blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

GEIL VERLANGEN - 2

Share-it.Geplaatst door My 4Fingers di, oktober 09, 2018 16:05

GEIL VERLANGEN - 2

Sinds mijn eerste geile date met een onbekende man is er een soort van vuur aangewakkerd. Het enige waar ik naar verlang zijn mannenhanden die mijn lijf verkennen en me opwinden op ongekende wijze. Een man die ik mag opwinden, samen geweldige seks hebben tot we uitgeput en bezweet op bed vallen. De gedachtes hieraan zijn soms zo heftig dat ik de hele dag met stijve tepels en een nat poesje op mijn werk rond loop. Dit kan zo niet langer, en ik ga op zoek naar een nieuwe spannende date. Die is dit keer snel gevonden. Een mysterieuze man meldt zich en doet mij een erg aantrekkelijk aanbod. Een intense massage, waarbij hij alle aandacht zal hebben voor mijn hele lichaam. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar meer dan dit wil de man niet kwijt. Een klein stemmetje zegt dat ik het niet moet vertrouwen, maar de geilheid is te erg en ik negeer het.

De ochtend van onze afspraak krijg ik een bericht van de mysterieuze man Allan. Hij verzoekt me mijn sexy lingerie setje nu al onder mijn werkkleding aan te doen. Vanavond zal hij me laten weten waar we afspreken. Ik trek een mooie zwarte body aan, die bestaat uit een kanten slip met open kruis, het middendeel bestaat uit zijde linten die een kruis maken op mijn borst en twee kanten stroken die vanaf mijn flanken over mijn borsten lopen en samen komen in een band om mijn nek. Mijn strakke taille komt er prachtig in uit en de stroken kant bedekken op een subtiele wijze mijn goed gevormde borsten. De open rug maakt het helemaal af. Ik voel me er heerlijk sexy in en besluit om zwarte hold-ups te dragen onder mijn rokje en strakke blouse. Op mijn zwarte pumps loop ik die ochtend toch al enigszins opgewonden mijn kantoor binnen.

De ochtend gaat traag voorbij. Tijdens saaie meetings flitsen beelden in mijn hoofd rond hoe de geheimzinnige Allan mij gaat verwennen. Mijn handen dwalen soms rond de bovenkant van mijn hold-ups. Maar dan bedenk ik me dat ik een open kruis draag en kan net voorkomen dat ik niet al te nat word van mijn gedachtes en anderen dat zouden zien. In de middag zie ik een nieuw bericht van Allan.

De naam van het hotel, een kamernummer en de deurcode. Ik mag mezelf vast binnen laten, hij is iets verlaat. Er zit een foto bij van een zwart lint, ik begrijp niet zo goed wat hij ermee bedoelt maar stel verder maar geen vragen.

De middag eindigt en ik rijd richting het hotel. Voor de zekerheid stuur ik een kennis de naam van het hotel met de mededeling dat ik daar een meeting heb. Je weet maar nooit. Het is een chique hotel en onze kamer bevindt zich op de bovenste verdieping. Met de code open ik de deur. De kamer is echt geweldig. Uitzicht over een mooi verlichte stad, op het balkon staat een jacuzzi en in het midden van de kamer staat een groot rond bed. En precies daarboven op het plafond een spiegel. Op een dressoir staan al twee gevulde glazen champagne klaar. Het valt me nu pas op dat er een kort handgeschreven briefje bij ligt.

“Kleed je uit op je lingerie na en doe de blinddoek om. Wacht op me op de rand van het bed en laat de champagne vast smaken”.

Nu begrijp ik de foto pas. Het voelt wat ongemakkelijk, maar mijn nieuwsgierigheid wint het van de twijfel en gezeten in mijn body en met de zijden blinddoek voor mijn ogen wacht ik op de rand van het bed. De champagne geeft me een tintelend gevoel in mijn hele lichaam. Bij elk geluid spannen mijn spieren aan. Plots hoor ik het piepen van de deurcode. Een persoon met stevige trend komt binnen. Al mijn zintuigen staan op scherp. Zenuwachtig glimlach ik. De persoon komt dichterbij en ik ruik een zware mannengeur. Zachtjes fluistert een hese mannenstem in mijn oor.

“Je ziet er prachtig uit, ik hoop dat je klaar bent voor me vanavond”. Ik wil wat terug zeggen maar zijn vinger op mijn lippen manen mij tot stilte. Ik voel dat Allan achter me komt zitten. Hij streelt mijn rug, mijn armen en zoent me zacht in mijn nek. Mijn haren over mijn hele lichaam staan omhoog en ik geniet intens van elke aanraking. Dan voel ik een zachte band om mijn polsen. Allan doet mijn lingerie uit en dwingt me met zachte drang op mijn buik en ik voel dat mijn armen zijn vast gemaakt aan het bed. Even flitsen er horrorbeelden door mijn hoofd en vraag ik me af waar ik aan ben begonnen. Maar zijn zachte stem stelt me gerust.

“Don’t worry, ik doe niets wat je niet wilt. Geef je over aan mij”. Zijn grote handen masseren ondertussen mijn hele lichaam met warme olie. Zijn handen kneden mijn spieren en ik voel me volkomen ontspannen. Door de blinddoek wordt mijn concentratie niet afgeleid door de omgeven en kan ik me volledig richten op elke aanraking en elke beweging van Allan. Zijn handen volgen de contouren van mijn lichaam, tillen mijn heupen iets omhoog, vingers die mijn liezen verkennen, ze daarna verlaten en mijn billen stevig kneden. Een warme straal olie stroomt vanaf mijn onderrug richting mijn bilspleet, zijn vingers glijden er achteraan en verkennen mijn schaamstreek. Zachtjes streelt hij mijn kale schaamlippen, van voor naar achter, eindigend bij mijn anus, zonder mijn klit te raken. Ik tril van opwinding. Deze man weet precies waar hij mee bezig is. Ik wil meer en druk mijn heupen verder omhoog. Maar Allan is blijkbaar een geduldig man want met ferme druk duwt hij mijn heupen terug in de matras. Met zijn lippen bij mijn oor en met een hand zachtjes trekkend aan mijn haar fluistert hij.

”Ik bepaal, niet jij schatje. Ik weet dat je meer wilt maar ik ga door net zo lang tot je me smeekt te stoppen”. Dan duwt hij zijn tong in mijn mond en geeft me een ontzettend geile zoen. Zijn hand op mijn hoofd bepaalt of onze lippen elkaar raken en onze tongen met elkaar spelen. Resoluut laat hij mijn haren los en vervolgt zijn massage van mijn benen. Zacht maar dan weer stevig glijden zijn handen over mijn vers geschoren benen. Af en toe tikken ze tegen mijn schaamlippen, quasi per ongeluk. Dan voel ik dat hij over me heen komt hangen. Zijn half stijve geslacht voel ik tussen mijn billen hangen, een enorm opwindend gevoel. Mijn heupen gaan automatisch omhoog maar Allan duldt geen tegenspraak. Hij duwt me nu wat ruwer terug en zegt.

“Ik weet wat je wil sletje, maar je zult nog even moeten wachten”. Hij maakt mijn polsen los om me op mijn rug te draaien en maakt ze dan weer vast. Vervolgens worden ook mijn enkels vastgemaakt aan het bed. Ik kan geen kant meer op. Ik voel zijn warme adem in mijn nek. Zijn lippen strelen mijn borsten en daarna mijn tepels. Nog harder worden mijn tepels als zijn natte tong er tergend langzaam rondjes om draait. Ik doe mijn best geduldig te zijn maar ik heb mijn lichaam nauwelijks onder controle. De kettingen aan mijn armen staan strak gespannen. Ik wil zijn lichaam verkennen, hem tegen me aantrekken, hem in me voelen, maar hij laat me smeken en gaat verder met plagen. Zijn tong vervolgt zijn weg naar mijn onderbuik en likt dan de bovenkant van mijn schaamlippen. Ik kreun zachtjes van genot. Heel even raakt hij met het topje van zijn tong mijn gezwollen klit aan. Ik heb het gevoel alsof ik al bijna klaar kom, de spanning is zo heftig. Allan stapt uit het bed en rommelt wat in de kamer. Hij lijkt iets te pakken uit de minibar.

Ondertussen bereikt mij de geur van lindebloesem afkomstig van een geurkaars volgens mij. Allan neemt plaats tussen mijn benen die door de kettingen gespreid worden. Plots voel ik hete druppels kaarsvet op mijn borsten vallen. De pijn die ik in eerste instantie voel trekt snel weg en maakt plaats voor een lekkere tinteling. De druppels maken een spoor van mijn borsten naar mijn onderbuik en verder omlaag. Als de eerste druppel tussen mijn schaamlippen valt trek ik in een reactie mijn onderlichaam opzij, maar Allan houdt me stevig vast en gaat zijlings op mijn rechter been zitten zodat ik geen centimeter meer kan bewegen. Gebiedend zegt hij

“Ontspan, laat het gebeuren”. En verder gaan de druppels. Het gloeit en als er een druppel op mijn klit valt geef ik een kleine gil van pijn. Maar ik besef me dat ik geniet van deze onderdanige positie en dat de pijn plaats maakt voor een intense geilheid. Dan stoppen de druppels. Mijn lichaam gloeit nog helemaal na en ik ontspan. Maar dat is van korte duur. Een nieuwe tinteling trekt door mijn lichaam als Allan mijn borsten masseert met twee gladde stukken ijs. Het verschil tussen de hitte van net en de ijskoude kou van nu geeft een geweldige sensatie door mijn hele lijf. Steeds lager masseert Allan mijn lichaam. Ook mijn klit wordt onder handen genomen met een korte ijsmassage en vervolgens zijn warme tong maakt hij me helemaal gek. Met lange halen weet hij me elke keer weer op te warmen en verdwijnen de gemene steken in mijn klit door het ijs. Zijn tong glijdt soms dwingend naar binnen, met korte stootjes. Dan weer likt hij het gevoelige gebied rond mijn anus. Het likken gaat over in strelen en mijn lichaam kalmeert enigszins. Allan komt naast me liggen, ik voel zijn stijve tegen mijn been duwen en hij geeft me een heerlijke tongzoen.

“Bevalt het tot nu toe? Dan mag je mij nu een beetje belonen voor al het harde werk”.

Hij maakt een hand los en legt zijn stijve pik in mijn hand. Hij voelt hard en groot. Ik laat mijn vingertoppen van onder tot boven en weer terug glijden. Als ik bij zijn eikel ben draai ik met mijn duim zachtjes een rondje. Ik voel hem nog stijver worden. Met stevige grip begin ik hem af te trekken, zo langzaam mogelijk. Ik voel hem in mijn nek hijgen. Druppels voorvocht vloeien over mijn hand. Allan verplaatst zich zodat zijn pik voor mijn gezicht fier rechtop staat, ik ruik hem en voel zijn warmte.

“Dit is wat je wilt toch sexy”, fluistert hij in mijn oor en duwt dan zijn hele pik tot achter in mijn keel. Zijn hand zacht trekkend aan mijn haren bepaalt het ritme en de diepte. Mijn vrije hand gebruik ik om zijn heerlijk aanvoelde billen te masseren. Langzaam laat hij zijn pik mijn mond in en uit glijden. Mijn tong flitst met snelle rondjes om zijn eikel. Overtollig speeksel vloeit wat langs mijn kin. Zijn geil smaakt verrassend fris en geeft een fijne tinteling achter in mijn keel. Met kleine schokken voel ik zijn pik nog stijver worden in mijn mond, ik word er nog geiler van en doe mijn best hem zo stevig mogelijk te pijpen. Zijn greep aan mijn haar wordt wat steviger en het tempo wordt opgevoerd. “Mm… mm, wat kun jij pijpen zeg,” kreunt Allan. “Maar laten we het nog even uitstellen want ik ben nog niet klaar met je”.

Hijgend blijven we even naast elkaar liggen. Met de vingers van mijn vrije hand masseer ik mijn klit, nog nooit voelde ik me zo geil, dit gevoel wil ik vasthouden. Als Allan merkt wat ik doe trekt ‘m mijn hand ruw weg en maakt me weer vast aan de band.

“Dat was erg stout schatje, ik bepaal weet je nog”. Zijn vingers strijken tussen mijn schaamlippen, dan stopt hij ze in mijn mond zodat ik mijn eigen geil kan proeven. Ik lik ze dankbaar af. Opnieuw verdwijnen zijn vingers tussen mijn schaamlippen. Eerst met een vinger maar al snel met twee masseert hij de binnenkant van mijn geile grotje tot hij mijn G-spot heeft gevonden. Ritmisch begint zijn massage daar, twee vingers die in een vast patroon mijn G-spot stimuleren. Eerst langzaam, dan steeds iets sneller en dan plots weer tergend langzaam. De spanning in mijn lichaam bouwt zich op. Elke keer als ik vlak voor een orgasme zit vertraagt Allan het ritme weer. Gekmakend. Kreunend en hijgend vraag ik me af hoe lang ik dit kan volhouden.

“Alsjeblieft Allan, maak het af, ik houd het niet meer”, breng ik zuchtend uit.

“Mm… mm, nog even geduld sexy, het is het echt waard”. Zijn vingers verdwijnen en maken plaats voor zijn heerlijke stijve pik. Ik voel zijn eikel tegen de ingang drukken en kleine beetjes naar binnen en buiten schuiven. Steeds ietsje dieper en net niet snel genoeg om me over de drempel van een orgasme te duwen. Allan herhaalt dit een paar keer. Ik hoor zijn ademhaling versneller, het kost hem duidelijk moeite om zich nog in te houden. Elke stoot gaat iets mee ongecontroleerd en steeds iets sneller en dieper. Zweetdruppels van hem belanden op me en onze lichamen glijden over elkaar. Mijn handen trekken aan de kettingen, ik ben de controle volledig kwijt.

“Je mag pas komen als ik het zeg”, kreunt Allan in mijn oor. Ongecontroleerd stoot hij nu stevig in me. Ik voel dat ik bijna ga komen, en heb het idee dat Allan het ook niet lang meer houdt. En dan komt het verlossende woord.

“Nu, laat je gaan”. En op het moment dat Allan met een harde stoot zuchtend in me klaar komt en warme stralen sperma in me spuit ontploft mijn lichaam. Een kleine gil ontsnapt me. Overweldigend en als een donderstorm dendert het orgasme door mijn lichaam. Een paar minuten weet ik niet wat me overkomt. Mijn kutspieren blijven maar samenknijpen en het geil blijft maar vloeien. Uitgeput en voldaan lig ik na te hijgen. Allan heeft zich ondertussen al aangekleed. Mijn enkels en armen knoopt hij los. Met een laatste intense tongzoen fluistert hij

”De blinddoek mag pas af als ik weg ben”. En opeens hoor ik de deur dicht gaan. Ik doe de blinddoek af. Mijn ogen moeten even wennen aan het licht. Ik zie mezelf in de plafond spiegels, bezweet en voldaan. Nagenietend drink ik nog een glas champagne in het bubbelbad.

Jammer dat ik niet te weten ga komen wie de mysterieuze Allan nu was.

Share It

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post200

VAKANTIE

Share-it.Geplaatst door My 4Fingers do, augustus 23, 2018 15:40

VAKANTIE

Met het hele gezin op vakantie naar Frankrijk. We hebben een accommodatie gehuurd op een kleinschalige boerderij gericht op gezinnen met kinderen in de hoop dat we zelf ook wat rust hebben en wellicht nog andere leuke mensen tegen komen. Sinds kort zijn we wat aan het experimenteren met partnerruil en dat bevalt goed. Maar in de praktijk blijkt het nog knap lastig om de juiste mensen te ontmoeten.

Na een lange en vermoeiende reis komen we aan het begin van de avond aan bij een prachtige oude boerderij midden in de wijnvelden. De kinderen hebben we al snel in bed. Als de gastvrouw ons uitnodigt voor een glas wijn bij zonsondergang sluiten we graag aan. Ook de andere gasten zijn inmiddels gearriveerd. Peter en Mieke en Daan en Sylvia zijn hier net als wij met jonge kinderen en dan is er nog een groot gezin met oudere kinderen en opa’s en oma’s. Een gezellige bende en de sfeer is gelijk goed.

We hebben al snel een klik met Mieke, Peter, Sylvia en Daan. De wijn vloeit rijkelijk en omdat het inmiddels al donker is zijn er wat lantaarns en kaarsen ontstoken. Heerlijke Franse muziek maakt de sfeer compleet. Ik voel me loom en ook een tikje geil. Terwijl ik sta te kletsen met Mieke en Sylvia zien we de mannen onderling smoezen en onze kant op kijken. Plots komen ze gedrieën op ons af en pakken ons bij de hand. Mijn man geeft me een knipoog en fluistert.

“We gaan sexy schuifelen, we vonden dat deze drie mooie dames dat wel hebben verdiend”. We schuifelen op de zwoele Franse chansons, warme lichamen tegen elkaar, handen die mijn rug strelen. Naast me hoor ik Sylvia giechelen en ze fluistert iets in het oor van Daan. Hij kijkt mijn kant op en knipoogt. Dan een bemoedigend klopje op zijn billen door Sylvia en hij komt mijn man aftikken. Verrast sta je me af en loopt naar Sylvia toe om met haar te dansen. Wat onwennig kijk ik Daan aan, maar hij neemt snel de leiding en zegt.

“Ik dans ook graag met andere aantrekkelijke dames, en Sylvia heeft je goed gekeurd”. Hij legt mijn armen om zijn nek en zijn armen om mijn heupen. Zijn handen zakken al snel naar mijn billen en hij trekt me tegen zich aan. Zijn lichaam voelt lekker, iets borsthaar piept net boven zijn shirt uit en hij heeft een klein buikje. Zijn donkere krullen vertonen de eerste grijs tinten. Ik draag een lange jurk met open rug waarlangs zijn vingers van boven naar beneden strelen. Als ik naar Sylvia kijk die met mijn man danst geeft ze me een veel betekenende blik.

“Lekkere vent he, je mag er best even aan zitten”, zegt ze als ze voorbij schuifelt. “ zou ik helemaal niet erg vinden”, fluister Daan in mijn oor terwijl hij met zijn mond langs mijn nek strijkt en mijn handen verplaatst van zijn nek naar zijn billen. Hij duwt me nog wat steviger tegen zich aan en onmiskenbaar voel ik zijn licht gezwollen geslacht door zijn dunne linnen broek. Ondanks mijn geilheid voel ik me toch wat opgelaten met deze onverwachte situatie en ben dan ook blij als Peter het over neemt van Daan. Een overigens ook zeer aantrekkelijke man. De avond loopt na nog enkele nummers uiteindelijk toch ten einde. In het donker loopt iedereen richting zijn eigen accommodatie. Als Daan voorbij loopt knijpt hij stevig in mijn billen en geeft me een vluchtige zoen in mijn nek en de woorden

“Slaap lekker sexy”. ‘s Avonds in bed vertel ik mijn man hoe ik de avond heb ervaren. Het was hem ook opgevallen dat er wat gaande was tussen mij en Daan, hij had het wel opwindend gevonden om toe te kijken. En ook Sylvia had haar handen niet thuis gehouden begrijp ik van hem. We spreken af elkaar vrij te laten en we zien wel wat er op ons pad komt. Ondanks de vermoeidheid neemt de geilheid van die avond de overhand. Na een vluggertje vallen we moe en bezweet in slaap.

De volgende dag strijkt iedereen na het ontbijt neer bij het zwembad. We maken plezier met de kinderen en de dag verloopt gemoedelijk. In de middag gaan de mannen samen op pad om vlees voor de BBQ te halen. De kinderen doen een middagdutje. De vrouwen blijven achter bij het zwembad. Ik vraag Sylvia me even in te smeren, want mijn huid is nog niet zoveel zon gewend.

“Ga maar liggen op je buik”. Met verrassend zachte handen begint ze mijn rug in te smeren. Het bandje van mijn bikini maakt ze los, want dat smeert makkelijker. Haar handen missen geen plekje, ook de zijkant van mijn borsten neemt ze mee. Nog nooit hebben vrouwenhanden me zo aangeraakt en ik voel mijn tepels verstijven. Sylvia smeert vervolgens mijn benen in en ook daar is ze zeer zorgvuldig. Zonder schaamte laat ze haar handen steeds hoger tussen mijn benen gaan.

“Lekker”? Vraagt ze zacht in mijn oor. Ze laat haar vingers over het kruis van mijn bikini broekje gaan, de natte plek die daar inmiddels zit kan ik niet meer verbergen. “Ja dus”. Ze glimlacht tevreden en loopt weer terug naar haar eigen ligstoel. Sylvia is een mooie vrouw, lang golvend bruin haar, mooie rondingen en stevige kleine borsten. Ik besef me dat ik nooit op deze manier naar vrouwen heb gekeken en de gedachte aan wat er zojuist gebeurde windt me op.

De BBQ die avond is geweldig. Dat hebben de mannen toch goed geregeld. De kinderen mogen met z’n allen slapen op de hooizolder waar de oudere kinderen van het gast echtpaar op ze passen. De wijn vloeit weer rijkelijk en de Franse liedjes maken er een zwoele avond van. Ik draag een strakke lange jurk met een hoge split en open rug en alleen een string eronder. Daan heeft al meerdere keren zijn hand over mijn bovenbeen laten glijden onder goedkeurende blik van Sylvia. Die er zelf overigens ook erg vrouwelijk en aantrekkelijk uit ziet. Een dun zomerjurkje waar haar prachtige heupen en stevige billen goed in uitkomen. Mijn man zit de hele avond al intiem te kletsen met Mieke, ik geniet ervan om naar te kijken. Als ze samen weg lopen kijkt hij me nog even vragend aan, maar ik vind het prima, ik kom wel wat later thuis.

We blijven met z’n vieren achter, Sylvia, Daan, Peter en ik. Daan schijnt nog een heerlijke likeur te hebben staan en we besluiten om bij hen thuis een afzakkertje te nemen. De mannen nemen pontificaal plaats op de zachte bank. De vrouwen mogen blijkbaar de catering verzorgen. In de keuken zetten we de likeur klaar en een kleine snack zullen de mannen vast ook waarderen. Terwijl ik bezig ben komt Sylvia achter me staan en pakt mijn heupen vast.

“Heb jij wel eens een vrouw gezoend”. Ik weet even niet wat te zeggen, maar Sylvia neemt het voortouw en zoent me in mijn nek terwijl haar handen mijn borsten vastpakken. “Mm…, lekker, je hebt echt prachtige borsten”, fluistert ze in mijn oor. Ik draai me naar haar toe en zoen haar vol op haar mond. Haar lippen voelen zacht en soepel, compleet anders dan een man. Ik voel haar stijve tepels door haar jurkje tegen mijn borsten aan. Het windt me enorm op en ik wil meer ontdekken van deze heerlijke vrouw. De slaapkamer grenst aan de keuken en zonder dat de mannen het zien trek ik haar naar binnen en leg haar op bed. Voor haar staande trek ik mijn jurk uit. Dan ontkleed ik haar. Al zoenend en kreunend van genot duw ik mijn bovenbeen tegen haar klit en voel haar vochtige slip heen en weer glijden. Mijn lippen omsluiten haar harde tepels en trekken er voorzichtig aan. Ik voel haar handen mijn string uit trekken en soepel glijden haar vingers tussen mijn natte gleuf. Ze weet precies de juiste plekjes te raken. Ook mijn hand vindt haar warme en vochtige plekjes, het voelt alsof ik nooit anders heb gedaan. Als vanzelf glijdt er eerst een en dan twee vingers in haar gleuf. Sylvia kreunt ondertussen van geilheid en kan haar onderlichaam bijna niet meer stil houden. Simultaan vingeren we elkaar, steeds sneller en sneller in hetzelfde ritme.

“Ga door, ik kom zo” fluister ik in haar oor. Dan voel ik een warme gloed door mijn hele lichaam trekken en kom zuchtend klaar. Mijn vingers stoten nog iets dieper bij Sylvia naar binnen en dat is precies het laatste zetje. Ik voel haar spieren samentrekken wanneer ze kreunend klaar komt.

Lachend kijken we elkaar aan. Dan horen we wat gekuch. Peter en Daan staan in de deur opening. Met hun broek op hun enkels en een stijve in hun hand langzaam aftrekkend. “Hebben jullie genoten van ons”, vraag ik verleidelijk en geef Sylvia een lekkere tongzoen.

“Willen jullie ook wat heren”, vraagt Sylvia terwijl ze aan mijn stijve tepels trekt. Daan en Peter komen naast het bed staan en gebieden ons bij ze. Ik neem de stijve van Daan in mijn hand en Sylvia neemt Peter onderhanden. Na wat ruk en trek werk zijn beide mannen op volle sterkte. Daans pik is lekker dik, veel dikker dan die van mijn man, terwijl peter wat langer en dunner is. Ik kijk Sylvia geil aan terwijl ik rondom de eikel van Daan lik. Langzaam laat ik zijn pik tot achterin mijn keel glijden. Sylvia volgt mijn voorbeeld en begint er gulzig op los te zuigen bij Peter. Mijn vrije hand vindt de borsten van Sylvia, haar tepels zijn keihard en als ik er in knijp kreunt ze van genot. Daan draait me plots om en ik beland op handen en knieën. Ik voel zijn vingers tussen mijn benen glijden.

“O…wouw …, wat voelt dat heerlijk, mm…”. Dan voel ik zijn eikel tegen mijn natte kut drukken en langzaam naar binnen glijden. Afwisselend snel en dan weer langzame diepe halen glijdt hij in en uit me.

“Wat voelt jouw kutje heerlijk nat en warm”, kreunt hij in mijn oor. “Weet je wat ik geil zou vinden, als je Sylvia likt terwijl ik je achterlangs neem”. En voor ik antwoord kan geven schuift Sylvia onder me. Haar kut glinstert van het geile vocht. Daan duwt mijn hoofd richting haar kut, maar veel aanmoediging heb ik niet nodig. Mijn tong draait rondjes om haar gezwollen klit en als ik er aan zuig gilt ze het bijna uit. Met mijn tong probeer ik zover mogelijk naar binnen te gaan. Sylvia kronkelt onder me.

“Lik me, ga alsjeblieft door, ah…”. Peter zit inmiddels naast Sylvia en heeft zijn lul weer in haar mond gestopt. En terwijl Daan het tempo steeds verder opvoert lik ik Sylvia naar het orgasme toe. Trillend en hijgend komt ze voor de tweede keer die avond klaar terwijl ik haar geile vocht op lik. Daan pompt nu stevig door, zijn ballen kletsen tegen mijn billen aan en ik voel dat hij zo gaat komen.

“Neuk me hard Daan, neem me helemaal”, zeg ik aanmoedigend en met een paar laatste harde stoten voel ik hem zijn lading in me spuiten. Uitgeput glijdt hij uit me terwijl het geil langs mijn benen loopt.

“En nu wil ik ook wel eens een pik in me, zegt Sylvia. Peter ligt inmiddels al op zijn rug en Sylvia laat zich op zijn pik zakken. Geil kijk ik hoe zijn lange pik volledig in haar verdwijnt. Ik neem plaats met mijn kut boven zijn hoofd en met snelle korte bewegingen voel ik zijn tong over mijn klit flitsen. Sylvia trekt me naar haar toe en we beginnen heftig te tongen. Veel meer heb ik niet nodig en het geil druipt over het gezicht van Peter als ik gillend klaar kom. Ik neem plaats naast Sylvia die Peter inmiddels als een wilde berijdt. Ik masseer zijn ballen. Daan zit inmiddels aan de andere kant en masseert de klit van Sylvia. Steeds sneller en sneller en onder luidt gekreun komen Sylvia en Peter dan gelijktijdig hijgend klaar. Met z’n vieren vallen we uitgeput in bed. Elkaar zacht strelend en zoenend nagenietend vallen we in slaap. Dit gaat nog een heel fijne vakantie worden vermoed ik.

Share It

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post166

De dokter

Share-it.Geplaatst door My 4Fingers wo, augustus 08, 2018 14:18

DE DOKTER

Al dagen heb in de zenuwen. Ik weet dat het niet mag, maar ik krijg kriebels in mijn buik als ik denk dat je weer op controle komt op mijn spreekuur. Ik behandel je al enkele maanden en op de een of andere manier hangt er een steeds intensere seksuele spanning tussen ons. Ik vraag me af of jij die ook voelt. En misschien laat ik je stiekem ook wat vaker langs komen voor controle dan mijn andere patiënten.

Die ochtend loop ik al vroeg het ziekenhuis in. Ik heb mijn best gedaan op mijn outfit. Een kort rokje net boven de knie met leren afzetrandje, een strak zwart shirt waarin mijn decolleté mooi uit komt, zwarte pumps en mijn favoriete rode satijnen lingerie setje. In de nog stille gang kom ik zoals elke ochtend de schoonmaker tegen. We hebben een onuitgesproken afspraak dat hij me elke ochtend even ‘keurt’. Vanochtend lijkt hij zeer tevreden en ik krijg een dikke goedkeurende knipoog. Stiekem geniet ik van dit spelletje en ik gun hem een korte blik in mijn decolleté als ik per ongeluk iets laat vallen en van de grond raap.

De ochtend vliegt gelukkig voorbij en het lukt me om de spanning die ik voel even op zij te zetten. Maar als ik tussen de bedrijven door even naar het toilet ga kan ik het niet laten even met mijn tepels te spelen. Zachtjes met een natte vinger draai ik rondjes en knijp zachtjes in mijn inmiddels keiharde tepels. Mijn shirt schuif ik wat verder omhoog zodat ik mijn borsten kan masseren. Ik denk aan je lippen die met mijn tepels spelen en binnen mum van tijd ben ik zo geil dat ik het vocht uit mijn kut voel vloeien. Ondertussen hoor ik mensen in het naast gelegen toilet in en uitlopen, het kan me niet meer schelen dat dit eigenlijk echt niet kan maar probeer zo zacht mogelijk te doen. Ik ga staan en zet een been op de rand van het toilet en mijn rug tegen de muur. Ik schuif mijn rokje omhoog en mijn vingers glijden soepel tussen mijn gezwollen lippen en over mijn grote klit. Ik hoor mijn ademhaling versnellen, steeds sneller bewegen mijn vingers over mijn klit en met mijn andere hand trek ik hard aan mijn tepels. Een kort en krachtig orgasme volgt dan ook snel en hoezeer ik mijn best doe ontsnapt er toch een kreun als ik mijn hoogtepunt bereik. Voordat ik het toilet verlaat fatsoeneer ik mijn kleding snel, fris me even op en loop weg alsof er niks is gebeurd. Buiten zie ik de schoonmaker. Hij kijkt me met een veel betekende blik aan en in een flits zie ik een flinke bobbel in zijn broek. Blijkbaar had ik toch een stille toeschouwer.

Tijd om me hier zorgen om te maken heb ik niet. In mijn witte jas loop ik snel naar de polikliniek. Door mijn extra lunch activiteit loop ik nu al iets uit. Gelukkig zijn de meeste patiënten goed gehumeurd en verloopt alles zonder problemen. Je bent vroeg en elke keer als ik de volgende patiënt uit de wachtkamer haal voel ik je blik op me gericht. Je ziet er zoals gewoonlijk weer heerlijk uit. Sportieve gympen, korte broek waaronder je gespierde kuiten goed uitkomen en een strakke witte polo waar je gebruinde huid op afsteekt. Je bruine ogen lijken me uit te kleden elke keer als onze blikken elkaar kruisen. Net voor je aan de beurt bent laat ik de secretaresse weten dat ze niet hoeft te wachten, het spreekuur was inmiddels toch behoorlijk uitgelopen en al mijn collega’s waren ook al weg. Ik zou de laatste opdrachten wel op haar bureau leggen. Dan roep ik je binnen.

We praten wat over hoe het met je gaat, of je bijwerkingen hebt van de medicatie. Ik zie je blik afdwalen richting mijn decolleté. Ondanks dat er geen enkele noodzaak is stel ik voor om voor de zekerheid nog een lichamelijk onderzoek te doen. Je kleedt je uit achter het scherm. Je schaduw geeft me een spannende striptease waardoor ik nog meer opgewonden raak dan ik al was. Met je boxer nog aan kom je op de onderzoeksbank liggen. Ik bekijk je heerlijke lichaam van top tot teen, het is me duidelijk dat je zeker niet klein geschapen bent. Je ziet me kijken, ik krijg een blos op mijn wangen en ga vlug over tot het onderzoek. Terwijl ik met mijn stethoscoop luister naar je hart en longen strijken mijn vingers langzaam langs je zij. Ik zie je tepels verstijven. Ik vraag me af of ik het kan maken verder te gaan. Terwijl ik je buik onderzoek kan ik het niet laten met mijn vingers net onder de rand van je boxer te gaan. Ik voel je buikspieren samentrekken. Als laatste controleer ik je liezen op vergrote lymfklieren. En terwijl mijn onderarm over de bobbel in je boxer strijkt zie ik je groeien.

Plots kom je overeind en grijpt mijn polsen vast. Je zoent me vol op mijn mond. Met je tong duw je mijn lippen open en onze tongen vinden elkaar in een heftig gevecht. Met een handbeweging trek je mijn doktersjas uit. Je duwt me tegen de muur en tilt mijn ene been op. Nog even flitst het door mijn hoofd dat ik dit echt niet kan doen en dat de deur niet op slot zit. Maar als jouw vingers mijn slipje opzij duwen en me diep penetreren is die gedachte snel weg. Met twee vingers vinger je me, af en toe glijden je vingers over mijn klit en er gaat dan een schok door mijn lichaam. Maar ik wil nog niet komen.

Ik ontworstel me uit je stevige greep en trek je boxer uit. Je enorme dikke stijve springt er uit en staat fier rechtop. Mijn shirt en bh liggen inmiddels ook al op de grond en ik begin je pik tussen mijn borsten te masseren. Het voorvocht lik ik met mijn tong van je eikel. Je smaakt heerlijk. Mijn tong daalt verder naar beneden en mijn lippen vinden je ballen. Zachtjes zuig ik er aan, je pik wordt nog stijver dan hij al was. Je staat duidelijk op springen en dat laat je me ook merken. Met zachte dwang stuur je mijn mond naar je pik en laat hem tot aan de stam helemaal in mijn warme mond glijden. Je bent zo groot dat ik in het begin wat kokhals maar al snel ben ik gewend en zuig ik vol geilheid steeds sneller. Je hand op mijn achterhoofd bepaald het ritme. Mijn handen masseren je stevige billen. Ik voel de spanning in je pik toenemen. Mijn hand omklemt de onderkant van je stijve om je orgasme nog even uit te stellen. Met je heupen duw je hem nog wat dieper in mijn keel en je stoten worden steeds krachtiger en ongecontroleerd. Je bilspieren spannen zich nu helemaal aan en als ik mijn omklemde hand los laat van je pik spuit je je volle lading achter in mijn keel. Het is zoveel dat het me niet lukt alles in een keer door te slikken en er stroomt wat sperma langs mijn kin.

Je trekt me omhoog en strijkt met je vinger het restje langs mijn kin weg en steekt je vinger in mijn mond. Gulzig zuig ik op je vingers, verspilling zou zonde zijn.

Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat de deur van mijn kamer op een kier staat, ik weet toch zeker dat ik die dicht had gedaan. Jij ziet het ook. Ik herken de schoenen van de schoonmaker. Je geeft me een knipoog en fluistert in mijn oor dat deze harde werker wel een showtje heeft verdiend. En voor ik het weet til je me op en legt me op mijn rug op de onderzoeksbank. Je duwt mijn benen ruw open zodat mijn natte kut goed zichtbaar is voor de schoonmaker. Je steekt gelijk twee vingers naar binnen en met gebogen vingers masseer je mijn g-spot. Je hoofd buigt naar voren en je tong streelt met lange halen langs mijn kut en klit. Af en toe rondjes draaiend rond mijn gezwollen klit. Achter de deur hoor ik wat geschuifel en gekreun. Ik word nog geiler bij de gedachte dat die oude schoonmaker zich staat af te trekken op onze geile schouwspel. Je duwt mijn benen in de beensteunen van de onderzoeksbank en komt dan tussen mijn benen staan. Je hebt blijkbaar niet veel hersteltijd nodig want je pik is alweer op volle sterkte en je eikel glimt van het voorvocht. Met een ferme stoot kom je gelijk helemaal in me en houdt daar even stil om me te laten wennen aan die enorme pik van je. Ik zie je genieten van het zicht op jouw pik die mijn natte gleuf in en uit glijdt. En ik geniet ook en kan een kreun niet meer onderdrukken. Je duim draait rond om mijn klit. Mijn benen beginnen te trillen en ik raak volledig in een roes als ik word overspoeld door een orgasme. Jij pompt op volle sterkte stevig door. Ik kom wat overeind zodat ik je billen kan vasthouden en je nog dieper in me kan voelen. Mijn vinger masseert je anus en een grom ontsnapt uit je mond. Je stoten worden wilder wat mij het teken geeft dat je dit wel lekker vindt. Dus, ik duw mijn vinger nog iets verder naar binnen. Je handen onder mijn billen zorgen ervoor dat je nog dieper komt en ik hoor je hijgen in mijn nek. De deur staat nu niet meer op een kier en ik zie de schoonmaker in de deuropening zijn flinke pik af trekken. Onze blikken treffen elkaar, mijn tong strijkt langs mijn lippen. Ik zie zijn gezicht vertrekken en golven sperma wellen op uit zijn pik. Mijn vinger in je anus gaat ondertussen wat sneller op en neer en dan voel ik je kringspier samenspannen en voel ik je in me exploderen. Uitgeput hijg je uit in mijn nek.

De schoonmaker is in het niets verdwenen. Je geeft me een geile tongzoen en dan fatsoeneren we elkaar snel.

Ik verklaar je medisch gezien volledig goed, alles functioneert weer optimaal. Binnenkort zal ik het echter toch nog een keer moeten testen ben ik bang.

Share-it

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post153

GEIL VERLANGEN

Share-it.Geplaatst door My 4Fingers di, juli 24, 2018 14:24

GEIL VERLANGEN

Mijn leven was tot voor kort volledig volgens het boekje. Studie netjes afgerond, getrouwd met mijn eerste liefde, kinderen, een goede baan en een fijn huis. Maar er zit onrust in mijn 38 jarige lijf. De drang om eens iets te doen wat niet hoort, niet altijd de hardwerkende en nette vrouw te zijn die ik altijd ben geweest. En dan helpt het ook niet echt mee dat mijn seksleven een dieptepunt heeft bereikt. De drang en nieuwsgierigheid naar meer wint het van mijn verstand en ik schrijf me in op een dating site voor getrouwden.

De reacties zijn in eerste instantie teleurstellend. Vooral mannen van boven de vijftig reageren met schunnige berichten. Maar dan stuit ik op het profiel van Wim, we lijken in dezelfde situatie te zitten. Zijn foto is wat vaag, maar het is me wel duidelijk dat hij goed gebouwd is! Ik stuur hem een bericht met alleen de tekst: durf jij? Al vlot krijg ik een antwoord terug: ik wel, jij ook? Er ontstaat een korte uitwisseling van berichten tussen ons die natuurlijk ook al snel over seks gaan. Met enige schaamte beken ik dat ik alleen maar de missionaris stand ken en ook nog nooit orale seks heb gehad. Maar dat dit zeker wel op mijn verlanglijstje staat. Jij lijkt mijn onervarenheid gelukkig wel te waarderen en belooft me het rustig aan te doen. Je treedt graag als mijn leermeester op. Na nog wat verdere berichten spreken we af elkaar eerst eens te ontmoeten om te zien of de klik er ook echt is.

De dagen voor onze ontmoeting lijken niet voorbij te gaan. Spanningen, zenuwen en fantasieën spelen continu in mijn hoofd en ik merk dat ik er stiekem al opgewonden van raak bij de gedachte dat dit misschien wel meer wordt dan alleen een ontmoeting. Die ochtend ga ik uitgebreid in bad om mijn poesje nog even netjes kaal te scheren. Een glimlach ontsnapt me als ik merk dat mijn schaamlippen langzaam zwellen en vochtig worden. Die heerlijke spanning heb ik zo gemist. Heel even glij ik met mijn vingers tussen mijn benen maar weet me nog net in te houden. Ik trek zwarte hold-ups aan, een zwart kanten setje met open kruis mocht er meer gebeuren en een strak zomerjurkje waar mijn cup D mooi in uit komt. Ik kijk in de spiegel en weet zeker dat je dit wel kan waarderen. Vol opwinding stap ik in de auto, zet de radio lekker hard en zing de vrolijke deuntjes mee.

We hebben afgesproken bij een wegrestaurant. Het is gelukkig rustig op de parkeerplaats. Als ik uit de auto stap zie ik dat je me bij de ingang al staat op te wachten. En je ziet er werkelijk goddelijk uit. Een zwarte pantalon en een donker overhemd waarin je gespierde lichaam goed in uit komt. Met trillende benen maar toch met zekere tred loop ik op je af en geef je een zachte zoen in zijn nek. Jij neemt daar geen genoegen mee, en zoent me zacht om mijn lippen terwijl je handen langs mijn rug afzakken naar mijn billen en je heupen tegen die van mij aan duwt. De opwinding die ik dan voel heeft me volledig in zijn macht. Elke vezel in mijn lichaam schreeuwt om meer met deze onbekende man. En voor ik het weet stel ik voor onze ontmoeting in de auto verder voort te zetten.

Gezeten op de achterbank van je ruime SUV beginnen we intens te zoenen. Je tong vindt de mijne en ik voel je hand langs mijn been omhoog schuiven. Een goedkeurende knipoog als je mijn holdups voelt. Zachtjes bijt ik op je lip terwijl mijn handen de knoopjes van je overhemd los maken. Je tepels zijn stijf en je kunt een kreun niet onderdrukken als ik er voorzichtig in bijt. Mijn handen gaan verder op onderzoek uit en zakken langzaam naar beneden. Ik duw je wat naar achteren zodat ik je onderbuik kan zoenen en likken terwijl ik met mij handen de binnenkant van je dijen masseer, langzaam richting die groeiende bobbel in je broek. Ik zie je genieten. Ik trek je broek uit en wrijf met mijn mond over je boxer, je eikel komt net boven de rand uit en met mijn tong ga ik er langs. Er druipt al wat voorvocht uit en je smaakt heerlijk. Je boxer is dan ook snel uit en dan zie ik pas hoe groot je bent, veel groter dan ik gewend ben. Maar ik ben te geil om me hier zorgen om te maken. Voor het eerst in mijn leven neem ik je heerlijke stijve pik in mijn mond. Eerst alleen de eikel maar, ik snak naar meer en probeer hem helemaal in me te nemen wat toch behoorlijk lukt. Mijn speeksel druipt langs je pik. Ondertussen masseer ik je ballen. Ik hoor je zuchten terwijl ik het tempo wat opvoer. Ik geniet volop en raak nog meer opgewonden als ik aan je gezicht zie dat je het niet lang meer houdt. Met mijn lippen strak om je stijve ga ik nog iets sneller, mijn hand blijft je ballen masseren en ik blijf je aankijken terwijl ik je pijp. Ik voel de spanning in je pik opbouwen en voel je dan plots in mijn mond exploderen. Wat een heerlijkheid. Ik zuig je helemaal leeg en slik alles dapper door. De laatste restjes langs je schacht lik ik met mijn tong op. Hijgend kijk je me vol ongeloof aan, of ik zeker weet dat ik dit nog nooit eerder had gedaan.

Trots zeg ik nee en je beloont me met een geile tongzoen. Het zet me gelijk weer in vuur en vlam, gelukkig voel jij dat ook. Je handen verkennen mijn lichaam, trekken mijn jurkje uit en mijn BH. Je lippen vinden mijn tepels, eerst zachtjes maar ik laat je al kreunend weten dat dat best wat harder mag. Je handen dwalen verder naar beneden. Als je het open kruis ontdekt fluister je in mijn oor dat je wel wist dat ik een geil sletje was. Ik geniet van je dirty talk in mijn oor en duw je hand richting mijn klitje. Je draaiende bewegingen brengen me in extase en als je ook nog een vinger in mijn natte gleuf brengt kom ik al bijna klaar. Maar je laat me nog wachten en smeken.

Opeens schuif je me onderuit, waardoor ik op mijn rug beland. Met je armen onder mijn benen pak je me billen vast en beweegt je mond richting mijn natte en hete poes. Je tong voelt hemels langs mijn schaamlippen en rond mijn klit. Ik voel een tweede vinger in mijn gleuf en heb het bijna niet meer. Je duim glijdt wat lager en terwijl je me steeds sneller likt voel ik de druk van je duim op mijn anus. Vragend kijk je me aan, maar het enige wat ik wil is dat je door gaat. Je duim glijdt soepel naar binnen en dit is echt de druppel. Kreunend en schokkend kom ik klaar, een overdonderend orgasme.

Ik heb even tijd nodig om weer bij zinnen te komen. Natrillend en genietend kijk ik je aan en een lach ontsnapt me. Ik realiseer me dat we nog bijna geen woord hebben gewisseld tijdens deze eerste date. Een zeer aangename eerste kennismaking laat ik je weten. Met mijn rug leun ik tegen je buik aan. Je zoent me in mijn nek. Ik merk dat mijn verlangen nog niet gestild is en mijn tepels priemen al snel weer naar voren. Je handen omvatten mijn volle borsten en mijn eigen hand heeft mijn klit alweer gevonden. Je kijkt over mijn schouder mee hoe ik mezelf vinger en ik voel in mijn rug je opwinding stijgen. Al snel is je heerlijke grote pik weer op volle sterkte en dit keer wil ik je in me voelen. Ik draai me om en ga op je zitten.

In het begin voel je zo straks dat ik bang ben dat het niet past. Maar al snel ben ik zo nat dat je gemakkelijk in me glijdt. Je vult me helemaal op en ik voel je stoten tegen mijn baarmoedermond. Met mijn ene hand duw ik je naar beneden en met mijn andere hand blijf ik mijn klit bewerken. Steeds sneller en sneller. Af en toe laat ik je pik bijna uit me glijden om vervolgens weer helemaal over je heen te zakken. Je hijgt in mijn oor dat je wilt dat ik me klaar neuk op je pik. En terwijl je lekker hard aan mijn tepels trekt voel ik een tweede orgasme aanstormen. Wanneer je dan ook nog op mijn ritme je heupen omhoog duwt en ik je ballen tegen mijn billen voel kletsen kan ik een gil niet meer onderdrukken en giert het orgasme door mijn hele lichaam.

Je gunt me geen rust en duwt mijn handen op mijn rug en houdt ze daar stevig vast. Je heupen stoten heftig op en neer, ik kan geen kant op. Ik geniet van het feit dat je me volledig domineert nu, het windt me opnieuw op. Ik laat me hard door je nemen, mijn handen nog steeds op mijn rug, hijgend in je nek vertel ik je dat je alles met me mag doen. Je voert het tempo nog wat verder op en ik voel je steeds harder stoten. Een derde orgasme komt aanrollen en door het samentrekken van mijn kut kom jij nu ook en voel ik je in me schokkend leeg spuiten. Uitgeput en voldaan hijgen we uit op de achterbank.

Terwijl ik terug loop naar mijn eigen auto voel ik je geil langs mijn benen lopen. Met een rode blos stap ik in. Dit was de beste eerste date ooit en ik vermoed dat we elkaar nog wel vaker zullen zien.

Share-it

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Share-it

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(4)//blog2.4fingers.be/#post144