blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

MASSAGE

Verwenner.Geplaatst door My 4Fingers ma, augustus 05, 2019 14:07

MASSAGE

Het moet voor mij niet elke week maar zo een paar keer op een jaar geniet ik van een massage, dat mag dan een beetje meer zijn dan een gewone massage. Opzoeken op het internet is niet zo vanzelfsprekend want er is heel wat te vinden. Vrouwen, mannen, vrouwen die op mannen lijken, mannen die op vrouwen lijken, ... Via, via kom ik op een site die er wel aantrekkelijk uitziet. ‘Vierhandenmassage’ springt mij in het oog, dat heb ik nog niet gehad, laat ons dus maar daarvoor gaan. Een telefoontje en de afspraak voor volgende week is gemaakt.

De dag van de massage zorg ik dat alles goed getrimd is en dat ik helemaal mooi verzorgd arriveer. Ik word ontvangen door een knappe vrouw. Ik schat zo’n 35 jaar. Donkerbruin kort gesneden kopje. Er wordt mij iets aangeboden om te drinken en ik ga voor een cola, wat extra suiker kan geen kwaad denk ik maar. Ze stelt me voor aan de man die binnenkomt en zegt dat ik mij mag uitkleden. Ik ben een beetje verward en dat merkt ze meteen op.

“Je had twee vrouwen verwacht”. Dat had ik inderdaad. Beiden weten mij te overtuigen dat ik er geen spijt zal van hebben en dat de man zich zal beperken tot het masseren van de niet intieme zones. Zo gezegd, zo gedaan...

Ik mag op mijn buik gaan liggen en de warme olie stroomt al snel over mijn rug. Vier handen wrijven, drukken, masseren over mijn rug. Dat voelt goed. De olie gaat nu ook over mijn benen en ook daar zijn nu handen te voelen. Die olie wordt wel heel sensueel tot tussen de bovenkant van mijn handen gewreven. Aan de grootte van de handen voel ik dat de man bezig is met mijn rug en dat de fijne vingers van haar heel regelmatig mijn gaatje beroeren. Wat een zalig gevoel. Het om draaien komt veel te snel.

Ik zie dat beiden naakt zijn en het went allemaal snel, een naakte man bij mij in de buurt schrikt mij niet meer af. De gemaakte afspraken stellen mij natuurlijk gerust. Hij gaat aan het hoofdeinde staan en neem mijn borst onder handen. Zij gaat naar mijn voeten en gaat daar met haar handen geleidelijk aan meer en meer naar boven. Ik leg mijn handen achter mijn hoofd, dat voelt goed bij de massage, het spant mijn borstspieren net dat ietsje meer op. Zij heeft ondertussen mijn lid in haar handen en ze gaat traag op en neer.

Ik schrik als ik plots met mijn handen een stijve aanraak aan het hoofdeinde. Wat je zou verwacht gebeurt niet, ik trek mijn handen niet onmiddellijk terug. Op één of andere manier voelt het goed en ik voel dat hij zijn lid een beetje dieper in mijn handpalmen legt. Nu ben ik diegene die de afspraken aan het overtreden ben. Ik kijk met opengesperde ogen in het gezicht van de vrouw die knipoogt. Haar hoofd gaat naar beneden en ik voelde een warme gloed die mijn lid omspant. Mijn handen ontdekken verder de beweeglijkheid van de man. Hij blijft mij masseren maar concentreert zich nu vooral op mijn tepels.

Hij komt naast mij staan en neemt mij lid even over van haar. Zijn handen gaan nu tergend traag op en neer. Telkens als mijn voorhuid helemaal naar beneden is likt zij over mijn eikel. Dit kan ik onmogelijk lang volhouden en dat hebben ze beiden snel door. Het tempo wordt opgedreven en ik kom als een gek klaar.

Als ik helemaal bekomen ben voel ik dat ik zijn lid opnieuw in mijn handen heb. Wat een geile bedoening, onverwacht en toch zo heerlijk. Dit verhaal moet een vervolg krijgen, hiervoor kom ik heel graag terug. Dit smaakt naar meer, meer, meer, ...

Verwenner

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post411

Dromen zijn...

Verwenner.Geplaatst door My 4Fingers do, mei 02, 2019 14:27

DROMEN ZIJN…

Op een vrije namiddag verlaat ik mijn werk en wandel ik naar het afnamecentrum van het Rode Kruis. Het is er heel rustig en ik herken er niemand. De enkele verpleegsters die er zijn, zien er heel jong uit.

Ik check in en een verpleegster leidt mij naar een vuurrode zetel. Ik krijg zicht op de straat, maar ik merk alleen maar dat het meisje een mooi gevormd lichaam heeft. Ze vraagt of het mijn eerste keer is en ik knipoog en zeg.

"Neen, neen, ik weet van wanten...". De verpleegster snoert mijn arm met een kleurrijke band en maakt mij vast aan de armleuning. Nu knipoogt zij naar mij en zegt.

“Ik ook...”

Ineens verlaten alle verpleegsters de zaal en draaien de tv-schermen die in de lucht hangen in mijn richting... Ik schrik een beetje en ineens wordt een heel mooi erotisch filmpje getoond. Mijn piemel wordt meteen stijf. Op dat moment kom jij, een collega waar ik al een tijdje een relatie heb, het centrum binnen. Ik begrijp er niets van en ik vraag wat jij hier komt doen. Je lacht een beetje mysterieus en je bindt mij nu ook vast met mijn andere arm. Je doet de schuifdeur dicht die de ontvangstruimte scheidt van het bloedcentrum.

Je zegt dat ik mij nergens zorgen hoef over te maken, de lichten dimmen en we kijken even naar het filmpje. Ik lig nog altijd met mijn armen vastgebonden, zodat jij jouw gangetje kan gaan. Je kleedt je uit zoals de vrouw in het filmpje. Je wrijft over jouw tepels, je hebt er duidelijk veel zin in. Jouw andere hand glijdt naar beneden en je streelt jouw naakte poesje. Je ziet dat ik wat ongemakkelijk zit in mijn zetel en je laat de zetel zakken. Je maakt mijn broeksriem los en mijn lid steekt zijn kopje boven mijn slip. Je likt met het puntje van jouw tong aan mijn eikel en je houdt mijn lid vast terwijl je zo naar beneden likt en terwijl je met jouw vingers mijn eikel lichtjes masseert. Ik blijk heerlijk te smaken en je likt verder tussen mijn benen en stopt mijn zachte ballen in jouw mond. Je ziet dat ik geniet en je trekt mij broek nu helemaal uit.

Je herneemt en je brengt jouw vinger in mijn anus en duwt en masseer lichtjes. Ondertussen lik en zuig je mijn kleine broer. Soms met je tong schrapend over mijn eikel.

Ineens heb ik er genoeg van en ik wil losgemaakt worden. Je plaagt mij en zegt dat ik nu maar verder mijn plan moet trekken...

Er ligt een kleine vibrator onder in het kastje en je begint jezelf weer wat te bevredigen. Na een tijdje maak je mij toch los en ik ben hitsig. Ik duw jou op de zetel, ik trek jouw lipjes open en ik lik jou als een hondje. Ook ik duw nu een vinger in jouw achterste gaatje en dat had je duidelijk niet verwacht. Je begint te kreunen. Ik spring van de zetel, ik houd jou met jouw rug tegen mij aan en ik streel jouw klitje. Je buigt voorover omdat je het bijna niet meer kan houden, ik duw jou op het bed en breng mijn lid langs achteren naar binnen. Ik houd met mijn handen jouw borsten vast en knijp er zachtjes in. Je kreunt harder en ik kom stotend klaar, jij volgt onmiddellijk.

We moeten lachen omdat ik nu in een bloedcentrum mijn zaad aan het geven ben. En je zegt al lachend dat het ook voor het goede doel is.

We kleden ons aan en ik ga terug op de zetel liggen. Je verlaat de ruimte, de lichten gaan aan, de verpleegsters komen binnen.

Verwenner

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post345

vervolg: WIE WAT WANNEER

Verwenner.Geplaatst door My 4Fingers ma, december 31, 2018 13:36

WIE, WAT, WANNEER ...

(vervolg)

Het is heerlijk bekomen na ons orgasme terwijl we handen blijven voelen over onze lichamen. Je komt naast mij liggen en we kussen elkaar, we kunnen elkaar proeven. Ik voel dat men mijn pik blijft beroeren, likken en zuigen. Het is alsof het één langgerekt orgasme is dat maar niet ophoudt. Ik voel aan jouw manier van intens kussen dat dit ook bij jou het geval is.

Tijd om een beetje te bekomen. We gaan samen iets drinken aan de bar. Het is zo goed als onmogelijk om de gedachten op iets anders dan seks te zetten want overal zijn mensen met elkaar bezig. De frisse cava doet wonderen. Onze hartslag en bloeddruk dalen weer tot een aanvaardbaar niveau. Een vrouw, toch al van middelbare leeftijd en best wel knap, komt bij ons staan. Je praat met haar over koetjes en kalfjes en ik neem de tijd om te gaan douchen.

De doucheruimtes zijn nogal duister en het duurt dan ook een tijd voor je iets kunt zien.

Het water stroomt over mijn lichaam en ik geniet. Ik voel twee handen over mijn schouders wrijven en ruik de geur van doucheproduct. Iemand is van plan om mij te helpen... De handen zepen mij in. Mijn rug, langzaam maar zeker komen de handen ook vooraan te voorschijn en zakken ze naar beneden. Ze omsluiten mijn lid dat ondertussen een beetje heeft kunnen rusten en zo stilletjes aan weer aan volume wint. Met de hulp van de mysterieuze handen gaat dit een stuk vlotter. De zeep maakt het allemaal wat gladder en mijn pik glijdt door de handen.

Een hand gaat weer naar achteren en glijdt tussen mijn billen, op zoek naar die ene plek. Wat een geweldig gevoel. Vooraan word ik heerlijk afgetrokken. De hand achteraan verdwijnt en plots staat mijn hart een paar seconden stil. In plaats van de hand schuift nu een andere penis tussen mijn billen. Ik weet niet wat mij overkomt. De hand vooraan brengt mij terug omdat het gevoel zalig blijft, het gevoel tussen mijn billen maakt het compleet.

Verder zou ik niet willen gaan maar die penis die tussen mijn benen heen en waar geschoven wordt zonder dat hij bij naar binnen komt geeft een heerlijk gevoel. Ik druk mijn benen wat dichter tegen elkaar en voel dat dit achter mij gewaardeerd wordt. De bewegingen gaan sneller, ik voel mijn lid harder dan hard worden. Het gevolg is dat ik heerlijk klaarkom. De man komt nu voor mij staan en legt mijn hand rond zijn lid, ik begrijp wat mij te wachten staat. Ik neem wat zeep in mijn handen en ga traag en snel heen en weer. Ook hij komt hevig klaar. Voor ik het goed en wel besef sta ik weer alleen in de douche.

Opnieuw een beetje bij komen! Tijd voor een cava.

Ik kom terug aan de bar om samen met jou nog iets te drinken. Je bent echter niet onmiddellijk te vinden. Ik zie je na wat rondkijken op de dansvloer staan. Geil om jou zo tussen al dat volk, enkel in jouw string te zien dansen. De vrouw die daarnet nog met jou stond te praten dans naast jou, nou ja, tegen jou is een betere woordkeuze. Misschien is dat niet haar bedoeling maar het is druk op de dansvloer en dat kan het onbedoelde gevolg zijn. Hoewel ik meer en meer het gevoel heb dat je dat niet erg vindt.

De muziek wordt rustiger en jullie gaan dichter, samen dansen. Haar handen strelen over jouw rug, jij doet niet onder. Er wordt gekust, onschuldig, intenser, heviger,... Mooi en geil om naar te kijken. Een andere vrouw komt achter jou staan en je wordt nu tussen twee vrouwen gedrukt. Borsten tegen elkaar, billen worden betast, het kussen gaat van de één naar de andere. Dit is niet iets wat jou regelmatig overkomt maar je lijkt het wel goed te vinden. Een snelle blik in mijn richting maakt dat duidelijk.

De vrouw voor jou gaat op haar knieën zitten, likt zich een weg tussen jouw benen. Aan jouw gelaatsuitdrukking kan ik zien dat ze snel het gevoeligste plaatsje heeft gevonden.

De vrouw achter jou masseert je knappe borsten waarbij de harde tepels niet vergeten worden. Je leunt een beetje achteruit en spreidt je benen meer. Ik hoor het instemmend geluid uit jou naar boven komen, dit gaat niet lang duren. Terwijl de vrouw achter jou je kust zie ik je bijna door de benen gaan, een diep orgasme overspoelt je ganse lichaam. Je wordt gelukkig goed ondersteund.

Veel tijd om bij te komen krijg je niet. De vrouwen nemen jou mee naar de zetel die in de hoek staat, ze gaan beiden op de achterste leuning met hun benen open zitten. Het is duidelijk wat er van jou wordt verwacht. Je gaat voor de vrouwen staan en kust ze één voor één. Handen strelen over de borsten, tepels worden nog harder. Je doet ondertussen een teken naar mij om te komen helpen. Likkend over hun lichamen daal je af tussen hun benen, afwisselend lik je beide vrouwen. Jouw kont staat daardoor naar achteren en meer aanmoediging heb ik niet nodig om bij jou naar binnen te glijden. Wat ben je nat!

Dat had je niet onmiddellijk verwacht maar je herstelt al vlug het evenwicht en je likt grommend verder. Met zo'n uitzicht moet ik mij inhouden om niet snel, voor de derde keer, klaar te komen. Beide vrouwen kneden ondertussen hun eigen borsten terwijl mijn vrouw de ene likt en de andere vingert. Het wisselen gebeurt steeds sneller en de decibels volgen. De linker vrouw komt eerst. Ze heeft niet veel tijd nodig om bij te komen, kust de vrouw naast haar en dat is voldoende om ook haar te laten klaarkomen. Het lijkt alsof zij blijft komen, het ene orgasme na het andere. Jij blijft haar likken en ondertussen stoot ik een laatste maal diep in jou om ook daar heel intens klaar te komen.

We blijven nog een tijdje van elkaar nagenieten. Iedereen wordt door iedereen gekust en de handen verkennen voor een laatste keer de verschillende lichamen.

Tijd voor een derde cava, dan moe én vooral voldaan naar huis.

VERWENNER

GRAAG JOUW WAARDERING ALS REACTIE ONDER DIT VERHAAL.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post258

WIE, WAT, WANNEER ...

Verwenner.Geplaatst door My 4Fingers zo, december 30, 2018 15:04

WIE, WAT, WANNEER ...

Een verhaal verteld door de man, over de belevenissen van haar en van hen samen.

Allemaal op dezelfde avond.

Allemaal in verschillende situaties.

Allemaal geil...

Op een avond ga jij, een vrouw van begin de veertig, naar huis na een lange dag werken.

Er is niemand thuis en dat zal nog een hele tijd zo zijn. Je beslist om te genieten van een lekker warm bad. In de badkamer kleed je je uit en in de zak van jouw vest merk je een briefje op. De nieuwsgierigheid wint het met gemak en je opent het.

Ik, de man die al enkele jaren jouw minnaar is, schrijf jou een briefje.

'-Vrijdagavond wil ik jou ontmoeten. Draag het kleedje dat je van mij kreeg, nieuwe lingerie en stay-up nylonkousen.-'

Er staat een adres vermeld maar geen naam. Je weet wie dit briefje heeft geschreven en je kleedt jou verder uit en glijdt in bad. Je bent nieuwsgierig en jouw fantasie gaat z'n gangetje. Handen strelen over jouw tepels en gaan onder water op zoek naar het plekje tussen jouw benen. Nat door het water maar ook door jouw geilheid openen jouw lipjes zich voor de vingers die naar binnen willen. De andere hand gaat weer naar boven en knijpt zachtjes in die heerlijke borsten. Het duurt niet lang voor je je helemaal laat gaan, heel snel over jouw clitoris wrijft en luidop klaarkomt. Een kort maar deugddoend orgasme. Je blijft zachtjes verder strelen, nagenieten, terwijl je nadenkt over wat er jou vrijdag te wachten staat. Jouw lichaam snakt al opnieuw naar bevrediging.

De volgende dagen gaan langzaam voorbij, vrijdag lijkt maar niet te willen komen.

Vrijdag!

Om 20 uur kom je aan bij een herenhuis. Je blijft in de auto zitten en ziet af en toe mensen naar binnen gaan. Ze zijn allemaal stijlvol gekleed, mannen in kostuums, of zwarte broek met witte hemden. Vrouwen dragen jurkjes. Iedereen lijkt geselecteerd te zijn want het zijn stuk voor stuk knappe, slanke, aantrekkelijke mensen. Aan de ene kant hoop je iemand te herkennen (wie heeft dit briefje geschreven?) maar anderzijds wil je liever niemand die je kent tegen het lijf lopen. Na een half uurtje wachten beslis je om naar binnen te gaan.

Aan de deur staat een aantrekkelijke man die naar je naam vraagt. Hij kijkt op een lijst en laat jou binnen. Een jonge, aantrekkelijke, gemaskerde vrouw kust jou en vraagt je om ook zo'n maskertje op te zetten. Daarna doet ze een dubbele deur open en je mag naar binnen. De vrouw slaat haar arm om jouw middel en begeleidt je naar binnen. In de stijlvolle ruimte staan heel wat mensen bij elkaar, allemaal met een masker op, en iedereen is met elkaar in gesprek. Je krijgt een cava aangeboden en je bent blij dat je iets kan drinken.

Jouw ogen glijden over de mensen, zoekende naar iemand die je kent. De maskertjes zorgen voor een speciale sfeer, je durft daardoor gemakkelijker contact te maken met anderen. Velen vinden het leuk om met jou een praatje te maken en het valt je op dat iedereen elkaar aanraakt wanneer er met elkaar wordt gesproken. Het lijkt ook de normaalste zaak van de wereld om elkaar te begroeten met een kus, soms op de wang maar anderen durven met veel plezier een stapje verder te gaan.

Je komt in een groepje te staan met twee mannen en twee vrouwen. Beide mannen dragen een zwart pak en wit hemd, zonder das maar de knoopjes open. De ene vrouw draagt een zwart jurkje, duidelijk zonder bh want je kan zien dat haar borsten losjes bewegen onder het fijne stofje van haar jurk. De andere heeft een groen jurkje aan, kort met daaronder nylonkousen met een speels motiefje op. De mannen komen naar jou toe, nemen jou in hun armen en geven een kus op jouw lippen. Je reageert wat verward maar het laat jou niet helemaal koud. De twee vrouwen onderbreken hun mannen en kussen jou op hun beurt op de lippen. Je begint stilletjes naar meer te verlangen. Er wordt over allerlei zaken gepraat terwijl de handen elkaar blijven beroeren. Zo voel je handen over jouw billen glijden, over het decolleté op jouw rug, jouw armen en heel af en toe even vluchtig over jouw borsten. Je vraagt je af of het de drank is of de vele aanrakingen die je een beetje tipsy maken. Rond 22 u. worden de lichten gedimd en zie je dat er heel wat mensen in de duisternis verdwijnen. Eén van de mannen neemt jouw hand en wil jou meenemen maar je voelt op jouw schouders twee handen die jou niet laten gaan.

Als je je omdraait herken je mij onmiddellijk. Ik was jou al een tijdje aan het bekijken. Ik zie jou glimlachen maar ook de geilheid in jouw ogen. Je draait je terug om en kust die andere man terwijl je jouw handen over zijn rug laat glijden naar zijn kontje. Hij laat zijn handen ook over jou glijden en zit al vlug met één hand onder de stof, op die manier krijg ik een glimp te zien van jouw nieuwe string die je draagt. Je weet dat ik sta te kijken en dat lijkt jou net op te winden. Je laat hem los en draait je om naar mij. Ik zie dat je jouw mond opent en met jouw tong lik je jouw eigen lippen, ik kom dichterbij en volg jouw voorbeeld en kus met mijn tong jouw tong. Het duurt niet lang of onze tongen gaan hevig te keer, onze handen verkennen elkaars lichaam, de spanning is bijna niet meer te houden. Ik neem jou bij de hand en we gaan samen naar de duistere ruimtes van het huis. Overal waar we kijken zien we koppeltjes, triootjes of zelfs nog meer mensen met elkaar vrijen.

Eventjes verder beslissen we om te blijven staan. In de hoek staat een lange zetel waarin twee koppels, die waarmee je daarnet nog stond te praten, elkaar aan het verkennen zijn. De vrouwen zitten op de schoot van hun man met hun gezichten naar ons gekeerd.

Ik ga met jou in een hoekje staan, jij staat met jouw rug tegen mij. De mannen openen één voor de knoopjes van de jurkjes van hun (?) vrouw. Mooie borsten komen tevoorschijn, bij de ene vrouw grote maar stevige borsten, bij de andere eerder klein maar je ziet door haar bh dat ze grote tepels heeft. De vrouwen schuiven met hun achterste heen en weer op de schoot van de mannen. Jij imiteert hen en ik voel jouw kontje tegen mijn kruis aandrukken. Ik masseer ondertussen jouw schouders en beiden kijken we naar het schouwspel dat zich voor ons afspeelt.

De vrouwen gaan staan en doen hun kleedjes uit. Mooie, aantrekkelijke lichamen komen tevoorschijn. Ze gaan voor de mannen op hun hurken zin en strelen de mannen door hun broek heen. Jij laat jouw hand achter jouw rug verdwijnen en streelt mijn alsmaar stijver wordende piemel. Ik heb ondertussen jouw borsten gevonden en druk ze zachtjes naar elkaar toe, jouw tepeltjes zijn goed te voelen. Voor ons zijn ondertussen de broeken uit en worden de geslachtsdelen van de mannen gelikt en in de mond genomen. Beide vrouwen genieten van beide piemels, elkaar afwisselend en elkaar strelend. Handen zijn niet meer te volgen. Zelfs de mannen nemen elkaars geslachtsdeel vast en schuiven op en neer. Vrouwen kussen elkaar ondertussen en genieten van het schouwspel. Wij kijken gretig toe.

Ik heb ondertussen jouw kleedje geopend en laten vallen op de grond. Je staat nu in jouw lingerie en kousen voor mij. Ik streel jouw borsten en laat mijn handen zakken naar jouw buik en string. Mijn handen strelen over de nylon waarin jouw zachte benen verpakt zijn en gaan naar achteren om jouw billen te voelen. Ik ga door mijn knieën en kus jouw billen. Jij hebt ondertussen jouw borsten vast en staat die heel uitdagend te masseren en te strelen. Je buigt voorover zodat ik jou overal beter kan kussen. Mijn tong verkent jouw billen en jouw gaatjes. Ik hoor je genieten, de geluiden van mensen die van elkaar genieten lijken in stereo op ons af te komen. Ik kom nu voor jou staan en je stroopt mijn broek en onderbroek naar beneden. Ik werd nog nooit zo gulzig genomen in jouw mond.

Je tong gaat heftig heen en weer rond mijn eikel en je lijkt mij steeds maar dieper en dieper in jouw mond te nemen. Tijd om op de grond te gaan liggen en jou tegelijk te likken. Ik wil jou proeven terwijl jij mij proeft.

Terwijl we gaan liggen op de grond zien we dat de rollen zijn omgedraaid. Wij worden nu bekeken door de koppeltjes in de zetel. Dit maakt het alleen maar meer opwindend en we verdrinken vlug weer in elkaars lichaamsvocht. Kort daarna voel jij op jouw billen vreemde handen en een extra tong. Ik voel jou even schrikken en ik kan mij inbeelden wat er aan het gebeuren is. Ook rond mijn piemel komen extra handen die op en neer gaan. Wie streelt, likt, kust wie? Jij en ik weten niet meer waar eerst en heftig komen we beiden tot een intens hoogtepunt. Jouw stem klinkt duidelijk hoorbaar boven alles uit.

Terwijl we liggen bij te komen blijven de vreemde handen ons strelen, een eigenaardig maar leuk gevoel overspoelt ons opnieuw.

Tijd om even bij te komen.

Is het al tijd om naar huis te gaan?

Wordt vervolgd...

Verwenner

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post257

KINÉ

Verwenner.Geplaatst door My 4Fingers zo, juli 29, 2018 11:51

KINÉ

Een hele tijd heb ik al last van pijn in de schouders en onderrug. Op aanraden van een vriend neem ik contact met een kinesist.

“Niets anders dan zijn” is de naam van de praktijk.

Ik word rustig en hartelijk ontvangen door de kinesist, een grote slanke man. Hij neemt mij mee naar een gezellig, zen-ingericht, kamertje waar de massagetafel staat. Ik mag mijn schoenen en kousen uitdoen en hij komt na enkele minuten terug met een witte lange doek om zijn lendenen gewikkeld en zijn bovenlichaam is naakt.

Het voelt wat onwennig en ik ben stiekem ook wat jaloers op zijn lichaam. Hij legt uit dat hij zich zo het comfortabelst voelt en dat hij graag wil beginnen met een soort van ceremonie.

Hij komt achter mij staan en legt zijn handen op mijn schouders, ik voel dat zijn ademhaling mij rustiger maakt. Langzaamaan gaat hij verder en kleedt mij tegelijk rustig uit. Als ik naakt ben mag ik op de tafel op mijn buik gaan leggen, het is raar, ik voel mij nu reeds een heel stuk meer ontspannen.

Warme olie stroomt over mijn schouders en ik krijg een heerlijke, diepe massage. Die man weet wat hij doet. Hij gaat aan het voeteinde staan en masseert mijn onderbenen. Zijn handen blijven niet daar alleen maar gaan ook naar boven tot aan mijn billen. Dit geeft een heerlijke sensatie waarbij ik blij ben dat ik nu op mijn buik lig. Hij wrijft de binnenkant van mijn benen van beneden tot boven, kippenvel komt over mijn hele lichaam.

Na een tijdje vraagt hij mij om mij om te draaien. Ik ben een beetje bekomen dus zie dat wel zitten. De massage gaat verder bij mijn armen, handen, bovenlichaam, voeten en benen. Dit gebeurt allemaal met heel veel respect voor mijn lichaam. Ik geniet.

Bij de massage van mijn benen gaan zijn handen weer iets verder dan mijn bovenbenen zodat de beweging eindigt op mijn onderbuik. Door die beweging komt hij steeds heel terloops in aanraking met mijn penis die daarop lichtjes begint te reageren.

Ik denk dat hij mijn reactie nu zeer goed analyseert om te kijken hoever hij mag gaan. In mijn hoofd zijn veel twijfels maar het voelt zo goed dat ik beslis om niet te reageren.

Voor hem blijkbaar een teken om rustig verder te gaan. Mijn bovenbenen krijgen meer aandacht en de terloopse aanrakingen van mijn lid worden gerichter.

Mijn handen liggen naast mijn lichaam op de rand van de tafel en ik voel dat hij zijn, ondertussen naakte, lichaam tegen mijn hand duwt.

Hij neemt opnieuw warme olie en laat die op mijn lid vallen. Zachtjes maar zeer gericht masseert hij de olie open waarbij hij ook mijn ballen niet vergeet. Plots voel ik dat hij zijn penis in mijn hand legt. Ik durf niet te bewegen maar na een tijdje begin ik zijn bewegingen die hij bij mij doet te imiteren en ben ik dus voor de eerste keer in mijn leven bezig met het masseren van een penis van een andere man.

Zijn handen gaan heerlijk op en neer. Ik zie niet wat hij doet want mijn ogen zijn dicht maar het is zalig. Tegelijk zeer opwindend om zijn reactie te voelen in zijn penis. Mijn handenarbeid laat hem blijkbaar ook niet onberoerd.

Hij blijkt de kunst onder de knie te hebben om mij telkens op de rand van een hoogtepunt te brengen en mij dan weer te laten ontspannen en dat gebeurt meerdere keren. Wat een zalig gevoel. Op een bepaald moment geef ik aan dat ik mij wil laten gaan en dat begrijpt hij goed, hij voert de druk in zijn handen wat op maar versnelt niet. Integendeel, zijn bewegingen worden trager maar daardoor veel intenser.

Ik voel een enorme ontlading groeien en een warme vloed spuit over mijn onderbuik.

Het gevoel van dit orgasme is niet te omschrijven en lijkt een eeuwigheid te duren. Hij verlaat de ruimte en laat mij tot mezelf komen, dat is ook nodig.

Met heel veel respect wordt er nog even nagepraat en sta ik als een herboren man weer op straat.

Hier kom ik graag terug!

VERWENNER

GRAAG JOUW WAARDERING ALS REACTIE ONDER DIT VERHAAL.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post146

EEN VERRASSENDE AVOND

Verwenner.Geplaatst door My 4Fingers ma, juli 09, 2018 16:23

EEN VERRASSENDE AVOND

Een drukke periode is net achter de rug, veel tijd voor iets naast het werk was er niet maar daar komt nu eindelijk wat verandering in.

Mijn relatie heeft er niet echt onder geleden maar er was toch wat minder intimiteit dan in een rustige periode. Ik hoop dat ik met mijn vrouw samen naar de sauna kan, meestal is dat een ideaal voorspel voor een mooie erotische avond onder ons twee. Er komt echter iets tussen en ze gunt mij een avondje sauna alleen.

Ik ga naar onze gekende locatie, een openbare sauna waar het op donderdagnamiddag meestal heel rustig is. Een douche staat als eerste op het lijstje. Lang laat ik het water over mijn lichaam stromen. Naast mezelf lijkt er enkel nog een koppel aanwezig te zijn. Dat is goed nieuws, dan kan ik genieten van de verdiende rust.

Na de eerst saunabeurt laat ik mij in het zwembad glijden. Het koppel hang aan de rand en het duurt niet lang voor we een praatje slaan. Een knap slank koppel, blonde vrouw met kort haar en eerder kleine borsten. De man is iets groter dan mezelf en lijkt helemaal niet behaard te zijn. Ikzelf ben ook zeer weinig behaard, en waar er haar staat trim ik dat regelmatig bij.

De vrouw stapt uit het zwembad om iets te halen om te drinken. Onbewust kijk ik haar na, ze heeft een strak lichaam. Onder water lijkt en een klein beetje beweging te komen tussen mijn benen. Dat mag natuurlijk niet maat dat maakt het enkel nog een beetje erger.

Hanne komt terug en komt naast mij staan en geeft mij het drankje aan. Het lijkt alsof ze door de drank een ander karakter heeft gekregen. Ze komt dichter tegen mij aan staan en duwt mij op die manier tot tegen haar man. Ik voel onder water een hand over mijn been strelen en ik kijk haar recht in de ogen. Ze vraagt of ik het erg vind. Ik stamel van nee en het strelen gaat hoger tot aan mijn lid. De hand beweegt zachtjes op en neer en ze kust mij op de lippen.

Ik kus graag terug. De hand gaat heerlijk op en neer. Ze zet haar glas neer en neemt mijn gezicht tussen haar handen om mij intenser te kussen. Nu besef ik pas dat het niet haar hand is die mijn lid aan het masseren is. Ik schrik maar kan niet echt reageren want ik word hevig gekust. Ik had dit nooit verwacht maar ik geniet.

We schuiven op naar de trapjes van het zwembad waardoor ik wat uit het water kan stappen. Zij gaat met haar benen open boven mij staan en ik begrijp dat ze graag gelikt wordt. Op hetzelfde moment voel ik een tong over mijn eikel likken en verdwijnt hij helemaal een in een warme mond.

Hanne komt heel snel klaar, zelfs meerdere keren na elkaar en ze duwt mij nu terug het water in. Haar man, Jan, trekt ze uit het water en ze neemt zijn lid dat een stuk kleiner is dan dat van mij in haar mond.

Ze trekt mij tegen haar aan en voor ik het weet pijp ik voor het eerst in mijn leven een man. We wisselen elkaar af en ik vind het ongelooflijk geil. Ik blijk het goed te doen want ze laat het mij helemaal alleen klaren. Ik voel dat Jan gaat komen en ik trek hem klaar.

Hanne neemt mij bij de hand en op de rand van het zwembad vraagt ze mij haar te neuken. Ik schuif mij diep in haar en als ik de hand van Jan tegen mijn kontgaatje voel kom ik heftig klaar, het lukt mij nog net om mij terug te trekken en mijn zaad op haar lichaam te laten vallen.

Wat een verrassende avond en wat mij betreft voor herhaling vatbaar...

Verwenner

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Verwenner

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post134