blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DE KUS

Grizzly.Geplaatst door My 4Fingers do, juli 04, 2019 13:41

DE KUS

Vorige keer vertelde ik jullie over mijn masturbatie ervaring op het strand. Hierbij wat later volgde...

Rudi was teruggekeerd van zijn wandeling doorheen de duinen. Ook hij was nog bekenden tegengekomen waarmee hij een praatje had gemaakt. Nu het onze beurt was om even naar het water toe te lopen en even verkoeling op te zoeken trok Chris even snel haar bikinibroekje aan. Zij is het niet gewoon om helemaal bloot te lopen dus; wij met zijn twee op pad. Zij vertelde me dat ze ons al een tijdje in de gaten hield en vroeg of ik er van genoten had. Zij vertelde ook dat de hitte van de zon op onze naakte lichamen, de gemoedstoestand en het idee haar ook wel een beetje had opgewonden. Aangekomen bij het water en na er een verfrissende duik in te hebben genomen wandelden we terug richting duinen. Aan onze rechtopstaande tepels kon je goed zien dat het water nog behoorlijk koud was. Terug aangekomen op onze plaats vleiden we ons terug op onze handdoeken naast onze mannen. Zij waren druk bezig te vertellen wie Rudi allemaal was tegengekomen tijdens zijn wandeling. Daar Jef hiervan ook verschillende personen kent wilde hij ook eens een babbeltje met hen maken. Beiden vertrokken ze weer richting strand.

Het merendeel van de druppels van onze duik in het water was al opgedroogd. Chris vroeg me of ze mijn rug moest inwrijven met een nieuwe laag zonnemelk. Uiteraard kon ik hierop geen neen zeggen. Ik was op mijn knieën gaan zitten met de rug naar haar. Eerst wreef ze nog enkele korrels zand van mijn schouders en ik voelde haar langs achter dichterbij komen. Zo dicht zelfs, dat ik dacht dat haar borsten mijn naakte rug raakten. Ze nam de zonnemelk van me over en opende de tube waarna ze flink wat zonnemelk in haar hand spoot. Ze plaatste de tube terug in het zand en verdeelde de zonnemelk. Dichterbij komend voelde ik dat Chris me een zoentje gaf op mijn linkerschouder en vervolgens verder ging met kussen richting nek. Het voelde zo lekker aan dat ik mijn hoofd naar rechts legde zodat ze verder kon gaan met wat ze bezig was. Gaandeweg werden de kusjes zoenen en toen ze nabij mijn oor kwam leek het erop dat ze er een zuigzoen op wilde plaatsen. Ik schoof wat dichterbij en voelde haar naakte borsten tegen mijn rug aan. Haar handen met zonnemelk schoven onder mijn armen door zodat ze bij de voorkant kon. Ik voelde plots haar handen op mijn beide borsten en buik en ronddraaiende bewegingen om de zonnemelk gelijktijdig te verspreiden. Zodra ze bij mijn borsten kwam kon ze het niet nalaten om even stiekem in mijn rechtopstaande tepels te knijpen.

Stilletjes begon ik te kreunen en dit moet ze hebben verstaan als ‘de weg is vrij’. Verder en langzaam verplaatste ze haar linkerhand lager. Ik vermoede dat ze op zoek ging naar mijn grotje. Ik trachtte met mijn rechterarm tussen mijn rug en haar voorkant te geraken. Hiervoor gaf ze me de ruimte om even haar borsten te bereiken. Ik voelde dat haar stevige tepels zich oprichten en kon het niet nalaten om hierin even flink te knijpen. Ondertussen had Chris met haar linkerhand mijn grotje gevonden. Mijn schaamlippen vulden zich met bloed en werden groter. Ik voelde ook dat ik snel opgewonden werd en mijn poesje vochtig aan begon te voelen. Even ging ze op zoek naar mijn klitje en vervolgens duwde ze haar middenvinger bij me naar binnen. Het voelde enig!

Chris had na onze zwempartij nog steeds haar bikinibroekje aan. Na haar buik en borsten zo goed ik kon te hebben gestreeld, trachtte ik ook toegang te krijgen tot haar intiemste plekje. Ze schoof wat verder van me vandaan zodat de toegang makkelijker leek. Ik trachtte mijn hand langsheen het elastiekje van haar broekje naar binnen te raken. Eens ik de rand van het broekje open had leek alles snel te gaan. Chris zat ook op haar knieën achter me en opende hierbij lichtjes haar benen zodat ik makkelijker toegang kreeg. Ik passeerde haar landingsstrip en bereikte haar gezwollen schaamlippen die netjes geschoren waren. Het voelde er vochtig aan het kostte geen moeite om eerst met één en daarna met twee vingers naar binnen te raken. Gelijktijdig zaten we daar, ik met mijn rug naar haar toe, elkaar een mooie tijd te geven en te krijgen.

Ik voelde haar licht aan mijn schaamlippen trekken, op zoek was naar mijn steeds groter wordende clitoris. Ze verhoogde het tempo van rondjes draaien en ik voelde dat het niet meer lang zou wegblijven. Bij haar leek ook de grootte van clitoris toe te nemen en ik trachtte nog een derde vinger bij haar naar binnen te werken. Haar poesje was behoorlijk nat en ik voelde dat ik zou klaarkomen. Ik zakte door mijn benen om haar hand te klemmen terwijl ik een heerlijk orgasme kreeg. Zo kon Chris met haar hand mijn clitoris en schaamlippen blijven bekoren. Al schokkend kwam ik klaar in haar hand waarna de sappen op mijn handdoek druppelden. Door mijn orgasme leek het bij haar ook behoorlijk dichtbij. Al schokkend en draaiend met haar heupen op mijn vingers begon ze steeds harder te kreunen. Tussen duim en wijsvinger trachtte ik de clitoris van Chris te omvatten. Dit leek ze te waarderen want ik voelde haar hand nog steeds op mijn rechterborst en voelde haar steeds harder in mijn rechtertepel knijpen. Schokkend en draaiend voelde ik haar op mijn vingers klaarkomen terwijl ik toch extra aandacht hield om haar clitoris niet te vergeten.

Even bleven we stil tegen elkaar aanhangen. Na dit heeft Chris ook haar bikinibroekje nog uitgetrokken en zijn we lekker naast elkaar op onze handdoeken gaan liggen. De mannen waren er nog niet maar lang zouden ze niet meer wegblijven.

Liefs,

Grizzly

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post389

MASTURBEREN OP HET STRAND

Grizzly.Geplaatst door My 4Fingers wo, juni 26, 2019 12:28

MASTURBEREN OP HET STRAND

Gedurende enkele dagen zijn de temperaturen in stijgende lijn en besloten wij, mijn beste vriendin en haar man erop uit te trekken voor een dagje aan zee. Voor de verandering besloten we dit keer niet naar de Belgische kust te trekken maar kozen we een plaatsje uit aan Nederlandse kust. Na een ontspannend ritje van twee uur parkeerden we onze wagen niet ver van de duinen en maakten ons klaar om een plaatsje uit te zoeken waar we dan toch enkele uurtjes wilden verblijven. Er waren al behoorlijk wat mensen aanwezig op het strand alsook in de duinen. Na even uitkijken leek het ons dat we een ideaal plaatje hadden gevonden iets verder in de duinen.

Jef mijn man, Rudi en Chris waren hiermee akkoord en we konden onze handdoeken en zonnemelk eindelijk tevoorschijn halen. Jef en Rudi trokken als eersten hun bovenkleding uit en ontvouwden onze handdoeken. Omwille van het plaatsgebrek tussen de duinen konden we echter niet met zijn vieren naast elkaar liggen. Met drie ging het net zodat Jef zijn handdoek dwars aan ons voeteneinde plaatste. Vervolgens trokken zij hun bermuda uit, en ze begonnen zich al overvloedige met zonnemelk in te wrijven.

Beiden droegen nog hun zwemslip en ik had gezien dat deze van Rudi al goed gevuld leek. Jef is kleiner geschapen maar weet zich hiermee goed uit de nood te trekken. Na zich te hebben ingesmeerd besloten de mannen er even op uit te trekken en al eens een kijkje te gaan nemen aan de waterkant. Ik trok ondertussen al even mijn bloesje over mijn hoofd en ontdeed mij van mijn bh. Chris had een kleedje aan en opende de ritssluiting om het vervolgens langsheen haar schouders te laten afglijden. Zij droeg een blauwkleurig setje wat haar goed leek te staan. Haar bh volgde dezelfde weg als die van mij en trokken in snel tempo onze slips uit om onze bikini broekjes aan te trekken. Rudi en Chris weten ook dat wij normaal steeds zoveel mogelijk naakt willen zonnebaden. Ik hou niet van dat witte strepen gedoe. We smeerden ons zoals de heren in met zonnemelk en plaatsen ons op onze handdoeken. Ik had er Chris al van gewaarschuwd dat zodra Jef en Rudi terug zouden zijn hij waarschijnlijk wel zijn zwemslip zou verwijderen om zo ook streeploos te kunnen zonnen. Voor haar leek dit geen probleem te zijn vertelde ze me.

Toen onze mannen terug arriveerden van de waterkant en wij het al behoorlijk warm begonnen te krijgen besloten Chris en ik ook even verkoeling te zoeken in het koele water. Samen stapten we met onze borsten bloot naar de waterkant toe. Onderweg spraken we af dat we bij terugkomst onze mannen ook naakt zouden zonnebaden wij ook onze zwemslips onmiddellijk zouden verwijderen. Bij Chris is dit niet haar gewoonte want zij zijn normaal niet zo bloot gezind.

Toen wij terug arriveerden op onze plaats had Rudi plaatsgenomen op de rechter handdoek en had zijn zwemslip nog aan. Jef had zijn zwemslip al uitgetrokken en lag dus aan onze voeteinden. We keken even naar elkaar en trokken ook onze zwemslips uit. Nog even die plaatsen insmeren die we nog niet hadden gehad en we vleiden ons ook op onze handdoeken. Jef lag reeds naakt met zijn hoofd waar ik met mijn voeten zou terecht komen. Rudi leek verrast te zijn toen ook Chris haar zwemslip uittrok. Zij nam plaats naast Rudi en ik als derde in het rijtje. Natuurlijk moesten we af en toe eens draaien om alle kanten mooi bruin te laten worden. Voor Rudi leek het allemaal te warm te worden en vroeg of Jef mee naar het water ging om een wandeling te maken. Jef had hierin niet zo'n zin en Rudi vertrok dan maar alleen.

Even later draaiden Chris en ik om de voorkant van ons lichaam te laten bruinen. Ook Jef had al even op zijn handdoek gelegen en begon te transpireren. Hij ging rechtop zitten en had zo een mooie kijk op onze naakte lichamen. Mij had hij al dikwijls gezien maar Chris verraste hem wel met haar mooie body. Ik had ook opgemerkt dat zij netjes was kaalgeschoren naast haar schaamlippen en verder een fijne landingsbaan hierboven had. Stiekem hield ik Jef in de gaten en hij leek geïntrigeerd door de schoonheid van Chris te zijn. Het leek er zelfs op dat ik een kleine zwelling zag ter hoogte van zijn onderlichaam. Ook hij kon dit niet langer verbergen en draaide zich terug op zijn buik. Ook ik deed hetzelfde maar Chris bleef op haar rug liggen. Ik kwam op het idee om Jef even te gaan plagen.

Ik opende mijn benen verder zodat hij een betere kijk had op mijn intiemste delen. Terug neerliggend stak ik een hand onder mijn buik door en tracht mij te concentreren op het komende moment. Snel glipte even mijn vinger tussen mijn schaamlippen door die ondertussen zich leken te vullen met bloed. Mijn poesje begon vochtiger te worden al snel voegden er zich en tweede vinger aan toe om mijn grotje te verkennen. Mijn benen nog verder openend en Jef had een mooie kijk op mijn openstaande poesje. Ik voelde zijn hand aan mijn voeten zodat ik mij kon laten gaan. Zodra hij knedend mijn voeten bewerkt kom ik sneller en makkelijker tot een hoogtepunt.

Jef lag nog steeds op zijn buik en moest ondertussen flink opgewonden zijn. Ik lig met mijn hoofd weggedraaid van Chris zodat zij zeker mijn kreetjes en bezigheden niet kan aanschouwen. Jef geeft mij een leuke voetmassage en ik tracht mij te concentreren op mijn steeds groter wordende kittelaar. Ik licht nog verder mijn heupen van mijn handdoek zodat de toegang makkelijker wordt tot mijn poesje. Lekker knedend door Jef en ikzelf lekker vingerend duw mijn hoofd in het zand om niet te veel lawaai te maken tijdens mijn hoogtepunt. Met op en neergaande bewegingen voel ik mijn orgasme wegebben vanuit mijn heupen.

Zodra ik terug bij mijn positieven ben draai ik mijn hoofd om en zie dat Chris rechtop zittend op haar handdoek ons netjes heeft gadegeslagen. Met een mooie glimlach op haar lippen zag ik dat ook zij het goed vond. Ook Jef had zich rechtop gezet en ik zag dat ik ook hem heerlijk had opgewonden. Jef vertelde me dat hij een vochtig poesje had waargenomen bij Chris tijdens mijn masturbatierondje. Even later arriveerde Rudi terug van zijn wandeling. Of Chris het heeft verteld aan Rudi over deze gebeurtenis weet ik niet.

Liefs,

Grizzly

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post384

DURVEN OF DOEN.

Grizzly.Geplaatst door My 4Fingers ma, januari 21, 2019 16:11

DURVEN OF DOEN.

Onlangs bezochten we samen met nog twee andere goed bevriende koppels een kerstmarkt net over de grens met Frankrijk. Met de vrouw van het ene koppel ben ik al sinds mijn jeugdjaren goed bevriend en kan haar een ‘echte vriendin’ noemen. Regelmatig bezoeken of bellen we elkaar en zien elkaar op vrij regelmatige basis. Ook hebben wij ons een zwijgplicht opgelegd als het om te persoonlijke zaken gaat.

Dus wij met zijn allen naar Frankrijk. Twee voertuigen, onze reiskoffer en speciale tasje wat we overal meenemen naar overal waar wij gaan voor vakantie. Deze is uitgerust met enkele attributen die we kunnen gebruiken voor speciale momenten.

Mijn man Jef en ikzelf hebben een spel wat we af en toe wel eens spelen terwijl we op stap zijn. Durven of doen genaamd. Vooraf wordt door betrokkene gekozen of het een durven of doen zal zijn. Ik koos voor een doen omdat dit al een tijdje geleden was voor mij. Dan gaan we een weddenschap aan en de verliezer moet uitvoeren wat de ander in gedachten heeft. Een hele tijd geleden vertelde ik Jef eens dat ik had gedroomd dat ik in een trio was terechtgekomen. Deze gedachte was blijkbaar in zijn geheugen blijven hangen. We hadden een weddenschap afgesloten wat ik jammer genoeg verloren had. Omdat ik vooraf had beloofd dat het een doen werd moest ik deze dus ook maar uitvoeren.

Na ons bezoek aan de stad waren de mannen onder elkaar druk bezig. Ze waren het één en ander te bespreken. Na de lunch wandelden we richting hotel. We hadden met zijn allen flink wat koude opgelopen en wilden eerst met zijn allen, per koppel apart natuurlijk een lekker verkwikkende warme douche nemen. Daarna zouden we elkaar terug treffen beneden in de bar van het hotel. We hadden drie kamers naast elkaar geboekt. Alvorens de douche in te kruipen zag ik al aan Jef zijn gezicht dat hij plannen had. En ja ik wist trouwens nog wel dat ik onze weddenschap had verloren met een doen. Ik stapte de douche in en toen ik de kamer terug inkwam had Jef al de riempjes waarmee we iemand kunnen vastmaken aan het bed bevestigd. Ook de blinddoek had hij al netjes op het hoofdkussen gelegd. Daarna sprong hij de douche in en ik had al in gedachten dat hij mij hierna nog eens flinke beurt zou geven. Het draaide anders uit dan gedacht.

Na het douchen gebood hij me op de rand van het bed plaats te nemen, hierna bevestigde hij de blinddoek voor mijn ogen en beval mij neer te liggen op het bed. Mijn armen werden beiden bevestigd met de riempjes. Daarna volgden eerst mijn rechter, daarna mijn linker been. Ik hoopte alvast dat hij zich snel met mij zou gaan bezighouden maar het draaide anders uit.

Ik hoorde dat hij bezig was zich terug aan het kleden. Hij gaf mij een lekker natte tongzoen en ik hoorde de kamerdeur sluiten. Het was stil in de kamer, te stil. Jef was naar beneden gegaan, naar de andere twee dames en heren toe. Daar heeft hij onze kamersleutel aan Bart en Rudy gegeven en heeft de dames verder vergezeld in de bar. Hij had de beide heren op de hoogte gebracht van ons spel en zij konden naar onze kamer toe. De dames wisten natuurlijk niet wat er te gebeuren stond maar de voldoening dat Jef bij hen bleef stelde hen gerust.

Het was niet erg warm in de kamer en ik voelde mij behoorlijk naakt zo op het bed liggen. De rillingen gingen door mij heen en voelde mijn tepels behoorlijk stijf worden van de koude en opwinding. Plots hoorde ik dat de deur werd geopend met de elektronische sleutel. Ik vermoede dat Jef terug was binnen gekomen en dat hij zich in snel tempo aan het ontkleden was. Ik werd gewaar dat hij zich aan de rechterzijde op het bed plaatse ter hoogte van het hoofdkussen. Enkele ogenblikken later dacht ik hem te voelen plaatsnemen aan het voeteneinde. Ik raakte in paniek en dacht, het zal toch niet Bart of Rudy zijn? Plots voelde ik twee koude handen aan mijn voeten die stapsgewijs richting knieën en bovenbenen gingen. Op datzelfde moment begon er iemand mijn borsten te strelen. Twee handen op mijn bovenbenen en twee op mijn borsten, dus zouden het dan toch die twee zijn? Blijkbaar zat Rudy onderaan en streelde mijn kale venusheuvel. Hij draaide rondjes met zijn vingers en ontzag enig contact met mijn kleine schaamlippen en clitoris. Ik begon al draaibewegingen te maken met mijn heupen om hem de richting in te duwen die ik verwachtte. Toch ontweek hij deze.

Bart die bovenaan zat was al kussend rondjes aan het draaien rondom mijn stijf opstaande tepels. Oh… ik verlangde er zo naar dat hij zijn lippen rondom mijn tepels zou sluiten en er lichtjes op begon te sabbelen. Jef had blijkbaar meegegeven dat ze in eerste instantie mijn tepels moesten mijden. Jef weet dat ik daar supergevoelig ben en mij de geilheid zo om de oren slaat. Hier word ik namelijk zo geil van. Rudy streelde de binnenkant van mijn dijen en ik trachtte mijn benen verder te openen voor hem en hem toegang te verlenen om binnen te treden. Ik voelde het geil uit mijn kutje lopen en het liep tussen mijn bilspleet. Plots voelde ik een warme adem in de buurt van mijn rechter tepel en Bart omsloot deze met zijn lippen. Met zijn nog vrije hand omklemde hij de linkerborst en rolde tussen zijn duim en wijsvinger aan mijn linker tepel. Stilaan kneep hij hierin en ik kon het niet laten om een vreugdekreetje te ontluiken van tussen mijn lippen. Hij likte, draaide met zijn tong rond en ondertussen draaide en kneep hij in mijn linker tepel. Dan hield hij plots op. Ik voelde hem naast mij komen zitten aan het hoofdkussen en voelde plots iets warms tegen mijn kaak. Ik draaide mij hoofd in die richting, opende mijn mond en Bart trachtte zijn stijf staande lid in mijn mond te steken. Rudy bleef niet bij de pakken zitten en ik voelde hoe hij zijn vingertop nat maakte met mijn geil dat behoorlijk uit mijn kutje vloeide.

Stilaan duwde hij eerst één vinger naar binnen al zoekend naar mijn G plek. Hij draaide wat rond en voelde vervolgens een tweede vinger mee op zoek gaan. Al likkend trachtte ik zoveel mogelijk van Barts pik in mijn mond op te nemen. Nog steeds lag ik met mijn benen en armen gebonden en kon geen kant uit. Bart verplaatste mijn hoofdkussen zodanig dat hij een groter stuk van zijn pik in mijn mond kon duwen. Ik trachtte zoveel mogelijk van zijn pik in mij op te nemen. Rudy intussen had zijn vingers teruggetrokken uit mijn overvloedig lekkende kutje en plaatste zijn mond netjes over mijn kutje. Hij sabbelde aan mijn schaamlippen, trachtte deze uit te rekken met zijn lippen en voelde de punt van zijn tong die op zoek ging naar mijn clitoris. Zodra hij deze beroerde sprong ik even op, meegevend dat daar het plaatsje was waar hij moest zijn. Ik kronkelde heen en weer, draaiend met mijn kontje en knikkend met Bart zijn pik in mijn mond.

Plots hoorde ik de kamerdeur opnieuw opengaan. Ik vreesde dat het An en Kris waren, de vrouwen van Bart en Rudy. Wat zouden zij denken als ze me hier bezig zouden zien met hun echtgenoten. Ik voelde ondertussen de opwinding stijgen en kondigde al kreunend aan dat door het likken van Rudy aan mijn kutje mijn hoogtepunt zich aanmeldde. Bart duwde ondertussen steeds zijn pik tegen mijn strottenhoofd aan. Nooit had ik al zijn grote pik in mijn mondje opgenomen. Met beide handen hield hij mijn hoofd vast en ik hoorde hem beginnen grommen. Teken dat ook zijn hoogtepunt niet ver meer is. Het tempo versnelde en plots haalde hij zijn pik uit mijn mond en voelde zijn sperma neerkomen op mijn borsten. Het voelde warm aan, alsook het opkomende orgasme dat ik van tussen mijn benen voelde opkomen.

Ik slaakte een kreet voor het opkomende orgasme en plots stopte Rudy met likken. Zonder extra stimulatie van mijn clitoris is het niet mogelijk om een spetterend orgasme te krijgen. Ook door mijn anders toeknijpende benen kon dit niet want ik lag hier nog steeds gebonden. Jef had zich ondertussen ook ontkleed, plaatste zich met zijn stijve pik ter hoogte van mijn rechterhand zodat ik zijn ballen kon kneden. Dit was zeker wel Jef die dat was. Dit kon ik voelen. Rudy was ook naast mij komen zitten en bleek zich te masturberen ter hoogte van mijn borsten. Al knijpend met zijn enen hand, al trekkend met zijn andere voelde hij zijn orgasme naderen en spoot vervolgens ook zijn lading op mijn borsten.

Ik hoorde nog even gefluister in de kamer terwijl beide heren zich terug aankleedden. Nog steeds lag ik gebonden en open op het bed. De deur opende en sloot weer opnieuw. Jef kwam terug op het bed zitten en startte met me te tongzoenen. Hij leek goed opgewonden te zijn en onze speeksel wisselden in onze monden. Met zijn hand vingerde hij mijn openstaande kutje. Al zoekend naar mijn stijve knopje draaide ik mijn kontje heen en weer. Plots stopte jij met zoenen en al kussend en likkend ging hij richting mijn borsten. Deze hingen nog steeds vol met het sperma wat Bart en Rudy. Jef likte en zoog hun sperma op met zijn mond om mij vervolgens opnieuw te tongzoenen. Knijpend in mijn harde tepels en al vingerend voelde ik een volgende orgasme opkomen. Ik smeekte hem mij te laten klaarkomen maar daar waren we nog niet aan toe. Dan weer stoppend, zuigend en likkend aan mijn tepels en draaiend met zijn vingers in mijn openstaande kutje kon het zo niet verder.

Plots ontdeed hij mij van mijn blinddoek, maakte mijn armen en benen los en zag ik zijn flink opstaande pik onderaan zijn buik. Het voorvocht druipend op het bed ben ik hem beginnen pijpen. Hij kondigde al snel aan dat het niet ver meer weg was, zijn orgasme. Op zijn knieën zittend pijpte ik hem, strelend tussen zijn aars en balzak waarin ik hardhandig mijn nagels plaatste. Hij bromde en kondigde aan dat het eraan kwam. Ik verraste Jef nog even door mijn wijsvinger plots in zijn aars naar binnen te duwen en zijn prostaat te beroeren. Hij schreeuwde het uit dat hij ging komen. Ik voelde zijn warme zaad in mijn mond terechtkomen en trachtte alles te bewaren in mijn mond. Het leek voorbij te zijn. Ik haalde zijn nog stijve pik uit mijn mond en plaatste me voor hem.

Met beide handen hield ik zijn hoofd vast en begon hem opnieuw te tongzoenen. Ik trachtte zijn goedje eerlijk te verdelen en we moesten beiden alles slikken zoals aangeboden. Hij was zo opgewonden door het hele spektakel dat zijn pik nauwelijks van omvang veranderde. Hiervan maakte ik uiteraard gebruik want mijn grote ontlading moest nog komen. Even maakte ik hem opnieuw helemaal stijf en plaatste mij op mijn rug.

Ik leidde hem naar mijn hete openstaande kutje en probleemloos gleed hij naar binnen. Met diepe stoten, snel en afwisselend traag voelde ik dat mijn orgasme naderbij kwam. Jef voelde dit ook en daarom dreef hij het tempo wat op. Al knijpend en trekkend aan mijn plakkerige opstaande tepels en met mijn vrije hand draaiend rond mijn clitoris riep ik het uit dat ik klaar zou komen… Jef bleef maar doorgaan met pompen en korte tijd later spoot hij zijn warme goedje in mij. Heerlijk hebben wij genoten. Of Bart en Rudy nadien tegen hun vrouwen An en Kris hebben gezegd waar zij hadden uitgehangen weet ik niet. Goed dat we vroeger die zwijgclausule hebben ingeroepen.

Grizzly

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post273

ONGEWOON

Grizzly.Geplaatst door My 4Fingers di, november 13, 2018 13:32

ONGEWOON

Einde september, onze normale periode dat ik samen met mijn man naar het zuiden trek om er nog eens vooraleer de koudere dagen aanvatten, onze batterijen te kunnen opladen.

We vertoefden in een klein plaatsje in het zuiden van Spanje waar er niet veel toerisme is omdat er eigenlijk niet veel te beleven valt. Om van ons hotel naar het stadje te gaan moesten we telkens 2 kilometer wandelen doorheen de stille straten van het plaatsje. Daar is een terrasje waar gedurende de dag en 's avonds het één en ander te beleven viel. Tijdens onze eerste dagen viel het ons op dat in de loop van de middag er bij regelmaat vrouwen en meisjes op het terras van het etablissement plaatsnamen en zij niet de moeite deden om een bikinitopje of shirt aan te trekken. Later bleek dat dit hier bij regelmaat gebeurd. Ook de uitbaters van het café dulden dit zonder enig probleem. De volgende dag trokken wij dus na onze wandeling richting café om onze dorst te lessen en te genieten van de stilte. Ik had ook die dag geen bh aangetrokken onder mijn luchtig loshangende T-shirt.

Ook had ik een luchtig rokje aangetrokken met hieronder een zwart doorkijk-onderbroekje. Mijn ventje kon het niet laten om tijdens onze wandeling even snel onder mijn rokje te graaien en af en toe eens in mijn harder wordende tepels te knijpen. Hij weet ook dat ik hiervan ontzettend snel geil word en mijn adrenaline doorheen mijn lichaam begint te tieren. Na enkele kilometers te hebben gestapt en wij richting café stapten vroeg hij of ik het aandurfde om mijn slipje uit te trekken en zo op het terras durfde plaatsnemen. Dit was ik niet van plan en vertelde hem dat ik het later misschien wel aandurfde. Ik liep op smalle paadjes een meter of twee voor hem en stiekem tilde ik de voorkant van mijn rokje op zodat ik even de gemoedstoestand in mijn slipje kon controleren. Even snel met mijn hand in mijn broekje voelde ik al dat mijn kutje goed gesmeerd liep. Even een snelle middelvinger naar binnen zodat ik stiekem even mijn vinger in mijn mond stak vooraleer hij doorhad wat ik aan het doen was. Het smaakte zoals gewoonlijk heerlijk. Niet voor niets dat mijn vent daar constant wil zitten met zijn vingers. Aangekomen op terrasje en er zat al vrij veel volk te genieten van de tapas. We kozen er een plaatsje middenin en konden zo genieten van het zicht op de straat en er zaten ook al verschillende paren aan de tafels. Even verderop zat er een jonge dame, ik vermoed de helft van mijn huidige leeftijd samen met twee jonge mannen. Zij zat er gewoon met haar borsten bloot te genieten van het warme zomerzonnetje. De twee mannen aan de tafel leek het helemaal niet te storen. Achter ons een tafeltje met een groepje van 7 personen, mannen en vrouwen door elkaar en ook twee rijpere vrouwen met de borsten bloot. De ober kwam onze bestelling noteren en vroeg of wij ook tapas wensen. Na de wandeling konden we dit wel gebruiken. Mijn man moest even naar het toilet toe en verliet onze tafel. Daarvoor moest hij het café binnen stappen zodat ik voldoende tijd had om snel mijn topje te verwijderen en dit in onze tas te stoppen. Even keken de andere dames mijn richting uit maar behielden hun glimlach om hun lippen.

Na enkele ogenblikken kwam mijn man terug en bleef verrast staan kijken naar mijn ontblote borsten. Ik voelde het bloed doorheen mijn aderen stormen en trachtte niet te opgewonden te geraken. Het viel me wel op dat mijn tepels parmantig naar voor stonden en voelde een tinteling opkomen tussen mijn benen. Na de tapas en enkele drankjes te hebben gedronken maakte mijn man aanstalten om terug richting hotel te wandelen. Ik vertelde hem dat ik ook eerst even via de toiletten moest passeren alvorens onze tocht terug te starten. Ik stond recht en zonder na te denken dat ik eerst mijn topje terug aan moest trekken stapte ik richting toilet.

Ik voelde tijdens het stappen dat er iets goed glibberig tussen mijn benen aanwezig was. Ik stapte het toilet binnen, sloot de deur achter mij en lichte mijn rokje op. Even mijn slipje tot op de knieën en vooraleer op het toilet plaats te nemen moest ik de temperatuur daar meten. Ik stak mijn middelvinger in mijn kutje en voelde dat het heet en nat aanvoelde. Even mijn wijsvinger er ook bij toevoegend stond ik mijzelf lekker te vingeren in het toilet, niet nalatend om ook mijn harder wordende kittelaar mee in het spel te betrekken. Doorgaan tot ik een klaarkwam wilde ik niet. Dit zou voor mijn ventje zijn, later op de avond. Met veel moeite moest ik mijn vingers uit mijn kletsnatte kutje halen om toch geen orgasme op te wekken. Dan maar even snel plassen en even de handjes wassen alvorens verder te gaan. Ik keek in de spiegel boven de wasbak en zag dat mijn beide tepels strak stonden en kon het niet laten om deze even met mijn koude handen te betasten. Ik twijfelde even of ik het wel aandurfde om mijn slipje uit te trekken en mijn ventje zo onderweg te verrassen. Ik raapte al mijn durf bijeen, ontdeed mij van mijn slipje en hield het in mijn hand gemakkelijk verstopt voor andere blikken. Snel terug naar de tafel en snel zittend op mijn stoel kon ik ongezien mijn slipje in onze tas laten verdwijnen. Ik pakte terug mijn topje en trok dit snel terug over mijn hoofd zodat de wandeling verder kon.

We verlieten het terras en stapten de hoofdstraat uit. Via allerlei binnenwegjes wisten we hoe naar het hotel terug te stappen. Even verder stak mijn man zijn hand onder mijn rokje en voelde dat ik geen slipje meer droeg. Hij was uiteraard blij verrast. Ik vertelde hem dat ik mijn slipje had uitgetrokken op het toilet in het café en ik mijn slipje in onze tas had gestoken. Ik vertelde hem ook dat ik ondertussen bloedgeil was geworden en ik mijn kutje even onderhanden had genomen op het toilet. Komt er van dat je constant in mijn tepels zit te knijpen hé. Ik keek ter hoogte van zijn broek en kon hier een flinke stijve waarnemen. Hij leek zo opgewonden dat hij me ter plaatse; op een vrij rustig stukje strandweg, begon te tongzoenen en zijn handen dwaalden af naar mijn borsten. Al knijpend en trekkend aan mijn tepels werd ik hek.

We zochten een plaatsje weg van het wandelpad, ik plaatste me op mijn knieën en trok zijn short een stukje naar beneden. Zijn stijve pik kleefde reeds van het voorvocht en ik plaatste mijn mond over zijn harde kop. Ik likte de hele lengte van zijn schacht en kneedde zijn ballen met mijn linkerhand. Ik hoorde hem kreunen boven mij. Af en toe loste ik zijn ballen om even snel bij mezelf een vinger of twee naar binnen te duwen. Telkens ik mijn vingers terug trok voelde ik deze over mijn kittelaar wrijven. Ik zoog zo hard ik kon aan de harde pik die tussen mijn lippen stak. Ik stopte met vingeren, greep hem terug bij zijn ballen en zocht met mijn nog kleverige middelvinger naar zijn kontgaatje. Het grommen werd harder boven me en wanneer ik met mijn middelvinger zijn kontgaatje inging begon hij te schokken. Ik trok mijn mond terug en deed met masturberende bewegingen verder. Hij slaakte een kreetje en schokte over zijn hele lichaam. Ik voelde dat het er aan kwam en even later vlogen de dikke stralen sperma uit zijn eikel de grond op. Ik trachtte niets op mijn kledij te krijgen om niet zo terug te moeten keren naar het hotel. Ik likte nog even zijn pik proper zodat hij deze terug kon opbergen in zijn short.

“Nu ben ik wel klaargekomen maar moet jij nog niet,” stelde hij de vraag.

“Straks liefje, straks doen we het nog een keer over en dan mag jij mij ook laten klaarkomen als een sneltrein”.

Wat hij 's avonds ook heeft gedaan natuurlijk...

Liefs,

Grizzly

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post225

De eerste dag

Grizzly.Geplaatst door My 4Fingers zo, september 23, 2018 15:42

De eerste dag

Graag wil ik nog één van mijn ervaringen delen met zovele anderen...

Wij zijn ondertussen al meer dan 25 jaren heel gelukkig samen en hebben al vele watertjes doorzwommen. We hebben goed dagen gekend, slechte maar ook al heel goede ook. We hebben samen al verschillende langeafstand reizen gemaakt en hebben er al het één en het ander meegemaakt. Jef, mijn vriend dus heeft zowat overal waar hij komt de allergrootste moeite om zijn kleren aan te houden. Zodra de temperaturen wat beginnen op te lopen en hij ergens een strandje of afgelegen plaats vindt, gaan zijn kleren snel uit.

Zo hebben we ook al diverse continenten bezocht en enkele jaartjes geleden was het onze eerste keer Mexico geworden. Daar zouden we verblijven in een hotel met 5 sterren van een gerenommeerd hotelketen. We hadden er onze kamer pas toegekend gekregen en zowat het eerste wat Jef al uittrok was zijn kledij. Het is er dan ook warm en zeer vochtig en vervolgens ontdeed ik mijzelf, na zo'n lange trip ook van mijn overtollige kleren. Jef opende al de terrasdeur en stapte op het terras om een zicht te krijgen over het domein. Vanop ons terras hadden we een prachtig zicht over het terrein en een adembenemend zicht op de zwembaden met daarachter het azuurblauwe water van de zee. Jef riep me even om ook van dit mooie uitzicht te komen genieten. Ik vertelde hem dat ik naakt was en zo niet het terras wilde opstappen.

“Het kan heus geen kwaad hoor, ik zie verder niemand op de voor ons liggende terrassen staan of liggen”. Even mijn moed bijeen gegrepen en zo stapte ik op ons terras wat verder uitgerust was met glas.

Het zicht was er ook adembenemend. Eerst nog even snel terug binnen om van dit spektakel een blijvende herinnering te maken. Na wat foto's te hebben gemaakt trokken we terug naar binnen want op het terras liep de temperatuur aardig op. Pas op de avond wilden we onze koffers uitladen en wilden zo snel mogelijk naar het strand. Jef gaat het liefst naar het strand omdat hij dan hoopt ongeschonden zijn zwemkledij te kunnen verwijderen.

Even snel de koffers open, de zonnemelk en zwemkledij gezocht en nog even langs de balie om onze handdoeken voor het zwembad/strand op te pikken. Jef vertelde me ook dat het was toegelaten om topless te zonnebaden aan de zwembaden. Ja, dat zal wel maar blijkbaar had hij al enkele dames aan het zwembad zien liggen vanop ons terras. We stapten langsheen het zwembad richting strand en inderdaad waren er toch veel dames die er lagen te genieten van de zonnestralen op hun ontblote borsten. Jef stapte al direct door naar het hagelwitte strand en azuurblauwe water uitkijkend naar een iets afgelegener plaatsje waar we rustig zouden zonnebaden. Daar had hij een plaatsje gespot nabij het hotel ernaast wat ook van dezelfde keten was. Al snel werden onze handdoeken uitgespreid op de comfortabele strandstoelen. Nog even wat extra zonnemelk smeren en ik zou even naar het witte strand kijken aan de prachtige waterkant. Jef zei me nog om mijn bikinitop al te verwijderen maar ik wilde deze nog even aanhouden vooraleer ik had gezien of dit op het strand ook was toegelaten. Jef wilde al even zijn plaatsje bestuderen. Na even aan de waterkant te hebben gewandeld en ik meerdere meiden topless had liggen zien zonnebaden en zwemmen verwijderde ik al snel ook mijn bovenstukje. Nog even verder wandelend richting omliggende hotels keerde ik even later terug naar ons stekje.

Daar aangekomen bleek Jef er al te liggen zonnebaden in vol ornaat. Ik vertelde hem dat naakt zonnebaden hier niet is toegelaten maar hij vertelde me dat ze dit maar persoonlijk tegen hem moesten komen vertellen. Zo is hij nu eenmaal. Nog even mijn bedje op zodat het opspattende water mijn benen en bikinibroekje kan drogen. Onze bedjes staan pal naast elkaar en Jef kan het niet nalaten om speels even in mijn harde tepels te knijpen. Deze waren al hard maar springen nu echt in het oog. Na nog even op onze bedjes te hebben vertoefd was het bijna middag en gingen we terug richting kamer om ons te kleden om de eetzaal binnen te kunnen. Bad kledij is ten strengste verboden in de eetzalen omwille van de dure en mooie infrastructuur van het etablissement. Snel even een kleedje uit de koffer en een string en een short met hemdje voor Jef.

Daarna hebben we lekker genoten van het voortreffelijke eten wat er werd opgediend. Na gegeten te hebben konden we dan terug naar de kamer om ons opnieuw in te smeren tegen de felle zonnestralen in Mexico. Op de kamer aangekomen ontkleedden we ons en begon ik mijzelf reeds in te smeren. Jef was in de fauteuil gaan zitten en hield me in de gaten. Ik zag ter hoogte van zijn stijve penis dat er zich een lichte zwelling vertoonde en zag een druppeltje voorvocht verschijnen. Ik stopte even en vroeg hem of hij zin had. Hij beaamde dit en ik verplaatste me naar het grote bed van de kamer, ik plaatste me hierop op mijn knieën met mijn kontje in zijn richting zodat Jef een mooie blik had op mijn achterste. Ik hoorde hem recht veren uit de fauteuil en kwam naar het bed toegestapt.

Zijn beide handen gleden over mijn rug en nek en begon deze zachtjes te masseren. Zachtjes van boven naar onder en terug niet vergetend om verder te gaan en zo ook even mijn kontkaken mee te masseren. Af en toe dwaalt zijn vinger verder naar mijn sterretje toe. Jef vangt een druppel van zijn voorvocht op met zijn vinger om mijn sterretje te bevochtigen. Er ontsnapt mij een licht kreetje als hij het voorvocht uitstrijkt rondom mijn sterretje. Terug masserend naar boven komend vergeet Jef ook niet de zijkanten van mijn body en voel zijn handen afzakken om mijn neerhangende borsten te omvatten. Mijn al stijve tepels worden nu enkel maar harder en nog gevoeliger. Hij vangt ze beide tussen zijn vingers en geeft er een flinke knijp in. Het signaal voor mij, want hiervan word ik verdomd supergeil.

Ik draai me om en zie Jef zijn omhoog staande paal voor me. Hij lijkt flink opgewonden te zijn en ik begeef mijn mond naar zijn pik toe. Ik lik het voorvocht van zijn eikel en omvat de volle lengte van zijn penis met mijn rechterhand. Met de linkerhand begin ik rond zijn scrotum te draaien en vergeet niet het plaatsje tussen zijn ballen en aars. Ik hoor hem al brommen boven me. Teken dat hij het heerlijk vindt en ik kan verdergaan. Ik tracht de volle lengte van zijn penis in mijn mond te nemen en hoor hem zwaar hijgen boven me. Plots zegt hij me te stoppen want zijn orgasme meldt zich aan. Hij duwt me het bed op en ik kom ruggelings op het bed liggen. Hij komt naar boven en begint me hartstochtelijk te tongzoenen. Onze tongen lijken een gevecht uit te oefenen en het speeksel vloeit rijkelijk in ieders mond. Daarna zakt hij via mijn oorlelletje en nek richting opstaande tepels. Deze tracht hij met zijn lippen plat te drukken maar ze zijn keihard deze keer. Zo opgewonden en kletsnat was ik. Via mijn buik komt hij dan bij mijn kale poesje. Hij kan de geur van mijn geilheid al ruiken.

Zachtjes neemt Jef één voor één mijn openstaande schaamlippen in zijn mond en tracht er lichtjes aan te trekken. Met zijn tong opent hij verder de ingang van mijn poesje en tracht deze er zo ver mogelijk in te steken. Ondertussen ben ik gestart met het extra verwennen van mijn stijve knoppen. Ik open mijn benen verder om hem meer toegang te verschaffen. Plots stopt hij, kijkt me aan hoe ik mijn borsten en tepels lig te bewerken en glimlacht. Hij komt naast me liggen en start het tongzoenen opnieuw.

Ik proef de smaak van mijn eigen poesje op zijn mond en tracht hierdoor zoveel mogelijk van mijn geile poesje op te nemen. Ook zijn kin lik ik overvloedig. Daarna duikt hij terug op weg naar mijn poesje, hij begint me opnieuw te likken en ik ben zo opgewonden dat mijn eerste orgasme zich snel aanmeld. Ik krijs het uit en tracht Jef met zijn haren op mijn poesje te blijven drukken. Zijn tong draait doorheen mijn openstaande poesje. Na even bekomen te zijn start hij voor ronde twee. Kusje, likjes en stevige aanvallen op mijn kittelaar wisselen zich af. Gelukkig kan ik gemakkelijk meermaals orgasmen krijgen na elkaar. Het tweede en derde orgasme volgen even later. Ik houd het niet meer.

Graag wil ik nu zijn stijve pik in mijn poesje. Ik maan hem aan me lekker te neuken maar Jef lijkt niet te reageren. Ik zie hem liggen met zijn stijve opstaande pik maar hij zegt me om hem rustig te laten wegebben. Hij wil nu niet tot orgasme komen want heeft voor vanavond nog andere ideeën. Ik streel nog even zijn pik, neem hem nog even in mijn mond en na een tijdje verdwijnt zijn erectie volledig. We hebben ons opnieuw ingesmeerd en zijn terug naar het strand toegegaan. Nog wankelend van de orgasmen die ik zonet had beleefd.

Lekker luierend hebben we de namiddag aan het strand verder gebracht. Zoals gewoonlijk hij in zijn blootje maar de hotelgasten die hem hebben zien liggen hebben toch niks aan de directie gemeld. Het verdere verloop van wat Jef nog achter handen hield vertel ik jullie later...

Groetjes,

Grizzly

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post187

VERRASSING

Grizzly.Geplaatst door My 4Fingers di, september 11, 2018 13:47

VERRASSING

Nadat Jef was vertrokken naar zijn werk vanmorgen vroeg en ik nog enkele uurtjes in mijn bedje kon vertoeven ben ik met een "goed gevoel" opgestaan.

Alle huishoudelijke taken leken me die dag mee te vallen en alles verliep zoals een trein. Het "goed gevoel" sloeg tijdens mijn arbeid al snel om in een "heet gevoel" en tijdens de voormiddag besloot ik om Jef eens lekker te verrassen. Hij had al op zijn werk 's middags kunnen genieten van een warme maaltijd. Dus daar moest ik ook al niet voor zorgen. Tijd genoeg om me stilaan voor te bereiden.

Voor speciale gelegenheden of als wij naar de sauna gaan trek ik een speciaal kort model kamerjas aan. Hieronder heb ik mijn nieuwste lingeriesetje aangetrokken om hem te verrassen. Ook voor deze speciale gelegenheid had ik mijn pantoffels geruild voor mijn hoge hakken, dus Jef wist gelijk wat er hem te wachten stond zodra hij binnenkwam.

Na eerst nog een snelle hap gegeten te hebben verplaatsen we ons naar de woonkamer waar ik mij al stilaan tegen hem begon te vleien. Ik begon Jef te kussen en al snel

werden onze tongen sterker tot elkaar aangetrokken. Onze zoenen werden intenser en natter en ik hoorde al aan zijn gebrom dat hij "in the mood" aan het komen was. Hij trachtte zijn hand te plaatsen onder mijn kamerjas waarna ik deze toch maar even snel verwijderde. Hij was blij verrast te zijn van mijn nieuwe lingerie outfit en die hij best leek te appreciëren. Hij plaatste zijn enen hand op mijn slipje en met de andere trachtte hij mijn reeds stijve tepels te stimuleren.

Ik voelde aan zijn bobbel in zijn broek en die leek het een beetje benauwd te krijgen.

Op mijn knieën zittend opende ik zijn gulp en bevrijde zijn stijve penis uit zijn benarde situatie. Zijn eikel was reeds goed nat van het voorvocht en was reeds flink glibberig. Enkele keren met de schacht over zijn kletsnatte eikel heen en weer gaand begon hij al stootbewegingen te maken.

Ondertussen trachtte Jef de haaksluiting van mijn bh te openen en dit lukte hem vrij snel. Daar had hij dus al geen last meer van. Zo kon hij vrij aan mijn ontblote borsten. Grijpend naar mijn stijf opstaande tepels begon hij deze harder te bewerken. Als er iets is waar ik binnen de kortste keren extra geil van wordt is het ruwer bewerken van mijn gevoelige tepels. Hierdoor kom ik in alle staten. Dit windt me zo op dat ik binnen de kortste keren bloedgeil ben.

Ondertussen had ik zijn stijve penis uit zijn broek bevrijd en hiermee al enkele masturberende bewegingen gemaakt. Ik plaatste me voor hem en nam zijn stijve penis in mijn mond en likte deze vanaf zijn eikel tot zijn balzak. Even trachtte ik zijn balzak in mijn mond te nemen en zijn ballen één voor één extra te verwennen maar dit lukte mij in deze positie niet. Haartjes in mijn mond hoefde ik niet te vrezen want we worden om de 6 weken door een professionele schoonheidsspecialiste geharst. Ik hoorde Jef al boven me grommen van genot en wilde hiermee verder gaan.

Nu eerst ons even vrijwaren van alle overtollige kledij waaronder ook zijn hemd en langen broek en slip die op zijn knieën hing. Ik stak mijn rechterhand in mijn slipje en voelde dat de temperatuur en vochtigheid er reeds goed opliep. Daarom volgde ook snel mijn slipje maar mijn hakschoentjes hield ik aan. Ik weet dat Jef hiervan extra opgewonden wordt.

Onze tongen vonden elkaar weer en onze kussen werden natter en steviger. Zijn vingers beroerden intussen mijn kletsnatte grotje en schaamlippen en was ook op zoek naar mijn knopje. Dit weet hij ondertussen ook goed te vinden en ik slaakte een kreetje toen hij er zijn vingers omheen klemde. Neen dacht ik zo, klaarkomen doe ik nog niet! Ik richtte mij terug op zijn stijve penis en trachtte deze met mijn hand richting mijn grotje te leiden. We waren beiden zo opgewonden en nat dat deze er moeiteloos in gleed. Enkele flinke stoten in mijn kutje en Jef meldde reeds dat hij op het punt stond klaar te komen. Dit mocht natuurlijk nog niet gebeuren.

Hij trok zich terug uit mijn kletsnatte kutje en kroop al kussend en likkend via mijn nek en borsten waar hij nog even stevig aan mijn tepels zoog, verder naar beneden om mij te likken. Al likkend en soppend, gaandeweg van mijn knopje naar de ingang van mijn kutje en verder naar mijn aarsgaatje likte hij het hele zootje. Na nog even één en daarna twee vingers in mij te hebben gestoken likte hij opnieuw mijn knopje en ik hield het niet meer. Zo opgewonden was ik en kondigde dit ook aan met een schrille kreet. Het topje van zijn tong draaiend rondom mijn hard geworden kittelaar en ik voelde het opkomen. Nog harder in mijn tepels knijpend, opende hij zijn mond en hij trachtte mijn kutje volledig te omsluiten. Mijn sappen vloeiden in zijn mond en hij moest ook slikken anders hadden we zeker onze zetel vuilgemaakt.

Na even bekomen te zijn opende Jef enkele minuten later zijn tweede aanval op mijn kutje. Deze keer met zijn op springen staande lul. Hij kwam boven mij liggen en ik voelde zijn paal moeiteloos in mij schuiven. Al pompend en elkaar zoenend, zo dat ik mijn eigen sappen van Jef zijn onderkin kon likken terwijl hij mij diep penetreerde.

Met mijn rechterhand stimuleerde ik mijn knopje om een tweede orgasme op te wekken. Gelukkig kan ik gemakkelijk meerdere orgasmen bereiken tijdens het liefdesspel.

Even later meldde ik dat het er aan kwam en hij kon het ook niet veel langer meer houden riep hij. Ik kreeg mijn tweede orgasme en Jef ging flink te keer in mijn grotje.

Lekker klaarkomend spitste ik mijn vingernagels in zijn billen. Zo lekker was het deze keer.Mijn tweede orgasme was er één uit de film. Ik bleef mijn kittelaar stimuleren en aan mijn orgasme leek geen einde te komen. Daarna duwde ik hem van me af en verbood hem om in mij klaar te komen. Ik had hiermee andere plannen.

Jef plaatste zich in de zetel zodat ik voor hem plaats kon nemen. Klaarkomen doe je in mijn mond Jef, beval ik hem. Dit is ook één van zijn meest favoriete plaatsen om klaar te komen. Voor hem zittend likte ik eerst mijn eigen sappen zoveel mogelijk van zijn stijve pik. Met de rechterhand omsloot ik zijn penis en met de linker omklemde ik zijn ballen waardoor ik meer of minder druk kon zetten.

Zijn eikel schoof tussen mijn lippen naar binnen en mijn tong omwentelde zijn eikel. Enkele snel op en neergaande bewegingen makend en ik hoorde aan zijn gekreun dat zijn orgasme in aantocht was. Hij slaakte een gil zodanig dat de buren dit moeten gehoord hebben mochten zij buiten hebben gestaan. Ik voelde hem stoten en voelde de eerste stralen van zijn zaad in mijn mond terechtkomen. Ik trachtte alles op te vangen in mijn mond want dat was mijn plannetje.

Even nalikkend om de laatste druppels mee te krijgen kwam ik terug overeind. Hij leek verrast. Verrast want normaal ga ik naar de badkamer om zijn zaad te lozen in het toilet.

Ik knipoogde naar hem en begreep dat er nog een vervolg zou komen. Ik kwam dichterbij, nam zijn hoofd met beide handen vast en stuurde mijn mond in zijn richting.

Het gebeurd vaker dat we elkaar nog zoenen vooraleer ik mij naar de badkamer begeef maar ik had hem nu in mijn grip.

Ik opende mijn mond en we begonnen opnieuw hartstochtelijk te tongzoenen zodat zijn eigen zaad overvloeide in onze monden. Ik voelde dat ook hij moest slikken omdat er zich teveel vocht ophoopte in onze monden. Ook ik moest hetzelfde ondergaan. Ik vind het niet erg dat hij in mijn mond klaarkomt maar ik ben niet echt gek op de smaak hiervan.

Nu kon Jef ook eens van zijn eigen sperma proeven en hij vertelde me dat de smaak nu ook weer niet zo slecht was. Goed dat ik dit weet voor in de toekomst. ;-)

Lekker nagenietend vielen we even later samen in slaap. We gaan dit zeker nog meer doen. Niet dat Jef biseksuele gevoelens heeft maar voor zijn eigen goedje is hij althans niet vies.

Deze herinnering zal lang nablijven en hopelijk krijgt het ook weer een snel vervolg.

Grizzly

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post179

NAAKTSTRAND

Grizzly.Geplaatst door My 4Fingers di, september 04, 2018 14:26

NAAKTSTRAND

Met het aanhoudende goede weer van de laatste tijd besloot ik even mijn beste vriendin op te bellen om te vragen of zij en haar man zin hadden om een dagje aan zee samen met ons te beleven. Jammer genoeg kon Rudy niet mee want hij moest nog werken zodat wij met zijn drietjes naar zee trokken. Na haar thuis te hebben opgepikt en de nodige materialen te hebben ingeladen reden we richting kust. Omdat wij naturisten zijn en telkens naar hetzelfde strand trekken stonden we er even niet bij stil dat mijn beste vriendin Chris hiervan niet op de hoogte was. Zij hadden wel een vermoeden maar hebben het er met hun nooit over gehad. Nietsvermoedend reden we dus naar het naaktstrand. Toen we richting Bredene reden zag Jef, mijn man verbaasde blikken in Chris haar ogen, die achteraan in de wagen zat. We parkeerden de auto, namen onze spullen uit de koffer en wandelden richting strand. Daar er een gekleed strand kort nabij is dacht Chris misschien dat we daar wilden vertoeven. Doch we draaiden de andere richting uit en we zagen Chris twijfelen. Verbaasd als ze was draaide ze toch mee onze richting uit. Er verscheen een lichte lach op Jef zijn lippen. Ook ikzelf was wel benieuwd naar haar eerste naaktervaring.

Na even wat te hebben rondgekeken waar we de meest rustige plaats konden vinden vooraan in de duinen konden we eindelijk onze handdoeken ontvouwen. Al snel trok Jef zijn singlet over zijn hoofd en begon zijn jeansshort los te maken. Chris stond hem met goedkeurende ogen gade te slaan. Ook mijn handdoek lag al open in het zand en ik opende mijn jeanskleedje met knopen. Omdat ik wist waar we naartoe gingen had ik geen bh aangetrokken. Jef had ondertussen zijn short en onderbroek uitgetrokken. Hij was zich met zonnemelk al aan het insmeren. Ik kon zien in mijn ooghoek dat Chris Jef stond gade te slaan.

Chris opende haar handdoek en koos een plaatsje naast de mijne. In een korte beweging trok zij haar T-shirt over haar hoofd. Een mooie kleurrijke bh droeg waardoor haar borsten goed zichtbaar waren. Chris had wel haar bikini meegenomen en twijfelde nog even of ze deze zou aantrekken of niet. Ik vertelde haar dat ze niets moest vrezen en dat zij er van zou genieten. Ik zag de twijfel in haar ogen verdwijnen en haar handen gingen achter haar rug om haar bh te ontsluiten. Twee mooie en grotere borsten dan de mijne werden ontbloot. Jef was reeds klaar met de zonnemelk en hij wandelde naar beneden om even zijn voeten nat te maken. Ook ik had ondertussen mijn slipje uitgetrokken en was mij aan het insmeren met de zonnemelk. Na mijn armen en benen te hebben ingesmeerd volgden mijn borsten, billen en de rest van mijn lichaam. Chris zou me wel helpen met het insmeren van mijn rug. Jef was ondertussen nog steeds weg en in een snel tempo ontdeed ze zich ook van rok en slipje. Ze beval me om op mijn buik te liggen zodat zij mijn rug kon insmeren. Ik voelde de koude zonnemelk op mijn rug lopen en hoorde haar zeggen.

“Oeps sorry!” Overvloedig had zij natuurlijk zonnemelk op mijn rug gespoten. Niet erg zij ze, want ik heb ook nog zonnemelk nodig zo dadelijk. Eerst de overvloedige zonnemelk terug van mijn rug verwijderend door met haar beide handen over mijn rug te wrijven en deze vervolgens over haar borsten te smeren. Ik voelde een kleine rilling toen ze met beide handen mijn rug begon in te smeren. Lekker masserend en zij vergat niet de zijkanten van mijn lichaam en mijn kontje. Ik merkte dat ze hiervoor de nodige tijd nam. Ze was met gespreide benen over mijn benen gaan zitten zodat ze een mooie kijk had op mijn onderlichaam. Lekker masseerde zijn mijn kontkaken en ik merkte dat ze deze ook af en toe even stiekem opende om zogezegd overal beter bij te kunnen. Af en toe voelde ik haar vingers rakelings passeren langsheen mijn sterretje. Dit bezorgde mij dan weer een aangenaam gevoel en ik stootte lichtje mijn kontje naar boven terwijl zij er heel dichtbij passeerde.

Zij moet toen wel een aangenaam vreugdekreetje van tussen mijn lippen hebben waargenomen. Ik vind het steeds aangenaam dat Jef hieraan extra tijd besteed tijdens het liefdesspel. Een stevige klets op mijn poep meldde dat mijn massagetijd voorbij was. Pas daarna kon zij de overdadige zonnemelk die zij op haar borsten had gesmeerd uitsmeren. Ik zag terwijl zij haar armen, benen en lichaam aan het insmeren was dat haar borsten waren uitgerust met mooie tepelhoven en daarop grote opstaande tepels. Even later melde Jef zich terug en plaatste zich op zijn handdoek meldend dat de temperatuur van het zeewater best aangenaam was. Chris plaatste zich met haar buik op haar handdoek en vroeg me of ik haar rug ook wilde insmeren. Niet zo overvloedig als ik bij jou deed lachte ze nog even. Ik smeerde de zonnemelk uit op haar rug en ook vergat ik niet de zijkanten en het kontje van haar. Al bij de eerste aanraking van mijn handen op haar naakte lichaam hoorde ik haar grommen. Grommen van de deugd. Al van de eerste keer dat ik overging van de bovenbenen naar haar kontje, hoorde ik een stiekem kreetje. Ook opende ze haar benen iets verder van elkaar zodat ik een glimp kon opvangen van tussen haar benen. Zij leek het best te appreciëren en ook ik durfde het aan om af en toe even haar billen te openen en haar aarsgaatje spontaan te beroeren. Omdat zij met de benen verder uit elkaar lag, kon ik ook stiekem even haar grote schaamlippen beroeren. Dit was voor mij de allereerste keer dat ik zo intiem met mijn beste vriendin ben geweest. Ook zij leek te genieten door mijn aanraking. Ondertussen was Jef reeds goed aan het indommelen zodat we ons gesprekje rustig konden verderzetten.

Chris was verbaasd dat Jef helemaal kaal was maar had dit nooit eerder gezien. Ook ik ben helemaal kaal hoor, melde ik haar. Wij laten ons elke zes weken volledig ontharen bij een schoonheidsspecialiste. Verassend sprong ze recht en kwam even een kijkje nemen of dit wel klopte. Jef had zich ondertussen omgedraaid en lag op zijn rug. Zo had ze ook een mooie kijk op Jef zijn geslachtsdelen. Met een diepe zucht zakte Chris neer op haar handdoek. Zo kon ik zien dat zij netjes was geschoren. Een mooi streepje sierde haar onderbuik en tussen haar benen was ze volledig kaal. Graag wilde ze ook weten of dit niet pijnlijk was want het had natuurlijk weer een leuk uitzicht ook natuurlijk. Ik voelde bij mezelf reeds een lichte opwinding opkomen maar trachtte deze te onderdrukken. Eigenlijk heb ik niet enkel een beste vriendin maar ook wel een mooie vriendin.

Na ons even eerst in het zweet te hebben gelegen door de te warme zon moesten we af en toe toch even afkoelen in het zilte water van de zee. Af en toe moesten we ons natuurlijk opnieuw insmeren met zonnemelk. Telkens opnieuw smeerden Chris en ik elkaars lichaam in en vergaten niet de meest strategische plaatsjes.

Tegen de avond keerden we terug naar huis en zij vertelde ons dat ze best had genoten van haar eerste ervaring als naturist. Hopelijk kan volgende keer Rudy ook mee naar het strand en staat hij open om ons drieën ook te vervolgen.

Grizzly

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post174