blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

PURE ONDERWERPING

Sophie1973.Geplaatst door My 4Fingers ma, februari 18, 2019 15:37

PURE ONDERWERPING

Pepijn had na de laatste opdracht die hij haar gegeven had (Seks in het Park) wel een leuke middag verdiend, bedacht Sophie vergenoegd een aantal dagen geleden. Ze had zo intens genoten van het waanzinnige, spontane en onverwachte contact met het jonge koppel, dat ze heel graag iets super-geils voor hem wilde terugdoen. Niet in de vorm van een opdracht, maar het zou een ervaring worden van pure onderwerping.

Ze wist al enige tijd dat hij een biseksueel kantje heeft en hoorde destijds met enig ongeloof en gespeeld enthousiasme zijn wilde ervaringen uit het verleden aan. Ze hadden elkaar beloofd altijd open en eerlijk te zijn en deze biseksuele ervaringen maakten onlosmakelijk onderdeel uit van wie hij was. En dat respecteerde ze. De gedachte aan een man die een andere man penetreert kwam haar echter zeer onbehaaglijk voor en de kans op een biseksuele ervaring had ze in hun seksleven zo lang mogelijk op de lange baan geschoven. Hoewel hij normaal gesproken niet op zijn mondje gevallen was, was hij blijkbaar bescheiden en respectvol genoeg om haar niet verder met deze levendige fantasie lastig te vallen. En juist daarom zou ze deze wens voor hem vandaag in vervulling laten gaan.

Vandaag had zij hem de opdracht gegeven om 13.00 zijn intrek te nemen in hun vast dag-hotel, kamer 12. Zonder nadere aanwijzingen of toespelingen. Hij was best nerveus, met zo weinig details was hij nog nooit op stap gestuurd en al zeker niet zonder zijn lieve vriendin in zijn kielzog. Met een mengeling van nieuwsgierigheid en onrust opende hij zachtjes de kamerdeur van kamer 12. Tot zijn verbazing stond er een buitengewoon onaantrekkelijke Akela klaar, met haar armen vijandig over elkaar en haar zeer behaarde benen wijd uit elkaar onder een walgelijk vormloos uniform.

“Kleed je uit en ga op dat bed liggen”, snauwde ze zonder hem aan te kijken. Hoe hij vandaag een erectie zou krijgen, laat staan een orgasme was hem gezien de omstandigheden vooralsnog volstrekt onduidelijk en de moed zonk hem dan ook in de schoenen. “Opschieten,” mopperde Akela, “ik heb niet de hele dag de tijd”. Als een gestrafte schooljongen ontdeed hij zich van zijn kleding en ging bijna nederig op het bed liggen. “Op je buik maat, dat is een bevel”. Met tegenzin draaide hij zich op zijn buik. Hij had het voorgevoel dat hij vandaag niet in controle zou zijn. Vliegensvlug en met ruwe hand bond Akela handen en voeten vast aan de spijlen van het bed en beende als een manwijf de kamer uit, de deur met een klap achter zich dichtslaand.

Sophie en hij hadden het duidelijk over grenzen gehad, maar hij kon zich nu niet aan de indruk onttrekken dat zijn grenzen vandaag overschreden zouden worden. Hij hoorde een zachte klik en zag met een opzij gedraaid hoofd een prachtige vrouw de kamer binnenstappen. Een brok stijl en klasse. Toen hij haar van dichterbij kon zien, maakte zijn hart een sprongetje van blijdschap. Het was geen prachtige vrouw, het was een weergaloze shemale! Dat Sophie dat onthouden had. Wat een gouden wijf had hij toch. De shemale met slanke benen tot in de hemel kwam naast hem op het bed zitten. Pepijns opkomende erectie deed pijn nu zijn penis hard in de onbehagelijke springveren matras geduwd werd en weinig bewegingsvrijheid had. Hij kreunde een beetje.

“Ik ben vandaag jouw meester en jij mijn slaaf, ondermaatse nietsnut”. Haar glimlach was vol venijn, volkomen in tegenspraak met haar schaamteloze schoonheid. Pepijn zinderde. Milde MS vond hij heerlijk maar tot nu toe was hij steeds meester geweest. “Je moet me Hare Koninklijke Hoogheid noemen en steeds met twee woorden spreken. Verzoekjes worden niet ingewilligd maar als het je echt te ver gaat, zeg je “stop alstublieft Hare Koninklijke Hoogheid. Dat is je enige exit mogelijkheid. Al je andere smeekbeden die ongetwijfeld erbarmelijk en ronduit kleinzielig door de kamer zullen schallen, beschouw ik als een aanmoediging om er nog een schepje bovenop te doen”. Haar hatelijke schaterlach ging door merg en been.

Hare Koninklijke Hoogheid opende haar imposante koffer en toverde daar een blinddoek uit. Even later was hij in volledige duisternis gehuld. Pepijn probeerde zich iets te verleggen om zijn pijnlijke erectie wat ruimte te gunnen, maar hij werd hardhandig terug in de matras geduwd. Angstige geilheid was een emotie die hij nog niet kende. Hij wist niet of hij dit nu leuk moest vinden of niet. Hij hoorde dat de deur opnieuw opende en hoorde het lichte geklik van hakjes. Laat dit alstublieft een klein zachtaardig vrouwtje zijn dat mij geen pijn wil doen. Hij voelde hoe zijn kontgaatje ingesmeerd werd met glijmiddel en al snel volgde een voorbind penis van een heel aangenaam formaat. Zachte vrouwen-dijen wreven over zijn bovenbenen terwijl ze de plastic penis sensueel in en uit liet gaan. Hij slaakte een zucht van verlichting. Dit was zijn geliefde Sophie, ze duwde haar parmantige borstjes stevig in zijn rug. Hij herkende haar lichaam uit duizenden.

“Wat vind je hiervan mijn liefste?” Fluisterde ze in zijn oor “Is dit niet wat je zo graag wilde?” Hij kreunde zachtjes bij wijze van instemming, te bang dat Hare Koninklijke Hoogheid van leer zou trekken.

“Mijn penis”, mompelde hij nauwelijks hoorbaar. “Mijn penis doet zo’n pijn”. Ze onderdrukte een klein lachje.

“Je motto is al jaren ‘pijn is fijn’, en je kent de code-zin voor als je er echt mee wilt stoppen. Er is altijd een exit”. Ze stootte de voorbind penis nog een aantal keren in zijn anus en trok zich toen terug. Zijn handboeien werden losgemaakt, hij werd ruw omgedraaid en keek in het beeldschone gezicht van de shemale. Dreigend hield ze een brandende kaars boven zijn buik. Hij wist uit ervaring dat dit speciale kaarsen waren die niet zo heet werden als echte en verlekkerd keek hij toe. Met een zweepje in haar linkerhand gaf ze hem een corrigerende tik net boven zijn geslachtsdelen.

“Je wordt niet geacht genot te ervaren, dus haal die geile blik van je smoel”. Hij begon van dit spel te genieten en sprak volgzaam. “Uw wil is mijn bevel Hare Koninklijke Hoogheid”. De eerste druppels kaarsvet kwamen neer op zijn buik. Hij vertrok even.

“Verman je mietje, dit is nog maar het begin”. Zijn ogen begonnen te wennen aan het zachte maar ook wat akelige licht van tientallen brandende kaarsen in grote verzilverde kandelaars. Links in de hoek, net onttrokken van het kaarslicht ontwaarde hij zijn geile Sophie, haar mooie benen wijd gespreid op een chaise longue. En vinger waarvan hij niet goed kon zien of die van haar of van een ander was, gleed tergend geil over haar ongetwijfeld natte poes. De slet, dacht hij met groeiende wellust. Ze genoot van dit schouwspel. Zijn ogen volgden de rest van de kamer toen plots een paar grote druppels kaarsvet op zijn teelballen terecht kwamen. Hij smoorde een kreet van pijn in het hoofdkussen uit angst voor represailles van Hare Koninklijke Hoogheid. Maar het mocht niet baten. Haar blik was ijzingwekkend koud toen ze zonder scrupules twee tepelklemmen op zijn tepels zette.

“Dat zal je leren vuil geil onderkruipsel”. Na vandaag zal het woord ‘geilheid’ alleen nog maar angstige herinneringen oproepen”. Zijn pik werd nog groter bij het bijtende gevoel van de tepelklemmen en hij moest de aandrang onderdrukken om zijn heerlijke stijve lid in zijn hand te nemen. De shemale was hem voor. Ze had haar flinke erectie die al die tijd strak weg gebonden was onder haar lange nauwsluitende latexrok uit zijn benarde positie bevrijd, nam Pepijns lid in de hand en schoof die vakkundig in haar gladde anus. Pepijn werd gek van geilheid en keek tersluiks naar Sophie. Hij wist dat zij dit maar niets vond. Maar zij had helemaal geen oog voor hem, merkte hij enigszins teleurgesteld. Blijkbaar was uit een andere schemerige spelonk van dit bizarre seksuele sprookje een boom van een neger opgestaan. De mythe van gekleurde mannen klopte, dacht hij geschrokken. Die man had een pik van wel bijna 30 centimeter. Pepijn raakte verward. Hoe kon hij en genieten van de shemale die hij nu schaamteloos mocht neuken en genieten van de aanblik dat zijn mooie vriendin spoedig gevuld zou worden door de grootste pik ooit?

Hij besloot de situatie maar te nemen zoals ze was. Afwisselend keek hij verlekkerd hoe zijn pik in en uit de anus van de shemale gleed. Vervolgens was hij nog net op tijd om de enorme pik van de gekleurde man met een ferme stoot in het strakke kutje van Sophie te zien verdwijnen. Sophie slaakte een kreet van pijn maar ze herpakte zich snel. De onbekende neuker van zijn liefje gleed met opvallende tederheid in en uit haar nu ongetwijfeld gloeiend hete poes. Dat was wat ze lekker vond, wist Pepijn. Zijn geile sletje had met alles rekening gehouden. Hij richtte zijn aandacht weer op de shemale die met harder wordende bewegingen met haar anus over zijn lul heen en weer gleed. Het werd hem allemaal teveel, hij kon zijn geilheid niet langer bedwingen en spoot de anus van Hare Koninklijke Hoogheid zonder pardon vol. Zo, nu had hij toch even de regie gehad, bedacht hij triomfantelijk.

Zijn gevoel van overwinning was van korte duur. Hare Koninklijke Hoogheid was veel sterker dan hij had voorzien en binnen luttele seconden werd hij op handen en voeten op het bed gepland. Gelukkig nog wel met het zicht op Sophie. Zonder vooraankondiging werd zijn kontgaatje hardhandig gevuld door het lid van Hare Koninklijke Hoogheid. Zij had blijkbaar geen tijd te verliezen want zonder enige empathie stootte ze hard, diep en heel regelmatig. Het opwindende van deze vorm van seks was dat hij in zijn krappe anus voelde hoe haar voorhuid over haar eikel gleed. Hij wilde daar in een opwelling iets van zeggen maar de shemale snoerde zijn mond met een van haar handen. Hij kon niets anders dan haar wellustige handelingen over zich heen laten gaan en het duurde niet lang voor de shemale de pik uit zijn anus trok en met lange halen het zaad over zijn rug spoot.

Verveeld duwde de shemale hem van haar weg en snelde naar de badkamer om de bewijzen van deze schaamteloze seks van zich af te wassen. Beduusd maar door en door bevredigd keek hij naar zijn liefje. Hij hoorde haar met zachte stem vragen of ze het zaad van de onbekende neuker in haar mond mocht ontvangen en die gedachte maakte haar sekspartner zo heet dat hij snel zijn lid uit haar vagina haalde en haar mond zo vol spoot dat een deel ervan langs haar mond gleed. Zowel de shemale als de gekleurde man verlieten discreet het strijdtoneel. Sophie stond op uit haar chaise longue en vleide zich liefdevol tegen haar vriend.

“Oh… mijn liefste Sophie, je hebt vanmiddag een van mijn geilste fantasieën in vervulling laten gaan”. Ze glimlachte en kuste hem zacht op de lippen. Ze was te vol van deze ervaring dat ze voor een keer niet alvast plannen maakte voor een volgend seksavontuur. Komt tijd komt raad.

Sophie1973

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post294

SEKS IN HET PARK

Sophie1973.Geplaatst door My 4Fingers do, februari 07, 2019 13:47

SEKS IN HET PARK

Ze zat rustig op een bankje in het park en genoot van een waterig voorjaarszonnetje. Ze las quasi geconcentreerd haar boek, maar haar gedachten waren heel ergens anders. De opdracht van haar vriend vanmorgen was duidelijk. Het was opwindend en zeer vulgair tegelijk. Zoiets extreem had ze nooit hoeven doen.

Ze gluurde over haar boek naar de bezoekers in het park. Wie zou het uiteindelijk worden? Een verzorgd uitziende man van in de 40 kwam aanlopen. Ze zou een eerste poging wagen. Vlak voordat hij haar passeerde opende ze haar benen. Haar rokje viel open maar de man liep haar voorbij zonder te kijken. Eerste poging mislukt. Ze zou geduld moeten hebben, maar ze was van nature zeer ongeduldig van aard. Als ze ergens haar zinnen op had gezet, moest het ook meteen. Maar bij deze opdracht had ze geen controle over de uitkomst. Haar prooi zou wel aantrekkelijk moeten zijn, want seks met iemand die haar niet aanstond deed haar walgen. Maar als ze deze opdracht met succes wilde afronden had ze misschien niet veel keus. Er kwam een jong stel aanlopen. Zouden ze ingaan op haar fantasie?

Ook nu opende ze haar benen weer vlak voordat het stel passeerde. De jongen had het gezien en stond stokstijf stil. Zijn vriendin keek hem verbaasd aan en volgde zijn blik. Ze keek de vrouw op de bank aan en keek toen weer met zichtbare walging naar beneden. Een schaamteloos uitzicht op een gladgeschoren poes. Ze was geschokt en probeerde haar vriend in lichte paniek mee te trekken. Hij staarde echter gehypnotiseerd naar de vrouw op de bank. De vrouw lachte enigszins nerveus en deed haar zonnebril af.

“Bevalt het uitzicht je”? Vroeg ze plagerig aan de jongeman. De man keek zijn vriendin schuldbewust aan. Die had een jaloerse en vijandige blik in haar ogen. De vrouw wist dat ze de jongeman met een vingerknip over de streep zou hebben. Nu het nukkige meisje nog.

“Ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken”, stamelde de jongeman.

“Ik zal het jullie uitleggen”, sprak de vrouw rustig. “Want deze situatie is inderdaad nogal bizar”.

Het stel ging vertwijfeld bij haar op de grond in het gras zitten. Het meisje met een pruillip. Deze situatie stond haar absoluut niet aan. Ze waren nog steeds geschokt maar tegelijkertijd te nieuwsgierig naar het verhaal van deze vreemde vrouw. De vrouw had ondertussen haar benen weer kuis over elkaar geslagen.

“Mijn vriend en ik vinden het leuk om elkaar uitdagende seksuele opdrachten te geven. We hebben een open relatie en genieten met volle teugen van de onverwachte wendingen die ons seksleven daardoor neemt, bij het uitvoeren van de opdrachten”. Het stel luisterde ademloos toe en de vrouw zag dat ook het norse meisje zich enigszins ontspande. Het meisje vond de vrouw adembenemend mooi.

“Mijn opdracht van vandaag is om in dit park iemand bereid te vinden om met mij de liefde te bedrijven”. De jongelui bewogen ongemakkelijk heen en weer, maar ze merkte dat ze hun interesse had gewekt. “Dus mijn vraag aan jullie; “zien jullie het zitten om met mij op een beschutte plek elkaars lichamen te gaan ontdekken. We zien wel wat er van komt. Niets moet”.

Het meisje keek ontstemd. De gedachte om haar vriend met een vreemde vrouw te laten neuken stond haar niet aan. De jongen echter was botergeil en wilde het liefst volmondig “ja” zeggen. Plichtbewust keek hij zijn vriendin aan.

“Het lijkt me uiterst opwindend om het uit te proberen. Wat vind jij ervan?” Ze antwoordde dat ze niets moest hebben van deze idioterie en wilde direct vertrekken. De jongen probeerde het nog eens. “We hadden het er toch laatst over om misschien eens naar een parenclub te gaan? Van die gedachte werd je bijna gek van opwinding. Wat is hier anders aan?”

“Jij hebt gemakkelijk praten. Jij kunt je uitleven met die vrouw, maar wat heb ik daaraan?” De vrouw kwam tussenbeide.

“We kunnen het leuk maken met zijn drieën. Je vriend begint met jou en wisselt af met mij. Als je vriend mij penetreert kan ik je bijvoorbeeld lekker likken. Heb je weleens iets met een vrouw gedaan?” Het meisje bloosde en schudde verlegen haar hoofd. “Laten we het gewoon proberen. Je hoeft maar een kik te geven en we stoppen direct”. Het meisje overdacht haar kansen. Haar vriend zou deze kans in ieder geval benutten. Ze kon gefrustreerd weglopen en maar afwachten wanneer hij klaar was met die vrouw of ze kon blijven zodat ze minstens nog enig overzicht had over wat haar vriend met die vrouw zou uitspoken. Ze besloot voor het laatste en gaf een kort instemmend knikje. De vrouw stond verheugd op.

“Loop maar mee. Ik heb een beschutte plek gevonden waar we zonder pottenkijkers onze gang kunnen gaan”. Het stel volgde, de jongen buiten zinnen van geilheid, het meisje met gemengde gevoelens. Hun relatie was tot nu toe monogaam, maar haar vriend had gelijk. Ze overwogen om naar een parenclub te gaan en daar zouden ze ook met andere mensen omgaan. Daarnaast leek het haar stiekem wel heel opwindend om haar vriend een andere vrouw te zien nemen. Aangekomen op een open plek omringd door bomen en struiken, ging de vrouw ontspannen zitten.

“Hoe willen jullie beginnen?” Het meisje gaf aan dat zij eerst door haar vriend genomen wilde worden. De jongen had aan een half woord genoeg en vroeg zijn vriendin haar slipje uit te doen en op haar knieën te gaan zitten. Gedwee deed het meisje wat haar was opgedragen en al snel voelde ze zijn vertrouwde pik in haar poes verdwijnen. Ze slaakte een zucht. Ze was verzot op zijn piemel. De vrouw keek geamuseerd toe. Ze vond het heerlijk om te zien hoe anderen seks hadden. Na een paar minuten onderbrak ze het intermezzo en zei dat het nu haar beurt was. De jongen maakte zich los van zijn vriendin, zijn pik glimmend van haar kutvocht en kwam begerig naar de vrouw.

“Ik wil dat je mij in de missionarishouding neemt,” beval zij de jongen. “Zo heb ik de mogelijkheid om je vriendin te verwennen”. Ze liet het meisje met haar poes op haar gezicht zitten en maakte met haar tong kringetjes over het klitje van het jonge ding. De jongen had zijn weg naar de poes van de vrouw razend snel gevonden. Ze was verrassend nat en heel nauw. Begerig drong hij naar binnen en begon te stoten. Het nemen van een andere vrouw oversteeg zijn stoutste verwachtingen. Het was fantastisch om eens een andere kut te neuken. Hij keek verheerlijkt naar zijn vriendin. Hij had nooit verwacht dat zij zich zou laten beffen door de vrouw. Het stel keek verlekkerd en terwijl de vrouw sensueel doorging met het beroeren van de poes van het meisje voerde de jongen het tempo op in de kut van de onbekende vrouw. Het meisje was verbaasd over haar eigen onverwachte orgasme. Was ze werkelijk klaargekomen doordat ze gebeft was door een vrouw?

“Waar wil je dat ik klaarkom,” vroeg de jongen liefdevol aan zijn vriendin. Ze antwoordde dat hij de kut van de vrouw mocht vol spuiten. Dat had hij niet verwacht, ze was ruimdenkender dan hij had verwacht. Hij stootte diep en hard, opnieuw en opnieuw. “Ik spuit je vol,” mompelde hij tegen de vrouw en kwam onder luid gekreun klaar. Verzadigd maakte hij zich los van de vrouw en ging liggen in het gras.

“Nu heb ik nog eens wens,” sprak het meisje gedecideerd. Zowel de vrouw als de jongeman keken verbaasd om. Het meisje was veranderd van een nors jaloers kind in een ongeremd seksbeest. Ze sprak de vrouw toe. “Ik wil dat je met je poesje op mijn gezicht gaat zitten zodat ik het zaad van mijn vriend eruit kan likken”. De vrouw werd botergeil bij dat idee. Ze had al veel extreme vormen van seks op haar repertoire. Maar het zaad in haar kut was er nog nooit uitgelikt door een vrouw. Langzaam kwam ze op het meisje af en liet haar poes zakken tot enkele centimeters boven de mond van het meisje.

“Ik zal het er langzaam in laten druppen. Dat vind je vriend vast geil om te zien”. De jongen keek inderdaad met groeiende verbazing hoe zijn zaad langzaam uit de kut van de vrouw in de mond van zijn vriendin verdween. Dit was het geilste dat hij ooit had meegemaakt en zijn pik vond dat blijkbaar ook. Die stond alweer stijf in de houding.

De dames lagen ondertussen verzadigd in het kriebelende gras. Hij liep op ze af.

“Wie van de twee mag ik nog eens gebruiken?” De vrouwen keken elkaar vertrouwelijk aan.

“Om beurten?” opperde het meisje. Als jij op je knieën gaat zitten en ik daar gebukt vlak boven ga staan, kan hij gemakkelijk van jouw poes naar mijn poes switchen. Waar hij dan klaar komt zien we wel. Het was voor de dames niet de makkelijkste houding maar het was voor de jongen wel heerlijk om zijn pik afwisselend in een van de poesjes te mogen steken.

“Ik zal mijn zaad in het poesje van mijn meisje achterlaten,” sprak hij zachtjes. Hij wisselde een laatste keer van poes en vulde zijn vriendin met zijn warme zaad. Gedrieën genoten ze nog even na van deze fantastische sekspartij. Het meisje zei zacht dat het tijd was om te gaan. Ze gaven de vrouw allebei een uitgebreide tongzoen en slenterde verzadigd terug het park in. De vrouw lachte toen ze het meisje tegen de jongen hoorde zeggen.

“Ik ben helemaal om. Vanaf nu meer kinky seks. Gaan we dit weekend naar een parenclub?”

De vrouw had haar opdracht volbracht. Ze wist dat haar vriend het ongelofelijk jammer zou vinden dat hij dit had moeten missen. Verlekkerd dacht ze na over de volgende opdracht die haar vriend zou moeten uitvoeren. Het zou zeker geen makkelijke worden.

Sophie73

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post286

TREINSEKS

Sophie1973.Geplaatst door My 4Fingers do, januari 31, 2019 14:52

TREINSEKS

In een fractie van een seconde wist ze het. Ze had het lange lijzige lichaam nauwelijks een blik waardig gegund, maar in de nanoseconde dat hun ogen elkaar kruisten was het lot bezegeld. Geen hard to get spelletjes, geen versierpogingen, geen poespas. En al helemaal geen telefoonnummers uitwisselen. Deze man zou haar vol spuiten voordat ze station Leuven zouden binnenrijden.

Ze liep zo onverschillig mogelijk langs hem heen, de aantrekkingskracht als een sterke magneet. Dierlijke oerdriften borrelden omhoog. Hij draaide zijn hoofd snel af en keek nu quasi verveeld uit het raam. Ze pijnigde haar hersenen hoe dit handen en voeten moest krijgen. Seks in een overvolle trein was makkelijker gezegd dan gedaan. Principieel nam ze nooit het initiatief. Ze was daarin ouderwets. Het mannetje moest haar veroveren en niet andersom. Haar vagina was warm en werd nat. Vanwege haar kleine borsten staken haar hard geworden tepels parmantig vooruit. Shit wat haatte ze dit, had ze maar een dikke coltrui aangedaan, dan waren die armetierige puntjes niet zichtbaar geweest. Ze vluchtte snel naar het toilet om deze kleinzielige en ongewenste lichamelijke reactie te verbergen.

Ze had het nodig, seks. Ooohhh hoe had ze het nodig. Maar de visvijver met sekspotentieel was dun bezaaid. Interessante mannen waren schaars. Internetdating bleek een grote farce, het laatste bericht had ze ontvangen van ‘dikkepik4650’ met de schaamteloze tekst: “Hey wanneer ben je beschikbaar volgende week?” Sindsdien was haar clitorisstimulator haar grootste vriend. De uitvinder daarvan verdiende een Nobelprijs. De stimulator op haar klitje en een grote dildo in haar poes, brachten haar moeiteloos tot een intens orgasme. Regelmatig wisselde ze haar onweerstaanbare seksspeeltjes af met seks met haar ex. De seks was er met sprongen op vooruit gegaan na hun scheiding en ze schepte er een oneindig en welhaast wraaklustig genoegen in door vreemd te gaan met haar ex die haar verlaten had voor een nieuwer model.

Terug naar de tepels. Die waren ongedurig maar terug in normale vorm. Zenuwachtig opende ze de deur van het toilet en was perplex toen ze haar toekomstig levend seksspeeltje geamuseerd tegen de deurpost zag leunen. Ze bloosde en struikelde bijna over haar eigen benen toen ze hem wilde passeren. Een stevige maar niet onaangename greep om haar pols zorgde ervoor dat haar hart sneller pompte dan ooit. Voorzichtig maar vastberaden duwde hij haar terug het toilet in en sloot de deur. Donkerblauwe ogen onder zeer zware wenkbrauwen keken haar vorsend aan. Ze voelde zich kleiner worden en wist voor een keer eens niets te zeggen. Blijkbaar had hij bij hun kortstondig oogcontact hetzelfde gevoeld en was haar zonder nadenken gevolgd. Een ding was zeker. Dit heerschap liep over van zelfvertrouwen en leek erg dominant. Zijn blik werd zachter toen hij haar vroeg.

"Wil je seks met of zonder naam?" Ze schoot ongewild in de lach.

"Is dit jouw dagelijkse vrijetijdsbesteding in de trein?" kaatste ze de bal terug. “Het uitwisselen van namen heeft geen toegevoegde waarde dus laten we die formele beleefdheden maar achterwege", sprak ze ad rem. Hij keek haar geamuseerd aan. Op dit resolute antwoord had hij niet gerekend.

“Zodra ik je zag kon ik niets anders doen dan gehypnotiseerd achter jou en je vooruitstrevende tepels aanlopen”. Hij grinnikte toen hij dat zei en zijn ontwapenende lach stond haaks op zijn dominante houding. Ze bloosde vanwege die belachelijke tepels, maar haar nieuwsgierige blik werd naar zijn schaamstreek gezogen en ze glunderde bij het zien van een flinke erectie. Goed zo, hij zijn harde pik, zij haar lachwekkend harde tepels. Ze schrok even toen hij haar resoluut omdraaide en haar bovenlichaam voorover tegen de rand van het piepkleine wastafeltje duwde. Hij liet er geen gras over groeien en zij gaf zich gewillig aan hem over. Haar klitje gloeide en was gezwollen. Het deed bijna pijn. Een blik in de groezelige spiegel leerde haar dat hij razendsnel zijn jeans naar beneden had getrokken. Haar adem stokte in haar keel bij het zien van zijn lid dat veel te groot was voor haar nauwe opening.

"Wees maar niet bang, ik zal voorzichtig zijn”. Hij kon blijkbaar gedachten lezen of had eerdere ervaringen gehad waarbij zijn enorme pik zowel botergeil als angstaanjagend was. Hij keek vlug op zijn horloge. "We hebben nog 20 minuten tot het volgende station. Ik ga je hard en diep nemen, dat is toch wat je wilt? Eens kijken hoever we komen". Ze lachte inwendig om de dubbelzinnigheid van deze opmerking.

Zijn hand verdween vliegensvlug onder haar rok maar trok zich even verbaasd terug toen hij voelde dat ze èn geen slipje aanhad èn perfect gladgeschoren was. "Wat ben je een geil ding zeg. Draag je geen ondergoed om op ieder moment van de dag zonder poespas geneukt te kunnen worden? Ze negeerde zijn vraag. Zo’n type vrouw was ze niet maar het niet dragen van een slipje was haar guilty little pleasure. “Ik ben zo ontzettend geil”, sprak hij dat ik je meteen wil, nee moet nemen. Geen tijd voor voorspel hete poes, mijn ballen doen pijn van opwinding”.

Normaal gesproken kon ze tomeloos genieten van een plagerig voorspel, maar nu wilde ze maar een ding. Zijn keiharde pik diep in haar natte poes.

"Het spijt me, ik kan me niet langer inhouden", sprak hij met een omfloerste stem.

"Wil je voorzichtig doen", probeerde ze nog met een klein stemmetje. "Ik ben bang dat hij niet past". Hij antwoordde niet, pakte zijn imposante lid en terwijl zij iétwat ongerust over haar schouder keek, duwde hij haar lippen uiteen en schoof zijn eikel behendig naar binnen.

Oooohhhh kreunde ze inwendig. Die eerste aanraking van een eikel tegen haar kutje was altijd weer een magisch moment. Met opvallend veel tederheid maar brutale bezitterige stoot duwde hij door. Tergend langzaam, steeds dieper en dieper. Ze was volledig aan hem overgeleverd. Haar adem stokte toen ze zijn onderbuik tegen haar rug voelde. Hij keek haar uitdagend aan. "Past perfect, toch?"

In een sensuele cadans bewoog hij zijn pik heen en weer in haar poesje. Dit was nieuw voor haar, hij liet haar g-spot meegenieten door zijn eikel daar plagerig overheen te wrijven. Ze merkte dat dit sekswonder de moeite nam om haar ook te laten genieten en niet alleen aan zijn eigen genot dacht. Ze ademde zwaar en boog iets verder naar voren opdat hij haar nog dieper kon vullen. Blijkbaar was haar hete poes gewillig genoeg om zijn enorm grote pik volledig te kunnen hebben. Langzaam voerde hij het tempo op en hij keek haar verlangend aan in de miezerige toiletspiegel. Zij draaide verlegen haar ogen weg.

"Kijk me aan,” sprak hij dwingend met een schorre stem. “Ik wil in jouw ogen verdrinken, als ik je mijn zaad geef”. Bij deze gedachte voelde ze zich enerzijds ongemakkelijk en anderzijds heel bijzonder. Ze keek in zijn ontegenzeggelijk mooie ogen en voelde hoe zijn lid nog groter werd. Ze kon nauwelijks geloven dat ze hier en nu in een stinkende wc bruut genomen werd door een volslagen onbekende.

“Ik ga bijna komen" mompelde hij en nog voordat hij was uitgesproken, voelde ze hoe een warme harde straal sperma haar kutje vulde. Het was veel, heel veel. Nog na hijgend van de geleverde inspanning zocht zijn hand haar klitje. Zijn penis nog in haar poes. Wat een aangename verrassing. Een man die na zijn eigen orgasme de moeite nam om ook de vrouw te laten klaarkomen. Met twee vingers gleed hij tergend langzaam over haar clitoris. Ze voelde zich als was in zijn handen. Een vinger gleed naar binnen en vond moeiteloos zijn weg naar haar g-spot. Shit wat was hij hier goed in. Ze had dat plekje zelf nog niet lang geleden ontdekt. Hij speelde met haar en liet haar kronkelen van genot.

Plots voelde ze haar lichaam samentrekken. Een onwaarschijnlijk hevig en onverwacht orgasme ovérspoelde haar. Haar hele lichaam tintelde en ze wankelde op haar benen terwijl hij zijn pik uit haar kutje haalde en snel even afspoelde. Toen ze enigszins bekomen was van dit supergeile intermezzo merkte ze verbaasd en een beetje teleurgesteld dat het sekswonder verdwenen was. Zo snel en resoluut als hij gekomen was, zo vliegensvlug had hij zonder een woord te zeggen het toilet verlaten. Beduusd maar nog nagenietend, fatsoeneerde ze zich. Ze wachtte expres vijf minuten alvorens zij enigszins beschaamd haar zitplaats weer opzocht.

Opgelaten nu het magische moment voorbij was, schuifelde ze trillend op haar benen van het heerlijke hoogtepunt langs zijn stoel. Hij keek haar guitig aan en duwde een visitekaartje in haar handen. Eenmaal terug op haar plek, bekeek ze het kaartje.

"Het voorspel heb je nog tegoed" stond er handgeschreven opgekrabbeld. Wat kan het leven toch heerlijk zijn, bedacht ze zich gelukzalig. Deze ervaring stond in haar geheugen gegrift en het avontuur zou zelfs nog verder gaan. Waar en wanneer wist ze niet, maar de idee eraan deed haar stralen. Het drong tot haar door dat zij nu het initiatief moest nemen aangezien zij zijn kaartje had, maar hij niet die van haar. Haar principe om nooit het initiatief te nemen behoorde daarmee in dit geval tot het verleden. Deze kans kon ze niet laten schieten. De trein kwam tot stilstand. Bestemming bereikt. Het einde van een ongekend opwindende reis. Voldaan verliet ze het station, al nadenkend over de volgende ontmoeting. Van werken zou vandaag niet veel terecht komen, bedacht ze zich schuldbewust. Ze zou zich suf fantaseren over een volgende ontmoeting.

Wordt vervolgd.

Sophie1973

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Sophie1973

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post281