blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

BEA

JohanTGeplaatst door My 4Fingers di, januari 15, 2019 14:44

BEA.

De buren belde aan en kwamen vertellen dat ze een weekendje weg gingen en of wij (mijn vriendin Mia en ik) op hun huis wilde passen wij zeiden dat dat wel in orde zou komen en zwaaide ze uit.

S’ avonds zaten we voor de tv en hoorde iemand de oprit opkomen en gingen meteen kijken wie dat was. Het was de dochter van de buren (woont op zichzelf) die zwaaide naar ons.

“Ik ga hier even in bad, dat heb ik in de flat niet”. Ik zei oké en zij dat we over een uurtje wel even zouden komen om de hond uit te laten. Ze antwoordde.

“Dan ben ik wel klaar.”

Een uurtje later liepen mijn vriendin en ik achterom en ik ging gelijk met de hond wandelen, mijn vriendin zei, “dan wacht ik wel even”. Na vijf minuten kwam ik weer binnen en mijn vriendin stond meteen op om weg te gaan, toen we plots boven een deur hoorde. Zou Bea nog hier zijn of zo?

We besloten om samen naar boven te gaan en toen we allebei op de overloop waren ging de badkamerdeur open. Daar stond Bea, helemaal naakt. Bea schrok heel erg en pakte snel een handdoek, maar deze was wel heel erg klein.

Mijn vriendin lachte en zei “daar hoef je je niet voor te schamen hoor, met zo'n figuur!”

Haar borsten stonden ferm vooruit en haar tepels waren behoorlijk hard. Bea zei heel zacht.

“Vind je me echt mooi Mia” en Mia bevestigde het nog een keer. “Ik vind je er erg geil uitzien!”

“En jij Johan,” zei Bea,

Ik antwoordde dat ik er hetzelfde over dacht en Bea zei meteen hier achteraan.

“Dan wil ik jullie allebei ook naakt zien”.

Mia en ik keken elkaar aan en zeiden niets. Mia begon zich meteen uit te kleden en liet haar naakte lichaam aan Bea zien.

“Wat vind je ervan,” vroeg Mia.

“Je hebt mooie borsten,” antwoordde Bea.

“Wil je ze eens aanraken? Vroeg Mia

“Dat wil ik wel” antwoordde Bea en begon Mia haar tieten te strelen. Mia kreunde zachtjes en zei “ga door...” en begon met Bea te zoenen. Ik zei dat we beter naar de slaapkamer konden gaan en daar kleedde ik mij ook helemaal uit. Mijn penis stond al een beetje stijf door het aanzicht van die twee geile meiden.

Ik liep richting Bea en vroeg of ze ooit geneukt had, en ze antwoordde aarzelend.

“Nee, ik ben pas achttien geworden”.

Gelijk vroeg ik of ze dat zou willen. Daar antwoordde ze heel zacht en verlegen “ja” op.

Ik beval haar om op het bed te gaan liggen en zei tegen Mia dat ze op haar gezicht moest gaan zitten.

“Kun je het kutje van Mia zo goed zien” zei ik tegen Bea. “Lik er maar eens aan,” en Bea deed wat ik zei.

“Smaakt best lekker” zei ze enthousiast en ging door met het beffen van mijn vriendin.

Mia kreunde het uit wat ze was zo geil als boter geworden. Ik nam plaats bij Mia zodat ze mij kon pijpen. Mia begon hevig aan mijn stijve lul te zuigen en ik vingerde Bea haar grotje.

“Wil je mijn lul ook eens proeven Bea” vroeg ik en veranderde van positie. Mia ging verder met het beffen van Bea die het allemaal geweldig vond. Ik stond op het punt om klaar te komen en haalde mijn lul uit de mond van Bea, maar die zei, “ik wil je sap ook wel proeven”. Ik pakte mijn lul vast en begon er aan te trekken en na een paar seconde spoot ik mijn sperma in haar gezicht en in haar mond. Bea slikte alles door wat ze te pakken kon krijgen en Mia likte de laatste druppels van Bea 's gezicht. Bea draaide zich om en opende het laatje van het nachtkastje en haalde daar een grote dildo uit te voorschijn.

“Van mijn moeder” zei ze. “Mag ik die in je kutje stoppen Mia? Die keek eerst verbaast maar antwoordde gelijk, “graag!”

Bea begon op en neer te sjorren met die dikke dildo in het grotje van mijn vriendin, die dat zeer lekker vond. Mijn lul werd al weer lekker stijf en ik ging het klitje van Bea eens masseren met mijn tong en haalde mijn tong door haar bilspleet en raakte af en toe het poepgaatje.

“Dat vind ik erg lekker” zei Bea. Ze vertelde, “als ik me aan het vingeren ben stop ik soms de middelvinger van mijn andere hand in mijn poepgaatje, dat vind ik zo lekker! En ze kreunde er heel hard bij.

“Dan zal ik dat ook eens doen,” zei ik en begon haar sterretje te masseren. Mia pakte de dildo van Bea over en zei.

“Nu draaien we de rollen maar eens om”. Ik nam plaats op het bed, op mijn rug en Mia zei tegen Bea.

“Laat die geile mossel van jou maar eens over die lekkere paal van Johan glijden”. Ze deed meteen wat Mia zei en ik begon haar lekker te neuken. Bea boog voorover en plaatste haar handen naast mijn hoofd zodat ik haar tepels kon likken. Mia begon Bea in haar kontje te vingeren en spuugde af en toe om het lekker soepel te houden.

Bea genoot met volle teugen en ook ik smulde van dat lekkere strakke kutje om mijn lul.

Mia pakte de dikke dildo en zette de punt tegen het sterretje van Bea.

“Dat past niet!” Riep Bea, maar Mia duwde de dikke paal zo haar kont in. Bea schreeuwde eerst maar na een paar seconde ging dit over in kreunen. Mia ragde de dikke paal op en neer en ik neukte haar grotje of het leven er vanaf hing.

Toen ik voelde dat ik bijna klaar ging komen kroop ik onder Bea vandaan en nam plaats achter Bea. Ik duwde Mia aan de kant en trok de dildo uit haar kont en stopte gelijk mijn lul in haar poepgaatje. Bea gilde van genot en kwam heerlijk klaar, en een paar tellen later voelde ik mijn sperma borrelen. Nog een diepe stoot en… “ja… ja… ja… ha… ah… ha... ja!” Ik spoot mijn lul leeg in de kont van Bea, die nog flink aan het na-hijgen was van haar dubbele beurt. Ik trok mijn lul terug en bracht deze naar de mond van mijn vriendin zodat zei 'm lekker schoon kon likken.

Mia was door dit alles zo geil en nat geworden dat we hetzelfde nog maar een keer bij Mia hebben gedaan zodat iedereen tevreden was.

Sindsdien komt Bea regelmatig bij ons op bezoek en verwennen we ons drieën regelmatig.

JohanT

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)