blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

VERWEN WEEKEND

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers di, november 06, 2018 15:13

VERWEN WEEKEND

Zou je een weekend met mij mee mogen, vroeg Johan nadat hij mij weer heerlijk een paar uur flink te pakken had genomen en het laken aan mijn kont plakte van het zaad dat hij in mijn kut had gespoten en er ook weer uit had gestoten.

“Dat zou je aan Stan moeten vragen,” zei ik.

“Zou je wel willen,” vroeg hij.

“Ik wel,” zei ik gelijk.

“Wat zou je dan geneukt worden,” zei hij. Ik zag zijn paal al weer hard worden en ik kreeg weer een flinke beurt.

Toen wij beneden kwam zat Stan in de kamer, in zijn broek zat een natte plek en een stijve lul. Zijn voorgeil was in zijn broek gelopen en ik wist dat hij mij straks ook nog lekker zou neuken.

“Ik wil je wat vragen,” begon Johan gelijk. “Zou Mia een weekend met mij mee mogen”. “Van mij wel,” was gelijk het antwoord en ik ging naar hem toe en kuste hem. “Je bent een schat,” zei ik. Zijn hand gleed langs mijn benen onder het korte ponnetje en toen zijn handen tussen mijn benen kwam voelde hij wel het geil zitten wat er langs was gelopen. Ik schonk nog wat te drinken in en ging naar de keuken terwijl de mannen zaten te praten en ik hoorde Stan zeggen; “je doet maar wat je wilt”. Het gesprek stopte toen ik weer binnen kwam.

Het is zaterdag en het is twee weken later. Ik zit vol spanning te wachten op de komst van Johan want wij gaan weg. Mijn kut is al lekker nat en natuurlijk zit ik zonder slipje want die mag ik niet aan hebben wanneer Johan er is en ook wanneer ik alleen met Stan thuis ben loop ik ook steeds vaker zonder slipje, hij vond het een goed voorstel van Johan dat ik zonder slipje moest lopen. Daar is hij. Ik ga naar de deur en laat hem binnen. In de hal voelt hij al even tussen mijn benen.

“Je hebt er zin in hé teefje,” zegt hij.

“Ja fijn toch”. Hij begroet Stan even en ik pak mijn tas en wij gaan weg. Wanneer ik naast hem zit moet ik mijn rokje flink optrekken. Ik mocht in deze twee weken mij niet scheren, ik moest alle haar laten groeien zodat op mijn kut weer een flinke bos zit en in mijn oksels ook.

“Ik zal haar weer kaal afleveren” zei hij nog tegen Stan toen wij weg gingen.

“Ja dat weet ik”, zei hij. Johan heeft een goed zicht op mijn kut en bij stoplichten moet ik zo blijven zitten en ik weet dat een paar mannen die daar stonden mijn kutpruik hebben gezien. Wij gaan naar een bosrijke omgeving waar Johan van een vriend een zomerhuisje mag gebruiken voor dit weekend vertelt hij onderweg en na een half uur zijn wij daar aangekomen.

Vooraan bij het zandpad stopt hij en zegt “trek alles uit teef en loop naakt voor de auto uit”.

“Maar er staan hier nog een paar huisje” zeg ik.

“Nou wat zou dat wanneer daar nu mensen zouden zijn zien ze je misschien wel naakt lopen. En wat zou dat, nou kom op trek alles uit”. Ik ga naast de auto staan en trek mijn rokje en topje uit en gooi die in de auto en daar loop ik spiernaakt over het zandpad. Toen ik bij het huisje kwam ging ineens de deur open en daar stond een man, ook naakt met een stijve lul.

“Hallo Mia!” zei hij “welkom in mijn huisje zeg maar neukhuisje”. Johan zet de auto naast het huisje en zegt.

“Dit is Ruud, van hem mogen wij het huisje gebruiken en van mij mag hij jouw ook gebruiken als dank. Wat heb ik gezegd”, zei Johan “is het een geil stuk of niet?”

“Ze ziet er lekker uit” zegt Ruud, “mooi borsten, inderdaad grote tepels, mooi pootjes en volgens mij een natte kut”.

“Dat moet je maar eens voelen” zegt Johan. Gelijk pakt Ruud mij vol tussen mijn benen en ontdekt mijn natte kut. Op een kruk heeft Johan ondertussen een flinke dildo rechtop gezet en zegt tegen mij “dat is jouw plaats en laat die grote scheur van jou maar een opvullen door dat ding”. Ik laat mij er op zakken en zit flink opgevuld. Ruud haalt wat te drinken en wij proosten op de kennismaking. Wanneer ik mijn glas neerzet en van de kruk komt zien ze een natte plek.

“Ze is zo geil,” zegt Johan “wij moeten haar maar eerst flink te pakken nemen en dat gebeurd ook”.

Ik word op bed gegooid. Mijn benen gaan flink uit elkaar en daar gaat eerst Ruud over mij heen en daarna komt Johan en neukt mij woest door het bed zodat het zaad langs mijn bilnaad loopt.

“Het is eigenlijk geen gezicht met al dat haar” zegt Ruud “wij gaan er een kale zaadsnol van maken”.

“Ik ben wel blij dat ik weer een kale kut en oksels krijgt want met dit warme weer broeit het aardig” zeg ik.

“O maar er gaat nog meer haar er af,” zegt Johan en kijkt mij geil aan. Hij haalt een ladyshave uit zijn tas en daar gaat mijn kutpruik weer.

“Wel leuk dat zij donkerrood schaamhaar heeft,” zegt Ruud “een zwartkop met rooie kutpruik”. Ook mijn oksels worden glad gemaakt en daarna gaan ze met het scheermes er overheen. Ik word weer heerlijk glad.

“Kijk” zegt Johan “zo zie je haar grote schaamlippen toch een stuk beter”.

“Lekker die volle lippen” zegt Ruud en trekt er aan.

“Zo kom nu maar eens mee,” zegt Johan. Ik loop achter hem aan naar de badkamer en hij zette mij voor de spiegel op een stoel. Dan maakt hij mijn armen vast achter mij. “Waar is dit goed voor,” zeg ik.

“Dat zie je zo,” zegt hij en komt even later terug met een tondeuse en een schaar. “Kijk in de spiegel” zegt hij en ik zie hoe hij een lange lok pakt, de schaar er in zet en het af knip.

“Wat doe je nu!” Zeg ik. “Dit wil ik niet!”

“O maar ik wel, en weet je, Stan wil het ook, ik mag van jou een hele kale zaadteef maken en alles er af halen zodat wanneer wij over je kop spuiten je er helemaal onder komt zitten en schrik maar niet wij hebben een pruik voor jou. Je hoeft niet met een kaal hoofd over straat. Hij knipt weer een lange lok af. Omdat ik machteloos ben word ik zo heet, en dat weet hij. Ik denk ‘je doet maar’ en zie hoe de lange lokken verdwijnen. Ik zie hierna hoe de tondeuse er overheen gaat en ik een stoppelkop krijg. Ik vind het best geil staan. Ruud voelt tussenmijn benen “ze is zeiknat” ,zegt hij.

“Ja wij gaan haar straks neuken en spuiten over haar kale zaad-kop heen”.

Dat doen ze en ik zie later in een spiegel hoe het zaad langs en over mijn hoofd heen loopt.

“Jongens ik moet pissen” zeg ik.

“Mooi kom maar mee” en ze leggen mij in de badkuip en trekken mijn benen omhoog zodat ik op mijn schouders leun.

“Zo, pis nu maar eens flink” zegt Johan dan klettert het lekker over je heen. Ik doe het en mijn pis kletterend in mijn gezicht. Johan knijpt mijn neus dicht en zegt “slikken teef drink te eigen pis” Ik doe het en ben zo verschrikkelijk geil. Wanneer mijn blaas leeg is houd Johan mij vast omhoog en zegt tegen Ruud “zeik maar lekker over haar heen”. Dadelijk spat zijn harde straal over mijn borsten en gezicht en natuurlijk volgt Johan ook en zo lig ik in onze zeik. Ruud ging hierna weg en kwam ‘s avonds nog terug en toen werd ik door beide geile beren weer flink gebruikt en dat vertel ik nog wel een andere keer.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(0)