blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

KARINE EN VEERLE

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 27, 2019 14:45

KARINE EN VEERLE

Op haar gemak fietst Karine naar school. Ze geniet van de zachte wind die door haar lange haren blaast. Haast heeft ze niet. Ze is vroeg weggegaan, zodat ze op haar gemak naar school kan fietsen. Intussen denkt ze terug aan het weekend. Aan die leuke jongen bij de bar in de discotheek. En aan die andere met wie ze gedanst heeft. Een glimlach trekt over haar gezicht. Helaas is het weekend al weer voorbij. Nou ja, op school vermaakt ze zich ook wel met haar vriendinnen. Daar is de school al. Op haar gemak zet ze haar fietst in de stalling en loopt naar binnen. Op de klok in de hal ziet ze dat ze iets te rustig heeft gefietst. Ze haast ze zich naar het lokaal en stapt net op tijd naar binnen. Als ze zit ziet ze opeens een nieuw gezicht.

”Wie is dat?” Vraagt ze aan haar vriendin Mia, die naast haar zit. Mia haalt nog net haar schouders op voor de leraar binnenkomt.

”Voor ik de les begin wil ik jullie eerst even voorstellen aan jullie nieuwe klasgenote, Veerle.” Iedereen kijkt naar haar. Veerle glimlacht en lijkt er niet zo mee te zitten. Ze ziet eruit als een leuke meid, denkt Karine bij zichzelf, en nog knap ook. Veel tijd om er bij stil te staan krijgt ze niet, want de leraar is al met de les begonnen. Nog twee lesuren volgen voor eindelijk de pauze aanbreekt. Terwijl Karine samen met een paar vriendinnen aan een tafel zit, ziet ze Veerle een eindje verderop. Even kijken ze elkaar aan en dan komt Veerle in haar richting lopen.

”Mag ik erbij komen zitten?”

“Tuurlijk”, antwoord Karine vrolijk. Haar vriendinnen kijken haar even verbaasd aan. Het is een vast groepje. Wat moet die nieuwe erbij? Karine realiseert zich dat ze misschien wat te snel heeft geantwoord. Gelukkig wordt het gesprek al snel hervat. Het gaat over Mike, een populaire jongen die door de meeste meiden erg leuk wordt gevonden. Snel wijst Karine Mike nog even aan voor Veerle voor ze weer meepraat. Even blijft Veerle meeluisteren, maar dan merkt ze op dat ze de jongen naast Mike er aardiger uit vindt zien. Karine ziet hoe haar vriendinnen Veerle verstoort aankijken. Ze kan hen bijna zien denken: waar bemoeit die nieuwe zich mee? Zelfs al lijkt Veerle zich er niet zo veel van aan te trekken, toch vindt Karine het wel lullig.

”Dat is Jesper maar, die is lang niet zo knap.” Het was Cindy die verwoordde wat ook de anderen al dachten. En met haar spottende toon probeert ze ook gelijk Veerle op haar plaats te zetten, bedenkt Karine zich.

”Maar hij is tenminste niet zo’n opschepper als Mike”, kaatst ze onverwacht terug. Het verbaasd haar zelf, maar zo zorgt ze er wel voor dat Veerle niet gelijk helemaal buitengesloten wordt. De anderen moeten nog toegeven dat ze gelijk had ook. Even wisselt Karine nog een blik met Veerle. Dan gaat het gesprek verder en ook Veerle praat gewoon mee. De rest van de dag gaat rustig voorbij en Veerle trekt op met Karine en haar vriendinnen. Als de laatste les voorbij is pakt Karine haar fiets en wil op weg naar huis gaan. Rustig fietsend gaat ze op weg en intussen denkt ze na. Eigenlijk mag ze Veerle wel. Ze komt vrolijk en spontaan over en heeft nog een duidelijke eigen mening ook. Ze ziet er ook nog eens leuk uit, met prachtige ogen. Waarom kwam die laatste gedachte bij haar op? Snel schudt ze het van zich af, maar net als ze haar gedachten op iets anders wil richten passeert een andere fietser haar.

”Hoi!” Verbaasd kijkt Karine op en ziet dat Veerle naast haar fietst. ”Ik woon die kant op, vind je het erg als ik een eindje meefiets?”

“Neen, natuurlijk niet, eigenlijk wel gezellig ook”, glimlacht Karine. Ze blijken vlakbij elkaar te wonen. Karine woont een paar straten verderop. Al pratend bereiken ze Veerle ’s huis. Snel spreken ze af de volgende dag samen naar school te fietsen. De dagen erna gaan rustig voorbij. Veerle blijkt goed in de klas te passen en ook door het groepje van Karine wordt ze, dankzij Karine, geaccepteerd. Karine en Veerle lijken al snel beste vriendinnen te gaan worden. Karine betrapt zichzelf er alleen op dat ze iets te vaak aan Veerle zit te denken.

Ze is ook wel erg knap en nog erg aardig ook. Toch vindt ze het wel vreemd van zichzelf. Het is een paar dagen later als Karine bij thuiskomst merkt dat Veerle haar Engelse boek nog heeft. Die had ze geleend omdat ze nog niet alle boeken had. Alleen is ze vergeten het terug te geven. Normaal zou dat niet zo erg zijn, maar in dit geval wel. Ze heeft dat boek nodig om te kunnen leren voor de toets van morgen. Ze heeft niet veel keus en besluit het boek maar te gaan halen. Zo snel mogelijk fietst ze richting Veerle ’s huis. Daar aangekomen springt ze van haar fietst en belt aan. Pas als ze op het raam klopt wordt er open gedaan. De bel deed het dus niet. Nou ja, het doet er ook niet toe, denkt Karine, als ze maar snel haar boek krijgt.

“Boven, tweede deur rechts”, antwoordt de moeder van Veerle op haar vraag of Veerle thuis is.

“Doe wel even je schoenen uit, alsjeblieft. Voor het tapijt, snap je.” Karine doet wat haar gevraagd wordt en hangt ook haar jas maar even aan de kapstok. Vervolgens loopt ze naar boven. Het is de eerste keer dat ze hier binnen is. Ze is eigenlijk wel benieuwd hoe de kamer van Veerle eruit zal zien. Bij de deur ziet ze dat deze op een kier staat. Zonder te aarzelen stapt ze naar binnen. Verstijfd van schrik blijft ze in de deuropening staan. In haar ooghoek ziet ze Veerle ’s broek op de grond liggen. Ze heeft duidelijk kunnen zien waar Veerle mee bezig was. Ook Veerle is nogal geschrokken.

“Sorry. I-Ik had moeten kloppen”, stottert Karine. Veerle is intussen van de schrik bekomen en komt overeind. Het enige wat ze nog aan heeft is haar bloesje en zelfs die staat open. “D-de deur stond op een kier en ik dacht…”

“Geeft niet joh. Ik had alleen niemand verwacht. Wat kom je doen eigenlijk?”, vraagt Veerle haar vriendelijk. “Wacht ik zal eerst even iets aandoen.”

“Dat hoeft niet hoor.” Het is eruit voor ze er erg in heeft. Karine voelt hoe ze nog roder wordt dan ze al was. “Ik kwam alleen even mijn Engelse boek ophalen”, voegt ze er snel aan toe. Veerle kijkt haar glimlachend aan. Ze staat op en loopt naar haar tas. Terwijl ze voorover buigt om het boek eruit te halen krijgt Karine een mooi zicht op haar billen. Als Veerle zich omdraait kijkt ze snel weg, maar ze weet dat ze te laat is. Veerle lijkt het allemaal niet erg te vinden en overhandigt haar het boek. “Dank je. Ik ga maar weer, dan kan jij verder.” Shit, dat was weer niet wat ze had moeten zeggen. Wat bezielt haar toch?

“Je hoeft geen haast te maken hoor. Je mag nog best even blijven. Als je weg gaat kan je trouwens niet meer naar me kijken.” Karine weet ze zich totaal geen houding meer te geven en wil eigenlijk gewoon zo snel mogelijk weg. “Hé, kom op, je hoeft je niet te schamen hoor. Ik vind het echt niet erg dat je me zo gezien hebt.”

“Ik had moeten kloppen”, mompelt Karine haar blik op de vloer richtend.

“Jij kon toch ook niet weten dat ik eeuhh met mezelf bezig was.” Even blijft het stil, maar het is duidelijk dat Karine zich nog steeds nogal ongemakkelijk voelt.

“Ik had de deur op een kier staan zodat ik mijn moeder aan kon horen komen. Ze heeft wat aan haar knie en is dus niet zo snel boven. Jou had ik niet verwacht en ik heb je ook niet aan horen komen. Omdat de deur op een kier stond dacht jij natuurlijk dat je niet hoefde te kloppen. Je hebt echt niets verkeerds gedaan hoor.” Nog steeds een beetje verlegen kijkt Karine weer op. Dat Veerle nog steeds halfnaakt is helpt ook niet echt. Toch is ze wel een beetje bijgekomen van de schrik en ze voelt dat ze wat minder rood is. Ze besluit toch nog maar even te blijven en gaat zitten. Veerle neemt plaats op het bed.

“Jij vindt het niet ze erg hè dat ik je zo gezien heb?” Vraagt Karine.

“Nee hoor, ik schaam me niet voor mijn lichaam”, antwoord Veerle. “En eigenlijk vind ik het helemaal niet erg om door een leuke meid bekeken te worden”, voegt ze er met een licht uitdagende toon aan toe. Karine kijkt haar verbaasd aan.

“Ben je dan…?”

“Ik ben lesbisch ja.” Even weet Karine niet wat ze moet zeggen. “Vind je dat erg?”, vraagt Veerle haar.

“Nee nee, natuurlijk niet. Ik had het alleen niet verwacht. Ik bedoel je ziet er zo leuk uit.” Met enige moeite weet Veerle een lach in te houden.

“Niet alle lesbo’s zijn lelijke, dikke vrouwen met kort haar hoor.”

“Sorry.”

“Geeft niks hoor. Er zijn meer mooie lesbische meiden dan je denkt.” Karine weet alweer niets te zeggen, maar na een korte stilte vraagt ze.

“Is dat ook de reden dat je je schaamhaar hebt weggeschoren?” Dit keer houdt Veerle haar lachen niet in en Karine voelt zich weer even heel ongemakkelijk.

“Nee, dat is omdat ik het mooi vind zo.” Tot Karine ’s verbazing trekt Veerle haar benen op het bed en spreidt ze vervolgens een beetje. “Hoe vind jij het?” Even blijft Karine naar het kutje van Veerle staren.

“Je kunt alles goed zien zo”, begint ze voorzichtig. Even pauzeert ze. “Eigenlijk ziet het er best wel eeuhh geil uit”, voegt ze er dan een beetje aarzelend aan toe. Zachtjes streelt Veerle over haar venusheuvel en schaamlippen. Met twee vingers spreidt ze haar kutje een beetje open. Karine blik blijft op het kutje van Veerle gericht en ze voelt iets tussen haar eigen benen kriebelen. Dan kijkt ze Veerle aan. Gelijk trekt Veerle haar hand weg. Het is nu haar beurt om te blozen.

“Sorry, ik wilde niet…”, begint ze. Ze klinkt opeens een beetje verlegen.

“Vind je het opwindend dat ik naar je zit te kijken?” Tot haar eigen verbazing kost het haar weinig moeite die vraag te stellen. Ze is opeens veel te nieuwsgierig om nog verlegen te zijn.

“Ja, heel erg.”

“Als je wilt mag je verder gaan hoor.”

“Vind je dat niet raar dan?” Karine schudt haar hoofd en glimlacht een beetje. Ze vindt het wel opwindend eigenlijk en het kan haar niet zoveel schelen of het raar is. Ze heeft nog nooit een meisje zo gezien. Veerle lijkt nog even te aarzelen, maar hakt dan toch de knoop door. Ze maakt het zich gemakkelijk op het bed en gaat er relax bij liggen. Haar hoofd legt ze op haar kussen en vervolgens trekt ze haar benen op en zet haar voeten iets uit elkaar op het bed zodat Karine een goed zicht krijgt. Nog even haalt ze diep adem. Ook voor haar is dit duidelijk nieuw en ze is nu toch wel een klein beetje verlegen met de situatie. Nog even kijkt ze Karine aan en ze vraagt haar op het bed te gaan zitten. Zodra Karine op het voeteneind zit sluit Veerle haar ogen. Ze doet haar bloesje verder open, maar houdt deze wel aan.

Zachtjes begint ze haar borsten te strelen. Met haar hele handen gaat ze er overheen. Ze pakt haar borsten vast en knijpt er heel zachtjes in. Geboeid kijkt Karine toe hoe Veerle haar borsten kneedt. Vanaf haar borsten daalt Veerle langzaam af. Dat ze al behoorlijk vochtig is tussen haar benen is duidelijk te zien. Zachtjes streelt ze eerst over haar buik en dan over haar kale venusheuvel. Met haar vingertoppen streelt ze rond haar eigen kutje. Dan brengt ze haar rechterhand naar haar gezicht en ze neemt haar vingers in haar mond. Zachtjes sabbelt ze erop terwijl ze met haar linkerhand rondjes om haar kutje blijft strelen. Dan brengt ze haar rechterhand weer naar haar kruis. Met haar linker begint ze opnieuw haar borsten te strelen. Ze neemt daarbij ook steeds haar tepeltjes voorzichtig tussen haar vingers en speelt ermee. Met de wijsvinger van haar rechterhand streelt ze zachtjes door haar spleetje. Genietend zucht ze terwijl ze haar kutje streelt. Ook haar linkerhand heeft ze daarvoor weer nodig.

Als ze haar kutje open spreidt krijgt Karine het zachte roze vlees duidelijk te zien. Met grote ogen kijkt ze er naar. Ze had nooit gedacht dat ze dat zo’n opwindend gezicht zou vinden. Ze kan duidelijk Veerle ’s vocht zien glinsteren. Bijna zonder dat ze het zelf merkt is haar ene hand naar haar borsten gegaan en zachtjes streelt ze zichzelf door haar T-shirtje heen. Intussen is Veerle verder gegaan en streelt ze haar kutje en draait rondjes om haar openingetje. Dan drukt ze zachtjes een vochtige vingertop naar binnen. Karine kan onmogelijk haar blik losmaken van het kutje van Veerle. Ook Karine ’s andere hand is op verkenning over haar lichaam gegaan en zachtjes is ze bezig haar eigen kutje door de stof van haar spijkerbroek heen te strelen. Veerle duwt langzaam haar vinger wat dieper naar binnen en aan haar gezicht is duidelijk te zien hoeveel ze hier van geniet. Haar klitje is al duidelijk te zien tussen haar schaamlipjes.

Het gezwollen knopje ziet eruit of het dringend aandacht wil en dat is precies wat Veerle ook geeft. Met haar linkerhand streelt ze er zachtjes langs, terwijl Karine intussen steeds ruwer over haar spijkerbroek wrijft. Dan opent Veerle plotseling haar ogen. Ze kijkt Karine even recht aan en laat dan haar blik afdalen. Karine voelt hoe ze weer een beetje begint te blozen. Toch is ze lang niet zo verlegen als eerder. Terwijl Veerle naar Karine blijft kijken beweegt ze haar vinger langzaam in en uit haar kutje.

“Zo te zien bevalt mijn showtje jou ook wel hè?” Karine glimlacht.

“Heel erg. Ik wist niet dat het zo geil zou zijn.”

“Volgens mij is het tussen jou benen ook al aardig nat.” Veerle glimlacht bij deze woorden. “Je mag er best wat aan doen hoor.” Karine beseft dat Veerle haar zit uit te dagen. Even denkt ze na. Shit, ze is gewoon supergeil. Ze haalt diep adem en staat dan op. Ze knoopt haar spijkbroek los en stapt eruit. Terwijl Veerle nog steeds bezig is zichzelf zachtjes te vingeren bekijkt ze Karine. Het kost Karine enige moeite maar ze trekt zich toch niets aan van de blikken van Veerle. Ze gaat weer op bed zitten en laat haar ene hand over haar T-shirtje gaan. Haar blik gaat als vanzelf weer naar het kutje van Veerle. Karine verzamelt nog even moed en laat dan haar andere hand in haar slipje glijden. Ze voelt gelijk dat ze inderdaad aardig nat is geworden. Ze rilt van genot als haar vingers tussen haar lipjes doorgaan. Veerle lijkt het niet erg te vinden dat ze het kutje van Karine niet kan zien en Karine voelt zich een stuk meer op haar gemak zo. Veerle heeft intussen een tweede vinger in haar kutje laten glijden en in een iets hoger tempo beweegt ze beide vingers in en uit. Iedere keer als haar vingers naar buiten komen is duidelijk zichtbaar dat ze glinsteren van het geil. Karine geniet van dit uitzicht en duwt haar eigen vinger naar binnen. Veerle ondanks het slipje ziet hoe Karine zichzelf klaarmaakt. Ze ziet duidelijk Karine ’s hand bewegen. Hoe het eruit ziet kan ze helaas slechts naar raden. Veerle besteedt intussen steeds meer aandacht aan haar klitje. Na eerst rondjes er omheen te hebben gedraaid heeft ze er nu twee vingers vol op gelegd. Zachtjes wrijft over haar klitje.

Terwijl ze voelt hoe haar hoogtepunt steeds naderbij komt kijkt ze hoe ook Karine zit te genieten. Sneller en sneller beweegt Veerle haar vingers op en neer. Het vocht druipt over haar vingers. Karine drukt haar eigen vingers in haar natte grotje. Met de duim van dezelfde hand gaat ze zachtjes over haar klitje. Ze geniet van haar eigen vingers en van de show die Veerle geeft. Veerle sluit intussen haar ogen. Ze weet dat haar orgasmen altijd intenser zijn als ze haar ogen dicht heeft en dit orgasme zal niet lang meer op zich laten wachten. Ze draait al met haar kontje van genot en het wrijven over haar klitje zorgt ervoor dat er regelmatig een rilling door haar lichaam trekt. Nog sneller laat ze haar vingers bewegen en hijgend komt ze klaar.

Terwijl ze klaar komt pakt ze haar klitje tussen haar duim en wijsvinger en knijpt er een beetje in. Schokkend trekt het orgasme in volle hevigheid door haar heen. Als ze weer is bijgekomen opent ze haar ogen. Karine is nog altijd bezig zichzelf te vingeren. Met een geile blik kijkt Veerle haar aan terwijl ze haar vingers schoonlikt. Verleidelijk likt ze nog een keer langs haar lippen. Dan komt ze overeind en legt haar hand op Karine ’s arm.

“Mag ik?” De twee kijken elkaar recht aan. Dan zegt Karine heel zachtjes.

“Ja”. Langzaam trekt Veerle de hand van Karine uit haar slipje. Dan laat ze haar eigen hand naar binnen glijden. Zachtjes strelend gaat ze op verkenning. Ze kan het kutje van Karine natuurlijk nog niet zien, maar het voelen vindt ze bijna even opwindend. Ze voelt hoe ver het kutje openstaat. Als ze de kleine schaamlipjes voelt begint ze er zachtjes overheen te wrijven. Het resultaat is duidelijk merkbaar als Karine zachtjes kreunt. Achterover geleund laat Karine het over zich heen komen. Ze steunt op haar armen en zorgt ervoor dat ze Veerle alle ruimte geeft om er goed bij te kunnen. Veerle gaat verder met haar verkenning. Langzaam laat ze haar vingertoppen weer wat omhoog gaan. Ze voelt het harde knopje en streelt er voorzichtig langs. Karine kreunt nog wat harder. Veerle realiseert zich dat Karine al dicht bij een orgasme zit. Ze besluit het maar eens af te maken en ze zoekt het gaatje op. Twee vingers glijden soepel naar binnen. Omdat Karine al zo geil is besluit ze maar gelijk redelijk snel te werk te gaan en ze laat haar vingers in en uit bewegen. Al snel heeft ze het juiste tempo gevonden.

Ook haar duim betrekt ze erin en hiermee streelt ze het klitje van Karine. Terwijl ze zachtjes doorgaat met het vingerwerk voelt ze al hoe Karine ’s lichaam begint te schokken. Veerle voert het tempo nog ietsje op en dan ziet ze Karine klaarkomen. Als de laatste schok door Karine ’s lichaam is getrokken trekt Veerle haar hand terug.

Als Karine haar ogen opendoet ziet ze hoe Veerle haar vingers weer schoonlikt. Dit keer is het haar vocht dat Veerle doorslikt. Even moet ze zelf ook slikken. Ze kan bijna niet geloven wat er net gebeurd is. Veerle leunt weer lekker tegen haar kussen en glimlacht Karine vrolijk toe.

“Dank je”, zegt Karine zachtjes.

“Waarvoor? Ik heb er net zo van genoten als jij.” Even blijft het stil en dan zegt Karine verlegen.

“Ik heb nog nooit zoiets gedaan.”

“Was het lekker?”

“Ik geloof niet dat ik ooit eerder zo heerlijk ben klaargekomen. Door jou gevingerd worden voelde nog beter dan als ik het zelf doe.”

“Graag gedaan”, antwoord Veerle lachend.

“Heb je dit ooit eerder gedaan?”

“Niet op deze manier, maar ik heb wel een vriendin gehad.”

“Hoe...” Even aarzelt ze. “Hoe is het om met een meisje te vrijen?” Veerle moet even nadenken over die vraag.

“Lekker. Al heb ik het nog nooit met een jongen gedaan. Beetje lastig vergelijken dus.” “Wat doen twee vrouwen dan bij elkaar?”

“Hetzelfde als een man en een vrouw, denk ik. Strelen, likken, kussen. Alleen is er geen pik die ergens in moet.”

“Ik dacht dat dat juist het belangrijkste was.”

“Vingers kunnen dat anders ook prima. Die zijn trouwens ook nog eens wat beweeglijker. Beter dan zo’n stijve stok.” Ze knipoogt naar Karine. Karine schiet in de lach als Veerle met haar vinger laat zien hoe beweeglijk en buigzaam die is. “Als je toch een pik wilt werkt eentje van plastic ook prima hoor”, voegt Veerle er nog aan toe.

“Toch lijkt het me wel vreemd.”

“Probeer het eens uit en je weet of het vreemd is.” Karine weet dat Veerle haar weer uit zit te dagen. Toch vindt ze het idee om met haar te vrijen onverwacht opwindend. Ze had nooit gedacht dat de gedachte aan een vrijpartij met een meisje haar dit gevoel kon bezorgen.

“Met jou zeker”, zegt ze.

“Zou je dat willen?” Karine zwijgt en draait haar blik weg. Hoe zou dat zijn om met Veerle…? Zou ze dat willen? Ze staart uit het raam en denkt na. Het antwoord schokt haar eigenlijk. Ja, ze zou heel graag met Veerle willen vrijen. Vanaf de eerste keer dat ze Veerle zag vond ze haar al aantrekkelijk. Ze had altijd gedacht dat ze gewoon hetero was, maar nu weet ze het niet meer zo zeker. Ze wil het met Veerle uitproberen. De enige manier om erachter te komen hoe het is met om met een meisje te vrijen is het uitproberen. Alleen dan kan ze echt weten of het wat voor haar is. En als ze het met iemand uit wil proberen is het Veerle wel. Ze kijkt Veerle weer aan en een beetje verlegen glimlacht ze.

“Ja.”

“Wil je dat echt?” Vraagt Veerle haar verbaasd.

“Ik wil weten hoe het is en…” even aarzelt ze nog “en ik vind je leuk. Heel leuk.” Veerle zegt niks maar komt naar Karine toe en legt haar arm om Karine heen. Zachtjes trekt ze Karine naar zich toe. Karine voelt het heerlijke warme lichaam tegen zich aan en de licht zoete geur van Veerle bereikt haar neus. Hoe vreemd het voor haar ook allemaal is, ze voelt zich eigenlijk helemaal op haar gemak. Zachtjes kust Veerle haar in haar nek. Vervolgens trekt ze zich iets terug en met de twee gezichten vlak bij elkaar kijken ze elkaar aan.

Veerle wacht even rustig af en laat Karine het initiatief nemen. Een beetje zenuwachtig is Karine wel, maar toch doet ze het. Met haar lippen al ietsje van elkaar komt ze naar voren. Zonder moeite vinden haar lippen die van Veerle. Ze voelt hoe ook die haar lippen iets van elkaar doet en de puntjes van hun tongen raken elkaar. Een tongzoen tussen twee meiden blijkt niet anders te zijn dan met een jongen. Maar daar denkt ze verder niet over na. Ze voelt alleen nog maar en ze geniet. Ze voelt hoe de tongen een geraffineerd spelletjes met elkaar spelen. Stoeiend als twee jonge katjes, om elkaar heen, langs elkaar of even bij elkaar weg om lippen of tanden te strelen. Karine legt haar armen om Veerle heen. Als Veerle na een tijdje terugtrekt kijkt ze haar even teleurgesteld aan. Dan voelt ze hoe Veerle ’s handen haar borsten beginnen te strelen.

“Je zoent echt superlekker.”

“Sstt, niets zeggen. Geniet ervan.” Karine knikt en laat Veerle haar gang gaan. Gewillig laat ze zich door Veerle op haar rug op het bed leggen. Zodra ze lekker ligt gaat Veerle verder. Zachtjes begint ze Karine te strelen. Langzaam trekt ze het T-shirtje omhoog tot over Karine ’s borsten en hierdoor onthult ze het simpele witte bh-tje. Haast heeft ze niet dus zachtjes streelt ze erlangs. Karine sluit haar ogen en laat het over zich heen komen. Het is een heerlijk geil gevoel om zo verwend te worden. Veerle laat haar vingertoppen teder over Karine ’s huid glijden. Over haar borsten, verder naar beneden naar haar buik en via de randen van haar slipje naar haar benen. Vanaf Karine ’s voeten gaat Veerle weer omhoog. Haar handen gaan langs de binnenkant van Karine ’s benen.

Plagend gaat ze langs het kruis van Karine. Ze streelt over het slipje omhoog en gaat weer terug naar Karine ’s borsten. Met een paar handige bewegingen verwijdert ze het bh-tje. Karine beseft dat ze nu bijna naakt ligt. Toch kan het haar nog steeds niet veel schelen. Zeker niet als ze merkt hoe heerlijk zacht en opwindend de strelingen van Veerle over haar borsten zijn. Eerst draait Veerle een paar rondjes om de tepeltjes en dan neemt ze die voorzichtig tussen duim en wijsvinger. Teder draait ze die tussen haar vingers. Dit ontlokt aan Karine een tevreden zucht.

Veerle besluit weer een stapje verder te gaan en buigt zich voorover. Langzaam komt ze dichterbij tot haar lippen de zachte huid van Karine ’s borsten raken. Uitvoerig kust ze die. Dan laat ze haar tong over de huid strelen. Tergend langzaam laat ze haar tong richting Karine ’s tepeltje gaan. Zo langzaam dat Karine zachtjes kreunt om aan te geven dat ze meer wil. Dan plotseling laat ze haar tong er overheen gaan. En net zo plotseling trekt ze haar tong weg. Vervolgens herhaalt ze dit bij Karine ’s andere tepel. Opnieuw nadert ze langzaam, maar dit keer eindigt ze door er zachtjes op te zuigen. In haar mond laat ze haar tong langs Karine ’s tepeltjes gaan.

Ze voelt hoe hard deze door haar behandeling wordt. Ook op de andere tepel zuigt ze hierna uitgebreid. Dan laat ze haar gezicht wat omlaag gaan. Kussend beweegt ze over Karine ’s buik. Tot ze het slipje weer heeft bereikt. Ook hier geeft ze een zacht kusje op. Even laat ze er zachtjes haar hand langs gaan en ze voelt duidelijk de natte plek. Als ze de rand van het slipje beetpakt tilt Karine gelijk haar billen iets op. Met een soepele beweging glijdt haar laatste kleding stuk van haar benen. Volledig naakt ligt ze nu voor Veerle. Even neemt Veerle de tijd om het naakte lichaam te bewonderen. Karine heeft al uitnodigend haar benen iets gespreid.

Wat Veerle eerder kon voelen kan ze nu zien; het zachte schaamhaar en het glinsterende, openstaande kutje. De normaal al iets naar buiten komende schaamlipjes zijn duidelijk zichtbaar. Voor Veerle is dit één van de mooiste dingen die ze ooit heeft gezien. Na het even bewonderd te hebben buigt ze zich voorover en laat gelijk haar tong erlangs gaan. Ze geniet van de heerlijke, licht zoute smaak. Eerder kon ze die al vaag op haar vingers proeven, maar zo smaakt het nog veel beter. Al gelijk laat ze even haar tong bij Karine naar binnen glijden. Deze voortvarende start lijkt Karine ook wel te bevallen aan het gekreun te horen.

Veerle gaat kruipt lekker tussen Karine ’s benen en laat haar vingers langs haar dijen strelen. Haar tong gaat gelijk weer op verkenning. Karine is zelf al weer bezig haar borsten te strelen. Veerle laat haar tong over het zachte roze vlees strijken. Voorzichtig gaat ze langs het duidelijk zichtbare knopje. Dat Karine ligt te genieten is aan alles merkbaar. Aan de bewegingen van haar lichaam als ze haar spieren weer samentrekt van genot en het zachte gekreun bijvoorbeeld. Opgewonden zuigt Veerle de kleine lipjes in haar mond. Heel zachtjes laat ze haar tanden erlangs gaan.

Er wel voor zorgend dat ze niet echt bijt. Ook haar tong gebruikt ze tijdens het gesabbel uitvoerig. Het is wel duidelijk dat ze dit vaker heeft gedaan en eigenlijk geniet ze hier bijna net zo van als Karine. Langzaam laat ze haar tong weer naar binnen glippen. Ze laat duidelijk merken hoe beweeglijk haar tongetje wel niet is en het gedraai in haar kutje doet Karine kronkelen. Dieper laat Veerle haar tong glijden tot ze met haar neus bijna in Karine ’s kutje zit. Ze ademt diep door haar neus in en geniet van de geur van het natte kutje onder haar. Ze besluit ook haar vingers erbij te betrekken. Vanaf Karine ’s dijen beweegt ze richting haar klitje. Met de ene hand spreid ze het kutje nog wat verder open en met de ander begint ze zachtjes er overheen te strelen. Even laat ze haar tong weer tevoorschijn komen uit Karine ’s kutje en ze likt vol over het klitje heen.

Ze zorgt er hierdoor voor dat het ook daar goed vochtig is en zo kan ze het klitje echt uitgebreid gaan strelen. Zachtjes tikt ze er tegen en ze beweegt het heen en weer tussen haar vingertoppen. Haar tong laat ze weer in Karine ’s binnenste verdwijnen. Karine ligt intussen flink te hijgen en te kreunen.

Ze had gedacht dat het allemaal heel vreemd zou voelen, maar eigenlijk is het alleen maar lekker, heel lekker. Met volle teugen geniet ze. Sneller en sneller laat Veerle haar tongetje rondjes draaien in Karine ’s kutje. Regelmatig zuigt ze hierbij gulzig wat vocht naar binnen. Alles bij elkaar is het genoeg om Karine te laten kronkelen en ze voelt haar orgasme weer met rasse schreden naderen.

“Ik ga klaarkomen”, weet ze hijgend uit te brengen. Voor Veerle is dit een teken om er nog een schepje bovenop te doen. Sneller nog laat ze haar tong in en uit bewegen. Hierbij nog steeds flink draaiend met haar tong. Ook haar vingers bewegen nog sneller. Terwijl haar vingers over het klitje wrijven voelt ze hoe het lichaam onder haar begint te schokken. Pas als Karine weer tot rust is gekomen houdt ook Veerle op. Karine ligt nog naar adem te happen. Ze kruipt naast haar en met een lach op haar gezicht wacht Veerle geduldig af tot Karine weer een beetje is bijgekomen. Zachtjes streelt ze het zachte lange haar. Met een gelukkige glimlach op haar gezicht kijkt Karine haar na een tijdje aan. Met een heftige tongzoen bedankt ze Veerle. Dan kijkt Karine Veerle diep in de ogen en zegt.

“Nu wil ik jou verwennen.”

“Dat hoeft niet hoor.”

“Ik wil het echt. Ik wil weten hoe het is om met een meisje te vrijen. Ik wil alles weten en proberen.”

“Oké dan”, zegt Veerle terwijl ze zachtjes langs Karine ’s gezicht streelt. Zoveel enthousiasme kan ze geen nee tegen zeggen. Eigenlijk wil ze ook dolgraag verder vrijen met Karine, zich laten verwennen door deze lieve onervaren meid. Snel trekt ze haar bloesje uit en knipoogt naar Karine. “Zo kan je overal goed bij”.

Dit is voor Karine het teken om te beginnen. Zachtjes begint ze met het strelen van Veerle ’s. Zelfs al heeft ze dit nog nooit bij een ander meisje gedaan, ze weet wel wat ze zelf lekker vindt en probeert dat zo goed mogelijk te bij Veerle te doen. Een beetje zenuwachtig is ze wel en onwennig streelt ze rond Veerle ’s tepeltjes. Dan laat ze haar hand iets omhoog gaan en streelt Veerle ’s hals. Een beetje aarzelend buigt ze zicht voorover en kust haar zacht. Dan komt ze weer wat overeind en kijkt Veerle aan.

“Ik weet nog niet zo goed hoe ik dit moet doen.”

“Probeer maar gewoon. Ik laat je wel weten of je het goed doet. En je weet toch wat je zelf lekker vindt.” Karine knikt en gaat verder met zachtjes over Veerle ’s buik en borsten strelen.

“Kus mijn borsten maar.” Zachtjes doet Karine dit en laat vervolgens haar tong een nat spoor over Veerle ’s linkerborst trekken. Vervolgens doet ze hetzelfde bij de rechterborst. Heel langzaam laat ze haar tong rondjes om Veerle ’s tepeltjes draaien.

“Hm…, zuig er maar een beetje op.” Voorzichtig neemt ze de rechtertepel tussen haar lippen en sabbelt erop. Ook haar tong gebruikt ze hierbij. Met haar handen kneedt ze intussen teder beide borsten. Dan laat ze haar mond weer naar links gaan. Ook daar vindt ze weer het tepeltje en zachtjes begint ze weer te zuigen. Ze hoort hoe Veerle zachtjes en goedkeurend kreunt.

“Hm…, ga maar wat verder naar beneden. Je doet het heerlijk.” Zachtjes kussend en likkend laat ze haar mond over Veerle ’s buik gaan. Steeds ietsje lager. Tot ze uiteindelijk de kale venusheuvel bereikt. Ze was al benieuwd hoe dat zou voelen en gulzig laat ze haar tong erlangs gaan. Het is echt helemaal kaal en voelt heerlijk zacht. Veerle spreidt gewillig haar benen en Karine kan van heel dichtbij het kale kutje bewonderen. Ze vindt het er wel heel lekker uitzien en ze druk gelijk haar mond erop. Ze proeft gelijk de smaak van Veerle ’s vocht. Dan neemt ze met haar hoofd weer wat meer afstand en bekijkt het kutje nogmaals op haar gemak. Met haar vingers verkent ze het. Zachtjes er rondom strelen. Over Veerle ’s dijen en over haar kale schaamlippen.

“Oh… ho…oh, ga verder. Streel er tussen.” Zachtjes laat ze haar vingertop door het gleufje gaan. Dan spreidt ze het kutje met haar vingers nog wat verder open en streelt het zachte roze vlees. Het voelt heerlijk zacht aan, merkt ze. Voorzichtig laat ze haar vinger over het gaatje gaan en heel even laat ze haar vingertopje erin verdwijnen. Het voelt lekker vochtig aan. Net zoals het bij haarzelf altijd aanvoelt. Uitgebreid streelt ze het hele kutje, het klitje laat ze voorlopig nog even met rust. Al draait ze er wel wat rondjes omheen met haar vingertoppen. Regelmatig laat ze een vinger een klein eindje in Veerle ’s kutje glijden. Veerle laat het met gesloten ogen over zich heen komen. Van tijd tot tijd laat ze zacht kreunend haar goedkeuring merken. Toch wil ze al gauw wel wat meer en ze zegt.

“Alsjeblieft, gebruik je tong.” Even aarzelt Karine toch nog. Het likken van een kutje is geheel nieuw voor haar en toch nog wel een beetje eng. Toch is ze snel over haar twijfels heen. Het ziet er ook zo heerlijk uit. Ze sluit haar ogen en zachtjes laat ze het puntje van haar tong eerst rondom het kutje gaan. De rondjes worden steeds kleiner. Plots laat ze haar tong ertussen door gaan. Ze likt over het gaatje heen richting het klitje. Net voor ze die bereikt houdt ze op.

“Ah… ha… ah… ho… ja zo. Hm…, ga door.” Op haar gemak likt ze Veerle. Eerst vooral de buitenste schaamlippen en dan toch steeds meer ertussen, sabbelend op de kleine schaamlipjes en met haar tong over het zachte vlees strijkend. De smaak van het vocht vindt ze tot haar eigen verbazing ook niet eens vies. Eerder gewoon lekker. Steeds meer gaat ze dan ook richting het gaatje, waar de smaak het sterkst is. Al snel laat ze haar tong dan ook een stukje naar binnen gaan. Iets wat gelijk goedkeurend gehijg oplevert.

“Mijn klitje…”, weet Veerle hijgend uit te brengen. Met haar vingers begint Karine te doen wat Veerle wilde. Eerst nog even er omheen, maar Veerle wil duidelijk meer. Dus streelt ze er overheen. Teder het klitje masserend. Met likken is ze geen moment gestopt. Veerle blijkt flink op temperatuur te zijn en haar kutje is dan ook erg nat. Karine vermoedt dat ze waarschijnlijk niet zo heel veel meer hoeft te doen om Veerle klaar te doen komen.

“Stop je vingers in mijn kutje. Oh… ho… ja…oh…, ja zo. Ga door, je doet het fantastisch!” Met haar wijsvinger glijdt ze zo diep mogelijk naar binnen. Heerlijk vochtig en strak sluit het kutje om haar vinger. Toch nog niet strak genoeg vindt ze en ze stopt ook haar middelvinger erin. Het gaat soepel en Veerle begint een beetje te kronkelen van genot.

“Hm…, lik mijn klitje.” Gehoorzaam doet Karine wat Veerle zegt en ze doet het met plezier. Wat eerst nog vreemd leek vindt ze nu heerlijk, het verwennen van een geile meid. Met haar tong likt ze langs het klitje terwijl haar vingers ritmisch bewegen. Likkend en sabbelend op het klitje ligt Karine bijna net zo te genieten als Veerle. Al is het natuurlijk Veerle die uiteindelijk klaarkomt.

“Oh… ho… ja, ja… ho… ik ko… kom… mm…” Ze stoot haar beken omhoog er drukt op die manier Karine ’s gezicht nog steviger tussen haar benen. Zo goed als ze kan blijft Karine doorlikken en ook haar vingers beweegt ze heftig op en neer. Het klitje heeft ze tussen haar lippen genomen en zo hard ze kan zuigt ze erop. Met een zacht gilletje komt Veerle klaar. Het duurt een volle minuut voor de spastische bewegingen afnemen. Al die tijd is Karine bezig gebleven het schokkende lichaam te verwennen. Ze wist dat ze het orgasme van Veerle op die manier zo heftig mogelijk kon maken. Iets wat duidelijk lukte. Als Veerle eindelijk stil ligt kruipt Karine ernaast.

“Hoe deed ik het?”

“Wat denk je zelf? Echt je was fantastisch”, fluistert Veerle. “Je bent een natuurtalent. Ik had nooit gedacht dat je me zo zou laten komen.” Karine zwijgt en glimlacht. Zachtjes trekt ze Veerle in haar armen. Een beetje verlegen fluistert ze in haar oor. “Ik hou van je.”

Veerle komt wat overeind en streelt door Karine ’s haar.

“Ik ook van jou.”

“Hebben we dan nu ook verkering?” Eigenlijk vindt Karine het doodeng om dit te vragen. Wat als Veerle niet wil? Dan zou ze zich wel heel lullig voelen. Ze wil het zo graag. Terwijl Veerle Karine dicht tegen zich aan trekt zegt ze zachtjes.

“Ja”.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(0)//blog2.4fingers.be/#post362