blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

ZONDAG

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers ma, september 17, 2018 14:22:28

ZONDAG

Ik word wakker met mijn hoofd tegen zijn zij, mijn arm over zijn borst en mijn ene been over zijn benen. Ik hoor aan zijn diepe ademhaling dat hij nog slaapt maar zijn ochtenderectie staat al flink paraat. Ik denk aan hoe hij me gisteren frustreerde maar dat ik het stiekem wel fijn vind dat hij zo jaloers is en ik hem dan graag wat opjut. Alleen had ik niet gedacht dat het zich zo tegen mij zou keren, niet kunnen klaarkomen is echt pijnlijk. Ik zet me zachtjes over hem heen, ik voel zijn harde pik tegen mijn kontje duwen, en begin hem zacht te zoenen, zijn ogen, zijn oren, zijn neus en wangen, zijn lippen.

''Hmm'' kreunt hij '' kan je mij asjeblieft elke morgen zo wakker maken?!'' En hij zoent lekker mee. Hij tilt me een klein beetje op zodat hij in me kan glijden en van zachtjes wakker worden is plots geen sprake meer. In een opzwepend tempo drukt hij zijn heupen op en neer, grijpt mijn borsten en draait en trekt aan mijn tepels.

''Duw je hand tussen je benen. Hard. Maar stilhouden!'' En door de druk van mijn hand word ik al snel overspoeld door golven van genot terwijl hij blijft stoten. Ik trek aan zijn kleine tepels, lik en zuig ze en na een tijdje ontsteekt een explosief vuurwerk en we komen samen heerlijk klaar.

Wanneer ik na het ontbijt opruimen in de keuken, komt hij achter me staan en zegt.

"Ik wil je!'' Wat? Alweer?! Hij pakt me bij mijn borsten en kust me in mijn nek wat mij instinctief mijn kontje naar achter doet duwen tegen zijn harde lijf aan. Teken genoeg voor hem dat ik hem ook wil en hij legt me achteruit op het kookeiland. Hij steekt een vinger bij me binnen en glundert.

''Oh, ja schatje, je bent zo klaar voor mij''. Hij begint mijn borsten en kutje te verwennen, hij streelt, zuigt, likt en bijt en stoot dan naar binnen en brengt ons met een hoog ritme allebei alweer tot een hoogtepunt.

Als hij na de middag terug komt van het lopen heb ik een korte zijden kimono aan en hij blaft.

''Trek dat uit! Geen kleren was de afspraak''. En hij pakt me bij mijn achterhoofd en zegt met zijn neus bijna tegen de mijne. ''Ik wil je op handen en knieën op de salontafel!'' Hij loopt de badkamer in en ik zet me klaar, mijn verraderlijke kutje tintelt al vol verwachting. Hij komt terug en geeft me een harde klap op mijn billen. Hij pakt mijn borsten en zet er een voor een de klemmen op, er hangt nu een extra bloemetje aan de ketting. Omdat mijn tepels nu meer naar beneden hangen geeft het ook een veel doordringender gevoel. '' Zo, dat zal je leren!'' Hij komt voor me staan en duwt zijn half harde pik in mijn mond en schuift mijn hoofd op en neer langs zijn lange schacht en bepaalt met zijn hand in mijn haren het tempo. Als hij hard genoeg is gaat hij achter me staan en drukt zijn pik tegen mijn kutgaatje en zegt. ''Hou je vast schatje, we gaan hard'' en hij ramt zich naar binnen. Mijn borsten zwiepen heen en weer en de klemmen rekken mijn tepels uit. Hij blijft keihard rammen en als hij voelt dat ik bijna kom haalt hij de klemmen van mijn tepels en er gaat een golf van pijn en genot recht naar mijn kut waardoor de spieren binnen in me zo hard samentrekken dat ze al het zaad uit zijn pik knijpen.

Ik ben uitgeblust en hij neemt me in zijn armen en legt me buiten op een ligbed. Hij smeert me langzaam in en ontziet daarbij mijn nu ultragevoelige tepels. Hij duwt een vinger in mijn kutje en ruikt er goedkeurend aan. Later maakt hij het avondeten en als hij daarmee klaart is roept hij me aan tafel. Hij schuift galant een stoel voor mij achteruit en ik zie verbaasd dat hij daarop een super dikke dildo met een zuignap heeft vastgezet. No way dat ik dat in mijn kutje krijg en ik kijk hem bezorgd aan maar hij knikt ja en duwt me zachtjes naar beneden. Ik draai en zoek wat en laat me dan zachtjes zakken, het lukt niet maar hij blijft me gebiedend aankijken dus ik probeer het nog eens, hou mijn schaamlippen met mijn handen open en met draaien en wringen voel ik hoe mijn kutje helemaal wordt opgerekt en ben blij als ik eindelijk helemaal neerzit. Ik zit zó vol. Als ik gewoon rechtop zit lukt het nog maar als ik wat naar voren beweeg wordt ik steeds meer opgerekt. Aan de triomfantelijke grijns op zijn gezicht zie ik dat hij dat doorheeft en hij zet alle schotels en drank net buiten mijn bereik zodat ik wel moet naar voren buigen of zelfs even omhoog komen. Hij blijft extra lang natafelen ook al ziet hij dat ik ongemakkelijk heen en weer beweeg. Mijn stoel is ondertussen nat van mijn geil.

Als het begint de schemeren staat hij op, reikt me de hand en ik zet me voorzichtig recht. Als de dildo met een plof uit mijn kut schiet slaak ik een kreetje van opluchting. Ik zet ongemakkelijk een paar passen, ik vrees dat ik morgen vreemd zal lopen. Hij duwt me naar de reling, legt mijn handen erop en trekt mijn kontje naar achter. Hij buigt en ziet mijn kutje openstaan. Het kan me op dit moment niet meer schelen dat de buren aan de overkant ons misschien zien staan als ze omhoog kijken. Hij pakt me bij mijn heupen en duwt zijn pik naar binnen en roept.

''Wow, je bent echt groot nu, heel groot'' en met draaiende bewegingen in achtvorm komt hij voor de laatste keer dit weekend zinderend klaar. Ik zak bijna door mijn benen maar hij trekt me dicht tegen zich aan.

''Dankjewel schatje voor dit fantastische verjaardagscadeau, ik heb ervan genoten''.

Het ''jemagmetmedoenwatjewilweekend'' is voorbij.

En ik heb er ook wel van genoten.

Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post183

ZATERDAG

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers do, augustus 30, 2018 13:47:54

ZATERDAG

Mijn droom waarin ik -o cliché - op een hagelwit strand loop met mijn voeten in een azuurblauwe zee wordt ruw verstoord wanneer zijn pik plots zonder enige vorm van voorspel langs achter in mijn kutje glijdt.

''Zo nat al voor mij schatje, zo nat'' fluistert hij in mijn oor, met lange halen glijdt hij in en uit me en kneedt mijn klitje en het duurt dan ook niet lang of ik kom .... en voel hem even later zijn hele lading in mij spuiten.

We besluiten ergens te gaan ontbijten en dan naar de markt te gaan om lekkere verse dingetjes te halen. Op de markt valt het me op dat hij steeds quasi argeloos langs mijn borsten en mijn kont wrijft, een keer voel ik zelfs zijn hand onder mijn rokje als we staan te wachten aan een kraam. Op de terugweg steek ik mijn hand in zijn achterzak, geef een kneepje in zijn billen en wandel zo verder. Hij trekt zijn ene wenkbrauw vragend op maar laat mijn hand zitten waar die zit. Eenmaal binnen vallen de tassen op de grond, meloen en appels rollen over de vloer maar hij neemt me bij mijn achterhoofd en zoent me hard. Ik neem zijn hoofd tussen mijn twee handen en zoen hem even hard terug, duw mijn lijf tegen het zijne.

''Kleed je uit'' zegt hij en als hij zelf zijn shirt en short uittrekt bedenk ik dat ik niet genoeg kan krijgen van zijn stoere borstkas met de kleine harde tepeltjes en de streep donker haar die in de richting loopt van zijn al flink rechtopstaand lid. Hij zet zich op de sofa met zijn benen wijd en ik val op mijn knieën voor hem en neem hem in mijn mond terwijl ik zijn ballen in mijn handen rol en kneed. Als hij voelt dat hij het niet lang meer houdt neemt hij me met zijn grote handen bij mijn taille, positioneert me recht boven hem en laat mij helemaal over zijn lengte heen schuiven, tilt me terug op en laat me weer helemaal zakken tot ik het van hem overneem en me in een snel ritme over hem heen schuif.

''Speel met je tieten'' zegt hij en ik knijp en trek aan mijn tepels en krijg algauw een verpletterend orgasme dat blijft duren wanneer ook hij spuitend klaarkomt. Als we wat bekomen zijn schuif ik van hem af en wil mij aankleden maar hij gromt.

''Geen kleding hier binnen, ik wil je naakt voor mij!''. Als hij even later het grote raam dat uitgeeft op het terras openschuift ben ik toch wel blij dat we hier op de hoogste verdieping zitten en geen inkijk hebben van de buren. Ik maak onze lunch en glimlach als hij me met geile ogen blijft volgen, ik weet dat hij het sexy vindt als mijn kontje omhoog steekt wanneer ik iets in de vaatwasser steek of wanneer mijn borsten mee omhoog gaan als ik iets uit de bovenste kasten haal. (En hoe geil hij het vindt als ik sabayon klop, niet voor niks zijn lievelingsdessert.) We eten buiten en ik voel me toch best wel onwennig zo in mijn blootje op het terras.

Omdat hij nog werk heeft leg ik me na het eten op een ligbed met een boek. Blijkbaar ben ik weggedommeld want plots zegt hij in mijn oor.

''schatje toch, je bent niet ingesmeerd'' en krijg ik een harde pets op mijn billen. Hij laat zonneolie op mijn rug lopen en masseert het vakkundig in, hij laat zijn vingers langs mijn borsten glijden maar komt daar niet ver mee, kneedt mijn billen en wrijft 'per ongeluk' langs mijn kutje daarbij. Hij smeert vanaf mijn voeten mijn benen in tot boven, alweer langs mijn lipjes heen, ik kan een kreun niet onderdrukken en heb het moeilijk om stil te blijven liggen. Als hij bovenaan het laatste stukje been komt duwt hij plots drie vingers gelijk bij me binnen, ik gil het uit maar met zijn duim duwt en wrijft hij over mijn klitje tot ik luid schreeuwend klaarkom. Als hij een uurtje later iets te drinken komt halen draai ik me op mijn rug en ik vraag of hij me nog een keertje wil insmeren. Hij begint met mijn armen en via mijn schouders komt hij aan mijn borsten die hij meer dan nodig smeert en masseert.

''Ik kan je laten klaarkomen enkel op je tieten'' beweert hij en hij kneedt ze, trekt aan mijn tepels, likt blaast en zuigt dan zo hard dat ik nu al weet dat ze morgen nog pijnlijk zullen zijn en laat me op zo'n verpletterende wijze klaarkomen dat ik sterretjes zie. Hij smeert mijn benen een voor een in en gaat dan over het ligbed heen staan, pakt me bij mijn bekken zodat ik enkel nog op mijn schouders en hoofd rust en duwt zijn pik diep in me en stoot tot ik smeek om me opnieuw te laten komen. Dan duurt het maar even voor hij met een diepe kreun ook zijn ontlading vindt.

Vanavond gaan we naar het verjaardagsfeestje van mijn nichtje. Hij wil graag dat ik mijn zwarte strapless jurkje aantrek en het fijne rode stringetje dat hij onlangs voor me meebracht. Dat jurkje is zijn favoriet: omdat het langs de twee kanten vlot toegankelijk is vindt hij. Als ik in de badkamer sta komt hij achter me aan met een klein zilveren doosje. Een cadeautje? Voor mij? Als ik het opendoe ligt er een ketting in met twee tepelklemmen met zilveren bloemetjes aan. Er liggen ook nog vier bloemetjes bij om als extra gewicht aan de ketting te doen. Ik heb onlangs in een zotte bui gezegd dat ik dat wel mooi vind en me afvraag hoe dat aanvoelt en of de pijn het genot waard is. Hij kijkt me vragend aan en als ik knik likt en zuigt hij aan mijn tepel tot die hard staat en knijpt het eerste klemmetje erop. Dit is toch pittiger dan ik had verwacht. Hij doet hetzelfde met de andere tepel en ik verkramp even. Hij weet dat ik heel gevoelig ben maar ook best wel wat kan hebben.

''Het went wel'' zegt hij, ''we laten ze er vandaag nog niet te lang op, ik zal je ondertussen verwennen''. Hij legt me op het bed en zoent en likt me over mijn hele lijf, blaast en likt mijn klit, draait en schuift zijn vingers door mijn kutje en haalt de klemmen weg op het moment van mijn climax die dan nog een hele tijd blijft aanhouden.

Het is al behoorlijk druk wanneer we aankomen op het feestje en nadat we wat bij de jarige en haar vriend hebben staan kletsen zie ik die nieuwe collega die onlangs bij ons begon en loop op hem af. We begroeten elkaar hartelijk met een zoen en verbazen er ons over hoe klein de wereld is als blijkt hoeveel gemeenschappelijke vrienden we hebben. Hij is een charmante man met een vlotte babbel en ik gier het uit als hij een perfecte imitatie geeft van een van de secretaresses maar plots sleurt X me zonder een woord te zeggen mee naar de dansvloer, trekt me heel dicht tegen zich aan en begint me grondig te tongzoenen om duidelijk te stellen dat ik bij hem hoor. Ik ben behoorlijk pissig, vooral omdat hij de rest van de avond niet van mijn zijde wijkt, mijn hand vasthoudt, zijn hand op mijn billen legt, me te pas en te onpas zoent,...een echt alfamannetje.

''Ik wil naar huis'' zucht ik na een tijd en hij zegt poeslief.

''Goed schatje, dan gaan we naar huis''. We nemen afscheid van het feestvarken en met zijn hand op mijn kont lopen we naar buiten. Eens op de parking vlieg ik tegen hem uit of het nu echt nodig was dat hij mij zoals een oermens achter hem aansleepte en dat we gewoon lol hadden en dat mijn collega echt niet van plan was mij te bespringen.

''Oh nee, denk je dat? Heb je gezien hoe hij steeds tegen je tieten praatte en je bijna uit had gekleed met zijn ogen?!'' zegt hij woest en hij duwt me tegen de eerste de beste auto, duwt met zijn ene voet mijn benen uit mekaar, rits zijn broek open en langs mijn stringetje duwt hij zijn pik genadeloos diep naar binnen en stoot steeds weer omhoog terwijl hij kreunt.

''JIJ. BENT. VAN. MIJ!'' Ik sta op de tippen van mijn tenen en 'hang' telkens even gewoon op zijn paal maar hij blijft meedogenloos stoten tot hij zijn zaad in volle ladingen diep in mij schiet. Hij trekt me mee naar de auto en ik zit zwijgend te mokken maar eens we binnen zijn kan ik het niet laten om toch terug te komen op zijn territoriaal patsersgedrag en dat maakt hem zo duivels dat hij me op het bed gooit, bovenop mij gaat liggen, mijn polsen vastknoopt met het sjaaltje dat altijd aan het hoofdeind van het bed hangt en dan mijn beide enkels links en rechts aan het achtereind vastmaakt. Ik lig volkomen weerloos voor hem open gespreid.

''Als jij mij kwelt, kwel ik jou ook'' gromt hij. En hij trekt mijn jurkje omhoog tot over mijn gezicht. Hij zoent me en verkent mijn hele mondholte met zijn tong, kust mijn oor, mijn hals, mijn borsten en tepels, zuigt en likt daaraan en komt via mijn buik bij mijn klitje en lippen die hij ook uitgebreid verwent. Hij doet het traag maar grondig en hij maakt me supergeil. Hij steekt een vinger naar binnen en ik draai en maak mijn rug hol omdat ik wil dat hij elk plekje raakt maar net als hij voelt dat ik zover ben trekt hij zich terug en begint me terug te tongen, dwaalt langs mijn keel, borsten, buik terug naar beneden en stop deze keer twee vingers in mijn kutje. Hij zuigt heel hard op mijn klitje terwijl zijn tong er in snel tempo over likt. Ik ben beperkt in mijn bewegingen maar draai en kronkel en voel hoe mijn bloed door mijn lijf raast en wil dat hij mij daarvan verlost. Hij herhaalt het hele scenario voor de derde keer en als hij zijn vingers en mond terug weghaalt gil ik nee maar hoor hem iets uit het nachtkastje halen. Hij duwt het bij me naar binnen en ik voel dat het mijn favoriete vibrator is - die met het vlindertje dat tegen mijn klitje trilt - en als hij hem nog maar net aanzet voel ik al dat ik dit niet lang meer houd. Maar hij trekt ook deze weg en ik roep dat hij een rotzak is, dat ik wil klaarkomen, dat hij me moet...en hij duwt het weer naar binnen, voor heel even.

'’Ik maak je gek, net zoals jij deed!'' Dan kust hij me opnieuw met zijn tong heel diep in mijn mond en gaat weer langzaam op weg naar beneden toe. Ik wriemel en kronkel, wil mijn benen hard bij elkaar knijpen maar lig hulpeloos en ondergeschikt te draaien. Hij is me ondertussen al bijna een uur aan het opgeilen en ik geraak uitgeput. Dan voel ik dat hij na zijn vingers een paar keer met zijn eikel over mijn klitje en lippen glijdt en ik slaak een zucht vol verwachting: hij heeft het begrepen! Hij duwt zijn harde pik een paar centimeter in mijn kutje en ik krom mijn rug om hem er dieper in te krijgen maar hij gaat niet verder dan dit en als ik roep dat hij me moet neuken, nu! Vraagt hij wie wat moet doen en ik roep kronkelend dat hij me hard moet neuken maar hij zegt 'NEE'', trekt zijn lul uit me en ik gil het gefrustreerd uit en draai en krom me maar vind geen verlossing. Ik hoor dat hij zich staat af te trekken en voel even later hele klodders warm zaad op mijn borsten, buik en kutje spatten. Hij haalt een handdoek, veegt me schoon en maakt me zonder woorden los. En ik vinger mij razendsnel naar een verpletterend opluchtend orgasme.

Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post171

VRIJDAGAVOND

Isaline.Geplaatst door My 4Fingers di, augustus 21, 2018 13:33:51

VRIJDAGAVOND

''Wacht op mij aan de bar, schatje'' luidde zijn laatste sms. De voorgaande sms'jes bevatten adres en uur van afspraak en de boodschap: "Draag ENKEL je overslagjurkje en je rode hakken!''

Als ik uit de taxi en door het luchtgordijn door de ingang stap hou ik mijn hand op mijn dijbeen, bang dat mijn jurk zal open waaien en ik meer dan ik wil zal tentoonstellen. Idem als ik op een barkruk klim. Ik voel me een beetje ongemakkelijk, alleen en niet wetende wat me te wachten staat, dus het is een opluchting als ik hem zie binnenstappen. Ik wil hem begroeten maar zie aan zijn blik dat hij afstand wil houden dus ik blijf op de toog leunen en houd hem via de spiegels achter de barman in het oog. Even later komt hij toch naast me staan maar zet zich met zijn rug tegen de toog aan.

Door de drukte wordt hij dichter tegen mijn aangeduwd en plots voel ik zijn hand onder mijn jurk vanaf mijn knie naar boven gaan. Er verschijnt een goedkeurend glimlachje op zijn gezicht als hij merkte dat ik zijn opdracht heb opgevolgd en er geen stof in de weg zit. Zijn vingers glijden over mijn klitje en tussen mijn lippen heen en weer en als ik wat verschuif op mijn kruk voel ik een vinger naar binnen glijden. Ik voel me ongemakkelijk bij het idee dat iemand zou doorhebben wat er hier aan de gang is maar ik zie aan zijn blik dat hij niet van plan is het gemakkelijk voor mij te maken. Hij knikt dat ik voor mij moet kijken en in gestaag tempo blijft hij zijn vingers bewegen terwijl hij met zijn drankje in zijn andere hand schijnbaar achteloos voor zich uit kijkt. Ik word steeds meer opgewonden en vind het moeilijk me zo normaal mogelijk te gedragen tot hij in mijn oor fluistert.

''Kom voor mij schatje" en ik met een minimum aan beweging en gelaatsuitdrukking maar met ongetwijfeld een rood hoofd mijn eerste hoogtepunt van de avond beleef. Hij houdt zijn hand eerst nog op de plaats en fluistert dan even later in mijn oor.

"Volg mij''. Ik loop achter hem aan een lange gang door en als hij een deur opent komen we in een soort van boudoir. Hoe wist hij dat dat hier was?!! Hij doet de deur achter zich dicht, neemt me bij mijn kin en drukt veeleisend zijn mond op de mijne, duwt zijn tong tegen de mijne en ze dansen een vurig spel om elkaar heen. Hij draait me met mijn rug tegen zijn borstkas aan en duwt me tegen een toilettafel, trekt het lintje van mijn jurk los waardoor die openvalt en we beiden mijn blote lichaam in de spiegel voor ons zien.

''Ik wil dat je nooit een beha draagt als je bij me bent, dan zijn je tieten altijd grijp-klaar voor mij!'' Hij tilt mijn beide borsten op, weegt ze en kneedt ze, rolt mijn tepels tussen zijn vingers, trekt en draait eraan. Dan glijdt een hand over mijn buik naar mijn klit en begint hij die te bewerken. Ik sluit automatisch mijn ogen van genot maar hij wil dat ik naar mezelf kijk, dat ik zie hoe hij mij klaar maakt voor hem, hoe geil ik kijk...

Ik maak achter mij zijn riem los en knoop zijn broek open, ik voel zijn eikel al boven de rand van zijn boxershort uitsteken, voel hoe hij hard en stijf wordt, duw zijn broek naar beneden en trek zijn pik uit zijn boxer. Hij draait me om, zet me op de rand van het tafelblad en glijdt in een keer bij me binnen. Hij duwt keer op keer zijn forse lul zover hij kan en net voor ik luid schreeuwend klaar kom spuit hij in harde stralen mijn kutje vol. Als onze hartslag wat bedaard is schuift hij zijn handen onder mijn billen en draagt me naar het bed en ik voel zijn slap geworden pik samen met ons lichaamsvocht zachtjes uit me wegglijden.

Mijn ogen vallen dicht en mijn hoofd opzij maar dan voel ik de matras naast me indrukken en zijn gladde eikel tegen mijn mond aanwrijven. Vanzelf begin ik kusjes en likjes te geven en neem hem daarna in mijn mond en probeer hem tot achter in mijn keel op te nemen. Terwijl ik blijf zuigen voel ik hem draaien en plots glijdt met een lange haal zijn tong over mijn lippen en zuigt hij aan mijn klit, opnieuw en opnieuw terwijl ik hem blijf pijpen. Net als ik voel dat hij het niet meer lang zal uithouden zet hij zich tussen mijn benen, duwt mijn knieën ver uit elkaar en zijn pik in mijn natte kut en moet maar een paar keer pompen om hard kreunend in mij klaar te komen.

Even snel haalt hij zijn lul uit me, trekt me recht en helpt me in mijn jurk en onbevredigd maar met priemende tepels en een kloppend en lekkend kutje duwt hij me de gang op en zeg.

''Wacht op mij aan de bar, schatje''

Vrijdagavond, later.

Ik hang aan de toog; zitten durf ik deze keer niet omdat er nog steeds vocht uit mijn kutje loopt en dat mijn jurk zou doorweken- als hij plots weer naast me staat. Het is ondertussen een stuk drukker geworden, het is dan ook niet moeilijk voor hem om ongezien mijn benen uit elkaar te duwen en in één beweging een trileitje bij me naar binnen te duwen. Om duidelijk te maken dat hij hierover de controle heeft laat hij het eitje even zachtjes zoemen.

''Ga dansen'' zegt hij en ik schud nee. Ik kan niet dansen, laat staan op deze hakken maar hij zegt.

''GA!'' En duwt mij richting dansvloer. Ik moet mijn spieren aanspannen om het eitje vast te houden en de eerste passen zijn dan ook onbeholpen maar ik besluit me over te geven aan het ritme van de muziek en algauw sta ik te swingen en te shaken. Plots begon het eitje in mij te trillen en even weet ik niet waar ik het heb maar ik herpak me. Als een Latino playboy met uitgesproken heupbewegingen voor me aan komt dansen doe ik beslist met hem mee. Hoe hoger de versnelling van het eitje gaat, hoe hitsiger ik begin te dansen maar als Playboy langs achter zijn handen over mijn borsten legt klinkt het plots ''This lady is mine, young man''. Playboy steekt verontschuldigend zijn handen omhoog en danst weg, op zoek naar een ander gewillig lichaam. X trekt me dicht tegen zich, duwt mijn billen hard tegen zijn onderlijf aan en voor de tweede keer die avond kom ik en plein public klaar. Hij slaagt zijn arm om mijn middel en neemt me mee naar buiten waar taxi's klaar staan en als we zijn ingestapt vlei ik me tegen hem aan met mijn benen op de bank. Hij trekt het eitje uit mijn spleet, ruikt er goedkeurend aan en stopt het in zijn jaszak. Mijn hoofd zakt op zijn schoot en hij streelt zachtjes mijn haren maar bij het ruiken van zoveel mannelijkheid onder mijn neus is mijn vermoeidheid rap over en ik begin te krabbelen en te knabbelen, zuig door zijn broek heen aan zijn eikel en voel hem groot worden.

Sneller dan gedacht komen we aan en hij houdt zorgvuldig met de ene hand zijn vest dicht over de tent met natte plek in zijn broek terwijl hij mij met zijn andere hand achter zich aansleept. In de lift vraagt hij geïrriteerd wat mij bezielde hem zo ongevraagd op te vrijen en hij zet de lift stil tussen twee verdiepingen, duwt mij frontaal tegen de achterwand, met de ene hand houdt hij mijn beide polsen boven mijn hoofd, met de andere knoopt hij zijn broek los en ramt zijn staaf in mijn kut, telkens weer, zijn ballen kletsen tegen mijn billen; mijn gezicht en tepels schuren over de ruwe wand, de cabine bonkt en het licht flikkert...

Op amper 20 seconden heef hij mij volgespoten, duwt terug op de knoppen van de lift en fatsoeneert zijn kleding alsof er niks gebeurd is. In het appartement neemt hij me mee naar de badkamer en laat me onder de douche nog twee keer klaarkomen.

Hij trekt me in bed lepelsgewijs tegen zich aan en zegt.

''Ga slapen schatje, morgen is het weer playtime''

Isaline

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Isaline

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post164