blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

ROSA, HET MEISJE MET...

DjangGeplaatst door My 4Fingers wo, januari 30, 2019 14:42

ROSA, HET MEISJE MET...

Hoe ik Rosa leerde kennen, is een behoorlijk ingewikkeld verhaal, dus laat ik maar beginnen met de hoofdlijnen. Ik doe aan wielrennen en ik neem deel aan wedstrijden door het hele land. Niet dat je ooit van mij gehoord zult hebben, er zijn duizenden van dit soort rijders in ons landje. Maar om een beetje vooraan mee te kunnen rijden, fiets ik zo’n 300 tot 400 km per week. Soms doen we dit in clubverband, maar vaak genoeg rij ik ergens in mijn eentje in niemandsland. En het begon tijdens zo’n ritje.

Ik fietste over een smal weggetje toen ik voorbij een kleine rode Twingo kwam, die in de berm geparkeerd stond. Ernaast stond een vrouw en omdat het midden in het veld was, besloot ik even te stoppen om te zien of ze soms hulp nodig had. Toen ik afstapte, draaide ze zich om. En ik zag een van de mooiste vrouwen die ik ooit gezien heb.

“Is alles in orde?” Vroeg ik.

“Ja, ik was alleen maar aan het genieten van de zon en het uitzicht,” antwoordde ze. Ze leek me nogal verlegen en zelf ben ik ook niet erg vrijpostig aangelegd.

“Oké, dan, ik wilde alleen maar even weten of je geen problemen had, dus tot ziens.” Ik steeg weer op mijn fiets en ging er weer vandoor, mezelf voor mijn hoofd slaand omdat ik niet het lef had om even met haar te kletsen. Na een kwartiertje fietsen hoorde ik hoe een auto me van achteren naderde. Ik wierp snel een blik over mijn schouder en zag de rode Twingo. Toen ze langs reed, wuifde ze naar me en ik wuifde terug. Net op dat moment, met maar een hand aan het stuur, reed ik door een kuil in de weg...

Ik herinner me nog vaag dat ik in de Twingo zat, maar ik kwam pas echt bij mijn positieven op de EHBO. Volgens de dokter had ik een hersenschudding (natuurlijk geen helm op) en twee gekneusde ribben. Ik zal verder niet op details ingaan, maar als er iets pijnlijk is... Ik mocht nog wat bijkomen in een kamertje, waar na een minuut of tien zachtjes op de deur geklopt werd.

“Binnen,” gromde ik en daar kwam Rosa binnen, de eigenaar van de rode Twingo. Ze is ongeveer 1.65 m groot en iets van 55 kilo zwaar. Ze droeg een dikke sweater en een korte broek, dus het enige dat ik zeker wist, is dat ze prachtige benen heeft. Misschien vanwege de fietser in me, maar ik had de hele dag naar haar prachtige kuiten kunnen blijven kijken. De rest van haar lijfje was verborgen onder de sweater, maar ze had meer dan twee erwtjes op een bonenplank.

Rosa vertelde me, dat ze gestopt was toen ik door de lucht vloog, me in haar autootje had geduwd en me naar het ziekenhuis had gebracht, waar ze toevallig ook nog werkte als verpleegster. Ze voelde zich verantwoordelijk voor mijn val en om een lang verhaal kort te houden, de volgende vijf dagen trokken we samen op en leerden we elkaar beter kennen. Er was duidelijk sprake van wederzijdse aantrekkingskracht. Ook belden we elkaar vaak, maar ik wilde haar eigenlijk nog veel vaker zien. Na een dag of vier nodigde ik haar uit voor een etentje en ze zei.

“Laat mij voor jou koken bij mij thuis, dan kunnen we lekker op ons gemak doen, een film bekijken of zo, dus om half zeven bij mij?”

Ik zei. “Prima!”

Dus om half zeven precies stond ik bij haar op de stoep. Toen ze de deur opende, kreeg ik eindelijk meer van haar lichaam te zien. Ze droeg een nauwsluitend zomerjurkje en ze was behoorlijk mooi geschapen, niet al te groot van boven en een smalle taille (ik weet nu dat ze 90-55-85 meet). Na het diner belandden we op de bank en keken we naar “A fish called Wanda”, hoewel we niet veel van de film gezien hebben. Als snel zaten we te knuffelen en te zoenen.

Ik raakte meer en meer opgewonden en begon haar over haar rug te wrijven. Ik voelde de zachtste en gladste huid die ik ooit aangeraakt heb. Verder en verder gingen we; ik legde mijn handen over haar borsten op haar jurk. Haar kussen werden intenser en ik reikte naar de knoopjes op haar rug en opende de bovenkant van haar jurk. Ze stopte even met kussen en keek me aan met haar prachtige blauwe ogen, waarna ze me weer kuste. Terwijl ik haar jurk omlaag duwde, verplaatste ik mijn kussen naar haar hals en toen naar haar borsten. Ze zijn prachtig, mooi vol en druppelvormig, groter aan de onderkant, waarbij ze naar boven wijzen. Ze was mooi gebruind, had duidelijke witte vlekken van waar haar bikini had gezeten, waardoor haar bruin-roze tepels duidelijk afstaken tegen het witte vlees van haar borsten. Toen ik eerst de ene en daarna de andere tepel kuste en in mijn mond zoog, verstijfden ze direct. Ze waren ongelooflijk, ze waren bijna anderhalve centimeter dik en meer dan twee centimeter lang. Ik had nog nooit tepels als de hare gezien. Ze begon zwaarder te ademen en ze kirde en kreunde terwijl ik om beurten aan haar tepels zoog en knabbelde.

Ondertussen begon ze langzaam mijn shirt los te knopen en ging ze met haar vingers door mijn borsthaar. Ze boog voorover en likte en zoog toen aan mijn tepels en raar maar waar, mijn lul werd keihard. We kusten elkaar opnieuw, lange warme kussen. Ik genoot van haar lippen en haar tong. Ik reikte omlaag en streelde haar knieën en dijen. Toen ik mijn hand tussen haar dijen bewoog en tegen haar kruis aan wilde duwen, greep ze mijn hand vast en zei.

“Ik wil vanavond niet met je neuken, maar...”

Ze gleed op de vloer, tussen mijn knieën, de hele tijd naar mijn gezicht kijkend.

“Wat ben je groot!” Giechelde ze toen ze met haar vingernagel over de contouren van mijn lul in mijn broek gleed. Het leek wel een uur te duren eer ze mijn rits bereikte, hem omlaag trok en naar binnen ging en me vastgreep. Het voelen van haar hand op mijn lul liet me trillen van plezier. Ze streek over mijn staaf totdat er een druppel voorvocht opwelde, waarna ze voorover leunde en hem eraf likte. Terwijl ze me in de ogen keek, flitste ze met haar fluwelen tong langs beide zijkanten van mijn pik, waarna ze naar de onderkant, net boven mijn zak gleed. Tenslotte nam ze mijn lul in haar mond, eerst alleen de eikel, maar daarna steeds meer en meer, terwijl haar tong langs de onderkant van mijn lul bleef heen en weer bewegen. Dat is een van de gevoeligste plekjes op mijn lul en ik werd langzaam aan gek.

Ze vrijde echt met mijn lul, ik was nog nooit zo afgezogen... ze zoog hem helemaal naar binnen, kuste mijn eikel en langs de hele lengte van mijn staaf stijf vlees, wreef hem over haar lippen en wangen en zoog hem dan weer diep naar binnen, terwijl ze me weer in de ogen keek. Dit ging zo een tijdje door, toen zei ze.

“Ik wil je ballen zien.” Ze ging door met me uit te kleden, ze trok mijn schoenen uit, mijn sokken, mijn broek en slip... ze nam mijn ballen in haar hand en begon ze toen te kussen, te likken en eraan te zuigen.

“Tjonge, je ruikt lekker,” zei ze en begon weer aan mijn lul te zuigen. Terwijl ze vol overgave zoog, kietelde ze mijn ballen en kontgaatje met haar nagels. En ze bleef me in mijn ogen kijken. Het was al een hele tijd geleden dat ik zoveel aandacht had gekregen daar beneden, dus ik wist dat het niet lang zou kunnen duren. Ik stond op het punt om klaar te komen, toen ze stopte en zei.

“Ik wil dat je in mijn mond klaar komt.”

“Als je zo nog even doorgaat, zal jouw wens uitkomen,” antwoordde ik. Ze begon weer te zuigen, zowat mijn hele lul verdween in haar mond en ze kietelde weer mijn ballen en kontgaatje. Je kon gewoon zien dat ze gek was op mijn lul en hem lief had met haar mond, me met haar ogen opnemend. Alles wat ze deed, deed ze om me zo veel mogelijk plezier te geven. Ze ging steeds sneller en sneller, totdat ik fluisterde.

“Ik kom!” Straal na straal spoot uit mijn lul. Ze streelde me met haar hand en stuurde de stralen in haar mond. Terwijl ik haar bekeek, leek het wel alsof zij ook klaar kwam, maar ik was te zeer opgewonden om het zeker te weten. Toen ik uitgespoten was, wreef ze mijn lul over haar gezicht en plantte er steeds kusjes op als hij bij haar lippen voorbij kwam. Zachtjes maakte ze mijn lul schoon met haar tong, waarna ze haar vingers gebruikte om de spetters zaad van haar gezicht weg te vegen, die ze dan weer aflikte... na een tijdje, toen ik genoeg was bij gekomen, vroeg ik.

“Ben jij klaar gekomen?”

“Eh, eh, soms - en het is al een hele tijd geleden - als ik er echt in kom, dan is kijken en voelen hoe de ander komt, genoeg om mezelf ook te laten komen.” Het was de meest ongelofelijke en liefdevolle pijpbeurt die ik ooit had meegemaakt. Ik had nog nooit mijn eigen zaad geproefd, maar ze zag er zo ongelofelijk sexy en begerenswaardig uit, dat ik er niks aan kon doen en haar naar me toe trok en haar kuste. We kusten elkaar innig, waarna we tegen elkaar aan kropen en elkaar een tijdje stevig vasthielden. Ik verbrak de betovering toen ik zei.

“Rosa, ik wil met je neuken.” Ze keek me een hele tijd aan en zei toen.

“Ik zal eerlijk tegen je zijn. Ik ben een beetje anders gebouwd dan de meeste vrouwen.” Ze leek een beetje in verlegenheid gebracht te zijn, toen wees ze naar haar kutje. “Mijn vorige vriend zei altijd dat ik een rariteit, een gedrocht was en dat niemand ooit iets met ze zou willen hebben. Hij is de enige geweest waar ik iets mee heb gehad en uiteindelijk had ik er genoeg van dat hij steeds bij andere vrouwen rondhing, dus heb ik het uit gemaakt, zelfs al zou niemand anders iets met mij willen hebben. Nu dat ik jou gevonden heb, ben ik bang om je te verliezen, denk ik.” Nu wist ik niet meer wat ik denken moest. Blijkbaar was ze een expert op het gebied van pijpen, maar ze leek verder totaal onervaren te zijn en wat bedoelde ze met ‘een beetje anders gebouwd’? Ik dacht er even over en toen, met ‘al heeft ze geen kutje, met zo’n mond, daar kan ik best mee leren leven’, dacht ik.

“Rosa, ik wil jou! Ik wil jou meer dan dat ik ooit een andere vrouw in mijn leven gewild heb. Alsjeblieft, geloof me.” Ze glimlachte. “Geloof je me?” vroeg ik. Ze dacht een moment na en zei toen.

“Ja.” Niet in staat om mijn nieuwsgierigheid te bedwingen, vroeg ik haar: “Hoe ben je anders, Rosa?” Ze aarzelde, keek omlaag en zei.

“Mijn klit is werkelijk heel groot.”

“Is dat alles!” Zei ik. “Tjonge, ik maakte me al zorgen, dat je iets zou missen of zo.” Ze lachte en we omhelsden elkaar. Na een paar minuten zei ze.

“Wil je hem zien?”

“Ik dacht dat je het nooit zou vragen,” lachte ik. Nu was het mijn beurt om tussen haar benen te glijden. Onderweg stopte ik nog even om haar prachtige borsten te kussen en aan die fantastische tepels te zuigen. Ik kuste me een weg omlaag over haar buik en bereikte tenslotte mijn bestemming.

Ze tilde haar heupen omhoog en toen haar benen en ik trok haar jurk en slipje uit. Ik pakte haar voeten vast en kuste haar tenen. Ik trok een spoor van kussen van haar tenen naar haar voeten, dan naar haar enkels, haar stevige kuiten en de achterzijde van haar knieën. Ik spreidde langzaam haar benen en begon de binnenkant van haar dijen te kussen. Ik spreidde haar benen helemaal en daar, genesteld aan de bovenkant van een mooi geschoren kutje, was de grootste klit die ik ooit gezien heb. Hij was reusachtig! Toegegeven. Zij was natuurlijk opgewonden, maar hij moest op zijn minst een centimeter in diameter zijn en het deel dat buiten haar lippen uitstak, was wel anderhalve centimeter groot! Toen ik mijn handen uitstrekte en haar lippen uit elkaar trok en het kapje terugduwde, rees hij in al zijn glorie te voorschijn - twee centimeter lang! Hij had zelfs iets als een klein kopje, waardoor hij heel aardig op een klein pikje leek. Ik weet dat ik verbaasd keek en ook dat ik er een hele tijd naar staarde, want toen ik haar eindelijk aan keek, keek zij verschrikt. Ik herstelde me snel en zei.

“Rosa, in mijn hele leven heb ik nog nooit een kutje gezien, dat me zo opwond!” Ik leunde voorover en begon langzaam door haar spleetje te likken. Ik begon aan de onderkant en bewoog langzaam omhoog, totdat ik haar klit bijna raakte. Toen ging ik terug naar beneden en begon opnieuw. Zij kirde en kreunde de hele tijd. Ze moest ontzettend opgewonden zijn, want haar kutje lekte gewoon en ze smaakte heerlijk. Na enkele volle halen van mijn tong, tipte ik met mijn tong tegen haar klit. Ze snakte naar adem.

“Oh! God, doe dat nog een keer.” Ik tipte er nog enkele keren met mijn tong tegen en daarna kuste ik hem en toen zoog ik hem diep tussen mijn lippen. Haar gekreun veranderde meteen in een kreet en haar lijf verstijfde helemaal en ze had een reusachtig orgasme. Na enkele seconden liet ik haar klit tussen mijn lippen vandaan glijden en likte ik weer door haar hele spleetje. Ze begon zich weer te ontspannen, maar iedere keer als mijn tong haar klit raakte, schokte ze omhoog. Toen ze weer bij haar positieven kwam en haar ogen opende, zoog ik haar klit opnieuw in mijn mond. Ze kreunde luid, verstijfde en haar hele lijf schudde op de golven van haar nieuwe hoogtepunt. Opnieuw liet ik haar klit uit mijn mond ontsnappen en likte ik haar spleetje, dat nu wel leeg leek te lopen, een rivier van genots-sap. Ik wachtte totdat ze weer begon te ontspannen en zoog haar klit voor de derde keer naar binnen. Nu kwam ze nog langer en heviger dan de vorige twee keren. Nadat haar hoogtepunt was weggeëbd, kreunde ze.

“Alsjeblieft, wacht... laat me even op adem komen.”

Ik likte haar stroompje op, er was nu zelfs een poeltje ontstaan waar ze zat en keek haar in de ogen. Ze had tranen in haar ogen en ze keek me liefdevol aan.

“Dank je wel!” Zei ze, “je bent ongelofelijk!”

“Ik? Hoe vaak kun jij op zo’n manier klaarkomen?” Vroeg ik. “Ik zou het niet weten, ik ben zo nog nooit eerder klaar gekomen. Mijn ex ging nooit in mijn kruis aan de gang.” “Oké, dan zullen we dat eens gaan uit proberen,” zei ik en boog me opnieuw voorover tussen haar dijen.

“Nee, wacht! God, je vermoordt me nog...” giechelde ze, “trouwens, ik wil nog iets anders. Ik wil jouw lul in me voelen.” Dat zeggende, duwde ze me terug op de vloer en ze besteeg me. Ze hurkte boven me, reikte omlaag, greep mijn keiharde lul met een hand, spreidde haar kutlippen met de andere en zakte er langzaam over heen. Ze huiverde en kreunde terwijl mijn pik in haar hete, ontzettend natte kutje gleed. Ze was zo nat dat mijn lul naar binnen gleed als een heet mes in de boter. Ze was niet uitzonderlijk nauw, maar toen ik helemaal in haar zat, greep ze mijn lul met haar kutspieren harder vast dan dat ik voor mogelijk gehouden zou hebben. Na even te aarzelen, bewoog ze omhoog, mijn pik de hele tijd stevig omklemmend. Op het hoogste punt zat alleen nog mijn eikel in haar, ze ontspande haar spieren en zakte weer over mijn lul omlaag. Continue bleef ze me vast grijpen en weer loslaten, terwijl ze op en neer op me bewoog, folterend langzaam en ik kon me bijna niet meer inhouden. Ik zou haar zo vol spuiten! Haar blik hield de mijne gevangen en ze praatte de hele tijd, dingen zeggende als.

“Oh, jouw lul is zo groot!” Of, “tjonge, dat voelt zo goed aan in me!” Haar kutje voelde aan als fluweel rond mijn lul. Bij de volgende op en neer gaande bewegingen werden haar kreunen en stoten heftiger, totdat ze opnieuw voor enkele seconden verstijfde, waarna ze gierend klaarkwam. Ik had nog nooit een vrouw gezien die zo heftig klaar kwam als zij en omdat ik daar zo in opging, kwam ikzelf nog niet klaar.

Na enkele seconden glimlachte ze sexy naar me en ging ze van me af. Toen ik wilde protesteren, suste ze me, draaide zich om en hurkte weer boven me, nu met haar rug naar me toe. Ze hield zelf haar kutje weer open en zakte opnieuw over mijn lul. Ze begon weer met haar vast grijpende en loslatende bewegingen en daarnaast begon ze haar handen te gebruiken. Ze gebruikte haar lange nagels van een hand om over mijn ballen te krabbelen en te kietelen en met de andere hand wreef ze over mijn lul terwijl hij in en uit haar kutje gleed. Wat een onbeschrijfbaar gevoel was dat! Ze had minder dan een minuut nodig om me op het randje van een orgasme te brengen.

“Ik kom!” Ik kreunde en op dat moment gleed ze van me af, draaide ze zich om en nam ze mijn hele lul in haar mond. Terwijl ik kwam, gebruikte ze haar tong en tanden om me gek te maken, ze zoog en slikte. Ik bokte en schudde als een bezetene en toen ik eindelijk ontspande, opende ik mijn ogen en zag ik het meest schitterende kutje met die reusachtige klit vlak voor me opduiken. Hij was groter dan ooit en ik klampte me eraan vast en zoog zo goed als ik kon. Rosa verstijfde onmiddellijk en had opnieuw een huiveringwekkend hoogtepunt. Na een tijdje draaide ze zich om en kroop ze tegen me aan en zo vielen we in elkaars armen in slaap.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post280