blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

ECHT GEBEURD?

Hagar DeLieverdGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 14, 2019 13:33

ECHT GEBEURD?

Het is echt gebeurd, realiseer ik mij als ik wakker wordt naast een naakte Hilda. Hilda is mijn ex-collega met wie ik enkele jaren een kantoor heb gedeeld. Het klikte altijd enorm maar ik had nooit gedacht dat we met elkaar in bed zouden belanden. En dat terwijl ik gelukkig getrouwd ben. Ik kijk nog eens naast me en de film van wat afgelopen nacht gebeurd is speelt zich nog een keer af in mijn hoofd.

Ik ben een tweeëndertig jarige sportieve man met een goed lichaam, brains en werk als zelfstandig ondernemer. Ik hou van avontuur en ben altijd op zoek naar uitdagingen. We waren samen met andere (ex-) collega’s uitgenodigd op de bruiloft van een ex-collega. Het was een Hindoestaanse bruiloft met alles erop en eraan, inclusief mooie gewaden en echt heerlijk eten. Het was heel gezellig, heel leuk om iedereen weer eens te zien en te spreken. Soms heb je dat met mensen, je ziet elkaar bijna nooit maar als je elkaar ziet dan is het altijd meteen gezellig en je zit nooit om gespreksstof verlegen. Zo ook met Hilda, ergens toch wel vreemd eigenlijk dat ik ook nooit echt seksuele gedachtes heb gehad bij haar. En dat terwijl ik toch vaak gedurende de dag met seks bezig ben in mijn hoofd. Op kantoor ging zij altijd een beetje truttig gekleed, in mantelpakjes die niet al te uitdagend waren. Misschien dat daarom mijn fantasie nooit op hol is geslagen over haar. Ik zal haar eens beschrijven.

Ze is drieëndertig jaar, heeft halflang blond/rossig haar, blauwe ogen en is heel slank met een lekker klein kontje en kleine borstjes. Ze is, schat ik, één meter vijfenzestig lang. Als ik haar zo beschrijf dan vind ik het des te vreemder dat ik niet eerder seksuele fantasieën over haar heb gehad. Dat ze dus echt enorm geil is ben ik nu ook achter. Een vrouw met twee gezichten… Op kantoor zo netjes en beschaafd, maar ze kan dus ook helemaal los gaan, maar dat komt verderop in mijn verhaal. Terug naar de bruiloft dus.

Het liep al tegen het einde van de avond, het was na twaalven, en het bruidspaar stond op het punt om te vertrekken. Na het laatste bakje koffie maakten alle gasten aanstalten om huiswaarts te vertrekken. Zo ook Hilda, en ik liep gezellig kletsend mee naar buiten. Buiten aangekomen realiseerde ik mij opeens dat mijn auto in de parkeergarage stond, en dat ik niet meer had gekeken naar de openingstijden. Ik was aan de late kant geweest en dus in mijn haast vergeten te checken tot hoe laat ik nog de garage in zou kunnen. Ik bedacht mij dus hardop of ik nog wel mijn auto kon bereiken op dit uur. Hilda bood meteen aan dat ik anders wel bij haar een slaapplekje kon krijgen. Zij woonde in de buurt en was op de fiets. Ik dacht daar (nog) niets bij en zij liep met haar fiets in de hand mee naar de parkeergarage. En ja hoor, natuurlijk was de garage gesloten en pas weer geopend vanaf de volgende morgen tien uur. Shit! Shit… shit, echt heel stom om je dit te laten overkomen dacht en zei ik. Hilda bood nogmaals aan om dan met haar mee te komen en bij haar te overnachten. Ik zag geen andere mogelijkheid en stuurde een sms naar mijn vrouw met daarin de mededeling dat ik mijn auto in de parkeergarage had staan, er nu niet meer bij kon en dat ik bij een collega zou blijven slapen. Ik zette er niet in dat dit bij Hilda zou zijn. Waarom ik dit niet deed weet ik niet, normaal gesproken zou ik dit ook vermelden.

Wij dus samen op haar fiets naar haar huis. Ik moest natuurlijk wel fietsen, je moet er wat voor over hebben. Hilda zat achterop met haar handen om mijn middel en zo fietsten we door de binnenstad. De handen van Hilda rustten losjes op mijn kruis. Tijdens het fietsen kreeg ik ineens dat besef, en toen kwamen er wel seksueel getinte gedachten. Ze had een zomers jurkje aan en zag er wel heel lekker uit eigenlijk. En ik zou dus vanavond bij een ‘vreemde’ vrouw in huis slapen, had ze wel een apart bed of zou ik op de bank moeten slapen? Ze kletste onderweg honderduit over de bruiloft, hoe leuk het was om iedereen weer te spreken, en hoe leuk het was dat wij elkaar weer eens hadden gezien en gesproken. Ook vertelde ze hoe mooi de bruid was geweest, en dat ze zelf ook wel een keer ooit wilde trouwen. Hilda had al 2 jaar geen vriendje meer gehad. Haar toenmalige vriendje Bart was voor zijn werk een half jaar naar het buitenland geweest, en had het er daar lekker van genomen als je begrijpt wat ik bedoel. En bij terugkomst had hij Hilda meegedeeld dat hij een nieuwe liefde had gevonden, en had meteen zijn spullen gepakt en was vertrokken. Hilda had mij daar wel eens over verteld, maar de details kende ik verder niet.

Eenmaal aangekomen bij haar huis zetten we de fiets in de schuur en ik liep achter haar aan naar de achterdeur. Ik was nog nooit bij haar thuis geweest. Het was een herenhuis met een grote achtertuin uit de jaren dertig. Het huis had drie verdiepingen, erg veel ruimte dus voor een vrouw alleen, maar ze had ook een goede baan dus ze kon het prima betalen. Binnen aangekomen vroeg ze of ik nog iets wilde drinken. Ik stemde in en ze pakte een fles witte wijn uit de koelkast. Onder het genot van een glaasje wijn zaten we dus nog lekker verder te kletsen. Hoe het zo kwam weet ik niet maar het gesprek kwam op de wens van Hilda om een man in haar leven te hebben. Ze had al zo lang geen intimiteit meer gehad met een man, Bart was de laatste geweest. Ik zei haar dat ik mij niet kon voorstellen dat zij geen man aan de haak kan slaan, ze ziet er heel goed uit en is heel lief. Ze werd er verlegen van en vertelde dat ze dat lief vond van mij om te zeggen, maar dat ze gewoon niemand tegen is gekomen. Ze werkt hard, maakt lange dagen, en is daarnaast toch ook wel kritisch ten aanzien van de keuze voor een man. Ja, dat heb je met hoger opgeleide vrouwen die er ook nog eens goed uitzien. Die kunnen kritisch zijn, maar als je dan al twee jaar droogstaat, wel ja…

Na ieder twee glazen wijn opgedronken te hebben gaf Hilda aan dat ze naar bed wilde. We waren beiden een beetje aangeschoten van de wijn, en ik voelde een soort spanning door het openhartige gesprek. Ik bedacht mij hoe geil je je wel niet moet voelen als je al twee jaar geen echte seks had gehad. Natuurlijk zal Hilda wel de nodige hulpmiddelen hebben om een beetje de druk van de ketel te halen, maar een echte vent van vlees of bloed lijkt mij toch wel heel veel beter. Zij ging eerst nog even douchen en dan zou ze lekker in bed kruipen. Ik vroeg waar ik kon slapen. Hilda gaf aan dat ze een groot tweepersoons bed heeft, maar dat ik als ik mij daar niet prettig bij voel ook op de bank mag slapen. Ik wist wel wat verstandig was, maar besloot om mij niet te laten kennen en ook in bed te slapen. Dat is soms het lastige aan man zijn, dat je dus wel weet wat de verstandige keuze is, maar dat je je laat leiden door wat anders.

Hilda liep naar boven en dook de badkamer in om te gaan douchen. Ze riep nog even naar beneden dat ik natuurlijk ook kon douchen, en dat ze handdoeken klaar had liggen in de badkamer. Ik hoorde even later het water van de douche aan gaan, terwijl ik nog op de bank beneden zat. Na tien minuutjes stopte het water en even later hoorde ik Hilda roepen dat de badkamer vrij was. Ik liep de trap op naar boven en zag Hilda in haar slaapkamer lopen. Ze had een satijnen nachthemd aan dat net onder haar billen reikte. Oef, nu sloegen mijn gedachten wel eventjes op hol. En ik zou met haar in één bed slapen, was dit nu wel verstandig? Maar ja, op de bank slapen is toch ook niets, dan ben je gebroken als je wakker wordt.

Ik dacht er niet verder bij na en dook de badkamer in, kleedde mij uit en sprong onder de douche. Terwijl ik daar stond zag ik dat ik de deur vergeten was dicht en op slot te doen. Deze stond op een kiertje. Jammer dan hoor, we zijn beiden volwassen mensen dacht ik nog. Zo stond ik lekker onder het warme water toen ik in mijn ooghoek een beweging zag te zien. Verbeeldde ik mij dit nou of liep Hilda voorbij de badkamer? Het was donker op de gang dus ik zag niets buiten de badkamer. Nou ja, het zal wel. Ik moet mij geen dingen in mijn hoofd gaan halen. Misschien had ik toch ook de wijn niet meer moeten aannemen bij Hilda thuis. Ik voelde mij een beetje geil en stond eigenlijk zonder echt na te denken een beetje aan mijn pik te trekken, iets wat ik wel vaker doe onder de douche. Deze was al behoorlijk stijf aan het worden.

Toen dacht ik weer iets te zien in mijn ooghoek. Ik zag wederom niets, maar had toch het gevoel bekeken te worden. Ik zal het mij echt wel verbeelden dacht ik nog. Ik stopte met aan mijn pik trekken zodat deze weer de normale proporties aan zou nemen. Ik kon toch niet met een stijve pik bij Hilda in bed stappen? Ik zette de douche uit en stapte uit de douchecel. Ik stond mij af te drogen en vroeg mij even af hoe ik zou moeten slapen. In ieder geval niet naakt zoals thuis, maar met alleen een onderbroek aan, zou dat voldoende zijn? Zou Hilda daar niets van denken. Ach, niet zo moeilijk doen dacht ik. We kennen elkaar al zo lang dus dat komt wel goed.

Ik stapte de badkamer uit in mijn onderbroek en liep de slaapkamer binnen. Hilda lag al in bed en keek mij met een beetje aparte blik aan. Als ik niet beter zou weten dan zou ik gedacht hebben dat zij eigenlijk enorm geil was. Zou zij toch hebben staan gluren? Zou zij mij hebben gezien terwijl ik een beetje met mijn pik stond te spelen onder de douche? Ik tilde de dekens op om in bed te gaan liggen, en het viel mij op dat nachthemd op een stoel in de hoek van de kamer lag. Als zij geen nachthemd aan had, betekende dit dan dat zij naakt onder de dekens laag. Hilda, mijn ex-collega van wie ik nooit seksuele gedachtes had gehad tot dan toe, lag nu dus naakt of bijna naakt naast mij.

Ik kreeg het ineens wel een beetje warm. Het lampje op het nachtkastje aan mijn kant van het bed stond nog aan en Hilda had zich naar mij toe gedraaid. Ik kijk haar aan en zie weer die blik in haar ogen. We keken elkaar wat langer dan gebruikelijk aan. Of het de drank was bij mij of gewoon met mijn pik denken weet ik niet, maar we bogen naar elkaar toe en eindigden in een lange warme tongzoen. Heel even bedacht ik hoe fout dit was, mijn vrouw thuis alleen in bed en ik bij een ‘vreemde’ vrouw in bed waarmee ik dus innig lag te tongzoenen. Maar stoppen deed ik niet, wat is het vlees dus zwak. Ik had niet gedacht dit ik dit ooit zou doen, maar het voelde zo hemels lekker.

Onze tongen gleden zacht en warm langs elkaar en we moesten even ademhalen tussendoor. Ik zag nu echt wel een geile blik in haar ogen. We zoenden verder en haar handen gleden over mijn borst. Ik zag dat als een uitnodiging om mijn handen ook op verkenningstocht te laten gaan over haar buik en borsten. Wat een heerlijk geil gevoel was dit zeg, ze heeft een heerlijk platte buik en zoals gezegd kleine borstjes waar ik prima mijn hand omheen kon leggen. Ik kneedde zachtjes haar borsten terwijl we lekker tongzoenden. Ik liet mijn hand over haar buik naar haar rug glijden, en zakte af naar haar billen. Ik aaide over haar lekkere kontje en trok haar boven op me zodat ik met beide handen haar rug en billen kon strelen terwijl we lekker bleven tongzoenen. Mijn pik was al aardig gegroeid en drukte nu tegen haar kruis aan terwijl ze op mij lag.

Terwijl we zo zoenden voelde ik haar hard geworden tepels tegen mijn borst, en ze drukte haar kruis ritmisch tegen mijn pik aan. Het hek was van de dam en we gingen volledig in elkaar op. Tijdens een adempauze tussen het zoenen door fluisterde ze dat ze al zo lang heeft gewacht om lekker genomen te worden. Ik wist niet dat het kon, maar hierdoor werd mijn pik nog harder hetgeen Hilda ook niet ontgaan was. Ze begon met mij kusjes geven op mijn borst, en daalde zo langzaam af. Ze pakte mijn pik beet en begon deze langzaam af te trekken. Op een gegeven moment had ik het niet meer en was bang om nu al klaar te komen. Ze stopte met aftrekken en we gingen weer lekker tongzoenen.

Op een gegeven moment pak ik Hilda beet en draaide haar op haar rug. Ze liet zich gewillig overmeesteren en kronkelde van geiligheid. Al tongzoenend verkende ik met mijn handen haar lichaam. Van haar borsten daalde ik af naar haar buik. Afwisselend betast ik lekker haar borsten en aai over haar buik, en daarna weer lekker haar borsten. Ze wordt hier geiler en geiler van. Wie had dit ooit gedacht. Dat nette kantoor-tutje in haar mantelpakjes gaf zich nu helemaal over aan haar geiligheid.

Ze pakt op een gegeven moment mijn hand en legt deze op haar kutje. Ze is zo geil dat ze niet langer wil wachten. Ik masseer de buitenkant van haar kutje door haar slipje heen en voel dat dit al enorm nat geworden is. Ik til haar benen omhoog en haar billen op. Zo kan ik haar slipje uittrekken en zie voor het eerst het natte kutje van Hilda. En dat kutje mag er wezen zeg, wat een heerlijk gezicht. Het is een zachtroze kutje met kleine schaamlipjes die ietwat uitsteken. Haar kutje staat lichtjes open en het geil stroomt er al uit. Ik zie ook haar clitje al uitnodigend staan.

Ik buig voorover en lik over haar buitenste schaamlippen. Hilda kronkelt van ongeduld en kreunt dat ik haar echt moet likken en niet langer pesten. Mijn tong glijdt door haar gleuf en langs haar clit. Een diepe kreun komt uit haar, en ik zuig mijn lippen zacht vast op haar kutje terwijl mijn warme zachte tong over haar klitje glijdt. Ze pakt mijn hoofd beet met haar handen en duwt mij dichter tegen haar kutje aan. Inmiddels heb ik ook een vinger in haar kutje laten glijden en vinger haar zacht terwijl ik op haar clitje sabbel en haar kutje lik. Het duurt niet lang of Hilda ligt te schokken en ik voel haar kut-spieren aanspannen. Ze komt met een lange kreun heerlijk klaar waarbij haar hele lichaam ongecontroleerd ligt te schokken. Ze lijkt echt even helemaal van de wereld te zijn.

Na even een moment te hebben gelegen komt ze weer langzaam bij. Ze kijkt mij aan met nog steeds de geile, maar nu ook enigszins voldane blik. We zoenen weer lekker en ze drukt haar lichaam tegen mij aan. Ze zegt dat ze dit echt zo gemist heeft, zo lekker door een man verwent te worden. Ze fluistert in mijn oor dat ze ook heel graag een warme pik van vlees en bloed in zich wil voelen vannacht. Dat zou het echt afmaken. Mijn pik staat nog keihard overeind, dus dat zal wel goed komen. Hilda pakt mijn pik weer beet en laat haar lippen over de eikel glijden. Langzaam verdwijnt mijn pik in haar warme mondje. Echt heerlijk, wat kan Hilda pijpen zeg. Ik voel mijn pik wederom keihard worden en ga dit dus echt niet lang volhouden. Hilda laat de volle lengte van mijn pik in haar mond en keel verdwijnen. Ik waarschuw dat ik het niet meer houd en klaar dreig te komen. Ze kijkt mij aan terwijl ze strak doorgaat met pijpen. Enkele tellen later kom ik klaar en spuit diep in haar keel. Hilda gaat zachtjes door met zuigen terwijl de golven sperma in haar mond en keel verdwijnen.

Ik moet even bijkomen van dit alles. Door het klaarkomen zag ik echt even sterretjes. En dan Hilda die alles doorslikt, iets wat mijn vrouw nooit doet. Echt zoiets geils als dit heb ik lang niet meer meegemaakt. En we zijn nog zeker niet klaar, want Hilda wil ook nog een warme pik in haar voelen. We knuffelen lekker wat en tongzoenen nog wat meer. Na een kwartiertje voel ik dat mijn pik al weer behoorlijk op oorlogssterkte aan het komen is. Het is ook zo geil om dit allemaal met Hilda te doen. Ik streel haar weer over haar rug en billen terwijl ze op mij ligt. Ze glijdt met haar kruis over mijn pik. Op een gegeven moment voel ik mijn pik een stukje in haar kutje schuiven. Ze stopt even om van het gevoel te genieten en drukt dan door zodat mijn pik in haar kut verdwijnt.

Ze begint langzaam op mij te rijden en lijkt mij op een gegeven moment even helemaal vergeten. Met haar handen op mijn borst gaat zij helemaal op in het neuken en ze gaat steeds wilder tekeer. Ik masseer lekker haar borsten en billen terwijl ze losgaat. Op een gegeven moment pak ik haar beet en duw haar van mij af. Ik leg haar zo, zodat ze met haar borsten op het bed ligt met haar kontje uitnodigend naar achteren en omhoog. Hilda kreunt weer van geiligheid wat voor mij een teken is dat ze er echt wel van houdt om echt genomen te worden. Ik neem achter haar plaats en zet mijn pik tegen haar kutje aan. Ik duw mijn pik in haar en begin haar zachtjes te neuken op zijn hondjes. Al gauw pak ik haar heupen beet en stoot diep in haar. Ze kronkelt weer van geiligheid en ik voel dat ik bijna ga komen. Ze vingert zichzelf lekker terwijl ik haar van achteren neuk. Het uitzicht op haar heerlijke kontje terwijl mijn pik in en uit haar glijd wordt nu echt bijna te veel. Dan voel ik dat Hilda klaar gaat komen. Haar kutje begint ritmische mijn pik te bewerken en ze begint te schokken. Ik houd het ook niet meer en spuit haar kut vol met mijn warme zaad. We komen tegelijk weer heel heftig klaar. We vallen uitgeput voorover op het bed en ik blijf nog even in haar terwijl ik Hilda kusjes geef in haar nek. Zo knuffelen we nog wat na, en op een gegeven moment ga ik weer naast haar liggen. Hilda kijkt gelukkig en voldaan, dit had ze dus echt nodig. We kletsen nog wat en vallen lepeltje-lepeltje in slaap.

De volgende morgen word ik dus wakker en realiseer mij wat er is gebeurd. Ik lig met mijn arm om Hilda heen in een voor mij vreemd bed met mijn ontiegelijke dikke ochtend lul tegen haar billen. Een enorm schuldig gevoel maakt zich van mij meester, en ook wel schaamte. Dit was dus gewoon echt gebeurd. En ik realiseer mij nu ook dat we geen condoom gebruikt hebben. Wat als ze zwanger raakt, en wat moet ik mijn vrouw vertellen? Allemaal vragen die door mijn hoofd spoken.

Hilda wordt langzaam wakker en voelt even met haar hand naar achteren aan mij. Ze draait zich om en geeft mij een zoen. Ze ziet dat ik mij schuldig voel en vraagt wat ik ervan denk. Ik zeg dat het eigenlijk nooit zover had mogen komen. Maar het was wel heel erg lekker en geil. En ach, met mijn vrouw hebben we ook al een paar keer een trio gedaan, dus het was niet voor het eerst dat ik met een vreemde vrouw heb geneukt terwijl ik getrouwd ben. Ik moet er maar mee leren leven, vertellen vind ik geen optie want daarmee zou ik haar alleen maar verdriet doen omwille van mijn schuldgevoel kwijtraken. Hilda zegt dat ze het heerlijk vond, en ook zeker voor herhaling vatbaar. Dit had ze zo lang gemist, seks met een man, en achteraf gezien hadden we dit al veel eerder kunnen en moeten doen.

Hilda staat op en ik zie nu haar naakte lichaam bij daglicht. Echt een onwijs lekker ding, maar ik bekijk haar natuurlijk nu met hele andere ogen. Die zachtroze kut waar ik lekker in geweest ben, dat heerlijke kontje en die mooie borstjes. Ze gaat onder de douche en vraagt of ik meekom. Ach, wat maakt het uit, ik spring erbij. Ik pak de zeep en sop haar hele lichaam van top tot teen in. Hierbij laat ik geen plekje ongemoeid en masseer daarbij haar rug, armen, benen, borsten, nek. Hilda staat heerlijk te genieten van de aandacht en het laat mijn pik weer niet onaangeroerd.

We gaan weer lekker verder waar we gebleven waren, maar dat is misschien iets om een andere keer te vertellen, als daar in ieder geval interesse voor is.

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post268