blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

OUD MAAR NIET VERSLETEN

EvelienGeplaatst door My 4Fingers do, april 25, 2019 13:18

OUD MAAR NIET VERSLETEN

In de drie maanden dat ik stage liep in het verzorgingstehuis heb ik al best veel meegemaakt. Het schijnt normaal te zijn, dat wanneer mensen een beetje gaan dementeren, dat ze dan gedrag gaan vertonen waar ze vroeger niet aan moesten denken. Sommige mensen worden veel liever of juist heel agressief, maar er zijn ook bij die raken geobsedeerd door seks. Zo kwam er na een paar maanden ook mijnheer Van den Driesche binnen die heel de dag met zijn pik zat te spelen, naar alle vrouwen obscene taal gebruikte en als je even niet oplette, met zijn harde lul tegen je aan zat te rijen. Ja, met zijn harde lul, want ook al was hij zesenzeventig hij kreeg nog echt een keiharde paal en hij was nog groot ook.

De eerste keer dat ik hem moest wassen keek ik dan ook mijn ogen uit. Nu zijn er wel trucjes om hem weer slap te maken wanneer hem aan het wassen bent, maar ik was er zo van verbijsterd dat ik het niet kon laten om eens te kijken hoe hard en hoe groot hij kon worden. God, wat zag die pik er lekker uit zeg. Ik schrok gewoon van mezelf dat ik er zo opgewonden van werd, van zo'n oude vent. Veel van de verzorgsters wilden hem niet wassen omdat hij iedereen voor hoer, snol en spermacontainers uitmaakte, maar ik vond het steeds geiler worden. Iedere dienst die ik had kon ik het niet nalaten om tijdens het wassen zijn lul lekker uitgebreid te wassen en zijn ballen te masseren. Hij kwam ook iedere keer klaar al na een paar minuten. Dan spoot zijn geile zaad uit die oude pik en hij kwam grommend klaar. En dan kreeg hij praktisch meteen weer daarna opnieuw een heerlijke stijve. Iedere keer als dat gebeurde werd ik steeds natter tussen mijn benen. Na een tijdje liep ik gewoon heel de dag met een kletsnatte kut op het werk.

“Ik ruik je hete kut, geile teef,” riep hij dan, iedere keer als hij me zag, en ging hij wild met zijn tong op en neer. Gelukkig dacht de rest van het personeel dat hij dat zei omdat hij zo dement was, maar ik wist wel beter, hij had gewoon gelijk! Hm… ik begon er over te fantaseren hoe het zou voelen als ik hem zijn gang liet gaan. Als ik eens lekker zonder slipje, wijdbeens voor hem op een stoel ging zitten, wat er dan zou gebeuren. Ik begon zelfs na een tijdje zonder mijn slipje aan naar het werk te gaan.

Toen op een dag zijn zoon op visite kwam en ik voorover moest bukken om iets van de grond te rapen, schoot die oude geilaard ineens achter me en dook met zijn gezicht tussen mijn benen. Hij stak ineens zijn hete tong in mijn kutje en begon me wild te likken. Hm… eerst liet ik hem even zijn gang gaan toen ik me realiseerde dat zijn zoon nog in de kamer was. Ik schok overeind met een rood hoofd en duwde hem weg.

“Dat doen we zomaar niet, mijnheer Van den Driesche”! Probeerde ik boos uit te roepen. Ik keek beschaamd naar zijn zoon maar zag meteen dat hij er ook een harde paal van had gekregen.

“Zo, dat zag er geil uit”! Zei hij, “en volgens mij vond jij het ook wel lekker meisje. Gaat het hier altijd zo aan toe?”

“Nee, nee zei ik, dit is me nog nooit gebeurd,” zei ik snel, en dat ik daar helemaal niet van gediend ben.

“Daar geloof ik niets van,” zei hij, “ik ben benieuwd wat je baas daar van vindt”. Ik vroeg hem of hij alsjeblieft er niets van zou zeggen tegen mijn baas omdat ik dan meteen ontslagen zou worden met een slechte beoordeling.

“Oké,” zei hij, “maar dan moet je mijn vader en mij ook ons verzetje gunnen. Ga eens op het bed zitten met je benen wijd”. Ik aarzelde even maar kroop toch maar op het bed en deed mijn benen van elkaar. Mijnheer Van den Driesche begon meteen weer mijn kutje te likken en zijn zoon Diedrik keek toe terwijl hij zelf ook zijn harde pik uit zijn broek haalde. Hm…, mijn kutje werd echt grondig uitgelikt door die hete oude man en ik werd natter en natter. Het was zo geil dat ik ook in een mum van tijd klaar kwam.

“Geile straathoer, dat vind je wel lekker he, dat ik die hete spermacontainer eens goed uitlik,” zei de oude man. Diedrik was er ook zo geil van geworden dat hij zijn vader weg duwde en met zijn dikke lul vlak voor mijn kutje kwam en zijn hete zaad er tegen aan spoot. Het sperma droop langs mijn kutje naar beneden en weer kwam die oude dekhengst met zijn tongetje naar mijn kutje. Hij likte zo al het zaad van zijn zoon tussen mijn benen uit. Hm… dit was nog geiler! Ik draaide me om en boog voorover over het bed met mijn kontje omhoog en mijn benen uit elkaar. Die geile oude klootzak duwde heel zijn gezicht tussen mijn benen en likte gretig over mijn kutje en kontje. Heerlijk was dat!

Toen stond hij op en begon met die harde paal tegen mijn kutje en kontje aan te rijen. Hij ging zo wild te keer dat zijn harde neukstamper steeds langs mijn kutje schoot. Diedrik ging met zijn hand naar de harde stang van zijn vader en stopte hem in mijn hete hunkerende spleet. Wild begon die oude rukker in mijn kutje te beuken en pompte al zijn zaad in mijn drijfnatte doos. Nadat hij was klaargekomen bleef hij gewoon doorgaan en werd die heerlijke zaadpomp weer keihard. Als een bezetene ramde hij die paal in mijn hete kut. Steeds opnieuw, diep, diep in me en weer voelde ik een sperma golf in mijn kutje stromen.

Diedrik was er weer zo geil van geworden dat hij het van zijn vader overnam en zijn dikke spuitstang in mijn reeds volgespoten spleet ramde. Het zaad stroomde langs mijn benen naar beneden, terwijl mijn kutje non stop door-geneukt werd. Mijnheer Van den Driesche had nog lang niet genoeg toen hij zijn zoon zo zag pompen in mijn kutje en toen hij zijn niet weg kon duwen, begon hij tussen de billen van zijn zoon te tongen. “Godver! Geile klootzak,” riep Diedrik, en spoot grote golven van zijn geil in mijn hoerige kut. Toen zijn vader door bleef likken werd ook zijn staaf bijna meteen weer hard en begon hij me weer te naaien. Hij begon steeds wilder te hijgen en te grommen. Dit werd kennelijk te veel voor zijn vader en toen ramde hij zijn hete lul zo in de kont van zijn zoon. Ik geloof dat we alle drie gek van geilheid werden en de één na de ander kwam klaar. Wat was dit beren geil zeg! Zoiets had ik nog nooit meegemaakt! Dit was nog wilder dan mijn fantasie. Helaas zat twee dagen later mijn stage er op in het verzorgingstehuis. Maar iedere keer als ik er langs fiets dan twijfel ik nog even om bij die geile mijnheer Van den Driesche op visite te gaan.

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post340