blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

Eileen & Daniël deel 5

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers wo, april 24, 2019 15:39

EILEEN & DANIËL: DEEL 5

Wij zijn veertigers en zien erg nog goed uit, Eileen is volslank met een heerlijke cup D en lang zwart haar, ze heeft een beetje een Zuid-Europees uiterlijk over zich, ik zelf ben slank en bezit een redelijk "normale" pik van achttien centimeter, Eileen is hetero en ik ben biseksueel. Seks vinden wij erg belangrijk binnen onze relatie en vaak maken we gebruik van internet om onze fantasie extra te prikkelen. Deze site vinden we erg goed en hebben besloten om ook een aantal verhalen van ons hierop te zetten, deels fantasie, deels werkelijkheid.

Zie ook de delen 1, 2, 3 en 4.

Dit verhaal is het vervolg op deel 3 en hierin maakt Myrthe kennis met Ivo. Myrthe is de hartsvriendin van Eileen en zij is een roodharige, volslanke vrouw met vrouwelijke vormen, volle cup D, 38 jaar oud en gezegend met een grote bos mooie krullen. Eileen en ik hadden deze gezellige avond speciaal gearrangeerd voor Myrthe en Ivo, zodat wij met zijn vieren in een ontspannende sfeer heerlijk van elkaar konden gaan genieten. Bij ons triootje met Myrthe kwam mijn biseksualiteit en onze dates met Ivo ter sprake en Myrthe werd erg nieuwsgierig en wilde graag een keer mee seksen als Ivo er was. Wij bespraken het met Ivo en hij ging enthousiast akkoord.

Op een avond was het dan zover, we hadden voor een sensuele sfeer in huis gezorgd met kleine hapjes, wijn en veel kaarslicht. Iedereen begreep waarom wij deze avond bij elkaar waren. Myrthe vond Ivo een leuke kerel en daarom lag ze al snel met Ivo op de bank te knuffelen en te zoenen, ook Eileen en ik bleven niet achter. We worden altijd extra geil als we anderen zien vrijen. De beide dames trokken Ivo en mij uit de bank om te gaan dansen. Al zoenend en dansend werd de sfeer meer en meer erotischer. Zwoel draaiden de dames om ons mannen heen en drukten hun billen tegen onze onderlichamen aan.

Tegelijkertijd lieten Ivo en ik onze handen op verkenning gaan over de prachtige volle lichaamsvormen van de dames. Heerlijk om een stel billen tegen je schoot aan te voelen drukken terwijl je een paar prachtige volle borsten mag omvatten. Dit alles liet ons niet onberoerd en al snel voelden de dames iets groeien in onze broeken. Met hun handen bevoelden ze door de stof heen onze groeiende pikken en het duurde niet lang of we trokken elkaars kleding uit. De dames geboden ons te gaan zitten op de bank en daar zaten wij mannen dan, iets wat onderuitgezakt met onze harde leuters als periscopen tussen onze benen. De dames namen plaats op de grond voor ons en begonnen ons heerlijk te pijpen.

Myrthe wist wel raad met de leuter van Ivo en was druk doende deze oraal te verwennen, Eileen keek de kunst af en verwende de haar zo overbekende pik van mij. Ik moet zeggen dat het een geil gezicht was om de dames zo bezig te zien met onze palen, wij lekker achter over op de bank en onderwijl een paar zachte handen die je pik en ballen strelen en als toetje een warme mond om je eikel heen, wat kan het leven toch goed zijn. De dames sjorden en pijpten onze pikken vakkundig en al gauw spoten Ivo en ik ons zaad achter in de monden van de dames. Zij kwamen omhoog om ons te tongen en lieten ons proeven van ons eigen sperma. Wat een geiligheid al en de avond was nog maar net begonnen!

Onze palen bleven bij dit alles recht staan en de dames namen plaats op onze pikken. Met hun billen naar ons toe gekeerd lieten ze hun kutjes zakken over onze leuters. Myrthe op die van Ivo en Eileen schoof haar lipjes over mijn eikel heen en liet zich zakken. De dames hielden elkaars hand vast en bereden ons in hoog tempo. Ivo en ik zagen telkens onze van kutsap glinsterende pikken tevoorschijn komen tussen de billen van de dames. Ze leken wel elkaars spiegelbeeld, hun bewegingen verliepen bijna synchroon en toen ze beiden naar voren bogen zagen we hun schaamlippen op en neer over de schachten gaan van onze pikken. De dames voerden al vingerend het tempo omhoog en al snel naderden ze hun climax. Ivo en ik gaven hun het laatste zetje door een duim in hun anus te duwen. De kamer vulde zich met gekreun en al zuchtend kwamen Myrthe & Eileen tot een hoogtepunt. Langzaam stopten ze met ons te neuken en lieten zich achterover zaken tegen ons aan.

Ivo en ik streelden de volle borsten van de dames en voorzichtig bevoelden we hun klitjes, als reactie hierop schokten de dames wat na en maanden ons tot voorzichtigheid, het was wat gevoelig. Wederom sloten we dit spel af met een uitgebreide tongzoen en lebberden elkaar als hondjes helemaal af. Myrthe & Eileen gaven aan dat ze nu een verrassing gingen voorbereiden en onder het roepen dat ze zo dadelijk terug kwamen wierpen ze ons twee stalen cockring toe, ze verwachten bij terug komst dat we deze dan om hadden. Tevens kwamen op tafel twee blauwe pilletjes te liggen want de dames wilden vanavond lang van onze pikken kunnen genieten. Wauw, dat beloofde wat! Gelukkig was de erectie van onze pikken wat afgezwakt na de verwennerij van de dames en lukte het ons de cockring te plaatsen. Terwijl we moesten wachten op de dames begon ik met Ivo's pik te spelen, met een cockring om zijn balzak leek zijn pik nog groter, ook Ivo liet mijn pik niet met rust en zo lagen wij onderuit gezakt op de bank met elkaars pik te spelen. Ik moet zeggen dat als je zo onderuit gezakt ligt met onze geschoren pik en ballen in een cockring, dan lijkt je pik een stuk groter, wauw een geil gezicht! Toen de dames dan ook weer terug kwamen hadden zij gelijk een machtig uitzicht op onze fier rechtopstaande palen, maar de outfit van de dames deed onze pikken zo mogelijk nog meer steigeren.

Eileen liep op open muiltjes met hoge hakken en had een soort van slavinnen halsbandje om, verder was ze naakt op onze vertrouwde voorbinddildo na, deze had ze omgedaan. Myrthe zag er erg dominant uit, zwarte kniehoge laarzen met punthakken, een zwarte halve cup bustier en een latex broekje met daaraan vast gekoppeld een zeer grote zwarte voorbinddildo, circa twintig bij 5 centimeter vast wel. Deze hadden de dames samen in de seksshop gekocht, speciaal voor deze avond. Myrthe wilde dus wel eens de actie zien tussen Ivo en mij en ‘gebood’ ons om elkaar te pijpen, iets waar we graag gehoor aangaven. We gingen in standje 69 op de bank liggen en konden zo elkaars pik oraal verwennen, we proefden hierbij de nog aanwezige kutsappen van de dames op onze pikken en deden ons best om de dames te laten genieten van ons orale spel.

Ondertussen moest Eileen op haar knieën plaatsnemen en ‘dwong’ Myrthe haar de zwarte strapon te pijpen, het lukte Eileen nauwelijks om alleen de eikel van deze strapon in de mond te nemen, dit was wel een enorme voorbinddildo! Ivo moest mij nu maar eens neuken, vond Myrthe, zij was onlangs door mij anaal ontmaagd en wilde nu wel eens zien hoe ik Ivo's paal kon ontvangen in mijn kont. Ik ging onderuit zitten op de bank en gooide mijn benen wijd naar achteren. Ivo ging voor mij op zijn knieën zitten en met behulp van enig glijmiddel stootte hij zijn paal mijn tunnel in. Myrthe keek met grote ogen toe en zag de pik van Ivo tot aan zijn ballen mijn kont ingaan. Ook Eileen was nu aan de beurt en zij moest van Myrthe zodanig op haar knieën plaats nemen dat ze mij kon pijpen, Myrthe zelf ging achter Eileen staan en zakte iets door haar benen om de kop van de strapon tegen Eileen 's kutje aan te zetten, zo bleef ze staan en telkens zakte ze wat verder en liet de voorbinddildo verder en dieper Eileen 's kut in zakken. Eileen kreunde dat het toch wel een enorm geval was, maar Myrthe liet zich niet afleiden en begon Eileen te neuken met de zwarte strapon.

Ook Ivo was enorm geil geworden van de actie om hem heen en neukte mij nu in een hoog tempo, zijn pik ging in en uit mijn kont en Eileen pijpte mij ondertussen flink door. Man! Wat een genot! Myrthe wilde echter niet dat Ivo in mijn kont ging spuiten, "dat bewaar je maar voor later" zei ze en trok hem van mij weg. Eileen uitte zware kreunen onder het geweld dat ze ervoer van het compleet gevuld zijn van deze grote voorbinddildo, veel kon ze echter niet zeggen doordat ze mij nog steeds diep aan het pijpen was. Myrthe vroeg aan Eileen of ze nu wat aan de grootte gewend was en op haar bevestigende knikken was de reactie van Myrthe dat ze nu Eileen wat harder ging neuken.

“Kijk maar goed Daniël, hoe deze dildo in het kutje van je vrouwtje verdwijnt” riep Myrthe, “straks neuk ik jou er mee in je reet!” Doordat ik zag hoe zwaar Eileen het er mee had werd ik toch wel wat angstig van het idee. Myrthe gaf aan dat het tijd was om van posities te wisselen. Ze wilde dat Ivo op zijn handen en knieën ging staan en Eileen moest hem gaan neuken, ze had tenslotte onze eigen strapon om. Opnieuw werd het glijmiddel gebruikt en Eileen begon Ivo in een rustig tempo te neuken. Myrthe vroeg mij voor Ivo op mijn knieën te zakken zodat hij mij kon gaan pijpen, zelf stapte ze over Ivo's rug heen met de dildo naar mij gericht en wilde dat ik haar ging ‘pijpen’.

“Lekker hè Daniël, zo proef je de sappen van je vrouwtje,” riep ze mij toe, en nu ik de grote strapon van Myrthe aan het pijpen was merkte ik dat het een behoorlijk flink geval was en begon tegelijkertijd kriebels te krijgen over het geen wat Myrthe me in het vooruitzicht gesteld had. Ergens achter in mijn hoofd merkte ik dat ik het een uitdaging begon te vinden om deze strapon in mijn kont te mogen ontvangen. Ondertussen was Eileen, gelijker tijd met het neuken van Ivo's kont, bezig met het aftrekken van Ivo's pik. Haar vuistje flitste over de schacht heen. Door de cockring en de Viagra kon Ivo tegemoet komen aan de eis van Myrthe om het orgasme tegen te houden.

“Het gaat gebeuren jochie” riep ze tegen mij en ze wilde dat ik op mijn knieën ging staan en zover voorover boog dat mijn schouders de grond raakten en mijn kont uitdagend omhoog stond. Eileen moest mij eerst ‘nemen’ en met behulp van glijmiddel kon ze mij gemakkelijk penetreren.

Na een aantal stoten moest Eileen zich uit mij terug trekken en nam Myrthe achter mijn kont plaats. Eileen ontdeed zich van de strapon en liet zich heerlijk zakken over Ivo's paal, die inmiddels op zijn rug op de grond lag. Zo kon Eileen, terwijl ze zicht had hoe Myrthe mij zou gaan neuken, zich zelf naar een orgasme neuken. Met haar handen zocht ze steun op Ivo's borstkas en Ivo greep naar de heerlijke cup D van Eileen en verwende haar tepels.

Myrthe smeerde flink wat glijmiddel op mijn kont en de voorbinddildo, zette vervolgens de eikel van de dildo tegen mijn anus en drukte langzaam maar vastberaden door. Ik snap zelf nog steeds niet hoe ik deze dildo aan kon, maar de eikel floepte langs mijn kringspier mijn kont in en daarmee was het meeste gewonnen. Voorzichtig duwde Myrthe de strapon verder mijn tunnel in en uiteindelijk zat de volle lengte strak in mijn kont. Eileen was inmiddels heerlijk tot een orgasme gekomen op Ivo's pik en beide keken toe hoe Myrthe mij neukte. Langzaam liet Myrthe de strapon in en uit mijn kont glijden, tot aan de rand van de eikel er uit en dan weer de volle lengte er in.

De dikte van de strapon maakte dat mijn anus strak om de schacht van de dildo zat en dit voelde enigszins pijnlijk maar ook weer erg geil, verwarrend allemaal maar ik genoot!

Ivo kroop onder mij en nam mijn pik in zijn mond, mm… dat voelde goed zeg, gelijktijdig gepijpt en geneukt worden voelt geweldig geil. Eileen kroop voor me en wilde dat ik haar ging likken, zo waren we weer met zijn allen bezig elkaar te verwennen. Eileen was zo geil geworden van het uitzicht dat ze had, ze kon namelijk goed zien hoe Myrthe mij neukte en mede door de outfit van Myrthe was ze daar erg geil van geworden en het duurde maar even of ik likte haar naar een orgasme. Na een tijdje werd het mij toch teveel en gaf aan te willen stoppen, dat was oké.

Ik draaide me om op mijn rug en Myrthe zag dat Ivo doorging met zijn pijpwerk. Myrthe vond dat ik beloond moest worden voor mijn ‘prestatie’. Ze duwde Ivo's hoofd weg en omvatte mijn paal met haar keurig gemanicuurde hand, het handwerk van Myrthe was zalig en toen ze merkte dat ik bijna zover was, boog ze zich naar mijn schoot toe en zette haar gestifte lippen om mijn eikel en liet mijn paal tot in haar keel glijden. Nu was het Eileen die met grote ogen toekeek naar dit pijpwerk van Myrthe.

“Wow Myrthe, waar heb je dit geleerd?” Eileen had het wel eens geprobeerd om mijn paal volledig in haar mond op te nemen maar dit lukte haar echt niet. Ik voelde Myrthe slikken en dat voelde compleet nieuw aan mijn eikel, geil maar ook vreemd. Ze deed haar best en wilde per se dat ik zou spuiten in haar keel. Ze ontspande haar keel en ik mocht me laten gaan en neukte haar mond in hoog tempo. Opeens voelde ik een vinger van Myrthe mijn kont in gaan en op dat moment loosde ik mijn kwak achter in haar mond.

Myrthe ontdeed zich nu ook van de strapon en wilde nu ook eindelijk weer eens een pik in haar kut, ze ging op haar rug liggen en Ivo bediende haar gelijk, hij pakte haar benen en duwde deze tot achter haar hoofd, zo lag ze geheel open, een prachtig gezicht zo’n wijd openstaande kale kut, haar klitje piepte tevoorschijn tussen de schaamlippen en daar zette Ivo eerst zijn mond op. Hij zoog en likte op het geile knopje van Myrthe en toen Ivo merkte dat ze tegen een hoogtepunt aan zat stopte hij om haar te gaan neuken. Ivo pakte de hakken van Myrthes laarzen vast, hield zo de benen van Myrthe wijd en liet zijn paal volledig wegzakken in de kut van Myrthe. Eenmaal volledig in haar kut begon hij haar flink te neuken. Met lange diepe halen stootte hij telkens zijn pik hard in Myrthes kut. Myrthe gilde het uit van geiligheid.

“Oh ja Ivo, ram die lekkere leuter van je in mijn grotje. Dit voelt zo goed, ik kom bijna klaar. Neuk me nog even door. Oh, ja… ha… ja, ik ga ko… kom…en” en met hulp van enkele vingers op haar klit kwam ook Myrthe tot een orgasme. Onlangs mocht ik Myrthe anaal ontmaagden, maar ze was nog niet eerder door twee kerels tegelijk geneukt, ik stelde voor dit nu te doen. Myrthe piepte wat, maar na wat ze met mij gedaan had mocht ze dit wel ondergaan vonden Ivo en ik. Ivo op zijn rug en dankzij de cockring stond zijn pik als een vlaggenmast fier rechtop. Myrthe liet zich over zijn pik zakken en ik duwde Myrthe wat naar voren zodat haar anus binnen bereik kwam.

Mijn pik en haar kontje smeerde ik in met glijmiddel en zette mijn pik tegen haar rozet aan. Myrthe keek wat angstig achterom maar vastberaden drukte ik door en voelde al gauw Ivo’s pik. Myrthes angst was gelijk weg want ze voelde zich geweldig dat ze in staat was om twee pikken te kunnen opnemen.

Ivo en ik kwamen in een lekker tempo, tenslotte was dit niet nieuw voor ons want we hadden Eileen ook al vaker op deze wijze verwend. Myrthe kreunde en kreunde van geiligheid en Ivo en ik ragden flink door en ontzagen haar niet. Eileen had zich laten zakken op het gezicht van Ivo en wenste gelikt te worden door hem, iets wat Ivo met liefde deed. Plotseling verraste Eileen ons met een actie die niemand verwacht had, ze richtte zich op boog haar schoot richting Myrthe 's gezicht, pakte haar bij de haren en duwde haar kut tegen het gezicht van Myrthe aan en ‘beval’ Myrthe haar te likken. “Likken bitch, eerst mijn mannetje flink in zijn kont neuken hè, maar nu piep je wel anders met twee pikken in je, hier lik me kut uit en zorg dat ik klaar kom”. Zo kende ik Eileen niet, Myrthe en zij waren absoluut niet lesbisch en het was verrassend hoe ze zich nu gedroeg. Ivo en ik werden er extra geil van en al snel zouden we gaan spuiten, Eileen had dit door en wilde dat we onze pikken loosden in Myrthe ’s kont en kut.

“Ja,” riep ze, “spuit die teef maar vol. Daniël, ik wil dat je Myrthes reet vol spuit, geef het haar”. Ondertussen was Myrthe druk doende Eileen ’s kut te likken en met behulp van de vingers van Ivo die in Eileen ’s kut en kont verdwenen, kwam Eileen tot een ongekend orgasme, haar sappen dropen op het gezicht van Ivo. Niet veel later kwam ook Ivo klaar en leegde zijn pik diep in de schoot van Myrthe. Nu had ik Myrthe voor me alleen en liet haar voorover buigen net zoals ze dat mij had opgedragen. Met haar schouders op de grond en haar lekker billen omhoog neukte ik haar flink in d'r kont. Ik legde mijn handen rond haar heupen en zo trok ik Myrthe ’s kont nog meer omhoog, ragde in een hoog tempo mijn pik in haar kont waarbij mijn ballen telkens tegen haar billen kletsen, uiteindelijk spoot ik mijn zaad diep in haar tunnel.

Na een pauze kwamen we allen tot rust en iedereen had van deze geile avond genoten, en of de lesbische actie van Eileen eenmalig was…

Wordt vervolgd…

Arcobaleno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post339

EEN KINKY SPEL Eileen en Daniël dildo 4

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers wo, april 10, 2019 14:41

EEN KINKY SPEL

Eileen & Daniël: deel 4

Wij zijn veertigers en doen ons best om er goed uit zien, Eileen heeft wulpse vormen met een heerlijke D-cup en heeft lang zwart golvend haar, ze heeft een wat Zuid-Europees uiterlijk, ik zelf ben slank en bezit een flinke jonge van krap aan 20 cm.

Eileen is hetero georiënteerd, daarentegen voel ik me aangetrokken tot beide seksen.

Lees hiervoor ook de vorige delen.

Vandaag werd ik gebeld door Eileen op mijn werk, ze vertelde dat er een pakje bezorgd was en dat ze mij vanavond met de inhoud ervan zou gaan verrassen. Dit maakte mij nieuwsgierig en zorgde dan ook dat ik op tijd thuis zou zijn en was benieuwd naar wat de avond zou gaan brengen. Hoe ik ook aandrong tijdens het eten, Eileen liet niets los over de inhoud van het postpakketje. Het bleef gissen voor mij. Het is nu wat later op de avond en Eileen zegt dat ze wat moet voorbereiden, ik moet even weg en na een poosje roept ze dat ik binnen mag komen maar wel naakt.

Vreemd maar krijg wel kriebels in m’n onderbuik. Bij de deur zegt ze dat ik niet bang hoef te zijn en doet mij een blinddoek voor. Oeps wat zou dit allemaal betekenen… Een vermoeden borrelt op welke kant het op gaat en hoop dat ik het juist heb. Mocht het inderdaad kloppen met wat ik verwacht dan verheug ik mij hierop. De sfeer is zo erotisch dat ik nu al een erectie heb en ze heeft me nog niet eens aangeraakt! Je leidt me verder de woonkamer in en daar pak je de inhoud van het postpakje erbij, het blijken een stel handboeien te zijn. Ik hoor ze rinkelen en voel ze dadelijk om mijn polsen. Eileen heeft mijn handen boven mijn hoofd geboeid en deze vervolgens vast gemaakt aan een oog dat in de muur verstopt zit achter een schilderij.

Er zitten meerdere ogen in onze woonkamer ‘verstopt’ om te gebruiken bij onze kinky spelletjes, naast mijn biseksuele kant verlang ik er af en toe naar om gedomineerd te worden bij de seks, niet meer dan een lichte vorm van BDSM. Na vele gesprekken met Eileen hierover stond ze open om te het te gaan proberen om mij hierin tegemoet te komen. Ze zag het in eerste instantie helemaal niet zitten maar stapje voor stapje heeft zich dit ontwikkeld tot waar we nu staan. Eileen stelde wel een paar voorwaarden, ze wilde een aantal dingen absoluut niet doen. Geen heftige dingen zoals klemmen, kaarsvet, slaan, hevige pijn e.d. Het is bedoeld om een deel van onze fantasie tot werkelijkheid te maken waarbij we ons allebei prettig en veilig bij voelen. Niemand heeft weet van deze kant van ons, ook Ivo en Myrthe niet (zie vorige delen).

Eileen heeft inmiddels gemerkt dat ze na een paar van dit soort sessies haar lichtelijk dominante rol toch ook wel ergens spannend en opwindend vindt. Eileen kan met behulp van een kleine katrol mijn armen hoog boven mijn hoofd optrekken tot ik bijna op mijn tenen moet staan. Gestrekt sta ik zo tegen de muur en door de erotische spanning die dit met zich meebrengt staat mijn pik fier vooruit. Eileen streelt zacht mijn stijve stam en knijpt er even in. Dan zegt ze dat ze zo dadelijk terug komt en laat mij alleen achter in de woonkamer. Gedachten in mijn hoofd tollen over elkaar heen en het besef van tijd is even weg, hoe lang het duurde weet ik niet maar ik hoor op een gegeven ogenblik het getik van hakken naderbij komen. De deur gaat open en een vleug van parfum bereikt mijn neus, het is jouw parfum en ga er vanuit dat jij het ook werkelijk bent, maar aangezien ik geen stem hoor weet ik het niet zeker.

Ik voel iemand dichterbij komen en voel een paar zachte lippen op mijn mond, een warme tong dringt zich naar binnen en dan weet ik zeker dat jij het bent, gelukkig maar. Dat brengt veiligheid. Je loopt weer weg van mij, het tikken van je hakken op het parket is voor mij een super erotisch geluid. Nu hoor ik je rommelen in de kamer, allerlei geluiden bereiken mijn oren, je zet zachte ambient muziek op, het aansteken van lucifers (waarschijnlijk steek je kaarsen aan), het geluid van het inschenken van een drankje. Maar dan schrik ik plotseling want je doet de gordijnen dicht. Shit, die waren dus de hele tijd open! Godsamme! Nondeju! Ik was voor iedere voorbijganger zichtbaar. Eileen komt naast me staan en streelt met haar vingers over mijn borst, knijpt in mijn tepels en laat ze langzaam naar beneden glijden en grijpt me dan plots vol in m'n kruis, en fluistert in m'n oor: “dat was schrikken hè knulletje, wees gerust niemand heeft je gezien”. Even voel ik haar handen stevig aan mijn paal rukken, om mij op te warmen zegt ze, nu streelt ze mijn gehele lichaam, rukt even ferm aan mijn pik en eindigt met een heerlijke lange tongzoen. Dan voel ik een lederen veter om mijn pik en ballen heen. Eileen legt een CBT bondage aan.

Oei, wat gaat ze mij hiermee verwennen zeg. Een dergelijke bondage maakt mijn pik nog harder. Ze legt de veter boven op de schacht van mijn pik en trekt hem door naar de onderzijde van mijn balzak, ze vlecht de veter een stukje ineen en vervolgens weer tussen mijn ballen omhoog naar de schacht waar ze hem dicht knoopt. Mijn ballen zijn nu strak gescheiden van elkaar en de balzak is naar voren getrokken. Ze maakt nu de blinddoek los en ben volkomen sprakeloos bij wat ik te zien krijg. De kamer is enkel gevuld met kaarslicht en samen met de muziek geeft dat een serene sfeer.

Maar Eileen is de blikvanger, absoluut! Ze staat voor me in volle glorie, ze heeft zich gehuld in mooie chique zwarte lingerie met blauwe kanten accenten, open muiltjes met hoge hakken en haar lange zwarte haar heeft ze opgestoken. Ook draagt ze een masker over haar ogen heen. Dit masker draagt er toe bij dat het gevoel van dominantie versterkt wordt. Ze heeft goede aankopen gedaan! Ze draait zich rond voor m'n ogen en lacht naar me en zegt.

“Dat had je niet gedacht hè, geile bink van me, nu wil je mij vast wel bespringen, ik zie het aan je pik hoe geil je nu wel niet bent. Maar dat gaan we niet doen manneke, je zult je moeten onderwerpen aan wat ik met je wil doen”.

Mijn god, wat ziet ze er geil u¡t en wat zou ¡k haar graag neuken nu, ik zou haar zo over de tafel gooien en me leeg rammen in haar, dat is ook precies wat Eileen gedacht had en daarom heeft ze me vastgemaakt want ze is nog niet klaar met spelen met mij. Eileen gaat verder met het uitdagen, ze geeft een erotisch showtje weg voor m’n ogen en af en toe komt ze dichterbij en streelt m'n gezicht, zoent me en grijpt mijn flinke leuter vast. Na poosje vindt ze het tijd worden voor wat meer actie, ze staat pal voor me en laat zich op haar hurken zakken, terwijl ze naar me opkijkt neemt ze mijn lul in haar mond en zuigt enkel de eikel naar binnen. Ze laat haar tong rond gaan over mijn eikel, likt onderaan de eikel. Dan schuift ze haar lippen verder over de stam heen en neemt ze mijn pik een flink eind naar binnen. Ik kijk er naar en zie hoe mijn paal omsloten wordt door Eileen ’s rood gestifte lippen en slaak een diepe zucht van genot. Ik zoek haar ogen die schuil gaan achter het masker. Ze laat mijn pik los en neemt mijn ballen een voor een in haar mond, zuigt, likt en bijt ze. Doordat ze zo strak gebonden zijn is het gevoel overweldigend, een mix van pijn en genot.

“Oh Eileen, wat doe je toch? Dit is zo geil, alsjeblieft niet stoppen, maak me klaar!” Wat een fantastisch geil gezicht, zij daar zo voor me op haar hoge hakken en in prachtige lingerie. Ik zie hoe haar borsten nog net in het halve cup behaatje passen, ze puilen er een beetje geil uit. Ik stoot nu fel naar voren en je hoofd gaat snel over mijn pik heen, ze heeft mij zo geil gemaakt dat ik het niet langer houd en dat merkt ze aan mij. Aan mijn gekreun hoort ze dat ik klaar ga komen en ze laat mijn pik uit haar mond floepen om me flink, snel en stevig af te rossen. Even later worden haar inspanningen beloond, flinke fluimen zaad schieten met kracht uit mijn eikel, ze vliegen in het rond en ik word compleet gek van het geile gevoel dat het me geeft.

Dit is allemaal onderdeel van het spel, de eerste stoom moet eraf. Nu kan ze rustig verder met mij en mede door de erotische sfeer en de bondage blijft mijn paal in volle erectie staan. Eileen pakt een rijzweepje, niet om hard te slaan maar om mee te dreigen, te strelen en zachte tikjes uit te delen. Langzaam laat ze het zweepje over mijn lichaam gaan en tikt er zachtjes mee tegen mijn pik en ballen. Ze buigt zich naar voren om mijn tepels te kussen en zachtjes in te bijten. Mijn pik blijft groeien, lijkt het wel, ik voel dat deze strak in de bondage zit, tegen het pijnlijke aan en in mijn hoofd is mijn pik twee maal zo groot geworden, althans zo voelt dat. Eileen maakt me dan los en leidt me naar de vloer toe. Ze wil dat ik op mijn rug ga liggen en wederom worden mijn geboeide handen boven mijn hoofd aan een poot van de stellingkast vastgemaakt.

Nu ik op de grond lig merk ¡k dat er onder het satijnen laken waarop ik lig iets van plastic ligt, later zal me duidelijk worden waar dit toe dient. Ik moet mijn benen in de lucht brengen zodat mijn kont zichtbaar wordt en er wordt een buttplug ingedrukt, oei gelijk maar de grootste uit ons assortiment. Niet dat ik hier bezwaar tegen heb, maar toch komt dit wel even binnen zeg. Ze gaat over me heen staan en plaatst haar benen ter hoogte van mijn heupen, ze hurkt, pakt mijn pik vast en leidt deze naar haar liefdesgrot. Ze zet de eikel tegen haar schaamlippen aan en laat zich zakken over mijn paal heen. Eileen pompt driftig over mijn pik heen en vingert haar klit.

“Mm…, heerlijk je paal in m’n kut Daniël. Hij is zo groot en hard en oh… ik voel nu de eikelrand ook zo goed”. Nu mijn pik zo opgebonden is gaat er geen voorhuid heen en weer over mijn eikel en voel Eileen ’s kut telkens langs de eikelrand gaan, heerlijk! Doordat Eileen op haar hurken, staat voelt haar kut extra strak aan. Eileen laat in een rustig tempo mijn pik volledig in en uit haar kut glijden en neukt mij heerlijk op deze manier, ze buigt wat voorover richting mijn knieën en zo krijg ik goed zicht op mijn pik die in en uit haar kutje gaat. Het is net of haar schaamlippen mijn pik aftrekken, telkens gaan ze langs de schacht op en neer.

Nadat ze mij een tijdje in deze positie geneukt heeft gaat ze van mijn paal af want ik mag zeker nog niet klaarkomen, dat is voor later en kruipt naar mijn gezicht toe. Het is mij duidelijk, ik moet haar likken, ze drukt haar kutje op mijn mond en strijkt deze even over mijn gezicht heen, dan trekt ze mij aan m’n haren nog dichter op haar kut en moet ik van haar flink aan de slag met mijn tong en mond, onderwijl speelt zij met haar borsten en geniet van haar dominante rol. Terwijl ze zo zit te rijden op mijn gezicht vingert ze zichzelf naar een hoogtepunt, tijdens haar orgasme laat ze zich vol zakken op mijn gezicht en kom ik in ademnood. Ze laat me even op adem komen maar dan moet ik haar kutje uit lebberen en slurp al haar sappen op.

“Dat heb je goed gedaan Daniël en daarvoor beloon ik je”. Ze staat op, maakt me los en leidt me naar de grote eettafel en verzoekt mij om op mijn rug op de tafel te gaan liggen. Onder het tafelblad zijn ook ogen aangebracht en met behulp van een aantal katoenen banden maakt ze mijn armen hieraan vast. Ze wil dat ik mijn billen bij de rand van de tafel plaats en pakt mijn benen en buigt deze wijd uiteen en naar mijn hoofd toe. Daar maakt ze mijn benen ook vast zodat ze uiteen blijven en mijn kont bereikbaar komt te liggen. Zo lig ik volledig ‘open’ aan haar overgeleverd te wachten op wat komend gaat. Eileen paradeert nu een paar maal om de tafel heen en laat zich bewonderen, het geluid van haar hakken is zo erotisch in deze setting. Wederom speelt ze een spel met het zweepje, laat deze over mijn lichaam gaan en tikt er voorzichtig mee tegen mijn ferm rechtopstaande paal. Ik hoop dat Eileen nu dadelijk gaat doen wat ik verwacht. Ze loopt even uit mijn gezichtsveld en als ze terug komt zie ik dat ze een van onze voorbinddildo omgegespt heeft, hier had ik al op gehoopt. We hebben er twee en dit is de zwarte imitatie pik met een dikke eikel erop, die voel je wel binnen komen kan ik je zeggen.

Wow, wat is dit een geil gezicht zeg, Eileen in die prachtige lingerie en de strapon die voor haar schoot bij elke stap die ze neemt lichtjes heen en weer zwiept. Ze loopt op me toe en geeft me eerst een diepe tongzoen, wild tongen wij elkaar. Ze breekt onze zoen af en loopt naar mijn kont toe.

Daar aangekomen wordt de buttplug uit m’n mannenkut getrokken, dit geeft een moment van pijn en voel dat mijn anus lichtelijk open blijft staan. Eileen trekt twee zwarte latex handschoenen aan en pakt een tube glijmiddel. Een flinke hoeveelheid wordt over mijn pik heen gespoten om deze vervolgens met een krachtig ingeknepen vuist uiterst langzaam af te trekken. De latex handschoen geeft hierbij een apart gevoel. Eileen ’s vuist gaat over de volle lengte over mijn paal heen en bij de eikelrand knijpt ze haar vuist nog net iets steviger samen. Ik lig dan ook enorm te kreunen en verlang er naar om te spuiten, maar dat wordt niet toegestaan. Eileen laat mijn pik los en brengt glijmiddel aan op mijn rozet en duwt dit naar binnen. Ook de voorbinddildo wordt ruim voorzien van glijmiddel. Ze zet de dildo tegen mijn aars aan en drukt deze langzaam in een beweging door tot aan het eind m’n tunnel in. Dan wacht ze voor een moment en begint mij dan te neuken. Eileen stoot de dildo over zijn volledige lengte telkens op en neer in mijn tunnel. Een paar maal haalt ze de dildo uit mijn kont en voel dan telkens bij het opnieuw binnendringen de dikke eikel van de strapon langs mijn kringspier gaan.

“Oh Eileen wat machtig is dit, dank je dat je mij dit geeft, zo geil! zo geweldig! zo intiem!” Als ze mij hoort kreunen, weet ze dat ze mijn paal moet grijpen en in het zelfde tempo als dat ze mij neukt rukt ze mijn paal af.

“Je mag nu komen Daniël, laat je zaad maar naar boven komen en spuit het uit die grote dikke pik van je”. Ik ben al zo geil dat het maar even duurt of ik kom overweldigend klaar, dikke fluimen komen uit mijn eikel omhoog en druipen langs de schacht omlaag over de vuist van Eileen heen. Ze laat haar vuist nog even heel voorzichtig over mijn paal en eikel gaan en dit maakt dat er al stuiptrekkend nog een golf zaad naar buiten komt. Ze brengt haar hand naar mijn mond en ik lik mijn eigen zaad van haar hand.

“Mm… lekker”. Langzaam trekt Eileen de dildo terug en streelt liefdevol mijn lichtelijk beurse aars. Ze gespt de voorbinddildo af en maakt de boeien los van de tafel. We geven elkaar een diepe tongzoen ter afsluiting van deze sessie.

Maar in haar ogen achter het masker zie ik een geile schittering en mijn gevoel zegt me dat Eileen nog wat in petto heeft en dat klopt. Eileen spreekt de wens uit om nog even verder te gaan, ze wil iets doen wat al heel lang een wens van haar is maar nog niet eerder kenbaar gemaakt heeft. Ik ben uiteraard akkoord, kan ook niet anders als ik zie wat ze voor mij heeft willen doen. Ze verzoekt mij om weer op mijn rug op het satijnen laken te gaan liggen en boeit opnieuw mijn handen aan de stellingkast. Eileen stapt naar mij toe, zet aan weerzijden van mij haar voeten neer en zakt daarbij iets door haar knieën. Ze laat zich zakken tot vlak boven mijn nog steeds harde pik. Langzaam maakt ze met haar kutje rondjes over mijn eikel heen, dat geeft een erg geil gevoel in mijn pik en ik voel dat mijn erectie nog steviger wordt, dat er nog meer bloed opgestuwd wordt in mijn strak opgebonden pik, het voelt haast pijnlijk maar wel geil makend en krachtig aan. Eigenlijk valt het gevoel niet te omschrijven.

Dan zakt ze verder over mijn paal heen en begint me stevig te berijden. Ze gaat helemaal los en laat zich telkens vallen op schoot. Voor mij voelt het niet helemaal fijn meer maar Eileen geniet des te meer van de in en uitgaande pik, in deze positie kan ze zelf het ritme en de diepte bepalen van het neuken. Plots gaat ze staan en laat haar heupen boven mijn pik heen en weer wiegen en dan plots laat ze haar urine lopen en plast over mij heen.

“Jezus, Eileen, wat geil” zeg ik, en zij plast verder over mijn buik en pik.

“Het is zo heerlijk om dit eindelijk eens te doen, het voelt super dominant en lijkt een volledige onderwerping van jou schat”. De warme urine over mijn pik heen geeft een vreemd geil makend gevoel, had niet verwacht dat het deze reactie teweeg zou brengen in mijn schoot. Eileen ziet het en glimlacht me toe. Als ze uit geplast is, laat ze haar vingers over haar klitje gaan. Haar orgasme is zo heftig dat er vocht naar beneden drupt op mijn pik. Ze gaat dan op mijn gezicht zitten en speels dwingt ze mij haar schoon te likken. Ik proef haar sappen vermengd met urine en verbaas me dat ik er van lig te genieten. Dan droog je mij en maakt me los. Met tederheid verwijdert ze de bondage rond mijn pik en ballen en geeft er liefdevolle kusjes op.

“Dank je Daniël dat het mocht, ik wilde dit al heel lang eens doen maar wachtte op het goede moment en bedacht me dat het deze avond moest zijn. Als dank mag je doen met me wat je wilt”. Ik zeg dat ik haar wil neuken in mijn favoriete standje achterlangs.

Ik leid haar naar het dressoir en vraag haar om haar billen naar achteren te duwen, met haar gestrekte handen zoekt ze steun aan de rand van het dressoir en steekt mij haar heerlijke kontje toe. Onder het sjorren aan mijn pik aanschouw ik voor een moment even deze opwindende pose van haar. Ze staat daar geil op haar hakken te draaien en steekt uitnodigend haar kont naar me toe. Ik zie hoe haar heerlijke D-cup heen en weer wiegt en besluit naar haar toe te lopen, hurk achter haar billen en lik haar kutje en rozet, deze knipoogt naar me en staat wat open. Een mooi moment om er de buttplug in te steken.

Mijn handen laat ik over haar nylons gaan, dat voelt super geil. Dan sta ik op en steek al grommend mijn pik tussen haar billen door in één stoot haar zeiknatte kut in. Eileen hapt even naar adem maar herstelt zich snel en duwt haar kont naar achteren. Mijn handen grijpen haar heupen vast en met wilde halen neuk ik haar nu, mijn ballen kletsen tegen haar kont aan. Dan bedenk ik me, wil niet in haar kutje klaarkomen maar in haar kont en trek de buttplug uit haar aars, deze blijft wat open staan en ik duw er een klodder glijmiddel in.

“Oh ja Daniël, toe maar, vul mijn kontje maar met je dikke paal”. Ik schuif mijn pik haar tunnel in en stoot flink toe. Ik leg mijn handen op haar heupen en trek haar heerlijke volle kont naar me toe en in een hoog ritme neuk ik haar, ik beuk er flink op los en spaar haar niet. Ik zie Eileen op haar tanden bijten maar ze geeft geen kik en ik weet van haar dat ik niet hoef te stoppen. God allemachtig, nog tien stoten en ik kom klaar.

“Eileen, geil wijffie, wat heb je mij geil gemaakt” roep ik haar toe. Ik voel hoe ze haar sluitspier samen knijpt om mijn stam heen en deze extra geile stimulans maakt dat ik nog een keer kan spuiten diep in haar tunnel. Eileen kijkt over haar schouder naar mij en rilt van genot, ik buig me naar haar toe en geef haar een heerlijke tongzoen.

“Dankjewel lieverd voor dit genot”. We komen even bij en drinken samen wat wijn en delen onze gevoelens van dit moment. Ik ben trots op haar en dankbaar dat ze dit voor mij overheeft en mij hierin tegemoet wil komen

Wordt vervolgd …

Arcobaleno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post332

MYRTHE, HARTSVRIENDIN VAN EILEEN.

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers do, maart 28, 2019 13:27

EILEEN & DANIËL: DEEL 3 – MYRTHE

Wij zijn veertigers en doen ons best om er goed uit zien, Eileen heeft wulpse vormen met een heerlijke D-cup en heeft lang zwart golvend haar, ze heeft een wat Zuid-Europees uiterlijk, ik zelf ben slank en bezit een flinke jonge van krap aan 20 cm. Eileen is hetero georiënteerd, daarentegen voel ik me wel aangetrokken tot beide seksen.

Vervolg op deel 1 & 2.

MYRTHE, HARTSVRIENDIN VAN EILEEN.

Wie is Myrthe? Zij is erg aantrekkelijke roodharige dame, volslank met vrouwelijke vormen, volle cup D, 36 jaar oud en gezegend met een grote bos krullen. Telkens als ze bij ons langs komt ontstaan er kriebels in mijn broek. Wat zou ik haar graag eens aan mijn roede willen spietsen en die gelegenheid deed zich sneller voor dan dat ik had gehoopt zo.

Een aantal weken geleden had Myrthe bij Eileen haar hart uitgestort, ze was nu ruim een jaar gescheiden en het gebrek aan seks brak haar nu wel op, ze smachtte af en toe naar een lekkere paal om mee te spelen en die haar kon vullen. Ze had wel een dildo ‘s en vibrators maar die konden niet op tegen een echte flinke pik. Natuurlijk kon ze een vent oppikken in een kroeg, maar daar had ze geen trek in. Met Eileen had ze het er wel eens over dat ze jaloers was op de goede relatie die Eileen en ik hadden, ook wat betreft onze breed georiënteerde seksbeleving.

Het was Eileen die Myrthe een voorstel deed. Als ze wilde mocht ze met mij neuken maar alleen als ze zelf ook mee mocht doen. Eileen kon dit voorstel gemakkelijk doen want ze wist dat ik er al heel lang op aasde om eens met Myrthe te kunnen vrijen. Myrthe was even sprakeloos en haar ogen werden wat vochtig van emotie, ze maakte gretig gebruik van het voorstel. Eileen en Myrthe zijn beiden absoluut hetero maar raakten opgewonden bij het idee om samen met mij eens een lekkere vrijpartij te gaan ondernemen. Zij hielden de afspraak geheim voor mij en zo gebeurde het dat op een avond, toen ik van mijn werk af kwam, Myrthe er ook was. Het gebeurde wel vaker dat ze bij ons mee at, niks vreemd aan. Ze waren samen de stad in geweest en bereiden nu de maaltijd. Na de maaltijd toen de afwas gedaan was en wij ons op de bank nestelden voor een kopje koffie kwamen de dames met het voorstel.

“Daniël luister eens even, ik weet dat je Myrthe al tijden een lekkere meid vindt en dat je haar graag eens op je pik zou willen spietsen, ze staat al tijden ‘droog’ en ze verlangt al een hele tijd om weer eens een pik in haar te voelen en ik heb haar voorgesteld dat jij die wens in vervulling laat gaan, lijkt je dat wat? Het enige is dat ik er wel bij ben”. Ik wist even niet wat ik hoorde en schutterde dat ik dat wel graag zou willen doen, het idee om met deze twee heerlijke vrouwen het bed te delen deed mijn paal groeien. De dames gingen naar boven om te douchen en zouden mij wel roepen. Ik hoorde ze praten en giechelen, wat een lol hadden die twee zeg en ik kon niet wachten om ook naar boven te gaan. Ja! Daar werd ik geroepen.

In de badkamer werd ik door hen beiden onder de douche gezet en uitgebreid gewassen, vooral mijn pik en kont kregen extra aandacht, vooral van Myrthe. Zij kon mij nu al bewonderen. Ik helaas haar nog niet want de dames droegen beide een badjas. Eenmaal schoon op naar de slaapkamer, ik moest maar op mijn rug gaan liggen en de dames begonnen met mijn pik te spelen, met hun handen zorgden zij ervoor dat deze rap stevig rechtop stond. Myrthe trok in een stevig maar langzaam tempo aan mijn paal en zuchtte dat ze eindelijk weer eens zo’n lekkere paal vast kon houden. Mijn handen gingen op ontdekkingstocht over de lichamen van beide dames, wauw in elke hand een wulpse vrouw, heerlijk!

Terwijl Eileen mij aftrok had Myrthe haar lippen om mijn eikel gezet en zoog deze haar mond binnen. Dit gevoel had ze zo gemist en ze zoog vol begeerte mijn pik haar mond in. Ik was zo geil geworden door deze twee dames dat ik al snel zou gaan spuiten, dat was ook hun bedoeling. Zo was de eerste druk er bij mij af en konden ze een tijd lang beschikken over mijn paal. Eileen haalde haar vuist wat sneller op en neer en kneedde mijn ballen. Myrthe wilde per se mijn zaad proeven en ‘eiste’ min of meer dat ik in haar mond klaar zou komen. Niet veel later spoot ik mijn eerste kwak in Myrthe ‘s mond. Ze liet mijn pik uit haar mond ploppen en Eileen zag haar kans schoon om mijn paal schoon te likken en tevens de laatste druppels zaad uit mijn eikel op te zuigen. Haar orale verwennerij staakte ze niet en zo hield ze mijn pik stijf.

Myrthe wilde deze nu in haar kut voelen en ging boven op mij zitten en liet zich over mijn paal heen zakken. Ze kreeg tranen in haar ogen van het gelukzalige gevoel dat ze nu ervoer. Het was tevens het favoriete standje van haar en ze liet mijn staaf telkens volledig uit haar kut komen om zich er vervolgens weer helemaal overheen te spietsen, een geil gezicht om haar kutje zo over mijn pik te zien zakken terwijl haar schaamlippen mijn paal strak omsloten. Myrthe liet haar vingers naar haar klitje gaan en op deze wijze kreeg ze al vingerend en neukend een orgasme.

Eileen lag ondertussen de gehele tijd naast ons en genoot met volle teugen van het schouwspel, ze lag zich uitgebreid te vingeren en af en toe drukte ze een borst tegen mijn gezicht zodat ik een tepel in mijn mond kon zuigen, haar vingers flitsten over haar klit en zo bracht ze zichzelf naar een orgasme. Ze genoot om te zien hoe haar hartsvriendin zo gelukkig was op dit moment.

“Oh Myrthe wat heerlijk om te zien hoe je geniet van Daniëls pik, dit gun ik je zo meid”.

Toen Myrthe na haar orgasme van mijn paal afstapte nam Eileen deze plek van haar over. Myrthe ging op mijn mond zitten en wilde gelikt worden. Nu zag ik haar kale kut van dichtbij en deze was prachtig. Een stel volle schaamlippen kwamen richting mijn mond en die wilde ik met liefde verwennen. Eileen liet eerst mijn paal haar kut in glijden en na een paar maal pompend op en neer te zijn gegaan liet ze mijn paal uit haar kut ploppen en zette de eikel tegen haar aars aan en zakte gelijk door. Myrthe keek met grote ogen toe hoe Eileen mijn paal tot z’n ballen in haar kont liet gaan.

“Oh Eileen wat doe je, doet dat geen pijn?”

“Nee hoor”, kreunde Eileen. “Als je maar oefent en het is zo lekker als je er eenmaal van kunt genieten”. Inmiddels likte ik nu ook aan Myrthe ‘s roosje en duwde er een vinger in, ze schrok even, vond het spannend en geil maar toch ook wel lekker. Zelfs zo geil dat ze ook wilde ontdekken hoe het voelde om zelf een pik in haar kontje te krijgen. Eileen pompte rustig door op mijn pik en met haar vingers joeg ze zichzelf al rijdend naar een orgasme. Ik stelde Myrthe voor om op haar rug te gaan liggen en legde twee kussens onder heerlijke billen. Haar kut en kontje lagen nu helemaal open voor me en verwende beide met mond en tong. Ze greep mijn hoofd en duwde deze stevig op haar kut tot ze grommend klaar kwam.

Eileen had ondertussen het glijmiddel gepakt en ik zette mijn pik eerst tegen haar kut aan en ik stootte toe, rustig en langzaam neukte ik Myrthe, ze ontspande en haar vingers trok ze aan haar tepels en kneedde haar borsten. Ik boog me naar voren om Myrthe te kunnen zoenen, en ze beantwoordde mijn zoen door wild met haar tong mijn mond binnen te dringen. Eileen boog zich naar Myrthe toe en fluisterde in haar oor.

“Weet je het zeker schatje, dat je dit wilt? Dat je in je kontje geneukt wilt worden?” Ze knikte heftig van ja en ze was er klaar voor. Nu zou het gaan gebeuren, ik mocht Myrthe ’s maagdelijke kontje ontmaagden, ik smeerde extra veel glijmiddel op en in haar anus en mijn pik werd heerlijk ingesmeerd door Eileen.

“Ontspan je maar”, zei ik.

“Doe je wel voorzichtig met haar”, vroeg Eileen. Ik zette mijn eikel tegen Myrthe ’s sterretje en drukte langzaam door, na wat meer kracht schoot ik langs haar kringspier en had het meeste nu gewonnen. Haar kringspier kneep strak om mijn pik heen en Myrthe moest even op haar tanden bijten en gaf een gilletje van de pijn. Ik wachtte even en liet Myrthe wennen aan het gevoel. Eileen raadde haar aan om zelf haar klit te vingeren ter afleiding van de pijn. Ze voelde zich nu al enorm opgevuld terwijl mijn pik nog maar vijf centimeter in haar kontje zat. Maar ze wilde dit doorzetten en zei.

“Toe maar”, nadat ze een paar minuten kon wennen en de pijn weggezakt was, “neuk mijn kontje voorzichtig”. Ik ging langzaam met mijn pik haar kont in, telkens een stukje verder en dan weer even wachten. Maar dit duurde Myrthe kennelijk te lang want al gauw wilde ze meer. Ze pakte mijn billen en duwde mij mee naar voren.

“Oh Daniël wat een apart geil gevoel, neuk me maar, neuk m’n kont”. Ik werd overmand door de geile roes en liet me gaan, dacht er niet meer aan dat dit voor Myrthe haar eerste anale penetratie was. Eileen trok nu de benen van Myrthe verder uiteen naar haar hoofd toe zodat haar kont nog opener kwam te liggen. Ik pompte mijn pik nu over de volle lengte in en uit haar kont.

“Oh Eileen je hebt gelijk, dit voelt machtig om zo’n pik in je reet te krijgen, wat geil zeg. Dit wil ik vaker voelen. Mm… mm... ja, oh, toe Daniël pomp die pik m’n kont in”.

Eileen liet ons even alleen om terug te keren met onze voorbinddildo in haar hand. Staande naast het bed gespte ze deze om en met deze dildo al zwiepend voor haar buik liep ze naar ons toe ging naast ons staan en dwong mij haar te ‘pijpen’. Myrthe wist niet wat ze zag.

“Ja,” zei Eileen “deze kerel wil af en toe ook weleens zelf geneukt worden”.

“Bedoel je dat Daniël, euh… in z’n euh kont euh, die dildo, euh… krijgt,” vroeg Myrthe.

“Yep”, zei Eileen, “en meneer wil al ook eens een echte lul, is het niet schat”.

Ik kon alleen maar bevestigend knikken. Myrthe was er even stil van, ze leerde ons nu van een heel ander kant kennen, dit had ze niet achter ons gezocht en vroeg zich af wat er nog meer zou volgen. Ik ‘pijpte’ Eileen nu wild, liet de dildo bijna helemaal mijn mond ingaan en neukte Myrthe nu ruig in haar kont, af en toe was het te pijnlijk voor haar maar toch kwam ze met behulp van haar vingers op haar klit weer geweldig klaar en door het strakke gevoel van haar kringspier die enorm zat samen te trekken rond mijn pik kwam ik ook en spoot mijn zaad diep haar tunnel in. Ik trok me terug en mijn pik plopte uit Myrthe ’s aars.

Myrthe bleef liggen zodat ik haar kon likken, terwijl ik daar mee bezig was ging Eileen achter mij staan en zette de strapon tegen m’n aars aan en drukte resoluut de dildo mijn kont in, Myrthe keek met grote ogen vol verbazing over mijn schouder heen hoe Eileen nu mijn kont neukte. Ik ontving de dildo met luid gekreun en lag Myrthe uitgebreid te beffen.

“Kijk Myrthe”, riep Eileen, “zie je hoe ik deze kerel neuk, als je wilt mag jij het zo overnemen, kun jij doen wat hij zojuist bij jou heeft gedaan”. Myrthe was meteen enthousiast en wilde eigenlíjk direct Eileens plaats innemen. Myrthe stond op en Eileen trok de voorbinddildo terug uit mijn kont. Ze hielp Myrthe met het aangespen van de dildo.

“Oké dames”, zei ik, “dan doen we een neuksandwich met mij in het midden, Myrthe neukt mij en ik neuk Eileen, goed?” De dames waren akkoord. Ik boog mezelf naar voren en Eileen hielp Myrthe met het binnendringen van de dildo mijn kont in, Eileen kwam nu voor me staan, draaide zich om en duwde haar billen tegen mijn pik aan. Ze zocht tussen haar benen door met haar hand naar mijn pik, vond deze en zette hem tegen haar kut aan. Zodra ik Eileens lippen tegen mijn eikel voelde, stootte ik toe en ik drukte mijn paal tot aan mijn ballen haar kut in. We bogen allemaal wat naar voren en zo vonden we een goede positie. Eileen op naar knieën op het bed, haar schouders laag en haar kont hoog, ik op m’n knieën achter haar en hing wat over haar rug heen, Myrthe stond aan de rand van het bed en kon mij zo goed neuken, wat ze dan ook deed, ze spaarde mij niet.

“Zo kerel”, zei ze, “mij neuken ¡n m’n kont hè, zal ik nu bij jou doen, hoe voelt dat, zal ik je nog wat harder in je kont neuken?”

Ze wachtte niet op mijn antwoord en drukte de dildo nu volledíg m’n kont in en neukte mij nu in een hoog tempo waarbij ze ervoor zorgde dat de dildo telkens in zijn gehele lengte in en uit mijn kont ging. Oh wat genoot ik hier van, Myrthe moest eens weten hoe ze met haar gedrag en woorden mij extra opwond. Eileen keek achterom en wierp mij een veel betekende glimlach toe. Ik ging met het tempo van Myrthe mee en zo neukten wij elkaar, we konden elkaar ook zien in de grote spiegel aan de wand en de kamer vulde zich met onze geile kreunen.

“Ik wil klaarkomen”, riep Eileen op een gegeven ogenblik en kroop bij me weg, ging op haar rug liggen en terwijl ze naar Myrthe en mij lag te kijken begon ze zich te vingeren.

Al gauw was ze zover en drukte haar kutje naar mijn gezicht toe, ik boog wat naar haar toe en likte haar zo naar haar verlangde orgasme. Ze kwam luid kreunend klaar. Ook Myrthe wilde nu graag klaarkomen en trok zich terug uit mijn beurse kont, ze was wel erg tekeer gegaan zeg. Ze gespte de dildo af en ging bij Eileen liggen.

“Toe Daniël, laat eens zien hoe jij je zelf aftrekt. lk geil op het zien hoe een kerel zichzelf afrukt, hoe hij zijn vuist over z’n stam laat flitsen, hoe de balzak heen en weer schud”. Ik stapte op het bed en ging over hun heen staan en keek naar deze twee geweldige vrouwen. Ik liet mijn vuist over mijn paal op en neer gaan. Myrthe was zich nu ook aan het vingeren en trok met haar andere hand aan haar tepels. In hoog tempo trok ik me af en mijn vuist sloeg telkens met elke haal op mijn ballen. Myrthe kwam intussen schreeuwend en gillend klaar. Zelf moest ik moeite doen om zover te komen, mijn vuist ging in een razend tempo over mijn pik heen en ik voelde dat het toch nog ging lukken. “Wacht” riep Eileen, en ze kroop naar me toe en hield haar mond wijd open voor mijn pik, ook Myrthe was erbij gekropen en zo had ik twee wijd openstaande monden voor mijn pik, ik hield het niet meer en kwam verschrikkelijk klaar, flinke fluimen zaad spoten uit mijn pik naar buiten en kwamen terecht op, in en naast de monden van de dames. Ze zogen om beurten het laatste uit mijn pik en lebberden deze in z’n geheel schoon.

We vleiden ons neer op het bed en heerlijk tegen elkaar aan liggend genoten we na en deelden deze ervaring. We vertelden Myrthe over Ivo en ze vroeg of ze er een keer bij mocht zijn als hij er ook was, ze wilde wel eens zien hoe Ivo en ik elkaar neukten, we stemden toe haar daar voor uit te nodigen.

Wordt vervolgd…

Arcobaleno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post321

Dildo-seks! Eileen & Daniël

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers wo, maart 13, 2019 15:06

Dildo seks 2 EILEEN & DANIËL

Wij zijn veertigers en doen ons best om er goed uit zien, Eileen heeft wulpse vormen met een heerlijke D-cup en heeft lang zwart golvend haar, ze heeft een wat Zuid-Europees uiterlijk, ik zelf ben slank en bezit een flinke jongen van krap aan 20 cm. Eileen is hetero georiënteerd, daarentegen voel ik me wel aangetrokken tot beide seksen. Een tijdje geleden hebben we een contact oproepje geplaatst op het internet waarin wij vroegen om reacties van biseksuele mannen om samen met ons een trio te vormen.

Sinds wij samen ontdekt hebben dat ik een biseksuele kant heb is er de wens om eens een trio te vormen met een biseksuele man (zie deel 1). Ook Eileen keek hier naar uit want ze heeft al lang een wens, namelijk om te zien hoe ik geneukt word door een andere man. Sinds anale seks een extra dimensie geeft aan ons seksleven is dit al lang een fantasie van haar. Uit de vele reacties hebben wij samen die van Ivo gekozen, hij bleek dezelfde ideeën te hebben als ons over het beleven van een gezellig en geil trio avontuur. Hij had ook een paar leuke foto’s bijgevoegd waarop hijzelf en zijn geschoren ‘gereedschap’ in vol ornaat te bewonderen was, de grootte van zijn pik was nagenoeg gelijk aan die van mij (bleek later).

Op een avond was het dan zover, Ivo kwam bij ons op bezoek. Dit gaf bij ons beiden wel een zekere spanning en kriebels. We zouden gaan seksen met een man erbij en eindelijk zou ik geneukt worden door een echte pik i.p.v. door Eileen met onze strapon. Na een drankje en een leuke babbel besloten we een filmpje op te zetten om het laatste ‘ijs’ te breken. Eileen wilde eerst even wat anders aantrekken, ‘om ons op te geilen’, zei ze.

Even later kwam ze terug en ja, ze had haar best gedaan, sexy make-up, volle rood gestifte lippen, iets over de top zwarte oogschaduw en een sexy outfit bestaande uit een strak hemdje, rokje, open muiltjes met naaldhak en haar lange zwarte haren had ze in een staart gedaan. Als extraatje had ze een zwart Gothic halsbandje om haar nek gedaan. Dit gaf haar een super erotische uitstraling. Ivo en ik complimenteren haar dan ook met haar outfit en als dank daarvoor trakteerde ze ons beiden op een geile tongzoen. Mm..., zelfs haar parfum geurde erotisch.

We nestelden ons op de bank met Ivo in het midden en als opwarmertje zetten we een erotische film op. Na enige tijd het porno spektakel op de buis aanschouwd te hebben begon het betasten over en weer. Ik nam het initiatief en ontblootte mijn inmiddels harde leuter, waarop Ivo gelijk zijn hand om mijn paal legde en langzame trekbewegingen maakte, Eileen wilde niet achterblijven en haalde de pik van Ivo tevoorschijn en liet haar vuistje op en neer gaan over de harde stam. Inmiddels liet ik me pijpen door Ivo. Voor het eerst werd ik gepijpt door een man en het voelde geweldig, steviger en krachtiger. Eileen kijk geil naar mij en ik zag dat ze van dit schouwspel genoot. Na enige tijd gleed ik van de bank om op m’n knieën plaats te nemen tussen de benen van Ivo en nam ik zijn pik over van Eileen en liet deze lekker mijn mond in glijden. Ik had nu voor het eerst een pik in mijn mond en verrichtte de handelingen die Eileen altijd bij mij deed en te horen aan het kreunen en zuchten van Ivo beviel hem dit wel.

Eileen ging nu onderuit zitten en presenteerde haar onderlijf aan ons, Ivo duwde haar rokje omhoog waarna hij haar geschoren kutje begon te vingeren en te likken, ook haar heerlijke volle borsten werden daarbij niet vergeten. We waren nu behoorlijk opgegeild en verlangden naar de volgende fase van onze ontdekkingstocht en besloten naar de slaapkamer te gaan waar we het ons wat gemakkelijker konden maken. Daar ontdeden we ons van de rest van onze kleding en Ivo en ik vroegen Eileen de muiltjes en het halsbandje aan te houden, het stond haar lekker dominant en daardoor zeer geil.

Geheel ontkleed lagen we op het bed, Eileen tussen de heren in en ze voelde nu vier handen op haar lijf die haar lichaam verkenden en om beurten tongden we met haar. Eileen verzocht ons te zoenen en daarbij ons op te richten zodat zij dan onze pikken kon aftrekken. Zo zaten Ivo en ik elkaar te tongen en voelden hoe Eileen met onze leuters speelde, ze riep dat ze nog nooit zoiets geils had gezien. Nu Eileen zo tussen Ivo en mij in lag gaf haar dat de gelegenheid om ons mannen heerlijk af te zuigen

“lekker geil”, riep ze, “eindelijk eens twee heerlijke pikken voor mij, straks moeten jullie mij in de sandwich nemen”. Ivo en ik keken elkaar aan en beloofden Eileen dat zeker te doen. Tijdens het zuigen aan de twee grote palen vonden de vingers van Eileen hun weg naar haar kutje en na een poosje kwam ze al pijpend met de hulp van haar vingers voor de eerste maal deze avond klaar.

Ivo pakte nu een kussen en plaatste deze onder de billen van Eileen waarna hij haar begon te neuken, door het kussen kantelde haar bekken zo dat hij haar diep kon neuken. Ik kroop naar Eileen d'r hoofd en bood haar mijn pik aan. Mijn vingers gleden naar haar klitje en ik genoot van de blik die ik had van Ivo's lul die in en uit de kut van Eileen schoof. Ik boog mij naar voren om Eileen te likken en Ivo trok zich af en toe terug uit de kut van Eileen zodat ik zijn paal kon pijpen, wauw wat geil! Ivo ontzag Eileen niet en nam een hoog tempo aan, zijn paal duwde hij telkens volledig in haar en ze genoot ervan! Onder het kreunen liet ze mijn paal uit haar mond glippen om deze even in haar vuist nemen zodat ze mijn paal stevig kon afrossen. Met hulp van mijn vingers op d'r klit kwam ze voor de tweede maal klaar.

Na deze geile actie nam Eileen even een kleine pauze, zodat Ivo en ik in een 69 houding belandden zodat we elkaar oraal konden verwennen en waarbij we, met hulp van wat glijmiddel, onze kontjes oprekten met onze vingers. Dit beeld van twee met elkaar geilende mannen was voor Eileen genoeg om weer warm en geil te worden en haar vingers zorgden ervoor dat ze weer zuchtend klaar kwam. Ivo en ik gingen gewoon verder met ons orale spel, niets werd er overgeslagen, ballen en pikken werden compleet opgezogen en vuisten gingen flink op en neer over onze grote palen. Het verlangen om een echte pik in mijn kont te krijgen was nu zo groot dat ik Ivo vroeg om mij te gaan neuken.

Eileen wilde actief deel uitmaken van deze ‘ontmaagding’. Ze wilde dat ik ruggelings ging liggen en duwde een kussen onder m’n billen en ik moest mijn benen hoog optrekken zodat mijn kont open lag voor Ivo. Eileen plaatste een condoom over de paal van Ivo heen en begon zijn pik en mijn kont flink in te smeren met glijmiddel, toen alles lekker ingesmeerd was zei ze.

“Lieve schat, het moment is daar, je krijgt nu een echte pik in je kont en ik weet zeker dat je ervan zult genieten”. Ze pakte vervolgens de paal van Ivo en begeleidde deze tot aan mijn kont en zette de eikel tegen mijn aars aan.

“Oké Ivo, druk je lekkere paal nu maar in Daniëls tunnel”. Ivo duwde zacht zijn eikel tegen mijn aars aan en met zachte stootjes drong hij naar binnen en zakte langzaam en voorzichtig dieper mijn kont in. Het gevoel van een echte pik is heel anders dan dat van onze voorbinddildo, zacht en warm. Het ging erg gemakkelijk en voelde heerlijk. Eileen zat ontroerd te kijken hoe ik door Ivo ‘ontmaagd’ werd en kroop naar me toe om me te kussen en vervolgens ging ze op mijn gezicht zitten, zo liet ze blijken dat mevrouw gelikt diende te worden, haar kut hing nu boven mijn gezicht en ik bewonderde haar kale schaamlippen, ze hingen uitnodigend boven mijn mond, klaar om verwend te worden.

Eileen drukte zichzelf op mijn mond en schoof haar onderlijf heen en weer over mijn mond, zo kon ik haar kut uit lebberen en zelfs haar rozet kwam binnen bereik. Het was een geil gevoel om door Ivo geneukt te worden, te voelen hoe ik gevuld werd door een echte pik. Het maakte mij een soort van trots en genoot van het gevoel. We verkeerden in een geile roes en ik begon ik zelfs met mijn onderlichaam tegen te stoten. Eileen vond dit zo geil dat ze van mijn gezicht afstapte en vooroverboog om mij een intense zoen te geven, onze tongen speelden een duivels spel en ze was blij voor me dat ik nu eens een echte pik i.p.v. onze dildo in me voelde.

We braken onze kus af en Eileen pakte nu mijn pik stevig vast, die onder dit alles heerlijk hard bleef en begon langzaam te rukken waarbij ze haar rood gestifte lippen ook regelmatig strak over mijn eikel liet glijden, een geweldig geil gezicht. Eileen richtte zich op om Ivo te zoenen en zei hem “dank je dat je mijn mannetje zo heerlijk laat genieten, een grote wens van ons beiden vervul je hiermee”. Er hing een enorme geile en erotische sfeer en we kreunden om het hardst. Ritmisch lag ik te zuchten en genoot van elke stoot die ik van Ivo te verwerken kreeg.

Eileen zei op een gegeven ogenblik dat ik me om moest draaien en toen ik voorovergebogen op mijn knieën lag pakte Eileen wederom Ivo's pik, die inmiddels achter me gekropen was, en richtte die opnieuw op mijn kont. Ivo greep mijn heupen vast, zette zijn eikel tegen mijn aars aan en trok mij naar achteren over zijn paal heen. Dit was het beeld waar Eileen al heel lang over fantaseerde en ze stapte van het bed af om onderuitgezakt in een stoel te gaan zitten zodat ze dit van een afstandje kon bewonderen. Loom lag ze zich te vingeren en pakte daarbij een van haar vibrators. Ze liet deze trillen tegen haar klitje en schoof hem niet veel later haar kut in. De vibrator trilde op vol vermogen in haar kut en met haar vingers op haar klit kwam ze schreeuwend klaar.

“Ah… ja! Ah… ho… mannen wat machtig om dit te zien, zo geil, zo intiem. Oh Daniël als je jezelf eens kon zien hoe je daar voorovergebogen ligt en je geneukt wordt door Ivo. Ik zie zijn paal telkens je kont ingaan, dit beeld maakt me zo geil”. Eileen kwam uit de stoel en liep naar ons toe. Ze stapte opnieuw op het bed, kroop naar mijn hoofd, gooide haar benen wijd open en trok mijn hoofd aan mijn haren naar haar soppende kut toe, ze wilde weer gelikt worden, mijn tong ging geweldig tekeer en met mijn handen greep ik naar haar volle D cup.

Eileen had de vibrator meegenomen en wilde deze in haar kont hebben. Ze smeerde zelf wat glijmiddel op haar anus en vroeg mij om de gladde staaf in haar kont te drukken. Ivo naderde nu zijn hoogtepunt en haalde zijn pik terug uit mijn kont, trok het condoom van zijn pik af en rukte zich af boven mijn rug. Eileen keek over mijn schouder heen toe hoe hij zijn zaad op mijn rug en kont liet neerkomen. Ik rolde opzij en Ivo nam het likken van Eileen d'r kut van mij over. In deze houding staken zijn billen wel erg uitdagend naar achteren en nam ik op mijn knieën plaats achter zijn kont.

“Mag ik jou ook neuken Ivo?” Hij murmelde iets van “ja lekker” en ik plaatste een condoom om mijn pik heen en pakte wat glijmiddel, voelde met twee vingers in zijn gaatje, die leek mij ruim genoeg om er mijn pik in te schuiven. Voorzichtig gleed ik naar binnen en neukte met rustige halen Ivo in z'n tunnel, hij vroeg al gauw om een sneller ritme en wie daar om vraagt kan dat krijgen. Ik trok voor even mij pik uit zijn kont, ging staan en zakte wat omlaag zodat mijn pik in de juiste hoek kwam om hem diep te neuken, zette mijn eikel tegen zijn aars aan en in een beweging liet ik mijn paal langzaam zijn kont in zakken. Vervolgens pakte ik Ivo stevig bij z'n middel beet en zo kon ik hem op volle kracht diep neuken.

Ik stootte mijn pik telkens tot aan m'n ballen zijn tunnel in. Ivo’s kreunen werden gesmoord doordat hij vol met zijn mond op de kut van Eileen zat maar het was duidelijk dat hij genoot. Op het ritme van mijn stoten kletsten mijn ballen tegen de kont van Ivo aan en dit geluid wond Eileen erg op. De aanblik mij Ivo zo te zien neuken was teveel voor Eileen, ze duwde Ivo’s hoofd weg en met haar vingers en de vibrator jaagde ze zich zelf naar een nieuw hoogtepunt.

Toen Eileen van deze climax bijgekomen was kroop ze onder Ivo’s buik en ze hapte zijn pik naar binnen, ondertussen speelde ze ook nog met mijn ballen en kneep hier af en toe flink in. Ik gaf, door steeds harder te kreunen, aan dat ik dreigde te gaan spuiten, voor Ivo was dat teveel en hij spoot voor de tweede maal, deze keer diep in de mond van Eileen. Nu kon ik me laten gaan en met ferme halen beukte ik in Ivo’s kont, ik hield het niet langer meer en vulde het condoom diep in de tunnel van Ivo.

Na mijn hoogtepunt waren we alle drie wat rustiger geworden en besloten wat te gaan drinken. Ik haalde de wijn en glazen en we proostten op mijn ontmaagding. Ineengestrengeld lagen we tegen elkaar aan na te genieten en begonnen na een poosje elkaar te strelen en weer op te geilen. Eileen herinnerde ons aan onze belofte om haar in de ‘sandwich’ te nemen. Hiervoor moesten we natuurlijk wel weer ‘paraat’ staan en Eileen assisteerde ons om onze pikken weer in volle erectie te krijgen. Terwijl Eileen ons pijpte en aftrok stimuleerden Ivo en ik ons prostaat. Dit alles resulteerde dat onze palen weer hard en stijf werden.

Ik ging op m’n rug liggen en Eileen klom boven op mij en liet haar soppige kut over mijn paal heen zakken, deze gleed soepel naar binnen en terwijl Eileen zich voorover boog naar mij toe, pakte ik haar prachtige borsten en verwende deze met mijn mond, tegelijkertijd legde ik mijn handen op haar billen en trok deze voor Ivo uiteen zodat hij zicht kreeg op haar rozetje. Ivo nam plaats achter Eileen d'r billen, smeerde zijn paal, welke weer voorzien was van een rubberen jasje, in met glijmiddel en drukte zijn pik vervolgens bij haar naar binnen. Eileen maande ons tot enige voorzichtigheid, dit moest ze even verwerken. Maar al snel kon ze genieten van deze dubbele penetratie.

“Oh kerels van me, dit voelt machtig, zo geil, mm…, neuk me met jullie lekkere harde palen, vul me!’ Eileen lag te genieten, dit was dan eindelijk de sandwich die ze zo graag wilde en ze kraaide dan ook van geiligheid. Ze kreeg een machtig gevoel over zich heen om zo door twee mannen in bezit genomen te worden. Ivo en ik voelden elkaars pikken stoten binnen in het lichaam van Eileen wat ons weer enorm opwond. Ondertussen schreeuwde Eileen dat ze weer klaar wilde komen, ze frummelde een hand tussen ons in naar haar klitje om deze te bewerken, dit en het stoten van onze pikken in haar kont en kut veroorzaakte een orgasme bij Eileen die ze nog niet eerder gevoeld had. Ze viel als een slappe pop tussen ons in en we trokken onze pikken uit haar terug. Eileen liet zich op haar rug op het bed vallen.

Ivo en ik gingen staan en trokken elkaar af boven haar en waar we het vandaan haalden weten we niet maar ons laatste zaad lieten we neerkomen op de borsten van Eileen. Alle drie waren we zeer bevredigd en dit smaakte naar meer en komt Ivo eenmaal in de maand ons bezoeken en leven ons dan helemaal uit…..

Wordt vervolgd…

Arcobaleno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post310

Dildo-seks!

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers ma, februari 11, 2019 15:19

Eileen & Daniël deel 1
Dildo-seks!
Wij zijn veertigers en doen ons best om er goed uit zien, Eileen heeft wulpse vormen met een heerlijke D-cup en heeft lang zwart golvend haar, ze heeft een wat Zuid-Europees uiterlijk, ik zelf ben slank en bezit een flinke jonge van krap aan 20 cm. Eileen is hetero georiënteerd, daarentegen voel ik me wel aangetrokken tot beide seksen.

Deze avond hebben wij weer eens zin om uitgebreid te vrijen en dan nemen wij er ook de tijd voor. Eerst samen douchen, op zich al een feest, lekker elkaar inzepen en heerlijk knuffelen & zoenen, een fijn gevoel met al dat warme water langs onze lichamen. We komen op het idee om jouw heerlijke kutje te scheren, ik ben altijd al geschoren en nu wil jij ook het laatste streepje haar boven je kut weg hebben en ik mag helpen, heerlijk!

Tijdens het scheren begint er tussen m’n benen al iets te groeien en jij kan het dan ook niet laten om te spelen met mijn half slappe leuter. Je kneedt mijn zak en eikel en dat heeft gevolgen, in no time staat mijn pik snoeihard tegen m’n buik aan. We gebruiken flink wat doucheschuim en laten onze lichamen tegen elkaar aan glijden. Via jouw rug soppen mijn handen omlaag naar jouw heerlijke bilpartij om je billen te kunnen strelen en kneden. Een hand gaat onderdoor naar je kutje, laat een vinger tussen je schaamlippen door gaan en klop zachtjes op je klit. Tegelijkertijd heb ik ook een vinger je kont in gedrukt en vinger je zo in beide openingen. Zwaar kreunend hang je aan mijn schouder, gooit je hoofd achterover om mij te kunnen zoenen. Onze tongen vinden elkaar en terwijl je vuist zich sluit om mijn paal kom je rillend klaar. Voor een moment neuk ik je nog achterlangs want je bent zo geil geworden dat je mijn paal even in je kutje wilt voelen.

We drogen elkaar af waarbij natuurlijk ook over en weer de nodige handtastelijkheden plaatsvinden. Het is altijd een fijn gevoel om te voelen hoe jouw vingers zich om mijn paal sluiten en hoe je mij heerlijk aftrekt, je sluit het af met een klein kusje op mijn eikel. Ons liefdesspel verplaatst zich naar onze slaapkamer en na een tijdje geknuffeld te hebben neem ik jouw borsten in mijn mond en verwen ze met mijn tong en lippen, dan daal ik via jouw buik langzaam af naar beneden naar jouw prachtig geschoren kutje. Ik blaas hete adem over je lipjes en klit, je rilt ervan en dan zet ik mijn lippen op je kutje en laat mijn tong langzaam over jouw schaamlippen gaan, af en toe maak ik neukbewegingen met mijn tong en dring daarbij langs je lipjes je kut in, uiteindelijk kom ik bij je klitje terecht. Je schokt als ik deze voorzichtig verwen met mond en tong. Je richt je op en komt in 69 houding over me heen zitten, drukt je natte spleet op mijn gezicht, het ontneemt me de adem maar ik geniet er van, heerlijk gewoon. Je kale kutje hangt boven mijn mond en ik lik hem helemaal uit, van je klitje tot aan je roosje, mijn gezicht komt onder mijn speeksel en jouw sappen te zitten en dat is heerlijk! Van dit gevoel krijg ik een nog hardere pik!

Geil om je te likken en je kreunt nog harder als je merkt dat ik ook nog mijn duim je kontje in duw, ondertussen verricht jij ook enig handwerk en regelmatig laat je mijn paal diep je mondje in verdwijnen. Je laat je van me af rollen en zegt dat je graag klaar wilt komen en ik moet je daarbij helpen. We liggen naast elkaar en kijken hoe een ieder zichzelf masturbeert, je wordt altijd enorm opgewonden als je ziet hoe ik me aftrek, hoe mijn vuist over mijn paal flitst, en dan kreun je dat je bijna zover bent en dat je graag wilt dat ik het met mijn mond afmaak. Ik zet mijn mond dan ook op het juiste moment op je natte kut en lik je naar een orgasme. Diepe intense kreunen komen naar boven bij jou en in elkaar gestrengeld liggen we na te genieten.

Na even gedoezeld te hebben ga je met je hand opzoek naar mijn pik en begint hem zachtjes af te trekken, ik lig heerlijk op mijn rug en laat je je gang gaan en al gauw lig je in een hoog tempo stevig te sjorren aan mijn paal. Ik zie dat je vuist flink op en neer gaat en op mijn ballen slaat, wow wat een geil gezicht zeg, zo’n heerlijke vrouw die aan mijn paal ligt te rukken. Ik roep dat je nog even door moet gaan, want ik voel mijn zaad naar boven toe komen.

“Ja, ja”, roep je, “kom op geile kerel van me, spuit het er uit, laat je lekkere zaad er maar uit knallen, ik wil het proeven”, en op het moment dat ik ga komen laat je je volle rood gestifte lippen over mijn paal heen zakken tot mijn eikel achter in je keel komt, ik schreeuw het uit van genot en loos mijn zaad achter in je keel, wow wat heftig, ik moet even bijkomen van dit heerlijke orgasme.

Van dit alles ben je zo geil geworden dat je op me bent gaan zitten en je kutje over mijn pik hebt laten zakken, vervolgens laat je je kutje een dans opvoeren over mijn pik heen. Je borsten druk je in mijn gezicht en ik hap er vol in, zuig aan je tepels. Mijn handen gaan op zoek gaan naar je lekkere kont. Opnieuw masseer ik met een vinger je rozet en strijk wat vocht van je kutje naar je anus en als deze nat genoeg is duw ik weer mijn duim naar binnen.

“Oh heerlijk Daniël” kreun je en bij elke wip van jou over mijn pik gaat mijn duim in hetzelfde ritme in en uit je kontje. Doordat je zelf in controle bent van je bewegingen kun je je zelf naar een orgasme toe werken en met een laatste wip laat je zakken totdat mijn pik en duim diep in je zitten en je komt heerlijk klaar. Dan buig je naar voren en we sluiten dit af met een liefdevolle tongzoen.

“Nu ga ik jou neuken Daniël” zeg je en je loopt naar de kast en pakt er onze voorbind-dildo uit. Wij beiden genieten van deze toevoeging aan ons seksleven. Sinds de tijd dat jij je openstelde voor anale seks, met als voorwaarde dat jij mij ook mocht neuken, ben ik een liefhebber van anale penetratie bij mezelf en kan enorm genieten hoe jij me neukt met onze strapon. Het is er een met een lederen tuigje en met een mogelijkheid er verschillende dildo’s op te bevestigen. We hebber er twee, een paarse gladde en een zwarte imitatie pik voorzien van balzak en een dikke eikel. Ditmaal pak je de gladde uitvoering erbij.

Onze grootste wens is om ooit nog eens een trio te vormen met een leuke kerel die ook een biseksuele aard heeft, zodat wij als mannen elkaar neuken, want ergens is er wel een verlangen om een ‘echte’ pik in me te voelen. Jij zou graag willen zien hoe een andere kerel mij neukt, de gedachte alleen al maakt je extreem geil. In je fantasie zie je het tafereel al voor je, ik op mijn knieën voorovergebogen met mijn kont hoog op en een kerel achter me die mij met een flinke paal neukt. De gedachte aan deze fantasie heeft je al meerdere orgasmes opgeleverd.

We besluiten dat ik je eerst nog achterlangs neuk en je gaat op je knieën op bed zitten, met je kont hoog naar achteren gestoken en je schouders diep in de matras gedrukt maakt dit een voor mij zeer geile uitnodigende houding. Als ik achter je plaats neem zie ik de dildo tussen je benen bungelen, bij de gedachte dat ik deze straks lekker in m’n kont mag voelen word ik nog geiler en deze geilheid maakt dat mijn pik nog harder wordt.

Even haal ik mijn eikel tussen jouw schaamlippen heen en weer en vervolgens druk ik in een beweging mijn paal bij je naar binnen, even maak ik geen beweging en geniet van je warmte om mijn pik. Langzaam haal ik mijn pik heen en weer en zie via de spiegel de strapon zwiepen tussen je benen. Ik laat mijn handen over je rug en billen gaan en beiden genieten we van dit moment.

“Oh Eileen wat zie je er machtig geil uit, hoe je daar ligt met die dildo voor je, net of je een echte pik hebt, hier word ik toch zo geil van”. Je draait je om en gaat liggen op je rug. De strapon staat fier omhoog en je drukt mijn hoofd naar je kruis, ik moet je ‘pijpen’, en ik geil er gewoon op om het te doen.

Je wilt me neuken nu en dwingt me met mijn knieën op het bed met mijn kont naar je toe. Je zet me zo neer dat we samen in de spiegel kunnen kijken hoe jij mij in m’n kont neukt. Toch ben je nog heel lief voor me want je smeert zowel mijn kont als de dildo flink in met een glijmiddel. Verlangend druk ik mijn kont nog meer omhoog en wacht op wat komen gaat, dan zet je de voorbind-dildo tegen mijn anus aan en drukt zachtjes door, je laat hem langzaam wegzakken mijn kont in, als hij er helemaal in zit ga je me voorzichtig neuken om mij eraan te laten wennen. Na een poosje zeg ik dat je me wat harder mag neuken en onmiddellijk grijp je mijn heupen vast en verhoogt het tempo, sneller, harder en dieper.

In de spiegel zien wij beiden hoe je mij neukt, hoe de dildo tussen mijn billen verdwijnt en onze ogen zoeken via de spiegel contact met elkaar. Je voert het tempo nog verder op en ragt de dildo tot aan zijn ballen met kracht mijn kont in. Ik lig nu helemaal voorovergebogen met mijn schouders op het bed en mijn kont hoog naar achteren en zie in de spiegel hoe jij achter me staat naast het bed en zie je heupen heen en weer stoten, je volle D-cup zwiept heen en weer, mm geil!

Je vindt het opwindend en machtig om me zo af en toe eens flink te neuken, en ik word er ook ontzettend geil van en lig volop te genieten. Verlekkerd kijk je in de spiegel hoe mijn grote paal tussen m'n benen hangt te bungelen en af en toe grijp je er eens naar, knijpt in m'n ballen, trekt er even aan en dan bedenk je een ander standje, een waarbij je mij dubbel kan laten genieten en je trekt de dildo langzaam uit mij terug en vraagt mij om op mijn rug te gaan liggen. Je wilt dat ik mijn benen omhoog breng en legt een kussen onder mij zodat mijn kont weer toegankelijk wordt. Eerst wil je mijn pik weer op volle strekte brengen en gaat me oraal verwennen, dit duurt niet lang en na een tijdje is mijn paal volledig stijf.

Nu vul je mij opnieuw met de strapon en in een langzaam ritme neuk je me, je laat de strapon telkens bijna uit me gaan om deze vervolgens weer langzaam maar volledig mijn kont in te drukken. Je spuit wat glijmiddel in je hand voor een extra geil gevoel bij het aftrekken van mijn paal. Rustig en kalm neuk je me en tegelijkertijd laat je je vuist als een kurkentrekker over mijn pik gaan, wow wat is dit genieten zeg! Je brengt mij zo liefdevol naar een intens en heftig orgasme, mijn zaad knalt uit mijn pik en flinke fluimen sperma belanden op mijn buik.

Na deze geiligheid wil je zelf geneukt worden en je laat de voorbind-dildo uit mijn kont glijden en gespt hem af. Je laat je op je rug vallen op het bed en gooit je benen wijd uit elkaar omhoog en roept dat ik je moet neuken, hard en wild! Ik laat me zakken tussen je benen en mijn pik verdwijnt moeiteloos in je kletsnatte kut.

"Oh geile vent van me", roep je, "neuk me met die lekkere grote stijve paal van je, ram hem in me, naai me, vul me, kom op Daniël, dat kun je zo goed, spuit me vol met dat heerlijke zaad van je".

Ik zet mijn handen onder jou billen en neuk je nu hard en stevig, mijn pik gaat flink

te keer en in de spiegel zien we hoe mijn kont op en neer gaat tussen jou benen. Ik trek me terug uit jou kut en duw je benen nog verder naar achteren, je knieën liggen nu naast je hoofd en je kut staat helemaal open en ook je kontje komt nu binnen bereik. Even ga ik met mijn tong over je openstaande kut heen en na een paar flinke likken stoot ik nog eenmaal mijn paal tot aan mijn ballen jouw kut in. Ik haal hem terug uit je kut, pak het glijmiddel en smeer je kont ermee in. Dan zet ik mijn eikel tegen je sterretje aan en laat mijn paal in een beweging wegzakken je kont in, als deze tot aan zijn ballen in zit begin ik te pompen.

“Ja, ja”, roep je, “neuk me in m'n kont, pak me daar, lekkere geile neukbeer van me”.

Het is ongelofelijk maar dit alles is zo geil dat ik voel dat ik nog een keer kan spuiten en trek me terug om me boven je af te rukken, je hebt het nu niet meer en je ligt je enorm te vingeren en kijkt toe hoe ik me zit af te jakkeren, het gaat niet makkelijk maar uiteindelijk spuit ik mijn zaad over je buik en borsten en kom jij ook nogmaals met een diepe zucht tot een hoogtepunt.

Wordt vervolgd…

Arcobaleno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post289

GENOMEN DOOR ELISE,

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers do, november 29, 2018 14:35

GENOMEN DOOR ELISE,

Eindelijk was ik zover dat een lang gekoesterde wens in vervulling zou gaan. Regelmatig schoof ik bij het masturberen, ter verhoging van het geile genot, een dildo of buttplug m”n kont in. Nu ben ik niet bi of homoseksueel maar geniet wel erg van anale seks en verlangde al een poosje naar een vrouw die mij met een voorbinddildo wil verwennen. Dergelijke vrouwen hebben een onwijze aantrekkingskracht op mij. Maar ja hoe pak je dat aan, het is toch wel een bijzondere vorm van seks wellicht. Uiteindelijk is het gelukt een vrouw te vinden via een (betaalde) seks chatsite die ook over een voorbinddildo beschikte. In de chat heb ik mijn fantasie met haar doorgesproken en oké er moest wat geld tegenaan maar dan kon ik het ook echt meemaken.

Thuis de noodzakelijke voorbereidingen uitgevoerd en op de afgesproken tijd was ik bij haar. Een prachtige (lichtelijk) volslanke dame opende de deur. Ze zag er leuk uit met haar 34 jaar, haar lange zwarte haren droeg ze in een staart en ze droeg een dun kort kamerjasje waarin al duidelijk de aftekening zichtbaar was van de voorbinddildo, mijn fantasie maakte gelijk overuren. Elise heette ze en zag er lief maar ook sexy uit. We babbelden en dronken wat maar ik wilde liever naar boven.

“Zal ik je eerst masseren,” vroeg ze, “dat breekt de spanning wat. Kleed je maar uit en ga maar op je buik liggen”. Ik voldeed snel aan haar verzoek.

Vanuit mijn ooghoek zag ik dat ze haar kamerjasje uitdeed maar ik wilde me laten verrassen dus ik sloot even mijn ogen. Kort daarna voelde ik haar handen mijn rug masseren. Ze complimenteerde mij met mijn slankheid en spieren in mijn rug. Ik knorde slechts wat, tevreden over haar knedende vingers. Ze gleden ook over mijn billen, het knedende gevoel was heerlijk en ik ontspande me oprecht.

“Schuif je benen eens uit elkaar”. Hoorde ik haar zeggen en gedwee volgde ik haar verzoek. Elise ging tussen mijn benen zitten en masseerde nu ook mijn bovenbenen. Langzaam schoof ze naar boven en tipte mijn ballen aan. Het voelde als een schok. Nu gleden haar vingers ook tussen mijn billen en ik voelde de erotische spanning als een wolk over mij heenkomen. Ik voelde hoe ze wat olie tussen mijn billen liet lopen en haar vingers gingen opzoek naar mijn opening. Langzaam gleed ze met haar vingers tussen mijn billen en over mijn ster om aanvankelijk eerst een vinger naar binnen te drukken. Elise merkte dat ik gemakkelijk te penetreren was en liet meer vingers naar binnen glijden.

Mijn pik vulde zich en ik wipte even op. Ik voelde direct dat Elise haar hand onder mij liet glijden en met haar hand vol massageolie gleed ze heen en weer over mijn stijve stam. “Hm… lekker hard is je pik” en ze kneep met haar glibberige vingers nog even flink in mijn pik en ballen voordat ze haar hand wegtrok. Ik voelde hoe Elise tussen mijn benen bewoog en plotseling twee zachte drukpunten op mijn rug. Ze verdeelde haar gewicht zo dat precies haar borsten met harde tepels over mijn rug gleden. Heerlijk zacht trokken haar tepels een spoor tot over mijn billen. Maar nu ze weer overeind kwam en haar borsten in mijn nek legde voelde ik ook de harde voorbinddildo tussen mijn billen glijden. Kreunend schoof ik met mijn heupen om deze beter te kunnen voelen.

“Lekker he zo’n harde tussen je billen” en Elise schoof weer naar achteren. Dat deed ze nog een paar keer en ik probeerde mijn billen zo te draaien dat ik de top van haar dildo kon vangen en haar subtiel te laten merken dat ik naar meer verlangde maar het lukte steeds net niet.

“Omdraaien” zei Elise en ik rolde me om. Nu zag ik eindelijk Elise ’s naakte lichaam. Mooie stevige borsten, geen buikje maar brede heupen en een heerlijke volle kont maar mijn meeste aandacht ging naar haar voorbinder, een rode in gladde uitvoering, enigszins soepel, zo’n 18 cm en redelijk dik. In ieder geval dikker en langer dan mijn eigen speeltjes en kreeg sterke kriebels om deze dildo in mij te voelen. Met brede zwarte banden om haar buik heen en onder haar heupen door werd de voorbinder op zijn plek gehouden. Hij priemde machtig naar voren boven haar geschoren kutje. Ik reikte meteen met mijn handen naar haar gladde borsten maar ze weerde me af.

“Alles op zijn tijd” zei ze en ik ging weer liggen. Ze streelde mijn borst, en met haar andere hand verwende ze mijn half slappe pik. Ze liet hem lekker tussen haar vingers heen en weer rollen en dat stimuleerde het bloed snel. Ik liet mijn hand langs haar rug glijden en tussen haar benen streelde ik de dildo en haar kutje. Mijn vingers liet ik over de geschoren lippen glijden op zoek naar haar genotsknopje, zachtjes verwende ik deze en merkte dat dit zijn uitwerking had op Elise. Ze kreunde en werd nat. Ik likte me om mijn eigen lippen en Elise zag dat met een glimlach.

“Wacht” zei ze en kwam half over mij heen hangen, “zuig hier maar aan” en duwde een borst in mijn gezicht. Gretig likte ik haar borst en zoog aan haar tepel. Met mijn hand streelde ik nu haar andere stevige borst en duwde die borst ook richting mijn zuigende mond. Elise haar lijf volgde en ze zakte boven op mij. Met een hand richtte ze mijn paal op haar kutje en liet zich erover heen zakken, mijn paal vulde haar op en Elise wipte zichzelf neukend naar een ontlading. De voorbinddildo zwiepte hierbij machtig heen en weer, wow, wat een geil plaatje is dit. Fantastisch en geil om te zien hoe deze prachtige vrouw met haar voorbinder omgegespt mijn pik zit te berijden.

Mijn handen streelden nu haar rug en stevige billen terwijl mijn mond wisselde van tepel naar tepel. Elise wilde echter de regie houden en stapte na haar orgasme van mijn pik af. Mijn tong trok een spoor langs haar nek naar haar mond. Eindelijk de eerste zoen en voorzichtig proefden we elkaars tong. Het ging er snel heftiger aan toe. Een van mijn handen stuurden haar hoofd zo dat ze de zoen niet kon afbreken, mijn andere hand zat strak om haar borst met haar harde tepel tussen twee vingers. Dan breekt ze de zoen toch af en schuift naar beneden.

Het is haar beurt om een nat spoor te trekken langs mijn nek. Ze schuift door na een kort bijtje in mijn tepel, direct verder omlaag. Bij mijn harde paal stopt ze niet en ze sluit haar volle lippen om de eikel neemt direct mijn pik in haar mond. Een warm gevoel van haar hete mond komt via mijn eikel in mijn zenuwbanen terecht en genotsvol streel ik haar zwarte haar, waarmee ik ook meteen het tempo van haar pijpende mond bepaal. Ze komt iets overeind waardoor mijn paal rechtop komt te staan. Ik zie nu nog beter hoe haar lippen van boven tot halverwege over mijn eikel glijden. Ik wil nog lang geen orgasme maar door haar harde zuigen zuigt ze het sperma zowat uit mijn ballen. Ik duw haar hoofd dan ook van mijn lul. Met een natte plop schiet mijn harde lul op mijn buik. Elise zit met een glimlach op haar gezicht naar mij te kijken.

“Lekker he, ik vind pijpen zo lekker ik had je zo klaar kunnen laten komen”.

“Ja, dat komt nog wel” zeg ik terwijl ik iets overeind kom. “Nu eerst eens lekker neuken met die dildo”. Elise pakt een tube glijmiddel en smeert een klodder op mijn anus, duwt er wat van naar binnen en tegelijkertijd smeert ze ook de voorbinddildo lekker vettig in. Ik kijk er met verwondering naar, mijn handen op haar kont en de andere tegen een borst. Ik voel me heerlijk op mijn gemak bij haar en zoen haar nog eens lekker.

“Ik ga je nu lekker nemen, doe je benen maar de lucht in”. Ik laat me weer achterovervallen en trek mijn benen vol verwachting op. Elise leunt iets naar voren en dan voel ik het topje van de dildo tegen mijn anus. Ik ontspan en de dildo glijdt er gemakkelijk een stuk in. Ik voel hoe ik opgevuld raak en kreun zachtjes. Ik bijt op mijn lip om me voor te bereiden maar ben blijkbaar zo geil en heb zo’n zin dat ik geen pijn voel, alleen maar genot. Elise verplaatst haar handen naar mijn buik en duwt haar heupen naar voren. Dieper glijdt ze naar binnen en nu kreun ik hardop van genot en mijn handen glijden langs haar strakke buik.

“Dieper” kreun ik “mmm lekker, vul me maar”. En Elise duwt haar heupen naar voren. Een diepe oer-kreun komt uit mijn keel en mijn strelende hand die haar borst heeft bereikt knijpt samen.

“Wow wat geil”, nog een keer” roep ik uit. Maar de dildo zit er al helemaal in. Haar heupen beginnen nu langzame neukende bewegingen te maken. Haar handen steunen op mijn buik en borst, haar lippen staan open en haar tepels hard. Ik lig achterover en ontvang haar stoten met een hand op haar borst de ander tegen haar buik. Ik kreun genotsvol, dit is zo lekker en zo vol overgave, het mag uren duren. Maar Elise stopt. Haar hand glijdt over mijn half-stijve pik en haar strelingen in combinatie met het gevoel van de dildo in mij maken dat mijn pik in een mum van tijd snoeihard omhoog staat. Met een draaiende beweging laat ze haar vuist op en neer gaan langs mijn stam, dit voelt fantastisch! Ritmisch gaat ze op en neer met haar hand en telkens als haar vuist de rand van mijn eikel bereikt knijpt ze wat harder zodat deze strak door haar vuist heen gaat, een geweldig geil gevoel!

“Lekker he” kreunt ze “kom we gaan draaien dan kan ik je harder neuken” en ze trekt de dildo uit mijn kont. Ik draai me om en wil mijn benen uit elkaar doen.

“Nee, doe maar niet” zegt ze “tegen elkaar dat is lekkerder” en ik volg haar commando. Ik lig nu op mijn knieën en met de schouders op het bed zodat mijn kont hoog naar achteren steekt. Elise gaat op mijn benen zitten en schuift in één keer de dildo erin, ‘oef’ die komt binnen zeg! Met haar handen op mijn rug begint ze fors te stoten. Ik kan alleen nog maar kreunen, dit is zo lekker en ik begin zelfs terug te stoten. Elise pakt me nu bij mijn schouders en begint hard te stoten. In en uit glijdt haar rode dildo. Ik zak door dit geweld plat op mijn buik en kan het alleen nog maar over mij heen laten komen. Elke zenuw is gespannen en ik voel haar harde tepels over mijn rug schuren, hoe haar onderlijf tegen mijn billen beukt. Dan hou ik het niet meer, ik duw haar heupen weg en direct stopt ze.

“Oh ik kom zo klaar en dat wil ik nog niet” kan ik er kreunend uitbrengen. “Kom omdraaien” en ik duw Elise op het bed. Op haar rug met de voorbinder fier omhoog. Ik klim er op en laat me er overheen zakken. Hij is zo heerlijk glad dat ik hem gemakkelijk kan opnemen en zak gelijk tot het einde door. Ik blijf even zitten om Elise te bekijken. Haar stevige borsten, stijve tepels, ik streel ze en trek eraan en weeg ze in mijn handen.

“Trek me af” zeg ik en haar handen gaan naar mijn stijve paal, “stoten en trekken” en ik buig iets naar voren. Ik kus haar terwijl haar handen mijn stijve proberen te trekken. Dan kom ik weer overeind en voel hoe Elise naar boven stoot. Een hand naast haar schouder, de andere stevig op haar borst. Ik voel de dildo in mijn kont schuiven en haar handen trekken aan mijn lul. Ik voel het komen, sluit mijn ogen en met een diepe kreun ontlaad ik mij. Elise stoot en trekt en ik laat het over me heen komen. Ik voel mijn spieren om de dildo trekken en mijn hand knijpt haar borst. Elise stoot nog harder maar dan valt de ontspanning over me heen en laat ik mij op Elise vallen. Haar hand probeert nog wat na te trekken en we zoenen passievol. Dan duwt ze me wat omhoog en van haar af.

Haar hand verzamelt de dikke klodders sperma op haar buik en hand, tot bijna aan haar borst ligt een dikke sliert. Ik kijk ernaar terwijl ik naast haar ben gerold op mijn rug, Ze smeert de klodders bij elkaar en over haar borst, “tijd voor je toetje” zegt ze en komt met haar besmeurde borsten richting mijn mond. Ik sluit mijn ogen en steek mijn tong uit. Ik proef de ziltheid maar ook zoet en sluit dan mijn mond om haar borst. Mijn tong sabbelt rond de tepel en ik lik al het sperma in mijn mond. Elise duwt mijn gezicht van haar borst af en buigt naar voren. We zoenen passievol terwijl ze weer op mij rolt. Ze moet het sperma proeven maar het lijkt haar niet te deren. De glibberige dildo voel ik tussen mijn benen. Ik ben gevoelig maar nog zo opgewonden en werk met mijn heupen Elise wat naar beneden. Ze voelt wat de bedoeling is en werkt mee, ze schuift de dildo er met één beweging weer in.

Kreunend laat ik het volle gevoel nog een keer over mij komen maar het doet te veel pijn. Dus toch er maar weer uit...

Arcobaleno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post237

PARTY TIME…

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers zo, september 02, 2018 11:59

PARTY TIME…

Dit jaar viel je verjaardag op een zaterdag, de perfecte dag om de visite uit te smeren over de ochtend en middag zodat we het wat rustiger aan konden doen. Rond 4 uur ‘s middags was de meeste visite al geweest en alleen opa en oma waren nog aanwezig en druk met de kleinkinderen bezig. Na de nodige vaatwerk opgeruimd te hebben vraag je aan me “wat we zullen gaan eten?”

Ik zeg, “wacht maar af, het zal iets speciaals zijn”.

Hierop geven opa & oma aan dat ze ook maar eens op huis aangaan en geven mij een knipoog. Je snapt er niets van, ik loop naar boven en kom een tijdje later weer beneden met de reiskoffertjes van de kinderen. Deze staan te springen en te gillen van plezier want ze mogen bij opa en oma logeren. Na de nodige knuffels en kusjes nemen we afscheid van ze, opa en oma beloven de kinderen de volgende avond weer thuis te brengen. We blijven met z’n 2-en achter en ik stel je gerust door te zeggen dat ik alles al uitgebreid besproken had met je moeder en dat het helemaal goed komt met de kinderen. Dit stelt je gerust en je word nieuwsgierig naar de avond die nog moet komen. Ik stel voor om eerst maar eens een drankje te nemen om te proosten op je verjaardag. Na een slokje genomen te hebben stel ik voor om even lekker een badje te pakken en ons om te kleden. Als we eenmaal een tijdje in bad zitten vraag je aan me wat de verdere plannen voor vanavond zijn.

Ik zeg dat je het maar moet afwachten maar beloof je een ‘bevredigingsvolle' geile avond! Met deze beeldvormige omschrijving in je hoofd vermoed je al een beetje wat er gebeuren gaat maar het waar en hoe maakt je toch nieuwsgierig en geil. Je spreid je benen een beetje terwijl je aan één van onze wilde neukpartijen denkt. Ik merk het en streel met mijn handen over je bovenbenen totdat ik bij je schaamlipjes beland ben en deze met twee vingers een beetje uit elkaar duw zodat ik je geile neukgrotje kan zien.

Ik stop een vinger in je natte kutje gevolgd door nog één, je kreunt zachtjes en na een tijdje gevingerd te zijn is je kutje kletsnat. Ik duw met mijn handen je geile kutje tegen me mond en begin je klitje te likken.

Zalig vind je het en moedigt me aan om je sneller te likken, als er ook nog eens gelijktijdig twee vingers je kutje verwennen kom je al snel klaar. Ik lik je kutsappen op en zeg tegen je dat dit nog maar het voorafje is, een siddering van geiligheid schiet door je lichaam en je wordt nu wel heel nieuwsgierig naar het verdere verloop van de avond. Kom zeg ik laten we ons aankleden, we beginnen ondertussen ook wel aardige trek te krijgen. Je doet een mooi lingerie setje aan. Zoals vaak het geval is ben ik na een minuut of vijf klaar en ga vast naar beneden.

Om me te verassen doe je kousen aan, een zwart kort rokje dat net je billen bedekt en een rood/zwart topje dat een mooie inkijk geeft op je heerlijke c cup. Daarna maak je het af door net iets over de top make-up op te doen wat je mooie volle lippen geeft en een geile ietwat strenge blik aan je ogen. Als je beneden komt zie je aan me dat het me zeer goed bevalt!!

Mede door de grote bobbel in me broek weet je dat je me nog steeds als de eerste dag dat we elkaar ontmoeten het hoofd gek kan maken. Je glimlacht en ik zeg je dat je er heerlijk sletterig uitziet. Ik vraag je om je ogen dicht te doen en op de bank te gaan zitten... als je je ogen weer opent staat er een cadeau op de tafel. Een grote doos verpakt in goud en zilverkleurig papier met vaag de bewoording 'sexyheels' erop gedrukt, je kan niet wachten om het te openen! Als je de doos opent zie je de glimmende lakleren open muiltjes erin liggen welke je eigenlijk al heel lang wilde hebben.

“Oh schatje” zeg je “dat is toch veel te duur en naar me werk of thuis kan ik ze niet dragen omdat het veel te hoerig over zou komen”.

Ik zeg “vanavond kan je ze wel aan” en vraag je ze aan te trekken, het is gelukkig de goede maat en ze maken je geile outfit voor vanavond perfect af! Dan gaat plots de bel en ik zeg kom we gaan, een beetje onwennig nog van de hoge hakken loop je voorzichtig mee naar de voordeur en als ik hem open zie je een taxi staan. Een jonge chauffeur loopt achter ons aan naar de taxi en je voelt dat die ondertussen aandachtig een geile blik op je kontje en benen werpt. Je probeert voorzichtig in te stappen als de chauffeur de deur openhoud maar kan niet voorkomen dat die toch een snelle blik op je slipje kan werpen. Het geeft je een spannend en geil gevoel in je buik. Als ik naast je zit gaat de taxi rijden en al snel zitten we op de snelweg, je ziet de taximeter oplopen en vraagt zachtjes in me oor of het niet een te dure grap wordt zo. Ik zeg “rustig nou maar en ontspan je, ik heb een speciale deal met de chauffeur gemaakt”.

“Wat dan” vraag je nieuwsgierig? Ik zeg “als je me lul lekker leegzuigt hier op de achterbank dan hoeven we maar de helft te betalen”. Met de befpartij in de badkamer nog vers in je geheugen wordt je weer supergeil en je laat je hand over mijn broek glijden en met een paar bewegingen heb je al snel de knopen van mijn broek los en voel je mijn keiharde pik. Je trekt m’n short wat lager en mijn pik springt er zowat uit, de chauffeur kan via de binnenspiegel alles goed zien en moedigt je aan om mijn paal te pijpen. Maar een dergelijke aanmoediging heb je niet nodig want maar al te graag laat je je hoofd naar beneden zakken en om langzaam mijn lul in je mond te laten glijden... hm… heerlijk vind je het om mijn harde pik in je mond te voelen en begint eraan te zuigen. Je volle lippen schuiven telkens over mijn grote rode eikel heen en dan steeds verder naar beneden. De chauffeur roept ons toe.

“Zo dat is een lekker wijffie en wat kan ze goed pijpen”!

Het wind je op en je gaat me steeds harder zuigen, de chauffeur kan het goed zien door de achteruitkijkspiegel en kijkt tevreden toe. Op een gegeven moment houd ik het niet meer en kom spuitend in je mond klaar... je slikt de lading sperma door en gaat weer overeind zitten. Ik doe mijn broek weer dicht en zie dat we bijna bij de eindbestemming zijn en jij herkent het nu ook waar we precies heengaan, namelijk de parenclub waar we al een paar jaar niet meer geweest zijn.

Een geil lachje van jou bevestigd mijn vermoeden dat je er veel zin in hebt. We nemen afscheid van de chauffeur die ons beloofd rond 4 uur in de morgen ons weer op te halen.

Eenmaal binnen zien we dat de boel grondig verbouwd is en het allemaal wat chiquer is geworden, zo ook het restaurant waar we eerst maar eens een lekker hapje gaan eten. Een heerlijk buffet met goed eten en een paar glazen champagne nuttigen we, terwijl we praten over wat er vanavond verder op het 'menu' staat.

Meerdere stellen zitten ook om ons heen te eten en iedereen heeft zijn best gedaan om er erotisch maar ook ietwat geil uit te zien. Het bevalt ons prima en na een tijdje besluiten we om naar de bar te gaan. Op de dansvloer zien we al de eerste stellen dansen en die zich ontdaan hebben van hun bovenkleding, we raken zo al aardig in de stemming. Na een tijdje raken we aan de praat met een ander stel van onze leeftijd. Rond half twaalf verzoekt de DJ of iedereen zich wil ontdoen van zijn of haar kleding want om 00.00 uur begint de VIP club. Je vraagt je af wat dat mag inhouden maar ik verraad nog niks en samen met het andere stel lopen we naar de omkleedruimte en doen onze spullen en kleding, uitgezonderd de lingerie, in een kluisje. Ik zie dat de vrouw van het stel aardige borsten heeft en ze heeft door dat ik er naar kijk. Ondertussen kijkt de man van het stel aandachtig naar jou kontje als je bukt om je rokje uit te doen. Een kleine erectie is het gevolg, je ziet het maar dat komt de geile sfeer alleen maar ten goede.

Met z’n vieren lopen we naar de bar en 'per ongeluk' laat je zachtjes tijdens het lopen je hand tegen de man z’n pik stoten, ik doe hetzelfde bij zijn vriendin door even voorzichtig tegen d'r ietwat mollige billen aan te tikken. Na een drankje genomen te hebben is het twaalf uur middernacht en dempen de lichten. De dansvloer is leeggemaakt en met de opzwepende dreunen van een house nummer komen er zes strippers te voorschijn die een show opvoeren en zich langzaam ontkleden.

Je vind het prachtig en opwindend tegelijk, je drukt je kontje tegen me aan en voelt dat mijn pik begint te groeien. Als de strippers alleen nog maar hun slip aan hebben roept de DJ om dat er een speciale verjaardagsgast is. Ietwat rood en verlegen hoor je je naam omroepen en tegelijk wordt je bij me weggetrokken om op een speciale zetel plaats te nemen terwijl de strippers een act opvoeren. Je wordt overal gestreeld en al gauw maken de zenuwen plaats voor geiligheid, helemaal als één van de strippers met zijn harde pik in zijn broek op je kutje gaat rijden, een andere stripper gaat aangemoedigd door het publiek heerlijk je borsten strelen en al snel weet die een tepel bloot te leggen en eraan te zuigen. Gek van geiligheid bedank je hem door over zijn keiharde bobbel te wrijven, dit laat hem niet ongedeerd en al snel begeleid hij je hand zijn slip in zodat je zijn harde pik kan voelen.

Heerlijk vind je het en je laat je lekker gaan, langzaam trek je hem af terwijl er door de andere strippers aan je tepels wordt gezogen en gestreeld. De stripper die je droog aan het neuken was trekt je slipje langzaam naar beneden en begint je heerlijke kletsnatte kutje te likken en te vingeren. Je spreid je benen zodat hij goed bij je geile kale kutje kan terwijl hij er ook voor zorgt dat het publiek goed zicht op alles heeft. Het is een supergeil gezicht om je zo hoerig te zien zitten met je kousen en hooggehakte open muitjes aan terwijl je door meerdere mannen verwend wordt! Het overige publiek joelt en klapt ter aanmoediging. Kreunend van genot trek je de andere stripper nog steeds af terwijl je zijn grote harde paal langzaam naar je mond leid, het publiek vind het geweldig als ze langzaam zijn grote pik in je mond zien verdwijnen. Steeds wilder ga je met je hoofd over zijn pik heen terwijl de andere strippers je kut en tieten verwennen! Al snel kom je schokkend klaar en gaan de strippers onder luid applaus even pauze houden.

Verdwaasd van zoveel genot zie je me al gauw aan een tafeltje zitten met het andere stel en kruip je lekker bij me op schoot. Een grote fles champagne staat klaar van het huis en je bedankt me uitbundig voor dit geweldige cadeau. Na een klein uurtje en aardig wat drankjes besluiten we met ze vieren het bubbelbad in te gaan, op de weg erheen zien we veel stellen met elkaar seksen met ook af en toe een stripper erbij die maar al te graag hun best doen om de vrouwtjes extra te verwennen.

Als we lekker ontspannen in het bubbelbad zitten wordt de sfeer alweer gauw geil, als Gaby (de vrouw van het stel) haar hand op mijn been legt en langzaam richting mijn steigerende lul gaat, kan ik het niet laten om haar kutje ook even te bevoelen. Ze is heerlijk nat en kreunt zachtjes als ik twee vingers in haar kutje laat verdwijnen. Je hebt het door en doet je benen wat wijder zodat Dave zijn hand ook al snel richting je super geile kutje verdwijnt. Jullie kreunen allebei als we eenmaal wat harder en sneller jullie kutjes vingeren. We stellen voor om boven door te gaan in 1 van de kamers zodat we wat uitgebreider elkaar kunnen verwennen.

Met z’n vieren lopen we de trap op naar boven waar het licht gedempt is zodat onze ogen even moeten wennen voordat we weer wat zien. In de diverse relax-ruimtes zien en horen we de meeste stellen lekker seksen met elkaar. Het wind ons alle vier op en al gauw komen we bij een ruimte met een gigantisch bed wat plek genoeg biedt voor meerdere personen. De ruimte is in 'moulin rouge' stijl en past perfect bij onze geile outfits. Ik pak je vast en begin met je te tongzoenen, ondertussen begeleid ik je zachtjes naar het bed en leg je op je rug, het andere stel heeft ons voorbeeld gevolgd en zo liggen de twee sletterige dames al snel naast elkaar. Langzaam zakken Dave en ik met onze monden richting jullie heerlijke kutjes. Uit pure geiligheid beginnen jullie elkaar te tongzoenen en te strelen terwijl Dave en ik op tactische wijze jullie lingerie setjes uitdoen. De kousen en muiltjes laat ik aan omdat deze je een supergeile uitstraling geven. Al snel glijden onze tongen over jullie klitjes terwijl er meerdere vingers jullie kletsnatte kutjes inglijden, kreunend van genot beginnen de dames steeds wilder te tongzoenen en in elkaars tepels te knijpen.

Om jullie niet al te snel te laten klaarkomen en uit geile nieuwsgierigheid van de mannen besluiten we te wisselen van plek. Het kutje van Gaby smaakt heerlijk en al gauw zie ik Dave je neukgrotje ook aardig verwennen. (Het is een supergeil gezicht om je zo met je benen wijd en met je kousen en muitjes aan op het klassieke bed te zien genieten). Het duurt dan ook niet lang voordat jullie allebei zalig klaarkomen! Dave en ik vinden het heerlijk om jullie kutsappen op te likken terwijl jullie kreunen van genot.

Met onze pikken die onderhand keihard zijn besluiten we jullie genot nog even te verlengen door deze langzaam in jullie kletsnatte kutjes te schuiven. Jullie vinden het enorm geil om nu eens door een ander geneukt te worden en al gauw worden we aangemoedigd om jullie kutjes lekker hard en diep te neuken. Ondertussen bevredigen jullie elkaars klitjes met de vingers en zo beleven jullie al snel weer een orgasme waarbij de kutsappen flink vloeien. Dit moedigt ons aan om jullie nog harder te neuken en onder heftig gekreun spuiten we een grote lading sperma jullie kutjes in.

Moe maar voldaan blijven we een tijdje liggen om na verloop van tijd maar eens een douche te pakken. Na een verfrissende douche besluiten we met ons vier een drankje te gaan drinken. Het is nu rond 03.00uur en Gaby en Dave moeten helaas weer naar huis om geen ruzie met de oppas te krijgen. We nemen uitgebreid afscheid en beloven spoedig weer contact met ze op te nemen.

Omdat we nog een uurtje te gaan hebben voordat de taxi ons op komt halen besluiten we nog een rondje door de club te lopen, het is al wat rustiger aan het worden en de meeste relax ruimtes zijn nu leeg. Toch zien we nog hier en daar nog stellen die nog heerlijk aan het seksen zijn. We besluiten op een bankje plaats te nemen waar we uitzicht hebben op een jong stel dat heerlijk aan het neuken is. Je ziet dat het me niet onberoerd laat doordat mijn pik weer begint te groeien, je legt je hand erop en al snel is die weer keihard. We besluiten toch maar een plek op te zoeken waar we nog even snel kunnen neuken om daarna nog een drankje te nemen en dan naar huis te gaan.

Eenmaal op het bed besluit ik je eerst maar weer eens uitgebreid te beffen zodat die lipjes lekker nat worden. Zonder het door te hebben krijgen we gezelschap van twee strippers die een beetje overbodig vragen of we het nog naar ons zin hebben.

Je ziet al snel dat de stripper die je in het begin van de avond pijpte er ook bij is, je duwt mijn hoofd weer tussen je benen en ik begin je geile kutje en klitje weer te likken en te vingeren. Het wind de strippers ook op en al snel kruipen ze op het bed, en haalt de eerste stripper zijn grote lul uit zijn slip en je vraagt of je de pijpbeurt zal afmaken van eerder op de avond. Binnen no time glijden jouw lippen om zijn grote neukstaaf heen en je begint hem heerlijk te zuigen.

De andere stripper staat zich af te trekken bij het zien van zoveel geiligheid, dan neem ik het initiatief en stop met het likken van je kutje en ga op mijn rug liggen. Je hebt het door en gek van geiligheid stop je even met pijpen en gaat op me zitten, je laat je kletsnatte kutje over mijn keiharde paal zakken totdat deze volledig in je lichaam is verdwenen. Je pakt opnieuw de lul van de stripper om deze diep te pijpen. Ondertussen zit je mijn paal te berijden en zwiepen je borsten hierbij tegen mijn gezicht aan, ik kus, lik en zuig je borsten/tepels en geef de andere stripper aan om je kontje in te smeren met glijmiddel.

Je kreunt van genot als je de koude gel over je kontje voelt glijden, heel langzaam glijd een vinger je kontje in en je wordt gek van genot. Ik begin je harder te neuken terwijl ik met mijn handen je billen uit elkaar trek. Dan voel je hoe heel langzaam een pik je kontje in glijdt, je kreunt het uit en al snel wordt je heerlijk ritmisch geneukt in je kutje, mondje en kontje. Het schouwspel wordt bekeken door de andere vier strippers die eigenlijk al naar huis mochten maar zich afvroegen waar hun maten zich bevonden. Al snel komt de stripper die je pijpt klaar en een dikke straal sperma vult je mond. Je vindt het heerlijk om zo hoerig genomen te worden en je slikt het gulzig door, je wenkt één van de andere strippers om hem ook lekker te pijpen. Je vindt het supergeil om door zoveel heerlijke keiharde pikken genomen en verwend te worden.

Een nieuwe keiharde pik glijdt je mond in en je begint hem hard en diep te zuigen, op een gegeven moment voel je een siddering gevolgd door een warme straal sperma die je kontje in spuit. De stripper haalt zijn neukstaaf uit je kont en ik voel de sperma uit je kontgaatje druipen. Gek van geiligheid begin je weer hard te zuigen terwijl een andere stripper alweer zijn grote harde lul tegen je kontgaatje drukt. Na een poosje stoppen we om van posities te wisselen en ik ga je nu nog geiler maken dan je al bent, wacht maar af.

Een van de strippers gaat nu liggen en zijn paal steekt fier rechtop, na er even aan getrokken te hebben ga je schrijlings over hem heen zitten met je billen naar zijn gezicht toe. Je zoekt met je handen steun door deze op zijn benen te laten rusten en je laat je zakken over zijn harde pik heen. Hij vult je helemaal op en zijn lul verdwijnt tot aan z’n ballen in jou lichaam. Je blijft even zo zitten, bewegingsloos, met je ogen gesloten, om te genieten van het gevoel dat zijn paal zo diep in je is. Wat jij niet weet maar ik wel, is dat een van de andere strippers net als ik biseksueel is ingesteld en deze kerel gaat naast zijn maat op de grond liggen, je kijkt er naar maar snapt de bedoeling niet.

Deze kerel heeft een van de grotere pikken van de groep strippers en doordat hij nu plat op de grond ligt is het een enorm geval zo rechtop. Je strekt je hand er naar uit en rukt hem lekker af, je vingers sluiten zich maar net om zijn stam heen. Loom haal je je hand over zijn stam op en neer. Buiten jou gezichtsveld heb ik mijn kontje ingesmeerd met glijmiddel en stap nu naar jullie toe en neem het over van jou. De grote pik van de stripper smeer ik nu in met wat glijmiddel en nu begrijp je wat er gaat gebeuren, je ogen glimmen van geiligheid en je moedigt me aan om mij door deze paal te laten neuken.

Ik neem dezelfde positie in als jij en laat me zakken over de lul van de stripper heen, oef da’s wel even wennen zo’n groot geval, gelukkig is jou strapon die we thuis gebruiken er ook een van een behoorlijk formaat maar de pik van deze stripper is toch wel een maatje groter. Je geniet enorm van dit geile schouwspel voor je ogen en inderdaad gaat dit je behoorlijk geil maken. Je begint nu te rijden op de pik die in je zit. De andere strippers staan nu om ons heen en rukken zich zelf af. Gefascineerd kijk je toe hoe je mij ziet rijden op de grote pik en hoe deze telkens daar onder mijn eigen paal, in mijn lichaam verdwijnt. Mijn eigen paal, die behoorlijk op sterkte is zwiept daarbij heen en weer. Dit plaatje van de afrukkende mannen, het gevoel van de pik in jou en het zien hoe ik zit te rijden op een grote pik, maken je supergeil en je gaat steeds wilder te keer op de pik van de stripper onder jou. Je borsten zwiepen door het berijden van zijn pik telkens flink op en neer en je rolt met je hoofd heen en weer.

Plotseling stop je met het neuken en je gaat diep op de pik zitten zodat deze jou goed opvult, je brengt een hand naar je kutje toe en je gaat jezelf verwennen, jou vingers laat je over je clitje gaan en terwijl je strak naar mijn onderlichaam kijkt, je ziet wat daar allemaal gebeurt en dan kom je met een oerkreet enorm klaar. Even ben je van de wereld en als je weer bijgekomen bent stap ik van de pik af en draai me om zodat ik deze paal kan afrukken, het duurt maar even of dikke fluimen sperma spuiten naar buiten toe. Ook de andere strippers komen nu een voor een klaar en spuiten hun zaad over je borsten heen. Je geeft mij een diepe tongzoen en bedankt me voor dit geile neukfeestje.

De avond is ten einde en na een verfrissende douche en een laatste drankje besluiten we naar buiten te gaan, twee koplampen knipperen op de parkeerplaats en we zien al gauw dat het de jonge taxichauffeur is. We laten ons op de achterbank ploffen en je valt met je hoofd op m’n schoot half in slaap. Onderweg naar huis vertel ik de taxichauffeur hoe het er ongeveer eraan toe gaat op zo’n een avondje in een club en hij vind het geweldig om te horen. Al snel zijn we weer thuis en ik vraag de taxichauffeur of die even kan wachten zodat ik het geld kan pakken, dan zeg jij.

“Je mag ook wel even binnen komen voor een drankje” De chauffeur vindt het prima en even later zitten we met ons drieën op de bank. Door je tukje in de taxi ben je weer een beetje over je vermoeidheid heen en denkend aan de supergeile avond heb je al snel weer zin om nog één keer flink hard genomen te worden. De drank en je geile gemoed doen je besluiten om je op de wc stiekem weer uit te kleden en slechts gekleed in je kousen en muiltjes weer binnen te komen. De taxichauffeur en ik kijken elkaar even perplex aan om daarna al snel tot actie over te gaan, maar je zegt.

“Ho ho, ik ben de baas en ik wil keihard op z’n hondjes genomen worden door jullie om beurten”.

Je gaat op je knietjes op de bank zitten en steekt je billen hoog de lucht in zodat we een goed uitzicht hebben op je kutje en kontje welke nog rood is van de neukbeurten eerder op de avond, de taxichauffeur haalt z’n harde paal tevoorschijn en duwt hem in een beweging je geile neukgrotje in. Je kreunt het weer uit en roept dat je als een geile neukhoer lekker diep en hard genomen wilt worden! De jongen doet z’n best en steeds harder en dieper wordt je genomen totdat hij het niet meer houdt en je kutje weer een fikse lading sperma te verwerken krijgt.

Dan is het mijn beurt en ik ram m’n keiharde pik moeiteloos je met sperma gevulde kut in, pak met mijn handen de hakken vast van jou muiltjes en al snel neuk ik je steeds sneller en harder. Mijn van kutsappen en vorig sperma glimmende pik flitst jou heerlijke kut in en uit. Je gilt, als een sletje die nooit genoeg heeft, het uit van geiligheid. Dan trek ik mijn pik terug uit je kutje pak het glijmiddel en smeer mijn pik in je anus ermee in en vervolgens zet ik mijn eikel tegen je sterretje aan, je kijkt mij aan en knikt me toe, dat is het teken voor mij om door te drukken, ik voel hoe je je sluitspier ontspant en ik zak tot aan mijn ballen weg je kont in. De taxichauffeur kijkt met grote ogen toe en zijn pik staat weer fier rechtop, je kijkt toe hoe hij nu aan zijn paal rukt en moedigt hem aan terwijl je voelt hoe ik je neuk. Telkens trek ik mijn pik bijna volledig uit je kont terug om hem dan weer helemaal in je te laten verdwijnen De jongen heeft het niet meer, met wat zijn ogen zien en zijn oren horen maakt dat zijn zaad in grote fluimen uit zijn eikel schiet en ploft naast je op de bank. Gestaag neuk ik door, ik pak je nu bij je heupen stevig vast en voer het tempo op, mijn paal gaat strak langs je sluitspier heen en het gevoel is te lekker, ik spuit me leeg in je darmen.

De jongen, alweer opgewonden geworden door mijn neukbeurt, heeft alweer een keiharde lul, je ziet het en krijgt een geil idee. Je gaat zitten op de bank en vraagt me om half over je heen te gaan staan zodat je mij straks kunt pijpen. Dan pak je wat glijmiddel en smeert m’n kontje ermee in, je stopt er een vinger in en ik begin geiler en geiler te worden. Al snel glijdt er een tweede vinger in terwijl je mijn pik begint te zuigen. Met je andere hand pak je de pik van de jongen, brengt er wat glijmiddel op aan en trekt hem een beetje af. Dan begeleid je hem langzaam naar mijn kont toe en al snel voel ik hoe de jongen langzaam zijn pik in m’n kontgat drukt.

Het is een heerlijk gevoel en al snel wordt ik harder en dieper geneukt, je vindt het een geil gezicht en moedigt de jongen aan om me harder en dieper te neuken. Zijn paal ramt hij tot aan z’n ballen m’n kont in en deze kletsen bij iedere stoot tegen m’n billen aan, wauw wat lekker en onderwijl jou lippen over mijn pik heen, mm… heerlijk! Je pijpt me nog even door en kruipt dan onder mij vandaan, gaat naast mij en de jongen staan en begint ons te strelen. Jouw handen zijn overal en vooral bij onze intieme delen. Je fluistert geile dingen in het oor van de taxichauffeur, zorgt er voor dat hij me stevig neukt, net zoals ik jou neukte. Jouw handen betasten onze ballen, beknijpt ze, streelt ze.

Dan verhef je je stem en roept dominant naar de jongen toe.

“En nu neuk je mijn kerel hard en diep, kom op, laat me zien hoe je jouw pik in deze kont ramt, stoot toe, doe het” de jongen neukt me harder en dieper, hij raakt vermoeit, begint te zweten en hijgt als een oud paard. Dit houdt hij niet lang vol meer. De jongen spuit zich uiteindelijk helemaal diep leeg in mij en met een plop trekt hij zich terug uit mijn kont.

Moe en voldaan laten we de jongen uit om kort daarna heerlijk tegen elkaar aan in slaap te vallen. Na heerlijk uitgeslapen te hebben duurt het niet lang of mijn, door de ochtend erectie, harde pik glijd alweer je natte kutje in. Zacht kreunend laat je je weer flink nemen. We zijn onverzadigbaar door alle heerlijke ervaringen die nog op ons netvlies staan. Al neukend en slapend relaxen we de middag uit, dan pakken we een douche, eten wat en al snel is het weer avond en zijn de kindjes weer terug van hun logeerpartij.

We bedanken opa & oma en je vertelt hun dat we van een heerlijke avond hebben genoten. Ondertussen borrelen de beelden van de avond daarvoor weer bij je naar boven en je kan niet wachten tot de volgende verjaardag!

Arcobaleno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post172

VRIJDAGMIDDAG VERRASSING

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers vr, mei 04, 2018 09:47

VRIJDAGMIDDAG VERRASSING

Op een vrijdagmiddag in de zomer zit ik nog op kantoor. De rest van mijn personeel is inmiddels al naar huis. Ik ben bezig met het afronden van het werk om daarna naar huis te gaan. Aangezien mijn kantoor in de binnenstad staat komen er veel mensen langs de ramen. Deze ramen zijn zo behandeld dat naar buiten kijken wel gaat, maar naar binnen kijken erg moeilijk is, alleen als je erg dichtbij staat zie je wel iets. Verveeld van het werk sta ik naar buiten te kijken naar de voorbij lopende en fietsende mensen. Ik vestig mijn aandacht vooral op de voorbij komende dames. Sommige zijn erg zomers gekleed waardoor je duidelijk hun borsten ziet deinen op het loopritme, of de vrouwen die langsfietsen met een wat kortere rok waarbij je een deel van de bovenbenen ziet, of die iets naar voren moeten buigen om bij het stuur te kunnen waardoor je een beetje zicht hebt op hun borsten. Ongewild windt dit me op en even denk ik er over om mijn broek te laten zakken en mijzelf te bevredigen.

Ik herpak me en zeg luid op dat dat niet kan. Ik ga nog een kop koffie halen. Teruggekomen in mijn kantoor zie ik jou staan aan de andere kant van het raam direct bij mijn bureau. Je bent bezig met het in orde brengen van je haren en je controleert je make-up in de spiegelende ramen en je rommelt wat in je tasje. Je denkt dat het kantoor niet meer bezet is. Voorzichtig sta ik op en begin je te bekijken. Het opwindende gevoel van daarnet is direct weer aanwezig, mijn onderbroek begint enigszins in de weg te zitten. Ik bekijk je goed, mooi lief koppie, bruine lange haren en een paar heerlijk mooie bruine ogen. Je lippen zijn vol en niet te opvallend gekleurd met lippenstift. Dan trek je aan je strakke topje om je bh goed te schuiven, even zie ik je mooie grote volle borsten die verdwijnen in een roze bh met kant afgezet. Er vindt bijna direct een reactie plaats down under. Je doet nu een stap achteruit en draait je half om en kijkt of je topje aan de achterzijde nog goed zit. Ik zie dat je een mooi jurkje aan hebt, niet te kort maar wel erg speels. Je hebt een werelds figuur. Je billen zijn perfect gevormd. Onder de jurk steken een paar heerlijke benen uit en je slippers passen perfect bij de kleur van je topje. Je nagels zijn kleurig gelakt, zowel van je tenen als je vingers. Ik ontdek een speels teenringetje aan je rechtervoet. Ik vind je er super sexy uitzien en mijn fantasie slaat op hol.

Je ziet dat je er keurig uit ziet en maakt aanstalten om door te lopen. Ik bedenk me geen seconde en wil met je mee lopen om nog even van je te genieten, maar ik kom hard in aanraking met mijn bureau. Hinkend sprint ik er omheen en ik zie dat je bijna aan het einde van mijn kantoor bent. Onderweg twijfel ik of ik de deur zal openen en of ik je zal aanspreken.

Zonder erbij na te denken ben ik je voorbij gerend en sla ik de deur naar buiten open. Shit denk ik bij me zelf, daar sta je dan met je mond vol tanden te grijnzen. Ineens zie ik in mijn ooghoek een stukje stof liggen op de plaats waar je zonet stond.

“Hallo mevrouw” zeg ik vrolijk. “U hebt iets laten vallen geloof ik”.

Je kijkt me verbaast aan en kijkt daarna in de richting van mijn wijzende vinger.

“Ja, inderdaad,” zeg je, “dat is mijn sjaaltje”. Je keert om en loopt terug. Bij het knielen om het sjaaltje op te pakken zie ik de stof van je jurkje strak trekken waardoor je billen iets beter te zien zijn qua vorm. Ook zie ik je jurkje iets omhoog kruipen waardoor ik een aanzet van je billen zie. Een heerlijk gezicht. Inmiddels kom je weer op me af lopen met en lach.

“Bedankt dat je me er op wees. Stond je te kijken?”

“Nee, neen” antwoord ik veel te snel, “ik kwam net binnen lopen met een bakje koffie en zag het per ongeluk vallen. Het is zo koud buiten dat je zonder je sjaal vast verkouden was geworden,” grapte ik. “En dat kan ik natuurlijk niet laten gebeuren”. Je glimlacht terug en zegt dat je het erg fijn vindt dat ik zo om je geef.

“Ik ben Ilse” zeg je en je steekt je hand uit. Ik pak deze vast en zeg dat ik Johan heet. Ineens horen we de stationspeaker van het treinstation achter mijn kantoor. Er wordt gezegd dat er een storing is waardoor alle treinen minimaal 60 minuten vertraging hebben.

“Nee he,” zeg je, “dat is fijn nu kan ik niet naar huis”.

“Nou” zeg ik tegen je, “omdat ik zo veel om je geef, krijg je van mij een kop koffie”. Je glimlacht weer en gaat in op mijn aanbod. Je gaat zitten aan de vergadertafel in mijn kantoor, je schopt je slippers uit en kijkt rond. Intussen haal ik een bakkie koffie voor je. “Waarom was je in de stad” vraag ik, “werk? Of was je aan het shoppen?”

Je zegt dat je hier werkt, maar dat het vandaag je vrije dag was. Je was op koopjesjacht. Trots vertel je dat je voor erg weinig leuke zomerkleren hebt gekocht, waaronder een mooie bikini en bijpassend zwembroekje. Ik flap eruit dat dat je vast fantastisch zal staan. Even kijk je me aan en begint dan te lachen.

“Weet je dat ik vaker langs je raam loop en me dan afvraag of er iemand is?” Terwijl je het zegt kijk je naar buiten.

“Je kan hier in je blote kont staan en niemand zal het door hebben” merk ik als grap op. Gelukkig moet je lachen na die opmerking en je kijkt me ondeugend aan met je mooie ogen. Ik besluit om te kijken hoever ik kan gaan voordat je me zegt dat ik moet stoppen. “Schat, wil je nog een kopje koffie?” Je zegt ja. Teruggekomen in het kantoor raak ik met mijn been per ongeluk jouw blote voet.

“Sorry,” zeg ik, “ik hoop niet dat ik je pijn heb gedaan”.

“Nee hoor” zeg je terug, “dat geeft niet. Zeg eens Johan, wat heb je allemaal gezien toen ik voor het raam stond. Nou antwoord ik, eerlijk gezegd wist ik al dat je mooi gelakte teennagels hebt en een teenringetje voordat je binnen liep. Jouw roze bh had ik ook al gezien en daarin verstop je een paar mooie borsten”. Je glimlacht weer ondeugend en zegt dat je het een mooi compliment vindt. Ik zeg daarop dat de rest ook erg mooi is. Ik voel ineens je blote voet op mijn scheenbeen, langzaam omhoog gaan naar mijn knie. Je kijkt me uitdagend aan terwijl je dit doet. Je schuift iets onderuit om verder te kunnen komen. Je stopt vlak voor mijn kruis om over te steken naar mijn andere been.

Helaas voor mij gaat mijn mobiel over. Het is een collega van een ander kantoor, die kan ik niet weg drukken. Ik neem op en hij begint een lang verhaal over een project. Jij stopt gelukkig niet, maar gaat juist door. Ik besluit daarop met mijn vrije hand je voet beet te pakken en ik breng deze boven de tafel. Terwijl ik naar mijn collega luister masseer ik je voet en je tenen. Je zucht en slikt omdat je daar opgewonden van raakt. Direct voel ik je andere been op mijn scheenbeen. Deze volgt langzaam dezelfde weg als de eerste. Als je bij mijn kruis in de buurt komt begin ik je voet en tenen zachtjes te zoenen en te likken. Een kreun ontsnapt je als ik mijn tong tussen je tenen steek en speel met je teenringetje.

Mijn collega praat inmiddels door en ik besluit dat het beter gaat met twee vrije handen. Ik gebaar dat ze stil moet zijn en zet de telefoon op speaker. Nu heb ik ook mijn andere hand vrij en kan dus ook jouw andere voet pakken. Ik masseer ze nu gelijkmatig en verdeel mijn likjes over jou linker en rechter voet. Je ademt inmiddels zwaar en je moet moeite doen om niet te veel geluid te maken. Met mijn mond op je voeten laat ik mijn handen over je kuiten glijden. Zo nu en dan roep ik even hm… hm… en ja ja zodat mijn collega het idee heeft dat ik nog met volle aandacht luister naar zijn saaie verhaal. Als ik met mijn vingers over de achterkant van je knieën streel terwijl ik je voeten lik zie ik kippenvel verschijnen op je dijbeen. Je vindt het heerlijk. Dan zet je één voet recht op mijn inmiddels erg stijf geworden paal. Je wrijft er over en probeert met je tenen mijn pik te pakken. Dit voelt heerlijk. Ik neem nu je tenen een voor een helemaal in mijn mond en laat mijn tong er bij langs gaan. Omdat de stoel waarop je zit wielen heeft trek ik je met een ferme ruk dichterbij. Ik kan nu met mijn handen helemaal tot aan je nat geworden roze slipje komen.

Ik streel de binnenkant van je dijen en speel plagerig met de randen van je slipje. Ik trek er aan zodat het slipje strakker over je vagina komt te zitten, dit vind je erg fijn zodat een kreun ontsnapt. Verschrikt kijk je naar de telefoon, maar mijn collega heeft het niet gemerkt, want hij is inmiddels over het juridische gevolg van de actie van de klant begonnen. Je gooit je hoofd achterover en geniet met volle teugen van mijn aanrakingen op je voeten en bij je slipje. Zachtjes wrijf ik over de stof van je slipje op de plekken waar je erg gevoelig bent. Ik steek een vinger in de stof en deze rekt net genoeg mee zodat ik een vinger voor een klein deel over je klitje kan laten gaan. Ik voel dat je je heupen heen en weer beweegt om zo maximaal te genieten. Ineens houd je je adem in en je knijpt je benen bij elkaar, mijn hand omklemmend. Ik kan alleen maar mijn vingers nog bewegen. Met een lekkere lik op de voetzool van jouw voet en een paar bewegingen van mijn vinger die net in je spleetje zit, kom je klaar. Ik voel de spieren aan de binnenkant van je benen aanspannen om daarna te ontspannen. Je kijkt me aan met een geile glimlach en fluistert zacht.

“Mm… lekker!”

Ik ben inmiddels de telefoon helemaal vergeten. Je bent zo mooi en zo geil dat ik mijn ogen niet van je af kan houden. Ik zie dat je stijve tepels door de stof van je topje heen priemen. Ik wil dol graag mijn handen op je borsten leggen en met mijn mond ze helemaal verkennen. Ineens hoor ik mijn collega roepen.

“Hallo, hallo, is daar wel iemand?”

Verschrikt laat ik je grote teen uit mijn mond vallen en antwoord ik “ja hoor, ik eeuh nam even een hap van mijn avond eten”.

Ok zegt mijn collega en hij begint weer een saai verhaal af te steken. Zachtjes lachend sta ik op en pak je hand. Je staat op en loopt met me mee naar het raam waar je zo even aan de andere kant stond. Het is inmiddels druk geworden in de straat. Je kijkt naar buiten. Ik kom achter je staan en druk mijn stijve pik tegen je billen aan terwijl ik mijn handen op je mooie borsten leg. Ik fluister in je oor dat je erg mooie borsten hebt. Je zucht en legt je hoofd in mijn nek om met je tong aan mijn oor te likken. Ik hoor nu extra goed dat je weer zwaar ademt. Je kontje draai je tegen mijn pik aan en ik kan mijn gang gaan met je borsten. Ik trek je topje omhoog zodat alleen de bh nog in de weg zit. Het haakje maak ik los en je borsten springen een klein eindje naar voren. Ik masseer ze met mijn handen. Ik sla geen plekje over. Ik druk ze tegen elkaar aan en ik speel met je stijf geworden tepels.

Ondertussen heb je een hand achter je rug gestoken zodat je op zoek kunt gaan naar mijn stijve paal. Je wrijft heerlijk langzaam over mijn broek en voelt daar een machtige stijve pik. Je steekt je hand achter mijn broeksband en gaat op zoek naar mijn paal, deze is rap gevonden en er ontsnapt een geile kreun vanuit je mond. Je vingers omsluiten de schacht en je kunt net onder bij de ballen komen. Met één hand masseer ik je borsten en met de andere ga ik langzaam strelend over je strakke buik naar beneden. Je hebt een navel die iets uit steekt dus daar speel ik even mee om daarna verder te gaan naar de rand van de jurk. Ik voel aan de rechterkant van de jurk een ritsje. Deze maak ik los waarna de jurk op de grond valt om je voeten.

“Wat moet dit een heerlijk gezicht zijn” fluister ik in je oor, “als je aan de andere kant van het raam staat en er wel doorheen kon kijken”. Je fluistert zachtjes in mijn oor.

“Ga door, ga alsjeblieft door…”

Ik steek mijn hand van boven in je slipje om een kaalgeschoren kutje te vinden. Je bent erg nat want mijn vingers glijden er heerlijk gemakkelijk door heen. Twee vingers glijden over je schaamlippen en ik voel je geile sappen en ze glijden als vanzelf naar binnen. Even haal ik mijn hand terug om mijn vingers af te likken.

“Je smaakt heerlijk” zeg ik zacht in je oor.

“Oh wat geil” zeg je als je mij mijn vingers af ziet likken. Je maakt nu met beide handen achter je rug mijn broek los. Deze valt ook op de grond. Een hand van jou verdwijnt in m’n slip en begint me heerlijk langzaam af te trekken. Zo nu en dan voel ik je vingers over het topje van mijn piemel gaan. Dat voelt geweldig. Ik wil jou echter nog eens klaar laten komen, dus ik laat je borsten los en zak door mijn knieën achter je neer. Kussend en likkend bereik ik via jouw rug je slipje. Je doet een klein stapje naar achteren en leunt iets voorover zodat ik er beter bij kan. Toevallig staan er drie vrouwen vlak voor het raam te bellen, waardoor jij met je hoofd daar erg dichtbij bent. Je durft bijna niet te ademen omdat zij je wellicht kunnen horen. Ik trek voorzichtig je slipje naar beneden waardoor ik een heerlijk uitzicht krijg op jouw kaal geschoren kutje en zie je opgezwollen schaamlippen. Je buigt nog iets verder naar voren zodat je volle schaamlippen binnen bereik komen van mijn mond en kan me dan ook niet inhouden en zet mijn mond er vol op, daarbij mijn tong zo diep mogelijk in je stekend. Je kreunt nu erg luid.

“Oh ja!” En de vrouwen aan de andere kant van het raam horen klaarblijkelijk iets want ze reageren er op en proberen naar binnen te kijken. Met de handen boven het hoofd turen ze naar binnen en zien vaag het schouwspel. Jij hebt dit helemaal niet door want doordat je door mij van achteren gelikt wordt in je kut wordt je helemaal gek van opwinding. Als ik ook nog mijn tong over je anus laat gaan voel je een tweede orgasme aankomen. Afwenden lukt helemaal niet meer en als ik mijn tong in je kontje steek en twee vingers ritmisch in en uit je kutje laat gaan, explodeer je!

Je komt heerlijk klaar en je kunt je niet inhouden om luid te kreunen. De vrouwen aan de andere kant vragen zich verwondert af wie jou daar zo heerlijk verwent. Eentje voelt met haar hand in het kruis van de ander die daardoor een diepe zucht laat. Ineens denken we aan de telefoon en de collega. Ik stop en draai me half om. Op het scherm staat verbinding verbroken. Ik vraag me even af wanneer dat precies is gebeurd en hoeveel de collega heeft meegekregen van deze heerlijke vrijpartij. De vrouwen zijn inmiddels ook op zoek gegaan naar de toegangsdeur van mijn kantoor want ze hebben ook zin gekregen. Helaas is dat niet mogelijk want ik heb deze op slot gedraaid. Ze zullen ergens anders hun geiligheid kwijt moeten raken.

Jij hebt je inmiddels omgedraaid en ik herhaal mijn kunstje nu anders om. Al likkend en lebberend aan jou kutje steek ik tevens een aantal vingers diep in je kutje om even later mijn duim in je kontje te drukken, je zet grote ogen op van genot bij deze ervaring en kreunt geil. Je pakt mijn hoofd vast en drukt deze vol tegen je kut aan zodat mijn tong zo diep mogelijk komt. Ik zuig en lik aan je klitje en tegelijkertijd gaan mijn vingers en duim traag heen en weer, wederom zware kreunen van jou. Nog even en een nieuw orgasme kondigt zich aan, de heftigheid van dit orgasme overvalt je en je laat het vervolgens langzaam weg ebben…

“Ik wil je pik nu in me voelen” zeg je dan luid. Ik ga staan en je trekt mijn overhemd uit en mijn slip moet er ook aan geloven. Rechtop staat mijn flinke jongen naar jouw navel te wijzen en als je tegen me aan gaat staan en me een heerlijke tongzoen geeft voel je hem prikken tegen je buik. Je handen trekken me ondertussen traag af. Je laat me op mijn bureaustoel zitten en je kruipt op me. Ik voel mijn pik langzaam en diep in je gaan. Langzaam ga je op en neer, je heerlijke geile borsten deinen voor mijn hoofd en vragen er om gelikt te worden.

Mijn handen heb ik op je kontje geplaatst en ik help je op en neer te gaan. Ik zie mijn kans schoon om een vinger wederom bijna helemaal in je kontje te doen, dit resulteert in een luide kreun van jouw kant. Mijn vinger schuift in en uit op jouw ritme, een soort van double fuck dus! Net als ik een hoogtepunt voel aankomen gil je en stop je. Ik voel wederom een samenspanning van spieren en ik voel een warme vochtige drup over mijn ballen lopen. Hijgend hang je tegen me aan en ik vraag je of ik het af mag maken door je van achteren te nemen. Hiermee stem je in en kruipt van mij af om met je benen gespreid tegen mijn bureau aan te leunen. Ik stop mijn, van jouw kutsappen glimmende paal, van achteren tussen je kale schaamlippen door vol je kut in en begin rustig in en uit te stoten. Ik kan met mijn handen bij je borsten dus ik pak deze stevig vast.

Wauw, wat is dit lekker. Mijn pik laat ik diep in je stoten en mijn ballen slaan telkens tegen je billen aan terwijl ik mijn handen vol om je borsten heb liggen. De bewegingen van ons worden heftiger en ik heb wel wat houvast nodig. Als de bewegingen nog heftiger worden pak ik je billen vast om het tempo op te voeren. Ik heb zicht op jouw prachtige ster tussen jouw billen en wederom krijg ik de behoefte om mijn duim naar binnen te drukken. Je kijkt achterom en moedigt me aan mijn duim dieper in je kont te drukken. Ik voel met mijn duim hoe mijn pik in jouw kut heen en weer gaat, heerlijk! Dan roep je me toe dat het heftiger moet en ik versterk mijn greep op je billen en laat mijn pik volledig in een hoog tempo in en uit je kut gaan, het gevoel is overweldigend. Ik trek je nog één keer helemaal over mijn pik heen en kom bijna diep in je klaar, STOP roep je.

Ik laat mijn paal uit je kut floepen en je draait je om en zet me wederom op mijn bureaustoel en knielt voor me. Na hijgend zie ik je mond en tong over mijn fier rechtopstaande paal gaan. Ik voel je handen mijn ballen masseren en je pijpt me heerlijk langzaam, terwijl je me aankijkt met je mooie ogen. Je likt mijn ballen en ik duw je hoofd nog iets lager.

“Oh Ilse wat ben je een lekker wijf zeg!” Verlekkerd richt je je hoofd op en kijk je me aan.

“Meen je dat,” vraag je.

Ja, knik ik. Je verdwijnt weer tussen mijn benen en ik voel je mond weer over mijn pik gaan, ook mijn ballen neem je één voor één in je mond. Tussendoor laat je speeksel naar mijn kont lopen. Dit vindt je erg spannend. Hierover had je wel eens gefantaseerd hoe het zou zijn een man anaal te verwennen. Je voelt een geil gevoel opnieuw opkomen als je met je vingers over mijn anus wrijft.

“Oh ja,” kreun ik. Dat hoef ik niet nog eens te vragen, direct voel ik je vingers rondjes draaien over mijn anus. Steeds kleiner en ineens voel ik een vinger naar binnen glijden. Langzaam gaat deze heen en weer. Ondertussen trek je mijn pik rustig af. Onze ogen vinden elkaar en ze vinden vertrouwen en genot. Je ‘neukt’ me nu in een traag tempo en blijft me pijpen en aftrekken. En je andere hand? Die heb je tussen je benen laten zakken om jezelf te vingeren. Je raakt erg opgewonden van het feit dat je een vinger in mijn kontgaatje mag stoppen. Je vingers verdwijnen steeds sneller in je kutje en ik kan een hoogtepunt niet meer tegen houden, want dit voelt zo ongelooflijk lekker je vinger in mijn kont en je handen heerlijk pompend over mijn paal. Je laat nu twee vingers m’n kont in gaan en maakt neukende bewegingen en ik kreun luidt zodat je weet wat er gaat komen. Je neemt direct mijn pik op het juiste moment helemaal in je mond en als ik spuit vang je alles op en slikt het door. Daarna lik je de zijkant langzaam af tot aan mijn ballen. Een heerlijk gevoel en een fantastisch gezicht!

Mijn half-stijve pik neem je daarna nog even tussen je borsten die inmiddels nat zijn van de inspanning. Zo masseer je mijn orgasme weg. Helaas komt aan alles een einde, zo ook deze vrijpartij. Op de toiletten van kantoor frissen we ons op en moeten dan helaas van elkaar afscheid nemen. Na een lange tongzoen mag ik Ilse uitzwaaien richting station. Als ze loopt kijk ik naar haar kontje en kan niet anders dan glimlachen. Ze kijkt lachend om en zwaait. Dan verdwijnt ze om de hoek. Ik loop terug naar mijn kantoor om af te sluiten. Op mijn bureau ligt het sjaaltje met een papiertje. Daar op staat een groot hart getekend met daarin een 06 nummer en e-mail adres. Ik stuur direct een appje met de vraag wanneer we afspreken zodat ik het sjaaltje kan komen brengen. Ze antwoord met de vraag waar ik woon en of ze die avond langs kan komen want ze wil heel erg graag nog een keer… haar sjaal ophalen! ;-)

Arcobaleno

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post95

Nieuwe buren

Arcobaleno.Geplaatst door My 4Fingers do, april 05, 2018 19:39

NIEUWE BUREN

In het huis naast mij zijn sinds enkele weken nieuwe buren komen wonen, een stel van voor in de veertig en ze zien er erg aantrekkelijk uit. Een man die duidelijk veel aan sport doet en een vrouw met grote borsten en lekker volslank. Ik had hun al enkele malen bewonderend bekeken als ze in en om het huis bezig waren. Zij had een voorliefde voor strakke truitjes en strakke jeans waar haar rondingen zich duidelijk in aftekenden, en ook hij wist zich goed en modern te kleden. Bij mij begon het e.e.a. te kriebelen en ik fantaseerde hoe ze er naakt uit zouden zien en hoe we met z’n drieën seks zouden hebben. Toen ik op een middag thuis kwam uit mijn werk en in de tuin een koel biertje open maakte zag ik door het hek mijn buurvrouw in de tuin scharrelen. We raakten aan de praat over de tuin en ik gaf haar wat tips, haar man kwam inmiddels ook thuis en met z’n drieën stonden we nog wat te kletsen tot zij opeens vroeg.

“Kom je vanavond nog wat drinken? We zijn aan kant en willen wel wat nader kennis maken met je”. Ik stemde toe en ging eten en douchen.

Om acht uur liep ik naar binnen bij mijn buren, Saskia was gekleed in een zwarte strakke broek met hooggehakte open muiltjes en een zwart halter topje, ze zag er zeer opwindend uit met haar zwarte haar strak in een staart naar achter en zeer verleidelijk opgemaakt. Na wat heen en weer gebabbel kwam het gesprek op mijn vrijgezellen staat en hoe het leven was voor een man alleen. Ik vertelde dat ik niets anders meer wilde na mijn mislukte huwelijk en mij uitstekend kon redden. Met een rood hoofd vroeg Saskia.

“En de seks?” Ik vertelde haar vrij uit over mijn losse vrouwelijke contacten, en dat ik ook nog een rechterhand had. Mijn biseksuele geaardheid liet ik nog maar even achterwege. En kom je wel eens in een seksclub was de volgende vraag. Ik vertelde dat dat redelijk duur was en onpersoonlijk, dus niets voor mij.

“En een trio”, vroeg Rick. Ik keek Saskia aan die met een rood hoofd naar de grond keek. “Heb ik wel gedaan met 2 vrouwen, erg lekker”.

“En met 2 mannen?” vroeg hij door. Oké, nu maar met de billen bloot en ik maakte mijn biseksuele kant kenbaar. Bleek dat Rick ook een voorliefde had voor seks met vrouwen en mannen, dit kon nog spannend worden! Maar bij hen was het er nog niet van gekomen een trio te hebben met 2 mannen.

Voor Saskia was het een vurige wens om ooit eens door 2 mannen geneukt te worden en haar man bezig te zien met een andere man. Bedoel je een sandwich? Vroeg ik. Zonder op te kijken antwoordde ze.

“Ja, dat bedoel ik”. Ik sta op en loop naar haar toe en trek haar hoofd omhoog en kijk haar lachend aan en zoen haar vol op de mond en trek haar mee naar de bank waar Rick al wacht en meteen in een diepe tongzoen geraakt met zijn vrouw. Ik maak de knoop van haar broek los en stroop hem naar beneden. Een zwarte string komt te voorschijn, Rick zijn handen stropen haar topje om hoog en ik ben er snel bij om haar grote memmen uit haar bh te bevrijden, die als een vodje om haar schouders blijft hangen, haar geile muiltjes houdt ze op mijn verzoek aan.

“Jongens ik naakt, jullie ook” gebiedt ze. Snel trek ik alles uit en kijk naar Rick’s forse paal die al fier vooruit staat, ik voel mijn geiligheid stijgen bij de gedachte om mijn kont over deze paal te laten zakken maar ook spanning vanwege de grote.

“Kom Daniel, jij ook” zijn handen trekken mijn boxer uit en mijn stijve pik springt tevoorschijn, eindelijk de vrijheid! Een heerlijke opwinding schiet door mij heen bij de verwachtingen van de komende avond. Ik begin met Saskia te tongen en mijn handen betasten haar heerlijke c-cup en glijden tussen haar benen op zoek naar haar geschoren kutje, haar slipje ruk ik opzij en haar grotje ligt open. Ik laat me tussen haar benen glijden en begin haar te likken terwijl Rick zijn harde pik in haar mond duwt en zich laat pijpen. Mijn tong gaat over haar klit en mijn vingers soppen door haar kutje, ik trek wat van haar sappen naar buiten, breng het naar haar aarsje en duw een vinger haar kont in. Ze kreunt en vraag me niet te stoppen en haar klaar te laten komen, haar orgasme laat niet lang meer op zich wachten. Met een diepe zucht dient deze zich aan. Ondertussen heeft Rick zich op mijn paal gestort, hij pijpt ontzettend lekker en weet de juiste plekjes te vinden. Ik lig onderuitgezakt op de bank met Rick tussen mijn benen en Saskia naast me. Zij begint me onwijs te tongen en dit te ervaren terwijl een ander persoon je pijpt is onbeschrijfelijk, wauw! Rick neemt mijn paal diep in zijn keel om daarna de schacht weer af te lebberen. Ook de overgang tussen balzak en anus heeft zijn aandacht, hierdoor loopt er al veel speeksel naar mijn kont en kan hij me dan ook vrij gemakkelijk vingeren.

Zijn vinger bereikt mijn prostaat en mede door de druk daarop en zijn orale spel plus nog het tongen van Saskia maakt dat ik nu geweldig klaar kom. Mijn zaad schiet met kracht naar buiten en dikke fluimen belanden op mijn buik. Saskia is er snel bij om het op te likken en drukt haar mond wederom op mijn mond en laat mijn eigen sperma in mijn mond lopen.

Rick is geil nu en wil z’n vrouw neuken, Saskia gaat op haar knieën op de bank zitten met haar volle kont uitnodigend hoog naar achteren en hangt wat over de rugleuning heen, Rick staat nu achter haar en drukt zijn grote paal tot aan zijn ballen in 1 keer diep haar kut in. Saskia geeft een gilletje vanwege de dominante manier hoe Rick toe stoot, (zijn pik is echt groot). Ik speel wat met de borsten van Saskia, kruip onder haar en neem ze om en om in mijn mond, wat een lekkere memmen. Met elke stoot van Rick schieten ze uit mijn mond en ga daarom maar weer naast hun zitten, speel wat met mijn pik en kijk toe hoe zij zo staan te neuken, doggy-style is erg geil en lekker om naar te kijken.

Tenslotte kruip ik naar ze toe en streel zowel Saskia als Rick, langzaam streel ik ze richting hun erogene zones en daar aangekomen gaat mijn ene hand naar Saskia’s kutje en Rick’s z’n ballen terwijl ik mijn andere vrije hand richting Saskia’s kont laat gaan. Te merken valt dat ze beiden richting een climax gaan en om hen te helpen het genot te verhogen streel en knijp ik intensiever, ik laat wederom een vinger in Saskia’s anus glijden en ze reageert met een luide kreun en wil hem dieper voelen, tevens moedigt ze Rick aan om het tempo te verhogen. Ik voel de paal van Rick langs mijn vinger heen en weer gaan, zodoende stimuleer ik zowel Rick als Saskia. De ballen van Rick heb ik nu vol in mijn hand en knijp er lichtjes in. Ik leg mijn hoofd zijdelings op de onderrug van Saskia en moedig Rick aan om als hij klaarkomt zijn pik in mijn mond te drukken zodat ik hem leeg kan zuigen, dit voorstel was het laatste zetje voor hem en hij haalt zijn pik terug uit de zuigende kut van Saskia en drukt hem mijn mond in en spuit zijn zaad tot achter in m’n keel. Mijn mond vult zich met zijn sperma en ik probeer zoveel mogelijk van dit hemelse vocht door te slikken, op zijn gezicht is zijn genot duidelijk af te lezen. Mijn vinger zit nog in de kont van Saskia en met mijn andere hand verwen ik haar clitje, dit genot en doordat Saskia, door om te kijken, alles heeft meegekregen maakt dat ze weer een geweldig orgasme krijgt. Bloedgeil wil ik mijn lul in haar lekkere spleet duwen maar ze houd me tegen en zegt.

“Kom we gaan naar onze slaapkamer” en ze geeft me een hand om me mee te nemen naar boven. De slaapkamer is sfeervol verlicht en het spijlen bed is met zwart satijn opgemaakt. De wand aan het voeteneind is volledig voorzien van een spiegel. Saskia pakt uit een kastje twee zwarte stalen cockringen en gebied Rick en mij deze om te doen, onze ballen staan nu strak tegen onze palen aan, een machtig geil gezicht, visueel lijken onze palen groter nu. Dan duwt Saskia me ruggelings op het bed en gaat op me zitten, mijn lul kietelt tegen haar lipjes maar ze laat me er nog niet in. Ze houdt mijn handen stevig boven mijn hoofd terwijl ik begerig haar tepels lik en zuig.

“Ben je in voor iets verrassends Daniel“ vraagt Saskia. Ik knik enthousiast en plots voel ik koud staal tegen mijn polsen en voor ik het weet zitten mijn handen vast aan het bed en mijn voeten volgen snel. Mijn paal staat dankzij de cockring als een vlaggenmast recht omhoog en Rick buigt zich naar voren en pijpt me even, gelijktijdig reikt Saskia hem een, van wat glijmiddel voorziene, buttplug aan en hij plaatst deze in mijn anus. Dan stapt Saskia opnieuw het bed op en op haar hurken met haar kont naar mijn gezicht toe spietst ze zichzelf op mijn paal. Ze zakt in één beweging door tot aan mijn ballen en dankzij de cockring voelt ze deze goed tegen haar schaamlippen aan duwen. Ik heb een prachtig uitzicht op haar billen en sterretje en zie zelfs een glimp van haar schaamlippen.

Haar geile muiltjes zijn goed zichtbaar en winden me enorm op en ik voel met dit standje haar strakke kut over mijn stam gaan, wauw. Ik wil haar vol spuiten maar telkens als Saskia aanvoelt dat ik ga komen stopt ze even om dan weer door te gaan met het berijden van mijn pik, via de grote spiegel zie ik haar heerlijke borsten telkens op en neer zwiepen wanneer ze zich opricht en vervolgens weer laat zakken. Rick is ook gaan staan op het bed en houdt zijn pik voor Saskia’s gezicht en Saskia laat hem toe in haar mond, godsamme wat geil, ik wil spuiten en wel nu!

“Nee kerel”, zegt Saskia en stapt van me af, slierten van haar eigen geil hangen uit haar kut en over mijn paal die nog harder aanvoelt en met zijn rode eikel fier rechtop staat. Rick komt in 69 over me heen liggen en gaat aan mijn paal liggen sjorren, langzaam laat hij zijn vuist over mijn paal gaan, nu zijn kont zo boven mijn hoofd hangt kan ik zijn anus en balzak likken, zijn ballen neem ik een voor een in mijn mond.

“Lik zijn anus goed nat”, hoor ik Saskia zeggen en Rick duwt zijn kont op mijn mond. Ik zie Saskia boven mij verschijnen en ze duwt Rick weg en speelt met haar tong in mijn mond om Ricks z’n smaak te proeven.

“Pijp deze ook even”, zegt ze terwijl ze een zwarte voorbinddildo voor mijn mond houdt. Ik lik het naar rubber smakende ding aan alle kanten en laat hem m’n mond in verdwijnen. Saskia gespt de voorbinddildo om en smeert Rick zijn aars in met glijmiddel, kruipt vervolgens op mijn gezicht en terwijl ze met haar kutje op mijn gezicht rijdt neukt ze Rick met de voorbinddildo. Ze ontziet Rick niet en ramt de strapon in zijn volle lengte bij hem naar binnen, tegelijkertijd gaat de pik van Rick weer mijn mond in. Ik merk dat Rick geniet want zijn pik voelt nog harder. Rick likt ondertussen aan mijn ballen. Met lange halen pijpen wij elkaar terwijl Rick anaal geneukt wordt. Ik voel hem schokken en zijn zaad spuit in mijn mond, ik moet wel slikken! Ook Rick zijn mond wordt vol gespoten en ik zie hoe Rick en Saskia mijn zaad uitwisselen met hun tongen en ook mijn mond wordt uitgelikt door Saskia die daarna de boeien los maakt.

Rick staat aan het voeteneinde van het bed en trekt mijn lichaam naar zich toe, duwt mijn benen omhoog en trekt de buttplug uit mijn kont. Ik voel zijn half stijve pik tegen mijn billen aan glijden en mijn pik richt zich al weer op. Rick krijgt de bus met glijmiddel aangereikt door Saskia en smeert zijn paal en mijn aars uitgebreid in. Saskia komt naast hem staan, pakt zijn pik en leidt deze naar mijn anus, ze tongen elkaar en tegelijkertijd drukt Rick zijn pik mijn kont in, met één volle beweging duwt hij door tot aan zijn ballen, oef zijn paal is echt groot, groter dan dat ik tot dusver gewend was. Jeetje kijkt ze daar staan, twee geile mensen, een prachtvrouw met een strapon voor gebonden en een lekkere vent die net zijn paal in mijn kont gedrukt heeft.

Saskia duwt mijn benen nog wat verder naar achteren en pakt mijn pik vast en trekt deze langzaam af terwijl Rick vastberaden mijn kont neukt. Mijn paal is inmiddels weer op oorlogssterkte en ik neem het initiatief voor een ander standje en duw hen van me af, ik sta op en pak Saskia stevig vast en duw haar op het bed en zet haar op handen en knieën. Ik pak de besmeurde strapon van haar af en pers het nog gladde ding in haar kut, 20 cm tot het eind! Ik pak de tube glijmiddel en vet haar roosje in.

“Zij is daar nog nooit geneukt Daniel” zegt Rick en ik antwoord.

“Dan gaat dat nu gebeuren” en zet mijn eikel tegen haar ster en stoot toe. Even gilt ze van pijn maar dan draait ze wellustig met haar kontje terwijl ik haar neuk. Ik voel Rick mijn aars opnieuw invetten en een wee gevoel ontstaat in mijn buik. Ik voel zijn grote eikel tegen mijn anus en even later voel ik zijn pik wederom mijn kont in glijden. Pijn en lust wisselen elkaar af en ik voel Saskia klaarkomen. Rick laat zich niet onbetuigd en stoot zijn lekkere pik m’n kont in, langzaam voert hij het tempo op om tenslotte zijn pik, die glimt van het glijmiddel, bijna in zijn geheel uit mijn kont terug te trekken om vervolgens deze luid grommend met één harde stoot weer diep m’n kont in te jagen. Ondertussen voel ik de kringspier van Saskia om mijn pik knijpen, haar neuken gaat bijna niet meer. Plots zegt Rick.

“Ik heb nog nooit een echte pik in m’n kont gehad, alleen de strapon, wil jij me nu neuken Daniel?” Ik trek me terug uit Saskia en zij gaat ruggelings op bed liggen en gaat zichzelf verwennen met de voorbinddildo. Ik pak het glijmiddel en smeer mijn paal en Rick’s kont ruim in, vervolgens zet ik mijn eikel voor Rick’s aars. Ik geef Rick de opdracht om zichzelf naar achteren te duwen zodat hij zelf in control is. Eenmaal voorbij zijn kringspier gaat het makkelijker en Rick laat zich steeds verder naar achteren zakken om pas te eindigen als hij mijn ballen tegen zijn kont voelt aandrukken. Even laat ik Rick wennen aan het gevoel en begin dan langzaam met mijn pik heen en weer te gaan in zijn kont. Klinkt misschien raar maar het is toch of een mannenkont anders aan voelt dan een vrouwenkont maar beide zijn lekker.

Samen kijken we naar Saskia die voor ons op het bed ligt en ons ligt op te geilen met haar spel. Dan roept ze luid dat ik Rick’s aars nu eens flink moet pakken en komt zelf geweldig klaar van de dildo die ze in haar kut laat soppen. Langzaam trek ik terug om vervolgens Rick rustig maar gestaag te neuken, aan het kreunen van Rick te horen bevalt het hem prima en ook ik voel de sensatie in mijn onderbuik, al neukende gaat het tempo omhoog, Saskia kruipt op haar knieën naar ons toe en moedigt mij opnieuw aan Rick flink te neuken, ze roept.

“Jaag je paal z’n kont in, ja harder, laat je ballen tegen z’n kont aan petsen, stoot toe!” Ze geniet van de aanblik hoe Rick voor het eerst door een echte pik geneukt wordt. Dan kruipt ze onder Rick, hapt naar zijn paal en pijpt hem diep. Ik pak de heupen van Rick nog eens goed vast om mijn paal vervolgens krachtig en met een hoog tempo diep in Rick’s kont te beuken tot hij grommend zijn zaad in de mond van Saskia spuit. Na nog drie stoten spuit ik zijn kont vol en trek mijn lul terug.

We rusten even uit en na een poosje begint Saskia zich te roeren want ze wilde nog een sandwich, daar was het tenslotte allemaal om begonnen. Ze laat ons naast elkaar op het bed liggen zodat ze onze palen weer via orale bezigheden en handwerk weer op volle sterkte krijgt, wat haar uitstekend lukt. Een heerlijk erotisch gezicht om te zien hoe haar volle lippen zich sluiten over onze eikels. Nu is ook duidelijk te zien dat de pik van Rick een stuk dikker en langer is dan die van mij. Oké, actie nu, omdat ik Saskia al in haar kont geneukt heb is het nu Rick’s beurt om met zijn paal haar kont te vullen. Saskia bestijgt me en laat zich heerlijk zakken op mijn paal. Ze laat zich voorover vallen en zodoende kan ik haar volle borsten heerlijk met mijn mond verwennen. Nu mijn handen wel vrij zijn kan ik in dit standje me zelf vasthouden aan de hakken van haar muiltjes, wauw wat geil.

Nadat ze even heerlijk heeft kunnen rijden op mijn pik is het moment daar, Saskia buigt zich helemaal naar voren zodat haar sterretje bereikbaar wordt voor Rick. Hij heeft zijn grote paal van glijmiddel voorzien en zet deze tegen haar anus aan, drukt vervolgens onverzettelijk door en zakt weg in Saskia’s kont. Het is heel bijzonder om elkaars pik te voelen en hoe deze langs elkaar heen schuiven in het lichaam van Saskia. Ze kraait het uit van geiligheid, eindelijk voelt ze zich gevuld door twee heerlijke pikken en laat ons even onze gang gaan. Na een tijdje legt ze haar hand op haar klitje om deze te verwennen en komt zodoende luid gillend klaar. Haar onderlichaam is één soppende toestand geworden, voor ons is klaarkomen lastig maar nadat we ons teruggetrokken hebben pakt een ieder van ons de stijve paal van de ander vast om deze af te sjorren, onze vuisten vliegen op en neer.

“Ja, ja…” gilt Saskia, “wat een geil gezicht, twee lekkere kerels die elkaar afrukken, kom trek door, laat het eruit knallen”. Bijna tegelijkertijd komen we klaar en spuiten wat we nog hebben aan zaad op de borsten van Saskia. We zijn nu totaal uitgeblust na deze geweldige neukpartij en met z’n drieën verdwijnen we in de grote badkamer onder de regendouche om elkaar lekker schoon te soppen waarbij ook nog het nodige handspel wordt toegepast.

Als ik weg ga zegt Saskia “de volgende keer zorg ik voor een vriendin, goed?” Ik knik enthousiast van want een volgende keer komt er zeker!

Arcobaleno

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Arcobaleno!

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post76