar ze dat niet wou. Daarna had ze haar sexy lingerie setje aangetrokken. De lipjes van haar naakte poesje drukte tegen de stof van haar slipje en haar tepels probeerden zachtjes haar BH te doorpriemen. Daarna trok ze een los rood kort rokje aan dat tot halfweg haar knieën reikte. Tenslotte deed ze een wit topje met voldoende decolleté aan, zodat het speels een stukje van haar BH liet zien. Ze was er klaar voor. Ze ging zich vanavond misschien eens goed laten verwennen. Door wie... dat wist ze nog niet, dat zou de avond wel uitwijzen.

Ze had afgesproken met wat vriendinnen om iets te gaan drinken in de stad, maar toen ze aankwam in het café waar ze hadden afgesproken was er nog niemand. Het was erg rustig, slechts drie mannen zaten aan de bar de rest van het café was leeg. Leen besloot om voorlopig ook plaats te nemen aan de bar, zodat ze goed kon zien wanneer haar vriendinnen toekwamen. Ze ging op een barkruk zitten, kruiste zedig haar benen en bestelde een Mojito. Een van de aanwezige gasten bood onmiddellijk aan om haar drankje te betalen, daar had Leen geen probleem mee. Ze bleef op haar barkruk zitten en bedankte de vrijgevige man.

Terwijl ze van haar Mojito dronk hield ze een beetje speels oogcontact met de man. Het was geen Adonis, maar hij zag er wel leuk uit. Zijn ogen waren helder groen en hij was ook lichtjes gebruind. De twee mannen die bij hem stonden waren ook niet mis, de ene had best een leuk kontje en de andere zag er mooi afgetraind uit. Na enkele ogenblikken kwam de man die haar drankje had betaald naast haar staan.

"Hallo, ik ben Bert" sprak hij haar vrolijk toe. Leen schrok eerst even, ze was namelijk aan het kijken waar haar vriendinnen toch bleven, nog steeds geen spoor van hen.

"Ik ben Leen, vriendelijk van je om me te trakteren" zij ze met een licht verleidende stem.

Ondertussen waren de twee andere mannen er ook komen bij staan het waren Joris en Carl, twee vrienden van Bert. Leen begon met de drie mannen te praten over koetjes en kalfjes. Even later ontving ze een sms van Katrien, een van de vriendinnen waarmee ze had afgesproken, dat de girlsnight werd afgelast.

Daar gaat mijn avondje uit, dacht Leen. Ik kan er net zo goed het beste van maken, ik zit hier nu toch en het zijn best aardige kerels. Leen vertelde aan de drie mannen dat haar afspraak niet doorging en of zij nog iets van plan waren die avond. De drie kerels keken naar en elkaar en zeiden dat ze best zin hadden om een stapje in de wereld te zetten. En zo gebeurde het dat Leen met deze drie wildvreemde kerels meeging naar een danscafé even verderop.

De muziek in het danscafé stond erg luid, zodat je dicht tegen elkaar aan moest staan om iets te kunnen zeggen. Ondertussen bestelden Bert, Joris en Carl de ene Mojito na de andere voor haar. Na een tijdje begon de drank naar haar hoofd te stijgen. Leen had zin om te dansen en ging midden op de dansvloer staan. De drie mannen kwamen onmiddellijk rond haar staan. Er was maar weinig plek waardoor de mannen bijna tegen haar aanplakten. Leen raakte stilaan opgewonden van de continue aanrakingen van de mannen. Ze begon steeds uitdrukkelijker met haar kont en borsten uit te zwaaien zodat ze tegen de schaamstreek of de borstkas van de mannen aanduwde. Na enkele nummers deed Bert teken om even mee te komen naar een rustigere plek buiten het café.

"Heb je geen zin om mee te komen naar mij thuis en het feestje daar verder te zetten?" Vroeg hij heel neutraal. Al enigszins bedwelmd door de drank in haar lichaam, maar ook haar aangewakkerde geilheid als gevolg van het dansen, antwoordde Leen volmondig.

"Ja, daar heb ik wel zin in".

Eens aangekomen op het appartement van Bert, dat slechts enkele straten van het danscafé verwijderd is, werden er onmiddellijk vier cocktails gemaakt en werd de muziek aangezet. Leen begon opnieuw te dansen zoals ze was gestopt in de bar. De mannen kwamen nu nog dichter tegen haar aanrijden en begonnen zachte neukbewegingen te maken met hun heupen. Hier werd Leen nog meer opgewonden van en ze begon de mannen een voor een te strelen over hun borstkas afzakkend naar hun kont en schaamstreek.

Aangemoedigd door haar uitnodigende bewegingen begonnen de drie mannen haar te strelen, het leek wel of er handen op elk plekje van haar lichaam waren om haar te strelen. Leen werd er bloedgeil van, haar hele lichaam schreeuwde om bevredigd te worden. Leen kon zich niet meer bedwingen en begon zachtjes te kreunen, de mannen wisten onmiddellijk dat het goed zit. Twee handen streelden ondertussen haar volle borsten, twee andere handen streelden haar rug en buik. De laatste twee handen streelden van haar benen opstijgend en onder haar rokje naar haar kont en poesje.

“Kan ik nog geiler dan dit gemaakt worden?” Dacht Leen.

De handen begonnen haar langzaam uit te kleden, haar rokje en topje lagen al op de grond. Daar stond ze dan tussen drie wildvreemde kerels in haar sexy lingerie, bijna vragend om eens goed gepakt te worden. Enkele vingers verkenden ondertussen de zones onder haar lingerie. Ze streken langs haar tepels en knepen er even in, ze streken langs haar poesje en verkenden haar ondertussen gezwollen clitoris en natte lippen. Bijna zonder dat Leen het gemerkt had was ondertussen al haar lingerie uit en stond zij bijgevolg volledig naakt tussen de drie mannen.

“Zo gaat dat hier niet hé” zei Leen toen gespeeld streng “Als ik hier naakt ben, moeten jullie ook je kleren uitdoen”. Daar hadden de mannen geen probleem mee, terwijl zij zich uitkleedden ging Leen nog even een nipje nemen van haar cocktail en keurde ze haar drie naakte minnaars nog eens van kop tot teen. Ze had het slechter kunnen treffen dacht ze bij zichzelf, ze waren alle drie mooi verzorgt en de grootte van hun penissen mocht er zijn. De mannen gingen alle drie in de zetel zitten met hun half stijve paal mooi in het zicht. Leen zette zich op haar knieën en begon hen van links naar rechts en van rechts naar links om beurten te verwennen. Ze wou in geen geval dat er een te snel zou klaarkomen, dus ze ging heel rustig en plagend te werk.

Eerst streelde ze enkel de penis, dan zakte ze van de penis naar de ballen. Daarna gaf ze een lief kusje op de eikel, om vervolgens de volledige lengte van de penis te likken waarbij ze haar tong nog liet doorglijden over hun balzak tot bij hun anus. Daarna nam ze de eikel volledig in haar mond en zoog er even zachtjes op. Vervolgens nam ze de basis van de penis in haar hand en zakte met haar lippen tot ze haar hand bereikte. Nu begon ze met haar hoofd op en neer te gaan, terwijl ze stevig de basis van de penis vasthield. Deze stappen voerde ze bij elke penis uit, de mannen kreunden zacht van genot, maar Leen genoot er minstens evenveel van als zij. Het effect van haar werk was zeer snel zichtbaar, er rezen drie perfect harde palen voor haar op die niet zouden zakken voor ze volledig bevredigd waren.

Leen stond op en de mannen begeleidden haar naar de slaapkamer waar een super kingsize bed stond, dit was vast niet de enige keer dat hier meer dan twee personen seks hebben dacht ze snel. Leen ging liggen en Joris en Carl kwamen naast haar liggen en streelden en likten haar borsten, waarbij ze elke keer ze over haar tepel gleden er even in knepen of beten, elke keer iets harder. Bert had ondertussen haar benen zachtjes uit elkaar gelegd en was zich met zijn tong en lippen een weg naar boven aan het werken van haar tenen naar haar dijen om bij haar poesje uit te komen.

“Ik ben er zeker van” dacht Leen, “ik wordt op en top verwend vanavond” en ze liet met een kreun duidelijk verstaan dat de heren niet hoefden op te houden. Bert was ondertussen bij haar poesje beland en streek zachtjes met zijn tong over haar clitoris en haar schaamlippen. Vervolgens begon hij met zijn tong binnen te dringen in haar poesje waarbij hij met zijn duim zachtjes haar clitoris bleef stimuleren. Straks klap ik nog uit elkaar van geilheid dacht ze bij zichzelf. Carl en Joris gingen op hun knieën zitten naast haar hoofd en ze nam beide penissen in de hand en kuste ze een voor een, om vervolgens om beurten hun eikels in haar mond te nemen.

Bert ging ondertussen rustig door met het zachtjes penetreren van haar poesje met zijn tong. Hij liet zijn tong zo nu en dan haar warme grotje verlaten om haar clitoris en anus ook even te strelen, zodat alles goed vochtig was. Bert nam haar bij haar heupen en draaide Leen op haar buik. Flink als ze was stak Leen onmiddellijk fier haar lekkere kont omhoog, zodat haar natte poesje en anus prachtig vertoont werden aan Bert. Hij gromde even als een wild beest en ging verder met een likken van haar poesje en haar kont en haar dijen. Leen was nog steeds bezig om de twee andere mannen een lekkere pijpbeurt te geven. Plots voelde ze Bert stoppen met likken en voelde ze zijn penis naar haar poesje toekomen. Zachtjes duwde hij met zijn eikel tegen haar schaamlippen, die spontaan opzij gingen en de poort naar haar in vuur en vlam staande poesje openden.

Bert nam haar bij haar heupen en begon langzaam in en uit haar liefdesgrot te glijden met zijn kloppende paal. Dit zorgde ervoor dat Leen de paal van de man die ze aan het pijpen was steeds dieper in haar keel kreeg, iedere keer Bert stootte ging het iets verder. Uiteindelijk had ze een volledige penis in haar mond, normaal gezien zou zij beginnen kokhalzen maar vreemd genoeg gebeurde dit nu niet. Met een penis diep in haar poesje en een diep in haar keel werd Leen langs twee zijden tegelijk geneukt. Na even stopte Bert met stoten en haalde zijn penis uit haar grotje, “wisselen!” Riep hij lachend alsof ze op een draaimolen zaten.

Bert kwam nu voor haar staan en Carl nam plaats achter haar. Ze nam de penis van Bert onmiddellijk in haar mond en likte het geil van haar eigen poesje er gretig af. Carl was ondertussen met zijn tong haar schaamstreek aan het verkennen, hij likte met grote halen van haar clitoris naar haar anus. Af en toe duwde hij even met zijn tong op haar anus, waardoor die een beetje in haar drong. Anaalseks vond Leen maar niks, maar dit speelse prikkelen maakte haar nog geiler dan ze al was.

Bert en Joris wisselden ondertussen af voor een pijpbeurt, als Leen de ene penis in haar mond had ging de andere iets halen om te drinken. Althans dat dacht Leen, eigenlijk filmden ze om de beurt het hele tafereel maar omdat Leen het zo druk had met pijpen en extreem geil worden had ze dit niet in de gaten. Ondertussen was Carl ook begonnen met haar poesje te penetreren, hij hield daarbij met een hand haar heup vast met zijn andere hand drukte hij zachtjes een vinger in haar anus. Leen had nooit gedacht dat ze dit opwindend zou vinden, normaal gezien zou ze die kerel immers een trap in zijn ballen geven, maar omdat ze zich nu ook moest bezig houden met die andere twee penissen had ze de kans niet gekregen om dat te doen en voelde ze nu langzaam de vinger dieper en dieper in haar doordringen. Ze werd er helemaal wild van en maakte zachte neukbewegingen met haar kont om het effect te versterken.

Carl werd zelf zo opgewonden van de hele scène dat hij keihard klaarkwam in haar poesje, Leen voelde het warme zaad tegen haar baarmoeder spuiten. De ene lading na de andere, jongens wat kon die kerel klaarkomen. Wanneer Carl zijn balzak had geledigd in haar poesje trok hij zijn penis eruit en riep “Wisselen!”

Carl nam de camera over van Bert, zodat de twee andere mannen zich enkel nog hoefden bezig te houden met neuken. Er liep ondertussen een grote lading zaad uit haar poesje op het beddengoed. Bert ging een papiertje halen om de boel op de kuisen.

Joris was nu aan de beurt en hij ging met zijn rug op het bed liggen en begeleide haar naar zijn keiharde paal, Leen liet zich gewillig zakken. Dan nam hij haar bij haar heupen en begon haar zachtjes op en neer te laten bewegen, Leen liet zich keurig leiden en huppelde op en neer op de penis.

Toen Bert weer terug kwam, legde Joris Leen op haar rug en begon stevig met zijn paal in haar te pompen. Het was misschien wel een beetje ruw, maar nu mocht dat zeker van Leen ze wou klaarkomen en alle middelen waren goed om dit doel te bereiken. Ze nam de penis van Bert weer in haar mond en begon hem als een gek af te zuigen, terwijl Joris zijn paal alsmaar heftiger in en uit haar poesje dreef. Plotseling begon alles te tintelen bij Leen en ze begon hevig te schokken. Wat een orgasme, het leek maar te blijven duren. Joris stopte ondertussen niet met stoten, maar door haar felle orgasme kon hij zich ook niet meer bedwingen en ook hij kwam heftig klaar in haar poesje. “Hm…” dacht Leen bij zichzelf, “In minder dan een uur twee flinke ladingen sperma in mijn poesje, jij had precies grote honger hé”.

Ook Joris haalde zijn penis pas uit haar poesje als hij zijn volledige lading diep in haar grotje had gespoten. Leen voelde even met enkele vingers in en rond haar poesje. Het voelde plakkerig aan, ze stak haar vingers even in haar mond om te proeven. Tot haar verbazing smaakte het relatief goed, was dit echt zo of verbeeldde ze zich het maar door haar extreme geilheid. Ze was nog steeds niet helemaal bevredigd en begon zich zelf te vingeren om nog een extra orgasme te krijgen terwijl ze Bert gewillig bleef pijpen. Bert had gezien dat ze van het zaad van Joris geproefd had en zei.

“Ik zal je het eens rechtstreeks vanuit de tapkraan laten drinken, meisje”. Daarop nam hij zijn penis uit haar mond en kwam met zijn eikel naar haar mond terwijl hij zich stevig aan het masturberen was. “Ga ik dit wel toelaten” bedacht Leen nog even bij zichzelf. Ondertussen bleef ze zichzelf vingeren, omdat ze bijna een nieuw orgasme kreeg slaagde ze er niet in een besluit te nemen. Toen voelde ze Bert zijn warme zaad in haar mond en over haar buik en borsten spuiten het was erg veel en van verbazing kwam ze spontaan nog een keer zelf klaar waarbij ze zelfs ejaculeerde. Zo heftig was ze nog nooit klaargekomen, zonder het te beseffen slikte ze de lading zaad in haar mond helemaal in. Tot groot jolijt van de drie mannen. Bert stak zijn penis nog even in haar mond op de laatste druppels zaad te lozen en Leen likte ze gedwee op.

Na deze heerlijke neuksessie gingen ze met zijn vieren onder de douche. Nadat ze allen gedoucht waren vertelden de drie heren dat ze alles gefilmd hadden, Leen schrok en werd even boos. Ze hadden dat toch op zijn minst even aan haar kunnen vragen of ze ermee akkoord was. Bert, Joris en Carl vertelden dat ze de film niet zelf wilden houden, maar net aan haar wilden geven. Leen werd nu toch even rood.

“Dus ik heb hier zonet een pornofilmpje gemaakt, met mezelf in de hoofdrol”

“Zo is het” zei Bert.

De film werd op een DVD gebrand en de originele beelden werden van de camera verwijderd. Leen hield het goed in de gaten dat ze niet stiekem beelden achter hielden, maar alles verliep eerlijk en fair. Hierna nam ze afscheid van de drie mannen en ging voldaan naar huis, “Ik ben echt wel goed verwend geweest vanavond” dacht ze toen ze in haar bed kroop.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post46

VROUWENLUST – 3.3

A&MGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 04, 2018 13:54

VROUWENLUST – 3.3

Na een ontbijt met koffie, croissants en jus d’orange kreeg Mia 50 Euro. “De seksshop aan de binnenweg is open en ga daar maar 20 condooms halen.” Mia slikte, een seksshop binnen, dat had ze nog nooit gedaan. “Niet aarzelen meissie, over anderhalf uur moet je terug zijn”. Mia kleedde zich aan en ging op weg. Met de metro op zondag duurde het wel even. Anja ging aan het bellen. Toen Mia bij de seksshop aankwam aarzelde nog steeds, maar eigenlijk had ze geen keus. Ze liep ging naar binnen waar het wel ruim was, maar enigszins bedompt rook. Een stel dertigers was bij de lingerie bezig en diverse heren van verschillende leeftijden zochten tussen de literatuur en de video’s het een en ander. Iedereen keek haar aan. Ze kon iets anders zeggen dan.

“Goedemiddag allemaal” en dit werd met wat gebrom beantwoord. Ze liep naar de toonbank en zei net iets te brutaal.

“Twintig condooms alsjeblieft.”

“Wat voor” kreeg ze als antwoord van een iets verlopen veertiger.

“Stevig, voor gewoon gebruik, dus ik denk Durex” blufte Mia en dit werkte. De condooms werden discreet verpakt en Mia verliet de winkel. Buiten kon ze trots ademhalen, ze had het gedaan. Net binnen het anderhalf uur belde ze weer bij de flat van Anja aan. Ze werd binnen gelaten door een onbekende vrouw.

“Bea is de naam en Anja heeft je uitgeleend aan mij. Je zou alles doen wat ik vroeg heeft Mevrouw gezegd.” Mia wist niet wat haar overkwam, maar achtte Anja hier toe in staat. Bea was een negerin van rond de veertig, vrolijke ogen en rondingen zoals negerinnen die wel vaker hebben. “Kleed je uit, meissie” zei Bea kort. Het “Meissie” overtuigde haar en ze kleedde zich uit. Bea liep langzaam om haar heen en keurde haar.

“Je kutje en oksels moeten nog geschoren worden want dat is niet meer glad. Ga maar op tafel liggen.” Mia kon niet veel anders dan de opdracht opvolgen en deed wat haar gevraagd werd. Behendig werd ze van haar stoppeltjes ontdaan. “Eigenlijk moet je hoofdhaar ook nog anders, maar dat zal ik binnenkort wel met Anja regelen. Doe je zwarte setje aan met netkousen en zorg voor een lekker geurtje.” Na een kwartiertje presenteerde Mia zich voor Bea en ze werd goedgekeurd.

“Wat je gaat doen, is de wens van Anja” zei Bea terwijl ze Mia aankeek. “Trek een jas aan, pak de condooms en ga mee.” Beneden stond een Mercedes waar Mia in moest stappen. Bea ging achter het stuur zitten en ze reden weg. Na een klein halfuurtje reden ze Antwerpen binnen en ze stopte bij het ‘Glazen straatje’ straatje. Mia schrok, allemaal mannen die langs ramen liepen waar dames zich zo aantrekkelijk mogelijk presenteerden. Zij zou toch niet als prostituee aan de gang moeten. Bea zei dat Mia haar moest volgen en halverwege de Glazen straatje pakte zij een sleutel uit haar tas. Ze maakte een deur open en Mia ging haar achterna een gangetje door. Toen gingen ze een kamer binnen. De gordijnen waren dicht en naast een stoel en een bed stond er alleen nog een kaptafel.

“Vijftig Euro voor een halfuur. En meestal betekent dit pijpen en neuken. Altijd een condoom gebruiken en niet zoenen. En denk er aan, dit is Anja ‘s verzoek. Zijn er verder nog vragen?”

“Mag ik weigeren?” Vroeg Mia.

“Jij mag weigeren, maar je moet minimaal 500 Euro verdienen voor Anja vandaag. Ik kom over een uurtje even langs om te kijken hoe het gaat.” Bea ging weg en Mia plofte op het bed neer. Ze keek naar de condooms en bekeek zich zelf in de spiegel. Nog niet zo lang geleden was ze trots op haar hoerige uiterlijk, nu was ze een hoer. Ze stond op en schoof het gordijn open en keek op een nieuwe manier naar mannen. Alle soorten liepen er, jong en oud, zwerver en zakenman, Turks en Hollands, knap en lelijk. Een Turk van rond de 55 klopte op haar raam.

“Hoeviel?” Vroeg hij.

“Honderd”

“Te doer” en liep verder. De volgende man die stopte was een neger van rond de 25. “Vijftig voor pijpen en neuken” zei Mia. Ze werd van top tot teen aangekeken en werd goed bevonden. Mia drukte op een knopje en enkele ramen verder op ging een deur open. Mia sloot het gordijn en deed de deur naar de gang open. De neger kwam binnen en begon gelijk Mia ‘s billen te bevoelen. Mia knoopte onhandig de broek van de neger open en pakte zijn jongeheer. Het pakken alleen al maakte hem stijf en Mia pakte een condoom.

“Zonder condoom” zie de neger.

“Zo werkt het hier niet” zei Mia “met of anders mag je vertrekken.”

“OK.” en Mia stroopte het condoom af, iets handiger dan de avond ervoor bij de dildo. Op haar knieën ging ze voor de neger zitten en begon hem te pijpen. Haar hoofd werd vastgegrepen en heftig op en neer bewogen. Mia klemde haar lippen stevig om de staaf en in enkele tellen kwam de neger klaar. Mia ‘s werd losgelaten.

“Nu nog neuken” zei de neger verlekkerd. Mia kleedde zich uit.

“Gooi het condoom daar maar in en was je piemel eens” zei Mia. De neger deed dit en Mia pakte het volgende condoom. Met meer ervaring werd deze omgedaan, hoewel de paal minder hard was dan daarvoor. Mia ging op haar rug liggen en de neger kroop op haar. Mia ‘s hand leidde zijn lul naar haar kutje en wachtte. De neger begon te neuken, maar overtuigend was het niet.

“Wat mankeert eraan” zich niet realiserend dat een gemiddelde man toch minder viriel is dan een vrouw kan zijn.

“Je bent te wijd” zie de neger, want het lag natuurlijk niet aan hem. Mia begon haar spieren aan te spannen en dit werkte verrassend goed. De paal werd weer hard zoals het hoort en de neger kwam licht zwetend en hijgend klaar. Mia hielp hem met het zich terugtrekken en zorgde dat het condoom mee naar buiten kwam.

“Het was lekker, schatje” zei de neger terwijl hij zich aan kleedde. Mia deed haar setje weer aan en waste zich snel iets.

”Ik krijg nog 50 Euro” zei Mia.

“Sorry, geld vergeten” zei de neger en vertrok. Daar stond ze dan, bijna afgestudeerd als juriste, verkleed als hoer en net getild door haar eerste klant. Dit was nooit aan de orde geweest in haar studie. Vernedert, maar ze zou Anja wat laten zien. Mia ‘s nieuwe strategie was, eerst betalen, een orgasme en sneller de deur uit. Het gordijn werd weer open gedaan. Die dag werd ze geneukt door 4 turken, 3 negers, 1 chinees, 2 Duitsers en 5 Belgische mannen. Om 10.30 had ze wel een schrale kut, maar ook 600 euro en het bewijs dat ze het kon. Een wat vreemde man tikte op haar raam.

“Alleen neuken, achterlangs, wat kost dat?” Ze werden het eens op 50 euro en de man kwam binnen. Hij betaalde en Mia moest zich uitkleden. Hij deed zijn rits open en een stijve kwam te voorschijn. Mia begon bekwaam een condoom af te rollen. Op dat moment realiseerde ze zich dat het een nep-lul was. Ze keek de man aan en toen pas herkende ze Anja. Ze schoten in de lach.

“Jij mag zonder” zei Mia en Anja nam haar zoals de dag er voor. Achterlangs en ze vingerde Mia hierbij tot ze klaar kwam.

“Dit was de 16e keer dat je me vandaag genomen hebt, ik ben 4 keer bijna klaargekomen, maar nu echt. Dank je, Anja” en ze overhandigde het geld. Gearmd liepen Mia en Anja naar de Mercedes. Bea zat achter het stuur en reed hun weer naar huis. Toen ze de woonkamer betraden was die veranderd. Na enkel ogenblikken realiseerde Mia zich dat het nieuwe schilderij de foto was die onlangs was gemaakt. Mia geblinddoekt, maar gelukkig kijkend, aan de lijn van Anja. Haar borsten staken parmantig vooruit en haar kale kutje was goed zichtbaar. Anja zat stoer in het leer en keek trots naar de fotograaf. Even was het slikken voor Mia maar ze zag dat dit portret klopte. Toen kreeg ze van Anja een kus in haar nek en er werd haar een leren riem omgehangen. In de spiegel zag ze dat er een medaillon aan hing. Toen ze goed keek, zag ze dat het medaillon bestond uit haar eigen schaamhaar in hars gegoten. Toen ze Anja kuste om haar te bedanken, zag ze pas dat Anja een zelfde medaillon omhad, maar dan aan een stevige gouden ketting. Dit werd Mia even iets teveel en ze pinkte een traantje weg. Anja drukte haar tegen haar borst en aaide haar haar. Het enige wat Mia kon zeggen was.

“Ik hou van je”. Bea verklaarde Anja en Mia die avond tot meesteres en slavin. Er werd geproost. Later proosten de dames verder op de nieuwe ervaring van Mia. Mia vertelde uitgebreid over haar ervaringen van die dag. Van de neger die haar tilde, de 70 jarige Turk die alleen maar wou kijken en zakenman die eigenlijk alleen maar anaal wou. Hij had niet in de gaten dat hij haar achterlangs in haar kutje neukte en gaf haar een fooi van 20 euro. Het leukste vond ze de kennis van mannen die ze had opgedaan. Dat was in geen boek te lezen of te leren.

Geleidelijk ging Mia steeds meer tijd door brengen op Anja ‘s flat en na een 2 weken kwam het onderwerp ter sprake of Mia niet in zou trekken. Anja vond dit voorlopig goed, want Mia moest nog wel leren, en haar studie afmaken, maar dat was van een heel andere orde. Mia beloofde om een goede leerling te zijn en Anja gaf aan haar waar nodig streng te behandelen. Beiden wisten dat dit het beste bij hun relatie paste en ze zich ieder in die rol het prettigste zouden voelen. Mia werkte hard aan haar scriptie, deed het huishouden, schoor zich om de twee dagen, kookte en werd regelmatig door Anja met een opdracht naar de slaapkamer gestuurd. De ene keer om zich hoerig aan te kleden, de andere keer voor een striptease en dan weer naakt met de benen wijd op bed te gaan liggen. Spelenderwijs was Mia een keer over de knie van Anja gegaan en daar had ze flink rode billen aan overgehouden. Ook had ze met diverse speeltjes kennis gemaakt, maar hier hoorden nog geen zweepjes toe. Mia leerde genieten van een vrouwenlichaam, maar genoot ook van het zich verleidelijk presenteren en opgeilen van Anja. Het hockeyen bleef Mia doen en na een paar weken gaf Anja aan dat ze wel eens mee wou. Kijken met wat voor lekkere dingen ze op het veld liep. En zo gezegd zo gedaan. Mia moest even wennen aan het idee.

Tot nu toe was dit wereldje helemaal niet op de hoogte van haar nieuwe leven. Het was haar teamgenoten natuurlijk wel opgevallen dat ze haar schaamhaar was kwijt geraakt, maar dat wees nog niet op een lesbische verhouding met een oudere dame. Maar Anja besliste en zo geschiedde. Het was een mooie dag en Anja genoot van de meiden in hun rokjes. Mia was een van de oudste en de jongste was zeventien. Natuurlijk zagen de meeste er goed uit, maar Anja ‘s oog ging naar drie meiden speciaal. Een Aziatisch meisje met lang zwart haar, die later Jin bleek te heten. Een struise, Vlaamse meid met stevige billen en dikke borsten (Hilde) en een lange, slanke negerin met prachtige donkere benen (Flora). Vlak voor de rust verdween Anja weer. Ze wist even genoeg. Toen Mia die avond thuis kwam hoorde Anja haar helemaal uit over die drie meiden. Of ze vriendje hadden, hoe ze er naakt uitzagen en of ze merkte dat die meisjes wel eens naar haar of anderen keken. Flora bleek een feestbeest te zijn die altijd pikante setjes onder haar spijkerbroek droeg. Ze versleet de vriendjes in hoog tempo en was altijd bezig met haar volgende project. Hilde was rustig en eigenlijk een saai type. Van vriendjes was niets bekend en ze lette ook niet op als er iemand van de meiden naakt voor haar stond. Ze was eigenlijk iets bleu en dus gemakkelijk voor de gek te houden. Jin was een stiekemerd. Rustig en altijd lachend, maar ondertussen hield ze alle meiden in de gaten en sinds Mia geschoren was leek het wel of ze vaker toevallig gelijk onder de douche stonden.

Het kwam doordat Anja er op doorvroeg dat Mia dit patroon herkende. Volgende week moest Mia tot actie over gaan en Jin mee naar huis nemen. De week duurde lang, beide dames geilde op de gedachte aan Jin. Hoewel Mia nog niet wiste hoe ze het moest aanpakken, wist ze ook dat ze er niet onderuit kon, Anja eiste dit namelijk van haar. De volgende week was Mia al vroeg op de hockeyclub aanwezig en gelukkig was Jin ook een van de eersten. De meiden babbelden wat en Mia reageerde enthousiast op de verhalen van Jin. Hiermee kwam Jin verder los en de meiden lachte wat af. Tijdens het omkleden maakte Mia de eerste gewaagde opmerking.

“Je ziet er goed uit Jin vooral in dit zwarte setje.” Jin bloosde en bedankte Mia voor het compliment. Mia lette goed op tijdens de wedstrijd en speelde een aantal keren meer dan normaal de bal naar Jin. De wedstrijd werd gewonnen met 7 - 3 en Jin had 2 keer gescoord. Dat was uitzonderlijk. De stemming van het hele team was goed, maar die van Jin en Mia na afloop toch nog iets beter. De meeste meiden gingen snel naar de bar, maar Mia en Jin treuzelden wat met het douchen en het plan van Mia liep gesmeerd. Mia liep naakt Jin voorbij en raakte haar per ongeluk op haar bil. Jin lachte!

Toen Mia in de douche ruimte stond kwam Jin er aan. Een fijn meisje met een vriendelijke lach, kleine borstjes en een klein streepje schaamhaar.

“Je ziet er verleidelijk uit, Jin” zei Mia. Ze schrok dat ze het gezegd had, maar Jin lachte weer.

“Kijk jij naar meisjes” was de reactie en Mia beaamde dit.

“Maar wel alleen naar mooie vrouwen”.

“Wie was die vrouw, die vorige week met je mee was.”

“Dat was Anja, mijn vriendin, wij wonen samen”

“O la, la” siste Jin.

“Wil je mijn rug inzepen” vroeg Mia en Jin deed dat met genoegen. Mia draaide zich om en begon Jin even te zoenen. De meiden pakten elkaars billen en zoenden hevig. Al was de deur van de kleedkamer niet open gegaan was hier een heftige vrijpartij ontstaan, maar nu werden ze gestoord. Hilde was wat vergeten en ze vroeg of de meiden al bijna klaar waren.

“We komen er zo aan was de reactie.”

“Wil je een keer bij ons langskomen” vroeg Mia en Jin wou dat wel.

“Vandaag past mij wel” zei Jin.

“Leuk” antwoordde Mia. Een uurtje later begroette Anja Jin. Jin en Mia waren wat nerveus, maar Anja nam het initiatief. Mia werd beloond met een tongzoen en een kneep in haar billen. En dit pal voor de ogen van Jin.

“Vind je Mia ook zo’n lekker ding?” Vroeg Anja en Jin moest dit beamen. Mia kreeg de opdracht om voor thee te zorgen en Jin en Anja namen plaats op de bank. Ze keuvelde wat over de inrichting en het hockeyen, maar dit was redelijk onschuldig. Toen de thee geserveerd was vroeg Anja of Jin wel voor een beetje privacy was. Jin antwoordde omdat ze dacht dat Anja de gordijnen wou dicht doen (hoewel op de 17de verdieping het binnenkijken wel mee valt).

“Ja, pottenkijkers hebben we niet nodig.” De dubbelzinnigheid van haar opmerking realiseerde Jin zich niet. Anja pakte een blinddoek en deed die Mia voor. Ze zette een zacht muziekje op en vroeg Mia zich mooi uit te kleden en nam weer plaats naast Jin. Mia begon zich langzaam uit te kleden, draaiend met haar lichaam en haar borsten en billen als topstukken te presenteren. Ze wist niet wat de reactie van de kijkers waren, maar wist wel dat ze bekeken werd. Die gedacht wond haar op. Omdat de muziek wat luider werd, konden Anja en Jin praten, zonder dat Mia dit hoorde.

“Heb je wel eens van haar gedroomd” vroeg Anja. Jin bloosde, het antwoord was ja. “Geeft niet hoor het is zo’n lekker ding, maar jij mag er ook zijn. Anja schoof naar Jin toe en legde haar hand op een van Jin ‘s kleine borstjes. Beide tepels schoten naar voren en Anja boog zich voorover om Jin te tongen. Jin opende haar mond en sloot haar ogen. Ze voelde Anja ‘s tong in haar mond en beantwoordde dit met haar kleine tongetje. Handig knoopte Anja Jin ‘s witte blouse open en zag haar zwart kanten BH. De priemende donkere tepeltjes smeekten om aandacht en Anja rolde ze om de beurt tussen haar vingers.

“Doe je broek eens uit” fluisterde Anja en Jin deed dit onmiddellijk. Anja vroeg Mia haar blinddoek af te doen en wees op Jin ‘s kutje. Mia kroop tussen Jin ‘s benen en begon haar te likken. Haar schaamlipjes stonden al open en Mia genoot van de smaak. Bij de eerste streling begon Jin al met haar heupen te draaien. Anja bleef Jin zoenen en met haar borstjes spelen. Jin wist niet wat haar overkwam, maar ze genoot en voelde zich geleidelijk tot een hoogtepunt komen. Toen haar orgasme kwam kreunde ze het uit en sloot haar benen zodat Mia even klem kwam te zitten. Ook Anja en Mia genoten van het kleine Aziaatje.

“Heb je wel eens een kutje gelikt” vroeg Anja aan Jin.

“Nee, maar ik denk dat dit niet lang meer zal duren” antwoordde Jin glimlachend.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post39

Vrouwenlust 2 . 3

A&MGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 29, 2018 12:35

Wat vooraf ging

… Dit was het moment dat Mia haar ogen open deed en voorzichtig overeind kwam.

“Laat eens zien hoe het geworden is” zei ze terwijl ze voor de spiegel ging staan. Sacha ging naast haar staan en beiden genoten ze van het zicht op de kale kutjes. “Aan de ene kant voel ik me weer een klein meisje, maar aan de andere kant een lustobject wat genomen moet worden.”

“Ik zou het graag doen, maar ik geloof dat iemand je in haar macht heeft” antwoordde Sacha.

“Ja,” beaamde Mia “ en dat voelt ontzettend goed. Ik heb geen idee waar het zal eindigen, maar voorlopig is het een geweldig avontuur.”

Sacha sliep die avond onrustige en speelde drie keer met zichzelf voor ze in slaap viel.

VROUWENLUST 2 . 3

Om precies 18.00 uur belde Mia bij Anja aan. De hele dag was ze onrustig geweest. Vanmiddag was ze tien keer naar de WC geweest. Ze had een halfuur naakt voor de passpiegel gestaan in verschillende verleidelijke poses, drie keer had ze haar setje met kousen aan gedaan en de hele dag had ze gekke kriebels in haar buik. Hier stond ze nu, nerveus en hunkerend, voor de deur van een vrouw die ze nog maar drie dagen kende. Gekleed in een zwart setje, jarretels en kousen, een zwart leren rokje en een doorschijnblouse. Ze had een lange jas aangetrokken om gekleed over straat te gaan. Anja deed glimlachend open.

“Welkom meissie, kom binnen.” Anja was gekleed in rood leer, een bustier, een half lange rok en laarzen. Mia kwam verder, hing haar jas op en aarzelde even.

“Loop maar verder en dan zal ik je eens goed bekijken.” Anja kon even niet van Mia afblijven en kneep haar in haar bil. Toen Mia zich lachend omdraaide werd dit gevolgd door een lange tongzoen. Voor het eerst ging Mia ‘s hand op ontdekkingsreis. Deze bewoog zich naar de bustier met inhoud van Anja.

“Straks mag je met mij spelen, maar ik wil je eerst inspecteren. Wil je daar voor mij strippen?” Anja wees naar het kleed voor de bank, waarop ze zelf ging zitten. Met een glas witte wijn zat ze klaar om van de jonge studente te genieten en te controleren of ze haar opdracht had uitgevoerd. Ze was in ieder geval wel in een rok gekomen en die blouse mocht er ook zijn. Mia deed wat haar gezegd werd, langzaam, met haar handen haar hele lichaam aaiend, deed ze kledingstuk voor kledingstuk uit. Haar tepels stonden weer stijf van de opwinding en tussen haar benen voelde het ook iets vochtig. Een vrouw van de wereld bekeek haar, strak in het rode leer, nippend aan haar witte wijn werd ze bekeken en beoordeeld. Zou zij straks ook met het lichaam van deze vrouw mogen spelen? Als laatste ging Mia ‘s slipje uit. Ze was met haar rug naar Anja gedraaid. Terwijl die genoot van haar billen, ontdeed Mia zich van dit laatste kledingstuk. Voorzichtig draaide ze zich om, zakte door haar knieën, liet zich achterover rollen en spreidde haar benen. Anja had zo een prachtig uitzicht op haar kale kutje, die van opwinding al iets geopend was. Anja applaudisseerde en zei.

“Goed gedaan meisje, je hebt een glaasje witte wijn verdiend.” Anja schonk in en Mia kwam naakt op de bank zitten. Ze proosten en keken elkaar daarbij diep in de ogen. “Ik zal het flesje even pakken” Anja nam het flesje in ontvangst en keek goedkeurend naar de haartjes. “Je bent een schatje, kom eens lekker tegen me aan” Mia deed dit en hun monden vonden elkaar weer. “Maak maar even los” zei Anja toen Mia weer haar borsten op zocht. Mia deed dit en er verschenen twee volle borsten met grote bruine tepelhoven. Hierop bevonden zich kleine torentjes. In haar linker tepel had Anja een piercing, een ringetje. Mia begon er enthousiast mee te spelen. Al gauw ging dit spelen verder met haar tong. Het zuigen en draaien van rondjes over de tepelhof liet Anja niet onberoerd. Zachtjes aaide ze Mia door haar haar terwijl die aan haar linker tepel zoog. “Vind je het leuk, zo’n piercing?” Vroeg Anja.

“Ja, dit maakt het spelen met borsten wel extra leuk.” Ondeugend trok Mia er voorzichtig aan. “Je krijgt ze ook nog wel, maar nu nog even niet.” Mia wist niet wat ze hiervan moest denken. Anja deed haar rok iets omhoog en haar benen wijd. “Er wacht nog iets om ontdekt te worden, meissie” fluisterde Anja.

“Ja mevrouw” antwoordde Mia terwijl haar hoofd naar beneden ging. Nu keek ze voor het eerste recht in een kut; en wat voor een. Bijna helemaal kaal, maar op Anja ‘s venusheuvel stond nog een streep donker schaamhaar. Grote, donkere binnenste schaamlippen van meer dan vijf centimeter lang. Een clitoris zo groot als het bovenste stukje van Mia ‘s duim en een snee van kittelaar tot plasgaatje wel een decimeter. Anja pakte Mia ‘s hoofd en trok deze naar haar spleet.

“Proef maar lekker”. Mia wist nog niet of ze daar aan toe was, maar ze had al geen keuze meer. Haar tong speelde eerst met de kittelaar, maar al snel probeerde ze met naar tong bij Anja naar binnen te gaan. Lange halen brachten Anja in beroering, terwijl Mia de zoute sensatie van een kut proefde. Anja trok Mia ‘s hoofd bijna naar binnen en Mia kon niets anders dan likken, likken en likken. Met gegrom kwam Anja klaar en liet ze Mia los. Terwijl Anja aan het bijkomen was, bestudeerde Mia verder haar kut. Stevige, lichtgebruinde bovenbenen leidden naar Anja ‘s magische plek. Ze kon het niet laten en begon op Anja ‘s schaamlippen te zuigen en genoot van het uitzicht op Anja ‘s buik en borsten. Ze voelde zichzelf hier nat van worden. Anja kwam weer bij haar positieven en zei Mia om op het kleed te gaan liggen. En wel zo dat Anja een goed zicht had tussen haar benen.

“Vinger jezelf” commandeerde ze en dit liet Mia zich niet twee keer zeggen. De vrouwen beloerden elkaar en Anja ging verder met haar wijntje. Ze gaf Mia wel goed zicht op haar eigen lichaam. Mia genoot van het vingeren en van het bekeken worden. Ze was niet alleen trots op het feit dat ze begeerd werd door Anja, ook de gedachte dat ze Anja net tot een orgasme had gelikt stemde haar goed. Mia ‘s kale kutje werd al snel een glibberige en glinsterende zone en ook Mia ‘s hoogtepunt liet niet op zich wachten. Anja vleide zich naast Mia en het stel begon speels te zoenen en met elkaars lichamen te spelen. Die piercing bleef trekken terwijl Anja zich op de Mia ‘s borsten en billen concentreerde. Anja nam een slok witte wijn en gaf het mond op mond door aan Mia.

“Heb je honger?” Vroeg Anja na een poos en toen Mia dit beaamde gingen ze aan tafel. Eerst beiden 4 Zeeuwse oesters, daarna een Caesar salade en als hoofdgerecht kabeljauw uit de oven, zeekraal en een rijsttaartje en als toetje gevulde citroen. Dit alles geflankeerd door diverse witte wijnen. Anja had er echt werk van gemaakt. Mia lustte geen vis, maar at alles smakelijk op. De dames hadden naakt aan tafel gezeten en vrijden met hun voeten onder tafel. Anja ‘s grote teen had Mia ‘s kale kutje nog beroerd, maar tenen is toch iets anders dan vingeren. Na de maaltijd zochten ze de slaapkamer op. Mia vertelde hier over Sacha en Anja wou alle details horen. Toen Mia de versierpoging van Sacha beschreef en Mia ‘s reactie concludeerden ze beiden dat het beter was als Anja bepaalde wat goed voor Mia was. Elkaar zoenend en strelend vielen ze in slaap. Ze sliepen in de lepeltjes houding en Anja rechterhand hield Mia ‘s linkerborst de hele nacht vast.

Samen in slaap vallen is een, samen wakker worden is een tweede. Maar met lekkere broodjes, jus d’orange en thee werden de vrouw en haar meisje lekker wakker. Ze kletsten en konden niet van elkaar afblijven. Mia zou om 11.00 weer vertrekken want ze hockeyde op zaterdag altijd.

“Speel eerst nog eens met mij, voor je vertrekt” commandeerde Anja. Mia liet dit zich geen twee keer zeggen en vingerde Anja nog eens. Eigenlijk was het geen vingeren maar meer duimen. Een duim ging bij Anja naar binnen en hiermee draaide ze zacht rondjes, terwijl de andere duim de schede en de kittelaar bewoog. Anja ‘s machtige, volle lichaam kronkelde terwijl ze naar het hoogtepunt werd gebracht. Schokkend en grommend kwam ze klaar. Mia genoot van het schouwspel, zowel van die geweldige kut als de rest van Anja ‘s lichaam.

‘s Avonds om 17.30 belde Mia weer aan. Ze had thuis een gedoucht en liep er weer verleidelijk bij. Na een tongzoen kreeg Mia de opdracht om haar uit te kleden op haar jarretels en kousen na. Anja was weer in haar rood leer gekleed. Ze mocht plaatsnemen naast een grote leren stoel. Op haar knieën op de grond.

“Goed zo, schatje, nu moet je even zo blijven zitten. Praten mag weer als ik dat gezegd heb en dan alleen met twee woorden Ja mevrouw en Nee mevrouw. Begrepen?” Mia snapte het niet helemaal, maar zei.

“Ja”.

“De volgende keer ga je over de knie, begrepen?”

“Ja, mevrouw” zie Mia gedwee.

“Goed zo, meissie.” Anja deed Mia eerst een halsband om en daarna een zwarte blinddoek. “Als je stoppen wilt, moet je halt zeggen. Dit kan, maar ik vind je dan niet meer zo lief. Begrepen?” Weer klonk het gedwee

“Ja Mevrouw”. Even later ging de bel. Dit maakte Mia nerveus en toen er een vrouwenstem bij kwam werd dit alleen maar erger.

“Lekker ding is het niet?” Vroeg Anja aan de andere vrouw.

“Zeker een mooi, jong lichaam waar je nog veel plezier aan kun hebben.”

“Geil is ze ook” en toen richtte Anja zich weer tot Mia. “Even staan gaan meissie, zodat mijn bezoek je even kan bevoelen.” Weer klonk een.

“Ja mevrouw” en Mia deed wat haar gevraagd werd. Ze voelde een knijpje in een van haar tepels, ze kreeg een flinke tik op haar bil en daarna voelde ze enkele vingers in haar kutje.

“Zeker een lekkere aanwinst, ik ben jaloers op je.”

“Ga maar weer zitten meissie” Ze ging zitten en voelde dat er iets aan de halsband werd vastgemaakt. De geluiden die ze toen hoorde kon ze niet thuisbrengen, na enige tijd zei de onbekende.

“Benen verder wijd, zodat ik alles goed kan zien. Rug recht en armen iets naar achter. Anja, houd de ketting iets strakker”. Toen werd het even stil en plotseling zag ze een groot lichtflits door haar blinddoek heen. Nog enkele volgden en ze herkende nu ook het geluid van een camera. Ze werd op een toch wel iets belastende manier gefotografeerd. Even dacht ze er over om halt te zeggen, maar tot nu toe had ze alleen maar goede ervaringen met Anja. Anja had dit gepland dus Mia moest er maar van genieten. Met dit in gedachten werd ze relaxter en begon het spannende van de situatie in te zien. Een vreemde vrouw had haar betast, met toestemming van Anja en beiden genoten ze van haar lichaam.

“Is het goed, Anja, dat ik nog een paar kut-foto ‘s maak voor mijn kutcollectie” vroeg de onbekende vrouw.

“Natuurlijk, ze is er helemaal voor jou”. Mia kon niet anders doen dan luisteren en afwachten.

“Op het kleed liggen, kleine” zei de vrouw op gebiedende toon “en wel met je benen wijd”. Mia kende de kamer wel een beetje en vond op de tast het kleed. Hier ging ze op haar rug liggen en spreidde haar benen voor de onbekende vrouw. Die nam plaats om enkele close ups van haar vrouwelijkheid maken. Haar kut leek iets op een grotje met een gordijntje ervoor. Haar binnenste schaamlippen zaten boven tegen elkaar en vormden een dakje boven haar kittelaar. Halverwege haar kutje waren ze op zijn verst uit elkaar. Hier zat een knikje in haar lipjes en van daar naar beneden ging het min of meer verticaal. Wederom werden er enkele foto’s gemaakt.

“Ik kan het niet laten, Anja, mag ik?”

“Goed, dan geniet ik wel van het schouwspel”. De onbekende liet dit een twee keer zeggen en begon Mia te likken. Mia wist niet wat haar overkwam, maar had er zeker geen bezwaar tegen. Een lange puntige tong speelde met haar en omdat ze toch al genoot van de vreemde situatie, begon al snel haar onderlichaam mee te draaien. Geleidelijk kwam haar orgasme dichter bij. Vlak voor Mia ‘s hoogtepunt stopte de tong abrupt. Anja had de onbekende vrouw in een bil geknepen en zei.

“De afronding komt later wel. Het is tijd voor je om te gaan.”

“Jammer, maar wie wat bewaart heeft wat.”

“Zo is dat. Ik ben benieuwd naar de foto ‘s”.

“Je zult ze gauw hebben.” Anja leidde de onbekende vrouw naar de deur. Ondertussen kreeg Mia de opdracht om op het kleed te blijven liggen. Met een lange tongzoen nam Anja afscheid van de onbekende vrouw. Anja ging naast Mia op het kleed liggen. Anja deed de blinddoek af.

“Hoe gaat het met je?”

“Ik beleef, sinds ik je ken, meer spannende dingen, dan de afgelopen twee jaar bij elkaar.” Glimlachende keken de dames elkaar aan.

“Ik weet wel wat goed voor je is.” Mia kon niets anders dan toegeven.

“Ja Mevrouw, dat weet u misschien wel beter dan ikzelf.” Anja draaide zich op Mia en hun tongen vonden elkaar weer. Na een lange kus ging Anja ‘s mond op zoek naar Mia ‘s borsten en zoog op beide tepels. Haar linker hand vond Mia natte kutje en haar wijsvinger begon rondje te draaien over kittelaar. Toen Mia hierop reageerde, kroop Anja tussen haar benen. Ze likte Mia en proefde speeksel van de andere vrouw en geil van Mia. Met beiden handen kneedde ze stevig de billen van Mia. Het resultaat liet niet lang op zich wachten, Mia kreunde het uit.

Anja schonk twee glazen witte wijn in. Ze besloten een pizza te eten en zochten de bank weer op. Mia, naakt op haar halsband en kousen na en Anja in rood leer gekleed. Het gesprek ging over koetjes en kalfjes, maar wel voornamelijk over Mia ‘s leven. Haar studie en scriptie kwam aan de orde en ook het gebrek aan voortgang hierin. Sacha en de meiden van het studentenhuis werden uitgebreid besproken evenals het hockeyteam. De pizza werd op de bank opgegeten. Anja zetten een DVD op ‘Lesbian hot stuff’ was de titel. Het begon onschuldig met twee meiden die elkaar likten. Er werd veel commentaar geleverd op de acteerprestaties en de lichamen, maar ondertussen genoten ze wel. In de derde scène kwam een hevige getatoeëerde en gepiercete dame in beeld. In beide tepels had ze een dubbel piercing en haar kut bevatte 7 ringetjes, 6 in haar binnenste schaamlippen en een door haar kittelaar. Mia kroop naar Anja en het commentaar werd minder. Mia zocht de linker tepel van Anja en begon voorzichtig met haar ringetje te spelen. In de scène werd nu een geblinddoekt meisje binnen geleid en ze mocht zich voorover buigen op een tafel. Haar handen werden eerst vast gebonden. Daarna werden haar enkels elk aan een tafelpoot vastgemaakt. Mia kroop nog dichter tegen Anja aan maar haar ogen waren gefocust op het beeld. De spanning werd opgebouwd en de gepiercete dame speelde met haar nagels op het vastgebonden lichaam. Het beeld ging richting de kont van het meisje. De close up van haar aars en kutje werd verstoord door een wijsvinger die richting de anus ging. Na enig draaien verdween de vinger in het kontje en werd ze gevingerd in haar anus. Anja ‘s hand ging naar Mia ‘s kruis en bespeurde hier een zekere opwinding. De scène ging verder en met een zweepje werd eerst zacht gespeeld op het vastgebonden meisje. Het meisje vroeg de dame haar beloning te geven. De zweep knalde op haar billen, en nogmaals en nogmaals. Het meisje mompelde na iedere zweepslag “thank you”.

Mia was stil en voelde zich zeer opgewonden worden. Anja merkte dit onmiddellijk en glimlachte. Haar inschatting van Mia was goed geweest. De striemen waren duidelijk te zien op de billen van het meisje.

“Daar mag ze trots op zijn” zei Anja. Mia knikte. De gepiercete dame deed een voorbind dildo om. Het meisje pijpte de dildo en ondertussen werd haar rechterhand los gemaakt. Met deze hand kon het meisje haar eigen kutje beroeren, wat ze voorzichtig deed. De dame liep om de tafel heen en begaf zich naar de rode billen. Met beide handen betastte ze die en trok ze verder uit elkaar. Ze boog zich voorover en begon de anus van het meisje te tongen. Mia wist niet wat ze zag, dingen waar ze nog nooit over nagedacht had, maar die haar mateloos intrigeerden en opwonden. Het meisje dat nog steeds voorover op tafel lag, begon steeds meer te bewegen. De dame kwam overeind en plaatste de dildo tegen haar anus en met een paar stootjes gleed die naar binnen. Met lange halen ging de dame op en neer. De bewegingen van het meisje werden heviger, mede omdat ze zich met haar eigen vrije hand vingerde. Het meisje en Mia kwamen beiden op het zelfde moment met een luid gekreun klaar. Anja ‘s hand had slechts lichte bewegingen gemaakt in Mia ‘s schede, de opwinding van de DVD deed de rest.

“Ik geloof dat ik nog veel kan leren” zei Mia.

“Ik zal er voor zorgen” kreeg ze als antwoord.

Na nog een glaasje wijn gingen ze naar bed. Anja liet zich uitkleden door Mia en ging daarna op haar knieën op bed liggen. Grote, ronde billen keken Mia aan.

“Lik mijn reet!” Ordonneerde Anja en Mia ‘s deed wat haar gezegd werd. Haar tong proefde en bevochtigde Anja ‘s bilnaad. Ze proefde een lichte poepsmaak en zweet, maar het was Anja ‘s poep en zweet. Al snel begon ze zich te concentreren op Anja ‘s aars en probeerde met haar tong naar binnen te gaan. Dit lukte slechts beperkt, maar Anja genoot er niet minder om. Ondertussen pakte ze een vibrator uit haar nachtkastje en gaf deze aan Mia om deze met haar mond te bevochtigen. Mia nam de vibrator bijna geheel in haar mond en maakte pijpachtige bewegingen.

“Nu is hij wel klaar voor mijn kut. Zorg dat ik ook klaar kom!” Mia zette de vibrator aan en masseerde Anja hiermee. Meer in haar snee dan in het gaatje. Haar duim verdween in Anja en met de vibrator stimuleerde ze Anja ‘s kittelaar. Mia voelde hoe haar duim werd omklemd door samentrekkende bodembekkenspieren en niet lang daarna gromde Anja het uit. Na een korte rustperiode stond Anja op en liep naar de kast. Ze pakte een zwarte voorbinddildo en handig deed ze de riempjes om. Ze ging zitten op een stoel en ze gooide Mia een condoom toe.

“Er om doen en pijpen, meissie!” Iets onhandig scheurde Mia het condoom open en deed het op de dildo. Ze rolde het af tot halverwege. “Helemaal afrollen, meissie!” Mia hield de dildo met het condoom met haar linkerhand vast en gebruikte de andere hand om het condoom helemaal af te stropen. Haar lippen bewogen zich eerst over de eikel, maar al snel verdween een groot deel van de dildo in haar mond. “Je tong gebruiken en je lippen iets toeknijpen. Zo’n dildo wil wel wat voelen.” Mia mompelde.

“Ja mevrouw” en ging verder. Na een minuut of vijf kreeg Mia de opdracht om op haar rug op bed te gaan liggen. Dit hoorde ze graag, want het pijpen was vermoeiend en waar het pijpen van een dildo toe leidde begreep ze niet. Anja kroop op Mia en de dildo verdween in haar kutje. Met haar volle gewicht lag Anja op Mia en tongzoende haar. Vanuit haar heupen bewoog Anja de dildo op en neer in Mia. Anja ‘s onderbuik schoof over Mia ‘s kale venusheuvel. Mia begon zwaarder te ademen en draaide mee. Op dat moment gleed Anja van Mia af. Op haar zij lag ze naast Mia en vroeg haar om zich om te draaien. Anja pakte Mia ‘s been en trok die over zich heen. De dildo verdween achterlangs in haar kutje. Doordat de benen van Mia uit elkaar waren, kon Anja gemakkelijk Mia ‘s kittelaar bewerken. Beide dames draaiden met hun heupen en in deze houding kwam Mia gemakkelijk klaar.

“Goed zo meissie, morgen verder.” De rest van de avond brachten ze zoenend en strelend door.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post36

Vrouwenlust 1.3

A&MGeplaatst door My 4Fingers di, januari 23, 2018 15:10

VROUWENLUST – 1.3

De wekker maakte haar die ochtend precies om 9.00 uur wakker. Vandaag zou ze eens lekker aan haar scriptie werken. Zoveel werk was het niet meer, maar ja, die laatste loodjes. Haar meeste studiegenoten waren ondertussen afgestudeerd en het uitgaansleven werd minder. Over drie maanden wou Mia ook eindelijk afstuderen en op zoek gaan naar een baan. Na uitgebreid douchen en ontbijten en koffie drinken met wat huisgenoten, zette ze om 10.00 uur haar computer aan. Omstreeks 14 uur kwam ze er achter dat het vandaag weer niet zou lukken. Misschien moest ze maar even naar het centrum gaan. Met de metro was ze in een kwartiertje in het centrum. Na wat verschillende schoenenwinkels bekeken te hebben bedacht ze dat ze wel wat nieuw ondergoed kon gebruiken. En even later stond ze bij de winkel op de lingerie afdeling. Mooie setjes, dat wel, maar wel wat prijzig voor een gemiddelde student. Ze draalde wat langs de rekken en had niet in de gaten dat ze bekeken werd door een vrouw. Deze vrouw zag een meisje van begin 20 met halflang blond haar, blauwe polo en spijkerbroek en eigenlijk wel een beetje een ‘balorig’ type.

“Probeer dit setje eens” zei de vrouw tegen Mia. Mia keek op en zag een vrouw met een setje in haar hand staan. “75 B schat ik in”. Mia beaamde dat dit klopte en keek naar het setje. “Passen kost niets”.

Het was een zwart setje, een doorschijnende, kanten beugel BH met de bandjes aan de zijkant, een hoog uitgesneden slip en om het compleet te maken zat er ook een jarretelgordel bij. Mia aarzelde maar de vrouw keek haar recht in de ogen en zei nogmaals.

“Passen kost niets en volgens mij zal het je erg mooi staan”.

Ze twijfelde nog een moment en zei toen “passen verplicht inderdaad tot niets”.

De vrouw lachte. Mia was niet klein met haar 1.70 maar deze vrouw was nog wel een stukje groter en ook breder. Om in BH maten te praten, ze schatte haar in op 85 D. Haar leeftijd zal ergens rond 35 jaar liggen. Mia nam het setje en samen togen ze naar de paskamer. Deze is ruim opgezet bij de winkel en Mia ging een paskamer binnen terwijl de vrouw een stoel in de ruimte ervoor nam. Mia hing het setje op een haakje en begon zich uit te kleden. Het was een merkwaardige situatie. Een vreemde vrouw die haar lingerie aanpraatte die ze zelf nooit zou hebben uitgezocht. Een sport BH is immers veel functioneler. Net toen ze haar oude BH had uitgedaan, ging het gordijn op een kiertje. “Even kijken of je nog hulp nodig hebt” zei de vrouw. Hoewel Mia dit ontkende, bleef de vrouw kijken. Ze zag een meisje met stevige ronde borstjes met parmantige bruine tepeltjes. Mia voelde zich begluurd.

“Zonder BH zie je er ook mooi uit”. Mia keek in de spiegel en voelde haar tepels wat harder worden. Beide vrouwen zagen dit, maar zeiden er niets over. Vlug deed Mia de BH aan. Deze paste precies.

“Nu nog de slip”. Mia gaf zich over en deed nu ook haar broek en onderbroek uit. Het was een verwarrende, maar ook speciale situatie. Mia voelde dat ze geen kleding aan het passen was, maar haar lichaam liet zien aan een vrouw die daar blijkbaar belangstelling voor had. Passen kost niets en verplicht ook tot niets, dacht ze nog eens. Hoewel je bij het passen eigenlijk je onderbroek met aanhouden, snapte ze dat de vrouw haar liever in haar blootje zag. Mia vond dit toch ook wel spannend. Het setje paste als gegoten. Wel moest haar bikinilijn nog wat bijgewerkt worden, maar voor de rest zag ze er goed uit. “Wat vind je ervan?” Vroeg Mia.

“Je ziet er erg lekker uit en het setje past goed. Draai je nog eens om.” De vrouw bekeek Mia ‘s billen en die waren stevig en rond. Hoewel Mia nog iets verlegen was, genoten ze beiden van de situatie. “Als je mee gaat thee drinken, dan betaal ik het” zei de vrouw. Tot haar eigen verbazing zei Mia “OK”. In de metro stelden ze zich aan elkaar voor. De vrouw heette Anja en had aan haar scheiding een appartement overgehouden. In de metro keken ze elkaar nog eens diep in de ogen en lachten naar elkaar. Mia wist niet wat haar overkwam. Het was een keurige flat en met de lift gingen ze naar de 17de verdieping. Anja opende de deur en liet Mia eerst naar binnen gaan. In de hal pakte Anja Mia ‘s handen en draaide haar tegen de muur. Mia kon niet meer weg. Anja had de armen van Mia vast en kwam dichterbij. Mia deed haar ogen dicht en voelde toen voor het eerst van haar leven een vrouwentong. Mia aarzelde eerst, maar na enkele momenten begon ze ook hartstochtelijk terug te zoenen. Ze wist nu nog minder wat haar overkwam, nog nooit had ze überhaupt maar aan een vrouw gedacht, en nu stond ze vol overgave te zoenen.

Anja genoot ook en liet langzaam een hand zakken om die onder de polo op zoek te laten gaan naar die lekkere borstjes. Een kleine aanraking zorgde dat de tepels keihard werden en Anja speelde er zachtjes mee. Mia liet alles over zich heen komen en genoot en hunkerde naar meer. Ze voelde Anja ‘s hand naar haar rug gaan en in een ogenblik was haar BH los. Dit heeft ze vaker gedaan, schoot door haar heen. Een echte lesbienne dus. Maar wat gaf het. Het was genieten. Anja ‘s been wreef langs het kruis van Mia en langzaam werd het hier vochtiger en vochtiger. Anja ‘s rechterhand liet de borstjes in de steek en langzaam bewoog de hand zich naar beneden.

“Handen omhoog” zei Anja en Mia deed dit. Met een beweging ging haar polo en BH uit. Nog steeds stond ze daar, in een halletje van een onbekende flat met haar rug tegen de muur. Anja ‘s mond ging naar beneden en begon op de tepels te zuigen. Haar rechterhand wreef tussen Mia ‘s benen. Mia begon geleidelijk met haar heupen te draaien. Anja kreeg zonder veel moeite de rits naar beneden. De knoop kostte wat meer energie, maar om de spijkerbroek naar beneden te krijgen lukte slecht.

“Beloof me om in het vervolg een rok aan te doen” fluisterde Anja in Mia ‘s oor.

Mia kon de gevolgen nog niet helemaal overzien, maar ze zei “ja… ah…”

Met beide handen kreeg Anja ten slotte de spijkerbroek naar beneden. Mia schopte haar schoenen uit en daar stond ze helemaal naakt voor een bijna onbekende vrouw. Het gaf haar een ontzettend gevoel van opwinding. Met haar middelvinger begon Anja in het natte kutje van Mia te spelen. Mia ‘s kittelaar was flink opgezwollen en binnen een minuut kwam Mia klaar op een manier zoals haar nog nooit was over komen. Ze schokte met haar hele lichaam. Anja bleef met haar spelen en Mia was totaal ‘out of control’. Anja hand ging weer terug naar haar hele schaamstreek en het zoenen verhevigde weer. Na enkele minuten kwamen de monden weer los van elkaar.

“Anja, dit was geweldig” fluisterde Mia.

“Ik wist wel dat een mooie meid als jij dit lekker zou vinden. Zullen we aan de beloofde thee gaan”. Dat vond Mia een goed idee. Daar stond ze helemaal naakt, terwijl Anja nog geheel gekleed was. “Doe je nieuwe setje maar aan, ik heb nog wel wat netkousen die mij toch te klein zijn. Dan zal ik even thee zetten”. Anja leidde de naakte Mia naar de woonkamer. Deze was strak ingericht. Een zwarte houten vloer met zwart lederen bankstel. De muren waren rood geverfd. De lampen waren roestvrij staal of zwart. Enkele schilderijen met vrouwelijk naakt hingen aan stevige haken aan de muur. Gewaagd maar stijlvol.

“Achter die deur vind je de slaapkamer. In de grote kast vind je de netkousen wel. Dan ga ik aan de thee” Anja gaf Mia een pats op haar linker bil. Mia keek lachend om en ging naar de slaapkamer. Ook hier dezelfde kleurstelling en een groot kingsize bed. Mia trok de kast open. Het eerst wat haar opviel was een stapel seksboekjes. Eigenlijk dacht ze dat die meer voor mannen waren, maar Anja kon het blijkbaar wel waarderen. De garderobe in de kast zag er gevarieerd uit en al gauw zag ze een mandje met kousen. De eerste netkousen waren veel te groot, de tweede pasten precies. Ze had het setje weer aangedaan en bekeek zichzelf in de spiegel. Hier stond een andere Mia. Niet meer het bedeesde koormeisje, maar een femme fatale met een hoerige uitstraling. Het was goed dat anderen haar niet zo zagen, maar eigenlijk was ze best trots op zichzelf. Ze vond een stel naaldhakken en die maakte het plaatje af. Zo liep ze naar de kamer toe.

“Goed zo meisje, wat zie je er lekker uit”. Even bloosde Mia maar toen moest ze het beamen.

“Ik had nooit gedacht dat ik er zo uit zou kunnen zien” zei Mia.

“Laat je nog eens goed bekijken”.

Mia draaide zich langzaam rond en streelde met haar handen haar lichaam. Dit had ze wel eens in een film gezien. Alsof het een striptease was, ging Mia met haar rug naar Anja staan. Langzaam bukte ze en keek tussen haar benen door naar Anja. Anja keek verlekkerd naar dat strakke kontje.

“Kom eens hier, dan kan ik je nog eens aanraken”. Mia liep op Anja af die ondertussen op de bank zat. Vlak voor Anja bleef ze staan, met haar kruis op ooghoogte. “Trek eens langzaam uit” ordonneerde Anja. Mia luisterde en pakte met beide handen haar slip beet. Gelukkig had ze eerst de jarretelgordel aangetrokken en daarna haar pikante onderbroek. Anja zag tussen de blonde haartjes het rosse van het iets openstaande kutje. Met beide handen pakte ze de billen van Mia en trok haar naar haar toe. Haar tong verdween tussen haar benen. Met een grote zwiep werd Mia op de bank gegooid. Anja keek niet op of om, maar likte en proefde de jonge studente. Zalige lange halen, van haar plasgaatje tot haar kittelaar. Mia begon onmiddellijk weer met haar heupen te draaien. Snel, veel te snel kwam ze weer klaar. Ze wou haar benen samendoen omdat ze dacht dat ze gek werd. Anja was echter sterker en hield met haar handen Mia ‘s benen wijd. Toen werd ze echt gek. Na enkele minuten stopte Anja, kuste Mia op haar mond en ging thee inschenken. Half versuft lag Mia op de bank. Terwijl Anja van het uitzicht genoot op het malse kutje, kwam Mia weer bij.

Met, “je thee wordt koud” bracht Mia weer bij haar positieven. Ze pakte haar thee en ging lekker tegen Anja zitten. Die streelde haar door haar haar en zakte daarna langzaam af naar de Mia ‘s billen. Met haar linkerhand kneep Anja in haar linker bil. “Je bent een lekker geil ding” fluisterde Anja in Mia ‘s oor.

“Jij maakt me zo geil, want dit is me nog nooit overkomen. Niet met mijn drie vriendjes en ook niet met de zeven onenightstands.

“Misschien horen we wel bij elkaar”.

“Ik wil in ieder geval nog meer ontdekken met een vrouw als jij”.

“Zullen we dan afspreken dat jij mijn meissie bent en ik jouw vrouw”.

“Ja, mevrouw” zei Mia en keek Anja in de ogen.

“Meissie, je moet nu gaan. Wanneer kom je weer?”

“Past het vrijdagavond?”

“Goed 18.00 precies, in een rok zoals je beloofd hebt”. Mia kleedde zich weer aan en nam haar nieuwe setje mee in het winkeltasje. Bij de uitgang drukte Anja haar een flesje in haar handen. “Wil je hier je schaamhaar voor mij instoppen?” Mia realiseerde zich dat dit geen vraag was en zei dat ze het zou doen. De laatste tongzoen en een kneep in haar tiet en Mia stond buiten.

Die nacht kon Mia slecht in slaap komen. Zij, met een vrouw, die 15 jaar ouder was of meer. Maar wat een seks en wat een ervaring. Ze streelde zich zelf door haar schaamstreek en dacht aan de haartjes die er af moesten. Behalve een lange jurk voor het “bal” had ze helemaal geen rok. Moest ze die ook nog aanschaffen. Gelukkig had ze wel een leuk pikant setje. Ze realiseerde zich dat er iets totaal nieuws in haar leven gebeurde. Vermoeit, maar voldaan, viel ze in slaap. De volgende ochtend om negen uur werd ze wakker. Ze voelde zich nog wat plakkerig, en wilde zich juist daarom niet douchen. Toen ze in de gemeenschappelijke keuken kwam van haar studentenflat zaten er drie huisgenotes koffie te drinken. Ze keek anders naar de meiden dan gisteren. Ze lette op hun borsten en figuur. Hierin stond een vrouw van achtentwintig met een kaal kutje. Heel onschuldig merkte ze op dat in de Fleur wel veel geschoren vrouwen stonden. Dit werd beaamd en Mia merkte op dat indien de Fleur een afspiegeling van de Belgische vrouw was, twee van de vier aanwezige dames een kaal kutje moesten hebben. Schoorvoetend gaf Sacha toe dat zij zich om de twee dagen schoor. Ze vond het mooier en hygiënischer, en haar vriendjes waren enthousiast en ze had hier ook veel meer orale seks. Mia gaf aan dat ze er ook over dacht en met een knipoog gaf Sacha aan dat ze er wel bij zou willen helpen. Ze veranderden van onderwerp maar Mia wist genoeg. Voordat Mia de stad in ging, op zoek naar een rok, ging ze even bij Sacha haar kamer binnen. Ze kreeg een kort inkooplijstje mee en ze spraken af dat het die avond zou gebeuren. In de stad vond ze in een tweedehands zaak een kort zwartleren rokje. De prijs viel mee en bij winkel vond ze nog een zwarte doorkijkblouse. Ze vond dat ze gezien mocht worden, althans door Anja en ze wou alles doen om haar te plezieren. ‘s Avonds klopte Mia op Sacha ‘s deur. Ze zag dat Sacha haar kamer sfeervol had gemaakt. Kaarsjes en wierook en op haar bed had ze enkele kussen gelegd. Sacha was de eerstejaars en nog geen achttien. Rood haar en een bleke, sproetige huid. Een uur in de zon en Sacha was knalrood. Niet al te groot, en met ronde billen en borsten en een slanke taille had ze een zeer vrouwelijke uitstraling. Sacha was nu gekleed in een zijden duster en liep op blote voeten.

“Je voelt je vast beter op je gemak als we beiden bloot zijn” zei Sacha terwijl ze haar duster open liet vallen. Mia keek vol bewondering naar haar mooie lichaam. Hoe kon het dat ze plotseling in aanraking kwam met vrouwen die zoveel lef hadden en dingen deden waarvan zij altijd had gedacht ‘Dat doet een vrouw niet’. Haar ogen gingen van boven naar beneden en bleven steken bij het kale spleetje. Zoals ze zo stond waren er geen schaamlippen te zien en was het een echt kinderlijk spleetje.

“Je hebt gelijk” mompelde Mia en begon zich uit te kleden. Iets langzamer en speelser dan ze ‘s avonds voor het slapengaan deed. Ze liet Sacha genieten van het zicht op haar lichaam, maar niet meer. Ze had natuurlijk Anja in haar hoofd en voor haar deed ze het. Sacha wist dit niet en genoot van het schouwspel. Toen Mia helemaal naakt was liep ze op haar af en aaide haar door haar haar.

“Je zou me scheren” zei Mia.

“Goed, ga maar op mijn bed liggen met je benen wijd. Zodat ik er goed bij kan” zie ze met een knipoog. Mia deed wat haar gezegd werd. Sacha begon eerst met een schaar de haartjes kort af te knippen. Plotseling dacht Mia aan het flesje wat ze van Anja had gekregen.

“Wil je de haartjes opvangen en voor me bewaren?” Sacha werd nieuwsgierig en informeerde wat de bedoeling was van het bewaren van haar schaamhaar. Met enkele niets zeggende antwoorden hoopte Mia de vragen te pareren, maar vergeefs. “Voor wie doe je het?” Vroeg Sacha en toen kon Mia er niet meer omheen. “Niet verder vertellen nog, maar het is voor mijn vriendin. Ik zal je later meer vertellen, maar nu nog niet.” Mia keek naar Sacha en zag het verbaasde gezicht.

“Ik vind je er heel verleidelijk uitzien en als ik nog geen relatie had zou ik graag met je spelen, maar ik weet niet wat mijn ‘lover’ er van vindt, dus helaas.” Sacha was iets teleurgesteld, maar ging verder. Na het kort afknippen kwam de scheerkwast te voorschijn en zeepte ze Mia ‘s kruis lekker in. Met het driedubbele scheermes werd de zeep en de haarrestjes verwijderd. De venusheuvel was al gauw glad als een biljartbal. Natuurlijk gaf de omgeving van de schaamlippen iets meer problemen. Sacha ver excuseerde zich toen ze Mia ‘s schaamlippen zachtjes naar links trok om rechts te kunnen scheren. Stiekem genoot Sacha hiervan. Toen de linkerkant aan de beurt was pakte Sacha eerst een schaaplipje. Het zicht op het spleetje was erg opwindend. Mooi egaal roze, een flinke kittelaar, en een strak plasgaatje. De schaamlippen zelf waren 3 a 4 cm lang en natuurlijk zalig om zacht mee te spelen. Sacha bedacht dit wel, maar deed het niet. Ze zou haar kans vast nog wel krijgen. Zorgvuldig verwijderde Sacha alle haartjes. Ze spoelde het af met een nat washandje, waarna ze alles zorgvuldig met babyolie insmeerde. Met grote draaiende bewegingen toucheerde ze hier Mia ‘s gehele genotstreek. Mia lag er met haar ogen dicht en even dacht Sacha het zachtjes draaien van haar heupen waar te nemen. Dit was het moment dat Mia haar ogen open deed en voorzichtig overeind kwam.

“Laat eens zien hoe het geworden is” zei ze terwijl ze voor de spiegel ging staan. Sacha ging naast haar staan en beiden genoten ze van het zicht op de kale kutjes. “Aan de ene kant voel ik me weer een klein meisje, maar aan de andere kant een lustobject wat genomen moet worden.”

“Ik zou het graag doen, maar ik geloof dat iemand je in haar macht heeft” antwoordde Sacha.

“Ja,” beaamde Mia “ en dat voelt ontzettend goed. Ik heb geen idee waar het zal eindigen, maar voorlopig is het een geweldig avontuur.”

Sacha sliep die avond onrustige en speelde drie keer met zichzelf voor ze in slaap viel.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post33

Vrouwenclub

A&MGeplaatst door My 4Fingers wo, december 27, 2017 06:39

VROUWENCLUB

Ze gebruikte het verhaal dat ze journaliste was en een undercover verhaal over de enige lesbische club in de stad wilde maken als excuus. Eigenlijk wilde Mia gewoon genomen worden door lesbische dames met voorbinddildo’s, gelikt worden door allerlei vrouwentongen en meerdere vingers in haar kutje gepropt krijgen.

Ze kwam de club binnen en inderdaad, er was van alles aan de gang, precies zoals de geruchten deden vermoeden. Overal in de club werd er gevreeën, geneukt en gevingerd en natuurlijk ook flink gebeft. Mia kreeg er een nat kutje van en werd ineens overvallen door een bloedstollend mooie vrouw, die haar bij de arm pakte en op een zacht lederen sofa in de hoek van de club neerzette, om er vervolgens gezellig naast te komen zitten, met haar benen wijd zodat Mia duidelijk kon zien dat de vrouw zich goed had geschoren.

“Nieuw hier, zie ik,” zei de vrouw. Mia knikte en kreeg het er behoorlijk warm van. Wat zag die vrouw er toch zalig uit! Het was helemaal haar type, ook al was Mia nog niet zo heel lang uit de kast, toch wist ze al waar ze op viel. Vrouwen die er zo mooi en strak uitzagen als zij zelf er ook uitzag. Ze kon niets anders zeggen, was eigenlijk een beetje van slag door die beauty van een vrouw. Gelukkig nam die het initiatief en trok ze zo het topje van Mia naar beneden, waarna ze aan de blote tiet die verscheen begon te sabbelen en te likken. Ze nam die harde tepel van Mia tussen haar lippen, zoog eraan en draaide rondjes met haar tong om het tepelhof en om de tepel zelf, een waar genot voor Mia, die tot aan dat moment alleen maar door kerels aan haar tepels gezogen was. Die deden het meestal hard en dachten dan dat ze het wel lekker zou vinden. Het was volgens Mia toch een erogene zone? Die kerels snapten er soms niets van.

Maar dat hete vrouwtje naast Mia wel. Terwijl de muziek harder ging en de bas door haar maag dreunde, legde de vrouw Mia op haar rug en dook ze tussen haar benen. Ze trok het slipje van Mia aan de kant en begon aan haar schaamlippen te likken en spuugde op haar al openstaande kut. Mia was al geil zodra ze de club binnen was komen lopen en deze vrouw maakte het alleen maar erger, als je van erg spreken kunt als het om geilheid gaat. Ja, als je een non bent misschien, maar dat was Mia niet, integendeel, ze kwam zelfs behoorlijk los en liet haar handen door de haren van de vrouw glijden, greep ze ineens stevig beet en drukte dat lekkere lange tongetje diep in haar schaamteloos natte poes.

Mia ging vervolgens op de tafel zitten en gebood de vreemde mooie lesbo daar te gaan liggen. Ze gleed zelf ineens van de tafel af, trok die slet naar de rand toe, zodat haar kont over de rand heen hing en begon vurig aan die hete kut te likken, duwde er een tweetal vingers in, op zoek naar haar g spot, die ze al heel snel gevonden had. Ze likte en vingerde de vrouw zo hard, dat ze binnen een paar minuten ging squirten. Mia stapte opzij en liet de vrouw tot aan het tafeltje aan de overkant spuiten, waar twee andere lesbiennes het zalige sap met hun lijven opvingen.

Ineens kwamen die twee meiden erbij en waren ze al met zijn vieren aan het vrijen. Het duurde dan ook niet lang voor de hele club om het kleine tafeltje verzameld was. Mia had de lesbische orgie die ze zo graag wilde hebben, inclusief tongen, vingers en voorbinddildo’s.

Ze moest zich de volgende dag alleen wel heel erg inhouden, want als ze wat ze mee had gemaakt in de krant zou zetten, zou ze haar baantje niet lang behouden. Maar Mia kennende loste ze dat keurig op door de club op zijn netheid en klasse de hemel in te prijzen.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post16