blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DILEMMA 4

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers di, maart 19, 2019 13:30

DILEMMA 4

Vervolg van Dilemma 3

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Eens buiten, loopt Steven in de richting van zijn huis. Maar in plaats van binnen te gaan, loopt hij door. Na een paar minuten duwt hij de deur van het café van den John open. Hij ziet Rick, ik dus, aan de toog zitten met een trappist voor mijn neus. Steven haalt de usb-stick uit zijn broekzak en schuift hem over de toog in mijn richting.

“Opdracht volbracht” zegt hij stilletjes.

Ik. ”Nu al? Dat is snel”. Ik grijp naar mijn portefeuille. Maar Steven zegt.

“Laat maar zitten, je hoeft me niet te betalen”. Ik kijk hem onbegrijpende aan. Ik bestudeer even zijn gelaat, er zit hier geen jongensachtige slungel meer naast mij, maar een man. Het doet me denken aan een liedje van Rob de Nijs.

“Ik wil geen geld van je Rick,” zegt Steven, “want zonder dat je het weet, heb je me een gigantisch cadeau gedaan, ik leg het je later nog wel uit”. Steven staat recht, loopt het café uit, zonder iets gedronken te hebben. Ik kijk hem, samen met John verbaasd na.

Ik reken af bij John en loop naar huis. Daar aangekomen ga ik onmiddellijk naar mijn bureau, steek de usb-stick die ik van Steven kreeg, in mijn laptop en begin door de tientallen foto’s te bladeren. Op elke foto staat de datum en het uur. De tijdspanne is in totaal twee dagen. Je ziet Jack en Jenny (zie Dilemma 1, 2 en 3) gaan slapen, terug opstaan de morgen nadien, nogal veelvuldig met mekaar seks hebben, terug gaan slapen en de ochtend erna opstaan. Die dekselse Steven heeft het perfect voor mekaar gekregen. Ik zou het niet beter gekund hebben. Ik neem mijn telefoon en bel Petra.

“Petra, schattenbol, hoe is het met je zoontje? Heb je de dokter laten komen?”

“Ja” zegt Petra.

“Ben je de nodige medicijnen gaan halen voor Jochen?” Petra zegt weerom ja. “Goed zo meisje. Heb je An Verhoeven al gebeld?” An Verhoeven is een advocate die ik van vroeger ken en wiens telefoonnummer ik aan Petra had doorgegeven. De ex van Petra, Jack had immers geen zin om alimentatie voor Jochen noch voor Petra zelf te betalen, had haar laten zitten met een paar maanden oude baby en was er vandoor met en mollige del van zijn werk.

“Neen. Ik heb die advocate nog niet gebeld, ik was bang dat die een voorschot zou vragen en daarvoor heb ik geen geld”.

“Laat maar zitten Petra, ik bel An zelf wel, zal haar de situatie uitleggen en ik heb ondertussen ook de nodige bewijzen van zijn ontrouw. Ik hou je van het vervolg op de hoogte”. Dan vraag ik Petra om de volgende woensdag namiddag vrij te houden, kwestie van een paar dingen uit te proberen. In mijn binnenste dacht ik, dat ik dan John van het café zijn neukbeurt zou gunnen met Petra en dat hij dan ineens ook de speciale bank die hij gemaakt heeft voor onze geplande Privé Party zou kunnen testen en inwijden. Verder zegt Petra dat ze ondertussen de butt plug waar ze al een paar dagen mee rondloopt en mee slaapt (ze doet hem enkel uit om een grote boodschap te doen, spoelt zich dan en deed hem dan direct terug in), al vervangen heeft voor het groter model. Ik had haar drie modellen gegeven van verschillende dikte, maar zij had het middelste model al in, terwijl ik gezegd had dat ze met elk model een hele week diende rond te lopen. Petra geeft aan dat het beter voelde. Daar kon ik niet tegen protesteren. Alleen zegt ze, zijn die verdomde tepelklemmen wel heel pijnlijk. “Daar slaap ik niet mee, dat is te pijnlijk, maar overdag hou ik ze wel altijd op. Hoe pijnlijk ook. Het nadeel van die klemmen is, dat ik er ontzetten geil van word. Ik heb me alle dagen sinds ik ze op heb, al minstens drie keer per dag gevingerd, vertrouwt ze me toe”.

Het is nu zaterdagavond, morgen zondag moet ik met mijn echtgenote, Marianne op familiebezoek bij één van mijn kinderen, maandag wil ik An Verhoeven spreken en ik zeg Petra dat ik dinsdag wel even langskomen om verslag uit te brengen van mijn bezoek aan de advocate. Dan leg ik de telefoon neer. Ik bel direct daarna naar An Verhoeven op haar privé gsm nummer en An neemt bijna onmiddellijk op.

“Hoi Rick, blij je te horen, dat is lang geleden” hoor ik door de telefoon. An is een heel goeie echtscheidings-advocate. Ze heeft een beetje een pitbull-mentaliteit, met andere woorden als advocate gaat ze ervoor, tot ze wint. En ja, meestal wint ze. Bij het horen van haar stem, moet ik terugdenken aan wat tussen ons gebeurd is, zo ongeveer vijftien jaar geleden. Dat is een heel ander verhaal en dat vertel ik misschien nog wel eens op een andere keer.

“Hoe gaat het met je An” vraag ik.

“Tja, zegt An, de mensen blijven maar in echtscheiding gaan en dus verdien ik goed mijn boterham. Met Tom loopt alles ook goed. Ik zie hem graag en hij mij en dat we bij mekaar zijn, hebben we eigenlijk aan jou te danken,” zegt An. Ik lach en denk terug aan vijftien jaar geleden, An was toen net zelf uit een vechtscheiding en een beetje op de dool, wat mannen betreft en Tom een vriend van mij, ook advocaat, maar dan gespecialiseerd in fiscaliteit, was ook op de dool omdat hij zijn vrouw betrapt had met een andere vent in zijn echtelijk bed. Ik heb toen An aan Tom voorgesteld en die heeft de echtscheiding voor de rechtbank tot een goed einde gebracht in het voordeel van Tom. Nadien zijn ze aan mekaar blijven ‘plakken’ ze zijn ondertussen gelukkig getrouwd en zijn me bijzonder dankbaar. Dat verhaal ga ik een andere keer vertellen.

“An, kan ik je zien, ik denk dat ik je nodig heb”.

“Natuurlijk Rick, graag zelfs, je weet als er iets is wat ik voor je kan doen, je hoeft het maar te vragen”. Bedoelde ze daar nu iets dubbelzinnigs mee? “Maandag, zit ik op de rechtbank in Mechelen tot de middag, mijn eerste afspraak erna staat om drie uur in de namiddag, we zouden dus samen kunnen lunchen in Mechelen. Wat denk je ervan?” “Goed zeg ik, dat komt goed uit. Twaalf uur in ‘den Beer’ op de markt van Mechelen?” “Ok,” zegt ze. “Tot dan” en we leggen beiden de telefoon af.

De zondag verliep gemoedelijk bij één van mijn kinderen. En de maandag zit ik stip om twaalf uur in ‘den Beer’ in Mechelen op de markt. Niet veel later kom An aan. Van de rechtbank tot daar is maar vijf minuten wandelen. Ze ziet er beeldig uit. Strak in een mantelpakje, ongetwijfeld een heel duur, iets teveel opgemaakt, pikzwart bijgekleurd haar, knal rode lippen, een heel dure handtas, Fendi, denk ik, nylons een paar dure gouden ringen aan haar vingers en een paar mooie oorbellen, ook in geel goud. Ze smijt haar handtas in de zetel. Ik sta recht en geef haar drie beleefde kussen. An ploft neer op de bank aan het tafeltje en ik doe hetzelfde aan mijn kant.

“Je ziet er schitterend uit An”. An lacht haar tanden bloot. Ik heb ze ooit in een heel andere toestand aangetroffen. “Het gaat je duidelijk goed” zeg ik.

“Tja, samen met Tom hebben we een advocatenbureau met in totaal, stagiairs inbegrepen acht advocaten, ons beiden niet inbegrepen. Dat geeft massaal veel werk”. An moet ondertussen zo midden vijftig zijn, nogal zware borsten, die ik vijftien jaar gelden, meermaals heb mogen kneden. An tatert nog wat over haar zaak en opeens zegt ze.

“Wat wil je dat ik voor je doe, Rick, jij weet, dat je me alles mag vragen, ik kan nooit vergeten wat jij ooit voor me deed”.

“Alles An,” vraag ik met een glimlach.

“Ja, dat ook, geile bok” zegt ze lachend.

“An, ik ga de vrouw van Tom niet ‘gebruiken’ zonder medeweten van Tom. Wat wij met mekaar hadden was voor je in relatie zat met Tom”. Ze kijkt een beetje sip, maar zegt dan lachend. “Jouw keuze Rick, maar wat kan ik dan wel voor je doen?” Ik leg haar bondig de situatie van Petra en haar ex Jack uit, dat Jack niets wil betalen, dat hij samenwoont met een andere dame, enz…

“Heb je daar bewijzen van Rick?”

“Yep,” zeg ik en schuif haar de usb-stick van Steven toe. “Fotografisch met uur en datum op elke foto”. An vist een kleine laptop uit haar handtas, steekt de usb erin en bekijkt de foto’s.

“Dat is schitterend” zegt An, “ik doe het nodige. En zeg tegen die Petra maar dat ik het voor jou gratis doe. Dat ze dus een schuld aan jou heeft”. We bestellen allebei een uitsmijter en een koffie en babbelen wat over het stukje van ons gezamenlijk verleden. Onder het eten, voel ik een voet en been in nylon, over mijn been wrijven onder de tafel. Eerst gebaar ik van niets, dan kijk ik op, An kijkt me glimlachend aan, alsof er niets aan de hand is.

“Rick,” zegt ze, “echt zonde, maar ik zou je graag willen voelen, echt voelen bedoel ik”. “Geen probleem An, we kunnen ergens een dag samen plannen en die hele dag samen doorbrengen en we kunnen die dag alles doen, waar jij en ik zin in hebben en wat we beiden leuk vinden”. An straalt. “Maar” zeg ik, “ de vraag opdat jij en ik samen een dag op die manier door brengen, moet van Tom komen, niet van jou”. Ans gezicht, verdonkert, ze zit met een dilemma.

“Dat weet ik niet, Rick, ik weet niet of Tom zoiets wel zou toestaan. Ik moet erover nadenken. Ik weet niet of ik hem zo’n vraag kan stellen. Je hoort nog van me” en ze staat op, geeft me een smakkerd op de mond. Dan zegt ze “Zeg tegen die Petra, dat ze zich geen zorgen moeten maken, ze woont in het Antwerpse en de rechter die voor dat district de echtscheidingen doet, is een vrouw die eigenlijk een heel goeie vriendin van me is, dus dat komt zeker goed”. En ze holt met haar dure handtas naar buiten. Ik kijk haar na, drink nog een koffie, reken af en verlaat de zaak. Op weg naar mijn auto, zeg ik tegen mezelf : ‘idioot, zo’n prachtige dame, een echt raspaardje met mooie dikke borsten, puur natuur, wil met je neuken en jij zegt neen. Hoe stom kun je zijn.’ Ik rij naar huis, parkeer mijn auto in de garage en loop te voet naar het café van den John.

Bij John aangekomen, zet ik me aan den toog en vraag een trappist. Er zit nog volk aan de toog, maar geen Steven. John schenkt mij een trappist uit en zegt stilletjes.

“De bank is af boven”. Ik zeg tegen hem, “goed zo, je mag de bank overmorgen met Petra uittesten. Ik kom kort na de middag met haar langs. Als die bank jou geweld kan verdragen, dan is ze stevig genoeg” zeg ik al lachend. John weet niet of hij nu kwaad of vrolijk moet kijken. Hij kiest voor het laatste. Ik drink genietend mijn trappist leeg, betaal en ga naar huis.

De dag erna, sta ik om tien uur voor de deur van Petra. Marianne, mijn vrouw had ik gezegd dat ik de klussen in het huis van haar moeder verder ging afwerken. Petra opent de voordeur en zegt.

“Stilletjes aub, Jochen slaapt”. Wij beiden naar boven. We installeren ons in de woonkamer. Petra brengt een koffie voor mij. En doe het relaas van mijn bezoek aan An, haar advocate. Petra lijkt opgelucht.

“En hoe is het verder met jou Petra,” vraag ik. Haar ogen lichten op.

“Rick” zegt ze, “die tepelklemmen zijn echt niet te doen. Ik loop heel de tijd geil. Zodra Jochen nog maar een paar minuten slaapt, vinger ik me klaar terwijl ik die butt plug in en uit mijn kontje duw. Zo geil, dat is niet vol te houden”. In mezelf denk ik, het is nog maar net tien uur geweest in de voormiddag en madame heeft zich al twee keer klaar gevingerd. Straf, die moet echt wel geil staan. Om haar wat af te leiden, vertel ik haar dat ze morgen kort na de middag kom oppikken om naar den John te gaan en vertrouwd te worden met de omgeving en met den John. Had ze al aan een babysit voor Jochen gedacht?

“Ja” zegt Petra, “Mieke van hier op het gelijkvloers komt in de namiddag, dat is een onderwijzeres die heeft de woensdag vrij. Anne van hierboven op het tweede kon niet”. Dat is dus mooi geregeld.

“Rick” zegt Petra ineens, “wil je mij aub neuken? Ik ben zo geil”.

“Morgen Petra,” zeg ik, “vandaag niet”. Petra kijkt beteuterd. “Maar wat je wel nu kunt doen Petra, is dat jij je voor mijn ogen klaar vingert”. In geen tijd, ligt de jeans van Petra rond haar enkels. Ze was in de salonzetel recht tegenover mij gaan zitten. Ze schuift wat onderuit. Trek haar T-shirt op tot onder haar kin. Haar prachtige volle borsten met op elke tepel een tepelklem liggen naar mij te lonken. Ze trekt het kettinkje dat de tepelklemmen verbindt tussen haar tanden en trekt zodoende haar tepels met de tepelklemmen omhoog. Ze spreidt haar knieën, begint met één hand één van haar borsten wild te kneden, en met de andere hand begint ze ruw over haar klit te wrijven. Hard, snel en ruw alsof ze haar clitoris van uit haar vagina wil wegduwen. Ik had ondertussen mijn lul uit mijn jeans gehaald, en met mijn linker hand, beweeg ik op en neer over mijn lul. Petra kijkt gebiologeerd naar mijn pik. Ik kijk eveneens gebiologeerd naar haar hand die hardhandig haar kutje bewerkt. Na nog geen vijf minuten, komt ze kreunend en spuitend klaar. Ik was nog lang zo ver niet. Petra ziet dat ik nog niet gekomen ben, ze staat recht en strompelt met haar jeans rond haar enkels in mijn richting, Ze gaat met haar mond boven mijn piemel hangen, “trek je verder af” zegt ze, “ik wil alles wat je spuit opvangen in mijn mond, ik wil al je sperma doorslikken”. Tegen zo’n uitspraak is geen vent opgewassen, ik geef nog een paar felle rukken aan mijn penis en roep naar Petra, “het komt, het ko… komt”. Petra’s mond zakt over mijn schokkende eikel en ik zie haar slikken en slikken. Nog een paar naschokken en Petra vangt alles op. Ze recht haar rug en glimlacht. Een klein straaltje sperma, loopt uit één van haar mondhoeken. Met één vinger, duwt ze dat in haar mond en likt haar vinger af. “Lekker” zegt ze. Dan buigt ze zich terug over mijn piemel, en likt hem helemaal proper. Tijdelijk voldaan, fatsoeneren we terug onze kleding.

“Jij bent wonderbaarlijk” zeg ik en geef haar een kleine tik tegen haar kont.

“Jij ook,” zegt Petra.

“Morgen ben ik hier tegen één uur”. En ik vertrek.

De dag erna, sta ik weer voor Petra’s deur, stipt om dertien uur. Petra drukt boven op de buzzer die de deur opent en ik ga naar boven. Daar zit Mieke van het gelijkvloers al in de keuken. Ik geef haar drie kussen.

“Petra heeft Jochen net een flesje gegeven en legt hem nu in zijn bedje,” vertelt Mieke. “Ze heeft nog een minuutje of zo nodig. Tof dat jij je zo inzet voor Petra” vertelt Mieke, “en dat je met haar naar een advocaat wil gaan”. Petra had Mieke blijkbaar verteld dat ik vandaag met haar naar een advocaat zou gaan. Binnenin slaak ik een zucht van opluchting, dat Petra niets van onze enigszins andere plannen verteld had.

“Tja, Mieke, feitelijk is het eigenbelang. Petra heeft het al moeilijk genoeg met Jack die weggelopen is, dan nog voor Jochen zorgen, dat is niet min” zeg ik.

“Als mijn Karel zoiets zou flikken, ik snij zijn ballen eraf” klonk Mieke dreigend.

“Zou jouw Karel zoiets doen?” Vraag ik.

“Ik denk het niet” zegt Mieke, “maar je weet nooit, hij kijkt toch geregeld naar andere vrouwen en ik heb hem al eens betrapt dat hij op de pc stiekem naar porno zat te kijken”.

“Ach” zeg ik, “alle venten kijken naar andere vrouwen en kijken naar porno, maar daarom doen ze niets verkeerd. Kijken mag, maar aankomen niet” zeg ik filosofisch. Petra komt de keuken binnen en zegt.

“Ik ben klaar, we kunnen vertrekken”. Ik groet Mieke en loop samen met Petra naar mijn auto. We rijden naar de parking van de Gamma. Daar parkeer ik en van daar gaan we te voet naar het café van den John. Ik tik tegen de ruit, want vandaag woensdag is zijn sluitingsdag. John doet direct open, alsof hij ons stond op te wachten achter de deur. “Kom binnen juffrouw” zegt hij tegen Petra en beiden stappen we binnen. “Willen jullie iets drinken” vraagt John.

“Koffie of thee is moeilijk want mijn machine staat af, al de rest kan”. Petra en ik nemen beide een cola uit het flesje. Alle drie trekken we naar boven. In het vergaderzaaltje boven aangekomen, zeg ik.

“Petra, we doen alsof het voor echt is, kleed je helemaal uit, doe je blinddoek aan en leg je op de bank”. De door John nieuwe en stevige bank staat in het midden van het zaaltje te pronken. “John hier, is ons proefkonijn. Hij moet je neuken en jij moet hem pijpen en ik controleer of je goed ligt, geen beschadigingen oploopt, enzv… Petra trekt haar zomerjurkje over haar hoofd uit. Ze heeft geen bh aan en John ziet het kettinkje met de twee tepelklemmen hangen. Verder heeft ze nog enkel een slipje aan. Ze draait zich om en schuift het slipje naar beneden. John kijkt recht tegen Petra’s kontje aan en ziet natuurlijk de zwarte butt plug in haar kontje zitten.

“John” zeg ik, “je mag enkel met condoom neuken en enkel in haar kutje of mondje. De butt plug in haar kontje moet nog even blijven zitten waar hij zit”. ‘Anaal is voor later’. in mezelf denk ik, ik doe John neuken met een condoom, want waar heeft die misschien wel in gezeten als hij met zijn fluit op wandel ging. Veiligheid eerst, en niet in de laatste plaats mijn veiligheid, want ik wil in de toekomst Petra nog neuken, maar dan wel zonder condoom, dus wil ik geen risico lopen. John mompelt. “ok”. Ondertussen ontdoet hij zich van zijn kleding. Ik ging op een stoel zitten aan de zijkant. Petra had zich languit, geblinddoekt op haar rug op de bank gelegd. John staat met zijn imposant lijf van bijna twee meter voor haar. Hij is heel behaard en trekt aan zijn piemel om die wat stijver te krijgen. Dat is gemakkelijker om er een condoom overheen af te rollen. Hij gaat aan de kant van Petra’s hoofd staan. Petra ligt met haar hoofdje ietwat over de rand van de bank, en John kan op die manier zijn lul gewoon in haar mond tot in haar keel schuiven. John’s ballen kletsen tegen de neus en de blinddoek van Petra. Hij heeft er duidelijk zin in en begint aan een redelijk hoog ritme Petra’s mond en keel te neuken. Dit is niet meer pijpen maar keel neuken. Ik kijk vanaf de zijkant geamuseerd toe. Petra laat begaan. Echt leuk is het blijkbaar niet voor haar. Ik laat een paar minuten begaan en zeg dan tegen John.

“Verschiet al je kruit niet John, vergeet haar niet gewoon te neuken”. Die knikt begrijpend, trekt zijn lul uit de mond van Petra en loopt naar de andere kant. Pardoes ramt hij zijn pik tot aan zijn ballen in de kut van Petra. Die kreunt. John pik is niet zo dik als de mijne, maar iets langer. De aanblik van die twee begint me wel op te winden. Ik sta recht, schiet snel mijn kleding uit, masseer even mijn lul en loop naar Petra’s hoofd. Ik trek het kettinkje van de tepelklemmen omhoog, zodat haar tepel naar boven uitgerekt worden. Deponeer ondertussen mijn ballen over haar mond en laat haar die likken. John pompt ondertussen rustig verder. Petra’s tong likt als een bezetene mijn ballen, geeft lange halen met haar tong over mijn anus en tussen mijn anus en mijn ballen. Intussen trek ik harder aan het kettinkje, Petra kreunt, haar borsten worden via de tepelklemmen helemaal omhoog getrokken. Petra legt haar handen op mijn kont, doet mij door te trekken met mijn ballen over haar gezicht glijden. Ze likt stevig door. Af en toe likt ze mijn kontgaatje. Ze probeert haar tong erin te wurmen. Ik laat het kettinkje los en omvat met elk van mijn twee handen één borst. Ik kneed haar borsten stevig. Stuw het bloed in haar borsten naar haar omklemde tepels. Met mijn duim duw ik tegen de tepelklemmen, Ik rol die klemmen met tepel erin over en weer. Petra begint direct veel luider te kreunen. John voert zijn tempo op. John, voelt dat hij gaat komen en met een diepe luide “godverdo…”. Verstijft hij en spuit hij het condoom vol. Langzaam trekt hij zich terug.

Ik trek me eveneens terug van Petra’s gelaat, loop snel naar de andere kant, en plant mijn lul eveneens diep in Petra’s kutje. Er verschijnt een glimlach op haar gelaat. Staande neuk ik diep in Petra’s kutje. Die heeft ondertussen zelf haar borsten vastgepakt en trekt zelf aan haar tepels via de tepelklemmen. Ze gromt en kreunt. Ik drijf mijn tempo op en hoor Petra zeggen.

“Ja, Rick, neuk me, neuk me harder ik wil je in mij voelen spuiten. Neuk me klaar”. Ik drijf mijn tempo nog meer op. Petra trekt hard aan haar borsten. Ze kermt dat ze gaat komen. Ik ram nu zo hard ik kan. Ik voel mijn sperma borrelen. Nog een paar keer, Petra roept en gilt. “Ik ko… kom…mm…”. En op dat moment schiet mijn zaad recht uit mijn lul tegen haar baarmoeder. Het is alsof zowel zij als ik blijven komen. Ik verstil. Duw met één hand haar blinddoek van haar hoofd en zet dan mijn beide handen, links en rechts van haar taille op de bank. Zo blijf ik een tijdje uithijgen. Petra komt recht en ze geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik trek mijn lul uit haar kutje. Ik hoor ergens van achter mij John vragen.

“En bank goedgekeurd?” Ik grinnik en Petra ook. We knikken allebei van ja. We gaan allebei op een stoel naast John aan de zijkant zitten.

“Van hoogte is de bank perfect John. Misschien moet Petra dwars over de bank op haar buik gaan liggen op 3 maart (datum van onze geplande Privé Party). Aan de binnenkant van de vier poten zou ik een oog in vijzen, zodat we daar een koord of zo kunnen aan vastmaken”.

“Komt in orde” zegt John. Die ondertussen met zijn half slappe piemel speelt. Ik zeg tegen Petra, “geef die piemel eens een goed kusje”. Petra staat recht en knielt voor John neer. Nu laat ze zich niet in haar keel neuken, maar pijpt ze John op haar manier. Die leunt achteruit. En ‘mijn’ Petra, likt en zuigt op de lul van John alsof haar leven ervan afhangt. Niet veel later spuit hij voor een tweede keer vandaag. Maar net op tijd, trok Petra zich terug en het sperma vliegt tegen haar kin, op haar gelaat en op haar borsten. John glimlacht en Petra glimlacht ook voor de zonet door haar gegeven demonstratie ‘hoe zuig in een pik leeg in de kortst mogelijke tijd.’ Ik geef een solo applausje voor John en Petra. Beiden kijken mij schaapachtig aan. Ik drink rustig mijn cola leeg, fatsoeneer me en ga naar beneden. Petra pakt een paar doekjes, en veegt het sperma van John van haar lijf. Een paar minuten later, zitten we alle drie beneden. Petra en ik aan de toog, John erachter.

“En Petra” zeg ik, “zie je het nog zitten?” Zacht fluistert ze. “ja”.

“Goed zo meid” zeg ik. En we gaan op weg naar de auto. Een kwartiertje later zet ik haar voor haar deur af. “Ik kom morgen tegen de middag nog even langs” en ik rij terug naar huis.

Sensuele groeten, Rick

Rick D'Anvers

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.

  • Reacties(0)