blog2 verhalen voor de 4Fingers

blog2 verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen - Rubrieken

MIKE ... VERTELT

Lidnaë.Geplaatst door My 4Fingers ma, april 01, 2019 11:38

BENTE, MIKE EN FLOOR.

Heden... Mike vertelt

Haar lange nagels schampen langs mijn zak op het moment dat ik hard in haar stoot. Opnieuw stoot ik toe, en opnieuw.

Het licht van de maan, wat tussen de gordijnen doorsijpelde had ik een mooi zicht op haar blanke billen.

Opnieuw stoot ik hard in haar. Bente kreunt. Ik voel opnieuw haar nagels over mijn zak schampen. Ik houd het niet lang meer uit. Bente ook niet, ik hoor het aan haar.

Mijn linkerhand houd ik op haar heup. Mijn rechter klauwt in haar lange donkerblonde haren. Bente komt.

Met mij achter haar gezeten op mijn knieën schokt ze. Ik voel haar samentrekken rond mijn pik.

Dit is de druppel voor mij.

In één lange golf spoelt mijn orgasme in haar. Ik hoor mezelf kreunen maar het gaat niet bewust.

Met mij nog in haar vallen we puffend voorover. Met mij als schildje op haar rug liggen we als een schildpadje in het maanlicht.

Tezamen met mijn orgasme ebt ook mijn erectie weg. Bente slaakt een kreetje van teleurstelling als ik uit haar glijd.

Zachtjes in haar nek kussend blijf ik nog heel even liggen maar moet uiteindelijk toch van haar af.

Bente stapt uit bed, graait haar slipje mee en gaat naar de badkamer om zichzelf enigszins op te frissen.

Ik slaap al half als ze met alleen haar slipje aan terug bij me kruipt en zich in mijn armen nestelt.

De volgende ochtend slaap ik nog half als ze ons warme bed alweer verlaat om te gaan werken.

Om een felroze bh en hoog uitgesneden hipster loopt ze door de slaapkamer.

Meestal draagt ze tijdens haar werk simpele slips en goedkopere bh's maar soms vindt ze het fijn haar ietwat motteriger collega's wat uitdagender te benaderen.

De half geschoren vrouwtjes waarmee ze werkt zijn namelijk niet zoveel gewend.

En vandaag is haar laatste dag, dus laatste kans een stiekem te lachen.

Bente drukt nog een kus op mijn voorhoofd en loopt de kamer uit.

Ik heb lekker de kans nog een uurtje te doezelen voor ik eruit moet.

Na een snel ontbijt fiets ik naar mijn werk bij de lokale bouwmarkt.

Nog een dag en ik kan het hier afsluiten.

Tijdens mijn pauze denk ik na over mijn leven en de wending die het vorig jaar genomen heeft.

Bente en ik zijn ondertussen twaalf jaar samen. We hebben elkaar leren kennen toen zij nog studeerde, ik heb daar weinig tijd aan besteed moet ik zeggen.

Ik viel als een blok voor haar, zij gelukkig ook voor mij. Onze relatie heeft weinig troebels gekend. Dat zij een behoorlijk intieme relatie heeft met een vriendin vond ik een zeer groot pluspunt. Niet in de laatste plaats omdat ik mee mocht genieten...

Na haar studie had ze moeite met het vinden van een baan. Na een tijd hield ze zelfs op met zoeken.

Haar werk in het magazijn van een postorder bedrijf bracht ook lekker wat op en gaf haar meer dan genoeg vrije tijd. En belangrijkste was; we hebben elkaar.

Maar vorig jaar nam ons leven een onverwachte wending.

We wonnen een miljoen in de lotto. Nooit meer geldzorgen. We waren wel zo slim om te blijven werken maar we leefden er lustig op los. We kochten een Tesla, gingen vier keer per jaar op vakantie en drie keer per week uit eten.

In rap tempo lekte het geld weg.

Tot twee maanden geleden. Bente en ik besloten een oude boerderij te kopen om daar een bed and breakfast te beginnen.

Na aankoop van de vervallen boerderij hadden we nog genoeg geld over voor de verbouwing. Het was nu donderdag, maandag konden we eindelijk starten.

Maar eerst nog deze dag doorkomen.

De pauze zat er op. Nog vier uur te gaan.

Ik bleek mazzel te hebben, het was niet druk dus ik kon om twee uur al weg. Bente moest nog tot zes uur werken.

Bij thuiskomst van Bente zit ik al op bed op haar te wachten. Eerst zucht ze nog, een teken dat ze weinig tot geen zin heeft maar als ze ziet dat ik alleen een wijde joggingbroek aanheb weet ze wat dat betekent.

Binnen een minuut ligt ze naakt op bed, De armen licht opzij, haar benen gesloten.

Zachte klanken van rustgevende muziek vullen de slaapkamer. Ik doe de gordijnen dicht, hierdoor baadt de kamer in een schemerlicht.

Met meer geluid dan nodig, gewoon om de spanning op te voeren smeer ik mijn handen in met massageolie.

Bente ademt traag, volgens mij zou ze zo in slaap vallen.

Naast haar staand laat ik mijn warme handen over haar rug glijden. Van onder naar boven, tot tussen haar schouderbladen. In het zwakke licht glimt haar blanke huid. Mijn vingers kneden haar nek en schouders. De meeste mensen wrijven zachtjes, doordrukken heeft juist veel meer effect. Bente zucht en ontspant nog meer. Mijn handen glijden naar beneden tot aan haar billen. Maar die raak ik niet aan. Stevig duwend zoek ik weer mijn weg naar boven. En weer terug naar boven, langzaam meer en meer olie toevoegend. Bente is nu als was in mijn handen. In tegenstelling tot dat ding in mijn broek, dat is keihard. Het liefst wil ik mijn broek uitgooien en haar lichaam binnen dringen. Met moeite beheers ik me.

Nu zijn haar benen aan de beurt. Met beide handen omvat ik haar bovenbenen en ga, stevig kracht zettend op en neer ook hier van boven naar beneden. Hiervoor moeten haar benen wel een klein stukje open. Dat geeft me mooi zicht op haar gladde lipjes. Deze zijn gezwollen en staan een klein stukje open. Als ik ook haar andere been stevig gekneed heb staan haar hemelpoortjes nog wat verder open. Ze is, om het maar boers te zeggen, zo geil als boter.

Terug naar haar nek. En nu ga ik op haar billen zitten. Niet met heel mijn gewicht natuurlijk, maar ze voelt me wel. Langzaam schuif ik naar beneden. Nu krijgen haar mooie ronde billen wel de aandacht die ze verdienen. Beide kneed ik tegelijk en laat mijn vettige handen ertussen glijden. Net ver genoeg om even haar poesje aan te raken. Ze kreunt als ik mijn hand meteen weer terugtrek.

Dan is de voorkant aan de beurt. Ik draai Bente om en begin opnieuw aan haar schouders. Haar borsten vermijd ik angstvallig, ook al staan de tepels keihard en schreeuwen ze er gewoon om in mijn mond genomen en gesabbeld te worden.

In mijn broek roept er nu echt luid kloppend iets om aandacht. Maar als bij een wonder houd ik me in. Dat betekent niet dat ik mijn ogen niet goed de kost geef.

Mijn handen glijden intussen langs Bente haar zij, langs haar borsten naar haar buik. Hier ben ik wat zachter. Met twee handen draai ik rondjes en dwaal langzaam maar zeer zeker af naar beneden. Tot aan maar één centimeter boven haar clit. Dan laat ik haar weer los en begin opnieuw aan haar schouders. Zo zak ik weer af naar beneden. Tot weer nét boven haar pareltje. Dan weer van bovenaf beginnen. En zo nog een derde keer. Volgens mij zou ze me nu liever doodschieten dan neuken. Mijn plagerige aanraking die haar net niet geeft wat ze zo verlangt.

Maar ik mis nog iets. Haar lange gladde benen. Eerst leg ik haar linkerbeen op mijn schouder. Hierbij kijk ik diep in haar ogen. Ze kijkt terug. Ik zie vuur branden, vuur van lust, van opwinding en van verlangen.

Ik bespeel haar been als een harp. Met mijn nagels breng ik een symfonie ten gehore die voor mij stom is maar in Bente 's geest luider klinkt dan een orkest van duizend muzikanten. Mijn vingers komen steeds dichter naar daar waar haar benen zich samenvoegen en het vuur der verlangen het hoogst opgelaaid is. Net als ik er bijna ben krabbel ik terug. Helemaal tot aan haar voeten. Als laatste bespeel ik ook nog haar rechterbeen. Maar het duurt nu ook mij te lang. Het orkest zwijgt al voor het slotakkoord.

Onhandig wurm ik mezelf uit mijn wijde broek. Gezeten op mijn knieën staat mijn opwinding trots omhoog.

Bente klautert omhoog. Haar naakte lijf duwt zich tegen het mijne aan. In één lange haal schuift ze haar meer dan vochtige poes over mijn penis. Haar benen strekken zich uit achter mijn rug.

Als wilde beesten gaan onze handen over het lichaam van de ander. Nagels laten strepen achter, vingers trekken aan haren. Twee tongen zoeken nat en warm elkaars besloten ruimte op, neuzen zitten klem, tepels prikken hard in het lichaam van de ander. De geur van massageolie wakkert onze gevoelens nog verder aan.

Alsof afgesproken vallen we om. Zijdelings liggend en verstrengeld zoenen we verder. Onze handen gaan over het lichaam van de ander alsof we elkaar voor het eerst zien.

En dan is het klaar... We liggen stil. Het kussen neemt af. We kijken elkaar intens aan en laten ons na deze rollercoaster van emotie langzaam wegzakken in een diepe slaap.

Beiden zijn we niet klaargekomen. En eerlijk gezegd... een orgasme zou alleen maar afbreuk doen aan de intimiteit van deze avond.

Was getekend,

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)