blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

TIENERHOER

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers do, maart 07, 2019 12:16

TIENERHOER

Hoe ik een tienerhoer werd. Ik was achttien jaar en zag in ons dorpskrantje een advertentie staan. Ze vroegen een meisje voor een avond in de week om achter de bar bij “Club Marieke”. Ik kende die club alleen van naam maar had geen idee wat er binnen allemaal gebeurde. Maar ik belde op om te vragen of die baan er nog was en of ik langs mocht komen voor een sollicitatie. Ik mocht meteen langs komen en dat deed ik ook.

Bij binnenkomst viel me meteen op dat dit geen gewone kroeg was, het leek meer een grote huiskamer met een bar erin. De baas keek me keurend aan. Blijkbaar beviel het hem wat hij zag. Een keurig onschuldig meisje met lang blond haar, blauwe ogen en een verzorgd uiterlijk. De baas vroeg me of ik er geen probleem mee had om in een privéclub te werken. Toen pas begon bij mij iets te dagen dat dit een hoeren club was. De baas zag dat ik een beetje geschrokken keek en zei meteen dat het niet de bedoeling was dat ik met klanten naar bed zou gaan of zo maar dat ik alleen maar achter de bar drankjes hoefde in te schenken. Ook vertelde hij me dat ik hiervoor twintig euro per uur zou krijgen. Natuurlijk had ik zo me bedenkingen maar het goede salaris was wel erg verleidelijk.

Zo kwam het dat ik de volgende week op proef een avondje achter de bar stond. En ik vond het vet gezellig die avond, allemaal aardige mensen. En geen geile dingen die voor m’n neus gebeurden want dat deden ze allemaal in aparte kamertjes. Aan het eind van de avond kreeg ik mijn geld en vroeg de baas of ik het leuk werk vond. Ik antwoordde dat ik het heel leuk vond en zeker de baan wilde hebben.

Dus de volgende week stond ik weer lekker achter de bar m’n werk te doen. Ik had het goed naar me zin en kreeg goed betaald. Toen ik die week erna weer aan het werk was vroeg de baas aan me of ik bij een klant in het kamertje wilde toekijken hoe een van de meisjes hem aan het verwennen was. Die klant die kikte op toeschouwers zei hij. Ik zou er 50 euro extra voor krijgen en ik hoefde niks te doen, alleen maar toekijken. Even aarzelde ik maar besloot het toch te doen, ik was tenslotte eigenlijk wel nieuwsgierig wat er allemaal gebeurde in die kamertjes. En die 50 euro waren mooi meegenomen natuurlijk. En door alleen maar te kijken was ik natuurlijk nog geen hoer.

Zo gebeurde het dus dat ik met rode wangetjes zat te kijken naar een geil tafereeltje. Het kamertje was wat ongezellig ingericht met alleen een bed een tafeltje en een stoel. De deur van de douche in het hokje ernaast stond open. De klant lag op het bed en werd gepijpt en vingerde ondertussen het meisje. Hij zei goedenavond tegen mij en vroeg me te gaan zitten op de stoel. Het viel mij op hoe lang de penis van de man wel niet was. Tot nu toe had ik alleen het pikkie van m’n broer gezien als die slap was en naar de douche liep. En dat viel in het niet bij de machtige stijve pik van de man. Na een paar minuten stonden ze op van het bed.

Hierna moest het meisje tegen een tafeltje gaan staan. De klant duwde haar in de houding die hij wilde hebben. Hij trok een condoom om zijn pik en streek zijn pik achterlangs tegen het meisje haar kut aan. Ik kon het condoom ruiken en dat was heel opwindend. En eerlijk gezegd wond het mij erg op om die twee zo bezig te zien. Met een snelle stoot duwde de man zijn penis bij het meisje naar binnen. Met een soppend geluid ging die machtige penis heen en weer. Ik zat er echt met bewondering naar te kijken en betrapte me erop dat ik hier wel erg geil van werd. Ik voelde mijn slipje nat worden. Ik was natuurlijk ook niets gewend, ik had wel eens plaatjes in een boek gezien van neukende mensen maar nog nooit zoiets in het echt, zelfs niet op een filmpje of zo.

Na een paar minuten kwam de man kreunend klaar en trok hij zijn pik terug. Het meisje liet niet echt blijken dat zij er ook plezier aan had gehad. De man bedankte het meisje en mij en ik kon weer terug naar de bar. Aan het eind van de avond kreeg ik weer keurig betaald en had ik 50 euro extra verdiend. Dus toen ik de volgende week de vraag kreeg of ik weer wilde toekijken hoefde ik niet meer na te denken en stemde ik meteen toe.

Toen ik een paar minuten in het kamertje aan het kijken was vroeg de klant mij om mijn borstjes even te laten zien. Vijfentwintig euro als ik ze alleen maar even liet zien. Weer moest ik even nadenken maar besloot het wel te doen want alleen maar laten zien dat maakte mij toch geen hoer? Ik tilde m’n T-shirt op en liet trillend mijn borstjes aan de man zien. Ik zag dat de man hier erg opgewonden van raakte ,hij rukte aan z’n pik en kwam bijna klaar. Snel deed ik m’n shirtje weer naar beneden. Hoewel ik bijna niets gedaan had voelde ik mij erg opgewonden. Ik had een vreemde man naar mijn borstjes laten kijken. Ik had gezien hoe de man hiervan had genoten en zich aan mij opgeilde.

Dit was een goed avondje voor me, ik kreeg m’n loon plus 50 euro voor het kijken en ook nog 25 euro voor m’n borstjes. Ik begon al aardig aan het geld te wennen. Ook de opwinding vond ik erg prettig. ‘s Avonds thuisgekomen heb ik me op mijn kamertje nog heerlijk gevingerd. Ondertussen fantaseerde ik over de man, het leek wel een soort verliefdheid.

De volgende week mocht ik weer komen kijken, maar zei de man, dan kan je 100 euro krijgen maar moet je wel de hele tijd met blote borstjes zitten. Geen probleem zei ik ( ik wilde die 100 euro wel hebben en hij had mijn borstjes toch ook al eerder gezien) Zo zat ik daar dan weer zonder T-shirt en met mijn korte rokje aan. Ik was best geil aan het worden zo en de man die zag dat.

“Ik geef je nog 50 euro als ik je slipje mag hebben” riep hij. Ik twijfelde niet eens en trok mijn slip uit en gaf hem aan hem. Ik zat op de stoel een deed mijn benen over elkaar om vooral maar niets van mijn kutje te laten zien. Hij rook aan mijn slipje en voelde dat het al behoorlijk nat was.

“Mm… heerlijk” riep hij. “Nog 50 euro als je me aftrekt meid, je maakt me geil”. Hier schrok ik toch wel van maar ik stemde toch toe want dit kon lekker oplopen. Ik had niet eens door dat ik hiermee toch echt een hoer werd. Ik was te opgewonden om nog helder na te denken. Ik pakte zijn pik en voelde hem in m’n handen kloppen. Hij voelde warm en een beetje klam aan. Het meisje waar de klant eerst mee bezig was verruilde positie en ze ging op mijn stoel zitten. Ik zat nu op de rand van het bed en zag dat de man zo onder mijn rokje naar mijn blote kutje aan het kijken was. Snel deed ik mijn benen weer over elkaar.

Toen ik hem lekker aan het trekken was bood hij me nog is 50 euro als ik hem in m’n mond nam. Zonder iets te zeggen schoof ik m’n lippen over zijn eikel. Ik proefde voor het eerst in mijn leven een echte penis. En ik genoot, Jezus wat was ik geil. En dat wist de man natuurlijk ook. Zijn penis smaakte een beetje zoutig en rook ook een beetje zilt. In het begin vond ik het een beetje vies maar de opwinding maakte dat snel goed. Ik begon het gewoon lekker te vinden en liet dat blijken ook door ongemerkt een beetje te kreunen. Ik voelde z’n hand zachtjes over mijn been glijden langzaam naar boven.

Ik verwachtte dat ik weer geld geboden kreeg maar dat gebeurde niet. Hij gleed zo met zijn vingers tegen mijn schaamlippen op. Heerlijk wreef hij eroverheen, doordat ik al flink nat was gleed zijn vinger lekker over mijn lipjes en mijn clitoris. Toen schoof langzaam zijn vinger naar binnen. Ik was al zeiknat dus dat dat ging zonder problemen. Hij wist precies waar hij met zijn vingers moest wezen. Binnen in mijn kutje wreef de vinger langs de bovenkant van mijn kutje. Dit was wel een heel gevoelig plekje. Ik lag te kronkelen en draaien. Ik kwam bijna klaar maar voor het zover was haalde hij zijn vinger alweer weg.

Nu begon hij met het strelen van mijn borstjes en legde hij me op het bed neer. Hij likte nu met z’n tong over mijn borstjes naar mijn buik toe. Hij stopte bij mijn navel en draaide er kringetjes om met zijn tong. Ik lag onder hem te kronkelen en wist niet hoe ik het had toen hij verder ging en mijn kutje begon te likken. Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Zijn tong flitste over mijn clitoris en ook ging hij af en toe mijn kutje in. Ik voelde dat ik wat vocht begon te sproeien tegen zijn gezicht en zag dat de man zijn tong lans zijn lippen liet gaan om het lekker op te likken. Ondertussen deed de man bijna ongemerkt een condoom om.

Hij ging verzitten en duwde nu zijn penis tegen mijn maagdelijke kutje. Hij vroeg niets en keek me ook even niet aan. Voordat ik er wat van kon zeggen duwde hij hem al naar binnen. O! Wow O, ja! Als ik er nu aan terugdenk word ik weer helemaal nat. Even deed het pijn maar dat gevoel werd overstemd door de heerlijke geilheid. Zijn pik gleed heerlijk door mijn zeiknatte kutje. Ik keek naar beneden en zag voor het eerst een echte penis in mijn kutje zitten. De penis was bedekt met een wit laagje schuim vermengd met wat bloed van mijn maagdelijke kutje.

Langzaam haalde de man zijn pik heen en weer. En elke keer weer duwde hij hem helemaal door tot tegen mijn baarmoeder. Steeds als zijn penis zo diep in mijn kutje zat kwam bij mij dat onbeschrijfelijke geile gevoel bij me boven. Ik begon te schokken en kon niet meer stoppen, ik lag te trillen en had het gevoel te moeten plassen. Ik begreep dat dit nou klaarkomen was. Heerlijk verrukkelijk, oh, vet ho… ja. Mijn kutje verkrampte en kneep in de man zijn pik. Ook de man kwam klaar door het knijpen van mijn kutje. Ik voelde het sperma in het condoom tegen mijn baarmoeder schieten.

“God wat is dit lekker” riep de man. Snel haalde hij zijn pik nog een paar keer heen en weer. Toen voelde ik zijn pik verslappen. Hij trok hem terug en hield met twee vingers zijn condoom vast. Hij kroop van mij af en gaf me lekkere knuffel. Hij deed het condoom af en liep naar de douche toe. Hij riep mij toe dat hij me 300 euro hiervoor zou betalen. En ik…

Ik voelde me nu opeens schuldig, nu ben ik een hoer dacht ik. Nu ben ik betaald om te neuken met een vreemde man. Maar ik voelde me ook wel lekker want ik had wel 300 euro verdiend en was ongelofelijkst lekker klaargekomen. Een beetje vreemd was het gevoel wel maar ik wilde er toch mee doorgaan want ik vond het leuk om te doen en het betaalde goed. Later verdween geleidelijk het plezier en gaf ik mijn leven een heel andere gedisciplineerde draai.

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post306

Kars en Pauline

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 04, 2019 15:26

KARS EN PAULINE

Mijn naam is Dorien, ik ben 32 jaar en ik werk als stewardess bij onze nationale trots. Ik ga regelmatig mee op korte vluchten en anders dan de meesten denken worden ook wij met regelmaat gefouilleerd. Wat ik laatst mee maakte wil ik jullie niet onthouden.

Ik woon in een nieuwbouw wijk en een paar deuren verder woont een getrouwd stelletje. Ze zijn al wat ouder ik schat zo in de veertig. Laatst stond Kars (de man van het stelletje) bij me voor de deur. Hij ziet er best nog wel goed uit. Hij vroeg of ik zin had in een kop koffie, zijn vrouw was een paar dagen weg en hij voelde zich alleen. Ik zei dat hij dan wel bij mij binnen mocht komen voor een kopje koffie. Oké zei hij.

“Over vijf minuten ben ik terug, eerst even alles afsluiten”.

Ik kreeg plotseling een geile aanval en kreeg zin om mezelf vanavond eens te trakteren op een lekkere beurt. Snel ging ik naar boven en trok een kort rokje aan, een piep klein stringetje, Bh’tje, jarretels en mooie kousen. Nog voor ik alles goed aan had stond Kars alweer aan de deur.

“Kom binnen” zei ik. Samen liepen we de kamer in. Ik zette koffie en nam plaats in de stoel recht tegenover Kars. We praatten wat over koetjes en kalfjes. Ik zag de ogen van Kars steeds afdwalen naar mijn korte rokje. Ik ging wat verzitten zodat hij er nu ook onder kon kijken en mijn kousen en stringetje kon bewonderen. Binnen twee minuten zag ik een aardige bobbel in zijn broek groeien en kreeg Kars het steeds warmer. Even wist ik niet wat ik moest doen, gewoon op hem af stappen of hem blijven verleiden. Voor ik het in de gaten had liet Kars zijn koffie vol over zijn broek vallen. Hij stond op knoopte zin broek los om zich hiervan te ontdoen.

“De koffie is heet,” riep hij terwijl hij ook zijn slip liet vallen. Ik liep naar de keuken pakte een handdoek en begon zijn benen droog te wrijven. Terwijl ik dit deed zag ik zijn pik alweer met kleine schokjes groeien tot een stevige paal. Ik wreef nu over zijn dijen en pakte zijn paal. Ik kon me niet meer bedwingen en begon als een bezetene hem te pijpen. Kars trok zich niet terug maar genoot. Hij ontdeed zich van zijn hemd en begon kreunende geluiden te maken.

“O! Dorien wat kan jij lekker pijpen”. Ik voelde dat het niet meer lang zou duren voordat hij een orgasme zou krijgen en stopte met pijpen. Ik trok hem op de grond en zei dat ik ook wel wat wilde. Kars duwde zijn hand onder mijn rokje en wreef over het kruis van mijn string. Het schaamlapje was kletsnat van het geil. Dit wond hem zo op dat hij al snel met zijn hoofd onder mijn rokje zat. Hij likte aan het kruisje en ik werd steeds natter. Ik voelde zijn tong door mijn stringetje over mijn klitje en genoot met volle teugen. Al snel kwam ik klaar en spoot daarbij een flinke straal geil in mijn broekje.

Ik werd op mijn knieën gedwongen en voelde de dikke paal achter me tegen mijn broekje aan duwen.

“Ik geil op meisjes met kleine broekjes” zei Kars. “Ik ga je nu neuken en spuit mijn lading tegen je kruisje”. Kars duwde zijn paal tegen mijn geile broekje en met broekje en al schoof hij mijn kutje in. Het satijnen kruisje gaf een geil gevoel in mijn kutje. Kars pompte en begon me ‘zijn kleine teefje’ te noemen. Ik werd hierdoor ook weer geil.

“Sla me op mijn billen Kars, geef me een stevige beurt, ik ben je teefje, je geile sletje”. Kars neukte of dat het een lieve lust was en mijn stringetje wreef hierbij over mijn klitje. Hierdoor kwam ik al snel voor een tweede keer klaar. Kars stopte en begon me opnieuw te likken nu voelde ik zijn tong langs mijn aarsje glijden.

“O! Mag ik je in je kontje neuken, Dorien,” vroeg hij. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Kars plaatste zijn paal voor mijn aarsje en met één machtige stoot ramde hij mijn holletje binnen. Ik genoot en Kars ook; hij kreunde. Binnen enkele minuten voelde ik zijn pik zwellen en met een luide kreet spoot hij een complete lading in mijn kontje.

“O Dorien, dit had ik al vaak gedroomd en nu is het me overkomen,” zei Kars. Ook ik had wel eens gefantaseerd over een beurt door de buurman maar dit was mijn allereerste ervaring.

“Hoe laat is het,” vroeg ik? “Shit tien uur! Ik moet nog werken over twintig minuten moet ik me melden aan de incheck balie. Snel namen we afscheid en beloofden we elkaar om dit zeker nog eens over te doen. Zonder me te kunnen verkleden sprong ik in mijn auto en reed naar de luchthaven. Pas daar realiseerde ik me dat ik met een kletsnat slipje rondliep en ook mij kutje en kontje dropen nog na. Ik meldde me en kreeg tickets voor een vlucht naar Kreta. Snel door de douane, ik had daarna nog twee uurtjes om te douchen en me om te kleden voordat mijn vlucht vertrok. Dromerig liep ik voorbij de balie van de douane.

“He, Dorien,” hoorde ik. Het was John. “Je bent weer aan de beurt voor een controle meisje,” zei hij. Ik pakte mijn handtas, gaf die af en kreeg hem snel weer terug. Nog snel even fouilleren en dan kon ik door. In het kamertje begon John met me te betasten, eerst mijn armen, mijn middel en daarbij voelde ik een hand over mijn borst glijden. “Feestje gehad”? Vroeg John. “Ja,” zei ik en wilde dat hij opschoot. Hij liet zijn handen langs mijn rok glijden en plotseling voelde ik een hand onder mijn rokje. “Geil, sletje, je bent helemaal nat. Ben je zo geil op me?”

“John, wat maak je me nou?” Nog voordat ik verder kon gaan duwde John me ruw voorover op tafel. Hij schoof mijn rokje omhoog en met een stoot voelde ik zijn pik in mijn natte kutje schuiven. Ik wilde dit niet maar John was niet meer te remmen hij pompte met stevige halen in mijn kutje.

“O, geile teef, ik zal je eens flink laten komen”. John raakte mijn gevoelige snaar. Als iemand me ruw behandelde werd ik geil en al gauw was ik zo geil dat ik begon mee te bewegen. “Oké, lekker hoertje je wilt dus meer,” John trok zijn pik uit mijn kutje en zette zijn staaf voor mijn kontje. Zonder problemen schoof hij in mijn kontje waar ik een half uurtje geleden nog een volle lading in gekregen had. Ik vingerde mezelf naar een orgasme en ook John spoot al snel een tweede lading in mijn reetje. John draaide zich om, fatsoeneerde zijn kleding en ging het kamertje uit zonder wat te zeggen. Ik trok mijn rok recht, schoof mijn stringetje op zijn plaats en ging verder naar de kleedruimte.

Dit is een waargebeurd verhaal en het is nu een week geleden dat me dit is overkomen. Ik ben net terug van een saaie vlucht uit Kreta en wacht nu al weer op Kars die morgen beloofd heeft even binnen te wippen.

Maandag 20.00 uur het is nog steeds erg warm. Ik wacht op Kars die beloofde te komen. Wat ik overigens ook heb gezien is dat zijn vrouw inmiddels ook thuis is. Zou hij niet weg kunnen? De bel gaat. Gekleed in een dun zomerjurkje zonder BH maar wel met een mooi stringetje er onder open ik de deur. Het is de vrouw van Kars?

“Hallo, ik ben Pauline, Kars vertelde me dat hij vanavond bij jou op de koffie zou gaan en ik dacht misschien is het leuk als ik ook meekom?” Ik schrok, stamelde iets van, “natuurlijk Pauline, lijkt me erg leuk”. Maar ik dacht wat anders. Vijf minuten later zaten we gedrieën buiten op het terras. Een saai gesprek volgde en ik zag Kars zijn ogen afdwalen naar mijn broekje.

“Kars, ben je handig,” vroeg ik.

“Ja, best wel zei hij. Misschien kan je me helpen, een van de ramen boven knelt en ik krijg hem niet open. Vind je het goed Pauline dat ik je man even leen?”

“Ja hoor ik blijf hier wel genieten van de ondergaande zon”. Samen gingen we naar boven. Nog op de trap zat Kars met zijn hoofd onder mijn jurkje. Hij likte mijn kutje en klitje en dit was zo geil, met de wetenschap dat zijn vrouw op vijf meter afstand zat, dat ik al snel heftig klaar kwam. Boven deed Kars zijn broek uit, geen tijd om hem te pijpen, ik bukte gewillig voorover op het bed en al snel had ik zijn dikke paal in mijn kutje. O, god wat was dit spannend. We konden niet veel geluid maken maar toch ontsnapte er een paar dierlijke kreten.

“O, Kars stop je paal in mijn kontje” hijgde ik. Kars ging meteen in actie. Met grote halen schoof zijn pik in mijn reetje en al snel spoot hij zijn lading diep in mijn darmen. Vlug fatsoeneerden we ons en gingen weer de trap af. Pauline zat nietsvermoedend op het terras.

“Zo, dat heb je snel voor elkaar,” zei ze. “Deed je dat thuis ook maar zo”. Kars gaf me een vette knipoog.

“Toen jullie boven waren, hoorde ik de buren van hiernaast” zei Pauline.

“O? Hoezo?”

“Nou ze waren flink bezig als je het mij vraagt. Ik kon het kletsen van zijn lul op haar billen hier horen!”

Kars kreeg een rood hoofd. “Pauline, zoiets zeg je anders nooit”.

“Nee, maar ik heb nu drie wijntjes op en ben van die geluiden behoorlijk nat geworden”. Eigenlijk zag ook Pauline er nog wel goed uit, redelijk strak en een leuk zomerjurkje aan. “Zo,” zei ik, “dan zou ik gauw met Kars naar huis gaan en je eens lekker laten verwennen”.

“Nee, eigenlijk fantaseer ik al lang over een vrijpartij met een vrouw,” zei ze. Kars wist niet hoe hij het had, zijn vrouw die nu plotseling helemaal uit de band ging? Pauline stond op en kwam brutaal naar me toe.

“Dorien, kom we gaan naar boven, ik wil dat raam wel eens zien wat net gemaakt is”. Plotseling begrepen Kars en ik dat Pauline ons in de gaten had. Ik kon niet anders dan aan haar vraag voldoen. We liepen naar boven, Kars alleen achter latend.

“Ga op bed liggen sletje en spreid je benen!” Ik ging liggen en deed wat ze vroeg. Pauline deed haar jurk uit en ook zij had alleen een klein zilverkleurig stringetje aan. Ze knielde en begon aan mijn klitje te likken.

“Kreun, slet, gil. Laat me horen dat je het lekker vind. Klein hoertje dat je bent”. Dit had ze niet moeten zeggen. Dat ruwe, die taal, ik werd bloedgeil. Ik duwde haar hoofd tegen mijn klit en wreef zo hard ik kon over haar tong.

“O, lik me, Pauline”. Binnen twee minuten had ik een fantastisch orgasme en spoot Pauline haar gezicht onder met mijn geil. Ze likte als een bezetene.

“Nu mag jij” zij ze. Ze draaide op haar rug en opende haar benen. Geil als ik was begon ik haar fel te beffen. Ze kreunde van genot en schold met uit voor slet, teef en nog veel meer. Ook ik werd hiervan weer geil. Plotseling voelde ik achter me een beweging en voor ik om kon kijken voelde ik een pik mijn kontje binnen dringen. Het was Kars die de hele tijd had staan kijken. Terwijl ik bezig was zijn vrouw naar een hoogtepunt te likken ramde hij met zijn pik zalig in mijn kontje. Ik weet niet hoelang dit duurde maar we kwamen alle drie heerlijk klaar. We frummelden nog even wat na en daarna gingen Pauline en Kars naar huis. We hebben geen afspraken gemaakt maar ik verwacht dat we nog wel een keer samen zullen komen.

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post283

PERSLUCHT

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers wo, oktober 10, 2018 13:42

PERSLUCHT

Emiel is aan de beurt vanavond. Mijn baas is weer eens een paar dagen in het buitenland en het vrouwtje is alleen thuis en heeft er weer zin in. Dus moet Emiel uit de kast en lig ik hier alweer alleen, de hele nacht waarschijnlijk. Niet dat ik veel aan Emiel heb. Hij is een beste kerel, knap ook nog, en hij heeft een pik om U tegen te zeggen. Maar als ze hem leeg naast me neerlegt valt er met hem niet veel meer te doen dan een praatje te maken. Soms is hij zelfs dáárvoor te uitgeput en ligt hij maar wat omhoog of opzij te staren. De bazin is soms onverzadigbaar en Emiel moet er op die momenten aan geloven. Dan heeft ze de een of andere fraaie deal afgesloten en staat ze totaal op scherp. Ik merk dat altijd goed aan haar en kan het dan niet laten om Emiel wat te jennen als ze hem uit de kast pakt. Zoals vanavond.

"Het is weer zover, jongen", zeg ik tegen hem als de kastdeur opengaat en ik de schittering in de ogen van de bazin zie. Haar neusvleugels staan wijder dan anders en ik zie in een flits dat haar slapen kloppen. Ze sleurt Emiel zo ongeveer eruit en ik hoor hem even jammeren.

"Hopelijk doet ze haar ringen op tijd af, jongen", plaag ik hem en dan gaat de kastdeur weer dicht. Maar niet helemaal. Er blijft een kier over. Blijkbaar heeft het vrouwtje haast, grote haast. Nu zie ik haar bovenste helft door de kier, terwijl ze op het bed zit en in razend tempo Emiel opblaast. Af en toe zie ik zijn forse pik. Die hoeft nooit opgeblazen te worden. Die staat altijd overeind. Altijd klaar voor het vrouwtje, maar nooit voor mij, helaas. Bijna eens zo snel dan anders is Emiel gevuld en zie ik hoe hij met een smak op het brede bed wordt geworpen. Zijn kegel priemt hoog in de lucht en ik kijk er smachtend naar. Ik hoor de bazin in snel tempo haar kleren uitdoen. Ik kan haar niet zien, ze staat opzij van de kastdeur. Maar ik hoor haar des te beter. Ze ademt met korte rukken en af en toe zie ik een kledingstuk voorbij vliegen. Dan verschijnt ze in beeld, naast het bed. Ja, ze is een prachtstuk en eigenlijk zou Emiel niet zo moeten zeuren, denk ik. Alhoewel? Zoals ik haar soms tekeer hoor, en nu zie, gaan op hem...

Gelukkig doet de baas altijd wat kalmer aan met mij. Stel je voor zeg! Eén ongelukje, met een scherpe ring of misschien te hard opgeblazen, en je bent er geweest. Ik zie ineens haar stevige ronde billen omhoog komen. Haar hand gaat omlaag en ze omklemt stevig Emiels paal. Zonder veel omhaal laat ze zich zakken, ploft dan onverhoeds bovenop hem en begint hem te berijden zoals een woeste Tataar een wild paard berijdt, naar boven, naar beneden ploffend, naar voren en weer naar achteren schuivend, terwijl haar hand Emiels zak omklemt en deze afwisselend met rukken omhoog trekt. Ik kijk jaloers toe en droom ervan dat ikzelf bovenop hem zou liggen. Het is snel voorbij. Ik hoor haar gesmoorde kreet in het kussen. Emiel is heel gebleven.

De bazin rolt zwaar hijgend van hem af, blijft een tijdje liggen, staat dan op en vertrekt naar beneden. Emiel blijft liggen en ik weet dat hij vannacht nog wel een paar keer zijn diensten zal moeten aanbieden. Als ze zo is gaat ze pas heel laat slapen. O Emiel! Het klonk gedempt door de deur, maar ik heb ze toch afscheid horen nemen. Zij is voor twee dagen weg.

"Benieuwd of hij vanavond al wil", hoor ik Emiel naast me zeggen. Ik kan hem niet zien, hij ligt helemaal verfrommeld in de hoek. Van beneden komen zachte geluiden. Na een hele tijd houden ze op en hoor ik de slaapkamerdeur opengaan. Even later gaat onze kastdeur open en weet ik dat het nu mijn beurt is. Mijn baas pakt me beet en haalt me uit de kast. Hij legt me op het bed en loopt terug naar de kast. Tot mijn verrassing doet hij de deur niet dicht. Ik zie hem omhoog reiken en Emiel eruit trekken. Wat krijgen we nu?! Emiel en ik kijken elkaar aan, allebei verbaasd. Een tijd later liggen we allebei stevig, maar niet te hard, opgeblazen naast elkaar op bed, starend naar het plafond.

"Snap jij het, Emiel?" vraag ik.

"Misschien heeft ie...?" zegt hij.

"Maar waarom nu dan ineens?" Uit mijn ooghoeken zie ik de baas naast Emiel komen staan, zich bukken en het een of ander goedje op Emiels pik smeren. Dan richt hij zich weer op en ik zie hem zijn eigen forse paal insmeren. Twee prachtige glanzende pikken zie ik van opzij. Ze doen in grootte niet voor elkaar onder. Mijn baas blijft even stil staan, kijk omlaag naar zijn kloppende prang en glijdt met een vinger erlangs, omlaag, tot aan zijn zak die hij zacht streelt en waar hij voorzichtig in knijpt. Zijn pik slaat naar achteren en ik hoor de zachte plof als hij tegen zijn buik klopt. Dan kijkt hij op en knielt op het bed, naast Emiel. Zal hij...? Maar nee, hij gaat schrijlings over Emiels benen zitten en pakt mij ineens op. Hij draait me om en legt me bovenop Emiel.

"O, Emiel", fluister ik. "Wat gaat hij doen?"

Lang hoef ik niet te wachten. Ik word iets naar boven geschoven en dan langzaam weer naar onderen. De gladde pik van Emiel glijdt langzaam mijn kut in en ik voel hoe hij me vult, helemaal vult. Stil liggen we zo even op elkaar en dan voel ik de vinger van mijn baas mijn andere gaatje binnengaan. Hij is glad en kietelt me binnenin aan alle kanten. Ik hoor hem achter me kreunen en schuifelen en plotseling voel ik zijn gewicht op mijn rug en billen komen en voel ik Emiels pik nog dieper binnendringen en dan ineens glijdt de paal van mijn baas mijn kontgat in, helemaal tot aan de wortel en ben ik van onderen totaal gevuld, zoals me nog nooit is overkomen.

Langzaam begint hij te bewegen en Emiel beweegt mee en ik beweeg mee en zucht mee met Emiel en mijn baas en ik voel de twee stammen binnenin me en ze raken elkaar en schuren langs elkaar heen en het ritme wordt sneller en het zuchten en kreunen ook, sneller en sneller.

Twee stevige handen grijpen mijn tieten, knijpen en knijpen en trekken aan mijn tepels, terwijl het ritme sneller en sneller wordt en het wel lijkt alsof ik van binnen word open gescheurd en dan hoor ik zijn adem snerpend door mijn haren gaan en trekt hij me half omhoog en stoot dieper dan ooit en stort zich dan voorover en brult schokkend en trillend in het kussen en ik voel hem leegstromen, diep in me, dieper dan Emiel, veel dieper en ik verdraag zijn totale gewicht en sidder mee en geluk stroomt door me heen en als ik kon huilen deed ik het nu, want eindelijk zijn we samen en ik weet dat dit het begin van nieuw genot zal zijn.

Als ik mijn armen zou kunnen bewegen sloeg ik ze nu om hem heen en kuste hem en kuste hem en zou hem willen smeken om door te gaan en door te gaan en later weer en nog eens

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post201

CONGRES IN PARIJS.

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 26, 2018 14:44

CONGRES IN PARIJS.

Met de trein er naar toe.

Tegenover mij een vaag bekende man van mijn leeftijd, paar jaar ouder misschien. Wel aantrekkelijk type. Slank, niet zo heel lang, blond half lang keurig verzorgd haar. Verzonken in een tijdschrift, een CD-man aan. Ik mijn lezing nog eens doornemend. Over gebruik van dragermateriaal in farmaceutische tabletten. Vlak voor Parijs wist ik het ineens. Hij gaat ook naar dat congres, hij zit ook in de branche. En hij blijkt mij ook te kennen. We raken aan de praat, en jawel, hij heeft zelfs hetzelfde hotel geboekt. Handig, samen een taxi in plaats van een metro. Vindt mijn onderwerp interessant. Resultaat kan hij gebruiken in zijn bedrijf denkt hij. We moeten het eens nader bestuderen. Een opdracht zit er misschien wel in. We spreken dus af om meteen dezelfde avond dit nader te onderzoeken tijdens een dinertje. Zakendiner nietwaar, geen probleem. Gaat over meer en andere dingen dan werk. Dat een week Parijs je niet aan thuis doet denken. Even geen huiselijke verplichtingen van vriend of vrouw en kinderen. De wijn smaakt goed, nog een afzakkertje in de bar, en dan, ja wat nu.

Zijn voorstel om nog een glaasje op zijn kamer te drinken accepteer ik aarzelend. En jawel, hij bestelt champagne op zijn kamer. Ik sputter wat tegen dat ik niet meer wil drinken, een colaatje uit de minibar is mij ook goed. Maar nee, hij neemt voor zichzelf in ieder geval champagne. Dat voelt wel overdreven, maar zo'n fles in die koeler blijkt zo romantisch! Dat heb ik thuis nog nooit meegemaakt. Nou ja, hij is getrouwd zullen we maar denken. Maar dat blijkt niet te betekenen, dat we in deze toestand niet onmiddellijk voor elkaar voor de bijl gaan. Hij omhelst mij en voor ik het weet lig ik in zijn armen. En hij in de mijne. Mijn pumps heb ik al uitgetrapt. De rest gaat ook, tot ik in mijn bh en slipje naast hem lig.

Gelukkig had ik redelijk mooi ondergoed aangedaan tijdens de reis. Zijn lelijke boxershort kon mij niet zo opwinden. Nou gelukkig maar, want dat moest ook helemaal niet. Dit was eigenlijk al te ver. Ik wilde stoppen en me weer aankleden, toen hij mij opwindend begon vast te pakken. O ja, zo doen mannen dat… dat was ik alweer vergeten. Bij ons neukmomentjes thuis gebeurt dat allemaal niet meer. Daar gaan we voor het slapengaan een of tweemaal per week gewoon even aan het werk, en dan slapen. Maar nu moest ik nog veroverd; zijn handen in de bh aan mijn tepels, en met zijn benen zorgde hij ervoor dat ik ruggelings op zijn buik kwam liggen. Als twee lepels in de la. Maar lepels thuis hebben niet van die handjes om elkaar mee vast te houden. Bh was ineens uit, een hand streelde mij over mijn borsten. Mijn tepels vooral. Oei wat fijn. De andere hand zat al een poosje bij mijn slipje, en langs de zijkant ging zijn vinger millimeter voor millimeter naar mijn meest gevoelige vierkante centimeter. Deed net of ik het niet merkte, maar ik kon de millimeters niet afwachten. Hij had me helemaal in zijn ban.

Ik kon niet meer stil op hem liggen, ik bewoog met mijn hele lichaam. Mijn billen over zijn schaambeen. Mijn slipje was ineens ook uit, ik had het niet zo gemerkt. Zijn short was ook in geen velden of wegen meer te bekennen. En zijn penis stond op scherp voor mijn vagina. Hij nog steeds onder mij liggend. Dit was wel een heel bijzondere positie, want ik bood mij zo in feite ongezien aan van top tot teen. Je ziet me niet, misschien slaap ik wel onwetend... Mijn hoofd had alleen niet zo'n rustige positie, maar het hotelkussen bood uitkomst. Toen kon ik helemaal relaxen.

Nou echt relaxen werd het niet, want zijn penis kwam al gauw bij mij binnen, en met kleine bekkenbewegingen hielp ik daar actief bij. Ja hoor, aan de pil, ja, het kon wel. Toen hij goed binnen was, ontwikkelden we dank zij de vering van het hotelbed een langzaam deinende beweging, waarbij mijn borsten rustig meedeinden. Voor het eerst dat ik mij niet stoorde aan een piepend bed, maar het als een aangever voor het juiste ritme beschouwde. Hij gebruikte een hand voor mijn buik en borsten, de andere was exclusief voor de magische driehoek. Ik had het idee dat ik niet zoveel bij hem kon doen; ik probeerde alleen zijn ballen wat te strelen. Kon er nèt bij. Hij wist mij goed op te winden, en toen ik begon klaar te komen, merkte ik aan zijn bewegingen, dat hij ook ging komen. Een paar fellere stoten waren het. Toen hij al rustig onder mij lag, en mij nog vingerde bleef mijn orgasmestroom nog een tijdje aanhouden. Tot hij slap uit mij gleed, en ik, ineens doodmoe weer bij de mensen kwam.

Gelukkig schaamden wij ons na afloop niet voor onze geilheid. We dronken nog een glaasje champagne op 'het congres' en na een uurtje ging ik naar mijn iets soberder kamer, twee verdiepingen hoger. De volgende ochtend werd ik telefonisch door hem gewekt. De hele week bleven we met elkaar optrekken, een beetje omzichtig omdat het er van de vakgenoten wemelde. Er was volgens mij meer ongewone animatie in dat hotel. Wij hebben in ieder geval nog een paar keer met elkaar gevreeën. Tot de week om was. Toen ging elk zijns weegs. Er is geen opdracht uit mijn interessante lezing voortgevloeid. Ik durf hem nu ook niet meer goed onder ogen te komen. Hij mij vermoedelijk ook niet. Bang voor gevolgen. En of ik een nuttige week heb gehad? Jazeker. Nog wat van de stad gezien? Ja, maar het was nogal druk he. Bovendien is zo'n congres dag vermoeiend. Maar ik kan er weer jaren tegen. Nieuwe spirit voor onze relatie en een nieuwe positie om uit te proberen.

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post52

Nat in de steeg

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers zo, december 17, 2017 13:24

NAT IN DE STEEG

Het was donker en nat in de steeg waar Dorien net uit de taxi stapte. Ze voelde de regen door haar jas dringen. Haar witte, strakke stretchjurkje werd drijfnat. Dorien stopte even om haar schoenen uit te trekken. Op haar kousen rende ze de laatste vijftig meter naar de droge portiek. Haar haren plakten aan haar gezicht doordat ze drijfnat waren. Snel stapte ze in de lift en drukte het knopje in voor de zesde verdieping. Terwijl de deuren sloten en de lift omhoog bewoog trok ze vast haar lange jas uit.

Dorien bekeek zichzelf in de spiegel en kon een glimlach niet onderdrukken. Haar jurkje had zich doordrenkt met vocht helemaal aan haar jonge lichaam vastgezogen. De rondingen van haar borsten waren goed zichtbaar door de stof en haar tepels waren helemaal stijf geworden van de kou. Ze priemden bijna door haar jurk heen. Ze liet haar blik langs haar lichaam glijden en merkte dat ook haar schaamhaar goed zichtbaar was door het jurkje. Gelukkig hoef ik nergens meer heen, dacht Dorien bij zichzelf. Een lekker warm bad, dat is wat ik nu wil.

De deur van de lift opende zich langzaam en met haar jas en haar schoenen in haar handen wandelde Dorien naar haar voordeur, een spoor van natte voetstappen achterlatend. Ze opende de deur en liep de gang in. Meteen door naar de slaapkamer, dan ik al deze natte kleren direct uittrekken. In de slaapkamer aangekomen gooide ze haar natte jas over een stoel en zette haar schoenen eronder. Ze keek nog eens in de spiegel en vond dat ze er best lekker uitzag zo. Haar tepels staken nog steeds hard vooruit en het was eigenlijk wel een opwindend gezicht dat ze haar schaamhaar door haar jurkje heen zag. Langzaam zette Dorien een voet op het dressoir en rolde met haar vingers de witte kous van haar dijbeen naar haar enkel. Terwijl ze dit deed bleef ze in de spiegel kijken.

Haar jurkje was, doordat ze haar been omhoog had, omhoog gekropen en Dorien keek naar haar mooie venusheuvel met daarop de schaamhaartjes die ze eens in de paar maanden eraf haalde, omdat dat haar zo een heerlijk gevoel bezorgde. Nadat ze de kous van haar ene been had verwijderd zette ze deze weer op de grond en tilde haar andere been op het dressoir. Dorien gleed met haar vingers langs haar been. Van haar enkels, langs haar knie en haar dijbeen naar haar lipjes. Zachtjes spreidde ze met twee vingers haar lipjes. Een rilling trok door haar lijf, wat langzaam opgewonden werd. Haar schaamstreek was behoorlijk nat geworden. Niet alleen van de regen, maar ook van de opwinding die ze bereikt had door naar haar eigen lichaam te kijken. Met haar hand zakte ze langs haar been weer naar beneden terwijl ze de kous meetrok. Dorien gooide de kous op de grond en trok toen haar jurkje uit.

Met haar handen gekruist pakte ze het jurkje van onderen beet en trok het langzaam over haar hoofd. Haar borsten deinden op en neer doordat ze door het natte jurkje even werden meegetrokken naar boven. Dorien had het koud gekregen en wilde zo snel mogelijk een warme straal water over haar koude lijf voelen. Ze liep dan ook naar de badkamer, waar ze de kraan van het bad opendraaide. Badolie werd aan het water toegevoegd en snel stapte ze over de rand in de kuip. Eerst even de douche aanzetten, dan kan ik terwijl het bad volloopt mijn koude lichaam vast verwarmen. Dorien pakte de douche kop en richtte de straal warm water op haar slanke lijf. Een siddering trok door haar heen, zo lekker was die douche.

Met de waterstraal masseerde ze haar borsten. Eerst om de borst zelf, dan rond haar tepel. Hm… dat is lekker, dacht Dorien. De straal water zakte over haar buikje, door haar navel, naar haar poesje. Het warme water gleed door haar natte spleetje. Dorien opende haar lipjes met haar vingers en liet de waterstraal ertussen spuiten. Zacht begon ze te kreunen van genot. Ze wiegde met haar heupen heen en weer en liet zich langzaam door haar knieën zakken. Haar knieën waren nu wijd uit elkaar en Dorien kon dan ook makkelijk met haar vingers en de douchekop tussen haar benen komen. Terwijl met de warme waterstraal haar kittelaar masseerde duwde ze zacht twee vingers in haar natte grotje. Ah… wat lekker, wat nat…

Dorien draaide steeds sneller met haar vingers tussen haar gezwollen lipjes en kon gewoon niet stil blijven zitten. Diep stootte ze haar kleine vingers in haar drijfnatte poesje op het moment dat ze klaarkwam. Zalig….! Het bad was inmiddels volgelopen en Dorien liet zich dan ook met een zucht van genoegen in het schuimende, hete water glijden. Ze was helemaal geil geworden van de vingerbeurt die ze zichzelf net gegeven had. Ik wil wat groots in mijn kut voelen, dacht ze en ze keek om zich heen. Het enige wat in de buurt stond was de roze fles Palmolive shampoo, maar die kon dan ook uitstekend gebruikt worden. Dorien liet haar hand langs de fles glijden, van het smalle dopje, langs de steeds breder wordende hals tot aan de onderzijde van de fles die zeker zeven centimeter in doorsnede moest zijn.

Met de fles in haar hand liet ze zich onderuit in het bad glijden. Dorien spreidde haar benen en legde haar hielen aan weerszijden van het bad op de rand. Door het schuim kon ze haar eigen kutje zien, waarvan de lipjes nog uiteen stonden van de lekkere vingerbeurt, die ze zichzelf net gegeven had. Dorien duwde de fles onder water en bracht deze met de dop tussen haar geopende schaamlippen. Langzaam bewoog ze de fles heen en weer van de boven naar de onderkant van haar spleet. Met haar vrije hand had ze haar stevige borst vastgepakt en kneedde deze.

Hm… Ja! Die fles moet dieper mijn grotje in. Terwijl ze de fles dieper en dieper in haar natte kutje bracht kneep ze in haar keiharde tepel. Hoe dieper de fles binnen in haar drong, hoe harder ze kneep. Ze kon het kreunen niet meer inhouden en bewoog haar onderlijf ritmisch over de fles. Het duurde niet lang of een zinderend orgasme kondigde zich aan… Dorien duwde de fles nog net iets verder in haar wijd geopende kutje en bewerkt met haar vrije hand haar gezwollen klitje. Een daverend orgasme overmeesterde haar en zeker vijf minuten heeft ze nog met de fles diep in haar kutje na liggen genieten, alvorens zich te gaan afdrogen.

Buiten was het was donker en nat in de steeg…

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post10

Adriaan

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers ma, december 04, 2017 16:09


Op een doordeweekse dag was ik boodschappen aan het doen in de stad. Toen ik na het drinken van mijn kopje koffie wilde opstaan, knalde ik met een vaart tegen een man aan, waardoor mijn pakjes op de grond vielen. Eigenlijk was ik een beetje kwaad, hoewel die man er niets aan kon doen. Hij hielp me met het oprapen van de pakjes en ik zag daarbij zijn prettig mannelijk gezicht. Hij stelde zich voor als Adriaan van Aerschot en vroeg of hij van dienst kon zijn. Na enig aandringen van zijn kant gaf ik toe. Om ongeveer half een vroeg hij of ik iets met hem wilde gaan eten. Hij bracht me in zijn oude eend naar een strandtent in Nieuwpoort, die aan een vriend van hem bleek toe te behoren.

De maaltijd was prima en we dronken er een heerlijke rode wijn bij en ik voelde me helemaal warm van binnen worden. Ik voelde me echt gelukkig toen we later samen over het strand liepen. Adriaan kwam dicht bij mij lopen en in tegenstelling tot de vorige uren werd hij nu vrij stil. Ik voelde een trilling door me heen gaan toen hij mijn hand pakte en ik draaide me naar hem toe. Toen sloeg hij zijn armen om me heen en zijn mond zocht de mijne. Eerst heel voorzichtig en lief maar direct daarna vurig en heet. Ik drukte me stijf tegen hem aan en voelde zijn stijve lul door de stof van zijn broek heen tegen me aandrukken en ik werd heet door zijn handen die over mijn lichaam dwaalden. Even kwam ik tot bezinning en fluisterde.

"Toe niet hier." Zei hij hees tegen me.

"Ik vind je zo lief en mooi. Ik verlang heel erg naar je, Dorien. Weet je schat, ik woon hier in Nieuwpoort. Wil je met me mee gaan?" Hij keek me zo lief aan, dat ik onmiddellijk ja knikte. Zodra de deur van zijn flat achter ons dicht was gevallen lag ik al in zijn armen. Ik voelde me overal toe bereid wat hij zou willen. Zijn handen zaten onder mijn rok en in mijn bloes en mijn tepels zwollen op door zijn strelende handen en ik huiverde van genot, toen hij zijn mond op mijn borst drukte, en aan mijn tepel begon te zuigen. Al vrijend belandde we in de slaapkamer, waar een grote kast stond, waarvan de deuren spiegels waren. Als ik af en toe mijn ogen opende, zag ik hoe hij mijn lichaam streelde, en me langzaam al mijn kleren uittrok, totdat ik volkomen naakt in zijn armen lag. Ik voelde me zo geil als boter; klaar om geneukt te worden. Maar Adriaan had helemaal geen haast om aan zijn gerief te komen, al stond zijn grote stijve lul, die ik even later in mijn hand had, volgens mij bijna op springen.

Ik voelde het warme ding kloppen in mijn hand en ik liet me door mijn knieën zakken, om zijn heerlijke penis in mijn mond te kunnen nemen. Ik hoorde hem zuchten toen ik zijn lul begon af te likken, helemaal van de zak af tot de grote blauwachtige eikel. Er droop wat voorvocht uit zijn pik, en dat likte ik begerig op. Heerlijk, zo'n warm neuk- apparaat in je mond. Langzaam bewoog ik het velletje met mijn hand heen en weer, en lebberde hem aan alle kanten af. Toen tilde Adriaan me op bed, en drukte me neer. Plagend bewogen zijn handen over mijn buik en dijen, en ik trilde en moest me beheersen om mezelf niet te gaan liggen vingeren zo geil was ik. Hij zag schijnbaar de beweging van mijn hand, die ik naar mijn hete kutje uitstrekte maar toen weer terugtrok, en hoorde hem hees fluisteren dat ik me in de liefde nooit in moest houden en altijd precies moest doen waar ik zin in had.

"Vooruit liefste, verwen jezelf maar even, laat mij maar eens zien hoe je dat doet," moedigde hij me aan. Ik gaf toe, en begon mezelf van onderen te strelen. Met mijn ene hand masseerde ik mijn tieten, terwijl ik met mijn andere hand door mijn spleet wreef, en mijn vingers in mijn kut sopte en dan weer over mijn kittelaar liet glijden. Ik was zo geil dat het in een halve minuut gebeurd was; ik voelde het aankomen, het zalige gevoel van een naderend orgasme, dat altijd in mijn kut begint en dan door mijn hele lichaam explodeert en je enige minuten uitgeteld laat liggen. Maar in dit geval was ik nog steeds bloedheet, ondanks dat ik een heerlijke ontlading had gehad, want naast me, en even later bovenop me, lag een heerlijke man met een warme lul, die gereed was om mij te berijden.

Ik hield mijn adem in toen zijn dikke penis zich in mij naar binnen drong en me helemaal opvulde. Zeer heet joeg het bloed door mijn lijf, en mijn onderlichaam begon zijn stoten te beantwoorden. Hij kneep mijn tieten bijna fijn terwijl hij met me bezig was, maar het kon me niets schelen, hij mocht alles met me doen, als hij me maar neukte met die heerlijke pik van hem. Mijn snee zoog zich aan zijn lul vast en mijn handen grepen zijn billen, waar ik heftig in kneep uit pure geilheid. Hij drukte zijn mond hard op de mijne en zijn tong drong heftig mijn mond binnen. Ik werd razend door het neuken en de wellust, die hij bij mij opwekte en ik beet in zijn tong en in zijn nek en ik liet mijn handen nog steviger op zijn billen neerkletsen en toen, plotseling, voelde ik weer dat ik komen moest, en ik gilde het uit en kneep hard in zijn reet, terwijl het orgasme door me heen raasde. Mijn kutspieren trokken samen en ontspanden zich weer, heel vlug, en heel vaak achter elkaar. Horen en zien verging me; ik was alleen nog maar een vrouw, die door een man vakkundig een goede beurt gegeven wordt.

Uitgeput bleef ik stil liggen. Ook Adriaan bleef nu stil op me liggen en ik begreep hieruit, toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam, dat hij zijn lading in me gespoten moest hebben. Ik had er echter niets van gemerkt, zo was ik met mezelf bezig geweest. Na een minuut of vijf maakte hij zich van me los, en zijn verslapte piemel trok zich uit me terug. Ik voelde me heerlijk en helemaal bevredigd. Heel lief en zachtjes kuste hij me op mijn mond en ogen en toen liep hij weg naar de badkamer. Na een tijdje stond ik op om te kijken waar mijn geliefde was gebleven. Hij stond nog onder de douche en wees uitnodigend op het ligbad.

"Als je zin hebt moet je erin gaan hoor," zei hij. Nou zoiets laat ik me geen twee keer zeggen want ik ben dol op een ligbad en kan me heel die luxe niet veroorloven. Ik zette de kraan open en liet me even later in het warme water glijden. Adriaan was intussen onder de douche vandaan gekomen en stond zich af te drogen. Toen hij daarmee klaar was, kwam hij naakt op de rand van het bad zitten. Ik had badschuim in het water gegooid en daaronder zat ik verstopt, maar mijn tieten staken parmantig boven het schuim uit. Adriaan begon ze te strelen en duwde het schuim opzij om de rest van mijn lichaam te kunnen zien. Hij liet zijn handen over mijn hele lijf glijden en ik sloot mijn ogen om volkomen van dat heerlijke gevoel te genieten. Ik had gedacht, dat ik helemaal bevredigd was, maar nu begon mijn lichaam opnieuw naar deze man te verlangen. Toen ik mijn ogen weer opendeed, zag ik, dat het verlangen wederzijds was; zijn lul stond weer stijf rechtop, en ik streelde het heerlijke grote ding met mijn handen.

"Je kunt er best bij als je wilt," fluisterde ik tegen hem. Onmiddellijk liet hij zich bij me in het warme water glijden. Ik draaide me om, zodat mijn kont naar hem toegedraaid was en ik stond op mijn knieën in het bad. Hij masseerde mijn billen en mijn anus en ook mijn nu weer gloeiende klitje. Even dacht ik dat hij me in mijn kont zou gaan naaien, want zijn lul drukte er tegen aan. Maar hij duwde hem verder en achterlangs, terwijl hij mijn kittelaar bleef strelen, duwde hij zijn penis in mijn hete kut naar binnen. Het water klotste over de rand terwijl we aan het neuken waren. Ik was weer zo geil geworden dat ik binnen een paar minuten klaar kwam, maar Adriaan had gelukkig langer nodig, doordat hij al een keer klaar gekomen was. Toen ik een beetje uit gehijgd was, trok hij zijn pik uit mijn zuigende vagina terug en tilde me uit het bad. Hij deed een groot badlaken om me heen en nam me toen weer mee naar de slaapkamer. Hij ging op zijn rug liggen, zijn lul stijf vooruit in de aanslag, en vroeg me om op hem te komen zitten.

Langzaam liet ik me op het enorme gevaarte neer, totdat hij helemaal in mijn gleuf verdwenen was. Toen begon ik hem te berijden, mijn borsten zwiepten heen en weer en zijn handen lagen om mijn achterwerk, waar hij behoorlijk hard in kneep. Hijgend en kreunend pompte ik op zijn heerlijke neukstang heen en weer en opnieuw kreeg ik na enkele minuten weer een zalig orgasme. Even liet hij me een beetje bijkomen, toen duwde hij me van zich af en trok me neer op het bed. Ik moest op mijn buik gaan liggen en Adriaan kwam achter me zitten en begon mijn kont te likken. Zijn handen graaiden nogal wild over mijn lijf en toen liet hij me door mijn knieën zakken, om zijn heerlijke penis in mond te nemen. Eerst heel voorzichtig en lief maar direct daarna vurig en heet. Waarna hij z'n zaad diep in mijn keel spoot. Hij gaf me nog een heerlijke tongzoen kleedde zich aan en sloeg de deur achter zich dicht.

Zo was het 25 jaar geleden begonnen en herhalen we elk jaar weer.

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post2