blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

GOED SLAPEN

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers ma, september 24, 2018 13:34:04

GOED SLAPEN

Ik heb een heerlijke kerel leren kennen via 4Fingers. We chatten en mailen wat af. Zo'n twee keer per maand hebben we een ontzettend geile hete date. We zeggen alles wat in ons opkomt en vertellen elkaar wat onze grootste wensen zijn op seksgebied. Ook nu weer heb ik een date gehad... hm… die wil ik jullie niet onthouden!

Het was donderdagmorgen. Ik had een dag vrij genomen, het was heerlijk weer en ‘s middags zou ik een date met hem hebben. Om twee uur zou ik naar zijn huis rijden. Ik lag nog even op de stretcher in de tuin, nog even een lekker kleurtje opdoen! Opeens ging de bel. Ik trok vlug een kort jurkje aan over mijn bikinibroekje en liep naar de deur. Daar stond mijn date voor vanmiddag! Hij stapte naar binnen en gaf me een heerlijke geile tongzoen.

“Kleed je eigen maar om, trek maar je lekkere pakje aan en dan mag je met me mee”. Ik vroeg wat we gingen doen maar daar kreeg ik geen antwoord op.

Vlug kleedde ik me aan en met de kriebel in mijn buik liep ik naar beneden en stapte in de auto. We reden een stukje en toen reed hij naar een parkeerplaats.

“Vertrouw je me? Vroeg hij. “We gaan iets heel lekkers doen vandaag maar dan moet ik je even blinddoeken”.

“Ja, hoor dat vind ik altijd wel spannend”. Ik kreeg een blinddoek voor en reden verder. Na een poosje stopten we. Hij deed mijn deur open en hielp me uitstappen. We liepen een stukje en hij belde ergens aan. De deur ging open en we stapten naar binnen. Ik hoorde hem praten, zo zachtjes dat ik niets kon verstaan. Ik werd meegenomen een kamer in en daar trok hij mijn jurkje uit. Daar stond ik in mijn leuke geile speelpakje, mijn kousen en mijn pumps. En ik had geen idee wat er ging gebeuren. Hij pakte me beet en leidde me naar een bed. Daar ging ik op liggen en hij gaf me weer een lekkere zoen.

“Zo! Deze middag gaan we een heerlijke fantasie van jou in praktijk brengen”. Ik hoorde aan zijn stem dat ook hij heel opgewonden was. Ik vroeg of mijn blinddoek af mocht. Nog niet, heb maar even geduld zei hij en hielp me overeind. Ik stond en hoorde dat er meerdere mensen om me heen stonden. Ik stak mijn armen vooruit en voelde een lichaam... naakt... ik liet mijn handen over een heerlijke brede mannenborst glijden en ik deed een stapje naar voren en duwde mijn lichaam tegen het zijne aan... Hij streelde me over mijn rug en over mijn billen en ik voelde zijn rug, zijn billen en een enorme stijve lekkere lul.

“Goed zo schatje” zei hij en ik pakte hem beet. Ik begon hem zachtjes af te trekken tot hij mijn handen losmaakte en een stapje achteruit deed. De volgende man kwam eraan en ook die had er duidelijk zin in! Ook hem verwende ik even totdat mijn vriend zei dat ik maar even op de rand van het bed moest gaan zitten. Hij kwam voor me staan zodat ik hem even lekker kon pijpen. Aan de bewegingen voelde ik dat er drie mannen op het bed kwamen zitten en ik werd steeds natter! Zeker toen ik allemaal handen over mijn lichaam voelde gaan. Ze streelden me overal en ook mijn toch al zeiknatte kutje werd lekker gestreeld.

“Zo! Tering jij bent nat hoorde ik”. Ik deed mijn benen wat wijder en lachte.

“Daar zijn jullie hier toch voor” vroeg ik uitdagend en als antwoord werden er twee vingers naar binnen geschoven. Ik werd achterover geduwd en het feest begon. Constant twee lullen, een in mijn mond en een in mijn kutje. Regelmatig werd er afgewisseld, ik had geen idee hoeveel mensen er nu eigenlijk waren. Kreunend en gillend lag ik op het bed. Voelde me zo heerlijk sletterig!

Toen kwam mijn vriend weer naar me toe. Die had ik al die tijd niet ‘gehad’ maar hoorde hem wel op de achtergrond instructies geven. Hij pakte me bij mijn armen en ging liggen. Hij trok me bovenop zijn heerlijke stijve lul en ik begon hem wild te berijden.

“Even wachten schatje” en hij trok mijn armen onder me vandaan zodat ik lekker over hem heen lag. En ik voelde dat er een lul in mijn kontje geduwd werd. Soepel gleed hij naar binnen en ik begon te gillen.

Wow! Heerlijk dit en de twee mannen begonnen gelijktijdig te bewegen. Ik wist niet meer hoe ik het had, kwam weer gillend klaar en ik was zo ontzettend nat! Mijn ene hand werd gepakt en ik kreeg een onwijs lekkere grote dikke lul in mijn hand geduwd.

“Wow” zuchtte ik. Die is groot”.

“Ja, schatje en die gaat zo helemaal in je kutje verdwijnen” zei mijn vriend “en als je het heel lief vraagt gaat ie misschien ook je kontje nog in”.

“Ja! Ik wil hem, ik wil hem nu” kreunde ik en ik rolde van mijn vriend af. Ik ging op mijn rug liggen met mijn benen zo wijd mogelijk en ik voelde al die centimeters naar binnen glijden. Oh... wat heerlijk, ik werd helemaal gevuld en keihard begon die heerlijke dikke lul me te neuken. Samen kreunden we keihard, ik voelde zijn enorme ballen tegen mijn kont aan kletsen.

“Draai je om sletje” bromde hij en ik ging op mijn knieën zitten zodat hij achterlangs heerlijk diep in me zat. Hij kneep keihard in mijn kont en sloeg keihard op mijn kont. Terwijl zijn enorme lul in mijn kutje zat schoof hij een paar vingers mijn kontje in... gillend kwam ik alweer klaar, ik kon me echt niet inhouden. Ik hoorde dat iedereen om ons heen kwam staan en voelde ineens dat er allemaal zaad op mijn billen werd gespoten. Het zaad gleed zo mijn bilnaad in en de man die me aan het neuken was smeerde alles aan mijn kontgaatje. Hij rekte de boel lekker op en ineens stopte hij met neuken, haalde zijn lul eruit en ramde keihard mijn kontje in!

“Waw!” Brulde ik. De tranen liepen over mijn wangen. Maar toen hij er eenmaal eventjes in zat voelde het heerlijk aan! Langzaam en voorzichtig begon hij te bewegen en ik kwam alweer krijsend klaar. Er kwam geen eind aan leek het wel, terwijl ik toch al een uurtje of twee onafgebroken verwend werd. Wow… wat was dit heerlijk zeg.

Eindelijk ging mijn blinddoek af en ik zag acht mannen om me staan. Met heerlijke stijve lullen in allerlei lengtes en diktes. Wow, vragend keek ik mijn vriend aan.

“Heb ik die allemaal gehad? Vroeg ik waarop hij knikte en lachend vroeg.

“Is het nu genoeg voor je?”

“Nou...” begon ik aarzelend en schoot in de lach. Ik ging op mijn rug midden op het bed liggen terwijl al die heerlijke kerels in een rondje om het bed gingen staan. Langzaam begonnen ze zich af te trekken en de heerlijke geile middag eindigde met een ware vloedgolf van sperma. Het zat van mijn haar tot op mijn voeten. Met mijn vingers veegde ik het overal vandaan en likte voldaan mijn vingers af.

“Mm… wat smaken jullie goed,” vertelde ik nog en lachend verdween iedereen behalve mijn vriend naar de badkamer. Er werd nog even gedag gezwaaid en uiteindelijk bleven we samen over.

“Zo kom nu maar eens kijken” zei hij lachend en zette de tv aan. Dvd erin en we keken naar een heerlijke geile film met mij in de hoofdrol! Tijdens de film werden we weer ontzettend geil en hebben we nog een heerlijke vrijpartij gehad waarna ik me ging douchen en hij me naar huis bracht.

Die nacht heb ik heerlijk geslapen!

Comtesse

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post188

Heet kwartet

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 23, 2018 15:39:10

HEET KWARTET

Het warme zomerlicht viel rijkelijk binnen door de grote openstaande ramen en de lauwe bries vanuit zee bewoog af en toe de dunne opzij geschoven gordijnen. Rondom de Romeinse villa was alles in rust.

In het slaapvertrek van de rijke Amélia was het veel minder sereen. Twee jonge slavinnen deden daar hun uiterste best om hun meesteres te plezieren. Ze moesten hartstochtelijk met elkaar vrijen, zodat Amélia van dichtbij kon toekijken en er opgewonden van raken. Met stijgende wellust keek de vrouw naar de kronkelende naakte lichamen van de twee meisjes. Het tweetal wrong zich in allerlei obscene bochten om zo goed mogelijk bij elkaars intieme delen te komen. Ze hitsten elkaar steeds meer op, wetend dat ze daarmee Amélia welgevallig waren en ook haar zo geil maakten dat ze weldra mee zou gaan doen. Amélia was dat echter nog niet van plan. Ze had iets anders in gedachten. Uiteindelijk zou ze wel met Lina en Elise gaan vrijen maar onder andere omstandigheden dan gewoonlijk. Ze had eindelijk haar schroom overwonnen en haar hartsvriendin uitgenodigd voor een opwindend verblijf in haar villa. Ze kende Anna al enige tijd en dan ook heel intiem, maar nog nooit had ze haar in haar eigen huis bemind. Hun lesbische escapades hadden plaats gevonden bij Anna thuis. Amélia had al die tijd gedacht dat Anna kwaad en jaloers zou worden als ze wist dat haar vriendin ook vrijde met haar eigen meisjes die als slavinnen voor haar waren. Tot ze er toevallig eens een gesprek over hadden. Toen gaf Anna direct te kennen dat ook wel eens mee te willen maken. En daarvoor had ze haar vanmiddag in de villa had uitgenodigd. Ze had er nog niets over gezegd tegen de twee andere meisjes. Voor hen moest het een verrassing zijn. Amélia hoopte dat de twee net zo hartstochtelijk zouden zijn als er een nieuwe vrouw bij was.

Opeens klonk de gong ten teken dat er bezoek gearriveerd was. Amélia haastte zich van het bed af. Lina en Elise keken elkaar verwonderd aan. Wie kon dat zijn? Ze wisten niet dat er iemand werd verwacht. Ze rolden van elkaar af en bleven nog hijgend op het bed liggen en toch nog elkaar strelend met de bedoeling om op temperatuur te blijven. Amélia deed de deur open en zei.

"Fijn dat je er bent schat". Ze kusten elkaar en drukten verlangend hun lichamen tegen elkaar.

"Gaat onze afspraak nog door” informeerde Anna.

"Nou en of, lieveling, ik heb Lina en Elise vast met elkaar laten vrijen. Zo worden ze wat gewilliger en heter als ze van nature al zijn. Ze zullen het een feest vinden dus wees maar gerust" was de reactie van Amélia. "Ze zullen zeker met mij maar ook met jou een geil spel willen spelen". Vlug gaf ze Anna nog een kus en met haar tong glipte ze verlangend tussen Anna's tanden door. Anna huiverde van opwinding vooral door het erotisch vooruitzicht van een vurige orgie met haar rijke vriendin en haar twee onderdanige jonge meisjes. Samen met Amélia ging ze naar het vertrek naast de slaapkamer. Anna ontdeed zich daar van haar kleding terwijl Amélia er verlangend bij stond te kijken. Het liefst was ze direct naar haar toe gegaan om haar te omarmen en zich van die verleidelijke naaktheid meester te maken. Maar ze kon zich beheersen omdat ze zich had voorgenomen haar met Lina en Elise te delen.

"O liefste wat ben je toch mooi" mompelde Amélia "je bent de liefste vrouw ter wereld ik zal er nooit genoeg van krijgen om naar je trotse borsten en je wulpse billen te kijken". "Maar. Vooruit het wordt tijd dat we Lina en Elise gaan verrassen. Ik wil die verbazing wel eens op hun geile gezichtjes zien". Met die woorden verliet ze de kamer en betrad opnieuw de slaapkamer.

"Wat was dat" vroegen de beide meisjes. Dat is een verrassing. "O ja als dat zo is laat ons dan niet langer wachten". Op dat moment ging de tussendeur open en met heupwiegende stappen kwam Anna de slaapkamer binnen Lina en Elise keken met grote ogen naar de prachtige naakte vrouw die daar onverwachts binnenkwam.

"Nou liefjes wat vinden jullie van mijn hartsvriendin, die is nu ook voor jullie tweetjes". "Wat prachtig" zei Lina.

"O ja" stemde Elise in. Lina altijd de meest actieve liep op Anna toe en sloeg meteen haar armen om Anna heen. Ze gaf Anna heel snel een kus waarvan de onstuimigheid Anna de adem benam. Lina's handen gleden omlaag langs Anna's taille.

"Wil je bij mij komen" vroeg Lina. Het volgend moment trok ze de nieuwe vrouw met zich mee naar de rand van het bed en nam haar teder bij zich op schoot. "Je hebt mooie grote borsten, zeg wat een tepels zitten erop. Ze zijn hard en stijf". Lina kuste beide sappige vruchten en vergat alles om zich heen. Het enige wat er te horen viel was een gegrom uit Anna's keel. Alles wees erop dat de vriendin van Amélia goed geil was. Het tweetal op de rand van het bed was zich niet langer bewust van de twee overige vrouwen in het vertrek. Ze gingen volledig op in elkaars intieme nabijheid.

"O, wat heb je een mooi ophitsend lijf Anna" riep Lina uit." Alles aan je is even wulps en prikkelend". Ze streelde de uitdagende billen en haar vingers gleden brutaal over de diepe bilspleet, zodat Anna nog dieper kreunde. "Je bent overal verrukkelijk" vervolgde Lina. "Je tepels, je grote tieten, je geile kutspleet en je heerlijke geile kont". Zo warm en opwindend maar Anna wilde meer actie. Ze draaide zich iets om en pakte Elise bij haar kutje en priemde een vinger diep in haar natte grot. Ze voelde heel goed hoe nat die kut was en begon Elise met vinger klaar te maken. Toen het zover was voelde ze het geile sap over haar vinger naar buiten komen. Lina was nu nog bezig met de tieten van Anna en hoorde wel het hevige gekreun van de klaarkomende Elise. Amélia zag hoe ze met drie lagen te geilen en besloot er ook bij te gaan. Ze liet haar gewaad vallen en liet zich naast de krioelende lichamen op het bed zakken.

"O, Anna wat ben je geil” zwijmelde Amélia. “Laat me je hete kut likken, ik wil het kutgeil in mijn mond voelen stromen”. Ze ging zo liggen dat ze met haar gezicht tussen de heerlijke dijen van Anna lag. Ze liet haar tong diep in de drijfnatte kut van haar vriendin gaan en begon met haar tong diep Anna te neuken. Ze wist dat Anna dat heerlijk vond om door haar tong te worden klaar gemaakt. Elise zoog nu aan de dikke spenen van Anna terwijl Lina haar lichaam lag af te likken. Er volgde een hevig gekreun want Amélia had Anna zover dat ze hevig klaarkwam. Ze voelde de straaltjes geil sap in haar mond stromen en slikte het gulzig op.

"Oh… ho… oh! Wat een sensatie!" Kreunde Anna die nu de vingers van Elise in haar kut en anus voelde. Ze gleed met haar tieten tussen Lina's dijen. Nu knepen ze elkaar overal waar ze maar konden. Ze pakten elkaar overal beet, vingerden elkaars kontjes, trokken aan tepels, vingerden hete natte kutjes en zogen aan de gezwollen kutlipjes.

"Wat zijn we een heet stel" kreunde Amélia die het middelpunt vormde van de vier zachte lichamen.

"Auw! Wie zuigt er zo hard aan mijn tepels en knijpt zo hard in mijn tieten" krijste Anna".

“Ik," riep Lina gesmoord.

"Je hebt nog niet genoeg melk gegeven, daarom zal je nog beter gemolken moeten worden. Net als een echte koe. Vooruit op handen en voeten op het bed. Opzij Elise, laat haar plaatsnemen met haar brede kont. Ja, zo moet ze voorover zodat haar dikke uiers omlaag hangen en we er goed aan kunnen melken”.

"En Amélia dan" riep Elise.

“Die moet er maar naast knielen ook voorover. Zij moet er maar naast, ook op handen en voeten want ze is net zo'n koe". De beide vrouwen gehoorzaamden en Elise en Lina kropen om hen heen en betastten ze beiden overal. Ze knepen in hun bengelende tieten en hun rond gespannen billen. Ze bevoelden de opgezette kutlippen en vingerden kietelend de anale plekken.

"Prachtig zo, wat een mooi stel tieten hangen daar.”

"Wat een uiers, die zullen wij eens stevig gaan melken". Met deze woorden hurkte Lina naast Anna en ze begon aan de hangende tieten van Anna te trekken alsof ze die echt molk. Elise deed hetzelfde bij Amélia met zoveel elan dat Amélia kreunde van genot.

"Pak die twee flessen eens" zei Lina even later tegen Elise wijzend op de lege wijnflessen op de grond. Met een knipoog maakte ze haar bedoelingen duidelijk. Elise haalde de halzen van de flessen tussen haar dijen door, zodat ze goed gesmeerd werden met haar kutsap. Ze gaf er een aan Lina, de andere hield ze zelf. Daarna kropen beiden achter de gespannen wachtende vrouwen. Die kreunden toen de dikke flessenhalzen tussen hun verhitte kutlippen door in de diepte van hun sponzige buiken verdwenen. Tevens schoven de beide meisjes hun middelvinger in beider anusopening. Zo vingerden ze de knijpende kontgaatjes van het kermende tweetal en vulden ze hun vagina's tot hoog in de buik. Het duurde niet lang of Amélia en Anna kwamen gillend van wellust klaar, grote achten draaiend met hun dikke billen.

Tenslotte was het nu de beurt om te ruilen. Lina en Elise moesten nu op de knieën op het bed. Amélia en Anna schoven nu de kletsnatte flessen bij hen naar binnen en porden er diep mee. Lina en Elise tilden hun kontjes hoog op om ook daar verwend te worden. Amélia en Anna voldeden maar wat graag aan dat verzoek. Ook nu duurde het niet lang tot de beide meisjes krijsend van wulps genot door het lint gingen en volkomen verzadigd op het bed bleven liggen.

Amélia was bijzonder tevreden met de gang van zaken. En dat Anna had genoten bleek wel. Ze wilde vaker dit kwartet met hun doen

Comtesse

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post143

PAREN IN DE CLUB

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 12, 2018 16:19:58

PAREN IN DE CLUB

We hadden onze maandelijkse lady’s nicht en bespraken onder ons een van de verhalen van Tinus. Een van de schrijvers op 4F. Ik had al wel eens enkele spannende verhalen gelezen op 4Fingers over koppels die naar een parenclub gingen. Ook dat kwam natuurlijk ter sprake en Mia beloofde mij een verrassing in die zin. Eerlijk gezegd had ik een Cava te veel op en de woorden van Mia gingen verloren in de Cava- roes.

Het was zaterdagavond toen ik een sms kreeg van Stan. Stan was een van de vaste vrienden van Mia en bediende ook nog wel eens iemand anders.

Of ik mijn kut even goed kaal wilde scheren en mijn rode lingerie setje aan wilde doen. ‘Zorg dat je om tien uur vanavond buiten klaar staat’ schreef hij me. Mm… Dat kwam goed uit. Ik had me net gedouchte en alles was al lekker kaal wat me altijd een lekker gevoel gaf. Ik maakte mijn ogen op en zette mijn lippen aan met rode lippenstift. Ik besloot mijn kleding aan het setje aan te passen en deed mijn rode blouse, strakke spijkerbroek en een paar rode laarzen met enorme spitse punten aan. Tegen tien uur was ik er helemaal klaar voor en ging alvast op de hoek van de straat staan. Ik stond er eigenlijk net toen hij voor me stopte. Hij gooide het portier aan mijn kant open en zei.

“Instappen sletje, ik heb een verrassing voor je”. Hij deed me dadelijk een blinddoek aan nadat ik was ingestapt en begon te rijden. Hij duwde mijn benen uit elkaar en wreef tijdens de rit af en toe over mijn kruis. Ik liet het gebeuren en na ongeveer een half uur stopte hij de auto en stapte uit. Hij maakte het portier aan mijn kant open, pakte mijn hand en trok me de auto uit.

“Je wilde toch je grenzen verkennen” zei hij “eens kijken wat je hiervan vindt” en trok de blinddoek voor mijn ogen weg. We stonden op een parkeerterreintje van een enorm herenhuis wat een parenclub bleek te zijn. Nu begon ik hem toch wel te knijpen. Zeggen en willen was één ding maar het daadwerkelijk doen was wel even iets anders. Toen we aanbelden werden we vriendelijk ontvangen door een man en een vrouw die onze jassen aannamen en ons de weg naar de bar wees. Het zweet brak me uit van angst en spanning maar ik wilde het toch wel een keer meemaken. Als het me niet beviel konden we toch gewoon wat drinken en dan weer gaan. Voordat we naar de bar konden moesten we ons eerst uitkleden in een speciale ruimte. Na me uitgekleed te hebben liep ik wat onzeker richting de bar en ging aan een tafeltje zitten. Stan kwam al snel binnen zag me zitten en schoof ook bij aan het tafeltje. Discreet keek ik wat om me heen. Op de dansvloer waren wat mensen aan het dansen en ook aan de bar hing een ontspannen sfeer. Stan keek me geil aan en begon met me te vrijen. Ondertussen verdween een hand tussen mijn benen en begon me weer tergend langzaam over mijn kruis te wrijven. Hij had blijkbaar geen last van zenuwen. Ik ging wat meer achterover liggen en Stan kwam bovenop me en duwde zijn stijve pik tegen mijn natte kut aan.

“Ik heb zo’n stijve dat ik je zo door ons ondergoed heen zou kunnen neuken” zei hij. “Laten we de boel even gaan verkennen”.

We liepen de bar uit, een smalle gang door en hoorde van alle kanten gekreun en gehijg wat me toch wel erg opwond. We kwamen uit in een kamer waar bijna geen licht was. De vloer was één groot matras en aan de geluiden te horen waren er nog meer mensen in deze ruimte. Ik ging liggen en trok Stan met me mee. Ik rolde bovenop hem en trok zijn slip uit. Met mijn tong ging ik over zijn benen naar zijn stijve pik die recht vooruit stond en cirkelde met mijn tongspits over zijn eikel. Stan kromde zijn rug en probeerde meer van zijn pik bij me naar binnen te krijgen. Dat lukte niet naar zijn zin. Daarom pakte hij mijn hoofd en hij duwde mijn mond over zijn stijve paal heen en bleef op en neer bewegen. Ik begreep de boodschap en begon hem lekker te pijpen. Na een tijdje vergat ik alles om me heen en liet me helemaal gaan. Wat kon mij het toch eigenlijk schelen. “Draai je om” zei hij “zodat ik die lekker natte kut van je kan likken”. En likken dat kon hij, mijn god ik kreunde het uit vooral toen hij zijn vingers in mijn kut stak en die lekker op en neer bewoog in mijn kut.

Ik was inmiddels zijn poepgaatje aan het likken en duwde af en toe een vinger naar binnen. Het kreunen naast mij nam wat af en toen ik opkeek zag ik een schaduw dichterbij komen die achter mij verdween. Even later voelde ik twee handen over mijn rug en billen gaan, voorzichtig aftastend of ik er wel voor in was. Omdat ik niet tegenstribbelde verdween zijn hand richting mijn klitje en wreef er heel langzaam overheen. Stan was onder me uit gekropen en spoorde de man aan om zijn plek in te nemen. Nu was deze onbekende me heerlijk aan het beffen en Stan ging op zijn knieën achter me zitten. Zonder enige aarzeling duwde hij zijn neukstaaf bij me naar binnen, pakte me bij mijn heupen en neukte me hard en wild.

“Oh meer, meer” kreunde ik. “Neuk me harder”! Ik deed mijn ogen open en realiseerde me toen pas dat ik een enorme stijve onder me had van die kerel die me aan het beffen was. Ik nam hem in mijn hand en trok hem langzaam af. Ook deze sappige pik was lekker kaal en al behoorlijk vochtig.

“Oh ja, pijp me maar schatje” zei hij toen ik hem in mijn mond nam en op en neer bewoog. Oh Jezus, twee lekker pikken, ik was ongelooflijk geil en wist niet meer met welk ritme ik nu mee moest gaan. Met Stan die me heerlijk aan het neuken was of met de onbekende die telkens zijn billen optilde en me in mijn mond neukte. Toen Stan even later klaarkwam ging ik naar voren en stopte de stijve van die kerel in mijn kut en begon hem te berijden. Even later stond Stan zich weer voor me af te trekken dus ik besloot hem een handje te helpen en trok hem zachtjes bij zijn pik naar me toe.

“Kom maar es hier schatje dan zal ik hem weer es lekker stijf maken zodat je me weer lekker kunt neuken”, en begon bij zijn ballen om even later zijn pik weer in mijn mond te nemen. Toen hij goed stijf was ging ik van die andere kerel af en besloot Stan nog een lekker neukbeurt te geven. Ik ging op mijn zij liggen en Stan achter me op zijn zij. Ik tilde één been op en duwde zijn lul bij me naar binnen, duwde mijn kont wat naar achteren en liet hem zijn gang gaan. Stan voerde zijn tempo op en ik liet één hand tussen zijn billen verdwijnen en pakte hem bij zijn ballen. Met mijn andere hand wreef ik over mijn klit tot ik heerlijk klaarkwam. Stan begon ook steeds zwaarder te ademen, trok mijn hoofd achterover en fluisterde in mijn oor dat ook hij ging klaarkomen.

Allebei uitgeput bleven we zo liggen, ons voorbereidend op de volgende ronde maar daarover de volgende keer meer.

Comtesse

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post60

Silvia

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 25, 2018 18:24:13

SILVIA

Niet dat ik zo'n workaholic ben, maar de laatste tijd liep het de spuigaten uit met het presteren van overuren. Daarom had ik besloten even een snipperdag te nemen, om even bij te komen van de inspanningen van de laatste weken. Spijtig genoeg was er die namiddag niets te beleven, zodat ik haast automatisch de televisie aanzette. Na een half uur zappen kwam ik tot de conclusie dat er toch niets interessant te vinden was en dat ik misschien beter eens die pornofilm opzette, die al enkele weken in mijn kast lag te verkommeren. Ik nestelde me comfortabel in de zetel en nam me voor me zelf te verwennen. Aangezien het al geruime tijd geleden was dat ik nog had geneukt, nam ik voor alle zekerheid maar de keukenrol mee. Geen slecht idee overigens, want de film was een lust voor het oog.

De verschillende standjes met de mooiste vrouwen bezorgden me al snel een harde staaf. Binnen de kortste keren lag ik dan ook lekker te masturberen. Plots verschijnt mijn buurmeisje in de deuropening. Blijkbaar was ik de deur vergeten te sluiten, zodat ze meteen maar doorliep naar de woonkamer. Waar ik me met lange halen lag af te trekken. Geen erg, ware het niet dat mijn buurmeisje een prachtvrouw is van 24 jaar met lang blond haar en een fantastisch figuur. Ikzelf ben er 21 en heb me meermaals afgetrokken, denkend hoe fantastisch het wel niet zou zijn haar eens te mogen bestijgen. Verschrikt spring ik op en moffel mijn stijve pik weer in mijn slip. Tot mijn grote verbazing staat Silvia te gniffelen.

"Ben je je aan het vervelen, Jean”? Vraagt ze me met pretoogjes. Ik weet niet wat te zeggen en probeer me al stamelend te excuseren. "sst," zegt ze, "je hoeft je helemaal niet te excuseren voor zo'n stijve lul hoor. Of denk je dat ik er nog nooit een gezien heb? Je hebt zelfs best wel een grote hoor!". Ondertussen staat de film nog steeds aan.

"Ik zal deze maar stopzetten zeker”? Vraag ik haar.

"Nee hoor, laat maar aanstaan. Ik wil eigenlijk je lul best eens van dichterbij bekijken." Het koud zweet breekt me helemaal uit. Silvia stapt naar me toe en voor ik het weet voel ik haar tong in mijn mond. Mijn paal is nu keihard en ik voel hem drukken tegen Silvia's buik. Haar hand glijdt naar mijn slip, waar ze mijn staaf zachtjes begint af te rukken. Met lange halen schuift ze mijn voorhuid over mijn eikel.

Ik ben nu bloedheet en trek haar T-shirt uit. Voor mij staat nu een wulpse blondine met prachtige borsten. Haar stijve tepels laten niets aan mijn verbeelding over. Silvia hurkt neer en brengt mijn geslacht in haar mond. Haar rode lippen drukken zich rond mijn harde paal. Het is een prachtig zicht hoe Silvia me pijpt, met haar lange haren om mijn middel. Door alle spanning kom ik snel tot mijn hoogtepunt. Mijn sperma vliegt in het rond en Silvia smeert het uit op haar lichaam. Ze komt terug recht en trekt nu zonder aarzelen haar jeans en slip uit. Haar poesje is een prachtexemplaar. Ze vleit zich neer op de zetel en spreidt haar benen.

"Neuk me Jean, ik wil je voelen diep in mij," smeekt ze me. Ik ben nu enorm geil en schuif dan ook maar al te graag mijn harde in haar natte schede. Probleemloos schuif ik mijn staaf in haar poesje en ik begin langzaam aan te stoten. Haar vinger streelt haar clitje, terwijl ik haar ritmisch lig te neuken. Mijn ballen staan op springen en kletsen tegen haar bruine gaatje. Silvia staat nu duidelijk op springen, want bij elke stoot voel ik haar trillen onder mij. Ik drijf nu even het tempo op en niet lang daarna komt Silvia kreunend klaar. Ik blijf in haar doosje beuken totdat ik met een krachtige stoot mijn zaad in haar stort. Het geil en het sperma loopt nu langs haar dijen weg, maar nog is onze wilde neukpartij niet afgelopen.

Silvia wil me terug in haar, wat ik niet kan weigeren. Silvia steunt op haar knieën, zodat ik nu goed langs achter kan binnendringen. Opnieuw verdwijnt mijn schacht in haar schede en begin ik haast als in een trance te stoten. Ik neem haar vast bij haar borsten en drijf mijn paal steeds dieper in haar natte kut. Silvia schreeuwt het uit en duwt haar kut steeds dieper op mijn staaf. Met een laatste krachtinspanning voel ik dat ik nogmaals ga klaarkomen. Ik trek mijn stijve terug in en spuit alles op haar mooie lichaam. Silvia is nog niet gekomen, zodat ik haar stevig begin te beffen. Meteen proef ik de smaak van mijn eigen zaad. Silvia's kut staat nu op springen; het geil drupt er werkelijk af.

Kreunend en hikkend bereikt ze haar hoogtepunt terwijl ik haar van onderen lik. Ondanks het feit dat ik op de achtergrond nog steeds de pornofilm hoor, is mijn neukpartij met Silvia ten einde.

We gaan samen nog even in de douche, waar we toch niet van elkaar kunnen afblijven. Na de douche vraagt Silvia of ze even mag bellen naar haar man. Blijkbaar was ze de sleutel van haar huis vergeten, zodat ze niet meer binnen kon. Vanzelfsprekend mocht ze bellen, maar ik heb haar ook meteen duidelijk gemaakt dat ze een volgende keer steeds bij mij mag blijven wachten.

Comtesse

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post51

EERSTE KEER

ComtesseGeplaatst door My 4Fingers do, december 07, 2017 12:49:46

EERSTE KEER

Ik schrijf dit op omdat wat ik mee maak zo lekker is dat er meer mensen van moeten genieten. Ik ben namelijk exhibitionistisch. Dus ik laat me graag bewonderen door andere mensen en daar word ik ook weer geil van.

Het begon op school een bisjaar van de middelbare school. Ik was dus al achttien. We hadden een gymleraar waar alle meisjes gek op waren, ik dus ook. Op een keer moesten we touwklimmen en in de ringen. Terwijl ik in een touw klom voelde ik dat touw tussen mijn benen heen glijden. Het touw schuurde over mijn spleetje en ik werd er geil van. Ik had een T-shirt aan en een sportbroekje, daaronder een wit slipje en een witte bh. Ik had toen al lekkere tietjes. Boven in het touw was mijn kutje zo nat dat ik bang was dat mijn sportbroekje ook nat zou worden dus gleed ik naar beneden maar ik ging te hard en brandde mijn dijen en mijn handen. De laatste twee meter viel ik. Ik zat te huilen op de grond. De leraar kwam naar me toe en nam me mee naar de kleedkamer. Hij pakte een handdoek, maakte hem nat en zij.

“Doe maar op je benen”.

Ik pakte de handdoek aan en deed mijn benen uit elkaar en ja hoor mijn sportbroekje was een beetje nat ik legde snel de handdoek over mijn brandplekken ook mijn handen hield ik op de natte handdoek. De pijn werd minder en de leraar zei.

“Als het beter gaat kleed je dan maar aan en kom dan de zaal weer in”.

Na een paar minuten ging het wel weer. Ik kleedde me uit en ging douchen het zou nog wel een half uur duren voor de les klaar was dus ik had alle tijd. Ik voelde me nog steeds een beetje geil en ik vingerde me onder de douche naar een lekker climax. Ik kleedde me aan maar mijn slipje was drijfnat dus die trok ik niet meer aan. Ik trok zo mijn spijkerbroek aan. Dat bleek een grote fout. Omdat ik zo geil was ging mijn broek na vijf minuten in mijn spleetje zitten. Ik zat toen al weer in de sportzaal. Na de les riep de leraar me.

“Kom even, ik heb nog een zalfje voor je brandplekken anders krijg je misschien littekens”. Ik hield mijn handen vooruit.

“Ook je benen” zei hij.

“Dat kan niet” zei ik “dan word mijn broek vies van de zalf”.

“Neen, want het trek zo in je huid”.

Ik kon er niet meer onderuit en bij de gedachte dat hij mijn kutje zou zien maakte me weer geil. Ik maakte mijn broek los en schoof het langs mijn benen naar mijn knieën ik stond nu voor hem in mijn blote kont. Ik had nooit veel haar op mijn kutje. Dat trimde ik regelmatig. Hij zat op een stoel voor me en keek vijf, zes seconden naar mijn kutje. Toen keek hij mij in de ogen. Mijn lippen trilden, en ik maakte ze nat met mijn tong. Hij pakte de zalf, deed wat op zijn vingers en wreef de zalf over mijn dijen. Ik stond een beetje met mijn benen wijd. Zijn vingers kwamen steeds dichter bij mijn kutje. Ik voelde mijn kutje natter worden en voelde nu ook geil langs mijn been lopen. Hij zag het ook, veegde het op zijn vinger en stak het in zijn mond.

“Hm… je smaakt goed”. Zijn vingers gingen nu over mijn schaamlippen die uit elkaar stonden. Mijn klitje stak er tussen uit, het was dik en rood toen hij er met zijn vinger over heen ging kreunde ik. Ik zette mijn benen verder uit elkaar en voelde zijn vingers in mijn kutje glijden. Hij stak er twee tegelijk in. Ik stond op mijn benen te trillen, hijgde en kreunde. Ik zocht houvast en steunde tegen hem aan. Hij kwam uit de stoel en zette mij toen in de stoel. Hij ging voor mij op de grond zitten en likte mijn kutje. Schokkend kwam ik klaar ik gaf een gilletje. Hij likte al mijn geil op, stond op en ging voor me staan. Ik keek recht naar een grote bobbel in zijn broek. Hij trok zijn joggingbroek ook naar beneden en in zijn slip zat een natte plek. Hij trok ook deze naar beneden. Voor het eerst in mijn leven zag ik een stijve lul en dan nog vlak voor mijn gezicht. Ik begreep wat hij wou.

Ik pakte zijn lul en begon er aan te trekken maar ik deed het niet goed. Hij deed het voor en toen ging het beter want hij begon ook te hijgen. Hij pakte mijn hoofd en trok het naar zich toe; zijn eikel vlak voor mijn mond. Ik trok zijn eikel bloot en likte voorzichtig. Meteen kreunde hij. Ik nam zijn eikel in mijn mond en pijpte hem. Ik bewoog mijn mond met mijn lippen strak om zijn lul heen en weer. Toen pakte hij mijn hoofd en begon mij in mijn mond te neuken. Hij gromde en spoot straal na straal sperma in mijn mond. Ik durfde het niet door te slikken zodat alles uit mijn mond liep over mijn kin. Het droop op mijn benen en liep in een straaltje langs mijn dijen op de grond.

Toen hij klaar was, ging hij tegenover me zitten. Zijn lul was nu weer slap. We keken elkaar aan.

“Je bent een lekker meisje. Maar dit moeten we niet meer doen anders verlies ik mijn baan en mijn vrouw.” Ik knikte van ja en trok mijn kleren weer aan. Hij gaf me nog een kusje en wenst me nog een fijne dag.

Vanaf toen draag ik nooit meer een slipje want je ziet wat er van kan komen. En ik laat het ook merken aan iedereen die ik leuk vind. Wat ik verder beleef vertel ik wel een andere keer. Ik ben hier weer geil van geworden dus ik pak zo de tram naar de stad en doe een kort rokje aan zodat iedereen mijn blote kale kutje kan bewonderen.

Comtesse

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post5