blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

POKERKUTJE

EvelienGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 03, 2019 12:30

POKERKUTJE

Eveline was al zeventien jaar gelukkig getrouwd met Karel. Ze hadden samen twee kinderen waarvan de oudste op de middelbare school zat en de jongste in het laatste jaar van de basisschool. Karel was een knappe man van begin veertig en sinds poker een hype was geworden een fanatiek pokerraar. Zijn vrouw Eveline was een klein schattig vrouwtje, net een meter zestig, die na het krijgen van de kinderen gezegend was met een paar flinke borsten.

Vrijdag avond was pokeravond Op vrijdagavond kwamen de vrienden van Karel langs, soms met aanhang, om te pokeren. De ene keer was het bij Karel en de andere keer bij een van zijn vrienden. Dat deden ze om de kosten te delen, er werd op zo`n avond aardig wat gegeten en gedronken en dat kost geld! Karel was op de poker avonden een bijna niet te kloppen speler. Tijdens een van de avonden waarop Karel weer eens niet te verslaan was vond een van zijn vrienden dat Karel het eens op een professioneel poker toernooi moest proberen. Karel voelde zich natuurlijk gevleid! Sjoerd een van Karel vrienden die er die avond ook bij was kon wel wat regelen, Sjoerd had namelijk een vriend die Semi professionele toernooien organiseerde! Bejubeld als Karel was door zijn vrienden had hier wel zin in.

Enkele dagen na die poker avond belde Sjoerd Karel op met de mededeling dat op 3de zaterdag van de volgende maand er een toernooi gehouden werd. Als Karel mee wilde doen moest hij wel duizend euro in het garantie fonds doen dit was om er voor te zorgen dat er alleen serieuze mensen aan zouden meedoen. Het was best veel geld maar Sjoerd verzekerde Karel ervan dat dit pokeren, was op een niveau dat Karel heel goed aankon. Sterker nog! Karel zou het vast heel goed doen. Naarmate die zaterdag dichterbij kwam werd Karel toch wel wat nerveus, hij zou er veel geld kunnen verdienen maar ook verliezen!

Het was zaterdag, poker-dag! Karel had toen hij het café binnenging tweeduizend euro bij zich, dat was al het spaargeld dat hij en Eveline bezaten! Eveline was niet blij met het plan van Karel maar ze gunde hem zijn kans op het grote geld. Trouwens als Karel zou winnen kon Eveline er ook van meegenieten en Karel was geen onverdienstelijk pokerraar!

Het was een mooi en modern café en aan de bar werden de pokeraars aan elkaar voorgesteld. De sfeer was goed en Karel bekeek zijn medespelers aandachtig. Karel wilde ongemerkt achter de zwakke punten van zijn tegenspelers komen. Hugo, de man die naast hem zat, was een bluffer. Hij schepte nu al op over zijn winst! Peter de man naast Hugo was stil en Karel begreep instinctief dat dit een gevaarlijke tegenstander was, berekenend en voorzichtig. Zo trachtte Karel al zijn tegenspelers te doorgronden. Het was een serieuze wedstrijd en er stond veel op het spel! Eveline keek op haar eigen manier naar de spelers, ze vond Hugo wel aantrekkelijk maar Peter was leuker, hij was wel erg groot! Eveline hield van mannen die een stuk groter waren dan zij maar Peter was een reusachtige grote en stevige man met enorme grote handen. Hij leek wel twee keer zo groot als zij zelf was! Zijn vingers waren net zo dik als de lul van Karel! Karel was al geen kleine jongen maar Peter was echt nog een stuk groter dan Karel!

Na elkaar een half uurtje te hebben afgetast was het tijd voor het echte werk. In een aangrenzende kamer werd het spel gespeeld. De kamer was niet afgesloten zodat de cafégangers met het spel konden meekijken als ze dat wilde maar dat er privacy genoeg was om het spel de serieuze sfeer te geven die nodig was als het om veel geld ging. Eveline stond achter de stoel van Karel, ze was gespannen. Ze keek naar de mannen die aan de tafel zaten. Iedereen was met zijn aandacht bij het komende spel. Eveline `s ogen vielen op Peter, hij keek op en grijnsde uitdagend naar haar. Ze voelde zijn blik zakken naar haar borsten! Peter lachte toen hij zag dat ze doorhad waar hij naar keek en knipoogde. Eveline was het niet gewend om zo brutaal bekeken te worden. Ze beantwoorde zijn blik en lachte verlegen terug en bedekte haar indrukwekkende decolleté met een hand en keek snel rond of iemand de flirt gezien had. Karel was te druk met zijn buurman om ook maar iets door te hebben.

In het begin was iedereen voorzichtig maar naar gelang de avond vorderde werden de inzetten hoger. De goede sfeer werd wat grimmiger toen de eerste speler al zijn kruit verschoot. Hij ging ‘all-in’ en verloor. Hij was boos over het onrecht en de schaamteloze manier waarop hij zich had laten overbluffen. Zijn gedrag zorgde ervoor dat de beveiliging hem van de tafel moest verwijderen. Er volgde een korte pauze.

Karel maakte er dankbaar gebruik van door naar de Wc te gaan. Eveline stond aan de bar te wachten op haar bestelling toen Peter heel dicht naast haar kwam staan.

“Hallo schoonheid, vind je het spannend?” Vroeg Peter die haar recht in de ogen keek. “Zeker, heel erg spannend zelfs! Dit is de eerste keer dat mijn Karel aan een pokerwedstrijd waar het om geld gaat meedoet” zei Eveline wat ongemakkelijk. Ze had er die avond goed uit willen zien en had een misschien een iets te bloot truitje aan gedaan.

“Jammer dat het om geld gaat, ik had veel liever om iets anders gespeeld!” Grapte Peter op een manier waarmee hij duidelijk haar bedoelde! Ze had echt wel door dat Peter zijn ogen niet van haar tieten af kon houden! Ze voelde zich wel gevleid maar ook een beetje uitgekleed! De pauze was weer voorbij en het spel ging verder.

Karel had het er warm van gekregen, hij stond er niet slecht voor! Hij stond op winst, maar dat betekende nog niet veel in deze fase van het spel. Eveline stond nog steeds achter haar Karel en plaste bijna in haar broek van de spanning. Af en toe keek ze naar Peter, ze voelde dat er iets tussen hen was! Na drie uur spelen waren alleen Hugo, Peter en hij nog aan het spelen. De andere spelers hadden de een na de ander al hun geld ingezet en verloren! Karel had het meeste geld gewonnen maar durfde nog steeds niet aan een overwinning te denken. In dit spel was alles mogelijk! Uiteindelijk waren alleen Karel en Peter nog over. Hugo was verslagen omdat zowel Peter als Karel duidelijk aanvoelde dat Hugo geen goede hand had en blufte.

Het laatste spel begon, de vijfde kaart werd omgedraaid. De kaarten op de tafel waren een ruiten aas, klaver tien, ruiten vrouw, schoppen en klaver heer.

Karel gebruikte slechts een van zijn eigen kaarten, de ruiten boer, en vier gemeenschappelijke kaarten, de ruiten aas, klaver tien, schoppen heer en de ruiten vrouw, om van zijn hand een straat te maken. Hij had een sterke hand en zette flink in!

Peter aarzelde even. Hij zette hetzelfde bedrag als Karel in en deed er nog eens vijfduizend euro boven op!

Karel had niets van het gezicht van Peter kunnen aflezen en was er van overtuigd de winnende hand te hebben. Eveline hoopte dat Karel wist wat hij deed, er lag zoveel geld op tafel! Stel je voor dat haar Karel al dat geld won! Karel had niet genoeg geld op tafel om de inzet van Peter te evenaren, Hij voelde zich zeker van zijn zaak en wilde meegaan met de verhoging van de inzet. Karel verzocht Peter akkoord te gaan met een schuldbekentenis. Peter lachte met een brutale grijs.

“Heb je echt zo`n goede hand Karel? Durf je dat risico te nemen?” Karel dacht dat Peter blufte.

“Natuurlijk, het is geen risico!”

“Weet je, ik accepteer geen schuldbekentenis! Ik wil wel spelen om je vrouw! Ik leg er nog eens vijfduizend euro bij en jij zet een nacht met je heerlijke Eveline in!” Zei Peter zelfverzekerd grijnzend. Het werd doodstil rondom de tafel! Karel draaide zich om naar Eveline en keek haar vragend aan.

“Ben jij gek! Ik denk er niet aan!” Siste Eveline verontwaardigd.

“Jezus, Eveline er ligt bijna dertigduizend euro op tafel! Die gaan wij winnen!” Zei Karel beslist op samenzweerderige toon. Zonder op de reactie van Eveline te wachten zei Karel.

“Akkoord! Peter, als ik win is de pot voor mij en als jij wint is Eveline voor een nacht de jouwe!”

“Jezus Karel! Ben jij gek geworden! Idioot!” Fluisterde Eveline opgewonden in zijn oor. Plots was het rumoerig rondom de tafel, mensen kwamen vanuit het café aangelopen, ze wilde de uitkomst van deze bizarre inzet niet missen!

“Ik accepteer de inzet alleen als Eveline het er ook mee eens is. Zij is de inzet en moet de schuld voldoen!” Zei Peter.

“Evelinetje, doe het! Ga akkoord en zeg het! Ik weet zeker dat ik ga winnen!” Zei Karel zachtjes terwijl haar dwingend aankeek.

“Maar Karel! Dit is idioot! Ik wil het niet! Geen denken aan!” Fluisterde Eveline, die het eigenlijk wel leuk vond dat een man haar als de hoofdprijs zag! Ze werd ook wel een beetje geil bij het idee om door deze vreemde man die haar als prijs had gewonnen geneukt te worden!

“Verdomme Caro! Verpest het nu niet!” Karel pakte haar arm en kneep er dwingend in.

“Oké! Ik doe het! Ik ga akkoord en ben de inzet!” Zei Eveline. Er klonk een opgewonden geroezemoes rond de pokertafel. Iedereen had er zo zijn eigen menig over! Eveline keek naar Peter terwijl ze dit zei en ze voelde gewoon dat hij ging winnen! Ze wist het zeker! God, die reus ging haar neuken! Ze rilde van opwinding en een geil gevoel nam bezit van haar lijfje. Peter keek naar haar en heel even vonkte het, de lust in Peter`s ogen maakte dat haar poesje nat werd van verlangen! Het was weer doodstil geworden aan de tafel. De inzet was bijzonder hoog die avond en iedereen keek gespannen toe! Peter gebruikte zijn twee eigen kaarten, schoppen aas en harten heer, plus drie gemeenschappelijke kaarten, de ruiten aas en de schoppen en klaver heer, om van zijn hand een full house te maken. Een betere hand als Karel!

De kaarten werden open op tafel gelegd. Een massale zucht onder de toeschouwers gaf aan dat er duidelijk was wie er gewonnen had! Peter had met zijn full house de betere hand en versloeg Karel zijn straat!

Karel was met stomheid geslagen! Dit was niet mogelijk! Hij had het zeker geweten! God! Wat was hij stom geweest! Peter stond lachend op van zijn stoel.

“Karel, het was leuk. Ik kom morgenavond mijn winst bij je halen oké?” Karel was kapot! “Oké Peter” was enige wat Karel zei. Karel besefte dat zijn Eveline de volgende nacht door Peter geneukt ging worden! Eveline keek naar de lachende Peter. Peter keek ook naar haar en knipoogde brutaal. Eveline wist dat ze zich de volgende nacht door hem zou laten neuken! Ze waren stom geweest en hadden zich als beginners laten meeslepen door het vele geld dat op tafel had gelegen. Maar ja, een ereschuld moet ingelost worden!

Eveline en Karel waren niet lang gebleven en naar huis gegaan. Onderweg kregen ze woorden. Eveline verweet Karel dat hij beter had moeten weten!

“Hoe kon je zo stom zijn! Mij als inzet! Nou moet ik mij zeker door die reus laten neuken! Je vindt maar een andere oplossing!”.

“Maar Caro, waarom heb jij mij dan niet tegengehouden?” zei Karel.

“God! Lul, ik weet niet waar jij was maar ik heb je wel degelijk gezegd dat ik het een stom idee vond! Jij hebt het gewoon gedaan omdat je dacht te gaan winnen en nu moet ik die ereschuld van jouw zeker inlossen!” Antwoordde Eveline bits.

“O, Evelinetje, wat ben ik een sukkel! Ik had niet zo stom moeten zijn! Ik weet dat jij gelijk hebt! Je was er duidelijk genoeg over en ik heb je er min of meer toe gedwongen!” Zei Karel schuldbewust. Feit bleef dat Peter morgenavond langs zou komen om zijn Evelinetje te neuken!

Die nacht droomde Eveline over de reus Peter en wat hij allemaal met haar ging doen! Karel deed geen oog dicht! Zijn vrouwtje zou door Peter geneukt gaan worden en het was allemaal zijn schuld! Hoe had hij haar dit aan kunnen doen! Het was bij Karel geen moment in zijn gedachte opgekomen dat zijn lieve Evelinetje er wel eens veel minder moeite mee had dan hij! Karel had de dag na zijn verlies geprobeerd geld bij elkaar te scharrelen en had de meeste vrienden en van zijn familie en gesproken en had nog net duizend euro weten te lenen, vast niet genoeg! Karel hoopte dat Peter schappelijk zou zijn en dat hij de seks met Eveline kon afkopen.

Eveline had toen ze die ochtend opstond niet geweten wat ze die dag moest aantrekken. Ze wilde iets aan wat sexy was, maar Karel moest niet het idee hebben dat ze er wel zin had in die avond! Het moest voor Peter ook niet al te duidelijk zijn, ze was een nette huismoeder en geen hoer! Ze had gekozen voor een net jurkje dat aan de voorkant geheel los te knopen was en een paar zelf-ophoudende kousen. Deze kleding droeg ze geregeld en zou door beide mannen leuk gevonden worden. Het decolleté van de jurk was misschien een beetje te gewaagd maar Karel had er geen commentaar op gehad.

Evelinetje voelde zich naarmate de dag vorderde steeds geiler worden. Het idee dat ze die avond misschien voor het eerst in zeventien jaar door een vreemde man geneukt ging worden liet haar niet met rust. Peter was een erg grote man en ze probeerde zich de hele dag voor te stellen hoe groot zijn erectie wel niet zou zijn. Sommige kleine mannen hadden grote piemels en vele grote mannen een kleintje!

De kinderen waren die avond toevallig niet thuis. Dus hadden ze niets hoeven regelen. Zwijgend aten Karel en Eveline het avondeten, de spanning was voelbaar. Samen ruimde ze af en Karel was net in de keuken om koffie te zetten toen de deurbel ging. Peter stond voor de deur en kwam voor zijn winst. Eveline deed de deur open en liet Peter binnen. “Hallo Peter, kom binnen. Geef mij je jas maar en ga de kamer maar alvast in” zei Eveline vriendelijk tegen de reus die voor haar stond.

“Dank je wel wijfie’ zei Peter met een grijs op zijn gezicht terwijl hij naar haar imposante decolleté keek. Ze keken elkaar recht in de ogen en beide voelde ze de erotische spanning die er tussen hen was! Eveline hing de jas aan de kapstok en ging ook de kamer in. Peter was de kamer in gegaan en op een stoel gaan zitten. Het leek wel of die stoel uit een poppenhuis kwam nu Peter er in zat. Karel kwam de kamer in en had koffie bij zich.

“Hallo Peter, het was een spannend spel gisteren hè?” Informeerde Karel.

“Ja dat was het zeker, je speelde goed! Je moet wat vaker mee spelen, ik merkte dat je dit soort spel niet gewend was en dat heeft mij de winst opgeleverd!” Zei Peter. Ze dronken van de koffie en praatten wat over pokeren, Peter leek een geschikte vent en Karel had goede hoop om de seks met Eveline af te kunnen kopen.

“Zeg eens Peter, ik vind het moeilijk om te vragen maar kunnen wij niet iets regelen. Ik heb nu duizend euro voor je liggen en ik heb binnenkort nog wel meer. Dat is voor jou als je van Eveline afziet!” Hoopvol keek Karel naar Peter. Peter die al de hele tijd naar Eveline zat te kijken lachte.

“Als je denkt dat ik liever geld heb dan je vreselijk opwindende vrouw ben je gek! Nee! Ik wil haar! Een deal is een deal!” En Peter wenkte naar Eveline. Eveline keek naar Karel die berustend knikte. De opwinding gierde door haar lijfje. Eveline had zich eigenlijk niet echt kunnen voorstellen dat ze na al die jaren met Karel nog eens door een andere vent geneukt zou worden. Ze aarzelde, stond op en liep naar de stoel waar Peter zat. Ze was flink opgewonden geworden door de fantasie seks met een andere man te hebben maar nu werd het de realiteit! Peter pakte Eveline bij haar hand en trok haar naar zich toe. Licht tegenstribbelend liet Eveline zich bij Peter op schoot trekken. Ze voelde zich een klein meisje toen ze bij hem op schoot zat. Peter legde een hand op haar been en streelde zachtjes over haar in nylonkous gehulde been.

Karel wist zich geen houding te geven. Hij wilde opstaan en haar uit Peter`s armen rukken! De lul zat met zijn poten aan zijn wijfie! Peter begon een praatje met Karel, hij informeerde naar de hobby`s van Karel om hem af te leiden van zijn hand die steeds verder en intiemer onder het jurkje verdwenen. Karel wist zich geen raad met de situatie. Eveline voelde hoe de grote hand haar bovenbeen streelde. Steeds ging de hand iets hoger en al gauw voelde ze de grote sterke hand op de blote huid van haar bovenbeen. Peter`s hand verdween nu helemaal onder het jurkje van Eveline. Peter kneedde en streelde met zijn hand zachtjes haar bovenbeen vlakbij haar kutje. Eveline voelde hoe het bloed naar haar poesje stroomde, ze werd geil en nat van de hand van Peter. Zij voelde hoe de pik van Peter tot leven kwam. De bult waar ze op zat drukte steeds harder tegen haar kleine kontje. Peter wreef met zijn hand zachtjes over de venusheuvel van Evelinetje. Ze sloot haar ogen toen ze voelde hoe de hand van Peter langzaam maar zeker onder haar slipje kroop. Zijn vingers gleden soepel heen en weer tussen haar schaamlippen. Toen zijn grote vingers over haar klitje gleden kon ze nauwelijks haar opwinding verbergen. Eveline kreunde zachtjes.

Karel kon zijn ogen niet geloven! Peter zat met zijn hand onder het jurkje van zijn vrouw! Peter zat nu terwijl hij met hem zat te kletsen met zijn hand aan het kleine kutje van zijn vrouw! Hij vingerde zijn Evelinetje!

Eveline had het even moeilijk, ze was de hele dag al geil en nu het zover was en Peter haar vingerde wilde ze klaarkomen. Het orgasme kwam eraan, ze voelde hoe haar spieren zich spande, het bekende gevoel werd steeds sterker! De opwindende stijve lul van Peter voelde ze dwars door zijn broek heen. Ze wilde voor Karel niet klaarkomen! Eveline wilde niet dat Karel zag hoe ze genoot van de strelende vingers van Peter! Ze kon het niet meer tegenhouden. Eveline probeerde zich in te houden maar de spanning was te groot! Ze kreunde zachtjes en begon met haar lijfje te schokken. Met haar rug hol en gespannen, haar borsten vooruit liet ze het orgasme komen.

Karel herkende het geluid onmiddellijk! Ze kwam! Evelinetje, zijn vrouw, werd klaar gevingerd voor zijn ogen. Karel zag haar lijfje schokken en hoorde haar steeds luider kreunen. De stof van het jurkje spande zich om haar borsten, het leek alsof de knopen er van af zouden spatten! Haar tepels priemden plots door de stof van het jurkje. Evelinetje kon zich niet langer beheersen en liet zich gaan, met haar ogen gesloten en haar mond een klein stukje open, ze kreunde en steunde van puur genot. De grote sterke vingers van Peter vingerde haar klaar. Haar grote op en neer gaande borsten toonde haar opgewonden ademhaling.

Karel zag hoe opgewonden ze was. Het geile loeder genoot ervan! Karel voelde dat hij het ook opwindend vond. Jezus, zijn Evelinetje kwam klaar! Karel ‘s lul werd langzaam harder en harder! God! Het drong opeens tot hem door dat hij het eigenlijk erg geil vond om haar zo door een vreemde man gepakt te zien worden! Peter genoot van het kleine wijfie dat op zijn schoot zat. Terwijl zijn vingers onder haar jurkje kropen was zijn lul steeds harder geworden. Toen zijn vingers onder haar slipje kropen en tussen haar schaamlipjes verdwenen voelde hij hoe nat ze was. Hij had het toch goed gezien, ze was geil op hem en ze had er zin in! Peter voelde hoe ze verstrakte en begon te kreunen. Het lekkere wijfie kwam klaar. Peter greep met zijn vrije hand haar linker borst en kneedde die terwijl ze klaarkwam. Peter voelde de knopen op haar jurkje en begon ze los te knopen.

Evelinetje kronkelde verleidelijk terwijl ze voelde hoe Peter`s hand op zoek ging naar haar borsten. Peter kneedde even haar borst en begon haar jurkje los te knopen.

Ze was vergeten dat haar Karel met grote ogen naar haar zat te kijken en ze kronkelde wellustig op de schoot van Peter. Met haar kleine strakke kontje masseerde ze de harde lul van Peter dwars door zijn broek heen. Peter had al snel veel knoopjes van haar jurkje open. Haar grote borsten zaten alleen nog gevangen in haar Bh. Peter`s handen gleden nu over haar lijf. Hij voelde hoe het kleine vrouwtje genoot van zijn grote handen die haar lichaam streelde.

Met verbazing keek Karel naar zijn vrouw, Eveline was een heet vrouwtje en een geile donder maar zo wulps als nu had hij nog niet meegemaakt. De bizarre situatie moest haar erg opgewonden hebben. Karel besefte dat de door hem zelf aan haar min of meer gedwongen seks met Peter haar flink geil had gemaakt! Zelf voelde hij dat zijn lul ook al flink hard was. Karel wreef met zijn hand over zijn eigen lul. Eveline knoopte de laatste knoopjes van haar jurkje open en liet het van haar schouders glijden. Even tilde ze haar kontje op om de jurk helemaal uit te kunnen doen en ze gooide hem nonchalant op de grond.

Peter gespte zijn riem los en deed zijn rits open. Zijn stijve moest uit zijn broek! Zijn gezwollen geslacht was stijver en harder dan ooit! Eveline stond op van Peter`s schoot. Ze draaide zich om en hielp Peter met het uitdoen van zijn broek en onderbroek. Eveline zag toen de broek uitging wat ze daarnet al gevoeld had. Het was beslist geen kleine piemel! Op het moment dat ze de harde pik van Peter uit zijn onderbroek vandaan te voorschijn sprong schrok Evelinetje toch nog! Wat een apparaat! Jezus! Wat een ding! Ze zakte door haar knieën en ging tussen Peter`s benen zitten. Even aarzelde ze nog. Ze draaide haar hoofd en keek naar Karel. Evelinetje zag aan Karel gezicht dat hij ook knap opgewonden was. Hij wreef over zijn harde pik die in zijn broek gevangen zat.

Nu ze had gezien dat Karel ook geil geworden was aarzelde ze niet langer. Met haar hand pakte ze de gezwollen pik van Peter vast die in haar kleine handje nog veel groter leek.

Een grote eikel kwam te voorschijn toen ze de voorhuid afstroopte. Eveline keek Peter aan.

“Jezus Peter! Zeker wel handig als er brand is?” Geil keek ze Peter aan. “Zal ik hem in mijn mond nemen?” Vroeg ze plagerig terwijl ze de grote lul langzaam aftrok. Evelinetje voelde de aders op de dikke snikkel door haar hand glijden. Ze trok de voorhuid weer naar achteren en kneep elke keer als ze het velletje weer terugschoof zachtjes in de pik die daardoor door nog meer met bloed werd gevuld. De eikel zwol op en werd paars. Peter zag het schattige handje aan zijn pik trekken. God wat een geil gezicht. Peter wilde haar eigenlijk het liefst gelijk aan zijn lul rijgen! Hij wilde dat kleine kutje van haar om zijn pik voelen maar ze keek hem aan met haar grote poppenogen en haar; “Zal ik hem in mijn mond nemen?” Zeggen.

“O! God, ja ja!” Zei peter die haar geile volle lippen steeds dichter bij zijn knalrode eikel zag komen.

“Weet je het zeker? Peter?” Zei Evelinetje die terwijl ze hem in de ogen keek tegen hem praatte en net deed alsof ze zijn pik in haar mond nam. “Zal ik het doen, je lekker pijpen? Mm… mm, lekker op je stijve lul zuigen? Wil je dat Peter?”

Eveline had zin in die lekkere lul maar had geen haast. Plagerig langzaam nam ze zijn eikel in haar mond. Met haar tong speelde ze een spelletje met de gevoelige rand onderaan zijn eikel. Peter had het niet meer, wat een wijf! Evelinetje kuste zijn eikel en zakte al kussend langzaam af naar zijn klokkenspel. Met haar handje hield ze de lul omhoog zodat ze ook zijn ballen kon kussen. Om beurt sabbelde ze op zijn ballen om daarna weer langzaam omhoog te gaan naar zijn eikel. Met haar sensuele mond vlakbij zijn eikel zei Evelinetje geil.

”O! Peter nu ga ik je echt pijpen, ik neem je harde lul in mijn mondje!” Ze draaide haar hoofd naar Karel. “O! Fuck, Karel ik ga hem pijpen! Ik ga Peter pijpen” en met een laatste O! Fuck stortte ze zich op de pik van Peter. Eveline liet de dikke harde paal in een keer tot diep achter in haar keeltje glijden en pijpte Peter alsof haar leven er vanaf hing. De stijve pik gleed soepel in en uit haar mondje. Haar volle lippen krulde zich geil om de neukstaaf. Ze slobberde gulzig aan Peter`s heerlijke neukstaaf. Op de soppende geluiden die Evelinetje maakte na was het stil in de kamer. Karel had vanaf zijn plek op de bank een geweldig uitzicht. Peter had zijn ogen gesloten en genoot zichtbaar van zijn vrouw. Ademloos keek hij naar haar. Ze liet zich nu duidelijk helemaal gaan! Karel besefte dat Eveline de ere schuld nou niet direct met tegenzin inloste!

De pik van Karel deed pijn. Zijn erectie zat opgesloten in zijn broek. Hij wilde zich eerst niet laten gaan en de zaak afstandelijk bekijken maar kon de geile aanblik van zijn pijpende vrouwtje niet weerstaan. Karel deed zijn gulp open en haalde zijn stijve piemel uit zijn broek en begon zichzelf af te trekken. Evelinetje zoog geil op Peter`s lul. Peter wilde neuken! Bloedgeil was hij geworden van die heerlijke pijpslet! Toen hij haar voor het eerst in het Café had gezien had hij gelijk aangevoeld dat ze een beest was in bed! Peter pakte Eveline bij de schouders en trok haar omhoog. Eveline keek Peter vragend aan.

“Ik wil je neuken! Ik wil kutje om mijn pik heen voelen!” Zei Peter.

Eveline kroop op de schoot van Peter, haar knieën aan de buiten kant van zijn benen maar met de rug van haar voeten op zijn bovenbeen. Eveline keek opzij naar haar man. Ze zag dat Karel ook flink was opgewarmd. Karel speelde met zijn pik, hij trok zich af terwijl hij naar hen keek!

“Peter wil mij neuken Karel! O! Fuck! Hij gaat mij met zijn grote lul neuken! O! God! Karel, ik ga hem neuken!” Kreunde Eveline geil terwijl ze langzaam over de grote eikel heen zakte. “O! Wat ben jij groot Peter! Aawwwh! O! Fuck je splijt mij in tweeën!” Kreunde Eveline luid terwijl ze de enorme lul helemaal in haar kutje liet glijden.

Peter kreunde ook, wat was ze strak! Peter zag hoe het heerlijke vrouwtje zijn harde pik langzaam in haar kutje liet verdwijnen. Karel was iets anders gaan zitten zodat hij een goed zicht had op het kleine kontje van zijn vrouw. Vol ongeloof zag Karel hoe zijn vrouw de enorme pik in haar kleine strakke kutje liet verdwijnen. Eigenlijk had Karel niet verwacht dat het enorme geslacht van Peter in zijn kleine vrouwtje zou passen! Karel had verwacht dart ze pijn zou hebben en dat die dikke pik er nooit in zou gaan!

Eveline voelde zich alsof ze op een boomstam was gespietst! De enorme geribbelde lul liet elke zenuw in haar kutje voelen dat de hij in haar zat. Kermend van genot begon ze op de pik te rijden. Langzaam gleed de lul in en uit haar super strakke kutje.

“Fuck, fuck, O! God Fuck!” Peter pakte Eveline met zijn grote handen bij haar middel vast en begon het ritme op te voeren. Als een pop tilde hij haar met zijn sterke armen op en neer. Eveline`s borsten dansten voor zijn ogen. Peter trok haar enigszins naar zich toe en speelde met haar tepels. Eveline`s grote tepels werden hard van Peter`s gesabbel. Het soppen van hun neukende lichamen vulde de kamer.

“Karel! Aawh! Aawh! Ik kom kaar! Aawh! Aawh! O! God! Aawh! Hij neukt mij klaar Karel!” Steunde Eveline die haar hoofd naar Karel toe draaide hem bloedgeil aan keek en luidruchtig klaar kwam! Peter wilde dat ze hem aankeek terwijl ze klaarkwam en niet haar man Karel! Hij stond op met Eveline nog steeds vastgeprikt op zijn enorme lul en draaide zich om. Eveline had nauwelijks door wat Peter deed, ze was in extase! Peter boog zich naar voren zodat Eveline op haar knieën op de stoel kwam te zitten. Ze leunde met haar ellebogen op de rugleuning van de stoel en Peter neukte gewoon door!

Peter gaf nu helemaal het tempo aan en daar kwam Eveline gauw achter! Peter beukte zijn enorme lul in haar strakke doosje. Eveline kwijlde en was alleen nog maar een kutje. Peter`s grote handen hadden haar nog steeds stevig vast bij haar middel en trok haar keer op keer hard tegen zich aan. Zijn ballen kletsten hard tegen haar klitje.

Eveline was nog nooit door zo`n enorme pik zo hard geneukt! Ze had het ene na het andere orgasme. Ze was in een trance en besefte nauwelijks nog wat er om haar heen gebeurde. Haar gevoelige poesje werd verwend door de grote en dik geaderde lul van Peter.

Karel had zijn Evelinetje graag ook zo hard geneukt maar hij had zich altijd beheerst! Karel was altijd in de veronderstelling geweest dat ze dat vreselijk vond! Hij dacht dat ze behoefte had aan liefde en tederheid, niet aan brute seks! Karel zag een andere vrouw! God! Wat was hij nu geil op haar! Hij wilde haar ook neuken! Onbeheerst en opgewonden rukte hij aan zijn lul.

Peter voelde dat hij klaar ging komen! Hij had daar echt nog geen zin in! Hij had haar gewonnen en wist dat het bij deze avond zou blijven! Nee, hij zou dit vrouwtje neuken tot haar kutje rood was! Peter haalde zijn lans uit Eveline`s doosje. Eveline draaide zich om op de stoel en keek smekend naar Peter.

“Neuk mij! Neuk mij!” Smeekte ze hem! Zijn flink doorbloede pik klopte duidelijk zichtbaar. De aderen op zijn lid waren gezwollen. God! Ze leek wel onverzadigbaar dacht Peter. Hij draaide haar om op de stoel en trok haar onderuit. Hij zakte door zijn knieën en gooide haar benen over zijn schouder en begroef zijn gezicht in haar kruis. Zijn tong zocht zich een weg door haar kutje naar haar klitje en begon dit te verwennen. Met lange halen likte hij het heerlijke poesje. Al snel kreunde Eveline weer en kreeg Peter`s leuter wat rust. Eveline`s doosje werd nu heerlijk schoongelikt. Al snel kwam ze klaar op de tong van Peter die precies aanvoelde wat ze lekker vond! Haar klitje was gevoeliger dan ooit en al snel kwam ze weer klaar. Wellustig kronkelde ze op de stoel. Maar Evelinetje wilde niet gelikt worden! Nee, ze wilde hard geneukt worden ze was te geil voor dit softe gedoe! Ze was nog nooit zo geil geweest als nu! Eveline trok Peter omhoog.

“Neuk mij Peter! Ik wil je lul in mij voelen! Neuk mij nog eens lekker hard! O, God! Ja, Peter neuk mij met je harde paal!” Kreunde ze zachtjes in Peter`s oor. Peter was afgekoeld en er weer helemaal klaar voor!

Karel zat nog steeds met grote ogen naar zijn geile vrouwtje te kijken en trok zich ondertussen af. Karel wilde haar ook neuken! Peter ging op zijn knieën tussen haar benen in zitten en perste zonder veel omhaal zijn harde lul weer in haar kutje. Hij begon haar gelijk weer in een hoog tempo te neuken.

“Oo… oo…”kreunde Eveline luid toen de enorme lul weer haar kutje oprekte. Al snel voelde ze weer dat er een flink orgasme aankwam. Rillend van genot onderging ze het orgasme maar ze wilde meer! Ze voelde zich supergeil en het kon haar niet hard genoeg gaan. “Neuk mij! Kom op jongens! Ik wil dat jullie mij allebei neuken!” Zei ze plots. Peter keek haar aan en zei grijnzend.

“Zo! Zo! Geil ding dat je bent! Dus je wilt dat ik mijn prijs deel?” Peter pakte haar vast bij haar heupen en terwijl zijn enorme lul nog diep in haar kutje zat stond hij op. De sterke reus Peter neukte haar terwijl hij haar als een stuk speelgoed in de lucht hield.

“Ja, Peter, ik wil dat je mij deelt met Karel. Ik wil zijn lul ook in mij voelen! Ik ben geil genoeg om twee mannen te bevredigen hoor!” Kreunde ze geil.

“Oké! Maar dan wel op mijn manier!” Zei Peter die naar de bank liep en ging zitten. Eveline zat nog steeds vast op de grote lul van Peter die nu uitnodigend naar Karel wenkte. Peter neukte zijn vrouwtje in een rustig tempo. Karel was verrast! Peter wilde duidelijk dat hij zijn Evelinetje in haar kontje ging neuken! Eveline had Karel nog nooit zijn zin gegeven als hij haar anaal wilde neuken! Karel was nieuwsgierig hoe ze er op zou reageren als hij zijn lul in haar anus zou proppen terwijl ze ook nog door die enorme lul van Peter geneukt werd! God! Kleine Evelinetje ging dubbel gepenetreerd worden! Karel werd er nog meer opgewonden van!

Karel ging achter haar staan en bestudeerde de in en uit gaande lul van Peter. Het kleine kutje was strak om de dikke stamper van Peter gespannen. Haar anus rekte een beetje mee op het neuk ritme van Peter en Evelinetje. Evelinetje had nog niet door wat Peter bedoeld had met ‘zijn manier’ en genoot van de dikke pik die haar nu rustig neukte. De dikke neukstaaf gleed langzaam en soepel in en uit haar kutje. God! Wat was ze geil! Karel spuugde in zijn hand en smeerde het op zijn keiharde en gezwollen lul, eindelijk ging hij neuken! Hij pakte het ritme van Peter op en op het moment dat Peter`s grote knuppel weer bij haar naar binnen gleed duwde Karel zijn lul door Evelinetjes kringspier heen haar kontje in.

“Ooooeemmmpfff!” Kreunde Eveline die haar ogen plots wijd open sperde toen ze de harde pik van haar man Karel diep haar kontje voelde inglijden. “Fuck! O! Fuck!” Kreunde Eveline die als een stukje saté op de twee pikken zat geprikt. Geil als ze was genoot ze van de twee harde mannenlullen die haar neukten. Fuck! Ze werd in haar beide gaten geneukt! Twee harde pikken gleden in en uit haar beide gaatjes! Het was een sensationeel gevoel! De zenuwen in en om haar gaatjes werden maximaal geprikkeld door de twee flinke piemels. Eveline voelden hoe de pikken elkaar bijna raakten terwijl ze haar neukten. Als de ene naar binnen gleed ging de andere lul naar buiten. Fuck! O, God! Fuck! Eveline kreeg het orgasme van haar leven. “Fuck! Fuck! O, ja Fuck!” Ze kronkelde en kreunde luid terwijl ze haar lijfje door de twee mannen als een stuk seksspeelgoed genomen voelde worden.

Dit was voor de beide mannen een nieuwe ervaring. De toch al erg opgewonden kerels werden door de knedende en knijpende gaatjes van Eveline tot het uiterste gedreven. Peter kon het melkende kutje van Eveline niet langer weerstaan.

“O! Jezus, ik ga klaarkomen! Ik kan het niet langer uithouden! Je maakt mij gek!” Zei Peter die zijn ogen niet langer op Eveline`s schuddende borsten gericht kon houden. Als ik nog een keer die tieten zie schudden spuit ik dacht Peter.

“Ik wil jullie zien klaarkomen! Ik wil je zien spuiten Peter!” Smeekte Eveline. Karel die ook op knappen stond liet zijn pik als eerste uit haar heerlijke kontje glippen. Eveline kroop van Peter`s schoot en ging op de bank zitten. Beide mannen stonden nu naast haar en keken naar dit hemelse wezen. Verlekkert greep Eveline met elke hand een harde pik en begon er aan te rukken. Met de beide pikken bijna op ooghoogte had Eveline een goed zicht op het van haar eigen geil glinsterende neukvlees.

“Spuit je zaad maar over mij heen Peter! Ik wil je sperma op mijn huid voelen! Kom op jongens spuit mij onder met je zaad!” De kleine handjes van Evelinetje molken de harde piemels. Peter kwam als eerst en een grote sliert zaad kwam op haar wang terecht en droop op haar borsten. Snel kwam Eveline met haar mond vlak voor de enorme lul van Peter en ving de volgende straal sperma op in haar mond. Karel kwam ook en schoot de eerst straal van zijn zaad op haar stevige borsten. Eveline draaide snel haar hoofd naar de pik van Karel om de rest van zijn zaad in haar mond op te vangen. Terwijl Peter`s zaad over haar tieten droop ving ze het sperma van Karel in haar mond op. Het zaad van twee mannen pasten niet in haar geile mondje en het droop dan ook aan alle kanten uit haar mond. Met haar handjes kneep ze de laatste zaadresten uit de piemels.

Geil keek ze met haar gezicht dat onder hun sperma zat de mannen een voor een aan. Toen ze wist dat Karel en Peter naar haar keken speelde ze even met het zaad terwijl ze wat er op haar flinke borsten terecht was gekomen geil uitsmeerde. Met een uitdagende en geile blik in haar ogen slikte ze het zaad dat nog in haar mond zat door. De mannen ploften naast haar op de bank.

“En Karel, zin in nog een poker toernooi? Jouw inzet bevalt mij wel” grapte Peter. “Volgende week bij jou thuis Peter? Dan zetten we elk onze vrouw in en de vrouw van de verliezer word door ons beide geneukt!” Antwoordde Karel snel.

“Dan hoop ik dat jij verliest Karel!” Zei Eveline die het allemaal wel lekker spannend had gevonden!

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post367

OUD MAAR NIET VERSLETEN

EvelienGeplaatst door My 4Fingers do, april 25, 2019 13:18

OUD MAAR NIET VERSLETEN

In de drie maanden dat ik stage liep in het verzorgingstehuis heb ik al best veel meegemaakt. Het schijnt normaal te zijn, dat wanneer mensen een beetje gaan dementeren, dat ze dan gedrag gaan vertonen waar ze vroeger niet aan moesten denken. Sommige mensen worden veel liever of juist heel agressief, maar er zijn ook bij die raken geobsedeerd door seks. Zo kwam er na een paar maanden ook mijnheer Van den Driesche binnen die heel de dag met zijn pik zat te spelen, naar alle vrouwen obscene taal gebruikte en als je even niet oplette, met zijn harde lul tegen je aan zat te rijen. Ja, met zijn harde lul, want ook al was hij zesenzeventig hij kreeg nog echt een keiharde paal en hij was nog groot ook.

De eerste keer dat ik hem moest wassen keek ik dan ook mijn ogen uit. Nu zijn er wel trucjes om hem weer slap te maken wanneer hem aan het wassen bent, maar ik was er zo van verbijsterd dat ik het niet kon laten om eens te kijken hoe hard en hoe groot hij kon worden. God, wat zag die pik er lekker uit zeg. Ik schrok gewoon van mezelf dat ik er zo opgewonden van werd, van zo'n oude vent. Veel van de verzorgsters wilden hem niet wassen omdat hij iedereen voor hoer, snol en spermacontainers uitmaakte, maar ik vond het steeds geiler worden. Iedere dienst die ik had kon ik het niet nalaten om tijdens het wassen zijn lul lekker uitgebreid te wassen en zijn ballen te masseren. Hij kwam ook iedere keer klaar al na een paar minuten. Dan spoot zijn geile zaad uit die oude pik en hij kwam grommend klaar. En dan kreeg hij praktisch meteen weer daarna opnieuw een heerlijke stijve. Iedere keer als dat gebeurde werd ik steeds natter tussen mijn benen. Na een tijdje liep ik gewoon heel de dag met een kletsnatte kut op het werk.

“Ik ruik je hete kut, geile teef,” riep hij dan, iedere keer als hij me zag, en ging hij wild met zijn tong op en neer. Gelukkig dacht de rest van het personeel dat hij dat zei omdat hij zo dement was, maar ik wist wel beter, hij had gewoon gelijk! Hm… ik begon er over te fantaseren hoe het zou voelen als ik hem zijn gang liet gaan. Als ik eens lekker zonder slipje, wijdbeens voor hem op een stoel ging zitten, wat er dan zou gebeuren. Ik begon zelfs na een tijdje zonder mijn slipje aan naar het werk te gaan.

Toen op een dag zijn zoon op visite kwam en ik voorover moest bukken om iets van de grond te rapen, schoot die oude geilaard ineens achter me en dook met zijn gezicht tussen mijn benen. Hij stak ineens zijn hete tong in mijn kutje en begon me wild te likken. Hm… eerst liet ik hem even zijn gang gaan toen ik me realiseerde dat zijn zoon nog in de kamer was. Ik schok overeind met een rood hoofd en duwde hem weg.

“Dat doen we zomaar niet, mijnheer Van den Driesche”! Probeerde ik boos uit te roepen. Ik keek beschaamd naar zijn zoon maar zag meteen dat hij er ook een harde paal van had gekregen.

“Zo, dat zag er geil uit”! Zei hij, “en volgens mij vond jij het ook wel lekker meisje. Gaat het hier altijd zo aan toe?”

“Nee, nee zei ik, dit is me nog nooit gebeurd,” zei ik snel, en dat ik daar helemaal niet van gediend ben.

“Daar geloof ik niets van,” zei hij, “ik ben benieuwd wat je baas daar van vindt”. Ik vroeg hem of hij alsjeblieft er niets van zou zeggen tegen mijn baas omdat ik dan meteen ontslagen zou worden met een slechte beoordeling.

“Oké,” zei hij, “maar dan moet je mijn vader en mij ook ons verzetje gunnen. Ga eens op het bed zitten met je benen wijd”. Ik aarzelde even maar kroop toch maar op het bed en deed mijn benen van elkaar. Mijnheer Van den Driesche begon meteen weer mijn kutje te likken en zijn zoon Diedrik keek toe terwijl hij zelf ook zijn harde pik uit zijn broek haalde. Hm…, mijn kutje werd echt grondig uitgelikt door die hete oude man en ik werd natter en natter. Het was zo geil dat ik ook in een mum van tijd klaar kwam.

“Geile straathoer, dat vind je wel lekker he, dat ik die hete spermacontainer eens goed uitlik,” zei de oude man. Diedrik was er ook zo geil van geworden dat hij zijn vader weg duwde en met zijn dikke lul vlak voor mijn kutje kwam en zijn hete zaad er tegen aan spoot. Het sperma droop langs mijn kutje naar beneden en weer kwam die oude dekhengst met zijn tongetje naar mijn kutje. Hij likte zo al het zaad van zijn zoon tussen mijn benen uit. Hm… dit was nog geiler! Ik draaide me om en boog voorover over het bed met mijn kontje omhoog en mijn benen uit elkaar. Die geile oude klootzak duwde heel zijn gezicht tussen mijn benen en likte gretig over mijn kutje en kontje. Heerlijk was dat!

Toen stond hij op en begon met die harde paal tegen mijn kutje en kontje aan te rijen. Hij ging zo wild te keer dat zijn harde neukstamper steeds langs mijn kutje schoot. Diedrik ging met zijn hand naar de harde stang van zijn vader en stopte hem in mijn hete hunkerende spleet. Wild begon die oude rukker in mijn kutje te beuken en pompte al zijn zaad in mijn drijfnatte doos. Nadat hij was klaargekomen bleef hij gewoon doorgaan en werd die heerlijke zaadpomp weer keihard. Als een bezetene ramde hij die paal in mijn hete kut. Steeds opnieuw, diep, diep in me en weer voelde ik een sperma golf in mijn kutje stromen.

Diedrik was er weer zo geil van geworden dat hij het van zijn vader overnam en zijn dikke spuitstang in mijn reeds volgespoten spleet ramde. Het zaad stroomde langs mijn benen naar beneden, terwijl mijn kutje non stop door-geneukt werd. Mijnheer Van den Driesche had nog lang niet genoeg toen hij zijn zoon zo zag pompen in mijn kutje en toen hij zijn niet weg kon duwen, begon hij tussen de billen van zijn zoon te tongen. “Godver! Geile klootzak,” riep Diedrik, en spoot grote golven van zijn geil in mijn hoerige kut. Toen zijn vader door bleef likken werd ook zijn staaf bijna meteen weer hard en begon hij me weer te naaien. Hij begon steeds wilder te hijgen en te grommen. Dit werd kennelijk te veel voor zijn vader en toen ramde hij zijn hete lul zo in de kont van zijn zoon. Ik geloof dat we alle drie gek van geilheid werden en de één na de ander kwam klaar. Wat was dit beren geil zeg! Zoiets had ik nog nooit meegemaakt! Dit was nog wilder dan mijn fantasie. Helaas zat twee dagen later mijn stage er op in het verzorgingstehuis. Maar iedere keer als ik er langs fiets dan twijfel ik nog even om bij die geile mijnheer Van den Driesche op visite te gaan.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post340

ZEIL JE VOOR HET EERST

EvelienGeplaatst door My 4Fingers wo, februari 20, 2019 10:33

ZEIL JE VOOR HET EERST

Hoi, mijn naam is Evelien, ben vooraan in de dertig en vorm al een aantal jaren een paar met Ralf. Wij houden nog steeds veel van elkaar en over de seks heb ik ook niets te klagen. Al jaren gaan we samen op kampeervakanties in Spanje en dat beviel best goed. Maar tijdens een verjaardagsfeestje kwam het onderwerp vakantie ter sprake. Een paar dat ook op de verjaardag aanwezig was (Mia en Joris) zeiden dat ze van plan waren eens wat anders te gaan doen en stelden voor om met z’n vieren een zeilvakantie te houden in de Griekse wateren op een zeilboot van twaalf meter. Ons leek dit wel een aardig idee en na enig overleg kon alles worden geregeld en zaten we begin augustus in het vliegtuig naar Kreta waar de tocht zou beginnen. De temperatuur op Kreta was 30 graden en na een korte instructie door de verhuurder konden we de haven verlaten en voeren we op zee.

Vanzelfsprekend hadden we onze reiskleding al vervangen voor badkleding en onder het zeilen zat ik heerlijk in de kuip van de boot te genieten van de rust en de zon. Mijn man Ralf ziet er best aardig uit maar toen ik Joris wat beter bekeek kreeg ik toch een paar kriebeltjes in de onderbuik; een sterk gebouwde, gebronsde kerel met een heerlijke bult in de zwembroek. Mijn Ralf, zag ik, toonde ook de nodige belangstelling voor Mia die er ook best appetijtelijk uitzag in haar minuscule bikini. De kleine lapjes stof waren absoluut niet in staat om haar mooie borsten en billen te bedekken. Ook Mia en Joris wierpen duidelijk waarneembare blikken in onze richting waaruit ik kon opmaken dat zij ook onze figuren konden waarderen.

In de voormiddag gingen we voor anker in een mooie eenzame baai; de temperatuur was opgelopen tot vijfendertig graden en Joris stelde voor om te gaan zwemmen. Best zei z’n vrouw Mia “maar vinden jij en Ralf het erg als ik m’n bikini uitdoe want tijdens het zwemmen erger ik me maar aan die natte lapjes”.

“Geen probleem” zei ik “als ik ook de mijne maar uit kan doen”. Binnen de kortste keren zwommen we naakt in het heerlijk warme water van de baai eventjes later begonnen we elkaar te soppen. Ralf probeerde Mia onder te duwen maar ze verzette zich hevig en wist zelfs mijn man onder water te krijgen. Joris kwam op mij af en ik besloot mijn huid zo duur mogelijk te verkopen. Dit resulteerde in een hevig waterworsteling waarbij zijn handen een aantal keren mijn borsten aanraakte en ik een keer langs zijn lul streek. Ik verloor het gevecht en hees me, volledig buiten adem, weer aan boord. Joris, Ralf en Mia volgden maar niemand maakte aanstalten om de zwemkleding weer aan te doen. Op het dek lagen we met z’n vieren op te drogen en spoedig vielen we in slaap.

Na een tijdje werd ik langzaam wakker en door mijn wimpers heen zag ik dat Joris op z’n gemak mijn kutje zat te bekijken. Mijn man Ralf en Mia lagen nog te slapen en ik ging zo liggen dat Joris mijn kutje nog beter kon observeren. Al vlug zag ik een reactie van zijn lul die zich langzaam oprichtte. Nog steeds de slaap simulerend ging ik met m’n vinger een paar keer door m’n kuthaartjes en de lul stond nu fier overeind. Maar, ik kon hierdoor niet meer doen of ik sliep en Joris had het dus door dat ik hem op zat te geilen en hij kwam op me af. Joris durfde niets te zeggen maar ik knik slechts.

“Kom op, laat zien dan”. Uitdagend trek ik mijn benen nog verder uit elkaar zodat hij een blik op mijn poesje kan werpen. Nu begint Joris initiatief te tonen.

“Zal ik je likken”, vraagt hij nog schuchter. Ik spreid mijn benen nog wat verder om hem de mogelijkheid te geven om mijn kutje oraal te verwennen. En ik moet zeggen, likken kan hij. Met zijn tong begon hij eerst mijn klitje te stimuleren om vervolgens af te dalen naar mijn schaamlipjes. Mijn kutje was inmiddels al zo nat dat Joris wel bijna moest stikken in de hoeveelheid vocht die mijn kutje produceerde. Hij gaf echter geen enkele krimp en begon zijn liefdesspel weer van voren af aan. Achtereenvolgens werden mijn klitje en mijn kutje door zijn tong onderhanden genomen en op een gegeven moment hield ik het echt niet meer en kwam heerlijk klaar zonder enig geluid te produceren. Ik vleide mijn lichaam tegen het zijn maar voelde al direct dat zijn lul op scherp stond.

“Kom maar in me, je hebt het verdiend” fluisterde ik met een heimelijke blik op Mia en mijn man Ralf. Ik laat zijn strelingen van mijn borsten toe en dat is voor Joris reden om weer wat verder te gaan. Onwillekeurig laat ik mijn hand naar m’n poesje gaan om me zelf te verwennen. Met ronddraaiende bewegingen begin ik mijn klitje te verwennen zonder mijn ogen van Joris zijn lul te lossen en hij leidt mijn hand naar zijn kruis.

“Voel maar eens hoe stijf hij is”. Ik lach zachtjes en onwennig. Zou dit de eerste keer voor hem zijn dat hij een andere vrouw dan Mia pakt? Joris staat nu in volle glorie voor me, zijn lul stijf overeind. Het formaat van zijn apparaat in opgewonden toestand is fors te noemen. Ik heb hem daarstraks naakt gezien maar toen was zijn lid slap. Nu ik hem in volle glorie zie krijg ik wel zin om eens nader kennis te maken met die forse lul. Ik staar gebiologeerd naar het forse apparaat.

“Pak hem maar eens vast”, zegt Joris en met voorzichtige dwang leidt hij mijn hand naar zijn lul. Er gaat een lichte huivering van opwinding door me heen als mijn hand de warmte van zijn lid voelt. Ik pak zijn lul en begin er zacht aan te trekken.

“En denk je dat je nog genoeg energie hebt om aan de wens van mij te kunnen voldoen”? Joris lacht alleen maar, maar in zijn ogen kan ik zien dat hij volop geniet van hetgeen er hier gebeurt. “Nou kom aan Joris, ik wil geneukt worden”.

Ik ga wijdbeens liggen op het dek in de volle zon. Mijn roze schaamlipjes lachen hem als het ware toe. Joris neemt met zijn lul voor mij plaats. Ik houd z’n lul vast en plaats deze vlak voor mijn grotje. Joris duwt zijn bekken naar voren en duwt zijn lul in mijn poesje. Deze glijdt vrijwel vanzelf naar binnen doordat die door alle seksuele uitspattingen ook behoorlijk nat was geworden.

“Ik neuk, ho… ja… ik neuk echt, ja… ha… ja… ha… ja… ho… oh, neuk me Joris, neuk me”. Lang duurt de neukpartij niet want Joris kan zich al snel niet meer inhouden. Met een laatste krachtige stoot spuit hij zijn sperma in mijn kutje! Tijdelijk uitgeput laat hij zich voorover vallen op mij en lijkt uitgeteld. Dan rolt hij van me af. Ik zie hoe zijn sperma langzaam uit m’n poesje druipt en een plasje vormt op het dek.

“Sorry, dat ik al zo snel kwam, maar ik kon het echt niet meer houden”, verontschuldigt Joris zich nog.

“Ah, joh dat geeft niets, ik ben toch ook al lekker klaargekomen”. We keken nu om ons heen en zagen dat we toch wat teveel herrie hadden gemaakt want mijn man Ralf zat samen met Mia heel verbaasd maar toch ook belangstellend naar ons te kijken want het was duidelijk dat beide paren deze ervaringen nog niet eerder was overkomen. Mia was het eerst bij haar positieven en zei.

”Als jullie met elkaar mogen neuken dan wil ook wel eens verwend worden, heb je ook zin Ralf?” Ralf keek met grote belangstelling naar haar grote borsten en ik zag z’n lul groeien

“Vanzelfsprekend, ga maar een op de preekstoel van de voorplecht hangen”. Mia loopt heupwiegend naar voren en gaat wijdbeens op het roestvrij staal van de preekstoel zitten. In de felle zon is dit een heerlijk gezicht want Mia heeft een mooi lichaam, slank maar zeker niet iel. Ralf spreidt haar benen nog verder en daardoor krijgen we allen zicht op haar poesje. Haar schaamlipjes staan door de opwinding al enigszins uit elkaar. Lang is deze blik op haar kutje me niet gegund want Ralf neemt met zijn hoofd plaats tussen de dijen van Mia en begint vol overgave aan haar kutje te likken. Ralf zit nu met zijn kont naar achteren en ik moet weer bekennen dat mijn man een lekker strak kontje heeft. Na enige minuten begint Mia hardop te kreunen. Eerst langzaam en gelijkmatig maar steeds sneller en ongecontroleerd. “Oh, ga door, lik m’n kutje, ja, ja, ja… ha, ja… ha… ja...” Grommend bereikt Mia haar hoogtepunt. Ralf komt omhoog. Zijn gezicht glimt van de sappen van Mia en hij ziet er vergenoegd uit.

“Nu moet jij mij maar eens met je geile pijpmondje verwennen”. Al dat gedoe van mijn man en Mia had mij weer onnoemelijk opgewonden en ik kon het niet laten.

“Hebben jullie wat hulp nodig”, kondig ik mezelf brutaal aan. Ralf en Mia reageren toegeeflijk en met mijn rechterhand tik ik zachtjes tegen zijn testikels aan en begin zachtjes aan de lul te trekken van mijn man. Zijn apparaat staat nog steeds op volle oorlogssterkte. Vol overgave neem ik nu zijn lul in mijn mond en begin mijn man te pijpen. Kort daarop laat ik zijn apparaat weer uit mijn mond glijden.

“Mia, kom maar eens hier, ik zal je wel eens leren hoe je mijn man met de mond helemaal gek kunt maken. Eerst ga je met je tong langs de hele lengte van zijn lul en tegelijkertijd moet je hem heel zachtjes onder z’n ballen kietelen.” Om mijn woorden ook enige kracht bij te zetten doe ik voor wat ik net vertelde. “Probeer jij het nu maar eens”. Nog enigszins verlegen laat Mia haar tong over de stam van Ralf gaan. “Vergeet ook dat kleine gaatje op z’n eikel niet, daar zijn mannen heel gevoelig”. Mia krijgt er al wat meer plezier in.

Ik begin Ralf aan de andere kant van zijn lul te likken. Ralf ligt net als een pasja te genieten. Net voosde hij nog met Mia en nu liggen er twee geile meiden aan zijn pik te likken. “Zo, nu wordt het tijd voor les twee van de praktijkcursus pijpen voor beginners. Om een man echt te laten klaarkomen moet je met je mond strak op en neer rond zijn lul gaan. Net als bij echt neuken wordt een orgasme van een man opgewekt als zijn voorhuid op en neer gaat”. Om aan te tonen wat ik bedoel pak ik Ralf bij zijn lul en trek een paar keer speels zijn voorhuid over zijn eikel. “Je mag daarbij gerust je hand gebruiken om wat extra stimulans te geven. Ik zal het even voordoen”.

Met mijn mond omsluit ik Ralf ’s lul en ik laat zijn lul op en neer in mijn mond gaan, waarbij ik mijn lippen zo strak mogelijk om zijn paal houd. “Zo, nu jij” zeg ik. Mia heeft goed gekeken hoe ik Ralf ’s lul onder handen heb genomen. Vol overgave pijpt ze Joris en deze houdt het bijna niet meer. Mia hoort me niet eens meer zo intensief is ze bezig met Ralf ’s lul. Dan zie ik dat de spieren in Ralf ’s gezicht samentrekken en dat een orgasme niet lang meer uit zal blijven. Onder een luid gegrom komt Ralf klaar in Mia mond. Die schrikt van de hoeveelheid sperma die uit zijn lul schiet en laat pardoes de lul uit haar mond schieten. De tweede straal sperma komt daardoor recht in haar gezicht. Ik pak Ralf ’s lul en lik de laatste druppels die ik uit zijn lul pers op.

Dan richt ik me liefdevol op Mia. Ik lik de dikke slierten sperma van haar gezicht. Ik begin haar te zoenen en open mijn mond om met mijn tong in haar mond te dringen. Even aarzelt Mia nog maar dan doet ook zij haar mond open en beginnen onze tongen een wild liefdesspel. Ik proef Ralf ’s geil nog in de mond van Mia. Voor mij is het de eerste keer dat ik met een meisje zoen, maar ik moet zeggen dat Mia lekker tongt. Kort daarop laat ik me van haar afrollen.

Joris heeft duidelijk van de voorstelling genoten en geeft toe dat dit voor hen het de eerste keer is dat zoiets is gebeurd. Ook Ralf en ik geven dit toe maar uit alles blijkt dat dit vraagt om meer. Ik kijk Joris glimlachend aan, neem hem mee naar de kuip van de boot, pak zijn lul beet en begin er zachtjes aan te trekken.

“Denk je dat je nog genoeg energie over hebt om aan de wens van je nieuwe seksvriendinnetje te kunnen voldoen?” Joris lacht alleen, maar in zijn ogen kan ik zien dat hij volop geniet van hetgeen er aan boord gebeurd. “Nou kom aan Joris, je vriendinnetje wil geneukt worden”. Ik ga wijdbeens op de kajuit liggen, mijn roze schaamlipjes lachen hem als het ware toe. Joris neemt met zijn lul voor mij plaats. Instinctief duwt Joris zijn bekken naar voren en duwt zijn lul in het poesje van mij. Deze glijdt vrijwel vanzelf naar binnen doordat m’n poesje door alle seksuele uitspattingen ook behoorlijk nat was geworden. “Ik neuk, ik neuk echt, ja, ha, ja, ah, oh… ho, neuk me Joris, neuk me”.

Mia schijnt er ook erg veel lol in te hebben en laat dat ook duidelijk merken. Lang duurt de neukpartij niet want Joris kan zich al snel niet meer inhouden. Met een laatste krachtige stoot spuit hij zijn sperma in mijn kutje. Mia ziet hoe het sperma van haar man langzaam uit mijn poesje druipt en om te voorkomen dat er vlekken op de bank van de kuip komen maak ze mijn kutje met een servetje schoon. Even later zitten we allen naakt, uitgeteld maar vreselijk voldaan in de kuip van de zeilboot en we besluiten om, behalve als we in havens komen, onze kleren niet meer aan te doen tijdens onze vakantie. Jullie begrijpen dat dit een heerlijk begin was van deze zeilvakantie.

De tweede nacht brachten we door in een mooie marina. Even tevoren waren er de nodige levensmiddelen ingeslagen voor de komende dagen want we waren van plan om een wat langere tocht te gaan maken. ‘s Nachts gebeurde er niet al te veel omdat bewakingspersoneel frequent rondjes liepen over de steigers en aan meer belangstellenden hadden we nu geen behoefte. De volgende morgen stond de zon al om negen uur strak aan de hemel en tijdens het ontbijt in de kuip van de boot zei mijn man Ralf.

“Al zin om die lapjes van de bikini uit te doen schat?”

“Vanzelfsprekend, want die bikini knelt nu al en niets is zo lekker om de wind over mijn borsten en door mijn kuthaartjes te voelen waaien”.

“Weetje wat nog beter is, vulde Mia, aan; de wind voelen over je kale kutje”. Lachend stelde Joris voor om de dames buitengaats dan maar een scheerbeurt te geven en tot zijn verbazing stemden de dames daarmee in; “maar dan wel buitengaats en onder onze, speciale, condities. Ok, zeiden Ralf en Joris, “dan zullen we de boot maar eens snel vaarklaar zien te krijgen”. We voeren de marina uit, hesen de zeilen en na een paar mijlen gevaren te hebben gingen alle kleren uit. Ralf en Joris zaten aan de hoge kant van de kuip en al met meer als gewone belangstelling naar de kuthaartjes van Mia en mijzelf te kijken, de lullen werden al wat stijver.

“Ho, ho,” riep Mia, “jullie weten nog niet wat onze condities zijn om ons te laten scheren”. Ralf en Joris antwoordden.

“Maakt ons niet uit, we willen die kutten helemaal kaal zien”.

“Weet je het zeker” zei ik “want na het scheren moeten jullie voor ieder van ons twee sekswensen vervullen”. Voor de heren betekende dit geen enkel probleem en binnen de kortste keren lagen Mia en ik naast elkaar, naakt, languit op het dek van de zeilboot. Joris en Ralf overleggen even met elkaar wie aan het roer moet blijven en ze besluiten dat Joris met de scheerbeurt zal beginnen. Hij verdwijnt even in de kajuit en komt terug met zijn scheerkwast en scheerzeep.

“Doe die benen maar eens een eind uit elkaar dan kan ik jullie kutten eens goed bekijken”. Gehoorzaam spreid ik m’n benen en geniet nu al van de zon die op m’n kutje schijnt en van de wind die door m’n haren waait. Joris zeept z’n kwast in en dan voel ik de grote zachte, harige kwast heerlijk over m’n kut strijken en Joris zorgt ervoor dat overal een lekkere laagje schuim zit. Daarna pakt hij zijn scheermes en scheert eerst heel voorzichtig de haren weg boven m’n kutlipjes. Voor mij is dit al een heerlijk gevoel en het wordt nog beter wanner Joris m’n kutlipjes beetpakt en daarvandaan richting mijn dijen scheert. Ik voel mijn kutje al lekker nat worden en ga al een beetje met m’n achterste heen en weer.

“Stil blijven liggen”, commandeert Joris, “want hier wil ik niets raken en dat vocht wat ik hier zie heeft niets met het scheerschuim te maken maar laat ik je ook maar eens een bodymassage geven”. Oh wat voelde dit heerlijk. Zijn gespierde lichaam voelde geweldig aan! Ik begon hem te strelen. Zijn spieren voelden hard aan en ik liet mijn vingers langzaam van boven naar benden over zijn strakke gladde lichaam glijden. Toen besloot ik mijn hand af te laten zakken naar zijn genotsknuppel. Joris zei niks. Keek me enkel diep in mijn ogen aan en begon me heftig te kussen. Onze tongen verstrengelden zich in elkaar. Zijn ogen twinkelden helemaal. Ik zag zijn lip trillen van opwinding zoals we daar samen boven op het dek in de felle zon lagen.

Ik was mijn man en Mia totaal vergeten en dacht alleen maar aan dat neukbeest bovenop me en ging totaal voorbij aan het feit dat Mia misschien wat jaloers zou zijn. Joris s’ vingers gleden over mijn borsten, zachtjes knedend zag ik hem genieten. Ik besloot mee te doen en pakte mijn andere borst. Teder maar steeds heftiger zoenend en zijn handen overal over mijn lichaam strelend gleed hij af naar beneden. Met een vinger gleed hij over mijn klitje heen. Het reageerde gelijk door stijf te worden. Ik kreunde. Zijn tong zocht zich een weg naar binnen.

“Oh wat ben je lekker nat. Ik lik elk beetje geil uit je”. Ik duwde mijn kut dichter tegen zijn gezicht aan, wat hem aanspoorde om sneller te gaan likken. “Steek er een vinger bij” smeekte ik. Ik voelde zijn vinger kootje voor kootje naar binnen glijden. En vrijwel direct daarna kwamen er nog twee vingers bij. Zo wijd stond ik al. Met drie vingers ging hij steeds sneller op en neer onder aanzwellend gekreun van mijn kant, terwijl hij door bleef likken en sabbelen aan mijn klitje en mijn lipjes.

Mijn handen speelden nog steeds met mijn borsten en mijn stijve tepels. Plotseling stond Joris op en ging hij naast me op het dek liggen en vroeg me of ik op hem wilde komen zitten. Nog steeds trillend van genot kwam ik overeind en ging boven op hem zitten. Ik ging zo zitten dat mijn natte warme poesje aan twee kanten over zijn harde pik heen viel, maar hij niet in me kon. Ik wreef op en neer langs zijn pik, zodat die binnen de kortste keren ook zeiknat was en glom van mijn geile nat. Hij pakte mijn haren beet en gebaarde me zachtjes. Ik begreep de hint en terwijl hij met zijn vingers door mijn lange haren bleef woelen en die over zijn buik voelde glijden nam ik zijn lid in mijn mond. Ik plaagde hem een beetje door hem erin te nemen en gelijk weer los te laten, en dat een aantal keer achter elkaar. Het voelde heerlijk om iemand anders zijn pik in mijn mond te voelen. Ik zag de spieren van zijn lul samentrekken als ik hem aanraakte. Ik genoot enorm van het spelletje en van onze naakte lichamen zo dicht bij elkaar. Ik zag de spieren van zijn lul samentrekken als ik hem aanraakte. Ik genoot enorm van het spelletje en van onze naakte lichamen zo dicht bij elkaar.

Wat ik niet door had was dat Mia het roer van mijn man Ralf had overgenomen en dat Ralf ondertussen openlijk, genietend ons genotsspel stond gade te slaan, terwijl hij met een natgemaakte hand met zichzelf aan het spelen was. Joris zal het waarschijnlijk wel door gehad hebben want ineens terwijl ik op mijn knieën op het dek bezig was om Joris heerlijk te likken voelde ik een scheut van genot door me schieten, en had Ralf zijn dikke lul er in een keer helemaal tot aan zijn ballen in mijn hete druipende poes gestoken. Ik gaf een gil van genot! Ik was zo geil dat ik me vrij snel overgaf aan het feit dat ik hier ineens een trio had met twee geweldige mannen! Terwijl ik lekker geneukt werd zoog ik heerlijk verder. Joris had mijn twee borsten en wisselde af en toe af met sabbelen. Zo plotseling als Ralf me was beginnen neuken hield hij er nu mee op. Hij verdween in de kajuit en even later kwam hij terug met een schaal met ijsklontjes.

“Ga maar op je rug liggen”. Ik deed wat me gevraagd werd. Alle twee pakten ze een ijsblokje uit de schaal. De ene bewerkte mijn bovenkant, de ijsklont ging langzaam heen en weer over mijn tepel. Hij draaide rondjes en mijn tepel was harder dan hij ooit geweest was, terwijl de ander van beneden met ijsklontjes begon te spelen. Joris duwde mijn lippen lekker wijd uit elkaar.

“Sjeetje jij bent echt geil meid. Je bent zeiknat” grinnikte hij. “Nou daar zal ik dan ook wat aan toevoegen”. Hij bewoog een ijsklontje langzaam langs mijn kutlippen. Dat was lekker! Ik voelde het ijs smelten in me en langs mijn kut naar mijn bilnaad sijpelen. Joris likte het nat van mijn tepels af met zijn tong. En beet me zachtjes in mijn tepel. Ik gebaarde hem dat hij met zijn lul dichterbij moest komen. Ik verlangde ineens vreselijk naar een lul lekker diep in mijn strot. Ik begon hem te zuigen en aan zijn ballen te aaien. Ik zoog zijn lul tot aan zijn ballen in mijn mond en ik speelde met zijn gleufje in zijn top. Ralf vond het echter tijd worden voor wat hardere actie en klom bovenop me. Hij stak zijn lid weer in mijn inmiddels ijskoude maar supernatte neukspleet. Hij kreunde.

“Dit is lekker ijskoud zeg. Echt een geweldig geil gevoel!. Alles voelt zo veel intenser aan”. Langzaam begon hij in me op en neer te bewegen en ik voelde het ijskoude nat dieper in mijn kut terecht komen en ik duwde mijn kut iets omhoog. Ralf ramde zijn pik er ineens keihard in. Ik gilde het uit! Door de kracht waarmee zijn actie gepaard ging, liep al het nat van het inmiddels gesmolten ijklontje uit mijn kut over mijn billen heen. Mijn anus was hierdoor ook zeiknat. Ik voelde me zo geil dat ik dacht dat ik flauw ging vallen.

“Neuk me door alsjeblieft’ smeekte ik. Ik voelde me vol, een grote neukgrot. Joris ging sneller op en neer, en Ralf ook. Twee lullen in me. Ik kreunde van genot. Joris zocht mijn klitje nog es op en ging zachtjes op en neer, dat was genoeg voor mij om keihard gillend klaar te komen. Het duurde erg lang… De heren reageerden er op hun eigen manier op. Ralf voelde mij klaarkomen en mijn kutspieren hard samentrekken waardoor het voor hem een laatste duwtje was. Terwijl de ene me bij mijn heupen had gepakt en me keihard neukte en de Joris met mijn tepel in zijn mond daar hard op beet. Ik likt Joris helemaal klaar, om me tegelijkertijd van voor en achter vol te laten spuiten. Ik voelde hun warme nat me opvullen en ik genoot van elke seconde. Heerlijk voelde ik me.

Toen we met z’n drieën waren bekomen zagen we de arme Mia die nog steeds aan het roer stond. Ze had niet mee kunnen doen maar het was te zien dat ze toch ook genoten had want haar harig bosje kuthaartjes was heel erg nat.

“Volgende keer ben ik aan de beurt hoor!” Riep ze, ”maar help eerst eens om de boot voor anker te laten gaan, want we zijn net in een baai aangekomen”. Wij keken om ons heen en inderdaad waren we in een mooie lagune. Honderd meter van ons vandaan lag nog een ander jacht. “Zouden ze onze activiteiten hebben gezien” vroeg Joris.

“Wat kan het ons schelen,” zei ik, “we ankeren en gaan vlug zwemmen want het is heerlijk warm en ik moet dat geil van jullie eens kwijt zien te raken.” Binnen een paar minuten lagen we in het warme water ons niet bewust van het feit dat onze nieuwe buren op hun jacht alles hadden gezien.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post295

CONGRES

EvelienGeplaatst door My 4Fingers do, januari 24, 2019 13:58

CONGRES

Congres in Amsterdam. Met de Thalys er naar toe. Tegenover mij zit een vaag bekende man van mijn leeftijd, maar een paar jaar ouder misschien. Wel een aantrekkelijk type. Slank, niet zo heel lang, blond half lang keurig verzorgd haar. Hij is verzonken in een tijdschrift, een muziek-dopjes in de oren. Ik neem mijn lezing nog eens door; over gebruik van dragermateriaal in farmaceutische tabletten.

Vlak voor Amsterdam wist ik het ineens. Hij gaat ook naar dat congres, hij zit ook in dezelfde branche. En hij blijkt mij ook nog te kennen. We raken aan de praat, en jawel, hij heeft zelfs hetzelfde hotel geboekt. Handig, we gebruiken samen een taxi in plaats van een tram. Hij vindt mijn benadering interessant. Het resultaat kan hij gebruiken in zijn bedrijf denkt hij. Dat moeten we eens nader bestuderen. Er zit misschien een opdracht in. We spreken dus af om meteen dezelfde avond de mogelijkheden nader te onderzoeken tijdens een dinertje. Zakendiner nietwaar, geen probleem.

Maar vanzelfsprekend gaat het over meer en andere dingen dan werk. Dat bijvoorbeeld een week Amsterdam je niet aan thuis doet denken.

Even geen huiselijke verplichtingen van vriend of vrouw en kinderen. De wijn smaakt goed, nog een afzakkertje in de bar, en dan, ja wat nu. Zijn voorstel om nog een glaasje op zijn kamer te drinken accepteer ik aarzelend. En jawel, hij bestelt champagne op zijn kamer. Ik sputter wat tegen dat ik niet meer wil drinken, een colaatje uit de minibar is mij ook goed. Maar nee, hij neemt voor zichzelf in ieder geval champagne. Dat voelt wel overdreven, maar zo'n fles in die koeler blijkt zo romantisch! Dat heb ik thuis nog nooit meegemaakt.

Nou ja, hij is ook getrouwd zullen we maar denken. Maar dat blijkt niet te betekenen, dat we in deze toestand niet onmiddellijk voor elkaar voor de bijl gaan. Hij omhelst mij en voor ik het weet lig ik in zijn armen. En hij in de mijne. Mijn pumps heb ik al uitgetrapt. De rest gaat ook, tot ik in mijn bh en slipje naast hem lig. Gelukkig had ik redelijk mooi ondergoed aangedaan tijdens de reis. Zijn lelijke boxershort kon mij niet zo opwinden. Nou gelukkig maar, want dat moest ook helemaal niet. Dit was eigenlijk al te ver. Ik wilde stoppen en me weer aankleden, toen hij mij opwindend begon vast te pakken. O ja, zo doen mannen dat… dat was ik alweer vergeten.

Bij ons thuis-neuken gebeurt dat allemaal niet meer. Daar gaan we voor het slapengaan een of tweemaal per week gewoon even aan het werk, en dan slapen. Maar nu moest ik nog worden veroverd; zijn handen in de bh aan mijn tepels, en met zijn benen zorgde hij ervoor dat ik ruggelings op zijn buik kwam liggen. Als twee lepels in de la. Maar lepels hebben niet van die handjes om elkaar mee vast te houden. M’n bh was ineens uit, een hand streelde mij over mijn borsten. Mijn tepels vooral. Oei wat fijn, trefzeker maar toch een beetje aarzelend, zoekend naar de juist cadans, welke tepel reageert het hardst. De andere hand zat al een poosje bij mijn slipje, en langs de zijkant ging zijn vinger millimeter voor millimeter naar mijn meest gevoelige vierkante centimeter. Ik deed net of ik het niet merkte, anders moest ik hem eigenlijk afstoppen, en dat was het laatste wat ik wilde. Maar ik kon de laatste millimeters niet afwachten.

Hij had me helemaal in zijn ban. Ik kon onmogelijk meer stil op hem liggen, ik bewoog met mijn hele lichaam. Mijn billen over zijn schaambeen. Mijn slipje was ineens ook uit, ik deed of ik het niet had gemerkt. Zijn short was ook in geen velden of wegen meer te bekennen. En zijn penis stond op scherp voor mijn vagina. Hij nog steeds onder mij liggend. Dit was wel een heel bijzondere positie, want ik bood mij zo in feite ongezien aan van top tot teen. Je ziet me niet, misschien slaap ik wel onwetend... Mijn hoofd had alleen niet zo'n rustige positie, maar het hotelkussen bood uitkomst.

Toen kon ik helemaal relaxen. Nou echt relaxen werd het niet, want zijn penis kwam al gauw bij mij binnen, en met kleine bekkenbewegingen hielp ik daar met alle plezier actief bij. Ja hoor, aan de pil, ja, het kon wel. Toen hij goed binnen was, ontwikkelden we dank zij de vering van het hotelbed een langzaam deinende beweging, waarbij mijn borsten rustig meedeinden. Voor het eerst dat ik mij niet stoorde aan een piepend bed, maar het als een aangever voor het juiste ritme beschouwde.

Hij gebruikte een hand voor mijn buik en borsten, de andere was exclusief voor de magische driehoek. Ik had het idee dat ik niet zoveel bij hem kon doen; ik probeerde alleen zijn ballen wat te strelen. Maar ik kon er niet bij. Hij wist mij goed op te winden, en toen ik begon klaar te komen, merkte ik aan zijn bewegingen, dat hij ook ging komen. Met een paar fellere stoten en diep grommen schoot hij zijn schicht over de eindstreep.

Toen hij al rustig onder mij lag, en mij nog vingerde bleef mijn orgasme-stroom nog een tijdje aanhouden.

Hij gleed slap uit mij en ik kwam ineens doodmoe weer onder de mensen. Gelukkig schaamden wij ons na afloop niet voor onze geilheid. We dronken nog een glaasje champagne op 'het congres' en na een uurtje ging ik naar mijn iets soberder kamer, twee verdiepingen hoger. De volgende ochtend werd ik telefonisch door hem gewekt. De hele week bleven we met elkaar optrekken, een beetje omzichtig omdat het er van de vakgenoten wemelde. Er was volgens mij meer ongewone geanimeerde activiteit in dat hotel. Wij hebben in ieder geval nog een paar keer met elkaar gevreeën. (eerlijk gezegd elke avond op eentje na) Tot de week om was. Toen ging elk zijns weegs.

Er is geen opdracht uit mijn interessante lezing voortgevloeid. Ik durf hem nu ook niet meer goed onder ogen te komen. Hij mij vermoedelijk ook niet. Bang voor gevolgen. En of ik een nuttige week heb gehad. Jazeker. Nog wat van de stad gezien? Ja, maar het was nogal druk. Bovendien is zo'n congresdag vermoeiend. Maar ik kan er weer jaren tegen. Nieuwe spirit voor onze relatie en een nieuwe positie om uit te proberen.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post276

GEILE VRIENDINNEN

EvelienGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 06, 2019 13:03

GEILE VRIENDINNEN

"Ik houd het niet meer, stop alsjeblieft even", zei Alice. Anna zette de auto aan de kant. Alice stapte uit, trok haar korte rokje op liet, haar kleine slipje zakken en begon te plassen. Anna was inmiddels ook uitgestapt, liep om de auto heen en ging op haar knieën voor haar vriendin zitten.

"Oh, wat is dat een geil gezicht", zei Anna en hield haar hand onder de warme gele straal die uit Alice 's poesje liep.

"Viezerik", zei Alice. Anna keek haar vriendin met een geile blik aan en begon met haar mond in de richting van de straal te bewegen. Alice probeerde de straal af te knijpen maar de druk vanuit haar blaas was zo hevig dat ze dat niet meer kon. De tong van Anna raakte de straal het eerst, ze proefde de scherpe smaak van de urine, nu duwde ze haar hele mond eronder en dronk gulzig van het gele sap, het liep langs haar kin en hals zo op haar blouse maar niets kon haar nog stoppen. Langzaam begon ze omhoog te bewegen tot ze de zeiknatte gleuf had bereikt. Alice was van dit alles behoorlijk opgewonden geraakt en pakte het hoofd van Anna. En terwijl ze de laatste druppels pis naar buiten perste duwde ze het gezicht van Anna zo stevig mogelijk tegen haar poesje aan. Een lik van Anna over de vochtige kut was voldoende om Alice luid kreunend klaar te laten komen.

"We moeten opschieten", zei Anna tegen de nog hijgende Alice. "Anders zijn we niet voor het donker bij onze hut”. Ze stapten in de auto en reden verder.

"Wat ben jij toch een geil loeder", zei Alice terwijl ze haar slipje goed deed en haar rokje wat fatsoeneerde.

"Hoezo".

"Om zo maar een weerloos meisje klaar te maken".

"Vond je het niet lekker dan"?

"O, in tegendeel het was heerlijk. Ik wist trouwens niet dat jij van plasseks hield".

"Ik ook niet, maar ik kreeg er gewoon zin in toen ik jou daar zo zag staan, en er tussen die lekkere lange benen van jou zo'n mooie gele straal naar beneden kletterde”.

"Heb je al gezien dat je hele blouse nat is geworden?"

"Dat geeft niet ik had het er graag voor over. En daar is onze hut al”. De auto reed een bospad op waarvan aan het eind een blokhut stond. De meisjes pakte hun spullen uit, verkleedde zich, kookten en aten.

Na het eten gingen ze samen op de bank zitten. Alice deed haar arm om Anna en drukte haar mond op de lippen van haar vriendin, deze deed ze vaneen en duwde zachtjes met haar tong tegen die van Alice. Deze reageerde fel en de kus werd heviger en wilder.

"Het was een geil gezicht om jou van mijn pis te zien drinken”, zei Alice terwijl ze het T-shirt van Anna omhoog deed. Ze begon zacht de borsten te masseren en op de linker tepel te sabbelen.

"Het was ook heel opwindend om te doen". Kreunde Anna terwijl ze het rode haar van Alice streelde. Alice haar hand gleed langzaam onder het rokje van Anna en begon door het slipje haar venusheuvel te strelen. Anna trok haar T-shirt uit en Alice begon al likkend en zoenend haar weg naar beneden te zoeken. Ze trok het rokje uit en bekeek haar vriendin. Deze lag voor haar op de bank met alleen nog een slipje en een paar schoenen met naaldhakken aan. Ze kuste de voet van Anna en gleed likkend via de binnenkant van de lekkere benen naar boven. Zachtjes wreef ze over kruis van het slipje, haar vriendin begon al aardig nat en heet te worden. Ze rook aan het slipje en begon het poesje door de dunne stof heen te kussen.

"Sta eens op", zei ze tegen Anna. Anna stond op en Alice draaide haar om. "Ga op je knieën op de bank zitten met je kont naar mij toe". Toen Anna in die houding ging zitten keek Alice tegen de prachtige kont van haar geliefde aan. Het minuscule slipje was niet genoeg om de billen helemaal te bedekken. Alice legde op iedere bil een hand en begon ze zachtjes te masseren. Ze trok het slipje naar beneden en kuste en beet zachtjes in de heerlijke billen. Anna zakte wat verder door zodat haar billen iets verder uit elkaar gingen. Alice trok ze uit elkaar en begon met lange halen de bilnaad te likken. Na een paar likken stopte ze bij het bruine roosje en zoog erop. Ze proefde de bittere smaak van het kontgat. Ze duwde zachtjes met haar tong in het nauwe gat.

"Oh", kreunde Anna. "Steek je vinger erin". Alice maakte haar vinger nat en duwde hem het nauwe gat in. Anna draaide zich om op de bank, zodat haar poesje naar boven kwam te liggen. Alice viel als een bezetene aan op de kut.

"Je bent drijfnat, ik zal wat van je sap opslurpen", zei Alice terwijl ze met haar duim en wijsvinger de schaamlipjes uit elkaar deed. Anna werd steeds geiler, een vinger in haar kont en gevingerd en gelikt in haar poesje. Alice vond in de bovenste plooien van de kut de inmiddels keihard geworden clitoris. Zachtjes begon ze eraan te likken, knabbelen en wrijven. Ze hoorde hoe Anna haar hoogtepunt naderde.

"O… ja, ja lik me, zuig aan mijn kut, o ja… oh… ho… ha… wat heerlijk", kreunde Anna die onderhand aan haar eigen tepels lag te trekken. "Oh… stop je vingers diep in mijn kont, en in mijn kut, ja, zo ja, oh, ha… ja… oh… god ik kom! Ik kom oh, ja!" gilde Anna toen ze haar hoogtepunt bereikte. Anna's lichaam begon te schokken en ineen te krampen. Uit haar poes kwam meer geil gedropen en Alice ging daarom nog harder likken. Anna klemde het hoofd van Alice tussen haar dijen. Toen ze een beetje rustiger werd, kon Alice zich lostrekken.

"Oh… wat kan jij likken zeg”, hijgde Anna en kuste Alice teder op haar voorhoofd. Anna stond op en liep naar de slaapkamer. Snel kleedde Alice zich uit. Toen Anna terugkwam zag Alice dat ze een kunstpenis had voorgebonden.

"Op je knieën en pijpen”, commandeerde Anna haar. Alice liet zich op de knieën zakken en begon de rubber lul te strelen en te zuigen. Toen de dildo goed nat was trok Anna hem uit de geile mond van Alice.

"Bij mij een vinger in mijn kont duwen he, bukken teef!" Alice bukte zich en Anna ging achter haar zitten. Ze gaf een paar speelse klappen op de goddelijke billen en trok ze toen wild uit elkaar. Ze liet een straal speeksel in de kontgleuf lopen en begon die uit te smeren. Bij het bruine rozetje aangekomen, duwde ze wild haar vinger binnen in de nauwe kont. Nadat Alice wat was ontspannen zette ze de ronde kop van de lul in de opening en duwde hem ruw naar binnen.

"Auw", gilde Alice, ze gilde het uit van de pijn. De penis was veel te groot voor haar kont, maar na een paar flinke halen van Anna begon de pijn over te gaan in een aangename tinteling. Anna kuste haar in de nek en toen ze haar hoofd omdraaide fel op haar mond. De tongen flitsten snel heen en weer. Anna streelde vanachter de stevige borsten van Alice en trok aan de harde spenen. Ze liet een hand zakken en gleed via haar buik en kleine bosje schaamhaar naar haar hete en natte gleufje. Zacht begon ze tussen de lipjes te zoeken naar de clitoris. Toen ze die gevonden had begon ze erover te wrijven in het zelfde ritme als ze de dildo in en uit de kont schoof.

"Oh ja, sneller… sneller, oh oe", kreunde Alice. Sneller en wilder begon Anna te neuken en te vingeren. En sneller en wilder begon Alice te kronkelen en mee te bewegen. "Ah, zo heet, zo geil, ho… oh… ja… ha… ja… ha… ik kom, ik kom!" gilde Alice en Anna voelde de kut samen krampen en meer vocht afgeven. Alice beleefde een bizar hoogtepunt, gevingerd en in je kont geneukt worden door een vrouw. Maar juist dat bizarre maakte dat ze extra opgewonden was en ze realiseerde zich op dat moment dat een jongen haar dit gevoel nooit kon geven. De lul maakte een plop geluid toen Anna hem uit de strakke, rood geneukte kont trok.

"Ga je mee naar de slaapkamer?" vroeg Anna. In de slaapkamer aangekomen ging Alice uitgestrekt op bed liggen. Anna ging in tegenover gestelde richting op haar liggen en begon aan de nog hete kut te likken. Alice trok aan de kont van Anna totdat ze het zelfde kon doen.

"Wat smaakt je kutje toch heerlijk," mompelde Alice. Ze begon haar tong in de slijmerige opening te duwen. Anna deed het zelfde bij haar. De kutten werden heter en vochtiger. En beide meisjes begonnen meer van elkaars sap te drinken. Het tempo van de in-, uitgaande tongen liep langzaam op. Vingers werden in gaten geduwd en clitorissen werden gelikt en gezogen. En weer kwamen ze kreunend en gillend klaar.

De meisjes zweefde zowat een volle week lang van orgasme naar orgasme. Toen ze een week later weer naar huis reden zei Alice.

"Dat moesten we vaker doen zo’n uitrust-vakantie". En nog meer uitgeput als dat ze vertrokken kwamen ze weer terug in hun flat, waar sinds die tijd geen vriend meer is geweest.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post262

SIBIAN-PRET

EvelienGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 22, 2018 14:24

SIBIAN PRET

Het was eenzaam zo zonder man om me heen. Al maanden zat ik zonder hem en ik kon er gewoon niet meer tegen. Ik besloot op het internet naar een lekkere kerel te zoeken die mijn kutje eens flink kon doorsmeren, toen ik opeens op een aparte site kwam met neukmachines.

Ik wist niet wat ik zag. Er waren boren met dildo’s erop gemonteerd, maar ook hele installaties met allerlei dildo’s overal en trilfuncties en dergelijke. Ik was helemaal door het dolle heen. Ik wist nu wat ik doen moest. Als ik zo’n ding zou bestellen zou ik ook niet vreemdgaan en toch het genot hebben van heerlijke seks. En dus ook het gevoel hebben alsof ik werd geneukt, in plaats van dat ik saai met mijn hand die vibrator of dildo diep in mijn kutje of kontje drukte. Natuurlijk, dat was allemaal wel erg lekker en zo, maar het gaf geen extra dimensie aan het geheel.

Ik bestelde meteen het meest lekkere ding wat ik zag staan en moest een drietal dagen wachten maar toen was hij ook meteen binnen. De mannen die hem afleverden waren erg vriendelijk en ook erg lekker en zorgden ervoor dat het apparaat helemaal in elkaar kwam.

Ze legden alles uit en ik kon meteen aan de slag. Het ding zag er geil uit. Het was gewoon een soort kast waar je op kon zitten. In het midden van de kast zat een enorme dildo gemonteerd en daar kon ik dan heerlijk op gaan zitten. Maar je kon het ook uitklappen zodat als je liggen ging, en je je benen spreidde, de dildo als het ware in je kutje ging boren. Het was allemaal geweldig. Ik besloot meteen aan de slag te gaan.

Ik kleedde me uit en nam de tijd om mezelf lekker op te warmen door heerlijk met mijn vingers over mijn klitje te gaan en aan mijn tepels te draaien. De meeste vrouwen vinden dat pijnlijk, maar ik kreeg er een enorme kick van altijd. Ik hield wel van een klein beetje pijn tijdens de seks, zolang het maar binnen de perken bleef. Ik klapte de lekkere machine een beetje uit en ging ik liggen met mijn benen wijd.

Ik streelde mijn nat geworden kutje en stak twee vingers in mijn gaatje, die ik daarna heerlijk ging aflikken. Ik zette de machine aan en de dildo kwam naar mijn kut toe. Ik kon hem besturen met een soort kleine afstandsbediening. Langzaam liet ik het topje aan de rand van mijn kut komen en zette ik het ding op trillen. Hij trilde zachtjes tussen mijn schaamlippen en maakte mijn klitje nog meer opgezwollen dan het al was. Ik moest hier niet al te lang me doorgaan, want ik was al zo enorm geil, dat ik gewoon ieder moment klaar zou kunnen komen.

Ik liet het apparaat nu meer naar mijn kut toegaan en liet het langzaam maar diep in mijn lekkere schede schuiven. Het was een enorm ding en ik voelde hoe ik heerlijk werd opgevuld. Zo’n lekkere pik had mijn vriend niet. Ja, hij kon wel lekker neuken, vooral de anale seks met hem was echt geweldig. Dat was voornamelijk omdat hij een niet al te dikke en grote lul had, dus dan deed het niet zo’n zeer. Maar echt, mijn kutje helemaal opvullen deed hij niet en dat kon dit mega geile apparaat wel.

Ik liet hem heerlijk in mijn kut komen, zette de trilfunctie op optimaal en liet hem automatisch in en uit mijn heerlijke kutje bewegen. Ik geniet heerlijk van het geile apparaat en heb zoveel geile gevoelens die door mijn heerlijke lijf vliegen dat ik me bijna geen raad weet. Heftig gillend kom ik ineens klaar, zonder dat ik het echt aan voelde komen. Mijn lekkere lijf rilt van genot, terwijl die heerlijke geile machine mij nog steeds aan het neuken is. Ik heb het niet meer. Nu sta ik op, ik zet de neukmachine in zijn basisstand en ga lekker op die dildo zitten. Ik heb een heerlijke natte kut en het gevoel van klaarkomen rilt nog door mijn benen.

Trillend van het nagenieten, ga ik met mijn benen wijd op dat geile ding zitten en laat ik me zakken. Ik beweeg op en neer en ineens heb ik een lekker idee. Ik ga met mijn anus op die grote dildo zitten en laat mijn kontje er langzaam overheen zakken. Ik heb echt een heerlijk gevoel nu in mijn lichaam. Ik vind het erg spannend en laat mijn kontje goed uitrekken door die botergeile neukmachine. Ik heb echt heel veel plezier, maar ook erg veel pijn.

Ik ga helemaal los. De tranen rollen over mijn wangen en de pijn is haast niet te harden. Toch zet ik door en ga het allemaal lekkerder voelen naar mate ik dat ding dieper en langer in mijn kontje heeft zitten. Ik beweeg nu wild op en neer en geniet intens van dat heerlijke gevoel in mijn kont. Mijn billen rammen kletsend neer op de stof van het apparaat terwijl ik heerlijk aan mijn klitje wrijf. Ik voel nu wederom een spetterend orgasme aankomen. Ik gil heftig en kom wederom rillend klaar.

Net op dat moment komt mijn vriend binnen. Ik weet niet zo goed wat ik doen met. Maar mijn vriend gebaard om door te gaan. Hij klimt bovenop de machine met zijn broek al uit en zijn harde pik lekker diep in mijn heerlijke kutje. Ja, meteen drukt hij dat lekkere apparaat van hem in mijn schede.

Nu wordt ik dus op twee manieren genomen. Ik weet niet echt wat ik nu moet denken dus denk ik maar niets en geniet ik van die heerlijke dubbele penetratie die ik mag ontvangen van een kunstlul en een echte lul. Nu valt het mij op dat mijn vriend toch best wel een dikkere lul heeft dan ik in eerste instantie dacht en…

Ineens schrok ik.

Ik was met de tweelingbroer van mijn vriend aan het neuken! Maar in plaats dat ik hem wegduwt, pakte ik hem stevig vast bij zijn billen en ik kneep ik er hard in. Ik had dit veel eerder moeten doen. Gewoon die twee broers tegelijk neuken. Nu zat ik op die neukmachine en ik kan alleen gekreun van dat ding horen. Maar de tweelingbroer maakt dat allemaal goed met zijn basstem die grommend kreunt en steunt.

Dat lekkere geile gevoel maakte zich weer meester van mij en ik kwam weer stomend klaar, terwijl die lekkere pik in mijn kutje aan het pompen was. Ik genoot volop en voelde nu dat de tweelingbroer van mijn vriend ook op springen staat. Sterker nog, hij trekt meteen zijn lul terug en terwijl ik nog lekker aan het rijden ben op die dildo in mijn anus, spuit hij mijn gezicht vol met zijn lekkere zaad.

Nu ben ik meer dan tevreden en rij ik nog eventjes wild op en neer op die neukmachine, waarna ik uitgeput afstapt en de pik van mijn toekomstige zwager geil schoonlikt. Ik heb echt heerlijk genoten en na het aankleden gaan we een kopje thee met elkaar drinken, onder het genot van een sigaret.

De neukmachine heb ik nooit weggedaan. Ik heb ook verder nooit met mijn vriend over het incident met zijn tweelingbroer gesproken. Tot mijn vriend op een gegeven moment thuis komt en hij zijn broer bij zich heeft. We gaan met zijn drieën om de tafel zitten en mijn vriend kijkt mijn strak aan.

“Ik weet dat je met mijn broer naar bed bent geweest. Ik weet dat je met hem op die neukmachine hebt liggen ketsen. Ik wil gewoon één ding weten. Hoe doe je het liever? Met mijn broer en mij, of met mijn broer en die neukmachine?”

Daar hoefde ik helemaal niet lang over na te denken. Een paar weken later woonde zijn tweelingbroer bij mij in en de neukmachine was nog steeds aanwezig in het huis. Ik had mijn vriend het gat van de deur gewezen en ben tot op heden nog erg tevreden met mijn geile keuze.

Ik heb geen enkele spijt en ik geniet ook nog elke dag van die heerlijke neukmachine. Ook al is het alleen maar om even snel een vluggertje te maken als ik alleen thuis ben. De neukmachine is een echte uitkomst voor vrouwen die vaak alleen zijn.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post209

SYLVIA EN MARK IN DE TREIN.

EvelienGeplaatst door My 4Fingers di, september 25, 2018 14:10

SYLVIA EN MARK IN DE TREIN.

Mark riep dat ik op moest schieten. Hij had gemakkelijk praten. Ik was net lekker aangekleed. Sexy, strak jurkje. Nieuw slipje. Mijn lippen fel rood opgemaakt. En dan gaat hij door de stof van mijn jurk aan mijn tepels sabbelen. In no-time droop mijn kut en moest ik een nieuwe slip aandoen. Nu roept hij weer. Dan maar geen slip. Ik heb er genoeg in de koffer en voor de nachttrein naar Zwitserland kan ik wel even zonder. We zouden in een cabine met 6 bedden slapen. Ik was bang voor allerlei vreemde mannen, maar daarnaast ook opgewonden. En het feit dat ik onder mijn, nu te korte, jurk niets aan had, maakte het alleen maar erger.

Toen we net op het nippertje in de trein kwamen bleek natuurlijk dat wij de bovenste bedden hadden. Op de middelste bedden lag aan beide kanten al een man. Mark kroop op één van beide bovenste bedden terwijl hij onze grote koffer omhoog tilde. Ik hielp hem met mijn beautycase. Ik kon er moeilijk bij dus ik ging op het onderste bed staan en drukte me tegen de bedden aan. Ik tilde de case op het bed bij Mark en toen voelde ik het.

Ik was uit evenwicht en viel achteruit. Maar plotseling voelde ik een sterke arm om mijn heup. Ik schrok. Ik voelde de hand op mijn naakte huid. De jurk was omhoog geschoven en liet mijn billen vrij. Ik verkrampte. De hand kneep stevig in mijn billen. Toen voelde ik een vinger door het toefje schaamhaar gaan. O! Nee, natuurlijk kan hij nu ook mijn poesje zien. De vinger gaat omlaag en glijdt over mijn clit. Ik sluit mijn ogen en probeer gewoon te doen tegenover Mark. Twee vingers glijden tussen mijn lippen en ik kan bijna niet meer. Ik trek snel Mark 's rits open en trek zijn lul uit zijn broek om te voorkomen dat ik ga gillen. Zonder iets te zeggen zuig ik hem in mijn mond. Mark ligt met open mond naar me te kijken.

Ik zuig snel op en neer. Mijn rode lippenstift laat duidelijke sporen na op zijn lul. Ik kreun om zijn lul en ik zie dat Mark begint te begrijpen dat er iets gebeurt onder zijn bed. Hij buigt voorover en kijkt over de rand. Zijn lul wordt nog harder als hij ziet dat ik tegen het bed wordt getrokken en een vreemde vent met zijn vingers in zijn vrouw zit.

Die vreemde vent trekt zijn vingers iets terug, en hij begint mijn sappen over mijn anus te verspreiden. De top van zijn vinger dringt even naar binnen en gaat dan weer naar buiten. Hij maakt me alleen geiler. Het maakt me niet meer uit wat er gebeurt.

Dan trekt Mark zijn lul terug uit mijn mond. Hij duwt mij van het bed weg. De ander man laat me ook naar achter vallen. Dan wordt ik plotseling opgevangen. Ik voel een mannenlichaam tegen mijn rug. Hij grijpt mijn tieten en houdt me zo omhoog. Hij trekt aan mijn tepels en laat me daarmee verder zakken. Ik voel iets hards tegen mijn billen. Het glijdt tussen mijn billen op zoek naar mijn anus. Ik voel de eikel tegen mijn donkere gaatje. Plotseling laat iedereen me los en ik val achteruit. De eikel dringt bij me naar binnen. Ik val verder. Het lijkt op een uur en een meter voordat mijn billen tegen de buik van die vent aan vallen.

Hij stapt achteruit. Ik hang willoos op zijn paal. De andere vent stapt ook uit bed. Zijn lul is ook hard en groot. Hij richt hem op mijn kutje en met een enkele stap luit hij mijn trillende lijf op tussen twee sterke mannen. Zijn lul glijdt zonder problemen mijn kut in. Dan staat Mark naast me. Hij heeft mijn lippenstift in zijn handen.

“Als je je gedraagt als een slet moet je er ook uitzien als een slet”. Hij stift mijn lippen weer rood. Als hij weg stapt, drukt de vent voor me zijn mond op die van mij. Zijn tong dringt gelijk diep naar binnen en ik ga er op zuigen. Onze lippen glijden over elkaar en als hij even terug trekt, zie ik hoe zijn halve gezicht onder de rode vlekken zitten. Ze zijn beiden druk bezig een wedstrijdje te doen wie het diepst bij me naar binnen kan. Iedere stoot lijkt een centimeter dieper in mijn hete lijf te dringen. Dan begint de man voor me te grommen. Ik voel zijn lul nog harder worden.

Hij trekt zijn lul uit mijn kut en pakt mijn haar. Maar voor hij mijn mond naar zijn lul kan trekken, smeert Mark nog meer lippenstift over mijn lippen. Door de snelheid zit het volgens mij op meer dan alleen mijn lippen. Ik sluit mijn lippen om de lul van de vent. Ik neem alleen de eikel in mijn mond. Net op tijd. Hij komt hard in mijn mond. Zijn zaad spuit diep in mijn keel. Ik moet kokhalzen, maar hou mijn geile, rode lippen om zijn staaf gesloten. Eindelijk stopt hij. Ik lik de eikel schoon mijn tong. Pas als hij slap begint te worden open ik mijn mond.

Ik glimlach als ik de rode cirkel net onder de rand van de eikel zie zitten. Dan trekt de andere vent zijn lul uit mijn kont. Ik draai me om. Mark zit gehurkt naast die harde lul. Die is groter dan ik ooit heb gezien. Ik ben verbaasd dat die in mijn kont paste. Dan tekent Mark een cirkel om de lul van die vent. Helemaal bij de basis.

"Sylvia, probeer die rand maar eens te raken met je lippen." zegt hij. Hij stift nog even mijn lippen zodat goed zichtbaar wordt hoever ik kom. Ik neem de eikel voorzichtig tussen mijn lippen. Maar daar moet die vent niets van hebben. Net als hij mij op zijn staaf liet vallen, gaat hij ook nu voor de snelheid. Hij stapt vooruit. Ik stap achteruit. Maar daar is de deur van de cabine. Ik kan niet verder. Ik sta met mijn naakte kont tegen het raam in de deur geduwd. En hij neemt nog een stap. Zijn lul glijdt in mijn mond. Hij trekt mijn hoofd omhoog zodat ik hem aankijk. Maar ook zodat de mond en de keel op een lijn zitten. Dan glijdt hij mijn keel in. Ik wil kokhalzen, maar dat kan niet. Ik wil ademhalen, maar dat lukt ook niet.

Dan voel ik mijn neus tegen zijn schaambeen. Mijn lippen sluiten zich helemaal om de basis van zijn lul. Ik voel me nu alleen trots. Ik slik. En nog een keer. Mijn keel masseert zijn lul. En dan wordt die nog dikker. Het voelt alsof mijn hals zelfs dikker is geworden. Ik voel zijn zaad helemaal door zijn lul schieten. Vanaf de basis waar het mijn lippen strakker om zijn lul laat klemmen. Door de onderkant van zijn lul voel ik het langs mijn tong glijden. En dan schiet het zo mijn slokdarm in. Ik lieg niet als ik het in mijn maag voel spuiten. Ik krijg het benauwd. Hij blijft maar doorspuiten. Vlak voordat ik wegraak, slinkt zijn lul plotseling en trekt hij hem terug. Hij is helemaal rood van mijn lippenstift. Mark kust me op mijn mond.

"Ik wist wel dat mijn geile teefje het aankon."

Ik knik alleen maar. Mark en de twee mannen klimmen in hun bed. Ik wil ook omhoog naar dat van mij.

"Nee," zegt Mark. "Veel te lastig. Als één van ons nog een keer wil, kun je beter in het onderste bed klaar liggen."

Ik knik en ga in het onderste bed liggen. Ik kan de man in het bed onder Mark zien liggen. Zijn lul is al weer langzaam aan het groeien.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post189

SHOW-TIME

EvelienGeplaatst door My 4Fingers di, juni 05, 2018 12:28

SHOW-TIME

Ik heb samen met mijn Meester vaak zitten bomen over onze fantasieën en hoe het zou zijn om samen een club te bezoeken waarbij hij me dan mocht showen aan het aanwezige publiek. Een leuke droom waarvan je weet dat het toch wel niet door zal gaan en er lekker over praten is waarschijnlijk het beste gedeelte van de droom.

Toen viel die bewuste enveloppe door de brievenbus met daarop geschreven:

UITNODIGING, PERSOONLIJK EN VERTROUWELIJK!

Ik werd met mijn Meester uitgenodigd om een bezoek te brengen aan een club met een moeilijke naam en waarvan het adres ook niet werd genoemd. Vrijdagavond zou er een limo voor mijn deur verschijnen die de Meester en mij naar de club en weer thuis zou brengen.

Kledingregels: Mantelpakje, zwarte lingerie, ophoudkousen en hoge zwarte pumps. Dat kwam me goed uit omdat dat de standaard wens van mijn Meester is. Hij heeft wat met zwart, dus dat ging lukken. Ik belde direct mijn Meester en ja, hij had ook een dergelijke brief gehad, alleen hij hoefde niet in lingerie. We lachten vrolijk en spraken af het maar te doen, wie weet wat de avond brengen zou? Donderdags een zonnebankje daarna heerlijk in bad, alles geschoren en gezalfd en mijn lijf tintelde van spanning. Of het nooit vrijdag werd. Ik deed mijn mooiste setje aan en trok de kousen over mijn benen, dan mijn geilste pumps aan mijn voeten. ‘Hopelijk moet ik niet veel lopen vanavond’ dacht ik nog. Mijn strakke rok over mijn heupen, een maagdelijk witte blouse en mijn Chinese zwarte jasje maakte het compleet. Tevreden keek ik naar mijn strakke lijf in de spiegel, dat trainen had toch zin gehad.

Door het raam zag ik in donker een lange auto staan met een dame bij de deur, ik liep naar buiten en ze deed zwijgend de portier open. Daar zat mijn Meester al met een grijns van oor tot oor.

“Je ziet er schitterend uit poes!” En ik voelde dat ik bloosde. De ramen waren geblindeerd maar ik kon wel enigszins naar buiten kijken. In het koelkastje stond een fles Spaanse witte wijn en twee glazen, zonder aarzelen schonk ik er eentje in voor mijn Meester. Nadat hij geproefd had gebaarde hij me er ook eentje voor mezelf in te schenken. Ik kroop tegen hem aan en samen genoten we van de rust en luxe.

Hoe lang we gereden hebben wist ik eigenlijk niet maar aan beide zijden van de auto waren nu bomen dus dit was een soort van park of bos. We reden door een hek en daar was opeens licht en stond een verzameling van niet bepaald goedkope auto’s. Er stonden wat cabriolet voor de deur en klonk zachte muziek. De portier wordt geopend door onze chauffeuse die er erg mooi uitzag en een paar hoge pumps aanhad waar ze onmogelijk een auto mee kon bedienen. Ze knipoogde naar me en wenste me veel plezier, haar glimlach was veel betekend.

“Hé Willem!” Een joviaal uitziende man in een goed Italiaans uitziend pak kwam de trap bij de voordeur afrennen en begroette mijn Meester allerhartelijkst.

“Ik dacht wel dat jij hier achter zat.” Lachte mijn Meester. “Zal mij benieuwen wat je hebt verzonnen, ouwe reus.”

De mannen praatten wat en richtten zich vervolgens tot mij.

“Dit is dus de befaamde, of moet ik zeggen gevreesde Misspoes?” Ik keek hem aan en zag zijn grijns. “Je hebt geen woord teveel gezegd, het is werkelijk een kittige poes, proficiat!”

Hij zag de verbazing in mijn ogen en mijn Meester knikte me geruststellend toe. “Discretie is onze reclame! Toch?” En ik lachte met ze mee. Net twee kwajongens dacht ik nog.

De barruimte was groter dan verwacht met werkelijk een schitterende entourage. Er klonk lekkere muziek en er waren twee paaldanseressen actief op een paar kleine podia, de gespierde jonge lijven trokken onwillekeurig ook mijn aandacht. De bar was goed bezet en drie barkeepers waren zich lekker aan het uitsloven voor hun publiek. Eentje in een zwarte smoking en twee jonge gebruinde mannen in smetteloos witte overhemden, het licht was wat blauw waardoor het er nog spectaculairder uitzag. Aan het einde van de bar zaten twee vrouwen, een blonde met een engelengezichtje en haar tot over haar schouders en zo te zien was ze echt blond. De donkere had opgestoken haar en was in het zwart. Ze keken beiden naar me en ze fluisterden wat tegen elkaar en vonden het schijnbaar amusant. Misspoes kwam even in me boven en het liefste had ik ze allebei een pets verkocht, het ging ongetwijfeld over mij. De barman haalde me uit deze gedachten en zette een schitterend uitziend glas voor mijn neus. De cocktail was werkelijk perfect en besloot nog wat in de rondte te kijken. Plotseling stopte de muziek en stond onze ‘vriend op een podium van de paaldanseressen.

“Dames en heren, we zijn compleet. De deuren gaan nu dicht, dus als u naar buiten wil dan is dit uw laatste kans tot het einde van onze bijeenkomst”.

Er stond niemand op, dus blijkbaar had niemand die behoefte. Diep van binnen vroeg een stemmetje in mij zich af of ik die behoefte misschien had. ‘Maar Nee!’

“Nu we dus echt onder elkaar zijn kan wat mij aangaat de pret beginnen”.

Aan weerszijden van de bar openden zich dubbele deuren en een soort van theater werd zichtbaar. Het geheel was in een soort van cirkel opgezet, ongeveer een derde was podium welke bedekt was met een zwaar gordijn, de rest van de cirkel was opgedeeld in zitjes voor maximaal vier personen schatte ik en in het midden van de cirkel stonden keurig gedekte tafeltjes met lichtjes en champagne in de koelers. Mijn Meester troonde me mee en bracht me feilloos naar een tafeltje in het midden van de zaal. Op het bordje stond; “G&c” wat staat voor “Guillermo & Chloe” Ik keek naar mijn Meester en zag hem lachen zijn blauwe ogen straalden. “De boef, ik houd van hem”.

Mijn gedachten werden onderbroken door het aanzwellen van de muziek terwijl de zijgordijnen van het podium zich openen en het licht in de zaal werd gedimd. Op elk podium stond een figuur in een lange cape en capuchon met de rug naar het publiek. Ze bewogen op het ritme van de muziek en de precisie waarmee de bewegingen werden uitgevoerd deden me realiseren dat dit dansers moesten zijn. De capes gingen af om de lijven van de twee barkeepers zichtbaar te maken, tergend langzaam werden de overhemden losgeknoopt en de glanzende borstkassen glommen als marmeren goden in het gekleurde licht. In plaats van een pantalon of short droegen ze leren rokken gemaakt van gelaagde stroken leer waardoor ze eruitzagen als Romeinse soldaten. Ik kon een aantal vrouwen horen zuchten, ook ik werd wat onrustig op mijn stoel.

De mannen daalden af van hun podia en van beide zijden naderden ze het publiek, ik zag hun elk iets vertellen aan een tafeltje waar een stelletje aan zat en ik zag een lichte paniek in de ogen van de aangesproken dames. Hun partners daar aantegen knikten volop. Als een maagdenroof liepen de krijgers met hun buit naar hun afzonderlijke podia, daar aangekomen maakten ze een klapbeweging en het publiek applaudisseerde luid.

Er werd wat in het oor gefluisterd waarbij de ene vrouw knikte en de andere vragend naar haar partner aan het tafeltje keek, die knikte genoegzaam en maakte een handgebaar van doorgaan.

Met de nodige tederheid maar zeker ook daadkracht begonnen de dansers de vrouwen uit te pellen en in korte tijd stonden ze in hun setjes en kousen op het podium, ik was niet de enige met een dresscode zoveel was duidelijk. Ik bekeek de dames nog eens goed en ik zag dat het niet de lelijkste waren die waren geselecteerd, rechts had stevige borsten en een mooi stel billen, links was wat strakker met een naar schatting C-cup, mooie buikspieren en een lekker kontje. Voor ze met hun ogen konden knipperen was de bh weg en joelde het publiek.

“Wat willen jullie?” Klonk de stem van de MC uit de speakers.

“Slip uit! Slip uit!” Scandeerde het door de zaal. Ik was zeer benieuwd, beide vrouwen waren waarschijnlijk al zo opgewonden dat het ze niks meer uit maakte en met een gracieuze beweging verdwenen de kledingstukken, het publiek ging al uit zijn bol. ‘Dat beloofd nog wat’. Dacht ik.

Snel en vaardig gingen de handen over de lijven, de vrouwen stonden met hun gezicht naar het publiek voor ‘hun’ rover. Ze begonnen schokkende bewegingen te maken en als je goed keek zag je een hand over en tussen hun lipjes bewegen, bijna tegelijk kwam het orgasme voor een joelend publiek.

De mannen namen zetel op een soort poef in het midden en geboden de vrouwen op schoot te komen zitten waarna ze in een hartstochtelijke kus in elkaar verstrengeld raakten. De gordijnen sloten en het publiek applaudisseerde driftig. Mijn Meester was duidelijk een beetje opgewonden en de atmosfeer in de zaal was broeierig, je kon de seks bijna ruiken.

Het licht werd weer gedempt en het middelste gordijn schoof open. Het zag er indrukwekkend uit, een prachtige speelruimte ontvouwde zich met de wanden vol met attributen. Je kon het niet verzinnen of het hing er. Een kruis aan de wand, een kooi op de grond, kettingen en touwen met enkel- en polsbanden vanuit het plafond. Elk type zweep hing er net als allerlei speeltjes en riemen. Alles in zwart en rood leer of latex, alles onder een waas van rood licht, de lichttechnicus liet speels zien dat er van alles kon worden gevarieerd. Dominant op het podium was een zwarte leren tafel op een draaipoot en de nodige zichtbare techniek, aan alle kanten zaten de nodige ogen en bevestigingspunten. Indrukwekkend en een beetje afschrikwekkend, op die tafel was je volledig weerloos. De twee ‘Romeinen’ stonden naast elkaar met de armen over elkaar. Toen het geroezemoes iets was verstomd kwamen ze van het podium en liepen direct naar onze tafel.

“Misspoes of Chloe, mag ik je verzoeken?” Ik keek mijn Meester aan en hij gaf me met een handgebaar weg aan de mannen. Met knikkende knieën stond ik op en volgde ze naar het podium. Eenmaal boven gekomen viel mij op dat je het publiek nauwelijks nog kon onderscheiden maar wel goed kon horen.

“We zullen Misspoes de avond van haar leven bezorgen!” Hoorde ik de speaker zeggen “Maar eerst moeten we haar een beetje aanmoedigen en opwarmen.”

Ten overstaan van mijn vaag zichtbare publiek werd mijn jasje aangenomen en keurig op een hangertje weggehangen. Mijn witte blouse ging er snel achteraan, ze lieten me een draai maken voor het publiek en ik hoorde bemoedigende kreten. De knoop en rits van mijn rok waren professioneel losgemaakt en ik werd geholpen eruit te stappen. Daar stond ik dan in mijn zwarte Marlies Dekkers setje, kousen en Louboutin schoenen. Opwinding maakte zich van mij meester.

“Meer, meer” hoorde ik roepen en ik wist dat ik gezien het voorprogramma gedoemd was naakt te gaan. De man achter me zei me mijn handen bij mijn borsten te houden als hij de bh losmaakte. Snel was zijn handbeweging en even snel waren mijn handen wat een teleurgestelde zucht uit de zaal opleverde. Wederom lieten ze me draaien zodat ik met mijn rug naar de zaal stond, mijn naakte rug in de rode gloed van de lampen. Vanzelf strekte ik me en mijn handen stak ik in de lucht.

“Draaien! Draaien!” Hoorde ik nu duidelijk.

“Laat ze maar even spartelen.” Zei één van mijn partners weer in mijn oor “Zal ik je slip nu ook maar uitdoen, je staat nu toch van ze af?” Ik knikte en liet ze begaan. Beiden stonden ze nu aan een zijde van me met hun gezicht naar het publiek. Er kwam veel bijval uit de zaal en ik voelde mijn opwinding verder bezit van me nemen. Mijn tepels werden keihard en ik voelde een lichte kramp in mijn kruis. Ze pakten me beet en draaiden me in één beweging naar de zaal waardoor ik in mijn volle glorie publiekelijk werd tentoongesteld.

Dit was een droom die uitkwam en de sensatie was nog groter dan ik had vermoed. Uit het rek werd een korte ketting geselecteerd met een halsband die me wel heel bekend voorkwam. Het was mijn eigen welke altijd door mijn Meester werd gebruikt. ‘De gluiper’ Dacht ik nog en moest toch glimlachen. Mijn handen werden achter mijn rug in polsbanden gevat en deze werden door middel van een haak aan elkaar verbonden, mijn borsten prompt vooruit duwend. De halsband ging om mijn nek en één van mijn mannen trok me richting het trappetje van het podium, vermoedende wat hij van plan was aarzelde ik wat en met een rukje aan de ketting werd ik snel gecorrigeerd. Ik werd langs de tafeltjes en zitjes geleid en ik zag de opgewonden gezichten van mijn publiek, mijn Meester zat met zijn vriend aan ons tafeltje en beiden lachten me bemoedigend toe.

“Als iemand haar even wil aanraken, ga dan gerust je gang!” Zei mijn Meester op luide toon.

De man aan tafeltje waar ik nu bijstond liet zich dat geen tweede keer zeggen en greep me bij mijn billen. Geschrokken keek ik om, zijn vrouw die naast hem zat liet haar hand via mijn dijen omhoog glijden en raakte me aan. Gegeneerd realiseerde ik me dat ze mijn vochtigheid moet hebben gevoeld. De tocht langs de zitjes werd herhaald en vele handen zochten mijn lichaam. Supergeil werd ik ervan en ik vond het bijna spijtig dat we teruggingen naar het podium. Op het podium aangekomen dacht ik dat het gordijn wel zou sluiten en ik mijn kleren wel terug zou krijgen. Hoe ver kun je de plank misslaan?

Mijn handen werden vrijgemaakt en de meest spraakzame van de twee gebaarde me op de rand van de tafel te gaan zitten. De ander knielde aan mijn voeten neer deed mijn schoenen uit en stroopte mijn kousen af. Het viel me op dat hij netjes de kousen bij de tenen vatte en ze netjes opgevouwen op mijn stapeltje kleren legde. Ik was nu volstrekt naakt en voelde me dat ook, toch was er rust in mijn lijf wat dat aangaat. De opwinding was meer van erotische spanning en verwachting. Ik moest op mijn buik op de tafel gaan liggen, ik zag dat het hoofdeinde neerklapbaar was maar had geen idee waar dat voor zou dienen. De sleuf waarmee de scheiding aan de beenzijde was uitgevoerd had een doel wat ik wel kon vermoeden.

Beide mannen begonnen me te masseren met een heerlijk geurende olie, beide aan een kant van mij werkten ze van beneden naar boven. Ik stak mijn billen gewillig omhoog en deed mijn dijen van elkaar zodat ze goed toegang hadden. Vier handen trokken mijn billen uit elkaar en de olie droop langs mijn gaatje en lippen. Ik werd op mijn rug gedraaid en ik keek nog eens naar mijn ‘helden’. Mede door het geroezemoes in de zaal keek ik wat beter. Hun opwinding was duidelijk te zien en de rokken hadden wel een heel bijzondere vorm gekregen. Simultaan trokken ze die uit waardoor er twee schitterend harde pikken zichtbaar werden, ik smolt bijna.

De olie vloeide rijkelijk over mijn lijf en ik moest gewoon iets in me voelen. Het hoofdeinde klapte weg en mijn hoofd hing achterover over de rand. Oog in oog met een glanzende pik die zelfverzekerd mijn kant op stond. Ik strekte mijn tong en kon precies een likje over de eikeltip geven een dikke druppel in mijn mond achterlatend. Mijn enkels werden eerst nog vastgehouden door de ander maar nu klikte hij mijn enkelbanden aan de tafel vast. Een gezoem werd hoorbaar en de benen begonnen zich te scheiden en te buigen. Ik kwam te liggen in een positie die nog het meeste aan een onderzoekstoel deed denken. Eenmaal in die positie begon het podium waar de stoel op stond te draaien zodat het publiek vrij uitzicht had op de verrichtingen.

Zoals alles deden ze ook dit simultaan. Een heerlijk gevoel maakte zich van mij meester toen ik een harde dikke eikel mijn lippen voelde scheiden, zowel boven als beneden. Mijn kut kan wel wat hebben maar over mijn mond en keel maakte ik me toch wat zorgen, door de positie achterover ging het beter dan verwacht en in een ritme voerden ze me naar boven. De bijval van het publiek werd steeds groter en de kreten van genot van sommige dames klonken als muziek in mijn oren. Steeds harder en dieper werd ik genomen en de geluiden verstomden terwijl ik weggleed in een trance. Golf na golf kwam mijn orgasme en af en toe dacht ik dat ik flauwviel als ik weer eens vergat adem te halen. Plots veranderden beide van positie waardoor de sensatie weer wat anders werd. In mijn keel voelde ik het kloppen van een naderend orgasme van mijn partner waarna ik ook de stang in mijn kut voelde verstijven.

Tegelijker tijd trokken ze zich terug uit mijn lichaam en onder gegrom spoten ze over mijn glimmende lijf. Heerlijk vond ik het, laatste knallend orgasme borrelde via mijn knieën naar mijn kloppende kut. De mannen stonden naast de tafel waarop hun uitgewoonde trofee lag en luid applaus met staande ovatie was ons deel. Terwijl ik de zaal rondkeek zag ik veel geheel of gedeeltelijk ontkleed publiek die duidelijk hadden geparticipeerd in de actie. Was ik even trots. Het doek viel, de chauffeuse kwam plots uit coulissen pakte mijn stapeltje kleren en gebaarde me mee te komen.

Achter het podium was een opvallend ruime omgeving met een kleedkamer gedeelte welke een filmset niet zou misstaan. In één hoek was een ruime badcel ingericht met een vrolijk bubbelend bad waarin mijn helden vrolijk zaten te praten. Ze zagen eruit als twee pubers die net een pornoblaadje hadden gescoord.

“Nu even geen tijd”. Zei mijn begeleidster “Kom mee, je moet zo weer op!”

Ik vond het best jammer maar gedwee volgde ik haar. Ze bracht me naar een douche en liet me even alleen, heerlijk was het warme water en al snel was er geen spoor van onze show meer terug te vinden. Ik droogde me af met de zachte badhanddoeken en trok de zijden kimono aan die voor me klaar hing. Ze ging me voor naar een van de make-up tafels en een schattige wat petieterige visagiste begon aan mijn gezicht. Mijn ogen werden zwaar aangezet en mijn wimpers voorzien van een heftige mascara, mijn wangen kregen wat rouge waardoor mijn jukbeenderen beter tot hun recht kwamen en een vuurrode lipstick maakte me tot een echte bitch. Mijn haar werd gevlochten tot een korte staart.

Terwijl ik daar zat kon ik op de monitoren die overal hingen de verrichtingen op de podia maar ook in de zaal goed observeren. Vooral in de zaal was de hele boel goed losgeslagen, er lagen diverse kledingstukken op de vloer en banken en de beelden logen er niet om. Mijn Meester zat tussen alle tumult gewoon met zijn vriend aan een wit wijntje en liet het om hem heen gebeuren, dat het hem schijnbaar niets deed was iets wat ik niet kon geloven, daarvoor kende ik hem te goed.

In de garderobe kreeg ik een paar zwarte kousen overhandigd en behendig liet ik de zachte stof over mijn benen glijden, de slip was meer een string met strikken aan de weerzijden. De stiletto’s waren werkelijk imponerend en tot mijn vreugde pasten ze perfect. Daarna volgde het kroonstuk, op een pop hing een zwart leren korset voorzien van ringen, ritsen, banden en de nodige glimdingen. Het meisje hielp me in het pak en begon me in te rijgen, het sloot mooi om mijn taille en de insnoering was net nog comfortabel, dit korset was echt heel bijzonder en maakte dat ik me sterk voelde, de stalen doppen op de tepels waren heel imposant. Ik kreeg een halsband met spijkers om en het chroom was prachtig mooi, ik ging voor de spiegel staan en bekeek mezelf van top tot teen. Dit is waar de Meester van houdt dacht ik nog.

“Het wordt tijd voor de rentree van ‘Misspoes’. Hoorde ik de stem in de zaal zeggen en op de monitoren zag ik de mensen weer op hun stoelen en bankjes gaan zitten, veel blote bovenlijven in het gedimde licht. De ‘chauffeuse’ bracht me naar het trapje en kneep me bemoedigend in mijn bil. “Veel succes”. Ik had geen idee wat me te wachten stond en door het eerste optreden was mijn schroom een stuk minder, en ik geef het toe ik was zo geil als maar kon.

Ik deed het gordijn opzij en stapte het podium op, de tafel was ingeklapt en was nog maar een soort van kubus, gecapitonneerd aan alle zijden. In de hoek zat mijn verrassing, de blonde met het engelen gezichtje zat keurig geknield met haar hoofd voorover gebogen in een hoek, haar handen op haar rug. Ze had geen draad aan haar lijf, een golf van geiligheid ging door me heen. Eindelijk had ik het ideale speeltje tot mijn beschikking, wat had ik hier op gewacht. Hier moest ik gebruik van maken, ik ging voor haar staan zodat ze met haar gezicht precies op kruishoogte zat. Onmiddellijk wist ze wat er van haar verlangd werd en nadat ik met één hand mijn slipje opzij deed stak ze haar tong tussen mijn lippen. Ik knikte bijna door mijn knieën, ze was zeer bedreven, ik was zeker niet de eerste die ze likte. Het orgasme kwam even snel en gelukkig kon ik me inhouden en hoefde ik alleen mijn ogen even te sluiten. In een ooghoek zag ik haar brutale glimlach.

“Dit vraagt om straf!” Siste ik haar toe, maar ze leek niet erg onder de indruk. Ik liet haar staan en liet mijn blik nog eens over haar perfecte lichaam gaan. Mooie hoge, beetje arrogante tieten met prompte van piercing voorziene tepels, een strakke buik met niet te brede heupen en lange slanke benen onder een heerlijk gespierde kont. Vanuit het plafond hingen twee leren manchetten die ik om haar polsen deed, één voor één trok ik de touwen aan en daar stond ze gestrekt voor het publiek dat opgewonden gromde.

Ik vond een spreidbar waarmee ik haar voeten uit elkaar kon vastzetten.

“Wat is je safe-word?” Vroeg ik haar en tot mijn verbazing zei ze. ‘Katherine’. ‘Weer eens een geintje van mijn Meester’. Dacht ik weer, en dacht al na over hoe ik hem zou kunnen terugpakken. ‘Hoe komt ie erop mijn safe-word weg te geven?’. Ik kuste mijn cadeautje en keek eens in de verzameling zwepen aan de wand, er hing van alles. Van Spaans riet tot stierenzweep, werkelijk te kust en te keur. Ik selecteerde een halflange zweep met ongeveer 15 staarten, niet zo hard dat hij striemt maar wel goed voor wat kersenrood.

Ik liep en rondje om haar heen en zag toch wel wat angst in haar ogen, dat was dan ook helemaal de bedoeling.

De eerste slag kwam toch nog onverwacht en ik zag haar draaien, ze kreeg hem vol op haar kont, er volgde gelijk een serie van 10 op haar schouders en onderrug en ze kleurde al snel. Verder met haar voorzijde, in rap tempo 5 over haar tieten terwijl ze haar hoofd afdraaide gevolgd door 5 op haar buik en bovenbenen. Deze cyclus bleef ik herhalen in een tempo van ongeveer één slag per 3 seconden. Ze raakte een beetje in een roes, het gevoel dat ik ook zo goed kende en wist dat ik nu moest doorpakken. Vanaf achteren liet ik de zweep een paar hard dor haar kruis gaan waarna ik haar met het handvat tussen haar lippen wreef. Het gekronkel vertelde me genoeg, ik ging voor haar staan; mijn hand in haar soppige kruis en fluisterde haar in haar oor dat ze op mijn commando klaar mocht komen. Ze smeekte me maar voor een wat voor haar een eeuwigheid moet hebben geleken was ik niet te vermurwen. ‘Wat een heerlijk macht gevoel!’ Ze bleef maar over mijn hand rijden en toen ik eindelijk. “Nu!” zei, kwam ze sidderend klaar en bleef in de takels hangen. Het zweet liep van mijn lijf en ik dankte het enthousiaste publiek, weinig wist ik nog van wat er komen zou!

Ik ging zo op in de euforie van mijn publiek dat ik niet in de gaten had wat er achter me gebeurde. Opeens was daar een flitsende pijn in mijn dij en lag ik op het podium zonder te weten hoe het kwam. Toen zag ik haar, de zwartharige bitch stond over me gebogen met een stok met aan het uiteinde een soort van teaser. Daar had ze me dus mee gestoken.

“Dus jij dacht dat je zomaar met mijn speelgoed aan de haal kon gaan?” siste ze me toe “Heb jij je even vergist! Maak haar los”

Ik kroop naar de voeten van het ‘Engelengezichtje’ en maakte haar enkelbanden los. Langzaam probeerde ik me op te richten, mijn benen trilden nog van de schok. Ik trok me een beetje op aan mijn voormalige speeltje welke mij bij het passeren brutaal een kus gaf.

“Ik zal je alles terugbetalen, katje” en ze glimlachte me vriendelijk en verleidelijk toe.

De banden kwamen naar beneden en ik maakte haar polsen los.

“Houd je handen maar daar!” Dreigend kwam de teaser in mijn richting en ik luisterde maar al te graag naar het bevel.

De blonde maakte de polsbanden vast waarna deze strak getrokken werden en ik nog net met mijn tenen de grond kon aanraken. De twee vrouwen kropen bij elkaar en zoenden elkaar voor mijn ogen, gretige en vochtige lippen beroerden elkaar en duidelijk lieten ze hun tongen dartelen.

“We zullen haar eens een lesje leren.” En lachten me dreigend toe. Het blondje trok haar pumps weer aan waardoor haar strakke kont weer goed zichtbaar werd.

“Bereid haar maar voor. Zorg eerst maar even voor de juiste aankleding van onze nieuwe slet.”

Ze kwam achter me staan en in één ruk trok ze de achterkant van mijn korset open, het scheurende geluid van klittenband snerpte door mijn oren.

“Dit is steeds de bedoeling geweest” speelde er door mijn hoofd. Ze pakte de strikken van mijn slip en met een snel handgebaar was ook die verdwenen. Mijn schoenen en kousen gingen de zelfde weg zodat ik naakt en als een gevild konijn aan de lussen hing.

Een vreemd soort opwinding begon zich van mij meester te maken en een tinteling ging door mijn kruis. De zwarte liep goedkeurend om me heen terwijl ze me streelde, haar aanraking veroorzaakte kippenvel en ik voelde mijn geilheid verder stijgen. Ze hield een ketting in haar hand met aan de uiteinden gevaarlijk uitziende klemmen. Ik heb zelf de nodige setjes en deze zagen er wel erg krachtig uit. Behendig pakte ze een tepel en trok die naar haar toe, snerpend was de pijn toen de klem werd gezet. Tijd om na te denken was er niet en de tweede zat op zijn plaats. Ik snakte naar adem terwijl de bloedvaten werden afgeknepen en de pijn langzaam dragelijk werd.

‘Ik weet dat hij kijkt!’ Ging er door mijn hoofd ‘Ik doe het voor hem’. De blonde stond achter me en kuste me in de nek, ze had een brede leren riem in haar hand, stevig leer zodat het er uitzag als een platte lat.

“Ik zal je billen laten gloeien.” Zei ze zachtjes in mijn oor. Haar zwarte zuster had dezelfde zweep in haar hand als welke ik hiervoor nog zelf gebruikt. Ze keken elkaar aan en simultaan begonnen ze me slaan, eerst nog speels en niet te hard, al snel voelde ik dat er met meer kracht en enthousiasme werd geslagen. Als eerste begon mijn kont te gloeien en ging ik op het ritme proberen mij iets af te draaien, gevolgd door een iets hardere klap met de zweep aan de voorkant. De correctieve signalen waren maar al te duidelijk. Ik gleed langzaam weg in een soort van roes waardoor ik geen behoefte had me te verzetten. Mijn lichaam verraadde me en ik gaf me over aan mijn Zusters.

Het publiek joelde en iemand riep.

“Draai haar om!”

Een zoemend geluid klonk en nog twee leren banden zakten aan touwen van het plafond naar beneden. Eenmaal bevestigd aan mijn enkels klonk weer het gezoem en werden mijn voeten van de grond getild, ik hing letterlijk aan vier touwen in de lucht.

Terwijl de enkelbanden hoger kwamen begonnen de polsen te zakken zodat ik als het ware gekanteld werd en ik op de kop kwam te hangen. Daar hing ik dan, mijn voeten ongeveer een meter uit elkaar en mijn polsen bij elkaar gebonden bij de vloer die ik net niet kon aanraken.

De slagenregen begon weer, waarbij de zweep mijn rug bewerkte en de riem mijn dijen.

Opeens hield het op, de ‘bitch’ begon me ongegeneerd in mijn kruis te wrijven. Ze trok aan mijn lippen en haar duim bewoog brutaal over mijn anus. Ze pakte me vast en begon me een beetje te schommelen. In haar hand had ze een dikke zwarte fallus die ze over mijn kutje begon te bewegen. Ze goot wat olie over mijn lippen en stak twee vingers in mijn kut, een siddering ging door mijn gloeiende lijf. De dikke eikel werd naar binnen geduwd en ik moet zeggen dat dat niet al te zachtzinnig ging, ze begon hem op en neer te bewegen en na wat bewegingen kreeg ik een plezierig gevoel in mijn onderbuik.

De blonde was intussen begonnen me in de olie te zetten, samen met mijn transpiratie maakte het dat ik rood hing te glanzen voor het oog van het uitzinnige en geile publiek. Toen pas zag ik de monitor in de hoek van de coulissen en ik realiseerde me dat dit dus in de hele club zichtbaar moest zijn en waarschijnlijk werd opgenomen! Veel tijd om na te denken had ik niet want weer was daar het gezoem en ik steeg wat verder op. Om bij de zwarte dildo te komen moesten de meiden op hun tenen gaan staan, ze pompten maar door en een orgasme begon zich op te bouwen.

Even zo plotseling stond er een nieuw persoon op de bühne, een grote echt harde lul werd tegen mijn gezicht gewreven, een gespierde en gebruinde man bleek de eigenaar.

Zijn omhoog staande lid leek nog het meest op de afbeelding van zo’n Griekse godheid die je vroeger vaak als ansichtkaart kreeg van vrienden op vakantie. Deze godheid wist wat er van hem verlangd werd en begon het ding in mijn mond te steken, ik likte hem en probeerde hem met mijn tanden op andere gedachten te brengen wat resulteerde in een paar rake klappen tegen mijn hoofd. Hij pakte mijn hoofd en begon me in een gestaag ritme te neuken, ik maakte slikbewegingen om hem zo goed mogelijk te kunnen handelen. Gelukkig kon ik door mijn neus ademen en gaf hij me af en toe wat lucht.

De slagenregen op mijn kont begon weer, nu met de zweep en de zwarte bitch keek toe hoe Blondie en haar hengst het werk klaarden. Het orgasme was niet meer te stoppen, de dildo beroerde mijn buikwand en startte een ketting reactie. Terwijl er dikke stromen salvia uit mijn keel stroomde kwam de explosie, spuitend kwam ik klaar, het stroomde van mijn lijf. Dit was teveel voor mijn godheid die me kreunend volspoot en zich terugtrok.

Daar hing ik opeens helemaal alleen, geen spoor meer van mijn medespelers. De sappen stroomden over mijn lijf vermengd met zweet en olie, een donkere poel verscheen op de vloer. Het publiek klapte en joelde terwijl het gordijn sloot. Daar was hij dan eindelijk, mijn Meester. Samen met de chauffeuse liet hij me snel zakken en nam hij me in zijn armen.

“Je bent een kanjer!” En hij keek me trots aan. Met knikkende knieën verliet ik het podium en kwam weer in de kleedruimte, daar waren ook mijn 2 zusters en de godheid. “Kom snel in bad” zei de zwarte en ze hielp me van het trapje. De weldaad van het bad was enorm. Mijn Meester kleedde zich snel uit en stapte bij ons in het bad, de zwarte ging naast hem zitten en vroeg hem met een vage blik of dit was zoals hij had bedoeld. Hij knikte goedkeurend en slikte nog een keer. Waar de hand van zijn buurvrouw op dat moment was kon ik wel raden. Blondie zat naast mij en likte aan mijn oor terwijl ze me zacht streelde.

“Je was erg goed, als je wilt mag je me wel eens bellen. Je Meester heeft mijn nummer.”

Ik was niet eens verbaasd dat hij dat had, natuurlijk niet. Ik schoof naar de andere kant van het bad en vleide me tegen de Meester aan, zijn sterke arm om me heen.

“Ik hou van je” zei hij en ik zag de trots in zijn ogen. Discreet verlieten mijn ‘vrienden’ het bad en waren we met elkaar, ik ging schrijlings op hem zitten en zijn harde stang vulde mijn gebruikte gaatje. Mijn zwarte zus had haar werk goed gedaan en ik voelde de harde rand van zijn eikel over mijn gevoelige plekjes. Terwijl hij aan mijn gepijnigde tepels draaide kwam ik andermaal klaar terwijl ik hem diep in me voelde spuiten. Had ik hiernaar verlangd, Jezus!

Dit was precies de avond zoals ik me die had voorgesteld, op de terugweg in de limo nestelde ik me bij mijn Meester op de achterbank en werd niet wakker voor we bij het Hilton op de stoep stonden. De vogels floten naar de opkomende zon, het werd een mooie dag.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal? • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post115

EERSTE BISEKS

EvelienGeplaatst door My 4Fingers di, januari 30, 2018 15:49

EERSTE BISEKS

Ik heb vijf jaar een gelukkige relatie maar merkte dat er op gebied van seks wat sleur aan het komen was. Ik ben een beetje aan het denken gegaan hoe ik dat weer lekker spannend zou kunnen krijgen! Ik chat regel matig en ik raakte in gesprek met een leuke meid Anita heet ze. Haar leeftijd is zesentwintig jaar, ik ben vierentwintig en mijn vriend Rob tweeëndertig jaar. We konden het erg goed vinden en hadden ook dezelfde interesse. Als snel kwam ons onderwerp op vriendjes en seks. Ze vertelde me dat ze Bi seksueel was, en vroeg wat ik daar van vond! Ik vertelde dat het ieder zijn eigen keuze is wat ze lekker vinden en zei dat het me wel spannend leek om eens met een vrouw te vrijen. Ze stelde me voor om elkaar eens te ontmoeten en te kijken of het in het echt tussen ons ook zo leuk was, dat ze me dan misschien wel eens wilde laten ervaren hoe het met een vrouw is! Dat vond ik natuurlijk een super spannend idee. Maar ik had een relatie. Hoewel, daar wilde ik even niet over nadenken want er zou toch niks gebeuren.

Ik ga haar gewoon ontmoeten en heb er een leuke vriendin bij dacht ik.

We spraken op een vrijdagavond af bij mij thuis en ze vroeg om te mogen blijven slapen omdat we erg ver bij elkaar vandaan woonden en de avond anders wel erg kort zou zijn. Natuurlijk kon dat wel. Ik zou een slaapplaats in orde maken zei ik.

Die avond vertelde ik aan Rob dat ik iemand op bezoek zou krijgen waar ik contact mee had op de chat. Hij vond het leuk en gezellig, dan zou hij met wat vrienden op stap gaan en dan hadden wij de hele avond om elkaar een beetje te leren kennen. Ik vertelde hem niet dat ze Bi seksueel was want misschien zou hij het dan afkeuren dacht ik.

De avond was aangebroken en Rob ging van zijn werk gelijk door na de kroeg met wat vrienden. Ik had om twintig uur afgesproken dus ik ging nog even douchen en was om halfacht klaar. Ik merkte dat ik toch wel wat zenuwachtig was voor haar komst.

De bel ging precies om twintig uur, dat had ze goed gepland, dacht ik. Ik deed open en er stond een hele mooie vrouw voor de deur; blond halflang haar en mooie ronde borsten. Ze stelde zich voor en gaf me drie zoenen. Ik kreeg het er gelijk erg warm van. We gingen na binnen. Ze had een fles wijn mee meegenomen die we gelijk open trokken, we raakte aan de praat en het ging net zo makkelijk als op de chat erg leuk na een fles wijn, kwamen we weer op het onderwerp seks we kwamen even terug op ons laatste gesprek. Tijdens het gesprek keek Anita me strak aan en vroeg me of ik nog zou willen ontdekken hoe het zou zijn om een vrouw aan te raken? Ik stotterde een beetje maar ik zei “ja dat wil ik nog steeds”.

Ik had nog maar net de woorden uit mijn mond en Anita begon me te zoenen ik schrok er een beetje van maar vond het ook wel heel erg spannend en zoende terug. Ze stopte even en vroeg “en bevalt het?”

“Ja,” zei ik “het is erg lekker, maar ik heb een vriend en wil hem eigenlijk niet belazeren!”

“Dat snap ik, misschien moet je hem bellen en vragen of hij thuis komt!”

“Wat bedoel je dan Anita?”

“Nou, misschien kan ik jou en je vriend wel allebei een leuke avond bezorgen!”

Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen, belde Rob op en vroeg of hij wat eerder na huis zou kunnen komen omdat ik hem Anita wilde voorstellen! Hij zei dat hij er over een uurtje zou zijn.

“Dan hebben we dus nog even samen” zei Anita, en ze begon me weer te zoenen. Haar handen streelde zachtjes over mijn lichaam ik merkte dat ik aardig nat begon te worden! Ze pakte mijn hand en bracht die naar haar borsten en vroeg me of ik hetzelfde bij haar wilde doen, en dat deed ik. Wat voelde dat vreemd zeg dacht ik! Anita die begon me uit te kleden tot ik in mijn lingerie zat, en ze kleedde zichzelf ook uit. Ze had een mooi wit lingerie setje aan dat mooi tot zijn recht kwam bij de gebruinde huid. Ik was ondertussen op de bank gaan liggen en Anita zat naast de bank op de grond om me te strelen! We hadden de tijd helemaal niet meer in de gaten gehouden. Ineens ging de deur open! Ik schrok; daar stond Rob. Ik wilde me verontschuldigen maar hij keek me met glimmende ogen aan en zei “stoor je niet aan mij”. En hij ging op de bank tegenover ons zitten! Anita ging gewoon verder met waar ze gebleven was. Ik voelde me wel wat ongemakkelijk met Rob die toekeek terwijl Anita mijn lichaam aan het verkennen was. Ze masseerde mijn borsten door de stof heen, liet haar hand achter mijn rug verdwijnen, maakte mijn bh open en liet hem van mijn schouders glijden! Ze nam gelijk een van mijn tepels in haar mondje! Wow! Wat voelde dat lekker. Haar hand zakte langzaam naar beneden terwijl ze mijn tepels om en om aan het verwennen was, liet ze haar handje in mijn slipje glijden! Ze keek me even aan en zei; “je vindt het wel lekker hè? Want je bent lekker nat”. Ik kon niks uit brengen, ik knikte alleen maar! Ze begon langzaam mijn klitje te verwennen ze wist precies welk plekje ze moest hebben! Ik schrok even op van een geluidje want Rob had er blijkbaar wel een beetje moeite mee om naar ons te kijken. Ik had hem even alweer vergeten omdat ik zo lekker lag te genieten! Omdat ik zag dat hij behoorlijk opgewonden geworden was, fluisterde ik in Anita ‘s oor of Rob met ons mee zou mogen doen. Dat vond ze gelukkig goed. Ik stond op en vroeg Rob op de bank te komen zitten. Dat deed hij en ik zakte naast Anita op de grond! Onder tussen zoende we elkaar heftig! We maakten de broek van Rob los en zijn lekkere hard geworden paal sprong er uit, glimmend van al het voorvocht! Met mijn hand pakte ik hem lekker vast en begon heb te af te trekken.

Anita zag dat even aan en liet zich wat voorover zakken om Rob zijn paal lekker in haar mondje te nemen! Wat genoot hij daar van zeg want hij kreunde lekker! Maar hij had moeite om zich in te houden en vroeg ons te stoppen en de rollen om te draaien! Wij gingen op de bank zitten en hij op de grond zodat hij ons om de beurt lekker kon beffen en zijn vingers in en uit ons liet glijden! Wat was dit geil zeg! Anita vroeg mij op de leuning van de bank te komen zitten en zei ging op haar handen en voeten zitten! Ze zei tegen Rob; “nu wil ik die lekker haarde lul van jou wel eens in mijn grotje voelen!”

Rob keek mij eerst aan omdat hij bang was dat ik dat niet goed zou vinden! Ik knikte enthousiast. Hij ging achter haar zitten en stootte in een keer zijn lekkere paal bij haar binnen. Ze had er wat moeite mee wat ze kreunde heftig. Tegelijk begon ze mij lekker te beffen! Het was zo,n lekker geil gevoel! Rob vroeg mij naast Anita plaats te nemen, want Hij zou het niet zo heel lang meer gaan volhouden. Maar ik wild ook nog even lekker zijn lul voelen! Ik was boter geil op dat moment en vroeg Rob daarom ook of mij anaal Wilde nemen! Dat was echt een droom voor hem want ik had dat nog nooit gedaan! Hij zoende met Anita terwijl hij zijn lul tegen mijn sterretje drukte en langzaam liet hij hem naar binnen glijden. Het deed me pijn en dat merkte Anita op waardoor ze onder me ging liggen en me begon te likken! Ik werd nu gelikt en geneukt in mijn kontje. Wow! Wat was dit geil zeg! Het duurde dat ook niet lang, of ik kwam gillend klaar! Het duurde niet veel langer of Rob kwam ook kreunend klaar!

We hebben een nieuw fles wijn open getrokken, zijn met z’n drieën in ons bed gekropen en hebben de hele nacht nog met z’n drieën lekker liggen genieten! Het was een lekkere en geile ervaring die ik nooit had willen missen!

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post37

Evelien

EvelienGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 21, 2018 13:38

EVELIEN

Het was een mooie ochtend en ik besloot nu eens niet uit te slapen. Nee, het was weer eens hoog tijd om naar de VDAB te gaan. Ik was werkloos en al wel een hele tijd. Volgens de regering behoorde ik nu tot de kansloze werkzoekenden. De Sociale Dienst deed geen moeite meer voor mij. Ook werd er niet meer zo nauw gekeken of ik wel voldoende solliciteerde. En dat maakte deze schoonheid lusteloos. Alleen een dag als vandaag kon mij nog ertoe zetten erop uit te gaan. Ik zag er fris en verzorgd uit en ik voelde me die ochtend behoorlijk zeker. Met een gezonde flair liep ik langs de panelen van werkgelegenheidsinstelling waarop de vacatures werden aangeboden. Zo lang hoefde ik er niet langs te lopen. Een aantal panelen was weggehaald en aan de resterende borden waren grote open plekken te zien.

‘Ah,’ dacht ik hoopvol, ‘misschien is dit wel iets voor mij..., en ik noteerde het nummer van de bewuste functiebeschrijving. Even later kreeg ik van de consulent nadere informatie over de vacature en een telefoonnummer. Deze baan leek geknipt voor mij en met volle moed belde ik het desbetreffende bedrijf.

De bemiddelaar van het Arbeidsbureau keek meewarig naar de telefonerende schoonheid. ‘Zonde voor zo’n meisje’, dacht hij en schudde zijn hoofd. Hij wist dat ik geen kans maakte. Teveel opleidingen, te weinig werkervaring en te lang zonder werk; tegenwoordig een hopeloze zaak in ons land. Nogmaals keek hij op en zag hoe 'zijn ik' zachtjes de hoorn weer op de haak legde. ‘Weer niets’, dacht hij en ging verder met zijn werkzaamheden; zo waren er wel meer in zijn district...

Beteuterd verliet ik het gebouw. Ik voelde me belachelijk in mijn mooie kleren en met mijn opgedirkte kapsel. Maar de warmte van de dag deed mij alles weer relativeren. ‘Waarom zou ik denken dat het vandaag wèl zou lukken’, vroeg ik mezelf af. Ik rechtte mij schouders en liep naar het eerste het beste terras; vandaag zou ik zich eens lekker verwennen. Ik bestelde een 'rode bessen' en koesterde me in de zon.

Een auto stopte. Aan het geluid van de motor kon ik horen dat het een 'interessante wagen' was. Ik deed mij ogen open en zag twee binken uitstappen. Ze gingen aan een tafeltje bij mij in de buurt zitten. Met méér dan belangstelling volgde ik de beide heren. Ze waren jong en zagen er allebei goed uit. De magerste van de twee belde met een zaktelefoon; de andere kriebelde voortdurend aan zijn neus. Ik moest er wel om lachen; twee super-yuppen die met name voor zichzelf in hun rol moesten blijven. Maar toch... zij hadden geld en ik niet. Plots stond de 'neus' op en ging naar het toilet. De vrouw in mij volgde hem met mijn ogen. Toen voelde dat ik werd bekeken; de 'zaktelefoon' zag mij naar zijn maat kijken. Ik keek om en hij grijnsde. Beschaamd sloeg ik mijn ogen neer, maar een vreemde opwinding maakte zich van mij meester. Deze opwinding werd groter toen ik een peperduur geurtje rook. De 'telefoonzak' was aan mij tafeltje gaan zitten. De kriebels in mij onderbuik hadden orkaankracht aangenomen.

"High, wat zit je naar mijn collega te kijken", vroeg de man. Zijn vriendelijke toon stelde me ietwat gerust en ik zei terwijl ik hem terloops aankeek.

"Zo jong en zo veel geld, dat dacht ik toen ik jullie aan zag komen". Het eerlijke antwoord beviel de man wel en vroeg belangstellend.

"Waarom denk je zo, ben je jaloers?"

"Nee, ik ben niet echt jaloers of zo, maar ik vraag me wel af waar ik de fout in ben gegaan", pareerde ik de intieme vraag.

"Het zijn voornamelijk principiële keuzes die ik heb gemaakt", begon de man. "Mijn maat en ik, wij zijn pooiers; wij handelen in seks". Ik schrok. Ik zat te praten met iemand uit een wereld die ik verafschuwde. Voordat ik iets kon zeggen, ging hij verder. "Dirk en ik hebben een aantal meisjes voor ons werken die allemaal net zoveel verdienen als wij. Ze hebben keuzes gemaakt in hun leven en ik kan je verzekeren dat geen van allen nog terug wil". Ondertussen was de 'neus', Dirk dus, bij hen aan tafel geschoven.

"Herbert met wie zit je te praten", vroeg hij belangstellend.

"Tja, we hebben niet eens kennis gemaakt, maar deze mooie vrouw wilde weten in welke branche we zitten", was het antwoord. Ik keek bedenkelijk van de één naar de ander en stelde me toen voor.

Dat werd het begin van een lang gesprek. Een gesprek waarin ik vertelde van mij werkloosheid en waarin mij gesprekspartners vertelden over hun werk. Ik raakte geïnteresseerd in hun werkveld. Ik wilde weten waarom de meisjes het deden en wat ik erbij voelden. De beide mannen keken elkaar steeds vaker aan. Hun blikken van verstandhouding ontgingen ook me niet. De kriebels in mij onderbuik kwamen weer terug, maar nu heviger. Nadat we ruim een half uur met elkaar hadden gesproken, knikte Dirk naar zijn collega. Herbert nam langzaam het woord.

"Heb je er zelf niet eens over gedacht om je lichaam te verhuren, je bent er zoveel vragen over..."

Ik bleef stil. In mij onderbuik raasde een orkaan en mij lichaam schreeuwde om genomen te worden. Herbert ging verder. "Waarom zou je het niet eens proberen, als het niets is dan stop je er gewoon mee". Dirk legde ondertussen zijn portefeuille op tafel. Briefjes van honderd en tweehonderdvijftig puilden eruit.

"Waarom", sprak Herbert nu aarzelend, "waarom probeer je het niet eens met ons. Nu, meteen. Wat heb je te verliezen?" Ik voelde mij broekje vochtig worden. Ik werd op een terras zomaar door twee mannen gevraagd de hoer te spelen! En inderdaad wat had ik te verliezen? ‘En trouwens, ik kan er altijd uit wanneer ik dat wil’. Kordaat stond ik op, keek de beide jongeheren aan en zei.

"Goed, maar dan nu meteen".

Even later zat ik in de auto. Niemand zei iets. Ze reden naar een sjiek hotel en boekten een kamer. Zwijgend stonden we met drie in de lift. Ik had het niet meer van de spanning. Ongemerkt voor beide heren, voelde ik aan mij slipje. Nat, heel erg nat. Mij lichaam wilde het en ik had niets te verliezen; waarom zou ik me niet laten gaan in het werk van de zonde. Dat ik zo meteen het oudste beroep van de wereld zou gaan uitoefenen, maakte mij zo mogelijk nog geiler dan dat ik al was. Mij levensmoraal had mij op een berg geplaatst en ik voelde alsof ik nu op het punt stond ervan af te springen. De opwinding was compleet. Nu pas realiseerde ik me dat ik aan niets en niemand hierover verantwoordelijkheid had af te leggen. ‘Waarom niet, laat je gaan’, echode het op de golven van mijn geilheid en de muziek van Pink Floyd.

In de kamer ontdeed ik me zo snel mogelijk van mij broek en slipje. Het was een heerlijke gewaarwording toen de koele lucht van de hotelkamer contact maakte met mijn hete schaamlippen. Herbert en Dirk wisten niet wat ik zagen. Ze hadden de hel ontketend in het meisje; hun pikken trilden tegen hun buiken. Ik zag dit en werd nog geiler. Uitnodigend nam ik met mij ontblote onderlichaam positie op de bank. Onbeschaamd liet ik de heren naar mij vochtige vagina kijken. Ik keek over mij schouder naar de hevig opgewonden mannen en kreunde.

"Neem me dan maar, doe het, snel kom in me!" Dirk was de eerste die reageerde. Vrijwel direct zette hij zijn neukstaaf tegen mij lichaamsopening en duwde met zijn lichaam zichzelf langzaam in mij. De penetratie was voor mij compleet. Ik voelde me opvullen. Het leek een eeuwigheid te duren eer zijn lendenen mij billen raakten. Maar toen zat hij volledig in mij; ik was genomen. Herbert 's mond viel open van verbazing. Het gekreun en de gretigheid van de vrouw hadden hem verstijfd doen staan. Hij rukte zich los uit zijn trance en liep naar mijn hoofd. Hongerig nam ik zijn pik in mij mond en pijpte hem tot aan zijn ballen. Mij tong masseerde elk gevoelig plekje op zijn lans. Tussen de pompbewegingen van Dirk door, murmelde en hijgde ik.

"Ik ben een werkloze nietsnut, nu ben ik een hoer, gebruik me, neuk me, o ja!"

"Oh mijn God", steunde Dirk, "ik ga bijna spuiten, ik moet in je heerlijke lijf sproeien". Voordat hij de daad bij zijn woord kon voegen, haalde Herbert het tweetal uit elkaar. Hij keek zijn vriend aan.

"Je wilt toch niet het spelletje bederven voor ons allemaal, of wel?" Dirk kon hem wel vermoorden. Mijn opwinding werd hierdoor alleen maar versterkt. Die twee jongens vochten om een neukbeurt met mij. Het kon mij verder allemaal niets schelen. Ik liet het op mij af komen. Het leek wel of mij kut liters vocht produceerde. Ik manoeuvreerde Dirk al zittend op de bank en liet mezelf over hem heen schuiven.

"Hier die pik, in mijn mond", zei ik tegen Herbert. "Geen ruzie, ik wil jullie allebei in mij hebben". Met mij gezwollen clitoris schuurde ik over het heerlijke onderlijf van de man. Zijn lul stond recht in mij en mij schaamlippen werden gedwee maar heerlijk samengeperst tegen zijn onderbuik. De pik in mij mond smaakte naar man en ik probeerde er zoveel mogelijk van te proeven. Met mijn tong wurmde ik in zijn pis-gat. Ik duizelde en voelde al het leven in mij, naar mijn kut stromen. Intens, ingetogen maar met volle extase, kwam ik klaar. Zonder dat ik er macht over had, trokken mijn onderlichaamspieren samen. Dirk voelde me persen. "Hé Rik, de hoer komt klaar geloof ik", zei hij opgewonden. Ik hoorde hem dat heel in de verte zeggen en zwijmelde nog verder weg. Ik kwam klaar zoals dat mij nog nooit was overkomen. Mij lichaam schokte ongecontroleerd en ik viel zijdelings op de bank. Dirk anticipeerde op mijn orgasme door op het juiste moment diep in mij lijf te stoten. Herbert fluisterde zachtjes scheldwoordjes in mij oor.

"Nou weet je wie je bent, je bent echt een hoer. Een slet, dat ben je".

Totaal van de wereld liet ik me in een andere positie leiden. Ik werd op mij knieën gezet en Herbert wreef zijn pik over de natte binnenkant van mij dijen. "Zo, die is glad genoeg", zei hij en zette zijn zwelspier tegen mij anus.

"Oh nee, dat zal zeer doen", kreunde ik van ver. Maar Herbert luisterde daar niet naar en drong in mijn poepdoosje.

"Aa… ah", kreunde ik zachtjes van de pijn, maar ik verzette me niet. Ik werd voor het eerst van mijn leven in mijn reet gepakt.

"Het doet even pijn, maar de prijs is het waard; weet je nog? Je bent een hoer en jouw lichaam is heel even van ons", hijgde Herbert opgewonden in mij oor. Ik knikte instemmend.

‘Ja, ik ben een hoer’, dacht ik bij zichzelf en mij opwinding won langzaam weer terrein. In en uit, in en uit, voelde ik de pik bezit van mij kont nemen.

"Pijp me, proef je eigen geil", zei andere man terwijl hij zijn stijve lat aanbood. Voorzichtig naam ik de vleesstengel in mij mond en proefde een mengeling van mannelijk geil en vrouwelijke opwinding. Ik bedacht hoe dit tafereel eruit zag en meteen schoot mij opwinding weer tot werkbare hoogten.

"Allebei, ik wil dat jullie mij allebei bezitten", smeekte ik tussen de pijphalen door. Dit liet Dirk zich geen tweede keer zeggen en al snel schoof zijn stengel in de vertrouwde vochtige omgeving.

‘Allemachtig mijn speeksel mengt zich nu met het vocht in mijn kut’, bedacht ik me geil.

"Stoten, jullie moeten me allebei zo hard mogelijk stoten", fluisterde ik hees. Door de ongemakkelijke houding ging dat niet zo goed. Dus bood ik mij lichaam weer aan op mij knieën.

"En nu tekeer gaan, ik wil jullie allebei!" Als een machine ramden de heren om en om in mijn lichaam; de één in mijn reet, de ander in mijn vagina. Ik voelde dat mijn naar buiten gepompte kutvocht, in mijn bilnaad liep. Daar ontmoette het de stampende lans die in mij aars bewoog. ‘Mijn kont wordt gesmeerd met geil uit mijn eigen lichaam’, zei ik meer tegen mezelf dan tegen mij minnaars. Ik zweefde weer de afgrond tegemoet; de afgrond van mij eigen wellust en zonde. Ik voelde beide pikken vrijwel tegelijk opzwellen. "Jullie gaan spuiten", schreeuwde ik. Dirk en Herbert zeiden niets, maar begonnen wilder te stoten. Ik voelde hun spieren tegen mijn lichaam spannen en de eerste zaadgolven drongen in mij binnen. Ik wist me uit de kluwen lijven te ontworstelen en ving met mijn mond en lichaam de tweede en derde spermalozingen op. De heerlijke geur van mannelijke bevrediging vulde de hotelkamer, terwijl ik niet wist waar ik likken en zuigen moest; het zaad was er in overvloed. Ook uit mij beide openingen in mijn onderlichaam, stroomde het mannengeil nu rijkelijk. Het gekreun van de twee pooiers werd minder en minder; ik was bevredigd.

Snel ging ik op de twee uitgeputte lijven liggen en bevredigde mezelf naar een nieuw hoogtepunt. Mijn schaamstreek zat onder het neukgeil en mijn vingers flitsten over mijn intieme plekjes. De jongens waren net een beetje aan het bijkomen toen ze zagen dat hun hoertje zichzelf klaarmaakte. Door mijn ingetogen, maar zeer intense lichaamstaal wisten ze dat ik het hoogtepunt had bereikt. Ik lag nog na te trillen van mij eigen orgasme, toen Herbert en Dirk opstonden en hun kleren aandeden.

Zonder een woord te zeggen, legde Herbert briefjes tot tweehonderdvijftig euro en zijn kaartje neer. Zwoel en op van vermoeidheid keek ik de mannen aan.

"Bel ons morgen", zei Dirk, "er is werk aan de winkel". Toen gingen ze weg. Ik lag op de grond en realiseerde me dat ik werk had. Ik werd een hoer. Een trilling golfde door mijn lijfje en ik drukte mij hand nog eens tegen mij schaamstreek. Even later viel ik in een diepe slaap.

Nu, tien jaar later droom ik nog steeds ‘ik kan er altijd uit wanneer ik dat wil’.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post31

HEMELSE ZOMER

EvelienGeplaatst door My 4Fingers di, januari 16, 2018 19:51

HEMELSE ZOMER

Vier zomers geleden zat ik net als nu achter mijn computer te surfen. Ik was aan vakantie toe en ik wilde naar Ibiza dus ik zocht sites die daar mee te maken hebben. Ik vond alles. Georganiseerde reizen, ticket prijzen, hotels en appartementen, Ibiza party sites etc. Je weet hoe dat gaat; je vult een searchengine in en daar komt van alles uit te voorschijn. Ook de site van een seksclub in Ibiza. Toen ik door die site surfte raakte ik een beetje opgewonden. Ik was altijd al nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om in zo'n seksclub te werken. Ik was eenentwintig en had al de nodige onenightstands gehad en vaak gedacht dat ik het ook voor geld zou kunnen. Op de laatste pagina vroegen ze dames die in de club of voor de escortservice wilde werken. Ik heb toen de stap gewaagd.

Toen ik aankwam in Ibiza was ik nogal gespannen. Gelukkig werd ik heel lief opgevangen door de gastvrouw van de club die alles voor mij regelde. Ze bereide mij meteen voor op de avond want de escortservice had diezelfde avond nog een eerste klant voor mij.

De chauffeur van de club bracht mij naar een schitterende villa waar ik werd ontvangen door Yolande een aantrekkelijke blonde dame. Zij bood mij een drankje aan, en toen ik niet kon beslissen wat ik wilde, reikte ze mij gewoon een glas champagne aan alsof het Spa Blauw was.

‘Dit was toch niet de klant?’ Dacht ik. Ik rekende op een donkerblonde man van een jaar of dertig niet dik en geen snor, dat hadden ze in de club gezegd! Dit leek iets heel anders te worden. Ik mocht in ieder geval even de club bellen dat ik veilig was aangekomen en alles in orde was. Yolande stelde mij een beetje op mijn gemak en we raakte in een leuk gesprek over de wilde feesten op Ibiza.

"Ze ging zo naar zo'n een feest toe" vertelde ze en het was de bedoeling dat ik haar man, John gezelschap hield voor de tijd dat zij weg was. Ja, zij was de klant maar ze bestelde mij, een escortmeisje, voor haar man om er zeker van te zijn dat hij niet vreemd ging in haar afwezigheid. Dit zou mijn eerste keer betaalde seks zijn en ik snapte hier helemaal niets meer van! Ik ben zelf niet doorsnee en dat wil ik ook niet zijn, ik hou wel van aparte dingen. Dat begrijp je, anders durfde ik de stap naar dit werk niet te nemen. Maar de eerste keer meteen zo'n vrouw die mij bestelt om haar man trouw te houden. Dat snapte ik op dat moment echt nog niet.

Toen John thuis kwam brak mijn klomp helemaal. Dat was gewoon een heel aantrekkelijke, vriendelijke man. Nadat hij Yolande had uitgezwaaid raakte we in gesprek over zijn werk. John was advocaat voor een paar internationaal bekende artiesten. Hij vertelde over de leuke dingen die hij meegemaakt had. John vroeg mij over mijn werk, ik vertelde hem dat hij mijn eerste klant was. John kreeg toen een mysterieuze blik in zijn ogen en stelde voor om het gesprek in het zwembad voort te zetten. Bij het zwembad trok hij snel al zijn kleding uit. Zijn lichaam zag er strak uit en dat wond mij wel een beetje op. Hij lag vanuit het zwembad uitdagend naar mij te kijken en ik heb me toen vlakbij de rand van het zwembad langzaam voor hem uitgekleed. Eerst mijn topje, mijn bikini en toen mijn short. Ik hield mijn slipje aan en ging op de rand van het zwembad zitten. Hij stond voor mij en begon mij te strelen, waar ik heel erg onwennig op reageerde, ik kreeg twijfels. Deed ik het wel goed? John een klant, die mij streelde en opwond, terwijl ik betaald werd om hem te bevredigen?!

Op dat moment, wilde ik dat doen; ‘hem bevredigen’ en ik liet me langzaam in het water zakken zodat ik dicht tegen hem aanstond. Ik voelde dat zijn pik al keihard was, ik greep hem daar stevig beet, haalde diep adem en liet me onder water zakken om hem in mijn mond te nemen. Toen ik dat deed kwam er ook water met chloorsmaak mee, ik barste onderwater in lachen uit. Hij trok mij omhoog en we moesten allebei hard lachen. Ik voelde me echt een beginneling. Hij ging op de rand van het zwembad zitten en trok mijn hoofd naar zijn grote stijve lul. Ik likte hem van onder naar boven en zoog zijn lul naar binnen.

"Oh ga door… dit is lekker…" kreunde hij. Ik begon toen zijn ballen te likken en dat vond hij ook lekker.

"Ik sta op klaarkomen" zei hij, ik schrok want ik wist niet wat ik moest doen. We waren nog geen vijf minuten bezig en nu wilde hij al klaarkomen, zou hij hierna wel tevreden zijn? Ik wist het niet en ik wilde dat hij tevreden zou zijn. Een ex-vriendje heeft mij verteld dat elke man wel in mijn mooie mondje wil klaarkomen. Dus stopte ik met likken en nam zijn lul weer in mijn mond. Dat had ik niet moeten doen. Hij kreunde, zijn hele lichaam begon te sidderen van genot en toen hij kwam stroomde mijn mond vol met John zijn zaad, zoveel dat het mijn mond uit liep het bleef maar komen en komen, ik moest wel slikken, snakkend naar adem liet ik zijn lul uit mijn mond glijden. Er viel een korte stilte. Toen lachte hij mij toe.

"Jij bent de eerste die mijn zaad geproefd heeft weet je dat, doe je dat bij al je klanten?" "Jij bent mijn eerste klant, en ik wil dat je tevreden bent" zei ik. Nou, hij was tevreden; zo tevreden, dat hij mij in de slaapkamer nog een heerlijke massage gaf, en mijn poesje likte tot ik klaarkwam en we verder een wilde nacht beleefden.

Zijn vrouw Yolande wekte mij de volgende morgen om acht uur en bedankte me, ze had de clubchauffeur al gebeld.

Terug in de club vertelde ik het hele verhaal enthousiast aan de gastvrouw en de andere aanwezige meisjes. Het werd mij duidelijk dat ik nog wat dingen te leren had zoals pijpen met condoom en mijn mond voor en achteraf spoelen met sterke drank. Ze lieten me zien hoe je dat moet doen en zo… Maar goed, ik had er geen verkeerd gevoel aan over gehouden. Integendeel, het was me prima bevallen die klant had mij met respect behandeld en ik had was tijdens mijn werk klaar gekomen. Ik had misschien meer gedaan dan van mij verwacht werd maar daardoor vroeg de klant nog regelmatig om mij.

Oh ja, ik kwam op Ibiza aan zonder geld en de volgende morgen had ik 1200 euro in mijn tasje. Al met al een goed begin dacht ik. Ik ben enkele maanden gebleven, had een te gekke tijd en heb me enorm geamuseerd. Met drie dagen werken en dan drie dagen feesten had ik een lekker ritme te pakken.

Die eerste maanden waren één groot feest, en ik verdiende zo gemakkelijk dat ik het ook zo gemakkelijk uitgaf. Na enige tijd werd ik echter niet meer als toerist beschouwd. De clubuitbater was nog zo lief om mij uit de gevangenis te houden en mits enige ‘tegenprestatie’, een goedkoop ticket terug te regelen, en dat was het dan.

Ondertussen was het gemakkelijk geld verdienen en uitgeven eigenlijk een verslaving geworden. Eerst was ik nog onafhankelijk escort. Maar dat duurde niet lang. Ik werd in elkaar geslagen en rekende sindsdien op een ‘chauffeur’. Die rekende per uur en per kilometer waardoor ik de helft van een neukbeurt moest afstaan. Daarna ging hij ook nog mijn afsprakenagenda ‘beheren’ waardoor hij eigenlijk mijn pooier werd. Nu drie jaar na die heerlijke zomer, zit ik achter het raam en ‘mag’ ik om de 20 minuten onbeperkt iedereen van dienst zijn.

Ik ben nu gelukkig dat vlakbij een bus stopt die mij naar mijn ouders brengt die zo lief zijn om mijn kleine meid op te vangen.

Het was één hemelse zomer.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post29