blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

LEUKE COLLEGA

ZackyGeplaatst door My 4Fingers wo, augustus 07, 2019 17:21

DE LEUKE COLLEGA

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Zacky en ik ben veertig jaar, 1,80m en sportief gebouwd. Ik vertelde dit verhaal onbevangen in de besloten kring waar ik was uitgenodigd als ‘nieuw lief’ van één van de meiden. Ik moest dit verhaal van hen opschrijven dan zou het zeker gepubliceerd worden bij 4Fingers.be. Het gebeurde alweer enkele jaren geleden.

Voor mijn werk moest ik het hele land door reizen. Meestal deed ik dat op een dag en ’s avonds ging ik weer naar huis. Soms kwam het wel eens voor dat ik twee dagen ergens moest zijn en dan bleef ik overnachten in een hotel. Zo ook deze keer. Ik moest twee dagen in Eindhoven zijn voor een opleiding. Ik werk bij een grote multinational en daar werden we regelmatig bijgespijkerd over de nieuwste ontwikkelingen van onze producten. Ik moest om 9.00 uur op de cursus zijn en was dus vroeg van huis vertrokken om op tijd aanwezig te zijn. Na het nodige fileleed was ik op tijd in Eindhoven aangekomen en stapte ik het cursuslokaal binnen. Van de 12 cursisten waren er al 8 aanwezig. De meeste van hen kende ik van eerdere ontmoetingen. Vlak voor 9 uur kwam de laatste cursist binnen. Het was een vrouwelijke collega die ik nog nooit eerder had gezien. Er was nog een plaatsje naast mij vrij en daar nam zij plaats. Zij stelde zich voor als Maryam. We hadden niet veel tijd om te praten, want de cursus begon meteen. Gedurende de morgen werden er een aantal presentaties gegeven. Hiervoor moesten we naar het projectiescherm kijken en kon ik haar eens goed bekijken, want ze zat dan schuin naast mij de andere kant op te kijken. Ze was ongeveer 1.70 meter en had een mooi figuur, in een donkerblauw mantelpakje. De rok van het mantelpakje reikte tot net over haar knieën, maar als ze ging verzitten schoof deze wel eens omhoog. Heel discreet trok ze deze dan naar beneden. Ik schatte haar een jaar of 35 en het was een genot om haar zo te bestuderen. Ik had dan ook moeite om ook de lesstof een beetje in de gaten te houden.

Tijdens de lunchpauze zaten we weer bij elkaar aan tafel en raakten we in gesprek. Zij was al een tijdje werkzaam bij het bedrijf, maar had een nieuwe functie gekregen en zodoende was ze op deze cursus. Ze woonde in Alkmaar en bleef in Eindhoven overnachten. Ik vertelde dat ik in Leuven woonde en dat ik ook bleef overnachten. Het bleek dat we in hetzelfde hotel zaten. Zij werd dadelijk enthousiast, want ze had er een hekel aan om alleen in een hotel te verblijven, dan werd ze gek van verveling. We spraken af dat we aan het eind van de dag samen naar het hotel zouden rijden.

De rest van de cursus verliep normaal zoals zo’n cursus verloopt. De ene presentatie na de andere en ik was ook blij dat het om 17.00 uur was afgelopen. We liepen samen naar de parkeergarage en zij pakte haar spullen uit de auto en legde ze in mijn kofferbak. Daarna stapte ze bij mij in. Tijdens het instappen schoof haar rok weer omhoog en ik zag een deel van haar bovenbeen vrijkomen. Ze zag dat ik ernaar keek en schoof haar rok rustig over haar knieën terug. Ze zei.

“Dit is beter zo, dan let je beter op de weg.” Het enige dat ik kon uitbrengen was “heu, hm…” en startte de auto. Onderweg naar het hotel ging het gesprek voornamelijk over het werk en intussen liet ik mijn gedachten de vrije loop. Had ze wat bedoeld met die opmerking? Zou er nog meer in zitten vanavond? Ik besloot om mezelf rustig te houden en maar af te wachten wat er ging gebeuren. Bij het hotel aangekomen hebben we ons ingecheckt. Maryam bleek een kamer tegenover mij te hebben op de 9e verdieping. We stapten samen in de lift en spraken af dat we ons eerst even gingen opfrissen en daarna samen te eten in het restaurant. Ik was als eerste in het restaurant en na een tijdje kwam Maryam binnen. Ze had zich omgekleed in een spijkerbroek met een leuke blouse met een mooi decolleté. Ik wenkte naar haar en stond op hadden allebei erg veel honger en aten zwijgend en genietend. Af en toe schonk ik nog wat wijn bij en Maryam kreeg al een wat wazige blik in haar ogen van de alcohol. Na het dessert vroeg ik haar of we nog wat gingen drinken in de bar, maar zij zei dat ze liever naar haar kamer ging. Ze was vanmorgen vroeg opgestaan en wilde op tijd gaan slapen. We rekenden af en gingen van tafel.

Toen Maryam opstond begon ze wat te slingeren en ik pakte haar bij haar arm. Samen liepen we het restaurant uit en stapten we de lift in. Toen de lift in beweging kwam viel ze tegen mij aan en ik ving haar op door mijn armen om haar heen te slaan. Ik wist niet of ze dat expres had gedaan. Haar gezicht was nu vlak bij het mijn en ik voelde haar borsten tegen mijn borst drukken. In mijn broek begon wat te bewegen en even overwoog ik wat ik zou doen. Ze keek me strak aan en toen ik mijn hoofd in haar richting ging, bewoog ze niet. Onze lippen raakte elkaar en ze opende langzaam haar mond en ik deed mijn tong voorzichtig naar binnen. Mijn zoen werd gelijk beantwoord. Op dat moment stopte de lift op onze etage. Ik hield mijn arm om haar heen en we liepen naar onze kamers.

Zij deed haar kamerdeur open en keek mij vragend aan. Ik stapte achter haar aan de kamer in en deed de deur dicht. Ze gooide zich gelijk weer in mijn armen en we begonnen weer hartstochtelijk te zoenen. Ondertussen deden we onze schoenen uit. Ik begon langzaam haar bloes open te knopen en liet die daarna van haar schouders glijden. Ik deed een stap naar achteren en bekeek haar. Ze stond daar in haar kanten bh met haar schouders naar achteren om haar borsten zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Ik deed ook mijn overhemd uit en pakte haar weer vast. Samen vielen we op het bed en begonnen weer te zoenen. Ik liet mijn handen over haar bh trippelen en voelde haar tepels door de dunne stof heen stijf worden. Een zachte kreun ontsnapte uit haar mond. Dit was voor mij het sein om verder te gaan. Ik streelde naar haar heupen zit en begon haat spijkerbroek los te maken. Langzaam trok ik haar broek uit.

Ze had een bijpassende kanten tanga aan en lag daar in haar lingerie. Het was een genot om naar te kijken. Ik begon haar te strelen over haar dijbenen en bewoog in kringetjes naar boven. Toen ik bij de rand van haar slipje kwam deed ze haar benen een stukje uit elkaar. Ik streelde over haar slipje en voelde haar schaamlippen door de stof heen. Weer ontsnapte er een kreun uit haar mond. Ik deed mijn hoofd tussen haar benen en likte haar slipje nat. Ik trok het slipje opzij en likte verder. Ze was ondertussen al zeiknat geworden en begon heftig met haar heupen te draaien.

Ik drukte een vinger bij haar naar binnen en ze begon nog heviger te kronkelen. Ik likte haar klitje en pompte mijn vinger in haar kutje. Maryam begon steeds harder te kreunen en na een paar minuten riep ze zo hard. “Ik kom… Ho! Ja! Nog!” dat moest het hele hotel het gehoord hebben. Ze zakte terug op het bed en ik ging naast haar liggen. Toen ze een beetje was bijgekomen zei ze.

“Dat was heerlijk,” waarop ik antwoordde dat dit nog maar het begin was. We begonnen weer wat te zoenen en ik voelde haar hand naar beneden gaan. Ze pakte mijn al stijf geworden penis door mijn broek heen. Met een hand maakte ze mij broek los en ging op haar knieën naast mij zitten en trok mijn broek uit. Meteen nam ze mijn boxer mee, zodat ik naakt voor haar lag. Ze pakte mijn penis beet en begon mij af te trekken. Na een tijdje boog ze voorover en gaf een kusje op mijn eikel. Ze likte mijn ballen en ging langs mijn hele paal naar boven. Toen sloot ze haar lippen om mijn eikel en begon te zuigen. Een heerlijk gevoel was dat. Ze schoof haar lippen er helemaal overheen en ik zat diep in haar keel. Lang kon ik dit niet volhouden en ik waarschuwde haar dan ook dat ik zo klaar zou komen. Toen ik dat vertelde begon ze nog harder te zuigen en ik spoot mijn sperma in haar mond.

Ze liet niets verloren gaan en slikte alles door. Ik kreeg nu pas echt de smaak te pakken en deed haar bh en haar tangaslip uit. Ik vroeg haar op handen en knieën te gaan zitten en nam plaats achter haar. Ik zette mijn eikel tegen haar lipjes en drong toen langzaam bij haar naar binnen. Dit was nauwer dan ik had verwacht en sloot heerlijk om mijn lul heen. Heel rustig begon ik in haar te pompen en elke keer als ik naar binnen ging drukte ze haar kont achteruit en trok ze haar rug hol, zodat ik nog verder in haar kon stoten. Ik keek naar beneden en zag een heerlijk tafereel. Mijn lul die steeds in en uit haar ging met een prachtig kontje daarboven. Ik zag haar sterretje en drukt mijn duim voorzichtig naar binnen. Een lange kreun ontsnapte uit haar lippen en ze begon wilder te bewegen. “Oh, neuk me in mijn kont” zei ze. “Dat heb ik nog nooit gedaan.” Dat liet ik me geen twee keer zeggen en stak twee vingers in haar nauwe doos om deze een beetje op te rekken. Tegelijk wreef ik wat van haar vocht over haar sterretje zodat die een beetje nat werd. Toen de hele boel een beetje was opgerekt, zette ik mijn eikel voor haar sterretje en begon deze naar binnen te drukken. Ondertussen bewerkte ik met een hand haar klit zodat ze een beetje ontspande, waardoor hij er makkelijker in kon glijden.

Halverwege stopte ik even om haar te laten wennen en drukte toen mijn penis tot aan de wortel in haar kont. Een geweldige kreun kwam over haar lippen en ik begon langzaam te pompen. Maryam begon mee te bewegen op mijn ritme en na enige tijd begon ze te roepen dat het harder moest. Als een gek begon ik in haar kont te pompen terwijl ik met een van mijn handen met haar klit speelde. Ze begon te hijgen en schreeuwde.

“Harder, oh harder.” Ik pompte of mijn leven ervan afhing en voelde mijn zaad opborrelen. Mijn pik zwol op en terwijl Maryam gillend klaar kwam spoot ik mijn zaad in haar darmen.

We hadden ongeveer tien minuten nodig om weer bij te komen. Toen hebben we nog wat te drinken gepakt uit de minibar. Na een half uurtje kwamen we weer wat bij en Maryam vroeg mij of ik nog een keer klaar kon komen in haar kutje.

“Ja, natuurlijk dat wil ik wel, maar dan moet je me wel even helpen.” Ze nam mijn lul in haar mond en pijpte hem weer stijf. Net toen ze op haar rug wilde gaan liggen, ging haar telefoon. Haar man was aan de telefoon. Terwijl ze met hem sprak draaide ik haar op haar rug en deed haar benen wijd. Ik ging ertussen liggen en stootte mijn lul in haar kut. Ik werd hier uiterst geil van, haar neuken terwijl zij met haar man aan het bellen was en mijn lul begon weer enorm te groeien. Maryam had moeite om zich te concentreren op het telefoongesprek en begon steeds moeilijker te spreken. Dus begon ze een verhaal op te hangen over wat ze met haar man ging doen als ze weer thuis was. Ze vertelde hem dat ze zichzelf nu lag te vingeren en haar man was zich aan het aftrekken. Ondertussen pompte ik rustig door in Maryam. Terwijl het verhaal dat ze vertelde steeds heftiger werd begon ik haar ook steeds harder te neuken. Toen het verhaal op zijn hoogtepunt was kwamen we alle drie klaar, hoewel haar man dacht dat zij met hem aan telefoonseks deden.

Nadat ze de telefoon had neergelegd zei Maryam dat ze dit wel heel spannend had gevonden en dat ze hierdoor wel heel lekker klaar was gekomen en toch het gevoel had dat ze maar een beetje vreemd was gegaan. Ik ben daarna de gang over gestoken en lekker in mijn eigen bed gaan slapen. De volgende dag hebben we afscheid van elkaar genomen met de belofte dat we volgende keer weer samen cursus zouden nemen.

Vooral de zogenaamde telefoonseks bleef ons bij en we hielden contact om een eventuele herhaling mogelijk te maken. Een paar maanden later was het zo ver.

We moesten voor ons werk op een 3-daagse beurs staan in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Natuurlijk zorgden we ervoor dat we in hetzelfde hotel zaten. Want die twee nachten wilden we ons niet laten afnemen. We hadden wel ieder een eigen kamer gereserveerd, omdat het anders wel zou opvallen.

De eerste dag in de auto naar Utrecht. Om 10.00 uur ging de beurs open en dus weer vroeg op pad vanuit Leuven. Vanaf het moment dat ik wakker was geworden die morgen had ik al kriebels in mijn onderbuik en schaamstreek. Tijdens het rijden fantaseerde ik wat er deze dagen allemaal zou gebeuren en ik zat met een stijve achter het stuur. Dat het allemaal nog anders zou worden en zelf mijn fantasieën zou overtreffen kon ik toen nog niet weten. Omdat er bijna geen files waren was ik op tijd bij de jaarbeurs aangekomen parkeerde ik mijn auto op de grote parkeerplaats en liep naar binnen. We hadden een grote stand in de Margriethal. De stand was al helemaal ingericht door een standenbouwer en we hoefden niet zoveel meer te doen. Dus maar begonnen met koffie.

Even later kwam Maryam ook binnen. Ze zag er weer strak uit in een mantelpakje met een rokje net boven haar knie met hooggehakte pumps daaronder. We begroeten elkaar met drie zoenen en gingen in een groep met een aantal collega’s staan praten. Om 9.30 uur hadden we de laatste briefing van de Sales manager en om 10.00 uur stonden we klaar om de eerste gasten te ontvangen. Het was nog niet druk en we liepen een beetje om haar stoel te kunnen aanschuiven. Terwijl ze ging zitten kon ik van boven nog net in haar blouse kijken en zag een zwart bh met veel kant om twee mooi gevormde borsten zitten. Daarna nam ik weer plaats aan tafel en we bestelden ons eten en een fles wijn. Terwijl we zaten te wachten op het eten, kwam ik meer van haar te weten.

Zoals ik al vertelde woonde ze in Alkmaar. Ze was 36 jaar, 7 jaar getrouwd en had 1 kind van 5 jaar. Ze werkte sinds 5 jaar bij ons bedrijf, maar had altijd op de binnendienst gewerkt. Sinds kort was ze overgestapt naar de functie van sales executive en had ze haar eigen klanten. Ondertussen hadden we de fles wijn leeg gedronken en kreeg zij al rode blosjes. Het eten arriveerde en bij het eten bestelde ik nog een fles wijn. We glimlachten naar elkaar of raakten elkaar voorzichtig aan. Zo ging de ochtend voorbij en om 13.00 uur gingen we lunchen.

We liepen met een aantal collega’s naar het restaurant en Maryam zij dat ze nog even naar het toilet moest. Wij gingen vast zitten en even later kwam Maryam aanlopen. Terwijl zij naast me ging zitten drukte ze iets zachts in mijn hand. Ik wilde het net uitgebreid gaan bekijken, maar gelukkig net op tijd ontdekte ik dat het haar slipje was. Ik keek haar even aan en ze glimlachte naar mij. Ik kreeg spontaan een stijve en keek even naar mijn collega’s. Niemand had het volgens mij gezien, want niemand reageerde. ‘s Middags op de stand was het vrij druk en moesten we veel klanten te woord staan. Af en toe ving ik een glimp op van Maryam en dan glimlachte ze naar mij. Het idee dat ze daar met de klanten stond te praten in haar blote kont, bezorgde mij weer de kriebels en dan had ik moeite om mijn aandacht bij het gesprek met klanten te houden.

Op een gegeven moment werd het wat rustiger en liep ik naar het keukentje om even een glas water te pakken stond Maryam net voorover voor de koelkast. Ze zag mij binnen komen en deed haar rokje even over haar billen heen, zodat ik recht in haar kutje keek. Ze haalde haar vinger even door haar sleetje heen en pakte haar drinken, streek haar rok recht en liep weer de stand op. Ik pakte een flesje water uit de koelkast en moest even in de keuken blijven staan, want zo kon ik toch echt de stand niet op. Na tien minuten ging het wel weer, maar ik moest niet teveel aan dit tafereel denken, want dan ging het weer mis. Gelukkig duurde het niet te lang meer en werd de beurs om 18.00 uur gesloten.

Maryam en ik reden achter elkaar aan naar het hotel en checkten in. We hadden ieder ons eigen kamer, maar besloten om maar van één kamer gebruik te maken. Toen we in de kamer waren zei Maryam dat ze in het bad ging. Ik zei.

“Zullen we zo samen gaan?” Wat haar heerlijk leek.

“Ik kom er zo aan, ik moet nog even naar huis bellen.”

“Dat is goed” zei ze en verdween in de badkamer. Ik had net mijn vrouw aan de lijn toen ze weer de kamer kwam inlopen. Ze begon mijn broek los te maken en greep in mijn slip. Ze pakte mijn piemel eruit en begon me te pijpen. Ik moest ondertussen een gewoon telefoongesprek houden met mijn vrouw, wat natuurlijk steeds moeilijker werd. Net toen ik tegen mijn hoogtepunt aan was, kon ik gelukkig het telefoongesprek afronden. Net toen ik had opgelegd, kwam ik luid kreunend klaar en ik spoot mijn sperma in de mond van Maryam. Omdat ik al de hele middag zo verschrikkelijk geil was geweest, was het een behoorlijke hoeveelheid. Maryam kon dan ook niet alles binnenhouden. Terwijl het sperma nog langs haar mondhoeken liep zei ze.

“Zo die had je nog tegoed van de vorige keer.” Daarna hebben we ons uitgekleed en zijn we samen in het bad gegaan. Ik zat achter Maryam kon heerlijk met haar borsten spelen. Ik deed badschuim op mijn handen en speelde met haar borsten en tepels die heerlijk stijf werden. Hierdoor werd mijn penis ook alweer stijf en prikte Maryam in haar rug. Ze zei.

“Oh mijnheer is nog niet klaar?”

“Nee, nog lang niet” zei ik en ik liet mijn hand naar beneden glijden. Ik streelde zachtjes over haar schaamlippen waardoor ze langzaam open gingen. Ik liet mijn vinger door haar spleet gaan en voelde dat ze niet alleen nat was van het badwater. Zachtjes streelde ik over haar klitje en kwam er een binnensmondse kreun als een spinnende kater. Zo ging ik nog even door en drukte toen twee vingers bij haar naar binnen. Nu kon ze zich niet meer inhouden en ze begon op mijn vingers te rijden. Ik deed er nog een derde vinger bij en bracht haar zo naar haar hoogtepunt. Loom liet ze zich tegen mij aanvallen. Zo bleven we zitten totdat het badwater koud was geworden.

Ik ging uit het bad, hielp Maryam ook uit het bad en we droogden elkaar af. Tijdens het afdrogen begonnen we elkaar alweer te zoenen en belandden we op de badkamervloer op de uitgespreide handdoeken.

“Kom ik wil je in me voelen” zei Maryam. Ik ging op mijn rug op de grond liggen en Maryam ging met aan iedere kant een been op haar knieën op mij zitten. Even ging ze nog omhoog en leidde mijn penis naar haar grotje. Langzaam liet ze zich zakken en liet mijn penis tot aan de wortel in haar verdwijnen. Een heerlijk gevoel was dat. Even bleef ze zitten om van het gevoel te genieten en begon daarna rustig te bewegen. Ik vond het een heerlijk gezicht, haar mooie lichaam, mooie borsten en haar mooie ogen die mijn recht aankeken. Ik lag echt te genieten. Doordat we allebei al een keer waren klaargekomen duurde het ook lekker lang. Na zo een tijdje te zijn doorgegaan zei Maryam.

“Ik wil dat je me hard neemt op z’n hondjes.” Ze ging van me af en ging op handen en knieën zitten. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten, pakte haar heupen vast en stootte in één keer bij haar naar binnen. Daarna begon ik als een gek te pompen. Steeds sneller pompte ik mij penis diep in haar en ze schreeuwde het uit van genot. Het duurde ook niet lang of ik voelde het zaad weer in mijn ballen opborrelen. Ik was niet meer te houden en terwijl haar kut krampbewegingen maakte, spoot ik mijn zaad diep in haar. Maryam kwam daarna met een oerschreeuw klaar.

“Oh… wat was dit lang geleden dat ik zo had geneukt. Dit was er een waar de vonken vanaf spatte. Uitgeput zijn we nog even blijven liggen. Daarna hebben we ons snel nog afgespoeld onder de douche en hebben we ons aangekleed. Toen zijn we naar het restaurant gelopen om te gaan eten om nieuwe krachten op te doen voor de rest van de avond. Maar daarover later meer.

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post412

TETSTRIJDEN

ZackyGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 30, 2019 16:08

TESTRIJDEN

Ik heb een nieuw bed nodig en ben via een site bij een beddenwinkel terecht gekomen. Al hoewel het bijna sluitingstijd is kan ik gewoon rond lopen en kijken volgens een van de verkopers. Indien nodig willen ze graag helpen. Als ik maar snel ophoepel denk ik bij mezelf. Ondanks dat ik al diversen sites heb bekeken en de nodige informatie heb bestudeerd is het nu toch een twijfel tussen drie verschillende soorten van matrassen. Ik besluit hulp te gaan zoeken.

“Heu… mevrouw,” zeg ik tegen een van de dames. “Kunt u me helpen?”

“Ja natuurlijk,” zegt de vrouw die zich omdraait terwijl ik op mijn horloge kijk. “Over de tijd hoeft u zich niet druk te maken.” Ik herken haar van de site en zij moet dan Nadine zijn, de eigenaresse van deze winkel. We stellen ons voor en ik blijk inderdaad gelijk te hebben. Met een kopje thee praten we verder ondanks dat de tijd van sluiten al even is geweest. Uiteindelijk is het een half uurtje later dan de sluitingstijd.

“Ik geef u deze informatie mee,” zegt ze terwijl ze een van de mannelijke collega wenkt die is gebleven en vraagt om alles af te sluiten. “U gaat thuis even nadenken over wat ik u heb aangeboden. Als u interesse heeft gaan we kijken of het inderdaad een bed voor u is.”

“Met mijn werk is lastig op de tijd iets af te spreken en daarom stel ik voor dat ik bel voor een vervolgafspraak.” Nadine begrijpt het na de nodige uitleg en stemt in op mijn voorstel. Eigenlijk is het haar idee dat zij eventuele klanten teruggebeld worden alleen nu maakt ze dan de uitzondering om te wachten. Een aantal weken gaan voorbij en ik weet in welke bedsysteem ik verder wil. Een belletje en wat afspreken is zo gedaan. Aankomende woensdag eind van de dag.

Twee dagen later loop ik de winkel weer in.

“Ah meneer Jansens,” wordt er al geroepen vanuit een hoek in de winkel. “Ik kom eraan! Gelijk zie ik Nadine met een gestrekte arm om te begroeten op me afkomen lopen.

“Goedemiddag,” zeg ik en steek ook mijn hand uit om de hand van Nadine schudden. “Ik ben eruit!”

“Zullen we eerst even gaan zitten,” zegt Nadine die naar een stoel in de hoek waarvan ze kwam gelopen aanwijst. “Iets drinken? Thee, koffie of wat fris?”

“Doe maar een kopje thee alstublieft,” zeg ik en de stoel naar achteren trek. Een paar minuten later komt Nadine weer terug met thee en een paar koekjes.

“U mocht wel gaan zitten hoor,” zegt ze met een glimlach en de thee neerzet. “Hoe is het met u?”

“Goed,” zeg ik en nadat Nadine is gaan zitten ook direct gaat zitten. “En met u?”” “Prima,” zegt ze en ze slaat een dun kladblokje open. “Zo! U hebt wat op het oog!” Ik leg uit wat ik had gelezen en inmiddels ook al wat verhalen heb gehoord over het ene systeem. Het andere systeem zag er mooi uit maar is vrij onbekend blijkt tenzij iedereen die ik erna vraagde het onder een andere naam kent.

“Het lijkt mij wijsheid als we gaan proberen,” zegt Nadine die aanstalten maakt om op te staan. “Ik moet even de deur afsluiten. Dan kan mijn collega ook naar huis.”

“Sorry,” zeg ik en sta ook gelijk op. “Dat ik zo vervelend ben met deze rottijden!”

“Och,” zegt ze half omkijkend en lachend. “Het valt wel mee hoor!” Haar collega, een aantrekkelijke brunette glimlacht naar me. Nog even omkijkend naar mij zie ik haar samen met Nadine richting de deuren lopen en smoezen.

“Weet je het zeker,” hoor ik de brunette zeggen als ik even mijn benen strek en half in de richting van het tweetal loop.”

“Ja joh,” zegt Nadine lachend. “Ik kan hem wel aan. Zie je morgen, Peet!” Ze draait de deur op slot en loopt weer mijn richting uit.

“Zullen we eerst bij het eerste systeem gaan kijken,” zegt ze wijzend richting de andere zijde ten opzichten van de zithoek waar we net zaten. “Het staat aan deze kant!”” Luisterend naar de uitleg van Nadine neem ik plaats op een zijde van het door haar aangewezen bed. Draaiend en wiegend meld ik dat dit systeem inderdaad goed ligt. Er blijkt nog een bijna hetzelfde systeem alleen goedkoper iets verder door te staan. Ook dit test ik uitgebreid wat volgens mij beter ligt dan de eerste duurdere versie. Lachend om mijn opmerkingen lopen we een trap op. Het tweede en volgens zeggen een onbekend systeem staat op de verdieping. Ik volg Nadine die op haar hakken bijzonder snel trap kan lopen. Bovenaan word ik bijna verblind door een felle lamp die recht in mijn gezicht schijnt. Daardoor draai ik mijn hoofd iets. Nog net zie ik door de felle lamp en het dunne rokje de silhouet van haar stevige bovenbenen. ‘Wow’ denk ik bij mezelf en de aandacht van het gepraat van Nadine kwijt ben. Wat een mooi paar benen. Nadine blijft door praten en lijkt niets van mijn afwezigheid te merken.

“Nou ga maar eens liggen,” zegt ze en een transparant matje onder mijn voeten schuift als ik ga liggen. “En?”

“Heerlijk,” zeg ik terwijl ik snel naar de benen van Nadine kijk die voorover buigt om iets op te pakken. Helaas net niet ver genoeg om meer te kunnen zien.

“En hoe bevalt het,” vraagt ze weer.

“Oh heu…” zeg ik en iets ga verliggen in de hoop mijn aandacht bij de test te houden. “Het ligt goed. Maar toch?”

“We hebben nog een bed op uw lijst je staan,” zegt ze en trekt haar rokje goed doet om gaat zitten. “Dat staat beneden.” Vol over haar uitleg en haar benen kijk ik haar aan. Steeds als ze even de andere kant op kijkt kijk ik snel haar benen. ‘Jeetje’ denk ik terwijl Nadine maar doorratelt. Tussen die benen zou ik wel even willen liggen. Trouwens, ze ziet er helemaal lekker uit. Blond haar wat met grove slagen tot net over haar schouders valt. Donkerblauw grijzige ogen met een licht kleurtje make-up. Een smalle mond met volgens mij een lichte lipstift. Smalle schouders, redelijke tieten, netjes in verhouding met haar lichaam en haar redelijk stevige kont. En dan haar heerlijke benen waar ik heel even…

“Zullen we beneden kijken,” dringt Nadine ineens tot me door.

“Ja natuurlijk,” zeg ik met volgens mij een beginnend rood hoofd. “Het derde systeem staat dus beneden?”

“Heu… ja,” antwoordt ze. “Vlakbij de spreekhoek!” Zonder mijn nek te breken komen we bij het derde en laatste bedsysteem waar ik interesse in heb. Het ligt lang niet zo lekker als de tweede, die boven staat. Na nog wat draaien en wiebelen gaan we weer naar boven om toch nog eens een ander systeem te bekijken. Dit op aandringen van Nadine. Volgens haar is dit dan een nog beter systeem dan waar ik op heb gelegen. Vreemd dat ze dit dan niet gelijk aanprees toen we nog boven waren. Weer hetzelfde ritueel op de trap en nu struikel ik toch bijna wel. Met de nodige verontschuldigingen en toch het nodige sarcasme helpt Nadine mij volkomen onnodig overeind. ‘Verdomme’, denk ik. Als ik beter oplet en niet zo naar haar benen kijk was dit niet gebeurd.

“Zo, zegt Nadine terwijl ze weer zo’n voetenmatje neerlegt. “Hier mag u wel gaan liggen!

“Nou eindelijk,” zeg ik met een beetje zelfspot. “Die vloeren van u liggen niet zo comfortabel als dit bed.” Nadine gaat op het bed ernaast zitten en vergeet waarschijnlijk dat ik lig en zijzelf een rokje draagt. Tot ver onder haar rokje kijk ik over haar bovenbeen. Direct merkt ze haar fout en draait ze haar benen zo dat ik geen inkijk meer heb. Alsof er niets is gebeurd vertelt ze over de voor en nadelen over dit systeem. Natuurlijk zijn er veel meer voordelen dan nadelen.

“Heel eerlijk gezegd,” onderbreek ik Nadine op een ogenblik en met mijn hand over mijn schouder wijst, “ligt dat andere systeem hierboven lekkerder. Mag ik daar nog eens op liggen?”

“Natuurlijk,” zegt Nadine die gelijk opstaat. “Mag ik u dan een andere opstelling laten zien met precies hetzelfde systeem. Het voordeel bij deze opstelling is dat ik u een ingesproken stuk tekst kan laten horen. Het duurt ongeveer vijf minuten en is van de fabrikant!”

“Prima,” zeg ik en sta in een beweging naast haar. “Laat maar zien!” Met een paar passen zijn we bij de opstelling die Nadine bedoelde.

“Gaat u maar liggen,” zegt ze en ze weer hetzelfde voetmatritueel herhaald. “En hiermee bedient u het volume.” Ik krijg een afstandsbediening aan een krulsnoer in mijn handen geduwd met twee knopen erop. “Terwijl u hier ligt te luisteren ga even iets doen, zegt ze. Als u mij nodig heeft kunt u gewoon een gil geven. Er is verder niemand dus... Is dit goed?”

“Prima,” zeg ik en druk op de startknop.

“Ik zie u zo wel weer!” Wel jammer dat ze wegloopt, en gelijk ook leuk. Ik kan haar stevige billen extra lang bekijken terwijl ze van mij wegloopt. Jammer dat ik nu haar kan bekijken terwijl ze bij me zit. Met vijf minuten is inderdaad de tekst afgelopen en Nadine komt bijna direct erna weer aangelopen.

“En,” vraagt ze terwijl ze nu wel oplet met het gaan zitten.”

“Veelbelovend,” zeg ik en even op en neer wip. “Misschien een hele gekke en idiote vraag. Waarschijnlijk hoor je het ook nooit meer. Maar heu... Zou je eens naast me willen gaan liggen.”

“Zo’n idiote vraag is het niet hoor,” zegt Nadine terwijl lachend opstaat en naar de andere zijde van het bed loopt. “We horen wel vaker dit soort vragen.” Ze gaat eerst zitten en dan gaat ze liggen terwijl ik haar bekijk. “Zo en nu,” zegt ze met een glimlach terwijl ze op haar zij draait. “Wat denkt of vindt u er nu van?” Ik wiebel even heen en weer.

“Nu we toch zo bezig zijn,” zeg ik met een glimlach. “Kunt u misschien dit ook eens doen?”

“Ja natuurlijk,” zegt ze en ze gelijk mijn vraag uitvoert. “Zo goed of wilt u nog meer proberen?”

“Nou nee,” zeg ik. “Liefst andere dingen want we zijn tenslotte nog steeds in een winkel. Er is weliswaar niemand meer maar toch.”

“Zeker weten,” zegt Nadine nog steeds op haar zij liggend en een glimlach van oor tot oor heeft. “Nu kan het.”

“Nou… heu… ja… nee,” zeg ik twijfelend met een vraag in mijn hoofd.

“Ja? Nee?” Vraagt ze lachend. “Ik ben wel wat gewend hoor!”

“Oké,” zeg ik dan lachend. “Kan je…heu… Hoe voelt het als… ik heu… Kan het systeem. Je weet wel?” Gelijk maak ik met een arm heen en weer gaand het bekende gebaar.

“Het bedsysteem,” zegt Nadine lachend en het gebaar ook maak, “kan dit ook aan. Het lijkt een slap systeem maar als u onder de rand voelt u een goed en degelijk frame. Dus u kunt u zeker uitleven zal ik maar zeggen!”

“Oké, als u het zegt,” zeg ik en draai ook op een zij.

“Wilt u misschien even oefenen,” zegt Nadine ineens na een paar tellen stilte. Ik kijk haar aan en denk ‘zal ze bedoelen wat ik denk. Of begrijp ik het verkeerd, moet ik hier niet op in gaan om een flater te voorkomen.

“Nou,” zegt ze terwijl ze zich uitrekt. “Wilt u nog nadenken of zo?”

“Ik heu… begrijp u niet helemaal,” zeg ik toch twijfelend.

“Zou ik een hint geven,” zegt ze vragend. Zonder antwoordt af te wachten legt haar hand op mijn knopenrits. “Nu wel duidelijk,” zegt ze terwijl er onder haar hand een flinke bult in mijn broek komt. “Volgens mij wel.” Ze knijpt in de bult in mijn broek.

“Ik heu… “stotter ik volkomen van de wijs!

“He,” zegt Nadine die direct mijn broek met een ruk open trekt. “Ik ga geen relatie met je aan of zo. Jij wilde het bed testen en ik heb er wel trek in. Dus wat wil je?” Gelijk duwt ze haar hand in mijn boxer en begint over mijn stijve te wrijven.

“Hm…, likt ze langs haar mond. “Ik wil hem wel even goed beethouden.” Weer zonder antwoordt af te wachten trekt ze mijn boxer verder omlaag terwijl ze met haar andere hand mijn broek nog verder omlaag duwt. Even kijkt ze naar mijn glimmende eikel en trekt verder. “En bevalt het… heu bed,” zegt ze met een lach.

“Ja heerlijk,” zucht ik en ga op mijn knieën zitten terwijl Nadine zich op haar rug draait. “Ik...” Haar telefoon die op het nachtkastje naast het bed ligt begint te zoemen. Met een uitgerekt arm pakt ze haar mobieltje terwijl ze mijn stijve niet loslaat. “Even stil aub,” zegt ze terwijl ze rustig door blijft trekken en mij aankijkt. “Het is mijn man!”

“Wat,” roep ik en terug wil trekken.

“Sssttt,” doet Nadine en duidelijk zichtbaar op opnemen drukt terwijl ze met een wat stevigere greep aan mijn pik blijft trekken. “Hoi schat!” Stil en steeds geiler wordend van deze situatie laat ik Nadine doortrekken. Nadine blijft rustig doortrekken en kneden in mijn zak terwijl ze met haar man een gesprek heeft. “Ja, schat ik schiet op,” zegt ze en een knipoog naar mij geeft. “Ik kom zo snel mogelijk naar huis! Dag lief!” Nadat ze nog een keer kijkt op ze daadwerkelijk op de juiste knop heeft geduwd draait ze zich weer naar mij.

“Je had geen relatie,” zeg ik gelijk.

“Ik ga geen relatie aan,” zegt ze lachend. “Ik zeg toch niet dat ik geen relatie heb. Sorry hoor,” zegt ze en met twee handen mijn pik begint te bewerken. “Maar ik wil gewoon even lekker een avontuurtje. Alleen moeten we nu opschieten. Mijn man vindt dat ik te lang doorga met de administratie bijhouden!”

“Administratie bijhouden,” zeg ik lachend.

“Ja,” zegt Nadine lachend en gaat iets onderuit zitten. “Ik moet toch wat verzinnen om een lekkere kerel als jij te pakken te krijgen. En volgens mij zit jij er ook niet echt mee als ik even diep buk!” Gelijk buigt Nadine nog verder voorover en neemt ze mijn eikel in haar mond.

“Oh… ja… ah,” hijg ik als ik voel hoe Nadine rustig mijn lul verder in haar mond laat glijden terwijl ze mijn zak kneed. “Oh ja… ah pijp me maar!” Met lange en rustige bewegingen glijdt Nadine met haar tong draaiend over mijn lul heen en weer. Trekkend aan mijn stijve als ze rond mijn eikel draait om vervolgens klemmend met haar lippen om mijn stijve weer diep terug te glijden. “Oh… Ja… ah,” hijg ik en trek Nadine aan haar haren nog iets verder over mijn stijve duw. “Oh… ja… ah… ik oh… ga zo… oh… komen!”

“Kom maar,” hijgt Nadine die trekkend aan mijn lul haar mond open houd. “Spuit maar!” Gelijk met pulsende klodders spuit ik in haar gezicht en mond. “Hm… mm,” likt Nadine. “Ik wil meer van dit!” Ik duw haar op haar rug en schuif gelijk haar rokje omhoog terwijl ik mijn pik stijf hou.

“Oh… nee,” zegt ze en trekt haar rokje terug. “Niet nu!”

“Niet nu,” vraag ik verbaasd. “Jij wilde toch…”

“Ja, maar niet nu,” zegt ze en legt mijn hand op haar been. “Je mag me klaar likken maar niet neuken!” Gelijk trekt ze haar string onder haar rokje vandaan en schuift ze haar rokje weer iets omhoog. “Graag of niet,” zegt ze en ze zich uitnodigend uitrekt!” Ik zak tussen haar benen en kussend over haar benen en kijkend hoe ze reageert schuif ik onder haar rokje. “Oh… Kom maar,” zucht ze als ik haar middel beetpak en hoog op haar dijbeen een kus geef. “Kom lik me maar klaar!” Onder mijn neus zie ik een bijna kaal kutje met een kleine glinstering van haar vocht. Even wrijf ik met mijn duim lichtjes over haar kutje naar haar klitje. “Umm… Ja… ah,” kreunt ze en duwt mij aan mijn haren omlaag. “Bef me!” Likkend en vingerend ga ik tussen haar wijd opgetrokken benen liggen. “Uh… mm Ja… ah… oh… lekker,” kreunt Nadine als ik over haar brede streep haren over haar klitje omlaag lik en gelijk mijn vinger diep in haar duw. “Oh… Ja… ah…ho... ga… ah…oh… door! Ik… oh, ik ga… ah… komen!” Gelijk begint ze rond mijn vinger te knijpen en met een diepe zucht laat ze zich slap neer vallen. “Oh dat was lekker,” zucht ze en met haar hand haar string zoekt. “Wanneer heb je weer tijd liefje?”

“Weet ik nu even geen antwoordt op te geven,” zeg ik en knoop mijn broek dicht. “Zal ik bellen?”

“Ja, fijn,” zucht ze en staat met een draai naast het bed. “Ik wil je graag... hm… nog een keer... zien.”

“Ja, ik ook,” zeg ik en met een glimlach erachteraan. “Zorg je dan wel voor meer tijd voor je boekhouding!” Lachend lopen we naar beneden en wacht ik even tot Nadine alles af heeft gesloten.

“Hopelijk tot snel dan,” zegt ze en stapt in haar auto. Twee maanden later stap ik na afgesproken te hebben de winkel weer in. Het is zoals afgesproken ook weer net voor de sluitingstijden en dit keer op de zaterdag.

“Oh Meneer Smit,” zegt een collega. “U hebt een afspraak.”

“Heu… ja,” zeg ik tegen de man. “Met Nadine!”

“Heu… ja,” zegt de man dat klopt. “Wilt u wat drinken terwijl ik even bel?”

“Nee, dank u meneer,” zeg ik netjes en neem weer aan de spreektafel plaats. “Ik wacht wel even!” Na een paar minuten is de man weer terug alleen in een regenpak. Alsof ik de man niet geloof door zijn regenpak kijk ik achterom naar de entree. Een grote regenmassa is het buiten.

“U kunt naar boven lopen als u wilt,” zegt de man terwijl hij lopend een sleutel aan zijn sleutelbos zoekt. “Kunt u misschien gelijk doorgeven dat ik de deur al op slot doe.”

“Ja natuurlijk,” zeg ik en blijf bij de trap wachten tot de man de deur op slot draait! ‘Zo en nu Nadine,’ zeg ik in mezelf en loop de trap op. ‘Ben benieuwd wat ze in petto heeft.’ Nadat we hebben afgesproken voor vandaag kreeg ik later een berichtje om -niet te twijfelen-. -Twijfelen in wat- had ik gevraagd. -Zie je wel als het zover is- kreeg ik als antwoordt weer terug. -Zorg er ook voor dat er verder niemand meer is-. Nou die meneer van daarnet was de laatste die deur uitging. Dus ben ik nu benieuwd.

“Hallo! Roep ik hard en luister naar een reactie. “Waar ben je?” Geen antwoordt. En dit herhaald zich nog een paar keer. Dan ineens hoor ik beneden wat. Beetje twijfelend loop ik de trap af richting het geluid achter in de winkel. Een briefje ligt op de grond met daarop geschreven. - Ga op het bed liggen en maak je broek open-. Ik trek mijn broek open en ga op het bed liggen. Ineens zie ik achter het kamerscherm in de hoek van deze opstelling een gedaante. Eerst schrik ik even maar gelijk besef ik dat Nadine een spelletje wil spelen.

“Trek jezelf,” hoor ik en ik doe wat er gevraagd wordt. Dan wordt er een stuk scherm opzij geduwd en staat die vrouwelijke collega, die Peet werd genoemd daar. Ik schrik me rot natuurlijk en gelijk wordt me duidelijk gemaakt dat dit niet nodig is.

“Nadine heeft mij verteld dat je nog een paar bedden met haar wilde testen,” zegt ze direct om mij duidelijk te maken dat ze meer weet. En als onnodig bewijs trapt ze haar hakken uit en gaat wijdbeens over mijn benen zitten. “En inderdaad heb jij het juiste gereedschap ervoor.” Gelijk buigt ze voorover en rukt ze met een hand mijn boxer onder mijn ballen. Gelijk pakt ze met haar andere hand mijn half stijve en sluit ze gelijk haar mond erover.

“Oh jeeh…,” hijg ik bij het geweldig zuigende gevoel op mijn eikel. “Oh… ja… ah lekker. Oh… ja… ah!” Binnen een paar tellen is mijn stijve nog harder gezogen.

“Lekker,” vraagt de brunette waarvan ik alleen nog weet dat ze Peet werd genoemd. “Of wil je gelijk neuken?” Wat de vrouwen in deze winkel hebben weet ik niet maar ik vindt het wel best.

“Nee… heu… Peet,” zucht ik en mijn stijve voor haar mond hou. “Dit is heerlijk!”

“Kathleen heet ik”, zegt ze en aan mijn eikel likt. “Maar iedereen zegt Peet!”

“Oh… ja… ha… ja, Peet,” hijg ik als mijn stijve weer diep in haar mond verdwijnt. “Oh… jee Peet… ik ga je… Oh… mondje… oh… vol spuiten Peet!”

“Ja… ah,” hijgt Kathleen hees en sjort aan mijn stijve. “Spuit mijn…mm… mondje vol!” Gelijk woord bij daad voegend spuit ik diep in haar mond.

“Mm…,” hijgt Kathleen. “Nadine heeft… mm… gelijk. Heerlijke lul heb je!”

“Ja Peet,” hijg ik als ze mijn pik schoon likt. “Heb jij dan net zo lekker kutje als Nadine?”

“Nog lekkerder,” hijgt Kathleen die haar bloesje open maakt en van het bed stapt. “En ook lekkerdere tieten!” Ik sta ook op en schuif haar bloesje van haar schouders. Een zwarte kanten bh mooi gevuld met lekkere tieten laat ze me zien. “Mooi,” vraagt ze en gooit haar haren met een draai van haar hoofd opzij.”

“En je kutje,” zeg ik terwijl ik haar tieten beetpak en even stevig kneed.

“Mm…” kreunt Kathleen zwaar en draait tegen mij aan. “Die is nog lekkerder!”

“Oh ja,” zeg ik en schuif haar rok omhoog over de zwarte nylons terwijl ik met mijn andere hand de tepels door de bh heen bewerk. “Laat eens voelen!”

“Doe je best maar, hijgt Kathleen en begint stevig met haar billen tegen mijn weer stijve te rijden.” Ze pakt mijn handen beet en knijpt erin. “Mm…” hijgt ze. “Ik ben oh… niet van… hm… suiker hoor!” Ik schuif haar rokje helemaal omhoog. Een zwarte jarretel houdt de nylons omhoog. Gelijk draai ik met mijn hand onder haar string.

“Mm… een kaal kutje,” hijg ik en een vinger tussen haar natte lippen duw. “En lekker nat!”

“Oh…” hijgt Kathleen. “Ik ben oh… de hele dag al ho.. oh… geil! Wachten op oh… jou geilde me oh… ho… op!” Ze duwt me naar achteren en buigt gelijk voorover. Ik trek haar rokje op haar billen en schuif gelijk haar string opzij. Kathleen zet een voet op de rand van het bed en ik begeleid mijn lul onder haar billen door. “Ja… ah…,” kreunt Kathleen als ik met een stoot diep in haar verdwijn. “Oh… Ja… ah… oh… ho… oh… ja… ah.. oh… ik ga… ah… oh… komen… mm… oh… ja! Ah… ha… oh…!”

“Shit zeg,” hijg ik en probeer door te stoten. “Jij bent me nat!”

“Ja,” hijgt Kathleen terwijl ze op de rand van het bed gaat zitten en mijn broek nog verder omlaag duwt. “Ik was al geil na het verhaal van Nadine.”

“Heeft ze alles verteld,” vraag ik.

“Ja jo en vandaag was ik bijna de hele dag al nat,” zegt Kathleen terwijl ze verder het bed opschuift. “Ik had verdomme bijna Jasper een beurt gegeven. Maar deze lekkere dikke jongen maakt alles goed. Kom, neuk me eens lekker hard!”

“Jij bent echt supergeil he,” zeg ik lachend.

“Altijd,” zegt Kathleen. “Maar alleen als ik zo’n lekkere paal kan krijgen!” Ik ga voor Kathleen op mijn knieën zitten terwijl zij haar benen ver uiteen spreid. Haar kutje opent bijna voor me als ik mijn paal iets omlaag duw.

“Weet je het zeker,” lach ik en mijn eikel tegen haar soppende kutje zet. Als antwoordt legt ze haar benen op mijn schouders en duwt me gelijk omlaag terwijl ze languit gaat liggen.

“Nou kom op,” kreunt ze en duwt met twee vingers haar kutje open. “Er in met die leuter van je! En ah… ho… ah… ja… ah,” gilt ze als ik hard en diep in haar stoot. Met harde lange en diepe stoten neuk ik Kathleen naar nog een hoogtepunt. “Nee, ik ah… ha ja… ah wil niet ah… klaar…mm… oh… komen… ah... gilt ze en kneed zelf hard in haar eigen tieten. Ik oh… kom… mm… mm!” Gelijk spuit ik ook mezelf weer leeg.

“Hoeveel oh… bedden staan hier denk je,” zucht Kathleen terwijl ze zich omdraait.”

“Weet ik niet,” hijg ik en draai op mijn rug.

“Genoeg voor Nadine jou en mij” hijgt Kathleen “om maandag niet meer te kunnen lopen!”

“Heb je plannen voor dit weekend?” Hoor ik Nadine naderbij komen.

“Nu wel” zeg ik en ik trek Kathleen op me, terwijl Nadine tussen de benen van Kathleen duikt!

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post386

KAMPEREN OP KASTEEL

ZackyGeplaatst door My 4Fingers di, mei 14, 2019 11:27

KAMPEREN OP KASTEEL

Een paar maanden geleden zag mijn vrouw Emma in onze krant een kleine advertentie staan.

“Voor een heerlijke vakantie in Frankrijk bieden wij onze kasteeltuin aan om daar te komen kamperen- in de nazomerveld is het uiterst rustig –bovendien niet duur” Mijn vrouw Emma riep me en zei.

“Jean, is dit niet iets voor ons- we zoeken een rustige camping en bovendien besparen we mogelijk wat geld om volgend jaar een caravan te kopen.” Ik was het me haar eens, we belden het opgegeven nummer en spraken met een sympathiek klinkende kasteelvrouw.

“Leuk dat jullie willen komen; we vragen maar 50 euro per week; het enige wat we vragen is dat jullie een beetje aan onze levensstijl willen aanpassen”. We wisten niet precies wat dit inhield maar je aanpassen aan een leven op een kasteel leek ons niet zo heel onaardig. Dus opgegeven dat we eind augustus zouden afreizen en we op een maandag bij het kasteel zouden arriveren.

Op de bewuste maandag kwamen we in de middag bij het Franse dorpje aan; we vroegen de weg naar het kasteel en binnen een kwartiertje stonden we voor een groot hek met een intercom: We drukten op de knop

“Een moment graag, ik kom er zo aan” en even later zagen we een prachtige vrouw aan komen lopen. Ongeveer even oud als Emma, een leuke strohoed op en slechts gekleed in een leuke bikini. Die verhulde niets van haar prachtige lijf; lekker bruin, een paar lange benen een slank middel en 2 prachtige tieten.

“Hoi, ik ben Lara de kasteelvrouw, hartelijk welkom. Mijn man Marc is even weg maar ik zal jullie de weg wijzen naar de kampeerplek; ik loop wel, rijden jullie maar achter me aan”. Even reden we op de kasteellaan achter haar aan.

“Wat een mooie kont” kon ik niet nalaten te zeggen.

“Als je er maar af blijft” reageerde mijn vrouw Emma lachend. Snel kwamen we bij een prachtige groot veld met mooie grote bomen eromheen. En naast het veld een zwembad van ongeveer een half Olympisch bad groot. Lara vertelde dat we de enige gasten waren en dat we onze tent overal neer mochten zetten. “En het toiletgebouwtje is hier een meter of 50 vandaan, net achter die bosjes bij het zwembad; jullie vinden het wel en over een paar uur zien we elkaar wel bij het zwembad met een welkomstdrankje”. En ze liep weg.

“Wat een prachtige plaats om onze vakantie te houden; kom, even onze zwemkleding aan en dan de tent opzetten”. Ze liep naar de auto, trok haar korte jurkje, bh en slip uit en zocht in de auto naar haar bikini. Ik keek van achteren tegen haar mooi gevormde billen aan en toen ze zich bukte zag ik even haar kale kutje.

“Voor mij hoef je bikini niet aan te doen” lachte ik, “weinig mensen die ons hier kunnen zien”.

“Eventjes niet, het is een goed idee maar ik weet nog niet of onze gastheren dat op prijs stellen; laten we maar even afwachten”. Ze pakte haar bikini en trok een het bovenstukje over haar prachtige b-cup daarna stapte ze in haar slip, overigens niet erg veel groter als een paar postzegels.

Het eerste uur waren we druk met de tent bezig. Toen deze stond waren we bedekt met zweet.

“En nu even het zwembad in” zei Emma en dook met een sierlijke sprong het water in. Ik dook haar achterna en even later spetterden we erop los. Na een kwartiertje hingen we aan de rand van het zwembad en zei Emma “komen daar in de verte tussen de bossen niet Lara en een man aan?”.

“Goed gezien maar zie je ook dat ze beiden niets aanhebben?”.

“Verdorie, je hebt gelijk; die man zal haar Marc wel zijn; ziet er zo uit de verte goed uit”. “Ho, ho” riep ik ”daarstraks mocht ik ook niet naar de billen van Lara kijken dus jij even dimmen”. Lara en Thea kwamen bij het zwembad aan; ieder slechts met een handdoek om de nek. Ze liepen naar ons toe en ik zag de blik van mijn Emma getrokken worden naar de lul van Marc die aan de rand van het zwembad stond. Marc bukte zich, gaf ons een hand en stelde zich voor.

“Hebben jullie zin in een koel drankje?” Vroeg hij. Na onze bevestiging liep hij weg om ze te halen. Lara stond nog steeds aan de rand van het zwembad en ik keek omhoog tegen een van de mooiste kutje die ik ooit had gezien; prachtig gevormde kutlipjes, mooi bruin alsof ze nooit een slip droeg en geen enkel haartje te bekennen. Blijkbaar had ook mijn Emma door waar ik van genoot en stootte mij onderwater aan. Ik kwam snel bij zinnen en we klommen samen het zwembad uit en liepen met Lara naar de ligstoelen. Marc serveerde de drankjes en even later keuvelden we wat samen. Marc en Lara spendeerden geen woord aan het feit dat ze naakt waren; voor hen waarschijnlijk de normaalste zaak van de wereld. Lara zat tegenover mij en zonder gene zat ze wat onderuitgezakt in haar stoel en kon ik haar kutje bewonderen als ze haar benen wat anders strekte. Soms had ik het idee dat ze mij haar kutje bewust liet zien maar haar blik bleef heel neutraal. In mijn ooghoeken zag ik mijn Emma ongegeneerd kijken naar de lul van Marc die over zijn been lag; ook hier op lul of balzak geen haartje te bekennen.

“Morgen kunnen jullie in het kasteel wel brood halen, de bakker brengt het hier om een uur of zeven” en na een paar drankjes vertrokken Lian en Marc en verbaasd keken we ze na.

“Wat doen we nu” vroeg ik.

“Wat bedoel je?” Vroeg Emma.

“Houden wij morgen onze zwemkleding aan?” Nadenkend zie Emma.

“Ik denk dat we ook maar naakt gaan rondlopen want herinner je toen we ze de eerste keer belden dat ze tegen ons zeiden dat wij ons aan hun levensstijl moesten aanpassen?”.

“Ok, zullen we nu dan gelijk maar alles uittrekken?”

“Goed idee,” en Emma en trok haar bikini uit. Mijn lul reageerde direct bij het zien van al dat moois. “Ga je mee naar het toiletgebouw dan kunnen we lekker even neuken onder de douches”. We liepen naakt hand in hand naar de douche en in het gebouwtje en al heel snel verdween mijn lul compleet in de kut van mijn vrouw. Emma bleek ook al behoorlijk opgewonden te zijn want het geil uit haar kutje droop via mijn lul en balzak op de stenen vloer.

“Neuk me hard en snel. Ik ben zo geil als wat”. Mijn lul bewoog als een zuiger op en neer in haar kut en al snel spoot mijn zaad tegen haar baarmoeder. Na de neuk- en douchebeurt hebben we tent opgezocht en waren we snel onder zeil. De volgende ochtend was het nevelig en behoorlijk koel. In spijkerbroek en T-shirt liep ik naar het kasteel om het brood te halen. Alleen Lara was aanwezig; haar man was op inspectie in de bossen rond het kasteel. Lara was bijzonder spraakzaam en kwebbelde er op los. De sfeer was losjes en ineens vroeg ze schalks.

“Vonden jullie het niet gek dat we gisteren naakt waren?”

“Nee hoor, in België lopen we ook naakt in onze tuin en ik vind het helemaal niet erg om tegen een mooie vrouw aan te kijken; als het weer straks beter is dan trekken wij ook alles uit. Dat is toch wat jullie bedoelen dat we ons aanpassen aan jullie levensstijl?”. Even lachte Lara en zei.

“Klopt, we zouden het leuk vinden als jullie ook naakt rond willen lopen maar onze levensstijl gaat nog iets verder”.

“Wat bedoel je nu” vroeg ik.

“Wij gaan iets verder” zei ze; ze keek me verleidelijk aan en ging verder “soms vinden we het heerlijk om met kampeergasten te spelen”.

“Hoe bedoel je, wat bedoel je met spelen” vroeg ik.

“Elkaar lekker opgeilen en dan met elkaar de liefde bedrijven; overal waar dat maar mogelijk is”.

“Ook nu bedoel je?” Kwam er bij mij wat benauwd uit.

“Ook nu, tenminste als je er zin in hebt” zei ze en heel verleidelijk maakte de bovenste knoop van haar broek open. Mijn gedachten tolden door m’n hoofd; een prachtige vrouw die nu met me wilde neuken. Ik voelde mijn lul opzwellen. Ze stond op en ging voor me staan met haar broek geopend. We kusten elkaar innig terwijl ze rustig over mij kruis wreef dat nu op ontploffen stond. Het was een waanzinnig gevoel om haar prachtige vingers over mijn harde pik te voelen aaien. Hoe moest dat wel niet voelen als ik mijn broek uit had? Ik trok mijn shirt uit en deed de knopen van mijn broek open. Met naakt bovenlijf stond ik nu voor haar en ze aaide over mijn borst. Haar linkerhand duwde ze krachtig op mijn kruis en ik kon een harde kreun niet bedwingen. Ik bewoog mijn armen achter haar lijf en trok haar truitje langzaam omhoog. Ik zei haar dat ik haar naakte wilde zien en trok de trui nu ook aan de voorkant omhoog. Haar mooie strakke buik viel bloot en trok mijn aandacht. Ik merkte niet dat ze ondertussen haar truitje verder omhoog had gedaan en inmiddels over haar hoofd uittrok.

Voor me stond een prachtige half naakte vrouw met slank figuur in een strakke half geopende spijkerbroek. Ze droeg een kleine zwarte bh. Haar halsketting hing uitdagend diep op haar borst en leidde mijn ogen naar haar kleine borsten. Ik maakte het bandje van haar bh op haar rug los en schoof de schouderbandjes opzij waardoor haar tieten bloot vielen. Lara deed haar bh af terwijl ik haar keiharde tepels betastte en kuste. Haar borsten waren super klein maar ze waren vreselijk opwindend. In de vorm van twee kleine peren zag ik ze voor me terwijl ik me verbaasde over hoe klein maar mooi ze waren. Ik wilde haar neuken. Nu en hard. Terwijl we naar elkaar toe bogen en ik haar de zoveelste tongzoen gaf, schoof ik met mijn handen de spijkerbroek over de heupen van haar naar beneden. Ik greep haar stevige kleine billen met beide handen vast en masseerde ze. Af en toe trok ik haar billen aan de onderkant ver uit elkaar zodat ook haar kutje gestimuleerd werd. Ik drukte ze tegen me aan en voelde haar warme bovenlijf en haar hard geworden tepels terwijl ik weer haar nek kuste en likte. Ik ging zitten op het bed en trok de broek verder over de benen van Lara omlaag en keek hoe nu haar prachtige taille bloot kwam te liggen. Onder haar zwarte slipje zat haar warme vochtige kut die ik graag wilde vullen met mijn harde piemel. Nadat ik de broek op haar enkels had geschoven deed Lara deze verder uit. Ze boog voorover om de pijpen van haar broek vast te pakken en terwijl ze dat deed viel haar ketting los van haar borst en bungelde deze onder haar geile gezicht. Haar borsten leken wat groter nu ze voorover gebogen stond en ik genoot ervan.

Toen had ze haar broek had uitgedaan en ging ze weer voor me staan. In optima forma stond ze nu voor me: bijna volledig naakt op een zwart slipje Het was een onvoorstelbaar geil gezicht. Ze leek te merken hoe prachtig ik het vond, want terwijl ze naar me keek schoof ze haar slipje opzij en kreeg ik haar schaamlippen te zien. Haar kutje was nog nat van het vingeren van een paar minuten geleden. Ze liep dichter naar me toe en duwde krachtig tegen mijn schouders waardoor ik achterover viel op het bed. Ik lag nu op bed met mijn voeten nog op de grond en Lara hurkte voor me. Ze wreef nog een keer over mijn stijve kruis en gooide mijn slippers weg. Daarna pakte ze mijn broek vast en ze begon die naar beneden te trekken. Om het haar makkelijker te maken deed ik mijn heupen iets omhoog. Zonder al te veel moeite schoof ze de broek verder omlaag en trok ze de broekspijpen over mijn enkels. Ik lag nu voor haar in een strakke boxershort waarin een enorme bobbel te zien en te voelen was.

“Wat een heerlijk lijf heb je…” fluisterde ze terwijl ze haar handen op mijn kruis legde en langzaam naar boven bewoog en over mijn borstkas aaide. Met haar rechterhand trok ze mijn boxershort een stukje omlaag waardoor mijn erectie bloot viel. Ze aarzelde niet en trok met beide handen de boxershort verder omlaag waarna ze met haar rechterhand mijn piemel vastpakte. Langzaam begon ze me af te trekken. Mijn voorhuid trok ze zonder weerstand steeds verder achteruit omdat mijn eikel enorm vochtig was geworden van alle opwinding. Na een paar keer trekken schoof ze mijn voorhuid volledig achter de rand van mijn grote kloppende eikel waarna ze doorging met trekken. Ondertussen legde ze haar duim op het toompje van de voorhuid die ze begon te masseren.

Ik moest kreunen van genot en wilde mijn ogen niet sluiten omdat ik vooral wilde zien hoe mijn de Lara op het geilste moment ooit haar uiterste best deed. Terwijl ze me aftrok keek ze voortdurend naar me en ze toverde een lach op haar mooie mond. Af en toe streek ze door haar haren als die voor haar ogen vielen. Ik keek naar haar geile kop, haar prachtige bovenlijf en die mooie benen waartussen zich een hete kut bevond waar ik me op wilde uitleven. Lara verhoogde haar tempo en klemde haar hand steviger om mijn snoeiharde pik. Bij het naar boven bewegen maakte ze een draaiende beweging met haar hand waardoor ik geiler en geiler werd en mijn pik nog lekkerder voelde dan daarvoor. Ik noemde een paar keer smachtend haar naam en zei dat ik het heerlijk vond. Blijkbaar beschouwde ze dit als een aanmoediging voor meer want niet veel later boog ze over me heen en bracht ze haar mond voor mijn harde pik.

Met haar tong likte ze over het toompje dat ze net nog met haar duim had gemasseerd. Ze liet haar tong vervolgens naar beneden glijden en likte daarna van onderen naar boven over mijn piemel tot ze bij het topje van mijn glanzende vochtige eikel uitkwam. Haar smalle lippen gleden over mijn eikel en langzaam bracht ze mijn piemel in haar warme mond.

Ze begon me te pijpen en ik wist niet wat me overkwam. Ik keek hoe mijn lul in en uit haar mond gleed en hoe ze haar hoofd op en neer bewoog terwijl haar haren voor haar gezicht vielen. Haar halsketting tikte steeds tegen mijn borst en haar tieten waren keihard geworden. Met haar hand trok ze mij nog steeds af terwijl ze die draaiende beweging maakte. Na een paar minuten stopte ze met pijpen en liet ze mijn pik los. Ik ging met mijn lul voor haar staan die ze nog een keer in haar mond pakte waarna ze er even aan likte. Ik aaide over haar hoofd en vroeg haar of ze haar slipje wilde uitdoen. Ze stond even op en schoof haar slipje omlaag waarna ze weer ging zitten. Vervolgens schoof ze het slipje verder omlaag en ze deed haar benen even omhoog om het slipje over haar laarzen uit te doen.

Ik keek recht in de natte spleet van Lara die overduidelijk nog steeds heel vochtig was. Ik wilde mijn lul tussen die schaamlippen duwen totdat ze begon te krijsen van genot. Ze ging op de rand van de tafel zitten en ging achterover liggen met haar benen wijd uit elkaar. Ik ging over haar heen hangen en stond tussen haar benen in en bracht mijn erectie voor haar natte gloeiende kut.

“Oh ja, stop ‘m erin. Kom maar, ik wil je in me voelen. Kom maar…” verzuchtte ze.

“Ik wil je hard neuken, ik …” maar nog voor ik mijn zin kon afmaken stootte ik mijn lul diep in de kut van Lara en kon ik slechts kreunen. Ik genoot van de penetratie en het in en uit de kut bewegen van mijn nat geworden lul. Het was een waanzinnig gezicht om mijn lul bij Lara naar binnen te zien gaan en het leek een absolute droom die uitkwam. Ze kreunde ook en sloot haar ogen terwijl ze genoot. Haar benen sloeg ze om mijn middel en zo lagen we minutenlang te neuken als beesten. We draaiden onze lichamen en Lara ging languit op de tafel liggen waarna ik op haar ging liggen en opnieuw penetreerde. Mijn gezicht legde ik in haar nek en we kreunden in elkaars oren. Ik ramde mijn pik in haar soppende kut die alsmaar natter leek te worden. We wisselden van standjes en ik nam haar op zijn hondjes, ze ging op me zitten en ik nam haar terwijl ze op haar buik lag. Even later ging ze voor me staan terwijl ze haar handen op de tafel liet rusten en ik achter haar ging staan. Ik stond haar achterlangs te rammen terwijl ik naar haar kleine tieten keek die hingen te bungelen op het ritme van mijn stoten in haar kut. Ondertussen legde ik mijn rechterduim op haar anus en ik masseerde die zachtjes nadat ik er wat speeksel op had gedaan. Lara liet het toe en begon harder te kreunen.

Voorzichtig duwde ik het topje van mijn duim een stukje in haar anus terwijl ik vooral bleef doorgaan met het rammen van haar geile natte kut. Ik pakte met mijn handen haar bovenlijf vast door ze op haar kleine borsten te leggen en trok haar zo rechtop. Mijn keiharde lul schoot uit haar kut en ik legde mijn linkerhand op haar kruis waarna ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen liet zakken. Even later zette ik haar op het grote bureau. Met haar benen wijd zat ze voor me en we kusten elkaar. Ik pakte haar benen vast en liet haar knieën op mijn onderarmen rusten terwijl ik mijn pik weer bij haar naar binnen schoof. Ik ramde haar nu weer in hoog tempo terwijl ze zuchtte en kreunde en ik mijn pik weer diep naar binnen zag glijden. Even later haalde ik mijn pik eruit en ging ik nu voor haar zitten waarna ik haar benen uit elkaar deed. Ik legde mijn tong op haar kut en schoof haar schaamlippen opzij waarna ik haar begon te likken. Ik befte haar langzaam en versnelde vervolgens mijn tempo. Af en toe stopte ik en bracht ik het puntje van mijn tong in haar vagina die heerlijk vochtig smaakte. Er was geen houden meer aan want Lara kreunde steeds onregelmatiger. Ik legde mijn tong op haar klitje en pakte deze stevig vast tussen mijn lippen. Heftig kreunend kwam ze opnieuw klaar terwijl ze haar benen hard tegen mijn hoofd drukte.

Ik liet ze van het bureau stappen nadat ze een paar minuten had kunnen bijkomen en ik haar ondertussen had gekust. Meteen pakte ze mijn harde lul vast en ze trok er weer aan. Ze knielde en begon me weer te pijpen, nu harder dan de vorige keer. Met haar tong draaide ze over mijn eikel die warm aanvoelde in haar mond.

“Ik wil klaarkomen, in jou, nu!” schreeuwde ik.

“Kom maar dan, spuit maar in me” antwoordde ze terwijl ze mijn pik even uit haar mond had gehaald.

“Nee, ik wil in je kut spuiten terwijl je me aankijkt. Ik wil je nog een keer neuken.”

Ik ging op de rand van de tafel zitten en Lara ging op mijn pik zitten terwijl we stevig tegen elkaar drukten. Ik sloeg mijn armen om haar lijf en masseerde haar billen terwijl ik diep ik haar kut stootte. Ik legde opnieuw een vinger op haar anus en masseerde die terwijl ze genoot. We kreunden en hijgden en het zweet brak ons uit door alle inspanning. Lara ging iets achterover hangen terwijl ze zich vasthield aan mij. Ik nam haar tepels tussen mijn lippen en zoog er hard op. Nog steeds ramde ik haar kut hard en diep en nog steeds hadden we er geen genoeg van. Ik wilde haar keihard nemen en rammen tot ze het uitschreeuwde van de lekkere pijn. Hard drukte ik mijn vinger op haar anus en ze sloeg een hoge kreet. Haar lijf was nu zeiknat van het zweet en ik likte het op met mijn tong. Ze stapte van me af en ging op bed liggen waarna ik weer op haar kwam liggen. Voor de laatste keer penetreerde ik haar. Ik stootte zo hard als ik kon in haar genotsgrot totdat ik haar onder mij zag bewegen. Ik riep dat ze naar me moest kijken terwijl ik klaar kwam. Ze schreeuwde terug dat ik haar moest nemen en keek me strak aan. Ik stootte nog één keer en voelde dat er geen weg meer terug was. Mijn hele lijf spande zich aan en ik kwam in zeker tien krachtige zaadlozingen luid zuchtend klaar in de kut van Lara Met mijn pik nog in haar kut liet ik me op haar vallen om uit te rusten. Ik kreeg een kus op mijn wang en ze zei dat ze had genoten. Ik was kapot en kon niets uitbrengen. Na een paar minuten waren we weer wat op adem en ik vroeg haar.

“Is dit nu jullie levensstijl?”

“Zo’n beetje wel” antwoordde ze gevat “maar ook Marc zou graag eens met jouw vrouw Emma neuken, hij vindt haar erg aantrekkelijk”. Tja, toen moest ik direct bekennen dat ik zo was opgegaan in het neuken met een eigenlijk wildvreemde vrouw dat ik helemaal niet meer aan Emma had gedacht. Wat zou zij ervan vinden als ze hoorde wat er gebeurd was. We waren wel wat gewend; we hebben ook wel eens aan partnerruil gedaan maar dat was toch wel weer een paar jaar geleden. Ik voelde me een beetje schuldig maar Lara zei.

“Kom, laten we het brood pakken en dan lopen we samen naar Emma want ook Marc zou na de inspectie van de bossen naar het zwembad gaan. Kleren hoeven we niet aan te trekken want ondertussen is de temperatuur behoorlijk omhoog geschoten”.

“Goed laten we maar gaan” zei ik liep met deze bloedmooie vrouw naar het zwembad. In de volle zon bekeek ik nogmaals haar prachtige lichaam; helemaal bruin, ik kon geen stukje wit ontdekken, heerlijke strakke billen en slanke taille. Ze zag het en lachte me toe, en zei.

“Ook jouw lichaam mag er best wezen”. Een prachtige vrouw met mooie borsten. Haar tepels waren lekker groot en staken trots. Haar kutlipjes waren van een mooi formaat en stonden een heel klein beetje uiteen van de neukbeurt in het kasteel en ik zag nog hier en daar wat sperma zitten. Lara kwam een paar stappen dichterbij, nam mijn lul even los in haar handen en streelde hem kort.

“Mooi ding’ mompelde ze” zullen we maar naar Emma en Marc gaan?” Het erotisch moment werd snel onderbroken en we liepen door het bos richting de speeltuin. Na vijf minuten hoorde ik de stemmen Emma en Marc; Emma had duidelijk plezier want haar lach galmde door het bos. We kwamen aan de rand van het laatste struikgewas om de speeltuin bij het zwembad en stopten beiden. Wat we voor ons zagen was leuk om te zien. Mijn Emma zat op een grote schommel en ze werd geduwd door Marc. Hoger en hoger ging ze; haar parero waaide alle kanten op en plots zagen we dat Marc het ding in zijn handen had en mijn Emma totaal naakt op de schommel zat. Als bij afspraak bleven Lara en ik in de struiken staan en keken hoe dit tafereeltje zou aflopen. Marc duwde Emma op haar billen en rug en ze scheen het absoluut niet erg te vinden dat ze nu naakt was.

Na een paar minuten stopte Marc met duwen en hield Emma op de schommel tegen. Van achteren pakte hij haar borsten en begon die te strelen. We zagen dat mijn Emma dit heerlijk vond. Met haar handen aan de touwen van de schommel zette ze haar voeten naast zich op de schommel en wij keken, vanuit de bosjes, zo tegen haar kale kut aan. Marc stond nog steeds achter haar en ging langzaam met z’n handen over de strakke buik van Emma naar haar kutje toe. Ze kon weinig doen omdat ze zich vast moest houden aan de touwen van de schommel. Marc speelde verder met Emma’s borsten en kutlipjes. We zagen dat hij ze langzaam uit elkaar duwde en we zagen het zachte roze van haar kutje. Even later stak hij zijn wijsvinger even in haar kutje, haalde die natte vinger met kutvocht eruit en liet de vinger door Emma aflikken. Zonder aarzelen pakte Emma de vinger in haar mond en begon die met smaak af te likken. Ik zat op mijn hurken in de struiken en was stom verbaasd; maar ook heel nieuwsgierig bekeek ik deze situatie. Lara stond achter me en leunde voorover over mijn rug. Ik voelde haar borsten tegen mijn schouderbladen komen.

“Spannend he?” Fluisterde ze in mijn oor. “zullen we hier nog even blijven stiekem toekijken?” Ze drukte haar bekken tegen mij aan en ik voelde haar vochtige kutlipjes lekker tegen m’n billen. Zo genietend keken we naar het schouwspel bij de schommel.

Marc had net zijn zwembroek uitgedaan en zijn lul sprong stijf naar voren. Hij stond nu voor mijn Emma d’r kut pakte zijn lul en drukte die zacht tegen het haar kutje gaan; Emma stootte naar voren en we zagen z’n hele lul in haar kut glijden. Langzaam bewoog Marc op een neer en zelfs van deze afstand hoorden wij de soppende geluidjes. Plots duwde Emma zich af; Marc ’s lul schoot uit haar kut en ze pakte zijn pik vast en begon haar eigen kutvocht eraf te likken. Daarna liet ze z’n pik los en ging achterover liggen, met haar benen uit elkaar. Marc ging op zijn knieën voor haar op de grond zitten en bekeek haar kutje van dichtbij, en duidelijk vond hij het een prachtig gezicht!

Haar kut stond inmiddels al behoorlijk open en was al flink nat, wat natuurlijk een extra geil gezicht was. Bovenop zag hij duidelijk haar genotsknobbeltje zitten. Voorzichtig wreef hij daar met twee vingers overheen, een beetje van haar kutsap uitsmerend. Hij liet zijn vingers een beetje omhoog gaan en voelde aan haar kale schaambeen, zachtjes duwend. Hij zag dat mijn vrouw dit erg lekker vond en Emma duwde zelf haar bekken een stukje omhoog. Nu liet hij zijn vingers weer wat zakken en pakte een schaamlip tussen duim en wijsvinger. Hij trok de schaamlip een stukje naar buiten, opnieuw hoorden wij dat ze dit lekker vond, een zacht gekreun ontsnapte aan Emma ’s lippen. Met zijn andere hand trok hij haar andere schaamlip naar buiten en zo lag ze nu wijdbeens met een wijd opengesperde kut vlak voor zijn neus. Hij moest zich duidelijk bedwingen om niet onmiddellijk zijn mond op die heerlijke pruim te zetten. Hij liet haar lippen weer los, na er nog een beetje mee gespeeld te hebben en zette nu een vinger tegen haar open kutje aan. Terwijl hij weer met mijn andere hand over haar klitje wreef, duwde hij heel zachtjes zijn vinger naar binnen. Opnieuw kreunde ze en dit moedigde Marc aan om er meteen een tweede vinger bij te duwen. Zacht begon hij haar met zijn vingers te neuken en nu zette hij zijn mond op haar kut. Hij stak zijn tong uit en likte van onderen naar boven over haar gleuf heen.

“Wat doe je?” riep ze verschrikt. Marc liet zich hier echter niet ontmoedigen, wetend dat ze het vanzelf lekker zou gaan vinden. Hij ging rustig door met likken, terwijl hij tegelijkertijd met zijn ene hand over haar klit bleef wrijven en met zijn andere hand met twee vingers in haar soppende kutje duwde. Hij cirkelde met zijn tong rond haar klit en zoog deze zachtjes naar binnen. Wild duwde ze nu haar bekken omhoog.

“Oh, god, wat doe je allemaal met me? Wat lekker, ga door, niet ophouden!” We konden nog net zien dat ze wild aan haar tepels lag te plukken, die nog steeds kogelhard waren. Ze duwde haar linker tiet omhoog en likte aan haar tepel. Marc verhoogde het tempo van zijn vingers en Lara en ik zagen dat ze ging komen. Ze kreunde luid, een diep, dierlijk gegrom, gilde toen even en toen voelde Marc het. Zijn gezicht werd kletsnat van het overvloedige kutsap wat rijkelijk stroomde. Hij likte nog even verder en deed ook nog even verder met zijn vingers en toen pas toen zagen we dat haar orgasme wegzakte stopte hij. We zagen dat Marc ’s gezicht plakte van haar geil en ook zijn vingers zaten onder het slijmerige geil uit Emma’s kut.

“Wat zullen we nu doen?” Hoorde ik Lara in m’n oor fluisteren. “ik ben van dat bespieden zo geil als boter geworden”.

“Ja, dat voel ik. Je kutje is zo nat dat m’n billen helemaal onder je geil zitten”.

“Draai je maar eens om dan lik ik jou weer helemaal schoon” Ze ging achter mij staan en ik voelde dat haar sensuele tong over mijn billen gleed. “Buig je eens voorover” gebood ze en voelde ik haar tong over mijn aars gaan. Tussen mijn benen door pakte ze mijn ballen beet een begon die tegelijk te masseren. Wat een allemachtig heerlijk gevoel, mijn pik werd nog stijver en die begon ze achterlangs langzaam af te trekken. “Ik ga je nu namelijk heerlijk pijpen, als je beloofd dat je mij dan vervolgens ook een heerlijke befbeurt geeft”.

“Uiteraard,” zei ik. Machtig, wat pijpte zij lekker, ze likte, ze zoog, ze beet en nam hem in zijn geheel in d’r mond, iets wat Emma nooit deed. Ik werd helemaal gek en dat voelde ze, maar ik wou nog niet komen en haalde haar hoofd naar me toe en fluisterde.

“Zo’n heerlijke pijpbeurt verdient een vergoeding”, en pakte haar keiharde tepels. Dit was mijn droom, een andere vrouw met zulke lekkere tieten! Ik plaagde haar ermee terwijl ze was gaan liggen tussen de struiken. Ik likte haar benen van onder naar boven. Zo kwam ik met mijn tong terecht bij haar kletsnatte kut. Ik plaagde haar nu terug door met mijn tong over haar lipjes te gaan, terwijl de geuren al bij mij naar binnen gingen. Ze kon niet meer wachten en beval me haar hele kut te likken. Ik likte haar heerlijk, nam haar kutvocht in mijn mond, terwijl ik met mijn vingers bij haar naar binnen ging. Ze werd werkelijk waar helemaal gek en kroelde met haar lichaam alle kanten op, terwijl haar handen het gras vast pakte.

Nadat mijn tong haar clitje te pakken had, was het gedaan met er, ze schreeuwde een moment mijn naam en kwam behoorlijk heftig klaar. Ik heb zelden zo’n opwindend orgasme gezien bij een vrouw, heerlijk gewoon. Na de eerste schokken te hebben overleefd trok ze nu mijn hoofd naar haar toe en met een bezweet hoofd vertelde ze me dat dit de lekkerste befbeurt ooit was die ze had gehad, maar ze mij ook nog wilde zien klaarkomen. Haar ogen gloeiden en ze vertelde me dat ze nu meteen zo snel en hard mogelijk genomen wou worden tegen een boompje aan. Ik wist weer niet wat ik hoorde, en pakte haar op en zette haar tegen het boompje aan. Ik kon nu heerlijk genieten van haar heerlijke ronde billen, die ik stevig vastpakte en vervolgens ging ik zonder moeite bij haar naar binnen.

Marc en mijn Emma konden ons horen en nu elk moment bij ons komen kijken. Dit maakte mij alleen maar gekker, terwijl Lara weer steeds heftiger begon te hijgen. Ik pakte daarom nu haar hoofd naar achter en hijgde in haar oor, dat dit de heerlijkste neukpartij ooit was, zonder dat er een woord van gelogen was. Ik neukte haar nog een paar keer hard, waarna ik het niet meer had en haar kut vol schoot. Bezweet en betraand keek ze me aan, pakte mijn lul in haar mond, proefde het zaad en slikte dit door. Op dat moment kwamen mijn Emma en Marc bij ons aan en ik hoorde Emma zeggen.

“Aha, jullie ook zo genoten? Het zou me niets verbazen als jullie ons ook hebben zien neuken”. We begroetten elkaar alsof we elkaar in geen dagen hadden gezien. Onze naakte lijven zaten onder het geil en toen ik een kus van mijn Emma kreeg greep ze gelijk mijn nog stijve lul beet en likte die helemaal schoon.

“Wat lekker zeg” mompelde ze, “ jouw zaad vermengd met de kutsappen van Lara”.

“Niet jaloers?” Vroeg ik.

“Nee, hoor want ik heb ook een heerlijke beurt gehad. Zullen we naar het zwembad gaan? Dan kunnen we daar een douche nemen en een drankje nemen”.

En zo liepen we met z’n vieren naakt naar het zwembad.

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post353

Mia

ZackyGeplaatst door My 4Fingers wo, april 03, 2019 14:42

MIA

Het is echt gebeurd, realiseer ik mij als ik wakker word naast een naakte Mia. Mia is mijn ex-collega met wie ik enkele jaren een kantoor heb gedeeld. Het klikte altijd enorm maar ik had nooit gedacht dat we met elkaar in bed zouden belanden. En dat terwijl ik gewoon gelukkig getrouwd ben. Ik kijk nog eens naast me en de film van wat afgelopen nacht gebeurd is speelt zich nog een keer af in mijn hoofd. Ik ben een 32 jarige sportieve man met een goed lichaam, brains en werk als zelfstandig ondernemer. Ik hou van avontuur en ben altijd op zoek naar uitdagingen. We waren samen met andere (ex-) collega’s uitgenodigd op de bruiloft van een ex-collega. Het was een Hindoestaanse bruiloft met alles erop en eraan, inclusief mooie gewaden en echt heerlijk eten. Het was heel gezellig, heel leuk om iedereen weer eens te zien en te spreken. Soms heb je dat met mensen. Je ziet elkaar bijna nooit maar als je elkaar ziet dan is het altijd meteen gezellig en zit je nooit om gespreksstof verlegen.

Zo ook met Mia, ergens toch wel vreemd eigenlijk dat ik ook nooit echt seksuele fantasieën heb gehad bij haar. En dat terwijl ik toch vaak gedurende dag met seks bezig ben in mijn hoofd. Op kantoor ging zij altijd een beetje truttig gekleed, in mantelpakjes die niet al te uitdagend waren. Misschien dat daarom mijn fantasie nooit op hol is geslagen over haar. Ik zal haar eens beschrijven.

Ze is 31 jaar, heeft halflang blond/rossig haar, blauwe ogen en is heel slank met een lekker klein kontje en kleine borstjes. Ze is, denk ik, zo 1,65 m lang. Als ik haar zo beschrijf dan vind ik het des te vreemder dat ik niet eerder seksuele fantasieën over haar heb gehad. Dat ze dus echt enorm geil is ben ik nu ook achter, ze heeft twee gezichten. Op kantoor netjes en beschaafd. Maar ze kan dus ook helemaal los gaan. Dat komt verderop in mijn verhaal.

Maar de bruiloft dus. Het liep al tegen het einde van de avond, het was na twaalven, en het bruidspaar stond op het punt om te vertrekken. Na het laatste bakje koffie maakten alle gasten aanstalten om huiswaarts te vertrekken. Zo ook Mia en ik, we liepen gezellig kletsend mee naar buiten. Buiten aangekomen realiseerde ik mij opeens dat mijn auto in de parkeergarage stond, en dat ik niet meer had gekeken naar de openingstijden. Ik was aan de late kant geweest en dus in mijn haast vergeten te checken tot hoe laat ik nog de garage in zou kunnen. Ik bedacht mij dus hardop of ik nog wel mijn auto kon bereiken op dit uur. Mia bood meteen aan dat ik anders wel bij haar een slaapplekje kon krijgen. Zij woonde in de buurt en was op de fiets. Ik dacht daar (nog) niets bij en zij liep met haar fiets in de hand mee naar de parkeergarage. En ja hoor, natuurlijk was de garage gesloten en pas weer geopend vanaf de volgende morgen tien uur. Shit! Shit! Shit, echt heel stom om je dit te laten overkomen dacht en zei ik. Mia bood nogmaals aan om dan met haar mee te komen en bij haar te overnachten. Ik zag geen andere mogelijkheid en stuurde een sms’je naar mijn vrouw met daarin de mededeling dat ik mijn auto in de parkeergarage had staan, er nu niet meer bij kon en dat ik bij een collega zou blijven slapen. Ik zette er niet in dat dit bij Mia zou zijn. Waarom ik dit niet deed weet ik niet, normaal gesproken zou ik dit ook vermelden. Wij dus samen op haar fiets naar haar huis. Ik moest natuurlijk wel fietsen, je moet er wat voor over hebben. Mia zat achterop met haar handen om mijn middel en zo fietsten we door de binnenstad. De handen van Mia rustten losjes op mijn kruis.

Tijdens het fietsen kreeg ik ineens dat besef, en toen kwamen er wel seksueel getinte gedachten. Ze had een zomers jurkje aan en zag er wel heel lekker uit eigenlijk. En ik zou dus vanavond bij een ‘vreemde’ vrouw in huis slapen, had ze wel een apart bed of zou ik op de bank moeten slapen? Ze kletste onderweg honderduit over de bruiloft, hoe leuk het was om iedereen weer te spreken, en hoe leuk het was dat wij elkaar weer eens hadden gezien en gesproken. Ook vertelde ze hoe mooi de bruid was geweest, en dat ze zelf ook ooit wel een keer wilde trouwen. Mia had al twee jaar geen vriendje meer gehad. Haar toenmalige vriendje Bart was voor zijn werk een half jaar naar het buitenland geweest, en had het er daar lekker van genomen als je begrijpt wat ik bedoel. En bij terugkomst had hij Mia meegedeeld dat hij een nieuwe liefde had gevonden, hij had meteen zijn spullen gepakt en was vertrokken. Mia had mij daar wel eens over verteld, maar de details kende ik verder niet.

Eenmaal aangekomen bij haar huis zetten we de fiets in de schuur en ik liep achter haar aan naar de achterdeur. Ik was nog nooit bij haar thuis geweest. Het was een jaren-30 herenhuis met een grote achtertuin. Het huis had drie verdiepingen, erg veel ruimte dus voor een vrouw alleen, maar ze had ook een goede baan dus ze kon het prima betalen. Binnen aangekomen vroeg ze of ik misschien nog iets wilde drinken. Ik stemde in en ze pakte een fles witte wijn uit de koelkast. Onder het genot van een glaasje wijn zaten we dus nog lekker verder te kletsen. Hoe het zo kwam weet ik niet maar het gesprek kwam op de wens van Mia om een man in haar leven te hebben. Ze had al zo lang geen intimiteit meer gehad met een man, Bart was de laatste geweest. Ik zei haar dat ik mij niet kon voorstellen dat zij geen man aan de haak kon slaan, ze zag er heel goed uit en is heel lief. Ze werd er verlegen van en vertelde dat ze dat lief vond van mij om te zeggen, maar dat ze gewoon niemand tegen was gekomen. Ze werkte hard, maakt lange dagen, en was daarnaast toch ook wel kritisch ten aanzien van de keuze voor een man. Ja, dat heb je met hoger opgeleide vrouwen die er ook nog eens goed uitzien. Die kunnen kritisch zijn, maar als je dan al twee jaar droogstaat, dat was ook maar minnetjes.

Na ieder twee glazen wijn opgedronken te hebben gaf Mia aan dat ze naar bed wilde. We waren beiden een beetje aangeschoten van de wijn, en ik voelde een soort spanning door het openhartige gesprek. Ik bedacht mij hoe geil je je wel niet moest voelen als je al twee jaar geen echte seks had gehad. Natuurlijk zou Mia wel de nodige hulpmiddelen hebben om een beetje de druk van de ketel te halen, maar een echte vent van vlees of bloed lijkt mij toch wel heel veel beter. Zij ging eerst nog even douchen en dan zou ze lekker in bed kruipen. Ik vroeg waar ik kon slapen. Mia gaf aan dat ze een groot tweepersoons bed had, maar dat ik als ik mij daar niet prettig bij voelde ook op de bank mocht slapen. Ik wist wel wat verstandig was, maar besloot om mij niet te laten kennen en ook in bed zou slapen. Dat is soms het lastige aan man zijn, dat je dus wel weet wat de verstandige keuze is, maar dat je je laat leiden door… heu… wat anders.

Mia liep naar boven en dook de badkamer in om te gaan douchen. Ze riep nog even naar beneden dat ik natuurlijk ook kon douchen, en dat ze handdoeken klaar had liggen in de badkamer. Ik hoorde even later het water van de douche stromen, terwijl ik nog op de bank beneden zat. Na tien minuutjes stopte het water en even later hoorde ik Mia roepen dat de badkamer vrij was. Ik liep de trap op naar boven en zag Mia in haar slaapkamer lopen. Ze had een satijnen nachthemd aan dat net onder haar billen reikte. Oef, nu sloegen mijn gedachten wel eventjes op hol. En ik zou met haar in één bed slapen, was dit nu wel verstandig? Maar ja, op de bank slapen is toch ook niets, dan ben je gebroken als je wakker wordt.

Ik dacht er niet verder bij na en dook de badkamer in, kleedde mij uit en sprong onder de douche. Terwijl ik daar stond zag ik dat ik de deur vergeten was dicht en op slot te doen. Deze stond op een kiertje. Jammer dan hoor, we zijn beiden volwassen mensen dacht ik nog. Zo stond ik lekker onder het warme water toen ik in mijn ooghoek een beweging dacht te zien. Verbeeldde ik mij dit nou of liep Mia voorbij de badkamer? Het was donker op de gang dus ik zag niets buiten de badkamer. Nou ja, het zal wel. Ik moest mij geen dingen in mijn hoofd gaan halen. Misschien had ik toch ook de wijn niet meer moeten aannemen bij Mia thuis. Ik voelde mij een beetje geil en stond eigenlijk zonder echt na te denken een beetje aan mijn pik te trekken, iets wat ik wel vaker deed onder de douche. Deze was al behoorlijk stijf aan het worden.

Toen dacht ik weer iets te zien in mijn ooghoek. Ik zag wederom niets, maar had toch het gevoel bekeken te worden. Ik zal het mij echt wel verbeelden dacht ik nog. Ik stopte met aan mijn pik trekken zodat deze weer de normale proporties aan zou nemen. Ik kon toch niet met een stijve pik bij Mia in bed stappen? Ik zette de douche uit en stapte uit de douchecel. Ik stond mij af te drogen en vroeg mij even af hoe ik zou moeten slapen. In ieder geval niet naakt zoals thuis, maar met alleen een onderbroek aan, zou dat voldoende zijn? Zou Mia daar niets van denken. Ach, niet zo moeilijk doen dacht ik. We kennen elkaar al zo lang dus dat komt wel goed.

Ik stapte de badkamer uit in mijn onderbroek en liep de slaapkamer binnen. Mia lag al in bed en keek mij met een beetje aparte blik aan. Als ik niet beter zou weten dan zou ik gedacht hebben dat zij eigenlijk enorm geil was. Zou zij toch hebben staan gluren? Zou zij mij hebben gezien terwijl ik een beetje met mijn pik stond te spelen onder de douche? Ik tilde de dekens op om in bed te gaan liggen, en het viel mij op dat nachthemd op een stoel in de hoek van de kamer lag. Als zij geen nachthemd aan had, betekende dit dan dat zij naakt onder de dekens laag. Mia, mijn ex-collega van wie ik nooit seksuele gedachtes had gehad tot dan toe, lag nu dus naakt of bijna naakt naast mij.

Ik kreeg het ineens wel een beetje warm. Het lampje op het nachtkastje aan mijn kant van het bed stond nog aan en Mia had zich naar mij toe gedraaid. Ik kijk haar aan en zag weer die blik in haar ogen. We keken elkaar wat langer dan gebruikelijk aan. Of het de drank was of gewoon met mijn pik denken weet ik nog steeds niet, maar we bogen naar elkaar toe en eindigden in een lange warme tongzoen. Heel even bedacht ik mij hoe fout dit was, mijn vrouw thuis alleen in bed en ik bij een ‘vreemde’ vrouw in bed waarmee ik dus innig lag te tongzoenen. Maar stoppen deed ik niet, wat is het vlees dus zwak. Ik had niet gedacht dit ik dit ooit zou doen, maar het voelde zo… lekker.

Onze tongen gleden zacht en warm langs elkaar en we moesten even ademhalen tussendoor. Ik zag nu echt wel een geile blik in haar ogen. We zoenden verder en haar handen gleden over mijn borst. Ik zag dat als een uitnodiging om mijn handen ook op verkenningstocht te laten gaan over haar buik en borsten. Wat een heerlijk geil gevoel was dit zeg, ze had een heerlijk platte buik en zoals gezegd kleine borstjes waar ik prima mijn hand omheen kon leggen. Ik kneedde zacht haar borsten terwijl we lekker tongzoenden. Ik liet mijn hand over haar buik naar haar rug glijden, en zakte af naar haar billen. Ik aaide genietend over haar lekkere kontje en trok haar boven op me zodat ik met beide handen haar rug en billen kon strelen terwijl we lekker bleven tongzoenen. Mijn pik was al aardig gegroeid en drukte nu tegen haar kruis aan terwijl ze op mij lag.

Terwijl we zo zoenden voelde ik haar hard geworden tepels tegen mijn borst, en ze drukte haar kruis ritmisch tegen mijn pik aan. Het hek was van de dam en we gingen volledig in elkaar op. Tijdens een adempauze tussen het zoenen door fluisterde ze dat ze al zo lang had gewacht om lekker genomen te worden. Ik wist niet dat het kon, maar hierdoor werd mijn pik nog harder hetgeen Mia ook niet ontging. Ze begon met mij kusjes geven op mijn borst, en daalde zo langzaam af. Ze pakte mijn pik beet en begon deze langzaam af te trekken. Op een gegeven moment had ik het niet meer en was bang om nu al klaar te komen. Ze stopte met aftrekken en we gingen weer lekker tongzoenen. Op een gegeven moment pakte ik Mia beet en draaide haar op haar rug. Ze liet zich gewillig overmeesteren en kronkelde van geilheid. Al tongzoenend verkende ik met mijn handen haar lichaam. Van haar borsten daalde ik af naar haar buik. Afwisselend betastte ik hard en zacht haar borsten en aaide over haar buik, en daarna weer lekker haar borsten. Ze wordt hier geiler en geiler van. Wie had dit ooit gedacht. Dat nette kantooruitje in haar mantelpakjes gaf zich nu helemaal over aan haar geiligheid.

Ze pakte op een gegeven moment mijn hand en legde deze op haar kutje. Ze was zo geil dat ze niet langer wilde wachten. Ik masseerde de buitenkant van haar kutje door haar slipje heen en voelde dat ze al enorm nat geworden waren. Ik tilde haar benen omhoog en haar billen op. Zo kon ik haar slipje uittrekken en zag voor het eerst het natte kutje van Mia. En dat kutje mocht er wezen zeg, wat een heerlijk gezicht. Het was een zachtroze kutje met kleine schaamlipjes die ietwat uitstaken. Haar kutje stond lichtjes open en het geil stroomde er al uit. Ik zag ook haar clitje al uitnodigend open staan. Ik boog voorover en likte over haar buitenste schaamlippen. Mia kronkelde van ongeduld en kreunde dat ik haar echt moest likken en niet langer pesten. Mijn tong gleed door haar gleuf en langs haar clit. Een diepe kreun, en ik zoog mijn lippen zacht vast op haar kutje terwijl mijn warme zachte tong over haar klitje gleed. Ze pakte mijn hoofd beet met haar handen en duwde mij dichter tegen haar kutje aan. Inmiddels had ik ook een vinger in haar kutje laten glijden en vinger haar zacht terwijl ik op haar clitje sabbelde en haar kutje likte. Het duurt niet lang of Mia lag te schokken en ik voelde haar kutspieren aanspannen. Ze kwam met een lange kreun heerlijk klaar waarbij haar hele lichaam ongecontroleerd lag te schokken. Ze leek echt even helemaal van de wereld te zijn.

Na een minuutje uithijgen kwam ze weer langzaam bij. Ze keek mij aan met nog steeds de geile, maar nu ook enigszins voldane blik. We zoenden weer lekker en ze drukte haar lichaam tegen mij aan. Ze zei dat ze dit echt zo gemist had, zo lekker door een man verwend te worden. Ze fluistert in mijn oor dat ze ook heel graag een warme pik van vlees en bloed in zich wilde voelen vannacht. Dat zou het echt afmaken. Mijn pik staat nog keihard overeind, dus dat zal wel goed komen. Mia pakte mijn pik weer beet en liet haar lippen over de eikel glijden. Langzaam verdween mijn pik in haar warme mondje. Echt heerlijk, wat kon Mia pijpen zeg. Ik voelde mijn pik wederom keihard worden en ging dit dus echt niet lang volhouden. Mia liet de volle lengte van mijn pik in haar mond en keel verdwijnen. Ik waarschuwde dat ik het niet meer hield en klaar dreigde te komen. Ze keek mij aan terwijl ze strak doorging met pijpen. Enkele tellen later kwam ik klaar en spoot diep in haar keel. Mia ging zacht door met zuigen terwijl de golven sperma in haar mond en keel verdwenen.

Ik moest even bijkomen van dit alles. Door het klaarkomen zag ik echt even sterretjes. En dan Mia die alles doorslikte, iets wat mijn vrouw nooit deed. Echt zoiets geils als dit had ik lang niet meer meegemaakt. En we waren nog zeker niet klaar, want Mia wilde ook nog een warme pik in haar voelen. We knuffelden genietend wat en tongzoenden nog wat meer. Na een kwartiertje voelde ik dat mijn pik al weer behoorlijk op oorlogssterkte kwam. Het was ook zo geil om dit allemaal met Mia te doen. Ik streelde haar weer over haar rug en billen terwijl ze op mij lag. Ze gleed met haar kruis over mijn pik. Op een gegeven moment voelde ik mijn pik een stukje in haar kutje schuiven. Ze stopte even om van het gevoel te genieten en drukte dan door zodat mijn pik in haar kut verdween. Ze begon met langzaam op mij te rijden en leek mij op een gegeven moment even helemaal te vergeten. Met haar handen op mijn borst ging zij helemaal op in het neuken en ze ging steeds wilder tekeer. Ik masseerde genietend haar borsten en billen terwijl ze los ging. Op een gegeven moment pakte ik haar beet en duwde haar van mij af. Ik legde haar zo dat ze met haar borsten op het bed lag met haar kontje uitnodigend naar achteren en omhoog. Mia kreunt weer van geiligheid wat voor mij een teken is dat ze er echt wel van hield om echt genomen te worden. Ik nam achter haar plaats en zette mijn pik tegen haar kutje aan. Ik duwde mijn pik in haar en begon haar zachtjes te neuken op zijn hondjes. Al gauw pakte ik haar heupen beet en stootte diep in haar. Ze kronkelde weer van geiligheid en ik voelde dat ik bijna ging komen. Ze vingerde zichzelf lekker terwijl ik haar van achteren neukte. Het uitzicht op haar heerlijke kontje terwijl mijn pik in en uit haar gleed werd nu echt bijna te veel. Dan voelde ik dat Mia klaar ging komen. Haar kutje begon ritmische mijn pik te bewerken en ze begon te schokken. Ik hield het ook niet meer en spoot haar kut vol met mijn warme zaad. We kwamen tegelijk weer heel heftig klaar. We vielen uitgeput voorover op het bed en ik bleef nog even in haar terwijl ik Mia kusjes gaf in haar nek. Zo knuffelden we nog wat na, en op een gegeven moment ging ik weer naast haar liggen. Mia keek gelukkig en voldaan, dit had ze dus echt nodig. We kletsten nog wat en vielen lepeltje-lepeltje in slaap.

De volgende morgen word ik dus wakker en realiseer mij wat er is gebeurd. Ik lig met mijn arm om Mia heen in een voor mij vreemd bed met mijn ODOL tegen haar billen. Een enorm schuldig gevoel maakt zich van mij meester, en ook wel schaamte. Dit was dus gewoon echt gebeurd. En ik realiseer mij nu ook dat we geen condoom gebruikt hebben. Wat als ze zwanger raakt, en wat moet ik mijn vrouw vertellen? Allemaal vragen die door mijn hoofd spoken.

Mia wordt langzaam wakker en voelt even met haar hand naar achteren aan mij. Ze draait zich om en geeft mij een zoen. Ze ziet dat ik mij schuldig voel en vraagt wat ik ervan denk. Ik zeg dat het eigenlijk nooit zover had mogen komen. Maar het was wel heel erg lekker en geil. En ach, met mijn vrouw hebben we ook al een paar keer een trio gedaan, dus het was niet voor het eerst dat ik met een vreemde vrouw heb geneukt terwijl ik getrouwd ben. Ik moet er maar mee leren leven, het vertellen vind ik geen optie want daarmee zou ik haar alleen maar verdriet doen en haar omwille van mijn schuldgevoel kwijt raken. Mia zegt dat ze het heerlijk vond, en ook zeker voor herhaling vatbaar. Dit had ze zo lang gemist, seks met een man, en achteraf hadden we dit al veel eerder kunnen en moeten doen.

Mia staat op en ik zie nu haar naakte lichaam bij daglicht. Echt een onwijs lekker ding, maar ik bekijk haar natuurlijk nu met hele andere ogen. Die zachtroze kut waar ik lekker in geweest ben, dat heerlijke kontje en die mooie borstjes. Ze gaat onder de douche en vraagt of ik meekom. Ach, wat maakt het uit, ik spring erbij. Ik pak de zeep en sop haar hele lichaam van top tot teen in. Hierbij laat ik geen plekje ongemoeid en masseer daarbij haar rug, armen, benen, borsten, nek. Mia staat heerlijk te genieten van de aandacht en het laat mijn pik weer niet onaangeroerd.

We gaan weer lekker verder waar we gebleven waren, maar dat is misschien iets om een andere keer te vertellen, als daar in ieder geval interesse voor is. Inmiddels is dit alles nu twee jaar geleden gebeurd, en we hebben in de tussentijd vaker seks gehad.

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post327

weekend eXXtra

ZackyGeplaatst door My 4Fingers za, februari 09, 2019 12:41

WAAROM IK MIJN SECRETARESSE ONTSLAGEN HEB...

Ik werd 's morgens gedeprimeerd wakker, omdat het mijn verjaardag was en ik dacht: alweer een jaartje ouder. Nadat ik me had gewassen en geschoren, ging ik richting ontbijt met de gedachte dat mijn vrouw me met een dikke kus zou feliciteren.

Aan tafel zat mijn vrouw zoals gewoonlijk de krant te lezen en zei geen woord. Ik schonk me zelf een kop koffie in en dacht bij mezelf. Ze is het vast vergeten maar zo meteen komen de kinderen en die zingen samen 'Happy Birthday' en komen met een leuk cadeau Genietend van de koffie wachtte ik op de kinderen. Uiteindelijk kwamen de kinderen. Ook niet!

Op kantoor aangekomen begroette mijn secretaresse me met een glimlach, feliciteerde me met mijn verjaardag, gaf me een zoen en haalde een kop koffie. Ik begon me al een stuk beter te voelen... Later in de morgen kwam mijn secretaresse op mijn werkkamer en zei. “Je bent jarig vandaag, zullen we samen gaan lunchen?” Met de gedachte dat ik me dan nog beter zou gaan voelen, zei ik. “Dat is een goed idee, waarom gaan we niet naar een leuk tentje buiten de stad in plaats van de gebruikelijke McDonalds”.
Op weg terug naar kantoor zei mijn secretaresse dat het vandaag niet druk was op kantoor en ze stelde me voor om mee te gaan naar haar flatje om nog wat te drinken. Dat klonk goed, dacht ik en mijn humeur begon aardig op te klaren.

Na een paar drankjes zei ze tegen mij. “Neem me niet kwalijk, ik wil even wat makkelijks aantrekken, ik ben zo weer terug”.
Wauw, dacht ik, en niet alleen mijn humeur werd opgebeurd. Na een paar minuten ging haar slaapkamer open, ze kwam binnen met een grote verjaardagstaart en in haar kielzog volgden mijn vrouw en kinderen en een heleboel vrienden en familie.

En ik…

Ik had alleen mijn sokken nog aan!  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post287

LEA ’S ONDERHOUDSBEURT

ZackyGeplaatst door My 4Fingers do, januari 10, 2019 13:39

LEA ’S ONDERHOUDSBEURT

Lea is een verpleegster. Ze werkt op de IC en heeft dus onregelmatige diensten. Ze was vrij tot de volgende middag en had de was in de machine gedaan. Toen ze de lekkage bemerkte belde ze me gelijk. Mijn vrouw was naar een beurs en ik had dus het rijk alleen. Lea is tweeënveertig jaar, knap, ijzingwekkend precies op haar lijf en heeft daardoor een figuur van een meid van vijfentwintig! Zo geil om zien, zo strak met fantastische tieten, een heerlijk strak kontje en een paar ogen die je lul direct kunnen laten steigeren!! Ik kwam binnen en liep gelijk met haar door naar de zolder waar de wasmachine staat. Ik keek er even achter en zag al wat het probleem was. Gescheurde slang, dus inkorten maar. Een kwartiertje later was ik klaar en toen Lea de zaak verder had drooggemaakt vroeg ze.

“En nu wil je zeker een espresso”. Ik knikte bevestigend terwijl ik mijn kist weer opruimde. Ze liep voor me uit naar de eerste etage en zei.

“Oh ja, kun je gelijk even naar de airco in de slaapkamer kijken?” Ik vroeg wat er aan de hand was. “Het lijkt wel of die niet aanslaat”, antwoordde ze en liep de slaapkamer in. Ik trok het klepje van de display open en zag niets bijzonders. Ik zette de thermostaat lager en het ding sloeg direct aan. Ik hoorde de wisselaar zoemen en dacht gelijk dat er iets niet klopte. Ik draaide me om en was verrast door wat ik zag. Lea stond met haar rug naar mij toe met haar legging van haar kont afgetrokken tegen de kleerkast aan. Haar benen en armen gespreid en ze zei zachtjes.

“Wil je hier ook even naar kijken? Ik voel zoveel hitte daaronder. Ik weet niet hoe ik dat op moet lossen.” Ik liep langzaam in haar richting en kreeg gelijk een stijve! Wat een prachtige reet! Mooi strak, iets naar achteren wijzend, de billen boven de rand van de legging uitstekend zodat ze er nog uitdagender uitzagen. Ik wist gelijk dat er vanavond niet veel voor de TV gehangen zou worden!

“Je weet dat ik je overal mee help Lea,” zei ik zo neutraal mogelijk. Ik kwam achter haar staan en legde een hand op een bil.

“Oh, ja… Zacky, dit is lekker”, beantwoordde ze mijn streling. Ik zei dat we de espresso maar even moesten laten voor wat ie was en terwijl ik achter haar stond pakte ik haar geweldige tieten beet en kuste haar in haar nek en oor. Mijn tong maakte cirkeltjes en Lea begon te hijgen en te trillen. Jezus, wat was die meid heet! Ze drukte haar mooie kont tegen mijn kruis en ze zei.

“Ik wil je, Zacky. Ik wil met je neuken! Wil je mij neuken?” Dat was dus de stomste vraag van de laatste jaren wat mij betreft! natuurlijk wilde ik haar neuken. Dat wilde ik al sinds de dag dat ze buurvrouw geworden was!

“Ik wil niets liever Lea, maar wat verwacht je van mij?” Vroeg ik haar. Ze draaide zich plotseling om en ik zag twee oneindig geile ogen. Heel strak en diep keek ze in mijn ogen. Ze kwam met haar lippen heel dicht bij me.

“Ik wil dat je me verschrikkelijk lang en hard neukt! Ik wil diep genaaid worden zodat mijn kut straks schraal aanvoelt! Ik wil je lul diep in mijn keel zodat mijn kaken kramp krijgen en ik wil hard in mijn kont genaaid worden totdat ik niet meer kan zitten! Ik wil je tong diep in mijn mond, in mijn kut en in mijn aars! Ik wil op je klaarkomen zoals ik nog nooit klaargekomen ben!” Ik voelde aankomen dat dit een heftiger klusje ging worden dan de wasmachine. Ik pakte haar hoofd beet en perste mijn tong in haar mond. Gulzig nam ze hem op en begon met haar tong een wild gevecht tegen die van mij. Ondertussen pakte ik haar linkerborst beet en begon die te kneden, terwijl mijn andere hand zich vermaakte met haar prachtige kont. Ik voelde haar handen over mijn rug gaan en afdalen richting mijn heupen. Daar nam ze de snelweg richting mijn kruis waar ze gelijk mijn op springen staande lul voelde die ze dan ook gelijk begon te strelen. Ik begon haar truitje omhoog te trekken. Ze hielp mee en even later stond ze met een naakt bovenlijf tegen mij aan. Ze trok mijn shirt over mijn hoofd en ik voelde voor het eerst onze hete lijven tegen elkaar. Adembenemend is wel het beste woord voor het gevoel dat door mijn lijf joeg! Ze ging door de knieën en begon zonder omhaal mijn broek van mijn kont te trekken. In een oogwenk stond ik in mijn blote kont voor haar. Ze keek aandachtig naar mijn recht vooruit staande paal, keek mij nog eens aan en liet toen mijn eikel langzaam in haar mond verdwijnen.

Ik zag al sterren voordat ik goed en wel besefte wat er met mijn jongeheer gebeurde! Ineens begon ze hard met haar hoofd naar voren te stoten en perste haar mond over mijn toch niet al te kleine lul. Ik voelde mijn eikel in haar keelgat drukken. Ze bleef doorstoten en ik voelde haar lippen mijn onderbuik raken. Godallemachtig, wat een gevoel was dat! Ik pakte haar hoofd beet met beide handen en nam de regie over. Ik begon haar nu met langzame, diepe halen in haar keel te neuken. Ze begon te grommen en te kreunen. Ik keek naar beneden en zag het kwijl langs mijn lul uit haar mondhoeken langs haar kaken druipen. Haar ogen waren wijd open en haar neusvleugels trilden, terwijl ze op haar knieën zat en een hand in haar kruis had gestoken.

Toen ik dat zag, stopte ik en ik haalde mijn paal uit haar mond. Ik tilde haar zonder iets te zeggen op en drukte haar voorover op het bed. Ik begon haar legging en slipje uit te trekken en kuste tegelijkertijd haar kont. Toen haar benen vrij waren spreidde ze haar benen wijd en drukte haar gezicht in het bed. Ik liet mijn tong door haar bilspleet gaan en rook een frisheid, gemengd met de geile geur van een zeiknatte kut! Ik liet een vinger door haar kutgleuf glijden en Lea begon gelijk gesmoord te kreunen. Ze draaide met haar reet in de ronde en begon naar mijn vinger te stoten met haar bekken! Deze vrouw was zo geil! Dit zou hard werken worden.

Ik draaide haar om, zodat ze op haar rug lag en ik kwam met mijn mond tussen haar benen, begon voorzichtig aan haar kutlippen te likken, die inmiddels glinsterden van het geil. Langzaam maar zeker verdween mijn tong steeds dieper in haar kut! Ze draaide haar bovenlijf zo, dat ze onder mij kwam te liggen en begon gelijk aan mijn eikel te zuigen en mijn zak te masseren. Ik liet mijn onderlijf wat verder zakken en ze stootte met haar hoofd omhoog, mijn paal tegemoet en weer diep in haar keel. Afwisselend keihard mijn eikel zuigend en diep, al kokhalzend mijn schacht in haar keel laten verdwijnen, lagen we in 69 elkaar te verwennen. Ik ging als een achterlijke met mijn tong dan weer over haar harde klit en dan weer diep in haar kut. Tegelijkertijd duwde ik stiekem mijn middelvinger tegen haar aars. Ik voerde de druk wat op en na een tijdje zat ik met mijn vinger in haar reet.

“Dieper! Duw je vinger dieper in mijn kont!” Hoorde ik haar onder mij kreunen. Ik begon haar nu steviger met mijn middelvinger te bewerken en pompte in een stevig tempo in en uit dat strakke kontgaatje van Lea terwijl ik tegelijkertijd haar klit bewerkte! Ze begon steeds heftiger te krampen en te schokken. Ik voelde dat haar eerste orgasme niet lang zou uitblijven en ging in hetzelfde tempo door.

“Oh… ho… ja… ho… oh… ja… ik… oh… ja… ha… ik kom!” Gilde ze het ineens uit! Een straal vocht kwam uit haar kut, recht in mijn mond en tegen mijn gezicht. Heerlijk, een spuitende buurvrouw, dacht ik. Bingo! “Twee vingers in mijn kut en vinger me hard!” riep ze naar mij. “Ik wil nog harder, kom, naai mij met je vingers!” Ik drukte twee vingers in haar kut en begon ze van beneden naar boven te bewegen. Steeds meer voerde ik het tempo op en er kwamen soppende geluiden uit haar kut. Ze spreidde haar benen nog meer en trok haar knieën zo hoog mogelijk op zodat haar kut wijd open voor me lag. Als een waanzinnige begon ik haar nu hard te vingeren en merkte dat Lea dit erg waardeerde. “Oh… ja… ho… oh… ja… oh… ja… ha… mijn kut” Opeens kwam er weer een flinke douche vocht naar buiten gespoten terwijl ik haar bleef vingeren. Het spatte alle kanten op en haar bed werd zeiknat. Nadat Lea een beetje bijgekomen was, draaide ze zich naar mij toe.

“Ik wil je lul in m’n kutje Zacky”. Mijn inmiddels staalharde paal werd door haar gemasseerd en gelikt. Ze zoog weer op mijn eikel en ik wist dat dit niet te lang kon duren. Ik ging tussen haar benen zitten en zette mijn eikel tegen haar nog steeds drijfnatte kut. Ik duwde hem steeds verder naar binnen en Lea begon te hijgen van genot. Haar ogen wijd opengesperd en met haar onderlijf naar mij toe stotend verdween mijn lul tot in het binnenste van Lea ’s kut. Wat een heerlijk gevoel en wat een stomend heet wijf was ze!!

“Oh… oh… oh… Zacky… naai me!! Neuk me hard en lang!” Ik pakte haar benen vlak onder haar heupen vast en begon haar met regelmatige stoten te neuken. Ik voerde het tempo steeds verder op, er wel voor zorgend dat de stoten zo diep mogelijk bleven. Opeens trok Lea mij over zich heen, zodat haar benen over mijn schouders kwamen te liggen. Ik vond haar mond met mijn tong en we begonnen, al neukend, heftig te tongen. Ze gromde, ze greep mijn kont vast en zette haar nagels diep in mijn vlees.

“Ja… ah… naai me hard! Naai mijn kut! Oh… Zacky, ram die paal in me! Ik wil dat je me misbruikt! Laat me jouw slet zijn, jouw eigen hoer!”

“Jij bent mijn neukteef! Jouw geile kut is van mij! Voel maar eens wat er in je kut gebeurt! Riep ik in haar oor. Ik begon als een gek diep in haar kut te pompen en voelde mijn zaad omhoog komen. “Ik ga spuiten, ik spuit je vol!! “Oh… ho… ja… ho… oh… ja… ik… oh… ja… ha… ik kom, ik spuit je vol! Brulde ik toen ik klaarkwam. Zo was ik nog nooit klaargekomen. Ik trilde over mijn hele lichaam en schokkend spoot ik mijn zaad diep in haar kut. Tegelijkertijd begon Lea hevig te schokken met haar onderlijf, wat aangaf dat zij ook weer een orgasme aan het opbouwen was. Sissend en grommend keek ze me zo geil aan! “Oh… ho… ja… ho… oh… ja… ik… oh… ja… ha… ik kom! Gilde ze het ineens uit en ik voelde haar kut verkrampen en samentrekken terwijl ik het laatste zaad uit mijn lul voelde spuiten. Godallemachtig wat was deze buurvrouw ver boven mijn verwachting. Ik trok mijn lul terug en onder begeleiding van zwaar hijgende en piepende geluiden kwam er weer een fontein kutvocht uit Lea ’s krampende kut. Ik sloeg met mijn lul op haar klit en het vocht spatte alle kanten weer op. Nadat we hijgend tegen elkaar aanliggend tot rust probeerden te komen zei Lea.

“Allejezus Zacky, dit is zo heerlijk. Ik ben in lange tijd niet zo klaargekomen”.

“Ik ook niet lieverd”, zei ik. Lea begon over mijn heupen te strelen en keek me met die geile blik aan.

“Ik ga je weer pijpen Zacky. Die paal wil ik weer hard maken want je bent iets vergeten.” Ik reageerde quasi verontwaardigd.

“Ja.., vergeten. Ik krijg bij jouw de tijd niet om het hele programma ineens af te draaien” Lea drukte mij op m’n rug en kwam pardoes over me heen liggen en begon mijn eikel te likken en tegelijkertijd mijn ballen te strelen. Met uitzicht op twee prachtige neukholletjes begon ik haar kut weer te likken terwijl ik met een vinger tegen haar aars aandrukte. Ze reageerde gelijk door haar kont tegen mijn vinger aan te duwen. Ik had snel mijn middelvinger in haar aars en begon met mijn andere vinger te vechten om plek te maken. Lea begon weer te grommen en pompte nu met haar hoofd op en neer, mijn stijver wordende lul tot aan de wortel in haar keel glijdend. Ze perste haar lippen hard op mijn onderbuik en begon slikbewegingen te maken met mijn eikel in haar keel! Een fantastisch gevoel gaf dat. Na een tijdje zo samen gestoeid te hebben draaide ik haar van mij af, pakte haar bij haar heupen en trok haar kont omhoog. Ik duwde haar benen zo ver mogelijk uit elkaar en drukte ruw haar hoofd in het matras.

“Zo, geile slet! Ik ga die reet van je hard naaien! Ik zal je eens laten voelen hoe het is om je kont te laten misbruiken! Ik ging half op mijn hurken boven haar zitten en zette mijn eikel tegen haar ster.

“Ja… ha… ja… Zacky, naai mijn kont, ram die paal van je in mijn reet!! Niet te rustig! Stamp hem er ineens in en laat me voelen dat ik een neukreet heb!” Dat was voor mij het teken zonder pardon mijn paal hard in haar reet te rammen! “Auw” krijste Lea. Ik was er klaar mee en pompte gelijk in een hoog tempo mijn paal diep in haar reet. Lea gilde het uit en lag met haar vingers in de matras te graaien. Ik knalde mijn bekken tegen haar reet aan en hield Lea stevig op het matras gedrukt, mijn armen op haar schouders drukkend. “Oh… ho… ja… ho… oh… ja… oh… ja… ha… harder! Harder!” Zo ging Lea krijsend tekeer.

“Hier heb je wat je wilde, geile teef! Schreeuwde ik tegen haar. “Je wilde een paal in je reet? Hier heb je er een! En ik stampte een paar keer extra hard naar binnen. Piepend en rochelend van genot onderging Lea de neukbeurt die ik haar bezorgde. Ik wilde haar genot niet onderbreken en deed mijn uiterste best om dat opkomende gevoel in mijn ballen te onderdrukken. Het dreigde echter na een paar minuten te intens te worden dus trok ik ineens mijn paal uit haar kont, greep haar bij haar prachtige zwarte haar en trok haar gezicht naar mijn lul, die nu op knappen stond.

“Oh… ho… ja… ho… oh… ja… ja… ha… kom, kom in mijn mond klaar, spuit je geil in mijn keel!”. Ik perste mijn paal in haar mond en Lea drukte haar hoofd naar voren, zodat ik mijn eikel in haar keel voelde drukken. Ze pakte me bij mijn billen en drukte een vinger in mijn kont! Terwijl ze in mijn aars aan het vingeren was neukte ze in een hoog tempo mijn lul met haar mond. Ik pakte haar hoofd met twee handen vast en rossend in haar keel kwam ik weer klaar! Ik brulde het uit van extase en voelde Lea kokhalzen op mijn lul!

Toen mijn orgasme wegebde, bleef Lea in een iets langzamer tempo mijn lul afzuigen. Toen ze hem uit haar mond liet glijden en ik haar aankeek, kwam er een kwak zaad mee naar buiten, wat ze over haar kin naar beneden liet stromen. Ze ving het op met haar hand en likte het alsnog op om het door te slikken. Uitgeput lagen we even later naast elkaar en ik vroeg.

“Hoe komt het eigenlijk dat je wasmachine kapot ging en we uiteindelijk hier op bed belanden?” Lea glimlachte naar mij en zei.

“Ik hoopte de laatste tijd zo dat ik met jou zou kunnen neuken, dat ik het moment afgewacht heb waarop we ons konden uitleven. Toen je vrouw vertelde dat ze naar een beurs ging, heb ik de slang gesaboteerd met een mesje. De rest was gemakkelijk”. Ik keek haar licht verbaasd aan en vroeg.

“Hoe wist je nou dat ik op je verleiding zou ingaan?” Ze glimlachte, gaf mij een diepe tongzoen en zei.

“Dat, lieve Zacky van me wist ik al op de eerste dag dat we elkaar zagen.” Ik wist dat ze gelijk had. Ik zei nonchalant.

“Volgend weekend is mijn vrouw naar haar zus in Brugge. Heb je nog wat te klussen?” Lea lachte luid.

“Ik ben vrij en er is voor jou genoeg onderhoud te plegen hier!”

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post266

DE JARRETELLENGORDEL

ZackyGeplaatst door My 4Fingers do, december 13, 2018 13:54

DE JARRETELLENGORDEL

Het was een warme zomerse dag en zoals wel vaker voorkomt werkte ik thuis. Mijn vrouw was naar haar werk, de kinderen op school, de tuindeuren van mijn werkkamer stonden open, en ik genoot even van een verse kop koffie; het was een uur of tien. De bel klonk en ik was wat verrast toen Laura daar stond, onze buurvrouw.

”Hoi.”

“Hoi… is Julie thuis?”

“Nee, die is op haar werk. Kan ik iets….”

“Het is misschien een beetje raar… ueh… mag ik even binnen komen?” Ze lachte wat verlegen.

Laura is een slanke blondine van 30 jaar. Ze is niet echt heel erg knap, maar heeft een heerlijk geil lichaam. Die dag droeg ze ook een frivool geel zomerjurkje met dunne spaghetti-bandjes. Haar lijf heeft heerlijke ronde vormen. Haar borsten (een C-cup vermoedde ik) zijn stevig en staan mooi puntig vooruit.

”Ik hoop niet dat je dit heel erg gek vindt”, zei ze, “maar heeft Julie misschien een zwarte jarretel die ik zou kunnen lenen.” Het verraste me inderdaad en ik grijnsde wat.

”Weet je, het is vandaag onze trouwdag en Steven pikt me na de lunch op. We gaan samen uit en vanavond uit eten. Ik wilde hem verrassen. Ik heb dit weekend een jarretel met kousen gekocht en nu blijkt dat de jarretel kapot is en niet sluit.” Ik vroeg haar of ze ook een kop koffie wilde en vertelde dat Julie een meerdere jarretels had, ze kon kiezen; zwart, kobaltblauw, rood, of gele.”

“Zwart graag, ik heb een kort zwart rokje en zwarte kousen.” Ik keek naar haar borsten. Vanwege het open zomerjurkje waren haar rondingen goed zichtbaar; haar tepels waren hard en prikten door de dunne stof. Laura zag dat ik naar haar keek. ”Vindt je het gek dat ik dit aan jou vraag?”

“Nee hoor, loop zo maar even mee naar boven, dan kun je even kijken.” Terwijl ze kleine slokjes nam vertelde Laura dat het vandaag hun 10e trouwdag was. Ik vroeg stoutmoedig wat voor sexy lingerie ze op haar huwelijksdag had gedragen. Ze vertelde dat dat niets bijzonders was geweest.

”Het is eigenlijk de eerste keer, dus het is een beetje onwennig. Maar Steven vindt het zo opwindend en ik wilde hem er nu mee verrassen.” Ze klonk ook wat onwennig, misschien zelfs ongemakkelijk. En ik werd enorm geil van het idee.

“Wat draag je verder? Een zwart slipje met bijpassende bh?” Ze bloosde nu, maar hernam zich vervolgens en klonk zelfverzekerd.

”Zoals jij ook gezien hebt, heb ik geen bh nodig. Ik was eigenlijk van plan ook geen slipje aan te doen.” Mijn pik was keihard en ik verschoof wat ongemakkelijk. Ik zag het helemaal voor me, maar vooral had ik nooit kunnen bedenken dat ik zo’n gesprek met Laura zou hebben.

Na de koffie stelde ik voor dat zij haar kleding thuis zou halen, terug zou komen en ze dan haar keuze kon maken. Geil als ik was wilde ik zorgen dat Laura extra geprikkeld zou worden en legde in de tussentijd in Julie ’s kledingkast haar vibrator en een paar leren handboeien waar we wel eens mee spelen prominent in zicht, zodat Laura ze niet over het hoofd zou kunnen zien. Na 10 minuten was ze terug, met een zwart minirokje over haar arm, kousen en mooie zwarte pumps. Laura en ik liepen naar boven en ik opende Julie ’s kast. Ik kon haar reactie niet zien, maar wist dat Laura de vibrator en handboeien moest hebben ontdekt. Ik liet haar een eenvoudige zwarte jarretel, en pakte daarna ook de kobaltblauwe en de rode, die wat hoerig was.

“Er moet nog ergens een zwarte zijn.” Ik groef wat in de lingerie die wat op een hoop lag op een plank en haalde toen een andere zwarte tevoorschijn die was afgewerkt met veel kant. Laura knikte dat ze die erg mooi vond. Ik ging achter haar staan, terwijl zij voor de passpiegel stond die in de schuifdeur van de kast hing en hield de jarretel voor haar heupen. Ik fluisterde.

“Ik denk dat die je erg mooi staat… hij is erg sexy…” nog zachter en met een tedere stem. “Zal ik je ermee helpen?” Ik zag in de passpiegel dat haar tepels nog steeds hard waren; ze knikte zonder iets te zeggen. Het was inmiddels niet meer de oplossing van een probleem; het was een spel aan het worden. Ik legde de jarretel over mijn dressboy en liet met beide handen de spaghetti-bandjes over haar schouders glijden. Zachtjes kuste ik een van haar ontblote schouders en gluurde in de spiegel hoe haar borsten ontbloot werden. Laura had haar ogen gesloten; ik voelde haar mooie ronde billen licht tegen mijn kruis schuren en ik wist dat ze nu ontdekt had hoe hard ik was. Ik genoot van het zicht op haar volle, stevige borsten die inderdaad vrij spits waren maar wel heel erg mooi, uitdagend zelfs, naar voren stonden. Mijn harte bonsde en dat van Laura ook. Ik bleef naar haar borsten kijken, kuste toen langs haar hals en in haar nek, en schoof het gele zomerjurkje verder naar beneden, over haar heupen. Even leunde ze naar voren om te jurkje gelegenheid te geven langs haar benen naar beneden te glijden, toen liet ze zich weer iets achterwaarts leunen, tegen me aan. Mijn handen gleden rond haar middel; mijn pik drukte in m’n jeans en tegen haar ronde billen; mijn lippen gleden door haar nek, en weer langs haar hals en over haar schouders. Ik fluisterde.

“Wanneer heeft hij je voor het laatste geneukt?” Het was een schot in de roos.

“Weken geleden… het gaat niet zo heel erg goed meer… geen tijd, druk, moe, op reis”, fluisterde ze terug. Ze kreunde zacht toen mijn handen over haar borsten gleden. Laura liet haar hoofd iets naar achter zakken en leunde tegen mijn schouder. Ik kneedde haar borsten zacht en bekeek haar schaamstreek. Een iets te volle bos donker haar. Ik bleef haar borsten kneden en rolde haar harde tepels door mijn vingers. Ze kreunde opnieuw, met nog steeds gesloten ogen, en haar rug en billen draaiden langzaam tegen mijn voorkant aan terwijl ik haar zo vasthield voor de spiegel.

”Mag ik je een advies geven?, fluisterde ik zacht maar plagerig in haar oor. Laura knikte. “Gedraag je vanavond in het restaurant hoerig… chique en stijlvol, hoerig met klasse… ik weet zeker dat dat hem enorm opgeilt en je vanavond een enorme geile beurt krijgt.” Geen reactie. ”Dan moet er nog iets gebeuren…” Geen reactie behalve de zachte kreuntjes die Laura slaakte terwijl ik met haar tepels bleef spelen. ”Je kutje moet geschoren worden.” Ze fluisterde terug.

“Ik wil heel graag zijn hoer zijn… een hoer zijn… kun jij me scheren?”

Ik draaide Laura om en nam haar in mijn armen en kuste haar diep. Ze beantwoorde intens terwijl ze haar naakte lijf tegen me aandrukte. Ik nam haar mee naar de slaapkamer en legde haar op bed. Langzaam kuste ik naar beneden, haar tepels, de rondingen van haar borsten, haar middel, en een kusje op haar nog behaarde kutje. Even later kwam ik terug met een handdoek, scheerschuim en mijn Gillette. Laura lag zich te vingeren en vroeg zachtjes of wij die vibrator en handboeien vaak gebruikten. Ik knikte en vertelde dat ook Julie graag hoerige seks heeft en dat ze het dan lekker vindt om mijn pik en gezicht te berijden terwijl ik geboeid onder haar lig. Laura kreunde en grijnsde ondeugend.

“Een slaaf en zijn hoer… wat opwindend.” Vakkundig en voorzichtig schoor ik Laura’s kutje. Haar roze schaamlippen waren gezwollen; haar clitoris ook. De lippen waren mooi glad. Op haar venusheuvel stond alleen nog een kort getrimd toefje, in een kleine v, waarvan de punt boven aan haar gleufje eindigde. Ze ging op haar knieën zitten en vroeg speels wat ik het mooiste aan haar lichaam vond. Ik vertelde dat ik verzot was op haar borsten. Ze lachte en kuste me nog een keer hartstochtelijk. Ze begon, op de rand van ons bed, haar kousen aan te doen, gleed in haar zwarte pumps en vroeg of ik wilde helpen met de jarretel. Ze ging staan en ik knielde voor haar. Ik trok de bandjes strak en bevestigde de kousen aan de knopjes. Ze zag er heerlijk uit en mijn pik was nog steeds hard, maar behalve dat we intens gezoend hadden had Laura me verder nog helemaal niet aangeraakt. Ik boog iets voorover en likte heel kort aan haar gezwollen clit.

“Ik heb nog iets voor je.” Ik liep naar Julie ’s kast en keerde terug naar Laura in de slaapkamer. Ik opende mijn hand en liet haar drie afneembare piercing-ringetjes zien. ”Sierraden voor je tepels en clitoris… als je er als een echte hoer uit wilt zien.” Ze kirde en stond gewillig toe dat ik de ringetjes een voor een op haar tepels plaatste en zachtjes de uiteinden in haar vlees drukte om ze vast te zetten. Er ging een huivering door haar heen. Ik duwde haar achterover op bed en vroeg haar zich open te spreiden. Ze luisterde en bood haar pas geschoren, inmiddels vochtige kutje aan me aan. Ik boog voorover en cirkelde met de punt van m’n tong rond haar nog steeds harde clit. Ik rook haar geile geur. Mijn harde pik klopte in mijn jeans maar ik vermeed elke suggestie dat ik haar wilde neuken. Behoedzaam plaatste ik het laatste ringetje op haar genotsknopje. Ze huiverde en kreunde diep.

“Ga liggen en haal je lul uit je broek”, zei ze hees en verlangend. Ik deed wat ze vroeg. Ze draaide zich over me heen en duwde haar ronde billen naar achter. De kanten jarretel-bandjes liepen geil over haar bovenbenen; haar kutje glinsterde. Het ringetje aan haar clit hing uitdagend boven mijn mond. Zonder een woord te zeggen duwde ze haar natte kut tegen mijn mond aan en begon ik haar te likken. Haar bekken draaide geil toen mijn tong bij Laura naar binnen schoof. Ze kwam heel snel klaar en perste haar druipende kut tegen mijn gezicht aan. Snel draaide ze zich om, en kwam over mijn heupen zitten. Terwijl ik haar had gelikt had ze mijn pik nog niet aangeraakt. Ze kromde zich en kwam laag tegen me aan liggen. Haar tepelringen schuurden over mijn borst. Haar kut vond mijn eikel en krachtig duwde ze door zodat ze over mijn kloppende paal schoof.

Diep nam ze me in zich en kwam toen recht overeind. Haar handen steunden op mijn borst terwijl ze me wild en smachtend bereed. Ze neukte mij in plaats van ik haar. Haar stevige, puntige borsten deinden op en neer en ik bewonderde haar geil makende aanblik die de ringetjes in haar tepels veroorzaakte. Ze liet haar bovenlichaam naar me toe zakken terwijl haar heupen roteerden en ze me stevig neukte. Ze kuste me hartstochtelijk; haar tong roerde diep in m’n mond.

”Jij mag nu niet in me spuiten”, hijgde ze toen ze opnieuw een orgasme bereikte. Ik kuste haar diep. Ze fluisterde tegen me lippen aan. ”Ik zal zorgen dat we vanavond rond een uur of elf thuis zijn… ik laat de gordijnen van de slaapkamer open… ik wil dat je in onze tuin komt gluren in het donker, zodat je kunt zien wat voor een hoer ik ben… en ik wil dan dat je je aftrekt… en van me geniet….” Ik grijnsde. Ze kuste me opnieuw diep, klom van me af en trok haar zwarte minirokje aan en een dunne blouse van wit satijn. Ik liep met haar mee naar de voordeur. We kusten elkaar lang. Ik fluisterde dat ze op me kon rekenen.

Vanzelfsprekende kwam ze later de jarretelle terug brengen en kon ik vast stellen dat het nachtelijk schouwspel waarbij ik mij twee keer had afgetrokken slechts een voorspel was van wat ze mij te bieden had.

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post247

EXPERIMENTEREN

ZackyGeplaatst door My 4Fingers wo, december 05, 2018 15:31

EXPERIMENTEREN

Samen hadden we al vele speeltjes en geile pakjes, spannende plekjes en hete dingen gedaan. Alleen, nog nooit was er een tweede of derde persoon bij geweest. Dit omdat we dit nog niet spannend hadden gevonden. We besloten om een weekje lekker ergens een huisje te huren en daar lekker los te gaan. Speeltjes en camera mee en ergens leuk in de Ardennen een huisje van een iemand kunnen huren voor weinig geld. De eerste dagen lekker klote en geile dingen doen samen. Heerlijke buitenseks en ons zelf geil vast leggen op foto of film. Lekker samen terug kijken wat we die dag geil gedaan hadden onder genot van een borrel.

Ella wilde wel eens, als het al donker werd in het bos, lekker los gaan. Het weer zat mee en we bedachten wat spannends. Ze trok een leuk setje aan en we liepen een stukje het bos in. Daar ging ze zitten op een omgevallen boom en begon met zichzelf te spelen. Ik keek van een afstand toe en filmde. Ik liep steeds iets dichterbij. Ik hoorde wat, keek rond in het donker en zag een persoon staan kijken van achter een boom. Verd… dit zorgde voor veel opwinding aan mijn kant. Ik zat nu recht voor haar en filmde van dichtbij hoe zij met twee vingers haar mega natte kale kutje vingerde en aan haar geile stijve tepels van haar 85c cup trok.

Ella keek me aan en zei.

“We worden begluurd he”. Ik lachte en zei.

“Yep, door een man”. Haar kutje werd natter, ze hijgde licht en zei, “hoe ziet hij er uit”.

Ik lachte en zei, ”geen idee is erg donker. Zal ik weer wat afstand nemen in de hoop dat ie dichterbij komt”. Ella hijgde en nam een slok uit de wijnfles die ze mee had en zei.

”Ja, doe maar vind ik wel geil”. Ik gaf een lik aan haar natte kutje en zei.

“Wie weet pakt hij je wel”.

Ze lachte en zei “wie weet”. Ik liep weer schuin weg en stond achter een boom te filmen. De man was inderdaad zacht dicht bij haar gekomen. Ik keek lichtjes opzij en hij stond met zijn lul in zijn hand te kijken. Wauw wat geil dacht ik nog. Ik keek goed en zag dat het een oudere man betrof.

De man stond nu eigenlijk zo dat Ella hem ook zag. Dit was dus ook zo en ik liep een stukje dichterbij. De man bleef nu gewoon staan en lachte naar me. Ik filmde hoe hij zijn pik trok en keek naar Ella. Hij stond nu echt pal voor haar en trok zich zelf terwijl Ella zich stevig vingerde. Oké, zij vond het dus ook wel erg geil. De man stond echt nu heel dichtbij en trok zijn lul af vlak voor haar kutje die Ella open trok met vier vingers. Ze beet scheef op haar lip een teken dat ze het heel spannend en geil vind. Ik hoopte steeds meer dat die man een stukje verder zou gaan. Ik filmde hun van dichtbij en de man was inderdaad een stuk ouder. Weinig haar en wat hij had was grijs en had grijze zak haren. Hij stak zijn hand uit en gleed over haar boven been. ‘Yes’ dacht ik, nu maar wachten wat Ella deed. Die deed niks en sloot haar ogen. De man stapte nog een stap vooruit en stond nu tussen haar benen. Hij greep met beide handen haar blote borsten en speelde met haar tepels terwijl zijn kwijlende lul echt een mm voor haar kut stond.

Ella haar mond viel open toen hij haar tepels begon te likken en zijn lul haar kutje raakte. Ik zoomde in op haar kutje waar deze kwijlende lul tegen aan duwde. De man zoog en likte aan haar tepels en kneedde haar borsten geil en stevig. Ella hijgde zwaarder en die lul wreef nu door haar natte kale kutje heen. Zijn kwijl uit zijn lul wreef hij door haar geile sap. Dit was de eerste keer in zes en half jaar dat een vreemde kerel aan haar zat. En het was mega geil om te zien. Ella ‘s genot ook dat was duidelijk. Shit dit was een mega geil schouwspel. Het wrijven van de lul ging sneller en daardoor schoof die lul ineens in haar klets natte kut. Ella gaf een kreet van genot en met haar mond open en ogen dicht begon deze oude man haar te neuken. Hij pakte haar heupen en begon haar diep en hard te neuken. Verd… die vreemde kerel naaide mijn geile jonge meisje. Ella hijgde zwaar en bewoog haar heupen om hem dieper te krijgen. Ze begon wat te gillen en kwam met een heftige kreet klaar. De man duwde haar plat op de boom en terwijl hij speelde met haar borsten en tepels, duwde hij zijn oude lul diep in haar en naaide haar zo te zien lekker. Hij stopte even en begon haar te likken. Ook tussen haar billen likte hij flink. Nu kwam hij weer omhoog en hij wreef zijn lul langs haar kontje. Ella trok haar billen open en de lul gleed in haar strakke kontje. Het was duidelijk dat hij haar helemaal wilde hebben. Zijn lul gleed rustig in haar kontje, gelukkig iets waar ze van houd anaal seks.

De man speelde met haar kut en neukte haar kont. Hij trok zijn lul eruit en spoot zijn oude zaad over haar kut heen. Verd… dat was een geile schouwspel dat ik zojuist in een donker bos had gezien. De man gaf Ella een zoen en zei “dank je wel”.

Ella lachte en zei, “nee dank u voor deze heerlijke geile neukpartij”. Ella ging weer goed zitten en we staken samen met de man een sigaret op. Zijn naam was Luc en hij woonde niet ver hier vandaan. Hij vertelde dat niet ver van hier een verlaten huis staat waar altijd wel een stel of zelfs meerdere stellen liggen te neuken en dat hij daar dan naar kijkt. Dat hij ons had zien lopen en ons gevolgd was. Het was voor hem de eerste keer dat hij ook daadwerkelijk seks had. Normaal was het trekken geblazen. Hij was 62 jaar oud en daarom mocht hij meestal alleen maar kijken. Wij vertelde hem dat het voor ons ook de eerste keer was. Ella lachte en zei.

“Ja maar wel mega geil was het en super lekker”. Luc lachte en zei, “tja heb het zelfde gevoel”. Ja, en wij wilde wel eens weten waar het huis stond. We wandelden mee met Luc en daar midden in het bos stond het huis. Flink verwaarloost. We keken binnen maar er was niemand. Liepen naar boven en keken in het donkere huis rond. Het gaf een bepaalde spanning. Luc stond achter Ella en streelde haar middel en vroeg haar wat ze nu echt spannend en geil vond. Ella keek me aan en zei.

“Dat je mij hier verkracht”. Ik klikte de camera weer aan en wilde dit wel eens zien. Luc trok haar hemdje omhoog en kneedde haar borsten en trok haar tepels en wreef zijn kruis tegen haar billen aan. Hij likte haar oorlel en duwde haar voorover en duwde zijn stijve lul weer in haar kut en naaide haar daar voorover gebogen in het koude toch wel enge huis. Ella zat op haar knieën en kreeg die oude lul weer diep in haar. Na een paar stoten kwam ze klaar en ook Luc spoot zijn zaad over haar billen. We namen nu afscheid en we liepen terug. Ella vertelde dat dit wel erg geil was wat ze hadden gedaan.

De volgende dag gingen we terug naar het huis. Maar dan overdag. Het was een beetje regenachtig weer. Het was leeg en niemand was er. Ik maakte foto's van Ella terwijl ze steeds naakter ging. Weer aangekleed hoorde we mannenstemmen. Er kwamen een drietal mannen binnen. Ze lachte en hadden lol. Wij zaten boven en zij beneden. We bleven muisstil zitten. De mannen lachten en dronken en rookte wat. Ella zat alweer met haar vingers in haar broek en vingerde zichzelf zo spannend vond ze het. De heren gingen weg en wij daarna ook. De avond besloten we terug te gaan om te kijken. Inderdaad in de avond was er inderdaad een geil stel te zien dat lag te neuken. Ook LMuc was op post. Hij lachte en zwaaide naar ons. We keken naar het geile stel en na hun aftocht stelde Luc voor om bij hem nog wat te drinken.

Hij woonde vlakbij. Het was een leuk huisje rustig en netjes. Hij vertelde dat hij genoten had gisteren en vroeg of wat dat ook hadden. Ella lachte en zei, echt wel. Luc lachte en zei, “ ik weet nog een spannend plekje hoor”. Ella keek me aan en ik zei “wat jij wilt”. We wandelden een stukje en kwamen bij een meer. Daar waren meerdere stellen die lagen te neuken. Ik dacht Jezus, België neukt overal buiten. Luc nam Ella mee naar een leuke plekje bij het meer en lag al snel haar kutje te likken. Al snel stonden er meerdere mensen om ons heen. Acht mannen en twee vrouwen stonden te kijken hoe Luc Ella lag te likken. Tja zag er apart uit. Ella een jong ding en Luc best wel een oude man. Tja, 62 is ook oud. Ella was klaar gekomen en kwam naar me toe en zei, “dit is me even te veel”. Luc kreeg het ook te horen en we besloten weg te gaan. Luc bleef nog even. Ella vertelde dat ze dit zo geil vond dat ze het eng vond. Maar eigenlijk wilde ze wel blijven. We lachten en keken van afstand nog even toe en liepen via een bospad weg. We werden aangesproken door twee mannen. Ze hadden staan kijken en vroegen zich af of ze ook even mochten likken. Ella lachte en zei, ”oké, kom maar mee”.

Eenmaal terug in ons huisje stapte Ella de slaapkamer in en kwam later terug in een mega geil pakje. De heren keken hun ogen uit. Ze volgende haar de andere kamer in en Ella lag op bed en spreidde haar benen en de eerste dook er tussen en likte haar natte kale kutje en vingerde haar beide gaatjes. De andere bood zijn lul aan en Ella zoog deze stijve lul. Ik liep weer rond met de camera en filmde en maakte foto's. Shit ik leek wel een porno regisseur. Al snel gleed de eerste lul diep in haar kut en werd er gewisseld van lul. Steeds een lul in haar kut en mond. De hele kamer door werd Ella geneukt door de heren. Beide heren spoten hun zaad over haar kut en bedankte haar en gingen weg.

Ella lag helemaal suf geneukt op bed en wreef het zaad door haar kut en zei, ”en wat nu”.

Ik lachte en zei “maak je maar schoon, rokje aan en geen string en geen bh en alleen een topje”. Even later stond Ella voor me klaar. We liepen naar het verlaten huisje en ik deed een blinddoek voor bij Ella en zorgde dat ze zonder brokken maken binnen kwam. Er was niemand dat was balen. Of toch wel. Er zaten vier gasten boven te drinken en te roken. Ze zagen Ella en lachten. Ik maakte een gebaar van zachtjes en zette Ella in het midden.

Al snel gleden de vier paar handen over haar benen welke wijd uit elkaar stonden. Zo te horen was haar kut goed nat toen de eerste vingers er in gleden. De vier jongens waren allen denk ik in de twintig en van buitenlandse afkomst. Ella haar hemdje was snel uit en haar borsten werden ook gekneed en gelikt en ze lag op haar rug en de eerste grote kale lul gleed al snel in haar kut. De heren hadden met neuken een rubber om en pompte om en om in haar kale slettenkut. Ella was al die tijd met blinddoek om en hijgde en gilde geil. De heren schoven hun lul van kut naar kont naar mond om weer in haar kut te glijden. De rubbers hielde het niet bij de meeste en die naaide haar nu zonder rubber. Ella kreeg nu voor het eerst twee lullen te gelijk in zich. Haar kut en kont werden geneukt en ze zoog aan twee lullen.

Ze gilde het uit van genot en kwam heftig klaar en trok de eerste lading zaad over haar borsten. De overige drie pompte vrolijk door en Ella zweefde van geiligheid. Om en om in haar kont of dubbel en de tweede spoot zijn zaad in haar gezicht. De derde over haar kont en de laatste tegen haar rode kutje op. Helemaal suf en stuk geneukt gingen we weg. Ik had me zelf al afgetrokken met kijken. De twee volgende dagen hebben we heel rustig aan gedaan. Dit omdat Ella de laatste keer best wel wild was gepakt. We hadden nog twee avonden en Ella zei tegen mij.

“We gaan vanavond naar het meer, maar dan ga jij ook neuken, met wie maakt mij niet uit als je maar los gaat doe ik ook. Ik wil toch wel eens weten hoe het is meerdere heren. Ik heb geproefd van vier en dat was lekker”.

Het was al donker en het was er druk op de vrijdag avond. Mooi weer en al snel zag je meerdere stellen lekker kloten. Luc was er ook weer en al snel lag die met Ella te klote. Langzaam schoven er steeds meer heren bij Ella en Luc aan. Ik stond achter een mooi Oostblokmeisje waarvan de vriend zijn lul in Ella schoof. Ik speelde met haar grote borsten en voelde haar natte kut met best wel grote schaamlippen. Al snel likte ik deze grote lippen en natte kut welke zij met plezier over mijn mond wreef. Het was één grote orgie daar.

De laatste avond was er een Pools stel bij ons. Tania en Lars. Lars was in bezit van een lul van 23 cm en Tania van een flinke dubbele D en mooie ronde billen. De dames hebben eerst een heerlijk voorspel laten zien, Ella had zo voor het eerst een natte kut op haar mondje en werd heerlijk gelikt door Tania om daarna de grote paal van Lars in zich te voelen. Nu heb ik zelf een lul van bijna 19,5 cm maar zijn lul was echt groot.

Mijn heerlijke stamper gleed weer in Tania en zo speelde we met ze vieren naar een heerlijk geil orgasme.

Dit was voor ons een weekend waar we vele grenzen hadden verlegd en waar we vele nieuwe dingen hebben geleerd. Ella heeft seks gehad met verschillende vreemde mannen waarvan de meeste toch wel een stuk ouder waren en heeft heerlijke liggen klote met een mooie meid. Ik heb leren genieten terwijl ik alleen maar keek en heerlijk een mooie meid geneukt. Lars en Tania komen volgend weekend naar ons toe om daar heerlijk te gaan klieren. Nou heb nu al zin om die lekkere grote schaamlippen weer te likken en te zien hoe die grote lul weer in Ella glijd.

We hebben besloten het dan te doen zonder rubber want dat is het lekkerst. Ook gaan we nog een keer op zoek naar een paar oudere mannen om lekker Ella als een slet te laten gedragen.

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post241

TESTEN VAN…

ZackyGeplaatst door My 4Fingers di, november 27, 2018 12:42

TESTEN VAN…

Ik heb een nieuw bed nodig en ben via een site bij een beddenwinkel terecht gekomen. Hoewel het bijna sluitingstijd is kan ik gewoon rond lopen en kijken volgens een van de verkopers. Indien nodig willen ze graag helpen. ‘Als ik maar snel ophoepel’ denk ik bij mezelf. Ondanks dat ik al diversen sites heb bekeken en de nodige informatie heb bestudeerd is het nu toch een twijfel tussen drie verschillende soorten van matrassen. Ik besluit hulp te gaan zoeken.

“Eh mevrouw,” zeg ik tegen een van de dames. “Kunt u me helpen?”

“Ja natuurlijk,” zegt de vrouw die zich omdraait net als ik op mijn horloge kijk. “Over de tijd hoeft u zich niet druk te maken!””

Ik herken haar van de site en zij moet dan Nadine zijn, de eigenaresse van deze winkel. We stellen ons voor en ik blijk inderdaad gelijk te hebben. Met een kopje thee praten we verder ondanks dat de tijd van sluiten al even is geweest. Uiteindelijk is het een half uurtje later dan de sluitingstijd.

“Ik geef u deze informatie mee,” zegt ze terwijl ze een van de mannelijke collega wenkt die is gebleven en vraagt om alles af te sluiten. “U gaat thuis even nadenken over wat ik u heb aangeboden. Als u interesse heeft gaan we kijken of het inderdaad een bed voor u is”.

Met mijn werk is lastig op de tijd iets af te spreken en daarom stel ik voor dat ik bel voor een vervolgafspraak. Nadine begrijpt het na de nodige uitleg en stemt in op mijn voorstel. Eigenlijk is het haar idee dat eventuele klanten teruggebeld worden alleen nu maakt ze dan de uitzondering om te wachten. Een aantal weken gaan voorbij en ik weet in welke bed-systeem ik verder wil. Een belletje en wat afspreken is zo gedaan. Aankomende woensdag eind van de dag. Twee dagen later loop ik de winkel weer in.

“Ah! Mijnheer Zavelbergs,” wordt er al geroepen vanuit een hoek in de winkel. “Ik kom eraan!”

Gelijk zie ik Nadine met een gestrekte arm om te begroeten op me afkomen lopen. “Goedemiddag,” zeg ik en steek ook mijn hand uit. “Ik ben eruit!”

“Zullen we eerst even gaan zitten,” zegt Nadine die naar een stoel in de hoek waarvan ze kwam gelopen aanwijst. “Iets drinken? Thee, koffie of wat fris?”

“Doe maar een kopje thee alstublieft, zeg ik en de stoel naar achteren trek. Een paar minuten later komt Nadine weer terug met thee en een paar koekjes. “U mocht wel gaan zitten hoor,” zegt ze met een glimlach terwijl ze de thee neerzet. “Hoe is het met u?”” “Goed,” zeg ik en nadat Nadine is gaan zitten. En met u?”

“Prima,” zegt ze en slaat een dun kladblokje openslaat. “Zo, u hebt wat op het oog?”

Ik leg uit wat ik had gelezen en ook al wat verhalen had gehoord over het ene systeem. Het andere systeem zag er mooi uit maar blijkt vrij onbekend te zijn. Iedereen die ik ernaar vroeg kende het onder een andere naam”.

“Het lijkt mij wijs als we gaan proberen,” zegt Nadine die aanstalten maakt om op te staan. “Ik moet even de deur afsluiten. Dan kan mijn collega ook naar huis”.

“Sorry,” zeg ik en sta ook gelijk op. “Dat ik zo vervelend ben met deze rottijden!””

“Och,” zegt ze half omkijkend en lachend. “Het valt wel mee hoor!” Haar collega, een aantrekkelijke brunette glimlacht naar me. Nog even omkijkend naar mij zie ik haar samen met Nadine richting de deuren lopen en smoezen.

“Weet je het zeker,” hoor ik de brunette zeggen als ik even mijn benen strek en half in de richting van het tweetal loopt.

“Ja joh,” zegt Nadine lachend. “Ik kan hem wel aan. Zie je morgen,” Mia! Ze draait de deur op slot en loopt weer richting mij. “Zullen we eerst bij het eerste systeem gaan kijken,” zegt ze wijzend richting de andere zijde ten opzichten van de zithoek waar we net zaten. Het staat aan deze kant!” Luisterend naar de uitleg van Nadine neem ik plaats op een zijde van het aangewezen bed. Draaiend en wiegend meld ik dat dit systeem inderdaad goed ligt. Er blijkt nog een bijna hetzelfde systeem alleen goedkoper iets verder door te staan. Ook dit test ik uitgebreid wat volgens mij beter ligt dan de eerste duurdere versie. Lachend om mijn opmerkingen lopen we een trap op. Het tweede en volgens zeggen een onbekend systeem staat op de verdieping. Ik volg Nadine die op haar hakken bijzonder snel trap kan lopen. Bovenaan word ik bijna verblind door een felle lamp die recht in mijn gezicht schijnt. Daardoor draai ik mijn hoofd iets. Nog net zie ik door de felle lamp en het dunne rokje de silhouet van haar stevige bovenbenen. ‘Wow’ denk ik bij mezelf terwijl ik de aandacht voor het gepraat van Nadine kwijt ben. Wat een mooi paar benen zijn dat. Nadine blijft door praten en lijkt niets van mijn afwezigheid te merken.

“Nou ga maar eens liggen,” zegt ze terwijl een transparant matje onder mijn voeten schuift als ik ga liggen. “En?”

“Heerlijk,” zeg ik terwijl ik snel naar de benen van Nadine kijk die voorover buigt om iets op te pakken. Helaas net niet ver genoeg om meer te kunnen zien. “En hoe bevalt het,” vraagt ze weer.

“Oh… eh,” zeg ik en ga iets verliggen in de hoop mijn aandacht bij de test te houden. “Het ligt goed. Maar toch…”

“We hebben nog een bed op uw lijst je staan,” zegt ze en ze legt haar plooirokje goed om gaat zitten. “Dat staat beneden!” Vol over haar uitleg en haar benen kijk ik haar aan. Steeds als ze even de andere kant op kijkt kijk ik snel haar benen. ‘Jeetje’ denk ik terwijl Nadine maar doorratelt. ‘Tussen die benen zou ik wel even willen liggen. Trouwens ze ziet er best wel helemaal lekker uit. Blond haar wat met grove slagen tot net over haar schouders valt. Donkerblauw grijzige ogen met een licht kleurtje make-up. Een smalle mond met volgens mij een lichte lipstift. Smalle schouders, redelijke tieten, netjes in verhouding met haar lichaam en haar redelijk stevige kont. En dan haar heerlijke benen waar ik heel even…’

“Zullen we beneden kijken,” dringt Nadine ineens tot me door, die gelijk op staat!

“Ja natuurlijk,” zeg ik met volgens mij een beginnend roodhoofd. “Het derde systeem staat dus beneden?”

“Mm… ja,” antwoordt ze “vlakbij de zithoek”. Zonder mijn nek te breken komen we bij het derde en laatste bed-systeem waar ik interesse in heb. Het ligt lang niet zo lekker als de tweede, die boven staat. Na nog wat draaien en wiebelen gaan we weer naar boven om toch nog eens een ander systeem te bekijken. Dit op een beetje aandringen van Nadine. Volgens haar is dit dan een nog beter systeem dan waar ik op heb gelegen. Vreemd dat ze dit dan niet gelijk aanprees toen we nog boven waren. Weer hetzelfde ritueel op de trap en nu struikel ik toch bijna wel. Met de nodige verontschuldigingen en toch de nodige sarcasme helpt Nadine mij volkomen onnodig overeind. Verdomme denk ik. Als ik beter had oplet en niet zo naar haar benen zou staren was dit niet gebeurd. “Zo,” zegt Nadine en legt weer zo’n voetenmatje klaar. “Hier mag u wel gaan liggen!”” “Nou eindelijk,” zeg ik met een beetje zelfspot. Die vloeren van u liggen niet zo comfortabel als dit bed. Nadine gaat op het bed ernaast zitten en vergeet waarschijnlijk dat ik lig en zijzelf een rokje draagt. Tot ver onder haar rokje kijk ik over haar bovenbeen. Direct merkt ze haar fout en draait ze haar benen zo dat ik geen inkijk meer heb. Alsof er niets is gebeurd vertelt ze voor en nadelen over dit systeem. Natuurlijk zijn er veel meer voordelen dan nadelen.

“Heel eerlijk gezegd,” onderbreek ik Nadine op een ogenblik en met mijn hand over mijn schouder wijst, ligt dat andere systeem hierboven lekkerder. Mag ik daar nog eens op liggen?”

“Natuurlijk,” zegt Nadine die gelijk opstaat. “Mag ik u dan een andere opstelling laten zien met precies hetzelfde systeem. Het voordeel bij deze opstelling is dat ik u een ingesproken stuk tekst kan laten horen. Het duurt ongeveer vijf minuten en is van de fabrikant!”

“Prima,” zeg ik en sta in een beweging naast haar staat. “Laat maar zien!” Met een paar passen zijn we bij de opstelling die Nadine bedoelde.

“Gaat u maar liggen,” zegt ze en weer hetzelfde ritueel herhaald. “En hiermee bedient u het volume!” Ik krijg een afstandsbediening aan een krulsnoer in mijn handen geduwd met twee knopen erop. “Terwijl u hier ligt te luisteren ga even iets doen,” zegt ze. “Als u mij nodig heeft kunt u gewoon een gil geven. Er is verder niemand dus. Is dit goed?”” “Prima,” zeg ik en duw op de startknop.

“Ik zie u zo wel weer!” Wel jammer dat ze wegloopt, en gelijk ook elegante loop heeft. Ik kan haar stevige billen extra lang bekijken terwijl ze van mij wegloopt. Met vijf minuten is inderdaad de tekst afgelopen en Nadine komt bijna direct erna weer aangelopen.

“En,” vraagt ze terwijl ze nu wel oplet met het gaan zitten.

“Veelbelovend,” zeg ik en wip even op en neer. “Misschien een hele gekke en idiote vraag. Waarschijnlijk hoor het ook nooit meer. Maar eh. Zou je eens naast me willen gaan liggen?”

“Zo’n idiote vraag is het niet hoor,” zegt Nadine terwijl lachend opstaat en naar de andere zijde van het bed loopt. “We krijgen wel vaker dit soort vragen!” Ze gaat eerst zitten en dan gaat ze liggen terwijl ik haar bekijk. “Zo en nu,” vraagt ze met een glimlach terwijl ze op haar zij draait. “Wat denkt u of vindt u er nu van?” Ik wiebel even heen en weer.

“Nu we toch zo bezig zijn,” zeg ik met een glimlach. Kunt u misschien dit ook eens doen?”

“Ja natuurlijk,” zegt ze en ze gelijk mijn vraag uitvoert. “Zo goed of wilt u nog meer proberen?”

“Nou nee,” zeg ik. Gelijk vliegen de gedachten door mijn hoofd om het bovenop Nadine nog een paar keer te proberen. Liefst andere dingen. Maar we zijn tenslotte nog steeds in een winkel. Er is weliswaar niemand meer maar toch.

“Zeker weten,” zegt Nadine nog steeds op haar zij liggend en een glimlach van oor tot oor heeft. “Nu kan het!”

“Nou… eh… ja… nee,” zeg ik twijfelend met een vraag in mijn hoofd.

“Ja… nee, vraagt ze lachend. “Ik ben wel wat gewend hoor!”

“Oké,” zeg ik dan lachend. “Kan je… eh… Hoe voelt het als… ik… heu. Kan het systeem… Je weet wel”. Gelijk maak ik met een arm heen en weer gaand het bekende gebaar.

“Het bed-systeem”, zegt Nadine lachend en maakt ook het gebaar, kan dit ook aan. Het lijkt een slap systeem maar onder de rand voelt u een goed en degelijk frame. Dus u kunt u zeker… uitleven… zal ik maar zeggen!”

“Oké als u het zegt,” zeg ik en draai ook op een zij.

“Wilt u misschien even oefenen,” zegt Nadine ineens na een paar tellen stilte. Ik kijk haar aan en denk ‘zal ze bedoelen wat ik denk’. Of begrijp ik het verkeerd. Moet ik hier niet op in gaan om een flater te voorkomen. “Nou,” zegt ze en rekt zich uit. “Wilt u nog nadenken of zo?”

“Ik… eh… begrijp u niet helemaal,” zeg ik toch erg twijfelend.

“Zou ik een hint geven,” zegt ze vragend. Zonder antwoordt af te wachten legt haar hand op mijn knopenrits. “Nu wel duidelijk,” zegt ze terwijl er onder haar hand een flinke bult in mijn broek komt. “Volgens mij wel.” Ze knijpt in de bult in mijn broek!

“Ik… eh…” stotter ik volkomen van de wijs!

“He,” zegt Nadine direct en trekt mijn broek met een ruk opent. “Ik ga geen relatie met je aan of zo. Jij wilde het bed testen en ik heb er wel trek in. Dus wat wil je!” Gelijk duwt ze haar hand in mijn boxer en begint over mijn stijve te wrijven. “Hm… mm… likt ze langs haar mond. “Ik wil hem wel even goed beethouden.” Weer zonder antwoordt af te wachten trekt ze mijn boxer verder omlaag terwijl ze met haar andere hand mijn broek nog verder omlaag duwt. Even kijkt ze naar mijn glimmende eikel en trekt verder. “En bevalt het… eh bed, zegt ze met een lach?”

“Ja heerlijk”, zucht ik en ga op mijn knieën zitten terwijl Nadine zich op haar rug draait. “Ik...” Haar telefoon die op het nachtkastje naast het bed ligt begint te zoemen. Met een uitgerekt arm pakt ze haar mobieltje terwijl ze mijn stijve niet loslaat. “Even stil aub,” zegt ze terwijl ze rustig door blijft trekken en mij aankijkt. Het is mijn man!”

“Wat,” roep ik en terug wil trekken.

“Sssttt…” doet Nadine. Z grijpt mijn pik nog steviger vast en beweegt de voorhuid op en neer. “Hoi schat!” Stil en steeds geiler wordend van deze situatie laat ik Nadine doortrekken. Nadine blijft rustig doortrekken en kneden in mijn zak terwijl ze met haar man een gesprek heeft. “Ja schat, ik schiet op,” zegt ze en geeft een knipoog naar mij. “Ik kom zo snel mogelijk naar huis! Dag lief!” Nadat ze nog een keer kijkt of ze daadwerkelijk op de juiste knop heeft geduwd draait ze zich weer naar mij.

“Je had geen relatie,” zeg ik gelijk!

“Ik ga geen relatie aan, zegt ze lachend. “Ik zeg toch niet dat ik al een relatie heb. Sorry hoor, zegt ze en met twee handen mijn pik begint te bewerken. Maar ik wil gewoon even lekker een avontuurtje. Alleen moeten we nu opschieten. Mijn man vindt dat ik te lang doorga met de administratie bijhouden!

“Administratie bijhouden,” zeg ik lachend.”

“Ja,” zegt Nadine lachend die iets onderuit gaat zitten. Ik moet toch wat verzinnen om met een lekkere kerel als jij te pappen. En volgens mij zit jij er ook niet echt mee als ik even diep buk!” Gelijk buigt Nadine nog verder voorover en neemt ze mijn eikel in haar mond.

“Oh… ja… ah,” hijg ik als ik voel hoe Nadine rustig mijn lul verder in haar mond laat glijden terwijl ze mijn zak kneed. “Oh ja… ah… pijp me maar!” Met lange en rustige bewegingen glijdt Nadine met haar tong draaiend over mijn lul heen en weer. Trekkend aan mijn stijve als ze rond mijn eikel draait om vervolgens klemmend met haar lippen om mijn stijve weer diep terug te glijden. “Oh… Ja… ah,” hijg ik en Nadine aan haar haren nog iets verder over mijn stijve duw. “Oh, ja… ha… ah ik oh… ga zo… oh… komen!” “Kom maar,” hijgt Nadine die trekkend aan mijn lul haar mond open houd. “Spuit maar!” Gelijk met pulsende klodders spuit ik in haar gezicht en mond.

“Hm… mm…” likt Nadine. “Ik wil meer van dit!” Ik duw haar op haar rug en schuif gelijk haar rokje omhoog terwijl ik mijn pik stijf hou. “Oh… nee,” zegt ze terwijl ze haar rokje terugtrekt. “Niet nu!”

“Niet nu,” vraag ik verbaasd. “Jij wilde toch…?”

“Ja, maar niet nu,” zegt ze en legt mijn hand op haar been. “Je mag me klaar likken maar niet neuken!” Gelijk trekt ze haar string onder haar rokje vandaan en schuift ze haar rokje weer iets omhoog. “Graag of niet,” zegt ze en rekt zich uitnodigend uit”. Ik zak tussen haar benen en kussend over haar benen en kijkend hoe ze reageert schuif ik onder haar rokje. “Oh…h… Kom maar”, zucht ze als ik haar middel beetpak en hoog op haar dijbeen een kus geef. “Kom lik me maar klaar!” Onder mijn neus zie ik een bijna kaal kutje met een kleine glinstering van haar vocht. Even wrijf ik met mijn duim lichtjes over haar kutje naar haar klitje.

“Uh… mm… ja… ah,” kreunt ze en mij aan mijn haren omlaag duwt. Bef me!” Likkend en vingerend ga ik tussen haar wijd opgetrokken benen liggen. “Uh… mm… ja… ho… lekker”, kreunt Nadine als ik over haar brede streep haren over haar klitje omlaag lik en gelijk mijn vinger diep in haar duw. Oh… ho… ja… ah… ga… ah… door! Ik oh… ga… ah…ha… ga… komen!” Gelijk begint ze rond mijn vinger te knijpen en met een diepe zucht laat ze zich slap neer vallen. “Oh! Dat was lekker”, zucht ze en zoekt met haar hand haar string. “Wanneer heb je pfff… weer tijd?”

“Daar weet ik nu even geen antwoordt op te geven,” zeg ik en knoop mijn broek dicht. Zal ik bellen?”

“Ja fijn,” zucht ze en met een draai staat ze naast het bed. “Ik wil je graag... hm… nog een keer… zien.”

“Ja, ik ook,” zeg ik en met een glimlach erachter aan. “Zorg je dan wel voor meer tijd voor je boekhouding!” Lachend lopen we naar beneden en wacht ik even tot Nadine alles af heeft gesloten.

“Hopelijk tot snel dan,” zegt ze en stapt in haar auto.

Twee maanden later stap ik na afgesproken te hebben de winkel weer in. Het is zoals afgesproken ook weer net voor de sluitingstijden en dit keer op de zaterdag.

“Oh… Mijnheer Zavelbergs,” zegt een collega. “U heeft een afspraak.”

“Eh… Ja,” zeg ik tegen de man. “Met Nadine!”

“Eh ja,” zegt de man “dat klopt. Wilt u wat drinken terwijl ik even bel.”

“Nee, dank u mijnheer,” zeg ik netjes en neem weer aan de spreektafel plaats. “Ik wacht wel even!” Na een paar minuten is de man weer terug alleen in een regenpak. Alsof ik de man niet geloof door zijn regenpak kijk ik achterom naar de entree. Een grote regenmassa is het buiten. “U kunt naar boven lopen als u wilt, zegt de man terwijl hij lopend een sleutel aan zijn sleutelbos zoekt. Kunt u misschien gelijk doorgeven dat ik de deur al op slot doe”.

“Ja, natuurlijk,” zeg ik en bij de trap blijf ik wachten tot de man de deur op slot draait! ‘Zo en nu Nadine,’ zeg ik in mezelf en loop de trap op. Ben benieuwd wat ze in petto heeft. Nadat we hebben afgesproken voor vandaag kreeg ik later een berichtje om niet te twijfelen. Twijfelen in wat had ik gevraagd. ‘Zie je wel als het zover is’ kreeg ik als antwoordt weer terug. ‘Zorg er ook voor dat er verder niemand meer is’. Nou die mijnheer van daarnet was de laatste die deur uitging. Dus ben ik nu benieuwd. “Hallo, roep ik hard en luister naar een reactie. “Waar ben je?” Geen antwoordt. En dit herhaald zich nog een paar keer. Dan ineens hoor ik beneden wat. Beetje twijfelend loop ik de trap af richting het geluid achterin de winkel. Een briefje ligt op de grond met daarop geschreven. -Ga op het bed liggen en maak je broek open.- Ik trek mijn broek open en ga op het bed liggen. Ineens zie ik achter het kamerscherm in de hoek van deze opstelling een gedaante. Eerst schrik ik even maar gelijk besef ik dat Nadine een spelletje wil spelen. “Trek jezelf af,” hoor ik “en ik doe wat er gevraagd wordt.” Dan wordt er een stuk scherm opzij geduwd en staat die vrouwelijke collega, die Mia werd genoemd daar. Ik schrik me rot natuurlijk en gelijk wordt me duidelijk gemaakt dat dit niet nodig is.

“Nadine heeft mij verteld dat je nog een paar bedden met haar wilde testen, zegt ze direct om mij duidelijk te maken dat ze meer weet. En als onnodig bewijs trapt ze haar hakken uit en gaat wijdbeens over mijn benen zitten. “En inderdaad heb jij het juiste gereedschap ervoor.” Gelijk buigt ze voorover en rukt ze met een hand mijn boxer onder mijn ballen. Gelijk pakt ze met haar andere hand mijn half stijve en sluit ze haar mond erover.

“Oh ja… eh…” hijg ik bij het geweldig zuigende gevoel op mijn eikel. “Oh… ja… ah lekker. Oh… ho… ja… ah!” Binnen een paar tellen is mijn stijve nog harder gezogen.

“Lekker?” Vraagt de brunette waarvan ik alleen maar weet dat ze Mia werd genoemd. “Of wil je gelijk neuken.” Wat de vrouwen in deze winkel hebben weet ik niet maar ik vindt het wel best.

“Nee… euh… Mia,” zucht ik en met mijn stijve voor haar mond zucht ik. “Dit is heerlijk!”

“Miranda heet ik”, zegt ze en likt aan mijn eikel. Maar iedereen zegt Mia!”

“Oh… ho… ja… ah… ha… ja” Mia, hijg ik als mijn stijve weer diep in haar mond verdwijnt. “Oh! Ja, ah… ja Mia, ik ga je…oh mondje ho… vol spuiten Mia!”

“Ja… ah…” hijgt Mia hees. “Spuit mijn mondje vol!” Gelijk woord bij daad voegend spuit ik diep in haar mond. “MMM, hijgt Mia. Nadine heeft… mm… gelijk. Heerlijke lul heb je!” “Ja Mia,” hijg ik als ze mijn pik schoon likt. “Heb jij dan net zo lekker kutje als Nadine.” “Nog lekkerder,” hijgt Mia, maakt haar blouseje open en stapt van het bed. “En ook lekkerdere tieten!” Ik sta ook op en schuif haar bloesje van haar schouders. Een zwart kanten bh mooi gevuld met lekkere tieten zien. “Mooi”, vraagt ze terwijl ze haar lange haar met een draai van haar hoofd opzij gooit.

“En je kutje”, zeg ik terwijl ik haar tieten beetpak en ze even stevig kneed.

“Um… mm”, kreunt Mia zwaar als ze tegen mij aan draait. “Die is nog lekkerder!”

“Oh ja,” zeg ik en schuif haar rok omhoog over de zwarte nylon. Met mijn andere hand bewerk ik de tepels door de bh heen. “Laat eens voelen!”

“Doe je best maar,” hijgt Mia die stevig met haar billen tegen mijn stijve begint te rijden. Ze pakt mijn handen beet en knijpt erin. “Mm…,” hijgt ze. “Ik ben… oh… niet van… hm… suiker hoor!” Ik schuif haar rokje helemaal omhoog. Een zwarte jarretel houdt de nylons omhoog. Gelijk draai ik met mijn hand onder haar string.

“Mm… een kaal kutje”, hijg ik en duw een vinger tussen haar natte lippen. “En lekker nat!”

“Oh…” hijgt Mia. “Ik ben… oh… de hele dag al geil! Wachtend op jou geilde ik me op!” Ze duwt me naar achteren en buigt gelijk voorover. Ik trek haar rokje op haar billen en schuif gelijk haar string opzij. Mia zet een voet op de rand van het bed en ik begeleid mijn lul onder haar billen door. “Ja… ah… kreunt Mia als ik met een stoot diep in haar verdwijn. Oh… ja… ah… oh…ho… ja… oh... oh… ja… ah… oh… ik ga… ah… oh… komen… oh… ah… ha… ja… ”

“Shit zeg,” hijg ik en probeer door te stoten. “Jij bent me nat!”

“Ja,” hijgt Mia terwijl ze op de rand van het bed gaat zitten en mijn broek nog verder omlaag duwt. Ik was al geil na het verhaal van Nadine”.

“Heeft ze alles verteld,” vraag ik.

“Ja… jo en vandaag was ik bijna de hele dag al nat”, zegt Mia terwijl ze verder het bed opschuift. “Ik had verdomme bijna Jasper een beurt gegeven. Maar deze lekkere dikke jongen maakt alles goed. Kom neuk me eens lekker hard!”

“Jij bent echt supergeil he”, zeg ik lachend.

“Altijd, zegt Mia. Maar alleen als ik zo lekkere paal kan krijgen!” Ik ga voor Mia op mijn knieën zitten terwijl zij haar benen ver uiteen spreid. Haar kutje opent bijna voor me als ik mijn paal iets omlaag duw.

“Weet je het zeker”, lach ik en zet mijn eikel tegen haar soppende kutje”. Als antwoordt legt ze haar benen op mijn schouders en duwt me gelijk omlaag terwijl ze languit gaat liggen.

“Nou kom op”, kreunt ze en duwt met twee vingers haar kutje open. “Erin met die leuter van je! En… ah… ha… ho… oh… ja… ah”, gilt ze als ik aan een stuk hard ik haar stoot. Met harde lange en diepe stoten neuk ik Mia naar nog een hoogtepunt. “Nee, ik… ah… oh ja… ah… wil niet ah… klaar oh… ja… komen ah… ja!” Gilt ze en kneed zelf hard in haar eigen tieten. “Ik oh… nee! Oh… ja! Kom!” Gelijk spuit ik ook mezelf weer leeg.

“Hoeveel bedden staan hier denk je,” zucht Mia terwijl ze zich omdraait.

“Weet ik niet”, hijg ik en draai op mijn rug”.

“Genoeg”, hijgt Mia “om maandag niet meer te kunnen lopen! Heb je plannen voor dit weekend.”

“Nu wel” zeg ik en ik trek Mia op me!

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post235

SAMEN IN ZEE

ZackyGeplaatst door My 4Fingers ma, november 12, 2018 13:31

SAMEN IN ZEE

Enige jaren geleden toen mijn vrouw en ik elkaar net kenden, zijn we eens samen op reis geweest. We zaten in een rustige camping niet ver van de zee. Omdat het zo warm was gingen we dikwijls naar het strand om in de zee te zwemmen en wat afkoeling te vinden. Mijn vrouw lag steeds monokini wat ik zeer aangenaam vind omdat haar mooie borsten mij steeds in vervoering konden en nog steeds kunnen brengen. Eén middag zal ik echter blijven herinneren.

Het was zoals gewoonlijk weer zeer heet maar het zou nog heter worden. We gingen samen in het water en om haar wat te plagen dook ik direct onder om haar voetje te lichten zodanig dat ze direct kletsnat was. Zo begon ons spel. We doken onder en probeerden elkaar onder water te trekken. Dit ging zo een poosje door tot ik plots haar bikinislipje uittrok. Daar kon ze natuurlijk al wat minder mee lachen. Ik deed alsof ik het water uit zou gaan tot ze me riep en redelijk luid in het Nederlands zei.

"Waarom kom je me dan niet neuken ik sta hier toch in mijn bloten". Ik draaide mij om en was al van plan te zeggen ben je gek, maar besefte dat eigenlijk niemand ons kon verstaan want we waren in Frankrijk. Ondertussen was mijn vrouw al onder water gedoken en had ze mijn zwembroek al half uitgetrokken terwijl ze mijn lul al in haar mond had genomen. Mijn vrouw begon mij dus te pijpen onder water en ik zag door het heldere water dat ze zich zat te vingeren terwijl er op een tiental meter afstand van ons mensen aan het zwommen. Na een minuut of wat kwam mijn vrouw boven water om adem te halen, maar ze bleef onderwijl lustig aan mijn staaf sleuren.

“Daar hou je wel van he geile beer”, ik zei haar.

“hou vooral niet op en steek hem maar vlug weer in je geile mond”. Ze nam terug diep adem en zakte door haar knieën om mij verder te verwennen. Mijn begeert naar haar was intussen ferm toegenomen zodat het niet lang duurde vooraleer mijn pik in volle glorie rechtop stond. Toen vond ik het welletjes en ik trok mijn vrouw boven water.

“Ik wil je nu in je hete grot nemen”. En dadelijk sloeg ze haar benen om mijn middel. Het voordeel van in het water te neuken is dat je redelijk gewichtsloos bent. Ik hoefde mijn vrouw slechts lichtjes op te heffen tot ik haar in mijn schoot kon hebben. Mijn vrouw moet bloedgeil geweest zijn want ik gleed als door boter in haar binnen. Toen begonnen we langzaam te schommelen, wat onze begeert alleen maar deed toenemen. Het zicht voor de andere mensen moet wel grappig geweest zijn. Onze hoofden boven water terwijl wij rustig aan het schommelen waren. Geen mens moet echter geweten hebben dat wij lustig aan het neuken waren, want ze bleven allemaal rustig voorbij zwemmen.

Voor ons was het echter superspannend want we dachten dat iedereen ons bezig kon zien. Mijn vrouw werd echter steeds heter want ze begon geil in mijn oor te praten.

"Ja, neuk me, oh ik voel je lul zo graag in mijn kut. Oh ja, steek je staaf wat dieper, neuk me lekker hard, ik wil je zaad in mijn kut, dieper, dieper oh ja".

Ze bleef dit herhalen. Omdat ik haar toen nog niet zo lang kende was het de eerste keer dat ik haar zo hoorde praten. Ik vond het eerst wat vreemd dat ik haar zo'n taal hoorde spreken maar het deed mijn pik alleen maar harder worden. Dus begon ik haar te antwoorden.

"Jij geile slet ik zal je eens te pletter neuken, neem mijn pik wat dieper in je kut" en ik duwde mijn bekken wat omhoog "Je bent zo heet als de pest geile teef, je spleet is drijfnat van je geile kutsap" Zij fluisterde.

"Streel over mijn klit dan ga ik wat vlugger komen". Dit deed ik terwijl zij haar benen om mijn rug vastklemde. Op die manier had ik mijn handen vrij dus terwijl ik met mijn duim over haar gezwollen knobbeltje boven haar lippen begon te wrijven, ging ik met mijn andere hand naar haar kontgat. Ik streelde haar bilspleet terwijl zij zwaarder begon te hijgen en zei.

“Oh ja, ik wil je vinger in mijn gat, neuk me anaal met je vinger" Ik voldeed haar verzoek en ging vlotjes binnen in haar anale opening. Zo stonden we daar. Zij schommelend op mijn hete staaf en ik met mijn ene vinger in haar kont terwijl ik met de andere hand haar klitje zat te verwennen en onderwijl zwommen er mensen ons op een tiental meter voorbij. De ultieme climax. Toen voelde ik de spieren in mijn vrouw haar kut samentrekken wat betekende dat ze dichtbij haar orgasme zat. Op die manier masseerde ze echter ook mijn lul, waardoor ik ook voelde dat ik ging komen. Dit bleef zo een poosje totdat we samen klaarkwamen midden in de zee. Mijn vrouw gleed van mij af en terwijl we in het water onze zwembroeken aandeden zei mijn vrouw.

"Met jou ben ik nog niet klaar ik heb nog zin om te neuken. Kom we gaan daar de duinen achter het strand". Ik had eigenlijk ook wel nog zin dus namen we beiden onze handdoeken en gingen de duinen in. We waren echter nog maar net de eerste duin over en in de bosjes of mijn vrouw gooide zich recht op mij.

"Ik wil dat je me nu beft want ik ben zo heet als de pest" zei ze. Ze stond ondertussen al poedelnaakt voor me waarbij ze haar spleet opentrok en ik een prachtig zicht had op haar harige kut, roze lippen en haar gezwollen klit. Was het de zon of had die een speciaal effect op haar sekslust maar ik wist niet wat ik meemaakte anders was ze veel kalmer, maar nu moet ze bloedgeil geweest zijn. Omdat ik graag bef liet ik mij echter niet kennen. Ik viel direct aan op haar kut. Het was alsof ik oesters at. Haar geile kut smaakte nog naar het zilte zeewater maar haar sappen vermengden zich met het zoute zeewater. Ik was er verlekkerd op en slobberde alles op. Waarbij ik over haar klitje ging met mijn tong en al haar sappen opdronk. Het smaakte heerlijk kutsap met zilt zeewater. Ondertussen begon ze weer geil te praten.

"Ja steek je tong in mijn kut, neuk me met je tong. Eet mijn kut, zuig aan mijn klit. Ah oh, ik wil het dieper! Zuig aan mijn schaamlippen steek je duim in mijn kut. Oh ja".

Ik deed alles wat ze vroeg en had ook weinig keuze want ze had mijn hoofd met haar beide handen vastgenomen en drukte mijn gezicht letterlijk in haar geile kut. Toen klemde ze mijn hoofd vast met haar benen en ze begon ook haar borsten te masseren. Ik ging nog wat verder met beffen en had ondertussen ook haar anale opening wat gemasseerd met mijn tong zodat ik haar ook anaal begon te vingeren. Na zo'n vijf minuten kreeg mijn vrouw nog een orgasme, waarna ze zich met mij begon bezig te houden.

Ze drukte mij op mijn rug en sleurde mijn zwembroek van mijn lijf en hapte mijn lul onmiddellijk in haar mond. Ze begon mij daar af te zuigen alsof haar leven ervan afhing. Het soppende geluid van haar mond over mijn lul deed mijn lust wel toenemen. Toen was ze ook bezig mijn ballen te masseren terwijl ze rustig aan mijn lul zat te trekken terwijl ze zei.

“Ik wil zo snel mogelijk je geile zaad zien komen en ik wil het allemaal in mijn mond". Ik antwoorde dan maar.

"Steek mijn lul dan maar vlug weer in je mond want ik zal direct komen." En inderdaad nog geen twee seconden later voelde ik mijn ballen samentrekken en spoot mijn zaad omhoog recht in haar geile mond. Mijn vrouw slikte alles door en bleef mijn lul in haar mond houden. Doordat ze mij verder bleef pijpen duurde het natuurlijk niet lang vooraleer ik weer in geef acht stond.

"Nu wil ik je vanachter in mijn kut" zei mijn vrouw terwijl ze zich op handen en voeten zette. Ze wist dat dit een standje was waar ik verzot op ben. Dus ik plaatste mij vlug achter haar en neukte haar in haar geile spleet op zijn hondjes.

"Ja, steek je lul in mijn geile kut, dieper. Oh ja ik wil hem nu. Ah… ik ben zo heet. Ja ik voel je zo graag langs daar. Oh ja lekker diep. Neuk me. Neuk me. Oh ja…" Doordat ik met mijn ene hand over één van haar borsten streelde en met mijn andere hand haar klitje bevingerde was mijn vrouw ook weer niet ver af van een orgasme. En inderdaad na een minuut of wat kwamen we weer beiden klaar. We hebben toen beiden terug onze handdoeken genomen en zijn nog eens lekker gaan zwemmen vooraleer we samen naar de camping teruggingen. Daar hebben we ook nog een aantal leuke avontuurtjes beleefd, maar die zijn voor een andere keer.

Zacky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post224