blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DILEMMA 3

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers di, maart 12, 2019 13:42

DILEMMA 3

Vervolg van Dilemma 2

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Nog een kleine drie weken en D-day is er of zoals ik in Dilemma 2 aangaf : PP oftewel onze geplande Privé Party. Ik had gisteren met Petra een heel grote stap gezet in de voorbereiding van onze party. Vandaag sliep ik uit. Echt geen zin om op te staan. Normalerwijze ben ik om half zeven wakker en blijf dan even liggen tot een uur of zeven. Dan douchen, aankleden, koffie een sinaasappel eten en dan mijn dag beginnen, dat is zowat mijn gebruikelijk ritueel. Maar vandaag had ik er geen zin in. Ik begin aan Petra te denken en overloop wat we gisteren samen deden. Ah ja, ik moet checken of ze een babysit voorzien heeft voor die woensdag, dat ze netjes de butt plug draagt zoals afgesproken en dat ze de tepelklemmen draagt zoals afgesproken. Ik lig met een glimlach in mijn bed nog na te genieten van de prachtige avond van de dag ervoor. Ik moet terug in slaap gesukkeld zijn. Rond een uur of tien sta ik uiteindelijk op. Marianne, mijn vrouw vroeg me direct waar ik zo laat gebleven was, de avond ervoor.

“Bij den John op café” is mijn antwoord. Ik kon haar moeilijk vertellen dat ik de avond ervoor zo ongeveer de beste seksuele beleving van mijn hele carrière had meegemaakt. Marianne trekt een zuur gezicht en dat kan wel een paar dagen blijven aanhouden. Ik negeer dat en zeg haar dat ik om een uur of twee nog wat klusjes in het huis van haar moeder moet doen want dat de huurders gebeld hebben. Daar heeft ze blijkbaar geen probleem mee.

Rond half twee vertrek ik met de auto, maar ik parkeer mijn wagen, op de parking van de Gamma. Dat is halverwege het café van den John en het huis van de moeder van Marianne. Mocht ze het in haar hoofd halen een wandeling te maken, dan kan ik altijd spullen in de Gamma zijn gaan kopen voor de denkbeeldige klussen bij de huurders. Te voet ga ik dan naar het café van den John. Daar aangekomen, koffie besteld, bel ik naar Petra.

“Alles ok?” vraag ik haar. Een bijzonder vrolijke stem van Petra geeft een onduidelijk antwoord. Eerst “ja” en een seconde later “nee” en dan “ja en nee” tegelijk. “Kom je langs? Oei, mijn zoontje is wakker, ik moet even gaan kijken...”

“Petra” zeg ik, “rustig maar, vandaag zie je me niet, maar morgen sta ik om een uur of negen aan je deur”.

“Ok, tot morgen” en ze haakt in.

“Vrouwen” zucht ik. En bestel een trappist. John kijkt bedenkelijk.

“Toch geen problemen?” vraagt hij.

“Nee, nee, maak je geen zorgen.”

“Ah ja,” zegt John, “had jij me niet beloofd dat ik met je dame voor onze privé party mocht stoeien?”

“Ja, John, dat komt, we zijn zo ver nog niet.” Ik blijf nog een tijdje in het café hangen en rond een uur of zes keer is huiswaarts.

De dag erna sta ik terug bij Petra op de stoep. Aan mijn vrouw had ik gezegd dat de klus nog niet af was en dat het nog wel wat werk vroeg om dat in orde te krijgen. Petra opent de deur, met haar zoontje, Jochen op haar arm.

“Kom binnen, ik moet Jochen alleen nog in bed steken dan kunnen we babbelen”. Wij naar boven. Petra ververst de pamper van Jochen op een verschoonkussen op de keukentafel. “Heb hem net een flesje gegeven, hij is van deze morgen zes uur al wakker, hoog tijd dat hij terug een dutje gaat doen. Neem gerust een koffie”. Ik sla haar gade terwijl ze bezig is. Een bezorgde moeder met haar zoontje. Het vertedert me. Ik installeer me aan haar keukentafel. Schenk me een koffie in, ondertussen maak ik wat gekke geluidjes naar Jochen toe. Die kraait van de pret. Petra pakt haar zoontje op en loopt ermee naar de slaapkamer. Na een paar minuten gaat ze puffend op een keukenstoel zitten, recht over mij.

“Oef” zegt ze. “Heel de nacht heeft Jochen me wakker gehouden. Het is geen pretje om alleenstaande moeder te zijn. Gisteren aan telefoon zal ik wel niet echt duidelijk geweest zijn, maar Jochen lag te huilen, jij belde, net ervoor had ik mijn ex nog aan de lijn die ik gebeld had om een alimentatie bijdrage te betalen en die me doodleuk vertelde dat hij niks meer te maken wou hebben en dat hij echt geen zin had om mij wat dan ook te betalen. Dus ik wist het even niet meer”.

“Rustig maar zeg ik, je ex heeft een ander, hij is weggelopen, dus hij zal zowieso moeten betalen.” Ik neem mijn gsm, overloop de contactpersonen tot ik An Verhoeven vind. Ik schrijf haar nummer over op een stukje papier en zeg tegen Petra. “Bel die dame even met mijn groeten, dat is een heel goeie advocate, die zorgt er wel voor dat jouw ex betaalt wat moet. Trouwens” vraag ik “weet jij waar hij nu woont?”

“Tuurlijk” zegt Petra “bij dat serpent van zijn werk. Dat is Parklaan 25. Ik ben er samen met Jack, mijn ex, ooit op bezoek geweest.”

“Parklaan 25” zeg ik hardop, terwijl ik het tegelijk op een stukje papier neerschrijf dat ik in de binnenzak van mijn jas laat verdwijnen.

“Tot hoe laat moet je ex werken” vraag ik.

“Tot half vijf, hij werkt ergens in de haven en tegen vijf is hij meestal thuis.”

“Perfect” zeg ik. “En hoe gaat het verder met jou? Vraag ik.

“Vermoeid” zegt ze, “maar verder alles ok, alleen die vervloekte tepelklemmen willen niet blijven zitten.” Prompt trekt Petra, zonder enige schroom haar T-shirt in de hoogte en laat haar prachtige borsten bewonderen. En inderdaad, één van de twee tepelklemmen met schuivertjes hangt los. “Om het half uur schiet er wel ééntje los” zegt Petra.

“Haal ze er maar af en neem die andere” zeg ik. Petra voegt de daad bij het woord, loopt naar de woonkamer en komt met het andere setje tepelklemmen terug. Dit setje is met klemmetjes, type kleine wasknijper met tandjes op. Ze zet ze voorzichtig op haar tepels. “Oei, deze zijn wel veel venijniger, en knijpen ook veel harder op mijn tepels” zegt ze nadat Petra ze voorzichtig aangebracht heeft. Ik kan het niet laten, en trek even aan het kettinkje dat de twee tepelklemmen verbindt en dat zo mooi tussen haar borsten hangt. “Ai” zegt ze, maar ze lacht en zodra ik het kettinkje loslaat, laat ze haar T-shirt zakken bedekt ze terug haar borsten.

“En de butt plug” vraag ik.

“Dat is echt geen probleem,” zegt Petra, “die zit netjes in mijn kontje. Ik heb hem zelfs niet uitgedaan om te gaan slapen. Dit zit er al in sinds eergisteren avond, toen jij hier was, die is er alleen uit geweest om grote boodschap te doen, dan deed ik een darmreiniging met die peer die je me gaf en direct erna stak ik die terug. Ik vind het trouwens wel een aangenaam gevoel, zo lekker gevuld, wil je het zien?” Ze maakt aanstalten om recht te staan.

“Nee, nee Petra, ik geloof je zo ook wel.” Ik drink van mijn koffie en vraag dan of ze al een babysit geregeld heeft voor die woensdag.

“Ja, dat is geen probleem, Anna, die hierboven woont, heeft al eens op Jochen gebabysit, die doet dat heel graag. We hebben de datum al in de agenda’s staan.”

“Mooi zo”, zeg ik. “En zie je het nog zitten Petra?”

“Ja, natuurlijk,” zegt ze, “alleen dat anaal gedeelte, daar twijfel ik nog wat aan. Zo’n butt plug in mijn kontje is best lekker, maar een echte lul erin, dat zal nog wel wat anders zijn” zegt Petra. “Eigenlijk zou ik dat vooraf moeten uitproberen. Best met jouw piemel, Rick, want die is dan misschien niet zo lang als die van mijn ex, maar wel veel dikker.” Voilà, dat wist ik dan ook weer. “En best voor woensdag drie maart,” vervolgt ze, “zodat ik weet hoe een echte pik in mijn kontje voelt.”

“Geen probleem, Petra, ik beloof dat ik je op die manier ook voorbereid.” Het klonk alsof het een opgave was, terwijl in mijn binnenste, het vooruitzicht op Petra anaal te neuken, mij eerder een godsgeschenk leek. “Petra” zeg ik, “we gaan ook eens langs bij den John, voor drie maart, kwestie dat jij weet, waar alles zich zal afspelen en om je zowel met den John als met zijn kroeg een beetje vertrouwd te geraken.”

“Graag zegt ze.” Ineens horen we wenen door de babyfoon. “Oh nee,” zegt Petra, “die is al terug wakker. Sorry Rick, ik had graag wat met je gestoeid, maar wat Jochen heeft, weet ik niet, die slaapt een half uurtje, is dan een paar uur wakker, weent enorm veel en ik krijg hem dan met moeite terug in slaap voor weer een half uurtje.”

“Petra,” zeg ik, "laat een dokter komen.”

“Heb ik het geld niet voor” zegt ze. Ik neem mijn portefeuille, leg twee briefjes van vijftig euro op de keukentafel en zeg. “Petra, bel nu een dokter.” Ik sta op, ga naar haar toe, geef haar een kus op de mond, onze tongen dansen even een sensuele dans met mekaar. Ik trek terug. “Bel een dokter, beloofd?” Ja, knikt Petra en ze holt naar de slaapkamer, naar haar zoontje. Ik roep haar nog na dat ik mezelf uitlaat en dat ze van de rest van de centjes naar de apotheek moet gaan om de nodige medicamenten te kopen. “Beloofd,” roept ze terug.

Een paar uur later zit ik bij den John aan de toog met een trappist voor mijn neus. “John” zeg ik, “heb jij die ietwat speciale bank al gemaakt?” Ik had hem gevraagd om een ligbank te maken, zie Dilemma 1, met verkorte poten, zodat als een vrouw op die bank ligt, iedereen haar rechtstaand in kut, kont of mond zou kunnen neuken, zonder op de tippen van de tenen te moeten gaan staan. Een gewone tafel is daar eigenlijk iets te hoog voor.

“Ja” zegt John, “de bank is af, ik moet er alleen nog bekleding op aanbrengen. Het schuimrubber ligt ook al boven en is al op formaat van de bank uitgesneden. Dat gaat erop, alleen twijfel ik over het soort bekleding dat ik erover wil doen.”

“Stevig namaak leder” zeg ik, “geen stoffen bekleding, daar gaan direct vlekken op komen, neem namaak leder, dat is afwasbaar en nogal stevig.”

“Ik zorg ervoor tegen drie maart” zegt hij.

“Johnny,” zeg ik, “zorg maar dat het in orde is tegen volgende week woensdag, dan kom ik met Petra naar hier en kan je gelijk de bank uitproberen.”

“Heet ze Petra?” Vraagt John.

“Ja John, en als die bank niet voldoet tegen woensdag, volgende week, en door de pootjes gaat bijvoorbeeld, dan weet je het ineens, want dan lig jij met je smoelwerk bovenop Petra, op de grond tussen de overblijfselen van je bank.” Hij kijkt me bedenkelijk, dan zie ik ineens dat hij doorheeft dat ik de woensdag erna met Petra langskom, opdat hij haar dan kan neuken. “Johnny, jouw frank valt ook nogal traag hé” zeg ik lachend. Hij grinnikt schaapachtig. Dan vraag ik John, of hij niemand kent die in de Parklaan woont.

“Natuurlijk” zegt hij. “Steven, een jonge kerel die hier soms aan de toog zit. Hij drinkt enkel cola en is nog student. Hij doet zijn laatste jaar humaniora. Je moet hem kennen, of toch hier al gezien hebben, het is nogal een stil ventje, zegt niet veel en zit daar altijd op de hoek. Hij kan hier trouwens alle momenten binnenvallen. Ga ondertussen boven mijn kunstwerk maar even bewonderen” zegt John. Ik naar boven. In het zaaltje op de eerste verdieping dat soms voor vergaderingen gebruikt wordt, staan alle tafels aan de kant. Alle stoelen staan naast mekaar met de rugleuning tegen de muur en in het midden staat zijn ‘bank’. Zestig breed, tachtig lang en zeventig hoog, waren de afmetingen. Ik heb altijd een kleine rolmeter in mijn zakken zitten, dat is handig voor de vele klussen die ik in het verleden deed. De tafel was gemaakt door den John zelf, die tegen de twee meter groot is en zeker honderd veertig kilo weegt. Op z’n zachtst uitgedrukt, een bonk van een vent. Zijn tafel was net hetzelfde. Een tafelblad van zeker tien centimeter dikte in vol hout, en daaronder vier poten van twintig op twintig dik. Op zoiets konden vijf types zoals John gaan zitten en het ding zou nog niet door mekaar zakken. Ik ging terug naar beneden, onderweg op de eerste tafel aan de trap zie ik drie kingsize verpakkingen met condooms staan en onder die tafel een Brabantia vuilbak met voetpedaal en een inhoud van zeker veertig liter. John is groot en als hij iets doet, dan ziet hij het ook groots. Ik kon een glimlach niet onderdrukken.

Ik ga terug aan de toog achter mijn half lege trappist zitten en kijk even rond. Links van mij op de hoek zit een slungelachtige jongen aan een cola uit het flesje te nippen. Ik kijk naar John, die knikt en zegt.

“Steven, dit hier is Rick, Rick dat is Steven”. Ik zeg tegen John

“Geef die jongen nog een cola van mij”, ik pak mijn trappist vast en ga op Steven toe. “Steven wil jij met mij even praten, ik wil je en vraag stellen. Kom we gaan achteraan zitten.” Steven bekijkt me, pakt zijn nieuw flesje cola en volgt me als ik met mijn trappist helemaal achteraan in het café aan het laatste tafeltje links ga zitten. Steven zet zich over mij. “Volgens John woon jij in de Parklaan?” Vraag ik. Hij knikt. “Op welk nummer?”

“Veertig” zegt Steven. “Weet jij wie er op nummer vijfentwintig woont?” “Dat is een blok aan de overkant, ongeveer een meter of vijftig links van waar ik woon. Drie appartementen, op het bovenste woont een oude man alleen, op het tweede een lesbisch koppel en op het gelijkvloers woont die mossel met haar nieuwe vriend.”

“Mossel?” Vraag ik?

“Ja, Jenny of zo, heet ze, ze werkt ergens in de haven. Haar nieuwe vriend ook trouwens”. “Ik geloof dat hij Jack heet. Die woont er nog maar een paar weken en die heeft al geprobeerd bij mijn zus. En zij, is een mossel, omdat ik altijd heel vriendelijk goeie dag tegen haar zei als ik ze op straat tegenkwam, maar zij reageerde zelfs niet en liep me steeds straal voorbij. Een omhooggevallen trut” voegt hij eraan toe. “Die van dat lesbisch koppel zijn altijd vriendelijk, maar zij, juist omgekeerd, ze bekijkt me alsof ik het vuil van straat ben, ik zou haar een keer moeten zeggen dat haar nieuw vriendje al bij mijn zus geprobeerd heeft, toe ze nog maar net bij mekaar waren.” “Chance dat mijn zus er niet moest van weten.”

Ik leg Steven de situatie uit. Dat Jack zijn vrouw met een pas geboren baby heeft laten stikken, dat hij geen alimentatie wil betalen, dat ik die vrouw probeer te helpen, zonder erbij te zeggen hoe precies. Tevens zeg ik Steven dat hij, gezien waar hij woont, mij wel een dienst zou kunnen bewijzen. Ik vraag hem of hij een verrekijker heeft. Dat heeft hij. Ik zeg hem, “observeer die twee en noteer uur van aankomst en vertrek maar eigenlijk zou ik compromitterende foto’s moeten hebben, dat zou ideaal zijn. Zie jij een mogelijkheid? Je moet het niet gratis doen” en ik gaf hem al vijftig euro. Ik zie Steven glunderen.

“Dat komt perfect in orde” zegt hij. “We zullen die eikel eens een ferm lesje leren. Je kunt op mij rekenen,” zegt Steven. Ik bekijk hem even, want die heeft blijkbaar al een plannetje in zijn hoofd. Steven staat op, met een glimlach op zijn gezicht en loopt gewoon het café uit. Ik hoor John nog roepen.

“Hela ! Je moet nog betalen” maar Steven hoort dat al lang niet meer. Ik ga terug naar de toog en zeg tegen John dat ik de rekening van Steven wel zal betalen. Hier moet ik eerst even het verhaal van Steven, dat ik veel later te horen kreeg vertellen.

Steven liep gezwind naar huis. Hij wist precies dat Jack en zijn ‘nieuwe vlam’ Jenny tegen vijf uur zouden thuiskomen. Het was nog maar drie uur. Steven loopt in de Parklaan maar hij loopt niet naar nummer veertig, waar hij zelf woont bij zijn ouders, maar naar nummer vijfentwintig en hij belt aan bij het lesbisch koppel, Inge en Isabel, dat op het eerste woont.

“Kijk eens aan wie we hier hebben,” roept Inge naar Isabel, terwijl ze Steven binnenlaat. Isabel komt nieuwsgierig uit de woonkamer de hall van het appartement binnen en kijkt verwonderd naar Steven. Zowel Inge als Isabel hadden Steven altijd een charmante, verlegen maar vooral vriendelijke jongen gevonden, maar ze hadden er nog nooit mee gepraat. Hij groette altijd vriendelijk als ze hem op straat tegenkwamen, maar meer dan dat niet. Inge en Isabel hadden samen, alhoewel ze beiden van zichzelf vonden dat zij op en top lesbisch waren, wel eens hardop gefantaseerd hoe het zou zijn om een jongen zoals Steven als seks slaafje te gebruiken. Meer dan fantasie, was het nooit geworden, het idee had hen beiden wel heel geil gemaakt en ze hadden beiden telkens nadat ze over Steven samen fantaseerden, ongelofelijk goeie seks met mekaar gehad. En nu stond die slungel ineens in hun appartement. “Wat kunnen we voor jou doen,” vraagt Isabel. Steven is nogal verlegen, en begint wat te stotteren. “Rustig maar jongeman,” zegt Isabel, “wil je wat drinken misschien?”

“Cola graag,” zegt Steven.

“We zetten ons in de woonkamer” zegt Inge. Iets later komt Isabel de woonkamer binnen, geeft Steven de cola in een flesje. Die neemt een grote slok, alsof hij zich moed wil indrinken. “Zo Steven, wat is het probleem?” Vraagt Inge. Steven legt hen uit, dat Jack hun onderbuur, zijn vrouw met een paar maanden oude baby heeft laten stikken. Dat hij voor het kind en voor zijn ex niets wil betalen en dat hij door de huisbaas van de ex van Jack gevraagd werd om te helpen. Foto’s van Jack in een compromitterende positie met zijn nieuwe vlam zouden handig zijn, want Jack is nog niet gescheiden, dus hij pleegt overspel. “En jullie, wonen net boven Jack en zijn vlam” zegt Steven, “vandaar dat ik aan jullie dacht, die dames gaan mij zeker willen helpen, althans, dat dacht ik en dat hoop ik.” Inge en Isabel kijken mekaar aan. Geen van beiden vonden die Jack een aangename vent, eerder integendeel. En geen van beiden vond Jenny, hun onderbuurvrouw een toffe. Inge kijkt naar Isabel en vraagt.

“Doen we dat, gaan we Steven helpen?”

“Tja,” zegt Isabel met een twinkeling in haar ogen, “maar wat zit er voor ons aan vast?” Inge snapt direct waarom Isabel dat vraagt. Beide horen ze Steven spontaan zeggen.

“Alles wat je maar wil, ik doe alles wat jullie willen.”

“We gaan eerst even naar de slaapkamer” zegt Inge. Steven kijkt hen beide schaapachtig aan. Ze schatert, en legt uit. De slaapkamer van Jack en Jenny is net onder de onze. Van in onze slaapkamer kan je op het terras. Ze neemt haar smartphone en zo een lang uitschuifbare stick waarop de smartphone bevestigd wordt. Normaal dient dat om selfies te nemen, maar nu hebben ze andere plannen. Ze lopen alle drie naar het terras achteraan hun appartement.

“Snel” zegt Isabel, “om vijf uur komen die twee thuis.”

“We gaan eerst even testen” zegt Inge, en ze gaat op het terras op de leuning hangen, steekt de stick met de smartphone naar beneden en ze neemt een aantal foto’s. Ze staat recht en bekijkt de foto’s. Een paar zijn er van het terras onder hen, en een paar gedeeltelijk van de slaapkamer onder de hunne. Inge weet nu hoe ze het toestel precies moet houden, en neemt nog een paar foto’s. Deze keer staat de hele slaapkamer er duidelijk op. Ze neemt nog een paar foto’s en zoemt in. Alle drie bekijken ze de foto’s en ze zijn perfect.

“Ik zou wel de flits afzetten van het toestel,” zegt Steven, “anders gaan die twee direct weten dat iemand hen fotografeert.” Pientere jongen, die Steven, denken zowel Inge als Isabel.

“Geef je gsm nummer” vraagt Inge, “zodra de foto’s gemaakt zijn en ze zijn compromitterend genoeg, stuur ik je een sms.” Zo afgesproken, en Steven keert huiswaarts.

Thuisgekomen, zet Steven zich direct achter zijn laptop op zijn slaapkamer en surft naar een porno site, met gratis filmpjes. Hij klikt op zijn favoriete categorie: lesbisch. Twee porno actrices zijn druk bezig mekaar op alle mogelijke manieren af te likken. Steven, haalt zijn lul uit zijn broek, en met de gedachte aan Inge en Isabel en met één oog op zijn pc-scherm, duurt het niet lang of de klodders sperma vliegen onder zijn bureau op de grond. Hij neemt een Kleenex, wrijft zijn pik proper, veegt het sperma van de vloer en kijkt nog even naar het scherm van zijn pc. Lesbische scènes wonden hem mateloos op. Dikwijls dacht hij aan mooie Inge met haar lange blonde haren en de iets molligere en kleinere Isabel die een echte koperkleurige krollenbol is. Hoe veel keer had hij al niet gefantaseerd dat beide dames met mekaar de dingen doen die hij op zijn pc-scherm zag, maar dan door porno actrices gedaan. Hoe graag zou hij niet willen dat beide dames het ‘live’ voor zijn ogen zouden doen met mekaar. Wist Steven veel dat zijn wensen heel snel zouden uitkomen, maar dan wel niet op de manier dat hij in gedachten had. Ondertussen bij Inge en Isabel thuis.

“We gaan straks proberen om met de smartphone foto’s te maken. Lukt het vandaag niet, dan lukt het morgen of overmorgen we” zegt Inge, die duidelijk de dominantste van de twee is.

“Gaan we die foto’s dan zo maar aan Steven geven?” Vraagt Isabel.

“Zomaar” herhaalt Inge, “nee schatje, zomaar niet.” En ze heeft een heel brede glimlach op haar gelaat. ‘s Avonds, als ze horen dat hun onderburen naar de slaapkamer trekken, is Inge op post, ze weet nog precies hoe ze haar toestel moet vasthouden om de ideale foto’s te maken. Inge zit op haar terras, muisstil, neemt een paar foto’s en bekijkt ze. Geen speciale activiteiten. Die twee beneden haar, gaan gewoon slapen. Ze heeft daar wel een foto of tien van en besluit die foto’s toch maar niet te wissen. Stilletjes, gaat ze terug naar haar eigen slaapkamer waar Isabel al in bed ligt. Ze sluit zachtjes het grote schuifraam en ze toont Isabel de genomen foto’s. Morgen meer geluk fluistert die. Ze geven mekaar een hele dikke knuffel en een langdurige tongzoen. Snel stuurt Inge nog een sms naar Steven: ‘paar foto’s genomen van slapend koppel, geen activiteiten, morgen beter.’ Ze kruipt heel dicht tegen Isabel aan, en na een paar minuten liggen ze in mekaar gestrengeld te slapen.

De volgende morgen neemt Inge nog een paar foto’s vanop haar terras. Die geven enkel een koppel weer dat opstaat en zich klaarmaakt om te gaan werken. Op elke foto staat wel mooi de datum en het uur weergegeven, dus dat is ook al gedeeltelijke bewijslast. ‘s Avonds is het bingo. Inge hoort haar onderburen herkenbare geluiden maken. Ze gaat stilletjes op haar terras in de juiste positie zitten met haar smartphone en neemt de ene na de andere foto. Af en toe checkt ze of de foto’s wel duidelijk genoeg zijn. En ja hoor, er is er zelfs een heel gedetailleerde bij, waarbij Jack zijn Jenny op z’n hondjes neemt, allebei met hun gelaat richting venster en de tuin van hun appartement. Alles samen heeft ze zeker wel honderd foto’s. Ze gaat naar binnen, en zet alle foto’s die ze heeft op een usb-stick. Dan stuurt ze een sms naar Steven. ‘Foto’s ok, morgen middag kan je ze komen ophalen’. Voor de veiligheid zet ze alle foto’s ook nog een keer in een aparte map op haar pc.

De dag erna is het zaterdag. Inge en Isabel overlopen samen even de foto’s. Printen er een paar in kleur af waaronder die van Jack en Jenny in hondjesstand. En tegen Isabel zegt Inge. “Deze middag komt Steven de foto’s ophalen. Laat je me doen, zonder tegenspreken? Ik denk dat we ons buitengewoon goed gaan amuseren.” Isabel knikt. Ze is het gewoon om Inge de leiding in zowat alles te geven. Dat geeft haar een geborgen gevoel. Inge neemt altijd het voortouw, Isabel volgt en doet alles wat Inge vraagt. Isabel vindt dit een zalige situatie. Niet hoeven nadenken, doen wat Inge vraagt en als wederdienst verwent Inge haar regelmatig zoals nog nooit iemand haar ooit verwend heeft. Geen enkele andere vrouw kan aan Inge tippen, wat Isabel betreft en een man al zeker niet. Isabel is echt smoor op Inge en ze is ervan overtuigd dat dat wederzijds is. Stipt om twaalf uur, belt Steven aan.

“Kom maar naar boven”, roept Inge, nadat ze op de buzzer van de voordeur gedrukt heeft. Steven stormt de trap op, met drie treden tegelijk. Hij hijgt lichtjes als hij boven is. “Kom maar naar de woonkamer en doe de deur dicht a.u.b.” Inge en Isabel zitten aan de eetkamertafel. Op die tafel liggen een viertal foto’s op A4 afgedrukt van Jack en Jenny. Op elke foto zijn beiden zeer herkenbaar te zien. Steven kijkt naar de foto’s. “Winden die foto’s je op?” Vraagt Inge.

“Neen, niet echt,” zegt Steven, “enkel die foto waarop Jenny op handen en knieën zit, met naar beneden bengelende borsten, die vind ik wel leuk.” Inge knikt goedkeurend. “Kijk” zegt Inge, “op deze usb-stick hier” en ze toont hem aan Steven, “staan meer dan honderd foto’s telkens met datum en uur. Jij krijgt die stick, maar op één voorwaarde.” Steven bekijkt hen beiden enigszins verbaasd aan. “Jij hebt eergisteren gezegd” Steven, - dat je alles wou doen wat wij willen - om compromitterende foto’s van onze onderburen te hebben. Wel we hebben ze en jij krijgt ze als je straks terug naar huis gaat, maar de voorwaarde is, dat jij ondertussen alles doet wat ik je beveel. De tijd dat je hier op ons appartement bent, doe je exact wat ik je vraag, zonder tegenspreken en dan zijn de foto’s voor jou. En als je later een herhaling wil van deze namiddag en wij willen dat ook, dan ben je vrij om daar voor te kiezen of niet.”

“Zolang jullie mij maar geen pijn doen” zegt Steven “ik ben nogal kleinzerig.”

“Pijn gaan we je niet doen Steven, het zou alleen kunnen dat je straks nogal moe bent, dat is alles.” Steven begrijpt het niet helemaal, maar beslist toch om ‘ja’ te zeggen.

“Goed zo” zegt Inge. “Steven sta maar recht en kleedt je helemaal uit.” Dat is geen probleem, hij aarzelt een beetje, schopt zijn beide schoen uit en al snel vliegen T-shirt, jeans, boxer, sokken op een hoopje op de salonzetel. Inge bekijkt het geamuseerd. “Ga nu in de keuken een koffie halen voor ons alle drie.” Steven naar de keuken.

“Wat ben je van plan?” Vraagt Isabel.

“Je zult wel zien” zegt Inge. “Weet je nog dat we samen fantaseerden om een soort seks slaaf te hebben en dat we daarbij aan Steven dachten? Wel vanaf vandaag gaan wij over een seks slaaf beschikken. Laat het gebeuren Isabel, je gaat er geen spijt van hebben, maar ook jij moet precies doen wat ik vraag, ok?”

“Ja Inge.” Op dat moment komt Steven terug uit de keuken met twee koffie ’s. Hij zet ze keurig voor Inge en Isabel.

“Moet jij geen koffie?” Vraag Inge.

“Ik lust geen koffie” zegt Steven.

“Ga dan maar een cola uit de ijskast in de keuken halen” zegt Inge. Een minuutje later is Steven terug en wil gaan zitten. “Hola,” zegt Inge, niet gaan zitten tenzij ik het zeg, ga maar gewoon staan naast Isabel”. Met een half stijve, over en weer zwiepende piemel loopt Steven naar de stoel van Isabel en gaat netjes naast haar staan. “Neem zijn lul even van Isabel” zegt Inge. Isabel neemt met haar rechter hand de lul van Steven vast, beweegt er een beetje mee op en neer en na een paar seconden staat de pik van Steven staalhard, schuin omhoog. “Mooi zo” zegt Inge. Steven staat zwijgend tussen de twee aangeklede dames in met een stijve van jewelste. Beide dames drinken van hun koffie. Isabel reikt Steven zijn cola aan, die er gulzig van drinkt. Dan zegt Inge.

“Isabel, kleedt je uit.” Isabel staat recht, opent de knoopjes van haar bloes één voor één, trekt haar bloes uit, plooit die netjes op en legt ze op de eetkamertafel. Ze heeft nogal dikke borsten die in een mooie witte kanten bh zitten. Ze opent de rits van haar rok aan de zijkant, schuift haar rok over haar mollige maar stevige kont naar beneden, plooit die rok ook mooi op en legt hem bij de bloes op de eetkamertafel. Isabel staat nu in bh en witte slip naast Steven. Het lijkt of die zijn lul nog groeit door de aanblik die hij van Isabel heeft.

“Steven maak Isabel haar bh los.” Die gehoorzaamt prompt. Isabel haar magnifieke borsten komen tevoorschijn en zakken een beetje door als ze haar bh van zich laat afglijden en die ook op tafel deponeert. Dan doet Isabel haar slipje uit en je kunt direct zien dat Isabel een echte rosse is. Op haar venusheuvel staat een mooi getrimd streepje koper ros haar. Inge ziet Steven slikken van de aanblik. “Isabel, neem Steven mee naar de douche, zeep hem overal, vergeet geen enkel plekje en spoel hem af en daarna doe je net hetzelfde met haar Steven.” Isabel duwt Steven in de richting van de douche en huppelt erachter aan. Inge gaat naar de slaapkamer en kleedt zich daar helemaal uit en legt haar kleding mooi geplooid op een commode. Dan gaat ze naar de badkamer, waar ze ziet dat Steven, nog steeds met een stijve lul, Isabel mooi aan het inzepen is met een bad spons. Inge staat het tafereel gade te slaan van in de deuropening van de badkamer. De douche is te krap voor drie, dus zodra Isabel afgespoeld is, zegt Inge.

”Allebei uit de douche en afdrogen.” Steven schrikt als hij Inge in haar blootje in de deuropening ziet staan. Lang blond haar, op het randje van mager, niet al te grote borsten, een b-cup denkt Steven, met mooie roze tepels erop. Bij Isabel die hij net afspoelde, staan er heel dikke grote tepels op een heel groot tepelhof te prijken. Isabel en Steven komen uit de douche, en beginnen zich af te drogen. Inge stapt in de douche en zeept zichzelf in en spoelt zich daarna af. Ze ziet dat Isabel en Steven afgedroogd zijn, en zegt.

“Ga naar de slaapkamer, Isabel op bed gaan liggen en Steven naast het bed blijven rechtstaan.” Beide verlaten de badkamer en Inge begint zich af te drogen en gaat daarna ook naar de slaapkamer. Met ietwat gespreide benen gaat ze in de stoel met armleuningen zitten die in de hoek van de kamer staat aan het voeteinde van het bed. Ze zit daar helemaal naakt mooi te wezen en overschouwt de slaapkamer. Mollige Isabel haar dertig jarig lief die ze doodgraag ziet, naakt midden op het tweepersoonsbed, benen ietwat gespreid, zijzelf, achtentwintig jaar, naakt, afgetraind, gespierd, en sinds bijna vijf jaar het lief van Isabel. Noch Isabel, noch Inge hebben in de laatste tien jaar een naakte vent gezien gewoonweg omdat ze er niet van wilden weten. En nu staat daar eveneens helemaal naakt een achttienjarige jongen in hun slaapkamer en het maakt haar geil. “Isabel” zegt Inge, “wat vindt je van deze situatie? Maakt het je geil, maakt het je een beetje nat?” Isabel knikt. “Steven” zegt Inge, “steek eens even een vinger in het kutje van Isabel en voel of ze nat is.” Steven knielt prompt naast Isabel op bed, streelt even de binnenkant van haar dijen, brengt heel voorzichtig een vinger half in het kutje van Isabel, draait zijn hoofd naar Inge toe en zegt.

“Ja, ze is al een beetje nat.”

“Haal die vinger er maar uit en lik je vinger proper” zegt Inge. Steven doet het gevraagde. “Lekker?” Vraagt Inge. Steven knikt. “Kom hier op je knieën tussen mijn benen zitten.” Hij loopt in de richting van Inge, gaat door zijn knieën en zit zo met zijn neus vlak voor het totaal kaal geschoren kutje van Inge. “Likken” commandeert Inge. Stevens mond komt aarzelend dichterbij en hij begint met lange halen het kutje van Inge te likken. Oei, denkt Inge bij zichzelf, die moet nog veel leren. Isabel likt haar ontzettend veel beter. Maar ja, Isabel is een vrouw, Steven niet. Toch geniet ze van zijn onhandig gelik. Isabel heeft zich half opgericht en al leunend op haar ellebogen kijkt ze naar het hoofd van Steven tussen de dijen van Inge. Die kijkt ze Isabel recht in de ogen. Zowel Inge als Isabel zien de geile gloed in elkaars ogen.

“Stop” zegt Inge, en Steven stopt met likken. “Kom hier in deze stoel zitten in mijn plaats” zegt Inge en zij loopt in de richting van het bed. Ze geeft Isabel gulzig een tongzoen. Hun beider tongen vechten dartel met mekaar, dan likt Inge over het gelaat van Isabel. Met zover mogelijk uitgestoken tong, laat Inge haar tong over de kaken van Isabel glijden, door haar hals, over haar kaakbeen, onder haar mond door, over de andere kaak, over haar neusbrug, naar de andere kaak en dan steekt Inge haar tong diep in het rechter oor van Isabel. Inge weet dat Isabel hier gek van wordt. Inge laat haar tong over en rond en in het oor van Isabel kronkelen. Inge stopt even en zegt tegen Steven, die ze aan zijn lul zag trekken.

“Je mag met je lul spelen, maar durf niet klaar te komen voor ik je toestemming geef.” Direct steekt ze haar tong terug in de mond van Isabel en begint haar opnieuw als een bezetene te tongen. Wild gulzig, dwingend schiet Inge ’s tong links en rechts door de mond van Isabel. Inge laat haar tong af en toe tegen het gehemelte van Isabel komen, dan weer likt ze Isabel ’s bovenlip en onderlip, dan omvatten haar lippen de uitgestoken tong van Isabel en begint ze er heftig aan te zuigen, dan weer kust ze teder zonder tong op Isabel ’s mond. Dan stopt ze. “Ga op handen en knieën dwars over het bed zitten Isabel. Laat je pik los Steven, en kom achter Isabel staan.” Inge staat aan de kant van het hoofd van Isabel, ze bukt zich een beetje en geeft haar een korte tongzoen. Dan gaat Inge naast Isabel op het bed zitten, en gebaart aan Steven dat hij met zijn tong in het kutje van Isabel moet gaan. Inge geeft Steven instructies over de plaats waar hij zijn tong moet gebruiken, hoe hij moet likken en dat gaat zo een tijdje door. Ze hoort Isabel achter zich kreunen. Met één hand grijpt Inge naar één van de zwaar neerhangend borsten van Isabel. Ze begint er hard in te knijpen. Ze weet dat Isabel, in tegenstelling tot zijzelf, heel graag heeft dat er hard en ruw met haar borsten omgegaan wordt. Inge knijpt ruw en hevig in een borst van Isabel, dan wisselt ze af en pakt de andere borst op de zelfde manier aan. Af en toe, trekt ze ruw aan de tepels van Isabel, draait ermee, geeft er kleine snokjes aan en bewerkt dan weer heel de borst. Ondertussen likt Steven braafjes verder.

“Lik nu haar bilspleet Steven” zegt Inge. Direct luistert Steven en met lange halen glijdt zijn tong door de bilspleet van Isabel. Die kreunt als maar heviger. “Nu zet je het puntje van je tong tegen haar aarsje, draait een paar cirkeltjes met je tong en dan duw je die zo ver mogelijk naar binnen. Ze weet dat Isabel hier helemaal gek van wordt. Inge behandelt om beurten elke neerhangende borst van Isabel op een harde manier. Haar andere hand schuift ze onder de buik van Isabel door naar haar kutje. Steven is toch driftig met het kontje bezig, dus grijpt Inge naar de kittelaar van Isabel. Ze geeft met de vlakke hand een paar kleine tikjes tegen de klit van Isabel en begint haar kittelaar met drie vingers hevig te bewerken. Die vingers draaien rondjes op en rond de klit van Isabel.

“Steven steek twee vingers in haar kutje en blijft haar kontje likken.” Steven laat het zich geen twee keer vragen. “Beweeg die twee vingers zachtjes op en neer, in en uit haar kutje” zegt Inge. Tegen dat kut-, klit-, kont- en borstengeweld kan Isabel niet meer op. Ze kreunt en gromt alsmaar harder en zwaarder. “Sneller in en uit haar kut Steven,” roept Inge. Die voert inderdaad het tempo op. Inge probeert ondertussen met haar éne hand de twee borsten van Isabel tegelijk te bewerken, wat nauwelijks lukt. Maar ze knijpt heviger, ruwer in die twee dikke blanke meloenen van haar vriendin. Tegelijk gaan de drie vingers van haar andere hand, sneller en ruwer over de klit van Isabel. Inge knijpt hard in de tepels van Isabel en op dat moment, komt Isabel, gillend en roepend klaar. Ze gilt het uit. Steven pakt met zijn twee handen haar billen vast en duwt gelijktijdig zijn tong zo diep hij kan haar kontje. Alsof hij zijn hele gelaat in haar wil duwen. Inge rolt de klit van Isabel over en weer. Isabel blijft roepen dat ze komt, tot het geluid langzaam verzwakt. De bewegingen van Inge vertragen en gaan over in gestreel. Ze geeft Steven aan om rustiger te zijn, hij snapt het en begint zachtjes de stevige billen van Isabel te strelen.

Isabel laat haar hoofd nu op het bed rusten en haar kont steekt fier in de lucht. Inge streelt haar rug. Na een tijdje zegt Inge tegen Isabel op haar rug te gaan liggen. Ze doet dat. Isabel hijgt nog na. Haar beide borsten die rood staan van de behandeling door Inge vallen een beetje zijwaarts. Isabel ligt nu midden in het bed, met haar hoofd op een hoofdkussen. Inge ligt er iets hoger naast en streelt het hoofd en de haren van Isabel. Tegen Steven zegt ze.

“Ga op je knieën tussen de benen van Isabel zitten en trek je af. Ik wil je sperma over haar buik zien vliegen.” Steven knielt tussen de dijen van Isabel en begint zich gestaag af te trekken. Niet te snel denkt hij bij zichzelf. Beide vrouwen kijken gebiologeerd toe. De vuurrode eikel van Steven ’s lul wijst naar Isabel. Het duurt niet lang of een aantal ferme stralen sperma spuiten uit die eikel en landen op de buik en borsten van Isabel. Eén klodder vliegt zelfs onder tegen haar kin. Tijdens het spuiten stijgt er een diep gegrom uit Steven ’s keel. Dan zakt hij neer. Hij zakt met zijn kont op zijn enkels en blijft zo op zijn knieën zitten met zijn slapper wordende lul in één hand. Inge streelt Isabel met één hand verder en met de andere hand probeert ze alle sperma klodders op de borsten van Isabel te verzamelen om ze dan uiteen te wrijven. Even stopt ze, neemt met het puntje van één vinger een beetje sperma op en proeft eraan.

“Ik ook” murmelt Isabel. Inge herhaalt het en steekt haar vinger in de mond van Isabel, die eerst aarzelend, dan feller aan Inge ’s vinger likt en zuigt. “Smaakt niet slecht”, vind Isabel, die nog nooit sperma geproefd had. Ze had zelfs nog nooit in heel haar leven een vent gepijpt. Inge vond het ook niet slecht smaken. Inge wrijft het sperma over de borsten van Isabel uiteen en lijkt het als het ware in de borsten te willen in masseren. Isabel zucht al genietend.

Iets later ligt Inge op haar rug. Steven ligt op haar vraag tussen haar dijen en opgetrokken knieën en likt haar gretig. Hij weet nu hoe het moet. Hij zuigt de kittelaar van Inge regelmatig in zijn mond, draait er met zijn tong rondjes omheen om dan weer met lange halen vanaf haar aarsje tot aan haar kittelaar te likken, op en neer bewegend. Ondertussen ligt Isabel met Inge te tongen en afwisselend met haar tong zachtjes over de borsten van Inge te bewegen. Ze weet dat die altijd hyper gevoelig zijn. Ze sabbelt zachtjes op de mooie roze tepels van Inge, zuigt dan quasi heel de borst naar binnen om dat met de andere borst hetzelfde te doen. Dan glijdt ze weer met uitgestoken tong over de blanke huid van Inge om op haar mond te landen en terug sensueel met haar te tongen. Inge is een heel ander type dan Isabel. Zij wil veel zachter genomen worden dan Isabel, die meestal eerder ruw behandeld wil worden. Inge ’s hoofd dat in een waaier van mooie blonde haren op het hoofdkussen ligt. Inge ’s hoofd gaan van links naar rechts.

“Ik ga komen” murmelt ze, dan harder, “ik ga komen….” Het is alsof Steven het begrepen heeft, want die plant zijn mond pardoes over de klit van Inge en begint er als gek aan te zuigen terwijl hij met zijn tong zo hard mogelijk haar kittelaar bewerkt. Isabel likt ondertussen met lange halen in de hals van Inge en rolt tegelijk tussen duim en wijsvinger een tepel heen en weer. Inge houdt het niet meer vol. Ze gromt harder en harder tot opééns.

”Ik ko… O! Ja! Ho… oh… ja… ha…ja…ho… ik… ko… kom! Ja! Ik kom! Ga door! Ja! Ah…ja!” alsof het een doodskreet is. Op dat moment knijpt Isabel hard in de tepel van Inge en ze begraaft haar gelaat in Inge ’s hals. Iets later komt Stevens hoofd van tussen de dijen van Inge en hij legt het op haar onderbuik. Heel zijn gezicht glimt van Inge ’s sappen. Hij glimlacht en bedenkt, tot deze middag was ik maagd, had ik nog nooit een vrouw zien klaarkomen, behalve op zijn pc en dat was hoogstwaarschijnlijk fake. Nu, op een paar uur tijd, had hij twee vrouwen zien klaarkomen en had zelf zijn sperma over één overheen gespoten. Het kan verkeren. Na een tijdje, zegt Inge tegen Isabel.

“Kijk eens naar de pik van Steven,” die was ondertussen door het hele gebeuren weer half stijf geworden. Inge blijft rustig liggen en zegt tegen Isabel “geef eens een zoen op die pik”. Isabel aarzelt, verschuift naar beneden en Steven die half op zijn zij ligt, nog steeds tussen de benen van Inge, kijkt verwonderd toe. Met één hand neemt Isabel Steven ’s lul vast, geef er een zacht zoentje op. Ze proeft zijn voorvocht. Ze likt een beetje, nog een paar likjes, en de piemel van Steven richt zich fier op. Nog een paar likjes en dan zegt Inge, zowel tegen Isabel als tegen Steven.

“Steek die piemel in mij.” Beide kijken verbaasd, maar gehoorzamen, Steven plant zijn handen naast Inge en met één hand leidt Isabel de lul van Steven naar het grotje van Inge. Daar aangekomen, duwt ze met de eikel van Steven even op en neer over de kut lipjes van Inge en duwt dan de lul in haar kutje. Met gestrekte armen, ziet Steven naar zijn lul en hij ziet hem langzaam in het natte kutje van Inge verdwijnen. Het gevoel is zalig.

“Duw zo diep je kunt” zegt Inge, “ik heb een spiraaltje en Isabel ook trouwens, dus maak je geen zorgen.” Steven duwt zachtjes door. Hij voelt de hand van Isabel op zijn kont zachtjes duwen, alsof zij hem in Inge duwt. Isabel streelt de kont van Steven en af en toe zakt die hand naar beneden en kriebelt ze aan zijn ballen. Ik neuk, schreeuwt het in zijn hoofd, voor de eerste keer in zijn leven, ik neuk een mooie vrouw. Steven begint op en neer te pompen in Inge ’s kutje. Geleidelijk gaat hij sneller en sneller. Isabel streelt zijn kont en laat een vinger door zijn bilspleet glijden. Steven drijft het tempo op. Isabel trekt haar hand van Steven ’s kont terug en gaat met twee vingers even door haar eigen spleetje. Ze maakt haar vingers nat en legt dan één vinger op het kontgaatje van Steven. Soepel gaat die vinger in de aars van Steven. Die begint sneller en sneller te neuken. Het is alsof Isabel Steven stuurt met haar vinger in zijn kont. Ze duwt de tweede natte vinger eveneens in de kont van Steven. Dat geeft hem een raar, gek en gevuld gevoel. Op het moment dat Steven zegt dat hij gaat komen, duwt Isabel haar twee vingers zo diep ze kan in de kont van Steven die op zijn beurt zijn lul zo diep hij kan in Inge duwt. Hij explodeert, het draait voor zijn ogen. Zo lekker is hij nog nooit klaargekomen. Steven laat zich door zijn armen naar beneden zakken, kust Inge voorzichtig in haar hals en fluistert. “Dank je”.

Hij draait zich van Inge af, voelt de vingers van Isabel uit zijn kont floepen en draait zich op zijn rug naast Inge. Isabel komt aan de andere kant liggen. Ze trekt het dekbed over hen heen en zowel Inge als Isabel kruipen tegen hem aan. Wat kan het leven toch mooi zijn, denkt hij, ik lig hier met een mooie vrouw in elke arm na te genieten. Zachtjesaan dommelen ze alle drie in slaap.

Een uurtje of twee later, opent Inge haar ogen. Ze ziet een slapende Steven naast haar liggen, met daarnaast Isabel die eveneens nog slaapt. Steven ’s pik ligt slap en nat van haar sappen te glinsteren op zijn buik. Die had al twee keer deze namiddag gespoten. Eerst was Isabel schitterend klaargekomen, daarna zij zelf en dan had Steven haar geneukt. Als lesbische vrouw had ze dat toch leuk gevonden, maar was niet op de pompende lul van Steven klaargekomen. En dat is precies wat ze nog wou vooraleer ze Steven zou laten vertrekken. Ze beweegt haar hoofd in de richting van Steven ’s pik. Ze geeft er een kusje op. Steven kreunt in zijn slaap. Inge geeft de lul een likje langsheen de slappe lul van Steven. Ze likt hem helemaal proper van haar kut sappen. Steven is niet besneden en met één hand grijpt ze de lul vast en trekt de voorhuid naar beneden. Dan neemt ze de eikel in haar mond. Ze laat haar tong rondjes draaien over de ontblote eikel. Ze heeft toen ze veel jonger was wel een paar keer een lul in haar mond gehad, maar dat had ze nooit leuk gevonden. Eerder vies en al zeker niet opwindend. Nu met de eikel van Steven in haar mond, vond ze het wel aangenaam. De smaak van haar sappen, vermengd met nog wat sperma van Steven, vond ze lekker.

Inge neemt heel voorzichtig en langzaam meer en meer van de lengte van Steven ’s pik in haar mond. Ze voelt de lul groeien. Ze probeert nog iets meer in haar mond te nemen. De schaamharen van Steven kriebelen tegen haar neus. In zich denkt ze, we moeten die Steven verplichten om zich onderaan te scheren of op zijn minst zijn schaamhaar drastisch in te korten. Zo’n bos zwart schaamhaar is maar niks. Langzaam beweegt Inge haar hoofd op en neer over de steeds dikker en stijver wordende pik van Steven. Die slaapt gewoon voort en kreunt zachtjes in zijn slaap. Isabel is ondertussen ook wakker. Zachtjes fluistert ze.

“Wat ben je aan het doen, Inge?”

“Ik maak zijn lul klaar om zo dadelijk in je kutje te laten steken.”

“Ik heb hem al in mijn kutje gehad, dus als je wil, mag jij hem ook in je kutje hebben, maar je moet me ondertussen wel lekker likken, want niemand, ook Steven niet, likt mij zo goed als jij.”

“Ik weet het niet” zegt Isabel, ik heb nog nooit een lul in mijn kutje gehad.”

“Isabel, wij zijn beiden zo lesbisch als wat, maar misschien hebben we ook wel een klein stukje hetero in ons. Ik heb daarstraks de pik van Steven gevoeld en dat was zalig, maar ik kon er niet op klaarkomen, daarom wil ik dat je me likt terwijl Steven je op zijn hondjes, langs achter neukt. Misschien kan jij wel op zijn pik klaarkomen.” Steven opent zijn ogen en kijkt op de blonde haren van Inge. Hij voelt dat Inge met haar mond op en neer zijn lul pijpt. Hij zucht. Isabel die nog naast hem ligt, kijkt hem aan.

“Mag ik je kussen” vraagt hij haar.

“Doe maar” horen ze beiden Inge zeggen van aan zijn onderbuik. Steven geeft Isabel een passionele tongkus.

“Ik doe het” zegt Isabel.

“Wat?” Vraagt Steven. Isabel legt uit dat ze door Steven op haar knieën genomen wil worden terwijl zij het kutje van Inge likt.

“At your service madame” zegt Steven. Met een beetje tegenzin, wurmt hij zich vanonder Inge vandaan. Die gaat mooi midden op het bed liggen, krijgt nog een lekkere tongzoen van Isabel en ze neemt dan haar beide borstjes elk in één hand. Isabel kruipt over het bed naar de positie tussen de dijen van Inge. Prompt krult ze haar lippen rond de klit van Inge en zuigt er zachtjes aan. Steven, die naast het bed recht stond, overkijkt het schouwspel en zet zich dan achter Isabel op zijn knieën. Voorzichtig manoeuvreert hij zijn pik tussen haar schaamlippen. Isabel stopt even Inge te likken en zegt.

“Voorzichtig Steven, daar is nog nooit een lul in geweest.” Steven schrikt.

“Ben je dan nog maagd?” Vraagt hij angstig.

“Nee, nee, Inge heeft mij destijds met een dildo ontmaagd.” Steven duwt zijn pik heel langzaam, dieper en dieper in de vagina van Isabel. Isabel kreunt.

“Doe ik je pijn Isabel?”

“Nee, maar doe het voorzichtig a.u.b.” Steven grijpt Isabel bij de heupen en duwt zijn lul nu traag tot aan de wortel in haar kutje. Zijn schaamhaar kriebelt tegen haar kontje. In zich denkt Isabel, dat schaamhaar van Steven moeten we nog verwijderen. Ze wist niet dat Inge iets daarvoor dezelfde gedachte had. Isabel is nu het kutje van Inge grondig aan het tongen. Haar tong springt dartel van het ene plekje naar het andere. Ze heeft ondertussen twee vingers diep in het kutje van Inge gestoken met de handpalm naar boven, ze kromt die vingers een beetje en weet dat ze met de topjes van haar vingers zo tegen de g-spot van Inge aanzit. Af en toe omvat ze met haar lippen de klit van Inge en zuigt er zachtjes op. Steven is ondertussen zijn keiharde piemel traag in en uit haar vagina aan het bewegen. Dat is wel lekker, denkt Isabel. Steven is al twee keer klaargekomen vandaag en denkt dus bij zichzelf, ‘dat kan ik hier nog wel even volhouden’. Toch drijft hij traag het tempo op. Het kutje van Inge begint overvloedig sappen te produceren. Isabel likt als en bezetene. Ze wil niks verloren laten gaan. Steven voert het tempo nog meer op. Bij elke stoot steekt hij zijn pik zo diep mogelijk in het kutje van Isabel. Automatisch wordt daardoor haar mond harder op het kutje van Inge gedrukt. Inge ligt met gesloten ogen te genieten, ze omklemt haar beide borsten stevig. Steven ziet dat tussen de vingers van elke hand van Inge er een tepel doorsteekt. Die aanblik en de trillende kont van Isabel vlak voor hem, maakt hem ontzettend geil. Even stopt Isabel met likken en roept naar Steven.

“Sla op mijn kont!” Steven laat zich dat geen twee keer zeggen, en slaat met zijn vlakke hand hard op haar malse kont. Eerst links, dan rechts, hij hoort Isabel nog kreunen en tussen het gekreun door smeekt ze. “Harder, veel harder a.u.b.!” Steven gehoorzaamt en kletst uit alle macht keihard op de kont van Isabel. Bij elke stoot duwt hij nu wild en diep in haar. Als hij achteruit trekt, zakt de tong van Isabel naar beneden tot tegen haar vingers die diep in het kutje van Inge zitten, bij de volgende stoot schiet haar tong en haar hele hoofd omhoog en glijdt haar tong over de klit van Inge.

Die heeft ondertussen haar ogen geopend en kijkt met geil vertroebelde ogen naar het tafereel. Het bezwete lichaam van Steven die nu hard zijn pik in Isabel ramt, dan terug en weer een harde stoot, het hoofd van Isabel dat op en keer met haar goddelijke tong over haar kutje en telkens haar klit raakt, haar wriemelende gekromde vingers in haar kutje die haar g-spot betasten. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Ze voelt iets opzwellen in haar onderbuik. Een orkaan borrelt op, klaar om te exploderen. Met haar van geilheid starende en betraande ogen kijkt ze naar de twee beneden haar. Die twee maken haar gek van geilheid. De orkaan komt aanzetten, met rasse schreden voelt ze een ontploffing naderen.

Steven ramt als een bezetene. Zijn hand doet pijn van keihard op de ondertussen donkerrode billen van Isabel te slaan. Maar houdt vol, hij probeert nog harder te slaan en nog harder zijn pik in Isabel te rammen. Inge begint te jammeren.

“Nee, dit kan niet ! Ik ga ontploffen, doe voort!” Gilt ze. Steven voelt het sperma in zijn ballen borrelen. Isabel voelt zich een verlengstuk van de piemel van Steven. Haar kont doet pijn, maar elke klets van Steven op haar kont voelt aan als een geschenk. Ze gromt en kreunt, het is alsof Steven doorheen het lichaam van Isabel, Inge hard neukt. Het lichaam van Inge spant zich helemaal op, ze lost haar borsten en pakt met beide handen het hoofd van Isabel vast in haar rosse haren. Het is alsof ze dat hoofdje in haar kut wil trekken… Ze ontploft… Ze komt klaar als nooit tevoren, ze gilt het uit, ze squirt, felle harde stralen kut vocht spuiten naar buiten, recht in het gelaat van Isabel.

Die voelt op haar beurt een orgasme opkomen dat ze nog nooit beleefd heeft. Inge spuit al squirtend in haar gezicht, in haar vagina voelt ze Steven heel diep, dikke stralen sperma spuiten tegen haar baarmoeder. Ook zij ontploft, ze gilt van genot, de allereerste pik in haar kutje doet haar klaarkomen net nadat die gespoten heeft. Ze heeft Inge nog nooit zien squirten. En dan nog wel over haar gelaat, in haar haren, ze is drijfnat. Isabel likt als een bezetene zoveel mogelijk van de sappen van Inge op. Dan glijdt ze naar voren en legt haar beide handen op de borsten van Inge en omvat die mooie borsten heel liefdevol. Ze legt haar hoofd op de buik van Inge.

De pik van Steven zit nog in haar, en Steven volgt haar beweging. Hij buigt zich voorover en geeft een kus op de natte rosse haren van Isabel en strekt zich dan een beetje om ook een kus op de mond van Inge te geven. Die laat haar tong heel even over de lippen van Steven strelen en zucht. Zo blijven ze minuten lang liggen tot Steven krampen in zijn armen krijgt, en zich losmaakt. Zijn ondertussen slappe lul floept uit het kutje van Isabel, maar die beweegt niet meer. Hij gaat op de rand van het bed zitten en kijkt naar Isabel die half over Inge ligt, met haar armen omhoog in elke hand één borst van Inge. Hij kijkt naar Inge die met beide handen het hoofdje van Isabel op haar buik vasthoudt. Hij glimlacht. Beide dames liggen met gesloten ogen na te genieten. Hij is uitgeput, totaal bezweet, zijn piemel is een klein piemeltje geworden. Zijn onderbuik is één poel van zweet, sperma en de sappen uit het kutje van Isabel. Hij legt één hand op de onderrug van Isabel, buigt zich voorover en begint heel traag de kont kaken van Isabel met heel zachte kusjes te overstelpen. Nog nooit in zijn leven heeft hij zich zo goed gevoeld, zo vertederd, zo voldaan, zo moe. Na een tiental minuten, beweegt Inge, heel loom richt zij zich een beetje op. Ze krabbelt een beetje door de haren van Isabel die eveneens haar ogen opent.

“We gaan douchen” zegt Inge. Met tegenzin, staan ze alle drie op en lopen naar de badkamer. Inge draait de douchekraan open en alle drie staan ze samen in de enge douche. Ze laten het warme water over zich heen lopen. De douche deur bedampt. Ze strelen mekaar. Wie, wie streelt is niet echt duidelijk. Om beurten geven ze mekaar een tongzoen. Inge aan Isabel, of omgekeerd. Steven aan Inge of omgekeerd, enz. Op een bepaald moment proberen ze mekaar alle drie tegelijk te tongen, maar dat lukt niet zo geweldig. De drie monden komen tegen mekaar en de drie tongen wriemelen over mekaar heen. Ze omarmen mekaar liefdevol. Drie naakte mensen onder een warme douchestraal als één geheel met mekaar. Ze spreken geen woord en blijven zo staan. Na een paar minuten, als ze helemaal afgespoeld zijn, verlaten ze de douche, drogen zich af en gaan op zoek naar hun respectievelijke kleding.

Steven staat in de woonruimte, is snel aangekleed en gaat zitten op een stoel aan de eetkamertafel. Voor hem liggen de vier uitgeprinte foto’s van Jenny en Jack, met daarbovenop de usb-stick. Hij kijkt ernaar en drinkt ondertussen het restant van zijn cola op. Dan komen Inge en Isabel binnen in de woonruimte. Inge pakt de usb-stick, reikt hem Steven aan en zegt.

“Die heb je meer dan verdiend.” Ze zitten alle drie een beetje voor zich uit te staren terwijl Steven de usb-stick in de zak van zijn jeans laat verdwijnen. Inge en Isabel drinken zwijgend een beetje van hun koude koffie. Niemand zegt iets. Tot Steven zijn stem schraapt en aarzelend vraagt, met horten en stoten.

“Deze namiddag is het allerbeste dat mij ooit overkomen is.” Hij wacht even en kijkt de twee dames aan, dan vervolgt hij met een bang hartje, “mag ik nog terug komen?” Hij zwijgt, en wacht af.

“Je moet” zegt Inge, Isabel knikt. Steven kijkt de dames aan. Hij gelooft niet echt wat hij gehoord heeft. “Je moet” herhaalt Inge, “je moet”. Isabel murmelt.

“Ja Steven je moet, ik wil Inge nooit kwijt want ik zie haar doodgraag, maar jou wil ik ook nooit meer kwijt. Dus ja, je moet terugkomen. Wat wij met mekaar beleefd hebben vandaag was uniek, zalig, ik heb er geen woorden voor en dat wil ik zoveel mogelijk herhalen.” Nu is Inge stil en knikt. Steven is sprakeloos. Hij kijkt naar Isabel en dan naar Inge, met tranen in de ogen stottert hij.

“Ik wil niet liever dan terugkomen, hoe meer hoe liever, ik wil alles doen wat jullie willen, het maakt niet uit wat, als ik maar terug mag komen en opnieuw beleven wat ik vandaag meemaakte. Ik wil jullie nooit meer kwijt. Ik denk dat ik jullie alle twee heel graag zie.” Ze zitten nog even stilzwijgend terwijl ze de uitgesproken worden tot zich laten doordringen. Dan staan ze op, geven mekaar een groepsknuffel en als Steven met de buitendeur van het appartement omkijkt naar de twee dames, vraagt Inge.

“Tot zaterdag?”

“Ja” reageert Isabel spontaan, “tot zaterdag?” Steven antwoordt.

“Heel graag, ja, tot volgende zaterdag. “Ik zal hier weer tegen de middag zijn, is dat goed?” Inge en Isabel antwoorden in koor.

“We rekenen er op.” En Steven verlaat het appartement. Eens buiten, loopt Steven in de richting van zijn huis. Maar in plaats van binnen te gaan, loopt hij door na een paar minuten duwt hij de deur van het café van den John open. Hij ziet Rick, ik dus, aan de toog zitten met een trappist voor mijn neus. Steven haalt de usb-stick uit zijn broekzak en schuift hem over de toog in mijn richting.

“Opdracht volbracht” zegt hij stilletjes.

Ik. “Nu al? Dat is snel.” Ik grijp naar mijn portefeuille. Maar Steven zegt.

“Laat maar zitten, je hoeft me niet te betalen.” Ik kijk hem onbegrijpende aan. Ik bestudeer even zijn gelaat, er zit hier geen jongensachtige slungel meer naast mij, maar een man. Het doet me denken aan een liedje van Rob de Nijs.

“Ik wil geen geld van je Rick,” zegt Steven, “want zonder dat je het weet, heb je me een gigantisch cadeau gedaan, ik leg het je later nog wel uit.” Steven staat recht, loopt het café uit, zonder iets gedronken te hebben. Ik kijk hem, samen met John verbaasd na.

Sensuele groeten,

Rick

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post309

Dilemma 2

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers di, maart 05, 2019 14:15

Dilemma 2

Vervolg van Dilemma 1

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Tegen acht uur ‘s avonds stond ik terug aan de deur van Petra te bellen. Ik hoor gestommel op de trap en na een minuutje, zwaait de deur breed open. Petra heeft een ‘smile’ van oor tot oor en zegt, “kom binnen, ik ben blij dat je er bent”. En hop, ik huppel achter haar de trap op naar de eerste verdieping. Feitelijk was ik echt verheugd om een brede glimlach op haar gelaat te zien.

Ik zet de tas met de spullen die ik in de loop van de dag gekocht had, op de grond voor de salontafel en vlij me neer op de zitbank waar we de dag ervoor (zie Dilemma 1) ‘grondig’ met mekaar kennis gemaakt hadden. Petra kijkt nieuwsgierig naar de tas, maar loopt dan toch naar de keuken om voor ons beiden koffie te zetten. Ik begin rustig de spullen uit de tas te halen en leg ze mooi gesorteerd op haar salontafel. Drie butt pluggen, van klein naar groot zet ik mooi rechtop. Die hebben onderaan een zuignap en kun je dus mooi rechtop vast plakken op een gladde ondergrond. Daarnaast leg ik de vier vibrators, de handboeien, de enkelboeien, de twee verschillende tepelklemmen, de twee verschillende blinddoeken, de vaseline en de knijpertjes voor op de kut lipjes. Ik had van bij mij thuis nog een peer meegebracht om de darmen te spoelen. Ik leg de tas naast de zitbank en rangschik de salontafel nog een beetje, omdat ze bijna helemaal vol ligt. Dan komt Petra binnen met twee tassen zwarte koffie.

Ze zet zich naast mij op de zitbank. Ze krijgt de twee tassen koffie nauwelijks nog op de salon tafel. Ze ziet er schitterend uit. Een witte satijnen bloes, deze keer lang niet helemaal dichtgeknoopt, waardoor ik een mooie inkijk had en een nogal wijde rok die tot net over haar knieën kwam. Met een mengeling van verbazing en nieuwsgierigheid bekijkt ze wat er allemaal op de tafel ligt.

“Petra” zeg ik, “de eerste woensdag van volgende maand is het zover. Dan houden we onze eerste privé party”. Dat had ik zo met John afgesproken. “Jij zult dan de ster van de avond zijn. Maar voor het zover is, moeten we je perfect voorbereiden. Dat betekent dat je precies moet weten wat je te wachten staat, en dat je niks kan overkomen wat je niet van tevoren kent”. Daarom al die spullen.

“Laten we beginnen met de vaseline, de drie zwarte butt pluggen en de peer die daar ligt. Morgenvroeg, na je ontbijt, vul je die peer met lauw water en een heel klein beetje zeep. Nadat je grote boodschap gedaan hebt, spuit je met die peer herhaaldelijk in je anus tot het water dat er terug uit komt helder is. Dat is om je endeldarm te reinigen om bij anale seks geen vieze neveneffecten te hebben. Dan breng je een beetje vaseline aan je kontgaatje aan en brengt de kleinste van de drie butt pluggen in. Die laat je zitten, de hele dag en als je wil de hele nacht lang. Kwestie van je kontje te laten wennen aan een zekere ‘vulling’. We hebben nog drie weken tot D-day. Dus doe die kleine in gedurende een week, de middelste van formaat gedurende de tweede week en de grootste gedurende de laatste week. Eén pot vaseline hou je hier en die gebruik je iedere keer voor je een butt plug inbrengt, de andere drie neem ik mee terug naar den John om zeker te zijn dat ter plaatse in zijn café er altijd voldoende aanwezig is. Er gaan weinig mannen zijn die een penis hebben met een grotere doorsnee dan die grootste butt plug, dus op dat vlak ga je binnen drie weken geen problemen hebben. Mocht je kutje op een bepaald moment te droog zijn die woensdag, dan kunnen we ook daar een beetje vaseline ongemerkt aanbrengen, op die manier verhinderen we dat er droog geneukt wordt, wat wel eens pijnlijk zou kunnen zijn. Dan heb ik hier nog een paar blinddoeken, probeer die allebei even.” Petra doet dat braafjes en ik vraag haar of ze nog iets zag. Twee keer neen. “Welke van de twee zat het meest comfortabel?”

“De eerste, die in zwarte velours” zei Petra.

“Ok, dan nemen we die en de andere houden we als reserve.”

“Waarom wil je me die dag blinddoeken” vraagt ze.

“Meisje, die dag ga je verschillende penissen voelen, zowel in je kutje, je kontje en je mondje, telkens met een condoom eromheen. Sommigen gaan over je buik, je borsten of je rug willen klaarkomen of er zelfs overheen plassen. Als jij hun gelaat of hun lijf niet ziet, dan zijn ze voor jou gewoon anonieme penissen. Niks meer of niets minder en dat gaat volgens mij het voor jou veel gemakkelijker maken om het te doen. Het is gewoon een extra veiligheidsmaatregel, meer niet. Trouwens ik blijf heel de tijd bij jou in dezelfde ruimte zodat er niemand zijn piemel ergens in steekt zonder condoom, ik zou niet willen dat jou iets overkomt qua ziektes of zo.”

“Je bent lief” zegt ze, terwijl ik dat helemaal zo niet bekeek, eerder een ‘no shit, no trouble-policy’ gedachte had.

“Een volgend puntje Petra, is dat de mannen die woensdag, wel eens hardhandig met je borsten zouden kunnen omgaan. Hard in je borsten knijpen en aan je tepels trekken”. “Maar dat heb ik net graag” zei Petra. De dag ervoor had ik dat al wel gemerkt, net daarom had ik me ook tepelklemmen aangeschaft. “Petra” zei ik, “één man die ruw met je borsten omgaat, zal je wel leuk vinden, maar een tiental? Dat weet ik zo nog niet en net daarom en om je daar al aan te laten wennen heb ik twee setjes tepelklemmen meegebracht. Het is nu kwestie van uit te testen welke van de twee het beste blijven zitten. Laat me je borsten eens zien.” Petra knoopt gewillig haar witte bloes open en floept haar prachtige borsten uit de witte bh die ze aan heeft. Ik moet even slikken bij deze aanblik, maar beslis dan toch kordaat om gewoon één setje tepelklemmen te nemen. Het model met een kettinkje met aan beide kanten twee staafjes die je rond de tepel legt en die je dan met een ringetje dat over die staafjes schuift, aanspant. Ik trek één tepel wat uit, breng die staafjes rond haar tepel, en span de staafjes op. Ondertussen kijk ik naar haar gelaat om te zien of ze een grimas trekt, maar ze kijkt zelf met een glimlach op haar gezicht naar haar eigen tepel. Ik span de staafjes nogal fel aan. Dan is de andere tepel aan de beurt.

“En” vraag ik?

“Het valt wel mee” zegt Petra.

“Misschien kan je beter je bh uitlaten” zeg ik. Hoe vrouwen het klaargespeeld krijgen om dat ding uit te doen, zonder hun bloes uit te doen, is mij een raadsel, maar na een paar seconden heeft ze haar bh in haar hand en toont die aan mij. “Petra, je houdt die tepelklemmen in tot je straks gaat slapen. Morgenvroeg doe je ze terug aan en morgenavond noteer je hoeveel keer je ze in de loop van de dag terug aan je tepel moest bevestigen omdat ze afgevallen waren, ok?”

“Komt in orde” zegt Petra. “Overmorgen loop je de hele dag met dat ander setje tepelklemmen, en noteer je eveneens vlak voor je gaat slapen, hoeveel keer ze afgevallen waren. Het tweede setje is eveneens een kettinkje met aan beide kanten een klemmetje dat je moet openduwen, waar tandjes in zitten en die, naar mijn bescheiden mening, iets venijniger zijn als je die over je tepel klemt.” Ik had vooraf in de seks shop dat even geprobeerd en ze op mijn vinger geklemd, wat voor mij al erg pijnlijk was. Het kan natuurlijk zijn dat ik een beetje kleinzerig ben.

“Wat met die boeien” vraagt Petra. De boeien die ik meebracht, zijn eigenlijk gewoon brede lederen bandjes die toe gegespt kunnen worden en waar aan de buitenkant een metalen ring aan zit waardoor met een koord een pols of een enkel ergens kan aan vastgebonden worden. Ik gesp een bandje rond elk van haar polsen en elk van haar enkels. Ik demonstreer haar, door aan zo’n ring te trekken, dat ze machteloos is, als ik die ergens aan vast zou maken.

“Petra, op de privé party, zal je geboeid worden aan handen en voeten, op een bank. Tevens zal je je blinddoek dragen. Het zou verstandig zijn, om je daar aan te wennen, door ‘s nachts als je slaapt, zowel die blinddoek als die pols- en enkel boeien te dragen.” “Overdag, laat je de boeien uit. Je kunt ze best een paar keer met wat leder vet insmeren, dan zijn die boeien heel soepel tegen D-day.”

Petra zit nog steeds naast mij met ontblote borsten waarop die tepelklemmen zitten en die aanblik begint me meer en meer op te winden. Ze komt met haar hoofdje dichter naar mij toe en fluistert.

“Al die dingen winden mij enorm op. Je lijkt wel aan alles te denken en je bent zo bezorgd om mij.” Ze geeft me een zoen in de hals en fluistert “ik wil je bedanken.” Ik voel haar hand over mijn shirt naar mijn broek afzakken. Ik laat gebeuren, al was ik de dag ervoor al wel bijzonder goed aan mijn trekken gekomen, maar ja, ‘het vlees is zwak’. Ik wou wel protesteren, maar dacht bij mezelf eerder, heb ik inderdaad wel aan alles gedacht?

Petra’s hand masseert ondertussen mijn piemel door mijn jeans heen en die begint zich natuurlijk te roeren. Ik probeer nog even door te denken aan alle voorbereidingen voor de privé party, maar ondertussen heeft Petra mijn broeksband open, mijn jeans open geknoopt en voel ik haar hand in mijn boxer short over mijn lul gaan. In mezelf denk ik, mannen zijn toch willoze wezens eens een vrouw met haar handen hun piemel vast heeft. Ik denk dat dit voor alle mannen hetzelfde is. Bij mij althans is dat zeker zo. Petra wrijft zachtjes over mijn lul, haar vingertoppen beroeren mijn ballen. Ik hef mijn heupen een beetje op en stroop mijn jeans en boxer naar beneden. Mijn lul verheft zich fier. Petra’s hoofd gaat in zijn richting en terwijl ze met één hand mijn ballen masseert voel ik het tipje van haar tong over het topje van mijn eikel gaan. Die is helemaal bloot gekomen door het stijf worden van mijn piemel. Ze likt traag rondjes met haar tong over mijn eikel. Binnensmonds vloek ik, die Petra gaat mij hier binnen de kortste keren doen spuiten. Ik trek haar hoofdje aan haar paardenstaart omhoog, ze trekt een pruillip. “Petra, ga op je knieën voor mij zitten en lik mijn ballen”. Ze wipt direct van de zetel, en ik voel onmiddellijk haar tong boven, onder, links en rechts van mijn ballen over en weer gaan, één van haar handen is onder mijn shirt geschoven en streelt mij borstkas en mijn tepels, in haar andere hand ligt mijn piemel. Af en toe gaat haar tong van tussen mijn ballen omhoog over de onderkant van mijn piemel tot tegen de eikel en dan terug naar beneden. Oef, denk ik bij mezelf, dat is zalig, maar zo kan ik het toch langer volhouden. Ik laat ze rustig doen en geniet. Ik reik nog wel met één hand naar haar borsten, maar die zijn door onze houding buiten mijn bereik. Dus blijf ik maar rustig liggen, en ik concentreer me op het gevoel dat Petra me geeft door haar tong driftig rond en op mijn edele delen heen en weer te bewegen. Na, ik weet niet hoeveel minuten, zeg ik haar.

“Petra kom terug op de zetel zitten naast mij en neem zo mijn lul terug in je mond, zo diep als je kunt.” Ze gehoorzaamt netjes en ik voel haar lippen over mijn lul schuiven. Ik denk dat de overgrote meerderheid van de mannen, mij gelijk zullen geven dat er niks of toch heel weinig bestaat dat een zaliger gevoel geeft. Doordat Petra, rechts van mij en schuin naast mij op haar knieën op de zetel zit, kan ik haar tenminste aanraken. Mijn rechterhand gaat tussen haar benen door over de zetel op zoek naar het kettinkje van de tepelklemmen. Mijn andere hand leg ik in haar hals onder haar paardenstaart en ik laat die hand rustig mee op en neer gaan met de bewegingen van haar hoofd. Het kettinkje heb ik nu gevonden. Haar borsten met de tepelklemmen op, hangen neerwaarts en de tepels schuren over de zitting van de zitbank. Ik trek zachtjes aan het kettinkje, met kleine zachte snokjes. Bij elke trekbeweging hoor ik haar even grommen, terwijl ze rustig mijn lul verder pijpt. Ik laat het kettinkje even rusten, en trek dan weer iets harder. Weerom gegrom. Hoe harder ik aan het kettinkje trek, hoe meer ze gromt en hoe feller en dieper ze mijn lul pijpt. Ik laat het kettinkje los en beweeg mijn hand onder haar rok naar haar kutje. De sloerie had geen slipje aan. Ik streel haar kontje. Steek dan mijn wijsvinger in haar kutje. Aan vochtigheid geen enkel gebrek. Ik schuif die natte wijsvinger direct twee kootjes in haar aarsje en tegelijk steek ik mijn duim van dezelfde hand in haar kutje. Aan de binnenkant druk ik het topje van mijn wijsvinger tegen het topje van mijn duim. Ik klem die twee op mekaar en begin dan traag en tegelijk duim en wijsvinger iets terug te trekken en dan zo diep mogelijk naar binnen te duwen.

Petra gromt. Ik herhaal de in- en uitgaande beweging als maar sneller en harder. Het gegrom van Petra volgt. Zij blijft me pijpen alsof ze nooit iets anders deed. Ik voel dat ik het niet lang meer ga uithouden. Mijn middenvinger van mijn rechterhand heeft ondertussen de wijsvinger in haar kontje vervoegd. Die twee vingers klemmen op mijn duim met ertussen de onderkant van haar vagina wand en een stukje endeldarm. Af en toe laat ik mijn vingers en duim als ze heel diep binnenin zitten, even rusten en wrijf ik binnenin met het topje van mijn duim over de topjes van mijn wijsvinger en middenvinger heen. Dan weer in en uit bewegen, alsmaar sneller.

Het probleem is dat Petra dan ook sneller begint te pijpen. Ze zuigt alsof ze mijn ballen via mijn piemel in haar mond wil krijgen. Zoiets is onhoudbaar en mijn sperma baant zich in een razende vaart naar boven, op dat moment duw ik mijn duim zo diep mogelijk in haar kutje en mijn wijsvinger en middenvinger zo diep mogelijk in haar kontje. De schokken sperma vliegen uit mijn piemel recht omhoog in haar mondje, ze slikt en slikt. Ze wil duidelijk niets laten verloren gaan. Na nog een paar slikbewegingen trekt ze haar hoofd terug. Draait het naar mij, spert haar mond open en toont haar tong, om mij te laten zien dat er geen druppel sperma verloren is gegaan. Ze lijkt fier en kijkt me glimlachend aan.

Door deze schitterende manier van klaarkomen, ben ik helemaal van de kaart en kijk ik zelf wat wazig. Maar ongetwijfeld ligt er ook een zalige glimlach op mijn gezicht. Petra’s hoofdje ligt op mijn heup, met naast haar mondje een ondertussen slap geworden lul. Mijn duim en vingers zitten nog steeds in haar. Na een tijdje, krijg ik kramp in mijn rechter hand van de ietwat ongemakkelijke houding. Tevens besef ik dat ik wel zalig klaargekomen was, maar dat Petra, ondanks mijn ‘manipulaties’ van kutje en kontje, nog niet klaargekomen was. Mijn rechterhand en pols zijn als het ware overgoten met het vocht uit haar schede. Ik trek mijn hand traag en zachtjes terug. Mijn hoofd ligt een beetje achterover tegen de rugleuning van de zitbank.

“Petra, ik wil dat je recht voor mij komt staan, zak een beetje door je benen en zorg dat je kutje voor mijn mond komt. Neem het kettinkje tussen je tanden, drapeer je rok over mijn hoofd en leun met je handen en armen tegen de muur achter ons.” Ik hoor haar weer grommen als ze het kettinkje in haar mond trekt. Hierdoor trekt ze op beide tepelklemmen en lift ze lichtjes haar borsten omhoog. Opeens zit ik in bijna complete duisternis. Petra heeft haar rok opgetild, ze drukt haar kutje tegen mijn mond, liet haar rok vallen en zocht verder steun tegen de muur. Ik zie nauwelijks iets, maar ruik de fluweel zoete geur van haar kut sappen. Ik steek mijn tong uit en het tipje raakt pardoes haar klit. Mijn tong cirkelt er even rond. Ik hoor Petra een raar geluid maken. Een mengeling van gegrom en gekreun. Mijn tong gaat aan de buitenkant van haar rechter buitenste schaamlip, voor mij dan toch, naar beneden tot aan de onderkant van haar kutje. Ik probeer het zo traag mogelijk te doen. Dan laat ik mijn tong, aan de binnenkant van die rechter schaamlip terug naar boven glijden. Aan de kittelaar aangekomen, laat ik mijn tong weerom er even rond gaan om dan aan de linkerkant naar beneden te gaan tot onderaan haar kutje. Dan weer naar boven. Afwisselend herhaal ik dit rechts dan weer links en probeer eigenlijk die klit telkens te vermijden door er omheen te gaan. Het geluid dat ik ergens boven mij hoor lijkt sterker te worden.

Plots als ik met mijn tong weer helemaal beneden aan de onderkant van haar kutje ben, stop ik. Ik verplaats mijn tong iets naar het midden en duw ze zo diep mogelijk naar binnen. Mijn neus botst tegen haar kittelaar, ik draai mijn tong naar links naar rechts en in en uit haar kutje. Ik neuk haar als het ware met mijn tong. Ik denk te verdrinken, dus ik lik haar haar sappen op en probeer haar hele kutje in mijn mond te zuigen. Het gekreun boven wordt feller. Mijn tong glijdt naar boven tot aan haar klit, dan terug naar beneden en weer naar boven, ik herhaal dit als maar driftiger. De spieren in mijn mond en tong beginnen pijnlijk aan te voelen. Dus enige rust voor mijn tong is geboden. Ik ga iets hoger en omvat haar klit met mij beide lippen en zuig die naar binnen. Het gekreun wordt nog feller. Terwijl ik op haar klitje blijf zuigen, laat ik het tipje van mijn tong, ik kan die toch niet stil houden, tegen haar klitje tikken. Afwisselend zuig ik op haar kittelaar en lik hem met mijn hele tong.

Het gehijg en gekreun boven mij neemt serieuze proporties aan. Mijn beide handen schieten naar boven en omvatten haar licht omhoog getrokken en gezwollen borsten. Ik kneed haar borsten redelijk wild. Ik weet dat daardoor het bloed in haar borsten nog meer naar haar tepels gestuwd wordt en daar zitten die tepelklemmen nog op. Mijn gezuig en gelik aan die kittelaar begint meer een meer geluid boven mij te veroorzaken. Ik zit nog steeds in halve duisternis onder haar rok, te likken en te zuigen alsof mijn leven ervan afhangt. Ik voel dat ze dichter en dichter tegen haar orgasme aan zit. Mijn handen klauwen als maar wilder in haar prachtige borsten. Petra duwt haar kutje hard tegen mijn mond, alsof ze me wil verpletteren. Ik lik en zuig afwisselend tot ik op een bepaald moment met mijn tanden lichtjes in haar klit bijt. Tegelijk duwen mijn twee handen de twee tepelklemmen van haar borsten weg, waardoor ineens veel bloed in de tepels schiet.

Ik hoor boven mij en kakofonie aan geluiden. Een gil van pijn en van geil genot, Petra kreunt, gilt, roept dat ze komt, gromt, hijgt. Oer geluiden stijgen op uit haar keel. Langzaamaan verstillen de geluiden. Ze glijdt traag naar beneden en zakt door haar knieën, haar hoofd komt naast het mijne op mijn schouders te liggen. Haar armen omvatten mijn hoofd en drukt het tegen het hare. Haar borsten drukken op mijn borst. Mijn gelaat, mijn snor, ja ik heb een snor, mijn kin druipen van haar sappen. Ik snuif haar geur op, een mengeling van kut geur en de geur van haar haren. Ze zit schrijlings over mij, op mijn nog half slappe lul met haar druipend kutje. Ik hoor haar in mijn hals zachtjes snikken. Mijn handen strelen zachtjes haar haren, haar hals en haar rug. Hoe lang we zo zijn blijven liggen, weet ik niet meer, maar geen van beide had behoefte om de ander los te laten.

Ons beider ademhaling hervond traag zijn normaal ritme. Het gehijg verminderde. Ik voelde de adem van Petra in mijn hals strelen telkens ze uitademde. Na enige tijd, richtte Petra zich op. Haar formidabel borsten bengelden voor mijn ogen. Ik kon het niet laten om ze zacht te strelen. Ze geeft me een kus op mijn voorhoofd. Weerom zei Petra.

“Rick bedankt.” Waarop ik antwoordde.

“Petra, je hoeft me niet te bedanken, integendeel, ik heb er minimaal zoveel aan als jij, eigenlijk moet ik jou bedanken.”

“Kan zijn” zegt Petra, “maar niemand, mijn ex Jack niet en geen enkele van de paar vriendjes die ik voor Jack had, heeft me ooit zo intens en passioneel laten voelen wat het is om vrouw te zijn.”

“Tja,” zeg ik, “dat telt in beide richtingen, want de hardheid van een man zijn penis en de goesting en mannelijkheid die daardoor ontstaat, is recht evenredig met de motivatie van zijn partner, dus je moet enkel jezelf bedanken.” Waar ik ineens die filosofische toestand vandaan haalde weet ik ook niet, maar ik vond het wel goed klinken. En paar minuten later stonden we samen onder de douche, mekaar in te zepen om sperma en andere sporen te verwijderen.

In het naar buiten gaan, viste ik uit de binnenzak van mijn overjas een kleinood op dat ik ook in de seksshop gekocht had. Een zwart lederen halsbandje van ongeveer anderhalve à twee centimeter breed dat met een klittenband achteraan te sluiten was. Je kon het dus zo nauw aanspannen als je wou. Petra die me tot in haar hall gevolgd was, stond in badjas achter mij. Ik doe mijn jas aan, draai me om en zeg.

“Hier dit is voor jou, laat me het even aandoen.” Ze draait zich om. Ik doe het halsbandje aan. Steek een vinger tussen het halsbandje en haar hals om te zien of het niet te strak zat. Eens het halsbandje aangedaan streel ik over haar haren en draai haar terug naar mij.

“Petra, schat, we gaan je zorgen doen verdwijnen. Doe deze halsband enkel uit om te douchen of een bad te pakken, zolang je hem draagt ben je mijn Petra, zelfs al heb je seks met iemand anders, dat is niet belangrijk. Draag hem en wat je ook doet, je bent mijn Petra, mijn schat, letterlijk dan.” Ik zag de tranen opwellen in haar ogen, maar tegelijk zag ik ook een brede glimlach op haar mooie gezichtje. Ik gaf haar nog een ferme knuffel en weg was ik. Recht naar het café van John.

“Kijk eens aan, wat gooien ze hier zo laat nog binnen”, was de reactie van John. Het was al iets na middernacht. John bekijkt me grondig en zegt. “Ricky jong, gij zijt ‘van grond’ geweest” en een bulderlach volgde. Ik moet hem nogal schaapachtig aangekeken hebben, want hij begon nog harder te lachen.

“Hoe gaan de zaken John?”

“Goed makker.”

“Heb al elf inschrijvingen voor PP”.

“PP?” vraag ik.

“Privé party natuurlijk.”

“Niet slecht, maar nog lang niet genoeg” zeg ik. “Elf met bijvoorbeeld een elk uitgave voor Petra van vijftig euro, is maar vijfhonderd vijftig euro. Dat is te weinig, we zouden toch zeker twintig deelnemers moeten hebben.”

“Maak je geen zorgen Rick, in ben nog maar twee dagen aan het vragen aan klanten waarvan ik denk dat ze er voor open staan. We hebben nog drie weken. We gaan eerder aan een maximum moeten denken in plaats van schrik te hebben dat we te weinig kandidaten hebben. Ik zorg wel voor de nodige kandidaten, daar hoef jij je hoofd niet over te breken” zei John. Ik drink rustig mijn trappist leeg, reken af en stap naar huis.

Onderweg schiet me ineens te binnen dat Petra een zoontje heeft, Jochen en dat zij dus een babysit moet regelen voor de woensdag van onze privé party. Morgen moet ik haar bellen om dat te checken. Thuis gekomen was Marianne al gaan slapen. Ik slaap in een aparte slaapkamer, dus ik probeer zo stil mogelijk mijn bed in te kruipen. Dat lukt redelijk gezien ik maar één trappist op heb. Voldaan blik ik even terug op de voorbije dag en een paar minuten later lig ik te ronken.

Sensuele groeten,

Rick D'Anvers

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post304

DILEMMA 1

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers ma, februari 25, 2019 15:57

DILEMMA 1

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Ik ben Rick en woon in de Antwerpse rand. Sinds iets meer dan drie jaar ben ik met pensioen, dus mijn leeftijd laat zich raden. Helaas heb ik een gemengde loopbaan gehad, gedeeltelijk in loondienst en een periode als zelfstandige en dat betekent dat er in België geen minimum pensioen is en dus dat het pensioen dat ik maandelijks ontvang, belachelijk laag is. Gezien mijn vrouw ook gepensioneerd is, geniet zijn eveneens van een pensioen en samen met dat van mij, kunnen we amper rondkomen. Ik ga dus bijklussen om de maandelijkse inkomsten wat aan te dikken. Meestal werk in de tuin van particulieren. Spijtig genoeg geeft dat enkel in de lente en de zomer genoeg werk.

Met mijn vrouw, Marianne, klikt het wel goed en na bijna 35 jaar huwelijk hebben we bijzonder weinig ruzie. Alleen is alle passie verdwenen, wat normaal is voor sommigen, maar mij stoort dat enorm. Het is altijd we zo geweest dat mijn vrouw eerder aan de koele kant was en dat zij veel minder behoefte aan seks had. Het resultaat was dat de wekelijkse stoeipartij veranderde in een maandelijkse en sinds een jaar of tien in een gewone broer-zus relatie. Met andere woorden; geen echtelijke seksactiviteiten meer. Je kunt natuurlijk als man wat naar porno surfen en af en toe de hand aan jezelf slaan, maar dat is ook niet alles. Er zijn wel een paar buitenechtelijke relaties geweest, die merkwaardig genoeg alle vier een jaar of zes, zeven duurden en dan steeds om dezelfde reden stopten.

“Wanneer ga je bij je vrouw weg en gaan wij samen door het leven? ”Een klassiek patroon blijkbaar waar ik niet wou op ingaan. Ik had toen vier opgroeiende kinderen die ondertussen wel het huis uit zijn, maar die ik toen niet in een echtscheiding wou storten. Bovendien, is het zo, dat ik Marianne eigenlijk, op mijn manier dan, wel echt graag zie. Alleen het tekort aan seks vond ik irritant. Af en toe via Tinder en Victoria Milan wel een paar 'one night stands' gehad, maar ook dat gaf geen voldoening. Bovendien zijn die abonnementen veel te duur en moest ik de maandelijkse uitgaven voor mijn Marianne verborgen houden, wat ook niet éénvoudig was.

Sinds het begin van mijn pensioen ging ik twee of drie keer per week langs in mijn stamcafé bij den John. Sindsdien zijn we vrienden geworden. John heeft er een hele carrière in de horeca op zitten. Is ondertussen zowat mijn biechtvader geworden, hij kent mijn hele leven en ik dat van hem ook trouwens. Den John heeft een reputatie. Die vent is bijna twee meter groot en weegt zeker honderd veertig kilo. Kaal, een serieuze bierbuik, altijd in voor een grap, maar tevens altijd bereid tot een diepgaand gesprek, dat is ‘den John’. -Bij den John- is tevens de naam van zijn klein bruin cafeetje, op wandelafstand van mijn huurappartement. Het enige probleem dat je met John kunt hebben, is dat hij begint te zagen over de slechte tijden in Vlaanderen voor de horeca, de witte kassa die hem de das om doet, het rookverbod dat zijn klanten op de stoep doet roken, het weinige volk dat nog op café gaat, enz.… met als standaard uitroep.

“’t is allemaal naar de kloten, Rick”, waarna hij wel kalmeert. John is achteraan de vijftig en heeft zijn bruin cafeetje een jaar of vijf geleden overgenomen om tot aan zijn pensioen uit te bollen. Hij heeft natuurlijk wel de gouden tijden in de horeca meegemaakt, maar helaas zijn die volgens den John, helemaal voorbij.

Twee jaar geleden zat ik op een avond bij den John aan de toog van mijn derde en laatste trappist van Westmalle te genieten. Ik drink er nooit meer dan drie, omdat ik anders niet meer in rechte lijn naar mijn appartement kan wandelen. Ik zat gewoon mijn leven te overpeinzen. De sombere vooruitzichten, het was bijna winter, geen klussen in één of andere tuin, dus veel te veel vrije tijd, die ik dan noodgedwongen met Marianne moest doorbrengen. Een mens kan niet alle dagen op café doorbrengen. Gebrek aan centen, totaal geen seks meer in mijn leven, te futloos om een nieuwe buitenechtelijke relatie te beginnen; mijn overpeinzingen duwden mij in de richting van een depressie. Ik stond op het punt om een vierde Westmalle te bestellen en mij grondig te gaan bezatten, Marianne was toch op bezoek bij haar moeder, toen Marianne me belde.

Met gesnik en tranen hoorde ik haar vertellen dat haar mama zonet in haar armen gestorven was. Haar mama had wel de gezegende leeftijd van negentig jaar bereikt, maar ik moest toch even slikken. De relatie met mijn schoonmoeder is eigenlijk altijd goed geweest. Wij konden mekaar goed hebben, ze was altijd vriendelijk als ik ééns per maand haar tuintje, gratis kwam onderhouden. Ze woonde nog steeds alleen in een voor haar veel te groot herenhuis in Antwerpen. Soms ging ik bij haar wat klusjes in het huis uitvoeren waarna steevast een langdurig gesprek over de dingen des levens volgde bij een groene thee en een dikke snee citroencake. Ik kon echt van die gesprekken genieten. Haar overlijden greep me wel aan.

Toch zou het overlijden van mijn schoonmoeder later een keerpunt in mijn leven blijken te zijn. Kort na de begrafenis werden we bij de notaris verwacht, die ons meedeelde dat mijn vrouw, die enige erfgenaam was, het huis in Antwerpen erfde, wat spaargeld en de inboedel. Na verkoop van de inboedel en met het spaargeld hadden we net genoeg geld om de successierechten te betalen. Er bleef nog een paar duizend euro over. Niet dat we ineens ons miljonair waanden, maar de financiële toestand zag er ineens wel veel positiever uit. We hadden de keuze, we konden het huis verkopen of we konden het mits wat aanpassingswerken, omvormen tot een drietal appartementen. Na wat discussie met Marianne, besloten we tot het laatste. Ik kon van de kalme winterperiode gebruik maken om op het gelijkvloers een appartement met twee slaapkamers te maken, daarvoor moest er enkel een kleine badkamer bijgebouwd worden en een muurtje gemetst om van één grote kamer een kleine en een redelijk grote slaapkamer te maken. Op de eerste verdieping kon ik mits het bij maken van een klein keukentje eveneens een appartement met twee slaapkamers maken en op de tweede verdieping en de zolder kon mits het bijbouwen van een badkamer en een keukentje ook een mooi appartement gemaakt worden met twee slaapkamers. Niet dat ik zo’n formidabele klusser ben, maar de verbouwingswerken bij mijn vier kinderen hadden mij toch de nodige ervaring met badkamers, keukens, metselwerk enz.… bezorg.

Zevenhonderdvijftig euro huur voor het gelijkvloers, zevenhonderd voor het eerste verdiep en zeshonderd voor de duplex boven, maakt tezamen toch meer dan tweeduizend euro per maand. Dat, samen met ons pensioen zou ons financieel een rustig leven geven. Ik aan de slag. De hele winter verbouwen met de centjes die er nog waren en in de lente van het jaar nadien, konden we de appartementen te huur aanbieden. Op twee maand tijd was het gelijkvloers en de eerste verdieping verhuurd. Het gelijkvloers aan Mieke en Karel, een jong koppel met een dochtertje van amper vier maanden oud. Het eerste verdiep aan Petra en Jack. Eveneens een jong koppel, achteraan in de twintig. Petra was bovendien op dat moment zes maanden zwanger. Voor de tweede verdieping duurde het wat langer omdat er geen lift aanwezig was.

Uiteindelijk, na een maand of vier dook er een alleenstaande dame op, Anna genaamd. Zij zat in een helse vechtscheiding, was midden de veertig en had geen kinderen. Na wat gepalaver hebben we het appartement aan haar verhuurd voor vijfhonderdvijftig per maand. Operatie verbouwingen en verhuur was gelukt en ik kon voor de eerste keer met mijn Marianne op vakantie voor veertien dagen naar Spanje. Automatisch bouwde ik daarna het klussen in de verschillende tuinen, drastisch af en om mezelf te belonen werden mijn café bezoeken bij den John wat vermeerderd. Om de overtollige kilo’s veroorzaakt door een teveel aan trappist, ben ik zelfs gaan fitnessen en had ik me op dieet gezet. Geen rood vlees, geen brood, geen aardappelen, geen pasta, geen kaas meer voor mij, enkel veel fruit, groenten, kip, kalkoen of vis en de kilo’s vlogen er af. Ik begon me zowel fysiek als financieel kiplekker te voelen. Ik moest enkel in het begin van de maand, zo rond de tiende, controleren of ze alle drie netjes hun huur betaald hadden. Alleen het gigantisch tekort aan seks speelde me nog parten. Maar dat zou ook veranderen.

Een maand of zeven later, bij het controleren van de huur, moest ik vaststellen dat Petra en Jack hun huur niet betaald hadden. Een telefoontje naar Jack, maar die reageerde dat hij daar niet meer woonde en dat ik het maar met Petra moest regelen die nog wel in het huis van mijn schoonmoeder woonde. Ik bel Petra en vraag om een afspraak. De dag erna, mocht ik langskomen, rond een uur of acht ‘s avonds, want dan zou haar zoontje wel slapen. Stipt om acht uur bel ik aan. Petra laat me binnen en brengt me naar haar keukentje op het eerste. Ik bekijk haar voor het eerst echt grondig. Ze is bijna zo groot als ik, iets minder dan een meter vierenzeventig dus. Ze heeft lang bruin haar in een paardenstaart, lange benen, en aan te benen te zien redelijk slank en draagt een slobbertrui, zodat ik niet veel van haar bovenlichaam zie. Ze heeft een mooi gezichtje, met grote reebruine ogen. Helaas staan die op onweer en ik merk dat ze blijkbaar kort voor mijn komst geweend heeft. Ik krijg een koffie voorgeschoteld en ze neemt er zelf ook één.

“Petra, wat scheelt er? Hoe komt het dat de huur niet betaald is?” Petra begint plots hard en onbeheerst te huilen. “Maar Petra toch, wat is er aan de hand?” Ze huilt nog harder. Ik sta recht en ga naast de stoel staan waar Petra op zit. Ik blijf staan, neem haar hoofdje in mijn armen en druk het tegen mijn borstkas. Automatisch slaat Petra haar handen rond mijn middel. “Meisje toch, wat is er mis? Voor elk probleem is er een oplossing. Vertel me rustig wat er scheelt.” Na nog wat gesnik, met horten en stoten komt het eruit.

Jack heeft haar in de steek gelaten met een baby van vijf maanden. Als vrouw alleen, zonder werk, kan zij onmogelijk de huur betalen en andere rekeningen ook niet. Ze is echt hopeloos. Ik zeg.

“We vinden er wel wat op”. Bij mezelf denk ik, ‘shit, hoe los ik dat hier op’.

“Rick ik wil alles doen wat je wil, maar ik kan echt niet betalen, vraag me wat je wil, je mag me neuken zoveel je maar wil, maar zet me alsjeblieft niet uit het appartement, ik kan nergens heen”. Het aanbod van Petra is erg verleidelijk. Maar met zevenhonderd euro minder per maand, doemt het spook van financieel tekort weer op en bovendien, hoe leg ik dat aan Marianne uit. Ik vertel haar dat ook.

“Petra, seks met jou zou ik fantastisch vinden, maar ik kan die zevenhonderd euro niet missen. Die moet er hoe dan ook komen. We moeten daar een oplossing voor vinden”. Petra: “Seks met jou wil ik ook, zoveel je maar wil, want Jack, die heeft me niet meer aangeraakt sinds in een paar maand zwanger was. Hij vond dat niet kunnen voor het kindje, en de eerste maanden na de geboorte had ik geen zin, dus meneer is het dan maar afgebold en nog wel met een dikke teef van op zijn werk. Nu sta ik na meer dan een jaar als jonge vrouw op ontploffen”. Ik streel zachtjes haar haren en speel een beetje met haar paardenstaart. Ik voel ondertussen haar borsten door haar slobbertrui heen tegen mijn buik drukken.

Mijn verstand draait op volle toeren. Als dat hier geen gigantisch dilemma is. Ik zou hier misbruik kunnen maken van de situatie en haar neuken, maar voor zeven honderd euro, dat lijkt me erover, zelfs al herhaal ik de neukbeurt een paar keer per maand, dan nog lijkt me dat duur. Bovendien lost dat het probleem van haar andere rekeningen niet op, lost dat het probleem ‘hoe leg ik het uit aan Marianne’ ook niet op en na verloop van tijd gaat Petra zich ongetwijfeld voelen als een hoer die neukt voor de huur. Ik maak me los uit haar omarming en ga terug tegenover haar zitten. Ze kijkt beteuterd. Ik neem een slok van mijn koffie, die ondertussen al erg koud geworden was. Een plannetje rijpt zich in mijn geest.

“Petra” zeg ik, “neuken met mij voor de huur lost, hoe graag ik dat ook zou willen, jouw probleem niet op en bovendien, en creëert een probleem voor mij”.

“Ik moet een andere oplossing vinden, eentje die mij mijn zevenhonderd euro brengt, die jou je rekeningen laat betalen en ééntje waar we geen andere problemen mee doen ontstaan. Denk voorlopig even niet aan je huur, geef me een dag of twee en ik kom overmorgen terug, ook tegen acht uur. Ok?” Ze knikt.

“Wil je me nu echt niet neuken? Ik heb het zo hard nodig en Jack heeft mij nooit genoeg kunnen geven”.

Ik: “Ik ook, ik heb het ook hard nodig, maar nu ga ik je niet neuken, ik moet eerst een oplossing vinden, ik hou het tegoed”. En ik nam afscheid.

De dag erna, loop ik zodra den John zijn kroeg open doet, bij hem binnen. “Hoi Rick, zo vroeg? Wat heeft dat te betekenen?” Ik ga op een barkruk zitten en zeg tegen John. “Johnny boy, ik heb misschien een oplossing voor jouw probleem waar je altijd over zaagt. Te weinig volk in je café, te weinig omzet, terwijl het hier toch een toffe kroeg betreft. Jij hebt hierboven een zaaltje dat nauwelijks gebruikt wordt. Wij organiseren op je sluitingsdag, ‘s avonds een privé party. Seks à volonté met een mooie jonge vrouw van achter in de twintig. Jij nodigt alle alleenstaande mannen en vrouwen die hier komen, discreet uit en ze kunnen met die vrouw seks hebben zoveel ze willen. We moeten een soort éénvoudig menu opstellen, tien euro voor een tongzoen, twintig euro voor pijpen, dertig euro voor neuken in de kut of in de kont. Over haar heen plassen is eveneens tien euro en op haar lichaam klaarkomen, ook tien euro. Niet toegestaan is slaan, naalden, andere scherpe voorwerpen of stront.”

John staart mij vol ongeloof aan.

“Ah ja, nog iets John, jij doet beneden je café, je laat de klanten binnenkomen tussen acht en negen, dan gaat de deur onherroepelijk vast en de gordijnen toe, alle klanten kleden zich beneden uit en kopen bij jou bonnetjes. Groen voor tien euro, geel voor twintig euro en rood voor dertig euro. Je laat maximum vier mensen tegelijk naar boven gaan zo kunnen er drie elk een gaatje vullen en wacht de vierde tot er een gaatje vrijkomt, komt er iemand naar beneden, dan gaat de volgende volgens het eerstvolgend nummertje op zijn rood bonnetje naar boven en wacht tot er een gaatje vrij komt. Ik hou boven een oogje in het zeil en laat iedereen zijn bonnetjes aan mij afgeven. Op die manier kunnen we mekaar al niet besodemieteren en kan ik er eveneens voor zorgen dat mijn model niet gemolesteerd wordt of zo. Jij moet enkel nog voor een soort tafel of bank zorgen waar zij op haar rug of op haar buik kan liggen en waarvan de poten korter gemaakt zijn, waardoor quasi iedereen haar staande in kut of kont kan neuken of aan de andere kant kan laten pijpen. Het moet wel een beklede bank zijn, zodat zij nadien niet met een geschaafde rug naar huis moet. Ah, ja, John, je koopt een grote doos condooms en ik geef elke persoon die boven komt een condoom en zie erop toe dat ze die ook effectief gebruiken. Ik zou niet willen dat mijn ‘model’ één of andere ziekte oploopt en oh, ja ook een vuilbakje, waar ze nadien de gebruikte condooms in kwijt kunnen.” Ik dacht bij mezelf dat ik nu toch wel aan alles gedacht had.

Ik heb den John nog nooit zo lang met open mond sprakeloos geweten. Na enig slikken en gekuch zegt hij eindelijk.

“… en wie ga je daar voor meebrengen?”

Ik, “maak je geen zorgen, daar zorg ik wel voor, ik breng ze en nadien breng ik ze terug naar huis. Zie je dat zitten? De wachtenden beneden, consumeren bij jou, zat laat je ze niet naar boven gaan, en ik doe ze boven allemaal een condoom omdoen, zodat we op dat vlak ook geen probleem krijgen. Als ze hun pik niet omhoog krijgen, dan verkoop je hen een pilletje Viagra of equivalent aan twintig euro het stuk, dan verdien je daar ook nog wat op. En John, voor jou is een beurt met haar uiteraard gratis”. Plots zag ik zijn ogen beginnen glunderen. In mezelf zei ik ‘yes’ hij is akkoord. Nu nog Petra zo ver krijgen.

De dag erna bel ik weer stipt bij Petra aan. Deze keer had ze geen rood omrande ogen van het wenen. Vrolijk zag ze er evenwel ook niet uit. “Wat scheelt er meisje?”

“Ach, Jack heeft gebeld en we hebben hevige ruzie gehad, hij wil niet betalen voor Jochen, ons zoontje, dus ik sta er helemaal alleen voor”.

Ik zei: “Petra, ik denk de oplossing voor ons probleem gevonden te hebben, maar dat moet ik je rustig bij een koffie uitleggen”. Wij beiden naar boven en deze keer zet ze me in haar woonkamer. Een paar minuten later, komt ze binnen met twee tassen dampende koffie. Ze heeft een lange purperen wikkelrok aan en daarboven een fuchsia kleurige bloesje met knoopjes toe tot boven. Haar haar heeft ze weer in een paardenstaart. Ik zie haar borsten wiebelen onder het bloesje en vermoed dat ze geen bh draagt. Maar bij het aanreiken van de koffie, spant het bloesje nogal en dat doet toch nogal ferme borsten vermoeden. Ik probeer me te concentreren op wat ik kwam doen, in plaats van naar haar borsten te gluren.

Petra zeg ik. “Ik denk een manier gevonden te hebben die je nogal wat centen gaat opleveren, er is maar één voorwaarde. Je moet precies doen wat ik zeg, zonder tegenspreken of treuzelen, twee keer per maand een avond van acht uur tot iets na middernacht. Je moet nu niet direct beslissen, maar ik wil wel dat je beslist voor morgen avond.”

“Ah ja, en wat moet ik dan doen?”

“Gewoon met verschillende mannen of vrouwen die ik verzamel voor jou, seks hebben, meestal twee of drie tegelijk, bijvoorbeeld ééntje pijpen, ééntje in je kutje of ééntje in je kontje. Zou je dat kunnen?” Petra kijkt me verschrikt aan, ze aarzelt.

“Pijpen, zoveel je wil op één avond, tot mijn kaken er pijn van doen, neuken idem dito, zoveel je wil, maar anaal? Dat deed ik nog nooit. Jack wou dat niet. Hij kon zijn piemel niet stijf genoeg houden toen hij het probeerde”.

In mezelf ‘verdorie, weer een probleem’, Dat had ik helemaal niet verwacht. De meeste vrouwen, na goeie voorbereiding, vinden het heel lekker, een paar willen het helemaal niet, maar anaal maagdelijk had ik niet verwacht. Ik neem een slok van mij nog veel te hete koffie.

Ik: “Heb je een butt plug in huis?” Dat had ze niet, ze wist zelfs niet wat dat was.

“Heb je cola in huis in een flesje?” Dat had ze.

“En vaseline?” Dat had ze niet.

“Ok, breng dan maar wat boter of margarine mee.” Petra naar de keuken, een paar seconden later, komt ze met een vol flesje cola terug een half pakje boter.

Ik; “kom voor me staan, hef je rok op, en laat me je kontje zien.” Zonder aarzelen, komt ze voor mij staan opent langzaam haar wikkelrok, en ik kijk recht tegen haar kutje aan. Netjes getrimd, dat wel, maar het loeder had dus geen slip aan, met andere woorden, ze had bepaalde plannen. Er ontstond ineens een zekere spanning binnenin mijn jeans. ‘Shit Rick, concentreer je’. Ik dus koeltjes.

“Draai je om”. Petra blijft de wikkelrok vasthouden en draait zich langzaam om. Voor mij, op neuslengte bij wijze van spreken, zie ik één van de mooiste kontjes die ik ooit zag en ik heb er toch een paar in mijn leven mogen bewonderen. Ik blijf evenwel bij de zaak, en gebied haar zich een stuk voorover te buigen en haar kont-kaken zo ver mogelijk uit mekaar te trekken. Een formidabel mooi kutje opent zich een beetje, en net daarboven een mooi bruin sterretje.

Ik zei; “blijven staan”, ging met mijn wijsvinger door de boter en duw een klontje boter in haar bilnaad tegen haar anus aan. Ik wrijf de boter een beetje door de bilnaad heen en begin met het topje van mijn wijsvinger cirkeltjes rond haar poepgaatje te maken. Ik hoor zacht gekreun uit haar mond komen. Langzaam, voldoende voorzien van boter, duw ik het topje van mijn wijsvinger in haar kontgaatje. Ze kreunt even niet en dan zodra mijn wijsvinger met beetjes in en uit haar kontgaatje gaat, begint ze terug te kreunen. Ik doe zo nog even verder en ga geleidelijk dieper en dieper in haar kontje met mijn wijsvinger. Na een minuutje of zo, breng ik mijn middenvinger eveneens in haar kontgaatje. Door de boter gaat die vlotjes mee naar binnen. Het gekreun stopt niet. Ik blijf zo nog even bezig en trek dan mijn vingers terug. Ik hoor een zucht van teleurstelling en ze wil zich omdraaien.

“Blijven staan, meisje! En steek nu zelf een vinger in je kontje, eerst ééntje en daarna een tweede en laat die vingers maar goed diep in en uit gaan.” Het gekreun hervat zich. En ze begint sneller en sneller in en uit haar kontje te pompen met haar vingers.

“Rustig aan meid, niet zo snel”. Haar tempo vertraagt enigszins. Ondertussen had ik het geopende flesje cola genomen en gewoon leeggedronken. Rond de hals van het flesje streek ik een dikke klodder boter. Ik beveel haar, haar twee vingers terug te trekken en af te likken. Ik zie dat ze dat braafjes doet. Ondertussen zet ik de hals van het lege flesje cola tegen haar sterretje aan, dat trouwens nog een beetje open stond van haar twee vingers, en duw het flesje een centimeter of twee naar binnen. Ze protesteert niet, ze begint zelfs zachtjes terug te kreunen. Ik beweeg een beetje in en uit met het flesje. Ze blijft zachtjes kreunen van genot. Haar kontje en het flesje hangen vol boter. Na een paar minuutjes in en uit bewegen, vertraag ik de beweging en duw het flesje dieper en dieper. Ik voel hoe haar sluitspier tegenwerkt.

Ik zeg: “ontspan je”. Ik voel dat ze meegeeft. En het flesje glijdt zachtjesaan dieper en dieper. De bovenste verdikking van het colaflesje schuift helemaal in haar. Van het hele flesje steekt er nog maar een centimeter of drie uit haar kontje. Ik hoor een “oef” uit haar mond ontsnappen. Ik laat het flesje nog even zitten, veeg ondertussen wat overtollige boter van mijn handen af aan haar zetel en begin zachtjes naar links en dan naar rechts met het colaflesje in haar kontje te draaien. Na een keer of twintig trek ik het flesje helemaal terug uit haar kontje om het dan weer langzaam erin te schuiven. Na een paar bewegingen in en uit, gaat het heel vlotjes en voer ik het tempo op. Ze begint te snuiven en harder te kreunen. Met mijn andere hand, breng ik twee vingers direct in haar kutje. Het colaflesje gaat nu in een redelijk tempo in en uit. En bij uit gaan die twee vingers in haar kutje en omgekeerd. Ik beveel haar.

”Pak met je rechter hand,” met de linkse heeft ze haar wikkelrok nog vast, “je klit tussen je wijsvinger en duim en rol die klit heen en weer”. Haar kutsap druipt over mijn vingers, mijn hand, mijn pols, terwijl ik met mijn andere hand het colaflesje blijf in en uit haar kontje pompen. Na een paar seconden begint ze zwaar te hijgen, heviger en heviger, ze begint te gillen van genot

“Ik kom! Ik kom, om… mm…” en ik duw gelijk het flesje zo diep mogelijk en de twee vingers van mijn linkerhand zo diep mogelijk in haar kutje en laat ze zich krommen tot tegen haar G-spot. Ze blijft maar klaarkomen en spuit mijn hele hand onder. Ik laat het colaflesje driekwart in haar kontje zitten, hou mijn linkerhand in haar kutje, zonder te bewegen, en trek haar zo op mijn schoot. De tranen rollen van haar gelaat. Haar mascara is helemaal uitgelopen. Ze kust me voorzichtig boven op mijn kruin, omarmt me en vlijt haar hoofd boven op het mijne. Ik hoor haar stem boven mij zachtjes fluisteren. “Dank je, dat had ik echt nodig”.

Ondertussen is de spanning in mijn jeans gestegen tot een druk die ik al lang niet meer gevoeld had. Met mijn linkerhand, grijp ik het colaflesje dat nog een stukje uit haar kontje steekt en al draaiend trek ik het heel traag terug. Ik weet dat haar kontje nu bijzonder gevoelig is, dus doe ik het zo voorzichtig mogelijk. Eens het er helemaal uit is, ontsnapt er een diepe zucht uit Petra’s mond. Ik vraag haar zachtjes om even recht te staan, schuif wat onderuit op haar zitbank, open mijn jeans, stroop die samen met mijn boxer short tot onder mijn knieën. Mijn lul springt direct omhoog door zijn bevrijding. Petra was ondertussen doodstil blijven staan, met haar kontje naar mij gericht. Ik tik haar even aan en ze draait zich naar mij om. Ze ziet mijn pik fier rechtop staan en wil zich bukken om mij te plezieren met een pijpbeurt. Ik zeg.

“Petra, schatje, een andere keer, zet je knieën links en rechts van mijn heupen, ga zitten en begraaf mijn familiejuweel maar diep in je kutje.” Voor de eerste keer zie ik een glimlach op haar mooi gezichtje verschijnen. Ze pakt mijn pik vast en laat zich er traag overheen zakken. Haar kutje is doornat en bijna gelijktijdig ontsnapt er een diepe zucht van haar en mijn lippen. Petra wil onmiddellijk op en neer gaan bewegen, maar ik hou haar tegen.

“Rustig maar meisje.” Vlak voor mijn ogen zie ik die fuchsia kleurige bloes die tot aan haar hals toegeknoopt is. “Stil blijven zitten Petra”, door de spieren in en rond mijn lul samen te trekken voelt Petra hem binnen in haar kutje opwippen. Ze zit doodstil. Ik begin langzaam de knoopjes van haar bloes één voor één te openen en ja, zoals gedacht, geen bh. Ik trek de bloes uit haar rok die ze nog steeds aan heeft, en stroop de bloes van haar schouders. Ze zit met ontbloot bovenlijf boven op mij. Haar prachtige borsten, vijfenzeventig of tachtig C, met mooie bruine tepels erop, hangen vlak voor mijn gezicht. Ik lig onderuit op haar zetel als een Pascha met een mooie jonge vrouw schrijlings op mijn pik.

“Petra, je gaat je bekken nu heel traag op en neer bewegen, je wrijft je klit over mijn schaambeen, je mag klaarkomen zoveel je wilt of kunt, maar je mag mij niet laten klaarkomen.” Dan neem ik de tepel van haar linker borst in mijn mond en beurtelings zuig ik zoveel borst als mogelijk naar binnen, dan laat ik die borst schieten en houd ik enkel de tepel tussen mijn lippen terwijl mijn tong over het topje van de tepel rondjes draait, dan knabbel ik zachtjes op die tepel om het hele ritueel daarna te herhalen. Dan wissel ik van borst en bewerk haar rechter borst op dezelfde manier. Petra is ondertussen traag aan haar op en neer bewegingen begonnen. Mijn handen liggen op haar heupen. Een paar keer moet ik haar met haar heupen op mijn bekken drukken om haar stil te houden, want zonder het te beseffen gaan haar bewegingen als maar sneller. Telkens ik voel dat ik ga komen, houd ik haar even stil en laat haar daarna terug zachtjes aan bewegen. Hoe lang ik zo bezig geweest ben, weet ik niet, maar na een tijdje, stop ik met haar borsten te likken, leg mijn handen op haar borsten om die eerst zacht en dan wilder en wilder te kneden. Af en toe rol ik haar beide tepels tussen duim en wijsvinger en rek die borsten een heel stuk uit door aan de tepels te trekken en er tegelijk in te nijpen. Dan kneed ik haar borsten weer. Petra begint zwaar te hijgen en bij mij verschijnen er zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd. Petra begint sneller en sneller met haar heupen te bewegen, haar kont kaken kletsen op mijn bekken. Ik kan ze niet meer doen vertragen omdat mijn handen ondertussen nogal wild haar borsten bewerken. Ik voel dat ik het niet lang meer uit hou, het is alsof het sperma vanuit mijn tenen zich een weg naar boven aan ‘t banen is.

“Petra, ik ga komen…” Als antwoord drijft ze de cadans nog een beetje op. In een hels tempo beweegt haar kutje over mijn pik heen. Ik houd het niet meer. Ik grijp haar heupen terug vast en duw Petra zo diep mogelijk over mijn lul heen en het sperma schiet omhoog. Het is alsof mijn lichaam de laatste jaren zonder seks, nu wreekt. Mijn lul pulst en bonkt in haar. De scheuten sperma vliegen diep in haar baarmoeder. Op dat moment gilt Petra het uit. “Ik ho… ja… oh… kom… mm… ko… ho… oh… ko… mm… ik… kom…” en als een bezetene nijpt ze met haar kut spieren rond mijn lul alsof ze die zo van mijn lichaam wil trekken. Petra grijpt met haar twee handen mijn hoofd vast en drukt dat tussen haar borsten. Ik voel haar hart als razend kloppen. We hijgen allebei alsof we net een marathon gelopen hebben. Ik val achteruit met mijn hoofd tegen de rugleuning van de zitbank. Haar borsten worden geplet op mijn gezicht.

We blijven zo minuten lang liggen uitpuffen. Haar hele onderkant en mijn hele heupzone zijn één poel van vocht. Als er een hemel bestaat, dan was de tijdspanne dat onze twee bezwete lichamen, plakkend aan elkaar, hijgend, trillend zo op elkaar liggend alvast een ferme voorproef van die hemel. Na een aantal minuten richt Petra zich een beetje op, haar lippen zoeken de mijne en een langdurige tongzoen volgt. Traag en rustig glijden onze tongen over mekaar, we tasten met onze tong elkaars mond helemaal af om af en toe dartel en speels een mini gevecht ‘tong tegen tong’ te houden. Tot we terug buiten adem zijn. Petra begint kleine kusjes in mijn hals te geven en ik in de hare tot we stilvallen en mekaar gewoon omarmd houden. De definitie van ‘een zalig gevoel’ ondervind ik nu aan den lijve. Na, ik weet niet hoe lang, beweegt Petra terug en om dan recht te zitten, met mijn ondertussen half slappe lul nog in haar kutje gedrukt.

“Dit wil ik veel meer” zegt ze.

“Daar zorgen we voor, meisje” is mijn antwoord. “Morgenavond kom ik terug, breng wat spullen mee en tegen dan kun jij mij zeggen of je in mijn voorstel wil meegaan of niet.” “Ik weet zeker dat ik het doe, Rick.”

“Kan zijn Petra, maar denk er toch over na en geef me je antwoord morgen avond”. We rolden van mekaar en namen samen een douche om alle sporen van onze uitspatting uit te wissen.

“Tot morgen Petra”.

De dag erna, ging ik bij een apotheek, waar ik normaal nooit kom, vier grote potten vaseline halen en dan ging ik op weg naar een seksshop. In de seksshop kocht ik drie butt plugs, een kleintje, een tussen formaat en een nogal dikke, in elk geval een stukje dikker dan het dikste punt van het cola flesje. Tevens kocht ik vier vibrators, één kleintje, een tussen formaat, een bijna pols dikke en waarom weet ik niet, maar als vierde model kocht ik een dubbele die feitelijk dient om bij twee vrouwen tegelijk in vagina of kontje in te brengen zodat ze tegen mekaar op konden rijden. Tenslotte kocht ik nog een set lederen handboeien, enkelboeien, een paar modellen tepelklemmen, een paar blinddoeken en een paar knijpers om op kut lipjes te zetten. Ik werd wel even bleek toen ik de rekening moest betalen gewoon omdat ik niet besefte hoe duur die dingen allemaal wel zijn. Maar soms moet je wat investeren en met het vooruitzicht van onze speciale privé party in het achterhoofd, dacht ik dat die investering wel snel terugverdiend zou worden.

Tegen acht uur ‘s avonds stond ik terug aan de deur van Petra. Ik hoor gestommel op de trap en na een minuutje, zwaait de deur breed open. Petra heeft een ‘smile’ van oor tot oor en zegt, “kom binnen, ik ben blij dat je er bent”. En hop, ik huppel achter haar de trap op naar de eerste verdieping. Feitelijk was ik echt verheugd om een brede glimlach op haar gelaat te zien.

Tot daar -Dilemma 1-

Vervolg in -Dilemma 2-

Sensuele groeten,

Rick D'Anvers

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Rick D’anvers

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post298