blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

LAURA, BEA EN IK

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers do, juli 11, 2019 09:22

LAURA, BEA EN IK

Hij liep ‘s avonds door de stad toen een persoon uit een portiek stapte en hem tegenhield. Een mes glom in het donker en een vrouwenstem zei.

“Je pik of je leven.”

“Als je mijn pik wilt hebben heb je dat mes niet nodig” merkte hij op.

“Kom dan maar mee” zei ze. Ze deed een stap opzij en hield de deur open.

“Naar binnen” zei ze streng. Hij ging gewillig naar binnen. Door de duisternis had hij haar nog steeds niet goed kunnen bekijken. “Naar de eerste verdieping” zei ze kort. Hij ging haar voor de trap op en hield stil voor de deur. Ze opende de deur en ging naar binnen en hij volgde haar. Ze deed de deur achter hem dicht en deed hem op slot en nam de sleutel mee. “Die deur gaat pas weer open als ik met je klaar ben” zei ze. Hij kon haar nog steeds niet bekijken want er brandde geen enkele lamp in de kamer. Zij liep verder de kamer in. Hij hoorde wat geritsel van kleren en plotseling ging het licht in de kamer aan.

In het midden van de kamer stond een blondine van een jaar of 20. Ze had een witte bodystocking aan met halve cups die haar borsten naar voren duwden. Ze droeg jarretels die witte kousen omhoog hielden. Het waren lange slanke benen. Haar slipje was doorzichtig en hij kon haar schaamhaar zien. Ze had nog steeds het mes in haar handen. Ze liep op hem toe en zei. “Kleed je uit.” Hij kleedde zich uit maar hield zijn onderbroek aan, die zijn opwinding nauwelijks kon verbergen. “Ik zie dat ik deze niet meer nodig heb” zei ze en borg het mes op. “Trouwens, mijn naam is Laura” vervolgde ze, “ga maar zitten.” Hij ging zitten en Laura schonk iets te drinken in. Ze ging naast hem zitten en gaf hem een glas.

“Hoeveel ervaring heb je eigenlijk?” Vroeg ze.

“Nauwelijks” antwoordde hij schuchter.

“Geen enkele dus.” Hij knikte.

“Ik zie dat mijn pakje je opwind” zei Laura wijzend op zijn kruis. Haar hand gleed over zijn been naar zijn kruis en voelde aan zijn ballen. Zijn eikel kwam aan de bovenkant tevoorschijn. “Dat is een mooie jongen” zei ze goedkeurend. “Ga eens staan?” Vroeg ze. Hij stond op en ging voor haar staan. Hij zag haar borsten licht trillen. Ze duwde zijn onderbroek naar beneden. Zijn grote paal sprong tevoorschijn en kwam trillend tot stilstand. Laura keek vol ontzag naar zijn paal. “Ik heb wel een beetje ervaring,” zei ze tegen hem, “maar ik denk dat ik met dat ding van jou wel moeite zal krijgen.” Ze trok hem naar beneden en hij ging op z’n knieën voor haar zitten. Ze pakte zijn hand vast en legde deze op haar borst. Haar borsten staken puntig over de half cups heen. Zijn hand bleef stil op haar borst liggen. “Dit moet je doen” zei ze. En ze begon zelf haar andere borst te strelen. Ze kneep zachtjes in haar borst en trok aan haar tepel. Hij voelde haar tepel onder haar hand hard worden. “Toe nou” smeekte ze hem en ging door met in haar borst te knijpen. Hij voelde haar ademhaling zwaarder worden en zag dat de haar lippen aflikte. Toen begon hij met beide handen haar borst te masseren. Ze begon te hijgen. “Ja, lekker!” Ze trok zijn hoofd naar haar borst toe en commandeerde: “Likken!” Zijn mond ging open en omsloot haar puntige borst. Ze begon zachtjes te kreunen. Plotseling duwde ze hem achterover op de grond. Ze stond op en ging over hem heen staan. Zijn paal stak omhoog.

“Hij is toch zo groot!” zei ze vol bewondering toen ze op hem neerkeek. Haar handen gingen naar haar rug en maakte de knoopjes van haar topje los. Twee grote stevige tieten kwamen tevoorschijn. Ze wreef nog even over haar tepels en maakte de klemmetje van haar jarretel los en trok deze ook uit. Ze had alleen nog een slipje en haar kousen aan. Zijn handen grepen haar benen vast. Langzaam trok ze haar slipje uit. Hij zag haar schaamhaar glinsteren van het geil. Ze zakte langzaam door haar knieën tot haar kutje net boven zijn eikel bleef. Haar hand greep zijn pik beet en stopte zijn eikel in haar kutje. Langzaam zakte ze verder naar beneden. Ze gleed glad over zijn paal heen. Halverwege stopte ze eventjes en ging een stukje omhoog. Ze haalde diep adem en met een luide kreun zakte ze helemaal over zijn pik heen. Hijgend bleef ze stil zitten. Zijn handen gleden over haar heupen. “Hij past precies” zei ze opgelucht.

Zijn handen gingen over haar buik richting haar borsten en pakte beide tepels vast en trok haar voorover. Haar gezicht kwam boven ‘t zijne te hangen en hij stak zijn tong uit. Haar mond gleed over zijn tong naar zijn lippen. Ze maakte zich van zijn mond los en bewoog zachtjes op en neer. Ze bewoog steeds sneller en begon luid te kreunen. Hij begon in haar ritme mee te bewegen. Met een luide schreeuw kwam hij klaar en spoot zijn sperma bij haar naar binnen. Haar kutspieren trokken samen en zij kwam ook klaar. Ze viel voorover en kwam naast hem te liggen. Toen ze beiden waren uitgerust ze.

“Ik ben in tijden niet zo lekker klaargekomen maar ik laat je nog niet gaan. Heb je zin om in bad te gaan?” Hij knikte.

Zij ging hem voor naar de badkamer. Hij had een mooi uitzicht op het strakke kontje van Laura. Er stond een groot tweepersoons badkuip in de badkamer. Laura draaide de kranen open en liet het bad vol lopen. Ze strekt haar lange been en begon langzaam haar kous af te rollen hierna volgde haar andere been. Ondertussen was het bad vol en ze draaide de kranen dicht. Laura nam als eerste plaats in het bad. Hij volgde haar en ging tegenover haar zitten. Hij zag haar grote borsten glimmen van het water.

“Ik ben een echte seksfreak” begon ze, “de meeste jongens zijn maar goed voor een avondje, en dan doen ze nog niet eens wat ik wil. Ze kleden zich uit en steken hun pik er in en komen gelijk klaar. Meestal kom ik niet eens aan mijn trekken. Ik hoop dat jij anders bent. Je hebt zo’n gigantisch lekkere paal, hij past precies in mijn poesje” zei ze terugdenkend aan wat er daarvoor gebeurd was.

“Wat zou je dan allemaal willen doen?” Vroeg hij aan Laura.

“Ik zou je graag willen pijpen” bij het idee alleen al begon ze kreunen. “En dat jij mijn poesje likt en dat we samen inkopen doen bij de seksshop. Als ik daar alleen naar binnen ga word ik altijd lastig gevallen.” Ze keek hem verwachtingsvol aan. Hij gaf haar een knipoog en ze zei blij.

“Ja echt? Je bent een schat! Laten we dan eerst langs de winkel gaan, dan kan ik nog even bijkomen van die lekker paal van jou.” Ze stapten beiden uit bad en gingen zich afdrogen. Laura keek telkens naar slappe pik. “Straks mag ik hem lekker in mijn mond nemen” ze verheugde zich en nu al op. Een half uur later stonden ze in de seksshop.

“Wat hebben ze toch een hoop dingen hier?” Zei Laura verbaasd. Ze pakte een grote dikke vibrator en zei. “Deze neem ik.” Ze zag een wel heel erg lange en nam deze ook mee. Ze nam ook nog een paar video banden mee. De eerste film was nog maar vijf minuten bezig toen ze zei.

“Ik word hier toch zo vreselijk geil van, voel maar…” Ze trok haar broek uit en ze bood hem haar poesje aan. Zijn vingers gleden over haar slipje dat werkelijk doorweekt was. Hij ging onder haar slipje en stak een vinger naar binnen. Hij trok zijn vingers terug en ze waren drijfnat van haar geil. Hij stond op en begon zijn vingers vlak voor gezicht af te likken. Ze kreunde en smeekte. “Lik me!”

Hij trok zijn kleren uit en ging tussen haar benen zitten. Hij trok haar schaamlippen uit elkaar en zag haar gezwollen klitje. Zijn tong ging naar binnen en begon haar klitje te likken. Laura greep zijn hoofd beet en begon wild te bewegen. Zijn tong bewoog steeds sneller. Haar lichaam verkrampte en ze schreeuwde het uit. Inmiddels was zijn pik ook omhoog gekomen en Laura zag dat.

“En nu zal ik die paal van jou eens gaan verwennen.” En ze boog voorover en gaf een likje aan zijn eikel. Zijn pik trilde zachtjes. Ze begon hem in de lengte te likken tot deze glom van haar kwijl. Toen sloten haar lippen om zijn eikel en langzaam nam ze hem in haar mond. Ze liet hem kort los en zei.

“Eindelijk mag ik iemand pijpen en het is heerlijk!.” Ze hervatte haar werk en ging hem steeds sneller pijpen. Het eerste kloddertje kwam op in haar mond en ze likte haar lippen er bij af. Hierdoor aangemoedigd bewoog ze haar mond nog sneller om zijn pik tot zijn ballen samen krompen en hij zijn zaad in haar mond spoot. Het was teveel, ze kon het niet bijwerken en het liep langs zijn pik omlaag. Nadat ze het sperma in haar mond had doorgeslikt ging ze vol overgave zijn paal schoon likken. Helemaal blij dat haar wensen waren uitgekomen namen ze plaats voor de televisie en draaiden de tweede band.

“Die heb ik niet uitgezocht” zei Laura verontwaardigd.

“Klopt, deze heb ik meegenomen, dit vind ik nu opwindend” zei hij. De film ging over twee lesbische vrouwen. Ze werden af en toe wel gepakt door een man maar ze deden het meestal met andere vrouwen.

“Dat hoort toch niet?” Zei ze toen ze twee vrouwen bezig zag op het scherm.

“Blijkbaar vinden ze het toch lekker” merkte hij op.

“Daar heb je gelijk in” antwoordde ze. Ze zag hoe de twee vrouwen elkaar streelden. Laura pakte de dikke vibrator en ging zachtjes langs haar kutje. “Hij is bijna even dik als die van jou” zei ze lachend tegen hem. De kop van de vibrator gleed haar kutje binnen en ze stopte pas toen het apparaat helemaal binnen was. Ze liet het apparaat los en ging haar klitje strelen. Hij stak zijn hand uit naar de vibrator en schakelde hem aan. Toen begon het genot voor haar pas echt.

“Oh God! Dit is waanzinnig!” Het ding trilde in haar kutje. Ze pakte hem vast en begon hem in haar kutje te bewegen. Ze begon te schreeuwen en te kreunen van genot toen ze klaarkwam.

Plots sloeg de deur open en dreunde tegen de muur en er stapte een jonge vrouw in een ochtendjas naar binnen.

“Zeg kan het wat zachter, ik wil graag slapen” zei ze kwaad. Ze zag de ze alle twee naakt waren en haar ogen gleden automatisch naar zijn kruis en zag zijn paal die ondertussen alweer overeind stond. “Ben je door hem gepakt?” Vroeg ze ongelovig aan Laura.

“Ja” antwoordde Laura triomfantelijk.

“Paste hij wel” Vroeg ze sarcastisch met een beetje jaloersheid.”

“Tuurlijk.”

“Ik geloof je niet” vervolgde de vrouw.

“Moet je het zien soms” zei Laura scherp tegen haar.

“Laat maar zien dan” zei de vrouw die dacht dat ze blufte. Laura ging op hem zitten en zei tegen haar.

“Kijk maar goed.” De vrouw kwam dichterbij om het beter te kunnen zien. Laura gleed met een vloeiende beweging over zijn pik. De vrouw slaakte zacht een kreet. Laura stond op en glimlachte.

“Zie je nou wel dat hij past. Hij heeft een heerlijke pik” zei ze. Hij stond op en liep op de vrouw af. Ze kon haar ogen niet van zijn glimmende paal afhouden.

“Het is nu de vraag of hij in jouw kutje past” zei hij dreigend tegen haar. Hij pakte haar ochtendjas vast en trok deze met een ruk los. Eronder had ze een dun nacht hemdje aan. Hij zag haar tepels door de dunne stof en zei. “Dat wond je op, niet?” Ze knikte van ja. Hij trok haar nachthemd over haar hoofd en ze stond naakt voor hem. Ze had kleine borsten maar met mooie groote tepels die vooruit staken. Ze sloeg haar armen voor haar borsten om deze tegen hem te beschermen. Hij stak zijn hand in haar kruis. Ze drukte haar benen stijf tegen elkaar maar hij vond toch haar spleetje. Zijn vingers voelden nattigheid.

“Je hebt er zin in, je bent drijfnat” en hij liet haar zijn vingers zien. “Als jij nou op de grond gaat liggen en je benen wijd doet dan kunnen we proberen of hij ook in jouw spleetje past.”

“Maar hij is zo groot hij past nooit” zei ze verschrikt.

“Natuurlijk past hij wel” zei hij geruststellend “jij bent bloedgeil en mijn paal is nog nat van Lauras geil dus hij glijdt zo naar binnen.” Hij pakte haar stevig vast, legde haar op de grond en ging tussen haar benen zitten. De vrouw wou wel geneukt worden maar ze was toch wel een bang. Hij zag er zo groot uit. Gewillig deed ze haar benen wijd. Hij voelde aan haar kutje en zei.

“Je moet je ontspannen. Zo doet het alleen nog maar meer pijn.” Het hielp niets en ze bleef gespannen. Hij ging zachtjes haar kleine borstjes masseren. Haar tepels die al groot waren leken nog groter te worden. Hij voelde dat ze zich ontspande en hij stak zijn eikel in haar spleetje. Ze begon te kreunen en te kronkelen. Hij gleed langzaam verder naar binnen. Ze was werkelijk bloedgeil. Toen hij helemaal binnen was vroeg hij aan haar.

“Hij zit er helemaal in. Hoe voelt het?” Ze kreunde en knikte van ja. Hij voelde haar kutspieren aan zijn lul trekken en hij begon in haar te stoten. Ze kromde haar rug en met een luide gil kwam ze klaar. Haar spieren sloten zich nog steviger om zijn paal en hierdoor kwam hij ook klaar. Laura had al die tijd jaloers toe zitten kijken. Toen hij zich van de vrouw losmaakte en ze zag dat zijn pik nog een klein beetje overeind stond vroeg ze aan hem.

“Steek hem alsjeblieft in mijn kutje. Ik ben zo geil.” Ze smeekte het bijna.

“Straks” zei hij kort. Hij liep naar de vrouw toe en vroeg hoe ze heette.

“Bea” antwoordde ze. Hij schonk voor hen drie iets te drinken in en ze gingen verder naar de film kijken. Laura bleef hem maar smeken om haar te neuken. Maar hij bleef het uitstellen. Bea schoof langzaam zijn kant tot hij haar gloeiende huid kon voelen. Haar allereerste orgasme had haar kennelijk goed bevallen. Zijn pik kwam langzaam ook weer omhoog.

“Neuk me nou!” Smeekte Laura weer. Ze werd steeds geiler van de film. Bea had ook wel weer zin in een beurt. “Voel maar hoe nat ik ben” vroeg Bea aan hem. Hij voelde met beide handen aan de twee kutjes. Ze bleken allebei drijfnat te zijn. Wie moest hij nu pakken?. Als hij Bea een beurt gaf zou Laura hem weg sturen. En als hij Laura zou neuken dan zal Bea weglopen. En dat zou zonde zijn want het is een knap vrouwtje en ze is bloedgeil. Hoe moest hij dat oplossen? Hij kreeg een idee.

“Jullie moeten zelf uitmaken wie ik neuk” zei hij tegen Laura en Bea. Ze keken hem vragend aan.

“Hoe bedoel je dat” vroeg Laura.

“Jullie moeten zorgen dat de ander klaarkomt en degene die niet klaarkomt, zal ik neuken.” Ze keken hem verbaasd aan.

“Dus als ik zorg dat Laura klaarkomt dan word ik geneukt” vroeg Bea.

“Dat klopt” antwoordde hij.

“Dat doe ik niet” zei Laura.

“Ik ook niet” vulde Bea aan.

“Dan wordt er niemand geneukt” zei hij kort. Dat vonden de beide vrouwen ook niet leuk. Ze wilden allebei dolgraag die stevige paal in hun spleetje. Maar ze wisten ook wel dat er maar een pik was en twee kutjes. Hij stond op en ging in de stoel zitten. De twee vrouwen bleven alleen achter op de bank. Ze zagen aan hem dat het ernst was. Laura bleek de persoon die het geilst was. Ze schoof langzaam de kant van Bea op. Bea zag haar aankomen en schoof de andere kant op, tot ze tegen de leuning aanschoof. Ze kon geen kant meer op. Laura legde haar hand op het been van Bea en zei tegen haar.

“Als je nu snel klaarkomt dan krijg ik die lekkere paal in mijn kutje.” En haar hand gleed door het schaamhaar van Bea.

“Maar ik wil die paal” zei Bea verontwaardigd. De hand van Laura gleed verder naar beneden en kwam bij het spleetje. Bea wist dat als Laura haar zou gaan vingeren ze snel zou klaarkomen zo geil was ze. En dan zou Laura die lekkere paal krijgen. En dat wou ze niet, ze wilde zelf die paal hebben. Dus ging Bea in de tegenaanval. Haar hand ging naar het kutje van Laura. Toen Laura de hand van Bea voelde wist ze dat het menens was. De twee vrouwen zaten elkaar te vingeren. Eerst vonden ze het niet leuk maar ze begonnen er steeds meer plezier in te krijgen. Laura haalde haar vingers uit het kutje van Bea en zei tegen haar. “Wat ben jij geil zeg” en liet Bea haar vingers zien. Ze dropen werkelijk van het geil uit Beas kutje.

“Anders jij wel” zei Bea lachend tegen Laura en liet haar vingers zien. Deze waren even nat als die van Laura. Snel stak Bea haar andere hand in het kruis van Laura. Ze schokte eventjes en kreunde zachtjes. Bea trok haar hand weer terug en deze was ook drijfnat. Met elke hand pakte ze een borst van Laura vast en smeerde het geil over haar borsten. Laura begon harder te kreunen. Haar tepels werden harder. Ze had ze nog nooit zo hard voelen worden. Ze begonnen zelfs aangenaam pijn te doen, zo hard waren ze. Laura ging nu ook de kleine borsten van Bea te strelen. Ze voelde de groote tepels van Bea en begon erin te knijpen. Nu begon ook Bea te kreunen. Bea boog voorover en likt te tepels van Laura die glommen van haar eigen geil. Laura vond dit zo opwindend dat zij de borsten van Bea begon te likken. Hun hoofden waren nu zo dicht bij elkaar dat hun wangen tegen elkaar schuurden. Toen ze dit voelden hielden ze beiden op en keken elkaar schuin aan. Bea likte haar lippen af. Dit was blijkbaar te veel voor Laura en gaf Bea een tongzoen. Bea stribbelde niet eens tegen maar beantwoorde haar tong.

Plotseling liet Laura Bea los en kroop tussen haar benen. Haar tong ging door het schaamhaar en kwam tot slot bij het drijfnatte spleetje. Ze aarzelde eventjes maar toen ging toch haar tong naar binnen en vond het klitje van Bea. Deze begon luid te kreunen. Ze had nooit gedacht dat een tong van een vrouw ooit dit bij haar zou doen. De tong van Laura glipte over het klitje. Dat het kutje van een vrouw zo aangenaam kon smaken! Haar tong ging steeds sneller. “Ja… ja…” kreunde Bea en met een schok kwam haar orgasme.

Laura was met haar gedachten al bij zijn paal. Maar ze zag hem nergens, tot ze hem tegen haar kontje voelde. Hij gleed langs haar kutje om nat te maken met haar geil. Het geil droop uit haar kutje langs haar benen naar beneden. Met een harde stoot drong hij in een keer moeiteloos bij haar naar binnen en begon gelijk snel te stoten. Hij voelde de kutspieren aan zijn lul trekken maar hij stootte snel door. Zijn handen gleden naar haar grote borsten en begon erin te knijpen. Zijn handen vormden holle vuisten met daarin een borst zodat alleen haar tepel er uit stak. Bea zag dit en begon er woest aan te likken. Laura vond het waanzinnig een stevige paal achterlangs in haar kutje en een bloedgeile vrouw die haar tepels likte. Dit werd haar teveel. Haar lichaam verkrampte en ze schreeuwde haar orgasme uit. Hij stootte nog een keer diep in haar en spoot alles krachtig bij haar naar binnen. Uitgeput viel ze in de armen van Bea.

En zo had een trio dat misschien wel voor het leven gesmeed was elkaar gevonden.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post394

ONZE EERSTE KEER

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers di, mei 28, 2019 18:13

EERSTE KEER

De deurbel ging. Wie kon dat zijn? Mijn ouders en mijn zus waren op vakantie en ik was alleen thuis. Het was een zalige periode, twee weken had ik het huis voor mij alleen en kon ik doen wat ik wilde. Het was een avond in juli, en het was een hete dag geweest. Zoals wel vaker gebeurd na een plotse warme dag, was het beginnen onweren. Het was flink afgekoeld door de regen, en er was zelfs hagel gevallen. Ik deed de deur open, en daar stond ze dan, Veronique, helemaal doorweekt en bibberend van de kou.

Veronique had bij mij in de klas gezeten maar nu we op een andere universiteit zaten waren we elkaar wat uit het oog verloren. Ik had vroeger wel een oogje op haar gehad, maar ik was toen te verlegen om er tegen haar iets van te zeggen. Hoewel mijn vrienden niets in haar zagen, voor mij was ze altijd het knapste meisje van de klas geweest. Voor mij was ze perfect. Veronique was vrij klein, maar had een goddelijk lichaam. Als hobby deed ze turnen, en dus had ze slank en lenig lichaam. Haar kontje was erg strak, ik werd er haast door gehypnotiseerd wanneer ik haar nastaarde als ze over de speelplaats stapte. Haar borstjes waren niet al te groot, ik schat zoiets van een B-cup, maar staken fier vooruit. Ze had lang ravenzwart haar, en ik vond haar het knapst als ze het in een staart deed, en je haar slanke hals zag. Verder had ze een smalle mond, een leuk neusje en de prachtigste ogen die twinkelden als ze opgewekt was. Ik had haar al twee jaar niet meer gezien en nu stond ze plotseling aan mijn deur, drijfnat en rillend van de kou. Ze zag helemaal bleek, en haar ogen waren rood en niet alleen nat van de regen.

“Hey Arnulf! Sorry, dat ik zo kom binnenvallen, maar ik was juist met de fiets op weg naar huis toen dit rotweer losbarstte,” vertelde ze me. “Kan ik hier even schuilen?”

“Euh… ja, dat is goed,” antwoordde ik, en ik ging snel een handdoek halen. “Zou je niet snel willen douchen om wat op te warmen?”

“Nee, dat hoeft niet,” antwoordde ze, “ik bedoel, vinden je ouders dat wel ok?”

“Daar hoef je je geen zorgen over te maken, die zitten nog tot volgende week in Italië. Het is echt geen probleem.”

“Goed dan,” zei ze opgelucht, “Ik bevries bijna”. Dat zag ik aan haar stijve tepels die door haar natte T-shirt heen priemden. Het was een prachtig uitzicht. Haar kleren waren kletsnat en plakten tegen haar lichaam, waardoor de rondingen van haar lichaam extra benadrukt werden. Veronique was nu net als ik eenentwintig en een echte vrouw geworden. Ik toonde haar de badkamer en gaf haar zeep en shampoo.

“Zoek maar iets uit om aan te trekken in de kleerkast van mijn zus.”

“Bedankt Arn, dat is een goed idee,” zei ze, en ze trok de deur van de badkamer dicht. Beneden kon ik het niet laten om me voor te stellen hoe Veronique haar natte kleren zou uittrekken en onder de douche de warme waterstraal over haar naakte lijf zou spoelen. Ik werd erg opgewonden van die gedachten, en dat voelde ik ook in mijn broek. Ik wilde niet dat als straks Veronique naar beneden kwam, ze er iets zou van merken, dus ik ging snel wat koken om aan iets anders te denken. Ik maakte een snelle pasta met tomaat en basilicum. Het was bijna klaar toen Veronique de keuken binnenkwam.

“Hm…, dat ruikt hier lekker.” Ze had een wit jurkje van mijn zus aangetrokken en zag er echt prachtig uit.

“Heb je zin om mee te eten? Er is toch genoeg.”

“Mm… ja, daar kan ik moeilijk aan weerstaan. En het ziet er toch niet naar uit dat het snel zal stoppen met regenen” antwoordde ze. We gingen aan tafel zitten en ik was zeer blij dat ze het eten lekker vond. We praten en lachten wat met dingen van vroeger, en opeens was het al half tien. Er viel een ongemakkelijke stilte die ik wou verbreken, dus zei ik.

“Moet je uw ouders niet iets laten weten waar je bent?” Onmiddellijk versomberde haar gezicht.

“Nee, dat maakt voor hen toch niet uit.” Opnieuw viel er een stilte, tot Veronique voorzichtig zei. “Ik was daarstraks thuis weggelopen. Mijn ouders hadden weer een heftige ruzie zoals ze er de laatste tijd wel veel hebben. Ik kan het echt niet meer aanhoren. Ik word er knettergek van. Al dat geroep en getier. En als ik in de buurt ben krijg ik ook een hele lading verwijten over mij heen. Dus ga ik wat rondfietsen tot ze uitgeraasd zijn. Vandaag was ik juist vertrokken toen het begon te onweren. Ik wou nog niet naar huis en ik herinnerde mij dat jij in deze straat woonde, dus belde ik hier aan… “ Opeens stond ze recht en liep ze naar de voordeur.

“Ik had jou niet moeten lastigvallen. Bedankt voor de douche en het eten, je had dat niet moeten doen. Ik had hier niet moeten komen.” Ik liep haar achterna en zei.

“Hey, het is graag gedaan. Ik vond het heel leuk dat je hier was”. Ze draaide zich om en de tranen sprongen in haar ogen.

“Waarom ben jij zo lief tegen mij? De laatste tijd krijg ik alleen maar verwijten naar mijn hoofd geslingerd, alsof ik de reden ben dat mama en papa ruzie hebben. Ik weet niet meer wat ik moet doen, ik …” Ik nam haar in mijn armen en liet haar uithuilen. “Ssscht, het is ok… Blijf nog even. Ik vond het juist zo leuk dat je hier was. Laten we samen een film kijken ofzo?” Veronique nam me wat steviger vast en haar lichaamswarmte tegen mij gaf me een gelukzalig gevoel. Ik zou haar wel uren hebben kunnen omhelzen. Toen zette ze een stap achteruit, wreef de tranen uit haar ogen en met een flauw glimlachje zei ze.

“Ok dan. Ik ben het beu om altijd maar triestig te zijn. Let’s have some fun.”

We gingen samen in de zetel zitten, ik ontkurkte een fles rode wijn, en samen keken we naar ‘In Bruges’, een echt hilarische film vol zwarte humor, maar ook een mooi liefdesverhaal. Tijdens de film kwam Veronique steeds dichter tegen mij aangekropen. Op een bepaald ogenblik kwam er een seksscène in de film, en Veronique begon te giechelen en keek mij aan.

“Dit vind je zeker wel opwindend om naar te kijken?”

“Bwa, ik weet ni” antwoordde ik ongemakkelijk.

“Die jongeheer in je broek lijkt er anders wel zeker van.” Nu werd ik knalrood en Veronique proestte het uit. “Haha, het is niet erg, het is toch maar normaal. Ik word ook opgewonden als ik zo’n knappe acteur als Colin Farrell naakt zie.”

“Echt?” Stamelde ik.”

“Ja, echt,” antwoordde ze met een ondeugende glimlach, “maar het verschil tussen jou en mij is dat ik niet zo zit te staren, zoals jij al doet sinds we samen in de klas zaten.” Nu werd ik mogelijk nog roder. Ze kwam terug dichter naar mij toe gekropen. “Op school heb ik nooit veel in jou gezien. Maar je bent veel veranderd sinds we elkaar de laatste keer zagen. Van een slungelige jongen ben je een echte gentleman geworden, na alles wat je voor mij vanavond gedaan hebt.”

“Veronique, ik …”

Maar ze liet me niet uitspreken want haar lippen vonden de mijne in een kus die eeuwig leek te duren. Veronique keek me recht aan met die prachtige ogen van haar waarin ik pretlichtjes zag fonkelen.

“Arn, dit voelt zo juist. Waarom hebben we dit nooit eerder…” Nu was ik degene die haar onderbrak en haar terug vol op de mond kuste. Mijn hand gleed door haar zachte haren terwijl haar tong mijn mond binnenglipte. Ik had al wel eens gekust, maar het had nog nooit zo intens gevoeld. Ik trok haar dichter tegen mij aan en haar hand gleed over mijn rug naar beneden en glipte onder mijn T-shirt. Veronique onderbrak onze kus om snel mijn T-shirt uit te trekken, en toen besefte ik het. Ze wil meer dan alleen kussen! Bij die gedachte gierde de adrenaline door mijn lichaam.

Nu duwde ze me zachtjes op mijn rug en kwam op mijn kruis zitten. Het witte jurkje trok ze langzaam naar boven waardoor ik nu haar slanke benen en haar strakke billen kon zien. Ik wreef langzaam over die zachte benen terwijl Veronique het jurkje nu helemaal uittrok. Ze had enkel nog een slipje aan en zo kon ik haar prachtige borstjes bewonderen. Ze staken fier vooruit en haar lichtbruine stijve tepeltjes vroegen erom om aan te zuigen. Maar ze duwde mij terug op mijn rug, kuste mij innig op de mond en ging daarna met haar kussen naar beneden, op mijn hals, mijn borst, mijn buik tot ze aan mijn broek kwam. Ze knoopte ze los en trok ze snel uit. In mijn boxershort zat nu een grote bobbel die er bijna uit barstte. Met een geile blik keek Veronique naar mij en liet ze mijn jongeheer ontsnappen. Die stond nu fier rechtop, en toen ze hem aanraakte trilde heel mijn lijf. Daarna nam ze hem ook nog eens in haar mond en ik wist niet meer wat ik voelde. Terwijl Veronique mij steeds sneller begon te pijpen bleef ze mij aankijken, mijn hart bonsde furieus en ik hield het niet lang vol.

“Ik ga komen,” waarschuwde ik haar, maar ze bleef gretig verder pijpen. Een diepe kreun ontsnapte mij en mijn warme lading kwam in haar mondje terecht. Ze slikte alles door en likte mijn pik helemaal schoon. Ze kuste mij opnieuw en ik voelde haar stijve tepeltjes op mijn borst drukken.

‘Nu is het mijn beurt om jou te verwennen,’ dacht ik, draaide haar op haar rug en begon net als zij af te dalen. Ik nam haar stevige borstjes in mijn handen en cirkelde met mijn tong rond haar tepels, en zoog er hard aan. Ik ging verder naar beneden langs haar buik, rook even aan haar slipje en langs de binnenkant van haar dijen kuste ik haar tot aan haar tenen. Toen besloot ik dat het moment gekomen was om haar slipje uit trekken, waar Veronique gewillig mee instemde. Haar prachtige kale kutje glinsterde van het vocht en haar lipjes stonden ietsjes open. Ik kuste terug de binnenkant van haar dijen en kwam langzaam dichterbij haar genotsgrotje. Ik hield mijn mond een klein beetje boven dat prachtige poesje en ademde er zachtjes op. Veronique hield het niet meer en duwde mijn hoofd tussen haar benen. Toen mijn tong haar clitoris vond sidderde haar hele lichaam en ik ging verwoed door met likken en zuigen, tot ook zij begon te kronkelen van genot. Trots ging naast haar liggen omdat ik haar had laten klaarkomen.

“Nooit gedacht dat het zo lekker was,” zei ik tegen haar.

“Wacht maar tot je dit hebt gevoeld,” antwoordde ze en ze ging bovenop mij zitten en wreef met haar kutje over mijn pik, die ondertussen weer beenhard was geworden.

“Het is mijn eerste keer” zei ik. Veronique beet zachtjes in mijn oor en fluisterde.

“Ik help je wel. En maak je geen zorgen, ik neem de pil.” Nu liet ze zachtjes mijn eikel haar poesje binnendringen dat bijna droop van het vocht, en een warm en gelukzalig gevoel overviel mij. Dit was in niets te vergelijken met masturberen, het gevoel was duizendmaal intenser. Steeds sneller ging Veronique op en neer en steeds harder begon ze te kreunen tot ze het niet meer kon houden en haar kutje zich samentrok. Uitgeteld ging ze liggen, maar ik zat nog vol energie. Ik opende haar benen en dreef mijn pik terug naar binnen.

Ik greep haar stevig vast en keek recht in haar ogen. Sneller en sneller ging ik, en ik voelde haar borstjes heen en weer wiebelen. Veronique ’s ogen draaiden weg, en ze leek helemaal van de wereld. Ze beet op haar lip en begon te jammeren.

“Ja, zo, ja” was het enige dat ze nog kon uitbrengen. Plots begon ze onhoudbaar te schokken en kneep haar kutje mijn pik samen. Ik hield het ook niet langer en met een laatste stoot dreef ik mijn warme sappen haar lichaam in. We omhelsden elkaar en niet veel later vielen we in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker van het eerste zonlicht. De gouden gloed overspoelde Veronique ’s goddelijke lichaam. Ze opende haar ogen, en glimlachte naar mij. Ik was de gelukkigste man ter wereld.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post363

GLUURDER

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers do, februari 14, 2019 14:02

GLUURDER

Veronique kwam aangereden in haar autootje van boodschappen doen, parkeerde netjes in het vak, stapte uit en keek achterom. Ja hoor, hij stond weer naar haar te kijken. Veronique woont na haar scheiding in een klein Vlaams Brabants dorpje in een doodgewoon rijtjeshuis. Tegenover haar staan wat vrijstaande huizen en op de hoek van haar straat, in het hoekhuis daar woont een echtpaar. Ongeveer midden 40, zij een echte boerin, type molenpaard. Hij een ietwat schriel mannetje dat duidelijk weinig in te brengen heeft bij haar. Kwam Veronique thuis of verliet zij het huis dan stond hij altijd toevallig net in zijn tuin naar haar te kijken. Stond echt te geilen op haar. Kwam ook nog bij dat tegenover dat hoekhuis de parkeerplaats van haar autootje was zodat zij daar altijd noodgedwongen langs moest.

Veronique, een vrouw van midden dertig, zit er nog erg goed uit voor haar leeftijd, slank, stevige borsten. Meestal gaat zij wel onopvallend gekleed om in het stijve dorp niet te veel op te vallen. Maar dat was voor de buurman geen reden om normaal te doen. Met haar naaste buren heeft zij het wel eens over die buurman gehad die altijd op haar staat te geilen. Ze hadden een plannetje gesmeed. Zodra het mooi weer was, zou Veronique een erg kort rokje aantrekken, uitdagend naar haar auto zou lopen en in uitstappen. Kijken hoe hij zou reageren. Eindelijk was het zover.

Op een zaterdag scheen eindelijk de zon en was de temperatuur aangenaam. Het was eindelijk rokjesdag. Veronique keek naar buiten en zag dat de buurman in zijn voortuin aan het werken was. Zij keek in haar slaapkamerkast en koos een klein zwarte string uit. Een tijd geleden had ze in een opwelling een kort gekleurd plissé rokje gekocht en dit kwam nu zeer goed van pas. Even later stond ze in haar uitdagende kleding op open zomerschoentjes met een behoorlijk hakje, keek ze in de spiegel en zag dat het goed was. Ze liep haar achtertuin in en toonde de buren haar niemendalletje. Die zouden in spanning achter het huiskamerraam gaan kijken. Veronique had nog een ander plannetje achter de hand. Zij liep terug naar haar keuken en drukte een knopje van een piepkleine camera in. Die had zij van een kennis geleend en had een opnametijd van zo’n drie uur. Voldoende voor haar plannetje.

Zij opende de voordeur en zag aan de overkant haar buurman al kijken. Zag ze het goed dat ie al als het ware zijn lippen stond af te likken? Ze sloot licht voorover gebukt haar voordeur en liep lichtelijk heupwiegend naar haar auto.

“Goedemorgen buurman, mooi weer vandaag, he” zei ze tijdens het voorbijlopen. “Moet even tanken voordat de post komt waarop ik zit te wachten”. De buurman stond al bij het tuinhek, lichtelijk bezweet op zijn schoffel naar haar te kijken. Ze liep naar haar auto en stak de autosleutel in het slot. Intussen bukte zij overdreven voorover en zorgde ervoor dat de buurman een goed zicht had op haar naar achter stekende billen en stringetje. Zij stapte haar auto in en zag dat bij de buurman bijkans zijn ogen uit zijn hoofd vielen. Veronique reed weg en schoot in een enorme lach. ‘Wacht maar, ik krijg je nog wel’, sprak ze in zichzelf. Ze reed de straat uit, parkeerde de auto aan de kant en wachtte een tiental minuten voordat zij besloot om terug te rijden. Ze reed de straat weer in en zette de auto weer netjes op de plaats waar zij ook vertrokken was. Wat zij vermoedde, bleek ook te kloppen.

De buurman stond al op haar te wachten. Zij stapte langzaam uit en zorgde dat de buurman een goed zicht op haar had. Wat hij niet verwachtte, Veronique liep op hem af. “Mag ik u wat vragen, ik heb net getankt maar ik ben vergeten te vragen of het oliepeil gecontroleerd kon worden. Ik weet niet hoe dat moet, zou u dit misschien voor mij willen doen”. Dat liet de buurman zich geen twee keer vragen. Hij struikelde zowat over zijn tuingereedschap, het zweet brak hem uit en stamelde “natuurlijk”. Veronique gaf hem haar autosleutels en de buurman kweet zich zorgvuldig van het gevraagde.

“Alles ok”, zei hij.

“Mag ik u heel vriendelijk danken, heeft u misschien trek in een kopje koffie.” Wat Veronique hoopte gebeurde.

“Mijn vrouw is naar de stad dus ik kan wel even met u meelopen”. Veronique liep naar haar huis met de buurman achter haar aan. Intussen keek zij naar het huis van haar buren en gaf een vette knipoog. Zij zag ze niet maar wist dat ze stonden te kijken. Veronique opende de voordeur.

“Loopt u maar achter mij aan” en zij liep door naar haar keuken. “Neem een stoel, ik zal een vers kopje maken”. De buurman ging zitten en Veronique liep intussen even naar het toilet. Daar trok zij snel haar stringetje uit en deed haar rokje weer naar beneden. Terug in de keuken liep zij naar het aanrecht en begon koffie te zetten. Intussen er voor zorgend dat zij voorover gebukt stond zodat de buurman naar haar blote billen en wellicht meer kon kijken. Zij draaide zich om “melk en suiker”.

“Ja. Lekker” stamelde de buurman die intussen met enorm rood gezicht op zijn stoel zat. Als Veronique het goed gezien had, zat ie met een enorme paal in zijn broek. Al koffie drinkend vertelde Veronique over haarzelf dat het alleenstaand niet altijd erg gemakkelijk was, je bent toch een gezonde vrouw, nietwaar.

“Nog een bakje buurman”?

“Noem mij maar Harry” zei hij. Veronique stond op van haar stoel en liet quasi onverschillig haar hand langs zijn benen glijden. Zij liep naar het aanrecht waar zij zwaar voorover gebukt met de koffiepot ging rommelen. Eigenlijk wachtend op datgene dat zij hoopte dat er zou gaan gebeuren. En ja hoor. Zij merkte dat haar buurman achter haar kwam staan en tegen haar aan kwam leunen. Zijn handen schoten langs haar lichaam naar haar borsten en begonnen deze te betasten. Intussen voelde zij een enorme bobbel tegen haar billen drukken.

“Buurman, wat doet u nu’ opperde Veronique, “dat mag u niet doen”. Intussen in haar zelf lachend. Er ging gebeuren wat zij gepland had.

“Ik ben al een tijd gek op je en wil je best helpen”. Veronique voelde dat de buurman intussen zijn erectie uit zijn broek gehaald had en deze tussen haar benen probeerde te schuiven. Zij moest toegeven dat ie beslist een flinke had, niet van zo’n mannetje verwacht en besloot hem een beetje te helpen. Zij deed haar benen wat uit elkaar, daarmee de buurman de gelegenheid gevend zijn pik in haar kutje te schuiven.

“Harry, u bent een getrouwde man, dit kunt u toch niet doen” zei Veronique.

“Niks met mijn vrouw te maken, ik wil je al lang neuken en nu doe ik dit” en Harrie begon Veronique driftig te neuken.

“En ook nog zonder condoom, stouterd”. Harry was echter niet meer te stoppen, hij moest en zou deze vrouw neuken. Veronique moest toegeven dat ie eigenlijk best wel een lekkere grote en dikke pik had die in andere omstandigheden en bij een andere man horend haar best plezier had kunnen verschaffen. Door de opgefokte spanning duurde het echter niet lang of Harry spoot leeg in Veronique ’s kutje.

“Nu al gekomen, jij had hoge nood, zeker lang niet meer met je vrouw geneukt merk ik”. Het drong blijkbaar tot Harry door wat hij gedaan had en hij kreeg plotseling veel haast. Trok zijn broek aan en al mompelend liep hij snel het huis uit. Veronique liep naar de camera en schakelde hem uit. En moest toen onbedaarlijk lachen. De opname ging zij gebruiken om aan hem te geven. Met de mededeling dat hij stoppen moest met op haar te geilen anders gaf ze ook een kopie aan zijn vrouw. De buurman zou nooit meer gluren naar haar. Zij ging vervolgens naar de buren om samen de gebeurtenissen door te nemen en om samen uitbundig te lachen.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post292

ZONDAG ’S KWARTET

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers di, december 11, 2018 17:35

ZONDAG ’S KWARTET

Zondagavond halfacht in de vooravond. Lekker vroeg om er een spetterende avond van te maken. Mijn kleine geile sletje in een heerlijke doorzichtige jurk met zwarte kousen en doorzichtige zwarte body met open kruisje eronder aan. Joke en Johan voor de deur. Joke in een kort zwart jurkje wat al uitging toen ze amper binnen waren. Een heerlijk zwart doorschijnend topje waar haar prachtige, stevige tieten doorheen te zien waren en een zwarte doorschijnend stringetje wat haar lekkere kaalgeschoren kutje amper verborgen hield met ook zwarte kousen aan.

Joke en Johan waren nu voor de derde keer bij ons, en de eerste twee keren waren al supergeil verlopen. Joke heeft een prachtig lichaam. Mooi slank en een zeer onschuldig, supermooi gezichtje met lange donkere haren. We gingen meteen op de matrassen voor de haard liggen en alle vier waren we al botergeil. Joke en Veronique begonnen elkaar al heftig te tongzoenen en Johan en ik streelden de twee geile meiden lekker. Ik nam meteen de tieten van Joke onderhanden en Johan aaide lekker over de billen van Veronique, terwijl die twee meiden bleven tongen. De hand van Veronique gleed via Joke ’s buikje haar broekje in en streelde haar natte kutje. Eén vinger duwde ze in haar neukgrotje en met de andere vinger masseerde ze Joke ’s hard geworden klitje.

Johan trok mijn Veronique ’s jurk uit en begon haar kutje te likken door de kruisloze body heen. Joke kreunde zachtjes door het vingeren van Veronique en Veronique kreunde wat heviger door het beffen van Johan. Ik begon Joke ’s tepels te likken die daardoor keihard omhoog gingen staan. Joke maakte zich los, trok haar topje en stringetje uit, maar hield haar kousen aan. Dat vinden Johan en ik altijd geil om te zien. Joke trok mijn short uit en begon mijn inmiddels keiharde lul te pijpen. Eerst heerlijk zachtjes, maar toen steviger en sneller. Johan en ik hebben onze schaamstreek ook helemaal kaalgeschoren. Dat is eerder regel dan uitzondering in dit wereldje.

Joke nam mijn ballen in haar mond en terwijl Veronique stevig gebeft en gevingerd werd door Johan, trok ze aan mijn keiharde pik. Zo lekker, de ene geile slet die je aan je ballen zuigt en likt en de ander die je aftrekt. Johan stond op en duwde zijn keiharde paal in de mond van mijn schatje. Ik stond bijna op springen en gleed tussen de benen van Joke. Haar klitje stond flink naar voren en ik trok haar heerlijke lipjes uit elkaar. Haar prachtig roze kutje was nu wijd open gesperd en nat van haar eigen geil. Ik begon met mijn tong over haar klitje te likken en duwde twee vingers in haar natte spleetje en smeerde haar knopje met haar eigen kutvocht in.

Shit, wat smaakte haar kutje lekker. Mijn twee vingers vonden haar g-plekje. En terwijl ik aan haar klitje likte en zoog, maakten mijn vingers haar neukspleet nog natter. Ik drukte stevig tegen haar g-plekje, wat als een soort sponsje aanvoelde. Steeds heviger en sneller gingen mijn vingers op en neer en Joke begon steeds harder te kreunen.

“Oh… oh ja, sneller, oh… dit is lekker... oh... ik ga komen, ga door, ga door!” Ik voelde haar kutspieren samentrekken. Een teken dat haar orgasme eraan kwam. Bij Joke wist ik, door de eerdere keren, dat het dan extra geil wordt wanneer je ineens je vingers uit haar kutje trok omdat ze dan spuitend klaarkomt. Dat deed ik nu dus ook en een heerlijke straal kutsap spoot me recht in mijn mond terwijl ze hevig schokkend klaarkwam. Haar warme vocht smaakte heerlijk. Een beetje zoet. Ow...shit, dat was pas lekker., zei ze.

Ondertussen was Johan mijn meisje aan het vingeren en likken terwijl ze op haar knieën zat. Die kreunde nog harder en wanneer zij spuitend klaarkomt, dan zet maar een duikbril op. Ze schreeuwde het werkelijk uit van genot en een keiharde straal spoot uit haar kut. Joke was mij alweer heerlijk aan het pijpen en Veronique riep tegen Johan.

“Ik wil dat je me keihard neukt!” Veronique pijpte Johan pik weer keihard en deed een klaargelegd condoom om de paal van Johan. En terwijl Joke mij pijpte, begon Johan Veronique keihard te neuken. Ik lag, terwijl ik gepijpt werd, te kijken hoe mijn eigen geile teefje geneukt werd door een andere vent. Johan hield het niet lang meer en spoot zich al kreunend helemaal leeg.

Hierdoor werd Joke nog geiler en zei tegen mij dat ze ook een stevige neukbeurt wilde. Ik deed ook een condoom om en Joke ging op haar knieën zitten. Ik keek recht tegen haar heerlijk natte kutje aan wat ze openhield terwijl ik mijn staaf naar binnen duwde. Met mijn vinger masseerde ik haar strakke kontgaatje. Mijn sletje lag me uithijgend van de neukbeurt aan te kijken, terwijl ik de vrouw van Johan aan het neuken was.

“Ouw schatje,” zei ze “wat een geil gezicht!” Mijn lul stond op springen en af en toe stopte ik even om mijn orgasme uit te stellen. Maar Joke begon toen weer zelf met haar kutje over mij paal te rijden, terwijl ze haar kutspiertjes aanspande. Ik hield het gewoon niet meer en kwam keihard schreeuwend klaar. Uitgeput, met mijn lul nog in haar spleet, bleef ik op haar rug liggen uithijgen. Mijn pik werd slapper en gleed uit haar heerlijke neukgrotje. Heftig tongzoenend kwam ze op mijn schoot zitten. We bleven elkaar lekker strelen en Veronique begon de tieten van Joke heerlijk te strelen en aan haar tepels te zuigen. Johan en ik deden de condooms af en gingen naar boven om de rubbersmaak van onze pikken te wassen.

Toen we terug de kamer inkwamen lag Joke, Veronique heerlijk te beffen en te vingeren. Veronique kreunde luid. Joke pakte uit haar tas een paarse vibrator en duwde die zachtjes in het kutje van Veronique. Johan ging achter Joke zitten en duwde zijn inmiddels weer stijf geworden pik bij zijn eigen sletje naar binnen. Ik ging naast Veronique ’s gezicht zitten die meteen aan mijn lul begon te zuigen. Wat een geil gezicht. Johan die Joke neukte, Joke die Veronique gek maakte met haar vibrator en tong en Veronique die mij weer pijpte. Even later stond Johan op en kwam ook naast Veronique ’s gezicht zitten. Veronique begon ons nu om en om te pijpen. Joke ging keihard met de vibrator op en neer in Veronique ’s drijfnatte kutje. Ik stond op en ging op mijn rug tussen de benen van Joke liggen. Haar heerlijke kutje boven mijn mond.

Joke zakte wat door zodat ze bijna op mijn gezicht zat en ik begon haar spleetje heerlijk te likken en te vingeren. Veronique stond op en begon mij, terwijl ze op haar knieën zat keihard te pijpen. Johan ging op dezelfde manier tussen de benen van Veronique liggen zoals ik bij Joke lag en Joke nam weer de paal van Johan in haar mond. Dit was een prachtig rondje. Ik Joke beffen en vingeren, Joke aan de pik van Johan aan het zuigen en likken, Johan die mijn Veronique aan het beffen was en Veronique die mij weer pijpte.

Joke begon weer luid te kreunen en te roepen dat ze ging komen. Ik voelde rond mijn vingers haar kut weer samentrekken ten teken dat ik mijn vingers eruit moest trekken. Werkelijk een flinke straal kutsap spoot me recht in mijn gezicht en mond. Mijn hele gezicht was zeiknat. Gulzig slikte ik haar zoete sap door en duwde mijn vingers opnieuw in haar kut. Weer trok ik even later mijn vingers eruit en opnieuw spoot er een golf van geil sap over mijn hele gezicht. Ik moest echt met een handdoek mijn gezicht afdrogen.

Veronique stopte met mij te pijpen en likte Joke ’s kutje helemaal schoon. Johan ging op zijn rug liggen met zijn pik recht omhoog. Joke liet zich over zijn paal zakken en begon haar eigen vent keihard te neuken. Een condoom was nu niet nodig. Veronique nam de vibrator en ging weer op haar knieën zitten en schreeuwde tegen mij dat ze ook geneukt wilde worden. Ik duwde mijn paal bij haar naar binnen en ondertussen masseerde zij met de vibrator haar keihard geworden klitje. Veronique was die avond pas enkel via haar g-plekje klaargekomen, maar nu wilde ze via haar klitje. Mijn lul ramde ik er zo diep in als ik kon en Veronique begon steeds harder te roepen.

“Oh… ja… ha… neuk me, neuk me... dieper, dieper!”

Johan hield het niet langer meer en spoot zijn eigen lekkere meid helemaal vol terwijl Joke ook heftig klaarkwam. Ze kwam omhoog en een stevige straal kutsap, vermengd met het zaad van Johan spoot uit haar kutje op de buik van Johan. Veronique en ik hielden het ook niet lang meer en tegelijkertijd kwamen we heftig klaar. Dikke stralen zaad spoot ik in haar grotje en Veronique schreeuwde zo hard, dat de buren het wel gehoord moeten hebben.

Heerlijk voldaan lagen we alle vier spiernaakt op te matrassen na te genieten. De meiden hun zwarte kousen nog steeds aan. Joke speelde nog wat met de pikken van Johan en mij en Veronique was lekker aan het tongzoenen met Joke. We namen nog wat te drinken en bleven elkaar nog een tijdje lekker strelen... een einde aan onze derde geile avond samen. Maar zeker niet de laatste.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post245

BOSNEUKERS

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers do, november 22, 2018 13:29

BOSNEUKERS

Op een mooie zomerdag, zo’n dag waarbij iedereen naar de kust verhuist besloten Veronique en ik een boswandeling met een ‘extra-tje’ te maken

Om ongeveer 13.00 uur zette we onze auto die middag op de parkeerplaats. Er stonden weinig andere auto’s. Het was die dag zoals voorspeld ook erg warm, dus er zouden weinig mensen in het bos rondlopen. Onderweg in de auto hadden we al wat plannetjes gemaakt van wat we precies zouden gaan doen. We zouden een rugzak meenemen waar we wat spulletjes in hadden gedaan om ons op te frissen. Zo hadden we wat schoon ondergoed, een handdoek, vibrator en wat flesjes drinken bij ons. Of we het nodig hadden, wisten we ook nog niet maar je kunt het maar beter bij je hebben. We hadden beide makkelijke kleding aan. Ik droeg een korte broek met binnen-broek zodat ik geen onderbroek nodig had. Verder alleen een T-shirt en slippers. Veronique had een kort rokje aan met daaronder een string en een topje zonder bh. We hadden afgesproken om eerst maar even gewoon wat rond te lopen om de boel wat te verkennen. Zo konden we kijken waar er geschikte stille plekjes waren en of er veel mensen in het bos liepen. In het bos zou Veronique dan ergens haar string uittrekken en zo verder gaan wandelen. Ook zouden we wat pikante foto’s van elkaar maken om een beetje in de stemming te komen.

Nadat we de auto hadden afgesloten, gingen we met de rugzak op pad. In het bos was er veel schaduw, waardoor we niet veel last van de hitte hadden. Na een tijdje rond te hebben gelopen waren we slechts twee oudere stellen tegen gekomen. Beiden waren ze hun hond aan het uitlaten. Ik vond het dan ook wel tijd voor wat foto’s. Ik had er al wel een paar gemaakt van Veronique leunend tegen een boom en ook dat ze bukte met haar rokje omhoog. We besloten dat het tijd was haar slipje uit te trekken. Dit was zo gebeurt en er was geen verder geen poes te zien. We liepen weer een stukje verder en Veronique genoot van het gevoel zonder string onder haar rok rond te lopen. Ik maakte nog wat foto’s van haar. Dit keer ook een paar terwijl ze op een bankje zat, met haar benen wat uit elkaar en haar rokje omhoog. Ook nog een paar terwijl ze gebukt stond om zogenaamd iets uit de rugzak te pakken. Ook ik ging op het bankje zitten en liet mijn broek wat zakken. Zo kon Veronique wat foto’s maken van mijn inmiddels stijve pik. Wederom was er niemand in de omgeving te zien.

Inmiddels waren we beiden toch wel erg opgewonden geraakt en na een lange tongzoen en wat gefriemel aan elkaar besloten we een beschut plekje te zoeken. Niet dat we veel mensen hadden gezien, maar we zijn nou ook weer niet helemaal zonder schaamte om zo midden in het bos lekker helemaal los te gaan. Onderweg hadden we wel een geschikte plek gezien en we besloten daar weer naar toe te lopen. Daar aangekomen liepen we een wat smaller paadje in. Hiervoor moesten we eerst wat takken met bladeren opzij duwen. In de herfst of winter is alles kaal maar nu alles dicht bebost was, was het moeilijk te zien dat hier een pad liep. Dat kwam dus mooi uit. Nadat we zo’n meter of 20 over een smal dichtbebost pad hadden gelopen, bereikten we een klein open plekje. Aan de beplanting te zien werd dit plekje bijna door niemand bewandeld. Volgens mij waren we zelfs de eerste die hier dit jaar gelopen hadden. We keken eens goed om ons heen maar konden niet echt iets ontdekken hoe andere mensen ons konden zien. Tenzij er iemand ons was gevolgd maar dat was niet het geval. Ik zette de rugtas op de grond en begon mijn vrouw te zoenen. We waren allebei flink opgewonden geraakt van onze fotomomenten.

Tijdens het zoenen, liet ik mijn hand onder haar topje gaan en kneedde haar borsten. Ik kneep in haar tepels en we kreunden beiden van genot. Ik wilde haar kutje voelen om er vervolgens een paar vingers in te stoppen. Ook Veronique kon niet langer wachten om mijn harde pik te voelen en ze liet haar hand in mijn broek glijden. Omdat ik geen onderbroek aan had, ging dit gemakkelijk en meteen voelde ik hoe ze langzaam aan mijn pik begon te trekken. Hierop liet ik mijn hand onder haar rok gaan en doordat zij ook geen slip aan had, voelde ik meteen haar vochtige kutje. Gelijk stopte ik twee vingers naar binnen en begon ik haar lekker te vingeren. We genoten samen van het geile moment en moesten af en toe even stoppen met zoenen om naar adem te happen.

Nadat we zo een tijdje gestaan hadden en ik mijn vrouw voor de eerste keer klaar had laten komen, zei Veronique dat ze me wilde pijpen. Ze bukte zich voorover en trok mijn broek naar beneden tot aan mijn enkels. Ze begon heerlijk aan mijn stijve lul te zuigen. Ik stond met mijn gezicht naar de kant van het pad waar we vandaan waren gekomen. Zo kon ik ook een beetje in de gaten houden of er niemand aan kwam. Een paar keer boog ik me voorover om te proberen met mijn hand via haar billen toegang tot haar kut te krijgen. Dit lukte een paar keer maar was geen fijne houding. Ook genoot ik meer wanneer ik rechtop stond. Zo kon ik Veronique ook lekker aan haar haren trekken om mijn lul diep in haar mond te stoten. Ze liet mijn lul even uit haar mond glijden om wat lucht te happen en te vertellen dat ze dit supergeil vond zo in het bos. Ik beaamde dit en voegde er aan toe dat het ook kwam omdat de kans bestond betrapt te worden. “Spannend”, zei Veronique en ging weer verder met zuigen.

Ik genoot weer met volle teugen en had mijn ogen gesloten. Toen ik deze langzaam wat opende om naar het pad te kijken, dacht ik dat ik iemand zag staan. Van schrik sloot ik mijn ogen meteen weer. Alsof ik op die manier onzichtbaar zou worden. Ik probeerde net te doen alsof er niets aan de hand was maar er gingen allemaal dingen door mijn hoofd. Misschien had ik het wel niet goed gezien. Dit keer opende ik voorzichtig mijn ene oog om nogmaals te kijken of er iemand stond. En ja hoor, ik had het goed gezien. Op het smalle pad wat naar deze kleine open plek leidde, stond een man. Hij was ongeveer van dezelfde leeftijd als mijn vrouw, dacht ik en hij zag er verder keurig uit. Ik zag echter ook dat hij zijn hand in zijn korte broek had zitten. Hij stond zich gewoon af te trekken terwijl hij naar ons aan het kijken was. Ik sloot mijn ogen weer en kreunde verder alsof er niks aan de hand was. Veronique was nog steeds heerlijk aan het pijpen.

Ik opende mijn ogen nu voorzichtig en zag nu goed dat de man zich aan het aftrekken was. Hij keek mij even een moment recht in mijn ogen en knikte naar me. Het was alsof hij me begroette. Ik knikte terug. Hierop kwam de man een stap dichter bij. Hij stond nu aan het begin van de open plek op zo’n meter of vijf bij ons vandaan. Ik had de man echt niet het pad over horen komen doordat Veronique en ik helemaal in elkaar op waren gegaan. De man stond nu niet meer verstopt achter de bosjes en ik kon nu goed zien hoe hij zich aftrok. Ik trok aan Veronique ’s haren en stootte mijn pik diep in haar mond. ”Hm… wat kan je toch lekker zuigen”, kreunde ik. “Kon ik mijn pik nu maar tegelijkertijd ook in je kut stoten zodat alle twee je gaatjes gevuld zijn”.

“Oh ja, dat zou wel heel geil zijn!” kreunde ze.

“We doen gewoon net alsof”, zei ik. We doen dat wel vaker tijdens de seks. Als ik haar dan aan het neuken ben, fluister ik in haar oor dat er een andere man zijn lul in haar mond stopt waarna zij er dan hard aan moet zuigen. Terwijl ze nu voorover gebukt aan mijn lul stond te zuigen, trok ik aan haar haren en vertelde ik haar dat ze mijn lekkere geile sletje was. Ik ging verder door te zeggen dat er een man achter haar stond die zijn grote harde lul in haar kut wilde stoppen, lekker hard en diep. Ze kreunde nu nog harder. Ze wist nog niet dat er op dit moment echt een man vlakbij was. Ik keek naar de man, die zich nog steeds aan het aftrekken was en ons gesprek volgde. Ik gebaarde hem voorzichtig dichterbij te komen. Toen hij vlak achter mijn vrouw stond, zei ik tegen Veronique.

”Houdt je billen lekker uit elkaar zodat die man zijn lul diep in je geile kut kan stoten”. Veronique gehoorzaamde en bracht haar beide handen naar haar billen. Ze kon niet omvallen omdat ik haar beet had en tegen me steunde. Ik had een hand in haar haar en mijn andere om haar keel gelegd. Dit vond ze super geil en ik kon haar zo ook lekker diep in haar mond neuken. Op het moment dat Veronique haar billen uit elkaar hield, knikte ik naar de man en gaf hem daarmee toestemming zijn lul in de wijd open staande kut van mijn vrouw te stoppen. Met een ferme stoot liet de man zijn harde lul naar binnen glijden. Veronique schrok hier natuurlijk van omdat ze totaal niets in de gaten had. Ze wilde overeind komen maar ik pakte haar nog wat steviger bij haar haren en keel en duwde mijn pik dieper in haar mond.

De man had mijn vrouw inmiddels stevig bij haar heup en billen gepakt en stootte zijn lul hard en diep in haar. Ze werd nu stevig beet gepakt en van twee kanten geneukt. Ze kon geen kant meer op. De eerste paar tellen protesteerde ze nog wel en probeerde ze zich los te rukken. Dit lukte haar niet omdat de man en ik veel sterker waren. Lang duurde haar verzet ook niet en al snel begon Veronique zich te ontspannen.

De man en ik hielden haar dan ook niet meer zo stevig vast, maar dat wilde ze niet. Ze haalde mijn lul even uit haar mond om te zeggen dat we haar weer stevig beet moesten pakken en haar lekker hard en diep moesten nemen. Ik pakte haar hoofd hierop nu met beide handen stevig beet en stootte mijn lul diep in haar mond. Ook de man pakte haar weer hardhandig bij haar heupen en sloeg af en toe hard op haar billen terwijl hij haar hard neukte. Op die manier pakten we haar een tijdje stevig aan en stootten we beiden onze harde geile neukstaven bij haar naar binnen. Veronique moest mijn lul los laten om zo beter naar adem te kunnen happen. Ze was ook steeds harder gaan kreunen en had haar armen om de mijne geklemd. Zo leunde ze nog steeds voorover en steunde ze op mij. Ze had nu nog maar een lul in haar en deze stond op het punt zijn lading zaad diep in haar te spuiten. De man zei dat hij bijna ging komen.

“Pak me stevig bij mijn billen en spuit mijn kut vol” kreunde mijn vrouw. Daarna wil ik dat jij me vanachter hard neukt en ook jouw sperma diep in me pompt”, richtte ze zich tot mij. Kort daarna schreeuwde de man het uit en spoot zijn warme zaad hard en diep in haar kut. Een stuk of vijf stevige ladingen spoot de man bij Veronique naar binnen. Hij schokte nog wat en Veronique kreunde en gilde om te laten merken hoe lekker ze het vond. Toen wisselde de man en ik van plaats en liet ik mijn nog altijd harde lul voor het eerst vandaag in de kut van mijn vrouw glijden.

Ik greep haar stevig vast en stootte een paar keer hard en diep in haar. Op de open plek in het bos was nu alleen het soppende geluid van Veronique ’s kut te horen. Ik voelde hoe ik het zaad van de man dieper in de kut van mijn vrouw aan het pompen was. Ik hield het niet meer en niet lang daarna spoot ik met mijn laatste krachten al mijn sperma in haar kut.

Ik trok mij terug en haalde de handdoek uit de rugzak. Ik legde deze op de grond en liet mijn vrouw erop plaats nemen. Ze ging op haar rug liggen en trok haar benen op. De man had zijn broek inmiddels weer omhoog getrokken en was net zo stil vertrokken als hij was verschenen. Ik bleef nog even staan en zag hoe er twee ladingen sperma langzaam uit de geile kut van mijn vrouw stroomden. Het was een dag om nooit te vergeten.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post232

JONG EBBENHOUT

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 16, 2018 18:14

JONG EBBENHOUT

“Als je nu naar huis komt, kun je wat lekkers meemaken,” zei Veronique door de telefoon. Ze was duidelijk opgewonden. Haar stem had een dikke, geile klank. “Maar dan moet je wel meteen komen”. Ze hing op. Terugbellen om te vragen wat er nu zo dringend was had geen zin, wist ik. Ik sloot m’n bureau af. Zei tegen de receptioniste dat ik naar huis ging en stapte in de auto.

Bob ‘s auto stond aan het begin van de straat. Dat was niets ongewoons. Hij is al jarenlang onze huisvriend; groot geschapen en dominant. Hij mag Veronique gebruiken wanneer hij zin heeft. Zo hebben we het destijds afgesproken. Ik geil er op als Veronique de pik van een andere vent in haar geile kut krijgt. Zelf krijgt ze er nooit genoeg van. Ze houdt van grote en dikke lullen en is absoluut verslaafd aan sperma. Kan niet buiten dat lekker warme, dikke zaad; hoe meer ze er van krijgt hoe liever het haar is. Niks safe seks dus, alleen lekkere natte, blote neuklullen die onbelemmerd hun warme, vette geil kunnen spuiten.

Er klonk gekreun en gezucht uit de woonkamer en ik ging kijken wat er aan de hand was. Daar zat Veronique op de zware salontafel. Ze leunde achterover en steunde op haar armen. Nylons en schoenen met hakjes aan haar geile poten, de bloes helemaal opengetrokken. Haar dikke, geile tieten met de gezwollen, keiharde spenen hingen eruit. Geen rok, geen string, die ze normaal altijd draagt. De blote reet op het koude marmer van het tafelblad.

Tussen haar wijd gespreide dijen een naakte, slanke, maar wel tamelijk gespierde jonge donkere jongen die haar stevig bij de billen vasthield. Hij bewoog alleen zijn onderlijf en naaide haar geil en hard. Als een zuigerstang – glimmend van het vet – schoof zijn forse, zwarte lul in en uit haar kale kut. Iedere keer als hij z’n pik tot aan de kloten in haar stootte, schokten de grote tieten van Veronique geil op en neer. Ze waren zo intens met elkaar bezig, dat ze mij niet eens opmerkten. Ik kon rustig toekijken en genieten. Het wond me vreselijk op om te zien hoe die jonge knul z’n geile negerlul hard en diep in de zeiknatte pruim van mijn vrouw ramde. M’n pik stond als een paal.

Op de bank een eindje verderop zit mijn vriend Bob met z’n broek open. Z’n onbeschaamd grote, harde lul in de hand. Hij geeft me een vette knipoog van verstandhouding.

“Liep ik toevallig tegenaan”, zegt hij zacht en knikt in de richting van de gestaag doorneukende negerjongen. Leek me wel wat voor die slet van jou. Net achttien is ‘t ie. Lekkere pik en hondsgeil.”

Bob maakt een aftrekgebaar tegen me. Maar die aanmoediging heb ik eigenlijk niet nodig. Natuurlijk wil ik m’n pik zo snel mogelijk uit de broek halen om me lekker langzaam af te trekken. Ik ben nu eenmaal een rasechte voyeur! Op het geluid van de rits kijkt Veronique mijn kant op. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht als ze mij ziet staan.

“Ben je daar eindelijk”, zegt ze hijgend tussen de felle stoten van haar jonge dekhengst door. “Ik kon niet langer wachten, hoor. ‘k Ben zo geil vandaag!” Ik haal m’n schouders op en kijk naar de knul die zich niet laat afleiden en doorgaat met mijn vrouw te neuken. Veronique volgt m’n blik en richt haar ogen dan op de stijve pik in m’n hand.

“Dit is Ben. Heeft Bob voor me opgescharreld. Lekker hè, om te zien hoe je eigen vrouw zo geil in haar kale hoerenkut wordt genaaid door zo’n knulletje! Kijk maar goed!”

Ik doe een paar stappen dichterbij om vooral niets te missen van het opwindende spektakel. Mijn lul kwijlt van het voorvocht. Veronique weet precies hoe geil het me maakt als ze zich zo ongeremd laat palen. Maar dat ze het ook met zo’n jonge jongen doet, vind ik pervers. Het maakt me bloedgeil.

“Zie je wel hoe ik ervan geniet om te worden geneukt door zo’n jonge, zwarte lul! Kijk eens hoe lekker geil hij in mijn kut glijdt! Hij moet zijn geil in me spuiten, vind je niet Arn? Al zijn geil moet hij in me spuiten, tot het uit me druipt. Dat vind jij toch zo lekker om te zien? Dikke klodders vers zaad van een vreemde vent, dat uit de kale doos van je vrouw druipt? Blijf je kijken?” Veronique wendt zich tot Ben. “Kom op joh, laat mijn man maar eens zien hoe jij me volpompt met je jongensgeil. Nee, iets opzij. Anders ziet hij niet goed hoe diep die lekkere, dikke lul van je naar binnen glijdt. Zo is het prima. Naai me nu maar. Stoot maar lekker hard! Ik wil je ballen tegen m’n kont voelen slaan. Dat is lekker, oh god… dat is zo lekker. Harder! Pomp me vol! Spuit je geile negerzaad in mijn kut. Maak me maar zwanger! Ja, ja, toe dan! Toe dan! Al je zaad wil ik. Spuit je helemaal leeg in m’n kut.”

Veronique gooit haar hoofd achterover en spreidt haar blanke dijen tot het uiterste op het moment dat Ben klaarkomt. Met geile, schokkende bewegingen en samengeknepen billen spuit hij zijn sperma in het hoerige lijf van mijn vrouw. Er lijkt geen eind te komen aan de zaadstroom. Het is werkelijk buitengewoon opwindend om te zien. Ik trek me nu vol overgave af. Mijn harde lul glijdt als geolied door m’n vuist.

“Niet klaarkomen Arnulf, ik wil jouw zaad ook”.

Veronique duwt Ben achteruit, zodat zijn lul langzaam uit haar buik glijdt. Zelfs zo half stijf is die negerpik nog indrukwekkend.

“Kijk eens”, zegt Veronique en pelt haar kutlippen open. “Wat veel, hè. Het druipt helemaal op de tafel. Lekker hè, om te zien hoe het warme, verse geil van een jongen uit m’n kut druipt! ‘t Is maar goed dat ik het zo vreselijk lekker vind om jou te laten kijken als ik me laat naaien. Kom hier met die geile, vette pik van je! Ik wil nog meer! Steek hem erin! Ik wil dat je me ook neukt. In m’n vette zaad-kut. Nu! Spuit je geil maar bij dat van Ben…”

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post205

SOLIDARITEIT

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 07, 2018 13:26

SOLIDARITEIT

Het was de laatste werkdag van de week en aangezien het nog één van de laatste zwoele zomerdagen was zaten mijn gedachten al bij het weekend. Op mijn werk aangekomen veranderde hier niet veel aan deze situatie. Rond tien uur riep één van mijn vrouwelijke collega’s mij te hulp. Ik twijfelde geen seconde aangezien het om Noortje ging, een collega waar ik iets bijzonders voor voelde en dit was wederzijds. Met de handen in het haar zat ze voor haar computerscherm. Ik nam plaats achter Noortje en vroeg wat het probleem was.

Vandaag droeg ze een strak topje met korte mouwen en ontblote navel en een zeer verleidelijk rokje. Iets wat ik de laatste dagen al gewend was. Noortje zat lichtjes voorovergebogen voor haar computer. Hierdoor spande ze haar rug op met als gevolg dat tegen haar prachtige lichaam haar topje zeer goed aandrukte. Zo bemerkte ik geen sporen van een bh. Met dit mooie zicht voor ogen en de gedachte dat ze geen bh droeg begon mijn pik al te kriebelen en drukte deze tegen mijn rits.

Nu nam ik plaats naast haar en met dit unieke zicht zag ik duidelijk haar tepels drukken tegen haar topje. Ze legde haar probleem uit maar ik kon mijn gedachten er moeilijk bijhouden. Ik had zin in iets anders. Daar onze andere collega ook in het bureau was vroeg ik Noortje om mee te komen naar mijn bureau. Eenmaal plaatsgenomen voor mijn computer, we zaten knus naast elkaar, begon ik haar probleem te onderzoeken om een mogelijke oplossing te vinden. Mijn gedachten zaten nog steeds bij het nakende weekend en daar ik zo’n sexy gezelschap had stimuleerde dit nog meer. Noortje zag onmiddellijk dat ik aan iets anders dacht. Want ik kon mijn zwelling in mijn broek niet verstoppen of beter gezegd in bedwang houden. Bovendien kon ik moeilijk mijn ogen van dit magnifieke lichaam houden.

“U hebt zeker ook een probleem?” Vroeg ze uitdagend met een spontaan lachje en verwees naar de bult in mijn broek. Ik zag aan haar manier van doen dat ze er ook zin in had en antwoordde direct.

“Mijn probleem is zeker interessanter dan het jouwe!”.

“Dit zou wel eens juist kunnen zijn”, repliceerde Noortje. Aangezien ze het spelletje handig meespeelde daagde ik haar verder uit.

“Opnieuw geen bh aan?” Ik kreeg als antwoord.

“Dit moet je maar zelf uitzoeken!” Ik twijfelde geen moment en legde mijn hand op haar naveltje. Ik maakte langzame bewegingen en kneep af en toe in dit zachte, opgespannen buikje van haar. Mijn handen kropen steeds hoger totdat ik aan het randje van haar topje kwam. Ik dook langzaam met een hand onder haar topje, wat zeker niet evident was. Ik voelde haar welgevormde borsten en zag onmiddellijk haar tepels verharden en iets later voelde ik dit ook. Intussen had haar hand mijn rits gevonden, geopend en bevond haar hand tegen mijn slip. Ze voelde zeer duidelijk de gespannen spieren door het slipje en plaagde mij door hier sensueel op te wrijven en haar nagels in te zetten.

Daar ik onvoldoende ruimte kreeg tussen het spannende topje besloot ik mijn terrein ook naar beneden te verleggen. Het korte rokje gaf mij vlugger toegang en meer bewegingsvrijheid. Haar hand bevond zich al in mijn slipje en omknelde mijn pik. Ik voelde een minuscuul slipje met een lichte vorm van vochtafscheiding. Ik vroeg haar hieromtrent enige uitleg.

“Ik kan toch moeilijk droog blijven aangezien jouw eikel ook vocht begint te verliezen”, zei Noortje. Opdat moment schrokken we want onze collega had al verscheidene malen op mijn deur geklopt. Met een krop in de keel riep ik “binnen”. Beide met een rood hoofd en zeer nerveus zaten we naar het computerscherm te kijken.

“Ik stoor toch niet!” Vroeg ze met een glimlach op haar gezicht. Noortje verliet vliegensvlug mijn bureau en trok haar topje en rok in de juiste plooi.

Mijn collega kwam met de melding dat ze in de namiddag verlof mocht nemen indien ik geen bezwaar had. Ik had hiermee geen enkel probleem en wou dit nieuws direct aan Noortje vertellen. Bij het verlaten van mijn bureau bleek mijn rits nog open te staan. Deze werd vliegensvlug gesloten. Wanneer Noortje mijn bureau verlaten had was ze onmiddellijk naar het toilet gestormd. Ik kon haar reactie volkomen verstaan want ik zou eveneens hetzelfde gedaan hebben indien deze mogelijkheid zich had voorgedaan.

Ik besloot dan maar een berichtje achter te laten met de vraag of ze in de namiddag eens wou langskomen. We konden dan het probleem verder oplossen aangezien onze collega in verlof was. Ik besloot eveneens naar het toilet te gaan om van mijn gezwel af te raken. Ik nam mijn lul in mijn hand en begon hem af te trekken. Op dat moment zat ik met de gedachte dat de kans vrij groot was dat in het vrouwentoilet Noortje zich aan het vingeren was. Dit gaf bij mij een extra stimulans. De ontlading naderde en die was zeer krachtig en ik liet een lichte kreet.

Dit was de eerste keer dat ik mij had gemasturbeerd op het werk. Terugkerende naar mijn bureau was Noortje opnieuw in haar bureau en had plaatsgenomen voor haar computer. Ze leek vrij ontspannen en wierp me even een lachende blik toe. Intussen had ik een antwoord op mijn berichtje ontvangen. Dit was vrij duidelijk. ‘Hoe vlugger, hoe beter. Want alleen geeft dit ook een fijn genot, maar met jou zou dit nog beter zijn!’ Uit dit berichtje kon ik vrij duidelijk opmaken dat mijn gedachte van daarnet de juiste was. Ze zal zich haar eens lekker verwend hebben in het toilet.

De volgende uren bleken een eeuwigheid te duren en om 14 uur daagde ze eindelijk op in mijn bureau. Deze keer wou ik op veilig spelen en beval haar de deur op slot te doen. Ik had al enkele knopjes van mijn hemd geopend maar ik had nog een verrassing in petto. Ik draaide me van mijn bureau weg en met gespreide benen plofte ze zich op mij neer. Ik likte met mijn tong in haar fijne oortjes en fluisterde in haar oor.

“Heeft het deze morgen deugd gedaan in het toilet?” Ik kreeg als antwoord.

“Bij jou heeft het zeker ook deugd gedaan!” Ik vond dat we genoeg gebabbeld hadden en verder moesten doen. Ik vervolgde mijn tocht naar haar mond. Hier werd het volgende nummer opgevoerd. ‘De tongendans’.

Vervolgens trok ik haar topje uit wat ze intussen ook al met mijn hemd had gedaan. Ik zag dat haar rokje ook meer problemen opleverde en loste dit op door deze langzaam uit te trekken. Nu plaatste ik Noortje met haar uitdagende kontje en enkel nog het minuscule slipje op mijn bureau en bleef voor haar staan. Ik kneedde haar borsten en kneep lichtjes met duim en wijsvinger op haar tepeltjes. Op dat moment opende ze mijn broek en liet deze op mijn enkels vallen. Nu kwam de verrassing.

Aangezien ik ‘s morgens opgestaan was met de gedachte dat het al weekend was had ik besloten een slip met open achterkant aan te doen. Ze plaatste haar beide handen op mijn billen maar tot haar grote verbazing kwam ze onmiddellijk in contact met mijn naakte kontje met enkel twee dunne bandjes. Ze speelde eventjes met deze koordjes en liet ze langzaam op mijn billen springen. Dit gaf mijn lul een extra stimulans en Noortje besloot vervolgens de haakjessluiting te openen. Daar mijn lul zo opgewonden was sprong het kleine lapje omhoog en stond er voor haar een enorme rechtopstaande pik die niet veel meer nodig had om te ontladen. Ze knielde zich voor mij en stak hem vakkundig in haar mond.

Ze pijpte verrukkelijk en liet af en toe haar tanden voelen op een speelse manier. Maar ik vond dit genoeg en wou haar prachtige lichaam verder verkennen. Ik plaatste ze opnieuw met haar kontje op mijn bureau. Ik verwijderde haar slipje en nu kreeg ik een verrassing te verwerken. Mijn ogen keken recht op een kaal geschoren kutje. Haar lipjes begonnen langzaam te glinsteren en ik wou dat zalige vocht eens proeven. Ik verdween met mijn gezicht tussen haar benen. Mijn tong maakte vlug contact met haar schaamlipjes opzoek naar haar clitje.

Na deze verkenningstocht nam Noortje opnieuw het heft in handen. Ze verwijderde het kleine lapje stof en nu stonden we beide poedelnaakt in mijn bureau. De gedachte moest er nu iemand willen binnenkomen gaf mij extra energie om verder te doen. Noortje kneedde mijn billen, vervolgens masseerde ze mijn reet en kort daarna verdween er een vinger in mijn holgaatje. Dit was zalig!!! Nu legde ik ze op mijn bureau en nam plaats boven haar. Haar borsten stelden twee sappige meloenen voor die ik eens lekker ter hand nam. Ik masseerde ze subtiel om vervolgens in haar tepeltjes zachtjes en plagerig te bijten. Nu kwam het moment om mijn pik eens te verwennen. Mijn eikel verdween langzaam in haar kale kutje om vervolgens in een zalig tempo hem erin en eruit te trekken. Ik bleef rustig stoten en voelde haar nagels steeds uitdrukkelijker in mijn billen knijpen. Het moment van ontlading naderde en ik trok mijn lul uit haar spleetje dat sompige geluiden begon te maken. Ik spoot het plakkerig goedje op haar borsten. Intussen waren haar vingers in haar spleetje verdwenen. Het toppunt werd bereikt en we bleven even naast elkaar op mijn bureau liggen om op onze positieven te komen.

Ze likte mijn staaf proper en ik kon niet achterblijven. Ik maakte haar prachtige borsten proper. Tot slot nam ik haar slipje om de laatste resten sperma te verwijderen.

“Wat doe je nu! Zei Noortje. Ik kan mijn slipje niet meer aandoen”.

“Geen bh, dus ook geen slipje”. Ze vond dat ik solidair moest zijn en ze nam mijn slipje mee. Die avond verlieten we beide zonder slip het kantoor. Solidariteit heeft voor ons een aangename betekenis gekregen en we toonden beide een grote drang naar solidariteit.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post198

TROUW FEEST

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers do, mei 10, 2018 12:02

TROUW FEEST

Ik moest me haasten want over een uur moest ik op het gemeentehuis zijn. Mijn broer ging vandaag trouwen en het hele huis stond op zijn kop. Mijn broer was de eerste die trouwde dus mijn ouders waren behoorlijk zenuwachtig. De gelukkige bruid was Laura. Ik was nieuwsgierig hoe ze eruit zou zien. Op het gemeentehuis aangekomen keek ik mijn ogen uit, ze was prachtig in haar witte trouwjurk. Na de plechtigheid vertrokken wij naar de feestzaal terwijl het kersverse echtpaar foto's ging maken. Ik was best een beetje jaloers op mijn broer met zo een mooie dame, maar ik was nog maar net achttien en wie weet zou ik de ware ook nog tegenkomen. Toen het bruidspaar arriveerde konden we aan tafel en werd er gegeten en gedronken. Eindelijk kon het echte feest beginnen. Er speelde een leuk bandje en er werd volop gedanst. Ik werd ook vereerd met een dansje met de bruid. Op een gegeven moment had ik de bruid al een tijdje niet gezien en besloot haar te zoeken. Ik liep door een lange gang en keek in de aangrenzende ruimtes. Ze zat in de derde kamer waar ik keek, op een stoel.

“Wat is er Laura waarom zit je hier zo helemaal alleen”.

“Even de rust opzoeken” zei Laura, “ik heb het eventjes gehad”. Ik ging achter haar staan en masseerde haar blote schouders die toch wel gespannen aanvoelde.

“Ah… dat doe je lekker dit lucht op” zei Laura. Ik masseerde nog lekker door en Laura leunde met haar hoofd achterover tegen me aan. Ik keek even naar beneden en had zicht op haar decolleté en zag een mooie witte beha verscholen onder haar jurk.

“Gaat het weer een beetje Laura,” ik bukte en wilde haar een kus op haar wang geven maar doordat ze haar hoofd draaide kwam ik op haar mond terecht. Ik gaf toch maar het kusje en voelde hoe ze terug kuste en de kus ging over in een tongzoen. Dit kon echt niet, op de trouwdag van mijn broer sta ik te zoenen met de kersverse vrouw van mijn broer. Het was een hevige kus ondanks de rare houding ik stond immers achter haar. Ik ging op in het liefdesspel en mijn hand verdween onder haar jurk en ik voelde de zachte stof van haar beha. Onder de stof werd haar tepel langzaam harder. Op dat moment werd er op de deur geklopt.

“Schat ben je hier” klonk het uit de gang.

“Vlug verstop je” siste Laura. Ze stond op en ik kroop onder haar grote hoepelrok.

“Ja, schat” hoorde ik Laura roepen en mijn broer kwam de kamer in. Ik hoorde hoe hij dichterbij kwam en hij moest nu vlak voor Laura staan. Ik zag zijn donkere schaduw door de stof van de rok heen. Ik hoorde mijn broer die zijn vrouw kuste. Door het vele licht in de kamer had ik goed zicht en keek naar boven. Laura droeg een kanten witte string. Ik kon niet aan de verleiding weerstaan en ik begon zachtjes over haar slipje te wrijven. Laura deed haar benen iets uit elkaar. Laura legde uit aan mijn broer dat ze even de rust op had gezocht terwijl ik haar slip opzij schoof en haar lipjes kon zien. Met één vinger gleed ik langs haar spleetje en voelde nattigheid. Langzaam boorde ik mijn vinger bij Laura naar binnen, de toon waarop ze tegen mijn broer sprak veranderde.

“Dat is toch goed liefje” zei mijn broer en ik hoorde ze weer kussen nu likte ik Laura aan haar klitje en ze kreunde. Ik begon iets harder aan het knopje te zuigen en ze kreunde weer even.

“We moeten wachten tot na de bruiloft” zei mij broer tegen Laura. Hij was in de veronderstelling dat ze door hem kreunde. Hij gaf haar nog een kus en ik stak twee vingers tegelijk in Laura, hier schrok ze van en kuchte om nog een kreun te onderdrukken.

“Kom je zo dan weer” zei mijn broer en ik hoorde hem de kamer uitlopen. Ik likte gewoon door en toen de deur achter mijn broer was dichtgevallen bleef Laura gewoon staan en deed haar benen nog wijder. Ik likte haar knopje en vingerde haar met twee vingers. Laura kreunde maar zei nog steeds niets. Weer ging de deur open en ik hoorde de stem van haar moeder.

“Gaat het meisje of is er iets. Je moet je niet zo druk maken of je de juiste beslissing hebt genomen. Je hebt nu een fijne man”.

Zacht zei Laura “ja mam ik weet het”. Ik wreef nu met mijn volle hand over haar poes en het voelde zacht en nat. “Laat me maar even alleen mam, ik kom zo ik wilde alleen even uitrusten”.

“Goed kindje tot zo dan en laat de gasten niet te lang wachten”. Toen haar moeder weg was liep ze van haar plek en ik zat ineens niet meer onder haar Jurk. In de deur zat een sleutel en Laura deed de deur op slot. Ze liep naar me toe ik was inmiddels gaan staan en keek haar in haar ogen. Ze zoende me heftig dan daarvoor en duwde haar lichaam tegen me aan. Voor het eerst in mijn leven stond ik te zoenen met een vrouw in een trouwjurk. Ik maakte me los uit onze kus en pakte haar hand. Ik nam haar mee naar een grote tafel in de kamer. Ze begreep mijn bedoeling en ging over de tafel heen liggen met haar bovenlijf. Vanachter deed ik haar grote rok omhoog en zag haar mooie kontje. Haar slip zat nog steeds opzij geschoven en haar poesje was glimmend nat. Ik maakte mijn broek los en deze zakte naar mijn enkels. Ik ging vlak achter haar staan en duwde mijn stijve piemel in haar. Nu waren echt alle grenzen overschreden en ik stond de bruid van mijn broer te neuken, nog voor de huwelijksnacht. Ik duwde diep in Laura en hield even stil om te genieten van het gevoel van haar kutje om mijn pik. Mijn handen wreven over haar billen en ik begon haar lekker te neuken. Laura was echt vreselijk opgewonden en kreunde aan één stuk door. Ze was nog erg nauw viel me op en het leek wel of ik werd vacuüm gezogen.

“Oh wat heb ik dit gemist” riep ze uit. En voor ik er erg in had was ze al klaar gekomen ook. Door der orgasme was ze nog gevoeliger geworden en ik bleef gewoon doorneuken. Ze wiebelde haar kontje zalig heen en weer en kwam weer klaar, dit was zo opwindend dat ik in één keer alles diep in haar spoot. Toen ik uit haar was kwam ze van tafel af en zoende me weer.

“Dit is ons geheim” zei Laura “wil je nog een geheimpje weten?” Ik knikte. “Mijn zusje is helemaal weg van je” zei Laura. Ik keek haar verbaasd aan, “echt waar?”

“Ze wil vanavond met je dansen ga maar gauw ik kom zo”. Ik trok mijn broek vlug aan en liep naar de feestzaal. Ik zag het zusje van Laura al staan en toen ik op haar afliep zette de band een rustig nummer in.

“Hallo Lisa” zei opgewekt, “zullen we dansen?” Lisa der ogen straalden en liep met me mee naar de dansvloer. Innig dansten we op de muziek. Toen het nummer was afgelopen liet ze me niet eens meer los.

“Kom je” zei ik “ik weet nog een rustig plekje”.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post99

Slaafs

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers do, april 12, 2018 14:20

SLAAFS

Het gebeurde allemaal zo gewoon op die zwoele zomeravond. Mijn vrouw aangeschoten hangend aan mijn arm die ik om haar heen geslagen had. Ze had behoorlijk gedronken en lalde en giechelde en keek zwalkend aan mijn arm om. Lars en Mathis liepen aangeschoten achter ons en Lars zwaaide en klakte met zijn tong. Hihihi giechelde mijn vrouw wat dommig. Ik keek om en lachte want ik wist wat ze wilde. Aan de bar op het feestje zei Lars.

“Verdorie! Je hebt een lekker wijf zeg. Het is omdat ze van jou is anders maakte ik werk van haar”. Ik lachte en hikte wat meer dronken doend als ik was.

“Wat belet je om je kans te wagen”. Lars keek me aan en lachte en zei.

“Pas maar op straks doe ik het ook nog”. Ik grijnsde en keek Mathis aan en knipoogde naar hem en zei wat gespeeld lallend.

“Zou je het durven dan”.

“Tuurlijk” zei Lars lachend, “ik spits haar wel even op mijn pik”. Gedrieën lachte we en Mathis zei.

“Ze mag mij ook even aan mijn pik zuigen”.

Ik werd wee en werd er hitsig van want mijn diepe wens was om mijn eigen wijf eens bezig te zien met een andere kerel en het liefst nog twee ook. Ik zei.

“Spits ze, man” zei ik lachend en Lars vroeg.

“Weet je het zeker”. Ik knikte en zei hees.

“Probeer het maar als het lukt. Ze zegt altijd dat ze het nooit met een ander zou doen dus ik denk, weinig kans”.

“Dat zeggen ze allemaal” zei Mathis, “maar als ze in haar toestand, dronken, een pik zien willen ze maar een ding”. Ik lachte hees en zei.

“Wanneer en waar”. Lars lachte.

“Na het feestje op het industrieterrein daar staan altijd lege en open vrachtwagens. Daar nemen we haar als ze geil is”.

“Ze is altijd geil” zei ik lachend en liet mijn tong expres overslaan. “We hebben namelijk niet zoveel seks meer, vandaar”.

“Prima” zei Lars, “en jij?”

“Wat bedoel je” vroeg ik.

“Kijk je toe of loop je door”.

“Ik wil het zien” zie ik lachend.

“Je wilt toekijken hoe je wijf kronkelt en kreunt” zei Mathis en ik knikte.

“Dat hebben wel meer mannen, soms doen ze mee en soms willen ze ook geneukt worden”. Ik lachte en zei.

“Neuken, neen, pijpen misschien” en de mannen lachte. Ik keek om toen we door de donkere straten liepen richting het industrieterrein en Lars floot zachtjes naar Veronique mijn vrouw. Ze keek weer om wankelde en lachte en ik zei zacht.

“Volgens mij willen ze wat” terwijl we langzaam het industrieterrein opliepen verlicht door enkele lantaarns.

Ze giechelde hoog en zei, “ikke niet hoor”. Ik lachte en zei.

“Volgens mij wil je best wat, volgens mij is Lars wel een beetje hitsig op je. Ze lachte en sprak lallend, “die Lars ik toch altijd”. Ik lachte en zei.

“Wat let je, of durf je het niet”. Ze lachte en keek me beneveld aan. Ik verwachte harde weerstand maar ze zei leep spelend.

“Pas maar op straks doe ik het ook nog”.

“Maar” zei ik plagend, “je wil wel maar je durft het niet”. Ze lachte schalks kijkend en knikte.

“Moet ik je helpen” zei ik zacht.

“Hoe?” zei ze mij geil aankijkend. Ik zei.

“Ik trek gewoon je rokje omhoog dan kijken ze wel dacht ik zo”. Ze lachte giechelend. Ik zei zacht. “Kom op laat je eens gaan”. Ik zag haar slikken en dacht, het gaat goed en ik zei hees. “Je bent echt geil he”. Ze knikte en keek als een verlegen meisje naar de grond. Zacht zei ik.

“Kom op en laat je neuken geile hoer”. Ze keek mee aan haar stem trilde en zacht zei ze. “Ja…ah… oh toe”. We liepen nu pal bij de vrachtwagens, ik keek om en stak een duim op. Ze hadden me wel zien praten met haar en vermoedde dat ik haar bewerkte. Mijn hand gleed over haar bil omlaag en zacht zei ik.

“Je rok gaat omhoog”. Ze keek me gespannen aan en slikte en ik pakte de zoom van haar strakke rok vast en trok die langzaam omhoog tot boven haar kruis die vanachter zichtbaar was. De mannen floten en riepen.

“Verder, nog verder” en ik keek Veronique aan, ze slikte en ik zei.

“Je wordt geneukt teef”. Ze keek me trillend aan en knikte. Ik trok in een ruk haar rok vanachter de hoogte in die van voor ook over haar buik omhoog gleed. Ze stond compleet in haar kleine slipje en ik duwde haar met dwang het laadperron op en liep zo de vrachtwagen in gevolgd door de geile Lars en Mathis. Ik zei.

“Kom op hoer voorover jij” en ze deed het. Mathis ging voor haar staan en opende zijn gulp, ze keek er kwijlend naar. Mathis zei.

“Pak hem en je krijgt hem” en ze opende zo Mathis bovenste knoopje, zijn pik sprong stijf uit de broek omhoog en Mathis duwde hem zo in haar mond die gewillig open ging.

Ze kokte en pijpte eerst zacht toen pakte ze de pik vast en trok en pijpte wilder en wilder. Ik maakte plaats voor Lars, ik genoot toekijkend hoe ze Mathis wild slikkend en zuigend pijpte. Lars ging achter haar staan en ontblootte haar kont en kut door haar slipje in een ruk kapot te trekken. Ze kermde.

“Ja… ah… ja… ah…” en keek even om naar Lars die zijn grote pik ontblootte.

“Ja… ha… ja” hijgde ze kermend en haar benen spreidend haar kutje openend voor de grote pik die zich richtte naar haar open spleet. Ze sidderde en riep.

“Ja… neuk me neuk me gek, ik wil hem ik wil hem”. Af en toe keek ze me aan en lachte als ik naar haar knipoogde. Ze riep hijgend.

“Je wilt het zien, kijk dan vies mannetje, kijk hoe ik geneukt wil worden” en ze lachte schamper mij vernederend. Maar ik voelde me niet vernederd, ik vond het prachtig om te zien hoe Lars zijn pik in haar kutje stopte. Ze kermde hapte naar adem en draaide wellustig met haar kont en kut. Lars stootte hard in haar en ze zoog heel wild smakkend aan Mathis pik die schokte en ik zag dat hij klaarkwam vol in haar bek. Ze kokhalsde slikte en kwijlde. Ze was al neukend van haar kleren ontdaan op haar rokje na dat op haar rug zat. Haar tietjes sloegen alle kanten op ze kermde en zweette en riep.

“Ja… ah… oh… ja!” Met het geil aan haar kin hangend “ja… ah spuit me vol spuit me vol”. En Lars spoot schokkend zijn zaad in haar en ze kermde en ik wist dat ze al een paar keer klaargekomen was maar het warme zaad in haar maakte dat ze weer kwam.

Ze kermde heel luid en ik keek snel even om het hoekje van de vrachtwagen naar buiten. Gelukkig geen mens te zien. Lars en Mathis wisselde van plaats en Veronique zoog Lars pik weer heel snel stijf en het sprookje begon van voor af aan. Ze kermde en riep.

“Neuk me gek, neuk me gek, meer wil ik meer”. Ze sidderde en schokte wild bij iedere stoot. Haar mond hing scheef open en ze gromde en kermde. Lars riep.

“Je bent onze hoer” en ze jammerde.

“Ja… oh… ja… alles, ja alles in mijn kut”. Ik grijnsde want ik hoopte dat het niet bij die keer bleef. Ik was spontaan klaargekomen door het geile geneuk van mijn eigen vrouw. Haar natte kut verlangend zien draaien om door Mathis gepakt te worden die zijn pik dieper en dieper in haar stootte. Mathis gromde en riep.

“Morgen weer teef, je komt of anders zetten we alles op internet”. Ik keek op en lachte en pakte mijn HP en nam foto’s van hun terwijl ze bezig waren. Veronique kermde en zei hijgend en huilend van genot.

“Ja…ho… ja… ho… niet op internet ik doe alles, echt alles”. Lars lachte grommend en spoot zo in Veronique ’s mond, ze kokte en dronk zijn geil al slikkend op tot de laatste drup. Ik nam de foto’s en genoot toen ook Mathis haar kut voor de tweede keer vulde met geil. Ze kermde voelde en glibberde en stond op tussen Lars en Mathis en lachte nog na bevend van genot. Ze keek me aan en sloeg de ogen neer. We leken allemaal niet eens zo dronken meer en ik lachte. Ze keek op en lachte en zei zacht.

“Je wou het zien he”. Ik knikte en lachte en ze zei zacht.

“Ik wou dit al jaren met jouw goedvinden. Ik durfde het nooit omdat ik je niet wil verliezen. Maar nu, ik wil alles” en keek Lars aan. Lars zei zacht.

“Je bent onze hoer en slaaf en je gaat elke week twee keer doen wat we willen”. Ze knikte en zei.

“Ik wil een tegengift”.

“Wat is dat” vroeg Lars.

“Ik wil hem” wijzend op mij, “zien hoe hij jullie pijpt”. Ik keek verbaasd en lachte.

“Jij vies mens”. Ze lachte en zei.

“Jij wilde mij zien neuken en ik wil jou zien pijpen en misschien ook meer net als ik”. Ik lachte en zei.

“Pijpen oké, neuken nee”. Lars zei zacht maar scherp.

“Je vrouw is onze hoer en jij bent onze teef. Gesnapt”.

Ik knikte en besefte dat ook ik hun slaaf was.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post81

SHOWTIME

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 26, 2018 11:44

SHOWTIME

Hallo, ik ben Arnulf. Ik ben vijfendertig jaar oud en getrouwd met een schat van een vrouw, Veronique. Ons seksleven is niet slecht, maar soms wil ik meer. Ik vind het heerlijk om behalve onze vrijpartijen (meestal drie of vier keer in de week) te masturberen. Soms met een verhaal van 4Fingers of seksboekje voor de inspiratie, maar ook regelmatig bij een pornovideo, of gewoon op basis van een fantasie. Ik ben niet kieskeurig; ik vind een "nette" fotoserie in de Playboy net zo opwindend als een hardcore video. Aanleiding: Vandaag is het lekker weer, 20 graden en mooi zonnig. Ideaal weer voor een neukbeurt in de vrije natuur. Nu moet je niet denken dat ik meteen Veronique meesleur de hei op en daar een nummertje ga liggen bouwen. Nee, dat is spijtig genoeg vandaag niets voor Veronique. Maar er zijn zat mensen die dat wel doen en ik weet aardig waar en wanneer ze dat doen. Vorige week nog zag ik een stel tekeergaan op de achterbank van zo'n grote Amerikaanse Hummer AS. Waarschijnlijk een zakenman met z'n secretaresse of zo, want hij was zeker twee keer zo oud. Ik heb niet veel kunnen zien want de ramen sloegen helemaal dicht, maar wat ik niet kon zien heb ik er bij gefantaseerd. Het was fantastisch, ik ben heerlijk klaargekomen net als zij overigens.

Een tijdje geleden heb ik een stelletje homo's betrapt. Toen ik in de gaten kreeg dat het twee kerels waren wilde ik er direct vandoor gaan, maar mijn nieuwsgierigheid won het. Ik moet zeggen dat het me niets lijkt om in mijn achterste genomen te worden, maar die gasten kunnen wel ontzettend goed pijpen zeg. Ik kwam er toch maar mooi klaar bij, en dan heb ik alleen nog maar gekeken.

De wandeling: Ah, kijk eens aan er staan maar liefst 7 auto's op de parkeerplaats. Die rode Renault en grijze japanner zijn van hondeneigenaren die hier dagelijks wandelen. Er staan er echter ook een paar die hier alleen overdag komen met mooi weer, goede kans dat er vandaag wat bij zit. Ik ga maar eens links naar die dichte begroeiing. Daarachter zijn wat kleine open plekjes waar je een aardig uitzicht op kunt hebben. Ik sluip zo stil mogelijk tussen de struikjes door, voorzichtig om niets of niemand op te schrikken. Ik geloof dat ik geluk heb; iets rechts van me hoor ik stemmen. Ik leg de laatste paar meter heel behoedzaam af, kijk voorzichtig door een grote struik en prijs mezelf gelukkig. Ik zie een jong stel in het gras zitten onder een grote eik.

Hij is een jaar of vijfentwintig, heeft donkerblond lang haar en is heel atletisch gebouwd. Z'n bovenlichaam is al ontbloot en hij is net bezig z'n spijkerbroek los te maken. Zij is waarschijnlijk iets jonger en adembenemend mooi. Ze staat in haar slipje voor de jongen en houdt haar borsten vast. Die zijn groot en stevig, ze is slank en heeft kort blond haar. Onder haar slipje gaat een heerlijk stevig kontje schuil. De jongen gooit z'n spijkerbroek achteloos achter zich en trekt z'n slip uit. Z'n stijve pik springt tevoorschijn; bijna twintig centimeter met een knalrode eikel. Het meisje gaat op haar knieën voor hem zitten en bukt zich voorover. Voor zover ik kan zien pijpt ze hem nog niet maar likt ze z'n eikel. Hij vindt het best in ieder geval want hij heeft z'n hoofd achterover en houdt zijn ogen dicht en mond open. Ik heb het trouwens ook naar mijn zin want ik heb mijn stijve jongeheer in mijn hand en streel hem langzaam. Het meisje begint de jongen nu echt te pijpen, ik kan haar mond niet goed zien maar de manier waarop ze haar hoofd op en neer beweegt zegt genoeg, ze is goed. De jongen zegt dat ze rustig aan moet doen omdat hij anders al klaar komt en het meisje verlaagt haar tempo. Ik kan zien dat ze met een hand met de jongen z'n ballen speelt, de andere heeft ze in haar slipje gestoken. Het gaat de jongen nog te snel naar zijn zin zo te zien, want hij pakt het blonde meisje zachtjes bij haar haar en bepaalt het tempo waarmee ze hem pijpt. Ik verlaag mijn tempo ook, ik wil niet te snel komen want waarschijnlijk valt er nog heel wat te zien. Na verloop van een paar minuten heeft de jongen er kennelijk genoeg van want hij laat z'n meisje los, dat direct opstaat. Ze trekt haar slipje uit en legt dit zorgvuldig op een bundeltje kleren dat er al lag.

De jongen kijkt verlekkerd hoe het meisje met gespreide benen boven hem gaat staan. Net als ik heeft hij zijn lul zelf in de hand genomen en speelt ermee. Aangezien ik schuin achter het meisje in de bosjes zit kan ik haar kutje niet zien, maar haar kontje is nog lekkerder dan ik al dacht. Het meisje staat uitgebreid te masturberen vlak voor die gozer z'n snuit, ik fantaseer de details er direct bij; slanke vingertjes die op en neer bewegen in dat heerlijke blonde poesje. Hm…, ik wou dat ik het kon ruiken van deze afstand. Ho Arnulf, wel opletten die jongelui zitten ook niet stil.

Ze knielt neer op die knul en die steekt z'n lul nu in dat natte kutje. Ik zie dat heerlijke gespreide kontje en als ze omhoog beweegt zie ik die stijve lul in en uit bewegen, wat een geil gezicht. Ik ruk nu zelf ook een stuk harder aan mijn pik. De jongen speelt met haar prachtige borsten terwijl het meisje nu in een hoog tempo op en neer rijdt. Die gozer laat die meid al het werk doen, ik kan hiervandaan zien dat haar rug nat is van het zweet. Die meid heeft wel een goede conditie want ze weet van geen ophouden. Dan begint de jongen ineens te kreunen en steunen, het meisje veert omhoog zo van z'n lul af. Ze pakt de stijve met twee handen beet en trekt hem in een paar seconden klaar. De jongen kreunt en gromt terwijl hij de ene portie zaad na de andere over het meisje haar borsten spuit. Dat is voor mij ook voldoende, ik schiet mijn kwakje in de struiken en heb de grootste moeite om daar geen geluid bij te maken.

Terwijl ik zit na te genieten hoor ik het meisje iets zeggen wat lijkt op "Ik ook nog". De jongen ligt nog steeds op z'n rug en het meisje zit nu gespreid op zijn gezicht. Gelukkig heeft ze zich eindelijk omgedraaid en kan ik nu ook haar voorzijde zien. Haar grote borsten glimmen van het zaad en dansen op en neer terwijl ze zijn mond berijdt. Het kost de jongen niet veel tijd om zijn vriendinnetje naar het hoogtepunt te helpen. Binnen de minuut slaakt ze een paar hoge gilletjes en geniet van haar orgasme. En verder: Tijd voor mij om er van tussen te knijpen, ik prop mijn natte leuter terug in mijn broek en kruip snel weg langs de route die ik gekomen ben. Ik loop nog even een rondje door het bos om tot rust te komen en te genieten van het wel erg lekkere weer tot ik het tijd vind om te gaan.

Bij de parkeerplaats aangekomen stappen die twee jongelui net in een Peugeot 205. Op het moment dat ik in mijn eigen auto stap, draait het meisje haar raam open en zegt. "Heb je genoten van de show? Wij wel!" En weg zijn ze.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post69

Haar pleziertje

ArnulfGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 22, 2018 15:05

HAAR PLEZIERTJE

Het was zaterdagavond en het was weer een tijdje geleden dat we nog eens ondeugend geweest waren. Mijn vrouwtje Veronique, knappe blondine, halflang haar, verleidelijke blauwe ogen zag er verrukkelijk uit. Samen hadden we diezelfde zaterdagnamiddag naar een leuke klasse volle outfit gezocht. Het werd een mooi zwart licht doorschijnend kanten bloesje waar je net niets kon door zien. De verkoopster in de winkel raadde ons aan om er toch een bescheiden bh onder aan te doen maar dat zag Veronique niet zitten. Ook zonder bh kon je niet echt iets zien, dus... geen bh. De vormen van haar mooie stevige vooruitstekende borstjes, cup B, kon je zien maar de tepels net niet door de kant die er in verwerkt zat. Hieronder hadden we een mooi zwart plooirokje, aan één kant wat lager dan aan de andere kant. Ondanks dat Veronique graag zelf zonder slipje op stap gaat, ze weet dat ik er enorm van opgewonden raak, trok ze toch een mooi klein zwart kanten stringetje aan. Haar lipjes kwamen er aan beide kanten een beetje uit en bovenaan waren er twee bandjes met een klein frivool gaatje net boven de billen. Haar mooi gevormd kontje kwam hierin heel goed tot uiting. Aan de voorzijde van de string kon je goed haar glad geschoren kutje zien. Tijdens de zomer heeft ze liefst van al een lekker kaal geschoren poesje.

's Avonds tijdens ons etentje in een restaurant praatten we over allerlei geile dingen die er die avond zouden kunnen gebeuren. Een triootje had ze al eens meegemaakt met een vriend van ons. Maar al verschillende keren had ze zich laten ontvallen dat ze het leuk en opwindend zou vinden om een trio te beleven met twee vreemde mannen terwijl ik eventueel zou toekijken. Ook voor mij was dat een droom, ik word bloedgeil als ik haar zie genieten en voel dat ze een super nat kutje heeft, en dat heeft ze iedere keer weer als we een triootje doen met onze huisvriend. Veronique is gelukkig nogal kieskeurig wat andere mannen betreft dus om deze geile droom in werkelijkheid te beleven zou niet eenvoudig zijn. Maar hoop doet leven!

Nadat we lekker gegeten hadden in het restaurant met overigens een leuke ober die een paar keer discreet naar Veronique haar bloesje keek stapten we in het centrum een leuk danscafé binnen. Je kon er gezellig iets drinken, dansen en ook een praatje maken als je niet te dicht bj de dansvloer ging zitten. We namen een tafeltje een beetje aan de zijkant en waar we een goed zicht hadden op de bar en de dansvloer. Doordat we elkaar hadden zitten opgeilen met wat er allemaal zou kunnen gebeuren zat ik al regelmatig met een probleempje in mijn broek, ook al omdat Veronique onder tafel al een paar kee in mijn penis geknepen had waarna ze telkens met een veelzeggende knipoog haar waardering uitte. Uiteraard nam ook ik met plezier haar 'temperatuur' onder tafel en voelde dat haar slipje al goed nat was. Haar lekker nat, glibberig poesje rook weer heerlijk, super heerlijk gewoon!

Wat later op de avond kwam er een mooie verzorgde man van midden de dertig binnen, sportief gekleed met een mooi hemd en goed gebruind. Helemaal haar type, ik voelde bij mezelf de spanning al stijgen. We keken elkaar aan en aan haar blik zag ik dat dit wat kon worden. De man nam plaats aan de bar en bestelde zijn drankje, hij had ons nog niet opgemerkt. Om het wat sneller te laten gaan kwamen we op het idee dat zij om sigaretten zou gaan aan de bar net naast die knappe vent. Alleen al dit was pure opwinding.

Lekker heupwiegend verliet ze onze tafel, als je goed keek kon je door de soepele stof van haar rokje heen de aftekening zien van haar string. Ik heb het toch wel getroffen met zo'n sexy vrouwtje dacht ik bij mezelf. Aan de bar moest ze niet al te lang wachten op een ober die haar maar al te graag wilde bedienen. Tot mijn verbazing vroeg ze niet enkel om sigaretten maar bestelde ze ook een glaasje witte wijn. Naast de knappe man die helemaal haar stijl was nam ze plaats op een barkruk en knipoogde ze lekker uitdagend naar mij. Ze kon aan mijn ogen zien dat ik het allemaal eigenlijk wel spannend vond. Uiteraard had die vent haar nu wel opgemerkt, wat hij niet wist, was dat ze niet alleen daar was. Toen ze een sigaretje wilde opsteken bood hij vriendelijk een vuurtje aan en raakten ze in een zo te zien leuk gesprek. Veronique kon het ondertussen niet nalaten om ook mij het nodige plezier te gunnen door af en toe haar beentjes lichtjes open te doen zodat ik een geregeld een blik kon opvangen van haar mooi zwart stringetje dat tussen haar lipjes gekropen was.

Het werd steeds drukker en drukker in de zaak en dat maakte het allemaal des te spannender want er waren nu momenten bij dat ik mijn eigen vrouwtje niet meer kon zien. Even later gebeurde er iets wat totaal onvoorzien maar leuk meegenomen was. Blijkbaar had de knappe man met een vriend afgesproken, hij stelde zijn vriend voor aan Veronique beiden gaven een zoen. Hé moet hij gezegd hebben 'en ik?' want prompt erna gaf ze ook hem een kus. Ook die vriend was een verzorgde man van ongeveer midden dertig. De sfeer kwam er goed in bij hun drieën en de handjes kwamen steeds losser en losser. Veronique liet het allemaal begaan en genoot zichtbaar van de aandacht van drie mannen. Plots stond ze en deed teken op mij om haar te volgen naar het toilet. Terwijl ik achter haar liep tussen de drukte door kon ik niet van haar afblijven, ik vond het heerlijk om aan haar lekker kontje te zitten en haar string door haar rok uit te voelen. Op toilet vroeg ze me of ik het nog wel aankon dat mijn eigen vrouw daar zo openlijk stond te flirten met twee andere mannen. Maar door mijn opwinding vergat ik alles en moedigde haar aan om verder te gaan. Nog voor ze terug ging naar de bar voelde ik even onder haar rokje aan haar nat poesje door mijn vingers tussen haar glibberige lipjes te laten glijden... heerlijk was dat om daarna aan mijn vingers te ruiken en te likken!

We spraken af dat ik ze nog even alleen liet en daarna naar haar en de twee mannen zou toestappen. Ik hield het nog een kwartiertje vol om te kijken hoe ze haar steeds meer liet betasten door beide heren. De man die rechts van haar zat had zijn hand inmiddels op haar bloot bovenbeen gelegd terwijl de andere met zijn linkerhand haar billen aan het betasten was, allemaal heel discreet en zonder opdringerigheid. Veronique stimuleerde hen nog meer door haar benen wat meer open te doen zodat hij steeds hoger en hoger kwam met zijn hand, niet ver meer van haar slipje af denk ik.

Toen ik even later naar hen toestapte stelde Veronique me voor als haar vriend waarop de twee (Erik en Marc) wat schrokken en hun handen een beetje terug trokken. Blijkbaar was het gesprek zonder mij al een beetje de pikante toer opgegaan wat de spanning alleen maar opdreef! Doordat ook ik, een paar dubbelzinnige opmerkingen maakte en ze ook merkten dat Veronique het allemaal wel OK vond werden ze weer wat losser zowel met handjes als verbaal. Ik kreeg complimentjes over Veronique, haar 'leuk bloesje' enz. natuurlijk enkel en alleen maar om haar te charmeren. Toen ze wat later knipoogde naar mij en naar het toilet ging wist ik wat er stond te gebeuren. Dit was iets waar we beiden al verschillende keren over fantaseerden. Toe ze terug bij ons kwam had ze haar slipje in haar hand en gaf het aan Erik. Deze wist niet wat hem overkwam, hij werd zelfs een beetje rood. Dit had hij totaal niet verwacht. Toch had hij een smiley tot achter zijn oren en hij voelde hoe nat het slipje was, hij rook er ook aan. Marc werd bijna gek, nu ik, nu ik! Zei hij. Ook hij rook eraan en likte zelfs aan het slipje, daar waar het meest nat was. Ik stond te rillen van opwinding! Marc en Erik daagden haar uit door te zeggen dat ze niet geloofden dat ze daar nu zonder slipje zat, ze had zeker en vast wel een ander aangetrokken op het toilet zeiden ze. Natuurlijk wisten ze ook wel beter maar het maakte deel uit van hun plannetje dat wij maar al te graag meespeelden.

“Als je me niet gelooft, voel dan hé” zei Veronique terwijl ze lichtjes haar benen spreidde. Erik legde zijn hand op been en liet deze tot helemaal tegen haar kaalgeschoren nat poesje glijden, pure opwinding was dit!

“Hm…” zei hij, met een grimas op zijn gezicht, je kon zijn linker wijsvinger zien glimmen van haar sapje. Nu was het Marc zijn beurt die zijn rechterhand tussen haar benen liet glijden om eveneens vast te stellen dat ze geen slipje droeg. Als ik er alleen al aan dacht hoe lekker super nat mijn vrouwtje nu was moest ik al oppassen of ik kwam ter plaatse klaar bij wijze van spreken. Hier houdt ze van, haar discreet laten betasten en andere mannen opgeilen. We besloten met ons vieren om thuis af te spreken en daar nog verder een glaasje te drinken.

Marc had nog steeds het slipje van Veronique en nam plaats in de wagen van Erik die ons volgde naar thuis. Thuis aangekomen nam Veronique plaats in de zetel tegenover Erik en Marc. Ik vond het enorm spannend om hen enkele minuutjes alleen te laten en ging de drankjes halen. Uitdagend en lichtjes onderuit gezeten deed Veronique haar benen open en dicht, beide heren hadden nu een perfect zicht op haar kaalgeschoren kutje. Ook ik mocht een keer kijken toen ik de heren hun drankje bracht. Ik zat ondertussen met een erectie van jewelste. Lekker ondeugend kijkend boog ze nu voorover en zei.

“Ik wil nu ook wel eens iets zien en voelen hé” terwijl ze over Marc en Erik hun kruis wreef. Langzaam deed ze hun broek open en begon beiden gelijktijdig af te trekken. Terwijl ze dit deed liet ze gewillig haar bloesje uittrekken zodat ze nu met haar blote mooi vooruitstekende tietjes naakt voor hen zat. Ze speelden er maar al te graag mee en Veronique genoot zichtbaar. Plots stond ze recht en trok nu haar rokje uit, daar stond ze dan, volledig naakt voor twee vreemde mannen die van haar lichaam genoten. Ze ging terug op haar knieën zitten en nam Marc zijn stijve piemel in haar mondje. Afwisselend pijpte ze nu Marc en Erik. Deze twee lieten hun handen vlot over haar kontje en kutje gaan, je kon haar heerlijk horen genieten. Ik had nog steeds mijn broek aan en kneep regelmatig in mijn harde piemel, ik had het moeilijk om niet aan haar te zitten! Maar afspraak was afspraak ze wilde een triootje met twee vreemde mannen. Toen ze voelde dat Erik bijna ging klaarkomen stopte ze met pijpen en ze kwam naar mij toe. Ze kneep in mijn piemel en fluisterde in mijn oor.

“Mag ik me lekker latten pakken schatje?”

“Ja schatje, laat u maar lekker gaan, geniet ervan” zei ik. Ze wandelde naar de kast en nam onze condooms eruit. Plagend een condoom openend liep ze naar Marc toe die op de zetel zat naast Erik. Ze trok het condoom over Marc zijn piemel, gaf hem een supergeile lange tongzoen en ging op hem zitten terwijl ze plagend haar tietjes in zijn gezicht duwde. Hij likte over haar mooie rozige tepels. Ze liet haar kontje zakken en langzaam zag ik Marc zijn piemel in haar nat kutje glijden, tergend langzaam. Ze ging er helemaal in op en vergat bij momenten mijn aanwezigheid. Heerlijk om je eigen vrouw zo te zien genieten!

Erik was ondertussen opgestaan en achter de zetel gaan staan, hij hield zijn piemel voor Veronique haar mondje, deze aarzelde geen seconde en begon hem heerlijk te pijpen, af en toe langzaam haar tong over zijn eikel glijdend.

“Ik kom… ik ho… ja… ik kom” schatje riep ze en lekker gillend kwam ze klaar. Ook Marc hield het nu niet meer en hij spoot zijn geil goedje in Veronique 's nat kutje. Nadat ze even bijgekomen was en beide heren niet van haar af konden blijven zei ze tegen Erik,” nu jij!” Ze ging op handen en knieën zitten en Erik pakte haar op zijn hondjes. Het duurde niet lang niet lang vooraleer Veronique voor een tweede keer luid gillend van plezier klaarkwam. Toen ze voelde dat Erik ging komen riep ze.

“Ik wil dat je op mijn kontje spuit!” Hij trok zijn piemel terug en spoot zijn sperma uit over haar heerlijk lekker gevormde ronde billen en onderrug. Ze liet zich onderuit zakken en genoot na. We lieten er nu niet te veel gras over groeien en bedankte beide heren voor hun bezoek. Bij hun vertrek, Veronique had inmiddels een nieuw stringetje aangetrokken ging topless mee tot aan de deur bedankte beiden en gaf hen nog een korte maar geile tongkus. Huppelend kwam ze terug binnen.

“Nu is het jou beurt schatje, nu mag jij me neuken! Nu, na Marc en Erik is het jouw beurt om me te pakken”.

“Bloedgeil werd ik ervan, en ben ik het nog steeds als ik eraan denk. Het duurde niet lang voor ik mijn eigen privé hoertje vol spoot.

Arnulf

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post32