blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

NIET ACHTER MIJN VROUW GEZOCHT

PjotrA.Geplaatst door My 4Fingers zo, januari 13, 2019 10:44

NIET ACHTER MIJN VROUW GEZOCHT

Mijn vrouw heeft twee keer per maand een avondje met vriendinnen. Ze wisselen daar verhalen uit over hun werk en weet ik wat. Op een avond kwam ze terug, zo rond half elf en vertelde van een van de meiden, die een wel heel openhartig verhaal verteld had over dat ze vreemd was gegaan.

Haar man was al een week op reis en ze voelde zich geil. Nu werd er in de straat een nieuwe rioolbuis gelegd en toen rond een uur of vier de werklui vertrokken, bleef de dragline machinist in zijn machine zitten. Ze wonen aan het eind van de straat en ze had zicht op de cabine. Ze pakte de verrekijker om de machinist te bekijken en zag dat hij, onderuitgezakt zichzelf zat te bevredigen. Het was een jonge, gespierde jongen en ze dacht dat hij nog geen twintig was. Zelf loopt ze tegen de veertig. Ze kreeg een nat broekje van die zich aftrekkende jongen en trok de stoute schoenen aan. Ze ging naar buiten, klom op de rupsband van de dragline, en tikte tegen het glas. De jongen schrok zich een ongeluk en zijn pik stond gelijk op half zeven. Ze zei.

"Zal ik je daar bij helpen?" De jongen kon zijn oren niet geloven en volgde haar naar hun slaapkamer. Ze kleedde zich voor hem uit en vroeg hem hetzelfde te doen. Ze vertelde uitgebreid aan de ademloos toeluisterende vriendinnen over zijn lijf, gespierd met heerlijke billen en een besneden pik van meer dan achttien centimeter, die ook nog eens erg dik was. Ze pijpte hem, zittend op bed en voelde aan zijn billen. Ze likte op en neer langs zijn stam en voelde naar zijn anus. Ze liet hem zien hoe ze haar middelvinger bij zichzelf nat maakte en die toen langzaam in zijn anus drukte. Ze hoefde niet meer te pijpen, de aderen op zijn pik zwollen op en zijn lul begon een eigen leven te leiden en op en neer te wippen. Ze vertelde over het voorvocht dat uit zijn pis-gleufje begon te druipen en de meiden riepen als in koor.

“Ga door, we worden allemaal nat van je verhaal"

Ze vertelde verder, dat hij haar ruw op het bed gooide en op haar buik draaide, haar benen spreidde en er tussen kroop om langzaam van haar anus tot haar klitje begon te likken. Hij liet zich niet afleiden en na tien minuten kreeg ze haar eerste orgasme. Ze voelde haar eigen geil uit haar gleuf op het laken druipen. Hij drukte een kussen onder haar buik en net op het ogenblik dat hij zijn eikel in haar vagina drukte (hij had ondertussen wel een condoom aangedaan) keek ze in de spiegel van de kleedkamer kast en zag haar man in de deuropening staan.

Hij had zijn pik uit zijn gulp en stond zich, geleund tegen het kozijn langzaam af te trekken. Ze besloot niets te doen en liet de jongen zijn gang gaan. Ze wist niet zeker of haar man in de gaten had dat ze hem gezien had. De jongen drukte zijn pik in haar en begon haar langzaam te neuken. Hij deed het erg goed en ze vergat bijna de aanwezigheid van haar man, toen ze voor de tweede keer klaar kwam. Toen ze haar ogen weer opende zag ze dat haar man zich nu ook uitgekleed had en naar het bed liep.

"Schrik maar niet" zei hij tegen de jongen, die terug wilde trekken. Hij ging op de rand van het bed zitten en wat toen gebeurde wilde geen van de meiden geloven.

"Hij legde zijn hand op de billen van de jongen" en duwde hem zo weer terug in haar kutje.

"Ga door", zei hij, neuk mijn vrouw! Dat zei hij! “Neuk mijn vrouw!”

En wat volgde was nog vreemder! Hij hurkte achter de jongen om van dichtbij te zien hoe hij in de nu wit schuimende grot van zijn vrouw stootte, terwijl hij zichzelf daarbij aftrok. De jongen kwam kreunend klaar en haar man kwam op zijn knieën overeind om zijn zaad over de billen van de jongen te spuiten.

Na dit verhaal van mijn vrouw, waar ik de hele tijd met een steigerende erectie naar geluisterd had, greep ik haar ruw vast en duwde haar op de keukentafel, om haar daar ter plekke te nemen. Zonder protest van haar kant kwam ik binnen twee minuten hijgend klaar. Ze was zelf ook opgewonden, want toen ik terugtrok gleed ze op haar knieën voor me en zoog mijn nog na-kloppende pik schoon van ons vermengde geil. We gingen zitten, en ze vroeg.

"Als je zo geil wordt van zo'n verhaal, zie je dan hetzelfde met mij gebeuren? Ik bedoel, zie je mij neuken met een ander, terwijl jij toekijkt hoe hij in mij stoot". Ik dacht even na en zei toen.

"Als het een aantrekkelijke jonge vent zou zijn, misschien".

“Dus als ik met iemand uit het café zou aankomen die jouw goedkeuring kan wegdragen, zou ik me door hem met jouw toestemming kunnen laten nemen?"

“Als ik kan kijken en misschien helpen, dan is het antwoord Ja.”

"Het zou wel wat avontuur in ons seksleven brengen,” zei ze, alsof ze tegen zichzelf sprak. Ze keek me weer aan en zei.

"Ik heb nooit echt te klagen gehad, maar toen ze vertelde over de billen van die jonge jongen, en zijn pik die achttien centimeter was en zeker meer dan vijf centimeter dik, toen moest ik toch denken aan die van jouw, die korter is, en ieder geval een stuk dunner”.

“Misschien is het geen goed idee om zo maar iemand uit de kroeg op te pikken, maar eens op internet te kijken en dan te vragen of hij een foto van zijn pik wil sturen,” merkte ik op. Ze stond op en trok me mee naar ons computer kamertje. Ze ging achter de PC zitten en zette hem aan. Ik ben nog steeds geil, en net niet klaar gekomen in de keuken.

“Ga zitten, buiten beeld en houdt je mond.” Algauw had ze een contact advertentiesite gevonden, waar vrouwen gratis konden inschrijven. Ze trok haar blouse en beha uit en maakte met de webcam een foto van zichzelf, die ze bij haar profiel plaatste - getrouwde vrouw zoekt avontuur met zwaar geschapen jongeman, geen fin.bed. -

Binnen 5 minuten was er niet een, maar drie reacties. Mijn vrouw heeft met haar veertig jaar nog steeds bijzonder stevige b-cup tieten...

Ze vroeg aan diegene met, op de foto in slappe toestand al een flinke knuppel, of hij online wilde. Hij antwoordde met ja. Ze trok haar slipje uit en commandeerde mij onder het bureau, lik, me, zei ze, terwijl ik met hem praat, en ze spreidde haar dijen voor me. IK hoorde hem online komen. Hij had een diepe stem. Mijn vrouw zei hem te beginnen te masturberen, zodat ze zijn pik kon beoordelen. Ze vertelde hem dat ze nu door mij gelikt werd en begon hem toe te beschrijven. Wat een beer van een vent het was, hoe gespierd en hoe zijn roze eikel uit zijn pik van twintig centimeter tevoorschijn kwam. Ze liet hem omdraaien en bukken en beschreef zijn ballen en zijn kontgaatje aan me, terwijl ik net hele alfabet op haar kut spelde. Ze begon hem te vertellen wat ze met hem wilde doen, terwijl ik me zat af te trekken. Ze vertelde hem hoe ze hem aan zijn anus zou likken, terwijl ze hem aftrok. Hoe ze hem zou pijpen en hem dan zou berijden. Ik voelde haar kut begon samen te trekken, terwijl ze zei.

"Kom op, spuit, spuit je zaad op tafel, trek je af op mijn tieten. Ik wil je zaad in mijn mond, geile beer”. Ik hoorde hem steunen, ten teken dat hij klaar kwam, tegelijk met mijn vrouw, die haar schaamlippen wild tegen mijn mond duwde en haar hand achter mijn hoofd hield, mijn mond op haar krampende kut. Ik kwam nu zelf voor de tweede keer klaar en spoot mijn sperma op het vloerkleed onder het bureau.

Ze liet mijn hoofd los en ging nu, alsof er niets gebeurd was, op normale toon verder tegen de vent. Ik hoorde haar vragen waar hij woonde, en verdomd, een afspraak maken bij ons thuis voor de volgende zaterdag. Ze sloot de computer af en schoof de stoel naar achteren. Ze zag mijn zaad tussen mijn knieën op het kleed en zei.

" Dat ruim je toch zelf wel even op hè?"

Ik kwam stomverbaasd overeind, was dit de vrouw waar ik al twintig jaar mee getrouwd was? “Meende je dat nou, wat je zei tegen hem, dat je hem aan zijn anus wilde likken?” “Jazeker”, antwoordde ze, “en ik wil dat jij daarbij zit te kijken. En misschien mag je ons helpen, of jezelf aftrekken. En misschien wil ik wel eens zien hoe jij een andere vent pijpt. Dit gaat spannend worden! Misschien zoek ik eens iemand die jou in je kont wil neuken, terwijl ik toekijk!”

Ik ben met stomheid geslagen in de logeerkamer gaan slapen.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post267

KINKY GROEPSSEKS

PjotrA.Geplaatst door My 4Fingers ma, juni 04, 2018 13:31

KINKY GROEPSSEKS

Zoals ik al eerder vertelde hebben mijn vrouw en ik een open relatie. Maar om ons seksleven thuis wat spannender te maken vertellen we elkaar wat we allemaal meegemaakt hebben, en wat we met andere partners hebben uitgehaald. Dit werkt voor ons erg opwindend. Het volgende verhaal is er nu een die mijn vrouw mij vertelde, voordat we een avond spetterende maar wel kinky seks beleefden aan elkaar.

Mijn vrouw heeft een baan, waarbij ze af en toe op zakenreis moet. Het bedrijf waarvoor zij werkt doet zaken in het verre oosten, waar ze met enige regelmaat naar toe moet. Op haar laatste trip had ze zichzelf na een week hard werken een paar dagen strandvakantie toebedacht. Het was aan de kust van Thailand, in een onbeduidend plaatsje, met weinig toeristen en slechts een hotel aan het strand. Ze voelde zich wel geil na een dagje bij bruinen en besloot op zoek te gaan naar een bedpartner om haar te verwennen. Aan het strand lag een eindje voorbij het hotel een kleine bar, gedreven door een Engelse expat. Ze trok wat spannende kleding aan op haar kamer en wandelde er s middags naar toe rond vijf uur. Er zaten vier jongens aan de bar, het bleken Nederlanders te wezen. Ze schatte ze rond de twintig. Ze waren nog niet zo lang aan de kust, want ze hadden nog een Nederlands kleurtje. Maar waar zij meer in geïnteresseerd was, was wat ze in hun zwembroek hadden zitten. Het zou voor haar de eerste keer wezen van seks met meer dan een man.

"Ik heb me tot deze reis altijd netjes gedragen" lachte ze. Zodra ze ontdekten dat mijn vrouw ook uit Nederland kwam verdrongen ze zich om haar heen om haar een drankje aan te bieden. Ze waren verbaasd dat ze whisky dronk. Zelf waren ze aan hun tweede kan Margarita toe, en dat was te merken, ze drukten met enige regelmaat hun warme lijf tegen haar dijen en rug. Mijn vrouw gaat meestal recht op haar doel af en liet na een slok genomen te hebben haar handen aan beide zijden zakken om te voelen wat er in de zwembroekjes zat. Dat viel, op een na, niet tegen. Alle vier hadden al een erectie die er niet om loog. Plagend vertelde ze me dat in ieder geval drie van de vier aanmerkelijk zwaarder geschapen waren dan mijn toch niet al te kleine achttien cm. De vierde was wel erg lang, maar had een erg dunne penis. Op een afstand van 100m. stak er een partij rotsen tot aan de zee, en de jongens wisten dat wanneer je daar door het water omheen liep je op een beschut stukje strand uitkwam, ingeklemd tussen twee rotspartijen. Waar wachten we op, vroeg ze, en met z'n vijven liepen ze, na afgerekend te hebben naar het strandje, waar ze wadend door zee op uit kwamen.

Daar aangekomen ging ze op haar knieën in het warme zand zitten en vertelde de jongens hun zwembroek voor haar uit te trekken. Wat ze gevoeld had klopte, twee hadden een pik van twintig cm. eentje zelfs meer, ze schatte zelfs tweeëntwintig cm. en de jongen met de extreem dunne piemel mat een echte vijfentwintig cm. Dat laatste zag er wat komisch uit, zei ze. Hij was met nog een jongen besneden, en aan het eind van zijn dunne pik zat een perfect gevormde eikel. Ze deed haar topje omhoog zodat haar nog steeds stevige c-cup borsten er uit vielen. Ondanks haar bijna veertig jaar staan ze nog steeds fier vooruit, en heeft ze kleine tepels, die bijna voortdurend hard zijn.

Een van de jongens nam het initiatief en begon met zijn pik over haar tepels te wrijven, direct gevolgd door de jongen met de dunne penis. Ze trok de twee andere naar zich toe en begon ze om beurten te pijpen. Het zien daarvan zorgde bij de twee jongens die over haar tepels wreven voor het eerste voorvocht, wat de boel wat smeerde en haar tieten deden glimmen. Een van de jongens stopte en hielp haar het topje uit te trekken. Ze stond op en ontkleedde zich verder ook, zodat ze allemaal spiernaakt waren.

Ze ging op het warme zand liggen, spreidde haar dijen en trok haar knieën op. Ze vertelde het groepje dat ze haar om beurten moesten beffen en rimmen.

De eerste ging op zijn knieën tussen haar dijen en begon haar enthousiast te likken. Twee andere gingen aan weerszijden van haar borsten en begonnen haar tepels te likken, terwijl de jongen met de dunne pik zijn penis aanbod om afgezogen te worden. Na een paar wisselingen was zij voldoende opgegeild en deelde ieder een condoom uit. Ze duwde een jongen in het zand, besteeg hem en begon hem te berijden, terwijl de rest zich aftrekkend er omheen stond te kijken.

Er was een donkere jongen bij, en zoals ze me vertelde, een keer een zwarte pik, daarna liever niks anders meer. Uitgebreid beschreef ze me zijn erectie. Hoe hij hem langzaam trekkend stijf werd en zijn roze eikel uit de zwarte schacht kroop. Ik kon het voor me zien, het maakte me geil.

Ze beschreef hoe ze zich naar hem voorover boog en langzaam met haar tong zijn pikriempje aanraakte, wat hem meteen deed steigeren tot een ongelofelijke vijfentwintig cm. Ze vertelde dat ze zich niet meer kon inhouden en gaf de neger opdracht te gaan liggen, waarop ze nu hem besteeg en zich langzaam over die gigantische kloppende stam liet zakken. Ze bereed hem en kwam nu heel snel klaar, waarbij ze zich voorover op zijn borst liet zakken en hem bedankte met een tongzoen. Omdat ze zo voorover lag voelde ze nu een vinger aan haar breed uitgespreide anus, die er in doordrong en haar oprekte, eerst een en toen twee vingers. Ze keek om en zag dat het de jongen met de dunne lange piemel was. Ze begreep zijn bedoeling, hij wilde een sandwich met haar, terwijl ze de pik van de zwarte nog in zich hadt. Ze smeerde zelf wat spuug aan haar kontgaatje, en de jongen smeerde daar nog wat van zijn eigen voorvocht bij. Ze voelde een lichte druk, maar geen pijn omdat zijn pik zo dun was. Langzaam schoof hij de enorme lengte van vijfentwintig cm. in haar endeldarm.

“Verrek” zei hij, “Asja (zo ontdekte ze naam van de donkere jongen) ik kan jouw pik voelen.” Mijn vrouw boog zich nu ver voorover, zodat ze zelf bewegend en sturend nu twee pikken bereed, een in haar kutje en een in haar anus. Ze kwam voor de tweede keer klaar. Nu nam de jongen het initiatief een neukte haar snel en hard in haar kont tot hij kwam en ze voelde zijn zaad haar darm vullen. Toen hij meteen terugtrok stroomde zijn sperma er met een vies blubberend gelui gelijk weer uit, over de ballen van de neger onder haar. Dit was teveel voor de twee jongens die zich aan weerszijden van haar zich af stonden te trekken, en de een na de ander ejaculeerde zijn zaad over haar borsten.

Voor ze mij verslag ging doen van dit avontuur had ze mij naakt vastgebonden op een oude ijzeren tuinstoel. Mijn enkels vastgebonden aan de achterste stoelpoten, mijn handen op mijn rug. Ik kon niet bij mijn pik komen. Ze had zichzelf ook uitgekleed en was op een taboeretje tegenover me komen zitten, terwijl ze haar verhaal vertelde. Mij in de ogen kijkend zat ze zichzelf met haar vibrator te bevredigen. Toen ze klaar was stond mijn pik kloppend en wippend recht vooruit. Ik kon het bijna niet meer inhouden. Ze zag dat in mijn ogen, boog zich voorover en gaf één klein likje aan mijn pikriempje. Dat was voldoende om mij te doen exploderen en in zes dikke stralen mijn zaad over haar gezicht te spuiten. Gelukkig had ze haar ogen dicht gedaan, en toen ze die weer opende keek ze me stralend aan.

“En, was dat niet lekker schat?”

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post114

Niets om handen

PjotrA.Geplaatst door My 4Fingers zo, april 22, 2018 21:31

NIETS OM HANDEN..

Omdat mijn vrouw op zakenreis was en ik 14 dagen s avonds niets om handen had besloot ik eens naar een nachtclub te gaan waarvan bekend was dat er veel singles kwamen dansen. Wij hebben een open relatie, wat inhoud dat we elkaar vrij laten met het kiezen van een sekspartner, als we maar vaak genoeg ook samen neuken en elkaar dan precies vertellen wat we los van elkaar hebben uitgehaald. Dit laatste windt zowel mijn vrouw als mijzelf uitermate op, zodat, wanneer we weer eens samen de liefde bedrijven, het een letterlijk spetterende avond is. Mijn vrouw is door al haar verschillende bedpartners uitermate pervers van inslag geworden. Ze wil mij alleen nog wel eens plagen met de afmetingen van mijn piemel, die stijf 18cm. meet, dus een soort van standaard. Zelf kiest ze dus ook bijna altijd zwaar geschapen kerels met minimaal 20 cm. tussen de benen, wat veel neerkomt op donker gekleurde jonge jongens.

Het was stampend vol in de club en een aantal lekkere meiden waren er ook. Helaas alleen voor mij, waren die allen voorzien van een vriend. Ik had twee biertjes genuttigd en besloot om de tram naar de P&R weer terug te nemen. Ik rekende af aan de bar en bleef nog even hangen om de menigte te bekijken. Plotseling doken er twee meiden naaste mij op. Niet moeders mooiste, maar ook niet erg lelijk, bedacht ik.

“Hallo,” zei de een. Ik nam haar op. Ze was tenger en klein, niet meer dan 1m60 en een beetje jongensachtig, met kort donkerblond haar. Haar vriendin was wat groter, ook tamelijk tenger, maar met grote borsten en rood haar tot op haar heupen.

“Mag ik je iets in je oor fluisteren?” Vroeg ze. Ik bukte omdat ze zo klein was, ik ben zelf 1m82.

“Zou je met ons mee willen komen” fluisterde ze. Ik keek haar aan, zouden het hoertjes wezen?

“Wat kost dat,” vroeg ik.

“Niks,” zei ze, “gewoon, omdat we je allebei leuk vinden”.

“Is het hier in de stad?” Vroeg ik.

“Tien minuten hier vandaan,” antwoordde ze.

“OK,” zei ik, en ze deed iets vreemds, ze omarmde me en zoende me op mijn wang. Haar vriendin kwam er nu ook bij en deed hetzelfde. We vertrokken gezamenlijk en ik kreeg van beide een arm, zodat ik in het midden liep.

Wat gaan we doen? Vroeg ik.

“Wat denk je,” zei de roodharige, die Jill heette en een vaag Engels accent had. “We gaan met je neuken”.

De kleine die Janna heette, zei; “we zijn allebei vreselijk geil vanavond. En we zijn tamelijk lesbisch, maar nu willen we gewoon een echte hete stijve pik hebben en geen kouwe dildo”. Ik stond versteld, twee lesbische vrouwen die er om vroegen geneukt te worden, het kon niet gekker worden. Tegen de tijd dat we bij hun kelderappartement waren wist ik dat ze allebei vriendjes hadden gehad, maar bij een experiment van met z'n vieren in een kamer seksen de damesliefde ontdekt hadden.

"Eigenlijk de schuld van die vriendjes” vertelde Jill, die hadden aangedrongen om het eens met elkaar te doen, terwijl zij toekeken (en zichzelf aftrokken, zei Janna) Ze waren allebei klaar gekomen en ontdekten zo dat ze het ook met vrouwen konden doen.

“Ja,” zei Janna, “en die twee vriendjes stonden er toen op om over ons heen te spuiten, was wel geil eigenlijk”.

We daalden drie treden af naar een tamelijk groot appartement, modern ingericht. Ze zaten allebei in de IT en verdienden zo te zien aardig. Ze namen me mee aan de hand naar een achterliggende slaapkamer, waar ze mij meteen begonnen uit te kleden. Een raar gevoel, ik stond spiernaakt tussen twee geheel geklede meiden, die ook nog eens aanmerkelijk jonger waren. Dat duurde niet lang, en ook zij stonden allebei naakt naast me. Zoals ik al zei, waren ze niet direct schoonheden, maar hun lichaam maakte een hoop goed. Janna had een jongensfiguurtje, smal kontje en heel kleine borstjes en was extreem wit. Ze had kleine bruine tepels die voortdurend stijf overeind stonden. En; haar klit was gepiercet en van haar schaamhaar was alleen een klein streepje over. Jill had een echt vrouwenfiguur, met grote borsten, maar ook, zeer naar mijn smaak een klein kontje. Apart was dat haar billen erg naar achteren staken, zodat ze een heel diep bilspleet had. Ook zei had een piercing door haar clitoris, die zo te zien erg groot was en als een klein piemeltje tussen haar schaamlippen uit stak. Ze was niet helemaal kaal, maar wel verzorgd en toen ik mijn hand om haar kutje sloot voelde ik dat ze haar schaamlippen netjes hadt vrij gemaakt.

Jill ging op haar knieën om mij stijf te maken, terwijl Janna me omhelsde en begon te tongzoenen. Haar tongetje voerde een duivels dans in mijn mond uit en ik voelde hoe haar hand mijn billen beetpakte, en een vingertje tegen mijn anus drukte. Ze liet los en likte in mijn linkeroor, en ik voelde haar natte vingertje zich in mijn kontgaatje drukken. Die meid was echt pervers! Jill trok mij nu af en zoog aan mijn ballen, zodat ik nu op volle oorlogssterkte was. Ze kwam overeind en bekeek haar werk.

“Wat een lekkere pik heb jij”, zei ze. Ook zij omhelsde me, nam mijn stam in haar hand en tongde me even. Ze ging met haar rug naar me toe voor me staan, nam met haar linkerhand mijn erectie en duwde die tussen haar billen. Mijn stam verdween diep tussen haar uitstekende billen. Ze zakte wat door haar knieën en begon me zo, met haar billen af te trekken. Ik deed mee, en duwde afwisselend mijn eikel tegen haar anus en tussen haar schaamlippen.

Janna ging op het bed liggen, trok haar knieën op en zei; “kom mij eens lekker beffen”. Ik zakte op mijn knieën tussen haar dijen en likte heel zacht aan haar klitje. Ze rilde en zei; “ga door”. Jill ging nu over haar gezicht heen zitten, met haar gezicht naar mij toe, zodat ze kon zien hoe haar slapie door mij werd gebeft. Janna begon haar vriendin nu ook te beffen. Ik begon met mijn tong een rondedans over haar schaamlippen en duwde hem af en toe in haar opening. Jill boog voorover zodat Janna haar anus begon te likken. Ze drukte mijn hoofd omlaag, en zei; “kijk eens of je je tong daar in krijgt”. Ik likte het roze roosje, verrek ze was gebleekt! Janna drukte haar kringspier naar buiten en omvatte mijn tong, zodat ik nu in haar poepgatje zat!

“Knap van haar hè,” hoorde ik Jill zeggen. Ze wist wat er gebeurde, ze had blijkbaar zelf meegemaakt dat de anus van haar vriendin zich om haar tong sloot. “Wij zijn nogal anaal ingesteld, kijk maar” zei ze. Ze greep naar het nachtkastje en liet een geavanceerde vibrator zien, met, naast een peniskop een aanhangsel voor in de anus en een voor hun klitjes.

“Je mag dus allebei onze gaatje zo vullen, maar eerst ga je ons allebei met je tong verwennen”. Ik ging weer verder met Janna te rimmen, ik kon na haar wat van achteren gevingerd te hebben mijn tong in haar gapende openstaande kontgaatje steken. Tegelijk masseerde ik met mijn duim haar klitje. Ze begon met haar onderlijfje te bewegen. Ik hoorde natte geluiden tussen de dijen van Jill vandaan komen.

“Genoeg,” zei die, “nu ben ik aan de beurt. Ga liggen”, zei ze, en ik strekte mij uit op de plek waar Janna net lag. Jill kwam 69 over mij heen, en ik begon haar te beffen, terwijl ik ook bij haar een vinger in haar anus drukte om haar wat op te rekken. Ook bij haar was de anus opgebleekt, het waren echte kont fanaten. Janna was tussen mijn dijen geknield en samen likte en zogen ze aan mijn paal.

“Laat zijn poepgaatje” eens zien, hoorde ik Janna zeggen, en mijn enkels werden beetgepakt en mijn benen naar achteren gebogen.

“Kijk hij heeft haar rond zijn gaatje. Dat haal ik zo weg”. Ik zoog op de enorme klit met het staafje erdoor, wat met die piercing een rare gewaarwording was. Janna stond op en ik voelde dat ze wat glijmiddel rond mijn anus smeerde en er toen een scheermesje langs haalde. Toen knielde ze weer en ik voelde weer haar vinger zoeken, maar nu verdween hij geheel in mijn darm. Ze zocht mijn prostaat en vingerde die langzaam. “Stop,” riep ik al gauw, “ik begin zo te spuiten”. Ze trok meteen haar vinger terug en zei, “dat willen we niet hè, anders ben je zo weer slap en je moet nog voor ons allebei hard blijven. Kun je dat?” Ik wilde iets zeggen, maar Jill drukte haar volle kut op mijn mond en zei; “ik geloof het wel, hij geeft geen antwoord”. Ik stikte haast, mijn neus zat in haar nu openstaande kontkaatje gevangen en mijn mond werd door haar schaamlippen dichtgedrukt. Ik duwde haar van me af en zei, “niet doen, ik stik zo”.

“Wij zijn nu allebei wat opgewarmd, dus nu mag je de damesliefde van dichtbij bekijken. En als je het aankunt zonder gelijk klaar te komen, mag je de bovenste neuken”. Ze ging liggen en Janna kroop over haar heen. Hun beider tongen begonnen een wilde slobberende dans in en rond elkaars poesje en hun kontgaatjes, die nu uitnodigend roze open stonden. Jill had daartoe haar knieën opgetrokken. Ik lag er naast en trok mezelf langzaam af om stijf te blijven. Ik begon al aardig voorvocht te produceren, zodat mijn besneden eikel helemaal glom. Ik voelde Janna ‘s hand over de mijne, ze volgde mijn trekbewegingen.

“Toe,” zei ze, vul me eens lekker op?” Ik ging achter haar, duwde mijn gladde eikel tussen haar kleine schaamlipjes en duwde toen in een keer door, zonder enig probleem, ze was zo nat als de p. Jills ogen zaten vlak onder mijn zak en bekeken van dichtbij hoe ik haar slapie penetreerde. Met langzame slagen begon ik haar te neuken, al gauw dropen er witte draden slijm uit haar kutje op het gezicht van Jill.

“Zeg, schuif eens naar boven, ik word nat hier,” hoorde ik haar zeggen. Ik voelde op dat ogenblik iets geks gebeuren, alsof een klein mondje zacht op mijn eikel beet! Ik begreep het, Janna was zo tenger gebouwd dat mijn eikel haar baarmoeder opening bereikte en daar een stukje in verdween. Ze knabbelde, zonder het te beseffen in haar kutje aan mijn pik! Een meisje met bijzondere erotische gaven! Ik trok terug en een golf van Janna ‘s kutsap kwam mee. Ik richtte opnieuw en drukte nu heel langzaam in het gapende rode oog tussen haar jongensachtige billen.

Ze stopte met het afzuigen van haar vriendin en hijgde. “Mijn God, dit heb ik nog nooit zo gevoeld, voorzichtig, maar ga door”. Na wat oefenen zei ze; “toe maar, nu kan het”. “Ja,” hoorde ik Jill grommen, “neuk haar diep, neuk haar in haar kont, hengst van me. Maar waag het niet om te spuiten, lekker ding!” Ik begon Janna plat gezegd in haar kont te raggen, waarbij ze bij ieder stoot kreunde, steeds sneller, tot ze een lang hees geluid voortbracht; “ik… ko… om!” en ik voelde haar anus rond mijn pik samentrekken. Ik moest snel terugtrekken om niet klaar te komen.

Ik ging even liggen om mijn steigerend geslacht tot rust te laten komen. Jill trok me aan mijn pik die nat van Janna ‘s slijm kloppend op mijn buik lag en zei.

“Nu wil ik”. Ze besteeg me en liet zich op mijn stam zakken. Toen begon ze me te berijden, sneller en sneller. Janna kroop op haar knieën naast ons en stak een vinger in Jill 's kont; iedere keer als ze neer kwam drukt ze zichzelf nu ook van achteren op Janna's vinger. Al gauw begon ook zei te kreunen, gooide haar hoofd achterover en kwam grommend klaar. Toen ze overeind kwam droop haar kutgeil uit haar spleet over mijn pik en op mijn buik. Het was wit, net zo wit als mijn eigen zaad.

Ik ging overeind zitten en duwde haar van me af. Dames, mag ik nou eindelijk ook eens een keer klaar komen, ik houdt het niet erg lang meer vol zo.

Janna keek Jill aan en zei; “wat zullen we doen, willen we hem zien spuiten?” Die knikte en duwde me achterover. Trek je knieën maar weer op. Ik deed als gevraagd en haar hoofd verdween tussen mijn billen; ze begon met te rimmen, terwijl Janna mij aftrok. Toen ik nat was drukte Jill haar vinger in mijn anus en zocht mijn prostaat, die ze begon te masseren. Ik kreunde en kromde mijn rug, ik keek omlaag. Janna hield mijn stam nu recht omhoog, zonder te trekken, en ik begon te pompen. Ik voelde nu mijn eigen anus samentrekken rond Jills vinger. Ik telde, een, twee, drie vier, vijf, zes maal spoot ik over mijn buik en mijn sperma droop langs Janna’s hand omlaag. Een laatste keer golfde nu naar buiten uit mijn pisgleufje over mijn eikel. Jill trok haar vinger terug en zei.

“Ze zeggen dat het goed voor je borsten is”. Ze veegde mijn sperma met haar hand van mijn buik en wreef er Jana’s mini tietjes mee in. Die pakte haar hand en rook er aan. “Hij ruikt naar paddenstoelen,” zei ze.

Ze hadden een ruime inloopdouche laten aanleggen, waar we alle drie in konden. We wasten elkaar en ik kon het niet nalaten ze allebei diep in hun kutjes en kontgaatjes te vingeren met zeep. Hun gepiercete kittelaartjes flopten heen en weer onder mijn ingezeepte vingers. Op hun beurt begonnen ze mij weer aan mijn 18cm. te trekken, die al snel weer omhoog kwam.

“Kijk, hij wil nog eens,” zei Janna.

“Ja,” zei ik, “en nu wil ik Jill wel eens in haar kont neuken”. Ik knielde en trok Jills diep ingesneden billen vaneen en duwde mijn tong tegen haar anus, die nu weer gesloten was. Ik nam mijn zeepvinger en duwde hem langzaam in haar poepertje om de kringspier weer wat op te rekken, wat nu makkelijker ging. Ik ging achter haar staan en Janna deed de kraan dicht. Ze hurkte voor haar vriendin en begon haar kittelaar te likken. Ik richtte mijn eikel en drukte hem in Jills anus. Heel langzaam schoof ik door tot mijn volle lengte in haar kont zat. Ik trok weer langzaam terug.

“Shit”, zei Jill, “ga door, dit is lekker”. Ik pakte haar bij haar billen. Ze moest iets voorover buigen om mij helemaal te ontvangen, zo diep was haar bilspleet. Uiteindelijk drukte mijn schaamhaar tegen haar kontgaatje; ik zat helemaal in haar darm. Ik begon haar te neuken, sneller en sneller tot ze klaarkwam en grommend gore taal riep. Ik trok terug en stak mijn pik tussen haar schaamlippen door naar voren, tot voor de mond van Janna.

“Zuig me af, slet,” zei ik. Ik voelde haar tong zich om mijn eikel sluiten en ik liet me gaan. Voor de tweede keer kwam ik klaar en pompte mijn zaad in haar mond. Ze zoog mijn sperma tot de laatste druppels uit mijn pik.

We hebben nog samen wat gedronken en namen afscheid. “Ik denk niet dat we elkaar nog eens zullen zien,” zei ik bij de deur, met een vraagteken in mijn stem. Ik kreeg van allebei een zoen op mijn mond en, terwijl Jill zacht in mijn kruis kneep zei ze; “je weet maar nooit”.

Deze ervaring met mijn vrouw te delen beloofde weer een natte avond voor mij...

Pjotra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post87

RUIGE SEKS 2

PjotrA.Geplaatst door My 4Fingers ma, maart 19, 2018 12:36

RUIGE SEKS 2

Vervolg op Ruige seks:

Vriend Willem (zie mijn laatste verhaal Ruige seks) hadt mij een berichtje gestuurd via Messenger, om hem even te bellen. Hij nam op en zei.

“Wacht even, ik loop even naar buiten. Zo, nu hoort Annet het niet. Ik heb, na onze laatste ervaring eens lopen nadenken. En haar idee van een trio met een andere kerel, maar dan wat zwaarder geschapen als jij, lijkt me wel geil. Ze weet nog van niks, maar ik kom vanavond naar je toe en dan zoeken we samen op jouw computer een vent uit die ons beide aanstaat”.

Hij kwam om 20 uur en we gingen samen naar boven, waar mijn computer altijd in de slaapstand gereed staat. We doorliepen een aantal sites met foto’s van mannen die zich aanboden als bull, of voor een trio. Maar geen van omschrijvingen sprak van meer dan zijn eigen tweeëntwintig centimeter.

“Ik weet zeker dat zij, naast die van mij nu een monsterpik verwacht. Ik bedoel, het is geen kleine meid, en niet om je te kwetsen, maar jouw lul voelt ze nauwelijks”.

“In dat geval moeten je zelf een advertentie zetten, en mij als antwoord mail,” stelde ik voor. Dan blijft het een verrassing.

“Goed idee,” en samen schreven we een advertentie: Zwaar geschapen man zoekt voor een trio een aantrekkelijke man van minimaal drieëntwintig centimeter en vijf centimeter doorsnee. Vrouw blond en zeer aantrekkelijk.

“Er moet eigenlijk wel een foto van haar bij”, zei ik. “Je hebt gelijk, als we volgende keer neuken maak ik stiekem met de smartphone een paar foto’s van haar van achteren. Die mail ik je door en jij plaatst de advertentie, ok?”

We dronken nog een pils en hij ging naar huis. Twee dagen later ontving ik foto’s van Annet. Een waarbij je zijn pik in haar grot zag verdwijnen, een van haar hangende borsten en een van haar rood opgezwollen schaamlippen, waar zaad tussen uit droop. Haar gezicht was niet te zien. Ik kopieerde onze samen opgezette tekst en de foto’s in een geschikte site, en betaalde met Ideal..

Toen begon het wachten. Al dezelfde avond kwamen de eerste mails binnen, met foto er bij. Het waren er vier, drie van donkere mannen met drieëntwintig centimeter penissen en allemaal rond de veertig en een van een blanke jongen van tweeëntwintig jaar met een vijfentwintig centimeter apparaat, dat ook nog eens monsterlijk dik was en, als bonus, besneden. Ik belde Willem en hij kwam naar me toe.

Meteen zei hij al, “we nemen die blanke, ik wil haar niet met een zwarte pik in haar mond zien en bovendien heeft hij de grootste en dikste pik, en het is nog een jongen, dat zal haar bevallen”.

We mailden de jongen terug en nodigden hem bij Willem uit op zaterdagavond om 10.00 uur. Hij mailde gelijk terug dat hij Hugo heette en dat het ok was. We spraken af dat ik, net als de vorige keer eerst door het raam zou toekijken en dan pas naakt met een stijve binnenkomen, zodat zowel Annet als de jongen voor een onontkoombaar feit zouden staan.

Ik douchte zaterdagmiddag en kon haast niet wachten tot het tijd was. Toen reed ik om 11.00 uur naar hun huis en parkeerde buiten het hek. De deur hadt Willem los gelaten. Ook nu sloop ik weer naar boven en gluurde door het raam. Binnen stonden Willem en de jongen voor Annet, die op haar knieën bezig was ze om beurten stijf te pijpen. Hugo bleek inderdaad over een monsterlijk grote pik te beschikken. Hij was verder tenger gebouwd en erg bleek. Alleen zijn pik en ballen waren donkerbruin van kleur. Annet kon alleen maar zijn eikel in haar mond krijgen, het ding was roodpaars en weliswaar niet zo dik als zijn stam, maar toch zeker vijf centimeter dik. Willem knielde nu achter haar, schoof zijn pik tussen haar billen en begon haar zware borsten te masseren, waarbij hij haar tepels tussen zijn duim en wijsvinger masseerde, en hij langzaam heen en weer over haar anus wreef met zijn stam. Annet likte de jongen omhoog en omlaag langs zijn stam, die nu de volle 25cm. mat en likte ook af en toe zijn ballen, die ze daarbij optilde.

"Christus, Willem, waar heb die gevonden,” vroeg ze. “Wordt je al een beetje geil, Hugo?”

“J… ja… jawel mevrouw,” stotterde hij.

“Wat lief, maar je mag wel Annet zeggen hoor, zo oud ben ik nou ook weer niet. Nu ga ik mijn man met jou een beetje opgeilen. Ga eens op je rug liggen”. Toen hij lag boog ze zich voorover, zo haar openstaande kut aan Willem aanbiedend en drukte Hugo's benen tegen zijn borst. Zijn pik lag nu op zijn buik en reikte tot aan zijn borst, zijn donkere kontgaatje was nu bereikbaar voor haar.

“Kijk Willem”, zei ze, en begon met haar tong rondjes rond de anus van de jongen te draaien.

"Shit,” hijgde Willem en stootte zijn pik in een beweging diep in haar kut. Hij begon in haar te stoten en op hetzelfde ritme neukte zij met haar tong de anus van Hugo.

Ik kleedde mezelf uit en liet mijn kleding op de grond vallen. Ik nam mijn lid ter hand en begon te masturberen. Toen ik weer keek had ze ondertussen zijn pik ter hand genomen en trok hem af terwijl ze haar tong steeds in zijn anus stootte. Het voorvocht liep nu op zijn borst en droop omlaag.

Ik besloot naar binnen te gaan. Annet keek verrast op en zei, “hé, jij ook weer van de partij!” Hugo was geschrokken en kwam half overeind, maar ze duwde hem terug.

“Hij gaat ook meedoen, en ik weet al hoe”. Ze gaf Willem wat aanwijzingen en ik kroop onder haar, mijn hoofd onder haar kut. Haar borsten bungelden nu terzijde van mij pik, wat een geil gevoel was; ik spreidde mijn benen en voelde nu haar harde tepels aan weerszijden van mijn zak. Boven mijn hoofd schoof Willem weer in haar wit slijm lekkende kut. Ik begreep mijn taak en begon haar klit te likken, terwijl haar man opnieuw in haar begon te stoten. Dit was genoeg voor haar, want ze kwam binnen 5 minuten hijgend klaar, waarbij een grote stroom helder vocht uit haar vagina op mijn gezicht lekte. Ik zag van dichtbij hoe haar kut verschillende keren samentrok. Ze was spuitend klaar gekomen. Ze kwam overeind en trok zichzelf los van haar man, wat een slobberend geluid gaf en een golf wit slijm op mijn gezicht deponeerde.

“Zo, nu mogen jullie kijken hoe ik dit lekkere jong ga berijden”. Ze kroop op Hugo, terwijl Willem en ik aan beide kanten naast het stel op de grond gingen zitten. Ze nam zijn lid in haar hand, richtte het tussen haar vulva en liet zich langzaam op zijn paardenpik zakken.

"Jezus,” zei ze, “nu ben ik echt helemaal gevuld, het zit tegen mijn baarmoeder aan!” Langzaam, en toen steeds sneller begon ze hem te berijden.

“Ik weet wat,” zei ik, en besteeg Hugo, achter Annet. Ik pakte haar borsten beet en liet mijn billen wat zakken naar zijn gezicht, zodat mijn anus en ballen vlak boven zijn gezicht zaten. Willem zag het en knielde naast zijn hoofd.

“Als je wilt blijven moet je hem ook likken, jochie,” zei hij. Ik hoorde later van hem dat hij zijn ogen dichtdeed en zijn tong naar mijn kontgaatje uitstak.

“Wacht even,” zei Annet, kwam overeind en liet zich toen met haar gezicht naar mij toe weer op zijn paal zakken. Ze keek omlaag, hoe ik gerimd werd. Dit maakte haar zo geil dat ze in no time voor de tweede keer klaar kwam. Deze keer gilde ze het uit en vloekte er bij. Waar was dat zachtaardige, beschaafde, intelligente vrouwtje gebleven? Ze stond in een ruk op en Hugo’s pik kwam met een slurpend geluid vrij. Ze pakte mijn hoofd beet en drukte het tegen haar kut.

"Lik me, NU!” Ik deed als gevraagd en had door mijn eigen geilheid geen bezwaar tegen het mengsel van ongetwijfeld kutslijm en voorvocht van twee mannen. Het enige wat nog ontbrak was hun zaad...

Ik voelde dat ze om mij heen reikte, ik kon niet meer bij haar clit, en haar hand sloot zich om mijn piemel. Ze begon me snel af te trekken; dat, de geur van haar kut en de tong van een jongen tegen mijn kontgaatje deden mijn exploderen, ik kwam hijgend klaar in de hand van de vrouw van mijn beste vriend!

Ze stond op en liet haar man haar hand zien, terwijl ze zei.

“Voor zo'n kleine piemel komt er aardig wat geil uit,” zie je. Ze rook aan haar hand en keek me aan. “Je ruikt naar paddenstoelen,” zei ze, en likte wat van mijn zaad van haar hand. “Ik merk dat je niet rookt,” zei ze, “dat maakt het bitter”.

“Kom op,” zei Willem. “Genoeg geluld, ik wil nou ook wel eens spuiten en Hugo ook”.

Hugo kwam op aanwijzing van Annet overeind en drukte van achteren weer zijn gevaarte in haar nu rood opgezwollen en openstaande kut. Hij gleed moeiteloos in haar ruim gesmeerde grot naar binnen, en begon meteen te stoten. Willem positioneerde zich voor haar gezicht en begon zichzelf af te trekken, daarbij heel kundig de stoten van de jongen volgend. Bij ieder stoot kwam ook zijn pik voorwaarts, en er begon nu ruim voorvocht uit te lopen. Hij bleef Hugo aankijken, en zei.

“Knik maar als je komt”. Dat duurde geen 5 minuten, en op dat moment riep hij. “Mond open, slet!” En terwijl Hugo de kut van zijn vrouw volspoot, pompte hij in lange halen zijn sperma in haar mond. Het was teveel en droop langs haar kin op haar tieten. Kreunend trok de jongen zich terug, zodat met een slobberend geluid zijn zaad volgde en op de matras droop. We lieten ons bezweet en voldaan naast elkaar op de matras vallen, ons niet bekommerend om het sperma waar we in lagen.

Na het douchen namen we afscheid van Hugo en beloofden om hem nog eens te contacten.

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post64

Ruige seks

PjotrA.Geplaatst door My 4Fingers do, januari 25, 2018 11:44

RUIGE SEKS

Op een ochtend besloot ik een vroeg bezoek aan mijn vriend Willem te brengen voor een kop koffie. Ik parkeerde de auto op zijn binnenplaats en liep naar de voor deur. Die was op slot, maar de tweede deur naar de eetkamer was open. Ik stapte naar binnen, maar ontdekte niemand, noch in de woonkamer, noch in de keuken. Ik hoorde wat vaag geluid van de bovenverdieping en liep zacht de trap op. Naast de deur naar de zolder was een raam, het was de vroegere buitenmuur. Ik keek naar binnen en kreeg een acute erectie!

Annet, Willems vrouw lag voorover op een matras op de grond. Ze was gekleed in zwarte netkousen, opgehouden door een jarretel gordel. Haar zware c-cup tieten werden omhoog en rechtuit gehouden door een push up bh. Haar tepels waren donkerrood en enorm opgezwollen en stonde zeker twee centimeter rechtuit. Willem stond spiernaakt achter haar met een enorme erectie, die ik op zeker 22cm. schatte. Hij was ook dik, zeker zoals mijn pols en de aderen stond dik en kloppend op zijn stam. Ik zag dat hij een cockring droeg. Annets blote kont stak omhoog en ik zag dat ze een buttplug in haar anus had. Haar billen waren rood gestriemd, want Willem nam haar onderhanden met een kort zweepje. Hij gaf afwisselend korte tikken op haar billen en tegen haar schaamlippen. Haar kut stond wijd open en lekte een constante stroom kutvocht op de matras, waarover handdoeken gespreid lagen. Annet een sub? Ik had dat nooit van haar verwacht, alhoewel ze hadt een erg zachtaardig karakter. Bij Willem liep het zweet tappelings van zijn gespierde torso. Bij hem liep het voorvocht met een stroompje uit zijn pisgleuf langs zijn stam naar zijn geschoren ballen. Hij haalde het zweepje langzaam tussen haar schaamlippen door en ik hoorde hem zeggen.

“Wat wilde je ook al weer?"

“Alsjeblieft, ik wil je zaad, ik wil je geil, laat me je sperma proeven”. Hij draaide de zweep om en drukte het handvat in haar openstaande gleuf.

"En hoe wil je geneukt worden"?

“In mijn kontgaatje, neuk me in mijn anus met die lekkere pik van je kermde ze.” Blijkbaar hield ze wel van ruige seks!

Ik trok de stoute schoenen aan, ontdeed me snel van al mijn kleding en deed de deur open. Ze keken beide met een ruk om, maar het feit dat ik daar ook spiernaakt en met een stijve pik stond liet geen ruimte voor iets anders dan maar één conclusie.

“Ah,” zei Willem, “nog een pik voor je. Stond je daar al lang, Peter?”

“Genoeg om opgegeild te raken, wat een lekker kont heb jij, Annet”.

"Dank je", mompelde ze zacht.

“En, als ik het even mag zeggen, Willem, jouw pik mag er ook zijn. Vind je het erg als ik hem even voel, Annet?” En ik pakte Willem vol bij zijn enorme stam, hem tegelijk een beetje aftrekkend.

“Shit, zei hij, “ben jij bi?”

“Ik weet het niet,” antwoordde ik. Wat denk jij? Maar wat vind Annet, ik hoorde haar net om zaad vragen, nou dat van mij kan ze ook proeven hoor”.

“Een triootje,” zei Willem, “wat vind je, Annet”.

“Ik vind alles best, als ik maar pik krijg”. Ze draaide zich op haar rug en keek me in de ogen. “Kom hier,” zei ze zacht. Ik knielde naast haar hoofd en bood haar mijn pik. Ze nam hem liefdevol in haar mond en begon me langzaam te pijpen. Willem legde zijn zweepje op de grond en knielde naast mij. Hij boog zich over haar borsten en begon haar tepels te likken. Ze kreunde met volle mond. Hij stak zijn hand tussenhaar dijen en begon haar te vingeren, terwijl zijn duim haar klitje bewerkte, dat nu zeker een centimeter groot als een rood pareltje boven haar vulva stond. Toen haakte hij de voorsluiting van haar beha los en klom op haar. Ze begreep wat hij wilde en liet mijn pik los. Ze drukte haar borsten tegen elkaar en terwijl haar man zijn enorm geslacht ertussen drukte. Gesmeerd door het zweet en zijn voorvocht gleed hij makkelijk op en neer en begon haar tussen haar tieten te neuken. Ze opende haar mond, en zijn lul was zo lang dat hij bij iedere stoot een stukje tussen haar lippen gleed.

Ik trok mezelf ondertussen af met mijn eikel boven haar gezicht. Ze stopte even en zei: “als je maar niet in mijn ogen spuit, schatje”. Toen ging ze weer verder met Willem op deze speciale manier te pijpen.

“Ik wil je neuken,” zei ik, “trek je knieën op”. Ik ging schuin achter haar liggen en trok de plug uit haar anus, die nu rood uitnodigend bleef open staan. Ik drukte moeiteloos mijn eikel in haar opgerekte kontgaatje en begon haar langzaam te neuken. Ik hoorde haar met volle mond kreunen, steeds harder en harder, tot ze het uitgilde en vloekend klaar kwam. Ik voelde haar anus samentrekken en moest gauw terugtrekken om niet in haar kont klaar te komen. Willem, ondertussen zwaar opgegeild doordat hij van vlakbij zijn vrouw zag klaarkomen op de pik van een andere man, en nog wel in haar anus, kwam nu van haar af. Ze liet haar tieten vallen, die nu opzij van haar borst hingen. Ik kroop naar boven, nam ze een voor een beet en sabbelde even aan haar harde tepels.

“Laat haar zichzelf proeven,” gromde Willem. Ik begreep hem en hield mijn stam, die net in haar poepgaatje had gezeten voor haar mond. Met twee vingers drukte ik hem omlaag. Ze begon hem van onder naar boven af te likken.

“Oh, jongens, wat ben ik nog steeds geil,” zei ze.

“Nu we toch met z'n tweeën zijn,” antwoordde Willem, terwijl hij haar in de ogen keek. “Jij kunt vast wel ons allebei tegelijk hebben hè.” Een sandwich dus!

“Ik heb het nog nooit gedaan,” zei ze, “maar laten we het proberen. Jij mag in mijn kutje en Peter van achteren”.

Willem ging op zijn rug liggen en Annet kroop op hem, met een hand leidde ze hem naar haar neukgrot, die wijd open stond. Haar kut was gewend aan de enorme omvang van haar man. Ze liet zich zakken en drukte toen haar kont naar achteren. Haar anus stond nog steeds open en ik drukte mijn pik in haar kont en ging boven op haar rood gestriemde billen zitten.

“Houden jullie je maar stil,” zei ze en begon nu langzaam op haar man 's pik te rijden. Door die beweging begon ze mij met haar kontgaatje af te trekken.

“Oh Jezus,” gromde ze, “ik voel me helemaal vol nu. God wat lekker.”

“Dit moet niet te lang duren,” zei Willem, “of ik kom.”

“Ik ook,” zei ik. Ze versnelde haar tempo iets en vingerde haar klitje tot ze het opeens uitgilde.

“Vuile smeerlappen, spuit me vol, neuk me, neem me.” Haar kontspieren trokken voor de tweede keer samen, daardoor kon ik me niet meer inhouden en spoot in 4 stralen mijn zaad in haar darm. Blijkbaar ging haar kut ook in een spasme, want luttel seconden later hoorde ik Willem grommen ten teken dat ook hij nu klaar kwam. Hij stootte omhoog om haar vol met zijn sperma te spuiten, maar daardoor gleed ik uit haar kont. Mijn pik lekte nog na met draden zaad uit mijn eikel, die op Willems ballen dropen. Annet boog voorover en begon te huilen. Ze kuste haar man op zijn mond en ik hoorde haar fluisteren.

“Dank je wel, dat je me wilde delen, het was fantastisch.”

Ze kwam overeind, met als gevolg dat ons beider zaad uit haar kut en kontgaatje op Willems pik, buik en ballen stroomde. Ze kroop omhoog en zei.

“Nu wil ik dat je me schoonmaakt,” en drukte haar schaamlippen tegen zijn mond. En verrek, hij deed het nog ook. En hij likte zijn eigen zaad van haar kut.

Laat hij het mijne dan ook doen,” zei ik grinnikend. Ze kantelde haar bekken en leunde achterover zodat ze haar nog steeds openstaande anus voor zijn mond hield. Ook daar likte hij mijn eigen laatste restjes sperma uit!

Ze liet zich van hem af rollen en ging naast hem liggen. Ze pakte zijn nu van het zaad glibberige stam en trok hem liefdevol af.

“Kom jij eens hier,” zei ze. “Als hij vernederd wordt, dan jij ook” en ze hield zijn nu half slappen penis omhoog. Ik ging op mijn knieën naast hem liggen, en nam zijn piemel in mijn mond. Het smaakte wat bitter, maar niet echt vies. Wel een geil gezicht, hoorde ik haar zeggen, een andere kerel die mijn man pijpt. Ze kwam overeind en bukte zich ook over hem heen. We hielden zijn nu zich weer oprichtend geslacht tussen ons beider lippen. We roken naar vers zweet en zaad, wat erg opwindend was. Ik voelde haar hand tussen mijn dijen zoeken en mijn slappe pik beetpakken.

“Ik wil nog wel eens klaar komen” fluisterde ze, “kom op, maak jezelf stijf”. Ik nam het van haar over en trok mezelf af. Het duurde langer dan bij Willem, die al weer op volle oorlogssterkte op zijn natte buik lag te kloppen, maar na vijf minuten masturberen, waarbij Annet toekeek en me vieze woorden toefluisterde, was ook ik weer bereid.

“Goed zo,” concludeerde ze. “Leg jij dat pikkie maar eens tegen die van Willem aan.” Die draaide zich op zijn zij, en ik ging naast hem liggen. We drukte onze pikken tegen elkaar, en zijn vrouw nam ze eerst een voor een in haar mond, en later allebei tegelijk. Het was een vreemd gevoel, met mijn pik tegen de stam van een andere man aan liggen. Annet kwam weer overeind en ging op haar knieën.

“Zeg het maar, wie gaat er eerst” zei ze.

“Ga jij maar” zei Willem, “ik wil wel eens van dichtbij zien hoe ze door een andere vent geneukt wordt”.

Ik knielde achter haar en duwde mezelf in haar. Ik voelde niet veel, zover was zij door haar man opgerekt. Willem vingerde ondertussen haar klit en stopte ook een vinger in haar anus, die nu weer wat geslonken was. Ook Annet beleefde niet veel plezier aan mijn pik, die aanmerkelijk kleiner was dan die van haar man. Ze zei dat ook maar stelde voor om ‘een gaatje hoger te gaan'. Ze was blijkbaar prima in staat om anaal klaar te komen. Ik wisselde en drukte mijn 16 cm. weer in haar kont. Willem vingerde nu haar kutje en na een tijdje, waarbij ik steeds sneller begon te stoten, kwam ze nu, alleen maar steunend klaar. Ik was nog lang niet zover na mijn vorige ejaculatie en trok terug. Willem nam mijn plek in en ramde zijn 22 cm. hard in haar gleuf, die nu wel helemaal opgevuld werd. Ik kroop naar haar hoofd en ze nam me meteen in haar mond. Door haar man' s stoten neukte ik haar in haar mond. Willem gromde weer.

“Godverdomme" en kwam klaar. Annet nam nu mijn stam ter hand en begon me waanzinnig goed te pijpen. Ze nam hem even uit haar mond en zei.

“Kom maar, spuit maar in mijn mond”. Ik had niet veel meer nodig en kwam voor de tweede keer klaar. Ze gebaarde Willem en toonde hem mijn sperma, dat op haar tong lag. Toen slikte ze het door.

“Geil, wat,” vroeg ze hem. Hij knikte.

“Ik geloof dat we jou maar tot huisvriend moeten maken,” zei hij.

“Nou,” antwoordde Annet, “dit smaakt naar meer, maar misschien wil ik ook wel eens met iemand anders als hem”. Ze keken allebei naar mijn wat onder bemeten pik en ik voelde dat ik rood aanliep.

“Dat kan ik begrijpen,” bracht ik uit, “dat je wel twee zware pikken wil. Maar, misschien mag ik dan kijken en een beetje helpen?”

Ze keken elkaar aan en knikten.

“Je hebt ons een stuk meer lol in seks gegeven. We gaan via internet op zoek naar zwaar geschapen kerels, en laten je wat weten als we weer een spelletje gaan spelen”. Ik kreeg een dikke zoen van Annet en, zonder me om mijn nog plakkende pik te bekommeren, kleedde ik me aan en vertrok. Dit zou dus vervolgd worden!

PjotrA

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post34