blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

TIRESIAS

H. Halewijn.Geplaatst door My 4Fingers wo, juni 12, 2019 09:59

TIRESIAS

‘Het is echt waar

Ik heb het in mijn dromen zelf gezien’

Om mijn verwarring te begrijpen toen ik in die middag in de Zanzibar was, een ‘onsen’ (Japanse warmwaterbaden met wellness faciliteiten) in de buurt van Hakone, moet je weten dat in een onsen de ruimtes voor vrouwen en voor mannen strikt gescheiden zijn. De stoomsauna was de voornaamste attractie in Zanzibar. Die was niet groot, er was amper ruimte voor twee tegenover elkaar geplaatste bankjes. Maar de met berkenhout geparfumeerde stoom die elke vijftien minuten sissend en borrelend uit een gaatje in de wand stroomde opende alle poriën in je huid en pakte je warm en vochtig in als een foetus in de baarmoeder.

Ik ging meestal op de middag, wanneer er nauwelijks klanten waren in de Zanzibar, en in de mannenafdeling al helemaal niet. Zo ook op deze herfstige woensdagmiddag. Toch kwam er zodra ik in de stoomsauna had plaats genomen tot mijn verrassing nog iemand binnen: een Japanner van rond de dertig schatte ik, een gedrongen gestalte met een weelderige bos schaamhaar die zijn penis aan het oog onttrok. De stoompijp in de wand begon te sissen en dra werden witte wolken de sauna in geblazen. Van mijn overbuur was al snel enkel nog een vaag silhouet te onderscheiden en na een tijdje zelfs dat niet meer; de stoom bleef komen tot ik totaal door een dichte witte wolk zat ingesloten en geen hand meer voor mijn ogen kon zien.

Precies op dat moment gebeurde er iets raars met mijn lichaam; ik had mijn handen in mijn kruis gelegd en voelde opeens mijn penis en mijn balzak zienderogen onder mijn handen verschrompelen. Ik betastte mijn borst, waar twee grote mammen aan begonnen te groeien. Snel greep ik opnieuw tussen mijn benen; waar mijn penis was geweest voelde ik nu een vagina. In amper een minuut was ik in een vrouw veranderd!

Een lichte paniek maakte zich van me meester. Zelfs al waren er nauwelijks klanten, hoe raakte ik uit de sauna, in de kleedkamer en van daar naar buiten zonder opgemerkt te worden door iemand van het bedienende personeel en zonder schandaal te verwekken? Een vrouw in de mannenafdeling! Het was nooit gezien en ongetwijfeld zouden ze er de politie bijhalen. Dat zou tot een fikse boete leiden, en misschien zelfs tot het intrekken van mijn verblijfsvergunning.

Het meest onmiddellijke gevaar kwam van de vent die samen met mij de sauna was ingedoken. Zou hij naar buiten lopen en me verklikken? De toevoer van stoom was inmiddels gestopt en langzaam dreven de wolken weg zodat onze silhouetten weer zichtbaar werden. Mijn overbuur sprong eventjes recht. Hij moest dus in de gaten gekregen hebben dat er een vrouw tegenover hem zat.

“どうやってここに来たの?”, zei hij. Ik probeerde hem in het Engels uit te leggen wat er gebeurd was, maar hij bleek even weinig Engels te begrijpen als ik Japans. Gelukkig stormde hij niet naar buiten om een scene te maken.

Hij bleef integendeel zitten en keek me begerig aan. Ik werd er wat verlegen onder, zeker toen ik merkte dat zijn penis met schokjes uit de bos schaamhaar tevoorschijn kwam. Vooral mijn borsten leken hem geweldig op te winden. Ik ben niet biseksueel van nature en het voelde vreemd en opwindend aan om opeens het voorwerp te zijn van mannelijke lustgevoelens. Zijn penis stond al snel kaarsrecht en was goed te zien, nu de lucht in de sauna helemaal was opgeklaard. Zoals bij alle Japanners was zijn neukstok niet erg lang, maar wel behoorlijk dik. De sauna verlaten met zo’n harde erectie zou hij wel niet wagen, dus er was weinig gevaar dat ik meteen zou worden ontdekt.

Maar hoe ervoor zorgen dat hij zijn mond zou houden eens zijn penis weer was verslapt? Ik zag maar één uitweg; ik moest me door hem laten neuken. Dan zou hij zich na afloop zeker koest houden over alles wat er in de sauna was gebeurd. Diep in mezelf moest ik toegeven dat ik dat ook echt wilde. Hier was een unieke kans om aan den lijve te ervaren wat een vrouw voelt bij seks, iets waar elke man toch al eens van heeft gedroomd. Ik had in mijn leven tientallen vrouwen gehad en had met afgunst gezien hoe ze zich kreunend aan hun orgasme overgaven telkens ik hen naar hun hoogtepunt had gebracht. Was de seksbeleving bij vrouwen echt zo intens?

Ik leunde achterover, sloot mijn ogen en opende mijn benen wat, zodat mijn overbuur mijn gladgeschoren flamoes kon zien. Hij vatte het correct op als een uitnodiging, al hield ik mijn ogen gesloten. Het duurde niet lang of ik merkte dat hij naast me was komen zitten. Hij legde zijn hand op mijn knie, trok mijn benen nog wat verder uit elkaar en streelde schuchter de binnenkant van mijn dijen. Ik hield mijn ogen dicht, maar verzette me niet, zodat zijn strelingen al snel stouter werden. Ik moest even naar adem happen toen zijn vingers langs mijn buitenste schaamlippen gleden. Ik had nooit vermoed dat een vrouw op die plek zo gevoelig is. Hij had echter vooral aandacht voor mijn borsten, die hij keer op keer streelde tot mijn tepels stijf rechtop stonden. Toen daalde hij weer af naar mijn spleetje, zocht en vond mijn gezwollen clitoris en masseerde die met het topje van zijn wijsvinger. Ik kromde mijn rug om hen intenser te voelen, voor hem het sein om zijn wijsvinger tussen mijn geopende schaamlippen te drukken. Ik voelde me knalrood worden, opende mijn ogen en keek hem vragend aan.

“あなたをファックします”, fluisterde hij. Ik begreep geen Japans maar meende wel het woordje ‘fuck’ te hebben opgevangen. Ik knikte zwijgend met glinsterende ogen. Hij trok me recht en duwde me met de rug tegen de warme en vochtige marmeren wand van de sauna. Ik was een halve kop groter dan hem en het zou hem geen moeite kosten om me rechtstaande te neuken. Ik greep naar zijn penis om die naar mijn gaatje te leiden, maar hij hield me tegen. In plaats daarvan greep hij mijn beide polsen vast en drukte die hoog boven mijn hoofd tegen de wand. Mijn borsten priemden op die manier naar voren en daar was het hem om te doen. Met zijn gulzige tong bewerkte hij mijn linker en mijn rechter tepel, terwijl zijn glibberige eikel tegen mijn clitoris tikte. Nu begon zijn penis aan een spel van plagerige stootjes tegen en tussen mijn lipjes, zonder dat hij echt moeite deed om binnen te dringen. Mijn ademhaling versnelde en hij staarde gefascineerd naar mijn jagende boezem.

Eindelijk boog hij wat door de knieën en gleed in één beweging bij me naar binnen. Ik voelde hoe ik werd opgevuld, maar het was niet de intense ervaring die ik ervan had verwacht. Waren de kreetjes die bijna elke vrouw had geslaakt op het ogenblik dat ik bij hen naar binnendrong voor een groot stuk toneel geweest? Maar mijn lichte teleurstelling was snel over toen mijn Japanner begon te pompen. Jeetje, wat was dat een lekker gevoel om zijn penis heen en weer langs mijn schedewand te voelen glijden! Het was dus toch waar; vrouwen kunnen veel intenser van seks genieten dan mannen! Hij neukte me diep en krachtig en een kleine versnelling van zijn pompbewegingen bleek voldoende om me een orgasme te bezorgen. Hij merkte het meteen aan de snokkende samentrekking van mijn vaginaspieren en het overvloedige vocht dat langs zijn schacht op zijn balzak druppelde. Hij grijnsde me toe en hield zich even in. Wel bleef hij in me zitten, maar liet nu mijn polsen los en deed teken dat ik mijn handen op zijn kont moest leggen. Daarop hervatte hij het pompen, maar nu in een veel sneller tempo, duidelijk met de bedoeling zelf snel klaar te komen. Zijn billen schokten nu zo snel en hard dat ik moeite had om mijn handen op zijn kont te houden, zelfs al klauwden mijn vingers in het stevige vlees van zijn billen. Plots slaakte hij een diepe grom en hield zich stil. Hij was in mij klaargekomen. Tegen mijn verwachting in had ik het moment dat zijn zaad tegen mijn baarmoederwand spoot helemaal niet gevoeld.

Eindelijk liet hij me los, wreef een restje sperma uit over zijn bovenbeen zodat het niet opviel, maakte een beleefde buiging (Japanners zijn echt onverbeterlijk) en verliet de sauna. Precies op dat moment begon de sauna zich opnieuw met stoom te vullen en werd ik in een dikke wolk aan het zicht onttrokken. Op het ogenblik dat de lucht verzadigd was van stoom voltrok zich het transformatieproces opnieuw, nu in omgekeerde richting. Mijn borsten krompen en tot mijn opluchting voelde ik weer het vertrouwde bengelen van mijn penis en balzak tussen mijn dijen. Als man was ik de sauna binnen gelopen, als man kwam ik er weer uit.

Eén zaak hield me evenwel nog bezig. Zou ik nu zwanger kunnen worden en zou er een dochter geboren worden uit mijn hoofd, zoals dat Zeus overkwam? Het antwoord kwam bij de eerstvolgende plas: een dikke straal sperma ging mijn urinestraal vooraf. Het laatste spoor van dit avontuur liet ik achter in het urinoir van de Zanzibar.

Heer Halewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post374

EVA OP PLUVIARUM REX

H. Halewijn.Geplaatst door My 4Fingers wo, mei 15, 2019 13:55

EVA OP PLUVIARUM REX

Eva had die nacht geen oog dicht gedaan. Niet zozeer om het avontuur dat haar te wachten stond; verkenningssondes hadden wel plantengroei op Trappist 1p aangetroffen, maar verder geen enkel teken van buitenaardse intelligentie. Anders had ze deze planeet nooit op haar eentje mogen verkennen, nadat een eerste poging in het gezelschap van de rest van de bemanning vroegtijdig moest worden afgebroken. De drie mannen aan boord hadden bij het naderen van Trappist 1p’s dampkring een scherpe pijn in hun kruis gevoeld die al maar erger werd, alsof een sterke hand hun ballen fijnkneep. Eva had als enige geen enkel fysiek ongemak ondervonden. Het eerste landingsschip moest dus noodgedwongen halverwege rechtsomkeer maken en Eva werd er bij de tweede poging alleen op uitgestuurd.

Het vooruitzicht van een kennismaking met de flora van Trappist 1p was niet van aard om haar van haar slaap te beroven. Nee, de oorzaak van haar slapeloze nacht lag in een onverklaarbaar heftige honger naar seks. In de tien uur die ze volgens het boekje had gewacht alvorens de landingscapsule te verlaten had ze zich wel drie keer gevingerd, zonder dat het haar verlichting gaf. Ze begreep er niets van. Op het moederschip kwam ze wat seks betreft nochtans niets te kort. Mogelijks zat de planeet er voor iets tussen; één van zijn vele raadsels, samen met de elektromagnetische stormen die elke communicatie met het moederschip onmogelijk maakten en het feit dat de temperatuur op Trappist 1p overal egaal 36 °C bedroeg, op de naar de rode dwergster gekeerde zijde evengoed als op zijn donkere kant.

Eva nam een douche en ging naakt voor de spiegel staan, die een harmonisch samenspel van verleidelijke welvingen weerkaatste; lang zwart haar in krullen op haar schouders, een volle boezem, brede heupen en stevige dijen. Ze mocht er nog best wezen op haar 35ste - eigenlijk 85ste, als je er de 50 jaar in het vriesvak van het ruimteschip bij telde -, zo stelde ze tevreden bij zichzelf vast. Geen wonder dat kapitein Boot zijn handen niet van haar af kon houden, telkens ze met hem samen was. Maar nu was ze alleen, en ze dacht verlangend terug aan het kloppen van zijn harde paal tegen haar billen telkens ze beiden voor de spiegel van zijn kajuit hadden gestaan.

Ze kroop opnieuw in de douchecel en activeerde het sterilisatieproces, waarbij een millimeter dunne maar ondoordringbare film over haar lichaam werd gespoten. Een van de aarde meegebrachte bacterie, verscholen in de plooien van een ruimtepak, had in minder dan een generatie een ecologische ramp op Venusivia ontketend, en sindsdien waren ruimtepakken vervangen door een steriele isoleerfolie die nauw op het lichaam aansloot. Ze zou moederziel alleen de nieuwe planeet verkennen, dus de laatste bewerking, het ondoorzichtig maken van de transparante film, liet ze dit keer achterwege. Bij een verkenning samen met de mannen was die laatste bewerking een must, want de film mocht dan wel elastisch zijn, een erectie in een isoleerpak was bepaald onaangenaam, zo hadden haar mannelijke collega’s haar verzekerd. De elektronische synapsen in de folie hadden zich ondertussen aangesloten op de zenuwen van haar huid en het filtersysteem voor haar neusgaten en mond stond aan. Ze was dus klaar om het landingsschip te verlaten.

In enkele stappen stond ze onderaan de ladder. Doodse stilte. Voor de rest een lauwe, naar vanille en gember geurend briesje en onder haar voeten een zacht mee verende, ribbelige bodem. Tegen de paarsrode hemel staken metershoge zwarte grasstengels af die in een wijde boog de lucht in schoten om met een grote krul weer naar de bodem te buigen. De naald van haar kompas sloeg wild alle kanten uit en bleek dus onbruikbaar. Op goed geluk volgde ze een blauwige ader die onder het bruin-roze bodemoppervlak zichtbaar was en die haar verder het bos van grasstengels in voerde. Ondanks een zwaartekracht die maar half zo groot was als op de aarde, had ze de grootste moeite om vooruit te komen, zelfs met behulp van haar laser-mes. ‘Ik lijk wel een luis die door een bos schaamhaar klauter’, dacht ze, verwonderd over de kracht waarmee dat beeld zich aan haar opdrong.

Na uren strompelen en kruipen onder en over het zwarte stugge gras stond ze op het punt er de brui aan te geven en naar de landingscapsule terug te keren. Maar plots werd het stengelbos dunner en voor haar voeten spreidde zich, zover het oog reikte, een vallei bedekt met rozige poliepen. Eva voelde zich er bevreemdend sterk door aangetrokken en liep half zwevend, half huppelend op de poliepen toe. Ze raakte er één aan die warm aanvoelde en zienderogen begon op te zwellen tot dubbel zijn oorspronkelijke lengte. ‘Dit is een penis!’, wist ze opeens met zekerheid. Elke poliep bleek inderdaad over een voorhuid te beschikken die over een blauwpaarse eikel was geschoven. Ze kon duidelijk het spleetje van de pisbuis onderscheiden. Ook de poliepen in haar onmiddellijke omgeving richtten zich nu op en ze begonnen zich tegen haar benen aan te vleien. Ze snuffelde aan het exemplaar dat ze in haar handen hield; hetzelfde mengsel van vanille en gember dat al de hele tijd in de lucht hing, maar nu veel sterker. Ze likte er eens aan; een licht zilte smaaksensatie met achter op de tong een vleugje pepernoot.

Ze voelde het vreemde lid kloppen in haar hand en had zin om het nog wat meer te prikkelen. Ze drukte het zacht in de gleuf van haar boezem, perste haar volle borsten om de schacht en wreef langzaam op en neer. Telkens de eikel tussen haar memmen zichtbaar werd gaf ze er een likje aan. Het duurde niet lang voor de penis haar strelingen beantwoordde met een overvloedige vochtafscheiding die in haar navel en behaarde venusheuvel drupte. Ondertussen had een andere poliep zich tussen haar benen gewrongen. Die wreef nu zacht over haar schaamlippen en deed dat zo bekwaam dat ze wijdbeens ging staan en zachtjes begon te kreunen van genot. Verbaasd en bezorgd merkte ze hoe de isoleerfilm van haar lijf los begon te komen; blijkbaar bevatte het voorvocht van deze buitenaardse penissen een chemische stof die het isolatievlies aantastte. Zo ook in de streek rond haar vulva. ‘Daar gaat mijn maagdenvlies’, dacht ze toen de poliep met een zacht plopje in haar schede drong.

Haar schede werd traag maar zeker door de poliep gevuld. Er was geen twijfel aan; op dit eigenste ogenblik werd ze vakkundig door een buitenaardse roede in haar spleetje geneukt terwijl haar mond zich om een tweede buitenaardse piemel sloot. Het leek wel of de penis in haar schoot haar gedachten kon lezen, want keer op keer deed hij precies wat ze verlangde; nu eens stootte hij traag en diep, dan weer wreef hij driftig heen en weer langs haar g-plekje. Het lid wist honderden manieren om haar gek te maken; plaagstootjes tegen haar clitoris werden afgewisseld door lichte aanrakingen van haar schaamlipjes of door trillingen als van een levende warme vibrator diep in haar schede. Terzelfdertijd had een andere poliep haar sterretje gevonden, maakte zich dun en drong ook daar bij haar naar binnen.

Kapitein Boot kon haar snel en hevig klaar doen komen, door bij het vrijen haar kontgaatje te vingeren. Deze poliepen deden precies hetzelfde en al gauw met hetzelfde effect. Haar orgasmekreet werd gesmoord doordat op hetzelfde ogenblik haar mond vol liep met het zaad van de poliep die ze tussen haar borsten hield geklemd. De smaaksensatie, iets dat vaag leek op Griekse yoghurt aangelengd met amandelmelk en een vleugje steranijs, voerde haar terug naar haar kindertijd en de herinnering aan de drankjes van haar grootmoeder. Gelijktijdig ontving ze diep in haar schede een krachtige spermastraal en daarbij ook nog een sperma lavement in haar dikke darm. De drie poliepen waren precies gelijktijdig en samen met haar klaar gekomen. Als ze al niet over een sterk IQ beschikten, dan zeker over een bewonderenswaardige seksuele intelligentie.

Zodra ze zich hadden leeggespoten verschrompelden de poliepen, maar anderen er om heen stonden nog fier rechtop.

Eva liet zich ruggelings op het bed van penissen neervallen, haar benen nog natrillend van het heftige orgasme. Als een crowd surfer werd ze triomfantelijk door het penistapijt meegetroond, waarbij haar schouders, rug en bekken op een wel zeer bijzondere maar heerlijke manier werden gemasseerd. De nieuwe poliepen deden geen poging om haar opnieuw te penetreren, maar ontweken integendeel Eva’s lichaamsopeningen waaruit het sperma van hun soortgenoten lekte.

In een flits ging haar een licht op: Trappist 1p was niet meer of minder dan een balzak van planetaire proporties bezaaid met wel honderdduizenden of miljoenen geile penissen. Volgens de traditie mocht de eerste verkenner een definitieve naam voor een planeet kiezen. Eva dacht na. Het piemelparadijs? Onmogelijk! In gedachten zag ze al de sekstoeristen in massa toestromen met binnen de kortste keren een zieltogende planeet verzwakt door chlamydia, herpes of erger als gevolg. Nee, het moest veel subtieler. Op het moederschip had Eva de ‘Oostakkerse gedichten’ op haar nachtkastje liggen en er vielen haar enkele versregels uit ‘De regenkoning’ te binnen:

Het verhaal van zijn tanden drong

In alle vrouwen, dwingend

Als een zomerregen, een koperen lente, als een vroegtijdig

Onderaan in hun liezen begraven doorn.

Haar collega astronauten kozen meestal een Engelse naam, zij voelde meer voor het Latijn. ‘Pluviarum rex’, zo zou de planeet voortaan gaan heten!

Plons! Een val in een diepe poel schrikte haar ruw op uit haar overpeinzingen. Het penistapijt had haar ongemerkt naar een vijvertje gevoerd en haar met een wijde boog het water in geworpen. Echt helder was het lauwe, licht kleverige water niet; Eva vermoedde dat het voor het grootste deel uit penisvoorvocht bestond. Maar het bleek ruim afdoende om elk spermaspoor van haar lijf te wissen.

Ze kwam uit het water en ging op haar knieën aan de rand van de poel zitten. Nauwelijks had ze zich voorovergebogen om haar spiegelbeeld beter te bekijken of een poliep begon haar al van achteren te bespringen, zoals Tinus dat pleegde te doen wanneer ze wilden vrijen na een overvloedige maaltijd maar hun volle maag het gewicht van elkaars lichamen niet goed kon verdragen. Tinus gaf haar tijdens het neuken op zijn hondjes vaak een paar klinkende pletsen op haar billen en prees haar als de mooiste kont van het heelal. Niets van dit alles bij deze poliep, die haar spleetje als een stoomhamer bewerkte. Hij neukte haar ruw, diep en snel, heel anders dan de penis die haar zoeven nog ontmaagd had, maar het was precies waar ze op dit ogenblik behoefte aan had. Haar kreun bij de ontlading, nu zonder een penis in haar mond, droeg ditmaal ver en overal waar de geluidsgolf aan kwam rollen richtten verrukte poliepen zich in hun volle lengte op.

De buitenaardse neukstaaf was dit keer niet samen met haar klaar gekomen; hij pompte integendeel lustig in en uit haar gleuf met onverminderde snelheid en kracht. Haar borsten zwiepten heen en weer onder het geweld, terwijl ze haar rug zoveel mogelijk kromde om hem nog beter en dieper te voelen. Ze kwam een tweede keer en hijgde om genade. Als op commando hield de piemel op met stoten maar bleef diep in haar zitten. Ze voelde hem verdikken en haar kutspieren open rekken. En dan kwam het; straal na straal schoot het zaad tegen haar baarmoederwand. Er leek geen einde aan te komen. Half verdoofd liet ze zich op haar zij neervallen en had nog net de tegenwoordigheid van geest om het zaad dat uit haar schede drupte ook rond haar kontgaatje en haar mond te smeren, zodat geen bijkomende penetratie meer te vrezen was. Toen viel ze in een diepe slaap.

Het leek haar of ze uren had geslapen, maar een snelle blik op haar uurwerk leerde haar dat er nauwelijks een half uur was voorbijgegaan. Ze moest opschieten, wilde ze de bemanning van het moederschip niet ongerust maken. Ze waste snel haar schede, ging op haar rug liggen met de benen wijd open en liet zich nog één keer verwennen door één van de penissen van de regenkoning. Het bleek een gentleman poliep, die de spanning bekwaam opbouwde, zonder haar te plagen of te laten hunkeren, maar evenmin zonder overhaasting. Ontspannen streelde ze haar tepels en liet toe dat de geilheid van haar bezit nam. Toen het zover was, kwam ze zachtjes kreunend klaar en de diep in haar kloppende penis van de regenkoning volgde weinige tellen later. Haar vaginaspieren knepen het laatste restje zaad uit het verschrompelende lid voor het uit haar schede gleed.

Nu werd het toch echt tijd om terug te keren. Met de onderhuidse ader als haar gids ondernam ze opnieuw de moeizame tocht door het schaamhaar van Pluviarum Rex tot ze tot haar opluchting het landingsvaartuig, zo te zien onaangetast door silicaten verslindende bacteriën, terugvond op de plaats waar ze het verlaten had. De terugtocht naar het moederschip verliep voorspoedig. Zodra ze uit de magnetische storm kwam seinde ze naar het moederschip; ‘Ik ben ongedeerd en onderweg. Vond slechts één, economisch oninteressante, grassoort; planeet ongetwijfeld biologisch zeer kwetsbaar. Vele kleine kraters waarin bacteriën leven die al het elektronicamateriaal aantasten. Heb daarom geen opnames kunnen maken. Overal zompige grond als na zware regenval: ik heb de planeet daarom Pluviarum Rex genoemd. Kolonisatie af te raden.’

Eens aan boord loste ze weinig meer dan dat. Ze mompelde vaag iets over de eeuwige paarsrode horizon en het keratinerijke gras, en Kapitein Boot, geholpen door de herinnering aan de felle pijn in zijn kruis bij de eerste poging tot landing, had geen moeite met haar aanbeveling om de intergalactische autoriteiten te melden dat kolonisatie van Pluviarum Rex niet aan de orde was. Wel kwam het hem voor dat zijn geliefde sinds haar exploratie van Pluviarum Rex veeleisender werd in bed.

Heer Halewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post354

EEN SCHULDVEREFFENING

H. Halewijn.Geplaatst door My 4Fingers ma, januari 28, 2019 15:16

EEN SCHULDVEREFFENING

We zaten allebei rechtop in bed na te hijgen van onze wilde vrijpartij. Machteld opende haar benen en met mijn wang op haar blote schouder keek ik vertederd toe hoe het zaad dat ik zojuist in haar had gespoten in een straaltje uit haar poesje druppelde. Een melkwit spoor gleed traag langs haar dij tot op het beddenlaken. We waren nog maar een tweetal weken bij elkaar en vrijden met de onblusbare passie van een prille liefde, wat met zich mee bracht dat we de lakens elke dag moesten verversen.

“Ik zou je nog vertellen hoe ik mijn huurschuld heb afgelost,” zei Machteld terwijl ze met haar wijsvinger door haar spleetje ging en die vervolgens tussen mijn lippen stak. “Ik was pas een half jaar zelfstandig gaan wonen, maar al drie maanden achter met de huur. Natuurlijk veel te trots om hulp aan mijn ouwelui te vragen. De huurbaas had al meermaals aan de telefoon gedreigd om me buiten te zetten, en op een dag kwam hij me in persoon opzoeken. Ik probeerde hem er nogmaals van te overtuigen dat mijn werk als model eindelijk begon op te brengen en ik hem over een maand, hooguit twee, met interest zou vergoeden”.

“Dat zei je vorige maand ook al,” sneerde hij ongelovig. “Ik geef je tot morgen om de verschuldigde huur te betalen. Zo niet, dan vlieg je eruit.”

“Kan ik u misschien op een andere manier schadeloosstellen?” Vroeg ik in een opwelling, waarbij ik een knoopje van mijn bloes opende en wulps met mijn billen draaide. Ik bloosde en kon mezelf wel vervloeken om die goedkope truc die enkel in 4fingers verhaaltjes blijkt te werken. Nooit eerder had ik me zo hoerig in aanwezigheid van een onbekende gedragen. Hij zweeg maar ik merkte verheugd hoe gretig hij me met zijn ogen uitkleedde. Grijnslachend trok hij me naar zich toe.

“Wees een halve dag lang mijn seksslavin en ik scheld je die huurschuld kwijt.” Erg aantrekkelijk vond ik hem niet met zijn bierbuikje en kalende kruin, maar had ik dan te kiezen? Ik slikte een krop weg en knikte instemmend, al kleurde ik dieprood.

“Zorg dat je morgen na de middag thuis bent, klaar om me in alles te gehoorzamen tot aan het diner. Wat voor kleren heb je hier zoal liggen?” Ik leidde hem naar mijn kleerkast en na wat snuffelen viste hij er mijn witte, kort zomerjurkje uit. “Morgen draag je enkel dit. Geen slipje en geen beha!” Aldus zijn laatste woorden voor hij me alleen achter liet.

Ik kon die nacht amper slapen. Mijn hart klopte sneller bij de gedachte aan wat er me de volgende dag mogelijks te wachten stond. In godsnaam, als hij dàt maar niet met mij gaat doen, kreunde ik bij mezelf, terwijl ik het ene na het andere geile tafereel voor mijn geestesoog zag oplichten. Een hele namiddag lang zou ik een willoze seksslavin van een wildvreemde zijn en alles was dus mogelijk. Als hij me maar geen pijn deed!

Klokslag twee belde hij aan. Ik liet hem binnen met niets aan dan mijn wit zomerjurkje, dat bij elke stap rond mijn benen fladderde en een flink stuk van mijn gebruinde dijen onbedekt liet. In regel droeg ik dit niemendalletje enkel op het strand boven een badpak en ik huiverde bij de gedachte dat ik zo de straat op zou moeten, waar de minste wind mijn billen zou ontbloten. Hij nam me goedkeurend op, haalde me aan en kuste me op de wang.

“Draai je rug naar mij en buig zover mogelijk voorover met je benen iets gespreid.” Ik deed braaf wat me bevolen was, wel beseffend dat ik hem op die manier mijn blote kont en poes aanbood. Hij gromde van plezier toen hij zag dat ik wel degelijk zonder slipje voor hem stond en gaf een goedkeurend tikje op mijn billen. “In de uren die volgen ben jij Delphine en je gehoorzaamt me in alles wat ik je opdraag. Begrepen?” Een krop in de keel belette me het spreken; ik keek hem bedeesd aan en knikte zwijgend. Wat zat er anders op?

Hij greep me bij de arm en trok me mee naar de parking bij mijn appartementsblok, waar een tweedeurs rode cabrio te wachten stond. Hij opende galant het portier voor mij en liet me instappen. Mijn billen vleiden zich behaaglijk op het luxe leer en ik begon me al wat meer op mijn gemak te voelen. Mijn meester leek een man van klasse, die niet op de centen keek. In wat voor geraffineerde luxe zou ik straks zijn speelpoes zijn? Toen haalde hij een blinddoek uit zijn zak en bond mij die stevig om.

“Doe nu precies wat ik je zeg! Haal je borsten uit je jurk, doe je benen uit elkaar en plaats je voeten op het dashboard.”

“Maar de mensen zullen me zien,” stribbelde ik tegen met een benepen stemmetje.

“En dan? Toon je aan hen als het hoerig sletje dat je bent! Ik wil dat je de hele weg lang je kut vingert. En zorg ervoor dat je klaarkomt voor we ter bestemming zijn of anders krijg je billenkoek!” Door zijn barse woorden was mijn lichte euforie van daareven volledig omgeslagen. Verschrikt deed ik wat me gevraagd werd, al beeldde ik me in dat inmiddels alle buren waren samengestroomd om tussen mijn open benen te kijken.

De auto zette zich in beweging en begon traag door de stad te rijden. Veel te langzaam naar mijn zin. Kon ik maar zo snel mogelijk onder de blikken van de voorbijgangers uit komen! Ik had me nog nooit zo gegeneerd gevoeld, maar was tegelijk ook verschrikkelijk opgewonden. In het pikdonker beeldde ik me in dat de ganse stad nu naar mij stond te staren en ik voelde de blikken van die vreemden op mijn borsten en mijn dijen branden. Louter verbeelding was dat niet, want links en rechts hoorde ik claxonneren, waar ik uit afleidde dat passanten me in de gaten hadden gekregen terwijl ik me publiek aan het bevredigen was. Mijn meester deed er nog een schepje bovenop met zijn commentaar op wat er rondom ons gebeurde.

“We staan nu voor een rood licht en de ogen van de vent naast ons rollen bijna uit hun kassen. Hij heeft een hand in zijn broek gestoken. Die zou je vast een stevige beurt willen geven.” Of even later. “We staan nu in de file naast een bus. Verschillende passagiers hebben hun mobieltjes op je poes gericht. Het zal geen week meer duren of de hele wereld zal de video van een masturberende Delphine kunnen aanklikken op xvideos.com.” Ik begon zwaarder te ademen.

“Kreun maar eens flink, Delphine. Je hebt nog slechts een kwartier om klaar te komen. Verwen je poesje maar goed. Weet je, je gelakte nagels op je poes doen me opeens denken aan een vier eeuwen oud versje dat een Koreaanse dame over haar gekleurde nagels schreef:

‘Als ik gras pluk lijkt het een rood gestipte vlinder in zijn vlucht,

Speel ik de luit, zie ik verbaasd de perzikbloesems vallen.’

“Zij schoor haar poesje niet, vandaar dat ‘gras’ natuurlijk. Een geschoren kutje zoals dat van jou kwam in die tijd niet voor. Ik heb een zwak voor gecultiveerde dames. Wat had ik graag haar luit bespeeld! Weer een rood licht! Dezelfde bewonderaar van daareven naast ons. Hij heeft zijn pik uit zijn broek gehaald en zijn blik is aan je kut vastgezogen. Kreunen maar. Harder ja! Een hijgende boezem, harde tepels, schokkende dijen, open kutlipjes… je geeft hem waar hij om vraagt!” Onder deze aansporingen, hees en hijgend in mijn oor gefluisterd, kwam ik schokkend klaar.

We stonden stil in wat mij een ondergrondse garage leek. Hij liet me uitstappen en drukte me daarbij dicht tegen zich aan. Dat was nodig, want ik stond nog na te trillen op mijn benen, had de blinddoek nog om en zag dus nog steeds geen hand voor mijn ogen. Een lift, een drukke winkelstraat waar mensen voortdurend tegen ons aanstootten, een zwaaideur, tenslotte en een steile trap. Ik was totaal het noorden kwijt, maar hij leidde me met bekwame hand langs alle hindernissen. Hij duwde me door een deur, die hij achter zich sloot.

“Nu mag de blinddoek af.” Ik keek in het halfduister rond me heen en merkte tot mijn teleurstelling dat ik in het midden van een sjofele hotelkamer stond met een tafel, een stoel en een bed als enig meubilair. Was dit hoe mijn avontuur zou eindigen? Een neukpartij tussen de grauwe lakens van een goedkoop hotelletje? Het kamertje bleek bovendien erg gehorig; uit een andere kamer niet zo ver van ons vandaan hoorde ik keihard Joe Cocker (‘You can leave your hat on.’) door de boxen schallen.

“Waar denk je dat we zijn?”

“De presidentiële suite van de Hilton,” antwoordde ik smalend. Mijn meester moest lachen.

“Je slaat de bal volledig mis, Delphine. Je bent hier in het kamertje waar de danseressen zich verkleden vlak voor hun optreden. Binnen een tiental minuten ben jij aan de beurt. Ik schat dat er zo’n dertig geile mannen in de zaal beneden zitten en straks ga jij voor hen strippen.” De schrik sloeg me opnieuw om het hart. Naakt zijn onder vreemden was me door saunabezoek vertrouwd, maar je uitkleden op een podium aangestaard door een geil publiek, dat was toch andere koek.

“Trek dat jurkje nou maar uit en doe dit aan”, beval mijn meester terwijl hij naar een hoopje kleren op het bed wees. Ik zag een lingeriesetje van zwarte kant, netkousen, een wit bloesje en een zwart uitwaaierend rokje dat tot halfweg mijn dijen reikte. Met als finishing touch een paar glimmende zwarte fuck-me laarsjes. Ik weet niet hoe mijn meester aan mijn maten was gekomen, maar alles paste voortreffelijk. Zelf hees hij zich in een kostuum dat hem op een circusdirecteur deed lijken, compleet met hoge hoed en zweepje.

Zo uitgedost duwde hij me met zachte drang het trapje af en een halfduister zaaltje binnen met vooraan een podium. Daarboven hing een scherm waarop een pornofilm uit de jaren ’70 werd geprojecteerd. In de luttele seconden dat mijn meester me door het schemerige gangpad in het midden naar voren en tot vlak naast het podium duwde, wierp ik een sluikse blik op de rijen mannen links en rechts. De meesten hadden hun broeksriem los gemaakt en hun rits geopend.

Mijn hart klopte als een razende in mijn borst terwijl ik daar zo stond, half naar het doek gewend. De mannen op de eerste rij hadden hun aandacht voor de harige kut van Vanessa del Rio op het filmdoek verloren en namen me nieuwsgierig op van kop tot teen. Lang duurde het niet voor de film werd stilgelegd en er schijnwerpers aangingen die het podium in een helle gloed zetten. Mijn meester duwde me het podium op en richtte zich met theatrale gebaren tot het publiek.

“Beste heren, vrienden van het vrouwelijk schoon, ik heb voor jullie een leuke attentie meegebracht! Delphine hier is een beloftevol fotomodel en vandaag gaat zij eenmalig voor jullie uit de kleren! Ze is wat onwennig dus moedig haar aan met een hartverwarmend applaus!”

Er klonk een beleefd applausje uit de zaal dat niet echt hartverwarmend kon genoemd worden. Met de sterke schijnwerpers vlak in mijn ogen kon ik slechts weinig van de zaal zien buiten de eerste rij, waar geen plaatsje onbezet was gebleven. De muziek werd opgestart en ik begon de knoopjes van mijn bloesje één voor één open te pulken, daarbij wat houterig met mijn heupen wiegend. Naarmate er meer kledingstukken uitgingen verloor ik echter mijn gêne en ik begon meer en meer te genieten van de erotische macht die ik uitstraalde. Tussen mijn halfgesloten oogleden door zag ik dat de mannen op de eerste rij vrijwel allemaal hun penis uit hun broek hadden gehaald en me met een stevige erectie eer bewezen. Strippen op een podium was altijd al één van mijn geliefde fantasieën, telkens ik thuis in een lauwwarm bad mezelf verwende, en het feit dat ik het nu niet uit vrije keus deed maar er door mijn meester toe werd gedwongen nam uit moreel schuldgevoel geboren remmingen weg.

Mijn meester gaf me zwijgend aanwijzingen, door met zijn zweepje telkens het kledingstuk aan te tikken dat als volgende uit moest. De opzwepende muziek van Joe Cocker liep op zijn einde en daar stond ik dan midden op het podium met enkel een doorzichtig behaatje en een slipje aan. Mijn meester maakte eigenhandig de sluiting van mijn beha los, trok het vodje van mijn lijf en slingerde het zover hij kon de zaal in. Instinctief beschermde ik mijn borsten met beide handen tot ik merkte dat hij mijn slipje naar beneden trok zodat ik één hand nodig had om mijn poes aan de hongerige mannenblikken te onttrekken. Ook het slipje werd ver de zaal in geslingerd. ‘Als ik maar niet de opdracht krijg om het uit de zaal terug te halen’, flitste het door mijn hoofd.

Mijn meester gaf me een stevige por in de rug zodat ik helemaal vooraan tegen de rand van het podium kwam te staan en dwong me beide handen op het hoofd te leggen. ‘Je t’aime moi non plus…’ kreunde het nu uit de boxen terwijl ik me heupwiegend, veel natuurlijker dan in het begin, volledig bloot gaf. Het bleek voor de meester niet voldoende. Hij draaide me om en deed me diep vooroverbukken, de benen goed gespreid zodat ik het dankbaar publiek een goed zicht bood op mijn kutlipjes. De meester gaf met zijn zweepje een paar tikjes op mijn billen en haalde toen de schacht van de zweep een paar keer door mijn bilspleet en mijn kut. Hij kreeg er blijkbaar niet genoeg van om te zien hoe mijn kutlipjes zich om de schacht van het zweepje sloten want hij ging er een geruime tijd mee door. Zolang zelfs dat het vocht uit mijn kut als een glinsterend spoortje slijm op het zweepje achter bleef.

Om mij daarvoor te straffen trok hij me recht, wendde me opnieuw naar het publiek, dat zich nu als een razende aan het afrukken was. Verschillende mannen op de eerste rij hadden hun broek tot op de enkels laten zakken en zaten in blote kont onderuit gezakt op het puntje van hun zetel, hun harde penis met de daaronder slingerende balzak brutaal op mij gericht. De meester gaf een harde tik op elk van mijn tepels. Dat deed behoorlijk pijn want ze waren al een hele tijd stijf en uiterst gevoelig. Om me te troosten ging hij vlak achter me staan en masseerde zacht mijn borsten. Mijn erotische macht beperkte zich niet tot het publiek in de zaal, zo stelde ik met een lichte triomf vast, toen ik de stevige erectie van mijn meester in mijn bilspleet voelde.

Zijn handen gingen naar beneden en hij begon mijn poes te vingeren. Mij tot een orgasme dwingen voor de ogen van die bende geilaards aan mijn voeten, wat dacht mijn meester wel! Ik probeerde me te verzetten maar mijn meester bleek bijzonder vaardig in het bespelen van mijn lipjes, die al snel halfopen stonden, en meer nog van mijn klit, die opzwol tot een kleine penis. Hij trok mijn kutlipjes wijd uiteen zodat de masturberende mannen in de zaal diep in mij konden kijken en duwde dan de volle lengte van zijn middenvinger in mijn poesje. Het duurde niet lang of zijn wijsvinger ging erachteraan, waarna hij me snel en hard met twee vingers begon te vinger-neuken. Dat hield ik niet lang vol, zoveel wist ik wel, zeker toen er nog twee vingers bijkwamen en ik in volleerde 4fingers stijl naar mijn climax werd gedreven.

Mijn toeschouwers op de eerste rij hielden het evenmin lang vol, want de één na de andere kwam klaar, veegde zijn penis droog met een zakdoek en vertrok, waarna de lege plaats onmiddellijk werd ingenomen door een nieuwe voyeur.

De muziek was inmiddels gestopt maar mijn meester bleef maar doorgaan. Je weet dat ik vrij luidruchtig ben als mijn orgasme nadert en dat was deze keer niet anders. Mijn lijf begon heftig te schokken en een straaltje kutsap spoot uit mijn kut. De schijnwerpers werden gedimd en er weerklonk een applausje. Mijn meester leidde me genadig naar de stoel die op het podium stond, zodat ik wat kon bij komen. Maar niet voor lang echter. Mijn meester gaf de zaaluitbater een wenk en de schijnwerpers floepten weer aan. Opnieuw richtte hij zich tot het publiek.

“Heren connaisseurs, ik mag aannemen dat Delphine met haar middagvoorstelling uw verwachtingen niet heeft beschaamd. Een geweldige vrouw, een geweldig lijf en op het eind een geweldig orgasme… U hebt haar voor het eerst en voor het laatst in levende lijve kunnen meemaken. Voor het laatst jawel, want zoals ik in het begin al zei, dit is een éénmalige voorstelling. En omdat het bij een éénmalige voorstelling zal blijven, gaan we er nu uitzonderlijk nog een vervolg aan breien. Iemand uit het publiek mag haar op het podium komen neuken!”

Er klonk goedkeurend gefluit op uit de zaal. Mijn meester blinddoekte me voor de tweede keer die dag en leidde mijn hand naar een glazen kom vol gevouwen papiertjes met daarop een getal van één tot vijftig, overeenkomend met het aantal zetels in de zaal. Ik plukte er een briefje uit. Mijn meester nam het uit mijn hand, vouwde het open en las met luide stem.

“17! Wie zit op zetel 17? Niemand zo te zien. OK, hier volgt een tweede kans. Delphine, reik me een ander briefje aan! 8! Die mijnheer daar in zetel 8, wil u naar voor komen en Delphine neuken? Liever niet? Het is uw goede recht maar u weet niet wat u mist. We proberen het nog één keer en als het nu niet lukt komt Delphine er goedkoop van af! 12! U bent de gelukkige, mijnheer! U ziet het wel zitten? U hebt gelijk, Delphine is een jong lam dat nog niet vaak werd besprongen, dus nog gezegend met een heerlijk strakke kut. Komt u maar op het podium! Een applaus voor mijnheer!”

Geblinddoekt als ik was kon ik de man die me zou gaan nemen niet zien. Het leek me een arbeider te zijn, misschien een bouwvakker, te oordelen naar het eelt op zijn handen dat ik over mijn gladde huid voelde schuren toen hij mijn borsten en billen betastte. Hij rook naar tabak en goedkope Van Gils aftershave en zijn stoppelbaard prikte in mijn blote hals toen hij op mijn oorlelletje lebberde. Mijn meester dwong me op de knieën en ik wist wat van me verlangd werd.

Ik opende op de tast de broek van nummer 8. Hij droeg geen onderbroek en erg fris rook het niet ter hoogte van zijn kruis. Zijn zweetgeur vermengd met de lucht van zijn voorvocht leerde me wel dat hij al een tijdje in de zaal moest hebben gezeten. Hij had zeker een groot deel van mijn show meegemaakt. Ik nam zijn harde pik voorzichtig tussen mijn lange vingers en schoof de voorhuid naar beneden. Als ik hem snel genoeg klaar kon pijpen, dan bleef mijn kut misschien gespaard. Mijn meester legde een condoom klaar op de eikel van die eikel en gebood me om die over het lid uit te rollen, niet met mijn handen maar met mijn lippen. Ik pijpte hem hard, diep en snel tot mijn speeksel langs zijn balzak droop. Hij greep me bij de haren en beukte er zo lustig op los dat ik bijna stikte.

“In haar kut!” hoorde ik plots een stem uit de zaal roepen. Zijn wens werd links en rechts herhaald tot de hele zaal scandeerde: “in de kut! In de kut!”. Er was nu geen weg terug, al had mijn meester het gewild, wat overigens lang niet zeker was. Hij zette de stoel vooraan midden op het podium en nodigde nummer 8 uit om zich helemaal uit te kleden en te gaan zitten. Met zachte hand leidde hij me naar de stoel, mijn kont naar nummer 8 gekeerd, mijn benen zo ver mogelijk gespreid. Mijn kutje hing nu pal boven zijn kaarsrechte paal. Voorzichtig greep ik die met één hand beet en liet me er langzaam op neer zakken. Mijn god, wat was die breed geschapen. Ik voelde hoe ik vanonder helemaal werd open gerekt en het duurde een tijdje voor ik een neukritme vond dat de pijn in genot deed overgaan.

Telkens ik sindsdien mijn ogen sluit en me in gedachten naar dat zaaltje verplaats, hoor ik of het gisteren was mijn hijgend kreunen in die muisstille zaal, het sopperig geluid van zijn penis in mijn flamoes en af en toe vanuit de zaal een identieke kreun wanneer er weer één zijn zaad aan het lozen was. Mijn nummer 8 kwam sneller klaar dan verwacht, nog voor het bij mezelf zo ver was. Mijn schedespieren knepen in de verslappende lul en met een paar kletsen op mijn billen gaf hij te kennen dat ik me van zijn schoot mocht laten glijden. Mijn meester wierp een badjas over mijn blote schouders, maar gaf me geen toestemming om de blinddoek af te doen vooraleer nummer 8 zich weer had aangekleed en in het publiek was verdwenen.

“En, hoe was het?” Begon hij, toen we beiden in het omkleedkamertje waren terug gekeerd. Ik antwoordde niet en keek van hem weg. Ik liet mijn badjas van mijn schouders glijden en zocht mijn zomerjurkje.

“Kleed je nog niet aan. Er is nog werk aan de winkel. Je weet toch nog dat ik je beha en slipje de zaal heb in geslingerd? De mannen die ze konden pakken krijgen een beloning wanneer ze die terug komen brengen, wat ze zonder uitzondering allemaal doen. Dat is hier traditie. Wie je beha terugbrengt bied je een pijpbeurt aan tot hij klaarkomt. Wie je slipje terugbrengt heeft het recht om je op zijn hondjes te nemen.”

Zijn woorden waren nog niet koud of twee mannen klopten aan. Mijn meester reikte hen zwijgend een condoom aan. De man die mijn beha terugbracht bleek een rosharige wat slungelige kerel van een jaar of dertig. Hij rook lekker en had zijn schaamstreek geschoren. Ik vond het dus niet erg om hem te pijpen, temeer daar mijn meester hem een condoom met bananensmaak had gegeven.

De man die mijn slipje had teruggebracht was klein van stuk, vooraan in de twintig schatte ik, en van het mediterrane type. Ik kroop op mijn knieën en mijn handen op het bed en zorgde er voor dat beide heren gemakkelijk bij mijn mond en bij mijn kont konden. Gewillig liet ik me door beide heren neuken als een kipje aan het spit.

“Niet in het sterretje!” Zei mijn meester vermanend toen de zuiderling zijn knuppel tegen mijn bilspleet duwde. Zijn pik ging vlot naar binnen. Hij neukte me snel en met felle halen waardoor mijn lijf zo schokte dat ik moeite had om de penis van zijn maat in mijn mond te houden. In nauwelijks vijf minuten kwam hij klaar. Er waren geen handdoeken in de kamer. Mijn zomerjurkje werd het vod waaraan hij zijn penis droog kon wrijven. Mijn meester gaf hem het slipje mee als souvenir toen hij de kamer verliet.

Het duurde heel wat langer voor ik de rosharige klaar kon pijpen. In die tijd was mijn pijptechniek nog niet geperfectioneerd. Nu zou het veel sneller gaan, zoals je zelf wel weet. Dat gaf mijn meester ruimschoots de tijd om de plaats van de zuiderling in te nemen en me van achteren te neuken. We kwamen alle drie bijna gelijktijdig klaar. Mijn zomerjurkje kwam er weer aan te pas om onze schaamstreek droog te wrijven.

Toen de rosse verdwenen was stak mijn meester zijn condoom de hoogte in.

“Goed gevuld niet? Het is een maand geleden dat ik nog een vrouw heb aangeraakt, dus heb ik inmiddels veel opgespaard. Open je mond en steek je tong uit!” De inhoud van het rubbertje gutste op mijn tong en in mijn mond. Het was zo veel dat het in straaltjes langs mijn mondhoeken tot op mijn borsten drupte. Hij smeerde mijn borsten in met zijn spul, me verzekerend dat er geen beter zalfje bestond om mooie zachte borsten te ontwikkelen.

Mijn beproeving liep op zijn einde. Opgelucht voldeed ik aan zijn bevel om mijn zomerjurk weer aan te trekken, al zat die nu vol spermavlekken. De weg naar huis verliep zonder noemenswaardige incidenten. Wel voelde ik de drie pikken (één voor elke maand achterstallige huur?) nog in mijn gleufje nabranden en voelde mijn hele lijf plakkerig aan door het opgedroogde sperma en het zweet. Hij wilde afscheid nemen aan de deur zoals een klant dat doet na een bezoek aan een hoertje, door een vluchtige kus op mijn wang te drukken. Ik bood hem echter spontaan mijn lippen aan om mijn erkentelijkheid te tonen voor de unieke ervaring die hij me had geschonken.

Luisterend naar Machteld ’s vertelling was mijn neukstaaf weer gaan groeien.

“Je hebt weer zin in me, zo zie ik, en ik heb weer zin in jou.” Ze nam de houding aan die mij het meeste opwond; op knieën en ellebogen, haar kontje hoog opgestoken. Haar schaamlipjes stonden uitnodigend open. Ik liet er geen gras over groeien en knielde achter haar neer…

Heer Halewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post278