blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DILEMMA 1

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers ma, februari 25, 2019 15:57

DILEMMA 1

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Ik ben Rick en woon in de Antwerpse rand. Sinds iets meer dan drie jaar ben ik met pensioen, dus mijn leeftijd laat zich raden. Helaas heb ik een gemengde loopbaan gehad, gedeeltelijk in loondienst en een periode als zelfstandige en dat betekent dat er in België geen minimum pensioen is en dus dat het pensioen dat ik maandelijks ontvang, belachelijk laag is. Gezien mijn vrouw ook gepensioneerd is, geniet zijn eveneens van een pensioen en samen met dat van mij, kunnen we amper rondkomen. Ik ga dus bijklussen om de maandelijkse inkomsten wat aan te dikken. Meestal werk in de tuin van particulieren. Spijtig genoeg geeft dat enkel in de lente en de zomer genoeg werk.

Met mijn vrouw, Marianne, klikt het wel goed en na bijna 35 jaar huwelijk hebben we bijzonder weinig ruzie. Alleen is alle passie verdwenen, wat normaal is voor sommigen, maar mij stoort dat enorm. Het is altijd we zo geweest dat mijn vrouw eerder aan de koele kant was en dat zij veel minder behoefte aan seks had. Het resultaat was dat de wekelijkse stoeipartij veranderde in een maandelijkse en sinds een jaar of tien in een gewone broer-zus relatie. Met andere woorden; geen echtelijke seksactiviteiten meer. Je kunt natuurlijk als man wat naar porno surfen en af en toe de hand aan jezelf slaan, maar dat is ook niet alles. Er zijn wel een paar buitenechtelijke relaties geweest, die merkwaardig genoeg alle vier een jaar of zes, zeven duurden en dan steeds om dezelfde reden stopten.

“Wanneer ga je bij je vrouw weg en gaan wij samen door het leven? ”Een klassiek patroon blijkbaar waar ik niet wou op ingaan. Ik had toen vier opgroeiende kinderen die ondertussen wel het huis uit zijn, maar die ik toen niet in een echtscheiding wou storten. Bovendien, is het zo, dat ik Marianne eigenlijk, op mijn manier dan, wel echt graag zie. Alleen het tekort aan seks vond ik irritant. Af en toe via Tinder en Victoria Milan wel een paar 'one night stands' gehad, maar ook dat gaf geen voldoening. Bovendien zijn die abonnementen veel te duur en moest ik de maandelijkse uitgaven voor mijn Marianne verborgen houden, wat ook niet éénvoudig was.

Sinds het begin van mijn pensioen ging ik twee of drie keer per week langs in mijn stamcafé bij den John. Sindsdien zijn we vrienden geworden. John heeft er een hele carrière in de horeca op zitten. Is ondertussen zowat mijn biechtvader geworden, hij kent mijn hele leven en ik dat van hem ook trouwens. Den John heeft een reputatie. Die vent is bijna twee meter groot en weegt zeker honderd veertig kilo. Kaal, een serieuze bierbuik, altijd in voor een grap, maar tevens altijd bereid tot een diepgaand gesprek, dat is ‘den John’. -Bij den John- is tevens de naam van zijn klein bruin cafeetje, op wandelafstand van mijn huurappartement. Het enige probleem dat je met John kunt hebben, is dat hij begint te zagen over de slechte tijden in Vlaanderen voor de horeca, de witte kassa die hem de das om doet, het rookverbod dat zijn klanten op de stoep doet roken, het weinige volk dat nog op café gaat, enz.… met als standaard uitroep.

“’t is allemaal naar de kloten, Rick”, waarna hij wel kalmeert. John is achteraan de vijftig en heeft zijn bruin cafeetje een jaar of vijf geleden overgenomen om tot aan zijn pensioen uit te bollen. Hij heeft natuurlijk wel de gouden tijden in de horeca meegemaakt, maar helaas zijn die volgens den John, helemaal voorbij.

Twee jaar geleden zat ik op een avond bij den John aan de toog van mijn derde en laatste trappist van Westmalle te genieten. Ik drink er nooit meer dan drie, omdat ik anders niet meer in rechte lijn naar mijn appartement kan wandelen. Ik zat gewoon mijn leven te overpeinzen. De sombere vooruitzichten, het was bijna winter, geen klussen in één of andere tuin, dus veel te veel vrije tijd, die ik dan noodgedwongen met Marianne moest doorbrengen. Een mens kan niet alle dagen op café doorbrengen. Gebrek aan centen, totaal geen seks meer in mijn leven, te futloos om een nieuwe buitenechtelijke relatie te beginnen; mijn overpeinzingen duwden mij in de richting van een depressie. Ik stond op het punt om een vierde Westmalle te bestellen en mij grondig te gaan bezatten, Marianne was toch op bezoek bij haar moeder, toen Marianne me belde.

Met gesnik en tranen hoorde ik haar vertellen dat haar mama zonet in haar armen gestorven was. Haar mama had wel de gezegende leeftijd van negentig jaar bereikt, maar ik moest toch even slikken. De relatie met mijn schoonmoeder is eigenlijk altijd goed geweest. Wij konden mekaar goed hebben, ze was altijd vriendelijk als ik ééns per maand haar tuintje, gratis kwam onderhouden. Ze woonde nog steeds alleen in een voor haar veel te groot herenhuis in Antwerpen. Soms ging ik bij haar wat klusjes in het huis uitvoeren waarna steevast een langdurig gesprek over de dingen des levens volgde bij een groene thee en een dikke snee citroencake. Ik kon echt van die gesprekken genieten. Haar overlijden greep me wel aan.

Toch zou het overlijden van mijn schoonmoeder later een keerpunt in mijn leven blijken te zijn. Kort na de begrafenis werden we bij de notaris verwacht, die ons meedeelde dat mijn vrouw, die enige erfgenaam was, het huis in Antwerpen erfde, wat spaargeld en de inboedel. Na verkoop van de inboedel en met het spaargeld hadden we net genoeg geld om de successierechten te betalen. Er bleef nog een paar duizend euro over. Niet dat we ineens ons miljonair waanden, maar de financiële toestand zag er ineens wel veel positiever uit. We hadden de keuze, we konden het huis verkopen of we konden het mits wat aanpassingswerken, omvormen tot een drietal appartementen. Na wat discussie met Marianne, besloten we tot het laatste. Ik kon van de kalme winterperiode gebruik maken om op het gelijkvloers een appartement met twee slaapkamers te maken, daarvoor moest er enkel een kleine badkamer bijgebouwd worden en een muurtje gemetst om van één grote kamer een kleine en een redelijk grote slaapkamer te maken. Op de eerste verdieping kon ik mits het bij maken van een klein keukentje eveneens een appartement met twee slaapkamers maken en op de tweede verdieping en de zolder kon mits het bijbouwen van een badkamer en een keukentje ook een mooi appartement gemaakt worden met twee slaapkamers. Niet dat ik zo’n formidabele klusser ben, maar de verbouwingswerken bij mijn vier kinderen hadden mij toch de nodige ervaring met badkamers, keukens, metselwerk enz.… bezorg.

Zevenhonderdvijftig euro huur voor het gelijkvloers, zevenhonderd voor het eerste verdiep en zeshonderd voor de duplex boven, maakt tezamen toch meer dan tweeduizend euro per maand. Dat, samen met ons pensioen zou ons financieel een rustig leven geven. Ik aan de slag. De hele winter verbouwen met de centjes die er nog waren en in de lente van het jaar nadien, konden we de appartementen te huur aanbieden. Op twee maand tijd was het gelijkvloers en de eerste verdieping verhuurd. Het gelijkvloers aan Mieke en Karel, een jong koppel met een dochtertje van amper vier maanden oud. Het eerste verdiep aan Petra en Jack. Eveneens een jong koppel, achteraan in de twintig. Petra was bovendien op dat moment zes maanden zwanger. Voor de tweede verdieping duurde het wat langer omdat er geen lift aanwezig was.

Uiteindelijk, na een maand of vier dook er een alleenstaande dame op, Anna genaamd. Zij zat in een helse vechtscheiding, was midden de veertig en had geen kinderen. Na wat gepalaver hebben we het appartement aan haar verhuurd voor vijfhonderdvijftig per maand. Operatie verbouwingen en verhuur was gelukt en ik kon voor de eerste keer met mijn Marianne op vakantie voor veertien dagen naar Spanje. Automatisch bouwde ik daarna het klussen in de verschillende tuinen, drastisch af en om mezelf te belonen werden mijn café bezoeken bij den John wat vermeerderd. Om de overtollige kilo’s veroorzaakt door een teveel aan trappist, ben ik zelfs gaan fitnessen en had ik me op dieet gezet. Geen rood vlees, geen brood, geen aardappelen, geen pasta, geen kaas meer voor mij, enkel veel fruit, groenten, kip, kalkoen of vis en de kilo’s vlogen er af. Ik begon me zowel fysiek als financieel kiplekker te voelen. Ik moest enkel in het begin van de maand, zo rond de tiende, controleren of ze alle drie netjes hun huur betaald hadden. Alleen het gigantisch tekort aan seks speelde me nog parten. Maar dat zou ook veranderen.

Een maand of zeven later, bij het controleren van de huur, moest ik vaststellen dat Petra en Jack hun huur niet betaald hadden. Een telefoontje naar Jack, maar die reageerde dat hij daar niet meer woonde en dat ik het maar met Petra moest regelen die nog wel in het huis van mijn schoonmoeder woonde. Ik bel Petra en vraag om een afspraak. De dag erna, mocht ik langskomen, rond een uur of acht ‘s avonds, want dan zou haar zoontje wel slapen. Stipt om acht uur bel ik aan. Petra laat me binnen en brengt me naar haar keukentje op het eerste. Ik bekijk haar voor het eerst echt grondig. Ze is bijna zo groot als ik, iets minder dan een meter vierenzeventig dus. Ze heeft lang bruin haar in een paardenstaart, lange benen, en aan te benen te zien redelijk slank en draagt een slobbertrui, zodat ik niet veel van haar bovenlichaam zie. Ze heeft een mooi gezichtje, met grote reebruine ogen. Helaas staan die op onweer en ik merk dat ze blijkbaar kort voor mijn komst geweend heeft. Ik krijg een koffie voorgeschoteld en ze neemt er zelf ook één.

“Petra, wat scheelt er? Hoe komt het dat de huur niet betaald is?” Petra begint plots hard en onbeheerst te huilen. “Maar Petra toch, wat is er aan de hand?” Ze huilt nog harder. Ik sta recht en ga naast de stoel staan waar Petra op zit. Ik blijf staan, neem haar hoofdje in mijn armen en druk het tegen mijn borstkas. Automatisch slaat Petra haar handen rond mijn middel. “Meisje toch, wat is er mis? Voor elk probleem is er een oplossing. Vertel me rustig wat er scheelt.” Na nog wat gesnik, met horten en stoten komt het eruit.

Jack heeft haar in de steek gelaten met een baby van vijf maanden. Als vrouw alleen, zonder werk, kan zij onmogelijk de huur betalen en andere rekeningen ook niet. Ze is echt hopeloos. Ik zeg.

“We vinden er wel wat op”. Bij mezelf denk ik, ‘shit, hoe los ik dat hier op’.

“Rick ik wil alles doen wat je wil, maar ik kan echt niet betalen, vraag me wat je wil, je mag me neuken zoveel je maar wil, maar zet me alsjeblieft niet uit het appartement, ik kan nergens heen”. Het aanbod van Petra is erg verleidelijk. Maar met zevenhonderd euro minder per maand, doemt het spook van financieel tekort weer op en bovendien, hoe leg ik dat aan Marianne uit. Ik vertel haar dat ook.

“Petra, seks met jou zou ik fantastisch vinden, maar ik kan die zevenhonderd euro niet missen. Die moet er hoe dan ook komen. We moeten daar een oplossing voor vinden”. Petra: “Seks met jou wil ik ook, zoveel je maar wil, want Jack, die heeft me niet meer aangeraakt sinds in een paar maand zwanger was. Hij vond dat niet kunnen voor het kindje, en de eerste maanden na de geboorte had ik geen zin, dus meneer is het dan maar afgebold en nog wel met een dikke teef van op zijn werk. Nu sta ik na meer dan een jaar als jonge vrouw op ontploffen”. Ik streel zachtjes haar haren en speel een beetje met haar paardenstaart. Ik voel ondertussen haar borsten door haar slobbertrui heen tegen mijn buik drukken.

Mijn verstand draait op volle toeren. Als dat hier geen gigantisch dilemma is. Ik zou hier misbruik kunnen maken van de situatie en haar neuken, maar voor zeven honderd euro, dat lijkt me erover, zelfs al herhaal ik de neukbeurt een paar keer per maand, dan nog lijkt me dat duur. Bovendien lost dat het probleem van haar andere rekeningen niet op, lost dat het probleem ‘hoe leg ik het uit aan Marianne’ ook niet op en na verloop van tijd gaat Petra zich ongetwijfeld voelen als een hoer die neukt voor de huur. Ik maak me los uit haar omarming en ga terug tegenover haar zitten. Ze kijkt beteuterd. Ik neem een slok van mijn koffie, die ondertussen al erg koud geworden was. Een plannetje rijpt zich in mijn geest.

“Petra” zeg ik, “neuken met mij voor de huur lost, hoe graag ik dat ook zou willen, jouw probleem niet op en bovendien, en creëert een probleem voor mij”.

“Ik moet een andere oplossing vinden, eentje die mij mijn zevenhonderd euro brengt, die jou je rekeningen laat betalen en ééntje waar we geen andere problemen mee doen ontstaan. Denk voorlopig even niet aan je huur, geef me een dag of twee en ik kom overmorgen terug, ook tegen acht uur. Ok?” Ze knikt.

“Wil je me nu echt niet neuken? Ik heb het zo hard nodig en Jack heeft mij nooit genoeg kunnen geven”.

Ik: “Ik ook, ik heb het ook hard nodig, maar nu ga ik je niet neuken, ik moet eerst een oplossing vinden, ik hou het tegoed”. En ik nam afscheid.

De dag erna, loop ik zodra den John zijn kroeg open doet, bij hem binnen. “Hoi Rick, zo vroeg? Wat heeft dat te betekenen?” Ik ga op een barkruk zitten en zeg tegen John. “Johnny boy, ik heb misschien een oplossing voor jouw probleem waar je altijd over zaagt. Te weinig volk in je café, te weinig omzet, terwijl het hier toch een toffe kroeg betreft. Jij hebt hierboven een zaaltje dat nauwelijks gebruikt wordt. Wij organiseren op je sluitingsdag, ‘s avonds een privé party. Seks à volonté met een mooie jonge vrouw van achter in de twintig. Jij nodigt alle alleenstaande mannen en vrouwen die hier komen, discreet uit en ze kunnen met die vrouw seks hebben zoveel ze willen. We moeten een soort éénvoudig menu opstellen, tien euro voor een tongzoen, twintig euro voor pijpen, dertig euro voor neuken in de kut of in de kont. Over haar heen plassen is eveneens tien euro en op haar lichaam klaarkomen, ook tien euro. Niet toegestaan is slaan, naalden, andere scherpe voorwerpen of stront.”

John staart mij vol ongeloof aan.

“Ah ja, nog iets John, jij doet beneden je café, je laat de klanten binnenkomen tussen acht en negen, dan gaat de deur onherroepelijk vast en de gordijnen toe, alle klanten kleden zich beneden uit en kopen bij jou bonnetjes. Groen voor tien euro, geel voor twintig euro en rood voor dertig euro. Je laat maximum vier mensen tegelijk naar boven gaan zo kunnen er drie elk een gaatje vullen en wacht de vierde tot er een gaatje vrijkomt, komt er iemand naar beneden, dan gaat de volgende volgens het eerstvolgend nummertje op zijn rood bonnetje naar boven en wacht tot er een gaatje vrij komt. Ik hou boven een oogje in het zeil en laat iedereen zijn bonnetjes aan mij afgeven. Op die manier kunnen we mekaar al niet besodemieteren en kan ik er eveneens voor zorgen dat mijn model niet gemolesteerd wordt of zo. Jij moet enkel nog voor een soort tafel of bank zorgen waar zij op haar rug of op haar buik kan liggen en waarvan de poten korter gemaakt zijn, waardoor quasi iedereen haar staande in kut of kont kan neuken of aan de andere kant kan laten pijpen. Het moet wel een beklede bank zijn, zodat zij nadien niet met een geschaafde rug naar huis moet. Ah, ja, John, je koopt een grote doos condooms en ik geef elke persoon die boven komt een condoom en zie erop toe dat ze die ook effectief gebruiken. Ik zou niet willen dat mijn ‘model’ één of andere ziekte oploopt en oh, ja ook een vuilbakje, waar ze nadien de gebruikte condooms in kwijt kunnen.” Ik dacht bij mezelf dat ik nu toch wel aan alles gedacht had.

Ik heb den John nog nooit zo lang met open mond sprakeloos geweten. Na enig slikken en gekuch zegt hij eindelijk.

“… en wie ga je daar voor meebrengen?”

Ik, “maak je geen zorgen, daar zorg ik wel voor, ik breng ze en nadien breng ik ze terug naar huis. Zie je dat zitten? De wachtenden beneden, consumeren bij jou, zat laat je ze niet naar boven gaan, en ik doe ze boven allemaal een condoom omdoen, zodat we op dat vlak ook geen probleem krijgen. Als ze hun pik niet omhoog krijgen, dan verkoop je hen een pilletje Viagra of equivalent aan twintig euro het stuk, dan verdien je daar ook nog wat op. En John, voor jou is een beurt met haar uiteraard gratis”. Plots zag ik zijn ogen beginnen glunderen. In mezelf zei ik ‘yes’ hij is akkoord. Nu nog Petra zo ver krijgen.

De dag erna bel ik weer stipt bij Petra aan. Deze keer had ze geen rood omrande ogen van het wenen. Vrolijk zag ze er evenwel ook niet uit. “Wat scheelt er meisje?”

“Ach, Jack heeft gebeld en we hebben hevige ruzie gehad, hij wil niet betalen voor Jochen, ons zoontje, dus ik sta er helemaal alleen voor”.

Ik zei: “Petra, ik denk de oplossing voor ons probleem gevonden te hebben, maar dat moet ik je rustig bij een koffie uitleggen”. Wij beiden naar boven en deze keer zet ze me in haar woonkamer. Een paar minuten later, komt ze binnen met twee tassen dampende koffie. Ze heeft een lange purperen wikkelrok aan en daarboven een fuchsia kleurige bloesje met knoopjes toe tot boven. Haar haar heeft ze weer in een paardenstaart. Ik zie haar borsten wiebelen onder het bloesje en vermoed dat ze geen bh draagt. Maar bij het aanreiken van de koffie, spant het bloesje nogal en dat doet toch nogal ferme borsten vermoeden. Ik probeer me te concentreren op wat ik kwam doen, in plaats van naar haar borsten te gluren.

Petra zeg ik. “Ik denk een manier gevonden te hebben die je nogal wat centen gaat opleveren, er is maar één voorwaarde. Je moet precies doen wat ik zeg, zonder tegenspreken of treuzelen, twee keer per maand een avond van acht uur tot iets na middernacht. Je moet nu niet direct beslissen, maar ik wil wel dat je beslist voor morgen avond.”

“Ah ja, en wat moet ik dan doen?”

“Gewoon met verschillende mannen of vrouwen die ik verzamel voor jou, seks hebben, meestal twee of drie tegelijk, bijvoorbeeld ééntje pijpen, ééntje in je kutje of ééntje in je kontje. Zou je dat kunnen?” Petra kijkt me verschrikt aan, ze aarzelt.

“Pijpen, zoveel je wil op één avond, tot mijn kaken er pijn van doen, neuken idem dito, zoveel je wil, maar anaal? Dat deed ik nog nooit. Jack wou dat niet. Hij kon zijn piemel niet stijf genoeg houden toen hij het probeerde”.

In mezelf ‘verdorie, weer een probleem’, Dat had ik helemaal niet verwacht. De meeste vrouwen, na goeie voorbereiding, vinden het heel lekker, een paar willen het helemaal niet, maar anaal maagdelijk had ik niet verwacht. Ik neem een slok van mij nog veel te hete koffie.

Ik: “Heb je een butt plug in huis?” Dat had ze niet, ze wist zelfs niet wat dat was.

“Heb je cola in huis in een flesje?” Dat had ze.

“En vaseline?” Dat had ze niet.

“Ok, breng dan maar wat boter of margarine mee.” Petra naar de keuken, een paar seconden later, komt ze met een vol flesje cola terug een half pakje boter.

Ik; “kom voor me staan, hef je rok op, en laat me je kontje zien.” Zonder aarzelen, komt ze voor mij staan opent langzaam haar wikkelrok, en ik kijk recht tegen haar kutje aan. Netjes getrimd, dat wel, maar het loeder had dus geen slip aan, met andere woorden, ze had bepaalde plannen. Er ontstond ineens een zekere spanning binnenin mijn jeans. ‘Shit Rick, concentreer je’. Ik dus koeltjes.

“Draai je om”. Petra blijft de wikkelrok vasthouden en draait zich langzaam om. Voor mij, op neuslengte bij wijze van spreken, zie ik één van de mooiste kontjes die ik ooit zag en ik heb er toch een paar in mijn leven mogen bewonderen. Ik blijf evenwel bij de zaak, en gebied haar zich een stuk voorover te buigen en haar kont-kaken zo ver mogelijk uit mekaar te trekken. Een formidabel mooi kutje opent zich een beetje, en net daarboven een mooi bruin sterretje.

Ik zei; “blijven staan”, ging met mijn wijsvinger door de boter en duw een klontje boter in haar bilnaad tegen haar anus aan. Ik wrijf de boter een beetje door de bilnaad heen en begin met het topje van mijn wijsvinger cirkeltjes rond haar poepgaatje te maken. Ik hoor zacht gekreun uit haar mond komen. Langzaam, voldoende voorzien van boter, duw ik het topje van mijn wijsvinger in haar kontgaatje. Ze kreunt even niet en dan zodra mijn wijsvinger met beetjes in en uit haar kontgaatje gaat, begint ze terug te kreunen. Ik doe zo nog even verder en ga geleidelijk dieper en dieper in haar kontje met mijn wijsvinger. Na een minuutje of zo, breng ik mijn middenvinger eveneens in haar kontgaatje. Door de boter gaat die vlotjes mee naar binnen. Het gekreun stopt niet. Ik blijf zo nog even bezig en trek dan mijn vingers terug. Ik hoor een zucht van teleurstelling en ze wil zich omdraaien.

“Blijven staan, meisje! En steek nu zelf een vinger in je kontje, eerst ééntje en daarna een tweede en laat die vingers maar goed diep in en uit gaan.” Het gekreun hervat zich. En ze begint sneller en sneller in en uit haar kontje te pompen met haar vingers.

“Rustig aan meid, niet zo snel”. Haar tempo vertraagt enigszins. Ondertussen had ik het geopende flesje cola genomen en gewoon leeggedronken. Rond de hals van het flesje streek ik een dikke klodder boter. Ik beveel haar, haar twee vingers terug te trekken en af te likken. Ik zie dat ze dat braafjes doet. Ondertussen zet ik de hals van het lege flesje cola tegen haar sterretje aan, dat trouwens nog een beetje open stond van haar twee vingers, en duw het flesje een centimeter of twee naar binnen. Ze protesteert niet, ze begint zelfs zachtjes terug te kreunen. Ik beweeg een beetje in en uit met het flesje. Ze blijft zachtjes kreunen van genot. Haar kontje en het flesje hangen vol boter. Na een paar minuutjes in en uit bewegen, vertraag ik de beweging en duw het flesje dieper en dieper. Ik voel hoe haar sluitspier tegenwerkt.

Ik zeg: “ontspan je”. Ik voel dat ze meegeeft. En het flesje glijdt zachtjesaan dieper en dieper. De bovenste verdikking van het colaflesje schuift helemaal in haar. Van het hele flesje steekt er nog maar een centimeter of drie uit haar kontje. Ik hoor een “oef” uit haar mond ontsnappen. Ik laat het flesje nog even zitten, veeg ondertussen wat overtollige boter van mijn handen af aan haar zetel en begin zachtjes naar links en dan naar rechts met het colaflesje in haar kontje te draaien. Na een keer of twintig trek ik het flesje helemaal terug uit haar kontje om het dan weer langzaam erin te schuiven. Na een paar bewegingen in en uit, gaat het heel vlotjes en voer ik het tempo op. Ze begint te snuiven en harder te kreunen. Met mijn andere hand, breng ik twee vingers direct in haar kutje. Het colaflesje gaat nu in een redelijk tempo in en uit. En bij uit gaan die twee vingers in haar kutje en omgekeerd. Ik beveel haar.

”Pak met je rechter hand,” met de linkse heeft ze haar wikkelrok nog vast, “je klit tussen je wijsvinger en duim en rol die klit heen en weer”. Haar kutsap druipt over mijn vingers, mijn hand, mijn pols, terwijl ik met mijn andere hand het colaflesje blijf in en uit haar kontje pompen. Na een paar seconden begint ze zwaar te hijgen, heviger en heviger, ze begint te gillen van genot

“Ik kom! Ik kom, om… mm…” en ik duw gelijk het flesje zo diep mogelijk en de twee vingers van mijn linkerhand zo diep mogelijk in haar kutje en laat ze zich krommen tot tegen haar G-spot. Ze blijft maar klaarkomen en spuit mijn hele hand onder. Ik laat het colaflesje driekwart in haar kontje zitten, hou mijn linkerhand in haar kutje, zonder te bewegen, en trek haar zo op mijn schoot. De tranen rollen van haar gelaat. Haar mascara is helemaal uitgelopen. Ze kust me voorzichtig boven op mijn kruin, omarmt me en vlijt haar hoofd boven op het mijne. Ik hoor haar stem boven mij zachtjes fluisteren. “Dank je, dat had ik echt nodig”.

Ondertussen is de spanning in mijn jeans gestegen tot een druk die ik al lang niet meer gevoeld had. Met mijn linkerhand, grijp ik het colaflesje dat nog een stukje uit haar kontje steekt en al draaiend trek ik het heel traag terug. Ik weet dat haar kontje nu bijzonder gevoelig is, dus doe ik het zo voorzichtig mogelijk. Eens het er helemaal uit is, ontsnapt er een diepe zucht uit Petra’s mond. Ik vraag haar zachtjes om even recht te staan, schuif wat onderuit op haar zitbank, open mijn jeans, stroop die samen met mijn boxer short tot onder mijn knieën. Mijn lul springt direct omhoog door zijn bevrijding. Petra was ondertussen doodstil blijven staan, met haar kontje naar mij gericht. Ik tik haar even aan en ze draait zich naar mij om. Ze ziet mijn pik fier rechtop staan en wil zich bukken om mij te plezieren met een pijpbeurt. Ik zeg.

“Petra, schatje, een andere keer, zet je knieën links en rechts van mijn heupen, ga zitten en begraaf mijn familiejuweel maar diep in je kutje.” Voor de eerste keer zie ik een glimlach op haar mooi gezichtje verschijnen. Ze pakt mijn pik vast en laat zich er traag overheen zakken. Haar kutje is doornat en bijna gelijktijdig ontsnapt er een diepe zucht van haar en mijn lippen. Petra wil onmiddellijk op en neer gaan bewegen, maar ik hou haar tegen.

“Rustig maar meisje.” Vlak voor mijn ogen zie ik die fuchsia kleurige bloes die tot aan haar hals toegeknoopt is. “Stil blijven zitten Petra”, door de spieren in en rond mijn lul samen te trekken voelt Petra hem binnen in haar kutje opwippen. Ze zit doodstil. Ik begin langzaam de knoopjes van haar bloes één voor één te openen en ja, zoals gedacht, geen bh. Ik trek de bloes uit haar rok die ze nog steeds aan heeft, en stroop de bloes van haar schouders. Ze zit met ontbloot bovenlijf boven op mij. Haar prachtige borsten, vijfenzeventig of tachtig C, met mooie bruine tepels erop, hangen vlak voor mijn gezicht. Ik lig onderuit op haar zetel als een Pascha met een mooie jonge vrouw schrijlings op mijn pik.

“Petra, je gaat je bekken nu heel traag op en neer bewegen, je wrijft je klit over mijn schaambeen, je mag klaarkomen zoveel je wilt of kunt, maar je mag mij niet laten klaarkomen.” Dan neem ik de tepel van haar linker borst in mijn mond en beurtelings zuig ik zoveel borst als mogelijk naar binnen, dan laat ik die borst schieten en houd ik enkel de tepel tussen mijn lippen terwijl mijn tong over het topje van de tepel rondjes draait, dan knabbel ik zachtjes op die tepel om het hele ritueel daarna te herhalen. Dan wissel ik van borst en bewerk haar rechter borst op dezelfde manier. Petra is ondertussen traag aan haar op en neer bewegingen begonnen. Mijn handen liggen op haar heupen. Een paar keer moet ik haar met haar heupen op mijn bekken drukken om haar stil te houden, want zonder het te beseffen gaan haar bewegingen als maar sneller. Telkens ik voel dat ik ga komen, houd ik haar even stil en laat haar daarna terug zachtjes aan bewegen. Hoe lang ik zo bezig geweest ben, weet ik niet, maar na een tijdje, stop ik met haar borsten te likken, leg mijn handen op haar borsten om die eerst zacht en dan wilder en wilder te kneden. Af en toe rol ik haar beide tepels tussen duim en wijsvinger en rek die borsten een heel stuk uit door aan de tepels te trekken en er tegelijk in te nijpen. Dan kneed ik haar borsten weer. Petra begint zwaar te hijgen en bij mij verschijnen er zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd. Petra begint sneller en sneller met haar heupen te bewegen, haar kont kaken kletsen op mijn bekken. Ik kan ze niet meer doen vertragen omdat mijn handen ondertussen nogal wild haar borsten bewerken. Ik voel dat ik het niet lang meer uit hou, het is alsof het sperma vanuit mijn tenen zich een weg naar boven aan ‘t banen is.

“Petra, ik ga komen…” Als antwoord drijft ze de cadans nog een beetje op. In een hels tempo beweegt haar kutje over mijn pik heen. Ik houd het niet meer. Ik grijp haar heupen terug vast en duw Petra zo diep mogelijk over mijn lul heen en het sperma schiet omhoog. Het is alsof mijn lichaam de laatste jaren zonder seks, nu wreekt. Mijn lul pulst en bonkt in haar. De scheuten sperma vliegen diep in haar baarmoeder. Op dat moment gilt Petra het uit. “Ik ho… ja… oh… kom… mm… ko… ho… oh… ko… mm… ik… kom…” en als een bezetene nijpt ze met haar kut spieren rond mijn lul alsof ze die zo van mijn lichaam wil trekken. Petra grijpt met haar twee handen mijn hoofd vast en drukt dat tussen haar borsten. Ik voel haar hart als razend kloppen. We hijgen allebei alsof we net een marathon gelopen hebben. Ik val achteruit met mijn hoofd tegen de rugleuning van de zitbank. Haar borsten worden geplet op mijn gezicht.

We blijven zo minuten lang liggen uitpuffen. Haar hele onderkant en mijn hele heupzone zijn één poel van vocht. Als er een hemel bestaat, dan was de tijdspanne dat onze twee bezwete lichamen, plakkend aan elkaar, hijgend, trillend zo op elkaar liggend alvast een ferme voorproef van die hemel. Na een aantal minuten richt Petra zich een beetje op, haar lippen zoeken de mijne en een langdurige tongzoen volgt. Traag en rustig glijden onze tongen over mekaar, we tasten met onze tong elkaars mond helemaal af om af en toe dartel en speels een mini gevecht ‘tong tegen tong’ te houden. Tot we terug buiten adem zijn. Petra begint kleine kusjes in mijn hals te geven en ik in de hare tot we stilvallen en mekaar gewoon omarmd houden. De definitie van ‘een zalig gevoel’ ondervind ik nu aan den lijve. Na, ik weet niet hoe lang, beweegt Petra terug en om dan recht te zitten, met mijn ondertussen half slappe lul nog in haar kutje gedrukt.

“Dit wil ik veel meer” zegt ze.

“Daar zorgen we voor, meisje” is mijn antwoord. “Morgenavond kom ik terug, breng wat spullen mee en tegen dan kun jij mij zeggen of je in mijn voorstel wil meegaan of niet.” “Ik weet zeker dat ik het doe, Rick.”

“Kan zijn Petra, maar denk er toch over na en geef me je antwoord morgen avond”. We rolden van mekaar en namen samen een douche om alle sporen van onze uitspatting uit te wissen.

“Tot morgen Petra”.

De dag erna, ging ik bij een apotheek, waar ik normaal nooit kom, vier grote potten vaseline halen en dan ging ik op weg naar een seksshop. In de seksshop kocht ik drie butt plugs, een kleintje, een tussen formaat en een nogal dikke, in elk geval een stukje dikker dan het dikste punt van het cola flesje. Tevens kocht ik vier vibrators, één kleintje, een tussen formaat, een bijna pols dikke en waarom weet ik niet, maar als vierde model kocht ik een dubbele die feitelijk dient om bij twee vrouwen tegelijk in vagina of kontje in te brengen zodat ze tegen mekaar op konden rijden. Tenslotte kocht ik nog een set lederen handboeien, enkelboeien, een paar modellen tepelklemmen, een paar blinddoeken en een paar knijpers om op kut lipjes te zetten. Ik werd wel even bleek toen ik de rekening moest betalen gewoon omdat ik niet besefte hoe duur die dingen allemaal wel zijn. Maar soms moet je wat investeren en met het vooruitzicht van onze speciale privé party in het achterhoofd, dacht ik dat die investering wel snel terugverdiend zou worden.

Tegen acht uur ‘s avonds stond ik terug aan de deur van Petra. Ik hoor gestommel op de trap en na een minuutje, zwaait de deur breed open. Petra heeft een ‘smile’ van oor tot oor en zegt, “kom binnen, ik ben blij dat je er bent”. En hop, ik huppel achter haar de trap op naar de eerste verdieping. Feitelijk was ik echt verheugd om een brede glimlach op haar gelaat te zien.

Tot daar -Dilemma 1-

Vervolg in -Dilemma 2-

Sensuele groeten,

Rick D'Anvers

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Rick D’anvers

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

  • Reacties(1)

Geplaatst door My 4Fingers ma, februari 25, 2019 18:00

Ik kreeg via mail volgende reactie:
wat de nieuwe tekst betreft: als dit echt gebeurd is, bezit de schrijver heel wat levenservaring. Ik kan me bij sommige passages helemaal terugvinden. Het is goed opgebouwd en ook de beschrijving van de scènes roepen lekkere erotische gedachten op. En dat is toch de bedoeling, niet? Een mooie nieuwkomer als je het mij vraagt…