blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

Maaike in het bos met Jan - 3

Vic Hardman.Geplaatst door My 4Fingers ma, maart 04, 2019 14:21

MAAIKE IN HET BOS MET JAN (Vervolg 3 slot)

In de morgen bleef ze, pas ontwaakt, nog even nasoezen en onwillekeurig gingen haar gedachten steeds naar de jongste deelnemer van gisteren. Hij was ook absoluut de tengerste van het gezelschap maar was zo lief dat ze hem nog wel eens wilde ontmoeten al was het om hem te bedanken... Buiten scheen het zonnetje en het beloofde weer een aangename dag te worden. Ja, die jongen, zijn naam kende ze niet ze wist enkel dat hij op de camping verbleef met zijn ouders...

De gedachte aan hem speelde voortdurend door haar hoofd bijna automatisch stapte ze in haar kleine cabrio richting nudistencamping. Zwichtte ze nu echt voor jonge jongens? Iets in die jongelingen trok haar aan, was het hun nog bijna maagdelijkheid? Hun verlegenheid? Hun tederheid? Ze kon er geen antwoord op vinden, in ieder geval vond ze hun leuk.

Daar wandelde ze opnieuw tussen al die bloteriken. Mannen keken weer met brutaal gulzige blikken. Maaike was zich bewust van haar pronte verschijning en genoot van die aandacht. Misschien had ze ook een exhibitionistisch trekje want ze draaide elegant met haar kontje en stak de borsten fier vooruit. Daar ligt die struise van gisteren weer. Zijn madam ligt nu op haar rug, haar dikke tieten hangen naar opzij met grote platte tepels, haar vette behaarde pruim goed in het zicht. Wat een contrast met haar man, die als hij Maaike ziet haar fluks achterna beent met zijn piemel weer bijna in 'geef acht'.

Hij komt terug van een kale kermis want als hij Maaike vraagt of ze nog eens goed wil neuken tikt zij hem tegen zijn intussen stijve en lacht.

“Bedankt man ga jij je madam nu maar afrijden” en hij druipt af. Maaike kijkt rond en zoekt maar naar één persoon 'de jongen'. Na een tijdje ziet ze hem liggen achter een grasheuveltje in de duinen, gans alleen. Even houdt ze stil. Hij ligt half op zijn zij, een been opgetrokken en zijn hoofd rustend op een arm. Met zijn vrije hand speelt hij en beetje met zijn piemeltje. Zou hij aan haar denken? Hij heeft haar nog niet opgemerkt en Maaike laat haar ogen over zijn jonge tengere lijf wandelen. Licht egaal gebruind, slank, zeker niet groot maar alles mooi in verhouding en een stevig poepje. Ze ziet zijn hand traag de voorhuid van zijn half stijf piemeltje over en weer schuiven. Zij moet glimlachen en voelt haar seksduiveltje ontwaken.

In stilte maakt ze een grote omtrekkende beweging en nu ziet hij haar. Geschrokken laat hij zijn piemeltje en rood aangelopen gaat hij rechtzitten.

“Oh, jij” stamelt hij verlegen en kijkt in haar lachende ogen die hem op zijn gemak stellen.

“Ja ik” repliceert Maaike “speciaal voor jou, mag ik?” En zij hurkt voor hem in het zand. Hij ziet een glimp van haar pruim en voelt zich stijf worden. Maaike ziet het en spreidt even haar knieën alsof ze haar evenwicht wil bewaren, waardoor haar zwellende clit even komt piepen. Het effect blijft niet achterwege, stokstijf staat ie al. Nu gaat ze naast hem in het zand zitten.

“Ja ik ben je komen zoeken omdat je gisteren zo lief voor mij was, maar ik ken niet eens jouw naam, en ik wilde je bedanken” speels streelt ze zijn borst.

“Ik heet Jan en vind jou een heel mooie vrouw” lacht hij terug.

“Kom hier jij vleier” ze drukt hem in het zand en geeft hem een kusje op de mond, even lippen op lippen en dan opent Jan zijn mond en Maaike laat haar tong naar binnen glippen die met jeugdige gulzigheid ontvangen wordt. Haar hand glijdt naar beneden en streelt zijn stijve, haar duim beroert het natte spleetje. Ook Jan laat zich niet onbetuigd, trekt haar stevig tegen zich en laat zijn hand haar kontje masseren. Haar clit staat stijf. Zo blijven ze even bezig...

“Hoe oud ben je Jan?' Vraagt ze nieuwsgierig.

“Net 18 geworden” antwoordt hij verlegen “en ik ben hier met mijn ouders maar die zijn vandaag op daguitstap, dus dacht ik eens alleen in de duinen te gaan nagenieten van wat ik gisteren meegemaakt heb; toen je mij betrapte was ik net aan jou aan het denken.” “Aan wat van mij Jan?”

“Aan alles, jouw mooie lijf, het wilde neuken met al die mannen en aan ons twee, het aftrekken voor en tegen je volgespoten kut... en de zoen om mij te bedanken... terwijl… ik je niet eens geneukt had, maar ja, wat doet het er toe jij neukt toch met Jan en alleman hè?

“Jaloers? Ik neuk helemaal niet met om het even wie, Jan lief, maar ik heb wel een goede appetijt en die gangbang van gisteren was de eerste in mijn leven, het was een probeersel, ik vond het eens leuk om mij door die bronstige mannen te laten 'dekken'; dat kwam onverwacht want ik had eigenlijk alleen de eerste verleid, die Jan met zijn groot gerief... die ik vandaag trouwens wandelen gestuurd heb. Ik heb zo mijn voorkeuren, mijn geprefereerde, en jij lieve Jan bent er zo eentje. Voor jou en alleen voor jou ben ik helemaal naar hier terug gekomen omdat ik je zo lief vond en heel erg naar je verlangde.”

Nu gaat ze schrijlings op hem zitten met haar foef op zijn stijve, steunend op haar armen, haar tieten wiebelend voor zijn neus. “En jij Jan, hoe zit het met jou, doe jij het veel? Heb je en liefje?” Ze streelt door zijn haren en lacht uitnodigend.

“Ik heb geen liefje en heb nog nooit geneukt, gisteren was ik zo zenuwachtig dat ik hem na een paar stoten slap voelde worden, vandaar dat ik begon af te trekken Maaike.” Zegt hij verlegen.

“Oh wat ben jij een schatje Jan en wil jij met Maaike neuken?” Ze zoent hem en haar tepels beroeren zijn borst.

“Heel graag' en hij trekt haar vast tegen zich, tongt haar gulzig en voelt hoe ze met haar foef over zijn stijve op en af schuift. Weer toeschouwers en dat vind Maaike in dit geval maar niets en stelt voor elders te gaan. In haar autootje vraagt ze “ben je zenuwachtig?” “Oh ja ik hoop dat ie niet terug slap wordt.”

“Hier neem dit, dat zal je kalmeren” lacht ze en geeft hem een blauw pilletje en aait zijn wang. Haar seksduiveltje is weer ‘in goeden doen’. Een les in de liefde aan een groentje is lijk een lekker gerecht met truffels. Haar tepels staan hard afgetekend in haar flinterdun kleedje waarvan de decolleté haast tot haar navel leidt. Haar foef is nat en haar clit verlangend. Jan zijn wangen gloeien en als hij naar Maaike haar tieten kijkt heeft hij al een kei-stijve. Hij zucht en legt zijn hand op haar dij en zijn hoofd op haar schouder.

“Oh Maaike, ik voel mij zo heet en zo stijf, ik denk dat het deze keer wel zal lukken.” Zij spreidt een beetje haar benen. “Voel al maar eens jongen” en ja zijn hand schuift naar boven en beroert haar natte foef. Het seksduiveltje kraait. Jan beweegt zenuwachtig met zijn heupen. Maai ziet de dikke bult in zijn short met een donkere natte plek.

“Oh! Jan laat zien” smeekt ze haast en hij haalt hem uit.

Ze zijn er in het rijk van Gorki, die op veilige afstand is. Maai gaat staan voor Jan, knoopt haar kleed verder open en laat het van haar schouders glijden, daar staat ze in al haar pracht, gloeiend van verlangen om deze lieve jongen te ontvangen. Nu is ze gans alleen voor Jan die zich vlug uitkleedt en naar haar toe treedt. Met open armen kijkt ze naar hem en stoeft over zijn dikke stijve die hij meteen tegen haar drukt. Ze kussen intiem, heet en verlangend. Zij voelt en streelt zijn piemel en ballen en dan vleit ze zich op de rug met geopende benen. Hij knielt ertussen zij neemt zijn piemel.

“Kom nu” fluistert ze en schuift hem naar binnen. Jan laat zich zacht op haar zakken, en tongt haar terwijl hij diep in haar stoot. Hij blijft stijf, heel stijf en Jan rijdt fantastisch. Hij is niet groot geschapen maar doet het geraffineerd trachtend haar clit te beroeren op geregelde tijdstippen. Maai geniet en voelt het al vlug komen. “Oh… Jan wat ben je lekker, je doet het zo goed en zo lief, kom geef mij al je kindjes.” Haar seksduiveltje begint de rondedans. Met haar handen op zijn poep dwingt haar knijpende kut hem tot spuiten.

“Oh hier komt het Maai” roep hij nog uit en daar begint zijn spuitfestijn, jong, hevig, krachtig stort hij zijn zaad in haar schokkend onderbuikje... hoe heerlijk. Jan blijft minuten op haar liggen. Zacht na-stotend overlaat hij Maaike met kusjes en lieve woordjes. Zijn stijfheid wijkt geen ogenblik. Nooit had hij kunnen dromen dat neuken zo fijn zou zijn. In de nudistencamping had hij al veel gezien en daardoor tijdens zijn bijna dagelijkse masturbatie sessies onnoemelijk gefantaseerd hoe het in het echt zou voelen. Maar dit hier met Maaike, deze mooie vrouw, overtrof zijn fantasieën. Ook zij heeft genoten en is niet van plan het hier bij te laten want zoals meestal is haar honger niet gestild met één boterham.

Als Jan zich terug trekt en met grote ogen naar haar gapend kutje kijkt laat Maai zich niet onbetuigd en spreidt met twee handen haar heiligdom. Haar gezwollen clit spannend purper naar hem wijzend met het roze knipogende plas-gat uitpuilend en daaronder het heilige der heilige, haar tabernakel waarin hij zoëven heeft mogen spuiten. Alles vet glinsterend in de najaarszon vol van kutsap en sperma. Even heft ze haar kontje en toont haar poepgaatje, haar rozenknopje. “Nu heb je al mijn gaatjes gezien Jan, en?”

“Wat mooi' stamelt hij. Inderdaad. Hij heeft bij die bloteriken al veel gezien maar zo mooi, neen.

Maai geeft hem een kusje, duwt hem op zijn rug, gaat schrijlings op hem zitten en vraagt “Mag Maaike jouw lieve piemel een kusje geven?” Zonder antwoord af te wachten begint ze hem te likken, heel zacht en liefdevol met haar volle foef boven zijn neus. Ze gebruikt haar handen en haar mond. Zo jong gerief smaakt zo lekker. Hij is niet dik of lang, Jan zijn piemel, maar kaarsrecht en kei hard. Jan heeft zijn handen op haar billen gelegd, zacht strelend en geeft zijn ogen de kost. Even drukt Maai met haar kontje en voelt Jan zijn piemel wippen.

“Mag mijn poesje ook een kusje? Lispelt ze, en Jan geeft haar een zoen daar waar zijn eigen sperma nu naar beneden begint te vloeien. Hij kent de smaak. Die geile vrouw maakt hem zot en hij begint met volle tong te likken en te sabbelen. Maai pijpt hem nu ritmisch, de eikel tot in haar strot, kokhalzend, de voorhuid ver naar achter en met haar vrije hand de balzak en zijn kontje aaiend. Jan neemt nu haar stijve clit tussen zijn lippen en masseert hem met zijn tongpuntje. Maai pulst mee en als ze voelt dat Jan ook nog haar poepgaatje begint te beroeren kan ze het niet langer houden.

“Nog Jan” smeekt ze gesmoord. Hij likt bijna ongecontroleerd haar stijve genotsknobbel en steekt pardoes zijn duim in haar opengesperde sterretje.

“Oh Maaike...” is het enige dat hij nog kan uitbrengen en dan voelt hij ‘t komen. Maai haar stijve clit begint hevig te stuiptrekken en Jan loost zijn zaad in haar strot. Maai maakt gorgelende geluiden en slikt zoveel mogelijk... haar kont schudt nog een tijdje na.

Dan is het tijd voor wat rust. Ze vleien zicht dicht tegen mekaar en fluisteren lieve woordjes. Jan blijft stijf ( wat wil je zo jong met Viagra!) en Maaike kan niet genoeg van zijn piemel krijgen en blijf er mee spelen.

“Hoe dikwijls heb je het al gedaan op één dag Jan?” Vraagt ze.

“Gemasturbeerd? Toch wel een keer of zeven denk ik, maar vandaag, met zo een lekker vrouwtje, misschien nog eens extra” lacht hij fier. Maaike haar seksduiveltje jubelt. “En jij Maaike?”

“Klaargekomen? Wel tien keer minstens, neuken en vingeren tezamen” lacht ze plagerig. Door dat heet gepraat worden ze beiden weer vlug verlangend en Maai trekt Jan boven op zich. Hij zit schrijlings op haar met zijn zak tussen haar tieten, zijn kei-stijve wijzend in de lucht, fier.

“Kijk Maai, hij blijft stijf voor jou” en hij streelt haar borsten terwijl zij weer naar zijn speelgoed reikt. Haar tepels staan even hard en gezwollen als haar clitoris.

“Wat ben jij een schat Jan” en weer trekt ze zijn voorhuid diep naar achter en terug. “Kom Jan, kom boven mijn snoet zitten, ik wil weer lief voor je zijn”. Schrijlings zit hij nu met zijn gespannen zakje boven haar neus. Met een hand blijft Maai hem masseren terwijl ze gulzig zijn ballen kust, likt en gans binnen zuigt. Jan zucht van genot. Even laat ze hem los en legt beide handen op zijn billen, trekt hem iets dichter, likt tussen zak en kont, duwt zijn billen van mekaar, bewondert zijn maagdelijk poepgatje, oh wat mooi strak. Ze likt hevig en tracht haar tongpuntje naar binnen te duwen. De muskus-smaak van zijn holletje maakt haar zot en doet haar clit nog extra zwellen.

“Laat je gaan Jan, denk aan niets, geniet en laat je verwennen, god weet hoe lekker het wordt.” Hijgt ze zacht. Jan gaat een beetje verzitten en gehoorzaamt. Ook hij geraakt buiten zich zelf en heeft zijn verstand op nul gezet. Nu puilt zijn poepgat uit boven Maai haar neus. “Oh hoe mooi” fluistert ze nog als ze de roze binnenkant van zijn sterretje ziet dat zich voor haar opent. Haar seksduiveltje danst van pervers genot. “Nog” dwingt ze, Jan luistert en drukt uit alle geweld en dat is het sein voor Maai om hem diep te tongen, gulzig en nat. Jan geniet en werkt goed mee, hoe heerlijk.

Maai pakt weer zijn stijve en begint geraffineerd te melken. Hij lekt weer voorvocht en drukt zich spontaan op haar gezicht om haar tong zo diep mogelijk te ontvangen. Hij denkt niet meer. Het seksduiveltje roept haar toe “daar zou je wel kak van lusten hé schatje.” Even trekt ze terug en zucht.

“Lieve Jan pak mij clitje tussen duim en wijsvinger en masseer op en af” hij doet het. Maai staat op ontploffen gaat nog een keer diep met haar natte tong en duwt dan pardoes een vinger diep in Jan zijn holletje. Terwijl ze zijn billen blijft kussen gaat ze in en uit zijn persend kontje op het ritme van haar trekbewegingen.

“Oh, Jan je doet zo goed” zucht ze en dan voelt ze dat zijn piemel begint te schokken. “Kom maar jongen geef alles maar aan Maaike, ik laat mij ook gaan… oh… ja daar komt het...” terwijl haar clit danst heft ze krampachtig haar gat en ontsnappen er twee, drie stevige stralen pis uit haar kut.

“Oh Maaike, wat mooi, hier al mijn zaadjes.” Zij voelt het warmte zaad op haar buikje spuiten en lekken terwijl hevige genotskrampen haar vinger uit zijn stront-gat dwingen.

Jan zit naast haar en tongt Maai dankbaar. Wat was dat fijn. Maai bewondert zijn schietsel. “Wat lekker veel lieve Jan” en zij roert er met een vinger in veegt het aan haar tepels, lacht. Jan is fier en vindt het fijn dat ze met zijn sperma speelt. Nu met twee vingers over haar borsten en buik, laat ze Jan ook likken, laat niets verloren gaan, likt haar vingers en vraagt. “Vond je het een beetje tof mijn orgasme Jan?”

“Oh Maaike, ik werd zot van die prachtige stralen pis.” En hij tongt haar heel intens. Het seksduiveltje leunt achterover en vindt dat het hier de goede kant uitgaat. Uitrusten, nagenieten, dicht tegen mekaar, zacht fluisteren. Jan en zijn piemeltje slapen even. Maai streelt Jan zijn tepeltjes. Hij heeft het graag ze worden hard. Hij aait haar buikje. Plots richt Maaike zich een beetje op, en leunend op een elleboog kijkt ze vertederend diep in zijn ogen.

“Jantje, jij bent zo verschrikkelijk lief en attent voor mij dat ik je iets wil vragen dat ik nog nooit aan een man gevraagd heb en niet heb willen vragen.” Haar seksduiveltje neemt nu alles over en dicteert de wet.

“Ik doe alles waarmee ik je gelukkig kan maken, vraag maar.” Ze kijkt heel indringend, zou ze durven? Het duiveltje zegt ja, doen.

“Lieve Jan, wil je mij in mijn kontje neuken?” Het is er uit. Jan jubelt vanbinnen bij die onverwachte vraag. Een maagdelijk kontje neuken dat moet toch geweldig deugd doen. Hij kent het enkel van de porno, maar dit overrompelt hem zodanig dat hij compleet zou beginnen spuiten bij de gedachte.

“Oh Maai wat ben je lief, ik zal het heel voorzichtig doen, wat verlang ik er naar.”

“Maar we zullen toch even mijn holletje moeten masseren.” En dat doen ze met hun vingers vol glijmiddel (maai heeft het steeds binnen handbereik). Ze rekken haar kontje met duim en wijsvinger, diep en wijd.

“Kom Maai, nu, ik kan het niet langer houden” fluistert Jan met een sliert voorvocht aan zijn eikel.

“Bij mij is het ook erg”. Maai spreidt haar benen en toont Jan de stroom geile sappen die uit haar kut vloeit. Nu gaat ze op haar knieën voor hem zitten. Ze trekt zijn voorhuid ver naar achter en plaatst zijn kloppende eikel tegen haar sterretje dat ze verlangend openduwt. Jan legt zijn handen op haar billen en duwt voorzichtig naar voor.

“Oh wat is hij dik en stijf” murmelt Maai “maar ik moet hem in mijn kont hebben”. Jan verlegt zijn handen, pakt Maai bij haar heupen en hijgt dwingend.

“Zet open dat lekker poepje, schat, hier komt hij” op het moment dat Maai uit alle macht perst, trekt hij haar bij, ziet hoe zijn eikel de sluitspier doet wijken en in haar kont verdwijnt onder het slaken van een pijnkreet. Maar hij zit binnen en voelt hoe haar kontje achter zijn eikel knelt. Wat een lekker spannertje. “Gaat het Maai” vraagt hij lief en drukt iets dieper.

“Ja… ja, nu wel doe maar Jan.” Maai laat zich nu voorover zakken op een elleboog en voelt met haar vrije hand aan Jan zijn stijve en zijn zak en beseft dat hij nog helemaal niet diep zit.

“Ontspan je Maai, zet je kontje maar gewoon open het zal seffens veel deugd doen. Pak je clit en verwen hem”. Ze luistert en Jan drukt dieper, een beetje terug, nog dieper en weer terug zonder er uit te floepen. Maai begint zalig te kreunen. Nu gaat hij zo diep hij kan en terug. “Doet het goed nu?” Vraagt hij.

“Zalig” fluistert ze terug “en mijn clit staat op springen”.

“Oh! Maai, laat je gaan, druk lekker tegen ik ga je kont volschieten”. Ze beantwoordt zijn diepe stoten met hevig tegen duwen.

“Oh… Jan ik kom klaar!” Roept ze nu. Jan wordt zot en hijgt buiten zichzelf, op het moment dat niet enkel haar kont, maar haar ganse lijf, hevig begint te schudden.

“Hier smerige teef, hier vuile hoer, ik schiet je stront-gat vol” en hij spuit uit alle macht zijn zaad. Als hij zich terug trekt blijft haar kontgat gapend achter. Ze vallen in mekaars armen en beamen dat het heerlijk was. De namiddag kan niet lang genoeg duren want Jan zijn hunkering naar seks lijkt niet af te nemen.

Terwijl ze uitblazen kunnen ze mekaar niet met rust laten. Jan streelt haar voortdurend van kop tot kont, speelt met haar tepels, aait zacht haar buikje, haar navel, haar gezwollen pruim, gaat door haar bilspleet en overlaadt haar met kusjes. Hij kan bijna niet weerstaan aan de hevige drang om haar weer intiem te likken, om zijn tong weer in haar kut en kont te steken, om op haar clitoris te sabbelen, om haar weer zot te maken en haar dan opnieuw wild te poepen. De vraag - mag ik nog eens Maaike? - Herhaalt Jan nog onbeschaamd verschillende keren, voegt telkens de daad bij het woord en neemt haar hevig en ruw, gepaard met schuttingtaal en zelfs kletsen op haar billen. Voor Maai ik dit ook een feestdag, haar seksduiveltje jubelt en swingt en als Jan na de zoveelste beurt in haar oor fluistert.

“Oh lieve Maaike nu denk ik echt dat mijn zakje leeg is.” Antwoordt ze.

“Kom op Jan dat geloof ik niet, vooruit trek je nog één keer af voor Maaike, ik vind het zo heerlijk een man te zien masturberen en zeker zo een potente kerel als jij.” Dit laatste haalt hem over de streep en hij gaat schrijlings over Maaike zitten die hem op de kortste keren terug stijf maakt en hem dan laat overnemen.

“Ik weet niet of het nog zal lukken” stamelt hij hevig sjorrend.

“En ik weet zeker dat je voor Maaike nog een beetje over hebt” moedigt ze hem aan, streelt zijn wippende ballen en masseert hem tussen zak en kont, vertelt hem hoe stijf haar clit weer is die ze met haar vrije hand bewerkt en wat een mooie rukker hij is. Jan spant zijn bilspieren uit alle macht trekt snel en hard, voelt het van heel erg ver komen met verschrikkelijk intense genotskrampen en hijgend.

“Hier voor dat hete hoerenwijf, voor mijn geile slet.” Loost hij schokkend zijn laatste druppels op haar tieten. Uitgeput, haast buiten adem, vleit hij zich op Maaike die nog uitbrengt “oh… hoe flink en mooi...’

De zon staat al laag als ze afscheid nemen en afspreken dat zo’n namiddag zeker voor herhaling vatbaar is.

EINDE.

Vic Hardman

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post303

Maaike en haar clitoris

Vic Hardman.Geplaatst door My 4Fingers zo, februari 17, 2019 13:25

MAAIKE EN HAAR CLITORIS – Vervolg 2

(Na een wilde namiddag in het bos...)

Gelukkig was Maai nog voor Ludo thuis en kon haast zingend haar huistaken vervullen. De dagdagelijkse beslommeringen uitvoeren met een afgereden volle pruim gaf haar een hemels voldaan gevoel dat ze zo lang mogelijk wilde koesteren. Ludo maakte geen kans die avond. De nacht was verkwikkend, gevuld met mooie dromen... bij het wakker worden neemt Maai zich voor de voormiddag te besteden aan het verzorgen van haar eigen persoontje. Ergens had Maai ooit gelezen dat vrouwen die aan spiertraining deden als nevenverschijnsel een grotere clitoris kregen en dat die op zijn beurt het verlangen naar seks zou vergroten, het orgasmes verbeteren en vermenigvuldigen. Ja, dat was iets voor haar. Ze wilde nog meer goesting krijgen, nog intenser en nog langer genieten, nog meer opeenvolgende orgasmes kunnen krijgen. Eigenlijk wilde ze een permanent naar bevrediging hunkerende kut hebben. Hoe pervers.

Opzoekingen op internet, bestuderen van voor- en nadelen, ze was er plots door geobsedeerd.

Kut wijd. Close-up foto van lieve kleine clit.

Ze vond dat ze er voor moest gaan. Met instemming van Ludo. Lidkaart van de fitness. Werken met halters. Het ging haar af. Dus spierversterkers nemen, steroïden en testosteron. Niemand iets verklappen. Thuis een kamer ingericht, canvas op een groot gedeelte van de vloer, spiegels her en der om haar oefeningen te kunnen observeren, fitnesstafel en toestellen geïnstalleerd waarop ze steeds naakt trainde. Ze voelde zich er zeer goed bij. Ludo ook enthousiast want ze wendde minder vaak koppijn voor. De resultaten bleven niet uit. Haar buik was na enkele weken mooi plat, haar armen en billen strakker ze moest enkel opletten om geen echte bodybuilder te worden.

Kut wijd. Close-up foto.

Niet duidelijk. Kapje iets dikker maar clit weinig verschil. Doch ze had zeker niet minder libido. Ze genoot zelfs van tijd tot tijd van een beurt van Ludo, die ze voorheen onverschillig zijn zaad in haar liet lozen. Ze werd door Gorki, met wie ze intussen nog eenmaal een fantastische neuknamiddag had doorgebracht, bewonderd en aangemoedigd. Helaas moest Gorki voor een opleiding gedurende minstens drie maanden in Schotland verblijven. Dus de zelfhulpgroep had het druk, dagelijks, voor, tijdens of na de training masturberen en ook Ludo mocht, zelfs tot haar bevrediging, regelmatig van bil. Haar ingerichte trainingskamer was vaak voor en groot deel van de dag haar leefwereld. Tegen de wanden had ze het geheel nog aangekleed met zitzakken en dikke kleurige kussens. Ze genoot ervan zichzelf te bestuderen, haar lijf te bewonderen, tijdens de oefeningen en meer nog tijdens haar eindeloze, vaak perverse, masturbatie sessies.

Kut wijd. Close-up foto. Harder werd haar clit precies al wel en iets dikker ook.

Na anderhalve maand:

Kut wijd. Close-up foto. Kapje dik en eronder kwam de clit piepen.

Mooi zo, duidelijk resultaat, dus doorgaan. Minder zware oefeningen maar de spierversterkers blijven nemen aan de maximum voorgeschreven dosis. Ze voelde zich reuze in haar vel, had vaak spontaan goesting en bewonderde regelmatig met fierheid haar groeiende clitoris. Na enkele maanden voelde ze zich duidelijk sterker en vooral seksueel gulziger, zowel fysisch als mentaal. Op zekere dag keek ze toevallig naar een porno tijdschrift dat nonchalant op Ludo zijn bureau lag. Bij het zien van de beelden kreeg ze plots een zot verlangen om te neuken. Is dat wat mannen voelen? Dacht ze. Een stijve?

In de zone rond haar clit en haar clit zelf ervaarde ze een zinderende kern van genot die tot leven kwam. Voor de spiegel kut wijd en ja dan zag zij het. Onder het kapje kwam hij piepen, lijk een mini eikeltje maar dan zonder mondje. Wat was hij schattig en wat was haar poes heftig heet, ze vloeide. Ze voelde zich tegelijk een bronstige reu en een loopse teef. Ter plekke masturberen geblazen. Een uur later. Opnieuw voor de spiegel pornoblad in de hand en ja nu zag ze hem groeien. Joepie daar had ze het voor gedaan. Nu mochten de piemels per koppel aanrukken. Ze verlangde vreselijk naar Gorki en soms zelfs naar Peter. Op straat keek ze brutaal naar mooie mannen en fantaseerde er later over. Het leek haar of een waakvlammetje haar kut in stand-by hield, steeds klaar om vol in brand te vliegen. Ze lachte het leven toe en genoot met volle teugen. Door het trainen en de producten die ze nam waren haar borsten nog strakker geworden en haar tepels priemde fel in haar kleren. Uren kon ze voor de spiegel liggen, genieten, spelen met haar stoere clit, hem laten stijven en terug slap worden? Dan alleen maar kijken, intussen met perverse fantasieën hem terug laten groeien, het maakte haar zot en mondde uit in opeenvolgende orgasmen.

Op mooie herfstdagen liep ze vaak door het park zonder bh en slipje hetgeen haar een supplementaire kik gaf. Dit was allemaal bijzonder verleidelijk en veel mannen keken ongegeneerd naar haar uitdagende borsten en kont. Zij naar hun kruis. Als ze op zo’n zwoele avond bij ondergaande zon liep te kuieren kwam een jongeman haar tegemoet die haar van ver al uitkleedde met zijn ogen en op het moment dat ze mekaar kruiste keek hij op van haar decolleté recht in haar ogen, slechts enkele seconden maar voldoende om mekaar te begrijpen en het vuur in haar kut te doen oplaaien. Ze sloeg een kleiner en verlaten zijpad in de richting van de zakkende zon.

Ze wist dat haar doorzichtige zomerjurk in dit tegenlicht niets aan de verbeelding over liet. Ze merkte dat die kerel haar volgde en wist zeker dat hij nu haar bilspleet met vanonder de ronding van haar pruim fixeerde. Haar tepels stijfde op en ze voelde haar clit groeien en gloeien. Plots een hand op haar kont en een andere op haar schouder. Ogen in ogen. Hand tussen haar billen. Gulzig kussen. Voelen aan zijn bult. In de struiken. Rok omhoog, vinger in haar kut. Zij zijn broek open en af. Dikke stijve in haar hand. Staande neuken. Oh! Hoe hevig. Hoe lekker vol. Hij komt snel en geeft veel. Zij ook. Broek terug op en weg. Geen woorden. Zij veegt met haar hand langs haar volle pruim en ruikt. Lekker. Schikt haar kleed en wandelt naar huis. Ze voelt het sperma langs haar billen druipen. Thuis voor de spiegel doet ze het nog eens over met haar in sperma gedrenkte vingers. Heerlijk, dit is waar ze van droomde.

Op zekere avond als Ludo van zijn werk kwam lag ze op de trainingstafel oefeningen te doen voor de benen. Op en af. Ze voelde continu haar clitoris.

“Schat ik ben nog aan het trainen”.

“Oef! Wat een dag, ik ben blij dat ik thuis ben”. En Ludo geeft haar een vluchtig kusje trekt met een vinger een denkbeeldige lijn van haar hals naar haar venusheuvel en neemt plaats aan het voeteinde van de bank. Zonder woorden. Zij oefent verder. Haar foef gloeit. Zij kijkt naar zijn ogen die gefixeerd zijn op haar kruis. Verder oefenen.

“Vind je ze mooi, mijn foef?” Knieën twintig centimeter van mekaar. Hij lost zijn broekriem in slow-motion, nu de rits en broek af. Zij ziet de bult in zijn slip. Haar clit staat nu stijf. Hij haalt hem uit, hard, dik en vol goesting en zij spreidt haar benen. Staande voor de bank neemt hij haar hevig stotend en haar tetten brutaal masserend. Zij geniet. Het gaat heel snel.

“Hier mijn lekker wijf” brengt hij nog uit en begint hevig te spuiten. Ook Maai komt op hetzelfde moment maar tracht het voor hem te verbergen want ze wil nog. Hij boertig “deed het deugd Maai”? Terwijl hij zijn slapjanus uit haar laat glijden en kijkt hoe zijn sperma uit haar gapende kut drijft. “Amai, ik heb die foef precies een goeie lading gegeven” voegt hij er nog fier aan toe.

“Maar een beetje te rap schatje, Maaike is nog niet klaar, wil mijne lieve grote spuiter mijn poesje nog een likje geven?” Ludo knielt voor haar “oh! Wat een bak vol sperma”.

“Laten zien Ludo, pak de spiegel” onderbreekt ze hem. En ja nu kan ze zien hoe massaal hij geëjaculeerd heeft. Bij het zien van haar sperma-volle spleet staat ze weer in vuur en vlam. Voor dit machtig gevoel heeft ze het allemaal gedaan. “Nu!” Beveelt ze en neemt zijn hoofd.

“Oh! Maai wat een dikke clit heb je nu”.

“Allemaal voor en door jou” liegt ze. Ludo begint te likken van onder naar boven en dan tongetje draaien en opnieuw. Nu zuigen, heel het eikeltje naar binnen en dan strelen met het tongpuntje. Maai wordt zot.

“Nog, nog...” roept ze nu schor. Hij slokt heel de bovenkant van haar foef naar binnen, zuigen, knabbelen, likken met gulzige lange halen terwijl hij haar stevig bij de billen pakt. Daar begint ze te schokken en te schudden en terwijl ze het uitschreeuwt van genot voelt Ludo haar clit jumpen onder zijn tongstrelingen...

“Kom hier jij' lekker stuk,” zij trekt hem naar zich toe en likt en kust onstuimig zijn half stijve piemel. Onder de douche geniet ze nog steeds na en als ze maar aan stijve piemels denkt moet ze zo nodig vingeren of nog liever neuken... Gorki let op hier komt de nieuwe Maai.

Er begon voor Maaike een nieuwe episode in haar leven, precies zoals ze het in haar fantasieën beleefde. Gans de dag goedgemutst en permanent een zacht tintelend gevoel tussen haar benen dat op haar verzoek of bij de geringste aanleiding aanzwol tot een laaiend vuur. Haar orgasmes waren intenser en op de juiste momenten kon ze makkelijk vijf, zes keer na elkaar klaarkomen. Uren zat ze voor de spiegel haar kut en kontje te bewonderen. Ze hield zo veel van haar openingen die haar onnoemelijk veel genot verschaften. Vaak speelde ze ook met haar kontje dat soepel een vibrator kon ontvangen, die ze dan met een hand diep induwde en met drukkende bewegingen uitperste. Het in- en uitschuiven gaf een heel apart genotsgevoel zodat heel haar onderkant er aan meewerkte. Haar kut draaide haast binnenstebuiten, haar eikeltje stijf. Een keer was ze op deze manier zelfs klaar gekomen. Haar ogen vastgepind op haar bliksem in de spiegel, hevig stotend met de vibrator voelde ze het komen en zette alles open. Haar pis-gat zag ze plots uitpuilen en daar kwam ze, spuirtend in vier, vijf hevige stralen. De pis kletterde tegen de spiegel en bij de laatste stoot liet ze de vibrator uit haar poepgat floepen dat nog mooi even bleef open staan, hoe lekker vies.

Ze was zo fier op haar clitoris. Als hij sliep onder zijn kapje kon ze, bij middel van een paar perverse fantasieën, hem zien groeien, hem voelen stijven, en glanzend gezwollen zien verschijnen. Dat schouwspel wond haar danig op dat, als ze dat schatje dan slechts even met duim en wijsvinger masseerde, zij vreselijk schuddend klaar kon komen.

Haar seksuele gevoelens waren niet enkel intenser maar ook complexer geworden. Ze voelde zich machtig, misschien een beetje zoals de mannelijke macho's, ze werd niet langer geneukt, zij neukte als ze het wenste en met wie ze wilde. Aldus vergrootte niet enkel haar nymfomane neigingen maar ook haar aanleg tot exhibitionisme. Als het maar enigszins kon liep ze naakt te paraderen, niet enkel om zichzelf te bewonderen, maar ook om bewonderd te worden door wie maar wilde.

In afwachting van de terugkomst van Gorki was ze op een mooie najaar dag naar een naaktstrand in de duinen getrokken. Neen. Ze was niet zomaar op een handdoek gaan zonnen. Ze paradeerde tussen al die blote mensen en genoot van het zien van al die lekkere piemels, groot en klein. Het streelde haar ego om zoveel ogen op haar gericht te voelen vooral natuurlijk de mannen ogen. Sommige koppels lagen wat met mekaar te frunniken, de man dan vaak stijf. Anderen neukten gewoon in het publiek al dan niet met aanmoedigingen van enthousiaste toeschouwers. Ze passeerde een koppel waarvan de mollige vrouw op haar buik lag te zonnen en de benen gespreid zodat iedereen haar dikke pruim kon zien.

Dat trok niet zozeer Maaike's aandacht dan wel de man er naast die op zijn elleboog steunend haar met zijn ogen verslond. Een struise bruingebrande man van middelbare leeftijd met jawel een kanjer van een piemel en een zak in verhouding, even mooi gebruind, die zalig lagen te rusten op zijn dij. Even hield Maaike haar pas in, keek enkele momenten glimlachend de man in de ogen en richtte dan pront haar blik op zijn geslacht terwijl ze met haar handen langs haar heupen naar haar onderbuik ging, halt houdend aan het begin van haar schaamspleet. Ze likte en tuitte haar lippen met een vette knipoog naar de bezitter van dat lekkers en wandelde de duinen in. Luttele ogenblikken nadien merkte dat ze gevolgd werd en keek om. Ja, het was hij met zijn kanjer al half stijf. Als hij op haar hoogte was nam ze pardoes zijn piemel rukte een paar keer.

“Hier lust Maaike wel pap van schat” lachte ze “voel maar eens hoe lekker mijn poesje is.” Zijn vinger in haar natte foef over de harde clitoris.

“Amai... jij bent een hete.” Maai lacht.

“Zeker weten, kom hier dat ik die lekkere dikkerd afneuk” en ze spreidt zich in het zand achter een heuveltje. De man wordt wild bij het zien van zoveel mooi's en heets. Maai snapt hem bij zijn wippende stijve, heft haar kont.

“Kom op jongen” en steekt hem in mijn pruim. “Wauw wat een joekel” kraait ze. “En heeft ie veel pap?”

“Ik weet niet, want ik heb mijn madam vanmorgen al afgereden”.

“Dan maken wij nieuwe pap schat” en zij begint met haar kut te knijpen, laat haar kont dansen, voelt aan zijn paal, gaat mee op en af met een dwingend handje en fluistert schuttingtaal in zijn oor. “Oh, wat is hij lang en keihard”. Haar clit roept om een orgasme. “Oh, schat, Maaike gaat komen”. Met haar handen op zijn kont duwt ze mee, hevig en zeer snel. Hij begint te hijgen en daar komt het, met lange halen van zijn grote lul spuit hij zijn zaad in haar jubelende kut.

“Oh… ho… oh… lekker wijfje” is het enige dat hij kan uitbrengen vooraleer hij zich zwaar op haar vleit. Applaus.

Nu ziet Maaike het pas. Ze hadden toeschouwers. Een achttal mannen die allen aan hun stijve of half stijve staan te trekken en een paar vrouwen die nu ze zien dat het gedaan is afdruipen. Schat, hij blijkt Jan te heten, wordt als hij zich uit mij laat glijden door vrienden en kennissen gefeliciteerd en wandelt fier met zijn vettige slapjanus weg. Een zestal mannen blijft naar mij gapen, mijn kut wijd en clit dik, verlangend naar nog. “Vooruit jongens, zijn er nog kandidaten? Kom gerust dichter ik eet jullie niet op”. Aarzelend schuiven ze dichter. Een zestiger met een kromme stompe piemel knielt voor haar. “Ik ben Jef en wil zo’n mooie jonge vrouw wel een pleziertje doen”.

“Vooruit” zegt ze en schuift hem binnen. Hij is lief en teder, streelt haar tieten vooraleer hij begint te stoten. “Oh wat heerlijk”. Zegt ze en aait lief de ballen van de twee jongemannen die aan weerszijde van haar geknield zitten te rukken. Haar clit jubelt. “Geef je pap maar Jef” fluistert ze hevig met haar kont tegenstotend. Kreunend komt Jef. Sperma over sperma. Haar seksduiveltje heeft weer feest. Nog een derde met een brutale smoel snoeft van “wil je nu eens echt volgepompt worden” en komt aan de beurt. Hij heeft inderdaad een immense zak, neukt snel en diep en als hij roept “hou je vast” begint zijn spuitfestijn. Veel, veel en nog. Slurpende geluiden, fantastisch al die warme pap. Telkens kwam Maai klaar. Nu schuift de jongste van de drie bij haar binnen maar na een paar stoten trekt hij terug en vraagt aan Maaike of hij op haar mag spuiten.

“Ja, heerlijk tegen en op mij clitoris klaarkomen hè!” Terwijl zij de twee piemels naast haar vastgrijpt en behendig begint af te rukken masturbeert de jongen tussen haar benen met zijn eikel tegen haar verhitte clit die nog zwelt van vreugde. Hoe gelukzalig. “Oh jongens hoe lekker, kom allemaal te samen, spuit over mijn tieten, zalf mijn clit..” en daar komen ze, bijna met drie tegelijk beginnen ze hun zakken te legen. Dikke kwakken sperma over haar tieten, hals en buik, maar vooral die jongen daar beneden voert haar naar de zevende hemel. Zijn eerste straal schiet zijn doel voorbij en landt op haar venusheuvel, maar de volgende golven zalven haar eikeltje en bedelven gans haar kapje en clit onder een vette lading jeugdig nectar terwijl die jonge man met zijn eikel van onder naar boven over haar genotsknobbel wrijft. Wat een orgasme.

Maai is even weg van de wereld en veegt met haar handen al dat lekker schietsel uit over haar zinderend lijf. Ze trek de jongeman van tussen haar benen naar zich toe, geeft hem een dikke zoen en prevelt “jij was geweldig”. Dan geeft ze die drie leuke piemels nog een likje, het laatste drupje nog uit hun eikel zuigend.

“Het was heel leuk mannen” knipoogt ze guitig en trekt haar los doorzichtig kleedje aan en stapt op, de bende nieuwe toeschouwers volledig negerend. Thuis trekt ze behoedzaam haar kleedje uit en bewondert haar mooie lijf, nog nagloeiend, vol plakkerige schilfers sperma, en als ze haar benen opent verschiet ze van wat een smeerlapperij er tussen plakt. Maar wat heeft ze genoten en de aanblik van al die restanten doet haar vuur weer oplaaien. Ze verduistert haar kamer en knipt een fluorescerende discolamp aan. Een leuk presentje voor haar eigen. De gedroogde spermaschilfers lichten nu hel wit op en Maaike geniet met volle teugen. Het is een fonkelend zicht, haar borsten en buik vol heldere sterretjes, haar hals en zelfs haar onderlip schitteren mee. Ze glimlacht breed.

Dit steekt zo fel af tegen haar lichaam dat nu haast zwart ziet. In de buurt van haar Venusheuvel schittert het nog feller. Maaike gaat er bij liggen en opent tergend traag haar dijen. Jongens wat is dat! Haar kapje en haar eikeltje, nog steeds in erectie, verraden een geweldige zalving. Haar ganse kut licht op met alle schakeringen van wit tot aan haar kont en in de bilspleet plakt het schietsel. De binnenkant van haar dijen zijn gedoopt met dat lekker goedje. Als ze haar kut open legt ziet ze al vers kutsap over het helwitte nectar naar buiten vloeien. Lang heeft ze zo liggen nagenieten, de film van deze superleuke gangbang telkens opnieuw afspelend en zich afvragend van wie wat is, leuk toch. Bij elke ejaculatie was ze klaargekomen en dat stemde haar niet alleen fier maar ook gelukkig en tevreden, mede omdat ze het nu weer voelde opkomen in haar onderbuikje. Haar oh zo goed getraind handje laat ze door al die lekkernijen gaan en met de gedachte aan die lieve jongen, die haar eikeltje zo lekker afgereden heeft, geniet ze nog van een afsluitend orgasme.

Het werd een rustige avond voor Maai die vroeg naar bed ging en al snel de slaap der gelukzaligen vatte...

(Wordt vervolgd.)

Vic Hardman

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post293

MAAIKE OF MAAI OF MARIA.

Vic Hardman.Geplaatst door My 4Fingers zo, februari 03, 2019 13:24

MAAIKE OF MAAI OF MARIA.

Vervolg 1

Maaike heeft zoëven met boswachter Gorki geneukt (nadat ze eerder al seks had met Peter, een 18jarige student) en zij liggen even uit te blazen...

Plots grijpt Gorki Maaike, tilt haar op, en zet haar op zijn buik. Maaike voelt zijn slappe tegen haar kontje drukken. Hij kijkt diep in haar lachende ogen, geeft haar een kusje en met zijn grote handen op haar schouders vraagt hij ernstig maar aarzelend.

“Maaike, straks met die snotneus zag ik je genieten maar ben je echt niet klaargekomen?”

‘Leuk’, denk zij, ‘de neukstier wordt jaloers’. Maar, het streelt haar ego.

“Wil je het echt weten, heel echt?” Ze kamt door zijn borsthaar, zacht.

“Ja zeker mijn lekker ding, vertel op.”

“Vooruit dan maar” stamelt ze terwijl ze zich een beetje verzet met haar foef over zijn half stijve. “De eerste keer... heb ik mij goed kunnen inhouden met mijn gedachte bij jou... maar dan bleef hij in mij, werd terug stijf en begon zo hard en onstuimig te rijden dat ik mij heb moeten laten gaan...” Ze voelt Gorki terug stijf worden en onder het vertellen schuift ze op en af over de dikke stam.

“Ja, toen ben ik echt klaargekomen tijdens zijn spuiten, ik kon er niet aan doen... vergeef mij schat”.

“Vergeven, vergeven!” Roept hij nu en wordt terug de boswachter. “Jij ben een hoer, een smerige hoer! En! Deed het deugd? Hoer!”

“En of! Zo een jonge bliksem met veel schietsel” repliceert ze onbeschoft. Hij neemt haar brutaal bij de schouders en schudt haar door mekaar. Zijn ogen schieten bliksems.

“Ha! Maar, genietende hoeren moeten niet enkel geneukt worden maar ook gestraft!” En zonder pardon geeft hij haar een harde mep op haar kont.

“Au!” en onmiddellijk aan de andere kant minstens even hard. “Auw!”. Haar billen gloeien pijnlijk. Maar ondanks de pijn voelt ze dat hij verschrikkelijk stijf wordt.

“Dat zal die hete kont leren” sist hij en duwt haar met de schouders iets rechter. Haar borsten bengelen prachtig voor hem met de tepels hard. “En de hoerentetten ook...” en hij ranselt ze met bruut geweld van links naar rechts en terug. Maaike begint te snikken maar dat hitst hem alleen maar op.

“Ik zal het goed maken,” snikt ze. Gorki kalmeert. Streelt nu zacht haar pijnlijke billen, droogt haar tranen, aait haar met rode striemen overladen tieten en likt zalvend haar getormenteerde tepels.

“Hoe ga je dat goedmaken, Maaike?”

Maaike antwoordt niet, heft haar kont, neemt zijn stijve, steekt hem in haar foef, laat zich er wat over zakken, buigt naar voor, neemt met twee handen Gorki ‘s hoofd, geeft hem een natte tongzoen en begint zacht en traag op hem te rijden.

Alles doet pijn, enkel haar kut niet, die geniet van het trage in en uitschuiven...

Gorki maakt zich los uit haar omarming en fluistert.

“Als je het wil goedmaken, lekker stuk, doe dan met mij hetgeen waarvan jij denkt dat je een man het meest mee kan verwennen...”

Maaike twijfelt geen ogenblik, draait honderdtachtig graden en installeert zich met haren derrière voor zijn neus en zijn geslacht prachtig geëxposeerd voor haar snoet.

Zij kijkt gulzig naar de stokstijve neukpaal. De pijn ebt weg zeker nu Gorki haar billen zacht masseert.

“Ik ga je ontzaglijk verwennen, Gorki, opdat je mij alles vergeeft.” Fluistert ze terwijl haar handen heel frivool zijn staf en ballen aaien. Dit is voor haar geen straf, integendeel, dit is feest. Eerst alles mooi zetten. Ondanks de ruige beharing begint ze de stam van onder naar boven te likken terwijl haar vrije hand met de zak bezig is en zachtkens zijn ballen aait. Eerst met het puntje van haar tong en dan voluit met nat speeksel. Oh wat is hij groot, vooral dik. Ze kan hem niet omvatten met haar handje. Ze trekt de voorhuid diep en ontfermt zich over de ei-dikke kop. Wat is die uitdagend, glanzend grijzig roze, uitdijend naar purper op de randen, en in het midden een zo schattig mondje, precies een piepklein kutje dat haar toelacht, het sleutelgaatje van een klein meisje, aan de bovenkant de lipjes iets gezwollen uitpuilend en naar beneden toe meer een heerlijk spleetje.

Bij de geraffineerde neerwaartse bewegingen spant en glanst die joekel nog meer en lacht dat spleetje haar wijd opengesperd toe en geeft haar inkijk in zijn donkerrode intimiteit om zich dan weer te sluiten. Zij vindt dit machtig... Zij doet ‘t goed want hij wipt van plezier. Ze likt de onderste rand en heel intens de gespannen naad. Nu verschijnt er bij het naar beneden wrijven van zijn getaande voorhuid aan het gapend mondje een immense heldere druppel, glinsterend in het zonlicht. Oh… hoe prachtig... Ze voelt hoe haar seksduiveltje een feestje begint te bouwen in haar buikje... Zij zuigt het glanzende vocht op en steekt haar tongpuntje kietelend in zijn mondje. Nu neemt ze met wijd opengesperde mond de eikel binnen en masseert met haar tong de paarse gigant zonder haar tanden te laten voelen. Met haar hand beweegt ze traag op en af en voelt hem kloppen.

Gorki laat zich niet onbetuigd. Voor hem ligt een van de mooiste strakke kontjes die hij ooit gehad heeft. Prachtig uitgehouwen rondingen met daartussen haar malse kutlippen schilferig en vettig van het liefdespel, haar interieurtje rozig glanzend vol vers kutsap. Met zijn grote pollen op haar billen duwt hij met zijn duimen haar spleetje open en heeft een prachtige inkijk. Onder haar poepgatje de brede dikke spleet openstaand van het neuken. Hij gaat met zijn duimen naar beneden, ziet het pis-gat en iets lager in de nok de uitpuilende clitoris. Wat een zicht. Hij kan het niet laten en beroert met een duim het genotsknobbeltje. Een siddering door haar kut. Een zucht. ‘Dat wijfje pijpt ongelooflijk’, denkt ie, ‘seffens kom ik nog klaar in haar strot’. Ook hij begint te likken. Oh, wat is haar kutsap lekker. Hij zuigt, drinkt en smakt zodanig dat Maaike begint te pulsen van genot. Even maakt hij een pauze, trekt haar iets dichter en likt voorzichtig haar poepje. Ze knijpt het dicht.

“Zet open je kont”

Ze druk voorzichtig, hij kijkt. Een prachtige rozenknop. ‘Dit wil ik nog ooit neuken’ denkt hij en drukt zijn tongpunt naar binnen. Maaike kreunt maar perst gewillig. Zalig die strelende tong aan de zo gevoelige entree van haar kont die ze spontaan open drukt als hij met een duim haar clit begint te masseren. Zij begint sneller met haar trekkende hand te bewegen terwijl haar andere hand tussen zak en kont masseert. Ze kan ook niet nalaten even zijn kontgat op te zoeken dat hij graag presenteert. Maaike aait het en hij drukt gewillig. Zijn neukstaaf begint heviger en heviger te kloppen. Ze laat de eikel uit haar mond glijden en vraagt heet.

“Mag ik je zien spuiten Gorki, want ik denk dat het groots wordt?”

“Oh ja,” murmelt hij gesmoord in haar poepje likkend, dat ze daardoor nog verder opent voor zijn strelingen. Ze drukt haar lippen nog tegen de eikel alsof ze zijn sperma wil opzuigen. Ze trekt nu ritmisch en met vaste hand. Ze voelt aan gans zijn spanning dat hij gaat komen.

“Geef je pap maar Gorki, geef al je kindjes aan dit stout meisje... ik wil ze allemaal zien” smeekt ze en op het ogenblik dat ook zij de spasmen bij haar voelt aanrollen zwelt zijn staf en als hij roept!

“Oh… ja! Het komt...” Zij ziet hoe die joekel plots nog groeit, nog meer glanst, zich stevig opricht en dan verschijnt er een grote witte druppel aan de deur, die zich naar buiten wringt - wel drie maal dikker dan de opening - naar beneden drijft, even blijft hangen lijk een immense oorbel in wit paarlemoer aan een grijs doorschijnende draad vanuit t natte maar gesloten speetje. Een seconde niets en dan met trompetgeschal wordt een eerste vette lading krachtig uitgespoten (wat moet dat deugd doen!). Een dikke langwerpige wolk sperma van hoge densiteit pletst in haar gezicht, tegen haar mond en wang en drijft langs haar kin naar beneden. Kleine pauze. Nat gesloten mondje. Vettig. Maaike likt haar lippen en eet het met haar ogen. Haar seksduiveltje speelt muziek. Oh wat maakt dit schouwspel haar heet... haar hand traag en dwingend terug naar beneden.

De eikel strekt zich opnieuw en daar komt een tweede grote golf pap, even wit, even intens en krachtig, door de lucht, druipend over haar begeleidend handje in zijn donkere pubis. Dat herhaalt zich nog drie vier maal, de fiere eikel braakt krachtig het vers aangemaakte nectar naar buiten door zijn lachend spleetje. Zij volgt perfect zijn spasmen door trekken en nijpen. Nu drijft het heerlijke vocht ook langs de dikke kop naar beneden over haar hand om bij het vorige te landen. De aanblik doet Maai haar kut gloeien en vloeien...

”Oh Gorki wat ben je machtig en je heb zoveel lekkere pap voor Maaike” moedigt ze hem nog aan. Daar de volgende gulp zilverwit schietsel over de vorige en nog en nog, eerst nog spuwen en dan stroomt het zalige sap er uit en al dat lekkers lijkt wel een plas vol dikke witte schapenwolken. Wat moet die Gorki genieten! Maaike melkt gretig verder, hoe meer pap, hoe geiler. Na een tiental flinke kwakken verminderdt de hevigheid en met perverse gulzigheid drinkt ze zijn heerlijke nectar telkens zijn spleetje braakt onder impuls van haar dwingend handje. Wat een festijn voor oog en mond terwijl zij nu zelf stormachtig gaat klaarkomen.

Gorki geniet immens van deze onwaarschijnlijk heerlijke trekbeurt. ‘Zo heerlijk kan ik mezelf niet klaarmaken, dit wijf is super!’ bedenkt hij en voelt tijdens zijn groots spuitfestijn hoe Maaike zich geeft en haar clit onder zijn duim danst en springt terwijl ze overvloedig kutsap maakt dat hij liefdevol opdrinkt. Maar haar seksduiveltje is nog niet tevreden. Hij roert in haar heet potje geil en warmt het naar het kookpunt... Maaike denkt niet meer, Maaike is de perverse geilheid zelf, ze is alleen nog de hete kut die georkestreerd wordt door haar seksduiveltje...

Ze verandert van positie. Ze draait zich om, kijk Gorki smachtend aan, haar gezicht rozerood van opwinding, de blonde haren warrig, haar blik wild en hitsig lijf van een loops wijfjesdier dat smeekt om gedekt te worden. Oh! Wat is ze mooi. Haar bezwete tetten wiebelen glanzend strak voor zijn neus, de harde spenen vragend om gezogen te worden. Het seksduiveltje leidt haar daden en schreeuwt het uit.

“Ik wil nog, ik wil een lekker stuk vlees in mijn brandende scheur...” En of ze de duivel gehoorzaamt! Ze steekt zijn nog stijve lul in haar gloeiende en zeiknatte spleet met maar een doel. Haar ongebreidelde lusten botvieren. Ze kust Gorki gulzig en lang. Ze zuigt zijn tong diep bij haar binnen, knabbelt en likt, duwt haar tong zo ver mogelijk bij hem er in. Sperma en kutsap vermengen zich in dit heerlijk tongfeest dat de passie nog meer doet oplaaien. Intussen, diep over hem, beweegt ze enkel haar heupen, naar voor... naar achter... Even heft zij haar hoofd, de natte mond een beetje geopend, rode gezwollen lippen, witte tanden die hem toelachen, haar tong met veel speeksel naar buiten, ze laat het lopen in een helder glinsterende sliert die hij gulzig opvangt met geopende mond. Zij verdrinken in mekaars ogen. oh wat is dit vulgair lekker. Haar stijve tepels priemen op zijn borst. Zijn grote handen drukken haar billen vast over zijn stijve en zij woelt al likkend en kussend door zijn haardos.

“Oh Gorki wat heb je me heet gemaakt...” zucht ze zalig en begint ongegeneerd hevig op zijn neukpaal te rijden. Zij gaat iets rechter zitten, zijn handen strelen nu haar wippende heupen en de dansende tetten. Oh wat een zicht! Hij kan er niet genoeg van krijgen. Nu gaat ze terug voorover op hem liggen. Lekker.

“Mijn kontje Gorki, streel mijn kontje, je was zo’n lekker spuitend beest, jij mag alles met me.” Hij steekt zijn vinger in haar mondje, laat hem likken met haar vettig speeksel en masseert dan intens haar holletje dat ze nu graag openduwt. Haar kut klemt daardoor hevig over zijn genietende lul. Ongeremd jubelt en danst het seksduiveltje.

”Oh Gorki, vergeef mij alles, ik ben volledig van jou, ik ben jouw seksslavin, lekker neukbeest, ik lever mij volledig over aan jouw verlangens, hoe pervers ook, ik wil je oneindig bevredigen, mijn neukstier”. Gorki laat zijn middenvinger langs zijn stijve glijden om hem met zoveel mogelijk kutsap te zalven.

“Ik heb sap nodig Maaike, veel sap voor jouw poepenholletje...” Ze helpt hem door de dikkerd bijna gans uit haar te laten glijden zodat hij een overvloed aan liefdessap kan meenemen. Dan zakt ze terug diep.

“Oh wat een hengsten-lul Gorki, ik eet je op”. Gulzig kussen terwijl hij haar sterretje masseert. Ook Gorki geraakt buiten zichzelf van bronstigheid. Zij houdt even op met tongen.

“Nu!” Hijgt ze, drumt haar poepgat wijd open en slaakt een kreetje op het moment dat Gorki zijn middenvinger dwingend en diep voorbij haar sluitspier schuift. Vettig in en uit gaat ie. Oh wat doet Gorki dat geraffineerd pervers. Ze wordt er zot van en hoe harder ze duwt hoe meer deugd het doet en de aandrang tot kakken maakt het alleen nog heerlijker. Het seksduiveltje maakt salto ‘s van vreugde. Gorki doet het zo lief en fluistert. “Kom Maaike laat je maar gaan, jij bent het liefste en geilste wijfje dat ik ken, ik vergeef je... alles”. Maaike rukt zich los en hijgt.

“Oh Gorki, hou me vast, ik ga verschrikkelijk klaarkomen op jouw paardenlul...” Zij drukt haar nagels in zijn schouders. Hij voelt haar kut verkrampen en haar kont drukken en knijpen, terwijl haar tetten meedansen.

“Geef Gorki alles, mijn geile teef, mijn pervers hoerenwijf...” kan hij nog uitbrengen met een dwingende hand op haar billen en zijn vinger diep in haar hol. Het seksduiveltje springt een gat in de lucht en schreeuwt haar toe dat alles mag en kan en ja, dan gooit ze alle remmen los en begint ze te janken van genot, vloeit voluit in zijn pubis en over zijn ballen, perst met vol geweld haar anus open en komt huilend en schokkend nog eens klaar... Gorki beleeft het intense van haar pervers orgasme en hij kan niet genoeg krijgen. Zijn vinger diep in haar kont en het zilte kutsap met de verkrampte klaarkomende kut drijven hem naar een waanzinnig hoogtepunt dat nog versterkt wordt door het gevoel van macht over deze geile slet die hij met zijn grote stijve vriend zo heet kan krijgen dat hij ze kan laten pissen en kakken op verzoek. Onder het slaken van oerkreten schiet hij nog een lading diep in haar sompige scheur. Wat een wijf!

“Oh Gorki wat was jij geweldig” fluistert Maaike en vleit zich op hem.

“En jij dan Maaike, je was haast bovennatuurlijk lief...” en hij overlaadt haar met kusjes en strelingen. Minuten liggen ze zo op elkaar na te genieten om dan languit, hand in hand, naast mekaar in slaap te vallen in de warmte van deze uitzonderlijke zomernamiddag.

Hij met een lege zak, zij met een vol kutje...

(Wordt vervolgd)

Vic Hardman

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post282

MAAIKE OF MAAI OF MARIA.

Vic Hardman.Geplaatst door My 4Fingers do, december 20, 2018 11:28

VOORWOORD VAN DE SCHRIJVER.

Ondergetekende schrijft graag porno. Ik vind het leuk om hardporno te produceren.

Niet vaak, dus soms werk ik naakt en tussen de zinnen in speel ik met mijn tepels om te zoeken naar de juiste woorden en zinswendingen. Als het spannend is word ik wel eens stijf, dat vind ik goed. Bij de hoogtepunten durf ik wel veel voorvocht te produceren, dan vind ik het héél goed. Masturberen tijdens het schrijven doe ik nooit en bij het herlezen en verbeteren van de teksten ook niet. Die erecties tijdens het schrijven acht ik belangrijk. Dan ben ik er van overtuigd dat ik goed bezig ben...

Hierna volgen episodes uit het leven van een rijpe vrouw die weet wat ze wil en voor wie seksueel genot een belangrijke drijfveer is in haar bestaan. Soms verteld in de “ik vorm” en soms in de “derde persoon”.

Getekend Vic Hardman.

MAAIKE OF MAAI OF MARIA.

Maaike, eigenlijk Maria Van Gompel is een gezonde vrouw van 35 jaar, een freelance parttime manusje van alles, veertien jaar gehuwd met Ludo. Bewust kinderloos. Een vrijgevochten vrouw. Ze mag er best zijn, oh neen, ze is geen mannequin ze is gewoon een echte vrouw. 1m64 en 53kg naakt aan de haak. Maatje 38. Maai is natuurlijk blond, heeft amandelvormige donkerblauwe ogen met voortdurend pretlichtjes, hoge jukbeenderen, een rechte neus en een volle mond met mooi getekende lippen. Als ze lacht laat ze een rij witte tanden zien. Een slanke hals maakt de overgang naar haar licht gebruinde en sportieve maar vrouwelijke body. Borsten, strak, iets meer dan een B-cup met donkere gelijke tepels. Haar taille gaat aangenaam getekend over naar haar heupen en de stevige poep met een heerlijke bilspleet. Haar buik is plat en eindigt aan haar geprononceerde venusheuvel. Haar benen zijn slank en gaan over naar een paar stevige dijen. Er is pak aan. Maar niets is “te dit” of “te dat”. Tussen de dijen, onder de venusheuvel bevindt zich haar liefdesnestje, volledig onthaard, met een paar goed naar voor springende mollige lippen die haar kleine schaamlippen volledig verbergen, een echte pruim!

Maaike heeft uitstraling, wekt vertrouwen, is een warme persoonlijkheid en legt daardoor heel gemakkelijk contacten. Temeer daar ze verbaal heel communicatief is. Ze is eerlijk, voor de vuist en correct, je kan er op bouwen. Een enkel iets onderscheidt haar van de doorsnee vrouw. Ze heeft een enorme seksuele appetijt. Bovendien is ze de mening toegedaan dat een vrouw, wanneer het kriebelt, evenveel recht heeft een man te neuken als omgekeerd, zonder dat ze zich een “slet of een “matras” moet voelen. In haar onderbuik woont een seksduiveltje dat vaak haar keuzes dirigeert... meestal tot haar grote voldoening.

DE OFFICIER EN IK.

Betrapt:

(Na een neukpartij met Peter, een 18 jarige student, in het bos... vertelt Maaike )

Ik schik mijn tieten in mijn bloes, veeg mijn flamoes nog eens af met mijn slipje en wil in de wagen stappen als plots achter mij een zware stem hoor.

“Mevrouw, een ogenblik” als ik me omdraai sta ik oog in oog met een boswachter. “Ten eerste mevrouw sta je hier op privé terrein, ten tweede stelde je seksuele daden met vermoedelijk een minderjarige, dat kan je niet ontkennen want ik sla je al een hele tijd gade, dus moet ik een PV opstellen"

Ik friemel achteloos wat aan een knopje van mijn bloes en zeg verlegen (ik zie hem brutaal naar mijn borsten kijken) “Moet dat echt mijnheer de officier, ik wist van niets, kan je dat niet voor een keer door de vingers zien aub?”

“Voor iets hoort iets mevrouwtje” hij kijkt me aan met fonkelende oogjes. “Hetgeen ik zoeven gezien heb laat niets over aan de verbeelding.” En hij krabt aan zijn kruis. ‘Niet tegenpruttelen May’, denk ik, als je hier maar zonder kleerscheuren onderuit geraakt. “Bedoel je dat?” Ik open mijn bloes en toon hem mijn tieten.”

“Onder andere” zegt hij en doet zijn uniformjasje alvast uit.

“Moet ik helpen, officier?” En ben al bij hem, kniel, knoop zijn broek open, en haal zijn stijve er uit. Ik verschiet mij haast een aapje. Wat een kanjer. Uit de dikke bos donker pubishaar, steekt een ook nog deels goed behaarde stijve waar mijn baas jaloers op zou zijn, misschien niet zo lang op het eerste gezicht, maar met een omvang en een stijfheid die mij aangenaam verrast. En wat een eikel! Lijk een glanzend paars ei dat half uit zijn ruige voorhuid puilt, vettig van het voorvocht lekkend uit een gezwollen spleetje. Terwijl ik zijn enorme zak, al even harig, met de dikke ballen, uithaal en betast trek ik de voorhuid naar achter. Ik ruik zijn dierlijke heftigheid en er verschijnt een grote twinkelende druppel aan zijn deur. Bij deze aanblik ben ik Peter al vergeten en voel mij weer een en al kut waarin het seksduiveltje onstuimig zit te dansen ongeduldig smachtend naar dit beestig exemplaar. Hoe zalig mij te voelen wegglijden in mijn perverse nymfomane verlangens. Ik ben er weer helemaal klaar voor.

Nu lachen zijn oogjes.

“Dat is wel ander gerief dan dat jongenspiemeltje van daarnet, hè schatje.” Gemaakt verlegen beaam ik dat, speel een beetje het stoute meisje dat moet gestraft worden terwijl het in mijn onderbuikje vreselijk kittelt. Ik richt mij op en kijk hem aan. Zijn blik is fonkelend en straalt goesting uit. Als hij zich verder uitkleedt staat er voor mij een behaarde man van flink formaat, wel twee koppen groter dan ik, hij heeft iets oer primitief, iets dierlijks dat bijzonder wordt geaccentueerd door zijn enorm behaard geslacht. Oh wat is dat ruig, dik en stijf... hij ziet mijn bewondering en bromt fier.“Zij noemen mij niet voor niets Gorki de Stier… ha ha ha”

Dus hou ik mij meegaand en onderdanig. Hij trekt zich naar me toe grijpt met zijn grote handen mijn tieten.

“Lekker tetten en ferm tsjoepen,” hij nijpt in mijn stijve tepels. Ik ril. “Vooruit jij ook uit de kleren” beveelt hij. Ik laat mijn rok vallen en sta naakt voor hem met gesloten dijen. “Oh…ho dat is hier ratsaf” stamelt hij, zijn geile blik op mijn pruimpje gericht. “Kom hier,” hij neemt me bij de schouder en trekt mij naar hem toe. Ik voel zijn stijve in mijn maagstreek. Hij graait brutaal tussen mij benen “geef hier die kletskop” neemt ongegeneerd mijn gezwollen pruim en steekt een dikke vinger in mijn spleet, gaat heel hard over mijn arme clit, “verdomme zeiknatte hoer, het schietsel van dat jong gastje loopt er nog uit”. Ik leid hem af door zijn stijve te pakken en te fluisteren.

“Oh wat is hij groot en mooi en zo stijf. Misschien te groot voor dit meisje”.

“Dat zullen wij direct weten” gromt hij, pakt mij beet, tilt mij op alsof ik een pluimpje ben en legt mij over de motorkap van mijn wagen met mijn benen wijd. ‘Eindelijk’ lacht mijn hunkerende spleet. Hij wrijft grommend zijn eikel door mijn foef en sist.

“Steek hem erin teef” (dat brutale, onbeschofte, strafachtige gedoe geeft mij nog een extra kik). Ik neem zijn behaarde speer (Oh hoe verschrikkelijk hard!) en duw brutaal mijn kut open.

“Asjeblieft mijnheer de officier of zeg ik Gorki?” Als antwoord grijpt hij mijn billen, en stoot met brutaal geweld naar binnen.

“Aaauuu” zucht ik gemaakt, want hij schuift er vlot binnen maar het moedigt hem aan. Oh, wat voelt dat vol en spannend. Dit is een voor mijn kutje gezongen hoogmis. Hij neukt mij heel brutaal met veel geweld. “Ik poep je voering er uit, slet, je zult weten dat ik je verkrachtte...” het brengt me niet van de wijs, in tegendeel het hitst mij nog op. Ik geniet ongelooflijk van het spannende in en uit stoten van die dikke stijve en van de klotsende zak tegen mijn billen. Het is een hoogmis met drie heren, de kerk vol. De genotsidderingen van mijn gepijnigde kut stralen uit door gans mijn lijf dat ongemeen schokkerig reageert met de perverse gedachte door zo een paardenlul gepakt te worden. Wat een gevoel... en ik ontwaar diep van binnen een aanrollende tsunami. Ik ga met mijn hand naar zijn nu gespannen zak, beroer de dansende ballen.

“Oh Gorki, zitten die vol?” Verder geraakt ik niet, want daar begin ik al kreunend te komen. Hij geeft een flinke mep op mijn schuddende kont en brult haast “hier een volle zak voor die hete kut van jou, ik spuit je godverdomme te pletter, smerige hoer... hier voel het.” En zijn hevige stoten worden iets trager maar forser en hij loost op het ritme van mijn hevig pulserende pruim, met geweld zijn grote zak in veertien, vijftien pompstoten. Eindeloos lekker. Mijn kut is te klein, want met slurpende geluiden baant een deel van zijn hete pap zich een weg naar buiten... en drijft langs mijn dijen naar beneden. En of ik klaarkwam... het was een van de hoogtepunten uit mijn seks carrière. Het gekke van het verhaal komt nog. Nadat het klaarkomen werd Gorki een heel andere man. Hij draaide me om, nam mij heel teder in zijn armen, oh wat zalig want mijn orgasme was nog aan het uitdeinen, en fluisterde haast in mijn oor.

“Mevrouwtje je was héél lief en héél lekker, ik heb je toch geen pijn gedaan hoop ik” en hij streelde zacht mijn rug en bips.

“Je was heerlijk Gorki, ik heb fantastisch genoten en ik heet Maaike” lachte ik hem diep in de ogen kijkend toe terwijl ik met het puntje van mijn tong mijn lippen likte. Hij begreep het en beantwoorde dit gebaar door te naderen tot onze lippen mekaar raakten en wij een eindeloze tongzoen uitwisselden. Zijn geslacht voelde ik terug groeien.

Intussen:

Die avond maakte Ludo geen kans, mijn pruimpje was gezwollen en gloeide na. Met de boswachter had ik afgesproken dat hij de week nadien nog een beurt zou krijgen na mijn afspraak met Peter. Die deal hadden wij met een vuistje beslecht. Met de glimlach viel ik in slaap... en in mijn dromen zag ik steeds die behaarde dikke stijve...

In de morgen, Ludo was al naar zijn werk, heb ik nog uitgebreid liggen nagenieten. In de spiegel heb ik mijn gezwollen pruim uitgebreid geïnspecteerd. Oh wat vond ik ze mooi met de dikke lippen nog steeds nagenietend. Als ik ze iets spreidde zag ik mijn roze interieurtje glinsterend van het verse kutsap en als ik mijn tepels beroerde voelde ik het weer komen met de gedachte bij die dikke stamper. Peter was uit mijn gedachte. Nog enkel aan Gorki kon ik denken en ik trachtte mij die neukbeurt tot in de kleinste details weer voor ogen te halen. Oh wat was die man geweldig en wat een heerlijk naspel. Daar moest ik nu nog bijna een week op wachten. Ik vloeide rijkelijk terwijl ik steeds fantaseerde wat ik allemaal met die lekkere Gorki kon uitspoken.

Gorki was fluitend naar huis gegaan. Die May vond hij een fantastische vrouw. Mooi, strak, lachende ogen, flinke tieten met straffe startknoppen en vooral een ongelooflijk spannend kutje waarin hij geweldig was klaar gekomen. Hij had in zijn leven al honderden vrouwen geneukt, vaak echte dellen met hangtieten en uitgeleefde spleten, soms het betere soort maar vooral wijven die thuis veel te kort hadden en eens graag een goede beurt kregen. Zijn potentie was alom bekend. Maar verdorie dat Mayke was van ander hout gesneden, die kende er zelf ook wat van. De gedachte aan haar deed hem stijve na stijve krijgen. Ook hij ging voor de spiegel staan en bewonderde zijn instrument en als hij het voorzichtig streelde, in gedachte bij Mayke, lekte hij slierten voorvocht. Hij zou haar meteen weer willen volspuiten maar helaas moest hij nog bijna een week wachten. Zo verliepen de dagen tot woensdagochtend.

Mayke voor de spiegel, gewassen en geschoren met een natte foef aftellend tot middag.

Gorki had zijn pubis ook een beetje bij geknipt, mooi in de vorm, maar niet geschoren want zijn behaard instrument was zijn handelsmerk. Bij zijn ontbijt nam hij als toemaatje een Viagra om zijn potentie nog meer op te vijzelen want hij was van plan om dat lekker wijfje plat te neuken. Wat had hij een moeilijke week achter de rug. Vol goesting maar alles opgespaard om dat wijfje te laten verschieten van zijn kunnen en zijn hoeveelheden sperma.

De afspraak:

May was om half twaalf al ter plekke. Peter zou om kwart na aankomen. Ze hoopte al een glimp van Gorki op te vangen. Ook Gorki liep er al rond in de struiken. Hij kuchte en zij zag hem staan. Wat een mooie man flitste door haar hoofd. Zij stapte de struiken in. Hij zag haar komen. Heel sexy, de tieten los in de bloes, harde tepels en een natte poes zonder slipje, hoopte hij. Ze omhelsden mekaar lijk minnaars met een warme natte tongzoen zonder woorden.

“Oh wat heb ik hier naar verlangd” bekende zij.

“Ik ook” en opnieuw een gulzige kus met een grote hand op haar kont om haar bij te trekken. Zij voelt de bult in zijn broek en duwt flink tegen.

“Oh lekker beest” zucht ze.

“En jij lief heet wijfje” met zijn hand op haar bilspleet. Zij wrikt zich los en opent in een oogwenk haar bloes en toont haar tieten. “Voor jou Gorki”

Hij streelt ze zacht en masseert tussen duim en wijsvinger de donkere tepel die mooi rond en stijf gaat staan. Het kittelt in haar foef, hetgeen nog erger wordt als hij zich voorover buigt en dat lekker puntje begint te verwennen met zijn tong. Gelijktijdig schuift zijn hand langs achter tussen haar billen op zoek naar haar heiligdom. Ze zucht gelukzalig als zijn vinger haar nat spleetje vindt. Ook zij laat zich niet onbetuigd. Met haar ene hand streelt ze door zijn haardos terwijl de andere op zoek gaat naar de bult in zijn broek. Behendig ritst ze die open, laat haar hand naar binnen glijden en voelt zijn lekkere dikkerd. Wat is dit zalig. Ze haalt hem naar buiten en wrijft de voorhuid zachtjes op en af met haar handpalm de natte eikel strelend.

Hij zucht. Nu terug tongen, nat, gulzig. Haar kut vloeiend om geneukt te worden, zijn piemel druipend van de spuitgoesting. Maar ja seffens staat Peter hier...

Ze smeden samen een plannetje om zo snel mogelijk van Peter verlost te zijn en Mayke belooft Gorki niet klaar te komen met Peter.

Peter:

Daar komt Peter aangefietst en loopt met open armen naar Mayke die weer uitdagend tegen haar auto leunt. Hij kust haar onstuimig, drukt zijn stijve tegen haar buikje, streelt haar tieten, voelt haar natte spleetje en vraagt lief maar ongeduldig of hij haar al zijn opgespaarde spermatozoïden mag geven. May ligt al met haar bliksem bloot en houdt zijn kloppende jongeheer voor de ingang. Ja, toch enkele maatjes verschil met Gorki, maar als hij jongensachtig hevig in haar stoot doet het toch deugd en zucht ze.

“Oh, lieverd hoe lekker...”

“Oh… Mayke, ik voel het al komen, ik heb zoveel...” en daar begint zijn spuitfestijn, ritmisch en krachtig in de nijpende kut die net niet klaar komt. Hij overlaad haar nu met lieve woordjes en strelingen, kust haar lang met veel speeksel. Slap wordend blijft hij weer in haar. Zij gaat met haar handen over zijn rug en kontje, fluistert lieve woordjes terug en ja ze voelt hem terug groeien en opnieuw gaat hij in en uit.

“Ik heb nog...” zegt hij fier en begint weer heerlijk snel te stoten. Nu heeft May het moeilijk want ze vindt hem zo overweldigend dat ze niet anders kan dan haar ook laten gaan. ‘Doen May’ roept haar seksduiveltje en ja, de roes in haar kut is te sterk, ze is de controle kwijt, en schokkend klaarkomend fluistert ze schor.

“Geef hier die kindjes lekkere vent.” En daar komt hij weer vol in haar orgasme... en laat zich uitgeput op haar zakken om na te genieten.

Plots de harde stem van een boswachter in uniform.

“Hela snotneus jij verkracht een vrouw, geef je ID-kaart, en vlug, ik maak een pv en zorg dat je in een tehuis terecht komt.”

“Kleed je aan en cross weg Peter, ik zal die boswachter wel afleiden” fluistert May.

“Hè! Boswachter, luister eens even, ik moet je iets uitleggen...”

Terwijl ze haar naaktheid tracht te bedekken met een paar luttele kledingstukjes. Peter is intussen al op zijn fiets gesprongen en spurt in allerijl weg.

Gorki

Enkele ogenblikken later. Twee giechelende mensen. Gorki hurkt naast haar, uniformjasje en hemd al uitgespeeld. Zij gans naakt.

“Wat ben jij mooi” fluistert hij, kust haar lippen, aait haar borsten en likt haar tepels met een zachte natte tong. Zalig zalvend, want die zijn haast pijnlijk stijf en gevoelig door de intense massages tijdens het veelvuldig masturberen van de laatste dagen. Hij doet het zo lekker dat het kriebelt in haar onderbuikje. Als zijn hand naar beneden schuift en een vinger de bovenkant van haar sleutelgat bevoelt gaat er een rilling door haar lijf.

“May, wat heb je mooie tieten, nog nooit zag ik zo lekkere harde tepels, ik wil ze voortdurend kussen en likken” lacht hij.

“Heb jij ook iets lekker hard voor Mayke om te kussen en te likken?” Antwoord ze met guitige oogjes. Op zijn knieën zit hij aan haar voeten en speelt zijn broek uit. May leunt op haar ellebogen en kijkt met gulzige blik.

“Hier schatje” zegt hij fier en daar staat het exemplaar uit haar dromen. Nog stoerder in werkelijkheid. Hij trekt de dikke voorhuid ver naar achter. De dikke paarse eikel glanst, het mondje lacht en kwijlt. Zo ziet May het graag. Haar volle kut is weer aan t zingen. “Voor jouw Gorki” fluistert ze, heft haar kont en spreidt haar opgetrokken benen. De aanblik doet Gorki’s wapen schokkend op en neer wippen terwijl een dikke glanzende druppel in een lange sliert naar beneden bengelt.

“Kijk Gorki” mijn hemelpoortje zet ik open voor jou”. Met twee vingers legt ze haar lipjes open, haar benen zo wijd het kan, wetend dat hij zo gans haar volle balzaal kan bewonderen. Hetgeen hij gulzig doet te zien aan zijn wippende en nu druipende kanjer die zij geen seconde uit het oog verliest. Ze wordt weer vreselijk heet, pervers. Ze weet dat Gorki al het sperma van Petertje ziet en fluistert nu hees.

“Zal ik wat plaats maken voor jou pap Gorki?” Terwijl ze enkele malen haar kont en kut hevig open drukt voelt ze hoe het warme jongenszaad uit haar kut drijft, veel, langs haar kontgat in het mos. Nog eens persen en nog eens, er blijft sperma komen. Het lijkt haar of de paal van Gorki nog dikker wordt van jaloezie als ze lispelt.

“Niet slecht voor zo een knaapje he”. Nu leunt Gorki op zijn handen over haar, zijn geslacht wippend voor de deur. Ze kijken er samen naar als May hem vastgrijpt en voor haar verlangende prut legt en ze zien samen hoe die dikkerd in haar pruim verdwijnt. Een gelukzalige zucht bij May als hij diep doorduwt. Oh daar is weer dat heerlijk vol gevoel. Gorki vleit zich nu op haar neemt haar hoofd in zijn handen en zoekt met het puntje van zijn tong de hare. Zij steekt haar tong uit. Tong streelt tong, tong draait rond tong. Hij blijft stil diep in haar. Heerlijk. Hij zuigt haar tong naar binnen. Zij draait rondjes rond zijn tong. Nu geeft hij zijn tong en gaat gulzig en diep in haar mond met veel speeksel. Nu nijpt ze even met haar kut, hij antwoord met een strakke wip van zijn oh zo stijve dikkerd. Ze voelt het, neemt zijn hoofd in haar handen en fluistert.

“Wat ben je lief Gorki en jouw neukpaal is zo reuze stijf, ik voel mij zo heerlijk vol”. Weer laat hij hem even wippen maar blijft verder onbewogen in haar warm buikje. Dit duurt minuten. Maar ze voelt dat ze op deze manier naar een geweldig hoogtepunt klimt. Hij blijft roerloos in haar en samen blijven ze tongen. Bewust begint May met haar kut afwisselend te knijpen en te duwen. Gorki voelt die zalige bewegingen en weet verdomme goed dat zoiets "om zaad vragen" betekent.

“Wat is er schatje, ga je mijn zak leeg melken?”

“Ja zeker” hijgt ze “het moet nu komen en veel asjeblieft” de hemelse golven komen van diep in haar buik aanrollen, hoger en hoger, sneller en sneller. Hij houdt haar ritme aan met krachtige wip bewegingen, spant nu zijn bilspieren en voelt het aanstormen van diep in zijn onderrug door zijn gespannen zak langs de zaadschacht met volle geweld naar buiten.

“Hier mijn geil teefje” stoot hij nog uit en zij voelt die neukpaal nog dikker worden terwijl hij zijn nectar in haar stort op het ritme van haar stuiptrekkende flamoes.

“Ho… oh… oh, wat veel”. Hij, bij Iedere puls van haar.

“hier nog... en nog... nog... nog...” Haar orgasme duurt lang. Zij ligt nog te schudden en te nijpen als Gorki zijn dikkerd begint te verslappen. Hij kust haar en fluistert.

“Zo heerlijk heeft mij nog geen enkele vrouw laten klaarkomen, jij bent een uit de duizend, een echte lekkere moordgriet”.

“Laat mij dan maar zwijgen over die ongelooflijke neukstaaf van jou, niet enkel dik maar oh zo stijf en wat een mooie opbouw met die fiere reuze eikel. Ik mag er niet aan denken of ik word weer heet. Heeft ie veel pap gegeven aan mijn dorstig poesje?”

“Wil je zien?” Vraagt hij terwijl hij uit haar glijdt. “Hef je kont en pak jouw dijen, hou ze wijd”. Hij helpt haar met zijn handen en kijkt nu in haar gapende scheur, ver openstaand van zijn buitenmaats geslacht met eronder een schattig kontgaatje. Zij vindt het fijn dat hij nog met haar speelt en toont dan ook onbeschaamd al haar intimiteiten terwijl ze zijn slappe kanjer bewondert.

“Persen nu schatje” zegt hij dwingend. Gewillig drukt ze haar foef bijna binnenste buiten (wat een prachtzicht!) en daar drijft de eerste gulp dik wit sperma uit haar kut langs haar poepgat naar beneden waar hij het opvangt in zijn handpalm.

“Nog” beveelt hij en “nog”. Nu perst ze met regelmatige tussen pauzen en het sperma loopt vlot uit haar volle scheur. Telkens puilt ook haar poepgat uit. Schattig. Er ontsnapt een scheetje. Hij kittelt het met een vinger en ze knijpt giechelend terug dicht. Nog persen, nog sperma. Hij gaat met een vinger langs de onderkant diep in haar scheur om de laatste druppels te helpen uitvloeien. Ook dit vindt ze heerlijk.

“Voir là, leeg” en hij aait nog even haar gezwollen klit en haar lief poepgatje. Dan zit hij naast haar en toont haar het kommetje van zijn hand gevuld met witgrijs sperma.

“Oh Gorki! Wat veel”. Ze ruikt, ze likt met het puntje van haar tong, ze dopt met een vinger wrijft het aan een tepel, nu de andere tepel... weer likken, nu slurpen, drinken, nog een druppel voor haar clit. Tot alles op is. Dan kussen ze mekaar, een sperma kus, hij veegt zijn spermahand nog even langs een tiet en vleien zich op het mos.

De zon staat hoog aan de hemel en ze genieten beiden van de warme stralen op hun naakte lichamen, hand in hand, zalig voldaan, wachtend op nieuwe hunkering. Maaike spreidt haar benen om de warmte lekker te voelen op haar nagenietende kut. Met haar gedachte is ze bij de enorme hoeveelheden sperma die ze vandaag al in haar buikje heeft laten deponeren door twee - alhoewel heel verschillende- oh zo lekkere piemels.

Het elegante maar oh zo drieste, jonge, onbehouwen geweld (heerlijk) en de beestachtige ervaren dikkerd in bijna onbeweeglijke toestand (overheerlijk), beiden het lekkerste van zichzelf gevend. De goesting komt al terug, zeker als ze even opzij kijkt en haar ogen zich vastpinnen op de toch indrukwekkende slapjanus, eikel bloot en na-druipend, de schaft met gedroogde resten van hun liefdessappen die schilferend glinsteren in de zon... het is alsof ze Gorki als jaren kent als minnaar. Nog nooit heeft ze zich zo snel en onbeschaamd aan een man overgegeven. Met Gorki voelt het zo vertrouwd en intens.

Gorki eveneens soezend en nagenietend. Wat was dat kutje hevig knijpend, dat Maaike pompte simpelweg zijn zak leeg, wat had hij fantastisch genoten en zeker nog wanneer hij haar nadien zag leeg pulsen en spelen met zijn sperma. Wat een lekkere teef. Oh wat voelde hij zich man, Gorki de stier, een vrouw voldoen zonder op en af te bewegen, je moet het maar kunnen, zo bestoefte hij zichzelf in gedachte. Alleen dat jong ventje zat hem dwars, volgens hem genoot ze er te veel van... Jaloezie?

(Wordt vervolgd....)

Vic Hardman

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Vic Hardman

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post252