blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

BIJBAANTJE

Bietje.Geplaatst door My 4Fingers zo, november 18, 2018 14:20

BIJBAANTJE

Toen ik ongeveer 19 jaar was ontdekte ik dat ik niet alleen op meisjes viel maar ook jongens erg aantrekkelijk vond. In de eerste jaren ging het bij jongens niet veel verder dan wat zoenen en trekken, maar daar kwam verandering in toen ik 21 was.

Ik had sinds een paar weken een leuke bijbaan in een klein restaurant in de Jordaan Amsterdam. Het kleine zaakje werd door een jong echtpaar van ongeveer 35 jaar gerund. Zij heette Claire en was een mooie vrouw met lange blonde haren en een lekker figuur (stevige borsten en een heerlijke kont) en hij heette Walter en was een goed gebouwde man van ongeveer 1 m 85 met donkere krullen en hemelse blauwe ogen en ook een lekker kontje. Het klikte goed tussen ons en ik voelde me er erg goed thuis. s' Nachts bevredigde ik mijzelf nogal eens denkend aan hun.

Op een avond zaten we nadat alle gasten weg waren nog wat te eten en te drinken, de stemming was goed we hadden een leuke avond gehad. Langzaam maar zeker ging het gesprek naar wat meer intiemere onderwerpen en Claire vroeg of ik een vriendin had of een vriend, of misschien alle twee zei Walter lachend. Ik lachte ook en zei dat dat ideaal zou zijn. Claire en Walter keken elkaar aan en ik zag Walter knipogen.

“Val je op beide” vroeg Claire en ik antwoordde eerlijk dat dat zo was.

“Ik ook” zei Walter en schoof een beetje naar mij toe op de bank en Claire kwam aan de andere kant van mij zitten, beide legde ze een hand op mijn dijbeen en ik legde mijn handen op hun benen. Ik keek Walter aan en boog me voorover, onze lippen vonden elkaar en een natte zoen volgde, met moeite maakte ik mij los van deze heerlijke kus en boog naar Claire en ook zij bleek een zalige zoener te zijn.

“Kom” zei Claire “dan gaan we naar boven naar de woning en gaan daar verder”.

Boven aan gekomen namen ze me meteen mee naar de slaapkamer waar een enorm bed stond. Twee paar handen kleedde mij uit en in een mum van tijd was ik naakt. Snel deden zij ook hun kleding uit en pakte mij bij de hand en namen mij mee naar de badkamer, daar gingen we onder de ruime douche en waste we elkaar met veel zeep en ondertussen tongde we elkaar in verschillende samenstellingen. Nadat we elkaar goed hadden afgedroogd klommen we op het bed en ik lag tussen hun in.

Terwijl ik in een natte kus verwikkeld was met Walter zakte Claire naar beneden om mijn stijve lul te likken, ze deed dit met kleine felle likjes en ging af en toe met haar tong langs mijn stam naar beneden en nam mijn kloten in mijn mond. Nadat ze die goed had gewassen ging ze met haar tong via het gevoelige plekje achter mijn zak naar mijn aarsje en begon die te likken, ik kreunde hard en bleef Walter kussen. Ik had ondertussen zijn stevige paal in mijn hand en trok er zachtjes aan. Met mijn nagels krabte achter zijn zak. Ook Walter kreunde.

We veranderden van positie en Claire ging met haar rug in de kussens tegen het hoofdeinde aan zitten en spreidde haar benen. Ik ging op mijn knieën tussen haar in zitten likte mij via de binnenkant van haar dijen naar haar lies en kwam uit bij haar glinsterende poesje, ik gaf haar een kus op haar schaamlippen en begon tussen haar lipjes te likken, wat een heerlijke smaak en wat was ze nat. Ik begon te zuigen aan haar opstaande klitje. Ze kreunde hard en maande mij om vooral door te gaan ik stak eerst 1 vinger en daarna nog een tweede in haar grotje en bleef likken zuigen aan haar klit. Achter mij was Walter begonnen om mijn kontje te likken en stak zijn tong langs mijn sterretje, een heftig gevoel van genot ging door mij heen, door er ook een vinger bij te steken rekte hij het geheel behoorlijk op toen ik gewend was vroeg hij of hij me mocht neuken en ik schreeuwde bijna.

"Alsjeblieft ja!" Ik voelde dat hij zijn eikel tegen mijn sterretje aan duwde, een korte heftige pijnscheut ging door mij heen toen de dikke knop bij mij naar binnen kwam, om niet de boel bij elkaar te schreeuwen begroef ik mijn gezicht in de kletsnatte poes van Claire en bleef likken. Aan het gekreun van Claire te horen zat ze tegen het hoogtepunt aan. Walter hield zijn lul even stil om mij te laten wennen aan de omvang en begon na een tijdje langzaam in en uit te gaan. Wat was dit hemels! Van pure opwinding stak ik drie vingers bij Claire naar binnen en zoog ik mij vast aan haar klit, toen ik ook nog met een vinger haar ster begon te strelen kwam ze gillend klaar. Stralen kutvocht kwamen in mijn mond en slabberde het allemaal op. Claire zakte naar beneden en kuste me en zei dat ze in tijden niet zo geil was klaargekomen. Ze zakte nog wat verder naar beneden en nam mij n lul in haar mond en begon me te pijpen.

Dit en de heerlijke lul in mijn reet was teveel voor mij en kwam met een leidde schreeuw klaar, golven zaad kwamen in haar mond en ze slikte het bijna allemaal door, een klein beetje bewaarde ze voor mij merkte ik toen ze mij weer zoende. Ondertussen begon Walter ook steeds zwaarder te ademen en met een diepe zucht spoot hij zijn zaad in mijn jongenskutje. Bezweet vielen we naast elkaar op bed en al na knuffelend vielen we in slaap.

Je begrijpt dat dit nog veel vaker is gebeurd, tot ik afgestudeerd was en werk vond in het buitenland. Maar ze hebben mij ook daar nog vaak bezocht. Ik denk er nog met veel plezier aan terug.

Kusjes

Bietje

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(3)//blog2.4fingers.be/#post228