blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

Dilemma 2

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers di, maart 05, 2019 14:15

Dilemma 2

Vervolg van Dilemma 1

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Tegen acht uur ‘s avonds stond ik terug aan de deur van Petra te bellen. Ik hoor gestommel op de trap en na een minuutje, zwaait de deur breed open. Petra heeft een ‘smile’ van oor tot oor en zegt, “kom binnen, ik ben blij dat je er bent”. En hop, ik huppel achter haar de trap op naar de eerste verdieping. Feitelijk was ik echt verheugd om een brede glimlach op haar gelaat te zien.

Ik zet de tas met de spullen die ik in de loop van de dag gekocht had, op de grond voor de salontafel en vlij me neer op de zitbank waar we de dag ervoor (zie Dilemma 1) ‘grondig’ met mekaar kennis gemaakt hadden. Petra kijkt nieuwsgierig naar de tas, maar loopt dan toch naar de keuken om voor ons beiden koffie te zetten. Ik begin rustig de spullen uit de tas te halen en leg ze mooi gesorteerd op haar salontafel. Drie butt pluggen, van klein naar groot zet ik mooi rechtop. Die hebben onderaan een zuignap en kun je dus mooi rechtop vast plakken op een gladde ondergrond. Daarnaast leg ik de vier vibrators, de handboeien, de enkelboeien, de twee verschillende tepelklemmen, de twee verschillende blinddoeken, de vaseline en de knijpertjes voor op de kut lipjes. Ik had van bij mij thuis nog een peer meegebracht om de darmen te spoelen. Ik leg de tas naast de zitbank en rangschik de salontafel nog een beetje, omdat ze bijna helemaal vol ligt. Dan komt Petra binnen met twee tassen zwarte koffie.

Ze zet zich naast mij op de zitbank. Ze krijgt de twee tassen koffie nauwelijks nog op de salon tafel. Ze ziet er schitterend uit. Een witte satijnen bloes, deze keer lang niet helemaal dichtgeknoopt, waardoor ik een mooie inkijk had en een nogal wijde rok die tot net over haar knieën kwam. Met een mengeling van verbazing en nieuwsgierigheid bekijkt ze wat er allemaal op de tafel ligt.

“Petra” zeg ik, “de eerste woensdag van volgende maand is het zover. Dan houden we onze eerste privé party”. Dat had ik zo met John afgesproken. “Jij zult dan de ster van de avond zijn. Maar voor het zover is, moeten we je perfect voorbereiden. Dat betekent dat je precies moet weten wat je te wachten staat, en dat je niks kan overkomen wat je niet van tevoren kent”. Daarom al die spullen.

“Laten we beginnen met de vaseline, de drie zwarte butt pluggen en de peer die daar ligt. Morgenvroeg, na je ontbijt, vul je die peer met lauw water en een heel klein beetje zeep. Nadat je grote boodschap gedaan hebt, spuit je met die peer herhaaldelijk in je anus tot het water dat er terug uit komt helder is. Dat is om je endeldarm te reinigen om bij anale seks geen vieze neveneffecten te hebben. Dan breng je een beetje vaseline aan je kontgaatje aan en brengt de kleinste van de drie butt pluggen in. Die laat je zitten, de hele dag en als je wil de hele nacht lang. Kwestie van je kontje te laten wennen aan een zekere ‘vulling’. We hebben nog drie weken tot D-day. Dus doe die kleine in gedurende een week, de middelste van formaat gedurende de tweede week en de grootste gedurende de laatste week. Eén pot vaseline hou je hier en die gebruik je iedere keer voor je een butt plug inbrengt, de andere drie neem ik mee terug naar den John om zeker te zijn dat ter plaatse in zijn café er altijd voldoende aanwezig is. Er gaan weinig mannen zijn die een penis hebben met een grotere doorsnee dan die grootste butt plug, dus op dat vlak ga je binnen drie weken geen problemen hebben. Mocht je kutje op een bepaald moment te droog zijn die woensdag, dan kunnen we ook daar een beetje vaseline ongemerkt aanbrengen, op die manier verhinderen we dat er droog geneukt wordt, wat wel eens pijnlijk zou kunnen zijn. Dan heb ik hier nog een paar blinddoeken, probeer die allebei even.” Petra doet dat braafjes en ik vraag haar of ze nog iets zag. Twee keer neen. “Welke van de twee zat het meest comfortabel?”

“De eerste, die in zwarte velours” zei Petra.

“Ok, dan nemen we die en de andere houden we als reserve.”

“Waarom wil je me die dag blinddoeken” vraagt ze.

“Meisje, die dag ga je verschillende penissen voelen, zowel in je kutje, je kontje en je mondje, telkens met een condoom eromheen. Sommigen gaan over je buik, je borsten of je rug willen klaarkomen of er zelfs overheen plassen. Als jij hun gelaat of hun lijf niet ziet, dan zijn ze voor jou gewoon anonieme penissen. Niks meer of niets minder en dat gaat volgens mij het voor jou veel gemakkelijker maken om het te doen. Het is gewoon een extra veiligheidsmaatregel, meer niet. Trouwens ik blijf heel de tijd bij jou in dezelfde ruimte zodat er niemand zijn piemel ergens in steekt zonder condoom, ik zou niet willen dat jou iets overkomt qua ziektes of zo.”

“Je bent lief” zegt ze, terwijl ik dat helemaal zo niet bekeek, eerder een ‘no shit, no trouble-policy’ gedachte had.

“Een volgend puntje Petra, is dat de mannen die woensdag, wel eens hardhandig met je borsten zouden kunnen omgaan. Hard in je borsten knijpen en aan je tepels trekken”. “Maar dat heb ik net graag” zei Petra. De dag ervoor had ik dat al wel gemerkt, net daarom had ik me ook tepelklemmen aangeschaft. “Petra” zei ik, “één man die ruw met je borsten omgaat, zal je wel leuk vinden, maar een tiental? Dat weet ik zo nog niet en net daarom en om je daar al aan te laten wennen heb ik twee setjes tepelklemmen meegebracht. Het is nu kwestie van uit te testen welke van de twee het beste blijven zitten. Laat me je borsten eens zien.” Petra knoopt gewillig haar witte bloes open en floept haar prachtige borsten uit de witte bh die ze aan heeft. Ik moet even slikken bij deze aanblik, maar beslis dan toch kordaat om gewoon één setje tepelklemmen te nemen. Het model met een kettinkje met aan beide kanten twee staafjes die je rond de tepel legt en die je dan met een ringetje dat over die staafjes schuift, aanspant. Ik trek één tepel wat uit, breng die staafjes rond haar tepel, en span de staafjes op. Ondertussen kijk ik naar haar gelaat om te zien of ze een grimas trekt, maar ze kijkt zelf met een glimlach op haar gezicht naar haar eigen tepel. Ik span de staafjes nogal fel aan. Dan is de andere tepel aan de beurt.

“En” vraag ik?

“Het valt wel mee” zegt Petra.

“Misschien kan je beter je bh uitlaten” zeg ik. Hoe vrouwen het klaargespeeld krijgen om dat ding uit te doen, zonder hun bloes uit te doen, is mij een raadsel, maar na een paar seconden heeft ze haar bh in haar hand en toont die aan mij. “Petra, je houdt die tepelklemmen in tot je straks gaat slapen. Morgenvroeg doe je ze terug aan en morgenavond noteer je hoeveel keer je ze in de loop van de dag terug aan je tepel moest bevestigen omdat ze afgevallen waren, ok?”

“Komt in orde” zegt Petra. “Overmorgen loop je de hele dag met dat ander setje tepelklemmen, en noteer je eveneens vlak voor je gaat slapen, hoeveel keer ze afgevallen waren. Het tweede setje is eveneens een kettinkje met aan beide kanten een klemmetje dat je moet openduwen, waar tandjes in zitten en die, naar mijn bescheiden mening, iets venijniger zijn als je die over je tepel klemt.” Ik had vooraf in de seks shop dat even geprobeerd en ze op mijn vinger geklemd, wat voor mij al erg pijnlijk was. Het kan natuurlijk zijn dat ik een beetje kleinzerig ben.

“Wat met die boeien” vraagt Petra. De boeien die ik meebracht, zijn eigenlijk gewoon brede lederen bandjes die toe gegespt kunnen worden en waar aan de buitenkant een metalen ring aan zit waardoor met een koord een pols of een enkel ergens kan aan vastgebonden worden. Ik gesp een bandje rond elk van haar polsen en elk van haar enkels. Ik demonstreer haar, door aan zo’n ring te trekken, dat ze machteloos is, als ik die ergens aan vast zou maken.

“Petra, op de privé party, zal je geboeid worden aan handen en voeten, op een bank. Tevens zal je je blinddoek dragen. Het zou verstandig zijn, om je daar aan te wennen, door ‘s nachts als je slaapt, zowel die blinddoek als die pols- en enkel boeien te dragen.” “Overdag, laat je de boeien uit. Je kunt ze best een paar keer met wat leder vet insmeren, dan zijn die boeien heel soepel tegen D-day.”

Petra zit nog steeds naast mij met ontblote borsten waarop die tepelklemmen zitten en die aanblik begint me meer en meer op te winden. Ze komt met haar hoofdje dichter naar mij toe en fluistert.

“Al die dingen winden mij enorm op. Je lijkt wel aan alles te denken en je bent zo bezorgd om mij.” Ze geeft me een zoen in de hals en fluistert “ik wil je bedanken.” Ik voel haar hand over mijn shirt naar mijn broek afzakken. Ik laat gebeuren, al was ik de dag ervoor al wel bijzonder goed aan mijn trekken gekomen, maar ja, ‘het vlees is zwak’. Ik wou wel protesteren, maar dacht bij mezelf eerder, heb ik inderdaad wel aan alles gedacht?

Petra’s hand masseert ondertussen mijn piemel door mijn jeans heen en die begint zich natuurlijk te roeren. Ik probeer nog even door te denken aan alle voorbereidingen voor de privé party, maar ondertussen heeft Petra mijn broeksband open, mijn jeans open geknoopt en voel ik haar hand in mijn boxer short over mijn lul gaan. In mezelf denk ik, mannen zijn toch willoze wezens eens een vrouw met haar handen hun piemel vast heeft. Ik denk dat dit voor alle mannen hetzelfde is. Bij mij althans is dat zeker zo. Petra wrijft zachtjes over mijn lul, haar vingertoppen beroeren mijn ballen. Ik hef mijn heupen een beetje op en stroop mijn jeans en boxer naar beneden. Mijn lul verheft zich fier. Petra’s hoofd gaat in zijn richting en terwijl ze met één hand mijn ballen masseert voel ik het tipje van haar tong over het topje van mijn eikel gaan. Die is helemaal bloot gekomen door het stijf worden van mijn piemel. Ze likt traag rondjes met haar tong over mijn eikel. Binnensmonds vloek ik, die Petra gaat mij hier binnen de kortste keren doen spuiten. Ik trek haar hoofdje aan haar paardenstaart omhoog, ze trekt een pruillip. “Petra, ga op je knieën voor mij zitten en lik mijn ballen”. Ze wipt direct van de zetel, en ik voel onmiddellijk haar tong boven, onder, links en rechts van mijn ballen over en weer gaan, één van haar handen is onder mijn shirt geschoven en streelt mij borstkas en mijn tepels, in haar andere hand ligt mijn piemel. Af en toe gaat haar tong van tussen mijn ballen omhoog over de onderkant van mijn piemel tot tegen de eikel en dan terug naar beneden. Oef, denk ik bij mezelf, dat is zalig, maar zo kan ik het toch langer volhouden. Ik laat ze rustig doen en geniet. Ik reik nog wel met één hand naar haar borsten, maar die zijn door onze houding buiten mijn bereik. Dus blijf ik maar rustig liggen, en ik concentreer me op het gevoel dat Petra me geeft door haar tong driftig rond en op mijn edele delen heen en weer te bewegen. Na, ik weet niet hoeveel minuten, zeg ik haar.

“Petra kom terug op de zetel zitten naast mij en neem zo mijn lul terug in je mond, zo diep als je kunt.” Ze gehoorzaamt netjes en ik voel haar lippen over mijn lul schuiven. Ik denk dat de overgrote meerderheid van de mannen, mij gelijk zullen geven dat er niks of toch heel weinig bestaat dat een zaliger gevoel geeft. Doordat Petra, rechts van mij en schuin naast mij op haar knieën op de zetel zit, kan ik haar tenminste aanraken. Mijn rechterhand gaat tussen haar benen door over de zetel op zoek naar het kettinkje van de tepelklemmen. Mijn andere hand leg ik in haar hals onder haar paardenstaart en ik laat die hand rustig mee op en neer gaan met de bewegingen van haar hoofd. Het kettinkje heb ik nu gevonden. Haar borsten met de tepelklemmen op, hangen neerwaarts en de tepels schuren over de zitting van de zitbank. Ik trek zachtjes aan het kettinkje, met kleine zachte snokjes. Bij elke trekbeweging hoor ik haar even grommen, terwijl ze rustig mijn lul verder pijpt. Ik laat het kettinkje even rusten, en trek dan weer iets harder. Weerom gegrom. Hoe harder ik aan het kettinkje trek, hoe meer ze gromt en hoe feller en dieper ze mijn lul pijpt. Ik laat het kettinkje los en beweeg mijn hand onder haar rok naar haar kutje. De sloerie had geen slipje aan. Ik streel haar kontje. Steek dan mijn wijsvinger in haar kutje. Aan vochtigheid geen enkel gebrek. Ik schuif die natte wijsvinger direct twee kootjes in haar aarsje en tegelijk steek ik mijn duim van dezelfde hand in haar kutje. Aan de binnenkant druk ik het topje van mijn wijsvinger tegen het topje van mijn duim. Ik klem die twee op mekaar en begin dan traag en tegelijk duim en wijsvinger iets terug te trekken en dan zo diep mogelijk naar binnen te duwen.

Petra gromt. Ik herhaal de in- en uitgaande beweging als maar sneller en harder. Het gegrom van Petra volgt. Zij blijft me pijpen alsof ze nooit iets anders deed. Ik voel dat ik het niet lang meer ga uithouden. Mijn middenvinger van mijn rechterhand heeft ondertussen de wijsvinger in haar kontje vervoegd. Die twee vingers klemmen op mijn duim met ertussen de onderkant van haar vagina wand en een stukje endeldarm. Af en toe laat ik mijn vingers en duim als ze heel diep binnenin zitten, even rusten en wrijf ik binnenin met het topje van mijn duim over de topjes van mijn wijsvinger en middenvinger heen. Dan weer in en uit bewegen, alsmaar sneller.

Het probleem is dat Petra dan ook sneller begint te pijpen. Ze zuigt alsof ze mijn ballen via mijn piemel in haar mond wil krijgen. Zoiets is onhoudbaar en mijn sperma baant zich in een razende vaart naar boven, op dat moment duw ik mijn duim zo diep mogelijk in haar kutje en mijn wijsvinger en middenvinger zo diep mogelijk in haar kontje. De schokken sperma vliegen uit mijn piemel recht omhoog in haar mondje, ze slikt en slikt. Ze wil duidelijk niets laten verloren gaan. Na nog een paar slikbewegingen trekt ze haar hoofd terug. Draait het naar mij, spert haar mond open en toont haar tong, om mij te laten zien dat er geen druppel sperma verloren is gegaan. Ze lijkt fier en kijkt me glimlachend aan.

Door deze schitterende manier van klaarkomen, ben ik helemaal van de kaart en kijk ik zelf wat wazig. Maar ongetwijfeld ligt er ook een zalige glimlach op mijn gezicht. Petra’s hoofdje ligt op mijn heup, met naast haar mondje een ondertussen slap geworden lul. Mijn duim en vingers zitten nog steeds in haar. Na een tijdje, krijg ik kramp in mijn rechter hand van de ietwat ongemakkelijke houding. Tevens besef ik dat ik wel zalig klaargekomen was, maar dat Petra, ondanks mijn ‘manipulaties’ van kutje en kontje, nog niet klaargekomen was. Mijn rechterhand en pols zijn als het ware overgoten met het vocht uit haar schede. Ik trek mijn hand traag en zachtjes terug. Mijn hoofd ligt een beetje achterover tegen de rugleuning van de zitbank.

“Petra, ik wil dat je recht voor mij komt staan, zak een beetje door je benen en zorg dat je kutje voor mijn mond komt. Neem het kettinkje tussen je tanden, drapeer je rok over mijn hoofd en leun met je handen en armen tegen de muur achter ons.” Ik hoor haar weer grommen als ze het kettinkje in haar mond trekt. Hierdoor trekt ze op beide tepelklemmen en lift ze lichtjes haar borsten omhoog. Opeens zit ik in bijna complete duisternis. Petra heeft haar rok opgetild, ze drukt haar kutje tegen mijn mond, liet haar rok vallen en zocht verder steun tegen de muur. Ik zie nauwelijks iets, maar ruik de fluweel zoete geur van haar kut sappen. Ik steek mijn tong uit en het tipje raakt pardoes haar klit. Mijn tong cirkelt er even rond. Ik hoor Petra een raar geluid maken. Een mengeling van gegrom en gekreun. Mijn tong gaat aan de buitenkant van haar rechter buitenste schaamlip, voor mij dan toch, naar beneden tot aan de onderkant van haar kutje. Ik probeer het zo traag mogelijk te doen. Dan laat ik mijn tong, aan de binnenkant van die rechter schaamlip terug naar boven glijden. Aan de kittelaar aangekomen, laat ik mijn tong weerom er even rond gaan om dan aan de linkerkant naar beneden te gaan tot onderaan haar kutje. Dan weer naar boven. Afwisselend herhaal ik dit rechts dan weer links en probeer eigenlijk die klit telkens te vermijden door er omheen te gaan. Het geluid dat ik ergens boven mij hoor lijkt sterker te worden.

Plots als ik met mijn tong weer helemaal beneden aan de onderkant van haar kutje ben, stop ik. Ik verplaats mijn tong iets naar het midden en duw ze zo diep mogelijk naar binnen. Mijn neus botst tegen haar kittelaar, ik draai mijn tong naar links naar rechts en in en uit haar kutje. Ik neuk haar als het ware met mijn tong. Ik denk te verdrinken, dus ik lik haar haar sappen op en probeer haar hele kutje in mijn mond te zuigen. Het gekreun boven wordt feller. Mijn tong glijdt naar boven tot aan haar klit, dan terug naar beneden en weer naar boven, ik herhaal dit als maar driftiger. De spieren in mijn mond en tong beginnen pijnlijk aan te voelen. Dus enige rust voor mijn tong is geboden. Ik ga iets hoger en omvat haar klit met mij beide lippen en zuig die naar binnen. Het gekreun wordt nog feller. Terwijl ik op haar klitje blijf zuigen, laat ik het tipje van mijn tong, ik kan die toch niet stil houden, tegen haar klitje tikken. Afwisselend zuig ik op haar kittelaar en lik hem met mijn hele tong.

Het gehijg en gekreun boven mij neemt serieuze proporties aan. Mijn beide handen schieten naar boven en omvatten haar licht omhoog getrokken en gezwollen borsten. Ik kneed haar borsten redelijk wild. Ik weet dat daardoor het bloed in haar borsten nog meer naar haar tepels gestuwd wordt en daar zitten die tepelklemmen nog op. Mijn gezuig en gelik aan die kittelaar begint meer een meer geluid boven mij te veroorzaken. Ik zit nog steeds in halve duisternis onder haar rok, te likken en te zuigen alsof mijn leven ervan afhangt. Ik voel dat ze dichter en dichter tegen haar orgasme aan zit. Mijn handen klauwen als maar wilder in haar prachtige borsten. Petra duwt haar kutje hard tegen mijn mond, alsof ze me wil verpletteren. Ik lik en zuig afwisselend tot ik op een bepaald moment met mijn tanden lichtjes in haar klit bijt. Tegelijk duwen mijn twee handen de twee tepelklemmen van haar borsten weg, waardoor ineens veel bloed in de tepels schiet.

Ik hoor boven mij en kakofonie aan geluiden. Een gil van pijn en van geil genot, Petra kreunt, gilt, roept dat ze komt, gromt, hijgt. Oer geluiden stijgen op uit haar keel. Langzaamaan verstillen de geluiden. Ze glijdt traag naar beneden en zakt door haar knieën, haar hoofd komt naast het mijne op mijn schouders te liggen. Haar armen omvatten mijn hoofd en drukt het tegen het hare. Haar borsten drukken op mijn borst. Mijn gelaat, mijn snor, ja ik heb een snor, mijn kin druipen van haar sappen. Ik snuif haar geur op, een mengeling van kut geur en de geur van haar haren. Ze zit schrijlings over mij, op mijn nog half slappe lul met haar druipend kutje. Ik hoor haar in mijn hals zachtjes snikken. Mijn handen strelen zachtjes haar haren, haar hals en haar rug. Hoe lang we zo zijn blijven liggen, weet ik niet meer, maar geen van beide had behoefte om de ander los te laten.

Ons beider ademhaling hervond traag zijn normaal ritme. Het gehijg verminderde. Ik voelde de adem van Petra in mijn hals strelen telkens ze uitademde. Na enige tijd, richtte Petra zich op. Haar formidabel borsten bengelden voor mijn ogen. Ik kon het niet laten om ze zacht te strelen. Ze geeft me een kus op mijn voorhoofd. Weerom zei Petra.

“Rick bedankt.” Waarop ik antwoordde.

“Petra, je hoeft me niet te bedanken, integendeel, ik heb er minimaal zoveel aan als jij, eigenlijk moet ik jou bedanken.”

“Kan zijn” zegt Petra, “maar niemand, mijn ex Jack niet en geen enkele van de paar vriendjes die ik voor Jack had, heeft me ooit zo intens en passioneel laten voelen wat het is om vrouw te zijn.”

“Tja,” zeg ik, “dat telt in beide richtingen, want de hardheid van een man zijn penis en de goesting en mannelijkheid die daardoor ontstaat, is recht evenredig met de motivatie van zijn partner, dus je moet enkel jezelf bedanken.” Waar ik ineens die filosofische toestand vandaan haalde weet ik ook niet, maar ik vond het wel goed klinken. En paar minuten later stonden we samen onder de douche, mekaar in te zepen om sperma en andere sporen te verwijderen.

In het naar buiten gaan, viste ik uit de binnenzak van mijn overjas een kleinood op dat ik ook in de seksshop gekocht had. Een zwart lederen halsbandje van ongeveer anderhalve à twee centimeter breed dat met een klittenband achteraan te sluiten was. Je kon het dus zo nauw aanspannen als je wou. Petra die me tot in haar hall gevolgd was, stond in badjas achter mij. Ik doe mijn jas aan, draai me om en zeg.

“Hier dit is voor jou, laat me het even aandoen.” Ze draait zich om. Ik doe het halsbandje aan. Steek een vinger tussen het halsbandje en haar hals om te zien of het niet te strak zat. Eens het halsbandje aangedaan streel ik over haar haren en draai haar terug naar mij.

“Petra, schat, we gaan je zorgen doen verdwijnen. Doe deze halsband enkel uit om te douchen of een bad te pakken, zolang je hem draagt ben je mijn Petra, zelfs al heb je seks met iemand anders, dat is niet belangrijk. Draag hem en wat je ook doet, je bent mijn Petra, mijn schat, letterlijk dan.” Ik zag de tranen opwellen in haar ogen, maar tegelijk zag ik ook een brede glimlach op haar mooie gezichtje. Ik gaf haar nog een ferme knuffel en weg was ik. Recht naar het café van John.

“Kijk eens aan, wat gooien ze hier zo laat nog binnen”, was de reactie van John. Het was al iets na middernacht. John bekijkt me grondig en zegt. “Ricky jong, gij zijt ‘van grond’ geweest” en een bulderlach volgde. Ik moet hem nogal schaapachtig aangekeken hebben, want hij begon nog harder te lachen.

“Hoe gaan de zaken John?”

“Goed makker.”

“Heb al elf inschrijvingen voor PP”.

“PP?” vraag ik.

“Privé party natuurlijk.”

“Niet slecht, maar nog lang niet genoeg” zeg ik. “Elf met bijvoorbeeld een elk uitgave voor Petra van vijftig euro, is maar vijfhonderd vijftig euro. Dat is te weinig, we zouden toch zeker twintig deelnemers moeten hebben.”

“Maak je geen zorgen Rick, in ben nog maar twee dagen aan het vragen aan klanten waarvan ik denk dat ze er voor open staan. We hebben nog drie weken. We gaan eerder aan een maximum moeten denken in plaats van schrik te hebben dat we te weinig kandidaten hebben. Ik zorg wel voor de nodige kandidaten, daar hoef jij je hoofd niet over te breken” zei John. Ik drink rustig mijn trappist leeg, reken af en stap naar huis.

Onderweg schiet me ineens te binnen dat Petra een zoontje heeft, Jochen en dat zij dus een babysit moet regelen voor de woensdag van onze privé party. Morgen moet ik haar bellen om dat te checken. Thuis gekomen was Marianne al gaan slapen. Ik slaap in een aparte slaapkamer, dus ik probeer zo stil mogelijk mijn bed in te kruipen. Dat lukt redelijk gezien ik maar één trappist op heb. Voldaan blik ik even terug op de voorbije dag en een paar minuten later lig ik te ronken.

Sensuele groeten,

Rick D'Anvers

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

  • Reacties(0)