blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

VREEMD GAAN

XandersGeplaatst door My 4Fingers wo, juli 10, 2019 13:58

VREEMD GAAN

Voor de derde keer op rij gingen we naar Frankrijk op vakantie, aan de Atlantische zuidwestkust, met zijn hoge golven en mooi brede stranden. Hoewel ik al 18 was en ook eigenlijk wel alleen op vakantie kon, was deze vakantie, met mijn ouders mee, toch een buitenkansje, warm, verre weg, goedkoop, goede verzorging en lekker eten. En wat belangrijk was, meisjes! Volgend jaar zien we wel weer, dacht ik. Voorbij Bordeaux zei m’n pa.

“We zijn er bijna!” Lui lag ik achterover op de achterbank in onze bestelwagen, ruimte zat voor mij en mijn broer Arthur.

“Het zal tijd worden, Pa!” Kreunde ik, mezelf lui uitrekkend, en haalde genietend mijn vingers door mijn donkerbruine krullen. Het was toch al weer 700 kilometer vanaf ons slaapadres op de gemeentecamping van Chartres bij Parijs. Hoewel we onderweg wel stopte om een stokbroodje te eten en koffie te drinken en de benen even te strekken, was het toch een hele zit. Daar kwamen de borden van Mimizan sur Plage in het zicht, en aan de kilometers zagen we dat het niet ver meer was. We reden de camping op, pa zette de caravan onder de bomen, en regelde de formaliteiten met de campingbaas, en mijn broer en ik en draaiden de caravanpootjes en uit en zetten de grote luifel uit. Voor de voortent was het veel te warm, dus die lieten we in de bus liggen. Puffend van de warmte viel mijn pa achterover in een tuinstoel. Omdat we ruimte zat hadden achter in de bus namen we altijd de tuin-set uit de tuin mee.

Ma had het intussen druk met de kastjes in de caravan in te ruimen. Ik liep eens rond om de camping te verkennen. Overal tenten en caravans, de camping was aardig vol. Overal stonden vuilnisbakken, tot de rand gevuld met lege bier- en colablikjes, er werd hier kennelijk goed gefeest. Her en der klonk nog luid gesnurk uit tenten, hoewel het toch al half elf was. Ik zag een leuk meisje voor haar tentje zitten. Ze was aan de rits van een spijkerbroek aan het klungelen, en het lukte kennelijk niet. Ze was zo te zien ongeveer van mijn leeftijd, een jaar of 18 of zo. Een fris snoetje met donker, golvend haar. Bonjour, mamselle, zei ik onder het voorbij slenteren. Ze keek op en zei bonjour terug. Ze had die mooie amandelvormig bruine ogen die Franse meiden zo vaak hebben. Er lag nog een tweede slaapzak in de tent, ik hoopte dat die tweede niet van een knul was. Toen zag ik in beide slaapzakken slipjes en een Bh liggen en was gerust. Ik bleef even staan en keek naar haar. Ik dacht na en hakkelde comme e votre prenom? Had ik nu maar beter mijn best gedaan bij Franse les... Ze keek me aan, glimlachte en begreep duidelijk niet wat ik zei. Ik wees op mijn borst en zei mijn naam, Victor. Ze glimlachte weer en zei, op haar borst wijzend, Alice. Ik wees op de grond en klopte onder mijn zitvlak. Dat begreep ze en weer zei ze Oui. Ik plofte op de grond neer en keek haar nog eens aan. Ik begreep dat ik mijn best moest doen om er wat van te bakken, nu deze betoverende Franse meid mijn steenkolen frans niet verstond. Met een zucht smeet ze de spijkerbroek voor zich op de grond en keek mij weer aan. Ik pakte hem op en zag dat de trekker scheef zat. Met wat wurmen en trekken kreeg ik hem op z'n plaats en de rits deed het weer. Ik vouwde hem op en lag hem naast haar voeten neer. Met een verlegen lach zei ze 'Merci', en smeet de spijkerbroek achter in de tent.

Mijn moeder had afgesproken dat om 12 uur de lunch klaar was, aldus ik stond op, ik maakte het gebaar van eten naar haar, gaf haar een kushandje, zwaaide en liep weg. Toen ik bij de bocht van het pad kwam, keek ik om en zag dat ze nog steeds keek en nog een keer zwaaide. Mijn hart maakte een luchtsprong, wat een schatje! De rest van de dag waren we bezig alles een plaatsje te geven in de caravan, maar erg goed mijn hoofd erbij houden lukte niet.

De volgende ochtend liep ik weer langs haar tentje en zag dat ze al weg was. Alleen en teleurgesteld liep ik door naar het strand. Ik spreidde mijn badlaken uit op het strand en keek om me heen. Overal toeristen uit allerlei landen en luidruchtige Franse gezinnen met schreeuwende kinderen. Hier en daar zaten jongelui in groepjes bij elkaar, en alle meiden waren topless. Een prachtig gezicht, al die tietjes, bruin, wit, rood, groot, klein, dik, slap, stevig, van alles. Ook lekkere kontjes waren er genoeg te zien. Opeens kreeg ik door dat er naar me gezwaaid werd. Zij was het! Alice! Ik zwaaide terug, en met een armgebaar vroeg ze me erbij te komen zitten. Ik schudde van nee, want ik kneep hem een beetje en wilde in hun groepje niet afgaan, Frans was niet mijn beste taal, zeg maar gerust dat ik er geen reet van begreep. Eigenlijk waren al mijn schoolcijfers voor talen naatje, de rest ging dan nog wel, ik zag toen ook nog niet het nut om mijn best te doen. Ze stond op en kwam op me aflopen.

Oh mijn god, ze was ook topless, en wat een prachtig paar tieten! Perfect conisch gevormd, met van boven een kuiltje en van onder een bultje, terwijl haar tepels iets naar buiten wezen en heel geil langs haar bovenarmen opzij naar buiten keken. Verder naar haar lichaam kijken dorst ik niet, ik was als de dood dat ik een stijve zou krijgen waar ze bij was. Ik had nog wel snel gezien dat ze een glimmende zwarte Spandex bikinislip aan had die bijeen gehouden werd met strikjes aan de zijkanten. Ze zei iets in het Frans, maar ik verstond het niet en ik zei non compre pas. Dat verstond ze wel, liep terug naar de groep, pakte haar spullen en kwam bij mij zitten. Ze wees op de grond, tikte tegen haar billen zoals ik gister ook deed, en vroeg Oké? Oké, antwoordde ik. Ik kreeg het steeds benauwder met die mooie donkere ogen en prachtige tieten van haar, en voelde mijn ballen samentrekken. Ik had onder haar heen en terug lopen gezien dat ze mooie smalle heupen had en een klein strak sportkontje. Ze had hele lange ranke benen die wel bij haar schouderbladen leken te beginnen. Echt, een gazelle in mensengedaante! Het was een prachtige dag geweest met ballen, zwemmen en met elkaar flirten. Er werd nauwelijks gesproken, we begrepen elkaars taal toch niet. Het werd later en later en genoten van elkaars gezelschap, dat ook zonder woorden heel romantisch was. Van haar wist ik het nog niet zeker, maar van mij was het duidelijk, ik was in de ban van de betovering van dit mooie Franse meisje.

Verliefd zaten we hand in hand, verscholen in een Frans duinpannetje naar de zonsondergang te kijken, met haar hoofd op mijn schouder, en ik voelde spontaan de drang op komen haar te kussen. Ik draaide mijn hoofd naar haar toe, om haar in de ogen te kijken, precies op het moment deed zij hetzelfde, en de eerste kus volgde als het ware vanzelf. O mijn god, wat rook ze lekker, ik werd bedwelmd door een heel fijne en tedere geur van bloemetjesparfum, en haar lekkere mondje rook naar tandpasta. Aarzelend opende ze haar koele lippen een klein stukje en ik schoof het puntje van mijn tong naar binnen, waar ik het tipje van haar tong tegenkwam. Ik voelde mezelf week worden van binnen en de zenuwbanen in mijn ruggengraat kriebelen toen ze zachtjes mijn mond ietsjes vacuüm zoog. Teder verkende we elkaars mond, en ik werd helemaal gek van haar heerlijke kussen en de heerlijke zoete smaak van haar speeksel, en al kussend zakte we achterover. Eerst zij boven, toen ik.

Na enkele minuten gekust te hebben pakte ze mijn hand en legde die op haar linkerborst. Ik dacht dat ik een stroomstoot kreeg. Aangezien ze geen BH droeg en verder alleen een dun T-shirt, voelde ik haar warme huid branden onder mijn aanraking en voelde haar tepel opzwellen. Ze schoof zelf haar T-shirt uit en ik kneedde en streelde allebei haar borsten en genoot van de elasticiteit ervan. Aan haar gespin hoorde ik dat ze het fijn vond. Ik overlegde met mezelf of ik verder durfde te gaan, en besloot de knoop door te hakken. Ik legde mijn hand op haar buik en voelde bij mijn pink het elastieken koordje van haar zwemslipje.

“Mm…,” kreunde ze nu. Ze sloeg haar arm om mijn hals en woelde met haar vingers door mijn donkerbruine haren. Dat gaf me de moed door te gaan, en streelde en kriebelde steeds brutaler. Ik streelde haar bil over haar bikinibroekje heen, kuste en likte haar oorlelletje, en daarbij trok ze met haar schouders, dat was kennelijk een prettig plekje. Ik kuste haar hals, achter haar oor, haar schouders en bovenarmen, het randje van haar oksel. God, wat rook het daar geheimzinnig en lekker, en met haar hoofd achterover lag ze stil te genieten. Ze trok een been op met haar hiel op de grond, en ik streelde haar voeten en omhoog haar kuiten. Ik voelde haar sidderen onder mijn strelingen, ik begreep dat ze aardig opgewonden begon te raken. Ik kroop weer naast haar en kuste haar weer, maar nu gaf ze langzaamaan hele geile tongzoenen, die aan bedoeling niets te raden overlieten. Ik ging verder met strelen van haar benen en kwam via haar knieholtes bij haar dijen. Aangezien ze alleen haar bikinislip droeg, had ik vrij baan naar alles wat ik zo graag wilde vasthouden. Ik legde mijn hand weer op haar buik en daar gingen haar heupen even van de grond.

“Oh, Victor, oui,” kreunde ze, en ik begreep wat ze wou. Ik trok een van de strikjes aan de zijkant van haar bikinislipje los, en schoof het naar haar voeten. Ze schopte het uit en spreidde haar benen een beetje, zodat ik vrij toegang had tot haar heerlijkheid. Ik kuste weer haar knieholte, en aan het trekken van haar spieren begreep ik dat ze op volle toeren was. Vanuit haar knieholte ging mijn tong omhoog van buiten langs haar heerlijke smalle heupen naar binnen, totdat mijn hoofd tussen haar dijen belandde. Ik drukte zachtjes haar benen iets verder uiteen en vervolgde mijn weg naar haar heerlijke liefdestunnel. Ik nam de tijd om het mooie van haar kutje in me op te nemen en op mijn netvlies in te branden. Daar aangekomen snoof ik diep het tere duizelingwekkende vrouwelijke seksluchtje op dat uit haar kutje opsteeg. Ik drukte allemaal kleine kusjes over de lengte van haar schaamlippen en met een wijsvinger spreidde ik een beetje haar schaamlipjes. Zo had ik vrij toegang tot haar heerlijkheid en likte ik zachtjes aan het spleetje tussen haar schaamlippen. Vandaar ging ik iets dieper naar haar binnen lipjes en ook daar hadden mijn plagerige likjes een geweldig effect. Met lange, tedere halen likte ik van de haartjes bij het begin van haar staartbeentje via haar bilnaad via haar roze sterretje langs haar schaamlippen naar haar mooie witte klitje en weer terug, om opnieuw die weg te gaan.

Haar heupen begonnen te schokken en ze greep mijn hoofd aan de zijkanten vast en drukte haar heerlijke kutje tegen m'n mond aan. Dit was het moment om de druk en het ritme wat op te voeren, ik wriemelde een natte wijsvinger tussen haar malse billen en drukte het topje een heel klein eindje in haar strakke roze rozetje. Haar bewegingen werden wilder en ongecoördineerd, en ze begon met haar bekken zachtjes ritmisch te stoten. Na enkele minuten kreunde ze.

“Oh, Victor, je vien...” Ook zonder Franse les begreep ik dat ze bijna op haar hoogtepunt aankwam, en bleef doorlikken totdat ze schokkend en zuchtend klaarkwam. Ik likte wat langzamer tot ze volledig intens bevredigd haar billen op de grond liet terugzakken en me over zich heentrok, en ze me lang en liefdevol kuste. Ik kriebelde en streelde heel zacht de haartjes op haar schaamlippen en haar venusheuvel en spinnend en genietend lag ze achterover na te genieten. Ze keek me diep aan, lag een vinger op haar mond ten teken van zwijgen, ze stroopte m'n zwembroek af die natuurlijk achter mijn erectie bleef hangen, en nam mijn jantje in haar hand.

Mm…, spinde ze, en ik vermoedde wat er komen ging. Ze kuste mijn hals, mijn borst, likte en zoog aan mijn tepels, snoof aan mijn oksels, likte m'n zij, omcirkelde m'n navel, ging er met haar geil makend tongetje doorheen, likte m'n liezen, kortom ik kreeg een uitgebreide lik-beurt. Met haar andere hand achterlangs mijn billen streelde ze de huid tussen mijn gaatje en mijn ballen, ik dacht dat ik gek werd van genot. Met zachte bewegingen streelde ze mijn zak en rolde zachtjes mijn ballen heen en weer, en dat kon zij nog niet weten maar daar word ik altijd ontspannen en botergeil van. Ze ontblootte zachtjes m'n eikel, en er welde een druppel voorvocht omhoog. Er sloeg een bloedrode golf van verlangen over me heen, en ik genoot, na al die weken zelf te hebben moeten trekken.

Ze ging iets verzitten, drukte mijn voorhuid ver naar achter en schoof haar lippen over mijn jantje, hem tot ver achterin haar keel drukkend tot haar lippen tegen mijn schaamhaar zaten. Ze maakte bij het raken van haar huig ijverig slikbewegingen en ik wist niet wat ik voelde, ik kreeg slappe knieën en werd helemaal wee van binnen. Ik zag gekleurde sterretjes dansen voor mijn ogen, er kwamen pizza's, pennywafels, rondo's, flessen Bacardi, gevulde koeken, van alles voorbijvliegen, dit lekkere had nog nooit een meisje bij me gedaan. Lang hoefde het niet te duren, door alle voorbereiding was ik al goed op dreef en kwam even later intens en spetterend klaar, goed dat we geen plafond hadden, dat zou doornat geworden zijn. Ze zoog en zoog totdat alle leven uit mijn snikkel geweken was.

Ze greep een blikje cola uit haar tas, liet een flink gedeelte naar binnen klokken, en ze gaf mij de andere helft. Verliefd lagen we naakt tegen elkaar, keken elkaar diep in de ogen en kuste elkaar innig en hartstochtelijk. We fatsoeneerden onze kleding, en liepen met de arm om elkaar heengeslagen zwijgend naar de camping terug. Bij haar tent aangekomen sloeg ze haar armen om mijn nek, kuste me innig en zei zacht.

“Victor, domain je parti.” Ik begreep het niet en knikte maar.

“Alice, Je taime,” zei ik, het enige Frans dat ik goed uit kon brengen. Er welde een traantje in haar ogen op. Ik dacht van geluk... Ze dook in haar tentje en deed het muskietengaas dicht.

De volgende dag pakte ik mijn zwemgoed bij elkaar en liep de richting van haar tentje. Verdwaast stond ik naar een lege plek te kijken, weg was ze! Ik plofte verslagen in hurkzit op de grond en voelde de neiging opkomen te gaan grienen. Mistroostig liep ik terug naar de caravan. M'n vader keek me onderzoekend aan en zei “is er wat?”

“Pa, wat betekent het Franse 'domain sje partie?”

“Volgens mij, morgen naar huis gaan,” zei hij, “och jee, is ze weg?” Ik knikte, en ging stilletjes en verslagen in de caravan zitten. Mijn heerlijke vakantieliefde die zo veelbelovend was begonnen, was afgelopen! De rest van de vakantie kon me eigenlijk niet zo veel meer schelen. Ik verzon van alles om haar op het spoor te komen, maar niemand van het groepje jongeren begreep wat ik bedoelde. Het enige dat ik wist is dat ze Alice heette en kampeerplaats 95A had. Vanuit Nederland zou ik de campingeigenaar met behulp van een vriend die goed Frans spreekt, schrijven of hij me verder kon helpen aan haar adres of telefoonnummer.

Op school was ik veranderd van een brutale aap met matige schoolcijfers in een rustige serieuze knaap en de leerkrachten stonden versteld van mijn vorderingen. Dag en nacht zat ik in mijn boeken, ik moest en zou alsnog goede cijfers halen. Mijn mentor was versteld over de hoeveelheid huiswerk die ik vooral bij de Franse les inleverde, en de mooie cijfers die ik ervoor kreeg. Eindelijk was dan toch mij het kwartje gevallen.

Het was vrijdagmiddag enkele weken na de vakantie, toen ik met mijn broer bij de pinautomaat stond te wachten tot we aan de beurt waren, en twee dames op hoge hakken druk keuvelend aan hoorde komen. Vastgenageld aan de grond van ongeloof hoorde ik een wel heel erg bekende stem zeggen.

“Ja mam, ik weet niet eens uit welk land hij kwam.” Als door een wesp gestoken draaide ik me om en keek haar vol ongeloof in die mooie bruine ogen waar ik zo verliefd op was...

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

 • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post393

HET STREEPJESPAK

XandersGeplaatst door My 4Fingers do, september 06, 2018 13:48

HET STREEPJESPAK

Het was een lange, saaie dag geweest op kantoor. Ik had me de hele dag bezig gehouden met allerlei klusjes die niet echt dringend waren en waar ik me dus halfslachtig vanaf had gemaakt. Een beetje duf daardoor kwam ik thuis en daar werd ik behoorlijk verrast. De gordijnen waren dicht. Ik stapte binnen en mijn blik viel op de mooi gedekte tafel. Kaarslicht, wijnglazen, twee soorten bestek… Ik kreunde zachtjes in mezelf. Niet van genot, want meestal als mijn vriendin Elise zich zo uitslooft, heeft ze zin in een romantisch avondje. En hoewel dat vaak afgesloten wordt met seks, was ik op dit moment alles behalve in de stemming en ik wist ook niet of er ik de energie voor zou hebben.

Toen ik door liep, naar de keuken, om haar in elk geval even hallo te zeggen en me te verontschuldigen, hapte ik even naar adem. Soms ontvangt ze me in een stijlvolle avondjurk of zelfs in een ondeugend setje, maar dit keer niet. Ze stond voor me in een krijtstreep pak dat duidelijk van mannelijke snit was. Mijn vriendin is een ranke meid, maar het colbert verborg haar vrouwelijke vormen. De broek viel wijd genoeg om haar zandloper figuur te verbergen. Haar lange blonde haren had ze opgestoken. Het was duidelijk een poging om me te verleiden, maar niet zoals ik die al vaker had meegemaakt. Ze wilde eens een totaal ander pad bewandelen. Een pad waar we het wel eens over hebben gehad als we een glaasje op hadden, maar het leek ons allebei wat te gewaagd toen we eenmaal nuchter waren. Nu leek het voor haar echter tijd om dat pad wel te bewandelen en kennelijk wilde ze me geen keuze laten. Ze liep op me af en kuste mij op de wang.

“Dag lieveling, jouw kleren heb ik boven klaar gelegd. Ga lekker in bad en kom dan eten.” Ze pakte me beet en omhelsde me. Ik voelde haar lippen over mijn wang glijden en ze fluisterde. “Scheer je glad, want ik heb zo’n zin in je.” Om haar verlangen te benadrukken duwde ze even haar onderlijf tegen me aan. Ik voelde duidelijk iets hards in haar broek en zelf voelde ik dat ik eenzelfde teken begon te vertonen. Ze draaide zich met een mysterieuze glimlach van me weg en ging verder met koken.

Boven sprong ik meteen onder de douche. Ik draaide de warme kraan ver open, zodat het goed stoomde, pakte een nieuw scheermesje en schoor me zo glad als mogelijk was. Het is niet zo dat ik over-behaard ben en omdat ik blond ben vallen de haren niet al te veel op. Ik keek alleen even naar mijn borsthaar. Ook dat heb ik niet veel en normaal laat ik het staan. Nu zat het in de weg. Ondanks de hitte was mijn slaperige gevoel helemaal verdwenen. Mijn hart bonkte als een gek en ik was fris en alert. Ik liep snel naar de slaapkamer om te zien wat ze had klaar gelegd.

Dat was even slikken, maar ik begon me toch aan te kleden. Mooie netkousen, zwart en tot ver boven mijn knieën, afgezet met kant. Mijn voeten gleden erin. Ik had verwacht dat de stof ruw zou zijn, zoals pantystof, maar de stof gleed soepel over mijn benen. Ik liep even een rondje door de kamer. De plek waar mijn benen tegen elkaar schoven tijdens het lopen werd zacht gekriebeld en de stof knisperde. Ik giechelde. Vervolgens draaide ik me om en pakte het ondergoed. Ook zacht en ook afgezet met kant. Ik liet het even door mijn handen glijden. Het maakte een zacht ruisend geluid wat de rillingen door mijn lijf heen zond. Vrouwenondergoed, maar in mijn handen, en ik ging het aantrekken. Ik ging op bed zitten en trok mijn rechterbeen op. Langzaam stapte ik ermee in het slipje en liet me achterover vallen, terwijl ik sensueel mijn been strekte. Het slipje gleed over de soepele stof heen. Ik herhaalde dit nog eens met mijn linkerbeen. Daarna stapte ik van het bed. Ik had nu netkousen en het slipje aan. De gevoelens die ze opriepen waren moeilijk te omschrijven. Ik was ten eerste erg opgewonden, maar ergens ook gegeneerd. Het zou verschrikkelijk gênant zijn als iemand me nu zag. Nou ja, één iemand uitgezonderd natuurlijk.

Toen de gedachte aan haar, in haar maatpak met die overduidelijke verassing eronder, weer bij me opkwam wilde ik me plots haasten. Ik pakte mijn BH en was nieuwsgierig hoe dit opgelost zou worden. Zonder borsten was ik niet compleet, maar om nu een paar sokken erin te doen leek me niet bepaald sfeer verhogend. Maar ze had aan alles gedacht. De BH was net als de rest van de kleding, zwart. Hij voelde zwaar aan, en hoe dat kwam voelde ik al snel. De cups, ongeveer een b-cup, waren dichtgenaaid en ze voelde zacht en kneedbaar aan. Niet als echte borsten, meer als makkelijk kneedbare klei. Ik deed de sluiting open en sloeg hem om mijn middel. Achter mijn rug probeerde ik de sluiting weer dicht te maken, maar dat bleek moeilijker dan ik dacht. Mijn gejaagde ademhaling, trillen van mijn handen en de relatief zware BH, hielpen allemaal niet mee. Ik moest hem toch even weer naar voren draaien en de sluiting op mijn buik dichtdoen en hem vervolgens omdraaien. Ik schoof de bandjes omhoog over mijn schouders.

Ik liep naar de spiegel.

Mijn haren hingen nog los. Ze zijn lang van mezelf, een blonde, verwarde massa krullen, die ik normaal meteen op een staart bond. Niet dit keer. Ik pakte Elise ’s föhn en begon, al opkammend, mijn haar te föhnen. Het resultaat was; nog meer krullen en gekleed in vrouwenkleding, met mijn haren los, leek ik verassend vrouwelijk. Mijn gezicht was zachter, gladgeschoren, de kunstmatige borsten vormden zich wonderbaarlijk naar de natuurlijke welving van mijn borst, mijn hele houding was anders, alleen de gespannen slip verraadde dat ik een man was.

Ik pakte het laatste onderdeel van mijn outfit, de lange zwarte jurk. Ik stapte erin en trok hem omhoog. Het was even zoeken naar de sluiting achter mijn rug. Ik kreeg hem half dicht, hoger lukte niet. Een laatste blik in de spiegel. Een onwennig gezicht, maar ik zag er mooi uit. Zou er nog wat make-up bij moeten? Mijn ervaring daarmee is wat gelimiteerd, maar ik wist hoe ik mascara op moest doen. Ik besloot het te doen. En ook wat oogpotlood. Als laatste een vrij neutrale lippenstift. Een vrouwelijk gezicht keek me aan.

Ik besloot het noodlot niet te tarten door hoge hakken te gaan dragen. Het zag er vast mooier uit als ik niet bont en blauw was, omdat ik van de trap was gevallen, gestruikeld doordat ik hakken aanhad met. Dan maar gewoon op blote voeten. De weg naar beneden was veertien treden, maar elke trede voelde ik dat ik meer en meer opging in mijn rol. Ik wilde mooi zijn, mooi gevonden worden, begeerd worden, sensueel zijn en verleiden. Ik opende de kamerdeur en stapte binnen. Elise hapte naar adem, blijkbaar had ze dit resultaat niet verwacht. Maar ze herstelde zich snel, en net als ik het meestal voor haar doe ritste ze de sluiting op de rug netjes helemaal toe.

Ze liep naar de dichtstbijzijnde stoel toe, schoof die naar achter en nodigde me uit.

“Wil je niet gaan zitten?” De eerste woorden die ze sprak. Haar stem haperde even. Ik knikte alleen maar en nam plaats. Galant schoof ze de stoel aan. Ze serveerde het eten zoals een heer betaamt. Schepte eerst voor mij op, keurde zelf de wijn, maar schonk mij als eerste in en maakte me veel complimenten over hoe ik eruit zag. Ik voelde me gevleid, vooral toen ik merkte dat ze, zelfs zonder dat ze het zelf in de gaten had, probeerde om in mijn decolleté te kijken. Er was daar weinig te zien, maar het feit dat ze het toch probeerde droeg mee aan het realisme van de situatie. Het was geweldig om de rollen eens om te draaien en ik speelde vol overtuiging mee. Ik plaagde haar een beetje, at langzaam, bewust kauwend, zodat de maaltijd langer duurde. Het viel me mee dat, ondanks het feit dat ik ontzettend opgewonden werd van de situatie, ik dit met maar weinig moeite kon volhouden. Misschien was het dat gevoel van de zachte stoffen op mijn huid en wilde ik er nog even niet van gescheiden worden.

Als toetje had ze flensjes met kersen. Daar houden we allebei van. Zachte warme kersen in je mond. Dat roept altijd een heleboel associaties op, bij ons allebei. De kleverige zoetheid was een verleiding op zich. Ik kon het cliché niet weerstaan en ik prikte een kers aan mijn vorkje en begon er tergend langzaam hapjes van te nemen, terwijl ik Elise aankeek. Mijn rode lippen aflikkend slikte ik het vruchtje door. Ik zag hoe ze een besluit nam. Ze stond op en ging achter me staan.

Haar handen kneedden mijn schouders en ze boog zich voorover om mij in mijn hals te kussen. Ze gleed met haar warme lippen naar mijn oor toe.

“Och schatje, wat ben je mooi,” fluisterde ze me toe. “Ik wil je...”

Nadat ze me dat had gezegd voelde ik haar handen over mijn lichaam glijden, naar de gevulde BH. Ik wist dat ik niks kon voelen, maar de heftigheid waarmee ze mijn borsten kneedde leek dwars door vulling en stof heen te gaan. De zachte BH schoof door haar bewegingen tegen mijn tepels op en neer. Normaal gesproken waren die niet zo gevoelig, maar in deze situatie was alles anders. Ik voelde, elke keer als ze haar handen heen en weer schoof, een wilde kriebel in mijn onderbuik.

Terwijl we een heftige tongzoen deelden gleed ik met mijn hand over haar pantalon heen, naar de plek waar haar benen bij elkaar kwamen. Ik voelde overduidelijk iets hards. Ze reageerde onmiddellijk door haar bilspieren aan te spannen en tegendruk te geven. Ik volgde de lijn van wat ik voelde en was verbaasd de omtrek van een harde lul te voelen. Hoe had ze dat gedaan? Om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen ritste ik haar pantalon open en liet die wat omlaag glijden.

Een prachtige paarse voorbinddildo kwam te voorschijn. Ze had hem tegen haar buik gelegd en met haar colbert en strakke broek op zijn plaats gehouden, maar nu deze allebei los waren, liet ze me vol trots haar mannelijke geslacht zien. Achteloos bracht ze een hand ernaar toe en speelde er even mee. Ondertussen bleven we zoenen, maar ze hield weer even op om me toe te fluisteren.

“Komt allemaal door jou. Je hebt me zo stijf gemaakt en ik wil je dadelijk nemen.” Ik lachte lief en verleidelijk naar haar en verzamelde alle moed die in me was. Vooroverbuigend nam ik haar geslacht in mijn mond. Ik speelde met de top en liet die heen en weer glijden in mijn mond, terwijl ik met mijn handen de steeds glibberiger wordende stam masseerde. Ik oefende wat druk uit op de basis en Elise kreunde zachtjes. De dildo sloot zich perfect tussen haar benen en de druk die ik uitoefende raakte net haar gevoelige plekjes. Het was in ieder geval net of ik haar echt pijpte, want ik hoorde haar zachte gekreun en onbewust stootte ze in mijn mond heen en weer.

Ik wurmde me uit de stoel waarin ik nog zat en knielde voor haar neer, terwijl ik bleef likken en zuigen aan haar pik. Haar handen gleden door mijn haar, haar nagels groeven zich in mijn hoofdhuid en zachtjes fluisterde ze stoute aanmoedigingen.

“Hm… ja, zuig me… lik me, maak me harder sletje…” Provocerend keek ik omhoog, met een geile, uitdagende blik. Ze keek terug met pure opwinding in haar ogen. Ik wist dat ik haar zo geil had gemaakt dat ze maar één ding wilde. Neuken. Ze trok me overeind aan mijn elleboog en duwde me daarna achterover op de tafel. Haar handen gleden over mijn benen. Haar vingers haakten onder het elastiek van mijn slipje en ze trok het uit. Ik voelde het langs mijn benen glijden, over mijn knieën en langs mijn enkels. Ze gooide het achteloos naast zich neer, meer bezig met wat ik tussen mijn benen had, dan met dat wat het bedekt had. Mijn kousen liet ze aan, hoewel ze haar handen erlangs af liet glijden. Eerst over de bovenkant, maar steeds meer naar de binnenkant, tot de plek waar ze elkaar bijna raakten. Mijn aller intiemste plekje lag voor haar open. Ik voelde me naakt en kwetsbaar, maar tevens doorstroomde een gevoel van vertrouwen me. Zij mocht me zo zien, zij alleen. Zij zou er niet over opscheppen, niet eens over praten, me geen pijn doen, ze zou alleen maar van me genieten. En zo zou ze ook zelf genieten.

Even trok ze haar handen terug. Ze pakte mijn benen beet, legde die op haar schouders en trok me dichter tegen zich aan. Haar heftig zwiepende penis tikte even tegen mijn billen. Elise reikte opzij en ik hoorde een klikje van een dop die opengedaan werd. Ik rook onmiddellijk de zoete geur van amandelolie en hoorde de soppende geluiden van handen die in de olie werden gedrenkt. Ik voelde hoe haar vingers tussen mijn bilspleet gleden en me helemaal inwreven met de olie.

“Wat ben je nat,” kreunde ze. “Speciaal voor mij?”

Ik knikte alleen, want ik was bang dat mijn stem zou breken als ik iets zou zeggen. Mijn mond werd droog, in een mengeling van spanning, maar ook van opwinding en ik voelde dat dat laatste het zou winnen. Na een paar keer slikken kon ik haar pas aanmoedigen. “Doe maar…”

Haar gladde vingers vonden mijn plekje en langzaam masseerde ze dat. Ik voelde hoe scheuten van genot door mijn onderlijf gingen. Ze trokken door tot tussen mijn schouders, de punten van mijn vingers en onder mijn tepels. Een luide kreun ontsnapte me, even onderbroken door een diepe ademteug, toen ze met een vinger binnendrong. Ze vingerde me, alsof ik haar minnares was en zij mijn minnaar. Het enige probleem was dat, het bewijs dat ik nog echt een man was, zich heel duidelijk begon af te tekenen in de jurk die ik opgestroopt had. Elise verkoos dat echter te negeren. Langzaam liet ze een tweede vinger naar binnen glijden en bewoog die even heen en weer. Ik kreunde nogmaals en heftig. Dit had ik nog nooit gevoeld, maar de sensatie was zo prikkelend dat ik het zeker opnieuw wilde voelen. En ik wilde meer voelen.

“Wil je me niet neuken?”

Het was eruit voordat ik zelfs maar beseft had dat ik deze woorden had uitgesproken. Maar dat was alles wat Elise nodig had. Ze zette haar pik tegen me aan en duwde. Het ging gemakkelijk. Geen pijn, geen weerstand, alleen een vreemd gevoel, dat ik helemaal werd gevuld. Dat voelde niet onprettig aan. Het veroorzaakte een druk in mijn onderlijf, een druk die zich heel duidelijk op één plaats concentreerde. En die plaats leek nog meer te groeien. Elise stootte zachtjes een keer toe. Ze keek me aan om te zien of het wel ging en wat ze zag moet haar gerustgesteld hebben, want ze kantelde haar bekken weer, zodat de kunstpik uit me getrokken werd. Ze duwde weer terug en trok hem er weer uit. Ik werd geneukt door mijn eigen vriendin.

“Lekker,” was alles wat ik kon uitbrengen. Bij elke stoot pompte ze de lucht uit mijn longen en kreunde ik. Ik begon terug te stoten, voorzichtig, maar doelbewust. Ik draaide mijn lichaam een klein beetje en voelde hoe de pik in mij iets streelde. Het leek alsof ik mezelf bevredigde en op het punt stond om klaar te komen. Het zou slechts enkele slagen van mijn hand kosten om te komen, maar mijn handen hadden de tafelrand beet en ik dwong mezelf om ze daar te houden. Elke keer voelde ik hoe het gevoel iets wegebde als ze haar kunstpik terug trok. Maar ietsje heftiger kwam het gevoel bij de volgende stoot terug.

Elise en ik keken elkaar aan. Ik stond voortdurend op het punt om te komen en ook Elise liet dit niet onberoerd. Ze stootte steeds steviger toe, hoewel ze erop bleef letten me geen pijn te doen. Ook de druk in haar onderlijf nam ook toe. Ik zag het aan de manier waarop ze keek. Voor haar was de stimulans ook anders dan ze gewend was. Ik was degene die toegaf.

“Ik kom klaar…” het was een kreun, een zucht, bijna een gebed. Mijn onderlijf kronkelde en mijn pik begon te pulseren. Elise greep me bij mijn heupen om me in bedwang te houden en ook haar gezicht vertrok. Ze kreeg een dieprode kleur en hield haar adem in. Ik had geen oog voor hoe ze verder klaarkwam, want ik was verloren in mijn eigen orgasme. Nog nooit was het zo heftig geweest. De frustratie dat ik mezelf niet kon aanraken of geen invloed erop kon uitoefenen deed het me uitroepen, maar het was een kreet van plezier, niet van irritatie. Een donkere plek tekende zich af op de jurk. Elise maakte zich van me los. Ze wankelde even en moest steun zoeken bij de leuning van de stoel. Ik lag nog op mijn rug op de tafel en keek verliefd naar haar. Ineens begon ze te giechelen.

“Ik zie een heel andere kant van je.”

Ik schoot net als zij in de lach en ging rechtop zitten. Ik trok de jurk recht en verontschuldigde me.

“Ik ga even iets gemakkelijks aantrekken.”

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post176

VOORPRET

XandersGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 28, 2018 12:19

VOORPRET

Door een sprintje te trekken wist ik nog net de, op vertrek staande trein, te halen. De volgende zou pas over een half uur gaan en ik had er weinig trek in om daarop te wachten. Het was me een drukte van jewelste. Zoals iedere vrijdagmiddag trouwens. Het leek er weer op dat iedereen het weekend elders in het land ging doorbrengen. Of ik er nog bij zou kunnen, was een kwestie van duwen en er voor zorgen dat m'n weekendtas meekwam. Het balkon van de trein was barstensvol en binnenin was het al niet veel beter zag ik vanuit m'n benarde positie. Hydraulisch persten de sluitende treindeuren het volgepakte treinbalkon nog dichter opeen en de trein vertrok.

De machinist had er kennelijk zin in want de trein zette zich met een schok in beweging. Ondanks de drukte moest iedereen zich vastgrijpen aan wat er ook in de buurt was. Gelukkig kon ik een stang grijpen in m'n onmiddellijke omgeving terwijl ik excuses mompelde in de richting van m'n meest naaste medereizigers. Terwijl de trein gang maakte keek ik wat rond en ik ontwaarde de overige, meestal verveeld kijkende, passagiers op het balkon.

Vlak naast me, aan de andere kant van de door mij vastgegrepen stang, stond een jonge vrouw. Strak voor zich uit kijkend, neutraal en naar niemand in het bijzonder. Eigenlijk was ze net zo saai gekleed als de overige. In het grijs en in haar geval in een mantelpak met crèmekleurige blouse. Kastanjebruin haar. Weerbarstig, dat kon je wel zien, maar keurig opgestoken. Een echte ambtenaar, concludeerde ik. Een hoornen bril maakte haar uiterlijk mogelijk nog strenger. Ik realiseerde mij opeens dat ik de vrouw stond op te nemen en te bestuderen. Ik zag dan ook, dat ze veel jonger moest zijn dan ze leek door haar strenge outfit. Hooguit een jaar of dertig, misschien zelfs rond de vijfentwintig schatte ik. Ook zag ik dat ze prachtige groene ogen had die ze jammerlijk camoufleerde met die vreselijke bril. Eigenlijk was ze best groot bedacht ik. Ongeveer dezelfde lengte als ik en ik was toch zo'n 1.87 m. Toen de trein bij het volgende station vaart minderde en de machinist niet in staat bleek dit zonder stoten te doen, draaide de 'ambtenaar' haar gezicht een moment in mijn richting. Hetzelfde moment verdronk ik in haar ogen, eigenlijk de mooiste die ik ooit had gezien.

Ze had me niet langer dan enkele seconden in m'n ogen gekeken, maar ik was er totaal van in de war. Wat is dit, vroeg ik me af. Ik voelde bovendien dat ik nota bene had gebloosd. Iets wat ik sinds m'n schoolbanken onder de knie meende te hebben. En zij, zij moest die rooie kop van me gezien hebben, dat kon niet anders. Verbeelde ik het mij, of krulde er een kleine glimlach rond haar mondhoek. Ik kon het niet nalaten om regelmatig naar die strenge maar o zo mooie jonge vrouw tegenover mij te kijken.

Tijdens een van de volgende treinschokken greep haar rechterhand de stang waaraan ik mij ook vasthield. Haar hand kwam half over de mijne terecht. Ze keek me aan en lachte. Ik mompelde iets van 'sorry' en schoof m'n hand lager op de stang. Ik voelde dat ik weer kleurde. ‘Sorry' had ik gezegd. Waarom eigenlijk? Ik had niks gedaan. En ik had m'n hand teruggetrokken. Teruggetrokken! Stommeling dat ik was. Ik voelde haar koele huid nog op m'n hand leek het. Maar 'ze' keek weer neutraal voor zich uit en aan spijt had ik natuurlijk niks.

Was de trein meer gaan schokken? Of leek dat maar zo. Ik voelde hoe de jonge vrouw door een van de schokken tegen de stang werd gedrukt. En nog eens. Ik voelde het duidelijk tegen de rug van m'n hand. Ik realiseerde me opeens dat ik door het schokken van de trein tot twee keer toe met de rug van m'n hand haar rechter borst had beroerd. De aanraking was als in m'n huid gebrand. Nu zou ik niet zo stom zijn om m'n hand te verplaatsen. Ik deed ten slotte niks, suste ik m'n geweten dat een strijd was begonnen met m'n hormoonhuishouding. Een strijd die bij voorbaat verloren zou blijken te zijn. Dat wist ik wel uit eerdere ervaringen met m'n explosieve ontvlambaarheid. Opnieuw tastten haar ogen in een flits mijn gezicht af, een glimlach rond de lippen. Nu was het mijn beurt om neutraal in de ruimte te kijken en geen enkele reactie te geven, hoewel m'n hartslag zo'n 20 beats was toegenomen. Voor het eerst was ik blij met de drukte in de trein en mocht de machinist zoveel schokken als hij maar wilde.

Het duurde niet lang voor de volgende schok. Ik voelde gelijk dat de zijde van haar blouse de haren op m'n handrug beroerde en als het ware streelde. Niet met een schok of een ongecontroleerde duw, maar meer als bij een liefkozing. En langzaam werd die druk opgevoerd. Ik wist niet wat me overkwam. Dit was niet per ongeluk. Dat kon niet. Opeens leek het of m'n gehele tastzin in de rug van m'n hand was in plaats van in m'n vingertoppen. Ik voelde hoe ze haar volle borst tegen m'n hand drukte. Zachtjes, maar niet zo maar per ongeluk, nee zich duidelijk bewust van m'n hand. Ze speelde een spelletje met me, dat kon niet anders! Een korte blik bevestigde wat ik voelde. Door de dunne zijde stof priemden de contouren van haar tepels die zich fier hadden opgericht en daarmee blijk gaven het spel net zo opwindend te vinden als ik. Ze keek me aan. Glimlachend, maar ook enigszins zwoel nu. Brutaal blikte ik terug. Wil jij spelen? Nou ik speel wel mee, hoor. Zonder mijn blik los te laten streelde ze met de harde tepel van haar rechter borst de rug van m'n hand. Ik werd er bloedgeil van en ook wat onrustig. Zag niemand dan wat er gebeurde? Kennelijk niet. Iedereen keek nog net zo verveeld en duf als in het begin. Nee, dit spelletje was een geil intermezzo tussen haar en mij.

Alsof het niet genoeg was, draaide de jonge vrouw zich enigszins. Eerst dacht ik dat ze er genoeg van had en er mee wilde stoppen. Jammer, want het spelletje beviel me wel. M'n hart bonkte als een bezetene en in m'n liezen voelde ik hoe m'n lul zich met bloed vulde en groeide. Het spelletje bleek echter niet afgelopen te zijn want ze schoof langzaam en bijna ongemerkt weer in mijn richting. Nu meer met haar rug naar me toe zag ik. Ze stond nu half voor me, meer tussen mij en de paal. Terwijl zij zich met haar rechter hand vasthield, drukte ze haar borst, nu haar linker, tegen m'n hand. Het leek wel alsof m'n jongeheer jubelde, want met een laatste beweging strekte hij zich geheel uit. Keihard gezwollen voelde ik hoe hij door m'n strakke jeans tegen m'n buik gevangen werd gehouden. Als er nu niet zo veel mensen zouden staan, had iedereen kunnen zien dat ik een stijve heb, realiseerde ik mij. Wat werd ik geil hiervan. En ik werd ook brutaler. Onzichtbaar voor de overige reizigers draaide ik m'n hand rond de stang zo, dat ik met de top van m'n wijsvinger die heerlijke harde tepel kon beroeren en strelen. Aan het zwellen van haar borsten kon ik zien dan het haar evenmin koud liet en dat haar adem wat sneller ging. Tot m'n genoegen zag ik dat ook haar wangen wat meer kleur hadden gekregen. De lichte blos maakte haar een stuk minder streng zag ik.

Haar parfum ademde ik diep door m'n neus maar binnen en het bedwelmde me bijna. Het leek wel alsof ik haar lichaamswarmte voelde stralen. Ook m'n geslacht was zich erg bewust van de nabijheid van het vrouwenlichaam want het werd nog stijver en groter. Ik lette al lang niet meer op m'n omgeving. Ik was volledig in de ban van de sensualiteit die deze prachtige vrouw uitstraalde. Opeens was het alsof ik een elektrische schok kreeg. M'n zo gespannen zenuwen reageerden als door de bliksem getroffen. Een lichte aanraking, heel even en heel subtiel, maar de uitwerking was er niet minder door. Verbeelde ik het me, of was dit waar? Het was misschien zo, dat haar linker arm voor de oppervlakkige toeschouwer schijnbaar ongebruikt langs haar lichaam omlaag hing, maar de toppen van de vingers van die hand hadden zojuist zijn gulp beroerd. Precies op de plek waarachter m'n gezwollen lid alles probeerde om vanuit z'n benarde positie te ontsnappen, streelden duidelijk een paar vingers. Ik kon het gewoon niet geloven. Midden op het balkon van deze volle trein werd ik door de meest sexy vrouw van de wereld in m'n kruis gepakt. In het geniep dat wel, maar voor mij maakte dat geen verschil. Haar vaardige hand begon m'n lul te kneden en streelde m'n gulp en alles wat daarachter schuilging. Dit kon niet goed gaan. Dat begreep ik wel. Met het erotische spelletje, hadden haar borsten en mijn hormonen hun werk uitstekend gedaan. Ik stond daar met een stijf lid, eigenlijk helemaal klaar om z'n werk te laten doen. Een lul die niets anders wilde dan penetreren en zich pulserend ontdoen van zijn geile lading. Ik voelde hoe ik elk moment de controle over m'n kloppende gevaarte kon gaan verliezen. Ik maakte me al lang niet meer druk of iemand kon zien wat de vrouw in het openbaar met me deed. M'n grootste zorg was dat ik ging klaarkomen! Dan kon en mocht natuurlijk niet gebeuren. Ik zou dat niet geheim kunnen houden. Het zou natuurlijk onmogelijk voor me zijn om zonder enig geluid of emotie tot m'n hoogtepunt te komen. Bovendien zou het zichtbaar zijn voor iedereen. Als m'n jongeheer eenmaal begon te spuiten dan kon hij er wat van. Ik wist zeker dat de stof van m'n slip en m'n jeans niet voldoende was om al het spuitende zaad te absorberen. Krampachtig probeerde ik aan iets anders te denken. Ik deed dat wel vaker als ik tijdens het vrijen wilde voorkomen dat ik vroegtijdig klaarkwam. Overigens, meestal zonder succes, dat wel. Maar ik moest iets proberen. Het kwam daarbij niet in me op om tegen de vrouw 'stop' te roepen of iets dergelijks. Evenmin om haar hand weg te duwen of mezelf weg te draaien. Haar knedende en strelende hand hield mij helemaal in haar macht. Het gelukzalige gevoel van geiligheid en opwinding verlamde mij totaal. Ik kwam bij het punt waar het me allemaal te veel werd en het me ook allemaal niet meer kon schelen. Ik zou met gegrom gaan klaarkomen. Iedereen zou het horen en iedereen zou het schokken van m'n onderlichaam zien en begrijpen wat er gebeurde. Ik zou met een grote natte vlek in m'n broek m'n reis moeten vervolgen. Het kon me allemaal niks meer verdommen. En juist op dat moment stopte ze.

Ze trok haar hand terug alsof ze aan m'n scrotum had gevoeld dat ik op springen stond en ging spuiten en dat wilde voorkomen. Wat ik niet meer voor mogelijk had gehouden, gebeurde. Nou ja, het gebeurde eigenlijk niet. Op de een of andere manier lukte het me om m'n zaadlozing tegen te houden. Ik realiseerde me goed, dat het op het randje was geweest en algehele schaamte me hierdoor werd bespaard. Ik wist dat ik een rooie kop had en er verhit moest uitzien. Zij stond daar alsof er niets aan de hand was. Ze keek weer voor zicht uit, glimlachend dat wel. Had dat prachtige wijf soms leedvermaak om hetgeen zij had veroorzaakt? Het kon bijna niet anders. In Antwerpen moest ik er uit. Maar toen de trein het Centraal Station binnen donderde wist ik dat in de trein zou blijven. Bij haar. Ik wist niet waar ze heen ging, maar ik wist wel dat ik bij haar wilde blijven. Dicht bij dat prachtige lichaam en die heerlijke brutale strelende handen. Het kon me niet schelen dat ik maar een kaartje had voor Antwerpen en dat ik daarna zwart zou reizen, met alle risico's van dien. Zoals de machinist de trein had gereden zo stopt hij ook in het station. Vele mensen verdrongen zich naar de openende deuren en baanden zich een weg naar buiten. Enkele ogenblikken was het iets minder druk op het balkon en konden de achterblijvend e passagiers zich wat bewegen. Mijn 'vriendin' maakte daarvan dankbaar gebruik en manoeuvreerde zich in de richting van een klapstoeltje wat zojuist vrijgekomen was. Niemand belette dat haar en ze ging er zitten. Ik begreep wel dat ik moest zorgen dat ik een beetje in haar buurt moest blijven en schuifelde vlug in haar richting en ging breeduit vlag voor haar staan in het uiterste hoekje van het balkon. Dringend en mopperend stapten de nieuwe reizigers in de overvolle trein, maar ik liet me niet opzij dringen en kreeg het voor elkaar om vlak voor haar te blijven staan. Ik voelde hoe m'n benen haar knieën raakte en zag dat ze iets ruimte voor me maakte door haar benen iets opzij te draaien. Stijf met m'n benen tegen de buitenkant van haar dijen bleef ik staan, mij meer dan bewust van haar heerlijke aanwezigheid, nu nog dichterbij. Ik kon haar parfum nu nog beter ruiken en voelde dat m'n erectie weer toenam, terug naar z'n vorige glorie en brutaliteit. Opnieuw werden de passagiers bijeen gedrukt door de zich sluitende deuren en weer zette de trein zich schokkend in beweging. Waarheen zou ze gaan. De trein ging helemaal naar Turnhout en het duurde nog wel even voordat ze daar zouden aankomen, bedacht ik. Een ding was voor mij duidelijk; ik moest bij haar blijven, zo lang en zo dicht mogelijk. Voorzichtig keek ik naar haar gezicht vlak onder mij. Alsof ze het merkte keek ze omhoog, mij recht aan en hield m'n blik vast. Ze glimlachte nog steeds en in haar zwoele ogen meende ik iets van ondeugd te zien komen. Terwijl ze mij bleef aankijken schoof ze haar hand tussen de opening van m'n loshangende regenjas, genietend van de schrikreactie die ongetwijfeld op mijn gezicht zichtbaar moet zijn geworden. Nu schrok ik toch echt. Dit kon niet en ik vroeg mezelf zelfs af of ik dit wel wilde, want ik voelde hoe ze de rits van m'n gulp langzaam omlaag trok. Wat ging ze in hemelsnaam doen? Dit werd echt te gek, dat kon ze niet maken. Als verlamd bleef ik echter staan en deed niets om haar tegen te houden. Verwarring troef. Aan de ene kant het kleine beetje verstand wat me nog restte en een beroep deed op hetgeen gebruikelijk was voor de gemiddelde student in een trein, en aan de andere kant m'n groeiende begeerte en de lichte vorm van waanzin die zo eigen is aan geilheid, speciaal bij nog niet geheel volwassen jonge mannen met een libido zo groot als een flatgebouw. Een verloren strijd wist ik eigenlijk al.

Ik liet haar begaan en merkte dat junior zich weer in z'n volle lengte had opgericht, klaar voor de dingen die naar zijn verwachting komen gingen. Ik voelde hoe haar vingers voorzichtig maar vaardig mijn gulp hadden geopend en hoe ze zich bij mij naar binnen werkten. Ze begonnen een zoektocht wat niet echt een zoektocht hoefde te zijn, want ze vonden en omvatten onmiddellijk waarnaar ze kennelijk hadden gezocht. Slechts de dunne stof van m'n slip scheidde m'n stijve hunkerende lul nog van haar hand. Haar vingers kneedde korte tijd m'n stijve paal en vonden al vlug m'n ballen waarmee ze zacht begon te spelen. Oh, wat een heerlijkheid en genot. Ze weet verdomme verrekte goed wat ze doet, bedacht ik genietend van haar vaardige handen aan m'n al weer steigerende fallus. Ze vond boven de rand van m'n slip de bovenkant van m'n stijve stamper en m'n gezwollen eikel. Speels kneep ze er in en met moeite kon ik voorkomen dat ik een kreet slaakte. Vervolgens omvatten de koele vingers m'n lul en trok die ik een handige beweging door m'n openstaande gulp, buiten m'n broek. Ik schrok hier opnieuw van, hoewel ik wist dat m'n regenjas ervoor zorgde dat niemand kon zien wat er gebeurde. Met twee handen omvatte ze m'n kolos en schoof tergend langzaam de huid rond de stijve paal naar achteren, zodat de gespannen eikel helemaal vrij kwam. Het volgende moment voelde ik hoe twee vochtige lippen zich tegen die eikel plaatsten en een zich openende mond. Met beide handen rond m'n lul nam ze m'n eikel in haar mond en werkte die zo ver mogelijk naar binnen. Ik voelde hoe haar tong zich bezig ging houden met de gevangen prooi. Nu wist ik zeker dat ik ging klaarkomen. In haar mond, dat was wel duidelijk en ik zou er wel voor zorgen dat ze alles naar binnen kreeg dacht ik min of meer wraakachtig. Ik voelde hoe het sperma zich ging verzamelen om zo vlug mogelijk naar buiten te kunnen spuiten. Ik kon niet nalaten om licht neukende bewegingen in haar mond te maken. Opnieuw kon het me allemaal niet meer schelen. Ik zou gaan klaarkomen en iedereen zou het horen en zien. Het maakte allemaal niks meer uit. Ik had niet gemerkt dat de trein het station van Malle was binnengereden en vervolgens stopte. Hetzelfde moment trok ze m'n lul uit haar mond en liet die los. Met een 'sorry' stond ze op en baande zich langs mij een weg naar buiten, de trein uit. Ze liet mij verbouwereerd achter. Met een stijve lul uit m'n broek stekend kon ik geen kant op. Dit zou me toch niet gebeuren. De bitsh liet me toch niet zomaar in de steek? Dat zou ze me niet flikken besloot ik. M'n trots was nog te groot om zomaar en ongemerkt weg te frommelen in m'n strakke jeans en ik besloot daarom dan ook zo snel mogelijk m'n regenjas dicht te knopen en haar achterna te gaan. Ze mocht niet ontsnappen de slet. Pijpen betekent ook neuken vond ik. En dat wilde ik gaan waarmaken.

Juist toen de deuren zich wilden gaan sluiten voor vertrekt wist ik mij met weekendtas en al naar buiten te wringen. Ik zag haar enkele tientallen meters voor mij, in de massa zich een weg banen in de richting van de trappen naar het tunneltje onder het station. Zo vlug de menigte het toeliet liep ik dezelfde richting. Dit was geen spel meer vond ik, dit was oorlog. Ik moest haar inhalen. Eenmaal in het tunneltje zag ik haar nergens meer. Waar was ze gebleven? Welke kant was ze opgegaan? Voorzijde of achterkant? Ik gokte op de hoofduitgang en drong mezelf naar buiten. Daar aangekomen zag ik niemand die zelfs maar op haar leek. Verdomme, ik ging haar kwijtraken realiseerde ik mij, op naar de achterkant van het station! Juist op het moment dat ik weer het station wilde binnengaan, hoorde ik vlak achter mij een stem. Ik had ze nog niet horen praten, maar ik wist gelijk dat zij het was. Een zachte, zangerige zwoele stem, precies bij haar passend vond ik.

“Wil je een lift?” Vroeg ze. Ik draaide me om en daar stond ze, breeduit lachend nu. Haar gezicht straalde en haar ogen flonkerden. Haar zware borsten staken brutaal uit het jasje van het mantelpak, de contouren van de tepels duidelijk zichtbaar. Voor het eerst zag ik dat bij het mantelpakje een korte strakke rok hoorde en dat twee prachtige lange benen het feest compleet maakten. Terwijl zij, zonder mijn antwoord af te wachten, in de richting van het nabij gelegen parkeerterrein stapte, genoot ik van de aanblik van haar billen en benen. Haar rok was duidelijk iets te kort en iets te strak voor het mooi zou mijn moeder hebben gezegd. Maar ik vond de lijn van haar heupen, billen en benen om van te watertanden. Ze liep regelrecht naar een zwarte Alfa Romeo en opende op afstand de portieren met een korte piep. Ik zette m'n weekendtas op de achterbank en stapte in, naast haar. Ik bedacht dat wij niet eens van elkaar wisten hoe we heten. Ik begon met. “Ik ben Xander” en hoorde hetzelfde moment hoe stom dat klonk. Ze draaide zich een kwartslag naar me toe.

“Zo, ben jij Xander. Nu Xander zullen we dan eerst maar eens even afmaken waaraan we waren begonnen?” Ze greep daarbij naar de knopen van m'n regenjas en opende die. Ze keek niet eens vreemd toen ze zag dat m'n gulp nog open was en dat daaruit een half harde lul stak. Ze stak er een hand er naar uit en met haar andere hand maakte ze heel vaardig m'n riem en de knoop van m'n jeans los. Ze boog zich naar me toe en haar twee handen omsloten m'n al zoveel geplaagde mannelijkheid. Die had weinig aanmoediging nodig want hij melde zich gelijk in al z'n glorie. Het volgende moment sloten haar lippen zich rond m'n stijve pik en begon haar tong in haar mond en haar handen daarbuiten in samenwerking een spel met de tot maximale grootte gegroeide lul. Ik had door het avontuur in de trein alle schroom verloren, want ik leunde achterover en liet haar met gesloten ogen begaan. Gelukzaligheid en geilheid brachten me tot ongekende hoogten. Toen haar tong langs m'n zak ging en heel even in de buurt van m'n anusgaatje likte, sidderde ik. M'n lul begon te schokken en ik wist dat ik ging klaarkomen. Zij wist het kennelijk ook want ze zoog de staaf zo mogelijk nog dieper, tot aan de kloten, naar binnen. Ik gooide alle remmen los. Ik gromde en schokte en voelde hoe mijn pulserende lul zich spuitend begon te ontdoen van z'n lading. Ze zoog al wat ze kon het zaad naar binnen, daarbij met haar lippen de lul melkend. Het voelde als een explosie en ik schreeuwde het dan ook uit. Hoewel ze het meeste binnen had gekregen en had doorgeslikt zaten rond haar mond enkele dikke klodders van m'n geil. Nadat ze mij wat papieren zakdoekjes had gegeven en ook zelf haar gezicht had schoongeveegd, lachte ze hardop, kuste me vluchtig op het puntje van m’n neus.

“Zo jochie, nu is de ergste druk wel van de ketel hé?” Ik kon niets anders verzinnen dan schaapachtig 'Ja' te antwoorden. Even later startte ze de auto en reed ze naar haar woning, net buiten de gemeentegrens. Daar heb ik met haar het weekend doorgebracht. Maar hoe dat is verlopen, is een ander verhaal.

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post169

ELISE

XandersGeplaatst door My 4Fingers vr, augustus 17, 2018 14:20

ELISE

Het was één van die warme dagen van augustus. Ik was net thuisgekomen van mijn dagelijkse 6 km die ik loop, toen er gebeld werd. Het was de beste vriendin van mijn echtgenote. Die was net naar de stad vertrokken. Ik nodigde Elise uit naar binnen en legde haar de situatie uit. Dat vond ze geen probleem. Ze had tijd genoeg en zou wel wachten. Ik gaf haar iets te drinken en liet haar in de zetel gaan zitten, terwijl ik me verontschuldigde omdat ik me ging douchen na mijn dagelijkse inspanning. Ook dat vond ze niet erg.

Ik ging dus naar de badkamer waar ik me rustig douchte. Na afloop daarvan trok ik een slip en T-shirt aan. Ik had geen broek meer, dus ging ik naar de slaapkamer om er één uit de kast te halen. Plots hoorde ik de stem van Elise vlak achter mij.

"Wel Xander, ik wist niet dat jij en Veerle aan partnerruil deden…" Ik schrok me rot en draaide me om. Ik vroeg me af hoe zij dat te weten was gekomen, maar ik zag het onmiddellijk. Elise zwaaide lachend met een mail die het laatste koppel waar we mee naar bed geweest waren ons gestuurd had, vertellend hoe opwindend en fijn het was geweest. Ik had die mail die ochtend uitgedrukt en stomweg op de salontafel laten liggen. Op dat moment wist ik totaal niet wat zeggen. Maar Elise brak de stilte.

"Dan ben jij toch al met verschillende vrouwen naar bed geweest en heb jij toch al verschillende poesjes gezien, niet?" Ik werd helemaal rood en stamelde gewoon.

"Euuh, ja."

"Wel, wat zeg je dan van dit poesje?" Terwijl ze dit zei, ging ze op het bed zitten en trok ze haar korte zomerjurkje omhoog. Wat ik toen zag, was ongelooflijk: een gladgeschoren poesje met volle en grote kutlippen. Het is ook zo dat Elise niet van Belgische origine is en een mooie donkerbruine zuiderse huid heeft. Haar kutje zelf was nog donkerder, bijna tegen het zwarte af. Aan dat zicht kon mijn lul niet weerstaan en hij kroop dan ook langzaam uit mijn slip.

"Wel, wat hebben we hier?" vroeg Elise. "Ik zal je dadelijk eens helpen. Nu zie ik tenminste ook waarover Veerle het heeft tijdens onze intieme gesprekjes", lachte ze. Ze trok mijn T-shirt uit en stroopte mijn slip naar beneden. Mijn stijve lul floepte eruit en stond recht omhoog. "Wauw! zo’n dikke lul heb ik nog niet gehad!" zei ze. "Maar daar zal ik wel snel aan wennen". Terwijl ze dat zei, stak ze mijn lul diep in haar mond en ze begon me stevig te pijpen. Ze zoog aan mijn eikel, mijn ballen, nam mijn lul helemaal naar binnen, streelde mijn ballen en likte over mijn eikel. Dat hield ze een paar minuten vol. Ik kreunde harder en harder van genot. Ik hield het niet meer vol en kreunde.

"Ik ga komen…"

"Oh nee, niks van" zei ze terwijl ze ineens stopte. "Ik heb nog niks gehad". Ze ging op het bed liggen, met haar kut op de rand en haar benen gespreid. Ik zag haar sappen al glinsteren van de opwinding. "Ik wil dat je me nu neukt" zei ze. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik ging voor haar zitten en liet mijn lul langzaam in haar kut verdwijnen. Met lange halen begon ik haar te neuken. Ondertussen ontdeed ik haar ook van haar rokje, T-shirt en BH. Wat ik toen zag, maakte me nog meer opgewonden: dikke, volle borsten met kleine donkerzwarte tepeltjes. Ik begon ze onmiddellijk te kneden. Aan haar tepels zoog en likte ik afwisselend. Elise begon steeds harder te kreunen. Na een tijdje zo bezig te zijn, stopte ik met haar te neuken. Ik liet mijn hoofd afdalen naar haar kruis en begon haar te likken. Ik likte zachtjes over haar gezwollen lippen en klit, liet m’n tong haar kutje binnengaan en zoog haar kutje zo ver mogelijk naar binnen.

"Oh Xander, ga door, niet ophouden, ik voel dat ik ga komen…" Een paar seconden later begon ze heel hard te kreunen en kwam ze schokkend klaar. Na even bekomen te zijn, zei ze.

"Xander, dat was zalig, maar jij hebt nog steeds niets gehad. Daar zullen we snel iets aan verhelpen." Ze stond recht, zetten me met mijn rug tegen de muur en kwam voor me staan. Daarop haalde ze één been naar omhoog en zette haar voet naast mijn hoofd tegen de muur.

"Wauw, jij bent best wel lenig" zei ik.

"En wat vind je van het zicht?" vroeg ze. En ik moet toegeven: zoiets had ik nog nooit gezien. Haar borsten hingen recht voor mijn neus en haar kut stond opengesperd net voor mijn lul. Het volgende moment spietste ze zich op mijn lul en begon ze op en neer te pompen. Het was een zaligheid. Elise zei met een lachje.

"Wel Xander, je hebt een zalige lul. Ik benijd Veerle enorm." Op dat moment was ik al in de zevende hemel. Maar blijkbaar kreeg ze niet genoeg, want na een tijdje ging ze van mijn lul af en ging voor de spiegeldeur van de kleerkast staan. "Ik wil dat je me langs achteren neemt." Het volgende moment zag ik in de spiegel hoe ik een heerlijke vrouw langs achter neukte terwijl ik haar volle borsten streelde en kneedde. Ik zag hoe mijn lul in en uit haar kutje ging en mijn ballen steeds tegen haar kaalgeschoren poesje kletsten. En Elise zelf had een van genot verwrongen gezicht. Lang hield ik dat zicht en het zalige gevoel wel niet meer vol. Ik zei haar dat ik nu echt wel ging komen.

"Wacht nog heel even" zei ze. Ze ging terug zoals voordien op het bed liggen en zei.

"Nu wil ik dat je mijn kut kapot beukt met je lul. En ik wil je zaad over mijn borsten zien spuiten." Dat liet ik me geen twee keer meer zeggen. Ik ramde mijn ontploffende lul in haar hete en natte kut en begon haar als een razende te neuken met diepe en harde stoten. Ze begon zichzelf te vingeren en voordat ik het wist kwam ze weer schreeuwend klaar. Dat was voor mij nu echt te veel. Ik haalde mijn keiharde lul uit haar kut en het volgende moment spoot mijn zaad over haar borsten en gezicht. Helemaal voldaan liet ik me naast haar op het bed vallen.

Even later stonden we samen onder de douche om die heerlijke belevenis van ons af te spoelen. Enkele minuten later kwam mijn vrouw thuis en wat er toen gebeurd is, zal nog wel een latere keer volgen.

Xander

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post161

HULPJE OP BOERDERIJ

XandersGeplaatst door My 4Fingers do, juli 05, 2018 10:01

HULPJE OP BOERDERIJ

Ik was dertig jaren oud toen het gebeurde.

Zeker al tien jaren woonde ik naast Petra en Jan. Kwam en kom er ook regelmatig over de vloer en wanneer ze op vakantie zijn, help ik op hun boerderij. Ik liep altijd in en uit bij de boerderij van Petra en Jan. Meestal waren de ouders van Petra er in de vakantie ook, doch Petra haar vader was in het begin van het jaar overleden en kwam haar moeder, luisterend naar de naam Juliette alleen.

Op een zondagochtend vroeg, Petra en Jan waren op vakantie en ik zou Juliette helpen met de koeien melken.

Zoals gewoonlijk stapte ik gewoon via de achterdeur naar binnen en liep door de lange gang naar de keuken. Aan die lange gang zat ook de badkamer en dit was een hele uitgebreide. Zo hadden ze een bad in de badkamer, waar je zo met drie mensen in kon.

Dus op die betreffende zondag liep ik langs de badkamer en wat schetst mijn verbazing, de deur stond op een grote kier en Juliette zat met haar rijpe en forse lichaam in bad en ik kon het goed zien. Ze was niet alleen aan het badderen, ze speelde ook nog met zichzelf.

Ik bleef een ogenblik staan en aanschouwde alles. Wat een gigantische borsten had die vrouw. De borsten die ik in al die jaren dat ik vrijgezel door het leven ben gegaan in mijn handen had gehad, waren veel kleiner. Ik besloot door te lopen en in de keuken te wachten. In de keuken aangekomen zag ik dat de koffie al klaar was. De koffie schonk ik zelf in en wachtte op Juliette. Na een kleine twintig minuten was Juliette ook daar.

Ik vernam dat ze schrok en ze verontschuldigde zich over het feit dat ze nog niet helemaal gereed was om de koeien te melken en te voeren.

Haar excuus werd door mij aanvaard, want ik had best wel genoten van wat ik allemaal had gezien. Ze vertelde dat ze uit bad kwam en dat ze dit beter na het voeren en melken had gekund. In de keuken was het erg rustig, want we hadden elkaar weinig te vertellen.

Volgens mij was Juliette een beetje geschrokken van het feit dat ik al in de keuken zat en bij de badkamer met open deur was langsgekomen. Ik zweeg.

Nadat ze mij een tweede kopje koffie had ingeschonken gingen we aan de slag. Het was een groot bedrijf en we waren dan ook zo een uurtje of twee/drie bezig. Na de gedane arbeid gingen we weer naar de keuken. Ze schonk me een vers gezette kopje koffie in en ik kreeg er een lekkere koek bij. Juliette bleef rustig, ze wist zich niet echt een houding te geven en was meer een beetje zenuwachtig. Vond het best vervelend dat ze zich niet zo op haar gemak voelde. Ik probeerde het ijs te breken en vroeg haar of ze nog iets bijzonders ging doen de rest van de dag. Ze bleef zich onrustig voelen. Toen besloot ik haar maar te vertellen wat ik die morgen bij de badkamer had gezien en dat ik het helemaal niet erg vond.

“Heb je alles gezien” vroeg ze mij op een onrustige toon.

“Ja Juliette, ik heb alles gezien en vind het allemaal erg normaal dat je een keer met jezelf speelt” bevestigde ik haar.

Ze werd rood, maar was erg blij dat het ik het niet erg vond. Ik verklaarde haar dat ik er zelfs een beetje opgewonden van werd, doch het niet durfde om mijn snikkel in mijn hand te nemen en eens lekker te spuiten. Van dit hele verhaal was ik natuurlijk erg opgewonden geworden.

Juliette vertelde dat ze ondanks haar leeftijd nog erg van seks hield en dat na het overlijden van haar man weinig aan seks had gedaan. Omdat ik nog een afspraak met mijn ouders had staan, besloot ik afscheid te nemen van Juliette en beloofde haar tegen de avond weer te komen helpen met de koeien.

Om vijf uur was ik weer op de boerderij te vinden en Juliette zat op mij te wachten. Haar overall had ze al aangedaan en ik kon zien dat ze er geen bh onder had. Ik werd van dit alles erg geil. Ze had het natuurlijk gedaan met een bedoeling.

Nadat we de koffie op hadden en we besloten aan het werk te gaan, toen ging ik achter Juliette staan en dit omdat ik zo opgewonden was van de rijpe vrouw zonder bh dat ik haar zo bij haar grote boezem vasthield.

Er werd door haar niet tegengewerkt, voor mij dus een reden om door te gaan. Ik knoopte haar overall open en zag dat ze er helemaal niets onder had. Haar oksels en kut waren lekker geschoren. Ook haar boezem was zalig om te zien.

Na dit alles zette ik haar met de blote kont op de keukentafel en liet mijn gezicht tussen haar benen zakken. Ik sabbelde aan haar lipjes en met mijn tong werd ze zalig door mij klaargemaakt. Wat was deze vrouw vochtig. Het was dan ook geweldig om te zien hoe deze vrouw genoot en hoe ze zalig was klaargekomen. Omdat de koeien eerst gevoerd en gemelkt dienden te worden, stopten we met het seksgebeuren.

Na gedane arbeid, was Juliette degene die in de keuken mijn lul uit mijn broek haalde. Ik stelde voor eerst maar eens een bad te nemen samen en ze stemde toe. In een volgelopen bad werd er lekker genoten. Na in bad te hebben gerommeld, besloten we naar het bed van Juliette haar dochter en schoonzoon te gaan.

Ze vond dat ik moest gaan liggen en vond het nu weleens tijd dat ik klaarkwam. Mijn lul werd zalig gemasseerd en gezogen. Op een gegeven ogenblik hield ik het niet meer. Een heleboel sperma verdween in Juliette haar mond. Had nog nooit seks gehad met een vrouw die sperma slikte en het was een geweldige belevenis.

Na aan afkoelingsperiode van een half uurtje wilde ze weer. Mijn lul moest nu in haar kut. Ik moest gaan liggen en zij klom bovenop mij. Terwijl ze lekker op en neer ging, kon ik genieten van de grote borsten die boven mijn hoofd hingen. Zij en ook ik kwamen zalig klaar. Na alles nog enkele keren te hebben gedaan, ging ik naar huis.

De dag erop was het zondag.

s' Morgens hielp ik haar met het voeren en het melken. Daarna neukten we weer een groot gedeelte van de dag.

Enkele weken nadat mijn buren weer terug waren van vakantie zat ik een kopje koffie te drinken bij Petra. Ze vertelde mij dat ze het wist van de seksperikelen tussen haar moeder en mij. Fantastisch vond ze dat ik haar moeder had geholpen met de arbeid en dat ik haar moeder geneukt had.

Tegenwoordig kom ik regelmatig bij de oudere vrouw over de vloer en neuk haar ook regelmatig. Eigenlijk was ze nog geiler dan alle vrouwen waar ik het mee gedaan had.

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post132

ORDINAIRE SLET

XandersGeplaatst door My 4Fingers di, juni 26, 2018 12:36

ORDINAIRE SLET

Momenteel ben ik aan het scheiden van mijn man. Omdat we het huis nog niet hebben verkocht wonen we nog onder één dak. Geeft niets, gaat goed maar soms heb ik wel eens zoiets van laat mij maar even alleen. Een collega van me heeft een vakantiehuisje op de Veluwe en ik vroeg hem of ik dat voor een weekendje kon huren. Dat was geen probleem en op vrijdagmorgen reed ik met een lekkere stapel boeken en cd's richting de Veluwe. Op het park aangekomen pakte ik mijn spullen uit en ging in het dichtbijgelegen dorpje even wat boodschappen doen. Toen de boodschappen in mijn auto lagen ging ik even een bakje koffie drinken in de plaatselijke kroeg. Een aardige jongen liep in de bediening en hij vroeg me of ik hier in de buurt op vakantie was, hij had me nog niet eerder gezien.

“Ja. Ik zit hier vlakbij op het bungalowpark, even een weekendje rust.”

“Nou het is niet echt druk nu, als je je verveelt kan je morgenavond hier wel heen komen, er speelt een leuk bandje”. Ik bedankte hem voor de uitnodiging en ging weer terug naar het huisje. Even lekker languit op de bank, lekker muziekje en mijn boek... heerlijk ! Na een poosje werd ik het lezen wel een beetje zat en besloot het park eens te gaan ontdekken. Ik liep naar voren en daar was een leuk zwembad met een mooie sauna. Jammer, ik had geen badpak meegenomen. Ik liep toch even naar binnen en hoorde dat badkleding niet verplicht was in de sauna. Hm… lekker dan duik ik even de sauna in, bedacht ik me...

Zo gezegd zo gedaan en toen ik nog geen vijf minuten lekker lag weg te dromen in de sauna ging de deur open. En daar waren zes heerlijke kerels. Een van hun ging trouwen en ze hadden een vrijgezellenweekendje op het park. We raakten aan de praat en het was heel gezellig. Na een poosje was ik klaar met de sauna en na een dompelbad en een lekkere douche ging ik weer terug naar het huisje. Ik maakte iets te eten klaar en zat lekker voor de tv te eten toen er op mijn raam werd geklopt. De mannen van die middag. Een van hen vroeg of ik vanavond nog even een borrel kwam drinken, ze zaten in het huisje naast me. Hij was wel heel leuk en gretig nam ik de uitnodiging aan.

s Avonds na de koffie liep ik naar de buren. Ik had me even leuk aangekleed en opgemaakt en droeg een zwart leren rokje met mooie panty's, hoge laarzen eronder en een leuk topje. Ik klopte op de deur en er werd opengedaan. Een gefluit begroette mij. Zo te horen hadden de heren best wel wat op !

Ik kreeg een lekker drankje in mijn handen gedrukt en ging naast die ene leuke kerel op de bank zitten. We raakten aan de praat en voor ik het wist zaten we samen te zoenen. Hm… hij smaakte heerlijk! De andere mannen reageerden een beetje teleurgesteld, ze hadden mannenweekend en nu zat er eentje met een vrouw.

“Nou ik deel haar graag hoor” zei de leuke kerel en ik wilde me natuurlijk niet laten kennen. Het alcoholgebruik ging in een moordend tempo dus ik zat nergens meer mee. Dus ik lachte spontaan en zei dat ik daar ook geen probleem mee had. Ik stond op en er klonk opeens een opzwepend muziekje. Ik ging lekker staan dansen en trok mijn bovenkleding uit. Al gauw stond ik in mijn topje en mijn mooie panty's met open kruis en stond er zowel voor me als achter me een kerel tegen me op te rijden. De mannen waren solidair en kleedden zich ook allemaal uit. Ik ging op de bank zitten en zag zes stijve lullen naar me wijzen.

Wauw... daar werd ik wel heel geil van en al gauw had ik er al twee te pakken en begon ze lekker af te trekken. Van het een kwam het ander en voor ik het wist lag ik op het tweepersoonsbed met die lekkere kerel tussen mijn benen. Hij neukte me als een bezetene en ik had een lul in mijn mond en twee in mijn handen. De andere twee stonden zich rustig af te trekken en na een minuut of vijf schoof iedereen door. Het was geweldig, zes kerels die op me stonden te geilen en al gauw kwam ik gillend klaar.

No mercy, de man die me lag te neuken pompte rustig door. Toen er weer gewisseld werd trok de man me boven op zich en gretig zakte ik over zijn lul. Wauw... deze was groot en wat zat hij lekker diep! Terwijl ik lekker aan het rijden was kwam er een kerel achter me zitten. Hij maakte mijn poepgaatje wat ruimer met zijn vingers en spoot er wat glijmiddel in. Voorzichtig duwde hij zijn lul mijn kontje in. Ik gilde het uit, ongerust vroeg hij of het zeer deed.

“Nee!” snikte ik, “het is zo lekker!” Gerustgesteld begon hij me lekker te neuken op het zelfde tempo als ik die andere lul bereed. Wauw… dat was geweldig, twee lullen in mijn lichaam en vier die paraat stonden voor me. Ik sabbelde, trok ze af en voelde overal handen; over mijn hele lichaam werd ik gestreeld en gekust. En de mannen wachten netjes met klaarkomen, steeds als iemand voelde dat hij bijna kwam trok hij zich terug en kwam de volgende. Mijn kutje en mijn kontje werden supergevoelig... het deed bijna pijn maar dat kon me niet meer schelen. Ik zat in een enorme orgasmeflow... de een was nog niet klaar of de volgende kwam alweer.

Wat is dat zalig om gewoon een ordinaire slet te zijn die zo intens verwend wordt. Zes mannen die maar aan een ding konden denken. Seks met mij! Wauw... ik wist niet wat me overkwam en genoot met volle teugen. Na een hele poos besloten ze dat het nu wel goed was. Het weekend begon nog maar net tenslotte en kwamen ze om me heen staan. Met zijn zessen tegelijk trokken ze zich af en spoten al hun heerlijke zaad over me heen. Het bed was drijfnat van mijn geil en ik kleefde van top tot teen van hun heerlijke zaad. Uitgeput vielen we allemaal in slaap, en hebben heerlijk met zijn zevenen op het natte bed geslapen.

De volgende morgen werd ik wakker omdat er twee kerels aan mijn tepels lagen te knagen en de derde lag op mijn klitje te zuigen. De andere drie lagen nog in coma maar het duurde niet lang voor zij ook wakker werden voor een heerlijke langdurige ochtendwip.

Ik ging weer terug naar mijn huisje maar niet zonder zes mobiele nummers en de belofte dat ik s avonds voor ze zou gaan koken.

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post127

Hulpje op boerderij

XandersGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 11, 2018 16:22

Als vervanging van "De bruiloft"

HULPJE OP BOERDERIJ

Ik was dertig jaren oud toen het gebeurde.

Zeker al tien jaren woonde ik naast Petra en Jan. Kwam en kom er ook regelmatig over de vloer en wanneer ze op vakantie zijn, help ik op hun boerderij. Ik liep altijd in en uit bij de boerderij van Petra en Jan. Meestal waren de ouders van Petra er in de vakantie ook, doch Petra haar vader was in het begin van het jaar overleden en kwam haar moeder, luisterend naar de naam Juliette alleen.

Op een zondagochtend vroeg, Petra en Jan waren op vakantie en ik zou Juliette helpen met de koeien melken.

Zoals gewoonlijk stapte ik gewoon via de achterdeur naar binnen en liep door de lange gang naar de keuken. Aan die lange gang zat ook de badkamer en dit was een hele uitgebreide. Zo hadden ze een bad in de badkamer, waar je zo met drie mensen in kon.

Dus op die betreffende zondag liep ik langs de badkamer en wat schetst mijn verbazing, de deur stond op een grote kier en Juliette zat met haar rijpe en forse lichaam in bad en ik kon het goed zien. Ze was niet alleen aan het badderen, ze speelde ook nog met zichzelf.

Ik bleef een ogenblik staan en aanschouwde alles. Wat een gigantische borsten had die vrouw. De borsten die ik in al die jaren dat ik vrijgezel door het leven ben gegaan in mijn handen had gehad, waren veel kleiner. Ik besloot door te lopen en in de keuken te wachten. In de keuken aangekomen zag ik dat de koffie al klaar was. De koffie schonk ik zelf in en wachtte op Juliette. Na een kleine twintig minuten was Juliette ook daar.

Ik vernam dat ze schrok en ze verontschuldigde zich over het feit dat ze nog niet helemaal gereed was om de koeien te melken en te voeren.

Haar excuus werd door mij aanvaard, want ik had best wel genoten van wat ik allemaal had gezien. Ze vertelde dat ze uit bad kwam en dat ze dit beter na het voeren en melken had gekund. In de keuken was het erg rustig, want we hadden elkaar weinig te vertellen.

Volgens mij was Juliette een beetje geschrokken van het feit dat ik al in de keuken zat en bij de badkamer met open deur was langsgekomen. Ik zweeg.

Nadat ze mij een tweede kopje koffie had ingeschonken gingen we aan de slag. Het was een groot bedrijf en we waren dan ook zo een uurtje of twee/drie bezig. Na de gedane arbeid gingen we weer naar de keuken. Ze schonk me een vers gezette kopje koffie in en ik kreeg er een lekkere koek bij. Juliette bleef rustig, ze wist zich niet echt een houding te geven en was meer een beetje zenuwachtig. Vond het best vervelend dat ze zich niet zo op haar gemak voelde. Ik probeerde het ijs te breken en vroeg haar of ze nog iets bijzonders ging doen de rest van de dag. Ze bleef zich onrustig voelen. Toen besloot ik haar maar te vertellen wat ik die morgen bij de badkamer had gezien en dat ik het helemaal niet erg vond.

“Heb je alles gezien” vroeg ze mij op een onrustige toon.

“Ja Juliette, ik heb alles gezien en vind het allemaal erg normaal dat je een keer met jezelf speelt” bevestigde ik haar.

Ze werd rood, maar was erg blij dat het ik het niet erg vond. Ik verklaarde haar dat ik er zelfs een beetje opgewonden van werd, doch het niet durfde om mijn snikkel in mijn hand te nemen en eens lekker te spuiten. Van dit hele verhaal was ik natuurlijk erg opgewonden geworden.

Juliette vertelde dat ze ondanks haar leeftijd nog erg van seks hield en dat na het overlijden van haar man weinig aan seks had gedaan. Omdat ik nog een afspraak met mijn ouders had staan, besloot ik afscheid te nemen van Juliette en beloofde haar tegen de avond weer te komen helpen met de koeien.

Om vijf uur was ik weer op de boerderij te vinden en Juliette zat op mij te wachten. Haar overall had ze al aangedaan en ik kon zien dat ze er geen bh onder had. Ik werd van dit alles erg geil. Ze had het natuurlijk gedaan met een bedoeling.

Nadat we de koffie op hadden en we besloten aan het werk te gaan, toen ging ik achter Juliette staan en dit omdat ik zo opgewonden was van de rijpe vrouw zonder bh dat ik haar zo bij haar grote boezem vasthield.

Er werd door haar niet tegengewerkt, voor mij dus een reden om door te gaan. Ik knoopte haar overall open en zag dat ze er helemaal niets onder had. Haar oksels en kut waren lekker geschoren. Ook haar boezem was zalig om te zien.

Na dit alles zette ik haar met de blote kont op de keukentafel en liet mijn gezicht tussen haar benen zakken. Ik sabbelde aan haar lipjes en met mijn tong werd ze zalig door mij klaargemaakt. Wat was deze vrouw vochtig. Het was dan ook geweldig om te zien hoe deze vrouw genoot en hoe ze zalig was klaargekomen. Omdat de koeien eerst gevoerd en gemelkt dienden te worden, stopten we met het seksgebeuren.

Na gedane arbeid, was Juliette degene die in de keuken mijn lul uit mijn broek haalde. Ik stelde voor eerst maar eens een bad te nemen samen en ze stemde toe. In een volgelopen bad werd er lekker genoten. Na in bad te hebben gerommeld, besloten we naar het bed van Juliette haar dochter en schoonzoon te gaan.

Ze vond dat ik moest gaan liggen en vond het nu weleens tijd dat ik klaarkwam. Mijn lul werd zalig gemasseerd en gezogen. Op een gegeven ogenblik hield ik het niet meer. Een heleboel sperma verdween in Juliette haar mond. Had nog nooit seks gehad met een vrouw die sperma slikte en het was een geweldige belevenis.

Na aan afkoelingsperiode van een half uurtje wilde ze weer. Mijn lul moest nu in haar kut. Ik moest gaan liggen en zij klom bovenop mij. Terwijl ze lekker op en neer ging, kon ik genieten van de grote borsten die boven mijn hoofd hingen. Zij en ook ik kwamen zalig klaar. Na alles nog enkele keren te hebben gedaan, ging ik naar huis.

De dag erop was het zondag.

s' Morgens hielp ik haar met het voeren en het melken. Daarna neukten we weer een groot gedeelte van de dag.

Enkele weken nadat mijn buren weer terug waren van vakantie zat ik een kopje koffie te drinken bij Petra. Ze vertelde mij dat ze het wist van de seksperikelen tussen haar moeder en mij. Fantastisch vond ze dat ik haar moeder had geholpen met de arbeid en dat ik haar moeder geneukt had.

Tegenwoordig kom ik regelmatig bij de oudere vrouw over de vloer en neuk haar ook regelmatig. Eigenlijk was ze nog geiler dan alle vrouwen waar ik het mee gedaan had.

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post118

GEITENNEUKERS

XandersGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 28, 2018 15:26

GEITENNEUKERS

Het is nu enkele jaren geleden dat dit verhaal echt gebeurde. Ik had met mijn nieuwe vrouw een huisje huurde aan de rand van het bos om onze wittebroodsweken te houden. Axelle was net vierentwintig en ik was tien jaar ouder. Ze was een jonge frisse blondine die in haar tienerjaren niet vies was van het andere geslacht, maar die om een of andere reden besloot met mij in zee te gaan. Elke voormiddag maakten we een wandeling in de omgeving en ’s namiddag ’s rustten we wat uit in onze tuin. Die namiddag ging ik naar het huis om een drankje te halen, toen ik uit het venster keek en achter de struiken twee kerels zag met een verrekijker. Ze keken met interesse in de richting van het huis. Ik zocht mijn richtmicrofoon - voor mijn hobby collectioneer ik vogelgeluiden - en duwde die in hun richting. Ik zette mijn hoofdtelefoon op zodat ik hun gesprekken kon horen.

"Wat een knappe teef," zei de ene, "ik wou dat ze eens topless zou zonnebaden. Ik zou haar tieten maar wat graag willen zien."

"Voor mij," zei de andere, "mag ze nog wel wat meer uitdoen." Ik had genoeg gehoord. Ik was trots op mijn knappe Axelle en ik wou die twee knapen wel een pleziertje doen. Ze lag in een ligstoel met een boekje toen ik bij haar terugkwam.

"Wil ik je rug insmeren?" vroeg ik. Axelle stemde toe en ze zette zich recht in de stoel. Ik deed haar topje los en draaide haar zo dat ze recht naar de gluurders keek. Ik streelde zacht haar tieten zodat de twee kerels wat te zien kregen. Daarna masseerde ik langzaam haar rug en na een tijdje vroeg ik haar om recht te staan. Ik ging op mijn knieën zitten achter mijn vrouwtje en trok haar slipje uit. Ze stond naakt in het vizier van de gluurders die ik extra verwende door Axelle zacht tussen de benen te aaien. Ze spreidde de benen om me gemakkelijke toegang te geven tot haar kutje terwijl ze van op een tien meter afstand werd bespied. Die namiddag eindigde met een vrijpartij op het gazon.

Toen ik terug naar het huis ging zag ik door het raam hoe de gluurders zich klaarmaakte om te vertrekken. Ik hoorde hen zeggen dat ze elke dag zouden terugkomen om te kijken. Elke namiddag verwende ik Axelle op het gazon en ze pijpte me gedurende ons verlof diverse namiddagen in het zicht van onze gluurders zonder Axelle er iets van wist. Op de laatste dag van ons verlof zag ik vanuit het raam onze twee buren met hun verrekijker loeren naar Axelle. Ik glipte het huis uit langs achter en besloop ongemerkt de hitsige mannen die zich te goed deed aan het prikkelende zicht van mijn naakte vrouw, die haar benen opende en zichzelf begon te vingeren. Zonder enige gêne bewerkte ze haar poesje tot ze hijgend klaarkwam.

"Nogal merchandise, hé mannen," zei ik langs achter tegen de gluurders. Als door een bij gestoken draaiden ze zich om. Het waren twee Turken van achteraan in de veertig en een eind in de vijftig. "Dat is mijn vrouw," ging ik verder," ze houdt veel van seks en als jullie willen kan ik ervoor zorgen dat jullie haar een avond kunnen neuken." Ik vertelde hen iets uit het verleden van Axelle. Axelle was amper zeventien toen ze in haar dorp door haar leeftijdgenoten als de matras van het jeugdhuis werd beschouwd. In dat jeugdhuis zorgde ze voor de inschrijving van de nieuwe leden en jongens heette ze niet alleen welkom door hun lidkaart te gaan brengen, maar ook door hen een middagje van haar lichaam te laten genieten. Oudere leden vergastte ze regelmatig op een nachtje in de schuur en ze zorgde er wel voor dat haar scheur regelmatig werd gevuld. Na de vergaderingen met de verantwoordelijke, met een drie jarige gehuwde man, ging ze iets drinken en als zijn vrouw niet thuis was, belandde ze nog wel eens in zijn bed. Toen de gluurders hoorden dat ze getrouwd was, en dat haar man geen bezwaar had dat zijn vrouw eens door een andere man werd geneukt, konden ze niet meer wachten om Axelle te ontmoeten. Nu beschrijf ik even zowel wat ik van Axelle hoorde achteraf als van de twee Turken.

Om zeven uur ging de bel. Ik was naar de bioscoop en Axelle kwam net uit het bad. Naakt stapte ze naar de deur en ze opende die. De twee Turken zagen een jonge Belgische vrouw met natte lichtbruine haren en grote donkerbruine reeënogen. Axelle was geen magere mannequin, maar een slanke vrouw met zachte schouders en kleine omhoogstekende borsten, die uitliepen in mooie tepels. Haar ribben staken niet door haar vel, maar werden door glanzende huid omgeven. Haar slanke buik liep uit in een kaal geschoren kutje. Ze had het laten scheren omdat ik haar kutje graag zie als we samen stoeien. Haar benen waren niet superslank, maar goedgevormd en toch vertoonden haar billen geen enkel spoor van appelsienenhuid. Ze was een snoepje dat voor hen stond en dat liet hen niet onbewogen.

"Goedenavond," zei Axelle, "wat kan ik voor jullie doen?"

"Heel wat," antwoordde de oudste van de twee, "we hebben je deze week zien zonnebaden en nu willen we je neuken." Axelle bekeek de twee mannen. Wellust lag in hun blik en ze zagen er bepaald niet ongevaarlijk uit. In de omgeving was geen levende ziel te bespeuren en Axelle bedacht zich dat ze misschien nog wel vier uur alleen was en dat meespelen met de mannen nog het veiligste zou zijn voor haar eigen lijf en leden.

"Kom binnen," zei Axelle, terwijl ze hoopte dat de situatie niet te veel uit de hand zou lopen voor er iemand haar zou komen bevrijden Ze ging de mannen voor naar de slaapkamer en draaide zich naar hen om. Ze wist dat ze de mannen de eerste tijd zou moeten tevreden stellen. Ze lachte dus uitnodigend naar de beide mannen en zei verleidelijk.

"Oké, je mag over mijn lichaam beschikken. Willen jullie één voor één, of samen?" Axelle wachtte niet op een reactie, maar stapte naar de oudste toe en knoopte zijn broek open. Haar mooie grote ogen keken naar zijn mooie dikke lul en Axelle stopte hem zacht in haar mond. Zacht kreunend likte ze aan de stijve paal. Opeens voelde ze twee handen haar volle billen uit elkaar duwen en met één flinke haal werd ze gepenetreerd door de jongere man zodat ze hard tegen de grond werd gedrukt.

"Voel eens hoe een echte man neukt, jij vuile hoer!" riep hij. En Axelle moest toegeven dat hij er wel wat van kon. Met harde, meedogenloze stoten reet hij haar kut wijd open. Axelle hijgde zwaar en kreunde als een blaasbalg. Haar tieten werden plat geduwd onder de passionele druk van haar brute dekhengst. Ze kon niet anders dan de vernederende behandeling ondergaan.

"Hier, hoer, neem mijn lul in je bek," siste de oudere haar toe en hij trok Axelle aan het haar naar zijn middel. Hij stak zijn penis diep in haar mond en maakte neukende bewegingen. Axelle kon niet anders dan kokhalzen en streelde langzaam zijn ballen in een poging hem wat zachter met haar te laten omspringen. Ze lukte daar wel in, maar de man achter haar beukte met zo'n wildheid in haar kut dat ze ongewild klaarkwam. Ze schreeuwde het uit toen ze haar hoogtepunt bereikte, en op dat moment spoot de andere in haar gezicht. Ze sloot snel de ogen want die vracht kwam totaal onverwacht, maar toch kon ze niet voorkomen dat ze een flink deel te slikken kreeg. Axelle draaide zich om en kreeg de hevige minnaar in de gaten. Ze keek naar zijn liefdespaal en dat was een tamp van serieuze afmeting. Toen ze naar hem wou toe kruipen voelde ze de handen van haar oudere partner op haar kleine borstjes. Hij trok haar achterover en ze voelde zijn penis haar langs achter penetreren. De andere kwam naar haar toe en trok haar benen ver uiteen. Hij schoof zijn lul langzaam en teder in haar liefdesgrot.

"Hier, dan krijg je van ons een lekkere Turkse sandwich," zei hij. Ze hadden blijkbaar nog in een broodjeszaak gewerkt, want ze coördineerden hun bewegingen zodat Axelle heerlijk diep werd geneukt. Ze kruiste haar benen over de rug van de man op haar en drukte hem dieper in haar. Op dat moment voelde ze een straal sperma in haar kutje schieten en de man onder haar kwam met een luide zucht klaar. De jongere bleef echter maar pompen en zij voelde een warm gevoel in haar onderbuik zich langzaam maar zeker ontwikkelen. Met een overweldigend gevoel kwam Axelle klaar en de man op haar spoot nu een straal hete sperma in haar.

"Een Turkse sandwich is aan beide zijden gesmeerd," zei hij en hij trok zich terug uit de poes van de jonge blondine.

"Speel eens met mijn borsten," vroeg Axelle, die nu echt heet geworden was. De oudere man streelde zacht haar tietjes en nam haar rechtertepel tussen zijn vingers. Hij bracht het tepeltje naar zijn mond en likte sensueel rond haar gevoelige lichaamsdeel. De ander had zijn vingers nat gemaakt en streek langs haar reet. Ineens stak hij zijn lul in haar aars en langzaam schoof hij zijn enorme paal dieper in haar.

"Oh, niet doen," zei Axelle in paniek, "ik heb dat nog nooit gedaan."

"Ik zal voorzichtig zijn en je zal zien dat het leuk is," zei de jongere man. Axelle voelde een zachte scherpe pijn in haar achterste en de andere ging voor haar zitten. Hij keek naar haar bruine angstige ogen en hij zei.

"Je moet geen schrik hebben, als we met je klaar zijn, dan vraag je nog naar ons". Axelle voelde de enorme lul in zich een ritmische dans beginnen en hoewel ze er niks aan vond, voelde ze de opwinding van haar anale minnaar toenemen toen hij Axelle 's darmen vol met zijn dikke sperma spoot. Ze lagen samen op het bed. Axelle lag op haar rug tussen de twee mannen in. De jongste - toch al achter in de veertig - had zijn hand op haar onderbuik gelegd en streelde haar zacht. De andere lag naar Axelle toegekeerd en betastte sensueel haar borsten, nek en gezicht. Axelle genoot met gesloten ogen van de strelingen.

"Hoe vond je het?" vroeg de oudste. "Het was mijn eerste trio, maar ik wist niet wat ik heb gemist, "zei Axelle, "zo'n potente lovers heb ik nog nooit gehad". Ze nam de ontspannen lul van de oudste in haar hand en begon hem te masseren. Al masserend draaide ze zich naar hem toe en ze drukte haar volle lippen op zijn mond. Haar tong vond de weg in zijn mond en haar bezwete lijf voelde zijn tedere strelingen. De jongste nam haar prachtige benen in zijn handen en legde ze iets opzij. Daarna voelde Axelle de kop van zijn penis tegen haar schaamlippen komen. Ze opende haar benen nog wat meer om hem betere toegang te verschaffen, want ze had er zin in. Met een ferme uithaal dreef de jongere zijn lul hard in haar kut en die brute kracht ontnam haar de adem. Hard en snel neukte hij haar langs achter en haar vaardige masserende handen hadden de penis van de oudere terug in vorm gebracht. Dat kon ze vaststellen toen ook hij haar penetreerde met voorzichtige halen. Langzaam stemden de beiden hun ritmes op elkaar af zodat een dik gesmeerde Turkse sandwich niet kon uitblijven. De oudere begon sneller te stoten en zijn harde stijve pik spoot nu een krachtige straal sperma in de kut van Axelle. Axelle voelde zijn warme zaad tegen haar wand, maar de jongere, die nu solo neukte, verhevigde zijn ritme en onder zijn gebeuk kreeg Axelle een dijk van een orgasme. De veertiger had een enorm uithoudingsvermogen - dat had Axelle al kunnen ervaren - en hij bleef maar gas geven. Hij wou een grandioze apotheose als hoogtepunt van de avond en ging tot het uiterste. Axelle had een totaal verhit lijf en het zweet drupte langs haar volle tieten. Zij hijgde zwaar en kreunde onder het helse geneuk van haar sekspartner. Haar tweede orgasme zou niet lang uitblijven, maar de lul van de man achter haar bleef maar zwellen en hij bleef maar in haar pompen. Mijn knap jong vrouwtje begon de controle over haar lichaam te verliezen. Ze wist niet meer wat er gebeurde en ze schreeuwde steeds maar.

“Harder, neuk me, nee, oh ja! Nog. Stop! Meer… nog… nog!” Het orgasme, dat ze nu kreeg, was van een ongekende intensiteit, en nog bleef de veertiger in haar beuken. Toen hij uiteindelijk klaarkwam, spoot hij een hele lading zaad in haar doorploegde kut. Axelle reageerde niet meer en was als levenloos op de grond gegleden. Dat was het sein voor de twee mannen om op te stappen.

Ze verdwenen na een ferm praatje met mij uit beeld, maar later toen we zwanger wilden worden probeerden ze het nog een keer. Ik heb toen wel erg stevig en nadrukkelijk de weg gewezen naar de geitenstal.

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post110

EVEN AFGELEID

XandersGeplaatst door My 4Fingers do, mei 17, 2018 13:27

EVEN AFGELEID

Ik zag de twee toen ik al zeker vijf glazen bier had gedronken. Het eerst zag ik haar. De zin die ik wilde uitspreken, bleef in de lucht hangen. Zo’n vrouw was het. Of was het een meisje? Adembenemend in ieder geval. Glinsterend zwarte ogen, een net niet pruilende onderlip, springerig donker haar. En dat was alleen haar hoofd. Haar tengere lichaam was gehuld in een donkerrode jurk die obsceen was in zijn gewoonheid. Ze sprong me in het oog toen ze zich met een soepele beweging losmaakte van haar gezelschap en met twee golvende stappen de dansvloer op liep en begon te dansen. Mensen die echt kunnen dansen hebben mijn onvoorwaardelijke bewondering.

"…Sorry, ik eh… Ik was even afgeleid."

"Onmiskenbaar”.

“En niet onterecht,” wil ik graag toevoegen. Oogverblindend is hier wel de juiste term. En bezet eveneens, vrees ik. Er loopt een directe lijn tussen haar en dat sujet achter haar. “Heb je ooit zo’n lelijke kerel gezien?”

Ik schoot in de lach. De man waar mijn vriend op duidde, hoorde overduidelijk bij de dansende vrouw en hij was zonder enige twijfel een mooie man.

"Ik vind hem eng", zei Brian. "Dat soort mannen zou niet vrij mogen rondlopen." Ik begreep waar hij op doelde maar was het niet met hem eens. De man, die inmiddels ook op de dansvloer was, was niet glad genoeg om eng te zijn. De twee op de dansvloer bewogen nu samen en zagen alleen elkaar nog. De deejay zette een van mijn favoriete platen op.

"Maar om kort te gaan, ik vind dat we nog een keer met z’n allen bij elkaar moeten komen, voordat we met z’n tienen totaal onvoorbereid in die ouwe rammelbakken springen om naar Marokko te rijden. Het is god betere vijfenveertig graden daar in juli, man. Ik bedoel,…"

Ik sloeg m’n glas achterover en trapte mijn sigaret uit op wat tot mijn schrik de vloerbedekking bleek te zijn. Ik pakte de peuk op en deed hem in een leeg flesje.

"Goed, doen we. Ik ga even dansen." In tegenstelling tot veel mensen vind ik het prettig om naar feesten te gaan waar ik weinig mensen ken. Het is vaak veel eenvoudiger om echt te feesten als je bijna niemand kent. Niemand die op de altijd volgende ochtend zegt.

"Zeg, ik wist niet dat jij kon breakdancen. En ik heb ook nooit geweten dat je daar echt dingen bij moest breken." Hier kon ik ongegeneerd dansen, op mijn manier. Op goede momenten is dansen heerlijk. Ondanks mijn teleurstellende vaardigheden bij het dansen, kán ik me erbij laten gaan. De deejay draaide platen die ik kende, en dat was op feesten als het deze al heel wat. Toen er tot mijn vreugde maar liefst vier platen achter elkaar voorbijkwamen die ik allemaal erg goed vond, vergat ik mezelf. Ik genoot van de beweging, tolde vervaarlijk over de dansvloer en danste mijzelf in het zweet. Toen ik niet meer genoeg lucht had om verder te dansen, plofte ik neer op de grote sofa die in de ietwat duistere hoek onder de trap was geschoven. Met een lege blik van vermoeidheid staarde ik naar de bewegende massa op de dansvloer. De bewegende lichten waren veelkleurige vlekken in mijn ogen. Ik leunde achterover in de kussens en voelde mijn ogen zwaar worden.

"Biertje? Sliep je?" De vrouw in de jurk! Ze hield me een glas voor en lachte om mijn verwilderde blik. Ik grijnsde en nam het glas aan.

"Ben weer helemaal wakker. Dankjewel."

"Volgens mij kun je het wel gebruiken. Je ging behoorlijk tekeer daar."

"Ja… Niks gebroken, deze keer."

"Jij denkt zeker dat je niet kan dansen." Ik grijnsde weer.

"Ach."

"Je kunt ook niet dansen. Maar je bent wel heel leuk om naar te kijken als je danst."

"Hm. Leuk, als in: grappig, neem ik aan?"

"Nee, meer leuk als in: lekker. En grappig, dat ook. Zeg, blijf je staren?"

"We kunnen het niet met zekerheid uitsluiten. Sorry, ik vrees dat ik er niet zoveel aan kan doen. Proost."

"Proost." We dronken terwijl we elkaar over de rand van onze glazen bleven aankijken. Tot mijn verbazing besefte ik dat ik haar op de dansvloer helemaal was vergeten. Van dichtbij sprankelde ze helemaal. Ik voelde hoe ik gloeide van binnen. Ik hield mijn glas op. "Erg aardig van je. Omdat ik leuk ben als ik dans?"

"Ja. Je gaat ervoor. ‘s Een goed teken." Ze ging naast me zitten.

"Een teken waarvoor?"

"Dat ligt aan jou." Het lag aan mij. Ze legde een hand op mijn knie en toen ze naar me keek en ik haar donkere, glinsterende ogen weer zag, besloot ik om voor de rest van de avond mijn eeuwig malende twijfels, voorbehouden en waarschuwingen te negeren. Ik nam nog een slok.

"Ik ben overal voor in. Echt."

"Goed. Goed. Drink je bier op. Peuk?" Ik leegde mijn glas en stak de hand gerolde sigaret aan met de metalen aansteker die ze ergens uit haar jurk tevoorschijn had gehaald. Ze duwde me achterover in de kussens en kwam op haar knieën naast me zitten. Ik inhaleerde diep. De sigaret smaakte kruidig. Ze kwam met haar gezicht vlak bij het mijne, haar mond half open. Toen ik de rook begon uit te ademen, plaatste ze haar mond op de mijne en zoog. Ik hoorde een laag gekreun, dat evengoed van mij als van haar had kunnen zijn. Haar tong glipte langs mijn tanden en verdween weer. Ze kwam overeind.

"Meer." Ik nam nog een trek, dieper dan de vorige en hield de rook binnen. Er zat zonder twijfel hasj in de sigaret, maar dat interesseerde me niet. Ik voelde me geweldig. Ze kuste me nu en ik liet mijn adem gaan. Terwijl we kusten dwarrelde de rook om ons heen. Haar lippen waren zo zacht dat ze vloeibaar leken. Ik legde mijn hand op haar rug en voelde haar huid door de dunne stof. Als in een trance voelde ik haar hand onder mijn shirt schuiven. En weer weg!

"Meer." Ik gaf haar de sigaret. Over de muziek hoorde ik het geknetter toen ze inhaleerde. Ze duwde me verder achterover en leunde half over me heen. Toen ze me weer kuste en me de prikkelende rook liet opzuigen voelde ik de rest van de wereld verdwijnen. Haar hand gleed weer onder mijn shirt en streelde mijn rug. Ik opende mijn ogen en keek recht in de hare, wijd open en zo dichtbij dat ik haar wimpers voelde bewegen. Ik verdronk. Ik voelde haar andere hand over de binnenkant van mijn benen glijden. Ik streelde haar rug en liet mijn handen naar beneden dwalen. Toen ik haar billen voelde kwam ze overeind en ging op haar knieën over me heen zitten, haar handen op mijn schouders.

"Ben je er klaar voor?"

"Ja. Ik zal maar niet vragen waarvoor."

"Doe maar niet."

"Dus this is the time and the place, right?"

"Right." Nu grijnsde zij. "OK." "Doe je broek los. En raak me niet aan daar." Ik keek even om me heen. Het feest ging gewoon door en niemand leek enige aandacht aan ons te besteden. Het was nog wat drukker geworden, maar de plek onder de trap was een eiland van rust. Ogenschijnlijk tenminste.

"Hee!"

"OK, ok." Ik ging met mijn beide handen onder haar jurk, die ons zo bedekte dat er voor de overige feestgangers niets meer te zien was dan een vrouw die op haar knieën bij een man op schoot zat. Het was heel warm onder haar jurk. Ik kon de gladde huid van haar dijen voelen.

"Hee!"

"Sorry." Ik grijnsde, maakte mijn broek los en schoof mijn onderbroek met enige moeite naar beneden. Ik kon nauwelijks geloven wat er gebeurde.

"Klaar." Ik hield mijn handen omhoog.

"Nog lang niet." Ze gooide de peuk weg, reikte onder haar jurk en pakte me vast. Ik had inmiddels een erectie zoals ik nog nooit had gehad. Haar handen gloeiden en ik sidderde. Ze streelde mijn ballen en gleed zonder te wachten over me heen. Ik snakte naar adem. Het was alsof ik werd ondergedompeld in een warme, zachte vloeistof.

"Zit stil." Haar handen lagen weer op mijn schouders. Ik hijgde. Ze kuste me en keek me lachend aan. "Vind je ’t wat?"

"Ik vind het helemaal niks. Wat eigenlijk?"

"Mm…" Mijn hele lichaam stond onder stroom. Er gingen kleine schokken door me heen. Ik streelde haar armen en heupen en verbaasde me over de zachtheid van haar huid. Binnen in haar voelde ik bijna onmerkbare spierbewegingen. Ik was zo diep in haar. Toen ik even bewoog kreunde ze en ze duwde me dieper in de kussens van de sofa.

"Zit stil!"

"Mm... Je bent zo mooi…"

"En? Gewoon stilzitten." Ze zat zelf volkomen stil, maar ik voelde hoe de beweging van de spieren in haar binnenste geleidelijk sterker werd. Al mijn bloed leek naar mijn pik te stromen en ik kon niet meer uitmaken waar mijn lichaam eindigde en het hare begon. Ik sloot mijn ogen en concentreerde me op de tintelingen die door me heen gingen. Het was of ik zweefde. Plagende vingertjes leken me op alle plaatsen aan te raken.

"Blijf je d’r een beetje bij? Kijk me ‘s aan." Ze ging verzitten en er ging een hete golf door me heen. Ademloos zag ik hoe opgewonden ze zelf was. Haar ogen glansden, haar mooie mond was half open. Zweet glinsterde op haar naakte armen. Ik legde mij handen op haar benen en liet ze onder haar jurk glijden. Het was daar nog warmer geworden. Ze pakte mijn armen en legde ze naast me.

"Afblijven en stilzitten. Beetje hardleers?" Ik kon inmiddels niets meer zeggen. Gedachteloos greep ik haar handen en kneep. Ze kneep even hard terug en ik voelde hoe de bewegingen binnen in haar onregelmatiger werden. We keken elkaar aan. Een paar minuten bleven we zo zitten. Ik vergat alles behalve haar ogen en de overweldigende golven van genot die door me heen sloegen. Onze ademhaling versnelde langzaam, ik zag de beweging onder haar jurk. De tepels van haar kleine borsten prikten bijna door het rood. Ik wilde er een aanraken maar ze sloeg mijn hand weg.

"Afblijven! Stil zitten en voelen! Lul!" En ze lachte weer. Door de kleine schokken die haar lach in haar lichaam veroorzaakte, raakten we beiden plotseling in een niet meer te stoppen stroomversnelling.

"Oh…ah…ho… Wat zei ik nou?" Het was niet meer mogelijk om stil te zitten, hoewel we het beiden hard probeerden. Ze greep mijn schouders nu stevig vast en keek strak naar me.

"Blijf kijken. Ik wil je zien. Blijven kijken." Haar aansporing was niet nodig. Ik zag hoe haar blik wazig werd, terwijl alles in me naar ons middelpunt stroomde. De spieren in haar gloeiende kut leken te golven, mijn pik op te willen nemen. We trilden en schokten. Ik voelde hoe ik nog groter groeide in haar toen de laatste, lange, lange golf naderde. Ze sperde haar ogen wijd open. Haar nagels groeven in mijn schouders.

"Oh…ha…oh…" Ze schokte nu hevig. Ik liet mezelf leegstromen, heet, diep in haar bewegende binnenste, er leek geen eind aan te komen. Ze schudde me een paar keer hard heen en weer en trok me toen met een ruk naar zich toe. Ze legde haar hoofd op mijn schouder, terwijl er nog steeds schokken door ons heen gingen. Ik greep haar eindelijk vast.

"Dat zag er niet onaangenaam uit…" Naast ons, op de sofa! En we hadden niets gemerkt! Zij: "Hee, Pat! Haal je een biertje voor ons?"

"Patrik, please." Hij grijnsde. Het lelijke sujet, natuurlijk.

"Tuurlijk. Twee bier. Niks zo lekker als een koel glas na een hete werkdag, komt eraan." Hij stond op en liep weg. Ze kwam overeind, trok mijn broek omhoog en ging naast me zitten, dicht tegen me aan. Haastig knoopte ik mijn gulp dicht. Ze giechelde en kuste me op mijn neus.

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post103

TREIN NAAR BERLIJN

XandersGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 06, 2018 16:04

TREIN NAAR BERLIJN

Sinds een aantal jaren heb ik een goede vriend Alexander genaamd en Alexander en ik beleven de geilste avonturen. Alexander had het idee om samen met mij een weekendje weg te gaan naar Duitsland. Gewoon een aantal dagen even geen vrouw en kind om zich heen. Zijn vrouw vond dit niet erg en vond het prima als twee maatjes zich met elkaar vermaakten. We gingen vanaf Brussel zuid met de trein naar Berlijn.

In de trein zaten we in een eerste klas coupé met een blonde bloedmooie vrouw. Zij vertelde dat ze zakenvrouw was en dat ze ook naar Berlijn moest. Alexander en ik raakten aan de praat en na verloop van tijd had ik zin in koffie en vroeg of Alexander en Elena, zo heette onze dame, misschien ook koffie wilden? Alexander wilde thee en Elena wilde graag chocomel met slagroom... want daar werd ze zo geil van zei ze lacherig. Ik ging de koffie halen en Alexander bleef bij Elena achter in de coupé. Ik weet natuurlijk niet wat er in de tussentijd allemaal in de coupé is gezegd. Maar wat ik wel weet is dat toen ik terug kwam Elena werd gevingerd door Alexander.

Ik deed net of ik het niet gezien had en overhandigde hen de drankjes. Ik ging zitten en Elena deed de gordijntjes dicht van onze eerste klas coupé.

“Zo dan ga ik me nu even verkleden als jullie dat geen probleem vinden”. Ik was verbaasd maar zei geen boe of bah en Alexander al helemaal niet natuurlijk. Elena kleedde zich langzaam uit en ging met haar billen naar Alexander staan. Ze had alleen nog een slipje en een beha aan toen ze licht begon te kreunen. Alexander was haar billen aan het masseren en ik werd steeds geiler bij het zien van die twee. Ik pakte voorzichtig haar rand van haar slipje vast en trok deze langzaam naar beneden. Ik zag een volkomen kaal geschoren kutje en die was zo te zien al behoorlijk nat. Ik stak mijn vinger uit en begon haar langzaam over haar klitje te schuren. Elena begon steeds harder te kreunen en Alexander begon haar bilspleet te likken. Ik had inmiddels een enorme paal gekregen en wilde deze enorme paal bevrijden uit zijn benarde positie. Elena pakte echter mijn hoofd en duwde mijn hoofd tussen haar benen en zei streng "likken".

Ik deed wat me gezegd werd en voelde plotseling een hand op mijn been. Dat kon niet de hand van Elena zijn maar dat moest de hand van mijn beste vriend zijn. Geil als ik was liet ik het toe en Alexander begon over mijn inmiddels dikke pik te wrijven. Elena begon heftig te kreunen en ik proefde dat het geile kutsap uit haar kutje kwam vloeien. Alexander was nog steeds haar kontje aan het bewerken met zijn tong. Mijn pik kreeg ook een goede behandeling en was inmiddels uit zijn benarde positie bevrijd. Elena leek geen genoeg te kunnen krijgen van mijn tong en hield mijn hoofd op zijn plek. Alexander had zich losgemaakt van haar bilspleet en ging met zijn hoofd naar beneden om op mijn pik te zuigen. Ik wist niet wat me overkwam. Alexander die aan mijn pik zuigt, terwijl hij getrouwd is en een lief dochtertje heeft? Daar moest ik meer van weten. Maar Elena wist ook van geen ophouden en zei tegen Alexander dat hij nu aan de beurt was om zijn mannelijkheid aan haar te tonen. Alexander had al de hele tijd verlangd naar het moment dat hij dat geile kale kutje te mogen verwennen. Alexanders paal was lang en niet echt dik maar dat vonden de vrouwen altijd wel fijn liet hij mij altijd weten. En ik had zijn pik wel meer gezien op de reisjes die wij maakten.

Hij bevrijdde zijn pik en begon haar in haar soppende kutje te nemen. Ik ging met mijn pik boven haar hoofd staan en zei dat ze me moest afzuigen. Alexander hield het niet meer en begon zwaar te kreunen en dikke stralen sperma vloeiden uit zijn pik in haar natte kutje Elena kwam gelijk met Alexander klaar en steunde en kreunde heftig. Omdat Alexander en Elena zo geil kreunde duurde het bij mij ook niet lang en ik spoot haar mondje vol met zaad. Elena probeerde te slikken maar het was zo veel dat ze dat niet voor elkaar kreeg.

Uitgeput gingen we alle drie weer zitten en kleedden ons weer aan alsof er niets was gebeurd. Elena nam afscheid in een voorstad van Berlijn en wij reden door naar Bahnhoff Zoo. Alexander en ik gingen naar het hotel en checkten in. Alexander ging op het bed liggen en ging zich even ontspannen. Ik ging mijn spullen uitpakken en even onder de douche om mijzelf op te frissen. De t.v. ging aan en Alexander bekeek welke zenders er allemaal waren. Ik was klaar met douchen en ging ik met mijn handdoek om op bed liggen en Alexander ging zich douchen. Na de korte douche kwam Alexander ook met zijn handdoek om uit de douche en zei tegen mij.

“In de trein vond je dat lekker?”

“Natuurlijk zei ik jij toch ook!”

“Ja, zeker maar ik bedoelde dat ik jou pijpte?”

“Ik vond het wel vreemd maar best wel lekker”.

“Ik ben bi” zei hij plotseling tegen mij “en ik hoop dat je niets tegen mijn vrouw zegt hierover”.

“Natuurlijk niet we zijn toch vrienden”. Alexander had inmiddels weer een harde pik en deed zijn handdoek af en begon zich af te trekken. Ik vond dat niet vreemd want dat hadden we vaker samen gedaan op reis. Ik deed ook mijn handdoek af en begon mezelf ook af te trekken. Alexander stopte plotseling en vroeg of ik hem wilde pijpen. Ik zei dat onze vriendschap dan misschien wel in gevaar zou komen, maar hij zei dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken. Ik ging naar zijn bed en begon hem toch wel een beetje onwennig te strelen en te likken. Al gauw werd het heftiger en begon hem te pijpen en hij lag zwaar te hijgen.

“Ik wil je neuken” zei hij tegen mij. Ik ging op mijn handen en op mijn knieën voor hem zitten en wilde dat hij me op zijn hondjes zou neuken. Hij had me vaak verteld dat dit zijn favoriete standje was bij zijn vrouw. Zijn pik duwde zacht tegen mijn roze gaatje aan en was behoorlijk nat van het voorvocht. Hij duwde steeds harder tegen mijn kontje en op een gegeven moment zat Alexander helemaal in mij. Hij neukte me dat het een lieve lust was. Op een gegeven moment hield hij het niet meer en ik voelde dikke stralen sperma in me vloeien. Ik was me aan het aftrekken en kwam heftig klaar.

Uitgeblust lieten we ons op het bed zakken en kusten elkaar. Zo vielen we heerlijk in slaap en de volgende ochtend zijn we lekker gaan shoppen en hebben nog allerlei geile avonturen beleefd zowel met elkaar als met mooie vrouwen... maar, daarover later meer.

Xanders

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Xanders!

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post96

HET STREEPJESPAK

XandersGeplaatst door My 4Fingers do, april 19, 2018 10:19

HET STREEPJESPAK

Het was een lange, saaie dag geweest op kantoor. Ik had me de hele dag bezig gehouden met allerlei klusjes die niet echt drElisend waren en waar ik me dus halfslachtig vanaf had gemaakt. Een beetje duf daardoor kwam ik thuis en daar werd ik behoorlijk verrast. De gordijnen waren dicht. Ik stapte binnen en mijn blik viel op de mooi gedekte tafel. Kaarslicht, wijnglazen, twee soorten bestek… Ik kreunde zachtjes in mezelf. Niet van genot, want meestal als mijn vriendin Elise zich zo uitslooft, heeft ze zin in een romantisch avondje. En hoewel dat vaak afgesloten wordt met seks, was ik op dit moment alles behalve in de stemming en ik wist ook niet of er ik de energie voor zou hebben.

Toen ik door liep, naar de keuken, om haar in elk geval even hallo te zeggen en me te verontschuldigen, hapte ik even naar adem. Soms ontvangt ze me in een stijlvolle avondjurk of zelfs in een ondeugend setje, maar dit keer niet. Ze stond voor me in een krijtstreep pak dat duidelijk van mannelijke snit was. Mijn vriendin is een ranke meid, maar het colbert verborg haar vrouwelijke vormen. De broek viel wijd genoeg om haar zandloper figuur te verbergen. Haar lange blonde haren had ze opgestoken. Het was duidelijk een poging om me te verleiden, maar niet zoals ik die al vaker had meegemaakt. Ze wilde eens een totaal ander pad bewandelen. Een pad waar we het wel eens over hebben gehad als we een glaasje op hadden, maar het leek ons allebei wat te gewaagd toen we eenmaal nuchter waren. Nu leek het voor haar echter tijd om dat pad wel te bewandelen en kennelijk wilde ze me geen keuze laten. Ze liep op me af en kuste mij op de wang.

“Dag lieveling, jouw kleren heb ik boven klaar gelegd. Ga lekker in bad en kom dan eten.” Ze pakte me beet en omhelsde me. Ik voelde haar lippen over mijn wang glijden en ze fluisterde. “Scheer je glad, want ik heb zo’n zin in je.” Om haar verlangen te benadrukken duwde ze even haar onderlijf tegen me aan. Ik voelde duidelijk iets hards in haar broek en zelf voelde ik dat ik eenzelfde teken begon te vertonen. Ze draaide zich met een mysterieuze glimlach van me weg en ging verder met koken.

Boven sprong ik meteen onder de douche. Ik draaide de warme kraan ver open, zodat het goed stoomde, pakte een nieuw scheermesje en schoor me zo glad als mogelijk was. Het is niet zo dat ik over-behaard ben en omdat ik blond ben vallen de haren niet al te veel op. Ik keek alleen even naar mijn borsthaar. Ook dat heb ik niet veel en normaal laat ik het staan. Nu zat het in de weg. Ondanks de hitte was mijn slaperige gevoel helemaal verdwenen. Mijn hart bonkte als een gek en ik was fris en alert. Ik liep snel naar de slaapkamer om te zien wat ze had klaar gelegd.

Dat was even slikken, maar ik begon me toch aan te kleden. Mooie netkousen, zwart en tot ver boven mijn knieën, afgezet met kant. Mijn voeten gleden erin. Ik had verwacht dat de stof ruw zou zijn, zoals pantystof, maar de stof gleed soepel over mijn benen. Ik liep even een rondje door de kamer. De plek waar mijn benen tegen elkaar schoven tijdens het lopen werd zacht gekriebeld en de stof knisperde. Ik giechelde. Vervolgens draaide ik me om en pakte het ondergoed. Ook zacht en ook afgezet met kant. Ik liet het even door mijn handen glijden. Het maakte een zacht ruisend geluid wat de rillingen door mijn lijf heen zond. Vrouwenondergoed, maar in mijn handen, en ik ging het aantrekken. Ik ging op bed zitten en trok mijn rechterbeen op. Langzaam stapte ik ermee in het slipje en liet me achterover vallen, terwijl ik sensueel mijn been strekte. Het slipje gleed over de soepele stof heen. Ik herhaalde dit nog eens met mijn linkerbeen. Daarna stapte ik van het bed. Ik had nu netkousen en het slipje aan. De gevoelens die ze opriepen waren moeilijk te omschrijven. Ik was ten eerste erg opgewonden, maar ergens ook gegeneerd. Het zou verschrikkelijk gênant zijn als iemand me nu zag. Nou ja, één iemand uitgezonderd natuurlijk.

Toen de gedachte aan haar, in haar maatpak met die overduidelijke verassing eronder, weer bij me opkwam wilde ik me plots haasten. Ik pakte mijn BH en was nieuwsgierig hoe dit opgelost zou worden. Zonder borsten was ik niet compleet, maar om nu een paar sokken erin te doen leek me niet bepaald sfeer verhogend. Maar ze had aan alles gedacht. De BH was net als de rest van de kleding, zwart. Hij voelde zwaar aan, en hoe dat kwam voelde ik al snel. De cups, ongeveer een b-cup, waren dichtgenaaid en ze voelde zacht en kneedbaar aan. Niet als echte borsten, meer als makkelijk kneedbare klei. Ik deed de sluiting open en sloeg hem om mijn middel. Achter mijn rug probeerde ik de sluiting weer dicht te maken, maar dat bleek moeilijker dan ik dacht. Mijn gejaagde ademhaling, trillen van mijn handen en de relatief zware BH, hielpen allemaal niet mee. Ik moest hem toch even weer naar voren draaien en de sluiting op mijn buik dichtdoen en hem vervolgens omdraaien. Ik schoof de bandjes omhoog over mijn schouders.

Ik liep naar de spiegel.

Mijn haren hingen nog los. Ze zijn lang van mezelf, een blonde, verwarde massa krullen, die ik normaal meteen op een staart bond. Niet dit keer. Ik pakte Elise ’s föhn en begon, al opkammend, mijn haar te föhnen. Het resultaat was; nog meer krullen en gekleed in vrouwenkleding, met mijn haren los, leek ik verassend vrouwelijk. Mijn gezicht was zachter, gladgeschoren, de kunstmatige borsten vormden zich wonderbaarlijk naar de natuurlijke welving van mijn borst, mijn hele houding was anders, alleen de gespannen slip verraadde dat ik een man was.

Ik pakte het laatste onderdeel van mijn outfit, de lange zwarte jurk. Ik stapte erin en trok hem omhoog. Het was even zoeken naar de sluiting achter mijn rug. Ik kreeg hem half dicht, hoger lukte niet. Een laatste blik in de spiegel. Een onwennig gezicht, maar ik zag er mooi uit. Zou er nog wat make-up bij moeten? Mijn ervaring daarmee is wat gelimiteerd, maar ik wist hoe ik mascara op moest doen. Ik besloot het te doen. En ook wat oogpotlood. Als laatste een vrij neutrale lippenstift. Een vrouwelijk gezicht keek me aan.

Ik besloot het noodlot niet te tarten door hoge hakken te gaan dragen. Het zag er vast mooier uit als ik niet bont en blauw was, omdat ik van de trap was gevallen, gestruikeld doordat ik hakken aanhad met. Dan maar gewoon op blote voeten. De weg naar beneden was veertien treden, maar elke trede voelde ik dat ik meer en meer opging in mijn rol. Ik wilde mooi zijn, mooi gevonden worden, begeerd worden, sensueel zijn en verleiden. Ik opende de kamerdeur en stapte binnen. Elise hapte naar adem, blijkbaar had ze dit resultaat niet verwacht. Maar ze herstelde zich snel, en net als ik het meestal voor haar doe ritste ze de sluiting op de rug netjes helemaal toe.

Ze liep naar de dichtstbijzijnde stoel toe, schoof die naar achter en nodigde me uit.

“Wil je niet gaan zitten?” De eerste woorden die ze sprak. Haar stem haperde even. Ik knikte alleen maar en nam plaats. Galant schoof ze de stoel aan. Ze serveerde het eten zoals een heer betaamt. Schepte eerst voor mij op, keurde zelf de wijn, maar schonk mij als eerste in en maakte me veel complimenten over hoe ik eruit zag. Ik voelde me gevleid, vooral toen ik merkte dat ze, zelfs zonder dat ze het zelf in de gaten had, probeerde om in mijn decolleté te kijken. Er was daar weinig te zien, maar het feit dat ze het toch probeerde droeg mee aan het realisme van de situatie. Het was geweldig om de rollen eens om te draaien en ik speelde vol overtuiging mee. Ik plaagde haar een beetje, at langzaam, bewust kauwend, zodat de maaltijd langer duurde. Het viel me mee dat, ondanks het feit dat ik ontzettend opgewonden werd van de situatie, ik dit met maar weinig moeite kon volhouden. Misschien was het dat gevoel van de zachte stoffen op mijn huid en wilde ik er nog even niet van gescheiden worden.

Als toetje had ze flensjes met kersen. Daar houden we allebei van. Zachte warme kersen in je mond. Dat roept altijd een heleboel associaties op, bij ons allebei. De kleverige zoetheid was een verleiding op zich. Ik kon het cliché niet weerstaan en ik prikte een kers aan mijn vorkje en begon er tergend langzaam hapjes van te nemen, terwijl ik Elise aankeek. Mijn rode lippen aflikkend slikte ik het vruchtje door. Ik zag hoe ze een besluit nam. Ze stond op en ging achter me staan.

Haar handen kneedden mijn schouders en ze boog zich voorover om mij in mijn hals te kussen. Ze gleed met haar warme lippen naar mijn oor toe.

“Och schatje, wat ben je mooi,” fluisterde ze me toe. “Ik wil je...”

Nadat ze me dat had gezegd voelde ik haar handen over mijn lichaam glijden, naar de gevulde BH. Ik wist dat ik niks kon voelen, maar de heftigheid waarmee ze mijn borsten kneedde leek dwars door vulling en stof heen te gaan. De zachte BH schoof door haar bewegingen tegen mijn tepels op en neer. Normaal gesproken waren die niet zo gevoelig, maar in deze situatie was alles anders. Ik voelde, elke keer als ze haar handen heen en weer schoof, een wilde kriebel in mijn onderbuik.

Terwijl we een heftige tongzoen deelden gleed ik met mijn hand over haar pantalon heen, naar de plek waar haar benen bij elkaar kwamen. Ik voelde overduidelijk iets hards. Ze reageerde onmiddellijk door haar bilspieren aan te spannen en tegendruk te geven. Ik volgde de lijn van wat ik voelde en was verbaasd de omtrek van een harde lul te voelen. Hoe had ze dat gedaan? Om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen ritste ik haar pantalon open en liet die wat omlaag glijden.

Een prachtige paarse voorbinddildo kwam te voorschijn. Ze had hem tegen haar buik gelegd en met haar colbert en strakke broek op zijn plaats gehouden, maar nu deze allebei los waren, liet ze me vol trots haar mannelijke geslacht zien. Achteloos bracht ze een hand ernaar toe en speelde er even mee. Ondertussen bleven we zoenen, maar ze hield weer even op om me toe te fluisteren.

“Komt allemaal door jou. Je hebt me zo stijf gemaakt en ik wil je dadelijk nemen.” Ik lachte lief en verleidelijk naar haar en verzamelde alle moed die in me was. Vooroverbuigend nam ik haar geslacht in mijn mond. Ik speelde met de top en liet die heen en weer glijden in mijn mond, terwijl ik met mijn handen de steeds glibberiger wordende stam masseerde. Ik oefende wat druk uit op de basis en Elise kreunde zachtjes. De dildo sloot zich perfect tussen haar benen en de druk die ik uitoefende raakte net haar gevoelige plekjes. Het was in ieder geval net of ik haar echt pijpte, want ik hoorde haar zachte gekreun en onbewust stootte ze in mijn mond heen en weer.

Ik wurmde me uit de stoel waarin ik nog zat en knielde voor haar neer, terwijl ik bleef likken en zuigen aan haar pik. Haar handen gleden door mijn haar, haar nagels groeven zich in mijn hoofdhuid en zachtjes fluisterde ze stoute aanmoedigingen.

“Hm… ja, zuig me… lik me, maak me harder sletje…” Provocerend keek ik omhoog, met een geile, uitdagende blik. Ze keek terug met pure opwinding in haar ogen. Ik wist dat ik haar zo geil had gemaakt dat ze maar één ding wilde. Neuken. Ze trok me overeind aan mijn elleboog en duwde me daarna achterover op de tafel. Haar handen gleden over mijn benen. Haar vingers haakten onder het elastiek van mijn slipje en ze trok het uit. Ik voelde het langs mijn benen glijden, over mijn knieën en langs mijn enkels. Ze gooide het achteloos naast zich neer, meer bezig met wat ik tussen mijn benen had, dan met dat wat het bedekt had. Mijn kousen liet ze aan, hoewel ze haar handen erlangs af liet glijden. Eerst over de bovenkant, maar steeds meer naar de binnenkant, tot de plek waar ze elkaar bijna raakten. Mijn aller intiemste plekje lag voor haar open. Ik voelde me naakt en kwetsbaar, maar tevens doorstroomde een gevoel van vertrouwen me. Zij mocht me zo zien, zij alleen. Zij zou er niet over opscheppen, niet eens over praten, me geen pijn doen, ze zou alleen maar van me genieten. En zo zou ze ook zelf genieten.

Even trok ze haar handen terug. Ze pakte mijn benen beet, legde die op haar schouders en trok me dichter tegen zich aan. Haar heftig zwiepende penis tikte even tegen mijn billen. Elise reikte opzij en ik hoorde een klikje van een dop die opengedaan werd. Ik rook onmiddellijk de zoete geur van amandelolie en hoorde de soppende geluiden van handen die in de olie werden gedrenkt. Ik voelde hoe haar vingers tussen mijn bilspleet gleden en me helemaal inwreven met de olie.

“Wat ben je nat,” kreunde ze. “Speciaal voor mij?”

Ik knikte alleen, want ik was bang dat mijn stem zou breken als ik iets zou zeggen. Mijn mond werd droog, in een mengeling van spanning, maar ook van opwinding en ik voelde dat dat laatste het zou winnen. Na een paar keer slikken kon ik haar pas aanmoedigen. “Doe maar…”

Haar gladde vingers vonden mijn plekje en langzaam masseerde ze dat. Ik voelde hoe scheuten van genot door mijn onderlijf gingen. Ze trokken door tot tussen mijn schouders, de punten van mijn vingers en onder mijn tepels. Een luide kreun ontsnapte me, even onderbroken door een diepe ademteug, toen ze met een vinger binnendrong. Ze vingerde me, alsof ik haar minnares was en zij mijn minnaar. Het enige probleem was dat, het bewijs dat ik nog echt een man was, zich heel duidelijk begon af te tekenen in de jurk die ik opgestroopt had. Elise verkoos dat echter te negeren. Langzaam liet ze een tweede vinger naar binnen glijden en bewoog die even heen en weer. Ik kreunde nogmaals en heftig. Dit had ik nog nooit gevoeld, maar de sensatie was zo prikkelend dat ik het zeker opnieuw wilde voelen. En ik wilde meer voelen.

“Wil je me niet neuken?”

Het was eruit voordat ik zelfs maar beseft had dat ik deze woorden had uitgesproken. Maar dat was alles wat Elise nodig had. Ze zette haar pik tegen me aan en duwde. Het ging gemakkelijk. Geen pijn, geen weerstand, alleen een vreemd gevoel, dat ik helemaal werd gevuld. Dat voelde niet onprettig aan. Het veroorzaakte een druk in mijn onderlijf, een druk die zich heel duidelijk op één plaats concentreerde. En die plaats leek nog meer te groeien. Elise stootte zachtjes een keer toe. Ze keek me aan om te zien of het wel ging en wat ze zag moet haar gerustgesteld hebben, want ze kantelde haar bekken weer, zodat de kunstpik uit me getrokken werd. Ze duwde weer terug en trok hem er weer uit. Ik werd geneukt door mijn eigen vriendin.

“Lekker,” was alles wat ik kon uitbrengen. Bij elke stoot pompte ze de lucht uit mijn longen en kreunde ik. Ik begon terug te stoten, voorzichtig, maar doelbewust. Ik draaide mijn lichaam een klein beetje en voelde hoe de pik in mij iets streelde. Het leek alsof ik mezelf bevredigde en op het punt stond om klaar te komen. Het zou slechts enkele slagen van mijn hand kosten om te komen, maar mijn handen hadden de tafelrand beet en ik dwong mezelf om ze daar te houden. Elke keer voelde ik hoe het gevoel iets wegebde als ze haar kunstpik terug trok. Maar ietsje heftiger kwam het gevoel bij de volgende stoot terug.

Elise en ik keken elkaar aan. Ik stond voortdurend op het punt om te komen en ook Elise liet dit niet onberoerd. Ze stootte steeds steviger toe, hoewel ze erop bleef letten me geen pijn te doen. Ook de druk in haar onderlijf nam ook toe. Ik zag het aan de manier waarop ze keek. Voor haar was de stimulans ook anders dan ze gewend was. Ik was degene die toegaf.

“Ik kom klaar…” het was een kreun, een zucht, bijna een gebed. Mijn onderlijf kronkelde en mijn pik begon te pulseren. Elise greep me bij mijn heupen om me in bedwang te houden en ook haar gezicht vertrok. Ze kreeg een dieprode kleur en hield haar adem in. Ik had geen oog voor hoe ze verder klaarkwam, want ik was verloren in mijn eigen orgasme. Nog nooit was het zo heftig geweest. De frustratie dat ik mezelf niet kon aanraken of geen invloed erop kon uitoefenen deed het me uitroepen, maar het was een kreet van plezier, niet van irritatie. Een donkere plek tekende zich af op de jurk. Elise maakte zich van me los. Ze wankelde even en moest steun zoeken bij de leuning van de stoel. Ik lag nog op mijn rug op de tafel en keek verliefd naar haar. Ineens begon ze te giechelen.

“Ik zie een heel andere kant van je.”

Ik schoot net als zij in de lach en ging rechtop zitten. Ik trok de jurk recht en verontschuldigde me.

“Ik ga even iets gemakkelijks aantrekken.”

Xanders

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post86