blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DILEMMA 3

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers di, maart 12, 2019 13:42

DILEMMA 3

Vervolg van Dilemma 2

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Nog een kleine drie weken en D-day is er of zoals ik in Dilemma 2 aangaf : PP oftewel onze geplande Privé Party. Ik had gisteren met Petra een heel grote stap gezet in de voorbereiding van onze party. Vandaag sliep ik uit. Echt geen zin om op te staan. Normalerwijze ben ik om half zeven wakker en blijf dan even liggen tot een uur of zeven. Dan douchen, aankleden, koffie een sinaasappel eten en dan mijn dag beginnen, dat is zowat mijn gebruikelijk ritueel. Maar vandaag had ik er geen zin in. Ik begin aan Petra te denken en overloop wat we gisteren samen deden. Ah ja, ik moet checken of ze een babysit voorzien heeft voor die woensdag, dat ze netjes de butt plug draagt zoals afgesproken en dat ze de tepelklemmen draagt zoals afgesproken. Ik lig met een glimlach in mijn bed nog na te genieten van de prachtige avond van de dag ervoor. Ik moet terug in slaap gesukkeld zijn. Rond een uur of tien sta ik uiteindelijk op. Marianne, mijn vrouw vroeg me direct waar ik zo laat gebleven was, de avond ervoor.

“Bij den John op café” is mijn antwoord. Ik kon haar moeilijk vertellen dat ik de avond ervoor zo ongeveer de beste seksuele beleving van mijn hele carrière had meegemaakt. Marianne trekt een zuur gezicht en dat kan wel een paar dagen blijven aanhouden. Ik negeer dat en zeg haar dat ik om een uur of twee nog wat klusjes in het huis van haar moeder moet doen want dat de huurders gebeld hebben. Daar heeft ze blijkbaar geen probleem mee.

Rond half twee vertrek ik met de auto, maar ik parkeer mijn wagen, op de parking van de Gamma. Dat is halverwege het café van den John en het huis van de moeder van Marianne. Mocht ze het in haar hoofd halen een wandeling te maken, dan kan ik altijd spullen in de Gamma zijn gaan kopen voor de denkbeeldige klussen bij de huurders. Te voet ga ik dan naar het café van den John. Daar aangekomen, koffie besteld, bel ik naar Petra.

“Alles ok?” vraag ik haar. Een bijzonder vrolijke stem van Petra geeft een onduidelijk antwoord. Eerst “ja” en een seconde later “nee” en dan “ja en nee” tegelijk. “Kom je langs? Oei, mijn zoontje is wakker, ik moet even gaan kijken...”

“Petra” zeg ik, “rustig maar, vandaag zie je me niet, maar morgen sta ik om een uur of negen aan je deur”.

“Ok, tot morgen” en ze haakt in.

“Vrouwen” zucht ik. En bestel een trappist. John kijkt bedenkelijk.

“Toch geen problemen?” vraagt hij.

“Nee, nee, maak je geen zorgen.”

“Ah ja,” zegt John, “had jij me niet beloofd dat ik met je dame voor onze privé party mocht stoeien?”

“Ja, John, dat komt, we zijn zo ver nog niet.” Ik blijf nog een tijdje in het café hangen en rond een uur of zes keer is huiswaarts.

De dag erna sta ik terug bij Petra op de stoep. Aan mijn vrouw had ik gezegd dat de klus nog niet af was en dat het nog wel wat werk vroeg om dat in orde te krijgen. Petra opent de deur, met haar zoontje, Jochen op haar arm.

“Kom binnen, ik moet Jochen alleen nog in bed steken dan kunnen we babbelen”. Wij naar boven. Petra ververst de pamper van Jochen op een verschoonkussen op de keukentafel. “Heb hem net een flesje gegeven, hij is van deze morgen zes uur al wakker, hoog tijd dat hij terug een dutje gaat doen. Neem gerust een koffie”. Ik sla haar gade terwijl ze bezig is. Een bezorgde moeder met haar zoontje. Het vertedert me. Ik installeer me aan haar keukentafel. Schenk me een koffie in, ondertussen maak ik wat gekke geluidjes naar Jochen toe. Die kraait van de pret. Petra pakt haar zoontje op en loopt ermee naar de slaapkamer. Na een paar minuten gaat ze puffend op een keukenstoel zitten, recht over mij.

“Oef” zegt ze. “Heel de nacht heeft Jochen me wakker gehouden. Het is geen pretje om alleenstaande moeder te zijn. Gisteren aan telefoon zal ik wel niet echt duidelijk geweest zijn, maar Jochen lag te huilen, jij belde, net ervoor had ik mijn ex nog aan de lijn die ik gebeld had om een alimentatie bijdrage te betalen en die me doodleuk vertelde dat hij niks meer te maken wou hebben en dat hij echt geen zin had om mij wat dan ook te betalen. Dus ik wist het even niet meer”.

“Rustig maar zeg ik, je ex heeft een ander, hij is weggelopen, dus hij zal zowieso moeten betalen.” Ik neem mijn gsm, overloop de contactpersonen tot ik An Verhoeven vind. Ik schrijf haar nummer over op een stukje papier en zeg tegen Petra. “Bel die dame even met mijn groeten, dat is een heel goeie advocate, die zorgt er wel voor dat jouw ex betaalt wat moet. Trouwens” vraag ik “weet jij waar hij nu woont?”

“Tuurlijk” zegt Petra “bij dat serpent van zijn werk. Dat is Parklaan 25. Ik ben er samen met Jack, mijn ex, ooit op bezoek geweest.”

“Parklaan 25” zeg ik hardop, terwijl ik het tegelijk op een stukje papier neerschrijf dat ik in de binnenzak van mijn jas laat verdwijnen.

“Tot hoe laat moet je ex werken” vraag ik.

“Tot half vijf, hij werkt ergens in de haven en tegen vijf is hij meestal thuis.”

“Perfect” zeg ik. “En hoe gaat het verder met jou? Vraag ik.

“Vermoeid” zegt ze, “maar verder alles ok, alleen die vervloekte tepelklemmen willen niet blijven zitten.” Prompt trekt Petra, zonder enige schroom haar T-shirt in de hoogte en laat haar prachtige borsten bewonderen. En inderdaad, één van de twee tepelklemmen met schuivertjes hangt los. “Om het half uur schiet er wel ééntje los” zegt Petra.

“Haal ze er maar af en neem die andere” zeg ik. Petra voegt de daad bij het woord, loopt naar de woonkamer en komt met het andere setje tepelklemmen terug. Dit setje is met klemmetjes, type kleine wasknijper met tandjes op. Ze zet ze voorzichtig op haar tepels. “Oei, deze zijn wel veel venijniger, en knijpen ook veel harder op mijn tepels” zegt ze nadat Petra ze voorzichtig aangebracht heeft. Ik kan het niet laten, en trek even aan het kettinkje dat de twee tepelklemmen verbindt en dat zo mooi tussen haar borsten hangt. “Ai” zegt ze, maar ze lacht en zodra ik het kettinkje loslaat, laat ze haar T-shirt zakken bedekt ze terug haar borsten.

“En de butt plug” vraag ik.

“Dat is echt geen probleem,” zegt Petra, “die zit netjes in mijn kontje. Ik heb hem zelfs niet uitgedaan om te gaan slapen. Dit zit er al in sinds eergisteren avond, toen jij hier was, die is er alleen uit geweest om grote boodschap te doen, dan deed ik een darmreiniging met die peer die je me gaf en direct erna stak ik die terug. Ik vind het trouwens wel een aangenaam gevoel, zo lekker gevuld, wil je het zien?” Ze maakt aanstalten om recht te staan.

“Nee, nee Petra, ik geloof je zo ook wel.” Ik drink van mijn koffie en vraag dan of ze al een babysit geregeld heeft voor die woensdag.

“Ja, dat is geen probleem, Anna, die hierboven woont, heeft al eens op Jochen gebabysit, die doet dat heel graag. We hebben de datum al in de agenda’s staan.”

“Mooi zo”, zeg ik. “En zie je het nog zitten Petra?”

“Ja, natuurlijk,” zegt ze, “alleen dat anaal gedeelte, daar twijfel ik nog wat aan. Zo’n butt plug in mijn kontje is best lekker, maar een echte lul erin, dat zal nog wel wat anders zijn” zegt Petra. “Eigenlijk zou ik dat vooraf moeten uitproberen. Best met jouw piemel, Rick, want die is dan misschien niet zo lang als die van mijn ex, maar wel veel dikker.” Voilà, dat wist ik dan ook weer. “En best voor woensdag drie maart,” vervolgt ze, “zodat ik weet hoe een echte pik in mijn kontje voelt.”

“Geen probleem, Petra, ik beloof dat ik je op die manier ook voorbereid.” Het klonk alsof het een opgave was, terwijl in mijn binnenste, het vooruitzicht op Petra anaal te neuken, mij eerder een godsgeschenk leek. “Petra” zeg ik, “we gaan ook eens langs bij den John, voor drie maart, kwestie dat jij weet, waar alles zich zal afspelen en om je zowel met den John als met zijn kroeg een beetje vertrouwd te geraken.”

“Graag zegt ze.” Ineens horen we wenen door de babyfoon. “Oh nee,” zegt Petra, “die is al terug wakker. Sorry Rick, ik had graag wat met je gestoeid, maar wat Jochen heeft, weet ik niet, die slaapt een half uurtje, is dan een paar uur wakker, weent enorm veel en ik krijg hem dan met moeite terug in slaap voor weer een half uurtje.”

“Petra,” zeg ik, "laat een dokter komen.”

“Heb ik het geld niet voor” zegt ze. Ik neem mijn portefeuille, leg twee briefjes van vijftig euro op de keukentafel en zeg. “Petra, bel nu een dokter.” Ik sta op, ga naar haar toe, geef haar een kus op de mond, onze tongen dansen even een sensuele dans met mekaar. Ik trek terug. “Bel een dokter, beloofd?” Ja, knikt Petra en ze holt naar de slaapkamer, naar haar zoontje. Ik roep haar nog na dat ik mezelf uitlaat en dat ze van de rest van de centjes naar de apotheek moet gaan om de nodige medicamenten te kopen. “Beloofd,” roept ze terug.

Een paar uur later zit ik bij den John aan de toog met een trappist voor mijn neus. “John” zeg ik, “heb jij die ietwat speciale bank al gemaakt?” Ik had hem gevraagd om een ligbank te maken, zie Dilemma 1, met verkorte poten, zodat als een vrouw op die bank ligt, iedereen haar rechtstaand in kut, kont of mond zou kunnen neuken, zonder op de tippen van de tenen te moeten gaan staan. Een gewone tafel is daar eigenlijk iets te hoog voor.

“Ja” zegt John, “de bank is af, ik moet er alleen nog bekleding op aanbrengen. Het schuimrubber ligt ook al boven en is al op formaat van de bank uitgesneden. Dat gaat erop, alleen twijfel ik over het soort bekleding dat ik erover wil doen.”

“Stevig namaak leder” zeg ik, “geen stoffen bekleding, daar gaan direct vlekken op komen, neem namaak leder, dat is afwasbaar en nogal stevig.”

“Ik zorg ervoor tegen drie maart” zegt hij.

“Johnny,” zeg ik, “zorg maar dat het in orde is tegen volgende week woensdag, dan kom ik met Petra naar hier en kan je gelijk de bank uitproberen.”

“Heet ze Petra?” Vraagt John.

“Ja John, en als die bank niet voldoet tegen woensdag, volgende week, en door de pootjes gaat bijvoorbeeld, dan weet je het ineens, want dan lig jij met je smoelwerk bovenop Petra, op de grond tussen de overblijfselen van je bank.” Hij kijkt me bedenkelijk, dan zie ik ineens dat hij doorheeft dat ik de woensdag erna met Petra langskom, opdat hij haar dan kan neuken. “Johnny, jouw frank valt ook nogal traag hé” zeg ik lachend. Hij grinnikt schaapachtig. Dan vraag ik John, of hij niemand kent die in de Parklaan woont.

“Natuurlijk” zegt hij. “Steven, een jonge kerel die hier soms aan de toog zit. Hij drinkt enkel cola en is nog student. Hij doet zijn laatste jaar humaniora. Je moet hem kennen, of toch hier al gezien hebben, het is nogal een stil ventje, zegt niet veel en zit daar altijd op de hoek. Hij kan hier trouwens alle momenten binnenvallen. Ga ondertussen boven mijn kunstwerk maar even bewonderen” zegt John. Ik naar boven. In het zaaltje op de eerste verdieping dat soms voor vergaderingen gebruikt wordt, staan alle tafels aan de kant. Alle stoelen staan naast mekaar met de rugleuning tegen de muur en in het midden staat zijn ‘bank’. Zestig breed, tachtig lang en zeventig hoog, waren de afmetingen. Ik heb altijd een kleine rolmeter in mijn zakken zitten, dat is handig voor de vele klussen die ik in het verleden deed. De tafel was gemaakt door den John zelf, die tegen de twee meter groot is en zeker honderd veertig kilo weegt. Op z’n zachtst uitgedrukt, een bonk van een vent. Zijn tafel was net hetzelfde. Een tafelblad van zeker tien centimeter dikte in vol hout, en daaronder vier poten van twintig op twintig dik. Op zoiets konden vijf types zoals John gaan zitten en het ding zou nog niet door mekaar zakken. Ik ging terug naar beneden, onderweg op de eerste tafel aan de trap zie ik drie kingsize verpakkingen met condooms staan en onder die tafel een Brabantia vuilbak met voetpedaal en een inhoud van zeker veertig liter. John is groot en als hij iets doet, dan ziet hij het ook groots. Ik kon een glimlach niet onderdrukken.

Ik ga terug aan de toog achter mijn half lege trappist zitten en kijk even rond. Links van mij op de hoek zit een slungelachtige jongen aan een cola uit het flesje te nippen. Ik kijk naar John, die knikt en zegt.

“Steven, dit hier is Rick, Rick dat is Steven”. Ik zeg tegen John

“Geef die jongen nog een cola van mij”, ik pak mijn trappist vast en ga op Steven toe. “Steven wil jij met mij even praten, ik wil je en vraag stellen. Kom we gaan achteraan zitten.” Steven bekijkt me, pakt zijn nieuw flesje cola en volgt me als ik met mijn trappist helemaal achteraan in het café aan het laatste tafeltje links ga zitten. Steven zet zich over mij. “Volgens John woon jij in de Parklaan?” Vraag ik. Hij knikt. “Op welk nummer?”

“Veertig” zegt Steven. “Weet jij wie er op nummer vijfentwintig woont?” “Dat is een blok aan de overkant, ongeveer een meter of vijftig links van waar ik woon. Drie appartementen, op het bovenste woont een oude man alleen, op het tweede een lesbisch koppel en op het gelijkvloers woont die mossel met haar nieuwe vriend.”

“Mossel?” Vraag ik?

“Ja, Jenny of zo, heet ze, ze werkt ergens in de haven. Haar nieuwe vriend ook trouwens”. “Ik geloof dat hij Jack heet. Die woont er nog maar een paar weken en die heeft al geprobeerd bij mijn zus. En zij, is een mossel, omdat ik altijd heel vriendelijk goeie dag tegen haar zei als ik ze op straat tegenkwam, maar zij reageerde zelfs niet en liep me steeds straal voorbij. Een omhooggevallen trut” voegt hij eraan toe. “Die van dat lesbisch koppel zijn altijd vriendelijk, maar zij, juist omgekeerd, ze bekijkt me alsof ik het vuil van straat ben, ik zou haar een keer moeten zeggen dat haar nieuw vriendje al bij mijn zus geprobeerd heeft, toe ze nog maar net bij mekaar waren.” “Chance dat mijn zus er niet moest van weten.”

Ik leg Steven de situatie uit. Dat Jack zijn vrouw met een pas geboren baby heeft laten stikken, dat hij geen alimentatie wil betalen, dat ik die vrouw probeer te helpen, zonder erbij te zeggen hoe precies. Tevens zeg ik Steven dat hij, gezien waar hij woont, mij wel een dienst zou kunnen bewijzen. Ik vraag hem of hij een verrekijker heeft. Dat heeft hij. Ik zeg hem, “observeer die twee en noteer uur van aankomst en vertrek maar eigenlijk zou ik compromitterende foto’s moeten hebben, dat zou ideaal zijn. Zie jij een mogelijkheid? Je moet het niet gratis doen” en ik gaf hem al vijftig euro. Ik zie Steven glunderen.

“Dat komt perfect in orde” zegt hij. “We zullen die eikel eens een ferm lesje leren. Je kunt op mij rekenen,” zegt Steven. Ik bekijk hem even, want die heeft blijkbaar al een plannetje in zijn hoofd. Steven staat op, met een glimlach op zijn gezicht en loopt gewoon het café uit. Ik hoor John nog roepen.

“Hela ! Je moet nog betalen” maar Steven hoort dat al lang niet meer. Ik ga terug naar de toog en zeg tegen John dat ik de rekening van Steven wel zal betalen. Hier moet ik eerst even het verhaal van Steven, dat ik veel later te horen kreeg vertellen.

Steven liep gezwind naar huis. Hij wist precies dat Jack en zijn ‘nieuwe vlam’ Jenny tegen vijf uur zouden thuiskomen. Het was nog maar drie uur. Steven loopt in de Parklaan maar hij loopt niet naar nummer veertig, waar hij zelf woont bij zijn ouders, maar naar nummer vijfentwintig en hij belt aan bij het lesbisch koppel, Inge en Isabel, dat op het eerste woont.

“Kijk eens aan wie we hier hebben,” roept Inge naar Isabel, terwijl ze Steven binnenlaat. Isabel komt nieuwsgierig uit de woonkamer de hall van het appartement binnen en kijkt verwonderd naar Steven. Zowel Inge als Isabel hadden Steven altijd een charmante, verlegen maar vooral vriendelijke jongen gevonden, maar ze hadden er nog nooit mee gepraat. Hij groette altijd vriendelijk als ze hem op straat tegenkwamen, maar meer dan dat niet. Inge en Isabel hadden samen, alhoewel ze beiden van zichzelf vonden dat zij op en top lesbisch waren, wel eens hardop gefantaseerd hoe het zou zijn om een jongen zoals Steven als seks slaafje te gebruiken. Meer dan fantasie, was het nooit geworden, het idee had hen beiden wel heel geil gemaakt en ze hadden beiden telkens nadat ze over Steven samen fantaseerden, ongelofelijk goeie seks met mekaar gehad. En nu stond die slungel ineens in hun appartement. “Wat kunnen we voor jou doen,” vraagt Isabel. Steven is nogal verlegen, en begint wat te stotteren. “Rustig maar jongeman,” zegt Isabel, “wil je wat drinken misschien?”

“Cola graag,” zegt Steven.

“We zetten ons in de woonkamer” zegt Inge. Iets later komt Isabel de woonkamer binnen, geeft Steven de cola in een flesje. Die neemt een grote slok, alsof hij zich moed wil indrinken. “Zo Steven, wat is het probleem?” Vraagt Inge. Steven legt hen uit, dat Jack hun onderbuur, zijn vrouw met een paar maanden oude baby heeft laten stikken. Dat hij voor het kind en voor zijn ex niets wil betalen en dat hij door de huisbaas van de ex van Jack gevraagd werd om te helpen. Foto’s van Jack in een compromitterende positie met zijn nieuwe vlam zouden handig zijn, want Jack is nog niet gescheiden, dus hij pleegt overspel. “En jullie, wonen net boven Jack en zijn vlam” zegt Steven, “vandaar dat ik aan jullie dacht, die dames gaan mij zeker willen helpen, althans, dat dacht ik en dat hoop ik.” Inge en Isabel kijken mekaar aan. Geen van beiden vonden die Jack een aangename vent, eerder integendeel. En geen van beiden vond Jenny, hun onderbuurvrouw een toffe. Inge kijkt naar Isabel en vraagt.

“Doen we dat, gaan we Steven helpen?”

“Tja,” zegt Isabel met een twinkeling in haar ogen, “maar wat zit er voor ons aan vast?” Inge snapt direct waarom Isabel dat vraagt. Beide horen ze Steven spontaan zeggen.

“Alles wat je maar wil, ik doe alles wat jullie willen.”

“We gaan eerst even naar de slaapkamer” zegt Inge. Steven kijkt hen beide schaapachtig aan. Ze schatert, en legt uit. De slaapkamer van Jack en Jenny is net onder de onze. Van in onze slaapkamer kan je op het terras. Ze neemt haar smartphone en zo een lang uitschuifbare stick waarop de smartphone bevestigd wordt. Normaal dient dat om selfies te nemen, maar nu hebben ze andere plannen. Ze lopen alle drie naar het terras achteraan hun appartement.

“Snel” zegt Isabel, “om vijf uur komen die twee thuis.”

“We gaan eerst even testen” zegt Inge, en ze gaat op het terras op de leuning hangen, steekt de stick met de smartphone naar beneden en ze neemt een aantal foto’s. Ze staat recht en bekijkt de foto’s. Een paar zijn er van het terras onder hen, en een paar gedeeltelijk van de slaapkamer onder de hunne. Inge weet nu hoe ze het toestel precies moet houden, en neemt nog een paar foto’s. Deze keer staat de hele slaapkamer er duidelijk op. Ze neemt nog een paar foto’s en zoemt in. Alle drie bekijken ze de foto’s en ze zijn perfect.

“Ik zou wel de flits afzetten van het toestel,” zegt Steven, “anders gaan die twee direct weten dat iemand hen fotografeert.” Pientere jongen, die Steven, denken zowel Inge als Isabel.

“Geef je gsm nummer” vraagt Inge, “zodra de foto’s gemaakt zijn en ze zijn compromitterend genoeg, stuur ik je een sms.” Zo afgesproken, en Steven keert huiswaarts.

Thuisgekomen, zet Steven zich direct achter zijn laptop op zijn slaapkamer en surft naar een porno site, met gratis filmpjes. Hij klikt op zijn favoriete categorie: lesbisch. Twee porno actrices zijn druk bezig mekaar op alle mogelijke manieren af te likken. Steven, haalt zijn lul uit zijn broek, en met de gedachte aan Inge en Isabel en met één oog op zijn pc-scherm, duurt het niet lang of de klodders sperma vliegen onder zijn bureau op de grond. Hij neemt een Kleenex, wrijft zijn pik proper, veegt het sperma van de vloer en kijkt nog even naar het scherm van zijn pc. Lesbische scènes wonden hem mateloos op. Dikwijls dacht hij aan mooie Inge met haar lange blonde haren en de iets molligere en kleinere Isabel die een echte koperkleurige krollenbol is. Hoe veel keer had hij al niet gefantaseerd dat beide dames met mekaar de dingen doen die hij op zijn pc-scherm zag, maar dan door porno actrices gedaan. Hoe graag zou hij niet willen dat beide dames het ‘live’ voor zijn ogen zouden doen met mekaar. Wist Steven veel dat zijn wensen heel snel zouden uitkomen, maar dan wel niet op de manier dat hij in gedachten had. Ondertussen bij Inge en Isabel thuis.

“We gaan straks proberen om met de smartphone foto’s te maken. Lukt het vandaag niet, dan lukt het morgen of overmorgen we” zegt Inge, die duidelijk de dominantste van de twee is.

“Gaan we die foto’s dan zo maar aan Steven geven?” Vraagt Isabel.

“Zomaar” herhaalt Inge, “nee schatje, zomaar niet.” En ze heeft een heel brede glimlach op haar gelaat. ‘s Avonds, als ze horen dat hun onderburen naar de slaapkamer trekken, is Inge op post, ze weet nog precies hoe ze haar toestel moet vasthouden om de ideale foto’s te maken. Inge zit op haar terras, muisstil, neemt een paar foto’s en bekijkt ze. Geen speciale activiteiten. Die twee beneden haar, gaan gewoon slapen. Ze heeft daar wel een foto of tien van en besluit die foto’s toch maar niet te wissen. Stilletjes, gaat ze terug naar haar eigen slaapkamer waar Isabel al in bed ligt. Ze sluit zachtjes het grote schuifraam en ze toont Isabel de genomen foto’s. Morgen meer geluk fluistert die. Ze geven mekaar een hele dikke knuffel en een langdurige tongzoen. Snel stuurt Inge nog een sms naar Steven: ‘paar foto’s genomen van slapend koppel, geen activiteiten, morgen beter.’ Ze kruipt heel dicht tegen Isabel aan, en na een paar minuten liggen ze in mekaar gestrengeld te slapen.

De volgende morgen neemt Inge nog een paar foto’s vanop haar terras. Die geven enkel een koppel weer dat opstaat en zich klaarmaakt om te gaan werken. Op elke foto staat wel mooi de datum en het uur weergegeven, dus dat is ook al gedeeltelijke bewijslast. ‘s Avonds is het bingo. Inge hoort haar onderburen herkenbare geluiden maken. Ze gaat stilletjes op haar terras in de juiste positie zitten met haar smartphone en neemt de ene na de andere foto. Af en toe checkt ze of de foto’s wel duidelijk genoeg zijn. En ja hoor, er is er zelfs een heel gedetailleerde bij, waarbij Jack zijn Jenny op z’n hondjes neemt, allebei met hun gelaat richting venster en de tuin van hun appartement. Alles samen heeft ze zeker wel honderd foto’s. Ze gaat naar binnen, en zet alle foto’s die ze heeft op een usb-stick. Dan stuurt ze een sms naar Steven. ‘Foto’s ok, morgen middag kan je ze komen ophalen’. Voor de veiligheid zet ze alle foto’s ook nog een keer in een aparte map op haar pc.

De dag erna is het zaterdag. Inge en Isabel overlopen samen even de foto’s. Printen er een paar in kleur af waaronder die van Jack en Jenny in hondjesstand. En tegen Isabel zegt Inge. “Deze middag komt Steven de foto’s ophalen. Laat je me doen, zonder tegenspreken? Ik denk dat we ons buitengewoon goed gaan amuseren.” Isabel knikt. Ze is het gewoon om Inge de leiding in zowat alles te geven. Dat geeft haar een geborgen gevoel. Inge neemt altijd het voortouw, Isabel volgt en doet alles wat Inge vraagt. Isabel vindt dit een zalige situatie. Niet hoeven nadenken, doen wat Inge vraagt en als wederdienst verwent Inge haar regelmatig zoals nog nooit iemand haar ooit verwend heeft. Geen enkele andere vrouw kan aan Inge tippen, wat Isabel betreft en een man al zeker niet. Isabel is echt smoor op Inge en ze is ervan overtuigd dat dat wederzijds is. Stipt om twaalf uur, belt Steven aan.

“Kom maar naar boven”, roept Inge, nadat ze op de buzzer van de voordeur gedrukt heeft. Steven stormt de trap op, met drie treden tegelijk. Hij hijgt lichtjes als hij boven is. “Kom maar naar de woonkamer en doe de deur dicht a.u.b.” Inge en Isabel zitten aan de eetkamertafel. Op die tafel liggen een viertal foto’s op A4 afgedrukt van Jack en Jenny. Op elke foto zijn beiden zeer herkenbaar te zien. Steven kijkt naar de foto’s. “Winden die foto’s je op?” Vraagt Inge.

“Neen, niet echt,” zegt Steven, “enkel die foto waarop Jenny op handen en knieën zit, met naar beneden bengelende borsten, die vind ik wel leuk.” Inge knikt goedkeurend. “Kijk” zegt Inge, “op deze usb-stick hier” en ze toont hem aan Steven, “staan meer dan honderd foto’s telkens met datum en uur. Jij krijgt die stick, maar op één voorwaarde.” Steven bekijkt hen beiden enigszins verbaasd aan. “Jij hebt eergisteren gezegd” Steven, - dat je alles wou doen wat wij willen - om compromitterende foto’s van onze onderburen te hebben. Wel we hebben ze en jij krijgt ze als je straks terug naar huis gaat, maar de voorwaarde is, dat jij ondertussen alles doet wat ik je beveel. De tijd dat je hier op ons appartement bent, doe je exact wat ik je vraag, zonder tegenspreken en dan zijn de foto’s voor jou. En als je later een herhaling wil van deze namiddag en wij willen dat ook, dan ben je vrij om daar voor te kiezen of niet.”

“Zolang jullie mij maar geen pijn doen” zegt Steven “ik ben nogal kleinzerig.”

“Pijn gaan we je niet doen Steven, het zou alleen kunnen dat je straks nogal moe bent, dat is alles.” Steven begrijpt het niet helemaal, maar beslist toch om ‘ja’ te zeggen.

“Goed zo” zegt Inge. “Steven sta maar recht en kleedt je helemaal uit.” Dat is geen probleem, hij aarzelt een beetje, schopt zijn beide schoen uit en al snel vliegen T-shirt, jeans, boxer, sokken op een hoopje op de salonzetel. Inge bekijkt het geamuseerd. “Ga nu in de keuken een koffie halen voor ons alle drie.” Steven naar de keuken.

“Wat ben je van plan?” Vraagt Isabel.

“Je zult wel zien” zegt Inge. “Weet je nog dat we samen fantaseerden om een soort seks slaaf te hebben en dat we daarbij aan Steven dachten? Wel vanaf vandaag gaan wij over een seks slaaf beschikken. Laat het gebeuren Isabel, je gaat er geen spijt van hebben, maar ook jij moet precies doen wat ik vraag, ok?”

“Ja Inge.” Op dat moment komt Steven terug uit de keuken met twee koffie ’s. Hij zet ze keurig voor Inge en Isabel.

“Moet jij geen koffie?” Vraag Inge.

“Ik lust geen koffie” zegt Steven.

“Ga dan maar een cola uit de ijskast in de keuken halen” zegt Inge. Een minuutje later is Steven terug en wil gaan zitten. “Hola,” zegt Inge, niet gaan zitten tenzij ik het zeg, ga maar gewoon staan naast Isabel”. Met een half stijve, over en weer zwiepende piemel loopt Steven naar de stoel van Isabel en gaat netjes naast haar staan. “Neem zijn lul even van Isabel” zegt Inge. Isabel neemt met haar rechter hand de lul van Steven vast, beweegt er een beetje mee op en neer en na een paar seconden staat de pik van Steven staalhard, schuin omhoog. “Mooi zo” zegt Inge. Steven staat zwijgend tussen de twee aangeklede dames in met een stijve van jewelste. Beide dames drinken van hun koffie. Isabel reikt Steven zijn cola aan, die er gulzig van drinkt. Dan zegt Inge.

“Isabel, kleedt je uit.” Isabel staat recht, opent de knoopjes van haar bloes één voor één, trekt haar bloes uit, plooit die netjes op en legt ze op de eetkamertafel. Ze heeft nogal dikke borsten die in een mooie witte kanten bh zitten. Ze opent de rits van haar rok aan de zijkant, schuift haar rok over haar mollige maar stevige kont naar beneden, plooit die rok ook mooi op en legt hem bij de bloes op de eetkamertafel. Isabel staat nu in bh en witte slip naast Steven. Het lijkt of die zijn lul nog groeit door de aanblik die hij van Isabel heeft.

“Steven maak Isabel haar bh los.” Die gehoorzaamt prompt. Isabel haar magnifieke borsten komen tevoorschijn en zakken een beetje door als ze haar bh van zich laat afglijden en die ook op tafel deponeert. Dan doet Isabel haar slipje uit en je kunt direct zien dat Isabel een echte rosse is. Op haar venusheuvel staat een mooi getrimd streepje koper ros haar. Inge ziet Steven slikken van de aanblik. “Isabel, neem Steven mee naar de douche, zeep hem overal, vergeet geen enkel plekje en spoel hem af en daarna doe je net hetzelfde met haar Steven.” Isabel duwt Steven in de richting van de douche en huppelt erachter aan. Inge gaat naar de slaapkamer en kleedt zich daar helemaal uit en legt haar kleding mooi geplooid op een commode. Dan gaat ze naar de badkamer, waar ze ziet dat Steven, nog steeds met een stijve lul, Isabel mooi aan het inzepen is met een bad spons. Inge staat het tafereel gade te slaan van in de deuropening van de badkamer. De douche is te krap voor drie, dus zodra Isabel afgespoeld is, zegt Inge.

”Allebei uit de douche en afdrogen.” Steven schrikt als hij Inge in haar blootje in de deuropening ziet staan. Lang blond haar, op het randje van mager, niet al te grote borsten, een b-cup denkt Steven, met mooie roze tepels erop. Bij Isabel die hij net afspoelde, staan er heel dikke grote tepels op een heel groot tepelhof te prijken. Isabel en Steven komen uit de douche, en beginnen zich af te drogen. Inge stapt in de douche en zeept zichzelf in en spoelt zich daarna af. Ze ziet dat Isabel en Steven afgedroogd zijn, en zegt.

“Ga naar de slaapkamer, Isabel op bed gaan liggen en Steven naast het bed blijven rechtstaan.” Beide verlaten de badkamer en Inge begint zich af te drogen en gaat daarna ook naar de slaapkamer. Met ietwat gespreide benen gaat ze in de stoel met armleuningen zitten die in de hoek van de kamer staat aan het voeteinde van het bed. Ze zit daar helemaal naakt mooi te wezen en overschouwt de slaapkamer. Mollige Isabel haar dertig jarig lief die ze doodgraag ziet, naakt midden op het tweepersoonsbed, benen ietwat gespreid, zijzelf, achtentwintig jaar, naakt, afgetraind, gespierd, en sinds bijna vijf jaar het lief van Isabel. Noch Isabel, noch Inge hebben in de laatste tien jaar een naakte vent gezien gewoonweg omdat ze er niet van wilden weten. En nu staat daar eveneens helemaal naakt een achttienjarige jongen in hun slaapkamer en het maakt haar geil. “Isabel” zegt Inge, “wat vindt je van deze situatie? Maakt het je geil, maakt het je een beetje nat?” Isabel knikt. “Steven” zegt Inge, “steek eens even een vinger in het kutje van Isabel en voel of ze nat is.” Steven knielt prompt naast Isabel op bed, streelt even de binnenkant van haar dijen, brengt heel voorzichtig een vinger half in het kutje van Isabel, draait zijn hoofd naar Inge toe en zegt.

“Ja, ze is al een beetje nat.”

“Haal die vinger er maar uit en lik je vinger proper” zegt Inge. Steven doet het gevraagde. “Lekker?” Vraagt Inge. Steven knikt. “Kom hier op je knieën tussen mijn benen zitten.” Hij loopt in de richting van Inge, gaat door zijn knieën en zit zo met zijn neus vlak voor het totaal kaal geschoren kutje van Inge. “Likken” commandeert Inge. Stevens mond komt aarzelend dichterbij en hij begint met lange halen het kutje van Inge te likken. Oei, denkt Inge bij zichzelf, die moet nog veel leren. Isabel likt haar ontzettend veel beter. Maar ja, Isabel is een vrouw, Steven niet. Toch geniet ze van zijn onhandig gelik. Isabel heeft zich half opgericht en al leunend op haar ellebogen kijkt ze naar het hoofd van Steven tussen de dijen van Inge. Die kijkt ze Isabel recht in de ogen. Zowel Inge als Isabel zien de geile gloed in elkaars ogen.

“Stop” zegt Inge, en Steven stopt met likken. “Kom hier in deze stoel zitten in mijn plaats” zegt Inge en zij loopt in de richting van het bed. Ze geeft Isabel gulzig een tongzoen. Hun beider tongen vechten dartel met mekaar, dan likt Inge over het gelaat van Isabel. Met zover mogelijk uitgestoken tong, laat Inge haar tong over de kaken van Isabel glijden, door haar hals, over haar kaakbeen, onder haar mond door, over de andere kaak, over haar neusbrug, naar de andere kaak en dan steekt Inge haar tong diep in het rechter oor van Isabel. Inge weet dat Isabel hier gek van wordt. Inge laat haar tong over en rond en in het oor van Isabel kronkelen. Inge stopt even en zegt tegen Steven, die ze aan zijn lul zag trekken.

“Je mag met je lul spelen, maar durf niet klaar te komen voor ik je toestemming geef.” Direct steekt ze haar tong terug in de mond van Isabel en begint haar opnieuw als een bezetene te tongen. Wild gulzig, dwingend schiet Inge ’s tong links en rechts door de mond van Isabel. Inge laat haar tong af en toe tegen het gehemelte van Isabel komen, dan weer likt ze Isabel ’s bovenlip en onderlip, dan omvatten haar lippen de uitgestoken tong van Isabel en begint ze er heftig aan te zuigen, dan weer kust ze teder zonder tong op Isabel ’s mond. Dan stopt ze. “Ga op handen en knieën dwars over het bed zitten Isabel. Laat je pik los Steven, en kom achter Isabel staan.” Inge staat aan de kant van het hoofd van Isabel, ze bukt zich een beetje en geeft haar een korte tongzoen. Dan gaat Inge naast Isabel op het bed zitten, en gebaart aan Steven dat hij met zijn tong in het kutje van Isabel moet gaan. Inge geeft Steven instructies over de plaats waar hij zijn tong moet gebruiken, hoe hij moet likken en dat gaat zo een tijdje door. Ze hoort Isabel achter zich kreunen. Met één hand grijpt Inge naar één van de zwaar neerhangend borsten van Isabel. Ze begint er hard in te knijpen. Ze weet dat Isabel, in tegenstelling tot zijzelf, heel graag heeft dat er hard en ruw met haar borsten omgegaan wordt. Inge knijpt ruw en hevig in een borst van Isabel, dan wisselt ze af en pakt de andere borst op de zelfde manier aan. Af en toe, trekt ze ruw aan de tepels van Isabel, draait ermee, geeft er kleine snokjes aan en bewerkt dan weer heel de borst. Ondertussen likt Steven braafjes verder.

“Lik nu haar bilspleet Steven” zegt Inge. Direct luistert Steven en met lange halen glijdt zijn tong door de bilspleet van Isabel. Die kreunt als maar heviger. “Nu zet je het puntje van je tong tegen haar aarsje, draait een paar cirkeltjes met je tong en dan duw je die zo ver mogelijk naar binnen. Ze weet dat Isabel hier helemaal gek van wordt. Inge behandelt om beurten elke neerhangende borst van Isabel op een harde manier. Haar andere hand schuift ze onder de buik van Isabel door naar haar kutje. Steven is toch driftig met het kontje bezig, dus grijpt Inge naar de kittelaar van Isabel. Ze geeft met de vlakke hand een paar kleine tikjes tegen de klit van Isabel en begint haar kittelaar met drie vingers hevig te bewerken. Die vingers draaien rondjes op en rond de klit van Isabel.

“Steven steek twee vingers in haar kutje en blijft haar kontje likken.” Steven laat het zich geen twee keer vragen. “Beweeg die twee vingers zachtjes op en neer, in en uit haar kutje” zegt Inge. Tegen dat kut-, klit-, kont- en borstengeweld kan Isabel niet meer op. Ze kreunt en gromt alsmaar harder en zwaarder. “Sneller in en uit haar kut Steven,” roept Inge. Die voert inderdaad het tempo op. Inge probeert ondertussen met haar éne hand de twee borsten van Isabel tegelijk te bewerken, wat nauwelijks lukt. Maar ze knijpt heviger, ruwer in die twee dikke blanke meloenen van haar vriendin. Tegelijk gaan de drie vingers van haar andere hand, sneller en ruwer over de klit van Isabel. Inge knijpt hard in de tepels van Isabel en op dat moment, komt Isabel, gillend en roepend klaar. Ze gilt het uit. Steven pakt met zijn twee handen haar billen vast en duwt gelijktijdig zijn tong zo diep hij kan haar kontje. Alsof hij zijn hele gelaat in haar wil duwen. Inge rolt de klit van Isabel over en weer. Isabel blijft roepen dat ze komt, tot het geluid langzaam verzwakt. De bewegingen van Inge vertragen en gaan over in gestreel. Ze geeft Steven aan om rustiger te zijn, hij snapt het en begint zachtjes de stevige billen van Isabel te strelen.

Isabel laat haar hoofd nu op het bed rusten en haar kont steekt fier in de lucht. Inge streelt haar rug. Na een tijdje zegt Inge tegen Isabel op haar rug te gaan liggen. Ze doet dat. Isabel hijgt nog na. Haar beide borsten die rood staan van de behandeling door Inge vallen een beetje zijwaarts. Isabel ligt nu midden in het bed, met haar hoofd op een hoofdkussen. Inge ligt er iets hoger naast en streelt het hoofd en de haren van Isabel. Tegen Steven zegt ze.

“Ga op je knieën tussen de benen van Isabel zitten en trek je af. Ik wil je sperma over haar buik zien vliegen.” Steven knielt tussen de dijen van Isabel en begint zich gestaag af te trekken. Niet te snel denkt hij bij zichzelf. Beide vrouwen kijken gebiologeerd toe. De vuurrode eikel van Steven ’s lul wijst naar Isabel. Het duurt niet lang of een aantal ferme stralen sperma spuiten uit die eikel en landen op de buik en borsten van Isabel. Eén klodder vliegt zelfs onder tegen haar kin. Tijdens het spuiten stijgt er een diep gegrom uit Steven ’s keel. Dan zakt hij neer. Hij zakt met zijn kont op zijn enkels en blijft zo op zijn knieën zitten met zijn slapper wordende lul in één hand. Inge streelt Isabel met één hand verder en met de andere hand probeert ze alle sperma klodders op de borsten van Isabel te verzamelen om ze dan uiteen te wrijven. Even stopt ze, neemt met het puntje van één vinger een beetje sperma op en proeft eraan.

“Ik ook” murmelt Isabel. Inge herhaalt het en steekt haar vinger in de mond van Isabel, die eerst aarzelend, dan feller aan Inge ’s vinger likt en zuigt. “Smaakt niet slecht”, vind Isabel, die nog nooit sperma geproefd had. Ze had zelfs nog nooit in heel haar leven een vent gepijpt. Inge vond het ook niet slecht smaken. Inge wrijft het sperma over de borsten van Isabel uiteen en lijkt het als het ware in de borsten te willen in masseren. Isabel zucht al genietend.

Iets later ligt Inge op haar rug. Steven ligt op haar vraag tussen haar dijen en opgetrokken knieën en likt haar gretig. Hij weet nu hoe het moet. Hij zuigt de kittelaar van Inge regelmatig in zijn mond, draait er met zijn tong rondjes omheen om dan weer met lange halen vanaf haar aarsje tot aan haar kittelaar te likken, op en neer bewegend. Ondertussen ligt Isabel met Inge te tongen en afwisselend met haar tong zachtjes over de borsten van Inge te bewegen. Ze weet dat die altijd hyper gevoelig zijn. Ze sabbelt zachtjes op de mooie roze tepels van Inge, zuigt dan quasi heel de borst naar binnen om dat met de andere borst hetzelfde te doen. Dan glijdt ze weer met uitgestoken tong over de blanke huid van Inge om op haar mond te landen en terug sensueel met haar te tongen. Inge is een heel ander type dan Isabel. Zij wil veel zachter genomen worden dan Isabel, die meestal eerder ruw behandeld wil worden. Inge ’s hoofd dat in een waaier van mooie blonde haren op het hoofdkussen ligt. Inge ’s hoofd gaan van links naar rechts.

“Ik ga komen” murmelt ze, dan harder, “ik ga komen….” Het is alsof Steven het begrepen heeft, want die plant zijn mond pardoes over de klit van Inge en begint er als gek aan te zuigen terwijl hij met zijn tong zo hard mogelijk haar kittelaar bewerkt. Isabel likt ondertussen met lange halen in de hals van Inge en rolt tegelijk tussen duim en wijsvinger een tepel heen en weer. Inge houdt het niet meer vol. Ze gromt harder en harder tot opééns.

”Ik ko… O! Ja! Ho… oh… ja… ha…ja…ho… ik… ko… kom! Ja! Ik kom! Ga door! Ja! Ah…ja!” alsof het een doodskreet is. Op dat moment knijpt Isabel hard in de tepel van Inge en ze begraaft haar gelaat in Inge ’s hals. Iets later komt Stevens hoofd van tussen de dijen van Inge en hij legt het op haar onderbuik. Heel zijn gezicht glimt van Inge ’s sappen. Hij glimlacht en bedenkt, tot deze middag was ik maagd, had ik nog nooit een vrouw zien klaarkomen, behalve op zijn pc en dat was hoogstwaarschijnlijk fake. Nu, op een paar uur tijd, had hij twee vrouwen zien klaarkomen en had zelf zijn sperma over één overheen gespoten. Het kan verkeren. Na een tijdje, zegt Inge tegen Isabel.

“Kijk eens naar de pik van Steven,” die was ondertussen door het hele gebeuren weer half stijf geworden. Inge blijft rustig liggen en zegt tegen Isabel “geef eens een zoen op die pik”. Isabel aarzelt, verschuift naar beneden en Steven die half op zijn zij ligt, nog steeds tussen de benen van Inge, kijkt verwonderd toe. Met één hand neemt Isabel Steven ’s lul vast, geef er een zacht zoentje op. Ze proeft zijn voorvocht. Ze likt een beetje, nog een paar likjes, en de piemel van Steven richt zich fier op. Nog een paar likjes en dan zegt Inge, zowel tegen Isabel als tegen Steven.

“Steek die piemel in mij.” Beide kijken verbaasd, maar gehoorzamen, Steven plant zijn handen naast Inge en met één hand leidt Isabel de lul van Steven naar het grotje van Inge. Daar aangekomen, duwt ze met de eikel van Steven even op en neer over de kut lipjes van Inge en duwt dan de lul in haar kutje. Met gestrekte armen, ziet Steven naar zijn lul en hij ziet hem langzaam in het natte kutje van Inge verdwijnen. Het gevoel is zalig.

“Duw zo diep je kunt” zegt Inge, “ik heb een spiraaltje en Isabel ook trouwens, dus maak je geen zorgen.” Steven duwt zachtjes door. Hij voelt de hand van Isabel op zijn kont zachtjes duwen, alsof zij hem in Inge duwt. Isabel streelt de kont van Steven en af en toe zakt die hand naar beneden en kriebelt ze aan zijn ballen. Ik neuk, schreeuwt het in zijn hoofd, voor de eerste keer in zijn leven, ik neuk een mooie vrouw. Steven begint op en neer te pompen in Inge ’s kutje. Geleidelijk gaat hij sneller en sneller. Isabel streelt zijn kont en laat een vinger door zijn bilspleet glijden. Steven drijft het tempo op. Isabel trekt haar hand van Steven ’s kont terug en gaat met twee vingers even door haar eigen spleetje. Ze maakt haar vingers nat en legt dan één vinger op het kontgaatje van Steven. Soepel gaat die vinger in de aars van Steven. Die begint sneller en sneller te neuken. Het is alsof Isabel Steven stuurt met haar vinger in zijn kont. Ze duwt de tweede natte vinger eveneens in de kont van Steven. Dat geeft hem een raar, gek en gevuld gevoel. Op het moment dat Steven zegt dat hij gaat komen, duwt Isabel haar twee vingers zo diep ze kan in de kont van Steven die op zijn beurt zijn lul zo diep hij kan in Inge duwt. Hij explodeert, het draait voor zijn ogen. Zo lekker is hij nog nooit klaargekomen. Steven laat zich door zijn armen naar beneden zakken, kust Inge voorzichtig in haar hals en fluistert. “Dank je”.

Hij draait zich van Inge af, voelt de vingers van Isabel uit zijn kont floepen en draait zich op zijn rug naast Inge. Isabel komt aan de andere kant liggen. Ze trekt het dekbed over hen heen en zowel Inge als Isabel kruipen tegen hem aan. Wat kan het leven toch mooi zijn, denkt hij, ik lig hier met een mooie vrouw in elke arm na te genieten. Zachtjesaan dommelen ze alle drie in slaap.

Een uurtje of twee later, opent Inge haar ogen. Ze ziet een slapende Steven naast haar liggen, met daarnaast Isabel die eveneens nog slaapt. Steven ’s pik ligt slap en nat van haar sappen te glinsteren op zijn buik. Die had al twee keer deze namiddag gespoten. Eerst was Isabel schitterend klaargekomen, daarna zij zelf en dan had Steven haar geneukt. Als lesbische vrouw had ze dat toch leuk gevonden, maar was niet op de pompende lul van Steven klaargekomen. En dat is precies wat ze nog wou vooraleer ze Steven zou laten vertrekken. Ze beweegt haar hoofd in de richting van Steven ’s pik. Ze geeft er een kusje op. Steven kreunt in zijn slaap. Inge geeft de lul een likje langsheen de slappe lul van Steven. Ze likt hem helemaal proper van haar kut sappen. Steven is niet besneden en met één hand grijpt ze de lul vast en trekt de voorhuid naar beneden. Dan neemt ze de eikel in haar mond. Ze laat haar tong rondjes draaien over de ontblote eikel. Ze heeft toen ze veel jonger was wel een paar keer een lul in haar mond gehad, maar dat had ze nooit leuk gevonden. Eerder vies en al zeker niet opwindend. Nu met de eikel van Steven in haar mond, vond ze het wel aangenaam. De smaak van haar sappen, vermengd met nog wat sperma van Steven, vond ze lekker.

Inge neemt heel voorzichtig en langzaam meer en meer van de lengte van Steven ’s pik in haar mond. Ze voelt de lul groeien. Ze probeert nog iets meer in haar mond te nemen. De schaamharen van Steven kriebelen tegen haar neus. In zich denkt ze, we moeten die Steven verplichten om zich onderaan te scheren of op zijn minst zijn schaamhaar drastisch in te korten. Zo’n bos zwart schaamhaar is maar niks. Langzaam beweegt Inge haar hoofd op en neer over de steeds dikker en stijver wordende pik van Steven. Die slaapt gewoon voort en kreunt zachtjes in zijn slaap. Isabel is ondertussen ook wakker. Zachtjes fluistert ze.

“Wat ben je aan het doen, Inge?”

“Ik maak zijn lul klaar om zo dadelijk in je kutje te laten steken.”

“Ik heb hem al in mijn kutje gehad, dus als je wil, mag jij hem ook in je kutje hebben, maar je moet me ondertussen wel lekker likken, want niemand, ook Steven niet, likt mij zo goed als jij.”

“Ik weet het niet” zegt Isabel, ik heb nog nooit een lul in mijn kutje gehad.”

“Isabel, wij zijn beiden zo lesbisch als wat, maar misschien hebben we ook wel een klein stukje hetero in ons. Ik heb daarstraks de pik van Steven gevoeld en dat was zalig, maar ik kon er niet op klaarkomen, daarom wil ik dat je me likt terwijl Steven je op zijn hondjes, langs achter neukt. Misschien kan jij wel op zijn pik klaarkomen.” Steven opent zijn ogen en kijkt op de blonde haren van Inge. Hij voelt dat Inge met haar mond op en neer zijn lul pijpt. Hij zucht. Isabel die nog naast hem ligt, kijkt hem aan.

“Mag ik je kussen” vraagt hij haar.

“Doe maar” horen ze beiden Inge zeggen van aan zijn onderbuik. Steven geeft Isabel een passionele tongkus.

“Ik doe het” zegt Isabel.

“Wat?” Vraagt Steven. Isabel legt uit dat ze door Steven op haar knieën genomen wil worden terwijl zij het kutje van Inge likt.

“At your service madame” zegt Steven. Met een beetje tegenzin, wurmt hij zich vanonder Inge vandaan. Die gaat mooi midden op het bed liggen, krijgt nog een lekkere tongzoen van Isabel en ze neemt dan haar beide borstjes elk in één hand. Isabel kruipt over het bed naar de positie tussen de dijen van Inge. Prompt krult ze haar lippen rond de klit van Inge en zuigt er zachtjes aan. Steven, die naast het bed recht stond, overkijkt het schouwspel en zet zich dan achter Isabel op zijn knieën. Voorzichtig manoeuvreert hij zijn pik tussen haar schaamlippen. Isabel stopt even Inge te likken en zegt.

“Voorzichtig Steven, daar is nog nooit een lul in geweest.” Steven schrikt.

“Ben je dan nog maagd?” Vraagt hij angstig.

“Nee, nee, Inge heeft mij destijds met een dildo ontmaagd.” Steven duwt zijn pik heel langzaam, dieper en dieper in de vagina van Isabel. Isabel kreunt.

“Doe ik je pijn Isabel?”

“Nee, maar doe het voorzichtig a.u.b.” Steven grijpt Isabel bij de heupen en duwt zijn lul nu traag tot aan de wortel in haar kutje. Zijn schaamhaar kriebelt tegen haar kontje. In zich denkt Isabel, dat schaamhaar van Steven moeten we nog verwijderen. Ze wist niet dat Inge iets daarvoor dezelfde gedachte had. Isabel is nu het kutje van Inge grondig aan het tongen. Haar tong springt dartel van het ene plekje naar het andere. Ze heeft ondertussen twee vingers diep in het kutje van Inge gestoken met de handpalm naar boven, ze kromt die vingers een beetje en weet dat ze met de topjes van haar vingers zo tegen de g-spot van Inge aanzit. Af en toe omvat ze met haar lippen de klit van Inge en zuigt er zachtjes op. Steven is ondertussen zijn keiharde piemel traag in en uit haar vagina aan het bewegen. Dat is wel lekker, denkt Isabel. Steven is al twee keer klaargekomen vandaag en denkt dus bij zichzelf, ‘dat kan ik hier nog wel even volhouden’. Toch drijft hij traag het tempo op. Het kutje van Inge begint overvloedig sappen te produceren. Isabel likt als en bezetene. Ze wil niks verloren laten gaan. Steven voert het tempo nog meer op. Bij elke stoot steekt hij zijn pik zo diep mogelijk in het kutje van Isabel. Automatisch wordt daardoor haar mond harder op het kutje van Inge gedrukt. Inge ligt met gesloten ogen te genieten, ze omklemt haar beide borsten stevig. Steven ziet dat tussen de vingers van elke hand van Inge er een tepel doorsteekt. Die aanblik en de trillende kont van Isabel vlak voor hem, maakt hem ontzettend geil. Even stopt Isabel met likken en roept naar Steven.

“Sla op mijn kont!” Steven laat zich dat geen twee keer zeggen, en slaat met zijn vlakke hand hard op haar malse kont. Eerst links, dan rechts, hij hoort Isabel nog kreunen en tussen het gekreun door smeekt ze. “Harder, veel harder a.u.b.!” Steven gehoorzaamt en kletst uit alle macht keihard op de kont van Isabel. Bij elke stoot duwt hij nu wild en diep in haar. Als hij achteruit trekt, zakt de tong van Isabel naar beneden tot tegen haar vingers die diep in het kutje van Inge zitten, bij de volgende stoot schiet haar tong en haar hele hoofd omhoog en glijdt haar tong over de klit van Inge.

Die heeft ondertussen haar ogen geopend en kijkt met geil vertroebelde ogen naar het tafereel. Het bezwete lichaam van Steven die nu hard zijn pik in Isabel ramt, dan terug en weer een harde stoot, het hoofd van Isabel dat op en keer met haar goddelijke tong over haar kutje en telkens haar klit raakt, haar wriemelende gekromde vingers in haar kutje die haar g-spot betasten. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Ze voelt iets opzwellen in haar onderbuik. Een orkaan borrelt op, klaar om te exploderen. Met haar van geilheid starende en betraande ogen kijkt ze naar de twee beneden haar. Die twee maken haar gek van geilheid. De orkaan komt aanzetten, met rasse schreden voelt ze een ontploffing naderen.

Steven ramt als een bezetene. Zijn hand doet pijn van keihard op de ondertussen donkerrode billen van Isabel te slaan. Maar houdt vol, hij probeert nog harder te slaan en nog harder zijn pik in Isabel te rammen. Inge begint te jammeren.

“Nee, dit kan niet ! Ik ga ontploffen, doe voort!” Gilt ze. Steven voelt het sperma in zijn ballen borrelen. Isabel voelt zich een verlengstuk van de piemel van Steven. Haar kont doet pijn, maar elke klets van Steven op haar kont voelt aan als een geschenk. Ze gromt en kreunt, het is alsof Steven doorheen het lichaam van Isabel, Inge hard neukt. Het lichaam van Inge spant zich helemaal op, ze lost haar borsten en pakt met beide handen het hoofd van Isabel vast in haar rosse haren. Het is alsof ze dat hoofdje in haar kut wil trekken… Ze ontploft… Ze komt klaar als nooit tevoren, ze gilt het uit, ze squirt, felle harde stralen kut vocht spuiten naar buiten, recht in het gelaat van Isabel.

Die voelt op haar beurt een orgasme opkomen dat ze nog nooit beleefd heeft. Inge spuit al squirtend in haar gezicht, in haar vagina voelt ze Steven heel diep, dikke stralen sperma spuiten tegen haar baarmoeder. Ook zij ontploft, ze gilt van genot, de allereerste pik in haar kutje doet haar klaarkomen net nadat die gespoten heeft. Ze heeft Inge nog nooit zien squirten. En dan nog wel over haar gelaat, in haar haren, ze is drijfnat. Isabel likt als een bezetene zoveel mogelijk van de sappen van Inge op. Dan glijdt ze naar voren en legt haar beide handen op de borsten van Inge en omvat die mooie borsten heel liefdevol. Ze legt haar hoofd op de buik van Inge.

De pik van Steven zit nog in haar, en Steven volgt haar beweging. Hij buigt zich voorover en geeft een kus op de natte rosse haren van Isabel en strekt zich dan een beetje om ook een kus op de mond van Inge te geven. Die laat haar tong heel even over de lippen van Steven strelen en zucht. Zo blijven ze minuten lang liggen tot Steven krampen in zijn armen krijgt, en zich losmaakt. Zijn ondertussen slappe lul floept uit het kutje van Isabel, maar die beweegt niet meer. Hij gaat op de rand van het bed zitten en kijkt naar Isabel die half over Inge ligt, met haar armen omhoog in elke hand één borst van Inge. Hij kijkt naar Inge die met beide handen het hoofdje van Isabel op haar buik vasthoudt. Hij glimlacht. Beide dames liggen met gesloten ogen na te genieten. Hij is uitgeput, totaal bezweet, zijn piemel is een klein piemeltje geworden. Zijn onderbuik is één poel van zweet, sperma en de sappen uit het kutje van Isabel. Hij legt één hand op de onderrug van Isabel, buigt zich voorover en begint heel traag de kont kaken van Isabel met heel zachte kusjes te overstelpen. Nog nooit in zijn leven heeft hij zich zo goed gevoeld, zo vertederd, zo voldaan, zo moe. Na een tiental minuten, beweegt Inge, heel loom richt zij zich een beetje op. Ze krabbelt een beetje door de haren van Isabel die eveneens haar ogen opent.

“We gaan douchen” zegt Inge. Met tegenzin, staan ze alle drie op en lopen naar de badkamer. Inge draait de douchekraan open en alle drie staan ze samen in de enge douche. Ze laten het warme water over zich heen lopen. De douche deur bedampt. Ze strelen mekaar. Wie, wie streelt is niet echt duidelijk. Om beurten geven ze mekaar een tongzoen. Inge aan Isabel, of omgekeerd. Steven aan Inge of omgekeerd, enz. Op een bepaald moment proberen ze mekaar alle drie tegelijk te tongen, maar dat lukt niet zo geweldig. De drie monden komen tegen mekaar en de drie tongen wriemelen over mekaar heen. Ze omarmen mekaar liefdevol. Drie naakte mensen onder een warme douchestraal als één geheel met mekaar. Ze spreken geen woord en blijven zo staan. Na een paar minuten, als ze helemaal afgespoeld zijn, verlaten ze de douche, drogen zich af en gaan op zoek naar hun respectievelijke kleding.

Steven staat in de woonruimte, is snel aangekleed en gaat zitten op een stoel aan de eetkamertafel. Voor hem liggen de vier uitgeprinte foto’s van Jenny en Jack, met daarbovenop de usb-stick. Hij kijkt ernaar en drinkt ondertussen het restant van zijn cola op. Dan komen Inge en Isabel binnen in de woonruimte. Inge pakt de usb-stick, reikt hem Steven aan en zegt.

“Die heb je meer dan verdiend.” Ze zitten alle drie een beetje voor zich uit te staren terwijl Steven de usb-stick in de zak van zijn jeans laat verdwijnen. Inge en Isabel drinken zwijgend een beetje van hun koude koffie. Niemand zegt iets. Tot Steven zijn stem schraapt en aarzelend vraagt, met horten en stoten.

“Deze namiddag is het allerbeste dat mij ooit overkomen is.” Hij wacht even en kijkt de twee dames aan, dan vervolgt hij met een bang hartje, “mag ik nog terug komen?” Hij zwijgt, en wacht af.

“Je moet” zegt Inge, Isabel knikt. Steven kijkt de dames aan. Hij gelooft niet echt wat hij gehoord heeft. “Je moet” herhaalt Inge, “je moet”. Isabel murmelt.

“Ja Steven je moet, ik wil Inge nooit kwijt want ik zie haar doodgraag, maar jou wil ik ook nooit meer kwijt. Dus ja, je moet terugkomen. Wat wij met mekaar beleefd hebben vandaag was uniek, zalig, ik heb er geen woorden voor en dat wil ik zoveel mogelijk herhalen.” Nu is Inge stil en knikt. Steven is sprakeloos. Hij kijkt naar Isabel en dan naar Inge, met tranen in de ogen stottert hij.

“Ik wil niet liever dan terugkomen, hoe meer hoe liever, ik wil alles doen wat jullie willen, het maakt niet uit wat, als ik maar terug mag komen en opnieuw beleven wat ik vandaag meemaakte. Ik wil jullie nooit meer kwijt. Ik denk dat ik jullie alle twee heel graag zie.” Ze zitten nog even stilzwijgend terwijl ze de uitgesproken worden tot zich laten doordringen. Dan staan ze op, geven mekaar een groepsknuffel en als Steven met de buitendeur van het appartement omkijkt naar de twee dames, vraagt Inge.

“Tot zaterdag?”

“Ja” reageert Isabel spontaan, “tot zaterdag?” Steven antwoordt.

“Heel graag, ja, tot volgende zaterdag. “Ik zal hier weer tegen de middag zijn, is dat goed?” Inge en Isabel antwoorden in koor.

“We rekenen er op.” En Steven verlaat het appartement. Eens buiten, loopt Steven in de richting van zijn huis. Maar in plaats van binnen te gaan, loopt hij door na een paar minuten duwt hij de deur van het café van den John open. Hij ziet Rick, ik dus, aan de toog zitten met een trappist voor mijn neus. Steven haalt de usb-stick uit zijn broekzak en schuift hem over de toog in mijn richting.

“Opdracht volbracht” zegt hij stilletjes.

Ik. “Nu al? Dat is snel.” Ik grijp naar mijn portefeuille. Maar Steven zegt.

“Laat maar zitten, je hoeft me niet te betalen.” Ik kijk hem onbegrijpende aan. Ik bestudeer even zijn gelaat, er zit hier geen jongensachtige slungel meer naast mij, maar een man. Het doet me denken aan een liedje van Rob de Nijs.

“Ik wil geen geld van je Rick,” zegt Steven, “want zonder dat je het weet, heb je me een gigantisch cadeau gedaan, ik leg het je later nog wel uit.” Steven staat recht, loopt het café uit, zonder iets gedronken te hebben. Ik kijk hem, samen met John verbaasd na.

Sensuele groeten,

Rick

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)

Geplaatst door Arcobaleno zo, maart 17, 2019 21:02

Geweldig! wanneer komt de Grande finale?