blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

BIJ DE KAPPER

Bietje.Geplaatst door My 4Fingers zo, november 11, 2018 13:29

BIJ DE KAPPER

Al jaren woon ik aan de Prinsengracht in Amsterdam en sinds een jaar is er schuin beneden mijn appartement in een souterrain een kapperszaak geopend. Ik ben er nu twee keer geweest en het is een leuke zaak gerund door een mooie vrolijke jongen van ongeveer 25 jaar. Hij heeft diepblauwe ogen en donkere krulletjes. We hebben vanaf het begin een klik. Ik liep de zaak binnen aan het eind van de zaterdag en vroeg of hij nog tijd had om mij te knippen en te wassen, zijn assistent zei dat het krap werd, maar Mark ( zo heet deze knip god) riep van achteren dat het nog wel ging lukken en dat ik even rustig op de bank moest wachten. Zogezegd zo gedaan en toen ik uiteindelijk aan de beurt was, was het al na sluitingstijd en Mark stuurde zijn assistent naar huis en sloot de deur dicht en sloot de gordijnen. Dan worden we niet gestoord knipoogde hij naar mij.

Hij bood mij een glas witte wijn aan en nam me mee naar de was-stoel. Hij waste mijn haren en gaf mij een heerlijke hoofdmassage en besteedde lekker veel aandacht aan mijn slapen en oorlellen, ik raakte best opgewonden en er ontsnapte een kreuntje uit mijn mond. Mark moest lachen en nam mij mee naar de knipstoel, met veel liefde deed hij mijn haar en aan het eind keek hij over mijn schouder in de spiegel en zei dat ik er uit zag om te zoenen, Ik zei dat ik er niets van merkte en lachend gaf hij mij een kus op de wang.

“Dat smaakt naar meer” zei ik en tuitte mijn lippen, hij boog voorover en zijn lippen vonden mijn lippen, een lange kus volgde, ik stond op uit de stoel en nam hem in mijn armen en fluisterde in zijn oren.

“Hier heb ik al zo lang naar uitgekeken”.

“Ik ook” zei Mark en we zoenden verder, ik duwde hem richting bank, we belandde op elkaar en ik kuste hem verder ondertussen zijn blouse losknopend, ik verplaatste mijn lippen naar zijn tepels en gaf ze een natte wasbeurt, vervolgens ging ik met tong via zijn navel over zijn strakke gespierde buik naar de rand van zijn broek. Ik wreef over zijn kruis en wat ik voelde maakte mij alleen nog geiler. Ik maakte zijn broek los en trok zijn jeans naar beneden, nu zag ik een klein vuurrood slipje met een stevige bult. Ik bevrijdde zijn op springen staande pik en wat een prachtexemplaar was dit, mooi geschoren en een lekkere lengte en dikte, ook nog mooi besneden, een van voorvocht glanzende eikel, waar ik gulzig aan begon te likken. Met mijn tong draaide ik cirkels om zijn eikel en ging ik van boven naar beneden langs zijn staaf, daarna gaf ik zijn kloten ook een lekkere wasbeurt.

Aan het gekreun van Mark te horen was ik goed bezig, heel voorzichtig ging ik met tong iets verder naar achteren en bereikte zijn aarsje, ik duwde tegen zijn sterretje en ik voelde hem ontspannen, dat gaf hoop voor de toekomst. Ik ging weer terug naar zijn lul en nam zijn eikel in mijn mond en de combinatie van zuigen en likken met mijn tong deed het voorvocht weer stromen, wat smaakte hij lekker. Het kon niet lang meer duren en ik maakte mijn middelvinger nat en duwde die langzaam zijn kontje in, dit was wat Mark nodig had met een luidde kreun spoot hij een harde straal zaad in mijn mond, ik slikte zoveel mogelijk door en ook de volgende stralen slikte ik voornamelijk door, een beetje gebruikte ik om zijn aars te oliën en glad te maken.

Mark gaf mijn een natte tongzoen en begon mij de kleren van mijn lijf te rukken, binnen een mum was ik naakt en hij begon mijn pik nat te likken. Ik draaide hem op zijn knieën en nam achter hem plaats, ik likte zijn aarsje nog wat natter en duwde vervolgens mijn pik bij hem naar binnen en begon hem langzaam te neuken, wat een heerlijkheid! Ik had niet lang nodig om tot een ongekende orgasme te komen, dikke stralen schoot ik zijn darmen in en er leek geen eind aan te komen. Hijgende vielen we in elkaars armen en besloten verder te gaan bij mij thuis en daar lekker sushi te bestellen.

Mark staat voor mijn raam en kijkt over de gracht, ik ga achter hem staan en sla mijn armen om hem heen en kus hem in zijn nek en lik aan zijn oorlelletje, die blijkt net zo gevoelig te zijn als de mijne, hij draait zich om en beantwoord mijn kus en een geile tongdans volgt.

“Kom dan gaan we naar boven” en ik neem hem mee naar de badkamer waar we snel onze kleren uitdoen en onder de douche gaan staan. We zepen elkaar lekker in en binnen een mum van tijd staan we alle twee met harde palen, Mark draait mij om en ik zet mijn handen tegen de muur, Mark spuit wat doucheschuim tussen mijn billen en vervolgens duwt hij zijn lul bij mij naar binnen, het moment dat hij mijn kringspier passeert voel ik wat pijn maar als ik gewent ben is het geweldig, met lange gaat hij in en uit mijn mannenkutje, ik voel hem tegen mijn prostaat aan duwen en een paar minuten later wordt die zelfde prostaat gezandstraald door zijn zaad, wat een genot! We wassen en drogen elkaar af en gaan naar mijn bed, we kruipen tegen elkaar en kussen en fluisteren lieve woordjes in elkaars oren. We eindigen in standje 69 en pijpen elkaar naar een laatste hoogtepunt. Moe en voldaan vallen we daarna in elkaars armen in slaap, om de volgende ochtend pas wakker te worden en of er toen nog een vervolge kwam hoor je misschien later, laat maar weten of je nieuwsgierig bent.

Kusjes

Bietje

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(2)//blog2.4fingers.be/#post223