blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

EERSTE KEER

Louis.Geplaatst door My 4Fingers do, april 04, 2019 17:58

DE EERSTE KEER!

Als 36-jarige vrijgezel probeer ik, na een vechtscheiding, te genieten van het leven. Vroeger leefde ik een jachtig leven gericht op zaken doen en carrière maken. Mijn echtscheiding gaf mijn leven een andere wending. Ik besef nu dat het leven meer is dan werken. Ik heb al een mooie carrière achter de rug waarvan een groot deel in de mode- en decoratiewereld. Een wereld met nogal veel vrouwelijk schoon. De meeste van mijn collega’s zijn jonge dames, tussen 20 en 30 jaar oud. Sommigen zijn nog single, anderen dan weer niet.

Gedurende de lange middagpauzen hoor en leer ik veel. Men beweert wel eens dat mannen alleen maar aan seks denken maar ik weet beter: wanneer vrouwen onder elkaar babbelen zijn ze ook niet bang om seksueel getinte moppen en verhalen te vertellen. Mijn collega’s hebben al gemerkt dat ik veel van vrouwen hou en dat ik graag van mooie dingen zoals modieuze kledij, lingerie, juwelen en parfum geniet. Vooral als ze gedragen worden door mooie vrouwen.

Eén van mijn collega’s is Sofia. Het is een 26-jarige brunette. Ze heeft prachtige blauwgroene ogen die mij mysterieus kunnen aankijken. Ze heeft een mooi lichaam met een bruin gebronsde huid. Haar maatjes schat ik op: taille 38, BH-maat 70B, lengte 1m67, gewicht 62 kg. Ze werkt in de zaak als verantwoordelijke voor de stoffen- en de lingerieafdeling. Daar ik in sta voor de aankoop en de organisatie van de winkel, werken wij veel samen. We gaan samen naar leveranciers om hun collecties te zien, we bezoeken beurzen, we gaan in de stad naar andere winkels kijken.

Sofia heeft een zeer goede smaak en weet de juiste artikelen te kiezen. Bovendien is zij zeer aangenaam in de omgang. Ze heeft een zeer vrouwelijke uitstraling. Haar manier van kijken, de wijze waarop zij met haar handen bewegingen maakt, de zwoele toon waarop zij spreekt, benadrukken haar vrouwelijke charmes. Zij heeft brede, ronde heupen die zeer uitdagend kunnen bewegen. Doordat wij veel samen optrekken, weten wij ook redelijk veel van elkaar. Ze weet dat ik een moeilijke periode achter de rug heb en heeft mij dikwijls opgemonterd toen mijn moraal laag zat.

Ze vertelt ook over haar leven. Ze is al drie jaar gehuwd, heeft geen kinderen. Haar echtgenoot werkt in de nacht en is een fervente voetballiefhebber. Wanneer zijn club speelt, gaat hij steeds naar de wedstrijd kijken. Dit heeft tot gevolg dat Sofia op zondagnamiddag dikwijls alleen thuis zit. Ze zegt weleens dat ze liever komt werken dan thuis te zitten. Ik ken dit gevoel maar al te goed.

Gedurende de voorbije drukke eindejaarweken zoekt Sofia alsmaar meer contact met mij en ik met haar. Ik begin vlinders te voelen in mijn buik maar wil daar niet aan toegeven daar dit onze werkrelatie ingewikkelder kan maken. Op een vrijdagavond besluiten wij met een groepje collega’s eens samen naar een concert te gaan. Het is een concert van Günther Neefs waarbij er dansmogelijkheid is. Günther Neefs brengt, met zijn prachtige diepe stem, diverse mooie covers van gekende slows. Al vlug slaan we aan het dansen. Wanneer hij de cover van “If you leave me now” brengt, vraag ik Sofia ten dans. Het is een prachtige slow waarop ik als jonge man nog veel gedanst heb. ”A love like ours is hard to find” neurie ik zachtjes mee in haar oor. Ze trekt me zachtjes tegen haar aan. Haar lippen beroeren mijn oor en ze fluistert: ”Don’t leave me now!”

Ik leg mijn ene hand op haar rug, juist boven haar lenden en oefen enig druk uit zodanig dat haar schaambeen tegen het mijne wordt gedrukt. Mijn dij wrijft tegen de hare. Onze lichamen worden één en we zweven als het ware op de muziek. De spanning stijgt. Aan het eind van de slow gaan we terug een babbeltje slaan met de collega’s. Eén van hen, Marina, komt naast ons staan en zegt.

“Jullie zijn een mooi koppel. De manier waarop jullie daarnet dansten was zoals verliefden dansen”. Ik keek haar aan en knik bevestigend. Marina lacht en fluistert in mijn oor “Verdwijn en neem haar mee!”

Een half uurtje later gaan Sofia en ik naar buiten om een frisse neus te halen. Mijn bedrijfswagen, een Renault Espace, staat een beetje verder in een donker hoekje van de parking. Daar het toch al te koud is om lang buiten te staan zeg ik tegen Sofia;

“Laat ons in de auto gaan zitten.”

“Ga je mij al naar huis voeren of ga je mij ontvoeren?” Grapt zij. Ik neem haar bij de hand, loop naar de wagen, open het portier voor haar. Ze neemt plaats. Ik ga aan de andere kant in de auto zitten, start de motor en laat deze stationair draaien zodanig dat het interieur warmer wordt. Ik zet de radio op. Het is laat op de avond, zachte muziek weerklinkt. Ik wil iets zeggen tegen Sofia maar ze bukt zich naar mij toe en kust me op de mond. Haar lippen zijn licht geopend, haar tong tikt tegen mijn lippen. Ik beantwoord haar tongzoen. Nog nooit had ik een vrouw die zo prachtig en lekker kan tongzoenen. Ik leg mijn hand op haar dij en begin de binnenkant van haar dij te strelen. Ze doet hetzelfde bij mij. Mijn hand schuift meer en meer op in de richting van haar venusheuvel. Zij beantwoordt dit door haar hand op mijn kruis te leggen en lichtjes te drukken. Mijn andere hand steek ik onder haar trui, ik streel haar borst. Haar tepels worden hard. Ik open haar BH, til haar trui op, stop met haar te zoenen en begin aan haar borsten te likken. Ik zuig aan de ene tepel terwijl ik de andere tussen mijn vingers heen en weer rol. Sofia leunt achterover en geniet van deze liefkozingen. Na een tijdje zeg ik.

“Zou het niet makkelijker zijn om ons achteraan te zetten?” Ze kijkt achterin en zegt.

“Er staan geen zetels in.”

“Die hebben we dan ook niet nodig;” antwoord ik. We kruipen naar de laadruimte achterin. Een Renault Espace heeft een vrije laadruimte van meer dan 2 meter lang, plaats genoeg dus om comfortabel van elkaar te kunnen genieten.

We zetten onze vrijpartij verder. De ruiten van de wagen zijn aangedampt en geven ons iets of wat privacy. Ik open haar pantalon, laat mijn hand over haar venusheuvel glijden. Ik voel dat zij netjes geschoren is. Ze heeft een klein, kort geschoren driehoekje schaamhaar laten staan. Net wat ik graag zie. Ik heb het zo niet op volledig kaal geschoren venusheuvels.

Terwijl ik dit doe, doet zij hetzelfde bij mij. Haar hand omsluit mijn penis die ondertussen al hard is van de lust. Mijn middenvinger glijdt over de venusheuvel en begeeft zich tussen haar schaamlipjes. Ik voel dat zij heel klein schaamlipjes heeft. Ik vermoed dat zij een spannend poesje gaat hebben. Mijn vinger streelt de contouren van haar schaamlippen. Nu en dan steek ik hem lichtjes dieper. Niet te rap, niet te diep. Ik wil zien hoe zij reageert op mijn manier van benaderen. Ze wordt helemaal nat. Ze begint te kreunen, haar ademhaling gaat sneller. Ik zie dat ze hevig begint te genieten.

Ze gaat plat liggen en doet haar pantalon en slip uit. Ik doe hetzelfde. We zijn nu beide quasi volledig naakt. Sofia trekt mij op haar en wil dat ik haar neem. Ze opent de benen en verwacht dat ik haar ga penetreren. Ik vind dit nog te vroeg daar haar climax nog te veraf is.

Ik ga op haar liggen, lik aan haar oor, knabbel in haar nek. Mijn penis wrijft tegen haar vagina maar ik zorg dat hij haar niet penetreert. Ik lik aan haar borsten, daal neer naar haar buik en venusheuvel. Wanneer ik haar vagina lik, schrikt zij even.

“Je hoeft dat niet te doen” zegt ze.

“Heb jij het niet graag misschien?” Vraag ik.

“Ik weet het niet. Men heeft het nog nooit gedaan met mij.” Ik kijk haar verwonderd aan en zeg. “Laat je maar doen, het zal leuk worden.”

Ik lik verder aan haar schaamlipjes. Deze zwellen, haar clitoris wordt hard en groter. Ik knabbel en lik er aan. Ze wordt helemaal warm en vochtig. Ik voel dat ik haar kan penetreren en beslis om haar al beffend te penetreren met mijn wijs- en middenvinger. Voorzichtig schuif ik beide vingers bij haar binnen.Net zoals ik verwacht had heeft ze een nauw, lekker spannende vagina. Ik laat mijn vingers heen en weer gaan in haar. Ik richt ze in de richting van haar G-spot. Wanneer ik deze aanraak hoor ik haar heel diep kreunen.

“Nog, nog, nog, harder, harder, meer, meer, meer” kreunt ze. Ik sta een beetje verstomd van haar hevige reactie. Ze tilt haar bekken op, drukt haar clit tegen mijn lippen. Ik zuig aan haar clit. Sofia trilt, kreunt en plots komt ze spuitend klaar. Ik laat haar even bekomen en streel haar ondertussen tussen de dijen en op haar borsten.

Sofia heeft genoten. Ze kijkt mij aan, steekt haar hand uit en wenkt mij met een sensuele beweging.

Ik ga op haar liggen. Haar benen liggen gespreid. Ik til ze op, leg ze in mijn lenden. Haar bekken kantelt en haar nog gezwollen vulva lokt mij. Ze neemt mijn penis bij de schacht, wrijft mijn eikel een paar keer tegen haar clitoris en vervolgens duwt ze mijn penis in één vlotte beweging in haar vagina. Ik duw hem dieper en dieper in haar. Ze begint te kreunen. Ze tilt haar bekken op zodanig dat ik haar nog dieper kan penetreren, wat ik dan ook doe.

Wanneer ik goed op dreef ben, laat ik mij van haar afglijden, ga op mijn rug liggen en trek haar op mij. Ogenblikkelijk schuift mijn beenharde penis terug bij haar binnen. Ze gaat op mij zitten, gehurkt, voeten op de grond en berijdt mij. Haar bekken gaat omhoog, haar bekkenbodemspier knelt om mijn schacht. Ze zorgt ervoor dat mijn penis niet uit haar vagina komt. Ze laat zich zakken zodat ik zeer diep in haar ben en herhaalt deze beweging steeds opnieuw. Ik nader mijn orgasme. Ze voelt hoe ik mijn bekken ook omhoog breng. Ze pompt en pompt. Mijn penis wordt op een zalige manier omsloten door haar vulva.

Met een diepe kreun kom ik klaar. Mijn sperma spuit in haar. Ze laat zich zakken en blijft even zitten. Ik streel haar borsten, haar rug en haar dijen. Zij streelt mijn borst. Ze bukt zich en fluistert in mijn oor.

“Dank je, Je hebt mij iets gegeven dat ik nog nooit heb meegemaakt.” Ik glimlach en antwoord.

“Ik wil dat later gerust nog eens doen.”

“Dat zullen we zeker want ik hou en verlang naar jou!” Fluistert ze.

Louis

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreeks per mail.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post328

DE MODESHOW

Louis.Geplaatst door My 4Fingers wo, maart 27, 2019 11:32

DE MODESHOW

Ieder seizoen organiseer ik, een dertiger en floormanager in de modezaak waar ik werk een modeshow. Ieder jaar lokt deze show alsmaar meer klanten en toeschouwers. Om de kosten van dit evenement beperkt te houden doen wij beroep op de showtalenten van sommige van onze verkoopsters, verkopers, hun familie en vrienden.

Het mag gezegd; vele van onze verkoopsters en verkopers hebben mannequin-maatjes. Voor de dames een maatje 38, B-cup, 1m70 lang. Voor de heren een taille 40-42, schouders 52 en 1m80 lang. Maar een maatje meer mag ook. Een mooie volle boezem is ook een streling voor het oog en wordt geapprecieerd door onze klanten.

Zo een modeshow organiseren is nogal een bedoening. Op de catwalk verloopt alles gracieus maar in de coulissen gaat het er hectisch aan toe. Het aan- en uitkleden gebeurt met behulp van personen die de juiste kledij aanreiken. Dit is het zenuwcentrum van de show waar ik, als organisator, een handje toesteek en een oogje in het zeil hou. Voor mij is dit een waar genoegen.

De show vangt aan. De opzwepende muziek brengt swing in het gebeuren. De mannequins lopen een prachtige show. Het ritme ligt hoog. Om er het tempo in te houden, kleden zij zich ongegeneerd uit. Dit is een streling voor het oog. Ik steek een handje toe en help één van de modellen, Laura, een 20-jarige blondine met het aan- en uitkleden. Ik zit gehurkt aan haar voeten en help haar om een paar zomersandaaltjes aan te doen, ondertussen past zij een topje aan. Haar mooie borsten, cup-maatje C, pronken, binnen handbereik, boven mijn hoofd. Haar stevige tepels kijken, net zoals zonnebloemen op het middaguur, gericht naar boven.

Nu heb ik geen tijd om te genieten maar toch blijft dit beeld op mijn netvlies gebrand. Ik wist dat ik, later op de avond, wanneer de modeshow afgelopen zou zijn en de medewerkers nagenieten van de geleverde prestaties op de after-party, misschien wel mijn kans zou kunnen gaan. De show loopt op zijn eind.

Laura is het laatste model en sluit de show. Ze krijgt een daverend applaus. Glimlachend komt ze gracieus in mijn richting gelopen. Haar heupen, omsloten door een strak rood zomerkleedje, wiegen en accentueren haar vrouwelijkheid. Ik moet even slikken. Ik trek een knipoog naar haar en steek een lovende duim op. Ze loopt in mijn richting en geeft mij een zoen en zegt.

“Ik heb echt genoten van de show. Ik werk graag in de lingerieafdeling maar dit doe ik toch liever. Voor mij mag het alle weken modeshow zijn.”

“Voor jou zou ik alle weken een show organiseren” grap ik en streel zacht maar vlug over haar kaak. Ze deinst niet terug maar kijkt mij doordringend aan. Ze kleedt zich uit en trekt haar eigen kleding aan. Ik help haar bij het opruimen en samen begeven we ons, als laatste naar de cafetaria waar de after-party al begonnen is. Ik begeef mij tussen de collega’s en feliciteer hen met hun puike prestatie. Er wordt veel gelachen en plezier gemaakt. De cava vloeit rijkelijk en spoedig slaat menig feestganger aan het dansen. Zo ook Babette, een mooie brunette, met prachtige groenblauwe ogen...

Ze is iets kleiner dan Laura. Ze draagt een strakke pastelkleurig bloesje en een aansluitend kort rokje dat tot halfweg het dijbeen reikt. Haar getaande huid, haar volle borsten die bijna uit het bloesje puilen, accentueren haar mooie vormen. Bewonderend kijk ik naar haar. Laura heeft dit gezien en fluistert in mijn oor.

“Die zie je wel zitten hé?”

“Jazeker, ze mag best gezien zijn net zoals jij” antwoord ik. Ze kijkt mij aan en tovert een mysterieuze glimlach op haar gezicht. Het feest gaat verder en ik zie hoe Laura een zwoele rumba danst met één van de mannelijke modellen. Ze wiegt haar heupen zoals een professionele Latijns-Amerikaanse danseres. Even later zie ik dat ook Babette aan het free dansen is. Ik besluit om mijn kans te wagen en nodig haar uit om met mij een jive te dansen. Wij dansen er op los en vinden elkaars ritme. De muziek gaat over naar een mooie slow. Ik hou haar vast, trek haar tegen mij aan en samen dansen wij de prachtige slow “A whiter shade of pale” van Procol Harum.

Al snel voel ik dat ook zij geniet. Ik schuif discreet mijn been tussen haar knieën en voel hoe haar schaamstreek de mijne beroert. Met mijn hand wrijf ik zachtjes over haar rug en voel aan de sluiting van haar BH. Ze krijgt een rilling en kijkt mij aan met haar doordringende ogen. Ik zie ‘lust’. Vervolgens beroer ik met mijn duim haar borst. Ik zie hoe haar tepel vrijwel onmiddellijk reageert. Het belooft een leuke avond te worden. Ook ik voel dat mijn lid zwelt. Ik draag geen slip en ik voel hoe het een paar druppels voorvocht langs mijn dijbeen vloeien. Ik fluister in haar oor

“Ga je even mee naar een rustigere plaats” Ze knikt van ja. Ik neem Babette bij de hand en leid haar mee. Even stop ik aan de bar, neem een ijsemmer met een fles cava en twee glaasjes mee en we begeven ons onopgemerkt naar de rekwisietenkamer van de etalagist. We betreden deze kamer en zien in de hoek een met fluweel beklede chaise longue staan. Terwijl ik de ijsemmer en de glaasjes neerzet, merk ik dat Babette zich voorover buigt om de kussens die op chaise longue liggen mooi te schikken. Ik kijk naar haar billen en zie dat haar kort rokje te kort is om haar ‘paradijs’ te bedekken. Ik hoop om haar mooie lingerie te kunnen zien maar kom tot de ontdekking dat zij geen slip draagt. Ik zie dit als een uitnodiging en in één beweging steek ik mijn hand tussen haar benen en druk met de vingers op haar venusheuvel. Mijn duim schuif ik tussen haar schaamlippen en streel deze. Ogenblikkelijk wordt zij heel vochtig en warm. Ik voel hoe haar vagina schreeuwt om meer.

Babette blijft gebukt staan. Zij steunt met haar handen op de zetel en heft het hoofd achterwaarts op. Even kijkt ze vol verlangen achter zich. Dit is voor mij het teken om verder te gaan. Ik breng mijn ring- en middenvinger in haar vagina en beroer haar sterretje met de duim. Met de andere hand open ik haar bloesje en begin ik haar tepels te strelen. Ze krult haar rug van genot.

Plots voel ik hoe twee handen langs mijn rug en borst glijden. Ik kijk even om en zie dat Laura achter mij staan. Ze likt, veelbelovend, aan haar lippen. In een oogwenk opent ze mijn hemd en mijn pantalon. Ze gaat geknield achter mij zitten en laat mijn pantalon zakken. Vervolgens gaat zij tussen mijn benen zitten en likt aan mijn teelballen. Ondertussen blijf ik mijn vingers heen en weer te bewegen in Babette. Mijn lid zwelt en wordt alsmaar harder. Laura neemt de schacht van mijn lid stevig vast en oefent een roterende beweging, onder aanzienlijke druk uit, waardoor de hardheid van mijn lid nog groter wordt. Intussen is mijn eikel volledig vanonder de voorhuid gekomen. Laura begint zich te ontfermen over mijn genotsknobbel. Ze likt aan de contouren van mijn eikel. Mijn gevoeligste plekje is daar waar de eikel overgaat in de schacht. Wanneer zij dit met haar tong beroert dan raak ik in de zevende hemel.

Babette heeft ook gemerkt dat wij niet meer alleen zijn en kijkt ons aan. Terwijl Babette alsmaar dichter bij haar orgasme komt, likt zij veel betekend aan haar lippen. Laura merkt dat ik bijna klaar gaan komen maar ze vindt dit nog te vroeg. Ze neemt mijn lid vast en slaat dit hard op de billen van Babette. Mijn lid en de billen van Babette worden roodgloeiend. Plots grijpt Laura in de ijsemmer en stopt een blokje ijs in haar mond. Het smeltend ijswater laat zij uit haar mond op mijn penis en op poep van Babette druipen.

De combinatie van koude en warmte is sensationeel. Laura merkt dat Babette ook dicht bij haar orgasme is.

Ze stopt met haar mind blowing blow job, grijpt mijn lid vast en duwt het zacht maar vastberaden in de richting van de vagina van Babette. Even laat ze mijn lid wrijven tegen Babettes sterretje en vervolgens duwt ze het in haar vagina. Ik duw mijn penis diep naar binnen en blijf even stil staan. Terwijl ik dit doe gaat Laura naar de andere kant van de zetel, pal tegenover het hoofd van Babette. Laura laat haar zomerkleedje zakken en in één vlotte beweging stapt zij uit het kanten boxer-slipje. Zij staat volledig naakt voor mij en Babette. Op haar venusheuvel staat een smal streepje blond schaamhaar. Ze nadert dichter en haar venusheuvel raakt bijna het gezicht van Babette.

Babette reageert onmiddellijk, met één hand trekt zij Laura dichterbij en begint te likken aan haar vagina. Ondertussen beweeg ik langzaam mijn penis in een draaiende beweging heen en weer in Babette. Babette blijft echter verder likken aan de schaamlippen van Laura. Ik steek mijn hand, neem de tepel van Laura’s linkerborst laat deze tussen mijn vingers rollen. Haar donkerbruine tepels worden alsmaar harder van de lust. Ik voel dat ik ieder moment kan klaar komen en beslis om mijn penis even terug te trekken en Babette oraal te bevredigen.

Ik ga tussen Babettes benen liggen op de zetel en begin aan haar schaamlippen te likken. Babette laat haar bekken zakken totdat mijn lippen haar vagina ideaal kunnen kussen. Met mijn tong voel ik hoe haar clitoris hard gezwollen is. Ik begin er zachtjes aan te knabbelen en te zuigen. Babettes aandacht voor Lauras poesje neemt af en zij concentreert zich op haar eigen genot.

Laura laat dit niet aan haar hart komen en begint zichzelf te strelen. Om Babette tot haar orgasme te voeren, breng ik mijn middenvinger in haar vagina en met een wiegende beweging streel ik haar G-spot. Babette krult haar rug van genot. Plots begint zij te spuiten en loopt haar zoete vocht langs mijn lippen en wangen. Ze kreunt, gromt en komt klaar. Even streel ik haar nog zachtjes over haar venusheuvel en vervolgens verleg ik mijn aandacht naar Laura.

Ik trek Laura neer op de chaise longue. Zij vlijt zich neer naast Babette, die aan het nagenieten is. Ik spreid Lauras benen en begin haar te likken. Mijn tong flitst rond en tussen haar schaamlippen. Zij heeft kleine, zoet smakende schaamlipjes. Haar smaak vermengt zich met deze van Babette. Ik verheug mij al op haar spannende vulva. Haar clitoris wordt alsmaar harder en hij komt tevoorschijn van tussen de kleine schaamlippen. Ik zuig en knabbel er zachtjes aan. Laura geniet en laat zich doen.

Babette is inmiddels terug paraat en begint aan de tepels van Laura te zuigen. De combinatie van mijn en Babettes gelik doet Laura alsmaar sneller ademen. Ik breng mijn middelvinger binnen in Laura en beroer haar G-spot net zoals ik gedaan heb bij Babette.

Ondertussen heeft Babette haar aandacht van Laura naar mij verplaatst. Ze neemt mijn, nog altijd harde penis in de hand en begint er zachtjes aan te likken. Ik voel hoe het bloed naar mijn lid stroomt en ik voel mijn hartslag slaan in mijn eikel. Babette stopt mijn penis diep in haar mond en ik voel hoe gans mijn schacht in haar verdwijnt. Ze gaat op en neer over mijn schacht. Ik nader mijn orgasme.

Ik voel dat Laura, wiens G-spot ik aan het verwennen ben, ook bijna haar orgasme heeft bereikt. Ik trek mijn penis uit de mond van Babette en geef haar een kus op de mond.

Ik til Laura op en doe haar knielen op de chaise longue. Laura zit nu op handen en knieën op de zetel en ik neem haar in doggy style. Ik duw mijn keiharde penis diep in haar vagina en trek mij terug. Steeds sneller penetreer ik haar. Ik duw, stamp en zwoeg. Ik ram mijn penis alsmaar dieper in Laura. Ze gilt het uit van genot. Ik voel hoe zij klaar komt en quasi gelijktijdig voel ik hoe mijn zaad uit mijn ballen wordt geperst met een explosieve kracht. Ik kreun van genot en schreeuw.

“Nee, nu nog niet!”

Ik laat mijn penis nog even zitten en voel hoe mijn zaad mij verlaat. Laura krult haar rug. Ik streel en masseer haar tussen de schouders. Haar rug staat bol van genot en maakt haar lichaam klaar om mijn sperma te ontvangen. Nature calls!

Wanneer ik mij terug trek, komt Babette voor mij staan, bukt zich en likt even aan mijn eikel om de laatste restjes van sperma te smaken.

Ze laat haar tong langs haar lippen rollen en zegt .

“Ik wil meer!”

Ik geef haar een tik op de poep en zeg. “Straks misschien, nu gaan we eerst verder fuiven!”

Louis

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Louis

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post320