blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

MUURBLOEMPJES

Chinaski.Geplaatst door My 4Fingers wo, januari 16, 2019 12:02

MUURBLOEMPJES

“Aaron.”

“Wat? Die sul?”

“Hij is geen sul. Hij is heel slim. Knap ook.” Lotte kijkt naar Aaron, die even verderop aan een tafeltje in het studentenrestaurant zit met zijn vrienden.

“Misschien heb je gelijk.”

“Ik praat graag met hem.”

“Heb je hem dat al gezegd?”

“Neen.”

Lotte kijkt naar Lien. Die durft nauwelijks naar Aaron te kijken. Op die manier passen ze wel bij elkaar, denkt Lotte. Muurbloempjes, allebei. Inderdaad, die Aaron is best wel knap, voor wie het wil zien. Lientje zelf ook, als ze zich maar wilde tonen. Ineengedoken en slecht opgemaakt is er weinig aan. Maar ze is slank, en heeft mooie ogen. Ze is zo onschuldig. Het zou mooi zijn te zien hoe dat verloren gaat.

“Ik ga je helpen.”

“Wat? Ik wil het niet. Wat ga je doen?”

“Je wilt hem”, gromt Lotte.

“Ja”, fluistert Lien. De schrik slaat haar om het hart.

Enkele dagen later. Lien en Lotte kruisen elkaar in de gang.

“Hey, Lien.”

“Hoi.”

“Wat doe je vanavond?”

"Oh, studeren.”

“Hé, neen. Kom naar mijn appartement.”

“Bedankt, maar ik moet echt studeren.”

“Mijn broer is er niet. Ik heb drank. Ik wil dat je komt. Ik voel me verantwoordelijk voor jou, Lientje. Zonder mij word je een seut. Jij hebt mij nodig om te leren wat het leven is.”

“Dat leer ik wel op mijn manier.”

“Uit een boek, zeker?”

Lotte heeft een ruim appartement, dat ze deelt met haar broer. Lien zit op de grote bank. Ze heeft een zomerjurk aan, want de herfst wil maar niet beginnen. Lotte zit in een twee-zit. De drank is Campari, met sinaasappelsap. Dat is lekker, denkt Lien. Het is pas de tweede keer dat ze het drinkt. Lotte schenkt haar bij.

Lien probeert over boeken te praten. Over Paulo Coelho, waar ze alles van gelezen heeft.

“Nooit van gehoord”, zegt Lotte. “Boeken zijn saai.”

“Oh, maar dan heb jij de juiste boeken nog niet gevonden,” zegt Lien. “Ik zal een lijstje voor je maken, met alles wat ik goed vind.”

“Maak jij je lijstje maar voor Aaron. Die zal vast ook van boeken houden. Of anders doet hij wel alsof, om jou in bed te krijgen.”

Lien staart Lotte aan.

“Oh, niet om in bed samen een boekje te lezen. Haha, ik zie het zo voor me. Jij in bed met een boek van Paul Coolio, en Aaron met zo'n paal, vlak voor je neus. Maar jij ziet het niet, want jij bent in je boek aan het lezen hoe sterke mannen genadeloos hun pik in de kutten van jonge meisjes leegschieten. Enfin, gesublimeerd tot natuurimpressies uiteraard. Maar daar komt het toch op neer...”

“Stop,” zegt Lien. Gelukkig wordt er net dan aan de deur gebeld. Lotte komt met twee bruinharige jongens naar boven. Ze zijn groot. Ze hebben spieren en stoppelbaarden.

Zo'n jongens vindt elk meisje mooi, denkt Lien. Aaron is anders, specialer. Deze jongens zijn bruut, vergeleken met hem.

“Rob en Werner studeren kinesitherapie”, zegt Lotte. Ze hangt hun jassen op, schenkt hen zonder te vragen een glas in.

“Lien, ik ga je nu een belangrijke raad geven. In dit leven moet je ervoor zorgen dat je kinesisten kent. Als je alles vergeet wat ik je ooit gezegd heb, onthoud dan toch dit; spieren worden stram, en dan heb je een knappe man nodig om ze los te krijgen. Liefst een heteroman, bi mag natuurlijk ook.” Rob en Werner lachen schaapachtig. Ze zetten zich op de bank naast Lien.

“Zo niet, sufkoppen. Elk langs een kant.” Ze trekt Lien uit haar hoekje, zet haar tussen de beide jongens in.

“Mijn huis, mijn regels.” Ze kijkt naar het tafereeltje.

“Je mag wel met haar praten, hoor.”

De situatie wordt enkel ongemakkelijker. De jongens beginnen een gesprek met elkaar, over sport. Maar zelfs dat valt stil. Iedereen zwijgt en kijkt naar elkaar. Lotte schenkt zichzelf nog een groot glas Campari in, en krabt tussen haar benen. Dan gaat de deurbel opnieuw. Lotte gaat de trap af, en komt terug met de laatste gast. Lien voelt haar hart in haar keel. Het is Aaron. Hij heeft een fles Shiraz mee.

“Druivensapje?”, vraagt Lotte. Er is geen kurkentrekker in het appartement, maar Rob kent een trucje met een schoen. Het gesprek komt alsnog op gang. Aaron doet of hij iets van wijn kent, zegt dat de Shiraz uit Australië de lekkerste is. Werner doet een Australisch accent na. Lotte heeft zich in de twee-zit geploft, naast Aaron. Of eerder op Aaron, haar armen liggen om zijn nek, haar hoofd op zijn borst.

“Zouden wij geen mooi stelletje zijn?”

Lien kijkt ernaar, en voelt zich heel eenzaam. Wat gebeurt hier? Zit Lotte háár crush te versieren? Nu geeft Lotte Aaron een kusje in zijn nek. Haar hand ligt aan de binnenkant van zijn dij. Hoog. Aaron kijkt een beetje verbaasd. Dit is onverwacht. Hij laat het wel gebeuren. Hij kan zijn linkerhand nergens kwijt, legt die naast Lotte. Zij neemt de hand en legt die kordaat op haar bil.

“Oh, wat doe je nu?” Zegt ze, gespeeld verbaasd. “En nog knijpen ook?” Hij had niet geknepen. “Dan neem ik wraak hoor!” Lotte grijpt door Aarons broek naar zijn pik. Die is stijf, ziet Lien. Ze voelt zich klein en alleen. Dit is de ergste dag sinds ze studeert. Rob en Werner lachen.

“Moeten we jullie even alleen laten?” vraagt Rob.

“Alleen laten? Natuurlijk niet.” zegt Lotte. “Mijn huis, mijn regels. Liefde voor iedereen!”

Ze doet Aaron rechtstaan en knoopt zijn broek open. Haar hand gaat in zijn boxer, vindt zijn pik, die fier omhoog staat. Lien durft niet kijken. Ook niet naar Rob en Werner. Ze kijkt enkel naar de grond. Kon ze er maar in verdwijnen. Lotte is voor haar komen staan. Trekt haar uit de zitbank, en toont haar aan Rob en Werner.

“Ook muurbloempjes hebben liefde nodig,” zegt ze. Ze tilt de jurk van Lien een beetje op.

“Lientje wil ook seks. Stille waters, diepe gronden. Zie je dat, Werner? Haar kutje is nat.” Ze heeft de jurk nu helemaal omhoog getrokken, en leidt Werner ’s hoofd naar het slipje van Lien. Hij trekt het katoen opzij, en vindt haar spleetje.

“Proef,” fluistert Lotte. Hij proeft. Lien vindt het verschrikkelijk. Ze is nat, omdat het spannend is. Maar het is vooral eng. Dan spreekt Lotte in haar oor.

“Ontspan je. Geniet. Leef.” Lien haalt diep adem, probeert zich te ontspannen. Plots wordt het wel lekker. Werner likt haar, heel zachtjes. De bruut van zojuist lijkt verdwenen, een gevoelige jongeman aanbidt haar grotje. Het is fijn.

“Er is nog”, fluistert Lotte. Nu neemt ze Rob bij de hand. Hij staat recht, Lotte trekt zijn schoenen en sokken uit, maakt zijn broek open, hijzelf trekt zijn T-shirt uit. Hij heeft mooie spieren.

“Lientje heeft liefde nodig,” zegt ze tegen Rob. “Geef het haar. Samen.”

Rob staat nu helemaal naakt, vlak tegen Lien aan. Hij helpt haar uit haar jurk en slipje, maakt haar beha los. Ook hij doet alles veel zachter dan verwacht. Ze voelt zijn stijve pik tegen haar dijbeen. Lotte richt zich weer op Aaron.

“Help me”, zegt ze. Hij kleedt haar uit, trekt ook zijn eigen kleren uit. Lotte gaat op haar knieën zitten, kijkt naar Arons pik, neemt hem in één keer in haar mond.

Aaron kreunt. Hij geniet van zijn pik in Lotte ’s mond, terwijl hij ziet hoe Rob Werner aflost bij het likken van het kutje van Lien. Werner gaat op de rugleuning van de bank zitten. Zo kan Lien gemakkelijk met haar mond bij zijn pik. Rob staat nu achter haar. Hij likt haar kutje, maar ook haar sterretje. Wat erg, denkt Lien. Maar lekker. Ze zuigt aan Werner ’s pik. Dat heeft ze wel eens eerder gedaan bij een vriendje. Eigenlijk nog maar één keer. Als Rob stopt met likken, weet Lien wat er komt. Ze gaat op haar knieën op de bank zitten. Rob staat achter haar, drijft zijn pik in haar kut naar binnen. Een traan welt op. Ze weet niet of het van de pijn is, van genot of uit verdriet. Werner neemt haar traan weg met zijn duim. Hij kust haar. Ze denkt aan Aaron. Wat houdt ze van hem. Kon ze het hem maar zeggen. Maar hoe moet het verder, nu ze in zijn bijzijn genomen wordt door twee andere mannen? Lotte is gestopt met Aaron te pijpen. Ze trekt nu aan zijn pik, en speelt met zijn ballen. Samen kijken ze naar Rob, Werner en Lien.

“Lekker,” zegt ze. “Zo geil. Dat is schoonheid, Aaron. Drie mensen die om elkaar heen draaien. Hun gevoelens stukgooien op elkaars lichaam. Angst, verdriet, liefde. Ze roepen het op, en ze neuken het weg. Dat vind je niet in boeken of musea. Zelfs niet in theaters. Dit is mijn kunstwerk. Neuk me, nu.” Ze mond. Ze likt, maar hij neemt over. Neukt haar in haar mond. Rob en Werner kijken elkaar aan. Geven een vuistje. Ook dat is liefde, of minstens een heel intieme vriendschap gaat op handen en knieën op de vloer. Aaron zet zich achter haar. Zo kunnen ze neuken en tegelijk naar Lien kijken.

Zacht of gevoelig is het niet meer. De passie is gebleven. Werner en Rob zijn van plaats gewisseld. Werner geeft Lien een klap op haar billen. Hij neemt haar hard. Rob houdt zijn pik voor haar. Lien voelt dat het komt. Het komt nu snel. Ze duwt haar kont naar boven, om Werner nog meer toegang te geven. Ze haalt Rob ’s pik uit haar mond, want ze moet het zeggen. Pas als ze het zegt, kan het gebeuren. Maar Aaron mag het niet horen.

“Rob, ik kom klaar,” fluistert ze. “Ik kom klaar op de pik van Werner. Het is lekker. Ik kom zo hard klaar, en jij bent bij mij. En Aaron, die is ook bij mij. Rob, ik hou van hem. Ik hou zo van hem. Ik...”

Aaron voert zijn tempo bij Lotte op. Hij blijft kijken naar Lien. Wat is ze mooi. Wat neemt ze het goed. Ze is mooi als ze huilend en fluisterend klaarkomt. Een slet, maar zoveel meer. Een vrouw om bij te blijven. Om voor te sterven. Hij wil klaarkomen bij Lotte, maar denkt aan Lien. Lotte trekt zich terug.

“Wat doe je?” Vraagt Aaron. Ze kust hem op zijn wang. Plots is ze zedig, naakt als ze is.

“Je bent lekker,” zegt ze. “Maar je bent niet voor mij. Mijn kunstwerk is nog niet klaar.”

Ze gaat naar Werner, leidt zijn pik uit de kut van Lien.

“Bedankt, knapperd.” Zegt ze. Rob is Lien aan het strelen. Lotte gaat tussen hen beide zitten. Ze wenkt Aaron.

“Draai je om, Lien,” zegt ze. “Deze neem je niet op zijn hondjes. Ik wil dat jullie in elkaars ogen kunnen kijken.” Dat doen ze. Lien kijkt recht in de ogen van de man waar ze van houdt. Wil hem voelen. Ze ontvangt hem. Het is liefde.

“Eigenlijk ben ik gewoon een koppelaarster,” zegt Lotte tegen Werner en Rob. “Bedankt om mee te doen. Hopelijk vonden jullie het fijn.” Intussen heeft Aaron Lien zijn zaad gegeven, diep in haar kut. Ze hebben elkaar gevonden in een lange tongkus.

“En jullie zijn niet klaargekomen,” zegt Lotte. “

“Dat is dan zo. Sorry. Maar in een kunstwerk moet er altijd een beetje wit zijn. Wat leegte, wat stilte. Ruimte voor interpretatie.” Rob en Werner trekken hun kleren aan en vertrekken.

“Jullie mogen de kamer van mijn broer nemen,” zegt Lotte tegen Lien en Aaron. “Slaap zacht. Ik zorg morgen voor koffie en brood.”

Chinaski

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post270

IN EEN KAMER

Chinaski.Geplaatst door My 4Fingers wo, oktober 03, 2018 15:04

IN EEN KAMER

In de eerste kamer staat Lotte, haar jaargenoot in het tweede jaar logopedie.

“Kleed je uit,” zegt ze. Marie trekt haar bloesje en rok uit. Ze heeft mooie lingerie aan. Die moet ook uit.

“Ook je schoenen,” zegt Lotte zacht. Alles wat ze zegt, zegt ze zacht. Meestal fluistert ze. Marie mag haar bril aanhouden, als ze wil, maar die zet ze zelf liever af.

Ze is helemaal naakt nu. Lotte opent de deur naar de tweede kamer. Het is een grote ruimte, een beetje kil. Het laatste daglicht vermengt met straatlicht, valt door de ramen naar binnen. De kamer is helemaal leeg, op één stoel helemaal in het midden na. Er is een deur naar een badkamer. Dat was beloofd. Onzeker loopt ze naar de stoel en gaat zitten. Het lijkt of ze lager zit dan op een gewone stoel. Veel scheelt het niet. Daarna is het even wachten.

Ze kijkt niet achterom, maar hoort hoe de deur opengaat en gesloten wordt. Twee mannen komen voor haar staan. Het zijn de twee assistenten van pedagogie, Ben en Victor. Ze zijn allebei naakt, en hebben allebei een volledige erectie. Marie kijkt naar de twee mannen. Ze lijken een beetje op elkaar, denkt ze. Allebei vrij gespierd, meer dan je zou denken als je hen op de faculteit ziet. Ben heeft kort blond haar, en tatoeages. Victor heeft donkerblond krullend haar. Hij heeft ook wat borsthaar.

Beide mannen hebben hun schaamhaar weggeschoren. Marie heeft het nooit zo gezien. Haar vriend knipt het bij, en scheert het weg op zijn zak. Bij deze jongens is het mooi, zo glad, omdat ze geen buikje hebben, en gespierde dijen. Hun pikken zijn even groot. Niemand zegt een woord. Marie kijkt naar Ben, van kop tot teen. Dan naar Victor. Die glimlacht even. ‘Het gaat gebeuren’, denkt ze. Maar eerst is er het moment voor het gebeurd. De spannende seconden waarin alles zich oplaadt.

Dan beginnen beide mannen te rukken. Traag, met hun hand vol om de schacht. Ze duwen hun heupen naar voor, zodat ze nog groter lijken. Ze kijken naar Marie. Zij voelt hun lust. Ze ziet hoe hun ogen wazig worden. Fantaseren ze? Denken ze aan andere posities? Of hebben ze genoeg aan wat ze zien, aan hun samenzijn, met drie, in dit moment?

Ben knijpt in zijn ballen. Even raken de blikken van beide mannen elkaar. Ze zijn niet echt met elkaar bezig. Het is eerder of ze samen een eenheid vormen, een machine met vier armen, vier handen en twee pikken. Twee hoofden, één gedachte. Victor heeft een druppel voorvocht op zijn eikel. Met zijn duim veegt hij het weg. Het vocht wordt smeer voor de pik in zijn hand.

Marie ziet de machine voor zich. Een proces dat zich voltrekt in haar aanwezigheid. Of is ze er deel van? Ze raakt haar kut aan, merkt dat ze helemaal nat is. Ze mag niet te veel bewegen, maar ze heeft een vinger nodig. Het moet. Ze vingert zichzelf met haar middenvinger. Haar andere hand gaat over haar licht behaarde venusheuvel naar haar clitoris. Als ze niet begint te schokken blijft het moment intact. Dan breekt de magie niet. Terwijl ze met zichzelf speelt kijkt ze naar de rukkende mannen. Even kreunt Ben. Ze zweten allebei.

Het is of Marie haar lichaam verlaat, en alles vanop een afstand ziet. Twee mannen, als Griekse beelden, elk aan een zijde van een klein vrouwenlichaam. Ik zie eruit als een schoolmeisje, denkt ze. Het slimste meisje, met de mooiste jongens, in een eeuwenoud ritueel waarin onschuld verloren gaat. Het lijkt een tableau vivant, een kunstwerk dat staat voor de vruchtbaarheid, de zonde, de lust en de tragische afgrond.

Ze merkt dat Ben en Victor nu helemaal in hetzelfde ritme aan het rukken zijn. Gelijk gaan hun handen op en neer over hun pikken. In hetzelfde tempo gaat zij met haar hand over haar klit. Het is supergeil, denkt ze, maar ik ga niet klaarkomen. Dit is ons moment, niet het mijne. Ze daalt terug af in haar lichaam. Ik ben mooi, denkt ze even. Mooi, maar eenzaam.

Dan grijpt Ben haar hoofd. Hij zet het ene stapje dat hen nog scheidde, en drukt zijn lul tegen haar aan. Het orgaan neemt bijna heel haar gezicht in beslag, van zijn ballen tegen haar kin, de schacht tegen haar lippen, neus en linkeroog, tot zijn eikel net boven haar wenkbrauw. De geur is geil, windt haar op tot de rand van een orgasme. Als ze door zou zetten zou ze klaarkomen als nooit eerder. Ze stopt met masturberen.

Ben rukt niet meer, hij stoot in zijn hand, op haar gezicht. Niet voor lang. Met één enkele kreun schiet hij zijn zaad in haar haar. De tweede straal komt op haar voorhoofd. De derde is eerder een naschok. Ze voelt Bens vochtige eikel even langs haar kaak gaan. Hij zet een stap achteruit. Victor richt zijn pik nu op haar. Ze ziet hem trillen. Zijn benen beven, en zijn eikel lijkt nog een beetje paarser te worden. Ze opent haar mond. Victor komt klaar, op haar lippen. Ook hij zet een stap terug.

Marie voelt het zaad van twee mannen over haar gezicht lopen, proeft hen allebei in haar mond. Een druppel valt van haar kin op haar linkerborst. Ben en Victor hebben het gezien. Voor altijd.

Beide mannen verlaten zwijgend de kamer. Marie kijkt niet om. Ze zit op haar stoel, naakt, en ze wacht. Ze hoort naaldhakken op de betonnen vloer. Lotte komt voor haar staan. Ze draagt kousen, en rode pumps. Verder heeft ze geen kleren aan.

“Ik heb alles gezien,” fluistert ze. Ze wijst naar de rechterbovenhoek van de kamer. Daar hangt een webcam.

“Het was geil,” zegt Lotte, “ik kwam klaar”. Marie kijkt naar haar jaargenoot. Lang blond haar, grotere tieten dan zij, kale kut met brede schaamlippen. Lotte haalt een vinger door Marie ‘s kut. Ze likt hem af. Ze buigt voorover. Hun monden raken elkaar, even.

“Je kleren liggen in de badkamer,” zegt Lotte. Ze vertrekt.

Als Marie de deur hoort sluiten staat ze op en gaat naar de badkamer. Ze neemt een douche, kleedt zich aan. Nadien lijkt het gebouw verlaten. Op straat is het donker geworden, en het regent.

Chinaski

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(5)//blog2.4fingers.be/#post196

De passie

Chinaski.Geplaatst door My 4Fingers zo, juli 22, 2018 14:12

DE PASSIE

Eén keer hadden we het met elkaar gedaan, jaren geleden. Een mooie nacht, na een lang gesprek zoals we dat vaak hadden. Ik herinner van die nacht elke beweging, elke streling, elke zucht. Hoe gelukkig en triest ik me voelde toen ik in haar leegliep. Nadien hadden we er nooit meer over gepraat. We bleven beste vrienden, en hadden zeer open gesprekken. Maar nooit over die avond. Sarah en ik. Ik wist alles over alle vriendjes die ze had, alle ruzies die ze met haar vriendjes had. Bjorn plakte te veel aan haar, David wilde nooit vrijen.

“Maar ik krijg altijd wat ik wil, hoor. En als hij niet wil, loop ik wel naar een ander.” Ze maakte het uit met David, en vond een ander. Ik was het niet. Balen. Toen ik haar op de markt zag, hadden we elkaar alweer enkele maanden niet meer gezien.

“Heb je zin om een kop koffie te gaan drinken?” vroeg ik.

“Met al die boodschappen? Kom anders mee naar mijn appartement.” Ze liep voor me de trap op. Haar billen zwaaiden sierlijk in haar jurk. Ze was even groot als ik, vrij lang voor een vrouw. Gespierd. Ze had een gulle glimlach, sproetjes in haar gezicht, lang zwart haar. Ze maakte koffie. Ik zat op een stoel, zij leunde tegen het aanrecht. Een jaar geleden was ze getrouwd met Ludwig.

“En nu kinderen?” vroeg ik.

“Ik denk het”, zei ze. Ze zuchtte.

“Ik ben 32. Nu moet het.”

“Het moet niet”, zei ik.

“Het moet. Ik wil het. Hij wil het ook. Hij heeft een goede baan, en hij valt echt mee. Het is een lieve man. Verzorgt zichzelf. Verdraagt mij als ik onuitstaanbaar ben.” Ze zuchtte opnieuw.

“Sarah, wat is er?” vroeg ik. Ze zweeg zoals zij soms kon zwijgen.

“Weet je wat het is, lieverd? Het is alles opgeven. Nooit meer vrij zijn. Gebonden, en langzaam helemaal normaal worden. Een huisje in een verkaveling, twee wagens, zomer- en wintervakantie. En telkens weer naar die man kijken. Denken: is dit het nu. Is deze man mijn lot, de weg die ik moet volgen? Waar is de passie? Waar is het avontuur?”

Ik had geen oplossing. Ik was niet getrouwd, had geen kinderen. Waren mijn dromen intact gebleven? Niet echt, natuurlijk.

“Geeft hij je genoeg? In bed bedoel ik?”

“Hm...” ze zweeg lang. “We vrijen genoeg. We kennen elkaars lichaam, weten wat de ander lekker vindt. Dan is de seks beter. Tot het niet meer goed is. De verrassing is weg. Voor mij, en voor hem ook. Dezelfde momenten, dezelfde standjes. En sinds we een kind proberen te maken is het nog erger. Ik ben een kweekmachine geworden, en hij een zaadfabriek.”

“Klinkt niet goed.”

“Dat is niet hoe kinderen gemaakt moeten worden”, zei ze plots. “Kinderen moeten verwekt worden in wilde seks. Vol passie, door mensen die elkaar aanbidden. Die elkaar aanraken omdat het moet. Die geen afspraken maken, geen tijd in hun agenda vrijmaken. Het moet gebeuren door mensen die elkaar neuken als gevecht tegen de wanhoop. De geen respect hebben voor zichzelf, volledig verdwijnen in het moment, in de ander. Niet door mensen die op tijd stoppen omdat ze 's ochtends fris op het werk moeten zijn.”

Ik stond op van mijn stoel. Zij zette haar kop koffie op het aanrecht, en liep op mij af. Ze had helemaal gelijk. We stonden tegenover elkaar, en keken recht in elkaars ogen. Een traan liep over haar wang, daarna een tweede.

“Ik word zwanger”, zei ze. Haar twijfel veranderde in zelfzekerheid. “Dat wil ik. Ik word een goede moeder. Het kind krijgt alles wat het nodig heeft. Ik zorg ervoor dat ik gelukkig word in mijn huwelijk. Mijn man verdient een goede vrouw. Maar ik wil één kans. Eén kans op een geheim. Eén kans dat het kind, dat ik met hem zal opvoeden, toch niet van hem is. Ik wil een kans dat het kind verwekt is in passie. In geile seks, uit lust, en niet door hem.”

Ik greep haar vast en kuste haar. Ze trok zich even terug, keek diep in mijn ogen. Dan nam ze mijn hoofd vast, en kuste mij, met alles wat ze had. Ze drukte haar lippen hard op de mijne. Ze nam mijn handen, en bracht die naar haar borsten. Ik greep haar jurk, trok ze stuk. Ze viel op de keukenvloer. We kusten opnieuw. Ik trok mijn hemd uit, zij greep naar mijn broek. Ik legde mijn hand op haar slipje. Ze was nat. Mijn hand ging naar binnen, ik vond haar gezwollen klitje. Ze was gladgeschoren. Zo gesetteld ben je ook weer niet, dacht ik. Maar het was nu niet het moment om te spreken. Ze kreunde diep, en trok mijn stijve lul uit mijn broek. Liet zich op haar knieën vallen, en begon mij diep te pijpen.

Het was lekker, maar het was niet wat ik wilde. Ik wilde haar dichterbij, zoveel mogelijk plekken van haar lichaam tegen het mijne voelen. Ik trok haar overeind, nam haar vast en zette haar op het aanrecht. Ik kuste haar borsten, zij sloeg haar nagels in mijn rug. Ik nam een volgende kus van haar mond. Ze beet. Ik keek opnieuw in haar ogen, en dacht de woorden die ik niet mocht zeggen.

Ik trok haar naar voor, maar het aanrecht was iets te hoog om te doen wat ik wilde doen. Ze sprong eraf, draaide meteen haar rug naar mij. Ik nam haar hard. Haar geil stroomde langs mijn lul over mijn benen. Dit ging ik niet lang volhouden. Ik bracht mijn rechterhand naar haar klit. Ze draaide haar nek voor nog een kus. De volgende gaf ik achter in haar hals. Ik duwde haar voorover op het aanrecht, voor een volgende stoot. Ik voelde haar baarmoederhals, en bleef haar ritmisch neuken, steeds harder. Mijn handen zaten bij haar borsten, zij speelde met haar klit. Ik dacht aan het verschil tussen vriendschap en liefde. Tussen seks en relaties. Haar kut kneep samen om mijn lul. Ze kwam schokkend klaar. Ik spoot Sarah vol met mijn hete sperma. Ze kreunde, lachte en huilde tegelijk.

Ik ging op de vloer zitten. Ze stond nog even recht, maar zakte dan ook door haar knieën. Haar gezicht was bezweet, het was zweet van mij en van haar, vermengd met tranen. Ik hield haar vast, haalde haar haren uit haar gezicht.

Ik had haar willen zeggen dat ik altijd bij haar wilde blijven. Dat ik haar van haar man wilde redden. Haar en haar kind de passie geven die zij allebei nodig hadden. Die ik nodig had, met haar. Ik kwam er niet toe. We konden geen woord tegen elkaar zeggen. Ik kleedde mij aan, gaf haar nog een laatste passionele kus. Ik vertrok, zij zat nog steeds naakt op de vloer van haar keuken.

Chinaski

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post142

ELINE

Chinaski.Geplaatst door My 4Fingers do, juni 07, 2018 14:41

ELINE

“Eline, jij blijft nog even”.

De andere leerlingen pakken hun tassen, sjokken naar de speelplaats. Enkele jongens gniffelen naar haar. Laat je talenten maar eens zien aan de leraar, denken ze. Zeggen ze, zodat zij het nét hoort. Je ‘linkertalent’ en je ‘rechtertalent’.

“Je kunt echt schrijven,” zegt de leraar. Hij heet Hans. “Je hebt iets te vertellen. Het zijn scherpe observaties.”

Haar opstel ging over de voetbalploeg waar haar broer bij speelde. Ze had beschreven hoe de jongens stoer deden onder de douche. Naar elkaars spieren keken, en ook naar wat anders. Over voetbal gaat het niet, op zo'n moment.

“Volgende keer nemen we je zus mee onder de douche”, had er een gezegd. Broertje had het haar verteld. Later kwam ze die knaap tegen, sprak hem aan.

“Dag jongen.”

Hij keek naar de grond en kon geen woord uitbrengen.

“Geoffreys rechterhand, zijn beste vriend, bleef maar trillen.” Dat waren de laatste woorden van haar tekst.

“Ik denk dat je de beste schrijfster van je klas bent. Eigenlijk de beste die ik ooit in mijn lessen gehad heb”, begint Hans. “Maar je moet op je werkwoordspelling letten. Dt-fouten storen. Dat kan echt niet.”

“Oh”, zegt ze. Ze monstert haar leraar. Hij is tenger. Ziet er geen dertig uit, hoewel hij het is. Het lukt hem niet om streng te zijn. Ze kijkt verveeld.

“Ik geloof in je, maar ik kan je enkel een zes geven. Als je goed gespeld had was het zeker een acht. Ik bedoel, als ik je al je spelfouten zou aanrekenen had je een drie.”

“Een zes is goed”, zegt ze.

“Neen, het is veel te weinig.”

“Met een zes ben ik tevreden”, zegt ze. “Geslaagd. Dat is wat telt.”

“Maar Eline, het is niet goed genoeg. En ik had je een onvoldoende moeten geven, als ik eerlijk was. Annika heeft een vier, en die maakt minder fouten dan jij.”

Ze denkt even na.

“Maar je geeft mij een voldoende. Je weet toch waarom, Hans?”

“Het is meneer Maes voor jou. Je hebt een voldoende omdat ik geduld met je heb.”

“Hans, ik heb een voldoende omdat ik altijd bij het begin van je les het bovenste knoopje van mijn bloes losmaak. Dat doe ik enkel bij jou, Hans. Oh, en bij wiskunde. Daar zijn het twee knoopjes, omdat die gluiperd meer inzicht nodig heeft.”

“Niet leuk, Eline”, zegt Hans.

“Neen,” zegt ze. “Die gluiperd is niet leuk. Hij moet goed kunnen zien wat ik heb. Jij hebt genoeg aan de suggestie. Jij fantaseert wel over mijn tieten. En ik zal je wat zeggen, meneer Maes. Je moet ook eens fantaseren over de ruimte tussen mijn tieten. Dat plekje. Heerlijk om je lul in te steken. Daar heb je vast al eens aan gedacht. Ik weet zelfs wat je aan het doen was, toen je daaraan dacht.”

Ze zegt het zachtjes, niet streng. Ze glimlacht.

“Eline, zo praat je niet tegen een leraar.”

“Zo praat ik wel tegen een leraar. Je lul wordt stijf, Hans. Ik kan het zien.”

“Ik wil alleen dat je beter je best doet...”

“Beter mijn best doen. Zo noem je het.” Ze knoopt een tweede knoopje los. En een derde. “Ik had meer stijl verwacht, Hansje.” Het vierde knoopje is los. Ze heeft een paarse kanten beha aan. Haar borsten zijn mooi, denkt hij. Groot, maar niet uit proportie. Dan de schaamte. Betrapt. Hij probeert weg te kijken, maar het lukt hem niet.

“Een zes is inderdaad te weinig. Ik verdien een negen.”

Zijn pik is nu keihard. Dit is niet wat hij gewild heeft. Hij wilde, … maar ja.

“Nu krijg je meer dan die gluiperd van wiskunde, Hans.” zegt ze. “Ben je vast blij mee.”

Hij is sprakeloos. Ze kijkt naar hem. Het duurt een halve minuut, lijkt veel langer.

“Zo, dan heb je iets om je vanavond bij af te rukken.” Ze knoopt haar bloes dicht. Snel. Ze zet een stap vooruit, spreekt in zijn oor.

“Weet je wat? Jij rukt je om half tien af. In de badkamer, terwijl je vrouw voor tv zit. Dan mag je aan mij denken. Ik zal bij mijn vriendje zijn. Het is een sul, maar ik blijf nog even bij hem. Zijn vader heeft een dancing. Om half tien, Hansje, zal ik even aan jou denken. Aan hoe jij je zaad voor mij stort.”

Hoe wist ze dat hij getrouwd was? Nu ja, als je dat nog een huwelijk kan noemen …

---

De volgende dag is een tocht door de hel. Twee uur lang heeft hij de zesde economie-wetenschappen. De les gaat over het theaterwerk van Tom Lanoye. Vroeger liet hij zijn leerlingen de dialogen brengen, maar dat liep altijd fout. Zij zit vooraan. Ze kijkt naar hem. Ze weet dat hij weet dat zij weet wat hij gisteren gedaan heeft. Het was half tien.

“Hans!”, roept ze.

“Ik had je vinger wel gezien, Eline”, zegt hij. “En het is meneer Maes voor jou”.

“Waar de anderen bij zijn wel, ja”, zegt ze. De klas lacht.

“Meneer Maes, dus”, weer gelach. “Meneer Maes, u zegt dat Lanoye de invloed van Claus heeft ondergaan. Maar zou dat omgekeerd ook niet het geval kunnen zijn? Dat de oudere Claus, onder invloed van het succes van Lanoye, meer actualiteit in zijn boeken is gaan verwerken?”

De vraag slaat nergens op. Claus had van Lanoye niets te leren.

“Interessant idee, Eline. Ik ben er niet zeker van, maar het zou kunnen dat je iets op het spoor bent.”

Ze is de enige van haar klas die tot wat voor redenering dan ook in staat is. En zo'n mooie borsten, denkt hij.

“Puntje bij, dan?” Vraagt ze. De klas lacht alweer.

“Ik zal zien”, zegt hij.

“Je hebt al genoeg gezien, viezerik”, roept Milan vanop de laatste rij. En de les is nog maar halfweg.

***

“Moet ik niet even blijven?” Vraagt ze. De bel is gegaan en de klas is op weg naar de speelplaats.

“Ik heb je niets te zeggen of te vragen”, zegt hij.

“Neen”, zegt ze. Ze blijft staan. De laatste leerlingen, de tweeling met de valse nagels, zijn net buiten. “Jij hebt mij niets te vragen. Maar zeg eens, was het lekker?”

“Lekker?”

“Lekker. Om half tien. Met je lul in je klauwen. Terwijl je aan mijn tieten dacht. Toen je zo lekker klaarkwam.”

“Het was...”

“Lekker”, zegt ze. “Dacht ik wel. Ik vind het fijn als mannen klaarkomen terwijl ze aan mij denken. Ik heb aan je gedacht hoor, Hansje. Half tien was het. Alsof ik je kon horen. 'Eline', fluisterde je.”

“Dit is niet goed”, zegt hij.

“Oh, dit is heel goed,” zegt ze. “Je lul is weer stijf, Hansje. Je lul was daarnet ook stijf. Je rukt je af op mij. Dat is goed. Alle mannen rukken zich af op mij. Dikke stralen sperma, in zoveel bedden, badkamers. Soms in de auto, of in een veld in de zomer. De toiletten in een tankstation. Al die eenzame jongens. Getrouwde mannen. Jij ook, Hansje. Je schiet je zaad om mij. Om mijn tieten, mijn ogen, mijn fijne handen. Alles wat jij niet krijgt. Ik ben de geilste die je kent, Hans. Je rukt je af op mij. En dat is lekker.”

“Ja”, zegt hij. Neen, denkt hij. Dit is een val. Straks loopt ze naar de directie. Ik hang.

“Weet je wat ik wil, Hans?”

“Ik weet al lang niet meer wat je wil. Ik … moet hier weg. Je mag dit niet met mij doen.”

“Ik wil het zien. Toon me hoe je het gedaan hebt. Haal hem eruit, en doe het opnieuw. Ik wil zien hoe je voor mij spuit.”

Hij moet het doen. Hij kan niet anders meer. Hij knoopt zijn broek open, trekt zijn boxer naar beneden, en haalt zijn stijve pik eruit.

“Zo”, zegt hij, aarzelend.

“Ruk je af,” zegt ze. “Kijk in mij ogen. Kijk naar mijn tieten, in mijn bloesje. Ik moet ze er toch niet uithalen, Hans? Gebruik je fantasie. Denk eens hoe je me tegen de muur zou zetten. Hoe je je hand onder mijn rokje zou duwen, en mijn natte slipje naar beneden zou trekken. Denk daar eens aan, Hans. En ruk je nu af.” Ze is beginnen fluisteren.

Hij rukt. Hij kijkt naar zijn leerling, die terugkijkt. Hij denkt eraan hoe hij haar benen uit elkaar wil duwen. Hoe hij haar billen wil grijpen. Haar wil kussen. Met zijn rechterhand zijn pik naar haar kutje brengen. En dan naar binnen. Twee stoten, drie. Hij komt klaar. Zijn zaad valt op de klasvloer.

Ze zwijgt. Kijkt naar hem.

Hij is triest. Het gevoel slaat hem.

“Wel opkuisen hoor, geilaard”, zegt ze, plots opgewekt. Ze pakt haar tas. “Je lul is best oké. Ik heb er al grotere gezien. Maar ook kleinere.”

Dan vertrekt ze.

Chinaski

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Chinaski!

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post116