blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Kamerverhuur

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 07, 2018 13:38:50

KAMERVERHUUR

Kamers verhuren, had Johan gezegd, toen hij en Mia hun plannen om een eigen huis te bouwen, hadden verwezenlijkt. Ze hadden een tamelijk hoge hypotheek moeten nemen. Johan salaris was niet groot genoeg om er ruimschoots van te leven. In hun dorp, kort aan de kust, was voortdurend vraag naar kamers. Johan had uitgerekend dat ze daarmee minstens zoveel konden verdienen als wanneer Mia bleef werken.

"Alleen met ontbijt," had hij gezegd, "dan heb je er weinig mee te doen en houdt je voldoende tijd over om het huishouden te verzorgen."

Mia stemde in met dat voorstel, het leek haar wel leuk gasten te hebben die al in het vroege voorjaar begonnen te komen. Ze kende het uit ervaring doordat haar ouders ook altijd vakantiegangers hadden in het seizoen. Twee kamers werden verhuurd aan de gasten die een, twee of drie weken hun vakantie aan zee wilde doorbrengen. Het waren vogels van allerlei pluimage, ouderen, maar ook jonge paren, waarbij vooral de laatsten op Johan fantasie werkten. Soms hoorden ze op hun eigen slaapkamer, die aan een van de gastenkamers grensde, gestommel en gesmoorde geluiden.

"Die liggen te neuken," zei Johan dan, en hij reageerde zijn opwinding af door Mia heftig te neuken. Ook zij raakte onder de invloed van de naast hen liggende vrijende paartjes en liet haar wellust de vrije loop. Johan broedde een plannetje uit dat hij het volgende seizoen ten uitvoer bracht. In de tussenmuur, vlak boven het hoofdeinde van het bed van de gasten, bracht hij een microfoon aan die verborgen werd door een nieuw behang. De luidspreker in hun eigen kamer, die elk geluid van ernaast overbracht, kon harder en zachter worden gezet. Het leek net of de kamerbewoners in hun eigen slaapkamer aanwezig waren, zo realistisch kwamen de gesprekken en geluiden door. Johan lag naakt en met stijve penis naast de eveneens naakte Mia te luisteren. Er was een jong stel aangekomen, dat ze de kamer naast de hunne hadden gegeven. Ze hoorden het geritsel van kleren en dan de stem van de jongen.

"We gaan eerst even een lekker nummertje maken," klonk het door de microfoon.

"Ben je alweer geil? 't Lijkt wel of je 'm doorlopend stijf hebt." Er volgden zuigende geluiden, alsof ze een hete zoen wisselden.

"Als je me zo heet blijft kussen, spuit ik over je kleren," zei de jongen.

"Kom kleed je uit!" Weer klonk geritsel waarna opgewonden hijgen verried hoe ver de jongelui waren.

"Steek 'm erin," kreunde het meisje, "ik kan ook niet langer wachten." Gepiep van ijzeren veren weerklonk toen ze op het bed vielen. Gehijg en gekreun vermengden zich met opgewonden kreetjes.

"Oh… ah… ha, ja... wat lekker..." kermde het meisje, "hij is zo lekker hard en ik ben altijd zo nat als een dweil..." zuchtte het meisje, "zou het niet door die handdoek heen gaan?" "Dan maar een vlek in het laken," kreunde de jongen, "die lui zullen het wel begrijpen. Ze zijn ook nog jong en zullen wel het nodige nog doen in bed." Het bed piepte, er werd stevig geneukt, zo hoorden Mia en Johan. Gesmoorde kreten, afwisselend geslaakt door de jongen en het meisje gaven de intensiteit van hun wellust weer. "Oeh... oeh... " gilde het meisje.

"Ik kom... ik kom..." Brulde de jongen, wiens zaad nu in de kut van zijn bedgenote vloog. Gesnuif en gehijg kondigden aan dat het gebeurd was en beider orgasme achter de rug was.

Johan rolde zich op Mia en wrong zijn onderlijf hitsig tussen haar dijen. Grommend en hijgend neukten ze beide opgewonden door de paring van het naast hen liggende stel. Begerig klemden hun naakte lijven op elkaar en dreven de ander naar een orgasme. Terwijl Johan, schokkend van genot, in Mia spoot, kwam ze hevig klaar. Zo kwam hun hartstocht tot ongekende hoogtepunten, opgezweept door de geilheid van hun gasten, die zich onbespied waanden en hun wellust de vrije loop lieten. Op zekere dag arriveerden er twee jonge mannen, jongens van een jaar of negentien. Johan, die net thuis gekomen was, zei tegen Mia.

"Volgens mij zijn het homo's. Ik wil wel eens horen wat die met elkaar doen. Geef ze de kamer naast de onze." Mia, ook nieuwsgierig, wees de jongens de bewuste kamer. 's Avonds gingen die twee uit maar waren om ongeveer elf uur weer terug. Johan lag al in bed, hij moest 's morgens vroeg op om naar zijn werk te gaan. Hij had al geslapen. Mia hoorde de jongens de trap op gaan en liep kort na hen naar boven. Johan werd wakker toen ze bij hem in bed kroop.

"Ze zijn er," fluisterde ze en ze schakelde de microfoon in. Ze hoorden de jongens praten over waar ze die avond geweest waren en dat ze een biertje hadden gedronken. Dan ineens een opmerking van een van hen.

"Je hebt een behoorlijke stijve."

"Ja, ik heb er last van," luidde het antwoord van de ander.

"Zal ik je afrukken?" bood de eerste aan.

"Goed, dan zal ik proberen die van jou ook hard te krijgen."

"Dat lukt wel als ik eenmaal lig. Als ik sta, wil hij niet gaan staan." Er klonk een onderdrukt gegiechel, de veren van het bed piepten. "Ja... als je zo wrijft heb ik 'm gauw stijf," klonk het.

Mia en Johan lagen met ingehouden adem te luisteren, zijn penis was gezwollen en hij duwde die zachtjes heen en weer in Mia's hand. Johan vingers bewogen in haar kut en streelden haar klit.

"Ik kom al bijna klaar," hoorden ze de ene jongen met gesmoorde stem zeggen. "Man wat ben ik geil... ik ga spuiten." Die woorden werden gevolgd door een kreet en gehijg. "Trek nog even..." hoorde ze de ander zeggen, "Ja... jah.... jaaah!" Met een schreeuw spoot hij zijn zaad weg, zowel Mia als Johan verbeeldde zich dat ze de ejaculerende eikel konden zien.

"Het druipt van m'n vingers," zuchtte de ene jongen.

"Jij hebt het zelfs voor een deel over m'n been gespoten," zei de ander, "moet je 's zien, m'n buik ligt vol geil."

"Geef 's een handdoek," verzocht de een. Tijdens dit laatste gesprekje had Johan zijn penis in Mia's kut geboord en begon hij met krachtige stoten zijn vrouw te neuken. In de andere kamer heerste nu stilte. Onder het slaken van opgewonden kreten joegen Mia en Johan elkaar op naar een climax. Hijgend en grommend bevredigden ze zich aan elkaar, Mia krimpend en rillend, Johan schokkend en met openbarstende eikel haar kut vol spuitend. Hij schakelde de microfoon uit, waarna ze in een diepe slaap verzonken.

De volgende morgen lag Mia in bed na te mijmeren. Johan was al weg en had haar nog snel genaaid voordat hij opstond. Zijn sperma drupte nog uit haar vochtige kut en lekte in de handdoek onder haar kruis. Nieuwsgierigheid noopte haar ertoe de microfoon in te schakelen. Ze hoorde de ademhaling van de beide jongens, die blijkbaar nog sliepen. Straks moest ze het ontbijt voor hen klaarmaken, misschien kon ze nog wel even wachten en behaaglijk in bed blijven liggen. Ze hoefde er niet eerder uit dan wanneer ze de jongens wakker hoorde worden. Ook voor dat doel bewees de microfoon goede diensten. Een luid gegaap kondigde aan dat er iemand wakker werd.

"Hé... 't is al half negen," hoorde ze zeggen, "moeten we er niet uit?"

"Man... we hebben vakantie," klonk het gesmoord, "het ontbijt is tot tien uur." Er volgde nog wat heen en weer gepraat dat haar weinig interesseerde.

"Goh... wat was jij geil gisteravond," hoorde ze ineens. Mia spitste haar oren, zou er na dat aftrekken nog meer gebeurd zijn?

"Jij niet dan?" vroeg de aangesprokene. "Ik heb 'm nou al weer stijf."

"Ja, maar dat je me afzoog," begon de eerste weer, "je slikte m'n geil door."

"Ik verbeelde me dat ik een meid was die een lul in de mond had." zei de ander luchtig, "trouwens, jij hebt ook op de mijne gezogen."

"Ja, maar ik heb hem niet in mijn mond laten spuiten," verweerde de eerste zich.

"Nou... je had een mooi vrachtje op je schouder liggen," lachte de ander.

"Ik wou dat we zo'n meid van gisteravond hadden kunnen versieren," zei de een weer, "daarom was ik ook tamelijk geil gisteravond." Mia spitse haar oren. Zouden ze dan toch geen homo's zijn?

"Die hadden allemaal een knul bij zich," zei de andere jongen, "en de loslopende meiden die er waren, zijn lesbisch."

"Die zuigen elkaars kutten," grijnsde de een, "lieten ze ons maar eens op hun kutten zuigen."

"En zij op onze lullen," vulde de ander aan. "Ik zou best eens door een meid gepijpt willen worden. Ik vind het met jou ook lekker maar een meid is toch het einde." "Misschien denken ze wel dat wij flikkers zijn," hoorde Mia de ene zeggen, "terwijl ik best dat gastvrouwtje van ons zou willen naaien. Heb je gezien wat een machtige tieten die heeft? En een lekkere kont... ze draagt van die strakke broeken waar je haar reet en billen goed in kunt zien."

"Die krijgt van haar eigen vent genoeg," zei de andere. "Wat dacht je dat die 's avonds met haar doet?"

"Je krijgt hem zo nooit in je broek," zei de een, "hij blijft maar hard. Zal ik je afzuigen?" "Zullen we eerst maar gaan ontbijten," stelde de ander voor, "dan gaan we daarna een poosje liggen geilen. Met een gevulde maag vind ik het nog lekkerder. Oh man, als je zo wrijft, spuit ik nog in je hand."

Mia was zo opgewonden geraakt. Ze nam snel een besluit, sprong uit bed en trok een peignoir aan. Ze liep de kamer uit en klopte op de deur van hun kamer. Meteen duwde ze de klink omlaag, de deur bleek niet afgesloten. De jongens waren verbluft door haar plotselinge en onverwachte binnenkomst. Ze hadden zich wel van elkaar verwijderd maar hun naaktheid en de gezwollen penissen konden ze niet zo snel verbergen. Als verlamd staarden ze naar de ineens voor hun ogen opduikende Mia.

"Willen jullie het ontbijt beneden of op je kamer?" vroeg ze liefjes. De jongens keken naar Mia's verwarde blonde haar, naar de diep gedecolleteerde peignoir waardoor ze haar borsten voor een groot deel zagen hangen en naar de dunne stof die haar lichaamsvormen nauwelijks verhulde. De ene jongen trok langzaam een handdoek over zijn naakte onderlijf, de ander bedekte zich met het laken. Mia wachtte nog steeds op antwoord en naderde bijna onmerkbaar het bed. Ze liet zich erop neer en zat op de rand ervan. Haar ene bovenbeen werd, naakt en wulps, zichtbaar.

"Houden jullie van een eitje bij het ontbijt?" vroeg ze.

"Jawel," zei de ene jongen schor.

"Hoe heten jullie?" ging ze verder.

"Bert," bromde de eerste.

"Maarten," zei de tweede.

"Ik ben wel wat gewend," zei Mia. "Weet je wat ik dacht?" Ze giechelde. "Dat jullie homo's waren toen ik jullie naakt en met een erectie zag liggen. Is dat zo?" Ze bukte zich en krabde aan haar kuit. Daarbij vielen haar tieten uit de peignoir. Ze zag de ogen van de jongens, groot en rond, op haar bovenlijf gevestigd. Uit Mia's blauwe ogen sprankelde vermaak maar ook wellust. "Als ik jullie zo zie kijken geloof ik dat weer niet," lachte ze, "dan denk ik; ze zijn aan een lekkere meid toe."

"Misschien is dat wel zo," bracht Bert met moeite uit. Zijn stem was hees van emotie. Mia trok met een ondeugende blik aan de handdoek die over zijn lendenen lag.

"Ti-ta-tovenaar," zei ze en onthulde de stijf opstaande penis. Bert trok haar aan de schouder zodat ze ruggelings op het bed viel. De peignoir ging open en onthulde haar prachtige tieten, maar ook de glanzende buik met het goudkleurige schaamhaar. Mia bleef precies zo liggen wat Bert de nodige moed gaf om verder te gaan. Aarzelend eerst, daarna stevig toetastend, wreef hij haar borsten. Zijn hand dwaalde over haar buik en de begroeide venusheuvel. Mia raakte met twee vingers licht zijn lul aan. Ineens wentelde Bert zich op haar en stuurde zijn penis naar het doel. Hij lag op haar en kromde zich, stootte toe en liet zijn pik in haar glibberige kut glijden. Maarten had zich van het bed laten rollen en zat op de rand van een stoel toe te kijken. Het ongelooflijke was geschied, er was een meid, een vrouw in hun kamer, die liet zich naaien! Bert beukte erop los terwijl het jonge vrouwtje zich geil onder hem bewoog. Ze wreef haar buik tegen die van de jongen en sloeg haar armen om hem heen. Met wulpse draaiingen van haar bekken en heupen bracht ze hem in extase. Zijn lul gleed snel heen en weer in haar hongerige kut die zich om zijn penis spande. Bert voelde dat ze genoot, dat ze ging komen. Toen Mia sidderend een orgasme kreeg, joeg hij met sneltreinvaart zijn sperma in haar kut. Grommend en hijgend spoot hij van zich af, het hete zaad plensde in Mia's trillende schede. Vertwijfeld van begeerte duwde hij zijn borst op haar elastische tieten, hunkerend naar het eeuwige bezit van zo'n lichaam als het hare. Bronstig bevredigde hij zich, zijn wellust uitlevend op het willige lijf van Mia. Ze keek vergenoegd toen hij van haar afging, op een verrukkelijke wijze voldaan. Ze stak haar hand uit naar Maarten. "Kom jij ook..." zei ze.

Verblind door hartstocht naderde de jongen het bed en hield zijn ogen onafgebroken op haar wulpse lijf gevestigd. Zijn penis stond hard en verlangend naar voren. Hij plofte tussen haar dijen die hem onmiddellijk omsloten en opnamen. Hij voelde de druk van haar benen en de aanmoedigende bewegingen van haar onderlijf. Even heet en begerig als zijn vriend neukte hij de wulpse vrouw. Mia voelde zijn pik heen en weer gaan, langs haar klit strijken en die onophoudelijk prikkelen. Ze wist dat ze weer een orgasme zou krijgen en perste zich in geile opwinding tegen zijn buik. Terwijl Maartens zaad met krachtige stoten in haar kut vloeide, kwam ze klaar met spastische rukken van haar onderlijf.

"Geef me 's gauw een handdoek," zei ze en wees met haar vingers naar de onder de wastafel liggende handdoek. Bert raapte die meteen op en reikte hem haar aan. Het was, zoals ze vermoed had, de handdoek waarmee de jongens de vorige avond hun geil hadden weggeveegd. Ze schoof die onder haar billen en zei.

"Go... wat zitten er harde plekken in. Daarin hebben jullie je gisteravond zeker afgetrokken." Ze verkneukelde zich inwendig bij het zien van de gezichten van de jongens, die schuldbewust hun ogen neersloegen. Mia veegde haar kut af en kwam overeind.

"Nu zal ik voor jullie eerst een lekker ontbijt klaarmaken," zei ze, "dat hebben jullie wel nodig na deze ochtendgymnastiek." Ze sloeg de peignoir om haar lichaam en liep de trap af. Nog terwijl ze bezig was, kwamen de jongens beneden, netjes aangekleed.

"Moet je zelf ook nog ontbijten?" vroeg Bert. Ze knikte bevestigend. "Blijf dan bij ons zitten," drong hij aan, "dat is veel leuker." Ze at met hen en merkte dat de jongens voortdurend naar haar gedeeltelijk zichtbare tieten keken.

"Volgens mij hebben jullie weer zin in me," zei ze onbeschaamd.

"Ik zit met een stijve," bekende Bert.

"Laat zien," lokte ze uit. "Anders geloof ik het niet." Hij stond op en trok zijn gulp open. Over de tafel heen keek ze naar zijn harde lul. Ze boog zich naar voren en kneep erin. Haar tieten rolden uit de peignoir en hingen bijna in haar bord. Ze kwam overeind en zoende de eikel. Bert rilde en zei.

"Pas op of ik spuit in je mond."

"Kom mee," zei ze met gesmoorde stem, "dan zuig ik je af." De jongens volgden haar naar boven waar ze eerst haar kut waste. "Als ik het doe, verwacht ik ook dat jij mij klaar zuigt," zei ze.

"Kom hier met je kut," gromde Bert, "dan lik ik je klaar." Hij rukte zich de kleren van het lijf en trok Mia de peignoir uit. Naakt vielen ze op het bed, Bert boorde zijn tong in haar kut en voelde zijn lul voor een groot deel in haar mond verdwijnen. Mia's lippen trokken hem af terwijl hij haar klit bewerkte. Maarten zat erbij en zag hoe de twee geile mensen elkaar afzogen. Hij zag de blote lijven op het bed deinen en kronkelen. Mia pijpte begerig de lul van de jongen, terwijl hij zijn mond doopte in de sappen van haar kut. Kreunend en hartstochtelijk likkend bewerkten ze elkaar geslacht tot de wellustige orgie eindigde in een schokkend orgasme. Mia kwam hevig klaar en slikte het sperma van de tomeloos spuitende Bert in haar keel. Maarten had zich inmiddels ook weer uitgekleed en verlangde zijn aandeel in de lik- en zuigpartij. Zijn lul gleed in Mia's mond terwijl hij met gretige mond haar sappige kut zoog. Mia's hartstocht leek geen grenzen te kennen, ze wierp haar lichaam heen en weer en knelde haar stevige dijen om het hoofd van de jongen. Ze schoof gelijktijdig haar lippen in ritmisch tempo om zijn penis en bewerkte de eikel met haar tong. Geil als ze was liet ze zich door Maarten opzwepen tot ze weer een orgasme kreeg en zijn gezicht met haar druipende kut besmeurde. In een aanval van krampachtige wellust stootte Maarten zijn fallus diep in haar zuigende mond. Mia zoog en slikte... zoog en slikte... tot ze geen druppel meer uit zijn leeggezogen lul over haar tong voelde glibberen. Haar mond was doordrenkt van geil, gulzig likte ze langs haar tandvlees en verhemelte om de laatste resten te proeven.

Bert schoof bij hen op bed, de jongens lagen aan weerszijden van het wulpse vrouwenlijf. Hun handen gleden over haar tieten en buik, ze betastten Mia overal terwijl haar vingers de lullen en ballen van de jongens bevoelden. Ze bracht hen in extase en voelde de penissen in haar handen groeien. De opgezette eikels duwden tegen haar heupen tot Bert zei.

"Zullen we je eens met z'n tweeën tegelijk nemen?"

"Hoe?" hijgde Mia. "Hoe wil je dat doen?"

"Een in je mond en een in je kut," stelde hij voor.

"Twee lullen in me," stamelde Mia, "twee tegelijk?"

"Ga op je knieën zitten en zuig Maarten af, dan naai ik je van achteren." Mia deed wat hij vroeg, knielde met achteruit gestoken kont en nam Maartens lul in haar mond. Bert kwam achter haar zitten en drukte zijn penis in haar kut. Terwijl ze de ene jongen zoog, voelde ze de lul van de ander in haar schede glijden. Ze raakte in een soort coma en verloor de controle over haar gedachten. Ze voelde zich zweven, haar lichaam en vlees dreven weg in een wolk van genot terwijl alleen haar gevoelszenuwen nog leken te bestaan. Haar lippen krulden om een lul en wreven die naar een climax. Haar kut werd gevuld en bewerkt door een andere lul die haar, via de gevoelige klit, opjoeg naar een immens hoogtepunt. Haar gezicht raakte het schaamhaar van Maarten, haar billen werden geprikkeld door het haar van Bert. Haar romp zwalkte heen en weer, haar tieten schoven over Maartens buik. Het orgasme overrompelde haar zodat ze snuivend door de neus haar wellust uitkermde. Zaad spoot in haar mond, zaad spoot in haar kut. Kreunend viel ze omlaag, Maartens sperma krampachtig opzuigend terwijl het geil van Bert langs haar dijen glibberden.

Ze lag daarna weer tussen de beide jongens die hun handen niet van haar konden afhouden. Nu ze eenmaal een vrouwelijke prooi te pakken hadden, lieten ze die niet los. Na verloop van tijd wilden ze opnieuw hun sperma in Mia kwijt, hun libido en potentie hielden geleidelijke tred met elkaar. Naast een overmatig aanwezige geslachtsdrift bleek ook hun zaadproductie weer op peil zodat ze met welgevulde ballen een nieuwe aanval op het begeerlijke vrouwenvlees konden richten. Bert, duidelijk de geilste van de twee jongens, bedacht een nieuwe positie.

"Nou moet je mij afzuigen," beval hij Mia, "en Maarten moet je neuken, maar zo dat ik kan zien hoe hij het doet. Kom met je kut boven m'n gezicht zodat ik zijn lul er in kan zien gaan."

"Zie je graag een klaarkomende lul?" vroeg Mia, zich de bezigheden van de beide jongens herinnerend, waarover ze vanmorgen met elkaar spraken.

"Toe nou maar," zei Bert, een beetje gegeneerd. Ze knielde boven hem, haar dijen aan weerszijden van zijn hoofd oprijzend als stevige pilaren. Haar lippen stulpten over zijn lul, de blonde behaarde kut hing als een halve maan boven zijn gezicht. Hij zag Maarten achter haar kont knielen en diens penis tussen de schaamlippen schuiven. De fallus verdween tot aan de wortel in de vochtige holte. Maartens balzak slingerde boven het gezicht van Bert heen en weer toen de jongen Mia stotend begon te neuken. Bert staarde verrukt omhoog, naar de glimmende penis die gedeeltelijk uit Mia's kut terugkwam en vervolgens weer naar binnen gleed. Van zo dichtbij had hij een prachtig uitzicht op de neukende geslachtsdelen van beiden. Zijn eigen lul werd verwend door Mia's mond die op en neer ging langs zijn gezwollen paal. Haar tong gleed vochtig, warm en prikkelend over de eikel. Hij zag dat Mia de dijen samenkneep wanneer Maartens lul naar binnen ging. Op haar schaamlippen parelde glanzend vocht, ze zakte iets omlaag zodat Maarten mee moest. Diens ballen schoven nu over het gezicht van Bert. Bert omvatte met beide handen de ivoren kolommen van vlees, gevormd door Mia's dijen. Hij wreef de buiten- en binnenzijde ervan en raakte met zijn vingers haar kut, maar ook Maartens lul. In geile hartstocht greep hij diens kloten en animeerde Maartens wellust. Deze werd heter en stootte zijn buik klappend tegen Mia's billen. Bert zag hoe Maarten zijn lul diep in haar kut boorde en krimpend van genot bleef steken. De ballen in Maartens zak bewogen, het was duidelijk dat hij ejaculeerde en zijn zaad in Mia spoot. Op haar schaamlippen verscheen wit schuim dat nog meer naar buiten lekte toen Maartens lul slapjes uit haar kut gleed. Bert, bijna op het toppunt van geilheid, trok in hete razernij Mia's onderlijf omlaag en perste zijn mond op haar schuimende vagina. De avond tevoren had hij, in een perverse stemming, het sperma uit Maartens lul gezogen. Nu slurpte hij het uit Mia's schede, tegelijkertijd haar onderbroken orgasme weer opwekkend en stimulerend. Mia pijpte heftig op zijn penis, Bert begroef zijn gezicht in haar kruis en zoog haar sappen en Maartens geil uit haar druipende kut. Beiden zogen zich aan elkaar vast en knelden de naakte lijven tegen elkaar. Mia's borsten gleden over zijn buik waarin de stuiptrekkingen van een aankomende zaadlozing trilden. Hij stak zijn tong, heet en begerig, in haar natte schede en likte gulzig haar klit. Met een woeste ruk van haar onderlijf kwam ze klaar, zijn gezicht overstromend met haar vocht. Bert voelde zijn ballen samentrekken, het sperma spoot eruit met geweld en sprong omhoog in haar gretig zuigende mond. Mia schokte spastisch en rukte met gulzige lippen aan zijn spuitende lul. Een intens genot doorstroomde hun lijven tot ze, bevredigd, op elkaar zakten. Mia likte zijn lul en ballen, ze draaide zich vervolgens om en keek Bert met lodderige ogen aan.

"Je hebt het geil van je vriend opgezogen," zei ze. Bert ontweek haar blik en haalde zijn schouders op.

"Ik heb er niet aan gedacht," verweerde hij zich. "Ik was zo gloeiend heet."

"Je vindt het niet erg om sperma te slikken, he?" daagde ze hem uit. "Dat heb je vast en zeker meer gedaan." Maarten grijnsde en opende de mond om iets te zeggen, maar Bert was hem voor.

"Hou je mond," beval hij zijn vriend. Mia prikte met een vinger in de buik van Bert en sloot haat vingers om Maartens lul.

"Is naaien met een vrouw lekkerder?" vroeg ze. "Lekkerder dan elkaar afrukken of afzuigen?" Bert kreeg een kleur nu ze zulke directe vragen stelde. Mia keek hem met geile blikken aan. "Ik weet alles van jullie," zei ze, "van gisteravond en wat jullie vanmorgen met elkaar bespraken." Bert en Maarten staarden haar met open mond aan, verrast, verlegen en met schuldige gezichten. "Ik zal het jullie verklappen," zei ze. "Als jullie er maar niet met Johan over praten. Dan beloof ik jullie dat je een paar fijne weekjes hier zult hebben met mij." Ze nam de jongens mee naar haar eigen kamer en toonde hen de luidspreker en het snoer dat in de muur verdween. "Zo kunnen we alles horen wat zich in deze kamer afspeelt," zei ze, "en daarbij liggen Johan en ik ons op te geilen. Nou moeten jullie me beloven dat je ons vanavond opgeilt door over een meisje te praten dat jullie hebben leren kennen. Gewoon praten over wat jullie allemaal met mij hebben gedaan, zonder m'n naam te noemen natuurlijk."

In het vooruitzicht hun hele vakantie met dit hete vrouwtje te mogen naaien en geilen beloofden ze haar en Johan die avond op sappige verhalen te vergasten. En zo kwam het dat Johan zich in geile lust op Mia wierp toen beiden in hun bed naar de twee jongens lagen te luisteren.

"Wat een stoot was dat, die meid vanmiddag," begon Bert het gesprek.

"Nou, wat hebben we haar te grazen genomen," viel Maarten bij.

"Dus ze zijn toch geen homo's" fluisterde Johan tegen Mia.

"Blijkbaar niet," zei ze huiverend van genot toen Johans lul in haar gleed. Langzaam neukend en gestaag naar een climax stijgend, luisterden ze naar het verhaal van de twee jongens. Mia, die wist dat het over haarzelf ging, rilde en sidderde bij elke opmerking die haar geile lichaam betrof.

"Wat een lekkere, sappige kut had ze," ging Bert verder.

"Ze dreef toen we haar hadden volgespoten," vulde Maarten aan.

"En wat kon ze zuigen... man, ze hapte m'n lul naar binnen als een stuk worst."

"Zo'n geil mokkel moest je elke dag hebben," gromde Maarten, "zo een die zich door twee man tegelijk laat naaien kom je niet vaak tegen."

"Man, wat heb ik een lading in haar mond gespoten," zei Bert, "en jij pompte haar kut vol. Hoe vond jij dat ze zoog?"

"Hartstikke lekker," riep Maarten uit. "In d'r mond is minstens zo lekker als in d'r kut! En die tieten! Gosje mijn, wat een tieten! Als ze daarmee over je buik en je lul heen en weer ging, kwam je al bijna klaar!"

"We moeten haar eens tussen haar tieten naaien," meende Bert, "of in d'r reet. Ze heeft een sodemieters lekkere kont."

Zo ging het een tijdje door. Mia hijgde en kermde, haar onderlijf bewoog heftig onder dat van haar man. Johan boorde zijn penis steeds dieper in haar schede, hij rekte die uit of hij die uit elkaar wilde scheuren. In bronstige hartstocht luisterden ze naar het gesprek van de jongens, tot Mia met woeste schokken klaarkwam en het uitgilde van genot. Johans wellust steeg tot een climax, de hevig kloppende eikel wierp het zaad uit en slingerde het stootsgewijs in Mia's kut. Hijgend lag hij op Mia's mollige lijf en kneep genotzuchtig in haar borsten en billen.

"Ik hoop dat ze morgen weer zo'n verhaal hebben," gromde hij, "ze maken me er bloedgeil mee."

"Ik zal het ze vragen," zei Mia.

"Pas maar op," waarschuwde Johan, "straks worden ze nog geil op jou in plaats van op die slet die ze hebben leren kennen. Ik zou wel eens willen weten wie dat is. Ik denk een meisje dat hier met vakantie is, die pappen nog wel eens aan met vreemde jongens om zich eens lekker uit te leven."

"Ja... dat zal wel," mompelde Mia en viel in slaap.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post23