blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DE AANZET 2

DjangGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 24, 2019 15:10

De aanzet 2

Nadat Sandra weg was ben ik toch ook het bed uit gegaan. Snel boodschappen doen voor het druk wordt want de weersvoorspellingen zijn niet al te best. Tijdens de boodschappen krijg ik weer een sms van Sandra. - Ik vond het heerlijk na al die jaren. Jij toch ook. - Ik sms terug - ja en dat het zonde is geweest van de jaren. - Dan krijg ik weer een sms. - Moet volgende week de papieren tekenen en dan ben ik helemaal klaar met alles. - Hoe bedoel klaar met alles sms - ik terug. Dan gaat mijn telefoon, Sandra belt.

“Hoi lekker ding,” lacht ze gelijk als ik opneem. Nu was het een keer aan mij. Ik bedoel met de scheiding. Alles is dan rond. Ik moet nog even een paar dagen doorbijten en dan... Ineens is het stil aan de telefoon. “Ik zet de boodschappen in de kofferbak”.

“En dan San,” vraag ik? “Ben je er nog”.

“Ja, klinkt het iets sober door de telefoon. “Ik ben er nog. Jonas?”

“Ja, Sandra wat is er nou,” vraag ik.

“Jonas vindt je mij wel echt leuk?”

“San,” zeg ik na even nagedacht te hebben waar ze naar toe wil met dit gesprek. “Ik heb je altijd leuk gevonden. Dat heb ik vanochtend toch ook verteld. Je weet dat ik nooit lieg. Dus?”

“Ja, stom van me,” zegt ze. “Waar gaan we morgen heen?”

“Wil je weg,” vraag ik. “En gelijk aan de zee denk ik!”

“Als jij ook wil,” vraagt ze.

“Oké,” zeg ik lachend.

“Trek wel wat gemakkelijks aan he.” Mijn besluit staat al vast het wordt de zee ongeacht wat ze aanheeft. Langs het strand is altijd zo lekker. Vooral met het weer wat voorspelt is. Lekker warm tegen elkaar aanhangen als je bijna omver wordt geblazen door de wind.

“Ben je er nog,” dringt Sandra ineens tot mijn door.

“Ja, ik ben er nog,” zeg ik en stap in de auto. “Ik was even in gedachten. Ik ga ophangen”.

“Nog even en dan kunnen we bij elkaar blijven,” beëindigt ze het gesprek gevolgd door, “Nou zie je morgen. Ik hou van je. Kusjes doei!” Nog wat kleine boodschapjes doen bedenk ik nadat ik mijn telefoon weer heb opgeborgen en dan naar huis. Nog geen twee minuten later krijg ik weer een sms van Sandra. - Morgen wil ik door jou verwend worden zoals jij door mij vandaag.- - OKE - sms ik terug - reken er maar op dat het gebeurt. - Weer een sms merk ik als ik de telefoon bijna weer heb opgeborgen. - Eerst wil ik in de keuken helemaal klaar geneukt worden, - lees ik. Ik stuur maar geen sms meer want volgens mij is Sandra aan het doorslaan met sms. Dat ze doorslaat op seks vind ik niet erg maar het sms gedrag begint te vervelen. Helemaal als je boodschappen moet doen en het idee krijgt dat iedereen je bijna stijve leuter ziet. De dag verloopt snel maar de avond des te trager. Rond negen uur krijg ik weer een sms. - Kan je mij morgenochtend rond elf uur oppikken. Sta bij de bushalte op de Thijmstraat. Je weet wel waar dat is, toch? - Ik moet haar oppikken. - Oké zal er zijn, tot morgen.

De volgende ochtend is bij de harde wind, die gisterennacht is komen opzetten ook nog eens flinke gaan regen. Het lijkt wel herfst, denk ik en spring even snel onder de douche voor ik naar Sandra toe ga. Vandaag zijn we met zijn tweeën en de belofte die we gisteren hebben gedaan geven mij nu al een stijve. Het beeld van Sandra met haar lekkere dikke billen op de keukenkast of tegen het aanrecht en dan dat mooie gezicht van haar erbij. Met wat flinke rukken en de beelden steeds voor me halend, spuit ik al snel het doucheputje vol. Dit gaat wat beloven denk ik bij mezelf als ik de badkamer uitloop en mijn kleren pak. Een net en strak gestreken kostuum moet kunnen. Van het lopen langs het strand zal wel niets komen met dit weer. Ik denk dat ik haar maar gewoon meeneem naar een leuk tentje en daar wat drink en eet. Hopelijk draait het weer dan nog en kunnen we alsnog lekker wandelen waarna we in mijn favoriete restaurant dan wat eten om daarna lekker de nacht in te gaan. Misschien heeft Sandra wel heel andere ideeën. Ook dan zien we wel hoe verder.

Na alles in orde gebracht te hebben stap ik in de auto op weg naar Sandra. Muntstraat door en dan de Thijmstraat in. Daar onder een groot gekleurde paraplu loopt Sandra volgens mij. Sandra nadert en ik spring snel uit de auto.

“Hoi,” roept ze als ik onder haar paraplu stap. “Je wordt helemaal nat.”

“Kom stap snel in,” zeg ik na een dikke zoen recht op mijn mond en ik de paraplu overneem. “In de auto is het beter.” Met een hand trek ik de deur open terwijl ik de paraplu beet blijf houden. Ze zit, waarna ik snel om de auto heen loop en met een beweging in mijn stoel spring en gelijk de natte paraplu achter de stoel van Sandra op de grond neerleg.

“Dit is de eerste keer dat ik in jouw auto zit,” zegt ze en mijn arm beetpak.

“En?” Vraag ik nadat we de buurt zijn uitgereden. “Wat vindt je ervan om in mijn auto te zitten?”

“Een fijn gevoel geeft het,” zegt ze terwijl ze een paar knoopjes van haar regenjas losmaakt. “Het is een mooie auto.”

“Dank je,” zeg ik terwijl ik naar het zoveelste rode stoplicht kijk.

“Snel mijn jas uit,” zegt Sandra en met een paar moeilijke bewegingen haar jas uittrekt. “Leg maar op de achterbank,” zeg ik en geef weer gas. “Heb je het niet warm of koud?” “Nee, het is goed zo,” zegt ze en ze mij gelijk een kus geeft als ze weer terug in haar stoel draait. “Wat is dit voor auto?”

“Een aangepaste A8,” zeg ik en half naar haar kijkend zie ik dat ze het nog niet weet. “Een Audi A8”

“Ohh Audi,” zegt ze en kijkt mij aan. “Verdien jij zo goed met die baan. En dan op vakantie gaan in het huis van je broer”

“Ik heb niets te klagen,” zeg ik. “Ik kan niet altijd op vakantie. Juist door mijn werk gaat het niet altijd. In het huis zitten doe ik voor Vera en Ronny.”

“Hoezo,” vraagt Sandra en steekt een kauwgom in haar mond. “Wil je er ook een?”

“Ja lekker,” zeg ik en mijn mond openhoud. “Dank je. Bij Ronny en Vera is al een paar keer ingebroken en daarom zit ik daar als ze op vakantie zijn”.

“Is dit goed zo,” vraagt ze bij het laatste rode licht voordat we de stad uitrijden. Ik kijk haar aan en ze wijst met twee handen nonchalant naar haar benen. Ik had het al eerder gezien maar wilde er eigenlijk bewust niet naar kijken. Haar bruine laarzen stoppen op haar kuiten waar haar benen verdergaan in een dunne chocoladebruine panty. Op haar benen boven de knieën begint een geruite rok. Niet zo ouderwetse ruit of zo’n schoolmeisje rokje maar gewoon een leuke ruitjes rok. Lichtblauwe en witgrijzige ruiten door de bruine ruiten. Alsof de ruiten ineen gehaakt zijn lopen ze over de stof. Onder het dunne doorschijnende witte bloesje die ze met een drie knoopjes vast heeft zitten zit een niets onthuld shirtje. Het shirtje zit zo strak dat het kant van haar bh erdoor gedrukt wordt. Haar rolletjes van de ‘speklapjes’ zoals ze het zelf noemt komen door het zitten nog verder in het zicht.

“Mm…,” zeg ik half lachend en geef weer gas bij het opspringen van de groene gloed. “Mm???” Zegt ze op een vragende toon. “Is dat alles wat je kan zeggen.”

“Nee,” zeg ik en een hand op haar been leg. “Je ziet er lekker uit.”

“Lekker,” zegt ze terwijl ik haar aankijk met een grote glimlach.

“Nee San,” zeg ik en pak haar hand en geef er een zoen op. “Je ziet er heerlijk lekker en supermooi uit. Het is voor mij een opgaaf om je niet gelijk aan te randen.”

“Nou Nou,” zegt ze maar blijft mijn hand vast houden. “Zo kan het wel weer Jonas. Waar gaan we heen?”

“Dat zie je zo wel,” zeg ik lachend terwijl ik met haar hand in de mijne een versnelling hoger schakel. Na een klein uurtje gezellig gepraat en gelachen te hebben zijn we bij Noordwijk.

“Gaan we een strandwandeling maken Jonas,” vraagt Sandra glunderend. Dat is zo lang geleden.”

“De zon schijnt,” zeg ik en zet de auto met de neus naar de zee op een stille parkeerplaats. “Het is volgens de temperatuurmeter toch nog 20 graden.”

“Gek hé,” zegt Sandra. Ze stapt uit en loopt een stukje een duinpad op. “Thuis is het klote weer en hier kan je zo buitenlopen zonder jas.” Ik pak toch maar haar jas want in de verte zie je donkere wolken naderen. Na een kort sprintje heb ik haar ingehaald en lopen we arm in arm het duinpad af het strand op.

“Had jij geen andere schoenen bij je,” vraagt ze, naar mijn zwartleren schoenen wijzend. Ze komen er niet uit te zien.”

“Ach,” zeg ik. Haal mijn schouders op en leg een arm over haar schouder. “Kunnen we toch gelijk andere kopen. De winkels zijn hier open.” Na een kwartiertje lopen stopt ze en draait zich om.

“Jonas,” zegt ze, en heft haar armen omhoog om mij duidelijk te maken dat ze wil zoenen. “Ik hou van jou. Jij ook van mij?”

“Neen. Ik hou niet van jou,” zeg ik, pak haar beet en trek haar tegen me aan. “Ik ben gek op jou.” Met flinke tongzoenen staan we tegen elkaar aan te rijden totdat de eerste druppels in mijn nek vallen.

“Hé, ik voel druppels op mijn hoofd,” zeg ik en bied Sandra de jas aan. “Het gaat regenen.”

“Ja, gek dat jij het op je kop voelt. Dat stekelvarken van je is bijna kaal geschoren,” zegt Sandra lachend en over mijn gemillimeterde bol aait. “Laten we maar snel het dorp inlopen en gaan schuilen.” Ik wijs waar we het strand afkunnen en zo bijna gelijk in het centrum zijn. De bui breekt helemaal los als we net onder een luifel van een schoenenwinkel lopen.

“Onze lieve heer had medelijden met ons,” zegt Sandra en duwt de deur open. “We hebben het toch redelijk droog gehouden.” Zo praten we verder en heb ik de juiste schoenen gevonden. Sandra heeft een paar laarzen en gaat ze passen. Haar eigen laars legt ze neer en de nieuwe geeft ze aan mij met de vraag of ik even kan helpen. Aan haar voet heeft ze een kleine gekleurde sokje die ze aan moet omdat ze anders haar panty helemaal kapot loopt. Ik pak haar kuit en trek de laars om haar voet omhoog.

“He joh,” roept ze. “Niet zo hoog optillen. Niet iedereen hoeft onder mijn rok te kijken.” “He, jammer,” zeg ik lachend. “Zit hij goed?”

“Ja, maar ik wil ook de andere passen, zegt ze en buigt voorover om haar andere laars uit te trekken. Ik kijk zo in haar shirtje en zie twee heerlijke tieten voor me samengedrukt worden. “Bevalt het je Jonas,” zegt Sandra en kijkt mij aan om vervolgens met haar ogen richting de bobbel in mijn broek te draaien. “Zullen we zo meteen maar snel weggaan?”

“Als het minder regent haal ik de auto en vertrekken we,” antwoord ik en leg zo onopvallend mogelijk mijn half stijve lul even goed.”

“Moest dat nou perse voor mijn neus,” zegt Sandra lachend die er nog even snel in knijpt. Als de regenbui minder word loop ik snel naar mijn auto en met ongeveer twintig minuten ben ik weer bij Sandra die gelijk instapt met nog twee tassen erbij.

“Ja,, zegt ze lachend als ik naar de tassen kijk. “Ik zag nog wat in een andere winkel.” “Vrouwen, zeg ik lachend terug!”

“Wat vrouwen,” roept ze terug en geeft gelijk een por in mijn zij.” Zo goed als het gaat pak ik haar been en knijp er even iets in.

“Je mag de chauffeur niet afleiden,” zeg ik en draai via een smal straatje het dorp uit. “Zin in een snackje?!”Bij een patatkraam die ik onderweg naar het centrum zag stop ik om na een paar minuten weer verder te rijden naar het stille parkeerplaatsje waar we ook zijn begonnen met de strandwandeling. Tijdens het rijden word ik bediend door Sandra die steeds wat in mijn mond duwt.

“Zo,” zegt ze als ik de auto uitzet en me iets draai. “Nu kan je zelf eten, toch?”

“Ik vond het wel lekker dat jij mij voerde,” zeg ik en vis de laatste patatjes uit de grote puntzak.

“Andere keer weer,” zegt ze en ook in haar stoel draait waardoor ze iets achterover hangend tegen mijn borst komt. “Heerlijk zo hé Jonas?! Eindelijk met tweeën.”

“Daar Sandra. Onder dat uitsteeksel,” zeg ik wijzend naar een oud stuk bunker, kunnen we uit de wind zitten en van het gebulder van de zee genieten.”

“Goed idee,” zegt ze en ritst haar jas dicht. Uit de kofferbak trek ik een groot fleece deken en samen lopen we onder de paraplu naar de oude bunker. Daar aangekomen leg ik de deken op een groot blok beton en ga erop zitten. Sandra komt met haar rug tegen mijn borst tussen mijn benen zitten. Een hele tijd is het stil en zitten we te kijken hoe het schuim over het strand glijdt en de golven weer nieuw schuim achterlaten. Sandra draait haar hoofd iets achterover en geeft me een kus die ik beantwoord. Nog een kus volgt waarna ze gaat verzitten. Nu kunnen we elkaar bijna recht aankijken. Weer volgt een kus en direct erna weer een. Kleine korte kusjes worden langer totdat we elkaars tongen laten dansen. Haar handen glijden over mijn been en ik laat mijn hand over haar buik glijden. Ze pakt mijn bovenbeen beet en trekt zich iets om waardoor mijn hand tegen haar borst komt. Even kijkt ze me aan en knipt met ogen. Voor mij komt dit over als een sein van het is goed of oké. Zonder verder iets te zeggen kussen we verder. Onze tongen verkennen elkaar om en om. Mijn hand glijdt over haar buik naar haar bovenbeen. Ik voel de gladde panty en trek iets terug omhoog om zo onder haar rokje te komen. Als ze kijkt wat ik doe lacht ze even en vervolgt weer onze vrijpartij. Haar rok heb ik zo ver omhoog gekregen dat ik nu de rand van haar slip en pantybroek voel. Even kijk ik snel. Een wit kanten broekje zie ik vaag door de pantybroek. Met een beetje moeite heb ik op de tast mijn hand in haar panty gekregen. Het kant van haar slip volg ik langzaam naar beneden tot haar lies. Ik buig iets af en voel een andere warmte dan ik even ervoor voelde en Sandra laat even een diepe zucht horen. Met een vinger in de vorm van een haakje trek ik het kruisje iets opzij en raak gelijk haar klitje aan waarbij Sandra zacht kreunt. We tongen verder terwijl ik zacht mijn vingertopje over haar knobbeltje rol en draai. Sandra gaat steeds zwaarder hijgen.

“Oh Jonas,” hijgt ze tussen het tongen door. “Ik word steeds natter van je!”

“Lekker toch,” antwoord ik snel en mijn hand terugtrek. “Mijn hand wordt afgekneld door je panty.”

“Oh,” zegt ze terug. “Voortaan geen panty’s dus!”

“Waarom niet, zeg ik enigszins verbaasd. Het staat je zo leuk. En eerlijk gezegd, even onder ons. Vind ik je erg opwindend en vooral erg mooi zo.” Met een rood hoofd gaat ze op mijn verzoek rechtovereind zitten. Ik duw haar benen iets uit elkaar en ga er tussen staan. Ik kus haar recht op de mond die gelijk word beantwoord door haar. Ze pakt mijn hoofd beet en trekt me zo nog iets dichter op haar. Al kussend zoek ik haar kruis weer op en trek haar panty kapot.

“Nou lekker,” zeg ze een beetje verschrikt door de plotse beweging van mij en het vreemde gevoel onder haar rok. “Mijn panty!! Je trek gewoon mijn panty kapot. Lekker hoor!”

“Ach San,” zeg ik en wrijf aan de binnenkant van haar dijen. “Krijg je van mij weer nieuwe.” Ik kus haar en laat me door mijn knieën zakken. “Kijk jij of er iemand aankomt,” zeg ik en trek gelijk haar broekje opzij. Voor ze antwoordt kan geven lik ik over haar bijna kale kutje. Een diepe kreun is alles wat ze nog uitbrengt en daarbij bijna mijn hoofd verplettert tussen haar dijen. Ik leg haar bovenbenen op mijn schouder en trek ze gelijk iets uiteen om beter bij haar grotje te kunnen komen. Zacht lik in rond haar klitje en dan weer tussen haar kutlipjes door. Het kreunen van Sandra wordt heviger. Ze vraagt of ik bij haar kom maar in plaats daarvan steek ik twee vingers in haar soppende kutje.

“Oh… oh… Jonas,” kreunt ze en drukt mijn hoofd nog verder tussen haar benen. “Maak me oh… kla… klaar Jonas. Het is zo lekker!” Als ik merk dat ze op het punt staat om te komen stop ik onder een luid protest van Sandra, die wil dat ik verder ga.

“Kom,” zeg ik en draai haar benen opzij.

“Wat wil je Jonas,” vraagt ze en gelijk mijn handelingen volgt waardoor ze nu met de rug naar me toe voor me staat. Ik pak een tiet en met de ander hand ga ik richting haar onderbuik. Zonder iets te zeggen trekt ze tussen ons in mijn rits open en bevrijdt mijn inmiddels keiharde lul. “Mm…,” kreunt ze half, “hij voelt lekker.” Ze pakt mijn beide handen beet en legt ze op haar tieten terwijl ze met haar bolle achterwerk nog steeds in haar rok tegen mijn paal staat te rijden. Ik kneed haar tieten door haar handbewegingen te volgen. Knijpend in mijn handen duwt ze mijn handen omlaag over haar buik naar haar heupen. Haar middel draait alle kanten tegelijk op. Ze laat mijn handen los en buigt voorover terwijl ze gelijk iets gespreid gaat staan. Mijn handen glijden over haar heupen onder haar rok en weer omhoog. Ik kijk even omlaag en zie mijn stijve tegen de billen van Sandra tikken. Met een hand trek ik haar slipje zover mogelijk opzij en gelijk duw ik mijn stijve verder onder haar achterste.

“Oh Ja…,” hijgt ze als ik met mijn eikel tegen haar lipjes kom. “Steek hem erin Jonas. Kom neem me alsjeblieft.” Met een rustige stoot zit ik diep in haar. Gelijk voel ik hoe ze mijn ballen probeert te pakken als ik met een rustig ritme in haar stoot. “Oh… Jonas,” kreunt ze. “Jouw pik is gemaakt voor mijn grotje. Oh… Ja, hij zit oh… precies goed oh… Jonas ik kom… mm…” Een warme gloed voel ik langs mijn pik richting mijn zak lopen waardoor ik ook klaar kom. “Oh… Jonas ben jij ook klaargekomen?” Vraagt Sandra terwijl ze voorover blijft staan wachten op de volgende stoot. “Of ben ik zo nat geworden ineens.”

“Oh… San,” zeg ik terwijl ik mijn pik voorzichtig uit haar lekkende kutje trek. “We zijn allebei klaar gekomen. We waren er allebei aan toe.”

“Maar waarom dan hier,” zegt ze en met een doekje uit haar tas het ergste vocht wegveegt. “We hadden meer plezier gehad in een bed of zo.”

“Dat gaat zo komen,” zeg ik en help haar om zich een beetje te fatsoeneren. “Als het goed is heb je kleren bij in verband met de geplande logeerpartij?”

“Ja dat klopt,” zegt ze en doet haar rokje goed.

“Nou ik heb gisteren nog een kamer geregeld voor deze nacht hier vlakbij. Zullen we gaan inchecken,” zeg ik en bied mijn arm aan Sandra aan. Samen lopen we over het duinpad naar de auto. Met een tien minuten zijn we in het hotel en nog eens een kwartier later staan we in een hotelkamer. Voordat ik de tassen kan neerzetten heeft Sandra al mijn rits open en trekt ze mijn bloes open. De knopen vliegen in het rond. “Kom laten we geen tijd verliezen,” zegt ze en haar kleren uittrekt en richting de douche loopt. Een spoor van kleren laten we achter. Onder de douche staan we weer te tongen terwijl onze handen overal over elkaars lichamen glijden. Na het douchen zijn we niet meer in bed terechtgekomen omdat het etenstijd is. Na mij aangekleed te hebben stuurt Sandra me weg om een tafel bij het raam te krijgen. Zelf komt ze na tien minuten aangewandeld. Mijn ogen beginnen te twinkelen, mijn hart begint te bonzen en mijn lul knalt bijna door mijn rits. Sandra komt in een zwarte jurk aangelopen met witte panty eronder en zwarte halfopen hakjes. Over haar schouders heeft ze een bontachtig iets. Haar gezicht heeft ze mooi opgemaakt en haar lange haren heeft ze helemaal los.

“Het is een nepbontje hoor,” zegt ze als ze ziet dat ik erna kijk.

“Jemig San wat ben je mooi,” zeg ik en schuif haar stoel aan. “Andere gasten zie ik ook naar je kijken.”

“Hou op joh”, zeg ze met rode wangen, “ik begin te blozen.” Het eten was snel voorbij en onder een kopje koffie en een glaasje wijn zitten we in de bar van het restaurant wat te praten. Na tienen kijk ik op mijn horloge en vraag of Hurley nog zin heeft in kleine wandeling.

“Ja,” zegt en ze staat gelijk op. “Naar onze kamer waar ik jou eens flink binnenste buiten ga neuken.”

“Nou San,” zeg ik zacht en half lachend. “Zo kan het wel weer.”

“Hoezo,” zegt ze en mijn arm beetpakt. “Na al die tijden ben ik een nacht bij jou. En dan ga ik er ook gelijk goed gebruik van maken. Ik hoop dat je genoeg eiwitten hebt gegeten.”

“San hou nou op”, zeg ik en sla een arm om haar heen als we de lift in stappen. Bovengekomen hebben we al flink staan kussen en tongen. Haar lippenstift zit zo beetje overal op mijn gezicht en in mijn nek. Met haar hand al bijna in mijn broek doe ik onze deur op slot met het bekende ‘Do not disturb’ bordje aan de buitenkant. Met twee handen op mijn borst duwt Hurley me achterover het bed op. Gelijk kruipt ze over me heen en komt op me liggen. Zoenend waar ze kan trekt ze mijn kleren uit. Mijn boxershort is het laatste wat ze uit moet trekken waar al een harde paal onder zit wachtend op wat gaat komen. Uiterst traag trekt ze aan de rand van mijn short. Mijn eikel komt bloot en ik voel haar tong al rondjesdraaien rond en over mijn eikel. Zacht trekt ze mijn short verder omlaag terwijl ze maar door blijft likken. Mijn zak komt vrij en aan een bal zuigend trekt ze aan mijn lul. Mijn short trekt ze om en om met een hand omlaag terwijl ze maar door blijft zuigen op mijn eikel.

“Lekker? Vraagt ze even als ze mijn boxer over mijn voeten moet trekken. Zonder iets af te wachten opent ze haar mond en laat mijn hele lul tot bijna achter in haar keel glijden. “Neen”, zegt ze en zuigt weer even op mijn zak. “Daar ben jij te groot voor.” Knedend en trekkend aan mijn lul en zak komt ze kussend over mijn buik omhoog. Dan pakt ze het hoofdeind beet en schuift over mijn buik en blijft op mijn borst zitten. Achter haar pakt ze mijn lul beet en begint te trekken terwijl ze omlaag naar mijn gezicht kijkt. Aan mijn gezicht ziet ze dat ik het lekker vind. Toch vraagt ze om de bevestiging of het lekker is. Mijn handen glijden inmiddels al van haar kuiten over haar dijbenen naar haar billen richting haar rug. Het ritsje van haar jurk voel ik en langzaam trek ik het omlaag. Haar jurk valt omlaag en blijft rond haar middel hangen. De witkanten bh begeeft het bijna onder haar grote tieten. Zacht kneed ik de tepels en haar volle borsten terwijl ze nog steeds achter zich aan mijn lul trekt. Ze begint zacht op mijn borst te rijden en het trekken wordt iets wilder.

“Ssstt,” zeg ik en hou even haar handen beet. Ze kijkt me aan en begint opnieuw nu gelukkig rustiger te trekken. Ik maak haar bh los en pak de bloot gekomen roze speentjes tussen duim en wijsvinger.

“Ohh knijp erin,” zegt ze en geeft gelijk even het voorbeeld. “Lekker!” Ze schuift iets verder naar voren en mijn hoofd verdwijnt onder haar rok. Geen slip en geen pantybroek.

“Oh lekker geil San,” zeg ik vanonder haar rok. Ik pak haar billen en stuur haar duwend naar mijn gezicht. Met een haal van mijn tong over haar natte kutje voel ik hoe ze even rilt van genot.

“Oh… ja! Jonas bef me,” hijgt ze, “zoals vanmiddag Jonas.” Met lange en rustige halen lik ik haar kutlipjes en klitje. Ze stopt met trekken en ineens is haar jurk verdwenen en zie ik hoe ze me aankijkt.

“Ook geil,” zegt ze en mij blijft aankijken. “Stop maar Jonas.” Ze draait van me af en komt naast me op haar rug liggen. “Kom bij me Jonas en vrij met me,” zegt ze en even aan mijn lul trekt. Ik draai me en ga tussen haar witte pantybenen zitten en wil de plakrand pakken.

“Nee, Jonas” zegt ze en mijn hand pakt. “Ik wil ze even aanhouden. Ik leg het je wel uit,” zegt ze erachteraan als ik vraag waarom. “Vrij met me!” Ik ga over haar heen liggen en ze trekt haar benen iets op en met een klein zacht geluidje glijden we ineen. Ze kijkt me aan als ik terugtrek en met een tik van haar hakjes die ze ook nog aanheeft weer terug in haar stoot. Zacht en rustig blijven we zo even doorgaan.

“Jonas ik ga zo komen,” kreunt ze ineens. “Oh… Jonas kan je, oh… me nu hard nemen.” Ik kijk haar aan als ik terugtrek. “Hard Jonas,” kreunt ze en haar tieten beethoudt. “Neem me hard. Laat het bed schudden Jonas.”

“Vindt je het zo niet lekker,” vraag ik en trek even mijn lul uit haar kutje.”

“Heerlijk Jonas,” zegt ze en ze mijn pik weer voor haar openstaande kutje houdt. “Ik wil nu even lekker hard. Kom maar! Jo… Jonas,” gilt ze hard als ik mijn lul hard en diep in haar stoot. “Oh… Ja… harder Jonas. Harder oh… ja… ah… neuk me kutje hard Jonas, oh… ja, ja… ha… ja… ja… ah… ga door Jonas… oh… oh… oh… ja. Ik ga… oh… ko… komen… ah… ja! Met een natte vloed tussen ons in komt ze klaar.

“Draai je om” zeg ik en trek mijn pik met een hard slurpend geluid terug. Met een paar trekbewegingen spuit ik alles in haar mond en gezicht. Precies zoals ze had gevraagd in de lift. De nacht heeft erna nog lang geduurd en de dag erna ook. Maandag was ik gelukkig vrij want ik heb de hele dag uitgeput op bed gelegen. Dit weekend heb ik Sandra letterlijk en figuurlijk van een andere kant gezien. Allebei hopen we dat de scheiding snel rond is zodat we gewoon elkaar kunnen zien en spreken. En natuurlijk hopen we dit weekend dan op ons gemak nog vaker te kunnen herbeleven.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post382

DE AANZET 1

DjangGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 23, 2019 11:37

DE AANZET 1

Mijn broer Ronny en zijn vrouw Vera zijn op vakantie en hebben mij gevraagd om op hun huis te passen. Prima als je elkaar kan helpen en zo heb ik gelijk ook een soort vakantie. Nu heeft Vera ook een zus, Sandra. Sandra is twee jaar jonger net als ik, rond de vijfendertig jaar. Nu wil het dat Ronny en ik van erg veel van lol houden wat dus soms op feesten extra wordt versterkt door de eventuele drank. Zo hebben we dus een keer Sandra zo gek gekregen dat ze echt begon te geloven dat ik verkikkerd op haar was. Waarom ook niet? Ik ben alleen en Sandra is niet de lelijkste. Integendeel, ze is erg leuk. Alleen een beetje vol qua lichaamsbouw maar ze kan het wel hebben met haar 1,80 meter. Nu heeft Sandra ook kinderen en is ze getrouwd wat niet zo soepel verloopt. Ronny heeft weleens gezegd. Als jij, ik dus, alleen met haar bent dan rukt ze de kleren van je lijf. Ze is helemaal gek op je. En ik zweer dat als jij binnenkomt dat zij begint te soppen. Ze geilt op je Jonas! Ook ik maak wel eens opmerking naar Sandra als van, hallo schoonheid, lekker ding, hou je nog van me of jammer van je kinderen want anders...” Dan begint ze te blozen en roept ze op een venijnige toon.

“Hou op joh!” Dan hebben wij, Ronny en ik weer de grootste lol. Het is vrijdag rond het middaguur en ik krijg een sms’je van Sandra met de melding. - Ben klaar met schoonmaken. Heb je vanavond zin in een lekkere hap?- Ik sms terug. - Alles weer blinkend? Vanavond oké. Van jouw wil ik altijd wel een lekkere hap. - Direct krijg ik een sms terug. – Viezerd -. Ik kan het niet laten om terug te sms’en. - JA en jij? Kunnen we eindelijk samen bad in hahaha. Zie je vanavond.

Dan is het stil en ga ik verder met mijn werk. De avond komt sneller dan verwacht. Weekend heerlijk. Ik heb geen plannen dus we zien wel. Thuisgekomen kijk ik enigszins verbaasd naar het aanrecht. Ik was vergeten dat Sandra een hap eten zou maken voor me. Wat ik hier ruik bevalt me wel, zo heerlijk; maar waar staat het. Ik open de koelkast en gelijk zie ik dat er een grote schaal in de oven staat. Mm…, denk ik bij mezelf, eerst douchen. Het is toch wel fijn als zo iemand als Sandra thuis langs komt. Ze is altijd te vinden voor opruimen en poetsen. Bij haar thuis ook zover ik me kan herinneren en dan op de vrijdag bij Ronny en Vera. Misschien moet ik haar ook eens vragen om het bij mij thuis te doen. Als ze dat wil en kan natuurlijk.

Al denkend loop ik de slaapkamer in en trek mijn shirt en broek uit. Eerst de douche aanzetten voor ik helemaal uit de kleren ga. Het water moet hier eerst op temperatuur komen. Zonder verder nadenken loop ik in mijn onderbroek de badkamer.

“Ahhh”, galmt het door de badkamer en ik schrik me een. Sandra zit in bad met een tiet in haar hand en de andere hand tussen haar benen. Snel draai ik me om.

“Wat doe jij hier,” roep ik!

“Had je niet kunnen kloppen,” roept Sandra die gelijk en een badlaken het bad intrekt!

“Ik had je niet gehoord of gezien,” roep ik met mijn rug naar haar toe. We roepen nog het een en ander naar elkaar van stom en gek, sorry en excuus. Dan komt Sandra omhoog uit bad en laat ook nog eens het badlaken vallen. In een spiegel zie ik haar helemaal naakt achter me staan. Glimmend van het water en zeep bukt ze om de handdoek op te rapen. En dan gebeurt het dat ze uitglijdt.

“Auw go…,” roept ze hard, “ook dat nog!”

“Laat me je helpen,” zeg ik en draai me gelijk om.

“Weg viezerd,” roept ze hard en ze probeert mij weg te duwen! Bij het duwen komt ze tegen mijn lul die gelukkig nog in mijn short zit. Even kijkt ze verbaast en dan pakt ze snel de handdoek van mij aan. “Dank je,” roept ze met een rood hoofd. “Kon je alles goed zien?”

“Ja hoor,” zeg ik oprecht. “Alles zag er goed uit”.

“Wat! Roept ze weer.

“Ja,” zeg ik lachend en stap de badkamer uit, “jij vraagt het toch. Ik ga wel eerst een hapje eten tot jij klaar ben”. Ik trek mijn spijkerbroek aan en loop de trap af. Na tien minuten komt Sandra netjes aangekleed beneden.

“Schep voor mij ook maar op,” zegt ze als de oven piept. “Er is toch niemand om voor naar huis te gaan”. Na het eten, wat echt heerlijk was schenk ik een kopje koffie in voor ons beide.

“Terwijl de koffie afkoelt ga ik even snel douchen,” zeg ik en zet de twee mokken neer.” “Kijk je uit dat je niet uitglijdt,” zegt Sandra lachend.

“Anders kom jij me toch helpen,” zeg ik terug en draai me om. In de spiegel boven de haard zie ik dat ze me nakijkt. Pfff, denk ik, ze kan weer lachen. Maar was ze nou met zichzelf aan het spelen schiet het ineens door me hoofd als de beelden van het laatste uurtje weer voorbij schuiven. Ach, en wat dan nog, zet ik mezelf weer terug. Laat haar lekker gaan. Met zo'n kerel als zij heeft snap ik zo al niet waarom ze bij hem blijft. Na een kwartiertje douchen en gepoedeld te hebben loop ik de woonkamer weer in.

“Zo ben jij ook weer schoon,” zegt Sandra lachend. “Drink je koffie maar snel op dan schenk ik de volgende in”. Met een teug drink ik de mok leeg waarna Sandra hem meeneemt om de volgende ronde in te schenken.

“Er was niemand thuis zei je toch,” vraag ik en kijk haar op mijn beurt na,” en je kinderen dan?”

“Die bleven bij andere kinderen spelen en logeren,” antwoordt ze met een kleine glinstering in haar ogen.

“Het valt niet mee hé,” zeg ik half vragend en een arm om haar schouder sla nadat ik bij haar ben gaan staan. “Hoe is het nu tussen jullie twee?” Ik had beter niets kunnen vragen want de waterlanders lopen direct over haar wangen. Ze vertelt een heel verhaal over de scheiding die dus net twee weken loopt. En zoals gebruikelijk in haar hele huwelijk ook al niet echt soepel. Na flink gebrul en gesnotter gaan we met onze bekers in de hand naast elkaar op de bank zitten. De rest van de avond verloopt rustig en gaandeweg, onder het genot van een wijntje met wat knabbels kom ik erachter dat ze ruzie had over de scheidingspapieren die bij de post zaten. Zo praten we over van alles en nog wat totdat de tweede fles wijn voor de helft leeg is.

“Gaan we naar bed,” vraagt ze al gapend?

“Blijf je hier slapen,” vraag ik, “of moet ik je thuis neerzetten?”

“Nee, neen alsjeblieft niet,” zegt ze. “En met de vijf glaasjes wijn van jou mag jij ook niet meer rijden”.

“Dat is zo,” zeg ik en zet de tv uit.

“Kom,” zeg ze weer. “We gaan naar bed”.

“Ga je met mij mee naar bed,” zeg ik lachend en dubbelzinnig erachteraan, “of slaap je heel alleen in het logeerbed”.

“Ja,” zegt ze lachend. Met zijn tweeën bijna naast elkaar lopen we naar boven. Zonder verder nadenken lopen we allebei de slaapkamer in en vallen op het bed. De volgende ochtend worden we allebei wakker. Sandra ligt met een been over mijn been en met haar hoofd half op mijn borst.

“Oh shit Jan,” zeg Sandra verschrikt als ze onder de lakens kijkt. “We hebben het gedaan. We hebben geen ondergoed aan”.

“Eerlijk gezegd,” antwoord ik terwijl Sandra zo snel mogelijk uit het bed probeert te komen, “weet ik het niet meer”. “En eigenlijk interesseert het me ook niet”.

“Mij wel,” roept ze nog steeds verschrikt. “Ik ben nog steeds getrouwd. Ik kan er geen gedonder bij hebben”.

“Ik wil ook geen gedonder,” zeg ik half lachend. “En weet je. Ik ben nog nooit zo lekker wakker geworden als nu”.

“Wat!”, roept ze?!

“Sandra,” zeg ik en trek haar weer het bed in. “Luister. Stel dat we het hebben gedaan. Wat kan je eraan veranderen. Niets!”

“Nee maar… jij…” ik, huilt ze bijna. “Ik ben vet. Ik schaam me en wat zal hij wel niet denken!”

“Sandra,” zeg ik weer, “je bent niet vet”.

“Hou op met liegen,” roept ze ertussen door.

“Je bent stevig”, ga ik verder. “En waarom zou je niet doen wat jij wil. Je huwelijk is nooit goed geweest en hij moet gewoon ophoepelen!”

“Ja maar,” gaat Sandra verder en weer wil ze weg kruipen!

“Sttt,” zeg ik en leg een hand op haar mond en ik haar gelijk aan haar arm weer terug trek. “We hebben nu genoeg gezien van elkaar. Gisterenavond en nu weer”.

“Wat bedoel je,” mompelt ze tussen mijn vingers door?!

“Ik bedoel,” zeg ik en vinger voor vinger van haar mond haal. “Dat we nu we toch zo liggen er beter voor kunnen zorgen dat we er ook een leuke herinnering aan over houden. Met een vragend gezicht en kleine glinsteringen van de tranen in haar ogen kijkt ze me aan. “We kunnen…” zeg ik en geef haar een stevige kus op de mond, een betere herinnering aan deze nacht geven”. Ik kus haar nog eens recht op de mond en blijf vlak boven haar gezicht recht in haar ogen kijken. Ze slikt en komt iets omhoog met haar gezicht en geeft me een kus terug. Gelijk beantwoord ik die kus weer. Het kussen gaat steeds sneller en eindigt in een hevige tongzoen. Dan ineens gaat mijn telefoon. “Shit, ik moet opnemen”.

“He,” zucht Sandra, “na al die jaren moet jij nu opnemen”.

“Dat was de eerste oproep,” zeg ik en bel snel terug. Snel geef ik haar nog een zoen en stap het bed uit. Ik moet inderdaad komen. Na een paar minuten ben ik gereed om te vertrekken. “We halen het in,” zeg ik, geef Sandra nog een zoen en trek de deur achter me dicht. Voor mijn werk bij het rijk heb ik een soort van oproepdienst voor noodgevallen. Op mijn werk hoor ik het een en ander. Het komt erop neer dat ik met mijn ploeg, die inmiddels ook zijn opgeroepen zo snel mogelijk weg moet naar Duitsland. De hele week zullen we dan daar blijven. Snel sms ik Sandra wat er gaande is qua planning en ik haar niet meer zie dan pas volgende week.

Inmiddels is het vrijdag, een weekje later. In een kleine pauze sms ik Sandra dat ik morgenavond laat thuis kom. Bijna direct erna krijg ik een sms terug. - Zal wat lekkers neerzetten. Zie je wel. - Zoals altijd kan ik het niet laten om een opmerking terug te sturen. - Ik pak je nog wel terug - is weer het sms van haar. Mijn laatste sms groet ik haar en sluit af met. - Ben benieuwd hoe je me pakt hahaha - Na flink doorzetten met werk lukt het uiteindelijk toch om de vrijdagavond laat met mijn ploeg naar huis te gaan. Zaterdagochtend wordt ik ineens ruw wakker gemaakt door twee schreeuwende kinderen. Het zijn de twee van Sandra, die lachend in de deuropening staat.

“Hoi Jonas,” roepen ze in koor!

“Lekker geslapen Jonas,” vraagt Sandra lachend. “Wil je een ontbijtje?”

“Ja ik heb heerlijk geslapen,” zeg ik lachend. “Maar niet zo lekker als vorige week”.” “Hou op joh,” zeg ze gelijk weer op haar bekende venijnige toon. “De kinderen!”

“Ja, lekker een ontbijt,” zeg ik lachend en even de kinderen kietel.” Op bed?”

“Jij wel,” zegt ze lachend en neemt de oudste mee om zogenaamd te helpen. Na een minuut of tien komt Dilon, de oudste weer boven met een dienblad.

“Ontbijt op bed,” roept hij vrolijk. Ik neem het blad over en hij komt naast me aan de andere kant van zijn broertje zitten. Sandra lacht en zegt dat ze even de was eruit gaat halen. Ze had gisteren de wasmachine aangezet voordat ze weg was gegaan. De jongens blijven even bij me zitten en zijn het na twee minuten ook zat. Sandra hoort dat ze zitten te klieren en roept van de zolder dat ze ook buiten kunnen spelen. Direct springen ze op en lopen weg naar beneden. Met een klap van de voordeur die dichtslaat zijn ze buiten. Drie minuten later komt Sandra naar beneden en komt half liggend naast me op het bed. “Is het lekker,” vraagt ze?

“Ja heerlijk,” zeg ik en met een draai zet ik het blad weg op het tafeltje naast het bed. “Wat zou ik zonder zo lekker ontbijt anders moeten.”

“Mm… “ zegt Sandra kijkend naar mijn billen in mijn short, “ik weet het wel!”

“Oh ja,” zeg ik lachend en geef een zoen op haar wang. “Hoi, die had je nog te goed van daarnet”.

“Ik heb nog meer tegoed,” zegt ze zacht en kust mij recht op mijn mond.

“Je kids,” zeg ik en haar iets van me afduw.

“Nee,” zegt ze terug en me weer een zoen geeft. “Die lopen voorlopig buiten.”

“Vanwaar die omzwaai ineens,” vraag ik duidend op haar zoenen?

“Oh Jonas,” zegt ze tussen de kleine kusjes door, “ik vind je al tijden leuk maar ik kan toch niet aanpappen met jou als mijn bijna ex erbij zit?! En vorige week heb jij mij laten zien dat jij mij ook leuk vindt”.

“Ja Sandra,” zeg ik, “ik vind jou ook leuk. Al die pesterijen waren eigenlijk om het te verbergen. Ik dacht altijd dat het onbereikbaar was”.

“Oh Jonas na al die tijden,” zucht ze weer. “Toch?”

“Laten we geen tijd verspillen,” zeg ik en pers mijn lippen op de hare. Met een lange tongzoen en gewrijf over onze lijven trekt ze ineens de lakens van me af en draait boven op me.

“Als we dan toch liggen te vrijen dan maar goed ook,” zeg ze en rolt weer van me af. Ik draai half op haar en wrijf met mijn hand over haar buik. “Niet aan mijn spekjes komen,” zucht ze half lachend.

“Ik zit niet aan jouw spekjes,” zeg ik en wrijf verder met mijn hand naar haar bovenbeen. Onder het rokje van haar heeft ze een legging die ik zacht omlaag trek.

“Oh Jonas,” zucht ze diep als ik met mijn hand over haar broekje glij richting de rand bij haar lies. “Ik bedenk me ineens dat ik zo een afspraak heb”.

“He verdorie,” zeg ik en haal mijn hand terug om over haar buik naar haar stijve tepels te gaan. Twee puntjes in haar shirt laten zien waar ze zitten. Even kus ik ze om dan verder met mijn hand er over te draaien. “Nee Jonas. Ik moet zo echt weg,” zucht ze diep. “Nu moet ik het weer verpesten. Oh Jonas dit is zo klote”.

“Blijf lief”, zeg ik en kus in haar halst, “blijf toch en geniet”.

“Nee, neen” zegt ze en pakt mijn pik door mijn broek. “Ik moet echt weg”.

“Nou, lekker is dat,” zeg ik. “Eerst wel en dan weer weg en mij zo laten liggen”.

“Ik help je ervan af,” zegt ze; en gelijk schuift ze omlaag. “Ik zal jou verwennen en dan ben ik weg”. Met een ruk aan mijn boxershort en mijn stijve lul verdwijnt in haar mond. “Oh San wat lekker, kreun ik zacht als ik voel hoe ze rond mijn eikel draait met haar tong, “oh…ho… wat lekker”.

“Ssstt,” zegt ze en even over mijn eikel likt. “Geniet ervan”.

“Oh ja… ah…” kreun ik en pak haar bij de haren. “Oh… lekker San oh… ja. Met haar hoofd in mijn handen geef ik het ritme aan. Steeds dieper en met meer gesmak gaat ze over mijn lul heen en weer. En tussendoor trekt ze aan mijn stijve of ze kneedt even mijn zak. Dan na een paar minuten komt er ineens een krachtige ontlading en spuit ik in haar mond.

Ah… ah… ha… San,” hijg ik en laat haar los. “Wat lekker”.

“Ja, vond je het lekker,” vraag ze naar een bekende weg en veegt haar mond schoon. “Je zat op hoog zaad Jonas”.

“Ja het was even geleden maar wat heerlijk,” zeg ik en veeg wat van haar lange haar uit haar gezicht, “maar moet je echt weg?”

“Ja Jonas,” zegt ze en brengt nog even haar haren een beetje in model. “Morgen ben ik de hele dag bij je. Als je het wat lijkt?”

“Dacht het wel,” zeg ik met een glimlach. “Trek je wat makkelijks aan?” Ze kijkt me aan en zwaait even.

“Ja doei,” zegt ze dan ineens lachend en verdwijnt richting beneden. De voordeur gaat open en snel roept ze nog een keer gedag om dan met de kinderen te vertrekken.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.
Morgen het vervolg  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post381

ROSA, HET MEISJE MET...

DjangGeplaatst door My 4Fingers wo, januari 30, 2019 14:42

ROSA, HET MEISJE MET...

Hoe ik Rosa leerde kennen, is een behoorlijk ingewikkeld verhaal, dus laat ik maar beginnen met de hoofdlijnen. Ik doe aan wielrennen en ik neem deel aan wedstrijden door het hele land. Niet dat je ooit van mij gehoord zult hebben, er zijn duizenden van dit soort rijders in ons landje. Maar om een beetje vooraan mee te kunnen rijden, fiets ik zo’n 300 tot 400 km per week. Soms doen we dit in clubverband, maar vaak genoeg rij ik ergens in mijn eentje in niemandsland. En het begon tijdens zo’n ritje.

Ik fietste over een smal weggetje toen ik voorbij een kleine rode Twingo kwam, die in de berm geparkeerd stond. Ernaast stond een vrouw en omdat het midden in het veld was, besloot ik even te stoppen om te zien of ze soms hulp nodig had. Toen ik afstapte, draaide ze zich om. En ik zag een van de mooiste vrouwen die ik ooit gezien heb.

“Is alles in orde?” Vroeg ik.

“Ja, ik was alleen maar aan het genieten van de zon en het uitzicht,” antwoordde ze. Ze leek me nogal verlegen en zelf ben ik ook niet erg vrijpostig aangelegd.

“Oké, dan, ik wilde alleen maar even weten of je geen problemen had, dus tot ziens.” Ik steeg weer op mijn fiets en ging er weer vandoor, mezelf voor mijn hoofd slaand omdat ik niet het lef had om even met haar te kletsen. Na een kwartiertje fietsen hoorde ik hoe een auto me van achteren naderde. Ik wierp snel een blik over mijn schouder en zag de rode Twingo. Toen ze langs reed, wuifde ze naar me en ik wuifde terug. Net op dat moment, met maar een hand aan het stuur, reed ik door een kuil in de weg...

Ik herinner me nog vaag dat ik in de Twingo zat, maar ik kwam pas echt bij mijn positieven op de EHBO. Volgens de dokter had ik een hersenschudding (natuurlijk geen helm op) en twee gekneusde ribben. Ik zal verder niet op details ingaan, maar als er iets pijnlijk is... Ik mocht nog wat bijkomen in een kamertje, waar na een minuut of tien zachtjes op de deur geklopt werd.

“Binnen,” gromde ik en daar kwam Rosa binnen, de eigenaar van de rode Twingo. Ze is ongeveer 1.65 m groot en iets van 55 kilo zwaar. Ze droeg een dikke sweater en een korte broek, dus het enige dat ik zeker wist, is dat ze prachtige benen heeft. Misschien vanwege de fietser in me, maar ik had de hele dag naar haar prachtige kuiten kunnen blijven kijken. De rest van haar lijfje was verborgen onder de sweater, maar ze had meer dan twee erwtjes op een bonenplank.

Rosa vertelde me, dat ze gestopt was toen ik door de lucht vloog, me in haar autootje had geduwd en me naar het ziekenhuis had gebracht, waar ze toevallig ook nog werkte als verpleegster. Ze voelde zich verantwoordelijk voor mijn val en om een lang verhaal kort te houden, de volgende vijf dagen trokken we samen op en leerden we elkaar beter kennen. Er was duidelijk sprake van wederzijdse aantrekkingskracht. Ook belden we elkaar vaak, maar ik wilde haar eigenlijk nog veel vaker zien. Na een dag of vier nodigde ik haar uit voor een etentje en ze zei.

“Laat mij voor jou koken bij mij thuis, dan kunnen we lekker op ons gemak doen, een film bekijken of zo, dus om half zeven bij mij?”

Ik zei. “Prima!”

Dus om half zeven precies stond ik bij haar op de stoep. Toen ze de deur opende, kreeg ik eindelijk meer van haar lichaam te zien. Ze droeg een nauwsluitend zomerjurkje en ze was behoorlijk mooi geschapen, niet al te groot van boven en een smalle taille (ik weet nu dat ze 90-55-85 meet). Na het diner belandden we op de bank en keken we naar “A fish called Wanda”, hoewel we niet veel van de film gezien hebben. Als snel zaten we te knuffelen en te zoenen.

Ik raakte meer en meer opgewonden en begon haar over haar rug te wrijven. Ik voelde de zachtste en gladste huid die ik ooit aangeraakt heb. Verder en verder gingen we; ik legde mijn handen over haar borsten op haar jurk. Haar kussen werden intenser en ik reikte naar de knoopjes op haar rug en opende de bovenkant van haar jurk. Ze stopte even met kussen en keek me aan met haar prachtige blauwe ogen, waarna ze me weer kuste. Terwijl ik haar jurk omlaag duwde, verplaatste ik mijn kussen naar haar hals en toen naar haar borsten. Ze zijn prachtig, mooi vol en druppelvormig, groter aan de onderkant, waarbij ze naar boven wijzen. Ze was mooi gebruind, had duidelijke witte vlekken van waar haar bikini had gezeten, waardoor haar bruin-roze tepels duidelijk afstaken tegen het witte vlees van haar borsten. Toen ik eerst de ene en daarna de andere tepel kuste en in mijn mond zoog, verstijfden ze direct. Ze waren ongelooflijk, ze waren bijna anderhalve centimeter dik en meer dan twee centimeter lang. Ik had nog nooit tepels als de hare gezien. Ze begon zwaarder te ademen en ze kirde en kreunde terwijl ik om beurten aan haar tepels zoog en knabbelde.

Ondertussen begon ze langzaam mijn shirt los te knopen en ging ze met haar vingers door mijn borsthaar. Ze boog voorover en likte en zoog toen aan mijn tepels en raar maar waar, mijn lul werd keihard. We kusten elkaar opnieuw, lange warme kussen. Ik genoot van haar lippen en haar tong. Ik reikte omlaag en streelde haar knieën en dijen. Toen ik mijn hand tussen haar dijen bewoog en tegen haar kruis aan wilde duwen, greep ze mijn hand vast en zei.

“Ik wil vanavond niet met je neuken, maar...”

Ze gleed op de vloer, tussen mijn knieën, de hele tijd naar mijn gezicht kijkend.

“Wat ben je groot!” Giechelde ze toen ze met haar vingernagel over de contouren van mijn lul in mijn broek gleed. Het leek wel een uur te duren eer ze mijn rits bereikte, hem omlaag trok en naar binnen ging en me vastgreep. Het voelen van haar hand op mijn lul liet me trillen van plezier. Ze streek over mijn staaf totdat er een druppel voorvocht opwelde, waarna ze voorover leunde en hem eraf likte. Terwijl ze me in de ogen keek, flitste ze met haar fluwelen tong langs beide zijkanten van mijn pik, waarna ze naar de onderkant, net boven mijn zak gleed. Tenslotte nam ze mijn lul in haar mond, eerst alleen de eikel, maar daarna steeds meer en meer, terwijl haar tong langs de onderkant van mijn lul bleef heen en weer bewegen. Dat is een van de gevoeligste plekjes op mijn lul en ik werd langzaam aan gek.

Ze vrijde echt met mijn lul, ik was nog nooit zo afgezogen... ze zoog hem helemaal naar binnen, kuste mijn eikel en langs de hele lengte van mijn staaf stijf vlees, wreef hem over haar lippen en wangen en zoog hem dan weer diep naar binnen, terwijl ze me weer in de ogen keek. Dit ging zo een tijdje door, toen zei ze.

“Ik wil je ballen zien.” Ze ging door met me uit te kleden, ze trok mijn schoenen uit, mijn sokken, mijn broek en slip... ze nam mijn ballen in haar hand en begon ze toen te kussen, te likken en eraan te zuigen.

“Tjonge, je ruikt lekker,” zei ze en begon weer aan mijn lul te zuigen. Terwijl ze vol overgave zoog, kietelde ze mijn ballen en kontgaatje met haar nagels. En ze bleef me in mijn ogen kijken. Het was al een hele tijd geleden dat ik zoveel aandacht had gekregen daar beneden, dus ik wist dat het niet lang zou kunnen duren. Ik stond op het punt om klaar te komen, toen ze stopte en zei.

“Ik wil dat je in mijn mond klaar komt.”

“Als je zo nog even doorgaat, zal jouw wens uitkomen,” antwoordde ik. Ze begon weer te zuigen, zowat mijn hele lul verdween in haar mond en ze kietelde weer mijn ballen en kontgaatje. Je kon gewoon zien dat ze gek was op mijn lul en hem lief had met haar mond, me met haar ogen opnemend. Alles wat ze deed, deed ze om me zo veel mogelijk plezier te geven. Ze ging steeds sneller en sneller, totdat ik fluisterde.

“Ik kom!” Straal na straal spoot uit mijn lul. Ze streelde me met haar hand en stuurde de stralen in haar mond. Terwijl ik haar bekeek, leek het wel alsof zij ook klaar kwam, maar ik was te zeer opgewonden om het zeker te weten. Toen ik uitgespoten was, wreef ze mijn lul over haar gezicht en plantte er steeds kusjes op als hij bij haar lippen voorbij kwam. Zachtjes maakte ze mijn lul schoon met haar tong, waarna ze haar vingers gebruikte om de spetters zaad van haar gezicht weg te vegen, die ze dan weer aflikte... na een tijdje, toen ik genoeg was bij gekomen, vroeg ik.

“Ben jij klaar gekomen?”

“Eh, eh, soms - en het is al een hele tijd geleden - als ik er echt in kom, dan is kijken en voelen hoe de ander komt, genoeg om mezelf ook te laten komen.” Het was de meest ongelofelijke en liefdevolle pijpbeurt die ik ooit had meegemaakt. Ik had nog nooit mijn eigen zaad geproefd, maar ze zag er zo ongelofelijk sexy en begerenswaardig uit, dat ik er niks aan kon doen en haar naar me toe trok en haar kuste. We kusten elkaar innig, waarna we tegen elkaar aan kropen en elkaar een tijdje stevig vasthielden. Ik verbrak de betovering toen ik zei.

“Rosa, ik wil met je neuken.” Ze keek me een hele tijd aan en zei toen.

“Ik zal eerlijk tegen je zijn. Ik ben een beetje anders gebouwd dan de meeste vrouwen.” Ze leek een beetje in verlegenheid gebracht te zijn, toen wees ze naar haar kutje. “Mijn vorige vriend zei altijd dat ik een rariteit, een gedrocht was en dat niemand ooit iets met ze zou willen hebben. Hij is de enige geweest waar ik iets mee heb gehad en uiteindelijk had ik er genoeg van dat hij steeds bij andere vrouwen rondhing, dus heb ik het uit gemaakt, zelfs al zou niemand anders iets met mij willen hebben. Nu dat ik jou gevonden heb, ben ik bang om je te verliezen, denk ik.” Nu wist ik niet meer wat ik denken moest. Blijkbaar was ze een expert op het gebied van pijpen, maar ze leek verder totaal onervaren te zijn en wat bedoelde ze met ‘een beetje anders gebouwd’? Ik dacht er even over en toen, met ‘al heeft ze geen kutje, met zo’n mond, daar kan ik best mee leren leven’, dacht ik.

“Rosa, ik wil jou! Ik wil jou meer dan dat ik ooit een andere vrouw in mijn leven gewild heb. Alsjeblieft, geloof me.” Ze glimlachte. “Geloof je me?” vroeg ik. Ze dacht een moment na en zei toen.

“Ja.” Niet in staat om mijn nieuwsgierigheid te bedwingen, vroeg ik haar: “Hoe ben je anders, Rosa?” Ze aarzelde, keek omlaag en zei.

“Mijn klit is werkelijk heel groot.”

“Is dat alles!” Zei ik. “Tjonge, ik maakte me al zorgen, dat je iets zou missen of zo.” Ze lachte en we omhelsden elkaar. Na een paar minuten zei ze.

“Wil je hem zien?”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen,” lachte ik. Nu was het mijn beurt om tussen haar benen te glijden. Onderweg stopte ik nog even om haar prachtige borsten te kussen en aan die fantastische tepels te zuigen. Ik kuste me een weg omlaag over haar buik en bereikte tenslotte mijn bestemming.

Ze tilde haar heupen omhoog en toen haar benen en ik trok haar jurk en slipje uit. Ik pakte haar voeten vast en kuste haar tenen. Ik trok een spoor van kussen van haar tenen naar haar voeten, dan naar haar enkels, haar stevige kuiten en de achterzijde van haar knieën. Ik spreidde langzaam haar benen en begon de binnenkant van haar dijen te kussen. Ik spreidde haar benen helemaal en daar, genesteld aan de bovenkant van een mooi geschoren kutje, was de grootste klit die ik ooit gezien heb. Hij was reusachtig! Toegegeven. Zij was natuurlijk opgewonden, maar hij moest op zijn minst een centimeter in diameter zijn en het deel dat buiten haar lippen uitstak, was wel anderhalve centimeter groot! Toen ik mijn handen uitstrekte en haar lippen uit elkaar trok en het kapje terugduwde, rees hij in al zijn glorie te voorschijn - twee centimeter lang! Hij had zelfs iets als een klein kopje, waardoor hij heel aardig op een klein pikje leek. Ik weet dat ik verbaasd keek en ook dat ik er een hele tijd naar staarde, want toen ik haar eindelijk aan keek, keek zij verschrikt. Ik herstelde me snel en zei.

“Rosa, in mijn hele leven heb ik nog nooit een kutje gezien, dat me zo opwond!” Ik leunde voorover en begon langzaam door haar spleetje te likken. Ik begon aan de onderkant en bewoog langzaam omhoog, totdat ik haar klit bijna raakte. Toen ging ik terug naar beneden en begon opnieuw. Zij kirde en kreunde de hele tijd. Ze moest ontzettend opgewonden zijn, want haar kutje lekte gewoon en ze smaakte heerlijk. Na enkele volle halen van mijn tong, tipte ik met mijn tong tegen haar klit. Ze snakte naar adem.

“Oh! God, doe dat nog een keer.” Ik tipte er nog enkele keren met mijn tong tegen en daarna kuste ik hem en toen zoog ik hem diep tussen mijn lippen. Haar gekreun veranderde meteen in een kreet en haar lijf verstijfde helemaal en ze had een reusachtig orgasme. Na enkele seconden liet ik haar klit tussen mijn lippen vandaan glijden en likte ik weer door haar hele spleetje. Ze begon zich weer te ontspannen, maar iedere keer als mijn tong haar klit raakte, schokte ze omhoog. Toen ze weer bij haar positieven kwam en haar ogen opende, zoog ik haar klit opnieuw in mijn mond. Ze kreunde luid, verstijfde en haar hele lijf schudde op de golven van haar nieuwe hoogtepunt. Opnieuw liet ik haar klit uit mijn mond ontsnappen en likte ik haar spleetje, dat nu wel leeg leek te lopen, een rivier van genots-sap. Ik wachtte totdat ze weer begon te ontspannen en zoog haar klit voor de derde keer naar binnen. Nu kwam ze nog langer en heviger dan de vorige twee keren. Nadat haar hoogtepunt was weggeëbd, kreunde ze.

“Alsjeblieft, wacht... laat me even op adem komen.”

Ik likte haar stroompje op, er was nu zelfs een poeltje ontstaan waar ze zat en keek haar in de ogen. Ze had tranen in haar ogen en ze keek me liefdevol aan.

“Dank je wel!” Zei ze, “je bent ongelofelijk!”

“Ik? Hoe vaak kun jij op zo’n manier klaarkomen?” Vroeg ik. “Ik zou het niet weten, ik ben zo nog nooit eerder klaar gekomen. Mijn ex ging nooit in mijn kruis aan de gang.” “Oké, dan zullen we dat eens gaan uit proberen,” zei ik en boog me opnieuw voorover tussen haar dijen.

“Nee, wacht! God, je vermoordt me nog...” giechelde ze, “trouwens, ik wil nog iets anders. Ik wil jouw lul in me voelen.” Dat zeggende, duwde ze me terug op de vloer en ze besteeg me. Ze hurkte boven me, reikte omlaag, greep mijn keiharde lul met een hand, spreidde haar kutlippen met de andere en zakte er langzaam over heen. Ze huiverde en kreunde terwijl mijn pik in haar hete, ontzettend natte kutje gleed. Ze was zo nat dat mijn lul naar binnen gleed als een heet mes in de boter. Ze was niet uitzonderlijk nauw, maar toen ik helemaal in haar zat, greep ze mijn lul met haar kutspieren harder vast dan dat ik voor mogelijk gehouden zou hebben. Na even te aarzelen, bewoog ze omhoog, mijn pik de hele tijd stevig omklemmend. Op het hoogste punt zat alleen nog mijn eikel in haar, ze ontspande haar spieren en zakte weer over mijn lul omlaag. Continue bleef ze me vast grijpen en weer loslaten, terwijl ze op en neer op me bewoog, folterend langzaam en ik kon me bijna niet meer inhouden. Ik zou haar zo vol spuiten! Haar blik hield de mijne gevangen en ze praatte de hele tijd, dingen zeggende als.

“Oh, jouw lul is zo groot!” Of, “tjonge, dat voelt zo goed aan in me!” Haar kutje voelde aan als fluweel rond mijn lul. Bij de volgende op en neer gaande bewegingen werden haar kreunen en stoten heftiger, totdat ze opnieuw voor enkele seconden verstijfde, waarna ze gierend klaarkwam. Ik had nog nooit een vrouw gezien die zo heftig klaar kwam als zij en omdat ik daar zo in opging, kwam ikzelf nog niet klaar.

Na enkele seconden glimlachte ze sexy naar me en ging ze van me af. Toen ik wilde protesteren, suste ze me, draaide zich om en hurkte weer boven me, nu met haar rug naar me toe. Ze hield zelf haar kutje weer open en zakte opnieuw over mijn lul. Ze begon weer met haar vast grijpende en loslatende bewegingen en daarnaast begon ze haar handen te gebruiken. Ze gebruikte haar lange nagels van een hand om over mijn ballen te krabbelen en te kietelen en met de andere hand wreef ze over mijn lul terwijl hij in en uit haar kutje gleed. Wat een onbeschrijfbaar gevoel was dat! Ze had minder dan een minuut nodig om me op het randje van een orgasme te brengen.

“Ik kom!” Ik kreunde en op dat moment gleed ze van me af, draaide ze zich om en nam ze mijn hele lul in haar mond. Terwijl ik kwam, gebruikte ze haar tong en tanden om me gek te maken, ze zoog en slikte. Ik bokte en schudde als een bezetene en toen ik eindelijk ontspande, opende ik mijn ogen en zag ik het meest schitterende kutje met die reusachtige klit vlak voor me opduiken. Hij was groter dan ooit en ik klampte me eraan vast en zoog zo goed als ik kon. Rosa verstijfde onmiddellijk en had opnieuw een huiveringwekkend hoogtepunt. Na een tijdje draaide ze zich om en kroop ze tegen me aan en zo vielen we in elkaars armen in slaap.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post280

DE ZUS VAN…

DjangGeplaatst door My 4Fingers wo, november 07, 2018 14:27

DE ZUS VAN…

Het was half acht in de avond toen mijn telefoon ging. In de display zag ik dat het Gerda was, een meisje uit de buurt met wie ik al verschillende keren had gechat en gebeld. Het enige wat ik ooit van haar gezien had, waren een paar foto’s van haar gezicht. Elke keer dat ik haar mooie stem door de telefoon hoorde, stelde ik me haar helemaal voor: ongeveer 1.70m, slank figuurtje, lekker strak kontje en mooie ronde borsten. Met die gedachte in mijn achterhoofd nam ik al glimlachend de telefoon aan.

“Ben je niet wat vergeten?” Vroeg ze me meteen. Ik kon maar niet bedenken wat ik ook weer moest doen en antwoordde na een korte stilte dan ook ontkennend.

“Je was niet online vanmiddag,” antwoordde ze. Na haar verteld te hebben dat dat niet kon omdat mijn baas me zo ongeveer de hele middag op de vingers had zitten kijken, vroeg ik haar of ze dat heel erg vond.

“Ja, ik wilde je vragen wanneer we elkaar nou eindelijk eens zouden zien.” Ik had al vaak gehoopt om elkaar te ontmoeten, maar nu Gerda er dan ook mee kwam probeerde ik juist wat terug te krabbelen.

“Maar dat zou wel het mysterieuze gedeelte van onze vriendschap wegnemen. Als we van elkaar weten hoe we er uitzien blijft er niets meer tot onze verbeelding over.”

“En hoe stel je je mij dan voor?” vroeg ze een beetje uitdagend.

“Heel mooi,” zei ik haar. Ze vertelde me dat er maar één manier was om daar achter te komen en hing op. Pas na een paar seconden was haar bedoeling bij me doorgedrongen en ik besloot dat dan ook tot actie over te gaan.

Ik zocht haar adres op en besloot naar haar toe te gaan. Tegen half negen kwam ik in de buurt waar ze ergens moest wonen, maar haar straat was nergens te vinden. In de verte zag een jonge vrouw bij de bushalte staan en besloot haar de weg te vragen. Terwijl de vrouw alle mogelijke moeite deed mij zo goed mogelijk de weg te wijzen stak ik een sigaretje op om mijn zenuwen voor de aanstaande ontmoeting te onderdrukken. Ze keek me aan en zei lachend.

“Roken veroorzaakt impotentie!” Ik keek haar schuldig aan en zei dat iedereen wel een verslaving had.

“Maar sommige verslavingen gaan ten koste van de mijne,” zei ze. Verbaasd keek ik haar aan, maar voordat ik kon vragen wat ze precies bedoelde stond ze tegen me aan en fluisterde.

“Ik ben namelijk verslaafd aan harde lullen.” Haar borsten die tegen me aandrukten en haar geile gefluister bleek niet zonder resultaat. In mijn broek begon zich een bobbel te vormen die ook de jonge vrouw niet onopgemerkt bleef. Met haar hand gleed ze langzaam over mijn borst naar beneden. Precies op het moment dat ze bij mijn gevoeligste plek belandde begon ze weer te fluisteren.

“Ik wil dat jij me in mijn verslaving voorziet.” Dat maakte me nog geiler en zorgde ervoor dat de bobbel in mijn broek alleen maar groter en groter werd. Ze trok me van mijn fiets mee de struiken in. Die bobbel in mijn broek maakte haar zo nieuwsgierig dat ze als een bezetene mijn broek opende en naar beneden trok. Ook mijn boxer moest er aan geloven en voor ik het wist zat de ze me al af te trekken. Af en toe begon ze ook mijn eikel te likken en het duurde niet lang of ze had mijn hele lul in haar mond. Ze wist mijn eikel zo goed te verwennen met haar tong dat ik het niet lang leek te gaan houden. Al snel stond ik op springen toen ze plotseling stopte. Ze pakte mijn lul vast en begon hem rustig te masseren terwijl ze zelf om mij heen liep. Toen ze eenmaal achter me stond, drukte ze haar lichaam tegen me aan en ze begon me weer af te trekken. Vlak voordat ik kwam draaide ik mijn hoofd naar haar toe en begon haar wild te zoenen. Dit wond haar zo op dat ze steeds harder aan mijn lul begon te trekken en mij helemaal leeg trok. Ze kwam weer voor me zitten en begon mijn lul heel voorzichtig schoon te likken.

Plotseling sprong ze op, keek op haar horloge en zei verschrikt.

“De bus!” Precies op het moment dat de bus om de hoek kwam, kwam ze de struiken uit. Ze stapte de bus in en draaide nog een keer uitdagend met haar kontje voordat de chauffeur de deuren sloot. Pas toen de bus helemaal uit het zicht verdwenen was kroop ik de struiken uit en stapte op mijn fiets, op zoek naar de juiste straat. Gerda had al op mijn komst gerekend, want ze deed de deur open in een uitdagend jurkje. Haar gezicht kon ik inmiddels wel dromen van de foto’s, maar haar lijf zag ik nu voor het eerst. Ze was nog mooier dan ik me ooit had voorgesteld.

“En,” vroeg ze, “zoals je je had voorgesteld?”

“Nog mooier,” zei ik zonder mijn blik van haar af te halen.

“Kom verder,” zei ze, terwijl ze voor me uit liep. Ik kon mijn ogen niet van haar strakke kontje afhouden. In de huiskamer aangekomen nam ik een beetje onwennig plaats op de bank. Ik gaf mijn ogen nog eens goed de kost. Haar jurkje was precies lang genoeg om niks te onthullen. Ook bij haar borsten liet het kledingstuk weinig te raden over.

“Kun je het zien?” Vroeg ze pesterig. Om een beetje terug te pesten zei ik.

“Ja, maar ik zou het nóg beter zien als je dat jurkje uitdeed.” Zonder na te denken deed ze haar jurkje uit. Tot mijn grote schrik had ze er helemaal niets onder aan en stond ze in één keer naakt in de kamer. Alsof er niets aan de hand was liep ze naar de koelkast om wat te drinken te halen. Met de drank ging ze tegenover mij zitten zodat ik haar goed kon zien. Haar borsten waren zo mooi en perfect, dat ik mijn ogen er niet van af kon houden. Langzaam deed ze haar benen een klein stukje wijder uit elkaar. Ik liet mijn ogen al even langzaam naar beneden zakken totdat ik recht tegen haar geschoren poesje aankeek. Plotseling deed ze haar benen weer bij elkaar en ik keek haar recht in haar ogen aan alsof ik wilde zeggen.

“Waarom?” Ze nam een slok van haar drankje en liet het uit haar mond liepen. Ik volgde de naar beneden stromende drank. Op het moment dat de drank haar navel had bereikt gooide ze haar benen helemaal uit elkaar. Ze liet de drank over haar poesje stromen. Ze veegde de drank van haar schaamlippen af door er een keer met haar vingers langs te strelen. Haar wijd openstaande kut bezorgde mij een enorme erectie en Gerda zei.

“Je dacht toch niet dat ik hier de hele avond alleen naakt ga zitten? Doe je kleren uit!” Even twijfelde ik. “Kom op. Ik weet heus wel dat je een stijve hebt. Dat zie ik zo ook wel,” zei ze.

Op dat moment gooide ik al mijn schaamte van me af en trok alles uit. Daar zaten we dan met z’n tweeën, poedelnaakt. Gerda zakte iets verder onderuit en begon haar borsten te strelen. Haar handen zakte langzaam naar beneden. Met één hand masseerde ze beurtelings haar borsten terwijl ze met de andere hand over haar schaamlippen streelde. Plotseling verdwenen er drie vingers één voor één bij haar naar binnen. Ze trok haar benen op en haar hand verhuisde van haar borsten naar haar kontje. Haar vingers cirkelde rond haar anus en verdwenen er af en toe helemaal in. Toen ik haar zichzelf van voren en achteren tegelijk zag verwennen wond me dat zo erg op, dat ook ik de hand aan mezelf sloeg. Op dat moment stopte ze plotseling en liep naar de koelkast om nog wat drank te halen.

Toen Gerda terug kwam met de drank vulde ze beide glazen weer en deed er wat ijsklontjes bij. Toen ze per ongeluk een ijsklontje liet vallen, bukte ze voorover om het op te rapen. Op dat moment keek ik recht tegen haar kontje aan en kon ik me niet meer inhouden. Ik stond op en schoof mijn harde lul zo achter in haar kontje. Geschrokken kwam ze met een klein gilletje een stukje overeind, maar gaf zich onmiddellijk over. Ze spreidde haar benen nog een beetje om mij nog wat dieper binnen te laten dringen. Met één hand steunend op de stoel voor haar en de andere strelend langs haar klitje liet ze zich gewillig nemen. Ze liet op het moment dat ik ging komen haar klitje voor wat het was en pakte tussen haar benen door mijn ballen vast en begon ze te masseren. Een flinke dosis vrijgekomen zaad spoot diep het kontje van Gerda in.

Uitgeput en al zoenend zakten we samen op de grond neer. Terwijl mijn verslapte lul nog in haar kontje zat, werden we ruw gestoord door een dichtslaande deur. Ik schrok op, maar Gerda stelde me gerust.

“Rustig maar, het is mijn zus. Die is naar koopavond in de stad geweest. Ze loopt altijd gelijk door naar boven.” Opgelucht laat ik me weer zakken en gaf Gerda een passionele tongzoen, tot we opnieuw worden gestoord. Deze keer kwam Gerda’s zus dus wél de kamer binnen. Verschrikt keek ik omhoog en zag tot mijn verbazing dat de zus van Gerda hetzelfde meisje was dat mij eerder die avond zo een geweldige pijpbeurt heeft gegeven. Terugdenkend aan eerder die avond begon er weer het één en ander te groeien bij mij. Gerda voelde dat er in haar kontje weer wat aan het groeien was en beantwoordde dat door heel zachtjes haar bekken op en neer te bewegen. Die actie zorgde ervoor dat mijn lul binnen no-time weer hartstikke stijf stond. Ik kwam omhoog, trok Gerda bij haar middel een beetje omhoog en begon langzaam weer te stoten. Haar zus trok ook haar kleren uit en kwam pal naast me staan.

“Volgens mij heb ik nog wat van je tegoed,” zei ze en ze duwde mijn gezicht in haar kruis. Ik begon haar schaamlippen te likken en aan haar klitje te zuigen. Langzaam bracht ik mijn tong in haar kutje. Haar geile kutsappen wonden mij nog meer op en ik begon steeds harder en ruwer te beffen. Haar gekreun maakte Gerda nieuwsgierig en terwijl ik haar nog in haar kontje aan het neukte stootte ze haar kont naar achteren zodat ik achterover op de grond viel. Ze stond op en ging met haar natte kut boven mijn gezicht hangen. Ik begon de natte kutsappen van haar af te likken en met mijn vingers verwende ik haar klitje. Het duurde niet lang of ik voelde een paar schaamlippen tegen mijn eikel die mijn stijve lul langzaam naar binnen zogen. Al snel volgde ik het ritme van Gerda’s zus die me steeds harder ging berijden. Ik volgde haar voorbeeld door Gerda steeds harder te beffen. Op bijna hetzelfde moment sprongen Gerda en haar zus omhoog en gingen met zijn tweeën mijn lul verwennen met hun tongetjes. Ik besloot het er maar van te nemen en met elke hand één kutje te verwennen. Toen ik steeds dichter tot een hoogtepunt kwam ging ik Gerda en haar zus steeds harder vingeren. Zo raakten de zussen in extase en likten en trokken weer harder aan mijn lul. Deze spiraal had tot gevolg dat we alle drie tegelijk zinderend klaarkwamen.

Bij de deur namen Gerda en haar zus afscheid van mij. Ik bedankte Gerda met een kus en zei dat ik snel weer eens langs zou komen. Haar zus vroeg me lachend of ze me nog even de weg moest wijzen, gevolgd door een lekkere tongzoen. Het mysterieuze van de chatsessies en telefoongesprekken is nu wel verdwenen, maar spijt heb ik er tot op de dag vandaag nog niet van gehad.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post221

O, DOKTER!

DjangGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 15, 2018 14:27

O, DOKTER!

Zuchtend keek Linda naar de pillen en neusdruppels op haar nachtkastje. De dokter had haar bevolen om minstens een week in bed te blijven, en nu waren er pas drie dagen om. De eerste dag had het een weelde geleken, zomaar in bed te mogen liggen, en heerlijk te kunnen luieren en lezen, maar nu begon de verveling toe te slaan. Ze deed haar nachtkastje open en inspecteerde de rommelige inhoud. Ze kon die troep eigenlijk best eens opruimen. Ze graaide in het kastje en gooide alles wat erin zat op de vloer naast het bed. Linda begon te lachen; het was beslist lang geleden, dat ze het kastje voor het laatst had opgeruimd. Een bonte verzameling spullen was tevoorschijn gekomen; allerlei bladen, sieraden, boeken, kousen, slipjes en zelfs een doos bonbons, die ze een jaar geleden voor haar verjaardag had gekregen. Ze rommelde wat tussen de slipjes en besloot, dat ze allemaal rijp waren voor de vuilnisbak. Het waren wulpse gevalletjes, sommige helemaal zonder kruisje en allemaal heel klein en met strookjes en kantjes. In het begin van haar huwelijk met Dirk had ze er nog weleens een aangetrokken, maar Dirk was helaas oerdegelijk, en had haar gezegd, dat ze die onzin niet moest dragen, omdat ze anders beslist een blaasontsteking zou krijgen. Bovendien vond hij, zo zei hij, een broekje zonder kruisje onhygiënisch. Linda pakte een uiterst minuscuul slipje beet, twijfelde even, maar trok dan resoluut haar pyjamabroek en onderbroek uit, en het slipje aan. Het zwarte satijn stak prachtig af bij het roze kutje. Zachtjes streelde Linda over de gladde stof en als vanzelf gleed haar hand naar haar spleetje. O, wat voelde dat zalig aan. Vlug trok ze nu ook het pyjamajasje uit en gooide het naast het bed. Haar handen gingen naar haar borsten, die ze zachtjes begon te kneden. Ze voelde de wellust in zich oplaaien. Hoe lang was het eigenlijk geleden, dat ze met zichzelf gespeeld had? Voor haar huwelijk met Dirk had ze zichzelf vaak bevredigd, maar als getrouwde vrouw had ze het nooit gedurfd. En keer onder de douche had ze zich er bijna aan overgegeven, maar de gedachten aan haar man had gemaakt, dat ze zich zo schuldig voelde, dat ze haar spel gestaakt had. Dirk hield beslist niet van zulke dingen, en als hij haar betrapt zou hebben zouden ze wekenlang ruzie gehad hebben. Hoewel haar man geen beste minnaar was, had hij haar toch wel vaak bevredigd, vroeger. De laatste maanden echter gingen zij steeds minder vaak met elkaar naar bed, en Linda, die van nature een hete vrouw was, werd nu erg geil van haar eigen aanrakingen. Ze zette de gedachte aan haar man resoluut uit haar hoofd en begon zich met ervaren handen te vingeren.

Terwijl haar vingers door haar natte spleet sopten, kreeg zij wilde seksfantasieën. In gedachten liep zij naar de garage om de auto te pakken. Ze maakte de deur open en liep de garage binnen. Toen ze in de auto zat en het sleuteltje in het contactslot had gestoken, hoorde ze opeens geluid achter zich. Twee mannen waren de garage binnen gekomen, en trokken de deur dicht. Een van de mannen liep op de auto af en maakte de deur open. Hij pakte haar bij haar arm en trok haar de auto uit.

“We gaan rijden, lekker wijfje, maar niet met de auto.” De man deed haar truitje en beha omhoog en kneep wellustig in haar volle borsten. “Kijk eens, Jos, wat een stuk. Dit teefje moet nodig een grote beurt hebben, vind je ook niet?”

De andere man lachte en ging achter Linda staan, terwijl hij zijn arm stevig om haar middel legde. Met zijn andere hand trok hij haar rok omhoog. Linda voelde zijn stijve pik tegen haar billen aan. Haar broekje werd naar beneden getrokken en ze voelde een hand op haar kut. Al haar kleren werden uitgetrokken en de twee mannen bevoelden haar overal. Linda rilde van genot, en begon zachtjes te kreunen. De mannen duwde haar op de grond en de ene kwam op haar liggen en zijn paal drong haar kutje binnen. De andere man kwam bij haar hoofd zitten, en terwijl hij haar met twee handen vasthield duwde hij zijn grote pik in haar mond.

“Zuig hoer!” Hijgde hij. Linda zoog met wellust op zijn lid, terwijl zij haar onderlichaam wild bewoog onder de hevige stoten van de andere man. Terwijl de twee mannen hevig met haar tekeer gingen, kwam Linda luid gillend klaar.

Langzaam kwam Linda weer bij haar positieven. Er waren blosjes op haar wangen, en ze voelde zich heerlijk. Ze schrok, toen de bel ging. Haastig trok ze haar pyjamajasje weer aan en liep naar de deur. “Goeiemorgen, mevrouw Van der Velde, ik ben Manders, controle ziektewet. Mag ik binnenkomen?”

“Ja, natuurlijk”, stamelde Linda. Dit bezoek viel haar koud op haar dak. Ze verkeerde nog een beetje in hogere sferen. Het was maanden geleden dat ze zo lekker klaargekomen was. Ze deed de deur wat verder open om de man binnen te laten. “Komt u binnen”, zei ze, en keek de controleur aan. Deze staarde naar beneden. Linda keek nu zelf ook naar beneden en werd vuurrood. Ze had vergeten haar pyjamabroek weer aan te doen en stond in haar zwarte satijnen minislipje waar het blote kutje doorheen stak, voor de man. Snel draaide ze zich om en liep naar de slaapkamer, waar ze in bed ging liggen en de dekens hoog over zich heentrok. Ze wist niets te zeggen, en durfde de man ook niet aan te kijken. Deze kwam naast haar op het bed zitten.

“Schatje, je hoeft je voor mij echt niet te schamen hoor. Je bent een mooie vrouw, en in zulke sexy kleding kom je veel beter uit dan in die saaie pyjama, waarvan je de broek gelukkig niet aan hebt. Kijk me eens aan, hoelang is het eigenlijk geleden, dat een man tegen je gezegd heeft, dat je prachtig bent?” Zachtjes legde hij zijn hand onder haar kin en draaide haar hoofd naar zich toe. Hulpeloos keek Linda hem aan.

“Het was echt niet mijn bedoeling om u zo te ontvangen”, zei ze zachtjes, “het ging per ongeluk. Ik doe zoiets nooit.”

“Ik geloof dat het beter voor je zou zijn, als je zoiets af en toe wel zou doen. Als ik zo in je lieve ogen kijk, mis je veel.” Hij boog zich voorover en drukte zijn mond op de hare. Even wilde Linda hem van zich afduwen, maar zijn tong vond de hare en dat veroorzaakte een ongekende wellust in haar lichaam. Ze sloeg haar armen om hem heen en perste haar lippen op de zijne, terwijl ze zich overgaf aan de wilde hartstocht, die nu door haar lichaam woedde. Toen hij haar ademloos losliet, keek ze hem met troebele, geile ogen aan. Haar handen gingen naar haar pyjamajasje, en vlug maakte ze de knoopjes los, zodat hij haar mooie, volle borsten kon zien.

“Neem me”, fluisterde ze heet, “ik ben helemaal van jou. Neuk me, ik heb er zo’n behoefte aan.” Hij trok het jasje uit, terwijl hij haar borsten streelde. Linda deed hijgend haar ogen dicht, zich overgevend aan zijn strelende handen. Hij trok de dekens van haar benen af en zijn handen gleden over haar dijen. Ze liet zich willoos achterover zakken en kreunde van genot.

“Ga eens op je buik liggen, ik wil die lekkere kont van je zien”, hijgde hij. Ze draaide zich om en begon verhit met haar billen te draaien. Haar slipje bedekte haar kont voor de helft. Zijn hand gleed erin en hij duwde een vinger in haar poepgaatje. Zij reageerde met een geil gesteun, en hij greep naar haar borst en begon er wild in te knijpen, wat haar nog meer ophitste. Ze draaide zich om en maakte bevend zijn kleren los. Zijn stijve pik, die wel 23 cm lang was, ontlokte haar een verrukt “Oh.

“Wat een grote paal heb jij, wat een prachtig ding. En zo dik. Zou ik die wel kunnen hebben? Mag ik hem likken?”

“Jij mag alles, lekker wijfje. Verwen mij maar eens lekker.” Gretig nam Linda zijn penis in haar handen en sloot haar mond om zijn rode, kloppende eikel. Terwijl ze de voorhuid langzaam heen en weer haalde, likte ze zijn pik van onder tot boven. Ook zijn ballen nam ze voorzichtig in haar mond, terwijl ze alsmaar kreunde van genot. Haar handen lagen nu om zijn billen, en haar nagels trokken strepen in zijn vlees. Hij duwde haar weer achterover op bed, en trok haar benen omhoog. Toen voelde ze zijn mond op haar schaamlippen.

“Ja, lik me, heerlijk is dat, oh, wat brandt m’n kutje.” Ze gooide haar hoofd heen en weer in extase. Zijn tong gleed over haar schaamlippen en kittelaar. Het geil liep uit haar kut, en hij likte het op, waarbij hij zijn tong diep in haar neukgat duwde. Weer likte hij haar kittelaar en opeens begon haar kutje nog heviger te krampen en gillend bereikte Linda haar hoogtepunt. Met vochtige verwarde haren en gespreide benen lag ze voor hem klaar. Hij trok het kleine slipje uit en liet zijn hand weer door haar spleetje gaan. Zachtjes beet hij op haar tepels. Ze sloeg haar ogen op en trok zijn hoofd naar zich toe.

“Je bent zo goed voor me”, fluisterde ze, “nu zal ik ook goed voor jou zijn. Neuk me. Neuk me net zo ruw en hard als je met de eerste de beste hoer zou doen. Ik ben helemaal van jou, mijn jongen.”

Zij voelde zijn harde lid tegen haar kutje branden. Nog nooit had ze zo’n grote pik in zich gehad. Toen hij zijn pik in haar bracht, hield ze even de adem in. Wat een geweldig neukapparaat, ze had het gevoel, alsof ze helemaal vol met pik zat. Haar hete kutje zoog zich aan zijn paal vast. Nog nooit had ze er zo’n heerlijk gevoel in gehad. Zijn handen gingen om haar billen en bij elke stoot drukte hij haar hard tegen zich aan. Ze gaf zich woest bewegend aan hem over. Haar hele lichaam trilde en har nagels drongen diep in zijn rug. Zijn stoten werden steeds feller en hij greep haar borsten, waar hij hard in begon te knijpen.

“Neuk me,” kermde ze, “spuit me vol met je geile zaad. Ja, spuit me vol met die heerlijke pik van je.” Ze voelde, dat ze ging komen, en klemde zich nog vaster tegen hem aan. Half huilend kwam ze tot een hevig orgasme. Haar kutje trok samen en haar lichaam bewoog schokkend onder hem. Toen hield hij zich niet langer in, en hard in haar stotend, terwijl hij haar borsten blauw kneep, spoot hij zijn sperma tegen haar baarmoeder aan. Hun bezwete lichamen kwamen tot rust. Vijf minuten later deed hij zijn ogen open en streek het vochtige haar uit haar ogen.

“Je bent ontzettend lief, weet je dat? Ik heb zelden zo heerlijk geneukt. Heb je behoefte aan een douche, of mag je dat niet van de dokter? Want ik weet eigenlijk helemaal nog niet wat je mankeert, en daar kwam ik tenslotte voor. Tussen twee haakjes, ik heet Ronny.” Linda moest glimlachen om de situatie. Daar lag ze met de controleur van de ziektewet nog half in zich. Ze streelde hem over zijn gezicht en kuste hem op zijn ogen.

“Ik heet Linda”, zei ze tussen twee liefkozingen door, “ik heb griep en moet nog vier dagen in bed blijven. En ik wil best onder de douche, maar dan wel samen met jou.” Na nog een beetje gevrij gingen ze een douche nemen. Ze zeepten elkaar in, waarbij extra veel aandacht aan de gevoelige plekjes werd besteed. Toen Linda zijn lul en ballen met veel gewrijf waste, ging Ronny zijn lul weer overeind staan.

“Je bent een ontzettend lekker wijf. Kom eens op me zitten.” Het warme water stroomde over hun lichamen. Ronny ging op de vloer liggen en trok haar op zich. Ze deed haar benen wijd en schoof haar kutje op zijn paal. Langzaam liet ze hem in zich glijden, totdat de grote penis haar hele kut vulde. Een nieuwe golf van wellust ging door haar lichaam. Ze begon hem te berijden. Haar borsten deinden op en neer. Hij pakte haar kont beet en hielp haar met de bewegingen. Steeds wilder ging ze op hem tekeer, hun lichamen bonkten op de vloer. Plotseling begon Ronny vlugger te stoten. Linda voelde dat hij ging komen en ook zij gaf zich gillend en schreeuwend aan een nieuw orgasme over. Bijna bewusteloos bleef zij op me liggen, terwijl het heerlijke, warme water over hun lichamen liep. Een half uurtje later zat Linda in bed. Haar hoofd lag op de schouder van Ronny, en ze zag er stralend gelukkig uit.

“Weet je, Linda, toen ik je daar zo in die deur zag staan, met die blosjes op je wangen en dat geile slipje aan, toen voelde ik dat ik je wel moest neuken. En ik moet eerlijk zeggen, dat ik nog nooit zo’n heerlijk geil wijf als jij heb gehad. Je bent een geweldige neukster. Als mijn pik in jouw heerlijke lijfje zit, voel ik me in het paradijs. Helaas moet ik me nu weer aan mijn plichten gaan wijden, maar als het aan mij lag bleef ik de hele dag bij jou. Heb jij ook een beetje genoten, of heb je er spijt van?” Linda keek hem verliefd aan. “Spijt? Geen haar op mijn hoofd. Ik heb in jaren niet zo genoten. En toevallig had ik vandaag voor het eerst in jaren mezelf weer eens bevredigd, daardoor had ik van die blosjes op mijn gezicht. Ik begrijp nu niet hoe ik het al die jaren zonder iemand zoals jij heb uitgehouden. Nee, spijt heb ik helemaal niet. Het enige, wat me zou spijten, zou zijn als ik jou nooit meer zag. Maar zelfs dat hou ik alleen maar een heerlijke herinnering aan deze dag over.”

“Als je mij nooit meer zag, meid, ben je gek geworden? Nu ik je gevonden heb hou je mij als minnaar zolang als je wilt. Om te beginnen had ik gedacht, dat jij een patiënt bent, die beslist elke dag door de ziektewet, dus door mij, gecontroleerd moet worden. Vind je ook niet, lekker hoertje van me?”

“Ja dokter”, antwoordde ze en drukte een kus op zijn oor.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post204

LEVE DE VAKANTIE!

DjangGeplaatst door My 4Fingers di, juli 10, 2018 13:35

LEVE DE VAKANTIE!

Dit jaar gingen we met vijf vrienden op vakantie naar Frankrijk gaan, En we sliepen in twee tenten. Aangekomen op de camping werd al gelijk gekeken of er wat rondliep, en dat zag er allemaal goed uit! Het was daar elke avond uitgaan en mooie vrouwtjes, zelf ben ik achttien jaar en m'n vrienden ook. Opeens zag ik een ontiegelijk mooi meisje staan en ik kon m'n ogen niet van haar afhouden. Dit leidde ertoe dat ik besloot naar haar toe te gaan. Na een half uurtje met haar gesproken te hebben en wat te hebben gedronken bleek dat ze bij ons op de camping stond met ook een groep vriendinnen. We hebben gedanst en ik pakte haar bij haar heupen en ze hapte toe door haar handen op de mijne te leggen. M'n handen gingen over haar buik, over haar kont... en op een gegeven moment draaide ze zich om en we zoenden! Zo hebben we de halve avond gestaan en wat afgesproken voor de volgende dag. Die avond ging hetzelfde als de avond ervoor, beetje dansen en een beetje zoenen. We liepen de camping op en ze vroeg of ik niet bij haar wilde slapen die nacht. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen!

Ze hadden een apart tentje waar maar één iemand in sliep en die is in een andere tent gaan liggen zodat wij in die tent konden. Zij zou vast de tent ingaan want ik moest nog tegen m'n vrienden zeggen dat ik bij haar bleef slapen. Toen ik dat gedaan had kwam ik aan bij haar tentje en kroop erin. Daar lag ze al op het luchtbed in haar kleren...

Ik was nog geen drie seconden in de tent of ze kwam overeind en begon me te zoenen! We gingen er heel relaxt bij liggen en ik vond het allemaal oke... ze wilde maar doorzoenen... maar ik stopte op een moment. Ze zei.

“Ga door...” Daarop antwoordde ik dat ze zich moest ontspannen en ik alles wel zou doen. Dus zij ging liggen met haar ogen dicht. Ik gaf haar een gewone lange kus en draaide m'n hoofd weer weg. Vijf seconden later herhaalde ik dit. Na dit 10 keer te hebben gedaan gingen we weer verder met zoenen. Ze zei:

“heb je het niet warm in die trui?” Ja nogal antwoordde ik. Dus ze hielp me uit m'n trui. Daaronder had ik een blouse aan en die knoopte ze gelijk maar los. Ondertussen verder zoenend ging ik met mijn hand haar lichaam maar eens verkennen. Van haar gezicht naar beneden gaand...kwam ik aan bij haar borsten. Ze had welgevormde borsten die goed aanvoelden dus ik bleef even op die hoogte hangen. Haar antwoord hierop was. “Kan je niet onder m'n trui gaan... dat vind ik veel lekkerder!”

“Kan die dan niet gelijk uit, want jij zal het ook wel warm hebben gekregen onderhand.” het truitje ging dus uit en daar lag ze in haar mooie witte bh. Ik werd gek en ging verder met het masseren van haar borsten, ondertussen nog steeds zoenend op een gegeven moment zeg ik.

“Zal ik je eens masseren?” Dat was goed en ze kwam overeind, ze ging voor me zitten en ik masseerde haar over haar armen, over haar rug en kwam steeds over haar bh-bandjes heen. Haar reactie hierop was.

“Zitten m'n bandjes niet in de weg?”

“Ja, eigenlijk wel ja…” was mijn antwoord en ze vroeg me haar bh los te maken. Die ging na wat knoeien los en daar zat ze in alleen nog broek en slip. Ik legde haar weer neer en ik masseerde haar borsten ondertussen nog steeds zoenend. Ik ging met m'n hoofd naar beneden en likte in haar inmiddels hard geworden tepels. Zo af en toe beet ik erin en ik hoorde een licht gekreun. Dat was voor mij een goed teken en ik ging verder op onderzoek uit met mijn hand... ik ging verder naar onder en kwam uit bij haar gevoelige plekje. Ik wreef er een paar keer overheen maar wist niet hoe ik verder moest want ik had nog nooit een meisje gevingerd. Ze hielp me door te zeggen.

“Nou, zullen we die ook maar uit doen dan?”

“Ja graag,” zei ik. Dus hup, daar ging haar broek uit en ik ging met m'n hand over haar slipje. Het voelde nat aan en ik besloot met m'n hand het slipje binnen te dringen. Ik voelde haar lippen en haar klitje. Vele malen beter dan ik had voorgesteld. Bij het aanraken van haar klitje kwam weer een licht gekreun. Ik ging door met het masseren van haar klitje en terwijl ik dat deed beet ik zachtjes in haar tepels. Ik hoorde een iets harder gekreun en even daarna zei ze.

“Nu ben jij aan de beurt”. Dus ze legde mij ineens neer op het luchtbed en deed kuste me. Na weer even gezoend te hebben ging ook zij met haar gezicht naar beneden en likte over m'n borst en beet ook bij mij zachtjes in m’n tepels, wat een heerlijk gevoel was dat! Ze zoende verder naar beneden en was al op de hoogte van m'n buik met haar handen begon ze al aan m'n riem te pulken. Ze deed hem open en ze maakte de knopen van m'n spijkerbroek open. Ik had de hele nacht al een stijve maar het leek dat hij op dit moment het hardst was. Ze trok langzaam m'n broek uit en gooide hem opzij. Ze begon m'n penis te masseren over m'n boxershort heen. Langzaam trok ze m'n boxershort uit en sloot haar hand om m'n penis. Heel langzaam ging ze op en neer en ik dacht dat ik gek werd. Steeds snellere bewegingen maakte ze. Toen ik dacht dat ik ging komen stopte ze. En keek me aan... met zo'n blik van… mag ik? Ik keek haar aan en knikte. Ze ging weer met haar hoofd naar beneden en nam m'n ondertussen superharde penis in haar mond! Dit had ik dus niet verwacht want vaak lees je toch dat meisjes pijpen niet zo lekker vinden. Langzaam draaide ze met haar tong cirkeltjes om m'n eikel. Daarbij rustig met mijn voorhuid op en neer gaand. Ze stopte en zei.

“Wil je me neuken?” Ik had dat dus nooit gedaan en had gelukkig van een vriend voor de zekerheid twee condooms meegekregen. Ik zei.

“Een ogenblikje” en pakte het condoom uit m'n portemonnee. Ze deed hem los en schoof hem over m'n penis. Ze ging liggen en zachtjes kwam ik in haar. Het was allemaal nog heel nauw want het bleek achteraf ook haar eerste keer te zijn. Rustige stoten gevolgd door steeds iets hardere neukte ik haar. Weer kwam er gekreun en dat wond me op zodat ik harder stootte. Na een tijdje dit gedaan te hebben zei ze.

“Ga jij eens op je rug liggen.” Ik deed dit dus en ze ging met haar mooie poesje op m'n lul zitten en ging snel op en neer. Na enkele malen omhoog en weer naar beneden geweest te zijn gegaan kwam ze klaar... ik hield het ook niet meer en ze vroeg of ik op haar borsten klaar wilde komen. Ik rolde het condoom af en spoot mijn geil over haar borsten. Ze haalde het er weer af met haar vingers en likte het op.

We waren na drie uur gevreeën te hebben helemaal uitgeput en zo vielen we in elkaars armen in slaap.

We hebben sinds die nacht afgewisseld waar we gingen slapen… in haar of in mijn tent. We hebben nog vier mooie nachten gehad waarna we naar huis konden. We schrijven nog steeds en hebben schitterende vakantie herinneringen!

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post135

ELLA

DjangGeplaatst door My 4Fingers do, mei 31, 2018 09:59

ELLA

Het was één van die warme dagen van augustus. Ik was net thuisgekomen van mijn dagelijkse 6 km. die ik loop, toen er gebeld werd. Het was de beste vriendin van mijn echtgenote. Die was net naar de stad vertrokken. Ik nodigde Ella uit naar binnen en legde haar de situatie uit. Dat vond ze geen probleem. Ze had tijd genoeg en zou wel wachten. Ik gaf haar iets te drinken en liet haar in de zetel gaan zitten, terwijl ik me verontschuldigde omdat ik me ging douchen na mijn dagelijkse inspanning. Ook dat vond ze niet erg. Ik ging dus naar de badkamer waar ik me rustig douchte. Na afloop daarvan trok ik een slip en T-shirt aan. Ik had geen broek meer, dus ging ik naar de slaapkamer om er één uit de kast te halen. Plots hoorde ik de stem van Ella vlak achter mij.

"Wel Jan, ik wist niet dat jij en Vera aan partnerruil deden…" Ik schrok me rot en draaide me om. Ik vroeg me af hoe zij dat te weten was gekomen, maar ik zag het onmiddellijk. Ella zwaaide lachend met een mail die het laatste koppel waar we mee naar bed geweest waren ons gestuurd had, vertellend hoe opwindend en fijn het was geweest. Ik had die mail die ochtend uitgedrukt en stomweg op de salontafel laten liggen. Op dat moment wist ik totaal niet wat zeggen. Maar Ella brak de stilte.

"Dan ben jij toch al met verschillende vrouwen naar bed geweest en heb jij toch al verschillende poesjes gezien, niet?" Ik werd helemaal rood en stamelde gewoon.

"Euh, ja."

"Wel, wat zeg je dan van dit poesje?" Terwijl ze dit zei, ging ze op het bed zitten en trok ze haar korte zomerjurkje omhoog. Wat ik toen zag, was ongelooflijk: een gladgeschoren poesje met volle en grote kutlippen. Het is ook zo dat Ella niet van Belgische origine is en een mooie donkerbruine zuiderse huid heeft. Haar kutje zelf was nog donkerder, bijna tegen het zwarte af. Aan dat zicht kon mijn lul niet weerstaan en hij kroop dan ook langzaam uit mijn slip.

"Wel, wat hebben we hier?" vroeg Ella. "Ik zal je dadelijk eens helpen. Nu zie ik tenminste ook waarover Vera het heeft tijdens onze intieme gesprekjes", lachte ze. Ze trok mijn T-shirt uit en stroopte mijn slip naar beneden. Mijn stijve lul floepte eruit en stond recht omhoog. "Wauw, zo’n dikke lul heb ik nog niet gehad!" zei ze. "Maar daar zal ik wel snel aan wennen". Terwijl ze dat zei, stak ze mijn lul diep in haar mond en ze begon ze me stevig te pijpen. Ze zoog aan mijn eikel, mijn ballen, nam mijn lul helemaal naar binnen, streelde mijn ballen en likte over mijn eikel. Dat hield ze een paar minuten vol. Ik kreunde harder en harder van genot. Ik hield het niet meer vol en kreunde.

"Ik ga komen…"

"Oh nee, niks van" zei ze terwijl ze ineens stopte. "Ik heb nog niks gehad". Ze ging op het bed liggen, met haar kut op de rand en haar benen gespreid. Ik zag haar sappen al glinsteren van de opwinding. "Ik wil dat je me nu neukt" zei ze. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik ging voor haar zitten en liet mijn lul langzaam in haar kut verdwijnen. Met lange halen begon ik haar te neuken. Ondertussen ontdeed ik haar ook van haar rokje, T-shirt en BH. Wat ik toen zag, maakte me nog meer opgewonden: dikke, volle borsten met kleine donkerzwarte tepeltjes. Ik begon ze onmiddellijk te kneden. Aan haar tepels zoog en likte ik afwisselend. Ella begon steeds harder te kreunen. Na een tijdje zo bezig te zijn, stopte ik met haar te neuken. Ik liet mijn hoofd afdalen naar haar kruis en begon haar te likken. Ik likte zachtjes over haar gezwollen lippen en klit, liet m’n tong haar kutje binnengaan en zoog haar kutje zo ver mogelijk naar binnen.

"Oh Jan, ga door, niet ophouden, ik voel dat ik ga komen…" Een paar seconden later begon ze heel hard te kreunen en kwam ze schokkend klaar. Na even bekomen te zijn, zei ze.

"Jan, dat was zalig, maar jij hebt nog steeds niets gehad. Daar zullen we snel iets aan verhelpen." Ze stond recht, zette me met mijn rug tegen de muur en kwam voor me staan. Daarop haalde ze één been naar omhoog en zette haar voet naast mijn hoofd tegen de muur.

"Wauw, jij bent best wel lenig" zei ik.

"En wat vind je van het zicht?" vroeg ze. En ik moet toegeven. Zoiets had ik nog nooit gezien. Haar borsten hingen recht voor mijn neus en haar kut stond opengesperd net voor mijn lul. Het volgende moment spietste ze zich op mijn lul en begon ze op en neer te pompen. Het was een zaligheid. Ella zei met een lachje.

“Wel Jan, je hebt een zalige lul. Ik benijd Vera enorm." Op dat moment was ik al in de zevende hemel. Maar blijkbaar kreeg ze niet genoeg, want na een tijdje ging ze van mijn lul af en ging voor de spiegeldeur van de kleerkast staan. "Ik wil dat je me langs achteren neemt." Het volgende moment zag ik in de spiegel hoe ik een heerlijke vrouw langs achter neukte terwijl ik haar volle borsten streelde en kneedde. Ik zag hoe mijn lul in en uit haar kutje ging en mijn ballen steeds tegen haar kaalgeschoren poesje kletsten. En Ella zelf had een van genot verwrongen gezicht. Lang hield ik dat zicht en het zalige gevoel wel niet meer vol. Ik zei haar dat ik nu echt wel ging komen. "Wacht nog heel even" zei ze. Ze ging terug zoals voordien op het bed liggen en zei: "Nu wil ik dat je mijn kut kapot beukt met je lul. En ik wil je zaad over mijn borsten zien spuiten." Dat liet ik me geen twee keer meer zeggen. Ik ramde mijn ontploffende lul in haar hete en natte kut en begon haar als een razende te neuken met diepe en harde stoten. Ze begon zichzelf te vingeren en voordat ik het wist kwam ze weer schreeuwend klaar. Dat was voor mij nu echt te veel. Ik haalde mijn keiharde lul uit haar kut en het volgende moment spoot mijn zaad over haar borsten en gezicht.

Helemaal voldaan liet ik me naast haar op het bed vallen. Even later stonden we samen onder de douche om die heerlijke belevenis van ons af te spoelen. Enkele minuten later kwam mijn vrouw thuis en wat er toen gebeurd is, zal nog wel een latere keer volgen.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post112

Een man

DjangGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 11, 2018 13:33

EEN MAN

Het zal de laatste keer wel worden dat hij bij ‘tante’ Anna gaat logeren. Hoewel Anna een zuster van zijn moeder is en al achter in de dertig hoeft hij haar geen tante meer te noemen. Toen hij afgelopen zomer zeventien jaar werd zei Anna tegen hem.

“Je bent nu een jongeman en mag mij gewoon Anna noemen”. Ze keek hem daarbij een beetje vreemd aan herinnert hij zich nog, maar waarom is hem altijd een raadsel gebleven. Eigenlijk vindt hij het wel jammer dat dit de laatste kerst zal zijn die hij bij Anna door zal brengen. Hij heeft haar altijd erg aardig gevonden en de laatste paar jaar ook wel aantrekkelijk. Ze kleedt zich altijd erg vrouwelijk en dat vindt Seppe eigenlijk wel mooi en soms wel opwindend. Hoewel hij uiteraard vindt dat Anna een ‘oude’ vrouw is, kan hij niet ontkennen dat zij hem soms seksueel opwindt. Vooral wanneer ze een rok draagt met donkere panty’s daaronder. Om een of andere reden raakt hij opgewonden van het geluid dat ze maakt als ze dan haar benen over elkaar slaat. Maar ja, dat lag dus aan die panty’s en niet aan Anna dat hij opgewonden raakte, hield hij zichzelf voor. Het moest ook wel zo zijn, want toen hij een keer stiekem in Anna ‘s kasten keek en daar een lade vol met panty’s aantrof kreeg hij direct een stijve. De gladde stof van de panty’s gaf hem een vreemd maar ook opwindend gevoel.

Sinds die keer koopt Seppe af en toe een pornoboekje en let daarbij op dat er vrouwen in staan die nylonkousen dragen. Af en toe stelt hij zich dan voor hoe Anna er zonder kleren en alleen met kousen aan uit zou zien. Waarschijnlijk is dan alle charme er af, ten slotte is Anna al bijna veertig. Als de trein waarmee Seppe naar Lokeren is gereden op het station aan komt staat Anna al op hem te wachten.

“Zo jongen, ben je daar eindelijk“. Anna geeft hem een zoen op zijn wang en neemt hem bij de arm. “De auto staat op de parkeerplaats, dan hoef je niet zo ver te lopen met die zware tas“. Bij het huis van Anna loopt Seppe direct door naar boven, naar de kamer waar hij altijd slaapt. Het is een vrij kleine kamer met een eenpersoons bed en twee stoelen erin. Toch heeft hij al tijd het gevoel dat dit ‘zijn’ kamertje is en hij is er zelfs een beetje trots op. ‘s Avonds tuigen Anna en hij de kerstboom op. Het is een vrij grote boom en Anna heeft alle ballen en slingers in wit en zilver, dat vindt ze zelf het mooist. Als ze er ten slotte de piek op wil zetten moet ze op een stoel staan om er bij te kunnen. Voor de zekerheid houdt Seppe de stoel vast. Anna doet haar schoenen uit en klimt op de stoel. Onwillekeurig kijkt Seppe naar haar slanke voeten. Door het donkere teenstuk van haar kousen ziet hij nog net dat ze haar teennagels lichtrood gelakt heeft. Toch wel sexy denkt hij bij zichzelf.

De volgende ochtend is Anna al vroeg naar de markt gegaan. Seppe loopt haar slaapkamer binnen en opent de lade waar Anna haar panty ‘s bewaart. Hij heeft het grootste gedeelte van de nacht wakker gelegen en had steeds het beeld van Anna ‘s voeten voor zich. De gedachte deze kousenvoeten te mogen strelen maakte hem bijna gek. Nou ja, dan maar alleen de panty, houdt hij zichzelf voor. Op het moment dat hij met zijn handen door de gladde, zachte stof van de panty ‘s woelt, voelt hij een erectie opkomen. Oh wat zou hij graag Anna ‘s benen strelen terwijl ze deze panty draagt. Onwillekeurig begint hij zichzelf te masturberen. Met de panty nog in zijn hand loopt hij naar de badkamer en maakt zichzelf klaar terwijl hij de panty over zijn buik wrijft. Een beetje beschaamd brengt hij snel de panty terug en gaat voor de tweede keer in bad.

‘s Avonds kan hij zijn ogen amper van Anna ‘s benen afhouden en hoopt de hele tijd dat ze haar schoenen uit zal doen of zo gaat zitten dat hij iets meer van haar dijen kan zien. Tevergeefs, als hij naar bed gaat heeft Seppe een onbevredigd gevoel.

De volgende dag gaan Anna en hij de stad in om spullen te halen voor het kerstdiner dat ze die avond zullen hebben. Eerst zouden ze uit eten gaan maar Anna vond het toch leuker om thuis te blijven en zelf iets te maken.

“Maar je moet je wel chique aankleden.” Had ze hem gezegd. Op zich heeft Seppe de pest aan winkelen, maar vandaag valt het hem nogal mee. Anna blijft even staan kijken voor de etalage van een schoenenzaak. “Hoe vindt je die zwarte schoenen met dat hakje?” Vraagt ze hem. Seppe kijkt naar de schoenen die ze aanwijst. Vlak ernaast staan een paar zwarte pumps met een opvallend hoge hak.

“Je bedoelt hopelijk wel die met die hoge hak.” Zegt hij voorzichtig.

“Neen, natuurlijk niet, dat is toch niets voor mij. Dat staat mij vast niet”.

“Natuurlijk wel, je hebt toch best mooie benen, waarom zou je die niet laten zien?”. Anna staart hem een beetje verbaasd aan.

“Meen je dat. Nou, ik zal ze eens passen”. In de winkel kan Seppe zijn erectie niet onderdrukken, telkens als Anna een schoen uitdoet gluurt hij naar haar voeten. Als ze de schoenen met hoge hak aanheeft loopt ze een paar keer de winkel op en neer. Seppe heeft moeite om een bewonderend fluitje in te houden en wordt steeds roder. Anna kijkt hem aan en vraagt. “Vindt je ze niet veel te hoog?”

“Valt eigenlijk wel mee hoor en ze staan je goed”.

“Ja ja, dat zal jij wel vinden” zegt ze glimlachend, “ik koop ze toch mooi niet”. Even later verlaten ze de winkel zonder iets gekocht te hebben.

Na een langdurig bad, kleedt hij zich in het nette pak dat hij heeft meegenomen en komt Seppe naar beneden voor het kerstdiner. Anna komt uit de keuken en vraagt hem op het eten in de oven te letten.

“Dan kan ik ook nog even in bad voor ik me omkleed”. Een klein half uurtje later hoort Seppe aan het tikken op de trap dat ze eraan komt. Ze komt de kamer binnen en Seppe is met stomheid geslagen. Ze draagt een mooie jurk met zwart en zilver en een wijde rok tot net boven haar knie, maar daaronder draagt ze zwarte pumps met hoge stalen hakken en zwarte panty ‘s.

“Mooi?” Vraagt ze en ze draait zich een paar keer om. Seppe ziet dat ze panty ‘s met naad draagt waarbij het hakstuk duidelijk zichtbaar is een tot net boven de enkels omhoog loopt. Jezus, wat ziet ze er geil uit. Seppe kijkt haar verrukt aan en ziet dat ze zich zwaar heeft opgemaakt. Haar lippen zijn vuurrood.

“Ik dacht dat je dat mooi vond, die hoge hakken”.

“Ja, heu… dat vind ik ook” krijgt hij er met moeite uit.

“Wel, daar ben ik dan blij om”. Ze loopt op hem af en zegt “in ieder geval al een prettig kerstfeest”. Ze buigt zich naar hem toe en geeft hem een kusje op zijn mond. Voor dat Seppe kan reageren, loopt ze al weer richting keuken. Op dat moment beseft Seppe dat hij daar met een gigantische stijve in zijn broek staat. Omdat de stof van die broek vrij dun is, kun je zijn erectie goed zien zitten. Vlug schuift hij aan tafel en hoopt dat Anna er niets van gezien heeft. Tijdens het eten kan Seppe alleen nog maar aan Anna ‘s mooie benen denken. Hij is zo geil dat hij nauwelijks een hap door zijn keel kan krijgen. “Smaakt het niet?”

“Jawel hoor, maar ik heb een beetje last van mijn maag”. Om haar niet teleur te stellen neemt hij snel een paar happen en probeert aan iets anders te denken. Een klein uurtje later zitten ze alweer aan het toetje. Seppe is van de schrik bekomen en eet weer als vanouds. Voorzichtig probeert hij onder tafel contact te zoeken met Anna ’s benen. Op een gegeven moment voelt hij dat hij met zijn broek tegen haar been aanzit. Anna trekt haar been direct terug en zegt.

“Ik zal even afruimen en dan drinken we hier nog een lekker kopje koffie”. Even later, boven een geurend bakje koffie, vraagt ze. “Kun je mij even mijn sigaretten brengen?” Seppe staat op en haalt haar sigaretten. Terwijl hij terug loopt ziet hij haar benen onder de tafel en loopt snel door omdat hij weer een stijve voelt opkomen.

“Krijg ik geen vuurtje van je.” Hij staat op, loopt naar haar kant van de tafel en houdt haar een brandende aansteker voor. Terwijl ze haar sigaret aansteekt houdt ze met haar linker hand zijn hand losjes vast. Het is net alsof ze heel voorzichtig zijn handpalm streelt. Seppe schaamt zich kapot, ze moet wel zien dat hij een stijve heeft, haar gezicht is er nog geen halve meter vandaan en ze kijkt toch een beetje in die richting. Snel gaat hij weer zitten. Daarna probeert hij nog een keer om beencontact te krijgen, maar Anna trekt haar been weer terug bij de eerste beroering.

‘s Nachts valt Seppe masturberend in slaap. Als hij de volgende ochtend wakker wordt merkt hij tot zijn schrik dat hij een natte droom heeft gehad. Het hele bed is nat en plakkerig van zijn sperma. Hij gooit alle lakens op een hoop en brengt ze stiekem naar de badkamer om ze in de wasmand te gooien. Daarna vraagt hij aan Anna om nieuwe lakens.

“En ik had net eergisteren schone op gedaan”. Zegt ze.

“Ik heb per ongeluk een beetje in bed geplast” stamelt Seppe.

“Oh, in dat geval, ik zal het straks wel doen”.

“Nee, laat maar dat kan ik zelf wel”. Seppe baalt als een stekker en weet zich met de situatie geen raad.

“Tja, goed dan, ze liggen op mijn slaapkamer, in die witte kast, boven de lade waar ik mijn panty ‘s in bewaar”.

“Oké, ik pak ze wel”. Hij kan zich zelf wel voor zijn kop slaan. Hoe moest hij nou weten welke lade ze bedoelde. Snel gaat hij naar boven en maakt zijn bed op. De volgende paar dagen vermijdt hij Anna een beetje omdat hij haar niet eens meer recht in het gezicht durft te kijken.

“Ik ga nog even in de stad kijken of er nog leuk vuurwerk te koop is” zegt hij dan.

Op oudejaarsavond zitten ze samen tv te kijken. Om een uur of tien schenkt Anna haar derde glaasje wijn in, kijkt verveeld op de klok en vraagt dan

“Zullen we ons nog netjes omkleden om er toch nog een feestelijk tintje aan te geven?”

“Mij best, zeg maar wat ik aan moet”.

“Die licht grijze broek en die donkere trui, dat staat je erg goed. En wat moet ik aantrekken?” Seppe krijgt allerlei visioenen van halfnaakte vrouwen maar zegt snel

“Dat moet je toch zelf weten”.

“Oh ja, heb je dan geen voorkeur. De kleren die ik op kerstavond droeg vindt je toch wel mooi?”

“Je weet best dat ik die heel mooi vindt”. Het was er uit voordat hij er zelf erg in had. “Wel dan, dan doe ik die toch graag voor je aan”. Anna gaat naar boven en even later gaat hij ook maar om zich om te kleden. Hij is eerder beneden dan Anna en schakelt even met de afstandsbediening. Even later komt ze de kamer binnen in exact dezelfde kleren die ze op kerstavond aanhad.

“Mooi?”

“Overweldigend” zegt Seppe snel. Terwijl de avond vordert kijkt hij regelmatig naar haar benen in plaats van de tv. En ja hoor, daar is die weer, zijn erectie is weer zichtbaar in zijn broek. Hij slaat zijn benen over elkaar en hoopt dat ze niets gezien heeft. Om vijf voor twaalf schenkt tante Anna de champagne in.

“Dat zal me best smaken” zegt ze lachend. Op het moment dat de klok twaalf slaat proosten ze en nemen elk een slok champagne. Dan zet Anna haar glas neer, loopt op hem toe en geeft hem een kus op elke wang.

“Dat horen er toch drie te zijn” zegt Seppe.

“Klopt”. Ze neemt zijn hoofd in haar handen en druk haar lippen stevig op de zijne. Hij staat te trillen op zijn benen en als hij voelt hoe haar tong langzaam zijn mond binnen dringt valt hij zowat flauw. Na een paar seconden laat ze hem los.

“Ik… ik… “ Hij kan geen woord uitbrengen. “Ik wens jou ook een heel gelukkig Nieuwjaar”. Ze lacht vriendelijk terwijl ze weer op de bank gaat zitten.

“Kom eens gezellig bij me zitten.” Gedwee gaat hij naast haar zitten, maar kijkt haar nog niet aan.

“Vertel eens Seppe, waarom kleur jij steeds als ik deze schoenen en panty ‘s draag.” Hij voelt zich als door een zwaard getroffen en kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. “Vindt je het opwindend?” Haar stem klinkt zeer vriendelijk. Voorzichtig knikt hij bevestigend. “Waarom streel je mijn benen niet even, ik denk dat ik dat eigenlijk wel fijn zal vinden.” Ze pakt zijn linkerhand en legt die op haar knie. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Seppe heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok omhoog. Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panty ‘s maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis. De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen. “Rustig, rustig. Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler.” Als hij probeert op te staan zakt hij bijna direct weer door zijn knieën. Anna komt naar hem toe en helpt hem overeind. “Ik zal je wel helpen, met alles”. Boven aangekomen lopen ze direct naar Anna ‘s slaapkamer. Daar zegt ze Seppe op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan. Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voorzichtig over de bobbel in zijn broek. Anna begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek.

Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet. Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op. “Even een beetje omhoog” zegt ze terwijl ze zijn broek omlaag trekt. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Anna nu zijn broek helemaal uit kan doen. Dan trekt ze ook zijn slip uit. Seppe durft zich nog steeds niet te verroeren. Anna komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen. Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken. Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog. Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen. Weer voelt hij de gladde stof van haar panty ‘s. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik. Als hij dit voelt siddert hij van genot. Anna merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt. De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Anna zijn trui en overhemd zover opgeschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn te tepels te zuigen en te knabbelen. Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven. Langzaam krijgt Seppe zichzelf weer onder controle. Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op.

“Wacht even”. Ze trekt hem een eindje overeind en trekt zijn trui uit. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit. Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Seppe ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt. Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje doorschijnend is. Anna bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst. De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty. Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen. Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen. Seppe zuigt zachtjes aan haar tepel.

“Hm… dat doe je erg lekker”. Nu slaat hij zijn been over haar heen. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan. Weer die stof! Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Anna strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen. Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel. Anna kan een kreet van verrukking niet onderdrukken. Voorzichtig zakt hij iets verder naar beneden. Zijn mond glijdt over het broekje van haar panty voorzichtig naar haar kruis. Verwoed drukt hij zijn gezicht in haar kruis. Met beide handen drukt ze zijn hoofd nog dieper tussen haar benen. Opeens begint Anna heftig te trillen en te hijgen. Even later trekt ze hem voorzichtig aan zijn haren omhoog.

“Ga jij nu maar eens even liggen” zegt ze. Seppe gaat languit op bed liggen en Anna gaat tussen zijn benen zitten en legt haar handen op zijn knieën. Langzaam schuiven haar handen omhoog. Zachtjes kneedt ze zijn ballen. Na een poosje pakt ze zijn stijve in haar rechterhand en schuift de huid voorzichtig op en neer.

“Lekker?” Hij kreunt bevestigend. Steeds sneller gaat haar hand op en neer terwijl haar andere hand nog steeds zijn ballen kneedt. Seppe begint zwaar te hijgen.

“Weet je wat ook lekker is.” Ze legt zijn pik plat op zijn buik en geeft er een kusje op. Seppe trilt over zijn hele lichaam. Nu kust ze zijn ballen en begint deze te likken. Haar tong glijdt over de naad van zijn pik langzaam in de richting van zijn eikel. Als ze bijna boven is glijdt haar tong weer naar beneden. Zo gaat ze een paar keer zijn pik op en neer. Dan opent ze haar lippen en laat zijn eikel naar binnen glijden. Nog nooit heeft Seppe zoveel geluk en genot gevoeld, zijn hele lichaam trilt en tintelt. Anna maakt met haar mond op en neer gaande bewegingen en Seppe ziet aan haar naar binnen staande wangen dat ze ook zuigt. Hoe heeft hij ooit kunnen denken dat Anna geen opwindende vrouw is. Als hij begint te schokken staat ze snel op.

“Nog niet,” zegt ze “er is nog zoveel meer”. Ze staat op, doet haar beha af, stapt uit haar schoenen en trekt haar panty uit. Helemaal naakt klimt ze weer op het bed. Ze komt naast hem liggen en begint hem vurig te zoenen. Even later draait ze zich helemaal om en gaat over zijn gezicht zitten. Ze laat haar kruis vlak boven zijn gezicht hangen. Seppe steekt zijn tong uit en beroert voorzichtig haar kittelaar. Het smaakt een beetje zout. Als hij zijn tong snel over het knopje laat gaan hoort hij Anna kreunen. Na een paar minuten laat ze zich voorover vallen en begint weer aan zijn pik te zuigen. Seppe likt ondertussen heftig door. Zijn tong dringt af en toe het grotje van Anna binnen. Op die momenten zuigt ze extra hard aan zijn pik. Weer begint Seppe heftig te schokken. Anna komt snel overeind en gaat kruislings boven zijn pik staan.

“Nu zal ik je eens leren wat een echte vrouw is”. Ze zakt door haar knieën en laat zijn eikel langzaam bij haar binnendringen. Voorzichtig zakt ze steeds een stukje verder totdat ze op zijn buik zit. Dan begint ze langzaam op en neer te bewegen. Seppe voelt haar kutje strak om zijn pik gespannen. Met elke millimeter huid voelt hij hoe ze over hem heen schuift. Het genot is bijna ondraaglijk. Anna begint steeds wilder te bewegen. “Ja, ja, doe het”. Het zweet breekt hem uit als hij voelt hoe haar kutje zich om zijn pik samentrekt. Anna kreunt en hij begint weer te schokken. “Ja, samen”. Ze gilt het bijna uit. Dan komen ze bijna gelijktijdig klaar.

Anna zakt voorover en rust met haar hoofd vlak naast het zijne. Haar zo te horen hijgen maakt hem alleen nog maar geiler. Met schokken schiet het zaad door zijn pik. Elke schok is een hemels gevoel. God, dat het zo lekker kan zijn. Hij kijkt Anna aan, maar alles wordt zwart voor zijn ogen. De volgende ochtend wordt hij wakker in Anna ‘s bed. Anna zelf ligt niet meer naast hem. Hij staat op en neemt een bad. Als hij daarna beneden komt staat Anna in de keuken het ontbijt te bereiden. Hij loopt op haar toe en wil haar kussen.

“Niet doen Seppe”. Hij kijkt haar verbaasd aan. “Ik denk dat ik gisteren teveel heb gedronken. Ik zou het fijn vinden als je net wilt doen alsof er niets gebeurd is”.

“Maar”. Hij is met stomheid geslagen. De mooiste nacht van zijn leven en dan doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens het ontbijt zwijgen ze allebei. Nadat ze de tafel heeft afgeruimd gaat Anna naar boven. Als ze even later weer beneden komt ziet Seppe dat ze een lange broek met lage schoenen draagt. Dat is de eerste keer sinds hij hier logeert dat Anna geen rok draagt. Hij begrijpt waarom ze dit doet, en voelt zich diep ongelukkig. Zo gaan er een paar dagen voorbij waarbij ze elkaar nauwelijks spreken. De avond voordat hij weer naar huis gaat pakt hij vast zijn spullen in. Hij wil eigenlijk niet naar huis maar begrijpt dat er niets anders opzit. Voor de laatste keer neemt hij een bad. Zoals zo vaak tijdens zijn bezoek zit hij ook nu weer met zijn pik te spelen. Het gebeuren van oud en nieuw laat hem niet los. Hij heeft zich al ontelbare malen afgetrokken met het beeld van Anna voor ogen. Plotseling hoort hij Anna zijn naam roepen.

“Seppe, kom je zo nog even naar beneden? Ik wil je nog even spreken.” Hij stapt uit bad, droogt zich af en slaat een badjas om. Als hij de trap afloopt ziet hij dat het beneden schemerig is. Anna heeft het grote licht uitgedaan en slechts een klein schemerlampje laten branden. Ze zit op de bank op hem te wachten. Tot zijn verbazing draagt zij haar badmantel. Onder haar mantel uit ziet hij haar benen, weer met panty ‘s en de hem zo bekende hoge schoenen. Ze staat op en loopt op hem af.

“Ik ben erg onaardig geweest de afgelopen dagen. Kun je mij vergeven?” Hij kijkt haar en zegt.

“Tuurlijk, ik begrijp best dat het een vreemde situatie was en dat je er niet gelukkig mee was”.

“Was dat maar waar”. Seppe staart haar verbaasd aan. “Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest” zegt ze “dat is juist het probleem. Ik wil alleen nog maar met je naar bed, kan de hele tijd nergens anders meer aan denken. Dat kan toch niet”. Seppe weet niet wat hij hoort, Anna die met hem naar bed wil. “Ik was zo bang om je nog eens op te winden. Ik weet dat je ontzettend geil wordt van panty ‘s. Dacht je dat ik nooit gemerkt heb dat je in mijn lade zat te rommelen? God, hoe vaak heb ik niet naar je toe willen komen als jij in je bed lag te slapen”. Hij trekt haar naar zich toe en kust haar met veel overgave. “Kom laten we naar boven gaan”. Op haar slaapkamer laat Seppe zijn badjas vallen.

“Ga maar op het bed liggen, dan zal ik je eens lekker opgeilen”. Als hij op zijn rug ligt gaat ze achter het bed staan. Ze laat haar badjas vallen en hij ziet dat ze kousen draagt in plaats van panty ‘s. Het zijn mooie zwarte kousen met een donkere boord om haar dijen. Verder draagt ze een klein slipje en een soort nylon hemdje met jarretels om haar kousen op te houden. Het is het mooiste en meest opwindende wat Seppe ooit gezien heeft. Ze klimt op het bed en gaat op het achtereinde zitten. Terwijl ze haar benen spreidt strijkt ze met haar handen van haar enkels via haar knieën langs de binnenkant van haar dijen richting haar kruis. Ze kreunt zachtjes en kronkelt een beetje met haar lichaam.

“Vindt je me mooi?”

“Je bent de mooiste en meest opwindende vrouw die ik ooit gezien heb”. Ze lacht tevreden. Met haar schoen glijdt ze nu langzaam langs de binnenkant van zijn been. Voorzichtig prikt ze met haar hak in zijn strak gespannen zak. Dan doet ze haar schoenen uit. Met haar kousenvoeten strijkt ze zachtjes over zijn benen op en neer.

“Ik weet dat je dit lekker vindt, vorige keer kon je je al haast niet houden”. Ze heeft gelijk, zijn pik staat kei hard overeind, elke keer als hij haar voeten omhoog voelt komen voelt hij een golf van genot door zijn lichaam stromen. Dan schuiven haar voeten door tot aan zijn pik. Met haar tenen begint ze zijn ballen te masseren.

“Lekkere man van me”. Een voet zet ze op zijn pik en drukt die op zijn buik. Het lijkt wel alsof zijn pik haar terug wil drukken zo stijf is hij. Nu neemt ze zijn pik tussen haar voeten en ze schuift langzaam op en neer. Het is het fijnste gevoel dat Seppe ooit gehad heeft. Telkens als haar voeten onderaan de wortel komen schuift ze even over zijn buik heen en weer, komen haar voeten bij zijn eikel dan neemt ze deze tussen haar tenen en wrijft er zo een poosje over. Na een paar minuten laat ze zich van de rand op het bed glijden.

“Weet je wat ik ook kan?” Ze houdt haar voeten om zijn pik geklemd en buigt voorover. Terwijl haar voeten hem blijven aftrekken sluiten haar lippen om zijn eikel. Seppe trilt over zijn hele lichaam, wat een geweldig gevoel. Hij dankt de hemel dat Anna zo lenig is. Zijn pik is nog nooit zo stijf geweest. Het gevoel van Anna ‘s zachte lippen afgewisseld met het zachte schuren van haar kousen is voor hem het absolute toppunt van genot. Hij hoopt dat ze nooit meer ophoudt. Dan wordt het hem teveel.

“Ik ga komen”. Anna kreunt even ten teken dat ze hem begrepen heeft maar gaat gewoon door. Hij komt klaar als nooit tevoren. Het is alsof elke scheut zaad door zijn hele lichaam trekt. Minuten lang lijkt het te duren terwijl Anna hem blijft afzuigen. Het zaad slikt ze gewoon door.

“Blijf alsjeblieft doorgaan”. Smeekt hij haar. Pas zo’n vijf minuten nadat hij is klaargekomen stop Anna haar goddelijke acties. Seppe heeft allang weer een stijve gekregen van die heerlijke combinatie van kousenvoeten en lippen.

“Was het fijn zo?” Seppe begint te snikken van geluk.

“Oh god, als je eens wist”. Ze kruipt omhoog en kust hem op zijn voorhoofd.

“Wil je mij ook likken?”

“Ja natuurlijk”. Hij zakt langzaam naar beneden en trekt haar slipje omlaag. Op het moment dat hij het slipje over haar voeten trekt kan hij het niet nalaten zijn gezicht tegen haar voeten aan te drukken en deze heftig te kussen. Anna kreunt van genot. Seppe spreidt haar benen en glijdt met zijn tong langzaam langs haar been richting haar kruis. Wild begint hij op haar kittelaar te zuigen. Als ze met haar heupen begint te draaien pakt hij haar billen vast. Dan schuift hij zijn middelvinger haar kutje binnen. “Oh… ho…” Anna geniet duidelijk van deze behandeling. Terwijl hij haar nog aan het likken is voelt hij hoe haar voeten weer op zoek zijn naar zijn pik. Gewillig gaat hij iets anders liggen. Hoewel ze niet in staat is zijn pik goed tussen haar voeten te klemmen kan ze er wel steeds langsheen glijden. Na een tijdje komt Seppe omhoog en stopt zijn pik in haar kutje. Anna siddert van genot.

“Wat een lekkere pik heb je toch”. “

“Niet half zo lekker als jouw kutje” antwoordt hij. Met langzame lange halen begint hij haar te neuken. Ze slaat haar benen om zijn rug en weer voelt hij die gladde stof die hem zo opwindt. Steeds heftiger worden zijn bewegingen.

“Ga je zo komen?” Vraagt hij

“Ja, zeg maar wanneer”.

“Nu dus”. Op het moment dat hij klaar komt begint zijn lichaam volledig oncontroleerbaar te schudden. Ook Anna komt door deze wilde bewegingen klaar. Zij voelt zijn zaad diep in haar spuiten en sluit hem nog dichter in haar armen. Seppe en Anna vallen samen in slaap. Als Seppe wakker wordt en haar krullen in zijn oksel voelt weet hij. Nu ben ik man.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post59

STUDENTENTIJD

DjangGeplaatst door My 4Fingers do, februari 01, 2018 14:34

STUDENTENTIJD

Wat een kut! Maar ze had dan ook een heerlijke kut. En wat was ze gretig en fel. Als een furie! Dagen lang heb ik met de afdruk van haar tanden in mijn schouder en bil gelopen. Ik heb haar en haar goddelijke grot, druipend van genot, in de Koninginnenacht leren kennen op een zwerftocht door de feestende en zuipende stad. De zwerftocht en de drank leidden me als vanzelf naar de wallen, voor deze dag de 'oranje' buurt. Waarschijnlijk door teveel studie en teveel onthouding van avontuurtjes of liever gezegd helemaal geen avontuurtjes, was ik al een paar dagen zo gruizig en zo geil als wat. De alcohol deed me waanzinnig verlangen naar seks. 'It provokes the desire but takes away the performance', zei Shakespeare al over alcohol. Ik wilde wel weer eens een warm vrouwenlijf tegen me aan drukken. Mijn hoofd tussen twee heerlijke borsten leggen. Mijn armen om een slanke taille slaan en daaronder een paar stevige welgevormde billen voelen. Men zegt dat studeren gesublimeerde seksuele energie is. Deze avond studeerde en sublimeerde ik niet! Morgen Koninginnedag, het zou 24- uur lang feesten worden.

Ze stond in een aftandse snackbar in een obscure smalle steeg te telefoneren toen ik langs liep. Ze zag er Zuid- Amerikaans uit; licht getinte huid, zwart halflang haar, mooie donkere ogen, volle lippen. En ze was geen klein dik proppie. Een wulpse blik en een glimlach vol uitnodiging en herkenning in die broeierige hitsige sfeer waren snel gewisseld. Het was op dat moment, in die broeierige sfeer doodgewoon om elkaar op zo'n manier uit te nodigen. En in die buurt is dat soort non-verbale communicatie maar voor één uitleg vatbaar. Neuken!

We spraken elkaar aan en gingen een kop koffie drinken in een shoarma-tent. Ik at nog een klef broodje waar steeds het vlees tussenuit viel, en het servet doordrenkt met saus kwam ervoor in de plaats. Ondertussen probeerden we een gesprek te voeren. Ze heette Leona, kwam uit Panama en ze sprak niet al te best Nederlands. Ze had geen werkkamertje die avond en we zouden dus bij haar thuis, waar ze alleen maar kwam om te slapen, kunnen vrijen. Maar dat vergde nog wel wat organisatie. Ze moest via een collega wat regelen. Ik zou rustig achter haar aan lopen en wachten. Zo slenterde ik tien meter achter haar over de loeiend drukke gracht en ze verdween in een souterrain waar die vriendin en collega werkte. Na tien minuten, wat mij natuurlijk veel te lang duurde, kwam ze weer naar buiten om vervolgens een paar huizen verder een donker, onverlicht pand binnen te gaan. Ik heb daar als een 'poortwachter' een kwartier staan wachten voor die donkere ramen. Eindelijk werd er steels een gordijn opzij geschoven en zachtjes op het raam getikt. De deur ging op een kier en ik glipte een donker halletje binnen. Dit halletje was ook geschikt voor raamprostitutie. Daar achter leidde een smal steil trappetje naar boven waar ik in een best knus kamertje gebracht werd. Een eettafel met drie stoelen er omheen, een bank, een boekenkast zonder boeken maar met prullaria en frutsels en een klerenkast. Rode en paarse tl-buizen zorgden voor een schemerige sfeer. Een onopgemaakt kaal bed stond in de hoek. Daar moest ik van haar op gaan zitten. Het was in ieder geval een matras zonder vlekken, maar wat veel erger was, was de stank. Het stonk er verschrikkelijk, er hing een misselijk makende kots lucht. Ze zag aan mijn gezicht dat het me niet beviel en verontschuldig de zich voor de zweetvoetenlucht. Ze stak wat keukenrolpapier in de fik om de stank op deze manier te verdrijven. Dat was zeer effectief, de stank verdween en prikkelende rookwolken verspreidden zich als wierook door de kamer. As dwarrelde over de vloer.

Uiteindelijk zette ze zich naast mij op het bed, dicht naast mij zodat ik maar haar hand pakte en een arm om haar heen sloeg. Ze vroeg me of ik wilde praten. Ja, dat wilde ik ook wel. Zo kwam ze mijn sociale status te weten, wat voor werk ik deed en dat ik geen vriendin heb, waar ik ongeveer woon, en dat ik niet rijk ben. Dat leek me wel verstandig om te melden, dan blijven ze niet om meer geld vragen. Na wat gepraat te hebben vroeg ze me wat ik nu eigenlijk wilde. Ik wilde haar wel neuken zei ik. Ik vond haar best wel leuk maar ik wilde ook niet te veel tijd spenderen. Het feestgedruis van buiten drong zachtjes binnen en ik wilde niet te veel missen van deze avond. En zo begonnen we ons uit te kleden.

Zij zat al naakt op de rand van het bed, hoofd in de nek, achterover geleund steunend op haar armen en met een been opgetrokken me wellustig te bekijken. Stevige borsten bewogen met haar ademhaling op en neer. Ze lachte en haar tanden lichtten op in het paarse licht, geen valse dus. Het zien van zo'n pose windt me al mateloos op, eigenlijk heb ik niet veel meer nodig.

Het ongeluk wilde dat er pal boven me een lamp hing en met het uittrekken van mijn T-shirt vloog die lamp in stukken door de kamer. Een stuk glas trof Leona aan de binnenkant van haar bovenbeen. Een snee in haar dij, wat bloed en gelijk een flinke blauwe plek waren het gevolg. Ze trok flink van leer in het Spaans. Ik begreep er niets van en moest haar met lieve woordjes tot kalmte sussen, strelen en kusjes op haar been geven om weer in een erotische en geile stemming te geraken. Uiteindelijk lagen we dan toch op dat kale matras naar elkaar toegedraaid en hevig strelend en kussend. Om de haverklap begon ze weer te kletsen, greep m'n geslacht vast en zwengelde er mee alsof het een joystick was. Hij was zo stijf als hij maar zijn kon. Je kon er een spijker op krom slaan en krom was hij ook want ik heb 'induratio penis plastica', een aandoening waardoor er een knik in je pik komt. Ik neuk bij wijze van spreken om het hoekje en wel rechtsom. Ze keek er dan ook onderzoekend naar, draaide hem en kneep er een druppel helder vocht uit, voorvocht. Ze streek het met haar vinger er af en veegde het aan het matras. Ze likte mijn glimmende eikel, gleed met haar tong langs mijn pik op en neer, glimlachte naar me en nam m'n eikel in haar mond. Zo werkte ze mijn stijve wel voor de helft, en dat is niet niks, naar binnen, beet er even in en begon me op een geweldige manier te pijpen. Met haar op en neer gaande hoofd golfden haar haren als zeewier mee. Steunend op mijn ellebogen keek ik er naar. Ze hield mijn pik heel sierlijk vast, pink omhoog alsof ze aan de thee zat. Een intens gevoel van genot concentreerde zich in m'n gezwollen glans. Ze maakte draaiende bewegingen met haar hoofd, ze zoog, perste en wreef met haar tong, beet zacht en hard. Dit moest niet te lang zo doorgaan, ik hield het haast niet meer. Zij had dat ook door, hield op met pijpen en geroutineerd frommelde ze er een condoom omheen.

“Position?” Vroeg ze en zonder een antwoord af te wachten nam ze een kruiphouding aan en ik knielde achter haar. Haar holle rug en gespreide benen deden haar taille en billen prachtig uitkomen. Rustig neukte ik haar terwijl haar billen en lendenen knedend. Maar ik wilde haar van voren zien, me verliezen in die donkere ogen. Ik legde haar naast me en begon haar onderbuik en venusheuvel met zacht krullend haar te masseren. Aan de bewegingen van haar bekken merkte ik dat ze dat wel lekker vond. Ze had prachtige en stevig gevormde tepels op volle borsten en ik sabbelde er aan als een baby. Langzaam gleed ik al likkend, bijtend en zoenend met mijn mond naar beneden. Gewillig spreidde ze haar benen en mijn tong vond haar gezwollen clitoris. Mijn tong bewoog alle richtingen op en draaide rond. Het rook gelukkig niet echt ergens naar en het smaakte iets zoutig. Dit beviel haar wel want met twee handen achter mijn hoofd en haar voeten op mijn schouders drukte ze me steviger tegen haar aan. Ze kreunde in het ritme van haar bewegingen. Na een tijdje maakte haar kut een slurpend geluid en een stroom geil liep over mijn kin. De bewegingen van haar bekken werden heftiger en onregelmatiger. “Je bent mijn man” hoorde ik haar hijgen. Uit een ooghoek zag ik dat ze zichzelf streelde. Haar handen kneedde haar borsten en haar buik. Haar lichaam gespannen als een boog met het hoofd krampachtig in het kussen gedrukt. Ik kneedde haar billen, heupen en lendenen. Ze liet zich gemakkelijk sturen en liet me overal bij. Mijn tong ging als een razende te keer en ik zoog haar clitoris naar binnen zo ver als het kon om het met m'n lippen en tong te masseren. Toen ze klaar kwam klemde ze met haar benen mijn hoofd zo stevig dat ik geen kant meer op kon en nog nauwelijks kon ademhalen. Minuten leken zo voorbij te gaan voordat ze ontspande en fluisterende.

“Neuk me.” Langzaam gleed ik omhoog, haar venusheuvel kussend, haar buik en navel, haar ribbenboog, haar borsten en tepels, het kuiltje bij haar sleutelbeen en haar hals. Ze masseerde mijn pik nog een beetje, waarschijnlijk om te voelen of het condoom wel goed zat en geleidde me haar warme en vochtige lichaam binnen. Zachtjes drong ik in haar. Ik weet dat ik een dikke lul heb en zoiets kan je niet voorzichtig genoeg doen. Ze kreunde en ik vroeg of het pijn deed. Ze schudde slechts haar hoofd, sloeg haar armen om mijn middel en klemde me vast. Steunend op mijn handen neukte ik haar en keek naar die heen en weer dansende borsten. Het begon me opeens tegen te staan. Ik moest aan iemand denken van wie ik de naam zogenaamd vergeten ben. Ik wilde naar buiten, naar het café. Krampachtig probeerde ik een echt mooie vrouw in luxe lingerie voor de geest te halen om mijn opwinding vast te houden.

Leona greep me bij mijn billen en gaf een sneller ritme aan. Het duurde haar te lang en ze vroeg of ik gedronken had.

“Ja dat had ik.. maar Shakespeare heeft ooit eens gezegd, it provokes”.

“Zes bier?” Vroeg ze.

“Neen, ik zei, Shakespeare, de Engelse schrijver heeft gezegd”. Maar ze schudde haar hoofd, kende ze niet.

“Hebben ze in Zuid-Amerika nog nooit van Shakespeare gehoord?” Mijn armen begonnen moe te worden en mijn polsen pijnlijk. Ik keek naar beneden naar die pompende onderlijven. Dat was een opwindend gezicht, zo'n stijve lul die verdween en weer tevoorschijn kwam. Ik begon weer meer te voelen, mijn pik zwol meer op. Nu was er geen weg meer terug maar ik probeerde het nog zo lang mogelijk op te houden om het gevoel intenser te laten zijn. Met m'n laatste stoot drukte ik me zo diep mogelijk in haar. Ze hield me bij m'n billen vast, knelde me tussen haar benen en masseerde met haar vagina het zaad eruit. Een kort gevoel van opluchting en bevrijding beleefde ik.

Dit was het dus. Ik keek de kamer rond, zag de mistroostigheid en had niets meer te zeggen. De spijt sloop mijn lichaam in, het post coïtum triste gevoel. Ik richtte me op in knieënstand.

“Jij bent specialieste” zei ze en scheurde papier van de keukenrol, stroopte voorzichtig het condoom af en drukte mijn glimmende eikel leeg die nog erg gevoelig was. Het prikkelde heftig en mijn buikspieren schokten. “Hm… veel vitaminen” zei ze, “hoe lang ben je niet geweest?” En ze kuste me op mijn buik. Ja, dat is veel te lang geleden realiseerde ik me. Ik stapte van het bed en ging naar de wasbak. Toen ik mijn pik boven de wasbak stond te wassen beet ze me niet al te zachtzinnig in mijn wang en mijn bil. Een kreet van pijn ontsnapte me. Ze hield wel van een stevige aanpak. Snel en zwijgend kleedden we ons aan. De spanning was weg en ik wilde dat ook zo snel mogelijk. Boven aan de trap gaf ik haar een kus op haar voorhoofd. Ze zei tot ziens en kneep me zachtjes in mijn kruis. Ik daalde de trap af, opende de donkere deur en glipte naar buiten het oranjerode licht en de herrie in, op weg naar een stevige borrel.

Maanden later kwam ik haar weer tegen op het stationsplein. Het was een herfstachtige, winderige en druilerige, vroeg donkerende avond. Een schim dook uit het donker voor me op, licht gebogen en wat schommelend zoals peukenzoekende junks lopen. Ik herkende haar direct. Zij mij ook? Ze zei niets maar met een stompzinnige grijns schuifelde ze voorbij richting Centraal Station de duistere nacht in.

Ze keek geen enkele keer om.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post38

De tuinman

DjangGeplaatst door My 4Fingers do, december 28, 2017 21:06

DE TUINMAN

Laura was bezig met de was toen ineens de telefoon ging. Ze schrok er een beetje van, want ze was erg geconcentreerd bezig met sorteren op kleur en dergelijke dingen. Snel rende ze naar beneden en nam ze de telefoon op. Het was haar tuinman die belde of hij nog even langs kon komen om een aantal dingen te bespreken aangaande zijn werk.

Laura had altijd al een oogje op de tuinman gehad en ze wilde hem maar wat graag zien, ook al was het even zomaar. Ze liet hem langskomen en trok een lekker kort rokje aan en een heel strak topje. Het was warm weer buiten dus het stond niet verdacht, zo had ze het in haar hoofd bedacht. Na ongeveer een half uur ging de bel en deed ze vrolijk lachend de deur open. Ze had geen bh aangedaan, zodat haar stijve tepels lekker door de stof van haar strakke topje prikten. Ze zag dat de tuinman meteen naar haar tepels keek. Ze liet hem binnen en liet hem in de woonkamer plaatsnemen en bood hem een drankje aan. Hij bedankte en viel maar meteen met de deur in huis.

“Ik weet niet goed hoe ik dit moet zeggen, maar… Ik heb al enige tijd verliefde gevoelens voor je en ik kan nu dus niet meer voor je werken. Het spijt mij, maar het is niet anders. Ik weet dat ik niet van je kan verwachten dat je hetzelfde voor mij voelt, dus is het lijkt het mij beter dat ik hier wegga. Het is erg spijtig want ik heb het erg naar mijn zin met je mooie tuin. En jij bent zelf ook mooi helaas, dus kan ik niet verder werken. Anders heb ik alle aandacht op jou gericht en zal de tuin er lang niet zo mooi bijliggen. Dat was het.”

Hij stond op na deze spraakwaterval en wilde meteen weer vertrekken toen Laura voor hem kwam staan en hem plotseling vol op zijn mond zoende en haar tong diep bij hem naar binnen liet gaan. Hij beantwoorde haar tongzoen en pakte haar meteen bij haar lekkere billen vast en begon deze te strelen en te beknijpen.

Hij tilde haar op en ze sloeg uit vreugde haar benen om zijn middel. Hij voelde dat ze geen slipje droeg en haar inmiddels wat nat geworden kutje drukte tegen zijn spijkerbroek aan en liet een geile vochtvlek op zijn been achter.

“Die was ik straks wel.” Ze moest lachen toen ze het zei en begon hem verder te zoenen, tot ze zijn paal voelde groeien. Hij zette haar neer op de eetkamertafel en maakte meteen zijn broek los, zodat ze hem lekker kon voelen, die harde fijne leuter. Ze nam hem in haar handen en begon lekker te trekken. Ze stapte van de tafel af en ging op haar knieën zitten en begon hem op meesterlijke wijze af te zuigen. Hij genoot volop en nu ze zijn pik helemaal nat en hard had gezogen, ging ze weer op de tafel zitten en spreidde ze haar mooie benen. Hij kwam tussen haar dijen staan en neukte haar lekker op de eetkamertafel. Haar geschoren kutje glom van het geil en hij zag hoe zijn lul daar ook lekker nat van werd tijdens het neuken. Ze gilde het werkelijk uit van genot toen ze zijn lul diep in haar lijf voelde rammen. Ze wilde dit al zo lang en nu, eindelijk, was het dan ook zover.

Hij neukte haar in een langzaam tempo met diepe lange halen zodat hij optimaal genoot van zijn eerste keer met de bazin. Het was een waar genot om haar schaamlippen zo om zijn pik te voelen sluiten en hij keek vol bewondering naar zijn lul die in en uit haar mooie kutje bewoog. Nu trok hij zijn lul uit haar kut en Laura tilde haar kontje nog wat meer omhoog zodat hij lekker bij haar anus kon. Zijn middelvinger drukte hij lekker diep in haar sterretje en hij merkte dat ze al eerder anale seks gehad had, want ze was nou niet bepaald maagdelijk meer daar. Het was allemaal wat ruimer zeg maar. Dat was wel geil, nu kon hij zijn dikke leuter diep en hard in haar kontje rammen, zonder dat ze er al teveel problemen mee zou hebben. Hij drukte zijn lul diep in haar anus en haar darmkaneel werd goed opgevuld door zijn heerlijke lul die hard en diep in haar kontje stootte. Hij streelde haar tieten en kuste haar onderbuik terwijl hij haar anaal aan het bevredigen was.

Ze speelde met haar kutje en begon harder en harder met haar vingers over haar klitje te strelen tot ze het geil uit haar kutje spoot. Ze kwam gewoon spuitend klaar en spoot al haar geil over zijn buik heen. Het was een natte bedoeling die de boel alleen maar ophitste. Nog harder en nog fermer begon hij haar kontje te neuken. Hij legde haar op haar zij en begon nog dieper te rammen met zijn lekkere pik. Hij voelde hoe het zaad langzaam maar zeker uit zijn ballen omhoog kwam zetten. Ze moest nu van hem op haar knietjes op de vloer gaan zitten. Hij dook achter haar. Ze rustte haar bovenlijf op een stoel dier ze van de tafel had weggeschoven en genoot van zijn lekkere pik, diep in haar mooie ronde reet. Ze voelde hoe hij haar heupen stevig vastpakte en haar nog weer harder begon te neuken. Het zou niet land meert duren voordat hij spuiten ging, zo dacht ze terwijl ze intens genoot van zijn harde leuter en zijn ballen die tegen haar klitje aansloegen.

Ze had de gedachte nog niet laten ontsnappen of ze voelde hoe hij zijn warme zaad met ferme stoten, ondersteund door harde, basachtige kreunen, diep in haar lekkere kontje spoot. Haar buik werd helemaal warm van binnen. Heerlijk, dat gevoel. Ze gingen elkaar nog een beetje vingeren en aftrekken en likten en zogen wat over en weer aan die lekkere geslachtsdelen van hun. Toen het geile gevoel een klein beetje aan het afzakken was, gingen ze weer op de bank zitten, ditmaal niet tegenover maar naast elkaar, de armen om elkaar heen geslagen. Ze knuffelden heerlijk. Toen liet de tuinman haar los.

“Ik moet je wat bekennen. Iets wat ik misschien eerder had moeten zeggen. Maar... Ik ben getrouwd. Mijn vrouw weet niet dat ik hier ben nu, maar heeft wel zo haar vermoedens. Het schijnt dat ik jouw naam in mijn slaap roep en dat ik dan ook dingen roep over hoe jij mij lekker aan het afzuigen bent en zo. Ik weet niet goed wat ik hiermee aan moet.”

Verbaasd zat ze naar de tuinman te kijken. Hij had haar gewoon misbruikt, of gebruikt. Hoe je het ook noemen wilde, ze was lekker geneukt en dat telde voor hem. En voor haar eigenlijk ook.

“Het kan min niets schelen dat je getrouwd bent. Je komt maar gewoon lekker elke dag hier bij mij om mijn tuintje te onderhouden en mijn lichaam te verwennen en de rest zou mij zo worst wezen. Ik zou je graag helemaal voor mijzelf hebben en mijn huis staat helemaal tot je beschikking, ook als je besluit om bij haar te blijven. Ik weet gewoon dat ik je vele malen gelukkiger kan maken en dat zal ik ook zeker gaan bewijzen. Ondertussen neuk ik je lekkere pik helemaal suf en steel ik al het zaad onder de neus van je vrouw weg, totdat ze zo ontevreden is over haar seksleven dat ze wel bij je weg moet gaan, uit pure wanhoop en smachtend naar een flinke beurt. Ik wil en zal je voor mijzelf hebben. Ondertussen verdubbel ik je loon, zodat je voor mij allerlei geile pakjes en speeltjes kunt kopen, ook al is het van mijn eigen geld. Dat maakt niet uit, ik heb genoeg. Dus. Dat is de deal en daar moet je het maar mee doen.”

De tuinman moest lachen want hij hield wel van dit soort acties. Hij ging akkoord en zo ontstond er een bizarre situatie. Hij moest keer op keer zijn bazin neuken en had dan totaal geen energie meer over voor zijn eigen vrouw. Uiteindelijk is ze dan ook, om redenen die Laura al had genoemd, weggegaan bij hem en is hij bij zijn bazin ingetrokken. Zover men weet zijn ze nu nog steeds gelukkiger dan wie dan ook. Ze gaan iedere dag samen de tuin doen, waarna ze in iedere kamer van het grote huis lekker neuken.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post18