blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

CONGRES

EvelienGeplaatst door My 4Fingers do, januari 24, 2019 13:58

CONGRES

Congres in Amsterdam. Met de Thalys er naar toe. Tegenover mij zit een vaag bekende man van mijn leeftijd, maar een paar jaar ouder misschien. Wel een aantrekkelijk type. Slank, niet zo heel lang, blond half lang keurig verzorgd haar. Hij is verzonken in een tijdschrift, een muziek-dopjes in de oren. Ik neem mijn lezing nog eens door; over gebruik van dragermateriaal in farmaceutische tabletten.

Vlak voor Amsterdam wist ik het ineens. Hij gaat ook naar dat congres, hij zit ook in dezelfde branche. En hij blijkt mij ook nog te kennen. We raken aan de praat, en jawel, hij heeft zelfs hetzelfde hotel geboekt. Handig, we gebruiken samen een taxi in plaats van een tram. Hij vindt mijn benadering interessant. Het resultaat kan hij gebruiken in zijn bedrijf denkt hij. Dat moeten we eens nader bestuderen. Er zit misschien een opdracht in. We spreken dus af om meteen dezelfde avond de mogelijkheden nader te onderzoeken tijdens een dinertje. Zakendiner nietwaar, geen probleem.

Maar vanzelfsprekend gaat het over meer en andere dingen dan werk. Dat bijvoorbeeld een week Amsterdam je niet aan thuis doet denken.

Even geen huiselijke verplichtingen van vriend of vrouw en kinderen. De wijn smaakt goed, nog een afzakkertje in de bar, en dan, ja wat nu. Zijn voorstel om nog een glaasje op zijn kamer te drinken accepteer ik aarzelend. En jawel, hij bestelt champagne op zijn kamer. Ik sputter wat tegen dat ik niet meer wil drinken, een colaatje uit de minibar is mij ook goed. Maar nee, hij neemt voor zichzelf in ieder geval champagne. Dat voelt wel overdreven, maar zo'n fles in die koeler blijkt zo romantisch! Dat heb ik thuis nog nooit meegemaakt.

Nou ja, hij is ook getrouwd zullen we maar denken. Maar dat blijkt niet te betekenen, dat we in deze toestand niet onmiddellijk voor elkaar voor de bijl gaan. Hij omhelst mij en voor ik het weet lig ik in zijn armen. En hij in de mijne. Mijn pumps heb ik al uitgetrapt. De rest gaat ook, tot ik in mijn bh en slipje naast hem lig. Gelukkig had ik redelijk mooi ondergoed aangedaan tijdens de reis. Zijn lelijke boxershort kon mij niet zo opwinden. Nou gelukkig maar, want dat moest ook helemaal niet. Dit was eigenlijk al te ver. Ik wilde stoppen en me weer aankleden, toen hij mij opwindend begon vast te pakken. O ja, zo doen mannen dat… dat was ik alweer vergeten.

Bij ons thuis-neuken gebeurt dat allemaal niet meer. Daar gaan we voor het slapengaan een of tweemaal per week gewoon even aan het werk, en dan slapen. Maar nu moest ik nog worden veroverd; zijn handen in de bh aan mijn tepels, en met zijn benen zorgde hij ervoor dat ik ruggelings op zijn buik kwam liggen. Als twee lepels in de la. Maar lepels hebben niet van die handjes om elkaar mee vast te houden. M’n bh was ineens uit, een hand streelde mij over mijn borsten. Mijn tepels vooral. Oei wat fijn, trefzeker maar toch een beetje aarzelend, zoekend naar de juist cadans, welke tepel reageert het hardst. De andere hand zat al een poosje bij mijn slipje, en langs de zijkant ging zijn vinger millimeter voor millimeter naar mijn meest gevoelige vierkante centimeter. Ik deed net of ik het niet merkte, anders moest ik hem eigenlijk afstoppen, en dat was het laatste wat ik wilde. Maar ik kon de laatste millimeters niet afwachten.

Hij had me helemaal in zijn ban. Ik kon onmogelijk meer stil op hem liggen, ik bewoog met mijn hele lichaam. Mijn billen over zijn schaambeen. Mijn slipje was ineens ook uit, ik deed of ik het niet had gemerkt. Zijn short was ook in geen velden of wegen meer te bekennen. En zijn penis stond op scherp voor mijn vagina. Hij nog steeds onder mij liggend. Dit was wel een heel bijzondere positie, want ik bood mij zo in feite ongezien aan van top tot teen. Je ziet me niet, misschien slaap ik wel onwetend... Mijn hoofd had alleen niet zo'n rustige positie, maar het hotelkussen bood uitkomst.

Toen kon ik helemaal relaxen. Nou echt relaxen werd het niet, want zijn penis kwam al gauw bij mij binnen, en met kleine bekkenbewegingen hielp ik daar met alle plezier actief bij. Ja hoor, aan de pil, ja, het kon wel. Toen hij goed binnen was, ontwikkelden we dank zij de vering van het hotelbed een langzaam deinende beweging, waarbij mijn borsten rustig meedeinden. Voor het eerst dat ik mij niet stoorde aan een piepend bed, maar het als een aangever voor het juiste ritme beschouwde.

Hij gebruikte een hand voor mijn buik en borsten, de andere was exclusief voor de magische driehoek. Ik had het idee dat ik niet zoveel bij hem kon doen; ik probeerde alleen zijn ballen wat te strelen. Maar ik kon er niet bij. Hij wist mij goed op te winden, en toen ik begon klaar te komen, merkte ik aan zijn bewegingen, dat hij ook ging komen. Met een paar fellere stoten en diep grommen schoot hij zijn schicht over de eindstreep.

Toen hij al rustig onder mij lag, en mij nog vingerde bleef mijn orgasme-stroom nog een tijdje aanhouden.

Hij gleed slap uit mij en ik kwam ineens doodmoe weer onder de mensen. Gelukkig schaamden wij ons na afloop niet voor onze geilheid. We dronken nog een glaasje champagne op 'het congres' en na een uurtje ging ik naar mijn iets soberder kamer, twee verdiepingen hoger. De volgende ochtend werd ik telefonisch door hem gewekt. De hele week bleven we met elkaar optrekken, een beetje omzichtig omdat het er van de vakgenoten wemelde. Er was volgens mij meer ongewone geanimeerde activiteit in dat hotel. Wij hebben in ieder geval nog een paar keer met elkaar gevreeën. (eerlijk gezegd elke avond op eentje na) Tot de week om was. Toen ging elk zijns weegs.

Er is geen opdracht uit mijn interessante lezing voortgevloeid. Ik durf hem nu ook niet meer goed onder ogen te komen. Hij mij vermoedelijk ook niet. Bang voor gevolgen. En of ik een nuttige week heb gehad. Jazeker. Nog wat van de stad gezien? Ja, maar het was nogal druk. Bovendien is zo'n congresdag vermoeiend. Maar ik kan er weer jaren tegen. Nieuwe spirit voor onze relatie en een nieuwe positie om uit te proberen.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post276