blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

DILEMMA 5

Rick D'Anvers.Geplaatst door My 4Fingers zo, maart 24, 2019 15:00

DILEMMA 5

Vervolg van Dilemma 4

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Ik drink rustig mijn cola leeg, fatsoeneer me en ga naar beneden. Petra pakt een paar doekjes, en veegt het sperma van John van haar lijf. Een paar minuten later, zitten we alle drie beneden. Petra en ik aan de toog, John erachter.

“En Petra” zeg ik, “zie je het nog zitten ?” Zachtjes fluistert ze.

“Ja.”

“Goed zo meid” zeg ik. En we gaan op weg naar de auto. Een kwartiertje later zet ik haar voor haar deur af. Ik kom morgen tegen de middag nog even langs en rij terug naar huis.

De dag erna bel ik tegen de middag aan bij Petra. Ze opent de deur via de automatische deuropener en ik klim naar de eerste verdieping. Petra geeft me een ferme knuffel bij het binnenkomen in haar appartement op de eerste verdieping. Stilletjes fluistert ze in mijn oor dat Anna op bezoek is. Ze klinkt een beetje teleurgesteld. Maar misschien beeldde ik me dat in. Anna zit in de keuken met Jochen op haar arm. Ze geeft het zoontje van Petra een flesje en bekijkt me onderzoekend.

“Ik kom even kijken hoe het met Petra gaat” vertel ik.

“Ja, ja” zegt Anna. Ze klinkt een beetje sarcastisch. Ik weet niet wat ik er moet van denken en besluit om het te negeren. Anna, Petra en ik babbelen nog wat over koetjes en kalfjes en na een half uur neem ik afscheid. Ik had een vreemd, ietwat onheilspellend gevoel bij mijn afscheid. Ik besluit om bij John in zijn café een trappist te gaan drinken en over alles eens grondig na te denken.

“Problems?” Vraagt John?

“Ik weet het niet, John, ik weet het niet, maar ik heb wel een gevoel van ongerustheid.” Na mijn tweede trappist bestel ik een cola. Mijn gsm gaat, ik neem op en hoor aan de andere kant Anna.

“Hoi Rick, met Anna, ik wil je dringend spreken.”

“Ok, zeg ik, waar en wanneer?”

“Niet bij mij zegt ze” maar op een neutrale plaats. Ik hoor het in Keulen donderen. Het is alsof ik een onweer voel naderen.

“Ik zit in café ‘Bij den John’,” zeg ik, “als je wil kun je nu afkomen. Ik wacht wel op jou.” Ik bestel een koffie en besluit rustig haar komst af te wachten. Na een half uurtje, duwt Anna de toegangsdeur open en komt het café binnen. Als ze me ziet, loopt ze recht naar mij toe.

“Ik wil je discreet spreken” fluistert ze.

“We kunnen achteraan in de hoek gaan zitten” zeg ik en ik sta op om er naartoe te lopen. Anna bestelt een thee met citroen en loopt samen met mij naar het tafeltje ik de verste hoek. Ik zie dat John ons met zijn ogen volgt. Eens gezeten, valt Anna ineens met de deur in huis.

“Jij, als getrouwde vent, jij neukt Petra” zegt Anna. “Wat zou je vrouw ervan zeggen als ik haar dat vertel?” Ik had onweer voelen aankomen, en voilà, hier had je het gedonder. Mijn vrouw mocht in geen geval te weten komen dat ik inderdaad regelmatig met Petra seks had gehad. Dat zou voor mij onnoemelijk veel problemen geven. In mijn binnenste probeerde ik razendsnel na te denken. Ik moest ten allen prijs vermijden dat Anna met mijn Marianne in gesprek zou geraken. Dat Anna zo fel uit de hoek kwam, kon ik wel begrijpen, zij zat immers zelf in een vechtscheiding, nadat ze erachter was gekomen dat haar vent met haar beste vriendin geneukt had. Anna was zelf een hardwerkende secretaresse in één of ander bouwbedrijf. Haar bijna-ex was eerder een flierefluiter die als vertegenwoordiger zijn tijd zelf kon bepalen en die hoogstwaarschijnlijk regelmatig met zijn fluit op wandel ging. Anna moet dat wel vermoed hebben, maar toen ze ontdekte dat haar allerbeste vriendin door haar vent geneukt werd, zijn haar stoppen doorgeslagen. Ze was ondertussen voor zover ik wist al meer dan twee jaar single en een soort mannenhaatster geworden. Op veel krediet bij haar moest ik dus niet rekenen. Anna doorbreekt mijn overwegingen en zegt.

“Geef het maar toe dat je Petra neukt! Ik heb je auto voor de deur zien staan! Ik heb de geluiden gehoord die van het appartement onder het mijne kwamen toen je auto voor de deur stond!” Ze spuwt als het ware de woorden in mijn gezicht. Mijn geklus in het huis van mijn overleden schoonmoeder was volgens mij wel goed geweest, maar toonde blijkbaar qua geluidsoverdracht wel mankementen. Ik beslis om haar de precieze waarheid te vertellen. Dat ik al meer dan tien jaar als broer en zus met mijn vrouw leef en ‘ook maar een man van vlees en bloed ben’, dat Jack, de echtgenoot van Petra, haar had laten stikken met een baby en zij de huur niet meer kon betalen, dat Petra aangeboden had haar te neuken voor de huur en dat ik dat geweigerd had, dat ik voor Petra gratis voor een advocaat gezorgd had, en niet één van de minste (zie Dilemma 3) en dat ik samen met Petra naar een oplossing zocht om uit haar de financiële problemen te halen. Anna kijkt me aan, nog steeds sceptisch, maar toch al met iets meer zachtheid in haar ogen.

“Kijk Anna,” zeg ik, “we kunnen naar Petra gaan en haar versie van de feiten vragen.” Ik had natuurlijk nog niets verteld van de manier waarop Petra en ik, in samenwerking met John het probleem dachten op te lossen. Anna denkt na. Dan zegt ze opeens.

“Goed, we gaan naar Petra en pas op Rick, als haar verhaal mij niet aanstaat, dan ga ik rechtstreeks naar je vrouw en ik vertel haar alles.” Ze kijkt me weer met enige haat in de ogen aan.”

“Ok,” zeg ik, “we gaan naar Petra.” “John, ik kom straks terug, heb nu iets anders te doen.” John kijkt ons na, wanneer we zijn café verlaten. Na een dikke tien minuten wandelen, zijn we aan het huis waar Petra op het eerste woont en Anna op het tweede. Anna opent de deur met haar sleutel en we lopen naar de eerste verdieping waar we kloppen op de voordeur van Petra. Na een paar minuten doet die open en kijkt verwonderd naar Anna en mij. Ze laat ons stilzwijgend binnen.

“Stil zijn” zegt ze, “Jochen slaapt”. We installeren ons alle drie in de keuken en Petra schenkt voor zichzelf, Anna en mij een kopje koffie uit. Ik wil controle over de situatie krijgen en zeg.

“Petra, Anna hier weet dat wij een paar keer seks met mekaar gehad hebben en ze wil dat aan mijn vrouw gaan vertellen.” Petra kijkt verschrikt. “Petra,” zeg ik “vertel Anna precies hoe de vork aan de steel zit.” Petra begint te vertellen dat ik haar gebeld had omdat de huur niet betaalt was en dat ze ondertussen twee maanden huur achter staat, omdat haar man, Jack, het afgetrapt was met Jenny een del van zijn werk. Ze vertelt dat ze mij aangeboden had om voor de huur seksuele diensten te verlenen, maar dat ik dat geweigerd had. Ze vertelt ook dat ik gratis voor een bijzonder goeie advocate gezorgd had, ene An Verhoeven die gratis voor haar echtscheiding ging zorgen. Anna, kende meester Verhoeven blijkbaar, want ze knikte en zei dat die advocate inderdaad een heel goeie was, maar normalerwijze een heel dure. Petra vertelt ook dat ik voor het nodige bewijsmateriaal gezorgd had, compromitterende foto’s van Jack met Jenny. Dan vertelde Petra dat Jack haar niet meer aangeraakt had sinds het begin van haar zwangerschap en dat tot het moment dat de huur niet meer betaalt werd, meer dan een jaar geweest en dat ik daar niet van geprofiteerd had, alhoewel ze het met aandrang gevraagd had. Ze vertelt dat ze me gesmeekt had om haar niet uit het appartement te zetten. En dat we samen een oplossing gingen zoeken en die ondertussen ook gevonden hadden.

Anna kijkt ons alle twee onbegrijpend aan. In elk geval is de kwaadheid uit haar ogen verdwenen. Petra zat op een bepaald moment, toen ze haar verhaal deed, met tranen in haar ogen en op dat ogenblik had Anna, moederlijk haar arm om Petra heengeslagen. “Kindje toch”, mompelde ze. Ze kijkt me begripvol aan. “Wat is jullie oplossing?” vraagt ze.

“Anna” zeg ik, “ik wil je dat wel vertellen, maar dan dien je op erewoord te beloven dat je nooit, van wat ik je vertel, doorvertelt aan Marianne, mijn vrouw of aan éénder wie anders.” Nu zit Anna met een dilemma. Na een korte stilte zegt ze aarzelend.

“Ok, ik beloof aan niemand iets te vertellen.” In mijn binnenste voel ik een pak van mijn schouders vallen.

“Anna, als mijn vrouw te weten komt wat ik je ga vertellen, dan volgt er ongetwijfeld een echtscheiding. Dit huis is een erfenis van mijn vrouw en juridisch dus haar eigendom. Ik heb het wel verbouwd en verhuurd aan jullie, maar het huis is eigenlijk van haar. Als mijn vrouw bij een eventuele echtscheiding te weten komt dat ik met Petra de liefde bedreven heb of als zij te weten komt welke oplossing wij beiden bekokstoofd hebben, dan garandeer ik je dat ze Petra direct uit haar appartement smijt. Petra staat al twee maanden huur achter. Ik spreek dan nog niet over de facturen voor elektriciteit, verwarming, telefoon enz… Die ze momenteel niet kan betalen. Bovendien, zoals Petra zelf aangaf, betaalt Jack voorlopig nog geen alimentatie. Dat zal wel veranderen, daar zorgt An Verhoeven wel voor, maar het gerecht gaat meestal trager dan wij zouden willen. Een ander feit is, dat Petra een heel sensuele, behoeftige vrouw is, meer dan een jaar ‘droog staan’ voor een jonge vrouw van nog geen dertig, is niet te doen. We hebben dan ook samen een oplossing uitgewerkt die haar voldoende financiële middelen moet geven om al haar facturen en de huur te kunnen laten betalen. Maar we willen van haar geen prostitué maken, dat mag niet de bedoeling zijn. Daarom hebben we voor een oplossing gekozen, in samenwerking met John van het café waar we daarstraks waren, die zowel voor John als voor Petra een succes kan worden.”

Ik vertel Anna het idee van onze geplande ‘privé party’ in het zaaltje boven het café van John. Die ging voor de klanten zorgen op zijn sluitingsdag, de eerste woensdag van volgende maand, Petra zou de centrale figuur zijn in een soort van gangbang en zij zou daardoor alle seks krijgen die ze maar wou. Ik vertel Anna ook dat Petra hiermee volledig akkoord gaat en dat het voor John, die altijd maar klaagde over te weinig volk in zijn café, ook zaad in bakje zou brengen. Dan vertel ik dat in aanloop van onze ‘privé party’ ik Petra voorzichtig aan het voorbereiden was op die party. Ik vertel van de butt plug in haar kontje en van de tepelklemmen op haar borsten. Anna kijkt me met een mengeling van ongeloof, afgrijzen en verstomming aan.

Op dat moment, ontdoet Petra zich van de omarming van Anna, trekt haar T-shirt omhoog en toont Anna haar prachtige borsten. Op beide tepels prijkt een tepelklem die met een kettinkje met elkaar verbonden zijn. Anna staart gefascineerd naar de borsten van Petra. Dan staat Petra recht, draait zich om, schuift haar jeans, samen met haar slipje van haar billen naar beneden en laat haar kontje zien aan Anna. Ze trekt met haar beide handen haar billen een beetje vaneen zodat Anna de zwarte butt plug goed ziet zitten. Anna steekt een trillende hand uit naar de rechter bil van Petra en streelt die zachtjes. Petra draait zich terug om, gaat op haar blote kont op de stoel zitten, nog steeds met ontblote borsten. Ze kijkt een beetje verlegen naar Anna, maar zegt niets. Anna kijkt naar Petra’s borsten, dan naar mij en dan terug naar Petra’s borsten. Ze is met stomheid geslagen.

Ik leg Anna uit dat de tepelklemmen dienen opdat Petra een eventuele ruwe behandeling van haar borsten tijdens de ‘privé party’ zou kunnen weerstaan. Ik vertel ook over de drie verschillende formaten van butt plug die Petra geleidelijk aan moeten voorbereiden op anale seks. Anna hoort het in Keulen donderen. “Anale seks?” Prevelt ze.

“Petra heeft dat nog nooit gedaan en ik bereid haar op mijn manier daarop voor” zeg ik. Anna staart me ongelovig aan.

“Wil je dat dan?” Vraagt Anna aan Petra. Die zegt.

“Sinds ik die butt plug in heb en die tepelklemmen van ‘s morgens tot ‘s avonds draag, sta ik zo geil dat ik me elke dag drie tot zes keer klaar vinger” bekent Petra. “Ik heb die arme Rick hier zelfs meermaals besprongen van geiligheid.”

Op dat moment horen we Jochen, het zoontje van Petra door de babyfoon huilen. Petra trekt haar T-shirt naar beneden en bedekt zo terug haar borsten, en ze holt naar de slaapkamer van Jochen. Ik blijf alleen met Anna ik de kleine keuken. Aarzelend zegt Anna.

“Hoe bereid je Petra dan voor, Rick?”

“Anna” zeg ik, “op die ‘privé party’ gaat Petra geneukt worden door meerdere mannen, zowel anaal als in haar kutje, ze gaat verschillende mannen dienen te pijpen, meerdere gaan haar borsten betasten en niet altijd op een zachtaardige manier, er gaan mannen over haar heen willen spuiten als ze klaarkomen of over haar heen willen pissen. Dat pissen en anaal hebben we nog niet geoefend, de rest al wel.” Anna kijkt me met verstomming aan. De kleur in haar gezicht is nogal rood geworden. Ze komt bijna niet meer uit haar woorden.

“Wil Petra dat dan zelf allemaal doen?” Komt er met enige aarzeling uit haar mond.

“Ja, Anna, Petra wil dat zelf, en als je me niet geloofd, vraag het haar als ze terug komt”. Anna zit vol ongeloof voor zich uit te kijken.

“Woensdag, over veertien dagen, heeft Petra gevraagd om op Jochen te babysitten vanaf de latere namiddag, dan is de ‘privé party’ gepland bij John”. “Die heeft alle voorzieningen getroffen voldoende condooms voor de veiligheid, voldoende geile klanten, enz... kortom alles om er een succes van te maken.” Ik leg haar ook het systeem van de gekleurde bonnetjes uit (zie Dilemma 1). Ik leg haar ook uit dat ik boven in het zaaltje bij Petra blijf tijdens het gebeuren en John beneden. In mijn binnenste denk ik direct aan die babyfoon, dat zou we tijdens de party ook kunnen gebruiken. Ondertussen kijk ik Anna aan. Die blijft stil op haar stoel zitten en kijkt met een rood hoofd wezenloos voor zich uit.

“Anna?” Vraag ik, “heb jij ooit anaal geneukt?” Stilletjes zeg ze.

“Nee, nooit.”

“Ik zag je met opwinding naar de borsten staren van Petra” zeg ik, “vind je ze mooi?” “Ja,” zegt ze aarzelend.

“Haar kontje ook?” Vraag ik.

Nogmaals heel stil “eeeuh, ja.”

“Werd je opgewonden van Petra?” Weer stilletjes. “ja.”

Ik las moedwillig een stilte in en drink van mijn koffie. Dan vraag ik.

“Wat zou je willen, Anna?” Anna blijft geluidloos zitten. Ik drink nogmaals van mijn koffie en wacht. Ineens barst Anna in snikken uit.

“Ik verlang zo veel Rick, maar ik weet niet precies wat. Ik sta al sinds het vertrek van mijn ex droog. Wat ik je over Petra hoorde vertellen en wat jullie van plan zijn, dat maakt me geil,” snikt Anna, “maar ik voel ook afkeer. De aanblikt van Petra windt me ontzettend op, maar maakt me ook angstig, ik zou haar willen aanraken en kussen, maar ik ben doodsbenauwd dat ik lesbisch zou zijn. Mijn ex heeft me meer dan twintig jaar elke zondag morgen in een missionaris positie gepakt. Ik moest dat gewoon ondergaan. Gelukkig duurde dat nooit lang, zo’n minuut of tien. Als ik dan hoor dat Petra jou bespringt van geiligheid, dan snap ik dat niet, zo’n gevoel heb ik nog nooit gehad. Met mijn ex ben ik nooit klaargekomen.” Anna snikt ondertussen hevig. De tranen rollen over haar kaken. “Ik denk dat ik niet normaal ben. De opwinding die ik daarnet voelde bij het zien van Petra, maakt me angstig. Opgewonden, maar heel erg bang” zegt Anna. “Ik ben kwaad op alle mannen, die willen je alleen maar neuken als de konijnen “zegt Anna. “Ik heb sinds mijn ex weg is, één keer een ‘one night stand’ gehad met een heel knappe vent. Die heeft een kwartier op mij liggen rammen en spoot dan het condoom vol. Ik heb er moeten van gaan kotsen achteraf. Sindsdien moet ik van geen venten meer weten.”

Heel haar gelaat is nat van de tranen. Zwarte sporen vertonen zich op haar gezicht, waar de tranen door de eyeliner gelopen zijn. Ze snikt onophoudelijk. Voor mij zit een bijna vijftig jarige vrouw die er best mag wezen als een hoopje ellende te snikken van jewelste terwijl zij haar nogal triest verhaal van haar seks leven uit de doeken doet. Ik reik haar een propere zakdoek aan en zeg.

“Droog je tranen Anna. Als je wil en als je me vertrouwt, dan kan ik wel iets aan jouw situatie doen. Het zelf oplossen lijkt me nogal moeilijk, dus je zult me moeten vertrouwen, net zoals Petra me vertrouwt.” Anna droogt haar tranen af en maakt haar gezicht proper met mijn zakdoek. Die zit ondertussen vol zwarte eyeliner.

“Anna” zeg ik, “of je lesbisch bent of niet, dat weet ik niet. Dat kunnen we uitzoeken. Dat je nogal veel pech gehad hebt bij de keuze van de mannen in je leven, is nogal duidelijk, maar geloof me, er zijn er anderen, die niet zo egoïstisch zijn. Dat zullen we ook moeten uitzoeken.”

“Ach, laat maar zitten Rick,” zegt Anna, “het is allemaal de moeite niet waard. Ik ben veel te dik, er is niemand die met mij echt de liefde wil bedrijven.”

“Anna,” zeg ik, “dat zijn wel heel negatieve gedachten, maar als je me de kans geeft en me vertrouwt, dan zal ik je bewijzen dat je een normale, gezonde en begerenswaardige vrouw bent.” Anna kijkt me met heel veel twijfel aan.

“Anna, wil je doen wat ik zeg, zonder tegenspreken?” Ze twijfelt, het duurt een paar tientallen seconden, voor ze zich gewonnen geeft en fluisterend “ja” zegt. Ondertussen horen we door de babyfoon Petra zachtjes een wiegeliedje voor Jochen zingen. Ik zeg tegen Anna.

“Sta eens recht Anna, en kleed je dan helemaal uit.” Langzaam staat Anna recht. Ze is inderdaad een struise vrouw. Zeker een half hoofd groter dan ik. Kloek gebouwd, geen Rubens figuur maar toch in de richting. Aarzelend begint Anna haar witte bloes open te knopen, ze doet ze uit en legt ze over de stoel waarop Petra zat. Ze heeft een witte bh aan, zeker een D-cup. Dikke prammen zitten erin verpakt, waar ik begerig naar kijk. Dan doet ze de rits van haar rok aan de zijkant naar beneden, en laat de rok van haar mollige kont naar beneden glijden. Ze bukt zich en raapt de rok op die ze dan bij haar bloes legt. Ze draagt een witte sloggi. Ze heeft inderdaad een buikje, maar niet echt een dikke bierbuik zoals den John. Over de sloggi zit een panty. Die rolt ze naar beneden. Alles gebeurt stilzwijgend. Ik blijf rustig op mijn stoel zitten en bewonder het gebeuren. Af en toe kijkt ze me aan, schichtig, om te zien of ik haar niet uitlach. Ze wipt haar beide schoenen uit en trekt dan al zittend de panty van haar benen. Dan aarzelt ze en kijkt me aan.

“De rest ook meisje” zeg ik met een rustige stem en heel ernstig. Ze aarzelt weer, maar staat dan toch recht, strekt haar armen naar achteren om de sluiting van die bh los te maken en ineens floepen die twee prachtige enorme borsten bevrijd uit haar bh. Die legt ze bij haar rok en bloes. Dan aarzelt ze weer, maar gaat dan al heupwiegend haar slip naar beneden rollen. Die legt ze eveneens bij de bh. Ze staat nu helemaal in haar blootje voor me. Ze legt één arm voor haar borsten, zodat ik haar mooie grote, bruine tepelhoven niet meer kan zien en een hand houdt ze voor haar kutje. Met haar knieën tegen mekaar staat ze bedremmeld naar mij te kijken.

“Vooreerst” zeg ik, “gaan we morgen voor jou mooie lingerie kopen. De bh en slip die je aan had, zijn niet echt sexy.” Anna kijkt beteuterd. “Draai eens rond” vraag ik haar. Schoorvoetend draait Anna langzaam om haar as. Ze is niet alleen een half hoofd groter dan ik, maar ook dubbel in volume ten opzichte van Petra. Tijdens het draaien, laat ze haar formidabele kont zien. Dikke stevige billen, een beetje breed in de heupen van haar zittend werk, vermoed ik. Als ze terug met haar aangezicht naar mij staat, vraag ik.

“Neem in elke hand één borst en begin die te kneden.” Aarzelend trekt Anna haar hand voor haar kutje weg en begint haar beide borsten te kneden. “Als jij jezelf vingert, nijp je dan hard in je borsten of ben je er heel zachtjes mee?” Vraag ik haar.

“In het begin, heel zachtjes, maar naarmate ik dichter kom bij een orgasme word ik wilder en wilder en soms sla ik er zelfs op” bekend ze met een rood hoofd. Ik wil verder vragen, maar op dat moment komt Petra in de keuken terug binnen.

“Jochen slaapt terug,” zegt ze, dan ziet ze Anna in haar blootje staan terwijl die haar ferme borsten kneed. “Wauw” stoot ze uit. “Wat een mooie borsten...” Roept ze naar Anna. Ik trek Petra op mijn schoot en vraag haar:

“Is dat nu geen prachtige vrouw Petra?”

“Amaai nog niet” zegt Petra.

“Meen je dat?” Vraagt Anna.

“Het zal nog niet zijn” zegt Petra, “met zo’n borsten kan je elke man gek maken.” Anna glimlacht flauwtjes.

“Doe je tepelklemmen eens af Petra, en zet die op de borsten van Anna.” Anna kijkt verschrikt. Petra trekt voor de tweede maal haar T-shirt omhoog en een zucht ontsnapt aan haar lippen als ze de tepelklemmen voorzichtig van haar tepels haalt.

“Eerst met je mond die tepels van Anna een beetje hard maken Petra” zeg ik. Petra laat het zich geen twee keer zeggen, springt recht, bukt zich een beetje voor Anna en neemt één tepel in haar mond. De tepels van Anna stonden al stijf, maar ik vond het leuk om Petra haar mond over de tepels van Anna te zien schuiven. Ze zuigt de hele tepelhof in haar mond en aan haar kaken kan ik zien dat ze driftig met haar tong rond die tepel kronkelt. Anna gooit haar hoofd achterover en zucht. Ik was blij dat Petra even van mijn schoot was, want mijn piemel wou zich al oprichten, maar met het gewicht van Petra, wou dat niet lukken. Nu voel ik hem harder en harder worden in mijn jeans. Petra wisselt ondertussen van borst, terwijl Anna blijft kneden en gretig in haar eigen borsten blijft knijpen. Na nog een tiental seconden gelik van Petra trekt die haar hoofd terug en bevestigt ze voorzichtig de tepelklemmen op de priemende tepels van Anna. Die kijkt benauwd naar mij.

“Het doet in het begin even pijn Anna, maar nadien zal je wel voelen wat ze voor je doen.”

“Petra, geef Anna een zoen” zeg ik. Ik weet dat Petra op en top hetero is, maar hier heeft ze blijkbaar toch plezier in. Eerst geeft ze zachtjes een kusje op de lippen van Anna. Die kneedt haar borsten wel verder, maar voor de rest blijft ze stokstijf staan. Petra’s lippen raken heel eventjes die van Anna. Dan trekt Petra terug. Ze kijken in elkaars ogen. Weer geeft Petra een zacht kusje op de lippen van Anna. Ik zie de tong van Petra van tussen haar lippen komen en een streling over de lippen van Anna geven. Anna’s mond blijft gesloten. Ze durft niet.

“Anna, steek je tong uit” zeg ik op een iets hardere toon. Anna’s tong komt uit haar mond en direct sluiten de lippen van Petra zich rond de tong van Anna. Ik zie Petra zuigen op de tong van Anna. Een paar seconden later zijn ze beiden hartstochtelijk aan het tongen. Anna wordt gulziger en gulziger. Petra laat zich niet doen, en ze beantwoordt passioneel de vurige kus van Anna. Die heeft ondertussen haar borsten losgelaten en heeft het hoofd van Petra in haar beide handen genomen. Petra’s handen zakken naar beneden en klauwen in de kont kaken van Anna. Zo trekt ze Anna hard tegen zich aan. Ze kneedt ruw de vlezige billen van Anna.

“Anna, zet je benen wat uiteen” vraag ik. Petra heeft direct door wat ik wil, en ze trekt één hand van de kont van Anna weg, duw haar eigen kont wat achteruit, om plaats te maken voor die hand. Die hand schuift in de richting van haar kutje. Daar vindt ze een oerwoud aan donkerblond haar. Haar vingers glijden door het krullend schaamhaar van Anna. Eens in het midden, laat Petra haar hele hand op en neer glijden over de buitenkant van Anna’s kutje. Een keer of tien, blijft de hand stil liggen op het kutje van Anna. Ik zie dat de middenvinger van Petra, de ingang van het kutje van Anna zoekt. Al die tijd waren ze blijven tongen. Dan schuift Petra haar middenvinger in het kutje van Anna. Ze stopt even met tongen, draait haar hoofd in mijn richting en alsof ze wil rapporteren, zegt ze.

“Haar kutje is al goed nat.” Ik glimlach en kijkt naar het opwindende tafereel.

“Doe maar verder Petra, laat Anna voelen wat passie is.” Driftig begint Petra, Anna opnieuw te tongen, één hand op haar kont, de nagels diep in het kont vlees. De andere hand op de sappige kut van Anna. Ondertussen had Petra samen met de middenvinger, ook haar wijsvinger in het kutje van Anna gestoken. Die kreunt. Ze heeft nog steeds het hoofd van Petra vast met beide handen en tongt verder. Ik zit ondertussen met een onheus behandelde piemel, die maar meer en meer rechtop wil komen, maar vast zit in mijn jeans. Ik trek mijn T-shirt uit, schuif mijn jeans en mijn boxershort naar beneden. Schop mijn schoenen uit en ga poedelnaakt achter Anna staan. Ik leg mijn hoofd in haar hals en kus haar zachtjes. Onder haar armen door schuif ik mijn beide handen over haar borsten. Ik rol een beetje met de tepels en de tepelklemmen erop over en weer en kneedt dan stevig haar borsten. Die hangen een beetje door van het gewicht, maar de tepels wijzen nog steeds opwaarts. Ik heb er al minder mooie gezien. Met mijn tong lik haar hals. Mijn pik staat fier rechtop en ligt tegelijk platgedrukt in haar bilspleet. Anna laat het zich allemaal welgevallen. Even stop ik en zeg tegen Petra.

“Ga op je knieën zitten, en lik haar.” Petra luistert onmiddellijk. Dat doet mij plezier. Ik blijf achter Anna staan, blijf haar machtige borsten kneden en ik blijf mijn lul tegen haar kontje drukken. Ik sta net als Anna met licht gespreide benen. Ik voel Petra’s tong even aan mijn balzak likken en dan concentreert zij zich op het kutje van Anna. Ik weet dat Petra nog nooit het kutje van een vrouw gelikt heeft, maar ze is zelf een vrouw, dus volgens mij weet die van nature hoe het moet. Ik kijk even naar beneden en zie Petra’s neus in het krullende schaamhaar van Anna zitten. Ze likt driftig. Anna kreunt. Met één hand, draai ik Anna’s hoofd en tong haar eventjes. Dan begin ik aan haar oor te sabbelen. Ik lik haar hele linker oor en steek een tong in dat oor, laat die tong wat kronkelen en dan lik ik terug haar hals. Met beide handen kneed ik terug de borsten van Anna. Die kreunt als maar harder. Ik voel dat Petra als maar feller met de kittelaar van Anna omspringt. Ze heeft ondertussen weer twee vingers in de kut van Anna zitten en duwt die onophoudelijk in en uit. Anna kan niet meer ontsnappen, een orgasme begint diep in haar op te borrelen. Het lik en zuiggeweld van Petra kan ze niet veel langer meer weerstaan. Ik kneed die geweldig grote borsten alsof ik pizza deeg aan het kneden ben. De handen van Anna liggen terug op het hoofdje van Petra. De vingers begraven in het loshangende haar van Petra. Anna kreunt, alsmaar harder.

“Ik ga komen, oh God, ik ga komen…” Petra trekt nog een versnelling hoger in haar gelik en gezuig. Het kettinkje tussen de borsten van Anna zwiept heen en weer. Bijna venijnig blijf ik die prammen kneden. Anna hijgt, haar borstkas gaat op en neer. Pareltjes zweet glinsteren op haar gezicht. Met haar hoofd achteruit naast het mijne kijkt ze met glazige ogen naar het plafond. Ik duw mijn lul nog harder in haar bilnaad. Anna gromt. Alsmaar feller.

“Ik ga… Ik ga komen…” kan ze nog uitbrengen en dan alsof een vulkaan ontploft, ze gromt alsof ze kwaad is, en dan een langgerekt, “oh… oh… oh… oh, ik ko… ko… kom… mm...” Haar hele lichaam schokt, ze rilt, ze verkrampt, ze gromt, “oh… oh… oh…” dat duurt een hele tijd, dan verslapt ze, ik heb nog steeds haar borsten vast. Ze hangt als een slap vaatdoek in mijn armen. Petra trekt zich terug. Haar gezicht hangt vol van de sappen van Anna. Ze glimlacht en komt recht. Ze geeft me een felle tongkus en ik proef Anna’s kut vocht.

“Nu moet je haar neuken, Rick”, fluistert Petra. Ik laat één borst los en pak onder haar linker knie haar been vast. Ik til Anna’s linker been op en leg het op de keukentafel. Ik zak een beetje door mijn knieën, grijp mijn lul vast en met mijn ontblote eikel, duw ik mijn pik in de richting van Anna’s grotje. Petra is ondertussen om ons heen gelopen en staat voor Anna. Ze geeft Anna een geile, gulzige tongzoen. Zo proeft Anna haar eigen sappen. Misschien heeft ze dat niet door, maar ze beantwoordt de tongzoen fel. Ik breng mijn eikel voorzichtig in haar grotje. Ze onderbreekt de tongzoen met Petra niet, maar ik hoor ze grommen. Heel langzaam duw ik mijn pik dieper en dieper. Als mijn lul drie kwart in haar zit, stop ik even, ik verleg mijn handen en plaats die op de heupen van Anna. Petra is ondertussen zowat heel het gezicht van Anna aan het aflikken. Ik zie dat haar tong over de gesloten ogen van Anna gaat. Petra heeft gemerkt dat ik Anna’s fameuze borsten losliet.

Gezien Anna een beetje voorover staat, hangen die borsten ietwat los van haar lichaam naar beneden. Petra laat de tepels van Anna’s borsten, met tepelklem in de palm van haar hand komen, duwt dan tegen de borsten omhoog en haar vingers klauwen in het malse vlees van die twee prachtige prammen. Ik heb Anna ondertussen stevig bij de heupen vast. En ik duw opnieuw mijn pik heel langzaam in haar. Deze keer tot ik niet meer verder kan. Mijn schaamhaar wordt platgedrukt door haar vochtig schaamhaar. Petra tongt Anna opnieuw. Ik trek mijn pik weer heel traag terug tot enkel de eikel nog binnen haar kutje zit. Dan opnieuw voorwaarts. Traag maar in één beweging tot ik terug tegen Anna’s onderkant bots. Weer helemaal terug. Ik staar gewoon naar Anna’s stevig gespierde rug. Gewoon om niet naar het tongen van Petra te kijken en mijn opwinding onder controle te houden. Mocht ik verder alleen naar de twee kussende vrouwen kijken, zou ik het geen minuut langer hebben kunnen uithouden. Nu probeer ik mijn opwinding te temperen. Anna’s kutje is behoorlijk nat, maar toch redelijk nauw. Dus heel lang ga ik dat hier niet volhouden. Precies daarom, blijf ik zo traag mogelijk in en uit haar kutje bewegen. Het is Petra die mij aanmaant sneller te bewegen. Daarop is mijn reactie.

“Hou jij je maar met de voorkant bezig, ik met de onderkant.” Petra lacht, steekt haar tong uit, maar steekt die tong dan pardoes in de half open mond van Anna. Ze kijkt me met open, geile en guitige ogen aan. Ze blijft Anna tongen terwijl ze me aankijkt.

“Petra” zeg ik, “je gaat me met je geil smoeltje veel te snel doen klaarkomen.” En ik kijk naar een punt boven haar in de keuken. Mijn in en uit bewegingen worden iets sneller. Als ik terug naar Petra kijk, is die terug met gesloten ogen Anna aan het tongen, terwijl ze wild Anna’s borsten kneedt.

“Petra,” zeg ik, “sla met je vlakke hand tegen de zijkant van Anna’s dikke borsten.” Mijn handen knijpen in de heupen van Anna. Petra had even haar ogen geopend toen ik haar vroeg om tegen die borsten te slaan. Nu tongt ze terug verder met gesloten ogen, maar ondertussen zie ik om beurt haar linker en rechter hand van het lichaam van Anna verwijderen en dan met een ferme klets tegen één van Anna’s borsten petsen. Dan de andere borst. Petra deelt serieuze slagen uit. Anna gromt terug, maar Petra blijft haar ondertussen tongen alsof ze met elkaar vergroeid zijn. De ene klets volgt na de andere. Mijn tempo is ondertussen serieus versneld. Mijn harde lul schuift nu vlotjes in en uit haar kutje. Dat wordt alsmaar natter. Ik drijf het tempo nog wat op, om het dan terug drastisch te verlagen en weer heel traag in en uit haar kutje te gaan. Weer zo traag mogelijk.

Telkens ik vertraag gromt Anna van misnoegen, maar als ik terug versnel gromt ze ook, alleen anders. Petra kletst ondertussen steeds maar feller door tegen die borsten. Anna gromt harder en harder. Ze voelt een tweede orgasme aankomen. Petra’s mond laat die van Anna niet meer los. Ik begin weerom harder en harder te rammen. Met één hand houd ik haar heup nog vast, met de andere schuif ik onder haar buik door en kan het kettinkje tussen haar borsten vinden. Ik geef er een snokje aan. Anna gromt. Petra kletst nogmaals hard tegen één van de borsten. Anna gromt weer. Ik trek aan het kettinkje. Weer gromt ze. Direct volgt een klinkende pets tegen de andere borst. Ik beuk nu aan maximale snelheid in en uit het kletsnatte grotje van Anna. Ik blijf aan het kettinkje trekken en Petra blijft maar kletsen uitdelen tegen die dikke borsten. Op het moment dat Anna zich losmaakt van Petra. Stijgt er een soort gehuil op uit Anna’s mond. Een mengeling van een langgerekte “oh… oh… oh… oh, ik ko… ko… kom… mm...” en een heel diepe zucht, en tegelijk een rauwe ondertoon, niet met woorden weer is te geven. Tegen zo’n oerkreet ben ik niet opgewassen en op het moment dat ik mijn pik weer helemaal in Anna’s kutje begraaf en met mijn schaamhaar tegen haar kont duw, hou ik me stil en alsof mijn pik een eigen leven heeft, spuit alles wat ik heb, diep in Anna. Het is alsof het vanuit mijn tenen komt. Mijn hele lichaam wil zich eigenlijk in Anna’s kutje persen. Diep in haar wipt mijn pik op en neer in haar kutje terwijl de ene na de andere straal sperma in haar liefdestunnel schiet. Het zweet parelt op mijn voorhoofd en borstkas. Ik ben niet meer van de jongste, maar dit was toch een inspanning om ‘u’ tegen te zeggen.

We blijven staan zoals we stonden. Ik laat het kettinkje los en streel de rug van Anna. Petra was blijven kletsen tegen de borsten van Anna, tot het moment van Anna’s klaarkomen.

Nu omvat ze liefdevol die borsten met beide handen en ze streelt ze. Anna’s hoofd ligt wat zijwaarts gericht op de schouder van Petra. Anna’s handen strelen over de rug van Petra. Na enige tijd, voel ik het geil en het sperma uit Anna’s kutje over mijn lul in mijn schaamhaar lopen. Petra kijkt me met een gelukzalige glimlach aan. Anna zucht en fluistert.

“Dit was goddelijk, …” dan even later “ ik hou van jullie allebei.” Ik kijk naar Petra die nu door de haren over Anna’s hoofd streelt. Ik streel ondertussen de dikke kont van Anna. Ik tuit mijn lippen en gooi zo een kusje in de richting van Petra. Die gooit direct ééntje terug. Na een paar minuten, geraken we los van mekaar. Mijn piemel had zich tot zijn kleinste formaat terug gekrompen. Anna kreeg kramp in haar rechter been en haar linker moesten we voorzichtig van de keukentafel afhelpen. Met zijn drieën naast elkaar gaan we in Petra’s ligbad staan, trekken het douche gordijn toe en we nemen de douchekop en sproeien elkaar nat. Met een spons zepen we mekaar in. Anna staat in het midden, dus Petra en ik zepen onszelf in en dan nemen we beiden Anna onder handen. Af en toe geeft Petra Anna een tongzoen, af en toe ik. Als we helemaal afgespoeld zijn, stappen we uit het bad, zowel Petra als ik geven Anna elk een hand om haar uit bad te helpen. We drogen ons apart af en gaan in de keuken op zoek naar onze kleding. Eens aangekleed drink ik het laatste restje koude koffie op en we zitten alle drie gelukzalig aan de kleine keukentafel. Om de situatie enige richting te geven zeg ik.

“Petra, morgen heb je twee taken; primo, je gaat met Anna sexy lingerie kopen, niks ordinair, maar wel mooi en sexy en secundo, ga je nadien Anna’s schaamhaar verwijderen. Een mooi geschoren kutje of een streepje zal je een heel sexy gevoel geven Anna. Jochen kan je bij het winkelen meenemen, bij het scheren van Anna’s poesje, kan hij beter slapen. En Petra, wees voorzichtig, Anna’s mooi kutje niet beschadigen aub.” Beiden moeten lachen om mijn bezorgdheid.

“Komt in orde chef,” zegt Petra.

“Morgenavond kom ik terug langs om alles te inspecteren” zeg ik. Beiden vinden dat een leuk idee. En weg was ik.

Snel nog even bij John binnen gesprongen om een trappist te drinken en mijn openstaande rekening te betalen. Dan naar huis, om van een ‘welverdiende nachtrust’ te genieten. Onderweg naar huis, al wandelend bedenk ik ineens dat Petra en ik, wel goed voor Anna gezorgd hebben, maar dat we daarbij Petra zelf helemaal vergeten hadden. De dag erna, ga ik in de seks shop nog een set tepelklemmetjes halen om Anna cadeau te doen. Die had immers de dag ervoor die van Petra in bruikleen op haar tepels hangen. Tevens kocht ik me en babyfoon setje in een kinderzaak. Aan Marianne, mijn vrouw vertel ik dat Anna gebeld had omdat er een probleem het dak zou zijn. En tegen zeven uur, sta ik terug voor het huis van Marianne ‘s overleden moeder.

Eens in het appartement van Petra, vraagt die me om stil te zijn want Anna is net Jochen in zijn bedje aan het leggen. Petra’s hoofd loopt rood aan als ze zegt.

“Anna is deze nacht hier bij mij blijven slapen.” Ze kijkt schuldig. “Tja” zegt ze, jij was gisteren zo snel weg nadat wij samen Anna verwend hadden, maar ik had niets gehad. Door Anna’s kutje te likken was ik ontzettend geil geworden, ik wou zelf ook iets en heb, nadat jij doorging aan Anna gevraagd of ze mijn kutje wou likken. Eerst twijfelde ze, maar ik heb haar bijna gesmeekt. We hebben het grootste deel van de nacht niets anders gedaan dan mekaar likken. Tot gisteren had ik nog nooit een kutje gelikt, Anna ook niet trouwens en nu kan ik je zeggen dat het fantastisch is. Niet dat ik geen pik meer in mijn kutje wil, integendeel en liefst de jouwe trouwens.” Eigenlijk wou ik boos zijn omdat ze beiden achter mijn rug gerommeld hadden met elkaar, maar het feit dat ze naar mijn lul verlangde deed mijn boosheid snel wegebben. Anna komt de keuken binnen.

“Hij slaapt” zegt ze zachtjes. Ze ziet Petra met een rood hoofd aan de keukentafel zitten en vraagt, “scheelt er iets liefje?”

“Nee, nee “ zegt Petra, “ik heb Rick net verteld wat we de hele nacht uitgespookt hebben.”

"Ben je boos?” Vraagt Petra. “Zeker niet” zeg ik, (half gelogen), “ik voelde me gisteren trouwens wat schuldig omdat ik vond Petra wat verwaarloosd te hebben. Blijkbaar heb jij dat goedgemaakt, waarvoor mijn dank.” Op beider gezicht verschijnt een glimlach van opluchting. “Wat jullie beiden met elkaar doen, is eigenlijk mijn zaak niet, maar ik wil het wel weten, gewoon omdat het mij opwindt.” De spanning die er hing is ineens gebroken. Plots neemt Petra het initiatief.

“Anna, laat Rick eens zien wat we deze voormiddag gekocht hebben.” Anna gehoorzaamt gedwee naar de bijna twintig jaar jongere Petra. Die zou haar dochter kunnen zijn. Anna draagt een lang purperen kleed tot aan haar enkels. Aan de voorkant over de volledige lengte gesloten door knoopjes. Ze bukt zich en begint van onderaan af, één voor één alle knoopjes los te maken. Als het laatste knoopje bovenaan los is, neemt ze aan elke kant haar kleed vast en opent het theatraal. Ze staat er als een mannequin. Haar voluptueuze lichaam stelt ze ten toon. Ze draagt een purperen minuscuul klein slipje afgeboord met kant en een kanten purperen bh met halve cups die amper haar tepels bedekt houden. Ik fluit bewonderend en kan een ferme ‘wouw’ niet onderdrukken. Het satijnen ondergoed glinstert in het licht dat door de keukenvenster valt.

“Doe je slipje uit Anna,” hoor ik Petra zeggen. Die gehoorzaamt weer gedwee. Van enige schroom is niets meer te merken. Anna rolt haar slipje af en onthult zo haar volledig kaalgeschoren poesje. Precies zoals ik gevraagd had de dag ervoor.

“Petra heeft me niks pijn gedaan” zegt Anna. “En het voelt zalig.”

“Draai je eens om Anna” zegt Petra “en doe je kleed maar uit.” Anna doet het kleed uit en draait haar ferme kont naar mij. Zonder dat we het vragen, trekt ze haar kont kaken een beetje uiteen en laat zo zien dat er een butt plug in haar aarsje zit. Petra verklaart. “Ik heb wat vaseline op haar poepje gesmeerd en ineens het middelste formaat van de drie, degene die ik al een tijdje droeg bij haar ingebracht. Zelf heb ik ondertussen het grootste formaat in mijn kontje.” Ze klinkt fier. Anna staat in haar blootje met enkel de bh nog aan. Geen tepelklemmen te bespeuren. Het is alsof Petra mijn gedachten raadt en ze zegt “de tepelklemmen heb ik terug op.”

Ik ga in de zak van mijn jas en haal er het nieuw gekochte setje uit. Anna ontdoet zich zonder vragen van haar bh, ik geef het setje aan Petra, die likt een paar maal over de tepels van Anna en brengt het setje aan. Ik blijf rustig zitten, en met een gekromde vinger, wenk ik Anna wat dichterbij. Ze nadert tot op armslengte en ik streel met één hand haar naakte kutje. Petra trekt ondertussen nogal gemeen aan het kettinkje tussen de klemmen om te zien of die wel goed blijven zitten. En ze klemmen voldoende aan de grimas van Anna te zien.

“Perfect geschoren” zeg ik en steek een wijsvinger in Anna’s kutje. Petra glimt van trots. Anna’s poesje is al danig nat. Ik trek mijn vinger terug en voor ik hem kan aflikken, heeft Petra mijn wijsvinger al in haar mond genomen. Gulzige en glunderend likt ze mijn vinger schoon.

“Ik ben vandaag naar hier gekomen meisjes omdat er nog wat werk aan de winkel is. Petra moet haar eerste lul nog in haar kontje krijgen en dat zou ik vandaag willen proberen. Bovendien moeten we ook zien of het plas seks gedeelte doenbaar is.”

Anna trekt een gezicht waarop te lezen staat dat ze dat allemaal maar vies vindt. Ik doe er nog een schepje bovenop door te zeggen dat ik haar wil leren pijpen.

“Petra doet dat perfect, nu jij nog.” Anna kijkt me met een gezicht vol van afschuw aan. “Ik heb nog nooit een pik in mijn mond gehad” zegt ze vertwijfeld.

“Anna” zeg ik, “op seksueel vlak, en ik spreek uit ervaring, zijn er dingen die je vies of afstotend vind en dat respecteer ik. Je moet niets doen wat je niet wil. Het is een beetje zoals oesters eten. Deed je het nog nooit, dan zien die dingen er vies uit, maar eens ééntje geproefd, in de meeste gevallen, ben je er nadien verzot op. We gaan direct proberen” zeg ik “maar we verhuizen naar de woonkamer. Daar is meer plaats.” De slaapkamer is iets moeilijker want ik had gezien dat Jochen daar in zijn bedje lag.

In de woonkamer aangekomen schiet ik mijn jeans en T-shirt uit en leg me in het midden op de grote drie-zit, mijn benen gespreid. Ik doe teken naar Anna dat ze op haar knieën voor mij moet gaan zitten. Wat ze aarzelend doet. Mijn piemel ligt half stijf op mijn onderbuik. Petra, die ons gevolgd is, nestelt zich naast mij op de zetel. Ze begint mijn bovenlichaam te strelen. Ik kijk naar Anna’s gezicht. Ze weet niet goed hoe ze er moet aan beginnen. Haar gezichtje is op een twintigtal centimeter van mijn pik verwijderd. Petra merkt de aarzeling bij Anna. Ze kijkt me aan en ik zeg.

“Doe het even voor Petra.” Die wipt van de zetel, trekt ondertussen haar T-shirt uit en wringt zich naast Anna tussen mijn benen. Petra steekt haar tong uit en begint mijn ballen te likken. Links en rechts naast mijn balzak en eronder. Ondertussen had ze mijn pik met één hand vastgenomen en maakt op en neer gaande bewegingen. In het begin krijgt ze mijn voorhuid nog over de eikel, maar na een paar bewegingen lukt het niet meer. Dan gaat ze met haar tong over mijn ballen. Ze laat haar tong kronkelen. Dan gaat ze met uitgestoken tong over de onderkant van mijn pik tot aan de eikel en weer terug naar beneden. Dat herhaalt ze een paar maal en neemt dan de eikel helemaal in haar mond. Ik voel haar tong over de heel gevoelige eikel heen en weer glijden. Dan trekt ze haar hoofd terug, geeft een klein kusje op het topje van de eikel en zegt dan tegen Anna.

“Nu jij.” Blijkbaar heeft Anna ondertussen een nogal onderdanige houding aangenomen tegenover Petra. Hoewel ze bijna twintig jaar ouder is, gehoorzaamt ze Petra direct. Ze steekt haar tong uit en begint elke beweging die Petra haar voordeed, te herhalen. Ik blijf roerloos liggen. Ik geniet. Als Anna mijn eikel in haar mond neemt net zoals Petra daarvoor deed, legt Petra één hand op het achterhoofd van Anna.

“Ontspan je” zegt Petra en ze duwt het hoofd van Anna dieper over mijn lul. Anna heeft nu mijn eikel en een paar centimeter van mijn pik in haar mond. Dan grijpt Petra in Anna’s haren en trekt haar terug omhoog tot enkel mijn eikel nog in haar mond zit. Dan terug omlaag. Dat herhaalt ze meermaals. En bij elke neerwaartse beweging duwt ze een stukje verder naar beneden. Tot op een bepaald moment, Anna moet kokhalzen. Petra lost haar greep. Anna komt omhoog, snuift diep naar adem en zonder hulp van Petra glijden haar lippen over mijn pik. Ze probeert zo diep mogelijk naar beneden te gaan. Ze zuigt en likt tegelijkertijd. Ze kokhalst nog één keer, maar blijft me zalig pijpen. Ik voel dat ik dit niet lang meer ga volhouden, neem haar hoofdje tussen mijn beide handen, trek haar opwaarts en zeg.

“Dat was schitterend meid.” Ze glimlacht trots. “Je bent een snelle leerling” voeg ik eraan toe. “Maar nu tijd voor ander werk”. Ik maak plaats op de zetel en laat Petra met haar buik en borsten op de zitting van de zetel liggen. Haar voeten en knieën liggen op het tapijt voor de zetel. Ik ga naast Petra zitten en streel haar hoofdje en rug. Tegen Anna zeg ik. “Ga achter Petra zitten en lik haar kutje.” Prompt begint Anna driftig Petra’s kutje te likken. “Beweeg de butt plug voorzichtig in en uit het kontje van Petra” vraag ik aan Anna. Met één hand grijpt Anna de butt plug aan de voet vast en trekt die traag uit het kutje. Als enkel het topje van de plug nog in Petra zit, duwt ze langzaam de dikke butt plug helemaal in Petra. Ondertussen blijft ze Petra’s kutje likken. Ik blijf Petra strelen en bewonder het schouwspel. Na een paar minuten zeg ik.

“Anna, haal die plug eruit.” Dat doet ze en reikt de plug aan mij aan. Ik leg die opzij. Anna likt verder met lange halen over Petra’s kutje. Af en toe steekt ze haar tong zo diep mogelijk in het kutje van Petra. Telkens ze dat doet, komt haar neus bijna in het kontgaatje van Petra. Ik laat ze nog even door likken en zeg dan ineens.

“Anna, nu je tong door de bilspleet van Petra halen, op en neer.” Haar ogen kijken me aan, maar ze gehoorzaamt. Haar gezicht zit ondertussen vol met de sappen van Petra.

“Lik haar kontje” zeg ik. Ze doet dat met lange trage halen. “Nu haar kontgaatje Anna.” Ik zie dat ze haar tong tegen het rozetje van Petra zet. “Duw je tong naar binnen Anna en tong Petra’s kontje”. Weer doet ze precies wat ik vraag. Hoogstwaarschijnlijk omdat ze hoort dat Petra hard begint te grommen op het moment dat Anna’s tong, het rozetje aanraakt. Ze duwt haar tong, naar binnen en laat ze kronkelen, af en toe haalt ze die tong eruit en likt van aan de kittelaar van Petra door heel het kutje en de bilspleet om dan terug te landen op het kontgaatje. Petra kreunt als maar harder.

Ik had ondertussen met één hand mijn lul vastgehouden en op sterkte door wat op en neer te trekken. Ik snap ondertussen ook waarom Petra zo verzot is op die butt plug. Telkens Anna met haar tong het kontgaatje van Petra aanraakt, kreunt die opeens veel luider. Ik sta recht en gebaar dat Anna plaats moet ruimen. Met tegenzin gaat ze opzij. Ik plaats me achter Petra met mijn lul in aanslag. Anna’s hoofd ligt op de onderrug van Petra op nog geen twintig centimeter van mijn pik. Ik duw die tegen haar lippen en ze zuigt er even aan, dan trek ik terug en zet mijn eikel op het kontgaatje van Petra.

“Petra” zeg ik, “nu ga je voor het eerst in heel je leven in je kontje geneukt worden.” Ze draait haar hoofd een beetje schuin opzij en zegt.

“Doen Rick, please, neuk mijn kontje.” Dat klinkt als muziek in mijn oren. Ik druk mijn eikel zachtjes in haar kontje. Die floept er ineens in, dankzij de goeie voorbereiding van Anna en de twee weken dat ze nu al dag en nacht met een butt plug rond liep. Ik druk traag en zachtjes door. Met grote ogen ziet Anna mijn pik in het kontje van Petra verdwijnen. Als hij er half in zit, stop ik even en trek terug tot enkel de eikel nog blijft zitten. Ik kijk naar Anna en zeg haar.

“Ga op je rug liggen, onder mij en Anna en lik haar kutje.” Ze doet dat direct. Ik duw mijn pik terug in Petra, maar nu veel verder. “Ik hoor een “ooeeefff” uit haar mond ontsnappen. Ik stop, vraag haar of het nog gaat waarop ze zegt “doe voort please.” Ik heb nog twee centimeter over van mijn piemel en druk door. Ik voel mijn ballen tegen de kin van Anna kletsen. Mijn schaamhaar wordt in haar bilspleet gedrukt. Traag trek ik mijn pik terug, bijna helemaal eruit. Dan duw ik in één ruk mijn lul tot aan de wortel in haar kontje. “oh… oh…oh… oh… oh… oh, zalig” hoor ik Petra prevelen. Geleidelijk aan voer ik mijn tempo op. Mijn pik beweegt soepel in en uit haar kontje. Petra kreunt en gromt. Of het omwille van mijn pik in haar kontje is of omwille van het fel gelik van Anna, is mij niet duidelijk. Maar dat doet er ook niet toe. Het nauwe kontje van Petra melkt als het ware mijn lul. Ik voer het tempo nog op. Telkens mijn pik diep in het kontje van Petra begraven wordt, klotsen mijn ballen tegen Anna’s kin. Die heeft ondertussen haar twee handen op mijn kont gelegd en dirigeert mijn in en uit geschuif. Ik stribbel wat tegen en wil haar mijn tempo niet laten bepalen, maar het goddelijk gevoel van mijn pik in het kontje is zo onbeschrijfelijk, dat ik alsmaar sneller in en uit het kontje van Petra ram.

Petra’s gehijg, gesteun, gekreun wordt gedeeltelijk gesmoord omdat ze met haar gezicht in de kussens van de zetel ligt. Ze houdt het niet lang meer vol. Ze gilt in de kussens, ze krijst en ik ram door. Petra komt spuitend klaar. Haar vocht spuit uit haar kutje over het gezicht en de borsten van Anna. Ik kan dat enkel maar zien op het moment dat ik mijn pik gedeeltelijk terugtrek uit Petra, maar de aanblik is me teveel en na nog drie, vier stoten diep in haar kontje, borrelt mijn zaad op en schiet uit als een raket uit mijn pik, diep in Petra. Ik blijf doodstil staan en voel mijn lul schokken tot het laatste restje sperma eruit is.

Ik sta te trillen op mijn benen. Langzaam trek ik mijn pik uit het kontje van Petra. Eens die eruit is, loopt er een hele sliert sperma uit haar kontje over haar kutje en druppelt op het gelaat van Anna eronder. Ik aanschouw het tafereel. Anna wil de klodders sperma afvegen, maar ik hou haar tegen. Sperma val op haar neus, haar voorhoofd, haar mond. Ze steekt haar tong even ernaar uit en proeft van Petra’s sappen vermengd met het sperma uit Petra’s kontje. Het bevalt haar blijkbaar. Petra ligt met haar bovenlichaam op de zetel uit te puffen.

“Rick, dat was goddelijk” zegt ze. Ik help Anna, die nog op haar rug onder het kutje van Petra ligt, recht.

“Kom, allebei naar de badkamer. Petra is de enige in heel het gebouw die over een ligbad beschikt. Tegen Anna zeg ik, “ga in het bad liggen en begin jezelf te vingeren.” Zonder tegenpruttelen, doet ze dat. Dan zeg ik tegen Petra dat ze met beide voeten boven op de rand van het ligbad moet gaan staan.

“Zie dat je er niet afdondert” zeg ik. Anna ligt op de bodem van het bad, haar hoofd op de rand van de schuine kant. Ze kijkt omhoog naar Petra, die steun zoekt met één hand tegen de muur. Als ze stabiel staat, zeg ik tegen Petra.

“Ik wil dat je pist. Recht in het gezicht van Anna en over haar borsten.” Petra kijkt gebiologeerd naar Anna’s gelaat. Die is ondertussen druk bezig zichzelf te vingeren. Haar ogen bewonderen het lichaam van Petra boven haar. Af en toe draaien die ogen weg. Na een minuutje, kletst een eerste straal pis recht op het voorhoofd van Anna. Die schrikt even, maar sluit de ogen. Petra stuurt met haar vrije hand haar pisbuisje en richt op Anna’s gezicht. Hete stralen pis belanden in Anna’s haren, op haar neus, haar kaken, haar ogen.

“Mond open” zeg ik op harde toon tegen Anna. Die gehoorzaamt en een straal hete pis belandt pardoes in haar mond. Anna slikt niet door, maar laat haar mond overlopen. De straal van Petra mindert en landt nu op de hals en de borsten van Anna. Ik zie dat Anna toch een restantje pis in haar mond doorslikt en haar lippen aflikt. Haar haren zijn kletsnat en hangen in slierten over haar gezicht. Ze glimlacht. Als Petra geen pis meer over heeft druppelt het nog wat na. Op dat moment trekt Anna een grimas en geeft ze aan klaar te komen. Petra en ik zien haar lichaam schokken in de badkuip. Ze gromt en kreunt en geeft zich over aan een fel orgasme. Na enige tijd zeg ik.

“Rollen wisselen, Petra gaan liggen, Anna op de rand.” Ik sta naast de badkuip. Tegen Anna zeg ik, “als je kunt mag jij nu hetzelfde doen bij Petra.”

“Ik weet niet of ik dat kan” zegt ze. Ik moet zelf ook plassen en zeg tegen Anna, “kijk maar even.” Ik pak mijn leuter vast, voel de pis opkomen en met een wijde boog belandt die op het lichaam van Petra. Ik sta zijdelings van de badkuip. Dus ik beweeg mijn pissende lul van links naar rechts. De plasstraal klettert tegen het kutje van Petra, dan omhoog over haar buik, over haar borsten waar nog steeds de tepelklemmen op zitten, tegen haar kin, over haar gezicht en in haar haren, dan terug tot tegen haar kutje.

Blijkbaar werkt dit aanstekelijk, want ineens begint ook Anna te plassen. Recht in het gezicht van Petra. Die opent zonder commando haar mond en slikt alle pis die in haar mond komt gewoon door. Zowel Anna als ikzelf mikken op haar mondje. Petra blijft maar slikken. Tot we allebei stilvallen. Geen pis meer over. Ik help Petra recht, en Anna van de kant van het bad tot ze erin staat.

Dan trek ik het douche gordijn toe, draai de douche open. Ze gillen allebei omdat het eerste water ijskoud is. Ik blijf beiden besproeien en geleidelijk wordt het water warmer. We zepen elkaar in. Het is te zeggen, ik zeep beide dames in, want die hebben geen tijd en staan met elkaar te tongen. Na het inzepen en het afspoelen, spoel ik mezelf af en stap uit bad. Ik help ze dan allebei over de rand van het bad. Eens afgedroogd, stap ik bloot naar de woonkamer en steek een sigaretje op. Anna en Petra hebben zich ondertussen ook afgedroogd en komen ook poedelnaakt naar de woonkamer. Drie spiernaakte mensen in één kamer. Anna neemt een trekje van mijn sigaret.

“En wat vonden jullie ervan?” Vraag ik. Petra neemt het initiatief en zegt direct.

“Jij mag me alle dagen in mijn kontje komen neuken, Rick, ik vond het zalig.” Mijn ego zwelt tot ongekende proporties. “En Anna mag elke dag mijn kutje komen likken, ze doet dat schitterend. En zeggen dat ze tot gisteren nog nooit een kutje gekust had.”

Ik trek van mijn sigaret en wend me tot Anna “en jij ?”

“Het geilste vond ik dat Petra over mij heen plaste. Ik wist niet dat zoiets mij zo zou kunnen opwinden. Normaal kom ik niet zo snel klaar en nu toen ik Petra’s pis op mij voelde spetteren, ging het vanzelf. Niks zo geil als dat.”

“Op haar plassen vond ik ook megageil” zegt Anna.

“Kijk zeg ik, vanaf nu, kunnen jullie beiden met mekaar doen wat jullie willen. Ik hoef daar niet bij te zijn. Alhoewel, hoe meer ik erbij kan zijn hoe liever. Maar laten we afspreken, dat geen van jullie beiden iets uitspookt met iemand anders dan één van ons drieën. Anna heeft nog wat begeleiding nodig, denk ik, maar ik heb nog iets in petto voor haar. Petra staat een stuk verder, maar dient toch ook wat onder controle te staan voor haar eigen welzijn. Als jullie me vertrouwen, dan geloof ik dat ik van jullie allebei, heel gelukkige dames kan maken. Zijn jullie akkoord dat jullie niets seksueels uitspoken met iemand anders dan jullie zelf of met mij? En dat jullie op seksueel vlak precies gaan doen wat ik vraag?”

Op beide vragen antwoorden de twee dames volmondig “ja.” Mijn sigaretje is op ondertussen, ik kleed me aan en wil afscheid nemen. Beide dames zijn opnieuw mekaar aan het strelen en tongen hevig.

“Mag ik even onderbreken, dames?” Vraag ik. Ik geef ze allebei een zoen op het voorhoofd en vertrek. Ik geloof dat ze alle twee nog een hele boel gelik, gekus en gezuig op mekaar gaan uitoefenen. Bij den John aangekomen, bestel ik een trappist.

“We zitten al aan twintig deelnemers” zeg hij.

“Proficiat John” zeg ik. Na een paar minuutjes zeg ik aan John.

“John mag ik je eens wat vragen?”

“Tuurlijk” zeg hij.

“Op welk type vrouw val jij eigenlijk John?” Die kijkt me verbouwereerd aan, aarzelt even en zegt dan.

“Bij mij moet er een stevige pak aan zijn, geen mager geval zoals jouw Petra, maar een kloeke dame, niet al te dik maar toch stevig uit de kluiten gewassen.”

“Ok” zeg ik, “gesnapt. Ik heb zo’n vermoeden dat ik binnenkort nog een verrassing voor je heb.” En ik verlaat het café. John kijkt me verbaasd na.

Sensuele groeten, Rick. Reacties altijd welkom

Rick D'Anvers

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(0)