blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

GEHEIME PASSIE

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers wo, juli 24, 2019 13:55

GEHEIME PASSIE

Op mijn werk is een aantal maanden geleden een nieuwe vrouwelijke medewerker begonnen. Iedereen vond haar een leuke dame, nu zij goed is ingewerkt kijkt niemand meer naar haar. In heb al een aantal malen een praatje met haar gemaakt, zij heet Amélie, is één meter vijfenzeventig en heeft lang zwart haar. Meestal is zij gekleed in een rok met daarop een bloes, aan haar voeten heeft zij pumps met een hakje van een centimeter of zes wat haar meer uitstraling geeft doordat zij hierdoor wat langer is. Amélie is niet een vrouw die snel met anderen praat en zich inlaat met andere collega’s, in het begin was het voor mij moeilijk om een gesprek met haar te beginnen. Zij antwoordde vaak in twee woorden, langzaam is er een lichte verandering in haar gekomen. Het gesprek wat wij nu voeren gaat veel gemakkelijker, zij heeft mij vertelt dat zij altijd bang is om met nieuwe mensen te werken. Vaak willen die mensen meer dan zij wil en kan bieden. Na een poosje zijn de gesprekken, die wij hebben in de pauze, over meer dan alleen onze levens gegaan.

Ik ben net als Amélie al vele jaren alleen, misschien dat wij hierdoor een betere band hebben opgebouwd. Amélie is een leuke en mooie vrouw, sommige collega’s kijken mij met jaloerse blikken aan als ik weer vrolijk met haar aan het praten ben. Mijn mannelijke collega’s willen maar één ding, verschillende hebben al eens gezegd dat ik haar maar zo snel mogelijk een beurt moet geven. Toen ik dat tegen Amélie zei keek zij mij strak aan en vroeg of ik daar op uit was, ik heb haar verteld dat ik een leuke vrouw zoek waar ik mee kan lachen, praten, huilen als het nodig is en mocht er meer uit komen dan zal ik daar geen ‘nee’ tegen zeggen. Amélie keek mij glimlachend aan zei dat zij hetzelfde zocht, vanaf dat moment werd onze klik nog sterker. Ik ben nu een paar maal met haar uit geweest, erna is er niets gebeurd. Natuurlijk vind ik dat jammer maar ik ga niets haasten omdat ik weet dat die tijd vanzelf zal komen.

Het is momenteel erg druk op het werk, ik werk regelmatig een paar uur over om het werk af te krijgen. Er is iedere keer een andere collega die samen met mij langer blijft, met het geld van de extra uren die ik maak, kan ik leuke dingen doen. Het komende jaar wil ik eindelijk een droomvakantie laten uitkomen, al jaren droom ik ervan om minimaal zes weken door Amerika te trekken.

Op donderdagavond blijft Amélie zitten om te werken, de laatste dag van de week werken wij nooit over. Als iedereen weg is valt er weer een zeer aangename stilte, Amélie zit een bureau verder als ik. Regelmatig laat ik mijn blik naar haar bureau dwalen, er komen verschillende erotische gedachten bij mij naar boven. Amélie is gekleed in een strak truitje, een broek die haar billen goed omspant en aan haar voeten heeft zij pumps met een vrij hoge hak. Zoals gewoonlijk heeft zij een aangename parfumgeur bij zich, ik heb al eens geprobeerd om die te achterhalen maar dat is mij nog niet gelukt. Om half zeven sluit ik de computer en zeg dat het mooi is geweest voor vandaag, Amélie ruimt haar spullen op en sluit haar computer. Als wij door de gang lopen kijkt zij mij aan en vraagt ineens of ik zin heb om morgenavond bij haar te komen eten. Zonder twijfel antwoord ik, misschien wel een beetje te snel, dat ik daar naar uitkijk.

Amélie is de volgende dag vrij, op de parkeerplaats nemen wij afscheid en met een glinstering in haar ogen voegt zij eraan toe, dat zij uitkijkt naar morgenavond. Een beetje verward rijd ik naar huis, zodra ik daar ben ruim ik mijn spullen op en maak alles klaar voor de volgende werkdag. Daarna ga ik de badkamer in, normaal scheer ik mezelf op vrijdag maar nu zorg ik ervoor dat alles op de donderdag al gedaan is. Als ik nu morgen thuis kom hoef ik niet zoveel te doen en ben ik snel klaar. De volgende dag ben ik in een opgewekt humeur, halverwege de dag krijg ik een sms van Amélie waarin zei verteld dat ik rond zeven uur wordt verwacht. De dag duurt eigenlijk te lang, als ik eindelijk thuis ben ren ik de badkamer in en douche mezelf heel grondig. Ik weet niet wat er gaat gebeuren maar ik wil er wel volledig klaar voor zijn.

Op het afgesproken tijdstip bel ik bij Amélie aan, zij doet de deur open. Ik moet even slikken want zij ziet er echt geweldig uit, een rok die net boven haar knie eindigt. Aan haar benen heeft zij glanzende nylons met een pump waarvan de hak minimaal negen centimeter is. Haar borsten zitten gevangen in een strakke bloes die een heel klein beetje doorschijnend is. Haar haren hangen los langs haar hoofd en langs haar schouders. De heerlijke parfumgeur komt mij tegemoet. Lachend vraagt Amélie of ik binnen kom of daar blijf staan? Snel doe ik een stap naar voren en geef haar de bos bloemen die ik voor haar heb gekocht. Glimlachend kijkt zij mij aan, ik krijg een vluchtige kus van haar.

Tijdens het eten praten wij over allerlei dingen, ik kom te weten hoe zij haar vrije tijd doorbrengt. Na het eten ruimen wij samen alles op, in de keuken krijg ik verschillende kusjes van haar. Ik moet de afwas doen terwijl zij het afdroogt. Soms voel ik haar tegen mij aan staan, er stromen allerlei wilde gedachten door mijn hoofd. Na de vaat drukt zij het koffieapparaat aan, in de kamer gaan wij op de bank zitten en wordt het gesprek anders. Amélie stelt een paar vragen waar ik even over na moet denken, zij staat op en haalt de koffie. Met een schittering in haar ogen kijkt zij mij aan terwijl zij een slok uit haar kopje neemt.

“Danny, als ik tegen jou zou zeggen dat je niets mag doen, alleen afwachten wat ik met je doe. Wat zou je dan antwoorden?”

“Dat ik mezelf daarbij neerleg en wacht tot jij zegt dat ik meer mag doen.”

“Als ik zeg dat ik niet een vrouw ben zoals jij denkt, wil je dan nog steeds?” Nu moet ik toch eerst even slikken. ‘Een vrouw zoals ik denk?’ Wat moet ik daar mee? Hoe dan ook kleine Danny liegt er niet om.

“Dan zou ik nog veel liever willen, jij bent voor mij de perfecte vrouw ook al ben je niet helemaal vrouw.”

Amélie komt naar mij toe en geeft mij een lange, intense tongzoen. Allerlei vonken en trillingen stromen door mijn lichaam, mijn vingers strelen haar haren, rug en billen. Langzaam laten haar lippen mij los, met haar vinger streelt zij over mijn lippen. Mijn lippen gaan van elkaar en gelijk schuift zij haar vinger in mijn mond. Ik lik en streel haar vinger alsof het een harde penis is, in haar ogen zie ik een schittering. Heel langzaam trekt zij haar vinger terug, haar lippen raken die van mij weer. Dan drukt zij haar onderlichaam strak tegen mij aan, ik voel dat er een bobbel zit. Wow! Daar heb ik wel eens over gefantaseerd, maar had nooit verwacht om… Ik weet nu dat mijn fantasie gaat uit komen. Heerlijk! Langzaam streelt zij mijn lichaam, als ik met mijn handen over haar lichaam wil gaan, pakt zij mijn hand en legt hem naast mij neer.

“Niets doen schatje, alleen genieten. Ik wil je opwinden, laten zien en voelen. Pas als ik je vraag mag jij mij hebben.” Ik ga ontspannen zitten, haar lippen strelen langs mijn gezicht en zakken naar mijn hals. Overal voel ik haar lippen en vingers, mijn hemd maakt zij open en ze schuift het van mijn lichaam. Even later glijden haar lippen en tong over mijn borst, mijn tepels worden gestreeld door haar tong. Zachtjes zet zij haar tanden in mijn spijkerharde tepels, er trekken een paar heerlijke gevoelens door mijn onderbuik. Amélie vervolgt haar natte spoor over mijn buik, met haar vingers opent zij mijn broek. Lachend kijkt zij mij aan, ik word omhoog getrokken. Als ik sta gaat zij achter mij staan en schuift mijn broek langs mijn benen naar beneden. Mijn broek valt op de grond, dan pakt zij mijn hand en trekt mij naar de slaapkamer. Met een lichte duw drukt zij mij voorover op het bed.

Gelijk komt zij tussen mijn benen zitten en streelt met haar vingers en nagels mij rug en benen. Mijn opwinding stijgt snel, mijn boxer wordt van mijn billen geschoven, Amélie laat haar tong over mijn billen glijden. Met haar handen drukt zij mijn benen verder uit elkaar, haar tong likt mijn bilnaad. Mijn sterretje bewerkt zij uitgebreid, dan kruipt verder omhoog. Met haar tanden en tong streelt zij mijn oor, ik druk mijn heupen omhoog. Gelijk schuift Amélie een kussen onder mij, haar jurk is verdwenen. Met langzame strelingen van haar tong maakt zij mijn opwinding steeds groter, eindelijk voel ik haar harde paal tegen mijn kontje.

“Mm… Danny ik ga je neuken met mijn grote klit, ik wil je ermee nemen. Mm… je bent een heel mooie man. “O…ja… ik ga je neuken.” Haar paal schuift langzaam mijn kontje in, ik kreun en druk mijn billen naar achteren. Amélie drukt haar harde staaf helemaal in mij, met langzame bewegingen neukt zij mij. Ik ga iets omhoog zodat zij mij nog dieper kan nemen. Het genot is zo groot, eindelijk wordt mijn droom werkelijkheid. Met haar handen trekt zij mij verder omhoog, ik ga op mijn knieën zitten en voel haar heerlijke pik nog dieper in mij stoten. Met harde stoten neukt Amélie mij, haar nagels maken striemen op mijn rug en billen. Haar ademhaling gaat gejaagd, dan drukt zij haar paal hard in mij en blijft even stil op mij liggen. Met mijn bilspieren masseer ik haar paal, het duurt niet lang voor Amélie met een harde schreeuw haar zaad diep in mij spuit, straal na straal spuit zij in mij. Kreunend zakt zij op mij, haar tong streelt mijn nek en oor.

Mijn pik ligt trillend op het kussen, ik draai mijn hoofd naar haar. In een vreemde houding begin ik haar te tongen en leg mijn handen op haar billen. Met een langzame beweging draai ik mij onder haar vandaan, gewillig laat zij zich naast mij vallen. Zonder iets te zeggen ga ik tussen haar benen zitten, mijn lippen strelen haar mooie borsten. Ik lik haar harde tepels en laat mijn vingers over haar buik glijden. Ik laat mijn handen verder over haar gladde buik glijden, langzaam streel ik haar benen. Haar nylons geven mij een apart gevoel, zonder moeite glijdt mijn harde paal door haar bilnaad. Heel even kijk ik haar aan, haar ogen schitteren. Dan druk ik mijn op klappen staande paal diep in haar kontje.

Heel even kan ik mezelf inhouden, ik leg haar benen tegen mijn schouders en begin haar diep te neuken. Het duurt niet zo lang voor ik mijn ontlading voel samentrekken in mijn ballen. Ik kijk haar strak aan en ontplof in haar darmen, mijn zaad stroomt schokkend in haar. Amélie kijkt mijn met betraande ogen aan, ik laat haar benen los en druk mijn lippen op die van haar. De zoen bezegelt onze passie, ik heb het gevoel dat ik klaar kom zoals ik nog nooit ben gekomen.

Na een heerlijke douche zitten wij even later half naakt tegen elkaar op de bank. Ik kijk haar aan en voel een grote verliefdheid zich meester van mij maken. Onze lippen vinden elkaar weer voor een lange en hevige passievolle zoen. Eindelijk heb ik gevonden waar ik al jaren naar heb gezocht.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post403

DAME MET IETS EXTRA

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers do, februari 21, 2019 13:39

DAME MET IETS EXTRA

Marc en Sandy waren een goed uitziend stel van midden in de dertig. Zij was tweeëndertig jaar en zag er fantastisch uit. Donkere haren en bruine ogen, een geil pijpmondje en stevige borsten met meestal harde tepels, een uitdagend strak kontje en een mooi glad geschoren kutje. Hij was vierendertig blond haar, blauwe ogen, goed gebouwd, strak kontje en een heerlijke flinke lul in zijn slip. Ze waren al tien jaar getrouwd en hadden gekozen voor een carrière en niet voor kinderen. Ze konden dus gaan en staan wanneer zij maar wilden. Ze hadden een wat je een ‘open huwelijk’ kunt noemen. Ze wisten alles van elkaar en gingen nooit stiekem met een ander naar bed. Vaak gingen ze met z’n drieën of met z’n vieren na een hete avond met elkaar naar bed voor nog een hete seksnacht. Marc zowel als Sandy waren biseksueel wat voor hun levensstijl zeer goed uitkwam. Vandaar hete nachten met drie of vier personen.

Op een keer kwam Sandy van haar werk thuis en was laat in de middag al in een erg geile bui. Ze besloot om voordat Marc thuis zou komen eerst te douchen en zich dan sexy aan te kleden. Een klein sexy lila BH, lila jarretels en een zeer sexy lila string completeerden haar outfit. Met haar dildo-vriendje en haar vingers warmde ze haar kaal geschoren kutje alvast voor Marc op. Ze was dan ook al snel kleddernat en met een druipend kutje en grote gezwollen klit zat ze op de bank op Marc te wachten. Toen deze de deur achter zich sloot en Sandy zo uitdagend op de bank zag liggen, werd hij direct geil als een beer en hij scheurde bijna de kleren van zijn lijf.

“God, schat, wat zie je er weer lekker geil uit.” Hij trok haar natte string opzij en stak zijn tong in haar lekkende kutje. Met lange halen slurpte hij haar geil uit haar kutje. Haar klitje rolde hij daarbij tussen zijn duim en wijsvinger. Het duurde dan ook niet lang of Sandy lag van geilheid te kronkelen op de bank. Haar orgasme kwam razend snel opzetten en gespannen als een boog kwam zij al na enkele minuten spuitend klaar.

Dat vond Marc nou zo lekker van zijn geile vrouwtje, op de meest onverwachte momenten was zij enorm geil en had dan weinig nodig om gillend en spuitend klaar te komen. Als je nu denkt dat zij het hierbij laten, dan heb je het mis. Marc, die inmiddels naakt met een dikke stijve lul van negentien centimeter lang naast de bank geknield zat, nam nu de plaats van Sandy op de bank in. Eerst trok hij haar sexy BH uit en haar string volgde dezelfde weg. Haar jarretels en kousen liet hij aan, dat vond hij een supergeil gezicht. Nu knielde Sandy naast hem op de grond en nam zijn stijve lul, waar al grote druppels voorvocht kwamen in haar hand en stopte hem diep in haar geile pijpmondje. Met de nagels van haar vrije hand kraste zij zachtjes over zijn gespannen zak, waarin twee grote ballen ongeduldig heen en weer bewogen, zij stonden op het punt hun geil door Marc zijn stijve lul te persen.

Sandy had in de gaten dat als zij zo door zou gaan, dat Marc dan veel te vlug klaar zou komen en verlegde haar aandacht van zijn eikel, via zijn lul en ballen, naar het plekje tussen zijn zak en anus. Met het puntje van haar tong flitste zij over het gevoelige plekje. Marc werd hierdoor zo geil dat hij haar haast smeekte om hem te laten spuiten. Maar Sandy had nog andere pleziertjes voor hem in petto. Terwijl zij met haar slanke handjes zijn gespannen zak heerlijk masseerde, stak zij haar dildo-vriendje langzaam in Marc zijn kontje. Zij liet de vibrator heerlijke trillingen door Marcs prostaat gaan. Met haar lange zwarte haren kietelde zij zijn paarsrode eikel en Marc waarschuwde haar dat dit teveel voor hem werd, dat hij klaar ging komen.

“Spuit je warme geil in mijn mond, liefste” zei Sandy en stulpte haar pijpmondje over zijn lul. Na een paar keer krachtig zuigen spoot Marc kreunend van geilheid zijn kwak met ferme stralen in haar mond. Zij moest vlug slikken om niets verloren te laten gaan.

”He, dat noem ik nog eens lekker thuis komen” kreunde Marc nog na. Hij kuste Sandy innig en hij proefde zijn sperma nog op haar tong.

“Zullen we uit eten gaan?” zei Sandy.

“Prima idee, dan gaan we eerst nog even onder de douche en daarna zien we wel.” Samen stonden ze even later onder de warme stralen en zeepten elkaar van top tot teen in, vooral haar kutje kreeg de volle aandacht van Joris en zij gebruikte haar stevige borsten als een soort washandjes om zijn alweer stijf wordende pik te wassen. Met haar harde tepels schraapte ze over zijn pisgaatje, wat kreuntjes van genot aan hem ontlokten.

“Houd maar op anders komen we nooit aan uit eten toe.” kreunde hij.

Met een kusje op zijn eikel stond zij op en draaide de douche uit. Samen droogden zij elkaar af en maakten zich gereed om uit te gaan. Zij trok sexy lingerie aan en hij trok ook sexy ondergoed aan. Een sexy zijden pouch, (dat is een elastieken band om je heupen en daaraan een zijden zakje waarin je lul en ballen heerlijke bewegingsvrijheid hebben, een string maar dan zonder touwtje tussen je billen) waarin zijn lul en ballen goed uitkwamen en zijn bilnaad bloot lieten.

“Hm…” zei Sandy. “Ik krijg nu al zin als ik dat zie”

“Je zult je toch even rustig moeten houden” zei Marc. “Anders sterven we nog neukend van de honger. Ik heb trek voor drie en moet toch nog wel enige kracht opdoen” zei hij. “Je weet maar nooit hoe het vanavond af loopt.” Na een uitstekend diner, waarin zij beiden weer krachten opdeden voor een geile avond vol seks, gingen zij naar een goede club in de stad. Allebei waren zij benieuwd wat vanavond brengen zou. De club stond goed bekend zodat zij zich daarover geen zorgen maakten.

Bij binnenkomst lieten zij hun ogen even aan het donker wennen en vonden een plaatsje aan een tafeltje bij een podium. Nadat zij door een sexy topless serveerster van drankjes waren voorzien, ging het weinige licht in de club ook uit en scheen een spotlight op het podium. Er kwam een ongelofelijk geil en knap uitziend meisje die een super hete masturbatie show opvoerde. Overal in de club hoorde je kreunende en steunende geluiden. Iedereen werd berengeil van de voorstelling. Het meisje kwam met een vibrator in haar kutje en een in haar kontje kreunend klaar, je kon haar sappen uit haar kutje langs haar dijen zien lopen. Een geweldig applaus was haar deel en de Euro’s vlogen in de rondte, welke zij naakt opraapte en haar publiek kushandjes als dank toewierp.

Marc en Sandy waren van al dat geile gedoe aardig opgewonden en besloten beiden om hun kleren in een kluisje van de club te leggen en dan alleen in een string en hij in zijn pouch op zoek te gaan naar meer vertier. Nadat Marc terugkwam viel zijn oog dadelijk op een ongelooflijk mooie vrouw aan de bar. Hij ging op de kruk naast haar zitten en stelde zich aan haar voor.

“Ik ben Marc” zei hij terwijl hij haar hand schudde, omdat zij ook alleen een klein slipje aan had, schudden haar heerlijke harde borsten vrolijk mee.

“Ik ben Sandra” zei ze en lachte met een rij prachtige tanden in een mond die leek alsof die geschapen was voor zalige zoenen en heerlijk pijpen. “Ben je alleen hier?” vroeg ze aan Marc.

“Nee, mijn vrouw is ook hier en kijkt of er nog wat voor haar te beleven valt” antwoordde Marc. ”Nou dan vraag je toch of ze erbij komt?” zei Sandra. Marc draaide zich om en zocht Sandy in de club, toen hij haar zag, liep hij naar haar toe.

“Ik heb een lekker geil stuk ontmoet aan de bar” vertelde hij haar “ze vraagt of je erbij komt, ik denk dat ze ook bi is net als jij en ik denk dat het nog een erg geile avond met zijn drieën kan worden”. Sandy was er dadelijk voor te vinden en samen liepen zij terug naar de bar. De twee meiden stelden zich aan elkaar voor en het viel Marc op dat ze meteen al tongzoenen uitwisselden met elkaar. Zijn pik werd al te groot voor zijn pouch en deze werd daardoor helemaal tot aan zijn navel opgetild. De meiden hadden dit in de gaten en allebei knepen zij even in zijn gespannen eikel en masseerden even zijn ballen.

Sandra zei.

“Jullie zijn wel en lekker geil stel, ik word helemaal opgewonden van jullie, kunnen we niet naar jullie thuis gaan en lekker geilen?” Marc en Sandy hadden daar wel oren naar en alle drie besloten ze dat zij thuis ongeremd van elkaar zouden kunnen genieten. Thuis aangekomen, maakte Marc wat drankjes klaar en daarbij wat nootjes en chips. “Hebben jullie zin in een geile video erbij?” Riep hij toen hij weer de kamer binnenkwam. Hij liet het blad haast uit zijn handen vallen want Sandra en Sandy zaten heftig tongend en elkaar ’s harde tietjes knedend op de bank.

“Wow, jullie laten er ook geen gras over groeien” zei Marc. Nadat hij het blad had neergezet knielde hij voor de twee meiden op de grond. Allebei kusten zij hem vol op zijn mond en knepen daarbij even in de bobbel in zijn broek. Voor Marc was dit het teken om alvast wat kleren uit te trekken en weldra zat hij dan alleen in zijn pouch. De meiden vonden dat wel een geil gezicht en nadat zij een slokje genomen hadden begonnen zij elkaar uit te kleden. Toen ze allebei alleen nog hun BH en slipje aan hadden, voegde Marc zich bij het tweetal. Hij maakte eerst de haakjes van Sandra’s BH los en kuste haar harde tepels en kneedde haar stevige borsten. Sandra kreunde van genot en Sandy ging achter Marc staan en tilde zijn lul en ballen uit het zakje. Het nutteloze ding werd direct door Sandra uitgetrokken en Marc was nu de eerste die naakt was. Zijn lul was ongelofelijk hard en een grote druppel voorvocht glinsterde op zijn dikke eikel.

Sandra haalde met haar nagel de druppel van zijn eikel en likte genietend de druppel op.

“Mm… heerlijk smaak je, ik ben benieuwd hoe je geil zal smaken”, hijgde ze in Marc zijn oor. Sandy was intussen Marcs billen en bilnaad aan het bewerken en liet haar tong plagend over zijn sterretje gaan, zijn ballen wipten van genot in zijn zak op en neer. Kreunend van geiligheid begon Marc nu het slipje van Sandy uit te trekken. Toen het slipje naar de grond gleed, kreunde Sandy die geknield achter Marc zat, van opgewonden genot.

“Mijn God, zij heeft een lul” zuchtte Sandy. Marc die nu ook naar omlaag keek zag dat de lul van Sandra nu snel stijver werd. Het werd toch al met al een flinke stijve lul met een zakje met balletjes eronder. “Mm… lieveling, ben je een transseksueel?” Hijgde Marc in het oor van Sandra.

“Nee, lievelingen”, antwoordde Sandra. Zij liep naar de bank en ging daar op zitten. “Ik zal jullie een geheimpje verklappen” zei ze en likte haar lippen. “Kijk eens goed, dan zien jullie nog meer” zei ze en tilde daarbij haar stijve lul op. Onder haar zakje zagen Marc en Sandy nu een gladgeschoren kutje, waarvan de kittelaar duidelijk te zien was, tevoorschijn komen. Sandra bleek dus een hermafrodiet te zijn.

Nadat ze eerst bij moesten komen van de verrassing, werden Marc en Sandy supergeil bij de aanblik van een dikke stijve lul boven een glad kutje.

“Wat is dit supergeil zeg,” kreunde Marc. Hij wist niet wat hij nu als eerste zou gaan doen, Sandra beffen of haar mooie lul pijpen. Hij stelde voor om Sandra langs achter in haar strakke kutje te neuken, dan kon Sandy de stijve lul van Sandra heerlijk pijpen. Ondertussen werd ze door Sandra gebeft op een zalige manier. Zo gezegd zo gedaan. Sandra bleek een heerlijk nauw kutje te hebben, waar Marc zijn grote stijve paal, met enige moeite in kon persen. Sandra’s kutje klemde heerlijk om zijn stijve lul en na enige tijd was haar kutje gewend aan zijn lul en kon hij lekker langzaam aan het neuken beginnen. Iedere keer als hij zijn lul tot zijn ballen in Sandra’s kutje had, voelde hij het voorhoofd van Sandy die Sandra intussen aan het pijpen was. Zij masseerde dan even lekker zijn ballen en Marc voelde dat hij het niet lang vol zou kunnen houden.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post296

KASTELENTOCHT

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers wo, december 19, 2018 14:13

KASTELENTOCHT

Tijdens de jaarlijkse kastelentocht met schitterend gerestaureerde rijtuigen, heeft mijn vriendin een erotisch avontuur beleefd. Op uitnodiging reed ze mee in een prachtige Nederlandse Glaslandauer uit 1880. De koets vertrok als laatste en mijn vriendin – Mia - droeg kleding uit die periode, met een uitbundig decolleté. De gastheer zat op de bok, samen met de koetsier, en vertelde dat zijn andere gast verlaat was. Mia zat bij het raam van de gesloten landauer en genoot van de menigte langs de route. De belangstellenden staarden openlijk naar haar bolstaande decolleté en ze hadden er gemengde gevoelens over, maar rechtvaardigde zichzelf dat ze kleding uit de 19e eeuw droeg.

Het was warm en ze voelde transpiratie druppels op hals en borst en deed haar halsuitsnijding een stukje open. Nu ze het luxe rijtuig voor haar alleen had, viel de enorme afmeting van de zitplaatsen op. Ze mijmerde over amoureuze ontmoetingen in deze landauer en onbewust vingerde ze zichzelf en liet haar fantasie de vrije loop. Een koel briesje bracht haar bij zinnen toen de koetsdeur open draaide. Het bleek Arnulf, het seksmaatje van haar liefje. Snel bracht ze haar rok op orde. Arnulf klom naar binnen, overzag de situatie en besloot er meteen gebruik van te maken. Hij kuste haar vol op de mond en ze ontving zijn tong terwijl hij haar borsten streelde. Behendig trok hij de zitting in slaapstand en daar lag ze met opgetrokken rok. Opgewonden bevrijdde hij zijn kloppende staaf uit het historisch kostuum. Simpelweg door het voorpand van de broek los te knopen en zonder dralen verdween zijn kloppende paal in haar natte kutje en behendig bevrijdde hij haar volle borsten.

Ze baalde van de gedachte met hem te copuleren, maar tegelijkertijd verlangde ze naar zijn strelende handen op haar borsten, zijn ongegeneerde onverholen hunkering en dierlijke driften. Hij was gezegend met een flink apparaat en ze voelde zich ertoe aangetrokken en ontving hem wellustig. Hij nam haar bruut, zoog en kneed haar volle borsten, greep haar bij de billen en dreef zijn paal dieper, terwijl Mia hem op de billen sloeg, zijn tepels kneep en hevig tongend haar eerste orgasme kreeg. Ze kreeg een kort moment om bij te komen en voelde zijn dikke paal diep in haar kloppen, terwijl hij haar kutje oprekte door zachtjes van links naar rechts te bewegen. Heerlijk om zo opgevuld te worden en straks zijn pulserende eruptie te ervaren.

Mia had hem eerder gehad en wist dat zijn uithoudingsvermogen en beheersing uitstekend was. Toen hij zijn gereedschap in zijn geheel uit haar trok en haar weer opvulde en dat in een kalm tempo bleef herhalen, terwijl hij met bewondering naar haar borsten staarde, greep ze hem bij de heupen en bracht haar bekken krachtig omhoog en kwam klaar. Arnulf trok zich terug en bewonderde haar borsten terwijl ze lag bij te komen en ze zag zijn opwinding rechtop tegen zijn buik. Op handen en knieën ontving ze hem, en met zijn handen om haar borsten stootte hij zich in haar leeg en ontving ze zijn pulserende warme sperma.

Voor de tweede rit, na een heerlijke lunch, zat mijn vriendin samen met Arnulf en de gastheer in de koets en las in hun ogen een onverholen dierlijke lust. Op de bok zit de koetsier samen met zijn vriend, beiden afkomstig uit Rwanda, mooie mannen te scouten.

Mijn vriendin geniet van de belangstelling en de geile blikken langs de route en spreidde opgewonden haar benen. Haar gastheer - André - vat het op als een uitnodiging, kruipt onder haar rok en steekt zijn tong in haar natte kutje. Verrast maar opgewonden gaf ze hem alle ruimte en voelt hoe haar clitoris, door zijn geraffineerde techniek, een erectie kreeg. Hij verandert van tactiek, trekt haar clitoris ritmisch af en bezorgt haar een heftig orgasme - terwijl Arnulf haar volle boezem streelt.

Nu was het haar beurt en gretig neemt ze zijn warme erectie in haar mond en trok, likt en zoog aan zijn staaf tot hij op het punt stond klaar te komen. Juist op dat moment voelt ze Arnulf haar rok optillen om behoedzaam haar anus te penetreren terwijl zijn vinger haar vochtige vagina in glijdt. Haar tong glijdt zachtjes over de eikel van André en plots voelt ze de eruptie van sperma op haar gezicht. Langzaam opende zich de deur op een kier en de brede grijns van de koetsier verschijnt.

Hij heeft de stoet verlaten en de koets staat stil op een verlaten landweg. Een plaid wordt uitgespreid en schrijlings neemt Mia plaats op Arnulf ’s stamper terwijl hij haar dikke boezem met beide handen omsluit. Als ze hem berijdt doet de koetsier een poging tot een dubbele penetratie en voelt ze druk uitoefenen en als ze zich ontspant, glijdt hij soepel naast de erectie van Arnulf. Het is haar eerste ervaring met twee flinke palen in haar schede. Arnulf draait zich soepel op zijn rug, met haar boven op zich, terwijl de koetsier zijn staaf terugtrok om soepel haar andere genotgrot te vullen. Nu komt de gangbang pas goed op gang en gulzig – als een geile sloerie - ontving haar mond de opwinding van André en zuigt ze hem nat. Dan arriveer ik ter plekke. Na ontvangst van een sms van mijn seksmaatje, en zie mijn vriendin als een loopse slet door de mannen gebruikt worden, waar ze zo van geniet dat ze haar omgeving vergeet. Al haar openingen zijn nu bezet; haar sterretje wordt opgevuld door de koetsier, die zich op zijn beurt laat verwennen door zijn vriendje die hem ritmisch penetreert, en mijn vriendin zuigt de dikke paal van mijn seksmaatje en ik hoor haar kokken als ze diep in haar keel zijn warme sperma ontvangt.

En ik? Ik ervaar mijn eerste biseks, want André leidt mijn harde voor zijn geil openstaande mannenkutje en ik glijd soepel dieper en dieper tot aan mijn schaambeen en voel mijn warme zaad stuwen, stuwen en stuwen tot een volledige eruptie en kom genotvol aan mijn gerief.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post251

VERLANGEN

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers ma, november 05, 2018 11:52

VERLANGEN

Verlangen is iets waar je geen vat op hebt. Al geruime tijd ben ik een stiekeme bi man. Al meerdere keren ben ik 's avonds naar homo ontmoetingsplaatsen geweest, maar durfde de stap nooit te nemen. Op een zomerse avond had ik weer zo'n geile bui en wilde nu eindelijk kennismaken met mannen seks. Ik had me voorgenomen om alles te laten ondergaan indien het zich voordeed. Ik stap 's avonds in mijn auto en rijd naar een Brabantse homo ontmoetingsplaats, een parking. Ik was vanwege de lekkere buitentemperatuur gekleed in een luchtig T-shirt en een korte broek met sport slippers. Ik deed iets wat ik daarvoor nooit had gedaan, namelijk ik stapte uit mijn auto nadat ik al mijn moed had verzameld. Blue keek ik wat rond en besloot toen om naar de bosrand te lopen. Het was er redelijk druk en ik volgde het natuurlijk ontstane pad in het bos gedeelte.

Ik voelde me begluurd maar dat maakte mijn opwinding alleen maar groter. Na zo'n 15 minuten te hebben rond gewandeld in het bos nam ik plaats op een omgevallen boomstam aan de rand van het bos uitkijkend op de parkeerplaats. Niet lang daarna hoorde ik iets of iemand naderen. Ik durfde niet op of om te kijken en deed net of ik niets hoorde. Mijn hart kloppend van opwinding in mijn keel. Hij kwam achter mij staan en legde zijn hand op mijn schouder. Nog gaf ik geen kik. Het was voor hem waarschijnlijk een signaal dat hij verder kon gaan want ook zijn andere hand legde hij op mijn andere schouder. Langzaam streelde hij met zijn handen over mijn rug en via mijn zij ook mijn borst. Ik voelde zijn hete adem in mijn oor blazen. Ik liet het allemaal toe. Ik deed alsof ik aan het genieten was van het uitzicht naar de parkeerplaats. Zo zittend aan de rand van het bos.

Mensen op de parkeerplaats konden me zo zien als ze mijn richting uitkeken. De man pakte mijn T-shirt aan de onderzijde vast en trok het omhoog. Gewillig stak ik mijn handen in de lucht zodat hij mijn shirt helemaal kon uitdoen. Zijn handen streelden nu mijn tepels. Ik werd er erg geil van en kreunde zelfs licht. Zijn handen streelden mijn rug en borst en zakten af naar mijn buik en mijn broeksband. Ik was zo opgewonden dat mijn lul al keihard was geworden. Dit was de man ook opgevallen en hij vroeg om mijn broek uit te doen. Het was een man met ervaring en had waarschijnlijk mijn onderdanige gevoelens en onervarenheid opgemerkt.

Aarzelend maar gehoorzaam door de opwinding deed ik wat de man me vroeg. Ik stond nu geheel naakt voor hem met een keiharde lul. Voor het eerst in mijn leven liet ik me betasten en bekijken door een man. Het maakte me enorm geil. Op de parkeerplaats moet dit niet onopgemerkt zijn gebleven. De man zei me op mijn knieën te gaan zitten met mijn handen achter mijn hoofd. Ik moest zo blijven zitten en ik moest gehoorzamen. Ik vond dit wel een geile gedachte en deed wat me was opgedragen. Hij pakte een blinddoek tevoorschijn en deed deze rond mijn hoofd. Ik kon nu niets meer zien. Eng maar het maakte me ook erg geil.

De man zei; “ik ben zo terug, jij blijft zo zitten”. De man liep weg en kwam even later terug. Ik hoorde meerdere mensen praten, allen mannen. Het leken er wel een stuk of vijf. Plots voelde ik mannen voor me staan. Ze zeiden dat ze me even wilde draaien en dat ze mij daar bij zouden helpen. Ik moest voorover buigen, en ik lag nu met mijn buik over de omgevallen boomstam. Mijn kontje hoog in de lucht. Ik kon natuurlijk wel raden wat er nu ging gebeuren. Ik zou voor het eerst worden geneukt door een echte mannen lul. Ik voelde iets kouds op mijn anus terechtkomen en het werd goed uitgewreven en daarbij verdween er een vinger in mijn anus. Ik had gelukkig al behoorlijk wat vibrator ervaring dus iets was ik wel gewend.

Kort daarna voelde ik de eikel van een dikke lul tegen mijn anus aan drukken. Mijn hart klopte in mijn keel. Hij duwde zijn dikke eikel langzaam mijn anus binnen. Wouw! Het deed pijn, even stopte hij met duwen en liet mij op adem komen en liet mij aan zijn staaf wennen. Kort daarna stootte hij zijn lul langzaam diep bij me naar binnen. Hm… de pijn maakte plaats voor genot. Ik voelde dat hij nog over had en duwde nog iets verder, nu voelde ik zijn kloten tegen mijn kont. Oeh... wat zit hij diep in mij. Langzaam gaat hij op en neer in mijn anus en ik geniet ervan. Dan voel ik dat mijn mond word opengedaan, bijna gelijktijdig wordt er een lul in mijn mond gestoken. Ik wordt geneukt en ben iemand aan het pijpen.

Even later voel ik iets warms op mijn rug terechtkomen en nog eens en ook in mijn gezicht. Het gaf een sterke herkenbare geur, het was sperma. Toeschouwers stonden zich dus af te trekken terwijl ik langs twee kanten werd geneukt. Ik voelde me een geile slet en pijpte de man nog heviger. Ik voelde dat zijn lul ging verdikken en dat hij bijna gelijktijdig klaarkwam en de geile klodders in mijn mond spoot. Wat was dat heerlijk ik slikte alles door. De man achter me ging me met steeds krachtiger wordende stoten neuken. Bij elke stoot voelde ik keihard zijn balzak tegen mijn kont aan komen. Nog twee krachtige stoten en... hij spoot al zijn geil bij mij naar binnen. De laatste toeschouwers spoten hun geil over mij heen en het werd rustig. Geheel uitgeteld lieten ze mij achter bij de omgevallen boomstam in het zicht van de parkeerplaats. Uitpuffend heb ik nog een poos zo gelegen, het sperma van mijn lichaam en uit mijn anus druipend, tot ik weer wat op adem kwam. Ik voelde me gebruikt, vies, sletterig, maar man wat was dit een geile eerste ontmoeting met mannenseks. Deze parking is een vaste waarde voor me geworden, en ben er nog vaak te vinden.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post219

FANTASIE VOLDAAN

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers di, april 17, 2018 10:02

FANTASIE VOLDAAN

Ik ben hetero (althans dat dacht ik tot voor kort), heb een vaste vriendin, een goed seksleven, een goed inkomen, een leuke vriendenkring en een leuk onderkomen. Alle redenen om tevreden te zijn, ware het niet dat ik seksuele fantasieën heb die ik niet kan realiseren. Zo ben ik al lang geobsedeerd door anale seks. Ik vind het heerlijk als mijn vriendin mij vingert. Ik heb ook zelf wel eens wat geprobeerd: met kaarsen, komkommers en zelfs een geribbelde zaklamp. Dat was soms aangenaam en deed mijn verlangens in ieder geval toenemen. Mijn vrouw waardeert het niet als ik haar achteruitgang bevoel. Eenmaal, toen ze wat aangeschoten was, kreeg ik toestemming om haar van achteren te nemen, maar een klein beetje drukverhoging met mijn paal deed haar ontnuchterend schreeuwen: ik moest ermee ophouden.

Toch begon ik langzamerhand te zoeken naar een bevrediging van mijn fantasieën. Ik las homo-erotische verhalen en kreeg zelfs homo-erotische verlangens; langzaam groeit de overtuiging: ik ben bi! Dit gezegd hebbende, kan ik mijn verhaal neerschrijven.

Op een avond was ik alleen thuis. Ik was bijzonder geil en aan het surfen op allerlei erotische en pornosites. Daar kwam ik aan bij een lijstje met seks ontmoetingsplaatsen door het gehele land. Met groeiende opwinding las ik de omschrijvingen van die ontmoetingsplaatsen. Ik zapte door alle plaatsen bij mij in de buurt. Ik keek wat voor soort seks er gedaan werd, en besloot uiteindelijk diezelfde avond nog zo'n ontmoetingsplaats te bezoeken. Bij de omschrijving "soort seks" stond er simpelweg "alles". Ik was benieuwd en met bonzend hart èn een bonzende harde reed ik er met mijn auto naar toe. Eenmaal aangekomen parkeerde ik mijn auto. Ik zag meer geparkeerde auto's en een paar vrachtwagens.

Ik liep het bos in dat achter de langs de provinciale weg gelegen parkeerplaats lag. Al gauw zag ik twee personen, ik dacht mannen, achter een bosje staan. Ik durfde haast niet te kijken, ik was nu wel behoorlijk zenuwachtig en liep daarom snel door. Het was schemerdonker buiten, nog net voldoende om wat contouren te zien. Het was niet echt warm, maar het bos was wel droog omdat het een aantal dagen niet had geregend. Ik liep door een haag van bosjes en kwam op een klein stukje grasveld terecht. Plotseling dook een man voor me op. Ik schatte hem iets ouder dan mij, een jaar of 35. Hij was niet onknap en had rode konen op zijn wangen. Ik wilde net wat gaan zeggen toen hij onverwacht zijn handen op mijn schouders legde. Hij keek me recht in het gezicht, zei niets en begon mij op de mond te zoenen.

Ik schrok, vond het een beetje vreemd, maar reageerde er wel op. De eerste keer dat een man mij kuste. Het was eigenlijk niet eens zo heel anders. Ik begon met mijn tong zijn mond te verkennen en tegelijkertijd legde ik mijn handen op zijn billen. Mijn hart klopte in mijn keel en ik was ongelofelijk opgewonden. Nu begon ik zelf initiatief te nemen. Ik knoopte zijn gulp open en liet mijn handen onder zijn onderbroek glijden. Ik voelde de warme ronde billen die godzijdank niet behaard waren. Nu ging gebeuren wat ik nog nooit gedaan had: ik voelde het, ik stond op het punt een man te gaan zuigen. Ik zakte op mijn knieën en nam zijn pik in mijn mond. Het smaakte mild en opgewonden begon ik met mijn tong langs zijn schacht te gaan. Ik nam er even afstand van en bekeek voor de eerste keer van zo dichtbij een man. Ik schatte zijn pik van middelmatig formaat, ongeveer zo iets als die van mij: 15 á 20 centimeter. Ondertussen had ik mijn handen nog steeds op zijn billen. Ik vroeg nu aan de onbekende man of hij wilde gaan liggen. Dat deed hij maar al te graag en ik trok hem zijn broek uit. Ik was nog steeds enorm opgewonden en ik begon hem overal te likken, zijn benen met mijn handen wijd uit elkaar trekkend. Ik likte zijn zak en nam voorzicht een voor een zijn ballen in mijn mond en zoog. Ik voelde hoe de man huiverend genoot. Toen mijn tong het gevoelige gebied tussen zak en anus verkende gaf de man een zucht. Verder was het nog steeds stil op een enkel geritsel in de bosjes voor mij na. Ik keek naar de donkere ster van de man en ging er met mijn neus naar toe. Zou het er stinken? Maar het rook eigenlijk nergens naar en ik besefte dat de man zich alvorens hier te komen grondig had gewassen. Ik likte hem voorzichtig en ook toen proefde ik niets vies. Ik had het getroffen: een schone man, ik had net zo goed een stinkende vrachtwagenchauffeur kunnen treffen.

Ik had op dit moment een ontzettende harde. Ik likte deze man dus overal en drong uiteindelijk met mijn tong zijn anus binnen. Overigens nog geen eens zo gemakkelijk als ik dacht. Ik moest echt kracht zetten met mijn tong om hem open te krijgen. Ineens drukte de man mij van zich af: ik wil nog niet komen, zuchtte hij, en ik hoorde nu voor het eerst goed zijn stem: gewoon normaal, maar een beetje hees.

Hij keek mij in de ogen en begon mij weer te zoenen. Nu waren de rollen echter omgedraaid en ik voelde zijn handen op mijn billen. Hij trok mijn broek naar beneden en ik schopte mijn schoenen uit en de broek kon nu weg. Bijna meteen voelde ik zijn warme mond om mijn pik. Ook hij begon mij overal te likken en het voelde eigenlijk hetzelfde als wanneer mijn vrouw dit deed. Door het lange voorspel had ik een enorm harde lul gehad en al vrij snel voelde ik het komen. Ik zei fluisterend tegen de man dat als hij zou doorgaan, ik zou komen. Daarop stopte hij, en vroeg me om op mijn knieën, met de kont omhoog, te gaan zitten, in de hondjeshouding.

In deze houding liet hij zijn vingers een voor een door mijn bilspleet gaan. Ik merkte dat hij met zijn vrije hand even tussen zijn kleren frommelde. Even later voelde ik iets koud en vochtigs in mijn bilspleet. Bijna meteen smeerde de man de vaseline uit en circuleerde met zijn vinger rond mijn anus. Ik genoot hiervan en de rillingen liepen me over de rug toen hij een vinger naar binnen stak, en hij me begon te masseren. Ik ontspande me en al vrij snel kwam er een tweede vinger bij. Precies op dat moment hoorde ik wat geritsel uit een van de bosjes, recht voor me. Ik tuurde in het donker voor me uit en dacht dat ik iemand zag en riep daarom: kom er maar bij.

Tot mijn grote verbazing kwam een jonge vrouw, ongeveer mijn leeftijd, uit het bosje, gekleed in een rokje en een T-shirt. De man leek niet te schrikken en bleef zijn vingers in mij rond bewegen. Ik keek omhoog en zag dat de vrouw de man aankeek en een blik van verstandhouding wisselde. Dat begreep ik niet maar ik had andere zorgen aan mijn hoofd. De vrouw mompelde een groet en liet zich voor mij op de grond zakken, en ze begon mij te zoenen.

Plotseling liet ze zich op haar rug zakken en begon zij zich onder mijn lichaam te manoeuvreren. Intussen bleef de man mijn anus masseren. Ik wist niet wat me allemaal overkwam. Mijn houding was vrij ongemakkelijk maar ik genoot met volle teugen. Het hoofd van de vrouw bevond zich nu vlak bij mijn buik en zij nam mijn pik in haar mond. Dit was de hemel, dacht ik. Ze hield het niet lang uit, wurmde zich onder mij vandaag en ze liet haar rokje zakken. Weer liet ze zich neerzakken en bewoog ze zich onder mij, ditmaal andersom. Toen ze onder mij lag drukte de man mij, met zijn twee vingers in mijn anus, naar beneden en mijn stijve lul voelde de harige plek van de vrouw. Met haar hand trok de vrouw mijn lul in haar drijfnatte spleet. Op hetzelfde moment haalde de man zijn vingers uit mij en direct daarna stond zijn pik aan mijn poort. Ik stond op het punt om ontmaagd te worden. Door het vingerwerk vooraf, deed het binnendringen van de man mij geen pijn. Door de spanning dreigde ik zelf te verslappen maar de vrouw onder mij begon met haar heupen te stoten en ik groeide in hard tempo. Inmiddels drong de man steeds dieper naar binnen totdat ik het gevoel had dat hij vast zat. Even trok hij zich terug, maar hij stootte direct daarop weer toe, maar weer leek hij vast te zitten. Daarna deed hij dit nogmaals en plotseling schoot een vlammende pijn door mijn lichaam. We hielden daarna ons alle drie stil. Zo kon ik wennen aan het feit dat ik enorm opgevuld was; de pijn trok weg.

Ik voelde de ballen van de man tegen mijn kont aan. Heel voorzichtig begon hij in mij op en neer te bewegen. Het was echt een goddelijk gevoel en ik was nu supergeil. Ik raakte zelf in het ritme van de man en bewoog mee, mij telkens in en uit de natte spleet van de vrouw bewegend. Ik hield dit niet lang, wist ik, en ik voelde mijn ballen samentrekken. Tegelijkertijd begon de man zijn tempo te verhogen en met een gedempte zucht spoot hij mijn darmen vol, en vrijwel meteen daarna spoot ik de vrouw onder mij vol. Ook de vrouw kwam zuchtend klaar en ik voelde haar geil tegen mijn dijen spatten. Ik strekte mijn armen en benen en lag nu bovenop de vrouw met de man bovenop mij. Ik keek naar de vrouw onder mij en stamelde dank. Ik was geheel verdwaasd. Maar de vrouw wisselde een blik met de man. Ik realiseerde mij dat zij elkaar moesten kennen.

We rolden nu van elkaar af en lagen uitgeput naast elkaar. Toen vertelde de man mij dat hij en zijn vriendin al lang een verboden fantasie koesterden en dat die fantasie vandaag bewaarheid was geworden. Ik vertelde niets over mezelf, maar ging vrij snel naar huis, onderwijl nagenietend tot op het bot.

Thuis douchte ik mij en ging naar bed. Toen later die nacht mijn vriendin thuiskwam lag ik nog steeds wakker naar het plafond te staren. Op haar vraag of ik een leuke avond had gehad antwoordde ik: lekker rustig.

We hebben nog heerlijk gevreeën die nacht, maar nooit heb ik haar durven te vertellen van de ontmoeting van die avond. Nadien heb ik ook nooit meer zoiets gedaan. Niet omdat ik niet durfde. Ik had veel meer het idee dat de heerlijke ervaring van die avond nooit geëvenaard zou kunnen worden.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post84

MIJN FANTASIE

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers wo, april 11, 2018 11:55

MIJN FANTASIE

Lopend over straat word ik aangesproken door een slank meisje met donker haar en een strak figuur, lekkere ronde kont en sexy kleding. Ze vraagt of ik over een uur bij haar thuis langs wil komen en dat ik geen vragen moet stellen. Uiteraard twijfel ik even maar stem dan toe. Ze geeft me haar adres en loopt weg. Ik zie haar heerlijke kontje heen en weer schudden terwijl ze wegloopt. Ik ga snel naar huis en neem een douche. Ik spring op de fiets en ga naar het opgegeven adres. Eenmaal daar aangekomen slik ik twee keer en bel aan. Ze doet open en glimlacht naar me.

“Kom binnen, ik dacht al dat je de nieuwsgierigheid niet kon weerstaan”. Ze pakt mijn hand en leidt me de woonkamer in. Ze stelt zich voor als Noor. Ik kijk om me heen en zie nog twee andere mensen. Een donkere man en een vrouw. Ook zij stellen zich aan me voor. Hij heet Emiel, hij is groot en breed. Bijna een kop groter dan ik. Ook de tweede vrouw stelt zich voor. Zij heet Laura. Ze is even groot als ik en heeft ook een strak lichaam. Noor vraagt of ik weet waarom ik hier ben.

“Ik heb geen idee” zeg ik maar ik ben altijd in voor nieuwe spannende dingen.

“Dat dacht ik al” zegt ze met een glimlach.

“Ik zal het je vertellen” zegt Emiel, “onder één voorwaarde. Als je het niets vindt dan moet je gelijk vertrekken. En als je mee wil doen dan mag je niets weigeren”.

Ik slik en twijfel even.

“Goed” zeg ik, “vertel het me maar”.

“We zoeken een onderdanige slet waar we alles mee kunnen doen wat we willen” zegt Laura. Ik slik en het zweet breekt me uit. Wat nu? Wil ik dit? Wat moet ik doen? Ik twijfel maar zeg uiteindelijk toch ja. Zo erg kan het toch niet zijn? Die dames zien er sexy uit en die kerel is best aardig tot nu toe. Noor pakt mijn hand weer en zegt.

“Laten we ons eens gaan voorbereiden”. Ik loop met haar mee en we gaan de trap op de badkamer in.

“Doe al je kleren maar uit en ga maar onder de douche staan”.

“Ik heb net gedoucht” zeg ik. Ze kijkt me aan en zegt.

“Je doet alles wat we zeggen, oké?” Nou ja, van een douche meer of minder is nog niemand gestorven. Ik kleed me uit en ga onder de douche staan.

“Spoel jezelf maar af” zegt ze. Ik spoel me af en wil weer uit de douche stappen. “Niet zo snel” zegt Noor. Ze komt aanlopen met een scheermes en een bus scheerschuim. “Eerst gaan we je scheren”. Ze spuit scheerschuim op mijn schaamhaar en ballen en begint me te scheren. Mijn pik wordt er een beetje stijf van. Ze negeert het. “Draai je maar om en buig naar voren” zegt ze. Ze spuit nu ook scheerschuim tussen mijn billen en begint mijn kontje helemaal kaal te scheren. “Dat is beter” zegt ze als ze klaar is. “Spoel jezelf maar af en kom dan maar naakt naar beneden”.

Ik droog mezelf af en loop de trap af. Als ik de woonkamer binnen loop, zie ik dat zowel Noor als Emiel en Laura ook naakt zijn. Noor zit op haar knieën voor Emiel en zuigt aan zijn gigantische negerlul. Zijn pik is wel twee keer zo groot als mijn lul. En Laura staat ernaast maar ze speelt niet met haar kutje. Ze heeft haar lul vast! Dat had ik niet verwacht! Ik had weleens shemale filmpjes bekeken maar nog nooit een shemale in het echt gezien. Haar pik is minimaal net zo groot als mijn pik. Noor staat op en loopt naar me toe.

“Zo, kom jij maar hier sletje. Jij gaat ons plezieren!” Ik huiver maar besef me dat ik niet kan weigeren. Ik loop met haar mee.

“Op je knieën” zegt Laura. Ik ga op mijn knieën zitten. Twee stijve pikken zweven nu voor mijn hoofd. Noor pakt mijn hoofd vast en zegt dat ik mijn mond open moet doen. Ik doe het en voel de grote negerlul van Emiel in mijn mond glijden. Hij past er met moeite in. Ik stik bijna. Langzaam duwt hij hem verder in mijn mond. Ik zuig erop en voel hoe Noor mijn mond steeds verder om die grote negerlul duwt. Laura pakt mijn hand en begeleidt hem naar haar stijve pik. Ik begin haar langzaam af te trekken. Noor zegt nu dat ik Laura moet afzuigen. Ik neem haar stijve pik in mijn mond en begin te zuigen. “Goed zo sletje” zegt Laura. Zuig maar lekker hard en diep aan die lul. Om beurten moet ik die negerlul en die shemale-lul diep in mijn keeltje nemen. Noor staat ernaast en vingert haar kutje en laat haar kutvocht aan Emiel en Laura proeven. Plots loopt Laura weg. Noor zegt dat ik harder moet zuigen. Emiel duwt zijn pik nu nog dieper in mijn keel. Laura is terug. Ze heeft een fles glijmiddel gepakt en begint mijn net geschoren kontje in te smeren met glijmiddel. Ik vrees voor wat er komt maar heb geen tijd erover na te denken met die dikke lul in mijn mond.

“Zijn kontje is helemaal nat en glad” zegt Laura. “Zal ik hem eerst even lekker voor je openen” zegt Laura tegen Emiel. Emiel lacht en knikt. Ik moet op mijn rug gaan liggen met mijn benen omhoog. Laura gaat op haar knieën voor me zitten en duwt langzaam haar stijve pik beetje bij beetje bij me naar binnen. Ik schreeuw het uit. Noor zegt dat ik mijn bek moet houden en dat dit pas het begin is. Ze gaat met haar kutje op mijn mond zitten en zegt dat ik haar moet likken. Ze beweegt haar kutje en kontje over mijn tong en zegt dat ik mijn tong diep in haar gaatjes moet duwen. Ik lik en zuig alsof mijn leven ervan afhangt terwijl ik door die dikke shemale-lul in mijn kontje wordt geneukt. Laura neukt me steeds harder en dieper en ik voel mijn sterretje steeds wijder worden. Dan trekt ze haar pik uit mijn kontje en zegt tegen Emiel.

“Jij bent aan de beurt”.

Ik wil nog zeggen tegen haar dat ik dat echt niet aankan maar Noor duwt haar kut nog harder op mijn gezicht. Emiel draait me om en ik zit op z'n hondjes op de grond met mijn kontje in de lucht. Ik voel zijn gigantische lul tegen mijn sterretje aan en langzaam glijdt hij naar binnen. Ik ben helemaal gevuld en hij begint me langzaam maar diep te neuken. Ondertussen is Noor van me af gegaan en zij wordt nu door Laura geneukt. Ik zie die dikke shemale-pik die net nog in mijn kontje zat langzaam in de kut van Noor verdwijnen. Emiel verhoogt het tempo nu en begint steeds harder te kreunen.

“Zullen we ons sletje lekker volspuiten met ons zaad” vraagt Emiel aan Laura. Ik voel zijn gigantische pik uit mijn kontje glijden. Laura en Emiel komen voor me staan en trekken hun glanzende pikken af.

“Doe je mondje maar open” zeggen ze. Ik open mijn mond en wacht op hun warme zaad. Ze spuiten allebei dikke klodders zaad diep in mijn keel. Ik moet het allemaal doorslikken.

“En als je denkt dat je nu klaar bent dan heb je het mis” zegt Noor. “We kunnen jou toch niet laten gaan zonder dat jij bent klaargekomen?” Noor zegt dat ik op mijn rug moet gaan liggen. Ze pakt mijn pik vast en begint er langzaam aan te trekken terwijl ze met haar andere hand met mijn ballen speelt. Langzaam duwt ze ook een vinger in mijn kontje en ze zuigt langzaam op mijn eikel. Langzaam neukt ze mijn kontje en zuigt ze aan mijn pik. Ik voel dat dit niet lang gaat duren. Ze zuigt steeds harder en ik zeg dat ik bijna ga komen. Emiel pakt plots mijn benen vast en trekt me omhoog. Mijn pik hangt nu recht boven mijn mond en ik spuit al mijn warme zaad in mijn eigen keel.

Ik lig uitgeteld op de grond en weet niet of ik me nou misbruikt moet voelen. Maar geil was het wel.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post80

CHINESE HAP

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers ma, april 09, 2018 14:00

CHINESE HAP

Gulzig nam ik zijn stijve paal in mijn mond en zoog op de eikel alsof het een lolly was. De ballen liet ik speels door mijn vingers glijden en af en toe gleed ik pardoes met mijn vinger richting zijn sterretje. Mijn vriend kreunde van genot, en om mij enigszins te bewerken probeerde hij, niet georiënteerd met zijn rechterhand de bult in mijn 501 te bewerken.

Het was een week na onze eerste uitbarsting en we hadden de smaak flink te pakken gekregen. Geen dag was er voorbij gegaan waarop wij ons niet bezondigd hadden aan pijp en trekpartijtjes, en wanneer de gelegenheid het toeliet, elkaar vanachter flink te verwennen. En nu hadden we het rijk helemaal voor ons alleen, mijn ouders waren op vakantie en mijn zusje was bij een vriendin. Het was rond etenstijd en in plaats van in de koelkast te kijken welk vlees we konden bereiden, besloten we eerst elkaars vleeslollies goed onder handen te nemen. En we namen het er goed van, mijn vriend had inmiddels mijn Levi's ook open weten te krijgen en wreef uit alle macht over de bult in mijn boxer. Om mijzelf ook een beetje tegoed te doen, hielp ik hem een handje en kleedde mij, al aan zijn pik zuigend, verder uit. Ik verplaatste mijn onderlijf een beetje zodat hij mijn harde staaf ook kon proeven, en zo lagen we dus heerlijk aan elkaars tampeloeressen te sabbelen. Met mijn tong maakte ik iedere vierkante centimeter van zijn eikel lekker nat, en ook de rest van zijn lul kreeg een behandeling, net zolang tot ik zijn pik helemaal nat gelikt had. Met mijn duim en wijsvinger maakte ik een ring en schoof deze over zijn pik heen, zodat die loodrecht overeind stond doordat ik zijn voorhuid helemaal strak trok. Nu was het helemaal een genot zijn lat te bewerken en met het puntje van mijn tong begon ik zijn spuitgaatje te bewerken, het koste wat moeite de minilipjes uit elkaar te spreiden, maar het lukte, met mijn tong zat ik erin.

Dat het mijn vriend niet onberoerd liet bleek wel, want ik werd steeds harder en dieper afgezogen, hij begon zelfs te brommen, en die bromvibraties hadden hun effect. Ik kon mijn onderlijf niet stil houden en zachtjes duwde ik mijn pik steeds verder in zijn mond. Ik besloot het brommen ook bij hem toe te passen, en nam zijn pik weer diep in mijn mond en maakte zoemgeluiden, met een flinke bas. 'Hamming' is de Amerikaanse term voor deze techniek; neem pik in je mond en zeg hammmmmmmmmm, de vibraties werken dan door in de penis van de ander, zalig! En onder het 'hammen' door begonnen we elkaars sterretje langzaam op te wrijven, en naarmate we ons hoogtepunt voelde naderen steeds sneller en dieper. Toen ik merkte dat mijn vriend bijna zover was begon ik hem in een snel tempo te trekken met zijn eikel nog in mijn mond. Hij deed hetzelfde bij mij, totdat we het allebei niet meer hielden, met een stoot duwde ik mijn ejaculerende apparaat diep in zijn keel en tegelijkertijd voelde ik zijn warme goedje over mijn smaakpupillen walsen.

Aa… ah… wat geil zeg, een week geleden waren we nog een beetje eng van sperma, het in een keer slikken was er nog niet bij, maar nu namen we het helemaal tot ons. We gingen rechtop zitten en ik likte eerst zijn pik nog even schoon en hij de mijne, om daarna over te gaan in een innige tongzoen. We vleiden achterover op de opgehoopte stapel kussens en het dekbed, en heel teder verwenden we elkaar met onze tongen. Het was als in een droom zo lekker. Rond een uurtje of zeven, we hadden allebei gedouchte en waren inmiddels ook weer aangekleed, deden we uiteindelijk de koelkast open;… niets!

We hadden geen trek in droog brood, dus besloten we chinees te bestellen. Ik bestelde nasi met biefstuk, en Joris nam een uitgebreide rijsttafel, van alles lekker veel en lekker vet dus. Meteen bestelden we er 2 Six packs Heineken bij, zodat we voor het stappen van vanavond een goeie bodem konden leggen. Na een half uurtje arriveerde het eten en ik deed open. Voor mij stond een kleine maar knappe Chinese jonge man van een jaar of twintig, bepakt met vele witte plastic tasjes met daarin het eten dat wij besteld hadden. Ik nam er onhandig een paar aan, maar toen dat niet echt werkte, liep ik met een paar tasjes vast naar boven in de bedoeling weer naar beneden te gaan om de rest te halen. Ik zette ze bij Joris naast de salontafel, en bij het trapgat liep ik de Chinese jongen weer tegen het lijf; wat aardig, hij kwam ze helemaal naar boven brengen.

“Dit hebben wij helemaal niet besteld,” riep Joris een tikkie verontwaardigt vanuit de huiskamer. Snel liep ik met de bezorger in mijn kielzog de kamer in. Met een blik van ‘wat moeten we hier nou weer mee’ zagen we Joris de etenswaren uit het tasje halen. Kunstwerken gesneden uit wortel, vogelnestjes, ijs met slagroomtoetjes; hij haalde het er allemaal uit. In plaats van een Six pack zaten er 12 flesjes bij. Ook goed. Semi-verontwaardigd vroegen we aan de Chinees wat we nou met deze situatie aan moesten.

“Solly meneel”, wende hij zich tot Joris, 'el moet iets zijn fout gegaan bij de noteling van de bestelling, het spijt mij, ik zal het goedmaken”. Even keken Joris en ik elkaar samenzwerend aan, om ons vervolgens tot onze Chinese vriend te wenden.

“We zijn de kwaadste niet, we willen hier best voor betalen,” zei ik toeschietelijk.

“Dank U wel, meneel, ik ben U eeuwig dankbaar,” zei de Chinese jongen op verontschuldigende toon.

“We hebben nu alleen geen geld op zak, maar wij weten we een andere manier,” zei Joris, mij een zeer vette knipoog gevend. “Je mag wel mee-eten als je dat wilt”.

“Glaag”, antwoordde de jongen, en zo zaten we twee minuten later met zijn allen te eten, Joris en ik op de tweezitter, de Chinees op de zetel. Joris zat te eten alsof zijn leven ervan afhing en ik zag dat hij een flinke hap nasi op zijn kruis had gemorst. Ik zette mijn bord op tafel en bracht mijn hoofd naar zijn kruis om de nasi met een grote en gulzige hap in een keer van zijn broek af te happen. Joris, die net weer een hap naar zijn mond bracht, kantelde zijn vork een kwartslag en een nieuwe hap nasi kwam op zijn kruis. Weer begon ik deze op wilde wijze tot mij te nemen, en merkte onderwijl dat er een flinke bobbel in zijn broek zat. Ik knoopte de broek open en nam zijn lul uit zijn broek, meteen kwakte Joris er wat nasi op en ik hapte deze er net zo snel weer vanaf, alleen nu kwam daar die heerlijke smaak van zijn pik bij. Ik at alles op en begon hem te pijpen. Terwijl ik aanstalten maakte keek ik even opzij.

De Chinese jonge man zat doodstil in de zetel met voor Chinese doen wijd open gesperde ogen. Hij zat er met de intentie zijn vork naar zijn mond te brengen, terwijl iemand plotseling de tijd had stilgezet. Het was een grappig gezicht.

“Ook een hapje?” zei Joris, terwijl hij nonchalant weer een vorkje nasi op zijn pik liet vallen. De Chinees zette zijn bord neer en al snel zaten we met zijn tweeën aan Joris zijn pik te zuigen en te likken, met zo nu en dan een portie nasi erbij. De jongen had het blijkbaar al vaker gedaan, hij genoot er zichtbaar van, en ik voelde ook hoe hij als eerste met zijn hand over mijn kontje wreef. Toen hij met zijn hand mijn broek inkwam en mijn door mijn bilspleet begon te wrijven werd het mij teveel. Ik liftte op een duwde het bord uit Joris zijn handen en begon hem hartstochtelijk te tongen en te trekken. Joris op zijn beurt wilde mij in toom houden en duwde mij met mijn rug tegen de zitting, terwijl hij mijn blouse openscheurde en wild mijn tepels begon te likken. De Chinese jongen stond er wat verloren bij.

“Stop, stop, stop!” zei ik zacht, en Joris hield halt. Ik keek naar al het eten op tafel en naar de Chinese jonge man, die inmiddels met zijn broek op zijn knieën stond en een behoorlijke paal toonde.

“Ik begin namelijk steeds meer trek in 'Chinees' te krijgen,” zei ik terwijl ik opstond en de jongen bij zijn pols pakte. Joris keek mij lachend aan en begreep wat ik bedoelde. Ik begeleidde de jongen, die Ioxiu heette zoals we later kwamen te weten, naar de achterkamer waar de eettafel stond. Ik beval Ioxiu zich uit te kleden en met gespreide armen en benen op tafel te gaan liggen. Joris kwam inmiddels met het eten aanzetten, en we kieperden al het eten over Ioxiu heen. Zijn hele buik en borst lag vol met nasi en zijn kruis bedekten we met de salades. Op de nasi over zijn borst legden we wat stokjes saté en bedekten hem overvloedig met satésaus.

Ik pakte drie flesjes bier, maakte deze open, en proostte op een gezellige en voedzame avond. Joris knielde op de tafel boven de jongen, drukte zich plat tegen de jongen aan, zodat het eten zich over beide lijven uitsmeerde, en gaf hem een lekkere tong. Ik pakte een stokje saté en kwatste deze door Joris zijn spleetje. Ik duwde het vlees tussen zijn billen en Joris kneep ze samen, zodat ik makkelijk het satéstokje ertussen uit kon trekken, en de stukken vlees nog tussen zijn billen zaten. Ik likte de saus met lange halen uit zijn kontje en hapte de stukjes vlees ertussen uit. Nooit gedacht ooit een jongenskontje te likken, maar zo werd het wel erg lekker.

Joris en Ioxiu waren inmiddels bezig elkaar te tongen, en de nasi en saté tussen hen in maakten een lekker geil en soppend geluid. Ze lagen met hun lullen tegen elkaar en ik trok beide pikken tussen hun benen vandaan en begon ze allebei af te zuigen en te likken. Mijn handen onderhielden intussen allebei de kontjes, die ik allebei insmeerde met nasi.

Op een gegeven moment kwam Joris weer overeind en ging naast mij staan, drukte zich even tegen mij aan zodat ik ook een nasi stempel had. Ik pakte een kunstwerk gesneden uit wortel tussen het eten vandaan, en stopte de stam hiervan in Joris zijn mond. Tegen Ioxiu zei ik dat hij op handen en knieën op tafel moest gaan staan. Met zijn spitse kontje naar ons toe bewoog ik de wortel die uit Joris zijn mond stak naar het strakke Chinese kontje. Met mijn vingers die nog onder de pindasaus zaten smeerde ik het kontje lekker glad en de wortel gleed soepel het kontje in. Langzaam zag ik Joris zijn gezicht heen en weer in het kontje bewegen, Ioxiu maakte kreunende geluiden, en naarmate de oranje wortel sneller heen en weer bewoog in het strakke onbehaarde kontje (spleetje) kermde de jongen ook steeds harder.

Terwijl Joris het kontje van Ioxiu bewerkte met de wortel, ontfermde ik mij over Joris zijn kontje. Ik likte de laatste resten saus eruit, en nu zijn kontje flink nat was van mijn likkende tong, bracht ik mijn harde lul naar zijn gaatje en stootte hem in een keer naar binnen. De Chinees kermde even want door mijn stoot schoot de wortel die Joris in zijn kontje beroerde heel diep en hard naar binnen. Langzaam begon ik Joris te neuken, ik legde mijn handen op zijn zij, zodat ik mij goed kon afzetten, en naarmate ik langer neukte zette ik mij ook steeds harder af, steeds harder en dieper en sneller. Joris daarentegen bewoog de wortel steeds harder en sneller in het kontje van Ioxiu terwijl deze zichzelf nu aan het aftrekken was. Het was een geile boel. Op een gegeven moment draaiden we de rollen om. Ioxiu ging op zijn knieën op de grond zitten en ik neukte hem in zijn kont, terwijl ik op mijn beurt weer door Joris werd geneukt.

De beleving neuken en geneukt worden was echt fantastisch. We hijgden en kreunden alsof het een wedstrijd was wie het hardste kon hijgen en kreunen. Terwijl ik hem neukte trok ik aan Ioxiu zijn lekkere pik, en al snel voelde ik het warme zaad over mijn hand stromen. Ik hield mijn ondergespoten hand omhoog en voelde dat die meteen door Joris werd afgelikt, hij pijpte als het ware mijn vingers, en dat maakte mij weer zo geil dat ik meteen klaar wilde komen. Ik trok mijn pik uit de Chinees en draaide hem om, Joris trok zijn pik uit mij en beide trokken we ons af boven het Chinese gezicht die met open mond klaar lag om ons hete sperma te ontvangen. Terwijl wij onszelf trokken gaven Joris en ik elkaar een diepe tong en met onze lullen tegen elkaar voelde we dat Ioxiu ons allebei tegelijk in zijn mond nam en tegelijkertijd spoten hem helemaal onder.

Samen likten Joris en ik zijn gezicht helemaal schoon, onze tongen elkaar laten kruisend, zo zalig! We wilden hem niet laten gaan, Ioxiu, de Chinees, hij lag er nu zo lekker bij dat we hem meteen vastbonden en aangezien we door de nasi heen waren bedolven we hem onder het slagroomijs toetje. Samen aten we de slagroom van zijn goed geschapen pik. Met een leeg flesje bier(met luchtgaatje!) beroerden we zijn kont. Joris trok hem hard af terwijl ik hem vingerde en hij Joris pijpte, en ik hem later neukte. We tongen en de Chinees kermde. Hij vond het heerlijk en wij hadden het ook fantastisch.

Later liet ik mij vast binden, de wortel stopten ze in mijn mond zodat ik geen geluid kon maken. Joris neukte mij als nooit te voren terwijl Ioxiu mij helemaal onderspoot, het was fantastisch! Toen Ioxiu weg was neukte Joris mij nog een keer en nadat hij en ik waren klaargekomen vielen we in slaap terwijl zijn pik nog in mijn kont zat.

Ik ben nog nooit zo lekker wakker geworden als de volgende ochtend...

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post78

GEZELLIG MET DRIE

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers di, maart 20, 2018 15:32

GEZELLIG MET DRIE

Ik kwam de kamer binnen en zag dat m'n kamergenoot lag te slapen. Ik ging aan m'n bureau zitten en begon met m'n computer te werken. Terwijl ik aan het typen was, zag ik hem woelen in z'n bed. Het gebeurt wel vaker dat een jongeman ligt te woelen tijdens z'n slaap. Toen hij begon in z'n slaap te praten en te kreunen werd ik opgewonden. Ik bleef maar naar hem kijken, de geile bok die ik ben. Ik had moeten weggaan en de arme kerel laten slapen maar dat kon ik niet. De seksuele uitstraling van de scène voor m'n ogen wond me op. Ik begon m'n lul te masseren door m'n broek. Het voelde zo lekker. Ik ging naar z'n bed en trok heel voorzichtig het laken achteruit. Daar lag hij dan. Een mooi, gebruind, bijna haarloos en naakt lijf. Hij lag nog steeds met z'n lijf tegen te matras te schuren zodat zijn achterwerk op en neer ging. Ik moest hem aanraken. Ik kon het echt niet laten. Ik stak zachtjes mijn hand uit en legde mijn handpalm op z'n gespierde achterwerk. Ik liet m'n hand over z'n billen glijden. Hij begon harder te kreunen en begon sneller te bewegen. Ik maakte cirkels op z'n kont en hij begon nog sneller te bewegen. Plots kreunde hij zeer luid en z'n lichaam spande zich op. Ik wist dat hij klaargekomen was. Voorzichtig plaatste ik het laken terug en ik ging naar de badkamer om een douche te nemen. Onder de douche kon ik nog net m'n haar wassen en m'n lichaam inzepen vooraleer ik me niet meer kon beheersen en ik mezelf begon af te trekken. Ik was nog nooit zo opgewonden en kwam dan ook al na enkele seconden klaar. Ik voelde me erg opgelucht maar ook verward. Hoe kon het zien van een andere man mij zo opwinden? Ik was van plan m'n gevoelens verder te verkennen.

De volgende dag besloot ik ervoor te zorgen dat hij me betrapte terwijl ik aan het masturberen was en af te wachten wat er zou gebeuren. Ik lag uren naakt en bloednerveus in bed. Ik had enorm veel zelfbeheersing nodig om me niet af te trekken terwijl ik op hem aan het wachten was. Mijn lul was al de hele dag keihard. Eindelijk hoorde ik hem de deur van de flat openen. Het was nu of nooit! Ik deed mijn laken naar beneden en begon me als een gek af te trekken. Toen ik hem in de kamer hoorde komen, vloog mijn eerste spermaschot al op m'n buik. Ik bleef mezelf nog een tiental seconden melken totdat mijn orgasme verdwenen was. Ik opende mijn ogen en zag hoe hij me een handdoek aanreikte.

"Hier", zei hij. "Kun je jezelf een beetje proper maken." Hij leek totaal niet geschokt over wat hij net gezien had. Ik veegde mijn buik en borst schoon. Ik bleef op m'n bed liggen, nog steeds in een geile bui. Toen hij aan z'n bureau ging zitten, sprong ik uit bed en trok een boxershort aan. Ik ging achter hem staan en sprak zijn naam. Hij draaide zich om en vooraleer hij de kans had om te reageren, greep ik z'n gezicht en kuste hem op de lippen. In het begin bood hij een beetje weerstand maar al snel kronkelden onze tongen rond elkaar. Binnenkort zou hij mijn minnaar zijn. Zachtjes streelde ik z'n billen en hij greep mijn billen vast. Ik voelde z'n keiharde lul in z'n jeansbroek terwijl mijn eigen lul zich een weg zocht uit mijn boxershort. Zachtjes begon hij zich een weg langs mijn lichaam te kussen en al snel had hij mijn harde paal in z'n mond. Hij draaide met zijn tong kringetje rond m'n eikel en ik kon me nauwelijks beheersen om mijn zaad niet onmiddellijk in z'n gezicht te schieten. Hij voelde dat ik op ontploffen stond en stopte met zuigen.

Ik gebruikte deze pauze om hem bliksemsnel uit z'n kleren te helpen. Toen we beiden naakt waren gingen we op zijn bed liggen. (Ik gebruik mijn bed liever om met m'n vriendin te vrijen.) Ik lag boven op hem en kuste passioneel zijn nek terwijl ik langzaam afzakte naar z'n borst. Toen ik aan z'n tepels begon te zuigen, sloot hij z'n ogen en zuchtte.

"Zuig aan mijn lul. Alsjeblief." Hoe kon ik weigeren nu ik al zo lang verlangde om een man af te zuigen. Ik bewoog mijn gezicht tussen z'n benen en snoof zijn geur op. De geur was zo verschillende van die van mijn vriendin. Krachtiger maar minstens even aangenaam. Ik wou dat ze hier was want ik ben zeker dat ze hier heet en nat van zou worden. De gedachte wond me nog meer op en ik begon zijn lul te likken. Zachtjes nam ik hem in m'n mond en begon te zuigen. Ik vond het een ongelofelijk gevoel en ik wou dat deze man in m'n mond zou klaarkomen. Ik zoog en likte verschillende minuten aan z'n lul. Ik maakte mijn vinger nat met speeksel en ik begon zijn anus te strelen, net zoals zij altijd bij mij deed. Hij schokte en ik wist dat hij bijna ging klaarkomen. Ik liet z'n lul rusten in m'n mond en likte rond z'n eikel. Straaltjes zoutig wit zaad kwamen uit z'n lul geschoten. Ik probeerde om alles in te slikken maar het was teveel. Z'n zaad kwam langs mijn mondhoeken naar buiten. Ik bleef toen wat roerloos op hem liggen en gaf hem toen een lekkere tongzoen zodat hij z'n eigen sperma kon proeven.

Spoedig vielen van in elkaars armen in slaap. Ik werd wakker en hoorde.

"Oh mijn god. Waar zijn jullie twee mee bezig?" Het was mijn vriendin. Ze keek me tezelfdertijd kwaad en jaloers aan. Ik kroop zachtjes uit z'n omhelzing en kroop uit het bed. Ik vertelde haar rustig wat er de laatste twee dagen allemaal gebeurd was. Langzaam maakte haar kwade blik plaats voor een verlangende blik. Weldra waren we elkaar aan het kussen en ze betastte m'n lichaam terwijl ze me in de zetel duwde. Ik keek hoe ze snel haar T-shirt uittrok en haar weelderige boezem toonde. Ze maakte haar bh los en haar prachtig borsten kregen de vrijheid. Ik trok haar naar me toe en begon hevig aan haar borsten te zuigen. Ze houdt ervan wanneer ik aan haar tepels zuig en ik doe niets liever. Ik zoog ze in m'n mond en beroerde ze met m'n tong tot ze keihard werden. Ze werd helemaal gek en bewoog haar kruis over m'n been. Op dat moment wou ik haar doen klaarkomen. Ik stond recht en trok haar met me mee. Ik begon haar broek los te maken. Ze was zo geil en begon m'n lul te strelen terwijl ze meewerkte om haar broek uit te trekken. Ze stond daar met enkel een rood satijnen slipje aan en ik nam even de tijd om haar te bewonderen. Wat was ze toch ongelofelijk mooi. Ik duwde haar neer in de zetel en begon rustig haar lichaam te strelen terwijl ik haar hevig kuste. We hielden ervan om elkaar te kussen en ik beroerde elk plekje op haar lichaam met m'n lippen. Terwijl mijn handen zich een weg langs haar buik naar beneden zochten voelde ik de hitte die haar doosje uitstraalde. Ik streelde zachtjes haar poesje en ze begon te kreunen terwijl ze me vurig kuste. Terwijl ik haar streelde drukte ze haar onderlichaam stevig tegen mijn hand. Ik kreeg zin om haar eens een lekkere lik-beurt te geven. We kropen samen naar m'n bed terwijl m'n kamergenoot aan de andere kant van de kamer nog steeds lag te slapen.

Ik trok haar slipje uit dat reeds vochtig was van haar kutsappen. Ze ging op haar buik liggen en ik begon haar nek te kussen en te likken. Langzaam zakte ik zo af naar haar schouders en langs haar rug terwijl ik luisterde hoe ze zuchtte en kreunde. Toen ik haar mooie kontje naderde, lichtte ze haar achterwerk een beetje op. Ik nam ruimschoots de tijd om haar mooie billen te kussen en te strelen. Daarna vervolgde ik m'n tocht langs haar benen tot ik aan haar tenen kwam. Vooraleer ik haar omdraaide ging ik op haar liggen met m'n lul tussen haar billen. Ze houdt ervan wanneer ze m'n gewicht op haar voelt, dus bleef ik zo een tijdje liggen terwijl ik haar knuffelde en haar verteld hoeveel ik van haar hield. Na een paar minuten vroeg ze me om verder te gaan en wie was ik om nee te zeggen tegen zo'n lekker dier. Ik draaide haar om en begon onmiddellijk haar borsten te verwennen. Haar tepels stonden stijf omhoog. Ik zoog ze in m'n mond tot ze rood werden en zij lag te kermen van genot. Ik voelde haar bewegen en zag hoe ze met één hand haar kutje aan strelen was. Ik liet haar verder doen want ik word erg opgewonden wanneer ze masturbeert. Het was fijn dat ze zichzelf kon verwennen zoals ik mezelf reeds zovele jaren verwende. Nu kon ik echter maar aan één ding denken. Ik wou haar proeven! Zij was het enige meisje dat ik ooit mocht likken en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor. Ik bewoog m'n gezicht tussen haar benen en trok haar hand weg van haar gezwollen klit.

"Je wilt dat ik je lik, nietwaar?" vroeg ik.

"Um huh."

"Zeg het me."

"Ik wil dat je me likt."

"Wat zei je?" We hadden dit spelletje reeds vaker gespeeld en al snel speelde ze het spel mee.

"Ik wil dat je m'n poesje likt totdat ik klaarkom op je tong!" Dat deed het voor mij en ik stortte me op haar kutje als een hongerige leeuw. Ik hield ervan wanneer ze poesje, kutje of reet zei. Het is zo sexy wanneer een meisje dat zegt, tenminste dat is mijn mening. Ik stak m'n tong uit om haar sappen te proeven die reeds haar gezwollen kutlippen bedekten. Ik stak een vinger in haar kut en liet haar vervolgens haar eigen kutsap proeven. Ze zuchtte. Ik begon haar sneetje te likken terwijl ik probeerde om haar gevoelige clitoris te vermijden. Ze kreunde hevig en probeerde haar kittelaar in m'n mond te krijgen. Ze was in de zevende hemel. Ik bleef likken en kussen totdat ik haar orgasme voelde naderen. Ik versnelde m'n ritme en zoog haar klit tussen m'n lippen. Ze schreeuwde. Ik had haar in m'n hele leven nog nooit zo opgewonden gezien. Ik begon haar klit te likken, er op te zuigen en daarna opnieuw likken totdat ze haar benen om m'n hoofd klemde en haar lichaam begon te daveren van haar orgasme. Ik liet m'n tong zakken om de heerlijke nectar te proeven die uit haar poesje vloeide. Zachtjes trok ze m'n hoofd weg van haar kut en weer naar haar toe. We kusten hartstochtelijk zoals we altijd deden nadat we elkaar bevredigd hadden. Daarna trokken we de lakens over ons heen om even te praten.

"Hoe vond je het?" vroeg ik haar.

"Ongelofelijk."

"Ik heb je nog nooit zo opgewonden gezien."

"Ik weet het. Ik denk dat het komt omdat ik je met hem in bed zag liggen. Je wilt hem, nietwaar?"

"Ja, ik wil hem." Ze greep naar mijn penis die al in geef acht stond. Ze fluisterde in m'n oor wat hij allemaal met mij kon doen en hoe opgewonden ze daar van werd. Ik hou ervan wanneer m'n schatje mijn lul vast neemt. Het grootste deel van onze seksuele relatie draait rond aanraken en likken en niet zozeer rond neuken. Toen ze m'n lul streelde voelde ik m'n ballen samentrekken en m'n orgasme naderen. Ik wou nog niet klaarkomen. Ik wou eerst iets anders.

"Schatje, zou je willen..."

"Wat, schattebout?"

"Je weet wel."

"Natuurlijk." Ze sprong uit het bed en kwam terug met een fles lotion. Ze begon de lotion over m'n lul en aars uit te smeren. Ze deed er ook wat op haar hand en begon me toen af te trekken. Ik was in extase maar het beste moest nog komen. Ze vroeg me om mezelf af te trekken, ze ziet me graag masturberen en ik doe het graag wanneer ze kijkt. Ik word opgewonden wanneer ik een publiek heb. Ik sloot m'n ogen en mijn hand ging langzaam op en neer langs mijn harde staaf. Door de smering van de lotion kon ik gemakkelijk hard in m'n lul knijpen. Toen voelde ik haar vinger rond m'n kontgaatje cirkelen. Traag en voorzichtig stak ze haar vinger in m'n kontgaatje.

"Is dit lekker?" Ik kon enkel antwoorden met een luid gegrom. Traag begon ze haar vinger heen en weer te bewegen in mijn nauwe opening terwijl ze ook mijn ballen masseerde. Voortdurend vroeg ze me als ik wou dat het zijn dunne lange lul was die in mijn kont boorde. Ik voelde mijn sluitspier verder openen toen ze een tweede vinger. Ik voelde me hemels! Ze leunde voorover en zoog op m'n tepels. Ik kon niet genoeg krijgen van dit geweldig gevoel. Al gauw begon ik hevig te schokken toen ik m'n orgasme voelde naderen. Plots trok ze m'n hand van m'n lul en stopte het vingeren van mijn kont. Ze veegde de lotion af met een handdoek.

"Ik wil je pijpen tot je begint te spuiten". Zei ze. Natuurlijk had ik daar niets op tegen. Langzaam voelde ik een warme mond over m'n lul schuiven. Ik voelde hoe ze me op een fantastische wijze begon te pijpen. Ik voelde m'n orgasme weer naderen, duwde ik m'n heupen in de lucht en opende mijn ogen om te zien hoe m'n liefste aan m'n lul zoog. Tot mijn grote verrassing stond ze naast het bed en was foto's aan het nemen terwijl ze met haar vrije hand haar poesje vingerde. Het was mijn kamergenoot die me aan het pijpen was en mijn rozetje vingerde. Toen ik dit zag kon ik me niet meer inhouden en barste mijn vulkaan uit. Ik leek wel liters sperma is z'n mond te spuiten. Het was meer dan hij kon slikken. Zijn mond gleed van m'n lul en ik spoot nog enkele stralen in z'n gezicht. Ik liet me in het bed vallen en m'n vriendin begon mijn kamergenoot af te trekken.

Versuft keek ik hoe ze een andere man aanraakte. Maar ik wou niet dat hij al klaarkwam. Ik wou zijn lul in mijn kontje. Ik likte al m'n zaad van zijn gezicht en begon daarna samen met mijn vriendin zijn penis te bewerken. Samen likten we zijn lang harde paal en eikel. Om beurt namen we z'n lul diep in onze keel. Toen z'n lul goed hard en glad was ging ik op m'n rug liggen met mijn benen heel wijd. Hij wist wat ik wou en mijn vriendin leidde z'n lul naar m'n kontgaatje. Na onze behandeling gleed z'n lul makkelijk naar binnen. Eindelijk voelde ik een lul in mijn kontje en wist dat ik zijn lid nog meerdere keren in mij wilde voelen. Mijn vriendin liet haar geurige kutje op m'n gezicht zakken zodat ik haar het orgasme kon geven waar ze zo naar snakte. Terwijl ik als een gek haar kutje likte boog ze voorover en begon m'n vriend te kussen. Hij kuste haar borsten en tepels. Te oordelen naar de hoeveelheid kutsap die in mijn mond liep zou het niet lang meer duren vooraleer ze klaarkwam. Al gauw gebruikte ik een vinger om haar poesje extra te stimuleren en mijn andere hand trok aan mijn lul. Weldra gromde hij als een beer en zij krijste het uit. Met een schreeuw en enkel stuiptrekkingen voelde ik z'n zaad diep in mij spuiten. Op hetzelfde moment kwam zij ook klaar en ze verstikte me bijna met haar kut op mijn gezicht.

Ze vielen beiden in elkaars armen toen ook ik klaarkwam en mijn zaad hoog op hun borsten spoot. We brachten de rest van de dag in bed door. We knuffelden en praatten over onze gevoelens voor elkaar. Het was en is nog steeds mijn meest geweldige ervaring. Wat is er mooier dan te vrijen met je twee beste vrienden?

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post65

MIRA en ROBIN

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 18, 2018 13:58

MIRA EN ROBIN

Al de hele dag denk ik aan seks. Ik lig op het strand van St Anneke en fantaseer ik over de langs lopende meiden en stellen. Ik zie ze denkbeeldig naakt lopen en de ene fantasie is nog geiler dan de ander. Naast me smeert een meisje haar vriendin in met zonnebrand. Ze doet dit zo verrekte geil dat mijn lul steigert in m’n broek. Ik duik maar weer vlug de koude zee in om af te koelen en hoop op vanavond. Ik ga in Antwerpen een biertje drinken met een vriend, hopelijk kunnen we wat versieren. Het is toch echt wel lang geleden, mijn laatste avontuurtje. Vlug naar huis en even douchen en scheren, heerlijk als alles weer lekker glad is. Zo! Klaar voor Antwerpen. Om de zon in mijn lijf te temperen laat ik de after-sun lekker rijkelijk lopen en masseer het langzaam in, mezelf een beetje opgeilend. Shit, shit, shit, mijn vriend belt af. Hij moet overwerken, dat is balen. Even denk ik wat ik zal doen maar ik heb me er te veel op verheugd ik ga gewoon naar Antwerpen en ik zie wel.

De tram naar ‘t centrum zit bomvol ik moet staan. Er lijken wel alleen maar mooie schaars geklede vrouwen in de tram te zitten. Ze zijn allemaal lekker en zo heerlijk ruikend. Ik zie een hele mooie vrouw af en toe naar mij kijken en glimlachen en dan weer verlegen wegkijken. Mm… die is lekker zeg. Gekleed in, weinig verhullend, kort dun jurkje met heerlijke grote borsten. Halfweg moeten er een aantal mensen uit en ik zorg dat ik achter tegen haar aan kom te staan. Eens kijken of ik contact kan maken. Shit... ik schrik me rot. Een hand wrijft heel zacht maar toch zeker over mijn kruis, en het is haar hand. Mijn lul komt met sprongen omhoog. Ik slik even want ik had met alles rekening gehouden maar hier had ik niet op gerekend. Toch niet zo verlegen. Ze kijkt glimlachend om en zegt zacht met een zwoele stem.

“Oh, hij is lekker enthousiast”. Totaal overrompelt antwoord ik iets van.

“Ja, dat ben ik ook ”. Ze schiet in de lach. Een heerlijke vrolijke lach.

“Ben je altijd zo doortastend,” fluister ik in haar oor. Ze draait haar hoofd naar mijn oor en met mijn lul in haar hand zegt ze.

“Alleen als het de moeite waard is”. Haar tong flits even over mijn oorschelp en ik voel het voorvocht in mijn lul naar boven komen. De tram stopt en ik probeer contact te houden maar we worden gescheiden door de andere reizigers. Ik zie haar op het perron lopen en haal haar vlug in en vraag. “Hoe heet je en heb je zin om wat te gaan drinken”. Ze lacht weer vrolijk en zegt.

“ Ik heet Mira en ja, ik wilde eigenlijk met vrienden wat drinken op de Groenplaats maar die ben ik kwijt geraakt toen ik van het strand af ging”.

“Ik ben Gust” en schud haar de hand.

“Ik moet eerst even langs huis om me op te frissen, als je naar het plein gaat zie ik je daar wel,” zegt Mira. Ik denk dat ik gedumpt word en de teleurstelling is van mijn gezicht te lezen denk ik, want glimlachend zegt ze.

“Je mag wel even mee, ik zal snel zijn en als je beneden wacht ben ik zo klaar, het is hier vlakbij”. Gezellig babbelend alsof ze niet net mijn lul hard gemaakt heeft en er niets gebeurd is lopen we richting Rembrandtplein. In een steeg zegt ze.

“Wacht hier, ik ben zo terug ik heb hier een bovenwoning,” een snel kusje op mijn wang geeft me vertrouwen. Na tien minuten komt ze naar buiten en ze ziet er geweldig uit. Wat is Mira een kanjer; hele hoge hakken, korte rok en een tanktopje waar haar tieten bijna uit knallen en ja ze zijn niet echt, maar lekker...

“Ja, doe je mond maar dicht hoor” lacht ze. We gaan verschillende kroegen af, lachen en drinken veel en in een voor haar bekende vage bar blijven we hangen en we geilen elkaar steeds meer op. Ik begin dronken en steeds geiler te worden als de bar gaat sluiten. Drie mensen zijn er nog als de vrouw achter de bar vraagt.

“Mira, gooi jij de tent op slot anders krijgen we een boete”. In een donker hoekje zit een boom van een vent met twee sletjes nog te geilen en ik zie hem lachend tussen de benen van beide graaien. Mira komt heupwiegend op mij af en likt haar lippen, ik zit half op een barkruk en ze grijpt me tussen mijn benen.

“Nu gaan we eens kijken hoe geil je echt bent” zegt ze in mijn oor, haar tong trekt een nat spoor vanuit mijn nek naar mijn oor. Mira maakt me gek met haar tong in m'n nek en oor. Ik word er verschrikkelijk geil van en mijn toch al harde lul begint m'n onderbroek nat te maken. De beetje manlijke barkeepster verdwijnt in een luik achter de bar de kelder in en roept.

“Mira, stuur jij zo de mensen eruit, ik ben even beneden". Het drietal in de hoek staat op en ik zie dat de grote vent de slipjes van beide sletjes uittrekt. Lachend roept hij. "Die hebben jullie niet meer nodig vannacht kom maar mee.”

Mira maakt zicht van mij los en laat het stelletje de kroeg uit en draait de deur op slot. Bij de deur draait ze zich om, langzaam op mij af lopend maakt ze haar rok los en staat in haar blote kut voor me. Ik wil direct haar kut betasten maar ze fluistert.

"Blijf staan". Ze trekt ook haar shirt uit en haar grote tieten zien er echt prachtig uit. Ze knijpt in haar tepels en trekt er zacht aan. Weer wil ik er aan komen.

"Blijf staan”, zegt ze weer en nu bind ze het shirt dat ze net heeft uitgetrokken over mijn ogen.

"Maar...”, mompel ik zacht protesterend.

"Sst, niks maar... ik ga je verwennen”. Haar handen zijn overal en ik sta binnen een paar seconden; naakt, geblinddoekt, met mijn lul tegen mijn navel nat van het geil, kreunend voor haar. “Oh, ho, oh... ja, ha…wat is dit geil”. Ik wil me helemaal overgeven aan deze geile kanjer en ze weet het.

Met kloppende lul sta ik met de rug tegen de bar. Haar tong flitst over mijn tepels en een heerlijk lange natte tongzoen doet mijn knieën knikken. Eerst voel ik hoe ze mijn linkerhand vastbind aan de bar en dan sta ik, met zo lang mogelijk gespreide armen, vast. Ik zie niks en hoor alleen maar de Zuid Amerikaanse zwoele muziek, ik ruik een geile kut lucht en plots voel ik twee natte vingers aan mijn mond.

"Proef mijn kutsap eens... is het niet lekker” en gelijk voel ik haar mond bij de mijne en samen likken we haar vingers af.

"Ik word altijd zo geil van mijn kutsappen en jij ook merk ik, aan je natte lul te zien”. Ik voel hoe haar hand het voorvocht van mijn lul wrijft en hoor haar proeven. “mm... lekkere lul heb je”. Gelijk krijg ik weer zo'n natte geile tongzoen en ik proef nu ook mijn eigen geil en wordt langzaam gek van opwinding. Ik wil neuken, ik wil mijn lul diep in haar rammen maar wil niet deze geilheid verbreken. Op de achtergrond hoor ik de vloer kraken en weet haast zeker dat de barkeepster inmiddels staat te kijken. Mira's tong is overal, ze likt en bijt zachtjes in mijn tepels zodat ik ga kreunen. "mm... oh… ho.... ga door. He… fuck wat is dat”. Ik voel twee monden en gelijk een hoop gegniffel.

"Je vind het toch niet erg he als Robin meedoet". Er wordt iets harder in mijn tepels gebeten alsof ik niet mag weigeren wat ik ook echt niet van plan was. Ik kreun als antwoord en gelijk worden mijn benen gespreid vastgebonden. Ik sta compleet machteloos naakt en geil voor twee vrouwen in een kroeg in Antwerpen.

Ik ben naakt, mijn lul staat trillend strak vooruit, mijn benen wijd vastgebonden en mijn armen strak aan de bar. Het shirt over mijn ogen wordt weg getrokken en daar staan Mira, mijn nieuwe geile vriendin en Robin de barkeepster.

"Dit is mijn domein deze kroeg en Robin is mijn vaste sletje, zoals jij dat nu ook bent" zegt Mira lachend. Ik kijk mijn ogen uit; Robin zit op haar knieën voor Mira met een leren kraag met ring om haar nek. Ik ben een beetje zenuwachtig, geil en toch ook nieuwsgierig naar wat komen gaat.

"Robin gaat mij verwennen en jij mag kijken", aan de halsband trekt ze hard Robins mond tegen haar kut. "Likken slet". Ik hoor haar slurpend likken, Mira buigt voorover en haar mond likt alle geile sappen van m'n lul en geeft mij gelijk en tongkus.

"Je bent wel erg geil he, je lul druipt ervan, maar je smaakt ook heerlijk hoor. Vind je het lekker”. Ik knik en kreun als ze mijn kale ballen heel zachtjes streelt.

"Kijk maar hoe Robin mij klaar maakt, misschien mag je ook nog”. Pal voor m'n neus gaat ze achterover, met haar benen helemaal wijd, op een tafel liggen. Ik zie haar schaamlippen glinsteren van het geil en speeksel van Robin. Deze gaat naast haar staan en bewerkt de kut van Mira. Ik wil los ik wil die kut likken, ik wil... ik word gek van geilheid. Op een meter afstand kijk ik in een natte kut die word gevingerd, gelikt, oh, ho… shit Robin schuift er nu een dildo in gigantisch. “Oh, ho, oh... ha, ja… ik… mm...” Het vocht spuit uit Mira's kut zo hard dat ik de spetters voel. Schokkend en stuiptrekkend komt ze klaar en Robin likt en drinkt zoveel mogelijk vocht op. Jezus... wat een geile show ik hoop dat ik nu aan de beurt ben, nog even en kom zelfs zonder hulp klaar. Langzaam komt Mira overeind en duwt Robin naar mijn lul.

"Zo zuig nu maar eens aan die pik". Ze kijkt mij strak aan. “Wat vind je nou echt lekker”, vraagt ze zachtjes in mijn oor. Hard of zacht, langzaam of snel of juist heel plagend, nou, zeg het maar. “Gr… mm… mm…” kreun ik, terwijl de tong van Robin mijn ballen likt.

“Ik hou van alles; plagen, nat, geil, zacht oh, ha, ho, mm... mm… maar niet van pijn” stotter ik.

"Oh, je bent echt een liefhebber, ok gehoorzaam en we zullen zien". Mira maakt me los. "Ga maar liggen waar ik lag". Robin helpt me, op mijn rug op de tafel en staat bij mijn hoofd en pint me gelijk vast door mijn benen zo ver uit elkaar te trekken en naar m'n hoofd toe dat ik niet meer weg kom. "Goed zo Robin, zo ligt hij er wel lekker bij, als een echt hoerig sletje. Geef die benen maar dan ga ik wel op zijn gezicht zitten". Mira komt bij mijn hoofd staan en haar natte kut schuift over m'n gezicht ik lik haar heerlijke sappen en mijn tong bewerkt haar kittelaar.

"Mm... goed zo sletje lik mijn kut maar lekker uit. Robin help mij eens die geile lul te melken. Kleed je eerst maar helemaal uit ”. Ik voel de mond van Mira langzaam over m'n lul schuiven, tot aan mijn ballen en de tong van Robin likt die ballen. Ik lurk aan de schaamlippen alsof mijn leven ervan af hangt. “Oh, ho, oh… ik… kom weer... ga, ga… door… het geil van de spuitende kut stroomt over mijn gezicht en mijn lul druipt van het geil doordat een tong langzaam zich een weg baant naar mijn aars. Mijn lul steigert tegen de huig van Mira en ik voel mijn eigen orgasme komen. Maar plots stoppen de mond en tong en hoor ik Mira zeggen.

“ Nee... niet zo snel. Jij mag nog niet helemaal niet klaarkomen”.

Ik lig met een bijna spuitende lul op de tafel. Robin komt overeind en staat tussen mijn opgetrokken open benen en Mira staat met haar kut boven mijn hoofd en ze kussen elkaar heerlijk geil met veel tong en speeksel.

"Laat jij je talenten maar eens voelen aan Gust" zegt Mira terwijl ze achter Robin gaat staan. Robin heeft mijn benen overgenomen en drukt ze eerst goed uit elkaar en zakt dan met open mond over mijn lul. Heel langzaam zie ik mijn lul steeds verder in haar mond schuiven. Bijna aan het eind, steekt ze haar tong heel ver uit en ze likt mijn kale ballen terwijl ik echt haar amandelen tegen mijn eikel voel. Hemels... echt hemels, zo geil en tergend langzaam, gelikt en gezogen en op het randje gehouden worden. Dan voel ik haar tong weer rond mijn eikel, dan weer likt ze heel diep mijn anus zo geil dat ik in alle staten ben. Mira vraagt.

"Zou je willen neuken Gust". Ik ben zo geil dat ik bijna niet meer kan praten en knik en kreun zacht. "Mm... oh... ja, ik ben zo geil".

“Goed zo sletje van me, doe dan maar Robin”. Dit is voor Robin een teken, gelijk glijd ze langzaam omhoog. Languit ligt ze over me heen en onze tongen dansen, speeksel, geil en alles. Ze likt mijn oor en zegt met schorre stem.

"Ik zal zachtjes doen". Voor ik het weet voel ik dat iets tegen mijn aars drukt. Mijn kont is week van het likken en zo gewillig van geilheid, dan ik voel hoe moeiteloos een lul, diep mijn kont binnen dringt.

“Hoe vind je de lul van Robert" fluistert Mira in mijn oor

“Oh, oh, ha, ah… shit… zo… geil…” kreun ik. Ik voel de lul zachtjes in en uit mijn kont glijden.

“Je doet het echt heel goed, ik vind de verassing altijd zo geil” zegt Mira en gelijk pompt ze een gigantische dildo in haar soppende kut. Ik kan niet weg, ik wil niet weg ik ben zo geil dat het sap uit mijn lul stroomt. Ik ben in een roes en laat alles met me doen. Mira spuit haar sappen weer over Robin, en mij uit. Met mijn benen ver uit elkaar gedrukt word ik diep in mijn kont geneukt door een transseksueel en ik vind het nog lekker ook. Ik voel haar lul pompend mijn kringspier oprekken. Mira buigt naar voren en duwt haar, van het geil druipende vingers, afwisselend in Robins en mijn mond.

“Lik mijn sappen sletjes van mij”. Langzaam merk ik dat het hoogtepunt van Robin niet ver meer weg is. Steeds langzamer glijd de iets dikker wordende lul in en uit mijn glibberige kont. Ook Mira merkt het en ze duwt twee vingers uit haar natte kut langzaam in Robins kont. “Gr… oh… ja… ha... schat… geil... pomp die vingers in mijn kont. Ja… ha… ja… ik kom”. Robins lul spuit over mijn buik, de grote plas sperma wordt uitgesmeerd door Mira. Met haar grote tieten wrijft ze over mijn borst al het geil en zaad in masserend. Langzaam word ik overeind gezet, mijn lul kan het niet meer aan, hij staat kloppend, nat van mijn voorvocht, het zaad van Robin en de sappen van Mira’s spuitende kut recht voor uit en ik kom bijna klaar. Als iemand naar mijn lul kijkt, spuit ik. Oh god wat ben ik geil. Ik wil mijn zaad laten lopen me bevrijden van de alles beheersende geilheid.

Mira pakt een hand ijsklontjes en oh…ho… mijn god... In een keer hangt mijn lul op half elf: “Ha, haha, zo, we hebben weer wat tijd gewonnen Robin”. Robin lacht en zegt. “Geil, dan kunnen we verder”. Ik word op een stoel gezet en geblinddoekt en langzaam beginnen ze mij te bewerken met hun tongen. Ik voel ze overal, mijn tepels, in mijn mond, in mijn oor, aan mijn ballen, dan weer flitst een tong over mijn aars en elke keer als mijn lul dreigt de kop op te steken voel ik de ijsklonten mijn lul bevriezen en is het over. Mira fluistert ineens in mijn oor.

Mm… ik word weer lekker geil van Robin en jou. Zal ik je eens lekker diep pijpen. Vind je dat lekker, als ik je lul heel diep in mijn keeltje neem”.

“Ja, ha, ja... graag... dat vind ik zo geil je kunt zo goed pijpen”, mijn stem slaat er van over.

“Mm... ok, maar ik doe alleen wat jij ook doet”. Ik begrijp niks van wat ze zegt tot ik de lul van Robin tegen mijn lippen voel.

“Ik doe alleen wat jij ook doet, dus... kun jij ook zo goed pijpen”. Ik twijfel maar voel dat Mira inderdaad wacht tot ik de lul in mijn mond neem.

“Toe maar ” zegt ze, me zacht aanmoedigend, ze komt met haar hoofd erbij en likt mijn lippen en lokt mijn tong naar buiten. Ik voel een hand op mijn achterhoofd en kan niet weg. De eikel van Robins lul dringt mijn mond binnen en langzaam pijp ik de lul en voel dan, dat wat ik doe gekopieerd word op mijn eigen lul. Steeds geiler word ik en mijn tong gaat op onderzoek en vind de flinke ballen en lik, zuig en alles word door heerlijk bij mijn lul gekopieerd. Ik neem de lul zo ver mogelijk in mijn mond en voel hoe Mira tot aan mijn ballen zakt met haar mond. Ik snap er niks van maar ik vind het heerlijk en geil hoe ik een kloppende lul moet bewerken om zelf heerlijk op het randje van klaar komen gehouden te worden. “Ah…oh… oh... je gaat het lekker vinden, he... dat dacht ik wel hoor sletje van me”. Mijn lul staat weer fier overeind. Ik voel hoe Mira mijn lul pakt en het volgende wat ik voel is een klemband om mijn ballen en mijn lul.

“Zo dat moet je zaadlozing iets uitstellen want ik wil geneukt worden”. De blinddoek verdwijnt weer en ik kijk naar de lul van Robin en neem hem diep in mijn keel jezus wat ben ik een slet... zo geil ben ik nog nooit geweest. Ik lik de lul nog een keer en word dan door Mira overeind geboden.

“Jij in mijn kut en Robin in mijn kont”. Robin gaat op tafel liggen en Mira zakt langzaam met haar kont over Robins lul met haar rug naar Robin trekt ze haar benen ver uit elkaar en ram ik mijn lul in een keer diep in haar kut. Hard pomp ik opgewonden mijn lul in en uit haar kut zo hard dat al snel de sappen van Mira alles kledder nat maakt. Ik voel de lul van Robin langs de dunne wand tussen kut en kont ook nog mijn lul masseren.

Oh… ha… oh… ho ... Ik kom… mm… weer kreunt Mira “Ah… ga… ga… zo… geil...” Ik voel haar kut samenkrimpen en weet dat ik bijna kom. Ik stop snel en ga gelijk met mijn mond en tong over de spuitende kut en lik de kittelaar en lekkende ballen die in en uit haar kont stoot. Ook Robin roept.

“Ik hou het niet meer. Ja… ik ga spuiten”. Mira trekt de lul uit haar kont en laat de lul over haar kut spuiten. Met mijn gezicht vlak bij haar kut pakt ze mijn hoofd en trekt het tegen haar volgespoten kut. “Likken slet, dan kom ik nog een keer. Ik voel haar clit spannen en weer spuit haar kut. Robin is inmiddels achter mij komen staan en pijpt mijn lul heerlijk nat en diep. Ook Mira komt erbij en samen bewerken ze mijn lul. “Oh, oh, ho… ik kom… mm, pijp door! Slik! Zuig! Lik! Oh… ja…!” schokkend loos ik mijn zaad over beide gezichten ik voel de tongen vechten om mijn sperma.

“Mm… spuit maar lekker” kreunt Robin ik voel mijn lul krampen en spuiten zoals ik nog nooit klaar kwam. Mira en Robin vangen alles op. Ik schok nog na als Robin en Mira al tongend boven mij komen en hun tongen ook mijn mond laten binnen dringen ik proef het geil van ons en ik sidder. Dit moeten we vaker doen en Robin en Mira zeggen volmondig in koor.

“Ja! Graag!”

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post47

Dirk

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers ma, december 11, 2017 13:54

DIRK

Iedere dinsdagmiddag, als ik niet hoefde te werken ging ik zwemmen. In het dorp was een oud zwembad, ietwat vervallen, maar ik had er goede jeugdherinneringen aan. Hier was ik tegen mijn eerste grote liefde opgelopen en had ook als puber de eerste kutjes gevoeld bij de meisjes, toen ik later meer belangstelling voor jongens kreeg had ik ook hier de eerste kontakten gelegd. Vorige week was het ook weer zover, ik had me goed uitgesloofd met baantjes trekken en stond daarna even bij te komen onder een warme douche. Het was druk, een groep gepensioneerde mannen en een wat jonger timide veertiger zocht naar een plaatsje om ook even door te warmen, toen de groep zag dat hij een stijve kreeg werd hij weggedrumd. Met een rood hoofd droop hij af en liep langs. Ik deed het deurtje open en zij dat hij bij mij wel even mocht staan.

Een slank lichaam, toch wel gespierd kwam tegen mij aan staan. Ik vroeg hem even te blijven staan onder de douche, dan kon ik even mijn doucheschuim halen, speciaal na het zwemmen in chloorwater. Hij knikte. Snel was ik terug en gelukkig werd het al weer rustiger onder de douches. Hij lachte lief tegen me en ik bood hem aan om ook even te wassen. Ik sopte mezelf helemaal in en ook mijn lul, die ik voor die gelegenheid gewoon uit mijn broek liet hangen. Hij keek ernaar en begon weer te blozen, ik zag in zijn dunne sportzwembroek een stijve paal zich aftekenen.

“Zal ik je rug doen,” bood ik aan en hij draaide zijn stevige kontje naar mij toe. Ik sopte zijn rug in en bij zijn billen aangekomen deed ik zijn zwembroek een stuk naar beneden en sopte deze ook mee. Ongevraagd deed ik zijn haar en hij genoot er van.

“Dan maar helemaal,” bood ik aan?

“Als er iemand binnenkomt…” stamelde hij.

“Er is maar een deur die op slot kan en daar staan we in, dus maak je geen zorgen,” stelde ik hem gerust. Hij keek naar de deur en zag dat de knip er op zat. Ik ging achter hem staan met mijn lul tegen zijn stijve kontje en begon aan de voorkant. Op zijn buik zag ik hem even huiveren en de zenuwtjes aanspannen toen ik er zachtjes overheen ging. Zijn paal hing nog net in zijn broek, ik pakte de fles schuim opnieuw en gooide wat in zijn zwembroek die ik met mijn andere hand open hield. Ik gaf hem de fles om vast te houden en schoof met mijn hand in zijn broek waar ik een mooie stijve lul uit haalde. Ik sopte hem stevig in en begon hem af te trekken.

“Vind je dat fijn,” vroeg ik. Blozende als een knaapje knikte hij. Ik pakte zijn vrije hand en legde die op mijn eigen lul die hij omklemde en er ook mee begon te spelen. Net toen ik op volle lengte was kwam er een schreeuw door de douches.

“We gaan sluiten”. Gelijk gevolgd door het geluid van de brandslang die het vloertje naast ons teisterde. We spoelden ons snel af en gingen naar de kleedkamers. Buiten wachtte ik hem op en stelde voor iets bij mij te gaan drinken.

“Ik moet wel om zes uur thuis zijn, dus het kan wel nog even”. Ik gaf hem mijn adres en spoedde me naar huis waar ik hem opwachtte. Hij had snel gefietst en kwam met een rood hoofd van inspanning binnen.

“Gooi je schoenen lekker uit,” stelde ik hem voor. De zon had in de flat gestaan en het was er behoorlijk warm. Ik gooide zelf ook mijn spijkerbroek uit en had alleen nog mijn shorts aan en een T-shirt.

“Het is hier wel erg warm he, ik zal de luxaflex dicht gooien”. We waren van het zicht van de buitenwereld onttrokken en Dirk gooide ook zijn spijkerbroek uit. Hij lachte erbij en begon weer te blozen.

“Laat me die prachtige lul nog eens zien van jou,” vroeg ik hem. Hij kreeg het er duidelijk even warm van maar liep op me af en hield zijn onderbroek open. Brutaal pakte hij de rand van mijn broek en bekeek de mijne.

“Pak hem maar beet hoor,” moedigde ik hem aan en aarzelend ging zijn hand in mijn broek. Ik gooide hem gelijk uit, zo ook mijn shirt. Hij volgde mij en gooide de rest van zijn kleren op het hoopje op de bank. Ik voelde zijn half harde leuter en zag dat hij er schik in had.

“Wil je mijn slaapkamer eens zien,” vroeg ik hem, en hij volgde mij naar mijn bed. Hij ging ongevraagd midden op mijn bed liggen en ik ging over hem heen zitten zodat onze pikken elkaar raakten. Ik wreef ze langs elkaar en in een no time werd zijn paal keihard. Hij begon met de mijne te spelen en begon hem af te trekken Hij lag te genieten van het spel. Steeds dieper begon hij te ademen en vergat iets te doen met wat hij in zijn handen had, maar dat was niet erg. Ik genoot van het strakke jonge lijf en masseerde ook gelijk de rest van zijn lijf. Steeds duidelijker kroop hij naar een hoogtepunt toe.

“Ik kom, ik kom,” stamelde hij.

“Geeft niet,” zei ik, “spuit maar lekker”. Met een forse kreun spoot hij een lange sliert over zijn borst en buik, de volgende waren iets minder en een warme stroom liep over mijn vingers. Ik had inmiddels een paal van je welste en gelukkig begon hij ook aan mij. Ik leunde iets over hem naar voren en genoot van zijn handwerk. Ik voelde een enorme lading opkomen en het duurde niet lang voor ik explodeerde over zijn magere lijf. Ik ging op hem liggen en neukte tussen onze lijven de rest naar buiten. Hij legde zijn armen om mijn middel en ik kuste hem in de nek al klaarkomend. Ik voelde een kusje terug, gelukkig. Voorzichtig gaf ik hem een vluchtig kusje op de mond om te kijken hoe hij zou reageren. Hij bloosde en deed verder niets.

“Blijf maar even liggen,” zei ik, “ik pak even een handdoek”. Na mezelf afgepoetst te hebben ging ik op mijn gemak zijn besmeurde lijf schoonmaken. Ik zag nog een druppeltje uit zijn lul komen en schoof eikel bloot en nam hem in mijn mond. Likte zijn eikel schoon en zoog de laatste restjes er uit.

“Nu ben je weer schoon,” zij ik. Zijn gezicht stond iets verbaasd over mijn laatste actie. “Vond je dat wel lekker,” vroeg ik.

“Is dat niet vies,” vroeg hij.

“Wel nee joh, en het is nog eens een lekker gevoel voor de ander”. Dat beaamde hij, hij vond het heerlijk.

“Wil je het eens proberen?”

Voorzichtig nam hij mijn eikel in de mond en ik genoot van zijn tong langs mijn eikel, ook voelde ik hem iets zuigen en de laatste restjes uit mijn ballen wegstromen. Ook zag ik op de wekker dat hij nog een kwartiertje had om naar huis te komen, wilde hij niet te laat thuis zijn. Jammer, als we door hadden gegaan, was het misschien nog tot een pijp beurt gekomen, ik moest het een andere keer nog maar eens proberen. We kleedden ons snel aan en Dirk vertrok, bij de deur lachte hij naar mij en we spraken af zaterdagmiddag elkaar hier weer te ontmoetten. Dirk draalde een beetje bij de deur voor dat die die opendeed en met een blozende kop kwam hij naar mij toe en gaf een zoen vol op mijn mond. “Doei!” Zonder om te kijken was hij weg.

Ik was net de weekendboodschappen uit de auto aan het laden toen ik hem aan zag komen. Ik wenkte hem om me even te helpen dragen. Hij was echt zo blij als een kind dat hij me weer zag. Als het niet zo druk was buiten, had hij me om mijn nek gevlogen, had ik het idee.

“Kan ik blijven slapen,” vroeg hij. Natuurlijk kon hij dat, hij had thuis gezegd een reünie te hebben van het leger en dat hij zou blijven slapen. Zijn vrouw vond het prima, dat hij dan niet zo laat over straat hoefde. Hij had al een kleine rugzak bij met spullen voor de nacht. Eenmaal in de flat zette hij de boodschappen in de keuken en belde gelijk zijn vrouw dat het in orde was.

“Het is goed,” kwam hij blij de keuken in en drukte zich tegen mij aan en kuste me. Nu beantwoordde ik deze en drong met mijn tong zijn mond binnen. Hij sloeg zijn armen om mijn nek en kuste vol terug.

“Blijven we nu de hele tijd hier,” vroeg hij.

“Ik zou niet weten waar ik nog naar toe zou moeten,” zei ik, “we hebben alles in huis”. We besloten om eerst iets te gaan eten, ik had nog niet eens ontbeten. Bij het afruimen in de keuken hing hij weer om mijn nek en begon me weer eindeloos te zoenen.

“Ik heb me sinds dinsdag droog gezet,” bekende hij, “ik heb alles opgespaard voor dit weekend”.

“Ik ook,” loog ik. Hij gooide zijn schoenen uit en liep naar de slaapkamer en kwam naakt terug. Hij overviel me een beetje, maar was zo te zien in een geile bui want zijn paal stond recht overeind. Al zoenend begon hij aan mijn broek te friemelen en ik moest hem even helpen maar liet het aan hem over wat te gaan doen. Binnen de kortste keren stonden we naakt tegen over elkaar. Zijn handen gingen heel zachtjes over mijn lul en ballen. Hij raakte ze alleen aan met zijn vingertoppen en ik huiverde helemaal van genot. Al kussend zakte hij langzaam naar beneden, zuigend aan mijn tepels zakte hij naar mijn navel en lager. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en begon aan mijn paal te likken. Ik nam hem mee naar de slaapkamer waar we in 69 op het bed gingen liggen om aan elkaars palen te kunnen zuigen. Hij had nog wel iets instructie nodig maar na verloop van tijd deed hij het prima. Dirk spoot als eerste mijn mond vol, gelukkig had ik een grote handdoek over het bed heen gelegd, een beetje vind ik prima om door te slikken maar wat hij wegspoot was me iets te gortig. Ik zoog hem helemaal leeg en neukte hem nu vol in zijn mond en genoot van zijn tong. Tegen klaarkomen aan trok hij me verder af en de slierten dropen van zijn snuit, de laatste restjes zoog hij er weer heerlijk uit en ik lag met zijn half-harde paal in mijn gezicht na te genieten van mijn beurt. Ik draaide me om en we namen elkaar in de armen en lagen heerlijk even te doezelen. Na en uurtje stond ik op en schonk de koffie in. Dirk rotzooide wat tussen de bladen en vond een fotoblad met palende zuigende en met elkaar neukend jongens.

“Gaaf hé,” reageerde hij.

“Daar heb ik ook films van als je ze wilt zien,” zei ik. Hij knikte met een blos op zijn wangen. Weer iets nieuws dus voor hem. Ik zocht er eentje uit zonder veel extremen en ook niet met veel tegelijk. Ik had een korte van net drie kwartier over twee gasten die het allemaal voor het eerst deden, net als hij. Eerst trekken, dan pijpen en op het laatst mag er eentje de ander neuken. Dirk zit in trans naar de film te kijken en bij de neukscene wilt hij het nog eens terug zien en zit alweer met een fikse paal. Ik ga tegen hem aan zitten en begin er mee te spelen.

“Zelf neuken hoef ik niet, maar je mag mij best wel neuken hoor, als het maar geen pijn doet”.

“Ik zal er voor zorgen,” zei ik. Toen hij voor de tweede keer de neukscene zat te bekijken heb ik hen gepijpt en afgetrokken. Dirk liet zich gedwee meenemen naar de slaapkamer, was nog rozig van zijn pijpbeurt en helemaal ontspannen. Vertrouwde me ook volkomen. Na hem overal gekust en geliefkoosd te hebben leidde in mijn paal in zijn ingevette kontje. Hij deed het prima en bleef ontspannen. Heerlijk strak en heet was die, ik loofde hem langs alle kanten en de tongen ging mee. Hij stelde zelf voor om met de gezichten naar elkaar te gaan liggen, hij was er lenig genoeg voor en al neukend probeerde ik het zolang mogelijk uit te stellen maar het hete strakke kontje was teveel voor me. Toen ik hem eruit haalde om over zijn buik te spuiten nam de schat hem over met zijn handen en trok me af. Vanuit mijn tenen leek het te komen en een lange witte sliert spoot tegen zijn kin. Slap liet ik me over hem heen vallen en al zoenend lag ik na te genieten. Hij vroeg nog of die het goed had gedaan.

Na alle lof beloofde hij me dat hij een paar keer in de week langs zou komen om me te verwennen.

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post7