blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

POEDEL MAX EN HERDER DUCK

Broeder JacobGeplaatst door My 4Fingers ma, november 26, 2018 14:28:51

POEDEL MAX EN HERDER DUCK

Het is lekker weer maar net te koud om zonder jas buiten te gaan. Half klam met het zweet op mijn rug loop ik met mijn hond richting de uitlaatstrook. Er komt iemand aan waar ik weleens mee sta te praten en rustig loop ik door zodat hij mij met gemak in kan halen. Naast elkaar lopen we over de uitlaatstrook en praten over de belevenis van deze dag terwijl onze honden verder lopen te rennen. In de verte zien we een vrouw aankomen met een hond aan de riem. Als ze dichterbij komt roepen we onze honden bij ons en wachten tot de vrouw ons passeert.

“Goedemiddag heren,” roept ze vrolijk! Wij groeten terug en kijken haar na.

“Leuke vrouw,” zegt de man waarvan ik eigenlijk niet eens zijn naam ken. “Dat maakt je dag weer goed!”

“Ja,” zeg ik lachend terwijl ik de vrouw blijf nakijken. “Dat kan je wel zeggen. Ze mag vaker langskomen!” Dan alsof mijn hond meer weet dan ik rent hij op de hond van de vrouw af en begint heel opgewekt te spelen. De vrouw schrikt even van de opwinding van haar hond en de mijne. Snel roep ik mijn hond tot orde maar de vrouw roept dat het goed is en laat haar hond ook los.

“Ik dacht dat de honden van jullie niet met de mijne mochten spelen,” zegt de vrouw glimlachend. “Dan kan ik Max ook los laten. Oké?”

“Ja natuurlijk,” antwoord ik terwijl ik gelijk mijn hond weer tot orde roep omdat hij ineens tegen de vrouw opspringt.”

“Och,” roept de vrouw lachend. “Het geeft niets hoor. Hij zal de koekjes in mijn broekzak ruiken!”

De man is doorgelopen zie ik en ik vraag of het goed is als ik even met haar meeloop. “Tot aan de oversteek daar,” zeg ik wijzend, wachtend op de goedkeuring van de vrouw.

“Oh ja hoor prima,” zegt ze en steekt haar hand uit. “Ik zal me even voorstellen. Ik ben Emma!”

“Hallo Emma,” zeg ik en schud haar de hand. “Ik ben Bob!”

“Bob of de BOB,” zegt ze lachend terug!

“Allebei,” antwoord ik ook lachend. “De vraag is alleen wanneer het Bob de BOB wordt”.

Lachend lopen we verder terwijl onze honden zich helemaal uitleven. (BOB = Belgische Opsporing Brigade)

Weken, maanden gaan voorbij en Emma en ik lopen steeds vaker met elkaar. Soms wacht ze op mij of andersom. De tijden dat we lopen weten we inmiddels al wat het nog makkelijker maakt om elkaar te zien. In de zomer kom ik er helemaal achter dat Emma een goed figuur heeft. Door haar kleding had ik hier niet echt opgelet. Je gaat immers niet in je meest beste kleding met de hond lopen. In de zomer dus loopt ze geregeld in een korte broek of rok en zie ik haar stevige benen. Door de zomerse shirts of T-shirts zie ik haar tieten ook lekker hobbelen op het ritme van haar loopje. Stiekem kijk ik er dan naar en merk ik dat ik dit niet moet doen. Een bult in mijn broek zou me kunnen verraden.

De dagen beginnen weer merkbaar te korten en de temperatuur is soms ook al niet al te best. Zo ook op deze dag is het frisjes. Emma komt aangelopen in een spijkerrokje en laarzen eronder. Een blouse erop met een bodywarmer erover voor de ergste koude-vlagen als de wind aanwakkert.

“He Bob,” roept ze al op afstand. “Fris he?”

“Nou,” zeg ik terug en ik breng mijn hond tot orde. “Een stuk frisser dan gisteren!”

“Ja hoor”. Mijn hond springt weer eens op tegen Emma. Ze lacht en gelijk trekt er een pijnscheut over haar gezicht.

“Af Duck,” roep ik hard en ik trek mijn hond terug. “Heeft hij je pijn gedaan?”

“Nee joh,” zegt ze. Terwijl ze over haar been met een rode streep en een ladder in de pantystof wrijft. “Jammer! Maar ja. Het is gebeurd!””

“Ik kan je een nieuwe aanbieden,” zeg ik en doe mijn hond aan de riem.

“Nee, het is goed,” zegt ze en ze wrijft nog een keer over de rode strepen op haar been. “Echt het is prima!” Twijfelend loop ik dan mee met Duck aan de riem. Op verzoek van Emma laat ik Duck dan toch maar weer los. Na een uurtje lopen we langs mijn huis.

“Zo, ik ben thuis,” zeg ik en draai het hekje van mijn voortuin open. “Wil je misschien iets drinken?”

“Eh nee dank je,” zegt ze. “Dus hier woon jij. Ik woon een paar straten verder door!”” “Oké”, antwoord ik, “maar wil je echt geen drinken of misschien iets eten. Als goedmaker voor je. Ik wijs naar haar been waar nog steeds een dikke rode lijn door de opengetrokken pantystof zichtbaar is.

“Nee echt het is prima,” zegt ze en loopt weer door. “Heel misschien vraag ik je nog wel om een klusje te klaren!”

“Prima,” roep ik haar nog na voordat ze om het hoekje verdwijnt!

Twee dagen later kom ik thuis en vind ik een dikke envelop op mijn deurmat. Het voelt zacht aan. Snel en nieuwsgierig maak ik de envelop open. Een briefje en een kous met een ladder erin trek ik eruit. Op het briefje staat een adres en de opmerking. ‘Ik heb nog een klusje als goedmaker van jou tegoed. Je bent rond zes uur welkom’.

Dit kan niet anders dan van Emma zijn. Dat ze met kousen heeft gelopen laten mijn paal alweer stijver worden. Helemaal als ik gelijk Emma voor me zie zoals twee dagen geleden. Haar korte blonde gekruld haar op die roze bodywarmer met het rokje eronder en waar dus deze kous weer onder zat. Het is al vijf uur en ik moet wel even douchen. Eerst met Duck lopen. Na een half uurtje ben ik terug. Emma was er niet! Snel douchen! Onder de douche komen weer beelden van Emma voor me en kan ik het niet laten om met mezelf te spelen. Tijdens het afdrogen en aankleden bedenk ik ineens dat ik niet weet wat voor klus ze heeft. Ik ga gewoon eerst kijken wat er is dan kan ik daarna een afspraak maken om het klusje te klaren. Iets voor zessen bel ik aan op het adres wat op het briefje staat.

“Ik kom eraan,” hoor ik Emma roepen! Een paar tel later gaat de deur open. “Hoi kom binnen!” Gelijk draait zich om en loopt voor mij uit door de smalle gang. Hm… heerlijk ziet ze eruit, denk ik. Haar billen zitten strak in een spijkerbroek opgesloten en door de dunne wijde trui met open mazen zie je af en toe een zwarte bh. Ze loopt op blote voeten zie ik ineens als ze de keuken indraait en mij gebied te gaan zitten.

“Eerst een hapje eten,” roept ze en gelijk loopt ze met twee borden de kamer weer in. “Gewoon op de bank of vind je het makkelijker om aan de tafel te eten?”

Ik vertel dat ik bijna nooit aan de tafel eet en dat dit echt niet had gehoeven. Emma verteld dat zij ook altijd op de bank eet en dat ze ervan uit is gegaan dat ik nog niet had gegeten. Dat klopt helemaal en mijn bord is snel leeg. De klus die ze voor mij had is een lade van haar kledingkast repareren en een lamp ophangen. De lamp heb ik al snel hangen met het kleine beetje gereedschap wat haar ex heeft achtergelaten. De lade is aan de beurt en op aanwijzen van Emma trek ik hem open. Emma lacht gelijk als er alle soorten en kleuren nylons uitspringen. Sommige zelfs nog in de verpakking. Mijn directe reactie is diep slikken en een zwellend gevoel in mijn broek. Gelukkig ben ik gaan zitten voor de kast anders was de groeiende bult gegarandeerd opgemerkt.

“Gaat het lukken,” vraagt Emma nog lachend. “Of moet ik je helpen?”

“Nou… eh,” slik ik. “Je zou je…” We maken wel een afspraak om dit te doen. “En als jij je... eh… spullen dan heb opgeruimd, kan ik het laatje maken”.

“Goed doen we,” roept Emma met een glimlach. “Vrijdagavond?” Ik stem in voor aankomende vrijdagavond. Vrijdagavond ga ik na een korte dag werken tegen zessen weer naar het huis van Emma. Ze doet de deur open en mijn mond valt bijna open. Een laag uitgesneden truitje heeft ze aan. Zo’n trui waarbij je bijna de hele tieten in een bh ziet zitten zo laag uitgesneden. Een kort spijkerrokje met daaronder glanzende benen van een nylon. Wederom loopt ze zonder schoeisel of iets in die geest. Door de glans van haar nylon zie je vaag een kleurtje op haar teennagels.

“Kom je binnen,” vraagt ze lachend, “of blijf je staan kwijlen?” Met een rood hoofd stap ik naar binnen en loop ik achter de hardop lachend Emma aan.

“Eerst maar een hapje eten,” zegt ze nog steeds met een glimlach en de keuken inloopt? Natuurlijk stem ik in met haar voorstel en na een paar tellen is Emma weer uit de keuken met twee volle borden. Ze zet de borden op het tafeltje en buigt daarbij ver voorover. Als een magneet worden mijn ogen naar haar bolle tieten getrokken in de ver opengevallen trui. Ze blijft staan en kijkt me aan. Ineens dringt het tot me door dat ze mijn lachend aankijkt terwijl ze blijft staan.

“S… s… Sorry,” stotter ik. “Erg onbeleefd van me. Mijn excuus!”

“Stel je niet zo aan,” lacht Emma. “Jij met je sorry. Je zit bijna in mijn truitje. Eet smakelijk!” Emma laat zich tegen over mij in een stoel zakken en zet het bord op haar benen. Verbaasd zit ik voor me uit te kijken en weer worden mijn ogen naar haar toegetrokken. Alleen nu naar haar benen waar het rokje begint of ophoudt. Volgens mij doet ze het expres en laat ze dit niet merken. Haar benen gaan steeds verder uiteen en ik kijk steeds verder onder haar rokje. Ineens is mijn bord toch leeg en die van Emma ook. “

“Wil je een toetje of ga je zo eerst het laatje doen,” vraagt Emma glimlachend en weer langzaam omhoog komt nadat ze de borden heeft opgepakt?

“Ik… eh… ga eerst het laatje doen”, zeg ik en gelijk sta ik op. Misschien geeft dit even de afleiding en zakt het knellende gevoel in mijn broek. Na een paar minuten is het nu wel leeggeruimde laatje eruit en kan ik hem maken. Emma is inmiddels ook boven en zit vanaf het bed toe te kijken hoe ik alles repareer.

“Wel handig hoor,” zegt ze ineens en staat op. “Zo’n klusjesman in huis”.”

“Ja, dat geloof ik best,” zeg ik en slik een prop in mijn keel weg. Emma komt bijna tegen mij aan staan terwijl ik nog op mijn knieën zit.

“Bob,” zegt ze op een zwoel toon. “Zou je misschien een toetje willen hebben?” Ik kijk op en zie Emma in haar tieten staan kneden.

“Ik… ik… eh,” stotter ik weer. Ik kan mijn zin niet afmaken want Emma buigt voorover en pakt mij bij mijn hoofd beet en drukt gelijk haar iets geopende mond op de mijne. Even ben ik overdonderd. Je hebt dan altijd wel een grote bek maar als je dit gebeurd ben je toch echt even van de slag. Haar tong dwingt zich in mijn mond en ik pak haar beet. Ze laat zich zakken en draait zich op de rug. Kussend en smakkend komen onze emoties en lusten los. Kussen zuigend en knedend waar we kunnen rollen we om en om. Mijn broek wordt open gemaakt en ik kneed haar tieten door de stof van haar truitje en bh. Ik voel haar hand in mijn broek verdwijnen en nog in mijn boxershort gevangen steigerende lul pakken. “

“Hm… mm…” zucht Emma die haar truitje over haar hoofd laat trekken. “Lang geleden?”

“Hm… ja,” zucht ik ook. “Lang geleden. Heerlijk is dit!”

“Kom,” zucht Emma. “Ik wil seks!” Ik kus en bijt zachtjes in de puntjes die door de bh-stof duwen.

“Uh… mm…” kreunt Emma zacht en rijdt met haar heuveltje tegen mij aan. “Ik word zo nog geiler!” Met mijn neus tussen haar tieten likkend en zuigend van tiet naar tiet maak ik haar rokje los. Ze lacht zachtjes als ze mijn kaalgeschoren zak aftast en met haar andere hand mijn broek verder omlaag duwt. Met een volle hand klemt ze om mijn stijve en trekt me langzaam af. Ze wipt iets met haar kont op zodat ik haar rokje omlaag kan duwen. Emma laat haar rokje verder zakken en blijft zonder slip met kousen aan voor me op haar knieën zitten.

“Oh… hm… shit,” kreun ik en voel dat ik ga komen met wat ik zie en voel.

“ Kom maar,” zucht Emma en trekt nog wat harder aan mijn stijve. “Kom maar klaar!”

“Ah… mm… Jezus!” Roep ik hard en bij Emma bijna een tiet afknijp. Oh, ja, ha, ja dit… is lekker!” Na nog een paar klodders gespuwd te hebben lacht Emma terwijl ze twee vingers aflikt en de rest aan haar rokje afveegt.

“Jij zat erg vol Bob,” lacht ze en kijkt naar mijn lul. “Denk jij dat je hem hard kan houden?”

“Ja, dat denk ik wel,” zeg ik met een lach en hou mijn pik hard door te trekken. “Proberen!”

“Graag,” roept Emma terwijl ze opstaat en op haar rug op het bed gaat liggen. “Kom maar!” Tussen de wijd gespreide benen door kijkt ze me met haar blauwe kijkers aan terwijl ik opsta. Trekkend loop ik naar haar toe en ga over haar heen hangen. “Kom Bob,” zucht Emma. “Laat mij ook komen!” Voorzichtig kruip ik tussen de benen van Emma en duw mijn lul richting haar kale kutje.

“Ja! Daar! Bo… O!... Bob,” gilt Emma ineens als ik mijn stijve aan een stuk in haar duw. “Oh… ho… lekker!” Als ik niet verder kan blijf ik even liggen en kijk Emma aan die haar ogen heeft gesloten. Ik trek haar benen omhoog en richt me op. Mijn lul draait in Emma en schiet er bijna uit. “Pas op Bob”, kreunt Emma en draait gelijk haar bekken om mijn lul in haar te houden. “We zijn te nat voor kunstjes!”

“Denk je,” zucht ik terwijl ik haar benen over mijn onderarmen draai. “Let maar eens op!” Ik laat Emma zich dubbel vouwen zodat haar benen wijd en hoog over mijn armen hangen. Langzaam en voorzichtig begin ik haar te neuken. Steeds verder en dieper ga ik in haar.

“Dieper,” lacht Emma. “Dieper Bob, dieper. Ik wil je… oh… ja… ah… ballen voelen kletsen oh… ho… ja! Ik ga komen!” Gelijk gaat er een siddering door haar heen en begint haar kutje te knijpen. “Oh Bob, oh ja… ah… ga… oh… door Bob”, kreunt ze. “Kom, oh… Bob ik kom, oh… nog een oh… keer Bob?” Dan ineens laat ze mijn pik uit haar schieten. Ow… ho… Bob,” kreunt ze hard en draait zich gelijk om. “Ik pijp je klaar!”

Nog geen seconde later zuigt ze mijn lul diep in en uit haar mond. “Um… ik proef… mm… mezelf… hm… lekker,” zucht ze terwijl ze mijn blijft pijpen. “Hm… ga je… mm… komen Bob?

Oh… ja… ah,” kreun ik en ik voel alsof mijn zak vacuüm wordt gezogen. “Dit is zo… oh… lekker!” Emma stopt en draait zich weer om.

“Kom eens zo Bob”, Zucht ze zet zich op handen en knieën voor me. “Kom je? Diep he!” Ik ga achter haar op mijn knieën zitten terwijl ik met een hand in haar middel pak. Langzaam begeleid ik mijn stijve achterlangs haar natte kutje weer in. “Oh… ha! Ja… ah… ja… ho… Bob,” kreunt Emma hard. “Ik wil… oh… diep… oh… ja… ah… Bob dieper!” Met een arm onder haar door pakt ze mijn stijve, die diep in en uit haar glijdt.

“Oh…ho… Emma,” hijg ik met het zweet op mijn rug en trek Emma steeds harder tegen mij aan. Gelijk stoot ik diep in haar. Ik… oh… ga komen!”

“Oh, ja… ah,” kreunt Emma. “Kom… oh… spuit me vol!” Met een krachtige lading die vanuit mijn tenen lijkt te komen kom ik diep in Emma klaar.

“Oh… dat was lekker,” hijgt Emma en laat zich om vallen!

“Ja heerlijk,” zeg ik en val naast haar neer. Het was ook lang geleden dat ik zo lekker seks heb gehad!”

“Voor mij ook Bob,” zucht Emma en met een zweetdruppel op mijn borst speelt. “Bob?” “Ja, zucht ik diep. Je zal nu even moeten wachten!”

“Nee joh,” lacht ze en mept op mijn borst. “Zou je vannacht hier willen blijven slapen?” Ik kijk haar aan en zie dat ze het meent.

“Ik wil wel,” zeg ik en kom iets overeind. “Maar slapen?”

“Je weet wel wat ik bedoel,” lacht Emma.

“Ja ik wil graag bij je blijven,” zeg ik lachend. “Ik moet wel Duck uitlaten!”

“Weet je wat,” zegt Emma, die nu ook overeind komt. “Ik trek snel een joggingbroek en een shirt aan. Dan loop ik met Max ook gelijk een rondje mee en jij neemt Duck mee. Max en Duck kunnen goed met elkaar omgaan terwijl wij…?”

“Gaan slapen,” zeg ik lachend!”

“Ja,” lacht Emma. “Goed idee toch?”

“Ja, heel goed idee,” zeg ik en geef haar een zoen.

“Misschien als het stil is in het park…” zegt ze terwijl ze een slinger aan mijn slap geworden lul geeft en er zacht aan trekt. “Misschien kunnen we dan een vluggertje doen!”

Met deze belofte begint mijn pik weer kloppend te steigeren terwijl Emma nog steeds met haar kousen en bh aan uit het bed stapt.

Broeder Jacob

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post234

LUNA, DE INBREEKSTER

Broeder JacobGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 02, 2018 11:37:50

LUNA, DE INBREEKSTER

Ik zat in de huiskamer en dacht dat ik een saai weekend zou krijgen want ik was net verhuisd en kende eigenlijk nog niemand in deze stad. Ik had wel al kennis gemaakt met mijn buren, een Portugese familie, en dat waren dan ook de enige mensen die ik hier kende. Ik begon maar wat spulletjes uit te pakken die nog in de dozen zaten die ik zolang in een hoekje van de woonkamer had opgeslagen. Na een tijdje hoorde ik wat geluiden uit de slaapkamer komen. Er was iemand in huis! Ik schrok en hoorde nu duidelijk dat er iemand in de slaapkamer aan het rotzooien was. Ik had al het vermoeden dat ik wat spulletjes miste maar ik dacht dat ik die kwijt geraakt was tussen alle verhuisdozen. Zou dit de inbreker zijn die terugkwam om zijn slag te slaan? Ik pakte een fles wijn en sloop naar de deur toe. Als de inbreker de huiskamer in kwam zou hij niet weten wat er met hem zou gebeuren! Ik schrok toen de deur voorzichtig openging en de inbreker inderdaad de woonkamer in stapte. Het was de achttienjarige dochter van mijn buren! Zou moest via het aangrenzende balkon de slaapkamer in zijn gekomen.

Ze had een joggingsbroek aan en een wit T-shirt. Haar haren waren opgeschoren aan de zijkant en achter lang in een staart. Volgens mij was ze een gabber want ik hoorde ook altijd housemuziek uit haar kamer komen. Ze liep de woonkamer in en keek even rond. Toen ze mij zag staan schrok ze en liet de cd”s die ze in haar handen had vallen.

“Jij!”. Stotterde ze.

“Wat denk je wel dat je aan het doen bent?” Zei ik. Geschrokken keek ze de kamer rond om te zien of er een uitweg was maar ik stond voor de enige deur die ik met een klap dicht sloeg.

“Ik, ik eh,... kwam om eh…”

“Je kwam om mijn spullen te stelen!” Vulde ik haar woorden in. “Net zoals je hier al eerder bent geweest, nietwaar?”

“Nee, ik… dat…”

“Oh, je hebt je nu behoorlijk in de nesten gewerkt” zei ik. “Ik wil al mijn spullen terug”. Ze keek nu naar de vloer en stamelde zachtjes dat ze alles verkocht had. Ik begon nu erg kwaad te worden en stapte op haar af. “Waar zijn je ouders, zij zullen alles gaan betalen” zei ik. Ze keek plotseling nog banger dan dat ze al deed en smeekte me het niet aan haar ouders te vertellen. “Als je dacht dat je ouders erg waren dan heb je het mis. Nadat we bij je ouders zijn geweest dan bel ik de politie om aangifte te doen.” Ze stond nu te trillen als een riet en langzaam begonnen de tranen over haar wangen te rollen. “Alsjeblieft, doe het niet. Als je dat doet dan krijg ik huisarrest voor een jaar!”

“Erger nog” zei ik. “Nadat je gearresteerd bent zal je eerst een tijdje in de cel mogen doorbrengen”.

“Nee, alsjeblieft, doe me dat niet aan” zei ze. “Ik doe alles wat je maar wilt zolang je het maar aan niemand verteld” Ik bekeek haar eens rustig, ze zag er goed uit. Een mooi gezichtje, stevige en voorruit priemende borsten en een mooie welving op haar heupen die extra geaccentueerd werden omdat ze de joggingbroek aan had gesnoerd. Ik merkte dat ik langzaam geil werd door de situatie en bedacht even wat ik zou doen. Langzaam liep ik naar de telefoon toe terwijl ik haar vertelde dat ik toch maar eerst de politie moest bellen. Ze begon nu hard te huilen en trok me aan mijn trui om me tegen te houden. “Nee, niet doen. Alsjeblieft. Ik doe alles wat je maar wilt zolang je maar niet belt.” “Alles?” Vroeg ik terwijl ik haar aankeek. Nu was ze ook niet bepaald naïef maar was veel te bang om nee te zeggen. “O.k. maar als je je belofte breekt dan bel ik direct de politie om je te komen halen. Heb je dat begrepen?” Ze knikte terwijl er meer tranen over haar wangen liepen. Ik ging op de bank zitten en keek naar haar. “Hoe heet je” vroeg ik. “Luna” zei ze.

“Goed Luna, weet je dat je erg knap bent?” Er kwam zowaar een glimlach op haar gezicht en ze keek weer naar de grond. “Goed. Trek je T-shirt maar uit Luna” zie ik. Ze keek me geschrokken aan en begon weer te huilen. “Schiet op!” zei ik. Langzaam trok ze haar T- shirt over haar hoofd en hield dit voor haar borsten. “O.K. maak je bh los en haal je handen weg voor je borsten”. Ze liet haar T- shirt vallen en maakte haar bh los. Verslagen stond ze in de kamer en keek naar de grond. Ik pakte een kussen van de bank en gooide dat tussen mijn benen op de grond. “Kom eens hier Luna” zei ik. Ze stapte dichterbij en keek me nerveus aan. Ga op je knieën zitten. Ze begon nu door te krijgen wat er ging gebeuren en twijfelde. “Ga zitten of ik bel de politie!” zei ik. Snel knielde ze tussen mijn benen op de grond en keek me smekend aan. Ik streelde haar gezicht en veegde de tranen van haar wangen. Ik bracht mijn vinger naar mijn mond en proefde haar zoute tranen. “O.K. Luna, maak mijn broek maar open” Ze deed meteen wat van haar gevraagd werd en begon mijn riem los te maken. De knopen van mijn broek gingen ook los en ik hielp het ding naar beneden te schuiven. Ze trok de broek helemaal uit en legde die naast haar neer. Toen ze weer op keek zag ze de geweldige bult in mijn slip. Mijn besneden eikel kwam ruim boven rand uit. Ze keek naar mijn stijve zwarte paal en haar ogen werden steeds groter. “O.k. Luna, heb je wel eens gepijpt?”

“Euh…ik, mijn”

“Nou?”

“Ja” zei ze.

“Mooi, dan weet je wat je moet doen.” Ze wist dat ze geen keus had en trok mijn slip met een snelle beweging uit. Nu kreeg mijn paal de vrije ruimte en hij sprong de lucht in. Zo kreeg ze het hele apparaat te zien.

“Wat is er, heb je nog nooit een negerlul gezien? Begin maar te zuigen dief” zei ik. Ze pakte mijn stijve pik vast en sloot haar lippen om mijn eikel. Haar tong likte langs de keiharde paal op en neer terwijl ze haar hoof op en neer begon te bewegen. Ik pakte haar hoofd vast en begon langzaam in haar mond heen en weer te bewegen. Steeds dieper schoof ik mijn keiharde paal in haar mond. Af en toe hoorde ik haar naar adem snakken terwijl ik haar hoofd op en neer bewoog. Steeds sneller en sneller bewoog ik haar hoofd op en neer terwijl ik haar met mijn heupen tegemoet stootte. Af en toe stootte ik mijn steeds harder wordende paal diep achter in haar keel terwijl ik haar hoofd stil hield zodat mijn hele apparaat diep achter in haar slokdarm stak. Spartelend en slaand met haar armen probeerde ze dan te ontsnappen. Ik voelde dat ik klaar ging komen en bewoog haar hoofd sneller en sneller op en neer. Plotseling verkrampte mijn hele lichaam en met al mijn kracht spoot ik een lading warm zaad diep achter in haar keel. Ze kokhalsde terwijl ik mijn paal uit haar mond haalde en over haar gezicht wreef slierten van sperma achterlatend. “Alles doorslikken!” beval ik haar. Kokhalzend slikte ze alles door. Ik duwde haar naar achteren en huilend bleef ze op de grond liggen.

Ik stond op en liep met mijn half stijve paal naar de keuken. Na even kwam ik weer terug met twee glazen limonade. Ik gaf haar een glas en ging zelf weer op de bank zitten. Mijn pik was ondertussen alweer bijgekomen en stond weer rechtop. Gulzig dronk ze haar glas leeg en probeerde zo de laatste resten van mijn warme zaad weg te spoelen. Ook ik dronk van mijn limonade en bekeek haar nog eens goed. Ik zette mijn glas neer en ging naast haar staan.

“Mooi, dat was een goed begin” zei ik.

“Wat, maar.” Stamelde ze.

“Ga staan!” Zei ik en ik pakte haar bij haar staart en trok haar aan haar haren omhoog. Ik pakte haar polsen en trok haar handen achter haar rug. Luna keek banger dan ooit terwijl ik een stuk rondslingerend touw pakte.

“Wat ga je doen” vroeg ze.

“Stil!” Ik begon haar handen achter haar rug te binden terwijl ze weer begon te huilen. Toen haar handen achter haar rug gebonden waren duwde ik haar naar het midden van de kamer. Ik knoopte haar joggingbroek los en trok deze naar beneden tegelijkertijd met haar witte slipje. Ik pakte haar polsen vast en duwde haar op haar handen en voeten. “O.k. Steek je kont maar omhoog” zei ik. Luna wist dat ze nu geneukt zou worden en het leek alsof ze zich er al bewust van was dat we net pas het voorgerecht hadden gehad. Ze deed wat ik vroeg en stak haar mooie billen in de lucht zodat haar kut duidelijk zichtbaar werd. Ik streek met een vinger zachtjes over haar schaamlippen. Trillend en snikkend beet ze in het kussen dat nog op de grond lag. Ze moest vast denken aan die twintig cm zwarte pik die dadelijk haar kut zouden vullen. Langzaam duwde ik mijn vinger tussen haar lippen. Ik voelde de warmte en de vochtigheid. Ik zocht naar haar clit en begon haar daar te masseren. Na even begon ze wat zwaarder te ademen en haar lichaam bewoog zachtjes. Met de vingers van mijn andere hand begon ik nu langzaam in en uit haar kutje te gaan. Eerst stak ik twee vingers in haar natte spleet terwijl ik met mijn andere hand over haar clit bleef wrijven. Na even begon haar lichaam te schokken en begon ze te kreunen.

“Steek je reet verder in de lucht” zei ik. Prompt deed ze wat er van haar gevraagd werd. Het werd nu langzaam tijd om een derde vinger in haar grotje te steken. Dit was even moeilijk omdat ze een vrij nauw kutje had. Steeds sneller begon ik haar met mijn vingers te neuken terwijl ik met mijn andere hand langzaam maar zeker een spetterend orgasme opwekte. Na even gebeurde het dan ook. Luna slaakte een kreet en haar hele lichaam verkrampte en schokte terwijl het orgasme door haar lichaam stroomde. Hijgend verslapte haar lichaam zich en ze bleef nog zwaar ademhalend liggen.

“Ik zie dat ik niet alleen met een inbreker te maken heb maar ook met een rasechte slet.” zei ik. Ik dacht er even aan haar zo van achteren te neuken maar bedacht me. Ik ging weer op de bank zitten en sommeerde haar op te staan en naar me toe te komen. Luna stond op en kwam naar me toe met haar handen nog steeds op haar rug gebonden. Toen ze voor me stond zei ik haar dat ze zich om moest draaien en zo op mijn paal moest gaan zitten.

“Alsjeblieft, niet doen”. Ik reikte naar boven en pakte haar tepels vast. Gemeen kneep ik hierin en een gilletje kwam over haar lippen.

“Draai je om en kom op mijn paal zitten!” Ze draaide zich om en stak haar mooi gevormde kont naar achteren terwijl ik mijn keiharde paal rechtop zette en hielp deze in haar natte kut te steken. Langzaam verdween mijn eikel tussen haar kletsnatte kutlippen. Ik pakte haar heupen nu vast en liet haar heel langzaam over mijn paal zakken. Centimeter voor centimeter zag ik mijn pik naar binnen glijden terwijl haar natte en strakke kut zich om mijn gevaarte sloot. Toen ze halverwege was schopte ik haar benen onder haar vandaan zodat ze in één keer op mijn pik terecht kwam. Ik hoorde hoe de lucht uit haar longen geperst werd terwijl mijn eikel tegen haar baarmoedermond stootte.

“Nou, neuk me!” Zei ik. Luna zocht weer steun op haar voeten en begon op en neer te bewegen terwijl ik haar clit weer begon te vingeren. Ik voelde hoe mijn harde paal haar nauwe kutje openspleet terwijl ik haar clitje steeds sneller vingerde. Ik merkte dat ze weer langzaam sneller begon te ademen en dat ze alweer tegen een orgasme aan zat. Ik pakte nu haar heupen vast en tilde haar iets op zodat mijn pik uit haar kutje sprong. Ik duwde haar naar voren en dwong haar weer op haar handen en voeten te gaan zitten. Terwijl ik achter haar knielde bracht ik met één hand mijn pik voor haar kontgaatje. Mijn paal was kletsnat van haar kutsap dus ik vond het niet nodig om wat olie te halen. Toen mijn eikel tegen haar kontgaatje duwde riep Luna.

”Nee, niet daar! Niet doen!” Ik negeerde haar en duwde met een korte stoot mijn eikel naar binnen. Luna schreeuwde nu en had het gevoel alsof haar kontje uitscheurde. Langzaam duwde ik mijn paal naar binnen terwijl ik haar heupen beetpakte. Luna duwde haar gezicht in het kussen terwijl ik haar gebonden polsen vastpakte. Met steeds fermere stoten begon ik haar nu in haar kontje te neuken. Zo nauw als dit gaatje was had ik het denk ik nog nooit gevoeld. Het duurde dan ook niet lang voordat ik voelde dat ik klaar ging komen. Na even zwol mijn paal nog verder op en spoot ik mijn zaad in haar darmen. Uitgeput liet ik me over haar heen vallen en bleef zo liggen totdat mijn pik langzaam slap werd en uit haar kontje glipte. Ik stond op en ging naar de keuken war ik me even waste en nog wat dronk. Toen ik terugkwam in de woonkamer was Luna rechtop gaan zitten en tranen stroomden over haar wangen.

“Ik denk dat je zo wel genoeg hebt gehad” zei ik. Ik maakte haar armen los en gooide haar joggingbroek naar haar toe. “Kleed je aan” Terwijl ze opstond zag ik dat mijn zaad uit haar kontje lekte. Ze pakte haar kleren en begon zich aan te kleden. Toen ze aangekleed was liep ik naar de deur en hield deze open voor haar. Zonder me aan te kijken liep ze door de deur naar buiten.

“Morgenavond om zeven uur verwacht ik je weer” zei ik.

Broeder Jacob

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post130

BAALDAG

Broeder JacobGeplaatst door My 4Fingers di, april 03, 2018 14:32:34

BAALDAG

Ik zat vandaag een beetje te balen. Ik had voor een hele dag verschillende activiteiten voorzien maar deze nacht was er tijdens het slapen een bericht binnengelopen dat heel mijn zorgvuldig ingedeelde dag tot een puinhoop maakte. Je weet wel. Soms brengt een stom steentje dat loskomt een heel lawine op gang en daardoor was mijn hele dag verziekt. Daarom zat ik maar een beetje in het rond te chatten. Op die manier was ik in contact gekomen met een jonge meid. Ze was 18 jaar en het weekend op bezoek bij haar vriendin in Vilvoorde. Haar vriendin was echter ziek geworden en nu verveelde ze zich. Ze kon alvast op mijn sympathie rekenen omdat we gelijkaardige ervaring hadden. Na wat over algemene dingen gekletst te hebben en een paar foto’s heen en weer gestuurd gingen we dan maar live op de cam. Ze zag er uit om te stelen en het praatje ontwikkelde zich van koetjes naar kalfjes een beetje flirterig naar echt wel wat ondeugender. We hadden beide zin om naakt te gaan voor de cam maar een beetje voorzichtigheid bleven we toch in acht nemen. Je weet nooit wat er met het live optreden online gebeurt.

Maar ze vertelde wat over haar fantasietjes en ik vertelde wat over mijn bdsm ervaringen. Zei liet mij weten het wel spannend te vinden om eens een man te kunnen domineren en ik merkte dat ze nog slechts met één hand zichtbaar had. Ik heb haar gevraagd of ze dat echt meende. Vol overtuiging vertelde ze mij hoe geil ze het zou vinden als een man haar voetjes zou likken. Als ze hem vast zou mogen binden. Ze ging er duidelijk van blozen en af en toe schokte ze een beetje ongecontroleerd in beeld. Het idee maakte mij ook bloedgeil. Voor zo’n jong ding zou ik “alles” doen. Van nature ben ik Dominant en bepaal ik graag zelf wat er gebeurt. Maar, ik vind het ook heerlijk om mij af en toe volledig over te kunnen geven aan een ander. Mijn ervaring met afspraken die te mooi zijn om waar te zijn is dat ze dus ook meestal niet waar zijn. Maar nu ik haar zo live en duidelijk zag geilen was een afspraak heel snel gemaakt en twintig minuten later stond ik voor hun deur.

Een leuke slanke meid deed de deur open. Ze had een strak minuscuul spijkerrokje aan, schoentjes met een hakje en een leuke vlotte blouse en voor zover ik kon zien geen bh over een stel kleine fijne borstjes. Ik moest haar snel en stil naar boven volgen en ze stuurde mij direct de slaapkamer in. In de slaapkamer zag ik een groot bed met daarnaast een nachtkastje en aan het voeteneind een kast met spiegel die de hele wand vulde. Ze wees dat ik op bed moest gaan zitten. Haar vriendin lag beneden ziek op de bank zei ze. Ze schonk wat Cola voor mij in en ze vroeg mij naar verschillende dingen die ze met mij zou kunnen doen. Ik kon wel merken dat ze hierover wel gefantaseerd had maar nog geen enkele ervaring had. Ik had verteld dat ik een rustige en geduldige man ben en dat ze mij alles mocht vragen en alles met mij mocht uitproberen.

Ze gebood mij om mij uit te kleden. In no time lagen mijn kleren keurig opgevouwen op het nachtkastje en stond ik naakt voor haar. Ze bekeek mij eens goed. Ze wreef door mijn borsthaar en speelde even met mijn half stijve lul. Ze leek mij wel tevreden met wat ze zag en voelde. Zonder dat ik het in de gaten had pakte zij daarna mijn ballen en kneep stevig in iedere bal en vroeg of het pijn deed. Ik gaf aan dat het wel meeviel en kneep direct harder. Ze was duidelijk mijn grenzen aan het zoeken en ze was ook voor zichzelf aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk was. Met een glimlach keek ze mij aan ondertussen steeds harder knijpend tot er een pijnlijk grimas op mij gezicht verscheen.

“Vind je dit fijn” vroeg ze terwijl ze lief bleef glimlachen. Ik kon niet veel anders dan knikken. Daarna pakte zij mijn penis en trok de voorhuid een paar keer van voor naar achteren. Ze ging op de rand van het bed zitten. Ik moest knielen van haar en haar schoenen uittrekken. Vervolgens moest ik haar voeten kussen. Zeer zorgvuldig deed ik mijn werk. Ondertussen vroeg ze mij of ik dat vaker gedaan had en hoe ik het vond om te doen. Met een beetje een betrapt gevoel antwoordde ik dat ik dit wel vaker had gedaan en wel fijn vond om te moeten doen. Ze zou mij deze middag nog een aantal keren dit soort vragen stellen. Toen ze het voldoende vond mocht ik opstaan en bekeek ze mij nog eens goed. Ze gebood mij op bed te gaan liggen en verdween om even later met een paar panty’s weer terug te komen. Ze bekeek mij eens goed. Ze vond het wel grappig mij daar zo te zien liggen, een volwassen man wachtend op wat zou komen. “Doe je ogen dicht” gebood ze mij. Met de panty’s bond ze mijn handen aan het bed. Ze bond ook iets voor mijn ogen. Ik zag niets en kon mij ook nog maar beperkt bewegen. Mijn oren waren extra gespitst. Ik hoorde dat mijn Meesteres haar rokje met slipje uittrok en daarna volgens mij ook haar blouse. Wat had ik haar nu graag kunnen zien. Haar mooie jonge strakke lichaam, haar kleine tietjes en ik fantaseerde hoe haar volgens mij gladde jonge kutje eruit zou zien. Ze kwam weer op bed zitten. Ik voelde haar zachte jonge handen over mijn lichaam strelen. Ze streelde overal maar bleef van mijn geslachtsorgaan af. Wat had ik graag dat ze daar ook mee speelde. Mijn tepels streelde ze wel. Hierbij maakte mijn lul een hupje van vreugde. Door haar aanraking werd mijn lul net even wat harder en kwam net even wat strakker te staan. Ze vond dit wel een grappig gezicht. Daarom begon ze met haar tong zacht om mijn tepels te draaien. Heerlijk was dat. Ik zag niets maar daardoor waren mijn zenuwen extra alert en genoot ik nog meer van iedere aanraking. Plots beet ze zacht in mijn tepel. Ik kon een kreunen niet onderdrukken en ook mijn pik reageerde direct.

“Vind je dit lekker” vroeg ze quasi verbaasd. Gezien mijn automatische reactie kon ik dit moeilijk ontkennen. Direct voelde ik haar tanden weer stevig in mijn tepel en nog een keer en nog een keer. Au, oei, auw kreunde ik en zeker niet zo zacht meer als de eerste keer.

“Je vindt dit toch lekker slaafje” zie ze lachend.

“Ja Meesteres, ik vind dit heerlijk Meesteres. Bedankt hiervoor Meesteres.” Nog heel even speelde ze met haar vochtige tong met mijn tepel. Mij in spanning latend of ze weer zou bijten. Dat deed ze niet. Ze ging weer verder met strelen tot ze op mij kwam zitten. Ik voelde haar kutje over mijn lul en mijn buik omhoog gaan. Eenmaal boven mijn hoofd pakte ze mijn hoofd en ze duwde het tegen haar jonge kutje aan.

“Verwen je Meesteres maar eens”. In gedachten zag ik dat ze met haar onderlichaam vlak voor mijn gezicht zat. Automatisch stak ik mijn tong uit. “Lik me, slaaf. Jij wilde toch zo graag een Meesteres verwennen. Doe dan nu je best maar eens slaaf”, spoorde ze me aan. “Steek je tong in mijn kutje” commandeerde ze. “Lange halen slaaf, dat vind ik lekker”. Ik bewoog braaf mijn tong van onder naar boven. Wat smaakte ze lekker, maar wat graag had ik ook wat meer van haar gezien. “Lange halen slaaf” wees ze mij weer op mijn taak. Vol overgave ging ik verder tot mijn hoofd naar beneden werd geduwd en mijn Meesteres ging verzitten. Toen ze mijn hoofd losliet beroerde mijn tong haar bilspleet. Ik begon te likken.

“Je tong in mijn poepgaatje, vooruit!” Spoorde ze mij aan. Ik zocht haar rozet en duwde mijn tong ertegen. Toen ze tevreden was draaide ze weer om. Ze schoof haar kutje weer over mijn gezicht. “Nu mijn klitje, zuig eraan, speel ermee, o…oh… ho”. Met mijn tong zocht ik haar klitje en rolde ik dit tussen mijn lippen en ik merkte dat ze begon te draaien met haar bekken. Mijn Meesteres kreunde zacht. Dit gaf mij een goed gevoel. Ik likte die heerlijke kut van mijn Meesteres en fantaseerde hoe ze er naakt uit zou zien. Mijn pik was keihard. Mijn Meesteres werd steeds natter en natter, met dit smeermiddel en mijn speeksel zoog ik nog intenser aan haar heerlijke jonge kutje. Ze begon steeds meer met haar heupen te bewegen en ze schokte steeds heviger. Ik bleef haar klitje zoeken en verwennen. Heftig kreunend en schokkend kwam ze klaar. Ik likte als een braaf slaafje door.

“Achteruit met je kop, slaaf”, klonk het strenge bevel van mijn Meesteres aan mij. Zo streng had ik ze nog niet gehoord, ze vervolgde gelukkig met “dit was goed slaafje”.

Dit had ze even nodig gehad vertelde ze mij. Van de kennismaking en het spelen met mijn lichaam en mijn reacties daarop was ze al best wel geil geworden bekende ze mij. Nu wilde ze weer verder met de verkenning van de mogelijkheden die een slaafje bood. Ze verliet de kamer en liet mij alleen gebonden en geblinddoekt achter. Even later kwam ze terug.

“Ik heb een beloning voor je bij me”. Ik begreep niet direct wat ze bedoelde maar dat duurde niet lang. Al snel voelde ik mijn tepels weer. Ze plaatste op iedere tepel een wasknijper. “Omdat je dit zo lekker vind slaafje”.

Ze ging boven me zitten en zakte langzaam over mijn penis. Warm en zacht schoof mijn pik diep in haar jonge strakke kutje. Ze liet hem diep zitten en wreef met haar schaambeen over mijn lijf om zo haar klitje extra te stimuleren. Mm… mm... Wat een heerlijke beloning. Ik probeerde mijn kont op en neer te bewegen, zodat mijn eikel ritmisch in haar bewoog. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om één vinger tegen mijn kontgaatje te zetten. Langzaam duwde ze tegen mijn sluitspier en dwong ze haar vinger in mijn anus. Ze moet gevoeld hebben hoe mijn lul hierop reageerde. Tot mijn groot verdriet stond ze op en verliet ze weer de kamer. Oh… wat gemeen! Mijn handen waren nog gebonden, ik kon geen kant op. Mijn pik stond strak omhoog, kloppend, smekend als het ware om weer aangeraakt te worden. Maar waar was mijn Meesteres nu. Oh… wat was ik geil.

Hoewel het wachten een eeuwigheid leek hoorde ik haar niet heel veel later weer binnenkomen. Zonder pardon duwde ze iets ronds tegen mijn anus. Zonder moeite gleed dit ding naar binnen.

Nu deed ze mijn blinddoek af en ze maakte mijn handen los. Nu zag ik haar heerlijke jonge lichaam. Ze gebood mij op handen en knieën. Mijn kontje was gevuld met een houten pollepel merkte ik nu. Braaf ging ik op handen en knieën naast haar zitten. Haar slipje stopte ze in mijn mond en op mijn tepels zette ze weer wasknijpers. Zo moest ik achter haar aan de slaapkamer uit naar de kamer. Op de bank in de kamer lag haar vriendin voor tv totaal uitgeteld te snurken. Ik moest stilletjes aan haar geshowd worden. Ondanks de ze dus niets wist van wat we uitvoerden moest ik met de pollepel in mijn kont kwispelen als een hond. Behoorlijk opgewonden door deze vernedering stond mijn pik weer zo stijf als mogelijk. Ik kwam bijna ter plaatse klaar in de wetenschap dat haar vriendin elk moment haar ogen kon openen en het spektakel zou zien. Ik fantaseerde tijdens de show dat haar vriendin mij als Meester zou beschouwen. Oh… Wat zou ik haar laten kreunen!

Terug op de slaapkamer kreeg ik mijn beloning. Mijn Meesteres ging op haar handen en knieën voor mij zitten.

“Laat nu maar eens zien hoe jij je Meesteres gaat belonen Slaaf. Ik wil die grote pik van je in me voelen.” Dit hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik ging achter haar zitten zette mijn penis tegen haar kutlipjes. Wat zag ze er heerlijk uit. Ik duwde langzaam naar voren. Mijn Meesteres kreunde al direct hevig. Ze moedigde me aan.

“Kom op slaaf, in één keer erin. Neuk je Meesteres zo hard als je kan slaaf.” Wat had ze een lekker kontje en wat was ze geil. Ik zette me schrap en liet mijn penis zo hard als ik kon in haar kutje verdwijnen. Ze kreunde heftig van genot. Elke keer dat ik met mijn ballen tegen haar kontje kletste gaf mijn Meesteres kreten. Het was heerlijk mijn harde pik in haar strakke kutje te voelen. Ik pakte met twee handen haar haren vast en trok. Mijn Meesteres begon nog harder te kreunen en geile taal uit te slaan.

“Goed zo slaafje, neuk me hard, zo hard als je kan. Harder, harder! O… ho… ah… ja… ho… ja! Schreeuwde ze het uit en ze kwam heftig klaar. Ze kreunde heftig en riep. “Goed zo slaafje, zo moet het. Neem je Meesteres maar flink te grazen!” Met deze woorden kwam ook ik klaar. Ik spoot mijn sperma het condoom in.

“Ah… ja… ho… ja” riep mijn Meesteres. Weer kwam ze klaar. Ik haalde mijn penis uit haar kutje en bekeek haar geile glinsterende kut. Ze ging op haar rug liggen en wilde meer. “Lik me slaaf” commandeerde ze me.

Met het condoom nog om mijn lul pak ik met twee handen haar lekkere kontje vast en begon zachtjes aan haart natte clitje te likken in een trage acht-beweging. Ik zag haar hoofd naar achteren hellen van genot terwijl mijn tong grotere cirkeltjes begon te maken. Ze begon zelf met haar tepeltjes te spelen, zacht en dan eraan trekkend als ze eraf moesten. Mijn Meesteres kreunde zacht en duwde haar kutje omhoog. Mijn tong ging in en uit haar jonge strakke kutje. Mijn Meesteres begon geiler en geiler te worden. Ze trok haar kutje helemaal open. Ik stopte twee vingers in haar kutje. Door haar geilheid was ze kletsnat en kon er nog een vinger bij. Wat een enorm soppend geluid gaf dat. Ik duwde mijn vingers eerst heel diep in haar kletsnatte geile grotje, om ze vervolgens zachtjes in haar kutje heen en weer te bewegen. Ik bewoog sneller en harder mijn vingers in en uit haar kutje. Ze kwam plots overeind en zette ze met haar nagels krassen in mijn rug. Ze begon luid te kreunen en ze kwam heftig klaar. Ze klemde haar benen tegen elkaar en liet mijn hand pas even later weer los.

Na wat gelachen te hebben om het condoom om mijn slappe lul verzekerd ze me dat ze genoten had van haar slaafje en dat ik mij aan mocht kleden. Ze bedankt mij met een kus. Zo’n baaldag wil ik dagelijks meemaken.

Broeder Jacob

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post75

Langs de E25

Broeder JacobGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 15, 2018 13:31:22

LANGS DE E25

Als een breed, recht lint strekte de autoweg zich voor mij uit door de bossen van de Ardennen. Langs de E25, op en neer over en door de beboste heuvels, van Luik naar Aarlen. Op dat uur van de middag op een zondag was er weinig verkeer. Ik zat ontspannen achter het stuur. Het weer was mooi en zonnig, de bosrijke omgeving vormde een aantrekkelijk landschap, de CD speler speelde boeiende muziek van Jacques Brel en ik was op weg naar een boeiende vrouw. Enige tijd geleden had ik haar ontmoet tijdens een zakelijke aangelegenheid en er was direct contact tussen ons geweest. Ze had me uitgenodigd om eens langs te komen, als ik in de buurt zou zijn. Ik voelde de prettige opwinding die ik altijd heb als ik weet dat ik een beetje verliefd ben. Dat ben ik wel vaker, ik vind het elke keer weer prettig. Mijn half gespannen aandacht verscherpte zich met een ruk, toen ik na een flauwe bocht twee prille twintigers langs de kant van de weg zag staan. Aan hun rugzakken te oordelen waren ze een trektocht aan het maken. Ze waren even groot en zo te zien uniform gekleed. Een kort leren jack, jeansrok en leren laarzen. Zouden ze een lift willen hebben? Een van de meisjes maakte een wat aarzelend duim-gebaar en ik stopte onmiddellijk. Tjonge, die zagen er goed uit. Ze leken wel een tweeling, al was de een blond, de ander donker.

"U wilt een lift hebben, dames?" Mijn vraag klonk meer als een constatering.

"Graag. Maar hebt u ruimte genoeg voor ons en onze bagage?" Ik maakte een wijds handgebaar en stelde, dat de auto meer dan groot genoeg was. In een vijf-persoons slee kun je je gemakkelijk met z'n drieën nestelen en dan nog twee rugzakken meenemen. De blonde kwam voorin naast me zitten. De donkere klom achterin met de rugzakken. Ik had voorgesteld die in de kofferruimte te bergen, maar dat vonden ze niet nodig.

"Ik moet naar Aarlen. "Waar wilt u heen?"

"Oh, als we tot zover met u mee kunnen rijden, zijn we al heel gelukkig," antwoordde de blonde. Hun verdere reisdoel lieten ze in het vage. Maar ik was al blij dat ze Nederlands sprak, zo te horen uit West Vlaanderen.

Ik zette de auto weer in beweging en keek onder het rijden tersluiks naar mijn nieuwe metgezellin. Mijn eerste indruk was inderdaad juist geweest. Wat een mooie meid! De jeansrok bleek een doorknoop-model te zijn en toen ze wat gemakkelijker was gaan zitten en een knoop extra los had gemaakt, zag ik een stevig bloot been. Blote benen in laarzen! Njam, njam…En onder de leren jack, die ze een goed eind open had staan, had ze kennelijk ook niet veel aan... hm… Ik wierp een blik in de spiegel en oordeelde uit wat ik van mijn passagier op de achterbank zag, dat ze niet minder mooi en opwindend was.

"Bent u met vakantie?" vroeg ik om het gesprek te openen.

"Min of meer. Maar waar gaat u heen? Is dit voor vakantie of is het een zakenreis?"

Ik vertelde dat ik op weg was naar een zakenrelatie, maar dat ik geen vaste afspraak had.

"Jaja," was de wat peinzende reactie. Erg spraakzaam leken de dames niet. Toen ik weer naar mijn buurdame keek, kreeg ik een schok. Op de een of andere subtiele manier was ze zo gaan verzitten, dat haar leren jack en laarzen meer opvielen. Toch had ze niet echt bewogen. Het was meer een suggestie, maar wel een die mijn bloed op temperatuur bracht.

"Vindt u het leuk," vroeg ze me ineens.

"Wat bedoelt U?" Ik had moeite mijn stem normaal te laten klinken.

"Nou, dit," antwoordde ze op een vanzelfsprekende toon, wijzend op haar jack en laarzen. Ze verschoof haar rok een beetje, zodat haar benen nog beter zichtbaar werden. ‘Aha,’ dacht ik. ‘Gaan we spelletjes spelen? Wel, dat kan ik ook’.

"Ja," antwoordde ik onvervaard. "Ik vind leren laarzen lekker geil en een leren jack dat ver openstaat ook, en een openstaande doorknoop rok niet minder." Ze lachte.

"Als je wilt, mag je er wel even mee spelen. Rij bij het eerst volgende zijpad het bos maar in." Het directe van haar aanbod en de veranderde sfeer, doordat ze me getutoyeerd had, deden me bijna de berm in rijden. Ik keek nog eens in de spiegel en zag, hoe de donkere helft van de tweeling, als ze dat tenminste waren, mijn ogen in de spiegel zocht. Ze leunde iets voorover zodat ik de welving van haar borsten kon zien. Ik voelde, hoe mijn hele wezen begon te reageren. Dit was te gek. Twee mooie, maar niettemin wildvreemde meiden nodigen een man niet zo maar uit! Maar hun beider persoonlijkheid straalde iets dwingends uit en ze meenden het kennelijk. Vooruit maar, ik had een uurtje de tijd en ik wilde wel eens zien hoe dit afliep.

"Daar heb je een afslag," waarschuwde mijn blonde buurvrouw. Ik remde af en reed rustig de bosweg op. "Rij maar een eind door," was haar volgende aanwijzing. "Het bos is groot genoeg en pottenkijkers hebben we niet nodig." Ze had haar hand op mijn bovenbeen gelegd en joeg hete golven door mij heen. Verdorie, ik was een ervaren man. Zo hoefde ik me toch niet te laten beïnvloeden door twee vrouwen? Maar er ging iets machtigs van ze uit. Zonder dat ze er veel moeite voor deden of er de nadruk op legden, brachten ze me in hun ban... Toen we na enige tijd een open plek bereikten, gebood ze me stil te houden. We stapten alle drie uit. Ik wist met mijn houding niet goed raad, maar de meisjes leunden op hun gemak tegen de zijkant van de auto. Ze stonden wijdbeens en hadden hun armen onder hun borsten gevouwen, zodat die duidelijk zichtbaar waren.

"Wel?" vroeg ik. Het blonde meisje leek de woordvoerster te zijn, want ze nam opnieuw het woord, terwijl haar 'donkere zuster' het stilzwijgen bewaarde.

"Het wordt tijd, dat we je duidelijk maken, wat de bedoeling is," zei de blonde. "Mijn tweelingzus en ik zijn sadistisch. Dat wil zeggen, dat we er geil van worden, als we een man pijn doen." Haar stem zweeg even. "Maar we zijn wel selectief. We willen alleen mannen, die er goed uitzien en van wie we verwachten, dat ze wat kunnen verdragen. Mannelijke mannen zogezegd. En daar zie jij wel naar uit!" Ze zweeg even en bekeek me met een taxerende blik. Toen keek ze haar zuster aan, die een nagenoeg onmerkbaar knikje met het hoofd gaf. "Kleed je uit," beval het blondje, dan kunnen we je vastbinden." Vastbinden? Ik meende, dat de tijd gekomen was om ook wat in het midden te brengen.

"Lieve dames," zei ik vastberaden, terwijl ik trachtte niet te veel naar hun opwindende lichamen te kijken, "het was aardig om jullie te ontmoeten, maar het lijkt me beter dat we onze tocht voortzetten... ik ben best bereid jullie een lift te geven, maar de spelletjes die jullie mij nu voorstellen gaan me te ver."

"O ja?" Het blonde meisje was vlak voor me gaan staan en keek me diep in de ogen. "Wat weet jij daarvan, als je ons nog nooit hebt meegemaakt? Trouwens, je hebt niet zoveel te willen, want als wij een man willen hebben, doen we dat. Wat de man in kwestie wil, is niet zo belangrijk." Intussen had de donkere helft van de tweeling zich zonder veel omhaal uitgekleed. Alleen haar laarzen had ze aangehouden. Hemel, wat een meid! Prachtige lange benen, mooie ronde heupen, een zacht-gewelfde buik, uitdagende borsten en, net als haar zuster, een prachtige, kaarsrechte houding. ‘Moeder, help me,’ dacht ik inwendig. ‘Hier kan ik niet tegenop’! Ondanks mijn vaste voornemen dat niet te doen, merkte ik dat ik begonnen was me uit te kleden. Ineens besloot ik door te zetten. Ik wilde toch altijd zo graag iets beleven? Nou, hier kreeg ik het op een presenteer blaadje aangeboden. Met driftige rukken gooide ik mijn laatste kledingstukken op de grond... Intussen hadden de meisjes een soort van grondzeil uit een van de rugzakken gehaald, samen met een stel lange pennen en een stuk of wat touwen. Ze spreidden het grondzeil uit en hamerden de pennen door de vier ringen in de hoeken van het zeil de grond in. Het was in een ogenblik gebeurd.

"Ga met gespreide armen en benen op je rug op het zeil liggen," was de aanwijzing die het blonde meisje me gaf. Ze knielde achter mijn hoofd en bond mijn polsen vast aan de pennen, die schuin bovenin waren geslagen. Haar zus deed hetzelfde met mijn enkels. Ik voelde me langzaam maar zeker weerloos worden. Een rukje aan de pennen leerde me, dat er geen beweging in te krijgen was. De donkere, die gezien had wat ik deed, lachte even.

"Oh, los kom je heus niet uit jezelf. Daarvoor kennen we dit spel te goed!" Ze had een prettige, diepe stem. "Ben je wel eens eerder gepijnigd?" vroeg ze. Toen ik met 'nee' had geantwoord, ging ze verder. "Dan zullen we je mond dichtbinden, want we willen niet dat je het hele bos bij elkaar schreeuwt. We zullen het rustig opvoeren. Jij mag ook wel een beetje genieten. Verder is het zo dat, hoe langer jij het volhoudt, wij des te langer met je kunnen spelen." Ze mocht dan een prettige stem hebben, er zat duidelijk een onheilspellende klank in. Ze duwde een bal in mijn mond, die met riemen achterop mijn hoofd werd vastgemaakt. Ik voelde een enerzijds prettige maar anderzijds ook toch angstige opwinding. Daar lag ik nu. Weerloos uitgespreid op de grond, tot zwijgen gedwongen en volledig overgeleverd aan twee bloedmooie meiden, die zelf erkend hadden, dat ze ervaren sadisten waren. Het zonlicht kwam gedempt door de boomkruinen boven mij, de bladeren ritselden in de zachte wind en een paar nieuwsgierige vogels wipten op hun takken op en neer. Ik keek op naar de meisjes, die aan elke kant wijdbeens naast me stonden...

"Ik zal je even in grote trekken vertellen wat we gaan doen," zei de blonde. "Niet alles natuurlijk, want je moet in onzekerheid blijven, maar de grote lijnen mag je wel weten. We gaan je eerst liefkozen om je op de juiste temperatuur te brengen. Daarna zijn we niet meer lief en zorgzaam voor je, totdat we met je klaar zijn." Er kwam een glimlach op haar gezicht. "Je hoeft niet bang te zijn, dat we je aan je lot overlaten. Na afloop zullen we je heus goed verzorgen. Als we je pijn gaan doen, beginnen we je te schoppen en je met onze hakken te bewerken. Verder martelen we je nog met onze zwepen..." Ze gaf haar zuster een knik, knielde naast me neer en begon met haar handen heel zacht over mijn lichaam te spelen. Haar zuster deed hetzelfde en al spoedig voelde ik mij verzaligd wegglijden in heerlijkheid. Mocht dit zo eindeloos duren...

De eerste schoppen kreeg ik links en rechts tegen mijn heupen. Ze kwamen hard aan en ik schrok wakker uit mijn dromen. Systematisch werkten de meisjes mijn lichaam af. Nu eens schoppend, dan weer zo gemeen mogelijk hun hakken in mij duwend. Ze wisten feilloos de meest gevoelige plekken van mijn lichaam te vinden. Het deed afschuwelijk pijn. Hielden ze nooit op? Maar dan zouden ze hun zwepen pakken! Langzaam voelde ik me weer tot leven komen. Mijn lichaam was een gloeiende en pijnlijke massa. Het blonde meisje knielde naast mijn hoofd en haalde de bal uit mijn mond.

"Nu komt mijn specifieke genot," zei ze met genietende ogen. "Ik wil je hete adem tegen mijn kut en mijn billen voelen. Ik wil je voelen brullen, joh! Ik ga vlak boven je gezicht zitten en dan laat mijn zuster je schreeuwen. Als ik bijna klaarkom, dan druk ik mijn kut op je mond en dan moet je me zo diep mogelijk likken en zuigen." Ze knielde schrijlings boven mijn hoofd. "Denk erom, dat je het goed doet," zei ze dreigend, "anders beginnen we van voren af aan." Ze hield haar onderlichaam ongeveer een centimeter boven mijn mond. Haar kut stond open en ik zag de geildruppels glinsteren. Zachtjes bewoog ze heen en weer. "Begin maar," hoorde ik haar tegen haar zuster zeggen. Een felle pijnscheut ging door mijn ballen en ik gilde het uit. Weer een pijnscheut. Zusje-lief was bezig met overtuiging in mijn ballen te knijpen. Ik voelde de rauwe adem door mijn keel gieren en schreeuwde onafgebroken. De billen boven mijn hoofd bewogen sneller en kwamen millimeter voor millimeter naar beneden. De donkere tweelinghelft kneedde nu mijn ballen met de volle hand. Ik dacht dat ik gek werd van de pijn en schreeuwde harder dan ooit. De billen raakten nu mijn gezicht en ik werd bedolven onder hun zachte vlees. Ik wist, dat ik haar kut moest likken. Lieve zus kneep eens zo hard.

In een woeste razernij begroef ik me geheel onder de billen op mijn gezicht en duwde mijn tong zo diep mogelijk in de flamoes van het meisje dat op me zat. Ik likte en zoog en liet mijn tong woest en onophoudelijk in en uit gaan. Haar geil smaakte zoet en warm en maakte me razend. Ze verstrakte en duwde haar kut nog steviger op mijn mond. Ik begreep dat ze klaar ging komen en begon uit alle macht te zuigen. Haar geil gutste mijn mond in... Het andere meisje was gestopt, opdat ik mij geheel kon concentreren op het bevredigen van haar zuster. Een diepe zucht, een luide kreet, nog een paar slierten geil, toen kwam ze van mijn gezicht af. Kreunend rolde over me heen.

"Dat heb je goed gedaan, joh…" mompelde ze. Geen van ons drieën bewoog of zei wat. Ik vroeg me af, of mijn gebrul door iemand gehoord zou zijn en of we nu klaar waren. Maar die donkere meid zou ook wel een beurt willen hebben en daar zou niet minder pijn mee gemoeid zijn. Ik likte nog eens langs mijn lippen. Dat geil smaakte toch wel lekker. Mijn gezicht zat er onder... De donkere was de eerste die weer 'tot leven kwam'. Ze haalde twee karwatsen uit een rugzak. Ik keek naar haar, terwijl ze zo bezig was. Ze bewoog zich soepel. Geen pas, geen gebaar werd gemaakt zonder een doel. Ik zag haar op me toelopen en besefte, dat nu haar beurt was gekomen...

"Kom, zus," zei ze. "Wakker worden. We moeten weer aan de slag." Het blonde meisje kwam loom overeind, rekte zich uit en schudde haar haren uit haar gezicht. Die gebaren leken haar nieuwe energie te geven.

"Je hebt gelijk. Kom op." De donkere keek me aan.

"We gaan je opnieuw vastbinden, maar nu voorover over de motorkap van je auto. Dan slaan we eerst je kont rauw en daarna ga ik je verkrachten. Ik heb een dubbele dildo. De ene helft gaat in mijn kut en de andere in jouw reet. Jouw helft van de dildo is een beetje geribbeld, want het moet pijn doen. En verder merk je vanzelf, dat ik klaarkom, want dan krab ik met mijn nagels over je rug. De bal krijg je opnieuw in je mond." Met stijgende ontzetting had ik naar haar geluisterd. Ik vroeg me af, of ik het zou overleven, maar ik besefte, dat ik niet bepaald in een situatie bevond om verzet te bieden of weg te rennen. Wat een toestand!

De eerste slagen met de kattenstaarten, die de meisjes gebruikten, kwamen hard aan. Maar daarna liet ik me gaan op de golven van pijn, die ze door me heen joegen... Het binnenbrengen van de dildo gaf een nieuwe pijnsensatie, maar ook daar raakte ik aan gewend. Passief en zonder veel besef liet ik de meisjes begaan. De dildo ging steeds sneller in mijn kont op en neer. Ineens voelde ik, dat een zachte hand tussen mijn benen kwam en zachtjes en dwingend mijn ballen begon te liefkozen. Het was zo'n heerlijk en doordringend gevoel, dat ik snel weer tot leven kwam. Voor zover mijn toestand dat toeliet begon ik met mijn billen te draaien. Steeds heviger ging de dildo heen en weer en steeds dwingender streelde de hand mijn ballen. Alle sensaties vloeiden in elkaar over. De hand aan mijn ballen, de dildo in mijn kont, de nagels over mijn rug, het was een groot angstig-pijnlijk gevoel.

Met een doordringende gil kwam het donkere meisje klaar. Ze duwde tegen mijn kont, tot ik het gevoel had, dat de punt van de dildo in mijn maag zat. Nog een paar na-bewegingen en toen haalde ze het geval eruit. Hijgend en bezweet hing ze over mijn rug. Er was geen plaats van mijn lichaam die geen pijn deed. Toen de meisjes me hadden losgemaakt en de bal uit mijn mond hadden genomen, liet ik me woordeloos op de bemoste grond vallen. Ik kon niet meer...

Het volgende dat ik besefte was, dat ik weer op het grondzeil lag en dat zachte handen bezig waren een crème in mijn huid te masseren. Ik kreunde zachtjes van genot.

"Kom je een beetje bij?" hoorde ik een plagende stem vragen. Ik mompelde iets onbestemds.

"Mooi zo!" Het was de blonde helft van de tweeling, die weer het woord voerde. "We zijn nog niet klaar en het werd tijd dat je weer tekenen van leven ging vertonen." Geschrokken schoot ik overeind, maar zachte handen duwden mij terug.

"Blijf liggen, sukkel. We hebben je toch gezegd, dat we jou goed zouden verzorgen? Je krijgt nu dus de beurt. Maak je geen zorgen, er komt alleen maar zachtheid en geen pijn aan te pas. Trouwens, wij willen ook wel even nagenieten. Laat ons nu eerst jouw blauwe plekken even verzorgen. Draai je eens op je buik.”

Gerustgesteld draaide ik me om en liet ze begaan. Ze hadden tot dusver steeds gedaan wat ze hadden gezegd. Het donkere meisje nam het woord.

"We mogen dan sadistisch zijn, maar we houden ook van zachte seks. Trouwens, je hebt ons volledig onze gang laten gaan en nu vinden we, dat we jou ook moeten laten genieten. Hoe vond je het overigens?" Ik dacht even na en zei toen.

"Pijnlijk en angstig. Maar achteraf gezien viel het me toch mee. Ik had niet gedacht, dat ik het vol zou houden."

"Oh, jij kunt meer hebben dan je denkt. We zeiden toch al dat we selectief zijn en jij bent heus niet de eerste man, met wie we gespeeld hebben." 'Gespeeld' - een heerlijk eufemisme, maar ik moest toegeven dat de hardhandigheid, die ik had ondervonden, een extra dimensie gaf aan de zachtheid waarmee ze nu te werk gingen. Tedere handen gleden over mijn rug. Ik voelde dat mijn billen uit elkaar werden getrokken en dat een lieve tong mijn aars begon te kriebelen.

"Kom, draai je weer op je rug," zei het blondje. "Je hebt mij al op je gezicht gehad, je mag nu mijn zus likken. Ik zal op je lul gaan zitten, dan kunnen we alle drie klaarkomen."

De donkere smaakte niet minder zoet dan haar zuster en de kut, waarin mijn stijve lul opgeborgen stond, was warm en zacht. We versnelden onze bewegingen...

Ik struikelde over een droge tak die luid krakend in twee brak, de hinde, het konijntje en de ekster schrokken op… en het brevier viel uit mijn handen.

Broeder Jacob

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post28