blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

VERKEERDE KAMER

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers di, juli 16, 2019 15:03

VERKEERDE KAMER

Ik kijk naar buiten terwijl het landschap snel aan mij voorbij trekt. De Thalys rijdt nu op volle snelheid. Nog zo’n 20 minuten en dan komen we aan op Garde du Nord, midden in Parijs. Het is niet mijn eerste bezoek aan de lichtstad. Ik werk voor een groot internationaal bedrijf en af en toe gaan we vergaderen in Parijs waar het hoofdkantoor is gevestigd.

Licht piepend komt de Thalys tot stilstand. Ik blijf maar voor een nacht in Parijs, heb dan ook alleen maar een kleine handkoffer met wat kleding meegenomen. Ik open mijn email op de smartphone en lees nogmaals in welk hotel we dit keer zullen verblijven. Dit keer zitten we in hotel Mecure wat op slecht 10 minuten lopen van het station zit. Er staat een lange rij wachtenden voor de taxistandplaats. Ik besluit om maar naar het hotel te gaan lopen. Het is gezellig druk op straat. Het is bijzonder lekker warm weer en iedereen is luchtig gekleed.

Na zo’n 10 minuten loop ik de hal van het hotel binnen en ga naar de receptie. Ik geef mijn naam door en even later sta ik met een keycard in de lift naar de 10e verdieping. Dat betekent dat ik een kamer heb met een mooi uitzicht over de stad. Ik hou de keycard voor het slot en druk op de deurklink. De deur gaat open en ik ga naar binnen. Het is lekker koel in de kamer. De gordijnen zitten dicht en de lichten zijn al aan. Ik loop verder naar binnen en zet mijn kleine koffer neer bij het raam. Ik schuif het gordijn wat opzij en kijk naar buiten. Het is inderdaad een geweldig uitzicht. Ik laat het gordijn weer los. Ik voel mij licht bezweet van de reis en het lopen naar het hotel. Ik besluit om een lekkere douche te nemen voordat ik ga kijken of er al collega’s zijn waarmee ik straks uit eten kan gaan.

Snel kleed ik mij helemaal uit en loop naar de badkamer. Vlak voordat ik de deur open doe hoor ik geluiden uit de badkamer komen. Even aarzel ik, maar dan trek ik de deur open. Ik loop naar binnen en op dat moment loopt een vrouw onder de douche vandaan. Ik schrik.

Ik herken de geheel naakte, natte vrouw. Het is Marie. Marie is degene die altijd onze bijeenkomsten organiseert hier in Parijs. Ze geeft een gil. Dan drukt ze de kraan dicht en loopt naar voren om een badhanddoek te pakken die ze snel om zich heen slaat. Dan herkent zij mij ook.

“Paul,” vraagt ze met een typische Franse tongval, “Wat doe jij hier?” Er klinkt enorme verbazing in haar stem. Ik besef dat ik geheel naakt voor haar staat en pakt dan ook een handdoek. De handdoek is een stuk kleiner dan de badhanddoek die Marie heeft gepakt. Ik houd de handdoek voor mijn edele delen.

“Ik ben net aangekomen en kreeg deze kamer toegewezen,”, begin ik, “En nu wilde ik gaan douchen.”

Marie is een leuke vlotte, typische Franse vrouw, niet al te groot maar goed gevormd met sprekende donkere ogen. Bij voorgaande bijeenkomsten waren we al een paar keer uit eten geweest en had ik flink zitten flirten. Veel verder was het nooit gekomen, meestal waren er ook andere collega’s bij aanwezig.

“Ik heb deze kamer toegewezen gekregen,” zegt Marie. Ze kijkt nog steeds verbaasd. Ik zie dat ze mij van top tot teen opneemt met haar mooie ogen.

“Ik denk,” zeg ik, “dat er iets mis is gegaan, maar wel plezierig mis.”. Het laatste ontglipt mij voordat ik er erg in heb. Marie begint te glimlachen.

“Moeten we zo maar eens gaan kijken of we het kunnen regelen bij de receptie,” zegt ze. “Maar dan moeten we ons eerst maar eens gaan aankleden.” Ze draait zich om en geeft dan haar badhanddoek aan mij. “Droog mij maar af als je wilt.” Vraagt ze.

Even aarzel ik, maar dan leg ik mijn handdoek neer en pak Marie’s badhanddoek aan. Ik begin met het afdrogen van Marie’s rug. Ik sta helemaal naakt. Ik zak wat door mijn knieën en droog nu de benen af. Marie draait zich om. Ik ga weer rechtop staan en kijk naar de stevige, volle borsten van Marie. Ik zie dat de tepels hard geworden zijn. Ik kijk omlaag en zie dat ze een kaal geschoren kutje heeft. Ik kijk opnieuw recht in de donkere ogen van Marie. Dan slaat ze haar armen om mij heen en ze trekt zich tegen mij aan. Ik laat de badhanddoek vallen en onze lippen vinden elkaar in een lange warme kus. Mijn handen glijden over haar rug. Marie laat haar armen zakken en haar handen pakken dan mijn inmiddels hard geworden penis vast. Ze knijpt er stevig in.

“We gaan het straks wel regelen,” fluistert ze in mijn oor. “Laten we maar eerst van het moment gaan genieten.” Ze pakt mijn hand vast en trekt mij de badkamer uit. Bij het bed laat Marie zich achteruit op het bed vallen. Ze houdt mij vast dus ik val boven op haar. We kruipen verder op het bed en beginnen opnieuw uitgebreid te kussen. Mijn mond gaat op zoek naar de harde tepels. Ik zuig er hard aan met een lichte kreun van Marie tot gevolg. In de andere, harde tepel bijt ik zachtjes en ik voel een rilling van genot door haar lichaam gaan. Mijn mond gaat verder omlaag op zoek naar het kutje van Marie. Mijn tong vindt een warme, natte clitoris en gaat diep naar binnen. Ondertussen pakt Marie mijn hoofd vast en kroelt wat door mijn haren. Dan trekt ze mijn hoofd naar boven.

“Ik wil hem hebben,” zegt ze. “Nu!”

Ik ga wat naar boven en even later wordt mijn penis omringd door een warm, nat kutje. Langzaam ga ik op en neer waarbij Marie mijn billen stevig vast pakt. Ik voel dat ik niet lang meer mijn orgasme kan uitstellen en ga steeds sneller op en neer. Even later spuit ik het kutje helemaal vol met mijn sperma. Marie heeft duidelijk ook een orgasme en gilt het uit. Niet veel later liggen we uitgeput naast elkaar. Marie aait wat over mijn borsten en kijkt mij verlekkerd aan.

“Dat was heel aangenaam,” zegt ze, “en smaakt naar meer…” Er valt een kleine stilte. Dan gaat haar hand naar mijn slap geworden penis. Ze knijpt er wat in. Het duurt eventjes, maar dan voel ik dat mijn penis weer begint te groeien. Marie merkt dat ook. Ze kruipt op mij. Even later voel ik mijn penis in haar warme mond. Haar geile kutje hangt nu precies boven mijn mond. Ik pak haar billen vast en trekt haar wat omlaag. Mijn tong begint haar klitje te bewerken. Marie begint te kreunen en ik voel haar tong wild om mijn eikel heen gaan. Ik ga steeds sneller met mijn tong over haar klitje. Dan duwt Marie zich op. Het lekkere klitje is weer weg. Marie draait zich om en gaat boven op mij zitten. Ze stuurt mijn keiharde penis bij haar gleufje naar binnen. Ze leunt met haar handen zwaar op mijn borstkas en gaat rustig op en neer. Steeds sneller gaat ze op en neer. Ineens komt ze kreunend klaar. Ik pak haar billen stevig vast en zorg er voor dat ze nog een paar keer op en neer gaat. Ook ik kom kreunend klaar. Voor een tweede keer spuit ik mijn sperma bij Marie naar binnen. Marie leunt nu verder naar voren en kijkt mij aan met haar mooie donkere ogen.

“Ja,” zegt ze. “Dit was geweldig!” Ik knik. “Laten we ons maar wat gaan opfrissen,” gaat ze verder, “en dan bij de receptie eens kijken wat er is misgegaan.”

Marie stapt van het bed en loopt naar de badkamer. Ik loop achter haar aan. We frissen ons op en kleden ons aan. We lopen naar de deur waar Marie mij nog een lange, warme kus geeft. We gaan naar beneden en vragen aan de receptionist wat er mis is gegaan. Het blijkt dat ze bij mijn keycard een verkeerd kamernummer hebben opgenomen. Snel maken ze een nieuwe keycard. Ik heb een kamer precies recht tegenover die van Marie. Ze lacht naar mij en fluister in mijn oor.

“Lekker gemakkelijk voor later vanavond!” Ik knik. We zien in de bar wat andere collega’s zitten.

“Ik kom vanavond mijn koffer ophalen,” zeg ik tegen Marie. “Laten we nu maar wat gaan drinken en eten met onze andere collega’s.”

Samen lopen we naar de bar. Ik voel mij lekker en verheug mij al op de avond.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post397

RAADSEL

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers ma, maart 25, 2019 15:20

RAADSEL

Het is even rustig op kantoor en ik heb even tijd om iets voor mijzelf te doen. Ik loop naar het koffieapparaat en maak een lekkere espresso. De geur van de koffie prikkelt mijn neus terwijl ik weer terug naar mijn bureau loopt. Ik kijk naar de inbox van mij email account en zie dat er ondertussen een nieuwe email is binnengekomen. De titel van het bericht doet mijn wenkbrauwen fronsen: “Ik wil je…”. Ik open de email.

“Hallo Paul,

Ik ken jou en jij kent mij al weet je nu even niet wie dit schrijft. Je ziet er altijd zo lekker uit dat ik mij bijna niet kan inhouden om je in mijn bed te krijgen.

Ik val dan ook maar met de deur in huis: Ik wil je hebben in mijn bed voor een lekkere vrijpartij! Maar je moet er wel wat voor doen om er achter te komen wie ik ben. Ik ga je wat aanwijzingen geven die moeten leiden naar een straatnaam in een plaats ergens in Nederland. Zodra je de straatnaam en plaats als antwoord geeft op de email, dan is de weg naar mijn bed open voor jou.

Mijn eerste aanwijzingen:”

De leeuwen brullen.

De afstand van Assen naar deze plaats is 175 KM.

Kus MySelf.”.

Ik kijk naar de afzender van de email, maar UandMe@hotmail.com komt mij niet bekend voor. Het zal wel spam zijn dus stuur ik het bericht naar de prullenbak.

De volgende ochtend kom ik het kantoor binnen en begin aan mijn vaste ochtendrituelen. Ik zet mijn computer aan en maak een praatje met een paar collega’s. Ook vandaag belooft het een rustige werkdag te worden. Ik open mijn email account en zie gelijk dat er weer een email met vreemde titel binnen is gekomen: “Ik verlang naar je…”. Ik kijk even rond om te zien of een van mijn collega’s een grap met mij aan het uithalen is, maar zie niets bijzonders. Ik open de email en zie dezelfde afzender staan.

“Hallo Paul,

Afgelopen nacht heb ik regelmatig aan jou gedacht. Ik kon moeilijk in slaap komen.

Ik werd helemaal geil bij de gedachte dat jij mij zou nemen. Ter vervanging van jouw penis heb ik maar de vibrator gepakt en mij ingebeeld dat jij het was die mijn kutje binnendrong. Ik kreeg een heftig orgasme en verlang steeds meer naar jou. Ik begrijp dat de eerste aanwijzingen jou nog niet op het spoor hebben gezet, dus nog maar 2 extra aanwijzingen: Het is een omgeving met een koninklijke achtergrond.

De afstand van Utrecht naar deze plaats is 55 KM.

Ook stuur ik je een plaatje waarop ik (deels) te zien ben.”

Kus MySelf”.

Ik open de bijlage en zie een paar mooie borsten. De rest van het lichaam ontbreekt. Ik kijk er goed naar, maar zie geen verdere herkenningspunten. Ik lees de email nogmaals, maar heb nog geen idee wie dit zou kunnen zijn. Ik weet even niet wat ik zal doen. Deze email ook naar de prullenbak sturen of toch nog even bewaren. Ik open de prullenbak en zet de eerste email weer terug in de inbox. Dan lees ik hem nogmaals, maar nog steeds weet ik niet wie het zou kunnen zijn.

Ik ga nog wat te drinken halen. De inhoud van beide e-mails zorgen ervoor dat ik er maar aan blijf denken. Aan een van de wanden in ons kantoor hangt een kaart van Nederland. We gebruiken die kaart om aan te geven waar onze belangrijkste klanten wonen. Onbewust kijk ik waar Assen op de kaart staat. In gedachte trek ik een cirkel van ongeveer 175 KM om Assen heen. Dan kijk ik naar de plaats Utrecht en trek in gedachte daar een cirkel van ongeveer 55 KM. Volgens mij raken de cirkels elkaar in het midden van het land, maar het is te ruim gebied om een specifieke plaats te kunnen vinden.

Ik loop weer terug naar mijn bureau en probeer weer mijn gewone werk op te pakken. Regelmatig dwalen mijn gedachten af naar de e-mails en begint mijn penis te kloppen. Het is bijzonder geil dat een vrouw zo naar mij verlangt. De rest van de dag gaat snel voorbij.

De volgende ochtend loop ik snel naar mijn bureau en start mijn computer op. Ongeduldig wacht ik totdat ik mijn email account kan openen. Weer een nieuwe email van de onbekende vrouw met een uitdagende titel: “Ik heb je weer gevoeld…”.

“Hallo Paul,

Ik blijf wachten op jouw reactie. Ik heb een paar trillend eitjes aangebracht en de hele middag rond gelopen denkend aan jou. Op een gegeven ogenblik hield ik het niet meer en kreeg een orgasme terwijl ik boodschappen aan het doen was. Een lekkere winkelbediende vroeg of het wel goed met mij ging. Hij moest eens weten wat de reden was voor mijn gekreun. Ik keek in mijn email box, maar nog steeds geen bericht van jou en heb mij afgelopen avond dus weer moeten behelpen met een vibrator. Ik kan mij voorstellen dat de eerste aanwijzingen niet voldoende waren, dus nog maar een paar en een plaatje waarop iets meer te zien is:”

De plaats telt iets meer dan 9.000 inwoners.

De afstand van Breda naar deze plaats is 105 KM.

Ik hoop nu snel wat van je te horen.

Kus MySelf”.

Snel open ik het bijgevoegde plaatje. Het plaatje toont de borsten en een kaal geschoren kutje. Mijn penis begint stevig te kloppen van dit uitzicht, maar ik herken nog steeds de vrouw niet. Ik lees de email nog een keer en krijg het er warm van. Ik open op mijn computer een kaart van Nederland en trek in gedachte wat cirkels om de genoemde plaatsen. Op een plaats, in de buurt van Arnhem, raken de 3 cirkels elkaar. Ik zoom wat in op de kaart. Arnhem heeft veel meer inwoners dan de genoemde 9.000, dus moet het een van de kleinere plaatsen daaromheen zijn. Het snijpunt van de cirkels komen uit links van Arnhem. Twee plaatsen lijken mij in aanmerking te komen: Oosterbeek en Renkum. Op Wikipedia kijk ik wat er staat over de twee plaatsen. Oosterbeek heeft ruim 11.000 inwoners en Renkum ruim 9.000. De plaats moet dus Renkum zijn. Ik probeer uit te vinden wat de relatie zou moeten zijn tussen het koninklijk huis en Renkum. Ook hier helpt Wikipedia en lees dat er een landgoed bij Renkum is met de naam ‘Oranje Nassau’s Oord’.

Ik lees snel de informatie op Wikipedia en dan valt mijn oog op een bijgevoegd plaatje met twee leeuwen. Nu weet ik zeker, dit moet de plaats zijn. Nu nog zoeken naar de straatnaam. Dat kost niet veel moeite: Kortenburg. Zenuwachtig open ik het laatste email van MySelf, lees hem nogmaals aandachtig door en klik dan op ‘antwoorden’. Met trillende vingers begin ik te schrijven:

“Hallo MySelf,

Je maakte mij wel nieuwsgierig met je geile berichtjes. Het kostte mij wat moeite om uit te vinden welke straat en plaats ik moest zoeken, maar ik weet zeker dat ik het goede heb gevonden: Kortenburg in Renkum. Als dit klopt dan zou ik je graag willen ontmoeten en verwennen. Laat maar horen hoe we elkaar kunnen ontmoeten.

Kus Paul.”

Even lees ik mijn antwoord nog een keer door en klik dan op ‘versturen’.

Ik probeer mij te concentreren op mijn werk wat maar moeilijk gaat. Elke 5 minuten kijk ik of er een nieuwe email van MySelf is binnengekomen. Mijn collega’s komen mij halen om te lunchen. Snel kijk ik, maar nog geen nieuwe email. Ik sta op en loop met mijn collega’s mee naar het bedrijfsrestaurant. Ik kijk een goed rond naar mijn collega’s. Zou het toch een van de jonge vrouwelijke collega’s zijn. Er zitten er zeker een paar bij waarmee ik een lekkere vrijpartij zou willen hebben. Onbewust kijk ik naar hun borsten, maar die zijn goed bedekt en geven niets prijs.

Na de lunch loop ik snel naar mijn werkplek. Ja, er is een reactie van MySelf:

“Hallo Paul,

Je hebt de straat en plaats inderdaad goed. Geweldig! Ik had niets anders van jou verwacht. Het lijkt mij geweldig om je vandaag al in mijn bed te kunnen verwelkomen.

Aan het eind van jouw werkdag stap je gewoon in je auto en wacht je op mij. Ik weet welke auto jij hebt dus is dat geen probleem. We houden het nog even spannend. Ik word al helemaal geil bij de gedacht dat we straks samen zijn.” Kus MySelf”

Ik lees wel drie keer de email en kijk dan op de klok. De middag duurt nog 4 hele lange uren. Aan het eind van de werkdag sluit ik mijn computer af en groet mijn collega’s die er nog zijn. Snel loop ik naar buiten en kijk om mij heen. Het is niet bijzonder druk op straat, maar ik zie niemand die ik herken. Ik stap mijn auto in. Weer kijk ik om mij heen, maar zie niets bewegen. Er gaan een paar minuten voorbij en dan gaat de deur aan de passagierskant van de auto open.

Een jonge vrouw stapt in met een korte zwartleren rok en een witte blouse. Voordat ik maar wat kan zeggen begint zij mij hartstochtelijk te kussen. Even een aarzeling bij mij, maar dan beantwoord ik de kus. Dan laat ze mij los en ik kan goed zien wie bij mij in de auto is gestapt.

“Sonja,”, stotter ik, “Jij ben de onbekende vrouw?”. De vrouw begint te lachen.

“Ja,”, zegt ze, “Ik ben MySelf.”.

Sonja is een van de vriendinnen van mijn vrouw Leonie. Ik heb haar een paar keer gezien op feestjes. Zij heeft een geweldig figuur en ik herinner mij nog dat ze continue met mij zat te flirten. Ze doet de gordel om.

“Je weet waar ik woon, he?” Gaat ze verder. “Laten we daar dan maar heen gaan”. Ik kijk nog eens goed aan en start dan de auto. Even later zijn we onderweg naar Sonja’s huis. Het is niet al te ver weg van hier. Onderweg legt Sonja haar hand op de plek waar mijn penis zich moet bevinden en knijpt er zachtjes in. Ik voel dat mijn penis begint te groeien. Ik heb de neiging om steeds harder te gaan rijden, maar weet me aan de juiste snelheden te houden.

Even later stop ik voor het appartementsgebouw waar Sonja woont. Zonder iets te zeggen stapt Sonja uit en loopt naar de ingang van het gebouw. Snel stap ik ook uit, sluit de auto af en loop achter haar aan. Het uitzicht op het strakke achterwerk is geweldig. Sonja opent de deur en stapt naar binnen. Ik loop gelijk achter haar aan. Ze loopt de trap op. Zij heeft een appartement op de 1e verdieping niet te ver vanaf het trappenhuis. Ze doet haar voordeur open en stapt naar binnen. Ik kijk even om mij heen en volg haar dan naar binnen. Sonja doet achter mij de deur dicht en draait zich om. Ze pakt mij stevig vast en drukt zich tegen mij aan. Vurig begint ze te kussen.

Dan begint ze aan mijn broekriem te trekken. Even later zakt mijn broek tot op mijn enkels. Sonja gaat op haar knieën zitten en trekt ook mijn onderbroek omlaag. Mijn penis is ondertussen flink gegroeid en wordt keihard op het moment dat Sonja er flink in knijpt. Dan stopt Sonja mijn penis diep in haar mond en begint er flink aan te zuigen. Gelijktijdig knijpt ze wat in mijn ballen. Met mijn handen pak ik het hoofd van Sonja vast. Ik kreun wat tegen het geweld. Sonja laat nu mijn penis snel haar mond in en uitgaan. Zij kreunt zichtbaar van genot.

Dan laat ze los en ze trekt mij mee naar de slaapkamer verderop in de gang. Ze duwt mij op het grote bed en trekt snel mijn schoenen en broeken uit. Ze trekt snel haar kleren uit en even later staat de volledig naakt voor mij. Zij heeft mooie borsten en een kaalgeschoren kutje. Dit had ik al gezien op de laatste foto die ze had gestuurd. Sonja klimt op het bed een gaat boven op mij zitten. Mijn harde penis tikt zachtjes tegen haar billen. Ze gaat wat omhoog en pakt mijn penis vast die ze direct haar kletsnatte kutje instuurt. Ze leunt wat naar voren en zet haar handen op mijn borst. Ik heb nog steeds mijn T-shirt aan. Ze laat mij even los.

“Trek uit”, zegt ze tegen mij. Wat onhandig trek ik mijn T-shirt uit. Dan leunt ze weer met haar handen op mijn borst. Haar kontje gaat langzaam, met licht draaiende bewegingen, omhoog en omlaag. Mijn handen hebben ondertussen haar borsten gevonden en ik begin in haar tepels te knijpen wat zichtbaar plezierig voor haar is.

Steeds sneller gaat Sonja op en neer. Ik zal een orgasme niet lang meer kunnen uitstellen en pak haar billen stevig vast. Even later komt mijn orgasme in alle hevigheid naar buiten. Ook Sonja krijgt voelbaar een orgasme. Zichtbaar uitgeput laat Sonja zich naast mij op het bed vallen.

“Het was nog lekkerder dan ik laatste dagen mij had voorgesteld”. Zegt ze. Onze lippen vinden elkaar en weer volgt een hartstochtelijke kus. Sonja legt haar hoofd op mijn borst. Ze begint wat te spelen aan mijn slap geworden penis.

“Het kostte inderdaad wat moeite voordat ik wist welke plaats en straat je bedoelde”. Zeg ik, “Maar dankzij jouw aanwijzingen heb ik het toch gevonden”. Ik aai Sonja wat op haar rug terwijl zij steeds actiever mijn penis bewerkt die daardoor weer keihard geworden is. Sonja richt zich weer op en klimt opnieuw boven op mij.

“Nu nog mijn ander gaatje verwennen graag!” Ik kijk haar aan, maar Sonja pakt zonder af te wachten mijn penis stevig vast en duwt hem richting haar anus gaatje. Even voel ik weerstand, maar dan schuift hij wat naar binnen. Sonja zet haar handen nu wat achter haar en zakt nog wat verder omlaag zodat mijn penis diep in haar anus zit. Dan leunt ze weer wat naar voren en laat mijn penis langzaam in en uitgaan. Ze leunt nog verder naar voren en opnieuw vinden onze lippen elkaar. Ze begint steeds vuriger te kussen en gaat sneller op en neer. Dan richt ze zich op en geeft een kort gilletje terwijl zij opnieuw klaarkomt. Ook ik heb nog maar een paar stoten nodig om voor een tweede keer klaar te komen. Dan draait Sonja zich weer van mij af. Ze geniet duidelijk van deze vrijpartij.

We liggen nog wat na te genieten en dan stapt Sonja van het bed. Zonder iets te zeggen volg ik haar naar de badkamer. Ze zet de stortdouche van de inloopdouche aan en gaat er dan onder staan.

De inloopdouche is ruim dus ik ga bij Sonja staan. Ik pak een spons en doe daar wat doucheschuim op. Ik begin de rug van Sonja te wassen. Sonja draait zich om, pakt de spons af en begint mijn borst in te zepen. Dan gaat de spons omlaag en mijn penis wordt onderhanden genomen. Dan gooit ze de spons weg en weer kussen we elkaar terwijl het water de laatste beetjes schuim wegspoelt.

Dan pakt Sonja mijn penis vast en knijpt er stevig in. Ze krijgt er blijkbaar geen genoeg van. Weer sta ik met een harde penis. Ik druk Sonja tegen de wand. Sonja weet gelijk wat ze wil en even later heeft ze haar benen om mijn heupen geklemd en schuift mijn penis bij haar naar binnen. Niet lang daarna hebben we beiden onze derde orgasme.

We spoelen ons af en stappen uit de douche en drogen ons af. We kleden ons aan en drinken nog wat in de woonkamer. Sonja kruipt dicht tegen mij aan op de bank.

“Leonie was steeds aan het opscheppen dat jij zo’n goede minnaar was dat ik zelf wilde ervaren”. Zegt ze. Even kijk ik verbaasd, de vrouwen kletsen dus met elkaar over hun seksleven. “Ze heeft niet overdreven,”, gaat Sonja verder, “Ik kan bij jou er maar geen genoeg van krijgen”. We drinken onze glazen leeg en spreken af dat er nog wel een vervolg gaat komen in de nabije toekomst.

Tevreden loop ik naar de auto en reis dan naar huis.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

 • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post318

DUBBEL PLEZIER

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers zo, maart 10, 2019 12:35

DUBBEL PLEZIER

Na een lange rit rij ik halverwege de middag de parkeerplaats op bij ons kantoor in het zuiden van het land. Het is een mooie, warme dag en ben via allerlei binnenwegen hiernaartoe gereden. Vandaag heb ik een vergadering met een aantal collega ’s die ik eerder wel telefonisch heb gesproken maar nog niet in levende lijve had gezien. Met een paar collega ’s heb ik wel een connectie via LinkedIn en daar de foto’s van gezien. Ben met name benieuwd naar Angela, die zag er met haar lange blonde haar wel erg goed uit op haar profielfoto.

Ik loop naar binnen en meld mij bij de balie. Daar word ik verwezen naar een van de vergaderruimtes. Daar vlakbij is ook een koffiehoek. Ik loop door een korte gang en zie in de verte het koffieapparaat. Ik ben op tijd, neem een kop koffie uit de automaat en loop daarmee de vergaderruimte in. Een paar collega’s zijn al binnen en kijken naar mij als ik binnen kom. Ik zie een vrouw staan met lange blonde haren in een rode jurk. Het kan haast niet anders dat dat Angela is. Ik loop op de collega’s af en begroet ze. Als laatste geef ik Angela een hand. Ze neemt mij op van top tot teen en ik zie een goedkeurende blik.

“Hey, jij moet Paul zijn.”, zegt ze. Ik knik. “En dan moet jij Angela zijn.” We lachen allebei om onze wat formele begroeting. Er komen nog 2 collega’s binnenlopen en we gaan zitten. Angela komt naast mij zitten. Ze heeft een bijzonder lekkere geur opgedaan. Gelukkig is het niet een vergadering over een al te zware onderwerp. Regelmatig wordt er gelachen. Aan het eind van de vergadering wordt er een afspraak gemaakt voor een volgende vergadering. We staan op en lopen de vergaderruimte uit. Ik loop samen met Angela naar de uitgang. Zij gaat naar de balie en ik hoor dat ze vraagt of er een taxi gebeld kan worden. Ik loop naar haar toe.

“Ik kan je ook wel naar huis brengen.” Stel ik voor zonder te weten waar ze naar toe gebracht moet worden. Ze kijkt mij aan. Ik zie een korte aarzeling.

“Nou,” zegt ze. “Als het niet al te veel moeite is lijkt mij dat wel leuk. Kunnen we nog even verder praten”. Ze draait zich om naar de baliemedewerkster en zegt dat de taxi niet meer nodig is. Ik zie de baliemedewerkster naar mij kijken met een verbaasde blik. We lopen samen naar mijn auto op de parkeerplaats. Angela stap in. Ik kijk met bewonderende blik naar haar lange benen die doordat haar korte jurkje wat omhoog schuift nog beter zichtbaar worden. Ik kijk Angela aan.

“Zo, nu nog vertellen waar je naar toe gebracht moet worden, dan kunnen we vertrekken”. Angela geeft mij haar adres en ik zet dat in de navigatie. Het is ongeveer 25 kilometer vanaf het kantoor. Onderweg wisselen we wat algemene wetenswaardigheden uit. Angela werkt bijna 2 jaar voor ons bedrijf. Ze was daarvoor verhuisd vanuit een ander deel van het land. De reden was dat na een breuk in haar relatie ze uit de buurt van haar ex wilde blijven. Door haar openhartigheid geef ik ook meer intieme gegevens vrij dan ik normaal zou doen. Zij weet nu dus dat ik ook alweer een tijdje vrijgezel ben. De tijd vliegt voorbij door het gezellige gesprek en ik rij de straat in waar Angela haar appartement heeft. Ik stop voor de ingang van het gebouw en stap snel uit. Ik loop om de auto heen en doe galant de deur open. Angela stapt uit.

“Het is bijzonder prettig om met jou kennis gemaakt te hebben”. Angela lacht.

“Het is voor mij ook bijzonder leuk weer eens een aardige vent gesproken te hebben”. Ik doe de deur van de auto dicht. “Heb je nog zin in een borreltje?” Vraagt ze. Ik had daar al op gehoopt en mijn “Ja, graag”, komt dan ook heel snel uit mijn mond. Ik sluit snel de auto af en loop met Angela naar de ingang. Zijn woont op de 3e etage en we nemen de lift naar boven. In de lift staan we vlak bij elkaar en opnieuw ruik ik haar lekkere parfum. We stappen de lift uit en lopen naar haar appartement. Ze doet de deur open en laat mij naar binnen.

Angela stapt achter mij aan naar binnen en doet dan de deur weer dicht. Ik blijf even staan. Angela loopt op mij af en trekt mij dan plotseling tegen haar aan. Al snel vinden onze lippen elkaar en een vurige kus volgt. Mijn handen gaan over haar rug en ik trek de ritsluiting van Angela’s jurk omlaag. Ze laat mij even los en doet haar armen omlaag. Het rode jurkje valt op de grond. Angela heeft een klein slipje en een mooie zwarte kanten bh aan.

Dan pakt ze mijn riem vast en maakt die met een soepele beweging los. Even later zakt mijn broek op mijn enkels. Ik trek snel mijn overhemd uit. Ik zie Angela bewonderend naar mij kijken. Ik schop mijn schoenen uit en stap uit mijn broek. Angela pakt mijn hand beet en trekt mij naar de slaapkamer even verderop in de gang. In de slaapkamer trek ik Angela tegen mij aan. Mijn handen gaan naar de sluiting van haar bh en deze blijft nog even op zijn plaats zitten doordat we strak tegen elkaar staan. Even laten we elkaar los en de bh valt op de grond. Zij heeft mooie, kleine stevige borsten.

Ik til Angela voorzichtig op en leg haar op het ruime tweepersoonsbed. Ik trek mijn onderbroek uit en ga naast haar op het bed liggen. Mijn vingers beginnen de tepels van Angela te masseren die al snel hard zijn. Ik neem ze een voor een in mijn mond en begint er wat aan te sabbelen. Ik voel Angela’s nagels over mijn rug glijden. Mijn hand zakt omlaag over haar buik en mijn vingers schuiven onder het stukje katoen van haar slipje. Ik merk dat ze een kaalgeschoren kutje heeft en dat ze inmiddels bijzonder geil is geworden. Mijn vingers masseren haar clitoris en ze begint te kreunen. Ik stop met masseren, trek haar slipje helemaal uit en ga tussen haar benen zitten. Ik buig mij voorover en met mijn tong bewerk ik haar clitoris. Ik voel de handen van Angela in mijn haar. Ze drukt mijn hoofd stevig tegen haar kutje. Ik laat mij niet onbetuigd en mijn tong gaat diep naar binnen. Dan trekt ze mijn hoofd omhoog.

“Ik wil hem voelen,” zegt ze. “Nu!” Ik schuif naar voren en mijn keiharde penis schuift moeiteloos het kletsnatte kutje binnen. Met mijn handen hou ik haar heupen stevig vast. Eerst rustig, maar steeds sneller ga ik op en neer. Angela begint harder te kreunen.

“Ja… ha… ja… ah… ga door.” Gilt ze nu zachtjes. Even later komen we vrijwel gelijktijdig klaar. Onze lippen vinden elkaar weer en een lange, vurige kus volgt. Ik ga op mijn rug liggen en Angela legt haar hoofd op mijn borst. Ze speelt wat met mijn tepels. Ik hoor dat de buitendeur dicht wordt gedaan. Vragend kijk ik naar Angela. Ze lacht.

“Dat zal mijn huisgenoot zijn.” Zegt ze. “We huren samen dit appartement”. Ik voel mij wat ongemakkelijk worden, de deur van de slaapkamer staat nog deels open en een aantal kledingstukken liggen nog in de gang. Even is het stil, maar dan zie ik de slaapkamerdeur opengaan. Er stapt een vrouw naar binnen met onze kledingstukken in haar hand. Ik zie haar naar mij kijken.

“Hoi, Ang,” zegt ze. “Wat een lekker hapje heb je daar bij je liggen”. Angela lacht wat.

“Ja,” zegt ze. “Deze kwam ik tegen op mijn werk en mag er zeker zijn”. Ze begint wat te spelen met mijn slap geworden penis. De vrouw stapt verder en legt de kledingstukken op een stoel. Dan gaat ze op de rand van het bed naast ons zitten en kijkt naar wat Angela aan het doen is. De vrouw kijkt mij aan.

“Ik ben Vera,” zegt ze. “En ik woon ook hier”. Ik slik even.

“Ik ben Paul.” Zeg ik. Meer kan ik even niet uitbrengen. Zonder iets te zeggen duwt Vera de handen van Angela weg bij mijn penis. “Ik neem dit wel even over.” Zegt ze. Zachtjes begint ze mijn penis te masseren. Angela begint mij te kussen waardoor het zicht op Vera wordt ontnomen. Dan voel ik dat Vera mijn penis in haar mond neemt en flink begint te zuigen. Onmiddellijk reageert mijn penis daar op en wordt steeds maar harder. Vera knijpt wat in mijn ballen. Dan laat ze los.

“Ja,” zegt ze. “Dit is inderdaad een lekker hapje”. Ze staat op. Angela speelt ondertussen met mijn tepels. Ik zie dat Vera snel haar kleren uittrekt. Net zoals Angela heeft ze mooie, niet al te grote borsten. Haar kutje is netjes kortgeschoren. Vera stapt op het bed. Ze duwt mijn benen wat verder uit elkaar en begint mijn penis opnieuw te masseren. Angela komt omhoog en gaat op mijn borst zitten. Ik heb uitzicht op haar kaalgeschoren kutje. Ze schuift wat naar voren. Ik pak haar heupen vast en mijn tong begint haar clitoris te likken. Angela begint te kreunen en masseert haar eigen borsten.

Ik voel dat Vera ook naar voren komt. Ze pakt mijn penis vast en stuurt deze bij haar warme, ondertussen nat geworden kutje naar binnen. Zachtjes gaat ze op en neer. Ik zie dat ze Angela, die voor haar zit, vastpakt en haar borsten begint te masseren. Vera gaat sneller op en neer. Ik voel dat ik een nieuw orgasme niet lang meer kan uitstellen. Ik knijp flink in de billen van Angela en even later kom ik voor een tweede keer klaar. Vera gaat nog sneller op en neer en ik merk dat ook zij nu een orgasme heeft.

Uitgeput hangt Vera op Angela. Dan gaan beide vrouwen naast mij op bed liggen. Dan zoeken de lippen van Vera de mijne en ook zij begint mij vurig te kussen.

“Dit is wel een heel lekkere thuiskomst.” Zegt Vera tegen Angela.

“Ja,” zegt Angela, “Dat is ook mij ook opgevallen”. Beide vrouwen kruipen tegen mij aan en we blijven zo nog eventjes liggen. Dan stapt Angela op.

“Ik ga mij alvast opfrissen.” Zegt ze. “Jullie kunnen nog even spelen als je nog wilt”. Vera kijkt mij vragend aan.

“Ik kan niets beloven.” Zeg ik tegen haar.

“Geef niet,” zegt Vera. “Ik ga wel op onderzoek uit”. Ze kruipt op mij en haar mond gaat op zoek naar mijn slappe penis. Ze positioneert haar kutje precies voor mijn mond. Vera neemt mijn penis in haar mond en masseert gelijktijdig vakkundig mijn ballen. Ik laat mij ook niet onbetuigd. Ik pak haar billen vast en druk haar kutje tegen mij aan. Opnieuw vindt mijn tong een warm, geil kutje en likt een clitoris. Mijn penis is opnieuw hard geworden. Vera’s tong kringelt om mijn eikel. Dan laat ze hem los.

“Zo,” zegt ze. “Die kan zijn werk weer volbrengen”. Ze gaat van mij af en gaat op mij zitten.

“Bezwaar als het anaal gaat worden?” Vraagt ze. Ik kijk haar vragend aan. Zonder mijn antwoord af te wachten gaat ze wat omhoog en pakt mijn harde penis stevig vast. Ze stuurt hem naar haar anus gaatje. Heel zachtjes gaat ze omlaag. Even is er weerstand, maar Vera duwt mijn penis het gaatje in. Ze zakt verder omlaag. Ze leunt ze wat achterover en gaat zachtjes op en neer. Ik pak haar heupen vast.

“Ja… ha… ja… dit is lekker,” zegt ze. Ik merk dat een orgasme niet meer lang op zich zal laten wachten. Vera komt weer naar voren en begint mij te kussen. Dan gaat ze sneller op en neer. Ze komt wat overeind en drukt zwaar met beide handen op mijn borst. Dan geeft ze een kort gilletje en komt schokkend klaar. Ik hou haar heupen stevig vast en laat mijn penis nog een paar keer snel op en neer gaan. Dan kom ik ook weer klaar. Vera laat zich van mij afglijden en ligt zichtbaar uitgeput naast mij. Angela komt de kamer weer binnengelopen. Ze heeft haar rode jurkje weer aan.

“Ik zie dat het nog gelukt is”. Ze lacht wat. “Als jij je nu ook wil opfrissen, de badkamer vind je in de gang”. Ik sta op en loop richting de gang. In het voorbijgaan geeft Angela mij nog een kus en een klapje op mijn blote kont. Ik pak mijn kleren en loop naar de badkamer. Ik zie dat Angela een badhanddoek heeft klaargelegd. Ik stap onder de warme douche en voel mij voldaan. Op het moment dat ik de badkamer uitloop passeert Vera mij. Ook zij geeft nog snel een kus. Dan loop ik naar de huiskamer waar Angela op de bank zit. Zij heeft wat fris ingeschonken.

“Hey Paul”, zegt ze, “Dit was heel lekker, moeten we vaker doen”. Ik knik en neem een slokje drinken.

“Binnenkort hebben we weer een vergadering”, zeg ik. “We kunnen dan weer evalueren na afloop”. Angela begint te lachen. We kletsen nog wat na en zodra onze glazen leeg zijn staan we op. Op dat moment komt ook Vera naar binnengelopen. We nemen uitgebreid afscheid en Angela loopt met mij mee naar de buitendeur. Nog een laatste kus volgt en dan sta ik weer buiten in de schemering van een zwoele zomeravond. Ik loop tevreden naar mijn auto en rij dan naar huis.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post307

Collega's

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers wo, februari 27, 2019 15:08

COLLEGA’S

Mijn collega Petra heeft alles wat een man zou willen: Een goed figuur, mooie borsten, extreem lange benen, donker lang haar en schitterende donkere ogen. We zijn collega’s bij een groothandel in erotische artikelen. Petra is daar de secretaresse en ik doe de verkoop. In het verleden hebben we een relatie gehad maar dat is al weer enig tijd voorbij. We blijven goede vrienden en gaan samen ook nog wel eens uit. Ze is zachtaardig van karakter. We hebben veel onderwerpen waarover we hetzelfde denken. Mijn vrouw Leonie is een weekendje weg met haar vriendinnen naar de Ardennen en Petra heeft mij uitgenodigd om weer eens uit eten te gaan in ons favoriete Indische restaurant. Ze houdt van pittig eten net zoals ik. Daarna zouden we bij haar thuis wat gaan drinken.

Ik loop het restaurant binnen en zie gelijk Petra zitten. Snel schuif ik bij haar aan tafel. De ober komt vragen of we wat willen drinken. We bestellen allebei een droge witte wijn. Dat past goed bij het pittige eten. De ober geeft ons de menukaart. Petra heeft al snel haar keuze gemaakt. Ik kies vandaag voor Kip Madras. Tijdens het eten praten we over van alles en nog wat. Voordat we er erg in hebben zitten we al aan het dessert: IJs dit keer.

Ik betaal de rekening en we staan op. We lopen naar buiten. Het is een mooie zomeravond. Naar het huis van Petra is het niet zo ver. Binnen 10 minuten staan we voor haar deur. Ze heeft een kleine eengezinswoning hoewel ze helemaal alleen is. Ze maakt de deur open en stapt naar binnen. Met een schuin oog kijk ik naar de trap die naar de slaapkamers moet leiden. Ik heb tot nu toe alleen nog maar de huiskamer gezien. Petra heeft een smaakvol ingerichte huiskamer. Ze loopt naar een kast.

“Wil je nog een afzakkertje?”, vraagt ze.

“Als je een wijntje hebt, dan lijkt mij dat lekker!” Zeg ik. Ze kijkt in de kast en pakt dan een rood wijntje en een paar glazen. Ze schenkt de wijn in de glazen en komt dan naar de bank lopen waarop ik al plaats heb genomen. Ze zet de glazen neer en kruipt dan dicht tegen mij aan. We beginnen elkaar vurig te kussen. Mijn hand schuift onder haar truitje. Petra verzet zich daar niet tegen. Ik voel dat ze geen bh aan heeft. Mijn vingers masseren zachtjes een van de tepels. Ze legt een van haar handen op mijn broek waar mijn penis verwachtingsvol begint te kloppen. Ik wil haar truitje omhoog schuiven en uit trekken. Dan drukt ze op mijn arm.

“Wacht eens,”, zegt ze. “Ik weet iets veel leukers voor vandaag”. Ik kijk haar vragend aan. “We gaan naar boven”. Ze stapt gelijk van de bank en pakt mijn hand vast. We lopen de trap op. Op de eerste verdieping zie ik twee deuren. Een staat er open en ik zie een groot tweepersoonsbed staan. Ze loopt echter door naar een andere trap. Ik kijk haar vragend aan. Ze begint te glimlachen. We lopen nog een trap op. Het is naar de zolder. Ik moet even slikken wat ik daar zie. Het is een seks speelkamer. In het midden staat een grote tafel met de nodige haken en beensteunen. Aan de wand tegenover de trap zit een wandrek met een kruis erop gemonteerd. Er staan een paar stoelen links. Rechts staat een kast. Ik zie er de nodige vibrators, dildo’s en zweepjes. Aan een balk hangt een stang aan een kabel. Ik loop verder de zolder op en kijk eens rond.

“Kleed je uit, nu!” De stem van Petra klinkt ineens niet zo lief meer maar dringend. Ik aarzel en kijk haar aan. “Niet wachten, uitkleden nu!” Petra klinkt nu wel erg dominant. Ik kijk nog eens rond en dan maak ik mijn overhemd los. Even later sta ik met een ontbloot bovenlichaam. “Ja, een beetje sneller graag. Ik heb niet alle tijd voor jou!” Ik doe mijn schoenen en sokken uit. Dan trek ik ook mijn broek en onderbroek uit. Ik leg alle kleren netjes op een stoel in de hoek.

“Ga maar in het midden staan.” De stem van Petra klinkt gebiedend. Ik loop naar het midden. Ondertussen heeft Petra iets van de kast gepakt en gaat achter mij staan. “Arm opzij!”. Ik steek mijn rechterarm opzij. Petra pakt hem vast en maakt een lederen polsband vast om mijn pols. “Andere arm!” Ook aan mijn andere pols wordt een polsband bevestigd. Er klinkt gerammel van een ketting en zie dat de stang boven mijn hoofd een stukje omlaag komt. “Doe je armen omhoog.” Ik doe wat Petra mij opdraagt. Zij klikt de polsbanden vast aan de brede stang. Ik hoor weer gerammel en voel dat de stang weer naar boven wordt getrokken.

“Doe je benen wijd!” Ik kijk naar beneden en zie een spreidstang liggen. Ik doe mijn benen uit elkaar, maar schijnbaar niet voldoende want ik krijg een fikse tik op mijn kont. “Wijder!” Ik probeer mijn benen zover mogelijk uit elkaar te doen wat bijzonder lastig is. Ik moet bijna op mijn tenen staan. Petra doet nu een paar enkelbanden om en klikt deze vast. Ze gaat voor mij staan.

“Zo en jij dacht zeker aan een lekkere vrijpartij vandaag!” Ik kijk Petra aan en knik. “We zullen wel zien wat we gaan doen.” Dan loopt ze weg. Ik hoor haar de trap aflopen en dan wordt het stil. Ik probeer wat rond te kijken maar alleen wat voor mij staat kan ik goed zien. Het is een kruis op een houten wandrek zoals we vroeger op school hadden. Aan het kruis zie ik de nodige banden zitten. Het lijkt wel een eeuwigheid te duren, maar dan hoor ik weer gekraak op de trap. Ik probeer om te kijken wat niet echt lukt. Ik voel een hand op mijn kont die zachtjes aait. Een lichte rilling gaat door mijn lichaam. Dan staat ineens Petra weer voor mij. Ik slik. Ze ziet er bloedgeil mooi uit. Ze heeft een korset aan waaraan een halfopen bh vast zit die ervoor zorgen dat haar mooie borsten parmantig naar voren steken. Verder heeft ze alleen een paar zwartleren, halfhoge laarsjes aan. Ze kijkt mij aan.

“Tja, wat zullen we nu eens gaan doen met een kerel die alleen maar aan neuken denkt?” Het is geen echte vraag, want volgens mij weet ze al wat ze wilt. Ze heeft wat in haar hand en loopt op mij af. Ik ruik haar lekkere parfum en doe eventjes mijn ogen dicht. Als ik ze open doe zie ik niets meer. Ze heeft een oogmasker bij mij voorgedaan. Ze drukt zich even tegen mij aan. Ik voel haar tepels tegen mij aan. Ze laat mij los. Ineens krimp ik ineen. Petra heeft mij een flinke klap om mijn rechter bil gegeven. Even later is mijn linker bil aan de beurt. Ze stopt niet maar blijft mij met haar blote handen klappen geven op mijn billen. Ze zullen inmiddels wel flink rood geworden zijn. Op een gegeven ogenblik stopt ze.

“Ja, dat is een mooie rode kleur!” Ze aait zachtjes over mijn kont. Ik maak een diepe zucht. “Je hebt je in ieder geval als een kerel gedragen! Je verdient wel een beloning.” Ik kreun wat. Petra loopt naar de kast en pakt er wat van af. Ze gaat voor mij staan. Ik voel haar lippen om mijn rechter tepel. Ze begint eraan te zuigen wat een prettig gevoel geeft. Ze laat mijn tepel los en begint er hard in te knijpen. “Ja, die kunnen zeker wel wat hebben.” Het klinkt goedkeurend. Dan trekt ze mijn tepel wat sterker naar voren. Een pijnscheut. Ze heeft er een tepelklem op gezet. Ik voel een traan van pijn in mijn ogen. Dan voel ik haar lippen om mijn linker tepel en even later zit ook hier een tepelklem op. Plagend tikt ze wat tegen een van de klemmen en ik kreun wat van de pijn.

Dan trekt ze een van de klemmen omlaag en hangt er een gewichtje aan. Voorzichtig laat ze het gewichtje los. Het lijkt wel of het een kilo is. Ik moet op mijn tanden bijten om de pijn te kunnen verdragen. Dan volgt direct de andere tepel. Ze aait zachtjes over mijn borsten. “Goed zo, kereltje van mij,” de stem van Petra klinkt nu zwoel, “Je kan eerlijk gezegd meer verdragen dan ik had verwacht”. Ze gaat naast mij staan en geeft een harde klap op mijn kont. In een reactie beweeg ik wat naar voren wat natuurlijk direct te voelen is bij mijn tepels. De gewichten zwaaien gelijk heen en weer. Een pijnkreet ontsnapt mij.

“Aha, toch wat gevoelig!” Petra legt haar hand weer op mijn kont. Ik probeer mij voor te bereiden op de volgende klap die echter niet gaat komen. Ze aait alleen maar wat. Ze gaat weer voor mij staan. Ze haalt eerst de gewichten van de klemmen wat al een hele opluchting voor mij is. “Dit gaat eventjes pijn doen!” Fluistert ze. Ik voel dat ze een klem beetpakt. Ze maakt hem los wat gelijk weer een pijnscheut oplevert. Gelijk pak ze de vrijgekomen tepel in haar mond en zachtjes voel ik haar tong om de pijnlijke tepel. Ook de andere klem is even later er weer afgehaald.

Petra maakt de spreidstang los en laat de ketting met de stang weer zakken. Ze maakt ook de stang weer los en ik laat automatisch mijn armen zakken. De enkel en polsbanden worden weer losgemaakt.

“We zijn nog niet klaar hoor!” De stem klinkt weer dominant. Ze pakt mijn arm vast en trekt mij naar de wand met het kruis. “Ertegenaan gaan staan, met je rug tegen het kruis!” Ik draai mij om en ga tegen het kruis staan. “Armen omhoog!” Ik doe mijn armen omhoog en Petra maakt de polsbanden boven mij vast aan het kruis. “Benen uit elkaar!”. Even later sta ik in spreidstand vastgemaakt aan het kruis. Ze stapt naar achteren en kijkt goedkeurend naar hoe ik er nu bij sta. Ze gaat voor mij staan en zet haar nagels op mijn borsten. Langzaam trekt ze sporen over mijn borsten en kijk lachend naar mij. Dan zet ze haar linkervoet hoog op een van de treden van het wandrek. Ze trekt zich omhoog en zet haar andere voet aan de andere kant. Ze klimt nog wat omhoog zodat haar kutje precies voor mijn mond zit. “Lik!” Zegt ze dwingend. Ik aarzel niet en mijn tong gaat diep bij Petra’s kutje naar binnen. Ze geniet er duidelijk hoorbaar van.

Ze klimt weer wat naar beneden. Mijn harde penis tikt nu tegen haar kutje. Ze begint mij te kussen wat ik maar graag beantwoord. Dan pakt ze met haar rechterhand mijn penis vast en stuurt deze naar haar kletsnatte kutje. Ze zakt wat verder omlaag zodat mijn penis helemaal naar binnen glijdt. Dan gaat ze langzaam op- en neer. Steeds sneller gaat ze en even later voel ik dat ze klaarkomt. Ook ik kan mijn orgasme niet meer uitstellen en kom schokkend klaar. Petra stapt van het wandrek en maakt mij los.

Voordat Petra iets kan zeggen pak ik haar op en leg haar op de grond. Ik kruip dan boven op haar. We beginnen elkaar vurig te kussen. Petra duwt mij van haar af. Ze kruipt nu boven op mij. Ze begint mijn penis flink te masseren en even later is hij opnieuw keihard. Dan laat ze haar kutje over mijn penis zakken. Ik pak Petra bij haar lekker kontje. Ze gaat rustig op en neer waarbij zij mij indringend aankijkt. Ik voel dat ik opnieuw ga klaarkomen en dat heeft Petra in de gaten. Ze gaat nu wild op en neer en we komen vrijwel gelijktijdig klaar. We blijven nog eventjes liggen en staan dan op. Petra laat mij nog een aantal leuke speeltjes zien. Ze pakt mij stevig vast.

“En we gaan hier wel wat vaker gebruik van maken.” Laat ze mij weten. Ze klinkt weer als de lieftallige Petra van eerder op de avond. We lopen naar beneden en frissen ons op. Dan gaan we naar de huiskamer en drinken alsnog onze wijntjes op. Die avond ben ik niet meer naar huis gegaan, maar ben blijven slapen.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

 • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post300

OP DE HEIDE

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers ma, januari 07, 2019 16:04

OP DE HEIDE

Ik controleer de binnengekomen bestelling of alle artikelen wel op voorraad zijn als mijn telefoon gaat.

“Goedemorgen, EPA, met Paul,” begin ik het gesprek. “Waarmee kan ik U helpen?” Aan de andere kant hoor ik een vrouwenstem.

“Hallo Paul, met Anja”. Even ben ik stil. Dan gaat de vrouw verder. “Anja, van de vriendinnenclub!” Dan weet ik wie ik aan de lijn heb. Het is een van de vier vrouwen uit de vriendinnenclub waar mijn vrouw Leonie ook deel van uitmaakt.

“Hey Anja, ik had even niet in de gaten wie ik aan de lijn heb”. Ik hoor Anja lachen. “Geef toch niet, zo vaak krijg je mij niet aan de lijn”. Anja is kunstenares die schildert en een galerij heeft waar ze haar werk en die van een paar anderen verkoopt. Ik vraag mij altijd af of dit wel lonend is, maar het schijnt goed te gaan. Anja gaat verder.

“Leonie heeft gezegd dat jij veel weet over het invullen van aanvraagformulieren voor het krijgen van subsidies. Nu werd mij een formulier toegestuurd waarmee ik een leuk bedrag kan krijgen. Ik begrijp er helemaal niets van, dus dacht ik dat jij mij misschien kunt helpen”. Ik vul inderdaad regelmatig formulieren zowel privé als voor mijn werk dus zou ik haar kunnen helpen.

“Wanneer moet je het formulier terugsturen?” Vraag ik. Even is het stil aan de lijn.

“Het formulier heb ik al een tijdje in huis. Het terug sturen moet nu binnen twee dagen,” zegt ze. “Als je vandaag wat tijd zou hebben is dat geweldig”. Ik hoor de aarzeling in de stem van Anja. “Misschien kunnen we samen lunchen dan kunnen we er naar kijken”, zegt ze, “Uiteraard lunchen we op mijn kosten!” Ik kijk op de klok. Het is nu bijna elf uur. Het is rustig op kantoor en heb geen plannen gemaakt om te gaan lunchen dus het aanbod van Anja staat mij wel aan.

“Nou je hebt gelukt,” zeg ik. “Ik heb geen andere plannen, dus wat mij betreft gaan we samen wat eten tussen de middag”. Ik hoor een zucht aan de andere kant.

“Je bent geweldig!” Zegt ze, “Laten we naar het heiderestaurant gaan, daar kunnen we op het terras zitten”. Ik ken het restaurant aan de rand van een bos en heidegebied. Het is ongeveer 20 minuten van kantoor.

“Dat is een uitstekend voorstel,” zeg ik, “Laten we zo rond half een afspreken”. Anja lijkt opgelucht.

“Gelukkig! Het zou jammer zijn als ik de subsidie zou mislopen. Ik zie je daar straks dan”. De verbinding wordt verbroken.

Het is lekker warm buiten als ik het kantoor verlaat en in mijn auto stapt. Het is een kort ritje naar het restaurant. Ik zet mijn auto op de parkeerplaats bij het restaurant en stap uit. Ik kijk even bewonderend rond. Het is inderdaad een mooie omgeving zo aan de rand van de heide. Het restaurant heeft een terras op de eerste verdieping. Ik loop naar boven het terras op. Het is niet al te druk ondanks het lekkere weer. Ik kijk rond maar zie Anja nog niet. Ik neem plaats aan een tafeltje in de hoek van het terras. De parasol geeft wat aangename schaduw. Ik kijk op de menukaart als ik Anja de trap op ziet komen. Ze kijkt even rond, ziet mij dan zitten en loopt op mij af. Zij heeft een kort, gebloemd zomerjurkje aan. Ze loopt op platte, witte schoentjes. Ik sta op en omhels haar. Ik aai over haar rug en merk dat ze geen bh draagt. Ze gaat zitten.

“Allereerst hartelijk dank dat je direct tijd had voor mij!” Begint ze. “Papierwinkel in orde maken is niets voor mij”. Ze glimlacht. Ze pakt de menukaart en kijk daar vluchtig op. “Zullen we er een glaasje wijn bij drinken?” Vraagt ze. Ik ben wel met de auto, maar eentje moet wel kunnen dus ik knik. Anja kijkt om haar heen en wenkt de kelner. Ze bestelt twee lunches en koude, droge witte wijn. Anja pakt een map die ze had meegenomen en haalt daar wat papieren uit. Ze geeft ze aan mij. Ik kijk er snel naar en zie dat het heel eenvoudig is om dit in te vullen. Waarom ze mij daarvoor nodig heeft is mij niet duidelijk, maar lekker gezellig eten met een mooie vrouw is zeker leuk. Ondertussen brengt de kelner de glazen witte wijn. We proosten. We vullen zoveel mogelijk het formulier in, de rest kan ze later thuis aanvullen. De lunch wordt gebracht. Anja vertelt dat de zaken voor haar op dit moment best goed gaan. Ze verkoopt regelmatig mooie schilderijen zowel van haar zelf als van haar collega schilders. Met name haar naakten verkopen goed.

“Jij en Leonie moeten ook eens langskomen, dan kan ik van jullie een mooi schilderij maken.” Zegt ze. Aan het eind van de lunch nemen we nog een kop koffie en Anja betaalt, zoals afgesproken, de lunch. We staan op en lopen richting de parkeerplaats.

“Weet je wat lekker zou zijn,” zegt Anja, “Dat we nog samen even gaan wandelen op de heide. Het is zulk mooi weer vandaag”. Ik denk even na. Vandaag is het rustig op kantoor en heb zeker nog even tijd.

“Lijkt mij inderdaad leuk, vandaag is het rustig op kantoor en ze zullen mij niet missen”.

Anja loopt snel naar haar auto en legt er de meegenomen papieren in, dan loopt ze weer naar mij toe. Ze geeft mij een arm en trekt mij richting de heide. Het is vandaag, ondanks het lekkere weer, vrij rustig op de heide. Het is een normale werkdag en ook de kinderen zitten op school. Hier en daar zie je mensen wandelen. Na zo’n tien minuten wandelen trekt ze mij een smal padje op.

“Ik wil je laten zien waar ik veel inspiratie opdoe voor mijn werk,” zeg ze. Het is inderdaad een smal pad dat lichtjes naar boven loopt. Er staan wat meer bomen die een aangename schaduw geven. Anja blijft ondertussen maar doorpraten over van alles en nog wat. Dan staat ze stil.

“Luister en kijk”, zegt ze. “Dit is wat je noemt de perfecte locatie”. Ik kijk rond en moet toegeven dat het hier rustgevend is met een perfect uitzicht over de heide. “Ik ga dan nog een stukje van het pad af,” gaat ze verder. “Daar links is een plekje waar ik dan ga zitten om inspiratie op te doen”. Zonder af te wachten trekt ze mij mee. We lopen nu tussen wat heidestruiken door nog wat verder omhoog. Dan komen we op een klein open plekje. “Kijk hier is mijn favoriete plek,” zegt ze. Het pad waarop we net nog liepen is niet meer te zien. Even verderop zie ik een jong stel met een kind lopen. Anja gaat zitten en trekt mij ook omlaag.

“Kijk maar eens goed rond, dan zal je de rust ervaren,” zegt ze. Ik ga naast haar zitten en kijk wat rond. We kunnen net over de struiken kijken en zijn vrijwel onzichtbaar voor eventuele passanten. Anja trekt het dunne vestje wat ze aan had van haar schouders en zet haar armen achter haar. Ik kijk naar Anja. Haar bosten steken, nog net bedekt door het zomerjurkje, naar voren. Ik heb de neiging om de borsten aan te raken, maar doe het niet.

“Heb jij wel eens gevreeën in de buitenlucht?” Vraagt ze ineens. Ik heb wel met een van mijn vroegere vriendinnen in een bos, ver van de wandelpaden, een lekkere vrijpartij gehad, maar dat is al weer een tijd geleden. “Ik hou wel van de spanning die het met zich mee brengt,” gaat ze verder. “Je weet nooit of je betrapt wordt”. Ze kijkt naar mij en zie dat ik wat rood ben aangelopen. Ze glimlacht. Dan legt ze haar hand op de plaats waar mijn penis beschermd wordt door mijn broek. Ze drukt er wat op. “Volgens mij wil deze jongen het best uitproberen hoe het hier zou zijn,” zegt ze terwijl ze mij indringend aankijkt. Mijn testosteron ontploft in mij. Mijn handen gaan naar de smalle schouderbandjes van Anja’s jurkje. Ik schuif ze beide omlaag. Nog eventjes wordt het jurkje tegengehouden door de harde tepels van Anja’s borsten, maar dan worden haar borsten zichtbaar. Ik knijp wat in haar tepels. Ik buig wat voorover en neem een van de tepels in mijn mond. Ik bijt, heel zachtjes, in de tepel. Ik hoor Anja kreunen. Ik voel dat ze de riem van mijn broek losmaakt. Dan duwt ze mij achterover zodat ik languit in het hoge gras kom te liggen. Ik zie dat ze snel haar slipje uitdoet. Ze trekt mijn inmiddels losse broek en onderbroek omlaag en gaat boven op mij zitten. Ze trekt haar jurkje over haar hoofd uit. Dan maakt ze de knoopjes van mijn hemd los. Ze knijpt wat in mijn tepels wat voor mij het signaal is om haar borsten te masseren.

Ondertussen tikt mijn penis verwachtingsvol tegen de billen van Anja. Ik voel de nagels van Anja over mijn borsten. Dan gaat ze wat omhoog en ze stuurt mijn penis naar haar warme, kletsnatte kutje. Langzaam zakt haar kutje over mijn penis. Ik pak haar billen vast. Dan gaat ze langzaam op en neer. Ze buigt naar voren en onze lippen vinden elkaar. Wild voel ik haar tong in mijn mond. Dan gaat ze steeds sneller op en neer, haar adem gaat ook sneller. Dan gaat ze weer rechtop zitten, haar handen drukken hard op mijn borsten. Ik voel dat een orgasme niet ver weg meer kan zijn en druk mijn handen stevig op haar billen. Dan voel ik haar kutje samentrekken en hoor dat ze met een gilletjes schokkend klaarkomt.

“Doorgaan!” Zeg ik. Ze gaat nog een paar keer op en neer en dan spuit ik haar kutje vol met mijn sperma. Anja buigt weer voorover en we kussen elkaar passievol. Mijn handen aaien haar rug. Dan rolt ze van mij af.

“Dat was lekker!” Zegt ze, “moeten we vaker doen”. Ik draai mij half op haar en begin haar tepels te kussen. Mijn hand zakt tussen haar benen en ik begin haar te vingeren. Ze trekt mijn hoofd omhoog en kijkt mij aan. “Je hebt er dus nog geen genoeg van?” Zegt ze lachend. Ik blijf doorgaan met vingeren. Dan stop ik en ga tussen haar benen zitten. Mijn mond gaat naar haar kruis en ik begin haar te likken. Mijn tong gaat zo ver mogelijk haar kutje in en ik begin te zuigen. Anja kroelt wat met haar handen in mijn haar. “Ga door, niet ophouden”. Toch stop ik en even later zit mijn penis weer diep in haar. Ik neuk haar nu voor een tweede keer en opnieuw komen we beiden klaar.

We blijven nog even uitgeput naast elkaar liggen, maar dan kleden we ons weer aan. We genieten nog wat van het uitzicht. Niemand had ons gezien, of in ieder geval gedaan of ze ons niet zagen. Dan gaan we weer staan en lopen terug naar de parkeerplaats. We nemen kussend afscheid waarbij Anja nog eventjes in mijn kruis knijpt.

“We laten het niet hierbij,” fluistert ze in mijn oor. Dan stapt ze in haar auto en rijdt weg. Ik kijk haar nog even na, maar rij dan weer terug naar kantoor waar het niemand opvalt dat ik wat langer ben weggebleven dan normaal.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post263

BESTELLINGEN AFLEVEREN

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers di, december 18, 2018 15:43

BESTELLINGEN AFLEVEREN

Ik loop door het magazijn. Ik werk voor EPA een leverancier van erotische artikelen en vandaag ga ik diverse bestellingen afleveren bij een aantal van onze klanten. Uit de stellingen pak ik de bestelde artikelen en doe die in de afleverdozen. Ook zal ik nog een aantal klanten bezoeken om te zien of ze nog wat nodig hebben. Een klant is voor mij wel heel bijzonder. Cynthia, een van de vrouwen uit de vriendinnenclub van mijn vrouw Leonie, had ik eerder deze week aan de telefoon. Zij bestelde de nodige artikelen. Een set zweepjes, een gag met bijpassend hoofdmasker, een uitgebreid vrouwenkorset, een dubbele dildo en nog wat schoonmaakmiddeltjes en glijmiddelen. Ik moet wel glimlachen want dit had ik niet achter Cynthia en haar vriend Marcel gezocht.

Ik pak nog snel wat lege bestellijsten en zet alles achterin de auto. Een van de eerste bestellingen die ik moet afleveren is die bij Hellen van Erotic Pleasure. Ik pak de doos met bestelde artikelen uit de auto en loop haar winkel binnen. Ze komt direct op mij af en begroet mij hartelijk.

“Hey, leuk Paul dat je weer eens langs komt.” Zegt ze.

“Ja, maar vandaag kom ik alleen de bestellingen afleveren,” zeg ik. “Ik moet nog naar een aantal andere klanten vandaag.” Hellen kijkt een beetje teleurgesteld.

“Jammer, ik had graag nog wat van jullie artikelen uitgeprobeerd samen met jou.” Ik glimlach terwijl mijn penis begint te kloppen.

“Ik had graag wat langer gebleven,” zeg ik, “maar andere klanten willen mij ook vandaag nog zien.” Hellen kijkt mij aan.

“Ja, dat begrijp ik maar al te goed, maar binnenkort moet je echt komen en langer blijven.” Ik zet de doos met artikelen achter de toonbank binnen. Hellen tekent voor ontvangst. Ik neem snel afscheid voordat ik mij bedenkt en toch langer blijft.

Ik lever nog wat bestellingen af en ga ook nog naar een paar klanten om een mogelijke bestelling te bespreken. Ik mag niet klagen vandaag, er wordt het nodige besteld. Ik heb de bestelling van Cynthia als laatste gepland. Ze had gevraagd of ik gezellig nog met haar wat wilde drinken als ik de bestelling kwam afleveren wat ik maar al te graag doe. Ik had Cynthia onlangs gezien tijdens een zwembad party van de vriendinnenclub. Zij is een donkere schone, met mooie donkere ogen, niet al te grote, stevige borsten en zeer lange benen.

Ik bel aan. Even later doet Cynthia open. Ze ziet er oogverblindend uit. Ze heeft een kort, zeer strakke zwartleren rokje aan. Daarboven een wit, transparant bloesje. Je kan duidelijk haar borsten er doorheen zien. Ze loopt op blote voeten. Ze kijkt mij glimlachend aan en stapt opzij zodat ik naar binnen kan komen met de doos vol leuke seksspeeltjes. Ik loop door de gang naar de openstaande deur waarvan ik vermoed dat het de woonkamer is. Binnen zet ik de doos naast de bank neer. Cynthia loopt vlak achter mij, ik herken het lekkere parfum. Ze had deze ook opgedaan tijdens de zwembadfeest.

“Wat kan ik te drinken inschenken voor je?” Vraagt ze. Ik kijk haar aan en bestel wat frisdrank, moet tenslotte nog autorijden. Cynthia loopt door naar de open keuken. Ik ga op de bank zitten en kijk wat rond. Het is een modern ingerichte woonkamer met veel licht. Aan de wand een paar artistieke schilderijen die licht erotisch van aard zijn. Op een van de schilderijen herken ik Anja in een uitdagende pose. Zij is een van de andere van de vriendinnenclub. Anja is een kunstenares met een eigen galerij. Cynthia zet een glas fris voor mij en komt naast mij zitten op de bank.

“Leuk dat jullie persoonlijk de bestellingen komen afleveren.” Zegt ze.

“Dat is niet altijd het geval,” zeg ik. “Alleen als de klanten niet al te ver van ons vandaan zitten. Jij hebt dus geluk.” Ik neem een slokje van mijn glas.

“Toch leuk dat je het bij mij komt brengen,” gaat Cynthia verder. “Laat maar eens zien wat je allemaal hebt meegenomen.” Ik schuif de doos wat naar voren en maakt hem open. Als eerste laat ik de set van zwepen zien. Ze pakt ze aan en laat de uiteinden door haar lange vingers glijden.

“Lekker zacht voelt het aan.” Zegt ze. Ik glimlach. Als volgende laat ik de gag met bijpassen hoofdmasker zien. Ook die neemt ze aan en kijkt er bewonderenswaardig naar. “Dat past goed bij Marcel denk ik.” Ik begrijp hieruit dat Cynthia de dominante is van het stel. Vervolgens pak ik het vrouwenkorset uit de doos. Er zitten een paar lederen armbanden bij. Deze kan je aan het korset vastmaken. Dat moet een mooi gezicht zijn bij Cynthia als ze die aan heeft. Ze pakt het korset direct uit mijn handen en voelt aan de binnenzijde.

“Heel goed,” zegt ze. “Dit zal mij uitstekend staan.” Ik knik bevestigend. “Is hij goed verstelbaar?” Vraagt ze. Ik wijs op de riempjes zowel aan de voor- als achterzijde. “Helemaal aan te passen aan ieder lichaam.” Zeg ik.

“Heel goed, maar dan wil ik wel dat jij hem nu passend maakt voor mijn lichaam.” Zegt Cynthia. Zonder mijn reactie af te wachten staat ze op en trekt ze haar toch al niets verhullende blouse uit. Ook al kon ik haar borsten al goed zien, als ze zo vrij getoond worden moet ik toch wel slikken. Ze zien er geweldig uit. De tepels zien er keihard uit en ik zou er graag in willen knijpen. Ze maakt de riempjes aan de achterkant van het korset los en doet het korset om.

“Maak de riempjes maar vast.” Ik sta op en ga achter haar staan. Met licht trillende handen maak ik een voor een de riempjes vast. “Doe maar goed strak.” Zeg Cynthia. Ik doe wat ze vraagt. Als ik klaar ben draait ze zich om. Het korset staat, zoals ik al had verwacht, haar enorm goed. Haar borsten worden er door omhoog geduwd en de tepels steken parmantig naar voren. Ik doe een stap achteruit en kijk goedkeurend naar haar. Ze ziet mijn blik.

“Wacht even,” zegt ze, “Nu zie je het natuurlijk niet zoals het in het echte gebruik zal zijn.” Ik kijk vragend. Haar arm gaat achter haar rug en ze maakt haar leren rokje los. Deze valt soepel omlaag. Mijn ogen gaan direct naar haar kutje. Ze heeft nog steeds een keurig geschoren randje haar. Ze gaat uitdagend voor mij staan. “Zo, wat vindt je ervan?” Vraagt ze. Ik bekijk haar van top tot teen.

“Je ziet er geweldig uit.” Zeg ik, “Zou zo met je willen spelen.” Het laatste floept er uit voordat ik het weet.

“Dat is juist wat ik wilde horen!” Zegt Cynthia, “Pak de spullen maar in de doos en volg mij maar.” Ze draait zich om en loopt naar de deur. Even sta ik stil. Cynthia draait zich om. “Kom op,” zeg ze. “Inpakken en meekomen!” Het laatste klinkt vrij dringend. Ik pak snel de spullen van de bank en doe die in de doos. Met de doos in mijn handen loop ik achter Cynthia aan die inmiddels de trap is opgegaan. We komen op de zolder die helemaal als SM-ruimte is ingericht. De vloer is bekleed met zacht leerachtig materiaal. Ik zet de doos op de vloer en kijk bewonderenswaardig rond. Ze hebben al het nodige in huis. Cynthia ziet mijn blik.

“Kleed je uit!” Zegt ze. Ik kijk haar aan. “Kom op je wilde spelen en dat gaan we dan ook doen!”. Even aarzel ik maar dan trek ik mijn kleding uit. Ik sta nu naakt voor Cynthia die goedkeurend kijkt. Ze loopt naar een kast en pakt er wat uit.

“Armen naar voren!” Opnieuw klinkt het zeer dwingend en ik doe dan ook gelijk mijn armen naar voren. Even later zitten er een paar leren banden om mijn polsen. Dan loopt ze naar de zijkant en rommelt wat aan een ketting. Vanuit het plafond komt een stang omlaag.

“Hier staan,” zegt ze. “En armen omhoog.” Ik loop naar de plaats die ze aanwijst en doe mijn armen omhoog. Cynthia klikt nu de polsbanden vast aan de stang. Ze loopt weer terug naar de zijkant, trekt aan de ketting en de stang gaat weer omhoog. Ik sta nu naakt uitgestrekt voor Cynthia. Ik slik eventjes. In plaats van dat ik met haar ga spelen gaat ze met mij spelen. Ik voel de nagels van Cynthia over mijn borsten. Langzaam trekt ze een spoor omlaag. Dan tikt ze plagend tegen mijn penis die direct begint te groeien van de spanning. Dan loopt ze naar de doos met de bestelde artikelen.

“Laten we eens gaan kijken wat we kunnen uitproberen.” Ze pakt wat uit de doos en gaat achter mij staan. Ik voel het leren bandje van een van de zwepen op mijn schouder. Ze laat ze langzaam er vanaf glijden. Even later slaat ze, niet al te hard, de uiteinden van de zweep op mijn billen. Ik tril wat van spanning. Dan laat ze in een steeds harder en in een sneller tempo de zweep op mijn gehele rug neerkomen. Ik begin te kreunen.

“Ja, jij dacht zeker met mij te kunnen spelen.” Het klinkt sarcastisch. “Je had toch door moeten hebben dat ik de Domina ben in ons stel en dat niet ga opgeven alleen maar omdat jij zo lekker bent.”

Dan stopt ze en loopt weer naar de doos. Ik denk even na. Wat zit er in wat ze kan gebruiken. Het is het hoofdmasker met gag en de dubbele dildo. Cynthia pakt weer iets uit de doos en gaat daarna voor mij staan. Ik slik. Ze heeft de dubbele dildo in haar hand. De dildo heeft een kort, maar dik deel en een langer, dun deel. Met een zichtbaar vochtig doekje wrijft ze beide delen schoon. Dan stopt ze het dikke deel voorzichtig in haar kutje. Ze kreunt wat. Het is een stevig exemplaar. Ze laat de dildo een paar keer in en uitgaan. Ze geniet er zichtbaar van. De dildo heeft een riempje waarmee hij vastgezet kan worden wat ze dan ook doet. Ze wrijft uitdagend over het dunne deel wat nu parmantig naar voren steekt. Ze loopt weer naar de kast en pakt daar wat uit. Ze gaat weer achter mij staan en tikt de dildo tegen mijn billen.

“Ik weet niet of je wel eens anaal genomen bent,” zegt ze, “maar het gaat nu in ieder geval gebeuren.” Het is niet de eerste keer dus weet ik wat er gaat gebeuren. Ik voel wat kouds tussen mijn billen. Cynthia heeft wat glijmiddel er tussen gespoten. Dan voel ik de dildo tussen mijn billen glijden op zoek naar mijn anusgaatje. Heel rustig duwt Cynthia de dildo een stukje naar binnen. Ik kreun wat.

“Gewoon ontspannen, dan gaat het goed.” Zegt ze. Ik probeer mij te ontspannen. Ze pakt nu met beide handen mijn heup vast. Ze duwt nu de dildo verder naar binnen. Ik doe mijn benen wat verder uit elkaar. De dildo gaat steeds verder naar binnen. Er lijkt geen einde aan te komen. Dan voel ik dat hij er helemaal inzit. Dan begint Cynthia mij te neuken in mijn anus. Rustig gaat ze in en uit. Ook het deel wat in haar kutje zit doet zijn werk. Dan gaat ze steeds sneller. Ik merk dat haar adem ook versnelt. Dan kreunt ze het enorm uit. “Ja… ha… ja…”. Ze legt haar hoofd tegen mijn rug. Dan trekt ze de dildo weer rustig uit mijn anus. Ik trek wat aan de stang.

“Maak mij los.” Zeg ik. Ze haalt de stang wat omlaag en maakt de polsbanden los. Ik draai mij om en zie dat ze dildo uit haar kutje haalt. Ik loop naar haar toe en leg haar op de grond. Ze spreidt gelijk haar benen en even later vindt mijn penis zijn weg in haar warme kutje. Ik ga eerst nog rustig in en uit, maar kan het niet lang volhouden en komt schokkend klaar. Cynthia komt vrijwel op hetzelfde moment voor een tweede keer klaar. Ik glij van haar af en we liggen nog even innig omarmd. Dan staat Cynthia op en trekt mij ook omhoog. We lopen de trap af naar de badkamer. Het is een zeer ruime badkamer. Ze doet de douche aan en stapt naar binnen. Ze trekt mij mee naar binnen. Dan begint ze mijn rug te wassen. Haar handen gaan dan om mij heen en ze zeept ook mijn penis in. Zachtjes knijpt ze in mijn penis terwijl ze mijn rug kust. Ik draai mij om en begin haar te kussen wat zij vurig beantwoord.

Mijn penis is ondertussen weer keihard geworden. Ik duw Cynthia tegen de wand. Ik stuur mijn penis in de richting van haar kutje en duwt hem direct helemaal naar binnen. Cynthia kreunt eventjes. Zonder verder te wachten neuk ik Cynthia staand. Met haar handen op mijn billen duwt ze mijn penis steeds weer naar binnen. Ik voel dat ze klaar begint te komen en stoot dan nog een paar keer stevig waarnaar ik opnieuw klaarkomt. We spoelen ons af en stappen dan de douche weer uit. We helpen elkaar bij het afdrogen waarbij we maar geen genoeg krijgen om elkaar te kussen. Cynthia had mijn kleding van boven meegenomen en ik kan mij dus aankleden. Haar kleding ligt nog beneden. Ze loopt naakt voor mij de trap af naar de woonkamer. Ze kleedt zich ook weer aan. We drinken onze glazen leeg. Dan sta ik op.

“Ik moet nu echt weer verder.” Zeg ik.

“Dat begrijp ik.” Zeg ze. We lopen naar de voordeur en kussen elkaar voor een laatste keer. Ik loop tevreden naar mijn auto en rij dan naar huis.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post250

WIE IS HET?

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers ma, december 03, 2018 15:44

WIE IS HET?

Ik parkeer de auto en we stappen uit. Het is een mooie, zwoele zomeravond. Leonie, mijn vrouw, pakt mij bij de arm en we lopen naar het huis van Christine en John. Zij hebben een groot huis in een van de bosrijke buitenwijken. John is beursmakelaar en heeft het de laatste jaren erg goed gedaan. We zijn al een paar keer op bezoek bij ze geweest. Het huis heeft een zeer grote huiskamer met aansluitend een grote woonkeuken. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers en een grote badkamer. Op de 1ste verdieping zijn er nog eens drie slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers heeft ook nog eens een groot balkon met uitzicht over de keurig aangelegde tuin. Ze hebben ook een groot zwembad bij het huis laten bouwen. Deze is overkapt zodat je ook in de winter kan zwemmen. Vanuit het huis loop je zo het zwembad in.

De vriendinnenclub van Leonie en Christine hebben vanavond een avondje samen georganiseerd en de partners mochten daar, bij wijze van uitzondering, ook bij aanwezig zijn.

“Is de vriendinnenclub compleet vanavond?” Vraag ik.

“Nee, Anja is niet aanwezig. Voor de rest zijn we compleet”. Dit betekent dat naast Leonie ook Christine, Cinthia en Marlies er zullen zijn. Cinthia ken ik niet, de rest heb ik wel eens ontmoet. We bellen aan. De deur wordt opengedaan. Christine doet open. Ik kijk verbaasd. In plaats van de verwachte avondkleding heeft ze een badjas aan. Christine ziet mijn verbazing.

“Ik zie dat je nog niets hebt verteld tegen hem”. Zegt Christine kijkend naar Leonie.

“Ja dat was de afspraak”. Zegt Leonie. Christine stapt opzij en laat ons binnen.

“Ja Paul, vanavond houden wij een zwembadpartij en daar past geen mooie avondkleding bij”. Ik kijk Leonie aan.

“Maar we hebben geen zwemkleding meegenomen”. Zeg ik. Christine begint te lachen. “Dat is vandaag niet nodig. Wij gaan allemaal naakt zwemmen!”. Ik moet even slikken. Hier had ik niet op gerekend. Christine gaat verder. “In de badkamer vinden jullie een paar badjassen. Ik zou zeggen, kleed je maar om en dan zie ik jullie zo wel bij het zwembad”. Leonie trekt mij aan de arm mee naar de badkamer. Leonie begint zich gelijk uit te kleden. Ik wacht nog eventjes.

“Dus jij wist hiervan?” Vraag ik. Leonie kijkt op.

“ja, maar we hadden afgesproken om niets tegen jullie te zeggen”. Alle vrouwen wisten dus hiervan. Ik kleed mij uit. Ik kijk eens naar mijn mooie, naakte Leonie. Ik pak haar beet en we kussen elkaar. We leggen onze kleren in een kast die tegen de wand staat. Zo te zien zijn we niet de eerste. We lopen naar het zwembad en gaan naar binnen. John staat op en geeft mij een hand ter begroeting.

“jij wist ook niets hiervan?” Vraagt hij aan mij.

“Nee, ze hebben ons er volledig buiten gehouden”. Ik lach. Dan loop ik af op Marlies. We omhelzen elkaar en geven elkaar een paar kussen op de wang. Dan geef ik haar vriend Gerard een hand. Ik loop af op een donkere schone. Dat moet dus Cinthia zijn. Ze staat op. Door de badjas kan je het niet goed zien, maar ze is lang en knap. Pikzwart haar en een paar donkere ogen. Ook haar omhels ik en geef ter begroeting een paar kussen op de wang. Haar vriend heet Marcel. Ik geef hem een hand. Ook Leonie begroet alle aanwezigen. We gaan zitten op een paar comfortabele stoelen. Christine komt binnen met een dienblad.

“Zo we gaan eerst beginnen met een welkomstdrankje”. We gaan allemaal staan en nemen een glas. Het is prosecco. We proosten op de avond die gaat komen.

“Ik breng zo ook nog wat hapjes. Daarna moet iedereen wel zelf voor hun drankjes gaan zorgen”. Zegt ze wijzend op de bar aan de zijkant. “Verder moet je maar gaan zwemmen als je wilt. Straks gaan we nog een paar leuke dingen doen”. Ik kijk Leonie vragend aan. Zij haalt alleen maar lachend haar schouders op. We gaan zitten en nemen nog een paar slokje prosecco. We raken geanimeerd aan de praat. Christine heeft ondertussen wat hapjes op de tafeltjes voor ons gezet.

Dan trekt Christine haar badjas uit. Ik kijk even naar haar. Ze heeft een geweldig lichaam. Mooie volle borsten en een kaalgeschoren kutje. Ze loopt naar de rand van het zwembad en springt er in. Dit is het signaal voor anderen om ook te gaan zwemmen. Ik trek mijn badjas uit en loop snel naar de rand van het zwembad. Ik zie Christine naar mij kijken. Snel spring ik ook het water in. Het is lekker warm water. Leonie zwemt op mij af. “Lekker he om zo te zwemmen!”. Ik knik en pak haar beet. We kussen elkaar. Ik voel dat Leonie haar kutje tegen mijn penis aandrukt. Ik kijk om mij heen, maar de anderen zwemmen of zitten op de rand te kletsen. Ik pak Leonie onder water bij haar kontje en drukt die stevig tegen mijn penis aan. Dan laten we elkaar weer los en gaan wat zwemmen. Christine stapt uit het zwembad en droog zich af. Dan trekt ze haar badjas aan.

“Mensen!” Begint ze, “ik wil dat jullie allemaal uit het bad komen. We gaan beginnen met spelronde één”. Ik kijk even Leonie vragend aan. Zij begint alleen maar te glimlachen. Zij weet dus wat er gaat komen. We komen allemaal uit het water, drogen ons af en doen onze badjassen aan.

“Goed”, zegt Christine, “na het grote debacle van de mislukte weddenschap die John en Paul hadden, hebben wij vrouwen besloten om het veel beter te organiseren”. Ze glimlacht en kijkt rond naar de verbaasde gezichten van de mannen. “We gaan het spel -Wie is het- spelen. Dit doen we in twee rondes”. Even stopt ze en neemt een slokje drinken. “In de eerste ronde gaan we controleren hoe goed de mannen het lichaam kennen van hun eigen liefje!” Ik zie de vrouwen allemaal glimlachen. “De vrouwen gaan zo om en om bloot voor een man staan. Die moet dan de borsten vastpakken en kijken of die van hun eigen partner zijn of niet”. Ik kijk vragend. “Ja, Paul maar zo eenvoudig zal het niet zijn natuurlijk. De mannen worden wel geblinddoekt. En we wisselen steeds de volgorde waarin de borsten worden geïnspecteerd”. Christine loopt naar de bar en pakt daar een blinddoek.

“Ok, John jij als gastheer mag beginnen”. John staat op en Christine doet hem de blinddoek voor. Ondertussen hebben de vrouwen hun badjassen uit gedaan. Als eerste gaat Cinthia voor John staan.

“Ga je gang”. Zegt Christine. Voorzichtig steekt John zijn armen naar voren. Hij pakt de borsten vast van Cinthia. Zij heeft mooie, maar niet al te grote borsten. Wel heeft ze duidelijke harde tepels. Ik besluit om dit soort details goed in mij op te nemen. John aait en knijpt wat in de borsten. Dan laat hij ze los. Cinthia stapt naar achteren. De volgende is Christine. Zij heeft mooie, volle borsten. Opnieuw pakt John de borsten vast en inspecteert deze. Als derde is Leonie aan de beurt. Haar borsten ken ik maar al te goed. Tenslotte staat Marlies voor John. Haar borsten zijn vergelijkbaar met die van Leonie. Het zal nog lastig worden om de verschillen te ontdekken.

“Ok, John, doe je blinddoek maar af en vertel maar welke borsten van mij waren”. Zegt Christine. John kijkt even naar alle vrouwen.

“Dat is niet moeilijk”. Zegt hij, “het was de tweede!”. Een klein applausje volgt. Dan is het de beurt aan Marcel, de vriend van Cinthia. De vrouwen gaan in een andere volgorde bij hem voorbij. Dan vraagt Christine aan hem welke borsten van Cinthia zijn. Ook hij heeft het goed. Dan volgt Gerard, maar die denkt dat de borsten van Leonie van zijn partner zijn. Marlies kijkt een beetje teleurgesteld. Dan is het mijn beurt. Ik krijg de blinddoek voor en zie inderdaad niets meer. Ik pak de eerste borsten vast. Zo te voelen zijn het mooie, volle borsten. Dat moet dus Christine zijn. Dan krijg ik de volgende borsten in mijn handen. Deze zijn een stukje kleiner en hebben harde tepels. Die moeten dus van Cinthia zijn. Met het derde paar borsten heb ik meer moeite. Ik knijp wat in de tepels en dan weet ik het bijna zeker. Deze moeten van Leonie zijn. Ik krijg het laatste paar borsten in mijn handen. Ook hier knijp ik wat in de tepels en die voelen toch anders aan. Ook ik krijg de vraag voorgelegd.

“Dit was heel duidelijk!”, zeg ik zelfverzekerd, “Leonie was als derde!”. Ook ik krijg een applausje en ik doe mijn blinddoek af. Leonie loopt op mij en geeft een stevige kus. “Goed gedaan jochie!”, zegt ze.

“Goed”, zegt Christine, “we gaan nu weer wat eten, drinken en zwemmen. Over zo’n 30 minuten gaan we verder met ronde twee”. Ze kijkt rond. “Ter informatie, alleen Gerard heeft nog geen score de anderen ieder 1 punt. Degene die na twee rondes 2 punten heeft krijgt een bonus. Degene die na twee rondes slechts 1 punt heeft krijgt wel een herkansing. Degene zonder punten heeft pech, die moet zichzelf maar zien te vermaken!”

We gaan weer wat drinken, het zwemmen laat ik aan anderen over. Alleen Cinthia en Marcel springen nog een keer in het water. De rest klets wat met elkaar. De 30 minuten zijn snel voorbij als Christine weer het woord neemt.

“Goed, de tweede ronde!” zegt ze lachend. “zoals jullie wel weten hebben we meerdere slaapkamers. Op vier slaapkamers heb ik ondertussen een naam van de mannen geplakt. Het is straks de bedoeling dat de mannen naar hun slaapkamer gaan. Jullie vinden op het kussen een blinddoek die moet worden voorgedaan. Dan ga je, naakt uiteraard, op het bed liggen en wacht rustig af”. Christine kijkt rond. “Op een gegeven ogenblik krijg je bezoek van een van de vrouwen. Een ding is zeker, het is niet je eigen partner!”. Ik kijk naar Leonie die alleen maar glimlacht. “Jouw bezoekster gaat je dan een lekkere penismassage geven met alles er op en er aan! Aan het eind mag, niets moet, de bezoekster je ook verkrachten. Een orgasme is niet verplicht, maar wel lekker!”. Even laat ze een stilt vallen om te zien of we het begrijpen. “Je mag jouw bezoekster niet aanraken, dus handen thuis. De blinddoek mag pas af als de bezoekster weer de kamer uit is. Je schrijf dan de naam op van degene waarvan jij denkt dat ze bij je was op het papiertje op het nachtkastje. Tenslotte wacht je dat er geklopt wordt op de deur, we moeten tenslotte wachten totdat iedereen klaar is! Je wacht dan nog éé minuut en kom dan hier weer terug”. Ik kijk rond. De mannen lijken verbaasd, net zoals ik. De vrouwen zie ik alleen maar glinsteren. Ik neem nog snel een slokje. Dan zie ik John opstaan. Hij wenkt de andere mannen.

“Kom op, boys, let’s go”. De mannen staan op en we lopen achter John aan. Hij loopt naar de 2 slaapkamers op de begane grond. “Hier staan de namen van Gerard en Paul”. Zegt hij, “Marcel in ik moeten dus naar boven”. Ik ga de kamer binnen waarop een sticker zit met mijn naam. Het is er lekker koel. John heeft voor airconditioning gezorgd in huis. Ik loop naar het bed en pakt de blinddoek. Ik trek mijn badjas uit, doe de blinddoek voor en ga naakt op het bed liggen.

Na een paar minuten hoor ik de kamerdeur opengaan. Ik slik eventjes, wie zou het zijn. De bezoekster loopt naar het bed. Ze duwt met haar handen mijn benen uit elkaar. Ik probeer mijn voor te stellen wie het zou kunnen zijn, maar heb nog geen idee. Dan kruipt de bezoekster tussen mijn benen. Ik voel een paar nagels over mijn buik. Wie heeft er van die lange nagels? Nog weet ik het niet. De hand gaat omlaag naar mijn penis die een beetje begint te kloppen. Mijn penis wordt met een hand vastgepakt. Ze knijpt er eens flink in waardoor mijn penis snel groeit. Ik voel dat er een ring aan de hand zit. Leonie valt af omdat dat mijn eigen partner is, Christine is het ook niet want die heeft geen ringen om. Het is dus Marlies of Cinthia. Een tweede hand pakt mijn penis vast. Heel subtiel wordt mijn penis nu gemasseerd. Ik voel een paar duimen tegen mijn eikel. Steeds sneller wordt er gemasseerd. Mijn penis is nu keihard. Dan wordt het masseren gestopt. De bezoekster houdt wel mijn penis stevig vast. Dan voel ik een tong om mijn eikel. Ik begin te kreunen. Dit is schijnbaar het signaal voor mijn bezoekster om verder te gaan. Mijn penis verdwijnt helemaal in haar mond. Mijn bezoekster zuigt er flink aan terwijl ze nu met haar handen in mijn ballen knijpt. Ook mijn bezoekster begint licht te kreunen. Dit gaat eventjes zo door, dan stopt ze. Mijn bezoekster kruipt over mij heen. Ze zit nu op mijn buik. Ze gaat wat omhoog en pakt mijn penis vast. Die stuurt ze naar haar kutje. Ik voel dat ze niet helemaal kaalgeschoren is. Ik weet dat Marlies een kaalgeschoren kutje heeft, dus dit moet de donkere Cinthia zijn. Ik heb de neiging om haar vast te pakken, maar kan mij nog net inhouden. Mijn penis schuift soepel naar binnen. Dan buigt mijn bezoekster wat naar voren en zet haar handen op mijn borstkast. Dan weet ik het zeker. Ik herken de geur van het parfum die Cinthia op heeft. Het is vrijwel dezelfde geur als die van Leonie. Mijn bezoekster gaat steeds sneller op en neer. Ook haar adem gaat steeds sneller en even later voel ik dat ze klaar komt. Voordat ik zover ben stapt ze van mij af. Ze tikt met haar hand tegen mijn nog harde penis. Ik kreun. Dan hoor ik dat ze de kamer uit loopt. Zodra de deur weer dicht is ga ik zitten.

Ik pak het papiertje van het nachtkastje en schrijf daar de naam van Cinthia op. Dan wacht ik op het klopje op de deur wat wel een eeuwigheid lijkt te duren. Er wordt geklopt. Ik wacht nog eventjes en loop dan weer terug naar het zwembad. Naast de vier vrouwen die al zitten zie ik dat Gerard al terug is. Achter mij aan komen John en Marcel ook weer het zwembad binnen. We gaan met zijn allen zitten en kijken dan naar Christine.

“Goed,”, zegt Christine, “we gaan beginnen met Paul”. Ze kijkt naar mij. Ik pak mijn papiertje en hou die voor mij zodat iedereen kan zien welke naam er staat. “Bij mij was Cinthia”. Ik kijk Cinthia aan. Zij begint te glimlachen.

“Dat heb je helemaal goed!”, zegt ze. Ik heb dus de twee punten en zal een bonus gaan krijgen. Ben benieuwd wat dat is. De volgende is Gerard. Die denkt dat Leonie bij hem was. Het is echter niet het geval. Hij blijft dus zonder punten en krijgt ook geen herkansing. John heeft de naam van zijn bezoekster, Marlies, ook goed en daarmee ook 2 punten. Marcel wist wel dat Leonie bij hem binnen was geweest en verdient daarmee de herkansing. De herkansing is niets anders dan een dobbelsteen. Als Marcel een even getal gooit, dan heeft hij alsnog zijn 2 punten. Hij heeft gelukt en gooit een 6.

Weer neemt Christine het woord. “De bonus gaat zich weer in een slaapkamer afspelen. Zowel John, Paul als Marcel gaan straks een lootje trekken met daarop een van onze namen”. Zegt ze wijzend op de vrouwen. “Met degene die op jouw briefje staat mag je naar de slaapkamer en…”, even wacht ze. “Ja, nou dat zie je daar dan wel. Maar opnieuw mag het niet jouw partner zijn, daar kan je het nog vaak genoeg mee doen”. Ik kijk naar Leonie die haar schouders ophaalt. De vier namen worden op briefjes geschreven, dichtgevouwen en in een schaal gedaan. Marcel mag als eerste en trekt de naam van Christine. Dan pak ik een lootje, vouw hem open en zie de naam van Marlies staan. Ik zie dat ze helemaal begint te glunderen. John treft Cinthia zodat Leonie samen met Gerard achter moeten blijven.

Marlies staat gelijk op en pakt mijn hand vast. Ze trekt mij mee naar de hal. “jij was beneden?” Vraagt ze. Ik knik. Dan trek ze mij verder mee. Ze opent de deur met mijn naam erop en duwt mij naar binnen. Zodra de deur is gesloten duwt ze mij tegen de wand. Haar badjas had ze al losgemaakt en die valt gelijk van haar af. Ze maakt snel ook mijn badjas los. Dan begint ze mij vurig te kussen wat ik maar al te graag beantwoord. Haar hand gaat naar mijn penis en zij knijpt er flink in. Deze groeit gelijk onder dit erotische geweld. Dan pakt ze mij beet en trekt mij naar het bed. Ze gaat op haar knieën op het bed zitten.

“Ik wil dat je mijn beide gaatjes gaat verwennen!” Zegt ze. Ik kruip achter haar op het bed. Mijn vingers gaan op zoek naar haar kaalgeschoren kutje. Ik voel dat ze al ontzettend geil is. Dan geeft ze mij een tubetje wat ze al eerder uit haar badjas had gepakt. “Dit maakt het makkelijker voor het tweede gaatje”. Zegt ze. Het is glijmiddel. Ik leg het naast mij neer. Ik ga eerst het kutje verwennen. Ik pak haar kontje vast en duw mijn penis rustig bij haar kutje naar binnen. Ze draait een beetje met haar kontje heen en weer en kreunt daarbij. Langzaam ga ik in en uit. Dan ga ik wat sneller. “hey, niet vergeten dat mijn ander gaatje ook zit te wachten!” Zegt ze. Ik trek mijn penis terug en pakt het tubetje. Ik doe wat glijmiddel tussen haar bilspleet. Dan ga ik met een vinger haar anusgaatje binnen. Eventjes masseer ik het gaatje. Dan duw ik er een tweede vinger naar binnen. Opnieuw masseer ik het gaatje.

“Stop hem er in, nu!” Zegt ze. Ik pak mijn harde penis en stuurt die naar haar anusgaatje. Ik duw hem een klein beetje naar binnen. Marlies begint te kreunen. Ik pak haar kontje vast met beide handen en duw dan door. “Ja… ha… ja…”. Kreunt Marlies. Eventjes voel ik wat weerstand maar dan zit mijn penis helemaal binnen. Rustig ga ik op en neer in haar kontgaatje. Steeds sneller ga ik. Ik voel dat ik niet langer meer mijn orgasme kan ophouden en kom schokkend klaar. Op hetzelfde moment laat Marlies met een gilletje blijken dat ze ook een orgasme heeft. We vallen uitgeput op onze rug. Marlies legt haar hoofd op mijn borstkast en speelt wat mijn penis die nu in ruststand is gekomen.

“ik was blij dat jij mijn naam heb getrokken”. Zegt ze, “nadat we lekker hebben gevreeën op mijn behandelstoel wilde ik nog wel meer van jou”. Marlies is een schoonheidsspecialiste met een eigen praktijk. In het kader van mijn weddenschap met John was ik op haar behandelstoel terecht gekomen en hebben we daar lekker gevreeën.

We staan op en trekken onze badjassen weer aan. Bij de deur pakt Marlies mij nog een keer beet en we kussen nog hevig waarbij ze haar onderlichaam tegen mijn penis aandrukt. “We gaan dit zeker nog een keer doen”. Fluister ze in mijn oor.

We lopen weer terug naar het zwembad waar de rest al aanwezig is. Ik zie Leonie een beetje beteuterd naar mij kijken. We waren tenslotte het langst weg wat zou betekenen dat Marlies en ik het wel naar onze zin hadden. Ik ga naast Leonie zitten en kus haar.

“Ik krijg jou straks nog wel!” Fluistert ze in mijn oor. Ik leg mijn hand onder haar badjas en schuif naar boven. Ik aai haar kutje. “Belooft”. Fluister ik terug. We drinken nog wat. Niemand gaat meer zwemmen. Leonie staat als eerste op.

“Kom Paul, wij gaan er maar eens vandoor”. Ik weet wat ze wil en sta zonder tegenstribbelen op. Christine begint wel te protesteren. “Hey de avond is nog lang niet voorbij”. Zegt ze. Leonie kijkt haar indringend aan. Ik denk dat Christine nu begrijpt waarom we weg gaan.

“Ok, jullie weten waar de badkamer is. Jullie kleren liggen daar nog”. Leonie en ik stappen naar de badkamer en kleden ons snel aan. Christine en John begeleiden ons naar de voordeur waar we uitgebreid afscheid nemen. We laten weten dat het ontzettend leuk was en lopen dan snel naar onze auto. Ik stap achter het stuur en rij dan naar huis. Onderweg legt Leonie haar hand op de plek waar mijn penis is verborgen door mijn broek.

“Jij dacht zeker dat ik zonder een extra vrijpartij zou kunnen! Niets daarvan, we gaan thuis ervoor zorgen dat ik geen schade zal oplopen!” Zij was degene die niet aan de bonus mocht meewerken.

We parkeren de auto voor onze deur. Leonie opent de deur en we lopen naar binnen. Achter mij sluit Leonie de deur. Dan pakt ze mijn hand vast en trekt mij mee naar boven waar onze slaapkamer is. Ze duwt mij op het bed en trekt direct mijn broek en onderbroek uit. Zij trekt snel haar kleren uit en ga dan tussen mijn benen zitten. Mijn penis wordt vakkundig door haar gemasseerd. Zodra hij keihard is geworden stopt ze mijn penis in haar mond en begint er flink aan te zuigen. Ik kreun een beetje. Zonder verder te wachten gaat ze op mijn buik zitten en schuift mijn penis bij haar naar binnen. Rustig gaat ze op en neer. Pas nu maakt ze mijn hemd los. Ze zet haar handen op mijn borsten en speelt wat met mijn tepels. Ik pak haar kontje vast en knijp er wat in. Dan gaat ze steeds sneller op en neer. Ze komt schokkend klaar. Ik geef aan dat ze nog eventjes door moet gaan wat ze ook doet. Even later kom ik voor een tweede keer die avond klaar. Dan laat ze zich naast mij op het bed vallen. We kussen wat.

“Ik had dit echt wel nodig nadat ik jullie een voor een zag terugkomen na de bonusbehandeling”. Fluister ze.

“Ik begrijp het!” Antwoord ik, “zou ik ook gedaan hebben”. We staan weer op van het bed en gaan naar de badkamer. We frissen ons op en stappen weer in bed, maar nu om tevreden te gaan slapen.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post239

WEDDENSCHAP

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers wo, november 21, 2018 14:03

WEDDENSCHAP

John heft het glas. “Proost!” Zegt hij.

John, mijn vriend al sinds de lagere school, en ik zitten in onze stamkroeg die op loopafstand van ons huis ligt. Dat is gemakkelijk want dan kunnen we tenminste drinken zonder in een auto te stappen als we naar huis moeten. Regelmatig spreken we af in onze stamkroeg voor een gezellig avondje. Onze vrouwen blijven dan thuis of gaan zelf iets leuks doen. Vandaag hebben we lekker de vaart erin, we zitten op het punt dat de alcohol flink zijn werk begint te doen. John kijkt eens rond en zijn blik valt op een leuke dame die aan een tafeltje bij het raam zit. Hij kijkt mij aan en begint te lachen.

“Ik denk niet dat het jou lukt om die mooie dame te versieren!” Zegt hij wijzend op de vrouw bij het raam. Ik kijk naar de vrouw.

“Inderdaad, vandaag gaat het mij niet meer lukken”. John kijkt mij nog eens aan. “Volgens mij gaat het jou ook niet lukken als je nuchter ben!”

Ik kijk verontwaardigd naar John. “Ik kan nog steeds alle vrouwen versieren en in bed krijgen!”

John lacht weer. “Zullen we daar een weddenschap op afsluiten?” Vraagt hij.

“Hoe stel jij je dat dan voor?” Vraag ik. Ik zie John nadenken.

“We moeten binnen twee weken met twee vreemde vrouwen naar bed zijn geweest. Het mogen dus niet onze eigen vrouwen zijn of vroegere vriendinnen!”. Ik kan niet echt meer helder denken, maar ga toch in op wat John voorstelt.

“En wat krijgt de winnaar dan?” Vraag ik.

“De winnaar mag met de vrouw van de verliezer naar bed!” Ik begin te lachen.

“We kunnen toch niet beslissen over wat onze vrouwen moeten doen, en zeker niet wat jij nu voorstelt”. Even is het stil.

“Dat is het probleem van de verliezer!” Reageert John, “De verliezer moet zich alleen maar afzijdig houden als de winnaar een versierpoging doet bij de vrouw van de verliezer”. John wordt steeds enthousiaster. Ik merk dat hij het helemaal ziet zitten. Even reageer ik niet, maar dan doet de alcohol zijn werk.

“OK, we gaan deze weddenschap aan!”. Ik geef John een hand ter bevestiging.

Ik probeer mij een beeld van de vriendin van John, Christine, voor mijn ogen te krijgen. Zij heeft een goed figuur en mooi halflang blond haar. Ik heb al een paar keer verlekkerd naar haar gekeken. Het is zeker waard om mijn best te doen om de weddenschap te winnen. Wel vraag ik mij af of mijn vrouw Leonie dit wel zo leuk gaat vinden. Ik weet dat ze John wel een leuke vent vindt, maar of ze met hem naar bed gaat weet ik niet. Dit is wel het probleem van John als die wint en daar ga ik alles aan doen om te zorgen dat dit niet gebeurt. We drinken nog een paar biertjes en gaan dan weer op huis aan. Ik probeer zo stil mogelijk te doen als ik thuis kom. Het is rustig in huis. Snel kleed ik mij uit in de badkamer, loop naar de slaapkamer en kruip in bed. Leonie slaapt al.

De volgende ochtend word ik wakker met een verschrikkelijke kater. Zit, samen met Leonie aan de ontbijttafel maar krijg niet veel naar binnen. Leonie lacht.

“Zo te zien was het gisteravond weer erg gezellig”. Het klinkt spottend want ze weet heel goed dat ik hoofdpijn heb. Behalve de hoofdpijn besef ik ook dat ik een stomme weddenschap ben aangegaan met John. Het is alsof Leonie doorheeft dat er iets mis is. “Hey, Is er soms iets ergs gebeurd?” Vraagt ze. Even aarzel ik, maar dan besluit ik toch maar om open kaart te spelen.

“We hadden al het nodige op,” begin ik, “en we hebben een stomme weddenschap afgesloten”. Ik kijk Leonie aan.

“Wat voor stomme weddenschap dan?” Vraagt ze.

Ik vertel waar de weddenschap over gaat en dat zij eigenlijk de ‘prijs’ is als ik verlies. Even is het stil. Leonie gaat tegenover mij zitten. Ik zit te wachten op een enorme scheldkanonnade, maar er gebeurt even niets. Ze kijkt mij heel indringend aan.

“Dus als ik het goed begrijp is John mijn hoofdprijs als jij verliest!” Zegt ze dan. Ik kijk niet begrijpend naar haar. Ik begin te stotteren.

“Ja, … zo is het eigenlijk wel”. Ik kijk omlaag, wil haar eventjes niet aankijken.

“Dat is dan een lekker vooruitzicht!” Het klinkt erg vrolijk. “Jij moet dus maar gaan verliezen”. Ik kijk Leonie aan. “Ja,” zegt ze, “ik vind John wel een lekker stuk en ik krijg hem zomaar in mijn schoot geworpen. Natuurlijk ga ik het hem niet gemakkelijk maken, maar uiteindelijk krijgt hij mij wel. Wat mij betreft staat de weddenschap!”

Ik schrik, we hebben wel een open relatie maar dit had ik niet verwacht. Wij weten van elkaar dat we af en toe een uitje hebben met een ander, maar daar wordt nooit over gepraat en moeilijk gedaan. Dit is wel nieuw voor mij. “Dus ga je gang, maar doe niet je best!”, zegt ze lachend. Ze staat op. “Ik ga mij lekker opfrissen en alvast wat dagdromen hoe het gaat worden met John”. Ze loopt de kamer uit. Ik hoor haar de trap oplopen naar de badkamer.

Ik staar wat voor mij uit, niet wetend wat te doen. Dan zie ik de gsm van Leonie op de tafel liggen. Leonie heeft een hele reeks van leuke vriendinnen die in aanmerking zouden komen om mijn weddenschap vorm te geven. Ik pak de gsm en blader door de contacten. Ik noteer snel een paar namen en telefoonnummers. Eentje die mij direct op valt is die van Marlies, de schoonheidsspecialiste van Leonie. Ik kom haar regelmatig tegen in de supermarkt als ik boodschappen doe. De laatste keer zei ik nog tegen haar dat ze moet trakteren als we elkaar daar weer zouden tegenkomen. Dat was goed had ze lachend gezegd. Ik moet morgenochtend maar weer eens boodschappen gaan doen.

Ik heb Leonie een paar keer voor een schoonheidsbehandeling bij Marlies afgezet, ik weet dus waar ze woont. Ik rij langzaam langs het huis van Marlies en zie een auto voor de deur staan. Uit ervaring weet ik dat Marlies altijd vroeg naar de winkel gaat. Ik hoop dat ze dit vandaag ook gaat doen. Net als ik voorbij haar huis ben zie ik in de achteruitkijkspiegel Marlies naar buiten komen. Ik rij snel door naar het winkelcentrum en parkeer daar mijn auto. Ik blijf wachten om te kijken of Marlies hier ook naar toe komt. Even later zie ik de auto van Marlies het parkeerterrein opdraaien. Ze parkeert haar auto en loop naar de winkel. Eventjes wacht ik nog, maar dan stap ik uit en loop snel naar de winkel.

Ik pak een winkelwagen en rij de winkel in. Hier en daar pak ik wat artikelen die ik nodig heb terwijl ik blijf kijken of ik Marlies zie. Ik zie haar bij de versafdeling staan en ga daar ook naar toe. Met opzet rij ik lichtjes tegen haar winkelwagen aan. Ze kijkt op en ziet mij staan.

“Hey Paul, jij ook weer hier?” Zegt ze vrolijk. Ik kijk naar haar mooie blauwe ogen.

“Dit is nu al de derde keer dat we elkaar hier tegen komen!” Zeg ik, “Nu moet je mij wel trakteren”. Ze begint te lachen.

“En waar moet de traktatie dan uit bestaan?” Vraagt ze.

“Eh, …” ik doe alsof ik wat moet nadenken, maar weet al lang wat ik wil gaan antwoorden. “Ik denk dat jij mij maar eens onderhanden moet nemen met een behandeling”. Ik kijk haar vragend aan.

“Hey, crème op je gezicht is toch niets voor jou?” Ze glimlacht.

“Nee,” antwoord ik, “maar een lekkere massage lijkt mij wel wat”. Volgens Leonie kan Marlies geweldig lekker masseren.

“Okay,” zegt ze, “ik weet dat ik woensdagmiddag geen klanten heb. Wat mij betreft kom je zo rond twee uur maar langs”. Ik knik bevestigend.

“Ik ga er naar uitkijken.” Zeg ik. We groeten elkaar nog eventjes en gaan dan weer verder met winkelen.

Het is woensdag en ik ben aan het werk op kantoor. Kan mij niet echt concentreren. Ik ben wel vaker met vrouwen naar bed gegaan, maar nooit als gevolg van een weddenschap. Weet ook niet of Marlies wel met mij naar bed wil gaan. Ik kijk op de klok en zie dat ik nu wel naar Marlies moet gaan voor mijn afspraak. Ik rij naar haar toe en bel aan. Zij heeft haar schoonheidssalon aan huis. Marlies opent de deur. Ze ziet eruit zoals ik van een schoonheidsspecialiste verwacht, goed verzorgd en in een wit jurkje met een blauwe band en knoopjes van boven tot beneden.

“Goedemiddag, kom verder.” Marlies maakt een uitnodigend gebaar. Ik stap naar binnen. “De eerste deur aan de rechterkant”. Ik loop door de gang en ga de behandelkamer binnen. Het ziet er zeer verzorgd uit. In het midden een grote, brede behandelstoel die zo te zien aan alle kanten verstelbaar is.

“Ik zou zeggen trek je shirt maar uit en neem plaats.” Zegt ze en wijst op de stoel. Ik trek mijn shirt uit en ga zitten. Marlies gaat naast de stoel staan en drukt op wat knopjes. Even later lig ik languit op de comfortabele stoel. Ze drukt nogmaals op een knopje en de stoel gaat wat omhoog. Marlies legt een handdoek over mijn blote bovenlichaam. Ze doet wat massageolie op haar handen en begint dan mijn schouder te masseren. Het voelt ontzettend lekker aan en ik doe eventjes mijn ogen dicht.

“Ja, ontspan je maar,” zegt ze, “je zal zien hoe lekker dit is”. Ze gaat verder met masseren. Mijn armen liggen naast mij op de brede behandelstoel. Ik laat subtiel mijn rechterarm van de stoel afglijden. Hij hangt nu naast de stoel vlakbij de benen van Marlies. Voorzichtig til ik mijn arm wat op en leg mijn hand tegen de heup van Marlies. Geen reactie. Rustig begin ik de heup van Marlies te aaien. Ik zie dat Marlies dit niet erg vindt, zij masseert in ieder geval gewoon verder. Ik laat mijn hand wat omlaaggaan. Ik voel nu de rand van de jurk. Ik ga nog een stukje verder omlaag. Mijn hand ligt nu volledig op de blote been van Marlies. Nog steeds geen reactie. Ik ga verder met aaien en kijk naar Marlies. Ze blijft gewoon verder masseren. Ik schuif mijn hand weer naar boven maar nu zorg ik ervoor dat mijn vingers onder de jurk blijven. Brutaal schuif ik steeds verder naar boven. Mijn vingers strelen de been van Marlies. Even stop Marlies en kijkt mij glimlachend aan.

“Het gaat lekker, vindt je ook niet?” Ik knik. Ze lijkt het dus niet erg te vinden dat ik onder haar jurk zit. Ik laat mijn hand weer wat zakken en draai zo dat mijn vingers nu aan de binnenkant van haar benen komen. Weer schuif ik mijn hand, nu tussen haar benen, omhoog. Marlies schuift de handdoek op mijn buik wat naar beneden. Ze begint nu mijn borstkast te masseren. Mijn vingers voelen nu de rand van Marlies slipje. Heel rustig aai ik over het stukje katoen. Marlies kijkt mij eens aan. Ze zegt niets. Dan schuift ze de handdoek helemaal weg. Deze valt op de grond.

Ik zie dat ze de knoop van mijn broek vastpakt. Even later ligt mijn broek open. Ze schuift de broek wat omlaag. Ze schuift haar handen in mijn onderbroek. Ik voel haar vingers tegen mijn penis die gelijk reageert. Dan schuift ze mijn onderbroek zo ver mogelijk omlaag. Mijn penis ligt nu helemaal open en bloot. Ik merk dat Marlies haar benen wat uit elkaar zet. Ik begrijp hieruit dat dit voor mij het signaal is om verder te gaan. Mijn vingers schuiven onder haar slipje. Ik voel dat ze een kaal geschoren kutje heeft die al flink nat is geworden. Ondertussen heeft Marlies met beide handen mijn penis vast en begint die rustig te masseren. Mijn vingers verdwijnen in het kutje van Marlies en ik masseer haar schaamlippen. Mijn penis is inmiddels keihard geworden. Marlies buigt voorover. Ik voel haar tong om mijn eikel. Ik kreun wat. Marlies knijpt stevig in mijn penis. Dan neemt ze mijn penis in haar mond en maakt zuigende bewegingen.

Ik trek mijn vingers terug uit haar kutje en schuif zover mogelijk haar slipje omlaag. Marlies merkt dat dit niet erg goed lukt. Ze gaat overeind. Snel maakt ze de knopjes van haar jurkje los en trekt die uit. Daarna trekt ze haar slipje uit en doet de bh af. Ze staat nu volledig bloot. Ik kijk eens goed. Ze heeft een geweldig lichaam. Ze gaat aan het eind van de stoel staan en trekt direct mijn broek en onderbroek helemaal omlaag. Ook ik ben nu volledig bloot. Ze komt weer naast de stoel staan. Ze duwt op een knopje en de stoel zakt nu helemaal omlaag. Dan klimt Marlies op de stoel. Ze gaat op haar knieën zitten. Mijn penis tikt tegen haar kontje. Ze gaat wat omhoog en duwt mijn penis in de richting van haar kutje. Deze schuift makkelijk bij het kletsnatte kutje naar binnen. Marlies zet haar handen op mijn borstkast en gaat dan langzaam op en neer. Ik pak haar kontje vast en knijpt er wat in.

Marlies gaat steeds sneller op en neer. Haar adem gaat ook sneller. Ze knijpt hard in mijn borsten. Ik voel dat ik niet ver van een orgasme af ben, maar dat is ook het geval bij Marlies. Even later kom ik spuitend klaar. Marlies geeft een gilletje en kom dan ook klaar. Ze buigt voorover en ze ligt nu volledig boven op mij. Haar mond zoekt de mijne en we beginnen vurig te kussen. Ik aai wat over haar rug. Eventjes blijven we zo liggen. Dan stapt Marlies van mij af.

“Dit was wel heel erg lekker.” Zegt ze, “Dit heb ik nog nooit op deze wijze gedaan.”. Ik ga rechtop zitten en stap van de stoel. Ik pak Marlies stevig vast. We kussen.

“Voor mij was dit ook een bijzondere, prettige ervaring!” Zeg ik. We laten elkaar los. Marlies pakt mijn hand vast en trekt mij de kamer uit. We lopen de trap op naar boven. Ze duwt mij de badkamer in. “Fris jij je maar lekker op, je kan zo niet aankomen bij Leonie!” Ze lacht. Zij en Leonie zijn goede vriendinnen en gaan regelmatig uit met nog een paar vriendinnen. Snel was ik mij en loop dan weer naar beneden. Marlies heeft zich al aangekleed. Ze kijkt naar mij.

“Je mag er zeker wel zijn,” zegt ze goedkeurend, “Ik ben eigenlijk best wel jaloers op Leonie”. Ik kleed mij snel aan. We kussen nog een keer en even later rij ik weer terug naar kantoor. Bij thuiskomst die avond staat het eten al klaar op tafel. Leonie heeft met haar vriendinnen afgesproken voor een avondje uit en gaat bijtijds weg. Ik vind het niet erg, het betekent dat ze weer laat thuis zal komen en dat we dan niet meer gaan vrijen. Daar zou ik na vanmiddag niet van kunnen genieten de beelden van Marlies zouden dan door mijn hoofd spoken.

Ik lig al op bed als ik de sleutel in het slot hoor. Even later hoor ik Leonie de trap op komen en in de badkamer gaan. Zo’n 10 minuten later kruipt ze bij mij in bed. Ze kust mij uitgebreid en draait zich dan om. Ze doet het licht uit en kruipt dan tegen mij aan. “Was het gezellig?” Vraag ik?

“Het was weer ouderwets gezellig.” Zegt ze. “We waren met zijn vieren. Christine, Elise, Marlies en ik”. Ik slik. Marlies was er ook bij. Ben benieuwd of zij iets heeft laten doorschemeren.

“Heb jij het ook gezellig gehad vanmiddag?” Vraagt ze. Ik zeg niets. Ze weet het, maar vraagt niet verder. Even later merk ik dat ze in slaap is gevallen.

Ik zit aan de bar te wachten op John. Het is vrijdagavond, onze vaste avond in onze stamkroeg. John komt glimlachend binnen en gaat naast mij zitten. “Wat ben jij vrolijk vandaag?” Vraag ik. John legt zijn hand op mijn schouder.

“Het staat nu 1:0,” zegt hij. Ik kijk hem vragend aan. “Met onze weddenschap!” Licht hij toe. “Het was erg gezellig met jouw ex, Petra gisteravond!” Petra is mijn ex waar ik een tijdje mee samen ben geweest. Nog zie ik haar bijna dagelijks want ze is nog steeds mijn collega op het werk.

“Nou,” zeg ik, “dan staat het 1:1!” Ik vertel hem van mijn massage door Marlies op woensdag. John vindt het wel leuk.

“Nou dan wordt het spannend of het gaat lukken. Maandagochtend weten we of het is gelukt en wie de winnaar is!”. Ik bestel een paar biertjes.

“Dan drinken we op de goede afloop!” Zeg ik.

We kletsen die avond weer het nodige. We concluderen wel dat het niet makkelijk zal zijn voor ons beide om te gaan winnen. De beste kansen hebben we komende zondag tijdens het toernooi op onze tennisclub. We besluiten beiden wel om ons in te schrijven voor de gemengd dubbel wedstrijden om onze kansen te vergroten. Dit keer gaan we minder aangeschoten en zonder nieuwe weddenschapen weer naar huis.

Ik pak onze tennisspullen in. Leonie ziet er leuk uit in haar wit tennispakje. Kort rokje, strak wit shirtje met een rode bies.

“Vandaag ga ik mij inschrijven voor het gemengd dubbel toernooi”. Ik zeg verder even niets, hoop alleen dat zij voor een ander toernooi wil gaan en niet met mij wil dubbelen. “Nou dan moet je een andere partner zoeken.” Zegt ze, “Ik ga dubbelen met Christine”. Het betekent ook voor John dat hij een vrouwelijke dubbelpartner gaat krijgen.

Op de tennisclub begroeten we uitgebreid onze vrienden. Het is lekker weer om te tennissen. Niet al te warm en een beetje bewolkt. John en ik lopen naar de tafel om ons in te schrijven voor het gemengd dubbel.

“Heb je al een partner?“ Vraagt de vrouw achter de tafel. Beide geven we aan dit nog niet te hebben.

“De loting voor de paren zal over 30 minuten gebeuren.”. De vrouw schrijft onze namen op.

We lopen terug naar Leonie en Christine en drinken nog een kop koffie. Ik zie dat de lijsten worden op het wedstrijdbord worden opgehangen. We lopen naar de lijsten. Leonie en Christine spelen vandaag samen, voor hen is het alleen maar interessant wanneer ze moeten spelen. Ik zie dan ik moet spelen met Elise en John met Mandy. Ik kijk een beetje beteuterd. John heeft dus de meeste kans om de weddenschap te winnen. Af en toe geef ik ook massages op de tennisclub en Mandy heeft wel eens bij mij op de tafel gelegen. Dat liep toen uit op een vrijpartij. John hoeft zich dus niet bovenmatig in te spannen. Ik ken Elise ook wel. Zij is erg vriendelijk maar staat niet bekend als iemand die vreemd zal gaan. Het wordt dus een hele uitdaging. Volgens het schema zullen John en ik elkaar tegenstanders zijn in de 2e ronde, mits we verder komen.

Ik loop op Elise af. “Hey Elise,” begin ik, “wij zijn vandaag elkaars partners. Leuk!” Elise glimlacht.

“Ja, we gaan er vandaag eens laten zien wat we waard zijn,” zegt ze.

Onze eerste partij is over zo’n 10 minuten, we lopen dus alvast richting baan 3 waar wij moeten spelen. We beginnen met inspelen en maken de nodige afspraken over de tactiek. We beginnen goed aan onze eerste partij. De tegenstanders zijn niet erg sterk en zitten elkaar nog wel eens dwars. Af en toe lopen Elise en ik naar elkaar toe om het nodige te bespreken. Bij een van de gelegenheden leg ik, quasi toevallig, mijn hand op de kont van Elise. Zij kijkt mij indringend aan en duwt mijn hand weg. Ik begrijp dat dit vandaag niets gaat worden en blijf de rest van de partij van haar af.

We winnen vrij makkelijk de wedstrijd en lopen naar het terras. Elise loopt naar haar vriend en geeft die een opzichtelijke kus. Ze maakt dus duidelijk dat er met haar niets te beleven valt behalve het samen tennissen. Ook John wint, samen met Mandy, zijn partij. Hij komt bij mij zitten samen met Mandy. John kijkt om zich heen. “Hey waar is jouw partner?” Vraagt hij. Ik wijs opzij waar Elise en haar vriend zitten. John begint te lachen. “Ok, Ik weet waar ik aan toe ben.” Zegt John. Hij begrijpt dat het voor mij vrijwel onmogelijk wordt om te winnen tenzij ik vandaag nog een andere date zal hebben.

Elise en ik winnen vrij gemakkelijk de wedstrijd van John en Mandy. Het lijkt John niet te deren. Hij feliciteert ons met een grote glimlach. De volgende partij gaat het ook voor ons mis, we verliezen. Ik word vriendelijk bedankt door Elise met de gespeelde partijen. Meer dan een kus op mijn wang zit er niet in. John is in geen velden of wegen te bekennen. Ik leg mij al neer bij het feit dat ik niet gaat winnen. Ik zie het lachende gezicht van Leonie voor mij als ik het haar ga vertellen.

Met een glas in zijn hand komt John het terras oplopen. Hij gaat naast mij zitten. Ik kijk hem vragend aan. Hij schudt zijn hoofd. Ik weet genoeg.

“Wat is er gebeurd?” Vraag ik. John vertelt dat net op het moment dat hij Mandy wilde kussen haar vriend bij de tennisclub naar binnen kwam. Mandy was gelijk op hem afgelopen. Ze had John bedankt voor de leuke dag, maar was toen verdwenen.

“We kunnen dus zeggen dat het een gelijkspel is en dat niemand van ons de winnaar is!”, zeg John. Ik knik. “Maar we hebben in ieder geval een leuke week gehad”. Ik geef John een high-five.

In de verte zien we onze vrouwen die nog aan het spelen zijn. We nemen nog wat te drinken en wachten rustig op onze vrouwen. We zien dat ook hun partij is afgelopen en ze komen onze richting uit.

“Nou,” begint Leonie, “ook wij zijn uitgespeelt. Het is jammer maar de finale hebben we net niet gehaald”. Christine en Leonie gaan zitten en bestellen ook wat te drinken.

“Als ik het zo zie, dan is het met jullie weddenschap ook niet goed afgelopen”. John en ik kijken elkaar aan. Beide vrouwen weten dus van de weddenschap. Van Leonie wist ik het, maar John heeft het dus ook verteld aan Christine.

“Ja, het is ons beide niet gelukt om de voorwaarden van de weddenschap in te vullen”. Ik blijf heel politiek in mijn antwoord. John knikt bevestigend.

“Dat dachten wij al!” Zegt Leonie. Ik kijk een beetje verontwaardigd naar Leonie. Ze ziet het. “Omdat voor ons de uitslag al min of meer vaststond hebben we een verassing voor jullie vanavond”. Ik kijk vragend naar haar. “We gaan straks eerst uit eten,” zegt ze, “en dan gaan we nog lekker ergens dansen”. We proosten op dit leuke alternatief. We drinken onze glazen leeg en gaan ons dan opfrissen en omkleden. De vrouwen hadden, zonder dat wij het wisten, kleding meegenomen om uit te gaan.

Een uurtje later zitten we in onze auto en rijden richting het restaurant. De vrouwen zitten voorin, wij moeten achterin zitten. Het was tenslotte hun idee. We draaien de parkeerplaats op bij het restaurant. Leonie had gereserveerd en we krijgen een mooi tafel bij het raam. We genieten van een lekker diner en drinken daarbij een glaasje wijn.

Het begint al te schemeren als we weer in de auto gaan zitten. Opnieuw zitten wij achterin.

Na een kleine 10 minuten rijden parkeert Leonie ineens de auto langs de kant van de weg. Ze draait zich om. “Omdat het een verassing moet blijven waar we naar toe gaan moeten jullie deze blinddoeken voor doen”. Ze geeft ons ieder een blinddoek. John en ik kijken elkaar even aan. Beginnen te lachen en doen dan de blinddoek voor.

Leonie start de auto weer en we rijden weg. Na ongeveer 10 minuten voel ik dat we van de weg afdraaien. Even later zet Leonie de auto uit. Ik wil de blinddoek afdoen. “Nee, nog eventjes ophouden,” zegt Leonie.

Christine en Leonie stappen uit en helpen ons bij het uitstappen. Leonie sluit de auto af en we gaan lopen. Leonie houdt mij stevig vast. Even later stoppen we. “Nu mogen jullie de blinddoeken afdoen”.

Snel doe ik de blinddoek af en geeft deze aan Leonie. Ik kijk om mij heen, maar herken niet waar we zijn. Er staat ook niets op de deur voor ons. Leonie belt aan en even later wordt de deur opengedaan. “Wij hebben gereserveerd onder de naam Leonie.” Zegt ze tegen de vrouw die opendoet. De vrouw stapt opzij en laat ons binnen. Achter ons doet ze de deur dicht.

“Volgt U mij maar.” Zegt de vrouw. Ze loopt vooruit en we komen in een grote, schemerige ruimte met allemaal gezellige, afgezonderde zitjes. Ze wijst een van de ruimtes aan. Er staat een laag tafeltje en een grote ronde bank. We gaan zitten. Op de achtergrond horen we rustige muziek. We zien in het midden van de ruimte een kleine dansvloer waarop net een koppel beginnen te dansen. Een ober komt op ons af.

“Welkom in parenclub Twins.” Begint hij. “Wat willen jullie drinken?”

John en ik kijken elkaar verbaasd aan. Een parenclub. Ik weet even niet wat ik moet denken. Leonie bestelt voor ons allemaal een glas Prosecco wat even later op het tafeltje voor ons wordt neergezet. Nog steeds weet ik niet wat ik ervan moet denken. We pakken onze glazen en proosten op de leuke dag. We praten over alles en nog wat maar brengen het onderwerp ‘weddenschap’ niet ter sprake. Het is erg gezellig. We horen dat een nieuw nummer wordt opgezet. Leonie gaat staan.

“Dat is een leuk nummer om op te dansen,” zegt ze. Ze loopt naar voren. Ik ga staan en wil achter haar aan gaan, maar dan pakt ze de hand van John en trekt die de dansvloer op. Even kijk ik verbaasd. Christine staat ook op en pakt mijn hand vast. Samen lopen we naar de dansvloer. Christine trekt mij stevig tegen haar aan. Ze heeft een mooie, erg strakke zwarte jurk aangetrokken die als een tweede huid om haar lichaam zit. We beginnen met dansen. Ik plaats mijn handen netjes om haar middel. Christine laat haar handen zakken en legt ze op mijn kont. Ze trekt mij stevig tegen haar aan. Ze kijkt naar mij.

“Je mag mij ook wel stevig vastpakken hoor!” Fluistert ze. Ik kijk even opzij en zie Leonie met John dansen. Ook zij hebben elkaar stevig vast. Ik laat mijn handen zakken. Ik voel haar billen. Ik trek haar stevig tegen mij aan.

“Ja,” zegt ze, “dit is lekker”. Ik leg mijn hoofd tegen die van haar en we beginnen met dansen. Mijn handen strelen over haar kont. Het lijkt wel of ze geen slipje aan heeft, maar dan voel ik dat ze een string aan moet hebben. De muziek is afgelopen, maar we blijven stevig omarmd staan. Ook John en Leonie blijven staan. De muziek gaat weer verder. Ook dit is een langzaam schuifel nummer. We dansen verder. Ik kus voorzichtig Christine in haar nek. Dat het ok is merk ik doordat ze eventjes mij wat steviger tegen haar aandrukt. De muziek is afgelopen. Christine laat mij los, maar pakt wel mijn hand vast. We lopen niet naar onze plaatsen, maar naar een gang aan de zijkant. Ik zie dat John en Leonie dezelfde gang ingaan.

We komen in de gang en ik zie nog net dat John en Leonie een kamer ingaan. We lopen de kamer voorbij, de deur is dicht. Christine loopt wat verder en doet de deur van een andere kamer open. Ze trekt mij mee naar binnen en sluit de deur achter mij. Voordat ik er erg in heb begint zij mij vurig te kussen. Ik beantwoord die maar al te graag. Ze maakt de knopjes los van mijn overhemd. Dan gaan haar handen naar mijn broekriem. Ze maakt de riem los. Ik sluit mijn arm om haar heen en trek de ritsluiting van haar jurkje omlaag. Even laten we elkaar los. Christine laat haar jurkje zakken. Ik doe snel mijn overhemd en broek uit.

Ik kijk even naar Christine. Ze heeft inderdaad een minuscule string aan. Ze heeft mooie, volle borsten die nu nog bedekt wordt door een zwartkanten bh. Haar hand gaat op haar rug en de bh valt op de grond. Ze heeft stevige borsten. Ze trekt ook haar slipje uit terwijl ik mijn onderbroek uit doe. We zijn nu allebei naakt. Ik trek haar tegen mij aan en we gaan verder met kussen. Ik til Christine op en draag haar naar het bed wat midden in de kamer staan. Ik kruip naast haar en begin met het zachtjes kussen van haar harde tepels. Ik leg mijn hand op haar buikt. Christine kroelt wat in mijn haar. Mijn hand gaat verder omlaag. Ze heeft haar kutje kaalgeschoren.

Mijn vingers gaan naar binnen. Ze is inmiddels ontzettend geil geworden. Onze lippen vinden elkaar en weer volgt een vurige kus. Christine pakt mijn keiharde penis vast en begint er aan te trekken.

“Ik wil hem, nu!” Fluistert ze. Ik ga tussen de benen zitten van Christine. Mijn penis gaat gemakkelijk naar binnen. Ik ga langzaam op en neer. Christine pakt mijn kont vast. “Sneller,” zegt ze.

Ik ga nu sneller op en neer. Ik merk dat Christine klaar gaat komen en ik ga nog sneller. Even later komen we, vrijwel gelijke tijd, klaar. Uitgeput liggen we naast elkaar. Christine tikt tegen mijn slap geworden penis aan.

“Dat was erg lekker! Ik had echt gehoopt dat jij zou winnen, maar we hadden dit als alternatief achter de hand”. Ik begrijp dat zij uitgebreid over de weddenschap had gesproken met Leonie. We frissen ons op en kleden ons weer aan. Hand in hand lopen we de kamer uit. Toevallig of niet maar op dat moment komen John en Leonie ook hun kamer uit. Met zijn vieren lopen we weer naar onze tafel. We bestellen nog wat drinken. Leonie kruipt tegen mij aan. Christine doet hetzelfde bij John. Ik kijk John aan. We knipogen naar elkaar. We besluiten om nog een keer te gaan dansen, maar nu ieder met onze eigen partner. Op de dansvloer kussen wij elkaar.

“Dit is wel erg leuk en lekker.” Fluister ze in mijn oor. “Maar met jou wil ik ook nog vrijen”. Ze knijpt in mijn kont. De muziek is afgelopen. Ik pak Leonie bij de hand en loop opnieuw de naar de gang met de kamers. Ik loop de eerste kamer in en zie nog net dat John en Leonie voorbij lopen naar hun kamer. Ik pak Leonie vast en maakt haar jurk los. Die valt gelijk op de vloer. Ik zak door mijn knieën en trek haar slipje uit. Mijn tong gaat bij haar kaalgeschoren kutje naar binnen. Leonie begint te kreunen.

“Laten we op bed gaan liggen,” zegt ze. We stappen op het bed. We gaan in standje 69. Ik lik haar kutje terwijl mijn penis in haar mond verdwijnt. Ik voel dat ik bijna klaar kom en stop met likken. Leonie haalt mijn penis uit haar mond. We draaien ons om. Ik ga op mijn rug liggen en Leonie kruip op mij. Ze laat haar kutje om mijn harde penis zakken. Niet veel later komen we beide schokkend klaar. Zichtbaar uitgeput gaat Leonie op mij liggen. Ik streel haar rug. We kussen elkaar hevig.

We blijven nog even zo liggen maar staan dan op. We frissen ons op en kleden ons aan. Als we terug naar onze plek gaan zitten John en Leonie al omarmd op de bank. We drinken nog een glaasje, rekenen af en gaan dan naar buiten. We rijden terug naar de tennisclub waar de auto staat van John en Christine. We nemen uitgebreid afscheid en spreken af om dit nog een keer te gaan doen.

“Maar wel zonder stomme weddenschappen!” Zegt Leonie streng. We lachen allemaal en rijden dan naar ons eigen huis.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post231

TENNIS

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers zo, november 04, 2018 13:46

TENNIS

Ik begin wat kramp te krijgen in mijn handen. Op de massagetafel heb ik een stevige vrouw liggen die een volledige ontspanningsmassage wilde hebben.

Ik ben de parttime masseur op onze tennisclub en daar maken vooral vrouwen gebruik van. Vandaag was het bijzonder druk en ik ben wel toe aan wat eigen ontspanning. Ik smeer nog wat warme massageolie op mijn handen en ga nog eventjes verder met masseren. Het is een vriendelijke vrouw op de tafel en ze kletst voortdurend hoe leuk onze club wel is. Ik beaam het. Ik wrijf de vrouw droog en geef aan dat de massage klaar is. Ze stapt van de tafel en bedankt mij.

Nu is het tijd voor wat eigen ontspanning. Ik wil wat spullen opruimen als op de deur geklopt wordt. Ik heb helemaal geen zin meer in een volgende massage. Ik kijk naar de deur en daar stapt Petra, een collega van mijn werk, naar binnen. Petra is een leuke, goedgevormde spontane vrouw waarmee ik enige tijd een relatie heb gehad. Ze blijft bij de deur staan.

“Hey Paul,” begint ze, “Heb je nog tijd voor mij?” Ze glimlacht. Even aarzel ik. Ik wilde eigenlijk naar huis, maar Petra is wel een hele mooie vrouw om als afsluiting te masseren.

“Ik was eigenlijk net van plan om af te sluiten en samen naar huis te gaan”. Ik glimlach terug. “Maar voor jou maak ik wel een uitzondering!” Petra loopt verder naar binnen en doet de deur op slot.

“Dank je wel,” zegt ze, “Ik ben wel toe aan een lekkere massage”. Ik maak een uitnodigend gebaar.

“Ik zou zeggen, ga maar liggen”.

Petra legt de wel erg grote sporttas naast de massagetafel en trekt haar schoenen en sokken uit. Met een soepele beweging maakt ze haar rokje los die dan op de grond valt. Ze heeft een minuscuul slipje aan. Ze trekt ook haar truitje uit. Een zwartkanten bh wordt zichtbaar. Ze gaat op haar buik liggen op de massagetafel. Ze maakt haar bh van achteren los en vouwt dan haar handen onder haar hoofd. Ondertussen heb ik mijn handen gewassen en de massageolie lichtjes verwarmd. Ik doe wat olie op mijn handen en begin dan met het masseren van haar onderrug. Langzaam ga ik naar boven. Mijn handen pakken nu haar schouder vast. Ik hou van stevig masseren. Petra kreunt wat. “Ja,” zeg ik, “Je kan merken dat jij daar flink gespannen ben”. Ik ga verder met masseren. Nog wat extra olie en de hele rug is gemasseerd. Dan pak ik haar voeten vast en begin daar met masseren. Langzaam ga ik naar boven en masseer haar benen. Zodra ik voorbij haar knieën ben schuift ze haar benen wat uit elkaar. Ik kom tot aan haar billen. Dan pak ik wat olie en masseer ook haar andere been. Dan legt ze haar armen langs haar lichaam. Ze pakt de rand van haar slipje vast en duwt die wat naar beneden. “Haal hem maar weg,” fluister ze zachtjes, “Dan kan je er beter bij”. Even een aarzeling bij mij. Het is ongebruikelijk dat we alle kleding uitdoen bij de massage. Toch doe ik het dit keer, ik ken haar tenslotte al langere tijd en heb ook wel seks met haar gehad. Ik ga verder met de massage van haar benen. Voorzichtig blijf ik weg bij Petra’s kutje, dat zou op dit moment ongepast zijn. Ik zit er vlakbij in de buurt als Petra ineens mijn hand vastpakt. Ze duwt hem hoger zodat mijn vingers haar kaal geschoren kutje raakt. Even verzet ik mij maar Petra duwt mijn hand nog verder. Twee vingers schuiven bij haar binnen. Ze begint wat met haar kontje te draaien zodat mijn vingers masseren bewegingen vanbinnen maakt.

“Ga maar gerust verder hoor!” Zegt ze, “Ik ben er wel aan toe”. Even protesteer ik.

“Hey dit is niet de bedoeling”. Ze lacht en kijkt naar mij.

“Ik zal het tegen niemand zeggen”. Eigenlijk heb ik geen echt bezwaar en ik begin haar kutje te masseren. Petra kreunt en doet haar ogen dicht. Ze geniet er duidelijk van. Dan voel ik dat ze met haar hand mijn broek los maakt die gelijk omlaag zakt. Dan pakt ze mijn penis, nog beschermt door een onderbroek, vast en knijpt er in. Ik stop even met masseren en schuif mijn onderbroek omlaag. Op dat moment draait Petra zich om en gaat op haar rug liggen. Ze ziet er zo geweldig uit. Ik trek mijn shirt uit. Ik doe opnieuw wat olie op mijn handen en begin dan met het masseren van haar buik en borsten. Ze heeft harde tepels die ik tussen mijn vingers klem. Ze vindt dit zichtbaar lekker. Mijn hand gaat langzaam over haar buik naar beneden. Bij haar kutje aangekomen gaan mijn vingers naar binnen. Ik laat ze snel in en uitgaan. Ondertussen knijpt Petra in mijn harde penis. Ik wil bij haar op de massagetafel klimmen, maar dan houdt ze mij tegen.

“Laten we het leuk maken.” Zegt ze. “In de tas zit wel iets wat je kunt gebruiken”. Ik schuif de tas opzij en doe hem open. Dan zie ik dat ze een aantal seks speeltjes heeft meegenomen van ons werk. Petra lacht wat.

“Ja, daar kijk je van op hé”. Ik kijk haar aan. “Je mag er best wel een paar van gebruiken hoor!” Gaat ze verder, “Ik heb de tas van Ingrid gekregen”. Ingrid is onze werkgever.

Ik kijk eens goed in de tas en pak dan een oogmasker en een paar lederen handboeien. Petra kijkt begerig naar de speeltjes. Ze doet gelijk haar handen naar voren. Zonder iets te zeggen doe ik de handboeien om haar polsen. Dan trek ik haar armen boven haar hoofd en maak snel de handboeien vast aan de poten van de massagetafel. Ze geniet er duidelijk van. Dan doe ik haar het oogmasker voor. Ze kan nu niet meer zien wat ik doe. Ik kijk verder in de tas en zie nog veel meer speeltjes. Even later heeft Petra een gag in haar mond.

“Zo,” zeg ik, “Kan je in ieder geval eventjes niets meer zeggen!” Er klinkt wat onhoorbaar gemompel. Ik pak een pinwheel uit de tas en ga daarmee voorzichtig over haar borsten. Petra begint te draaien met haar lichaam. Ik ga ermee langzaam naar beneden over haar buik tot aan haar kutje en dan ga ik weer naar boven. Aan het eind duw ik wat harder aan de pinwheel in haar borst wat tot een duidelijk pijnkreet leidt. In de tas zitten ook doorzichtige tepelzuigers. Ik zet de eerste op een van de tepels en knijpt in het bolletje. Het gevolg is dat de tepel flink wordt opgetrokken. Ook de tweede tepel krijgt deze tepelzuiger. Ik masseer zachtjes Petra’s borsten. Het is duidelijk dat dit niet de eerste keer voor Petra is. Ik pak de pinwheel nog een keer en draai rondjes over de borsten en buik.

Ik maak de tepelzuigers voorzichtig los. De tepels zijn flink opgezwollen. Ik pak een setje tepelklemmen met belletjes uit de tas. Ik pak Petra’s tepels beet met mijn mond. Ik zuig er wat aan en draait kringetjes er omheen met mijn tong. Dan knijp ik wat steviger in een tepel. Gelijk zet ik er, wel zachtjes, de tepelklem er op. Ik tik tegen de klem en hoor het belletje. Ik merk dat Petra er geen probleem mee heeft en even later zit ook de tweede tepelklem op zijn plaats. Ik haal het oogmasker weg. Petra kijkt met grote ogen naar mij. Ik haal ook de gag weg. Voorzichtig maak ik nu de tepelklemmen los. Een massage is wel nodig voor de rood geworden tepels. Ik klim tussen haar benen op de massagetafel. Petra doet haar benen zo wijd mogelijk. Mijn penis vindt eventjes later zijn weg naar binnen. Ik ga rustig op en neer. Petra trekt aan haar handboeien.

“Maak maar los.” Zegt ze. Ik leun over haar en we beginnen te kussen. Ondertussen maak ik de handboeien los. Ze omarmt mij stevig. “Ga verder,” fluister ze, “Nu!” Ik merk dat ze bijna klaar komt en ga nu steeds sneller op en neer. Niet al te lang daarna komen we beiden klaar.

Uitgeput liggen we op elkaar. Ik stap van de massagetafel en help Petra ook overeind te komen. We staan nog eventjes naakt kussend tegen elkaar. Dan gaan we ons opfrissen en kleden ons weer aan. Ze kust mij nog een keer langdurig.

“Zoals je zag heb ik nog meer speeltjes, ook waarmee we jou kunnen plezieren”. Ze kijkt mij indringend aan. “Die zijn dus voor een volgende keer!”. Ze draait zich om, pakt de speeltjes weer in de tas en loop naar de deur. Dan draait ze de deur van het slot en ze loopt naar buiten.

Even blijf ik naar de deur staren maar dan ruim ik alles op. Er komt dus een volgende keer. Ik verheug mij er nu al op.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post218

OP DE GOLFBAAN

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers zo, oktober 21, 2018 14:33

OP DE GOLFBAAN

We rijden door een bosrijk gebied. Leonie, mijn vrouw, kijkt een beetje rond. We zijn onderweg naar de golfbaan. We hebben afgesproken met Ingrid en haar vriend om een rondje te gaan golfen. De golfclub ligt midden in een bosrijk gebied. Dat is lekker want het is bijzonder zonnig vandaag en we kunnen dus ook af en toe de schaduw opzoeken.

Ik parkeer onze auto op de ruime parkeerplaats. Aan de andere kant zie ik de SUV van Ingrid. Ze zijn dus al aanwezig. We pakken onze golfclubs en lopen naar het clubhuis. In de hoek van het restaurant zie ik Ingrid en haar vriend al zitten. Ingrid zwaait naar ons en wij lopen naar het tafeltje. Ingrid heeft een nieuwe, knappe vriend waarmee we nog geen kennis hebben gemaakt. Hij staat op, geeft ons een hand en stelt zich voor als Henk. Ik begroet Ingrid met een kus op beide wangen. Ook Leonie en Ingrid omhelzen elkaar.

Ingrid is lekker zomers gekleed in een dun jurkje. Niet echt kleding om te gaan golfen, maar in deze golfclub maakt niemand zich daar druk om. Ook Leonie heeft een zomers jurkje aan. We bestellen wat te drinken en praten wat over het weer en de komende vakantieperiode. Na een klein half uurtje stelt Henk voor om een rondje te gaan golfen.

“Ik stel voor dat de mannen een koppel vormen en de vrouwen het andere koppel.”. Hij kijkt vragend rond.

“Ik heb een ander voorstel,”, zegt Ingrid, “Laten we erom gaan loten wie met wie gaat golfen.”. Ze kijkt rond en ziet geen bezwaren. Ze pakt een luciferdoosje en pakt er een paar lucifers uit. Van twee breekt ze er een stukje af.

“De twee korte spelen met elkaar net zoals de twee lange.”, legt ze uit. Ze houdt de lucifers tussen haar vingers zo dat we alleen de rode kopjes zien. Leonie pakt er eentje, een lange. Ingrid houdt nu haar hand bij mij. Ik pak er een, een korte. Dus Leonie en ik spelen in ieder geval niet samen. Dan pakt Henk een van de twee overgebleven lucifers. Het is een lange. Leonie moet dus met Henk samen spelen en ik met Ingrid. Ik zie aan Leonie dat ze het niet erg vindt om met zo’n knappe man als Henk te gaan spelen. Ik krijg wel een beetje het gevoel dat Ingrid de loting een beetje heeft gemanipuleerd, maar ik vind het ook niet erg om met knappe Ingrid een rondje te doen. We drinken onze glazen leeg, pakken dan de golfclubs en gaan dan op weg naar onze eerste hole. Afgesproken is dat Leonie en Henk een hole verder beginnen.

Al op de eerste hole neem Ingrid een kleine voorsprong op mij. We lopen rustig naar de afslag voor de volgende hole. Het is een bosrijke golfbaan, Leonie en Henk zijn niet meer te zien. Ingrid legt de bal op de tee en kiest haar club. Ze slaat.

“Shit,”, vloekt ze, “Die verdwijnt helemaal in het bos!”. Dit wordt mijn kans om gelijk weer in te lopen. Het gaat echter helemaal mis en mijn bal verdwijnt in hetzelfde bos. We pakken onze clubs en lopen naar de bosrand. Samen lopen we het bos in, maar kunnen de balletjes niet gelijk vinden. Dan horen we gekreun. Zachtjes lopen we door. Een stukje verder zie we Leonie en Henk. Ze liggen kussend op de grond. Ik zie de hand van Henk onder de jurk van Leonie. Ik schrik. We laten elkaar geheel vrij in onze relaties, maar om haar zo te zien gaat mij toch een beetje te ver. Ik wil naar ze toe stappen, maar dan pakt Ingrid mij beet.

“Laat ze toch eventjes”. Ze kijkt mij aan. “Het kan toch geen kwaad.”. Ze trekt aan mijn arm en we lopen een stukje terug. We staan midden in het bos. Dan pakt Ingrid mij stevig vast en begint mij te kussen. Even beantwoord ik de kus niet, mijn gedachtes zitten een stukje verder. Ingrid trekt mij nog steviger tegen haar aan. Ik voel dat ze onder de jurk geen bh aan heeft. Weer kust ze mij. Nu beantwoord ik de kus wel. Ingrid zakt op de grond. Ze pakt mij hand en trekt mij omlaag. Ik lig vlak naast haar en ze kust mij weer. Ze legt haar hand op mijn broek en begint er over te wrijven. Even aarzel ik nog, maar dan gaat mijn hand onder haar jurk. Langzaam ga ik omhoog totdat ik bij haar slipje ben. Voorzichtig gaat mijn vinger onder het slipje. Ik merk dat ze al een beetje geil aan het worden is. Ze begint wat te kreunen en ze trekt mijn poloshirt omhoog. Ze wrijft over mijn naakte rug. Ik pak haar slipje vast en schuif die omlaag. Ingrid pakt mijn broek vast en maak die los. Even zijn we los van elkaar. Snel trek ik mijn kleding uit. Ingrid trekt haar jurk uit. Zoals ik al dacht heeft ze geen bh aan.

Ik kus haar mooie borsten. Ingrid pakt mijn hard geworden penis vast en knijpt er in. Dan gaat mijn penis richting Ingrid ’s kletsnatte kutje. Mijn penis schuift probleemloos naar binnen. Rustig ga ik op en neer. Ik voel de nagels van Ingrid op mijn rug. Ik hoop wel dat ze geen zichtbare sporen achter laat anders heb ik Leonie wat te verklaren. Hoewel zij ook wat uit te leggen heeft. Ik voel dat ik ga klaarkomen en ga nu sneller op en neer. Even later kom ik spuitend klaar, maar ook bij Ingrid merk ik dat ze klaar komt. Uitgeput liggen we op onze rug. Eventjes blijven we zo liggen. Ik aai zachtjes de harde tepels van Ingrid. Zij legt haar hand op mijn inmiddels slap geworden penis.

Dan staan we op en kleden ons weer aan. We vinden onze ballen en leggen die aan de rand van het bos neer. We spelen verder of er niets is gebeurd. Op een gegeven moment zie we in de verte Leonie en Henk ook bezig met hun hole. Een uurtje later zijn we klaar. Ingrid heeft van mij gewonnen, maar ik vind het vandaag niet zo erg. We horen even later dat Leonie van Henk heeft gewonnen. Ik kijk Leonie diep aan. Ik zie niets aan haar gezichtsuitdrukking. Ik besluit om maar niets te zeggen. Ik kus haar en knijp in haar kontje. Ze glimlacht. In het clubhuis drinken we nog wat en gaan dan we weer naar huis.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post208

SCHEIDSRECHTERS

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers zo, september 30, 2018 13:53

SCHEIDSRECHTERS

Het is warm in de hal. Toch wordt er door beide basketbalteams snel en stevig gespeeld. Mijn collega scheidsrechter Mandy moet, net zoals ik, flink aan de bak om het de wedstrijd onder controle te houden. Vooraf hadden we al het nodige doorgenomen want er stond veel op het spel voor beide partijen. We hadden al een paar keer samen gefloten, we wisten dus al heel goed wat we aan elkaar hadden.

Mandy is een goedgevormde vrolijke meid met schitterende vormen. Ondanks het strakke scheidsrechter tenue, een lange broek en oranje shirt, ziet ze er geweldig uit. Ze heeft donker zwart, halflang haar, mooie donkere ogen, zeer lange benen en niet al te grote borsten. Precies een vrouw zoals ik dat graag heb.

Het is al bijna het eind van de wedstrijd en de spanning neemt toe. Mandy is niet alleen heel mooi, ze is ook kordaat in haar optreden. Regelmatig spreekt ze de spelers streng toe. Ik hou wel van vrouwen met pit. Het is zeker geen vrouw waarmee je ruzie moet krijgen.

Na het laatste fluitsignaal lopen we naar de wedstrijdtafel. Ik maak een gebaar dat zij het formulier maar als eerste moet gaan controleren. Ze buigt voorover over de tafel en controleert snel het wedstrijdformulier. Ik heb hierdoor een mooi uitzicht op haar strak kontje. Ik heb de neiging om mijn hand erop te leggen, maar kan mij nog net inhouden.

Ze stapt opzij zodat ik ook het formulier kan aftekenen. Dan omarmt ze mij. Ik beantwoord dit direct door ook mijn arm om haar heen te slaan. Zo vaak krijg ik niet de kans om haar tegen mij aan te drukken.

“Dank je wel!”, zegt ze, “Het was een lekkere wedstrijd om te fluiten, zeker met jou!”

Ik knik. “Klopt,”, zeg ik “het ging vandaag zonder echte problemen”.

We lopen naar onze tassen met kleding en pakken deze op. We gaan richting onze kleedkamers. Er zijn voor de scheidsrechters twee kleedkamers. Bij de eerste blijft zij staan, pakt de sleutel en draait hem open. Ik wil doorlopen naar mijn kleedkamer.

“Hey Paul, heb je nog even tijd om de wedstrijd verder te bespreken?”. Ik kijk haar vragend aan. “Ja, er zijn toch nog wat dingen die ik wil bespreken”. Gaat ze verder. Ik krijg dus de kans om nog langer van haar te genieten. Ik kijk even door de gang, maar we zijn alleen. Niemand ziet dus dat ik achter haar aan naar binnen gaat. Het zou een beetje ongebruikelijk overkomen dat scheidsrechters van verschillende sekse bij elkaar de kleedkamer in gaan. Zodra we binnen zijn draait ze de deur weer op slot. Iets wat wel gebruikelijk is, je wilt tenslotte niet dat iemand naar binnen kan gaan als je aan het omkleden bent. Ze zet haar sporttas bij een bank. Ik zet de mijne bij een andere bank en ga zitten.

Mandy gaat ook zitten en begint dan de wedstrijd nog eens door te nemen. We hebben het goed gedaan, nauwelijks punten waar we een volgende keer op moeten letten. Ik hoor het nauwelijks, zit alleen maar naar haar te kijken. Af en toe knik ik bevestigend. Ze lijkt klaar met de bespreking en gaat staan. Eigenlijk zou ik op moeten staan en naar mijn eigen kleedkamer moeten gaan, maar blijf toch zitten.

“Ik denk dat ik mij maar eens ga opfrissen.” Zegt ze. Nog steeds blijf ik zitten. Mandy stoort zich er schijnbaar niet aan. Ze pakt het oranje shirt vast en trekt die uit. Onder het shirt heeft ze een kleine sport bh aan. Ik kijk verlekkerd naar haar, ze heeft het door maar zegt niets. Met een soepele beweging maakt ze haar bh los die daarna op de grond valt. Ik slik. Ze heeft inderdaad mooie borsten. Dan maakt ze haar broek los die langs haar lange benen naar beneden zakt. Ze stapt eruit. Ik zie een klein slipje die ze omlaag schuift. Ze zegt niets maar loopt naar de doucheruimte. Ik slik. Wat moet ik nu doen. Ik hoor het water in de douche stromen.

Ik sta op en kleed mij snel uit. Mijn penis bungelt verwachtingsvol. Ik loop ook naar de doucheruimte. Mandy kijkt even naar mij. Ik zie haar ogen omlaag gaan. Ik stap naast haar onder de douche en pak de douchegel. Doe wat om mijn handen en begin dan, zonder te vragen, de rug van Mandy te wassen. Ze vindt het schijnbaar lekker. Ik was haar hele rug en langzaam gaan mijn handen omlaag naar haar lange benen. Ik doe wat extra douchegel op mijn handen. Ik was haar benen en langzaam kom ik bij haar bilspleet. Mijn vingers glijden door de bilspleet langzaam omlaag. Ik voel nu haar kutje en mijn vingers spelen wat met de schaamlippen. Mandy doet wat douchegel op haar handen en draait zich dan om. Ze begint mijn borsten in te smeren. Het schuimt lekker. Dan voel ik dat ze mijn penis begint te masseren. Ik kreun wat. Het water stroomt over ons heen.

Mandy zakt door haar knieën. Ze pakt mijn ballen en knijpt er wat in. Dan stop ze mijn hard geworden penis in haar mond en begint flink te zuigen. Mijn handen gaan door haar dikke, donkere haar. Ik pak haar hoofd vast en trek haar omhoog. We beginnen te kussen. Ik duw Mandy tegen de douchewand. Ze pakt mijn penis vast en stuurt die richting haar kutje. Zonder enig probleem schuift mijn penis bij haar naar binnen. Ik maak rustig wat pompbewegingen. Ik wil hiervan zo lang mogelijk genieten. Mandy maakt met haar nagels sporen op mijn rug. Ze begint te kreunen. Ik voel dat ik het klaarkomen niet veel langer kan uitstellen en ga nu sneller naar binnen en buiten. Mandy zet haar handen op mijn kont en drukt mijn lichaam zo strak mogelijk tegen haar aan. Ze begint steeds heviger te hijgen en vrijwel gelijke tijd komen we beiden klaar. We blijven nog even strak tegen elkaar staan totdat mijn penis vanzelf naar buiten glipt. Mandy kijk mij aan.

“Dit is een mooi eind van onze samenwerking voor vandaag,” ze glimlacht. Snel wassen we elkaar, we kunnen niet van elkaar afblijven. Ik draai de kraan dicht en we stappen uit de doucheruimte. Ik begin Mandy af te drogen. Daarna droog ik mijzelf af terwijl Mandy haar kleding weer aandoet. Vijf minuten later zijn we beiden weer aangekleed en hebben we onze spullen in de sporttas gedaan. Mandy pakt mij weer vast en begint te kussen. Ze kijkt mij aan.

“Wanneer hebben we weer een wedstrijd die we samen moeten fluiten?” Vraagt ze. Ik had al eerder gezien dat we over 2 weken weer samen een wedstrijd hebben.

“Dat is al over 2 weken,” laat ik haar weten.

“Dan pas,” ze klinkt gespeeld droevig. “Ik zou volgende week wel weer willen”. Dan begint ze te lachen. “Maar we hebben dan wel wat om naar uit te kijken”.

We pakken onze tassen en ik draai de deur weer van het slot. Ik open de deur en kijk dan of er mensen in de gang zijn. Dat is niet het geval en we lopen samen snel naar buiten. In het restaurant nemen we nog wat te drinken. Mandy zit vlak bij mij aan een tafeltje. Af en toe voel ik haar hand op mijn been. Ik vraag om haar telefoonnummer. “Kunnen we misschien nog wat eerder afspreken,” zeg ik. Ze geeft het mij direct. Dan stappen we op en lopen naar onze auto’s. Er volgt nog een langdurige kus en dan rijden we beiden weer naar huis.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post193

SPANNENDE BLIND DATE

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers do, september 27, 2018 13:45

SPANNENDE BLIND DATE

Ik parkeer mijn auto op het parkeerterrein naast het hotel en stap uit. Snel loop ik naar binnen en kijk om mij heen. Ik zie de bar aan de linkerkant en loop er direct heen. Wil niet dat iemand mij aanspreekt. Ik ga op een fauteuil in de hoek zitten en kijk om mij heen. Een ober komt direct op mij af.

“Wilt U wat drinken?” Vraagt hij. De afspraak met mijn onbekende date was dat ik wat te drinken zou nemen.

“Graag een Spa rood”. De ober noteert het en loop dan weer weg. Ik kijk eens goed om mij heen. Het is vrij rustig in de bar. Er zitten een paar klanten. Vijf vrouwen, waarvan er twee bij elkaar zitten. En drie mannen die druk met elkaar in gesprek zijn.

De ober zet het glas neer. Ik kijk op de bon en leg gelijk het bedrag met wat fooi op het schaaltje neer. De ober pakt het schaaltje op en loopt weer terug naar de bar. Mijn aandacht gaat vooral uit naar de drie vrouwen die alleen zijn. Eentje kijkt wat dromerig voor haar uit. Zou zij mijn onbekende date zijn? Ze ziet er goed uit, maar toch denk ik niet dat zij het is. Kreeg het gevoel dat mijn date meer van mijn eigen leeftijd zou zijn en deze is een stuk ouder.

De andere twee zitten een boek te lezen. De een heeft haar benen over elkaar en neemt op dat moment een slokje drinken terwijl ze naar mij kijkt. Ja, dat zou ze weleens kunnen zijn. In ieder geval ziet ze er geweldig uit, precies zoals ik zou willen. Ik kijk naar de andere vrouw die nog steeds aandachtig in haar boek zit te kijken. Ook zij ziet er goed uit.

De oudere vrouw staat op en loop de bar uit. De afspraak was dat ik iets moest drinken. Ik zou een bericht krijgen voordat mijn glas leeg zou zijn. Indien niet dan ging de hele date niet door.

Mijn telefoon begint te piepen. Ik kijk naar de aanwezige vrouwen. Heb niet gezien dat zij met de telefoon bezig waren. Zij zijn het dus niet waarop ik wacht. Toch de oudere vrouw dan? Ik pak mijn telefoon en zie dat er een WhatsApp bericht is. Het is van mijn onbekende date.

Ik lees het bericht. ‘Kamer 325. Als je binnenkomt doe je de kap op. Je kleed je helemaal uit. Doe dan de enkel en polsbanden om. Doe de gag in je mond en snoer hem stevig vast! Als laatste sluit je de oogkleppen. Je hebt precies 3 minuten om de kamer binnen te gaan, anders zit de deur op slot en kan je weer naar huis! Meesteres Ida’.

Ze moet gezien hebben dat ik het bericht gelezen heb. Ik sta op en loop naar de receptie. Ik druk op de knop van de lift. De deur gaat niet direct open en onrustig druk ik nog een keer op de knop. Ik wil op tijd in de kamer zijn. Dan gaat de liftdeur open en stap ik snel naar binnen.

In de lift druk ik direct op de 3 en de liftdeur sluit. Het lijkt wel of ik de langzaamste lift heb die er bestaat. De liftdeur gaat weer open en ik stap snel naar buiten. Ik zie dat kamer 325 zich aan de linkerkant moet bevinden. Ik loop er snel naar toe. Gelukkig de deur staat nog open. Mijn hart bonkt in mijn keel.

Ik stap naar binnen. Het is er vrij donker. In het halletje brand de lamp maar verderop zie ik dat de gordijnen potdicht zitten en het is er donker. Op de grond voor mij liggen een gezichtskap en een paar pols- en handboeien. Ik sluit de deur achter mij. Ik kleed mij snel uit. Vervolgens doe ik de pols- en enkelbanden om. Als laatste trek ik de leren kap over mijn hoofd. De gag hangt al aan een riempje vast. Snel doe ik de gag in mijn mond en maak het andere riempje vast aan de hoofdkap. Ik word al rustiger. Schuif de oogkappen voor. Ik zie niets meer. Ik hoor wat beweging in de kamer.

“Zo goed lezen kan je dus niet!”. Ik hoor een vrouwenstem die nogal scherp van toon is maar ook bekend klinkt. Dit is dus de Meesteres Ida waarmee ik had afgesproken. Had geen beeld van haar want een foto van haar staat niet bij de advertentie. “Je hebt niet precies gedaan wat ik had aangegeven!” Ik probeer na te denken wat ik dan had moeten doen maar kan niets bedenken. “Je had als eerste de kap op moeten doen!”, gaat de Meesteres Ida verder. “Jij begon als eerste je gretig uit te kleden!”. Ik had dat inderdaad als eerste gedaan. In mijn gedachte lees ik het bericht nog een keer en inderdaad staat het opdoen van de kap als eerste. “Dit is de enige fout die ik je voor vandaag zal vergeven!”. Meesteres Ida pakt een van de polsbanden vast en trekt mij naar de kamer. Ik struikel bijna. Dan voel ik dat ik bij de rand van een bed staat.

“Ga op het bed liggen op je buik!”. Ik doe mijn handen omlaag zodat ik het bed kan voelen en klim dan op het bed. Ik schuif wat naar voren en lig dan languit op het bed. Pets… Ik wil het uitgillen want de klap op mijn kont komt hard aan, maar het geluid wordt gedempt door de gag. “Je ligt niet helemaal goed op het bed. Je voeten hangen er nog buiten”. Inderdaad voel ik mijn voeten nog over de rand hangen. Snel schuif ik wat verder naar het hoofeind van het bed. “Benen uit elkaar en je armen boven je hoofd!” Ik spreid snel mijn benen en breng mijn armen omhoog naast mijn hoofd.

Ik voel dat de Meesteres Ida een spreidstang tussen mijn benen plaatst. Gelijk worden de enkelbanden er aan vast geklikt. Dan hoor ik wat gerammel en wordt er ook een ketting aan de enkelband vastgeklikt. Deze zit dus aan het bed vast. Ook de andere enkelband wordt op deze wijze vastgezet.

Ze geeft nu een zacht klapje om mijn kont en gaat daarna met haar nagels over mijn rug. Een rilling van genoegen gaat door mij heen. Weer gerammel. Meesteres Ida pakt mijn polsband beet en klikt deze vast. Ook hier zit dus een ketting aan het bed vast. Dan hoor ik haar naar de andere kant lopen en ook daar wordt mijn polsband vastgezet. Als ik al dacht nog iets te kunnen doen, dan is dat nu helemaal voorbij. Ik lig helemaal machteloos, op mijn buik, vast op een bed.

Pets… Ik voel dat ze een zweep heeft gepakt en die laat ze zachtjes op mijn kont neerkomen. Dan gaat ze verder steeds sneller, afwisselend op mijn linker en rechte billen. Dan gaat ze verder met het bewerken van mijn rug. Langzaam begin ik aan de slagen te wennen. Ze merkt dat ook en stopt er mee. Weer even stil. Dan voel ik een hand op mijn kont. Een vinger schuift tussen mijn bilspleet die voorzichtig in mijn anus wordt geduwd. Even gaat de vinger dieper in mijn bilspleet. Ik kreun wat.

De vinger wordt er weer uitgetrokken. Niet voor lang. Ik voel wat kouds dat in mijn bilspleet wroet. Dan volgt de vinger weer die nu soepeler in mijn anus wordt gedrukt. Een tweede vinger volgt. Even masseert ze op deze wijze mijn anus. Het voelt prettig aan. Weer haalt ze de vingers weg. Even is het rustig. Ik hoor dat Meesteres Ida ergens mee bezig is. Dan klimt ze op het bed en gaat tussen mijn benen zitten. Ze drukt mijn bilspleet wat uit elkaar. Ik voel dat ze een voorbinddildo bij naar binnen wil drukken. Even verzet ik mij door mij bilspieren flink aan te spannen. Dit wordt duidelijk niet op prijs gesteld en een stevige tik op mijn kont volgt.

“Je moet je juist ontspannen, dan gaat het makkelijker!” zegt ze. “Ik ga toch net zolang door totdat hij er in zit”. Ik probeer mij te ontspannen. Ze zet haar handen op mijn kont en drukt langzaam de dildo naar binnen. Het lijkt wel of mijn anus volledig uitscheurt terwijl ze langzaam de dildo op en neer in mijn kont schuift. Ze gaat steeds sneller op en neer. Langzaam begin ik ook hieraan te wennen Ik kreun een beetje.

“Zo, je begint het dus lekker te vinden!”. Het klinkt opnieuw streng. “Dat is natuurlijk niet de bedoeling!”, gaat ze verder en ze trekt de dildo in een keer uit mijn anus. Eventjes doet het pijn. Ze geeft een paar zachte tikjes op mijn kont. “Goed gedaan, maar we zijn uiteraard nog niet klaar”. Ze stap van het bed en maakt de kettingen van de pols en enkelbanden los.

“Draai je maar om”. Ik probeer om te draaien maar het lukt niet door de stang tussen mijn benen. “Hallo, kun jij je niet eens gewoon omdraaien?”. Ze klinkt verontwaardigd. Toch maakt ze de stang maar los. Even later lig ik op mijn rug. Kan nog steeds niets zien door de oogkleppen. Snel zet ze de pols en enkelbanden weer vast. De stang wordt dit keer niet vastgezet. Wat niet veel uitmaakt want ik kan mijn benen toch niet sluiten. Ik voel dat mijn penis fier overeind staat. Meesteres Ida ziet dat ook en geeft er met een zweep een paar tikken tegen. “We gaan toch niet spuiten of zo!”. Ik schud een beetje met mijn hoofd.

Ik voel de hand van Meesteres Ida op mijn borst. Ze knijpt venijnig hard in een van mijn tepels. Ik kreun weer. Dan voel ik haar lippen om de tepel. Ze zuigt er stevig aan wat wel lekker aanvoelt. Ze laat mijn tepel los die lekker hard is geworden. Ik voel dat ze nu een tepelklem zachtjes erop zet. Een pijnscheut gaat door mijn lichaam. Dan ebt de pijn weg. Ze aait zachtjes over de borst waar de klem op zit. Hetzelfde doet ze met de andere tepel. Ik voel dat er tussen de klemmetjes een ketting hangt. Heel plagerig trekt ze aan het kettinkje. Een lichte pijnscheut trekt door mijn lichaam. Ik hoor Meesteres Ida ergens naar toe lopen. Dan krijg ik de geur van zwavel in mijn neus.

Ze klimt weer op het bed. Ze aait wat over mijn borsten. Dan volgt een enorme pijnscheut in mijn borst. Ik wil een harde gil produceren, maar verder dan wat nietszeggende geluiden komen uit mijn mond waar de gag nog steeds in zit. Dan weer een pijnscheut, nu wat minder hevig dan de vorige. Meesteres Ida heeft dus een kaars aangestoken en laat nu druppels kaarsvet op mijn borsten vallen. Ze gaat nog eventjes door. Ook op mijn buik laat ze de nodige druppels vallen. Ze stapt weer van het bed.

Weer pakt ze weer iets. Nu is het nat. Ze begint het kaarsvet wat weg te halen.

“Het is niet helemaal weg, dat mag je straks zelf doen”. Ze klimt weer op het bed en gaat op haar knieën tussen mijn benen zitten. Ze leunt wat op mijn borsten en pakt de eerste tepelklem vast.

“Dit gaat eventjes pijn doen”. Zonder mijn reactie af te wachten haalt ze de eerste klem weg. Ik heb een branderig gevoel in mijn tepel die wel snel wegtrekt mede doordat ze de tepel zachtjes masseert. Even later is ook de tweede klem verdwenen.

Meesteres Ida pakt nu mijn penis vast en begint die te masseren. Even later is hij keihard. Dan leunt ze voorover en maakt de gag los. Even moet ik slikken. Heb door alles een droge mond gekregen. Ook de oogkappen worden omhooggeschoven. Ondanks dat het donker is in de kamer, er brand alleen maar een schermerlamp, moet ik knipperen met mijn ogen. Dan heb ik eindelijk beeld op Meesteres Ida. Ik schrik. Voor mij zit Ingrid, mijn werkgever. Ze begint te lachen.

“Ja Paul,”, zegt ze, “Dat is niet wat je had verwacht hé!”. Ik knik. “Met jouw zoekopdracht naar een spannende SM-date kwam je bij mij uit”. Ze aait zachtjes over mijn borst. “In eerste instantie had ik dat ook niet in de gaten, maar doordat ik jouw Gsm-nummer zag wist ik snel met wie ik te maken had”. Gaat ze verder. “Voor mijn afspraakjes gebruik ik een ander Gsm-nummer, dus je had niet door met wie jij te maken had”.

Ik slik eventjes. Ik had veel verwacht, maar dit niet.

Ingrid is een mooie, jonge vrouw. Ze heeft een leren korset aan waar haar borsten bovenuit steken. Voor de rest is ze naakt. Ik kijk wat omlaag en zie dat ze een kaalgeschoren kutje heeft. Ingrid masseert mijn penis nog wat. Dan gaat ze wat naar voren. Mijn penis staat nu precies voor haar kutje verwachtingsvol te wachten. Ingrid plaatst haar handen op mijn borsten en laat dan haar kutje zakken over mijn penis. Ik trek wat aan de polsbanden. Ik zou graag haar willen vastpakken. Ze kijkt mij aan. Ze weet wat ik wil. Ze leunt wat verder op mij terwijl ze draaiende bewegingen maakt met haar kontje. Dan klikt ze de polsbanden los en gaat weer rechtop zitten. Ik pak direct haar kontje vast. Ze gaat nu langzaam op en neer. Ingrid begint te kreunen en ze gaat steeds sneller op en neer. Ik kan het niet meer ophouden en spuit mijn sperma diep bij Ingrid naar binnen. Schokkend komt nu ook zij klaar en laat zich op mijn borst vallen. Ik aai haar rug. Dan zoekt haar mond de mijne en een hevige kus volgt.

We houden dit eventjes vol en dan stapt Ingrid van het bed. Ik kom overeind en maak snel de enkelbanden los. Ingrid heeft ondertussen haar korset uitgedaan en is onder de douche gegaan. Ook ik loop naar de badkamer en kijk haar eens goed aan. Zij kijkt naar mij.

“Vanaf nu is het gewoon Ingrid, hoor”, zegt ze. “Het spel is afgelopen”. Haar stem klink allang niet meer streng. Ze stapt uit de douche. Ik pak haar stevig beet en we kussen elkaar. Dan geeft ze een tikje op mijn kont.

“Ga jij je maar opfrissen”. Zegt ze. Een paar minuten later staan we weer in de kamer. Ingrid heeft zich inmiddels aangekleed. Mijn kleren heeft ze op het bed gelegd. Ik kleed mij ook snel aan terwijl Ingrid alle speeltjes netjes in een grote tas inpakt.

Ik krijg nog een stevige kus van haar en we lopen samen naar de lift. We lopen naar buiten en spreken af om dit nog een keer te gaan doen. Tevreden stap ik in mijn auto en rij weer naar huis.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post191

VERRASSING

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers zo, augustus 26, 2018 12:23

VERRASSING

Mijn vrouw Leonie loopt op mij af, pakt mij stevig beet en geeft een lange kus.

“Hey schatje van mij, jij ook een plezierige dag vandaag.”, zegt ze. Leonie heeft vandaag afgesproken met haar vriendin Anja. Ze gaan lekker shoppen en ook uit eten.

“Het zal wel laat worden vanavond, blijf dus maar niet op mij wachten.”. Ze pakt haar tas en autosleutels en loop dan naar buiten. Ik kijk door het raam naar haar terwijl ze instapt. Het is een geweldige mooie vrouw en ik zou niet zonder haar kunnen. Vandaag heeft ze zich lekker sexy aangekleed, misschien wel iets te sexy. Ze heeft een mooie lichtblauwe jurk aan. De jurk schijnt iets door zodat je haar slipje en bh ziet zitten. Ze heeft mooie lange benen en dat wordt nog eens extra benadrukt doordat ze op bijpassend lichtblauwe schoenen loopt met hoge hakken. Ik krijg zowaar wat prikkelingen in mijn onderbuik. Het is gewoon jammer dat ze niet in al mijn behoeftes kan voorzien.

Leonie en ik zijn nu zo’n anderhalf jaar getrouwd. Ik viel als een blok voor haar toe ik haar voor het eerst zag. We hadden beide een relatie, maar dat deerde ons niet. Mijn relatie met Petra, een collega van mij, was toch al niet meer zo intensief. Een maand nadat ik Leonie ontmoette zijn we al getrouwd.

Ruim een jaar geleden zag ik op de tv een programma over BDSM. Ik zat gefascineerd te kijken naar de uitzending waar redelijk gedetailleerd het BDSM-wereldje werd besproken. Leonie zat ook te kijken en die liet duidelijk blijken dat ze hiervan niets moest hebben. Het was volgens haar maar zeer vrouwonvriendelijk en alleen voor mensen met een seksuele afwijking. Mij had het echter wel gegrepen. Later heb ik het nodige opgezocht over BDSM op het Internet.

Ik heb wel een keer geprobeerd of ze toch niet iets voor BDSM zou voelen. We stonden beiden naakt in de badkamer. Ik ging achter haar staan, drukt haar tegen mij aan en pakte haar borsten stevig vast. Ik kuste haar in de nek en begon toen in haar tepels te knijpen. Eerst reageerde ze niet, maar op het moment dat ik harder begon te knijpen drukte ze mijn handen weg. Ze liet blijken dit niet te willen en liep toe boos de badkamer uit. We hebben het er niet meer over gehad.

Daarna ben ik verder op het Internet het nodige gaan bekijken en kwam uit op de site van een BDSM-club die niet al te ver bij ons vandaan is. Na een paar dagen van aarzeling heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ze gebeld. Ik kwam in contact met switch Daisy en die stelde mij telefonisch al helemaal op mijn gemak. Een eerste afspraak werd gemaakt voor een paar dagen later.

Deze eerste keer was voor mij een hele beleving. Daisy deed heel rustig aan en gelijker tijd zorgde ze ervoor dat ik het nodige meekreeg. Na een paar maanden heb ik weer een afspraak gemaakt met Daisy. In die sessie liet ze mij weer nieuwe ontdekkingen doen. Daisy is een switch wat ook ik bleek te zijn. We hebben in die sessie op een gegeven moment de rollen omgedraaid. Daisy werd de slaaf en ik de Meester.

Onlangs had ik weer gebeld om een volgende afspraak te maken. Daisy gaf aan nog een stapje verder te willen gaan. Ze had een slavin uitgenodigd en ze vroeg of ik bezwaar had tegen haar aanwezigheid tijdens onze sessie. De slavin zou in onze sessie betrokken worden. Even aarzelde ik, maar zag het als een volgende, spannende stap en stemde toe.

Ik pak mijn autosleutels en loop naar buiten. Onderweg zit ik te denken hoe de sessie zal gaan met een slavin erbij. Maar kan mij geen beeld vormen. Ik vind het wel spannend.

Zo’n twintig minuten later parkeer ik de auto niet ver van de club en stap uit. Zenuwachtig loop ik naar de deur die door coniferen afgeschermd is tegen al te nieuwsgierige blikken. Ik druk op de bel. Even later wordt de deur opengedaan door Henk, de gastheer van de club.

“Hallo,”, zeg ik. “Heb een afspraak met Daisy.”

Henk stapt opzij en laat mij naar binnen. “Tweede deur rechts is de ontvangstruimte.” Henk klinkt vriendelijk. Ik stap de kamer binnen die ingericht is als een kleine bar. Ik blijf even staan.

“Ga gerust zitten,” zegt Henk, “Ik moest van Daisy zeggen dat het nog ongeveer vijf minuten zal duren voordat ze je kan ontvangen”. Ik schuif een barkruk opzij en ga erop zitten. “Wil je wat drinken?” Vraagt Henk. Ik vraag om een glaasje fris. Henk pakt een flesje drinken en een glas. Hij schenkt de frisdrank in en zet het voor mij neer.

“Daisy komt zo, ik ga even naar achteren”. Henk loopt door een schuifdeur naar een andere kamer en ik zit alleen aan de bar. Op de achtergrond klinkt zachtjes ontspannende muziek. Ik kijk wat rond. Aan de wanden van de bar hangen foto’s van alle Meesteressen, Switchen en Slavinnen die hier werken. Op een van de foto’s herken ik Daisy. Een leuke, vlotte meid met donker, halflang haar en donkere, bijna zwarte ogen. Op het ene moment kan ze je heel indringend aankijken en het volgende stralen de ogen van vriendelijkheid.

Het lijkt wel een eeuwigheid dat ik zit te wachten, maar dan hoor ik wat geluiden op de gang en gaat de deur open. Daisy komt naar binnen. Ze glimlacht.

“Hallo Paul,” zegt ze. “Leuk om je weer eens te zien!”. Ik stap van de barkruk af en loop naar haar toe. We omhelzen elkaar.

“Ik vind het spannend vandaag”. Zeg ik eerlijk. Ze kijkt mij vriendelijk aan.

“Ontspan maar, het wordt echt leuk vandaag.”. Ze houdt de deur open. “Volg mij maar!” Ik loop achter haar aan de trap op. Op de eerste verdieping zijn drie kamers. In de Rode kamer was ik de vorige keer. Nu lopen we naar rechts. Daar is de Blauwe kamer. Tegenover is er een kleine badkamer. Het is de regel dat je altijd moet douchen voordat de sessie gaat beginnen. Ze wijst naar de badkamer. “Je weet wat je moet doen”. Haar stem klinkt nu dwingender. “Als je zover bent druk je op de bel!” Nadat je op de bel hebt gedrukt moet je wachten tot je wordt opgehaald.”

Ik stap de badkamer binnen en kleed mij snel uit. Ik was mij grondig onder een warme straal water. Dan droog ik mij zorgvuldig af. De vorige keer kreeg ik gelijk een paar flinke tikken op mijn kont omdat mijn rug niet voldoende droog was. Dit zal mij nu niet gebeuren. Ik stop mijn kleren in de bak die daarvoor is klaargezet en druk op de bel. Ik pak de bak op en ga wachten totdat Daisy mij komt halen. Een minuutje gaat voorbij en dan gaat de deur van de badkamer open. Ik word door Daisy van top tot teen bekeken.

“Volgen!” Haar stem klinkt dwingend. Ze loopt de kamer binnen die schuin tegenover de badkamer is. Ik loop achter haar de kamer binnen. Snel kijk ik rond. Ik zie allerlei attributen die ik op de foto’s van de website had gezien. In de hoek is een nis met daarvoor een ijzeren hek. Ik zie daar de slavin staan met de rug naar ons toe. In de nis is het donker waardoor ik de slavin niet goed kan zien. Wel zie ik dat ze een zwarte hoofdkap op heeft. Ik zet de bak met mijn kleding tegen een wand. Ik sta midden in de kamer. Daisy draait mij om zodat ik de slavin niet meer zie. Ze pakt een paar polsbanden en doet die bij mij. Dan trekt ze aan een ketting en een stang die boven mijn hoofd hangt komt wat omlaag.

“Armen omhoog!”. Zonder te aarzelen doe ik mijn handen omhoog. Daisy klikt de polsbanden aan de uiteinden van de stang. Ze trekt weer aan de ketting en de stang gaat omhoog. Ik kan nog net met mijn voeten op de grond blijven. Ik krijg ook een paar enkelbanden om. “Benen opzij!”. Ik kijk omlaag en zie dat Daisy een spreidstang tussen mijn benen legt. Ik doe mijn benen uit elkaar hoewel het niet gemakkelijk is. Moet nu echt op mijn tenen gaan staan. Snel klikt Daisy de enkelbanden vast aan de spreidstang. Ze aait zachtjes over mijn billen. Dan geeft ze een flinke klap. Ik had daar niet op gerekend en ik uit een pijnkreet.

“Dit wil ik dus niet horen!”. Voordat ik kan reageren krijg ik nog een paar flinke klappen op mijn kont. Dit keer weet ik mij wel in te houden. Daisy gaat voor mij staan. Ze plaatst haar nagels op mijn borst en trekt haar handen omlaag zodat er waarschijnlijk flinke rode strepen zichtbaar zullen zijn. Ik klem mijn tanden op elkaar om de pijn te verdragen. Ze loopt naar een kast en staat dan achter mij. Even later zie ik niets meer. Een oogmasker neemt alle zicht weg. Ze staat weer voor mij en knijpt flink in mijn tepels. Ik heb een vermoeden wat gaat volgen en inderdaad zitten even later twee tepelklemmen op hun plaats. Het brandt eventjes, maar dat trekt vrijwel gelijk weg. Daisy tikt tegen de klemmen wat voor pijnscheuten zorgt. Dan hangt ze wat gewichtjes aan beide klemmen. Ik krijg het idee dat ze wel een kilo wegen. Mijn tepels worden in ieder geval flink omlaag getrokken. Dan is het eventjes stil. Daisy staat achter mij. Ik voel de uiteinden van een zweep over mijn schouders. Ik bereid mij voor op wat gaat komen.

Eerst rustig, maar steeds sneller laat Daisy de zweep om mijn rug gaan. Ik moet ervoor zorgen dat ik niet te veel beweeg omdat anders de gewichtjes aan de tepelklemmen te veel gaan slingeren wat weer voor extra pijnscheuten zorgt. Het lijkt of ze niet gaat stoppen, maar dan loopt ze weg. Ze gaat weer voor mij staan en haalt de gewichtjes van de tepelklemmen.

“Je weet dat het nu eventjes pijn gaat doen, maar dat is de beloning voor je goede gedrag”. Ik weet van de vorige keer dat het afhalen van tepelklemmen misschien nog meer pijn veroorzaakt dan het erop zetten. Ik klem mijn kaken op elkaar. Daisy haalt de eerste klem weg. Een krijg een enorm branderig gevoel in mijn tepel. Dan voel ik de mond van Daisy om de zere tepel. Zachtjes laat ze haar tong met mijn tepel spelen. Het branderig gevoel neemt snel af. Hetzelfde gebeurt met de andere tepelklem. Ze trekt aan de ketting en mijn armen zakken omlaag. Ze maakt mijn polsbanden los van de stang. Dan haalt ze het oogmasker weg. Ze duwt mij richting de tafel. Het gaat niet makkelijk met de spreidstang tussen mijn benen.

“Hop voorover!” Zegt ze. Ik buig voorover en lig op mijn buik op de tafel. Daisy zet mijn polsbanden direct weer vast aan haken die aan de tafel zitten. Ze aait wat over mijn billen die nu omhoogsteken. Uit mijn ooghoeken zie ik dat ze naar de kast loopt, een dubbele strap-on pakt en bij haar vastmaakt. Ik zie ook dat ze een paar latex handschoenen aan heeft getrokken. Dan gaat ze achter mij staan. Weer aait ze mijn billen. Ik voel wat kouds tussen mijn bilspleet. Dan voel ik een vinger tussen mijn bilspleet op zoek naar mijn anus. De vinger gaat nu naar binnen wat redelijk makkelijk gaat door het glijmiddel wat Daisy heeft aangebracht. Ze gaat zachtjes in en uit met haar vinger. Dan voel ik dat ze er een tweede vinger erbij inbrengt. Ik kreun. Dan gaat ze met twee vingers rustig in en uit.

“Zo, ik denk dat je er nu wel klaar voor bent”. De vorige keer had ze al gezegd dat een volgende keer het anale werk aan de beurt zou komen. Dan voel ik dat Daisy de dildo tussen mijn bilspleet duwt. Even glijdt ze alleen maar heen en weer tussen de bilspleet. Dan voel ik dat ze de kop van de dildo in mijn anus duwt. Ik kreun weer.

“Ontspan, dan zal je zien dat het goed gaat!” Ik probeer mij te ontspannen wat maar deels lukt. De dildo gaat steeds dieper naar binnen. Het lijkt wel of er geen eind aan komt. Dan pakt Daisy mijn billen vast. Langzaam trekt ze de dildo weer terug. Het voelt nu eigenlijk wel lekker. Dan maakt Daisy pompende bewegingen. Ook zij begint nu te kreunen. De dildo gaat nu rustig in en uit mijn anus. Ik voel dat mijn penis nu keihard is geworden. Ik kreun en krijg het gevoel dat ik ga klaarkomen. Daisy heeft dat in de gaten en stopt eventjes.

“Hey, jij mag niet klaarkomen!” Haar stem klinkt dreigend. De dildo wordt opnieuw in mijn anus geduwd. Daisy gaat nu snel in en uit. Ze begint heftig te kreunen en komt dan schokkend klaar. Ik kan met moeite mijn orgasme voorkomen. Dan trekt ze de dildo er weer helemaal uit.

“Heel goed, je kan dit dus goed hebben. Ik ben tevreden en dan krijg je zo de beloning”.

Daisy maakt de polsbanden weer los en helpt mij overeind. Ik sta weer rechtop. Dan maakt ze ook de enkelbanden los. “In de hoek gaan staan met je gezicht naar de muur!”, zeg ze. Ik doe gelijk wat ze zegt. Even later hoor ik dat het ijzeren hek opengaat van de nis. Er wordt niet gesproken maar ik hoor de voetstappen mijn richting uitkomen. Ik heb de neiging om mij om te draaien, maar doe het niet.

“Ok, nu jij voorover!” Het commando is duidelijk bedoeld voor de slavin. De slavin lig nu dus voorover op de tafel.

“Ja Paul, draai je maar om en kom hierheen!” Ik draai mij om en zie de slavin op dezelfde wijze voorovergebogen vastgemaakt is als ik even daarvoor. Ik loop ernaartoe en sta nu achter de slavin. Ik krijg het gevoel dat ik de slavin kent.

“OK,” zegt Daisy. “Deze slavin heef gevraagd om door jou genomen te worden. Dus ga je gang”. Even kijk ik Daisy aan. “Ja, nu anders hoeft het niet meer. Je wilde toch een beloning?” Zegt ze. Ik pak mijn harde penis vast en duwt die zachtjes in de richting van het openstaande slavinnenkutje. Heel rustig duw ik mijn penis naar binnen. Zodra die er helemaal inzit pak ik beide billen stevig vast. Dan begin ik de slavin te neuken. Daisy kijkt toe. Opnieuw voel ik dat het klaarkomen niet ver meer weg is. Daisy ziet dat ook. “Stop, haal hem er maar uit!” Ik trek mijn penis helemaal uit het kutje. Daisy stapt naar voren en spuit wat glijmiddel in de bilspleet van de slavin. Ik zie dat ze twee vingers in de anus van de slavin stopt en het gaatje soepel maakt.

“Zo en nu nog het andere gaatje neuken!” Ik heb nog nooit een vrouw anaal geneukt. Ik word nu dus gedwongen om dit te gaan doen. Ik stap weer naar voren en stuur mijn penis naar de anus. Ik duw mijn peniskop iets naar binnen. Ik hoor de slavin kreunen. “Ontspan maar!” Hoor ik Daisy tegen de slavin zeggen. Dan kijkt ze mij weer aan en knikt. Ik pak de billen vast van de slavin en duw die ietsjes uit elkaar. Dan druk ik mijn penis dieper naar binnen. Even later voel ik mijn ballen tegen de slavin aankomen en weet dat ik helemaal binnen zit. Het voelt geweldig. Dan begin ik de slavin anaal te neuken. Ik voel dat de slavin klaarkomt, ze kreunt enorm. Ook ik hou het nu niet meer en kom schokkend klaar. Ik ga weer recht staan en doe een stapje achteruit. Daisy maakt de slavin los van de tafel en helpt haar overeind. Ik kijk naar de slavin, nog steeds met de hoofdkap op, en krijg weer het gevoel haar te kennen. Ik zie een paar mooie ogen mij aankijken. Ik krijg een rilling. Dit kan toch helemaal niet. Daisy maakt het hoofdmasker los en haalt die weg. De slavin heeft kort, grijsblond haar precies hetzelfde als mijn vrouw. Ik knipper met mijn ogen.

“Wat is dit…”. Ik begin te stotteren. “Hoe kan dit?”. Ik kijk vragend naar de slavin en dan naar Daisy die naar mij staat te lachen.

“Ja Paul, ik ben het echt!” Zegt Leonie. Het is inderdaad mijn vrouw Leonie. Ze pakt mijn handen vast en trekt mij naar haar toe. Ze begint mij te kussen wat ik vurig beantwoord.

“Zo tortelduifjes,”, zegt Daisy dan, “Ik laat jullie maar een poosje alleen. Jullie kunnen nog bijna een uurtje gebruik maken van deze kamer. Bel maar als jullie klaar zijn!”. Ze loopt de kamer uit.

Ik bekijk Leonie eens van top tot teen. Ze heeft nog steeds de enkel en polsbanden om maar dat schijnt haar niet te hinderen. Leonie vertelt dan hoe ze hier is gekomen. Ze had toevallig mijn gesprek gehoord waarbij ik de vorige keer een afspraak met Daisy had gemaakt. Het was heel eenvoudig voor haar om later op mijn GSM te zien welk nummer ik had gebeld. Ze dacht eerst dat er een andere vrouw was maar na enig speurwerk op het Internet kwam ze erachter dat het om de BDSM-club ging waar we nu waren. Op een gegeven ogenblik had ze zelf naar de club gebeld en naar Daisy gevraagd. Ze had alles gehoord van Daisy en begreep op dat moment wat mijn behoeftes waren. Daisy had Leonie uitgenodigd om zelf een keer te komen kijken hoe het ertoe ging in de club. Dat heeft Leonie ook gedaan wat zelfs tot een echte sessie heeft geleid. Daisy had haar helemaal ingewijd in het BDSM-wereldje. Ze hadden ook afgesproken dat Daisy mijn vrouw zou bellen zodra ik weer een afspraak zou maken. De bedoeling was om dan tot de sessie te komen zoals we vandaag hadden gehad. Ik pak mijn vrouw stevig vast en we kussen elkaar weer vurig.

“We hebben nog wat tijd”, zeg ik. “Zullen we die nuttig besteden?”. Leonie kijkt mij aan en knikt. Ik pak haar bij de arm en loop dan naar de wand waar een speciale stoel staat. Het is eigenlijk geen echte stoel. Het heeft twee met leer beklede plankjes op poten waarop je de benen kunt leggen. Daarnaast heeft het een lange, smalle rugleuning ook met leer bekleedt. “Ga maar zitten.” Zeg ik. Leonie gaat, met haar benen wijd, zitten. Haar kutje hang op deze wijze vrij boven de grond. Ik zet haar enkelbanden vast aan de poten. Boven haar hoofd zijn een paar haken waar ik de polsbanden aan vast maakt. Dan zet ik met een paar banden haar bovenbenen vast op de plankjes. Ik kijk haar aan en begin wat te lachen.

“Zo en nu eerst iets wat ik al heel lang wil doen!”. Leonie kijkt mij vragend aan. Ik loop naar de kast en pak een paar tepelklemmen die verbonden zijn met een kettinkje. Ik knijp wat in de tepel en zet dan resoluut de klem erop. Even kreunt Leonie wat. Ook op de andere tepel zit even later een klem. Plagerig begin ik aan het kettinkje te trekken waardoor haar tepels wat worden uitgerekt. Weer kreunt ze, maar blijft mij met grote ogen aankijken. Dan schuif ik een kistje, wat naast de stoel stond, tussen haar benen. Het kistje heeft een kunstpenis. Aan de zijkant zit een schuifje. Als je daarmee schuift gaat de penis op en neer. Ik zorg ervoor dat de peniskop net in Leonie ’s kutje zit en zet het apparaat zachtjes aan. De penis verdwijnt helemaal in Leonie ’s kutje. Weer begint Leonie te kreunen. Ze draait wat met haar kont wat maar beperkt kan. Ik zet het apparaat een stuk sneller. Ik zie dat ze bijna klaarkomt en stop dan het apparaat. Het apparaat zet ik weer opzij en maak Leonie los. Ik doe ook de pols en enkelbanden af. We beginnen elkaar te knuffelen. Dan pak ik haar op en leg haar op de tafel die tegen een andere wand staat. Ik kruip boven op haar en neuk dan Leonie op de traditionele wijze. We hebben niet lang nodig voordat we beiden weer klaarkomen. We blijven eventjes gearmd op de tafel liggen. We stappen van de tafel en bekijken alle attributen die we in de kamer zien.

“We moeten een paar attributen kopen voor bij ons thuis” zegt Leonie. Ik knik.

“Zal ik voor zorgen.” We drukken op de bel en even later staat Daisy weer in de kamer. “Zo hebben jullie nog een beetje genoten?” Vraagt ze. Ik knik bevestigend.

“We hebben nog wat gespeeld!”.

“Goed,”, zegt Daisy. “Dan kunnen jullie gaan opfrissen”. We pakken de bakken met onze kleding en lopen dan naar de grote badkamer. We stappen samen onder de douche en helpen elkaar met het wassen. Een paar keer knuffelen en kussen we elkaar. Even later staan we aangekleed bij de trap. Daisy komt de kamer uitgelopen waar ze alles netjes heeft opgeruimd.

“Jullie weten dat je ook een kamer bij ons kunt huren. Ik hoef er niet altijd bij te zijn hoor!” Ze lacht. We lopen naar beneden en gaan naar de voordeur. Leonie heeft haar auto in een zijstraat geparkeerd in de hoop dat ik het niet zou zien als ik zou aankomen. We lopen naar onze auto’s en rijden dan naar huis waar we onder het genot van een wijntje nog nagenieten. Ons huwelijk is in ieder geval een stuk rijker geworden.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post167

OFFICEMANAGER (3)

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers za, augustus 11, 2018 12:10

OFFICEMANAGER (3)

Wat vooraf ging

Het is al laat en zit nog op kantoor. We hebben veel bestellingen binnen die allemaal nog uitgevoerd moeten worden. Dan gaat de beltoon van mijn gsm. Ik zie dat het Ingrid is, de eigenaar van het bedrijf.

“Hey Paul,” begint ze, “ik ben al thuis en ik ben het nieuwe contract met Luxury Toys vergeten mee te nemen. Kan je het straks bij mij langsbrengen?” Vraagt ze. “Er staan de nodige aantekeningen op die ik heb gemaakt anders had ik de digitale versie wel gepakt.” Ik had andere dingen gepland staan en heb niet echt zin om nog eens naar Ingrid te rijden. Maar ja het is de eigenaar van het bedrijf en die weiger je niet snel iets. “Het contract ligt in een map op mijn bureau.” Gaat ze verder voordat ik maar kan reageren.

“Ik ben nog wel een uurtje bezig hier op kantoor.” Zeg ik tegen Ingrid.

“Geef niet, ik kan nog wel eventjes wachten”. Ik zucht, daar kom ik niet meer onderuit. “Ok, dan zie je mij wel over een uurtje”, en ik hang op. Ingrid is een mooie vrouw van circa 45 jaar die al jaren dit bedrijf leidt. Inmiddels is ze gescheiden. Ik weet niet of ze al een nieuwe vriend heeft wat zeker zonde zou zijn. Ze ziet er altijd bijzonder geil uit. Ik breng nog snel wat bestellingen aan in het systeem die mij weer de nodige bonussen gaan opleveren. Ik verdien zeker goed in dit bedrijf en ben nog niet van plan om iets anders te gaan zoeken. We hebben klanten waar ik het goed mee kan vinden en ook onze secretaresse is er een waarmee ik goed kan opschieten. Ik loop naar de werkkamer van Ingrid. Het is niet helemaal een werkkamer zoals je die op een normaal kantoor tegen komt. Het is huiselijk ingericht met een leuk zitje en een salontafel. Ook een schermlamp ontbreekt niet. Ik zie de gevraagde map in een bakje op haar bureau liggen. Ik stop de map in mijn tas en loop naar de werkkamer van Petra, onze secretaresse. Zoals gebruikelijk begroet Petra mij vrolijk.

“Hey schatje, hoe kan ik je helpen?” Ik lach. “Nee dit keer ben je nog niet aan de beurt! Ingrid heeft een contract vergeten en ze heeft gevraagd of ik hem langs wil komen brengen”. De normaal vrolijk kijkende ogen van Petra kijken mij nu wat bedroefd aan. “Hey doe je dan wel rustig aan. Ik wil jou helemaal voor mij hebben!” Ik schud wat met mijn hoofd.

“Neen, zo’n schatje als jij vergeet je niet!” Ik loop naar haar toe en geef een kus op haar wang. “Prettige avond alvast en ik zie je morgen wel weer”. Ik zeg niets meer terug en loop dan naar mijn werkkamer om mijn jas te pakken. Ik stap in mijn auto en rij dan weg richting Ingrid. Zij heeft een vrijstaande woning in een keurige buurt aan de rand van de stad. Ik ben er al een keer eerder geweest voor een klein feestje met de collega’s en vrienden. Het is een mooi huis met een inpandig zwembad en een grote tuin. Er is een grote huiskamer met een mooie open haard. Stijlvol ingericht, precies zoals ik verwacht van een vrouw als Ingrid. Ze heeft genoeg parkeerruimte voor de deur en ik zet mijn autootje naast haar grote SUV. Ik loop naar de deur en bel aan. Even later doet Ingrid open. Zij doet open in een badjas. Ze stapt opzij en maakt een uitnodigend gebaar dat ik naar binnen kan komen. Ik stap naar binnen en Ingrid sluit de voordeur. Ze ziet mij verbaasd kijken.

“Ik heb zojuist wat gezwommen,” zegt ze. Ze loopt voor mij uit, niet naar de huiskamer maar naar het zwembad. Daar staan ook wat stoelen en een tafel. ”Wil je wat drinken?”, vraagt ze en maakt een beweging dat ik kan gaan zitten.

“Geef maar wat fris”, en ik ga zitten. Ik leg de map met het gevraagde contract op de tafel. Ik kijk wat rond terwijl Ingrid wat te drinken inschenkt. Dan gaat ze zitten waarbij haar badjas losjes openvalt. Ik slik. Het is duidelijk dat ze daaronder niets aan heeft. “Dank je wel voor het brengen van het contract. Ik kan het dan vanavond nog verder bestuderen”. Ze kijkt naar mij en heb dan in de gaten dat ik haar deels naakte lichaam ziet.

“Heb je zin om te zwemmen?” Vraagt ze. Ik kijk naar het zwembad.

“Het lijkt mij lekker, maar ik heb geen zwemkleding bij mij”. Ingrid lacht.

“Maar dat heb je helemaal niet nodig. Ik zwem altijd naakt. Niemand die mij hier kan zien”. Ze doet haar badjas wat verder open zodat ik haar naakte borsten kan zien. “Kom op doe niet zo preuts”. Haar stem klinkt dwingend. “Je zal toch weleens naakte vrouwen hebben gezien”. Dan staat ze op en laat haar badjas van haar afglijden. Ik kijk verlekkerd naar het mooie, goedgevormde lichaam. Ze heeft alles in de juiste verhoudingen. Dan pakt ze mij beet en trekt mij van de stoel. “Hey kom op, doe eens leuk!” Ze laat mij weer los en gaat op de rand van het zwembad zitten. Ze laat zich in het water zakken. Het is geen diep zwembad, maar je kan er wel lekker in zwemmen. Eventjes aarzel ik. Moet ik dit wel doen. Ze is en blijft wel mijn werkgever. Ingrid zwemt naar de andere kant. Ik doe mijn schoenen en sokken uit. Dan trek ik mijn overhemd uit en maak de riem van mijn broek los. De broek zakt op mijn enkels en ik stap eruit. Alleen mijn onderbroek beschermt nog mijn penis tegen de begerige blikken van Ingrid. “Het is lekker warm water.” Zegt ze. Dan doe ik mijn onderbroek uit en ga snel op de rand van het zwembad zitten. Het water is inderdaad aangenaam warm. Even later lig ik in het water en zwem wat rond. Ik stop met zwemmen en leun tegen de zijkant. Ik kijk om mij heen, maar zie Ingrid even niet. Ze is net ondergedoken. Dan voel ik haar handen aan mijn benen en ze komt boven water. Zij drukt haar lichaam tegen de mijne. Dan begint ze mij vurig te kussen die ik zonder enige terughoudendheid beantwoord. Ik trek haar nu stevig tegen mij aan. Ik voel dat ze nu de status van mijn penis controleert. Ze kreunt van voldoening. Ze knijpt flink in mijn penis die hiervan nog harder wordt. Mijn hand gaat nu omlaag op zoek naar haar kutje. Mijn vingers gaan naar binnen. Ik merk dat ze behoorlijk geil is geworden. Ik pak Ingrid beet en zet haar tegen de rand. Zij slaat gelijk haar benen om mij heen. Ze helpt eventjes mijn penis om bij haar naar binnen te glijden. Dan gaat mijn penis bij haar in en uit terwijl onze tongen wild met elkaar in gevecht zijn. Tegen zulk geweld ben ik niet bestand en kom, te snel, kreunend klaar. “Hey ondeugende jongen, ik was nog niet zover”.

Even later liggen we samen op een paar grote badhanddoeken. Ik lig op mijn buik om mijn penis onzichtbaar te maken. Ingrid trekt mij om zodat ik weer op mijn rug lig en streelt mijn penis. Ze gaat boven op mij zitten en begint gelijk weer te knijpen in mijn penis. Het duurt eventjes, maar even later staat hij weer fier overeind. Dat bevalt Ingrid wel en even later omsluit haar geile kutje mijn harde penis. Haar handen zet ze stevig op mijn borsten.

“En nu is het mijn beurt!” Ze kijkt mij streng aan en gaat steeds sneller op en neer. Ik pak haar kontje vast en helpt haar met de bewegingen. Met een gilletje komt ze klaar. Met moeite kon ik mij nog inhouden maar dan kom ik voor een tweede keer klaar.

Ingrid laat zich van mij afzakken en tevreden liggen we een tijdje naast elkaar.

“Dank je wel!”, fluistert ze waarbij ze zachtjes in mijn oorlelletje bijt.

We staan op en drogen elkaar af. Ingrid trekt haar badjas weer aan en ik kleed mij snel aan. We lopen samen naar de voordeur.

“Tot morgen!” Zegt Ingrid en geeft nog een lange kus. Ik stap uit het huis en loop naar de voordeur. Wat heb ik toch een leuke werkgever, collega’s en klanten. Ik prijs mij ontzettend gelukkig als officemanager.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post154

OFFICEMANAGER (2)

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers di, juli 31, 2018 17:05

OFFICEMANAGER (2)

Wat vooraf ging

Ik pak de koffer met daarin de bestellijst van Erotic Pleasure’s en de speeltjes die ik als demomateriaal heb gebruikt. Ik stap in de auto en rij naar het kantoor. Ben later dan normaal want ik moest eerst nog een van de speeltjes grondig reinigen. Ik moet nog met een glimlach denken waarvoor ik het gebruikt heb. Zo rond 11:00 uur kom ik bij het kantoor. Ik loop langs de werkkamer van Ingrid, de eigenaar van het bedrijf. Zij zit achter haar laptop en kijkt op als ik voorbijloop. Ze zwaait naar mij. Ik loop de werkkamer binnen en haal de bestellijst uit de koffer.

“Zo hiermee ga ik mijn target voor dit kwartaal weer halen.”, zeg ik tevreden. Ik leg het bestelformulier op het bureau. Ingrid kijkt ernaar.

“Zo nog wel bij Hellen,”, zegt ze, “Dat is een goede prestatie!”. Ik glimlach, ze moest eens weten wat ik ervoor heb moeten doen.

Ik loop naar mijn werkkamer en hang mij colbert op. Dan loop ik naar ons magazijn om de speeltjes weer op te bergen in het deel waar de demomaterialen liggen. In het magazijn is het licht al aan. Dan hoor ik wat gekreun. Ik sta stil en luister eens goed. Even is het stil, maar dan hoor ik weer gekreun. Zachtjes loop ik door en kijk om de hoek in het deel waar ons demomateriaal is opgeslagen. Ik schrik. Op een stoel bij het bureau in de hoek zit Petra, onze secretaresse, met een opgetrokken rok. Een been heeft ze over de armleuning. In haar hand heeft ze een grote roze vibrator met clitoris stimulator. Ze heeft haar ogen gesloten en ze laat de vibrator in haar kutje in en uit gaan. Ik merk dat ik er opgewonden van raakt. Ik had al een paar keer natte dromen over Petra.

Ik loop zachtjes op haar af en zet de koffer naast het bureau. Ze hoort mij aankomen en ze opent haar ogen. Eventjes schrikt ze. Dan doet ze haar ogen weer dicht en gaat verder waarmee ze bezig was. Ik leg mijn hand op haar schouder.

“Hey, gaat het lekker?” Vraag ik. Ze opent weer haar ogen.

“Het is geweldig lekker!” zegt ze. “Zo lekker bink van mij neem het maar eens over van mij!”. Ze pakt mijn hand vast en duwt die naar de vibrator. Ik pak het ding vast en zet hem nog wat sneller. Ik duw de vibrator rustig in en uit haar kutje. Ondertussen trekt Petra haar strakzittend truitje uit. Daaronder is een zwarte halfopen beugel bh zichtbaar die haar borsten wat omhoogduwen. Ze heeft kleine borsten met mooie stevige tepels. Dan pakt ze mijn overhemd vast en maakt alle knopjes los. Even later sta ik met ontbloot bovenlijf naast haar. Dan pakt ze mijn broekriem en maakt die ook los. Mijn broek zakt omlaag. Petra kijkt begerig naar mijn penis die nog beschermd wordt door mijn onderbroek. Ze duwt mijn hand nu weg van de vibrator en ze stapt van de stoel. Gelijk duwt Petra mijn onderbroek omlaag en kijkt nog steeds begerig naar mijn penis. Ze maakt haar eigen rok los en deze valt gelijk omlaag. Ze heeft nog een minuscuul slipje aan. Mijn handen pakken haar borsten vast en ik masseer zachtjes haar tepels. Petra maakt haar bh los. Ik trek haar tegen mij aan. Mijn penis tikt zachtjes tegen haar kutje die nog beschermd is door een slipje. Mijn handen duwen dan resoluut het slipje omlaag. Even later vinden onze tongen elkaar. Mijn handen masseren zachtjes haar rug. Ik knijp wat in haar billen wat ze duidelijk op prijs stelt.

Ik til haar op en zet haar weer op het bureau. Haar beide benen bungelen over de rand. Ik open snel de koffer en pakt daar een condoom uit, scheur de verpakking los en rol hem uit over mijn penis. Petra pakt mijn kont vast en druk mij tegen haar aan. Ik pak Petra’s kontje stevig vast. Mijn penis vindt zijn weg naar het warme, kletsnatte kutje en schuift probleemloos naar binnen. Petra sluit haar benen om mijn kont. Langzaam gaat mijn penis in en uit Petra’s kutje. Petra trekt met haar nagels sporen over mijn rug.

“Even wachten,” kreunt Petra, “je moet ook het andere gaatje uitproberen”. Ik trek mijn penis voorzichtig terug. Petra wipt van het bureau, draait zich om en gaat dan voorovergebogen op het bureau liggen. Ik pak snel een tube met glijmiddel uit de demokoffer. Ik doe wat van het middel tussen de bilspleet van Petra. Ik zet twee vingers in de bilspleet en voorzichtig glij ik omlaag naar het anusgaatje van Petra. Soepel gaan mijn vingers naar binnen. Ik masseer het gaatje en haal ze dan er weer uit. Dan pak ik met beide handen de billen van Petra vast. Petra zelf pakt mijn penis vast en stuurt deze in de richting van haar anus. Heel zachtjes duw ik mijn penis in haar anus. Even voel ik wat weerstand. Petra kreunt en zet haar benen wat wijder uit elkaar. Ik druk wat door en voel dat het dan gemakkelijker gaat. Petra zelf begin haar kutje te vingeren. Ik duw mijn penis nu helemaal naar binnen. Petra kreunt.

“Gaat het wel?” Vraag ik. “Het is heel lekker, ga door!” Kreunt Petra. Dan maak ik steeds snellere bewegingen. Ik kan het nu niet meer ophouden en merk dat ik spuitend klaarkomt. Uitgeput leun ik op de rug van Petra. Ik trek mijn penis terug en draai Petra weer om. Even later staan we weer kussend tegen elkaar.

“Dit is toch lekkerder dan een vibrator!” Fluistert ze in mijn oor.

“Weet je dat ik al een paar keer hierover gedroomd hebt.” Fluister ik terug.

“Weet ik,” zegt ze, “ik heb altijd jouw begerige blikken gezien.” Ik trek het condoom van mijn penis en gooit die, goed ingepakt in een prullenbak. Dan pakken we onze kleren en lopen dan naar de andere kant van het magazijn. Daar hebben we een eigen fitnessruimte met douche. We stappen samen onder de ruime douche. Petra trekt mij tegen haar aan en een langdurige kus volgt terwijl het warme water aangenaam over ons heen loopt. Voordat ik er erg in heb voel ik duidelijk dat mijn penis weer hard wordt. Petra merkt dat ook en knijpt er eens flink in. Ik duw haar tegen de wand. Petra doet automatisch heer benen wat uit elkaar. Ze pakt mijn penis vast en stuurt die naar haar kutje. Opnieuw schuift mijn penis bij haar naar binnen. Ze sluit haar benen om mijn kont zodat mijn penis diep bij haar naar binnen kan. Een langdurige kus volgt en Petra gaat zachtjes op en neer. Het duurt niet lang voordat we beiden opnieuw klaarkomen terwijl het douchewater zachtjes over ons stroomt.

Even later staan we weer buiten de douche en drogen elkaar af. We kleden ons snel aan en lopen dan beiden naar onze eigen werkplek. Even later zit ik achter mijn laptop te werken hoewel mijn gedachten er niet helemaal bij zijn. Ik voel mij een bevoorrecht mens met zo’n leuke baan die zeker niet gaat vervelen.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post148

OFFICEMANAGER (1)

Hans Woudstra.Geplaatst door My 4Fingers wo, juli 11, 2018 10:34

OFFICEMANAGER (1)

“Shit”, een korte vloek ontsnapt mij. Gelukkig zit ik alleen in het kantoor. Ik krijg net het overzicht onder ogen en zie dat ik mijn target nog net niet heb gehaald voor dit kwartaal voor een optimale bonus. Als officemanager heb ik ook een financiële doelstelling en krijg daarvoor een extra bonus als die gehaald wordt. Ik pak mijn contactenlijst om te zien wie ik zou kunnen benaderen voor wat extra omzet zodat de bonus toch binnengehaald kan worden. Er staan een paar contacten op waarvan ik weet dat ze dit kwartaal nog niets hebben besteld.

Ik bel het eerste contact op, maar die laat al snel weten dat ze nu nog niets nodig hebben. Ook bij de tweede vang ik bot. Ik geef de moed nog niet op en kijk naar het volgende contact. Dat wordt een lastige, maar ga het toch maar proberen. Het is Hellen van Erotic Pleasure’s. Het is een kleine eenmanszaak, maar wel een die toch regelmatig bij ons de voorraad laat aanvullen. Hellen is een pittige tante waarmee het moeilijk zaken doen is. Ze is veeleisend en probeert altijd de groots mogelijk korting te verkrijgen.

“Hallo met Hellen!”. Een vriendelijke stem neemt de telefoon op.

“Goedendag, met Paul van EPA’, zeg ik. “Het is al weer een tijdje geleden dat we elkaar gesproken hebben.” Ik probeer zo vriendelijk mogelijk over te komen. “Ik dacht misschien kunnen we nog wat betekenen voor jullie.”, ga ik verder.

“Hey Paul, leuk dat je belt.”. Ze klinkt in ieder geval vrolijk en dat geeft mij wat moed. “Tja, het loopt bij ons wel lekker en misschien moet ik inderdaad de voorraad maar eens verder aanvullen.” Voor mij klinkt dit als muziek in de oren.

“Heb je al enig idee wat je zou willen bestellen?” Vraag ik.

“Zoals je weet bestel ik alle speeltjes altijd via jullie,”, gaat Hellen verder, “Maar ik moet wel weten wat jullie zoal nieuw hebben.”. Ik wilde bijna zeggen dat ze op onze website alles kan bekijken, maar weet ook dat ze liever een brochure van ons wil hebben. Toch probeer ik het nog maar een keer.

“Je kan natuurlijk op onze site alle nieuwe speeltjes bekijken.”. Een zucht klinkt.

“Hey Paul, je weet dat ik liever een stukje papier in handen heb waarin ik alles kan bekijken. En ook mijn klanten snuffelen graag in de brochure. Het helpt ze beslissen als ze in de winkel zijn.”. Ik had gehoord dat ze een leuke winkel heeft waarin ook een aparte ruimte is waar klanten kunnen zitten. Ze krijgen dan wat te drinken en kunnen dan eventuele aankopen rustig bekijken. Het opsturen van onze papieren brochures gaat natuurlijk weer enige tijd in beslag nemen en dan krijg ik haar omzet niet op tijd binnen. “We hebben nieuwe brochures, maar daar heb je nu niets aan.”, laat ik Hellen weten. Even is het stil.

“Ik weet het goed gemaakt,” zeg ze dan, “Kom vandaag maar langs dan kan je de brochures meenemen en ook wat voorbeeldexemplaren tonen. Wat vindt je daarvan?”.

Even moet ik nadenken. Ze heeft de winkel aan de andere kant van de stad, maar ik heb dan weinig of geen tijd meer om andere klanten te bellen wat moet bijdragen aan het binnenhalen van mijn bonus. Aan de andere kant lijkt het mij wel leuk om Hellen en haar winkel eens te bezoeken. Ik heb geen idee hoe Hellen eruitziet.

“Eh, het zou wel kunnen, maar ik zou nog wat meer klanten moeten bellen vandaag.” Het klinkt aarzelend wat ik zeg.

“Ik begrijp best wel dat je jouw omzet wat moet opschroeven.”. Het is duidelijk dat Hellen een zakenvrouw is die weet hoe het gaat in onze branche. “Ik beloof je dat als je langs komt we zeker tot zaken gaan komen, zeker als jij je best maar doet!”, gaat ze verder. Deze toezegging haalt mij over de streep. Het zou beteken dat ik mijn target alsnog kan halen.

“Okay,” zeg ik, “Het duurt eventjes voordat ik wat nieuwe demomodellen heb verzameld in ons magazijn, maar over een uurtje kan ik wel bij je zijn.”

“Het is goed Paul, de winkel is altijd voor jou open!”. Dan hangt ze op.

Ik pak een paar nieuwe brochures uit de kast en loop naar ons magazijn. We zijn een klein bedrijf waar iedereen wel een dubbele rol heeft. Onze secretaresse is ook actief in ons magazijn. Ik loop ons magazijn binnen en zie Petra aan het bureau zitten met bestelformulieren voor haar. Ze kijkt op. Petra is een bijzonder leuke vrouw en ook nog eens bloedmooi. Soms droom ik over haar dat we een flinke vrijpartij hebben. Ik zwaai naar haar.

“Ik moet wat demomodellen hebben.”, laat ik haar weten.

“Is goed,”, zegt ze met een zwoele stem. “Als je maar noteert wat je meeneemt.”. Het klinkt streng, maar ik weet dat ze het goed bedoeld. Ik loop door het magazijn en pak een paar nieuwe speeltjes en stop ze in een koffertje. Ik noteer alles op een formulier en leg het bij Petra op haar bureau. Ze kijkt ernaar.

“Zo, wat ben jij van plan vandaag?” Vraagt ze.

“Ik probeer wat omzet te scoren bij Hellen, je weet wel van Erotic Pleasure’s. Misschien lukt het om mijn targets voor dit kwartaal toch te halen”. Petra steekt haar duim op.

“Het gaat jou zeker lukken, lekkere bink van mij!”. Ik moet toch maar eens proberen mijn droom over Petra waar te maken. Het lijkt erop dat ze wel in is voor een avontuurtje. Ik loop naar mijn auto leg het koffertje en brochures op de achterbank. Ik typ het adres van Hellen ’s winkel in de navigatie en ga dan op weg. Het is maar een kleine 20 minuten naar Hellen ’s winkel. Gelukkig kan je makkelijk parkeren in de buurt van de winkel. Ik stap uit de auto en zorg ervoor dat mijn kleding netjes zit. Aan de overkant zie ik de winkel en loop ernaartoe. Ik stap de winkel binnen en zie een vrouw druk in gesprek met een man. Ze kijkt eventjes op naar mij maar gaat dan verder met het gesprek.

Ik krijg de tijd om Hellen, want dat zal de vrouw zeker zijn, eens goed te bekijken. Ze draagt een lichtgrijze, leren rok tot net boven haar knieën. Ze heeft een ruime witte blouse aan. Ik zie dat ze daaronder een zwartkanten bh aanheeft. Ze heeft grijze, bij haar rok, passende laarsjes aan. Ze heeft een mooi welgevormd lichaam om je vingers bij af te likken, donkerblond, halflang haar en mooie grijsblauwe ogen. Hoewel het gevaarlijk is om de leeftijd van een vrouw in te schatten, denk ik dat ze zo begin 30 is. Ik loop rustig door de winkel en zie veel speeltjes die bij ons vandaan komen. De klant rekent af en Hellen begeleid hem naar buiten. Dan loopt ze op mij af. Met een onderzoekende blik zegt ze.

“Volgens mij moet jij Paul zijn!”. Ik knik. “Leuk dat je eens langs komt.”, gaat ze verder. “Wacht even dan sluit ik de winkel eventjes, we kunnen dan rustig alles doornemen.” Ze loopt naar de voordeur en sluit deze af. Het bordje ‘Gesloten’ zet ze voor het raam en loopt dan weer op mij af. Met een uitnodigend gebaar wijst ze naar achteren.

“Laten we daar maar rustig gaan zitten.”. Ik loop voor haar uit naar achteren. Er is daar inderdaad een leuk zithoekje met een bank en twee fauteuils. Van buiten is dit zithoekje niet te zien, wel goed voor de privacy van de klanten. Op een tafeltje liggen onze oude brochures en ik zie een schaal met condooms met een smaakje. Die komen bij ons vandaan. Ik ga zitten op de bank en zet de koffer naast het tafeltje.

“Wil je wat drinken?”, vraagt Hellen. Ik heb inderdaad dorst.

“Geef maar wat fris.”. Hellen loopt een kamertje in en komt even later terug met 2 glazen frisdrank. Ze zet ze op het tafeltje en gaat dan naast mij op de bank zitten.

“Zo, leuk je eens te ontmoeten.”. Ze glimlacht. “We hebben elkaar alleen maar via de telefoon gesproken.” Gaat ze verder.

“Inderdaad, het is zeker leuk om je een keer te zien.” Laat ik haar weten.

Met een zwoele stem gaat ze verder. “We kunnen wel tot zaken komen vandaag, als jij je best maar doet!” Op een subtiele wijze legt ze haar hand op mijn been. Snel pak ik de koffer en haalt daar de brochures uit.

“Dit zijn de allernieuwste uitgaves.”. Ik overhandig ze aan Hellen. Ze pakt ze aan en bladert door het eerste exemplaar. Ze pakt dan de oudere brochures en legt deze naast de bank. De nieuwe komen ervoor in de plaats.

“Laat maar eens zien wat je in huis hebt!”, haar stem klinkt nog zwoeler. Ik open de koffer. Ik heb een paar van de allernieuwste cockringen meegenomen.

“Dit zijn onze allernieuwste modellen die op dit moment goed verkopen.” Ik pak een paars exemplaar waar een kleine vibrator aan vast zit. Hellen pakt hem uit mijn hand en bekijkt hem eens goed. Ze zet de vibrator aan.

“Zo deze trilt inderdaad lekker!”. Ze kijkt mij aan. “Maar hoe weet ik of mannen deze

Wel lekker vinden?” vraagt ze. Ik kijk haar vragend aan.

“Tja, dat weet ik niet…” zeg ik aarzelend, “Ze verkopen erg goed op dit moment.”

“Ik weet het goed gemaakt.” Zegt Hellen. “Probeer jij hem maar eens uit!”. Ik begin te stotteren.

“Maar dat kan toch niet zomaar.”

“Jawel,”, zeg ze, “We maken hem daarna wel weer schoon!”. Ze begint te lachen. Voordat ik er ook maar erg in heb pakt ze de riem van mijn broek vast en ze maakt hem los. Mijn broek valt open. Gelijk legt ze haar hand op mijn penis die nog onzichtbaar is door mijn onderbroek. “Ja hoor, deze vraagt er gewoon om!”. Hellen staat op en trekt mij omhoog. Mijn broek valt op mijn enkels. Hellen pakt mijn onderbroek vast en trekt deze ook omlaag. Dan pakt ze een van de condooms van de tafel en met een handige beweging haalt ze het exemplaar uit de verpakking. Ze knijpt wat in mijn penis die flink begint te groeien. Met een handigheid die toont dat ze het wel vaker doet rolt ze het condoom uit over mijn penis. Dan pakt ze de cockring en schuift die over mijn penis. Dan zet ze hem aan. Ik voel het ding flink trillen en mijn penis wordt keihard. Hellen zakt door haar knieën en pakt mijn penis vast. Subtiel laat ze haar tong over mijn eikel gaan. “Mm… mm, lekker. Deze is met aardbeiensmaak.”

Ze kijkt mij ondeugend aan. Dan stopt ze mijn penis helemaal in haar mond. Ze begint flink te zuigen. Ik begin te kreunen en mijn handen woelen door Hellen ’s haar. Dan stopt ze en gaat staan. Ze maakt haar rok los die gelijk omlaag zakt. Ze heeft daaronder helemaal niets aan en ik zie haar gladgeschoren kutje. Ze duwt mij languit op de bank. Dan gaat ze bovenop mij zitten. Ik pak haar lekker kontje vast. Ze gaat wat omhoog en haar kletsnatte kutje schuift gemakkelijk over mijn penis. De vibrator trilt nog steeds en elke keer als mijn penis helemaal diep binnen zit trilt het ding ook tegen haar G-spot. Ze gaat nu steeds sneller op en neer. Ik merk dat ik dit niet lang zal volhouden en kreun dan ook flink.

“Ja… ha… ja… laat je maar flink gaan…” Hellen gilt het zachtjes uit. Ook zij staat nu op het punt om klaar te komen. Dan spuit ik de hele condoom vol met mijn sperma. Hellen merkt dat en met nog twee flinke bewegingen komt ook zij klaar. Ze leunt nu naar voren en legt haar hoofd op mijn borst. Ik woel wat door het haar van Hellen.

“Ja, hier wil ik wel een paar exemplaren van hebben.” Fluistert ze. Ik begin wat te lachen.

“Ik hoop niet dat we alle demomodellen op deze manier gaan doornemen, dat hou ik niet vol.” Hellen lacht.

“Nou, ik was wel van plan om meer demo’s te krijgen.” Ik grinnik wat. Dan stapt ze van mij af. Snel zet ik de vibrator van de cockring uit en schuif hem van mijn penis. Hellen trekt mij van de bank. Een langdurige, vurige kus volgt. “Het is goed, ik weet al lang wat ik wilde bestellen. Wilde alleen jou eens in het echt zien en voelen!”.

We frissen ons wat op en kleden ons weer aan. Dan loopt ze naar de toonbank en pakt daar een lijst met gewenste speeltjes. Snel schrijft ze er nog bij dat ze 10 exemplaren van de cockring wil hebben. Ze geeft mij de lijst. Ik bekijk hem en zie dat ik hiermee ruim mijn target voor dit kwartaal ga halen.

“Dank je wel,” zeg ik. “Zal ervoor zorgen dat alles binnenkort netjes afgeleverd gaat worden.”. Ik stop de lijst in de koffer en loop naar de voordeur. Hellen loopt mee, opent de deur. Ze geeft nog snel een kus. Ik loop naar buiten en even later zit ik in de auto weer. Ik ga niet meer terug naar kantoor maar naar huis. Ik moet toch vaker wat veldwerk gaan doen.

Hans Woudstra

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail. • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post136