blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

SEKSVERSLAAFDE

Louis.Geplaatst door My 4Fingers ma, juni 10, 2019 12:34

Seksverslaafde!

Dit jaar werd ik veertig. Ik woon sinds enkele maanden samen met mijn vriendin Katrien. Ik leerde haar kennen op een avondje uit met ex-collega’s in het Kortrijkse. Voor ik haar kende woonde ik in een dakappartement in Brugge. Katrien was ook vrijgezel en woont in een rijhuisje in Kortrijk. Zij is 38 jaar oud, knap gezicht en een mooi figuur. Heeft half lang blond haar met een rosse schijn, is 1m50 groot, weegt 42 kg, maatje 36 en een BH-maat 70B. Naast haar mooie lichaam heeft zij een aangenaam karakter en zij houdt net als ik van dieren en van seks. Nu ik al haar een paar maanden intiem ken, durf ik zelf te stellen dat zij een seksverslaafde is of wat men in de volksmond benoemt als “verslaafd aan seks”. Persoonlijk vind ik dat men beter verslaafd aan seks kan zijn dan aan alcohol, nicotine of andere drugs. In de hierna volgende verhalen ga ik trachten een beeld te geven van onze relatie die vooral op seks gebaseerd is.

De eerste kennismaking.

De bewuste avond, toen ik haar leerde kennen, was ik uitgenodigd door een paar ex-collega’s om naar de Kortrijkse Sinksenfeesten te komen. We spraken af in een pub dicht bij de schouwburg. Toen ik daar aankwam zat men mij op te wachten. Het groepje ex-collega’s bestond uit vier vrouwen en een man. Eén van deze vijf dames was Katrien. Ik heb haar slechts een paar weken gekend als collega.

We halen herinnering op, vragen naar nieuwtjes van andere collega’s. De avond vliegt voorbij. We wandelen in de stad rond. Om het gezellig te maken geven we elkaar een arm. Ik loop afwisselend met de ene dame en dan met een andere arm in arm. Later op de avond, wanneer het aardig begint af te koelen, loop ik arm in arm met Katrien.

Ze vertelt één en ander over haar leven. Ze is vrijgezel, heeft geen kinderen, werkt al heel haar leven in de verkoop. Ze heeft vroeger geturnd op competitie niveau. Ze vindt een mooi en goed verzorgd lichaam belangrijk. Je kunt dat dan ook aan haar zien. Ik kan haar verschijning het best omschrijven als een “mooi poppen-mieke”.

Ik vertel ook het één en ander over mezelf. Ik benadruk vooral het feit dat ik vrijgezel ben en dat vrouwen voor mij belangrijk zijn.

“Ik hou ook van mannen.” Zegt ze “Maar een mooie vrouw is ook leuk. Vrouwen weten beter wat vrouwen willen en leuk vinden” voegt ze eraan toe.

Het wordt tijd om naar huis te gaan. Katrien woont in Kortrijk, niet ver van het centrum en zegt dat ze te voet gekomen is en al wandelend zal terugkeren.

“Waar woon jij?” Vraag ik haar.

“Niet ver van St-Jan, aan de visserskaai” antwoordt zij. Daar mijn auto ook in de buurt van de St Janskerk staat, stel ik voor om een stukje met haar mee te lopen. Wanneer we aan haar woning, een rijhuisje, komen, hoop ik dat ze mij mee binnen vraagt. Ik steek mijn hand uit om haar een hand te geven.

“Kom je niet even binnen? Ik heb nog een fles witte wijn openstaan.” Zegt ze. Ik knik, Katrien opent de deur en we stappen in haar knusse woning binnen. Katrien nodigt mij uit om te gaan zitten. Terwijl ik mijn jas uit doe, kijk ik even rond. In de woonkamer staat een L-vormige lederen hoekfauteuil, zo één met een diepe zitting en een lage rug, zonder harde scherpe hoeken. Op de zetel liggen enkele plaids en een paar volumineuze kussens. Kortom een zetel die niet gemaakt is om in te zitten maar om in te liggen of te luieren. Ik ga in de hoekfauteuil zitten en maak het mij gemakkelijk. Katrien doet haar jas ook uit. Ze gaat naar de keuken, komt terug met de fles wijn en twee glazen. Ze schenkt onze glazen vol. We klinken op de mooie avond.

“Ik ben direct terug, ik ga even iets makkelijker aantrekken.” Zegt Katrien. Zelf draag ik een zwart T-shirt met lange mouwen en een V-hals, een zwarte nauw aansluitende jeans en bruine, gevlochten mocassins zonder sokken. Katrien verlaat de woonkamer. Even later komt ze terug. Ze heeft haar stadskledij uitgedaan, draagt nu een mooie karmijnrode satijnen, weinig verhullende, kamerjas met daaronder haar rode schoenen met stiletto hakken en zwarte nylonkousen. Haar mooie bruine lichaam komt volledig tot haar recht. Door het dragen van de hoge hakken staan haar kuiten gespannen waardoor ze nog mooier stapt. Ze komt naast mij zitten. We praten ongedwongen voort. Ik geniet met mijn ogen.

Wanneer Katrien even van houding verandert, komen haar dijen zichtbaar. Ik zie dat ze jarretel-kousen draagt. Zij doet alsof zij mijn schalkse blik niet merkt. Wanneer ik mij lichtjes voorover buk, kan ik tussen haar benen kijken en zie dat zij onder de kamerjas enkel deze kousen draagt. Ik vang een glimp op van haar jarretelgordel en van haar schaamhaar. Een klein driehoekje, ros-blond haar, netjes getrimd. Katrien bemerkt mijn blik. Ze glimlacht, opent haar benen nog iets wijder. Voor mij is dit het teken dat zij meer wil.

Ik schuif dichter bij haar. Ik leg mijn hand op haar dij. Al strelend schuift mijn hand hoger. Ik buig mij naar Katrien en zoen haar op de mond. Ze beantwoordt mijn zoen. Ze streelt mijn dij. Ik trek haar tegen mij aan. We tongzoenen, ik streel haar kleine maar harde borsten en tepels. Ik laat haar tepels rollen tussen de wijsvinger en duim van mijn ene hand, met de andere hand oefen ik masserende bewegingen uit op gans de borst. Soms nijp ik er iets harder in. Wanneer ik dit doe, merk ik dat Katrien een grommend geluid maakt. Ik lik aan haar oorlel, zij buigt het hoofd zodanig dat ik haar nog makkelijker kan zoenen in de hals.

“Ik hou van seks!” zegt ze.

“Ik ook!” antwoord ik.

Ondertussen heeft zij haar hand verplaatst naar mijn kruis en streelt zij de harde bult die door mijn zwellend lid is ontstaan. Ze opent mijn gulp, duwt mijn boxerslip naar beneden en streelt met haar vinger langs het topje van mijn eikel. Hierdoor wordt mijn penis nat van het voorvocht. Ze voelt dit en begint nog sneller cirkeltjes te maken op mijn eikel.

Ze laat haar hand van mijn eikel naar de schacht van mijn penis schuiven en begint mij met een draaiende beweging af te rukken.

Ik verleg nu mijn aandacht van haar borsten naar haar kutje. Ik duw Katrien zachtjes achteruit zodanig dat zij gedeeltelijk op de zitting, gedeeltelijk tegen de rugleuning van de zetel ligt. Ik schuif uit de zetel en ga op mijn knieën zitten tussen de benen van Katrien. Terwijl ik dit doe, stap ik uit mijn mocassins, laat mijn broek en boxershort zakken en trek deze uit. Ik trek aan de gordel van de kamerjas, welke vervolgens open valt. Nu kan ik Katriens mooie lichaam bewonderen. Ik zie dat zij in haar lies, vlak bij haar venusheuvel een kleine mooie tattoo heeft staan. Het is een afbeelding van de “Rollingstone’s tong”, een grote rode likkende tong met daaronder de tekst “Satisfaction”. Een hint?

Mijn hand schuift van haar borst, over haar strakke buik naar haar venusheuvel. Even til ik de elastische jarretelgordel op, laat die vervolgens los zodanig dat hij tegen haar venusheuvel kletst. Op deze plotse tik reageert Katrien grommend. Ik laat mijn hand verder over haar venusheuvel, door haar blond-rosse schaamhaar glijden tot ik haar schaamlippen voel.

Even krijg ik een flash back en denk ik terug aan mijn jeugdjaren en aan mijn roodharig vriendinnetje. Zij had ook ros maar dan bijna koperrood schaamhaar. Ik had een kort avontuurtje met haar maar herinner mij nog goed dat zij in die tijd, toch al heel wat, heet bloed had. In onze streek zegt men ‘Rost bloed, poept goed!’ en dit bleek nog waar te zijn ook.

Terug naar Katrien! Ik laat mijn middenvinger tussen de schaamlippen glijden en voel bijna onmiddellijk haar clitoris. Hoewel ze kleine schaamlippen en dus waarschijnlijk een nauw spleetje heeft, heeft ze een buiten proportie, grote clit.

Ik laat haar clit rollen tussen mijn midden- en wijsvinger. Haar vulva zwelt en wordt nat.

Ik schuif mijn middenvinger bij haar binnen. Vervolgens begin ik haar te beffen. Ik wil haar poesje smaken. Met mijn lippen op haar clitoris, knabbelend en zuigend, kijk ik over haar venusheuvel heen naar haar borsten. Ze heeft prachtige borsten, niet te klein, niet te groot. Op deze mooie gebruinde borsten staan haar donkerbruine tepels die omhoog gericht staan. Met mijn ene hand bespeel ik haar vagina met de andere streel ik haar borsten. Ik rol haar linker tepel tussen de duim, wijs- en middenvinger van mijn rechterhand. Wanneer haar tepel hard geworden is van lust, knijp ik er hard op en trek hem omhoog. Ik zie op haar tepel kleine littekentjes, net alsof er een klein dier met scherpe tandjes heeft ingebeten. Zou zij tepelklemmen gebruiken?

Katrien geniet zichtbaar. Ze rolt haar hoofd opzij, haar ogen gesloten, het topje van haar tong komt van tussen haar lippen en bevochtigt deze. Wanneer ik mijn middenvinger, die diep in haar zit, naar boven richt in de richting van haar venusheuvel, dan voel ik haar G-spot. Ik begin deze te masseren. Al snel versnelt de ademhaling van Katrien. Ze begint kleine cirkelende bewegingen te maken met haar heupen waardoor ik haar G-spot en andere erogene zones nog beter kan strelen. Mijn tong draait rond haar schaamlipjes, nu en dan laat ik haar dieper in haar grotje flitsen. Haar clit wordt harder en nog groter. Wanneer ik eraan knabbel en lik, begint Katrien zachtjes te kreunen. Daar ik geniet met mijn ogen, word ook ik alsmaar heter. Mijn lid zwelt, mijn eikel is nat en gezwollen.

Katrien buigt zich voorover. Ik zie hoe haar buikspieren zich opspannen. Ze blijft zonder problemen half geplooid rechtop zitten zonder te steunen op haar armen. Ik merk dat duidelijk dat zij nog steeds de souplesse van een turnster heeft. Terwijl ze zich voorover buigt, trekt zij met twee handen mijn T-shirt over mijn hoofd. Nu ben ook ik naakt. Katrien heft haar gespreide dijen op en legt deze op mijn schouders. Eén been links en één been rechts. Voor mij is dit het teken dat zij mij in zich willen voelen.

Ik schuif met mijn torso omhoog. Katriens benen volgen mijn torso waardoor haar bekken kantelt. Katrien ligt met haar bips op de rand van de zetel, ik schuif geknield dichterbij. Mijn jongeheer die stijf staat van de goesting raakt haar poesje. Ik neem mijn jongeheer vast en sla met mijn schacht hard op de grote schaamlippen. Eén keer op de ene kant, vervolgens de andere. Ik herhaal dit een paar keer. Katrien kreunt.

“Harder, harder!” Ik voeg de daad bij het woord. Mijn penis en de venusheuvel van Katrien worden rood en warm. Katrien geilt, kreunt, duwt haar bekken nog hoger. Ik beslis dat dit het ogenblik is om haar te penetreren. Ik duw mijn eikel tegen haar grotje om hem nat te maken zodanig dat hij vlot haar kan penetreren.

Ik duw mijn lid zachtjes bij haar binnen. Doordat zij met haar bekken naar omhoog gekanteld ligt, raakt mijn eikel bijna onmiddellijk Katriens G-spot. Katrien trekt haar knieën nog meer op zodanig dat de hoek tussen haar dijen en buik zeer scherp wordt. Ik schuif mijn lid bij haar binnen, zo diep als ik kan. Katrien plaatst haar voeten, die nog in haar schoenen met naaldhakken zitten, op mijn borst. Vervolgens duwt zij mij voorzichtig van haar weg. Stopt met duwen, ontspant haar dijspieren waardoor ik terug dieper in haar schuif. Zo bepaalt zij hoe diep en aan welk ritme ik haar mag penetreren. Ik volg haar ritme en pomp mijn lid in haar grotje. Steeds opnieuw!

Na enkele minuten voel ik mijn orgasme naderen. Ook Katrien begint sneller te ademen en te kreunen. Ze rolt met haar bekken, verhoogt het ritme alsmaar meer en sneller.

Katrien schreeuwt het uit.

“Ja, ja, ja!” Ik voel hoe ze heel nat wordt in haar grotje. Ook ik heb bijna de finish gehaald. Ik versnel nog mijn pompende beweging. En plots kom ik klaar. Het sperma spuit uit mijn schacht, diep in het grotje van Katrien. Ik blijf nog even na bewegen om vervolgens mijn slapper wordende penis nog even tot rust te laten komen in Katriens warme vagina.

“Ik wil dat je mijn borsten ook nog vol spuit” zegt Katrien.

“Je vraagt dat wel een beetje laat” antwoord ik.

“Waar een wil is, is er een weg! Laat mij maar even doen en mijn borsten zullen glimmen van jouw sap” antwoordt zij.

Ik ga naast haar liggen, streel haar borsten. Haar tepels worden terug harder. Ik kijk naar haar en geniet van het uitzicht. Een mooi gebruind lichaam, alles in de juist proporties. Ik voel hoe het verlangen naar meer seks bezit van mij neemt. Mijn slappe pik wordt iets harder. Katrien heeft dit ook gezien. Ze begint met mijn penis te spelen. Ze neemt hem in de hand en, net zoals een boerin een koe melk, begint zij mij te melken. Ze buigt zich naar mijn lid, likt aan mijn balzak, wrijft even met haar vinger langs mijn anus waarvan ik toch schrik. Ik trek haar hand weg en zeg.

“Liever niet!”

“Oké” antwoord ze en doet verder met het masseren van mijn, ondertussen hard geworden, jongeheer. Mijn eikel is roodgloeiend, mijn schacht is purper van de gezwollen aderen. Katrien begint aan mijn eikel te likken en te zuigen. Alsmaar sneller. Ze stopt mijn penis, van gemiddelde lengte, heel diep in haar mond. Ze slaagt er bijna in om hem tot aan het eind in haar te schuiven. Ze pompt en pompt. Ik voel een hevig stuwen. Mijn climax is nabij. Katrien stopt met zuigen, glijdt van mij af, gaat op haar rug liggen en gebruikt mijn beenharde jongeheer als een stuurknuppel. Zij loodst mij bovenop haar. Ik ga met gespreide knieën over haar zitten. Mijn ballen kletsen tegen haar middenrif, mijn eikel duwt ze tussen haar borsten.

Wanneer ik begin te schokken, swaffelt zij met mijn schacht tussen en tegen haar borsten. Net op dat ogenblik spuit ik. Mijn sperma verlaat mijn eikel aan een hoge kracht en vliegt in het rond. Overal op en tussen haar borstjes zie ik klontertjes sperma. Katrien glimlacht, wrijft met haar wijsvinger door het sperma, steekt vervolgens haar vinger in haar mond en zuigt hem proper.

“Lekker! Een beetje zoutig maar lekker! Veel beter dan kaviaar.” zegt zij. Ik schuif van haar af en vlij mij naast haar neer. Na een poosje vraag ik.

“Mag ik een douche nemen?”

“Ja, natuurlijk, ik kom direct ook.” Antwoordt zij. Ik begeef mij poedelnaakt naar de badkamer. Een laatste druppel sperma verlaat mijn slap geworden lid en valt op vloer. ‘souvenirtje’ denk ik en wandel verder. Ik betreed haar badkamer en zie de instapdouche. Er staan verschillende flacons met onder andere shampoo, douchecrème en douchegel. Ik draai de kraan open, wacht even en stap onder het hete water.

Terwijl ik mij inwrijf met douchegel, zie ik in een zilverkleurige staaf-vibrator en een kleine zwarte but-plug staan. ‘Ah, de jonge dame is blijkbaar goed uitgerust om zichzelf te behelpen in geval van nood’ denk ik.

Katrien betreedt de badkamer, stapt in de douche, reikt mij het flacon met douchezeep aan en draait haar rug naar mij toe. Ik zeep haar rug in, vervolgens laat ik mijn handen naar beneden glijden, zeep haar bips en dijen in, schuif mijn handen langs haar bips naar haar venusheuvel. Ik wrijf deze ook in met de, naar bloemen ruikende, douchezeep totdat haar schaamhaar verdwijnt onder een laag schuim. Vervolgens glijden mijn handen naar boven. Aan haar middenrif gekomen oefen ik enige druk uit en duw haar lichaam opwaarts. Katrien voelt dit en zoals het een turnster betaamt springt zij omhoog. Ik hou haar 42 kilo even omhoog om haar vervolgens zachtjes langs mijn borst naar beneden te laten glijden.

Haar poesje beroert, mijn ondertussen terug hard geworden penis. Ik zorg dat hij haar daar niet penetreer maar laat haar nog iets verder zakken. Mijn eikel raakt nu haar sterretje. Ik voel hoe haar kontje zich volledig ontspant. Ik trek haar iets krachtiger tegen mij aan en laat haar nog iets zakken. Mijn eikel duwt haar kontje open en ik laat hem binnen dringen tot hij ongeveer half weg in haar zit. Ik zorg ervoor dat haar strakke sluitspier mijn eikel niet kan omsluiten. Ik til Katrien op, laat haar verder zakken totdat zij terug op de grond staat. Ik stap vanachter haar vandaan, geef haar een zachte tik op de poep en zeg.

“Wil je meer, dan zal je volgend weekeinde eens naar Brugge moeten komen”.

Katrien kijkt even met een pruillipje, net een klein meisje dat een lekker snoepje heeft gemist. Ik droog mij af, ga naar de woonkamer, trek mijn boxershort, jeans, T-shirt, mocassins aan en ga nog even zitten in de zetel. Katrien vervoegt mij, we drinken nog een glas wijn.

“Tijd om naar Brugge te gaan” zeg ik. Ik sta recht, doe mijn jas. We begeven ons naar de deur. Ik geef Katrien nog een lange zoen, zeg.

“Hopelijk tot volgende week” en wandel blij haar straat uit naar mijn auto. Katrien zwaait nog even en stapt terug haar woning in. Ik vraag mij af, zou zij gaan slapen of gaat ze nog troost zoeken bij haar vriendjes in de badkamer?

Louis

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreeks per mail.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post372

KORT MAAR KRACHTIG

Louis.Geplaatst door My 4Fingers wo, mei 29, 2019 15:25

KORT MAAR KRACHTIG!

Het is een warme mooie zomeravond in juni. Ik ben nog altijd vrijgezel en woon in een leuk klein appartementje, boven het koetshuis van een herenhuis in het centrum van Brugge. In het dakappartement is het warm. Het dak is slecht geïsoleerd waardoor het in de zomer heet en in de winter koud kan zijn. Daar ik geen zin heb om de avond door te brengen al kijkend naar de TV, er is toch maar enkel voetbal op alle zenders, slenter ik door de binnenstad. De meeste terrasjes liggen er nogal verlaten bij.

Het wereldkampioenschap voetbal kluistert velen aan de TV. Daar voetbal mij absoluut niet interesseert, besluit ik om maar een snelle hap te gaan eten in bistro “Den Estaminet”, gelegen aan het Astridpark te Brugge. Het is een leuke bistro waar je naast een goed biertje ook zeer lekkere spaghetti kan krijgen.

Na een paar minuten wandelen bereik ik het cafeetje. Terwijl ik de deur open, treed ik de gelagzaal binnen die gevuld is met luid roepende voetbalfans. Ook hier heeft blijkbaar de voetbalgekte toegeslagen. Er zijn twee breedbeeldtv’s geplaatst en een grote schare klanten staart gespannen naar het scherm. Plots klinkt er een gehuil wanneer één van de ploegen blijkbaar bijna scoort. Ik heb zelf geen idee wie er speelt. Mijmerend schud ik mijn hoofd. Ik moet denken aan Sofia. Hoe zou zij het stellen in deze periode van voetbalgekte? Waarschijnlijk zal haar echtgenoot, een voetbalfanaat, zeer weinig aandacht hebben voor haar. Ik kijk rond in de zaal in de hoop om toch ergens een plaatsje te vinden. Ik zie naast de vele drinkende en roepende mannen enkele vrouwen staan. Sommige volgen ook het voetbal, anderen dan weer niet. Ik besluit de zaak te verlaten en mij naar andere rustigere oorden te begeven.

Terwijl ik mij om draai bemerk ik in mijn ooghoek een silhouet dat mij bekend voorkomt. Zou het? Ik ga een paar passen dichter. Inderdaad het is Sofia. Ze zit op een barkruk en lijkt zich stierlijk te vervelen. Haar man staat een paar meter verder te praten met vrienden en heeft absoluut geen oog voor haar. Ik begeef mij in haar richting, ga naast haar staan zonder haar aan te kijken. Ik ruik haar parfum, Poison van Dior. De zwoele, zoete geur van parfum die ik al verschillende malen heb geroken toen ik intiem was met Sofia. Onopvallend laat ik mijn hand heel even de bips van Sofia beroeren. Ze kijkt plots op, ziet mij staan.

Zij kijkt mij doordringend aan en kijkt vervolgens naar haar echtgenoot. Ik knik en doe teken dat ik hem ook heb gezien. Ik bestel een drankje en kijk van op een paar stappen afstand naar Sofia. We maken oogcontact. Ik geef haar teken om mij te volgen.

Op het scherm zie ik dat de match in de 29-ste minuut is. Nog een kwartier voor de rust. Ik verlaat het café en zie hoe Sofia iets in haar man zijn oor fluistert en in richting van de toiletten wijst. Hij knikt, kijkt verder naar de voetbal. Sofia gaat in de richting van het toilet maar verlaat vervolgens onopgemerkt het café.

Ondertussen ben ik de straat overgestoken en wacht aan de overzijde. De straat loopt langs één kant langs het Astridpark. Van zodra Sofia uit het café komt en mij ziet stap ik het park binnen. Sofia steekt snel de straat over en loopt het pad in. Ze haalt mij in en we wandelen snel, hand in hand, dieper het park in.

In het midden van het park, dat er nu verlaten bij ligt, staat een speelplein. We begeven ons samen naar het speelplein. Ik neem Sofia stevig bij de hand en samen kruipen wij in zo een klimtoren. Het is een vrij grote toren die lijkt op zo een typische middeleeuwse wachttoren. Hij bestaat uit een houten vloer, dak en wanden. Vanuit deze toren hebben wij een mooi zicht op het park maar zijn wij bijna niet zichtbaar voor eventuele voorbijgangers.

Eens in de toren neem ik Sofia in mijn armen. Ze kijkt mij aan. Zoals gewoonlijk is zij mooi en eenvoudig geschminkt. Een zwart ooglijntje en karmijnrode lippenstift accentueren haar prachtig gelaat. Ik kus haar hartstochtelijk op de mond. Sofia beheerst het tongzoenen zoals de beste.

“We hebben niet veel tijd, maximum 15 minuten en dan is het rust in de voetbal.” zeg ik tegen Sofia. Ze knikt. We strelen elkaar heftig vol hartstocht en passie. Ik til haar kleedje op en streel haar venusheuvel met de ene hand. Met de andere hand masseer ik haar rug tussen de schouders. Ik voel dat mijn lid hard wordt. Sofia voelt dit ook en begint mij in mijn kruis te strelen. Ze opent mijn pantalon en duwt in één beweging zowel mijn pantalon als boxershort naar beneden.

Ondertussen heb ik Sofia met beide handen aan haar bips vast genomen en ik knijp er stevig is. Ik duw haar venusheuvel tegen mijn penis. Ik voel het voorvocht uit mijn penis lopen. Ik streel met mijn middenvinger over haar vagina en voel hoe haar schaamlipjes zwemmen in het vocht. Ze is klaar om bereden te worden. Ik draai Sofia om, ze buigt zich voorover en leunt op de zijwand. Haar bovenlichaam steekt uit de toren. Haar onderlichaam net niet. Ik til haar kleedje terug op, trek haar string naar beneden en met één vlotte beweging steek ik mijn penis diep in haar vagina. Ik duw hem zo diep ik kan, laat hem even zitten en met mijn ene hand streel ik haar clitoris. Hierdoor begint zij zelf te bewegen met haar heupen. Zij bepaalt met welk ritme mijn gezwollen schacht in haar heen en weer beweegt. Hoe dichter zij bij haar orgasme komt, hoe meer zij kreunt, hoe sneller zij haar heupen beweegt. Ik voel dat ik het nog even kan uithouden en hits haar nog meer op. Ik geef haar met de hand een paar ferme tikken op de billen. Eerst de ene bil dan de andere. De tikken volgen elkaar alsmaar sneller op. Ze volgen het ritme dat zij aangeeft. Ik zorg wel dat ik haar geen pijn doe. Ik zie hoe haar billen toch licht rood beginnen te gloeien. Blijkbaar geniet zij van deze spanking.

Ze komt klaar. Ze kreunt. Ik ram mijn penis diep in haar en maak enkele draaiende bewegingen en voel hoe ik explosief klaar kom. Ik laat een zwaar gekreun horen en schreeuw zachtjes. “Nee, nu nog niet!” Een vrouw, zoals Sofia, penetreren en laten genieten betekent voor mij heel veel en ik wens altijd dat het blijft duren.

Ik laat mijn penis nog even in Sofia ’s vagina zitten en voel hoe het sperma in haar loopt.

Wanneer ik mij terug trek, zie ik dat er nog enkele druppels sperma aan mijn blinkende eikel hangen. Sofia ziet dit ook, ze bukt zich en plaats haar mooie, karmijnrode lippen over mijn schacht en zuigt vervolgens de laatste restjes sperma uit mijn lid.

Wanneer ze hiermee stopt, staat ze recht, kijkt naar mijn penis en ziet dat ze mooi werk heeft geleverd. Op de schacht van mijn lid staat een karmijnrode afdruk van haar lippen. Ik zie dit en zeg.

“Die ga ik vanavond niet wassen, dan ik er morgen nog eens naar kijken en terugdenken aan dit mooi moment.” Sofia kijkt tevreden. Ik fluister in haar oor.

“Volgende keer bef ik je naar de zevende hemel!” Ik kijk naar mijn horloge. “We hebben nog drie munten en dan is de eerste speelhelft voorbij!” We fatsoeneren snel onze kleren, kruipen uit de klimtoren. Daar ik als eerste naar beneden klauter, zie ik dat Sofia haar string niet aan heeft. Ik zeg haar dat maar ze haalt haar schouders op. Ik klim nog eens snel in toren, graai haar string mee en vervolgens begeven we ons naar Den Estaminet. Ik ruik nog even aan haar string, wil hem aan haar terug geven maar ze schudt van nee. Ik stop de string in mijn broekzak en al wandelend in het park til ik haar kleed nog even op en laat mijn middelvinger door haar nog natte poes strelen. Ik lik aan mijn vinger en steek deze vervolgens ook nog eens in haar mond. Ze zuigt er even aan.

We zijn aan de rand van het park aangekomen. Ik blijf staan.

Sofia geeft mij snel een zoen op mijn neus, steekt de straat over, opent de deur van de taverne, kijkt nog even om en treedt de rumoerige gelagzaal binnen.

Ik draai mij om en wandel weg in de richting van het stadscentrum. Ik voel me warm van binnen. Vlinders fladderen in mijn buik. Ik besef dat Sofie voor mij meer betekent dan een avontuurtje. Wat de toekomst zal brengen is een voorlopig een raadsel. Ik verlang alvast naar onze volgende ontmoeting.

Louis

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreeks per mail.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post364

COCOON

Louis.Geplaatst door My 4Fingers zo, april 28, 2019 13:07

Lieve, hopelijk geile lezers en lezeressen. Ditmaal een erotisch verhaal dat volledig op waarheid berust.

COCOON

My guilty little pleasure (MGLP) en ik zijn voor het eerst in ons leven in een sexclub genaamd Cocoon. Ik heb haar die naam gegeven omdat we beiden gelukkig getrouwd zijn. Met een ander wel te verstaan. Seks zien MGLP en ik als een bezoekje aan een pretpark.

“Je gaat toch ook niet iedere keer naar hetzelfde pretpark”, is ons pakkende credo. Onwennig probeert mijn mooie minnares haar nylons aan haar jarretels te bevestigen. Al snel proberen zes zenuwachtige zweterige mannenvingers haar te helpen. Na niet meer dan 6 minuten verliest ze haar geduld, duwt zachtjes de mannenhanden weg en bevestigt na enig gepriegel haar zwarte nylons waarna ze nonchalant naar de lounge wandelt.

MGLP schept er genoegen in om aan iedere man te zeggen dat zij single is en ik haar bodyguard. Dat maakt haar namelijk vele malen interessanter dan de vrouwen die plichtmatig meekomen met hun hitsige man. Mijn minnares doet zeker niet onder voor de meer ervaren dames. Gekleed in een doorzichtig zwart kanten kleedje met een vetersluiting aan de voorkant. Een prachtige kanten slip zonder kruis. “Zo blijf ik sexy gekleed maar ben ik wel openbaar toegankelijk”, vertelde ze mij schaterlachend op de heenweg. Expres geen beha aan omdat ze in Ziggy stijl wilde gaan, want “Tegenwoordig zijn kleine borstjes terug in de mode”. Aangevuld met zwarte jarretels en zwarte nylons is ze voor vele nieuwsgierige ogen de attractie van de avond. Ook omdat ze nieuw is natuurlijk, mannen willen graag vers bloed. En waarschijnlijk zelfs omdat ze met kinderlijk genoegen geen high heels draagt, maar lieflijk op kousenvoetjes loopt. “Gemak dient de mens”, is het motto.

Wij begeven ons al snel naar de zolder, waar zogezegd alles kan en alles mag. We zijn benieuwd. Twee afzonderlijke ruimten, beiden voorzien van een mastodontisch bed, waarin gemakkelijk drie trio's volledig los kunnen gaan. De laatste orgie was tot de grote spijt van mijn muze zojuist gedaan. Ze wilde om te beginnen alleen maar kijken, maar die vlieger ging helaas niet op. MGLP zit teleurgesteld op een bankje, omringd door tenminste zes hongerige mannen. Ik bekijk het schouwspel geamuseerd. Druk Frans pratend maakt ze de hongerige testosteronmonsters wijs dat zij de baas is en dat zij bepaalt. In feite heeft ze nog gelijk ook. Hoe komt ze eigenlijk aan die attitude, die sexappeal die wel aangeboren lijkt? Na twaalf jaar onvrijwillig celibatair geweest te zijn in haar huwelijk heeft ze sinds kort haar monogamie ingeruild voor een gezonde dosis lichamelijke aandacht van het mannelijke geslacht.

Ze neemt met al haar sensualiteit en haar mysterieuze uitstraling een gekleurde man mee naar het bed. Laat zich flink door-neuken en roept na afloop nummer twee bij zich. Ook die laat ze drie minuten zijn gang gaan. Als hij ongemerkt, maar met een volgespoten condoom, het toneel wil verlaten roept ze hem terug en vraagt vriendelijk maar dwingend: "Monsieur, que est-ce vous dites?" Alsof ze een kleine deugniet toespreekt die vergeet "dank je wel" te zeggen nadat hij van de slager een stukje worst heeft gekregen. Ik kan mijn lachen nauwelijks bedwingen. De onverlaat kijkt haar schuldbewust aan en mompelt. "Merci bien mademoiselle".

Zo laat ze zich afwerken door nog vier mannen, totdat haar geduld op is. Ze blaft in het Frans dat het spelletje is afgelopen. Teleurgesteld verlaat de wachtrij het neuk-kot. Ik ontdek met enige schaamte dat het mij bijzonder opgewonden heeft om haar schaamteloos misbruikt te zien worden door zes harde pikken die maar een doel hadden. Spuiten en wegwezen.

MGLP, ik geniet ervan om haar te zien losgaan. Ze leeft zich uit op de dansvloer, laat zich tongzoenen door een volle Braziliaanse dame met wie ik wel een nummertje zou willen maken. Pakt zelfs eens stevig de wellustig grote borsten van de dame vast. Ze lachen allebei omdat ze weten dat hun gedragingen werken als een rode lap op een stier. Bij alle mannen vallen de ogen uit hun kassen.

Na een half uur geilen op de dansvloer van de lounge ruimte, neemt ze in het rook-kot een half stijve piemel van een jongeman in haar hand. De jongen is verbijsterd maar bijzonder enthousiast. Plagerig laat ze haar nagel glijden van zijn eikel tot onderaan zijn balzak. Extreem zachtjes laat ze zijn voorhuid over zijn eikel glijden. Heel lichtjes, heel langzaam. Heen en weer… heen en weer. De man had misschien gehoopt op een snelle blow job, maar kreunt hoorbaar bij deze bijzonder erotische aanpak. Zijn lid groeit en groeit en al snel heeft mijn MGLP een piemel van formaat in haar handen. Met haar tong draait ze vakkundig rondjes rond zijn eikel. Hoe en wanneer heeft mijn mooie minnares zich gespecialiseerd in het gek maken van mannen?

Ze zit op haar knieën voor de jongeman, maar kijkt mij ondertussen vragend aan. Wat ze ook doet, ik ben en blijf haar absolute nummer één. Quasi ongeïnteresseerd laat ze de tot extase gedreven jongeman alleen en richt haar pijlen op mij. Ze zoent mij lang en intens. Haar handen zijn overal. Mijn pik gaat fier in de houding staan en ze zorgt dat ik achterlangs bij haar binnendring. Zalig. Toeschouwers genoeg, en ik beroer haar natte poesje vakkundig. Ik en alleen ik, ken haar juiste triggerpoints. Ze geniet in stilte maar aan de krommingen van haar lichaam en het samentrekken van al haar spieren, weet ik dat ze een orgasme beleeft. Muisstil. De luid schreeuwende dames fingeren een orgasme, zoveel weet ik na al die jaren wel. Die van haar is echt. Levensecht en zeer krachtig. Haar prachtige bijna zwarte ogen glinsteren. Dat zegt genoeg. Ze fluistert in mijn oor hoe onmenselijk intens het was en verdwijnt naar de douches om zich op te frissen.

Terug naar de achtergelaten zichtbaar teleurgestelde jongeman. Als een black widow die haar mannelijke prooi grijpt, zich laat bevruchten om hem vervolgens te doden, neemt ze vliegensvlug zijn glimmende eikel haar mond. Een druppeltje voorvocht glijdt tergend langzaam langs haar kin. Dan moet er even hard gewerkt worden. Met haar linkerhand (het schatje is linkshandig) trekt ze hem in hoog tempo af. Haar mond sluit zich om zijn eikel. Trekken en zuigen is doorgaans succes verzekerd. Bij het omhoog stuwen van het zaad, trekt ze zijn immense eikel uit haar mond en geniet ervan om zijn zaad op haar gezicht te laten spuiten. Keer op keer op keer.

Na een korte drink- en rookpauze gaan we opnieuw naar de zolder. Nadat ik even in gedachten verzonken was, ontwaar ik een wel heel onwaarschijnlijk geil tafereel. MGLP ligt wijdbeens op haar rug en wordt voor het eerst in haar leven gebeft door een vrouw, de rondborstige Braziliaanse nota-bene. De Braziliaanse is hard en vurig met het poesje van mijn schatje. Ze zal dus wellicht genieten van de geile groepsseks, maar kan naar mijn bescheiden mening onmogelijk een orgasme krijgen van deze harde aanpak. De Braziliaanse op haar beurt wordt met heel wat kracht anaal genomen. Ze slaakt kreten uit die het midden houden tussen genot en pijn. En als klap op de vuurpijl trekt MGLP in iedere hand een pik af en neemt de eikels om beurt al pijpend in haar mond. De Braziliaanse komt luidkeels klaar. Gefaket denk ik. De anderen hebben geen orgasme mogen beleven maar verlaten desalniettemin tevreden het strijdtoneel.

We kijken op ons horloge, nog een half uur en deze seksuele uitspatting loopt ten einde. Enigszins schuldig merkt ze op dat ik nog geen andere vrouw heb kunnen nemen. Mij is het daar in eerste instantie niet om te doen. Haar te zien genieten in haar rol van meesteres, doet mij goed. En dat ik vannacht bij haar nog uitgebreid aan mijn trekken kom, doet me bijna blozen. Haar ogen vliegen over het nog aanwezige publiek en rusten op een iets ouder echtpaar. Met haar trouwe hondenogen wijst ze me de dame.

“Is zij geen mogelijk potentieel?” Ik weet dat het voor haar heel belangrijk is dat ook ik een pleziertje beleef met een volstrekt onbekende vrouw. Ik bekijk het vrouwmens van een afstandje met groeiende interesse. Ik pak de hand van mijn geile schatje en we ploffen neer naast het stel waarop wij onze zinnen gezet hebben. De vrouw kijkt geamuseerd naar rechts, recht in mijn ietwat verlegen ogen. Nog geen seconde later haar hand op mijn been. MGLP weet genoeg. Ze vraagt mij luid om mee te gaan naar de zolder en laat het echtpaar weten dat ze meer dan welkom zijn.

Mijn lief en ik leggen ons op bed en beginnen met een innige omhelzing. De dame in kwestie vraagt voorzichtig of ze erbij mag komen. En of dat mag! Ik maak me met lichte tegenzin los van mijn muze en buig mij nieuwsgierig over de dame in kwestie. Die weet van wanten, en hoe! We zoenen lang en vurig, ze glijdt naar beneden en neemt mijn keiharde lid tussen haar lippen. Pijpen krijgt door haar direct een andere betekenis. Wat een vurigheid. Haar man is ondertussen aan mijn onverzadigbare liefje begonnen. Het arme heerschap maakt geen enkele kans om zelf het initiatief te nemen. MGLP heeft hem op zijn rug gedraaid en heeft haar kletsnatte poes over zijn harde erectie geschoven. Ze houdt niet van snel en hard, althans niet in het begin. Ze houdt van plagen en uitdagen, van aantrekken en wegduwen. Sensueel berijdt ze haar prooi. Even maakt ze zich los van zijn penis en beweegt zijn lid met oneindige traagheid heen en weer over haar spleet. De man beleeft duidelijk een mooie tijd. Voorzichtig duwt ze alleen zijn eikel naar binnen en trekt de rest van zijn penis af. Mijn seksmaatje ligt ondertussen op haar rug en ik lik zachtjes haar klitje, met twee vingers dring ik diep in haar verrassend strakke kutje. Het duurt niet lang voordat ik de spieren van het poesje voel samentrekken en de vrouw met een bijna dierlijke edoch ingehouden oerkreet voel klaarkomen.

Er dringt zich een spetterende finale op in mijn diepste fantasieën. Ik vraag beide dames om op hun knieën te gaan zitten, waarbij de ene dame met haar buik en borsten leunt op de rug van de andere. Zo bevinden beide gewillige poesjes zich vlak boven elkaar. Ik wenk mijn mannelijke partner en crime en gebaar hem om beide poesjes om beurten binnen te dringen. Twee diepe stoten in de een af te wisselen met twee stoten in de ander. De man weet niet hoe hij het heeft. Ik ben voor de dames gaan zitten en laat mij afwisselend pijpen door een van hen. Het uitzicht moet weergaloos zijn, want al het nog aanwezige publiek bekijkt ons berengeile samenspel met zichtbaar groeiende opwinding.

Alsof het zo heeft moeten zijn verdwijnt mijn zaad met volle kracht in de sexy dame en tegelijkertijd wordt de poes van mijn minnares volledig gevuld met het zaad van de andere man. Uitgeput en totaal bevredigd, ploffen we naast elkaar op het bed. De dames geven elkaar nog een uitgebreide tongzoen. Daarbij druipen druppels van mijn zaad langs de mondjes van allebei.

Twee uur, sluitingstijd. Met tegenzin frissen we ons op, kleden ons aan en verlaten het pand. Wat een ongekend bijzondere avond. Voor herhaling vatbaar!

Louis

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreeks per mail.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post341

EERSTE KEER

Louis.Geplaatst door My 4Fingers do, april 04, 2019 17:58

DE EERSTE KEER!

Als 36-jarige vrijgezel probeer ik, na een vechtscheiding, te genieten van het leven. Vroeger leefde ik een jachtig leven gericht op zaken doen en carrière maken. Mijn echtscheiding gaf mijn leven een andere wending. Ik besef nu dat het leven meer is dan werken. Ik heb al een mooie carrière achter de rug waarvan een groot deel in de mode- en decoratiewereld. Een wereld met nogal veel vrouwelijk schoon. De meeste van mijn collega’s zijn jonge dames, tussen 20 en 30 jaar oud. Sommigen zijn nog single, anderen dan weer niet.

Gedurende de lange middagpauzen hoor en leer ik veel. Men beweert wel eens dat mannen alleen maar aan seks denken maar ik weet beter: wanneer vrouwen onder elkaar babbelen zijn ze ook niet bang om seksueel getinte moppen en verhalen te vertellen. Mijn collega’s hebben al gemerkt dat ik veel van vrouwen hou en dat ik graag van mooie dingen zoals modieuze kledij, lingerie, juwelen en parfum geniet. Vooral als ze gedragen worden door mooie vrouwen.

Eén van mijn collega’s is Sofia. Het is een 26-jarige brunette. Ze heeft prachtige blauwgroene ogen die mij mysterieus kunnen aankijken. Ze heeft een mooi lichaam met een bruin gebronsde huid. Haar maatjes schat ik op: taille 38, BH-maat 70B, lengte 1m67, gewicht 62 kg. Ze werkt in de zaak als verantwoordelijke voor de stoffen- en de lingerieafdeling. Daar ik in sta voor de aankoop en de organisatie van de winkel, werken wij veel samen. We gaan samen naar leveranciers om hun collecties te zien, we bezoeken beurzen, we gaan in de stad naar andere winkels kijken.

Sofia heeft een zeer goede smaak en weet de juiste artikelen te kiezen. Bovendien is zij zeer aangenaam in de omgang. Ze heeft een zeer vrouwelijke uitstraling. Haar manier van kijken, de wijze waarop zij met haar handen bewegingen maakt, de zwoele toon waarop zij spreekt, benadrukken haar vrouwelijke charmes. Zij heeft brede, ronde heupen die zeer uitdagend kunnen bewegen. Doordat wij veel samen optrekken, weten wij ook redelijk veel van elkaar. Ze weet dat ik een moeilijke periode achter de rug heb en heeft mij dikwijls opgemonterd toen mijn moraal laag zat.

Ze vertelt ook over haar leven. Ze is al drie jaar gehuwd, heeft geen kinderen. Haar echtgenoot werkt in de nacht en is een fervente voetballiefhebber. Wanneer zijn club speelt, gaat hij steeds naar de wedstrijd kijken. Dit heeft tot gevolg dat Sofia op zondagnamiddag dikwijls alleen thuis zit. Ze zegt weleens dat ze liever komt werken dan thuis te zitten. Ik ken dit gevoel maar al te goed.

Gedurende de voorbije drukke eindejaarweken zoekt Sofia alsmaar meer contact met mij en ik met haar. Ik begin vlinders te voelen in mijn buik maar wil daar niet aan toegeven daar dit onze werkrelatie ingewikkelder kan maken. Op een vrijdagavond besluiten wij met een groepje collega’s eens samen naar een concert te gaan. Het is een concert van Günther Neefs waarbij er dansmogelijkheid is. Günther Neefs brengt, met zijn prachtige diepe stem, diverse mooie covers van gekende slows. Al vlug slaan we aan het dansen. Wanneer hij de cover van “If you leave me now” brengt, vraag ik Sofia ten dans. Het is een prachtige slow waarop ik als jonge man nog veel gedanst heb. ”A love like ours is hard to find” neurie ik zachtjes mee in haar oor. Ze trekt me zachtjes tegen haar aan. Haar lippen beroeren mijn oor en ze fluistert: ”Don’t leave me now!”

Ik leg mijn ene hand op haar rug, juist boven haar lenden en oefen enig druk uit zodanig dat haar schaambeen tegen het mijne wordt gedrukt. Mijn dij wrijft tegen de hare. Onze lichamen worden één en we zweven als het ware op de muziek. De spanning stijgt. Aan het eind van de slow gaan we terug een babbeltje slaan met de collega’s. Eén van hen, Marina, komt naast ons staan en zegt.

“Jullie zijn een mooi koppel. De manier waarop jullie daarnet dansten was zoals verliefden dansen”. Ik keek haar aan en knik bevestigend. Marina lacht en fluistert in mijn oor “Verdwijn en neem haar mee!”

Een half uurtje later gaan Sofia en ik naar buiten om een frisse neus te halen. Mijn bedrijfswagen, een Renault Espace, staat een beetje verder in een donker hoekje van de parking. Daar het toch al te koud is om lang buiten te staan zeg ik tegen Sofia;

“Laat ons in de auto gaan zitten.”

“Ga je mij al naar huis voeren of ga je mij ontvoeren?” Grapt zij. Ik neem haar bij de hand, loop naar de wagen, open het portier voor haar. Ze neemt plaats. Ik ga aan de andere kant in de auto zitten, start de motor en laat deze stationair draaien zodanig dat het interieur warmer wordt. Ik zet de radio op. Het is laat op de avond, zachte muziek weerklinkt. Ik wil iets zeggen tegen Sofia maar ze bukt zich naar mij toe en kust me op de mond. Haar lippen zijn licht geopend, haar tong tikt tegen mijn lippen. Ik beantwoord haar tongzoen. Nog nooit had ik een vrouw die zo prachtig en lekker kan tongzoenen. Ik leg mijn hand op haar dij en begin de binnenkant van haar dij te strelen. Ze doet hetzelfde bij mij. Mijn hand schuift meer en meer op in de richting van haar venusheuvel. Zij beantwoordt dit door haar hand op mijn kruis te leggen en lichtjes te drukken. Mijn andere hand steek ik onder haar trui, ik streel haar borst. Haar tepels worden hard. Ik open haar BH, til haar trui op, stop met haar te zoenen en begin aan haar borsten te likken. Ik zuig aan de ene tepel terwijl ik de andere tussen mijn vingers heen en weer rol. Sofia leunt achterover en geniet van deze liefkozingen. Na een tijdje zeg ik.

“Zou het niet makkelijker zijn om ons achteraan te zetten?” Ze kijkt achterin en zegt.

“Er staan geen zetels in.”

“Die hebben we dan ook niet nodig;” antwoord ik. We kruipen naar de laadruimte achterin. Een Renault Espace heeft een vrije laadruimte van meer dan 2 meter lang, plaats genoeg dus om comfortabel van elkaar te kunnen genieten.

We zetten onze vrijpartij verder. De ruiten van de wagen zijn aangedampt en geven ons iets of wat privacy. Ik open haar pantalon, laat mijn hand over haar venusheuvel glijden. Ik voel dat zij netjes geschoren is. Ze heeft een klein, kort geschoren driehoekje schaamhaar laten staan. Net wat ik graag zie. Ik heb het zo niet op volledig kaal geschoren venusheuvels.

Terwijl ik dit doe, doet zij hetzelfde bij mij. Haar hand omsluit mijn penis die ondertussen al hard is van de lust. Mijn middenvinger glijdt over de venusheuvel en begeeft zich tussen haar schaamlipjes. Ik voel dat zij heel klein schaamlipjes heeft. Ik vermoed dat zij een spannend poesje gaat hebben. Mijn vinger streelt de contouren van haar schaamlippen. Nu en dan steek ik hem lichtjes dieper. Niet te rap, niet te diep. Ik wil zien hoe zij reageert op mijn manier van benaderen. Ze wordt helemaal nat. Ze begint te kreunen, haar ademhaling gaat sneller. Ik zie dat ze hevig begint te genieten.

Ze gaat plat liggen en doet haar pantalon en slip uit. Ik doe hetzelfde. We zijn nu beide quasi volledig naakt. Sofia trekt mij op haar en wil dat ik haar neem. Ze opent de benen en verwacht dat ik haar ga penetreren. Ik vind dit nog te vroeg daar haar climax nog te veraf is.

Ik ga op haar liggen, lik aan haar oor, knabbel in haar nek. Mijn penis wrijft tegen haar vagina maar ik zorg dat hij haar niet penetreert. Ik lik aan haar borsten, daal neer naar haar buik en venusheuvel. Wanneer ik haar vagina lik, schrikt zij even.

“Je hoeft dat niet te doen” zegt ze.

“Heb jij het niet graag misschien?” Vraag ik.

“Ik weet het niet. Men heeft het nog nooit gedaan met mij.” Ik kijk haar verwonderd aan en zeg. “Laat je maar doen, het zal leuk worden.”

Ik lik verder aan haar schaamlipjes. Deze zwellen, haar clitoris wordt hard en groter. Ik knabbel en lik er aan. Ze wordt helemaal warm en vochtig. Ik voel dat ik haar kan penetreren en beslis om haar al beffend te penetreren met mijn wijs- en middenvinger. Voorzichtig schuif ik beide vingers bij haar binnen.Net zoals ik verwacht had heeft ze een nauw, lekker spannende vagina. Ik laat mijn vingers heen en weer gaan in haar. Ik richt ze in de richting van haar G-spot. Wanneer ik deze aanraak hoor ik haar heel diep kreunen.

“Nog, nog, nog, harder, harder, meer, meer, meer” kreunt ze. Ik sta een beetje verstomd van haar hevige reactie. Ze tilt haar bekken op, drukt haar clit tegen mijn lippen. Ik zuig aan haar clit. Sofia trilt, kreunt en plots komt ze spuitend klaar. Ik laat haar even bekomen en streel haar ondertussen tussen de dijen en op haar borsten.

Sofia heeft genoten. Ze kijkt mij aan, steekt haar hand uit en wenkt mij met een sensuele beweging.

Ik ga op haar liggen. Haar benen liggen gespreid. Ik til ze op, leg ze in mijn lenden. Haar bekken kantelt en haar nog gezwollen vulva lokt mij. Ze neemt mijn penis bij de schacht, wrijft mijn eikel een paar keer tegen haar clitoris en vervolgens duwt ze mijn penis in één vlotte beweging in haar vagina. Ik duw hem dieper en dieper in haar. Ze begint te kreunen. Ze tilt haar bekken op zodanig dat ik haar nog dieper kan penetreren, wat ik dan ook doe.

Wanneer ik goed op dreef ben, laat ik mij van haar afglijden, ga op mijn rug liggen en trek haar op mij. Ogenblikkelijk schuift mijn beenharde penis terug bij haar binnen. Ze gaat op mij zitten, gehurkt, voeten op de grond en berijdt mij. Haar bekken gaat omhoog, haar bekkenbodemspier knelt om mijn schacht. Ze zorgt ervoor dat mijn penis niet uit haar vagina komt. Ze laat zich zakken zodat ik zeer diep in haar ben en herhaalt deze beweging steeds opnieuw. Ik nader mijn orgasme. Ze voelt hoe ik mijn bekken ook omhoog breng. Ze pompt en pompt. Mijn penis wordt op een zalige manier omsloten door haar vulva.

Met een diepe kreun kom ik klaar. Mijn sperma spuit in haar. Ze laat zich zakken en blijft even zitten. Ik streel haar borsten, haar rug en haar dijen. Zij streelt mijn borst. Ze bukt zich en fluistert in mijn oor.

“Dank je, Je hebt mij iets gegeven dat ik nog nooit heb meegemaakt.” Ik glimlach en antwoord.

“Ik wil dat later gerust nog eens doen.”

“Dat zullen we zeker want ik hou en verlang naar jou!” Fluistert ze.

Louis

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreeks per mail.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post328

DE MODESHOW

Louis.Geplaatst door My 4Fingers wo, maart 27, 2019 11:32

DE MODESHOW

Ieder seizoen organiseer ik, een dertiger en floormanager in de modezaak waar ik werk een modeshow. Ieder jaar lokt deze show alsmaar meer klanten en toeschouwers. Om de kosten van dit evenement beperkt te houden doen wij beroep op de showtalenten van sommige van onze verkoopsters, verkopers, hun familie en vrienden.

Het mag gezegd; vele van onze verkoopsters en verkopers hebben mannequin-maatjes. Voor de dames een maatje 38, B-cup, 1m70 lang. Voor de heren een taille 40-42, schouders 52 en 1m80 lang. Maar een maatje meer mag ook. Een mooie volle boezem is ook een streling voor het oog en wordt geapprecieerd door onze klanten.

Zo een modeshow organiseren is nogal een bedoening. Op de catwalk verloopt alles gracieus maar in de coulissen gaat het er hectisch aan toe. Het aan- en uitkleden gebeurt met behulp van personen die de juiste kledij aanreiken. Dit is het zenuwcentrum van de show waar ik, als organisator, een handje toesteek en een oogje in het zeil hou. Voor mij is dit een waar genoegen.

De show vangt aan. De opzwepende muziek brengt swing in het gebeuren. De mannequins lopen een prachtige show. Het ritme ligt hoog. Om er het tempo in te houden, kleden zij zich ongegeneerd uit. Dit is een streling voor het oog. Ik steek een handje toe en help één van de modellen, Laura, een 20-jarige blondine met het aan- en uitkleden. Ik zit gehurkt aan haar voeten en help haar om een paar zomersandaaltjes aan te doen, ondertussen past zij een topje aan. Haar mooie borsten, cup-maatje C, pronken, binnen handbereik, boven mijn hoofd. Haar stevige tepels kijken, net zoals zonnebloemen op het middaguur, gericht naar boven.

Nu heb ik geen tijd om te genieten maar toch blijft dit beeld op mijn netvlies gebrand. Ik wist dat ik, later op de avond, wanneer de modeshow afgelopen zou zijn en de medewerkers nagenieten van de geleverde prestaties op de after-party, misschien wel mijn kans zou kunnen gaan. De show loopt op zijn eind.

Laura is het laatste model en sluit de show. Ze krijgt een daverend applaus. Glimlachend komt ze gracieus in mijn richting gelopen. Haar heupen, omsloten door een strak rood zomerkleedje, wiegen en accentueren haar vrouwelijkheid. Ik moet even slikken. Ik trek een knipoog naar haar en steek een lovende duim op. Ze loopt in mijn richting en geeft mij een zoen en zegt.

“Ik heb echt genoten van de show. Ik werk graag in de lingerieafdeling maar dit doe ik toch liever. Voor mij mag het alle weken modeshow zijn.”

“Voor jou zou ik alle weken een show organiseren” grap ik en streel zacht maar vlug over haar kaak. Ze deinst niet terug maar kijkt mij doordringend aan. Ze kleedt zich uit en trekt haar eigen kleding aan. Ik help haar bij het opruimen en samen begeven we ons, als laatste naar de cafetaria waar de after-party al begonnen is. Ik begeef mij tussen de collega’s en feliciteer hen met hun puike prestatie. Er wordt veel gelachen en plezier gemaakt. De cava vloeit rijkelijk en spoedig slaat menig feestganger aan het dansen. Zo ook Babette, een mooie brunette, met prachtige groenblauwe ogen...

Ze is iets kleiner dan Laura. Ze draagt een strakke pastelkleurig bloesje en een aansluitend kort rokje dat tot halfweg het dijbeen reikt. Haar getaande huid, haar volle borsten die bijna uit het bloesje puilen, accentueren haar mooie vormen. Bewonderend kijk ik naar haar. Laura heeft dit gezien en fluistert in mijn oor.

“Die zie je wel zitten hé?”

“Jazeker, ze mag best gezien zijn net zoals jij” antwoord ik. Ze kijkt mij aan en tovert een mysterieuze glimlach op haar gezicht. Het feest gaat verder en ik zie hoe Laura een zwoele rumba danst met één van de mannelijke modellen. Ze wiegt haar heupen zoals een professionele Latijns-Amerikaanse danseres. Even later zie ik dat ook Babette aan het free dansen is. Ik besluit om mijn kans te wagen en nodig haar uit om met mij een jive te dansen. Wij dansen er op los en vinden elkaars ritme. De muziek gaat over naar een mooie slow. Ik hou haar vast, trek haar tegen mij aan en samen dansen wij de prachtige slow “A whiter shade of pale” van Procol Harum.

Al snel voel ik dat ook zij geniet. Ik schuif discreet mijn been tussen haar knieën en voel hoe haar schaamstreek de mijne beroert. Met mijn hand wrijf ik zachtjes over haar rug en voel aan de sluiting van haar BH. Ze krijgt een rilling en kijkt mij aan met haar doordringende ogen. Ik zie ‘lust’. Vervolgens beroer ik met mijn duim haar borst. Ik zie hoe haar tepel vrijwel onmiddellijk reageert. Het belooft een leuke avond te worden. Ook ik voel dat mijn lid zwelt. Ik draag geen slip en ik voel hoe het een paar druppels voorvocht langs mijn dijbeen vloeien. Ik fluister in haar oor

“Ga je even mee naar een rustigere plaats” Ze knikt van ja. Ik neem Babette bij de hand en leid haar mee. Even stop ik aan de bar, neem een ijsemmer met een fles cava en twee glaasjes mee en we begeven ons onopgemerkt naar de rekwisietenkamer van de etalagist. We betreden deze kamer en zien in de hoek een met fluweel beklede chaise longue staan. Terwijl ik de ijsemmer en de glaasjes neerzet, merk ik dat Babette zich voorover buigt om de kussens die op chaise longue liggen mooi te schikken. Ik kijk naar haar billen en zie dat haar kort rokje te kort is om haar ‘paradijs’ te bedekken. Ik hoop om haar mooie lingerie te kunnen zien maar kom tot de ontdekking dat zij geen slip draagt. Ik zie dit als een uitnodiging en in één beweging steek ik mijn hand tussen haar benen en druk met de vingers op haar venusheuvel. Mijn duim schuif ik tussen haar schaamlippen en streel deze. Ogenblikkelijk wordt zij heel vochtig en warm. Ik voel hoe haar vagina schreeuwt om meer.

Babette blijft gebukt staan. Zij steunt met haar handen op de zetel en heft het hoofd achterwaarts op. Even kijkt ze vol verlangen achter zich. Dit is voor mij het teken om verder te gaan. Ik breng mijn ring- en middenvinger in haar vagina en beroer haar sterretje met de duim. Met de andere hand open ik haar bloesje en begin ik haar tepels te strelen. Ze krult haar rug van genot.

Plots voel ik hoe twee handen langs mijn rug en borst glijden. Ik kijk even om en zie dat Laura achter mij staan. Ze likt, veelbelovend, aan haar lippen. In een oogwenk opent ze mijn hemd en mijn pantalon. Ze gaat geknield achter mij zitten en laat mijn pantalon zakken. Vervolgens gaat zij tussen mijn benen zitten en likt aan mijn teelballen. Ondertussen blijf ik mijn vingers heen en weer te bewegen in Babette. Mijn lid zwelt en wordt alsmaar harder. Laura neemt de schacht van mijn lid stevig vast en oefent een roterende beweging, onder aanzienlijke druk uit, waardoor de hardheid van mijn lid nog groter wordt. Intussen is mijn eikel volledig vanonder de voorhuid gekomen. Laura begint zich te ontfermen over mijn genotsknobbel. Ze likt aan de contouren van mijn eikel. Mijn gevoeligste plekje is daar waar de eikel overgaat in de schacht. Wanneer zij dit met haar tong beroert dan raak ik in de zevende hemel.

Babette heeft ook gemerkt dat wij niet meer alleen zijn en kijkt ons aan. Terwijl Babette alsmaar dichter bij haar orgasme komt, likt zij veel betekend aan haar lippen. Laura merkt dat ik bijna klaar gaan komen maar ze vindt dit nog te vroeg. Ze neemt mijn lid vast en slaat dit hard op de billen van Babette. Mijn lid en de billen van Babette worden roodgloeiend. Plots grijpt Laura in de ijsemmer en stopt een blokje ijs in haar mond. Het smeltend ijswater laat zij uit haar mond op mijn penis en op poep van Babette druipen.

De combinatie van koude en warmte is sensationeel. Laura merkt dat Babette ook dicht bij haar orgasme is.

Ze stopt met haar mind blowing blow job, grijpt mijn lid vast en duwt het zacht maar vastberaden in de richting van de vagina van Babette. Even laat ze mijn lid wrijven tegen Babettes sterretje en vervolgens duwt ze het in haar vagina. Ik duw mijn penis diep naar binnen en blijf even stil staan. Terwijl ik dit doe gaat Laura naar de andere kant van de zetel, pal tegenover het hoofd van Babette. Laura laat haar zomerkleedje zakken en in één vlotte beweging stapt zij uit het kanten boxer-slipje. Zij staat volledig naakt voor mij en Babette. Op haar venusheuvel staat een smal streepje blond schaamhaar. Ze nadert dichter en haar venusheuvel raakt bijna het gezicht van Babette.

Babette reageert onmiddellijk, met één hand trekt zij Laura dichterbij en begint te likken aan haar vagina. Ondertussen beweeg ik langzaam mijn penis in een draaiende beweging heen en weer in Babette. Babette blijft echter verder likken aan de schaamlippen van Laura. Ik steek mijn hand, neem de tepel van Laura’s linkerborst laat deze tussen mijn vingers rollen. Haar donkerbruine tepels worden alsmaar harder van de lust. Ik voel dat ik ieder moment kan klaar komen en beslis om mijn penis even terug te trekken en Babette oraal te bevredigen.

Ik ga tussen Babettes benen liggen op de zetel en begin aan haar schaamlippen te likken. Babette laat haar bekken zakken totdat mijn lippen haar vagina ideaal kunnen kussen. Met mijn tong voel ik hoe haar clitoris hard gezwollen is. Ik begin er zachtjes aan te knabbelen en te zuigen. Babettes aandacht voor Lauras poesje neemt af en zij concentreert zich op haar eigen genot.

Laura laat dit niet aan haar hart komen en begint zichzelf te strelen. Om Babette tot haar orgasme te voeren, breng ik mijn middenvinger in haar vagina en met een wiegende beweging streel ik haar G-spot. Babette krult haar rug van genot. Plots begint zij te spuiten en loopt haar zoete vocht langs mijn lippen en wangen. Ze kreunt, gromt en komt klaar. Even streel ik haar nog zachtjes over haar venusheuvel en vervolgens verleg ik mijn aandacht naar Laura.

Ik trek Laura neer op de chaise longue. Zij vlijt zich neer naast Babette, die aan het nagenieten is. Ik spreid Lauras benen en begin haar te likken. Mijn tong flitst rond en tussen haar schaamlippen. Zij heeft kleine, zoet smakende schaamlipjes. Haar smaak vermengt zich met deze van Babette. Ik verheug mij al op haar spannende vulva. Haar clitoris wordt alsmaar harder en hij komt tevoorschijn van tussen de kleine schaamlippen. Ik zuig en knabbel er zachtjes aan. Laura geniet en laat zich doen.

Babette is inmiddels terug paraat en begint aan de tepels van Laura te zuigen. De combinatie van mijn en Babettes gelik doet Laura alsmaar sneller ademen. Ik breng mijn middelvinger binnen in Laura en beroer haar G-spot net zoals ik gedaan heb bij Babette.

Ondertussen heeft Babette haar aandacht van Laura naar mij verplaatst. Ze neemt mijn, nog altijd harde penis in de hand en begint er zachtjes aan te likken. Ik voel hoe het bloed naar mijn lid stroomt en ik voel mijn hartslag slaan in mijn eikel. Babette stopt mijn penis diep in haar mond en ik voel hoe gans mijn schacht in haar verdwijnt. Ze gaat op en neer over mijn schacht. Ik nader mijn orgasme.

Ik voel dat Laura, wiens G-spot ik aan het verwennen ben, ook bijna haar orgasme heeft bereikt. Ik trek mijn penis uit de mond van Babette en geef haar een kus op de mond.

Ik til Laura op en doe haar knielen op de chaise longue. Laura zit nu op handen en knieën op de zetel en ik neem haar in doggy style. Ik duw mijn keiharde penis diep in haar vagina en trek mij terug. Steeds sneller penetreer ik haar. Ik duw, stamp en zwoeg. Ik ram mijn penis alsmaar dieper in Laura. Ze gilt het uit van genot. Ik voel hoe zij klaar komt en quasi gelijktijdig voel ik hoe mijn zaad uit mijn ballen wordt geperst met een explosieve kracht. Ik kreun van genot en schreeuw.

“Nee, nu nog niet!”

Ik laat mijn penis nog even zitten en voel hoe mijn zaad mij verlaat. Laura krult haar rug. Ik streel en masseer haar tussen de schouders. Haar rug staat bol van genot en maakt haar lichaam klaar om mijn sperma te ontvangen. Nature calls!

Wanneer ik mij terug trek, komt Babette voor mij staan, bukt zich en likt even aan mijn eikel om de laatste restjes van sperma te smaken.

Ze laat haar tong langs haar lippen rollen en zegt .

“Ik wil meer!”

Ik geef haar een tik op de poep en zeg. “Straks misschien, nu gaan we eerst verder fuiven!”

Louis

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Louis

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post320