blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

ONBEKEND VERLANGEN 1.1

Delphine.Geplaatst door My 4Fingers zo, maart 04, 2018 13:41

ONBEKEND VERLANGEN 1.1

Op de stoep stond een zwarte doos met daaraan een kaartje waarop in sierlijke letters mijn naam Delphine stond geschreven. Boven op mijn appartementje aangekomen opende ik de doos en tot mijn verbazing vond ik naast een brief een prachtig glanzend koperkleurig kleedje, een weinig verhullend zwart lingeriesetje compleet met string, jarretelles, kousen en open cup-bh en een paar prachtige Christian Loubouting stiletto’s. Nieuwsgierig nam ik de brief en las dat het pakketje afkomstig was van de 14 jaar oudere Peter die ik een week eerder ontmoet had in de vipruimte van discotheek Versuz waar ik vaak op stap ga met mijn vriendinnen.

“Dag Delphine, ik vond het zeer fijn jou vorige week te leren kennen. Ik zou je graag morgenavond willen ontmoeten en hoop dat je de kleding in deze doos voor me zou willen dragen. Het adres en uur ontvang je morgen per sms als je niet komt opdagen mag je alles houden als cadeau en zal je nooit meer van mij horen.”

Ik was totaal van de kaart want hoewel ik mij fysiek en mentaal tot Peter voelde aangetrokken had ik geen flauw benul van zijn bedoelingen. Na een woelige nacht ontving ik de volgende ochtend een sms met daarop 20u en het adres van een chique hotel in de binnenstad.

De uren tikten voorbij en ik werd met het uur zenuwachtiger. Ondanks ik eerder wilden afhaken dan verdergaan besloot ik toch om mezelf te douchen, scheren, op te maken en de kleding aan te trekken. Ik nam me voor dat ik altijd last minute te kon afhaken. Het kleedje stond me prachtig, ik voelde me een echte dame en mede door de open cups van de bh stonden mijn tepels stijf van verlangen en voelde ik dat mijn vagina natter was dan anders. Klokslag 19u ontving ik een sms met de melding. - Als je komt zeg dan tegen de receptioniste dat je komt voor P. Zij geeft je een enveloppe met verdere instructies.-

Slik, zo geheimzinnig en mysterieus… ondanks ik Peter amper kende besloot ik toch de stap te wagen Mijn vrouwelijke nieuwsgierigheid en het tintelende gevoel in mijn borsten en poesje leken het te winnen van het kleine stemmetje in mijn hoofd dat dit allesbehalve goedkeurde. Stipt om 20u stapte ik de lobby van het hotel binnen en zei aan de receptioniste dat ik een afspraak had met P. waarop zij mij een enveloppe gaf waarop ook nu mijn naam stond. Vriendelijk verzocht ze me de lift te nemen naar de 4e verdieping. Ik volgde haar instructies en opende de enveloppe waarop stond.

- Welkom Delphine, voor je op de deur klopt trek je de string uit en veeg hiermee jouw spleetje droog. Je doet de blinddoek om die aan de deurklink hangt en klopt aan met de string in je hand.-

Wow mijn string uitdoen? Blinddoek om? Mijn hersenen werkten op volle toeren en stiekem overwoog ik om terug te keren maar iets nam de controle van me over. Eenmaal voor de kamerdeur keek ik snel naar links en rechts, ging met mijn handen onder het kleedje en ontdeed me van de string die ik zoals gevraagd gebruikte als handdoekje om mijn toch wel vochtige poesje wat droog te vegen. Ik zette de comfortabele blinddoek op en met mijn hand nog stevig de string omklemmend klopte ik aan. De deur opende en luide mysterieuze muziek kwam me tegemoet waarna een hand deels aan de string in mijn handpalm trok en ik als vanzelf volgde richting de kamer.

Ik voelde dat er iemand achter me stond en wilde met een hand richting de blinddoek gaan wat me stevig werd verhinderd door zijn handen die ruw mijn polsen vastgrepen. In mijn oor zei hij.

“Dag Delphine, je ziet er prachtig uit. Ik zal er alles aan doen zodat ook jij zal genieten maar je moet we wel gehoorzamen. Jij bent nu mijn sletje als je rood roept stop ik onmiddellijk met alles wat ik bezig ben en verlaat de kamer waarna je me nooit meer zal zien. Is dat duidelijk?” Even wist ik het niet meer, waar was ik in terecht gekomen. “Duidelijk” zei hij opnieuw waarop ik.

“Ja” zei.

“Ja wie?”

”Ja Peter” stamelde ik.

“Vanaf nu is het mijnheer voor jouw Sletje” beet hij me bits toe. Sletje, zei hij nou echt sletje tegen me? De greep op mijn polsen werd wat minder en hij droeg me op mijn handen voor me uit te steken en mijn string aan hem te geven. Ik volgde zijn instructies strikt op en toen hij de string uit mijn handpalm nam voelde ik hoe hij mijn beide polsen voorzag van zware lederen polsboeien die hij vervolgens achter mijn nek aan elkaar klikte. Ik voelde hoe hij met zijn handen langs mijn armen over mijn gezicht, zij en poep verder naar beneden afzakte tot hij ook aan mijn enkels soortgelijke boeien vastmaakte. Bij het opnieuw rechtkomen streelde hij de binnenkant van mijn dijen waarna hij ruw aan mijn haar trok en me bits zei dat mijn dijen nat waren van het geil. Met een knie tussen mijn benen dirigeerde hij mijn voeten verder van elkaar en vervolgens duwde hij de string binnen in mijn natte grotje.

Peter stond nog steeds achter me en legde zijn handen beide op mijn buik waarna hij stil zijn tocht verderzette richting mijn boezem. Daar aangekomen nam hij in elk van zijn grote handen een van mijn borsten beet en begon deze hard en pijnlijk te masseren. Even zei ik “auw” waarna hij een van mijn borsten losliet en ik pets een klets op mijn billen mocht ontvangen.

“Mocht jij iets zeggen slet” zei hij me?

“Nee” gevolgd door een tweede pets die precies op de zelfde plek lande.

“Neen mijnheer is het juiste antwoord, je zegt niks tot het jouw gevraagd word. Begrepen?”

“Ja mijnheer” zei ik hees van de spanning.

Zijn beide handen ruste weer op mijn borsten en met zijn vingers nam hij door de stof van het kleedje heen mijn tepels stevig beet. Hij trok er een beetje aan en zei goedkeurend.

“Die zijn al heerlijk stijf sletje van me”.

Ongepland gaf die bevestiging een fijn gevoel en mijn pruillipje ruimde plaats voor een kleine glimlach. Vervolgens plaatste Peter zijn handen op mijn schouders en behendig opende hij het kleedje dat vervolgens op de grond viel waarna ik een stap vooruit moest zetten. Daar stond ik dan, in een hotelkamer met een man die ik slechts één keer eerder had gezien maar zich toch al helemaal meester van me had gemaakt. Enkel de open cup bh, jarretelles, kousen, stiletto’s en boeien sierden nog mijn lichaam, een stukje van mijn string bungelde hulpeloos uit mijn kutje en mijn tepels stonden fier vooruit.

Minutenlang liet hij me in die positie stilstaan met mijn armen krampachtig geboeid in mijn nek. Tot ik een koud metalen kettinkje over mijn borsten voelde strelen en ik plots werd wakker geschud door een helse pijn in mijn tepels die ik beantwoorde met alweer een ongevraagde “auw”. Hierop nam hij de ketting die beide tepelklemmen met elkaar verbond tussen zijn handpalm en trok er hard aan.

“Ik heb je gewaarschuwd slet, elk ongevraagd geluid word afgestraft. Begrepen?”

“Ja mijnheer” was het enige dat ik nog kon uitbrengen terwijl onder de blinddoek de eerste tranen zichtbaar werden. Onverwacht streelde hij met zijn hand over mijn kaak en gaf me een sensuele kus op de lippen dewelke ik gretig beantwoorde. Zo stonden we daar te tongzoenen, ik geblinddoekt voor hem, hij de ketting tussen mijn tepels in zijn handen als bij een marionetje die je beweegt. Plots liet hij de ketting uit zijn handen vallen en de zwaartekracht trok zachtjes aan mijn tepels waarna we onze kus abrupt werd verbroken.

Weer liet hij me naar mijn gevoel minutenlang bekomen van de eerdere gevoelens waarna ik plots een zweepje de binnenkant van mijn dijen voelde strelen. Een onverwacht spannend gevoel vulde mijn buikje en plots trok hij de doorweekte string in en ruk uit mijn kutje.

“Ik ga je spanken sletje maar omdat ik weet dat je je niet zal kunnen stilhouden ga ik je string in je mondje steken, begrepen?”

“Ja m…” Ik kon mijn zin niet afmaken want plots voelde ik de doorweekte stof mijn mond opvullen. Ik zette me schrap voor wat komen ging maar in plaats van een pets voelde ik de zweep nog steeds rondjes draaien over mijn huid. Ik werd gek van de onwetendheid en elke keer hij de zweep even oplichtte dacht ik de eerste slag te mogen ontvangen. Hij speelde met mijn gevoelens en wist verdomd goed dat ik stilaan gek werd.

De eerste slag verwachtte ik op mijn blote billen en ik had me daar dan ook mentaal op voorbereid. Alsof hij gedachten kon lezen lande de zweep echter een eerste keer vol op mijn natte kutje snel gevolgd door een vijftal harde slagen recht op elke bil.

“Flink meisje” was al wat hij zei maar toch was dat genoeg om fier mijn billen verder achteruit te duwen. Na nog een tiental slagen was het genoeg voor hem en al trekkend aan het kettinkje tussen de tepelklemmen gebood hij me te volgen. Enkele meters verder stopten hij we, waarop ik bijna tegen hem aanliep. Een harde pets op mijn beide rode billen was mijn welverdiende straf. De string trok hij terug uit mijn mond en stopte hij terug ruw in mijn grotje. Hij dwong me verder op mijn knieën wat met mijn polsen stevig in mijn nek een hele opgave was en met de ketting als leiband dirigeerde hij me in de goede richting. Terwijl ik hem met één hand zijn broek hoorde openen streelde hij liefdevol over mijn lange haren en als een volleerde slet die wist wat er gebeuren ging opende ik gedwee mijn mond waarna hij me met de hand op mijn hoofd tot zijn pik leidde. Ik opende mijn mond en voelde de zilte smaak van zijn eikel op mijn lippen waarna hij me steeds dieper en dieper naar beneden duwde. Dit was ongetwijfeld de grootste penis die ik ooit in mijn mond had genomen en ik werd angstig bij de gedachte dat ik hem helemaal tot mijn huig zou moeten pijpen.

Stilaan verdween de druk van zijn hand en omdat ik hem niet wilde teleurstellen begon ik hem op eigen tempo zo diep als mogelijk te pijpen. Terwijl het slijm langs mijn mondhoeken over zijn lul naar beneden liep streelde hij met het zweepje langs mijn borsten. Af en toe lichte hij er het kettinkje mee op waarna hij het even abrupt liet vallen of plaatste hij een pets op de zijkant van mijn tieten.

Toen hij er genoeg van leek te hebben trok hij me aan mijn lange haren terug recht, boog me voorover en duwde mijn gezicht in een zacht bed. Met zijn handen veegde hij het slijm van mijn lippen en zijn penis en wreef het rijkelijk over mijn sterretje waarin hij vervolgens een ijskoude metalen buttplug pijnlijk in mijn aarsje duwde. Aan mijn haren trok hij me terug recht en smeet me op het bed met mijn hoofd over de rand waarna hij met zijn pik hard en ruw mijn keel begon te neuken. De ketting tussen mijn borsten gebruikte hij als teugels en alsof dat nog niet genoeg was beroerde hij mijn clit en kutje af en toe met het zweepje.

Net op het moment dat hij klaarkwam trok hij in één ruk de tepelklemmen van mijn borsten waarbij ik een door zijn pik in mijn keel gesmoorde kreet uitbracht en zijn sperma nog dieper in mijn keel belande. Met het speeksel en sperma dat aan zijn pik kleefde masseerde hij vervolgens mijn pijnlijke borsten. Een kwartslag draaide hij me vervolgens op het bed en maakte de polsboeien los van elkaar waarna mijn stramme pijnlijke armspieren verlost werden van hun positie. Omdat hij me blijkbaar geen volledige vrijheid gunde trok hij mijn knieën op en maakte mijn polsboeien kant per kant vast aan de enkelboeien. Minuten later hoorde ik water lopen in de douche en verzonk ik in een kleine slaap.

Een tijdje later werd ik wakker door het gekietel van een veer langs mijn lies, benen, armen, gezicht en borsten. En na een innige tongzoen trok hij de nog steeds doorweekte string weer uit mijn kutje en stak hem opnieuw in mijn mond. Ik proefde de zoet/zilte smaak van mijn eigen geil wat mij nog meer opwond. Vervolgens voelde ik zijn behendige tong mijn spleetje likken en met zijn tanden beet hij zachtjes in mijn gezwollen klitje. Met zijn vingers kneep hij in mijn nog pijnlijke tepels wat mij in combinatie met de heerlijke befbeurt bijna deed klaarkomen.

Net voor ik mijn orgasme voelde opkomen stopte hij abrupt met de verwennerij waarna ik kwaad en teleurgesteld wilde protesteren. Een slag met zijn vlakke hand in mijn gezicht deed me echter snel van gedachte wisselen en tegelijk trok hij behendig de plug uit mijn kontje en vulde het weer op met zijn dikke pik. Het gebeuk met zijn grote lul wisselde pijnscheuten af met geilheid en na enkele minuten spoot hij opnieuw een lading sperma diep in mijn kont.

Zijn pik verslapte echter niet en terwijl hij de string van mijn mond in mijn kont stak als spermavanger begon hij me wild te neuken in mijn kutje. Ik bereikte een orgasme zoals ik nog nooit eerder was klaargekomen, minutenlang bleef ik bibberen en had ik ongecontroleerde spasmen.

Toen ik eenmaal uitgeteld op bed lag verwijderde hij de boeien, trok de string uit mijn kont en schoof deze weer op zijn plek waarna hij zich omkleedde en de kamer verliet.

Totaal uitgeput viel ik in slaap en de volgende ochtend werd ik wakker met de blinddoek nog voor mijn ogen en de plakkerige string rond mijn billen en kutje. Ik verwijderde de blinddoek en vond naast me een kaartje met daarop. - Bedankt en tot snel! Ps. de string mag je houden aan je aandenken. P. -

Een geil gevoel maakte zich weer van me meester waarna ik me nog een laatste keer tot een hoogtepunt vingerde. Mijn stramme spieren, pijnlijke gaatjes en rode kontje, borsten en tepels verdienden wat rust en ik nam een heerlijk bad in de suite waarop ik me van kop tot teen insmeerde met de flesjes bodylotion die op de badrand stonden. Toen ik de kamer verliet en de lobby uitwandelde riep de vriendelijke receptioniste mijn naam waarop ze me een zwart doosje overhandigde.

Aangekomen op mijn appartementje, opende ik het doosje dat een metalen trileitje bevatte en een usb-kabeltje. Maar, van de afstandsbediening ontbrak elk spoor.

Het begeleidende briefje zei enkel. - Jij bent MIJN sletje –

Delphine

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Delphine!

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(4)//blog2.4fingers.be/#post55