blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

ONVERWACHT BEZOEK

Mark.Geplaatst door My 4Fingers do, juni 06, 2019 11:32

ONVERWACHT BEZOEK

Wij, mijn vrouw Eva en ik Mark, hebben vrienden die in het midden van het land wonen. Ze heten Evelien en Harmen. We kennen hen al jaren en zij zijn erg naturalistisch ingesteld. Dat houdt in dat ze als het maar even kan lekker in huis en in de tuin naakt rondlopen. Ze wonen in een mooi vrijstaand huis met de nodige privacy dus de kans op in-kijkers is bijna nul. In de winter en het wat kouder is; zelfs dan loopt onze vriendin Evelien ook bijna altijd naakt in huis. Hoogstens heeft ze dan een kort truitje aan.

Als we hen bezoeken worden we binnengelaten en ontvangen ze ons dan ook naakt aan de deur. Na de begroeting is dan ook altijd onze eerste activiteit om onze kleren uit te trekken. De rest van ons bezoek lopen we daar dan gezamenlijk naakt in huis en tuin.

Afgelopen juli was mijn Evelien met een aantal vriendinnen een lang weekend weg in het oosten van het land. Ik moest die vrijdag tot een uur of twee in Haarlem werken; het was prachtig weer en op de terugweg naar huis zou ik in de buurt komen van onze vrienden Evelien en Harmen. Ik besloot ze te bellen of mijn bezoekje gelegen kwam. Ik kreeg Evelien aan de telefoon

“Leuk dat je komt, Harmen is vanmiddag weg maar je bent van harte welkom”. Na een kwartiertje arriveerde ik bij hun huis en Evelien opende de poort; Ik parkeerde mijn auto en liep naar de voordeur die al op een kier stond. Ik stapte naar binnen, sloot de deur achter me en liep naar de keuken. Daar stond Evelien en zoals gewoonlijk was ze naakt. We begroeten elkaar hartelijk met de gewoonlijke Brabantse drieklapper.

“Leg je kleren maar op die stoel en dan drinken we wat in de tuin”. Eigenlijk was de situatie volkomen gelijk als dat we met z´n vieren bij elkaar kwamen. Ik trok mijn kleren uit en volgde Evelien naar de lounge-set in de achtertuin.

Nu moet ik toch even Evelien beschrijven. Het is een mooie vrouw, slank en gezegend is met een paar prachtige mooie borstjes. Ook haar billen zijn heerlijk om te zien en ze had op dat moment al een mooi egaal kleurtje. Omdat ze altijd naakt was dus nergens een witte aftekening te zien. En last but not least; ze heeft een heel mooi buikje met een geschoren kutje.Even later zaten we in de lounge-set te genieten van onze drankjes. Evelien zat tegenover me op de bank en ik zat in een fauteuil. Het was een graad of 25 en behoorlijk warm in de zon. Gezellig keuvelend werd het 1e drankje soldaat gemaakt.

“Nog een drankje” vroeg ze en boog zich voorover om mijn glas aan te pakken.

“Graag” en kon mijn ogen niet afhouden van die mooie borstjes die vlak voor mijn ogen bungelden. Ze pakte mijn glas en liep naar het huis toe en bood mij de gelegenheid om te genieten van die elegante benen met de stevige billen daarboven.

Na een minuutje was Evelien terug met de drankjes; ze zette mijn drankje op de rand van mijn fauteuil en weer keek ik recht tegen de mooie borstjes aan; maar het leek of haar tepels wat stijver waren als een paar minuten geleden. Ze ging weer op haar bank zitten maar we met opgetrokken benen; hierdoor had ik geen zicht mee op haar borstjes maar des te meer op haar kutje. Ze had een keurig gevormd kutje; heerlijke kleine kutlipjes die brutaal wat naar voren staken. Evelien is altijd heel open met haar lichaam maar nu wist ik het even niet. Zat ze daar onbevooroordeeld of showde ze me haar mooie en uitdagende kutje? Ik moet zeggen dat het me wel wat deed, mijn lul werd ietsje groter en ik moest wat gaan verzitten om dat voor Evelien te verhullen.

Het was behoorlijk warm en in de zon transpireerde we wat; ik zag de druppeltjes van Eveliens borst over haar buik naar haar kutje lopen. Tijdens ons keuvelen deed ze haar benen wat wijder uit elkaar en met haar wijsvinger wreef ze achteloos de druppeltjes van haar kutje af. Maar ze sloot haar benen daarna niet meer zodat ik een nog beter zicht had op het kutje. Het leek alsof het kutje niet alleen vochtig was geworden van de zweetdruppeltje. Ook de buitenste delen van de kutlipjes leken iets te wijken maar dat gaf steeds meer problemen. Mijn lul groeide behoorlijk en ik moest alles doen om dat naar Evelien te verbergen. Evelien leek niets door te hebben maar elke paar minuten ging ze nu met haar vingers naar haar kutje om zogenaamd de zweetdruppeltjes te verwijderen. Haar kutlipjes weken steeds meer en ik keek nu recht tegen het roze van haar kutje aan. Ik zag zelfs haar klitje zitten en die leek me toch wel groter worden.

“Kun jij nu voor ons het volgende glas drinken halen?” vroeg ze.

Ik schrok op; natuurlijk wilde ik dat wel maar dan zou ze wel mijn stijve lul opmerken.

Maar ja, ze was een vriendin van ons en kon het misschien niet maken. Maar, van de andere kant had Evelien met haar acties me behoorlijk uitgedaagd. Ik besloot op te staan en liep met mijn stijve lul naar haar toe om het glas te halen. Glimlachend bekeek ze mijn lul.

“Wat heb jij een mooie lul; in deze toestand heb ik die nog nooit gezien”. Ik stond met de beide glazen in mijn handen voor haar en plots boog ze wat voorover en pakte mijn lul beet. Met haar ene hand pakte ze de schacht en met de andere wreef ze heel zachtjes over mijn ballen. Ik kon niet doen, in mijn handen de glazen en Evelien hield mijn lul stevig vast. Ik wist niet wat ik moest zeggen en ik besloot maar van het moment te genieten. Ze pakte met haar volle hand mijn ballen beet en kneep er zachtjes in terwijl ze met haar andere hand nu over de lul heen en weer bewoog. Ze keek naar me omhoog.

“Vind je het erg als ik die eikel van je even in mijn mond neem?”.

“Natuurlijk niet” schreeuwden mijn erotische hersencellen. “Niet doen; je wordt gepijpt door een goede vriendin” riep het verstandige deel van mijn hersencellen. Ik kon alleen maar knikken en ze zag dat als een toestemming. Haar lippen omsloten mijn eikel en ik voelde haar tong over mijn lul glijden. Langzaam verdween het hele ding in haar mond; veel en veel dieper dan mijn Eva ooit had gedaan. Ik werd heerlijk gepijpt; hoe ze het deed weet ik niet precies maar het voelde hemels. Mijn stijve lul schoof in en uit haar mond en haar tong leek wel overal te zijn. Af en toe raakte met het puntje van haar tong mijn pisgaatjes en dan verdween het ding weer helemaal richting mijn ballen. Voor mijn gevoel stond in daar, met de glazen nog steeds in mijn handen, al minutenlang te genieten. Plotseling stopte ze met pijpen, liet zich achterovervallen in de loungebank en spreidde haar benen zo wijd als maar mogelijk.

“Zet die glazen maar eens neer en lik mijn kutje” zei ze met een glimlach en zeker niet op een commanderende toon. Ik keek tegen het mooie kutje aan. Het zag er heerlijk uit. De kleine kutlipjes waren geweken en waren heel vochtig en dit keer echt niet van het zweet. Tussen de kutlipjes zag ik het mooie roze haar klitje was een stuk groter dan daarstraks. Ik zette de glazen weg en knielde tussen haar benen. Mijn lippen beroerden zachtjes de mooie zachte vochtige kutlipjes. Ik gebruikte het puntje van mijn tong om die kutlipjes heel zacht te masseren; eerst de rechtse en daarna de linkse en herhaalde dit een paar keer. Mijn lippen knabbelden aan die heerlijk zachte lipjes en daarna haalde ik mijn tong in een vloeiende beweging door haar hele kut naar het klitje toe. Daar bleef mijn tong en met het puntje cirkelde ik om het steeds groter wordende klitje heen. Ik zag aan Evelien dat ze er van genoot. Ze lag nu geheel achterovergeleund op de bank en speelde met haar beide handen met de tepels op haar borstjes.

“Heerlijk, heerlijk” mompelde ze “van mij mag je zo uren doorgaan”. Tijdens het beffen gebruikte ik mijn handen om haar billen flink beet te pakken en ook dat leek haar goed te bevallen. Het kreunen werd heftiger maar toen sloot ze haar benen en klemde die om mijn hoofd “nu stoppen, stoppen … ik wil door je geneukt worden”.

“Weet je het zeker” vroeg ik haar “we zijn vrienden van elkaar en ik wil niet dat Harmen dit weet want anders brengt dit onze vriendschap in gevaar”.

“Maak je daar maar geen zorgen over” zei Evelien wat raadselachtig “ neuk me maar lekker, daar verlang ik al een tijdje naar om die lekkere lul van je in mijn kutje te voelen”.

Ik rechtte mijn rug en mijn stijve lul kwam precies ter hoogte van haar kutje. Ik pakte mijn lul beet en liet die speels een paar keer langs haar kutlipjes door het spleetje gaan. Iedere keer van beneden naar boven en eindigde telkens bij haar klitje. Evelien lag nu met open ogen achterovergeleund op de loungebank. Ze had wat kussens achter haar rug gelegd en kon zo zien wat ik met mijn lul in haar kutje uitvoerden.

“Wat doe je dat heerlijk” zei ze “ dit houd ik zeker nog een tijdje vol om hiervan te genieten”. Haar kut werd steeds natter van het geil en mijn lul schoof daardoor steeds gemakkelijker op en neer. Toen besloot ik om mijn lul in een beweging in het kutje te drukken. Mijn lul verdween in een vloeiende beweging in haar nauwe kutje. Een heerlijk kutje om te voelen; lekker nauw en, hoe gek het ook mag klinken, toch veel anders als het kutje van mijn Eva. Mijn ballen raakten haar grote kutlippen terwijl mijn lul sopte in haar kutje. Ze keek me recht aan en bleef dat ook doen. Ik pakte haar heupen stevig beet en neukte wat harder; mijn ballen raakten nu ook haar dijen. Af en toe vertraagde ik het tempo en maakte draaiende bewegingen met mijn heup. Zo kon ik met mijn lul alle hoekjes van haar kutje voelen. Ze vond het heerlijk, dat was aan alles te zien; met haar vingers kneep ze weer in haar tepels. En met haar handpalmen lichtte ze die hele mooie appelvormige borstjes op. Net om ze nog beter aan mij te showen. Ik verhoogde nu het tempo want ik voelde dat ik nu ook bijna ging komen. Mijn lul beukte nu echt in haar kutje en haar lichaam bewoog met iedere stoot mee op de bank.

“Ik ga komen…”

“Ik ook, zal ik mijn sperma over je buik en borstjes spuiten?” Hijgde ik.

“Nee, ik wil dat je al je zaad in mijn kutje voelen, dat spuiten in mijn kutje vind ik heerlijk”. Met nog een stuk of tien stoten kwam ik tegelijk met Evelien. Ze lag met een verkrampt gezicht te genieten van het moment. Ik spoot drie vier stralen zaad in die heerlijke hete kut van haar. Heerlijk, heerlijk onbeschrijfbaar gevoel was dat. Ik liet me over haar heen zakken en lag met mijn lippen ter hoogte van haar tepels. Heel zachtjes beroerde ik die met mijn lippen. Zo bleven we nog minuten lang liggen en genoten van de aanrakingen van elkaars lichamen. Toen schoof mijn langzaam slapper wordende lul uit haar kutje en ik ging weer op mijn knieën voor haar op de grond zitten. Mijn witte zaad kwam heel langzaam uit haar kutje gelopen. Haar kutlipjes waren nog wijd opengesperd. Ze bleef me aan kijken met haar mooie grote ogen, een glimlach om haar mond. Ze veegde met haar wijsvinger door haar kutspleetje en het zaad smeerde ze liefkozend over haar buik. Die glom daarop van mijn sperma.

“Dat was een heerlijke neukbeurt van je ; hier had ik al lang een keer op gewacht; elke keer als we met z’n vieren bij elkaar waren had ik grote zin om die lul van je beet te pakken. Ik vind het zo lekker ding en ik wilde je lul beslist een keer in mijn kutje voelen”. “Ja maar …” begon ik maar ze legde haar wijsvinger op mij lippen.

“Wees maar gerust, ik heb dit al een keer met jouw Eva besproken; zij vond het een goed en spannend idee dat wij samen een keer zouden neuken”. Wat verbaasd keek ik haar aan “ ja, echt waar; ze wist dat het een keer ging gebeuren en ze had ook het idee dat het dit weekend zou zijn als zij weg was met haar andere vriendinnen”. Nog steeds stomverbaasd keek ik haar, denk ik, wat schaapachtig aan.

“En Harmen dan … ?”

“Die weet ook van alles; Harmen zou het heel opwindend vinden als jij mij een keer zou neuken”. Ze vervolgde. “Ik heb een beetje tegen je gelogen vanmiddag; toen je belde was Harmen thuis en toen hebben besproken dat ik je zou verleiden om samen eens lekker te neuken in de tuin; Harmen is toen weggegaan op één voorwaarde”.

“En welke is dat dan?” Vroeg ik.

“Dat alles opgenomen zou worden met onze bewakingscamera die op de tuin is gericht; zodat hij later ook kan zien hoe ik door jou ben geneukt”.

Natuurlijk stomverbaasd keek ik in het rond en zag inderdaad de bewakingscamera hangen.

“En hoe nu verder?” Kon ik nog net uitbrengen. Ze ging voor me staan en drukte zich tegen mij aan. Haar lekkere borstjes tegen mijn borst en haar met sperma bedekte buik tegen mijn buik. Ze fluisterde in mijn oor.

“Dit was heerlijk, ik wil die lul zeker nog een keer in mijn kutje voelen”.

“En dat gaan we zeker nog een keer met z’n vieren regelen”.

Mark

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post370

VAKANTIE IN KROATIÊ

Mark.Geplaatst door My 4Fingers do, mei 30, 2019 09:26

VAKANTIE IN KROATIË

Dit verhaal begon vorig jaar in mei. Wij zijn een stel, mijn vrouw Eva en ik, Mark en zijn de vijftig gepasseerd. We zaten op een verjaardag met onze vrienden, Yske en Fred, te praten en een scala van onderwerpen passeerden de revue. We kennen Yske en Fred al een hele tijd en zoals altijd was het weer uiterst gezellig om zo met elkaar te kunnen keuvelen.

“Hebben jullie al vakantieplannen voor van de zomer?” vroeg onze vriendin Yske. Zoals gewoonlijk zag ze er geweldig uit; een leuke lachende toet en een mooi lichaam met, denk ik, mooie borsten die nu in een beeldige jurk staken. Mijn Eva antwoordde.

“Eigenlijk zouden we eind augustus naar Kroatië gaan om daar bij de Kroaten te gaan zeilen”. Ze vervolgde “ maar dit gaat misschien niet door omdat Rien en Josephien hebben afgezegd, ze worden opa en oma; dus gaat het feest waarschijnlijk niet door want je moet daar wel met z’n vieren op een zeilboot zijn”.

“Wat jammer voor jullie” was de reactie van onze vriend Fred en het gesprek werd onderbroken door de langskomende borrelhapjes. De volgende dag waren Eva en ik wat aan het tuinieren toen de telefoon van Eva ging. Ze liep naar binnen en even later kwam ze weer naar buiten.

“Dat was Yske; na de verjaardag van gisteren hebben ze thuis overlegd en ze vroeg me zojuist of wij het leuk zouden vinden als zij met ons mee zouden varen op de gehuurde zeilboot. Ik heb geantwoord dat we snel een antwoord zouden geven”.

Ik twijfelde; natuurlijk waren Yske en Fred een jofel stel en we zouden het best een tijdje op de zeilboot uithouden maar de oorspronkelijke vrienden, Rien en Josephien waren, net als wij, naturisten en we zouden het grootste deel van de tijd lekker naakt aan boord zitten.

“Yske en Fred zijn geen naturisten en om nu de geplande 2 weken helemaal in badkleding op de boot te zitten spreekt me niet erg aan”.

Mijn Eva “ ja dat geldt ook voor mij maar hoe vertellen we dat aan Yske en Fred”. “Misschien moeten we het maar eerlijk vertellen dat we het een aardig idee vinden maar dat we daar bloot op die boot zitten en dat we 2 weken gekleed niet erg aantrekkelijk vinden”.

“Bel jij Yske en Fred dan?” voeg mijn Eva.

Ik kreeg Yske aan de lijn en vertelde ze wat Eva en ik net hadden besproken. Yske klonk helemaal niet verbaasd toen ik vertelde dat we naakt op de boot verbleven.

“Geen probleem voor ons hoor we passen ons gewoon aan”.

Om kort te gaan: we stapten aan boord van onze gehuurde 34-voeter op 18 augustus in Kroatië maar wisten toen niet wat het aanpassen van Yske en Fred inhield.

We maakten de boot gereed en voeren om 10 uur de haven uit. Het was prachtig weer, een mooi windje en zo’n 26 graden. Buitengaats zei ik.

“Wij kleden ons nu uit, geen bezwaar?”.

“Natuurlijk niet “ antwoordde Fred “ik neem het roer wel even over”. Eva en ik doken de kajuit in en trokken onze kleren uit. Mijn Eva heeft een prachtig lichaam met mooie borstjes, een stel heerlijke billen en een mooie egale bruine kleur.

“Ik ben benieuwd wat het aanpassen van Yske en Fred gaat inhouden” en ze liep voor met het trapje op en stapte de kuip weer in. Mijn Eva bleef plotsklaps staan en ik kon door de nauwe doorgang niet zien waarom.

“Zo, zo” hoorde ik haar zeggen “dit is wat jullie noemden aanpassen?”. Ze deed een stap opzij en ik zag tot mijn grote verbazing dat Yske en Fred compleet naakt in de kuip waren.

“Verrassing” riep een lachende naakte Yske die de grootste lol had over onze verbaasde uitdrukking “dit hadden we al lang geleden zo ingestudeerd want wij zijn al jaar en dag naturisten maar hebben dit nog nooit aan de grote klok gehangen.”

Ik zag onze mooie naakte vriendin, volkomen egaal gebruind, een paar hele mooie vooruit priemende borstjes en, om het compleet te maken, een heel lief kaal kutje. Ik zag mijn Eva ook Fred goed opnemen. Die had toen we naar beneden gingen zijn kleding uitgegooid en stond wijdbeens achter het stuurwiel. Ook egaal bruin, nergens te veel vet en volgens mij een mooie gladde lul, ook daar zonder haartjes en mooi geschoren.

Even later gooiden we het anker uit en zaten we met een glas wijn naakt in de kuip van ons zeiljacht. Fred en Yske vertelden honderduit dat ze de afgelopen maanden al veel voorpret hadden gehad en ze zeiden dat ze al jaren naakt in hun tuin rondliepen. Ze wisten overigens ook van ons niet dat we naturisten waren; dat hadden ze pas begrepen na het telefoontje van mij aan Yske na het verjaardagsfeestje.

De sfeer was opperbest en Yske zat recht tegenover mij in de kuip; die was zo smal dat onze benen elkaar raakten en we dus wat wijdbeens moesten gaan zitten. Zo kon ik, natuurlijk niet al te opvallend, de borstjes van Yske bekijken; hele mooie kleine appelvormige tietjes met heerlijke tepels. Ook haar kutje zag er goed uit; haar kutlipjes waren mooi gevormd en er was nergens een stoppeltje te zien; ze had zich perfect geschoren. In mijn ooghoeken zag ik Fred ook mijn Eva geheel opnemen. Mijn Eva heeft wat grotere borsten dan Yske en ziet er, vind ik, heel appetijtelijk uit. Ze is wat groter als Yske maar alles is in verhouding. Het mooiste aan haar vind ik haar mooie prachtige billen. Gespierd maar toch ook heel erg vrouwelijk.

We aten die avond in de kuip en omdat mijn Eva het dichtst bij de kajuit zat haalde die het eten. Om een pannetje te pakken moest ze zich ver voorover buigen. We keken er met z’n drieën naar haar kutje dat tussen haar benen naar achteren wees. Zag ik het goed? Het leek we of mijn Eva wat langer als nodig voorovergebogen wat in het pannetje rommelde voordat ze weer haar rug rechtte. Ik zag ook dat zowel Fred als Yske even gebiologeerd naar haar kutje staarden. Wat later ,voorovergebogen naar het bord van Fred, schepte Eva het eten op en haar lekkere borsten bungelden, weer wat langer als normaal, voor het gezicht van Fred. Was mijn vrouw hem echt aan het uitdagen? Een uurtje later wist ik het zeker; Eva zat met haar benen veel meer wijdbeens uit elkaar dan dat de kleine kuip dat vereiste. En een paar keer wreef ze, zogenaamd ondoordacht, met haar wijsvinger over haar kutlipjes; net alsof er een kruimeltje van het eten zat.

Fred die recht tegenover haar zat kon zijn ogen bijna niet van mijn Eva afwenden. Hij gaf zijn ogen goed de kost en al dat heerlijks voor hem zorgde er voor dat zijn lul toch wat dikker was geworden.

“Zullen wij even de afwas doen?” Vroeg Yske me. Ze ging voor me het trapje naar de kajuit af keerde zich om en ik gaf haar de borden aan. Door een plotseling beweging van de boot hingen die borden scheef en liep er wat jus van de borden op haar borstjes. Ze had het zelf niet door en ik stapte haar achterna de kajuit in. Die was niet al te groot en ik moest achter haar langs naar de vuilnisbak. Mijn lul schuurde dan ook licht tegen haar billen aan. Yske leek er niets van te merken; al keuvelend deden we de afwas. Plots keek ze me recht aan en zei ze wat zachter tegen mij.

“Volgens mij loopt Eva bijna altijd naakt?”.

“Hoezo bedoel je dat?” Ze vervolgde.

“Ze zit zo open en bloot tegenover mijn Fred; als ik haar niet beter kende zou ik denken dat ze hem een beetje lekker aan het maken is”. Tja, was mijn antwoord.

“Zeker weten doe ik het niet maar ze laat inderdaad wel alles aan Fred zien”. Ik pakte een handdoek “maar zal ik even bij jou de jus-spetters van je borstje afhalen?” Verbaasd liet ze het toe dat ik met de ene hand haar borstje wat optilde en met de andere hand de jus-spetters zachtjes verwijderde.

“Op de andere zitten ook een paar spetters” zei ze en keerde haar andere borstje naar me toe.

“Ik zie ze niet”.

“Dan iets beter van dichtbij bekijken” zei ze. Dat deed ik maar met haar mooie borstje vlak voor mijn gezicht duwde ze die tegen mijn mond aan en ik voelde haar stijve tepel tegen mijn lippen aankomen. Volkomen automatisch pakte ik die tepel tussen mijn lippen en liet mijn tong even over die tepel heenglijden.

“Heerlijk” murmelde Yske en voordat we het zelf doorhadden stonden naakt tegen elkaar; haar zachte borstjes tegen mijn borst, haar buik tegen mijn buik en ik pakte haar billen en drukte haar kutje tegen mijn lul aan. Die werd snel stijver en schuurde tegen haar kutlipjes aan. We kusten elkaar in de kajuit alsof het heel normaal was, alsof we dit al veel vaker hadden gedaan. Na een paar minuten duwde ze me lichtjes van haar af

“Kom, we moeten weer naar de kuip, naar Yske en Fred toe, wat zullen die wel van ons denken?” Ze draaide zich om en keek de kuip in; ze leek te verstijven. Ik ging achter haar staan en zag het toen ook. In de kuip zat mijn Eva wijdbeens op de bakboord kuipbank, haar kutje wijd opengesperd, haar wijsvingers wreven zacht over de kutlipjes naar beneden en door haar natte kutje weer naar boven. Vlak voor haar, met zijn gezicht vlak voor haar kutje, zat Fred op de kuipvloer. Gebiologeerd keek hij toe hoe Eva met haar kutje speelde. Steeds dichter kwam hij dichterbij en toen ging zijn tong over het natte kutje van mijn Eva. Mijn Eva pakt zijn hoofd beet en duwde het stevig tegen zich aan. Voor mijn ogen werd mijn Eva door Fred gebeft. We zagen zijn tong over de kutlipjes bewegen; met zijn lippen beroerde hij zachtjes haar clitje. Samen genoten ze in stilte van elkaar.

Wij stonden in de opening stil naar ze te kijken; Yske stond voorovergebogen voor me en ik stond achter haar om niets te missen wat er in de kuip zich afspeelde. Mijn stijf geworden lul schuurde langs haar billen. Plots boog Yske zich verder voorover en tussen haar benen door pakte ze mijn lul en leidde die naar haar kutlipjes. Ik voelde dat ze mijn eikel een paar keer langs haar clitje bewoog. Ze pakte mijn lul wat steviger vast en zette die tegen haar kutje aan en bewoog met een snelle beweging haar billen naar achteren. Mijn nu geheel stijve lul schoof in haar lekker nauwe warme kutje. Oh wat voelde dat lekker. Ik pakte haar heupen en begon haar heel langzaam maar heel lekker te neuken.

In de kuip lag mijn Eva tegen de kuipwand aan; ze werd heerlijk door Fred gebeft tot ze bijna een hoogtepunt bereikte.

Op dat moment kwam Fred op zijn knieën voor haar zitten en drukte ook zijn keihard geworden lul tegen haar poesje aan. De eikel gleed door het geil naar haar clitje zo weer tussen haar kutlipjes naar beneden. Dat herhaalde hij een tiental keren en drukte toen door. Zijn lul verdween met een soppig geluid in de kut van mijn vrouw. Ook zij werd nu langzaam geneukt door Fred.

Ondertussen neukte ik Yske door iedere stoot ving zij op met haar kutje. Haar billen kletsten tegen mijn heupen en met mijn handen had ik nu haar lekkere kleine borstje beet. De tepels waren erg stijf en priemden over mijn handpalmen. We keken samen naar het seks-tafereel voor ons waar mijn Eva nu stevig werd geneukt. Mijn Eva richtte haar hoofd en beetje op en zag Yske en mij in de kuipdoorgang. Haar mond hing van genot wat open maar ze zag goed dat ook ik aan het neuken was met Yske. Het leek dat het haar veel moeite kostte maar tussen 2 stoten van Fred gaf ze ons toch een knipoog. Daarna legde ze haar hoofd weer op de kuiprand en genoot met haar ogen dicht van de lul van Fred die nu als een zuiger op en neer in haar kutje bewoog. Na een tijdje zagen we hun tegelijkertijd verkrampen en kwamen ze allebei helemaal klaar. Met een laatste stoot pompte Fred zijn zaad in haar kut. Daarna bleven ze uitgeput tegen elkaar liggen met zijn lul nog steeds in mijn Eva’s kutje.

Ook wij bereikten nu het hoogtepunt mijn heupen kletsten steeds harder tegen Yske’s billen. Mijn lul gleed heerlijk langs alle wanden van het geile kut. Yske gebruikte nu haar kut-spiertjes om mijn lul op te vangen. Het was een hemels gevoel en samen kwamen we klaar. Ik spoot mijn stralen in haar hete kutje. En Yske drukte haar billen naar achteren tegen mijn heupen. Mijn zaad bleef zo in haar kutje en we hingen zo enige tijd tegen elkaar in de kuipopening.

Na een paar minuten kwamen we allemaal een beetje bij zinnen. Fred bewoog zijn heupen wat naar achteren en zijn lul schoot uit het kutje van mijn vrouw. Zijn zaad vloeide langzaam uit haar kutje. En met een heel natuurlijke beweging ving Eva het zaad bij haar kutje op en smeerde het lekker over haar buik uit. Die glom daarna van het zaad van Fred. Bij ons ook hetzelfde; mijn lul haalde ik uit Yske’s kutje. Ook zij ving het zaad op maar smeerde dit over haar appelborstjes. Ze keerde zich om en samen stonden we al kussend in de kajuit-opening. Haar zaadborstjes wreven tegen mijn borst. Het was allemaal zo heerlijk om dat lekkere lichaam van Yske zo te voelen.

Wat later zaten we met z’n vieren in de kuip; mijn Eva en Fred aan bakboord en Yske en ik aan de stuurboordzijde. Veel werd er niet gezegd. Mijn Eva keek wat voor zich uit en speelde met haar linkerhand, leek wat gedachteloos, met de lul van Fred terwijl haar rechterhand over haar zaadbuikje streek. Yske lag lekker tegen me aan en mijn handen streelden haar borstjes.

“Zo, wat was dat lekker” klonk het hartgrondig uit de mond van mijn Eva. “Ik had dit totaal niet in gedachten voordat we met elkaar vertrokken, maar wat was dit lekker. We moeten maar eens kijken hoe we nu verder op deze zeilboot met elkaar omgaan tijdens deze vakantie maar voor mij was dit een heerlijk begin. Ik hoop dat ik deze vakantie nog een paar keer zo lekker geneukt ga worden door zowel mijn Mark als door Fred; vindt je dat een goed idee Yske?”.

Yske glimlachte. “Ik vond het ook heerlijk om door de heerlijke lul van Mark geneukt te worden, voor mij is dit allemaal nieuw. Tot vandaag heb ik in ons huwelijk alleen de lul van Fred in mijn kutje gevoeld maar ik moet bekennen dat ik het absoluut heerlijk vond om Fred met jou te zien neuken terwijl ik samen met Mark neukte. Maar laat ik nu maar eens Mark bedanken”. Ze draaide zich in mijn armen om en nam heel liefdevol mijn nu slappe lul in haar mond en begon die helemaal heel erotisch te kussen en af te likken. Ze proefde de mix van mijn sperma en haar geil en nam ook heel voorzichtig nu mijn ballen in haar mond. Dit voelde na zo’n heerlijk neukbeurt zo helemaal natuurlijk. Het was allemaal geweldig!!

Mark

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post365