blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

EEN TEGOED

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers zo, juli 21, 2019 13:21

EEN TEGOED

Een weekend in de Ardennen met een dertigtal dertigers. Haar vrienden, zijn vrienden van zijn vrienden. Tijdens een lange wandeling loopt hij net voor een groepje vrouwen als hij haar hoort zeggen dat seks echt overroepen is. Later staan ze samen in de keuken. Hij zet zich met zijn billen tegen de tafelrand.

“Meende je dat nu echt, wat je daarstraks zei?”

“Over seks? Natuurlijk wel, anders zou ik toch nooit zoiets zeggen!” Hij schudt zijn hoofd en zucht.

“Meisje toch, ik heb met jou te doen.”

“Dat is toch helemaal niet nodig, ik zorg wel voor mezelf” lacht ze.

“Oh, dus je masturbeert wel?” Wat een vreemde conversatie met iemand die ik amper ken, schiet er door haar hoofd, maar hij komt blijkbaar heel geruststellend over want ze antwoordt.

“Ja, inderdaad en ik stel mezelf zelden teleur. In tegenstelling tot de mannen waarmee ik seks heb.”

“Dan heb je de verkeerde mannen uitgekozen meisje.”

“Oh ja, ik moest jou kiezen zeker?” Antwoordt ze schamper. Hij beaamt niet maar vraagt wanneer de laatste tegenvaller was. Ze kijkt hem recht in de ogen en zegt.

“Een jaar of drie.” Zijn ogen rollen bijna uit zijn kassen.

“Je bent in de fleur van je leven en je hebt al drie jaar geen seks?”

“Ja, en ik ben perfect gelukkig zonder, ik ben geen man hé die alleen maar met zijn pik kan denken.”

“Zullen we gaan wandelen?” Vraagt hij en ze trekt haar wenkbrauw op bij het plotse veranderen van het gesprek. Ze lopen samen het bos in en hij legt vriendschappelijk zijn arm over haar schouder. Dat voelt helemaal niet vreemd aan en algauw praten ze over de dingen die hen verder bezig houden in het leven. Hij wrijft achteloos met zijn vingers over haar schouders en schuift zo op naar haar nek die hij zachtjes masseert.

“En kussen?” Vraagt hij, “wat vind je daarvan?

“Oh daar kan ik wel van genieten” zegt ze, “alleen jammer dat de meeste mannen dan denken dat er in ieder geval seks van komt.”

“Mag ik je kussen? Alleen maar kussen?” Ze kijkt hem aan en de blik in haar ogen ziet er niet afwijzend uit dus buigt hij naar voren en kus zacht haar lippen, heel even. Dan kust hij haar voorhoofd, haar ogen, haar neus, haar wangen en oren en terug haar lippen. Ze kust hem terug en hij kust haar iets harder. Haar lippen gaan van elkaar en hun tongen vinden elkaar maar bijna onmiddellijk stopt hij weer en geeft haar kleine kusjes op haar mond. Deze keer is zij het die haar mond harder op de zijn deukt en in zijn mond duwt. Ze zoenen zo een hele tijd en ze drukt steeds vaker haar lichaam tegen het zijne aan.

“Dit voelt niet als iemand die niet van seks houdt” denken ze allebei, zij verward, hij tevreden.

“We zijn al te lang bij de bende weg” zegt hij en hij maakt een eind aan het kussen.

Als ze 's avonds allemaal beginnen opruimen en iedereen langzaamaan naar zijn slaapkamer gaat vraagt Lisa een beetje verlegen of Alex nog even iets blijft drinken met haar. Ze hebben een vrolijke babbel, soms gieren ze het uit om de stomste dingen. Maar plots slaat de stemming om en vraagt hij haar waarom ze me eigenlijk nog heeft uitgenodigd.

“We hebben een klik” zegt ze “en misschien is het tijd om het nog eens uit te proberen.” “Het? Seks bedoel je? Meisje toch, zoiets moet je niet forceren. Ik wil heel graag met je naar bed maar jij moet eerst leren genieten.” Hij neemt haar bij de hand, gaat in de zetel zitten en trekt haar op schoot.

“Je hebt genoten van het kussen daarstraks, laat ons dat eerst nog eens doen. Kussen is het halve werk” lacht hij en pakt haar hoofd tussen zijn beide handen en kust haar. Eerst heel zachtjes, dan steeds uitgebreider. Ze kreunt en ze gaat dichter tegen hem aanleunen. Hij masseert opnieuw haar nek, gaat naar haar hals en daalt zo verder af naar haar borsten. Hij strijkt nog maar achteloos langs haar tepels maar voelt haar lichaam direct reageren. Hij streelt verder haar buik, haar bovenbenen en knieën. Dan stopt hij zijn hand onder haar rokje maar gaat niet verder dan tot voor een paar centimeter van haar slipje af. Ze kronkelt op zijn schoot en hij is trots op zijn zelfbeheersing maar vandaag draait het om haar. Ze is meer opgewonden dan ze zich kan herinneren ooit te zijn geweest. En dat van alleen nog maar kussen. Misschien was die jarenlange onthouding toch niet zo een goed idee.

“Ik wil meer” zegt ze en trekt Alex mee naar haar kamer. Ze wil zijn kleren uittrekken maar hij houdt haar tegen. Dan begint ze de hare uit te trekken maar hij zegt dat hij dat wil doen. Hij vraagt of ze een sjaaltje heeft en als ze hem dat met vragende blik geeft blinddoekt hij haar ermee.

“Ik denk dat je ongeremder zal zijn als je niks ziet” zegt hij. Dan kust hij haar.

‘Man, ho man, deze kan kussen!’ Denkt ze en ze kust gretig mee en is algauw weer opgehitst. Hij kust haar oorlelletje, likt het holletje van haar sleutelbeen en langs de rand van haar T shirt met V hals. Dan trekt hij haar T-shirt uit en kust langs de rand van haar bh zonder haar borsten aan te raken. Ze duwt ze bijna in zijn gezicht omdat ze wil dat hij ze verwent maar hij kust haar middenrif en verder tot de rand van haar jeansrokje. Dan maakt hij de knoop los en schuift het rokje over haar voeten. Daar ligt ze nu in bh en slip en hij heeft gelijk: mocht ze niet geblinddoekt zijn zou ze zich misschien schamen, nu vindt ze het helemaal niet erg.

Hij kust haar navel en langs de bovenrand van haar slipje. Dan kust hij haar linkerbeen tot aan haar voet en gaat verder langs de rechtervoet terug naar boven. Hij duwt haar benen open en ze vreest dat er zich al een vochtige plek aftekent op het kruisje van haar slip. Hij kust haar door het slipje heen maar trekt het dan toch uit. Ze wil hem naar boven trekken om hem te kussen maar hij legt haar armen boven haar hoofd en zegt dat ze die daar moet houden, vandaag draait alles om haar. Hij kust haar net boven haar schaamlippen en ze duwt haar billen omhoog. Hij likt en zuigt aan haar klitje en met lange halen gaat hij over haar lipjes. Ze beweegt tegen hem aan en trilt van genot.

Wanneer ze bijna klaar komt stopt hij en schuift naar boven om haar te kussen. Hij draait haar een beetje zodat hij haar bh kan losmaken en plots zijn haar borsten bevrijd en voelt ze hoe haar tepels zich rechtop zetten door de koude lucht en de wetenschap dat hij nu naar ze kijkt.

“Je bent zo mooi” kreunt hij en likt aan de ene tepel terwijl hij de andere tussen zijn vingers rolt. Hij proeft, hij bijt zachtjes en zuigt. Haar tepels staan harder dan ze ooit zijn geweest. Ze duwt zich nog dichter tegen hem aan, kromt haar rug, wil meer. Zijn handen dwalen over haar lichaam en hij vindt haar kloppend middelpunt. Ze duwt zich tegen zijn hand aan en roept! “Ja!” Als hij zijn vingers in haar kutje steekt. Terwijl hij ritmisch pompt en de muis van zijn hand over haar klitje wrijft, zuigt hij onvermoeid aan haar tepels. Ze verstijft, snakt naar adem en even denkt ze dat ze zal sterven als ze over de rand tuimelt en met een luide snik zinderend klaarkomt. Hij gaat nog even door tot ze terug op adem komt en gaat dan naast haar liggen.

“Dit is ook seks” zegt hij, “en vertel me nu niet dat je hier niet van genoten hebt.”

“Nee, maar we hebben niet écht gevreeën en jij hebt nog al je kleren aan.”

“Dat is voor een volgende keer meisje, dat hou ik van je tegoed.”

Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post400

GENTSE FEESTEN

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers zo, februari 24, 2019 10:35

GENTSE FEESTEN

Begeerte overviel hem totaal onverwacht toen hij haar daar op het plein zag staan, swingend op de maat van de muziek, haar rood-blonde krullen zwaaiend over haar rug. Ze had een zandloper-figuurtje met borsten die net iets te groot waren voor haar gestalte en een heerlijk kontje. Hij liep aangetrokken als een magneet in haar richting. Hij danste naast haar wat mee en ze lachte hem stralend toe. Dat gaf hem het lef om haar hand vast te pakken en haar rond te draaien, van hem weg te duwen en terug naar hem toe te trekken. Nu stond ze met haar rug tegen zijn borst aan en verleidelijk duwde ze haar billen tegen zijn kruis.

Zo dansten ze verder en hij voelde zijn kloppende erectie steeds groter worden. Hij schaamde zich een beetje en wilde wat afstand nemen maar zij draaide zich om, drukte zich tegen hem aan en begon hem vol op de mond te zoenen. Haar tong glipte tussen zijn lippen en hun tongen dansten het spel der verleiding. Hij streelde haar rug en billen en ze duwde zich nog dichter tegen hem aan.

"Hey, boek een kamer!" riep een van de omstaanders spottend. Ze duwden hun gezichten in elkaars nek om de starende blikken te ontwijken.

"Mijn kot is hier vlakbij" zei ze zachtjes en op een aarzelend vragende toon. Hij pakte haar hand en knikte met zijn hoofd.

"Wijs me de weg".

Ze konden tijdens het lopen niet van elkaar afblijven toen ze door de kleine straatjes liepen. Hij duwde haar tegen een gevel en kuste haar weer volop, zij duwde haar borsten hard tegen hem aan. Door de stof van haar zomerjurkje en zijn luchtig hemd heen voelde hij haar tepels priemen. Een eindje verder duwde zij hem weer tegen een muur en begonnen ze opnieuw te zoenen. Zo zou het nog even duren eer ze op haar kot waren. Hij trok haar mee in de inkom van een winkel en diep tongzoenend tilde hij de zoom van haar jurkje op om zijn handen op haar billen te leggen.

Holly shit man, ze droeg een string, hoe heerlijk was het gevoel die ronde bollen te kunnen betasten en langzaam zijn vingers in de richting van haar kutje te bewegen. Ze ging op haar tippen staan om aan te geven dat ze wilde dat hij verder ging en hij streelde haar lipjes en liet een vinger naar binnen glijden.

"Ja" kreunde ze en ze schurkte zich steeds harder tegen hem aan. Om te vermijden dat hij daar ter plekke klaar kwam nam hij haar terug bij de hand en trok haar verder het steegje door tot ze aan haar huis kwamen. Eenmaal binnen in de traphal kon zij zich niet meer houden. Ze trok zijn jeans open, haalde zijn stijve pik eruit en begon hem te pijpen. Met lange halen likte ze over zijn lengte, streelde met het puntje van haar tong het randje van zijn eikel en zoog hem diep naar binnen. Ondertussen keek ze hem met haar grote groene geile ogen aan en hij voelde dat het laatste restje zelfbeheersing hem genadeloos ontglipte. Hij spoot diep in haar keel en glimlachend slikte ze alles door. Toen alles was schoongelikt nam ze hem mee naar boven en zei.

"Nu ben ik aan de beurt". En of, dat had ze dubbel en dik verdiend!

Al zoenend ritste hij haar jurkje open, dat van over haar schouders vloeiend rond haar enkels viel. Hij genoot van die volle borsten met grote roze tepels die al rechtop stonden. Hij rolde en draaide ze tussen zijn vingers en voelde hoe ze zich steeds meer tegen zijn handen aandrukte alsof ze meer wilde. Hij boog zich over de ene borst, likte de tepel en voelde haar verstijven. Ze kon amper op haar benen blijven staan. Zonder de tepel los te laten, leidde hij haar naar het bed. Toen ze daar lag met enkel haar kanten string aan, een wazige blik in haar ogen, haar krullen uitgewaaierd over het bed en haar pronte borsten naar hem opgericht overviel hem het gevoel dat hij haar moest en zou bezitten. Puur en instinctief.

Hij stak zijn vingers onder het randje van de string en trok hem langzaam naar beneden, aangenaam verrast door het toefje schaamhaar; ze was een echte blondine! Hij kroop over haar heen en begon nu aan de andere borst te likken en zuigen terwijl zijn hand naar beneden dwaalde. Ze spreidde automatisch haar benen en hij schoof zijn vingers tussen haar lippen en vond het pareltje dat haar nog meer genot zou bezorgen. Ze kronkelde onder hem en probeerde zijn pik vast te pakken maar hij schoof naar beneden, kusjes gevend vanaf haar buik naar haar kutje. Toen zijn tong haar klitje beroerde schreeuwde ze het uit, ze hield het niet lang meer, ze wilde hem nu.

Maar hij likte onverstoord verder en duwde ondertussen een en daarna twee vingers bij haar naar binnen. Kussend ging hij weer naar boven en toen hij haar tepel diep naar binnen zoog tuimelde ze over de rand en met wild schokkende bewegingen kwam ze onvervalst klaar. Hij ging naar de andere tepel en positioneerde ondertussen zijn eikel voor haar gaatje waarna hij zachtjes binnen gleed in haar vochtige holte. Hij trok zich terug en stootte dan keer op keer weer naar binnen in een oeroud ritme. Hij beroerde met zijn hand tussen hun lichamen in haar klit en vlak na elkaar bereikten ze hun hoogtepunt.

"Jij kan er wat van" kreunde hij toen hij zich van haar afrolde.

"Ik doe dit anders nooit, met iemand vreemd" zei ze "je moet me geloven. Ik heb nog maar een paar bed-partners gehad maar hier heb ik zeker geen spijt van". Moe maar voldaan dommelden ze even in.

Hij werd wakker met een zalig stel billen tegen zijn kruis en zijn hand op een zacht buikje. Plots herinnerde hij zich dat het geen droom was dat al het bloed naar die ene plek stuwde, dat hij daarnet de seks van zijn leven had gehad. Hij duwde zich wat dichter tegen haar aan en streelde haar zachtjes. Zijn hand ging even naar boven tot de onderkant van haar borsten en dan weer naar beneden naar haar krulletjes waaronder dat zalige kutje zat. Of het in haar slaap was of dat ze het bewust deed zag hij niet maar ze duwde zich naar achter en verlegde haar been een beetje zodat hij makkelijker tussen haar lipjes kon.

Zijn pik stond ondertussen al snoeihard en langzaam duwde hij die richting ingang. Zij duwde haar kontje nog meer achteruit en zo kon hij gemakkelijk bij haar naar binnen. Op een loom tempo trok hij zich terug en weer naar binnen, steeds opnieuw. Maar toen hij haar klitje wat steviger bewerkte, legde zij haar hand op zijn billen en begon zo een hoger tempo aan te geven.

"Ja! Ja! Ja!" Schreeuwde ze en ze kwam zo overtuigd klaar dat hij al snel volgde. Toen ze was bijgekomen draaide ze zich naar hem om en kuste hem lang en diep. Ondertussen vertelde ze hem dat ze nog nooit zo lekker was klaar gekomen en die manier waarop hij haar borsten bewerkte; hm… zalig... Hij voelde algauw dat ze allebei klaar waren voor de volgende ronde. Hij draaide zich op zijn rug en zij kroop schrijlings op hem en schoof over zijn steigerende pik. Hij pakte haar bij haar heupen en tilde haar op, zij liet zich weer zakken.

Telkens zij zich liet zakken likte hij een van haar tepels. Hij had zelf ook al ondervonden dat haar tepels supergevoelig waren dus toen haar hoofd voorover viel pakte hij een tepel tussen zijn lippen. Zij kon zich niet rustig houden waardoor ze de tepel uitrekte en zo op een zinderende manier klaarkwam. Hij tilde haar op, zette haar op handen en knieën en dreef zijn pik tussen haar billen door tot de rand van haar baarmoeder. Keer op keer stootte hij door, ondertussen de overgevoelige tepels knedend wat maakte dat zij samen met hem opnieuw de climax bereikte.

Toen ze allebei bekomen waren trokken ze terug richting plein en dansten tot de zon bijna weer opkwam...

Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post297

BLIJ WEERZIEN

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers zo, december 02, 2018 14:14

BLIJ WEERZIEN

Vier jaar is het geleden dat we elkaar nog zagen, op de plechtige proclamatie in Gent. Aan het begin van onze studententijd hebben we kort gedatet maar we bleven nadien wel in dezelfde vriendenkring hangen. Na ons afstuderen verhuisde ik naar een provinciestadje 25km ten zuiden van Gent terwijl zij terugkeerde naar haar geboortedorp aan de andere kant van die stad. Dankzij sociale media zijn we elkaar nooit helemaal uit het oog verloren en zo ben ik op deze zondagnamiddag onderweg naar haar nieuwbouwhuis waarvan ik alle plannen en uitvoering op de voet heb kunnen volgen.

Wanneer ik aanbel en Astrid de deur opent zie ik niet het ietwat verlegen en mollige studentje in jeans en veel te grote sweater van weleer maar wel een zelfbewuste jonge vrouw in een luchtig Ferrarirood zomerjurkje met mooie rondingen op de juiste plaats. Ik overhandig haar de obligate bos bloemen en de fles cava en ze trekt me spontaan tegen zich aan en geeft me drie kussen.

“Zo heb ik er al eentje koel staan” lacht ze terwijl ze de fles opsteekt. In de keuken zet zij de bloemen in een vaas terwijl ze mij vraagt alvast een fles cava open te maken en twee glazen vol te schenken. Met de fles in de ijsemmer en ons glas in de hand gaan we naar haar pas aangelegd terras en zetten ons lekker in het zonnetje op de tuinbank. We praten over onze job, onze families, halen herinneringen op aan onze tijd aan de universiteit en voor we het beseffen is de bodem van de tweede fles al in zicht.

“Zal ik je eerst mijn huis eens showen voor we iets eten?” Vraagt Astrid. De open keuken en woonkamer had ik al gezien bij binnenkomst, wasplaats en berging is ook snel bekeken dus gaan we naar boven. Ik bewonder de badkamer met gigantische inloopdouche, kijk verbaasd naar de logeerkamer waar in tegenstelling tot de rest van het huis pure chaos heerst.

“Mijn zusje logeert hier voor een paar dagen” grinnikt Astrid. Dan komen we in de master bedroom met aanpalende dressing. Het raam dat over de hele lengte van de kamer loopt geeft uit op het natuurgebied dat achter haar woonwijk ligt. Kijkend naar de ondergaande zon boven al dat groen vertelt ze hoe ze daar met haar ouders en zusje vele uren vertoefde en terwijl zij mijmert over haar jeugdherinneringen denk ik aan al het natuurschoon dat hier naast mij binnen handbereik staat. Een beetje beneveld verlies ik alle schroom en schuif achter haar terwijl ik haar in haar nek begin te zoenen. Ze pakt mijn achterhoofd met beide handen vast, draait haar hoofd naar mij toe en onze monden vinden elkaar in alles verslindende kussen. Ik zie in de weerspiegeling van het raam haar borsten fier omhoog steken en pak ze vast terwijl ik in haar tepels knijpt. Ik voel haar in haar keel grommen, ze duwt haar bolle billen tegen me aan. Ik ben zo opgehitst dat ik mijn broek met één hand naar beneden trek en mijn lul bevrijdt. Ik til haar jurkje op en ben heel verbaasd geen slip of string te voelen. Ze zat dus al de hele tijd in haar blote kont naast mij? Nu gaan alle remmen los en ik schuif in een keer helemaal naar binnen en terug, opnieuw en opnieuw tot we zinderend klaarkomen. Astrid laat uitgeteld haar voorhoofd tegen het raam zakken. Ik voel me best wel een beetje schuldig en stamel.

“Dit was niet wat ik in gedachten had toen we dit bezoekje planden”. Ze antwoordt daar op. “Het was anders exact waar ik op gehoopt had”. Ze lacht schalks en duwt me achteruit tot ik op haar bed val. Ze duwt met haar voet mijn bermuda en boxershort uit en knoopt ondertussen mijn overhemd open.

“Zo’n vluggertje was goed om de eerste stoom van de ketel te halen” zegt ze “maar nu mag het wel iets meer zijn, toch?” Ze zoent me hartstochtelijk terwijl ik over haar rug en haar zachte billen wrijf. Dan begint ze aan mijn oor te sabbelen, zoent me in mijn nek en gaat zo naar mijn tepels en verder naar beneden. Ze neemt mijn ballen in de ene hand en mijn schacht in de andere en begint te kneden en op en neer te bewegen. Als mijn eikel bloot komt te liggen geeft ze eerst kleine likjes waarna ze me helemaal in de mond neemt en me heerlijk pijpt. Wanneer ik voel dat ik het niet meer lang zal uithouden trek ik haar omhoog. Er is maar één plaats waar ik wil klaarkomen en dat is diep in haar kutje. Ik trek haar jurkje over haar hoofd en twee prachtige borsten komen tevoorschijn. Ik tongzoen haar terwijl ik haar beide borsten in mijn handen heb en voel hoe ze schrijlings op me gaat zitten en mij volledig in zich opneemt.

“Ik ben in de zevende hemel en wil nooit meer terugkeren” denk ik. Ik lik en zuig aan haar tepels die keihard vooruit staan. Plots zie ik in mijn ooghoek een beweging en verstijf. Hoe kan het dat ik haar daar tegen de deurstijl zichzelf zie staan vingeren terwijl ze me op ditzelfde moment aan het berijden is?! Astrid, die mij voelde schrikken, kijkt achterom en zegt.

“Hoi zusje, dit is Pieter. Pieter, dit is Esther”. Ik wist wel dat Astrid een zus had maar dat ze een identieke tweeling waren is compleet aan mij voorbij gegaan.

“Is hij die hengst die je zo feestelijk ontmaagdde?” vraagt Esther laatdunkend. Ik moet toegeven dat ik als 18-jarige nogal op mezelf gericht was en dat die eerste keer met Astrid niet overliep van fijngevoeligheid. En daarnet was ook al geen schoolvoorbeeld. Astrid is ondertussen al opnieuw in beweging en hoe gênant ik het ook vind betrapt te zijn, ik heb mezelf niet meer onder controle en moet mee bewegen.

“Laat maar zien wat je ondertussen geleerd hebt” zegt Esther ineens vlak naast mijn oor en ze positioneert zich vlak boven mijn gezicht zodat ik haar kutje vlakbij heb. Ik bef haar in hetzelfde ritme waarmee haar zus mij opjut; hard en snel. Ik lik en zuig aan haar klitje en duw mijn tong ver in haar kut terwijl ik met de ene hand Esther ’s en met de andere hand Astrids borst verwen. Bijna gelijktijdig komen we alle drie klaar.

Als we nadien naast elkaar op het bed liggen, mijn handen op hun venusheuvels, hun handen samen op mijn uitgeklopte lul, bedenk ik me dat dit de beste zondag ever is. “Zullen we samen eens die douche van jou uitproberen Astrid?” Vraagt Esther plots, “Of we er ook met drie inpassen?”

Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post238

ZONDAG

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers ma, september 17, 2018 14:22

ZONDAG

Ik word wakker met mijn hoofd tegen zijn zij, mijn arm over zijn borst en mijn ene been over zijn benen. Ik hoor aan zijn diepe ademhaling dat hij nog slaapt maar zijn ochtenderectie staat al flink paraat. Ik denk aan hoe hij me gisteren frustreerde maar dat ik het stiekem wel fijn vind dat hij zo jaloers is en ik hem dan graag wat opjut. Alleen had ik niet gedacht dat het zich zo tegen mij zou keren, niet kunnen klaarkomen is echt pijnlijk. Ik zet me zachtjes over hem heen, ik voel zijn harde pik tegen mijn kontje duwen, en begin hem zacht te zoenen, zijn ogen, zijn oren, zijn neus en wangen, zijn lippen.

''Hmm'' kreunt hij '' kan je mij asjeblieft elke morgen zo wakker maken?!'' En hij zoent lekker mee. Hij tilt me een klein beetje op zodat hij in me kan glijden en van zachtjes wakker worden is plots geen sprake meer. In een opzwepend tempo drukt hij zijn heupen op en neer, grijpt mijn borsten en draait en trekt aan mijn tepels.

''Duw je hand tussen je benen. Hard. Maar stilhouden!'' En door de druk van mijn hand word ik al snel overspoeld door golven van genot terwijl hij blijft stoten. Ik trek aan zijn kleine tepels, lik en zuig ze en na een tijdje ontsteekt een explosief vuurwerk en we komen samen heerlijk klaar.

Wanneer ik na het ontbijt opruimen in de keuken, komt hij achter me staan en zegt.

"Ik wil je!'' Wat? Alweer?! Hij pakt me bij mijn borsten en kust me in mijn nek wat mij instinctief mijn kontje naar achter doet duwen tegen zijn harde lijf aan. Teken genoeg voor hem dat ik hem ook wil en hij legt me achteruit op het kookeiland. Hij steekt een vinger bij me binnen en glundert.

''Oh, ja schatje, je bent zo klaar voor mij''. Hij begint mijn borsten en kutje te verwennen, hij streelt, zuigt, likt en bijt en stoot dan naar binnen en brengt ons met een hoog ritme allebei alweer tot een hoogtepunt.

Als hij na de middag terug komt van het lopen heb ik een korte zijden kimono aan en hij blaft.

''Trek dat uit! Geen kleren was de afspraak''. En hij pakt me bij mijn achterhoofd en zegt met zijn neus bijna tegen de mijne. ''Ik wil je op handen en knieën op de salontafel!'' Hij loopt de badkamer in en ik zet me klaar, mijn verraderlijke kutje tintelt al vol verwachting. Hij komt terug en geeft me een harde klap op mijn billen. Hij pakt mijn borsten en zet er een voor een de klemmen op, er hangt nu een extra bloemetje aan de ketting. Omdat mijn tepels nu meer naar beneden hangen geeft het ook een veel doordringender gevoel. '' Zo, dat zal je leren!'' Hij komt voor me staan en duwt zijn half harde pik in mijn mond en schuift mijn hoofd op en neer langs zijn lange schacht en bepaalt met zijn hand in mijn haren het tempo. Als hij hard genoeg is gaat hij achter me staan en drukt zijn pik tegen mijn kutgaatje en zegt. ''Hou je vast schatje, we gaan hard'' en hij ramt zich naar binnen. Mijn borsten zwiepen heen en weer en de klemmen rekken mijn tepels uit. Hij blijft keihard rammen en als hij voelt dat ik bijna kom haalt hij de klemmen van mijn tepels en er gaat een golf van pijn en genot recht naar mijn kut waardoor de spieren binnen in me zo hard samentrekken dat ze al het zaad uit zijn pik knijpen.

Ik ben uitgeblust en hij neemt me in zijn armen en legt me buiten op een ligbed. Hij smeert me langzaam in en ontziet daarbij mijn nu ultragevoelige tepels. Hij duwt een vinger in mijn kutje en ruikt er goedkeurend aan. Later maakt hij het avondeten en als hij daarmee klaart is roept hij me aan tafel. Hij schuift galant een stoel voor mij achteruit en ik zie verbaasd dat hij daarop een super dikke dildo met een zuignap heeft vastgezet. No way dat ik dat in mijn kutje krijg en ik kijk hem bezorgd aan maar hij knikt ja en duwt me zachtjes naar beneden. Ik draai en zoek wat en laat me dan zachtjes zakken, het lukt niet maar hij blijft me gebiedend aankijken dus ik probeer het nog eens, hou mijn schaamlippen met mijn handen open en met draaien en wringen voel ik hoe mijn kutje helemaal wordt opgerekt en ben blij als ik eindelijk helemaal neerzit. Ik zit zó vol. Als ik gewoon rechtop zit lukt het nog maar als ik wat naar voren beweeg wordt ik steeds meer opgerekt. Aan de triomfantelijke grijns op zijn gezicht zie ik dat hij dat doorheeft en hij zet alle schotels en drank net buiten mijn bereik zodat ik wel moet naar voren buigen of zelfs even omhoog komen. Hij blijft extra lang natafelen ook al ziet hij dat ik ongemakkelijk heen en weer beweeg. Mijn stoel is ondertussen nat van mijn geil.

Als het begint de schemeren staat hij op, reikt me de hand en ik zet me voorzichtig recht. Als de dildo met een plof uit mijn kut schiet slaak ik een kreetje van opluchting. Ik zet ongemakkelijk een paar passen, ik vrees dat ik morgen vreemd zal lopen. Hij duwt me naar de reling, legt mijn handen erop en trekt mijn kontje naar achter. Hij buigt en ziet mijn kutje openstaan. Het kan me op dit moment niet meer schelen dat de buren aan de overkant ons misschien zien staan als ze omhoog kijken. Hij pakt me bij mijn heupen en duwt zijn pik naar binnen en roept.

''Wow, je bent echt groot nu, heel groot'' en met draaiende bewegingen in achtvorm komt hij voor de laatste keer dit weekend zinderend klaar. Ik zak bijna door mijn benen maar hij trekt me dicht tegen zich aan.

''Dankjewel schatje voor dit fantastische verjaardagscadeau, ik heb ervan genoten''.

Het ''jemagmetmedoenwatjewilweekend'' is voorbij.

En ik heb er ook wel van genoten.

Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post183

ZATERDAG

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers do, augustus 30, 2018 13:47

ZATERDAG

Mijn droom waarin ik -o cliché - op een hagelwit strand loop met mijn voeten in een azuurblauwe zee wordt ruw verstoord wanneer zijn pik plots zonder enige vorm van voorspel langs achter in mijn kutje glijdt.

''Zo nat al voor mij schatje, zo nat'' fluistert hij in mijn oor, met lange halen glijdt hij in en uit me en kneedt mijn klitje en het duurt dan ook niet lang of ik kom .... en voel hem even later zijn hele lading in mij spuiten.

We besluiten ergens te gaan ontbijten en dan naar de markt te gaan om lekkere verse dingetjes te halen. Op de markt valt het me op dat hij steeds quasi argeloos langs mijn borsten en mijn kont wrijft, een keer voel ik zelfs zijn hand onder mijn rokje als we staan te wachten aan een kraam. Op de terugweg steek ik mijn hand in zijn achterzak, geef een kneepje in zijn billen en wandel zo verder. Hij trekt zijn ene wenkbrauw vragend op maar laat mijn hand zitten waar die zit. Eenmaal binnen vallen de tassen op de grond, meloen en appels rollen over de vloer maar hij neemt me bij mijn achterhoofd en zoent me hard. Ik neem zijn hoofd tussen mijn twee handen en zoen hem even hard terug, duw mijn lijf tegen het zijne.

''Kleed je uit'' zegt hij en als hij zelf zijn shirt en short uittrekt bedenk ik dat ik niet genoeg kan krijgen van zijn stoere borstkas met de kleine harde tepeltjes en de streep donker haar die in de richting loopt van zijn al flink rechtopstaand lid. Hij zet zich op de sofa met zijn benen wijd en ik val op mijn knieën voor hem en neem hem in mijn mond terwijl ik zijn ballen in mijn handen rol en kneed. Als hij voelt dat hij het niet lang meer houdt neemt hij me met zijn grote handen bij mijn taille, positioneert me recht boven hem en laat mij helemaal over zijn lengte heen schuiven, tilt me terug op en laat me weer helemaal zakken tot ik het van hem overneem en me in een snel ritme over hem heen schuif.

''Speel met je tieten'' zegt hij en ik knijp en trek aan mijn tepels en krijg algauw een verpletterend orgasme dat blijft duren wanneer ook hij spuitend klaarkomt. Als we wat bekomen zijn schuif ik van hem af en wil mij aankleden maar hij gromt.

''Geen kleding hier binnen, ik wil je naakt voor mij!''. Als hij even later het grote raam dat uitgeeft op het terras openschuift ben ik toch wel blij dat we hier op de hoogste verdieping zitten en geen inkijk hebben van de buren. Ik maak onze lunch en glimlach als hij me met geile ogen blijft volgen, ik weet dat hij het sexy vindt als mijn kontje omhoog steekt wanneer ik iets in de vaatwasser steek of wanneer mijn borsten mee omhoog gaan als ik iets uit de bovenste kasten haal. (En hoe geil hij het vindt als ik sabayon klop, niet voor niks zijn lievelingsdessert.) We eten buiten en ik voel me toch best wel onwennig zo in mijn blootje op het terras.

Omdat hij nog werk heeft leg ik me na het eten op een ligbed met een boek. Blijkbaar ben ik weggedommeld want plots zegt hij in mijn oor.

''schatje toch, je bent niet ingesmeerd'' en krijg ik een harde pets op mijn billen. Hij laat zonneolie op mijn rug lopen en masseert het vakkundig in, hij laat zijn vingers langs mijn borsten glijden maar komt daar niet ver mee, kneedt mijn billen en wrijft 'per ongeluk' langs mijn kutje daarbij. Hij smeert vanaf mijn voeten mijn benen in tot boven, alweer langs mijn lipjes heen, ik kan een kreun niet onderdrukken en heb het moeilijk om stil te blijven liggen. Als hij bovenaan het laatste stukje been komt duwt hij plots drie vingers gelijk bij me binnen, ik gil het uit maar met zijn duim duwt en wrijft hij over mijn klitje tot ik luid schreeuwend klaarkom. Als hij een uurtje later iets te drinken komt halen draai ik me op mijn rug en ik vraag of hij me nog een keertje wil insmeren. Hij begint met mijn armen en via mijn schouders komt hij aan mijn borsten die hij meer dan nodig smeert en masseert.

''Ik kan je laten klaarkomen enkel op je tieten'' beweert hij en hij kneedt ze, trekt aan mijn tepels, likt blaast en zuigt dan zo hard dat ik nu al weet dat ze morgen nog pijnlijk zullen zijn en laat me op zo'n verpletterende wijze klaarkomen dat ik sterretjes zie. Hij smeert mijn benen een voor een in en gaat dan over het ligbed heen staan, pakt me bij mijn bekken zodat ik enkel nog op mijn schouders en hoofd rust en duwt zijn pik diep in me en stoot tot ik smeek om me opnieuw te laten komen. Dan duurt het maar even voor hij met een diepe kreun ook zijn ontlading vindt.

Vanavond gaan we naar het verjaardagsfeestje van mijn nichtje. Hij wil graag dat ik mijn zwarte strapless jurkje aantrek en het fijne rode stringetje dat hij onlangs voor me meebracht. Dat jurkje is zijn favoriet: omdat het langs de twee kanten vlot toegankelijk is vindt hij. Als ik in de badkamer sta komt hij achter me aan met een klein zilveren doosje. Een cadeautje? Voor mij? Als ik het opendoe ligt er een ketting in met twee tepelklemmen met zilveren bloemetjes aan. Er liggen ook nog vier bloemetjes bij om als extra gewicht aan de ketting te doen. Ik heb onlangs in een zotte bui gezegd dat ik dat wel mooi vind en me afvraag hoe dat aanvoelt en of de pijn het genot waard is. Hij kijkt me vragend aan en als ik knik likt en zuigt hij aan mijn tepel tot die hard staat en knijpt het eerste klemmetje erop. Dit is toch pittiger dan ik had verwacht. Hij doet hetzelfde met de andere tepel en ik verkramp even. Hij weet dat ik heel gevoelig ben maar ook best wel wat kan hebben.

''Het went wel'' zegt hij, ''we laten ze er vandaag nog niet te lang op, ik zal je ondertussen verwennen''. Hij legt me op het bed en zoent en likt me over mijn hele lijf, blaast en likt mijn klit, draait en schuift zijn vingers door mijn kutje en haalt de klemmen weg op het moment van mijn climax die dan nog een hele tijd blijft aanhouden.

Het is al behoorlijk druk wanneer we aankomen op het feestje en nadat we wat bij de jarige en haar vriend hebben staan kletsen zie ik die nieuwe collega die onlangs bij ons begon en loop op hem af. We begroeten elkaar hartelijk met een zoen en verbazen er ons over hoe klein de wereld is als blijkt hoeveel gemeenschappelijke vrienden we hebben. Hij is een charmante man met een vlotte babbel en ik gier het uit als hij een perfecte imitatie geeft van een van de secretaresses maar plots sleurt X me zonder een woord te zeggen mee naar de dansvloer, trekt me heel dicht tegen zich aan en begint me grondig te tongzoenen om duidelijk te stellen dat ik bij hem hoor. Ik ben behoorlijk pissig, vooral omdat hij de rest van de avond niet van mijn zijde wijkt, mijn hand vasthoudt, zijn hand op mijn billen legt, me te pas en te onpas zoent,...een echt alfamannetje.

''Ik wil naar huis'' zucht ik na een tijd en hij zegt poeslief.

''Goed schatje, dan gaan we naar huis''. We nemen afscheid van het feestvarken en met zijn hand op mijn kont lopen we naar buiten. Eens op de parking vlieg ik tegen hem uit of het nu echt nodig was dat hij mij zoals een oermens achter hem aansleepte en dat we gewoon lol hadden en dat mijn collega echt niet van plan was mij te bespringen.

''Oh nee, denk je dat? Heb je gezien hoe hij steeds tegen je tieten praatte en je bijna uit had gekleed met zijn ogen?!'' zegt hij woest en hij duwt me tegen de eerste de beste auto, duwt met zijn ene voet mijn benen uit mekaar, rits zijn broek open en langs mijn stringetje duwt hij zijn pik genadeloos diep naar binnen en stoot steeds weer omhoog terwijl hij kreunt.

''JIJ. BENT. VAN. MIJ!'' Ik sta op de tippen van mijn tenen en 'hang' telkens even gewoon op zijn paal maar hij blijft meedogenloos stoten tot hij zijn zaad in volle ladingen diep in mij schiet. Hij trekt me mee naar de auto en ik zit zwijgend te mokken maar eens we binnen zijn kan ik het niet laten om toch terug te komen op zijn territoriaal patsersgedrag en dat maakt hem zo duivels dat hij me op het bed gooit, bovenop mij gaat liggen, mijn polsen vastknoopt met het sjaaltje dat altijd aan het hoofdeind van het bed hangt en dan mijn beide enkels links en rechts aan het achtereind vastmaakt. Ik lig volkomen weerloos voor hem open gespreid.

''Als jij mij kwelt, kwel ik jou ook'' gromt hij. En hij trekt mijn jurkje omhoog tot over mijn gezicht. Hij zoent me en verkent mijn hele mondholte met zijn tong, kust mijn oor, mijn hals, mijn borsten en tepels, zuigt en likt daaraan en komt via mijn buik bij mijn klitje en lippen die hij ook uitgebreid verwent. Hij doet het traag maar grondig en hij maakt me supergeil. Hij steekt een vinger naar binnen en ik draai en maak mijn rug hol omdat ik wil dat hij elk plekje raakt maar net als hij voelt dat ik zover ben trekt hij zich terug en begint me terug te tongen, dwaalt langs mijn keel, borsten, buik terug naar beneden en stop deze keer twee vingers in mijn kutje. Hij zuigt heel hard op mijn klitje terwijl zijn tong er in snel tempo over likt. Ik ben beperkt in mijn bewegingen maar draai en kronkel en voel hoe mijn bloed door mijn lijf raast en wil dat hij mij daarvan verlost. Hij herhaalt het hele scenario voor de derde keer en als hij zijn vingers en mond terug weghaalt gil ik nee maar hoor hem iets uit het nachtkastje halen. Hij duwt het bij me naar binnen en ik voel dat het mijn favoriete vibrator is - die met het vlindertje dat tegen mijn klitje trilt - en als hij hem nog maar net aanzet voel ik al dat ik dit niet lang meer houd. Maar hij trekt ook deze weg en ik roep dat hij een rotzak is, dat ik wil klaarkomen, dat hij me moet...en hij duwt het weer naar binnen, voor heel even.

'’Ik maak je gek, net zoals jij deed!'' Dan kust hij me opnieuw met zijn tong heel diep in mijn mond en gaat weer langzaam op weg naar beneden toe. Ik wriemel en kronkel, wil mijn benen hard bij elkaar knijpen maar lig hulpeloos en ondergeschikt te draaien. Hij is me ondertussen al bijna een uur aan het opgeilen en ik geraak uitgeput. Dan voel ik dat hij na zijn vingers een paar keer met zijn eikel over mijn klitje en lippen glijdt en ik slaak een zucht vol verwachting: hij heeft het begrepen! Hij duwt zijn harde pik een paar centimeter in mijn kutje en ik krom mijn rug om hem er dieper in te krijgen maar hij gaat niet verder dan dit en als ik roep dat hij me moet neuken, nu! Vraagt hij wie wat moet doen en ik roep kronkelend dat hij me hard moet neuken maar hij zegt 'NEE'', trekt zijn lul uit me en ik gil het gefrustreerd uit en draai en krom me maar vind geen verlossing. Ik hoor dat hij zich staat af te trekken en voel even later hele klodders warm zaad op mijn borsten, buik en kutje spatten. Hij haalt een handdoek, veegt me schoon en maakt me zonder woorden los. En ik vinger mij razendsnel naar een verpletterend opluchtend orgasme.

Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post171

VRIJDAGAVOND

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers di, augustus 21, 2018 13:33

VRIJDAGAVOND

''Wacht op mij aan de bar, schatje'' luidde zijn laatste sms. De voorgaande sms'jes bevatten adres en uur van afspraak en de boodschap: "Draag ENKEL je overslagjurkje en je rode hakken!''

Als ik uit de taxi en door het luchtgordijn door de ingang stap hou ik mijn hand op mijn dijbeen, bang dat mijn jurk zal open waaien en ik meer dan ik wil zal tentoonstellen. Idem als ik op een barkruk klim. Ik voel me een beetje ongemakkelijk, alleen en niet wetende wat me te wachten staat, dus het is een opluchting als ik hem zie binnenstappen. Ik wil hem begroeten maar zie aan zijn blik dat hij afstand wil houden dus ik blijf op de toog leunen en houd hem via de spiegels achter de barman in het oog. Even later komt hij toch naast me staan maar zet zich met zijn rug tegen de toog aan.

Door de drukte wordt hij dichter tegen mijn aangeduwd en plots voel ik zijn hand onder mijn jurk vanaf mijn knie naar boven gaan. Er verschijnt een goedkeurend glimlachje op zijn gezicht als hij merkte dat ik zijn opdracht heb opgevolgd en er geen stof in de weg zit. Zijn vingers glijden over mijn klitje en tussen mijn lippen heen en weer en als ik wat verschuif op mijn kruk voel ik een vinger naar binnen glijden. Ik voel me ongemakkelijk bij het idee dat iemand zou doorhebben wat er hier aan de gang is maar ik zie aan zijn blik dat hij niet van plan is het gemakkelijk voor mij te maken. Hij knikt dat ik voor mij moet kijken en in gestaag tempo blijft hij zijn vingers bewegen terwijl hij met zijn drankje in zijn andere hand schijnbaar achteloos voor zich uit kijkt. Ik word steeds meer opgewonden en vind het moeilijk me zo normaal mogelijk te gedragen tot hij in mijn oor fluistert.

''Kom voor mij schatje" en ik met een minimum aan beweging en gelaatsuitdrukking maar met ongetwijfeld een rood hoofd mijn eerste hoogtepunt van de avond beleef. Hij houdt zijn hand eerst nog op de plaats en fluistert dan even later in mijn oor.

"Volg mij''. Ik loop achter hem aan een lange gang door en als hij een deur opent komen we in een soort van boudoir. Hoe wist hij dat dat hier was?!! Hij doet de deur achter zich dicht, neemt me bij mijn kin en drukt veeleisend zijn mond op de mijne, duwt zijn tong tegen de mijne en ze dansen een vurig spel om elkaar heen. Hij draait me met mijn rug tegen zijn borstkas aan en duwt me tegen een toilettafel, trekt het lintje van mijn jurk los waardoor die openvalt en we beiden mijn blote lichaam in de spiegel voor ons zien.

''Ik wil dat je nooit een beha draagt als je bij me bent, dan zijn je tieten altijd grijp-klaar voor mij!'' Hij tilt mijn beide borsten op, weegt ze en kneedt ze, rolt mijn tepels tussen zijn vingers, trekt en draait eraan. Dan glijdt een hand over mijn buik naar mijn klit en begint hij die te bewerken. Ik sluit automatisch mijn ogen van genot maar hij wil dat ik naar mezelf kijk, dat ik zie hoe hij mij klaar maakt voor hem, hoe geil ik kijk...

Ik maak achter mij zijn riem los en knoop zijn broek open, ik voel zijn eikel al boven de rand van zijn boxershort uitsteken, voel hoe hij hard en stijf wordt, duw zijn broek naar beneden en trek zijn pik uit zijn boxer. Hij draait me om, zet me op de rand van het tafelblad en glijdt in een keer bij me binnen. Hij duwt keer op keer zijn forse lul zover hij kan en net voor ik luid schreeuwend klaar kom spuit hij in harde stralen mijn kutje vol. Als onze hartslag wat bedaard is schuift hij zijn handen onder mijn billen en draagt me naar het bed en ik voel zijn slap geworden pik samen met ons lichaamsvocht zachtjes uit me wegglijden.

Mijn ogen vallen dicht en mijn hoofd opzij maar dan voel ik de matras naast me indrukken en zijn gladde eikel tegen mijn mond aanwrijven. Vanzelf begin ik kusjes en likjes te geven en neem hem daarna in mijn mond en probeer hem tot achter in mijn keel op te nemen. Terwijl ik blijf zuigen voel ik hem draaien en plots glijdt met een lange haal zijn tong over mijn lippen en zuigt hij aan mijn klit, opnieuw en opnieuw terwijl ik hem blijf pijpen. Net als ik voel dat hij het niet meer lang zal uithouden zet hij zich tussen mijn benen, duwt mijn knieën ver uit elkaar en zijn pik in mijn natte kut en moet maar een paar keer pompen om hard kreunend in mij klaar te komen.

Even snel haalt hij zijn lul uit me, trekt me recht en helpt me in mijn jurk en onbevredigd maar met priemende tepels en een kloppend en lekkend kutje duwt hij me de gang op en zeg.

''Wacht op mij aan de bar, schatje''

Vrijdagavond, later.

Ik hang aan de toog; zitten durf ik deze keer niet omdat er nog steeds vocht uit mijn kutje loopt en dat mijn jurk zou doorweken- als hij plots weer naast me staat. Het is ondertussen een stuk drukker geworden, het is dan ook niet moeilijk voor hem om ongezien mijn benen uit elkaar te duwen en in één beweging een trileitje bij me naar binnen te duwen. Om duidelijk te maken dat hij hierover de controle heeft laat hij het eitje even zachtjes zoemen.

''Ga dansen'' zegt hij en ik schud nee. Ik kan niet dansen, laat staan op deze hakken maar hij zegt.

''GA!'' En duwt mij richting dansvloer. Ik moet mijn spieren aanspannen om het eitje vast te houden en de eerste passen zijn dan ook onbeholpen maar ik besluit me over te geven aan het ritme van de muziek en algauw sta ik te swingen en te shaken. Plots begon het eitje in mij te trillen en even weet ik niet waar ik het heb maar ik herpak me. Als een Latino playboy met uitgesproken heupbewegingen voor me aan komt dansen doe ik beslist met hem mee. Hoe hoger de versnelling van het eitje gaat, hoe hitsiger ik begin te dansen maar als Playboy langs achter zijn handen over mijn borsten legt klinkt het plots ''This lady is mine, young man''. Playboy steekt verontschuldigend zijn handen omhoog en danst weg, op zoek naar een ander gewillig lichaam. X trekt me dicht tegen zich, duwt mijn billen hard tegen zijn onderlijf aan en voor de tweede keer die avond kom ik en plein public klaar. Hij slaagt zijn arm om mijn middel en neemt me mee naar buiten waar taxi's klaar staan en als we zijn ingestapt vlei ik me tegen hem aan met mijn benen op de bank. Hij trekt het eitje uit mijn spleet, ruikt er goedkeurend aan en stopt het in zijn jaszak. Mijn hoofd zakt op zijn schoot en hij streelt zachtjes mijn haren maar bij het ruiken van zoveel mannelijkheid onder mijn neus is mijn vermoeidheid rap over en ik begin te krabbelen en te knabbelen, zuig door zijn broek heen aan zijn eikel en voel hem groot worden.

Sneller dan gedacht komen we aan en hij houdt zorgvuldig met de ene hand zijn vest dicht over de tent met natte plek in zijn broek terwijl hij mij met zijn andere hand achter zich aansleept. In de lift vraagt hij geïrriteerd wat mij bezielde hem zo ongevraagd op te vrijen en hij zet de lift stil tussen twee verdiepingen, duwt mij frontaal tegen de achterwand, met de ene hand houdt hij mijn beide polsen boven mijn hoofd, met de andere knoopt hij zijn broek los en ramt zijn staaf in mijn kut, telkens weer, zijn ballen kletsen tegen mijn billen; mijn gezicht en tepels schuren over de ruwe wand, de cabine bonkt en het licht flikkert...

Op amper 20 seconden heef hij mij volgespoten, duwt terug op de knoppen van de lift en fatsoeneert zijn kleding alsof er niks gebeurd is. In het appartement neemt hij me mee naar de badkamer en laat me onder de douche nog twee keer klaarkomen.

Hij trekt me in bed lepelsgewijs tegen zich aan en zegt.

''Ga slapen schatje, morgen is het weer playtime''

Isaline

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post164