blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

BIJBAANTJE

Bietje.Geplaatst door My 4Fingers zo, november 18, 2018 14:20

BIJBAANTJE

Toen ik ongeveer 19 jaar was ontdekte ik dat ik niet alleen op meisjes viel maar ook jongens erg aantrekkelijk vond. In de eerste jaren ging het bij jongens niet veel verder dan wat zoenen en trekken, maar daar kwam verandering in toen ik 21 was.

Ik had sinds een paar weken een leuke bijbaan in een klein restaurant in de Jordaan Amsterdam. Het kleine zaakje werd door een jong echtpaar van ongeveer 35 jaar gerund. Zij heette Claire en was een mooie vrouw met lange blonde haren en een lekker figuur (stevige borsten en een heerlijke kont) en hij heette Walter en was een goed gebouwde man van ongeveer 1 m 85 met donkere krullen en hemelse blauwe ogen en ook een lekker kontje. Het klikte goed tussen ons en ik voelde me er erg goed thuis. s' Nachts bevredigde ik mijzelf nogal eens denkend aan hun.

Op een avond zaten we nadat alle gasten weg waren nog wat te eten en te drinken, de stemming was goed we hadden een leuke avond gehad. Langzaam maar zeker ging het gesprek naar wat meer intiemere onderwerpen en Claire vroeg of ik een vriendin had of een vriend, of misschien alle twee zei Walter lachend. Ik lachte ook en zei dat dat ideaal zou zijn. Claire en Walter keken elkaar aan en ik zag Walter knipogen.

“Val je op beide” vroeg Claire en ik antwoordde eerlijk dat dat zo was.

“Ik ook” zei Walter en schoof een beetje naar mij toe op de bank en Claire kwam aan de andere kant van mij zitten, beide legde ze een hand op mijn dijbeen en ik legde mijn handen op hun benen. Ik keek Walter aan en boog me voorover, onze lippen vonden elkaar en een natte zoen volgde, met moeite maakte ik mij los van deze heerlijke kus en boog naar Claire en ook zij bleek een zalige zoener te zijn.

“Kom” zei Claire “dan gaan we naar boven naar de woning en gaan daar verder”.

Boven aan gekomen namen ze me meteen mee naar de slaapkamer waar een enorm bed stond. Twee paar handen kleedde mij uit en in een mum van tijd was ik naakt. Snel deden zij ook hun kleding uit en pakte mij bij de hand en namen mij mee naar de badkamer, daar gingen we onder de ruime douche en waste we elkaar met veel zeep en ondertussen tongde we elkaar in verschillende samenstellingen. Nadat we elkaar goed hadden afgedroogd klommen we op het bed en ik lag tussen hun in.

Terwijl ik in een natte kus verwikkeld was met Walter zakte Claire naar beneden om mijn stijve lul te likken, ze deed dit met kleine felle likjes en ging af en toe met haar tong langs mijn stam naar beneden en nam mijn kloten in mijn mond. Nadat ze die goed had gewassen ging ze met haar tong via het gevoelige plekje achter mijn zak naar mijn aarsje en begon die te likken, ik kreunde hard en bleef Walter kussen. Ik had ondertussen zijn stevige paal in mijn hand en trok er zachtjes aan. Met mijn nagels krabte achter zijn zak. Ook Walter kreunde.

We veranderden van positie en Claire ging met haar rug in de kussens tegen het hoofdeinde aan zitten en spreidde haar benen. Ik ging op mijn knieën tussen haar in zitten likte mij via de binnenkant van haar dijen naar haar lies en kwam uit bij haar glinsterende poesje, ik gaf haar een kus op haar schaamlippen en begon tussen haar lipjes te likken, wat een heerlijke smaak en wat was ze nat. Ik begon te zuigen aan haar opstaande klitje. Ze kreunde hard en maande mij om vooral door te gaan ik stak eerst 1 vinger en daarna nog een tweede in haar grotje en bleef likken zuigen aan haar klit. Achter mij was Walter begonnen om mijn kontje te likken en stak zijn tong langs mijn sterretje, een heftig gevoel van genot ging door mij heen, door er ook een vinger bij te steken rekte hij het geheel behoorlijk op toen ik gewend was vroeg hij of hij me mocht neuken en ik schreeuwde bijna.

"Alsjeblieft ja!" Ik voelde dat hij zijn eikel tegen mijn sterretje aan duwde, een korte heftige pijnscheut ging door mij heen toen de dikke knop bij mij naar binnen kwam, om niet de boel bij elkaar te schreeuwen begroef ik mijn gezicht in de kletsnatte poes van Claire en bleef likken. Aan het gekreun van Claire te horen zat ze tegen het hoogtepunt aan. Walter hield zijn lul even stil om mij te laten wennen aan de omvang en begon na een tijdje langzaam in en uit te gaan. Wat was dit hemels! Van pure opwinding stak ik drie vingers bij Claire naar binnen en zoog ik mij vast aan haar klit, toen ik ook nog met een vinger haar ster begon te strelen kwam ze gillend klaar. Stralen kutvocht kwamen in mijn mond en slabberde het allemaal op. Claire zakte naar beneden en kuste me en zei dat ze in tijden niet zo geil was klaargekomen. Ze zakte nog wat verder naar beneden en nam mij n lul in haar mond en begon me te pijpen.

Dit en de heerlijke lul in mijn reet was teveel voor mij en kwam met een leidde schreeuw klaar, golven zaad kwamen in haar mond en ze slikte het bijna allemaal door, een klein beetje bewaarde ze voor mij merkte ik toen ze mij weer zoende. Ondertussen begon Walter ook steeds zwaarder te ademen en met een diepe zucht spoot hij zijn zaad in mijn jongenskutje. Bezweet vielen we naast elkaar op bed en al na knuffelend vielen we in slaap.

Je begrijpt dat dit nog veel vaker is gebeurd, tot ik afgestudeerd was en werk vond in het buitenland. Maar ze hebben mij ook daar nog vaak bezocht. Ik denk er nog met veel plezier aan terug.

Kusjes

Bietje

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post228

BIJ DE KAPPER

Bietje.Geplaatst door My 4Fingers zo, november 11, 2018 13:29

BIJ DE KAPPER

Al jaren woon ik aan de Prinsengracht in Amsterdam en sinds een jaar is er schuin beneden mijn appartement in een souterrain een kapperszaak geopend. Ik ben er nu twee keer geweest en het is een leuke zaak gerund door een mooie vrolijke jongen van ongeveer 25 jaar. Hij heeft diepblauwe ogen en donkere krulletjes. We hebben vanaf het begin een klik. Ik liep de zaak binnen aan het eind van de zaterdag en vroeg of hij nog tijd had om mij te knippen en te wassen, zijn assistent zei dat het krap werd, maar Mark ( zo heet deze knip god) riep van achteren dat het nog wel ging lukken en dat ik even rustig op de bank moest wachten. Zogezegd zo gedaan en toen ik uiteindelijk aan de beurt was, was het al na sluitingstijd en Mark stuurde zijn assistent naar huis en sloot de deur dicht en sloot de gordijnen. Dan worden we niet gestoord knipoogde hij naar mij.

Hij bood mij een glas witte wijn aan en nam me mee naar de was-stoel. Hij waste mijn haren en gaf mij een heerlijke hoofdmassage en besteedde lekker veel aandacht aan mijn slapen en oorlellen, ik raakte best opgewonden en er ontsnapte een kreuntje uit mijn mond. Mark moest lachen en nam mij mee naar de knipstoel, met veel liefde deed hij mijn haar en aan het eind keek hij over mijn schouder in de spiegel en zei dat ik er uit zag om te zoenen, Ik zei dat ik er niets van merkte en lachend gaf hij mij een kus op de wang.

“Dat smaakt naar meer” zei ik en tuitte mijn lippen, hij boog voorover en zijn lippen vonden mijn lippen, een lange kus volgde, ik stond op uit de stoel en nam hem in mijn armen en fluisterde in zijn oren.

“Hier heb ik al zo lang naar uitgekeken”.

“Ik ook” zei Mark en we zoenden verder, ik duwde hem richting bank, we belandde op elkaar en ik kuste hem verder ondertussen zijn blouse losknopend, ik verplaatste mijn lippen naar zijn tepels en gaf ze een natte wasbeurt, vervolgens ging ik met tong via zijn navel over zijn strakke gespierde buik naar de rand van zijn broek. Ik wreef over zijn kruis en wat ik voelde maakte mij alleen nog geiler. Ik maakte zijn broek los en trok zijn jeans naar beneden, nu zag ik een klein vuurrood slipje met een stevige bult. Ik bevrijdde zijn op springen staande pik en wat een prachtexemplaar was dit, mooi geschoren en een lekkere lengte en dikte, ook nog mooi besneden, een van voorvocht glanzende eikel, waar ik gulzig aan begon te likken. Met mijn tong draaide ik cirkels om zijn eikel en ging ik van boven naar beneden langs zijn staaf, daarna gaf ik zijn kloten ook een lekkere wasbeurt.

Aan het gekreun van Mark te horen was ik goed bezig, heel voorzichtig ging ik met tong iets verder naar achteren en bereikte zijn aarsje, ik duwde tegen zijn sterretje en ik voelde hem ontspannen, dat gaf hoop voor de toekomst. Ik ging weer terug naar zijn lul en nam zijn eikel in mijn mond en de combinatie van zuigen en likken met mijn tong deed het voorvocht weer stromen, wat smaakte hij lekker. Het kon niet lang meer duren en ik maakte mijn middelvinger nat en duwde die langzaam zijn kontje in, dit was wat Mark nodig had met een luidde kreun spoot hij een harde straal zaad in mijn mond, ik slikte zoveel mogelijk door en ook de volgende stralen slikte ik voornamelijk door, een beetje gebruikte ik om zijn aars te oliën en glad te maken.

Mark gaf mijn een natte tongzoen en begon mij de kleren van mijn lijf te rukken, binnen een mum was ik naakt en hij begon mijn pik nat te likken. Ik draaide hem op zijn knieën en nam achter hem plaats, ik likte zijn aarsje nog wat natter en duwde vervolgens mijn pik bij hem naar binnen en begon hem langzaam te neuken, wat een heerlijkheid! Ik had niet lang nodig om tot een ongekende orgasme te komen, dikke stralen schoot ik zijn darmen in en er leek geen eind aan te komen. Hijgende vielen we in elkaars armen en besloten verder te gaan bij mij thuis en daar lekker sushi te bestellen.

Mark staat voor mijn raam en kijkt over de gracht, ik ga achter hem staan en sla mijn armen om hem heen en kus hem in zijn nek en lik aan zijn oorlelletje, die blijkt net zo gevoelig te zijn als de mijne, hij draait zich om en beantwoord mijn kus en een geile tongdans volgt.

“Kom dan gaan we naar boven” en ik neem hem mee naar de badkamer waar we snel onze kleren uitdoen en onder de douche gaan staan. We zepen elkaar lekker in en binnen een mum van tijd staan we alle twee met harde palen, Mark draait mij om en ik zet mijn handen tegen de muur, Mark spuit wat doucheschuim tussen mijn billen en vervolgens duwt hij zijn lul bij mij naar binnen, het moment dat hij mijn kringspier passeert voel ik wat pijn maar als ik gewent ben is het geweldig, met lange gaat hij in en uit mijn mannenkutje, ik voel hem tegen mijn prostaat aan duwen en een paar minuten later wordt die zelfde prostaat gezandstraald door zijn zaad, wat een genot! We wassen en drogen elkaar af en gaan naar mijn bed, we kruipen tegen elkaar en kussen en fluisteren lieve woordjes in elkaars oren. We eindigen in standje 69 en pijpen elkaar naar een laatste hoogtepunt. Moe en voldaan vallen we daarna in elkaars armen in slaap, om de volgende ochtend pas wakker te worden en of er toen nog een vervolge kwam hoor je misschien later, laat maar weten of je nieuwsgierig bent.

Kusjes

Bietje

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post223

SPANNENDE ZEILREIS (vervolg)

Bietje.Geplaatst door My 4Fingers do, maart 22, 2018 11:24

SPANNENDE ZEILREIS (vervolg)

Het waren twee geweldige weken met z'n drieën, heerlijk gezeild, eerst langs de kust en vervolgens zijn we overgestoken naar Ibiza. Naast het mooie weer en de fijne wind, was de hele sfeer aan boord geweldig, we hadden veel seks, soms met z'n drieën, soms Kjel en Silvia, dan weer ik met Kjel of Silvia. We gunden elkaar alles en er was geen jaloersheid.

Op een bepaald moment waren Kjel en ik bezig om gezamenlijk Silvia te beffen, ik concentreerde me op haar klit en Kjel was haar spleet aan het likken, Silvia kronkelde van geilheid en toen Kjel ook nog een vinger bij haar naar binnen schoof kwam ze spuitend klaar. Onze gezichten glommen van haar kut vocht, Kjel en ik zoende elkaar en trokken elkaar af, heerlijk! Helaas komt aan al het mooie een eind, zowel Kjel als Silvia moesten weer terug naar huis, maar Silvia zou na drie dagen weer terug komen. Ik bracht ze naar het vliegveld en ging terug naar de boot, ik gaf de boot een goede schoonmaakbeurt en aan het eind van de dag zat ik te genieten met een drankje op het dek en besloot om de stad in te gaan om een hapje te eten en daarna nog even naar een club gaan, waarvan ik wist dat er veel mooie mannen kwamen.

Zo rond een uur of elf kwam ik bij de club het was er al lekker druk en ook vandaag waren er weer veel mooie mannen, ik bestelde een drankje aan de bar en keek rond, er waren veel mannen aan het dansen en één viel mij meteen op, een knapperd van ongeveer 1.80 m gekleed in een kort afgeknipte spijkerbroek en een strakke singlet, mooie donkere krullen prachtige donkere ogen. Hij zag dat ik naar hem keek en kwam dansend naar me toe, hij pakte mijn handen beet en trok me op de dansvloer, hij begon me met dans uit te dagen, hij keerde zijn rug naar mij toe en begon zijn heerlijke kont tegen mijn kruis te drukken, ik duwde terug en sloeg mijn armen om hem heen, één hand legde ik op zijn borst en de andere hand op de voorkant van zijn broekje, ik kuste hem in zijn nek en begon aan zijn oorlelletje te likken, ik voelde iets groeien onder mijn hand, hij draaide zich om en gaf me een zoen en fluisterde in mijn oor.

“Kom mee naar mijn hotelkamer, het is hier aan de overkant”. Ik knikte van ja en we gingen meteen weg. Op zijn hotelkamer aangekomen begonnen we heerlijk te zoenen en elkaar uit te kleden toen ik zijn kleinen spijkerbroekje uit deed werd ik verrast door een mooie rode string, het aanblik op het rode streepje tussen zijn heerlijke ronde bolletjes, maakte me nog geiler dan ik al was, ik legde hem op bed en begon hem te zoenen, ik likte mij na een tijdje naar beneden en trok het slipje uit, een mooie besneden lul lachte mij toe, ik begon rondjes te likken rond zijn eikel en ging met mijn tong langs zijn staaf naar zijn ballen, ook die kregen een was beurt van mijn tong, vervolgens ging ik nog wat lager en likte ik zijn sterretje zodat die goed nat werd, mijn vinger verving mijn tong en ik duwde mijn vinger in zijn aarsje en met mijn mond ging ik terug naar zijn lul, afwisselend likte en zoog ik aan zijn eikel, zijn voorvocht smaakte heerlijk.

Na een paar minuten merkte ik dat hij tegen zijn hoogtepunt aanzat, ik plaatste mijn lippen om zijn eikel en stak nog een tweede vinger in zijn reet en toen kwam hij met warme golven zaad klaar het meest slikte ik door maar een beetje smeerde ik op zijn ster die nu heerlijk glibberig was. Ik draaide hem op zijn knieën en nam achter hem plaats en duwde voorzichtig mijn lul bij hem naar binnen, ik begon zachtjes te pompen en aan het geluid te horen genoot hij er ook van, na een tijdje draaide ik hem weer op zijn rug en duwde zijn knieën naar zijn borst, ik duwde mijn lul weer naar binnen en ging door waar ik was gebleven, ik zag dat zijn lul ook weer stijf was geworden en ik begon hem in het zelfde ritme van, mijn geneuk af te trekken, het duurde niet lang tot we samen klaar kwamen.

Bezweet plofte ik naast hem op het bed en gaf hem een lange tongzoen, we gingen samen douchen en daarna kleedde ik mij aan en ging terug naar de boot. De volgende dag heb ik heerlijk op het dek liggen rusten. Silvia stuurde mij een berichtje dat ze de volgende dag om tien uur zou aankomen en dat ze een vriendin meenam. Ik vond het best en stond de volgende dag op de afgesproken tijd klaar op het vliegveld. Het weerzien met Silvia was warm en ze stelde mij voor aan haar vriendin, een mooie roodharige beauty met groene ogen die Karin bleek te heten. We gingen naar de boot en overlegden wat we gingen doen, we besloten om de volgende dag te vertrekken richting Spaanse kust en dan rustig in twee weken naar Barcelona terug te zeilen, maar vooral veel voor anker gaan in kleine baaitjes.

Zo gezegd zo gedaan. Silvia en ik hadden de nacht voor het vertrek heerlijk samen geslapen en passievol gevreeën. Silvia vertelde mij wat meer over Karin, het bleek al een oude vriendin te zijn en ik kreeg de indruk dat de relatie soms wat dieper ging dan alleen vriendschap. Toen we een paar uur onderweg waren en de koers en zeilen goed stonden gingen Silvia en Karin lekker zonnen op het voordek, ik bleef achter het roer staan. Ik kon goed zien hoe de meiden elkaar insmeerden en het duurde niet lang of de bovenstukjes gingen uit en ze concentreerde zich op elkaars borsten. Na weer een tijdje begonnen ze elkaar te zoenen en ook de broekjes gingen uit, voor mijn ogen speelde zich een mooi erotisch schouwspel af, ze draaide zich in standje negenenzestig en likte elkaar snel naar een hoogtepunt, toen gingen ze zo zitten dat de benen geschaard werden en ze met hun kutjes tegen elkaar konden rijden, Wow wat geil!

Mijn lul was ondertussen op volle oorlogssterkte en haalde hem uit mijn zwembroekje , Karin was de eerste die het zag en wenkte mij te komen, ik stelde de autopilot in ging vlug naar de dames toe, ik ging tussen ze in liggen en ze begonnen me te strelen en te kussen, Karin nam mijn lul in haar hand en klom er boven op en begon driftig te rijden, Silvia ging met haar druipende kut op mijn gezicht zitten en ik slurpte de sappen naar binnen en begon haar klit te likken, na niet al te lange tijd kwamen we alle drie kreunend klaar.

Wat een goed begin van dit tweede deel van de reis en de rest van de twee weken waren een grote orgie!

Laat maar weten wat je van vindt

XXX Bietje

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post67

SPANNENDE ZEILREIS

Bietje.Geplaatst door My 4Fingers zo, februari 11, 2018 15:10

SPANNENDE ZEILREIS

Tja, mijn vriendin vond het niet echt leuk toen ze mij zag zoenen met een jongen, maar ik heb dat gewoon nodig. Ik had haar nog niet verteld dat ik ook gevoelens voor mannen had en ze kon er niet mee omgaan. Het jammere was dat we een week later naar mijn zeiljacht in Spanje zouden gaan en drie weken lekker zouden gaan zeilen. Een beetje triest kwam ik bij mijn appartement aan de Prinsengracht, toen ik de lift uit stapte botste ik tegen mijn overbuurvrouw aan. Een prachtige vrouw met Surinaamse roots.

Silvia zag meteen dat ik niet lekker in mijn vel zat en nodigde mij uit voor een drankje bij haar thuis. Ik vertelde wat er gebeurd was en ze was vol begrip. Ze vroeg of ik nu wel ging zeilen, maar ik zei dat ik in zo'n korte waarschijnlijk geen vervanger kon vinden, of zij moest mee gaan lachte ik naar haar. Ze lachte terug en zei dat volgende week haar vriend Kjell uit Zweden overkwam voor een vakantie van twee weken. Ik had ze wel eens samen gezien en vond het een hele knappe vent, die wat mij betreft best mee mocht! Ik stelde het voor en ze hapte meteen toe.

Zo vonden we elkaar weer een week later aan boord van mijn jacht in Barcelona. We spraken af dat we de eerste dagen langs de Costa Brava zouden zeilen en lekker voor anker zouden gaan in één van de vele baaitjes. De sfeer was prima, de eerste avond lagen we tegen het eind van de dag voor anker en trokken een lekker flesje wijn open. Silvia had lekkere hapjes gemaakt en we hadden het naar ons zin. Kjell was echt een lekker ding en zeker in zijn kleine rode Speedo, moest ik mij echt inhouden en ook Silvia zag er uit om op te vreten. Aan het eind van de avond gingen Silvia en Kjell naar hun hut en ik naar de mijne. Naar de geluiden te oordelen waren ze behoorlijk opgewonden, ik raakte daar weer opgewonden van en speelde met mijzelf en verwende mijn aarsje met een buttplug met trilfunctie.

De volgende ochtend zeilde we na het ontbijt weer verder en toen we aan het begin van de middag een nieuwe geïsoleerde baai zagen, gooide we het anker uit en gingen we lekker zwemmen, daarna lagen we heerlijk in de zon uit te rusten, de sfeer was weer ontspannen en ik zag dat Kjell en Silvia elkaar zaten te strelen. Ik voelde mij toen wat overbodig en draaide op mijn zij. Silvia zag dat en vroeg of ik het vervelend vond en mij een derde wiel aan de wagen voelde, ik was eerlijk en zei ja. Ik zag dat Kjell en Silvia elkaar een blik toe wierpen en allebei ja knikten.

“Dat is niet de bedoeling” zei Silvia, “we zijn met zijn drieën dus ook plezier met z’n drieën”. Kjell bood aan om mij eens lekker te masseren en ik stemde toe, ik lag op mijn buik met slechts een strakke zwemslip aan en Kjell begon mijn schouders te masseren, hij zakte langzaam af naar mijn billen en trok voorzichtig mijn slip naar beneden, vervolgens begon hij mijn billen te masseren, hij goot wat olie er op en kneedde ze vol gevoel. Af en toe voelde ik zijn duim tussen mijn billen en raakte hij zachtjes mijn sterretje aan.

Ik kreunde behaaglijk en dit was een sein voor Kjell om wat verder te gaan en met één hand gleed hij tussen mijn benen en streelde mijn ballen. Het voelde heerlijk, uit mijn ooghoeken zag ik dat Silvia er ook van genoot, ze zat naar ons te kijken en had één hand in haar broekje en een andere hand kneedde haar linker borst. Ik draaide mij op mijn rug en keek in de blauwe ogen van Kjell, hij boog voorover en onze lippen vonden elkaar. Een heftige tongzoen volgde, met m’n rechterhand daalde ik af naar zijn kruis, waar ik een harde stevige paal vond, ik bevrijdde deze paal en zag een pracht exemplaar, keurig geschoren en onbesneden! Ik duwde hem op zijn rug en ging met mijn mond naar zijn lul, met mijn tong likte ik de volle staaf van boven naar beneden en weer terug, bij zijn eikel draaide ik rondjes met mijn tong en stak mijn tong tussen voorhuid en eikel, ik proefde ziltig voorvocht. Kjell kreunde luid en zei dat hij dit niet lang ging volhouden, hij wilde mij graag neuken en daar had ik geen enkel probleem, ik ging op mijn knieën zitten en stak mijn kontje in de lucht, ik voelde dat hij eerst mijn sterretje begon te likken en af en toe een duim naar binnen duwde, toen ik lekker nat was en genoeg opgerekt was manoeuvreerde hij zich in een positie waarin hij mij lekker kon penetreren, ik voelde zijn eikel ten mijn spier aanduwen en na een korte pijnscheut gleed hij naar binnen, wat een heerlijk gevoel is dat toch, hij vond een prettig ritme en neukte mij met lange halen in een rustig tempo.

Silvia had ondertussen haar bikini uit gedaan en zat voor mij met haar benen wijd, de boodschap was duidelijk, die wilde gebeft worden, hongerig stortte ik mij op haar glanzende poes, ik likte haar kutje en zoog op haar klit, toen ik ook nog twee vingers naar binnen schoof kwam ze vloekend klaar! Achter mij had Kjell het tempo verhoogd en aan zijn ademhaling te horen ging het niet lang meer duren na een laatste stoot voelde ik harde stralen warm zaad tegen mijn prostaat spatten. Heerlijk om zo genomen te worden, Kjell viel zwaar ademend en bezweet naast mij op het dek en ik ging op mijn rug liggen met nog steeds een keiharde lul. Silvia zag dat en kroop boven op mij en begon me wild te berijden, lang had ik niet nodig en tegelijk kwamen we heftig klaar, uithijgend lagen we naast elkaar, het zaad liep in een straaltje uit mijn aars en ook Silvia liet alle sappen op haar handdoek lekken.

Die nacht sliepen we met z'n drieën in mijn bed, alwaar we elkaar verwende tot we in een diepe slaap vielen. De volgende ochtend werd ik wakker van de geur van warme broodjes en koffie, Silvia was al druk in de weer in de kombuis, Kjell lach nog lekker te slapen en lag naakt op zijn rug, zijn lul lag slap op zijn buik, dat was een uitdaging, ik boog voorover en gaf kleine kusjes en likjes aan zijn eikel. die reageerde meteen en zijn pik begon hard te worden, ik sloot mijn lippen om zijn eikel en begon te zuigen in een mum van tijd was hij op volle oorlogssterkte, likkend, zuigend en trekkend bracht ik hem naar een hoogtepunt en slikte al zijn zaad door, tevreden viel Kjell weer in slaap.

Ik nam snel een douche en ging naar Silvia in de kombuis, die stond daar met alleen een schort om , een erg sexy gezicht, ze draaide zich om en lachte naar me, ze gaf me een kus en vroeg of ik Kjell ook zo lekker vond smaken, ik moest lachen en vroeg of ze alles had gezien en ze zei ja en zei dat ik waarschijnlijk net goed kon pijpen als beffen, het was heel opwindend geweest. Ik liet mijn hand onder haar schort glijden om te voelen hoe opwindend en ik werd begroet door een zeiknatte doos, ik tilde haar op en zette haar op het aanrecht. Ik duwde haar benen van elkaar en duwde mijn ondertussen hard geworden lul tegen haar lippen en ging plagend op en neer, maar dit is niet wat deze mooie vrouw wilde. Ze pakte mijn billen stevig beet en duwde mijn lul bij haar naar binnen. Wild reden we tegen elkaar aan en na een paar minuten kwamen we heftig klaar. Hijgend hingen we tegen elkaar en zij fluisterde in mijn oor waarom we dit nooit eerder hadden gedaan. Ik zei dat ik dat niet begreep, maar haar nooit meer zou laten gaan. We sloten af met een warme zoen en gingen samen douchen.

Wil je meer horen laat maar weten

Bietje

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Bietje!

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post43