blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

ONGEKEND GENOT - 2

BaudewijnGeplaatst door My 4Fingers di, juli 09, 2019 11:17

ONGEKEND GENOT 2

Na Sylvia ‘s verwenbeurt zijn we beide in slaap gevallen, met haar hoofd nog steeds op mijn borstkas word ik wakker. Zachtjes streel ik haar rug en kontje, langzaam gaan haar grijze ogen open.

“Hey schat lekker gedut?”

“Ja heerlijk.”

Zichzelf uitrekkend geeft ze me een zoen eerst een kleintje, gevolgd door een heerlijke tongzoen waar het eerst vooral lust was is het nu eerder een begin van verliefdheid.

Traag maar zeker spelen onze tongen een rondedans, een spel van verkenning en aanraking, waarbij onze handen elkaar zachtjes strelen. Afsluitend met een aantal kleine zoentje kijkt ze me diep in mijn ogen aan.

“Lieverd? Ga je mee met me voor de rest van het weekend? Ik heb een tweede huis in de Ardennen.”

“ O, lijkt me leuk, ik wist niet dat je daar een huis had?”

“Nee, niemand hoefde dat te weten, tot nu.

“Neem je ook kledij mee we gaan tot maandag morgen. Ene de collega's dan als we samen aankomen met een auto?”

“Ach, lieverd zijn zorgen voor later nu eerst wij” klinkt het lachend.

Terwijl ze rechtstaat en heupwiegend weg wandelt kijk ik haar na, ik kan me niet bedwingend en fluit haar na.

“Hey Sylvia! Je ziet er zo heerlijk uit lekkere meid van me.”

Een verliefde en dankbare blik van haar is mijn cadeau. Snel sta ik recht neem een aantal kleren mee evenals een aantal seksspeeltjes. Even later staan we beide klaar aan de auto, we besluiten dat ik rijd. Sylvia heeft een luchtig kleedje aangetrokken dat tot halfweg haar boven benen komt en met een heerlijk diepe decolleté. De rit naar daar duurt ongeveer 1.5 uur. Onderweg praten we over elkaars leven, beide gescheiden af en toe hebben we een losse scharrel maar nooit de behoefte gehad aan meer.

“Bij jou kan ik mezelf zijn en hoef ik niet de harde tante te zijn, zelfs praten over seks is zo gewoon met je. Mijn ex wou enkel neuken nooit zou hij me likken. Zolang hij maar klaarkwam, en na hem heb ik niemand gehad.” klinkt het eerlijk maar zacht uit haar mond. Verbaasd kijk ik naar haar, een licht roze blos siert haar gezicht.

“Meen je dat nou? Ben je nooit gebeft?” Haar gezicht word roder en roder.

“Nee, nooit hij wou enkel neuken de rest vond hij vies.” Verlegen kijkt Sylvia weg. “Jij doet alles waar ik van droomde lieverd, daarom dat ik je die weddenschap voorstelde, nu je vrouw weg is wou ik enkel jou.” Met stijgende verbazing hoor ik naar Sylvia en leg mijn hand op haar been.

“Maar schat toch jij bent zo...” stamel ik.

“Onervaren ja, ook al lijkt het misschien niet zo, maar ik ben gewoon op mijn gevoel af gegaan.” Van schaamte durft Sylvia niet kijken. Ik stop even aan de kant, leg mijn hand op haar wang en draai haar gezicht naar me toe, zonder een woord druk ik mijn mond op de hare.

“Hey schat, komt goed wacht maar.”

Met mijn hand op haar been rij ik verder. We zijn nu half weg, zwijgend zit Sylvia naast me langzaam verplaats ik mijn hand van haar knie naar haar dijen, eerst buitenkant om vervolgens bovenkant te strelen en beetje bij beetje de binnenkant. Hoe verder mijn hand de binnenkant van haar dijen raakt hoe verder haar Sylvia haar benen opendoet, langzaam streel ik haar benen, als ik langs haar kutje streel voel ik het bloed haar kutje vullen, haar lipjes komen uitnodigend open te staan. Opeens duwt Sylvia mijn hand weg.

“Laat mij maar doen lieverd” klinkt het plots geil, alle schaamte en verlegenheid van juist is verdwenen als sneeuw voor de zon. Ze heft haar kontje op, haar jurkje stropt ze op haar buik.

“Jij geil sletje geen slipje dus he.”

“Mm… nee dit wou ik eens zo graag doen.”

Onderuit gezakt en met open benen zit Sylvia naast me op de passagiers zetel, een met bloed gevulde kutje staat ver open en haar clitje komt uitnodigend kijken.

“Ik zal je laten zien hoe ik me klaar vinger.” kreunt Sylvia. Haar handen strelen haar kutje, dat natter en natter word.

Een hand streelt haar lipjes haar andere vingers spelen met haar clitje.

“Mm… mm… ho… mm… ho… hm… mm…” Haar gekreun werkt opwindend op mijn ondertussen keihard geworden pik die gevangen zit in mijn broek, door een beetje heen en weer te schuiven op mijn zetel probeer ik mijn paal meer plaats te geven in zijn gevangenis.

“Oo! Ho, ja mm… je pik is hard en stijf he, oh… ho… oh… hm… mm…” met drie vingers in haar kledder natte spleet vingert Sylvia vol overgave zichzelf terwijl ze draait trek en wrijft over haar gezwollen clitje.

“Mm… mm… ja… ha… ho… oh… mm… ja… ho… oh… ja… ho… oh… ik kom… mm… oh”. Rillend, schokkend, bevend en luid kreunend komt Sylvia klaar, met veel moeite rij ik verder, af en toe kijkend naar dat natte grotje waar nog steeds drie vingers in pompen.

“Oh! Vind je dat geil? Hou je ervan als ik me klaarmaak zo?” Natte vingers vol met haar geile sappen komen uit haar kutje, een voor een duwt ze haar vingers in mijn mond. Haar warme nectar proeft heerlijk.

“Vind je het lekker lieverd?” Vraagt ze met hese stem.

“O, ja! Dat is zo geil om je zo bezig te zien geil schatje, en je proeft heerlijk, proef zelf ook maar van je sappen.” Met een geile blik verdwijnen haar vingers weer in haar sappige kutje om dan haar vingers in haar mond te zuigen.

“Mm… straks mag jij lieverd, maar nu wil ik je zien!” Met beide handen opent ze mijn broek even hef ik me op en Sylvia trekt m’n broek een stukje naar beneden. Mijn bevrijde harde pik springt te voorschijn uit zijn cel. Haar tong likt haar lippen af terwijl ze met een hand m’n paal omkneld. Traag gaat haar hand over de volle lengte van mijn mannelijk gereedschap, ze kan m’n pik maar net omknellen.

“Zo liet ik me vaak klaarkomen terwijl ik aan jou dacht, maar deze jongen is nog beter dan ik durfde dromen net als jij”. Met moeite kan ik me bedwingen om niet te spuiten.

“Mm… ho, je maakt me gek we zijn er bijna net als ik oh…”

“Haha! Ga je komen? Wil je paal spuiten? Mm ja he!”

“Ho… oh… ja… ha… ja… ik… wil!” Snel verdwijnt de hand van mijn paal.

“Stop hier even lieverd” zegt ze wijzend naar een kleine parking. Ik doe wat ze vraagt, als we stil staan stapt ze uit.

“Kom maar mee lieverd.” Snel stap ik ook uit snel mijn broek optrekkend.

“Mm… nee dat hoeft niet” klinkt het opgewonden, ze legt haar beide handen op de motorkap, steekt haar kontje achteruit en heft haar jurkje op, een nat neukgrotje wordt mijn richting uitgeduwd.

“Neuk me hier, neuk me hard, spuit me vol, ik wil je sletje zijn, maak me je hoer!”

Met een harde diepe stoot verdwijnt mijn 19cm lange vleespaal in haar nat gesmeerde kutje. Met diepe halen neuk ik haar, niet lettend op eventuele toeschouwers.

“Jij geile slet je wilt mijn pik he” hard en snel neuk ik haar. Door haar schouwspel en haar hand om mijn paal hou ik het niet lang uit. Net als ik ga spuiten begint Sylvia te beven en te rillen.

“Mm… oh… ho… ja… ha… ja… ik ben je hoer! Ja… ha… ja… ho… ik voel je zaad, mm… ja!”

Straal na straal spuit ik haar kutje vol onder enthousiast gekreun van mijn geile bazin. Hijgend blijven we even staan m’n half stijve leuter nog in haar glibberige kutje.

“Dat was geweldig, kom we gaan lieverd nog 10 minuutjes rijden, maar ik moest je pik in me hebben.”

“Zo, je kon niet wachten dus!” Plagend geef ik een klets op haar nog steeds blote kontje, een klein kreetje ontsnapt aan haar.

“Maar lieverd het is zo heerlijk dat ik niet meer kon wachten”

“Ja en ik kon ook niet meer wachten op je” antwoord ik lachend terwijl ik haar even tegen me aandruk. Met haar kutje bloot rijden we het laatste stukje verder, een alleenstaand huis, omgeven door bomen is ons eindstation.

“Zo lieverd hier is het, ons plekje en dit is voor jou.” Sleutels bengelen voor mijn neus.

“Hoe bedoel je schat?”

“Die zijn voor jou, een van hier en een van bij mij thuis, je wilt ze toch hé.”

“Ja, tuurlijk wat dacht je?” Van blijdschap wordt een stevige knuffel en een zoen mijn deel.

“Kom we gaan kijken, je gaat het leuk vinden.”

Terwijl we uitstappen is de poort achter ons dicht gegaan, Sylvia loopt voor me op. Aan de deur aangekomen stappen we binnen, het is een gezellig ingericht, Sylvia geeft me een volledige rondleiding, in de badkamer staat een grote inloopdouche en een groot dubbel bubbelbad. Als laatste komt de slaapkamer aan bod die grenst aan de badkamer, een zwoele kamer met kingsize bed en rode satijnen lakens staat centraal. Tot mijn verbazing sieren drie grote spiegels de muren vooraan, links en rechts van het bed.

“Pas ingericht zo” lacht Sylvia “leek me wel leuk en vooral geil.”

“Hm… ja, pas ingericht dus he?” ik probeer ongeloof in mijn stem te leggen wat me aardig lukt.

“Ja, nog maar pas toen ik op het idee kwam van de weddenschap, ik hoopte om je mee te krijgen.”

“Zozo een poging om me te verleiden schat?”

“Is toch gelukt lieverd? Hier kunnen we heerlijk vaak ongestoord samen zijn en vooral ook lekker neuken, ik wil zo veel ontdekken met jou.”

“O, ja! Kom mee.”

Sylvia draait zich om en loopt voorop ondertussen ronduit pratend een gangetje door naar wat ik denk een garage is.

“Zo ga maar binnen” ze zet een stapje opzij om me door te laten. Als ik de deur open draai sta ik in een ruimte die eerst garage was voor twee auto's, maar nu volledig is ingericht als welness ruimte. Sauna, jacuzzi, stoombad, regendouche en aan een kant trappen naar een mezaninne.

“Ga maar kijken lieverd” lacht ze.

Als ik de trappen op ga en boven kom staat er een half rond bed in een hoek een grote hoekbank en een koelkast gevuld met champagne witte en rode wijn, en aan de muur een reuzegrote tv.

“Ook net ingericht misschien” lach ik.

“Nee, dit was er al ik heb alleen een beetje drank aangevuld.” Als ik me naar haar toe draai klinkt er zacht muziek uit kleine speakers. Traag laat Sylvia de bandjes van haar jurk van haar schouders glijden, haar handen houden het jurkje voor haar vrouwelijk gebergte.

“Wil je meer zien lieverd?”

“Tuurlijk ik krijg geen genoeg van je heerlijke lijf!”

“O is dat zo? Ga je me likken?”

“Ja, je gaat ook heerlijk komen wacht maar.” Haar handen laten traag het jurkje zakken, haar zachte boezem met stijve tepels wijzen recht naar me, een gebronsde huid van haar buik met onderaan een streepje boven haar liefdesgrot ontvouwen zich, enkel hoge hakken aan haar voeten. Snel laat ik alle kleren vallen en ga naar haar toe.

“Al in een sauna klaargekomen schat?” Ik hef Sylvia op, haar benen slaat ze rond me terwijl mijn handen haar stevige kontje vastgrijpen. M’n pik streelt bij elke stap haar kutje en haar clitje. Met alle moeite van de wereld kan ik me beheersen om haar niet op mijn paal vast te pinnen. Met mijn rug duw ik de deur van de sauna open en stap met Sylvia nog steeds boven mijn paal de sauna in. De hitte van de sauna overvalt ons. Voor ik Sylvia op een bankje neerzet geven we elkaar een vurige tongzoen ondertussen beweegt ze met haar heupen zodat mijn pik haar hele kutje streelt haar sappen voel ik langs mijn pik aflopen.

“Jij bent heerlijk nat, ik vind het zalig om je zo te likken je proeft zo lekker”.

“Lieverd ik ben hier nooit gekomen en mijn kut is er zo nat van enkel al het idee om gelikt te worden door je” Voorzichtig leg ik Sylvia neer, de eerste zweetdruppeltjes parelen over onze lijven, elke plekje van haar goddelijke lijf verken ik met mijn tong, een voor een zuig ik haar tepels in mijn mond welke ik groter en stijver voel worden, met mijn handen kneed ik haar malse bollen. Ook haar buik en benen komen aan bod terwijl mijn mond cirkeltjes maakt rond haar venusheuvel.

“Ho! Je maakt me gek lik me toe ik wil je tong op mijn kutje” klinkt het met schorre stem. Plagend lik ik over haar van het geil glimmende lipjes een heerlijk zilte smaak vult mijn mond als ik mijn tong dieper dat kleddernatte spleetje induw, kromt Sylvia haar rug van genot. Haar neukend met mijn tong duw ik haar benen ver naar voor zodat haar kontje een beetje hoger komt. Op haar genotsknobbeltje begin ik te zuigen en zachtjes te knabbelen, met elke hand om de beurt geef ik een lichte klets op haar kontje. Bij Sylvia stijgt het genot zienderogen dus besluit ik nog een versnelling hoger te gaan. Terwijl ik met een hand blijf op haar kontje kletsen, duw ik twee vingers diep in haar natte kutje, eenmaal in haar kutje krom ik mijn vingers om op zoek te gaan naar haar meest gevoelige plekje haar g spot.

“O! Ja! Ouw! Ha, dat is he… emels ja… ha… ja, zo!” Ik stop met likken maar blijf haar verder vingeren.

“Scheelt er wat schat? Vind je het goed zo? Moet ik zo verdergaan of niet?” Vraag ik haar met een geile stem.

“Mm… ja, ja nog toe! Zo… ja dat is heerlijk!” Lik me bef me ook toe!” Snel ga ik verder met haar spleetje te likken, haar grotje is nu een stromend kutje geworden gulzig lik ik al haar sappen weg, haar lipjes, in haar kutje, over haar clitje. Er loopt zoveel lekkere nectar uit haar genotsplek dat ik het niet opgelikt krijg, onder haar kontje word het bankje langzaamaan natter en natter. Als ik een derde vinger in haar poesje duw is het voor Sylvia teveel, gillend, kermend en schokkend komt ze klaar me smekend op niet te stoppen. Ik blijf verder gaan maar een tweede orgasme volgt op enkele tellen na het eerste en is zo nog feller.

“O lieverd! Oh… ja… ja… ha… mm… ha… ah… ha, ho… ja!” Mijn hoofd word weg geduwd, en ik word door Sylvia op de bank gewerkt.

“Je maakt me zo geil, elke keer weer laat je me zo hard komen m’n geile vent, ik krijg maar niet genoeg van je”.

“Je bent eenmaal ook een mooie en knappe vrouw met een goddelijk lijf, je volle stevige tieten, je buik, je kutje en je kontje is zo fantastisch” zeg ik haar zacht terwijl het zweet van onze lijven afloopt.

“Vleier… je vergeet iets” klinkt het streng terwijl ze met het puntje van haar tong haar lippen likt, gaat ze naar mij kijkend richting mijn gezwollen lid.

“Weet je al wat je vergeten bent mijn geile hengst?” Het puntje van haar tong flitst over mijn glimmende eikel.

“Oh, ja! Je tong en je mond zo… pijp me sletje.” Trager door de warmte begint Sylvia me diep te pijpen, aan een rustig tempo schuift mijn pik in en uit mond, haar ene hand trekt me mee af en haar andere kneden mijn ballen.

“Oh! Zo… ja, heerlijk.” Sylvia haar kutje brand nog steeds van verlangen, gezwind zet ze haar kutje boven mijn paal, om haar ineens neer te ploffen.

“Ha… o… je pik vult me helemaal ja… mm… zo! Vul me op… ja… houw ik voel je zo diep… mm…” Wippend op mijn paal nadert Sylvia opnieuw haar hoogtepunt. Met mijn vingers begin ik haar gezwollen clitje te bewerken, met ver open gesperde ogen snakt Sylvia naar adem.

“Oh… oh… wat… wat… doe je… oh… houw… ik kom… mm… oh… ja!” Sylvia haar kutje spant zich hard op rond mijn paal waardoor ik het ook niet meer kan houden en ik stoot mijn pik diep in haar grotje.

“Mm… oh… ja… blus mijn kut, mm… ja… mm… oh… ik voel je zaad in me…” Uitgeput valt Sylvia voorover haar kutje nog rond mijn paal. Hijgend en met schorre stem probeert Sylvia te praten, ik druk een vinger op haar mond.

“Rustig schat.”

“Ja, ja… oh jee… wat deed jij nu allemaal lieverd?”

“Jou eens goed verwennen” grinnik ik

“Dat is je wel gelukt mijn grotje tintelt er nog van.” Een dankbare tongzoen is mijn beloning van haar welke ik graag beantwoord? We besluiten even te ontspannen in de jacuzzi.

“Lieverd?”

“Ja Syl?

“Gaan we morgen zorgen dat je niet meer met koffers moet sleuren?”

“O, oké op één voorwaarde.”

“En dat is?” Vraagt ze met twinkelende ogen.

“Dat we elkaar nog vaak kunnen verwennen” lach ik haar toe.

“Wees daar maar zeker van jou laat ik niet meer ontsnappen lieverd.”

Baudewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal, of op mail  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post392

ONGEKEND GENOT

BaudewijnGeplaatst door My 4Fingers wo, juli 03, 2019 09:15

ONGEKEND GENOT

Na de vorige dag geëindigd te zijn met een heerlijke douche beurt en elkaar nog uitgebreid verwend te zijn Sylvia en ik naakt en in elkaars armen in slaap gevallen.

Haar ademhaling, geur en dat goddelijke lijf gecombineerd met het herhaaldelijke klaarkomen werkte bij ons twee wonderlijk om snel in slaap te vallen. Zachte warme lippen maken me s ‘morgens wakker, haar zachte handen strelen over m’n borstkas.

"Goedemorgen lieverd" klinkt het zacht.

Slaperig open ik mijn ogen en licht grijze ogen kijken me liefdevol aan.

"Mm… mm goedemorgen jij bent er al vroeg bij, schat".

Haar stille streling met haar hand bevalt me, een oversized hemd omhult haar slanke silhouetje. De geur van verse koffie dringt mijn neus in. Als ik wil rechtstaan duwt ze me zachtjes neer.

"Blijf liggen lieverd, vandaag is het jou dag, jij hebt me twee dagen zo goed verwent, nu verwen ik jou".

Terwijl ze recht staat buigt ze voorover, geeft me een zoen, en wandelt weg. Haar aanstarend bekijk ik die zalige vrouw, mijn hemd bestopt net haar kontje waardoor haar slanke benen goed zichtbaar zijn.

"Blijven liggen hé lieverd" zegt ze aan de deur, en wandelt rustig verder. Als ik alleen ben in mijn kamer bedenk ik dat haar aanwezigheid me eigenlijk wel bevalt, hoewel ik al een aantal jaar voor haar werk weet ik weinig van haar, de harde tante die ze is, heeft plaats gemaakt voor een lieve maar vurige vrouw, die toch verborgen kantjes heeft.

Vergezeld door gerammel van koffietassen zwaait de deur open, met een dienplaat met twee tassen, twee glazen en twee schenkkannen, een met koffie en de andere met fruitsap in haar handen komt Sylvia binnen. Terwijl ze juist los haar had is het nu losjes opgestoken wat haar uiterlijk een zwoel maar sexy aura geeft. Wauw! Zo heb ik ze nog niet gezien.

“Nee, inderdaad dat heb je nog niet he” klinkt het vrolijk. Terwijl ze de dienplaat neerzet komt ze net binnen mijn bereik, ik kan me niet bedwingen en mijn hand gaat naar haar net bestopte kontje. Auw! Zeg ik verschrikt haar hand kwam met een ferme klets op de mijne terecht. Gespeeld streng zegt ze.

“Had ik je niet gezegd dat het mijn beurt was lieverd?”

“Heu… ja maar...”

Niks te maren lieverd zegt ze me een zoen gevend wacht maar. Voor ons beide giet ze een kopje koffie in, zet het naast me neer en kruipt dan opnieuw bij me in bed. Haar hand begint me zachtjes te strelen, m’n borstkas, buik, heup, elk plekje van m’n lijf wordt door haar gestreeld. M’n tepels krijgen extra aandacht van haar, ze draait, trekt en wrijft erover, het verbaasd me dat het me zo kan opwinden, dat ik haar recht ik haar grijze ogen aankijk. Haar ene hand blijft met m’n tepels spelen terwijl de andere hand cm voor cm naar onder gaat.

“O… dat is zalig schat zucht ik. Lachend geeft ze me een zoen, onze monden gaan spontaan open en onze tongen gaan naar elkaar opzoek om met elkaar te dansen. De ene hand is nu bijna aan mijn ondertussen keiharde paal, en net ervoor gaat ze naar m’n been, zonder m’n paal of ballen te raken blijft ze me daar strelen. We zijn opgehouden met zoenen, traag geeft Sylvia me overal kusjes, m’n wang, nek, schouders, borstkas, aan m’n tepels likt en zuigt ze beurtelings aan elke tepel, haar tanden oefenen lichte druk uit. Genietend van haar strelingen blijf ik stil liggen, beetje bij beetje komt haar hand dichterbij mijn gespannen pik.

Met de toppen van haar vingers begint ze over mijn aders van mijn paal te wrijven, ondanks de heel lichte aanraking voelt het heel opwindend aan, mijn paarse glimmende eikel kijkt recht naar haar. Zachtjes blijft ze me strelen als ze tergend traag lager gaat terwijl ze me overal blijft zoenen. Aan mijn ondertussen keiharde paal blijft ze recht boven met haar mond, zachtjes blazend op het topje van mijn eikel, haar vingertoppen mijn schacht strelend, wacht ik vol ongeduld op het vervolg. Sylvia merkt mijn spanning op maar blijft met haar opwindende spel verder doen. Traag zet ze haar lippen op mijn eikel, likkend en zuigend gaat mijn mannelijk gereedschap beetje bij beetje maar uiterst traag haar mond in.

"O… o… ja… ja… zo… je maakt me gek! Dit hou ik niet lang uit" kreun ik. De combinatie van haar mond en haar vingertoppen laadt mijn ballen in snel tempo koken.

"O… schat… ho… ja… ho… oh… mm… ik ga ko… komen… ja!" Stralen warm sperma spuit ik in haar mond welke Sylvia gulzig doorslikt, de laatste druppels oplikkend.

"O… schat dat is heerlijk, dat zou je elke dag mogen doen" kreun ik.

"Zou jij elke dag met mij willen opgescheept zitten lieverd?"

"O… ja ik ben al een aantal maanden alleen, maar jij doet dingen die ik nog niet kende schat."

Sylvia zucht diep, kijkt me aan, stopt met strelen. "Maar lieverd toch" kreunt ze, "ik wou je al zolang, daarom mijn voorstel voor de weddenschap."

"Je moest eens weten wat er door me heen ging als je bij me was."

"Maar, nu laat ik je niet meer gaan lieverd van me, je lijf en je pik maken me gewoon gek."

"Ik droom al zo lang over je, over wat ik zou doen, en vooral hoe je zou verwennen, en ik heb nog ideetjes voor vandaag lieverd" zegt ze terwijl ze haar hoofd op mijn borst legt. Ik trek haar dichterbij, en geef haar een zoentje, mijn vingers gaan door haar haren, strelen haar nek, haar rug, net boven haar kontje keer ik terug. Beiden nagenietend vraagt Sylvia met plots.

"Lieverd mag ik even je auto lenen? Ik heb nog een paar spulletjes nodig en ik heb ze hier niet gevonden."

"Gekkie, tuurlijk mag je het is ook jouw auto jij betaald hem" lach ik haar toe.

"Blijf jij maar genieten" zegt ze terwijl ze rechtstaat mijn hemd valt op de grond, ik bekijk haar goddelijke lijf, beetje bij beetje omhullen kledingstukken haar slanke vrouwelijke vormen. Als ik rechtsta slaat ze haar armen om me heen en geeft me een zoen.

"Ik ben even weg dan maar wat ik ga halen is nog een geheimpje lieverd" heupwiegend wandelt ze weg. Ik loop richting badkamer als ik plots bedenk dat we samen kunnen douchen tenslotte is het een grote inloopdouche, daar kunnen we beide makkelijk onder. Ik besluit om even een broek aan te trekken om snel een aantal rozen te knippen in de tuin. De geknipte rozen zet ik verspreid door het huis, ook naast de jacuzzi, net als een handdoek die ik klaarleg. Als alles klaar is zit ik binnen met een tas koffie als Sylvia stopt met de wagen en even later gebruik makend van mijn sleutel binnenkomt. Vrolijk kijkt ze me aan een ondoorschijnende zak in haar handen. Op me toe stappend zet ze de zak neer slaat haar armen rond me kust me teder.

"Zo nu heb ik alles lieverd, ben je benieuwd?”

"Wat denk je zelf schat? Enkel door deze morgen al ben ik benieuwd wat er nog volgt."

Terwijl ze verder wandelt, ziet ze de rozen.

"Wow! Rozen? Ze ruiken heerlijk! Dank je lieverd" ondertussen dichterbij komend. Net buiten mijn bereik knoopt ze traag haar blouse open, knoopje voor knoopje enkel het middelste blijft dicht, haar handen verdwijnen achter haar rug. Traag hoor ik het geluid van een rits die word opengedaan, met een doffe kleine plof valt haar zwarte rokje op de grond. Gefascineerd kijk ik toe, en opeens valt het me op dat ze nylons draagt.

"O? Verbaast lieverd? Wil je meer zien?" Klinkt het plagend.

"Natuurlijk is dat je geheimpje?"

"Toch één van de geheimen" klinkt het mysterieus. Plagend speelt ze met het laatste knoopje, als het open is houd ze haar blouse dicht met haar handen.

"Wil je meer zien?"

"O, ja! Graag!"

"Echt?"

"Plagertje toe laat zien!"

Haar handen laten haar blouse los, met haar schouders naar achter zakt haar blouse van haar licht gebruinde huid. Een rode zwart kanten body met jarretelle houder en kwart cup bh die haar stevige c cup ondersteunden omsluit haar lijf. Haar tieten lijken me zo nog heerlijker, groter maar vooral malser. Haar buik is zo strak, en de body loopt in een driehoekje over haar spleetje, dat me de laatste dagen zo bekend begint te worden, maar elke keer weer zo’n aantrekkingskracht op me heeft. Aan haar lippen likkend draait ze rond, op haar rug is het dichtgemaakt met koordjes, aan haar kontje verdwijnt een smal stukje tussen haar billen. Haar bekijkend begint mijn broek langzaam aan te spannen. Lachend gaat Sylvia haar hand in de winkelzak.

"Voor jou heb ik ook iets bij lieverd" me ondertussen een zakje gevend "trek jij dit maar aan.” Nieuwsgierig open ik het zakje, lachend haal ik een tanga slip eruit. "Jij deugniet" zeg ik. Ondertussen trek ik lachend mijn broek uit. Heel even blijf ik zo voor haar staan mijn groeiende paal ruimte gevend, eenmaal de tanga aangetrokken zitten mijn ballen en pik netjes weggestopt.

"Zo nu zijn we beide zedig bestopt, nu gaan we eerst ontbijten, je moet krachten opdoen voor vandaag" klinkt het terwijl ze haar armen rond me slaat en me een kus geeft, haar warme lijf tegen me gedrukt.

Elke beweging van haar volg ik met mijn ogen, we proberen te eten maar door de stilaan opgebouwde seksuele spanning krijgen we geen hap door onze keel. Opeens staat Sylvia recht komt naar me toe, neemt zwijgend mijn hand en trekt me gewillig mee naar de slaapkamer. Ze draait me met de rug naar de deur, gaat achter me staan en haar hand daalt af via mijn borstkas naar mijn gespannen pik.

"Wacht zo even op me lieverd" zegt ze zacht terwijl ze even verdwijnt maar snel weer terug is. Geritsel van het zakje is hoorbaar, als het gestopt is voel ik haar warme lijf tegen me aankomen. Snel word een blinddoek voor mijn ogen gemaakt.

"Laat je gaan lieverd, laat het genot komen, vertrouw op mij."

"Mm… oké." Dit is de eerste keer dat ik niks zie en laat me meevoeren door haar. Met zachte hand duwt ze me achteruit, van zodra ik de bedrand raakt val ik achterover op het bed. Even blijft het stil tot plots het bed beweegt. Twee zachte handen strelen mijn lichaam, aan mijn pik gaat ze traag omheen. Elk spiertje, elke zenuw vangt het kleinste verschil op. Een lichte druk van haar warme zachte handen op m’n pik wordt gevolgd door schokkende bewegingen van mijn paal, haar tong maakt kringetjes rond mijn tepels. Terwijl ze mijn paal masseert voel ik mijn eikel boven mijn tanga uitkomen.

"Jij stouterd" fluistert Sylvia me sensueel toe. Met haar vinger gaat ze over het topje "je lul wil er uit," haar mond raakt m’n eikel en word even opgeslokt door haar gulzige warme mond. Opeens drukt ze haar mond op de mijne om me een heerlijke tongzoen te geven. Doordat ik niks zie is alles toegespitst op mijn gehoor en gevoel wat me een tot nog toe ongekend genot verschaft. Terwijl mijn mannelijke trots word omklemd door zachte warme strelende handen laat ik me alles overkomen en geef ik me volledig over aan haar smachtende lijf. Ting ting ting gevolgd door een ijskoude sensatie maakt zich van me meester overal voel ik dat ijskoude gevoel, m’n nek, borstkas, tepels, buik, ballen en als laatste mijn pik. Overal blijft een koud nat spoor achter. Mn hele paal wordt onder handen genomen, als ze traag m’n eikel heeft bewerkt gaat het van koud naar warm over als ze traag op mijn eikel begint te zuigen dieper z’n dieper warmt ze m’n pik terug op terwijl ze het ijsblokje in haar mond over mijn trots laat gaan. Kreunend en zuchtend probeer ik haar aan te moedigen.

“Mm… oh… ja… ha… ja! Zo... ho… oh… ho… je laat m’n pik nog springen… mm! Ja!" Doordat ik niks zie word het gevoel intenser, haar zuigende mond en likkende tong brengt me in no time in extase.

"Ho… oh… ja dit bl... ijft niet! Ha… ah… ja… ja… ha… ja… ho… oh… ja!" Wild schokkend en spuitend kom ik klaar terwijl het warm koude gevoel blijft. Haar mond blijft gesloten over m’n paal en haar tong flitst over m’n eikel. Tastend probeer ik haar kontje of kutje te voelen. Het laatste drupje likt ze op waarna ze haar mond op de mijne drukt.

"Zo lieverd, dat duurde niet lang maar je paal was we heerlijk hard."

"Mm… ja…” kreun ik “wat wil je als je me zo geil maakt." Plots raak ik haar been wat onmiddellijk verdwijnt. Door de bewegingen van het bed merk ik dat Sylvia iets gaat doen. Een druipnat plekje raakt opeens m’n neus, een heerlijke zoete opwindende geur van een druipnat kutje vult m’n neus, snel ga ik met m’n tong op de geur af haar heerlijke sappen stromen in m’n mond. Als ze zich een beetje opheft zit ze buiten mijn bereik, pssgrrr… klinkt het, waarna Sylvia haar terug laat zakken, een druipnat kutje gevuld met slagroom wordt mijn deel langzaam maar zeker mengen de twee lekkernijen zich onder elkaar, m’n tong zit overal. In haar kutje op haar clitje op haar lipjes. Haar lipjes en clitje zwellen merkbaar als ik ook een trillend gevoel bemerk in haar benen ga ik langzaam en weer sneller en sneller. Haar kutje verandert al snel van nat naar stromend nat, haar sappen stromen richting mijn tong en mond welke ik gulzig oplik. Ook bij mij komt er terug leven in, wat Sylvia bemerkt. Snel laat ze zich voorover zakken om met mijn pik en ballen te spelen, haar kutje stevig op mijn mond gedrukt. Mijn ballen verdwijnen een voor een in haar mond terwijl haar handen mijn paal omklemmen op het ritme van mijn likken trekt ze mijn paal af.

"Mm… ho… oh… lieverd, ho… oh… je… mm… ja… ha… ah… oh… ik kom!" Haar hand omklemt mijn paal nu stevig terwijl ze schokkend en schuddend klaarkomt. Mijn hele gezicht zit onder haar sappen, als haar orgasme wegebt, kruipt ze recht en geeft me een zoen, haar kut zakt snel over mijn trots. Zelf het ritme bepalend neukt ze me heerlijk door, mijn handen grijpen haar billen welke ik begin te kneden en er ritmisch op begint te kletsen, het hitst haar zo op dat Sylvia zich omdraait en met haar kontje naar mij draait. Haar kutje glijd soepel over mijn spannende paal elk vezeltje en elke zenuw in mijn lichaam vangt de kleinste verandering op wat mijn genot van haar neukende lijf verhoogd. Als ze van mijn lul afgaat krijg ik een kleddernat spleetje op mijn mond geduwd, wat ik gretig begin uit te likken, ik voel Sylvia voorover zakken haar tieten raken mijn buik terwijl mijn pik helemaal in haar mond schuift. Snel maar zeker zuigt likt ze aan mijn pik, ook mijn ballen worden opgezogen. Haar mond vloeit heerlijk warm. Dat zuigende en pompende ritme is onhoudbaar.

Plots voel ik kleine schokjes door haar lijf beginnen razen, haar mond klemt harder rond mijn pik terwijl een orgasme door haar hele lijf raast kreunend en kermend komt Sylvia klaar, haar sappen vloeien rijkelijk uit haar kutje. Het orgasme ebt langzaam weg als ze haar kutje over mijn lul laat zakken met beide handen hef ik haar op en neuk haar met lange diepe stoten in haar grot. Haar tieten bewegen over mijn borstkas mee met elke stoot van mijn lende ik voel mijn hoogtepunt naderen en verhoog het tempo. Een geile tongzoen wordt mijn deel als er opnieuw schokjes door haar lijf gaan. Ook bij mij is het kookpunt bereikt met een diepe harde stoot komen we beide klaar. Sylvia schokkend en kreunend boven op mij en mijn pik spuitend en diep stotend elke straal in haar kut duwend. De laatste straaltjes laat ik op haar kontje komen.

Nagenietend word de blinddoek van me af gedaan.

"Mm… lieverd, dat was heerlijk! Wat een begin van het weekend" klinkt het uitgeput, terwijl ze haar hoofd op pijn borstkas legt.

"Mm… dat was super schat heb je nog meer in petto voor me?" Vraag ik benieuwd terwijl ik mijn zaad uitwrijf over haar kontje en Sylvia tegen me aan druk.

Wat een heerlijke, hete, zalige en lekkere bazin, en we hebben nog vandaag en morgen.

Baudewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal, of op mail  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post388

DE WEDDENSCHAP 2

BaudewijnGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 05, 2019 13:52

DE WEDDENSCHAP 2 (weddenschap 1)

Na heerlijk geslapen te hebben na onze geile uitspattingen, neem ik een warme douche.

Terwijl het stromende water me zacht masseert denk ik terug aan Sylvia, m’n bazin, wie zou kunnen denken dat het zo een geile, hete en vooral een echt seksbeest zou zijn die zo graag overal genomen wordt, de gedachte aan haar stevige vrouwelijke heuvels, haar zachte, natte en lekkere genotsplekje en vooral aan dat heerlijk strakke kontje doet mijn paal ogenblikkelijk steigeren. Ik kan me maar net bedwingen om mezelf niet beginnen af te trekken, dus draai ik het water op koud. De kraan dichtdraaiend en mezelf afdrogend, bedenk ik wat ik haar allemaal kan laten doen vandaag.

Tijdens mijn ontbijt denk ik aan wat ik allemaal ga meenemen, sta op en loop naar de slaapkamer onderweg een doosje nemend, trek ik een lade open, er liggen een aantal dildo's in en op afstand bedienbare eitjes, handboeien en allerlei seks speeltjes in.

Ik neem een dildo ongeveer even groot als mijn pik en een eitje en leg alles in het doosje. Aangezien het bijna tijd is, trek ik mijn pak aan. Grinnikend stap ik in mijn auto op weg naar mijn werk en mijn geile bazin. Zo denk ik bij mezelf ik heb gewonnen nu is ze vandaag onder mijn controle.

Als ik aankom merk ik dat ik als er als eerste ben, mooi denk ik bij mezelf, neem het doosje met attributen mee naar binnen en ga rechtstreeks naar het bureau van Sylvia, kijk even rond in haar kantoor, mijn blik blijft rusten op haar bureau waar ik haar gisteren avond op mijn pik geplast heb.

Ik voel al lopend aan de afstandsbediening van de trileitjes en bekijk ze even. Het lijkt net een deuropener dus ik kan er mee spelen zonder dat het opvalt en ik druk even op de aan knop. Het doosje begint ogenblikkelijk te trillen, terwijl ik het doosje lachend in het ladeblok leg, kijk ik nog vlug rond, haar stringetje ligt nog op de grond wat ik opraap.

Aan deze verleiding kan ik niet weerstaan en ik druk het stofje tegen mijn neus een heerlijk zilte zoet geur vult mijn neus, waarop mijn paal al snel reageert. Terwijl mijn pc opstart druppelen de eerste collega’s binnen, dewelke ik een voor een vrolijk goedemorgen wens.

Ik open mijn mailbox en mijn oog valt op een mail van Sylvia verstuurd vandaag.

Barstend van nieuwsgierigheid begin ik deze te lezen:

Goedemorgen Baudewijn

Zoals je gisteren gevraagd heb kom ik vandaag zonder slipje naar kantoor. Hopelijk laat je me niet te lang wachten op m’n opdracht, m’n kutje wordt al nat van het idee alleen al. Mijn poesje kon gisteren maar niet genoeg krijgen van je lange dikke lekkere paal, en ik kan niet wachten om je weer in me te voelen, je geile warme plakkende zaad overal te krijgen, in mijn mond, mijn poesje en vooral op mijn lijf. Ik ga me nu aankleden, en kom dan naar jou.

Je onderdanige bazin

Sylvia

Met een glimlach lees ik haar mail als de deur open zwaait, komt Sylvia binnen gestapt, ze begroet iedereen, mij als laatste en kijkt me recht in mijn ogen, een glinstering is zichtbaar in haar mooie grijze ogen. Haar lange bruine haren zitten los, zwarte pumps met hoge haken sieren haar voeten zwarte nylons aan haar lange eindeloze benen, eindigend in een gelukzalig warm, zacht maar vooral heerlijk kutje lopen tot onder haar korte leren rokje, een rood gecentreerde blouse benadrukt haar slanke lijf en verstopt haar weelderige boezem meebewegend op haar rustige ademhaling. Haar rode lippenstift accentueren haar volle lippen, en oogschaduw geeft haar een zwoele blik mee. Gefascineerd bekijk ik elke beweging, elke stap straalt zelfzekerheid uit, en nu voor mij, vooral een ongelofelijke, sexy en opwindende vrouw.

Ik kan net voorkomen om te zeggen hoe mooi ze er uitziet, als ze voor mij bureau stopt en naar mij toe draait zet ze haar handen op mijn bureau haar blouse valt een stukje open, haar heerlijke borsten openbaren zich aan mijn zicht een rode kwart cup bh verstoppen net haar tepels, gefascineerd kijk ik ernaar jezus wat een heerlijke meid is dit denk ik bij mezelf.

“Baudewijn, kom je zo meteen naar mij kantoor? Ik heb een nieuwe opdracht voor je.”

Haar rustige stem zo vrouwelijk klinkend voor andere, klinkt voor mij zo opzettend opwindend, ik voel de spanning toenemen in mijn broek, omdat ik ver naar achter zit, merkt Sylvia het op. Subtiel bijt ze even op haar lip.

Na even gewacht te hebben tot alles terug normaal is stap ik met een bundel papieren naar haar kantoor, ga naar binnen en trek de deur achter me dicht. Sylvia bekijkt me even, rolt haar stoel opzij achter haar pc uit en lacht vrolijk.

“Wel lieve Baudewijn alles lijkt normaal nu, je broek spant minder hard schat.”

“Ja, nu wel maar voor hoe lang weet ik niet.”

“Mm… je vind het dus spannend net als ik. Ik brand van nieuwsgierigheid van wat je met me gaat doen”.

“Sylvia. Ja, ik vind het ook spannend maar ik moet wel toegeven dat je er vandaag geweldig sexy uitziet” zeg ik haar nog eens bekijkend. “Maar mijn lieve bazin het is nog vroeg. Naast je in de schuif staat een doosje, dat heb je vandaag allemaal nodig, je mag het enkel openen van zodra ik het je zeg, klinkt het streng uit mijn mond.”

“Dat wordt moeilijk. Ik ben heel nieuwsgierig van aard; wat gebeurd er als ik het toch open maak? Word ik dan gestraft?” Vraagt Sylvia met een gespeelde onschuld.

“Natuurlijk dan krijg je vandaag geen paal in je kutje” zeg ik op een boze toon.

“Ok, ik ga braaf naar je luisteren Baudewijn, waarom ga je niet zitten op die stoel?” Zegt ze wijzend op een stoel naast haar bureau. Als ik ga zitten merk ik dat ik haar helemaal zie zitten, ze draait haar naar me toe, opent een stukje haar benen, de zwarte nylons stoppen net onder haar rok en worden omhoog gehouden door riempjes. Sylvia merkt dat ik aan het kijken ben en kruist traag haar benen. Haar venusheuvel openbaart zich aan mij, en inderdaad geen slipje of string te bespeuren enkel een heerlijk kutje, mijn paal maakt kleine schokjes.

“Zo jij bent flink geweest je eerste opdracht voor vandaag is het doosje openen, er zitten twee doosjes in, een klein en een groot langwerpig, neem het kleine en open het maar niet uit de schuif halen” zeg ik gebiedend.

Snel opent ze de schuif opent het doosje kijkt even en doet het kleinste doosje open. Een geile zucht gevolgd door oh… mm… ontsnapt uit haar keel.

“Je opdracht is dat jij ervoor gaat zorgen dat je het eitje in je kutje stopt maar ik wil mee kijken en enkel ik mag het zien en je krijgt tot tien uur ervoor.

“Maar...” sputtert Sylvia.

“Geen gemaar geile meid geen gemaar” fluister ik haar toe. Ik wandel terug naar m’n plaats, als verantwoordelijke heb ik het bureau vlak bij haar. Naarmate de tijd vordert roept Sylvia plots mijn collega's bij haar, na een kort gesprek verlaten ze het kantoor waardoor wij alleen zijn. Heupwiegend komt ze haar glazen kantoor uit mijn richting uit.

Ze draait haar kontje naar me toe buigt een stukje voorover, doet haar rokje omhoog en brengt traag het eitje in haar kutje, gevolgd door een diepe zucht.

“Flink zo Sylvia” zeg ik terwijl ik recht sta. Even streel ik haar al vochtige kutje. Haar zachte lipjes openen zich gewillig voor m’n strelende vingers, even duw ik twee vingers in haar al vochtige spleetje. Een kreun van genot ontsnapt aan haar keel.

“Ga nu maar snel terug en nu moet je oppassen op elk moment kan ik het ei opzetten je hoort het niet maar jij gaat het voelen, geen kreun of geen zucht wil ik horen Sylvia en ook niet klaarkomen dat is voor straks jij bent mijn speelbal vandaag,” terwijl ik dit zeg geef ik een ferme klets op haar blote billen.

“Auw” kreunt ze. “Ik zal luisteren”.

Haar snel een zoen gevend gaat ze terug terwijl ze haar rokje omlaag doet, zet ik heel even het ei op. Even stopt ze maar reageert verder niet, enkel een geile blik mijn richting uit is mijn deel. Tijdens de voormiddag zet ik af en toe het ei op. Na de lunch hebben we een team meeting, Sylvia legt onze behaalde cijfers uit terwijl het ei steeds langer trilt kijk ik naar de andere rond de tafel, niemand merkt ons geile spel op. Op elke beweging van Sylvia lettend probeer ik te zien of ze bijna gaat komen.

Als haar stem begint te trillen zet ik het apparaatje uit, dankbaar kijkt ze naar mij. Een aantal keer breng ik haar net niet tot een orgasme, elke keer duurt het minder en minder lang. Na een uur is het afgelopen.

“Baudewijn blijf jij nog even we gaan dat project van je overlopen”.

De collega' verlaten een voor een de zaal. Na de laatste sluit ik de deur.

“Oo… ho…” kreunt ze met rillende stem “jeetje zo geil, mijn kut is druipnat”. Ze opent haar benen als ik voor haar sta en ja ik zie haar sappen langs haar billen lopen. Met glans geslaagd schat lach ik, en even duw ik haar benen open, wrijf over haar kutje en lik m’n vingers af.

“Nu mag je bekomen schatje” terwijl ik m’n handen op haar kontje leg trek ik haar tegen me aan. Aangezien de zaal volledig gesloten is geeft ik haar een tongzoen welke Sylvia gretig beantwoord. M’n hand verdwijnt onder haar rok richting druipende kutje. Snel duw ik haar neer, open haar benen en lik haar sappen op, een siddering van genot loopt over haar heen. Na een tijdje gaan we samen naar kantoor terug. De rest van de namiddag vordert met rasse schreden.

Op de meest gekke momenten zet ik het eitje op, net op tijd stoppend om haar niet te laten klaarkomen. Naar haar kijkend zie ik Sylvia me aankijken en snel tokkelt ze op haar pc, staat recht met haar smartphone en wandelt uit haar kantoor langs me heen, ongemerkt met haar hand me strelend. Plots merk ik een mail van haar.

Stouterd

Zet jij maar snel je geluid af ik ben bloedgeil, nog even en ik wil je paal hebben.

Je geile slet

Nog maar net staat hij stil of een oproep van Sylvia komt binnen. Ik neem op, een heerlijk beeld vult mijn scherm. Sylvia gezeten op een stoel in een lokaal; haar benen ver geopend, wrijft over haar kutje, de sappen lopen langs haar benen, even verdwijnen haar vingers in haar spleetje, een voor een likt ze haar vingers geil af, tergend langzaam verdwijnen haar vingers in haar natte kutje, ondertussen bijt ze op haar lippen en gooit haar hoofd achteruit. Even later komt Sylvia met rustige pas binnengewandeld en komt naar mij.

“Baudewijn alles is in orde nu” klinkt het rustig, maar het is duidelijk merkbaar aan haar stem dat ze bloed en bloed geil is. Lachend kijk ik haar aan en fluister enkel hoorbaar voor Sylvia: “flink zo meid nog heel even geduld”. Terwijl ze richting haar kantoor gaat kijk ik haar na duw even op het knopje en onverstoord gaat ze verder en laat zich met een plof zakken op haar stoel haar handen op de rand van haar bureau geklemd. Een voor een begint iedereen naar huis te gaan. Mijn volgende opdracht vertrekt per mail

Mijn bloedgeile bazin

Bijna is het tijd voor je volgende opdracht. Open nu het grootste doosje, bevalt het je?

Van zodra de laatste collega weg is draai je naar mij toe ik wil je kutje en kontje goed zien. Trek het ei uit je natte kut en vul je zelf met die dildo; neuk jezelf ermee maar je mag nog steeds niet klaarkomen. Als je het goed doet krijg je me overal.

Baudewijn

Sylvia opent haar lade bekijkt me geil, haar vingers gaan razend snel over haar toetsenbord.

Jij geile vent

Oo! Je maakt me gek ik mag al de hele dag niet komen maar nu ga ik je gek maken. En nee nu ga ik niet komen maar op je lekkere paal.

Traag gaat haar hand uit de schuif, de dildo tussen haar vingers, zo zittend dat enkel ik het zie verdwijnt haar hand met dildo tussen haar benen. Als haar hand boven haar bureau komt toont ze me trots het ei, van de dildo geen spoor, met een uitdagende blik likt ze het ei af, m’n pik groeit met de seconde door het geile schouwspel van haar, gedraaid naar mij toe opent ze haar benen, de dildo zit duidelijk zichtbaar helemaal in haar geile hete spleet.

De laatste collega gaat na een laatste ‘goede avond’ naar huis, enkel wij twee blijven over. De deur valt met een bons in het slot, benen gaan open haar rokje omhoog trekkend gaat haar ene hand naar de dildo die traag in en uit haar kutje gaat de oh's en ah's zijn nu hoorbaar, haar andere hand openen de knoopjes van haar blouse, haar weelderige boezem gehuld in rood kanten kwart cup bh'tje ontvouwd zich voor mijn ogen. Sylvia krijgt het steeds moeilijker om niet te komen, haar gezicht loopt rood aan.

Plots roept ze met geile schorre stem.

“Toe neuk me neem me maak me je slet.”

Tergend traag ga ik naar haar; mijn hemd laat ik vallen, als ik voor haar sta open ik traag m’n broek doe ze uit, stap uit m’n broek en slip. M’n paal wijst fier naar boven.

“Zo kan ik je niet neuken sletje van me” lach ik.

Snel verdwijnt de dildo uit haar grot, met m’n paal tegen haar druipnatte spleet zeg ik; “nu mag je wel komen sletje.” Met een harde stoot schuift m’n paal tot z’n wortel in haar poesje met lange halen beuk ik haar getergde kutje, veel heeft ze niet nodig en komt met een lange uitgerekte ja… ja… ja… klaar. Ik drijf m’n tempo op het sein voor Sylvia om weer te komen, alle spanning van vandaag vloeit in snel tempo uit haar, orgasme na orgasme volgt elkaar op, tot ik schokkend haar kutje vul met m’n warme zaad straal na straal verdwijnt in haar hete warme maar zachte grot. Voorover buigend haal ik haar tepels uit haar bh'tje, veel hebben ze niet nodig om hard en stijf te worden een voor een neem ik ze in mijn mond, haar malse vlees ondertussen knedend.

Nagels krassen op m’n rug, benen slaan zich rond mij. Haar zachte stem fluistert me toe.

“O, ik wacht al de hele dag op je heerlijke pik, je maakt me gek maar het is zo geil en ik wil je pik nog; neuk me, neem me, ik ben je slet, je geile slet, laat me komen”.

Door haar rustige geile stem aan mijn oor afgewisseld met haar nagels in m’n rug en aan m’n oor sabbelend, groeit m’n paal terug naar vol vermogen.

“Op handen en knieën teefje, je kontje de lucht in” zeg ik terwijl ik op haar billen klets.

Gewillig gaat ze voor me zitten. Haar mond staat op de juiste hoogte op m’n pik op te slokken. Uitdagend ga ik voor haar staan, met grote ogen kijkt ze me dankbaar aan, m’n paal cm voor cm in haar mond verdwijnend, traag maar zeker zuigt ze op m’n pik, alles gebruikend, handen, tong, lippen, tanden. Doordat ik reeds haar kutje geblust had, kan ik dit even volhouden, ik buig me voorover neem de dildo en begin haar kutje ermee te bewerken. Het tempo opdrijvend merk ik dat ze niet veel meer nodig heeft, trek ik me uit haar heerlijke mondje. Met haar kontje schuddend smeekt ze.

“Ho… neuk me diep en hard, geef me je paal oh… laat me komen”.

Traag duw ik m’n lul diep in haar spleetje het tempo opdrijvend met elke stoot, komt Sylvia met een langgerekte kreun klaar. “Mm… ja… oo… zo… oh… oh… ho… ja… zo geil ik kom!” Onmogelijk te tellen hoe vaak ze komt het lijkt een langgerekt orgasme. Langzaam aan beginnen m’n ballen te koken, vlug ga ik voor haar staan.

“Maak me klaar teefje neem m’n zaad” kreun ik haar toe. Vurig stort ze zich op m’n mannelijke roede terwijl ze m’n ballen kneed. “O… zo… ja, pijp me sletje, ja… ja… ho…” kreun ik. De eerste stralen spuit ik diep in haar keel, de overige belanden op haar geile lijf, haar gezicht schouders, rug, in haar haar. Rillend van genot vallen we beide uitgeput neer. Haar strelend en elkaar tongzoenend genieten we beide na.

Ik besluit haar natte spleetje nog eens flink te likken. Rustig gaat m’n tong over haar clitje en door haar lipjes, m’n handen kneden haar billen, voor een laatste keer komt Sylvia heerlijk kreunend klaar. Beide leeg en voldaan geven we elkaar een zoen.

“Hey lieverd” zegt ze plots “het is morgen toch weekend en we zijn beide alleen, mag ik met je mee dan verwen ik je morgen”.

Vrolijk kijk ik haar aan, “klinkt heerlijk sletje van me”. Terwijl ik denk ‘twee dagen dat lekkere kutje’.

Zalig.

Baudewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal, of op mail.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post369

DE WEDDENSCHAP

BaudewijnGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 19, 2019 13:20

DE WEDDENSCHAP

We staan aan het begin van een belangrijke dag, het is opendeurdag vandaag, als Sylvia, mijn bazin me roept in haar bureau. Sylvia is een slanke vrouw 1.67 groot lang bruin stijl haar, grijze ogen, een heerlijk kontje, een c cup van tieten die ze steeds goed in de verf weet te zetten en ze is met haar 46 jaar er twee ouder dan ik. Als ik haar bureau betreed bekijk ik haar vrolijk aan ze draagt een zwarte rok tot een beetje boven haar knieën hoge hakken en een witte blouse waarvan de knoopjes nogal ver open staan waardoor ik een vrij goede inkijk krijg. Met haar haren opgestoken en haar rood geschminkte lippen ziet ze er beeldig uit, anders dan ik had verwacht. Er gaat een rilling door gans mijn lichaam.

“Goedemorgen Baudewijn klaar voor vandaag?”

“Ja, natuurlijk Sylvia daarom heb ik mijn mooiste pak aangetrokken” grap ik.

“Ok super ik heb een voorstel voor u; wat denk je van een weddenschap tussen ons twee vandaag? Maar wel enkel tussen ons twee de rest hoeft het niet te weten”.

“O, en waarom enkel wij?”

“Omdat jij en ik als het over verkoop gaat niet aan elkaar hoeven onder te doen de rest haalt onze cijfers niet”.

“Ach zo!” Grinnik ik. “En wat valt er te winnen dan?”

Een glinstering gaat door haar ogen terwijl ze me bekijkt van kop tot teen haar ogen glijden traag over mijn ganse lijf.

“Dat blijft nog een verrassing”. Zegt ze geheimzinnig maar met een licht zwoelere stem haar ogen blijven hangen ter hoogte van mijn mannelijk gereedschap. Ze buigt naar voor waardoor ik haar heerlijke tieten kan zien ze draagt een kanten bh die haar tepels maar net bestoppen; door het uitzicht en haar zwoelere stem laat mijn pik duidelijk merken dat hij er helemaal mee akkoord is.

“Ok Sylvia, ik neem je weddenschap aan en als ik win wat dan?” Vraag ik heel serieus. “Mag ik dan ook kiezen?” Terwijl ik gefascineerd naar heerlijke heuvels blijf kijken.

“O, maar ik ben zeker dat ik vandaag win”. Sylvia haar zelfzekerheid maakt me benieuwd. “Ik ga een tipje geven Baudewijn”. Terwijl ze dit zegt staat ze recht draait met haar rug naar me en bukt zich, een klein wit stringetje wordt zichtbaar, door zo te staan zit het tussen haar lipjes in en een kaal geschoren kutje ontvouwt zich voor m’n ogen. Mijn pik reageert onmiddellijk en wordt al schokkend groter dikker en harder. Als ik dichterbij wil komen kijkt Sylvia me streng aan.

“Eerst de weddenschap Baudewijn”. Samen lopen we richting winkel Sylvia loopt een beetje voor mij op. Gefascineerd bekijk ik haar haar wiegende kontje, haar lange benen, haar slanke lijf. Al vlug komen de eerste klanten binnen, het is drukker dan verwacht maar toch kijkt Sylvia soms mijn richting uit, onze bureau staan tegen dezelfde muur en terwijl ze kijkt zie ik haar hand richting haar kutje gaan. De laatste bezoekers zijn vertrokken, Sylvia en ik zijn als laatste nog aanwezig.

"Eens kijken wie gewonnen heeft" zegt Sylvia geil en stapt heupwiegend naar haar pc haar rok valt onderweg op de grond. Haar lange slanke benen worden plots zichtbaar zwoel stapt ze uit haar rok. Terwijl mijn pik harder en harder wordt kijk ik naar haar hoge hakken haar voeten, kuiten, knieën, haar bovenbenen waar nu niks meer overzit, en als laatste naar dat schuddende kontje enkel een klein wit kanten stringetje verdwijnt tussen haar billen, als ik wil rechtstaan draait ze zich om en kijkt me streng aan "zitten blijven jij" zegt ze zwoel.

Gefascineerd kijk ik naar haar venusheuvel, een klein streepje bruin getrimd haar wijst als een pijl naar haar genotsplekje, het enige wat me belet om haar heerlijke vrouwelijke plaats te zien is een wit kanten driehoekje van haar string. Bij haar pc buigt ze zich voorover en draait haar kontje naar me toe al tokkelend kijk ik recht op haar heerlijke roze lippen die haar stringetje lijken op te eten. Zwijgend komt ze mijn richting uit en als nu ook haar blouse op de grond valt kijk ik hoger langs haar strakke buik naar haar twee tieten met reeds rechtopstaande tepels. Haar tepels priemen net niet boven haar witte minuscule bh uit. Haar ene voet zet ze op m’n stoel nu zie ik haar reeds kleddernatte kutje. Met een schorre keel vraag ik.

"Wie heeft er gewonnen?"

Zwijgend gaat ze door haar knieën, haar genotsgrot verdwijnt uit mijn gezichtsveld, haar strakke buik, haar volle tieten met stijve tepels tot ze met haar gezicht vlak voor me zit. Sylvia buigt voorover en geeft me een heerlijke tongzoen. Onze monden verkennen elkaar, twee tongen spelen een spel met elkaar. Plots stopt ze en bekijkt me met twee geile ogen, die me willen zeggen ik ben gewoon geil. Sylvia begint verder te zakken, opent m’n broek en streelt m’n duidelijk herkenbare stijve paal, ze haalt m’n stijve leuter uit m’n broek likt haar lippen, kijkt me aan en net voor ze m’n pik in haar mond hapt kreunt ze "wij allebei".

Haar mond slokt m’n paal helemaal op traag laat ze m’n pik eruit glijden en gaat dan hard zuigend langzaam naar beneden haar tong ondertussen m’n eikel en m’n schacht aflikkend. Haar handen beginnen m’n ballen te kneden, haar mond gaat op en neer over m’n harde staaf. Als ze met haar tanden langs m’n eikel gaat en er zachtjes op begint te knabbelen voel ik de spanning in snel tempo opbouwen in m’n pik. Haar hoofd druk ik naar beneden als ik luid kreunend mijn zaad in haar keel spuit, de laatste stralen laat ik op gezicht terecht komen. Geil likt Sylvia alles weg.

Ik trek haar dichter bij en geef haar een wilde tongzoen ondertussen Sylvia opheffend haar natte kut drukt tegen m’n mannelijk gereedschap. Met haar kontje zet ik ze op haar bureau. Overal begin ik haar te kussen, te strelen en te likken. Haar tepels zuig ik een voor een in m’n mond, met m’n hand draai en trek ik ondertussen aan haar andere tepel wat een goedkeurend gekreun ontlokt aan haar mond. Als ik langzaam naar haar grotje zak kijkt haar clitje me al uitdagend aan, haar geil loopt langs haar kontje over haar sterretje wat ik allemaal op lik een voor een verdwijnen m’n vingers in haar kutje. Harder en sneller begint Sylvia te kreunen. Met drie vingers in haar spleetje bewerk ik haar natte kut m’n vingers glijden over haar g spot, m’n tong gaat over haar clit, langs haar lipjes, en een stukje in haar poesje wild kreunend drukt ze haar kontje naar me toe.

“Mm… ja… ho… oh… ho… ja… zo! Ik ko… kom… mm…” Kreunt Sylvia. Plots drukt ze haar benen dicht en klemt m’n hoofd vast bij haar kutje en komt luid kreunend klaar. M’n paal staat ondertussen terug op volle sterkte, ik sta recht tussen haar benen m’n pik tegen haar kut.

Plagend duw ik m’n paal een stukje in haar kutje net ver genoeg om haar lipjes te laten uiteengaan om m’n pik te ontvangen, ik trek me terug ga over haar billen en stop tegen haar kleine gaatje Sylvia bekijkt me geil als ik zachtjes duw, m’n eikel glijdt soepel in haar gewillige kontje even blijf ik in dat strakke gaatje, trek me dan snel terug en ram m’n knots ineens in haar druipende kut en begin haar hard te neuken. Als ze bijna komt wissel ik naar traag en neuk haar met lange diepe en trage stoten van m’n lende. Sylvia duwt me weg staat recht duwt me op haar bureau en gaat dan recht boven m’n pik zitten met haar grot, snel laat ze haar zakken. Als een volleerde amazone berijdt ze mijn paal haar tieten wippen uitdagend mee op haar ritme ik grijp ze beide vast. Haar tempo gaat in snel tempo omhoog. Nu hou ik het niet lang meer vol net als Sylvia. M’n ballen en pik beginnen te koken en net als ik mijn lading diep in haar los komt ze ook gillend klaar bij elke straal stoot ik m’n pik diep in haar hete lijf.

Sylvia laat zich voorover vallen; m’n paal gevangen in haar kut, mijn handen zoeken haar kontje welke ik ruw begin te kneden en er met een hand op klets. Bij elke klets op haar billen spant Sylvia haar kutje op rond m’n pik, door haar melkende spleetje rond m’n paal kom ik stilaan terug op volle sterke wat zij ook duidelijk voelt, beide zijn we nog geil genoeg en geven elkaar een hete opzwepende tongzoen, met m’n handen trommelend op haar kontje begint Sylvia ritmisch te bewegen op mijn pik. Haar opheffend draai ik me onder haar uit en we staan beiden recht. Sylvia heeft haar high heels nog aan. Als ik achter haar ga staan komt mijn fier recht opstaande pik tegen haar kontje. Sylvia zet haar handen op haar bureau en steekt haar kontje uitdagend naar me toe.

“Ik wil je dikke pik in mijn kontje”.

Dit laat ik geen twee keer vragen en ik zet m’n paal tegen haar sterretje. Traag duw ik m’n pik met kleine stoten helemaal in haar heerlijk strakke en spannende kontje.

“Oh… ho… oh… Kreunt Sylvia, “zoo groot… ja… ha… ja!” Langzaam bouw ik het ritme op. M’n handen grijpen haar tieten vast terwijl ik haar neuk in haar kleine gaatje.

“Oh… ho… ja… zo… neuk me… neem me… ja… ha… zo geil” kreunt ze. Haar hand gaat naar haar clitje welke ze begint te strelen bij elke stoot voel ik m’n ballen tegen haar natte kut kletsen en Sylvia haar vingers die me kriebelen. Haar kontje begint op m’n pik te knijpen wat haar nog strakker maakt. Met een geil kreunende explosie komt ze rillend op haar benen klaar, ik klem haar vast rond haar middel dat ze niet valt en drijf m’n ritme snel op terwijl ze nu haar vingers in haar kut duwt. Bij elke gemaakte beweging voel ik haar vingers aan m’n pik.

“Jij geile teef” kreun ik, ik voel m’n ballen beginnen te borrelen, mijn paal verdwijnt bijna uit haar kontje en ik ram hem helemaal er terug in. Zo hou ik het niet vol en net als Sylvia kom ik spuitend klaar in haar kontje, en als ik me wegtrek spuit ik ook op haar kontje en haar rug. Beiden rillend op onze benen geven we elkaar een trage tongzoen, ondertussen veegt ze mijn zaad van haar rug en kontje en likt het nog snel op. Na beiden naakt tegen elkaar gelegen te hebben kleden we ons aan.

“Je hebt me nu niet verteld wie er heeft gewonnen” zeg ik lachend. Ondeugend kijk Sylvia me aan met haar heerlijke mooie ogen.

“Eerlijk gezegd heb jij gewonnen met glans heb je me verslagen heerlijke neuker” lacht ze.

“Ah, ok, dan heb ik mijn prijs dus nog te goed. Wel mijn geile bazin; kom morgen zonder slip, ik stuur je mails met opdrachten en s' avond pak ik mijn prijs”. Terwijl we samen naar onze auto's wandelen, kijkt ze me met twinkelende ogen aan, geeft me een heerlijke zoen en zegt “klinkt heerlijk Baudewijn”.

Ik kijk alvast uit naar morgen.

Baudewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal, of op mail.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post356

EEN LIEVE COLLEGA

BaudewijnGeplaatst door My 4Fingers di, mei 07, 2019 13:34

EEN LIEVE COLLEGA

Het is een mooie warme lente avond als ik m’n pc afsluit, Lindsey m’n vrouw is voor haar werk een week in Italië en elke avond maken we er een spelletje van elkaar op te geilen.

Lindsey is een 36 jarige meid met licht bruin haar grijs groene ogen, een beetje molliger op de juiste plaatsen maar met een heerlijk strak kontje welke ze vaak in een strak rokje laat zien, en met een lekkere 85d van tieten. Ook weet ze goed hoe een man gek te maken zo heeft ze mij net bloed geil gekregen, m’n paal staat fier in geef acht als ze zegt -ik ga afsluiten je moet nog drie dagen wachten lieverd van me-.

Godver nu zit ik hier met een joekel van een stijve m’n pik is nu niet bepaald klein hij is zelfs met zo’n negentien bij zes centimeter; vrij groot te noemen. Dus ik besluit om een eindje te gaan joggen om een beetje af te koelen. We wonen in een landelijk dorpje en ik besluit om in de natuur zelf te gaan lopen ver weg van alle huizen.

Ik geniet van de rust en het uitzicht van het zacht glooiende landschap en de verschillende kleuren, bomen met hun witte bloesems, velden met gele bloemen, terwijl ik ondertussen probeer om mijn pik in toom te houden en niet aan Lindsey haar heerlijk geschoren kutje te denken dat ze aan het bewerken was met haar vibrator. Een eindje voor mij begint er iemand te stappen, als ik korter bij kom start ze ook terug met lopen.

Terwijl ik op dezelfde afstand blijf bekijk ik haar, ik schat haar rond 1.6 m, half lang bruin haar, gebruinde huid haar kledij verraad een heerlijk kontje dat ik gefascineerd aanstaar, mijn jongeheer die eindelijk tot rust aan het komen was begint door het schouwspel terug tot leven te komen als ze plots stopt en terug overgaat in stappen draait ze haar even om.

Als ik dichter kom merk ik dat het mijn lieve collega is Lutfiye van klantendienst, een jonge dame van Perzische afkomst vierentwintig lentes jong maar het was me nog nooit opgevallen dat ze zo een heerlijk lijf had. Ik begroet haar en stap gelijk met haar mee.

“Hoi Lutfiye wat doe jij hier jij woonde toch in de stad?”

"Ja, maar ik ben pas begonnen met start to run en iemand rade me deze plek aan omdat het hier rustig is en geen autos komen" zegt ze terwijl ze me ondertussen bekijkt van kop tot teen haar blik blijft rusten op m’n duidelijk zichtbare bobbel.

“En jij? Woon jij hier Baudewijn?

"Ja, hier vlak bij. Ik kom hier vaak lopen om tot rust te komen"

"Wel dat tot rust komen heeft meer nodig dan enkel lopen" terwijl ze tegen me komt staan en me bij m’n pik vastpakt "daar heb je hulp voor nodig" knipoogt ze.

Vrolijk maar verbaasd kijk ik haar aan. Diep bruine ogen kijken mij recht aan, mijn hand gaat richting haar kontje wat stevig aan voelt, haar tieten voel ik priemen tegen me.

Is dit dat braaf meisje van klantendienst? Dat verlegen besje die rood wordt met elk grapje over seks?

“Had je dit niet verwacht dat ik zo zou zijn Baudewijn?” Terwijl haar hand in m’n broek verdwijnt om mijn mannelijke trots vast te pakken.

“Nee niet echt, jij die brave Lutfiye zo een geile slet? En dan nog vallen op een oudere man?”

“Je moest eens weten hoe vaak mijn kutje nat word als jij bij me staat. En nu is het mijn beurt geile vent! Mijn beurt om eens heerlijk geneukt te worden door jou”. Haar hand verkent m’n paal, kneed m’n geschoren ballen en haar vingertoppen strelen m’n eikel. Ik kan een kreun van genot niet onderdrukken. “O… wacht maar je kreunt nu al”.

Ik grijp haar vast en geef haar een vurige tongzoen die Lutfiye hevig beantwoord we strompelen de bosjes in m’n broek onderweg ergens achterblijvend net zoals haar bloesje. Haar tieten zien er zo stevig uit, dewelke ik een voor een in mijn mond neem haar tepels reageren onmiddellijk al likkend zuigend en knabbelend op haar tepels verkennen mijn handen haar hele lijf haar rug, buik, benen, kontje, geen enkel plekje ontsnapt aan mijn strelende handen, ondersteund door haar goedkeurend gekreun en gezucht , besluit ik om haar natte Perzisch kutje te plagen. Als ik dichterbij kom voel ik haar warme spleet, het voelt zo zacht aan, enkel een klein streepje er vlak boven voel ik haartjes, al strelend word het natter en natter tussen haar zalige benen, m’n vingers dwalen over haar kutje, strelen haar lipjes, kneden haar clitje tot ze heerlijk kermend klaar komt. “O… ja… oh… ho… ja! Zo… ik ko… kom” kermt Lutfiye ik voel ze rillen op haar benen. Nu duwt ze me weg. Haar hand omklemt strak mijn keiharde pik een druppel voorvocht parelend op mijn eikel.

"Nu is het mijn beurt" en tergend traag gaat ze richting mijn pik als ik haar adem voel op mijn eikel slokt ze ineens als een hongerige leeuwin mijn pik in haar mond en met haar hand kneed ze mijn ballen terwijl haar andere hand ritmisch mee beweegt met haar mond over mijn staaf, haar tong voel ik overal, op mijn eikel, over mijn lul, ik grijp haar haren vast, Jezus jij geile slet zuig maar zuig m’n zaad eruit. Door mijn geil gepraat begint ze harder en harder te pijpen.

“O… ja… oh… zuig m’n pik maar leeg geile slet… o… ja… ho… ja… ja… oh… ho” ik voel m’n ballen beginnen te borrelen mijn paal trekt krampachtig samen en met felle stralen schiet m’n zaad uit m’n pik recht in haar mond de laatste stralen laat ze op haar gezicht terecht komen.

Snel geeft ze me een zoen en gaat dan op handen en knieën zitten haar kontje uitdagend achteruit duwend begint ze zich zelf klaar te vingeren. Door haar heerlijke kutje te zien ga ik achter haar zitten m’n hoofd tegen haar kutje en begin haar ruw te likken en te vingeren mm… wat smaakt ze heerlijk als ik haar sterretje lik gaat het gewillig open als het mijn tong voelt. M’n tong zit overal op haar clitje dat groter geworden is, in haar kutje druipend van haar geile sappen gulzig probeer ik alles op te likken, wat smaakt ze heerlijk. Haar kreungeluiden worden luider en luider tot ze schreeuwend klaarkomt en haar kutsappen lopen langs haar benen af.

“Toe neem me ram je paal in me neuk me”. Door haar uitnodigende taal zet ik me achter haar m’n eikel raakt net haar grot en met een duw glijd mijn neukstaaf in haar. “Mm… oh… ja… neuk me hard maak me je slet, ja!”

Harder en harder ram ik m’n paal in haar gleuf m’n handen omklemmen haar tieten. Samen beginnen we harder te kreunen onze orgasmes komen als een plots opkomend onweer luid kreunend komen we beide klaar, haar hete druipende kut wordt geblust door mijn spuitende pik haar hele kutje wordt gevuld. Hijgend blijven we zitten haar neukgrot nog gevuld met m’n half stijve pik, zaad druipend uit haar kut geven we elkaar een heerlijke tongzoen we besluiten om bij mij thuis vlug onder de douche te gaan. Samen lopen we naar mijn huis met m’n zaad nog aan haar gezicht.

Thuis aangekomen toon ik haar een grote inloopdouche waar ze gretig gebruik van maakt met haar kontje uitdagend achter uit besluit ik om Lutfiye in haar kontje heerlijk te nemen bij wijze van afscheid. Heerlijk traag en diep neuk ik haar sterretje terwijl het water langs ons heen loopt neuk ik haar.

“O… ja, geef me je pik. Neuk m’n kontje ja… oh… ho… ja!” Met lange diepe halen neuk ik haar kontje. Jeetje deze teef is zo geil. “O… ja! Zo! Je kontje is heerlijk”. Ik voel haar kontje spannen rond mijn harde genotsstaaf als ze haar clitje mee bewerkt word haar gekreun luider. M’n ballen beginnen terug te koken als ik haar tieten vast pak spuit ik haar kontje onder hevig gekreun vol het laatste druppeltje zaad verdwijnt in haar hongerig kontje. Hijgend blijven we even staan genietend van elkaar en het kletterende water en geven elkaar een heerlijke tongzoen.

Geloof me dat onze samenwerking er een heel nieuwe dimensie heeft bijgekregen.

Baudewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal, of op mail.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post348

Stiekeme ontmoeting

BaudewijnGeplaatst door My 4Fingers di, april 30, 2019 13:46

STIEKEME ONTMOETING

Ik ben Baudewijn een 44 jarige man 1.96m groot en met 77kg aan de slanke kant en reeds 22 jaar samen met mijn geile vrouw Lindsey. Op gebied van seks hebben we beiden niet te klagen we neuken beiden graag en Lindsey is met haar 37 best ook wel een heerlijke vrouw die menig mannenhoofden laat draaien als ze heupwiegend langskomt. Ook hebben we een heel uitgebreide kennissen kring.

Met een van deze vrouwen was ik een tijdje geleden aan het mailen en whats appen geslagen waar het rustig begon ging het al snel uitdagender aan toe, tot we uiteindelijk zo ver waren dat we allebei begonnen te sturen wat we met elkaar zouden doen. Alhoewel we allebei getrouwd zijn bleek toch dat er in onze beiden relaties dingen waren die we misten. Na al dat geile gechat hadden we afgesproken om samen iets te gaan drinken.

Vol spanning zat ik op Heidi te wachten hetgeen ik vooral aan m’n pik voelde. Ik kende Heidi al even maar toen ze binnenkwam in een kort rokje hoge hakken en een diep uitgesneden blouse, realiseerde ik me dat ik haar zoals nu nog nooit gezien had, jezus wat zag ze en lekker uit. Ze begroette me met een heerlijke zoen en kwam vlak naast me zitten, terwijl ze een wit wijntje bestelde voelde ik haar hand onder de tafel naar m’n half stijve pik gaan die door haar aanraking snel begon te groeien. Met een geile stem fluisterde ze in m’n oor.

“Zo te voelen is je paal heerlijk groot en dik veel groter dan Jan zijn in elk geval”. Zacht begon ze m’n pik strelen, tot ik haar duidelijk maakte dat ze moest stoppen door haar hand vast te pakken.

“Gaan we vroeg ze?” Toen ze wou rechtstaan stak ik snel m’n hand onder haar rok recht naar haar kutje, tot mijn grote vreugde had ze niks onderaan, en kon ik zo aan haar geschoren reeds natte kutje, dat ze me gewillig liet strelen. Met m’n vingers ging ik over haar clitje, langs haar schaamlippen en door haar steeds natter wordende kut.

Haar ogen smeken me om meer, maar net voor ze gaat komen stop ik en geef ze een zoen op haar mond terwijl ik haar even in haar stevige kontje knijp. We staan beiden op ontploffen en besluiten naar een dichtbij gelegen hotel te gaan om daar elkaar verder te verwennen. Ik loop achter Heidi aan en staar naar haar kontje ze is een beetje struiser maar heeft zo een heerlijk kontje dat ik onderweg haar in een steegje strek en haar rokje omhoog strop om haar daar te laten klaar komen wat me niet veel moeite kost.

Terwijl haar sappen langs haar benen lopen en Heidi nog aan het hijgen is van het klaar komen arriveren we aan in ons hotelkamertje. Voordat de deur dicht is ligt mijn broek op de grond en zuigt Heidi mijn pik in haar mond mijn pik is niet van de kleinste hij is toch een goeie negentien centimeter lang en vrij dik maar hij gaat helemaal haar mond in. Zo heerlijk als ze me pijpt heb ik nog niet geweten en als ik ga spuiten zeg ik haar dat ik ga komen maar Heidi begint me harder te pijpen. Kreunend kom ik klaar straal na straal spuit ik in haar mond.

Rillend op m’n benen zak ik naast Heidi neer waarop we elkaar een heerlijke tongzoen geven. Ik proef m’n eigen zaad in haar mond als ik met m’n vingers haar kutje aanraak voel ik een rilling door haar ganse lijf gaan en vraagt ze me smekend.

“Lik me toe. Dat wil ik zo graag”.

Tergend traag begin ik haar te zoenen en te likken haar nek haar heerlijke stevige tieten langs haar buik naar haar druipnatte grot als ik zachtjes op haar kale druipnatte spleet adem duwt ze me stil naar haar natte grot. Ik kus haar clitje, zuig op haar kutlippen, lik door haar grot ho, wat smaakt ze heerlijk wat ik ook laat merken door haar sappen allemaal op te likken als ik op haar clitje begin te zuigen terwijl het puntje van m’n tong erover gaat komt Heidi luid kreunend klaar. Mijn paal staat ondertussen terug keihard gespannen wachtend op dat zachte natte kutje.

Heidi geeft me een tongzoen duwt me neer en fluisterend.

“Dat was zo heerlijk gelikt worden nu is het mijn beurt” zegt ze geil. Ze duwt me neer en gaat bovenop me zitten haar kutje voel ik langzaam over m’n pik glijden haar poesje voelt nauwer aan dan ik verwachten langzaam voert ze het ritme op haar tieten zitten vlak voor m’n mond die ik gretig een voor een in m’n mond zuig Heidi kreunt luider en luider en komt gillend klaar ik draai haar op haar knieën en ga achter haar zitten m’n pik tegen haar kutje en ik ram m’n paal ineens in haar neukgrot ik neuk haar hard en snel het duurt niet lang of Heidi komt terug klaar als haar kutje begint te spannen rond mijn lul en ik kom grommend klaar in haar kut. Haar geil loopt langs haar benen af als we uitgeput op bed ploffen.

Na uitgerust te zijn vertrekken we beiden naar huis nadat we elkaar beloven om vaker samen te neuken.

Als je meer wil weten laat maar weten in jullie reacties

Baudewijn

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Baudewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post343