blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

MIRA en ROBIN

GeorgeGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 18, 2018 13:58

MIRA EN ROBIN

Al de hele dag denk ik aan seks. Ik lig op het strand van St Anneke en fantaseer ik over de langs lopende meiden en stellen. Ik zie ze denkbeeldig naakt lopen en de ene fantasie is nog geiler dan de ander. Naast me smeert een meisje haar vriendin in met zonnebrand. Ze doet dit zo verrekte geil dat mijn lul steigert in m’n broek. Ik duik maar weer vlug de koude zee in om af te koelen en hoop op vanavond. Ik ga in Antwerpen een biertje drinken met een vriend, hopelijk kunnen we wat versieren. Het is toch echt wel lang geleden, mijn laatste avontuurtje. Vlug naar huis en even douchen en scheren, heerlijk als alles weer lekker glad is. Zo! Klaar voor Antwerpen. Om de zon in mijn lijf te temperen laat ik de after-sun lekker rijkelijk lopen en masseer het langzaam in, mezelf een beetje opgeilend. Shit, shit, shit, mijn vriend belt af. Hij moet overwerken, dat is balen. Even denk ik wat ik zal doen maar ik heb me er te veel op verheugd ik ga gewoon naar Antwerpen en ik zie wel.

De tram naar ‘t centrum zit bomvol ik moet staan. Er lijken wel alleen maar mooie schaars geklede vrouwen in de tram te zitten. Ze zijn allemaal lekker en zo heerlijk ruikend. Ik zie een hele mooie vrouw af en toe naar mij kijken en glimlachen en dan weer verlegen wegkijken. Mm… die is lekker zeg. Gekleed in, weinig verhullend, kort dun jurkje met heerlijke grote borsten. Halfweg moeten er een aantal mensen uit en ik zorg dat ik achter tegen haar aan kom te staan. Eens kijken of ik contact kan maken. Shit... ik schrik me rot. Een hand wrijft heel zacht maar toch zeker over mijn kruis, en het is haar hand. Mijn lul komt met sprongen omhoog. Ik slik even want ik had met alles rekening gehouden maar hier had ik niet op gerekend. Toch niet zo verlegen. Ze kijkt glimlachend om en zegt zacht met een zwoele stem.

“Oh, hij is lekker enthousiast”. Totaal overrompelt antwoord ik iets van.

“Ja, dat ben ik ook ”. Ze schiet in de lach. Een heerlijke vrolijke lach.

“Ben je altijd zo doortastend,” fluister ik in haar oor. Ze draait haar hoofd naar mijn oor en met mijn lul in haar hand zegt ze.

“Alleen als het de moeite waard is”. Haar tong flits even over mijn oorschelp en ik voel het voorvocht in mijn lul naar boven komen. De tram stopt en ik probeer contact te houden maar we worden gescheiden door de andere reizigers. Ik zie haar op het perron lopen en haal haar vlug in en vraag. “Hoe heet je en heb je zin om wat te gaan drinken”. Ze lacht weer vrolijk en zegt.

“ Ik heet Mira en ja, ik wilde eigenlijk met vrienden wat drinken op de Groenplaats maar die ben ik kwijt geraakt toen ik van het strand af ging”.

“Ik ben Gust” en schud haar de hand.

“Ik moet eerst even langs huis om me op te frissen, als je naar het plein gaat zie ik je daar wel,” zegt Mira. Ik denk dat ik gedumpt word en de teleurstelling is van mijn gezicht te lezen denk ik, want glimlachend zegt ze.

“Je mag wel even mee, ik zal snel zijn en als je beneden wacht ben ik zo klaar, het is hier vlakbij”. Gezellig babbelend alsof ze niet net mijn lul hard gemaakt heeft en er niets gebeurd is lopen we richting Rembrandtplein. In een steeg zegt ze.

“Wacht hier, ik ben zo terug ik heb hier een bovenwoning,” een snel kusje op mijn wang geeft me vertrouwen. Na tien minuten komt ze naar buiten en ze ziet er geweldig uit. Wat is Mira een kanjer; hele hoge hakken, korte rok en een tanktopje waar haar tieten bijna uit knallen en ja ze zijn niet echt, maar lekker...

“Ja, doe je mond maar dicht hoor” lacht ze. We gaan verschillende kroegen af, lachen en drinken veel en in een voor haar bekende vage bar blijven we hangen en we geilen elkaar steeds meer op. Ik begin dronken en steeds geiler te worden als de bar gaat sluiten. Drie mensen zijn er nog als de vrouw achter de bar vraagt.

“Mira, gooi jij de tent op slot anders krijgen we een boete”. In een donker hoekje zit een boom van een vent met twee sletjes nog te geilen en ik zie hem lachend tussen de benen van beide graaien. Mira komt heupwiegend op mij af en likt haar lippen, ik zit half op een barkruk en ze grijpt me tussen mijn benen.

“Nu gaan we eens kijken hoe geil je echt bent” zegt ze in mijn oor, haar tong trekt een nat spoor vanuit mijn nek naar mijn oor. Mira maakt me gek met haar tong in m'n nek en oor. Ik word er verschrikkelijk geil van en mijn toch al harde lul begint m'n onderbroek nat te maken. De beetje manlijke barkeepster verdwijnt in een luik achter de bar de kelder in en roept.

“Mira, stuur jij zo de mensen eruit, ik ben even beneden". Het drietal in de hoek staat op en ik zie dat de grote vent de slipjes van beide sletjes uittrekt. Lachend roept hij. "Die hebben jullie niet meer nodig vannacht kom maar mee.”

Mira maakt zicht van mij los en laat het stelletje de kroeg uit en draait de deur op slot. Bij de deur draait ze zich om, langzaam op mij af lopend maakt ze haar rok los en staat in haar blote kut voor me. Ik wil direct haar kut betasten maar ze fluistert.

"Blijf staan". Ze trekt ook haar shirt uit en haar grote tieten zien er echt prachtig uit. Ze knijpt in haar tepels en trekt er zacht aan. Weer wil ik er aan komen.

"Blijf staan”, zegt ze weer en nu bind ze het shirt dat ze net heeft uitgetrokken over mijn ogen.

"Maar...”, mompel ik zacht protesterend.

"Sst, niks maar... ik ga je verwennen”. Haar handen zijn overal en ik sta binnen een paar seconden; naakt, geblinddoekt, met mijn lul tegen mijn navel nat van het geil, kreunend voor haar. “Oh, ho, oh... ja, ha…wat is dit geil”. Ik wil me helemaal overgeven aan deze geile kanjer en ze weet het.

Met kloppende lul sta ik met de rug tegen de bar. Haar tong flitst over mijn tepels en een heerlijk lange natte tongzoen doet mijn knieën knikken. Eerst voel ik hoe ze mijn linkerhand vastbind aan de bar en dan sta ik, met zo lang mogelijk gespreide armen, vast. Ik zie niks en hoor alleen maar de Zuid Amerikaanse zwoele muziek, ik ruik een geile kut lucht en plots voel ik twee natte vingers aan mijn mond.

"Proef mijn kutsap eens... is het niet lekker” en gelijk voel ik haar mond bij de mijne en samen likken we haar vingers af.

"Ik word altijd zo geil van mijn kutsappen en jij ook merk ik, aan je natte lul te zien”. Ik voel hoe haar hand het voorvocht van mijn lul wrijft en hoor haar proeven. “mm... lekkere lul heb je”. Gelijk krijg ik weer zo'n natte geile tongzoen en ik proef nu ook mijn eigen geil en wordt langzaam gek van opwinding. Ik wil neuken, ik wil mijn lul diep in haar rammen maar wil niet deze geilheid verbreken. Op de achtergrond hoor ik de vloer kraken en weet haast zeker dat de barkeepster inmiddels staat te kijken. Mira's tong is overal, ze likt en bijt zachtjes in mijn tepels zodat ik ga kreunen. "mm... oh… ho.... ga door. He… fuck wat is dat”. Ik voel twee monden en gelijk een hoop gegniffel.

"Je vind het toch niet erg he als Robin meedoet". Er wordt iets harder in mijn tepels gebeten alsof ik niet mag weigeren wat ik ook echt niet van plan was. Ik kreun als antwoord en gelijk worden mijn benen gespreid vastgebonden. Ik sta compleet machteloos naakt en geil voor twee vrouwen in een kroeg in Antwerpen.

Ik ben naakt, mijn lul staat trillend strak vooruit, mijn benen wijd vastgebonden en mijn armen strak aan de bar. Het shirt over mijn ogen wordt weg getrokken en daar staan Mira, mijn nieuwe geile vriendin en Robin de barkeepster.

"Dit is mijn domein deze kroeg en Robin is mijn vaste sletje, zoals jij dat nu ook bent" zegt Mira lachend. Ik kijk mijn ogen uit; Robin zit op haar knieën voor Mira met een leren kraag met ring om haar nek. Ik ben een beetje zenuwachtig, geil en toch ook nieuwsgierig naar wat komen gaat.

"Robin gaat mij verwennen en jij mag kijken", aan de halsband trekt ze hard Robins mond tegen haar kut. "Likken slet". Ik hoor haar slurpend likken, Mira buigt voorover en haar mond likt alle geile sappen van m'n lul en geeft mij gelijk en tongkus.

"Je bent wel erg geil he, je lul druipt ervan, maar je smaakt ook heerlijk hoor. Vind je het lekker”. Ik knik en kreun als ze mijn kale ballen heel zachtjes streelt.

"Kijk maar hoe Robin mij klaar maakt, misschien mag je ook nog”. Pal voor m'n neus gaat ze achterover, met haar benen helemaal wijd, op een tafel liggen. Ik zie haar schaamlippen glinsteren van het geil en speeksel van Robin. Deze gaat naast haar staan en bewerkt de kut van Mira. Ik wil los ik wil die kut likken, ik wil... ik word gek van geilheid. Op een meter afstand kijk ik in een natte kut die word gevingerd, gelikt, oh, ho… shit Robin schuift er nu een dildo in gigantisch. “Oh, ho, oh... ha, ja… ik… mm...” Het vocht spuit uit Mira's kut zo hard dat ik de spetters voel. Schokkend en stuiptrekkend komt ze klaar en Robin likt en drinkt zoveel mogelijk vocht op. Jezus... wat een geile show ik hoop dat ik nu aan de beurt ben, nog even en kom zelfs zonder hulp klaar. Langzaam komt Mira overeind en duwt Robin naar mijn lul.

"Zo zuig nu maar eens aan die pik". Ze kijkt mij strak aan. “Wat vind je nou echt lekker”, vraagt ze zachtjes in mijn oor. Hard of zacht, langzaam of snel of juist heel plagend, nou, zeg het maar. “Gr… mm… mm…” kreun ik, terwijl de tong van Robin mijn ballen likt.

“Ik hou van alles; plagen, nat, geil, zacht oh, ha, ho, mm... mm… maar niet van pijn” stotter ik.

"Oh, je bent echt een liefhebber, ok gehoorzaam en we zullen zien". Mira maakt me los. "Ga maar liggen waar ik lag". Robin helpt me, op mijn rug op de tafel en staat bij mijn hoofd en pint me gelijk vast door mijn benen zo ver uit elkaar te trekken en naar m'n hoofd toe dat ik niet meer weg kom. "Goed zo Robin, zo ligt hij er wel lekker bij, als een echt hoerig sletje. Geef die benen maar dan ga ik wel op zijn gezicht zitten". Mira komt bij mijn hoofd staan en haar natte kut schuift over m'n gezicht ik lik haar heerlijke sappen en mijn tong bewerkt haar kittelaar.

"Mm... goed zo sletje lik mijn kut maar lekker uit. Robin help mij eens die geile lul te melken. Kleed je eerst maar helemaal uit ”. Ik voel de mond van Mira langzaam over m'n lul schuiven, tot aan mijn ballen en de tong van Robin likt die ballen. Ik lurk aan de schaamlippen alsof mijn leven ervan af hangt. “Oh, ho, oh… ik… kom weer... ga, ga… door… het geil van de spuitende kut stroomt over mijn gezicht en mijn lul druipt van het geil doordat een tong langzaam zich een weg baant naar mijn aars. Mijn lul steigert tegen de huig van Mira en ik voel mijn eigen orgasme komen. Maar plots stoppen de mond en tong en hoor ik Mira zeggen.

“ Nee... niet zo snel. Jij mag nog niet helemaal niet klaarkomen”.

Ik lig met een bijna spuitende lul op de tafel. Robin komt overeind en staat tussen mijn opgetrokken open benen en Mira staat met haar kut boven mijn hoofd en ze kussen elkaar heerlijk geil met veel tong en speeksel.

"Laat jij je talenten maar eens voelen aan Gust" zegt Mira terwijl ze achter Robin gaat staan. Robin heeft mijn benen overgenomen en drukt ze eerst goed uit elkaar en zakt dan met open mond over mijn lul. Heel langzaam zie ik mijn lul steeds verder in haar mond schuiven. Bijna aan het eind, steekt ze haar tong heel ver uit en ze likt mijn kale ballen terwijl ik echt haar amandelen tegen mijn eikel voel. Hemels... echt hemels, zo geil en tergend langzaam, gelikt en gezogen en op het randje gehouden worden. Dan voel ik haar tong weer rond mijn eikel, dan weer likt ze heel diep mijn anus zo geil dat ik in alle staten ben. Mira vraagt.

"Zou je willen neuken Gust". Ik ben zo geil dat ik bijna niet meer kan praten en knik en kreun zacht. "Mm... oh... ja, ik ben zo geil".

“Goed zo sletje van me, doe dan maar Robin”. Dit is voor Robin een teken, gelijk glijd ze langzaam omhoog. Languit ligt ze over me heen en onze tongen dansen, speeksel, geil en alles. Ze likt mijn oor en zegt met schorre stem.

"Ik zal zachtjes doen". Voor ik het weet voel ik dat iets tegen mijn aars drukt. Mijn kont is week van het likken en zo gewillig van geilheid, dan ik voel hoe moeiteloos een lul, diep mijn kont binnen dringt.

“Hoe vind je de lul van Robert" fluistert Mira in mijn oor

“Oh, oh, ha, ah… shit… zo… geil…” kreun ik. Ik voel de lul zachtjes in en uit mijn kont glijden.

“Je doet het echt heel goed, ik vind de verassing altijd zo geil” zegt Mira en gelijk pompt ze een gigantische dildo in haar soppende kut. Ik kan niet weg, ik wil niet weg ik ben zo geil dat het sap uit mijn lul stroomt. Ik ben in een roes en laat alles met me doen. Mira spuit haar sappen weer over Robin, en mij uit. Met mijn benen ver uit elkaar gedrukt word ik diep in mijn kont geneukt door een transseksueel en ik vind het nog lekker ook. Ik voel haar lul pompend mijn kringspier oprekken. Mira buigt naar voren en duwt haar, van het geil druipende vingers, afwisselend in Robins en mijn mond.

“Lik mijn sappen sletjes van mij”. Langzaam merk ik dat het hoogtepunt van Robin niet ver meer weg is. Steeds langzamer glijd de iets dikker wordende lul in en uit mijn glibberige kont. Ook Mira merkt het en ze duwt twee vingers uit haar natte kut langzaam in Robins kont. “Gr… oh… ja… ha... schat… geil... pomp die vingers in mijn kont. Ja… ha… ja… ik kom”. Robins lul spuit over mijn buik, de grote plas sperma wordt uitgesmeerd door Mira. Met haar grote tieten wrijft ze over mijn borst al het geil en zaad in masserend. Langzaam word ik overeind gezet, mijn lul kan het niet meer aan, hij staat kloppend, nat van mijn voorvocht, het zaad van Robin en de sappen van Mira’s spuitende kut recht voor uit en ik kom bijna klaar. Als iemand naar mijn lul kijkt, spuit ik. Oh god wat ben ik geil. Ik wil mijn zaad laten lopen me bevrijden van de alles beheersende geilheid.

Mira pakt een hand ijsklontjes en oh…ho… mijn god... In een keer hangt mijn lul op half elf: “Ha, haha, zo, we hebben weer wat tijd gewonnen Robin”. Robin lacht en zegt. “Geil, dan kunnen we verder”. Ik word op een stoel gezet en geblinddoekt en langzaam beginnen ze mij te bewerken met hun tongen. Ik voel ze overal, mijn tepels, in mijn mond, in mijn oor, aan mijn ballen, dan weer flitst een tong over mijn aars en elke keer als mijn lul dreigt de kop op te steken voel ik de ijsklonten mijn lul bevriezen en is het over. Mira fluistert ineens in mijn oor.

Mm… ik word weer lekker geil van Robin en jou. Zal ik je eens lekker diep pijpen. Vind je dat lekker, als ik je lul heel diep in mijn keeltje neem”.

“Ja, ha, ja... graag... dat vind ik zo geil je kunt zo goed pijpen”, mijn stem slaat er van over.

“Mm... ok, maar ik doe alleen wat jij ook doet”. Ik begrijp niks van wat ze zegt tot ik de lul van Robin tegen mijn lippen voel.

“Ik doe alleen wat jij ook doet, dus... kun jij ook zo goed pijpen”. Ik twijfel maar voel dat Mira inderdaad wacht tot ik de lul in mijn mond neem.

“Toe maar ” zegt ze, me zacht aanmoedigend, ze komt met haar hoofd erbij en likt mijn lippen en lokt mijn tong naar buiten. Ik voel een hand op mijn achterhoofd en kan niet weg. De eikel van Robins lul dringt mijn mond binnen en langzaam pijp ik de lul en voel dan, dat wat ik doe gekopieerd word op mijn eigen lul. Steeds geiler word ik en mijn tong gaat op onderzoek en vind de flinke ballen en lik, zuig en alles word door heerlijk bij mijn lul gekopieerd. Ik neem de lul zo ver mogelijk in mijn mond en voel hoe Mira tot aan mijn ballen zakt met haar mond. Ik snap er niks van maar ik vind het heerlijk en geil hoe ik een kloppende lul moet bewerken om zelf heerlijk op het randje van klaar komen gehouden te worden. “Ah…oh… oh... je gaat het lekker vinden, he... dat dacht ik wel hoor sletje van me”. Mijn lul staat weer fier overeind. Ik voel hoe Mira mijn lul pakt en het volgende wat ik voel is een klemband om mijn ballen en mijn lul.

“Zo dat moet je zaadlozing iets uitstellen want ik wil geneukt worden”. De blinddoek verdwijnt weer en ik kijk naar de lul van Robin en neem hem diep in mijn keel jezus wat ben ik een slet... zo geil ben ik nog nooit geweest. Ik lik de lul nog een keer en word dan door Mira overeind geboden.

“Jij in mijn kut en Robin in mijn kont”. Robin gaat op tafel liggen en Mira zakt langzaam met haar kont over Robins lul met haar rug naar Robin trekt ze haar benen ver uit elkaar en ram ik mijn lul in een keer diep in haar kut. Hard pomp ik opgewonden mijn lul in en uit haar kut zo hard dat al snel de sappen van Mira alles kledder nat maakt. Ik voel de lul van Robin langs de dunne wand tussen kut en kont ook nog mijn lul masseren.

Oh… ha… oh… ho ... Ik kom… mm… weer kreunt Mira “Ah… ga… ga… zo… geil...” Ik voel haar kut samenkrimpen en weet dat ik bijna kom. Ik stop snel en ga gelijk met mijn mond en tong over de spuitende kut en lik de kittelaar en lekkende ballen die in en uit haar kont stoot. Ook Robin roept.

“Ik hou het niet meer. Ja… ik ga spuiten”. Mira trekt de lul uit haar kont en laat de lul over haar kut spuiten. Met mijn gezicht vlak bij haar kut pakt ze mijn hoofd en trekt het tegen haar volgespoten kut. “Likken slet, dan kom ik nog een keer. Ik voel haar clit spannen en weer spuit haar kut. Robin is inmiddels achter mij komen staan en pijpt mijn lul heerlijk nat en diep. Ook Mira komt erbij en samen bewerken ze mijn lul. “Oh, oh, ho… ik kom… mm, pijp door! Slik! Zuig! Lik! Oh… ja…!” schokkend loos ik mijn zaad over beide gezichten ik voel de tongen vechten om mijn sperma.

“Mm… spuit maar lekker” kreunt Robin ik voel mijn lul krampen en spuiten zoals ik nog nooit klaar kwam. Mira en Robin vangen alles op. Ik schok nog na als Robin en Mira al tongend boven mij komen en hun tongen ook mijn mond laten binnen dringen ik proef het geil van ons en ik sidder. Dit moeten we vaker doen en Robin en Mira zeggen volmondig in koor.

“Ja! Graag!”

George

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog2.4fingers.be/#post47