blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

EEN ONTMOETING AAN ZEE

Profi.Geplaatst door My 4Fingers zo, mei 05, 2019 13:30

EEN ONTMOETING AAN ZEE

Half negen, tijd om op te staan! Ik ga naar de luxe badkamer die hoort bij mijn kamer in het hotel aan zee. Even een douche en aankleden, dan neem ik de lift naar het restaurant voor het ontbijt. Ik maak een keuze uit het buffet en vind nog een vrij tafeltje aan de grote ramen die uitkijken op het strand. Tevreden geniet ik van het uitzicht en begin een broodje te smeren. Als ik even opkijk, wordt mijn blik getrokken door een man die ook alleen aan een tafeltje zit. Zijn heldere ogen kijken me nieuwsgierig aan. Hij ziet er aantrekkelijk uit en ik voel een lichte opwinding als hij me aan blijft staren. Mooie ogen, leuk haar dat pluizig recht staat van het wassen … ik begin onbewust te glimlachen. Even later kan ik het niet laten nog eens in zijn richting te kijken … het tafeltje is leeg en ik voel een steekje van teleurstelling. Ach, ik ken die man niet eens, misschien is hij wel homo.

Na het eten trek ik mijn jas aan om een wandeling te maken. Het is vroeg in het voorjaar, er staat een frisse wind en het strand ligt er nog verlaten bij. Ik bereik het harde zand langs de branding en richt mijn gezicht naar de eerste zonnestralen. Een bejaard echtpaar komt hand in hand voorbij, een vrouw wandelt met haar hondje, op de golfbreker zie ik tegen de zon in het silhouet van een man. Groot, goedgebouwd. Ik bereik de golfbreker en plots glijdt mijn voet weg over de glibberige algen. Ik val op mijn knie en een “Au!” ontsnapt me.

De man draait zich om en opnieuw staar ik in die hypnotiserende heldere ogen. Ik voel me belachelijk en krabbel overeind, maar hij neemt me rustig bij de arm en vraagt.

“Gaat het?”

“Eh … ja hoor,” mompel ik.

Hij bekijkt mijn knie en ik denk: o nee, zeg nu niet dat je dokter of verpleger bent!

“Dat ziet er niet erg uit,” lacht hij “Gelukkig, want ik moet bekennen dat ik niets van EHBO ken.” Opgelucht geef ik hem een dankbare glimlach en vraag of ik hem daarnet niet in het hotel gezien heb.

“Dat klopt, ik had je meteen herkend want zo’n knappe vrouw vergeet ik niet snel,” flirt hij. “Ik heb me nog niet voorgesteld, mijn naam is John.”

“Christine,” stamel ik onder de indruk van zijn vlotheid.

“Een naam die goed bij je past,” vleit hij. “Ik zag dat je alleen was bij het ontbijt …”

“Ja, ik had het nodig om een paar dagen weg te zijn,” zeg ik.

John merkt op dat het soms deugd kan doen om er eens tussenuit te zijn. Hij zegt dat zo lief dat de tranen in mijn ogen springen. Ik zie dat hij naar mijn ringvinger kijkt en zonder nadenken flap ik eruit:

“Ja, ik ben getrouwd, maar daar wil ik nu even niet aan denken, daarom ben ik hier juist!” John negeert mijn verwarring en zegt rustig.

“Zullen we een stukje wandelen? Het is nogal frisjes om hier lang te blijven staan.” We stappen samen verder, ik voel me klein naast zijn grote gestalte en tegelijk ook vreemd veilig, alsof we bij elkaar passen. Ongemerkt weet John me af te leiden en al snel moet ik lachen om zijn grapjes en spitsvondige opmerkingen. Bij de volgende golfbreker neemt hij als vanzelfsprekend mijn hand – pas op, het is hier glad – en als we even verder blijven staan om naar een groepje ruziënde meeuwen te kijken, slaat hij zijn arm om me heen. Ik wil tegenstribbelen, maar het voelt zo goed, zo vertrouwd en onze monden vinden elkaar in een zachte tedere kus.

Een tevreden zucht ontsnapt me, zo ben ik nog nooit gekust en ik hef mijn gezicht op voor meer. John drukt zijn lippen op de mijne, zijn tong verkent voorzichtig mijn mond. Ademloos voel ik een tinteling door me heen trekken, het lijkt of de wereld stilstaat. John legt zijn hand op mijn hoofd en streelt door mijn haar, ik laat mijn wang tegen zijn jas rusten alsof ze daar hoort. Zijn hand glijdt lager, langs mijn rug naar beneden en kruipt onder mijn korte jas. John kijkt me teder aan en zegt zacht.

“Christine, je moest eens weten hoe eenzaam ik me soms voel en hoe ik ernaar verlang om een vrouw in mijn armen te houden.”

Zijn stem ontroert me en ik denk aan mijn ijskoude thuissituatie waarin tederheid en sensualiteit tot nul gereduceerd zijn. Verstrengeld alsof we elkaar al jaren kennen wandelen we verder. Er zijn geen woorden meer nodig, we voelen elkaar aan en maken rechtsomkeer, algauw staan we voor het hotel. Het is onmogelijk elkaar los te laten, samen stappen we in de lift en John kijkt me aan terwijl hij het knopje van de derde verdieping indrukt. Ik voel zijn sterke viriele lichaam tegen me aan, het maakt me opgewonden en ik knik in stilzwijgend akkoord.

John leidt me naar zijn kamer, zodra we binnen zijn, trekt hij me dicht tegen zich aan en zoent me sensueel met zijn volle warme mond. Ik krijg het er heet van en trek mijn jas uit. Er verschijnen pretlichtjes in zijn ogen als ik me ongevraagd begin uit te kleden en hij volgt mijn voorbeeld. Dan legt hij zijn handen op mijn taille, vandaar begeven ze zich onder mijn truitje om begerig mijn blote huid te strelen.

“Zo zacht …” mompelt John terwijl hij mijn truitje uittrekt. Met de top van zijn vinger volgt hij de omtrek van mijn paarse beha. Ik zucht van genoegen als hij zijn vinger naar mijn tepel laat glijden, het laat me tintelen en verlangen naar zijn naakte lijf. Ik trek zijn zachte blauwe trui naar omhoog en begin de knoopjes van zijn hemd los te maken. Eerst aan de onderkant zodat er een stukje buik tevoorschijn komt. Ik steek mijn handen onder zijn hemd en omvat zijn heerlijk zachte warme lijf. We staan nu heel dicht bij elkaar. John kust mijn hals, zijn lippen beroeren het kuiltje tussen mijn borsten. Met zijn heldere ogen strak in de mijne frutselt hij het haakje van mijn beha los.

“Wat ben je mooi,” zucht hij, zijn lippen omvatten een tepel en hij zuigt er zachtjes aan. Het kriebelt door mijn hele lijf. Ik maak de andere hemdsknoopjes los en geniet van zijn goedgebouwde lichaam. Ik leg mijn wang tegen de blonde haartjes op zijn borst en laat mijn handen zijn gladde huid verkennen. Ik wrijf het topje van mijn neus tegen zijn tepels. Hij lacht en omvat mijn borsten met beide handen terwijl hij tedere ronddraaiende bewegingen maakt. Ik kreun zachtjes en laat mijn vingers langs de omtrek van zijn jeans wandelen, zijn buik is een beetje mollig en zacht wat ik heel sexy vind.

John staat stil te genieten terwijl ik hem uitkleed, zijn verlangen neemt toe als ik met mijn tong de binnenkant van zijn dijen volg en mijn verhitte gezicht tegen de bobbel in zijn onderbroekje druk. Hij legt zijn handen krachtig op mijn kontje, dat moedigt me aan om verder te gaan. Plagend lik ik langs de rand van zijn broekje, ik voel hoe zijn penis met schokjes reageert.

“Kom, ik wil je zien,” zucht John. Ik help hem om mijn strakke jeans af te stropen. Hij legt zijn hand stevig tussen mijn benen, ik voel de druk doorheen mijn slipje, dan tast hij door de stof naar mijn klitje. Zo opwindend ben ik nog nooit gestreeld, het maakt me vochtig van verlangen. John trekt speels mijn slipje uit, duwt mijn benen uit elkaar en verkent mijn lichaam met het puntje van zijn tong, tergend langzaam en tegelijk onbeschrijflijk heerlijk. Ik verlang ernaar hem helemaal naakt te zien, zijn onderbroekje gaat snel uit en ik bewonder zijn penis die zacht op een donzig nestje schaamhaar ligt. Het geeft me een intense drang om hem aan te raken en te strelen. Ik ga schrijlings op hem zitten zodat mijn kutje zijn penis raakt, het voelt als een vlinderzachte zoen die me veel zin doet krijgen. Ik schuif heen en weer, hij kreunt van genot en knijpt in mijn tepels.

“Doe ik je geen pijn?”, vraagt hij, maar ik antwoord dat het nog harder mag. Dan schuif ik achteruit en lik langs zijn penis, van het topje naar beneden en verder, over en rond zijn ballen die ik een voor een in mijn mond neem om er zacht op te zuigen.

“Dat is lekker …”, vindt John. Ik lik het topje van zijn penis en laat mijn tong met snelle bewegingen over en rond de eikel gaan. Ik word er zelf steeds meer opgewonden van. John tilt mijn hoofd op en kijkt me aan.

“Jij bent verdomd lekker!”, zegt hij.

Gretig zoeken zijn lippen de mijne voor een lange passionele zoen, dan kust hij mijn borsten en trekt met zijn tong kringetjes rond mijn navel. Plots verrast hij me als zijn lippen zich rond mijn klitje sluiten en hij al zuigend een tinteling door mijn onderbuik doet gaan. Hij geniet ervan me te strelen en te likken, zachte trage bewegingen afgewisseld met korte snelle. Zijn tong gaat in en uit en maakt me ontzettend gretig. Ik hou het bijna niet meer uit en begin te trillen, dat spoort John aan om mijn gevoelige plekjes te zoeken. Het is heerlijk om zo verwend te worden.

Ik wil hem ook aanraken, strelen, likken … maar hij is buiten mijn bereik. Hij brengt me in extase en ik laat mezelf gaan. Ik wil meer, sneller en ik beweeg mijn heupen mee. Niet ophouden … opeens vlamt er een fel genot in mij en ik stoot ongeremd een paar kreten uit terwijl ik klaarkom. Ik verwacht dat John nu zal stoppen, maar hij gaat verder. Heel even is het pijnlijk, maar dan overspoelt de ene golf na de andere mij in een langdurend orgasme. Wat een sensatie!

Langzaam trekken de golven weg en ik lig verzaligd tegen hem aan na te genieten. Vanzelf zoekt mijn hand zijn penis en begint hem te strelen, het is een heerlijk gevoel. John kijkt me heel teder aan en zegt.

“Niet doen, lieve Christine …”

Ik begrijp dit niet en zeg dat ik hem ook wil laten genieten.

“Je hebt me al zoveel gegeven …” zucht John “Het is heel lang geleden dat ik van sensualiteit genoten heb, dit is voldoende.”

Het is een ongewone reactie, maar ik voel dat hij het echt meent. Dicht tegen elkaar aan liggen we nog een poosje te praten, mijn hoofd rust op zijn schouder, het is een weelde die ik thuis niet meer ken. Een tijd later zegt John dat hij tot zijn spijt naar een vergadering moet, hij verblijft in dit hotel voor zaken. Stilletjes kleden we ons aan, spontaan omarmen we elkaar voor een stevige knuffel en een laatste zalige zoen.

“Zie ik je straks nog?”, vraag ik, maar John legt een vinger op mijn lippen en fluistert.

“Stil … nu is een moment van puur geluk.”

Aan de liftdeur neemt hij afscheid met een zoen in mijn haren, als in een waas ga ik naar mijn kamer. Tranen prikken in mijn ogen, van geluk, van teleurstelling, van verlangen …

De verdere dag breng ik in mijn eentje door en de volgende morgen ga ik naar het restaurant in de hoop hem bij het ontbijt te treffen. Hij is er niet, ik wil zekerheid en vraag aan de receptie naar de man van kamer 318.

“Hij is om 7 u al uitgecheckt,” klinkt het antwoord. Geschrokken draai ik me om, de receptionist roept me terug.

“Bent u Christine? Dan heeft hij een brief voor u achtergelaten.”

Verwonderd ga ik in de lounge zitten en lees: “Lieve Christine, je bent een prachtige bloem die ik nooit zal vergeten. Bedankt. John xxx”

Ontroerd fluister ik. “Ik zal jou ook niet vergeten, lieve John”.

EEN ONTMOETING AAN ZEE Deel 2

Die avond voel ik me eenzamer dan ooit, het zegt me allemaal niets meer. Ik probeer tevergeefs John uit mijn gedachten te zetten, maar het abrupte afscheid doet pijn. Die paar uren samen waren zo mooi en ik verlang er intens naar zijn lichaam weer tegen het mijne te voelen, zijn opwinding te delen tot we samen de bergtop bereiken. In mijn eentje aan de bar drink ik meer dan ik gewend ben, dat resulteert de volgende dag in een negatieve stemming die ik probeer te verjagen door uit te waaien op het strand. Het weer is al even somber, er valt zelfs wat fijne motregen. Vlakbij de branding schrijf ik met mijn schoen in grote letters JOHN en kijk toe hoe de golven het uitwissen. Het doet mijn verlangen niet afnemen, dapper stap ik door het zand in de hoop warm te worden. Het lege strand geeft me een treurig gevoel, ik loop hier in mijn eentje als een dwaas.

Maar blijkbaar ben ik niet de enige dwaas, een eenzame man trotseert dit miezerige weer en komt met grote passen mijn richting uit. Even staat mijn hart stil, die grote gestalte, dat lijkt wel … maar dat kan niet, mijn fantasie speelt me parten. In dromen verzonken stap ik verder, de man nadert me en … ja, oh ja …. John!

Ik ren naar hem toe en verzink in zijn armen, onze lippen op elkaar voor een zoute zoen. Ik klamp me aan hem vast, lachend en huilend tegelijk. Hij slaat zijn armen stevig om me heen in een eindeloze knuffel.

Het grijze weer is niet langer somber, de fijne regendruppeltjes voel ik niet meer, de aanwezigheid van John verwarmt me als een zonnestraal. Na een hele poos laten we elkaar los en beginnen tegelijk te praten.

“Christine, ik moest je terugzien …”

“Wat heerlijk dat je er bent …”

Het brengt ons aan het lachen en we komen weer op aarde terecht, ik huiver in mijn natte jas.

“Laten we iets warms gaan drinken,” stelt John voor “Dit is echt geen plek voor een romantisch rendez-vous.”

Hij trekt me dicht tegen zich aan en we zoeken een gezellige taverne op de dijk. Even later zitten we achter twee dampende koppen chocolademelk.

“Ik ben een zoetekauw,” lacht John, “dat is één van mijn vrouwelijke trekjes.”

“Heb je er dan nog andere?” Plaag ik.

“Ongeduld, antwoordt hij. “Daarom ben ik hier al terug.” Dat is alvast een trekje dat erg in mijn smaak valt en ik vraag of hij weer in het hotel verblijft.

“Nee, ik moet vanavond terug, ik kan geen vrij nemen. Heb jij… ?”

Ik begrijp de hint en antwoord plagend. “Tweemaal ja!” John kijkt me niet-begrijpend aan en vraagt wat ik bedoel.

“Ja, voor mijn kamer en ja ik heb zin,” zeg ik vrijpostig.

“Je overvalt me,” lacht John, “ik ben geen gretige vrouw gewend, maar ik moet toegeven dat het me bevalt. Het is zelfs bepaald opwindend”. Hij komt dicht bij me zitten en onze handen vinden elkaar tussen de kopjes door, hij legt zijn warme vingers rond de mijne en streelt de rug van mijn hand. Ik kijk diep in zijn heldere ogen en lees zijn verlangen naar tederheid, naar intiem samen zijn. John heeft een mooie lieve mond, zijn lippen doen me verlangen om hem te zoenen, zijn begerige tong te voelen. Ik hou mijn hoofd achterover, kijk hem ondeugend aan en doe dan mijn ogen dicht. Hij begrijpt wat ik wil.

“Christientje, dit is er hier niet de ideale plaats voor,” lacht hij. En gelijk heeft hij, we zitten midden in een taverne, het publiek bestaat hoofdzakelijk uit bejaarde vakantiegangers die ons gesprek met belangstelling gadeslaan.

“Wat denk je van de vijfde verdieping of heb je hoogtevrees?” Plaag ik.

“Al was het het topje van de Eiffeltoren, als jij er maar bij bent,” antwoordt John. Snel rekent hij af en hand in hand wandelen we door de regen naar het hotel om als vanzelfsprekend in mijn kamer te belanden. De natte jassen gaan vlug uit en hij trekt me stevig tegen zich aan. Zijn lippen beroeren de mijne, zijn tong streelt mijn mond. Ik leg mijn hand tegen de achterkant van zijn hoofd, zacht haar kriebelt onder mijn vingers. We verliezen ons in een intense langdurige kus.

John leidt me in de richting van de badkamer. We kleden elkaar uit en ik bewonder weer zijn mooi gevormde lichaam. Als hij een been opheft om over de badrand te stappen, ziet zijn gladde kont er heel sexy uit en ik druk een zoen op zijn fraaie billen. Meteen draait John zich om en tilt me met zijn sterke armen op tot ik ook in het bad sta. Hij zet de douche aan, het water is heerlijk warm. Hij streelt mijn rug en mijn kontje, zijn natte warme vingers glijden tussen mijn benen en ik hou mijn adem in als ze mijn opening binnengaan. Het maakt me heerlijk opgewonden.

Ik neem wat badschuim en verdeel het over mijn handen die ik dan over zijn lichaam laat gaan. Zijn huid is glad en sensueel, zijn ronde schouders, de haartjes op zijn armen, zijn borst met opgerichte tepels. Ik neem nog wat badschuim voor zijn gespierde rug, zijn billen en kuiten … en kom langs de binnenkant van zijn dijen terug naar boven. Ik neem zijn ballen een voor een in mijn warme handen en masseer ze zachtjes. John sluit genietend zijn ogen als ik zijn penis tussen mijn handpalmen leg en een rollende beweging maak. Ik voel dat zijn penis ontwaakt en zich begint op te richten, het is opwindend om die overgang te voelen. Ik maak met mijn vingers een koker en knijp eerst zachtjes, dan harder terwijl mijn hand heen en weer schuift. John omvat mijn kontje met zijn ene hand terwijl hij met zijn andere de douche loshaakt en de straal van dichtbij op mijn klitje richt, dat is heerlijk prikkelend.

“Ik heb zin om met je te vrijen,” fluistert hij, “wil jij dat ook?”

“Ja, ja … voel je dat niet?” Zucht ik. Lachend zegt John.

“Ik wilde je zo graag ja horen zeggen, het doet goed om me begeerd te voelen.”

Plots draait hij de kraan dicht, slaat een grote witte handdoek om me heen en draagt me als een prinses naar het bed waar hij me teder op het laken neer vleit. Ik ga er ontspannen bij liggen, verlangend naar wat hij verder in petto heeft. Langzaam wikkelt hij de handdoek los, het is alsof hij me voor de eerste keer naakt ziet en hij overdekt mij met zoentjes … mijn hals, borsten, navel, zijn lippen kriebelen rond mijn geschoren kutje en kruipen weer naar boven … over mijn gladde buik en langs het kuiltje tussen mijn borsten … en eindigen in een passionele kus als onze tongen elkaar vinden. Zijn stevige penis ligt heet tegen mijn huid en ik verlang er intens naar hem in mij te voelen. Ik duw mijn heupen omhoog, zijn vochtige eikel streelt mijn klitje.

“John …,” hijg ik, “oh John …”

Zijn penis drukt tegen mij, gretig beweeg ik mij om hem te ontvangen. Het is heerlijk opwindend als hij langzaam in mij doordringt, ik wil op een bergtop dansen maar blijf muisstil liggen, elk plekje van mijn lichaam verbonden met het zijne als hij mij vult … volledig vult … met onbeschrijflijk genot. John verstaat de kunst om onbeweeglijk in mij te blijven, wat me heel geil maakt. Hij kijkt me aan met zijn heldere lieve ogen, ik verlies mezelf in zijn blik en beweeg mijn bekken op en neer, eerst langzaam, dan steeds sneller tot hij het niet meer kan uithouden en diep in mij begint te stoten.

Onze lichamen vinden hetzelfde ritme, ik knijp hard in zijn billen en trek hem naar me toe. Hij stoot sneller, harder, we schreeuwen het tegelijk uit als we samen het hoogtepunt bereiken. Hij blijft nog even hard in mij en dat doet me rillen van genot. Dan komt hij naast me liggen en zijn druipende penis wordt zichtbaar. Met een streelzachte tong lik ik het vocht van de eikel en proef hem in mijn mond.

Gelukzalig liggen we in elkaars armen na te genieten, we fluisteren lieve woordjes en ik doezel even weg, het slaaptekort laat zich voelen. Als ik wakker word, kijkt hij me glimlachend aan, hij ziet er ongelooflijk knap uit. Ik streel zijn gezicht dat me al heel vertrouwd begint te worden. John kust me en zegt zachtjes dat hij algauw terug weg moet. Ik stel de vraag die op mijn lippen brandt: of we elkaar terugzien? Hij neemt mijn gezicht in zijn handen.

“Christine, op deze korte tijd ben je veel voor mij gaan betekenen, ik wil je zeker terugzien maar ik kan nog niet zeggen wanneer.”

We wisselen Gsm-nummers uit en dan neemt hij afscheid met een innige omhelzing. Als ik me wil aankleden om hem te vergezellen naar de uitgang houdt hij me tegen.

“Ik wil me je herinneren zoals je nu bent, zo puur en mooi.” zegt hij.

Ik kijk hem teder aan tot hij de kamerdeur zachtjes achter zich sluit. Dan kruip ik onder het dekbed, rol me op tot een bolletje, dromend van een prins die John heet.

Profi

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post346

Kamertje te huur

Profi.Geplaatst door My 4Fingers ma, april 15, 2019 12:38

KAMERTJE PER UUR

De telefoon rinkelt …

“Hallo Annick, alles goed?”

“Hallo John, ja en ja.” We lachen allebei om ons vertrouwde grapje, de tweede ja betekent dat ik zin heb in hem.

“Vrijdag ben ik in de stad,” zegt hij veelbetekenend.

“Even nadenken … ja, ik ben vrij!”

“Geweldig, ik verlang ernaar je in mijn armen te houden.”

“En ik hunker naar jouw zachte zoenen.”

“Waar kunnen we afspreken?”

“Als we het intiem willen houden moeten we ergens een plekje zoeken, we zouden een kamertje kunnen huren.”

“Wow, dat heb ik nog nooit gedaan, jij wel?”

“Nee, maar een vriendin vertelde er over.”

“Het lijkt me wel spannend, kon ze je een adres aanbevelen?”

“Ja, ik zal het je doormailen.”

“Dat is heerlijk lieverd, ik verlang zo naar je.”

“Ik ook, soms kan ik aan niets anders denken.” We sluiten het gesprek af en ik stuur John het adres door. Het antwoord komt snel. Hij heeft zelf even de mogelijkheden gegoogeld, ze variëren van porno-achtig met gekleurde lampen en seksvideo’s tot knusse hotelkamers die er huiselijk uitzien … op de reuzegrote spiegel na. John wil het aanbevolen adres uitproberen en we spreken af om vooraf in een rustige taverne iets te gaan eten. Ik hoop dat het snel vrijdag is.

Op de bewuste dag kom ik als eerste in de taverne aan, ik kies een tafeltje vanwaar ik de deur in de gaten kan houden en fixeer in spanning de ingang. Een paar minuten later zie ik zijn jongensachtige haardos boven de mensen uitsteken. Dan verschijnt zijn lieve gezicht en hij komt op me toe. Nonchalant vraagt hij of hij aan mijn tafeltje mag komen zitten, we durven elkaar niet kussen in het openbaar maar de vonkjes in onze ogen verraden ons verlangen. Nog even wachten, fluisteren onze lippen. We bestellen broodjes en koffie maar merken nauwelijks wat we eten, zo gaan we op in elkaar. Al snel doet John een teken naar de uitgang en glimlachend begeven we ons naar ‘ons’ adresje. Het ligt in een rustige straat, we moeten zelfs even zoeken maar zien dan een discreet uithangbord. De voordeur is los, we stappen aarzelend een smalle rood beschilderde gang in. Achter een loket zit een vrouw die ons overvalt met de vraag “Met of zonder bad?”

Onwennig kijken we elkaar even aan, John kiest een gewone kamer en de vrouw verwijst ons naar nummer vijf op de tweede verdieping. Giechelend wagen we ons in de krakende oude lift, waar ik plots vaststel dat we geen sleutel gekregen hebben.

“De deur zal open zijn,” denkt John. Inderdaad, alle vrije kamers zijn los, soms staat de deur open en in één van de kamers zien we een bed met verkreukelde lakens. Verder op de gang horen we gekreun en gesteun, het werkt op onze lachspieren en we haasten ons naar kamer vijf.

Het is er donker, we ontdekken een paar lichtknopjes die de witte lakens beurtelings in felblauw of vuurrood licht dompelen. Lacherig laat ik me op het bed neervallen en kies het blacklight. John trekt zijn broek en hemd uit, zijn witte boxershort is grappig flashy blauw. Zijn buik en dijen, lijken zuiders donker, ik streel verlangend zijn zachte huid en begraaf mijn vingers in de malse plooien rond zijn middel. Hij geeft me een van zijn special-sexy zoenen terwijl hij me ondertussen probeert uit te kleden. Het is komisch om me uit een strakke jeans te wurmen zonder onze lippen van elkaar te halen. Als ik helemaal naakt ben, zegt hij bewonderend hoe mooi ik ben.

Mijn gretige vingers kruipen onder de rand van zijn onderbroek en raken zijn vochtig warme penis. Strelend tussen textiel en huid vinden ze hun weg naar het topje van zijn eikel, dat ontlokt hem een kreun van genot. Speelse vingers dansen langs de buitenkant over de opwindende bobbel, ik bevrijd hem uit het holletje en laat zijn boxershort naar beneden glijden, daarbij komt hij verleidelijk voor mijn gezicht zweven. Met een spitse tong geef ik hem een paar likjes, dan leg ik mijn tong er helemaal omheen, neem hem in mijn mond en zuig krachtig. Het doet John naar adem happen.

“Jij bent een lekker wijf,” zegt hij terwijl hij mijn kontje met twee handen omvat en er plagend tikjes op geeft. Op het witte laken doet het blacklight onze huid stralen en dat zweept ons op. De grote spiegel aan het plafond weerkaatst onze verstrengelde lichamen – John stevig gebouwd met een iets getinte huid, ik klein en tenger, mijn buik is heel licht. Elke beweging wordt verdubbeld door de weerkaatsing, het maakt ons dronken van opwinding.

“Ik wil je neuken,” hijgt John en hij sjort me in een bepaalde houding. Eerst begrijp ik niet waar hij heen wil, maar dan werk ik mee om op handen en knieën op de bedrand te gaan zitten, ik steek mijn kontje uitdagend ver naar achteren. John staat rechtop en streelt mij met zijn vochtige penis. Mijn kutje staat verlangend open, ik voel hoe nat en zacht ik ben. Als zijn glimmende eikel mijn opstaande clitje raakt, lijkt het of er vonken overspringen. Het is heerlijk om te voelen hoe zijn stevige en toch satijnzachte penis heen en weer glijdt, dat zweept me op en ik tast ernaar om hem bij mij naar binnen te brengen. John beweegt zijn penis snel heen en weer, in deze houding kan ik hem bijzonder diep in mij voelen. Een hevige stoot doet me kreunen en hij vraagt bezorgd of het pijn doet. Ik fluister: “Ga alsjeblieft door …”

Die aanmoediging maakt bij John alle remmen los en hij laat zich volledig gaan, hij spuit zich leeg en stimuleert me verder met zijn vinger tot ik heel snel ook het hoogtepunt bereik. Zijn penis is nog stijf genoeg om in mij te blijven, zacht glijden zijn handen over mijn rug en ik blijf heel stil liggen terwijl mijn lichaam zich intens om hem sluit. Plots glijdt zijn penis naar buiten, ik kijk tussen mijn benen en zie het zaadvocht dat op het laken druipt. Dat is zo sexy en opwindend, ik draai me om, neem zijn penis en streel hem met mijn wimpers, daarna laat ik hem in mijn verlangende mond glijden. Ik zuig hard en voel hoe hij opnieuw begint op te zwellen. Mijn tong maakt snelle bewegingen rond het randje van de eikel en dringt door in de diepste plooitjes, dan breng ik hem diep in mijn mond zodat John supergeil wordt en meebeweegt op het ritme. Steeds sneller, en plots voel ik een straal zaadvocht in mijn mond. John schreeuwt het uit van genot.

Dan gaat hij op het bed liggen en trekt mij boven op zich, mijn knieën aan weerszijden en mijn kutje boven zijn mond. Met zijn lippen en tong streelt hij me zijdezacht, ik geniet met volle teugen en gooi mijn hoofd achterover als het erg prikkelend wordt. Zijn tong voert een kunstzinnige dans uit die me rillingen geeft, ik wens dat het nooit zal ophouden en tegelijk wil ik nog verder, tot op de bergtop. John streelt met een vinger mijn anus en dringt er langzaam in, de combinatie van ruig en roomzacht doet me een hevig lang orgasme krijgen.

Het duurt even eer ik weer tot mezelf kom. John kijkt me teder aan met zijn prachtige blauwe ogen en ik fluister dwaze naampjes. Ik lig ontspannen boven op hem, zijn borsthaar kriebelt tegen mijn huid. Onze monden raken elkaar, ik bijt speels in zijn onderlip en John opent zijn mond voor een intense zoen. We vergeten de wereld en de tijd, tot ik plots op mijn uurwerk kijk. De twee betaalde uurtjes zijn omgevlogen, we moeten ons aankleden. Het naderend afscheid maakt me stil, ik doe mijn sieraden weer aan en leg het bed netjes. John zegt lachend dat ik een lief huisvrouwtje ben. Ik doe alsof ik boos ben en laat hem het goedmaken met een zoen. Dan omarmen we elkaar voor een laatste innige knuffel, we drukken ons tegen elkaar met een kracht alsof we één persoon kunnen worden.

Veel te snel staan we weer op straat, als vreemden lopen we zwijgend naast elkaar, nog even genietend van elkaars gezelschap. Op een hoek nemen we snel afscheid en gaan elk een andere kant uit. Ik zie zijn fiere rechte gestalte tussen de mensen verdwijnen. In mijn lichaam voel ik nog een hele poos een zalig zoete pijn alsof hij nog in me is …

Profi

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post335

EEN VERRASSENDE VALENTIJN

Profi.Geplaatst door My 4Fingers wo, februari 13, 2019 15:23

EEN VERRASSENDE VALENTIJN

Donderdag 14 februari, 17 uur. Ik ben aan het stofzuigen en denk aan jou. Aan het sms dat je vanmiddag stuurde voor Valentijn, het deed een vonkje overslaan toen ik het las. De stofzuiger rolt over de vloer en zuigt krachtig. Ik krijg een prikkelend gevoel in mijn onderbuik. De stofzuigerslang verandert in een instrument dat me geil maakt. Ik zie het nog voor me hoe je vanmorgen in de badkamer stond. Heel sexy toen je je zwarte boxershort aandeed en je penis net tussen je handen door kwam gluren. Jouw dijen en kontje zijn heel opwindend. Ik voel hoe mijn kutje zich voorbereidt op genot, het wordt zacht en warm vochtig, een onbeschrijflijk gevoel van verlangen stelt me niet meer in staat om te stofzuigen … Ik kijk even op de klok en merk dat ik nog een kwartier heb. De stofzuiger wordt snel opgeborgen, ik kijk even rond in de opgeruimde woonkamer. Op de vensterbanken staan rode glaasjes met theelichtjes, die steek ik straks aan … om heerlijk romantisch Valentijn te vieren.

Je lievelingsgerecht staat al klaar in de oven, de tafel is mooi gedekt, ik heb servetjes met hartjes gekocht en rode kaarsen. Er ontbreekt alleen nog een bloemetje… dat heb ik zelf niet durven kopen, want ik weet hoe attent jij bent.

Maar snel, ik heb niet veel tijd meer. Vlug glip ik de badkamer binnen, kleed me uit en neem een douche. Het warme water prikkelt me nog meer, mijn huid tintelt overal. Tussen mijn benen is het satijnzacht. Ik trek mijn nieuwe string aan – rood zoals de liefde. In de badkamerspiegel constateer ik tevreden dat de smalle achterkant mijn kontje goed doet uitkomen. Het pikante gaatje met strikje benadrukt de ronding van mijn billen.

Ik stel me voor hoe jij me straks zult bewonderen. Dan trek ik de bijpassende BH aan, een push-up die mijn borstjes omtovert tot verleidelijke perziken. Daarover komt mijn paars kleedje met zwarte panterprint. Het sluit perfect langs mijn lijf en laat alle rondingen zien. Grinnikend trek ik mijn lange broek weer aan, mijn huishoudschort en ik stap in mijn pantoffels. Zo lijkt het voor jou alsof er niets bijzonders is. O ja … niet vergeten … een vleugje parfum in mijn hals en op mijn polsen … Comme une évidence, mijn lievelingsmerk. ‘Als vanzelfsprekend’ betekent het en ik mijmer even over hoe perfect wij bij elkaar passen, vanaf het eerste contact was het vanzelfsprekend om elkaar onze gedachten toe te vertrouwen. Weet je het nog, schat, dat eerste contact op 22 december? Het doet me wegdromen … maar ik hoor jouw auto al op de oprit! Snel steek ik de theelichtjes aan, sluit de deur van de woonkamer en doe alsof ik met de vaat bezig ben. Jij komt de keuken binnen en mijn hart begint sneller te slaan. Plots sta je achter me, je geeft me een kus in mijn hals en mompelt.

“Mmm, wat ruik je heerlijk.” Ik draai me om en sla mijn armen om jouw nek.

“Dag liefste, hoe was je dag?”, vraag ik.

“Dat viel niet zo mee, het was weer erg druk,” zucht je “Maar als ik jou zie, ben ik dat snel vergeten.” Je lacht en kust mijn oorlelletjes. Je frunnikt aan de strik tot de schort van mij afglijdt.

“Wat ben je mooi.” Fluister je en opeens ligt er een pakje in mijn handen. Klein, in glanzend rood papier met hartjes. Met een binnenpretje – omdat het deze keer geen bloemen zijn – maak ik het voorzichtig open. Ooh … een hangertje aan een zilveren kettinkje, modern en fijn in glanzend en mat metaal. Prachtig. Je prutst met je grote mannenvingers wat onhandig het sluitinkje open en legt het rond mijn nek.

“Het staat je beeldig,” zeg je bewonderend. Ik wil het zelf even zien en ga richting slaapkamer.

“In de badkamer is toch ook een spiegel …”, zeg je verwonderd … maar ik kijk je ondeugend over mijn schouder aan … en er begint iets te dagen bij jou … Je volgt me de trap op. De slaapkamerspiegel weerkaatst een beeld dat ik voor altijd wil bewaren: je staat achter me, jouw hoofd boven het mijne, jouw armen om me heen … je ziet er zo knap uit en sexy … Ik druk mijn kontje tegen je aan en voel hoe je reageert. Je handen glijden langs mijn lichaam en vinden de sluiting van mijn broek. Als je me daar aanraakt, word ik geil en ik wil meer … Je trekt mijn broek naar beneden en knielt voor me. Met je tong volg je de binnenkant van mijn knieën en je gaat langs mijn dijen omhoog terwijl je tong snel heen en weer beweegt. Dat is lekker en het verlangen laait heet in me op. Ik trek het paarse jurkje over mijn hoofd.

“Oh!” klinkt het verrast als je mijn Valentijn-string ontdekt. Ik doe een stap van je weg en wiebel met mijn kontje, ik weet dat je dat heel sexy vindt. Snel veer je recht en met één zwaai til je me op en leg je me op het bed. Lachend grijp ik naar jouw broeksriem, ik voel hoe je gezwollen penis verlangt om bevrijd te worden. Met speelse vingers maak ik je broek los, trek je boxershort naar beneden en bewonder je goedgevormde penis die stijf vooruitsteekt. De rest van onze kledingstukken vliegt snel door de kamer. Jij wil mij in je armen nemen, maar ik zeg.

“Wacht even, eerst een Valentijns-zoentje!”

Ik buig me over je penis en lik zachtjes, langzaam aan het topje. Ik voel je beven van genot, ondeugend lik ik rond het gaatje en steek er het topje van mijn tong in, zo diep als ik kan. Jij kreunt en je vinger zoekt mijn kutje dat romig vochtig is van verlangen naar jou. Het is heerlijk om je aanraking te voelen, je streelt mijn klitje en dringt binnen in mijn kutje. Je strelingen worden intenser, ik begin te schokken van genot en wrijf ondertussen met mijn duim over het topje van je penis.

“Ik wil je neuken,” fluister je hees.

“O ja … ” antwoord ik zachtjes.

En dan komt het fantastische moment dat ik je in mij voel, je vult mij helemaal en voert mij naar een bergtop in de stralende zon. Je beweegt heen en weer, ik streel je lijf, je zachte huid, overal. Ik wil jou … ik wil jou … nog … meer … Je beweegt sneller en ik werp mezelf omhoog om met jou mee te bewegen. Ja, geweldig … met diepe stoten breng je mij tot het topje van verrukking terwijl je zelf een hevig orgasme beleeft.

Intens gelukkig kijk ik diep in jouw ogen, je bent zo mooi. Ik streel jouw gezicht, jouw wangen, jouw lippen. Je kust me, onze tongen vinden elkaar in een ontspannen kus. Genietend lig ik in jouw armen en fluister dat ik van je hou.

De klok tikt de tijd weg terwijl we stil bij elkaar liggen. Na een tijdje denk ik aan het gerecht in de oven… ik maak me los uit jouw omhelzing, trek een kamerjas aan en ga naar de keuken. Met een blij gevoel steek ik de oven aan en denk ik aan het cadeautje dat ik nog voor je heb. Plots hoor ik iets, ik kijk op en daar sta je … helemaal naakt met een pollepel in je hand en een vergiet op je hoofd.

“Had u nog hulp nodig mefrouw?” vraag je gemaakt deftig. Het is zo’n komisch zicht, ik proest het uit van het lachen.

“Mefrouw, dit is een speciaal restaurant, u moet gepaste kledij aantrekken!” ga je verder. Ik begrijp niet wat je bedoelt, maar de twinkeling in jouw ogen doet me iets vermoeden … Je maakt de ceintuur van de kamerjas los en het kledingstuk valt op de grond. Daar staan we allebei in ons blootje, midden in de keuken. Je buigt plechtig en zegt.

“Welkom bij Chez Nudiste!” maar daardoor valt het vergiet van jouw hoofd en we liggen allebei in een deuk. Slap van het lachen leun ik tegen je aan. Je kust me, mijn hals, het plekje tussen mijn borsten, mijn tepels… langzaam ga je steeds lager… Ik sluit genietend mijn ogen en laat je begaan. Je spreidt mijn benen uit elkaar en gaat ertussen liggen zodat je tong mijn kutje kan verwennen. Dat voelt zo goed …

“Hou op,” lach ik “Je doet me weer zin krijgen!”

“Dat was de bedoeling,” antwoordt je plagerig “Het is maar één keer Valentijn.”

“Het eten …” aarzel ik.

“Kun je de oven lager zetten? We hebben alle tijd … first things first,” zeg je. Okee, dat kan, maar ik heb geen zin om het op de koude keukenvloer te doen … Vlug duw ik de deur van de woonkamer open en ren naar de zetel, je uitdagend om me te volgen. Je komt de woonkamer binnen en kijkt verrast naar de brandende theelichtjes en de mooi gedekte tafel, gezellig en romantisch. Je komt naar me toe, wat zie je er opwindend uit in het rode licht van de kaarsjes. Je penis staat alweer fier rechtop en glanst uitnodigend. Ik kan me bijna niet bedwingen om hem aan te raken.

“Ga op je knieën zitten,“ vraag je. Ik draai me om en leg mijn armen op de rugleuning. Het is heerlijk om jouw warme buik tegen mijn billen te voelen. Je handen strelen mijn borsten, je knijpt zachtjes in mijn tepels terwijl jouw lichaam langs mijn kontje wrijft. Ik wil je voelen en ik reik tussen mijn benen door naar jouw penis. Mijn vingers sluiten zich om de onderkant en je zucht van genot. Nog lager vind ik het gevoelig plekje onder jouw penis, ik streel je daar en laat mijn vingers dansen terwijl ik zachtjes druk. Ik geniet ervan je te horen kreunen en ik druk harder. Je fluistert.

“Dat is fijn …”

Ik druk met mijn hele hand en laat een vinger in de richting van jouw anus glijden. Voorzichtig maak ik kringetjes rond de opening, het windt je steeds meer op en ik voel dat je heen en weer beweegt. Jouw reactie doet de spanning bij mij sterk toenemen. Ik neem jouw penis en leid hem naar mijn gretige opening. Je glijdt vanzelf naar binnen en ik kreun van genot als ik je heel diep in mij voel. Heel langzaam beweeg je heen en weer terwijl jouw vinger mijn klitje stimuleert. Het voelt heerlijk. Dan stoot je diep in mij en ik hap even naar adem, het is een sensatie op het randje van genot en pijn. Ik wil dat nog voelen, heel mijn lichaam verlangt ernaar.

Ik word overspoeld door golven van genot terwijl jij steeds sneller in mij beweegt, diep, heel diep in mij. De wereld explodeert in gouden sterren als ik klaarkom. Ik voel het schokken en trillen in mij, met een paar intense harde stoten bereik jij ook het hoogtepunt en valt dan hijgend neer. Ik geniet ervan je nog even in mij te voelen en kus jouw bezwete gezicht. We vinden elkaar in een extra lange Valentijns-zoen … als plots mijn neus iets gewaarwordt.

“De oven!” Ik spring geschrokken recht en ren naar de keuken. Snel haal ik de schotel uit de oven … er stijgt een rookwalm op, de zwarte korst ziet er allesbehalve smakelijk uit.

“Wat jammer, net jouw lievelingsgerecht.” De tranen springen in mijn ogen.

“Geen zorgen, schat, het is toch Valentijn?” Zeg je luchtig en met een guitige blik ga je verder met een hoog stemmetje.

“Mevlouw, lust u glaag canald a l’olange?” Eerst heb ik het niet door, waar heb je het toch over?

“Dat gelecht tovelen wij zeel snel naal hiel hool.” Je trekt je ogen tot spleetjes en nu snap ik het! Ja, ik ben dol op de eend met sinaasappel van het Chinese restaurant. Een geweldig idee! Je belt de bestelling door, we ruimen samen de keuken op en trekken voor het fatsoen onze kleren weer aan. Al snel wordt er gebeld, een klein Chinees mannetje met een glimlach van oor tot oor levert onze bestelling af.

“Met een extla cadeautje vool Valentijn,“ zegt hij. We kunnen nauwelijks onze lach bedwingen, betalen snel de rekening en het mannetje verdwijnt.

“Wat zou hij bedoelen?” Vraag je je af en dan herinner ik me dat ik nog een cadeautje voor jou heb! Ik geef je het pakje en je weegt het verrast op jouw hand, het is klein en vrij zwaar, je kunt absoluut niet raden wat erin zit. Jouw verwondering wordt nog groter als er een zilverkleurige schakelarmband tevoorschijn komt. Het is niet jouw gewoonte om zoiets te dragen, maar je doet het meteen aan.

“Dank je, dat is een bijzonder geschenk,” zeg je. “Ik zal het met plezier dragen.”

“Ik heb het ook een beetje voor mezelf gekocht …”, lach ik. “Je weet hoe sexy ik dat vind, zo’n zilveren armband aan een gebruinde pols.”

“Aha, dan weet ik wanneer ik die moet aandoen …”, plaag je en het is heel komisch als we samen zeggen.

“Altijd!”

Eindelijk richten we onze aandacht op het eten van de Chinees en we pakken de diverse doosjes uit. Er zit een klein zakje met een rood strikje tussen. Nieuwsgierig maak ik het open … een pakje condooms met aardbeiensmaak!

“Wie geeft er nu zoiets bij het eten?” Vraag jij verbaasd. Schaterend antwoord ik.

“Dat is het voorgerecht schat, het eten komt daarna pas. Zullen we …?” Je kijkt me met grote ogen aan en zucht.

“Heel graag, liefste, maar dan moet ik toch eerst wat energie verzamelen!” En hongerig val je aan op de rijst en de eend. Ik volg jouw voorbeeld en vraag me met binnenpretjes af wat deze romantische Valentijns-avond nog in petto heeft …

Profi

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Profi

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post291