blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

VREEMDE DRIFTEN

L&D.Geplaatst door My 4Fingers di, februari 13, 2018 17:11

VREEMDE DRIFTEN

Woest slaat het water van de Suriname rivier tegen de steven van de prauwen, als de roeiers met zwetende lichamen de rivier bedwingen op weg naar de binnenlanden. Mijn vriendin en ik zijn in Suriname met onze seksmaatjes Veronique en Arnulf, en onder begeleiding van Marrons - afstammelingen van gevluchte West-Afrikaanse slaven - op weg vanuit Paramaribo naar het Brokopondomeer voor een avontuurlijke safari. De koperen ploert drukt een stempel op het tempo van de roeiers, maar de dames raken opgewonden van de transpirerende mannen en genieten onder de parasol van het uitzicht op plantages en opspringende dolfijnen in het water. Op een moment besluit de gids kampement te maken en gaat de kok aan de slag om vis te vangen en vuur aan te leggen, terwijl de Marrons afdakjes voor zichzelf bouwen en na het eten duiken we in de tent om vroeg te slapen.

Bij zonsopgang staat het ontbijt klaar en bij het nemen van een duik in de rivier, voelt mijn vriendin en voelt Veronique de priemende blikken op billen, decolletés en de rest van hun goddelijke lichaam. Na enkele uren bereiken we het Brokopondomeer en wordt er gebunkerd bij een kleine nederzetting vlak bij het meer, waar het restaurantje met bier lonkt terwijl Veronique heimelijk tussen de hutjes verdwijnt. Een kajuitboot ligt klaar, de Marrons laden in en transformeren de kajuit in een boudoir, maar dan is het wachten op Veronique en Arnulf vertelt dat ze hier regelmatig bivakkeert en waarschijnlijk een beurt krijgt in een van de hutjes. De ogen van mijn vriendin gaan glimmen en ze vertrekt dadelijk om haar te zoeken. Na rondvragen treft ze Veronique hevig copulerend aan met twee gitzwarte mannen. Linde raakt zo opgewonden dat haar vulva zich opent en haar clitoris opzwelt. Gebiologeerd blijft ze toekijken tot ze merkt dat er in de duisternis meerdere mensen toekijken.

Plots wordt haar sarong losgeknoopt, haar billen vastgepakt en wildvreemde handen strelen haar melkwitte borsten terwijl een harde paal haar kutje opgerekt. Dan wordt ze door Veronique aan de hand genomen en verlaten gehaast de hut, want de opwinding van de mannen is niet meer te stuiten. De dorpelingen zien ons vertrekken en glimlachen om de seks safari die van start gaat.

Veronique en Linde liggen in de kajuit bij te komen van hun escapades en worden met bodylotion ingesmeerd door de jongste telg uit het gezelschap die zichtbaar van dit privilege geniet, als Veronique haar benen spreidt en uitnodigend haar vochtige flamoes toont. Arnulf roept om te kijken hoe een school piranha’s door het water schiet en hoe indrukwekkend de vraatzucht van deze roofvissen is als ze recht op hun doel afgaan en onverbiddelijk toeslaan.

Het vaartuig mindert vaart, glijdt met de romp een parelwit strand op van een middelgroot eiland en stoer gaan wij, mannen, op verkenning terwijl de Marrons bivak opzetten en Veronique verkoeling zoekt in de beschutte baai. Wanneer ze het water uit stapt gaat haar bikini broekje uit en geniet ze van de warme zonnestralen op haar gebruinde huid. Dan maakt ze met Linde een strandwandeling en genieten de Marrons van de melkwitte huid van Linde en de chocolade tint van Veronique. Mijn vriendin hoog op de kut met volle blanke borsten en de kleinere Veronique met haar typisch Surinaamse billen en haar donkere parmantige stevige borstjes met een dierlijke sensualiteit waarmee ze menig man betovert.

Aan het parelwit strand liggen ze in de schaduw van een palmboom te luieren als de Marron jongeling hen komt halen voor diner. Ongegeneerd bekijkt hij hen van top tot teen wat in Suriname heel gewoon is want iedere man heeft meerdere bijvrouwen. De geur van het eten komt je tegemoet en het bier had al rijkelijk gevloeid, want Arnulf en ik hadden hem goed zitten. De vis smaakt super en op afstand zitten de Marrons rondom hun kampvuur en spreken zachtjes terwijl ze heimelijk naar de dames kijken.

Na het eten willen we op verkenning en vertrekken met prauw en gids ondanks waarschuwing dat er slecht weer op komst is, wat het Brokopondomeer in een woeste kolkende massa zal veranderen. Nauwelijks zijn we onderweg als het onweer in alle hevigheid boven de bergen losbarst en we op een van de kleine eilandjes beschutting vinden. De storm raast over het eiland als de jongeling onverwacht de tent binnen stapt en brutaal over zijn kruis wrijft, zijn T-shirt en short uittrekt en met een harde knots zonder plichtplegingen op Veronique kruipt.

Opgewonden ontvangt ze hem zonder voorspel en laat zich bruut nemen zonder acht te slaan op Linde. Mijn vriendin, die weliswaar van het schouwspel geniet, verlaat de tent en loopt naar de Marrons bij het kampvuur, waar ze haar sarong afdoet en uitdagend terugloopt. In de tent copuleren ze als beesten want de jongeling neukt Veronique als een konijn en neemt haar nu anaal.

Linde houdt de tent open geritst, en de mannen kruipen stuk voor stuk naar binnen. Zes mannen vergrijpen zich aan haar en beminnen haar teder of nemen haar bruut, tot de een na de ander voldaan en bevredigd de tent verlaat. Het sperma druipt uit al haar lichaamsopeningen en gosh wat hebben ze haar uitgewoond. Uitgeput valt ze in slaap.

In haar droom herbeleeft ze het genot van de gangbang. Hoe zes Marrons met harde palen haar beurtelings bevredigen en met hun gitzwarte fallus elke opening nemen en er warm zaad achterlaten. De diversiteit aan afmeting met wisselend uithoudingsvermogen is enorm. Hoe die reus van een vent met een bescheiden pik tijdens een blow job zijn giga lading sperma haar keel joeg en ze zich kokkend verslikt, terwijl een van de Marron’s – vanwege de enorme omvang van zijn slurf - een halve erectie heeft en er opgewonden mee speelt. Als haar sterretje voor de zoveelste keer na een diepe penetratie het warme zaad ontvangt, gaat ze de uitdaging aan met zijn paardenlul. Rustig heeft hij toegekeken hoe deze blanke vrouw, met haar lange benen en volle melkwitte boezem, meermalen is bevrucht. Linde streelt zijn stam over de lengte met haar tong en zuigt hem nat, haar mond gaat niet ver genoeg open voor een goede blow job, maar als de vleesboom snoeihard tegen zijn buik staat te trillen, dan ontvangt haar zeiknatte kut stukje voor stukje zijn hunkering en kan deze blanke slet zijn volle erectie hebben. De ontlading was krachtig en Linde voelde zich onoverwinnelijk als ze hem dit genot verschafte en zijn sperma haar baarmoeder besproeit.

De volgende ochtend is er een strakke blauwe heldere lucht als Linde de tent verlaat om zich te wassen en de Marrons haar inzepen en afspoelen, haar uitgebreid masseren en als een prinses behandelen. In de prauw naderen we het eiland en zien hoe Veronique met de viriele jongeling uit de tent strompelt en het meer induikt voor verkoeling.

Na te zijn bijgepraat krijgen we een blow job en pijpt en zuigt Veronique me nat naar een hoogtepunt, terwijl Linde het warme zaad uit Arnulf perst. Het is de hoogste tijd om de binnenlanden in te trekken op zoek naar spanning, dus wordt alles ingeladen en nemen we afscheid van de Marrons. Maar Veronique heeft bedongen dat de jongeling meereist. Mijn vriendin en Arnulf zitten in de eerste jeep, gevolgd door de jeep met mij en Veronique en in de laatste jeep zit de jongeling met de kok. De chauffeurs zijn zwaar bewapend omdat Robby Brunswijk met zijn guerrilla strijders in dit gebieden actief zijn, en na een prachtige rit slaan we bivak op. De volgende ochtend gaan we te voet het oerwoud in op zoek naar spanning.

Na twee uur lopen we onbedoeld een kamp van guerrilla strijders binnen en worden we direct onder bewaking gesteld. De commandant blijkt een atletische dertiger, stelt zich voor als Delano, en biedt ons te drinken aan. Veronique lijkt zich van geen gevaar bewust, keek Delano uitdagend aan en stelt zichzelf voor en vertelt op zoek te zijn naar spanning en sensatie. Dat kun je krijgen was het antwoord en met onverholen begeerte liet hij zijn ogen over haar lichaam glijden en neemt ook Linde van top tot teen op. Mijn vriendin huivert, ze is niet gerust over de bedoelingen van Delano met zijn mannen. Het kamp blijkt een vooruitgeschoven post met veertig lichtbewapende guerrilla’s, met vrouwen en bijvrouwen, gelegen aan een beek en voorzien van aggregaat en pakezels voor transport.

Na overleg met het basiskamp, blijven we in hechtenis in afwachting van meer van informatie. Voor Linde en Veronique laat Delano een bed inruimen in zijn eigen onderkomen. Hij verdubbeld de wacht en toont ons douchegelegenheid. Het is inmiddels eind van de dag en een varken hangt aan het spit en verspreidt een heerlijke geur, er is een lange tafel gedekt met klamboegordijnen als bescherming tegen muskieten. Een gong geeft aan dat we aan tafel kunnen en we worden als gasten behandeld. Arnulf en ik spreken vrijelijk over de politieke aspiraties van Delano, over zijn guerrilla’s en de onmacht van de politici om de rijstteelt succesvol aan te pakken en het land te bevrijden uit de wurggreep van Suralco mijnbouw.

Na een genoeglijke avond met een overvloed aan drank en eten. Rekken de manschappen zich terug met vrouwen of bijvrouwen. Dan staat ook Delano op. Hij verontschuldigt zich dat hij Arnulf en mij weer onder bewaking stelt, maar biedt onze Marron bijvrouwen aan.

Delano’s vrouw - een gitzwarte voluptueuze Marron - schenkt Linde en Veronique te drinken. Dan stapt de Marron jongeling binnen en spreekt in vloeiend Surinaams met de commandant. Hij kijkt brutaal naar Veronique om zich vervolgens af te zonderen met de vrouw van Delano - Kwasiba. De duivelse rakker had zojuist zijn escapade met Veronique verteld.

Delano stapt op Veronique af en pakt haar vol op de mond, grijpt haar stevig bij de billen en kneep er goedkeurend in en gaat douchen. Veronique trekt haar kleren uit, duikt op bed en gebaard Linde hetzelfde te doen. Laten we er het beste van maken, fluistert ze en kruipt tegen haar aan. Intiem strelend en vrijend trof Delano hen aan, dwingt Veronique haar benen te spreiden en penetreert zonder voorspel. Hij neemt haar ruw, terwijl hij opgewonden toekijkt hoe de jongeling zijn Kwasiba dekt. We weten met welk een uithoudingsvermogen en variatie deze jongeling neukt. Mijn vriendin kijkt toe en voelt begeerte als ze ziet hoe hij Veronique naar een climax neukt. Dominant en bruut heeft hij Veronique gedekt, maar Linde neemt hij teder. Beheerst glijdt zijn fallus soepel naar binnen, streelt haar volle blanke borsten waarvan de tepels rechtop staan, terwijl zijn vinger soepel haar anus inglijdt. Ze hangt als het ware op zijn hand en samen bewegen ze ritmisch naar een climax. Als een explosie voelt zijn ontlading diep in haar, gelijk ze een totaal orgasme heeft. Uitgeput valt ze in zijn armen in slaap.

Kwasiba wenkt Veronique en laat de jongeling zich op haar uitleven en zijn potente jongenspik bezorgt haar orgasme op orgasme tot ze vermoeid om rust smeekt, waarna hij viriel en fit Kwasiba bestijgt.

Mijn vriendin wordt wakker van zacht gefluister, ziet Delano in de deuropening met de jongeling en enkele manschappen, maar omdat er Surinaams wordt gesproken begreep ze niet wat de onrust veroorzaakt. Plots wordt Veronique wakker, gaat rechtop zitten en vraagt hardop wat er gaande is op het moment dat de mannen de hut binnendringen. De volle maan werpt voldoende licht naar binnen, om te zien dat er veel opgewonden gezichten naar de naakte vrouwen staren.

De volgende ochtend verlaten we het kamp - over de groepsverkrachting is nimmer gesproken - en de terugrit naar Paramaribo verliep bedrukt en ondanks het slechte wegdek wordt de stad in de namiddag bereikt. In de villa waant iedereen zich veilig en genieten we van de verkoeling in het zwembad. Plots is er opschudding bij de poort, de bewakers komen aangelopen met bonbons, sterke drank en bloemen en op het kaartje staat “Geile Linde en Veronique, met dank, Delano”.

L&D

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post45